25. kolo
17.02.2013 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - AS Saint-Étienne 1:1

ASSE si svou sedmou výhru v řadě, z toho pátou ligovu, na své konto nepřipsal. Byť v Remeši měl hned několik možností, jak navázat na svou povedenou sérii, brankou skončila jen jedna z nich. Domácí celek pak zásluhou Courteta vyrovnal na konečných 1:1, i tak se ale propadl na sedmnáctou pozici.

Les Verts potvrzovali, že formu mají nyní opravdu skvělou, již od úvodních minut. Po pár minutách hry se Aubameyang ocitl ve vyložené pozici, pálil ovšem v tomhle případě jen do paží gólmana Agassy. V 10. minutě už padla první branka utkání a tentokráte již byl gabonský útočník přesnější.

Mollo převzal dlouhý pas právě od něho, a ačkoli Mollovu střelu Agassa polapil, s droážkou přispěchal Aubameyang, jenž mířil přesně do prázdné branky, navzdory tomu, že se vše snažil zachránit Fofana. Aubameyang byl jinak při chuti i nadále, opět mu vyšla spolupráce s Mollem, nicméně hodně podcenil koncovku, takže náskok nenavýšil.

St. Étienne i nadále pokračovalo v tlaku, Aubameyang se ocitl během prvních dvaceti minut v už čtvrté šanci, po centru od Clerca ovšem z voleje střílel jen mimo. Až teprve pak se Remeš nějakým způsobem vzpamatovala. Courtet zamířil svým pokusem z první nad, ten samý hráč pak nasměroval rohový kop Ramarého jen do brankáře Ruffiera.

I po přestávce byl Aubameyang stejně aktivní jako v první pětačtyřicetiminutovce. Hned na úvod byl pořádně nejistý Agassa, takže za něj soupeřovu střelu musel řešit na brankové čáře Fofana. V 55. minutě se na druhé straně prosadil nehlídaný Ghilas, jehož parádně vybídl Krychowiak, jenže z vyložené pozice trestuhodně přestřelil.

Až patnáct minut před koncem se domácí dočkali vyrovnání. Obrana St. Étienne nebyla v gólové situaci důrazná, takže se balón dostal k Courtetovi, jenž v pohodě překonal Ruffiera. Nakonec se nováček ligy mohl dočkat i plného bodového zisku, Fauvergueho centr však i díky pohotovému Ruffierovi usměrnil Courtet jen do břevna.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Pharrell

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele