LaLiga - preview 19. kola

11.01.2019, 08:58, aktualizováno 14.01.2019, 08:39
Previews
Real Sociedad San Sebastian s Espanyolem dohrají 19. kolo LaLigy. Oběma klubům půjde o to přiblížit se na dostřel pohárovým příčkám. Hosté v minulém kole konečně zastavili šňůru porážek a na výhru nad Leganésem budou chtít navázat. Body by se však pochopitelně hodily i domácím Baskům...
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (pondělí 21:00)
Devatenácté kolo LaLigy uzavře duel Realu Sociedad proti Espanyolu Barcelona. Oběma soupeřům docházel na konci roku 2018 dech a oba utnuli smolnou sérii výsledků v prvním lednovém utkání, na což budou chtít nyní navázat.

Domácí ze San Sebastianu stále nemohou přijít na recept zaručující jim pravidelný bodový zisk. Z toho vyplývá postavení v tabulce, kde se nachází na 12. příčce, kterou by si zajisté rádi vylepšili. Prosinec se stal pro San Sebastian nejhorším měsícem v celém uplynulém roce. Čtyři zápasy a čtyři prohry s celkovým skóre 1:5 byla opravdu mizerná bilance. Poté přišla krátká novoroční pauza a první utkání v novém roce hned na Santiago Bernabeu a nečekaná výhra 2:0 nad tamním Realem!

Trenér domácího celku Alguacil se bude snažit navázat na tento překvapivý výsledek, který musel jeho svěřence bezpochyby morálně zvednout. Alguacil bude pro pondělní dohrávku postrádat především zraněného Martina Merquelanze, Andoniho Gorosabela nebo Sandra Ramireze.

Hosté z Barcelony přijedou do San Sebastianu rovněž po nepovedeném prosinci. Jejich série proher se dokonce táhla již z poloviny listopadu a vyšplhala se na počet šesti proher v řadě. Tým, který se celý podzim pohyboval na dostřel čtvrtého místa a z domácího stadionu měl nepřekonatelnou pevnost, rázem spadl na 9. příčku a musí si své postavení vydobýt zpět.

"Pokud budeme hrát směrem vpřed a zvítězíme, budeme mít 27 bodů a budeme opět ve hře o Evropské poháry," neztrácí optimismus trenér Rubi. Jeho svěřenci utnuli sérii proher výhrou nad CD Leganés, která jim přinesla kýženou úlevu. Nyní je na řadě výjezd do San Sebastianu, kterého se však neúčastní zranění Sergio Garcia, Mario Hermoso nebo Hernan Perez.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Moreno, Llorente, Hernandez - Merino, Illarramendi - Januzaj, Zurutuza, Oyarzabal - José
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Lopez, Duarte, Lopez,Vila - Darder, Roca, Granero - Baptistao, Iglesias, Melendo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.37 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (neděle 12:00)
Levante se proti Atléticu Madrid moc nedaří a především na půdě soupeře si připisuje jeden špatný výkon za druhým. Další šanci na zvrat má v neděli v poledne, kdy se vydá na stadion Wanda Metropolitano. A bude doufat, že se mu podaří přelstít v krátké době dalšího velkého favorita.

Atlético Madrid se usadilo na druhé příčce aktuální tabulky LaLigy a zatím se mu daří vytrvalé stíhat vedoucí Barcelonu. Ztráta na první místo u něj stále činí jen pět bodů, což není nic hrozného. Musí se ale vyvarovat některým nepříjemným situacím. Jedna z nich se mu stala v minulém kole LaLigy. Atlético v něm jelo na půdu Sevilly, což také není snadný soupeř. Jeho výkon ale nebyl adekvátní a Sevilla se dostala do vedení.

To nakonec díky nádherné brance Antoinea Griezmanna neudržela a Atlético se domů vracelo s bodem v kapse, ale jeho výkon rozhodně nebyl ideální. Jistě, trenér Diego Simeone mlže žehrat na množství absencí a je pravda, že letos je kádr colchoneros často kosen, ale dřív ani to nebránilo Atléticu, aby podobné zápasy strhlo na svou stranu. Letos mu cosi chybí.

Když zůstaneme u toho, co mu chybí fyzicky na hřišti, tak to jsou především Saúl, Diego Costa nebo Filipe Luís. Menší zdravotní potíže pak trápí také mladého obránce Lucase Hernándeze, který by ale měl být připraven. Atlético si posléze připsalo další nevýrazný výkon v rámci Copa del Rey, když jen remizovalo na půdě Girony. S tou mimo jiné remizovalo také nedávno v první lize.

Trenér Simeone ale přesto neztrácí hlavu. "Musíme si z posledních dvou utkání vzít ponaučení. Je pravda, že jsme to mohli odehrát lépe, nemůžeme být sami se sebou úplně spokojeni. Ale máme šanci na odvetu před vlastními fanoušky a není nutné být nervózní. Po delší době jsme se dostali do zápasového tempa a bude důležité, abychom v něm vytrvali. V dalším utkání potřebujeme nutně tři body."

To i proto, že na něj už nepříjemně dotírají týmy jako Sevilla nebo Deportivo Alavés. Dá se navíc čekat, že se zvedne také jeho městský rival, Real Madrid. Proti Levante se Atléticu ale daří a jen za poslední dva soutěžní duely svěřenci trenéra Simeoneho nasázeli svému protějšku osm branek! Levante navíc v Madridu vyhrálo naposledy v roce 2006.

Teď si však Levante v poháru zvedlo sebevědomí, protože před vlastními fanoušky porazilo slovutnou Barcelonu. Čeká ho sice ještě odveta, ale Levante ukázalo, že se slavných jmen nebojí. K tomu přidalo ligovou remízu s Gironou a zatím je na solidní desáté příčce. Tentokrát se bude muset obejít bez Luny, Sadikua a Postiga, kterého postihl karetní trest.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Godín, Juanfran - Thomas, Rodrigo, Koke, Lemar - Griezmann, Kalinić
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Jason, Coke, Erick Cabaco, Róber Pier, Toño García - Rochina, Campaña, Bardhi - Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.64 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Athletic šplhá tabulkou vzhůru a v neděli opět vyzve Sevillu, a to na svém stadionu San Mamés Barria. Oba soupeři se díky dvojzápasu Copy del Rey utkají třikrát v řadě a to v rozmezí pouhých šesti dní.

Baskický celek našel v osobě trenéra Garitana schopného kormidelníka, který by tento tradiční celek mohl zachránit v nejvyšší soutěži. Od svého nástupu do funkce hlavního trenéra neprohrál čtyři ligová utkání v řadě a posunul svůj tým na první nesestupovou příčku. Euforie z nového trenéra se potvrdila také v minulém kole, kdy se týmu poprvé v sezoně povedlo zvítězit na cizím hřišti. Konkrétně se jednalo o výhru 2:1 na půdě Celty Vigo.

Jak již bylo zmíněno, Athletic se se Sevillou utká celkem třikrát v horizontu šesti dní. První utkání proběhlo tento čtvrtek a domácí Baskové v něm podlehli hostům 1:3, což nyní budou chtít napravit. Zraněné koleno si z tohoto klání odnesl zkušený Aritz Aduriz, který s ním bude laborovat nejspíše několik týdnů. Garitano nebude moci dále nasadit zraněného Mikela Rica a Iniga Lekueho.

Sevilla se i nadále drží v dostřelu na čelo tabulky, ačkoliv na vedoucí Barcelonu již nabrala ztrátu sedmi bodů. Hosté si drží fantastickou formu i nadále a jejich šňůra zápasů bez prohry se již protáhla na devět utkání LaLigy v řadě. Poslední ligový zápas přinesl remízu 1:1 proti Atleticu Madrid, se kterým se nyní na dálku bude Sevilla přetahovat o druhou příčku.

Kouč Pablo Machín na předzápasové konferenci nabádal své svěřence k obezřetnosti: "Tento zápas nebude mít nic společného s výsledkem v Copa del Rey. Musíme se soustředit, protože soupeř bude ještě více odhodlaný dosáhnout dobrého výsledku." Machínovi budou pro toto utkání chybět vykartovaní Franco Vázquez s Danielem Carriçem a zraněný Maxime Gonalons.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Capa, Alvarez, Martinez, Yuri - Garcia, Etxebarria - Marcos, Muniain, Cordoba - Williams
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Gnagnon, Kjaer, Gomez - Navas, Banega, Mesa, Escudero - Sarabia - Yedder, Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.21 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Barcelona - SD Eibar  (neděle 18:30)
Na stadion Camp Nou přijede celek SD Eibar, který rozhodně nečeká snadné utkání. Oba celky drží zajímavou šňůru bez ligové prohry, avšak hosté přijíždějí v roli outsidera utkání.

Barcelona v probíhající sezoně kráčí za dalším titulem a drží si skvělou formu i na počátku kalendářního roku 2019. Co se týká LaLigy, vyhrála již pět utkání v řadě, během nichž nasázela patnáct gólů a sama obdržela pouze jeden. Drobné selhání přišlo tento čtvrtek, kdy Valverde nasadil do pohárového utkání na půdě Levante obměněnou sestavu a jeho svěřenci tam prohráli 1:2. I přes toto lehké zaváhání ale mají slibnou pozici do odvetného zápasu a největší hvězdy v čele s Messim si odpočinuly.

Domácí celek čeká náročný lednový program, který bude navíc v únoru doplněn o první osmifinálový zápas Ligy mistrů proti Lyonu. Trenér Valverde chválil na předzápasové tiskové konferenci soupeře z Eibaru. "Mají velmi jasnou tvář hry, kterou jim vtiskl jejich manažer. Hrají velmi přesvědčivým způsobem, který přináší tlak na jejich soupeře." Domácím bude pro toto utkání chybět několik zraněných hráčů v čele s Rafinhou, Samuelem Umtitim nebo Thomasem Vermaelenem.

Eibar zažívá také velice povedené období. Drží sérii pěti soutěžních zápasů bez porážky, ačkoliv se vždy jednalo o nerozhodné výsledky. Tento skromný celek se aktuálně pohybuje na 13. příčce tabulky LaLigy, což jeho příznivce musí zajisté těšit. Eibar dokázal uhrát alespoň bod s papírově silnějšími celky, jakými jsou Villarreal, Real Betis, Valencia CF nebo Levante. Hosté se budou muset obejít bez zraněného Pedra Leona, Charlese a otazník visí nad startem Ivana Ramise.

Eibar patří k oblíbeným soupeřům domácích. Barcelona doposud vyhrála všechna soutěžní utkání s tímto soupeřem, přičemž drtivá většina utkání skončila debaklem a padalo množství gólů.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Dembelé
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Pena, Oliveira, Arbilla, Cote - Diop, Escalante - Orellana, Jordan, Cucurella - Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.43 - 17.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Madrid  (neděle 20:45)
Trápící se Real Madrid čeká v neděli večer na stadionu Villamarín těžká zkouška. Domácí Betis patří mezi nevyzpytatelné soupeře a je schopen poradit si s kýmkoliv. Už loni Béticos Bílý balet hodně trápili a v této sezoně to hodlají minimálně zopakovat. Krom toho jde o přímý souboj o evropské poháry.

Betisu patří aktuálně sedmé místo, navíc s nevelkou ztrátou na evropské poháry a rozhodně by se rád posunul ještě výše. Celek z Andalusie letos patří mezi nejméně čitelné týmy, který dokáže porazit kohokoli stejně jako s kýmkoli prohrát. Jenom připomeňme, že Betis dokázal zvítězit na Camp Nou proti vedoucí Barceloně a v Evropské lize ovládl svojí skupinu, když za sebou nechal italský AC Milán. V loňské sezoně také dokázal vyhrát na Santiago Bernabéu a na Real Madrid se těší i v tomto kole. "Pokusíme se být odvážní jako nikdy předtím, ovšem doufám, že uvidíme ten nejlepší Real Madrid," těší se na konfrontaci domácí trenér Quique Setién. Domácí tým si uvědomuje všechny problémy, které madridský celek trápí a rád by toho využil. V neposlední řadě by také rád odčinil poslední ligovou porážku s poslední Huescou.

Real Madrid se stále nemůže dostat z výsledkové krize a fanouškům nezbývá nic jiného, než doufat, že třeba na Estadio Villamarín se jejich miláčkům zadaří. Pomoci by jim alespoň z psychického hlediska mohla pohárová výhra nad Leganésem, i když utkání na Betisu bude přeci jenom o něčem jiném. "Všichni tam budeme chtít vyhrát, tak jak to děláme vždycky. Máme spoustu problémů, máme řadu zraněných hráčů, ale snažíme se dostat zpět do formy. To není žádné tajemství," prohlásil na tiskové konferenci trenér Santiago Solari, jenž je pod stále větší palbou kritiky.

"Bude to těžký zápas, stejně jako všechny zápasy s týmy z horní poloviny tabulky. V LaLize není žádný zápas jednoduchý a to je to, co dělá ligu atraktivní. Betis se nás bude snažit překonat v držení balónu i v ovládání hry," dodal Solari.

Zatímco Betisu bude chybět trojice Sidnei, Júnior Firpo a Takashi Inui, který si plní reprezentační povinnosti, Realu bude scházet celá řada hráčů základní sestavy. Zranění jsou Gareth Bale, Toni Kroos, Thibault Courtois, Marcos Llorente, Mariano, Marco Asensio a hrát nebude ani suspendovaný Lucas Vázquez. Prostor by tak mohl dostat Isco, který pod trenérem Solarim příliš nehraje a navíc se samotným koučem nemá zrovna ideální vztah.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pau López - Feddal, Bartra, Mandi - Tello, Carvalho, Lo Celso, Guardado, Francis - Canales - Sanabria
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Ceballos - Isco, Vinícius Júnior, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.71 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - SD Huesca  (sobota 13:00)
Huesce stále patří až poslední místo v celé tabulce a vzhledem k bodům se z něj jen tak nehne. Už několikrát ale nováček ligy ukázal, že s ním není vždy snadné pořízení. O tři body proti němu bude v sobotu po poledni usilovat Leganés.

Huesca je pořád až na posledním místě. Zatím získala jen jedenáct bodů a záchrana je hodně daleko. V posledních deseti soutěžních utkáních uhrál nováček tohoto ročníku jen jednou tři body, ale rozhodně hodně překvapil. V minulém kole si totiž Huesca vyšlápla dokonce na pohárového účastníka! Porazila totiž Real Betis a to přesto, že po brance hostujícího Antonia Sanabrii prohrávala!

Vítěznou trefu měl na svědomí mladý záložník Cristian Rivera, který v Huesce hostuje z Las Palmas. "Dal jsem svůj druhý letošní gól a je to pro mě nádherný pocit. Nejlepší na tom ale je, že jsme díky tomu vyhráli. Kdekdo už nás možná odepsal, ale my se rozhodně budeme snažit až do poslední chvíle, abychom se udrželi. Věříme v naše kolektivní schopnosti a pokud budeme častěji hrát jako proti Betisu, tak máme šanci."

Oba týmy toho spolu moc nenahrály, za poslední čtyři roky jen čtyři duely. Huesca ale dokázala Leganés často potrápit a Leganés vyhrál jen jednou. V obou případech, kdy se Huesce povedlo vyhrát, to bylo jen o gól. Domácí jdou do zápasu s několika absencemi. Zraněni jsou Ezequiel Muňoz, Michael Santos nebo Alexander Szymanowski. Pro karty navíc nesmí nastoupit Gerard Gumbau.

Hosté také nepřijedou v kompletním sestavení, neboť postrádají dlouhodobě zraněného Luisinha. Za přílišný počet karet zase pyká Xabier Etxeita. Leganés měl za sebou velmi dobrý přechod mezi listopadem a prosincem, kdy vyhrál tři zápasy z pěti. V minulém kole se mu ale zase nevedlo dobře.

Leganés nestačil na domácí Espanyol, který si připsal tři body po brance Borjy Iglesiase. Aby toho nebylo málo, tak naposledy v osmifinále Copa del Rey dostal Leganés tři branky od Realu Madrid, takže jeho morálka je hodně dole.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Nyom, Bustinza, Omeruo, Siovas, Jonathan Silva - Vesga, Rubén Pérez, O. Rodriguez - En-Nesyri, Carrillo
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Insua, Pulido, Akapo - Gonzalo Melero, Rivera, Moi Gomez - Alex Gallar, Hernandez, Ferreiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.11 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Valladolid  (sobota 16:15)
Valencia zase padá do výkonnostního průměru hraničícího s krizí. Dva poslední duely prohrála a opět se jí nedaří navázat na vydařený prosinec. Povede se Netopýrům zaujmout v domácím utkání proti Realu Valladolid?

V sobotu odpoledne se na stadionu Mestalla utkají dva týmy, kterým se v aktuální sezoně vůbec nedaří. Že Real Valladolid zaujímá průběžnou patnáctou příčku, to zase není takový div. Ale že slavná Valencia, účastník pohárů a velmi ambiciózní ansámbl, má jen o jeden bod navíc, to už je hodně nečekané. Valencii tíží potíže prakticky od prvních momentů ligového kalendáře.

Když už to vypadalo, že se zkušený celek dokáže zmátořit a že se jeho výsledky i herní projev zlepší, vše se vrátilo do starých kolejí. V novém roce totiž Valencia nedokázala pokračovat v nastoleném trendu z prosince, kdy se jí pár zápasů v řadě povedlo. Aktuálně Valencia prohrála v minulém kole s Deportivem Alavés a opět nepředvedla dobrý výkon.

Aby toho nebylo málo, tak se jí nepovedl ani úvodní duel osmifinále Copa del Rey proti druholigovému Sportingu Gijón! Valencia do utkání sice vstoupila aktivně, ale ani branka Daniho Pareja jí na výhru nestačila. Deset minut před koncem totiž dokázal strhnout vedení na stranu domácího trpaslíka Nick Blackman, který tím pádem postavil Gijón do lepší pozice před odvetou. Valencia se ale ještě předtím musí soustředit na ligu.

To si uvědomuje i mladý obránce Rubén Vezo, který uvedl: "Nevím, co se stalo. Prohráli jsme, ale nedá se říct, že bychom podcenili našeho soupeře. Udělali jsme dvě chyby a fotbal není vždycky spravedlivý, protože jsme rozhodně byli lepším týmem. Teď nezbývá, než podobné výsledky hodit za hlavu a soustředit se jen na ligu."

Valladolid by pro Netopýry mohl být ideálním soupeřem, protože ani jemu se teď vůbec nedaří. V minulém kole nestačil na Rayo Vallecano, se kterým o gól prohrál. A jedinou branku dostal také v Copa del Rey proti Getafe, třebaže až v nastavení. Valladolid dal navíc nejméně branek v lize, společně právě s Netopýry (jen 16 gólů).
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Gabriel Paulista, Gayá - Wass, C. Soler, Parejo, Čeryšev - Rodrigo, Santi Mina
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antonito, Kiko Olivas, Calero, Martínez - Keko, Michel, Alcaraz, Plano - Toni Villa, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.07 - 7.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Sobotní večer nás zavede do Girony, kde se na Estadio Municipal de Montilivi domácí postaví proti hodně nebezpečnému soupeři. Tím bude Deportivo Alavés, kterému se i přes všechna očekávání daří držet skvělou čtvrtou příčku!

Na začátku sezony to tak bývá, že jeden nebo dva menší kluby vyrazí dychtivě za prvním místem a po několika málo kolech se jim pomocí více faktorů povede usídlit se na předních místech. Pak jim ale dojde dech, favorité ho naopak postupně získají a vše se vrací do "starých kolejí". V tomto roce to nebylo jiné a začátek sezony opět sliboval zajímavý pohled na tabulku. Jenže jeden z těchto menších týmů tam figuruje i po půlroce!

Je jím Deportivo Alavés. Klub založený roku 1921 se na přelomu milénia dostal senzačně daleko v Poháru UEFA, ale jinak je znám spíše jako účastník druhé nejvyšší soutěže. To by ale nemuselo platit zase tak dlouho, neboť Alavés zatím drží senzační čtvrté místo v tabulce LaLigy! Je to až s podivem, protože v osmnácti duelech vyhrál jen polovinu a nezvykle často ztrácí, ale na jeho poměry se jedná o výjimečně dobrou statistiku.

V posledních dvou duelech Alavés vyhrál a minule si poradil i s věhlasnou Valenciou. S ní sice na domácí půdě prohrával, nicméně ukázal vnitřní sílu a dokázal utkání otočit ve svůj prospěch. A stihl to ještě do konce první půle! I díky tomu má nyní solidních 31 bodů, což mu na čtvrtou příčku těsně před Realem Madrid stačí.

Ani pohled na marodku nemusí Alavés nijak děsit, protože zraněný je pouze obránce Rodrigo Ely, což trenér Abelardo Fernández jistě vítá. Domácí Girona je na tom mnohem hůř, pokud jde o absence i výkony. Mimo hru jsou opory jako Aday Benítez, Pere Pons, Patrick Roberts nebo Johan Mojica, což nejsou úplně dobré zprávy.

Gironě se navíc moc nedaří a naposledy se ze tří bodů radovala až na konci listopadu po výhře nad Espanyolem Barcelona. Od té doby v pěti dalších ligových střetech na vítězství čeká marně. V rámci osmifinále Copa del Rey sice Girona ve středu večer také nevyhrála, ale domácí remízu s Atléticem Madrid klidně jako vítězství brát může.

Autor vyrovnávací branky, útočník Anthony Lozano, před utkáním s Alavésem zmínil: "Samozřejmě je to pro nás skvělý výsledek, když dokážete remizovat s Atléticem. Ale to utkání nám vzalo hodně sil, to je jasné. Bude proto klíčové se dostat do formy hodně rychle, abychom zápas s Deportivem zvládli. Další tři body proti tak houževnatému soupeři by se nám opravdu hodily," dodává Lozano.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Juanpe - Pedro Porro, A. Garcia, D. Luiz, Alex Granell - Portu, Borja Garcia - Stuani
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo Navarro, Maripan, Laguardia, Rubén Duarte - Ibai, Pina, Manu Garcia, Jony - Calleri, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.40 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Getafe CF  (sobota 20:45)
Villarreal se v aktuální sezoně hodně trápí a zažívá mizérii prvního stupně. Nutně už potřebuje získávat body a pomoci by mu mohlo domácí prostředí. Na něm v sobotu večer hostí Getafe, jehož forma naopak slibuje zajímavé utkání.

Při prvním pohledu na tuto dvojici soupeřů by člověk čekal, že domácí budou jasnými favority. Utkání sedmého týmu tabulky proti osmnáctému by mělo být jasnou záležitostí pro Villarreal. Jenže právě Žlutá ponorka je tím týmem, který strádá a který se potápí. Aktuálně obsadil Villarreal až 18. příčku, tedy místo sestupové! Maximálně nevydařená sezona by mohla skončit dokonce až pádem do druhé ligy, pokud by se forma Villarrealu nezlepšila.

Villarreal nejsme zvyklí vídat takhle nízko v tabulce a jeho současná situace nevěstí nic dobrého. V deseti posledních kolech vyhrál Villarreal pouze jednou, když si poradil s Realem Betis. Jinak ale na své konto kupí jednu remízu za druhou a k tomu občas žalostně selže proti ambicióznějším týmům. Jeho útok zatím dal jen 19 branek a má velký podíl na tak špatném umístění týmu. Přesto střelec Carlos Bacca věří ve zlepšení.

"Samozřejmě nejsme spokojení s naší formou a moc rádi bychom bojovali spíš o poháry než o záchranu. To, co předvádíme na hřišti, ale neodpovídá tabulce. Nehrajeme špatně a vytváříme si hodně šancí, ale bohužel je neumíme proměnit. Na tom musíme neustále pracovat. Zbývá ještě polovina sezony a my víme, že můžeme být mnohem výš. Potřebujeme k tomu ale sbírat body a to především na domácí půdě," uvědomuje si Bacca.

Zkušeného kanonýra bychom v nominaci měli najít, ale to se netýká několika jeho spoluhráčů. Zraněni jsou Bruno Soriano s Manuelem Moralnesem. Hosté zase postrádají Bergaru, Ndiayeho a Suáreze.

Jinak se Getafe daří a jeho současná sedmá příčka je velmi dobrou vizitkou klubu z jižního předměstí Madridu. V minulém kole LaLigy sice prohrál s Barcelonou, ale náladu si spravil v rámci Copa del Rey, když vyhrál nad Valladolidem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Funes Mori, Víctor Ruiz, Jaume Costa - Cáseres, Javi Fuego - Chukwueze, Santi Cazorla, Fornals - Gerard
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Foulquier, Djené, Leandro Cabrera, Antunes - Portillo, Maksimović, Mauro Arambarri, Jaime Mata - Ángel Rodríguez, Jorge Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.40 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Celta Vigo  (pátek 21:00)
Rayo Vallecano se stále ocitá až na předposlední příčce ligové tabulky a chce s tím co nejrychleji něco udělat. Velkou šanci cítí v páteční předehrávce 19. kola, protože jeho soupeři se právě v Madridu vůbec nedaří.

Rayo Vallecano zlepšilo své výkony a ukázalo, že boj o záchranu bude z jeho strany ještě dlouho otevřený. V poslední době se Rayu daří a už ve dvou duelech za sebou dokázalo vyhrát. Po porážce Levante si naposledy poradilo i s Realem Valladolid, přičemž od něj nedostalo ani jednu branku. Hned v první minutě utkání rozhodl jedinou brankou Álvaro Medrán a Rayo díky němu ztrácí jen tři body na sedmnácté Bilbao.

Právě Medrán před duelem s Celtou řekl: "Jsem moc rád, že jsme minulé utkání zvládli. Tato výhra by nás mohla hodně nakopnout. Cítíme, že když budeme pracovat, tak se naše postavení postupně zlepší a dostaneme se v tabulce výš. Celta je velmi zkušený tým a má hodně kvalitní hráče. Především v útoku umí být hodně nebezpečná a kreativní, na což si musíme dávat pozor. Umí potrestat každé zaváhání, takže se nesmíme dostat pod tlak."

Výhodou madridského celku sice není jeho postavení, protože Celta Vigo je na 14. pozici a má náskok pěti bodů, ale domácí prostředí by Rayu mohlo pomoct. Na Estadio Teresa Rivero v Madridu se totiž Celtě vůbec nedaří a od roku 2000 dokázala nad domácí ekipou vyhrát jen ve dvou případech! Naposledy odsud Celta odjížděla s debaklem 3:0, na což vzpomíná jen hodně nerada.

V současné době se pak Celtě vůbec nedaří. Už ve třech posledních duelech nedokázala Celta vyhrát a body jí na kontě nepřibývají. Že Celta prohraje s Barcelonou, to se tak nějak dalo čekat. Ale ztráta všech bodů v minulém kole proti Athleticu Bilbao, to už byl pro fanoušky šok. Ani domácí prostředí Celtě k bodům nepomohlo a nakonec rozhodla branka Iñakiho Williamse. Celta má alespoň lepší útok než její soupeř, protože dala o 11 branek víc.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Advincula, Velazquez, Ba, Amat, Moreno - Trejo, Comesana, Medràn, Embarba - De Tomás
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Araujo, Juncà - Yokuslu, Lobotka - Méndez, Beltran, Boufal - Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.26 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona18124250:2040
2.Atlético Madrid1898126:1335
3.Sevilla FC1896331:1833
4.Deportivo Alavés1894521:1831
5.Real Madrid1893626:2330
6.Real Betis1875621:2126
7.Getafe CF1867519:1525
8.Espanyol Barcelona1873819:2424
9.Girona FC1858520:2223
10.Levante UD1865730:3423
11.Real Sociedad1864820:2022
12.Valencia CF18410416:1622
13.SD Eibar1857621:2522
14.Celta Vigo1856729:2821
15.Real Valladolid1856716:2021
16.CD Leganés1847716:2119
17.Athletic Bilbao18310518:2519
18.Villarreal CF1838719:2317
19.Rayo Vallecano18441018:3216
20.SD Huesca18251117:3511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (693)

Přidat komentář
technecium

Eibar má v průměru 16 střel na zápas. Myslím, že nás čeká velká sranda v neděli

Reagovat
dextroza_m

Z 288 střel dát 21 golů není teda bůhví jaká hitparáda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doma to bude mnohem jednodušší než na Ipuruy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si istý, či chcem vidieť ten zápas v nedeľu Betis hrá niekedy ako z veľkej knihy a inokedy zas ako Fekišovce.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale prestaň, Ďoďu.

Reagovat
dextroza_m

Bude to zajímavý zápas, těším se.

Reagovat
misinho7

Ja sa bojim aby tieto 2 zapasy proti klubom zo Seville nestanovili to ze dalsi rok nebude LM ...

Reagovat
smazaný uživatel

betis ma po cope unaveny hrace, ti odpadnou v 60 min.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa tesim. Som zvedavy ako sa s tym pobijeme este ak by nenastupil Marcelo a Case, tak by bola sanca ze nastupi pekna a zaujimava zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Prípadné prehry by nemuseli byť vnímané úplne negatívne, ak by znamenali koniec Solariho

Reagovat
CHONG

Údajně má zůstat do konce sezóny děj se co děj, Pérez už to zřejmě úplně zabalil, postaví si stadion a půjde do prdele.

Reagovat
wyqinac

no tak kdyz uz mu dali tak dlouhou smlouvu tak by bylo docela hloupy ho vyhodit za 2 mesice..

Reagovat
CHONG

Hloupost je hlavně dávat někomu smlouvu na dva a půl roku po čtyřech ucházejících zápasech (navíc teda ucházejících jenom výsledkově nikoliv herně) proti týmům druhého a třetího sledu.

Reagovat
wyqinac

no tak jako samozrejme, ze to byla prvni blbost. Ale tak oni uz byly za kokoty ze mu dali takovou smlouvu tak nechteji bejt za kokoty po 2 mesicich zase

Reagovat
Anacron

No tady nemůže nikdo při smyslech očekávat výhru. Remíza bude úspěch.

Reagovat
dextroza_m

No zrovna bych se nedivil, kdyby Real vyhrál s prstem v nose 0:3

Reagovat
Raul=Real

Ak by to nahodou este niekto nevidel, tak to sem davam pre pobavenie

https://m.youtube.com/watch?v=wkiIkLAg2xE

Reagovat
madridcan

Jedna vec je ta, ze kontakt bol. Druha ta, ze na ich inych miestach, kde sa drzia. To z toho robi komicku situaciu, nie to, ze spadli.

Reagovat
Raul=Real

mas pravdu, ale aj ten štýl pádu musis uznat ze je pomerne komicky... Tie kotrmelce a taak no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

klasika, ale Sergio vůbec, ale vůbec nesimuluje

Reagovat
Baronne

Pšššššt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste se po tom omílání jedné simulace po letech zase dočkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdili niektorí celkom nedávno, že to je stará záležitosť, že dospel...etc

Reagovat
smazaný uživatel

Typická Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Ono ked si potom clovek pozrie nejaky bojovy sport tak je to strane vtipne

Reagovat
Anacron

To mají líp nacvičený než slečny v synchronizovaném plavání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

špíny

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to simulování dotáhli už na takovou úroveň, že by z toho mohli udělat olympijskou disciplínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.. celá ta kauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy budou negři znásilňovat jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy to vyšumí..

Reagovat
pantondavo

Kdys měl naposledy sex? Měls vůbec někdy?

Reagovat
Jordi Alba

Že to napíše zrovna takovej debil.

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Takže barka kids používaj palce?

Reagovat
pantondavo

Já tady snad někomu cpu péro do zadku v každým příspěvku o CR a jeho aférkách?

Reagovat
smazaný uživatel

A já snad jo? Napsal jsem to v tomhle příspěvku 2x kvůli reakcím frajerů jako ty, kteří to neunášejí a hned brání svoji princeznu.

Reagovat
pantondavo

Já ho nikde nebráním, jen mě baví to vaše pohoršení nad pár výmyslama zlatokopek, to je celý.

A taky představa, že miliardář půjde sedět někam do Sony

Reagovat
smazaný uživatel

Výmysl to asi úplně nebude. když na to jsou jasný důkazy. Hlavně ta dohoda o mlčenlivosti, kde se jasně píše, že několikrát opakovala slovo NE! Navíc hned potom to šla nahlásit. To už na usvědčení stačí.

Reagovat
pantondavo

Já jsem tu dohodu neviděl, máš ji někde v PDF?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ráno. Večer si to s přítelkyní zopakujem na tvoji počest.

Reagovat
pantondavo

Super, snad se jí postaví, přeju vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Ona není shemale! Ty mi tady něco piš o negrách, když máš mnohem zvrácenější představy.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pani učiteľka je skôr hispánka, keď už.

A existuje video z tej inkriminovanej diskotéky a na tom videu sa má skôr pani učiteľka k Ronaldovi ako opačne.

Zrejme, ako to už tu bolo spomenuté, došlo k niečomu nad rámec pôvodnej dohody.

K tomu len toľko, že dohody by sa mali dodržiavať , Ronaldo Neronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale to že s ním nalitá tancuje neznamená, že si nechá roztrhat prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas. Bagatelizovanie a zľahčovanie mi v tomto prípade nepríde namieste.

Kameň úrazu je, že Ronaldo zaplatil dosť veľa prachov (z pohľadu obyčajných smrteľníkov)... prečo vlastne?

Reagovat
remeslnik

Pro hov...!!

Reagovat
CHONG

Ty jsi tím taky solidně posedlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jo, ale negři čekající na jeho anál jsou posedlí víc.

Reagovat
CHONG

Závidíš nebo proč to pořád opakuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to náhodou přeju.

Reagovat
janinho

chod za studentom 1.rocnika VS odbor psychologia... rad ti vysvetli co znamena ked pri niecom stale opakujes negrov cakajucich nejaky anal myslim, ze vsetkym je to tu uz davno jasne.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

2 opakování nejsou zase tak moc. Zasvěť mě do svých představ.

Reagovat
janinho

ja myslim, ze kazdemu je to tu jasne ale pozdrav svoju "priatelku"

Reagovat
smazaný uživatel

Budu pozdravovat. Ty zase pozdravuj Anču Dlaňovou.

Reagovat
Anacron

Reagovat
janinho

ale ale, vedze nekopkaj okolo seba ty milovnik

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tys ho ale strašně setřel, to vůbec nevim, jak rozchodí

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Ha gayyyy!

Reagovat
pantondavo

tn.cz jako zdroj věrohodných informací

Reagovat
technecium

Tak psali to už leckde

Reagovat
pantondavo

Leckde v bulváru no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chechu už je ofiko

Reagovat
Messiáš

Proc smutnej smajlik?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to další mladý hráč, který nám je momentálně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pantondavo
Reagovat
smazaný uživatel

Tak bolelo to Busquetsa alebo nie? 2 sekundy sa drží akoby umieral a potom hore sa

Reagovat
technecium

Okoukal to od Cristiana s Ramosem

Reagovat
valloire

asi těžko, když se to naučil na treninku v La Masii

Reagovat
pantondavo

Až na to, že začal pár let před nima no

Reagovat
LAM

Ronaldo filmoval samozřejmě daleko dřív.V United tam házel nějakou simulaci každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

niektore Ronaldoviny su vystavne kusky.

https://m.youtube.com/watch?v=Ns5oleZOP98

Reagovat
Baronne

Fuj dej to pryč, ještě tak dlouhý

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší 10:13, jak ještě sejmul toho prorihráče hlavou .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

diving manual.. Ale přesný je hned ten první koment - jak může vůbec někdo dávat jeho na úroveň Messiho..

Reagovat
pantondavo

Ajo, jsem myslel, že je Busq starší

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Ter Stegena Oblak, inak súhlas Ideální jedenáctka roku 2018 podle hlasování fanoušků na stránkách UEFA: Marc-André ter Stegen (Barcelona) - Sergio Ramos (Real Madrid), Virgil van Dijk (Liverpool), Raphaël Varane (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) - N'Golo Kanté (Chelsea), Luka Modrić (Real Madrid), Eden Hazard (Chelsea) - Kylian Mbappé (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Juventus). (uefa.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Ramos jako RB a Hazard jako LCM?

Reagovat
smazaný uživatel

V hlasovaní boli hráči rozdelení len na brankárov, obrancov, záložníkov a útočníkov. Nie konkrétne posty ako LM, RB, DM atď. A keďže medzi obrancami s najvyšším počtom hlasov boli 3 stopéri, preto sa Ramos vyskytol na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Marcelo mi príde trošku hype, vzhľadom na Jordiho výkony v 2018.

Reagovat
Billy McClane

Marcelo bol lepsi v prvej polovici roka a Alba v tej druhej. Nakolko su tieto hlasovania skor za vykony v sezone ako v danom roku, tak Marcelo je tam opravnene.

Reagovat
ADM

Kukol som nejaké videá oboch a povedal by som, že Marcelo bol lepší v LM prvý polrok, zatial čo Jordi v lige celý rok a teraz v LM druhý polrok, kde má 1+3, dokopy v tejto sezone ma Jordi tuším už 2+9. Ale ako vravíš, v týchto oceneniach rozhoduje Január - Máj

Reagovat
valloire

ty jsi hrozně uvědomělej...ale to je dobře hombre

Reagovat
sylarko

oblak fakt nebol tuto sezonu nejak vyrazne lepsi od stegena..ja by som ich dal na rovnaku uroven ale o mm viac stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Salah místo Messiho.

Reagovat
fefo

Reagovat
valloire

nemá tam co dělat

Reagovat
ADM

Ty si hrozne neuvedomelej

Reagovat
valloire

ale politicky mi to myslí

Reagovat
smazaný uživatel

No tam ti to nemyslí ještě víc

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

právěže myslí

Reagovat
Baronne

Reagovat
misinho7

Vinicius Jr missed Friday’s training session because of the flu and is questionable to face Real Betis on Sunday.

Ked este aj on bude out mozme postavit rovno Juvenil...

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si myslím, že to je skôr prevencia. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

19:26 Chelsea Williana Barceloně pustit nechce

Chelsea měla odmítnout nabídku Barcelony za brazilského záložníka Williana. Katalánci prý Chelsea nabízeli 45 milionů eur a křídelníka Malcoma.

tohle je dobra blbost

Reagovat
Footballer

takže jsme za Williana nabídli 80 mega?

Reagovat
technecium

Největší blbost mi přijde, že za téhle h podmínek ho Chelsea nepustí

Reagovat
ADM

Ak by nezobrali zhruba 80mega za ich najhoršieho hráča, ktorý má 30 rokov, to by boli ešte hlúpejší než my, ak by sme im to ponúkli.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím. Tohle by za Williama nikdo nenabídl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby Valverde vypadnul nebo nám tu dosmyčí ještě další nekopy, kterých se nepůjde zbavit. Tak jak Lucho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle by možná nabídnul Ernesto, pokud by k tomu měl pravomoci, ale to naštěstí nemá.

Reagovat
netopier

Rayo - Celta zatial pekný zápas

Reagovat
CHONG

RdT

Reagovat
Mateo16

Ak zajtra nebude Vinicius koho tam ako da ?

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim - Benzema - Isco

Reagovat
Mateo16

Isca to skor bude upratovackam rozdavat registracky aby ho tam nemusel dat

Reagovat
smazaný uživatel

Pockat tohle nebyl zadnej noname, ale nekdo z stalejch uzivatelu. Kdo to byl?

Reagovat
Mateo16

Black aj cosi

Reagovat
Ed_Hazard

Nejak často tu miznú užívatelia od Silvestra. Ešte dojazd Thanosovho lusknutia, či čo sa to deje? Začínam sa o seba báť.

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem to já, pouze jsem vylepšil své jméno!

Reagovat
smazaný uživatel

A puvodni nick?

Reagovat
Jordi Alba

Ten musel stát hodně za hovno, když tenhle je vylepšenej.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

james10, PeJo, DarkGuard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Co jee??

Reagovat
patas92

nic nic

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Možno využije niektorého z krajných bekov ako krídlo.

Reagovat
Ed_Hazard

Ideálna možnosť konečne poslať Marcela na krídlo a po dlhej dobe mať v starting XI aj ľavého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/lumir-mistr-rozhovor-50-let-sparta.A190111_203228_fotbal_ten

....Witschgeho jsem u levého praporku posadil na zadek, Ronald Koeman nestačil, z Míši Laudrupa jsem taky udělal voříška.... Dream team.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasneee, usmudlane vitezstvi 1:0, kvuli podceneni Sparty. Ale Vall ted bude vypravet jak Barcelona byla rozdrcena a slavny dream team si nevedel rady s Lumirem. Tobe ke stesti staci malo, prdolo.

Reagovat
valloire

Barcelona byla drtivě rozdrcena. Rudí hoši si je vodili jako slepý koně. Podcenění prej. Ani hovno. Já to viděl. Nešťastníci vod moře nevěděli kde jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jasný příklad toho, jak ty vytváříš svoji ”historii”. Tebe kdyby se člověk zeptal, tak by si myslel, že Barca byla na úrovni Žižkova a Sparta je pravidelně klepala.. Koeman byl dřevák, Cruyff nevědel co dělá. Tohle byl jeden zápas z tisíce kdy Spata mohla zvítězit, jediné a poslední vítězství.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zas ne, tou dobou byl fotbal daleko vyrovnanější a podobná překvapení nebyla raritou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná překvapení nejsou raritou ani dnes, ostatně Sparta porazila i Real Madrid. Jenom Vall z toho chce udělat příklad toho, že Barca byla průměrnej, přeceněnej tým.

Reagovat
technecium

Vždyť naprosto trapně trollí, proč mu to žereš?

Reagovat
valloire

co to meleš?

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Je vidět, jak jsi pomýlen. Celkem se tím bavím. Tak si hochu rozebereme. Dejme tomu od 70.let.

71 Fairs Juventus 2.kolo

72 PVP Steaua 2.kolo

73 UEFA Porto 1.kolo

74 UEFA Nice 1.kolo

75 PMEZ Leeds semifinále

76 UEFA Liverpool semifinále

77 UEFA Bilbao čtvrtfinále

78 UEFA Eindhoven semifinále

79 PVP

80 PVP Valencia čtvrtfinále

81 UEFA Koln 2.kolo

82 PVP

83 PVP Austria čtvrtfinále

84 PVP United čtvrtfinále

85 PVP Metz 1.kolo

86 PMEZ Steaua finále

87 UEFA Dundee čtvrtfinále

88 UEFA Leverkusen 4.kolo

89 PVP

90 PVP Anderlecht 2.kolo

91 PVP United finále

92 PMEZ

93 LM CSKA 2.kolo

94 LM AC Milan finále

95 LM PSG čtvrtfinále

96 UEFA Bayern semifinále

97 PVP

98 LM group C Kyjev, Eindhoven

99 LM group D Bayern, United

00 LM Valencia semifinále

01 UEFA Liverpool semifinále

02 LM Real semifinále

03 LM Juventus čtvrtfinále

04 UEFA Celtic 4.kolo

05 LM Chelsea osmifinále

Zbytek tu je snad v paměti. Povšimni si, kdo všechno jeden z nejbohatších klubů světa, ale jinak průměrný tým, vyřadil. Steaua, Porto, Nice, Bilbao, Eindhoven, Austria, Metz, Dundee, Leverkusen, CSKA. Obzvlášť vtipný je vyřazení týmu s Maradonou, Schusterem Austrií Vídeń , tzv. Dream teamu s CSKA. Mimochodem, Barcelonu na začátku 80.let porazila i Dukla. Takže žádnej jeden z tisíce, jak si myslíš pod dojmem dnešního fotbalu ty - neznalý - ale celkem normální porážka Barcelony s týmem, který měl většinu tehdejších reprezentantů doma.

Reagovat
technecium

To je ten vliv generála Franca no

Reagovat
valloire

Jinak vzestup Barcelony nastal až s koncentrací nejlepších hráčů světa do pár klubů a z toho plynoucí menší konkurence a vyrovnanosti fotbalovýho prostředí po Bosmanovi 1995. Taky k tomu přispělo rozbití komunistickýho bloku a odliv hráčů na západ.

Reagovat
ADM

Jinak vzestup Barcelony nastal až s koncentrací nejlepších hráčů světa do pár klubů

Uvedomuješ si, že po roku 66 ste ďaľšiu LM vyhrali až v 98?

Reagovat
LAM

Na toho dementa nemá cenu reagovat.Nemá co dělat tak trollí.

Reagovat
valloire

pravdivá historie je něco dementního troubo?

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Uvědomuju. Ale Real, Bayern, Juventus a další z toho netěžili tolik jako Barcelona. Tyhle kluby uměli vždycky postavit tým. Naopak kluby jako Ajax na tom jsou biti. Viz Ajax a výprodej po 95.

Reagovat
technecium

Hoď sem tohle od Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Real madrid.

PMZ:

69 - 2. Kolo - Rapid Viden

70 - 2. Kolo - Standard Lutych

72 - Semi - Ajax

75 - Semi - Bayern

77 - 2.kolo - Bruggy

78 - 2.kolo - Grasshopper

80 - Semi - Hamburg

86- Semi - Bayern

87 - Semi - PSV

89 - Semi - AC

90 - 2.kolo - AC

91 - čtvrt.f. - Spartak Moskva

95 - čtvrt.f - Juventus LM

99 - čtvrt.f - Dynamo Kyjev LM

2003 - čtvrt.f - Monaco LM

UEFA

71 - 2.kolo - PSV

73 - 1. Kolo - Ipswich Town

82 - čtvrt.f. - Kaiserlautern

83 - 1.KOLO - SPARTA PRAHA

92. Semi - Turín

93. Čtvrt.f - PSG

94. 3.kolo - Odense Boldclub

Kdybys radši držel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že kdyby jste nám za pomoci vlády neukradli Di Stefana, tak by jste byly v absolutním análním otvoru.

Reagovat
smazaný uživatel

byli

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

jediná krádež, o který se ví, byla ta Kubaly

Reagovat
smazaný uživatel

Kubala byl chytře přechycen. Di Stefano byl zákeřně ukraden.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Radši jsi tam nenapsal co to je za soutěž co? Real hrál povětšinou proti mistrům svých zemí. Za co se můžeme stydět je Standard, Grasshoppers, Monaco, Ipswich a velmi vtipný je Odense. V tam takovej týmů máte tak 10 a v o level horších soutěžích. Celej slavnej Dream team vyhrál akorát jednou PMEZ, což je to jediný, co ho odlišuje od Quinty. Ta měla celkem smůlu na AC. A přece si tu určitě mnozí myslí, že je tzv. Dream team pomalu nejlepší v historii fotbalu. Ani hovno. No a jde tu primárně o tu Spartu. Sparta měla o začátku 80.let skvělý mužstvo, začal to tam dělat Ježek, což byl mimochodem lepší trenér než celej slavnej Johan. Takže říct, že je Barcelona podcenila je nafoukaná nabubřelost cules, který ví úplný hovno. Zrovna tak Real, když se Spartou vypadl, nic takovýho jako je podcenění, nepřicházelo do úvahy. Real měl tenkrát období přestavby týmu a Quinta začala až potom. A to já Spartu bytostně nesnáším, ale nemám problém přiznat, že tenkrát hráli dobře.

Reagovat
technecium

Dream team měl taky smůlu na AC, ale to jen tak btw

Reagovat
valloire

jednou, ale AC mělo lepší tým než Real i Barcelona

Reagovat
technecium

Jak píše níže Unoboss, Dream Team a Cruyff byli důležitý, protože klubu nastolili cestu. Od výchovy mládeže k budování značky. A kdyby byl Real nebo AC víc jak Barca, tak by o nich zpíval Nohavica. Ale co? On zpíval o Barce. O Barce jako ultimátním synonymu pro krásu fotbalu.

Reagovat
valloire

Já vím, že to nastartil Cruyff, neboj se. Jenže to vypadá, že to byl nějakej děsnej válec, přitom to tak nebylo. A Nohavica ví prd, Quinta hrála hezčí fotbal. Jenže....nevyhrála PMEZ.

Reagovat
valloire

Jinak AC tý doby Gullit, Rijkaard, Van Basten, italský reprezentanti, mistři Evropy, 3x vítěz PMEZ a demolice Realu 5-0 a Barcelony 4-0. Nohavica viděl Barcelonu se Spartou, jinak by nenazpíval nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty máš jedinej problém, a to nesnášet všechno kolem Barcelony, pro mě tým kolem Cruyffa nebyl ani náhodou Dream Team, tohle byl začátek a byly udělány první krůčky k Barce Rijkaarda a Guardioly, byl předělán systém hry, myšlení hráčů při hře. Ještě jednou ti říkám, že bez školy Cruyffa by nebyl žádný (a už skutečně )Dream Team Guardioly.

Jediná nabubřelost je ta tvoje. Tvoje myšlenka nadřazenosti Realu nad Barcou to je nabubřelost. Kde by byl tvuj tým bez podpory vlády? Kde?

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Žádná podpora vlády nebyla. Vláda akorát chtěla, aby byl klid. Tohle je akorát brečení méně úspěšných. Sami vaši normální hráči, ne militantní nacionalista Rexach uznali, že měl tenkrát Real lepší a bojovnější tým. Tým, kterej měl koule. A když už mluvíš o podpoře, víš proč jste mohli koupit guru Cruyffa? Kdopak si to vybrečel?

Reagovat
smazaný uživatel

Cruyff měl nabídku jak z Realu tak i od nás. Sám to přiznal a řikál, že si nemohl vybrat klub, který je spojen se jmenem Franco. Ale pouč mě.

Reagovat
valloire

Sice měl nabídku i z Realu, ale ta pohádka o Francovi vznikla u vás. Cruyff chtěl do Barcelony už 2 roky dřív, jenže se nemohli kupovat hráči ze zahraničí. A byla to Barcelona, ne Real, která to zrušení, v podstatě kvůli Cruyffovi, prosadila. Tolik asi k tomu, jak se perzekvovala Barcelona. Cruyff si vybral Barcelonu kvůli Buckinghamovi a kvůli Michelsovi. To je ta jediná pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

No a tahle pohádka zase vznikla v Madridu. Můžu použivat tvuj styl.

Normální člověk co zná historii Realu za něj nemůže fandit. Měli jste vždy podporu vlády.

Barcelona byla na druhou stranu vždycky perzekuována.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Cruyff sám řekl, že když přišel do Barcelony, neměl ponětí o politice. A když ti Barcelonu trénuje tvůj trenér z repre a Ajaxu, logicky bys chtěl jít do Realu. To dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka vymyšlená v Madridu.

Reagovat
valloire

Nemožnost něco vysvětlit je zde na velmi vysoké úrovni. Použij mozek hochu. Buckingham vedl Cruyffa v Ajaxu, dal mu šanci v prvním týmu. Pak trenoval Barcelonu, po něm Michels, který ho vedl po Buckinghamovi v Ajaxu. Proč by asi chodil Cruyff do Realu? Je to na tebe moc složitý co? No jsi cule a ten má jedinou odpověď. Franco. Svět z vás má leda prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem přešel jenom na tvůj styl diskuze všechno s čím nesouhlasíš je vymyšleno a jenom ty máš pravdu.

Reagovat
valloire

Ale nepřešel. Ty si to fakt myslíš, protože jsi to četl na nějakým vašem wepu. A dá rozum, že ten wep musí mít pravdu. Psali ho přece stejní cucáci jako ty. A protože jako správná ovce nepřemýšlíš, tím je to pro tebe uzavřený. No ale aby sis nemyslel, že tě nějak podceňuju jako Barcelona tu Spartu , věřím, že ve světle těchto mých argumentů v hloubi svý katalánský duše, vzniklo semínko pochyb. Použij mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

No přešel pemprsko. Kdo, kdy vedl Barcu vím lépe než ty. Ale to nevylučuje, že politka měla taky svůj podtext. Tož tak.

Reagovat
valloire

A já myslim, že kdybych to na tebe vybafl v knajpě, myslel by sis, že Buckingham je ten ze 3 mušketýrů Cruyff se začal zajímat o politiku až po té, co přišel do Barcelony a měl ji okolo sebe v kuse pořád a na věčný časy.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě

Reagovat
valloire

Samozřejmě. Mohl bys vědět, že mam vždycky pravdu.

Reagovat
valloire

a myslím, že jsem zbořil další mýtus

Reagovat
smazaný uživatel

Ne rozdrtil jsem tě, jako vždy.

Reagovat
valloire

no jistě jedinej tvuj argument je Franco

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdrtil jsem tě v tom seznamu vypadnutí.

Rozdrtil jsem tě ohledně Di Stefana.

Rozdrtil jsem tě ohledně politiky.

Rozdrtil jsem tě ohledně dream teamu.

Byl jsi totálně zdemolován.

Reagovat
valloire

Já demoluji, tudíž je to tvé rozdrcení údajné a nemožné. Jenom se musím smát, protože sis jistě nemyslel, že byla Barcelona tak normální průměrný tým, který i s Cruyffem vypadl všude možně. No a s Maradonou taky. Teď jsi prozřel a schováváš se za slova, která ani nejsou tvá. V noci budeš plakat v koutku.

Reagovat
smazaný uživatel

já použivám má slova, zatím co někdo vypisuje citace z knih od rádoby historiků.

Reagovat
valloire

Nevypisuju citace. Nějaký klidně můžu, chceš-li, ale netřeba. Používám mozek a ten mi říká, že když v nějakym klubu je trener, co vedl hráče, a v nějakym jinym ne, tento hráč, který slavil s tímto trenérem úspěchy, půjde do toho klubu, co trénuje ten trenér.

A rozdrtil a zdemoloval a to totálně jsem zde zavedl já a ty, jakožto fanda klubu, co se furt jenom vopičí, dělá totéž po vzoru toho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty nedokážeš pochopit, že kromě trenéra rozhodovala i ta politická situace už to pochop. Jinak rozdrtit jsem zavedl já a to přímo na tebe a zdemolovat je dnes použito úplně poprvé v historii a taky na tebe. Takže zase překrucuješ fakta, ale to u vášeho fašistického klubu není žádná novinka.

Reagovat
valloire

Ne. Nerozhodovala. Cruyffa jste pouze zneužili pro vaši věc. Barcelona bude totálně rozdrcena a zničena je moje, ale jestli si myslíš, že tvoje.... Máš mě v hlavě hochu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně a vy zase Di Stefana.

Ne nezavedl, ja jsem vynálezce. Ty jsi obyčejná pemprska.

Reagovat
valloire

Přisvojovat si cizí věci není správné.... Nevymyslel jsi taky zkušený tým, který ví přesně kolik má dát golů? Já myslím, že ano. Di Stefana jsme do politiky nemontovali jako vy Cruyffa.

Reagovat
smazaný uživatel

No není, tak proč jste si přisvojili Di Stefana? Ty si moc své začátky tady nepamatuješ radši viď. Takovej pubertální moula tady, taky bych si to radši nepamatoval.

Reagovat
valloire

Alfreda se Barcelona vzdala. Ale to je na dýl. A jelikož tu nejsi jedinej, kdo je občas zadubenej a nechápe argumenty, který někdo nenapsal na vašem wepu, doporučuju ti debatu pod Puskasovým článkem o AdS. Je tam řečeno vše, i ty vaše duby tam najdeš. A moje začátky tady byly tak nějak normální. Napsal jsem třeba, že Masia není tak zázračná, jak si myslíte a že fakt novej Xavi nebude ob rok, a že FCB vždycky spíš kupovala superhvězdy, že Neymar bude raketa a já nevim co ještě a na mý slova došlo. I ten mýtus o Alfredovi jsem tu musel zdemolovat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč se ho vzdala víš?

Reagovat
valloire

No protože hrál hovno, kolenovrtila tak jako je její přirozenost a měla Kubalu. Samozřejmě, jelikož vim fšechno, znám taky tvojí odpověď. Ta zní : Franco. Je univerzální a je na fšechno. Jako mástrkárd.

Reagovat
smazaný uživatel

protože svaz rozhodl že bude každý rok měnit dres a samozřejmě první rok měl hrát kde jinde než v Realu.

Reagovat
valloire

A zase vedle...jak ty to děláš? Tak pomýleného člověka jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

pomýlen jsi ty

Reagovat
smazaný uživatel

Valle ja si nepotřebuji číst nějaké autorské články hlavně ještě tady z EF. To co jsem napsal je snadno dohledatelný a je to docela známá věc. Takže nebuď líná pemprska a začni hledat.

Reagovat
valloire

Nemusim nic hledat. Pod tím článkem je taky diskuze. I když je jasný, co si z ní vezmeš. Důležitý je, že jsem se shodl s neutrálním autorem.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.bbc.com/sport/football/28204560

"When the RFEF eventually reached its verdict in September 1953, it came to the startling compromise that Di Stefano could play for alternate clubs over the course of four years, starting with a season at Real. Humiliated Barca president Marti Carreto was forced to resign and the interim board ripped up the contract, freeing Di Stefano to join Real for good on the agreement that Los Blancos paid back to Barca the 4.5 million pesetas fee they had already handed over to River Plate."

Reagovat
valloire

No a? Přečti si tu diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu si číst žádné diskuze já ti tady dávám legitimní články s ověřenými zdroji. nějaka diskuze mě nezajímá, já píšu fakta.

Reagovat
valloire

Puskás těch zdrojů měl 10, ty zdroji. Dneska už to stačilo, nastuduj si to, já tě to pak vyvrátím. Netřeba bořit dva mýtusy v jeden den. Mohl by ses hystericky zhroutit.

Reagovat
smazaný uživatel

no tyyy vole.

Byl jsi drtivě rezdrcen. konec.

Reagovat
ADM

Chlapci, založte si osobnú korešpondenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://elpais.com/elpais/2017/08/07/inenglish/1502105310_659695.html

"... FIFA intervened, issuing the supposedly Solomonic decision on September 15 that the forward would play for Real Madrid that season, for Barcelona the next, and alternately for each side until 1957.

Barcelona refused to accept this and a month later sold Real Madrid the stake it had bought from River Plate."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Tyvole to je ale nechutný našeptávání, a ty o ovcích pomlč!

Reagovat
valloire

no já vovce nejsem, co myslíš, když to tak čteš, kdo je tu za vovci?

Reagovat
Baronne

Vy voba ste vovce volové , ale ty si v politice!

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

My rozdmýchávame mrtvou diskuzi

Reagovat
Baronne

No to očividně jo ale dá se přispět i trochu rozumějc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

My a rozumná diskuze?

Reagovat
Jordi Alba

Stuani parádní gól a oni se tu hádají.

Reagovat
Baronne

A přitom tak rozumný a schopný kluci... Achjo

Reagovat
valloire

No dovol. Co se ti nezdá. Tak kultivovaný projev abys pohledal hele....

Reagovat
valloire

tak, správně kolego, kde by byli bez nás něco se dozví (teda spíš ode mě) a ještě se vofrňujou

Reagovat
PP

Reagovat
valloire

jo, ty soutěže tam jsou, to sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Stuani parádní góól

Reagovat
Baronne

Reagovat
Jordi Alba

Dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo, pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Hlavně mi neodpovídáš na otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad vidíš že fandí, co to je za pitomou otázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, ano. Mne zajímá ten pitomý důvod právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi svůj výčet klubů? nejsi Valla ztracenej syn?

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi vysvětlíš, co se ti na tý simulantnbande líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím déle, než ty jsi na světe moulo, nic ti vysvětlovat nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo. To je opravdu krásný důvod.

Reagovat
valloire

Být takovou dobu pomýlen....Velmi smutné.

Reagovat
LAM

Říká ten koho oblíbenej tým má kapitána tuhle simulanstkou sračku

https://www.youtube.com/watch?v=5svoGTglj9U

A to nemluvim o Ronaldovi

Reagovat
valloire

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš hlavně týmu. Každý tým má nějakého simulanta. Přestal někdo fandit PSG když přišel Neymar? Přestal někdo fandit Realu když přišel Ronaldo? To že se to člověku nelíbí neznamená že tomu klubu přestane fandit.

Reagovat
valloire

Stuani parádní góól

Reagovat
Baronne

POZDĚ. Ale přece

Reagovat
smazaný uživatel

Bastón trestá a vrací úder!

Reagovat
Jordi Alba

Alavés pěkný špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

mame v Becku nejakyho slusnyho sutera? nahradu za Munira?

Reagovat
Kluivert9

Abel Ruiz

Reagovat
technecium

Hráč s třetím největším potenciálem v FM 2019 po Mbappém a De Ligtovi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně ne.

Reagovat
Kluivert9

Místa Munira by to zvládl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl si ho hrát?

Reagovat
Kluivert9

V minulé sezóně, tuto ještě ne. To šel tak dolů?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se teda nelíbil ani loni, on hraje dobře snad jenom v mládežnických repre, kde je z něj bestie. Ale o áčku u něj zatím nemůže být řeč.

Reagovat
Kluivert9

Na těch 150 minut v lize za rozhodnutého stavu, co dostal Munir, to stačí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc je už asi měsíc zraněný a tuším do konce ledna má být mimo. Zaráží mě, že dokážeś diskutovat o hráči, kterýho si rok neviděl.

Reagovat
Kluivert9

To nemění nic na tom, co jsem napsal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ok, nechme to být.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnaiz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa mi pacil, ale v Bcku uz tusim neposobi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hra v Leganes. Toho nahradnika, miesto Denisa Suareza, robit mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

13 minut v Leganés, to je hráč pro Barcu

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Groin Injury: Feb 11, 2018 - Nov 28, 2018

Reagovat
technecium

To ale fakt nic nemění na jeho tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

To len keby nahodou niekto nesuhlasil s mojou mienkou o jeho talente. To, ze zraneny hrac nebude prinosom,je jadne.

Reagovat
PP

Jak by se nám Santi zase hodil.. to je takový pech kurevský..

Reagovat
PP

Villa - Getafe parádní druhý poločas..

Reagovat
Minister

Ten záver zápasu bol neskutočný

Reagovat
Jordi Alba

Takticky na penaltu šel hráč, kterej toho zahodí nejvíc v týmu.

Reagovat
houdic

3 týče a nedana penalta během 2 minut, paráda.

Reagovat
Minister
Reagovat
PP

zasloužili si to vyrovnat..

Reagovat
CHONG

Madrid zatím pěkné kolo, už vidím, jak to zítra posereme

Reagovat
Ed_Hazard

Nominácia:

Porteros: Navas, Luca y Casilla.

Defensas: Carvajal, Vallejo, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola y Reguilón.

Centrocampistas: Modric, Casemiro, Valverde, Isco, Ceballos y Brahim.

Delanteros: Benzema, Vinicius Jr. y Cristo.

Reagovat
misinho7

Vinco ale 2 dni bol out a netrenoval ...a kto vie ci este stale nie je out z tej chripky...ten dnes max na 10 minut ak bude zle ... skoda dnes som sa nanho tesil velmi..som zvedavy na utok zeby Isco,Karim,Brahim?

Reagovat
Ed_Hazard

Nj, aj ja. Možno nás prekvapí a pôjde od začiatku Isco by si mohol znova skúsiť F9, nech je prča

Navas - Reguilón, Ramos, Varane, Dani - Cebba, Casemiro, Modrič - Benzema, Isco, Cristo

Alebo nech je prča, namiesto Crista dať na krídlo Marcela

Reagovat
Mateo16

Nepostavit Isca a dat tam Marcela a na opacnu stranu Brahima

Marcelo - Karim - Brahim

Reagovat
Ed_Hazard

Ja vychádzam z toho hlavne, že máme Brahima len pár dní. On proste nemôže začať v základnej XI. To že si kopol chviľku v CdR ešte beriem, ale dnes? Neverím, skôr tam dá toho Crista.

Reagovat
Mateo16

Pod Solarim je vsetko mozne. Moc tomu ze da Crista neverim stale moze vytiahnut Fedeho do zalohy a Ceballosa do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano se ztratil, nebo kde je?

Reagovat
Ed_Hazard

Zranený, budúci týždeň už by mal byť k dispozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
CHONG

Rozhodnutí "trenéra"

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Ceballos - Brahim, Benzema, Isco

Jinak to snad ani nejde poskládat

Reagovat
technecium

Stegen - Pique, Rakitič, Lenglet - Dembele, Arthur, Vidal, Alba - Messi, Suaréz, Coutinho

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić může zahrát i stopera?

Reagovat
Kluivert9

Nemůže, ale hraje ho.

Reagovat
technecium

Asi tak poslední dva zápasy ho hrál

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Nemáte pravýho beka?

Reagovat
technecium

Tak na té pozici se hodí proti vysoko presujícímu týmu, protože pomáhá dobře s rozehrávkou, umí odtamtud posílat hodně dobrý míče za obranu a nejsou tam na něj takové nároky na techniku, jako výš na hřišti, takže paradoxně tam hraje líp, než ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chtěl bych to vidět i s Dembouzem nalevo a Sergim napravo jako možností pro pošetření Alby. Tento záložní systém je třeba pilovat, dává nám to další možnosti.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Teda suhlas len s Dembelem, Roberta ja v zostave vidiet nemusim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak na toho wingbacka má lepší předpoklady než Nelson, který je směrem dopředu dost limitovaný. Jako věřím tomu, že pokud by dostal několik zápasů v řadě, šlo by jeho sebevědomí rozhodně nahoru, ale toho se asi jen tak nedočkáme.

Reagovat
ADM

Jedine co ma Roberto lepsie dopredu su centre. Finalnu fazu ma Semedo fakt na urovni Deulofea, s tym ze on sa do nej vedel aspon dostat. Inak sa hlavne pohybovo Sergi nechyta, kombinacne je to casto pomale od neho a vacsinou teda nevie poslat konstruktivnu prihravku dopredu ale len smerom dozadu.. no obaja si nemaju moc co vycitat. Ale minimalne dvojka Dembs - Semedo funguje napravo asi najatraktivnejsie, Semedo dava dost overlapov a Dembele mu to tam vie poslat. A dozadu je Nelson schopny zacnytit minimalne o 3 protiutoky na zapas viac..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, ale Sergi mnohem líp chápe i Messiho styl hry, což je celkem klíčová vlastnost. Pro mě je Semedo lepší volbou do těžkých zápasů (zejména v LM), Sergi proti slabším, kde nepotřebujeme tolik bránit.

Reagovat
ADM

Zostava bez Roberta, ked je zdravy?

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom mimo nominaci a zatím žádný hejt na Valverdeho? Já snad sním!

Reagovat
technecium

Šetří ho na odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se s tím smiřujeme, že telocvikar letos nic nezmění. Už i na Raketu to opadává.

Reagovat
Phillipinho

Tak tohle rozhodnuti VARu absolutne nechapu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam bylo stažení Rodriho na Bardhiho, ne?

Reagovat
Phillipinho

Ale jako neuznat gol kvuli takovymu lehkymu drzeni, ktery se navic odehralo asi 20 vterin pred golem, ja nevim teda....

Reagovat
Fernando_Torres

Hlavně ten šašek na to kouká z metru, nepískne to, a pak se k tomu nesmyslně vrátí potom, co za půl minuty padne gól... Tohle by VAR vůbec neměl řešit, nějaký situace na půlce... Čímž samozřejmě nerosporuju to, že Rodri ho zatáhl...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Faul to byl naprosto evidentní, díky tomu jste se dostali k míči a během pár vteřin skórovali, tipuju maximálně 10. O nějaký půlminutě nemůže být řeč. VAR prozkoumává všechny góly, ve Španělsku funguje s velkým citem. Například v Itálii jsou schopni prozkoumávat situace minuty dozadu (do posledního přerušení hry), to už mi přijde za hranou.

Reagovat
Phillipinho

Hodne dobrej vykon, chybi tomu jenom gol. Vitolo vybornej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vitolo snad nejlepší poločas během působení v Atléticu, ne?

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ručka jasná..

Reagovat
Ed_Hazard

Mega luck pre Atletov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zrovna tento typ ruky se podle mě pískat nemá.

Reagovat
Ed_Hazard

Síce neumyselná a vlastne sa len podoprel aby nespadol, ale podstatne zmenila trajektóriu prihrávky. Proste jedna z kategórie smolných.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/Dwypt0FXQAAgQtN?format=jpg&name=900x900

Typický příklad náhodný neúmyslný ruky, což se řešilo speciálně před touto sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Video měl k dispozici.. tak asi byla

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně byla, ale tohle se podle pravidel pískat nemá viz příspěvek výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla, ale nemá se podle pravidel pískat..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byla = ruka

Reagovat
Kluivert9

Valverde chce náhradu za Munira

Reagovat
technecium

Tak on ho odejít nenechal

Reagovat
Kluivert9

A jakej smysl má přivádět náhradu za někoho, koho nenechal vůbec hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

ten, ze kdyz ti ho neprivedou, tak muzes na to svalit svuj pripadny neuspech

Reagovat
Kluivert9

To jedině.

Reagovat
technecium

Munir by hrál v Copě, to si jsem naprosto jistej, kdyby prodloužil smlouvu. Ale na podzim víceméně nebyl důvod moc točit sestavu, to je přece jasný, těch zápasů tam tolik není.

Reagovat
Kluivert9

Tahat sem útočníka jen kvůli Copě je blbost. To raději ať to pokryjeme z vlastních zdrojů.

Reagovat
technecium

Nejsou

Reagovat
Kluivert9

Stáhnout Arnaize, nebo konečně zkusit Abela Ruize.

Reagovat
technecium

Munir měl dostat smlouvu už před sezónou, každýmu muselo být jasný, že přes Suaréze si nezahraje, protože ten bývá minimálně zraněný a pro Barcu je nepostradatelný. Teď by se nám v Copě a v zápasech ligy před LM zatraceně hodil. Místo toho se bude shánět zase někdo jiný. Tohle jde na vrub vedení

Reagovat
Kluivert9

Jde to na vrub trenéra, kterej mu nebyl schopnej dát šanci a nedal mu absolutně žádnej důvod, proč tady ztrácet čas. Žádná perspektiva do budoucna, prostě nic. 6 nic neřešících zápasů v Copě v jeho věku fakt není důvod, proč zůstávat. Ať už s platnou smlouvou, nebo bez.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť ten jeho požadavek je naprosto legitimní

Reagovat
Kluivert9

Ne, není. Měl Alcacéra, nedával mu šanci, měl Munira, nedával mu šanci, tak proč mu přivádět dalšího útočníka? Na těch ušmudlanejch 150 minut v lize za půl roku? Stejně zas bude chtít v létě, nejpozději v zimě odejít. Všichni víme, že Suaréz bude hrát i bez nohy.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Právě přichází období, kdy Luisův backup začíná být potřebný, celý leden snad budeme hrát dva zápasy týdně díky Copě, potom přichází na řadu Liga mistrů. Munira neřeším, šel za lepším, jsem rád, že jsme mu vyšli vstříc. Ale jeho náhradu prostě potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom. Hrát s falešnou devítkou.

Reagovat
Kluivert9

U normálního trenéra by tomu tak bylo, ale toho bohužel nemáme. Já Alcacera považoval/považuji za hodně kvalitního backup útočníka, lepšího těžko dostane a jak to loni vypadalo? Loni v Copě odehrál 2 celý zápasy proti Murcii, v 7 dalších zápasech proti Vigu, Espanyolu, Valencii a Seville dostal krásných 10 minut A ligový zápasy? Před 4 těžkýma zápasama v LM proti Chelsea a Římu dostal opět úctyhodných 10 minut Kvůli tomuhle chceš přivádět někoho novýho? Nenech se vysmát...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak sám Valverde i spousta zkušených hráčů z osy mužstva několikrát potvrdili, že měli zejména před Ligou mistrů víc rotovat. Proto očekávám, že jsme se z toho poučili a bude to vypadat jinak, letos se na LM klade mnohem větší důraz než v minulosti.

Reagovat
Gazdo

Lenze nemoze sa rotovat hristo ina dva tri mesiace ked je nabitejsi program. Na to ti ziadny hrac cakat nebude aby si zahral dva tri mesiace za rok

Reagovat
Gazdo

Vies ale ono to je tak ze sportovci chcu aj hrat. Nie kazdy je spokojny s tym ze berie prachy za to ze nabera kondicku a utocnici obvzlast lebo to musia byt trochu vzdy egoisti inak by neboli utocnikmi ako raz niekto poznamenal. A ked vidis ze nedostanes sancu ani ked sua hra ako keby proti vlastnemu timu tak ta to serie

Reagovat
technecium

Suaréz je naprosto nepostradatelný ve hře Barcy. Kvůli svému pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

pohybu ala vše zadupat

Reagovat
ADM

iba potrebuje menej minut

Reagovat
Gazdo

To nikto netvrdi opak. Ide o to ze hra az nad ramec toho co by mohol a mal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vy to zase přeháníte s rotací na podzim, kdy není tolik potřeba a tým to dokáže spíš rozhodit.

Reagovat
Gazdo

Lenze potom nastupia lavickar na jar a su nerozohrani a zaklad uz unaveny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Maxi Gomez je vraj v Barce. Mozno vylet, mozno si prisiel obzriet nove pôsobisko.

Reagovat
Kluivert9

Snad ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel jenom jako turista. Jediná šance, jak bychom se mohli se Celtou domluvit, je hostovačka s povinnou výkupkou ve výši výkupky (50 mega), ale to je asi nereálný i kvůli tomu, že je Celta namočená do boje o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitní hráč ti nepřijde na lavičku, jak bylo psáno výše.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V každým velkoklubu je obrovská konkurence. Nemyslím si, že Suárez ve 32 letech je do budoucna nepřekonatelnou překážkou.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Valverdem bude. Tyhle neotřesitelné pozice jsou přítěží. Nikdo nový ti nepřijde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme v létě, jsem přesvědčený o tom, že někdo kvalitní dorazí.

Reagovat
Gazdo

Tam je dost mozno aj problem v tom ze je to messiho kamarat. A messi zas tak skoro neodide vdakabohu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to chtělo demolici, Messiho 400 gólů a šestou výhru v řadě. Posledních 5 zápasů skóre 15:1 a z toho tři výhry venku. Pěkná série

Reagovat
ADM

Neviem ci dokaze dat 400 golov za jeden zapas, ale kto, ked nie on..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

To 15:1 bude kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? Villareal 2:0, Espanyol 0:4, Levante 0:5, Celta 2:0, Getafe 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

= 5:11

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

a teď dva lehčí zápasy doma, takže máme šanci na sérii, jakou jsme v lize neměli už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

loni jsme měli dvakrát 7 výher v řadě

Reagovat
Jordi Alba

Já měl za to, že myslíš 5 zápasů proti Eibaru. Ale i tak se hodlám bránit, nebylo tam napsané, že se nezapočítává CdR.

Reagovat
Ed_Hazard

V tomto je štatistika krásna. Vieš si vyvodiť veľa výstupov a následne ten čo sa ti hodí, začneš prezentovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Definicia slova valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám teď na Everton a můžu s klidem říct, že Gomes je beznadějnej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som sa na neho tesil.

Reagovat
patas92

To bude zas chuťovka

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Vidal,Rakitič.Krásná záloha.

Reagovat
Ed_Hazard

Na goal.com zverejnili bez Vidala a s Arthurom

https://pbs.twimg.com/media/DwzazEXWkAADnQz.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Couts základ ale zase na křídle

A raketa klasika

Reagovat
roman1978

úžasně kreativní záloha - ideální pro barcelonu. ještě bych tam přidal roberta.

Reagovat
LAM

Dembele hraje líp než Coutinho-hraje Coutinho ,Vidal opět hraje místo Arthura ,Roberto místo Semeda

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to i celkem chápat. Arthura, Dembeleho, Semeda chce pošetřit na Copu. Dnes je slabší soupeř.

Reagovat
Coutinho10

no slava...konecne zaklad i v lize, ale to kridlo je na prd

Reagovat
LAM

Ideální by bylo pro nás hrát 4-2-3-1-obrana-Sergio,Arthur-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez.

Ale to se za Valverdeho opravdu nestane.

Reagovat
Coutinho10

kdyz uz Couts na kridle, tak tahle varianta by byla lepsi...to jo

Reagovat
LAM

Pro všechny.Dle mě by se tak využil konečně celej tým,ale Valverde tohle postaví jen těžko.

Reagovat
ADM

Sa snad nevraciame do pevnych cias Roberta a Coutinha

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nakonec Arthur místo Artura

Reagovat
ADM

Dnes sa Coutinho ustreli, da hattrick, Valverde sa rozhodne dat mu zaklad do konca sezony, Dembele padne u trenera do zabudnutia, preda sa, kupi sa Willian za 100mega plus Malcom, Rakiticovi sa predlzi zmluva do 2025 a mna jebne.

Reagovat
Jordi Alba

Jestli bude hrát Eibar tím svým útočným fotbalem, tak by Coutinho nemusel bejt tak trapnej a hrát něco.

Reagovat
LAM

zrovna proti otevřený obraně bude vždy lepší Dembele

Reagovat
Jordi Alba

Já je neporovnávám, píšu pouze o hráči, co bude hrát od začátku.

Reagovat
ADM

Dost som zvedavy, ako vyuzije prilezitost

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Bilbao, Sevilla přestává stíhat

Reagovat
LAM

Atleti jsou ti kdo s náma hrajou o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Leo zase přepíše dějiny svým 400 gólem

Reagovat
Visca el barca

Maxi Gomez? Že by jsme ho udělali?

Reagovat
Majk91

Roberto, Rakitic, Coutinho ... Here we go!

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaal wow to bylo kombo s Luisem

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

wow, luxusní akce a zakončení

Reagovat
REPLIKATOR

Top class football

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný Sua vole, takhle to trefit

Reagovat
blaugrana

Tak to bolo zakončenie alá nemotorný Titi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur ten pohyb s míčem, to neni Xavi ale jasnej Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma by sme naozaj mohli hrat atraktivnejsie.

Reagovat
blaugrana

Údržba od 20 minúty? Pána Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

údržba? já vidím 5 ofsajdů a x chybných a riskantních přihrávek, to vypovídá o úplném opaku

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nakopávané balony.

Reagovat
Eichel

2 strely celkovo a 1 na bránu.. skutočne obdivuhodný vykon

Reagovat
Unique

Dobrej banán

Reagovat
Visca el barca

Messi je příšerný na jeho poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, kromě jedné akce skoro nic

Reagovat
ADM

Chcel dať dnes vyniknút Coutsovi. Druhý polčas všetkých zničí.

Reagovat
Visca el barca

Ono bez pohybu se hrát hezkej fotbal nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě nevíme co hrát, není tam vize hry, myšlenka kterou by hráči měli realizovat, říkám to furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
Unique

Cucurella má háro, jak Levák Bob

Reagovat
Coutinho10

penalta

Reagovat
ADM

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ok, asi by byla prisna..

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se píská leda Salahovi.

Reagovat
ADM

Reagovat
Coutinho10

nojono...dal vcas tu ruku ze zad

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

couts dal posledni dobou zapomenout na rakitice, ale ten se zas pripomina

Reagovat
ADM

Kedy Coutinho už konečne ustojí súboj v 16ke.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je jeden z nejaktivnějších na hřišti, to Messi by se měl vzpamatovat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Couts hraje takhle pořád.

Reagovat
ADM

Ty snáď už tak 3 mesiace hovoríš presný opak všetkého

Reagovat
technecium

Klokanomet se zklidnil a Kokos se v něm shlédnul

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se snaží být aktivní, nebojí se balónů a nehraje nikdy alibisticky. Jen se mu moc nedařilo. Dnes se mu daří, tak vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho se mi líbí, dneska bych ho neprodával. Ale uvidíme, co příští týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

No a ja asi vím čím to bude, vsadil jsem na Messiho gol.

Reagovat
smazaný uživatel

sergi roberto hroznej obrancem, cucu si ho maze na chleba

Reagovat
REPLIKATOR

Vyklusávání útočníků Barcelony v ofsajdu je hrozný nešvar

Reagovat
2miguel1

Messi vam moze osrat nejaky Eibar uz to pochopte.

Reagovat
LAM

Tak ať nehraje,ale o tom to není

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dnes celé jaksi rozhárané, akce zkoušíme na risk a moc nevycházejí, ale aspoň, že vyšla ta Suárezova nádhera. Messi dnes jede asi na autopilota a těžce odpočívá...asi tím chce demonstrovat, jak málo mu záleží na osobních statistikách, když nepotřebuje 400. gól

Reagovat
smazaný uživatel

ale po skvělém a dechberoucím zápase s Getafe by vypadal i lepší zápas slabě

Reagovat
LAM

Hnus zápas co zápas.Za tohle by byl Martino vyhozenej už dvakrát.I za něj to bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

setri se na Copu

Reagovat
LAM

Ten fotbal pod Valverdem je jasně největší humus za posledních 15 let.Real je letos mimo a Atleti jsou rádi že vyhrávaj 1:0,ale kvůli tomu nemusíme předvádět něco podobnýho.

Vždyť už ani nedokážem přikovat Eibar k 16,věčný nahrávání na naší půlce a pak nákop do předu Tomu chybí nějakej herní plán nebo něco...

Hlavně ať tu nikdo nepíše že se šetříme na LM,v týhle chvíli není na co se šetřit.

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Unique

Messi na to dnes mrdá. Třeba překvapí v druhým poločase.

Reagovat
Kincl

Tak jsem dal dvojitou šanci na Real Madrid tak uvidíme :D

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska je to fakt totální hrůza. Líbí se mi snad jenom Arthur, díky kterýmu není ten brutální pressink Eibaru tak účinný. Pochválit se dá i Coutinho, který konečně dělá slušná rozhodnutí na míči, zjednodušil hru a nepřemýšlí pouze o tom, jak se dostat k zakončení. Snad se dostane do hry Dembouz, tohle je strašná nuda.

Reagovat
LAM

Bohužel až na pár zápasů těžká nuda.Opravdu už uvažuju že některý zápasy nedokoukám.Takhle děsicej fotbal hrát s tim materiálem je docela umění.

Divim se že ještě někdo chodí na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

každý není jako ty a fandí za každé příležitosti

Reagovat
Unique

Souhlasím s tebou. Já se na Barcu dívam jenom občas (časově to většinou nestihám) a vždycky chytnu špil, kterej stojí za hovno. Začínám si myslet, že mě to dělají schválně

Reagovat
Mateo16

Keylor Navas, Nacho, Sergio Ramos, Varane, Carvajal, Valverde, Casemiro, Modric, Reguilón, Benzema y Vinicius.

Nesklamal

Reagovat
Mateo16

Ako to ze neda Isca som cakal ale Reguilon na kridle ? WTF ? este aj Valverde

Reagovat
Ed_Hazard

Boha krista to čo je za paskvil On snaď skúša 3-5-2? A to som si v posledných dňoch myslel, že píšem divoké zostavy.

Reagovat
misinho7

ked uz skusa 3-5-2 tak teraz tam mal dat Marcelo toto je jak prenho..a ten valverde? wtf sak totalne priemerny hrac a Isco sedi na lavke

Reagovat
Mateo16

Pokial skusa 3-5-2 tak preco je potom Marcelo na lavicke ?

Reagovat
Ed_Hazard

No, súhlasím plne s oboma Isco a Marcelo mali hrať (aj keď marcelo ma až tak nemrzí, Regui tam jazdieva po prdeli)

Isco je ale naprostý fail. Tam to vidím na obrovský konflikt v kabíne, keď už aj Marcelo bezdôvodne sedí. Zranený nie je ...

Reagovat
Mateo16

Smutne je ze takto Solari stratil celu kabinu a uz to bude iba horsie

Reagovat
Jordi Alba

Jaký má přednosti ten Valverde? Hraje docela dost.

Reagovat
Ed_Hazard

Nevolá sa Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Na záložníka je celkem vysoký, může zahrát CDM i CAM, dynamický, docela rychlý, silný na míči. Takový pohyblivější Kroos. Dobrá střela a finální nahrávka. Zároveň si zvládá plnit své povinnosti v obraně. Mně osobně se líbí moc, jsem rád že hraje na úkor Isca. Dneska by mu to mohlo sednout, bo nastoupíme se 3 stopery, takže by mohl mít více volnosti.

Reagovat
misinho7

co to kurva je?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je na odstřel?

Reagovat
Mateo16

Solari leti ak dnes prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Mateo16

Musis byt stastny ten rozklada Real snad rychlejsie ako Mourinho vo svojich najlepsich rokoch

Reagovat
technecium

Mohl by vydržet do konce smlouvy

Reagovat
ADM

Valverde je teda agent z Madridu? Už to všetko zapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídačce: Marcelo, ISCO, Ceballos...

Reagovat
Magic player

Zkurvenec

Reagovat
smazaný uživatel

praporkari dneska mimo

Reagovat
smazaný uživatel

roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooooo

Reagovat
ADM

Roberto dnes hádal trhne rekord v prihrávkach do offsidu

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaal dobra akce a Messi dokoncil

Reagovat
smazaný uživatel

400

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

to bude zase u Lamů a Kokosů špatná nálada

Sua 1+1, just sayin

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gol Eibaru, který hovno brání. Supr. A potom spálí nespalitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
celeb

Sergi Roberto: kolky krat dnes zbytocne zabrzdil utok a nahral do uniku Coutsovi, Luisovi ci Rakyticovi o 3 sekundy neskor, nez mal?? Vzdy offside. Ako ked sa to stane jeden-dva krat, tak to clovek pochopi, ale 4-5-...??

Reagovat
ADM

Bije to do očí dnes

Reagovat
celeb

pripadne ako teraz, dostane loptu od Messiho a nikym netiesneny nahra superovi, ked ma 4 spoluhracov v 16tke. Zial u neho je to dlhodoby upadok a nevidim pre neho ziadnu buducnost v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný, jak to má Messi nadrillovany v tom zakončení. Jedním pohybem vyřadí 3 hráče a dá neomylně na zadní tyč. Nazdar.

Reagovat
Unique

Je to bůh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

joga bonito z 0, Valverde

Reagovat
Coutinho10

Whaat Couuts Brazil

Reagovat
Coutinho10

Messi takhle hezka akce

Reagovat
smazaný uživatel

SUA MOTM!!!

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Messi omfggg Sua opět skvěle

Reagovat
Coutinho10

Luis to je smršť

Reagovat
smazaný uživatel

PISTOLEROOOO

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to LAM nevidí, když už šel spát

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tam zkousel to Wagueho namisto roberta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nádherný akce Ideální čas to pořádně protočit.

Reagovat
ADM

Vystriedajte toho Roberta lebo to nedávam..

Reagovat
smazaný uživatel

v dnešním zápase nahrál přesně na polovinu gólů, co Semedo za dva roky v Barce ale jasně, dojebal toho dnes hodně

Reagovat
ADM

Však ako som písal vyššie, oni dvaja majú nedostatky na rovnakej úrovni s tým, že Sergi má lepšiu finálnu fázu, ale prisahám bohu že to tam dnes Roberto poslal minimálne 5-6x do offsidu tým, že držal loptu zbytočne. Na odstrel

Reagovat
smazaný uživatel

A prostě nesunda Raketu.

Reagovat
Coutinho10

hoho nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

On vážně zkusí Coutse v záloze . Jen škoda že šel dolů Arthur. Mělo jít kopyto

Reagovat
ADM

Tvl, už stačí. Raketa očividne nemá žiadny problém fyzicky, Arthur tam ledva dýcha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho problémy jsou herní

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, začne to tam až když nemám možnost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že hráči mají pokyny, aby se v domácích zápasech šetřili...stačilo na pár minut zvýšit otáčky a Eibar byl bez šance. Mimojiné to bude taky důvod, proč teď venku hrajeme líp. Nebo to bude všechno jenom náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tuhle patu uz Alba prepisknul

Reagovat
dextroza_m

Couts tam sice dnes nějakou ztrátu měl, ale jinak je top... ten driblink

Reagovat
Coutinho10

dobra sajtlicka, skoda..malem to Messi mel

Reagovat
smazaný uživatel

neni arthur a nejsme schopni prejit na druhou pulku

Reagovat
dextroza_m

Udržovačka na bjejky

Reagovat
CHONG

No do piči, ta sestava

Reagovat
Baronne

Velká marodka ne?

Reagovat
CHONG

Ale i tak je to dost obskurní.

Reagovat
ADM

Ale hej, dnes Couts

Reagovat
Coutinho10

dneska to byla super show nejenom od Coutse

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nehral spatne, ale cakas este viac.

Reagovat
smazaný uživatel

cakam

Reagovat
Coutinho10

herně jsem spokojený, ale potenciál má určitě větší, aby dával a připravoval góly jako v LFC

Reagovat
Messiáš

Reagovat
misinho7

no pri tej dnesnej zostave len dufat ze sa ukopne Karim alebo nas 18 rocny zazrak znova nieco vymysli .... a ten Isco na lavicke

Reagovat
LAM

Po sezoně půjde společně s Modričem a Marcelem.

Reagovat
Mateo16

Ani Junior Firpo dnes nehra

Reagovat
misinho7

sak to by sme mali byt radi

Reagovat
Messiáš

Je zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si k přímákům stoupá Ramos? To za chvíli bude chytat i penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na hřišti není Bale, Asensio, Kroos ani Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič nic?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
valloire

nejlepší fotbalista světa

Reagovat
Jerichoo

Lebo ich kope veľmi slušne

Reagovat
misinho7

jooo Luka

Reagovat
Ed_Hazard

Luka

No ale taký chaos som z našej strany už velmi dlho nevidel. Hráči absolútne nevedia kde sa majú pohybovať. Ak sme doteraz nemali systém, tak neviem ako nazvať toto...

Reagovat
vilp

Benzema mohl nahrát Viníciusovi už asi 4x do šance a místo toho se radši vždy otočí někam na druhou stranu...

Reagovat
vilp

Tak přece.

Reagovat
Mateo16

Ten Carvalho je neuveritelny drevak

Reagovat
Ed_Hazard

Casemiro uplne v lese...teraz zobral čistú loptu Varanemu a prihral ju protihráčovi?

Reagovat
misinho7

Casemiro je neuveritelne zly...uz nech sa vrati Llorente

Reagovat
vilp

Takhle zkurvit čistý gól...

Reagovat
Magic player

Nejsi Guti.

Reagovat
misinho7

Valverde sa hraje na Gutiho..takto dojebat totalnu tutovku

Reagovat
Mateo16

Valverde ja som vedel presne ako to dopadne ked bezal tak ako drevak

Reagovat
Ed_Hazard

Klud, myslel to dobre. Bohužiaľ nevyšlo...a Benz neviem kam bežal, ja som čakal že to dá pätou Mladé ucho, nestrelec, bránený a už z uhla

Reagovat
Mateo16

ked si pozres spomanely zaber zakoncoval neprihraval

Reagovat
PP

až do finálky to udělal parádně.. pak z toho udělal frašku no.

Reagovat
Mateo16

Slusny beton ale Mourinho by bol pysny

Reagovat
Ed_Hazard

Zlomený prst?

Reagovat
Mateo16

Ufff ten prst

Reagovat
misinho7

nech sa zrani este aj Karim a mozem to cele zabalit

Reagovat
misinho7

mozme*

Reagovat
smazaný uživatel

bartra, kill them all

Reagovat
Ed_Hazard

ban

Reagovat
smazaný uživatel

bar

Reagovat
Mateo16

Neviem ci vam to pride ako EC. Staticky beton a invidualna akcia Modrica , nehovoriac ze Betis ma tak tragicky prechod do utoku a nikdo neni schopny nieco vytvorit.

Tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

bartra, namaze modricovi na gol a pak sejme benzina

Reagovat
Mateo16

Lo Celso ako Messi a jeden z tych dvoch Ramos , Casemiro dnes pojdu na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro má za poslední 3 zápasy tak 30 faulů, hroznej hráč

Reagovat
Kokesh

Jako na to, v kolika hracích Betis útočí a jak riskantně se snaží hrát, jsou úplně bezzubý. Podobne se Zidanovi podařilo odzbrojit i Sevillu, i když to nakonec výsledkově nedopadlo...zatím teda Solari plusko, uvidíme co druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně, jenom by to chtělo líp řešit protiútoky, kterých sme měli požehnaně.

Reagovat
Kokesh

Tak třeba Vincek po letech spíše staticke útočné hry působí jako zjevení. Náběhy, nabízení, vše ve skvělé rychlosti...ani se nedivím, že ho nikdo neumí z našich využít.

Reagovat
PP

hezky zavřené, to je fakt..

Reagovat
Ed_Hazard

Však hráme absolútny beton, bez kreativity, bez chcenia hrať futbal. Lukov gól bolo dielo šťastia. Na to sa hrať nedá...

Reagovat
Greny

po dlouhe dobe vidim Real a teda toto je masakr .. to tak hrajete furt? moc Spanelskou ligu nesleduji

Reagovat
misinho7

nehrajeme tak nikdy dnes je to extrem..inokedy sa snazime hrat utocne ale je to cele bez napadu a na nahodu..dnes to ma aspon system

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to bývá obráceně. Real útočí do zavřené obrany a z brejků dostává góly.

Reagovat
Greny

ok diky

Reagovat
Mateo16

Jedine co dokazeme proti takto tragickemu Betisu su odkopvane lopty skvela taktika

Reagovat
misinho7

Nema dnes Vinco viac ziskanych lopt nez Case? inac Cristo v utoku..no dnes to je ako keby sme pzoerali na Castillu

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ano. Podle mě má dokonce více brankářských zákroků jako Navas.

Reagovat
Kokesh

Case porad bez karty

Reagovat
Ed_Hazard

Toto nevydržíme. Pokiaľ nedáme z brejku na 0:2, tak ho tam Betis skôr či neskôr zasunie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Toto EL Classico hrame zatial skvelo

Reagovat
Ed_Hazard

Bartra by mal dostať kolíkmi na nos. To už neni možné, prasa katalánske...

Reagovat
Anacron

Hoši kam jsme se to dostali. Tuhle sestavu mi někdo ukázat 2 roky zpátky tak ho pošlu za cvokařem.

Reagovat
Greny

ty jo uz s Realem hraje beton i rozhodci .. krasny cisty telo

Reagovat
smazaný uživatel

72:28 držení míče pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme se zbavili Mayorala..

Reagovat
Mateo16

Toto ale nebol offside

Reagovat
Ed_Hazard

To by nemal byť offside

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi prislo, chybi ta lajna co byla loni

Reagovat
vilp

Z toho ještě bude prohra.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

GOLAAAAAASSOSOOOOOOO pre Solariho

Reagovat
smazaný uživatel

dobře VAR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Visca el Bartra

Reagovat
Generalní Gladiator

var byl realu čert dlužnej

Reagovat
Pesojen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra

Reagovat
Robbie

3-5-2 je pro Real uplne TOP rozestaveni, offenzivni hraci nema, chtelo by to de Ligta do te trojice De Ligt-S.Ramos-Varane by vypadalo luxusne, strasne se mi libi jako wingbaci Carvajal a Marcelo

Reagovat
Anacron

To bylo nevyhnutelný, body si nezasloužime za ten hnus. Jinak video

Reagovat
valloire

takže jsme nasadili 5 obránců a 2 defenzivní záložníky Solari vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jak my trenéři by se měli poučit z MU, že Mourkova taktika je už zastaralá.

Reagovat
janinho

a najlepšie je že Solariho Perez nahradi práve Zozem... ťažká sezóna pre madridistas

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso ta přihrávka na gól..

Reagovat
Mateo16

Potrebujes vyhrat preco nemat utok Vinicius , Cristio, Ceballos Strasny keket

Reagovat
Greny

na druhou stranu se pomale nedostali ke strele tak je to asi jedno

Reagovat
dextroza_m

73-27 pro Betis drzeni mice? Co by jejich trener hral s Barcou??

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme příští rok

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Jerichoo

Solari to úplne sabotuje, len nejako nerozumiem prečo

Reagovat
Visca el barca

Pustit Lo Celsa byl opravdu tah Teď jim tam hrajou obránci

Reagovat
Anacron

Bejt Iscem tak už mě ten kokot na lavičce neuvidí.

Reagovat
dextroza_m

Nastesti nejsi, trener 》hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Betis si nás školí, jak malý kluky.. Perezi vypadni

Reagovat
Ed_Hazard

A tretie striedanie Brahim. Marcelo s Iscom si ďalej sedia na lavičke

Po zápase nakopať Solariho doprdele a zajtra nech už je 50km od Madridu. Takto odsabotovať zápas som v profi futbale snaď ešte nevidel.

Reagovat
Anacron

Co 50km. Nechat v Seville.

Reagovat
Greny

Isco a Marcelo maji nejaky problem s trenerem ? nebo nesedi do taktickych planu jak Ozil Emerymu v Arsenalu

Reagovat
ADM

Marcelo to fláka dozadu a Isco má problém no

Reagovat
ADM

Ako ja viem, že Marcelo hrá hovno, ale neposlať ho tam ...

Reagovat
misinho7

ok cize nas utok .. 18 r 19 r 19 r v lige v tazkom zapase

Reagovat
Murena

Reagovat
vilp

Solari genius.

Reagovat
Greny

ty vole on to trefil

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

EASY 3 BODY

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Mateo16

JEBNE MA

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Solarimu bych pridal jeste sezonu, treba v nem neco je...

Reagovat
smazaný uživatel

SOLARIHO TAKTICKÁ VÝUKA

Reagovat
patas92

Se queda

Reagovat
Anacron

Solari bůh

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol Ceballos tzv. na Ronalda

Reagovat
Visca el barca

Ten by trefil zeď.

Reagovat
Ed_Hazard

Na jednej strane Casemiro, na druhej Carvalho. Jeden väčší virtuóz ako druhý. Vyzerajú akoby sa venovali do dnes uplne inému športu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že Casemiro zařídil jeho jedinou povedenou akcou v zápase tu standartku

Reagovat
valloire

zkušený hráč ví přesně, kdy má takovou akci předvést

Reagovat
smazaný uživatel

nj golman espanyolu a jeste byl na uceni u llorise

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický Ceballos, dobře si Betis povodil To je snad jediný hráč Realu, který mě nějakým způsobem baví.

Reagovat
Mateo16

JASNA PENALTA PISKAJ TO

Reagovat
PP

Wow.. Lo Celso je k mání tak za kolik? Do Arsenalu by krásně sednul..

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso je skvělej..

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Mateo16

Nech uz ta spina Solari vypadne betonovat proti takym tragedom ty vole to je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Co by si s tim týmem chtěl dělat jiného?

Reagovat
Generalní Gladiator

takový zápasy vyhrávaj tituly

Reagovat
Anacron

Jo ale když máš takových výkonů 5 za sezónu. Ne 35.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to drženi balonu bude náš rekord ne? 26% to sme nemívali ani pod mourinhem v klasiku

Reagovat
Ed_Hazard

V suchom triku

Reagovat
valloire

mi sme vihrály i bez trenéra

Reagovat
CHONG

Dani moc pěkně, důležité tři body, ale v létě musí přijít fakt zemětřesení, protože ta predvaděná hra je něco úděsného.

Reagovat
valloire

Dneska to nebyl Bílý balet, ale Bílá zeď.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Mateo16

Dnesny utok Brahim - Vinicius - Cristo iba odzrkadluje tu strasnu tragediu. Aj ked Vinicius ten prvy polcas hral celkom slusne

Reagovat
valloire

Don Alfredo se obrací v hrobě. Děkujeme Flo.

Reagovat
CHONG

A Madrid tohle kolo plný počet bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim už hrál víc minut než Isco..

Reagovat
Dr. Admess

Není někde nějaká sekce, kde se diskutuje o NFL, prosím?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele