Ligue 1 - souhrn 25. kola

15.02.2013, 22:26, aktualizováno 17.02.2013, 22:53
Komentáře a souhrny
Lyon ve šlágru kola rozstřílel Bordeaux na jeho hřišti a drží si druhé místo před Marseille, která udolala Valenciennes. Snížil se navíc náskok PSG, to překvapivě podlehlo v Sochaux. Doma vyhrály také Montpellier proti Nancy, Lorient nad Évianem a už v pátek Lille nad Rennes. Nice si odváží tři body z Bastie, v Toulouse a Brestu se zrodily remízy...

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 3:2

17.02.2013 21:00

Góly: 36. Sébastien Roudet, 54. Giovanni Sio, 83. Cédric Bakambu - 29. Alex, 76. Jérôme Roussillon (vl.)

Jen tři body náskoku zbylo fotbalistům PSG na čele tabulky po trochu nečekané porážce na půdě o záchranu bojujícího Sochaux, jelikož druhý Lyon bez problémů porazil venku Bordeaux 4:0. Ancelottiho družina byla především směrem dopředu dost bezzubá, a protože soupeř neměl vůbec žádný strach, vysloužil si díky své odvaze výhru 3:2.

Sochaux vstoupilo do zápasu o něco aktivněji, v 10. minutě Sio zvedal ruce nad hlavu, když se mu podařilo překonat brankáře Sirigua, nicméně pro ofsajd nemohla být branka uznána. I nadále hráli domácí velice slušný fotbal, Sirigu se potil při střele Roudeta, avšak následně ani Boudebouz z dorážky neskóroval, jelikož zamířil mimo.

Možná že pak hostům tošku pomohlo rozhodnutí sudího Jaffreda, jenž za ruku, kterou ve vápně zahrál Chantome, penaltu nenařídil. Na druhé straně naopak PSG udeřilo z vlastně první vážnější šance zápasu. Ve 29. minutě byla Lavezziho střela sražená, z následného rohového kopu našel Pastore hlavu Alexe, jenž se pak typicky prosadil.

O sedm minut později se podařilo FCSM vyrovnat. Boudebouz brilantně našel spoluhráče Roudeta a ten se poté z vyložené pozice nemýlil. Domácí, mohutně povzbuzovaní od vlastních fanoušků, se devět minut po obrátce dokonce ujali vedení. Sio převzal nádherný pas od Roudeta a levačkou Sirigua překonal podruhé.

Po hodině hry mohlo být pro PSG ještě hůře, Corchia rozehrál přímý volný kop opravdu skvěle, nicméně trefil jen tyčku. V 76. minutě ovšem pařížský celek opět vyučil soupeře z produktivity a sahal v tomhle okamžiku po bodu. Po Pastoreho jiném rohovém kopu vznikla skrumáž, po níž se prosadil Matuidi a s pomocí teče protihráče Roussillona slavil.

Jenže Sochaux boj o všechny tři body nevzdalo, s remízovým výsledkem se nespokojilo a nakonec se mu to náramně vyplatilo. Boudebouz z pravé strany v 83. minutě nejprve našel Privata, ten poté předal balón na Bakumbua, jenž svému týmu zařídil konečné vítězství. Výkon Ibrahimoviče byl jinak v tomhle utkání hodně nemastný.

Více informací k zápasu

Stade Reims - AS Saint-Étienne 1:1

17.02.2013 17:00

Góly: 76. Gaëtan Courtet - 10. Pierre-Emerick Aubameyang

ASSE si svou sedmou výhru v řadě, z toho pátou ligovu, na své konto nepřipsal. Byť v Remeši měl hned několik možností, jak navázat na svou povedenou sérii, brankou skončila jen jedna z nich. Domácí celek pak zásluhou Courteta vyrovnal na konečných 1:1, i tak se ale propadl na sedmnáctou pozici.

Les Verts potvrzovali, že formu mají nyní opravdu skvělou, již od úvodních minut. Po pár minutách hry se Aubameyang ocitl ve vyložené pozici, pálil ovšem v tomhle případě jen do paží gólmana Agassy. V 10. minutě už padla první branka utkání a tentokráte již byl gabonský útočník přesnější.

Mollo převzal dlouhý pas právě od něho, a ačkoli Mollovu střelu Agassa polapil, s droážkou přispěchal Aubameyang, jenž mířil přesně do prázdné branky, navzdory tomu, že se vše snažil zachránit Fofana. Aubameyang byl jinak při chuti i nadále, opět mu vyšla spolupráce s Mollem, nicméně hodně podcenil koncovku, takže náskok nenavýšil.

St. Étienne i nadále pokračovalo v tlaku, Aubameyang se ocitl během prvních dvaceti minut v už čtvrté šanci, po centru od Clerca ovšem z voleje střílel jen mimo. Až teprve pak se Remeš nějakým způsobem vzpamatovala. Courtet zamířil svým pokusem z první nad, ten samý hráč pak nasměroval rohový kop Ramarého jen do brankáře Ruffiera.

I po přestávce byl Aubameyang stejně aktivní jako v první pětačtyřicetiminutovce. Hned na úvod byl pořádně nejistý Agassa, takže za něj soupeřovu střelu musel řešit na brankové čáře Fofana. V 55. minutě se na druhé straně prosadil nehlídaný Ghilas, jehož parádně vybídl Krychowiak, jenže z vyložené pozice trestuhodně přestřelil.

Až patnáct minut před koncem se domácí dočkali vyrovnání. Obrana St. Étienne nebyla v gólové situaci důrazná, takže se balón dostal k Courtetovi, jenž v pohodě překonal Ruffiera. Nakonec se nováček ligy mohl dočkat i plného bodového zisku, Fauvergueho centr však i díky pohotovému Ruffierovi usměrnil Courtet jen do břevna.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Olympique Lyon 0:4

17.02.2013 14:00

Góly: 15. Clément Grenier, 65. Gueïda Fofana, 73. Clément Grenier (pen.), 75. Alexandre Lacazette

Poprvé od roku 1977 se fotbalistům Lyonu podařilo na Stade Chaban-Delmas vsítit čtyři branky. Bordeaux se tohle utkání opravdu hrubě nevyvedlo, jindy pozorná defenzíva a takticky velmi propracovaná hra na famózního soupeře nestačila. Hosté se díky třem bodům přiblížili vedoucímu PSG na rozdíl tří bodů.

Už v 15. minutě se Les Gones dočkali první branky utkání. Gomis založil rychlý protiútok, pak perfektně svou kolmicí našel volného Gréniera, jenž se před brankářem Carrassem nemýlil. Vyrovnat sice mohl Trémoulinas, pálil ale vedle, Obraniakův pokus z levé strany zase polapil Vercoutre.

Les Girondins i nadále pokračovali v tlaku, po půlhodině hry byl blízko trefě Marange, který si vyhlédl centr z rohového kopu od Plašila, u levé tyčky jeho hlavičku ale vychytal Vercoutre. I když Bordeaux nehrálo v první půli nějak špatně, rozhodl se kouč Francis Gillot poslat do hry Ben Kalfallaha a Sertica.

Možná že tahle radikální změna hru úplně narušila. A OL si s rozházeným soupeřem dělal, co chtěl. Prvním, kdo mohl skórovat, byl Gomis, po pobídce od Gréniera ovšem mířil jen do boční sítě. Na druhé straně se dokázal prosadit Saivet, který věak po centru od Obraniaka hlavičkou střílel u bližší tyčky špatně.

Také Lacazette vystrčil růžky, dokázal se dostat do středu hřiště, odkud následně zamířil jen kousek mimo. V 65. minutě Olympique přece jenom navýšil vedení. Lacazette našel pasem Fofanu, jenž zamířil pravačkou do horního růžku Carrassovy svatyně. Válec Lyonu přitom pokračoval, v 73. minutě bylo pro domácí ještě hůře.

Faubert fauloval Fofanu ve vápně a sudí Nicolas Rainville nařídil pokutový kop, který bez větších problémů proměnil Grénier a připsal si na své konto druhou trefu utkání. O dvě minuty později dovršil debakl Lacazzette, k němuž se dostal balón po bídném odhlavičkování Marangeho, a ani v tomhle případě nedokázal Carrasso zasáhnout včas.

Více informací k zápasu

SC Bastia - OGC Nice 0:1

16.02.2013 20:00

Góly: 61. Neal Maupay

Nice nadále úspěšně pokračuje za svou poutí za evropskými poháry, proti Bastii uhrálo nejtěsnější možné vítězství a je čtvrté. Utkání bylo z obou stran hodně vyrovnané, nicméně o jeho osudu nakonec rozhodla jediná trefa Neala Maupaye po hodině hry. Domácí se tak z posledních pěti zápasů již počtvrté nedočkali bodového zisku.

Zprvu zahrozili Korsičané, když Rothen vyslal pohotovu dělovku směrem na bránu, dokázal mu ji ovšem zablokovat bránící Puel. Na druhé straně naopak Puel zahrozil sám, jakmile přebíral centr od Eysserica, následný pokus však skončil pouze vedle brány. Výčet šancí za první půli v tomhle bodě končí.

Druhé dějství bylo přece jenom poněkud zajímavější. Šest minut po přestávce zřejmě nejvýrazněji v utkání zahrozila Bastia, prosadit se dokázal Modeste, jehož tečovaná střela Puelem skončila smolně pro něj na břevně. Naopak brankář Landreau měl obrovské štěstí, že polapil střelu od Bauthéace.

V 61. minutě padla jediná branka utkání. Abriel si dokázal udělat prostor, poté odcentroval na vzdálenější tyčku na volného Maupaye, jenž z blízkosti v pohodě zacílil. Domácí se ve zbytku utkání pochopitelně pokusili o uhrání alespoň jednoho bodu, nebyli ovšem tolik úspěšní v koncovce, byť šance určitě měli.

Zřejmě největší možnost měl na kopačce Marchal. Khazri ho totiž vybídl svým pasem, tři body ovšem OGC v tomhle případě podržel Ospina, který stačil tuhle ránu z voleje polapit.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - AC Ajaccio 1:1

16.02.2013 20:00

Góly: 12. Florian Raspentino - 70. Dennis Oliech

Očekávaný souboj přístavních celků nakonec vítěze nepřinesl, Brest sice dlouho vedl, ovšem nakonec hubený náskok neudržel a rozešel se s Ajacciem smírně 1:1. Bretaňský celek tak zůstává těsně nad ohroženým pásmem.

Svěřenci Landryho Chauvina vstupovali do utkání po sérii čtyř porážek v řadě a nutně tak potřebovali opět bodovat. Tomu začali být domácí blíže po jedenácti minutách, kdy Gueye vyslal za obranu přesný pas na Raspentina, který následně bez větších potíží překonal Ochou a stanovil skóre na 1:0. Odpovědět mohl Oliech, jeho přízemní rána si však na Thébauxe nepřišla.

Domácí měli i nadále více ze hry a vytrvale ohrožovali hostující branku. Po dalším bezchybném balónu z Gueyeho produkce z první natáhl Chafni, ovšem vymezený prostor tak jako tak nenašel. Stejně dopadl hned dvakrát Jonathan Ayité.

Krátká přestávka přece jen změnila obraz hry a korsické mužstvo se daleko více tlačilo na dostřel domácí svatyně. Lasne našel kapitána Cavalliho, ten však z ideální pozice branku přestřelil! Mezitím mohli přidat pojistku Chafni a Gueye, ani jednomu z nich ovšem přáno nebylo. Brest se s přibývajícím časem zatáhl na vlastní polovinu a čekal...

...to se mu však nevyplatilo. Cavalli dvacet minut před koncem řádné hrací doby oslovil Oliecha, jenž si tentokráte počínal bezchybně a svým druhým zásahem za ACA srovnal na 1:1. Ani jedna strana se nechtěla s dělbou bodů spokojit, Raspentinovi se však postavil do cesty Ochoa, zatímco na opačném konci hřiště dokázal Cavalliho ránu vytáhnout pro změnu Thébaux!

Více informací k zápasu

Toulouse FC - ES Troyes 2:2

16.02.2013 20:00

Góly: 86. Eden Ben Basat, 89. Étienne Didot - 78. Mohamed Yattara, 83. Benjamin Nivet

Nechybělo mnoho, a Troyes slavilo první letošní venkovní výhru - a bylo by to plně zasloužené. Nováček byl v utkání se zoufalým Toulouse lepším týmem a zaslouženě vedl, nicméně v samém závěru přišel o dva body.

Rychle po sobě jdoucí branky Ben Basata a Didota zpečetily divoký závěr utkání - hosté se totiž sami do vedení dostali až v 78. minutě díky Mohamedu Yattarovi. Na 2:0 zvyšoval o pět minut později Benjamin Nivet, ale ani to nakonec nestačilo a Troyes se nutně potřebného vítězství nedočkalo ani tentokrát.

Zvedající se forma Furlanových svěřenců byla znát; hosté přijížděli do Okcitánie s třemi neprohrami v řadě, a i dnes začali živě, díky Camusově nebezpečnému přímému kopu. Ten sice mířil mimo, ale Nivet se se svým pokusem zdálky už do branky vešel; zachraňovat musel bránící Adil Hermach.

Camus poté skvělým balonem našel Stéphane Darbiona, jehož volej odvracel Cheikh M'Bengue. Tlak Troyes pokračoval i po přestávce, a do obrovské šance se po přihrávce Niveta dostal Julien Faussurier, který ve výtečné pozici pálil těsně mimo. Nivet hrál vůbec důležitou roli; jeho zkušenosti a přehled na hřišti mohl využít i Corentin Jean, který však nechal pouze vyniknout gólmana Aliho Ahamadu.

Jean-Marc Furlan následně vyslal na hřiště Yattaru, který se začal okamžitě prosazovat; jeho první střelu ještě Ahamada chytil, napodruhé však už byl krátký. Camus předvedl pěknou akci po levém křídle a uvolnil nového muže na trávníku, který zakončil zkušeně. A stejná kombinace stála i za druhou brankou ESTAC - Ahamada tentokrát vyrážel Yattarovu střelu z brejku pouze k Nivetovi, který bez problémů dorazil míč do sítě.

V tento okamžik to vypadalo, že si Troyes tolik potřebné vítězství už pohlídá - jenže chyba lávky. Toulouse z vůbec první šance v zápase hned snížilo; Eden Ben Basat nejprve napálil z přímého kopu pouze tyč, ale druhou šanci už plně využil. A hostující fanoušci nakonec museli vyděšeně přihlížet i vyrovnání; Didot skóroval po individuální akci z pravého křídla a přelobování brankáře Thuram-Uliena.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - AS Nancy-Lorraine 1:0

16.02.2013 20:00

Góly: 35. Emmanuel Herrera

ASNL po důležitém souboji s Reims nezvládlo druhé utkání v řadě a po porážce na Stade de la Mosson si výrazně komplikuje záchranářské práce. Naproti tomu obhájce titulu se zařadil do početného zástupu uchazečů o evropské poháry.

Vyrovnaný průběh dlouho žádné vzrušující momenty opřed oběma brankami nenabízel a diváci se tak nejvíce ze všeho nudili. To mohl změnit Karaboué, jeho pohotovou ránu zpoza vápna však Jourdren za svá záda nepustil. Odpověď si nachystal aktivní Herrera, ovšem z ostrého úhlu na strážce hostující svatyně recept nenašel!

Po půlhodině hry se ovšem nuly svítící na ukazateli skóre přece jen změnily: Mounier poslal do pokutového území nadýchaný centr, čehož s díky využil Herrera a pohotovou hlavičkou zamířil do sítě - 1:0. Pojistku mohl ještě před odchodem do kabin přidat Utaka, ale skvěle reagující Gregorini byl proti.

Nepříliš zajímavý fotbal byl k vidění i po obrátce. Congrého snahu zastavil bezchybný strážce hostující branky a na opačné straně na Jourdrena neuspěl přízemní střelou Mangani. Ten samý hráč to zkoušel i sedm minut před koncem řádné hrací doby, ale rovněž bez úspěchu! Do rozhozené obrany mohl trestat nejprve Utaka, ale na Gregoriniho recept nenašel, zatímco na opačné straně neprodloužil do branky rohový kop Bakar!

Více informací k zápasu

FC Lorient - Évian Thonon Gaillard 2:1

16.02.2013 20:00

Góly: 42. Jérémie Aliadière (pen.), 78. Kévin Monnet-Paquet - 83. Betão

Čekání na další tříbodový zápis je z pohledu Lorientu u konce, svěřenci Christiana Gourcuffa bez větších problémů udolali Évian a nadále tak zůstávají na dohled evropským pohárům. Na opačné straně začíná být reálný boj o přežití.

Bretaňský celek začal před vlastními fanoušky lépe, vytvářel si územní převahu a bylo jenom otázkou času, kdy otevře skóre. Gassama po osmi minutách našel osamoceného Jouffreho, jeho pohotové zakončení ovšem na Laquaita nestačilo! Ten samý hráč to zkoušel i ve 39. minutě, tentokráte pro změnu natáhl zpoza vápna, ani po tomto ale strážce hostující branky nekapituloval.

Přesto přese všechno se nakonec FCL mohlo radovat. Betão ve vymezeném prostoru poslal k zemi Aliadièra, načež sudí Lannoy ukázal na pokutový kop! Kulatý nesmysl si vzal do parády sám bývalý útočník londýnského Arsenalu a do protipohybu Laquaita nekompromisně zavěsil - 1:0.

Také ve druhých pětačtyřiceti minutách se pokračovalo ve stejném duchu. Monnet-Paquet oslovil ve vápně zapomenutého Aliadièra, ten ale pro tuto chvíli ideálně neseřídil mířidla a z voleje mířil vysoko nad branku! Neúspěšný střelec se poté obsadil do role asistenta, Jouffre ovšem tak jako tak jeho práci nedokončil a na Laquaita nevyzrál! Jouffre byl očividně při chuti, ale na hostujícího brankáře recept nenacházel.

Na opačné straně vymyslel Ninković dobrou střeleckou pozici pro Sagba, útočník z Pobřeží slonoviny si však na ostříleného Audarda nepřišel! Dvanáct minut před koncem bylo definitivně jasno: Jouffre po rychlém autovém vhazování oslovil na přední tyči Monneta-Paqueta a ten z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0. Hosté se nakonec ještě dočkali korekce, když Ninkovičův centr dopravil na místo určení Betão a uzavřel na 2:1.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Valenciennes FC 1:0

16.02.2013 17:00

Góly: 90+3. Rod Fanni

Fotbalisté Marseille napravili svoje poslední tři zaváhání a nad Valenciennes zvítězilo nejtěsnějším možným způsobem. Hosty navíc porážka musí pořádně mrzet, jelikož si na jih Francie přijeli alespoň pro bod, ale nakonec je v 90+3. minutě potopil Rod Fanni. OM mimochodem díky těmto třem bodům postoupilo na druhou příčku.

Dá se říci, že celý zápas se hrál jen na jednu bránu. Domácí byli v útoku o dost aktivnější než soupeř, přesto se dlouho nedokázali prosadit. První větší šanci zápasu si vytvořil v 19. minutě Gignac, který se snažil o přelobování gólmana Penneteaua, to se mu ale v konečném účtování nepodařilo. O pár chvil později Gignac zahrozil znovu, u bližší tyčky však mezi tři tyče centr od A. Ayewa nakonec také neusměrnil.

Dalším, kdo pořádně zatopil obraně VAFC, byli A. Ayew společně s Valbuenou. Druhý jmenovaný našel svým pasem svého spoluhráče, až nakonec tuhle situaci po půlhodině hry musel řešit obránce Néry. A na konci druhého poločasu mohl ještě skórovat A. Ayew, nicméně Valbuenův centr hlavou odhlavičkoval mimo.

Druhé dějství nebylo ze strany OM tak dobré jako to první. Naopak se musel kolikrát i činit gólman Mandanda, třeba v případě Danica, jehož střela z přímého volného kopu byla pořádně nebezpečná. V 74. minutě měl poprvé útočný apetit stoper Fanni, jenž vnikl do vápna po pravé straně, následně avšak ani on nedokázal výrazněji ohrozit Penneteaua.

A když Fanni v 87. minutě Valbuenův další precizní centr z první poslal opět jen mimo branku, zdálo se, že hosté cennou remízu na Stade Vélodrome udrží. Fanni ovšem soupeře už v předchozích situacích varoval dost jasně a zřetelně, a protože Danic ho v nastaveném čase nedokázal uhlídat, slavila Marseille na konci zaslouženou výhru.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Stade Rennes 2:0

15.02.2013 20:30

Góly: 24. Chris Mavinga (vl.), 61. Dimitri Payet

Lille oživilo naději na zisk příčky zajišťující evropské poháry a po vítězství 2:0 nad Rennes se navíc přiblížilo svému soupeři na rozdíl tří bodů. Hosté zároveň přišli o svou čtyřzápasovou šňůru bez porážky, zatímco domácí po stejně dlouhé době poprvé zvítězili. První branka padla po vlastenci Mavingy, druhou zařídil Payet.

SRFC přitom vstoupil do zápasu zostra. Nejprve si Erding naběhl na přihrávku od Féreta a gólman Elana musel proti Turkově pravačce poprvé v zápase výrazněji zasahovat. To samé duo pak zahrozilo ještě jednou, oba si ovšem role vyměnili, když v tomhle případě zakončoval Féret a jeho hlavičku musel zastavit až bek Béria.

Dogy si vytvořily první šanci zápasu po brejku, který se proměnil ve vedoucí branku. Kalou unikl po levé straně, následně vypálil na gólmana Costila, který ovšem střelu stačil vyrazit pouze k Rodelinovi. Ten pak s pomocí teče Mavingy přece dostal balón za brankovou čáru. Hosté i přesto byli v první půli daleko lepším týmem.

Féret byl třeba blízko vyrovnání, nicméně jeho pokus se jen otřel o tyčku. Deset minut před koncem navíc Rennes muselo řešit ošemetnou situaci, jelikož se kvůli poraněnému kolenu pakoval ze hřiště záložník Alessandrini. LOSC byl i ve druhém poločase zkrátka o dost úspěšnější v koncovce. A to nakonec o všem rozhodlo.

V 56. minutě ještě domácí neskórovali, po rohovém kopu Payeta a následné dorážce Rodelina zaskočil za nejistého Costila na brankové čáře stoper Kana-Biyik. O čtyři minuty později se už však vše podařilo. Martin poslal do běhu Kaloua, ten si pak vyhlédl u bližší tyčky nabíhajícího Payeta, jenž hlavou zavěsil.

Nakonec Rennes zbytek zápasu tak trochu odfláklo, ve zvrat prostě podle jeho předvedené hry už moc nevěřilo. Naopak soupeř mohl přidat ještě další trefy. Nejprve na Costila se svou hlavičkou nevyzrál Baša, Kalouova rána v nastavení pak minula prostor mezi třemi tyčemi opravdu už jen o malinkatý kousek.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Paris Saint-Germain25156447:1651
2.Olympique Lyon25146543:2448
3.Olympique Marseille25144732:2946
4.OGC Nice25119537:2842
5.AS Saint-Étienne25118637:1941
6.Stade Rennes25124937:3240
7.FC Lorient25109641:3939
8.Montpellier HSC25115940:3238
9.Girondins Bordeaux25911526:2038
10.Lille OSC25910632:2537
11.Valenciennes FC25961034:3633
12.Toulouse FC2588932:3232
13.AC Ajaccio25710828:3329
14.FC Sochaux25751325:3626
15.SC Bastia25751329:5126
16.Stade Brestois25741425:3625
17.Stade Reims25591122:2924
18.Évian Thonon Gaillard25581225:3823
19.ES Troyes253101228:4619
20.AS Nancy-Lorraine25391322:4118
Bodové odečty
AC Ajaccio-2za výtržnosti fanoušků v utkání s Lyonem v sezóně 2011/2012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (98)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Maria Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

si mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má FIFU 13, tak vyšel pěkný CHALLENGE, kde hrajete za Marseille proti Evianu v devíti za stavu 1:1 a máte vyhrát (začínáte odkopem od vlastní branky v 85. minutě. Rozhodčí přidává vždy 4 mniuty). Výzvu jsem jako fanoušek Marseille splnil na Legendární úroveň obtížnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ja si dávam svoje výzvy... konečne v Ligue 1 vyhrať aspoň zápas s OM vo FIFE 13 sa mi absolútne nedarí

Reagovat
smazaný uživatel

já hraju jen za OM a docela se daří

Reagovat
Rarášek

To už mám taky dohraný

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOD FANNIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

zachránil nám povinné 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

btw 90+4

Reagovat
Israha

Valbuena hrál jak na amfetaminech, neskutečně odmakaný zápas z jeho strany.

Reagovat
Godwinson

Podepsal novou smlouvu, asi mu přidali více než čekal

Reagovat
Israha

Kdo jiný z OM by měl dostat lepší smlouvu než on. Tahoun, jak má být.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

len keby nepadal po kazdom mensiom kontakte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Místo toho, aby uvolnili nahoře místo kvalitnějším týmům, tam pořád oxidují. Smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille má dost kvalitní tým, proto oxiduje nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Taky mě to Nice sere

Reagovat
smazaný uživatel

uf, to jsou nervy mit marseille na tiketu

Reagovat
Godwinson

Ten Claude je úžasnej, miluju ho

Reagovat
smazaný uživatel

Puel? no zostava dost omladena, tusim ze aj syn mu hraje

Reagovat
Godwinson

Jasně, v základu nedávno 16 letý útočník, to prostě žeru ... přitom hrají o hodně. Borec jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

ako stvorený pre taketo kluby

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Troyes se zvedli úžasně

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 minut dat dva goly v Toulouse a potom za dalsich 5 minut dostat dva goly, to ich muselo riadne polozit

Reagovat
Godwinson

Je to na hovno

Reagovat
Godwinson

Maupay To bude "Varane style"

Reagovat
smazaný uživatel

Hele letos nemám na Toulouse tolik času. Jak to, že jsou až 12. a nebojují o poháry jako minulý rok? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se do LM dostaneme, protože přijít o Valbeunu by znamenalo hodně ...

Reagovat
Israha

Stávající má ještě do 2015, takže není důvod nějak výrazněji stresovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve měl prodloužit do 2015, ale nakonec neprodloužil a prodlouží, jestli se dostaneme do LM ... prý

Reagovat
smazaný uživatel

už to chápu ... moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkné, že se prosadil Raspentino. V Marseille neměl moc šancí se dostat do sestavy a teď hraje ... jen ať se rozehraje a pak se vrátí jako hotový hráč, který bude velice platný

Reagovat
smazaný uživatel

opravte si v expreskách liga mistrů výsledky na francouzskou ligu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Greniér ...tak už konečně podepiš aspoň na 8 let.

Reagovat
Robbie

Dnešní výsledky francouzské ligy: Bordeaux - Lyon 0:4 (15. a 73. z penalty Grénier, 65. Fofana, 75. Lacazette).

tvl když jsem šel do fortuny, tak říkám že Bordeaux budou chybět dva stopeři, tak dám 2 z kurzem 3,15 a já to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal za 3,40

Reagovat
smazaný uživatel

15:50 Liga mistrů - výsledky

Dnešní výsledky francouzské ligy: Bordeaux - Lyon 0:4 (15. a 73. z penalty Grénier, 65. Fofana, 75. Lacazette).

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
fenixLFC

to nie je v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsem to sem chtěl dát

Reagovat
smazaný uživatel

tak porad drzim prvni flek :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak trochu OT, kdyby se Lyon kvalifikoval do LM, tak by byl asi až ve třetím koši, co?

Reagovat
smazaný uživatel

preco?? ved podla koeficientu sme dlhodobo v druhom kosi,, ved aj z EL sa ziskava koeficient...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já nikdy nevěděl, podle čeho se to posuzuje totiž.

Reagovat
smazaný uživatel

no podla koefcientu za posledne 5 roky ktore tym uhral v europe, ci uz v LM alebo EL, tam ak chces je vsetko rozpisane na tej stranke,,, vsetko sa tam dozvies, aj nasadovanie, aj bodovanie,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Už to študuju...dík.

Reagovat
Godwinson
Reagovat
smazaný uživatel

Lyon

Reagovat
domingo

Tak dvojka byla hodne pravdepodobna, ale oni dostali 4 goly?

Reagovat
.13

Carasso mal prvy zakrok v 83.minute

Reagovat
smazaný uživatel

aj posledny

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

ja ty nase kluky lyonsky proste nepochopim, hrozne divny tym

Reagovat
Godwinson

Šest týdnů se v sestavě Montpellieru neobjeví Rémy Cabella, záložník francouzského klubu si během jednoho z tréninků v tomto týdnu poranil stehno.

Chtěl jsem napsat, že by ještě mohli zkusit zabojovat o poháry. To takhle jednou potkali Arsenal v LM ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sochaux

Reagovat
smazaný uživatel

to se dneska půjde nádherně spát

Reagovat
domingo

Strasne dobra tabulka ted, prohodit prvni dve mista a koncime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ještě OM na 2. místo a je to fajn

Reagovat
.13

Sochaux, sympaticky vykon aj si to zasluzili. Nevadi, Lyon aj tak este body postraca a stale su tam 3body. Skoda Salvatore, taketo minely nas stoja body. Hral by Jallet miesto Wiela tak som si isty, ze to takto nedopadne, ake tak kazdemu sa niekedy stane

Po tej Valencii mi to az tak nevadi (alebo aspon maju alibi).

Corchia dnes skvely a dobre hral aj Boudebouz

Reagovat
db18

Sio gól - v tý Francii taky dokážete rozstřílet kohokoli

Reagovat
.13

a mohol dat aj 2, ale v asi 5. minute bol v offside asi o krok a taky vinkel trafil potom

Reagovat
smazaný uživatel

Na PSG sem včera koukal a kvuli nim mi nevyšel tiket . Zlatan byl podle mýho nejhorší na hřišti, jinak Sochaux hrálo sympaticky ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Valbuena prodloužil! trošku sem si oddych

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba teďka bude hrát ještě lépe, když ví, že má jistou budoucnost a doufám, že to hned proti PSG ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou hraje fakt neskutečně , doufám stejně jak ty, že nepoleví ale teda upřímně, moc si od toho v neděli neslibuju , ale dost možná se na to dívám až moc černě

Reagovat
smazaný uživatel

naděje je vždycky třeba se povede a budeme příjemně překvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl někdo zájem, dělám tam admina ... http://www.facebook.com/OlympiqueMarseilleCz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: o Lovrena sa zaujima Everton a dalsia sprava je ze Gomis by mohol byt nahradou v pripade odchodu Lewandovskeho z Dortmundu

Reagovat
Langi

Lovren do Evertonu a Gomis do Dortmundu...lepší zprávy dne tam nemáš??

Reagovat
smazaný uživatel

no mam o Lovrena sa zaujima aj Liverpool a dalsiou je ze zastupcovia lyonu sa uz ozvali Grenierovemu agentovi ohladom rozširenia,,,

Reagovat
smazaný uživatel

no jo o Lovrena uz aj Chelsea

Reagovat
Langi

ono je to skoro jedno kam pude...stejně za něj dostanem maximálně tolik, kolik sme za něj dali...

Reagovat
Langi

tak nějak doufám že nakonec skončí v ty Barceloně...Liverpool nebo Everton je pro něj zbytečnej, bo si vubec nepomůže jak Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

no ci v Barce alebo Chelsea...od Chelsea sa toho da vytrieskat...predsa, maju love, ambicie..ale vysledky nie...

Reagovat
Langi

no za Azpilicuetu se taky zrovna nepředali, tak nevím ta Barca je jistěší si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Aulas stanovil cenu Lovrena na letne prestupove obdobie 20 M€ len bojim sa toho ze niekto ponukne 13 a on na to mávne

Reagovat
Langi

stanovil...za Llorise taky mín jak 20 nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

jako nevim no...on už když přišel tak byl dost drahej, takže na něm moc netrhneme...může klidně odejít za 15 nebo i víc, ale to by ho prostě musela chtit Barcelona nebo někdo na úrovni...Liverpool dá 10-12 a Aulas to s klidem vezme

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj Lloris prisiel z Nice tusim ze za 8

Reagovat
.13

Kaboure do Rubinu, to ma poser oni ho fakt chcu?

Reagovat
smazaný uživatel

no za 1.5 ME ze uz je to dohodnute

Reagovat
Langi

těch 1,5 ME je plat, kterej požaduje ne?? ...a v Rusku prej chtěj i Amalfitana

Reagovat
smazaný uživatel

to je vraj cena prestupu

Reagovat
.13

ti Rusi su tragedi, nechcu od nas Mottu a Meneza za 20 ?

Reagovat
Langi

Reagovat
Israha

A už je fuč, paráda

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele