25. kolo
16.02.2013 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - OGC Nice 0:1

Nice nadále úspěšně pokračuje za svou poutí za evropskými poháry, proti Bastii uhrálo nejtěsnější možné vítězství a je čtvrté. Utkání bylo z obou stran hodně vyrovnané, nicméně o jeho osudu nakonec rozhodla jediná trefa Neala Maupaye po hodině hry. Domácí se tak z posledních pěti zápasů již počtvrté nedočkali bodového zisku.

Zprvu zahrozili Korsičané, když Rothen vyslal pohotovu dělovku směrem na bránu, dokázal mu ji ovšem zablokovat bránící Puel. Na druhé straně naopak Puel zahrozil sám, jakmile přebíral centr od Eysserica, následný pokus však skončil pouze vedle brány. Výčet šancí za první půli v tomhle bodě končí.

Druhé dějství bylo přece jenom poněkud zajímavější. Šest minut po přestávce zřejmě nejvýrazněji v utkání zahrozila Bastia, prosadit se dokázal Modeste, jehož tečovaná střela Puelem skončila smolně pro něj na břevně. Naopak brankář Landreau měl obrovské štěstí, že polapil střelu od Bauthéace.

V 61. minutě padla jediná branka utkání. Abriel si dokázal udělat prostor, poté odcentroval na vzdálenější tyčku na volného Maupaye, jenž z blízkosti v pohodě zacílil. Domácí se ve zbytku utkání pochopitelně pokusili o uhrání alespoň jednoho bodu, nebyli ovšem tolik úspěšní v koncovce, byť šance určitě měli.

Zřejmě největší možnost měl na kopačce Marchal. Khazri ho totiž vybídl svým pasem, tři body ovšem OGC v tomhle případě podržel Ospina, který stačil tuhle ránu z voleje polapit.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
hradec

Bastia 2:2 Nice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele