LaLiga - preview 19. kola

03.01.2020, 08:39, aktualizováno 05.01.2020, 08:33
Previews
Real Sociedad se bude chtít dotáhnout k vedoucí čtveřici, k tomu ale potřebuje doma porazit Villarreal. Další nedělní program nabízí především souboje ze středu a spodní části tabulky. Granada hraje s Mallorcou, Alaves si to na domácím stadionu rozdá s Betisem a důležité utkání čeká Celtu Vigo, která nastoupí proti Osasuně...
Granada CF - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Pokud milujete španělský fotbal a máte v neděli kolem oběda čas, pak vás možná čeká výlet na Estadio Nuevo Los Cármenes. V Granadě se totiž odehraje duel 19. kola LaLigy a soupeřem domácího celku bude pověstná děravá obrana z Mallorky.

Granada rychle vystoupala vzhůru a o to větší pád ji potkává nyní. Za minulých deseti soutěžních duelů vyhrála jen třikrát, z toho jednou v Copa del Rey. Těsný postup přes Hospitalet ji ale zas tak moc těšit nemůže, protože herně nepřesvědčila a v LaLize se jí vůbec nedaří. V minulém kole těsně před Vánoci plynule navázala na porážku od Levante a prohrála i s Eibarem. Do jeho sítě se netrefila ani jednou a navíc dostala tři góly do vlastní sítě.

Pohled na tabulku by ale v jejím případě mohl přesto být mnohem horší. Granadě stále patří solidní 11. příčka se ztrátou pouhých dvou bodů na deváté Levante. Granada nesehrála s Mallorcou zase tak moc zápasů, přeci jen se oba týmy dost času míjely mezi první a druhou ligou. Z šesti doposud odehraných zápasů v novém tisíciletí Mallorca vyhrála jediný, dvakrát se radovala Granada.

Jen v jednom případě se diváci museli obejít bez branek a zkušený útočník Roberto Soldado doufá, že tentokrát se dočkají.

"Hrajeme na domácí půdě a to je pro nás vždycky trochu větší závazek. Víc nás to motivuje, abychom ukázali opravdu dobrou show a hrajeme v uvolněnějším tempu. Na minulý zápas chceme co nejrychleji zapomenout, protože se nám především v ofenzivní fázi vůbec nepovedl. Teď můžeme otočit list a do nového roku jít výhrou," přeje si Soldado.

Mallorca se ale nevzdá bez boje, o čemž už přesvědčila nejednoho soupeře. Tým, který je stále považovaný za jednoho z favoritů na brzký sestup, se nachází jen jeden bod od 18. Celty Vigo. V deseti minulých kláních se mu povedlo vyhrát jen dvakrát, z toho jen jednou v rámci LaLigy. S rokem 2019 se Mallorca rozloučila porážkou 0:2 od Sevilly, čímž protáhla čekání na ligovou výhru na pět duelů.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Carlos Neva, Germán, Duarte, Victor Diaz - Montoro, Herrera - Vadillo, Fernandez, Puertas - Soldado
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Gámez - Sevilla, Febas, Rodriguez - Lago Junior, Cucho Hernández, Kubo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.42 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (neděle 14:00)
Real Sociedad prožil bezpochyby skvělý podzim a před koncem roku se vyšplhal až na páté místo těsně za Atlético Madrid. Liga mistrů je vzdálená pouze bod, ale v Baskicku všichni vědí, že tento cíl je pořád daleko. Přiblížit se k němu mohou na Anoetě, kam zavítá Žlutá ponorka z Villarrealu.

Baskové se rozloučili se starým rokem 2019 divokou výhrou v Pamploně a na tento výsledek budou chtít doma navázat. Letos Anoeta není tak nedobytná, koneckonců Real Sociedad tu už ztratil ve čtyřech případech a loni dokonce doma s Villarrealem prohrál. To všechno však nemůže zabránit tomu, aby byl domácí tým pasován do role favorita.

Real Sociedad má o motivaci postaráno, bylo už řečeno, že na Ligu mistrů ztrácí pouze bod a určitě by se rád minimálně udržel na stávající pozici. Jednoduché to mít ale nebude, Villarreal platí za jedno z nejméně vyzpytatelných mužstev LaLigy.

Žlutá ponorka by se jistě ráda viděla mnohem výše, než na aktuálním desátém místě. Závěr roku ale fanouškům ukázal, že nic není ještě ztraceno. Remíza s Atléticem a výhry nad Sevillou a Getafe dodaly týmu sebevědomí a fanouškům velkou vlnu optimismu. Krom toho Žlutá ponorka postoupila i do dalších bojů Copa del Rey, před Vánocemi rozdrtila Comillas jasně 5:0.

Villarreal měl před koncem roku dobrou formu, ale dokáže na ní navázat? Výsledková kontinuita je jedním z problémů, se kterým se ambiciózní mužstvo potýká. Když hosté naposledy vyhráli dvě utkání v řadě, následovala šestizápasová série bez výhry.

Real Sociedad bude v roli mírnějšího favorita, kompletní však nebude. Zraněný je Asier Illarramendi a hned u trojice fotbalistů je start nejistý, jedná se o Davida Zurutuzu, Aritze Elustonda a Lucu Sangalliho. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, Bruna Soriana a Ramira Guerru do hry nepustí zranění.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Llorente, Zubeldia, Zaldua - Merino, Guevara, Ödegaard - Oyarzabal, José, Portu
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Quintillá - Anguissa, Iborra, Trigueros - Chukwueze, Moreno, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 4.02 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Betis  (neděle 16:00)
V 19. kole španělské nejvyšší soutěže se utkají Deportivo Alavés a Real Betis. Zatímco domácí potřebovali přestávku jako sůl, hosté se nadechovali k zajímavé formě. Nový rok znamená pro oba nový začátek, avšak cíle zůstávají stejné. Mimochodem aktuální postavení Deportiva i Betisu rozhodně neodpovídají předsezónním cílům.

V Alavésu si konec roku velmi přáli, Deportivo totiž ve čtyřech zápasech ani jednou nevyhrálo a na závěr schytalo výprask od Barcelony. Poměrně jasně prohrálo i v Granadě a doma s o záchranu bojujícím Leganésem jenom remizovalo.

Baskové mají před sestupovými pozicemi pětibodový náskok, takže zatím mohou být relativně v klidu, ovšem pouze relativně. Deportivu by se proti Betisu výhra náramně hodila, loni však ve vzájemných soubojích ani jednou nevyhrálo. Nad Betisem doma dokonce vyhrálo naposledy v roce 2016.

Zatímco Alavés formou neoplýval, Betis byl na tom úplně jinak. Tři výhry v řadě podpořené remízou na Espanyolu daly fanouškům velký příslib. Je sice pravdou, že utkání s Atléticem Betis nezvládl, ovšem šlo teprve o druhou porážku za posledních osm kol.

Andalusané se tak přiblížili středu ligové tabulky, odkud to k evropským pohárům není zas tak daleko. Betis má určitě na to hrát o vyšší příčky, koneckonců to byl jeho předsezonní cíl. Kouč Rubi doufá, že jeho tým na závěr roku naváže a z Mendizorrotzy si odveze tři body.

Deportivo se bude muset obejít pouze bez Tomáse Piny, zbytek kádru je pak plně k dispozici. O něco více starostí má kouč Rubi, který nebude moci nasadit Williama Carvalha, Juanmiho a Alfonza Pedrazu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Ely, Navarro - Rioja, García, Wakaso, Vidal - Joselu, Pérez
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Mandi, Feddal, Bartra - Emerson, Guardado, Canales, Moreno - Joaquín, Morón, Fékir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.28 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - CA Osasuna  (neděle 21:00)
Celta Vigo se stále potácí u dna tabulky LaLigy a své postavení se pokusí vylepšit v prvním utkání roku 2020. Otočit list za negativními výsledky minulých měsíců může doma, kam se v neděli pozdě večer chystá Osasuna Pamplona.

Galicijská pýcha se potácí v problémech. Tým, který byl zvyklý předvádět kvalitní a efektivní fotbal, kterým bavil fanoušky, se stále nemůže vyhrabat ze dna. Před startem 19. kola mu patří až 18. místo se 14 body na kontě. A velké potíže má zejména kvůli malé produktivitě. Doposud totiž dal jen 15 branek, což je třetí nejnižší číslo v lize.

Ve třech minulých kolech nejvyšší španělské ligy sice Celta Vigo vstřelila pět branek, ale k dobrým výsledkům jí ani to nepomohlo. Po vyhraném pohárovém utkání v Copa del Rey se totiž opět vrátila k porážce. Nad Levante sice na jeho půdě velmi rychle vedla po trefě Iaga Aspase, jenže střídající hráči pomohli domácímu týmu otočit nepříznivý výsledek. Celta si proto odvezla prohru 1:3 a všechny body přenechala domácímu týmu.

Že by se mohl mnohem víc prosazovat, to ví mladý útočník Santi Mina. "Klub do mě vložil hodně důvěry a já jsem tu proto, abych mu ji splácel. Vím, že moje sezona se zatím nevyvíjí tak, jak bych si přál. Dal jsem jen jeden gól a to je na takové množství šancí prostě málo. Musím ještě hodně pracovat, abych byl platným hráčem a abych svému týmu pomohl. Věřím, že svou smůlu brzy protrhnu."

Proti Osasuně by se mu to mohlo podařit, protože Celta s ní dlouhodobě umí hrát. Za posledních dvacet let s ní prohrála jen čtyřikrát, naposledy před téměř sedmi lety.

Teď se navíc ani Osasuně nedaří. Tým z Pamplony sice skvěle začal a pohyboval se v první polovině tabulky, jenže poslední týdny upadá. Minulých deset ligových zápasů mu přineslo výhru jen třikrát a jinak se trápí. V posledních dvou duelech minulého roku dostala Osasuna šest branek a minule byl proti La Realu vyloučen Facundo Roncaglia, který proto nedělní duel vynechá.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Aidoo, Costas, Mallo - Lobotka, Okay - Pione Sisto, Denis Suárez, Rafinha - Iago Aspas
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Estupiñán, Aridane, David Garcia, Nacho Vidal - R. Garcia, Brašanac, Oier, Roberto Torres - Adrian, Chimy Ávila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.50 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - SD Eibar  (sobota 13:00)
Je to asi hodně překvapivé, ale v posledních měsících a letech se Valencii v boji proti Eibaru vůbec nedaří. Netopýři se pokusí vylepšit vzájemnou bilanci už v sobotu odpoledne, kdy se Eibar dostaví na Mestallu.

Paradoxně je to Eibar, kterému se v poslední době zápasy s Valencií dařily na jedničku. Už jsou to téměř čtyři roky od doby, co ho Valencia porazila naposledy. Od té doby se Eibaru daří umazávat rozdíly mezi oběma týmy a od Netopýrů si pravidelně bere minimálně bod. V dubnu minulého roku, při jejich posledním setkání, z toho bylo pěkné drama. Eibar dlouho hrál s Valencií bez branek, až ve 3. minutě nastavení rozhodl jedinou trefou Charles.

Eibar v aktuální formě ale nepředstavuje pro Valencii tak velkou hrozbu. V posledních deseti soutěžních duelech se mu totiž povedlo vyhrát jen čtyřikrát a marně čeká na nějakou delší sérii výher. Na konci roku mu hodně pomohlo pohárové utkání Copa del Rey proti Logroñésu, do jehož sítě se Eibar trefil hned pětkrát. Možná i díky tomu zvládl suverénně poslední utkání s Granadou. S tou si poradil rozdílem tří branek a čistým kontem.

Přesto je to ale spíš ojedinělý případ v jinak nepříjemné podzimní části. Po jejím skončení se Eibar nalézá až na 16. místě s náskokem pěti bodů na pád do propasti. To jeho sobotní sok se nalézá na mnohem uspokojivějším osmém místě s pohodlnými osmadvaceti body na kontě. Na šestou příčku a s ním spojené předkolo Evropské ligy ztrácí Valencia jen dva body a trochu lepší skóre.

Což vzhledem k bídnému a hodně roztěkanému úvodu do sezony vůbec není špatná bilance. Netopýři navíc prošli skupinou Ligy mistrů a v nabité konkurenci se jim dokonce povedlo udržet první příčku. LaLiga také není špatně rozehraná, třebaže poslední kolo muselo Valencii hodně mrzet. V něm totiž pouze remizovala s Realem Valladolid a za to mohla být ještě ráda. Konečnou branku na 1:1 totiž vsítila až v nastavení, kdy se prosadil Manuel Vallejo.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Gayá, Paulista, Garay, Wass - Parejo, Coquelin, Soler - Ferran Torres, Gameiro, Rodrigo
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Paulo, Tejero - Inui, Edu Expósito, Escalante, Pedro León - Enrich, Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.07 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (sobota 16:00)
Když se řekne madridské derby, asi si představíte souboje nesmiřitelných rivalů Atlética a Realu. Jen třináct kilometrů od hlavní metropole je ale Getafe, které se rovněž hlásí o slovo v kolonce madridských týmů. A na své půdě chce potvrdit, že se mu poslední dobou velmi daří.

Obdobně jako například Leganés je i Getafe klubem z předměstí slavného hlavního města. K němu má velmi blízko také geograficky, neboť je dělí jen nějakých 13 kilometrů. Getafe jako město s téměř 180 tisíci obyvateli je velmi významnou industriální oblastí, které se daří zachovávat si svou nepostradatelnost pomocí mnoha firem a továren. Poslední dobou se ale do popředí začíná dostávat také místní fotbalový klub, Getafe CF.

Jeho cesta na vrchol (rozuměj do první ligy) byla hodně trnitá a dlouhá. Od svého založení v roce 1983 se Getafe muselo dostat přes regionální úrovně soutěží a několikrát se potýkalo s finančními potížemi. Ty s definitivní platností vyřešila společnost Royal Emirates Group of Companies, která klub koupila v roce 2011. Tou dobou už mělo Getafe za sebou dvě finále v Copa del Rey a také už bylo účastníkem Poháru UEFA, což byla doposud nejvýraznější stopa v historii Getafe.

Současnost by mohla být neméně růžová, protože Getafe se opět dere nahoru a stále se mu daří udržovat si minimální odstup dokonce od příček znamenajících Ligu mistrů. V Evropské lize splnilo svou kvótu na maximum a postoupilo z druhého místa náročné skupiny, v LaLize se mu daří ještě lépe. Aktuálně je totiž na skvělém šestém místě s tím, že na Ligu mistrů ztrácí jen dva body.

A mohlo být ještě mnohem líp, kdyby v posledním utkání minulého roku dokázalo Getafe alespoň skórovat. To mu ale nevyšlo a naopak se muselo sklonit před efektivnějším Villarrealem. V utkání byl navíc vyloučen Mathías Olivera, kterého se proto duel s Realem týkat nebude.

Zkušený útočník Jaime Mata ale věří, že jeho tým může slavného soka překvapit. "V podobných zápasech záleží vždycky na tom, jestli nás soupeř podcení a jestli neuděláme chyby. Pokud se jim vyhneme a budeme plnit pokyny našeho trenéra, pak s trochou štěstí můžeme uhrát dobrý výsledek. Musíme ale ukázat srdce a odvahu," míní sedmigólový střelec.

Střílení branek v Realu, týmu s ultraofenzivní pověstí, také trochu ustalo. Už ve třech posledních kolech nedal Real víc než jednu branku, dvakrát vyšel střelecky naprázdno. Minulá remíza s Bilbaem navíc měla dohru v podobně náskoku Barcelony, která svému soupeři odskočila na rozdíl dvou bodů. Pro Real hovoří mimo jiné fakt, že Getafe se ze stadionu Santiaga Bernabéua vracelo jako vítěz naposledy před dvanácti lety a od té doby se vede domácím jasně lépe.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Cabrera, Djené, Damian Suarez - Cucurella, Maksimović, Arambarri, Jason - Mata, Molina
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Marcelo, Militao, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Isco, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.34 - 3.59 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (sobota 18:30)
Atlético zakončilo rok 2019 dvěma výhrami v řadě a to ho vyneslo opět na čtvrtou příčku. Colchoneros ale chtějí ještě výš a další body by si rádi vzali od Levante. To je ale velmi nebezpečným soupeřem a výhry se na jeho kontě také utěšeně kupí.

Trenér Diego Simeone musí hodně přemýšlet, jak dát svému týmu opět šťávu a energii, kterou se jeho Atlético často vyznačovalo. V letošní sezoně se to Rojiblancos totiž vůbec nedaří. Z dříve favorizovaného týmu na boj o druhé místo je celek, který až příliš často klopýtá a jehož hra je často jen nerozhodným stínem minulých úspěchů. A asi by byla chyba házet to všechno jen na odchod Antoina Griezmanna, po němž v útoku zůstala prostě příliš velká díra.

Ale pravdou je, že Atlético dalo zatím jen 20 branek, což je za 18 odehraných zápasů prostě málo. To i jeho sobotní soupeř, Levante, dalo o pět branek víc. V ofenzivě to Atletlům zkrátka skřípe a mladíček Félix, ať je jakkoli chce talentovaný, to sám nevytrhne. Poslední dobou se však přeci jen začalo Colchoneros blýskat na lepší časy.

Po sérii čtyř zápasů, v nichž dali jen jednu branku dohromady, se jim poslední tři duely povedly nadmíru. Ve všech dali alespoň dvě branky a všechny tři zápasy Atlético vyhrálo. Těsně před Vánoci si Simeoneho tým poradil s Realem Betis a děkovat za to mohl právě dvěma útočníkům - Moratovi s Correou. Závěrečné snížení ze strany domácích už mnoho věcí neřešilo a Atlético si uchovalo čtvrtou příčku.

A právě Ángel Correa, autor dvou letošních branek, před utkáním s Levante zmínil: "Jsme si moc dobře vědomi toho, že se nám vepředu nedaří tak jako dřív. Naše kombinace nejsou tak rychlé a sebevědomé jako dřív, postrádáme trochu více elegance. Jsem si ale jistý, že se to postupně zlepší a my se budeme tabulkou posunovat nahoru," přeje si mladý útočník.

S Levante by se to Atléticu mohlo dařit a to i díky domácímu prostředí. Na domácí půdě totiž Atlético s Levante prohrálo naposledy v říjnu 2006, samozřejmě ještě na starém stadionu Vincenteho Calderona. Z posledních pěti soutěžních duelů s Levante Atlético vyhrálo třikrát a nedělalo mu problémy nasázet soupeři třeba i pět branek za jedno utkání. Něčemu takovému by se Levante přirozeně rádo vyhnulo.

A nemá k tomu špatné předpoklady. Poslední tři duely byly z jeho strany velmi povedené a Levante všechny tři vyhrálo. Dohromady v nich dalo deset branek, což je více než slušná bilance. Naposledy díky dvěma brankám Rogera dokázalo otočit nepříznivě se vyvíjející duel s Celtou Vigo a vyhrálo 3:1. Prozatím se tak může pyšnit devátou příčkou LaLigy.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Gimenez, Felipe, Lodi - Saúl, Herrera, Thomas, Koke - Félix, Morata
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Toño García, Postigo, Cabaco, Miramón - Bardhi, Campaña, Radoja, Rochina - Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.39 - 14.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Dovolte mi na začátek takovou kontrolní otázku. Zda-li pak víte, jaké je v historii španělského fotbalu to nejčastěji hrané lokální derby? Pokud nevíte, pak jste v tomto preview správně. Jedná se totiž právě o derbi barceloní, tedy duel FC Barcelona a RCD Espanyolu. Poprvé se tento duel hrál v roce 1929 a skončil těsným vítězstvím domácích Blaugranas. Od té doby uplynulo už 90 let a třebaže se jedná o nejčastěji hrané derby, zároveň je to derby nejméně vyvážené.

Když bychom počítali i neoficiální nebo dnes již zaniklé soutěže, pak se oba kluby postavily proti sobě už ve 298 případech. Navrch má jednoznačně Barcelona, která se stala vítězem už sto šestašedesátkrát. Espanyol si naproti tomu připsal jen 72 výher. A jen velký hazardér by teď vsadil barák na to, že se mu poštěstí právě teď.

Espanyol, možná i pro svou aktuální účast v evropských pohárech, jen těžko chytá dech v domácí soutěži. Jeho nekvalitní a nepříliš široký kádr sice nečekaně snadno prošel základní skupinou Evropské ligy a může se těšit na jarní část, ale je otázka, kam upře svou pozornost. V domácí lize totiž není horšího týmu a fanoušci oprávněně bijí na poplach. Espanyol je stále až na posledním místě a na 17. Mallorcu mu schází pět bodů.

I proto vedení sáhlo k dramatické změně. Kromě posilování, které naznačilo, odvolalo trenéra Pabla Machína. Espanyol se má pokusit za každou cenu zachránit Abelardo Fernández, charismatický trenér se záchranářskými zkušenostmi. A Abelarda čeká hodně ostrý křest na lavičce Espanyolu.

Toho si je holohlavý taktik vědom velmi dobře. "Samozřejmě je hodně náročné poznat tým přes svátky a jako první se postavit proti Barceloně. Derby je v Katalánsku tradičně hodně atraktivní a dramatické, na což se musíme připravit. Naše situace není zrovna ideální a my se s ní nemůžeme spokojit. Espanyol je tým, který si zaslouží hrát mnohem výš. A já doufám, že mu k tomu pomohu."

Espanyol dal do této chvíle jen 12 branek a 34 jich dostal, což je mimo jiné nejhorší číslo v lize. Barcelona naopak opět spouští tradiční ofenzivní kolotoč, který nasázel už úchvatných 47 branek. V obraně sice Blaugranas za nejlepšími týmy trochu zaostávají, ale přesto jim to stačí na první příčku.

Po dvou remízách v řadě, do nichž se mimo jiné počítá také odložené El Clásico s Realem Madrid, se Barceloně povedlo minulé kolo. V něm si poradila s Alavésem, kterému bez milosti nasázela čtyři branky. A protože Real Madrid v konkurenčním boji remizoval, má Barcelona před derby náskok dvou bodů na druhou příčku. Nejlepším střelcem derby je přirozeně Messi, který dal dohromady už 25 přesných zásahů.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Pedrosa, Calero, David Lopez, J. Lopez - Dídac Vila, Darder, Roca, Melendo - Calleri, Wu Lei
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Lenglet, Piqué, Alba - De Jong, Busquets, Rakitić - Messi, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.85 - 5.63 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - CD Leganés  (pátek 19:00)
Pátečního programu 19. kola LaLigy se účastní celkem čtyři týmy. Jako první se do sebe pustí domácí Real Valladolid a Leganés, kterým jde o hodně. Především hosté by rádi navázali na poslední dva úspěšné duely a konečně opustili sestupové příčky.

To se totiž Leganésu zatím stále nedaří. Leganés sídlí až na předposledním místě a jeho vyhlídky na záchranu jsou stále spíš depresivní. Přesto je na jeho výkonech patrné zlepšení. Už ve čtyřech posledních duelech v rámci všech soutěží totiž Leganés neprohrál. Kromě vítězství nad FC Andorra a s tím spojeným postupem v rámci Copa del Rey se mu povedlo především minulé kolo, které bylo životně důležité.

Leganés totiž sehrál poslední duel minulého roku s posledním týmem tabulky a pokud by s Espanyolem prohrál, dost by riskoval pád na poslední místo. Jenže Leganésu se povedlo jednak neinkasovat ani jednu branku, ale především díky zásahům Braithwaita s En-Nesayrim vyhrát nad Espanyolem a zvýšit svůj náskok na tři body. Od sedmnácté Mallorky nyní dělí Leganés jen dva body.

V jeho prospěch hrají také minulé duely s Realem Valladolid. Ty se totiž zcela jednoznačně odvíjejí právě v režii Leganésu. V pěti posledních duelech Leganés vždycky vyhrál a dvakrát se mu dokonce povedlo dát soupeři čtyři branky. Poslední domácí vítězství na Estadio José Zorrilla si naopak Real Valladolid připsal ještě ve druhé lize, psalo se datum 3. května 2015.

Současná forma Realu Valladolid také nedává domácím fanouškům moc důvodů k optimismu. Real Valladolid se trápí herně i výsledkově a za posledních deset ligových duelů se mu povedlo vyhrát jen dvakrát.

Minulé kolo pro něj také nebylo něčím příjemným. Real Valladolid sice parádně vedl nad favorizovanou Valencií, když se sedm minut před koncem prosadil Sergi Guardiola, jenže ve čtvrté a poslední minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Manuel Vallejo. Nepovedený závěr může Real Valladolid označit za zklamání, které mu nepomohlo odpíchnout se dál od 14. místa. Real Valladolid se i díky tomu stále potácí těsně nad propastí.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Martinez, Salisu, Olivas, Moyano - Villa, San Emeterio, Joaquin, Hervías - Sandro, Sergi Guardiola
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Kevin Rodrigues, Silva, Awaziem, Omeruo, Rosales - Óscar Rodríguez, Pérez, Roque Mesa - Braithwaite, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 2.91 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (pátek 21:00)
Domácí Sevilla bude mít v pátek večer vekou výhodu domácího prostředí, kam ve šlágru kola zavítá Athletic Bilbao. Sevilla si ale musí dát velký pozor na parádně fungující obranu soupeře, která je v celé lize tou druhou nejlepší.

Španělská LaLiga rozhodně není známá jako výspa defenzivního fotbalu a padá zde dost branek. V tuto chvíli se jen třem týmům povedlo srazit inkasované branky pod číslo 15. Na prvním místě je to Atlético, které zatím dostalo jen 11 branek. A o pouhou branku navíc dovolilo svým soupeřům duo Real Madrid - Athletic Bilbao. Baskický celek se pokusí nezvyšovat své inkasované branky v páteční předehrávce 19. kola, kdy se dostaví na stadion Ramón Sánchez Pizjuán.

Zde se mu ale moc nedaří. Za posledních dvacet let vzájemných soubojů se mu jen ve třech případech stalo, že odjíždělo se třemi body v kapse, naposled pak v lednu minulého roku po pohárovém duelu Copa del Rey. Jeho aktuální forma navíc slibuje hodně námahy při tipování, protože o nějaké ustálené výkonnosti nemlže být ani řeč.

Bilbao v deseti posledních ligových duelech vyhrálo jen čtyřikrát a ve stejném počtu utkání si rozdělilo body se soupeřem. Stále sice usiluje o pohárovou Evropu, ale při jeho chabé výdrži to není moc pravděpodobné. Po postupu v poháru se Bilbau povedlo ubránit střelce Realu Madrid a v minulém kole si s ním rozdělilo body. I díky tomu je Bilbao už na sedmém místě se ztrátou dvou bodů na Evropskou ligu.

Sevilla bude velmi nepříjemným soupeřem. Tým vedený trenérem Julenem Lopeteguim se s pomocí velmi dobrých výkonů vyhoupl už na třetí místo a dál vesele pronásleduje Real Madrid na místě druhém. Od něj dělí andaluský celek jen tři body, takže boj o druhou příčku rozhodně bude ještě hodně zajímavou událostí.

Sevilla zakončila skupinovou fázi Evropské ligy porážkou od APOELu a následně přidala další bodovou ztrátu v duelu s Villarrealem. Dokázala se ale vzchopit a postoupila v Copa del Rey přes Bergantiños po těsné výhře 1:0. Minulé kolo už bylo z jejího pohledu o něco lepší a Sevilla dokázala dát dvě branky Mallorce, aniž by na její půdě inkasovala.

Zkušený veterán Éver Banega ale ví, že po pauze bude náročné naskočit do rytmu. "V pátek nás čeká velmi náročné utkání. A to i proto, že máme za sebou delší pauzu, při které logicky vypadnete z rytmu. Minulý rok jsme zakončili ve velkém stylu a povedlo se nám dosáhnout dílčích cílů, ale teď bude důležité, jak odstartujeme rok nový. Bilbau se dávají góly hodně těžko, takže to od nás bude vyžadovat dostatek trpělivosti a taky snahy neustále si hledat cesty ke vstřelení branky."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Escudero, Diego Carlos, Carrico, Jesus Navas - Jordán, Fernando, Banega - Nolito, De Jong, Ocampos
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martinez, Yeray, Capa - Beñat, Dani Garcia - Cordoba, R. García, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.79 - 6.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona18123347:2139
2.Real Madrid18107133:1237
3.Sevilla FC18104423:1734
4.Atlético Madrid1888220:1132
5.Real Sociedad1894532:2331
6.Getafe CF1886426:1730
7.Athletic Bilbao1877419:1228
8.Valencia CF1877428:2528
9.Levante UD1882825:2726
10.Villarreal CF1874731:2525
11.Granada CF1873824:2524
12.CA Osasuna1858525:2423
13.Real Betis1865725:3123
14.Real Valladolid1848615:2120
15.Deportivo Alavés1854919:2819
16.SD Eibar1854918:2819
17.RCD Mallorca18431118:3215
18.Celta Vigo18351015:2814
19.CD Leganés18341114:2813
20.Espanyol Barcelona18241212:3410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (483)

Přidat komentář
technecium

1. pro výhru v derby

Reagovat
Ed_Hazard

*Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Novinár: "Tu v Taliansku budete súťažiť s najlepším futbalistom sveta. Ste na to pripravený?

Zlatan: "Messi prestúpi do nejakého klubu Serie A?"

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ronaldo nie je najlepší futbalista na svete

2. Zlatan je namyslený blb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
chavi.27

2. je, ale ne zrovna kvůli tomuhle prohlášení....

Reagovat
Reggie

1.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Podle Zlatana je ale přeci nejlepší Zlatan, ne? Tohle chlapec nedomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by neocarila Messiho genialita...

Reagovat
valloire

ehmmmm......

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho genialitu vidí každý normální nezaslepený fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Zlatan môže byť najlepší pozemšťan, ale sám vie, kto tu je šéf

“If they had given me the Ballon d’Or, I would personally hand it over to Messi the next day,”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne takovej ten citat, kterej budou vsichni sirit, ale kdyz se clovek bude snazit dohledat nejakej zdroj, tak zjisti ze Zlatan nic takovyho nerekl.

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

Reagovat
doshcz

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Konečne ligaaaaaaa

Reagovat
ADM

Some records from the previous Decade:

Most Goals: Messi

Most Assist: Messi

Most dribbles: Messi

Most Freekicks: Messi

Most Ballon d'Ors: Messi

Most Golden shoes: Messi

Most chances created: Messi

Most FIFA POTY Awards: Messi

Most Goals from outside box: Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo: I’am the best player in history.

Reagovat
Visca el barca

Ronaldo je zakomplexovaná nesoudná dvojka.

Reagovat
CHONG

A ty zase zakomplexovaná nula

Reagovat
Visca el barca

Hm, aspoň nejsem totální buzík.

Reagovat
CHONG

Buď v klidu, to jsi taky.

Reagovat
ADM

I’am je po francuzsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo asi mongolština

Reagovat
teenz

Reagovat
Majk91

len doplním, že v danej dekáde odohral 521 zápasov v ktorých dal 522 gólov a na ďalších 136 prihral. Neskutočné čísla

Reagovat
valloire

Most UEFA CL : Ronaldo

Reagovat
technecium

A bude to stačit, říkáš?

Reagovat
valloire

Jo. myslím, že to stačí. Messi dribling, Ronaldo LM. Každýmu co jeho jest.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dribling je čistě Messiho zásluha. LM je hlavně zásluha slepců za lajnou.

Reagovat
valloire

ty prej máš dobrý názory.... takže další idiot

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe nikdo nemá, slyšel jsem, že pravidelně o parník vyhráváš nějaký trofeje "dement roku". To už musíš bejt sakra případ, když ti to udělují na anonymním fóru

Reagovat
valloire

to je tady spíš pocta, jak vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je pro tebe pocta bejt dement, tak jím jsi

Reagovat
valloire

Když dementi o někom napíšou, že je dement, tak jím zcela není, právě naopak Geralte Hraješ si na drsnýho zaklínače?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou 2 teorie

1.) jsi dement ty

2.) jsou dementi všichni zdejší uživatelé

schválně, jestli přijdeš na to, co je pravdělodobnější, aniž bych ti musel zarazit svůj stříbrný meč do zadnice

Reagovat
valloire

Všichni tu dementi nejsou že, ale velká většina těch, co takhle hlasovali se rekrutuje z PL a je to kvůli politice. Ostatně to vidíme i na jiných sociálních sítích a náměstích, jak dokáže být agresivní tzv. demokratická liberální levice.

Reagovat
mistr129

Já si teda troufám tvrdit, že politika je důvodem úplně nejmenším

Reagovat
valloire

jo, to si teda troufáš

Reagovat
valloire

...teplouši, prej stříbrnej meč

Reagovat
valloire

zcela jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Geralt, na to, že si tu zaregistrovaný niečo vyše týždňa, by bolo na mieste trochu rešpektu voči "starým pákam".

Prej si niečo slyšel... skôr si asi niečo čítal. Ale podstatné je, že si nedáš na čas, ale "papouškuješ" urážky.

Takýmto spôsobom tu teda nezaboduješ.

Reagovat
valloire

na vojně by dostal deku, takhle se chovat k mazákovi

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

to se hodí k tomu most most skřítkovi

Reagovat
Stannis Baratheon

Počkat? Co?

Reagovat
Generalní Gladiator

zase kecá,no..už je takovej

Reagovat
valloire

dolož to

Reagovat
Generalní Gladiator

valloire

03.01.2020 21:53

#

Most UEFA CL : Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak val ani nechápe, že 6 je víc než 5, to je těžký

Reagovat
Generalní Gladiator

v jádru je to dobrej chlapík, věnujme mu trochu naší péče a on se v životě zase najde

Reagovat
valloire

tak je, ale není to rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má ten rekord?

Reagovat
valloire

hádej

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně vidím na prvním místě Lea. Takže hadat tady asi nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně naráží na to, že před pár lety k nějakýmu výročí předávání zlatýho míče udělali "nové pořadí", kdy jich několik dali zpětně Pelému, je to sice směšný, ale tak co čekat, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mně to přijde tak debilní, že jsem předpokládal, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že je to debilní tak mě to baví

Reagovat
valloire

pán dělá blbýho....no nenaletěl jsem ti, víme jak to tady chodí

Reagovat
valloire

co je na tom směšnýho, když byl nejlepčí? jsi bystrý

Reagovat
valloire

si tu první den?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty?

Reagovat
valloire

a kde je ta nepravda?

Reagovat
Generalní Gladiator

není sám

Reagovat
valloire

to ale není nepravda

Reagovat
Firkraag

Francesco Gento

Reagovat
valloire

máte tu některý dlouhý vedení

Reagovat
Firkraag

vskutku

Reagovat
patas92

A kolikrát při tom musel Messi vystoupit z komfortní zóny, to už nenapíšeš, co

Reagovat
CHONG

Člověk by řekl, že když Ronaldo odejde z Realu (potažmo opustí La Ligu) a Messi překulí počet GB na svou stranu, tak vám ta křeč povolí a ono pořád nic

Reagovat
patas92

jj a taky z něj v noci pořád nemůžu spát a pomočuju se

Reagovat
CHONG

Ani by mě to nepřekvapilo

Reagovat
patas92

A to jsme tyhle tvoje výkřiky do tmy, kterýma reaguješ pokaždé, když cítíš nějakou křivdu vůči Realu nebo Ronaldovi řešili asi před třema dny

Reagovat
CHONG

No vidíš, uplynuly tři dny, ADM sem dá příspěvek o Messiho rekordech a tři ze čtyř komentářů culés jsou o Ronaldovi To pomočování bylo z mé strany nadsázka, ale u tebe bych se fakt nedivil, kdybys spal na gumovém prostěradle

Reagovat
patas92

Tak hlavně že jsi opět nad věcí

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

Patko neunáší

Reagovat
patas92

jj

Reagovat
valloire

Reagovat
icka

Reagovat
Reggie

No, nemáš to čistě náhodou dost podobně s Pepem? Který ve Španělsku není už x let...

Reagovat
CHONG

Nemám no, sice z něj mám možná podobný mindrak jako culés (ne všichni) z Ronalda, ale já ho opakovaně nezmiňuji v nesouvisejících článcích a u nesouvisejících komentářů...

Reagovat
Reggie

Ok

Reagovat
CHONG

Kolo na hovno, člověk musí fandit proti jednomu ze svých a ještě ho místo dvou zápasů čeká jenom jeden

Reagovat
Switchback

Goals scored this decade:

Man City 845

Chelsea 715

Liverpool 715

Ronaldo and Messi 704

Arsenal 704

Man Utd 688

Tottenham 657

Reagovat
F.Torres

Spravne poradi

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
MadMrJacky

Přečetl jsem, zamyslel se a vůbec se mi to nezdálo správně. Tak jsem trochu poupravil.

Goals scored this decade:

Man City 845

Chelsea 715

Liverpool 715

Arsenal 704

Ronaldo and Messi 704

Man Utd 688

Tottenham 657

Reagovat
Hristo Stoichkov

Další brazilský wonderkid v Realu? Florentinovi ten Neymar musí ležet silně v žaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Tim to bude protoze pred neymarem zadne brazilske wonderkidy nekupoval fanousci barcelony sou opravdu dementi

Reagovat
Leo Rekordman

Jj kúpil,Robinha,to mu zas ležal v žalúdku vtedy Ronaldinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

Njn, najít někoho, kdo zažaluje svůj vlastní klub, není jen tak...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Florentino v tom aspoň není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Capa pekný gól. Poďme Athletic!

Reagovat
Frantszek

Jednoduché Venku porazit Sevillu by bylo moc fajn pro Athletic. Ty evropské poháry musí klapnout.

Reagovat
Gazdo

Ked vidim nominaciu a tu nasu zalohu tak placem

Reagovat
Israha

Athletic se nenápadně posouvá do pozice nejméně tolerovatelného týmu v lize. Mám furt jakési tendence jim spíš přát skrze klubovou filozofii, ale letos to jedou v Simeone stylu. Zdržování, prasení, válení se, kňourání u sudího, do toho únavný zanďour, fuj. Raúl García s přehledem nejvíc na ránu osoba z celé La Ligy. Kde jsou ty časy toho vysloveně zábavného a sympatického týmu pod Bielsou...

Reagovat
Frantszek

co naděláš. Někdy tým jako Athletic prostě musí přejít na trochu jinou filosofii, pokud to nejde pěknou hrou. Ikdyž to momentálně moc nechápu, poněvadž hráči na to hrát pěkný fotbal jsou.

Reagovat
Israha

Z hlediska toho, koho mají na lavičce, mě to až tak nepřekvapuje. Ale mám částečně pocit, že i ta hráčská kvalita poněkud upadla, ve srovnání s dřívějšími lety. Aduriz nemládne, Muniaín je nadále notoricky skleněný, Williams v tomhle systému trpí, v záloze chybí tvůrce (to, jak šel dolů Beňat, je až děsivé), Raúl García už jen sere protihráče i sudí a kope penalty...síla v tom týmu zůstala už jen v bráně a v obraně. Takže svým způsobem chápu, proč hrají tak, jak hrají...jen jsem si povzdychl, že rapidně ubývá důvodů jim přát.

Reagovat
Frantszek

V průběhu historie taková období u klubu s takovou filosofií nutně musí občas nastat.

Když Benat nefunguje a Munain je out, není nikdo z širšího kádru, kdo by momentálně přinesl kreativitu. Williams skoro nemá balon.Od Unaie Lopeze také očekávám více. Nezbývá mi než si přát, aby toto rychle přešlo, protože jaks psal, dnes to bohužel byl zářný příklad. Prasení, zdržování, nákopy a zakopávání

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic byl ale vždycky spíš o tvrdosti a bojovnosti, než krásný hře, ten Bielsův první rok byl dlouhodobě výjimkou. Garitano vyhrává stylem, jakým Athletic vyhrával v minulosti. Jinak to, co píšeš je hodně zkreslený, zvlášť ohledně RG, jehož přínos pro hru Athleticu je naprosto klíčovej. A sraní protihráčů je součást toho

Reagovat
Ed_Hazard

RG je čurák akého široko ďaleko nenájdeš. Tomu raz niekto rozkope držku. Neuveriteľné čo je to za čuráka a potvrdzuje to snáď v každom zápase čo vidím (dnes som nepozeral ).

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři ho nenávidí, fanoušci týmů, kde hrál, ho zbožňují. Je super mít někoho takovýho v týmu. Zajímavý že o čurácích mluví člověk co fandí klubu, kterým prošli Ramos, Pepe nebo Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vsadim, že kdyby hrál za Real, tak byste ho uznávali jako ikonu

Reagovat
Israha

Já ti řeknu, že víc jak on mě neserou ani elementi jako Piqué, Suárez, Diego Costa nebo svého času třeba Gabi či Neymar. Pomyslnou kudlu v kapse mi srovnatelně jako Raúl García otevírají snad jen Alba a Aspas, a možná Damián Suárez . Ale samozřejmě smysl přítomnosti takového hráče v týmu je jasný, měřeno nezaujatým metrem.

Reagovat
technecium

Vidíš, mě nejvíc štvou hráči, co rozdávají, ale neumí přijmout, typicky Ramos s Pepém

Reagovat
Israha

No však na Ramosovi mě tato vlastnost sere taky. Pepe v takové míře ubrečený a uremcaný nebyl.

Reagovat
Ed_Hazard

Vsetci vyssie spomenuty mi vysostne liezli na nervy Okrem Pepeho teda

Reagovat
valloire

CR?

Reagovat
technecium

Ubrečená simulatská nezvládací kunda.

Reagovat
Anacron

Všichni tě už známe neboj.

Reagovat
technecium

Já nesimuluju

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, vsak mal svoje chvilky a nebolo ich malo. To dobre vies. Respektujem ho a uznavam ako nasu legendu. Ale napriklad to ako zjebal Moratu, teatralne si pytal penalty (postupom rokov coraz viac) a podobne veci mu v mojich ociach neuveritelne strhavali kredit.

Ale vravim, vazim si ho.

Reagovat
valloire

o fous a byla z toho důtka před nastoupenou jednotkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To je skoro v každým týmu LL někdo, jenom se nejvíc nadává na hráče Barcelony a Realu, protože to sleduje víc lidí. Stačí si pustit kdejakej zápas v lize, v tomhle si nemůžou žádný kluby nic vyčítat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

A estek Pepemu. Jemu bohuzial uskodil ten skrat proti Getafe. Celkovo ak si pozries jeho karieru a hlavne tu cast po spominanom zakroku, tak to bol jeden z "najcistejsich obrancov Urcite sa to da dohladat, raz ku koncu angazma u nas myslim stravil sezonu bez karty, resp mal k tomu blizko. A myslim ze mal aj pomerne dlhe obdobie bez cervenej karty.

Reagovat
valloire

tak....

Reagovat
mistr129

Pepe mi vždycky přišel jen jako zkratovitej člověk, oproti zákeřnýmu nezvládajícímu zmrdovi, co s nim tvořil stoperskou dvojici, byl zlatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi letos viděl zápasů Athleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo koukám fanoušek Realu Madrid, tak chápu odkud vítr vane

Reagovat
smazaný uživatel

A Sevilly

Reagovat
Israha

Napůl jsem to čekal. Hele, o tomhle to fakt není, já jsem vám za dob Bielsy a v podstatě i Valverdeho i přes vzájemnou nevraživost našich klubů relativně přál. Ten první post je skutečně čistě o tom, že letos se na vás nedá koukat, a to tak, že naprosto . Seville fandím jen sekundárně, zápasy sleduju, když to vyjde...žádné podrobné sledování klubu a situace v něm to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel sis vybral trochu neštastný zápasy, no Jako částečně souhlasím, ale s touhle filozofií musíš využít to, co máš zrovna k dispozici. Zároveň je Garitano hodně pragmatickej v zápasech proti silnejm týmům, občas až moc.

Reagovat
Frantszek

až moc. To je to..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase když si vzpomenu na Zigandu a Berizza...zlatej Garitano Ne každej trenér si umí poradit s limitovanýma možnostma Athleticu

Reagovat
Frantszek

an druhou stranu ten kdo nefandí AB, tak je právě vidí spíše jen v takových zápasech ((s Realem, Barcou, Atleticem, Sevillou a tak samozřejmě vidí jen podobné výkony (hlavně tedy v této sezoně)), takže se ani nemůžeš divit takovému názoru. A bohužel má pravdu. Zápasy se silnými soupeři jsou momentálně dost nekoukatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud předvádíme pěknej fotbal proti slabším, tak mi ani nevadí koukat na tenhle styl proti silnějším, zvlášť když přivezeme bod z Pizjuanu, Bernabeu a doma porazíme Barcu. Současnej Athletic je extrémně nepříjemnej soupeř a to je jedině dobře Nepotřebujem pohlednej zápas s Barcou s výsledkem 1:4

Reagovat
Israha

Viz níže. Vidím tam hodně nefotbalových prvků na hranici pravidel či za ní, a (aspoň z toho, co jsem viděl) ofenzivu, založenou do značné míry na náhodě. Pružný blok, rychlé dostupování, pohyb a kvalitní brejky podle mě nejsou a priori nekoukatelný styl, Mourinhův Real jsem v téhle podobě žral .

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu dnešní Sevilla tomuhle popisu až tak daleko dnes taky nebyla, rozhodčí to dost pouštěl. Jinak jako jo, k lepší hře na brejky bychom potřebovali ještě tak 1 kvalitního hráče a návrat Ikera.

Reagovat
Frantszek

Asi už jsem to párkrát psal, ale mokrým snem je přetáhnout Oyarzabala. Herrera se měl vysrat na nějaké PSG a jít zpět. Stejně tam paběrkuje a je tam pořád zraněnej. Dál bych si přál, aby dával větší prostor Villalibremu. On to v sobě má, ale musí se mu dát větší prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Oyarzabal půjde do velkoklubu. Nejreálnější je návrat Javi Martíneze, což by určitě taky pomohlo, i když kreativitu to asi moc nepřinese. A doufat, že někdo jako Inigo Vicente nebo Sancet zvládnou přechod do Primery třeba jako Iker nebo Herrera.

Villalibre je takovej buldozer, měl tam dneska docela dobrý náznaky, i když tam byl sám proti všem. Zasloužil by si víc šancí, určitě perspektivnější, než Kodro.

Reagovat
Israha

Sevilla šla oproti loňsku taky dolů...když odejde čtyřicet gólů ve dvou hráčích a místo nich přijdou De Jong, Chicharito, Munir a Ocampos, kteří tu cifru stěží dají ve čtyřech, zhoršení muselo nastat nutně. Ale jejich hra po křídlech, centry a průniky ze stran, to se mi celkem líbí, je tam vidět daný herní plán. Akorát si Lopetegui nevšiml, že nemá hrota, na kterého by centroval.

A máš recht, Banega nebo Diego Carlos taky srovna nejsou sportovní slušňáci

Reagovat
Israha

Zároveň odpověď na obě tvé reakce...

Pět zápasů. Real, Barcelonu, Sevillu, Villarreal a Atlético. A vysloveně dobrý výkon, kde krom toho zdržování, tvrdé hry za hranou a vyvíjení tlaku na sudího, byla i ta bojovnost a makání na doraz, byl podle mě jen ten proti Barce. Jinak to vidím spíš tak, že tam je až příliš toho remcání a natahování hry na úkor výše zmíněného. Jako účel světí prostředky, to zas chápu...ale fandit se tomu moc nedá a koukat na to taky ne. Sám jsi to napsal - ukňouraný a věčně zmrdící, leč na druhou stranu ublížený RG (který mi ještě pár let dozadu na více vysunuté pozici, kdy se dostával do koncovky, přišel hodně platný) je toho jednou z hlavních tváří, to hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zápasy venku jsou často docela nekoukatelný, to nepopírám. Ale tím, že vidím každej zápas Athleticu, tak mi to co popisuješ přijde dost přitažený za vlasy.

Nicméně nemůžeš popřít, že Athletic má vážně výbornou defenzivu. Ty body nejsou získaný náhodně, ale na základě pevný obrany. Ostatně co taky jinýho, když máš talentovanýho gólmana, tři špičkový stopery a 2 vynikající krajní beky + průměrnej střed zálohy a problém s kreativitou a se zakončením? S hurá fotbalem by Athletic nebyl za rok 2019 5. nejúspěšnějším týmem La Ligy. Na druhou stranu aspoň domácí zápasy bývaj pod Garitanem docela koukatelný.

RG hraje pořád dost vysunutě, občas se objevuje i na hrotu. Já chapu, že jeho styl je pro soupeře dost frustrující, ale on prostě přesně ví, kde je hrana tvrdosti, ví, kam může najít, jak deptat protihráče, jak si dojít pro penaltu, atd. a zároveň nedostat červenou. Jenže vedle toho všeho je to ohromnej lídr, kterej je navíc i celkem dost gólovej, má kvalitní zakončení. Hráč, kterej na hřišti nechá všechno a dokáže strhnout vyrovnanej zápas na stranu svýho týmu.

Reagovat
Israha

Yep, psal jsem to i výše Frantzsekovi, že důvody, proč Athletic hraje, jak hraje, chápu. Ta síla do ofenzivy tam není, a je pravda, že z těch pěti zápasů, co jsem viděl, se ve třech vaše defenziva vyšvihla. Proti nám jste měli částečně kliku, Atlético vás šmiklo...ale statistika obdržených gólů je výmluvná celkově. Jasné, že když mám kvalitu v defenzivě, tak na ní založím hru. Mě to osobně jen nebaví sledovat, kor když tam ani není nadstavba např. v kvalitních brejcích. Co se mi extrémně nezamlouvá ta ubrečenost, jebání do sudího a zdržování hry (Simon dneska zdržoval snad od 30. minuty). Proto ta má slova o úbytku sympatií k Athleticu.

A víceméně totéž řeknu i k RG. Já mám rád fotbalové řezníky, to pozor! Mi u něj vaří krev z toho, jak furt hučí do rozhodčího, rozhazuje rukama a tváří se jak děcko, co mu spadly hračky do kanálu, i když sám řezničí.

Reagovat
Frantszek

Pravda je, že jako fanda soupeřů bych byl také neskutečně vytočenej, když si uvědomím, jak se Raůl projevuje. Když proti někomu takovému sám hraji, tak se nechám strašně jednoduše svést k tomu, abych se nesoustředil na hru, ale na něj...

Reagovat
Israha

Reakce i na illnoirovu druhou část příspěvku níže. On moc dobře ví, co dělá, cíleně na tom hřišti trollí a pro tým je to neocenitelná práce. A logicky to všem, kdo nejsou fanoušci jeho klubu, leze na nervy. Mně přijde ovšem smutné, že tohleto je nevýraznější element ofenzivy Athleticu, když tam není zmíněný Iker...

Reagovat
smazaný uživatel

On hodně chybí Iker, bohužel nemáme dost širokej kádr na to, abychom z rukávu vytáhli takovýho hráče. Garitano dostává dost čočku za venkovní zápasy, ale zase holt má výsledky, což je slušnej protiargument

Jinak si myslím, že RG je tak trochu produkt současnýho španělskýho fotbalu. Prostě ty manýry, co zavedli komedianti z klubů jako Real, Atlético nebo Barca on tak nějak kombinuje ve svým hereckým výkonu a všechny tím vytáčí. A řekl bych ho, že ho ta role asi i dost baví

Reagovat
Israha

Jo, proti Barce Iker hrál, a byl jeden z nejlepších na hřišti, a celkově ten výkon vypadal jinak. Ibai Gómez to nedává? Ten mi vždy přišel, že v noze to má parádně a přehled na hřišti mu taky není cizí.

Reagovat
Phillipinho

Presne proto je urcite dobra volba od Garitana prejit na 5 obrancu, kde muze vyuzit na pomery Athleticu tri spickovy stopery a beky, ktery se idealne hodi na wing-backy Bohuzel ve stredu a na kridlech (krome Muniaina) neni dostatecna kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, je dobře, že to konečně začíná zkoušet. Minimálně ve venkovních zápasech by to mohlo fungovat dobře. Ostatně i díky tomu si Capa mohl střihnout golazo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
DrQQ

"Pro Real hovoří mimo jiné fakt, že Getafe se ze stadionu Santiaga Bernabéua vracelo jako vítěz naposledy před dvanácti lety a od té doby se vede domácím jasně lépe."

Hrá sa však na Coliseum Alfonso Pérez, tak načo tie reči o Santiago Bernabéu. :-)

Reagovat
Ed_Hazard

Preistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Dost sa spekuluje o novej posile na RB: https://www.transfermarkt.com/lukas-klostermann/profil/spieler/215599

Co si o tom myslite, je to realne?

Reagovat
Generalní Gladiator

s touhle výškou zvládat lajnu, všechna čest

Reagovat
ADM

Meunier ma o 1cm viac.

Reagovat
Gazdo

Malo pohyblivy. Taky pravonohy Alonso bez jeho strely

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trh však nic pořádnýho nenabízí. Podle mě je nejlepší volbou dát v létě šanci Emersonovi a počkat na herní rozvoj Desta v Ajaxu. A pak po něm jít all in.

Reagovat
Jordi Alba

Emerson popřípadě Wagué, stejně jednička bude Roberto, tak ať zas nevymejšlejí nějaký 30M nákupy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Waguého v podstatě ani nevím, co si o něm myslet. Nechápu, na co je vlastně v kádru a nedají ho na hostování někam, kde bude mít šanci hrát. Aby dělal druhý backup na RB je úplná šílenost.

Reagovat
Tombull

Waque se mi nějak nezda,jak píše Hristo Stoichkov,poslat ho na hostovačku,at´ víme co v něm je. V létě dotáhnout zpátky Emersona a zkusit zadarmo Meuniera. Semeda zpeněžit. Do budoucna - Jurado a Rosanas ( Masia ) nebo zkusit Yana Couta ,v Brazílii se o něm mluví jako o novym Alvesovi.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych byl převážně pro Emersona. Hlavně škoda toho Semeda, čekal sem od něj víc.

Reagovat
Tombull

Pokud Semedo půjde,v současnosti není asi lepší volba jak Emerson.Já jsem rozhodně pro.Semedo je takovej divnej,někdy hraje fakt výborně a někdy je víceméně do počtu.Asi by potřeboval lepšího trenéra.

Reagovat
Generalní Gladiator

proto je zbytečný pouštet semeda, lepší jsou tak 3,4 beci, kteří jsou nedostupní, pak je skupina,ve které je i semedo a nemá cenu měnit semeda za někoho z této skupiny..

Reagovat
Hristo Stoichkov

To podle mě Semeda dost přeceňuješ. Spekulovalo se třeba o Ricardu Pereirovi z Leicesteru a to je podle mě lepší hráč. Ale mně se líbí v Betisu právě i zmiňovaný Emerson, kterýho můžeme mít prakticky za hubičku. Fyzicky je na tom výborně a zdaleka není tak dřevěný, jak vypadal na začátku a jak se předpokládalo kvůli jeho výšce.

Reagovat
Generalní Gladiator

pereira je lepší dopředu,ale zase změna ligy, velkoklub,adaptace a nula od nuly pojde..za mně nejhorší varianta prodat semeda,aby se zalepil neymar a nechat hrát roberta

Reagovat
smazaný uživatel

Semeda přeceňují skoro všichni culés a dosud sem nepřišel na to, proč...

Reagovat
Jordi Alba

Protože na Roberta nadává každej a víc možností na RB není.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

2+2=4

Reagovat
Tombull

Možnosti jsou,akorát je EV nevyzkoušel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A pokud za Semeda někdo nabídne 35+ mega, tak bych určitě neváhal s prodejem.

Reagovat
Generalní Gladiator

pereira je už 93, dávat kolem 45-50mega za něj je zbytečnost, pokud někoho z lestru, tak na stopera soyuncuho-co na něj říkáš? Chtěl jsem se tě zeptat, zda sleduješ občas ihettarena z psv?Neviděl jsem ho v zápase,jen sestřihy a vypadá neskutečně.

Reagovat
celeb

osobne by som sa zbavil radsej Roberta. V Barce je uz dlhe roky, je pomaly veteran a stale je to preslapovanie medzi priemerom a podpriemerom. Ano, je odchovanec, ale aj jeho spravanie voci spoluhracom je iritujuce a perspektiva nulova.

Za mna hrac, ktory bude v dalsiom klube rovnako uspesny ako Denis Suarez.

Reagovat
celeb

navyse Roberto v Barcelone bude vzdy branit rozvoju dalsieho RB. Ci uz to bude Emerson, Pereira, Desto alebo Klosterman.

Reagovat
patas92

To je nesmysl. Roberto hraje, protože Semedo jednoduše není lepší než on.

Reagovat
celeb

kde bolo - tam bolo ...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sergiho nikdo s jeho platem nevezme, nedokážu si představit klub, který by ho dokázal využít. Je to celkem specifický hráč a pro nás je lepší variantou než Semedo, takže v podstatě není co řešit.

Reagovat
sylarko

Nejak casto menis nazory. V com je ako roberto lepsi jak semedo? Posuvat lopty dozadu dokaze kazdy

Reagovat
ADM

Ja by som nevahal a skusil najprv noveho trenera. Arsenal pod Artetom za tri zapasy vyzera ako novy tim, zatial co nam beha po ihrisku opat Ivan a Aleňu radsej odstrelime.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak samozřejmě, to si nijak nerozporuje. Z Artety mám taky dobrý pocit, ale práce tam teda bude mít nad hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

horší než Semedo nebude, klidně bych ho zkusil

Reagovat
dextroza_m

Dneska Chong Sofiina volba?? Getafe by mohlo ;-)

Reagovat
madridcan

Určite má dnes biely dres na sebe. Real ma šancu na titul, Getafe si body na poháre vyhrá úplne v pohode v iných zápasoch.

Reagovat
CHONG

Tak tak, dneska Real, i kvůli těm třem posledním ztrátám není zbytí. Getafe si EL vykope v jiných zápasech, v LM by to stejně asi skončilo ostudou.

Reagovat
Phillipinho

Valencia vypada herne cim dal lepe. Celades teda slusne prekvapuje.

Reagovat
Raul=Real

Pockaj si na druhy polcas

Reagovat
netopier

Asi si nepozeral zápas vo Valladolide

Reagovat
madridcan

Po väčšine predlzena dovolenka juhoamericanom v Barcelone sa nevypláca, takže snáď dnes Espanyol zaberie. Po pravdepodobnej našej strate to budeme potrebovať.

Reagovat
Raul=Real

Zaujimava zostava. Som zvedavy na Isca, ci potvrdi vzostup formy

Reagovat
Anacron

Na tý sestavě není zajímavého vůbec nic. Takhle složenou zálohu a útok jsme už nikdy neměli vidět. Tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports: Klostermann, future replacement of Semedo at Barça

https://www.sport.es/es/noticias/barca/klostermann-futuro-recambio-semedo-barca-7794622

Som rad, ze sa hlada nova posila na RB. Semedo ma moc neoslovil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono to tu uz je.

Reagovat
misinho7

Zatial to vyzera ze este nevytriezveli zo Silvestra. zapas jak z 5 ligy

Reagovat
Ángel di María 22

Vi nekdo, kdy je predpokladany navrat Marcela a Hazarda?

Reagovat
Ed_Hazard

Do 2 týždňov by mali obaja. A myslím, že aj James. Už normálne trénuje s týmom.

Reagovat
misinho7

Teraz co chytil Thibo

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo Šťastie aj to že to nešlo ďaleko do neho.

Zatiaľ hráme strašne. Isco, Bale na ručník. Ostatní ťažký priemer Caevajalov "výkon" tiež stojí za zmienku, úplne v lese...

Reagovat
misinho7

Thibo tie vykony ma naozaj parádne. Skoda ze minula sezona mu tak znicila povest.

Reagovat
roman1978

Dva fauly na Getafe před šestnáctkou a nic w potom tam Bale skočí do vody a je z toho gól. Tleskam pane rozhodčí.

Reagovat
misinho7

Do vody? Sak ho sundal. Kebyze nenadskoci tak ku zlomi nohy. Wtf.

Reagovat
madridcan

V pohode. Vo Valencii si zase zaplakal Soler pri čistom zákroku Carvajala a dala z toho Valencia gól. Dúfam, že aj tam si vehementne protestoval

Reagovat
smazaný uživatel

Umis neco jineho nez brecet ty smesna cubicko?

Reagovat
misinho7

Snad v druhom polcase nastúpi Fede. Ten mal byt jasne v zaklade neviem naco ho setril. Taktiež nejaky brazilcan miesto Garetha.

Reagovat
Ed_Hazard

Isco out - Fede in

Gareth out - Rodrygo in

Táto hra na 2 hroty bez krídel, je strašná. Častokrát tamuniká Mendy alebo Carvajal po čiare a nemá si to s kým dať. Preto to tlačia naspať do obrany alebo streďákom, kotrí sú prakticky vždy pod nimi.

Reagovat
Ed_Hazard

Dôležitý gól. Tu treba pochváliť Mendyho, super center.

Reagovat
madridcan

Plus naivitu Soriu, že od zadu ide boxovat cez hráča s výškou Varana

Reagovat
Ed_Hazard

Tak tak. Keby zostal na čiare, tak je to preňho malina. Pod gólom sa najviac podpísal práve on.

Reagovat
madridcan

On to nebude vlastný gól nakoniec?

Reagovat
Kokesh

Na to, že jsme novoroční venkovní zápas nevyhráli od roku 2011, tak zatím super průběh...

Reagovat
ADM

Celkom biedny stream mám nahodený, ale nebol Varane predsa len v offside?

Reagovat
madridcan

Tiež by som povedal, že bol nejak tak ako Mendy v Barcelone naklonený, predtým ako prihral Baleovi. Streamovo sme na tom rovnako asi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky mi přišlo, ale ten záběr byl ze špatnýho úhlu, mohlo to zkreslovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Pošli. Lepšie biedny, ako žiadny (sekajúci jak sviňa)

Reagovat
celeb
Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
ADM

kampaň

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
ADM

o fous

Reagovat
valloire

vo tři fousy

Reagovat
ADM

Keby ste nedali gol, inkasujete a prehráte

Reagovat
valloire

keby ste vy vždy prehrali, nemáte ani jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

Neto ; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, De Jong; Messi , Luis Suarez and Griezmann

Reagovat
Eichel

trošku sa bojím nekreativity v tomto zložení zálohy

plus by som teda rád konečne videl De Jonga na CDM

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam dal? Arthur je zraněný, Vidal dělá problémy a Aleňa je v Betisu. Máme ještě další záložníky? Já tam opravdu nevidím jinou možnost složení zálohy na tento zápas. Jedině, že bys do zálohy narval Griezmanna.

Reagovat
Eichel

zrovna dnes by som si vedel predstaviť roberta v zálohe miesto busa a de jonga na cdm, ale máš pravdu, že moc sa tam dnes vyberať nedá... btw. zvolit dnes 4-2-3-1 s pivotmi de jong - rakitic alebo de jong- bus a stiahnuť griezmanna aspoň dnes na CAM by takisto nebolo úplne odveci

Reagovat
Gazdo

A koho je chyba ze je Alena v Betise?

Reagovat
Gazdo

Priemerny vek zakladnej 11 barcelony dnes 29,7 rokov

Reagovat
Eichel

Reagovat
ADM

Dopadneme ako AC

Reagovat
Gazdo

No moc by som sa nesmial lebo tymto stylom tam smerujeme. Jedine v com mame obrovsku vyhodu oproti AC je ze mame tak obrovsku marketingovu silu a tak vela prachov ze sa to bude dat aj za prachy prebudovat ak tam pride niekto schopny. Napr ako ManU ktori tiez dosli do toho do coho AC pred par rokmi ale oni narozdiel od AC maju nehorazne prachy len ich vyuzivaju strasne nerozumne

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol dostane nařezáno

Reagovat
LAM

S touhle zálohu asi jen těžko.Vidim to tak,že se budem trápit i s posledním týmem tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam dal? Arthur je zraněný, Vidal dělá problémy a Aleňa je v Betisu. Máme ještě další záložníky? Já tam opravdu nevidím jinou možnost složení zálohy na tento zápas. Jedině, že bys do zálohy narval Griezmanna.

Reagovat
LAM

Já třeba nechápu proč v tomhle případě není s týmem Puig.Všichni o něm hovořej jako o obrovskym talentovi,ale ten dement na lávce mu nedá naprosto žádnou šanci.Dopadá to tak,že naše sestava má průměrnej věk 30 let a brzy to timhle stylem může jít do kopru.Jak já si přeju,aby to hovado už od týmu odešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostává šance sedmnáctiletý Fati a dvacetiletý Puig ne, tak to asi nebude o věku.

Reagovat
Gazdo

To je o tom ze nemame ziadne ine kridlo iba Fatihi tak ho tam musel dat takpovediac. Keby sme sa uz pred sezonou zbavili Rakitica a Roberta/Vidala mohol teraz hravat aj Riqui

Reagovat
patas92

Tahle záloha odehraje na jaře většinu zápasů. Nejvyšší čas se na to připravit

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nedostane.

Reagovat
Visca el barca

Felix docela zklamání ne?

Reagovat
ADM

Reagovat
Phillipinho

Mel by teda uz konecne zapracovat na ty fyzicce. Od 70 pravidelne taha nohy. Navic mu to tam zatim nepada, ale to prijde.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako pre koho.

Reagovat
Kocour Klapuška

Oblak!! Parádní

Reagovat
Phillipinho

Oblak je svetova jednicka. Ten posledni save naprosto brutalni

Reagovat
smazaný uživatel

wow skodovka sponozruje espanyol

Reagovat
sylarko

len 4 minuta a rakitic dojebe najprv slubnu utocnu akciu a potom dojebe jednoduchu nahravku na messiho

Reagovat
ADM

Tvl Ivan si robí Zidanovky po odpískaní ale cez zápas jedenkrát netrafí čistý volej a druhýkrát nenahrá uplne volnemu Messimu. Ten nás pekne trolí

Reagovat
ADM

Co už ten Suarez stvára dnes

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól tyvole. Může mi někdo vysvětlit, proč obránci nesledují, kam letí centr? Že neletí na hráče v ofsajdu, ale na toho za nimi v mezeře? omfg

Reagovat
Visca el barca

Tak on kdyby Luis zahrál ofside systém jako obrana, tak je klid. Hlavně, že se zas vztekal. Už na něj nemám nervy.

Reagovat
Kixi Syhimour

teď jsem to chtěl napsat, Luis úspěšně zničil ofsajdovou past

Reagovat
Dr. Admess

Protože každý má svůj prostor a v té rychlosti by se určitě všichni dostali před ty hráče Espanyolu k jejich prvnímu.

Ten centr byl kopnutej nádherně. Posral to Luisito maximálně, nikdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

komedie zas

Reagovat
sylarko

no nic musime zachranit espanyol aby nevypadol. kedze doma este nevyhrali, kto ich lepsie nakopne k zachrane ako prva/druha barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

První střela v 26.minutě. Proti poslednímu.

Reagovat
ADM

Pri tom vianočnom obžieraní som aj zabudol, aký pôst sú naše zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ste zapli. 43.min.

Reagovat
sylarko

no co ako hraje roberto? dal okrem nahravok dozadu aj nejaku dopredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ako hraje Alba se můžeš ptát taky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje od Anfieldu?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál hůř. Ale není na něho ani poloviční hejt jako na Roberta, čemuž nerozumím.

Reagovat
ADM

Cca od podpisu zmluvy je to uplne oničom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky oběma

Reagovat
sylarko

ja sa pytam na roberta nie na albu. vidis picujes na semeda, ale ten tvoj roberto okrem nahravky dozadu nevie absolutne nic. na LB mohol dat kludne firpa, ked je alba mimo formy, i semedo by tam momentalne zahral lepsie.

Reagovat
Dr. Admess

Nuda, nuda, šeď, šeď...

Reagovat
2miguel1

Sme extrémne slabí..

Reagovat
Dr. Admess

Nic nového na hřišti soupeře.

Reagovat
2miguel1

Prosim posadiť Albu aspon na rok. Firpo na plac.

Reagovat
ADM

Alba to veselo nahráva súperovi od začiatku, krása

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk nečeká po přestávce zázraky, ale toto je fakt otřesné Espanyol uplně v piči a my si nejsme schopní vytvořit šanci, akorát si pořád nahrávat dokola jak na tréninku.

Reagovat
Dr. Admess

Tě to překvapuje ještě, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád ještě rozlišuju mezi jednotlivými zápasy.

Reagovat
Dr. Admess

Tak chápu, ty jsi tohle poznal až později, no. My tohle viděli už dva roky zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na tohle náladu. S těmito rozumy běž do svého kroužku.

Reagovat
LAM

A ty do hajzlu s jakýmkoliv obhajování

Reagovat
sylarko

toto hrame od zaciatku sezony, a ty si to vsimnes az teraz?

Reagovat
Dr. Admess

Kéž by jen od začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt magoři vole. Kdybychom jako dnes hráli od začátku sezony, tak nepostoupíme v LM a v lize budeme tak pátí.

Reagovat
Dr. Admess

Aha, tak furt jsi to neprokouknul.

Achjo.

Reagovat
sylarko

no nebyt messiho, tak by to tak aj dopadlo...

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, dnes tam není.

Reagovat
sylarko

povedz mi kolko mas ty realne rokov? lebo tak hlupeho cloveka som este nevidel. jedine zeby si mal 11-12. to by som este chapal.

Reagovat
LAM

On je jeden z těh bláznů,kterej ještě stojí za tim dementem na lávce.

Reagovat
ADM

Vedeli sme, že budeme trpieť.

Reagovat
Dr. Admess

Tááák.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

My sme tiež hrali hodne zle. Hlavne prvý polčas. Tieto zápasy po sviatkoch sú pravidelne ťažká bieda. My dnes zlaté 3 body.

Reagovat
PP

Hrozné.. Griez a Rakitic prakticky rozbijí téměř každou kombinaci Barcelony. Griez k těm dvěma prostě vůbec nezapadá, aspon mě to tak přijde. Toto jde celé za Valverdem. A Alba má Silvestr asi ještě, úplně v lese. .

Reagovat
ADM

Čože? Griez je kombinačne náš najlepší hráč spolu s De Jongom, akurát je nám to úplne na hovno na tej lavej strane, navyše keď náš centrálny útočník pokazil tak 4 z 5 kombinácií.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
PP

to nevim, ale nemá co dělat na křídle, byt dnes s dnešním Albou v zádech.. I ted ke konci měli většinu nebezpečných akcí zprava.Nelíbí se mi a Messi i Suarez ho celkem ignorují kolikrát.

Reagovat
Visca el barca

Naš největší problém je Luis a Ivan. Jednoduchý.

Reagovat
Gazdo

Valverde

Reagovat
PP

o tom žádná.. A Luis je do kombinace sice trochu nahovno, ale kompenzuje to golama aspon.

Reagovat
ADM

Nie, najväčší problém je úplne smiešna kondička a žiadny nátlak od trénera, ktorý ešte povie, že Griezmannov problém je, že príliš veľa behá. To je obrovský krok vedľa v dnešnom futbale.

Reagovat
Kocour Klapuška

Proč to ten magor Griezmann ještě nahrává??

Reagovat
smazaný uživatel

První zrychlený útok proti poslednímu - 46.minuta.

Reagovat
LAM

Dnes jim dáme ne?Neříkal jsi to?A co říkáš na svýho oblíbenýho taktika Valverdeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl Puig, už vedeme 5:0

Reagovat
LAM

Hůř než žebrák Rakitič by nezahrál,ale stejně je to jedno když hrajem bez systému s tim umíráčkem na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

soupiska jde taky za trenerem

Reagovat
sylarko

ty sa vies chytat len slovicok co? vobec nechapes kontextu celeho toho co sa tu deje.

Reagovat
sylarko

ako povie mi niekto v com je lepsi roberto jak semedo? lebo nechapem ako moze kazdy predavat semeda, ale roberta nie.

Reagovat
blaugrana

Budeme trpiet hned od januara, aby sme si zvykli. Ernesto to robi pre nas. Viva la Ernestooooooooo.

Reagovat
LAM

Ať ho něco porazí

Reagovat
patas92

Espanyol

Reagovat
ADM

a čo by nasledovalo? Predlženie

Reagovat
Gazdo

To uz si myslim ze si Barto pred volbami nedovoli

Reagovat
Dr. Admess

Přesně tak!

Ale je to naše chyba, měli jsme už s tím počítat, že budeme trpět a být na to připraveni!

A ne omylem očekávat, že bychom mohli hrát jako klub FC Barcelona. Třeba i pravidelněji po třech letech taky. No, co už.

Reagovat
blaugrana

Ernest vie, ze utrpenie je cesta. Keby uz teraz bola tlacovka, tak povie, ze trpime a do konca zapasu este aj budeme, ALE povedal chlapcom, nech si prihravaju az kym najdu spravne priestory.

Reagovat
smazaný uživatel

no klasicky valverde, tohle je bolest, alba kdy naposledy udelal neco dopredu, absolutne mimo, raketa, bus si hlidaji kpi aby neudelali nahodou moc sprintu navic a suarez k nicemu, uz i ty genialni momenty nekoncej v brance

Reagovat
LAM

Klasická Valverdeho venkovní sračka je tu opět.S přehledem nejtrapnější tým v evropě na venkovních hřištích a to hrajem s posledním kterej dostal už 30 golů

Vyhoďte už někdo toho zmr.a zas.anýho z tý lavičky Jak daleko musíme herně klesnout aby toho dementa už vykopli?Bez jakýhokoliv systému kudy na Espanyol hrát,jak si tvořit nebezpečný akce,ale hlavně že trafédi Suarez s Rakitičem musej hrát pořád.

Je až neuvěřitelný že s timhle hrajem stále o titul,ale to se prostě musí brzo změnit,protože tohle je dno.

Reagovat
Dr. Admess

Počkej, kdyby to byla klasika, tak nejsme první a nepostoupili jsme z LM! Bacha.

Reagovat
LAM

Venku jsme naprosto otřesný od začátku sezony

Reagovat
Dr. Admess

To byla ironie. Já to vím, že jsme venku otřesní už třetí sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

S jednou šancí za poločas bychom museli mít víc než 100% produktivitu, pokud jsme dali 47 gólů v 18 zápasech. Já mám pocit, že culés v diskuzi jsou čím dál tupější hovada, ovládané pouze nenávistí a kvůli tomu neschopní ani tak jednoduché logické úvahy.

Reagovat
LAM

Venku v 10 zápas zatim 13 golů.Takže tupý hovado bude někdo jinej.

Reagovat
celeb

ja len neviem, ci je klokan taky blby, alebo je to 2. account Valloira na trolling cules.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť podle tebe hrajeme stejně jako dnes i doma. Tak o čem to kurva mluvíš?

Reagovat
Dr. Admess

S přehledem nejtrapnější tým v evropě na venkovních hřištích a to hrajem s posledním kterej dostal už 30 golů.

....

Tady vážně tupé hovado bude někdo jinej, Klokane.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kde píše o venkovních zápasech TY VYJEBANČE. Celou dobu reaguje na ty vaše sračky, že každý zápas je stejný.

Reagovat
Dr. Admess

Dobře teda.

Reagovat
Dr. Admess

Tak hlavně, že máme 13 gólů po 9,5 zápasech v lize venku na těchto hřištích:

Bilbao

Osasuna

Granada

Getafe

Eibar

Levante

Leganés

At. Madrid

Sociedad

Pecka!!

Ale ano, my jsme tupé hovada.

Nemluvě o krásných 4 gólech ve 3 zápasech venku v LM, kde za poslední tři sezóny je našim druhým nejlepším střelcem.. oh, wait.. vlastní góly..

Viva Ernesto!

Reagovat
celeb

trafena hus

Reagovat
sylarko

za to vsetko mozes dakovat messimu, ze vymysli goly z nicoho. povedz mi ty ako odbornik, aky ma to muzstvo system/taktiku? hm? som zvedavy na odpoved

Reagovat
blaugrana

zebe uz jebe viac ako valloiremu

Reagovat
celeb

Do 40. minuty sme nemali nic. Smerom dopredu akoby sme nemali ani len tusenie, co robit. Nahrat Messimu a dufat v najlepsie. Potom uz len dlhe centre na bekov, ale Roberto malo ktory dobehne a celkovo z toho v poslednej dobe nic nie je.

Ponukova cinnost od Griezmana ci Suareza je, ale nik okrem Messiho im nevie nahrat. Vobec nevyuzivame tieto nabehy centrom za vysunutu obranu, postupny utok a rozhadzovanie lopty po celej sirke ihriska vedie len k natahovaniu casu, inak je to uplne jalove.

Reagovat
Ed_Hazard

Madridistas ale teda môžeme sa hanbiť. Culés sem nahodili tak 3x viac komentárov ako my za celý zápas

Reagovat
One-Real

to si člověk všímá už pěkně dlouho, že oproti kataláncům jsou ty naše zápasy skoro bez komentářů

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dr. Admess

Já mám takový dojem, že se u vašich zápasů hodně omezily komentáře po odchodu CR7. Neříkám, že to tak je a neříkám, že všichni fandili Realu jen kvůli němu. Jen domněnka. A nemyslím to v špatném.

Reagovat
One-Real

Já se přiznám, že poslední sezóna kdy jsem to hodně žral a plánoval si podle toho program byla 2016/17, další dvě už to klesalo (navzdory dvěma LM, ty finále nebyly po emoční stránce ani z poloviny to samý jako bitvy s Atlety) a loni a letos už chytnu víceméně jen ty úplně nejdůležitější duely s Ronaldem to pro mě nesouvisí, můj heartbreak bude Benzema

Reagovat
valloire

stárneš

Reagovat
Jerichoo

Mám to podobne

Reagovat
smazaný uživatel

az skonci messi v barce, bude tu polovina toho

Reagovat
valloire

tak my se nehádáme....

Reagovat
Ed_Hazard

To mas inak pravdu minimalne polovica su hadky medzi Cules a druha picung na Valverdeho Solved

Reagovat
valloire

tak u nás to doufám nepůjde do takovejch extrémů, hádat se a nadávat si mezi fandama jednoho klubu je nesmysl...dotyčnej by šel ihned ke kárný komisi

Reagovat
smazaný uživatel

asi se chlastalo ve velkém

Reagovat
Carrick

Stejně je neuvěřitelný, že tak libového hroťáka jako je Griezmann, Barcelona zabijí někde u lajny. Neskutečný, naprostá demence.

Reagovat
LAM

Když máš takovýho magora jako je Valverde,tak je možný cokoliv.

Reagovat
sylarko

ta taktika valverdeho je jak ked som prvykrat zapol CSM a dal si za team barcelonu. len som poskladal zostavu a dufal, ze to tam nejako padne..

Reagovat
Rothbard

Ta liga bude zajimava az do posledniho kola...

Reagovat
Rattlesnake

Ivan o poločase dolů? svět se zbláznil.

Reagovat
blaugrana

tak to neviem, ako to ideme otocit

Reagovat
ADM

No teraz to už pojde samo.

Reagovat
smazaný uživatel

SUÁÁÁÁÁÁREZ

Reagovat
Dr. Admess

Luisito se trefil v zápase, ve kterém jinak posral snad úplně všechno kromě té tyčky. Jak typické.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, stejně jako našich dalších 8 hráčů na hřišti. Oh wait, každý zápas je přece stejný, tak to potom nic.

Reagovat
Dr. Admess

Bavíš dobře ale, ty jeden kluku ušatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluku ušatej říkej svý bábě.

Reagovat
Dr. Admess

Ale jo, díky tobě je ten zápas aspoň trochu zábavnější.

Reagovat
sylarko

klokan vie len brat za slovicko, on kontextu porozumiet nedokaze. jouda jeden

Reagovat
Dr. Admess

Taky jsem si už všiml. Ale tak člověk se aspoň zasměje.

Reagovat
smazaný uživatel

Božská teč Od Alby bych ale dnes zrovna tento centr nečekal

Reagovat
ADM

Ale v tej biede dnes je Frenkie úžasný, koľko lôpt ten už vyviezol, som aj prestal počítať.

Reagovat
blaugrana

tak takto alba snad este nikdy nenacentroval...vecne je to do prveho obrancu

Reagovat
Dr. Admess

Centr proti L'poolu v prvním zápase.

Reagovat
blaugrana

ja si zapady s liverpoolom nepamätam...som si blikol ako v muzoch v ciernom

Reagovat
Visca el barca

Ivan dole a hned golaso. Náhoda? Vůbec!!!!

Reagovat
Dr. Admess

Ernesto nás povodil!

Reagovat
blaugrana

:D

Reagovat
Murena

Luis Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez schytává hejty a následně vodí mrdky v diskuzi. JAK TYPICKÉ.

Reagovat
ADM

Luis 10 asistencia v 9 zápase

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dr. Admess

Nene, ono to přecijen i jde. Proti poslednímu v lize.

Ernesto na hrad!

Hezky Luisito.

Reagovat
Ed_Hazard

To sú blbci, Albu tam po prvom góle znova nechajú centrovať v úplnom klude. Majú čo chceli

Reagovat
2miguel1

Suarez je genialny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Jestli má někdo ze zálohy odejít, tak Rakitic. A né Arturito.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to se ví už asi dva roky, žejo. Ale bohužel, no.

Reagovat
Jackmaker1989

Fandovia barcy, fakt išla barcelona do sezony s jedinou 9tkou bez backupu? alebo je tam niekto? nie že by jovič bol terno ale aspoň niečo keby sa benzemovi niečo stane.

Reagovat
Dr. Admess

Griez... oh, wait.

Reagovat
sylarko

je tam griezman.

Reagovat
Jackmaker1989

On hral v atleticu 9? Lebo vo francúzsku to hrá Giroud či?

Reagovat
sylarko

no hral tam CAM ale aj ST vedla costu, akurat bol kusok nizsie pod nim. ale hral aj 9tku

Reagovat
blaugrana

Môze tam hral Leo a samozrejme Griezmann...ale Ernesto by tam skôr dal Fatiho

Reagovat
Ed_Hazard

Treba ale povedať, že Diego Lopez nemá čisté svedomie ani pri jednom góle. Oba mohol mať..

Reagovat
ADM

Čo ja viem, te prvý gol sa z prvej lepšie ani trafiť nedal a tá hlavička bola hodne blízko na to, akou silou to ešte aj trafil..

Reagovat
Ed_Hazard

Mne prisli obe chytatelne. Pri druhom sla strela fakt prudko a predtym svistala celym vapnom tak tam sa na to ozaj zle reaguje. Thibo by to mal

Reagovat
blaugrana

Tak pred golom sme videli klasicky Jordi center :D a ak pôjdr Arturo a posuvac Ivan ostane, tak su to kompletní kkti

Reagovat
Phillipinho

Suarez fakt klasik. Tam celej zapas zas bojuje s micem, jak kdyz je hranatej a pak udela dve geniality a rozhodne zapas

Reagovat
sylarko

skoda luis :D ale toto by bol asi pre teba moc lahky gol. inac messi

Reagovat
Dr. Admess

Leoš

Já doufám, že někdo ochotnej se jednou najde a všechny tyhle jeho průníky sestřihá. Video bude mít asi přes hodinu, ale to je prostě krása.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
dextroza_m

Bude to delší než Titanic vole

Reagovat
Dr. Admess

Jako překvapenej bych nebyl, ale nechtěl jsem to zase přecenit.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas už trošku hecli kluci I se zákusky v břiše se dá běhat kua.

Reagovat
20fredy20

Vidal stroj, neskutocny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

no country for griezz man

Reagovat
dextroza_m

Sua dnes slušné zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Ten centr byl naprosté porno

Reagovat
dextroza_m

Kopl to ala Rosický

Reagovat
ADM

Leo dnes trošku jak po porážke na jednu stranu.

Reagovat
dextroza_m

Messi dnes teda nic moc, předržuje, ztrácí

Reagovat
ADM

Nerúhaj sa synu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupuje Wolej...tak bacha ať po něm neuklouzneme.

Reagovat
dextroza_m

Frankie byl prostě nákup desetiletí, on je skvělý

Reagovat
dextroza_m

Jo, jen to dopíšu, tak dostane redku

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor. Zrovna když se dostaneme do tempa

Reagovat
Dr. Admess

Ajeje. No, nevadí, udělat to musel, stane se, poučí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udělal Roberto nebo Bus nebo Raketa nebo Suárez, tak budeš mluvit jinak.

Reagovat
Dr. Admess

Zrovna jsi vyjmenoval 4 fotbalisty, kteří u nás mají už minimálně 4 sezóny odehraných a nejsou tuto sezónu nejlepšími na své pozici, takže ano, reagoval, pochopitelně.

Ale proč na tebe vůbec reaguju. Na někoho, kdo neumí přiznat chybu, v diskuzi se dokáže schýlit k nadávkám a ba hůř k rodině, blízkým daného uživatele.

Jednoduše: dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Reagovat
sylarko

a preco spominas tychto hracov? ani jeden tu redku nedostal...

Reagovat
ADM

Takto zaklincovať skvelý výkon, noo tak to ano

Reagovat
Visca el barca

Luis si hraje na Neymara

Reagovat
sylarko

ale jak smiesne pri tom vyzeral

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
2miguel1

Nechcem nic hovorit, ale teraz by radsej mohol striedat Messi ako Griezzman

Reagovat
smazaný uživatel

suarez 1.polocasu jekyll a 2.polocasu hyde

Reagovat
Visca el barca

Ivan náš nejhorší hráč. Prodat do Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ještě před půlhodinou nejhorší hráč Sua?

Reagovat
Visca el barca

Vždy je to Ivan. Nemá nic.

Reagovat
dextroza_m

Má krásnou manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neměl Malcom, nic nemá Semedo a podobné dřeva, které neustále nakupujeme. Rakitič odvedl roky poctivých a kvalitních služeb, včetně gólu ve finále LM.

Reagovat
Visca el barca

Nemá tady 4 roky co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa je symbolem prumernosti barcelony v poslednich letech

Reagovat
smazaný uživatel

Symbolem průměrnosti je Semedo. Pěkně to bylo vidět i teď na konci, ten kluk vůbec neví co s míčem ani kam se otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

20-2=18

Reagovat
sylarko

stale si mi neodpovedal v com je roberto lepsi...??? dockam sa odpovede? lebo dnes okrem nahraviek dozadu nezrobil nic...

Reagovat
LAM

Historie.Teď je to tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo, Coutinho a Malcom nemají ani historii a stejně ti dřeváci hrají/hráli. To ti kupodivu nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

malcom hral?couts dostaval sodu zapas co zapas a uz tu neni, a semedo nemel a nema takovou tlacenku jako raketa

Reagovat
Ed_Hazard

To je inak usmevne, ako Couts vala v Bayerne. Pozeral som zaznam posledneho zapasu a bolo vidiet, ze si to uziva

Reagovat
ADM

Treba dodať, že hviezdi zatial len proti tým najhorším tímom.

Reagovat
Generalní Gladiator

jen at mu to vydrží

Reagovat
sylarko

nie. nebol. bol to ivan

Reagovat
Dr. Admess

Pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame vyluceneho hraca, super nas prehrava a Messi so Suarezom stoja pasivne vpredu. Mohol by jeden z nich vypomoct obrane.

Reagovat
sylarko

teraz by sa tam viac hodil griezmann. uz ked nechcel striedat messiho mal vystriedat suareza

Reagovat
roman1978

A to je přesně ukázka trenérského mistrovství toho picuse. Sunda jediného behaveho a vracejícího se útočníka a nechá tam lea a suareze si chodit.

Reagovat
ADM

Lebo tam treba nechať 2 hráčov, čo nebehajú, keď hráme o 10. Ach bože, Ernesto

Reagovat
Visca el barca

Blb.

Reagovat
sylarko

tiez nechapem preco nestriedal suareza...

Reagovat
Banikovec7

Ten se aspoň trochu hýbal a vykrýval prostory, měl jít Messi, ale to se asi Valverde bojí.

Reagovat
sylarko

ale ked sa boji vystriedat messiho, tak mal stiahnut suareza. v braneni je z nich najlepsi griezz.

Reagovat
Banikovec7

Jo to souhlas, nesmyslné střídání. A od Messiho jako kapitána teda taky docela nepochopitelné.

Reagovat
sylarko

ktory trener naposledy vystriedal messiho pocas zapasu?

Reagovat
Banikovec7

To nevím, ale trochu se bojím, že dokud do Barcy nepřijde někdo, kdo se takové věci nebude bát udělat, tak se moc neposunou.

Reagovat
valloire

Fakt? Dělá to pořád. Je to Leo Messi. Mimozemšťan.

Reagovat
ADM

Na posledných 10minút tam kludne poslať Fatiho s Perézom, hlavný cieľ je predsa ubehať to, ísť do každého súboja o loptu a nedovoliť súperovi dostať náš pod súvislý tlak. Ale to je klasický Valverdeho prvok, vyčkávať na protiútoky a popritom nepracovať na fyzičke tímu.

Reagovat
dextroza_m

Letos mám strach, že nedáme ani Gampera tvle

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

to se nasi na konci predhaneli kdo bude vic za idiota?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda De Jonga, druhý poločas byl jinak dobrá zábava

Reagovat
smazaný uživatel

imho mel ernesto sundat de jonga uz po ty 1.zluty a dalsim faulu, pac to viselo ve vzduchu...abelard stahnul oba hrace co meli zlutou, ne ten nas matlak na lavicce je uplne tupej a nevidi to

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle je už pokrytectví tak hrubého zrna, že větší být nemůže. Živě vidím ty brutální reakce a výhružky smrtí a upálením, když Valverde stahuje druhého nejlepšího hráče na hřišti v 60.minutě nerozhodnutého zápasu

Reagovat
ADM

ale na jeho vylúčenie reagoval katastrofálne

Reagovat
smazaný uživatel

proc?kdyz ma zlutou + napomenuti, tak jdes hned...a nebyla to 60.min..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale ta žlutá vyplynula z de Jongovy chyby, když se zamotal do kličky a ztratil míč a ne z nějaké agresivity. Tohle se dá těžko předvídat.

Reagovat
sylarko

bolo to uz za stavu 2:1... aspon vidim ako sledujes zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Což je nerozhodnutý zápas s hubeným vedením

Reagovat
sylarko

jaj tak to hej, ja to bral, ze ako keby myslel za stavu 1:1

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ADM

Snáď tento rok tu ligu neukopeme .. pre dobro celej Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Wu Lei

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Alena zatial len na lavicke Betisu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele