25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - OGC Nice 0:2

Poměrně překvapivým výsledkem skončil duel mezi St. Etienne a Nice. Domácí tým nestačil na soupeře, který je v dolní polovině tabulky a prohrál 2:0. Góly padaly až v druhé půli. Nejprve se trefil Coulibaly, pět minut před koncem dával druhou branku Mounier.

Přitom se domácí mohli ujmout vedení už v úvodní minutě hry. Batlles přistrčil míč Alonsovi, ten jej však nedokázal dopravit do branky Nice. I druhá vážnější šance utkání patřila domácímu týmu. Gólman hostů Ospina musel zasahovat proti prudké střele Bocanegry. Nice si na svou první šanci v utkání muselo počkat až do 43. minuty, ale střela z dílny Belliona neměla potřebnou razanci. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hostům vyšel vstup do druhého poločasu, v 55. minutě Ben Saada našel přesnou přihrávkou Coulibalyho, který svůj volej poslal do horního roku domácí branky - 0:1. St. Etienne mohlo o pár chvil později vyrovnat, ale rána Monsoreaua letěla jen pár centimetrů nad brankou hostů. A pak znovu udeřilo Nice, v 85. minutě využil Mounier přihrávky Digarda a prudkou přízemní střelou stanovil konečný výsledek utkání na 0:2.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele