3. kolo
22.08.2009 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Olympique Marseille 1:1

Olympique Marseille po dvou ligových výhrách remizoval. Rennes bylo ovšem v zápase rovnocenným soupeřem a až na závěr utkání bylo prakticky po celý zápas lepším týmem. Skóre otevřel z penalty v první půli Leroy, o vyrovnání se postaral ihned po přestávce Niang. Hosté jsou aktuálně třetí díky horšímu skóre.

Že to favorit z Marseille nebude mít v Rennes vůbec lehké, ukázala už čtvrtá minuta. Domácí vyslali soupeři více než velké varování. Bocanegra uvolnil po přímém kopu Bangouru, jenž se snažil přelobovat gólmana Mandandu, avšak míč otřel jen břevno. Gólman OM musel vložit též své tělo proti pravačce Gyana, který se celkem snadno zbavil obránce Heinzeho.

Olympique vážněji zahrozil až po půlhodině hry. Cissé si hezky naskočil hlavou na rohový kop Abriela, jeho střela však zamířila jen nad branku. Přece jenom v první půli jedna branka padla. Diawara zahrál ve vápně rukou, k nařízené penaltě se postavil Leroy, a ačkoli Mandanda vystihl směr a k chycení měl hodně blízko, přízemní střela skončila za brankovou čárou.

Hosté sedm minut po přestávce vyrovnali. Cheyrou zahrál volný kop zleva na zdaní tyč, kde operoval nikým nehlídán kapitán Niang. Z blízkosti se zkrátka nemohl nemýlit. Mandanda musel být o dvě minuty v pozoru, když pálil Lemoine, tak tak, že jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Po hodině hry udělal Mandanda velký kiks, k jeho velkému štěstí špatný odkop Rennes nepotrestalo. V 75. minutě z vápna vypálil Gyan, mezi tři tyče se jeho rána nevešla. Posledních deset minut patřilo Marseille. Morientes si skvěle naskočil na centr zprava, ale výtečný zákrok vytasil brankář Douchez, který na poslední chvíli vyrazil z bezprostřední blízkosti míč pravou rukou nad branku. Ani Niang následně na Doucheze nepochodil, a tak se oba týmy rozešly smírně.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je škoda velká škoda... aspoń bodík ale rozohodně ztráta...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele