25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - RC Lens 2:0

Fotbalisté Rennes porazili soupeře z Lens 2:0 a minimálně do nedělního večera se stali novým lídrem Ligue 1. Skóre zápasu otevřel v úvodní čtvrthodině Boukari, který ještě nedávno hrál v Lens. Dvacet minut před závěrečným hvizdem pak potvrdil vítězství domácích Montaňo.

První šanci utkání si připravili hosté, ale střela Roudeta z desáté minuty mířila mimo domácí branku. O čtyři minuty později se do první brankové příležitosti dostali hosté a hned ji přetavili v gól. Boukari prudkou střelou z osmnácti metrů dopravil míč do horního rohu branky Lens 1:0. Další průběh utkání byl v režii Rennes, které udávalo tempo hry. Hostující gólman Runje musel po půlhodině hry zasahovat proti pokusu Tetteye, o šest minut později měl brankář Lens plné ruce práce se střelou Montaňa.

Stejná situace se opakovala v 51. minuty, souboj Runje - Montaňa vyzněl lépe pro strážce hostující svatyně. Runje vychytal i o pár minut později střelu Leroye. Tlak domácích se s ubývajícím časem ještě stupňoval a třetí vzájemný souboj ze sedmdesáté minuty mezi domácím Montaňem a gólmanem hostů dopadl už lépe pro domácího útočníka. Montaňo využil dobré přihrávky Leroye a z voleje zvýšil na 2:0. Pět minut před koncem utkání mohli hosté skóre kosmeticky vylepšit, ale Varaneho střelu zneškodnil brankář Rennes Douchez. Domácí celek si tak dokráčel pro vítězství 2:0 a minimálně do neděle přenocuje jako první tým tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele