Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

30.11.2021, 12:34
Názory a komentáře
Jorginho (© AFP)
Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Obhájci titulu z Manchesteru City udolali za hustého sněžení čtvrtý West Ham 2:1 a ztrácejí pouze bod. Hammers nepomohla ani oku lahodící trefa Manuela Lanziniho, která pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice. O další bod zpět je Liverpool po domácí kanonádě (4:0) se Southamptonem.

Vlastní příznivce potěšil i pátý Arsenal, jehož mladíci Bukayo Saka s Gabrielem Martinellim překonali navrátilce Martina Dúbravku a postarali se o další nezdar extrémně bohatého Newcastlu. Poslední Magpies zatím neoživil ani nový trenér Eddie Howe.

Třízápasovou sérii bez výhry naopak ukončil desátý Leicester, který přestřílel šestnáctý Watford 4:2. Dvěma zásahy se blýskl kanonýr Jamie Vardy, bilancí 1+2 spoluhráč James Maddison. Leitmotivem bláznivého duelu se ovšem stal comeback Claudia Ranieriho. Ten se coby kouč Hornets vrátil na King Power Stadium poprvé od legendárního mistrovského ročníku 2015/16.

Dařilo se i předposlednímu Norwichi. Canaries obrali o dva body šestý Wolverhampton (0:0) a šňůru bez nalezení přemožitele prodloužili na tři utkání. Gólů se fanoušci nedočkali ani v Brightonu, kde devátí Seagulls remizovali se sedmnáctým Leedsem, a také v Burnley.

Na Turf Moor se však síť v brance nerozvlnila kvůli fotbalistům, ale z důvodu sněhové vánice. Hlavní rozhodčí Peter Banks pár hodin před úvodním hvizdem usoudil, že trávník je a bude v nezpůsobilém stavu. Harry Kane a spol. proto bryskně zamířili zpět do Londýna.

Jediného vítězství v roli hostujícího týmu dosáhla ve 13. kole třináctá Aston Villa, která loupila v Selhurst Parku. Nový trenér birminghamského klubu Steven Gerrard tak oslavoval i ve druhém střetnutí po jmenování do funkce.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. James Maddison (Leicester) - 9.58 / gól, 2 asistence, 5 klíčových přihrávek, 53 doteků s míčem.

2. Jamie Vardy (Leicester) - 8.93 / 2 góly, 5 střel, 5 ofsajdů, 26 doteků s míčem.

3. Diogo Jota (Liverpool) - 8.87 / 2 góly, 7 střel, 3 úspěšné driblinky, 56 doteků s míčem.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. James Maddison (Leicester) - 16 bodů.

2. Virgil van Dijk (Liverpool) - 15 bodů.

3. Diogo Jota (Liverpool) - 14 bodů.

Sestava 13. kola:


Autor: Marek Ustohal

Brankář: Álvaro Fernández (Brentford) - První čisté konto v Premier League v kariéře, vítězství 1:0, ocenění pro nejlepšího muže zápasu. Rodák ze španělského Arneda na utkání proti Evertonu jen tak nezapomene. Celkově si připsal pět zákroků včetně dvou velmi důležitých proti střelám Salomóna Rondóna a Alexe Iwobiho.

Pravý obránce: Takehiro Tomiyasu (Arsenal) - Letní akvizice z Boloni se Gunners začíná vyplácet. V základní sestavě se japonský reprezentant až nečekaně rychle usadil a nutno podotknout, že po zásluze. Nadprůměrnou výkonnost potvrdil i v duelu s Newcastlem. Defenzivní povinnosti si plnil svědomitě a třikrát oslovil spoluhráče klíčovým pasem. Jeden z nich navíc přetavil v efektní gól střídající Martinelli.

Stoper: Virgil van Dijk (Liverpool) - Reds se blíží formě z mistrovského ročníku 2019/20 a nemalou zásluhu na tom má kromě ofenzivních es jejich klíčový stoper. Proti Southamptonu pomohl k osmé nule v sezoně, šestkrát zastavil útočnou akci soupeře, téměř bezchybně rozdával míče a v 52. minutě stanovil konečné skóre "volejem" po rohovém kopu.

Stoper: Thiago Silva (Chelsea) - Více než 90procentní úspěšnost přihrávek zapsal i velezkušený Brazilec v očekávaném šlágru s Manchesterem United. S lehkostí sobě vlastní dirigoval defenzivu Blues, a kdyby Jorginho neposlal do samostatného úniku Jadona Sancha, přispěl by k dalšímu čistému kontu.

Levý obránce: Marc Cucurella (Brighton) - Příslušnost k nejlepším bekům v soutěži opět prokázal třiadvacetiletý absolvent barcelonské La Masie. Letní posila z Getafe si proti Leedsu podmanila levou stranu hřiště a navzdory defenzivním úkolům byla stálou ofenzivní hrozbou. Cucurella neúnavně centroval do pokutového území a zároveň eliminoval hvězdného Raphinhu.

Pravý záložník: Bukayo Saka (Arsenal) - Než se krátce po hodině měření sil s Newcastlem zranil, byl suverénně nejlepším hráčem na trávníku. Obecenstvo na Emirates Stadium bavil svižným driblinkem, jako už tradičně byl velmi kreativní a v 56. minutě zakončil pohlednou akci Gunners nechytatelnou křižnou střelou.

Střední záložník: John McGinn (Aston Villa) - Precizní "černou prací" potěšil fans i nového trenéra Stevena Gerrarda. Během utkání v Selhurst Parku vyhrál 12 ze 13 soubojů, třikrát se pokusil ohrozit svatyni Crystal Palace a v závěru pojistil druhý triumf Villans v řadě krásnou trefou z hranice pokutového území, kterou můžete shlédnout v naší tradiční rubrice.

Střední záložník: James Maddison (Leicester) - Ve čtvrtek skolil Legii Varšava (3:1) v Evropské lize gólem a přihrávkou, v sobotu přidal k zmíněné bilanci ještě o jednu asistenci více a režíroval vítězství Foxes 4:2 nad Watfordem. Ve Fantasy Premier League je s cenovkou 6,6 milionu velmi lákavou předvánoční variantou. Souhlasíte?

Levý záložník: Leandro Trossard (Brighton) - O jednu desetinu levnější možností je belgický kouzelník z Brightonu. Ten sice na rozdíl od Maddisona neskóroval, ale s míčem u nohy dominoval a příznivce Seagulls několikrát zvedl ze sedadel excelentním driblinkem. Po jednom z nich měl blízko i k přesnému zásahu, ale jeho utěšená rána skončila na tyči.

Útočník: Jamie Vardy (Crystal Palace) - Mnohem lepší mušku měl naopak druhý nejlepší kanonýr soutěže. Proti Watfordu totiž dvakrát zužitkoval pas Maddisona a celkově si polepšil na devět branek. Jen Harry Kane (108) a Mohamed Salah (106) jich mezi anglickou elitou vstřelili od Vardyho debutu v soutěži (leden 2017) více.

Útočník: Diogo Jota (Liverpool) - Nadprůměrnou statistikou se v letošní sezoně pyšní i rodák z Porta. Přestože jen výjimečně odehraje devadesát minut, síť v lize rozvlnil už sedmkrát, což aktuálně znamená dělené třetí místo za Salahem a Vardym. V sobotu byl proti Southamptonu ve správnou chvíli na správném místě hned dvakrát, flirtoval s hattrickem a opět si hlasitě řekl o stabilní místo v základní sestavě.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1393131:530
2.Manchester City1392227:729
3.Liverpool FC1384139:1128
4.West Ham United1372424:1623
5.Arsenal FC1372415:1723
6.Wolverhampton Wanderers1362512:1220
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Manchester United1353521:2218
9.Brighton & Hove Albion1346312:1418
10.Leicester City1353520:2318
11.Crystal Palace1337319:1916
12.Brentford FC1344517:1716
13.Aston Villa1351718:2116
14.Everton FC1343616:2015
15.Southampton FC1335511:1814
16.Watford FC1341818:2413
17.Leeds United1326512:2012
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City132387:279
20.Newcastle United1306715:296

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (151)

Přidat komentář
nani92

Nemyslím si, že to bolo na penaltu

Reagovat
Taiger

Ty často u toho moc nemyslíš ale

Reagovat
nani92

nekúpiš NFT?

Reagovat
Taiger

Teď jsem koupil projekt, kterej zdvojnásobil na ceně, easy

Reagovat
nani92

West Ham?

Reagovat
Taiger

Investoval jsem do spolužačky na vedlejšce z Prešova

Reagovat
nani92

OnlyFans je budúcnosť

Reagovat
Taiger

To neznám, o co jde?

Reagovat
Lacko_Boh

nic take, iba ventilatory

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Euphael

Reagovat
Shottack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FUnk

Reagovat
icka

Reagovat
SpecialOne

nejde o to, jestli to bylo na penaltu, ale jestli to byl faul. Každý faul ve vápně je za penaltu, v případě plynoucí hry a míče na hrací ploše.

Reagovat
O.Giroud

na nepriamy kop v pok. uzemi

Reagovat
Greny

A co mělo být ?

Reagovat
nani92

nie som si istý, kam AWB odkopol loptu, ale asi aut

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Greny

Ok to nemá cenu komentovat když si furt myslíte že to není penalta

Reagovat
nani92

pravdu nezastavíš

Reagovat
Jkb

Penalta jasná, ale výkon rozhodčích byl otřesný, metrovej ofsajd Ronalda a roh pro United, potom Chelsea kopala roh, Rashford tam spadl na zem a po odkopu z vápna Chelsea získala míč a rozhodčí pískl faul na Rashforda, bylo tam několik takových divných rozhodnutí většinou ve prospěch United.

Reagovat
Talker

Ten roh byl stupidní, no. Rozhodčí nám tím "sebral" třeba 2-3 minuty, kdy nejdřív se dojela šance, pak se protestovalo, šel dát kartu Tuchelovi, rozehrát ten roh, získat míč...

Reagovat
kiciN

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

to znie ako AWB

Reagovat
hitZor

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

zadnej zarez to nebyl, v pohode si to obhaji...co ale bylo nedustojne, jak se tam Silva kroutil jako by mu zlomili nohu, tohle pochytil nejspis od Neymara, klauni fakt

Reagovat
Greny

Říká fanoušek Liverpoolu kde Mane padá po každým lehkým kontaktu

Reagovat
Front hell

Naučil se od salaha a maneho

Reagovat
Talker

Hele co ti na to říct. Faul to ve vápně byl, kopl ho do nohy.

Druhou věcí je, zda by měly být penalty za takové situace, kdy prakticky není ohrožena brána. Podle mého polovina penalt je "nezasloužená/nesmyslná", protože proč se hráč dostane ze situace, kdy je zády k bráně nebo běží směr rohový praporek, tudíž prakticky žádná hrozba, k téměř největší možné šanci, do které se může dostat?

Osobně bych byl rád, kdyby se pravidlo změnilo, kdy pencle je za přímé ohrožení branky a hráč v šanci je faulovaný.

Reagovat
vitasrp

Proč se hráč dostane ze situace, kdy je zády k bráně, k téměř největší možné šanci? Protože je často obránce jelito a fauluje ho, obránce moc dobře ví, co se stane, když ve vápně udělá faul. Pak bys v pokutovém území mohl do ofenzivních hráčů chodit jak blázen, strkat je, okopávat je, protože trest by za to byla akorát standardka, kterou by týmy v 90 procentech případů ubránily.

Navrch by rozhodčí musel ještě rozhodnout, zda šlo o přímé ohrožení branky, nebo ne, zda teda penalta, nebo přímák a byl by v tom akorát šílenej guláš. NA pravidlo o penaltě bych fakt nešahal, někdy je to smolný a nespravedlivý, ale tak to je ve sportu normální. Většina penalt ale stejně pramení z toho, že obránce - ač ví, co se stane, když ten faul udělá - si nedá pozor a do souboje jde jako jelito.

Reagovat
Talker

Hele nevím, mně penalta přijde strašně přemrštěný trest hodně často. Silva mohl maximálně posunout ten míč někam, kde by se o něj pobil tuším Rudi opět zády k brance. Tudíž v tomto případě by se to přinejlepším (pro nás) doputovalo někam k Jorginhovi či Jamesovi (nevím, kdo byl vzadu) a znova do vápna na hlavičku. Místo toho jsme dostali 70%-80% šanci na gol z "hovna". Jo, je blbost těch hráčů, že udělají takový zbytečný faul, ale ten trest je podle mého zároveň zbytečně velký.

Nevím, zda by to šlo udělat nějak férověji, ale podle mého ten trest je příliš velký.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale ve chvíli, kdy bys to měnil, jak ty navrhuješ, by stačilo, aby rozhodčí jednou písknul přímák když podle fanoušků šlo o jednoznačný ohrožení brány, a byla by kritika jak sviňa. Faul ve vápně prostě musí být penalta, jinak snad ani nebudou padat góly.

Reagovat
icka

Tohle je nesmysl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Bakary3

Presne, a ze jsou obranci nekdy uplny tupci, no tak at za to jsou trestany penaltou, a melo by to treba za tahani za dresy byt trestany vic. Rukama se nebrani.

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Nevidím rozdíl mezi faulem na půlce nebo ve vápně .. faul jak faul nazdar

Reagovat
SunFells

Nemyslíš si, ale bolo no

Reagovat
Liquid

byla 100%

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Za Virgila , ze začátku trochu výkyvy formy, ale teď se znovu dostává do své formy , proti WHU zabránil dalším gólům, proti Saints suverénní výkon, super ho takhle vidět, jen ať to vydrží

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mastný Chobot

Saka je stále lepší a lepší. Ale musí pridať viac G+A

Reagovat
Taiger

Moc se na něho spoléháme, už by si zasloužil s ESR posadit.

Problém je pak ten, že tam létá splašenej Odegaard pak a nerozehranej Pepe. Marti snad dostane teď šanci, když je Saka doubt.

Reagovat
Mastný Chobot

Zaslúžil by si oddýchnuť, nie posadiť, samozrejme.

Reagovat
Taiger

Yup, tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový horší Walcott, a to jsem si nemyslel, že je něco takového možné.

Reagovat
Trand

Jj, Saka a Walcott jsou totálně stejní hráči. Ty bys mohl dělat skauta normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být 13. kolo v kostce, když se 13. kolo celé neodehrálo a hráči Burnley tak např. neměli šanci se dostat do sestavy kola 13. kola v kostce? Kampaň.

Reagovat
jk

Myslím, že by se na tady našli lidi, kteří by Bena Daviese klidně dali do sestavy kola, protože tento víkend nic neposral.

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo Burnley, rovnako ako ich súper z tohto kola, nikoho nezaujímajú.

Reagovat
SunFells

To je trochu nefér k Burnley.

Reagovat
O.Giroud

Tak dva nezaujimave timy, ze som si ani nevsimol ich odlozeneho zapasu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Ramsdale si zatím maže mě a všechny ostatní na chleba. Za mě jasná jednička Anglie.

Reagovat
Talker

Já si říkal, jestli to je ten golman, co tady dostával sodu, že se kupuje jako průměrná dvojka...

Reagovat
krisa

tak lidem hlavně asi vadila ta částka, zatím se ale ukazuje jako nejlepší nákup. I když Tavares vypadá taky slušně, i ten Tomiyasu a Sambi. A White se po pomalejším začátku taky rozehrál. Zatím nejmíň výrazný asi Ode ale podstatě s nákupy zatím velká spokojenost

Reagovat
Taiger

Byl jsem na tom stejně a zatím nejlepší náš nákup za nějakej tu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

všechny...mě třeba ne. Mě vůbec nezajímá, nikdy jsem ho neviděl, nikdy jsem si o něm nic nemyslel.

Reagovat
Swarley

Typický gaučák

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Druhej účet swarleyho?

Reagovat
kbtk23

Je skvělý no. Anglie měla v bráně vždycky díru. Konečně by tam mohl být poradny brankář. Navíc sympaťák jak hrom

Reagovat
cristiano.K.

však nebyl vůbec nikdo, kdo mu věřil

Reagovat
Front hell

To není pravda. Našli se tady fanoušci kteří z něho byli nadšení a věřili mu. Většina, včetně mě byla skeptická a vysloveně kopytem a dírou ho tady nazývali jen fans Liverpoolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

slanina20.08.2021 20:18#

Čo stále nakupujú tie anglické kopytá ? Chystá sa snáď nejaké nové pravidlo že musia mať anglických hráčov alebo už nikto nedostane pracovné povolenie ?

fenixLFC20.08.2021 22:36#

pravdepodobne najdementnejsi prestup tohtorocneho okna 30 mega za take kopyto.

REPLIKATOR20.08.2021 22:57#

že prý posila

Ještě jinak mám z tebe udělat hlupáka ?

Reagovat
Bandita_Harry

Gratulujem ti že si našiel 3 komenty a spravil si hlupáka sám zo seba

Reagovat
Front hell

Tady už někomu nesvědčí lockdown viď čumáčku?

Reagovat
Bandita_Harry

Čo s tým má lockdown ? Trepol si úplnú pičovinu a teraz trepeš zas odveci, moja chyba že som na teba vôbec reagoval

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Pořád to nebylo tak od věci jako tvůj výsměch. Ty jsi vlastně k věci nenapsal vůbec nic. ale pak se tady ještě rocilujes.klasika

Reagovat
Bandita_Harry

Pozrel som si ten článok odkial si kopíroval tie komenty a ten výsmech bol namieste

Reagovat
Front hell

Pro hlupáka určitě jinak moc né

Reagovat
Bandita_Harry

Pro hlupáka každý hlúpy, zbohom

Reagovat
Front hell

Takže jsi viděl gumpa. Super bez Boha

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

Reagovat
cristiano.K.

tak můžeš i ty fanoušky ukázat

Reagovat
Front hell

Jsi šikula...

Reagovat
Bandita_Harry

Keď si pozrieš ten článok tak sa tam niektorí fans Arsenalu na neho tešili a vítali ho ostatní sa tomu smiali na pár výnimiek ale to ja ťažko vysvetlit majiteľovi pravdy

Reagovat
Front hell

Dobrá křeč

Reagovat
Bandita_Harry

Čo je dobrá kŕč ? vysvetli Však ty sa tu len snažíš niekoho uraziť, nič viac, niečo tu tvrdíš a potom ma sám navedies na článok kde si viem overiť že pravda je úplne ina Si neskutočný traged.

Reagovat
Front hell

A co není pravda? Že ho někteří vítali,někteří byli skeptičtí a vysloveně kopytem ho nazvali někteří fans Liverpoolu a jeden fanoušek United? A křeč je že první napíšeš s Bohem, nechceš se o tom bavit, ale za chvíli rychle prispechas se svojí pravdou. A jestli tě tak strašné urazilo to ,,bez Boha"tak promiň ale jako typický Čech jsem ateista. A ohledně cristiana jsem reagoval na to že není žádná pravda že by mu nikdo nevěřil.

Reagovat
Bandita_Harry

Zbohom som napísal tebe a potom som písal Cristianovi... Viera je tvoja vec. Ramsdale chytá výborne, smial sa tomu ale kadekto, ďalej to už neriešim, nech sa darí čau.

Reagovat
Front hell

Nápodobně

Reagovat
SunFells

Saka prý podal boží výkon Trénuje normálně, neví někdo?

Reagovat
hona.kub

kde se proboha vzal ten Arsenal na 5. fleku?

Reagovat
SunFells

Postavili stadion, tak se museli na x let investičně uskromnit, ale už si zase razí cestu zpět k prvnímu

Reagovat
smazaný uživatel

vánoční pohádky v plným proudu už na konci listopadu. Ja se tesim na švejka

Reagovat
SunFells

Já na Matrix

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe netřeba, už žiješ dost odtržený od reality.

Reagovat
SunFells

owned pls

Reagovat
Nizzie

Tak v tom se vyznáš nejlíp že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Čenda

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Pohádky? Se podívej kolem sebe, Švejk je dokument ...

Reagovat
SunFells

Reagovat
PP

absurdní tragikomedie..

Reagovat
icefish

Reagovat
TheTopFootbaler

Já na Vánočního owníka.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

A to si Jota ešte odskočil z e-FIFA. turnaja. kto z profi hráčov je inak ešte porovnateľne dobrý ako on? Vie sa o niekom?

Reagovat
Taiger

Mark Goldbridge

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
vladis271

Reagovat
Remt

E Sport nesleduju? On je nějak dobrej?

Reagovat
vladis271

jo, je dosť dobrý. Ale tiež to nesledujem, len som zachytil, že v podstate bez konkurencie vyhral minuloročný turnaj hráčov PL vo FIFE a vraj je doosť dobrý aj v rámci egames komunity.

Reagovat
Bakary3

Tak to je neuvěřitelný fyzicky vykon, kdyz si jen tak mimochodem odskoci na zápas premier league z nejakyho e-turnaje

Reagovat
vladis271

s tebou musí byť sranda.

Reagovat
SunFells

Reagovat
pobody's nerfect

Záleží, jak dlouhý je to skok

Reagovat
bbbauch

Reagovat
teenz

btw Jota měl minulou fifu ve víkendovce skore 30:0. To je docela přehnaný.

Reagovat
Golasso

No my měli v týmu borce, co hrál Fortnite a sem tam si odskočil pobrečet na Twitter. Počítá se to?

Reagovat
Remt

Chtel bych nahlasit chybu v clanku. Máte spatne sestavu kola. Jsou tam jen 2 hraci v celocervenych dresech, melo by jich tam být 10. Poprosím o nápravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomiyasu? Hral tak dobre? Lebo napr. TAA bol dominanty, ale ok, no, vidím, že Japoncik mal aj acko.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nehral, je to blbost, nuno na druhe strane hral o parnik(svatej) lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Manny ho nemá rád...

Reagovat
Bakary3

Hral...ok, nemusíš ho povazovat za "fotbalistu", ale hral vyborne.

Jen tak odbocim k ty nasi diskuzi minule, Mustafi podle tebe byl fotbalovej?

Reagovat
smazaný uživatel

No výborně fakt nehrál i dozadu tam šla přes jeho stranu nějaká ta sance

Ano na stopera byl, kdyby hrál tomiyasu stopera tak nemám problém s jeho technikou a řešeními. 1v1, podle mě je to jeho post, není to meunier

Vlastně je to s mustafim dobrý příklad, protože ten když byl nucen zaskakovat na beku, tak hrál dost podobně, akorát neměl takový centr

Reagovat
Bakary3

No vidím ho teda jinak, sanci si nevybavuju a mel mraky odebranych micu, a to dokonce i ve stredu hriste, kolikrat mimo svoji pozici, protoze to dokaze ojezdit vsude.

A Mustafi jestli podle tebe byl fotbalovej, to je pro me sokujici, i na stopera byl spatnej, delal chyby,, rozehravka desiva, vyrabel neustale brejky. A na beku jestli hral podobne... vzdyt ten ikdyz byl i pod minimalnim tlakem, zamotal se do toho sam. Tech technických chyb, dyt to bylo nevidany.

Tenhle paradox u tebe teda vůbec nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky mel hodne zbytecnych ztrat, kdy dostal mic u lajny a nevedel co s nim. o tech mracich si mylslim svoje, neprislo mi, ze by nejak extremne vycnival v tomto..

to co pises ty o mustafim, ale neni pravda, je to extremne prehnany pohled, aby z toho vysel spatne, v tom ten paradox konci.

Reagovat
Bakary3

No, nevím, kde kdo čerpá vždy statistiky z konkrétních zápasů, docela by mě zajímaly čísla.

Ale jen co vidím na whoscored, má známku 8,53 a MOTM, podle tebe ale nehrál nic moc...

S tím Mustafim, nemylsím si, takhle ho vidí skoro každej kromě tebe, není to zvláštní?

Co on natropil za kiksů, to se snad nikomu v Arsenalu nepovedlo.

Reagovat
PP

Až na poslední větu souhlas.. Zapomněl si na Luize či Xhaku??

Jinak spojovat slovo fotbalovost a Mustafi je oxymoron jako lusk. Mustafiho jediná velká přednost byly vyhrané hlavy. Jakmile byl balon na zemi, tak člověk trnul a to jak v obranné fázi, tak útočné.

Reagovat
Bakary3

I tak si myslim, ze toho snad natropil vic Mustafi

On byl fyzicky skvelej, ale chybelo mu v nohach i hlave, pak uz hralo velkou roli i pochroumany sebevědomí, to uznam, ale proste to v nem nebylo.

Reagovat
Front hell

Ta poslední věta se dá krásně u tebe použít ohledně takehira. Extrémně přehnaný pohled,aby z toho vyšel špatně

Reagovat
smazaný uživatel

No ani ne, já jsem napsal k tomiyasovi řadu jeho kladu a nikde tady nejedu hejt, že neumí vůbec hrát fotbal, nikdy nic neudělal dobře, jen dělal chyby, jak si to muzes přečíst v komntech o mustafim.

Jen jsem vyjádřil nazor že mi nesedí do současného arsenalu, protože vytváří divný disbalanc, s jednou poloutocnou stranou, kde na to doplácí saka a druhou stranou, která hraje "normálně" útočné. A je to dáno imo limitujícími technickými a schopnostmi tomiyasua a takovýmtim nedrzym nesebevedomym projevem směrem dopředu (to je pro mě veskrze definice drevaka na vrcholové urovni) . Přičemž mi to z dlouhodobého hlediska přijde jako problém a nevěřím, že to bude fungovat. a proto jsem se na začátku zeptal, jestli jeden z té dvojice na druhé straně (nuno, tierney), kteří oba vyznávají obvyklý útočný styl, a u kterých mi přijde škoda, když jeden z nich nebude v základu, by nezvládl pozici pravého beka.

Reagovat
Nikikrew

Tomyiasu je zatial velmi fajn ale proti Liverpoolu a aj Leicestru docela horel. Do obrany vyborne ale v utoku ma stale medzere (snad na tom coskoro zapracuje)

Reagovat
Bakary3

V pohodě.

Jen nedokážu pochopit, jak ho může nazývat kopytem nebo polenem člověk, který tu neustále hájil Mustafiho s tím, že dokonce byl vlastně Tomiyasuovi podobnej, to mi přijde dost schizofrenní.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na zaolpasy ve kterých hrál mustafi na bekovi, nijak tam většinou nehorel svoje dozadu i při rozehravce si normálně uhral. To dělá tomiyasu taky.

Ale úplně stejně ti o mustafim řeknu, že na beku bylo na první pohled vidět, že nemá ty schopnosti, které tvoří současné věky a označil bych ho za drevaka, kdyby to byla jeho hlavní pozice.

Schizofrenni mi spíš přijde, že se se mnou o tom baviš, a přitom děláš vše co můžeš, abys mě nepochopil, tomu nerozumím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele