Ligue 1 - preview 25. kola

15.02.2013, 12:53, aktualizováno 17.02.2013, 09:10
Previews
Paris Saint-Germain zajíždí do Sochaux a čeká se od něj další výhra. Pokud favorit uspěje, bude mít na čele náskok minimálně šest bodů, druhý Lyon čeká těžký zápas na půdě Bordeaux. Ve třetím nedělním utkání se proti sobě postaví Reims a St. Etienne.
Girondins Bordeaux - Olympique Lyon  (neděle 14:00)
Krátce po poledni se dnes v Bordeaux utká domácí výběr s Lyonem. Les Gones mají za sebou těžkou bitvu z Evropské ligy - zbydou jim síly do zápasu s Bordeaux?

Utkání proti Tottenhamu Hotspur bylo nejen namáhavé, ale také již třetí prohrané. Lyon sice nezačal špatně a vstřelili i brankou, na druhou stranu ale anglický celek poslední dobou zachraňuje osobnost Garetha Balea. Velšský záložník se za záda Rémyho Vercoutra trefil dvakrát, čímž získali Kohouti do odvety slibný náskok.

Svěřenci Rémiho Garda ale neprožívají ideální období ani ve své domácí soutěži - na bohatého lídra z Paříže ztrácí šest bodů, na druhou pozici, která je obsazená Marseillí jim také jeden bod chybí. I přes porážku v Londýně se ale hráči domnívají, že jejich výkon byl dobrý a vstřelený gól že jim před domácí odvetou hodně pomáhá.

"Našli jsme svůj rytmus, nebyli jsme lehkým soupeřem. Můžeme odjíždět se vztyčenými hlavami," raduje se obránce Milan Biševac. K němu se v podobném duchu přidává ještě mladičký obránce Samuel Umtiti. Pamatovat si ho budete nejspíš pro jeho krásný gól do sítě Friedelovy brány.

"Myslím, že jsme dobře bránili, mělo to řád. Když uděláme to samé v lize, můžeme odjet z Bordeaux se třemi body. Je sice škoda, že jsme minulé zápasy prohráli, ale chceme se dívat dopředu a vyhrát s Bordeaux," míní mladý talent.

Domácí jsou nyní osmí, na Lyon ztrácí sedm bodů. Bordeaux ale nyní také hraje Evropskou ligu a když už její plody ochutnalo, rádo by se do ní podívalo i příští rok. Poslední zápas v domácí soutěži hráčům ale nevyšel, neboť brankou Fatyho podlehli Ajacciu. V Evropské lize se Gillotův tým již prezentoval lepším výkonem a s Dynamem Kyjev na jeho hřišti remizoval. Na úvodní branku Haruny odpověděl Ludovic Obraniak jen o tři minuty později a Les Girondins vezou z Ukrajiny velmi cennou remízu.

Záložník Julien Faubert se vrací k posledním zápasům slovy: "Nehráli jsme moc dobře. V Ajacciu jsme si zasloužili vyhrát, to se nám vše dařilo, ale nakonec jsme prohráli. V Kyjevě to bylo naopak, nezasloužili jsme si ani bod a přesto jej vezeme domů. Tak uvidíme, co se stane proti Lyonu," uzavírá krátké zamyšlení.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Carrasso - Faubert, Sané, Planus, Trémoulinas - Sertic, Plašil - Saivet, Obraniak, Maurice-Belay - Rolán
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Vercoutre - Reveillere, Bisevac, Umtiti, Dabo - Gonalons, Malbranque - Lisandro, Grénier, Lacazette - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Reims - AS Saint-Étienne  (neděle 17:00)
Šest vítězství v řadě, včetně pohárových klání, to je aktuální bilance fotbalistů St. Étienne, kteří i díky těmto skvělým výkonům promluvili pořádně do bojů o příčky zaručující evropské poháry. Získat v pořadí svou pátou ligovou výhru v řadě budou chtít na půdě Remeše, jež se v poslední době sice trápí, ale naposledy zvládla důležité střetnutí s Nancy.

ASSE navíc stále bojuje na všech třech francouzských frontách, v Ligovém poháru před měsícem postoupil do finále, v Coupe de France je už ve čtvrtfinále. "Klub šlape na jedničku, tým i já se neustále zlepšujeme," mnul si ruce kouč Christophe Galtier. "Cílem je tuhle formu udržet. Ve hře jsou pořád všechny tři soutěže a to vyžaduje psychickou i fyzickou pohodu."

Hosté si v roce 2013 drží úctyhodnou bilanci, jako jediní z celé Ligue 1 totiž přes dva měsíce ještě ani jednou neprohráli. "Když máte kvalitu i vysoké ambice, existuje větší konkurence. A já mám k dispozici mužstvo plné skvělých dispozicí," dodával Galtier. "Je jenom na mě, abych našel tu správnou sestavu."

Remeš sice nedisponuje tak kvalitním kádrem jako soupeř, výhodu ovšem bude mít v možná větší motivaci, jelikož na rozdíl od soupeře jí hrozí pád zpátky do druhé ligy. Pořádnou vzpruhou byl poslední skalp Nancy, v dost klíčovém utkání sezóny vyhráli domácí na půdě posledního celku tabulky poprvé od 6. října.

"Ohromně jsme si ulevili," přiznával trenér Hubert Fournier. "Skončilo to naší pomalou cestu do pekel. Každého to povzbudilo. Nyní rozhodně nebudeme proti St. Étienne favority, soupeř chce body, aby se na konci sezóny dočkal evropských pohárů v příštím roce. Víme, že budeme muset dobře bránit. Obdobně jako v Nancy totiž nebudeme mít moc šancí."
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Sochaux - Paris Saint-Germain  (neděle 21:00)
Fotbalisté PSG už začínají samostatně vládnout francouzské nejvyšší soutěži a naplňují očekávání odborníků i širší veřejnosti. Po pomalejším začátku začali sbírat jednou vítězství za druhým a nyní mají náskok pěti bodů před druhou Marseille, ta má navíc ještě zápas k dobru. Letošní účastník Ligy mistrů, který má našlápnuto už mezi osmičku nejlepších, má na kontě 51 bodů a nyní bude bojovat o další body na půdě týmu hrajícího o záchranu.

Sochaux totiž doposud ve čtyřiadvaceti zápasech získalo 23 bodů a patří mu zatím sedmnáctá příčka, k tomu je pouze o skóre před zatím sestupujícím Évianem a jeho naděje na body jsou v tomto zápase minimální. Paříž sice už vypadla z ligového poháru, ovšem v tom národním se celkem snadno dostala do osmifinále a v lize v posledních devíti zápasech jen jednou remizovala a jinak osmkrát vyhrála.

Naopak Sochaux není v úplně nejlepší formě a již třikrát v řadě nedokázalo zvítězit. V národním poháru sice dokázalo postoupit do osmifinále, když vyhrálo na půdě loňského mistra z Montpellieru v poměru 3:2, avšak se stejným protivníkem v následném ligovém střetnutí prohrálo 0:2 a podlehlo i St-Étienne. V minulém kole v přímém souboji o záchranu s devatenáctým Troyes uhrálo venku bezbrankovou remízu 0:0.

V letošním vzájemném klání s PSG si v 7. kole ostudu neudělalo, ale výsledek 0:2 na body nestačil. Italský trenér hostů Carlo Ancelotti oznámil na tiskové konferenci, že připravena ještě nebude nová akvizice v podobě sedmatřicetileté anglické hvězdy Davida Beckhama. "Stále musí trénovat a to hodně, aby byl připraven nastoupit příští týden proti Marseille," zdůvodnil Ancelotti svůj krok. Kromě něho nemůže využít služeb zraněných Lucase Moury, Jeremyho Meneze, Thiaga Motty a Thiaga Silvy.

"Bude to pro nás složité utkání, i když to na první pohled nevypadá. Sochaux nemá co ztratit a navíc hraje doma. Bojuje o záchranu a potřebuje tak každý bod, čekám od něho bojovný výkon," dodal Ancelotti Sochaux už může počítat s Kalilou Traorem a Davidem Saugetem. "Často budeme ztrácet balón, proto musíme často napadat. Dobře víme, že šance na úspěch nejsou velké, ale určitě můžeme bodovat. PSG hraje podobně jako Barcelona a snem každého je předvádět takový fotbal," řekl s velkým obdivem záložník Sochaux Ryad Boudebouz.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - Valenciennes FC  (sobota 17:00)
Napravit poslední tři nepovedené zápasy a co nejdříve se vrátit do bojů o titul, jedině takový cíl si musí dávat fotbalisté Marseille před měřením sil s Valenciennes. Především poslední domácí porážka s Nancy musela fanoušky pořádně namíchnout, o to větší tak bude mít OM proti ve středu tabulky hrajícímu soupeři ukázat, že to byla jen náhoda.

Kouč Élie Baup nemohl být spokojený s posledními třemi zápasy, ve kterém získali jeho svěřenci jen dva body. V minulém kole hráli dost nepovedené utkání v Évianu, kde se svou nedisciplinovaností připravili o možné vítězství. Vyloučit se nechal Abdallah a hlavně zbytečně během dvou minut také střídající Jordan Ayew.

A situace pro ně není aktuálně moc příznivá, na vedoucí a neomylné PSG už ztrácí osm bodů, jediné štěstí je, že se ani Lyonu se moc nezadařilo, takže na něj má deficit dvou bodů. "Musíme najít rychle odpověď. Není normální, abychom tolikrát inkasovali. Potřebujeme tvořit hru, podržet balón, ale hrát na jistotu," uvedl domácí lodivod.

VAFC přitom nebude vůbec lehký oříšek. Mužstvu se sice uplynulé dva měsíce moc nepovedly, není to však zase tak dávno, kdy se Daniel Sanchez a jeho družina prala o nejpřednější pozice. Stále si navíc udržuje pohodlné postavení, z jedenácté příčky má k bojům o sestup i nadále poměrně daleko.

A co víc Marseille na něj nemá moc dobré vzpomínky, na podzim ho totiž soupeř zostudil a nasázel mu čtyři branky. "Samozřejmě jsme na to nezapomněli. Bylo to skvělé," přiznával Sanchez. "Určitě toho využiji, protože v tom můžu hledat motivaci. Domácí ovšem určitě prahnou po odvetě," dodával.

Hosté nejsou v úplně nejlepší výsledkové kondici, naposledy však urvali po čtyřech kolech neúspěchů vítězství 2:1 nad Brestem. "Marseille je na tom obdobně, v poslední době nehrála dobře. Je pravda, že předváděla ostrou hru, prostě občas dokáže řezat," lidově označil Sanchez. "Potřebuje se zvednout, musíme si dát pozor."
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Bastia - OGC Nice  (sobota 20:00)
Atraktivní a otevřenou podívanou slibuje utkání v Bastii, kam přijíždí letos skvěle hrající Nice - domácí fanoušci patří k nejvyhlášenějším, jejich tým hraje o záchranu, hosté zase bojují o poháry a nejsou dokonce ani příliš daleko od Ligy mistrů..

Zápas bude mít pikantní příchuť zejména pro záložníka Juliena Sablého, který přišel na Korsiku v létě právě z Nice, a dnes přijde jeho první střetnutí s bývalým klubem. Dvaatřicetiletý borec přitom zanechal v klubu od Azurového pobřeží výraznou stopu - v jeho dresu odehrál během tří let téměř 100 zápasů..

Jeho současný zaměstnavatel, Bastia, je na tom podobně jako Nice v předcházejících sezonách, a dnes tedy ani přes výhodu domácího prostředí není favoritem. Sablé, který si dobře uvědomuje, jak moc středomořské derby pro oba celky znamená, však spoléhá na prostředí stadionu Armanda Césariho: "Tohle je sport, v němž se válečníci utkávají v nepopsatelné atmosféře," přirovnává.

"Bude to skvělý zápas pro všechny, něco nezapomenutelného. Hráči se navzájem velice respektují, ale oněch 90 minut bude každý bojovat jen a pouze za své barvy." Sablého nový tým sice loni vyhrál Ligue 2, ale letos byla jeho cílem primárně co nejrychlejší záchrana; dá se říct, že se Bastii z tohoto pohledu zatím poměrně daří. Od sestupu ji momentálně dělí tři body a čtyři tabulkové pozice.

A Sablé prý ví, proč je korsický tým úspěšný: "Fungujeme jako skupina, všechno náleží všem. Toto je tým, který táhne za jeden provaz, a projevuje se to i na výsledcích." Nice je na druhou stranu sice šesté, ale musí si hlídat i zadní vrátka: poslední remíza s Lorientem jejich pohárovými ambicemi trochu otřásla, a sedmé Bordeaux je vzdáleno jediný bod.
SC Bastia - pravděpodobná sestava:
Landreau - Cioni, Marchal, Harek, Palmiéri - Rothen, Sablé - Beauvue, Khazri, Thauvin - Ilan
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Ospina - Palun, Civelli, Pejcinović, Kolodziejczak - Anin, Abriel - Eysseric, Meriem, Bauthéac - Bosetti
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Brestois - AC Ajaccio  (sobota 20:00)
Souboj dvou celků ze spodku tabulky, které soupeří o záchranu, ale s úplně odlišnou formou. Zatímco domácí Brest se po čtyřech porážkách propadl až na patnáctou příčku, korsické Ajaccio paradoxně i bez několika hráčů, kteří reprezentovali na APN, zvládlo několik uplynulých kol. A na sestupové pásmo má náskok sedmi bodů.

Proti Lyonu ani Bordeaux neměli hosté naposledy vůbec co ztratit, vydolovali ovšem plný počet bodů. Pořádně důležité! Tým navíc šlape především vzadu velice dobře, během pěti kol, ve kterých ani jednou neprohrál, inkasoval za 450 minut jen třikrát. Cennou remízu 0:0 třeba uhrál i na půdě vedoucího PSG.

Takže suma sumárum - i když SB29 před vlastními fanoušky dokáže často urvat to nejtěsnější vítězství, proti Ajacciu, za současného stavu soupeřovy fazóny a naopak za vlastního výsledkového srabu, to bude nyní pořádně těžké. "Nemáme dobré období, důležité však je, abychom zvedli hlavy vzhůru," uvedl trenér Landry Chauvin.

Domácí drží už jen jednobodový odstup na pásmo smrti, v nejbližší době navíc budou hrát s Lyonem, Bordeaux či Lille. "Je nevyhnutelné, když prohrajete čtyřikrát v řadě, že musíte všechno dohnat," ví moc dobře Chauvin. "Jsme si plně vědomi, v jaké kaši jsme. Jsme však také plně odhodláni zachránit Ligue 1. To je náš jediný cíl."

Zajímavé bude, jak si obě družstva poradí bez aktuálně absentujících hráčů. Hůře je na tom asi i po téhle stránce Brest, jenž postrádá kapitána Ahmeda Kantariho i tvořivého záložníka Bruna Grougiho. Ajaccio čerstvě nemá k dispozici Belghazouaniho, jehož na tréninku trápil kotník, a na tři týdny je mimo rovněž útočník Mutu.
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Toulouse FC - ES Troyes  (sobota 20:00)
Toulouse už v podstatě o nic nehraje - poháry jsou z dvanáctého místa příliš daleko, sestup reálně také nehrozí. To se ovšem nedá říct o hostech z Troyes, které čeká pořádně krušný závěr sezony, chtějí-li se proti všem předpokladům ještě zachránit..

Možná právě proto domácí kouč Alain Casanova své svěřence varoval: i přes hrozivou venkovní bilanci prý bude nováček pořádně kousat. ESTAC zůstává jediným celkem v soutěži, který ještě letos nevyhrál mimo svůj stadion, na devatenáctém místě ztrácí na záchranu 5 bodů a před posledním Nancy je jen díky lepšímu skóre.

Casanova je však opatrný. "Je to tým, jehož trenér miluje fotbal, miluje hru s míčem a umí soupeřům způsobovat velké problémy. Měli by být v tabulce výše - dobře si pamatuji jejich remízy v Lille a Bordeaux (dvě z posledních tří venkovních utkání). Prohráli v zápasech, v nichž si zasloužili vyhrát," přemítá domácí lodivod. "Mají potenciál se zachránit, takže nás nečeká nic lehkého. Musíme být obezřetní."

Brazilský záložník hostí Thiago s Casanovou souhlasí - v kabině prý vládne víra, že se nakonec podaří sestupu vyhnout. Nepopírá však, že se tento úkol stává s každým dalším kolem těžší a těžší: "Jsme v sestupové zóně od začátku sezony, takže jsme si na to už zvykli, ale nechceme to nechat jen tak," tvrdí devětadvacetiletý záložník.

"Víme, že nás každý víkend čeká těžký zápas, ale pokud se z této situace chceme dostat, musíme tyto překážky umět překonávat. I za předpokladu, že se naše šance na úspěch ztenčují," dodává Thiago. "Je třeba pokračovat v práci a věřit, že se nakonec vyplatí."

Toulouse mělo vynikající start do sezony, v prvních deseti utkáních padlo všehovšudy jednou a logicky tak pošilhávalo po pohárech; teď je však všechno úplně jinak, jelikož z posledních čtrnácti střetnutí prohráli Les Violets osm, včetně posledních dvou. Minulý týden padli poměrem 2:0 na půdě Rennes, a pod jedním z inkasovaných gólů se podepsal i mladý gólman Ali Ahamada.

Ten se ostatně letos nepříjemně svezl s formou celého týmu a už není tou oporou jako loni, kdy vystřelil z nuly přímo na pozici jednoho z nejlepších brankářů v zemi. Casanova, sám bývalý gólman, však svého svěřence brání: "Bude hrát, protože chci ukázat, že mu věřím. Je to velmi silný hráč, dostane se z toho. Nenechá se tím pohltit."
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Montpellier HSC - AS Nancy-Lorraine  (sobota 20:00)
Ať už letošní sezona Montpellieru dopadne jakkoliv, je pravděpodobné, že pro kouče Reného Girarda bude poslední - alespoň on sám to naznačil více než jasně. Kontrakt stávajícímu trenérovi vyprší v létě, a proto mu zřejmě zbývá už jen několik zápasů na lavičce La Paillade - ten první dnes proti Nancy.

Loňský mistr už má zřejmě po pohárových nadějích, když minulý týden skončil na štítě Saint-Étienne s ostudným skóre 1:4; momentálně je devátý, a Girard řekl pro lokální deník Midi Libre: "Vím, co řeknu prezidentovi, až se sejdeme. Pro mě je to jasná záležitost. Je to rozhodnutí, které jsem si promýšlel delší dobu."

"Bylo by hezké objasnit celou situaci ještě před začátkem června, protože hráči musí zůstat soustředění," uvádí kouč. "Věřím, že toto mužstvo může zakončit sezonu v lepší formě, než je ta současná."

Dnešní protivník z Nancy stojí před hotovou "mission impossible": celek, který je od samého začátku sezony přikován ke dnu tabulky, stále ještě nevzdal boj o záchranu a nový kouč Patrick Gabriel, který nahradil rezignujícího Jeana Fernandeze, okamžitě zaznamenal několik slibných výsledků včetně šokující výhry v Marseille. Naposledy však Les Chardons prohráli doma s dalším ohroženým celkem, Remeší, a propadli se zpět na poslední místo.

I přes tento neúspěch však Nancy stáhlo manko na bezpečné pozice na pouhých pět bodů, a záložník Thomas Mangani věří, že se nakonec ve východofrancouzském městě bude slavit. "Je to stále možné. Potřebujeme podporu fanoušků a já doufám, že nám budou věřit i nadále. Budeme bojovat do poslední minuty posledního zápasu, abychom klub zachránili," burcuje.

"Pochopitelně jsme byli minulý víkend zklamaní, ale vrátili jsme se rychle zpět do práce a pokračujeme v pokroku. V posledních několika zápasech jsme dokázali, čeho všeho jsme schopní. Musíme věřit i nadále."
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Jourdren - Congré, Hilton, El Kaoutari, Bédimo - Dabo, Estrada - Utaka, Belhanda, Mounier - Charbonnier
AS Nancy-Lorraine - pravděpodobná sestava:
Grégorini - Jebbour, Jeanvier, Puygrenier, Sami, Muratori - Sané, Ayasse, Mangani, Karaboué - Bakar
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Lorient - Évian Thonon Gaillard  (sobota 20:00)
O záchranu bojující Évian přijíždí do Bretaně, kde se na Stade du Moustoir představí proti tamnímu Lorientu - a jeho kouč Pascal Dupraz vysekl v předvečer zápasu velkou poklonu svému protějšku Christianu Gourcuffovi.

Lorient prožívá výbornou sezonu, v tabulce je osmý a užívá si vzácného klidu poté, co minulý ročník bojoval o záchranu až do posledního kola. Évian je na tom vlastně přesně obráceně - loni coby nováček všechny překvapil, nakonec předběhl i Marseille a skončil devátý, letos zatím horko těžko balancuje na sedmnáctém, posledním bezpečném místě.

A podle Dupraze je jasné, koho je za vzestup Les Merlus potřeba chválit. "Christian Gourcuff odvedl vynikající práci. Jejich tým je lepší než náš," prozradil hostující kouč pro oficiální klubové stránky. "Loni tomu tak nebylo. Nejsme nepřátelé - naopak, Lorientu přejeme jen to nejlepší, protože oceňujeme jejich sportovní i ekonomickou filozofii. Je to zdravý klub, který funguje příkladně a v dobré atmosféře," chválí Dupraz.

Domácí jsou tedy jasným favoritem střetnutí, ale Dupraz si přesto neodpustil poukázat na podzimní duel obou soupeřů, který skončil 1:1 - Gilles Sunu tehdy vyrovnával až v 85. minutě, do té doby vedl díky Khelifově brance Évian. Savojský klub se navíc může odrazit i od remízy, kterou minulý týden uhrál proti oslabenému Marseille.

"Lorient je favorit, logicky," uznává kouč, "ale zápas začíná od nuly a já doufám, že bude hrát ve stejném duchu jako proti Marseille, tedy kvalitně odzadu, a vůbec po všech stránkách lépe než předtím. Chceme zvítězit," burcuje. "(Naposledy) jsme proti Lorientu měli brát všechny body. Jejich hráči přiznali, že jim málokdo letos zatopil více než my."

Pomoci v tomto náročném úkolu už bude moct i ghanské duo Jonathan Mensah - Mohammed Rabiu, které se vrátilo z Afrického poháru národů.

Nic jednoduchého neočekávají ani domácí, tedy necháme-li promluvit záložníka Maria Leminu: "Víme, že proti Évianu se hraje nesmírně špatně. Bude to složitý zápas, protože míváme problémy s týmy ze spodku tabulky. Pokud dnes vyhrajeme, myslím, že už se můžeme soustředit i na jiné věci než jen záchranu," poodkryl teprve devatenáctiletý hráč možné další ambice..
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Audard - Gassama, Manga, Koné, Mareque - Jouffre, Bourillon, Lautoa, Autret - Aliadiere, Monnet-Paquet
Évian TG - pravděpodobná sestava:
Laquaït - Ehret, Betao, Angoula, Wass - Tié Bi, Ninković, Sorlin - Campos Gomes, Sagbo, Khelifa
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lille OSC - Stade Rennes  (pátek 20:30)
Lille si minulý týden pořádně zvedlo náladu jasným vítězstvím 3:1 na půdě Lyonu, a dnes jej čeká další složitý soupeř - Rennes se totiž letos daří víc než dobře. Papírově vyrovnaný souboj tak dost možná napoví o řešení pohárové hádanky..

Domácí kouč Rudi Garcia totiž neztrácí naději na celkové čtvrté místo, přestože jsou jeho Dogy i po lyonské výhře desáté a právě na Rennes ztrácí šest bodů. Mladý trenér však vyslal svým hráčům jasný signál: nevzdávejte se evropského snu. Připomeňme, že z L1 postupují do pohárů přímo pouze čtyři týmy..

"Konec sezony je ještě velmi daleko. Musíme se teď soustředit na Rennes, protože to pro nás je hodně důležitý zápas," tvrdí Garcia. "Neexistuje žádné magické zaklínadlo, ale víme, co máme dělat. Musíme být odhodlaní, technicky dobří a efektivní v klíčových pasážích."

Domácí se budou muset obejít bez služeb talentovaného Ryana Mendese; kapverdský forvard sice na Poháru národů postoupil se svou zemí do čtvrtfinále, ale zároveň si vážně poranil kotník a je zřejmě do konce sezony mimo. Hrát stále nemůže ani kapitán a klíčový muž záložní formace Rio Mavuba.

Přestože dnešní utkání nemá žádného favorita, Rennes bychom rozhodně neměli podceňovat - Les Rouge et Noir mají totiž výbornou formu a vypadá to, že letošní sezona by mohla být mnohem lepší než ty předchozí. Naposledy porazili 2:0 Toulouse (které tak definitivně odstřihli z pohárové smečky), neprohráli už čtyřikrát za sebou a v tabulce jsou pátí, o skóre za čtvrtým Saint-Étienne.

Kouč Frédéric Antonetti navíc vítá v týmu dvě staronové tváře: obránce či záložník Romain Danzé se vrací po zranění, malijský útočník Cheikh Diarra zase po splnění povinností na Poháru národů.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Elana - Béria, Chédjou, Baša, Digne - Balmont, Guéyé - Kalou, Martin, Payet - Roux
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Costil - Danzé, Théophile-Catherine, Kana-Biyik, Mavinga - A. Diarra, Makoun - Diallo, Féret, Alessandrini - Erding
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Paris Saint-Germain24156345:1351
2.Olympique Lyon24136539:2445
3.Olympique Marseille24134731:2943
4.AS Saint-Étienne24117636:1840
5.Stade Rennes24124837:3040
6.OGC Nice24109536:2839
7.Girondins Bordeaux24911426:1638
8.FC Lorient2499639:3836
9.Montpellier HSC24105939:3235
10.Lille OSC24810630:2534
11.Valenciennes FC2496934:3533
12.Toulouse FC2487930:3031
13.AC Ajaccio2479827:3228
14.SC Bastia24751229:5026
15.Stade Brestois24731424:3524
16.Stade Reims24581121:2823
17.Évian Thonon Gaillard24581124:3623
18.FC Sochaux24651322:3423
19.ES Troyes24391226:4418
20.AS Nancy-Lorraine24391222:4018
Bodové odečty
AC Ajaccio-2za výtržnosti fanoušků v utkání s Lyonem v sezóně 2011/2012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bordeaux pravdepodobne bez Henriqueho, Mariana, N´Guema, Diabateho a možno aj Tremoulinasa

Reagovat
Langi

obávám se, že proti našemu 4-3-3 to stejně stačit bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti zavesí a nejak to ubránime

Reagovat
stas87

pri tom gole lille sa ten obranca rennes posmykol a faul to teda nebol?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má FIFU 13, tak vyšel pěkný CHALLENGE, kde hrajete za Marseille proti Evianu v devíti za stavu 1:1 a máte vyhrát (začínáte odkopem od vlastní branky v 85. minutě. Rozhodčí přidává vždy 4 mniuty). Výzvu jsem jako fanoušek Marseille splnil na Legendární úroveň obtížnosti

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná výzva

Reagovat
.13

mozne fakt len v hre

Reagovat
hradec

Dnes Marseille ubrání LM pozice.

Reagovat
Israha

Ty vole, co zas Gignac nedal . Valenciennes dopředu nulové, ale bráněj vcelku slušně...0:0 není nereálné, bohužel.

Reagovat
SaianSupaCrew

Je tam !!! To tam muselo spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel to byt taky nervak, ak by zacali hrat skor ako v 85 minute

Reagovat
Israha

Bereš mi to z klávesnice.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jo tak remíza by tomu slušela asi víc, ale ten gól ve vzduchu na konci prostě visel..

Reagovat
Godwinson

Ach jo, haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

celá Marseille

Reagovat
Israha

FANNI!!! Napotřetí to tam procpal, a v pravý čas. Kua, tak se ale má makat celý zápas a ne jen posledních deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

to tak bývá vždy. není-liž pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Girondins Bordeaux vs Olympique Lyon na Digi Sport

Reagovat
Langi

Ten nemam.

Reagovat
Langi

Zas budu muset

Reagovat
Langi

Hledat streamy...kurva proc se to odesila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Steed ma vraj nejaku virozu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lyon je pěkný kurz, i když to vidím spíš na remízu, tak podle mě to stojí za to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tam fikol zapase bez remizy a tam je na Lyon kurz 2.1 ale uvidime,, inak dočital som sa ze Chaban Delmas vyzera vraj ako zemiakove pole,, kôli počasiu a zapasu rugby, tak dufam ze to nebude nejaka extra oranina...

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Godwinson

Dnes hlavně Remeš ...

Reagovat
.13

Dnes nemozme zavahat, povinne 3body

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux : Carrasso - Faubert, Planus, Sané, Trémoulinas - Marange, Obraniak, Plasil, Maurice-Belay, Saivet - Roland

Lyon : Vercoutre - Reveillère, Umtiti, Lovren, Bisevac - Grenier, Gonalons, Fofana - Lisandro, Lacazette, Gomis

Reagovat
Langi

takže 4-2-3-1...aspon že tak

Reagovat
Langi

hlavně doufám že zahrajem dobře, aby Rémi zas nevymejšlel nějaký inovace pro odvetu s Tottenhamem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to se možná i podívám

Reagovat
smazaný uživatel

no prve zranenie, nastastie na strane supera, ale dalo sa cakat, ked sa hra na takej oranine

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byt karta kurnik

Reagovat
Langi

se divim že Biševacovu "ruku" nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

no bola by ro riadna hovadina,, lebo Bisevac to odbil ramenom, a inak ta standartka ktora tomu predchadzala, Gonalons nemal ruku, ale loptu tečoval kolenom, len to vyzeralo ako ruka,, takze zas by nas rozhodcovia zarezali

Reagovat
Langi

Cleeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

dobre že sa Gomisovi nepodarilo prihrat z prvej

Reagovat
Langi

ale zase ta situace kdy Gomis stál někde na úrovni AMC, na to že on by měl bejt jako uplně poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

je táááám

Reagovat
smazaný uživatel

Spoileeer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak GRENIEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

No ale rychle přidat ještšě jeden, na čisté konto se tuhle sezonu zase nehraje, takže do nich!

Reagovat
Langi

tak mi razíme, že je lepší vyhrát 5-4 než 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

No poslední tři zápasy jsme víc jak ten jeden gol nedali, takže já bych byl opatrný s tímhle vyjádření

Reagovat
Langi

tak ted byla smůla...hlavně at nám to střílí ve čtvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

Sral pes EL, hlavně ať to střílí dneska a připíšeme si 3 body. Tohle je důležitější zápas než slepičinec.

Reagovat
Langi

to možná jo, ale na vypadnutí z EL je pořád trochu brzo...dneska si zvednem sebevědomí a ve čtvrtek ten Totáč o 2 goly dáme

Reagovat
smazaný uživatel

ono v prípade postupu hrame proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo lepší, než slepice podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator na Digi, raz Diego Roland a druhykrat Diego Forlan

Reagovat
Godwinson

Rolan hned hraje? Výborně ... škoda, že zase Lyon haluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti

Reagovat
Langi

tohle byla škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten komentator

Reagovat
Langi

zlatý beIN1...poslední dobou se na to dá i koukat a není to samá kostička

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to sledujem na Digi, som neskutočne rad ze mi nic neseka, a nenacitava, ale ten komentator dozvedel som sa od neho ze Lloris nieje Francuzska jednotka pretoze nechytal proti Lyonu vo stvrtok, alebo napriklad veta : Marange hlavičkoval chrbtom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo že Remy v 2. minute naťahuje sekundičky po odkope od brany

Reagovat
smazaný uživatel

Já raději koukám na francouzský, sice tomu nerozumím ani slovo, ale asi lepší, než digi

Reagovat
Langi

ono na ČT4 to nebylo lepší, když sme hráli se Spartou nebo před 2 lety s tim Realem a náhodou to dávali

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a ešte teraz nedostať gol v nadstavenom čase prvého polčasu

Reagovat
Langi

radši ani druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho protiutoku

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale že bychom si dali aspoň dvě přihrávky po sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Garde za střídání. Lisandro byl docela mimo, i když to mi přijde celý útok. Snad to Ghezzal nějak oživí.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Langi

Lisandro mi přijde, že je mimo už od Lille, když hrál na hrotu

Reagovat
.13

Vsetky 3 striedania?

setri na EL, len aby sa to nevymstilo

Reagovat
smazaný uživatel

Teprv druhé, ale tohle moc nechápu, Lacazette asi půjde na hrot...

Reagovat
.13

ak si si vsimol, tak je tam pripraveny(bol) aj ten 3. ale asi si to rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator: "ako vidim tak pri ciare je pripraveny Benzia"

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu vypadají podobně

Reagovat
juninho8

strasne ma irituje remy fffferkuuuutr

Reagovat
Langi

to je střídání Ferri za Gomise

Reagovat
juninho8

a teraz sa to tam ako posklada ked prisiel Ferri za Gomisa

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzal - Lacazette - Ferri

Reagovat
juninho8

mladost

Reagovat
Langi

4-6-0 jako Barcelona...s Greniérem na hrotu

Reagovat
juninho8

alebo spanielsko na ME.......

Reagovat
smazaný uživatel

Mvuemba

Reagovat
smazaný uživatel

FOFAANINHOOOOOOOOOOO

Reagovat
Langi

Reagovat
juninho8

Fofaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič

Reagovat
Langi

hezky

Reagovat
.13

Chudak Carasso

Reagovat
Langi

ještě si nesáhl na balon...co šlo na bránu tak skončilo v bráně, zbytek šel mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Bad luck Carasso

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Godwinson

17.02.2013 14:20

Rolan hned hraje? Výborně ... škoda, že zase Lyon haluzil

Tak jak teda schizofreniku, komu fandíme?

Reagovat
Langi

zřejmě dobrému fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže lyonu

Reagovat
.13

Vie tam v GB vobec niekto hlavickovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ja so mal Ferriho vzdy za DM ale Garde z neho už rok robí krídlo

Reagovat
juninho8

penaaaaaa....som zvedavy kto ju pojde kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Ferri je DM, už tam i jednou nebo dvakrát nastoupil, ale spíše je vidět na křídle no.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ale popravdě ani nevím za co

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže už vím

Reagovat
smazaný uživatel

Faubert ho tam nakopol do kolena,

Reagovat
smazaný uživatel

penaltáááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

OLALAAAAA GRENIEEER

Reagovat
.13

mohol skusit aspon panenku, ked to uz bolo o 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl zesměšnit soupeře tak moc, jako teď Lacazette

Reagovat
Langi

Cleeeeem tak to bychom měli

Reagovat
juninho8

Cleeeeeeeem.....Clem a Fofanič znicili GB

Reagovat
Langi

ještě aspon jeden...za tu šarádu na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

demolice

Reagovat
juninho8

aj Sašaaaaaaa aspon mozem odist do skoly s usmevom na tvari

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Carasso fakt ještě neměl ani jeden zákrok chudákj

Reagovat
.13

tiez sa na tom smejem akurat

Reagovat
Langi

za stavu 0:4 to je docela blbý už

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

4 strely na branu a 4 goly a vo štvrtok sa posereme a nedame ani do prazdnej brany

Reagovat
juninho8

ja sa spolieham na Umtitiho

Reagovat
juninho8

jemu sa tam mozu nasackovat aj vsetky sliepky do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Grenier na titulku

Reagovat
Langi

se poseru až Rémi ve čtvrtek postaví 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nepostaví, bo bránit jenom nestačí. Ideální by byla ta samá sestava jako dnes.

Reagovat
Langi

kéž by...

Reagovat
juninho8

Carraso zakrok

Reagovat
Langi

v 81. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Mvuemba měl dát gol

Reagovat
Godwinson

Penalta pro Lyon na zlomení odporu, klasika ... opět sudí na straně Lyonu, to je nešvar

Reagovat
juninho8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

jakýho odporu?? Bordeaux bojovali sami se sebou

Reagovat
Langi

ježiš co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

aka pohrebna hudba hraje na stadione

Reagovat
juninho8

ten komentator spravil pre jednu strelu z Umtitiho Lyonskeho hrdinu no.1 vsetkych cias

Reagovat
juninho8

a prave ukoncil sezonu a korunoval PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

aspon v nieco povedal spravne

Reagovat
smazaný uživatel

ten mur ani 7 metrov nestal od lopty

Reagovat
Langi

večer by Sochaux mohlo něco uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se shodneme, že by tomuto kolu nakonec slušela výhra Sochaux ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

aspon plichta...tahle fazóna nemůže PSG vydržet na věky

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

z aberme Reims

Reagovat
smazaný uživatel

Courtet

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

Sochaux : Pouplin – Corchia, Kanté, Roussillon, Nogueira – Lopy, Roudet, Boudebouz, Butin, Poujol – Sio

PSG : Sirigu – Van der Wiel, Sakho, Alex, Maxwell – Matuidi, Chantôme, Verratti, Pastore – Ibrahimovic, Lavezzi

Reagovat
.13

fuu, tesne

Reagovat
smazaný uživatel

to bola šanca pome Sochaux zaberme

Reagovat
Langi

twl to to je fakt 1-0 na střely po půl hodině?

Reagovat
Langi

vole

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pičke,,, Sochaux lepsie,,,ale PSG a jeho stastne goly....

Reagovat
Langi

to jo, ale už se ai moc nedivim, že jsou tam kde jsou...gólů dávají po skromnu a jsou rádi když za půl hodiny vystřelej jednou na bránu...tam se bude v létě prodávat, ať sestoupěj nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ti poviem, Sochaux mohlo kludne viest 2:0, sance na to mala,, no nakoniec je to 0:1 po gole z rohu

Reagovat
Langi

si to snad pustim, ať se podivám jak se daří našim dvěma budoucím akvizicím

Reagovat
smazaný uživatel

no ja dufam ze v lete príde Corchia ak sa nepredlži Anthony, a bol by som rad ak by siel Gourcuff a prisiel by Boudebouz a on by hral take tvorive krídlo..alebo AM

Reagovat
Langi

no já co sem čet před časem tak prej je pořád šance že by Anthony prodloužil a docela bych to uvítal...kdyby přišel Boudebouz tak bych klidně pustil i Lisandra, kterej stejně na křídle hrát nechce a poskládal zálohu Lacazette - Greniér - Boudebouz...to by mohla bejt síla jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzal je lepší jak Boudebouz

Reagovat
Langi

stačí jedno LW, s tim že v juniorce nikdo neni jo?? dobře

Reagovat
Langi

já vim že zaskočí kdyžtak Dabo, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

pokud prijde boudebouz, bude v tymu stejne LW, jako kdyby neprisel vubec

Reagovat
Langi

tak je levák a křídlo hrával dřív taky ne??...by se naučil

Reagovat
smazaný uživatel

jiste, proc koupit hrace, pro ktereho to je primarni pozice a ma tam spoustu odkopano (zmineny tabanou napriklad), kdyz muzeme koupit fajn talent za tezke prachy, co se mozna preuci a pak bude mozna hrat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

mne zas napr vadi...ak by aj prisiel Boudebouz, ze kazde dva roky je APN a prist o hraca zakladnej zostavy na mesiac alebo dva,, ja viem ze nieje iste ci jeho repre postupi ..ale tak nik nevie..napr Ghezzal mozno uz od 2 roky pojde,, ak bude hravat...a to mi je proti srsti..ako napr Evian,, pride APN a 5 zo zakladu idu na mesiac prec.. a mi sniimi aj tak nevyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že přijde nějaký "noname" z Portugalska, nebo Balkánu.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Menez

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych ho bral, sice je to sobec, ale kvalitní je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

jenže to bys ho nesměl vystřídat, nebo nedej bože na jeden zápas posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem věděl, že by to neprošlo jen tak

Reagovat
Langi

tak kvalitní hráč to je to máš pravdu ale myslim si že k nám by asi nezapad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to bral čistě kvalitou, že by se hodil. Jeho povahou asi ne no

Reagovat
smazaný uživatel

aha to nebyla reakce ne mě.

Reagovat
smazaný uživatel

balkanu bych se zrovna nebranil, tam je porad trh relativne nevybrakovany akorat hraci tam jsou dost drazi, viz treba ted kovacic do interu za 11 mio, nebo kdysi lovren k nam za 9,5 ... z portugalska snad nic, z pyrenejskyho poloostrova bych bral akorat griezmanna a ten je realny asi jako ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Stejně by byl nejideálnější někdo z ligy a nejlépe z béčka.

Reagovat
Langi

to že by se naučil bylo spíš z prdele ale jo máš pravdu...já už to sem píšu více méně z hecu, jelikož se u něj zajímáme už pomalu 2 roky a jak znám Aulase tak by byl schopnej ho koupit a nechat hrát klidně AMC

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho Thauvina, ze uz podpisal Lille,, docital som sa onho, ze vraj sme mali zaujem aj my...

Reagovat
smazaný uživatel

a Rojasa

Reagovat
Langi

no ten Rojas to bylo zas akorát haló...a za 2 roky ho Benfica prodá za 40 mega

Reagovat
Langi

nebo by moh přijít třeba Tabanou...mám ho místo Boudebouze ve Fifě a celkem se mi daří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

no co...má market value 7 ME...to bysme dali dohromady

Reagovat
.13

Aleeex

Reagovat
.13

Inak musim povedat, ze hrame uplne hrozne a zacat hrat od 20. minuty sa nam nabuduce nemusi vyplatit, kedze Sochaux pohode mohlo viest po tom zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Langi

Boudebouz nahrával

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohlo byt 2:1 skoda

Reagovat
.13

Ten Van der Wiel si o man robi srandu? hori jak papier, ani sa nevraca ked uz "podporuje" utok

Reagovat
.13

ten chlapec dosral snad kazdu nahravku

Reagovat
smazaný uživatel

Když si představím, že tam měl hrát Anthony, až mi je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Vole tihle kopalisti vydelavaji miliony ? Hlavne ty jejich narazecky atd

Jednou na vas vsadim,tak neco hrajte ku*va !

Reagovat
.13

neviem ci si si vybral dobry den

Reagovat
Langi

ted už bych na ně právě nevsadil...jednou ztratit musí

Reagovat
smazaný uživatel

No,rikal sem si,ze Zlatanek by mohl neco fouknout,navic Sochaux sou na tom docela bidne,ale ten herni projev je otresny,jestli tak hraji furt a vyhraji diky haluzackym golum tak teda nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

no ak by hralo Sochaux kazdy zapas ako teraz prvy polcas tak by hralo stred tabulky s prstom v nose..

Reagovat
.13

tiez si tak hovorim, tych prvych 10-15minut mali skvelych, mozme len dakovat stoperom a Matuidimu, ze sme tam neinkasovali

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som povedal tak prvych 20-25 mali tam dva tutovky,,,no a po vyrovnavajucom gole dalsiu...skoda no...

Reagovat
.13

Lavezzi mal tiez tutovku, my sme im to dobre blokovali. Mohli sme byt aj uspesnejsi, len Pastore a Zlatan maju asi den paticiek a Van der Wiel, hra jak keby mal opicu

Reagovat
smazaný uživatel

no pri tej Lavezziho tam dobre zasiahol (šmykol) stoper,, cize on sa vlasatne ani do sance nedostal..lebo prednim bol potom obranca a brankar..ale ak by prihraval po pravej ruke na Chantomeho tak ten by do odkrytej brany trafil na 90% ..len preukazala sa sebeckost Lavezziho

Reagovat
.13

tiez som si vravel, ze keby nahral, ale je to podla mna blbost on by bol uz dost z uhla a ten brankar by spravil len krok a mal by to.

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz v zazname som si vsimol...ak by sakho vystupil proti Roudetovi tak by na 80% gol nepadol..ale on cuval a cakal nahravku...

Reagovat
.13

jj, to mi tiez az teraz doslo, ale hlavnu vimu ma srale V.der Wiel

Reagovat
.13

Hmmm, Marco zaujimave...

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to prožíváš víc, než odpoledne, hele

Reagovat
smazaný uživatel

Sochaux si za dnesni vykon zasluzi 3 body, nic ine,, ..uz to malo byt aspon 4:1 a nik by nemohol nic povedat...ani .13

Reagovat
.13

zas brzdi

Reagovat
smazaný uživatel

a nehovor ze nie Sochaux malo nejakych 5 sanci plus teraz ta Corchiova tyčka z priameho...

Reagovat
.13

5-3 berem

Reagovat
smazaný uživatel

no na sance ano ved ja som nevravel ze PSG malo len jednu..len ze to mohlo byt 4:1

Reagovat
.13

aj 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

aj

Reagovat
.13

Ibra teraz dal FieldGoal a to je za 3

Reagovat
smazaný uživatel

uz ti ide Wiel asi dole

Reagovat
.13

Dobre, ale toto si zo man robis uz p**u?

Reagovat
Langi

no nene

Reagovat
.13

Wtf Ibra?

Reagovat
.13

keby rozmyslal jak nromalny pozemstan tak si to hodi do riti a ten brankar ho zobere a amame penaltu, bravo Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

pičee Corchia nadherny kop, skoda....

Reagovat
.13

nejaki su premotivovani

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeezis,ze ja na ne vubec daval

PSG

Reagovat
.13

My to este otocime slubujem

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne remizku,vic PSG neda,mozna dostanou naky z protiutoku na 3-1,kdo vi

Reagovat
.13

nieco s tym snad spravime, este aj Jallet je tam uz

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ty kombinace,narazecky,to je hruza. Vsecko pokazi,pulka balonu jde souperum,vubec se nechapou v myslenkach...zatim mi neprijdou jako tym,co vede tabulku

Reagovat
.13

nam na ten nas gol stacilo de facto 5minut normalneho herneho prejavu, ak to zopakujeme( a uz sa celkom davame do tempa) tak este by som to nebalil

Reagovat
smazaný uživatel

No,2:2,tak ze by to vyhrali ? :) Snad jo,nebylo by to spatny,jak padl gol ? ja byl ve sprse

Reagovat
smazaný uživatel

vlastny z rohu

Reagovat
.13

dalsi roh

taky utrapeny ale aj ten sa teraz rata

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

piče to je stastie.... kurnik zeby to nevedeli roky ubranit...

Reagovat
.13

Dobre Sakho, to by bolo za ten prvy. Este ten druhy odcin

Reagovat
smazaný uživatel

sorry lidi, já to zapl a hned 2:2

Reagovat
.13

Marseille efekt

Reagovat
.13

Akurat som chcel napisat, ze ak to nejak otocime alebo zrovname, tak budem len rad, ale dnes by som to tomu Sochaux aj doprial, lebo body potrebuju a hlavne podali sympaticky vykon(hlavne prava strana)

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo

Reagovat
.13

Reagovat
Godwinson

Strašná škoda, Sochaux na ně má

Reagovat
.13

Carlo je z toho v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

Hh,tak diky kluci z Parize,takhle by mistr nemel hrat. Mne de sice jen o par litriku,ale vam de o titul,tak aby ste si to pohlidali

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti poradím, pokud si fakt nejsi jistý, tak na Ligue 1 raději nesázej. To rovnou můžeš ty prachy vyhodit do luftu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim,co delat,dneska uz sem pochytal krasny matche Peya/Soares, Brun./Klaasen atd, skoda PSG, cekal sem,ze to Zlatan posefuje

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na souhrn...dneska to vypadá na dokonale uzavřené kolo. výhra Sošó, Lyonu a remíza Reims

Reagovat
smazaný uživatel

vypnu to a 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nezapínej hlavně

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

nezapnu ... kolik se nastavuje?

Reagovat
Langi

3

Reagovat
smazaný uživatel

saaaakrraaaa ...

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze nepride nejaky Zlatan style v nadstavenom čase

Reagovat
smazaný uživatel

vypnu to a 3:2 a už to nezapnu, takže to skončí 3:2 nebo ještě víc

Reagovat
Godwinson

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hahah Ibra tam to mas...tie tvoje tahacky za dresy a strkanie

Reagovat
.13

neviem ci inak tam nanho nemala byt penalta(to co ho stiahol henten), ale videl som to len 2x, takze sa mozem mylit

Reagovat
smazaný uživatel

no ale predtym ho drzal Ibra a ked padali tak obranca,, cize vzajomne to bolo...

Reagovat
.13

no to som prave nejak zle videl, ze ci ho ten obranca netahal a potom ho drzal Ibra aby nepadol, ale vsak co uz s tym teraz narobim

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nezapl jsem to a je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene body ostávajú doma vydarene kolo

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele