LaLiga - preview 1. kola

16.08.2019, 08:49, aktualizováno 18.08.2019, 09:24
Previews
Posledních osm týmů dnes odstartuje novou sezonu španělské nejvyšší soutěže. Atlético i přes změny spřádá další plány na boj o příčky nejvyšší a na úvod ho čeká derby proti Getafe. Obměněná Sevilla cestuje na půdu Espanyolu, Alavés se střetne s Levante a ambiciózní Betis je favoritem souboje s Valladolidem...
Deportivo Alavés - Levante UD  (neděle 17:00)
Levante v minulé sezoně jen těsně uniklo sestupu a pokusí se letos ukázat víc kvality. Jeho první zastávka se odehraje na Estadio Mendizorrotza v Alavésu. Tomu se nepovedla koncovka posledního ročníku a na domácí půdě bude chtít odstartovat lépe.

Alavés byl dlouho příjemným překvapením pro nejednoho znalce LaLigy, neboť v první polovině sahal po pohárech. Chvíli se ocital i na čtvrtém místě a vypadalo to, že bude velké hráče hodně prohánět. Nakonec ze snu o pohárech nic nebylo, protože po propadu formy se Deportivo usídlilo až na konečném 11. místě.

Aby se to týmu trenéra Garitana nestalo znovu, byl Depor hodně aktivní v přebudovávání kádru a jeho přípravě na novou sezonu. Do týmu přibyli hráči jako Lucas Pérez, Joselu, Pere Pons nebo Aleix Vidal, kteří mají shodný apetit po základní jedenáctce a mohli by Deportivu hodně pomoct. Především od Péreze si trenér Asier Garitano hodně slibuje.

"Je to pro nás velká posila, o kterou jsme hodně stáli a snažili se ji získat už dlouho. Sledovali jsme jeho výkony a je to typologicky hráč přesně pro nás. Jsem moc rád, že se vedení povedlo jej získat, protože nám Lucas svými zkušenostmi i uměním hodně pomůže. Jsem přesvědčen, že do nové sezony můžeme jít s nadšením a očekáváním dobrého ročníku," míní Garitano.

Do zápasu domácí nemohou využít služeb zraněného Burguie a kromě něj má menší zdravotní potíže také Victor Laguardia. Levante má jen jednoho zraněného hráče, kterým je Cheick Doukouré. Do základní sestavy by se měl podívat Oscar Duarte, který nedávno přišel z Realu Sociedad.

Hosté se zachránili v podstatě až během posledních pěti zápasů loňského ročníku. V nich prohráli jen jednou a připsali si deset bodů. Tentokrát by moc rádi vkročili do sezony lépe, jenže zrovna soupeř jako Deportivo pro ně není nejlepším odrazovým můstkem. Levante se totiž za posledních 15 let z jeho trávníku nevracelo jako vítěz ani jednou a celkově jej porazilo jen při jedné příležitosti.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Ely, Maripan, Duarte - Aleix, Pere Pons, Pina, Rioja - Lucas Pérez, Joselu
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Coke, Duarte, Vezo, Toño - Vukčević, Campaña, Hernani, Bardhi - Morales - Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.29 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Velkou obměnou prošla v letní přestávce Sevilla. Po návratu sportovního ředitele Monchiho se v Andalusii změnilo snad všechno. Nový sportovní ředitel, nový trenér a noví hráči. Sevilla je zkrátka nová a jak to Los Rojiblancos půjde ukáže už první kolo na půdě nevyzpytatelného Espanyolu. Také Katalánci v létě kupovali i prodávali a na rozdíl od Sevilly už zasáhli do čtyřech soutěžních utkání Evropské ligy.

Sevilla zažila velké zemětřesení a po příchodu staronového sportovního ředitele Monchiho vyměnila snad vše, co šlo. Novým trenérem se stal Julen Lopetegui, který na sebe negativně upozornil na lavičce španělské reprezentace a posléze Realu Madrid a následně začali do sevillského celku putovat noví a noví hráči. Přišli Óliver Torres, Fernando, Reguillón, Koundé, Ocampos, Luuk de Jong, Joan Jordán, Gudelj, Dabur nebo naposledy Rony Lopes. Opačný směrem, tedy ze Sevilly, putovali Promes, Silva, Vidal, Mesa, Mercado, Sarabia nebo Ben Yedder.

Předsezonní příprava ukázala, že by nový tým mohl dobře šlapat, Lopeteguiho svěřenci dokázali porazit vítěze Ligy mistrů FC Liverpool, ale až ostré soutěžní klání ukáže, jak na tom Los Rojiblancos skutečně jsou. Sevillu čeká těžké první kolo na půdě katalánského Espanyolu, který v létě rovněž zaznamenal klíčové změny.

Podobně jako Sevilla má i Espanyol nového trenéra. Betis z klubu vykoupil Rubiho a na lavičku usedl David Gallego. Ten už ale nebude mít k dispozici loňské opory Hermosa a Borju Iglesiase. Prvně jmenovaný zamířil do Atlética Madrid, druhý posílil Betis. Nejvýraznější posilou Periquitos je křídelník Matías Vargas z Vélezu Sarsfield.

Seville se na El-Pratu poměrně daří. V minulé i předminulé sezoně tu vyhrála aniž by inkasovala, ale vzhledem k velkým změnám v jejím kádru se očekává o dost těžší zápas. Espanyol chce hrát nahoře, rád by se znovu zapojil do bojů o evropské poháry, ale bez Iglesiase či Hermosa to bude složité. Katalánský celek navíc čeká boj na vice frontách, pokud úspěšně zvládne kvalifikaci Evropské ligy.

Dosud Espanyol zasáhl do čtyřech zápasů a všechny bez problémů vyhrál. Nejprve vyřadil Stjarnan a poté i švýcarský Luzern. Právě herní praxe i domácí prostředí by měly hrát Espanyolu do karet.

Espanyol bude v prvním kole bez Pabla Piattiho i Davida Lópeze. Seville zase nepomůže tvůrce Éver Banega.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Pedrosa, L.López, Naldo, J.López - Vargas, Roca, Darder, Melendo - Ferreyra, Lei
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Koundé, Carrico, Escudero - Torres, Fernando, Jordán - Ocampos, Jong, Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.39 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Real Valladolid  (neděle 21:00)
Ve stínu korupční aféry vstupuje do nového ročníku Real Valladolid, jehož hlavním ambicí je klidná záchrana. Hned na úvod to však Pucelanos nebudou mít jednoduché, Betis chce hrát letos vysoko a dobrý začátek, zvláště v domácím prostředí, je důležitým předpokladem. Betis se sice před sezonou rozloučil s Giovanim Lo Celsem, zato však přivedl zajímavé akvizice Borju Iglesiase nebo někdejšího kapitána Lyonu Nabila Fékira. Změnou prošel i trenérský post a ligovou premiéru si odbude kouč Rubi.

V Andalusii bylo léto hodně zajímavé a královský klub se nakonec musel rozloučit s Giovanim Lo Celsem. Argentinský záložník zažil v Betisu hodně povedenou sezonu a nakonec se rozhodl odejít do týmu finalisty Ligy mistrů Tottenhamu Hotspur. Vedení klubu však v žádném případě nezahálelo a přivedlo hodně zajímavé posily Pedrazu, Juanmiho, Emersona, Borju Iglesiase nebo Nabila Fékira z francouzského Lyonu. Změnou prošel i trenérský post a Quiqueho Sétiena nahradil Rubi.

Betis chce letos hrát o poháry a nejlépe ze všeho o první čtyřku. Loni mu start do sezony vůbec nevyšel, před vlastními diváky prohrál zahajovací kolo s Levante ostudně 0:3. Nyní stadion Benita Villamarína očekává lepší výsledek, koneckonců Betis bude proti Valladolidu favoritem, přestože loni domácí zápas překvapivě prohrál. Výhru Valladolidu zařídil jedinou brankou Antoňito.

Valladolid se minulou sezonu jen tak tak zachránil a letos by si rád zajistil záchranu s o poznání větším předstihem. Více než nadcházející sezona se ve Valladolidu propírá sázkařská aféra, do které se klub prostřednictvím některých hráčů namočil. Podle policejních odposlechů mělo dojít k ovlivnění zápasu mezi Valladolidem a Valencií.

Pucelanos se snaží plně koncentrovat na nadcházející zápas na půdě Betisu, kde se jim s výjimkou loňského roku vůbec nedaří. Zmíněná výhra 1:0 je totiž v celé historii vzájemných zápasů ojedinělá.

Sevillský celek je, zdá se, v kompletním složení, což úplně neplatí o Valladolidu. Kouč Sergio bude s jistotou postrádat Luismiho i Oscára Plaňa.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Pedraza, Bartra, Sidnei, Emerson - Carvalho, Kaptoum - Joaquín, Canales, Fékir - Juanmi
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antoňito, Fernandez, Olivas, Nacho - Plaňo, Alcaraz, Míchel, Villa - Guardiola, Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.88 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Getafe CF  (neděle 22:00)
Výrazně pozměněné Atlético Madrid rozjede novou sezonu malým městským derby proti Getafe a jak si Simeoneho tým povede, je prozatím otázkou. Atlético nemělo vůbec špatnou přípravu, největší rivalové z Realu by mohli vyprávět, ale soutěžní zápas je přeci jenom něco docela jiného. Los Colchoneros znovu hodlají nahánět Barcelonu a hrát důležitou roli v Evropě, jak ligový debut proti loni pátému Getafe zvládnou?

Diego Simeone je u kormidla Atletů už přes sedm let, což z něj činí služebně nejvěrnějšího kouče ze současných lodivodů v LaLize, ale ještě nikdy se nestalo, aby jeho kádr doznal takového zemětřesení jako letos v létě. Atlético už v dřívějších sezonách pouštělo své elitní střelce do jiných klubů, ale tentokrát odešlo hned několik výrazných tváří. Tou největší je bezesporu Antoine Griezmann, který přestoupil do konkurenční Barcelony. Dalšími odchozími jsou dlouholetý šéf obrany Diego Godín (Inter), Lucas Hernández (Bayern), Filipe Luís (Flamengo), Rodri (Manchester City) nebo Juanfran (Sao Paolo).

Atlético muselo logicky některé hráče přivést a největší pozornost vyvolal přestup talentovaného Portugalce Joãa Félixe, který do Madridu dorazil z Benfiky Lisabon za úctyhodných 126 milionů eur. Félix není jedinou posilou z Benfiky, Simeone si dále přivedl i útočníka Ivana Šaponjiće. Dalšími příchozími jsou Mario Hermoso s Espanyolu nebo Kieran Trippier z Tottenhamu Hotspur.

Los Colchoneros se na úvod soutěže musí popasovat s Getafe a i přes odchody opor si v přípravě nevedli vůbec špatně a porazit dokázali velikány jako Juventus nebo Real Madrid. Městského rivala dokonce zesměšnili sedmi brankami. Dobrou formu bude chtít Simeone vidět i proti Getafe, se kterými mají Colchoneros výrazně lepší vzájemnou bilanci. Getafe naposledy porazilo Atlety v roce 2011! Atlético vyhrálo deset zápasů v řadě a tři body se očekávají i na samotném startu nové sezony.

"Postavíme se soupeři, který měl fantastickou sezonu a navíc má trenéra, který od vás hodně vyžaduje. Zítra to bude těžký zápas, úplně jiný, než ty které jsme hráli před sezonou a to kvůli vlastnostem soupeře, které má v ofenzívě," varoval populární "Cholo" Simeone.

Vzájemná bilance sice Getafe nesvědčí, na druhou stranu Azulones nemají co ztratit a i když v minulé sezoně s Atléticem prohráli, nakonec si v celkovém kontextu vedli skvěle a až v posledních kolech přišli o možnost zahrát si Ligu mistrů. Zopakovat páté místo bude pro celý tým včetně trenéra Pepeho Bordaláse tvrdým oříškem.

Getafe nijak zvlášť neoslabilo, ale ani neposílilo, takže Bordalás má pro sezonu 2019/2020 takřka totožný tým. Je otázkou, zdali ještě do Anglie nepřestoupí Dakonam Djené, o jehož služby má zájem Leicester City.

Co se týče absencí, Atléticu nepomohou Vršaljko a potrestaní Correa s Diegem Costou. Ángel Correa je navíc stále spojován s případným odchodem do AC Milán. Getafe bude postrádat Ndiayeho, Antunese a Portilla.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Giménez, Savić, Trippier - Lemar, Llorente, Ňíguez, Koke - Félix, Morata
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Cabrera, García - Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Molina
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (sobota 17:00)
Sobotní program 1. kola nejvyšší španělské ligy nabídne hned na úvod další hvězdné hráče. Do Viga totiž zavítá Real Madrid, kterému v přípravě zatím forma zas tak moc nepřála. Napraví si reputaci proti domácí Celtě?

Real Madrid pokračuje v novém cyklu, který má již od konce minulé sezony zaštiťovat Zinedine Zidane. Francouzský elegán patří k nejlepším trenérům současnosti a s Realem mu to dlouhodobě vycházelo. Šéfování slavného celku dostal na starosti podruhé ještě v minulé sezoně, ale teprve nyní se může opravdu mluvit o novém začátku. Královský klub totiž dostal nový kabát.

Doposud Real utratil za pět hráčů už více než 300 milionů eur, takže Zidanem požadovaná přestavba probíhá naplno. A nákladným investicím stále ještě nemusí být konec. Bělostný dres budou nově oblékat hvězdy jako Eden Hazard, Luka Jović nebo Éder Militão, k nimž se přidávají také Rodrygo s Ferlandem Mendym. S nimi chce trenér Zidane dosáhnout na svůj cíl.

"Naší prioritou pro tento rok je LaLiga. To pro mě byla vždycky ta nejvyšší meta, protože v lize je titul nejtěžší ze všeho. Žádné ostatní soutěže, do kterých zasáhneme, samozřejmě nehodláme podceňovat, ale liga musí být naší prioritou. Důležité bude, jaké poučení si vezmeme z naší předsezónní přípravy. Chceme ve Vigu začít výhrou a pak v nich pokračovat až do konce," sdělil Zidane v rozhovoru pro deník Marca.

Real má co napravovat, neboť poslední ligový ročník se mu hrubě nepovedl. Doposud se v historii Realu povedlo jen sedmi mužům na lavičce, že by vyhráli alespoň dva ligové tituly a Zidane mezi ně zatím nepatří. Pořád ale královskému klubu patří primát v tom, že nikdo nevyhrál ligu tolikrát (33krát).

Poslední dobou se mu to ale tolik nedaří a už osmkrát v posledních jedenácti ročnících slavila katalánská Barcelona. Stále častěji se navíc ke slovu dostává Atlético Madrid, které i letos solidně posílilo. To všechno si Celta velmi dobře uvědomuje - v soubojích s Realem nikdy nebyla favoritem.

V rámci ligy vyhrála Celta nad Bílým baletem na domácí půdě stadionu Balaídos naposledy v roce 2014. Teď se v bojích s ním bude muset obejít bez zraněných hráčů jako Yokuslu, Yuncá, Mina nebo Álvaréz. Realu budou scházet Hazard, Mendy a Asensio s Rodrygem.

Celta Vigo má taky v nadcházejícím ročníku co napravovat, protože její poslední 16. místo rozhodně fanoušky nepotěšilo. Zkušený trenér Fran Escriba si ke zlepšení výsledků vytipoval mnoho posil a prozatím dostal třeba Santiho Minu, Papeho Cheikha nebo největší investici, barcelonského záložníka Denise Suáreze. A tím vedení nehodlá končit, takže projekt Celty by opět mohl být hodně ambiciózní.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Aidoo, Araujo, Olaza - Méndez, Lobotka, Beltran, Denis Suárez - Iago Aspas, Gabriel Fernande
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Varane, Sergio Ramos, Militao - Carvajal, Modrić, Casemiro, Kroos, Marcelo - Isco, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.97 - 4.28 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (sobota 19:00)
Valencia zakončila minulou sezonu tím nejlepším možným způsobem, když po jedenácti letech opět vyhrála španělský pohár. První opravdu ostré utkání v nové sezoně je na programu už v sobotu v podvečer, kdy se na Mestalle objeví Real Sociedad.

Trenér Marcelino si po skončení sezony mohl klidně říct, že teď už viděl všechno, že už ho nic nepřekvapí. A možná by měl pravdu. První polovina loňské sezony totiž Valencii naprosto nevycházela a podle mnoha zdrojů neměl Marcelino daleko k vyhazovu. Vedení mu ale dalo dostatek šancí a prostoru, za což se mu zkušený taktik vrchovatou měrou odvděčil. Valencia vyhrála Copa del Rey, když si ve finále poradila s Barcelonou, a ještě k tomu se kvalifikovala do Ligy mistrů!

Od té doby se kádr Netopýrů hodně změnil. Přišli noví hráči jako Eliaquim Mangala, Jaume Costa, Jasper Cillessen nebo především útočník Maxi Gómez, jenž vyšel vedení klubu na 50 milionů eur. A jeho góly budou hodně potřeba, neboť v klubu už nejsou ofenzivní tahouni jako Santi Mina nebo naposledy také Rodrigo.

Trenér Marcelino je přesto přesvědčen, že si s mnoha změnami jeho tým postupně poradí. "Samozřejmě to bude velká změna, jako vždycky, když odejdou velcí hráči. O to větší výzva to ale je a já mám výzvy rád. Věřím, že se postupem času dokážeme sehrát dostatečně a že jsme přes léto posílili. Naším cílem pořád zůstává Liga mistrů," dodal zkušený taktik Los Che.

Do základu by měl od prvních minut poslat novou akvizici v podobě Gómeze, který se zřejmě postaví vedle Kevina Gameira. Na lavičce náhradníků nebude Álvaro Medrán, který laboruje se zraněním. Kromě Medrána potkal stejný osud také Lee Kang-Ina.

První start za Real Sociedad si mezi třemi tyčemi nejspíš připíše muž, který má za sebou hodně zajímavý přesun. Brankář Álex Remiro totiž do San Sebastianu přišel z týmu konkurenčního rivala, Athleticu Bilbao. Jinak ale Real Sociedad posiloval především v útoku. Z Girony koupil veterána Portua a z Dortmundu mladou pušku Alexandera Isaka.

Velkou posilou a kreativním mozkem celého Realu Sociedad by pak v sezoně měl být zejména mladý talent Martin Ødegaard, který zde hostuje z Realu Madrid. Hosté budou v utkání prvního kola postrádat také několik tváří a zejména duo Asier Illarramendi - Willian José se zřejmě nestihne uzdravit. Kromě nich schází také Mobido Sagnan.

La Real toho s Netopýry na jejich půdě sehrál už poměrně dost, ale že by se mu nějak zvlášť dařilo, to se říct nedá. Od roku 2000 vyhrál ve Valencii jen pět ligových klání, což se bude snažit napravit.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Piccini, Garay, Gabriel, Jaume Costa - Carlos Soler, Coquelin, Kondogbia, Guedes - Gameiro, Maxi Gómez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Aihen - Merino, Illaramendi, Ødegaard - Januzaj, Willian José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.79 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - SD Eibar  (sobota 20:00)
Na scénu nejvyšší španělské soutěže se vrací RCD Mallorca, která se v prvním kole střetne s Eibarem. Los Bermellones hráli první ligu naposledy v ročníku 2012/2013, tedy v době, kdy se jejich soupeř nacházel ve třetí lize. Oba celky od té doby nabraly opačný směr, Mallorca se propadla o dvě soutěže níže, zatímco Eibar se postupně usadil v LaLize. Po všemožných peripetiích a především loňské skvělé sezoně ze strany ostrovanů se mohou týmy spolu konečně utkat.

Postup Mallorcy znovu mezi výkvět Španělska zasluhuje velký obdiv. Ještě před dvěma lety byl tým ponížen sestupem do třetí ligy a teprve minulou sezony se coby nováček vrátil o stupínek výše. Už ve třetí lize se ujal kormidla kouč Vicente Moreno a v LaLize2 s Los Bermellones obsadil "až" páté místo. To stačilo na play-off, ve kterém Mallorca na cestě za postupem vyšachovala Albacete a zejména Deportivo La Coruňa. Na Riazoru Morenovi hoši prohráli 0:2, aby v odvetě zvítězili tříbrankovým rozdílem a dokonali senzační postup.

Hned po postupu se vedení vložilo do shánění nových posil a na Estadio Iberostar přivedlo Valjenta, Budimira, Trajkovskiho, Agbenyena, Alegríu, srbské hráče Zlatanoviće se Sedlarem a především z francouzské Remeše útočníka Pabla Chavarríu. V LaLize tak bude bojovat o poznání jiný tým, než ten který vybojoval postup, byť základní kostra zůstává včetně střelce Laga Júniora. Cílem Mallorcy bude v první sezoně po postupu především záchrana, dosáhne na ní?

Ne Estadio Iberostar zavítá v prvním kole Eibar, který loni skončil na bezpečném dvanáctém místě a stejný výsledek by byl úspěchem i tentokrát. Baskům velmi pomohlo pravidelné sbírání bodů, vždyť nejdelší série ligových porážek se zastavila na čísle 2. Tři porážky v řadě je něco, co Mendilibarův tým nepoznal.

Eibar v létě ztratil Joana Jordána, který Baskicko vyměnil za Andalusii, konkrétně Sevillu. Na druhou stranu přišli Tejero, Yriarte, Bigas, Edu Expósito nebo Takashi Inu, takže Azulgranas by měli být ještě silnější.

José Luis Mendilibar bude pro první kolo postrádat Papeho Diopa a Coteho, oba mají blíže nespecifikované zdravotní problémy. Ztráty hlásí i domácí strana, Aridai Cabrera i Toni Prats jsou zranění, zatímco Marc Pedraza je v trestu. Nejistý je i start Josepha Seňého.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Paunović - Agbenyenu, Raíllo, Valjent, Sastre - Sevilla, Baba, Febas - Júnior, Budimir, Rodríguez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Arbilla, Ramis, Tejero - León, Expósito, Escalante, Orellana - García, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.22 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Sobotní večer bude patřit dvěma zápasům od devíti hodin a právě tehdy je naplánován výkop pro dalšího nováčka první ligy. Tím je Osasuna, která zahájí svou dlouhou a náročnou pouť za setrváním mezi elitou na půdě Leganésu.

Leganés má za sebou poměrně povedenou sezonu, přestože v závěru už mu evidentně docházely síly. I přesto se dokázal udržet na sympatickém 13. místě s dostatečně velkým náskokem na sestupovou propast a starosti s ní spojené. V novém ročníku by se klub z dvousettisícového města poblíž Madridu rád uchytil ještě výš.

S účastí v první lize nemají Okurky, jak se klubu přezdívá, moc zkušeností. Fungují v ní teprve od sezony 2015/2016. To Osasuna je poměrně známým účastníkem elitního uskupení, protože založena byla už v roce 1920 a do druhé ligy padá spíše ve výjimečných případech.

Leganés byl přes léto hodně aktivním týmem na přestupovém trhu a přivedl do týmu hned 13 nových hráčů. Jediným hráčem, který nebude pro první utkání nového ročníku k dispozici, je zkušený útočník Alexander Szymanowski. Hosté mají na opačné straně mnohem větší potíže, neboť na jejich marodce teď jsou Pérez, García, Barja, Rubén nebo López.

Oba týmy se už několikrát spolu utkaly a šťastnějším byla ve větším případě střetů Osasuna. Ta vyhrála třikrát, jednou remizovala a dvakrát odcházela poražena. Zajímavostí v jejich boji je to, že ještě nikdy za posledních 20 let nevyhrál hostující tým.

Teď je na Osasuně, aby se to na Estadio Municipal de Butarque pokusila proti zkušenějšímu soupeři zlomit. K dobru pro ni je její forma, se kterou druhou ligu vyhrála. Za 42 zápasů nastřádala 87 bodů a prohrála jen sedmkrát. Tým trenéra Jagoby Arrasateho se přes léto taky hodně změnil a zavítali do něj zkušení hráči jako Facundo Roncaglia, Raúl Navas, Darko Brašanac nebo Robert Ibaňez s Ezequielem Ávilou. A zkušenosti se v boji o záchranu hodí vždycky.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Silva, Siovas, Bustinza, Rodrigo Tarín, Rosales - Óscar Rodríguez, Pérez, Eraso - Braithwaite, En-Nesyri
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ruben - Estupiñán, Aridane, David García, Nacho Vidal - Oier, Brašanac - Chimy Ávila, García, Roberto Torres - Cardona
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.22 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Granada CF  (sobota 21:00)
Pro Granadu si los nenachystal vůbec nic snadného. Hned na úvod nového ročníku totiž nováček ligy jede na Estadio de la Cerámica, kde se pokusí zaskočit velmi kvalitního soupeře. Villarreal totiž opět cílí na evropské poháry.

Villarreal má za sebou poměrně smolnou a bídnou sezonu, na kterou by určitě nejradši co nejdřív zapomněl. Ambiciózní tým, který jsme byli zvyklí vídat v pohárové blízkosti a který uměl ofenzivní hrou zaskočit nejednoho známějšího soka, skončil až na 14. místě! A ještě z toho byly solidní nervy, protože mezi ním a sedmnáctou Celtou Vigo panoval rozdíl jen tří bodů. V rámci sezony vedení odvolalo trenéra Calleju, kterého o dva měsíce později znovu přijalo zpět.

Podobné nervy by trenér Javier Calleja už nechtěl zažít. Že by se ale vedení nějak zvlášť snažilo sehnat mu správné hráče, o které by se jeho systém mohl opřít, to se rozhodně říct nedalo. Po odchodech tahounů a mladých talentů jako Pablo Fornals, Alfonso Pedraza, Denis Čeryšev nebo Jaume Costa, přivedlo spíš zkušenost oproti talentu.

Do týmu se dostali hráči jako Raúl Albiol, Alberto Moreno, Ibai Gómez nebo André Zambo Anguissa. Druhý jmenovaný se navíc zranil, takže na svůj debut si zatím počká. To samé potkalo Bruna Soriana a Ramira Guerru.

Jednou z opor by měl určitě být veterán Vicente Iborra, který v rozhovoru pro deník Marca sdělil: "Naším cílem musí být jasné zlepšení oproti minulé sezoně. Myslím si, že máme dostatečně kvalitní kádr a že je v něm zároveň dost potenciálu. Nesmíme ale zaspat začátek podobně jako v posledním ročníku, protože pak už bychom se z té deky nemuseli dostat ven. Jdeme do nové sezony s čistým štítem a nadšením."

Granada nad Villarrealem na jeho půdě za posledních dvacet let nevyhrála ani jednou. Ve druhé lize se ale letošní nováček zapsal jako velmi dobrý soupeř, který prohrál jen sedm zápasů. V létě zaujala nejvíc asi jako tým, který do první ligy vrací zkušeného Roberta Soldada, někdejšího hráče Villarrealu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Rubén, Albiol, Pau Torres, Quintillá - Trigueros, Santi Cazorla - Moi Gomez, Iborra, Ekambi - Gerard Moreno
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Victor Diaz, Duarte, German, Quini - Eteki, Montoro - Vadillo, Fede Vico, Machis - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.15 - 6.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (pátek 21:00)
Španělská liga plná hvězd se opět naplno rozjíždí a hned její předkrm bude stát za to. Na stadion San Mamés se totiž dostaví slovutná Barcelona, která hodlá zahájit cestu za dalším titulem tím nejlepším možným způsobem.

Pátý titul Barcelony v šesti posledních letech už je dávnou minulostí, na kterou teď zrovna nikdo nemyslí. Start nové sezony je vždycky ověnčen elektrizující atmosférou očekávání a nejinak tomu bude v pátek večer. Od devíti hodin se do sebe pustí katalánský velkoklub s několika velkými posilami na lavičce nebo na trávníku a favoritem bude i přesto, že mu schází zraněná superstar.

Lionel Messi před pár dny utrpěl zranění lýtka, které mu zřejmě nedovolí do hry zasáhnout. Tím jen prodloužil nepovedené léto, které mu připravilo zklamání v Copa América s Argentinou. Ta obsadila až třetí místo, což je na národ fotbalových fanatiků pořád málo. Chuť si Messi bude chtít napravit v nové sezoně, i když do ní naskočí se zpožděním.

Vyhrát další titul ale nebude snadné a dobře to ví i obránce Clément Lenglet. "Mám pocit, že s každým dalším rokem je obhajoba titulu nebo jeho opětovné získání těžší a těžší. Roste nám konkurence, věk se projevuje a očekávání jsou stále vyšší. Celkově si myslím, že úroveň LaLigy je stále na vzestupu. Bude pro nás náročné dokráčet zase až k titulu a jsem si jistý, že budeme muset pořádně zabojovat, aby se nám to povedlo."

A to říká Francouz i přesto, že Barcelona naposledy skončila na prvním místě s odstupem jedenácti bodů na druhé Atlético Madrid. O první oficiální krůčky v dresu Blaugranas se nyní budou pokoušet posily jako Antoine Griezmann nebo Frenkie de Jong, které by měly zkvalitnit kádr o několik stupňů.

Jako první jej okusí Lvi z Bilbaa a favoritem rozhodně nejsou. Jsou tomu už čtyři roky od doby, kdy Bilbao na domácí půdě dokázalo v lize dát Barceloně aspoň jednu branku. Domácí prostředí často hovoří pro Athletic , který je schopný udělat si ze San Mamés nedobytnou pevnost. Proti Barceloně to ale často neplatí.

V porovnání s Barcelonou Bilbao přestupová horečka úplně minula. Tradiční baskický klub, který si velmi zakládá na soupisce tvořené hráči z regionu, nepřivedl do poloviny srpna ani jednoho hráče. Fanoušci jsou ale po právu rádi za to, že vedení dokázalo prodloužit smlouvu s dost možná největší hvězdou týmu, útočníkem Iñakim Williamsem.

Poslední rok aktivní kariéry před sebou má také veterán Aritz Aduriz. V tom minulém prožil velké zdravotní komplikace a dal jen šest branek. Trenér Gaizka Garitano na něj teď může spoléhat a Aduriz by mohl dostat prostor, protože fit nejsou Gómez ani Guruzeta.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
​Herrerín - De Marcos, Alvarez, Martinez, Berchiche - San Jose, D. Garcia - Córdoba, R. Garcia, Muniain - Williams
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Rakitić - Dembélé, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.01 - 3.74 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 CD Leganés00000:00
 Levante UD00000:00
 CA Osasuna00000:00
 Real Valladolid00000:00
 Getafe CF00000:00
 Real Betis00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Valencia CF00000:00
 Deportivo Alavés00000:00
 RCD Mallorca00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Madrid00000:00
 SD Eibar00000:00
 Celta Vigo00000:00
 Granada CF00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (708)

Přidat komentář
maxton

mam ist s holkou z tindru von , alebo radšej pozerať zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, nebudeš sa hádam zapodievať nejakou čúzou z internetovej zoznamky, keď tu máme úvodné kolo LaLigy... to si hovoríš futbalový fanúšik?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu ho Nejakou slapku, a jeste z internetu

Reagovat
Rudnevs

No ja by som povedal, že naopak... Osobný život je viac než len futbal.

Reagovat
CHONG

Prašť jak uhoď, buď se pobliješ ze hry Realu nebo z té obludy, která dorazí na živo.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Pospovič

tak ji ukaž ať můžeme posoudit

Reagovat
CHONG

Konečně zase začíná ta opravdu nejlepší liga na světě

Dáme tipovačku?

1 Mistr

2 Top 4

3 Sestup

4 Nejlepší hráč

5 Nejlepší střelec

6 Nejlepší nahravač

7 Největší talent

8 Nejlepší trenér

9 Největší překvapení (klub, hráč, trenér)

10 Největší zklamání (klub, hráč, trenér)

Reagovat
Largo

1. Barcelona

2. Atlético, Real, Valencia, Sevilla

3. Mallorca, Osasuna, Granada

4. De Jong

5. Messi

6. De Jong

7. Odegaard

8. Simeone (Atléti)

9. Getafe, Odegaard, Garitano (Alavés)

10. Mallorca, Griezmann, Rubi

Reagovat
Largo

I když násto Odegaarda v devítce bych dal asi Felixe z Atlética, jak tak nad tím uvažuju.

Reagovat
CHONG

Vidím, že u sestupujících jsi to zahrál na jistotu Jinak, jak myslíš to Getafe?

Reagovat
Largo

Myslím, že pozitivně překvapí.

Reagovat
CHONG

Reagovat
rave

Mistr - Barcelona. Top 4 - Atlético, Real, Valencia, Sevilla. To mi nějak nesedí.

Reagovat
valloire

Mně jo, Barcelona bude vyloučena ze soutěže protože uplácela sudí a hráče soupeře.

Reagovat
rave

Nikdy na nás nepřijdou.

Reagovat
valloire

šáde

Reagovat
Largo

Sáákra Já matiku nikdy nemusel.

Reagovat
patas92

1 Barca

2 Barc, Atletico, Real, Valencie

3 Mallorca, Leganes, Valladolid

4 Messi

5 Messi

6 Messi

7 Chukwueze

8 Valverde

9 Betis, Felix, netuším

10 Real, Jovič, Zidane

Reagovat
CHONG

S tou desítkou bohužel absolutní souhlas, akorát u toho Joviče to bude spíš vina Zidana, který z něj udělá vodonoše.

Reagovat
misinho7

ja nechcem byt svina ale potajme dufam ze Karim sa zrani na nejaku chvilu aby sa predneho dostal Jovic..aj ked ten aj keby daval hattrick kazdy zapas tak asi po navrate Karima by siel na lavku

Reagovat
CHONG

Kdyby se Karim zranil, tak to ZZ nechá kontumovat.

Reagovat
misinho7

smejeme sa na tom..ale to je smutne, taku poziciu nemal ani Ronaldo ani Messi jaku ma Karim pod ZZ

Reagovat
Ed_Hazard

Ja naopak absolutny nesuhlas. Nemozem byt sklamany, ked od nas nic necakam

Reagovat
Ed_Hazard

1 Atletiko

2 Atletiko, Barca, Real, Vale

3 Osasuna, Valladolid, Granada

4 Messi

5 Suarez

6 James

7 Joao (?), Odegaard

8 Cholo

9 netusim

10 netusim

Reagovat
dextroza_m

1 Barca

2 Barca Atletico Real Bilbao

3 Mallorca, Valladolid, Granada

4 Messi

5 Messi

6 Messi

7 Felix, i když talent...

8 Bude to trenér mistra, ale jeho jméno nenapíšu

9 Bilbao, neodhadnu, neodhadnu

10 Betis, neodhadnu, Zidane

Reagovat
misinho7

1. Real

2. Real, Barca, Atleti, Sevilla

3. Mallorca, Osasuna, Granada

4. Messi

5. Messi

6. Hazard

7. Odegaard

8. ZZ

9. Betis, Odegaard, no idea

10. Valencia, Griezmann, no idea

Jebem na ZZ ale pojdem proti prudu.

Reagovat
CHONG

Tomu sám nevěříš

Reagovat
misinho7

sice ponadavam si na ZZ ale stale verim a som optimista ze to pojde..verim v jeden velky prestup typu Pogba/Neymar ..a to moze este veci zvratit

Reagovat
CHONG

Závidím ti tvůj optimismus

Reagovat
Ed_Hazard

to sme dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerozumiem prečo by ste chceli neymara, však na jeho pozícií je Hazard , trošku mi to nedáva zmysel ale to ani jeho prestup do Barci

Reagovat
misinho7

tak v PSG uz hral skor AM ... nebol by prikovany ku kridlu..to iste Eden teiz vie hrat aj v strede, myslim si ze taky dvaja hraci by si rozumeli a neprekazali..

Reagovat
smazaný uživatel

1-Barcelona

2-Barcelona,Atletico,Real,Real Betis

3-nemam šajnu

4-Messi

5-Messi

6-Messi

7-Messi

8-Messi

9-Real Betis,Dembele,Valverde

10-Sevilla,Benzema,Zidane

Reagovat
misinho7

Benzema nemoze byt sklamanie. nizsie sa ist neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dá, vždy sa da isť nižšie

Reagovat
Kluivert9

1. Barca

2. Barca, Atletico, Valencie, Real

3. Mallorca, Osasuna, Granada

4. Messi

5. Messi

6. Messi

7. Felix

8. Simeone

9 Betis, Felix, Rubi

10 Real, Hazard, Zidane

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

vyzera to zle ale az takto zle to nebde

Reagovat
Kluivert9

Hazard 4 týdny out, takže o 4 týdny víc na hambáče pro něj, už to nabírá hodně reálné obrysy...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Real, Sevilla

3. Netuším

4. Messi

5. Messi

6. Messi

7. Messi

8. Messi

9. Znovuzrození Coutinha

10. Toni Kroos

Reagovat
DrQQ

1 Barca

2 Barca, Atlético, Valencia, Betis

3 Osasuna, Mallorca, Granada

4 Messi

5 Messi

6 Messi

7 de Jong

8 Simeone

9 Betis, João Félix, Rubi

10 Real, Hazard, Zidane

Reagovat
CHONG

Jinak teda za mě:

1 Atleti

2 Atleti, Barca, Real, Sevilla

3 Valladolid, nováčci (ideálně ne Mallorca)

4 Messi

5 Messi

6 Messi

7 Felix

8 Cholo

9 Getafe (bude podle mě znovu bojovat o LM), Martin, Lope

10 Real (Valencie), Jovič (vinou ZZ) a ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Co ze se tak najednou věří Atletům? Nebo to mám vykládat tak, ze se nevěří Barceloně a Realu?

Reagovat
misinho7

dobre nakupili, dobra priprava..a neveri sa Realu..a mozno Barce

Reagovat
CHONG

Realu nevěřím bohužel vůbec, Barcelona samozřejmě o titul hrát bude, ale líbí se mi, jak se Atleti vypořádali s odchody, přivedli zajímavé hráče, líbili se mi v přípravě, přijde mi, že Cholo myslí vážně tu změnu herního stylu, kterou rychle a jistě uvádí do praxe a dost jim letos věřím, no.

Reagovat
opretis

Já si něco podobný říkal před minulou sezónou

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole, vsak paradne nakupili. Podla mna budu valec. Uz v priprave mali velke naznaky. Osobne budem mozno aj pravidelnejsie pozerat ich zapasy. Exmadridisti Morata, Llorente, Hermoso plus ten mlady skunk Joao, ktoreho som odzaciatku hejtoval a ktory mi pravdepodobne vytrie zrak, Costa tvariaci sa ze do sezony nastupi v beast mode, atraktivnejsia hra celeho tymu. To su narychlo dovody preco ma laka ich viacej sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale měli i několik důležitých odchodů. Podle mě budou ještě sezónu potřebovat na to, aby se stabilizovali a spíše až za rok bych jim věřil na titul..

Reagovat
Ed_Hazard

Nemyslím si, že im bude v konečnom dôsledku chýbať Godín, alebo Grizzy. Tie výmeny čo urobili, urobili proste fakt dobre.

Reagovat
DrQQ

Costa je zranený, minimálne mesiac vraj nebude hrať.

Reagovat
Ed_Hazard

No a?

Reagovat
DrQQ

Beast mode sa odkladá.

Reagovat
Ed_Hazard

No a?

Reagovat
DrQQ

To je všetko.

Reagovat
ADM

V príprave hrajú skvelý futbal, uvidíme čo z toho bude

Reagovat
smazaný uživatel

1 Mistr - Barcelona

2 Top 4 - Barcelona, Atlético, Real, Real Sociedad

3 Sestup - Aláves, Granada, Leganés

4 Nejlepší hráč - Lionel Messi

5 Nejlepší střelec - Lionel Messi

6 Nejlepší nahravač - Antoine Griezmann

7 Největší talent - Frenkie De Jong, Joao Felix

8 Nejlepší trenér - Diego Simeone

9 Největší překvapení (klub Real Sociedad, hráč Joao Félix, trenér Vicente Moreno)

10 Největší zklamání (klub Real Madrid, hráč Ousmane Dembélé, trenér Zidane)

+ Prestup leta - Antoine Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Betis

3. Granada, Leganes, Osasuna

4. Messi

5. Messi

6. Cazorla

7. Joao Felix

8. Simeone

9. Betis, Joao Felix, Lopetegui

10. Espanyol, Rony Lopes, Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

2. Sociedad treti

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
mul

1. Barcelona

2. Atletico, Real, Valencia

3.Leganes, Valladolid, Granada

4. Mesii

5. Messi

6. Griez

7. Felix

8. Cholo

9. Valencia,Felix, Toral

10. Sevilla, Marcelo, ZZ

Reagovat
Kixi Syhimour

Barcelona

Atleti, Real Madrid, Valencia

Valladolid, Osasuna, Granada

Messi

Messi

Messi

Felix

Valverde

Valencie, Felix, týpek z Getafe

Real, Vinicius, Zidane

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1. REAL MADRID!

2. Barca, Atletico, Sevilla

3. Mallorca, Granada, Leganes

4. Messi

5. KARIM!

6. Neymar

7. Joao

8. Zizou

9. Sevilla, de Jong, Lopetegui

10. Valencia, Griez , Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barca

2. Barca, Atleti, Real, Sevilla

3. Granada, Mallorca, Osasuna

4. Messi

5. Messi

6. Cazorla

7. Felix

8. Cholo

9. Betis, Rony Lopes, Bordalas

10. Real, Firpo, ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidi dava Felixe mezi prekvapeni. Nechci rejpat, ale jakou sezonu by hrac, kterej stal pres 120 mega euro musel mit, aby byla brana jako prekvapiva?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to 19 letý (?) mladík, co je první sezónu v La Lize a na přestupovou částku šlo mnoho kritiky (i ode mě), to je podle mě dobrý podklad pro "překvapení".

Reagovat
Hokaido

Taky je z tý tipovačky krásně vidět, jak většina lidí nezná kromě Barcy, Realu a Atlética vůbec nic. Jen paťas má jako talent někoho, koho neznám. Dost smutný na nejlepší ligu světa.

Reagovat
patas92

Já taky nemám moc přehled, o tomhle vím hlavně ze vzájemných zápasů s Villarealem, kdy z něj byl Alba občas zoufalý....Možná bude někde mimo tu top3 schovaný i větší talent.

Reagovat
CHONG

Kdežto v PL máte všichni přehled o všech hráčích ze všech týmů...

Reagovat
Hokaido

To jsem neřekl. V PL tomu hodně pomáhá fanta, ale minimálně tady na EF se přehled fanoušků PL a PD nedá vůbec srovnávat. Spousta z nás se klidně podívá na zápas jako Watford - WHU, protože nás ta liga baví jako celek, není to jen o oblíbeném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

to najdeš spíše v BL sekci

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
valloire

zřejmě máš moře času

Reagovat
CHONG

Asi máte víc času, no. Já když mám čas, tak rád kouknu v La lize skoro na cokoliv, ale snažím se pravidelně sledovat Real a Getafe, k tomu nepravidelně Rayo a letos chci občas kouknout na Atlety a Sevillu, no a na víc není bohužel moc čas...

Reagovat
Jordi Alba

Bohužel.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

V první sezóně toho po ještě ani ne ještě 20 letém klukovi chtít moc nemůžeš, bych řekl. Kupoval se hlavně směrem do budoucna...Ale jestli to chceš nějak konkrétně, tak věřím, že může udělat nějakých 25-30 gólů+asistencí, což by bylo nejspíš nad plán.

Reagovat
valloire

to nedá

Reagovat
patas92

Je to možné. Přecejenom s Realem budou hrát jenom dvakrát.

Reagovat
dextroza_m

30+30

Reagovat
Messiáš

Reagovat
valloire

1 Real Madrid CF

2 Real, Atletico, Valencia, Barcelona

3 Osasuna, Granada, Getafe

4 Hazard

5 Messi

6 Hazard

7 Rodrygo

8 Zidane

9 Barcelona, Griezmann, Valverde

10 Barcelona, Griezmann, Valverde

Reagovat
CHONG

S těmi sestupujícími běž do prdele

Reagovat
valloire

já věděl, že tě nachytam jako ryba na háček

Reagovat
CHONG

Šmejde

Reagovat
Murena

1 Barca

2 Barca, Atlético, Valencia, Real

3 Mallorca, Granada, Osasuna

4 Messi

5 Messi

6 Messi

7 de Jong

8 Valverde

9 -,-,-

10 Real, Hazard, Zidane

Reagovat
roman1978

Barca

Barca, Atlético, Sevilla, Real

Mallorca, Valadolid, Granada

Leo

Leo

Joao

Joao

Simeone

Celta, Joao, Rubi

Real, Eden, ten picus z barcelony

Reagovat
Messiáš

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Real Madrid, Valencia

3. Eibar, Mallorca, Granada

4. Messi

5. Messi

6. Joao Felix

7. Ander Barrenetxea, Bryan Gil a jestli dostane sanci tak Riqui Puig

8. Simeone

9. Villarreal, Lunin, Pellegrino

10. Real Madrid, Rony Lopes, Zidane

Reagovat
Majk91

1. Barcelona

2. Barcelona, Atletico, Sevilla, Real

3. Leganes, Osasuna, Valladolid

4. Messi

5. Messi

6. Messi

7. Dembele

8. Messi

9. Mallorca, Valjent, netuším

10. Betis, Hazard, Valverde (ale ten je sklamanie sám o sebe)

Reagovat
Jordi Alba

1. Barcelona

2. Barcelona, Atlético Real, Betis

3. Alavés, Mallorca, Valladolid

4. Messi

5. Messi

6. Felix

7. Bryan Gil

8. Valverde

9. Sociedad, Feran Torres, Rubi

10. Espanyol, Busquets, Zidane

Reagovat
Switchback

1. Barca

2.Barca,Real,Atleti,Valencia

3.nevím.

4.Griezmann

5.Griezmann

6.Messi

7.Felix

8.Valverada(ha-ha)

9.nevím

10.nevím

Reagovat
Hristo Stoichkov

1. Barca

2. Barca, Atlético, Real, Valencia

3. Mallorca, Alavés, Granada

4. Messi

5. Messi

6. Griezmann

7. Frenkieho a Joãa mám mimo kategorii. Spíš vyjmenuju hráče, kteří mě budou zajímat: Bryan Gil, Ferrán, Isak, Morlanes, Lodi, Aleñà, Todibo, Chukwueze, Ødegaard. Pokud dostanou šanci, tak i Kubo, Rodrygo, Riqui Puig, Iňaki Peňa či Kang-in Lee.

8. Rubi

9. Socky/Betis, Dembélé/Jordán/Llorente, Rubi/Lopetegui

10. Real, Rakitić/Carvajal/Isco, Zidane/Fran Escriba/Calleja

Z pohledu Barcy neberu nic než titul, může to znít jako rouhání, ale kostky jsou podobně jako loni jasně vrženy. Atlético bude kousat, čekám je fyzicky dost našlapaný, ale přišli o několik zkušených hráčů, což je bude stát několik těsných zápasů, které poslední roky zvládali až nezdravě často. Na druhou stranu by měli hrát mnohem atraktivnější fotbal. Real je pro mě největší otazník, ale není tam moc signálů o změně k lepšímu. Mají těžký start a pokud ho nezvládnou, můžou ještě (nejen) na trhu panikařit. Valencia udržela kádr pohromadě a lehce posílila. Nejvíc se těším na souboj o poháry, Sevilla, Socky a Betis pro mě budou velmi atraktivní týmy na sledování se spoustou talentovaných hráčů. Střed tabulky bude v pohodě, ale na chvostu jsou týmy s nezajímavými kádry, tak budu jenom doufat, že to nebude taková tragédie jako v Premier League.

Reagovat
sokar

1. Barcelona

2. Atletico, Valencia, Real

3. Osasuna, Mallorca, Leganes

4. Messi

5. Messi

6. Griezmann

7. Felix

8. Simeone

9. Betis, Dembele (tym že sa pevne usadí v základe a bude ťahúňom týmu), Valverde - dominantným futbalom

10. Sevilla, Jovič, Zidane

Reagovat
santini

1. Atletico

2. Atletico, Valencia, Barcelona, Real

3. Granada, Levante, Valladolid

4. Felix

5. Aspas

6. Felix

7. Felix

8. Simeone

9. Betis, Aidoo, tréner Mallorky

10. Real, Griezzmann, Zidane

Reagovat
Mishko

Dáme tipovačku?

1 Real Madrid

2 Real, FCB, Atletico, Valencia

3 Levante, Valladolid, Mallorca

4 Messi

5 Messi

6 Hazard

7 Odegaard

8 Zidane

9 Getafe, Felix, Garitano (Bilbao)

10 Levante, Griezmann, Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu pozdě, ale...

1. Real

2. Real, Atlético, Barcelona, Bilbao

3. Valladolid, Granada, Mallorca

4. Bale

5. Messi

6. Hazard

7. Odegaard

8. Simeone

9. Bilbao, Odegaard, nevím

10. Barcelona, Neymar (ať už v Realu nebo Barce - jestli teda přestoupí), nevím

Reagovat
smazaný uživatel

1 Mistr - Atlético Madrid

2 Top 4 - Atlético, Barcelona, Real, Valencia

3 Sestup - Valladolid, Granada, Leganés

4 Nejlepší hráč - Lionel Messi

5 Nejlepší střelec - Lionel Messi

6 Nejlepší nahravač - Lionel Messi

7 Největší talent - Rodrygo

8 Nejlepší trenér - Diego Simeone

9 Největší překvapení (klub Atlético Madrid, hráč Joao Félix, trenér Vicente Moreno)

10 Největší zklamání (klub Valladolid, hráč Luka Jovič, trenér Sergio)

Reagovat
misinho7

Mathias Pogba: "Paul wants to go. He can't do everything at United. The player that Zidane is missing is Paul. It's not impossible for Florentino to sign him. I can't guarantee that Paul will continue at United. Until Sept. 2, anything can happen. Madrid needs the football and joy that Paul brings."

Preco to Pobna nehrotil este pred koncom prestupaku. Teraz moze jeho brat tiez rozpravat co chce ale sanca je nulova na ten prestup.

Reagovat
Miguel19

Nám by docela bodlo, kdyby jste dali Pogbu.

Neymar do Barcelony a Pogba k vám

Reagovat
misinho7

no myslim si ze Pogbu by nam viac trebalo. no,ZZ to chce na nom v zalohe stavat, tak by som bol zvedayv ako by to vyzeralo

Reagovat
mistr129

výhra pro Arsenal i Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vecer by som to postavil:

Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - De Jong, Rakitic, Alena - Griezmann, Suarez, Dembele

Reagovat
dextroza_m

Nebylo by to spatne, ale misto Aleni zkusit na am naposled Fildu..

Reagovat
Rattlesnake

VŠICHNI ale víme, že záloha bude ve složení roberto, rakitič, busquets....čili stejná jako loni první zápas v lize.

Reagovat
Visca el barca

Tak Neymar nakonec zůstane? Podle mě nejlepší scénář!!

Reagovat
dextroza_m

Kde si to cetl? Jako bylo by to opravdu nejlepsi, ale zase predstava Grietlze na Am a nad nim Ney, Sua a Leo..

Reagovat
Visca el barca

Paris United.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci ti kazit iluze, ale jdou zprávy, že na jeho návratu do Barcy se stále pracuje, akorát bez nějaký větší pozornosti médií. Můžeme se utěšovat pouze tím, že nemáme cash, takže zbývá možnost zbavit se za něj některých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tal Neymar asi zostava v PSG na tribune

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
One-Real

Žádná příprava nebyla, tak hurá do sezóny.

Reagovat
vilp

Zinedine Zidane: “James Rodriguez is in form and I’m happy to have him as part of this team.”

Reagovat
Mateo16

Zrovna I m happy je jeho odpoveď na Edena a Garetha

Reagovat
Mateo16

Na Pogbu a Neymara má inú odpoveď

Reagovat
vilp

"It seemed @GarethBale11 was leaving, but now he's with us, that's it. Things change, and now I'm gonna be using him as much as the other players. He's an important player and I hope everyone will make it difficult for me to pick a team."

Reagovat
misinho7

to je v pici... taka prestavba to mala byt... miesto toho prisiel len jediny top hrac do zakladu a potom nadejny hraci na lavicku a dalsich nadejnych sme poslali prec ..a plevel zostal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zidane nechal Pereze se vykoupat ve vlastni hnuj loni.

Ted Pereze ho ted vykoupe v te same sracce...

Reagovat
Kenneth

Sezona ještě ani nezačala a už se nedají ty jeho žvásty číst.

Reagovat
misinho7

sice za Jamesa som rad..ale cele je to tragikomedia...a ked zajtra uvidim Garetha v zaklade tak ma drbne

Reagovat
Kenneth

S tím počítej, Hazard se prý zranil.

Reagovat
misinho7

jj zranil sa, tak tipujem ze Vinca da nalavo a napravo bude Bale

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma prekvapilo, Bale vľavo a Lucas vpravo.

Reagovat
misinho7

no jak uvidim taky utok tam ma na mieste trafi

Reagovat
Ed_Hazard

Tutovka

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipuju 352. Obrana jasna, zaloha Case, Modric, Kroos. Misto Hazarda Isco, Benzema na hrotu.

Reagovat
vilp

Podle mě tam dá Jovice.

Reagovat
misinho7

no uz radsej toho Jovica miesto Isca ale je to dost pravdepodobne co si napisal

Reagovat
misinho7

ale ak to bude takto tak sa na to obsolutne netesim...cakal som novu krv, hlavne som sa tesil na Edena ako si to tam bude v lige davat a zabat nas...takto uvidime statickeho Isca ktory by mal byt prec, palica Karima, staticku zalohu a ..rip

Reagovat
Ed_Hazard

Toľká faloš

Reagovat
roman1978

Reagovat
misinho7

kolko mu museli zaplatit aby sa zucastnil takej chujoviny

Reagovat
smazaný uživatel

akoze to muselo byt asi najviac za celu karieru co od niekoho dostal, inak tomu nerozumiem

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp
Reagovat
Largo

Hned jsem si na to vzpomněl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten musel dostat raketu peněz

Reagovat
CHONG

Co má bejt, nasypat vám za to škvarky, tak tam křepčíte taky a je vám to šuma fuk

Reagovat
patas92

Jenže on má narozdíl od nás dost škvarků i bez toho, aby ze sebe dělal kašpara

Reagovat
CHONG

Televize i internet jsou plné celebrit, které mají prachů jak šlupek a stejně se propůjčují podobným pičovinám, škvarků není dost, zvlášť když ti je dají skoro za nic.

Reagovat
valloire

no jenže se to dá udělat líp....pod tohle bych se nepodepsal

Reagovat
ADM

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Takhle se to říká lehce, když před tebou neleží šek

Reagovat
valloire

Nene, chcete mě do reklamy, udělejte to líp.

Reagovat
CHONG

OK, já bych tučný šek za účinkování v takovéhle pitomosti neodmítl, jestli ty jo, tak klobouk dolů.

Reagovat
valloire

Já taky ne. Oni by to předělali, aby to nebylo tak ujetý. Snad by to neměl bejt problém ne?

Reagovat
CHONG

To nevím, třeba to přesně takhle ujeté chtěli...

Reagovat
celeb

mozno to chceli normalne, ale Ronaldo to chcel presne taketo.

Reagovat
smazaný uživatel

to valloira nenapadlo

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Neřekl bych, že tenhle názor sdílí všichni.

Reagovat
CHONG

Ono se lehce odmítá, když nikdo nenabízí

Reagovat
patas92

Být na Ronaldově místě, tak tohle odmítnu s naprosto klidným svědomím, no.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Neznám tě, takže se s tebou nebudu hádat, ale obecně těmhle prohlášením moc nevěřím, jsem toho názoru, že každý má svou cenu, ono se stačí podívat na Marca Pierra Whitea a reklamu na bujón.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom není nic k smíchu. Při příjmech nad 100 milionů euro za rok přece nemáš zapotřebí ze sebe dělat šaška pro Čiňany.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má furt málo, když kvůli platu utekl z Realu.

Reagovat
teenz

Myslim, ze nezalezi na tom kolik mas. Vzdy chces vic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nikdy nema clovek dost, moze mat vela penazi ale zas ma aj x krat take vydavky a o daniach ani nehovorim... ale je to hlavne o cloveku a jeho zivotnom style

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej, ale toto musela byt riadna darda, ktora sa asi nedala odmietnut... niekto ako Ronaldo musi mat denne kopu lakavych ponuk za pekne peniaze a urcite neprijme vsetko kde mu len staci natocit takyto spot

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

hlaska roku

Reagovat
Messiáš

Ja si vzpomněl na tohle s ním , i když tam to aspoň nedá do pusy, což evidentně režiserům řekl

https://www.youtube.com/watch?v=C4zYt4roWWM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

no do p....

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Be3-J9XtJCw

Na Marka Webbera to ale nemá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

svet ide postupne do riadnych sračiek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

neee

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapi u nej

Reagovat
Rudnevs

Taktiež jednu pridám, bývalý kórejský futbalista Du Ri Cha:

https://youtu.be/rL-ItgeKcn8

Reagovat
misinho7

Tym ze James a Bale zostavaju tak su akekolvek snahy o Neymara nerealne nie?

Reagovat
Anacron

Jediná dobrá zpráva.

Reagovat
valloire

Kde je Zenthuras? Nevěřím tomu, že by nedokázal obejít ban, kterej asi má. Vždyť říkal, že je to hračka. A já mu tak věřil...

Reagovat
kaja900

Ten toho nakeca... říká taky že ma vysoký IQ a jak je hrozně chytrej.. a přitom tu píše jak 15ti letej jemu nic nevěřit

Reagovat
icemike

15letý

Reagovat
misinho7

https://www.realmadrid.com/noticias/2019/08/parte-medico-de-hazard

Hazard sa zranil kurva co tam robia? sak za predsezonu vsetky nove posily sa zranili ... doslova..okrem Militaa vsetky, to je totalne v prdeli

Reagovat
Anacron

U nás je to taková makačka, že to ti novicové nezvládají no

Reagovat
vilp

Tohle jde na hlavu ZZ. úplně nesmyslný přetěžování hráčů, hlavně na Audi cupu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už mi přijde rozumnější i varianta barcelonskýho vedení, tedy cestování po různých kontinentech za účelem vydělávání peněz, než ta Zidanova verze “testování” stokrát prověřených variant. Podle mýho názoru totálně zabil rozhodnutý konec loňský ligy i letní přípravu.

Reagovat
Anacron

Zabil rozhodnutý konec ligy? Jako příprava stála za hovno, ale co měl dělat s ligou kde to bylo úplně o ničem?

Reagovat
Jordi Alba

Připravit ty hráče na nějakej systém?

Reagovat
Anacron

Jaký hráče? Očividně byla v plánu nějaká přestavba. To nemá význam něco řešit dopředu s někým koho nechceš v týmu a bez někoho kdo tam ještě není. To že to zrovna nevyšlo je jiná věc. Nehledě na to že skoro všechny ty hráče trénoval předtím.

Reagovat
Ed_Hazard

A kolko posil prislo do zakladu?

Reagovat
Anacron

A co to má společnýho s tím co bylo v dubnu?

Reagovat
Ed_Hazard

Myslíš, že mal ZZ plány a tie fatálne nevyšli? Ja si myslím, že až na Pogbu má všetko čo chcel. A to je stále dosť málo. v základnej zostave by hrali tým pádom 2 noví hráči, oproti jeho predošlému pôsobeniu.

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimave ze vsetko svalove zranenia. Odisiel Pintus a zase je to vsetko v prdeli..

Reagovat
Majk91

hm, tak to ten 5.0 kurz na Celtu vyzerá ešte lákavejšie.

Reagovat
Anacron

To je naprostá tutovka. Tam nemůžeme nikdy nic uhrát s tím co máme k dispozici. Zidane vychcaně ignoroval Jamese a Balea aby je měl nerozehraný a zároveň přetížil svojí vysněnou jedenáctku. Bravo vážně. Jsem zvědavej kdy se zase budu těšit na náš zápas. Už teď je naprosto jasná základní sestava

Reagovat
misinho7

tak vraj az na 3-4 tyzdne nejaky novinar ale pise ze kratsie, tusim ten belgicky co informoval aj o jeho prestupe

Reagovat
smazaný uživatel

nestihol sa dat dokopy z letneho jedenia spekacikov, bocikov tak sa akoze ,,zranil"

Reagovat
Diego2

OT :Nevite nekdo proc nema Ryanair porad novembrove lety v nabidce z Bratislavy do Barcelony? (8.11-11.11) diky

Reagovat
Jordi Alba

Jsou tam.

Reagovat
Jordi Alba

Jaj aha, Bratislava.

Reagovat
LAM

Jinak opravdu doufám že Arthur chybí jenom kvůli tomu lehkýmu zranění a nechcem riskovat.Pokuď by to bylo ale jen z důvodu místa pro Rakitiče,tak ať už ten Valverde vypadne.

Reagovat
Switchback

Konečně, strašně se těším Jinak mám nějaký tušení, že Griezmann do dvou let vyhraje zlatý míč, tak uvidíme

Reagovat
misinho7

no neviem co by sa muselo stat aby to vyhral...ked barca bude uspesna tak tie GB bude zbierat Messi... tam cez to vlak nejde, neverim zeby to vyhral niekto iny z barci ak vyhraju napr LM atd

Reagovat
rave

Kdyby příští rok vyhrál EURO, tak si to dokážu představit. Ale to by se musel hned v první sezóně výkony hodně přiblížit Messimu, což už tak reálně nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nasazi nějaký rekordní počet gólů, třeba překoná Messiho těch 90 a při něm by fakt mohl (není to kopyto jak Suarez) tak proč ne. Plus ještě repre úspěch k tomu a hned může jíst s Messim u jedneho stolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

no vacsie scifi ako ze Griezman prekona 90 som nepocul..ok hra s Messim ale tolko golov pri Messim nedal ani Neymara ten je o level inde nez Griezman.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar hodně predrzoval, Griezmann je efektivnější.

Reagovat
Visca el barca

Neymar je lepší než Grizi to ano, ale o level? Grizi je daleko týmovější hráč co nepředržuje balon a zas o tolik gólů míň nedává a to hrál za nejdefezivnější tým evropy. Podle mě je lepší než Hazard, na kterého se hezky kouká, ale nemá ani z polovinu to ovládat velký zápasy jako kupříkladu Grizi.

Reagovat
misinho7

Lepsi urcite nie je nez Eden. Eden je urcite invidualne inde. Ale je to zbytocne znova riesit. Tato tema sa tu riesila mesiac dozadu.

Reagovat
Visca el barca

Lepší má jen dribling. No ostatně uvidíme letos, kdo je lepší

Reagovat
misinho7

tak ak nase vykony budu pokracovat neviem ci tato sezona napovie kto je lepsi... Eden tam bude sam vs Griezman s najlepsim hracom na svete, Suarezom, Dembelem a mozno Neymarom a hlavne so systemom hry a ne bandov lenivcov ktory uz maju vyhrate trofeje tak mozu na to jebat

Reagovat
Gazdo

Tak ale ten system hry si prehnal..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

to uz skorej Karim da 90

Reagovat
dextroza_m

Dnes budu usinat s usmevem na tvari diky

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

i když je teď v Barceloně, tak jestli dá tich 90 gólů za 2 roky tak to bude úspěch.

Reagovat
misinho7

Pogba dal na insta story ten clanok kde jeho brat hovori ze ho real potrebuje a nie je iste ci zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ako vznikla ta kacica ohladom lucenia Rodriga so svojimi spoluhracmi a prestup do Atletica? Z akeho zdroja to doslo, ze sa to dostalo aj na relativne seriozne portaly.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak kachna to určitě nebyla, když byl Rodrigo kvůli tomu na dva dny mimo tým a Alemany dneska prohlásil, že akceptovali nabídku Atlética, ale to ji po nějakým čase stáhlo a momentálně už to prý není téma. Možná to mělo návaznost na prodej Correy do ACM, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

Coutinho prý dnes mimo tým a v neděli cestuje do Mnichova, finalizuje se jeho hostování v Bayernu.

Reagovat
misinho7

tak jak ten Neymar? Koho im date ked nie Coutinha? Plnu sumu asi nezaplatite nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tímto je podle mě z naší strany hotovo, nemáme co nabídnout. PSG evidentně chce mnohem víc, než jsme ochotni akceptovat nebo spíš i dát dohromady.

Reagovat
misinho7

takze zostane v PSG tipujem to tam bude peklo

Reagovat
Visca el barca

Nebude. Dá pár gólů a bude vše zapomenuto. A ještě v půlce sezony prodlouží na další tři roky za 60 mio ročně.

Reagovat
Generalní Gladiator

Oni coutse stejně nechtěli, mají zájem o dembelého, snad se to neuskuteční.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná taky hostování

Reagovat
Gazdo

S klauzulou?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejspíš ne, celou dobu se spekulovalo o klasickým hostování bez opce. Bayern si asi chce počkat na Saného.

Reagovat
sylarko

Nech pocka kym odide valverde. Lepsi trener ho bude vediet vyuzit

Reagovat
LAM

Nechápu co by jsme na tom vydělali.Jeho by jsme měli hned prodat.

Reagovat
blaugrana

no, teraz by siel hrubo pod cenu, za aku bol kupeny...ak mu bayern sadne a chyti sa, tak to môze pomôct predat ho buduce leto...dufam, ze bavori aspon cvaknu plat

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bychom určitě chtěli, ale na přestup ho nikdo nechce. Tak můžeme být rádi za hostování a doufat, že se zvedne, jinak to bude stejná situace jako u Balea či Jamese.

Reagovat
Visca el barca

Fajn, tam se zvedne a za rok za 100 někam do Anglie. A kauza Neymar je krásně u konce. Opět se ukázalo, že s těmi Arabáky nemá smysl obchodovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby byl Bartomeu opravdový boss, tak bych to viděl jako skvělou možnost potrollit Neymara i PSG. Vyvolání fingovanýho zájmu, odeslání nejdůležitějších lidí z klubu na jednání o přestupu s PSG, Neymar se začne bouřit, fanoušci PSG ho nesnášejí, celý klub na pokraji rozkladu. A pak pošleme Coutse na hostovačku do Bayernu .

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam bohužel nejsem.

Reagovat
valloire

taky nejsi opravdovej boss, ale falešnej

Reagovat
smazaný uživatel

opravdovej

Reagovat
smazaný uživatel

Plus zrušil žalobu na Barcu za nevyplacených 20mil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak podle Cadena SER hostování s opcí. Bayern bude platit celý plat, zaplatí za hostování a na konci sezóny bude mít možnost Coutse vykoupit. Částky zatím neznámy. Něco na styl Jamese.

Reagovat
Messiáš

Jestli něco zaplatí za hostovačku, tak se to dá pochopit spiše. Fakt jsem se bál, že se akorát zbavujeme platové zátěže, ale i tak budu jeden z mála, kterého tento odchod/celkové neprosazení se v systému hodně mrzí. Budu tajně doufat, že se vrátí za rok s úplně jinou hlavou

Reagovat
sylarko

Ja teraz dufam, ze tam to zacne valcovat a chcem vidiet potom tie reakcie. Ale nech sa tam rozohra. A za rok ak tu bude normalny trener, tak sa vrati

Reagovat
LAM

PokuĎ vůbec nepřijde Neymar,Coutinho se rozehraje a v létě odejde Suarez tak proč ne.

Reagovat
Visca el barca

Tak Neymar je už teď snad jasný, že nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

We already have Barça's eleven: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; De Jong, Aleñá, Sergi Roberto; Dembélé, Suárez and Griezmann.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde příjemně překvapil, po přípravě zasloužená a ideální sestava

Reagovat
smazaný uživatel

oficiální? Dnes za tu zálohu snad nikdo Valverdeho hejtit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně musí Alena napravo. Nalevo je nulový a on je za to schopný ho nechat na tribuně.

Reagovat
patas92

Při absenci Messiho a Arthura nejlepší možná . Škoda, že neuvidím

Reagovat
LAM

Důvod?

Reagovat
patas92

Jsem na chatě jenom s mobilním netem a neomezené data tu bohužel nikdo nemá

Reagovat
LAM

Cože?Všechno v pohodě,ale proč Roberto?Ten neměl dobrou přípravu a určitě to není hráč do základu v záloze.Docela nepochopitelný,že nehraje Sergio.

Reagovat
technecium

Dobře, že nehraje Sergio

Reagovat
Majk91

Som rad za Alenu. Proti Neapolu hral paradne. Snad to bude jeho prelomova sezona.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc to vypadá, že by si měl skvěle rozumět s Frenkiem.

Reagovat
Jordi Alba

Už čekám ty palce za tipovačku, kde mám nejlepšího trenéra Valverdeho.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm

Reagovat
roman1978

On tam musí prostě roberta a nebo rakitice nacpat vždycky. Chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší posun u Valverdeho, že tam právě není jeho největší miláček

Reagovat
Generalní Gladiator

čeká ztátu a přístě s messim pošle raketu,aby všem dokázal,že to bez něj nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete mi vysvetlit, jak muze nasadit Roberta. Vsak ten hrac nema v Barce davno co delat, smerem dopredu nema co nabidnout, achjo.

Reagovat
LAM

Jediná divná věc.Bejt tam místo toho Arthur na jeho pozici,tak je to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze s de Jongem a Aleňou bude ten nejdefenzivnější, to je snad logické

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bude Frenkie. Sergi tam bude kvůli pohybu a zvlášť dneska je to pochopitelný. Proti Neapoli hráli skvěle, zaslouží si další šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Valverde myslím říkal, že bude chtít Frenkieho využívat trochu výše jako čisté CM a dá se říct, že tak v přípravě hrál.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkie je přizpůsobivý a bude mít více rolí, potvrdil to on sám i Valverde. Pouze Rakitić prohlásil, že ho vítá a nepřišel na jeho místo .

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde toho už nakecal.

Reagovat
blaugrana

dm bude Jong samozrejme...

Reagovat
Anacron

V každým týmu asi musí být lempl, kterýho nikdo nechápe. Ovšem vy máte jednoho a budete si stěžovat. My tam máme frontu takových.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle Pep nemá konkurenci. Stáhnul i největší hvězdu, když nehrála podle pokynů.

Reagovat
dextroza_m

Hmmm, sestava pekna.. ovsem nejaky plan B na dnes asi moc nebude... Cours prej do Bavor... :/

Reagovat
smazaný uživatel

Měl někdy Valverde plán B? Možná tak střídaní v 80-té minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

A vždycky to bylo Roberto out Semedo in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

To je plán Alfa

Reagovat
2miguel1

Ti Bavori lakomi ma seru. Ked chcu Jamesa Coutinha tak nech zaplatia! Takto k nam pride o dva roky, bude hrat za Bayern, a predame ho za 30mil ako Jamesa

Reagovat
sylarko

Len aby nedopadol jak thiago. U nas nechceny a v bayerne sa stal jeden z najlepsich zaloznikov

Reagovat
2miguel1

Bude tam dobry

Reagovat
Generalní Gladiator

Kéž by tak dopadl,potebujeme to.

Reagovat
ADM

Nechceny? Thiago len nebol ochotny pockat si na svoje miesto, minut mal hodne

Reagovat
sylarko

A tiez hral na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu je hostovani coutinha

Reagovat
dextroza_m

Ušetřit 14mio E?

Reagovat
blaugrana

stream plis, dik

Reagovat
Gazdo

Zeby prvy krat v historii pochvalim Valverdeho? A k tomu este na lavicke Perez snad nakukne aj do hry

Reagovat
Gazdo

To neustale ponukanie sa Aleni posobi ako zjavenie

Reagovat
ADM

Aj to ako mu neustale odskakuje lopta

Reagovat
Gazdo

Sledujeme rovnaky zapas? Ako jediny sa tam snazi cosi vymysliet

Reagovat
nani92

túto Barcu by sme si vychutnali, škoda, že nehrajú EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rox

Podle očekávání. De Jong a Alena potřebujou čas. A bez Messiho Barca klasicky dopředu nulová.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde von !!!

Reagovat
ADM

Prisla sezona tak zase ideme hrat tento priposraty futbal bez presinku? Uplne bije do oci ten rozdiel oproti poslednemu zapasu s Neapolom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Kluciii, někdo stream? Ten chřestýšův mi nejede..

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

O nic nepřicházíš

Reagovat
smazaný uživatel

Blbne mi internet, takže můj stream stojí za vyliž prdel. Nevím kdo je kdo, ale dvě žluté kolečka od nás hrají dobře

Reagovat
smazaný uživatel

no Messi no party, dajte to Atleticu dik

Reagovat
drussbarb

Asi tak. Pátý hráč světa

Reagovat
2miguel1

Suarez sa zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
ADM

Btw Pique dnes prvykrat kapitanom, ci si len zle pamatam?

Reagovat
Miguel19

Barca teda naprosto otřesný výkon.

Víc staticky to asi hrát už nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se na to ani dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

90% zápasů pod Valverdem venku vypadá takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

setrime se na LM

Reagovat
smazaný uživatel

sua zranenej a zahozena tutovka, rafinha brevno, raul garcia spina

Reagovat
LAM

Pokračování tragickejch výkonů ve venkovních zápasech pod Valverdem pokračuje.AŤ tam jsou jací chtěj hráči,tak to vypadá pořád stejně.Bez Messiho neumíme nic vymyslet a S.Roberto tam je jen do počtu.

Suarez hodně nepříjemný zranění když tam nnení ani Messi.Rázem chyběj skoro všechny goly z loňska.Celkově ,ale bue chybět max ty dva zápasy kdy by měl bejt Messi už ready,potom je repre pauza.

Reagovat
smazaný uživatel

A další Valverdeho střídání? Semedo dolů a Raketa do hry. Ten kokot ani nic nového už nevymyslí. Bude posraný tam poslat Pereze.

Reagovat
Gazdo

Wtf tam je roberto?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby přišli 3 Neymarové, tak pod Valverdem to bude vžycky sračka. To se zas na to nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde out, prosim uz.

Reagovat
blaugrana

griezmann na LW :D :D :D ..po sezone ide dopice

Reagovat
LAM

hrozně je na tý čáře zabitej.TeĎ ale bude hrát ve středu když je Sua zraněnej.

Reagovat
blaugrana

som zvedavy...

Reagovat
Ángel di María 22

Na hostovani do Bayernu

Reagovat
blaugrana

do watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabé. Proti Neapoli šlapali jinak, dnes je to pomalé a ustrašené. Dembélé uplně mimo, nechápu. Griezmann aspoň maká dozadu. Zranění Suáreze je hodně na hovno, snad to bude na dva týdny jako u Messiho.

Reagovat
LAM

za dva tejdny je repre pauza

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle jde teda Griezmann vyhrát Zlatý míč a dát 90 gólů? To sem zvědav jak to udělá

Reagovat
valloire

Barcelona šlape vodu.

Reagovat
LAM

Špatný.Doufám že začnem hrát moderní celoplošnej nátlakovej fotbal.

Reagovat
valloire

takový fotbal hraje pouze Real Madrid CF

Reagovat
Reggie

Nejak jsi mi zapomněl odpovědět, kde že je ta polovina lidí, pro který je CR lepší než Leo. Klasickej posera, kterej nemá argumenty, tak uteče

Reagovat
valloire

a kde je ta polovina Messiho vosle?

Reagovat
Reggie

Tak ještě jednou, vosle.

To jsem mohl čekat. S polovinou jsi přišel ty. Co se týče Messiho, tak se o něm mluví jako o jednom ze 3 nejlepších hráčů historie, pro spoustu lidí je ten vůbec nejlepší? Kdo tohle tvrdí o Ronaldovi? On sám, což z něj mimo jiné dělá prvotřídního klauna . Není to tak dávno, co jsem tu četl i od některých madridistů, konkrétně to byl CHONG a dál nevím, který tu psal, že nemá problém s tím, že je nejlepší na světě a dost možná v historii. Teď mluv.

Reagovat
valloire

Ty jsi jak zaseklá deska. A špatná. Moc špatná.

https://www.liveabout.com/lionel-messi-vs-cristiano-ronaldo-3557412

https://www.theperspective.com/debates/sports/messi-ronaldo-truly-best/

a tenhle názor se mi líbí :

"Závisí to na situaci. Pokud je to standardní ligový zápas (jakákoli liga v Evropě), řekl bych Messi. Udělá vše, co můžete pro útočícího hráče. Ale v jakékoli důležité hře, ať už se jedná o zápas WC, zápas CL nebo jakýkoli zápas, který vyžaduje, aby jeho Ronaldo skartoval sebevědomí. Messi vám poskytne konzistentní týdenní představení, když sázky nejsou na lince, ale Ronaldo není vždy afektivní týden v týdnu ven. Ale pokud je tato příležitost velká, můžete se spolehnout na Ronalda, že vás zachrání rozhodujícím cílem nebo trikem v klobouku. Jen řeknu, že Ronaldo vstoupí, když ho jeho tým potřebuje. Messi se ale posadí na zadní sedadlo. Srovnal bych Ronalda s Tomem Bradym. Není vždy nejlepším hráčem každý týden. Je efektivní, ale ne vždy nejlepší. Ale když je velký herní čas, Vyhraju to za vás téměř pokaždé. Neváhejte nenávidět mé názory, protože to je přesně to, čemu věřím. Upřímně si myslím, že bych raději měl Messiho ve svém týmu. Ale vím, že ve finále s Messim v mém týmu by Ronaldo pravděpodobně stále našel způsob, jak získat hattrick."

Pa puso.

Reagovat
Reggie

Číst se mi to nechce, ale chápu to správně, že někdo to o Ronaldovi řekl a nebyl to on sám? Jestli to tak je, tak ok, nicméně o Messim panuje tenhle názor obecně ve fotbalovým světě a někteří (nezaslepení) Madridisti s tím souhlasí, k tomu máš co?

Reagovat
Reggie

* Obecně panuje názor, že je/může být na úrovni Pelého a Maradony...

Reagovat
valloire

panuje v tvý hlavě, nic víc

Reagovat
Reggie

Argument level Láďa Vízek, gratuluju!

Reagovat
valloire

je ten tvůj prej "Obecně panuje názor...."

Reagovat
Reggie

Tak jinak, o kom se častěji mluví jako o možná nejlepším hráči historie? Messi nebo CR?

Reagovat
valloire

to já nevím, ale ty mi to určitě řekneš, protože panuje ten obecnej názor

Reagovat
Reggie

Ty seš neuvěřitelnej plácal bez argumentů. A ano, řeknu ti to. Tvrdí se to samozřejmě o Messim a z toho logicky vyplývá, že si půlka lidí ( ) myslí, že je lepší CR než Messi.

Reagovat
valloire

Ty seš neuvěřitelnej plácal bez argumentů. Panuje obecnej názor, že je Ronaldo lepší než Messi. Myslí si to polovina lidí. Vyvrať mi to.

Reagovat
Reggie

Podložený to máš konkrétně čím? Já tím, že se o Messim se to prostě říká, o Ronaldovi jsem to v podstatě neslyšel. Dokonce to o něm říkají o někteří tvoji soukmenovci, ale k tomu se překvapivě nevyjadřuješ .

Reagovat
valloire

ne, to nikdo neříká, slyšel jsi jenom nějakej blábol

Reagovat
Reggie

Takže kromě toho, že jsi plácal, tak jsi i lhář. A nezapomeň napsat nějakou svou klasickou sračku, jako že nikdy nelžeš, trapáčku.

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
smazaný uživatel

*je na větší úrovni než Pele a Maradona

Reagovat
valloire

tak to sotva, to kulhá na vobě nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dat sem něco z překladače, to umíš jen ty

Reagovat
valloire

proč ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné, ještě ani nezačalo sezóna a už se připosranec, bojazlivka, ustrašenec zase vyhazuje.

Už by mu měl někdo vysvětlit, že Mourinho styl je zastaralý a hraje se na góly. Ale čím víc dáš, ne čím méně dostaneš tím lepší.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Statická hrůza bez jakýkoliv kontroly. Rád bych viděl na hřišti Busquetse místo Sergiho a Frenkieho posunout výš, v záloze nejsme vůbec schopni podržet míč a něco vymyslet. Rafinha to oživil, hlavně aby vydržel zdravý. Aleňa super. Garitano velmi snadno přečetl naši hru, na Frenkiem se doplňují Iňaki s Raúlem Garcíou a nenechávají mu vůbec žádný prostor.

Reagovat
ADM

Chcel si napisat Rakitica za Alenu a potom presunieme Roberta na RB okolo 65.-70.

Reagovat
ADM

Som šokovaný

Reagovat
Gazdo

On vazne vystriedal Alenu za Rakitica... ja som skoro zabudol uz kto nas trenuje tak ma rychlo vratil do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže dopadnout jinak než že Rakitič rozhodne bombou za 16

Reagovat
drussbarb

Mé přestupové přání?

Messi do City, ať nemusí poslední roky kariéry hrát pod trenérem, který se pro Barcu STRAŠNĚ nehodí

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

No vida, jak se shodneme

Reagovat
valloire

samozřejmě že jo, ale ty si to občas nechceš připustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muj prani?

Preju aby se ti to splnilo

Ale to by musel Messi mit nejaky koule na zmenu.

Reagovat
drussbarb

Ano, v jeho případě je klubismus znamení absence varlat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klubismus uz dokazal, ze to ma v sobe. A urcite i hateri mu budou verit, ze misto srdce ma tam znak Barcelonu.

Co souvisi s klubismus a odvahu na zmenu.

Ted at ukaze, ze dokaze poprat i se zmenou prostredi nebo za 50let se najdou blbci a budou rikat plky typu - " Pele hral s indiani v pralese a Messi zase shnil v jednom klubu"

Rozumis, chci aby vsem tem skarohlidum zavrel hubu pro jednou a navzdy. Do City, vyhrat treble v PL a neni co resit.

Reagovat
Baronne

Reagovat
drussbarb

To by se mi líbilo, protože víc než Barce fandím Messimu. Ale JAKKOLIV mu vyčítat, že to neudělá, je snad až dětské

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to mam spise jinak. Barcu mam rad spise v intervalovem casu. Treba obdobi Ronaldinho, Etoo mam vubec nejradsi.

Jinak mu to nevycitam, ale pral bych aby zavrel huby vsem. Vyhraje neco v repre(Copa, MS) a v jiny klubu, nez v Barce.

Pak uz muzeme Pele i Maradonu v klidu splachnout na 2. a 3.misto v dejiny fotbalu.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

tak to asi půjde těžko

Reagovat
Anacron

Tohle je úplně jasnej výsledek 0:1 pro cirkus. Jinak co ten treble letos bude hoši? Nějak jsem to tady dlouho nečetl.

Reagovat
technecium

Letos nebude. Měl být loni. Ale to se na to Busquets a spol nesměli vysrat

Reagovat
2miguel1

Minuly rok sme tam tiez hrali 0:0. Musi prist Neymar, s nim verim ze nieco uhrame aj s tym tragedom trenerom

Reagovat
valloire

Ehmmmm, jakej Busquets? Snad Messi a spol. ne?

Reagovat
ADM

Clovek sa 3 mesiace tesi na ligu a hned na zaciatok ma potesia takymto statickym hovnom, na ktore sa neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Hazena, vice nez styl

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase Ernesto Klasika? Ještě, že se na to nemusím koukat.

Reagovat
valloire

0-1 z penalty. To je jasná věc.

Reagovat
Messiáš

Rafinha zatím hezky navazuje na slušnou přípravu, ale u něj je to ostatně hlavně o zdraví. De Jong cajk, jinak celkem škoda komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Jedinej dobrej pocit mam z De Jonga

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha je super, ale co z toho ked je standartne kazdu sezonu od 2-6 mesiacov mimo.

Reagovat
ADM

Chlapci, 84. minuta, ze by ste uz zacali hrat aj kolmo na branu nie len do stran?

Reagovat
masly008

že by začali hrát i něco jiného než hrají 2 sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým materiálem hrát takový sranec to chce taky kus umění

Reagovat
Murena

Reagovat
Messiáš

Za mě by se skoro dalo říct, že zaslouženě

Reagovat
ADM

Tak vam treba sraci. Pokuty by som rozdaval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aritz je neskutečnej borec

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol, Aduriz

Reagovat
Messiáš

Nesmrtelný Aduriz

Reagovat
Malresi

Aduriz Boh

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejhezčím gólem sezóny bude hned ten první?

nádherně to trefil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Aduriiiiiiiiiiiiiz, fakin legenda

Reagovat
patas92

Zidane > Valverde

Reagovat
roman1978

Uklízečka na šachtě je lepší

Reagovat
valloire

tak to je snad jasný ne?

Reagovat
Gazdo

Pockat o tom niekto pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni > Valverde

Reagovat
Kluivert9

Jeden za 20 a druhej bez 2 za 18...

Reagovat
Miguel19

Dembele je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma bitzch

Reagovat
nani92

Aduriz > Greizmann

Reagovat
Rox

Chudák Messi, tuhle žumpu tahat každej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo... ještě sem si říkal jak bych to Aritzovi přál ten gól.. ale tohle

Reagovat
Anacron

Reagovat
valloire

Pyčo Aritz Golasooooooooooo

Reagovat
misinho7

Dembele ale riadne v lese. Tragédia. Griezman to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, to by je mohlo vylekat a mohli by jeste udelat panic buy Gaymara

Reagovat
ADM

Neviem, kde by sa v tomto futbal Ney rozbehol, tam to maju hraci ocividne zakazane

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je buřt, ale aspoň by nešel do Realu

Reagovat
patas92

Uklízečka na šachtě > Zidane > Valverde

Reagovat
CHONG

Hezký start ligy

Reagovat
kaja900

Zejtřka se obávám kdyz se ještě zranil Hazard, ale snad tohle kluky nakopne !

Reagovat
CHONG

Tak já dneska s body nepočítám, ale to nic nemění na tom, že když začne liga ztrátou Barcelony, tak je to hezký start ligy

Reagovat
El Campeon

gol

Reagovat
Rattlesnake

zastavte toho Coutinha!!! zastavte ho!!! nepouštějte hooo!!!!!¨¨§§ůl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Liga je stratená .....3...2...1

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Hrajete až dneska večer

Reagovat
sylarko

Takze o rok predavame dembeleho s griezmanom aj de jongom? Podla mna ho da po dnesku na kridlo kde mu to nesadne a potom ho tam uz necha hnit lebo posraty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se ti mrzáci aspoň za sebe stydí.. nosit se jak celebrity přitom kdyby neměli Messiho tak jsou rádi za 8 místo..

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeout

Reagovat
roman1978

Kdy byla naposledy barca v tabulce poslední?

Reagovat
Mateo16

HypeJong ja mám vždy pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele nebo Roberto, kdo hral dnes hur?

Reagovat
Gazdo

Dembele lebo bolo vidiet ako kazi vsetko kdezto sergi sa takticky vyparil po nastupe na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

roberto nehrál, dembouz příšerně kazil,k tomu dvě skvělé přihrávky

Reagovat
valloire

Držení míče 70-30, střely 11-11. Doplň tým.

Reagovat
Kokesh

Nechutni betonari vs. jediný tým na světě, co chce hrát vždy fotbal?

Reagovat
ADM

Ty vole hosi, vy bavite

Reagovat
Jordi Alba

Tak valloire trollí, ten druhej je jenom blbej.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Baronne

Reagovat
Anacron

Nechápu že na ně nebudem po prvním kole ztrácet

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele me neskutecne bavi. Okamzite ho poslete do PSG, za rucicku s Rakiticem a Robertem, diky. Jo a malem jsem zapomnel Valverde OUT.

Reagovat
sylarko

Je jedno kto bude u nas hrat. Kym tu bude posraty valverde tak to lepsie nebude..rovnako ako znicil coutsa tak znici aj de jonga s griezmanom

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ak celé to s Neymarom bol len sikovný ťah od vedenia ako sa zbaviť tej žaloby ?

Reagovat
Eichel

#ValverdeOut

Reagovat
YNWA__MSN

Valverde jdi už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

On uz tam je.

Reagovat
santini

Vamos Celestes. Škoda, že nemôže hrať Santi, ale inak verím v bodovy zisk. Budem dnes zvedavý hlavne na Aidaa a Gabriela. Iago snáď potiahne a skóruje

Reagovat
santini

1.Atletico

2.Valencia

3.Barcelona

4.Real

5.Betis

6.Sevilla

7.Bilbao

8.Celta

9.Villarreal

10.Espanyol

11.Getafe

12.Mallorca

13.Eibar

14.San Sebastian

15.Alaves

16.Osasuna

17.Leganes

18.Valladolid

19.Levante

20.Granada

Reagovat
Messiáš

Byla by to zajímavé pro La ligu, zvlášť kdyby v té tvé tabulce ještě Betis přeskočil Real

Reagovat
Phillipinho

Aspas by dneska mohl okamzite zauradovat.

Reagovat
SaLaDiN

Tu je vidno, ze La Liga je najlepsia liga na svete, nesmierne vyrovnana, kazdy tam moze prehrat s kazdym, vid vcera Barcelona. Jedno ci hra prvy s poslednym.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Valverde Out!

Reagovat
smazaný uživatel

Nadej stale zije, mozno odide uz po tejto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

má zmluvu do 2019/2020 s opciou na dalsiu sezonu.

Reagovat
Messiáš

Když jej nekicknuli po Liverpoolu, tak už nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo naseho dnesniho zapasu se dost tesim i na Socky s Vale hned potom. Socky maj ten tym dost zajimave,

Reagovat
Phillipinho

Odegaard Merino illarramendi- Januzaj Willian J. (Isak) Oyarzabal

Reagovat
Messiáš

A Ander Barrenetxea

Reagovat
CHONG

Pro mě je vrchol kola zítra v deset.

Reagovat
Anacron

To už se při té naší bídě začínáš soustředit více na Getafe ne Taky bych se rád podíval na Atlety, ale je to už pozdě pro mě

Reagovat
CHONG

To zase ne, Real pro mě, nehledně na to, jakou bude hrát bídu, bude vždycky numero uno, ale na Atlety jsem letos hodně zvědavý, na Getafe koneckonců taky, plus jsem si je za posledních pár let fakt hodně oblíbil a navíc madridské derby hned v prvním kole

Reagovat
misinho7

som zvedavy na Martina

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

ne - ale můžu doporučit Yellowstone

Reagovat
Anacron

Po slibném začátku přestupáku a mírném optimismu jsme tam kde jsme byli poslední dva roky. Večer nastoupí úplně stejná sestava jako celý minulý rok. I s několika fotbalisty na který jsem už vyloženě alergickej. Na zápas se opět vůbec netěším a očekávám pouze nejhorší. Závidím každému kdo to má jinak

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo, Arthur, Dembelé, Coutinho, Lenglet, Malcom, Vidal

Tohle jsou největší přestupy za Ernesta..

Zahráli a udrželi se v základu: Arthur, z poliviny Vidal a Semedo.

Lenglet nebýt zranění Umtitiho nehraje dodnes.

Ze 7 hráčů hrají pravidelně 2-3.

Malcomovi a Coutsovi jsme zničili pravděpodobně kariéru.

Nikdo z nich nehraje na svých předešlých standardech (jsou horší).

Totální neschopnost pracovat s hráči.

Totální neschopnost vymyslet (nebo udržet starou) herní filosofii (vždycky musí být nějaká herní filosofie).

Každý zápas je jako kdyby herci, místo hraní svých rolí podle scénáře, jenom improvizovali a k tomu ještě špatně.

Moje averze vůči Ernestovi nabrala gigantických rozměrů. Já už bleju jen z pohledu na něj.

A bleju i z jeho přivrženců. Mně stačily 2 měsíce od jeho příchodu abych pochopil, že ten člověk tam prostě nemá co dělat, titul netitul (u nás opravdu ligový titul nemůže hrát žádnou roli, nejsme Leicester), a někomu nestačí 3 posraný roky. Já to prostě nepochopím. Nezbývá nic jinýho než trpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla ke včerejšku a důkaz toho, že si jen tak bezmyšlenkovitě posouváme míč sem tam:

Držení míče 72%.

11 střel a jenom 2 na bránu.

673 přihrávek a z toho jenom 9 bylo na střelu, v průměru 1 pas ze 75 jde na střelu.

U Bilbaa to bylo 1 ze 32.

Teď si řeknete; “Nojooo a co ta házená pod Pepkem?”. Ta “házezná” pod Pepkem bylo systematické otevírání a hledání děr v obraně soupeře, které když se otevřeli, tak byly hned potrestány. Tady tohle o čem se bavíme je bezduché posouvání míče.

Reagovat
darktemplar9999

Odkud čerpáš tyhle stats? :) z whoscored?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty počet přihrávek z whoscored.

Reagovat
darktemplar9999

Jak su označovany v whoscored ty prihravky na strelu? jako keypasses?

Reagovat
smazaný uživatel

Key pass je klíčová přihrávka, tedy může to být i přihrávka na hráče co udělá asistenci.

Já jsem z whoscorred vzal jen celkový počet přihrávek bez crossů.

Reagovat
darktemplar9999

a ten pocet prihravek na strelu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Sám

Reagovat
valloire

key pass je to, co dělá Messi....jedinej na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá to líp než Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Soucítím s Tebou, mně stačily tři zápasy.

Ego Bartomeua je ale tak obrovské, že si chybu zkrátka nepřizná. Viz případ Neymar, kde už několikrát zopakoval, že Coutinho i Dembele jsou lepší hráči. Výsledek? Jeden už je pryč, a druhý je za mě největší přestupový fail všech dob. Druhý případ je Valverde. Nechápu, jak mohl přežít ten výprask v Liverpoolu, to by žádný jiný trenér za posledních 15 let neustál.

Za tři roky se z nejlepšího týmu na světě stal tým, který sice vyhrává ligu (Messi), ale v Evropě nemá šanci na úspěch. Bude to další rok utrpení, ví to 99% fanoušků, prezident nám ale chce dokázat opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Svátek bude až skončej oba

Reagovat
misinho7

OT: Ceballos si to zatial pekne toci v Arsenale. Dalsia chyba ZZ. Ak takto bude pokracovat a on ho o rok odrbe tak je to uz pekny idiot.

Reagovat
teenz

Tak to se dalo predpokladat, ze je tam Ceba povodi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Potenciálem je to prostě neskutečný hráč. Fotbalově ho mám strašně rád i přes ty zákeřnosti, co má ve zvyku dělat. Driblink, přenášení hry, přímočarost. Už jenom tou energií jsem přesvědčený o tom, že by dokázal hru vaší zálohy zvednout. Kdo by měl být budoucností Realu, pokud ne on a Llorente? Přístup ZZ absolutně nechápu.

Reagovat
misinho7

my sme tu zalohu mali pekne poriesenu a ZZ to rozjebal chcelo to len system a slo by to .. Casemiro/Llorente, Toni/Ceballos a ked by odisiel Luka tak by sa nakupil bud ten Eriksen ci Pogba a plus k tomu ked si Martin povedie v Sociedade tak by sa vratil aj on a este tam je aj Isco...ale vsetko je inak..skor ma naserie ked o rok nebude Ceballosa chciet

Reagovat
vilp

Na základě jeho výkonů u nás je to asi jak tvrdit, že by vás měl pozvednout Malcom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Betisu, u vás, v U-21 i seniorský repre. Jestli si to myslíš i u Malcoma, tak klidně, ale ten měl na svý pozici Messiho, zatímco u vás je to v záloze slušná bída. Podle mě potřebuje trenéra, který mu bude věřit a dokáže nějakým způsobem ukočírovat jeho živelnost. Já bych se nedivil tomu, kdyby byl během pár let TOP3 CM, rozhodně na to má schopnosti.

Reagovat
Mateo16

Nema schopnost brat na seba zodpovednost. Ci uz 1vs1 alebo finalne riesenie. Tazko bude TOP3 CM

Reagovat
misinho7

ale picu..to ze mu to neslo u nas dakedy neznamena ze nema kurevsky kvalitu a potencial ked to vsade dokazuje..nam to moze byt vsak jedno kedze o rok ho ZZ odpise..ak este bude u nas teda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je daleko víc o tom, že potřebuje ke svý hře pohyblivější spoluhráče. Rozhodně bych ho nesrovnával s alibistou Rakitićem, možná ještě ze Sevilly, kde hrál naprosto odlišně. Vy máte Zidana, my Valverdeho, Bayern Kovaće a Premier League s Pepem, Kloppem nebo Pochem se tomu může smát...a sbírat trofeje .

Reagovat
misinho7

k vam spat Pepek a k nam Klopp alebo Poche

Reagovat
vilp

Nemyslím si to ani u jednoho. Ceballos je pro mě takový běhavější Rakitić, přesně tak hrál u nás.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani náhodou, hodně ho podceňuješ.

Reagovat
vilp

A ty přeceňuješ, Top 3 nikdy nebude ani náhodou.

Reagovat
Mateo16

To si ho moc vela krat v RM nevidel hrat.

V dribbling a vyvazanie lopty v zahole v RM tragedia. Ako posledny hrac robil skolacke chyby.

V offenzive ? Finalna pripravka nic ani sa o nu neskusal. Aboslutne nebral na seba zodpovednost v zakonceni ci 1vs1.

Reagovat
misinho7

nieekdy mu to neslo ale bolo to aj tym ze nedsotaval tolko priestoru...dneska v Arsenale si to tam toci a ma aj 2 acka uz

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba si přiznat, že Barca pod Valverdeho vedením spadla do průměrnosti, ze které ji tahá jen a pouze Messi.

Barca mi začíná připomínat Spartu s tím rozdílem, že jsou zatím výsledky, ty ale odejdou s Messim. De Jong podle mě už teď lituje, do jakého bordelu přišel.

A znovu opakuju, Dembele za ručičku s Rakiticem, Robertem a klidně i Griezmannem (nemám ho rád a neměl nikdy přijít) a šup šup do Paříže. K tomu ValverdeOUT, místo něho klidně uklízečku a hůř na tom určitě nebudeme.

Reagovat
zidane78

Pravdepodobne Real vyhraje a bude hrat dobre,ak nie tak moze aj prehrat. p.s. nechapem barceloncanov maju 8x titul za poslednych 11rok. a stale sa stazuju

Reagovat
Kluivert9

Protože Barce se fandí i kvůli jiným důvodům, něž jen trofejím...

Reagovat
zidane78

Pokial budete mat titul skoro stale,tak si myslim ze vedenie nema dovod sa zbavovat trenera.

Reagovat
Kluivert9

Pokud jim je jedno, co Barca hraje za sračku a jde jim jen o to, aby po sezóně přibyla ve vitríně trofej za La Ligu (LM Valverde nikdy nezvládne) a nedívají se nalevo - napravo, tak se nediv, že nám to vadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ako keby to na ine kluby neplatilo( na velkokluby...)

Reagovat
valloire

ten byl dobrej

Reagovat
Mateo16

4-3-3

Bale, Benzema, Vinicius

Reagovat
misinho7

za Vinca som rad ale ten Bale. Tak ZZ ho chce vydrbat a nakoniec ho da na prvy zapas ligy rovno do zakladu to kebyze sa nezrani Hazard tak je zostava Hazard, Karim, Bale?

Reagovat
Mateo16

To pochybujem

Reagovat
zidane78

vsak chlapec trenoval.....golf

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vtipný to asi je, na druhou stranu je Celta jedním z mála soupeřů, proti komu jeho nasazení dává smysl.

Reagovat
misinho7

James ale na lavicke snad pojde hrat

Reagovat
teenz

chtel jsem se divat, ale koukat na Garetha nechci.

Reagovat
vilp

To nemůže dopadnout jinak, než že dá gól.

Reagovat
misinho7

to je snad jasne

Reagovat
teenz

Me to je jedno i kdyby dal 25golu za polocas. Snazime se ho zbavit, frajer hraje golf kdyz mame pripravu a pak hned prvni zapas v zakladu, komedie.

Reagovat
misinho7

a dalsi mozu makat kolko chcu a aj tak nic z toho

Reagovat
Mateo16

Absolútne som nepochopil celú tú komédiu cez leto keď ho dá teraz do základu

Tak naposledy ahoj Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Omg vzdyt to je dobře, pokud ten kašpar nedorazi Pogba smysl dává, Mbappe smysl dává, ale podpis Neymara by byl fakt totální trapas

Reagovat
nani92

Bale

Reagovat
Mateo16

Ten vyjebal so všetkými

Reagovat
zidane78

Vsak chce ostat dlhsie,nech sa uz konecne nauci zopar spanielskych slov.

Reagovat
nani92

skôr Zidane najviac vyjebal so sebou

Reagovat
Jordi Alba

Tohle nemůže skončit jinak, než že jim Bale vystřílí LL.

Reagovat
CHONG

Ta sestava je smutek

Reagovat
zidane78

?

Reagovat
CHONG

Ušoplesk, golfista, vyhořelý hroťák, vyždímaná záloha a kluk, co neumí střílet...

Reagovat
zidane78

Mam pocit ze teraz si zacal hrat FMko ked si ocakaval/veril ze dokazu vymenit celu zalohu za jedno leto.

Reagovat
CHONG

Na to, aby nebyla vyždímaná se nemusí změnit celá

Reagovat
zidane78

mas pocit ze tam mohol postavit nieco lepsie?

Reagovat
Anacron

Asi ne. A to je ještě smutnější.

Reagovat
misinho7

Ale celkovo je to sklamanie. Hovorilo sa o revolucii a zaloha ta ista a v utoku znova Bale je to fraska..toho typka sa nezbavime ..dalsia sezona v prdeli

Reagovat
zidane78

Ty si si naozaj myslel ze niekto pri zmysloch ho bude chciet? Ten plat + zranenia + jeho pristup posledne mesiace,to je proste nepredajne combo.

Reagovat
DreamTeam

Tak jelikož Bale neodešel,tak není moc důvod ho nestavět pokud je zdravý, jelikož nikoho lepšího tam stejně nemáme.

Reagovat
zidane78

Teraz sa len modlit nech ma dobru sezonu + sa nezrani a dalsie leto/mozno januar (tomu neverim,znie to az moc dobre) sa preda aspon za nejake drobne,kedze teraz nechcu dat ani tie.

Reagovat
DreamTeam

Peníze by za něj dál kdokoliv kdyby měl normální plat .

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, co je na tom k nepochopení

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi nejak extra nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

A uz ma acko.

Reagovat
zidane78

On ma acko celu pripravu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Bale v základu. Amatérismus nejvyšší úrovně v praxi

Reagovat
Anacron

To nasazení a chuť hrát z nich úplně srší.

Reagovat
zidane78

Sarkazmus? Nepozeram som v praci

Reagovat
misinho7

Karim si už ide. Strelec

Reagovat
Kokesh

Kariiim

Reagovat
CR7RONALDO

Nebol tam podľa vás faul?

Reagovat
ernyyyy

Casemiro tam šel důrazněji, ale přes balón. Čekal jsem, že v La Liga se tohle nepouští

Reagovat
Anacron

Legenda

Reagovat
teenz

Ja se poseru.

Reagovat
CHONG

Bale pěkně, ale od Caseho mí to teda přišlo jako faul...

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo link pls ?

Reagovat
David143

A pak že Bale ztratil rychlost tvl takový sprint, a to ten bek Celty nepatří k tem pomalejším

Reagovat
vilp

Kroos ještě snad nedal jedinou přihrávku dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že bude mít 100% úspěšnost ne? Aby jste z něho mohli dělat extratřídu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
David143

Reagovat
Kenneth

Dobrý tak zase zelez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ale ten futbal je katastrofa. Sice Celta bez šance ale chcelo by to hrat viac dopredu a aktivnejsie.

Reagovat
Anacron

Marcelo Sice hezký že vedeme, ale jinak je to hnus jako obvykle. Nikdo se nehýbe a soupeř nás přehrává.

Reagovat
misinho7

Toni absolútne nic nenahra dopredu...

Reagovat
misinho7

Najsmutnejšie na tom celom je ze najlepsi hrac polcasu je Gareth

Reagovat
vilp

Odri je fakt tragéd.

Reagovat
vilp

Bránit neumí, útočit neumí, teď ještě udělá takový retardovaný rozhodnutí pár vteřin před koncem poločasu. Nemám slov.

Reagovat
Kenneth

Nuevo Danilo.

Reagovat
vilp

Do něj mu chybí jen ty vlastňáky.

Reagovat
Mateo16

Proti Atleticu urobil rovnaku chybu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pořád hraje jak v osmnácti letech. Útočit uměl parádně, ale teď mám z něj dojem, že vůbec ani neví, kam si naběhnout, bojí se trochu zariskovat, v útočný třetině úplně zoufalý. Něco jako Semedo. Pořád si spíš myslím, že je to spíš o trenérech, ti mladíci se v Barce ani Realu nijak nerozvíjejí.

Reagovat
misinho7

je tam velky tlak asi sa boja kazdej chyby a tak to vyzera..

Reagovat
vilp

Ale on si nabíhá a chodí do kliček v útočné třetině, jenže efekt to má asi jako střely Viníciuse.

Reagovat
Billy McClane

V podstate 3 hrubky behom par sekund

Reagovat
misinho7

Akoze dozadu dobry vykon Celta bez sance a Odri to tak zajebe...ultra debil

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukam na to, ale opravdu ušoplesk dostal opet a zase gol z prvni strely na branu?

Reagovat
zidane78

A traz mi pekne povedz kto je usoplesk?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nastesti ofsajd, psal jsem ten komentar jen na zaklade oznameni Livesportu.. a co no, ušopleska fakt rad nemam a navic si ani nevybacuji, ze by kdy chytl neco navic..mel by chytat Keylor..

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ty na to ani nekoukas, ten gol si nevidel, ale hned tu kroutis ocima, ze dostal z prvni strely gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše a i pokud odhledneme od tohoto golu, uznej sam, ze jeho uspesnost zakroku je tristni

Reagovat
kaja900

výborně Odri, taková chybu minutu před poločasem bože proč to radši nenarve někam do hajzlu.. nepochopim tohle, snad nás to nebude stát 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
misinho7

Naozaj ked raz branime dobre tak sa musi zjavit Odri a spravit takuto hlupost...a nebol to offside?

Reagovat
misinho7

Kurva ja som odisiel prec lebo som myslel ze je polcas..neuznal to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Aspasuv ofsajd.

Reagovat
CHONG

Byl no, ale zrovna takovéhle sitace bych fakt pouštěl...

Reagovat
Ángel di María 22

Co se to tu rozjelo za blbosti u nekterych? Ofsajd je proste ofsajd, neni vubec nad cim polemizovat. Nebo v tenise by se taky tesny auty mely poustet?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
CHONG

Já nerozporuji, že to byl ofsajd podle litery pravidel, jen je podle mě žádoucí, když se takové věci posuzují v individuálních případech trošku podle citu pro hru. Ten tenis podle mě není dobrý příklad, tam prostě spadne míček dovnitř nebo ven, ve fotbale by to mělo být o posouzení konkrétní situace, zda ten ofside skutečně ovlivnil hru a poskytl jedné straně výhodu. Ale je to jen můj názor, tak se hned nečerti

Reagovat
smazaný uživatel

V motošporte sú tiež stanovené limity trate bielou čiarou na jej okraji, za ktorú by sa nemalo ísť všetkými 4 kolesami a predsa sa to sem tam porušuje. Vtedy traťový komisári posudzujú, či daný pretekár získal prekročením daných limitov výhodu alebo nie a podľa toho udeľujú tresty. Takto by to malo fungovať aj vo futbale.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tiež myslím, že by sa centimetrové ofsajdy nemali pískať. Na to máme školených rozhodcov, ktorí sú tam na to, aby posudzovali jednotlivé situácie s veľkým citom pre hru. Tak ako posudzujú vážnosť faulov, tak by mali posudzovať aj vážnosť ofsajdov. Offside nebol zavedený kvôli nejakému terorizovaniu útočníkov ale aby sa jednoducho nezabúdali za obranou/nestáli pred brankárom...

Reagovat
el Principito

Reagovat
kaja900

já odešel na cigo nasranej že dostanem takovej zbytečnej gol, přijdu a najednou vidim 0:1, taky sem vubec nevěděl že ho neuznali nakonec

Reagovat
Mateo16

Prvych 20 min dobrych. Teraz to upada a je to o tom kedy da Celta gol . 1 gol nam stacit nebude.

Kroos s Viniciom dole

Reagovat
misinho7

Kroos zatial slabota, aj Marcelo sa mi nepaci, Vinco mal loptu tak 2x, Karim sice tiez nic moc ale dal gol. Najlepsi asi Gareth a paci sa mi aj Luka ktory tam jediny beha a snazi sa.

Reagovat
LAM

Vedete,takže v poho.Co my by jsme za nějakej gol dali.U nás to umí jen Messi.

Reagovat
vilp

Marcelo ztratil strašně moc zbytečných balonů, ale dvě ze tří nejlepších přihrávek dopředu (včetně té před gólem) poslal on.

Reagovat
Anacron

Bale nejlepší zatím no. Zbytek šeď bez nápadu a chuti něco dělat. Přechod du útoku je naprosto otřesný. Benzema nebyl od gólů klasicky absolutně vidět, ale dal gól takže dneska má vykouřeno u Zidana na celý podzim. Z Kroose je už definitivně pouze tupej posouvač. Žádný jiný přínos pro hru nemá. Nebýt 5 odpoledne tak už u toho stoprocentně spím. Radši jdu na pivo. U tohohle srance nebudu ztrácet čas.

Reagovat
vilp

Ødegaard v základu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

fyzicky sme odisli v druhom polcase. Moc velke stastie mame ze utocnici Celty su tragicky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Denis to zvládne sám .

Reagovat
kaja900

Výborně no, Luky červená

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, zajímavé, má někdo gif?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zákrok dost hnusný

Reagovat
Mateo16

Zasluzena

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolikátá to je červená pro Luku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahh, první v Realu

Reagovat
vilp

To je fakt tým dementů.

Reagovat
Mateo16

Klud utocnici Celty totalne tragicky

Reagovat
Kixi Syhimour

Courtois teď skvěle

Reagovat
Kenneth

červená? Hlavně že se na to ještě podíval...

Reagovat
Mateo16

Uz mal zltu ten faul bol na druhu. Tak ci onak tu redku mal dostat

Reagovat
N.Gin

Nemel

Reagovat
CR7RONALDO

Nemal žltú.

Reagovat
Kenneth

Žlutou neměl a tohle je faul na žlutou. Žádný úmysl bych v tom neviděl.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos Akože trafil ho ale toto nebol snáď umysel, alebo áno? Toto nemohla byť ČK

Reagovat
Ángel di María 22

Ten rozhodci je uplne mimo. Tohle je naprosto vymyslena cervena, k tomu neni co vic rict. Komedie La Liga.

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud dve zk tak ok, pokud cervena tak nesmysl.

Reagovat
DreamTeam

Červená naprostá sracka.

Rozhodčímu odebrat licenci.

Reagovat
čolo

Na beIN sports komentátoři že prý harsh decision.. Jasná červená.

Reagovat
Jackmaker1989

OMG čo ti jebe, to čo trafil

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
kaja900

Ty vole ! Kroos dobra bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Real klasicky vic stesti nez rozumu.

Reagovat
misinho7

ake stastie ? Celta hra picu .. my tiez slabo ale dali sme goly...a to este mame cervenu.,

Reagovat
Kixi Syhimour

A diskuse může začít

Reagovat
Mateo16

Ty PICOOOOOOOOOOO toto by asi De Jong nedokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

trefil to parádně ale zas klid, kdy tohle naposled takhle trefil kroos

Reagovat
valloire

on to ale právě umí

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

To už je let, co to naposledy takhle trefil.

Reagovat
Kenneth

Toni

Reagovat
misinho7

Ale cervena jasne vymyslena...ach jaj

Reagovat
čolo

Hmm Toni.

Reagovat
Dayman

wowow

Reagovat
Kixi Syhimour

Sleduju od poločasu, jak hraje Vinícius?

Reagovat
CHONG

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

300 mega minutych za prestupak a posily nehraju, jasne hazard zraneny ale ZZ ma tiez tusim svoje koniky ako Ernesto.

Hlavne s tym Baleom je to trosku zvlastne najprv ho odpali a potom hra zaklad v prvom zapase.

Reagovat
DreamTeam

Úplně normální. Chtěl se ho zbavit,byly by peníze navíc,ale když tu je,tak stejně nikoho lepšího nemáme do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne len vadi ako s nim jednal aj ked tazko povedat ze co mu niekedy Bale spravil ked ho takto odpisal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by z tech posil mel hrat? Vsak zranenej neni jenom Hazard, ale i Mendy a Rodrygo. Druha vec je, ze mimo Hazarda to jsou vsechno hraci na rozsireni kadru/zvyseni konkurence. Nikdo z nich neprisel hned do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize v podstate po minulorcnej katastrofe sa posilnili do zakladu o hazarda ? Nikto z tych nakupov nemal ist do zakladu ?

Reagovat
DreamTeam

Ne no. Z těchhle nákupu nikdo jiny do základu nešel.

To je na tom nejvíc zarážející. Ze jsme jen vyměnily hráče na lavičce,což nebyl ten hlavní problém.

Reagovat
smazaný uživatel

A ZZ neplanuje pouzit an jovica ? Ako bolo okolo neho dost velky hype minimalne ho polka fan clubu barcelony videla uz v teame

Reagovat
misinho7

Tak Jovic je isty dobry ale kazdy fanda realu vie ze cez Karima cesta nejde ZZ ho neposadi to je fakt... jedine zeby sme hrali na dvoch utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Cize rovnako svoje koniky ako ernesto bez ohladu na vykonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted teda hezky pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Celta je šílené bezzubá. Real v 10 a nedokážou tam nic kloudneho vymyslet. 50% útoku jsou centry před bránu, kde má snad všechny hráče vyšší Real.

Reagovat
Kokesh

Vamos Zizu

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace k titulu, sice se pred sezonou rozehralo klasicky podcenovani, ale v 10 si venku namazat celtu na chleba

Reagovat
Kenneth

A je to tu zas

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Výsledek super, gólíky pěkné, herně trochu bída, červená přísná, ale obhajitelná. Suma sumárum jsem po té katastrofální přípravě celkem příjemně překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

o titulu je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zítra ztratí i Atleti, tak je hotovo

Reagovat
Al Capone

Reagovat
netopier

Mňa asi jebne

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal-Granada docela šílený zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže Djene ešte stále prestúpiť do Leicesteru, keď je v Anglicku už uzavreté prestupové okno?

Reagovat
vilp

https://youtu.be/imewLLIX9qo

Fakt kvalita ten první poločas. Myslím, že i Khedira uměl být kreativnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknes na tohle a vidis hned, proc Zidane chce Pogbu.

Pogbu by byl na velky prostoru a za sebou ma Case a Kroos.

A k tomu Eden na levem kridle. Pracant Benzema vpredu.

Reagovat
Mateo16

Ok. Fyzická ide hore to nespomenies

Reagovat
stas87

To bol skôr faul hráča Esoanyolu ba hráča Sevilly, nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je zas začátek sezóny pro Betis .

Reagovat
smazaný uživatel

dement golman

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně. Podle mě to pro Sandra nebyla tak jednoduchá situace, pokud by se ho pouze snažil vystát.

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspon si k zapasu cuchne Martin, ktery je hodne talentovanej a snad do budoucna bude jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

Saúl nádhera

Reagovat
alcantara

Sorryako, ale z tohto budu v sezone strasne sracky. Jasna zlta, sice skaredy zakrok, ale uplne neumyselny a skor nestastny.

Reagovat
Kluivert9

Už srovnáno

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to ale zakrok na cervenu. Sorry ale takto niekomu zozadu prisliapnut achilovku pritom lopta bola uple mimo. To sa nema robit co chcel alebo nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico hraje strasne defenzivne.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja kreativny hraci Felix a Lemar su vdaka tej priposratosti podrzat loptu uplne vypojeni z hry.

Reagovat
Phillipinho

Jezisi Lodi Ted ho Cholo odepise a bude hrat celou sezonu se Saulem nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Trener musi byt z takehoto hraca na prasky.

Reagovat
vilp

Morata nezklamal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

João ale hodně slušná akce.

Reagovat
vilp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele