FORTUNA:LIGA - souhrn dohrávek (20.1.)

20.01.2021, 18:44, aktualizováno 20.01.2021, 19:55
Komentáře a souhrny
Lukáš Juliš slaví první gól (© AFP)
Sparta zvítězila v Opavě a bodově se dotáhla na druhý Jablonec. Baník Ostrava ani tentokrát doma nevyhrál, když proti Slovácku až v nastaveném čase snížil na konečných 1:2. Další výhru naopak slaví České Budějovice, které otočily zápas s Příbramí...

SFC Opava - Sparta Praha 0:3

20.01.2021 18:00

Góly: 3. Lukáš Juliš, 73. Tomáš Čvančara (vl.), 90. Srdjan Plavšić

Zatímco duel v Ostravě skončil remízou, z Opavy již Sparta veze tři body. Nutno ale říct, že o příliš zasloužené vítězství se nejednalo. Hosté totiž herně znovu zklamali a jen díky neefektivitě domácích vyhráli až příliš snadno.

Na to se však historie ptát nebude. Pražané nadále drží třetí místo a díky bodovému zisku se dotáhli na druhý Jablonec. Naopak Slezané zůstávají v tabulce poslední, ovšem výkon na hřišti je může do dalších bojů jen povzbudit.

Hosté se ujali vedení již ve třetí minutě. Hanousek na levé straně nechal rozběhnout Karlssona, jehož střelu tečoval dokonale (a také se štěstím) před bránou stojící Juliš. Brankář Opavy Fendrich neměl nárok. Vyrovnat mohl za dalších pět minut Hellebrand, který se dostal k balónu, ale střelu z výborné pozice zablokoval Hancko. Krátce nato se Hellebrand znovu ukázal, jenže jeho vynikající centr nedokázal hlavou tečovat zcela osamocený Lukáš Holík.

Místo očekávané aktivity Letenských to byli překvapivě domácí, kdo herně tahal za delší konec a dobýval obranu soupeře. Problém SFC nicméně tkvěl ve finální fázi, neboť naprosté minimum akcí Slezanů skončilo ohrožením brány, kterou hájil gólman Niţă. Většinu akcí Opavy přitom táhl Hellebrand, který hrál v jejím dresu teprve druhé utkání. Snahu spoluhráčů podpořil ve 43. minutě také stoper Didiba, jenž se vydal na zajímavý útočný výlet, který na hranici vápna ukončil tvrdým, leč čistým zákrokem Plechatý.

Šest minut po změně stran se domácím hráčům konečně podařilo zakončit. Střídající Kania našel centrem z levé strany Čvančaru, avšak jeho hlavičku lapil pozorný Niţă. O tři minuty později se po pořádné odmlce konečně připomněli též hosté, když Sáček napřáhl ze slušné vzdálenosti a donutil Fendricha k zákroku. Poté pokračovalo neúčelné útočné snažení Opavy. Nešického volný kop po hodině jen těsně nenašel nabíhající spoluhráče, Hellebrand zase na začátku 71. minuty sestřelil Hancka.

Nedáš, dostaneš: Sparta ze své pasivity vytěžila maximum v 73. minutě. Gólu přitom nedosáhli sami Letenští, neboť rohový kop Dočkala si do vlastní svatyně srazil nešťastník Čvančara. I poté ale hýřil aktivitou Hellebrand, jeho pokus ze 73. minuty nicméně Niţu neohrozil. Totéž platilo o hlavičce Žídka po rohovém kopu deset minut nato. Bojovní Slezané tak obranu Pražanů nepřekonali, naopak v 90. minutě jim třetí zásah zasadil Plavšić, jenž po rychlém přechodu dopředu zužitkoval pobídku od Vindheima.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:2

20.01.2021 16:00

Góly: 90+1. Roman Potočný - 53. Jan Kliment (pen.), 61. Jan Navrátil

Dohrávka osmého kola, která byla přímým střetnutím o čtvrté místo v tabulce, vyzněla ve prospěch Slovácka. To si z Ostravy přivezlo vítězství 2:1 po brankách Klimenta a Navrátila, v nastavení jen snižoval rozdíl ve skóre Potočný.

Hráči z Uherského Hradiště vstoupili do utkání aktivněji. Po dvaceti minutách se do zajímavé situace dostal Kubala, jehož šanci zhatil Ndefeho skluz. Vzápětí nebezpečně vypálil Lukáš Sadílek, proti němuž se vyšvihl Laštůvka. Ostravský gólman se vzápětí blýskl i proti Kalabiškovi, krátce před pauzou přišla příležitost i na druhé straně, kdy Tetour nezužitkoval Fleišmanovu standardku.

Nedlouho po návratu ze šaten se musel Laštůvka znovu vytáhnout, tentokráte proti nepříjemně padající Hofmannově hlavičce. Jenže o chvíli později se šel sudí podívat na monitor a usoudil, že Pokorný stáhl Hofmanna. Následného pokutového kopu se zhostil Jan Kliment, jenž ranou doprostřed brány otevřel skóre.

Po hodině hry přišla pro Kozlovu družinu další rána. Kubalův pokus z hranice šestnáctky ještě Laštůvka zneškodnil, jenže proti následné dorážce Jana Navrátila už byl naprosto bezmocný. Dvacet minut před koncem vstřelili domácí kontaktní gól, a to díky Stronatiho povedeným nůžkám. Jenže po konzultaci s VAR tato trefa nebyla uznána.

V závěru základní hrací doby mohli Jihomoravané potvrdit své vítězství. Jenže Jurečkova střela byla zblokována, Reinberkovi zase jeho pokus úplně nesedl. A tak v první minutě nastavení vykřesal naději pro Baník Roman Potočný, jenž po Jánošově hlavičce zcela nerušeně hlavičkoval, proti čemuž byl Nemrava bezmocný.

Nicméně ke srovnání skóre už nedošlo a Slovácko si tak upevnilo svou čtvrtou příčku, přičemž na druhý Jablonec ztrácí jen pět bodů. Opava je momentálně se zápasem k dobru pátá.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 2:1

20.01.2021 16:00

Góly: 76. Benjamin Čolić (pen.), 79. Matej Mršić - 5. Filip Zorvan

České Budějovice se proti Příbrami překvapivě trápily, nakonec však zužitkovaly početní převahu a díky vydřenému vítězství pokračují ve vzestupu tabulkou. Obrat Jihočechů zrežírovali balkánské opory Benjamin Čolić s Matejem Mršićem.

Středočeši zahájili duel velice sympaticky. Již ve třetí minutě zkusil Zorvan štěstí a Drobný musel zasahovat, za další dvě minuty už ale gólman Budějovic kapituloval. Do pokutového území Dynama se z levé strany prohnal Zorvan a téměř z brankové čáry nachytal Drobného v nedbalkách.

Domácí se začali osmělovat pozvolna. V 18. minutě střílel dost nepřesně Mršić, hlavičku Alvira o tři minuty později z rohového kopu zase lapil brankář hostů Kočí. V 37. minutě našel Drobný skvělým výkopem Mršiće, proti němuž ale vyběhl Kočí, jehož nakonec chorvatský záložník také trefil. Slibně rozehraný zápas se Příbrami zásadně zkomplikoval ve 40. minutě, kdy Kingue zahrál nepřesnou malou domů, načež unikajícího Brandnera zastavil jen díky červené kartě. S následující standardní situací Čoliće si poradil Kočí.

I přes výhodu jednoho hráče se Dynamo dlouho trápilo. V 57. minutě prověřil Kočího z dálky Alvir, ovšem jeho pokus neměl dostatečnou razanci. Patnáct minut poté si vlastní branku málem vsítil hostující Cmiljanović, jenž centr domácích z levé strany hlavou srazil na břevno svatyně Příbrami.

Jihočechům se nicméně přece jen povedl vyrovnat. V 75. minutě byl při průniku do pokutového území nedovoleně zastaven Čolić, sám faulovaný se také postavil k odpískané penaltě, kterou s přehledem proměnil. A to nebylo ze strany Budějovic vše. Krátce po Čolićově vyrovnání se totiž zpoza šestnáctky opřel do balónu Mršić a přesnou ránou k tyči zajistil Dynamu přece jen tříbodový zisk.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122039:538
2.FK Jablonec15102331:1532
3.Sparta Praha15102332:1832
4.1. FC Slovácko1583427:1627
5.Baník Ostrava1464419:1222
6.Slovan Liberec1464421:1622
7.Sigma Olomouc1557321:1822
8.FK Pardubice1564515:1722
9.Viktoria Plzeň1563628:2121
10.Dynamo České Budějovice1556421:2321
11.MFK Karviná1555514:2020
12.Fastav Zlín1452715:1717
13.FK Teplice1551916:3316
14.Bohemians Praha 19051443717:1915
15.FK Mladá Boleslav1524917:2910
16.Zbrojovka Brno1524913:2810
17.1. FK Příbram1524911:3010
18.SFC Opava1414910:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (355)

Přidat komentář
ratusek

5.místo není žádná tragédie, ale dnes to bylo naprosto k zblití a vrátili jsme se zase o několik kroků dozadu. Do toho Kozel určitě prohlásí, že se mu to dnes líbilo

Reagovat
Liquid

5.místo bude brzy pasá pro vás, již 2 body od vás je dokonce 11.Karviná

Reagovat
Mustang™

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt řekl, že se mu to líbilo?

Reagovat
ratusek

to nevím, ale čekám to

Reagovat
John Obi Mikel

Sorry, špatně jsem to přečetl

Reagovat
smazaný uživatel

ne to neřekl, ale zkoušel už klasický alibistický výmluvy na to, že hráli v neděli. Pokud ale vím, že hraju 2 zápasy během tří dnů, nepostavím přece téměř totožnou 11ku.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se poděl slavný Kozelball?

Reagovat
bobis21

Od začátku mi přišlo že jsme pro dnešek opustili tu kombinační hru a snažili se to hrát na brejky a nákopy, což dopadlo přesně tak jak se dalo čekat. Tak přiště zase zpátky k plánu A. Snad výsledek aspoň vyvolá nějakou větší rotaci sestavy.

Reagovat
Kepy_FCB

Neviděl jsem ale prý zase kozlomajzna pár exeláns Baník pod Kozlem nemá budoucnost jen přežívání, jestli byla možnost získat pana trenéra Vrbu je osudovou chybou že nebyla využita.

Reagovat
Liquid

Reagovat
PlackaSKS

nevim co si všichni stěžujou, banik už nemohl bejt efektivnější a z nepřipravených pozic to zkouší jen matláci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dlouhé době přijel dobře připravený tým na Baník a ukázalo se, jak křehké jsou zatím automatismy, kterými se chce kádr pod Kozlem prezentovat. Doufám, že někteří alibisti konečně viděli to, o čem sem tu v minulosti psal.

Reagovat
Banikovec7

Čím si vysvětlujete velmi špatný úvod, kdy jste nesbírali druhé míče, nedali si víc než dvě přihrávky a celkově byli ve všem horší?

„Jednoznačně vidím, že další zápas po třech dnech se na nás projevuje víc, než jsme si připouštěli. Už podruhé.

Nojo Luboši, kdyby sis mě tu přečetl odpoledne, tak bys to věděl a nemusels čekat, že se to zázrakem změní a bude to tentokrát jinak.

Reagovat
Kepy_FCB

nulovou toleranci kozloalibismu!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do pohárové Evropy!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzůru, sokolíci

Reagovat
Liquid

zasloužili by si to už

Reagovat
Studni

Kdyby mi někdo na začátku sezóny řekl, že na tom po 15 kolech budeme bodově stejně jako Plzeň, asi by mi to přišlo k smíchu Akorát sem nečekal, že k smíchu bude spíš Plzeň

Reagovat
Shevchenko

Takže ten slavný Kozelball jsme předvedli jen v Mladé Boleslavi, kde navíc byl druhý poločas o dost horší než ten první. Od té doby jdou výkony od 10 k 5. Dneska to byla taková tragédie, jakou nepamatuju roky. Domácí zápasy jsou strašná zoufalost, už proti Sigmě jsme měli dost štěstí. Sice jsme se zlepšili na hřišti soupeře, ale doma jsme ještě za minulého trenéra pravidelně vyhrávali a soupeře přehrávali.

Po bídném výkonu klasicky čekám obrat a ve Zlíně vyhrajem, jenže pak doma s Libercem, kdy ty body budeme zase nutně potřebovat, se zas budeme trápit a jestli prohrajeme, tak na poháry pomalu budeme moct zapomenout.

Reagovat
Nuno čomes

Co by Banik s Kozlem dělal v pohárech?

Reagovat
Liquid

pobyl by tam týden nebo max 14 dnů

Reagovat
hodjohn

To byl grc

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi Kozel vysvětlí co chtěl dneska kurwa hrát , hrajem doma , absolutně nulový pressink a bráníme od první minuty polovinu hřiště , však je kurwa naženu v sedmi lidech na jejich polovinu a nechám je tam úplně vyšťavit a pak ať si klidně prohrajou , tak mi to nebude vadit , ale toto , grc od první do poslední minuty , chvílemi jsme se té tragédii i smáli , protože to nebyl fotbal , to byla změť antifotbalu a absolutní nemohoucnosti

Reagovat
PH8

Proč Baník nesáhl po Svědíkovi, když byl volný?

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík je po Trpišovi nejlepší trenér v Česku

Reagovat
andrew96

Už by se ale měl ukázat opravdu průlomovým sezonním výsledkem.

Reagovat
Kepy_FCB

z toho kádru bič neuplete, už tak je nad 100%

Reagovat
andrew96

Klidně mohou zaútočit na Evropu. Liberci, Baníku či Sigmě jsou rovnocennými soupeři.

Reagovat
PISTOLERO

Ten kádr je na tom kvalitou líp než ten váš slavný Baníček Jediný co jim chybí je jeho šířka. Ale i tak si vás dneska bez Petržely s Daníčkem namazali na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

než to že vy jste hráli nějak nadstandartně, my hráli prostě špatně. Zasloužená výhra pro Vás, gratulace, ale zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to Slovácko herně táhne?

JSou tam nějací mladíci taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana si sedla, ale hlavně se ofenzivně rozjel konečně Sadílek a Kliment toho strašně na hrotu odmaká + začíná dávat góly

Reagovat
srandamač

Kliment legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Zase neblbni

Reagovat
frankiefcb

Shrnu to takhle. Pokud chceme hrat o pohary, tak takove vykony se nesmi opakovat. Bylo to otresne. Verim, ze si vsichni z tohoto zapasu vezmou ponauceni. A ze Zlina tri body. P.S: nemam problem s tim, kdyz se prohraje. Kdyz vidim, ze do toho hraci dali vse. Ale dnes to bylo opravdu nedustojne.

Reagovat
smazaný uživatel

János unavený, Tetour unavený... A to bylo radosti, že jde Jirásek pryč. Teď na tyhle dva klicove posty máme jenom mladého Drozda

Reagovat
Banikovec7

Ne že by mi teda nějak vyloženě chyběl, ale říkal jsem si, že v tom lednu by využití určitě našel.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, jestli bychom si jeho nemastnými, neslanými výkony někam pomohli.

Reagovat
Banikovec7

Tak urcite by to na nem nemelo nejak stat, jen proste kvuli sirce kadru v tech lednovych zapasech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako takhle, psalo se, že místo Jiráska aspoň dostane šanci Drozd, Kaloč.

Klidně mohl v půlce vystřídat a do středu dát Kaloče/Ndefeho a Menu. Nebo i ten Drozd do základu. Ale nejsem naštvaný, holt se to nepovedlo. Ona tam nebyla ani kvalita od krajních hráčů Azevedo, Holzer, Ndefe, Jirka...stane se. Větší výpadek po x zápasech.

Reagovat
exse

V momenty jako tenhle je člověk rád, že máme aktuální Slavii a není to jak před lety, kdy Sparta s tímhle pafotbalem a uhaluzenýma bodama vyhrávala tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas je škoda, že to není boj o titul až do posledního kola.

Reagovat
Rolf

Jaký "tenhle" moment s tou aktuální Slavií máš na mysli?Dvě vymyšlené penalty?Já nerozumím tvé řeči.

Reagovat
exse

Myslím ten moment kdy jasně poslední Opava přestřílí Spartu 11:5, ale smolně prohraje 0:3.

Reagovat
kilobyte

Mají smůlu, že jsou dřeváci?

Reagovat
Rolf

Radši nemysli,nebo se ublížíš.

Reagovat
exse

Rofl

Reagovat
John Obi Mikel

Já nerozumím tvé řeči.

Reagovat
oli9

Skvěle Slovácko ten tým je prostě super poskládany a hlavně máme trenéra... O to víc zamrzí ty ztráty s Brnem a pernikama....

Reagovat
Liquid

za tu moravskou výpomoc byste zasloužili pořádnou po čumě

Reagovat
Beči

Výsledkově jednoznačné, ale jednoznačný průběh to nebyl. V mnoha ohledech byla Opava občas i lepší.

Překvapuje mě Slovácko, fakt sympatický tým s dobrým trenérem. Přeji jim, aby to dotáhli do pohárů, byla by to sympatická změna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá někdo video toho komentátora, co si nevšiml gólu Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/fk12hf

Tak jsem si to přes O2TV pustil zpětně. Nic moc, čekal jsem, že si toho třeba všimnul až po konci zápasu, to by byla větší sranda.

Reagovat
Berbatov9

Ty jo Březina je po leukemii nebo tohle dela s lidma hrani za Žižkov ?...ve 23-24 vypadat na regulernich 40.... každopádně kdysi jsem si od něj hodně sliboval ve Spartě... i dnes se mi líbil, rozhodně by horší než Lischka nebyl... rozhodně si zaslouží hrát ligu

Reagovat
ACSMan

Někdo to takhle má, nevím jestli to jsou geny nebo jiné vlivy. Možná taková všehochuť okolností

Reagovat
Berbatov9

Taky by mi z toho vypadaly vlasy kdyby na me Sparta hodila takovej dlabanec po tom dobrym zapase co tehdy zahral za Acko

Reagovat
kilobyte

Kdyby byl černý, tak už se pochybuje o jeho věku.

Reagovat
Greny

Hej a kam zmizel myslím Piško se jmenoval.. debutoval za áčko v Brne při posledním zápase Kotala u nás a odehrál taky slusnej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že Liquidovi a dalším dementům jsme udělali radost. Na EF se vážně nic nemění Užijte si to kluci Zápas jsem neviděl, ale prý to byl humus. Kritikům odpovíme jenom tak, že získáme z následujících zápasů aspoň 7 bodů, jinak jim zase dáme další munici a díky prohlášením typu Kozelball, jsme v podstatě čtvrtí budeme zase jen za ty co mají na hubě, ale jejich fotbalisté jsou jen "naleštěný průměr".. Jestli tu Evropu zase nemáme dát, tak Slovácku bych to přál z těch týmů kolem nás asi nejvíc. Pro takový klub by to byl absolutní top a pan Svědík by mohl odejít za lepším na vrcholu.

Reagovat
PlackaSKS

do konce ligy vám na 7 bodů rozhodně věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jsem měl za normálního, ale když se chceš přidávat k nim, tak OK...

Reagovat
Blasphemer

Je to čůrák.

Reagovat
shawntee9

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

O tom není pochyb.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PlackaSKS

tak já se snažim bejt pozitivní, trošku tě podpořit a ty hned takhle..

Reagovat
Wambasen

Tobě nikdo nevěří, když se snažíš být pozitivní.

Reagovat
PlackaSKS

njn, nemam to moc zažitý

Reagovat
smazaný uživatel

Rádoby vtipné glosy nech Liquidovi, Stannisovi...Jestli tě můžu poprosit. Vážně mi to k tobě nesedí Já nejsem ten, který útočí nějak na Slavii. Jste nejlepší, tak zaslouženě získáte další titul a já vám k němu pogratuluju. Nebudu s tím mít problém.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tenhle prispevek je nejakej kratkej, jeste par takovejch a budu o tebe mit starost.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Děkujeme moudrý uživateli FCB. Placku si zpacifikujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. To jsem toho zase napsal Jo, v pohodě. Jen jsem mu napsal svůj názor. Nic víc, nic míň.

Reagovat
KingMaster13

Ne v pohodě pokračuj už tě otravovat nebude, dostane výchovné facky

Reagovat
Posledni Kovboj

Michale pls

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
shawntee9

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuje , ale prostě tak nějak čekáš, že si tady dokážeš i normálně pokecat o fotbale a třeba Placka mi přijde v pohodě a pak tohle Neříkám, že se to nehodilo a že si to nezasloužím/nezasloužíme.

Reagovat
doshcz

ten rozhodně není v pohodě, magor

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle bylo pres caru no

Reagovat
doshcz

vyholenou nebo jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

a ona rekla "ja si ji jeste neholim..mne je 13"

Reagovat
Han střelil první

Tak jsem zavřel oči a představoval si, že je starší.

Reagovat
doshcz

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Reagovat
PlackaSKS

*mladší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tady bych to zastavil, tohle je strašně nebezpečný.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja se neudelam, pokud ta holka nemnouka jako Garfield a nerika furt, jak nesnasi Pondeli

Reagovat
PlackaSKS

protože musí do školky

Reagovat
Posledni Kovboj

oh no what are you doing stepbro

Reagovat
PlackaSKS

washing machine is broken again. my slabikář is stuck in there

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se rychle zvrhlo

Reagovat
Posledni Kovboj

tys dostal invite a nic...pritom na redditu docela potencial

Reagovat
doshcz

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PlackaSKS

Jo, sledujeme tě...

Reagovat
PlackaSKS

já mam těžkej život, nech mě si ho zpříjemnit aspon takhle

Reagovat
smazaný uživatel

OK, to beru.

Reagovat
Posledni Kovboj

volam zachranku

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Han střelil první

Už si dlouhodobě vybíjí frustraci na diskuzích, neřeš ho.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
fabec1222

pozitivní, hm.......

Reagovat
KingMaster13

Ten Žid si nedá říct

Reagovat
Posledni Kovboj

Malesice! Spalovna!

Reagovat
KingMaster13

Nemá to do nich daleko

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ja mam nekolik dotazu

1) z kolika nasledujicich zapasu budete tech sedm bodu ziskavat?

2) kOZeLbAlL

3) kolikatej je tedka banik ve skutecny tabulce? Ten nesmysl podle bodu samozrejme neuznavam

4) byla to falesna prohra nebo skutecna?

5) 2)

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nudné A co Manchester City dělá ti radost?

Reagovat
Blasphemer

On jim fandí od malička.

Reagovat
Posledni Kovboj

:ok_hand:

Reagovat
doshcz

:jednoznacne:

Reagovat
Han střelil první

:vavruska:

Reagovat
Posledni Kovboj

Nevim, na co narazis, odmala fandim Liverpoolu, snad od skolky uz.

Reagovat
Wambasen

Asi si tě spletl s Banikovec7.

Reagovat
Posledni Kovboj

to me urazi

Reagovat
Banikovec7

Mi jo

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

1) ze 3 zápasů

2) Kozelball dneska špatný

3) Baník je 5., v přepočtu bodů na zápas je.. 5.

4) pravá prohra - špatný výkon

5) jebat vás všechny, Baník mistr

Reagovat
Posledni Kovboj

co, hlava neboli?

Reagovat
ondrasch77

koukám, že byla včera docela sranda...

Reagovat
Han střelil první

ty jsi piča, doufám, že dnes to byla poslední výhra Sparty v sezóně

Reagovat
Posledni Kovboj

tve prani je mi rozkazem

Reagovat
Wambasen

Prvně rýpeš do Kozla a teď už i přídáváš Spartu, prober se smažko.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Reagovat
shawntee9

Reagovat
pingla

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Vidím že to je jak jsem říkal - Baník po 3,5 měsících prohrál, tak se tady sešli všichni dementi aby si navzájem vyhonili. Kdyby nebylo lepší komentovat jen kluby které aspoň sledujete.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja nikomu nehonim. Kdyz uz tak oral bez.

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
shawntee9

Reagovat
smazaný uživatel

Baník budí emoce, což je dobře

Reagovat
Posledni Kovboj

smutek je taky emoce

Reagovat
bobis21

Jasně, je hezké že je tak trápí naše výsledky. Ale fakt to co tady někteří předvádí nechápu. Kdyby to člověk bral jen podle komentářů na ef, měl by pocit, že je Baník někde ve hře o záchranu, ne že je na tom lépe než vloni a naposledy byl po 15 kolech v tabulce výš před 11 lety.

Reagovat
Posledni Kovboj

a pritom je vlastne 4.!

Reagovat
bobis21
Reagovat
Posledni Kovboj

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky říkám co jsem za vlákno způsobil celkem myslím nevinným komentářem Že se tady mimo těch mnou dvou oslovených objevilo asi dalších 30 uživatelů a k tématu se nevyjádřil nikdo...Fakt sekta, ale je to právo každého z nich Jak jsem psal, my často máme na "hubě" a pak se nám to takhle při první příležitosti vrátí. Možná bychom mohli být trochu pokornější, protože porazit venku týmy bojující o záchranu není samozřejmost, ale pokud to nepotvrdíme proti těm silnějším (povedlo se vůbec Kozlovi porazit někoho z těch silnějších za dobu co je u nás???), tak to na evropské poháry bude jen těžko.

Reagovat
bobis21

Top týmy ligy neporážíme už přes 10 let, to není nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

No jo a to se musí změnit...Jak vůbec vidíš Kaloče, Pokorného a Zajíce? Myslíš, že na to mají? Chci se na ten zápas podívat zpětně asi v neděli a soustředit se právě na ty tři. Hlavně na Kubu Pokorného, jestli je u něj vůbec nějaký progres...

Reagovat
bobis21

Poslední dobou mi přišel Svozil lepší než Pokorný, což mě docela mrzí, protože předtím se hodně zlepšoval.

Zajíc by na to měl (a z ligových útočníků jsem ho k nám chtěl asi nejvíc), ale musí trefit bránu. Dá gól roku v Příbrami a pak několikrát mine z malého vápna

Kaloče mám rád, podle mě na něj jde zbytečná kritika. Pořád je to mladý hráč který v lize vlastně začíná (šanci dostal vlastně až od Kozla).

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proti Spartě mi přišel Kaloč aspoň v defenzivě hodně dobrý a pak ve Sportu dostal 4/10. Tak asi jsem se špatně díval Přijde mi často zbytečně alibistický, ale chceme, ať se s odchovanci pracuje, tak musíme mít i trochu trpělivosti. Doufám, že se brzy dostane i na mladého Kukučku, když to zvládnul Vitík ve Spartě...Já mu osobně hodně věřím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč možná, Pokorný na 100%, Zajíc určitě, ale musí hrát.

Reagovat
Kiwi-21

Zajíce jsem hodně sledoval ve Slovácku a ten když nebude skleněný tak na to rozhodně má, upřímně bych ho čekal jinde a myslím že až spadne z něho ta deka tak bude skvělý i kdyby až od další sezóny

Pokorný také nevypadá špatně a od Kaloče nic nečekám

Jestly nevadí že jsem připojil svůj názor

Reagovat
Kepy_FCB

souhlas

Reagovat
Kepy_FCB

Pod panem Páníkem jsme porazili S+S

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Blasphemer

Na vyhonění potřebuješ fantazii a tu bohužel fotbal v podání Baníku nenabízí.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Tak potom už chápu tu všeobecnou frustraci

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si to taky chceš honit, když se ti okamžitě vybaví majitel klubu?

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže to je parodie na Trevorky

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť si z toho očividně dělají srandu. Nebo teda aspoň většina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kepy_FCB

1) 4-5

2)Kozel ven!

3) 7-9

4) prohry jsou vždy skutečné, jen výhry občas falešné

5) Návrat krále

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kozelballu není nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nic proti tobě, ale mě už prostě spojení příjmení jakéhokoliv trenéra a slova ball prostě štve Je to ohrané, ale sto lidí, sto chutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že to není nic proti mě, to by sis nedovolil. Jenom to vyznělo jako kdyby bylo spojení Kozelball projev nějaké arogance a nadřazenosti... Určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mně*

Reagovat
smazaný uživatel

Až pojedete zase podpořit Baňky na Vistu, tak se rád sejdu a můžeme probrat i ten...Kozlův herní styl a třeba odlišné názory na některé věci. Já radši řeším věci v reálném světě než po internetu nebo na "tajných webech".

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo, kdyby jim vyšlo hrát na Bazalech. Vista je daleko, kdo se tam má furt trmácet...

Reagovat
Kepy_FCB

Ale víš jak , deník Sport čte Cukrouška

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Cukroušek deník Sport nečte !

Reagovat
Kepy_FCB

Jasný, čte ho Trevorek kterej ti udělá výcuc.

Reagovat
shawntee9

Krásný Horviball zastaven kolaborantem Matějčkem ale nevady

Reagovat
Posledni Kovboj

OT

Reagovat
shawntee9

OT

Reagovat
PlackaSKS

OT

Reagovat
Wambasen

OT

Reagovat
shawntee9

OT

Reagovat
mistr129

Dneska je nějaká online eurofotbalová chlastačka nebo co to tady je?

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, chces loknout?

Reagovat
Greny

Ne on raději lockdown

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jsi chodil na discord tak víš

Reagovat
mistr129

Já tam byl, ale vůbec jsem to tam nestíhal pročítat

Reagovat
KingMaster13

To nevadí myslíš že my stíháme vše pročítat?

Reagovat
mistr129

Jenže já pak nechápal právě ty narážky Každopádně jak se tam znovu dostanu prosímtě? po zkouškovým budu mít tři prdele času, tak tam zavítám

Reagovat
Han střelil první

Zkus se prostě znovu přihlásit. Když tak ti pošlu invite, ale myslím si, že by ti to mělo jít ještě na ten starý účet, furt tam jsi.

Reagovat
mistr129

díky, vyzkouším

Reagovat
Han střelil první

ban

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Bylo to super s vámi kluci

Reagovat
Stannis Baratheon

That's what she said

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Scott

Reagovat
PlackaSKS

ne, michale

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmenuje se Michal.

Reagovat
PlackaSKS

fakt? lidi mu tak na koupáku ale řikaj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

ale od kuby je hezký, že si pamatuje tvoje jméno, ne?

Reagovat
KingMaster13

To každopádně

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

On je discord?

Reagovat
doshcz

léta

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Igli

EF má discord?

Reagovat
KingMaster13

Hlavně že ses zasmál Michalovi

Reagovat
mistr129

Aha, to mělo být pod Blasphemera

Reagovat
Wambasen

Říkej mu Blaš, je na to zvyklý.

Reagovat
lichna.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ne neřeš to Klidně ti to napíšu o co jde

Reagovat
smazaný uživatel

Svedikball > Kozelball

Reagovat
Stannis Baratheon

Při slovním spojení Svědíkball jsem se musel podrbat na kulích...

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Reagovat
lichna.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Svedikball vs Gulaball

Reagovat
Posledni Kovboj

do pici ja to pochopil az ted

Reagovat
stas87

Ale vlastne on je uspech uz len to, ze si nieco pochopil, Filipe.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Petr325

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Nuno čomes

Jak dlouhá je ještě doba hájení u Kozla? Vždyť ty výsledky a obraz hry jsou totální průměr.

Reagovat
Greny

Do 1.9. pak ho můžeš odstřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky jsou totální průměr? Jsme víceméně tam, kde má kvalitou kádru být přeci Obraz hry +- souhlas. Máme dobré pasáže, ale i horší...Nějak se nedaří ustálit výkonnost. Myslím si, že min. začátek příští sezóny dostane, i kdyby to byl po zbytek sezóny totální průšvih.

Reagovat
Kepy_FCB

To jsou vyhlídky, za co, bože za co?????

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela logické...Jediný ambiciózní klub v lize, který potřebuje vyměnit trenéra je Sparta. Kotal už jim jasně nemá co dát. U Baníku je více faktorů, i trenér jo, ale nejen on...To by bylo dost krátkozraké si to myslet. Vážně nevidím ani nikoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

A Plzeň. Horsiho trenéra v lize nemá nikdo.

Reagovat
db18

Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jestli nedáte evropské poháry, tak k výměně dojde, ale jinak spíš ne...Herně na tom většinou nejste vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme. Strasne pomala a nudna hra. Zadny nabehy nic.

Reagovat
db18

Jsme. Málokdo umí zrychlit hru, nikdo neumí zasprintovat, a když už to někdo udělá, tak se mu pak nenabízí spoluhráči a musí hledat řešení zpětnou přihrávkou a pak oťukávanou kolem vápna... tam jsou špatně i ty trojúhelníky, který tam sice jsou, ale nabízí jenom možnost přihrávky zpět.

Reagovat
ondrasch77

Kotal je v pohodě, mají moc absencí, proto hrají hovno...

Reagovat
ratusek

Včera chyběl akorát Hložan, Čelůstka a ten psychouš Krejčí ne? Jinak hráli v plné sestavě

Reagovat
ondrasch77

Oba Krejčí (mladší je sice kretén, ale jako DM je hodně dobrý), Hložek, Štětina, Čelůstka a Pavelka šel až na druhou půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to vadit nebude, když tam zůstane Ale ta hrůza co Sparta předvádí je vlastně celou sezónu, jen jim to vylepšovaly individuální schopnosti Hložka, to, že se Juliš trefí z každého h*vna apod. Nějaký jasný směr, styl jakým se chtějí prezentovat jsem nezaznamenal...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Však hrajou na brejky bez ohledu na soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se podíval na statistiky toho zápasu a myslel jsem, že je to snad špatný vtip Pro vás ale super, ne? Teď budete mít mistrovský hattrick a ani v té následující tam fakt nevidím nikoho, kdo by vás mohl ohrozit...Jak to dlouho bude Trpišáka bavit? Do roku 2023 a po 5 letech bude chtít udělat krok do lepší soutěže?

Reagovat
John Obi Mikel

Vývoj českého fotbalu se vůbec neodvážím odhadovat dopředu. Podívej se, jakou jízdu měl Gula loni na jaře s Plzní a kam pod jeho řízením dojela na podzim.

Navíc iSport a fanoušci soupeře už 2 roky straší odchodem sponzora, Trpišovi se nemusí podařit přestavba (má zatím velký respekt, z kolika hráčů udělal tahouny), nebo ho může zlákat Borussia Dortmund apod.

Reagovat
ondrasch77

Myslíš, že Trpiš půjde někam do "neznáma" místo teplého místa ve Slavii, kde mu přestupově splní na koho si ukáže?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to se můžeme vrátit o trochu zpátky k otázce, proč by měl chodit do Slávie, když v Liberci má všechno v pohodě a bez tlaku... Jen ať jde do lepší ligy a neříkám to proto, že chci oslabit Slavii.

Reagovat
ondrasch77

V Liberci to měl právě na prd, když každej rok musel skládat nový tým...

Slavie je podle mě pro něj v současnosti taková "zlatá klec"

Reagovat
Posledni Kovboj

kdyz proti nam ma i Opava drzeni mice asi 65 procent, tak co nam zbejva

Reagovat
John Obi Mikel

Já jen vyvracím tvrzení, že nemáte jasný herní styl.

Reagovat
Losinho

Aspoň jim ho dokázali vnutit

Reagovat
Posledni Kovboj

Zoufalstvi a bezradnost podle me neni herni styl. Ale kdyby byl, tak to mame najety

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím ale Sparta ani v době kdy získávala tituly nehrála krásný fotbal a ne jakto doplachtila k vítězství

A ať Kotal není dokonalý tak tam ten progres opravdu je vždyť vloni byla Sparta 9 tuhle dobou a ztrácela na Slavii okolo 20 bodů

Reagovat
HorajzmAmmann

Prohrálo se po asi roce ale výsledky jsou totální průměr...

Reagovat
lichna.

Ty vole, aspon ty nebud dotceny ze všeho, co se tu napíše. Realne ty výsledky jsou průměr. V te serii zapasu bez prohry jsme nehráli se Slavii, Plzni, Jabloncem, Libercem. Tedy týmy, které bychom chtěli porážet a trápit, pokud se mame někam posunout. Přišel první takticky připraveny soupeř a naprosto nas vymazal. Teda jeste předtím Sigma ale tam jsme meli štěstí a Sparta, kterou herně prehravala i Opava, nehledě na výsledek.

Jasne, herně to v některých zápasech je ok, neda se upřít snaha o kombinační fotbal. Ale v tomto jsme na tom naprosto stejne jako před Kozlovym příchodem, kdy ty zapasy se silnými nezvládáme.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem nerozporoval hru, ale výsledky. A ty máme slušné. Z posledních 8 zápasů tuším 6 výher, 1 remíza a 1 prohra. A to průměr rozhodně není. Aspoň ne ty poslední zápasy...

Reagovat
lichna.

Já taky reaguju na ty výsledky.

Znovu opakuju, podívej se, s kým jsme hráli. Silní soupeři nás buď porazili nebo naprosto přehráli. A v případě včerejška hlavně takticky. Nemyslím si, že by Slovácko mělo o tolik lepší hráče abychom za zápas vystřelili 1-2x.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak s kým jsme hráli. Třeba Sparta nebo Plzeň mají taky problémy s Opavou. Nesleduješ ligu 1. den aby jsi nevěděl, že tady může porazit každý každého...

Reagovat
Bakary3

Pokud může porazit každý každýho, tak je škoda, že Baník poráží jen týmy pod sebou.

Reagovat
ratusek

Ale pod náma je jich zase hodně když jsme pátí

Reagovat
Bakary3

To mě taky napadlo

Jen je zřejmý, že se silnějším soupeřem je Baník úplně hotovej.

Reagovat
ratusek

to máš bohužel pravdu. za každého trenéra, pod Kozlem jsme aspon ted porazili ty zoufalce. Kdyby to bylo jako vždy, tak jsme někde kolem 13.místa.

Reagovat
Losinho

taky porážíme jen ty pod náma.. a nadává na to někdo z nás?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Kozel ale přicházel, abychom začali porážet i ty silné týmy ne?

Pokud nám stačí, že porazíme Příbram, Bohemku, Zbrojovku, tragickou Boleslav (tam to bylo aspoň fakt s pěknou hrou), s haluzí uklepeme remízu se Sigmou. Tak to tu snad mohl zůstat Bob nebo tu mohl jít jakýkoliv trenér.

Za mě jsou tohle prostě průměrné výsledky, což se samozřejmě může rychle otočit, pokud bychom porazili dva ze tří následujících soupeřů. Ale vzhledem k střídáním a taktice v posledních zápasech z toho mám celkem obavy..

Reagovat
braveheart

Moc nechápu to uspokojení sérii, která teď skončila. Na začátku sezóny to byla tragédie jak herně, tak výsledkově, po covid pauze se sice získalo hodně bodů, ale proti komu. Herně už to haprovalo s Olomoucí, v Brně to už bylo nekoukatelné (?), Sparta možná trochu navnadila, ale Spartu přehrávala teď i Opava. Kdyby se Kozel se Spartou nebál a pustil tam čerstvé hráče mnohem dřív, tak jí možná dáme za tři body. Se Slováckem návrat do sestupové sezóny, v tomhle zápase snad snese měřítko jen Laštůvka.. Zlín jednoduchý určitě nebude. A jestli budou hrát doma takhle proti Libe a Plzni, tak si s náma vytřou prdel..

Reagovat
Kepy_FCB

Zlín má prapodivné výsledky a v kombinaci s panopáníkovským jarem tam tuším haluz výhru

Reagovat
braveheart

Když napíšu, že tuším průser, tak budu hejtován těma, kteří předpovídali, že za leden získáme 13-15 bodů. No, máme za sebou dva domácí zápasy, 1 bod a 2 střely na branku. A Potočný dal gól..

Reagovat
lichna.

Já nemůžu říct, že bych neviděl prvky Kozlovy hry a snahu o kombinaci, to je super. A pokud se to zdokonalí, může to být vážně krása.

Na druhou stranu to chce plán B, pak stačí, aby se na nás soupeř připravil tak jak píšeš např. Olomouc nebo Slovácko a nedostaneme se k ničemu. Tím spíše že je to podpořeno strachem o větší rotaci, i když na lavičce jsou hráči jako Buchta nebo Mena.

Reagovat
braveheart

Ty prvky tam vidět jsou.. ale jsou tam vidět jen občas, nechápu, proč ty výkony nemůžou být trochu vyrovnanější. chválime si tu Bolku, ale tam to byl konec zápasu už taky utrpení. Na druhou stranu mě připadá, že Kozel plán B nemá. Když viděl, že Sparta je proti nám docela marná a kdyby neměl strach do toho šáhnout dřív.. Zase chápu, že pak by se zase nadávalo, kdyby jsme dostali, byl prostě spokojený s bodem.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
HorajzmAmmann

Chápu, ale na to, aby Baník porážel Liberec, Jablonec a spol asi potřebuje víc času. Mi se ta hra taky vyložene nelíbí, ale aspoň se začalo vyhrávat a zvedat výsledkově. Tak snad to bude pokračovat teď proti Zlínu a Slovanu. Kozlovi by to pomohlo...

Reagovat
lichna.

Jo tak já si nepřeju nic jiného.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Nuno čomes

Tak mi pověz, jak se Baník od příchodu Kozla posunul? Navíc se silnějšími soupeři hraje Baník špatně.

Reagovat
HorajzmAmmann

viz odpověď lichnovi.

Btw ze včerejška nebudu dělat závěry. Jsme v hazlu po kondiční stránce, spíš bych řešil tuhle stránku naší hry, tam nás Slovácko a Olomouc předčilo hlavně ve středu hřiště.

Asi nebude úplně náhoda, že ty zápasy po 3 dnech jsme úplně v hazlu zatímco ostatní to relativně zvládají.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

A to jedem do Zlína za Bobem, kde nás pokopou a ještě pak další zápasy v rychlém sledu a Kozel nerotuje sestavou

Reagovat
Igli

tak mi řekni, kdo by ty výkony vytáhnul výš? S tím materiálem, co tam má...

Reagovat
bourbon

tak pokud Sparta Vrbovi zaplatí tolik, kolik si řekne, tak tam půjde. podle mě je to jen o financích. do Ludogorce taky nešel kvůli bulharským horám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na to on slyší... Ale pro fandy Plzme by to byl šok.

Reagovat
Kaspar

hraci se bouri proti svemu nadrizenymu, tak to odnese nadrizeny

Reagovat
Bakary3

Neodstrelil takhle ten srac dockal i holoubka?

Neskutecna rakovina, ten by mel jit jako první.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
braveheart

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bývá často , že hráči odstřeli trenéra.

Pritom nebýt Kotala, kdo ví, kde by se Sparta motala...

Reagovat
ACSeRw!n

v trenerovi to fakt neni, spis by se nad sebou meli zamyslet hraci.. dost jich na Spartu ani nema

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kdyby Spartu netrénoval Kotal, tak by si Opava nedovolila naše hráče napadat tak vysoko. Au.

Reagovat
db18

"Revolta vůči trenérovi"

...shit, here we go again.

Reagovat
KingMaster13

Historie se opakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to píše nějaký novinář. Tak bych brzdil. A na druhou stranu, pyskování na trenéry je celkem běžný ne?

Reagovat
db18

U Dočkala a obecně ve Spartě ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to není rozhovor s Dočkalem, ale klasická novinářská splácanina. Já už paušálně novináře nesnáším. To je hrozná verbež. A říkám to s vědomím toho, že bývali pátou velmocí a hlídacím psem demokracie. Teď už jsou to jen zkorumpovaný hovádka stejně jako ta "vrchnost". Žurnalistika se pohřbila sama.

Uvěřím, až si pokecám s Dočkalem nebo s Kotalem.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bys těch informací moc nezískal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele