3. kolo
22.08.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Saint-Étienne i potřetí padlo, tentokrát s nováčkem z Boulogne

Saint-Etienne prohrálo i svůj třetí zápas v Ligue 1 a nadále tak zůstává na předposledním místě. Tentokrát si všechny body ze Stade Geoffroy-Guichard překvapivě odvezl nováček soutěže z Boulogne.

Přestože St.-Etienne nebylo horším týmem, z prvního a zároveň posledního gólu se radovali hosté. Ve 37. minutě se prosadil třiadvacetiletý záložník Alexandre Cuvillier, který tak pro svůj tým zařídil druhou výhru v řadě.

Svěřenci Alaina Perrina bojovali v minulé sezoně až do posledního kola o udržení, podobný osud by je pak mohl potkat i tento rok. Zeleno-bílí v nové sezóně nevyhráli zatím ani jeden zápas - nejdříve prohrál 0:2 s Nice a posléze 1:3 s Toulouse. V uplynulých třech kolech navíc vstřelil jedinou branku, také kvůli tomu nedávno přišel útočník Boubacar Sanogo. Naopak nováček z Boulogne opět dokázal, že v první lize nebude pouze do počtu. Po výhře z minulého kola nad Grenoblem a triumfem nad St-Etienne se totiž tým Laurenta Guyota posunul na skvělé šesté místo.

Přestože St-Etienne bylo v první půli jasně lepším týmem, nedokázalo se dostat k žádné závažnější střele; hráči si míč prakticky jenom přihrávali mezi sebou. Nakonec se tak překvapivě radovali hosté. Ve 37. minutě našel ideálním pasem Grégory Thil, dvougólový hrdina minulého utkání, nabíhajícího Alexandra Cuvilliera. Mladý záložník tváří v tvář Jéremiemu Janotovi nezklamal a přízemní střelou poslal svůj tým do vedení.

Veliká příležitost na zvrácení stavu se domácím naskytla v 70. minutě. To byl totiž za brutální zákrok zezadu vyloučen Guillaume Ducatel. A domácí byli opravdu blízko vyrovnání, Boubacar Sanogo ale svou hlavičkou pouze o pár centimetrů netrefil odkrytou branku Boulogne.

Autor: Anna-Marie Kroupová / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele