HET liga - preview 28. kola

11.05.2018, 08:48, aktualizováno 14.05.2018, 08:18
Previews
Osmadvacáté kolo české nejvyšší soutěže zakončí pražské derby mezi Duklou a Slavií, v němž stále půjde o titul. Sešívaní ještě mají šanci obhájit loňský triumf, k čemuž potřebují v pondělí bodovat, v případě jejich porážky mohou odstartovat oslavy v Plzni...
Dukla Praha - Slavia Praha  (pondělí 18:00)
V pondělí vpodvečer se utkají dva pražské týmy. Dukla vyzve na svém hřišti silnou Slavii. Tu se Dukle v české samostatné lize ještě nepodařilo porazit.

Dukle se podařilo v posledních dvou zápasech zvítězit, když nejdříve porazila Brno a následně si odvezla tři body z Karviné za výhru 3:1. Domácí jsou tak momentálně na devátém místě a výrazně se tak přiblížili k záchraně. Pro zápas se Slávií nemůže trenér Hynek počítat s Holíkem, Holendou a Holkem.

"Slavia je posílena dvěma silnými výkony i výsledky s Plzní v lize a s Jabloncem v MOL Cupu. Jejich projev se již z větší části stabilizoval, změn udělali hodně. Víme, že to bude velmi těžké utkání, které nás prověří absolutně po všech stránkách. Musíme hrát na hranici svých možností, abychom mohli pomýšlet na úspěch. Oběma týmům jde o hodně a k tomu je třeba odpovídajícího výkonu. Věřím, že podporu vytvoří i diváci, kterých se čeká víc než obvykle," je přesvědčený kouč domácích Jaroslav Hynek.

Sešívaným se v minulém zápase po výborném výkonu podařilo porazit lídra soutěže, Viktorku Plzeň. Slavia má tak stále naději na zisk titulu, i když se jedná o velmi malou naději. Hosté neprohráli už sedm zápasů v řadě a ve středu se jim ve finále MOL Cupu podařilo porazit Jablonec 3:1. Červenobílí mají poměrně širokou marodku. Hrát nemůžou Van Buren, Mešanovič, Flo, Mingazov a Deli. Otazník zatím visí nad Hromadou.

"Musíme se po poháru zkoncentrovat, myšlenky jsme upínali k němu. Nejdůležitější teď bude dát se dohromady a soustředit se na ligu. Máme cíl, že chceme ze tří zápasů třikrát vyhrát a udělat devět bodů, v tabulce ještě hrajeme o hodně. Základ je uspět na Dukle, tam je to vždy speciální utkání, atletická dráha, specifický stadion. Dukla v poslední době domácí utkání zvládla, jak proti Liberci, tak proti Brnu. Pro nás je nejdůležitější, abychom byli schopni podat podobný výkon jako proti Jablonci a Plzni. Když podáme stejně kvalitní, poctivý a fotbalový výkon, tak je to první předpoklad úspěchu," ví trenér Jindřich Trpišovský.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Ostojič, Jiránek, Podaný - Hanousek, Douděra, Bilovský - Brandner, Schranz, Néstor
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.14 - 4.90 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Teplice hostí brněnskou Zbrojovku, která se v případě porážky stane prvním jistým sestupujícím do druhé ligy. Domácí se pokusí přerušit čtyřzápasovou šňůru bez vítězství a znovu chtějí ze Stínadel udělat nedobytnou tvrz.

Pro Skláře dlouho trvalo, že domov byl pro ně hradem a nedobytnou tvrzí. Až do posledního utkání v Teplicích se nikomu v lázeňském městě nepovedlo ukořistit tři body. Tradici porušila až olomoucká Sigma, která si před dvěma týdny vyšlápla na žlutomodré. Po vítězné trefě Plška zůstali domácí s prázdnou. Příliš se Teplicím nepovedlo ani následné putování do Uherského Hradiště, kde s tamním Slováckem remizovalo bez branek.

Teplice na Moravě potvrdily, že zažívají výsledkový útlum. Z výhry se totiž radovaly naposledy na začátku dubna v Liberci. Skláři tak nezaznamenali žádný posun tabulkou a zůstávají na nepříliš zajímavém osmém místě, přičemž se na ně začaly tlačit týmy zdola. I tak však Severočechům sestup nehrozí, protože dostatek bodů uhráli již v uplynulém průběhu ročníku. Do jeho konce tak nelze čekat Na Stínadlech dramatické události.

Brnu jako druhému největšímu městu republiky hrozí, že bude bez prvoligového fotbalu. Odvrácení nezvratného osudu se po mizerných výsledcích přesunulo do oblasti teorie. Zbrojovka je beznadějně poslední se šestibodovou ztrátou na první nesestupovou pozici. Pokud se hostům nepodaří uspět v Teplicích, mohou se pomalu chystat na cesty do Varnsdorfu, Sokolova a dalších měst, kde se druhá liga hraje.

Problémů má Flinta, největším je však střelecká nemohoucnost. Dosavadních šestnáct vstřelených branek za 27 utkání je statistikou přímo ostudnou. Střelecky naprázdno vyšli Brňané i v posledním mači proti Jablonci, jehož hráči se naopak prosadili střelecky třikrát. Na výhru čekají pod Špilberkem již devět střetnutí a na jakýkoli bodový zisk pět zápasů. Na hřištích soupeřů získala Zbrojovka pouhé čtyři body a je tak dost možné, že její prvoligový osud bude v Teplicích zpečetěn.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Grigar, Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Kučera, Ljevaković - Žitný, Rezek, Hora - Vaněček
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák, Sedlák - Acosta, Kratochvíl, Ashiru - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.58 - 4.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
V neděli odpoledne se v Ďolíčku odehraje duel mezi pražskou Bohemkou a Boleslaví. Na podzim zápas mezi těmito celky skončil výhrou Klokanů 2:1.

Bohemians jsou momentálně na sedmém místě a překvapivě se vyhnuli bojům o záchranu. Poslední tři zápasy skončily pro domácí stejně, vždy remízou 1:1. Nejdříve doma s Jihlavou a následně ve Zlíně a na hřišti silné Sigmy Olomouc. Trenér Martin Hašek nemůže počítat s Krchem, Hůlkou a pravděpodobně ani Kocičem.

Martin Hašek ví, že Boleslav je kvalitní soupeř: "Mají spoustu zkušených hráčů. Jmenovitě třeba Matějovský, Pauschek, Rada, Přikryl, Magera. Někteří z nich ani nehrají v základní sestavě, takže těžko můžu teď říct přesně, na koho si dát pozor. Je tam i Konaté, kterého jsem trénoval ve sparťanském "B" týmu, když přišel z Afriky. Je to nesmírně rychlý hráč, který má schopnost přejít přes hráče. V jeho možnostech je hrát výš, než v české lize. Z nějakého důvodu se mu to ovšem nedaří naplnit."

Mladá Boleslav se letos musí nečekané prát o záchranu až do posledních kol. Tři zápasy před koncem sezóny ji patří třinácté místo a pouze dvoubodový náskok na patnáctou Karvinou. Hostům už se tři zápasy nepodařilo vstřelit branku. Naposledy si Boleslav odnesla z domácího zápasu bod za bezbrankovou remízu s Baníkem Ostrava 0:0. Hosté mají k dispozici kompletní kádr, když chybět bude pouze Kysela.

"Bohemka zažívá skvělou sezonu. Klukům se daří, hrají klidný střed tabulky. Pro ně je to skvělý ročník a my se budeme snažit jim to v neděli trochu pokazit. Všechny zápasy do konce sezony jsou pro nás klíčové, zatímco Bohemce o nic nejde, ale to neznamená, že něco vypustí. Určitě budou hrát pořád stejně a bude to těžký zápas jako každý jiný. Navíc mají dvanáctého hráče ve fanoušcích, čímž se nesmíme nechat rozhodit. Pokud všichni podáme heroické výkony, tak to můžeme zvládnout," věří záložník hostů Michal Hubínek.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Šmíd, Bederka, Švec - Jindřišek, Hašek - Záviška, Mašek, Vaníček - Tetteh
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Pauschek, Chaluš, Takács, Křapka - Jánoš, Valenta - Konaté, Přikryl, Mareš - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.22 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (neděle 18:00)
Jablonec bude chtít zapomenout na nezdar z domácího poháru a chce si připsat důležité vítězství pro boj o Evropskou ligu. Proti bude stát Karviná, která taktéž potřebuje body jako sůl, neboť se nad Slezany vznáší hrozba sestupu.

Severočeši prožili ve středu velké zklamání, když nedosáhli na vytouženou trofej pro vítěze MOL Cupu. Ve finálovém střetnutí byla úspěšnější pražská Slavia, jejíž vítězství zajistil ještě nedávno jablonecký útočník Stanislav Tecl. Svěřenci Petra Rady přišli o možnost zajistit si působení ve skupinové fázi Evropské ligy. Mezinárodní pohárová konfrontace je však pravděpodobně nemine, budou si však muset klestit cestu přes předkola.

Jablonec je aktuálně na pátém místě tabulky a pokud porazí Karvinou, Evropská liga jej jistojistě nemine. Severočeši budou v duelu jasnými favority, protože na jaře není v české lize mužstva s lepší formou. Radova družina si přispala pouze jednu porážku na pražské Letné, jinak je to jedna velká krasojízda. Tu potvrdili žlutobílí tříbrankovou kanonádou v Brně. Mezi střelce se dvakrát zapsal záložník Jakub Považanec a zvlášť jeho druhá trefa byla velmi povedená.

V Karviné má městský fotbalový klub zcela jiné starosti. Po loňské pohodové nováčkovské sezóně přišel kritický druhý ročník a s ním záchranářské starosti, které trápí celou dolní polovinu tabulky. Pokud nebudeme počítat beznadějně poslední Brno, jsou na tom Slezané ze všech soupeřů nejhůře, protože okupují předposlední patnáctou pozici. Stále však jsou v těsném kontaktu s ostatními celky a jedna výhra je může katapultovat vzhůru.

MFK se však bude muset zlepšit v zápasech s přímými konkurenty. Naposledy totiž do Karviné zavítala taktéž ohrožená Dukla, na kterou domácí nestačili. V dalším kole navíc dojde ke slezskému derby, kdy v zápase o všechno přijede do hornického města ostravský Baník. Trenér Josef Mucha by se na tuto bitvu rád posilnil bodovým ziskem z Jablonce. Bude se však muset obejít bez Jana Kalabišky, který proti Dukle viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolić, Dreksa, Hošek, Janečka, Eismann - Panák, Štepanovský, Budínský, Lingr - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.97 - 8.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 16:15)
Ostravský Baník je v laufu a o další výhru na domácím hřišti se pokusí proti Liberci. Severočechům se v posledních zápasech přestalo dařit a vzdálili se jim pozice v popředí, rozhodně se však ještě nechtějí vzdát.

Chacharům se po nepovedeném vstupu do jarní fáze soutěže začalo až nečekaně dařit. Slezané smazali velkou ztrátu na své konkurenty a vyhrabali se ze sestupových příček. Baník zlepšil své výsledky především na domácím hřišti, odkud z posledních čtyř zápasů vybojoval dvanáct bodů. Ostravané poskočili z posledního místa na současnou čtrnáctou pozici, avšak před patnáctou Karvinou jsou jen díky lepšímu vzájemnému zápasu.

Strůjcem vzestupu Baníku je nový trenér Bohumil Pánik. Ten již nyní zažívá bodově nejúspěšnější druhou polovinu sezóny za poslední tři roky. V předchozím angažmá ve Zlíně se totiž Pánikovi na jaře nedařilo, v Ostravě je však situace jiná. Zkušený lodivod dokázal se svým týmem uhrát již čtrnáct bodů. V lize prohrál jen dvakrát, v ostatních případech si připsal čtyři vítězství a dvě remízy.

V kabině Liberce je atmosféra zcela odlišná. Slovan si po úspěšném podzimu brousil zuby na postup do Evropské ligy, který by si zajistil, pokud by v lize uhrál nejhůře páté místo. Svěřenci kouče Davida Holoubka však čekají na výhru již pět zápasů v řadě. Severočeši před 27. kolem ztráceli z šestého místa na pátý Jablonec pět bodů a pokud chce ještě promluvit do boje o evropskou soutěž, musí v Ostravě vyhrát.

Otázkou však, jakou bude mít trenérský štáb motivaci. Médii totiž v pátek proběhla informace, že Holoubek nenaplnil ambice vedení klubu a po sezóně má bez ohledu na výsledky z posledních tří utkání skončit. Mladý trenér navíc po porážce s Jihlavou prohlásil, že jeho mužstvo již o Evropskou ligu nehraje. I přes postavení v tabulce půjde do duelu jako favorit domácí Baník.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Šindelář, Fleišman - Fillo, Hlinka, Hrubý, De Azevedo - Poznar, Baroš
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Mikula, Karafiát, Kerbr - Folprecht, Breite - Pilař, Bosančić, Potočný - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.16 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 18:00)
V sobotu podvečer se odehraje utkání mezi dvěma moravskými týmy. Ševci na Letné přivítají Sigmu Olomouc. Ta se Zlínem neprohrála už 10 let.

Zlínu momentálně patří v tabulce dvanácté místo a na sestupové pozice má tříbodový náskok. Ševcům se v jarní části sezóny, stejně jako v posledních dvou ročnících, nedaří domácí zápasy a na Letné se ještě neradovali z výhry. Trenér Petržela nemůže pro nadcházející zápas počítat se zraněnými Kopečným a Vyhnalem.

"Všichni víme, že situace není ideální. Teď už není kam uhnout. Každý musí na hřišti nechat vše a být plně odhodlaný i docela obtížnou situaci zvládnout. Je to fotbal a ten přináší i tohle," ví brankář domácích Stanislav Dostál.

Sigma se po výhře Sparty v Jihlavě nachází na čtvrtém místě a na pátý Jablonec má náskok dva body. Olomouc, která je bezpochyby největším překvapením ligy, má tak stále velmi dobrou šanci zajistit si účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Hosté ve Zlíně mohou nastoupit v plné zbroji bez jakýkoliv absencí.

"Jsme jediní v pozici, kteří to mají ve svých rukách. Pokud bychom třikrát vyhráli, tak nám nikdo třetí místo nevezme. Nicméně stejným způsobem může uvažovat Sparta, pokud třikrát vyhraje. I přes bodovou ztrátu doma s Bohemians jsme v situaci, kdy o to můžeme hrát sami bez ohledu na nějakou pomoc. Což by mělo být pro hráče dostatečnou motivací," je přesvědčený kouč hostů Václav Jílek.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Bačo, Bijimine, Gajič, Matejov - Jiráček, Traoré - Ekpai, Mehanovič, Holzer - Vukadinovič
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.27 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (sobota 18:30)
Lídr letošního ročníku hostí v zápase 28. kola Slovácko. To proti Plzni dokázalo v lize vyhrát naposledy v roce 2006. Slovácku se ale letos podařilo porazit Viktoriány v MOL Cupu.

Viktoria Plzeň mohla už v minulém kolo oslavit titul, jenže k tomu potřebovala alespoň jeden bod z utkání se Slávií. Zápas se Plzni ale vůbec nevydařil a zaslouženě prohrála 2:0. Celkově Viktorka na jaře už zdaleka nepůsobí tak suverénním dojmem jako na podzim. V jarní části soutěže dokázala vyhrát pouze třikrát. Plzeň bude mít proti Slovácku velké problémy s obranou, protože nemůže počítat s Havlem, Hubníkem, Limberským a pravděpodobně nenastoupí ani Hejda s Kolářem.

O nedostatečném počtu obranných hráčů mluvil i trenér Pavel Vrba: "S obranou je to velký otazník, zkoušíme různé varianty, které můžou být i překvapující. Uvidíme, jak to nakonec poskládáme, jestli se někdo uzdraví... Věřím ovšem, že i přes tento problém to zvládneme."

Hosté i když jsou na desátém místě, tak mají pouze tříbodový náskok na sestupové příčky. Slovácko ale hraje poslední dobou v poměrně dobré formě, a dokonce už pět zápasů nedostalo gól. Poslední dva zápasy Slovácka skončily bezbrankovou remízou. Nejdříve tým Michala Korduly získal cenný bod na Slávii a následně vybojoval bod v utkání s Teplicemi. Slovácko nebude moci využit služeb Daníčka. Nejisté jsou starty Zajíce, Havlíka a Divíška.

"Po zápase na Slavii je to další těžké utkání. Hrajeme v Plzni, které chybí poslední krůček k tomu, aby se stala mistrem. Plzeň bude hrát s maximálním odhodláním, ale to my taky," ví Michal Kordula.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Petržela, Řezník, Hájek, Kovařík - Hrošovský, Hořava - Zeman, Čermák, Kopic - Krmenčík
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Krejčí, Břečka, Reinberk - Janošek - Navrátil, Machalík, Sadílek, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.23 - 10.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Sparta Praha  (pátek 17:30)
Potřetí za poslední čtyři kola bude Sparta předehrávat již v pátek. Tentokrát cestuje na půdu Jihlavy, která bude chtít navázat na tři body z Liberce. Letenští zase stále nemají jistou účast v pohárové Evropě i pro příští rok a nic než výhru z Horácka neberou.

Vysočina se vzchopila v pravou chvíli. Po raketovém vstupu do jarní části ročníku se Jihlavě přestalo dařit a nezvítězila v šesti utkáních za sebou. Kvůli nelichotivé šňůře se svěřenci Martina Svědíka propadli až těsně nad sestupové pozice. Již před čtrnácti dny předvedli žlutomodří slušný výkon proti Mladé Boleslavi, který však stačil jen na remízu. Třech bodů se tak dočkali až před týdnem na severu Čech u Nisy.

Domácí Liberec sice svého soupeře v prvním poločase přehrával a díky střelci Pulkrabovi se dostal do vedení. Po změně stran ale Vysočina zapnula na vyšší obrátky a po třech brankách otočila průběh zápasu. Hvězdou zápasu se stal dvougólový Dvořák. Ten by měl být s lotyšským útočníkem Ikaunieksem hlavní hrozbou i pro sparťanskou obranu. Jihlava se po výhře v Liberci vyšplhala na jedenácté místo a výrazně se přiblížila záchraně. Ve vyrovnaném spodku tabulky však stále nemá vyhráno.

Pražané by letošní sezónu tuzemské nejvyšší soutěže měli nejraději za sebou. Ještě však musí odehrát poslední tři zápasy, ve kterých budou bojovat o účast v Evropské lize. Pohárovou Evropu si přitom v minulých sezónách zajistili fotbalisté v rudých dresech v relativně suchém triku. Letos se jim však po celou dobu nedaří a budou mít co dělat, aby se neumístili na nejhorší pozici od roku 2006, kdy skončili až pátí.

V posledních zápasech se však začalo přeci jen blýskat na lepší časy. Mužstvo převzal trenér Pavel Hapal, pod jehož vedením si Sparta dovolila pouze jeden výpadek bez bodu na hřišti ostravského Baníku. Jinak se však Hapalovi podařilo stabilizovat výkony a výsledky, což platí především o střetnutích na Letné. Venku je to však od Pražanů stále bída. Na tři body z trávníků soupeřů se na jaře stále čeká.

"Vysočina bude hrát o holé přežití, čeká nás těžký duel. Jsou nepříjemní v přechodové fázi, po získání míče hrají rychle kolmo dopředu. Musíme tedy eliminovat hloupé ztráty míče a hrát s maximálním nasazením. Myslím, že už jsme poučeni ze zápasu s Baníkem a teď navážeme na výkon proti Zlínu," řekl před utkáním Hapal. Jihlava bude chtít dát vzpomenout na loňský zápas, kdy na Horácku Sparta padla, když ji koučoval dnes již jablonecký Petr Rada.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Štěpánek, Buchta, Schumacher - Dvořák, Mara, Fulnek, Urblík, Zoubele - Ikaunieks
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Zahustel, Kaya, Štetina, Frýdek - Kulhánek, Kanga - Šural, Stanciu, Plavšić - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 3.77 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň27185447:2059
2.Slavia Praha27158444:1653
3.Sigma Olomouc271310434:2049
4.FK Jablonec27138642:2547
5.Sparta Praha271210541:2546
6.Slovan Liberec27126934:3142
7.Bohemians Praha 190527910829:2537
8.FK Teplice27810930:3134
9.Dukla Praha27951331:4732
10.1. FC Slovácko276111021:2829
11.Vysočina Jihlava27851430:4529
12.Fastav Zlín27781226:4229
13.FK Mladá Boleslav27771327:3928
14.Baník Ostrava27681333:4226
15.MFK Karviná27681329:3826
16.Zbrojovka Brno27551716:4020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru FCV

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavá posila Žádnej starej pardál bez ambicí, naopak mladej kluk, co bude brát Spartu jako přestupní stanici na Západ, což pro něj bude super motivace podávat nejlepší možný výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Wahlqvist by byl parádní posila, zvlášť když vezmeme do úvahy, jaké kopyto by v sestavě nahradil. A Jemelku jsem teda původně nechtěl, ale tak když je to Sparťan, kterého slávisti na twitteru nenávidí, tak proč ne. A třeba by to znamenalo odchod Hovorky, to by byla paráda.

Reagovat
Kang & Kodos

Jemelku bych bral, jestli je v lize českej hráč, kterej by pro nás mohl znamenat přínos, tak se o něj jednoznačně musíme pokusit. A jestli ho slávisti nechtěj a Plzeň už má Pernicu, tak nám ho může vyfouknout jenom někdo zvenku.

O tom Švédovi nevím nic, ale souhlasil bych s Bobříkem. Bude chtít jít dál do lepší ligy, takže bude makat, aby se tam posunul. A samozřejmě nahradit Zahustela není úplně těžkej úkol

Reagovat
Elliasson

Jemelka snad půjde do Rotterdamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Takhle jste měli posilovat, žádnej Ben Chaim apod. Mladej týpek kterého ještě dostanete kvůli konci smlouvy se sníženou cenou

Reagovat
Puskas

To bude dost možná Hapalova práce, zná ho z 21.

Reagovat
SpartaOvenka

Oba by mohli být velkým přínosem, třeba i na několik let s dobrou prodejní cenou.

Reagovat
iHawX

Reference má slušný, ale po posledním letním přestupáku počkám s hodnocením až něco předvede. Přecejen v tý naší nejlepší lize na světě pohořeli už daleko zkušenější hráči

Reagovat
Briggus

ten mi teďka táhnul v FMku Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, je tu někdo kdo pravidelně sleduje zápasy Jihlavy? Zajímalo by mne, jak hraje ten Schumacher. Vypadal, jako zajímavá a perspektivní posila, tak bych chtěl vědět, jestli to potvrzuje, nebo spíš spadl do průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to nezakřiknul, tak baráky na Liberec.. Jinak ten kurz na nás pěkně klesá..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nadšen, kolik už jen zbývá lístků...Bude to zítra na těsno, abych ho pořešil (mpohl sem mít přes net, ale klasický lístek je klasický lístek )

Reagovat
HorajzmAmmann

V pohodě, podle mě víc než 12 500 nebude....

Reagovat
smazaný uživatel

No, zbývalo (na netu) 3450 vstupenek před dvěma hodinama. Když nepočítám hosty, tak bezmála dvanáct tisíc již je teď lupenů prodaných. Jen otázkou jest, jestli je to bez permamentkářů či s nimi. Pokud bez, tak je klidně možné, že by přišlo cca 14 K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Tím líp. Hlavně ať je s Brnem o co hrát. By jsme se mohli přehoupnout nad 8 000 v průměrné návštěvnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl nejraději, kdyby už nebylo o co hrát. Tzn porazit Liberec i Karvinou..

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec... Jinak to je nuda Brno porazíme. O to nemám strach

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně mam v plánu jet slavit záchranu do Ostravy .... Takže hlavně proto jako loni. Megajazda Olomouc a poslední kolo oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dobré vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedu s plzeňáky, naberem tě tedy pak do veselého vlaku cestou

Reagovat
Kepy_FCB

Slavit se uz slavilo po zapase s Peltoncem....

Zachranu slavi jen podradne kluby!

Reagovat
smazaný uživatel

No a proto ji budete slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, tebe nebaví ty nervy o všechno do poslední 90. minuty? Takové Znojmo či rok 2012, lahoda pro nervové soustavy, aspoň tě pak nic nerozhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v nervech celé jaro, rád bych aspoň jeden zápas vydechnul.

Reagovat
Puskas

Ideální by bylo bojovat o to do poslední chvíle s Brnem a vyhrát vzájemný zápas ve 30. kole 1:0 vlastním gólem brněnského obránce v 93. minutě poté, co Brno zahodí penaltu a další tři čtyři vyložené šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve stylu Watfordu, jo?

Btw., cos slyšel o Hadovi, tak povídačky. Opravdu naštestí nic (v současné době). Mecenáše máme, spíš by to chtělo sponzora ještě.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ondrasch77

Koukejte ty sráče rozdrtit rozdílem třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi bychom.

Reagovat
Kepy_FCB

Karvina pry nema prachy na pristi sezonu tak to bude vypoustet...

Takze na sestup Baniku mohou zapomenout i posledni naivky!

Reagovat
Puskas

A má k nám prý v případě udržení vstoupit Hadamczik, jak jsem již psal. Říká se to, ale nevím, co je na tom pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, to bylo aktuální tak před rokem, ne-li déle. To bylo naposledy, kdy sem slyšel spojení Had-FCB.

Nicméně, po Karviné se vážně mluví, že nemají peníze. Super, o to dříve půjdou piče

Reagovat
smazaný uživatel

A kupodivu, poslední dobou tu o těch dvou, co uměli jen se vysmívat Baníku, neslyším..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už se lustruje prodej kovu, tak musí krást něco jiného, aby vůbec mohli žít. K tomu připočti, že prodejci zlikvidovali ten bezďácký přístřešek za Tescem v Ráji, tak ještě musí hledat nějaký nocleh. A pod mostem u Olše asi není signál, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc budu přát Bahníku, ať spadne. Potřebujete ještě rok v II. lize, abyste se naučili ponížené pokoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mluvíš o tom umělém městském projektu vytvořeným zlodějem Wolfem, tak rozhodně, nejde nesouhlasit

Reagovat
Puskas

A jako že hráči to vypustí nebo jim to nařídí vedení?

Reagovat
Kepy_FCB

Hraci nejsou hluchy slepy a za az tak blby taky ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty očividně ano.

Pokud by opravdu Karviná neměla peníze na příští sezonu (o čemž se dá dosti dobře pochybovat, vzhledem k tomu, že sis tu informaci zřejmě vycucal z prstu, protože se ani neobtěžuješ uvést alespon nějaký zdroj), tak by hráči hráli naopak naplno, aby o ně v příští sezoně byl zájem z ligy.

Reagovat
Kepy_FCB

Co Budweis ten se jen tak nevyhrabe co?

I ten Lafata vas ma vis kde

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného?

Reagovat
Kepy_FCB

Nic nemam potrebu nekoho presvedcovat.

Ale potkat budejcaka je svatek tak se hned musim optat

Reagovat
Joh4nek

Hodíte sem někdo link na zdejší diskuzi o hokejovém MS? Díky.

Reagovat
dantetomas

Co za hyenu bez kuska citu musis byt, aby si robil "novinara" v Blesku? Chlapovi sa utopi dieta a ty mu volas, aby ti k tomu nieco povedal... Taky odpad mozu pisat a citat len uplni uboziaci

Reagovat
KingMaster13

Jen další důkaz že plesk je neskutečná špína

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný mrdky, no.

Reagovat
Puskas

Mne by zajímalo, jak se ho ptají. Jaké máte pocity? Co říkáte na to, že se vám utopilo dítě? Máte výčitky svědomí? Naše čtenáře by zajímalo...

Kam až lze poklesnout...

Reagovat
dantetomas

tak on sa to nakoniec ani nepytal redaktor blesku, ale ti to iba prebrali zo sport24.sk...

Reagovat
mistr129

Reagovat
FCSL

Zasloužej si to

Reagovat
Civers

Jsem zvědavej koho tam Ludva nažene teď, je pravda že už moc není co prodávat, ale zase bez Nezmara jim moc nevěřim ani s tradičním zajimavým posílením...

Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že v Liberci to držel jen Nezmar a Trpiš. Teď je s politikou Karla čekají hodně krušný časy. A ani mi to nevadí, protože vést fotbalový klub takovýmhle způsobem je ostuda.

Reagovat
Civers

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
exse

No já nevím, ale podle mě by sis míň ostudy udělal pokud by si prostě napsal, že nejsi moc chytrej a že o dané situaci nic nevíš.

Reagovat
Hokaido

Nejsem žádnej insider, ale zrovna o Liberci toho vím docela dost. Pár mých známých tam hrálo/hraje. Tobě se líbí, jak váš klub funguje? Jasně, dá se to přežít sezonu nebo dvě, ale mít takhle nastavenou dlouhodobou koncepci, tak bych jako fanoušek klubu byl hodně zklamanej.

Reagovat
exse

Jestli se mi líbí že můj klub má od začátku tisíciletí 3 tituly, 2 poháry, asi 17 účastí v pohárech a to vše s vyrovnaným i přes nulovou podporu od města? Hmmm, těžko říct.

Reagovat
exse

*Vyrovnaným rozpočtem.

Reagovat
Chlupatá máma

To není úplně pravda, město pronajímá klubu stadion zdarma nebo za nějakou symbolickou částku...

Reagovat
exse

Což je v porovnání s Tygrama nebo tím co dělají města pro ostatní kluby v lize hodně zanedbatelný.

Reagovat
FCSL

Pro fanouška Sparty a Chelsea určitě no. Holt Ludva je přesnej opak

Reagovat
Hokaido

Relevantní argument.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás super zpráva. Absolutně žádná motivace proto, aby u nás makali na krev.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, takhle se Holoubek trenérem Sparty nestane...

Reagovat
exse

Super zpráva. Škoda, že se Guľa zrovna upsal U21, to by byl splněnej sen. Z teoreticky dostupných bych nejradši někoho ze trojky Kozel, Svědík, Skuhravý.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, RS není dostupný ani teoreticky

Reagovat
exse

Teoreticky je, ale samozřejmě moc smysl by to pro něj nedávalo.

Reagovat
Kang & Kodos

Kokot komunistickej

Reagovat
Hokaido

Vždyť jenom zbohatl na tom, že týral politické vězně v lágru. Nic hroznýho. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Chlupatá máma

A taky tim, že ušetřil na jídle, když celý leta těm vězňům jedl děti.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi strašnej čůrák...

Reagovat
Chlupatá máma

To víš že jo, ty zakomplexovanej frustráte.

Reagovat
ondrasch77

Bejt spokojenej s majitelem klubu, který vydělával na perzekuci a neštěstí normálních lidí, kteří nic neudělali.... Navíc ještě tunelář Joo, jsem fakt zakomplexovanej , Karl měl po revoluci viset

Reagovat
Chlupatá máma

Prosim tě, ty jseš typickej případ napoleonskýho komplexu. Těžce neunášíš, že je Liberec a hlavně Slovan větší, lepší, hezčí, důležitější, známější a úspěšnější než předměstí. Fakt mě baví jak ti město i klub leží v žaludku, pane Pelto.

Reagovat
ondrasch77

Tak určitě... Počítám, že budeš volič Babiše... Místo argumentů na svou obhajobu se mě "snažíš jakoby ztrapnit"

Možná máte 3 tituly, ale styděl bych se podporovat korupčnický klub, který žije z práce novodobých otroků komunismu, a můžete být sebedůležitější nebo sebeznámější, přesto je liberec největší špína v lize....

Reagovat
Chlupatá máma

Mít v zádech Miroslava celý jaro cinklý Peltu a cejtit se v pozici nadřazený morální autority, to nezvládne každej. A fakt by mě zajímalo, jaks přišel na to, že jsem měl volit Hrabiše... To je fakt WTF.

Reagovat
ondrasch77

Míra je proti té tvojí komoušské svini "zaměstnávající" politické vězně neškodný pionýr... Nebo máš pocit, že byl Pelta velitelem pracovního lágru jako ten zmrd Karl?? S Babišem je to jednoduchý, on taky neargumentuje, stejně jako ty,..., místo odpovědí napadá druhé...

Reagovat
Chlupatá máma

Nevidíš si do úst, sám jsi začal tohle vlákno tim, žes mě počastoval velmi obhroublym způsobem. Seš primitivní zaslepenej žlučiplnej agresor nevidějící si na špičku nosu, protože ji máš šprajclou mezi Peltovejma půlkama.

Reagovat
sosna

Reagovat
ondrasch77

Počastoval jsem tě, jak sis zasloužil... Dělat si prdel z obětí komustickejch sviní, mi přijde hodně debilní, takže z mého pohledu byla moje reakce zcela v pořádku...

Reagovat
Baronne

Co bys dělal, kdyby Kárl převzal Jablonec, přestal mu fandit? Píšeš píčoviny.

Reagovat
ondrasch77

Ano, přestal... Zasraný komouše úplně nesnáším a ještě xindl jako Karl, který parazitoval na neštěstí ostatních...

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

On už to u vás Pelta prodal?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Briggus

podle mě to je začátek konce, kromě nich odejdou i klíčoví hráči, na hostování už nikdo nepřijde a budeme ve sračkách ve spodku tabulky... LUDVO, PRODEJ NÁS ŠEJKOVI!

Reagovat
exse

No já jen doufám, že Ludva nevyvolá konflikt na arabským poloostrově až bude muset všem těm šejkům, co se o Slovan perou, říct, že to prodá jen jednomu z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jste ještě s láskou na Karla nevzpomínali, až dopadnete jako Most.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete taky prodat Číňanům, co za rok krachnou, když budou mít zastavený i váš stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Holoubek vyhorel ve Sparte, ted tragedi v Liberci tak co zas ten povyk tady

Reagovat
FCSL

Spartani no..

Reagovat
andrew96

Ani v jednom případě nedostal pořádnou šanci.

Reagovat
Hokaido

Dneska je to taky úžasnej výběr data a času. Fakt bravo.

Reagovat
Puskas

čas je pochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Wenger předpovídá ligu nejbohatších. (zdroj: isport.cz)

Myslím si, že je to nevyhnutelné, a že se do budoucna národní ligy budou spojovat do "federačních lig" - např. Skandinávská liga, Pobaltská, Německo-mluvící, Beneluxská či Visegrádská liga - protože marketing a peníze.

Ale takový paskvil, že by Inter hrál soutěž s Arsenalem či PSG.... kde kultura, mentalita jsou úplně jinde. To by byl konec klubových soutěží a i LM.

Reagovat
ratusek

německo-mluvící

Reagovat
smazaný uživatel

To mám ze školy - Předmět Německy mluvící státy :) Švýcarské a rakouské týmy v Bundeslize.

Reagovat
mayday

Pokud to má dopadnout vytvářením nějakých superlig nebo nějakým slučováním, tak ty regionální ligy tak špatně nevypadají. Skandinávská, Benelux... Ta Visegrádská by taky nemusela být ale vůbec špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Visegrádská má problém jen ten jazykový, vzdálenosti už takový problém nejsou, navíc by si týmy na své finance navíc tímto taky přišly. Jinak provázanost vztahů Maďarsko-Polsko a Česko-Slovensko je obrovská. - ať už kulturní, historická či ta finanční.

První liga 16 týmů, druhá taky - třetí už by byly postaveny na principu MSFL a ČFL... Postupy do Evropy - pokud by začali hojně vznikat nadnárodní ligy v celé Evropě, tak bych místo 50 lig v Evropě bylo v koenficientním žebříčku třeba 10 nadnárodních lig a jelo by se dál podle zajetých schémat, akorát by do evropských kvalifikačních předkol z Visegrádu postupovalo 10 týmů...

A v rámci visegrádu tam jsou zajímavé zápasy - Wisla, Inter, Videoton, Košice, Sparta, Slavia, Varšava, Baník.

Je to sice teoretické, ale pořád lepší než míchání jablek s hruškama a ochuzování východních týmů o poměřování s těmi nejlepšími evropskými, kdyby superliga o 20 top týmech vznikla.

Reagovat
mayday

V případě spojení Visegrádu by liga mohla mít 18, ale klidně i dvacet týmů. Při 18 týmech ČR a Poláci po šesti, Maďarsko a Slováci po třech. Kvalita z jednotlivých zemí by se soustředila do méně týmů a ty mužstva by mohla být všechna dost silná. Pravda, tohle se v případě nějakých slučování nejeví tak strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě by taková liga celkem bavila, ale zas by klesla atraktivita těch národních soutěží, včetně příjmů z TV práv, od sponzorů - bez Slavie, Sparty, Plzně, Baníku by to nikoho moc nebavilo. Jako Slávistovi by mi zápasy se Slováckem nechyběly, ale lidem ze Slovácka ty se Slavií jo. Pak je třeba zvážit vliv na růst mladých hráčů, nároďáky těch zemí...

Reagovat
mayday

Já jsem to nemyslel tak, že vznikne nadnárodní liga a zůstanou národní. Spíš je to asi myšleno tak, že řekněme první a druhá liga by byly nadnárodní, pak už samozřejmě regionální ligy, jak psal kolega nahoře, systém MSFL apod. Samozřejmě, pro některé kluby by to znamenalo sešup.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, já jsem pod tou "národní soutěží" myslel právě tu, která je dneska MSFL nebo ČFL. Na druhou stranu... Byly by dvě ligy, kde by ČR mělo 12 týmů: jedna možná na úrovni Turecka/Ruska, velmi kvalitní, druhá taková na úrovni naší dnešní 1. ligy...

Reagovat
mayday

Jasně. Ta první by byla poměrně hodně kvalitní si myslím. Ty kluby by natáhly vyloženě to nejlepší ze svých log a mohly by být opravdu silné. Ta druhá liga by byla kvalitní taky hodně. Ze dne na den to stejně nebude, ale pokud by to tak mělo jednou dopadnout, tak ty regionální ligy by nemusely být špatné. Rozhodně by se mi to líbilo víc, než nějaká superliga.

Reagovat
Blasphemer

Reklamu na Linku bezpečí dávají vždycky jenom před zápasem Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě napadlo, kdy že se to týrané děti dívají nejčastěji na televizi.

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Kostík

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nezasekaný stream?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT4 nevyhovuje?

Reagovat
smazaný uživatel

bez televize moc ne

Reagovat
C-M@ster

HET liga se dá přehrát nezasekaně z ofiko stránek ČT, ale jen bez zvuku, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepomůžu. Já mám na PC sledovani.tv od internetového providera. Běží mi to hezky, byť trochu opožděně (například včerejší vítězný gól v hokeji slavil panelák asi o minutu dřív než já )

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Ajo, tak dneska to jede omylem se zvukem, nikde ale ten odkaz nešiř, nebo to ČT časem vypne

http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/i25/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

OT:

Ještě k předchozímu kolu... kde přesně tam je vidět faul / co udělal havel špatně / za co to videorozhodčí udělil.

Já netvrdím, že to faul není, jen mi poraďte, kde tam ten faul je.

https://gfycat.com/RevolvingRecentBlackandtancoonhound?speed=0.25

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nemate na doporuceni nejakej dokument / dokumentarni serial? Je mi celkem fuk, o jaky tema by se jednalo - jen nemam rad takovy ty paskvily prahnouci po zahadach od kruhu v obili az po Hitleruv zlatej vlak.

Reagovat
Alan_Shearer

Jak rikam, je mi to jedno. Rad kouknu na cokoliv, stahnul jsem si ted tyhle:

https://www.csfd.cz/film/560618-conor-mcgregor-notorious/komentare/

https://www.csfd.cz/film/519427-v2-nacisticka-raketa/prehled/

https://www.csfd.cz/film/369415-superschopnosti-moci/komentare/

a jeste jsem stahnul dokumentarni serial Rudi prezidenti. Jinak zatoku jsem videl, ale zraloci vody ne, takze si to asi stahnu. Diky

Reagovat
Jeňa

Zkus cyklus Třetí republika od ČT. Má to deset sice jen 20 minutových dílů, ale zajímavý to je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Co Narcos? Svým způsobem je to taky dokumentární seriál.

Reagovat
Joh4nek

Nejedná se vyloženě o dokument, ale pokud tě trochu baví fyzika, tak doporučuju sérii přednášek o obecné teorii relativity přednášené fantastickým vypravěčem RNDr. Podolským z MatFyzu:

https://www.youtube.com/watch?v=XiAWYA_vf4c&list=PLW7Id6nhsg_vrT8yQ4O5BChBfS-Q99_iW

Doporučuju, zaujme i laika.

Reagovat
smazaný uživatel

"Šáh na mě"

- Plavsic

Reagovat
PBLead

A to se nesmí

Reagovat
PBLead

Teda mělo být: To nemá. To je faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plavšič

Reagovat
ratusek

Tvl proč ti rozhodčí jsou zesraní se vracet ke žluté kartě?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď si mohl vybrat.

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře ten postranní nestíhal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neskutečný, co Plavšičovi každej zápas rozhodčí žerou

Reagovat
HorajzmAmmann

za redku tyhle pády... Ono je to časem přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Krmenčík už není nejtragičtější simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
db18

Lafata si tu dvoustovku vynutí...

Reagovat
FCSL

Klasik Kadlec

Reagovat
Greny

Taky pretrhane vazy?

Reagovat
Greny

Tak jen svalove zraneni nastesti

Reagovat
smazaný uživatel

"strašidelná přihrávka od Kangy"...

A co má asi Kanga dělat, když Šural má zapnutej "lenost" mód a furt stojí na patách.

Reagovat
Erialdur

Lafata začal provozovat woodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ma na lavičce flintu a střílí po spoluhráčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy, ne že bych chtěl Jihlavě upírat snahu, ale to co hrajeme my je tak strašně trapný...

Reagovat
Blasphemer

"Pepa to bude muset za Lafiho oběhat."

Tak to hodně štěstí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, co ten Mara tam pro Jihlavu předvádí za "černou práciů To jenom čumím, Kulhánek se může jít zahrabat

Reagovat
Blasphemer

Hraje hodně dobře dnes.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hrozná obluda, samá ruka, samá noha

Reagovat
OranžováKarkulka

moc jsem nevedel proc berou kluka co ve Vlasimi odehral par minut, ale ten fakt roste s kazdym zapasem... obeha a omlati toho strasny mnozstvi a k tomu umi nohama taky slusne, slusna strela i z dalky, zajimavej hrac

Reagovat
Coutinho10

Jihlava zatim slusny ...jeste neco promenit a Mara zatim hodne dobrej vykon az na tu sobeckou strelu

Reagovat
Blasphemer

pěkně křivý zoubky

Reagovat
langosh

Ještě se zbavit dřeváků jako Zahustel a bude to dobrý...

Reagovat
oli9

Surale ty prase ! Bez karty toto jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej kontakt? To jsou retardi, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Plavsic ty vole ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
SuperBanikovec

Sparťani nám někdy budou vyčítat Baroše. Vždyť ten Plavšič je ještě horší.

Reagovat
andrew96

To bych brzdil. Zatím jen padá, po rozhodčím neřve.

Reagovat
smazaný uživatel

Řval i, ale ne tak drze a teatrálně jako Míla.

Reagovat
SuperBanikovec

Zato aspoň padá v souboji, Plavšič zkusí kopnout, netrefí míč, přitom ztratí rovnováhu a uhraje to na faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho Pavšič kopl do podrážky.

Reagovat
SuperBanikovec

No vždyť to říkám.

Reagovat
SuperBanikovec

To je hovno souboj.

Reagovat
andrew96

Nevím přesně, o které situaci mluvíš, protože dle mě Plavšić spadl většinou v nebo po souboji. Ale i kdyby jsi měl pravdu, tak to Baroše neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Šáh tam na něj to je souboj !

Reagovat
andrew96

Sáhl na něj v souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Hradec to dobře prodal tak snad spadnou Vítkovice a Frýdek-Místek

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zítra show ten vlak tipuju, že naše záchytka nebude stíhat

Reagovat
mayday

Spartu teda vidím celej zápas po dlouhé době a musím říct, že je to mnohem větší hrůza, než jsem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Strama zpět !

Reagovat
mayday

Tak nevím, jestli Strama zpět , ale jsou tam naprosto strašidelný věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez křídel, bez krajních obránců, bez mezihry...

Reagovat
mayday

Přijde mi to naprosto zoufalý, o ničem. Jak říkám, Spartu jsem hodně dlouho neviděl, ale tohle mě teda překvapilo hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalý je slabý ještě slabý slovo. A je třeba říct, že na podzim jsme předvedli ještě horší výkony.

Teď jen čekáme, zda Stanciu nebo Kanga něco předvedou.

Reagovat
SuperBanikovec

Já ji letos viděl jen proti Baníku a teď, a byla strašná v obou případech

Reagovat
smazaný uživatel

S námi ještě mohli vyhrát, zlomilo se to tou Ben Chaimovou šancí, mohl nahrát na volného doprava, ale slabě vystřelil levou a Lašty to chytil. Za stavu 2:2 by nás to položilo. Ale s Jihlavou byli výrazně horší.

Reagovat
db18

skluz jak z učebnice a on mu dá žlutou...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, tak mu to nepískni, když ho to tak bolí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

čistý souboj...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se mi to načítá jak kdybych jel na dial upu v 90. letech. Zatím tam mam hapalovo kozy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je ten Karoch kokot?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vždyť má naprostou pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, žádnej kontakt.

https://ibb.co/cgoCrJ

Reagovat
Stannis Baratheon

Lidi jsou v poslední době strašný dementi co se penalt týče.

Fotbal je kontaktní sport, a kontakt neznamená faul

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostat kolíkama na kotník je asi v pohodě, no.

Reagovat
Stannis Baratheon

V pohodě nejsi ty. Pusť si video, to řekne víc než screen, ještě v týhle kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal ho kolíkama, tak nevím, o co ti jde. Nikde netvrdím, že to byl faul, ale příjemný to asi moc nebylo. Já hlavně reaguju na ten zamindrákovanej komentář Karocha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono na obrázku to vypadá trochu jinak, než na videu

Reagovat
Stannis Baratheon

A ano, vím že tu o penaltu nešlo.

Reagovat
Kang & Kodos

A když to neni faul, tak ho to nemůže bolet?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ať ho to klidně bolí, ať klidně brečí, jak je u Sparťanů zvykem, ale ať si nesnaží vyžebrat faul.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Stannis Baratheon

Karoch je kretén, to se prostě ví

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Lafi oznámil konec a Plavšič ucítil šanci utrhnout si pro sebe titul skokana ligy?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať ho někdo konečně sundá...

Reagovat
andrew96

Sudí má těch 9,15m fakt v merku.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
db18

Sparťanský autobus...

Reagovat
Baronne

Co to kurva je tyvole

Reagovat
Shevchenko

Ta Sparta je fakt neuvěřitelně ubohá

Reagovat
andrew96

Guélor Labile Kanga.

Reagovat
ratusek

V té druhé lize dělají vše pro to, aby sestoupily Vítky a Frýdek

Reagovat
Stannis Baratheon

a nebo jsou ****** z Hradce prodejný děuky.

Reagovat
db18

Kanga a oslava za dvě žlutý...

Reagovat
Coutinho10

to si dela srandu ten Rakovan ne?

Reagovat
ratusek

Z totálního hovna Jihlava se dnešní výhrou mohla zachránit

Reagovat
db18

Ale teda Rakovan

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam

Reagovat
PBLead

Tyvole, z hovna bič.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik za to dostal?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovan na hrad

Reagovat
Shevchenko

To je díra

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně marná Sparta si dneska ani bod nezasloužila. Je k placi, jak nízko klesl bejvalej českej velkoklub, kterej mel jmeno i v evrope, a ted Kanga mohl běžet slavit az na Letnou viteznej gol v Jihlavě...

Reagovat
Baronne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

takova sance

Reagovat
smazaný uživatel

A zase v ní namočenej Zahustel...

Reagovat
Coutinho10

az tolik ho nesleduju, ale chyba to byla..to vypadalo, ze do toho ani nechce jit...mate stesti no a celkem velkou sanci si to 3. misto pohlidat

Reagovat
PlackaSKS

my to pustíme jablonci, olomouc se hecne...

Reagovat
Coutinho10

olomouci ted verim z ty trojky nejmin, ale treba pristi kolo prekvapej

Reagovat
langosh

Zahustela prodat do Slávie, Šurala do juniorky a teda dneska nejlepší hráč Sparty byl rozhodčí....

Reagovat
db18

tak snad Baník, Zlín a Bolka výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Šural

Reagovat
SuperBanikovec

Ten to v tom rozhovoru zabil úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Oni chtějí hrát o poháry, nedejbože o titul a ten cyp brečí že se proti nim týmy hecnou a hrají naplno. Ale zaujalo mě, že si udělal čas aby se na nás podíval s Boleslaví

Reagovat
Kang & Kodos

To je ale pravda, třeba takový Brno hrálo ligu snad jenom proto, aby se 2x za rok hecli na Spartu. Baník to samý, i když ten aspoň zvládl obrat i Plzeň se Slavií.

Druhá věc je ta, že tak to bylo, je a asi i bude vždycky, takže by si na to měl za ty dva roky už pomalu zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba letos na jaře jsem podle mě v zápase proti vám neviděl o moc vyšší nasazení než proti Bohemce nebo venku proti Zlínu. Samozřejmě, jsou hráči, které to vyjevuje více a určitě to vyhecuje fanoušky, ale takové, aby Šural brečel do médií to podle mě není. Ale co čekat od Surala. To je s Kadlecem snad největší kretén, co u vás za poslední dobu hrál. Za ně ještě hodit LV6 a máme komplet..

Reagovat
smazaný uživatel

A čemu se jako diví potom ty panenky jako Šural a spol? Zkrátka kluby, které mají rozpočet jako je roční plat trenéra Sparty se na ní logicky hecnou, a bojují seč jim síly stačí.

Reagovat
Kang & Kodos

Však říkám, že by si na to měl za tu dobu zvyknout a neštěžovat si. Ale že by měl Baník rozpočet na úrvoni Hapalovo platu, to se mi nechce líbit

Reagovat
Puskas

On nepočítá bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

* Italovo platu.

Reagovat
Spalovač šancí

I kdyby to byla pravda, tak je to normální a je jeho úkolem, aby se s tím popral a dokázal, že si zaslouží hrát v týmu, na který se chtějí ostatní vytáhnout. Zajímavé je, když to samé dělá sparta v pohárech proti lepším, tak mu to nevadí.

Každopádně tento pohled i dost vysvětluje, proč obdobně založený V. Kadlec sbírá úspěšná zahraniční angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno vole... Když měla Sparta kvalitu tak nás prostě rozjebala hecnutí nehecnutí. Hráli jste s náma sračku proto Baník vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda to je, ale jestli si na to chce stěžovat a naoko tím omlouvat svoje slabé výkony, tak ať jde hrát do klubu který nemá takové ambice. Je to přirozené, že proti dobrým nebo bohatým týmům, nebo prostě těm které nemáš rád se snažíš hrát jako o život. Baník se snaží hrát pod Páníkem ve všech zápasech kdy nejede pro bod (Boleslav, Sigma).

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je mi Jihlavy líto. Ale sezónu nedělá jediný zákrok brankáře. Výkon Sparty jsem vůbec nepochopil. Je vidět, že když se půl věcí povede výborně, tak ta druhá půlka to totálně srazí dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kvalitní match na CT

Reagovat
Greny

Nejlepsi ted Vlasek : to uz je 18ka ale u nemame ani v zapise a Zelenka a tak i na cerno si nekdo zahraje

Reagovat
Greny

Tak skoda uz opravil ze videl blbe cislo

Reagovat
adalbertus

je tam víc lidí než na Jablonec

Reagovat
sosna

Druhá olomoucká Sigma. Sigma Hodolany.

Reagovat
db18

Norimberk nakonec uplatnil opci a prodloužil s Petrákem o další rok.

Reagovat
FCSL

Pro Baník ideální soupeř. Totálně rozloženej tým, kterej už o nic nehraje a kde půlka týmu + trenéři ví, že po sezoně končí. Tipuju 2:0. Jsem zvědavej, co zas Holoubek vymyslí za sestavu... Podle formy a kvality bych to viděl na tohle, tu offenzivu si tekhle přeju od začátku jara a ještě k tomu nedošlo. Do deffenzivy bych dal šanci Nguyenovi a Kachovi. Pochybuju ale že to tak bude, když Bosančiče s Oscarem nesmyslně odstavil a místo toho si staví Wiesnera

Nguyen - Coufal, Karafiát, Kacharaba, Kerbr - Ševčík, Breite - Oscar, Bosančič, Pilař - Pulkrab

Reagovat
SuperBanikovec

Hlavně je nepodcenit, jinak i s takovým týmem prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bojím abychom si nemysleli že to půjde samo.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je nejhorší... Vždycky když jsme favorit tak vyhoříme. Proto raději nic nečekám.

2:2 (Baroš, Poznygol - Coufal, Pulkrab v 95. z rohu)

Reagovat
Spalovač šancí

Pulkrab bude rozehrávat roh a trefí to přímo do brány

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak

Reagovat
Puskas

hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

No, my většinou hrajeme nejlépe, když se s námi nepočítá, takže bych si tou naší výhrou nebyl jistý..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak co pochytal Stejskal Opavě Ta měla tak 10 tutovek a skončilo to 1:1

Reagovat
Kang & Kodos

Docela by mě zajímalo, jestli toho Katidise nezkusí někdo z ligy. Gólů ze svý pozice dal dost a hrát za takovej pseudomanšaft ho snad nemůže dlouho bavit

Reagovat
Kang & Kodos

K nám teda asi těžko, jeho číslo už má Vatajelu

Reagovat
HorajzmAmmann

tak my jsi Vatažela vezmeme ...

Reagovat
smazaný uživatel

My si vezmem toho z Liberce, co mu teb komunista zakazal jiz v zime k nam prestup, i kdyz bylo vse dohodnute.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako alternativa k Hlinkovi super..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz neni nic podepsano, tak nejuchejme. Po zime jsem co se tyce prestupu pri zemi a radeji nic neventiluji :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jen říkám, že by se mi tu líbil.

Reagovat
Puskas

oba by byli fajn

Reagovat
andrew96

Bohemka

Reagovat
Kang & Kodos

To možná, když tam byl ještě Hartig

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem minulý týden na Vítkovice - Olympia Praha. Nevím, jestli hrál. Ale nezaujal mě tam nikdo, ale opravdu nikdo. To bylo něco otřesného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pry to byl naprosto, ale uplne naprosto otresny zapas na urovni 4. Sanmarinske ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i hůře. Druhý poločas se už dal. Ale prvních třicet minut bych tam vážně mohl hrát já.. Z Banikovcu hrál jen Ozvolda posledních 10 minut a nic moc. Matěj byl asi zraněný a Chmiel na lavičce.

Ale Jakubov dva góly teď za Ústí, třeba se nám rýsuje střelec pro další sezónu. Snad dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál.

Reagovat
castelL

Hoši, čo tá Sigma? Stúpajúci kurz?

Reagovat
Erialdur

Petržela řekl pro isport, že ho Olomouc neporazí, takže kurz letí nahoru.

Reagovat
Erialdur

Tak dneska by to chtělo pořádný návrat krále, šíleně šťastnou princeznu, která si natrhá trochu petržele a rozhodčí v Plzni ať nezapomíná, že slovácko sa nesúdí.

Reagovat
Shevchenko

Dneska nám hraje všechno do karet, to většinou nedopadá dobře,

Ale jestli se nám podaří zvítězit o 2 góly, tak jsme rázem na 10. místě, kdo by to byl na konci března řekl.

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Kacharaba, Mikula - Wiesner, Havelka - Oscar, Bosančič, Pilař - Pulkrab

Dneska konečně celkem pochopitelný změny. Hlavně Folprecht s Breitem lavice Jen to mělo přijít mnohem dřív. Oscar a Bosančič taky najednou základ.. Ale hlavně jsem zvědavej na přístup

Reagovat
db18

Pilař

Reagovat
exse

To fakt vypadá jako kdyby si Holoubek řekl: mise splněna, Sparta v pohárech, tak můžem začít hrát fotbal.

Reagovat
Coutinho10

ani by me to neprekvapilo...navic 5. misto je porad hratelny, takze klidne ho jeste muzet ziskat a vybojovat si predkola EL

Reagovat
FCSL

Není hratelný. Jedině přes Jablonec a ten už si to pohlídá, kdyby něco, tak to jistí nějakej gol z ofsajdu jako s náma, tohle už Peltič nepustí

Reagovat
Coutinho10

pokud ziskate ted 6 bodu...coz diky oslabeni Baniku, kdy odesel Baros, tak klidne muze vest cesta i pres Olomouc, ktera dnes ziska max. bod a na Sparte si neskrtne a pak Bolka, ktera je lepsi venku, takze to bude zajimavy a Jablonec po zraneni Masopusta muze bejt taky slabsi, ale papirove ke favorit..to jako jo

Reagovat
FCSL

Však Zlín je doma zoufalej, Sigma může v poho vyhrát, pak bude hotovo

Reagovat
Coutinho10

pred par tejdnama jeste jo, ale ted celkem herne zabrali...vyhrali na Bolce, s Bohemkou prisli doma o vyhru az v nastaveni a minule na Sparte tesne prohrali, takze bych je uplne neodepisoval

Reagovat
sosna

max. bod

Reagovat
Blasphemer

No já nevím, Olomouc sice dneska podle mě bude dneska ráda za bod, a pak jede na Spartu... Jabka mají zase Slavii a boje se kluby, co bojují o záchranu...

Ale stejně mi to nevychází tak, že by i přes tohle nakonec mohl být pátý Liberec. To by to museli fakt totálně zesrat.

Reagovat
Coutinho10

Pro Liberec je podminka dnes vyhrat...vzhledem k tomu, ze Baros je out, tak bude Banik polovicni, takze Libe muze bejt v kontaktu...jinak Olomouci verim nejmin...na Sparte tezko neco uhrajou a dnes max. bod...Jablonec je 2x doma, takze je favorit, ale pokud by zavahal, tak Liberec llidne muze...pak Bohemka doma, ktera je venku polovicni...takze bude to drama

Reagovat
sosna

max. bod podruhé

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva...

Reagovat
FCSL

Stejně to má jinak zase. Wiesner křídlo, Bosančič CM a hlavně Oscar AM, což nevim jestli je to nejlepší pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláš prdel.

To je úroveň teda...

Reagovat
bobis21

"měl být na Bazalech určitě vyloučen" to prostě dokonale shrnuje ten hate na baryho

Reagovat
Blasphemer

Tak potom nevím, co shrnuje tenhle komentář, když on nic takového neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To dokonale vystihuje, že ten magazín lže jako když tiskne.

Ostatně Mádl se proti tomu ohradil a má i důkaz, že nic takového neříkal

https://www.facebook.com/183317341790964/photos/a.217150328407665.43015.183317341790964/1600185750104109/?type=3&theater

Reagovat
bobis21

já ale mluvil o těch Bazalech, o kterých mluvili a i sám Mádl se za to pak omlouval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, určitě si neměl na mysli to "měl být určitě vyloučen". To ti tak žeru.

Reagovat
bobis21

ne, myslel jsem ty Bazaly. Na to že všichni brečíte že má být Baroš vyloučený i za to že dýchá už jsem si zvykl, ale že je někdo tak mimo že ani neví kde se hraje, to je něco nového

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem fakt nebrečel.

Ještě jsem naopak psal, že Baník vyhrál zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ok, pro mě za mě, když ti to přijde víc mimo než tohle cpát do předzápasového magazínu, tak asi máme jiný standarty...

Reagovat
bobis21

tak já takové věci nečtu, takže mi je úplně jedno co tam píší ... ale když někdo ani neví kde se hraje a stejně se k tomu zápasu vyjadřuje, to je prostě k smíchu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
sosna

Kvalitní početní. Na úrovni.

Reagovat
exse

Co to je za sračku? Bulletin Jaromíra Soukupa?

Reagovat
db18

"Pražáků"

Reagovat
Blasphemer

Tak na východ od České Třebové můžou za všechno špatné, že...

Reagovat
ratusek

Jílek

Reagovat
Funkmaster

Prvok ratusek

Reagovat
OranžováKarkulka

ještě ty chyby v tom, to je kouzelný

Reagovat
Harakan

Úroveň 0....

Reagovat
FCSL

Bary

Reagovat
smazaný uživatel

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff Lašty

Reagovat
Coutinho10

chudak Bary...smutnej pribeh...ted s tou zachranou to uz nevypada tak ruzove

Reagovat
FCSL

Coufal zase jízda Byly pokuty, Karl v kabině a Coufal prej měl dost hustej proslov, kdy všechny zjebal víc než Karl Sice je to dement, ale pro tým by dejchal, to se mi na něm líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal je přesně typ hráče, kterýho všichni ostatní nenávidí, ale jeho vlastní fanoušci ho milují.

Je to fakt srdcař. To se mi na něm líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Holoubek ty poháry neudělá a Vláďa se vrátí na Moravu do dresu Baníčku, možná mokrý sen, ale ne nereálný

Reagovat
ratusek

Furt tam cpe neschopnýho Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vykope záchranu

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Karvinou

Reagovat
Kang & Kodos

Baník absolutně mimo.

Reagovat
Blasphemer

Teď poprvý vystřelili, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo. Poznygól z 20 metrů.

Reagovat
bobis21

Liberec taky, utrpení to sledovat ...

Reagovat
Kang & Kodos

Liberec je schopnej aspoň vystřelit. Baník se probral až na konci, a paradoxně dostal gól

Reagovat
bobis21

tak já neříkám že nebyli lepší, šancí měli určitě víc (s útokem Poznar - Diop asi šancí moc ani nebude ...), ale stejně to byl strašný fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Já to viděl od nějaký 25. minuty, a docela v pohodě. Šancí dost, má to solidní tempo a Poznara střílejícího zpoza vápna. 8/10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
FCSL

Yes. Coufal zase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Coutinho10

drama o EL zacina naopak Banik si dost koleduje o dalsi sestup

Reagovat
Blasphemer

A teď si vemte, kdyby se rozhodčí klasicky posral, nastavil minutu a raději to ještě pískl ve 45:30.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimír Coufal - nejlepší pravý bek v lize od dob Ondry Kušníra.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je hrozný zaslouženě Liberec

Reagovat
Kang & Kodos

Holoubek teď vytrollí Karla a udělá 5. místo

Reagovat
ZB 07

Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Baník ještě horší než jsme všichni čekali, sudí Franěk přitom evidentně píská v jejich dresu, jasný žlutý faul Hlinky nechal i bez domluvy, šlápnutí na Weisnera z Liberce, kde se dává jinde i červená karta pro domácího hráče ohodnotil žlutou kartou pro Weisnera a otočil, či nespíkl ještě další 3 fauly, z toho 2x fauloval naopak Poznar

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

jsem rád, že se na tom shodnu i s baníkovcem, ale prostě je to tak

Reagovat
bobis21

nezklamal jsi už jsem se bál že se ti něco stalo když jsi tady během prvních 45 minut nebrečel že baníku pomáhá rozhodčí

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

A za všechno může Baroš!

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně na hovno. Všechno. Atmosféra bída, Bary zraněný, výkon na chuja. Budeme dneska ještě rádi za bod.. Je to škoda, protože Liberec taky nehraje nic extra..

Reagovat
ratusek

A k tomu tam dá Diopa jestli nebude aspoň remíza tak to bude kritické opět

Reagovat
Blasphemer

Alespoň bude mít zápas s Karvinou nějaký grády, když do toho půjdou oba se stejným počtem bodů.

Reagovat
Blasphemer

(nepředpokládám, že si z tohle kolo Karviná z Jablonce něco odveze - kromě přídělu)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
eliskafan

Zatím výborně Liberec. Ještě v dalším kole, aby Karviná dala Baník a je hotovo

Reagovat
Coutinho10

Fillo ten prehled

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygól

Reagovat
smazaný uživatel

Diop klasicky naznačil a minul balón a Poznar už to čekal a byl za ním Skvělá spolupráce

Reagovat
Blasphemer

POZNYGÓL KURVA

Reagovat
eliskafan

Tak nic. Baník se hecnul no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Poznarovi to přeju

Reagovat
Blasphemer

větší poleno abys v lize pohledal, ale nejde mu to nepřát

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak jsou i horší. Třeba Dvořák z Jihlavy.

Reagovat
Funkmaster

To vůbec, větší polena jsou možná někteří brankáři a Pavlík z Brna.

Reagovat
Stannis Baratheon

ten si včera se Sparťanama dělal co chtěl

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ještě že se mu zrovna včera vůbec nechtělo

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo a Fillo

Reagovat
Blasphemer

Petržela v obraně. No, to bude jízda.

Reagovat
FCSL

Zase sesypávka po golu jako s Jihlavou

Reagovat
Kang & Kodos

Kadeřábek gól proti Dortmundu

Reagovat
KingMaster13

A celkem důležitej, jistilo je to, že kdyby Leverkusen se utrhl ze řetězu a dal ty 2 goly za stavu 3:0, tak to bejval odsral Dormund a ne Hoffenheim

Reagovat
KingMaster13

Jinak Gebre dal taky gol

Reagovat
bobis21

Hladký

Reagovat
Stannis Baratheon

kéžby

Reagovat
Realita

Přeslechl jsem se, nebo fakt Vlášek řekl: "Uf, a je tam Cuf", když odvrátil balon Coufal?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl

Reagovat
Realita

vzpomínám na jeho hlášku: Další plzeňský rohový Kopic

Reagovat
Puskas

Přes Fraňka jen tak někdo neprojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo řekl

Reagovat
mayday

Klasika Vlastovy hlášky Plus vždycky ty pochechtnutí Zelíčka. To nemá chybu opravdu

Reagovat
Kang & Kodos

Hladký si vsadil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na Diopa?

Reagovat
ratusek

Diop je prostě piča

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš zraněný, Poznygól už má po dnešku vystřílený prach... Já to vidím na návrat krále do druhé ligy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Kéž by

Reagovat
Coutinho10

O2 srovnava vekovej prumer Plzne v ramci LM tymů...zajimavy a Juve klasa

https://imgur.com/a/HxGZqTd

Reagovat
KingMaster13

Juve jestli to nezačne řešit tak se jim stane úplně to stejný jako tenkrát AC, když skončil Gattuso, Inzaghi, Maldini a ještě si nechali utéct Pirla a do dneška ty borce nedokážou nahradit

Reagovat
Coutinho10

j jsem na ne zvedavej, jak to poresej...mohli by konecne jit trochu dolu a prenechat Scudetto nekomu jinymu

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Stannis Baratheon

třeba do druhý ligy zase

Reagovat
KingMaster13

Za letošek by je tam mohli poslat. V tom kole jak Neapol i Inter dostali redku do 20. minut, tam to bylo dost cinklý

Reagovat
Coutinho10

nezlobil bych se

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do toho!

Reagovat
oli9

Reagovat
ZB 07

Hájek taky out

Reagovat
KingMaster13

Mohou být rádi, že mají takový náskok. Ke konci se jim to fakt totál sesypalo a mít náskok třeba jen 3 body tak o ten titul ještě nejspíš přišli

Reagovat
ZB 07

Tak dnes bych se nedivil, kdyby nevyhráli. A v posledních kolech se pak může stát cokoliv...škoda vašich zbytečných ztrát no.

Reagovat
KingMaster13

Letos jsme si stejně vyhrát nezasloužili, většinu zápasů jsme odehráli otřesně. Teď si přeju akorát výhru nad Duklou ať jsme v klidu a nějak to pak dohrát na tom 2. místě

Reagovat
ZB 07

Jako by si Plzeň za jaro ten titul zasloužila Letošní mistr bude tak či tak jeden z nejslabších za poslední roky.

Reagovat
KingMaster13

No ale furt měli nějakých 14 parádních podzimních zápasů a na jaře třeba Sporting doma a i s tím Partizanem to bylo super. Jinak souhlas letošní mistr bude pěknej shit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste prohráli (a Jablonec bral 3 body), tak by následující kolo bylo naprosto luxusní. Sparta-Olomouc + Slavia-Jablonec (v prvním zápase plichta). Remíza by pro všechny mimo Olomouc byla mizerná, takže by se určitě obojí hrálo na krev.

Reagovat
KingMaster13

Doufám ve 3 body ať už máme od soupeřů za náma klid

Reagovat
mayday

Já jsem hlavně zvědav, co budou dělat v té LM. Protože ten kádr potřebuje obměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si to představ s tou nadstavbou

Reagovat
Liquid

Petržela a Hořava by podle EF měli mít 3 žlutý

Reagovat
KingMaster13

To budou muset nakonec ještě povolat Horvátha, aby to měli s kým dohrát

Reagovat
ZB 07

ale zase se jim vrátí Havel s Hubníkem.

Reagovat
Liquid

Reagovat
hefy

Diego naposledy v lize na začátku listopadu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tragédi ze Zlína Jednou můžou bejt užitečný, a ono tohle

Reagovat
KingMaster13

Moravský týmy pro Prahu nebudou užiteční nikdy Už by sis to měl přestat namlouvat, co si neurveme tak to nemáme

Reagovat
Kang & Kodos

Tak furt ještě nemaj ohledně záchrany jistýho nic, takže to určitě nepouští. Holt budeme muset Sigmuseknout o dva góly a pak doufat, že Bohemka bez několika našich bude trošku solidární. Protože čekat něco od Boleslavi nejde už vůbec. Ale co si budem povídat, Sigma si to 3. místo stejnak zaslouží víc

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že to třetí místo si nakonec uhraje spíš Jablonec, který má doma Slovácko a Karvinou a pak jedou k nám, no a pokud dnes Plzeň vyhraje, pak nám půjde o hovno a asi jim to pustíme. Zajímavý by bylo kdyby Plzeň dnes rupla a my porazili Duklu

Reagovat
Kang & Kodos

Jabka by mohli bejt po poháru trošku demotivovaný, navíc Slovácko je ve formě. A ono ani s Karvinou to nebude taková prdel, těm už jde o všechno.

Reagovat
KingMaster13

Ok, tak pokud porazíme Duklu, budeme mít proti Jablonci furt o co hrát

Reagovat
Liquid

Zlín si zahrává, no má štěstí, že v příštím kolem přijde domluvená remíza vrámci kraje a následně končí doma s Libercem a to by fakt prohrát neměli

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
oli9

ty vole a ti se každému budou smát , že jsou všichni plačky.... Baroš je hovado co hraje jak prase a rozhodčí mu kartu nedají to je pravda...a oni napíšou takovou sračku ubrečenou když má někdo názor ,že měl dostat kartu

Reagovat
Kang & Kodos

"Stoperu Buchtovi" to jsem si předtim ani nevšiml.

Reagovat
sosna

Řezňa

Reagovat
ZB 07

Ten chytnul parádní formu

Reagovat
F.Torres

Poslednich par sezon pravidelne patri mezi top utocniky ligy a vsude kde dostal prostor, tak to ukazal. Kdyby to nebyl takovej stoupa, mel by i na predni celek GL, kde se dlouhodobe nedokaze prosadit.

Reagovat
Erialdur

Ty jeho výkony i za Sigmu jsou dost nevyrovnaný. On zahraje jeden zápas jak bůh, aby pak tři-čtyři byl nemastnej, neslanej,...

Reagovat
sosna

Reagovat
ZB 07

Tak on má hrozný výkyvy v zakončení. Jeho bojovnost je příkladná, ale bohužel mu to tam dost často nepadá tak, jak by bylo třeba. Kdybychom jej měli, tak dost možná hrajem příští rok ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Řezníček už má za Sigmu šest gólů. Hypovanej Chorý se zmohl na dva

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sledujete tu Plzeň?

Reagovat
jiriczeQ
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Erialdur

Vítej evropské předkolo. Kdyby mi někdo řekl, před dvěma roky, kdy jsme podruhé v krátkém sledu padali do druhé ligy, že za dva roky budeme hrát o Evropu a i ji uhrajeme, tak bych ho poslal do Šternberku do blázince, ale je tomu tak. Neskutečný.

PS: Jedná Letná právě padá, druhá padne za týden.

Reagovat
Funkmaster

Odměna za ty protrpěné roky

Reagovat
sosna

Reagovat
Liquid

Reagovat
Komix

zasloužíte si to :)

Reagovat
exse

Snad to ukopete do třetího místa. Prachy z EL by vám mohli zajistit stabilitu na pár let dopředu. Naopak 4. nebo 5. místo by byl fajn úspěch, ale s novým formátem nulová šance na skupinu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Vám po sezoně nerozuteče kádr a trenér a snad na poháry přijde co nejvíc lidí.

Reagovat
pingla

kubaláááááááá

Reagovat
hefy

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
chytrejkluk

ježis, to je debil

Reagovat
C-M@ster

Jako jestli dneska doma padnou se Slováckem....

Reagovat
HorajzmAmmann

Slávia tituuuul

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaal Slovaaaaaackoo

Reagovat
hefy

At jde ten čůrák už konečně do prdele. Hruška má bejt jasná jednička.

Reagovat
Fakt

No nic s titulem se můžem rozloučit.

Reagovat
fabec1222

Plzeň , Komentátor na O2 , vůbec se nesnažil skrývat tu radost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Čech? Je. Škodolibost na svém místě. Takže všechno v pořádku.

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, tohle už neni prdel.

Reagovat
KingMaster13

Kámo, Plzeň v největších sračkách od roku 2010, my celej rok nemastný neslaný. Kdyby jste v létě nenajali Štramáka a nechali plukovníka, popřípadě nevyhazovali hned Zdendu tak jste letos měli titul i LM.

Reagovat
Stannis Baratheon

OT: Můj otec začal na starý kolena bláznit a začal číst Parlamentní listy, Aeronet, Novou republiku.... a co víc, začal tomu všemu věřit a hrozně to hrotit. Je to inteligenetní člověk a nikdy bych neřekl, že na něco takového naskočí. Někdo nějaký tip, jak alespoň zmírnit jeho radikalizaci?

Reagovat
Erialdur

Koupit mu dovolenou v Irkutsku. To by mělo stačit.

Reagovat
Stannis Baratheon

to zní dobře

Reagovat
sosna

Reagovat
Stannis Baratheon

vtipný to bylo ze začátku teď už je to tragédie

Reagovat
C-M@ster

Můj otec má 3 tituly a volí Zemana a Okamuru

Reagovat
Stannis Baratheon

můj otec teda jenom dva, ale bohužel volí stejnou pakáž

Reagovat
pepinho2

Limberský má 4 a volí stejnou pakáž

Reagovat
db18

Já pořád nevěřím tomu, že jim to tam hodil a jenom provokoval.

Reagovat
KingMaster13

Zrovna u něj tomu fakt věřím, že jim to tam hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Nevim, kolik je tvému otci.. Nám pomohlo prostě to, že jsme o tom s rodiči začali aktivně mluvit (věk přes 80, začali babišovatět ). Když jim rozumně ukážeš druhou stranu pohledu, solidní informace ze zdroje, kterému mohou věřit (od tebe), pochopí, co čte za kokotiny

Reagovat
Komix

prarodiči

Reagovat
Stannis Baratheon

Je mu 56, ale bohužel, toto jsem zkusil několikrát. Ale prostě si do toho nenechá kecat, a má nějaký "neprůstřelný" argument, který mu poradili kamarádi v diskuzi na Parlamentních listech. Člověk který cinkal klíčema na náměstí by si teď nejradši před dům pověsil sovětskou vlajku.

Reagovat
lampas

Mému fotrovi je podobně. Jediné co pomáhá je argumentovat Babišem. On jak je ta mrdka vlastně pro všechno, tak se pomocí něho dá lecos obhajovat

Reagovat
sosna

Pokud tvoje argumenty nestačí na ty, co mu poradili dementi v diskuzi na PL, tak to radši vzdej.

Reagovat
Stannis Baratheon

To není o tom že by nestačili, to je o tom že on si je ani nenechá pořádně vysvětlit. Dokud někoho takového neznáš, nevíš o čem mluvíš, to mi věř

Reagovat
sosna

Znám. To mi věř.

Reagovat
Stannis Baratheon

pokud jsi tomu dotyčnému dokázal "pomoct", pak pravděpodobně ještě nebyl členem sekty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po 50 může chlap začít mít pocit, že mu utekl život mezi rukama. Frustrace je strašná díra pro nákazu. Ukaž mu, že ho máš rád, vážíš si ho a nehádej se s ním. Někdy ty osobní vztahy situaci vyřeší nejlépe.

Reagovat
Posledni Kovboj

nejlepsi rada tady

Reagovat
smazaný uživatel

Vím kolik mi je a co to se mnou dělá

Reagovat
Posledni Kovboj

mam to stejny no, 31.

Reagovat
lampas

Znám to taky Předpokládám, že volič Zemana a ANO či SPD v horším případě?

Reagovat
Mervin

možná ukázat na facebooku skupinu voličů SPD, to potom snad nemůže volit ani člověk po lobotomii

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libi jak vy vsichni ste ty nejchytrejsi a vase pravda je ta jedina. Je demokracie, tak at si voli kdo chce co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je demokracie. ale nepleť si to - demokracie neznamená že pravda je vše co se kdekomu zachce nebo jak se mu hodí ..

Reagovat
Stannis Baratheon

přesně tak - demokracie neznamená anarchie

všichni vykřikují: mám právo tohle, a tohle, ale už nikdo neřeší povinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale to neznamená, že jen tvé názory jsou správné.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tady ani tak nejde o to, koho volí nebo nevolí. Tady jde o to, že oni tam dělají z lidí s jiným názorem štvavou zvěř, radikalizují čtenáře, lidé co to čtou se skoro nedokážou bavit o nic jiném než o politice. Miloval staré české filmy, ale teď když nějaký dávají v TV, vypne to s plnou pusou řečí, že tam hraje tenhle a tenhle, který podpořili tohohle a tohohle... O to tu v přední řadě jde

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erialdur

Pravda je ve většině případu jen jedna. Tím neříkám, že jen ta naše. Oni i ostatní media (myslím ty prozápadní teď) umí pěkně kecat. Osobně razím cestu si prostě ráno projít všechny různý směru a udělat si nějakej racionální obrázek + samozřejmě tisk v USA, Německu, VB, Rusku a atd... Z toho už si lze něco objektivního vytvořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale kolik času ti zabere si projít tolik médií? Vždyť počet těch médií musí bejt minimálně dvojciferný číslo.. A to je poměrně velká cena za to, aby sis udělal nějakej obrázek o světový politice nebo o celosvětovým dění (který v naprostý většině případů stejně neovlivníš).

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale právě tyhle lidi jsou ti neagresivnější. Oni s demokracií nic společného nemají.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, problém ale je, pokud někdo, zvlášť v demokracii, odmítá diskutovat s názorovými oponenty a ještě je uráží a za jejich názory je dehonestuje i v jiných jejich činnostech. Protože jenom diskuzí s názorovými oponenty lze daný problém promyslet z co možná největšího úhlu pohledu a i třeba zapochybovat nad správností svýho tvrzení. A jen tak je možná dobrat se něčemu alespoň trochu podobnému "objektivně" správnému názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát si práci. Vysvětlovat, podkládat argumenty. Ukázat na aktuálně.cz jak rozkrývali dezinformace. Ukázat demagog.cz. Bavit se konkrétně a ne obecně a ty konkrétní bláboly pak vyvracet z kvalitních zdrojů.

Reagovat
lampas

Argumentovat Bakalovýma novinama u příznivců Zemana nemá smysl...

Reagovat
Stannis Baratheon

bohužel, z toho pak vyjde jen že tohle platí tenhle, tohle zase tenhle....

Reagovat
smazaný uživatel

viz exse níže

Reagovat
exse

Obecně se z pohledu psychologie radí dostat se ke zdroji, k původnímu podnětu (pravděpodobně nějaký vnitřní strach), kterej to u něj vyvolal a od něho se snažit to vyargumentovat. Zároveň to vzít spíše přes pocity, argumentace logikou a fakty by ho spíše čím dál víc utvrzovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. To nefunguje na racionální úrovni.

Reagovat
Stannis Baratheon

nějaké konkrétnější tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nebýt sám radikál

Reagovat
Stannis Baratheon

na, udělej si třeba citronovou šťávu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Hlavně všechno rozehrávat nakrátko ....

Reagovat
Realita

Plzeň nyní otočí. Vždy potřebují nějakou facku, aby se probrali..

Reagovat
Kang & Kodos

Pavel "CSM" Vrba. Víc útočníků - víc gólů - víc adidas

Reagovat
sosna

Hypovanej Chorý mu celkem vyšel.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
chytrejkluk

Chorýýýý

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si zahrává poslední krok bývá nejtěžší...pořád to mají ve svých rukou, ale je aspoň sranda...Vrbič nasadil 3 útočníky, to neskončí jinak, než 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

major Zeman krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt majitel Plzne, tak Vrba by se po sezone pakoval. Katastrofa co predvadej, na podzim suveren a ted takovej shit...

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt to kdokoli jinej než Vrba, tak už je pryč

Reagovat
Komix

funguje tam jeho charisma a taky určitej sentiment

Reagovat
C-M@ster

Možná i to, že Plzeň s podstatně nižším rozpočtem jak S/S na rozdíl od nich přezimovala v pohárech, vede ligu a bude hrát LM... ale nechci kecat.

Reagovat
Komix

Jo, tak jasně.. ale Pivarníka jste vyhodili z prvního místa a to jste ještě nehráli takovou sračku, co teď

Reagovat
C-M@ster

Já nikoho nevyhodil a Pivarník šel, aby mohl přijít Vrba. A za mě to byla dobrá volba, byť mám Pivarníka rád.

Plzeň hrála na podzim atraktivní fotbal a v pohárech zaválela (i na jaře).

Ale ligový jaro teda strašný. Usli na vavřínech, byť se dušovali, že se to nestane.

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko říct. Loni by ten titul s Pivarníkem nějak ukopali a kdyby nepřišel Vrba (respektive by přišel tradičně po tom, co by Plzeň v srpnu vyhodila trenéra), tak by Plzeň sice neměla tak famózní podzim, ale zároveň ani tak otřesný jaro.

Reagovat
chytrejkluk

za Pivarníka hráli naprostou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A co hrajem teď?

Reagovat
ratusek

na to sere pes, důležitý jsou body a vám stačí porazit venku tragické Teplice

Reagovat
db18

Reagovat
Fakt

A koho místo Vrby?

Reagovat
smazaný uživatel

To netusim, Plzen rad nemam, tak at se udrzi Pavlik co nejdyl Ale nejspis to chce nekoho, kdo se nebude bat udelat rez kadrem a omladit to, protoze tohle muze bejt vas posledni titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek je volný

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Tak pokud měli předsezónní cíl do druhýho (třetího?) místa a postoupit ze skupiny, tak oboje splnil.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale takhle to prece nemuzes brat po suverenim podzimu.

Reagovat
C-M@ster

To sice ne, ale je třeba se na to dívat z celosezónního pohledu.

A nikde by prostě nevyhodili trenéra poté, co udělá titul a přezimuje v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

No ze zrovna u vas se to po titulech delo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je třeba říct, díky komu ten suverénní podzim vůbec byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, vést 2 kola před koncem ligu o 7 bodů, hrůza.

Reagovat
Mervin

Heča

Reagovat
martin1

To jsou borci na entou ...

Reagovat
chytrejkluk

Krmenčík tvl

Reagovat
hefy

To snad neni možný

Reagovat
oli9

Super bod. Škoda jen ,že nebyly 3

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
Coutinho10

to je skodaaa

Reagovat
PlackaSKS

ale olomouc celkem vyšla

Reagovat
Coutinho10

to mě celkem překvapilo, že tam vyhráli až takovym rozdílem...je vidět, že ten boj o 3. místo může bejt napínavej až do poslední minuty

Reagovat
PlackaSKS

mohla by jim stačit dokonce i prohra na spartě o jeden gol.. .bude to zajímavý. snad to olomouc ukope

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne. Hlavně se nechci dočkat toho, abych ve 30. kole musel fandit Boleslavi, která by ještě musela bojovat o záchranu

Reagovat
PlackaSKS

To je to nádherný... Buďto Boleslav nebo vy a to je tam ještě Jablonec...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

no jo prohrali vlastne 1:0, takze nejaky 2:1, 3:2 by hralo pro Olomouc...mame se na co tesit ...ja to teda asi neuvidim...skoda, ze se vsechno hraje ve stejnej cas uz ve 29. kole a ne treba jenom az to posledni, ale neda se nic delat

Reagovat
PlackaSKS

Tam se nehraje na branky na soupeřove hřišti jako v pohárech, takže jakákoli prohra o gól může vést k tom, že o základní skupinu El se rozhodne v posledním kole a to v případě výhry obou týmů i třeba počtem vstrelenych branek v něm

Reagovat
Coutinho10

aha...ja myslel, ze rozhoduje proste vzajemna bilance...max. v pripade stejnýho vysledku pro obe strany by pak prisly na radu dalsi kriteria, ale asi mas pravdu, protoze tady na Chanci

https://s5.sir.sportradar.com/chance/cs/1/season/41430/standings

z toho nejsem uplne moudrej, ale asi to neni mysleno z toho vzajemnyho zapasu, ale celkovej rozdil skore a ten je stejnej, ale Sparta ma o 4 goly vic vstrelenych branek nez Olomouc, takze ji i tohle hraje do karet, pokud by se Olomouc nejak jeste nerozstrilela jako se Zlínem

Reagovat
PlackaSKS

Vzájemná bilance, ale ne rozdíl v golech na hřišti soupeře/doma. Jj, pokud to dopadne jak jsem psal a poslední kolo vyhrají oba 1:0, tak jde sparta do Evropy... Ale 2:0 už stačí olomouci prostě staci, aby Spartu příští kolo porazili na letny, my si pojistili druhé místo, Baník stihl sestoupit a bude to i dobrá sezóna

Reagovat
Coutinho10

no tak uvidime

Reagovat
Kang & Kodos

Krmenčík

Reagovat
ratusek

Paclík si musí solidně drbat hlavu za to že ho za těch udajně 10 mega nepustil typickej půlročníhype hráč, kterýho prostě z naší ligy musíš prodat, protože mu ta forma nikdy nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec wtf

Reagovat
vanGomm

Myslím,že Brno už sestupuje,protože je téměř jisté,že 29 bodů na záchranu stačit nebude.Hraje se tedy už pouze o toho kdo Brno do II.ligy doprovodí.

Reagovat
Fakt

Po příchodu Pivarníka jsem čekal klidnou záchranu a nakonec je z toho sestup. Je to škoda, snad se za rok vrátí zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni cas na hrdinstvi. Peltovi chlapci, pojdte

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ratusek

Že by zdrhl před LM? To se mi nezdá, kdyby ten titul nedali, atk bych tomu i věřil.

Na druhou stranu ten tým musí projít už radikální přestavbou a toho Vrba s jeho přístupem tradičních koní není schopen. O té přestavbě to tu tvrdíme sice pořád, ale naprostá ignorace toho vyvrcholila letos na jaře a bude hůře.

Reagovat
Greny

pokud udelaji LM maji idealni moznost

odchody : Kozacik, Hubnik, Kolar, Limbersky, Petrzela .. otaznik co Bakoš

meli by delsi letni pripravu na sehrani.. zadnej stres z poharu ..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Pokud to dnes dopadne jak má, tak 2 kola před koncem jsou reálně namočení 6 týmů na 1 sestupové místo, takové drama

Na druhou stranu to ukazuje, jak ta druhá polovina ligy je strašně slabá. Kdybysme nebyli dementi tak jsme vyhráli v Bolce a bylo by to s Bolkou ještě horší

Příští kolo zápas roku, ale jak to tak bývá, očekávám remízu, která pro ani jednoho moc neřeší i když pro nás by to znamenalo na 99% záchranu, protože hrát proti odevzdanému Brnu nebo proti Jihlavě je v posledním kole rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to Brno bude odevzdané, uvidíme jak zahrají s Jihlavou.

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Opilej bolsevik

Reagovat
smazaný uživatel

konečně jsi k Zemanovi trochu objektivní

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Artaxerxes
Reagovat
exse

Asi jako Král letos.

Reagovat
Kepy_FCB

Tim vrcholem je mineno co?

7.flek ? 40 bod ? Vyhra nad MB?

Reagovat
Artaxerxes

Tak píšou odstartovat cestu za dalším titulem, tak asi nejni myšlena tadle sezona

Reagovat
Kepy_FCB

Jo? A kde

Reagovat
ZB 07

OT: Barák gól, asistence Jankto

Reagovat
Banikovec7

Tak snad dnes Jablonec (nejlépe o 2 góly) a Teplice za 3 body.

Reagovat
ZB 07

Dobrý ještě dva góly a rekord Lázní Bohdaneč zůstane nepřekonán

Reagovat
Fakt

Bohemka

Brno

Reagovat
C-M@ster

Ta Bohemka jsou prostě zmrdi.

Reagovat
C-M@ster

Tak dobrý, stačilo přitvrdit a hned se snaží

Reagovat
ZB 07

Bohemka hezky ještě jeden

Reagovat
Miguel19

Bohemka jenom 3 hráče do pole na střídání?

Reagovat
Artaxerxes

Tak nejakejm trenerum by to tak beztak stačilo

Reagovat
Snatus

Hašek jde o dům dál, tak kašle na šanci juniorům.

Reagovat
ZB 07

Tyhle tragédy bychom mohli porazit...

Reagovat
ZB 07

Jasný, začneme hrát, až když nám o nic nejde debílci

Reagovat
KingMaster13

Píčusové teplický, úplně mi kurví fantu

Reagovat
PlackaSKS

naštěstí i fortymu proti mně

Reagovat
KingMaster13

No....super Přeju ti to, jsem rád, když se Slávistům daří ale potřebuju body teď hlavně já

Reagovat
PlackaSKS

ted sem koukal tvojí sestavu a pokud frydrych nedá pět golů, tak tě to vlastně ani nemusí zajímat

Reagovat
KingMaster13

Proto jsem právě naštvanej. Brno nedává goly, Teplice letos doma neprohráli a najednou doma dostanou od Brna trojku? Se na to vysrali ti vandráci Jsem právě čekal čistá konta a ještě, že Miguela proženu ale skutek, utk

Reagovat
smazaný uživatel

600 tokenů v prdeli

Reagovat
Blasphemer

Tepláky super... rupnou s Brnem, kde ty týpci naposledy vyhráli někdy v žácích a příští kolo nám stoprocentně zavaří.

Reagovat
Blasphemer

Tak snad Rezek, Hora, Kučera, Vaněček a hlavně ten Šmejkal ukážou plzeňský srdíčko.

Reagovat
ratusek

Přesně tak to bude

Reagovat
db18

Soungole, Žitný a Jeřábek nemůžou hrát kvůli žlutým kartám... to nemůžem prohrát.

Reagovat
ratusek

i bod vám je na hovno

Reagovat
db18

Zatím... vyhrát se dá i na Dukle...

Reagovat
Blasphemer

Minulý rok nás sestřelil Vošahlík s Červenkou. Na to nezapomínej.

Reagovat
db18

Vošahlík je zraněný... a dneska se trefil jeden útočník Teplic, neni možný, aby se každý kolo prosadilo jedno jejich jelito...

Reagovat
Kang & Kodos

Pivarník se z toho doteď nevzpamatoval, že ho o místo připravili takový kanóni.

Reagovat
exse

Opava jistej postup. Konečně po delší době přijde z druhé ligy nějaké zpestření ligy.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

ještě to dáte

Reagovat
ZB 07

Jako záchranu? No nevím, podle mě se beztak začali snažit jen proto, aby mě pak naštvali, až spadnem v přímým souboji s Ostravou.

Reagovat
PlackaSKS

já bych byl TAK rád kdyby proti baníku ještě o něco šlo...

Reagovat
ZB 07

Kéž by. Ta atmosféra tam by byla luxusní a zachránit se na úkor Baníku a ještě k tomu u nich...to by byl asi jeden z mých nejlepších fotbalových zážitků

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PlackaSKS

myslim, že by vám fandila většina republiky

Reagovat
ratusek

Mno a po tom zápase by většina republiky smutnila

Reagovat
PlackaSKS

uvidíme za nějakých 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

To už Brno nebude ve hře

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím, na eurofotbalu je Baník nepopulární, protože ho zde v hojné míře reprezentují retardi, ale obecně je Baník celkem populární (i v Brně).

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

asi máš pravdu. nebejt tý baníkovský trojky tady, přál bych jim taky záchranu.. ale zase kdo nechodí na eurofotbal, že jo

Reagovat
ratusek

kdo nechodí na Eurofotbal jako by nežil

Reagovat
KingMaster13

Já bych to měl fakt těžký, protože fandím oběma aby se zachránili No kvůli atmosféře asi spíš ten Baník teda

Reagovat
Banikovec7

Spíš 90% normálních fotbalových fanoušků bez nějakého mindráku (Liquid, Figi), chce v lize z objektivní důvodů Baník.

Reagovat
Liquid

naopak tam bude nejsmutnější místo v dějinách moravského fotbalu, protože po výhře Brna s ním spadne Ostrava

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Kdy naposledy dalo Brno 3 goly?

Reagovat
ZB 07

To bylo snad ještě v minulý sezoně v Příbrami tuším

Reagovat
KingMaster13

Tak kdo si minulou sezonu z Příbrami neudělal střelnici

Reagovat
ratusek

my

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Artaxerxes

Jasne, zpátky na vrchol a pak Bolka tlačí celej poločas

Reagovat
ratusek

Konečně Jabka

Reagovat
KingMaster13

Jablonec

Reagovat
ratusek

takovej pokryteckej palec nahoru co

Reagovat
KingMaster13

Proč, ne? Jako hrajou letos na jaře nejlíp a tu EL by si zasloužili. Sparta Olomouc nejspíš porazí doma a tak by bylo správně Jablonci pomoci udržet se před nima

Reagovat
C-M@ster

Kdyby Olm remizoval na Spartě, bylo by to hrozně super.

Reagovat
KingMaster13

Já bych to teda víc přál Jablonci ale i Olmik by byl dobrej. Tam jde o to, že Sparta má velkou šanci díky nasazenosti, že se do EL dostane. Jablonec ani Olmik by to měli hrozně těžký.

Reagovat
C-M@ster

Tak 3. tým ligy jde do skupiny, ne?

Reagovat
KingMaster13

O to právě jde, aby to obsadil Olmik nebo Jablonec

Reagovat
C-M@ster

Nemohla by ta posraná Bohemka vyhrát za 3 body?

Dost na tom, že napřed obrali Plzeň a pak prohráli s Baníkem, teď ještě obdarujou i Bolku.

Reagovat
Banikovec7

Teplice Grigar u prvního gólu

Reagovat
Jeňa

4 góly v JEDNOM zápase

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Zbrojovka.

Reagovat
ZB 07

Jednou nehraje Škoda a najednou to jde....

Reagovat
ratusek

Posraní Klokani, po trapné Plzni z nich ukájeli všichni, měli snad celou sestavu v ideální sestavě kola a od té doby nic a doma prohrajou s Bolkou doufám, že hype Haška aspol definitivně splaskl

Reagovat
KingMaster13

Nesplaskl, oni tohle dělají schválně. Po nějakým 20. kole měli jistou záchranu a teď už to krom Sparta(z hlediska rivality je prostě vyhrát nenechají ať jim nabídnou cokoli) všem budou pouštět.

Reagovat
ratusek

no to vypadá že to všichni pouští všem

Reagovat
KingMaster13

Protože nikdo není ambiciozní a nechce se mu do pohárů (Teplice, Bohemka) pro tyhle 2 to platí obzvlášť.

Reagovat
PlackaSKS

tak česká liga je taková velká rodina

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna Bohemka s Teplicema můžou mít v píči. Na poháry nemaj, na sestup si udělali náskok už dávno, tak proč si nepřilepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna takový Bohemce se hodí každá koruna.

Reagovat
Firkraag

Nebo Hůlka, jen teda doufám, že jsme jim to fakt pustili a nejsme takoví šmatláci. Protože Boleslav byla úúplně marná.

Reagovat
PlackaSKS

bolka brno... ještě karviná, my a bude to parádní kolo

Reagovat
Liquid

při těchto výsledcích: Karviná-Baník 2:0, Jihlava-Karviná 0:0, Baník-Brno 3:0 a konečně tabulce:

Karviná 30, Baník 30, Jihlava 30 by pravděpodobně spadla Jihlava, takže Jihlavo v Brně koukej aspoň remízovat

Reagovat
Liquid

no jdu ještě propočítat jak by to bylo kdyby na 30 zůstali i hráči Slovácka

Reagovat
Liquid

no tak to by bohužel odsrala taky Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že do toho nepočítáš Zlín

Reagovat
Banikovec7

No ještě ta Karviná chyběla

Reagovat
ZB 07

Já tý lize nerozumím

Reagovat
db18

Hrubý dělal co jako?

Reagovat
ratusek

Hrubý tvl

Reagovat
Euphael

Hrubý dneska makána dovolenou asi

Reagovat
ratusek

Konečně do piče ještě další 2

Reagovat
ratusek

Doufám, že se bude řešit jako u Baroše týden chování Eismana, protože to co on dneska předvádí, ten už měl být dávno ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, Karviná totiž nikoho nezajímá..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

A nějakej Eismann už tuplem ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak v kalendáři jsou tři zmrzlí, tak je chtěl s tím svým jménem uctít.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/334994/napeti-v-plzni-ultras-chteli-do-kabiny-kotel-nechape-fanousky-uspechu.html

Zdá se mi to nebo ve sportu nemají páru o tom kdo jsou ultras atp? Nebo ultras v Plzni nechodi do kotle?

Reagovat
Blasphemer

"formace zhruba čtyřiceti radikálních fanoušků, neboli ultras, či spíše její odnož."

To je taky výborná formulace, ty vole.

Úplně vidím tu redakční poradu ve Sportu:, "Hele, napiš tam, že to byli ultras nebo nějaký radikálové, nebo si něco vymysli a jebni to tam prostě, já nevím co to bylo za kokoty, sou to všechno čůráci stejně."

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně stejně to vnímám taky

Reagovat
Puskas

Jako Blasphemer, nebo jako ti novináři?

Reagovat
Puskas

Jako Blasphemer, nebo jako ti novináři?

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.livesport.cz/hrac/hutchinson-isaac/Q7nxP2wq/

Co to má Sparta za týpka v juniorce?

Reagovat
Hokaido

Je tu na testech z Brightonu, ofenziví univerzál Ještě s ním je tu nějaký Mario Crnicki z Bayernu, ale o něm nic nevím.

Reagovat
Coutinho10

SK Slavia Praha: Kolář – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal – Tecl

Náhradníci: Kovář, Danny, Kúdela, Škoda, Hromada, Necid, Pokorný

podle očekávání vítězná se nemění

Reagovat
Kaspar

jsem zvedavy jak to po sezone vyresime. Kudela, Pokorny,, Necid, Frydrych, Danny pryc, Kdovi co Deli a Ngadeu a bude se resit cela nova obrana, jen se modlim aby neprisel Coufal, snad ho Sparta preplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že nikdo víc prověřenej na bekovi v čechách není..(Granečný je furt mladej, nevim, jestli by to zvládl u nás) A beka potřebujem jako sůl, stejně jako křídla.

Reagovat
Coutinho10

Frydrycha by byla skoda se zbavovat ...Deli a Ngadeu asi pustej, pokud prijde nabidka..a hlavne se budou resit kridla do zalohy, tak uvidime

Reagovat
Stannis Baratheon

Deli neprojde zdravotníma prohlídkama

Reagovat
Coutinho10

spis jestli ho budou nekde chtit, kdyz je porad zranenej...no uvidime, jak to s nim dopadne

Reagovat
Kaspar

Frydrych jestli zustane tak jedine na stopera s nim, na beka to fakt neni

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych k nám

Reagovat
Coutinho10

to jo zapomente

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslel, že je u vás na beku dost hejtovaný...

Reagovat
Coutinho10

ja s nim problem teda nemam ...jasny, jeho post je stoper, ale i na beku si vetsinou odehraje svoje + umi bejt nebezpecnej a golovej i pro branu soupere, takze ja bych ho urcite neprodaval

Reagovat
Coutinho10

woooow to byla naaaaadhera Soucis ten balon do strany a pak Bořa na Sykorka nadhera

Reagovat
ZB 07

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

parádní akce. Poslední zápasy s Teclem na hrotu a Sýkorou na křídle (či podhrotu) hrajem fakt hezky. Snad se to stane standardem.

Reagovat
Blasphemer

Takhle se hraje o titul. Od gólu nula nula nic, přestože by do poločasu mohli vést v klidu o tři fíky, kdyby se jim trochu chtělo. Dukla na ručník.

Reagovat
Coutinho10

Baros a expert Nemec na Julisce...zajimava navsteva

Reagovat
Coutinho10

to je prase ten nestor

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na funkční stream? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic. Zatím jsem se kouknul na Simpsonovi.

Reagovat
Coutinho10

ty vole bacha na to

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak může být takhle sám

Reagovat
Coutinho10

Danny krasne...skoda, ze nebyl lepsi nabeh

Reagovat
Blasphemer

Dukla

Reagovat
Coutinho10

Miraaaaaa Stooooooch krasne pojistil

Reagovat
smazaný uživatel

MINOOO

Reagovat
KingMaster13

Je to tam 2. místo je blízko a už máme jistotu, že skončíme před Spartou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby i před Plzní.

Reagovat
Coutinho10

kdyby prohrali, tak by byla sance, ze ze 2 zapasu neudelaj 4 body, ale takhle, ze jim staci 1 vyhra je velkek luxus...navic doma proti Teplicim, ktery to maj u zadku a Dukla taky dnes uplne nepresvedcila, takze tady si nedokazu predstavit, ze by nedokazali alespon jednou vyhrat

Reagovat
Artaxerxes

Slovácko aspoň mělo o co hrát, nevím, proč by třeba Dukla nějak bojovala za titul pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Jim za to zaplatí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele