Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

24.11.2021, 19:29
Názory a komentáře
Ole Gunnar Solskjaer (© AFP)
Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

Už v neděli si navíc osmí Red Devils střihnou venkovní šlágr s vedoucí Chelsea, která nejlepším možným způsobem zareagovala na předchozí ztrátu s Burnley. V Leicesteru přejela ambiciózní Foxes 3:0 a v čele tabulky má stále tříbodový náskok před obhájci titulu z Manchesteru City.

Svěřenci Pepa Guardioly totiž nezaváhali s Evertonem (3:0). Absence Rúbena Diase, Kevina De Bruyneho, Jacka Grealishe a dalších nebyly vůbec znát. Vynikající formu opět potvrdili obránce João Cancelo a záložník Rodri - ten se mimo jiné blýskl gólem, který můžete shlédnout v naší tradiční rubrice.

Neschází v ní ani jedenáctá branka nejlepšího střelce soutěže Mohameda Salaha z očekávaného střetnutí proti Arsenalu. Útočník Liverpoolu zakončil oku lahodící akci domácích a přispěl k demolici rozjetého soupeře 4:0. Gunners našli přemožitele po osmi ligových zápasech a jejich bezkrevný výkon naznačil, že mají stále na čem pracovat.

Stále na čem pracovat má i sedmý Tottenham. Na rozdíl od severolondýnských rivalů však ve 12. kole uspěl a ztrácí na ně už jen bod. První poločas proti Leedsu sice zaspal a zaslouženě ztrácel, ale po změně stran skóre otočil. Harry Kane a spol. tak rozjásali jak vyprodaný stadion, tak velmi emotivního italského kouče Antonia Conteho.

Porážku naopak kousal David Moyes, jehož West Ham odjel s prázdnou z Wolverhamptonu (0:1), a za zmínku stojí i vydařená trenérská premiéra Stevena Gerrarda v Aston Ville (2:0 s Brightonem) a Deana Smithe v Norwichi (2:1 se Southamptonem).

Koronavirem nakažený Eddie Howe sledoval remízu Newcastlu s Brentfordem 3:3 v domácím léčení. Vzhledem k zmíněnému úspěchu Canaries jsou jeho noví svěřenci rázem poslední, což je pro nejbohatší klub na světě bezesporu alarmující zjištění.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Christian Benteke (Crystal Palace) - 9.27 / 2 góly, 5 střel, 7 úspěšných vzdušných soubojů, 47 doteků s míčem.

2. Sadio Mané (Liverpool) - 8.81 / gól, asistence, 2 klíčové přihrávky, 53 doteků s míčem.

3. Joshua King (Watford) - 8.70 / gól, 6 střel, 6 úspěšných vzdušných soubojů, 53 doteků s míčem.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Tyrone Mings (Aston Villa) - 15 bodů.

3. Antonio Rüdiger (Chelsea), Emmanuel Dennis (Watford) - 14 bodů.

Sestava 12. kola:


Autor: Marek Ustohal

Brankář: Emiliano Martínez (Aston Villa) - Aaron Ramsdale se mezi tyčemi Arsenalu opět překonával, ale přece jen od Salaha a spol. čtyřikrát inkasoval. Martínez si řekl o místo v sestavě vynulováním Brightonu. Proti tutovkám Leanda Trossarda a Tyricka Mitchella ukázal svou extratřídu a potěšil jak příznivce Villans, tak nového trenéra Stevena Gerrarda.

Pravý ofenzivní obránce: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - Fenomenální formu si i po reprezentační přestávce drží třiadvacetiletý odchovanec Reds. V očekávaném šlágru proti Gunners přidal pátou a šestou asistenci v sezoně. Od ročníku 2018/19 připravil spoluhráčům už 38 gólů, o čtyři více než kterýkoli fotbalista v Premier League.

Stoper: Antonio Rüdiger (Chelsea) - Nejoblíbenější soupeř? Pro německého obránce jednoznačně Leicester. V posledních čtyřech ligových zápasech mu totiž nasázel čtyři branky. V sobotním utkání poslal Blues do vedení oku lahodící hlavičkou, v kooperaci s Thiagem Silvou navíc vymazal ze hřiště Jamieho Vardyho. Pro blížící se vyjednávání o nové vylepšené smlouvě získává týden co týden silnější munici.

Stoper: Tyrone Mings (Aston Villa) - Ve vyrovnaném souboji se Seagulls byl paradoxně nejaktivnějším střelcem Villans. Branku Jasona Steeleho z pozice stopera ohrozil hned třikrát a jednou míč za jeho záda k radosti vyprodaného stadionu dostal. Když k tomu přičteme šest zisků míče, tři úspěšné vzdušné souboje a čisté konto, je jeho nominace bezesporu oprávněná.

Levý ofenzivní obránce: João Cancelo (Manchester City) - Stejně jako Alexander-Arnold je už počtvrté v sezoně v ideální sestavě. A nutno podotknout, že konkurenci na své pozici i tentokrát jednoznačně přebil. V duelu s Evertonem famózně připravil úvodní trefu Raheemu Sterlingovi a po 12. kole má už více asistencí (5) než v celé předchozí sezoně.

Střední záložník: Rodri (Manchester City) - Ve středu pole byl jako zeď, rozdával jednu přesnou přihrávku za druhou (94procentní úspěšnost) a svůj další vysoce nadprůměrný výkon ozdobil gólem, který zvedl příznivce na Etihad Stadium ze sedadel. V 55. minutě napálil odražený míč z uctivé vzdálenosti a bezmocně plachtícímu Jordanu Pickfordovi nedal sebemenší šanci.

Střední záložník: Fabinho (Liverpool) - Precizní "černou prací" potěšil fans i náročného kouče Jürgena Kloppa. Během celého utkání s Arsenalem jen jedinkrát nenašel pasem spoluhráče, za bezbrankového stavu zastavil včasným skluzem na hranici rizika unikajícího Pierra-Emericka Aubameyanga a přispěl k totální dominanci Reds.

Střední záložník: N'Golo Kanté (Chelsea) - Na stadionu bývalého zaměstnavatele opět ukázal svou výjimečnost. Když bylo potřeba, zastavil akci soupeře. Když byla na opačné straně hřiště žádoucí jeho ofenzivní pomoc, třikrát zakončil a jednou milimetrově přesně. Sečteno, podtrženo - Man of the match.

Pravý útočník: Emmanuel Dennis (Watford) - Letní akvizice z Brugg se Hornets začíná vyplácet. V posledních třech ligových zápasech totiž zatížila konta soupeřů dvěma brankami a navrch přidala čtyři asistence. V sobotu potopil nigerisjký forvard bilancí 1+2 slavný Manchester United a výraznou měrou přispěl k senzačnímu vítězství.

Střední útočník: Christian Benteke (Crystal Palace) - Velmi dobrou aktuální formou se pyšní i třicetiletý rodák z Kinshasy. Pět zásahů z předchozích šesti duelů za klub a reprezentaci hovoří jasně. Dva z nich zapsal v sobotu na Turf Moor, kde od úvodního hvizdu hýřil aktivitou. Pětkrát se pokusil ohrozit svatyni Burnley a urostlým stoperům domácích dělal obrovské problémy. Nezastavitelný byl zejména ve vzduchu.

Levý útočník: Sadio Mané (Liverpool) - Gól, nezištná asistence Salahovi a enormní zapálení do střetnutí, které pocítilo hned několik hráčů Arsenalu. Mané už je se sedmi trefami druhý nejlepší kanonýr Premier League. Spolupráci zmíněné dvojice trenér Klopp bezesporu kvituje, o to více se však musí obávat citelné absence během lednového afrického šampionátu.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1292130:429
2.Manchester City1282225:626
3.Liverpool FC1274135:1125
4.West Ham United1272323:1423
5.Arsenal FC1262413:1720
6.Wolverhampton Wanderers1261512:1219
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Manchester United1252520:2117
9.Brighton & Hove Albion1245312:1417
10.Crystal Palace1237218:1716
11.Everton FC1243516:1915
12.Leicester City1243516:2115
13.Southampton FC1235411:1414
14.Brentford FC1234516:1713
15.Watford FC1241716:2013
 Aston Villa1241716:2013
17.Leeds United1225512:2011
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City122287:278
20.Newcastle United1206615:276

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (105)

Přidat komentář
Luc-Luc

Trent

Reagovat
Seydou Doumbia

Cornet je mi záhadou. V Lyonu jako ofenzivní hráč byl schopný několik x přestřelit bránu z pěti metrů a tady dává voleje do růžku. Možná to je tím, že v tom týmu je jediný schopný hráč do ofenzívy, netuším. Jinak Rodri to byla střela na styl ''na ty děvkoooo'', kdyby to Pickford opravdu chtěl vyrážet, tak by měl zlomenou ruku

Reagovat
mr.Silver

OT: koukáte někdo na Succcession? Poslední díly jsou geniální, fakt top top seriálové produkce tohoto roku.

#teamKendall, ale v posledním dílu mě pěkně nasral

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

zatim ulitavam na Yellowstone...tohle mam v planu potom,vypada to super

Reagovat
iamek

Genialni seriál. Navíc začal Yellowstone, Gomorra a Veliká ( dobra odreagovacka )

Reagovat
Detective

Jo to jsou pecky a ještě mě letos dostal White lotus

Reagovat
Frantszek

Olééé

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, mám Oleho rád jako člověka, ale že by ten kádr zanechal v nějakém top stavu, to mi nepřijde. Záloha bude třeba celá obměnit, obrana minimálně doladit.

Jako neumím si představit, že letos vybojujeme Ligu mistrů, nevěřím tomu. Doufám, že se pletu, ale upřímně a logicky myslím si, že tuhle sezonu nějak dokopeme a od léta začne zase ten koloběh s novým trenérem a cílem umístit se v TOP 4 od znova. Nějaké iluze o trofejích si nedělám, možná příští ročník EL/EKL(?).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako cela obmenit? To neni football manager, spis tomu dat system a vytahnout z nich maximum.

Reagovat
Belveder

Pogba na odchodu, Matic za zenitem, Fred je prostě špatnej. Mctom taky zatím nemůže hrát pravidelně v základu, takže ano chce to obměnit.

Reagovat
Infernoqt

Podle mého si ti hráči už na své maximum sáhli a je vidět, že na tu nejvyšší úroveň to nestačí. Po sezoně nám končí spousta hráčů, takže si to nový trenér bude moct začít stavět podle sebe. Jak jsem ale řekl, divil bych se, kdyby to začalo fungovat hned.

Reagovat
Mastný Chobot

ten Dennis z Watfordu vyzerá dosť šikovne. Antonio pre chudobných

Reagovat
Greny

akorat v hlave toho moc nema

Reagovat
kiciN

spis nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino’s preference has been for #mufc to buy him out of his deal and allow him to begin a new project. It is understood Antonio Conte ascertained that United’s preferred option would be Pochettino, which escalated his decision to take the Tottenham job. [@AdamCrafton_]

Reagovat
ManUnited

já ti úplně nevím, když jsem včera chvíli koukal na PSG tak jsem tam nějakej systém taky neviděl

Reagovat
Busby babes

Delaney pise, ze preferovanej pristup zacina byt Favre ted a ten Hag v lete.

https://www.independent.co.uk/sport/football/man-utd-news-manager-lucien-favre-garcia-b1964164.html

Reagovat
Dawon

Hlavne aby toho interim zvladli domluvit jeste pred koncem sezony

Reagovat
Swarley

Carrick sestřelí Chelsea a ani ten Hag nebude potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nějaký trenér, který trénoval Messiho i Ronalda nebo by byl Poche první?

Reagovat
Trand

Vstřelili jsme míň gólů než Newcastle

Reagovat
Nikikrew

Ved ten utok je stale slaby. Stale nam chyba nejaky top CM ktory by tu hru dirigoval. Partey ani Lokonga toto vo velkej miere neponuka. Skor sa Mikel sustreduje na obranu comu rozumiem ale treba aj ten utok poriesit.

Reagovat
Trand

No jako jo, ale jen 6 týmů z celé PL vstřelilo míň gólů než Arsenal. Vždyť to je naprostá šílenost. Přišel Odegaard, který měl tvořit hru, dále je v týmu ESR a v útoku je Saka, Pepe, Auba a Laca. Jo, všichni víme, že s Aubou je to složitý atd. ale prostě mi neříkej, že máme 7. nejhorší hráče v celé lize do útočné fáze.

Je trochu blbý, že Partey neumí dirigovat hru když stál 50 mega. Co on vlastně umí tak dobře, aby obhájil tu cenu? Já si o něm rozhodně nemyslím, že je špatnej hráč, za 20 mega by byl dobrej, ale za 50 je to úlet, to už se asi můžeme všichni shodnout.

Nevím no, já prostě nesdílím ten optimismus, že se vracíme zpátky a že jdeme vyloženě správným směrem. Jako co se týče tabulky, tak jsme na tom dobře, zvládli jsme tu sérii slabších soupeřů, ale já z toho pořád nemám dobrej pocit. Hlavně ta hra dopředu, nevidím v tom žádnej funkční systém.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, podľa mňa je stále skoro hodnotiť, kým si to poriadne sadne. Mali sme obdobie, kedy sme boli úplne príšerní, mali sme obdobie, keď to bolo lepšie a mali sme aj momenty, kedy to bolo viac než vynikajúce. Uvidíme, kde budeme na konci sezóny. Ak ani potom nebude vidno herné a výsledkové zlepšenie oproti posledným 2-3 rokom, tak je to samozrejme na odchod trénera. Čo je ale minimálne lepšie, je skladba tímu a fakt, že máme najmladší tím v lige. To hodnotím ako obrovský progres oproti posledným rokom.

Reagovat
Trand

Tak já taky nechci Artetu teď vyhodit, zlepšením výkonů si zasloužil ještě hodně času, já už to psal k preview, že ten zápas s Liverpoolem mě netrápí, podobný výsledek jsem čekal. K tý skladbě týmu, tam je super, že je vyřešená obrana, mladíci jsou samozřejmě taky pozitivum. Ale trápí mě ta záloha, tolik investovaných peněz a nic z toho, každý druhý soupeř nás dokáže přejet. Jako chybí Granit, ale nemyslím si, že jeho návrat je to, co nás posune nějak výrazněji nahoru.

Reagovat
Talker

Já nechápu, proč počítáš s ofenzivními hráči jako těmi, kteří mají střílet goly. Vždyť to je především na obráncích a defenzivních záložnících.

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim. Problem je podla mna ten ze hra Auba a Lacca pod nim. Ten jeden kdeativny hrac navyse tam jednoducho chyba a Mikel by tam mal dat okamzite Odegarda. Mne sa nepaci ze Auba je neposaditelny ked hra opat velke hovno, treba to viac rotovat s Laccazetom. Saka by sa uz tiez mohol zobudit, kridlo musi byt viac produktivne a ESR nema tu potrebnu vision pre hru ked super betonuje, do protiutoky je famozny.

Od Parteyho som ocakaval ovela viac, zatial som mierne sklamany ale bol aj casto zraneny

Reagovat
Golasso

Proč to za naši marnou zálohu vždycky schytá jen Partey? Zrovna záloha není něco, co by utáhl jeden hráč sám. Podívej se, s kým v té záloze nastupuje. Xhaka vedle něj začal vypadat skoro jako top hráč. Elneny vedle Parteye chvíli vypadal skoro jako ... well ... fotbalista. Lokonga je fajn, ale v podstatě ještě děcko.

Reagovat
Trand

Jak píšu výše, já proti němu nic nemám a on za svoji cenovku nemůže, jen jsem od něj očekával prostě víc. A ano, byly tam zranění atd. Spíš mě mrzí, že se do zálohy koupil Partey za 50 mega, Odegaard za 35 milionů, Lokonga za 15 milionů (toho nesoudím, je u nás krátce a navíc je to mladej hráč) a stále naše záloha vypadá velmi špatně. Určitě trochu pomůže návrat Xhaky, ale to je prostě investice 100 milionů do zálohy, která vypadá, že potřebuje vylepšit a není nijak výrazná.

Reagovat
Golasso

Podle mě toho Partey ukázal už docela dost (sám hraje dobře a ještě zvyšuje úroveň hráčů kolem sebe), jen se to ztrácí v těch zraněních a v zápasech, kdy toho na něm stojí až moc - třeba teď proti nejdominantnějšímu týmu v presingu hrál v záloze s mladíkem Lokongou a před sebou měl v podstatě hrot. Já sám bych od něj čekal ještě víc, kdyby k tomu měl podmínky.

Odegaard není CM ani DM, ten Parteyovi primárně nepomůže. Když se zkoušelo 4-3-3, tak to za moc nestálo a furt hrajeme buď 4-2-3-1 nebo variace na 4-4-2 a tam je pro Parteye primárně důležitý ten jeho parťák v tom záložním "dvojbloku", aby mohl rozumně fungovat. A to jsou: Lokonga, Xhaka, Elneny a teď teda i AMN. Investice za Lokongu se časem určitě vyplatí, ale chce to čas. Zbytek jsou staří známí, se kterými to stojí za prd už dlouho ... a před Parteyem to bylo nějakou dobu ještě horší.

Reagovat
Trand

Hele je to možný, bylo by to super, kdyby to bylo tak, jak píšeš ty. Já prostě od něj čekal trochu víc a zatím to tam nevidím, i když to rozhodně žádný průser není.

Já byl ještě za Arséna jeden z největších optimistů co se týče klubu, vždycky jsem měl možná trochu přehnaný očekávání a byl jsem jeden z jeho největších podporovatelů do doby až tak rok před ochodem. To až ta éra po Wengerovi mě takhle zničila, že jsem pořád pesimistickej a mám pocit, že už se z toho klub nikdy nevyhrabe. Popravdě už mě ten klub ani tolik nebere a často se mi ani nechce dívat na zápas, protože hrajeme nezajímavý fotbal a když vidím tu bandu diletantů, co nám sedí ve vedení, tak se mě zmocňujou akorát deprese. Takže přiznávám, že jsem možná víc skeptický než by bylo vhodný a možná i přehnaně kritický, jen prostě v současnosti nevidím moc pozitivních věcí okolo Arsenalu, až na ty naše mladíky z akademie, ze kterých mám obrovskou radost.

Reagovat
Golasso

To chápu a asi to tak má většina lidí . Já si paradoxně ten fotbal teďka užívám. Fandím už cca 20 let a na začátku to bylo skvělé, ale pak přišlo období, které z nás ve výsledku udělalo ten klub, jakým jsme teďka. Je hezké, že jsme byli v top 4, ale ne když o ni hrají pořádně jen 4 týmy. Je hezké, že jsme byli v LM, ale ne když první pořádný klub nás vypráská tak, že je jasné, že tam nemáme co dělat. Je hezké, že jsme měli tým šikovných hráčů, ale ne když žádný projekt nebyl dokončen natolik, abychom dosáhli většího úspěchu. Prostě dlouhé roky naleštěné bídy a konstantní frustrace z nenaplněných nadějí ... . Teď se aspoň společně se zvedající se konkurencí ukázala realita a něco se děje. Jsme v prdeli, ale aspoň se něco děje a nejede se jen 10 let v kuse na údržbu. Je to napínavé, jestli se z toho dna odrazíme a to mě baví víc, než dlouhé roky toho samého dokola

Co se týče vedení, tak AW bych bral zpět do nějaké řídící pozice v klubu, ale lidi jako Gazidis mi fakt nechybí.

Reagovat
Mastný Chobot

v sobotu sa ukáže, ako sme na tom

Reagovat
Golasso

"Arsenal zpět na zemi."

A kdy že jsme se od té země přesně odlepili?

Reagovat
pobody's nerfect

Po pár kolech byli 5 metrů pod zemí

Reagovat
Golasso

No právě a sotva jsem se vyhrabali aspoň na povrch, tak přijde 12. kolo Premier League v kostce a ho ho hóóóó vy namyšlení retardi, konečně jste zpátky na zemi z toho obláčku, na kterém jste se vznášeli posledních několik kol... (jop, trošku přeháním)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy přesně jste ode dna dosáhli povrchu?

Reagovat
Golasso

26.09.2021 zhruba okolo sedmé hodiny večerní

Reagovat
Front hell

To byl pěkný večer

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit tým, co je v krizi, doma, no to je výkon... Ale pro tak malý klub asi úspěch.

Reagovat
lofin9

lebo Arsenal išiel do toho derby v nadpozemskej fazóne po demontáži Norwichu a Burnley 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne fotka kde sa Ole usmieva, asi cinklo na účte odstupné

Reagovat
Mastný Chobot

to preto, že nemusel vrátiť súpravu

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSMan

Četl jsem že to dá snad na charitu. Tak doufám, že s tím v Derby dobře naloží

Reagovat
r.mrazik

de gea chyta tuhle sezonu skvele a stejne nas pocet obdrzenych golu je totalni psycho...

Reagovat
r.mrazik

ale nastesti chceme typka od Lisek,kteri jsou na tom....stejne

Reagovat
Busby babes

koho chcem?

Reagovat
r.mrazik

psalo se o Rogersovi ne?

Reagovat
Busby babes

jo sorry, ja myslel, ze mluvis o golmanovi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

napísal si to tak akoby si vravel o brankárovi.

Reagovat
r.mrazik

pravda

Reagovat
Čenda

SPOILER *the following movie is rated P, for patos*

Arteta mluvi s Wengerem o návratu. Pokud Mikel bude ten člověk, kterej konečně přivede Otce zakladatele zpátky domů, pak velkej palec pro něj. Ideálně asi nějaká dozorčí/emeritní role s poradneskou činností atd., ale hlavně, hlavně ho vidět zpět, v hledišti, pro lásku boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidiet ho v hladisku jak drzi cedulu "Thanks for the memories, but it's time to say HAHA" by bolo super

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

Taky doufám, že přijde uz na United. Škoda, že nestihl Oleho.

Reagovat
Busby babes

https://www.instagram.com/p/CWs0VSol6f2/

tak, mame noveho managera.

Reagovat
Infernoqt

Rafael van der Vaart: "I talk about Harry Maguire so much, so I try to avoid him. But he is really s**t. I have said this so often. I can't get away from the fact #mufc have paid €90m for him.

"Where did they look for him? You'll find players like him at any amateur club in Holland. I think it is unbelievable. He is no top-class defender - and he demonstrates this every week."

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt přehnaně, momentálně sice nehraje dobře, ale loni to byl nejlepší stoper a když se zranil ke konci sezóny tak to bylo znát, na Euru byl v sestavě turnaje, já věřím že se vrátí k lepším výkonům

Van der Vaart neví jak se zviditelnit

Reagovat
Luc-Luc

je to prdel, u neho je ta cena hlavni problem, kdyby prisel za polovinu, tak by tolik hejtu nesklizel

Reagovat
Swarley

Je to přehnané, on kvalitu rozhodně má a loni byl jeden z nejlepších stoperu ligy...

Na druhou stranu dobře mu tak, hraje teď hovno a ještě to podpoří tou dementní oslavou proti San Marinu...at si teď ty sračky vyžere...

Reagovat
Mastný Chobot

Proti Albansku to bolo myslim

Reagovat
r.mrazik

vaart byla vzdycky hrozna picka...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Z Maguira mám vždycky takovej dojem, že on má spoustu skvělých předpokladů na stopera, ale nepoužívá palici tak, aby ty vlastnosti využíval efektivně.

Je fyzicky silnej (když jsem byl na repre a viděl ho na živo, přišlo mi jako kdybych sledoval bilýho Hulka - fakt se zdal obrovskej ve srovnání s každým na hřišti), na míči ok a umí bejt i nebezpečnej ve vápně soupeře. Kdyby líp četl hru, neměl by možná nejlepší čísla v soubojích a duelech ve vzduchu i na zemi, ale ani by se spousty soubojů nemusel účastnit.

Mě by ani nepřekvapilo, kdyby měl takovej Silva (kterej zdaleka nemá takový fyzický předpoklady) dost průměrný, možná napdrůměrný čísla ve srovnání s ostatními, přitom je v podstatě bezchybnej a nenechá za sebe nic projít.

Reagovat
iamek

Taky jak jsem ho viděl živě, tak jsem měl pocit, že vedle mne stojí Hulk . On má strasne velkou hlavu

Reagovat
vladis271

ja by som ho chcel vidieť pod Mourinhom v čase ked mal ešte svoje hodou. On by z neho spravil beštiu.

Reagovat
TopinB

Čelo ideální na hlavičky

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Ani nevím co si myslet

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

je to Nemec, ti jsou ted v kurzu. Ucil Kloppa vyslovovat geggenpressing, tak snad... jinak taky netusim.

Reagovat
mithro

z toho co tam bolo asi najlepsie nie? ja inac vobec netusim jak hra a co je zac

Reagovat
Busby babes

But most importantly, the godfather of the German coaching school will bring with him a vision of a United team playing organised, exciting, high-energy football.

to jsem zvedavej. ale jinak bych cekal nejakou variaci na Klopp/Tuchel styl. coz by mohlo byt dobry.

Kazdopadne nam se posledni mesic desne rozpadla organizace hry a z tech moznosti asi v tomhle ohledu nebylo lepsi jmeno na vyber, kdyz pro nej je prave system to hlavni. Tak uvidime, jak se mu podari presvedcit hrace a jak rychle je to nauci.

Reagovat
smazaný uživatel

Že prý od léta bude na 2 roky konzultant

Reagovat
Busby babes

bude Woodwardovi vysvetlovat jak funguje fotbal?

Reagovat
Swarley

To se za ty dva roky ani nedostanou k ofsajdu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

A nakonec by pro nás mohl mít větší význam ten 2 year consultancy.

Reagovat
iamek

Rangnick in interim role for 6 months + 2 years extended role at Manchester United.

Pochettino talks will follow normal course while a suitable executive role is worked out for Rangnick long term

To nezní zle

Reagovat
Busby babes

jen teda co bude delat Murtaugh a Fletcher... uplne to nevypada ze by nekdo ve vedeni mel nejakej dlouhodobej plan, kteryho by byl ochoten se drzet...

Reagovat
Wazza228

To co doteď. Prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

toto znie tak dobre, ze mi to k nam vobec nepasuje

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

jinak prej uz je od pondeli v Manchesteru, takze asi budeme mit Conte scenar, kdy stoji na treninku uz zitra ale rozhodne ho nevede, jen pozoruje, protoze jeste nema pracovni povoleni.

Reagovat
Wazza228

Vypadá to slibně. V létě pak Ten Hag a bude to snad fajn.

Reagovat
Infernoqt

Já si stále myslím, že v létě přijde Poche

Reagovat
Busby babes

tak pokud by slo o navaznost, tak ten Hag ma k Ragnickovi bliz nez Poche.

Reagovat
Wazza228

Souhlas. No, uvidíme. Každopádně doufám, že když Ragnick bude i konzultant, tak konečně budeme vybírat manažery nějak koncepčně.

Reagovat
Neutron

je to najviac pravdepodobne...

Reagovat
Grahf

ragnick je super, ak bude mať na starosti aj iné veci a ostane dlhšie, nech položí nejaké základy do buducna. A v lete ten hag.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Infernoqt

Mauricio Pochettino is the top target for the summer. @TheAthleticUK

Reagovat
martin.b

Rangnick má kolem sebe auru nejuznávanějšího experta na moderní fotbal, přitom do United přichází z Lokomotiv Moskva

Reagovat
masina_LFC

Čo ja viem, tréner čo pár rokov netrénuje a robil DOF v Rusku mi nepríde ako ideálna voľba do rozbehnutej sezóny, kde by malo byť najdôležitejšie spraviť top 4. A ešte v tomto nabitom zimnom programe je v podstate nemožné trénovať a spraviť z tých lenivých lemier vpredu pressujúce beštie - to fakt nedokáže asi ani "otec" gegenpressingu

každopádne som zvedavý ako si bude počínať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele