3. kolo
23.08.2009 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Toulouse FC 1:1

Poslední zápas třetího kola nejvyšší francouzské soutěže svého vítěze nenašel. Souboj mezi Lille a Toulouse skončil 1:1. O branky se postaral minutu před koncem prvního poločasu domácí Vittek, za hosty vyrovnával v druhé pětačtyřicetiminutovce M'Benque.

Domácí byli od začátku střetnutí lepším týmem, do velké šance se ve 14. minutě dostal Balmont, ale svůj pokus poslal nad branku Toulouse. Po půlhodině hry to byli znovu domácí, kdo mohl střelit gól. Na Cabayeho roh si nejvýše vyskočil Plestan, ale jeho pokus dokázal na brankové čáře odkopnout do bezpečí Gignac. Toulouse se v první vážnější šanci ocitlo až čtyři minuty před poločasovým hvizdem, ale Machadův přímý kop z pětadvaceti metrů mířil mimo tři tyče. V prvním poločase se ale skóre nakonec měnilo. V probíhající 44. minutě našel Obraniak v pokutovém území zcela osamoceného Vitteka, který pohodlně dopravil míč do sítě - 1:0.

I druhý poločas na hřišti kralovalo domácí Lille, avšak chvilková nepozornost obrany ze 73. minuty je stála tři body. Mansaré našel přetaženým centrem Braatena, který vrátil míč zpět před branku, kde se do míče položil M'Benque a v akrobatické pozici srovnal na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 nejspíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele