FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola

16.08.2019, 19:55, aktualizováno 18.08.2019, 20:54
Komentáře a souhrny
Slavia splnila roli favorita a v Českých Budějovicích vyhrála 3:0. Výhrou nad Mladou Boleslaví se Jablonec drží na průběžné druhé pozici. Plzeň neudržela vedení nad Teplicemi a po remíze 1:1 si připsala další ztrátu. Po třech soutěžních zápasech bez výhry naplno bodovala Sparta, která zdolala ostravský Baník. Znovu vyhrálo Slovácko, zatímco Liberec veze body z Karviné...

FK Teplice - Viktoria Plzeň 1:1

18.08.2019 19:00

Góly: 83. Jakub Hora - 37. Lukáš Kalvach

Trápení plzeňských fotbalistů pokračuje. Po vypadnutí z předkol Ligy mistrů i Evropské ligy a dvou ligových ztrátách v řadě se v Teplicích chtěli konečně vrátit na vítěznou vlnu. Díky Kalvachově brance to dlouho vypadalo, že se jim to podaří, avšak v závěru vyrovnal Hora.

První větší vzrušení přišlo po necelé čtvrthodině. Hlouškův přízemní centr proletěl jen těsně před Hořavou, aby jej do rukou sebral Grigar. Na druhé straně se zcela sám před Hruškou zjevil Žitný, šanci ale zneškodnil Hloušek.

Individuálním průnikem ohrozil soupeřovu defenzivu Kayamba, jeho snaha však vyšla vniveč. Úspěch neslavil ani Kopicův pokus ze střední vzdálenosti, ani Janoškova dělovka z přímého kopu, proti níž se musel blýsknout Grigar.

Viktoriáni se přeci jen dočkali. Exekuce dalšího trestňáku se ujal Lukáš Kalvach, jehož nádherná rána přes zeď skončila za zády gólmana. Tepličtí mohli srovnat hned po pauze, to by ale Hora musel v tutové šanci hlavičkovat lépe. Ven se zakroutil i Marešův technický pokus.

Hra se přelévala ze strany na stranu, Krmenčíkův pokus z dobré pozice zastavil Jeřábek, tři žlutomodří zase nedosáhli na míč na malém vápně. Dvacet minut před koncem dostal Hora příležitost skórovat z přímého kopu, jenže jeho snažení ztroskotalo na famózním Hruškově zákroku.

Stínadla se ovšem nakonec dočkala. Přetažený centr Petra Mareše letěl přesně na nohy Jakuba Hory, který nekompromisním volejem srovnal stav utkání. A jelikož v nastavení ve velkých šancích neuspěl ani Beauguel, ani Mihálik, remízou také zápas skončil.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec 0:1

18.08.2019 17:00

Góly: 18. Jakub Pešek

Jeden gól a dvě červené. S takovou bilancí odjížděli hráči Liberce z utkání šestého kola nejvyšší soutěže v Karviné. V první půli za ně skóroval Pešek, domácím k vyrovnání nepomohlo ani vyloučení Dorleye a Mary.

Hned z první vážnější situace padla jediná branka zápasu. Kuchtův centr zastihl domácí obranu nepřipravenou, zcela volný Dorley posunul balón na dalšího nehlídaného hráče Jakuba Peška, jenž zblízka propálil Hrdličku.

Hodně se za Slezany činil Ba Loua, ten nejprve Nguyena protáhl sám, aby o pár minut později vybídl ke střele Hanouska. Liberecký brankář se ale i tentokrát zaskvěl skvělým zákrokem. Málem tak mohli hosté jít do dvoubrankového trháku, jenže Breite tváří v tvář gólmanovi selhal.

Po pauze byl blízko druhé trefě Pešek, jehož hlavička zamířila jen těsně vedle tyče. Pětadvacet minut před koncem zahrál Rundić standardku hodně nebezpečně, malý důvod k radosti ale Karviná přece jen dostala. Po faulu a druhé žluté kartě se totiž do sprch musel pakovat Dorley.

Tlak domácích neustával, náhradník Bukata trefil zpoza vápna břevno, vedle zase hlavičkoval Krivák. Skvělý zákrok předvedl na konci základní hrací doby Nguyen proti Smržově pauze. A když už se Bukata řítil na gólmana sám, zatáhl za záchranou brzdu Mara a po zásluze byl vyloučen.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 2:1

18.08.2019 17:00

Góly: 22. Vladimir Jovović, 65. Martin Doležal - 80. Tomáš Ladra

Jablonec pokračuje v solidních výkonech, doma si tentokrát poradil s dalším aspirantem na nejvyšší příčky Mladou Boleslaví. Svěřenci trenéra Petra Rady se tak vrátili na druhé místo, naopak hosté budou po šestém kole figurovat na sedmé pozici.

Sestava Severočechů se obešla beze změn, to však neplatilo o jejich soupeři. Do základní jedenáctky se totiž vrátil Fulnek, jenž se postavil na post levého beka. Před Fulnekem působil v záloze Klíma a šanci dostal také středopolař Budínský. Trenér Weber tentokrát vsadil na jediného útočníka, kterým byl mladý Auer.

V šesté minutě prověřil gólmana Boleslavi Šedu Považanec, strážce hostující svatyně si nadvakrát poradil. Tři minuty nato zkoušel štěstí z úhlu Jovović, bohužel pro Jablonec neúspěšně. V patnácté minutě se ukázal Budínský, jehož jedovatý pokus musel brankář domácích Hrubý vyrazit.

Ve 22. minutě se fanoušci Jablonce dočkali gólu. Jovović si z pravé strany potáhl míč do středu, kde si jej i s trochou štěstí připravil na levačku a přízemní ránou do protipohybu Šedy otevřel skóre. Deset minut poté hlavičkoval po centru Kroba od rohového praporku vedle tyče Doležal. V závěru první půle chtěl ještě vyrovnat Budínský, ovšem jeho slabý pokus bezpečně kryl Hrubý.

Druhá polovina začala obdobně jako končila ta první, tedy snahou Budínského, kterou zastavil Hrubý. Pudilův pokus z 53. minuty zase postrádal přesnost. Zápas po změně stran mnoho fotbalové krásy nenabízel, vše ale vynahradili domácí v 65. minutě. Krob rozehrál standardní situaci signálem na zcela volného Sýkoru, který ještě nacentroval na Doležala, jenž hlavičkou přidal druhou branku Jablonce. Boleslav mohla snížit takřka po rozehrávce, ale Fulnek v dobré pozici přestřelil.

Zdálo se, že Severočeši si v klidu pohlídají tři body, jenže hosté ještě zabrali. V 80. minutě překonal Hrubého po Budínského přihrávce Ladra a rázem vedli domácí jen o jednu branku. Za minutu to mohlo být opět o dvě branky, ovšem střídající Kratochvíl zakončil svůj únik střelou do tyče. V 83. minutě měl blízko k vyrovnání Wágner, který se zjevil osamocen v šestnáctce Jablonce, avšak místo střely nepochopitelně přihrával do prázdna. Dramatický závěr nakonec dělbu bodů nepřinesl.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 2:0

18.08.2019 15:00

Góly: 10. Martin Hašek, 39. Martin Hašek

Výkon Sparty proti Baníku sice příliš nenadchl, ovšem na bezzubého soupeře to stačilo. Pražané se tak oklepali po vyřazení z Evropské ligy, Slezané naopak po dvou vítězných taženích prohráli. Výhru domácích zařídil dvěma přesnými zásahy Martin Hašek.

Trenér Letenských Jílek mnohé překvapil svým výběrem sestavy. V ní se nečekaně objevil záložník Mandjeck, u kterého to přitom vypadalo, že v létě Prahu opustí. Také obrana doznala velkých změn, vedle sebe se zprava seřadili Sáček, Radaković, Hancko a Hanousek. Pouze na lavici náhradníků usedl špílmachr Kanga, místo něj se o tvorbu šancí měl starat především Trávník. Ve středu pole nastoupil ještě Hašek, křídelní prostory vyplnili Hložek s Plavšićem a v útoku opět dostal prostor čahoun Kozák.

Hostům se poslední dvě utkání vyvedli a trenér Páník tak neměl jediný důvod k míchání základní jedenáctky. Do skvělé formy se rozchytal gólman Budínský, obrana při zranění Stronatiho a Pazdery nastupuje v již ustáleném složení Fillo, Procházka, Šindelář a Fleišman. Ve čtyřčlenné záložní řadě figurují Reiter, Jánoš, Hrubý a De Azevedo, v útoku pak působí ex-opavští Kuzmanović se Smolou.

Po opatrném úvodu se Sparta poměrně brzy dostala do vedení. Gólovou akci rozjeli Sáček s Hložkem, Hašek poté napřáhl před pokutovým územím k přízemní střele, kterou zastavila až síť Budínského svatyně. Po vstřelené brance se domácí uklidnili a nepouštěli Baník téměř k ničemu. Až ve 20. minutě vystřelil Jánoš, jenže podklouzl a Nita si připsal snadný zákrok.

Delší dobu se nic zajímavého nedělo, až ve 34. minutě orazítkoval po rohovém kopu břevno Procházka. Minutu poté poslal Kuzmanović slušný centr do pokutového území, kde v dobré pozici hlavičkoval Hrubý, zamířil však pouze do Nitovy náruče. Se šancemi se najednou roztrhl pytel. Na druhé straně postupoval na Budínského Kozák, jenže ve vyložené šanci selhal a pálil vedle. Atraktivní podívaná pokračovala, další střelu vyprodukoval hostující Kuzmanović, zadní tyč ale taktéž minul.

Slezané zapnuli na vyšší obrátky, přesto těsně před pauzou inkasovali podruhé. Radakovićův nevinný nákop propadl za obranu, kde se zničehonic zjevil Hašek. Ten byl u míče dříve než Budínský a hlavou i s pomocí tyče skóroval v zápase podruhé. Bývalý záložník Bohemians byl tak hlavním strůjcem poločasového náskoku.

Po změně stran nepřišel očekáváný tlak hostů, jelikož jim vůbec nešla kombinace. Letenští se zase pochopitelně nikam nehnali. Až v 70. minutě zkusil štěstí z přímého kopu Plavšić, ovšem nemířil přesně. Pět minut poté prověřil Budínského střídající Tetteh a stejný hráč pálil nebezpečně z úhlu také v 77. minutě. Ghanský útočník nevyzrál na brankáře Slezanů ani za další dvě minuty a z následné dorážky chtěl hattrick zkompletovat Hašek, jenže taktéž ztroskotal na Budínském.

Také Baník se ke konci dostal k zajímavým příležitostem. Kuzmanovićovu hlavičku ale lapil Nita a Diop pálil jen na tribunu. Nepřesné pokusy Kuzmanoviće z přímého kopu a Trávníka z nastavení byly již labutími písněmi a na konečném stavu nic nezměnily.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 3:2

17.08.2019 19:30

Góly: 62. Jakub Podaný, 72. Lukáš Hůlka, 90+4. David Bartek - 39. Tomáš Fryšták (vl.), 58. Jakub Plšek (pen.)

Velký obrat předvedli Bohemians. V Ďolíčku prohrávali s olomouckou Sigmou již 0:2, během půl hodiny ale dokázali skóre otočit a uzmou tři body. Rozhodující trefu vsítil v samotném závěru Bartek.

Poprvé v sezóně dostal prostor mezi třemi tyčemi Klokanů gólman Fryšták. Stoperskou trojici pak místo Köstla posílil Krch, jinak zůstala základní jedenáctka domácích beze změn. Hostům chyběl oproti poslednímu duelu s Karvinou pravý bek Sladký, jehož zastoupil Radek Látal. Jeho otec Radoslav, kouč Sigmy, tentokrát vsadil na dva útočníky a vedle Yunise se tak postavil Nešpor. Tím pádem nezůstalo v sestavě místo pro křídelníka Pilaře.

První střelu vyslal v páté minutě obránce Bohemians Pokorný, z dálky však minul svatyni, kterou hájil brankář Reichl. Velkou šanci měli Pražané za dalších sedm minut. Podaného dlouhý aut prodloužil Pokorný na Hůlku, jenž z nadějné pozice přestřelil. Domácí byli v prvním poločase aktivnější, Olomouc se osmělila až po půlhodině hry, kdy dvakrát pálil Falta. Poprvé jej vychytal Fryšták, podruhé mířila střela mimo tři tyče.

Ve 37. minutě napodobil Faltu na druhé straně Hronek a taktéž vyslal nepovedený střelecký pokus. Hned za minutu se Hanáci dostali velmi lacině do vedení. Bartek nedokopl na pravé straně balón do bezpečí, Houska jej následně předal Faltovi, jehož centr si Fryšták nepochopitelně srazil do vlastní sítě. Po kuriózní brance šli do kabin spokojenější hosté.

Deset minut po změně stran bylo Bohemians ještě hůř. Falta při průniku do pokutového území přepadl přes Hůlku a sudí Lerch i po konzultaci s videorozhodčím odpískal pokutový kop pro Sigmy. Míč si vzal Plšek a s přehledem proměnil - 0:2. Dvoubrankové vedení ale vydrželo Olomouci jen chvíli do 62. minuty. Jemelka fauloval Hronka těsně před vlastní šestnáctkou a z nařízené standardní situace se parádně trefil Podaný. Klokani tak na svého soka zase ztráceli jen jeden gól.

V 70. minutě rozehrál Podaný další volný kop, balón se poté odrazil k Vaněčkovi, jehož vychytal pohotový Reichl. O dvě minuty později již Pražané srovnali. Jindřišek rozehrál rohový kop na Hůlku, který se hlavou nemýlil. Když už se zdálo, že si oba týmy podělí body, rozhodli Klokani v nastavení. Střídající Ugwu přistrčil míč Bartkovi, který prostřelil Reichla a rozhodl a výhře Bohemians.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Fastav Zlín 0:3

17.08.2019 17:00

Góly: 45+1. Tomáš Poznar, 54. Pablo Joaquin Podio, 90+3. Tomáš Poznar

Počtvrté za sebou odešli fotbalisté Opavy poraženi. Od jejich duelu se Zlínem se čekal vyrovnaný boj, jenže domácí jej absolutně nezvládli a prohráli 0:3. Dvěma góly se na tom podepsal Poznar, jednou se prosadil Podio.

Už začátek utkání nastínil, v jakém duchu se ponese jeho zbytek. Slezané bídně rozehráli rohový kop a umožnili soupeři protiútok, Podio však z dobré pozice selhal. Výraznější práci měl Fendrich až ve čtvrtině zápasu, kdy musel krýt Janetzkého pokus.

Úspěch neslavila ani Azackého hlavička po rohovém kopu, domácí kapitulovali až v nastavení první půle. Maškův přízemní pokus nedokázal gólman udržet, k dorážce se tak dostal Tomáš Poznar a gólem do šatny otevřel gólový účet utkání.

Asi osm minut po návratu z kabin si už Moravané připsali druhou branku. Pablo Podio se zbavil Řezníčka, od obrany dostal spoustu času a poslal balón přesně k tyči. 0:2. Snížit brzy mohl náhradník Šulc, trefil ale jen břevno.

Blízko gólu byl i Zavadil, jeho pokus zase Dostál vyškrábl na roh. Hřebíček do rakve mohl na druhé straně zatlouct Mašek, jenže Fendrichovy chyby v rozehrávce nedokázal využít. Za Opavu nedokázal uspět ani Dedič.

Dvě minuty před koncem základní hrací doby šli domácí do deseti. Zavadil nebyl spokojen s výroky sudího a během pár sekund od něj obdržel hned dvě žluté karty a musel do sprch. Toho využil druhou trefou v utkání Tomáš Poznar, jehož přesná střela k tyči byla definitivním razítkem na vítězství ševců.

V závěru ještě bylo k vidění mnoho emocí, pomezní sudí byl sektorem příznivců slezského celku polit pivem, hlavního rozhodčího zase do kabin musela odvést ochranka. Nic z toho ale nezměnilo fakt, že se Zlín svým vítězstvím vyhoupl do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:0

17.08.2019 17:00

Góly: 47. Milan Petržela, 61. Milan Petržela

Slovácko si připsalo třetí výhru v řadě a rovněž potřetí udrželo čisté konto. Po skalpu Zlína a Plzně si tentokrát vyšláplo na Příbram, kterou dvěma zásahy sestřelil Milan Petržela. Domácí tak minimálně do neděle poskočili na druhé místo, kdežto Středočeši zůstávají ve středu tabulky.

Moravané mají skvělou formu a trenér Svědík tak nemá sebemenší důvod ke změnám v sestavě, do které se po brzkém střídání v Plzni vrátil uzdravený Divíšek. Hosté před týdnem uspěli proti Bohemians a i jejich kouč Nádvorník nasadil na trávník stejné muže jako v minulém kole.

Zápas začal z obou stran opatrně, hlavičky Hofmanna a Šašinky příliš neprověřily gólmana Příbrami Boháče. Postupem času převzalo Slovácko iniciativu a ve 26. minutě si vypracovalo první velkou šanci. Daníček přihrávkou oslovil Šašinku, toho ale vychytal vyběhnuvší Boháč. Za Příbram odpověděl o šest minut později nepřesnou pumelicí Kodr. Ještě jednu šanci před přestávkou si Středočeši vypracovali ve 44. minutě. Menší závar před brankou domácích zakončil střelou nad břevno Polidar.

Zatímco první půle fotbalové fajnšmekry příliš nenadchla, dvě minuty po změně stran si přišli na své. Petržela přešel přes dva bránící hráče, prostřelil Boháče a poslal Slovácko do vedení. Pět minut nato však mohlo přijít vyrovnání, jenže Alvir po centru od Škody hlavičkoval vedle. Pohledný úvod druhého poločasu pokračoval, v 54. minutě předvedl Petržela další sólo, k jeho smůle ale akci nezakončil přesným zásahem.

Špílmachr domácích však pokračoval ve famózním představení a v 61. minutě se dočkal druhého gólu. Reinberk přihrál do pokutového území Zajícovi, ten se nevytočil ke střele, k volnému míči se ale jako první dostal Petržela, jenž celou akci zblízka dokončil. Následně tempo hry opadl, nepřesné střely si připsali kapitán Moravanů Daníček i střídající hráč hostů Dramé. Na bránu pálil až v 85. Havlík, na Boháče si však nepřišel.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 0:3

16.08.2019 18:00

Góly: 48. Nicolae Stanciu, 76. Peter Olayinka, 84. Milan Škoda

Fotbalisté pražské Slavie zvládli předehrávku šestého kola FORTUNA:LIGY v Českých Budějovicích a na předkolo Ligy mistrů v Kluži se naladili vítězně. Na úspěchu 0:3 se brankami podíleli Stanciu, Olayinka a Škoda.

V základní sestavě sešívaných si svůj debut odbyl Jusúf, poprvé v této sezóně od začátku hrál Zelený a stoperskou dvojici po čase opět utvořili Kúdela s Hovorkou. Domácí trenér Hořejš dal důvěru stejné sestavě, která před třemi týdny uhrála bod proti Spartě.

Hned od začátku o sobě dával vědět Stanciu. Už po pár desítkách vteřin jen těsně minul bránu svou šajtlí, během dalších minut se už několikrát musel činit Staněk. Nejvíce práce mu nadělal Coufal, který jej v krátkém úseku prověřil hned dvakrát, mezitím byla ještě zblokována Součkova nadějná rána.

Slávisté nadále ostřelovali domácí bránu. Júsufa vychytal gólman, Zelený zase ztroskotal již na bránícím Havlovi. Rozvlnit síť nedokázal ani Hušbauer, ani četně střílející Stanciu. Většina pokusů hostí letěla mimo bránu nebo byla zblokována obránci, zbytek pochytal Staněk.

Ihned po návratu z kabin pálil levačkou nebezpečně Masopust, jehož obstřel skončil těsně vedle tyče. Za brankářova záda tak zaplula až luxusní střela Nicolae Stanciua, jenž nártem zakroutil míč na zadní tyč a otevřel skóre zápasu.

Většina z více než šesti a půl tisíce diváků hnala za vyrovnáním domácí, místo toho ale podruhé kapituloval Staněk. Míč se poměrně šťastně odrazil na vápno k Peteru Olayinkovi, který podařenou střelou z místa uklidil míč k tyči.

Definitivní razítko na vítězství Slavie dal při svém prvním startu v nové sezóně po deseti minutách střídající Milan Škoda. Traorého centr zprava letěl na jeho hlavu, s čímž si zkušený kanonýr poradil a vsítil třetí gól.

Blízko nádherné trefě byl Hušbauer, který technickou střelou z vápna napálil jen břevno. Slávisté přeci jen dostali míč do sítě počtvrté, opět se to povedlo Škodovi. Jenže kvůli míči v zámezí několik desítek vteřin před gólem jej sudí po konzultaci s videoasistentem neuznal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha651011:116
2.FK Jablonec641113:513
3.1. FC Slovácko64027:812
4.Viktoria Plzeň63219:711
5.Sparta Praha631212:810
6.Fastav Zlín63036:49
7.FK Mladá Boleslav530210:99
8.Baník Ostrava63039:89
9.Bohemians Praha 1905621310:117
10.Sigma Olomouc62136:87
11.1. FK Příbram62136:97
12.Slovan Liberec62045:76
13.SFC Opava62044:116
14.Dynamo České Budějovice61235:95
15.FK Teplice51224:85
16.MFK Karviná60244:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (653)

Přidat komentář
mistr129

1. proti Šádkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Každopádně největší stupidita je, že teď jedou s VARem bůhvíkam dozadu, zatímco špatně nařízený roh, ze kterého padne gól, je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

celý var je u nás řešený špatně... asi aby "dokázali" jak špatný to byl nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

V tomhle máš pravdu. To se nikdy neřešilo. Ale to by se potom více telefonovalo než by se hrálo. Dnešní situace není často k vidění.

Reagovat
Blasphemer

Loni na Bohemce nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle porovnávání neporovnatelných situací…

Reagovat
mistr129

? Tam to byla penalta, která se musí zkoumat vždy. Dneska šlo o míč za čarou, což se zkoumá jen při gólové akci. Kdyby se zkoumal každý míč za čarou během zápasu, pak by to dneska bylo ok.

Reagovat
Blasphemer

Nám loni v Teplicích zkoumal po gólu kontakt na půlce, kterej asi o minutu předcházel gólu... jestli to náhodou nebyl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je špatně. Zajímalo by mě, jestli by to zkoumali, i kdyby někdo dostal ČK nebo by se kopala penalta. Jestli by to pak zrušili kvůli tomu, že před půl minutou přešel míč čáru.

Reagovat
Kiwi-21

Určitě Ano Bohemians tak vloni neuznaly z brejku gól Slavii a naopak se kopala penalta proti ni

Takže místo vedení 1:0 to bylo 0:1 i když faul asi nebyl ale byla tam jasná ruka o které se nemluvilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je něco jiného, víš? Tam to bylo rovnou z brejku a navíc ten důvod změny rozhodnutí byl faul ve vápně = situace, kterou se VAR zabývá vždy. Tohle má se včerejší situací snad jen jedinou společnou věc: zásah videorozhodčího.

To, o čem sem psal v předchozím příspěvku byla situace, kdy by rozhodčí správně odpískal penaltu, ale pak ji zrušil kvůli tomu, že před půl minutou míč asi přešel čáru.

Reagovat
Kiwi-21

Jj možný promiň já to už za stavu 3:0 se nedíval upřímně tak jsem si tyhle situace možná špatně spojil

Reagovat
smazaný uživatel

faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já nevim, co se má a nemá posuzovat podle pravidel. V naší lize to stejně vypadá, že VAR žádný pravidla stejně nemá a rozhodčí si s tím můžou dělat co chtěj.

Jde mi jenom o to, že včerejší zásah VARu nebyl zdaleka první takovej. Jak říkám, loni zkoumali, jestli Chorý náhodou na půlce nefauloval v souboji o míč, když jsme pak chvíli potom v Teplicích vstřelili gól.

Takže z těchto dvou situací vyplývá, že se nejspíš může používat i pro posuzování takových kokotin. Nebo to holt rozhodčí používají tak jak nemají. Nevím.

Reagovat
mistr129

Tenhle příklad už je podobný a obojí je za mě špatně, to první cos dal byla ale odlišná situace

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

presne tak

Reagovat
Stamby

Celá obrana dnes dominantní výkon, Zelený dost překvapil!

Reagovat
iHawX

pro VAR

pro VAR v naší lize

to byla zase komedie

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka je super, rozehrávka, čtení hry, hlavy Nicméně, ještě chybí konfrontace s těžším soupeřem. Uvidíme proti Kluži.

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem ho ze zacatku hatoval, ale dobre mi muj nazor vyvraci

Reagovat
Coutinho10

tak behem 1. polocasu jsem se trochu bal, aby se neopakavala Karvina, ale nastesti Nico vystrelil uz po 7., takze to musel trefit a pak se to uz prolomilo a bylo to dobry + dostali sanci napr. Zeleny nebo Yusuf, takze 3 body a dostatecny cas se pripravit na Cluj

Reagovat
Coutinho10

* Olayinka taky a prolomil to, jak jsem veril

Reagovat
PlackaSKS

paráda. tohle byl poměrně dominantní výkon, jen teda zlepšit produktivitu, protože 30 střel, z toho jen 6 na bránu je celkem tristní.. s ohledem na kluž je to ale naprosto nevypovídající, včetně výkonu jednotlivců, protože to bude úplně jinej zápas, s daleko silnějším soupeřem. budějovice se z toho dnes trošku posraly. každopádně parádní výkon od všech

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Stanču

Reagovat
Greny

OT: jak jsem psal že Uhrin to Dinamo nejspíš pozvedne tak jsem se spletl už jsou posledni

Reagovat
Euphael

Po prvnim zapase soudit? Hmmmm.

Reagovat
Spalovač šancí

Se třeba chce pořádně odrazit ode dna. Jen aby tam nebylo bahno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
vanGomm

Slavia jasně lepší a zasloužená výhra.Ten gól na 0:4 neuznán správně.Jen by mě zajímalo,kdyby taková situace nastala třřeba o 10 minut dříve jestli by i pak po tak dlouhé době když se hraje přišlo ke slovu video.Je tam mezi takovým momentem a vstřeleným gólem nějaká časově "promlčecí" lhůta?

Reagovat
PlackaSKS

přerušení hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec se nám povedl, to mohlo skončit i víc. Na Kluž bych zkusil Burena a v lize už by se mohl objevit od začátku Teclík.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vážně tu budeme brečet kvůli gólu, kterej nic neřeší a kterej byl podle všeho odvolán správně?

Reagovat
vanGomm

Odvolán byl samozřejmě spravně mě zajímá ten moment všeobecně.Jde mě o to po jaké době by se videon nezkomalo.Když by byl balon takto už za lajnou npř. v 55. minutě a gól by pak padl až třeba v 75.minutě.Je tam u těchto momentů nějáká tzv.promlčecí lhůta?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Od posledního přerušení hry, ne? Nebo aspoň logiku by to dávalo.

Reagovat
vanGomm

Video při prvním přerušení hry,tak to by odpovídalo.Ovšem teoreticky se může od toho okamžiku hrát i 10,15,nebo dokonce 20 minut Po takové době by mě to přišlo už tak nějak divné.Jinak gól by nemohl platit i kdyby ho v tomto zápase dali hráči Buějovic.

Reagovat
Losinho

Chyba jako chyba.

Reagovat
Hokaido

Kdyby chtěl někdo ukázat rozdíl mezi současnou Spartou a Slavií, tak zápasy v Budejkach jsou na to úplně ideální.

Reagovat
PlackaSKS

no budejovice proti vám taky hrály úplně jinak... to se porovnávat nedá.

Reagovat
Hokaido

Já si to ani nemyslím. Rozdíl byl v tom, co my jsme jim dovolili a jak si na nás věřili.

Reagovat
PlackaSKS

to určitě hraje svoji roli taky, ale proti nám se prostě tolik ani nesnažili, nešlo jim to.. řekl bych, že zápas proti vám letos už sotva zopakují, občas to prostě vyjde a vy jste v tomhle měli i trošku smůlu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
JessePinkman

naprostej souhlas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proti Spartě zahráli líp. Dneska mi tam od Budějic chyběla aktivita. Presovali prvních 10-15 minut, pak se zatáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Slaviste ukrivdeni, mazec Demonstrstivne za rozhodnuteho stavu to neuznali. Kdyby to bylo 0:0 nedam ani kurz 1,01 na to, ze by to neuznal. Doufám, ze Kluz je prejede na myšlence. Lacina hattrick a Tvrdik muze brecet na twitteru. Karmu na ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals, že už dneska psát nebudeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, ze jdu sledovat Pliskovou. Ale uvod Bundesligy si nemůže nechat fanousek, ktery miluje fotbal, ujit.

Reagovat
PlackaSKS

4 dny se připravovat na takový sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nick vas presne vystihuje. Jak dlouho budete brečet yze vam zavreli stadion? Rok? Škoda, ze vam nezavreli stadion i s tvrdikem. Toho ale na Mirove

Reagovat
PlackaSKS

můj nick mě vystihuje? kéž by, jsem spíš tlustý jako prase než placatý.. zkus to znova, tohle tu bylo mnohokrát a nikdy to nikoho normálního ani nepobavilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

co ty seš zase zač

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně navrhuji nereagovat na něj.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

j, jenom me zajimalo, kde se tady vzal, ale asi mas pravdu, ze proste obcas se tady nekdo takovy vygeneruje, takze neresit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Oceňuji, že každý slovo (včetně kódu smajlíka) začíná na N

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak a aby si šel zas do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Co ty jsi za zjev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

btw. Simon Deli už má takový respekt v Bruggách, že dneska nemusí hrát proti Eupenu a může se šetřit na LM předkolo

Reagovat
PlackaSKS

ach jo.. michael mi třeba nechybí vůbec, asi jako když odešel luftner, ale deli... zase jsem rád, že mu to tam jde

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

to byl srdcař, kámo, bráško

Reagovat
Coutinho10

mel jsem v utery velkou radost, kdyz ten Kyjev vyradili a on se podilel jeste golem

Reagovat
Losinho

hlavně Hovorka zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda chybí Ngadeu úplně stejně.

Reagovat
PlackaSKS

herně určitě, ale deli byl.. prostě deli

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

Taky hrajou 3. zápas za 7 dnů, to už by asi zdravotně nepřežil, pokud je vůbec fit

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze tech zapasu maj dost posledni dny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Jj.. Oslabení je především Michael, ale Tvrdík říkal.. Směšný, nelogicky, trapný, hloupý, zoufalý, ale hlavně trefny..

Reagovat
Marv

A trapný jsem já, když ani netrefim reakci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale co dneska dělal v Chebu?

Reagovat
Džeko55

Slávisti, ta Janča je nějaká vaše slavná fanynka? Přišlo mi ale pak divný, že od jednoho z kotle dostala pivem do obličeje...

Reagovat
Elliasson

Má to být speakerka.

Reagovat
ratusek

měl jí na obličej cáknout něco jinýho

Reagovat
Posledni Kovboj

vodu

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Škodu zase posral VAR, to už je snad potřetí nebo počtvrtý, jako fakt budeme vracet situaci 2 minuty dozpátku, fakt černá cesta fotbalu ten VAR, a teď by mohli zkoumat veškerý souboje za ty 2 minuty zdali tam někde nebylo nějaké přidržení apod, kdyby ten gol padl po centru toho Olayinky ok, ale ta sitauce byla dávno zahraná

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, tohle už byla jiná akce, takže nedává nejmenší smysl se vracet k míči za čarou/na čáře. Kdyby se jednalo o penaltu nebo o ČK, tak to by byla jiná.

Reagovat
PlackaSKS

nebyla přerušená hra, bylo to prostě rozhodnutý správně. a přerušení hry je za mě nejlepší limit.. byť to občas bude sporný, tak je to aspon jasně daný

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím VAREM furt nevím.. Řekněme si upřímně, že i když byli zápasy různě ovlivněné, tak to vztekání, že sport není spravedlivý mělo něco do sebe, můj názor

Reagovat
PlackaSKS

Vztekat se můžeš pořád, jen teď už víš jistě, že to dělají schválně

Reagovat
jackinho10

Ten neuznany gol jsem nevidel a rozhodne si ani nechci stezovat, jen by me zajimalo pokud by ten gol padl po 10 minutach, tak se neuzna a tech 10 min se nastavi? Protoze pro me by bylo tech 10 min hry, kdy defacto nemuze padnout gol absolutne k nicemu...

Reagovat
PlackaSKS

jo, ta doba po kterou se rozhoduje by se měla normálně nastavit. když se třeba vrátí k zákroku po kterym nechal hrát, ale vyhodnotí to jako penaltu, tak by měl nastavit čas kterej mezitim uplynul i kdyby to bylo deset minut... včetně přezkoumávání

Reagovat
djiros

Přesně tak. Úplně na stejné bázi jako v hokeji, kde se čas vrací zpět.

Reagovat
jackinho10

ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

A vrací se to takhle jen při gólech? Nebo kdyby třeba padla červená za zlomení nohy soupeře a VAR ukáže, že o 2 minuty dřív byl aut, tak se karta ruší, ale ten faulovaný má smůlu, protože noha mu zásahem VAR sama od sebe nesroste?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Jen při golech. U nich se řeší i situace kolem nich, u červené jen ten zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
ratusek

takže hráči můžou klidně hrát přes 100 minut

Reagovat
PlackaSKS

Jaká je ale šance, že nedojde k přerušení třeba pět minut.. Navíc rozhodčí může přerušit sám když je hra v nějakém neutrálním prostoru a stavu

Reagovat
Losinho

v naší lize moc velká ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Super zápas. I slečně Kratochvilové se to líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice

Reagovat
JessePinkman

Na stadionu snad víc slavistů než budějčáků. Tyhle lidi kopat do prdele. Jinak výsledek naprosto odpovídajicí. Slavie je úplně jinde, snad se jim podaří v LM postoupit.

Od Dynama první půle dobrá (drželi plichtu, i když do útoku to bylo naprosto o hovně), pak sedla Stanciuovi, sesypalo se to, zranil se Kladrubský (snad to bude OK) a vážnější příležitost za zápas vlastně nebyla.

No nic, v Boleslavi to bude asi taky za nula, takže zápas se Zlínem musí vyhrát, jinak je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to radší doufám v tu prdel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/Emishor/status/1162472116966572032

Z kategorie "první den v práci". Chudák Dušan

Reagovat
ratusek

DUML

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Koukám, že Suchý s Koubkem taky výbornej první den v práci.

Reagovat
vanGomm

Na kterých našich ligových stadionech se používá ten VAR?

Reagovat
John Obi Mikel

Var se používá tam, kam přijede televize.

Reagovat
Puskas

Většinou tam, kde hrají pražská S a Plzeň.

Reagovat
dantetomas

Kladrubsky zraneny? Banikovske voodoo zabralo...

Reagovat
John Obi Mikel

Kolega na G byl smazán.

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Gang&Godos?

Reagovat
FruFru

Žižkov Poznar Zlín Zavadil ,jenom teda škoda té Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Radši budu mít v lize Slovácko než Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Poznar Zlín Zavadil

Reagovat
h8_sfatto

zase jsme to prodali Žižkovu

Reagovat
monty25

Vy jste měli co dělat i s Meteorem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jakou ten zápas v Opavě bude mít dohru

Reagovat
mickey mouse

já to vědět raději nechci

Reagovat
Liquid

Petržela naprosto famózní, a na Opavu čeká asi velkej flastr, zápas sudí ukončil v 94.minutě když nastavoval 6 minut po té co ho podruhé za sebou muset přerušit

Reagovat
smazaný uživatel

Když na ně fanoušci hází bordel, pořadatelé na ně pokřikují, fanoušci přelezou plot a pokřikují na něho od laviček taky... A když odcházeli tunelem, tak jeden byl i na střeše a řval po něm

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem ještě nenapsal, že ho chtěl Zavadil zmlátit

Reagovat
Posledni Kovboj

ten mel dobre rudo pred ocima jsem cekal, ze se jeste otoci a skoci po nem

Reagovat
AjaxFans

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš proti Berkovi v září ještě vypadal jak papež vedle Zavadila...Kdyby je tam neoddělilo asi 10 chlapů, tak...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

jo ten na tunelu byl dobrej, tam furt jakoby něco zkoumal Opavu v lize chci, ale za dnešek velký

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby takhle pískal v Ostravě, tak se do kabin nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal špatně? Já tedy viděl až druhý poločas, ale nezdálo se mi...Až tedy za stavu 2:0 pro Zlín měl dostat Poznar za další svůj loket druhou ŽK, ale to by už o ničem moc nerozhodlo... Zavadil měl každopádně zůstat klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přišlo, že těch sporných momentů nebylo moc. Ale můžu to mít zkreslené, to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal asi tři chyby, ale všechno ve středu hřiště, nejkontroverznější byl ten Poznar. Jinak tam ale fakt žádné sporné momenty nebyly.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mickey mouse

Já jsem dneska bohužel (bohudík?) nebyl a viděl jsem jen stream, ale řekl bych že to byl paradoxně zatím nejlepší výkon rozhodčího z těch všech dosud odehraných utkání. Jak jsem tady už psal minule, sudí se s náma vůbec nemažou a myslím si že dneska to bylo vyvrcholení frustrace jak Zavadila, tak fans. Ale nevím, třeba se tam stalo ještě něco navíc.

Nicméně Zavadil nejzkušenější hráč by se měl uhlídat... letos je to fakt rapl . Byla jen otázka času kdy dostane rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba mu to pomůže, uvědomí si, že takhle ne...Jinak, začněte už pravidelně nasazovat toho Šulce, teď bude stát proti Plzni, ale od 8. kola se Slavií, Řezníček nemá s ligou nic společného...Nechápu, že to Kopecký nevidí.

Reagovat
mickey mouse

Šulc je skvělý, sice dost ztrácí balóny ale pro nás nadstandardní hráč. Byl bych ale raději kdyby dostával šanci talent Souček, což je narozdíl od Šulce přeci jen náš kmenový hráč. A Řezníček je parodie, na ligu absolutně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím nasazovat odchovance. Šulc na 30min na prostridani

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to působilo tak, že Zavadil chtěl žlutou pro Poznara spíš za kecy, než za faul na Simerského. On si totiž Zavadil v prvním poločase něco s rozhodčím vyříkával ohledně žluté pro Žídka, kterou jako kapitán dostal za kecy na pomezního. Když k tomu přičtu, že po jeho ztrátě míče dostali druhý gól, tak to muselo prostě ven, přece nebude mít žaludeční vředy. Co se týká té inzultace pomezního kelímkama od piv na konci zápasu, tak to bylo nejspíš za hraniční ne/ofsajdovou situaci při třetím gólu. Diváci už byli nějaký nasraní od začátku, pač skandovali Machovský ven, ale možná to tak máte každej zápas, pač tam byla i plachta s tím nápisem.

Reagovat
ondrasch77

Já to viděl až od 60. minuty a přišlo mi, že rozhodčí připískával Zlínu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas bez diváků to spraví

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, my jsme druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
taws

...ale jeden místní dement ještě nedávno tvrdil, že je to nejslabší trenér v historii ligy

Reagovat
Liquid

Kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak pise, ze ty.

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pride

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Slovácku to z nějakého důvodu hrozně přeju po Spartě, tak se držte a držte nám nějaký 3.-4. flek, díky

Reagovat
smazaný uživatel

To jste byli vždycky.

Reagovat
oli9

Reagovat
pingla

zaslouženě, hra nebyla špatná už loni, ale chyběly branky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

když všichni kritizují nadstavbovou část, tak ať ji zruší, po vzoru Německa necháme ligu na 18 týmů, přibude tam semtam Dukla,Hradec,Pardubice,Jihlava,Brno nebo Žižkov a hráči budou mít i více času na odpočinek. Furt se tvrdí,že menší počet týmů dělá kvalitu, ale ten mišmaš se zápasy navíc dělá mnohem větší paseku...

Reagovat
smazaný uživatel

Na 18 týmů? Vždyť i skoro půlka ze současných 16 tam nemá co dělat

Reagovat
HorajzmAmmann

LYNČ PRO ZAVADILA

Reagovat
SuperBanikovec

Totálně!

Reagovat
smazaný uživatel

Kriminalnik

Reagovat
smazaný uživatel

Uličník

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné hovado, se může aj srovnávat s Barošem

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale co udělal? A musel by za ro vyhodit i Messiho?

Reagovat
Posledni Kovboj

za to by musel vyhodit i Ronalda z analni swingers party

Reagovat
Losinho

Na tom je cosi znepokojivého

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

V podstatě nic, asi rozhodčímu něco řekl a hned po žluté zas, tak dostal během pár sekund druhou a pak se na něj chtěl vrhnout a hráči ho drželi.

Pak rozhodčí nastavil 6 minut, ale ze strachu to zkrátil asi na půlku.

Prej je (opět) celej zápas řezali, tak se nasral jak Zavadil, tak fanoušci.

Reagovat
Puskas

To by mohlo být nové rčení: Nasral se jak Zavadil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

Škoda, že to Slovácko nezvládlo s Budějkama, mohlo to být ještě lepší...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Svědík je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni i u nás byli 65 minut lepší

Reagovat
Losinho

Csaplár

Reagovat
Kang & Kodos

Zavadil Klasik. Hodně mě překvapilo, když komentátor říkal, že má teprve druhou červenou v kariéře. Nedivil bych se, kdyby šel hned Proskemu propíchat gumy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já hraju proti těmhle dědkům, co kdysi hrávali třeba druhou ligu a většina z nich je podobně nervních. Nejhorší je, že oni prasí úplně stejně a do čůráků ti taky nadávaj

Reagovat
mayday

Můžu potvrdit. Tady ti důchodci, co hrávali vysoko, místo aby byli nad věcí, tak jsou často vynervovaní jak dorostenci.

Reagovat
Radin

Když mají celej život jen fotbal. Siegl a Matušovič se u nás zase vylili s největšíma tupcema, kteří mlátí lidi. Stačí se podívat, co za lidi se motá kolem fotbalu a kdo tomu fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to vyplodil za sračku?

Reagovat
Baronne

A takovej Bosák u nás jednou prokopnul lavičku

Reagovat
mayday

O Bosákovi tady někdo kdysi psal, že prasil jak starý hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Počkej to pískal Proske? To může opavak pískat zápasy Opavy?

Reagovat
ondrasch77

Klokan - klobouček

Reagovat
PlackaSKS

zavadil a olomouc. to tohle kolo nikdo nepřekoná

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

určitě Jílek

Reagovat
Firkraag

joooooooooooo, trefa

Reagovat
čolo

Reagovat
ondrasch77

Hašek dneska asi na piku

Reagovat
Luc-Luc

to je vazne skoda, ztratit takhle vyhranej zapas, to je na pokuty

Reagovat
zgeroTT

Latal potvrdzuje svoju posratost. 2. najnesympatickejsi trener, co bol v Trnave.

Reagovat
alegre

Bohemka je radost!

Reagovat
Liquid

na té Olomouci není vážně nic co by jí mělo předurčovat na boj o poháry, dnes mizerný výkon, prohrát na rohy 10:0 na Bohemce vést tam 0:2 a odjet bez bodu....

Reagovat
Firkraag

A to jsme jim ty goly venovali. Nevim, co ta penalta, byla?

Reagovat
Liquid

já bych jí taky pískl, přišlo mi to jako úmyslný bránění ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka Po Citizens další super zápas.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bohemak12

Já si to snad oscreenshotuju

Reagovat
smazaný uživatel

Látal traged

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarcik čestný občan Opavy, co? A karma teď pracuje.. Ale škoda, upřímně, tyhle kurvarny bych přál Karviné než Opavě. SFC je oproti umělému projektu alespoň nějaká tradice, byť bez úspěchu.

Takže snad aspoň vyženete škodnou... Smát se vám nebudu, vím, jaké to je mít kundy ve vedení...

Reagovat
Han střelil první

Mě nepřišlo, že by Opavu zrovna proti Zlínu nějak extrémněji zařízli. Každopádně kurvárny nepřeji nikomu. Spravedlivá liga by byl sen.

Reagovat
oli9

Slovácko super....o to víc mrzí ty budějky.... Jinak tak nahoře nezůstaneme vidím to reálně, ale chce to posbírat co nejvíc bodů venku ta hra je parádní tam můžeme obírat vozit body z kamakoli..ale chce to potvrzovat doma což byl minulý rok průser... Reálně by to kolem toho 5 až 8 místa mohlo být ..čas ukáže

Reagovat
oli9

Tak co ta Opava ? zavřou jí tribunu ?

Reagovat
Losinho

Bude nekompromisní podmínka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je Facepack pro českou ligou v FM19? Nebo jsou jen ty mega velký

Reagovat
FruFru

Na českou asi budeš muset použít megapack (na české soutěže můžu doporučit DF11)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
andrew96

Reagovat
doshcz

Škoda že tyhle matadoři jako Zavadil, Matějovský, Baroš .. jsou ty největší kokoti a plačky na hřišti místo toho aby šli mladejm příkladem. Dobře že ho vyloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ti přišlo že plakal, tak bych ho teda nechtěl vidět když je nasraný.

Reagovat
oli9

ne ale stejně jako Baroš si myslí, že si může dovolit všechno...napařit mu flastr na 5 zápasů at se vzpamatuje kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po té červené o tom třeba popřemýšlí jako Bary. Flastr na 5 zápasů za co? Vypadalo to sice divoce, ale kromě nějakého pořvávání přece nic neudělal, vždyť ho k tomu rozhodčímu spoluhráči nepustili. Flastry bych dával za nebezpečné zákroky, ne za projevy emocí bez kontaktu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
oli9

nepsalo tu už náhodou pár lidí že už měl mít redku proti ostravě? neviděl sem ten zápas jen jsem to tu postřehl vícekrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, psalo. Prý chytil (já jsem si toho nevšiml) míč do ruky při výhodě, nebo tak nějak a možná už žlutou měl (nebo ji dostal za něco jiného později). Zápas to naštěstí neovlivnilo.

Jako jo, hraje díky kecům na hraně, někdy i za hranou nastavených pravidel. Ale dávat za to flastry je podle mě nesmysl.

Reagovat
oli9

jenže ono ho nic jiného nejspíš neuklidní ..chápu ,že je někdo temperamentní ale strop někde musí být... prostě ukázat že si nemůže dělat co chce...vždyt se tam na něj sápal jako psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sápal a dostal červenou, tím bych to bral za vyřešené Až ho chytne za dvě kola pod krkem, pak to bude i na flastr, možná se i dočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proti nám mi taky vadil a zanadával jsem si u toho, ale nakonec jsem rád, že tam jsou i takoví hráči (pokud jich není hodně v jednom týmu, jednu dobu to tak bylo u Sparty a to už na mě bylo moc). Přinášejí více emocí a to se mi líbí. Pokud by byli všichni jako třeba náš Jánoš nebo opavský Zdena Pospěch, Kadeřábek (nic proti nim, sympaťáci), ztratilo by to tu jiskru

Tihle Zavadilové, Barošové (ne, nebyl to loket), Matějovští se sice hádají, ale neprasí to jako Hunal, Costa a podobní, takže je to v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni ne. Třeba Hubschman je v tomhle v pohodě. Bohužel ti ostatní si myslí, že jsou nadlidi, protože mají odehráno hodně zápasů

Reagovat
doshcz

jo tak ten nebo třeba Jindříšek sou v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký hráči jsou no. To je asi i povahou. Ale pak tu jsou tací, co se chovají jak hovada. Ne že by ho to omlouvalo, ale třeba Baroš aspoň něco dokázal. Co udělal Zavadil v kariéře krom toho, že odehrál hodně zápasů? Vždyť hrál věčně někde o záchranu a jeho největším úspěchem je fakt jen to číslo odehraných zápasů, což mu dává nějaké právo řvát furt na rozhodčí a o něčem se s ním hádat. Kéž by si rozhodčí vzali příklad ze zápasu Plzně s Antverpami a sázeli jim ty karty takhle pravidelněji za to, že se vzteká. S rozhodčím bych nechal mluvit jen kapitána a to myslím mluvit a ne na něj řvát a nadávat mu. Jinak bych to žlutil, dokud se to nenaučí

Reagovat
doshcz

přesně

Reagovat
čolo

Reagovat
Puskas

Opava podruhé za sebou červená, dají v Plzni hattrick?

Reagovat
Losinho

škoda, že zrovna tam bude Zavadil chybět.. ale třeba aspoň někoho zabije na tribuně

Reagovat
Puskas

Aby ne doma u televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak že nás nazve "Klubem ze západních Strašnic " hlasatel z Bohemians se dá pochopit, ale že to pronese komentátor O2, to už je asi za hranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Tak Slavii nazývá už leta, ne?..

Reagovat
ondrasch77

hlasatel na Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale komentátor O2 by si mohl zachovat nestrannost.

Reagovat
ondrasch77

To asi jo..., ale dneska je moderní (tzv. po Bosákovsku) dělat u mikrofonu bžundu a vymýšlet co nejbizardnější slovní spojení

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Páník, díky za záchranu, díky za loňský podzim, ale teď už si vemte tašku a běžte domů, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Milanek lesti lavicku co

Reagovat
PlackaSKS

když ji leštil posledně, byla to červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
PP

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako udělal dneska špatně demente?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek je jen vyvrcholení sračky, co se hraje od začátku jara. A za co ten dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se oslovují na Spartě, přešlo to ze "soudruhu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Přijeli jsme prohrát. Výkon strašný. Sparta se ani nenadělá na vítězství. No teď nás čeká Slovácko, na které "umíme" a pak jedem do Jablonce, kde taky "umíme".

Reagovat
Han střelil první

Tak snad se kluci moc neunavili... Vysvětlil jim někdo, co znamená zápas na Spartě? Odpustím chyby a nepřesnost, ale to, že na to někteří totálně jebali, to je fakt moc.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos

První poločas ještě fajn, ale ten druhej, to bylo šílený. My jsme hráli údržbu, což se dá pochopit, ale takhle chcíplej Baník jsem ještě neviděl. Jako by měli prostě v píči. My jsme dali dva góly, aniž bysme se nějak nadřeli.

Jinak Plavšič s Kozákem zase k ničemu. Na Plavšiče už jsem vyloženě alergickej, protože pár zápasů se mu povedlo předloni a od tý doby až na pár záblesků nic. Stavět ho místo Karlssona je urážka fotbalu.

Reagovat
kilobyte

Kozák si prostě říká o pozici třetího útočníka. Plavšic je hodně vidět, ale to je jediný jeho "přínos". Přitom v prvních zápasech vypadal celkem dobře. Nechápu, že toho Karlssona tam aspoň nezkouší na závěrečné minuty.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozáka bych natvrdo poslal do béčka, ať dá pár gólů Živanicím nebo co to tam hraje za plívy, a třeba si zvedne sebevědomí. Nebo fakt nevim. Tetteh je užitečnej aspoň z lavičky, Kozák je od začátku sezony úplně ztracenej.

Reagovat
kilobyte

Do béčka a když se nechytí ani tam, tak poslat domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si pliva

Reagovat
Kang & Kodos

Omluva obecnímu kryplovi z Živanic

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rolf

Nechte Plavšiče,lepší levý záložník v lize neběhá.Horší je debilně stavět Kozáka 9 zápasů

do základu a neuvědomit si že sahá Tetehovi max.ke kotníkům.Teteh,pokud dostane důvěru,

tak nemá na hrotu v "KAPRlize"konkurenci.

Reagovat
kilobyte

Neumí pořádně nacentrovat, každý jeho souboj 1v1 končí ztrátou nebo faulem. Slabšího hráče jsem snad neviděl.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
insane

No motat ve stoje nohama nad micem umi dobre. Jinak o nicem nevim. Necha se snadno vytlacit z hriste, centrovat neumi, produktivitu ma prisernou a pri jeho vysce se na nej nedaj hrat vyssi mice, pac ho vsechno preskoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale umíš si představit, že by měl třeba 2 metry a 100 kilo s tím, jak skáče, když se k němu kdokoliv přiblíží? Vždyť ty trávníky by nestihli do příštího zápasu za rok opravit a na Letné by to bylo totálně v háji...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

To jen proto, že už je kolo dohraný Příští víkend jich bude běhat zase spousta lepších. Pár jich bude i na lavičkách.

Reagovat
Spalovač šancí

Bylo vedro, kdo by se dřel

Reagovat
kilobyte

Přijeli na výlet do velkoměsta.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
bobis21

Mám pocit že včera byla nějaká party, protože takhle většinou vypadá zpracování přihrávek když máš kocovinu

Reagovat
Han střelil první

to měli jít radši rovnou z flámu, třeba by někteří ještě byli ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyla, za to se ti mohu zaručit.

Reagovat
bobis21

Já vím, jen říkám že předvedená hra tak vypadala - ta neschopnost zpracovat přihrávku byla úplně jak na vesnici zápasy dorostu v sobotu ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemůžu pochválit nijak Spartu, nehráli jsme nikterak výsostně, protože Baník hrál naprostou tragédii. A to by člověk čekal, že se na Letné hecnou. Jsem to utkání téměř prospal, nuda.

Reagovat
Marv

Půlka super, Mandjeck naprostej top, ale co to bylo ve druhý půlce nechápu.. Už jenom chybělo, že si od té bídy necháme dát na 1:2 a uvidíme drama

Reagovat
Marv

Trávník hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

On opravdu se svou současnou výkonnosti do sestavy nepatří

Reagovat
Zofka

Travnik hlavne potrebuje pravidelne hrat. Po 5-6 zapasech bude dobry. A jak jsem rikal po prestupu. Kazdy od nej ceka nejakou ofenzivni paradu, jenze takovy on neni. On je predevsim pracant. Hodne toho obeha a odmaka, coz neni tolik videt a nejsou to zadne parady.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím běháním bych byl opatrný

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nám ale stačí jeden hráč - Hašek, který je momentálně i lepší. Já myslel, že Trávník přichází jako tvořivý záložník, ne jen jako "pracant".

Reagovat
ondrasch77

Tak ho pošlete na hostování s opcí, my už si ho rozehrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu samozřejmě věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on i na jaře u nás byl často zralý na posazení...

Reagovat
Marv

Impotence útočníků zase šílená

Reagovat
ratusek

Mandjeck fakt dobrý?

Reagovat
Losinho

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, velké překvapení

Reagovat
Marv

To bych neřekl, pro mě urcite ne. Dlouhodobě nejslabší pozice už od dob Huska, tohle je hráč, který má všechny předpoklady do defenzivy, je klidný a nebojí se hrát dopředu.. Škoda, že se zapojil až teď v plné palbě, možná nás to stalo evropskou ligu.. Jestli před ním bude hrát na jaře Kanga s Dockalem, tak to bude jízda ovšem je to jeden zápas, příště může být úplně mimo, ale ze zvyku na tom postu je to zjevení, za mě nejlepší hráč na hřišti, i když druhou půlku už nemohl..

Reagovat
kilobyte

Kdyby před ním hráli Kanga s Dočkalem, tak nestíhá bránit. Protože pochybuji, že by mu jeden z nich nějak výrazně pomohl.

Reagovat
Kang & Kodos

Bohužel jo. Takhle ho můžu zjebat akorát za to, že v tom pěším fotbalu chytl v 70. minutě křeče

Reagovat
ratusek

proč bohužel? další varianta toho nepustit do základu Frýdka.

Reagovat
Kang & Kodos

Přijde mi neskutečně bizarní, že u nás základu hraje frajer, kterej se s náma zároveň soudí

Reagovat
ratusek

tak to je sice pravda, ale pokud na hřišti hrál dobře a neměl to v piči, tak to je dobře. Nicméně otázka je co bude, jestli bude hrát dál v základu, bude se mu dařit a přitom bude probíéhat ten soud.

Ale zase čím víc v základu a lépe hrát, tím lépe se ho zbavíte

Reagovat
Rarášek

A i přesto se za Spartu rve. Jak si organizoval obránce za sebou, burcoval tým .. Hodně se mi to líbilo.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se naši kluci moc nezpotili a jestli někdo vyhazuje Buďu z brány, tak je kokot, Kvasnico...Obrana je určitě větší problém.

Reagovat
lichna.

Tak ono svým způsobem se změna dá opravdu očekávat, když si vezmeš, že Lašty vyloženě čeká na šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Buďa nás xkrát zachránil a Lašty má před sebou max. dva roky...To je zase nakládání s mladými a lá Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Acabaci...

Reagovat
ratusek

Ještě, že jsem byl u vody a neviděl tu sračku. To to vážně přijeli odchodit? Sparta po výletu v Turecku a my jsme nekladli odpor Hráči asi chtějí odstřelit Boba, nebo Bob naordinoval zpičenou taktiku. tak či tak at jde pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěli odstřelit Boba, tak proč by před tím vyhrávali?

Mně se zdálo, že se Baník snažil, ale Sparta fakt dobře napadala, a když to Baníku nešlo, tak asi v druhé půli už rezignovali...

Reagovat
PP

mě vždycky tady pobaví, za co všechno může Páník.. Minule hráči vyhráli, protože věděli, že Páník půjde, teď se prohrálo a zase za to může Páník.. Pár kol zpátky mohl Páník i za to, že Baroš nedal penaltu.. taková schizofrenie místních baníkovců.

Reagovat
bobis21

kdo říkal že může za neproměněnou penaltu?

Reagovat
PP

takto napřímo samozřejmě leda blb, ale v těch komentářích pod zápasem bylo x-desítek odsuzování Pánika a na Baroše ani jeden.

Reagovat
bobis21

což jsou ale úplně jiné věci. To že by proměněná penalta znamenala bod víme všichni, ale jedna proměněná penalta přeci nezmění výkon za celých 90 minut - když se celý zápas hraje špatně, nezapomeneme to přeci všechno kvůli jedné střele. Ten tvůj argument je fakt úplně mimo ...

Reagovat
PP

Promiň, ty s Lichnou a Horajzem jste soudní, zbytek ani trochu. Schválně si přečti komentáře pod většinou vašich souhrnů.. Co čekáte s tím kádrem, že budete hrát o poháry pohlednou hrou a sbírat body jak na běžícím páse? Bobovi se to povedlo ve Zlíně, kde to ale byla souhra více okolností.. např. tak bizarních, že Železník s Poznarem dávali goly. S váma spravil zázrak taky a bodově jste byli loni velký nadprůměr.. proto mě sere, co tady z něj děláte (většina) za kripla.

Reagovat
ratusek

Další blb, co si myslí, jakej je insider, ale ví piču. Starej se o svoje klokany.

S kádrem co máme, se dá hrát lepší fotbal než ta pěší nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normální trenér by na Spartu nasadil běhavé hráče, ale Páník raději konzervativně podrží vítěznou sestavu...Proč nemohli hrát 4-2-3-1 takhle třeba: Budinský - Celba, Pokorný, Procházka, Granečný - Jánoš, Jirásek - Reiter, Hrubý, Azevedo - Kuzmanovič. Nějaké překvapení by to chtělo, ne jasnou čitelnost...Je ostudou, když hraješ s týmem, který cestoval dohromady 6000 kilometrů v týdnu a tvůj tým vypadá jako ten unavenější. Kádr ideální není, to víme, ale těch možností, jak to poskládat na soupeře je i tak dost...

Reagovat
lichna.

To s tím, že by takhle rapidně změnil sestavu a dal tam Pokorného a. Čelbu plus Denise myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, proč nevyzkoušet něco nového na Spartě, kde nemáš co ztratit...Pokornému nějak nevěřím, ale Zio bohužel out, ale stále by měl být rychlejší než Šindy a techničtější taky, Celba se ukázal proti Teplicím v dobrém světle co se týče rychlosti a na Plavšiče by mohl platit víc než Fillo a o Denisovi místo Fleišiho bez formy volám dlouho, když tedy není Helešic. V záloze to chtělo taky zahustit a rychlostní typ na hrot lepší než Smola, který je pomalý...

Reagovat
lichna.

No ok, takhle fotbal nefunguje, ale ve Fifě by to možná šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Za vyzkoušení by to stálo, mohli by si zkusit domluvit přátelák s někým z nižší soutěže z okolí. Ale Pánik by toho stejně moc nevyzkoušel. Třeba si zkusí jinou sestavu na ligu v poháru (28.8., Lanžhot), snad to nenamíchá jen hlavně s ohledem na odpočinek, ten už máme za sebou z Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

To tě ale neprověří Prostě já asi uvažuju jinak, Lichna je jako Páník konzervativnější...

Ano, kdybysme prohráli, tak by se na něj zase snesla kritika za to jakou zvláštní sestavu to postavil, ale ode mně ne, ocenil bych, že se o něco pokusil, prostě někdy je třeba jít do risku a ruku na srdce, my nemůžeme proti top 3 týmům počítát s jasnými body, zvlášť venku, musíme je nějak překvapit, zahrát skvěle a mít i trochu štěstí, prostě nemáme co ztratit, jen si můžeme získat další respekt. Chtěl bych, aby mi bylo vysvětleno trenérem, proč, když už v základu je naše mužstvo běžecký slabší, tak ho ještě oslabuje Smolou na hrotu, který prostě v tomhle nevyniká, proč radši nezhustit střed a dát na hrot běhavého Kuzmu? Když ví, že Fleiši z nějakého důvodu zatím dělá v sezóně příliš hodně chyb, tak proč nezkusí něco nového? Helešice si nechal odejít, tak tam zkusím atleta Granečného, když Hanousek není u Sparty taky ničím jiným než atletem...Celba proti Teplicím rychlostně v pohodě stíhal, Fillo někdy vymýšlí směrem do defenzivy naprosté šílenosti, tak proč by neměl dostat šanci Pepa...

Mě prostě strašně štve taková ta čitelnost Baníku pod Páníkem a nikdy se to neposouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

*nikde se to neposouvá.

Reagovat
lichna.

Nejsem konzervativnější, ale tolik změn, ještě s hráči, které jsi jmenoval mi prostě příjdou jako nesmysl..

Takové změny po dvou vyhraných zápasech by ti podle mě neudělal žádný trenér..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam toho Smolu nedal kvůli standardním situacím, že by to tam mohl klepnout, když jako útočník zatím nezklamal a my už občas nekopeme rohy ve dvou do prvního obránce

A jak píše Lichna, tolik změn kolik píšeš po dvou vyhraných zápasech by se v případě porážky špatně vysvětlovalo (i když by se mi některé líbily). Ale pokud by tam dal i toho Pokorného a prohráli by, byl by v kontextu těch vyhraných zápasů a obměnou půlky sestavy považovaný za blázna. Jasně, takhle tam jel i s vidinou prohry, ale pro něj bylo asi důležitější, že neriskoval ten náhled na sebe jako na blázna, který po dvou výhrách překopal tým.

Nebráním ho, jen se ho snažím pochopit. Taky myslím, že se směrem dopředu neposouváme, spíše nám stárnou hráči (i ti nadějní, i ti na sklonku kariéry, za které bude třeba zase hledat náhradu) a ujíždí sezona.

Reagovat
Kang & Kodos

Plavšič se pohlídá sám, tam je úplně jedno, kdo se na něj bude koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

V letošním roce je to bodový podprůměr plus mizerná hra (až na pár světlých výjimek). Proto to chce změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jim to nevysvětlis, to už nestojí ani za tu námahu...

Reagovat
PP

tak uvidíte no.. Ale máte přehnané nároky a po pár nepovedených zápasech by jste byli schopní hnát i Guardiolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Baroš nedal penaltu a kvůli tomu nemůžeme chtít odchod Pánika, který s týmem hraje vesnický fotbal?

Reagovat
Zofka

Hitprda. Tyhle body se budou hodit. Mel jsem letos strach z obrany a docela drzi. Dnes mela Bolka snad 1000 rohu a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý hraje ok?

Reagovat
Zofka

Plechaty zatim ok. Na Spartu to zatim neni, ale po x sezonach, kdy Sparta nedela extra slavu a nedari se ji, si myslim, ze ten kluk na to bude mit. Jen musi hrat a hrat. Je lepsi nez Jugas. Celkove by Spatra po teto sezone mela vzit Lishku a Plechatyho a potavit to na nich. Hned zazrak neudelaji, ale dalsi sezonu budou dobri. Otazka je jestli to rosknout nebo zas hrat s overenyma posilama a stejne prd z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to každopádně za míň peněz než je opce na Hancka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas odehrál nejlepší zápas zatim asi. Obrana vypadá že drží, ptž se nás drží i štěstí docela. Dnes to neplatilo, Boleslav se do šancí moc nedostávala. A Plechatý je a bude dobrej určitě zajímavaj hráč

Reagovat
ondrasch77

To bylo spíš nemohoucností Bolky v zakončení, obrana nic moc...

Reagovat
ratusek

Tak poletí Franz teď nebo až po Zlíně?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát si dnes nezaslouzili. Výborný výkon Nguyena

Reagovat
smazaný uživatel

a poctvrte o gol

Reagovat
ratusek

tak na to sere pes. ikdyby ste prohráli desetkrát o gol, tak stejně bude 0 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasne..

Reagovat
Figi

Bud v klidu. Straka urcite nepoleti i kdyby se prohralo ve zline a i v teplicich.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bral jsem to jako velmi důležitý zápas pro celou Spartu, tři zápasy jsme nedokázali vyhrát. Ale ještě než budu hodnotit hráče, musím dnes především pochválit fanoušky. Moc radosti jim zatím neděláme, a přitom oni dnes byli důležitý parametr pro to, abychom utkání zvládli. Vsadili jsme na sestavu, která odpovídala typologií hře Baníku, i proto nehrál Kanga. Takže jeho absence nebyla nic osobního, ale sázka na jiný způsob hry, abychom nespoléhali pouze na jednoho hráče. Radost mně udělala stoperská dvojice, to je pro nás klíčové, velmi dobře zahrál Mandjeck. Ano, bez Kangy jsme nebyli tak silní na míči a chyběla někdy i větší kreativita, ale domnívám se, že na dnešního soupeře tento způsob hry platil," řekl po utkání sparťanský kouč Václav Jílek.

(pro ty, co by mohli přehlédnout expresku)

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra fajn, i když to byl herně asi letos nejslabší soupeř. Jinak atmosféra velmi slušná, jestli si na něco letos zatím nemůžeme stěžovat, tak jsou to právě návštěvy a support. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdechlina Páník ven!

A.C.A.B.

Reagovat
didosh

Reagovat
Mirek na tenisu

Páník

Fanoušci Baníku na Letné

25 zadržených Rowdies Baníku (ostuda Ostravy)

Reagovat
jiriczeQ

Milan Petržela včera nejlepší individální výkon, jaký jsem u nás kdy viděl..

Reagovat
jany kozak

ako hral Hancko?

Reagovat
Kang & Kodos

Moc práce neměl, ale byl docela dobrej

Reagovat
Pyroman

Dost slušný, laťka na dobrej výkon stopera je u nás po posledních zápasech hodně nízko, ale vypadal hodně slibně. Jistota na míči, žádný kiksy, souboje se Smolou uskákal solidně, rychlostně taky dobrý. Jestli bude schopnej tohle udržet, bude stoprocentně v základu.

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát Diop si ho tam na konci povodil, ale oproti tomu, co předváděl první poločas Uroš, to nebylo nic

Reagovat
Posledni Kovboj

Uros ty vole mne to prijde, ze je na tom hristi uplne nestastnej. Az mu u nas vyprsi smlouva, tak se stahne do ustrani a bude se zivit rybarenim.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě ho je kolikrát líto. On je schopnej hrát hodně dobře, ale skoro každej zápas má takový stavy, kdy třeba zapomene bránit nebo kopat placírkou na pět metrů

Reagovat
Posledni Kovboj

u nej to fakt musi bejt v hlave, podle me ma Kretinsky jeho rodinu pod zamkem nebo neco takovyho.

Reagovat
kilobyte

A nebo ty jeho výběhy, kdy dvakrát výborně předskočí soupeře a potřetí se ani nedostane do souboje.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JeséRodriguez

+ dobrá rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

skvely, technicky je uplne nekde jinde, nez ty ostatni dreva u nas

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

na pomery nasi obrany naprostej luxus

Reagovat
Hokaido

Mně přišel s Mandjeckem asi nejlepší na hřišti. V životě bych netipoval, že je mu 21 a hrál za nás druhej zápas.

Reagovat
Raylan

Jo, mimo techniku, kterou má výbornou, tak mi přišlo, že si to dokáže i dost organizovat a mentálně vypadá úplně jinde, než zbytek našich stoperů.

Reagovat
wjillm

My ho zkušeně stáhnem mentálně dolu, to se nenosí, aby u nás byl někdo psychicky v pohodě

Reagovat
Neon

I Mandjecka, ten když měl čas, tak si při zpracování pohrál s míčem a dělal parádičky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ratusek

Krmelec totálně v piči a Vrba je tam asi vypičuje všechny. No Slavia si ten titul může prohrát jedině sama a hraje se teda jen o 2.místo a dál

Reagovat
montaigne33

Plz byla v 2.pol. mdlá, pomalá, nudná= jasně horší (v nastavení sice 2tutovky...) ale tímto způsobem/ kvalitou hry nemohou pomýšlet na top 3... natož na titul...

Reagovat
exse

S Vrbou by měla dělat rozhovory jen ta pipinka, na ní je vždy hodnej a odpovídá normálně i na dementní otázky.

Reagovat
monty25

Po Slovácku teda moc hodnej nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Hnus, hnus, hnus. Neporazit tyhle Teplice je k smíchu a Vrba by to asi měl odskákat.

Reagovat
KingMaster13

Jako je to furt jeden z nejkvalitnějších trenérů u nás ale neporazit Teplice a ztrácet na nás po 6 kolech 5 bodů je dost na hovno vzhledem k tomu jaké máte ambice. Navíc neuspěl ani v pohárech, chce to změnu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě jsem zpětně koukal na toho Zavadila, solidní magor. Tam nebýt ti hráči, tak má na krku vraždu.

Reagovat
Losinho

taky, lepší než jsem čekal

Reagovat
ratusek

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kaspar

Fanoušci Baníku si naopak na sociálních sítích stěžují na "brutální" zásah policie. Podle příznivce s přezdívkou Trevorinho FCB těžkooděnci na tribuně mlátili obušky i "bájné děti na tribunách". Na Twitteru také koluje další informace od fanoušků o dítěti, které "zkolabovalo po slzáku" či "ženských s rozbitýma hlavama".

l

Reagovat
db18

na aktualne?

Reagovat
Kaspar

Blesk

Reagovat
db18

Každopádně by mne překvapilo, kdyby policie nic takového neprovedla. Na nás tam vyběhli hrozný inteligenti...

Reagovat
Kaspar

ja to spis posilal kvuli Trevorovi

Reagovat
rufus

Vždyť je to skoro na všech stadionech stejný. Banda tupých policajtů, často sami provokují a čekají na první záminku, aby si mohli pořádně bouchnout do co největšího počtu lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale včera to byl extrem, zvláště když byl tak dlouho klid.

Kdyby rezali nás, tak to ani neřeším, ale pičo sám sem viděl, jak obuskem a následně peprakem jebali i do děti, ženských a normálu...

Takhle nadrzenou PČR sem teda neviděl hodně dlouho

Reagovat
rufus

Nejspíš neměli možnost dlouho někoho zbít, tak se teď potřebovali vyřádit. To musel být interní souboj o službu, kdo bude moct smět v neděli na fotbal.

Každopádně, co musí mít ty gumy v hlavách, když zaútočí na ženský nebo děti..

Reagovat
frankiefcb

Rozkaz zněl jasně. Nebyl čas ptát se, kdo je kdo.

Reagovat
ACSMan

Nesmí zůstat nedotčena osoba s brašnou.

Reagovat
Uwe háže buly

Ou

Reagovat
Marv

No bájní acabi, ale když je člověk vidí, tak se dá věřit i tomu..

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

a jednorožce v sektoru neměli ?

Reagovat
dadoprso

Takže nějaký hodní kluci z Ostravy tam první udělali bordel a když tam naběhli stormtroopers, tak se hrdinně schovali za holky a děti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

Co, k tomu říct... nejslabší Teplice za x let a takovej výsledek. Krmenčík naprosto trapnej, Hlouška by měli rovnou zastřelit.

Za stavu, kdy vedeš o gól a dostáváš bídu, tak oslabíš střed zálohy a pošleš tam druhýho útočníka... strašně moc chyb opět.

Jsem zvědavej, co Vrba. Fakt nevím, co teď dělat. Jestli ho vylejt nebo mu dát důvěru, ale něco by se stát určitě mělo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vrba je vyhořelej, podle mě potřebuje nějakou novou výzvu. Baník by asi dával smysl.

Reagovat
KingMaster13

On potřebuje nějakou velkou výzvu a udělat z Baníku adepta na titul by výzva byla. Navíc mi přijde, že v Plzni se nemusí i se Šádkem a vzájemně si lezou na nervy.

Reagovat
ratusek

Jemu končí smlouva a pro Plzeň slepá ulička. Bud ho vyrazit po podzimu a nový trenér bude mít půlroku čas , ale budou platit 2 trenéři, což ti kolenovrti nebudou chtít. Nebo ho nechají do konce sezony, tým nebude ani stagnovat, ale zhoršovat se, ale zabijou tím i další sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Baník možná, ale spíše sparta. Ale mám pocit, že do takového úkolu se mu už ani nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

My potřebujeme někoho, kdo bude pracovat s mladými a to Vrba není.

Reagovat
ratusek

Baník ne, jak píše kolega, my potřebujem prosazovat mladé. To Vrba nedělá. Mají megatalent Šulce, ale hraje Hořava, pro příklad.

Reagovat
db18

To střídání ve středu zálohy taky nechápu, ještě k tomu, když tam zůstane Hořava... a taky nechápu, že byl Procházka u juniorky, když pak na lavičce v Teplicích nemáme ani jedno CM...

...no a když už, tak měl za Janoška přijít taky někdo ze zálohy, aby na podhrot šel aspoň Kopic.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje za juniorku tak to má asi svůj důvod zvlášť po Slovácku, navíc mít 3x SZ v sestavě a další mít na lavičce asi taky moc nepodporuje tvoje spekulace o odchodech nebo jako 2 krajní beky mít nemáme a 4 střední záložníky v 4-2-3-1 případně 4-4-2 ano?

Reagovat
db18

Já to beru podle Vrby... za normálních okolností bych pryč poslal Hořavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne. V něm problém nevidím, hlavní je momentálně špatná práce všech krajních hráčů jak v nábězích, rychlosti a provedení finální fáze.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak do repre pauzy je tam Opava a Příbram, nic lehčího na uklidnění a rozehrání už tam bejt nemůže. Ale když si vzpomenu, jak expresně letěl Koubek nebo Uhrin...nebejt to Vrba, tak už by mu Šádek sbalil tašku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Je to jak u nás se Šilhavým, za vše mu poděkovat a propustit ho. Ovšem my tenkrát měli na výběr Trpišáka u vás nevím jaká náhrada by se mi tam hodila. Za mě by byl nejlepší asi Jožka a nebo možná by se mi líbil i někdo popřípadě od vás z juniorských týmů. Však jsem někde četl že máte talentované trenéry.

Reagovat
Blasphemer

Jožka ne... momentálně bych to viděl na Svědíka a nikoho jinýho. Pokud by teda Vrba měl končit. Byl by to sice krok do neznáma, ale žádnej dinosaurus nás stejně nespasí, musí se zkusit někdo takovej... když už by teda na takovou situaci došlo.

Reagovat
KingMaster13

Však Jožka mi progresivní přijde dost. Svědík hraje na brejky, to by se vám nemuselo vyplatit ale určitě taky možnost. Alespoň bychom viděli jak se mu povede ve větším klubu. Jinak pak jedině ten budějovickej Horejš. Prostě progresivní trenér s myšlením hlavně.

Reagovat
dinss

Za Horejše.

Reagovat
KingMaster13

Já s ním četl ten rozhovor tak se mi hrozně líbilo to jeho myšlení. A i v lize se mi líbí jak se prezentují. Sice teď dostali nálož od nás ale protože si to s náma chtěli rozdat na férovku no a dojeli na to. Ale rozhodně trenér se kterým bych do budoucna počítal

Reagovat
dinss

Určitě ale asi by byl (i pro něj) nějaký meziskok v Bolce, Jablonci...

Reagovat
KingMaster13

Asi teď hned by to asi nebyl nejlepší nápad. To samé měl Trpiš, taky šel ze Žižkova přes Liberec aby se ukázal

Reagovat
dinss

Tohle by se nám prostě nemuselo vyplatit a i jemu by to nemuselo dávat smysl. V Budějkách má dobrou pozici a asi ho v tom, jak hrají klub podporuje.

Reagovat
KingMaster13

Jen ať se tam ještě 2 roky vytrénuje. Je pravda, že vyhodit Vrbu je sporný protože nikdy nevíš jak se jeho náhradníkovi povede. Zase ale by bylo lepší ho vyhodit teď a ten náhradník by si mohl připravit tým na budoucí léto a boj o poháry. Vrbovi vyprší kontrakt a nejspíš mu vaše vedení ho neprodlouží i tak takže by to bylo zbytečné. Problém je ta náhrada. Teď mi smysl dává jen ten Jožka, popřípadě Svědík a u nich nevím jestli by byli ti praví. Jen ten Jožka si myslím že by mohl být trefa do černýho popřípadě Gula. Svědík hraje na brejky a moc mu nevěřím, že bude úspěšný někde výš.

Reagovat
Mirek na tenisu

Svědik. Já proti němu nic nemám, ale proč mu tady mnozí, hlavně Baníkovci, staví gloriolu? S Baníkem hrál do vyhazovu solidní fotbal. Pak Bolka, Jihlava, Hradiště....nikde propadák, ale zase žádná hitparáda. Určitě by mu slušelo angažmá v klubu a ambicemi. Ať je to klidně Pilsen, pak se uvidí zda je takový formát.

Reagovat
dinss

Bud Svědík a nebo Gula. Možná bych zkusil Lavičku.

Reagovat
KingMaster13

No vidíš Gula na něj jsem skoro zapomněl. U něj je problém akorát že když hraje v 10 tak hraje furt hurá fotbal na což dojela Žilina v pohárech. TO jediné jinak trenér fantastický

Reagovat
dinss

Otázka je, jestli by šel od repre...

Reagovat
Selänne

Lavička momentálně vede polskou ligu, ten by určitě nešel.

Hlavně se nabízí otázka, jakým směrem se chce Plzeň ubírat. Sázka na Uhrina, Pivarníka ani Koubka nevyšla, proto nesmí být změna trenéra uspěchaná.

Reagovat
Blasphemer

Lavička byi nevadil. Navíc je to plzeňák.

Reagovat
monty25

Nejslabší Teplice za x let... Totéž se ale dá říct o Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přechod na rozestavení 4-4-2 může být do defenzivy dobrá varianta navíc když ti tragickej Krmenčík za celej zápas nevyhraje s krajním záložníkem jedinej souboj a sklepává balony pro soupeře naprosto logická varianta s tím že si pomůžeš nákopama a Chorý něco podrží. Za stavu 0:1 se nabízelo jedině střídání přímo za Krmenčíka což by ale nejspíš ukončilo šance na vstřelení pojišťovacího gólu.

Reagovat
db18

No, jsem zvědavý, co se teď u nás bude dít... Koubek remízu v Teplicích naposledy odnesl, DUmlovi nepomohla ani demolice Dynama a stejně taky odnesl vypadnutí z pohárů vyhazovem... nicméně Vrba má poslední rok smlouvy a nemyslím si, že by ho vyhodili (maximálně uvolnili ochotněji v případě zajímavé nabídky... dál ale ani nečekám, že se smlouva bude prodlužovat).

Ohledně hráčů počítám s tím, že řez kádrem odnese Procházka, který hraje jen za Bčko, i když dnes v Teplicích nastoupili všichni zdraví středoví hráči najednou v základu a na lavičce tak nikdo na tento post nezůstal... Pak se nabízí ještě odchod jednoho stopera a jednoho krajního beka... ale koho? Pokud nepřijde nabídka ze zahraničí na někoho, tak myslím, že to padne na Pernicu a Havla, pokud nabídka přijde, tak by mohla být na Řezníka a Hejdu a klub by je asi v současné situaci i pustil...

Dál asi připadá v úvahu odchod jednoho křídla, tam to zatím tipuji na Kovaříka... Kopice s Kayambou pouštět nebudem a Pišta přišel teprve nyní.

...na hrotu bych pak osobně nic neměnil, maximálně pustil Krmenčíka do zahraničí, pokud by byl zájem, jinak jsou podle mne tři hráči tak akorát, i když z poháru asi na podzim zase vypadneme. Všichni mají docela problémy se zraněními, takže tam by to na škodu být nemělo.

(je to pouze zamyšlení a konstatování bez promítnutí jakýchkoli osobních preferencí)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč odstřelit Procházku? Já myslel, že hrál minulej rok solidně a navíc byl dost produktivní...

Reagovat
Blasphemer

No, jak kdy. Ale v důležitých zápasech většinou potáhl, takovej Zmrhal style. Na odstřel by ho byla rozhodně škoda, i když nejsem jeho největším fanouškem.

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Má dobrou střelu a je dobrý dozadu, ale dopředu je do kombinace skoro nepoužitelný, navíc teď nastupuje jen z Bčko (a když nejel dneska do Teplic, když na lavičce nebylo jediné CM, tak je to asi jasné).

Reagovat
Blasphemer

Kovařík musí zůstat. Jako alternace na LB bude lepší než ten židopolskej kripl. Dneškem už mě fakt nasral, doba hájení skončila, ať už táhne do béčka.

Reagovat
db18

Já neviděl celý zápas, ale když fauloval, tak to asi jinak řešit nemohl a u vyrovnávacího gólu hráče měl...

Reagovat
Blasphemer

Celej zápas dozadu hořel. Dopředu nula nula prd, jako obvykle. Už mě fakt nebaví, kdyby mu bylo dvacet, tak neřeknu nic, ale přišel jako hotovej a zkušenej hráč ze zahraničí... když to srovnám třeba s tím, jak se adaptoval Hubník, tak jsou to úplný nebe a dudy.

Reagovat
dinss

Reagovat
Sosi

Tak Hubnuk taky horel a byl zralej na vyhazov... To az potom zmoudrel.

Reagovat
smazaný uživatel

hubnik byl okamzite jejich nejlepsi stoper..

Reagovat
ratusek

No co si pamatuju, tak ho vyhazovali a modlili se at nehraje. Ale pak se nějak vzpamatoval

Reagovat
ratusek

Židopolskej kripl? Joo Hloušek

Jo ten je příšernej

Reagovat
Losinho

Mně přijde zoufalej už od zápasu s Olympiakosem, u televize jsme nad ním všichni kroutili hlavou a druhej den všude čtu, jak byl super. Škoda ho.

Reagovat
Blasphemer

Já od takhle zkušenýho hráče, co navíc prošel Bundesligou očekávám okamžitou výkonnost. Max. dva zápasy na rozkoukání a pak musí hrát jak z partesu. A zatím je horší než nějakej junior.

Reagovat
Losinho

Jj, to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to psal hned, ze je uplne zoufalej. Podle me nedal jeste ani jeden normalni centr za vsechny ty utkani dohromady.

Reagovat
dinss

Vrba už je asi vyčpělej a týmu nemá co dát. Tuhle sračku hrajeme poslední dva roky (bylo pár výjimek). Svědík ze Slovácka by se mi líbil ale jinak mi asi nikdo jiný nenapadá...

Nemyslím si, že by v kádru mělo dojít k tolika změnám. Odejde asi jeden ze stoperu, Kovařík a nejspíš Procházka...

Naopak si myslím, že potřebujeme posílit nějakým zvučnějším jménem.

Reagovat
db18

Mne by se líbil asi Weber z Bolky, nebo dvojice Holoubek - Svědík. Ale jinak prý zkoušíme Ševelu.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně ne Slovák ty vole.

Reagovat
dinss

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

tak za takeho Gulu by si bol este rad, ale Sevela by ti slovakov asi zhnusil este viac

Reagovat
Han střelil první

Divil jsem se, že Ševelovo jméno tu ještě nepadlo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Ševela, s ním byly spojovány už obě S a teďka Plzeň

Reagovat
ratusek

Ševela je zoufalej, to už se jim může vrátit Pivarník

Reagovat
dinss

To je ten, co byl vyhozen ze Slovanu? Ten by asi nemusel být špatný. Ve Slovanu měl výsledky... U Jožka bych se bál jeho nevyrovnaných výkonů a je otázka, co by z něj udělal větší tlak než na který je zvyklý. Holoubek si větším klubem už prošel a hraje koukatelný fotbal + zapojuje mladý pušky. Svědík by se mi taky líbil a jak psal KingMaster, dobrej by byl i ten Horejš.

Reagovat
Kang & Kodos

Měl výsledky v lize s takovým kádrem, že titul by tam udělal i urbis mixovanej s raráškem. V Evropě totálně shořel nad mistrem 50. ligy v Evropě (podle koeficientu)

Reagovat
dinss

V Trenčíně určitě neměl takový kádr..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Trencin mal vo svojej titulovej sezone hracov ako Simon, Lobotka, Kalu, Bero, Wesley ci Van Kessel este aj Rabiu vo forme bol delo, ale teraz v Slovane je to slabota

Reagovat
KnoxXx

v Trencine len zlizol smotanu po tom niekolkokrat spominanom Gulovi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
stas87

Ševela nereaguje na priebeh zápasu, len stoji pri čiare a pozerá sa na hru. Sezónu by odohral najradšej s 13 hráčmi. Aj jed mal Slovan 15+ náskok na druhého, tak nikoho mladého nevytiahol a nedal hrať. Radšej mu hrali drahí pokemoni..a tak ako boli loni všetky tímy tragické za Slovanom, rovnaku pozíciu môže mat Slavia tuto sezónu.

Reagovat
dinss

A Gula?

Reagovat
stas87

Vyhovuje mu pôst trénera 21ky, nemyslím si že sa bude chcieť vrátiť rak skoro do klubového futbalu. A ani mi nepríde ako tyo člověka, co by nahanal za každu cenu peniaze. Aj rak si myslím, že s ním rátajú v buducnu ako s trénerom acka. Plzeň v súčasnosti pre neho nie je atraktivnym klubom. A starší hráči bez potrebnej výkonnosti by mu hádzali polena pod kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

pre toho ostava priorita 21ka niekde v rozhovore aj spominal, ze mal zaujimavu financnu ponuku z timu 1. belgickej ligy, ale odmietol

Reagovat
ratusek

Tvl Ševelu fakt nechceš

Reagovat
KnoxXx

Sevelu RIP Plzen

Reagovat
stas87

Krmencika budú chcieť maximálne v Turecku či Rusku.

Keby prišla ponuka z Trnavy na Procházku, pustila by ho Plzeň?

Reagovat
KingMaster13

Kdyby přišla rozumná suma tak by v Plzni byli momentálně za takovou nabídku asi vděční a Krmelec taky, protože by si vydělal. A jelikož má rád automaty tak ty prachy do budoucna potřebovat bude

Reagovat
Kaspar

Krmelec rad macka? slysim prvne

Reagovat
KingMaster13

O tom mi řekl kamarád z Vlašimi, že když tam byl ještě tenkrát na hostování tak museli jeho výplatu posílat jeho mámě protože on to byl schopný za 3 dny naházet do automatů

Reagovat
Kaspar

tak on je od pohledu jednoduchy, ale ze az takto

Reagovat
KingMaster13

Mě to taky překvapilo Proto říkám ať si někde vydělá, bude to potřebovat

Reagovat
Kaspar

mozna uz toho nechal, kdyz se zatim dal na mnozeni

Reagovat
KingMaster13

Tak manželka ho asi dost krotí

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, ta ho kotí tak moc, až na ní napsal nehodu

Reagovat
KingMaster13

Tak žehlí za něj průsery ale umím si představit, že začátkem měsíce přijde s obálkou a tu musí hned hezky odevzdat a za dobrý chování pak dostává od ní kapesné

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Beztak ve Vlašimi Krmenčík maty nehrál, to ona.

Reagovat
Kang & Kodos

U automatu seděl, ale nemačkal!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec maty nehrál, a částka, co tam naházel, vůbec neodpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

krotí

Reagovat
Kang & Kodos

To ale tenkrát nebylo moc otoček.

Reagovat
KingMaster13

Nebylo ale lecco to o něm vypovídá

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Možná i Belgie... a myslím, že Procházku pustíme i bez dobré nabídky.

Reagovat
Miguel19

V útoku může jít Chorý do prdele.

Reagovat
Losinho

Místo Kovaříka spíš Ekpai ne?

Reagovat
db18

Toho ani uz neberu jako soucast kadru, navic jeste neni zpet po zraneni

Reagovat
Losinho

Aha, takže oba Ekpaie by Zlín určitě bral a Kovařík si klub taky najde snadno, nebude problém se jich zbavit, ale nevím jestli bych spíš neposlal do háje jiný křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pujde urcite, to je traged vsech tragedu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, souhlasím teda max s tím Vrbou v prvním odstavci a pak Procházkou. Ty odchody..těžko půjde ven Kovařík když je to spolu s tragickým Hlouškem skoro jedinej ofenzivní levák v týmu. Z hráčů co přišly těžko někdo odejde, max Janošek další sezonu ve Slovácku. Z obrany neodejde nikdo, ti hráči prostě budou mít smůlu a budou sedět. Řezníka u nás nikdo nekoupí s jeho smlouvou a na zahraničí už je pozdě. Nevím jak by si chtěl posílat pryč stopera když Hubník zatím fandí na tribuně, tudíž máme 3, odchod je na pořadu až v zimě pro někoho ze stoperů. Havel ani náhodou když teď hraje základ líp jak Řezník. Odchod přichází v úvahu jedině pro Procházku, Herce, a míň pravděpodobně někoho z útočníků. Ono to nebude tak divoký. A k tomu Koubkovi, byl to jedinej trenér u kterýho ta hra za něco stála (pak ještě skvělá defenziva Krejčího) a zlomil mu vaz jeden zápas v pohárech a 2 zápasy v lize navíc Šádek tenkrát někde přiznal že nebýt Tel Avivu tak je tu Koubek možná dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Pista i Herc ani nemuzou jit hostovat, kdyz jsou u nas na hostovani.

Havel ted zacal hrat zaklad, tak snad mu to vydrzi. Mel by jt bud Hlousek nebo Kovarik, protoze jsou proste stejny. Pernicu bych taky pustil. A v zaloze se obavam, ze to odskace Janosek.

Reagovat
db18

Ono to nějak jde... Bayern pustil na hostování Usamiho i když hostoval u nich... Ale i to je důvod, proč jsem je nepsal, jinak bych to čekal - hlavně i Herce. Janošek bude brán jako náhrada za Hrošáka, tak snad zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže momentálně hrajeme o titul s Jabloncem

Reagovat
mickey mouse

"fanoušci ale rovněž házeli do lidí sudy s pivem ze stánku"

Reagovat
db18

Na Spartě je Staropramen, ne? Takže je to zavádějící info.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste házeli jen kelímky. To znamená, že jsou zase o krok před váma.

Reagovat
Puskas

Měli pivo zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice si o to už pár let koledujou, ale letos to už asi přijde a budou hrát o záchranu až do konce.

Reagovat
Hokaido

Dokonce by mi ani nechyběly... Strašně nudnej klub poslední léta.

Reagovat
run

po tom těžkým losu trochu zavádějící. ale jen dvě prohry, zápas k dobru a v tabulce pravdy -1 je staví i před Spartu. chce to ještě chvíli času pro tyhle soudy

Reagovat
Spalovač šancí

Vrba potřebuje změnu prostředí. Prospěla by mu úplně stejně jako Petrželovi. A Krmenčík taky. Mohl by Tvrdík opět poslat do Plzně nabídku: takových 8 mil. Kč + Yusuf by mohlo odpovídat.

Reagovat
dinss

Jojo

Reagovat
Spalovač šancí

Se nesměj. V zásadě by mu to zachránilo život, jinak spěje na šikmou plochu

Reagovat
dinss

Jojo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si vtipnej?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Hokaido

Chachaři se zase předvedli.

Reagovat
čolo

Reagovat
doNny

za to fízlové s pepřákem mezi ženy a děti vůbec

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
oli9

jj benga to tam jen tak naházeli co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, házeli, o tomhle opravdu nemá cenu a zkoušet polemizovat.

Reagovat
oli9

ok já tam nebyl , vím o tom hovno...

Reagovat
Hokaido

Zase vám ubližujou, vy máte fakt strašnou smůlu.

Reagovat
HorajzmAmmann

A proc by pri kazdem konfliktu mohl za vsechno fanousek? Jakoze hasic nebo poradatel je automaticky ze hry a neni kokot?

Vzdycky pri kazdem konfliktu za VSECHNO muze jenom fanousek, ze?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

podobnost mezi fotbalovými fanoušky a romskými spoluobčany čistě náhodná

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ti příjde normální, že SPJ řeže i ženské a do dětí stříká pepřák, tak ti gratuluji, jsi ještě větší blbec, než jsem si myslel.

Reagovat
Puskas

Asi jak to říká sapér Vodička: "Vinnej, nevinnej, berte to po řadě."

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vy si z toho někteří děláte prdel, ale jak už sem psal, kdyby řezali nás, tak to už tak nějak i bereš, ale když tam nastoupila SPJ, tak to brala jak v 89 na Národní tříde.

A co byl upřímně pro mě šok, že fízl to bral hlava nehlava a jebal i do těch ! dětí a žen.

Že se tak dělo je pravdou. Jsou fotky, kdy děti (ty bájné !) museli vyhledat ošetření po nesmyslném zásahu pepřákem od PČR.

Reagovat
Puskas

Nedělám, prostě jen píšu, jak to asi bylo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Hlavně si to uvědom, až půjdeš příště k volbám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas zkoušíš mongole s politikou?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
iamek

Klasika. Delaji bordel vše ok a pak jak je zásah, tak klasické ženy a děti! Česky fotbal pro fanoušky!

Reagovat
smazaný uživatel

My děláme bordel všude? Kdy? A byls tam včera? Pokud ne, tak nepiš blbosti...

Reagovat
iamek

Nepisu, ze děláte bordel vsude.

Reagovat
negrles

No tak když napíšeš klasika, tak je to jako bys napsal porad nebo všude, ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

To jsou dementi samozřejmě taky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

To jsi ty co mel.loni 35/35?

Evidentne jako.jeden z mala vis, o cem pises

Reagovat
doNny

To byl myslím chlup, jemu všechna čest. Já měl doma vše, pohár a ligu výjezdy větší půlku z nich...ale jinak ano, aktivní s výjezdy jsem od 08

Reagovat
HorajzmAmmann

Takze

Reagovat
smazaný uživatel

zastavat se tech mrdek policejnich..

Reagovat
smazaný uživatel

Co o tom víš, ty dýně?

Reagovat
lichna.

To ty taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Adrenalin, pico.

Reagovat
negrles

Retard alert

Reagovat
ratusek

Ten Zavadil.

Udělat to Baroš, tak to řeší všichni ještě 2 týdny. Vyjadřuje se k tomu tv, odborníci, a třeba zase i ta piča Vymětalíková ale jelikož je to jen Zavadil, tak ticho po pěšině.

By mě zajímalo, jak to pak ypadalo v kabině, jestli vychladl a jestli na něj vůbec někdo promluvil. snad se Šulc nedíval

Reagovat
oli9

ale bude se řešit, doufám že dostane 5 zápasů stop a ustřihnou mu ten copánek

Reagovat
lichna.

Hele mě to třeba pobavilo. Moji láskou k němu se netajim a tohle bylo super.

Reagovat
frankiefcb

Ale určitě bych to neviděl na 5 zápasů. Ty dva jsou akorát. Prostě bouchli saze no.

Reagovat
ratusek

Tak jako já to taky chápu a je mi to i sympatické, protože ti rozhodčí jsou zoufalost. Ale snad se to bude řešit jako u Milana

Reagovat
Puskas

Tak ten amok byl přes čáru, vidím to tak, že dostane nejméně 3 zápasy a rozhodčí jen napomenutí, pokud pískal špatně.

Reagovat
Losinho

Však se to řeší v médiích i tady

Reagovat
ratusek

Tak tady je to jasný, když je tu samej insider a influencer ale čekám vyjádření ty krávy Vymětalikový a nějaký přirovnání k vrahům atd

Reagovat
Harakan

Solidní komplex.. congratz.

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

To je křeč panečku.

Reagovat
HanzBP

To už určitě někde na Twitteru bude. Ona má snad nějakou úchylnou potřebu se vyjadřovat ke všemu a ke všem.

Reagovat
iamek

Reagovat
matZz

a nebude to třeba tím, že lidi jako Vymětalíková Zavadila vůbec neznaj?

Reagovat
ratusek

no právě tvl

Reagovat
mistr129

To je odpověď na tvou otázku, když to udělá stokilovej padesátník z okresu, tak to bude médiy rezonovat míň, než když totéž udělá Ronaldo.

Reagovat
C-M@ster

Vymětalíková je sice piča, ale Zavadil se podle mě řeší podobně jako Baroš...

Jenže Baroš - pokud budu mluvit konkrétně o tom posledním větším incidentu na hřišti (nepočítám jak mlatí lidi po hotelech) - tehdy dal zákeřně borcovi loktem do hlavy... a až pak se hádal s rozhodčím... Zavadil dostal červenou za řeči.

Reagovat
ratusek

ty vole zase ta zákeřnost s loktem do hlavy. ano loket dal, ale zákeřně buď trochu soudnej.

Zavadil dostal za řeči, ale kdyby ho Svozil nebo kdo nedržel, tak by rozhodčímu rekulérně natáhl, tak co je horší

Reagovat
C-M@ster

Za mě je horší loket do hlavy.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak Milan je legenda. Druhý nej kanonýr čs. a české historie, vítěz LM....je logické že si na něm honí ego novinářské mrdky a kdejaká nula. Srovnání se Zavadilem proto kulhá. Viděl jsem posledních 30 minut Opa-Zln a verdikty Rejžka byly místy jak od amatera co píská odborařskou interligu. Zajímavé je, že řezal hlavně domácí. To že Zavadil bouchnul při banálním faulu už jen sečetlo vše předtím. Zavadil za svůj blikanec zaplatí jako bývalý fotbalista ho ale chápu. Kolikrát se mi rozhodčí doslova smál do ksichtu

Reagovat
HorajzmAmmann

https://ibb.co/jhM5NGM

Zasah peprakem byl naprosto mimo. Ani nevim jak to vzniklo, protoze ten prubeh zapasu byl v poradku. Kazdopadne ACAB by mohli bejt cviceny I na to, aby podobne hastereni zvladli I bez pomoci pepraku ne? Vvcera to vypadalo, ze by bez nej neudelali nic. Curaci neschopny...

Btw tahle holcicka nejlepsi, ta to mela hodne na parku. Ani se nedivim. Na tu hru se nedalo koukat...

Reagovat
Losinho

Tak určitě radši koukat do mobilu než na tu tlustou prdel

Reagovat
HorajzmAmmann

#LovciKasicek

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Správně PČR

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je to správně? Z A9 jsem měl na náš kotel super výhled a drtivá většina lidí tam byla v pohodě, všimnul jsem si tam nějakého týpka ze security, který jim tam hrozil a dělal gesta, tak to asi některé vyprovokovalo k akci, Ostravsko region razovity, takže spousta horkých hlav, což se dá pochopit, protože tady je prostě takové nastavení...Mě osobně přišlo hloupější demolovat zařízení v Olomouci při finále poháru, když si tam někteří zahráli na "instalatéry"...Zákrok PČR samozřejmě velmi neadekvátní...Osobně bych s děckem do kotle při výjezdech na Opavu, Spartu a kdyby hráli první ligu, tak i do Brna nešel, hned z několika důvodů, to riziko konfliktů a zacházení s tebou jak se zvířetem je na takových vyhrocených výjezdech až moc velké a pro dítě by mohlo být až traumatizující.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox je, že to někdy vyhrotí právě ti, kteří to mají uklidňovat (sekuritka, PČR).

Reagovat
HorajzmAmmann

mají se postarat jenom o ty, kteř dělají bordel a ne jebat do všech. Jednou jsem dostal obuškem do nohy jenom proto, že jsem se šel fízla v 15 letech zeptat, zda se můžu jít vyčůrat, že se vrátím zpátky.

Honí si ego jenom proto, že mají obušky a není jim vidět do obličeje a nic se jim nestane. Nic víc...

Reagovat
doNny

Reagovat
negrles

jsou to kundy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jako sorry, ale jakej má smysl brát takovýhle dítě na výjezd na Spartu? Ta šance, že se něco stane, je velká. A sám píšeš, že to měla na párku. To si radši mohla hrát na telefonu doma v obýváku.

Rodič, kterej takhle malý dítě vezme s sebou na Spartu, je idiot.

Reagovat
HorajzmAmmann

velká? Vždyť se naposledy něco stalo snad ve Zlíně... jinak po celou dobu i na Spartě všechno úplně v pohodě.

Dítě budu brát na fotbal taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, fandili jste skvěle, kotel jako vždycky, ale o těch dětech si to taky myslím...Samozřejmě neříkám, že je někdo idiot, kdo tam s děckem jde, ale Sparta nebo Opava tam je to vyhecované, nenávist, musíš čekat, že tě může jebat i někdo z lokální securitky a PČR bude vyhecovanější...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajímavé, že za poslední roky se vždycky nejvíce stalo třeba v Hradci a Sparta prostě byla v klidu. Vůbec nejde o Spartu...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

Brát dítě na fotbal je samozřejmě úplně ok.

Brát dítě na výjezd na Spartu, když jí to nezajímá a hraje si na mobilu hry, je blbost.

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba pak chtěla jít na Metallicu

Reagovat
Puskas

Třeba ta malá vzala na fotbal tatu.

Reagovat
salaminoo

ted jsem to tu chtěl napsat, přesně jak říkáš...inteligence hodná baníkovce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, rodič je idiot a ty podle fotky poznáš jak to bylo jako ty přechytřelé piče z novinek. Taky mohla být na výletě v Praze, podívat se do ZOO, na památky, přenocovat tam a taťka to spojil s fotbalem, který ji ještě tolik nezajímal.

Do nepříjemné situace jsem se dostal i při výjezdu na Sigmu nebo Slovácko, u obou v tom měli prsty PČR, stačilo být v jednom případě označený šálou a už se k tobě nechovají jako k člověku, v druhém jsem to schytal za ty z nás, kteří se v chumlu vepředu hýbali pomalu, nebo schválně nehýbali vůbec. Klidně si tam svoje dítě neber jak říká HonzaBanik, ale neodsuzuj za to jiné rodiče. Tím vlastně skoro schvaluješ ten zákrok, kdy to schytaly i děti - že za to můžou rodiče, ne nepřiměřený zásah nebo zlobiví fanoušci

Na výjezdu na Bazaly, kdy skončil celý váš bus snad kvůli prokopnutému oknu s poutama obličejem k zemi jsi asi nebyl, že? A dokud se k tomu budou nejvíce vyjadřovat ti, kteří o tom nic neví, dokud se budou média předhánět v šokujících jednostranných reportážích, dokud budou v securitkách tupounci co si chtějí beztrestně vyzkoušet nově naučené chvaty, dokud se bude kdokoliv, kdo brání (třeba jen slovně) ty nevinné označovat jako člověk s nízkou inteligencí nebo jeden z chuligánů, pak se toto bude dít pořád, vždyť je to přece v pořádku, že? Chyba je jen na jedné straně, psali to přece v blesku

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne.

Reagovat
Hokaido

Tím vlastně skoro schvaluješ ten zákrok, kdy to schytaly i děti - že za to můžou rodiče, ne nepřiměřený zásah nebo zlobiví fanoušci .

Ne neschvaluju, tos napsal moc pěknou sračku.

Ještě jednou - pokud někdo vezme svoje malý dítě, který má fotbal úplně u prdele, do kotle mezi 1000 ožralejch lidí, který se bavěj chlastáním, pyrem a pálením šál, tak je vylízanej dement.

Reagovat
HorajzmAmmann

100 ožralej lidí Z těch 1 100 lidí jsem potkal na sračky jenom jednoho a to, že se tam vytlemený hasič sám smál tomu jak s porouchaným hasičákem se marně snaží uhasit hořící šálu je taky pravda... Proč máš kurva sklony k přehánění?

Já jel domu s tím, že se tam až zase tak moc nestalo a příjdu domů a v novinách, že se tam házeli sudy atp... Jestli ano, už tam na stadionu nikdo nebyl, protože jsem tribuny opouštěl po spartanech

Reagovat
smazaný uživatel

1000, ne 100.

Reagovat
HorajzmAmmann

dokonce..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš ty vole?

Reagovat
lichna.

Těmito názory ses dostal do kategorie vylízaných dementů tak leda ty..

Očividně vůbec nevíš o tom, jak to na výjezdech chodí (já taky ne, ale já aspoň znám lidi, co tam jezdí a těch zážitků mají dost). Hlavně že se k tomu takovým stylem můžeš vyjádřit..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak pozdravuj na novinkách.

Reagovat
dadoprso

I kdyby tu holčičku fotbal zajímal, tak stejně mohla max. obdivovat pánovu kasičku. Přes ty stojící fanoušky toho moc vidět nemohla.

Reagovat
krisa

Baník piče, Baník piče, de-men-ti!

Reagovat
HorajzmAmmann

kriso

Reagovat
smazaný uživatel

Je nekde video tech letajicich sudu s pivem ?

Reagovat
dadoprso
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele