Ligue 1 - souhrn 3. kola

22.08.2009, 21:04, aktualizováno 23.08.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Lille hrálo večer s Toulouse nerozhodně 1:1. Bordeaux smetlo Nice a je na prvním místě tabulky. Lyon přejel Auxerre na jeho hřišti, o skóre za ním jsou pařížské Saint-Germain a také Marseille, jenž remizovala v Rennes. Auxerre a Valenciennes zůstávají po třech zápasech bez bodu a stejně na tom je Saint-Étienne, které doma nestačilo na Boulogne...

AS Saint-Étienne - US Boulogne 0:1

22.08.2009 19:00

Góly: 37. Alexandre Cuvillier

Saint-Etienne prohrálo i svůj třetí zápas v Ligue 1 a nadále tak zůstává na předposledním místě. Tentokrát si všechny body ze Stade Geoffroy-Guichard překvapivě odvezl nováček soutěže z Boulogne.

Přestože St.-Etienne nebylo horším týmem, z prvního a zároveň posledního gólu se radovali hosté. Ve 37. minutě se prosadil třiadvacetiletý záložník Alexandre Cuvillier, který tak pro svůj tým zařídil druhou výhru v řadě.

Svěřenci Alaina Perrina bojovali v minulé sezoně až do posledního kola o udržení, podobný osud by je pak mohl potkat i tento rok. Zeleno-bílí v nové sezóně nevyhráli zatím ani jeden zápas - nejdříve prohrál 0:2 s Nice a posléze 1:3 s Toulouse. V uplynulých třech kolech navíc vstřelil jedinou branku, také kvůli tomu nedávno přišel útočník Boubacar Sanogo. Naopak nováček z Boulogne opět dokázal, že v první lize nebude pouze do počtu. Po výhře z minulého kola nad Grenoblem a triumfem nad St-Etienne se totiž tým Laurenta Guyota posunul na skvělé šesté místo.

Přestože St-Etienne bylo v první půli jasně lepším týmem, nedokázalo se dostat k žádné závažnější střele; hráči si míč prakticky jenom přihrávali mezi sebou. Nakonec se tak překvapivě radovali hosté. Ve 37. minutě našel ideálním pasem Grégory Thil, dvougólový hrdina minulého utkání, nabíhajícího Alexandra Cuvilliera. Mladý záložník tváří v tvář Jéremiemu Janotovi nezklamal a přízemní střelou poslal svůj tým do vedení.

Veliká příležitost na zvrácení stavu se domácím naskytla v 70. minutě. To byl totiž za brutální zákrok zezadu vyloučen Guillaume Ducatel. A domácí byli opravdu blízko vyrovnání, Boubacar Sanogo ale svou hlavičkou pouze o pár centimetrů netrefil odkrytou branku Boulogne.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Paris Saint-Germain 2:3

22.08.2009 19:00

Góly: 59. Siaka Tiéné, 90+1. Rudy Mater - 35. Péguy Luyindula, 56. Mevlüt Erdinç, 84. Christophe Jallet

Antoine Kombouaré, bývalý trenér Valenciennes, dnes už kouč Paříže, na hřišti svého dřívějšího zaměstnavatele se svým novým týmem v celku hladce zvítězil. Ačkoli výsledek 2:3 napovídá, že se jednalo o vyrovnané utkání, více ze hry mělo PSG. VA je zatím po třech kolech bez bodu. Pokud nezlepší čím dál více chybující defenzívu, nemůže na nějaké body vůbec pomýšlet.

Navzdory tomu, že se Valenciennes snažilo držet s hosty krok, většinu pohlednějších a nebezpečnějších akcí pocházelo právě od soupeře. Především od šikovného Sessegnona a věčně aktivního útočníka Erdinga. Po pětatřiceti minutách se hosté dočkali zaslouženého vedení. Na hranici vápna si narazili Luyindula s Clémentem, jako malé kluky vyškolili domácí obranu a prvně jmenovaný bez problému zacílil.

Danic po přestávce velice dravě zahrozil, jenže PSG ve druhé půli ukázalo ještě více svou sílu. A po deseti minutách nastal čas pro tureckou posilu ze Sochaux Melvüta Erdinga. Neuvěřitelnou hrubici udělal N'Dy Assembé, jenž neodvrátil hlavou nakopnutý míč. K němu se dostal Erding, jenž jako chladnokrevný kanonýr skóroval. N'Dy Assembé si určitě svůj debut ve VA takto nepředstavoval.

Zpátky do hry se domácí dostali díky povedenému přímému kopu Tieného. Pasáž po tomhle gólu byla hodně dramatická, nakonec však vyšla lépe Pařížanům, kteří zvýšili na 3:1 a zajistili si v podstatě dostatečný náskok. Předtím nebezpečně ohrožoval domácí beninský Sessegnon, na druhé straně letěly na Coupeta některé nebezpečné přímé kopy.

Běžela 84. minuta utkání, Jallet rychle vyvezl míč na druhou polovinu hřiště, Sessgnon mu následně poslal míč do vápna, kde ho střídající obránce parádně napálil do vinglu. Materův gól v samotném závěru sice upravil skóre na konečných 2:3, ale na třech bodech pro PSG se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - FC Sochaux 2:0

22.08.2009 19:00

Góly: 20. Tino Costa (pen.), 90+3. Karim Aït-Fana

Kdo by řekl, že nováček ligy Montpellier po dvou kolech neprohraje? A ve třetím si dokonce připsal své jubilejní vítězství. Sochaux hrálo lépe možná jen v úvodu zápasu a na proměněnou penaltu Costy nedokázalo do konce utkání odpovědět. Aït Fana ještě v závěru upravil na 2:0.

Američan Davies, autor dvou branek z minulého utkání proti Bordeaux, byl při chuti hned zezačátku. Jeho pokus však vychytal domácí gólman Jourdren. O pět minut později se pokoušel o skórování znovu, tentokráte hlavou, a Jourdren měl rovněž při téhle šanci plné ruce práce.

Montpellier navzdory tomu, že se mezi francouzskou fotbalovou elitou ještě oklepává, stejně jako v minulých dvou utkání ukázal, že svou sílu určitě má. Belhandaova akce byla toho důkazem. A stále více a více začal tlačit. Domácí založili rychlý protiútok a Richert se měl po Spahičově pokusu co ohánět. Pak hostujícího brankáře dokonce deset minut před přestávkou zachránila tyč po Montaňově střele.

To už však domácí vedli 1:0. Stevanovič zahrál v pokutovém území rukou, sudí Kalt ukázal na bílou tečku, ze které se nemýlil Alberto Costa. Byl to zároveň jeho druhý gól v Ligue 1. Costa byl důležitým mužem v minulém utkání proti Lorientu a podobně nebezpečný byl i při tečování přímého kopu Marveauxe. Bohužel, svůj třetí gól už tentokráte nepřidal.

Les Lionceaux mohli vyrovnat ze slibné příležitosti v 82. minutě, jenže střídající Privat jí trestuhodně pohrdl. Montpellier nakonec ve třetí minutě nastavení udeřil podruhé. Dernis našel rozeběhnutého Aït Fanu, který se dostal za obranu a podél gólmana Richerta rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

AS Monaco - FC Lorient 2:0

22.08.2009 19:00

Góly: 22. Frédéric Nimani, 33. Nenê

Monako dalo zapomenout na hrozný výkon z Nancy a v domácím prostředí si bez větších problémů poradilo 2:0 s Lorientem.

Na první gól si museli diváci počkat až do 22. minuty. To se poprvé v sezoně prosadil Fréderic Nimani, který se trefil při svém prvním startu sezony. Výhru Monaka pojistil o jedenáct minut později brazilský záložník Nenê.

Pro Monako to znamená již druhou výhru v sezoně, tu první si knížecí klub připsal již v úvodním kole, kdy překvapivě porazil Toulouse 1:0. Tým Guye Lacombeho se díky dalším třem bodům posunul v tabulce z třinácté příčky na šestou, o kterou se dělí s Boulogne. Naopak Lorient poprvé v sezoně prohrál a klesl až na dvanácté místo.

Monaku se podařilo napravit si reputaci - zatímco ve druhém kole obdrželo čtyři branky, proti Lorientu udržel brankář Ruffier čisté konto. Za solidní defenzivní výkon se možná podepsal i návrat zraněného beka Djimiho Traorého. Z trestu se pak vrátil Diego Perez.

Lorient v minulém kole překvapivě doma ztratil s Montpellierem, kouč Christian Gourcuff tak udělal hned několik změn v základní sestavě. Ani to mu ale nakonec nepomohlo, ve 22. minutě se totiž po rohovém kopu Nenêho prosadil Fréderic Nimani. Pro jednadvacetiletého útočníka to znamenalo první gól v sezoně.

Monako se i nadále pouštělo do odvážných útočných akcí. Deset minut před koncem si to do pokutového území namířil aktivní Nenê, kterého těsně před vápnem srazil jeden z bránících hráčů. K přímému kopu se postavil sám brazilský playmaker, který krásnou ranou okolo zdi nedal Fabienu Audardovi v bráně Lorientu nejmenší šanci - 2:0.

První vážnější příležitost hostů přišla až těsně před změnou stran. Ke standardní situaci se postavil Marama Vahirua, jehož střela ale nakonec nenadělala Stéphanu Ruffierovi vážnější problémy. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Ve druhém poločase mohli domácí borci vedení ještě navýšit. Po individuální akci, během které prošel přes dva obránce, se Alonso dostal až před brankáře Audarda. Na toho již ale nevyzrál. Ke konci zápasu se alespoň snížit snažil Kevin Gameiro, i s jeho střelou si ale Ruffier poradil a zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích.

Více informací k zápasu

Le Mans FC - AS Nancy-Lorraine 2:1

22.08.2009 19:00

Góly: 44. Thorstein Helstad, 53. Anthony Le Tallec - 90+4. Damian Macaluso

Le Mans ukončilo osm zápasů dlouhé čekání na ligovou výhru. Navíc proti dosavadnímu, možná však také trochu překvapivému lídrovi tabulky, Nancy.

Le Mans se příliš nepovedl vstup do nové sezony. Po překvapivé remíze 2:2 s favoritem z Lyonu tým Paula Duarteho naprosto vyhořel v Paříži. S místním Saint-Germain prohrál 1:3 a v tabulce klesl s jedním bodem na patnácté místo. ve třetím kole ale oranžoví překvapili podruhé. Dokázali totiž porazit 2:1 dosavadní první tým tabulky - AS Nancy. To až dosud své soupeře válcovalo, v prvním kole porazilo Valenciennes 3:1, v tom následujícím rozneslo Monako 4:0. Domácí se díky tomu posunuli na jedenáctou příčku, hosté klesli na třetí.

Oba týmy se museli před zápasem vyrovnat s velkými ztrátami. Domácím chyběl zraněný brankář Rodolphe Roche, kterého musel nahradit gabonský Didier Ovono. Pro toho to znamenalo vůbec první start v Ligue 1. Naproti tomu Nancy se muselo vyrovnat s absencí hned dvou klíčových obránců - Michaëla Chrétiena a Abdeslama Ouaddoua.

Le Mans začalo aktivněji. Již ve třetí minutě se po skvělé práci Mathieua Coutadeura ve středu pole dostal do slibné pozice Roland Lamah. Jeho střela ale nakonec jenom těsně minula pravou tyčku. Hosté kontrovali šancí Issiara Diy, který pálil zpoza pokutového území. Ovonovi ale jeho pokus příliš starostí nepřidělal.

Poté se v bráně Nancy předvedl Gennaro Bracigliano, který dokázal zlikvidovat pokusy Le Talleca i Thorsteina Helstada. Blízko skórování se objevil Jonathan Bria, který ale po centru Diy mířil hlavou pouze do postranní síťky. Nancy se ke konci poločasu nadechovalo k náporu, z kuriózní situace ale nakonec přišel gól Le Mans. Gouron svým centrem našel přesně hlavu nabíhajícího Helstada, ten míč napálil pouze do dobře postaveného Bracigliana, od něhož se ale balon odrazil přímo na nohu norského útočníka - 1:0.

Druhý poločas začal pro hosty ještě hůř. Le Tallec si v 53. minutě naběhl na dlouhý pas z obrany a zkušeně přeloboval brankáře Bracigliana. Jeho tým se tak ujal vedení 2:0. Ke konci zápasu jsme již mnoho příležitostí neviděli, vypadalo to tak na čisté konto Ovona při ligovém debutu. Radost mu ale v nastaveném čase zkazil uruguajský obránce Damian Macaluso, který svým gólem upravil skóre na konečných 2:1.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Lyon 0:3

22.08.2009 19:00

Góly: 31. Jean-Alain Boumsong, 45+1. Jean Makoun, 65. Miralem Pjanić

Fotbalisté Auxerre si ani napotřetí nepřipsali ani bod a dokonce opět nevstřelili ani branku. Proti ambicióznímu Lyonu rozhodně nehráli druhé housle, ale zatímco hosté proměnili tři velké šance, domácí se na rozvlnění sítě nezmohli. A nakonec zaslouženě favoritovi podlehli 0:3.

Stejně jako v kvalifikaci Ligy mistrů proti Anderlechtu i první půle vyšla čerstvě sesazenému králi francouzské Ligue 1 na jedničku. V první vážnější šanci byl sice domácí Contout, Lloris ho ovšem výtečně vykryl. Ani Pedretti se neprosadil, Niculae po skvělé přihrávce Chafniho střílel jen nad.

A náhle po půlhodině hry udeřil Olympique. Delgado poslal zprava nízký centr do vápna, kde ho elegantně z první patičkou z blízkosti usměrnil do branky Boumsong. Coulibaly se snažil vyrovnat, jenže mířil vedle. V první minutě nastavení navíc OL zasadil Auxerre další krutou ránu. Gomis vybojoval ve vápně míč pro Mouniera, ten ho vrátil zpátky a tam už pohodlně dorážel Makoun.

Les Gonés měli i přes dvoubrankové vedení s houževnatým soupeřem po přestávce stále velké potíže. Niculae dokázal orazítkovat brankovou konstrukci, obránce Grosso musel na brankové čáře zasahovat za gólmana Llorise, jenž by u pokusu Lejeuneho nebyl včas na tom správném místě.

Jenže v 65. minutě po jednom z protiútoků opět skórovali hosté. A to byl poslední hřebíček do auxerrské rakve. Delgado utekl po pravé straně, podobně jako jeho spoluhráči u prvních dvou tref našel dobře svého spoluhráče, tentokráte Pjaniče, jenž neměl se zakončením větší problémy. Posledních třicet minut se hrálo prakticky už jen z povinnosti.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Marseille 1:1

22.08.2009 21:00

Góly: 37. Jérôme Leroy (pen.) - 52. Mamadou Niang

Olympique Marseille po dvou ligových výhrách remizoval. Rennes bylo ovšem v zápase rovnocenným soupeřem a až na závěr utkání bylo prakticky po celý zápas lepším týmem. Skóre otevřel z penalty v první půli Leroy, o vyrovnání se postaral ihned po přestávce Niang. Hosté jsou aktuálně třetí díky horšímu skóre.

Že to favorit z Marseille nebude mít v Rennes vůbec lehké, ukázala už čtvrtá minuta. Domácí vyslali soupeři více než velké varování. Bocanegra uvolnil po přímém kopu Bangouru, jenž se snažil přelobovat gólmana Mandandu, avšak míč otřel jen břevno. Gólman OM musel vložit též své tělo proti pravačce Gyana, který se celkem snadno zbavil obránce Heinzeho.

Olympique vážněji zahrozil až po půlhodině hry. Cissé si hezky naskočil hlavou na rohový kop Abriela, jeho střela však zamířila jen nad branku. Přece jenom v první půli jedna branka padla. Diawara zahrál ve vápně rukou, k nařízené penaltě se postavil Leroy, a ačkoli Mandanda vystihl směr a k chycení měl hodně blízko, přízemní střela skončila za brankovou čárou.

Hosté sedm minut po přestávce vyrovnali. Cheyrou zahrál volný kop zleva na zdaní tyč, kde operoval nikým nehlídán kapitán Niang. Z blízkosti se zkrátka nemohl nemýlit. Mandanda musel být o dvě minuty v pozoru, když pálil Lemoine, tak tak, že jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Po hodině hry udělal Mandanda velký kiks, k jeho velkému štěstí špatný odkop Rennes nepotrestalo. V 75. minutě z vápna vypálil Gyan, mezi tři tyče se jeho rána nevešla. Posledních deset minut patřilo Marseille. Morientes si skvěle naskočil na centr zprava, ale výtečný zákrok vytasil brankář Douchez, který na poslední chvíli vyrazil z bezprostřední blízkosti míč pravou rukou nad branku. Ani Niang následně na Doucheze nepochodil, a tak se oba týmy rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - RC Lens 1:2

23.08.2009 17:00

Góly: 11. Danijel Ljuboja - 6. Eduardo, 70. Razak Boukari

Loňský nováček Ligue 1 z Grenoblu ani napotřetí nedokázal bodovat a propadl se až na osmnácté sestupové místo. Naproti tomu loňský vítěz druhé nejvyšší francouzské ligy RC Lens zažívá na své poměry pohádkový vstup do nové sezony, ve třech utkáních totiž dokázal již podruhé vyhrát.

Účet zápasu začala psát již po necelých šesti minutách nová posila Lens - Eduardo. Ten si po svém příchodu z druholigového Guingampu připsal svůj první gól v sezóně. Domácí ale dokázali v podobě Danijela Ljuboji o pět minut později vyrovnat. Z výhry se ale nakonec přeci jen radovali hosté - dvacet minut před koncem totiž svým osmým gólem za Racing rozhodl Razak Boukari.

Grenoble v nové sezoně navázal za špatné výsledky z minulého ročníku. V Ligue 1 nevyhrál celkově již osm zápasů v řadě, poslední tři zápasy navíc prohrál. Patří tak ke čtyřem týmům, kterým se v nové sezoně ještě nepodařilo bodovat. Naopak Lens navázalo na výhru z minulého kola, kdy dokázalo porazit Auxerre a překvapivě je v tabulce na skvělém šestém místě.

Grenoble byl sice v úvodu utkání aktivnějším týmem, častěji držel míč na svých kopačkách, do žádné vyloženější šance se ale nedostal. Byl to ale nakonec hostující celek, který se radoval z úvodní branky. V sedmé minutě se Brazilec Eduardo zbavil svého strážce, mrštně prokličkoval obranou domácích a následně překonal i brankáře Vivianiho - 0:1.

Vedení hostů ale nemuselo trvat dlouze, již o minutu později se totiž v solidní střelecké pozici objevil Josip Tadić. Střela 22letého útočníka ale pouze lízla vnější tyč Runjeho brány. Přesto se Grenoble dočkal rychlé odpovědi. Yahia podběhl centr Hermacha, čehož využil Danijel Ljuboja. Ten svým druhým gólem v sezoně vyrovnal na 1:1.

Blízko navrácení vedení na stranu hostí byl opět Eduardo. Útočník Lens ale nakonec nedosáhnul na nepřesný centr Monneta-Paqueta, který mířil těsně mimo bránu. Na druhé straně udržel Runjeho v pozornosti Ljuboja, jehož přímý kop dokázal brankář domácích s problémy vyrazit.

Ve druhé půli nedokázala ani jedna strana využít své stoprocentní šance, dvacet minut před koncem se ale gól urodil z nepříliš nápadné standardky. Na dlouhý pas Dejana Milovanovice si naběhl Razak Boukari, který hlavou rozhodl o konečném výsledku 1:2.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - OGC Nice 4:0

23.08.2009 17:00

Góly: 43. Jussiê, 52. Yoann Gourcuff, 70. Yoann Gourcuff, 76. Alou Diarra

Zápasy Bordeaux vypadají hodně podobně. Soupeř se může snažit, jak chce, mnohdy sahá po bodech, ale na konci zápasu se stejně raduje pouze Girondins. Nice nehrálo na půdě obhájce titulu vůbec špatně a kolikrát domácí bili na poplach. I tak dokázali vsítit čtyři branky a pohodlnou výhrou 4:0 si upevnit vedoucí pozici.

Hosté z Nice neodehráli vůbec špatný poločas. Především začátek utkání byl z jejich strany hodně povedený. Jenže jakmile dvě minuty před přestávkou skóroval Jussie, větřili, že otočit výsledek bude hodně těžké. Hostující Loïc Remy byl nejlepším mužem na hřišti. Nejpovedeněji akcí byl jeho centr na spoluhráče Sableho, který bordeauxskou branku ohrožoval nebezpečně levačkou z voleje.

Domácí apelovali na hlavního sudího, když Cid ve vápně upadl po souboji s Wendelem, Jaffredo však na bílou tečku neukázal. Sable se pak pokoušel z velké dálky o skórování podruhé, nicméně zase neuspěl. A těsně před přestávkou skoro z ničeho nic udeřilo Bordeaux. Trémoulinas našel svým centrem perfektně hlavu Jussieho, jenž přesně zakončil k levé tyči Ospinovy branky.

Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 52. minutě si narazili Šamach s Gourcuffem, a ačkoli loni nejlepší hráč Ligue 1 málem ve vápně spadl, šikovně uklidil přes Ospinu míč do sítě. Nice se přesto nevzdávalo, Remyho pokus vytěsnil z brankové čáry až bek Ciani.

Střelecká produktivita Les Girondins je ovšem opravdu úctyhodná. Dá se říci, že co si vytvoří, to také promění v branku. V 70. minutě si nádherně naběhl na přihrávku Gouffrana Gourcuff a zacílil bombou přímo do vinglu. Poslední krutou ránu zasadil Nice o šest minut později Diarra, jenž přímý kop Wendela poslal hlavou přímo do sítě.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Toulouse FC 1:1

23.08.2009 21:00

Góly: 44. Róbert Vittek - 74. Cheikh M'Bengue

Poslední zápas třetího kola nejvyšší francouzské soutěže svého vítěze nenašel. Souboj mezi Lille a Toulouse skončil 1:1. O branky se postaral minutu před koncem prvního poločasu domácí Vittek, za hosty vyrovnával v druhé pětačtyřicetiminutovce M'Benque.

Domácí byli od začátku střetnutí lepším týmem, do velké šance se ve 14. minutě dostal Balmont, ale svůj pokus poslal nad branku Toulouse. Po půlhodině hry to byli znovu domácí, kdo mohl střelit gól. Na Cabayeho roh si nejvýše vyskočil Plestan, ale jeho pokus dokázal na brankové čáře odkopnout do bezpečí Gignac. Toulouse se v první vážnější šanci ocitlo až čtyři minuty před poločasovým hvizdem, ale Machadův přímý kop z pětadvaceti metrů mířil mimo tři tyče. V prvním poločase se ale skóre nakonec měnilo. V probíhající 44. minutě našel Obraniak v pokutovém území zcela osamoceného Vitteka, který pohodlně dopravil míč do sítě - 1:0.

I druhý poločas na hřišti kralovalo domácí Lille, avšak chvilková nepozornost obrany ze 73. minuty je stála tři body. Mansaré našel přetaženým centrem Braatena, který vrátil míč zpět před branku, kde se do míče položil M'Benque a v akrobatické pozici srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux330011:39
2.Olympique Lyon32106:27
3.Paris Saint-Germain32107:47
4.Olympique Marseille32104:17
5.AS Nancy-Lorraine32018:36
6.RC Lens32015:56
7.AS Monaco32013:46
US Boulogne32013:46
9.Stade Rennes31205:25
10.Montpellier HSC31205:35
11.Toulouse FC31114:34
12.Le Mans UC 7231115:64
13.FC Lorient31114:54
14.OGC Nice31113:54
15.FC Sochaux31023:53
16.Lille OSC30122:41
17.Valenciennes FC30033:70
18.Grenoble Foot 3830032:60
19.AS Saint-Étienne30031:60
20.AJ Auxerre30030:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

marseile vyhraje ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo je starej dobrej Lyon zase zpátky??? Doufám, že to budete drtit i v LM, fandím vám!!!

Reagovat
domingo

To se ti jenom zdá, protože nehráli Govou ani Cris :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic je o třídu lepší než nějakej Cris...

Reagovat
domingo

Spíš lepší než Govou, Crise porovnávej třeba s Boumsongem... ale jasně že jo, bohužel Lyon bez těchhle dvou mágů rovná se vynikající tým.

Reagovat
smazaný uživatel

I takový Gomis je teď platnější než Govou...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis v prvni rade hraje uplne jinde, ty rozume.

Reagovat
domingo

Ty vole, cože? jak "i takový Gomis" ? Když pominu to, že Gomis Govoua v sestavě nijak neohrožuje (i když Puel umí vykouzlit ledasco), tak mluvíš o jednom z nejtalentovanějších útočníků země, reprezentatovi Francie...

Ale jinak máš samozřejmě pravdu, Govou v momentální formě nemá v základu Lyonu co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

AAA... Už z váš řádím... Snad v každým článku nechybí připomínka, jakej je Cris hovado... Ale už ho necte být, chudáka. Kdyby uměl česky a tohle čet, asi by se mu zvednul žaludek.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo druha varianta by byla, ze by se nad svymni vykony zamyslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis je fakt zajímavej..., v předkole proti Anderlechtu se mi hodně líbil.

Reagovat
domingo

Jestli ty výsledky budou pokračovat lineární řadou, tak máme někdy začátkem října absolutní rekord.

Reagovat
JarousFCB

Zajímavá teorie

Reagovat
smazaný uživatel

OM dotoho

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo?

Reagovat
domingo

Ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsme se videli naposled, mluvil jsi o trochu jinem vysledku. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kamo, konec mi neodepsala ta holka, jestli si pamatujes. :D Jsem se u toho dobre nasmal.

Reagovat
domingo

Škoda

Viděl jsi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis zapas? Nevidel, nevidel, jsem furt na Malte a uzivam si zivota. :) Ale mozna zkouknu sestrih na youtubu.

Reagovat
domingo

Hajzle :)) tak někdo u moře oblbuje Italky, někdo jde za chvíli na Radiohead :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsem cetl status Boleslawa, tak doufam, ze si to uzijete, pro me rozhodne koncik roku v CR.

Ohledne Italek : "Nikde jsem s nimi nebyl a ta castka nesouhlasi.." :D :P

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Montpellier zatim docela slusne jede a v zapasech Nancy jsme mohli v prozatimnich 3 zapasech videt 11 golu, nepoznavam je. PSG taky hezky, snad nedopadnou jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

PS. Pjanic. Domingo, nepovazuji ho pro nic za nich za nejvetsi talent na svem postu.

Reagovat
domingo

Já ti to neberu... já se s tebou hádal? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, ze jo. :D

Reagovat
domingo

A koho jsem prosazoval? Tak možný to je... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz prave nevim. :D Akorat si pamatuju, ze ti moc Pjanic nevonel, ale detaily po me nechtej..:D

Reagovat
onze

PARIS SG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako St. Étienne je letos asi vážně na sestup... A Bolougne s Montpellier, zdá se, nebudou žádnými do počtu...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jsem nezkouknutím posledních 10-ti minut o dost přišel, ale jinak paráda PSG . konečně se vrátil Hoarau..., s Erdingem to bude smrtící dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

ja tusil, ze favorita potrapi...

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip vysel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Děfffky

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem též nečekal, že by Marseille uspěla naplno, Rennes přece jenom nejsou žádní nazdárci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hoši, všeci jste tady parádní tipéři a všeci jste všechno čekali!! Bych chtěl vidět vaše tikety - samé dvojky na Marseille...

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se a bez se prosim ztrapnovat jinam. diky

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se na me preview a sklapni prosim..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... spíše tomu rozumíme více než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, nedaji se tu nejak zakazat reakce? :D Protoze kdyz hudec napise novy komentar, vetsinou se to da, ale normalni reakci jsem tu od nej v zivote nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rennes hrálo moc hezky a sympaticky.. Celej zápas si myslím, že byli lepší.. Z Marseille bych vyzdvihnul akorát Nianga a Heinzeho.. Středová řada Rennes doslova drtila "hvězdy" z Marseille.. Leroy Bangoura FANNI Gyan

Taiwo hraje ty první zápasy teda hodně rozpačitě.. Tenhle zápas patřil k nejhorším hráčům na hřišti.. To se nelíbí ani mě tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Fannimu jsi to dal uz z principu, vid? Hlavne si dej bacha, az jednou bude zranenej.. :P

Reagovat
smazaný uživatel

Nn.. Fakt hrál výborně. Technicky je na tom prostě skvěle.. když si ve vápně obhodil Nianga s takovou lehkostí, tak mi srdíčko zaplesalo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho mam rad, komplexni obrance, co se neboji hrat fotbalove. :)

Reagovat
honziss

Doufám že Lille dneska chytne první tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

YOANNE GOURCUFFE..., VRAŤ MI MÉ LEGIE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

gourcuff je BUH a my jedeme na TITUL!

jinak je videt, ze kdyz nehraje napravo jarda, tak to jde mnohem lip

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Bordeuax je pořád bezva tým... ta jejich ofenzíva podle mě nadělá hrůzu i v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, když vidm co sme pustili, tak mi je z toho do pláče..Nakonec skončí v Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff největší borec nejen v Ligue 1...do tří let má Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

bordeaux

hlavne at neodejde Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tipoval jsem 3:0.. Ale i tak dobrý výsledek. Zatím bych to ale nějak nehrotil je teprve začátek

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nováčci Ligue 1 šlapou velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn, ze dokazes pochvalit i nejvetsi konkurenty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ano.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele