6. kolo
16.09.2017 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - SM Caen 1:0

Třetí vítězný korálek za poslední čtyři utkání navléklo Nantes a znovu to bylo po nejtěsnějším výsledku. Tým trenéra Claudia Ranieriho stoupá tabulkou, trefa Andreie Girotta znamenala posun na šesté místo právě před Caen.

Prvních dvacet minut zápasu nabídlo svižný a rychlý fotbal, avšak bez větších šancí. To se s uplynulou půlhodinou mělo změnit a jako první se o vzrušivý moment postaral pohotovou ranou Christian Kouakou z Caen. Gólman Tatarusanu se sice proletěl vzduchem, ale střela šla mimo. Po hříchu to byla jediná šance prvního poločas.

To druhá půle začala zajímavěji, i když na vině nebyl zrovna fotbalový okamžik. Ronny Rodelin předvedl u rohového praporku hereckou etudu a všichni se ještě nyní diví, proč od sudího nedostal žlutou kartu. Po hodině hry už byly k vidění i fotbalovější okamžiky, jako volný přímý kop Abdoulaye Tourého, jenž kroutil balón na přední tyč, kde byl připraven Vercoutre.

Stadion La Beaujoire-Louis Fonteneau rozjásal až v 73. minutě parádní ranou Andrei Girotto. Ten se vší silou opřel do balónu a rána hodně zajímavou trajektorií skončila od tyčky v brance. Opařené Caen mohlo vzápětí podruhé inkasovat, ale hlavička Saly skončila na břevně. Claudio Ranieri může být spokojen, jeho svěřenci potřetí za poslední čtyři kola vyhráli 1:0 a v tabulce jsou už šestí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele