FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola: Plzeň se osamostatnila na čele

14.08.2021, 16:00, aktualizováno 15.08.2021, 20:59
Komentáře a souhrny
Plzeň zvítězila v Liberci a po čtyřech kolech se s plným bodovým ziskem osamostatnila na prvním místě. Slavia veze tři body z Mladé Boleslavi a zůstává po třech kolech stoprocentní. Naopak Sparta ztratila první body za remízu s Bohemians. Ostrava i do třetice vyhrála, tentokrát nad Pardubicemi. Slovácko si poradilo s Hradcem Králové. První body v sezoně mají Teplice, které udolaly Jablonec. Zlín pro změnu otočil duel na hřišti Karviné...

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:1

15.08.2021 19:00

Góly: 52. Radim Řezník

Před sezonou docela nečekaného lídra má i přes náročný los po čtvrtém kole FORTUNA:LIGA. Na první místo se totiž dostala Plzeň po vítězství 0:1 v Liberci, o to se jediným gólem po pauze postaral Řezník.

Oproti remízovému utkání s Hradcem Králové udělal Pavel Hoftych dvě změny. Před gólmanem Knoblochem zůstala stejná obrana ve složení Koscelník, Chaluš, Mikula, Fukala. V záloze opět nastoupili Faško, Gembický a Nečas, nicméně potrestaného Havelku nahradil navrátilec po postihu Gebre Selassie, Matoušek zase nastoupil místo Rabušice. Na hrotu tentokráte naskočil osamocený Rondić.

Michal Bílek na druhou stranu sáhl do sestavy hned pětkrát. Před Hruškou sice znovu naskočili Pernica s Hybšem, namísto Havla a Brabce jim však tentokráte dělali společnost Řezník s Kašou. Buchu se Šulcem uprostřed pole doplnil Janošek na úkor N’Diyaeho, v útočné trojici zůstal jen Mosquera. Beauguela nahradil Chorý a Ba Louu Kayamba.

Severočeši se mohli dostat do vedení po pětadvaceti minutách, kdy Mikula po standardní situaci hlavičkoval do brankové konstrukce. Obě mužstva měla ve zbytku první půle ještě pár zajímavých náznaků, gólu jsme se ovšem nedočkali a do šaten se odcházelo na nerozhodného bezbrankového stavu.

Po přestávce se už však na gólovou radost nečekalo dlouho. Janoškův centr odhlavičkoval Mosquera do brankáře, z následné dorážky ovšem Radim Řezník snadno zakončil do poloodkryté klece. Vzápětí mohl srovnat Rondić, jeho hlavičku ale zneškodnil Hruška.

Po osmdesáti minutách hry mohl dodat klid do plzeňských kopaček střídající Ba Loua, tváří v tvář Knoblochovi ale selhal a poslal balón mimo bránu. Jelikož však nedokázal skórovat ani Slovan, odvezli si viktoriáni z Liberce vítězství 0:1.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1:0

15.08.2021 16:00

Góly: 51. Daniel Mareček

V hlavní roli Daniel Mareček. Středopolař Slovácka byl ústřední postavou v zápase čtvrtého kola proti Hradci Králové. Nejprve totiž jedinou trefou rozhodl o výhře 1:0, vzápětí ale musel za svůj faul předčasně do šaten.

V úvodních minutách byl dost vidět Jurečka, nejprve ale minul bránu, později se nechal vychytat Fendrichem. Hradecký gólman se vyšvihl i proti Sadílkově hlavičce, na druhém konci hřiště pálil Vlkanova o kousek vedle. Po čtyřiceti minutách Fendrich zlikvidoval i Reinberkův pokus, vzápětí napravil proti Petrželovi své předchozí zaváhání.

Po přestávce už jsme se dočkali branky. Jurečka posunul míč k Danielu Marečkovi, který nadvakrát dokázal procpat balón za brankářova záda. Jen o devět minut později se ale Mareček stal z hrdiny padouchem, neboť po tvrdém zákroku na Krále uviděl červenou kartu.

Za hosty však ve zbytku utkání výrazněji zahrozil jen Dvořák, naopak v závěru mohl ještě vedení navýšit Havlík. Slovácko každopádně potřetí v sezoně zvítězilo a je na páté příčce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Pardubice 3:1

15.08.2021 16:00

Góly: 54. Daniel Tetour, 73. Dyjan Carlos De Azevedo, 85. Jiří Klíma - 72. Dominik Kostka

Třetí vítězství v řadě si připsali fotbalisté Baníku. Ti si v rámci čtvrtého kola na svém hřišti poradili s Pardubicemi poměrem 3:1. Na Tetourovu trefu sice ještě odpověděl Kostka, zásahy Azeveda s Klímou ale už zůstaly bez odezvy.

První gólovou šanci přitom měli hosté. V šesté minutě se ke Caduově centru dostal Černý, jeho hlavička však rozvlnila síť jen z boku. Po čtvrtině utkání to pak zkoušel Solil, Laštůvka si ale s jeho pokusem poradil. Na opačném konci hřiště se Markovič musel zase činit proti Potočného velmi dobré hlavičce, Svozil následně balón trknul do břevna.

Po přestávce už konečně začaly padat góly. Almásiho výtečný průnik rezultoval v přihrávku pod sebe na Daniela Tetoura, jehož přízemní rána byla pro Markoviče příliš velkým soustem. Vzápětí nebyl daleko od srovnání Cadu, pro Laštůvku se ovšem zákrok ukázal jako snadný. Po hodině hry mohl Almási zvýšit vedení, jenže ani jemu, ani Sorovi se nepovedlo propálit obránce. A po souhře těchto dvou o pár minut později zakončoval druhý jmenovaný, znovu se ale zaskvěl mladý pardubický gólman.

Tím umožnil svým spoluhráčům srovnat krok. Následný rychlý protiútok vedl k přihrávce do vápna, jež byla sražena jen k Dominiku Kostkovi. Ten svou přesnou střelou překonal brankáře. Jenže nerozhodný stav nevydržel dlouho. Nedlouho po rozehrání Kuzmanović odcentroval do pokutového území, odkud Dyjan de Azevedo hlavičkou rozvlnil síť.

Znovu mohl vrátit úsměv na tvář pardubickým hráčům střídající Beran, v obrovské šanci však na balón nedosáhl. Namísto toho přišel kiks v obraně Východočechů, čehož Granečný využil k přesnému pasu na Jiřího Klímu. Ten už si s Markovičem poradil a pěkným lobem pojistil vedení Slezanů.

V samotném závěru utkání mohli Ostravští přidat další zářez, jenže po Azevedově centru Klíma rozezvučel jen břevno. I tak ale může ve Smetanově družině panovat spokojenost se třetí příčkou v tabulce, naopak Pardubice jsou až čtrnácté.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 1:0

15.08.2021 16:00

Góly: 10. Štěpán Krunert

Nečekaný výsledek se zrodil v duelu dvou severočeských celků v rámci čtvrtého kola. Teplice využily domácího prostředí a díky brzké Krunertově trefě vítězstvím 1:0 zaskočily pohárového účastníka z Jablonce.

Už po pěti minutách přitom mohli hosté do vedení, Houska ale svůj přímák nevyužil. Namísto toho vzápětí odcentroval Mareš na Štěpána Krunerta, jehož zakončení ve skluzu slavilo úspěch. Pomezní sice zvednul praporek, po zásahu VAR ovšem došli sudí k závěru, že se o ofsajd nejednalo.

V pozdější fázi prvního poločasu pálil po Moulisově centru Chlumecký, jemuž skvělým zákrokem zabránil ve skórování Kubista. Poté sice Mareš rozvlnil síť, ovšem po jasném postavení mimo hru. Na opačném konci hřiště zkoušel Zelený překvapit Čtvrtečku ranou z vlastní poloviny, moc jí přitom nechybělo.

Po návratu ze šaten nebyl daleko od skórování Mareš, proti němuž se po předchozím špatném vyběhnutí vyšvihl Hanuš. Ve čtyřiašedesáté minutě se musel Čtvrtečka pořádně činit proti Čvančarově ráně, ani mladý útočník, ani žádný z jeho spoluhráčů však nedokázali skórovat. Jablonec tak z Teplic odjel s prázdnou.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 1:1

14.08.2021 19:00

Góly: 45+2. Martin Dostál - 55. David Pavelka

V Ďolíčku stálo malé pražské derby za něco jen zhruba hodinu hry. Bohemians zaskočili Spartu gólem do šatny, na který Letenští. Svěřenci kouče Pavla Vrby nicméně poprvé v sezoně nezvítězili, "Klokani" naopak potvrdili svůj remízový potenciál, když plichtili ve třech ze čtyř odehraných kol.

O vedení v úvodu usilovali dle očekávání především sparťané, což v šesté minutě demonstroval Sáček střelou pod břevno, kterou vyrazil gólman domácích Le Giang. Bohemka kontrovala hned vzápětí volejem Dostála, jenž brankář hostů Nita vyrazil jen před sebe. Rumunského strážce svatyně ale zastoupil Wiesner, který zastavil dorážku Květa na brankové čáře.

Další pokus z dálky v podání Letenských vypustil po 20 minutách Polidar, který ovšem znovu jen protáhl Le Gianga. Ani Nita nemrzl, ve 25. minutě totiž musel likvidovat ránu Ljovina. Závěr první půle nicméně patřil Le Giangovi. Ten ve 36. minutě nejprve vychytal Peška z úhlu, obdobně si proti stejnému muži počínal též za dalších sedm minut a v první minutě nastavení zastavil též vnik Wiesnera do pokutového území.

To ovšem nebylo z první pětačtyřicetiminutovky vše. Těsně před odchodem do kabin totiž domácí útočník Puškáč zakombinoval s Květem a Ljovinem, následně forvard Bohemky našel před prázdnou bránou Dostála, načež kapitán Klokanů rozjásal zelenou většinu v Ďolíčku.

Inkasovaná branka sparťany jistě zarmoutila, po změně stran ale hosté učinili vše pro vyrovnání. V 53. minutě ještě Le Giang vytěsnil další pokus Peška, za dvě minuty už ale brankář, jenž nahradil dosavadní jedničku Bohemians Bačkovského, inkasovala po voleji Pavelky z rohového kopu. Za další tři minuty mohl obrat dokonat Hložek, jenže sparťanský supertalent místo napnutí síle málem rozpůlil břevno.

Zbývající půlhodina už mnoho vyložených šancí nenabídla. Střídající útočníci Chramosta i Pulkrab se sice tlačili do příležitostí, oproti první půli nicméně zůstali oba gólmani celkem v klidu. A jak ostatně přiznal v pozápasovém rozhovoru trenér Letenských Vrba, body se dělily zaslouženě.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 2:3

14.08.2021 16:00

Góly: 23. Petr Buchta, 47. Michal Papadopulos - 59. Martin Fillo, 79. Tomáš Poznar (pen.), 90+2. Martin Cedidla

Karviná i s čerstvou posilou do středu pole Marcem Túliem rozjela utkání proti Zlínu skvěle, jenže hosté se nevzdali, dvoubrankové manko smazali a v nastavení dokonce dokonali obrat. Slezané tak po ostudném promrhání slušného náskoku dál čekají na premiérovou výhru v ročníku, "Ševci" naopak po dvou úvodních porážkách bodovali podruhé v řadě naplno.

Brazilský novic Túlio na sebe upozornil již ve druhé minutě, kdy po autovém vhazování Santose pálil nad břevno hostující svatyně. Karviná chtěla diktovat tempo hry, avšak také Zlín měl větší příležitost. Poznar v 17. minutě střílel z přímého kopu těsně vedle, o dvě minuty později neseřídil mířidla také Conde.

Po 20 minutách hry už se ve Slezsku měnilo skóre. Qose přetáhl pas ze standardní situace na zadní tyč, kde Santos vrátil míč před bránu. Zde si nejlépe vedl ex-zlínský Buchta, který gólovou hlavičkou rozesmutnil svého bývalého zaměstnavatele. I ve zbytku poločasu byla Karviná lepší, nicméně Santos ve 32. minutě i Čmelík za dalších osm minut mířili příliš vysoko. Moravané každopádně řešili víc problému, navíc přišli o zraněného brankáře Dostála.

Náhradní gólman Rakovan držel čisté konto jen do 47. minuty, kdy jej po pohledné kombinaci mezi Qosem, Čmelíkem a Bartošákem překonal zakončující Papadopulos. Zlín se z nápaditou souhrou předvedl o osm minut později. Po práci Condeho, Fantiše a Filla však Reiter provázal ideální okamžik a ztroskotal na bloku domácí obrany.

Hosté nicméně vystrkovali růžky i nadále a v 59. minutě se dočkali snížení. Po rohovém kopu se balón odrazil k Fillovi, který se nerozpakoval a pumelicí málem protrhl síť karvinské brány. Uběhly další čtyři minuty a mohlo být vyrovnáno, jenže Poznar po sklepnutí od Filla pálil ke smůle "Ševců" do tyče.

V 79. minutě už se ale Poznar nemýlil, když proměnil penaltu, kterou na faulujícím Soufianem Dramém vybojoval střídající mladík Tkáč. Poslední minuty sice patřily MFK, jenže hosté se v nastaveném čase důrazně porvali o nakopnutý balón, načež Cedidlova šouravá střela zapadla k tyči a spustila veselí v táboře Fastavu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:2

14.08.2021 16:00

Góly: 36. Jan Kuchta, 83. Ivan Schranz

Mladá Boleslav sice jako první rozvlnila síť, avšak branka Jiřího Skaláka nebyla uznána a poté se domácím začalo vše drolit. Obrovské chyby Jana Šedy a Vojtěcha Smrže položily družinu trenéra Karla Jarolíma na lopatky, čehož Slavia využila a nakonec celkem v poklidu zvítězila.

Již v osmé minutě málem daroval hostům vedení Preisler, jenž podcenil situaci a nechal kolem sebe proběhnout Masopusta. Pravý bek Slavie pak přihrál Kuchtovi, který ale střelou z první netrefil bránu domácích. Sešívaní po neúspěšné odvetě v Lize mistrů proti maďarskému Ferencvárosi udělali hned osm změn v sestavě. Vrátil se například kapitán Kúdela, který však v Boleslavi vyrobil hrubou chybu. Tu chtěl v 10. minutě potrestat Skalák, proti němuž nicméně včas zasáhl Kolář a balón následně odskákal těsně vedle brány do zámezí.

V 15. minutě se do zakončení opět dostal Kuchta, gólman Boleslavi Šeda ale úspěšně zasáhl. Na druhé straně se za další čtyři minuty dral dopředu Skalák, který tentokrát obloučkem přes Koláře rozvlnil síť. Sudí Zelinka nicméně po zhlédnutí videozáznamu odhalil Skalákovo přistrčení do Oscara, které dle arbitra nebylo v souladu s pravidly.

Utkání tedy pokračovalo za stavu 0:0 až do 36. minuty, kdy se Šedovi nepovedl odkop od brány, načež číhající Kuchta dovezl míč do brány. Nepříznivě se vyvíjející duel pak v nastaveném čase první půle očividně neunesl domácí středopolař Smrž, jenž naprosto nesmyslně udeřil loktem Lingra a od Zelinky viděl po zásluze červenou kartu.

Po přestávce již oslabená Boleslav favoritovi duelu nestíhala. Slavia nicméně pálila šance jak na běžícím pásu. Zima se v 53. minutě neprosadil po rohovém kopu, za dalších osm minut běžel po pravém křídle Ekpai, jenže Šeda byl pozorný. Vzápětí se oba muži setkali znovu se stejným výsledkem.

Do klubu paličů se samozřejmě rád přihlásil Tecl, jenž svou tutovku spálil v 72. minutě. Až Schranz svůj únik dokonal do zdárného konce, když v 83. minutě procedil balón pod rukavicemi Šedy a konečně sešívané uklidnil. V závěru se domácí snažili alespoň o čestný úspěch. Matějovský v 89. minutě poslal šikovný oblouček za obranu, avšak Douděra zakončením na dlouhou nohu nezamířil mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 3:3

14.08.2021 14:00

Góly: 53. Václav Jemelka, 87. Pavel Zifčák, 90+7. Florent Poulolo - 9. Fortune Bassey, 41. Patrik Čavoš, 61. Emmanuel Tolno

Snad žádný s fanoušků Sigmy už v 85. minutě nepočítal s tím, že Olomouc vyválčí z duelu s Českými Budějovicemi alespoň jeden bod. Hanáci, kteří v celém zápase ani jednou nevedli, však v dramatické koncovce vyrovnali na konečných 3:3. Obě mužstva remizovala poprvé v sezoně.

Do vedení mohli jít domácí, když Matoušek hlavou jemně tečoval centr Gonzáleze. Budějovický gólman Vorel vyrazil míč před sebe a následně si poradil též s volejem Zmrzlého. Odpověď se Jihočechům v deváté minutě vyvedla na jedničku. Dlouhý aut Sladkého prodloužil Talovierov na Mihálika, ten přiťukl míč Basseymu, jenž se uvolnil ke střele, která zapadla přesně k tyči — 0:1.

Jako první se snažil vyrovnat aktivní Matoušek, jehož ránu z pravé strany však Vorel lapil. Následně Sigmu málem ještě víc srazilo podklouznutí Chvátala, po němž Hora vyhledal před bránou Hanáků Brandnera, proti jehož zakončení se ovšem vyznamenal domácí brankář Macík. Obrovskou příležitost poté spálil domácí Hála, který po přihrávce od Matouška snad ze dvou metrů dokázal přestřelit svatyni Dynama.

Také čtvrtou zaznamenáníhodnou šanci Hanáků měl na svědomí Matoušek, jehož technický obstřel z levé strany jen těsně přeletěl břevno. Hosté byli mnohem efektivnější. Bassey sice po jednom z úniků ztroskotal na Macíkovi, ve 41. minutě se ovšem brilantně otočil okolo Jemelky a výborně přihrál Mihálikovi. Ten celou akci vyšperkoval nezištnou patičkou na Čavoše a středopolař Budějovic již měl snadnou práci.

Ještě v nastavení první půle mohl Bassey přidat třetí branku Dynama, jenže po nákopu Sladkého za obranu Sigmy sjel míč Nigerijci po nártu a z velké šance sešlo. Místo komfortního náskoku se tak domácí sedm minut po změně stran dotáhli na rozdíl jediného gólu. Po rohovém kopu, jenž přitom hlavní sudí odpískal chybně, nakopl Vepřek balón na Chvátala, ten merunu srazil hlavou před bránu, kde se nejrychleji zorientoval Jemelka — 1:2.

Olomouc i díky střídajícímu Daňkovi ve druhé půli ožila, po hodině hry ji ale zmrazil žolík Jihočechů Tolno, jenž si naskočil na pas od Sladkého. Macík hlavičku guinejského fotbalisty vyrazil jen na tyč, od níž se kulatý nesmysl dostal za brankovou čáru. Ani po třetí brance však domácí nesložili zbraně a hned v 65. minutě mohli kontrovat. Jenže Hála po pasu od Poulola rozezvonil břevno a dorážku Vaněčka vykopl pohotový Vorel.

Hanáky nepotěšil ani hlavní sudí Černý, jenž sice původně nařídil pro Olomouc penaltu za faul Škody na Gonzáleze, jenže po zpětném zhlédnutí videozáznamu svůj původní verdikt odvolal. A tak si domácí museli poradit sami. Růsek v 86. minutě vyhledal před bránou Zifčáka, který se i štěstím zjevil sám před Vorlem. Tutovku nicméně proměnil a v šesté minutě nastavení mohl se svými spoluhráči bujaře slavit pozdní vyrovnání. Za minutu dvanáct se balón po velkém tlaku příhodně odrazil k Poulolovi, jehož přízemní střela zapadla k tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň44007:312
2.Sparta Praha431011:310
3.Baník Ostrava430111:49
4.Slavia Praha33006:19
5.1. FC Slovácko43014:29
6.Fastav Zlín42027:86
7.Sigma Olomouc31118:84
8.FK Mladá Boleslav41125:54
9.Dynamo České Budějovice41125:74
10.FK Jablonec41123:64
11.Bohemians Praha 190540315:63
12.FC Hradec Králové40313:43
13.FK Teplice41032:73
14.FK Pardubice40226:92
15.MFK Karviná40225:82
16.Slovan Liberec40131:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Budějky Csaplárova past

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná taky ztráta dvoubrankového vedení a to si Csaplára pohlídali

Reagovat
ratusek

Reagovat
Registrujisejenproto

Již dvě naprosto skandálně ztracené výhry, respektive po skandálním výkonu po vedení o 2 góly. A teď navíc ten los MFK hnus!!!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nechci být prorok ale podle mě Weber bude "odejít"

Reagovat
ratusek

čekám ale jako prvního Kučeru

Reagovat
Firkraag

Mohl by vydržet do zápasu s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechápu, proč má Weber auru dobrého trenéra

Reagovat
bourbon

asi má sexy vlasy

Reagovat
Figi

Neskutecne. Misto toho byt na 4 miste se 7 boda a pohodicka, tak se krcime dole a tym je zralej na psychologa. Druhy totalne nezvladnuty zapas, kdy vedeme pul hodky do konce dva nula. Nechapu ty zkraty. Tym dost zkusenej a takhle se sesypat. Tedka masakr los tri kola a pak doma V zapase s Teplicema bude mit Weber nuz na krku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Axelrose

Rozdají si to s Kučerou o prvního vyhozeného trenéra v sezoně

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý, s kým a s čím půjdeme na Legii. Dneska jsme byli v celkovém pohledu jasně lepší, ale stejně bych si hlavně proti 10 představoval větší dominanci.

Reagovat
John Obi Mikel

To zakončení MUSÍME zlepšit.

Reagovat
deporpepa

To všechny týmy.

Reagovat
ratusek

Karviná zatím solidně v prdeli a to měli těžkého soupeře akorát Spartu

Reagovat
monty25

Přitom si myslím, že tým mají dobrý. Nebo aspoň zajímavý, na rozdíl od Teplic.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Weber s takovouhle poletí, ale až po Kučerovi

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tým je super talentovaní hráči kteří umí. Taktika je zlá.

Reagovat
ondrasch77

Přišli o Herze a Ostraka, to se někde musí projevit...

Zas na druhou stranu přišel Buchta...

Ale je fakt, že prohrát doma se Zlínem je docela ostuda.

Reagovat
Figi

Ostrak neni zadna ztrata byl neproduktivni a pul sezony neodehral. Naopak bez nej se hralo mnohem lepe. Jerc chybi urcite. Nesicky je zatim hodne za ocekavanim. Na to jak hral vyborne v Opave tak u nas to trochu drhne. Ale v patek prisel Marco Tulio do stredu a hral dobre. Akorat po jeho vystridsni dostal tym dva goly.

Reagovat
ondrasch77

Možná neměl čísla, ale v mezihře nebyl špatný. Kdyby byl tak špatný jak píšeš, tak si ho asi v Kölnu nenechají v Ačku, příp. by po něm nepošilhávala Plzeň...

Máš ho asi nakoukaného víc než já.

Nešický - podle mě není prvoligový fotbalista. Ikdyž je pravda, že mě v Opavě příjemně překvapil. Ale obávám se, že se u vás vrátí do starých kolejí....

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kepy_FCB

slávisti dobře vy s tím bojkotem

Reagovat
$dolar$

Nevite co je s Ondrou Petrakem?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
$dolar$

Tak to je hodně smutnej příběh.

Reagovat
John Obi Mikel

Zkusil bych se zeptat ve slovenský sekci, co se s ním stalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom smutnyho?

Reagovat
Shevchenko

Že to byl třeba nejtalentovanější defenzivní záložník své doby? Popřemýšlej.

Reagovat
oli9

Ta Bolka je úplně zbytečný klub plný zoldaku.. Vždyť fandí jíl vůbec někdo?

Reagovat
Puskas

Fanoušci, kteří ji svépomocí zachránili.

Reagovat
Salfovic

To si pleteš s Bohemkou. Ta je taky od Bo.

Reagovat
Puskas

Jejda, už ani číst neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si z toho nedělej, já to poprvé taky Bůh ví proč četl jako Bohemka. A taky mě napadla válka klokanů a záchrana Bohemky od fanoušků

Reagovat
Fabregas@ole

Ne, nikdo. Je to banda žoldáků

Reagovat
John Obi Mikel

U Bohemky se asi se 3 body za 4 kola počítalo, jen se asi čekala výhra nad Hradcem, ne tři plichty.

Reagovat
Losinho

Bohemka

Reagovat
Heisenberg

Bodhemka

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Pablos

Reagovat
Konspirator

Slávka super... děkujeme Spartě, že nám zavahala

Reagovat
smazaný uživatel

AC Spointa Praha

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Moje maličkost

Expert

Reagovat
C-M@ster

Však tipoval dobře, ne?

Reagovat
deporpepa

Jo až na Slavii a Teplice to trefoval dobře..

Reagovat
Pony Slaystation

tak židy podržel rozhodčí...

Reagovat
bourbon

Zlín ve skupině o titul

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
PavlíčeQ

Tak si dej rozlučkovou tiskovku, připrav si igelitku a refreshuj telext, demente. Budu refreshovat s tebou.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Furt si ale neřekl, kdo místo něj.... dementy typu Franze, Csaplara nebo Haška snad ne...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že problém současného Jablonce není trenér, ale fakt, že hráči už čtyři měsíce neviděli výplatu. Pelta vše vsadil na jednu kartu a to postup do skupiny Konferenčni ligy. Pokud to neklapne, ihned bude prodán Pleštil na něhož jsou nabídky kolem 1mil € plus ještě jeden hráč, ale jméno nevím. Navíc se prý o své peníze přihlásil Hubschmann, který loni půjčoval Peltovi na výplaty 12 mega ze svého

Reagovat
honza.kvapill

Fakt je to až tak špatný? Nebo je to spíš JPP?

Reagovat
Salfovic

JTPP.

Reagovat
Selänne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ondrasch77

Já bych řekl, že za současný stav je zodpovědný trenér, kdy máme žalostně prostupnou obranu (Kubista prostě obránce není - už po 150....), a po odchodu Schranze neproduktivní útok. Na hře se nic nemění, hrajeme stále stejným systémem se snahou hrát vše přes křídlo (což už o nás celá liga ví). Hrají trenérem oblíbení hráči (bez formy) - Doli, Kratochvíl...

O finančních problémech se ví, mluvilo se o tom, že má Pelta půjčeno od Křetínského. S Hubschmannem jsi mě trochu překvapil (víš o tom něco víc?)

O prodeji Pleštila vím, ještě se mluvilo o Kubistovi...

Finanční problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, půjčky od Kretinského jsou už běžnou součástí klubu. Naposledy si od něj půjčoval cca půl roku zpátky, když hráči podepisovali bezdluznost, aby klub dostal licenci. Mělo jít o 40mega. Hubschmann mu těch dvanáct mega půjčoval před více jak rokem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Tvl vy ste na tom fakt tak špatně?

Reagovat
ondrasch77

Já jsem měl za to, že to tak špatný není. V podstatě si to myslím furt, ale třeba se mýlím...

Zejména když jsme uzavřeli partnerství s MOLem, ty mají poměrně "neomezené" prostředky, záleží kolik nasypali do FKJ.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PavlíčeQ

Hašek.

Reagovat
ondrasch77

prosím ne...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
doshcz

Lavička

Reagovat
John Obi Mikel

Návrat Romana Skuhravého

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo velký návrat Luboše Kozla

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

on ma v podstate u vedeni neotresitelnou pozici ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Rada ty začátky ligy vůbec nedává

Reagovat
bobis21

Výsledky samozřejmě super, ale zatím spíše proti týmům ze spodní poloviny, takže to nechci přeceňovat. Almási vypadá jako top hrot

Nejvíc je ale působivá ta naše šířka kádru, troufám si tvrdit že to jsme ještě neměli. Např. dnes z lavičky Azevedo (G), Klíma (G), Granečný (A), Jánoš a Budínský. Zajíc a Buchta nebyli ani v sestavě. Když nebudeme dělat nesmysly v obraně, může to být fakt super sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem dopředu to je fakt hodně zajímavé. Je tam variabilita a po dlouhé době jdeme do zápasů s tím, že víme že si šance nejen vytvoříme, ale hlavně proměníme. Almási zajímavý fotbalista, ale chtělo by to naopak trošku zvětšit produktivitu. Bohužel směrem do obrany je to trošku chaos. Navíc nám nahrává, že soupeři, které máme za sebou jsou spíš z formy. Nicméně sbíráme důležité body.

Reagovat
iamek

Ladislav Almási dnes odehrál nejlepší zápas za Baník, naopak týmový výkon Ostravských hodně haproval. Drhlo to.

Kvasnica nezklamal. Ten musí využít každou příležitost, kdy si do Baníku kopnout.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdopak tu tvrdil že Almási je druhý Šašinka?

Reagovat
dtaire

Pardubice dneska vyloženě trapné, tolik chyb už dlouho neudělaly. Škoda. Baník potěšil zejména schopností vzít si vítězství zpátky. Kvalitu ale jednoznačně musí ukázat i příště na Slávii, někdo už tu jejich vítěznou sérii přerušit musí

Reagovat
pedro-pedro

Nevíte někdo jaké jsou vztahy mezi Radou a Peltou? Přijde mi, že jediné co může Radu zachránit je postup do EKL nebo extrémní náklonost Pelty, Proto by mě zajímalo jestli spolu mají nějaké nadstandartní vztahy.

Reagovat
Paprika

Banik mistr! zaslouzene vyteztvi a druhy polocas zajimavy fotbal k tomu…tesim se na pristi tyden tam se ukaze jak na tom skutecne jsme… mam jedine prani, neposrat se z toho a pokracovat v otevrenem fotbalu, protoze pak to muze dopadnout opravdu jakkoli

Reagovat
Liquid

Reagovat
Paprika

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

To dohráno fakt skončilo ? Někdo tu psal, že po OH bude pokračovat....

Reagovat
Greny

Bude ale ještě nedohodli obsah.. asi třeba svolení od O2

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by se to melo obsahove venovat Fortuna lize, ale uvidime cim nas prekvapi.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta se po tom průseru bojí uplácet a ty jeho hajtry tak nemají ani na kučerovy Teplice

Reagovat
Fakt

Ráda se musí pakovat ještě před Žilinou, jinak dostane Jablonec 2x naloženo.

Reagovat
messi80

No pozri ,my sme včera prehrali s liptovským Mikulášom

Reagovat
Banikovec7

První poločas nic moc, ale druhý už jasná převaha

Reagovat
ratusek

Co Potok? Zase k hovnu nebo hrál dobře?

A vzhledem k našim a výkonům Jablonce mě neskutečně sere, že jsme tam rupli

Reagovat
dtaire

Hrál dobře. Zvláště jeden roh krásně zakroutil a chybělo málo. Dyjan to ale po vystřídání skvěle rozproudil a do té hlavy by se Roman taky tak pěkně nepoložil

Reagovat
Banikovec7

Proč "zase"? Minule byl dobrý. Dnes takový průměr, nebyl nijak moc výrazný, ale měl největší šanci prvního poločasu, když mu Markovič vytáhl hlavičku. Ale nevzteká se, nefauluje a jde na něm vidět, že mu záleží na týmu.

Reagovat
didosh

Přesně!O proti prvnímu působení, úplný rozdíl.Jak říkáš,maká pro tým, nevzteka se...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to štve že jsme v jablonci prohrály, když vidím jak hrajou.

Reagovat
FCB1922

Potočný je nadprůměrný hráč. Který je i spoko v Baníku. Jen kundy na internetu si na něm vylejvaji svou frustraci. Co takový Sor či Sanneh?

Reagovat
smazaný uživatel

Každé ráno se modlit aby Sor, Sanneh nebo Azevedo něco posrali aby ses do nich mohl na internetu opřít

Pan Nevidím si na špičku nosu aneb najdu třídního nepřítele za každou cenu

Kdyby tvoje slovo za něco stálo, tak fandíš a nekritizuješ.

Reagovat
honza.kvapill

Komicka postavicka

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Sor se docela prosazuje, ale ten Sanneh na to kašle, že hraje jenom za béčko?

Reagovat
Han střelil první

Spíše to nebude mít přes Ndefeho jednoduché. Po tom zmateném jaře totiž konečně hraje na své pozici. Kádr je docela našlapaný, všichni musí makat naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mapuje dění v Afghánistánu.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Wyrda

A kde má hrát? Při zranění Jurošky je to první volba po Ndefem na RB, ale Ndefe hraje celkem slušně takže není důvod ho vyměnit, takže Sanneh hraje aspoň za béčko, aby jenom netrénoval.

Reagovat
PlackaSKS

napiš o tom článek na inter... no jo vlastně.

Reagovat
doshcz

Reagovat
thewall

Ještě se vyhnout těm infarktovým situacím obraně. Beran to měl nalito na 2:2 a nevím, jestli bychom se zase zvedli.

Reagovat
Banikovec7

To jo, ale reakce na první gól byla super.

Reagovat
thewall

To byla. Naštěstí velmi rychlá.

Jinak si myslím, že obrana je velmi dobrá, ale jsou tam takové tři/čtyři "kolapsy" za zápas a smrdí to gólem z ničeho nebo situací, které by nemělo být problém řešit.

Reagovat
Banikovec7

já už to tu psal několikrát, byl bych za to, aby hrával Jánoš, Kaloč často vzadu hrozně zmatkuje.

Reagovat
lichna.

Tak Kaloc ted taky hraje něco jiného, než kde je nejlepší a čím vystřelil v te minule sezóně. Jenže když hral s Janosem tak pak zase trpěla ofenziva.

Reagovat
Kaspar

Nema Slovacko uz rekord s tema cerveny v rade na zapas?

Reagovat
$dolar$

Ten konec jsme slusne nedavali.

Ale 4 zapasy a 4 vyhry, to necekal vubec nikdo.

Reagovat
Greny

Navíc docela těžkej los... Na konci byla znát už dost únava na nekterych

Reagovat
deporpepa

Ta sestava rotuje... mělo by to být lepší... jde zase o proměnění šancí...

Reagovat
Greny

Nakonec bude první odvolaný Hoftych

Reagovat
vinetou

Utrpěli jsme výhru.

Ale to že jsme dokázali dát gól s útočnou řadou Kayamba, Chorý a Mosquera se musí považovat za úspěch.

Reagovat
Martin9719

Je tam střelec Řezník

Reagovat
db18

Plzeň se vrací kam patří

Reagovat
Martin9719

No herně by to chtělo určitě zlepšit, ale s tím co máme uhráváme výsledky, bojujeme, náladá sílí, snad budou všichni zranění bzdy zpátky.

Reagovat
db18

Myslím, že by tomu prospělo častější točení hráčů - rotace obránců se zatím vždy vyplatila... Třeba Šulc měl teď zase skvělé momenty, ale celkově byl míň vidět než v předchozích zápasech - Bucha totálně neviditelný...

Ale jo, celkově ten obraz hry moc pěkně nevypadá, navíc po gólu se často stáhnem a už nechcem tvořit, čímž dostáváme soupeře naopak do hry.

Reagovat
Martin9719

Tak nejvíc dostáváme soupeře do hry tím že neproměňujeme šance a Šulc připravil 2 šance pokud vím..na Buchu hráli taky dost natěsno, neměl moc času, věděli že jde hra přes něj...Jinak rotace proběhla, Kaša, Kayamba, Janošek, Mosquera nehrál předkolo moc dlouho..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně baník hraje krásný fotbal, konečně!!! TO JE BANÍK! jen tak dál kluci

Reagovat
$dolar$

Hm to vypada zle, Baloua odejde.

Reagovat
db18

Za směšnou částku.

Stav teď by to za něj chtělo přivést náhradu - tak snad aspoň Vaníček (pochybuju, že by najednou začal dostávat šance Pachlopník)

Reagovat
$dolar$

Obavam se, ze to by se nestalo. By to jinak nedavalo smysl Baloua prodavat, proste nejsou penize.

Reagovat
db18

Vaníček má smlouvu do konce prosince, takže by stál asi jako tehdy Falta...

ale už jsem to psal, Balů by se prodával za částku, kterou získáme za 2 výhry a jednu plichtu v EKL... a s tím, jak nám často zachraňuje prdel si myslím, že bez něj bude těžší tyhle výsledky uhrát a odchod se nyní nevyplatí...

Reagovat
$dolar$

Njn bylo videt od zacatku Bilka, ze ho nemusi, ale jak ted dostaval sance a hral vic a vic a dobre, tak jsem doufal, ze Bilka presvedcil.

Reagovat
db18

*Vodháněl

Reagovat
$dolar$

Tak teď si mě nasral. vím že o něm se mluvilo, ale doufal jsem, že to bude ten Vaníček.

Reagovat
db18

Vaníček už je v Jablonci no...

A jo, Bílek byl proti, ale tehdy už tu jednoho kdo nebrání, měl - teď by to bylo trochu jiné...

(další variantou dle polských fanoušků je Sýkora - ale to spíš jen proto, že by se ho rádi zbavili... )

Reagovat
$dolar$

Toho jsem kdysi chtěl, ale to je takovej zmrd a ještě se choval zmrdsky vůči nám, že nevím jestli ho tu chci..

Reagovat
db18

Mohl by to odčinit jenom přejetím Krmelce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Baníček ! Za týden na slátaniny není důvod jet poraženecky. Nejsou zatím v cajku, dá se bodovat.

Řekl bych, že prvotní je lepší fyzička, od toho se hodně odvíjí zbytek. Více síly, lepší sebedůvěra, po gólu se jen nezaleze a nečeká na smrt ..... I když za jednu přípravu se fyzička úplně otočit nedá, tak změna v přípravě zřejmě nese úspěch. A Smetana s Galáskem si zatím rozumějí, tak snad to půjde dále .....Akorát počítám, že s takovou bude Jánoš chtít v zimě pryč ...... Nedávno ještě klíčový chlap sestavy a dnes lávka ..... Formu na konci dobrou moc neměl, ale že začne na lávce jsem nečekal Se dějí věci .....

Reagovat
$dolar$

Se divim, ze Galaskovi nekdo rozumi.

Reagovat
bobis21

U Jánoše se hlavně řeší smlouva, která mu bude končit...

Reagovat
Axelrose

Nevíte někdo, proč hráli Pardubice dnes s černými páskami? Já to zapnul až v desáté minutě.

Napadl mě ten Gerd Muller, ale to mi nepřijde moc pravděpodobný.

A že by zemřel někdo v Pcích se mi taky nedoneslo.

Je tedy pravda, že jsem měl poslední dobou trochu jiné starosti, ale nic se mi nedoneslo.

Tak jenom pátrám.

Jinak Baník dobrý výkon, škoda toho "ne"zakončení Berana, mohlo to být zajímavější. A i hodnocení obou trenérů bylo "cajk".

Tak doufám, že alespoň tu Slavii nedáte, když už tam budu sedět. To byste mi zničili dva víkendy po sobě

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Almásí? Pico to je hroťák... Tak snad mu to vydrží. Azevedo dneska taky slušný. Na poměry Baníku fakt solidní lavička.

A atmosféra se mi taky zdála skvělá.

Jen tak dál.

Reagovat
Pablos

Nemyslím to zle, koukám teď jen na výsledky. Však žádnej gól nedal... Jak proč takový superlativy? Fakt je to normální otázka.

Reagovat
bobis21

Protože hrál skvěle. Na twitteru anketa o hráče zápasu a zatím má přes \70% hlasů ... Vyhrává souboje, je rychlý a i po zemi si dokázal obcházet hráče 1 na 1. A gól sám sice nedal, ale má asistenci\ a mohl mít klidně další 2 (např. Sora poslal samotného na bránu, ale ten nedal). Dnes mu podle mě fakt není co vytknout, snad bude pokračovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, snad bude pokračovat. Predpoklady má...

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw a to jsem si před sezónou říkal, že to je šance na základ 33% Klíma, 33% Zajíc a 33% Almasi...

To jsem se teda celkem spletl. Zajíc bohužel nic...je mi ho na lávce líto, poslal bych ho do Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho teda nikam neposílal. Konečně je v Baníku konkurence a může mu to jenom prospět. On je kvalitní útočník, ale někdy mu chyběl ten bič nad ním.

Reagovat
HorajzmAmmann

Máme dost útočníků i bez Zajíce. A v případě zranění může zaskočit Šmiga, Potok, Kuzma.

Kádr máme široký až moc. 1-2 hráči jít musí aby byla zachována herní práce pro všechny.

Reagovat
PlackaSKS

Naopak, máte ho široký akorát. Konečně silnější lavička a v případě karet/zranění máte pořád kam sáhnout.

Reagovat
bobis21

Tak on se Zajíc teď právě ani nevejde na tu lavičku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Jasně, dívá se na ten kádr moc hezky, ale zase ti hráči v nejlepších letech asi nebudou chtít odehrát většinu sezóny za béčko.

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně tak

Reagovat
PlackaSKS

Já myslím, že v průběhu sezóny se jich ještě hodně zapojí. Jasný, nehrajete poháry, ale i tak je kvalitní lavička super. Ostatně je to vidět i teď když střídate.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Pokud chce Zajíc hrát, tak musí nejspíš přidat. Almási teď hraje dobře a Klíma je z lavičky taky cítit, ale nikdo neříká, že to tak musí být pořád.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

To sice jo, ale řekni nejlepšímu střelci Baníku že odehraje celou sezonu za B-tym

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď máte kádr široký na ligu + pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Potok hraje z křídla a Kuzma pozici 10, kde se bude rotovat s Budínským nejspíš. Pokud se ti jeden útočník zraní, tak jich máš akorát. Šmiga by měl jít hostovat ať sbírá minuty, protože z pozice 3 4 volby toho moc nenahraje.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Říkám v případě zranění... Ne že to je jejich post. Ale zahrát tam dokážou. Potočný možná lépe než na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrát ti tam může i Azevedo, ale proč to lepit někým, koho primární post to není. Potočný je na hrotu lepší? Vždyť tam hrál snad naposledy v Teplicích a rozhodně to nebyl útočník, kterého by sis všiml.

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný hrál na hrotu i v Liberci.

Podle mého je lepší zalepit díru v sestavě někým kdo tam hrál než třeba nerozehranym Zajícem, který dostane kolik, 300 minut? To ho hrozně posune....

1-2 hráči mi přijdou navíc. Juroska/Sanneh a jeden útočník

Reagovat
Pablos

Ok díky

Reagovat
HorajzmAmmann

za 4 zápasy má asi 1+1, což chápu že není nic extra.

Ale přijde mi, že je na svoji postavu hrozně rychlý, dokáže udělat hráče 1 na 1 + podrží dost balónů. Většinou jsou ti hrotaci (Doležal, Smola, Poznar...) pomalejší, ale u něj je rychlost snad nejlepší vlastnost. Dobrý v mezihře i ve vzduchu.

Trpisak by z něj ve Slavii udělal dělo

Reagovat
jackinho10

Mozna se dockate

Reagovat
PlackaSKS

Po 4 zápasech soudit produktivitu (ať už super nebo bídnou) by bylo stejně zcestne..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě za mě ať dá klidně 5 branek, pokud bude takhle platný pro hru a budeme dávat 2 3 góly každý zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo to souhlas

Reagovat
FCSL

Řezníček 4 fíky Jihlavě

Reagovat
czechfant

To mě ani tolik nepřekvapuje. Má na vrchní polovinu naší ligy uplne vpohode.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

král

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej ten hráč, kterej když je ve větším klubu a čeká se od něj výkon, tak nic nepředvede, a pak když odejde někam kde má pohodu, není pod větším tlakem, tak se rozjede.

Reagovat
Greny

Ještě trefil tyčku a jeden gól mu neuznali

Reagovat
Miguel19

Vyměníme za Chorého.

Reagovat
$dolar$

Ne, fakt ne.

Reagovat
deporpepa

Jen to ne. Chorý se ještě nachomejtne k pár gólům... On nevypadá, ale myslím, že sedm-osm gólů v lize mít bude

Reagovat
Martin9719

To ani nemusí, ale tolik faulů co na něj je a vyhraných soubojů, to nám může závidět kde kdo, nohama už je to horší.

Reagovat
deporpepa

Chorého mám rád.... je to ideální hráč od šedesáté minuty... Pokud by byl s pozicí žolíka spokojen, tak bude mít úspěšnou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten Olomouc stále robí v lige? to je totálne tragický futbal konštatne už XY sezón... no money, no fun...

Reagovat
Liquid

no když vzali trenéra co je málem přivedl do 2.ligy tak co chceš, 8 inkasovaných je tragédie, 2.nejhorší bránění z celé ligy po Pardubicích

Reagovat
andrew96

Za 3 zápasy 16 gólů no fun?

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Měl ses podívat na zápas proti ČB.

Reagovat
PaYaB

Však se na ty zápasy aspoň dá koukat, narozdíl od Teplic, Zlínů a podobných.

Reagovat
dtaire

Trenčín se jen nedokáže smířit s pozicí za Baníkem

Reagovat
czechfant

Klíma hrál špatně v Bolce a my ho přivedeme k nám. Pak hraje špatně ve 3 zápasech po sobě zas ho postaví. Dnes opět zavinil gol. Jestli bude i příště v základu, tak začnu pochybovat o Koubkově mentálním zdraví.

Ono ovšem už to, že ho přivedli značí, že skauting u nás prostě není. Patrně ho přivedli protože mu Bolka potřebovala najít angažmá a kdbychom si ho nevzali, tak tam u nich nemůžeme hrát

Reagovat
FCB1922

Baník Mistr!

Reagovat
Pablos

Byl 2004 no

Reagovat
PlackaSKS

v tý době měl permici na letnou...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
FCB1922

Jo jo, takže v neděli se uvidíme... Jo počkat..

Reagovat
Han střelil první

Proč by se s tebou někdo chtěl vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Reagovat
JarousFCB

Lidí, co Trevora vídají rádi, je spousta. A nejsou to jen fans Baníku.

Reagovat
Posledni Kovboj

jsou to fans Sparty

Reagovat
JarousFCB

... chceš se přidat do klubu fanoušků strýčka Trevora? Určitě má navíc vodítko. Ale bacha. Nejde pro ránu daleko.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale zase jestli me zbije, konecne budu mit kamarada. Jako Holzer. Nebo Horajz.

Reagovat
Kaspar

Chces byt dalsi otekla tvar?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ani prvni, ani posledni.

Reagovat
HorajzmAmmann

Přestaň si mě tady brát do huby. Už mě to začíná srát...

Reagovat
Posledni Kovboj

to me uprimne mrzi

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
FCB1922

Protože má očividně se mnou problémy, ostatně jako ty, ale zmuze se jen na blbe kecy na internetu, znova ostatně jako ty. Takže chlapi bez kouli, no :-)

Reagovat
PlackaSKS

Jaky problémy? Já se ti akorát vždy rád zasměju jako většina lidí tady. A nutno říct, že to všem hrozně ulehcujes. Chováš se jako dement, urazis se jako malý dítě, tvoje snahy psát na banikovsky blog pobavily asi všechny co to četli.. a samozřejme bych ani nezapomínal na tvoje šilhání a křivý zuby (ještě jednou dík za podcast). Takže žádnej problém, naopak. Šponuj dál ke kulminaci svůj stockholmský syndrom, každý se občas rád zasměje.

Reagovat
FCB1922

Takže klasicky internetový kreten, co si umí nahnat ego jen na internetu, že se vůbec divím.

Reagovat
PlackaSKS

Ale jak to díky tobě krásně funguje!!

Reagovat
FCB1922

Píšeš tu něco o tom, že nemáš se mnou problém, ale že se mi smějes.

V tom by nebyl problém. I v naší bande jsem často terčem vtipku. Když to má vtip a nějaké hranice, sám se tomu zasmeju, i na svůj účet.

Ale ty se mi nesmejes, máš se mnou evidentní problém (a nejen ty). Pac jinak by jste mne tady nepronasledovali... A pak by to nepreslo i na Twitter.

A že to tak je jest důkaz, že tady vytahujete facku, co dostal Horajzm. Dostal. Protože se zachoval na internetu jinak, než jak se chová kamarád. A pak je vidět, že si to uvědomil, za což sem rád (a nešlo jen o mě).

Takže, když se mnou nemáte problém, proč vytahujete stále to, co se stalo a citujete mé jméno, potažmo letitou přezdívku?

To není normální... Takže ti nabízím, máš se mnou problém, rád ti ho pomůžu osobně vyřešit... Ale jak už je nějaký pátek vidět, jsi jen kunda, co umí kibicovat na internetu s dojmem, že se ti nemůže nic stát...

No, žij si v tom... Ale boží mlýny melou.

A propo podcast. Ano, pro některé sem byl směšný. Překvapivě pro lidi, co jsou aktivní jen na internetu. Jinak je zajímavé, že to spíše mělo kladný ohlas.. A to tam, kde je to více důležité, než mezi nějakou internetovou sektou :-*

A správný postřeh! Jak se silhanim, tak i, že zuby jsou takové, jaké jsou. Naštěstí jsou ale všechny.. A co je nejdůležitější, nepocituji díky tomu nějaký hendikep ve společnosti. Ba naopak.. To je, co?

Ale co ty, tlusty, umasteny žide od PC?

Hazu ti rukavici kundo, pokud nechceš, vyser se na nás, které si stále bereš do huby na netu, když nemáš koule se postavit (platí i pro další..)

Reagovat
PlackaSKS

hlavně už prosím ten profil nemaž, měl bych pak zase na pár týdnů smutný život..

Reagovat
FCB1922

A co tam máš dal kundo umastena, Spartu?

Ze tvoje děti tedy mají morální vzor. Fotr, co se chvasta na internetu, ale nemá odvahu se tomu všemu postavit čelem v reálu. Chudáci

Reagovat
PlackaSKS

hrozně si mi to zase nandal když takhle někoho zničíš na netu, pochlubíš se i svojí ženě jak si to těm chudákům natřel?

Reagovat
FCB1922

Ne, nepochlubim. Ona se mne ptala, co jste zač... A že nestojíte za řeč. Což má pravdu. Proto už téměř na vás nereaguji. Proto si Cukrous zrušil účet. Proto mi i lidé, co dělají v médiích a čerpali info z diskuzi se mě ptali, co se stalo, že tam je to sama urážka a pokud je nějaké zajímavé info, tak maximálka u BL..

Ty imbecile vyjebany, vsiml sis, že s tou svou skvadrou jste ceskou ligu zlikvidovali?

Dříve tady i bylo info. Jak z Plzně, Sparty, Baníku... Ty sis pak tady ochocil tebou podobné mrdky (zdravím židovskou enklavu, kterou asi zas nikdy neuvidím...), jedete si tady, že jste ti "nejlepší", ale věř tomu... Věř si, čemu chceš... Děláte si prdel z Montyho, Horajzma, Puskase... A přitom jim nesahate ani po kotníky.. Celá vaše banda...

A že ta banda internetová je... Ale víš co... Jste k smíchu. Ne my, ne já, ale vy... A je jedno, jestli píšeš o fackach, Spartě, ženských atd...

A propo zidi... Víš, co je zajímavé? S aktivními slavisti prohodíme slovo. Dokonce jeden z nich má tady účet. Jo, abys nebyl zklamany Stando. I vaši fanoušci, co pro Slavii žijí, tak z vás mají prdel a jste povl. Ty krávo, to je, co?

Takže ještě jednou, máš se mnou problém, jeden na jednoho, budu za svoje lidi ( i Horajzma). pokud ses srac, co dokazujes den co den, tak se vyser na mě, cukrouse a naši bandu. Kundo.

Reagovat
PlackaSKS

fakt ti nepřijde hloupý a dětinský se snažit řešit svoje spory násilím? To se teď ptám dokonce naprosto vážně. Zajímalo by mě to.

"Že je to tady sama urážka" - imbecile vyjebaný, umaštěny Žide, mrdko.. nestojime za řeč a píšeš druhou slohovku..

Jestli sis nevšiml, tak cukrousovi nic nepíšu. On totiž nereaguje tak zoufale jako ty. A i na discordu klidně mohl zůstat kdyby tam komunikoval. Každopádně to není na mne, protože já fakt nikoho neochocil. To jsem se snažil jen u lichny, ale blb dal přednost rodině.

Ty seš prostě hrozně omezenej, Ondro..

Reagovat
FCB1922

O ty facky si říkáš den co den, co se do nás navazis. Tak si kundo nestezuj. Beru to tak, že jsi stále srac, co se bude vytahovat na internetu.

Ok, beru to v potaz. Pak nebrec, az jednoho dne přijde vyřízení účtů.

Cau.

Reagovat
PlackaSKS

Ach jo, jedinou věc sem chtěl vědět a odpověď nikde tak pa, Ondro.

Reagovat
Han střelil první

Kdyby ten text nečetl z piedestalu, tak ho možná pochopí.

Reagovat
Han střelil první

život bez internetu by prospěl zejména tobě. Breivik gang

Reagovat
didosh

To jsi ty Trevore?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Alan_Shearer

Poslednich 15 ligovych zapasu a 2 vyhry, 9 zapasu bez vyhry, 3 domaci zapasy bez vstreleneho golu. Nejslabsi Slovan, kterej si pamatuju. Neni tam nic. Takrka vsem prekazi mic, jednoducha hra na nakopy, mnoho ztrat, bez elanu … chudak Gebre. Musi prijit alespon dva zaloznici a pomalu se loucit s Hoftychem. Nasledujici zapasy mame Budejice, Zlin a Pardubice. Musime udelat alespon 5 bodu, realne verim tak 2-3. Pak zas smrtelnej los. Boj o zachranu je tady.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ne pomalu, ale rychle se loucit s Hoftychem. Ten zacina rozesirat co se da, a mel by se misto soustavnyho pochlastavani po Liberci taky venovat trenerine. Nefunguje vubec nic, prijde mi ze i kabina samotna je rozesrana (nakolik se projevilo odstreleni Nguyena?), Mara chce pryc a nezveda ani telefony, tam proste neni ani zdravy prostredi a neni na cem stavet.

Gebreho je mi lito, on je uplne jinde nez zbytek tymu, jenze k cemu to je, kdyz si to tam ma tukat s kopacema typu Fasko, Meszaros, Necas, a vzadu ti to jisti nejhorsi golman v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle se rozloučit s Hofťou, včera bylo pozdě

Reagovat
Alan_Shearer

Kozel / Hasek?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o triu Lavička, Hašek, Křeček

Reagovat
martin1

Herně to sice není ideální, ale začátek ligy ze 4 zápasů 12 bodů je super. Doma Boleslav a Slovácko, venku Bohemka a Liberec, to nejsou zápasy z kategorie lehčích.

Reagovat
Han střelil první

Potom přijdou ztráty s Pardubicemi, Teplicemi... taková ta klasika, když se dobře zvládne start.

Reagovat
deporpepa

Ztráty příjdou, jde o to, zda vydrží nasazení a zlepší se střelba... pak nějaká ztráta tolik nebolí. Hlavně zase nezalest pod tu huňatou deku... Sebevědomí trochu roste, ale je to pořád jenom část cesty, kterou Plzeň musí ujít. Nevíte kdy se má vracet Staněk??

Reagovat
dtaire

Ten už se vracet nemusí, Hruška ho do brány nepustí V béčku mu bude dobře

Reagovat
$dolar$

Včera už chytal v béčku, takže to bude brzy. Ovšem nevím jestli teď Hrušku posadí.

Reagovat
Selänne

Klid. V Sofii udělá penaltovej zákrok v nastavení, pak půjde do brány Staněk.

Reagovat
deporpepa

S Hruškou v zádech nemá obrana klid... Musí chytat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

O víkendu už chytal za Béčko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele