25. kolo
27.02.2011 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 2:1

PSG doma porazilo Toulouse a přiblížilo se vedoucímu Lille na rozdíl dvou bodů. LOSC ovšem ještě večer čeká střetnutí s Lyonem. TFC přitom domácím sebrat body klidně mohlo, v prvním poločase však Machado zahodil penaltu. Hned na to se trefili domácí Armand a vlastní branku si dal Gunino. Hosté už jen ve druhé půli snížili Tabanouem.

Pařížané nezačali příliš šťastně, už po čtvrthodině hry se totiž proti nim kopala penalta. Armand si počínal v šestnáctce nedovoleně při souboji se Sissokem a rozhodčí Malige nařídil rozehrání pokutového kopu. K němu se postavil Machado, ovšem touhle šancí trestuhodně pohrdl a pravačkou zamířil jen do pravé tyčky.

Ve 23. minutě zahrozil na druhé straně Tiené, jehož vybídl parádní centr Giulyho, hostující brankář Valverde, který tak nakonec přece jenom naskočil do zápasu, ačkoli se počítalo, že do brány možná půjde až jindy čtvrtý a možná i pátý gólman Toulouse, však střelu levačkou od domácího záložníka brilantně vychytal.

O čtyři minuty později už ale Valverde kapituloval. Tiéné zahrál standardku z pravé strany do vápna, odkud se balón dostal k Armandovi, který si stačil dobře zpracovat a parádní volejí zamířil přesně k levé tyčce. Poté byl blízko gólu rovněž Jallet, jeho pokus však pouze orazítkoval břevno.

Ve 38. minutě se již domácí ujali dvoubrankového vedení, když Bodmer s pomocí nešťastné teče domácího obránce Gunina překonal Valverdeho podruhé. Ve druhé půli rozvlnil síť i Luyindula, avšak tomu nakonec jeho trefa nebyla uznána kvůli ofsajdu. Malinké rozuzlení pak nastalo po hodině hry.

Didot nakopl dlouhý pas do vápna, kde na něj měl dostatek času odvrátit ho Armand. Jenže merunu podskočil a ta se dostala za obranu na volného Tabanoua, který před pařížským brankářem Edelem nezaváhal. PSG už však ve zbývajícím čase soupeři skórovat nedovolilo a nakonec si připsalo vítězství na svou stranu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
onze

Opať tu máte ten blud, že na zápase PSG : BATE bolo 5000 divákov. Už som Vám to písal, koľko bolo oficiálne na zápase. Bolo tam v článku strašne veľa chýb. No nevadí. ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele