25. kolo
26.02.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Stade Brestois 1:1

Arles-Avignon byl blízko svému druhému vítězství v sezóně. S Brestem hrál více než vyrovnanou partii a v první půli se zásluhou Ghilase ujal vedení. Hosté, kteří se s tímto sokem loni potkávali v Ligue 2, dokázali srovnat ve 49. minutě gólem Tourého. Remíza 1:1 nic nezměnila na poslední pozici Lvů, Brest je aktuálně devátý.

První, kdo mohl otevřít skóre utkání, byl hostující Brest, to když Ayitého centr zpracoval dobře Lesoimier, jenž prodloužil na svého spoluhráče Tourého, jehož ránu z první musel polapit až domácí gólman Planté. Arles-Avignon kontroval po půlhodině hry, avšak Meriemova střela jen přeletěla bránu.

Domácí se poté dostali do vedení ve 36. minutě. Rocchiho hlavičku zpracoval dobře Ghilas, jenž pohodlně pravačkou sám před brankářem Elanou rozvlnit síť. O vyrovnání se snažil těsně před přestávkou Touré, ale jeho pokus zablokoval Planté. Nakonec SB29 odpověděl čtyři minuty po obrátce.

Lesoimier vybojoval míč na levé straně, přihrál do vápna, kde osamocený Touré neměl problém překonat brankáře Plantého. Lvi nakonec mohli strhnout vítězství na svou stranu čtvrthodinu před koncem, avšak Diawarův pokus zneškodnil do zámezí Elana. Ten samý hráč mimochodem pálil i o pár minut později, na výsledku se však jeho střela nepodepsala.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele