LaLiga - preview 25. kola

21.02.2020, 09:13, aktualizováno 23.02.2020, 09:24
Previews
Velmi bohatý program nabízí v nedělí španělská LaLiga. Půjde o přímé souboje z oblasti pohárových příček. Třetí Getafe hostí šestou Sevillu, páté Atlético Madrid zase sedmý Villarreal. Všechny celky jsou naskládány ve čtyřech bodech, takže se může pořadí pořádně přesypat. Důležitý zápas se hraje i na chvostu tabulky. Valladolid v něm hostí Espanyol. Celkem se hraje v neděli pět utkání.
CA Osasuna - Granada CF  (neděle 12:00)
Osasuna se v minulém kole po delší době vrátila na vítěznou vlnu a v neděli to bude chtít na domácí půdě. Na Estadio El Sadar do Pamplony přijede Granada, která v utkání vidí ideální příležitost odtrhnout se od Osasuny v tabulce na větší vzdálenost.

Oba kluby aktuálně dělí jen dva body, což dělá z tohoto utkání ještě zajímavější a možná víc vyhecovanější duel. Osasuna je zvlášť v tomto případě velmi vděčná za domácí prostředí, protože právě to je faktor, který v duelech těchto dvou týmů často rozhoduje. Od roku 2011 toho tyto týmy sehrály spolu už hodně, ale jen ve dvou případech se stalo, že by vyhrál hostující celek.

Celek z Pamplony v minulém kole konečně dokázal znovu najít pevnou půdu pod nohama, která se mu po třech porážkách v řadě už řádně rozpadala. Oproti všem předpokladům si totiž Osasuna vyšlápla na Athletic Bilba a ze stadionu San Mamés si odvezla všechny tři body! Stačila mu k tomu jediná branka, o kterou se v první půli postaral veterán Oier. Díky tomuhle vítězství se Osasuna posunula na 11. příčku s náskokem dvou bodů na nejbližší pronásledovatele.

Zkušený záložník Darko Brašanac doufá, že na tento výkon dokáže Osasuna navázat. "Nečeká nás nic snadného, protože Granada je ve velmi dobré formě a už se jí povedlo porazit mnohem těžší soupeře. Ale musíme věřit, že to dokážeme, že uhrajeme výhru. Tři body by pro nás byly skvělou zprávou, zvlášť po minulém kole. Každý z nás musí zabrat a dát do zápasu sto procent, klíčem bude soustředění."

Osasuna se doma nebude moci spolehnout na čtveřici zraněných hráčů, protože na marodce jsou Ávila, Barja, García a Moncayola. Soupeře trápí absence Martíneze, Quiniho, Lozana a Montora.

I Granada se dokázala vzchopit a v minulém kole se jí povedlo znovu vyhrát. Po ligové porážce od Atlética Madrid a Bibaa v poháru se Granadě povedlo minulé kolo. V něm si poradila s Realem Valladolid a ukázala i charakter, protože musela otáčet skóre až během posledních deseti minut.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Estupiñán, Aridane, D. Garcia, Nacho Vidal - Íñigo Pérez, Brašanac, Oier - Ruben Garcia, Gallego, Torres
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Carlos Neva, Domingos Duarte, German, Diaz - Gonalons, Herrera - Machis, Carlos Fernández, Foulquier - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.42 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Deportivo Alavés selhalo v minulém kole, když si neporadilo s Mallorcou. Své zaváhání bude chtít napravit v dalším utkání, které mu za soupeře přihrálo Bilbao. Ani baskickému celku se v poslední době nedaří navazovat na své výkony.

Estadio Mendizorrotza v Alavésu se v neděli od dvou hodin stane dějištěm napínavého duelu mezi domácím Deporem a návštěvou z Baskicka. Ani jeden z týmů nemůže říct, že by se mu teď zrovna nějak dařilo. Začněme domácími. Alavés je velmi zklamán z minulého kola, které se mu absolutně nevyvedlo. V utkání s Mallorcou byl jasným favoritem, ale nedokázal její obranu prolomit. Naopak, za domácí se prosadil Juan Camilo Hernández a po hodině hry rozhodl o třech bodech.

Výsledek zanechal Depor až na 14. místě se sedmadvaceti body. K pásmu sestupu to má Depor ještě dost daleko, takže v tomhle směru panikařit nemusí. Větší starosti mu dělá neschopnost dlouhodobější série s dobrými výkony. V posledních deseti soutěžních duelech Depor vyhrál jen dvakrát a pětkrát byl poražen. Deportivu se příliš nedaří před bránou soupeře a útočník Lucas Pérez si je toho vědom.

"Velmi často zmatkujeme, když se dostaneme do šancí. Přijde mi, že si ve vápně vůbec nevěříme. Potřebujeme pracovat na tom, abychom byli víc chladnokrevní a nedali se rozhodit. Abychom si šli za svým cílem a hráli suverénněji. Utkání s Bilbaem bude velmi náročné, není to soupeř, proti kterému by se nám dlouhodobě dařilo. Myslím, že první gól by nám hodně pomohl."

Deportivo stále trápí absence dlouhodobě zraněného brankáře Roberta a především záložník Piny, jenž má zlomenou nohu. Bilbao postrádá De Marcose, Villalibreho a Unaie Lópeze.

S formou Bilbaa je to jako na horské dráze. V šesti posledních duelech střídá výhry se stejnou pravidelností jako porážky. V minulém kole se mu vůbec nedařilo a na výhru z poháru nenavázalo. Tři body si totiž vzala Osasuna, která vyloupila San Mamés díky jediné brance. Ze dvanácti venkovních duelů vyhrálo Bilbao jen jediný, takže je jasné, co bude chtít zlepšit.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ruben Duarte, Laguardia, Magallán, Ximo Navarro - Burke, Fejsa, Camarasa, Aleix Vidal - Joselu, Lucas Pérez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Inigo Martinez, Yeray, Capa - Dani Garcia, Vesga - Muniain, Raul Garcia, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 2.95 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Espanyol Barcelona  (neděle 16:00)
Espanyol už nemusí být po tomto kole poslední, potřebuje k tomu zvítězit na půdě Valladolidu a to nebude nic jednoduchého. Domácí také bojují o záchranu, v tuto chvíli jim sice patří nesestupová patnáctá pozice, ale odstup od nebezpečných příček není tak velký.

Valladolid je sice na nesestupových pozicích, ale pokud spočítáme, kolikrát od začátku listopadu loňského roku zvítězil, dojdeme k alarmujícímu zjištění - jen dvakrát. A s takovou to půjde jen těžko. Valladolid potřebuje opět získat tři body, aby zlepšil svojí situaci a ještě více se nenamočil do záchranářských bojů. V tuto chvíli má na osmnáctou Celtu Vigo pět bodů náskok a ten se může pochopitelně velmi rychle rozplynout.

Domácí v minulém kole dost smolně prohráli, ještě v 81. minutě drželi nad Granadou vedení, ale výsledek neudrželi a gólem v nastavení prohráli. Po předchozí výhře na Mallorce a remíze s Villarrealem je to určitě škoda.

K lepším výkonům se konečně rozehrává Espanyol, tedy pokud přehlédneme čtvrteční vystoupení na půdě Evropské ligy. Katalánci v něm schytali od anglického Wolverhamptonu čtyřgólový debakl a jsou jednou a půl nohou vyřazeni. To by vzhledem k situaci na domácí scéně mohlo Espanyolu paradoxně přeci jenom trochu prospět.

Od nového roku začal Espanyol pravidelně sbírat body a své šance na konečnou záchranu výrazně oživil. Minulý týden si dokonce přivezl cenný bod ze Sevilly a pokud to takhle půjde pořád, fanoušci se nemusí obávat.

Na straně Valladolidu bude chybět pouze Stiven Plaza, kdežto soupeř hlásí dvě absence, konkrétně Sébastiena Corchiu a vykartovaného Víctora Sáncheze.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - García, Olivas, Salisu, Moyano - Villa, Alcaraz, Míchel, Plaňo - Guardiola, Ünal
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, Espinosa, Cabrera, Vilá - David López, Roca - Lei, Darder, Embarba - Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.02 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 18:30)
V neděli večer propukne ve španělské lize přímý boj o pozice zaručující Ligu mistrů a to hned dvojím způsobem. Od půl sedmé se na stadionu Alfonza Péreze v Madridu utkají Getafe a Sevilla a jen o pár kilometrů vedle a trochu později Atlético přivítá Villarreal. Getafe i Sevilla mají za sebou pohárová vystoupení a lépe si vedlo domácí mužstvo, které oplývá i o něco lepší formou.

Azulones ve čtvrtek učinili důležitý krok na cestě do další fáze Evropské ligy, v těžkém zápase totiž porazili loňského semifinalistu Ligy mistrů Ajax 2:0, což je pro odvetu vynikající výsledek. Getafe si tak spravilo chuť po porážce na Camp Nou z minulého týdne a jak vidno, porážka na něm nezanechala hlubší stopy. José Bordalás dobře ví, že důležitější zápasy, než byl ten s Barcelonou, teprve přijdou a proti Seville to bude jeden z nich.

Už loni Getafe vybojovalo skvělé páté místo a po pomalejším rozjezdu se znovu zařadilo do bojů o Ligu mistrů. Utkání se Sevillou je v tomto směru naprosto klíčové a nejen proto, že jde o přímého konkurenta, ale také díky tomu, že Getafe jiné souboje s konkurenty úplně nezvládlo. V tuto chvíli mají Azulones horší vzájemnou bilanci s Atléticem i Villarrealem a vlastně i se Sevillou, neboť první zápas v Andalusii skončil jejím vítězstvím 2:0.

Sevilla se v tuhle chvíli nenachází v úplně optimálním rozpoložení. V LaLize sice stále bojuje o nejvyšší příčky, ale ne úplně přesvědčivý byl její výkon v oblíbené Evropské lize. Rojiblancos remizovali v rumunské Kluži 1:1 a v odvetě, byť na domácí půdě, budou muset ještě bojovat. Krom toho v lize už nevyhráli ve třech případech po sobě, naposledy ztratili body s o záchranu bojujícím Espanyolem.

Getafe je tak mírnějším favoritem a pokud zvítězí, upevní si stávající třetí místo. V opačném případě ho Sevilla přeskočí.

Pepe Bordalás by měl mít k dispozici kompletní mužstvo, otazník visí pouze nad startem Vitorina Antuňese. Podobně je na tom i Sevilla, Julen Lopetegui určitě nebude moci nasadit Ólivera Torrese.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Dakonam, Etxeita, Suárez - Cucurella, Arambarri, Maksimović, Nyom - Molina, Mata
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Gómez, Carlos, Reguilón - Banega, Fernando, Jordán - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.14 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Jedno důležité utkání v týdnu skončilo a další v neděli započne. Atlético přivítá přímého konkurenta v boji o Ligu mistrů Villarreal a před vlastními diváky by rádo zopakovalo výkon jako proti Liverpoolu. Atléticu patří před 25. kolem čtvrtá příčka s náskokem dvou bodů na Žlutou ponorku.

Atlético v úterý získalo skalp vítěze Ligy mistrů Liverpoolu a do odvety na Anfield Road si veze nejtěsnější výhru. Tu není radno nijak podceňovat ani přeceňovat, Atleti už párkrát o slibný náskok přišli a v Liverpoolu to bude ještě hodně náročné. Stejně jako v neděli na Wanda Metropolitano proti Villarrealu. Žlutá ponorka má výbornou formu a tlačí se do první čtyřky. V prvním zápase s Atléticem hrála doma 0:0, ale to zdaleka ještě nebyla v takové formě jako nyní.

Villarreal od poloviny prosince šestkrát zvítězil, jednou remizoval a jen jednou prohrál, když 19. ledna trochu nečekaně podlehl Espanyolu. V minulém kole porazil Levante 2:1 a v tabulce se vydrápal už na šesté místo s minimální ztrátou na Ligu mistrů. Jaký to rozdíl oproti začátku sezony, kde se Žluté ponorce vůbec nedařilo.

Atlético bude na Wanda Metropolitano pořád favoritem, ale určitě to nebude jednoduché utkání, zvláště po náročném zápase s Liverpoolem, který stál spousty sil. I když se Colchoneros letos tolik nedaří, stále musíme mít na paměti, že kádr prošel v létě velkými změnami.

Diego Simeone musí řešit dvě nepříjemnosti a mimo hru jsou také Trippier a Lemar, po zranění kotníku a následné viróze naopak trénuje Félix. V kompletním složení se nepředstaví ani Villarreal, který do Madridu nepřiveze Soriana a Guerru.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Savić, Felipe, Arías - Ňíguez, Partey, Llorente - Koke - Morata, Correa
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Peňa - Cazorla, Iborra, Trigueros - Moreno, Alcácer, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.77 - 5.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - CD Leganés  (sobota 13:00)
Celta Vigo v posledních týdnech ukazuje, že to se záchranou myslí smrtelně vážně. Po dvou vynikajících zápasech se silnými soupeři přichází klasický záchranářský duel, v němž do Viga zamíří Leganés.

Celta se nadechla a vypadá to, že její šance na záchranu jsou pořád hodně velké. Alespoň soudě dle výkonů v nedávné době se dá s klidem říct, že Celta stále umí. Perfektně zvládla duel se Sevillou, což čekal asi málokdo. Poprvé v tomto kalendářním roce vyhrála v rámci ligy a dostala se mimo ohrožení. Ve Vigu se znovu slavilo. S podobnými pocity museli fanoušci odcházet také z minulého zápasu. Ten sice Celta nevyhrála, ale vybojovaný remíza s Realem Madrid, lídrem soutěže, se jako vítězství rozhodně dá brát.

Celta předvedla bojovnost, nadšení a kvality v útoku již druhý zápas po sobě a už ve druhém utkání vstřelila vždy dvě branky, což u ní rozhodně není pravidlem. Celkově dala Celta v této sezoně i přes zlepšené výkony jen 21 branek, což je třetí nejnižší číslo v lize. A mladý útočník Santi Mina doufá, že minulé dva duely sebevědomí týmu hodně pomohou.

"Poslední kolo se nám také povedlo nad očekávání. Dal jsem gól pár minut před koncem a díky tomu jsme remizovali s prvním týmem tabulky. To je něco, co ve vás zůstane. Realu nedáváte góly každý den. Nikdy to ale není jen o jednom hráči, všichni musí tvrdě pracovat. Záchrana je v našich silách, ale musíme hrát tak, jak jsme to ukazovali v minulých dvou kolech. Teď jsme sebevědomější."

Mimo hru bude v domácím dresu jen Kevin Vázquez, zatímco v případě Leganés se situace nemění. Na marodce jsou stále opory jako Cuéllar se Szymanowskim.

Leganés vyhrálo jen tři duely v posledních deseti ligových kláních a není divu, že je až na předposledním místě. Být jeho fanouškem teď není zrovna snadné. Jako by nestačilo, že Leganés dal nejméně branek v celé soutěži (jen 18), vedení ještě pustilo Martina Braithwaita do Barcelony. Poradí si Leganés s Celtou i bez něj?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Murillo, Araujo, Hugo Mallo - Bradarić, Okay, Rafinha - Pione Sisto, Smolov, Iago Aspas
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Jonathan Silva, Siovas, Awaziem, Bustinza, Aitor Ruibal - Óscar Rodríguez, R. Pérez, Recio, Rodrigues - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.20 - 4.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - SD Eibar  (sobota 16:00)
Barcelonu čeká již v úterý večer náročné vystoupení na San Paolu v Neapoli. Ještě před tím, než se blaugranas představí v Lize mistrů, musí se na domácí půdě poprat s Eibarem. A to by pro Barcelonu neměla být složitá práce.

Barcelona hodlá co nejdéle pokračovat v třaskavém souboji o první místo s Realem Madrid a alespoň na pár hodin se může dostat na první místo LaLigy. Svůj duel hraje už od čtyř hodin a k Realu jí nyní chybí jen bod. Ve 25. kole se pokusí převzít vládu nad Španělskem a má k tomu ideální podmínky. Kromě mimořádné kvality hráčského materiálu ji favorizuje i domácí prostředí. V něm se totiž Barceloně daří.

Dokonce má právě Barcelona nejlepší domácí formu ze všech týmů první ligy. Ve dvanácti duelech získala doma 34 bodů a vyhrála už jedenáctkrát. Na Eibar čeká obří kus práce zejména v obraně, protože Barceloně se daří zejména v útoku. Její ofenzivní vozba dala jen v lize už 57 gólů, což z ní dělá suverénně nejlepší španělský klub. Po nešťastné porážce od Valencie se zmátořila velmi rychle a následující tři duely vždy vyhrála.

Naposledy nasázela dvě branky třetímu Getafe a především první poločas se jí povedl na výbornou. Svou první letošní branku v dresu Barcelony dal v tomto utkání Sergi Roberto. Mladý obránce sice na hřišti plní jiné úkoly, ale své ofenzivní kvality ukázal už několikrát. A doufá, že se před Ligou mistrů Barcelona ukáže v tom nejlepším světle i proti Eibaru.

"Máme za sebou výborné utkání s Getafe, což nebylo nic snadného. Zvláště ve druhé polovině utkání jsme trochu polevili a soupeř začal víc hrát. Ale nakonec jsme všechno zvládli a myslím, že na náš výkon můžeme být pyšní. Jsem opravdu šťastný za gól, po tomhle jsem toužil dlouho. Jsou to krásné emoce. Ale nejdůležitější bude zvládnout utkání s Eibarem a nenechat se rozptylovat Ligou mistrů."

Ofenzivní síla Barcelony je úchvatná i přesto, že jí schází dvojice dlouhodobě zraněných. Mimo hru jsou Luis Suárez s Ousmanem Dembélém, pročež Barcelona dostala povolení podepsat jednoho hráče i mimo přestupové období. Ani Eibar nebude na Camp Nou připraven v plné síle, neboť mu schází Kike, Ramis, Correa a Álvarez.

Hosté dorazí po sérii tří ligových zápasů, v nichž nevyhráli ani jednou. Po dvou remízách jim minulé kolo přineslo jen porážku, ještě k tomu od jejich blízkého souseda v tabulce. Deportivo Alavés doma vyhrálo těsně o gól i přes větší závěrečnou snahu Eibaru a odskočilo svému soupeři. Eibar se tak náhle dostal opět do blízkosti sestupové propasti, od níž ho dělí jen tři body.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Firpo - De Jong, Busquets, Arthur - Messi, Griezmann, Fati
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Paulo, Burgos, Arbilla - Edu Expósito, Diop - Inui, Orellana, Pedro Leon - Sergi Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.56 - 15.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (sobota 18:30)
Valencia se vzpamatovává z náročného a značně nepovedeného utkání Ligy mistrů a nemá zase tak moc času na oklepání. Sobotní podvečer ji totiž zastihne v San Sebastiánu, kde na ni čeká domácí La Real.

Real Sociedad má ideální šanci dostat se blíž k pohárům, což by pro něj byl opět splněný sen. Ačkoli má oproti drtivé většině soupeřů odehrán o jeden zápas méně, stále se mu daří udržovat vzdálenost na Evropu jen minimální. Od šestého Villarrealu jej dělí jen pouhý bod a na Ligu mistrů pak La Real ztrácí jen tři body. A jako první překážku má právě Valencii, svého nejbližšího souseda vzdáleného jen jeden bod.

Poslední týdny se Realu Sociedad neustále daří potvrzovat, že je zkrátka ve skvělé formě. Z Copa del Rey vyprovodil i slavný Real Madrid, po němž si s chutí smlsl také na Bilbau. Následovalo ještě první semifinále poháru, ve kterém Real Sociedad trochu usadil senzaci z Mirandésu. Také tohle utkání vyhrál 2:1, velmi často se opakující výsledek jeho dosavadní sezony. Samozřejmě že i La Real umí zmatkovat a ztrácí body v utkáních, kdy to jeho fanoušci nepovažují za možné.

V rámci LaLigy jen za posledních deset duelů La Real přenechal tři body například Leganésu, Villarrealu nebo také Realu Betis, kterému se vůbec nedaří. Schopnost vyrovnaně navazovat na dobré výsledky v tuhle chvíli dělá Baskům velké potíže. Mladý kádr je ale velmi ambiciózní a pomoci by mu mohla také delší pauza značící více prostoru pro odpočinek.

To kvituje i Mikel Oyarzabal. "Je příjemné mít výhodu jednoho utkání navíc, takový pomyslný mečbol, který můžeme využít. Vzhledem k tomu, kdy jsme hráli ligový duel naposledy, je skvělé, že jsme měli víc času na relaxaci. Hodně jsme to potřebovali a větší odpočinek od zápasového rytmu nám prospěl. Cítíme to i na tréninku. Byla to další možnost pro naše zraněné, aby se mohli o kousek přiblížit návratu na hřiště."

Mezi hráče, kteří jsou delší dobu zranění, patří Zurutuza, Illarramendi nebo Llorente. Valencia je na tom o poznání hůř. A to ve všech ohledech. Na marodce má stále hráče jako Gabriel, Rodrigo, Coquelin, Piccini, Vallejo nebo Garay. Maxi Gómez bude scházet kvůli kartám.

K tomu se musí srovnat s nedávno porážkou v Lize mistrů. Na San Siro jela Valencia jako mnohem zkušenější, protřelejší tým. Od Atalanty ale dostala potupnou čtyřku a nebýt utěšující trefy Denise Čeryševa, dost možná by měla cestu do další fáze zavřenou. Valencia tím navázala na chmurné výkony z ligy a celkově čeká na výhru už čtyři dlouhé zápasy. Z deseti posledních duelů vyhrála jen čtyřikrát.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Aritz, Le Normand, Zaldua - Ødegaard, Zubeldia, Merino - Oyarzabal, Isak, Januzaj
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Wass, Mangala, Diakhaby, Gayà - Ferrán Torres, Parejo, Kondogbia, Soler - Gameiro, Guedes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.23 - 5.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Real Madrid  (sobota 21:00)
Sobotní večer 25. kola LaLigy posílá do boje také prozatímního lídra z Madridu. Cesty Bílého baletu vedou do Valencie, konkrétně na Estadi Ciutat de València. Domácím se sice vůbec nedaří, ale rádi by si vzpomněli na devět let starý souboj s královským klubem, který se hrál právě tady.

Není těžké uhodnout důvod. Právě tehdy, v září 2011, Levante nad Realem Madrid překvapivě vyhrálo. A nebyla to bitva, kterou možná leckdo očekával. Levante nepouštělo Real k mnoha věcem, udrželo čisté konto a stačila mu ke třem bodům jediná trefa. Jejím autorem se stal Arouna Koné, který se prosadil po hodině hry. To už je z pohledu Levante dávná minulost a teď má méně známý z obou valencijských celků jiné starosti.

Překvapivě se mu ale zatím daří vyhýbat se sestupové propasti, která je od něj vzdálena na příjemných osm bodů. Levante je nyní na 13. místě s 29 body a hodlá na ní zůstat co nejdéle. Pravdou ale je, že momentálně se mu herně ani výsledkově nedaří; Levante spíš děkuje náskoku z první části sezony. Čisté konto udrželo jen jednou z posledních pěti soutěžních duelů, což ho mimo jiné stálo účast v Copa del Rey.

Teď se může soustředit jen na jednu soutěž, ale ani to mu moc nejde. Poslední dobou ho stíhá jedna porážka za druhou a Levante se nemůže dostat k nějaké souvislejší sérii s dobrými výsledky. Minulé kolo pro něj opět znamenalo pád. Po vyhraném utkání s Leganés totiž nestačilo na Villarreal, se kterým těsně prohrálo. Opět se potvrdila jeho špatná venkovní forma, neboť za 13 zápasů mimo svůj stadion vyhrálo jen třikrát.

Před jeho vlastními fanoušky na domácí půdě je to něco jiného. Celkem 11 zápasů vyneslo Levante 20 bodů a jen tři porážky. Levante teď bojuje také s rozsáhlou marodkou. Utkání s královským klubem se nebude týkat hráčů jako Rochina, Hernani, Pier, Radoja nebo Melero. Mladý záložník Enis Bardhi přesto věří, že jeho tým překvapí favorita.

"Na zápas s Realem se moc těšíme, je to pro nás vždycky skvělý zážitek. Nejsme ale jen tým, který si užívá hru s hvězdami. Chceme, aby nás soupeři brali vážně a jsme odhodlaní hrát o tři body. Za každou cenu chceme potěšit naše fanoušky, kteří nás vždycky podporují a tvoří nám perfektní podmínky."

Real Madrid se musí obejít bez Asensia s Diazem, jinak má kádr komplet. Před královským klubem stojí jednoduchý úkol - zapomenout na minulé kolo, které znamenalo pro Real jen remízu. A znovu vyhrát. Po remíze s Celtou totiž Barcelona vyhraným utkáním s Getafe zmírnila náskok Realu a na druhém místě zaostává jen o jeden bod. Real se venku opírá o skvělou obranu, která dostala jen sedm branek.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Toño García, Postigo, Vezo, Miramon - Bardhi, Campaña, Vukčević, Morales - Mayoral, Roger
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Bale, Benzema, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.31 - 5.31 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - RCD Mallorca  (pátek 21:00)
Mallorca v minulém kole po sérii porážek konečně zvítězila, ale venku z pásma sestupu stále není. O další body se pokusí již v pátek večer, kdy se v rámci předehrávky 25. kola dostaví do Sevilly.

Konkrétně na Estadio Benito Villamarín, tedy na domovský stánek domácího Realu Betis. Béticos jsou na tom v tabulce LaLigy přirozeně daleko lépe, i když ani oni nemohou být s probíhajícím ligovým ročníkem zcela spokojení. Současné dvanácté místo není pro ambiciózní kádr ničím příznivým. Největší vinu na současné pozici nese neschopnost ustálit své výkony, najít správnou vyrovnanost.

Jen v deseti posledních utkáních se Realu Betis povedlo třikrát vyhrát, třikrát remizovat a čtyřikrát prohrát. Dvě vysoké výhry 3:0 ze začátku roku následovaly okamžitě dvě porážky a Real Betis se začal propadat tabulkou. Budeme-li počítat všechny soutěže dohromady, pak Real Betis nevyhrál už pět zápasů v řadě. Proti Barceloně nepředvedl vůbec špatné vystoupení, jenže po těsné porážce znovu ztratil body proti outsiderovi. V minulém kole totiž nedokázal dát ani jednu branku až předposlednímu Leganésu.

Teď ho los postavil proti dalšímu z poslední trojky týmů a mladý obránce Emerson doufá, že se výkony týmu zlepší. "Minulé kolo se nám vůbec nepovedlo a nikdo z nás nebyl rád za to, jakým způsobem jsme se prezentovali. Hráli jsme roztěkaně, nesoustředěně a to nejde. V pátek nás čeká další duel proti týmu, který je bezprostředně ohrožen sestupem. A takové zápasy musíme jednoznačně vyhrávat."

Problémem by mohla být absence vykartovaného Borjy Iglesiase, který se přidává k marodům Pedrazovi s Juanmim. Mallorca má jedinou absenci, mladého obránce Babu.

Mallorca se v minulém kole konečně dočkala ukončení špatné sérii čtyř porážek v řadě. Povedlo se jí totiž díky trefě Juana Camila Hernándeze vyhrát nad Deportivem Alavés. Udržela navíc čisté konto, což rozhodně není její styl. Mallorca naopak dostala už 39 branek, což z ní dělá druhou nejhorší obranu celé ligy hned po posledním Espanyolu Barcelona. Mallorca v posledních třech duelech s Realem Betis vždy prohrála, naopak tři body si připsala naposledy v roce 2013.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Aleñá, William Carvalho, Canales - Joaquin, Loren, Fékir
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Koutris, Raíllo, Valjent, Pozo - Salva Sevilla, I. Baba, Febas - Cucho Hernandez, Budimir, D. Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.59 - 7.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid24158146:1653
2.FC Barcelona24164457:2952
3.Getafe CF24126636:2242
4.Atlético Madrid241010425:1740
5.Sevilla FC24117631:2540
6.Villarreal CF24115842:3238
7.Valencia CF24108635:3438
8.Real Sociedad23114839:3137
9.Granada CF241031129:3133
10.Athletic Bilbao24710723:2031
11.CA Osasuna24710731:3231
12.Real Betis2478932:3729
13.Levante UD24921330:3629
14.Deportivo Alavés24761125:3427
15.Real Valladolid24511820:2726
16.SD Eibar23661122:3224
17.Celta Vigo24491121:3421
18.RCD Mallorca24631523:3921
19.CD Leganés24471318:3619
20.Espanyol Barcelona24471321:4219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcelona - Eibar 0:3 (Braithwaite vlastní 3x)

Reagovat
smazaný uživatel

Levante - Real Madrid 3:0 (2x Mayoral, Ramos vl.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ty ses rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Ángel di María 22

Řekl bych, že Levante musíme dát, ale po domácí remíze s trapnou Celtou už fakt letos nelze ani o jednom zápase říct, že to jsou jistý body.

Snad se aspoň nikdo nezraní, ať můžeme zkusit dát ty City. I když se obávám, že po tom jejich banu budou mít takovou motivaci, že nás můžou v tomhle rozpoložení zle přejet.

Reagovat
LAM

City v strašný formě a ty se obáváš nějakýho přejetí.Hlavně jejich obrana vypadá poslední dobou tragicky,což je asi daný velkou marodkou.

Reagovat
misinho7

uz tu ide podcenovanie, klasika... este ked ich vyradime tak tu budu reci ze vlastne su slaby a mali sme stastie ze su v takom rozpolozeny. Liga im mozno nejde az tak ale stale su tam druhy najlepsi tim po suverejnom Liverpoole a taktiez maju najlepsi kader na svete a jedneho z naj trenerov. Sice LM je nasa sutaz ale postup cez nich bude pre mna prijemnym prekvapenim. Dostali sme asi druhy najhorsi tim aky sme mohli momentalne dostat.

Reagovat
Anacron

Za to my jsme ve formě jak prase Hlavně náš útok vypadá poslední 2 roky tragicky, což je asi daný zoufalou soupiskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Dembéle pri prestupe do Barcy trucoval a porušoval pravidlá klubu, Coutinho predstieral zranenie, s Neymarom bola Barcelona dohodnutá ešte pred finále MS klubov, s Griezmannom rokovali poza chrbát Atlética a teraz klubu bojujúcemu o záchranu ich kľúčového útočníka ... pri spojení s vedomím očierňovaním vytipovaných ľudí je Barca riadna stoka

Reagovat
valloire

jako vždycky, Hans Krankl dává palec

Reagovat
Rudnevs

Hans Krankl Rakúska legenda...

Reagovat
valloire

se kterym Barcelona riadne zametla

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Switchback

yikes

Reagovat
LAM
Reagovat
Baronne

Reagovat
Kokesh

Pěkně se nám marodka vyprázdnila, trochu nezvyk v nynější části sezony.

Reagovat
misinho7

Nacho Fernandez, Gareth Bale, Luka Jović, Brahim and Rodrygo have been left out by the coach, while Mariano and Marco Asensio are the only players out due to injury.

Benzema posledne tyzdne v lese. Jovic da gol a preto ho pre istotu odvtedy ZZ zacne znova ignorovat. To iste ako predtym. Tento krok veru nechapem. Caka nas zapas s City a potom Barca. Asi kazdemu je jasne ze tam bude v zaklade Karim. Tak vazne nechapem, ze preco zajtra nebude hrat Jovic alebo pripadne nebude aspon na lavke ....

Potesil ma vsak nenominaciou Garetha. Ale predpokladam ze v LM bude v zaklade.

Reagovat
CHONG

Jovič a Bale měli v týdnu sračku

Reagovat
misinho7

hej uz som to potom cital, tam to bolo len napisane ze ho nezaradil tak ma to nasralo

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Slusnou cestinu ma

Reagovat
Phillipinho

Proboha Robles je strasna dira

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze jen plichta. Vamos Mallorca

Reagovat
misinho7

Kubo golik a asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

The coach Quique Setién will play with: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior; Busquets, Arthur, Rakitic, Arturo Vidal; Messi and Griezmann

Reagovat
LAM

Radši bych Fatiho.Takhle to zas bude 4-4-2 a hra bez křídel.Nejsem si jistej,že tohle je cesta jak hrát ve zbytku sezony.

Reagovat
patas92

Když máš k dispozici jedno křídlo, tak nic jiného ani nezbývá. V úterý je LM a příští neděli EC

Reagovat
LAM

Fati venku v LM nebo EC?

Reagovat
marke7

Obojí.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa strikes again

Reagovat
sylarko

dakto stream pls?

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
alcantara

Kral

Reagovat
patas92

que golaso

Reagovat
Rox

Krásnej gól Messi

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól, ještě ty jesle tam. Neskutečné

Reagovat
technecium

To je blááááááááááááááááázen

Reagovat
REPLIKATOR

Bůh!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to bylo golaso

Reagovat
smazaný uživatel

hezký tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Lm a El Classico na dohled a Leovi to tam začíná padat

Reagovat
technecium

Jako dycky. Přichází jaro, Messi se dostává do formy a soupeři se třesou

Reagovat
smazaný uživatel

U něho se soupeři ale třesou i když ve formě není

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Je dobrej no, snad ho Bart stihne ještě do konce mandátu pořádně nasrat, na Barcelonu bez Messiho se moc těším

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to Bartovi povedlo, to by bylo od fanoušků skoro na lynč

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa a Messi baví

Reagovat
Rox

Myslíš tu přihrávku do offsidu což měla bejt vlastně jeho nepovedená klička?

Reagovat
Rox

Počítá někdo Rakiticovi ztráty? Naprosto zbytečné hráč co se otáčí jak traktor

Reagovat
alcantara

Kral vol II

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
Rox

Bez komentáře Nikdo se mu ani nepriblizuje

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš - Eibar 2:0

Reagovat
Murena

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rox

Griezmann

Reagovat
Switchback

to trefil teď nejlíp jak mohl

Reagovat
ADM

A ja som prvy polcas nestihol oplati sa pozriet cely?

Reagovat
technecium

podívej se na góly, jinak se nic nedělo... Messi si udělal tři šance a dal tři góly, jinak bída

Reagovat
Switchback

nuda moc

Reagovat
smazaný uživatel

tragede...kavicka se spoluzackama nebo dnes bylo fitko?

Reagovat
ADM

Ničíš ma

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nicis sam napriklad tim hejtem na Rakitica a druhej den sam napises, ze to vlastne ani nesledujes...voilaaaa, Martens vam prave dal gola, ale asi jsi to nevidel

Reagovat
Rox

Jinak pro tohle si Leo zaslouží neskutečnej respekt, může dát hattrick a radsi nahraje Griezmannovi aby se chytil

Reagovat
patas92

A pak že má nahrávat Grizovi...Mu nahraje jednou do gólovky, a on si to zpracuje jak Rakitic

Reagovat
technecium

Veni vidi vici

Reagovat
CHONG

Třetí gól celkem vševypovídající, Messi nahraje do tutové šance, ale má tak trapné spoluhráče, že ten gól stejně musí nakonec dát sám

Reagovat
Rox

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Bohužel, Griez dal vzpomenout na Dembeleho proti Liverpoolu

Reagovat
technecium

Jak jsem ho to tenkrát viděl poslat Alissonovi přímo do náruče, hned jsem si říkal, že tohle nás bude ještě hodně mrzet. Bohužel jsem se nemýlil.

Reagovat
drussbarb

Taky tak

Reagovat
Dody10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi fotbalista historie. Portugalska buzna se muze jit vychcat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
technecium

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
CHONG

S první větou souhlasím, ale druhou jsi ze sebe akorát udělal debila, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

jsi v poslední době nějak zmoudřel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Wut? Ty mas Messiho na prvom mieste? Tak to ziram teda

Reagovat
technecium

Rozumí tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak ono je to trochu složitější, Pelého, Maradonu, Besta a další jsem nezažil, takže to nemůžu asi objektivně zhodnotit, ale za těch dvacet let, co fotbal sleduju, asi Messi nejlepší je no, ale zase ne o takový parník, jak se to někteří snaží prezentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Gazdo

Oka. Ja som myslel ze ty mas vyssie Ronalda ale milo si prekvapil vymena v taboroch ADM za CHONGA?

Reagovat
CHONG

Cris je můj nejoblíbenější hráč, největší profík, maník s takovou mentalitou vítěze, kterou nemá nikdo jiný a nejlepší zakončovatel všech dob, na tom se nic nemění, ale objektivně prostě musím uznat, že Messi je asi o fous lepší fotbalista, no.

Reagovat
Gazdo

Ty vole 5:39 v nedelu rano to by som psychicky nedal

Reagovat
CHONG

To je tak, když máš doma malé dítě, no

Reagovat
Gazdo

No mna to caka za tri mesiace uz este si uzivam kym mozem spat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
LAM

Reagovat
kaja900

Tohle může napsat jen kid

Reagovat
smazaný uživatel

Wonder kid.

Reagovat
smazaný uživatel

pises hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck you kide

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se kluci dobře vyspali, mohlo to být klidně 6:0

Reagovat
technecium

nemohlo

Reagovat
patas92

Messi

Už v poločase bych tam dal toho Bratwursta. Ať si odpočine Bus.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratwurst

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Rox

Jinak to rozestaveni je nutnost, s De Jongem by to možná i mohlo fungovat kdyby beci byli vytaženy a záloha by za ně vyplňovala mezery.

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Od 30minuty dobrý a Messi paráda,ale ta naše rozehrávka ze zadu je teda dost o nervy.Udělali jsme tam několik chyb a Top týmy toho asi využijou.Nevim jestli je tohle cesta.

Reagovat
technecium

Je, máme na to, když se o tu rozehrávku nebude starat Vidal s Rakitičem, ale Arthur s De Jongem

Reagovat
culé

Reagovat
culé

Reagovat
Gazdo

Si na seba prisny

Reagovat
ADM

Semendo jak to zavalil hned na úvod

Reagovat
patas92

Chudák Griezmann, jak mu to kradou ty šance

Reagovat
Rox

Chudak i Messi, ten má v hlave jen aby pro něj připravil nějakou stoprocentní šanci, což taky nebude snadný

Reagovat
Firkraag

chudák no, Messi mu připraví 100% šanci a on si nezpracuje balon

Reagovat
smazaný uživatel

BRAITHWAITE NASTUPUJE, TŘESTE SE VY KURVY

Reagovat
Dr. Admess

Bratwurst krásnej pas.

Reagovat
kaja900

Messi vs Eibar 3:0.. už ať tam ten kluk skončí himlhergot

Reagovat
Salfovic

Když bůh dopustí, i bůh spustí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrwc historie. Predtim, ted i pak.

Reagovat
ADM

Ale Martin parádne, to pozor

Reagovat
Diego2

Jako vypada drave, rychly a technicky.

Nemusi byt vubec marny.

Reagovat
Rattlesnake

Brainwüthte áčko

Reagovat
technecium

To je démon

Reagovat
CR7RONALDO

Kedy dal naposledy 4 góly v zápase? Teraz vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby september 2017 takisto proti Eibaru?

Reagovat
patas92

Braitgoat

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni rozumní fandove na tomto svete nemuzou pochybovat o tom, ze Ronaldo bude vzdy druhy. První navzdy je tento argentinsky wonderkid.

Reagovat
kaja900

Ještě 10x to sem napiš ronaldo bude vždycky ten druhý, portugalska buzna.. ty máš slušnej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

O buzne jsem napsal jen jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Goat to ale je. Je treba to napsat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už to nezachráníš

Reagovat
alcantara

Klobasa> Suarez

Reagovat
Mass

Twl ten Braithwaire hraje výborně.

Reagovat
patas92

Stejně jsme ho chtěli

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rattlesnake

tyve on snad bude šelmička docela ale nebo co.

Reagovat
ADM

Priviedli sme Coutinha, Dembeleho, Griezmanna +- 400mega a nejaký Martin ich nakoniec zatieni za 15 minút

Reagovat
kaja900

Možná právě to že od něj nikdo nic nečeká a nestal velký prachy mu vyhovuje může jedine překvapit

Reagovat
technecium

Bratwurst je dobrej

Reagovat
Majk91

Ten Braithwaite vyzerá byť riadny rýchlik Messi GOAT, Arthur výborný, 5:0 na pol plynu, dnes super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia posledni dva zapasy 1:4 a ted 0:3 Defenziva snu

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Bratwhite > Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Leva

Reagovat
LAM

Nikdo ani nereaguje na sestavu Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Real uz nikoho nezajima.

Reagovat
misinho7

tak viac ludi to uz riesi skor na fore Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je strašný kkt Dva šlapáky hráčov Levante bez karty, ale Ramosovi dá hneď žltú.

Reagovat
misinho7

tak tento je specialne retard a nas nema veru rad

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dale

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
alcantara

Oholeny Isco je dobra sialenost.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
nani92

Bebe > Hazard

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Israha

Jediná věc, která mi není jasná. Proč tam nikdo nekope do míče směrem na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska real vytecie a ideme v cele na clasico...

Reagovat
misinho7

Sance boli snad aspon ten jeden dame. Karim mal v tej tutovke umiestnovat a nie to strelit do brankara. Kazdopadne ta ofenzivna cast je dobra, ta rychlost nahravky atd ale chyba tam proste ten bombarder ktory to tam da. Karim to nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
misinho7

Akoze to dnes sa ruky nepiskaju? Teda v prospech nas? Katastrofa co ten rozhodca robi. Šialenstvo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však mohl být Ramos klidně po čtvrthodině venku, fakt si nemáte na co stěžovat.

Reagovat
misinho7

Akoze pri com?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Při útočný standardce tam naprosto nesmyslně a úmyslně udeřil myslím Martího (?) do obličeje, když už měl na kontě žlutou.

Reagovat
Foppy

Jednak ho Martí držel, navíc si myslím, že to v tomto případě ani nebylo od Ramose úmyslně do obličeje a tu žlutou v 10. minutě dostal za podobný faul, který do té doby ten rozhodčí u hráčů Levante buď přehlížel nebo pískl bez karty. A ty dvě pencle byly víc než jasný teda...

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/pauvlc/status/1231354830997860358

Například z tohoto záběru to opravdu nevypadá, že by v tom nebyl úmysl.

Reagovat
Foppy

Podle mě teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrzat Leva

Reagovat
smazaný uživatel

Postigo tak se bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator na Digi: 25 kolo jeste remizu neprinieslo A co v patek Mallorca

Reagovat
Kenneth

To co predvadi Hazard je na urovni hrace 2. ceske ligy. Benzema dostal smlouvu, tak uz to ma taky klasiscky v pici.

Reagovat
misinho7

Hazard sa snazi, znova sa musi do toho dostavat. Karim je ale mimo. Zas...

Reagovat
Kenneth

"Hazard sa snazi" Sorry ale to co hraje je uplna tragedie.

Reagovat
misinho7

Tak nehraje dobre to vieme. Každopádne prisiel po dlhom zranení a asi spadol do dalsieho..cize tuto sezonu si uz moze asi odpisat...

Reagovat
Jackmaker1989

Ak si niekto myslí, že po 3 mesiacoch príde a bude hrať skvele, tak je zbytočne na takých ľudí reagovať. Naviac nehrá o nič horšie ako Vinicius, Bale...

Reagovat
misinho7

Eden sa ešte zranil..parada

Reagovat
Kluivert9

Dembele no. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle vidi Guardiola, tak se musi tesit jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard uz se chysta a zaroven setri na EURO, ne?

Reagovat
ciernyribiz

Takto si presrať titul.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE LEVANTE!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je, ze pristi tyden se z nich zas Barcelona zesere a prohraje

Reagovat
O.Giroud

staci ak sa nezosere Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se stejne citim z Barcelony nejaky blok

Reagovat
Banikovec7

To přesně Barcelona dělává, že se ze zápasu na Bernabeu zesere.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Rattlesnake

comandante Morales!

Reagovat
dextroza_m

Anoo, to byl fiik, krasa Levante. Usatec necekal strelu?

Reagovat
Foppy

Podle mě to pouštěl, sám stáhl ruce

Reagovat
patas92

starý dobrý Ušoplesk

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kixi Syhimour

Levante doma porazí Real i Barcelonu

hezký gól

Reagovat
Jackmaker1989

Nemal by to Curtoa keby dal tie ruky hore? Inak Benzín pokračuje v slušnej tragédii. V tomto to má fakt najlepšie City - taká silná dvojica ako Jesus-Aguero, má to ešte niekto takých dvoch hroťákov?

Reagovat
bartlu

Ten traged by to 100% měl. Nechápu, proč dal ty ruky dole.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak po dlhej dobe slabšia chviľka, žiaľ. Doteraz nás v tejto sezóne mega podržal.

Reagovat
Foppy

Reagovat
smazaný uživatel

lipsko

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Ronaldo, Higuaín

Reagovat
pospech11

Ta předváděná hra je tragedie, ale místo posílení útoku se tam pošle Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac Levante Bardhi a Vukcevic.

Reagovat
Whitemedia

Edenko si skvěle dojebal kariéru v cestě za svým úžasným snem, o kterém neustále vykládal.. mám ho rád, budu ho mít rád, ale tak trochu mu to i přeji(jen teda ne ty zranění)..

Reagovat
vilp

Třetí zranění za něco málo přes půl sezony by bylo fakt pěkný no, hlavně když odolnost vždycky patřila k jeho největším přednostem. Neskutečný.

Reagovat
Whitemedia

Nedává to vůbec smysl.. pořád byly řeči o tom, jak ho v PL tragédi s píšťalkou nechrání, jak mu to ničí zdraví atd.. a on všechno v pohodě ustojí, aby pak přišel do technické La Ligy, kde je nonstop zrakvený a nebo po hřišti pajdá.. nechápu

Reagovat
bartlu

No, real naprostá tragédie, ubohost. Hazard drahý i zadarmo...a přesto nás v el clasicu rozbíjí.

Každopádně real hodně smutný

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, myslím, že tento rok si Real a Barca hodne konkurujú v tej tragédii. Ale písať o Hazardovi takto po tom, čo ste kúpili Dembeleho a Coutinha, to chce odvahu.

Uvidíme čo sa stane keď ukončí Messi kariéru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
marke7

A Griezmanna jsi zapomněl

Reagovat
Jackmaker1989

To áno, ale ten u mňa nie je omyl. Trpí na Messiho a myslím si, že ešte ukáže lepšie časy, možno nie v Barcelone.

Reagovat
misinho7

Bohuzial mu to nejde a ked zacalo tak sa zranil na dlho a teraz to vyzera ze zas bude mimo. Povedat ze hrac jeho kvalit je drahy aj zadarmo. V hocijakom klube by bol najvacsia hviezda okrem Barci samozrejme. Bohužiaľ mu to zatial nejde no..tak isto ako Griezman, u atletov top hrac u vas tien a totalne mu to tam nepasuje..

Reagovat
drussbarb

Reagovat
patas92

Griezmann často selhává v koncovce, ale jinak hraje dobře. Dneska třeba byl po Messim nejlepší na hřišti.

Reagovat
misinho7

neviem co som vas pozeral bolo to od neho slabe ani som nevedel ze hraje..tak isto ten hejt z vasej strany, ze je zabity kde si na kridle ci ciare a kedze nie je to ziaden dribler tak je tam zbytocne... vcerajsi zapas som nevidel tak neviem

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne, griezmann svoji parcovitosti je prinosem, i kdyz mu to jinak nejde

Reagovat
Mercury

No to si fakt nemyslim, ze byl dnes po Messim nejlepsi na hristi. Jeho prvni dotek a prace s micem ve finalni fazi byla tragicka, i kdyz uznavam, ze mel dnes i trochu smulu.

Reagovat
remeslnik

Tak mu míče nikdy ( u Atletů) neodskakovaly. Zdá se mi, že si ani fotbalově moc nerozumí se spoluhráči a způsobem barcelonské hry. Posílá míče jinam, než se od něj čeká. Asi, což je ještě horší, proto je dost nervózní, že dostatečně nepřispívá k její hře. A k jeho smůle, když už si najde cestu za obranu, tak mu tam míč nikdo DOBŘE nedá. Je to a ho stršná škoda, ikdyž, snaží se.

Reagovat
Firkraag

tyvole von se začne válet a ty rozhodčí to tolerujou.. tak at se odvali za caru, nebo at se tam vali az do konce. Viditelne zranenej neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zna nekdo duvod, proc Kurtoa nezasahoval a nechal ruce dole? Se toho mice bal?

Reagovat
O.Giroud

mozno myslel ze to ide do bocnej siete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Foppy

Já si to třeba fakt myslím... On ty ruce dával nahoru a pak je stáhl

Reagovat
DreamTeam

Prostě retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Chytal to do usi..

Reagovat
CHONG

To je blbost, přes ty satelity by to neprošlo.

Reagovat
dextroza_m

Krasny darecek pred EC, snad je i city sfoukne

Reagovat
CHONG

Ty se spíš starej o to, aby si vás nepodali ti tragédi z města odpadků.

Reagovat
dextroza_m

Neboj, o to se starám taky

Reagovat
alcantara

Vraj je Hazard lepsi ako Neymar. Tak urcite.

Reagovat
CHONG

Oba jsou k ničemu, jeden je buď zraněný nebo tlustý a druhý je buď zraněný nebo slaví narozky.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To je.

Reagovat
alcantara

Mozno v pripade, ked je Neymar na tych narodkach v najlepsom. Vtedy mozno ano.

Reagovat
Whitemedia

To není

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar je pořád génius, ale už hraje v tempu starých pánů a přináší víc problémů než užitku.

Reagovat
Switchback

pro mě druhej nejlepší fotbalista, škoda že je celkem dost zraněnej

Reagovat
Gazdo

To bola strasna kravina ten prestup pre neho. Keby isiel napr PL alebo BL tak by bol za boha. Ja ho obcas po ocku sledujem a ta polovacka co je na neho v Ligue 1 je este vacsia ako byvala kedysi na Messiho

Reagovat
roberos

Reagovat
alcantara

Mozno hej, nevidel som ho dlho. Hazard ale zrovna hraje tempo amaterskej ligy.

Reagovat
Whitemedia

*španělské ligy

Reagovat
alcantara

*amglickej

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Whitemedia

Hazard > Nezmar

Reagovat
technecium

To nemůžeš myslet ani vožralej vážně

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

neni a nebyl.

Reagovat
Gazdo

Ale no tak to ani ako fan Chelsea nemozes pisat vazne. Ja tiez si nedovolim zrovnavat Ronalda so Suarezom

Reagovat
Whitemedia

Edenka mám nad Neymarkem a v téhle lize porovnávání frčí, tak jsem se připojil

Reagovat
Gazdo

To slapes na tenky lad ak raz vkrocis uz nie je cesty spat... bud opatrny lebo rozputas vojnu

Reagovat
Majk91

jedine v kopaní podavačov lôpt

Reagovat
CHONG

Chlapi, někdy mi to hlava nebere, my hrajeme jak vandráci, bez nápadu, bez systému a bez fungujícího útoku a vy máte fakt potřebu řešit rozhodčího?

Reagovat
Jackmaker1989

Dnes nebolo čo s rozhodcom riešiť. Súhlasím s tebou, totálny trapas a bezzubosť do útoku a je úplne jedno či by to Curtoa chytil alebo nie.

Reagovat
Foppy

Já třeba byl v poločase spokojený s hrou. I když druhý poločas jsme začali hůř, tak prakticky do těch "penalt" se mi to nezdálo špatný. Stačilo dát jednoho šmudlu a bylo hotovo

Reagovat
roman1978

Ty vole, Ramos si stěžuje na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Voči tamtomu klaunovi právom. Včera 2 šlapáky hráčov Levante bez karty a Ramosovi ju hneď dal. A vo výpočte jeho "chýb" by sa dalo v hojnom počte pokračovať.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

neviem nacom sa smeju fanusici barci ale toto bolo snad najviditelnejsie hend na zaciatku... 2 slapaky a pohoda, ramo spravi prvy faul a hned karta... ako sam povedal ten Hernandez nieco proti nemu ma to je jasne...ale aj tak to nemeni nic na tom ze ten zapas sme si prehrali my

Reagovat
CHONG

Tak culés je škoda řešit, ale po tom našem včerejším shitu, bych rozhodčí fakt vůbec nevytahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byť na mieste culés, tak by som sa nesmial. Vďaka nemu ste v poslednom Clásicu brali bod: https://www.google.com/amp/s/en.as.com/en/2019/12/18/football/1576709516_952475.amp.html

Reagovat
technecium

Tak přibral, že se mu udělaly strie na stehnech a nás tu chceš z něčeho obviňovat?

Reagovat
Ed_Hazard

Co to kurva vidim za vysledky

Reagovat
Jackmaker1989

Inak, to by ma strašne zaujímalo, čo sleduje ZZ tým Marcelom. Dúfam, že ho neskúsi postaviť proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo hral, protoze Mendy je jednu zlutou od automaticky stopky na jeden zapas. A pristi zapas je Clasico.

Reagovat
boryland

Oleeeeéé vejprnice....

Reagovat
CHONG

Djené Regui

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele