FORTUNA:LIGA - souhrn 30. kola

14.06.2020, 18:58
Komentáře a souhrny
Plzeň těsným poměrem vyhrála v Olomouci, na vedoucí Slavii však nadále ztrácí šest bodů, neboť ta přetlačila Zlín. Jablonec prohrál v Ďolíčku, a proto se na průběžně třetí místo posunula Sparta, která vyhrála na hřišti Slovácka. Opava zvládla zápas s Českými Budějovicemi a opustila poslední příčku, kam se po porážce v Teplicích vrátila Příbram...

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:2

14.06.2020 17:00

Góly: 65. Andreas Vindheim, 79. Guélor Kanga

Pražská Sparta zvládla venkovní duel se Slováckem a po výhře 2:0 se díky prohře Jablonce posunula na třetí příčku. Sparťané sice v prvním poločase nehráli moc přesvědčivě, střídání po přestávce ale hru oživila. Trefili se Andreas Vindheim a Guelor Kanga, který se tak stal se dvanácti brankami nejlepším střelcem soutěže po základní části.

Už ve čtvrté minutě přišla první nadějná šance Slovácka. Obrana Sparty si myslela, že Zajíc je v ofsajdu, domácí forvard postupoval zleva na branku Sparty, v pokutovém území se snažil obejít Costu, nakonec kolem něj vystřelil, Heča balon vyrazil před sebe a hosté situaci nakonec ustáli.

I o chvíli později domácí celek favorita pozlobil. Kalabiška přelstil trojici hráčů Sparty před pokutovým územím a uvolnil Dvořáka, který krásně našel ve vápně osamoceného Sadílka, který ve velmi dobré šanci branku Sparty netrefil, jeho pokus šel necelý metr vedle pravé tyče.

Sparta se poprvé ozvala až na konci prvního poločasu. Karabec poslal míč do šestnáctky Frýdkovi, který hledal na zadní tyči Drchala, ten byl u ní o kousek později a balon nezasáhl.

Po pauze jako by přišla na hřiště jiná Sparta. Po rohovém kopu hlavičkoval Costa, balon ale netrefil, ten se dostal ke Štětinovi, jenž střílel, balon za brankovou čáru zabránil u tyče obranným zákrokem Michal Kadlec.

Hosté měli územní převahu, ale Slovácko hrozilo rychlými brejky. Po centru z levé strany se dostal k míči Zajíc, který z první se snažil míč přihrát, ten se k němu po zásahu obránce Sparty podruhé dostal a našel zcela volného Jana Navrátila, který z rohu malého vápna přestřelil branku Sparty.

V 65. minutě Pražané poprvé udeřili. Nejprve byl centr z pravé strany, který byl přetažený, Karlsson si jej vzal a vystřelil míč na protější tyč, jeho střelu ještě tečoval na hraně ofsajdu Andreas Vindheim. Sudí Franěk ještě situaci konzultoval s videorozhodčím, který posvětil branku pražského celku.

Po čtvrt hodině Sparta využila chyby domácích. Zajíc nechtěně přihrál do brejku Sparty. Vindheim posunul míč do vápna Tettehovi, který se snažil obehrát Daníčka, nakonec vystřelil, balon se odrazil od Daníčka přímo ke Gueloru Kangovu, který doklepl míč do prázdné branky.

Sparta už Slovácko do žádné větší příležitosti nepustila a odvezla si tři body do Prahy.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Fastav Zlín 1:0

14.06.2020 17:00

Góly: 74. Lukáš Masopust

Fotbalisté Slavie v posledním kole zvládli ligové utkání se Zlínem, který porazili 1:0. Jediný gól zápasu obstaral Lukáš Masopust. Slavia tak vstoupí do nadstavby s šestibodovým náskokem na Plzeň a z pěti zápasů si může dovolit dvakrát prohrát, pokud Viktoria bude pokaždé stoprocentní.

Ve třetí minutě Slavia měla k dispozici volný přímý kop. Balon propadl do malého vápna, kde se nejrychleji zorientoval Provod a jeho přízemní pokus z bezprostřední blízkosti musel vytěsnit brankář Dostál výborným reflexivním zákrokem.

Pět minut před poločasem červenobílí rozehráli roh nakrátko a trochu krkolomně se prokombinovali do veliké šance z bezprostřední blízkosti. Slávistům se nakonec v tísni nepodařilo zakončit a vše rezultovalo v ofsajd.

V samotném závěru první půle mohl skóre otevřít Bořil, který si naběhl na centrovaný balon a za obranou hostů hlavičkoval zcela sám. Proti jeho projektilu hlavou se vytáhl gólman Dostál skvělým zákrokem.

Sešívaní se ihned po poločasové pauze vrhli do útočení. Centr od rohového praporku proskákal šestnáctkou hostů až k Masopustovi, jež vypálil z voleje. Dostál si s jeho pokusem poradil.

V 53. minutě Ševčík vystihl nepřesnou rozehrávku hostí a vyslal přesným pasem do běhu Musu, který postupoval sám na Dostála. Míč si špatně zpracoval a nakonec ho v obrovské šanci poslal mimo.

Dlouho Zlín držel v Edenu bezbrankovou remízu. Až v 74. minutě Slávisté vedli akci po pravém křídle, přetažený míč vrátil do vápna Bořil. Traoré míč posunul na Stanciua, který z levé strany přesně odcentroval na Lukáše Masopusta, jenž se hlavou nemýlil.

Sešívaní si tak mohou po těsném vítězství mohou ulevit, skupina o titul začíná 20. června.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:1

14.06.2020 17:00

Góly: 16. Tomáš Hořava

Plzeň potvrdila na Moravě roli favorita, díky brance Tomáše Hořavy z první půle skolila venku Olomouc a získala své osmé ligové vítězství z posledních devíti utkání. Odstup od vedoucí Slavie ovšem zůstal na šesti bodech, neboť Pražené rovněž v souběžně hraném klání urvali výhru. Sigma naopak definitivně ztratila naději na vecpání se do první desítky.

Domácí museli rozjetou Viktorii před vlastními fanoušky bezpodmínečně porazit, aby ještě mohli usilovat o posun na desáté místo v tabulce, a tudíž aby si zahráli v nadstavbové části o Evropskou ligu a nepůsobili jen ve skupině o záchranu. Jenže na svůj výkon z minulého zápasu na půdě Mladé Boleslavi nenavázali, tentokráte totiž nevstřelili jediný gól.

I kdyby se jim přesto podařilo v nynějším případě naplno uspět, stejně by ve finále zůstali jedenáctí, protože mladoboleslavští fotbalisté plichtili v Karviné, a právě tenhle výsledek jim stejně na udržení jejich postavení stačil. Náskok Hanáků na sestupové pozice je aktuálně více než dostačující, jen bude potřeba ho v závěru sezóny nějakým způsobem nepromrhat.

Rozhodující moment tohoto měření sil přišel na řadu po patnácti minutách hry. Kayamba vhodil míč z autového vhazování do vápna na Beauguela, ten mu ho záhy vrátil, následoval centr do ohně, kde se nejlépe zorientoval Hořava, a ten tvrdou střelou propálil gólmana Mandouse. Na tenhle inkasovaný přesný zásah nedokázala Olomouc již zareagovat.

První dějství s sebou v podstatě žádný další zásadní chvíli nepřinesl. Oba celky nepůsobily v ofenzívě nějakým čerstvým dojmem, jako by bylo vidět, že v nohách mají po třech týdnech opravdu velmi náročný program. Pět minut před přestávkou se ještě snažit navýšit náskok Plzně pronikající Kopic, ovšem jeho pokus skončil pouze vysoko nad domácí bránou.

Ani ve druhém poločase se Sigma nenadechla k nějaké senzační akci. Hosté v podstatě bez větších problémů hájili průběžný rezultát a dokráčeli pohotově ke splnění svého cíle. Zkraje se snažil sice vyrovnat Zahradníček, jenomže jeho slabou hlavičku polapil gólman Hruška. Ve 49. minutě svou hlavou zacílil nebezpečněji Yunis, avšak neseřídil svá mířidla správně.

Závěrečná čtvrthodinka pak lépe vyšla Viktorii, která si vytvořila dvě solidní možnosti, ani jednu z nich však nepřetavila v kýžené pojištění vedení. V 75. minutě se v dobré pozici zjevil Beauguel, svůj únik ovšem nedotáhl do povedeného konce a ztroskotal na Mandousovi. V 85. minutě ještě hodlal skórovat Kovařík, avšak o malinký kousek bránu nakonec netrefil.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

14.06.2020 17:00

Góly: -

Ostrava v posledním kole základní části doslova vyválčila bezbrankovou remízu v Liberci a zajistila si účast v elitní šestce, vzhledem k zaváhání Slovácka i Budějovic by si nakonec mohla dovolit i prohrát. Momentálně se nachází na šesté pozici s pětačtyřiceti body o dva body právě za pátým Slovanem. Severočeský celek měl v nedělním utkání navrch a vytvořil si mnoho vyložených příležitostí, ovšem gólově se prosadit nedokázal.

Ústřední postavou zápasu se stal zkušený brankář Jan Laštůvka, jenž předvedl několik skvělých zákroků. První možnost byla k vidění už po pěti minutách, kdy se Laštůvka blýskl hned dvakrát. Nejprve vychytal tváří v tvář Peška, následně si poradil i s dorážkou aktivního Baluty. Rumunský záložník opět zahrozil po necelé čtvrthodině hry, nicméně svou kroucenou střelou z hranice pokutového území těsně minul pravou konstrukci.

Baník poprvé vystrčil růžky ve 13. minutě. Ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Potočný, ale proti jeho ráně dobře zasáhl gólman Nguyen. Zhruba po odehrané půlhodině uspěl Laštůvka v prvním vzájemném souboji s Malinským, když skvěle pokryl volné místo u své bližší tyče a míč vyrazil ramenem. Asi deset minut před přestávkou byl opět vidět Baluta, jeho technický pokus zaplachtil o decimetry vedle vzdálenější šibenice.

Ostrava byla nebezpečná spíše sporadicky, nicméně v poslední minutě první půle napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Kuzmanović a Nguyen musel jeho dělovku odvracet do strany. Liberec byl při chuti také po změně stran a blízko ke skórování měl v rozmezí 53. - 55. minuty. Nejprve se po geniální kolmici od Baluty řítil na Laštůvku rozběhnutý Malinský, ale z mírného úhlu vystřelil příliš slabě a hostující strážce byl připraven.

Vzápětí se sedmatřicetiletý brankář vyhoupl do vzduchu a konečky prstů famózně vytěsnil bombu Malinského, ihned na to si poradil s ranou Baluty. Domácí spálili svou největší šanci v 59. minutě, to totiž orazítkoval břevno padající Mikula. Ve zbývajícím průběhu zaváhal Laštůvka při rozehrávce, nicméně svou chybu napravil a zneškodnil střelu Peška. V samém závěru se mohl stát nečekaným hrdinou Baníku teprve sedmnáctiletý záložník Drozd, jenomže jeho nadějný pokus byl na poslední chvíli zablokován.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 2:2

14.06.2020 17:00

Góly: 18. Ondřej Lingr, 44. Adriel Ba Loua - 20. Jiří Klíma, 72. Dominik Mašek

Mladá Boleslav v Karviné splnila svůj hlavní cíl, a to uhrát v dalekém Moravskoslezském kraji alespoň bod. Právě konečná plichta jí mohla s definitivou zajistit umístění v první desítce, a tudíž i boje o Evropskou ligu. I kdyby ovšem Středočeši nakonec prohráli, stejně by své postavení zachovali, neboť Olomouc v souběžně hraném klání prohrála s Plzní.

Oba celky po koronavirové krizi nenabrali optimální formu. Oba dosud ani jednou nevyhrály, celkově získaly jen dvě remízy. A třetí nerozhodný výsledek si na své konto připsaly i ve vzájemném měření sil. Zatímco Karviná zůstala na svém a po základní fázi sezóny skončila nakonec čtrnáctá, Mladá Boleslav spadla o jednu pozici dozadu na příčku desátou.

Domácí v tomto souboji dvakrát vedli, jejich protivník, který se mimochodem v prostřední skupině nadstavby utká o pohárovou Evropu s Českými Budějovicemi, ale dokázal dvakrát srovnat stav. Skóre utkání načal Ondřej Lingr, na jehož trefu odpověděl Jiří Klíma, pak se střelecky prosadil Adriel D'Avila Ba Loua, poslední slovo ale měl Dominik Mašek.

Karviná vstoupila do duelu lépe a po pár minutách hry mohl přesně zacílit Lingr po přihrávce Ba Louy, míč však nasměroval jen těsně nad břevno. V 18. minutě se již ovšem skóre přece jenom měnilo. Ba Loua totiž uvolnil na pravé straně Ndefeho, ten ihned adresoval balón do vápna, odkud Lingr prudkou tečovanou střelou překonal hostujícího brankáře Stejskala.

Jenže vedení svěřencům trenéra Juraje Jarábka nevydrželo příliš dlouho. Dvě minuty na to se dokázal ke vstřelené brance propracovat rovněž jejich soupeř, to když Jakub Klíma vyslal z vlastní poloviny hrací plochy dlouhý nákop dopředu, Jiří Klíma si merunu na hranici šestnáctky dobře zpracoval a elegantním lobem překonal vyběhnuvšího gólmana Bolka.

Blížil se konec dějství prvního a domácí stačili ještě přidat svůj druhý gól. Bolek nakopl míč daleko od své brány, Smrž ho hlavičkou sklepl pro spoluhráče Ba Louu, jenž svou levačkou zamířil technicky parádně do šibenice. Ve druhém dějství se Karviná evidentně snažila především o bránění těsného náskoku, avšak Mladá Boleslav svého soka prolomila.

Mužstvo kouče Jozefa Webera předvedlo osmnáct minut před závěrečným hvizdem sudího Julínka pohlednou kombinaci, kterou přetavilo v poslední přesný zásah tohoto mače. Na zadní tyči se objevil nikým nehlídaný Douděra, jenž ještě stačil balón předat do bankového území, a Mašek z blízkosti neměl jediný problém propálit vše, co mu stálo v tu chvíli v cestě.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 4:0

14.06.2020 17:00

Góly: 39. Jakub Řezníček, 41. Patrik Žitný, 65. Daniel Trubač, 90+2. Jakub Řezníček

Teplice dokázaly prolomit svou nepříznivou bilanci z posledních pěti utkání bez tříbodového zisku a po přesvědčivém vítězství nad Příbramí se vzdálily barážovým příčkám. Svého středočeského protivníka zdolaly jednoznačně v poměru 4:0 a udržely se na dvanáctém místě tabulky, na čtrnáctou Karvinou mají náskok pěti bodů. Hosté naopak nenavázali na senzační úspěch s Libercem a po výhře Opavy s Českými Budějovicemi se vrátili na poslední pozici.

Skvělou střeleckou formu z nedávné doby znovu prokázal útočník Jakub Řezníček, jenž se prosadil hned dvakrát a z předchozích sedmi střetnutí má na kontě hned šest branek. Svěřenci trenéra Pavla Horvátha ztrácejí na patnáctou Opavu dva body, více jak čtvrthodinu nedělního duelu Na Stínadlech museli dohrávat bez vyloučeného Oliviera Kingueho. Přitom Příbram nevstoupila do utkání špatně a gól mohla vstřelit již po necelé čtvrthodině.

Hrdina minulého vystoupení s Libercem Martin Nový obdržel přesně načasovanou přihrávku od Polidara, ale v nadějné pozici naprosto selhal a branku gólmana Grigara trestuhodně minul. Hosté se mohli dostat do vedení ještě jednou a to zhruba deset minut před přestávkou. Po centru Zorvana se odrazil míč na kopačku Soldáta, jehož technickou střelu z hranice šestnáctky famózně vytáhl Grigar mimo prostor tří tyčí.

Ve 39. minutě z ničeho nic skóroval Řezníček a tím naprosto změnil běh utkání. Geniální pas vymyslel David Černý, jednatřicetiletý útočník si udělal dostatek prostoru a nechytatelnou ranou překonal bezmocného brankáře Melichara. Neuběhly ani další dvě minuty a Severočeši vedli o dvě trefy. Opět v tom měl prsty Řezníček, jehož dělovku z hranice pokutového území vyrazil Melichar jen k volnému Patrikovu Žitnému a ten už měl snadnou úlohu.

Domácí se mohli definitivně uklidnit v 65. minutě, kdy se Daniel Trubač opřel do míče z patnácti metrů a krásně zavěsil k levé konstrukci - 3:0. Aby toho nebylo málo, tak o dvanáct minut později udeřil Kingue rukou do obličeje Žitného a rozhodčí Berka ho po druhé žluté kartě zaslouženě poslal pod sprchy. V nastaveném čase uzavřel gólový účet nepřehlédnutelný Řezníček, tentokráte chladnokrevně zamířil do pravého spodního rohu po nabídce od střídajícího Petra Mareše.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 3:0

14.06.2020 17:00

Góly: 10. Jhon Mosquera, 14. Martin Dostál, 80. Petr Hronek

Fotbalisté Boheimans sice nastoupili do tohoto střetnutí v okleštěnější sestavě, přesto si před vlastními fanoušky vyšlápli na favorizovanější Jablonec, který po třígólové porážce přišel o třetí místo v tabulce na úkor pražské Sparty. Domácí se díky nynějšímu úspěchu dokonce posunuli z desáté příčky na osmou, a v play-off Evropské ligy tak vyzvou Slovácko.

Klokani v tomhle měření sil potvrdili, že po koronavirové pauze působí jako jeden z nejnebezpečnějších týmů ligy. Popáté v posledních šesti utkáních slavili vítězství, potřetí za toto období přitom skórovali za devadesát minut minimálně třikrát. A to přitom trenér Luděk Klusáček nenasadil na plac některé obvykle a jindy důležité články základní sestavy.

Svěřenci kouče Petra Rady absolutně nezachytili úvodní minuty. A v podstatě předvedli stejně mdlý výkon jako například na konci května na hřišti Slavie. Protože v souběžně hraném střetnutí Sparta naopak zvítězila na Slovácku, přišli navíc o výhodné třetí místo pro nadstavbovou část. A budou muset ve třech z pěti zápasů hrát na cizích hřištích.

Domácí vstoupili do duelu hodně zostra. A hodně při chuti byl Mosquera, který ještě v 6. minutě nedotáhl svou hlavičku do zdárného konce, neboť ho vychytal pohotový brankář Hrubý, nicméně o pár chvil později již zužitkoval Vackův centr zprava, který přetáhl míč až na zadní tyčku, a odtud nehlídaný kolumbijský záložník bez obtíží zacílil za Hrubého.

Uběhly jen čtyři minuty a v Ďolíčku se zase pohnulo skóre kupředu. Vaníček dostal v pokutovém území od jablonecké defenzívy příliš prostoru, mohl tak svým obloučkem vybídnout Dostála, který sice neprováděl úplně snadné zakončení, přesto svou hlavou překonal Hrubého. Po těchto dvou inkasovaných gólech se již hosté nevzpamatovali.

Během úvodní pětačtyřicetiminutovky se Severočeši v podstatě nepropracovali do jediné vyloženější šance. A naopak mohli být rádi, že ve 37. minutě nelovil Hrubý míč ze své sítě ještě jednou. V dobré pozici se totiž ocitl Vacek, avšak prostor mezi třemi tyčemi těsně netrefil. Ve druhém dějství pražský výběr pak bezproblémově hlídal pohotové vedení.

Sice na úvod dvakrát zahrozil Černák, jenomže v prvém případě ho zastavil ofsajd, v tom druhém zase gólman Le Giang, a tak ke snížení nedošlo, jinak ale Jablonec výrazněji svého soka nezlobil. Ten naopak mohl skórovat zásluhou Vaníčka v 58. minutě, leč třetí přesný zásah zaznamenal až v 80. minutě Hronek, jenž zužitkoval přihrávku Schumachera.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Dynamo České Budějovice 2:0

14.06.2020 17:00

Góly: 62. Filip Souček, 90+8. Bojan Dordić

České Budějovice nevyužily ideální příležitost, jak na poslední chvíli proklouznout do elitní šestky, a na půdě podceňované Opavy překvapivě prohrály v poměru 0:2. Slezský klub tak po čtyřech dnech strávených na posledním místě české ligy poskočil na patnáctou příčku a před Příbramí si vytvořil dvoubodový náskok. Jihočeši skončili po základní části na sedmém místě s třiačtyřiceti body a v 1. kole play-off o Evropskou ligu se střetnou s Mladou Boleslaví.

Opava vstoupila do velmi důležitého utkání aktivněji a již v desáté minutě pořádně protáhla brankáře Drobného, který na poslední chvíli zkrotil ve svých rukavicích tečovanou hlavičku Filipa Součka. Vzápětí na opačné straně našel Mršić volného Schranze, jenž z první pálil příliš vysoko. Ve 12. minutě vyslal Zavadil prudký pas z křídla a míč následně tečoval aktivní Souček, jenž těsně minul levou konstrukci.

Přesně v polovině úvodního dějství se poprvé blýskl také gólman Fendrich, když zareagoval na bombu sprintujícího Šulce a balón směřující do bližší šibenice parádně odvrátil na rohový kop. Domácí do konce první půle zahrozili ještě jednou, avšak akrobatické zakončení Juřeny bylo tečováno do zámezí. Juřena mohl dostat svůj výběr do vedení devět minut po změně stran, nicméně jeho pokus byl sražen do náruče připraveného Drobného.

Jeden z rozhodujících okamžiků nedělního duelu se zrodil přesně po hodině hry. Jiří Kladrubský totiž těsně před hranicí šestnáctky zatáhl za záchrannou brzdu a poslal k zemi unikajícího Juřenu, za což mu rozhodčí Pechanec okamžitě ukázal červenou kartu. K následnému přímému volnému kopu se postavil Souček a ukázkovou střelou uklidil míč s pomocí horní tyčky do sítě, Drobný byl tentokráte naprosto bezmocný.

Oslabení hosté mohli nečekaně srovnat v 66. minutě, jenomže proti prudké hlavičce Schranze parádně zasáhl Fendrich. Zhruba deset minut před závěrečným hvizdem potkala Budějovice nepříjemná a zároveň kuriózní situace, neboť při jednom ze soubojů špatně došlápl Drobný a trávník musel opustit, místo něj se tedy postavil do branky klasický útočník Ivo Táborský. Dynamo od tohoto momentu hrálo na obrovské riziko a domácí toho nakonec využili.

Ve třetí nastavené minutě ještě nebyl úspěšný střídající Železník, svůj samostatný únik zakončil přízemním pokusem asi o metr vedle levé tyče. V samém závěru zahrávali hosté autové vhazování a do šestnáctky Opavy se proto vydal i Táborský. Železník poté rychle uvolnil rozběhnutého Bojana Dordiće, který sám přeběhl více jak půlku hřiště a přes veškerou snahu Táborského nemohl prázdnou branku minout.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30226258:1072
2.Viktoria Plzeň30206460:2266
3.Sparta Praha30148855:3550
4.FK Jablonec30147946:4149
5.Slovan Liberec301451150:3847
6.Baník Ostrava30129942:3445
7.Dynamo České Budějovice301341346:4543
8.1. FC Slovácko301191035:3542
9.Bohemians Praha 1905301261238:4142
10.FK Mladá Boleslav301171248:5240
11.Sigma Olomouc308121036:3736
12.FK Teplice307101329:4931
13.Fastav Zlín30761725:4727
14.MFK Karviná305111423:3926
15.SFC Opava30581716:4723
16.1. FK Příbram30561919:5421

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (658)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Wyrda

Hoftych frajer

Reagovat
Alan_Shearer

Velka ztrata, Banik marnej. Vykon z nasi strany dobrej, ale co jsme vsechno spalili za sance v poslednich zapasech (krome Pribrami), to je fakt neuveritelny.

Reagovat
lichna.

Soiuhlas, Malinský, Baluta a Pešek je skvělé kombo v kombinaci s Hromadou a Marou. Vy mít ještě nějakého solidního útočníka, tak byste byli skvělí..

Reagovat
Alan_Shearer

A jeste by se hodil aspon jeden krajni bek holt co se da delat no, pred sezonou bych za tohle byl vdecnej a porad jsou pro nas pohary dost realny. Problem je, ze zas X tehle hracu odejde a co jsem teda videl vasich par zapasu, misty to je fakt hodne velka bida. Takovej Potok se vam fakt vyplatil.

Reagovat
lichna.

No zatím je to z jeho strany velká bída.. Ještě ale počkám, co bude na podzim.

Reagovat
Uwe háže buly

Odejde vam Baluta a Mara a kdoví, třeba se vrátí Oscar, zbytek by jste mohli udržet ne?

Reagovat
Alan_Shearer

Ja si myslim, ze urcite odejde Baluta a Karafiat. U Mary, Malinaka a Nguyena je otaznik. Nevim jak to je s Alibekovem a Hromadou, ale minimalne prvni jmenovanej by se dal ozelit. Hybse uz ani nepocitam. Do prdele bych pak poslal Rondice, Koscelnika a Zemana.

Reagovat
HorajzmAmmann

s SKS a Libercem si vzal Baník zpátky 2 body co zbytečně ztratil ve Zlíně.

Já doufám, že s Jánošem ve středu hřiště nebude Baluta s Marou tak dominovat a ten zápas bude úplně jiný. Dneska si Baník zasloužil pořádně dostat... Fakt nevím, kdy nás někdo tak přehrával

Reagovat
Alan_Shearer

Dost se tesim na odvetu, to bude vypjatej zapas. Primy souboj o paty misto, navic verim ze jak Slovan, tak nakonec i ten Banik, by meli obrovskou sanci proti komukoliv z 7-10. mista.

Reagovat
dave30

Když ono to 5. místo asi nebude stačit. UEFA bude zřejmě krátit účastnická místa v EL (nedostatek termínů, rušení některých předkol). A pokud o jedno příjdeme, tak bude v EL pouze vítěz poháru + jedno místo (3. nebo 4. tým tabulky - v tomto případě doufám bez baráže s vítězem střední skupiny).

Reagovat
HorajzmAmmann

já se na odvetu ani moc netěším no...

Reagovat
PavlíčeQ

Další ostudička na kontě Za tohle plukovník nemůže dostat novou smlouvu

Reagovat
Pablos

chápu emoce... ale jako reálně, bod od 3 místa je pro Jablonec špatný jo ?

Reagovat
PavlíčeQ

To nejsou emoce Když se člověk podívá jen na tabulku tak to je samozřejmě fajn pohled. Nicméně problémem jsou pravidelně ostudný výkony, Rada svoje štěstí už evidentně vyčerpal.

Reagovat
Pablos

Tak po pauze to drhne, to je pravda ...ale předtím to špatné nebylo. Třeba se z toho dostanete paradoxně třeba v té nadstavbě.

Reagovat
PavlíčeQ

Už před pauzou to nebylo dobrý. Slaboučký dvojzápas v Olomouci, v Ostravě taky žádná sláva. Za celý jaro se povedl akorát zápas s Příbramí(!) v polovině února. Teoreticky ještě proti Zlínu, kde jsme ubránili dlouhý oslabení, ale to je vše.

Reagovat
ondrasch77

Jaro jsme marný..., ale podzim špatný nebyl.

Rada nemůže za to, že nemá TH, Jovoviče a rozpadla se obrana. Doli byl zraněnej, je úplně marnej, s ním hrajeme v 10ti.

Dneska velmi milé překvapení Černák. Jinak musím pochválit Kratochvíla (už 3. zápas odmakal docela solidně). Obrana hoří jak papír, střed nulovej, Považanec k ničemu

Reagovat
PavlíčeQ

Kdyby točil hráče a stavěl podle formy, tak by i ty hráči z lavičky byli aspoň trochu rozehraný Takhle nám vypadne někdo ze základu a nedokážeme ho pořádně nahradit, protože všichni z lavičky mají praxi maximálně 5-10 minut/zápas. Ignorování Kaspera je taky směšný.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Hlavne ze hraje pilik

Reagovat
Uwe háže buly

Jak se daří Plechatýmu? Taky pravidelně hoří? Má na to se vrátit k nám a být aspoň třetí stoper?

Reagovat
ondrasch77

S Jugasem byli už docela sehraní..., nějak extra nekazí, ikdyž poslední dobou redka proti Zlínu, včera byl taky docela marnej...

Nevím, jestli se u vás prosadí, není to tak dlouho, kdyste nadávali na Štětinu a dneska je zněj většina Sparťanů unešená...

Reagovat
Pablos

Oká, tak furt pohled fanouška by měl být více vypovídající, než můj jakožto člověka co na Vás vyloženě zaměřený není.... takže chápu a nemám vlastně co víc dodat

Reagovat
Fodbalysta

A to se vám zápas s Příbramí povedl jen díky tomu, že zrovna nepotřebovala nutně body k záchraně

Reagovat
JessePinkman

Co byste v tom Jablonci chtěli víc?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
božský John

Stacil by fotbal a ne ta mrdka, co uz pres rok hrajem. Ze jsme ctvrty spis vypovida o tom, ze zbytek krom sks a plzne stoji za vylizprdel nez to, ze bychom byli nejak dobru.

Mame ted fakt dost nadejnejch mladejch kluku, ti si pod radou moc necutnou.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

částečnej souhlas...

Reagovat
ACSeRw!n

vy nehrajete jako Barcelona jo ?

Reagovat
PavlíčeQ

Dodneška bohužel jen jako Opava, ale po dnešku už ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Panik pico :-))

Reagovat
Džeko55

Čekal jsem že v opavě prohrajeme, možná jsem si to i přál kvůli nadstavbě, ale po tomhle průběhu jsem fakt nasranej.. to co tam předváděl rozhodčí a ty žlutý retardi, to jsem ještě neviděl...

Kladry ani faul a červená

Drobný zraněný do nadstavby

Brandner rozseknutý obočí ani faul

Souček měl mít asi tak čtyři žlutý za ty fauly

My dostali kartu za všechno, oni padali při každým kontaktu.. hnus...

Reagovat
PavlíčeQ

Sorry ale napsat, že Kladrubský ani faul? Stáhne za ruku borce co by šel sám na bránu a není to ani faul

Reagovat
Džeko55

Kdyby chtěl běžet, tak podle mě mohl... Jako jsem nasranej, takže jsem asi neobjektivní trochu, ale prostě takhle mě žádný fotbal ještě v životě nenaštval a to o nic nešlo... nakloněná rovina jak prase prostě...

Reagovat
BaggioRoberto

Byl to nešťastnej zápas, Opava v zakončení tragická, ti vypadali, že gola nedaji nikdy a pak přišla ta červená a hned gól, kterej se odrazil do brány až od Havla. Ještě to zranění Jardy na konci + už bylo vystřídáno, takže v 9 s utocnikem v brane, hororovej zapas no. Vylouceni mozna prisnejsi, byl to maly faul a hrac se hned teatralne skacel, ale byl holt posledni. Jestli chcete videt zarez kouknete schalke leverkusen. Utocnik mu jde nohou proti hlave a on piskne ruku a penaltu s posvecenim videa. Pritom to byla hlava a mela se piskat nebezpecna hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul od Kladrubského to byl, to, že se dal ustát, je úplně jedno. Červenou si obhájí. A v prvním poločase Drobný mohl jít klidně ven. Bojovný fotbal, fauly z obou stran, možná lehce rozhodčí na naší straně, ale rozhodně jsem viděl větší připískávání

Reagovat
Džeko55

Ok, budiž.. nadruhou stranu nám tenhle zápas možná podělal celou sezonu, kdy v nadstavbě budeme hrát s golmanem co za nás ještě nechytal a bez Kladrubskýho, který hrál teď fakt dobře, tak se nedivte, že mě to v součtu s tím připískáváním naštvalo

Reagovat
John Obi Mikel

Může chytat Křížek

Reagovat
Džeko55

Na lávku chodí mladej, tak si myslím, že počítají s ním.. zas aspoň by si to vyzkoušel a příští sezónu může mít už nějaký zkušenosti... Ale jestli tohle byl poslední Drobasův zápas, tak je to fakt smutný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec mi nepřijde, že být 6. je horší než být 7.

Dynamo musí vyhrát dva dvojzápasy a pak zápas venku, Baník ztrácí 2 nebo 4 body (záleží na vítězi poháru) a případný playoff by hrál doma.

Reagovat
lichna.

Loni jsme takhle měli taky výhodu a jak to dopadlo.. Navíc, hrajeme doma se Slavii a Plzní a pak na Spartě, v Jablonci a Liberci. Nějak nevím, kde bychom mohli přeskočit kohokoliv..

Reagovat
Losinho

Nás klidně zas říznout můžete

Reagovat
lichna.

Že by vám to dvakrát za sebou nevyšlo? Tomu moc nevěřím.

Reagovat
lichna.

Jsem rád, že konečně nastoupil Drozd, i když jen na tak malou chvíli. Zároveň jsem rád za šance pro Kaloče a Buchtu, i když tomu to moc nevyšlo.

Nicméně nechápu, co se zamýšlí s Hrubým. Další zápas naprostá tragédie. Jeho roli pak musel přebírat Kuzmanovič, který víceméně dneska hrál za dva.. V kontextu celkového výkonu pak fantasticky vypadá i Lalkovič, kterému vyjdou dvě kličky..

Na tu nadstavbu se vůbec netěším, beztak budeme honit to 5.místo, takže mladí zase minimum příležitostí a herně to zatím bude asi pořád bída, takže podobná situace jako loni.

Reagovat
Bakary3

Drozd vypada s micem hodne sikovnej, jsem na nej zvedavej.

Reagovat
lichna.

No, zas tak moc toho nestihl ukázat. Já ho teda viděl i za U19 a tam to vypadalo dobře no.. Snad bude dostávat čím dál více příležitostí..

Reagovat
Bakary3

To jo, ale jen jsem ho viděl, jak to tam začal kvedlat, ikdyz ztratil, takovej lehkej sviznej pohyb, balon prilepenej, takhle na prvni pohled me zaujal, coz se u nasich hracu moc nestává

Reagovat
icemike

Něco takového člověk neviděl v Baníku od éry Pospěcha...

Reagovat
Banikovec7

Jak jsem ho viděl v dorostu, tak mi spíš přišel jako futsalista než fotbalista, balón si furt vodí podrážkou.

Reagovat
Wyrda

Hlavně horší než dneska Hrubas by nebyl...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Wyrda

Já bych to tak černě neviděl. Dneska prostě chyběl Jánoš a asi i Jirásek. Kaloč zahrál průměrně, Hrubas jako by nebyl.. to se pak hraje těžko když ti nikdo nevymyslí akci a Libe který sám čeká na brejky ti nedovolí na ně hrát taky...Navíc se zranil Fillo takže většinu zápasu byla pravá strana nepoužitelná.

Reagovat
lichna.

No, on tam teda hořel i ten Fillo. Přece jen rychlostně už neměl šanci.

Reagovat
SuperBanikovec

Hrubý by měl jít na hostování, je už delší dobu je úplně mimo. Nikdo soudný nemůže chtít letos poháry. Jednak by to byla ostuda a jednak to není šance uhrát. Hruby, Smola snad pryč po sezoně, otázka co Jirásek a a Procházka. Šanci by měli dostávat v nadstavbě mladí a i Lalkovič a Azevedo, ať ještě ukáží jestli na to mají nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kaloč by nemusel být špatnej, kdyby se trochu osmělil a přestal jen alibisticky posouvat balon..

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska Trpišovi vyšlo střídání. Traoré báječnej. Jinak strašnej tlak je na nás vyvíjen. Proto tolik neproměněných šancí.

A měli jsme kopat penaltu.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste takový chudinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Pláče se po prohře, po remíze a nyní i po výhře, neskutečný

Reagovat
verv

slávistická klasika

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Válec.

Reagovat
Coutinho10

tak nadstavba bude super zajimava, kdyz mimo prohozeni pozic 5. a 6. Liberce s Banikem je to totozny umisteni tymu jako loni po zakladni casti, takze los nadstavby bude skoro stejny a a zadny novy tym tam

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom třeba Dynamo bylo blízko.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda no nebo kdyby aspon to umisteni nebylo az na jedno prohozeni stejny

Reagovat
JessePinkman

Tak to bude každou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

asi bohuzel jo no, skoda, ze to nejak to rozlosovani nezmenili

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlosování je daný předem a to nemohli předpovídat, kde kdo skončí

Reagovat
Coutinho10

prave z toho duvodu bych pred sezonou rozlosoval nove, aby to nebylo porad stejny

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, já tě chápu, ale oni nemohli tušit, že ta tabulka bude po nadstavbě stejná jako loni.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale treba ta prvni trojka se dala ocekavat, ze bude zase stejna, tak bych to i tak vylosoval, aby se nenarazelo na stejne umistene tymy jako loni, aby kazda sezona to mela jinak jako v zakladni casti

Reagovat
Kiwi-21

Nevím zda se dalo čekat že první trojka bude stejná já čekal 3.Jablonec Sparta cca 4.,kola nazpět byla 9 a po poločase v Karviné už se mluvilo aby nespadly náhodou ještě níž

Reagovat
Coutinho10

j, ja myslim jako ocekavani pred startem sezony....nekdy 4-5 kol nazpet to vypadalo jinak, ze by to mohlo bejt zajimavejsi, ale nakonec ne no

Reagovat
Kiwi-21

Jo tak to souhlasím ale když je to víc jak rok nevadí to tolik, obzvlášť dnes můžeme být rádi že se hlavně hraje,ta doba bez fotbalu pěkná nebyla

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Uwe háže buly

Jestli Bolka nepřijde o hodně peněz, tak by mohla do top 6 pravidelně proplouvat. Slovácko pod Svědíkem nebo Budějky pod Horejšem by taky mohli překvapit. Liberec nebo Jablonec prodají víc hráčů a nevhodně to doplní a klidně mužou hrát v tý skupině o záchranu, to už se Liberci taky povedlo takovýhle umístění.

Reagovat
db18

Reagovat
San Iker

A co jako? Holt jsou tady konzistentní týmy, to byste taky mohli pořád nadávat, že bylo těch 30 kol nezajímavejch, když to zase dopadlo víceméně stejně

Reagovat
Coutinho10

minimalne aspon mohli uvazovat o zmene rozlosovani tech zapasu, aby to nebylo porad stejny....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby nebyla, tak píšeš, že liga dopadla stejně jako loni.

Reagovat
Coutinho10

to uz by mi nevadilo, kdyby se slavil dnes titul

Reagovat
smazaný uživatel

Takže poslední kolo hrajem zase se Spartou?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano.

Reagovat
Pablos

Babiš

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Co zas udělal?

Reagovat
kilobyte

ANO

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Selänne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Podvádí.Krade. Vraždí.A ještě žije

Reagovat
uff

Reagovat
Coutinho10

jo, zase nuda...porad stejny

Reagovat
Blasphemer

Sparta to třetí místo nakonec ještě ukopala.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně máme trenéra. Mám ale zlé tušení, že Kotal smlouvu na další sezónu nedostane.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já od něj čekal, že to zvedne. Otázka je, jestli by měl co nabídnout i dlouhodobě... ale je fakt, že než zase zkoušet nějakého exote, tak by to vedení mohlo minimálně zkusit.

Reagovat
Salfovic

Tak minimálně přípravu a dvě první kola dostane.

Reagovat
Blasphemer

Klasika posledních let.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
8lampard8

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Melda

Však to zase takový zázrak není a svoje faily si taky vybírá.

Reagovat
JessePinkman

7. místo je super, teď překvapit s Boleslaví a uvidí se, co se bude dít v příští sezóně. Dynamo

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka na pohodu ještě v první polovině

Reagovat
Pablos

Bolka zase všechny vymete, aby následně vymetly s ní

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že Bolka už do pohárů nepůjde, za ty roky neudělali jeden pořádnej výsledek. Takovej Liberec by tam byl lepší.

Reagovat
Pablos

taky doufám v to, že v té sestavě už na to mít nebudou

Reagovat
Uwe háže buly

Čekal jsem je pod Klusáčkem níž, a horší předvedenou hru, překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme jediný křídlo schopný přejít 1 na 1, takže hrajem jenom na náběhy a centry z křídla do vápna... Což je nejsnáze ubránitelná strategie ve fotbale. Není náhoda, že gól nepadl po 15. centru Coufala, ale po kombinaci a náběhu ve vápně. Naštěstí Plzeň, Sparta a Jablonec nebudou hrát takhle hluboký blok a ten titul snad uhrajem. Ale do příští sezóny velké varování.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba pamatuju, jak Provod přešel v první půli přes celý hřiště. A nebylo to poprvé.

Reagovat
John Obi Mikel

Provod dnes nehrál úplně zle. Ale dost kazil rozehrávku.

Reagovat
John Obi Mikel

V létě to bude chtít posílit. Nebo si stáhnout zpět Balutu se Sýkorou. Ale těžko říct, co se stane.

Reagovat
Lof

Matyho

Reagovat
Uwe háže buly

Tu defenzivnější část sestavy máte hodně silnou, ale v tý ofenzivní mi to přijde slabota. Vepředu má kvalitu jen Stanciu a Musa je schopný dávat góly. Masopust je solidní dělník, takovej Krejčí trochu.

Reagovat
cetto

Já si myslím, že ta kvalita Slavie je výrazně nižší, než na papíře vypadá. Není tam golovej hráč, Musa má ještě hodně co dokazovat. Křídla vpodstatě jako by nebyly, ale horší je, že v našich končinách lepší křídelníky ani neseženou. Mrzí mne, že když už hrají pravidelně Zima s Hellebrandem, tak že nezkusili i toho Felipeho. Podle mě je to velikej talent a touto dobou jsem doufal, že už bude minimálně z lavičky naskakovat. Obzvlášt když ta situace na křídlech je takto zoufalá. Taky by to chtělo prodat Olayinku, dokud je o něj zájem a má nějakou cenu. Lepší už nebude. Když odečteme stárnoucího Tecla s Traorem a Hilala, kterej na Slavii nemá, tak zjistíme, že v tý ofensivní části nemá SLavia koho nasadit.

Reagovat
Kiwi-21

Tak Olayinka je dlouhodobě zraněný a věřím že by byl lepší jak Provod, Masopust si myslím že je solidní si v zápase na Baníku ukázal že je jinde než Provod třeba a na naší ligu nadstandardní.

Jinak souhlasím asi ze vším

Reagovat
ratusek

Tak snad jediný pozitivum z té nadstavby bude obrat Slavii o 2 body, víc pro Plzeň udělat nemůžeme

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nám musíte pustit vzájemnej.

Reagovat
ratusek

tak o tom nepochybuju

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Salfovic

Pro Příbram dost na píču kolo.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, dostali se z posledního místa

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, spletl jsem si je s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Na poslední místo

Reagovat
Pablos

má to svoje plusy... nemusí si hlídat záda

Reagovat
Fodbalysta

kéž budou mít na piču i nadstavbu a pomažou z ligy

Reagovat
kilobyte

Takže nakonec v pohodě třetí a už to stačí jen udržet. Slavia začíná s Baníkem, takže už za týden se dozvíme koho má bůh radši.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl hroznej porod a nedalo se na to koukat. Technický dovednosti některých hráčů byly na mrtvici. Maso je letos střelec důležitejch gólů (zvlášť před prázdným stadionem), kdyby nepodělali ten Baník, je to už jeho 4. vítěznej. Nico, Koli výborně

Reagovat
dave30

Už jsem se zde ptal. Pokud nám UEFA odebere jedno místo v EL, myslíte si, že bude souboj mezi 3. týmem a vítězem prostřední skupiny? Mně to příjde jako nesmysl.

Reagovat
Uwe háže buly

No pak by tenhle systém postrádal tak trochu smysl

Reagovat
Bakary3

Sice Trpisovsky se Slavii dokazal hodne, ale jestli nevidi, jakej je Baluta borec, tak je to tezky...

Presne hrac, kterej by jim ted tahal trn z paty, vynikajici...

Porad si vydrzuje jusufa, kterej je nulovej.

Doma se boji hrat na vic nez jednoho utocnika - dnes je nemel, ale i jindy...

Ted se uvidi, jak s tim tymem nalozi dal.

Jestli ho dokaze posunout, nebo bude porad vsazet na to, ze to zvladne s hraci typu Provod. Nic proti nemu, ale pokud bude porad odmítat hrave typu Baluta, Matousek, Sykora... tak ta chybejici kvalita se proste nekdy ukaze.

Reagovat
FCSL

Tak zrovna na Balutově postu máte Nica a Matoušek se Sýkorou jsou na jaře marný i v Jablonci

Reagovat
Bakary3

Jenze jsou zapasy, kdy by určitě mohli hrat spolu, nebo by byl Baluta skvelej zolik. Kdyz nic nevymysli Stanciu a zrovna nehraje Sevcik, je to nekoukatelny.

Jasne, ze potrebujes i jezdce jako Maso a Provod, ale v tom kadru mi chybi alternativa.

Sykora myslim vetsinou vybornej, Matousek dobre, nema formu, i ma nejsky zraneni, to se stava.. ale do Slavie podle me kvalitou taky patri.

Reagovat
Losinho

Baluta by v pohodě zvládl křídlo nebo i hrot, i když ne s tím prasofotbalem co teď občas předvádíme.

Reagovat
Bakary3

i z hrotu by to rozdal s prehledem

Reagovat
Blasphemer

Yusuf je tam jako pojistka, až přestanou Číňani sypat.

Reagovat
Bakary3

Nevim, to nechci hodnotit..

Zas mi ale prijde naivni si myslet, ze do toho nekdo bude sypst za to, ze si nechas v kadru jejich hrace ocividne do poctu.

Kazdopadne ho tam dava i tak vic, nez je zdravo

Reagovat
Blasphemer

No, do jeho fotbalu se absolutně nehodí a muselo mu to být jasné, už když ho kupovali. Nůž na krk mu dal veřejně snad už dvakrát? A furt tam je a relativně si i občas zahraje. Jako taky nejsem fanouškem konspirací, ale tady bych se fakt nedivil, kdyby v tom bylo i něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Tvrdík byl na návštěvě u bahrajnského krále, tak ano, je v tom něco jiného.Je to stejné, jako když mezi Klapzubáky vzali anglického prince.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak co pise zephyr, prej asi jo

Tak snad nasypou tolik, aby ty ztraceny body tolik nebolely, treba s Interem to trosku zamrzelo

Reagovat
Zephyr

Nevím, kdo přesně je ta bahrajnská obchodní spojka, ale obecně v těch ropných zemích je hrozná prestiž mít fotbalistu v Evropě (kór v týmu, který hraje Ligu Mistrů).

V lednu jsem byl v Dubaji a náš obchodní partner byl místní šejk, který hned na první schůzce zmínil Jusufa a jak by i oni v Emirátech byli hrozně rádi, kdyby i nějaký jejich reprezentant hrál v evropské lize. A zrovna takový člověk by to místo na soupisce zaplatil bez mrknutí oka.

Reagovat
Bakary3

Hm, zajimavy

Reagovat
Zephyr

Čímž jako netvrdím, že to je nutně pravda v případě Jusufa. Ale pokud je to propojení skutečně jen nafouknutý drb, tak bych tipl, že spíše kvůli neochotě (nebo nějakým morálním/etickým zábranám) na straně Slavie. Pro ty pouštní blázny není žádný výdaj příliš velký A zrovna Jusuf byl první v historii (!) ze všech těch ropných států. To je pro Bahrajn neskutečné PR za pár drobných...

Vůbec bych se ani nedivil, kdyby se podobné byznysy v blízké době objevovaly častěji. Však už ti Číňani hrajou hokej s našimi juniory nebo něco podobného, ne? Když to někdo zvenčí celé zaplatí, tak pro menší český klub jsou takové miliony úplný poklad.

Reagovat
ratusek

myslíš ty Red dragons ze 2.hokejové ligy? měli tam myslím 3 české hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle skvostný komentáře lidem hned rozšíří obzory i mimo fobtal... díky

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Provod je lepší než Sýkora a Matoušek dohromady. Balutu bych ale po sezóně stáhnul taky.

Reagovat
cristiano.K.

je to vtipný, že nejlepší krajní záložníky máme na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Částečně souhlas.

Baluta je určitě hrác, který by nám pomohl a říkal jsem to na začátku jara, kdy jsme taky hráli do plných a v tu dobu mi přišlo, že by byl mnohem prospěšnější hráč než Nico. On je typ, co umí odemknout obranu. A v Liberci taky pěkně maká dozadu, možná u nás přecijen ještě má šanci.

Ideálně by se mi líbilo proti zavřeným obranám mít v záloze Takacs/Traore, Stanciu - Ševčík, Baluta, Provod/Maso/Olej . Ševa by otvíral pravou stranu pro Cufa, druhý křídlo by bylo tahový a byla by tam spousta kreativity a hráčů v pohybu, což teď chybí. Proti těžší soupeřům se to samozřejmě dát modifikovat.

Se Sýkorou už nikdo nepočítejte, ten už si ve Slavii nekopne. Matoušek podle mě by mohl být skvělý ve dvojici s Musou, to někdy chci vidět. Jsem zvědav, jak v létě vyřešíme ty návraty z hostování.

Reagovat
Bakary3

Přesně, vždyť nikde není psáno, že Baluta musí hrát místo Stanciua nebo obráceně.

On, Stanciu i Ševa jsou kreativní hráči do kombinace, a myslím, že všichni se dokážou podřídit týmu a vyhovět si.

Určitě budou zápasy, kdy se bude hodit Provod s Masopustem, ale většina zápasů v naší lize vyžaduje nějakou fotbalovou nadstavbu nad fyzickým přínosem, a to teď šíleně chybí.

Jinak Matouška bych viděl podobně, s někým ve dvojici, pod někým...

Ale bohužel se stylem Trpišovskýho se toho těžko dočkáme a tak nějak mám pocit, že nebude ve Slavii využitej jeho potenciál...

Reagovat
Logan

Tak tak, Každopádně i Hellebrand vypadá fotbalově strašně zajímavě, potřebovali bychom ho ale dostat někam, kde bude pravidelně hrát. Jeho swap s Balutou v Liberci, nebo třeba do Bolky, by se mi líbil. On má tu kreativitu taky v sobě a vedení balonu neskutečný.

Reagovat
Bakary3

To by bylo idealni, treba zrovna ten Liberec by po nem asi skocil hned

Reagovat
stas87

Za 30 zapasov vyhrat 5x, dat 16 golov A mat stale sancu na zachranu...k comu to je dobre?

Reagovat
Stannis Baratheon

V Německu by se to nestalo!!!!!

Reagovat
stas87

Ma tento ubohy vykrik nieco znamenat?

Reagovat
Bakary3

V Bundes taky hraji baraz a taky to muze byt klub, ktery ma prd bodu..

Proste je nejak nastavenej systém a jednou o to udrzeni muze hrat klub s 30, jednou s 15 body... co jako maj delat, rozhodnout, ze padaj rovnou, protože se zda, ze maj bodu malo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Napsal jsi to za mě

Reagovat
stas87

Dat len trikrat v sezone viac ako jeden gol..a naopak, dostat sestkrat viac ako tri goly., to je prepadak. No, nepamätam si v BL mancaft, ktory by mal pol golu na zapas a zachranil sa. Vlastne len HSV v sezone 14/15, kde dali len smiesnych 25 golov a cez baraz sa zachranili. No a herne to tak aj odpoveda, ze Opava a Pribram boli po celych tridsat kol najhorsie mancafty, nie?

Reagovat
Bakary3

To asi odpovídá taky, ale proste... no a?

Ja treba taky nejsem fanouškem baraze, nekdo si to ted v druhy lize vybpjuje a v narazi to treba neda..

Ale je tu baraz, tak ok.

Treba opravdu za rok tam bude nekdo s vice body.

Zas v nasi lize 30 kol zakladni casti, maji 5 vyher, 8 remiz...

Jo kdyz ma nekdo pod 20 bodu, to je fakt loser..

Ale treba zas Opava mi neprisla jako otloukanek, to byla pro me spis Pribram, to je proste takovej slepenec na náhodu.

Reagovat
Stannis Baratheon

A ten tvůj?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bakary3

Jsem chtel napsat neco podobnyho..

Kolik by ten tym dole mel mit bodu jako... a tech 8 remiz je asi nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se raději o tu vasi smesnou Corgoň ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia o parník lepší, problém je proměňování šancí.To, co my nedáváme, to je hrůza.A ty týmy, co proti nám hrajou, to je taky něco.Všichni přijedou betonovat a modlit se za výsledek 0:0, to má být fotbal, tohle?

Reagovat
Paprika

Tohle je fotbal... sledujes vubec fotbal? :D co jako cekas... budu vedet ze kvalitou jsem o x parniku jinde a budu hrat otevreny fotbal abych dostal bura ne? Vzpamatuj se...prestante brecet protoze co predvadite posledni tydny, to je taky neco

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na bránu 15:2, mezi tyče 6:0, držení míče 64:36, fauly 7:20, jesdtli tohle není o praník, tak už nevím, ty fotbalový odborníku.Že tys to neviděl?

Reagovat
Paprika

Kamo, ja o koze a ty o voze Ja nehodnotil Vas dnesni vykon! Precti si to jeste jednou ta posledni veta je mirena na Vas tady

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, tady brečíš jen ty, nikdo tu nebrečí, to jsou jen názory amatérských fanoušků, mnohokrát neobjektivní kvůli doznívajícím emocím, já jsem za tři body spokojenej

Reagovat
Paprika

“A ty týmy, co proti nám hrajou, to je taky něco.Všichni přijedou betonovat a modlit se za výsledek 0:0, to má být fotbal, tohle?”

Aha tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nerozumím, o co ti jde.Lezeš po diskuzích a sereš lidi?

Reagovat
Paprika

Diskutuju Ty jsi neco napsal... ja reagoval, ty jsimreagoval... diskuze se tumo opravdunrika

Reagovat
mayday

Být tebou, tak se na to vyseru Ten borec vůbec netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická sešívka, vyhrajete, ale nezapomenete si pobrecet

Reagovat
smazaný uživatel

On není klasická...on je mentál.

Jo, tři body super, ale fotbal to není. Chce to Matouška, Balutu a Sýkoru. Prostě fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Sýkora je strašnej fotbalista. Zas nemusíme pořád říkat, že hráči na hostování jsou lepší, i když je to blbost. Se divím, že si ještě nikdo nevzpomněl na Burena.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že jsou lepší, ale jsou jiní. Jiný styl hry, možnost změny systému... Takhle to myslím.

Reagovat
Bakary3

Sýkora fakt není strašnej fotbalista !

Úplně v pohodě by se uplatnil na obou krajích.

Na Micka, ač ho mám rád, jsem si taky fakt nevzpomněl...

Ale konkrétně Sýkora, Balu a Matoušek podle mě kvalitu na Slavii mají.

Reagovat
smazaný uživatel

To „strašnej“ jsem nemyslel, že je špatnej, on je Sýkora na ligu dobrej hráč, ale ve Slavii bych ho už asi nechtěl, Provod je podle mě lepší. Matoušek... ten, jak už bylo řečeno, se k nám moc nehodí, na druhou stranu je jinej než ostatní hráči. Toho bych asi taky zkusil, ale stejně bych ho teď do většiny zápasů nepostavil do základu.

Reagovat
Bakary3

OK... Provod zatím nějaký náznaky měl, ale pro mě ne takový, abych ho z fleku označil za lepšího fotbalistu, ale uvidíme.

Matouška je škoda... snad zamaká v létě a šanci dostane.

Je fakt, že hráč jako on Slavii chybí.

Reagovat
PlackaSKS

tady rozumně neprorazíš

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - nechci do tebe vrtat, ale v LM jsme taky hráli s týmy, který měly bejt o parník lepší a koukat se na to dalo... Ale jinak souhlas, je to to nejjednodušší, co se dá hrát...

Reagovat
Paprika

Ano nejjednodussi a z pohledu sance na nejaky vysledek i nejpravdepodobnejsi... srovnani s LM neberu... to muzeme srovnavat ze Barcelona/ Liverpool/ PSG v ligach taky hraje do plnych a davaji 4 fiky jak rikam, prestante brecet... na prvnim miste se to nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Já nebrečím, právě naopak, jsem spokojenej. Jen jsem si chtěl zavrtat, ono se fakt dá hrát i jinak než prešov... Akorát nevím, co máš proti srovnání s LM, to je taky fotbal...

Reagovat
Paprika

Ale jo mas pravdu! Proste v tom nasem malem rybnicku to asi necekam...

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl důvod, proč jsem souhlasil - ono je to nejjednodušší, občas z toho jsou body a na nějaký složitý vymejšlení taktik tady nikdo není, to uměl pořádně snad naposled Bruckner...

Reagovat
Pony Slaystation

židovinka

Reagovat
Blasphemer

Docela bída dnes. Taková ta vrbovská pohodička z jeho posledních měsíců na lavičce, nějak to ukopat a hlavně se moc nepředřít.

Sice konečně debutoval Diáz, ale v podstatě tam za tu chvíli taky moc nepředvedl. A ještě se možná zranil Hejda.

Reagovat
John Obi Mikel

Nám zase Kúdela

Reagovat
Wyrda

Za týden to máte spočtený

Reagovat
Blasphemer

Hm, tak to by mohl být dobrý souboj kriplů v Edenu. Pernica vs. Frydrych,

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co blbnes, Fryda bude hrat utok

Reagovat
Blasphemer

Tím líp, to se možná i potkají na tom hřišti párkrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Čekám Takácse

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Ondry Holeš a Takács na DM

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš bude hrát vlevo místo vykartovaného Bořila

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že jo, možná že ne.nech to na Jindrovi, my se o tom tady bavíme naprosto zbytečně

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Tady machruju vědomostmi a on možná Bořil bude moct hrát.

Reagovat
Wyrda

jestli dneska dostal žlutou ktera by znamenala stopku normalne tak to se od baraže neprenasi jenom dostane pokutu

Reagovat
Losinho

To se dá vykoupit ne?

Reagovat
PlackaSKS

karty se do nadstavby nepřesouvají když si zaplatíš... nebo aspon loni to tak bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, o tom nevim.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
skat

platíš automaticky - karty, kromě červené, se nepřenášejí. LFA potřebuje vydělat

Reagovat
PlackaSKS

Automaticky to snad není, ne? Pokud jo, tak to měli napálit daleko víc

Reagovat
skat

Myslím, že je, ale jistý si nejsem.

Reagovat
skat

Karty se nepřenášejí - zaplatí pokutu a může hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava na pohár... Tam jste na trofej blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou unavený už. Je to pro ně velkej nezvyk a zahul. A je vidět, jak je Cermak dulezitej, Bucha se sice snažil hrát jeho post, ale na něm je únava vidět snad nejvíc.

Reagovat
Blasphemer

Jo, o tom nepochybuju, že jsou unavení. A Diáz ani Pišta to dnes za pačesy taky zrovna nechytili, takže se ani nedá moc vyčítat trenérovi, že to netočí víc, protože ten propad v kvalitě mezi lavičkou a základní IX je asi dost velkej.

Reagovat
skat

Vy hrajete v devíti??? Jsi rozhodčího a delegáta odečetl, místo přičetl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bohemak12

Nechat odpočívat 5 hráčů ze základu a přeject třetí Jablonec 3:0 . Klusáček

Reagovat
ondrasch77

Byli jste lepší..., ale černákův gól měl platit. Žádnej ofsajd...

Reagovat
3M

Příbram překvapila dobrým fotbalem. Ale ten dacan co to zase pískal, to bylo fakt na blití

Reagovat
veikko

Jednou to zkusí jinak než prasárnami a betonem a dostanou 4:0

Reagovat
3M

No na prasáka hrali i dneska, je ten šašek většinou dělal, že to nevidí

Reagovat
Firkraag

To si zvykejte, bude hůř. Proti vám zejména.

Reagovat
3M

Tak žádná změna, tohle se táhne už dlouho

Reagovat
Firkraag

Ale ve skupině o záchranu hoooodně přituhne.

Reagovat
3M

Tak on už Jarda topil minule proti Libe, dnes to jen pokračovalo

Reagovat
skat

Bohužel, Libe si to všechno nechává dlouhodobě líbit... ani se neozvou. Ne že by to něco změnilo, ale když vidím Kleibla a ty jeho slinty, tak pravidelně dostávám mozkovou mrtvici

Reagovat
PH8

OT: Nevíte kdy vyjde TOP 10 nejlepších levých záložníků světa podle Eurofotbalu?

Reagovat
Salfovic

Při další vlně Koroňáka.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii sice narozdíl od Olomouce VAR byl, ale i tak mavli Zlínu neexistující ofsajd.

Reagovat
PH8

Co má mávání asistenta společného se zpětným posouzením ze strany VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mávat neměl a měl by akci nechat dohrát a až následně po akci by var zkontroloval ofsajd? Však je to stejná situace jako Sparta na Bohemce.

Reagovat
PH8

Neřekli náhodou po bohemce, že to bylo správně? Hlavní nemá pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to neměl ani teď.

Reagovat
PH8

Říkáš úplnou blbost. Já vím, že se nemá soudit fanouškovská základna podle pár pukavcu, ale někteří fanoušci Plzně jsou fakt něco. VAR tam je od toho, aby rozhodl v kritických situacích. Tzn, kdyby z toho padl gól, byl by uznán. Není tam od toho, aby se hraniční situace pouštěly a nechávali dohrát i když už je míč v autu, když si pomezní myslí, že to byl offside. Kdyby z toho byl roh, tak by se do toho var vůbec nevložil a útočící týmy by získávali výhodu jen proto, že rozhodčí nechávají při hraničních situacích dohrát, i když jsou přesvědčeni o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Sparta dala první gól z ofsajdu.

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

A nám nepískli penaltu.

Btw, jakou situaci máš na mysli.

Reagovat
PlackaSKS

tu kterou byla normálně dohraná a až pak chybně odpískaná

Reagovat
John Obi Mikel

Tu jak vychytal Kolář?

Reagovat
PlackaSKS

Jj

Reagovat
PlackaSKS

do souboje? myslíš jak to béřa v klidu odkopl? nevymýšlej si...

Reagovat
C-M@ster

Včera jsem si to pouštěl. Padalo to do souboje, kde to slávista zahrál rukou, protože bylo pískáno.

Reagovat
PlackaSKS

naprosto správně bylo pískáno potom co si rozhodčí myslel, že je offside a nechal dohrát akci. míč od béři letěl úplně do prdele a v tu chvíli rozhodčí už pískal, protože prostě ta akce skončila. podáváš to jakoby rozhodčí přerušil velkou šanci

Reagovat
C-M@ster

Odmítám tuto interpretaci mých slov.

Reagovat
Greny

Hele nech je... Trápí se já jim ten titul i přeji v Evropě dle mě vyhoří je to odvážné ale prostě tato Slavia na to nemá ... Důvod: soupeři budou v předkolech bránit... Už mají jmeno

Reagovat
Losinho

Tak předkolo by Slavie hrála jedno.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to nechal dohrát, takže kdyby gol padl, tak by to přezkoumali u videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechal to dohrát, ta akce byla akorát rychlá, tzn. teprve ve chvíli, kdy hlavičkoval signalizovat ofsajd (nicméně ihned, když si myslel, že vidí ofsajd) a hlavní piskl hned potom, ale míč už byl odrazeny

Rozhodčí měl víc štěstí než rozumu, že to právě takto vyšlo.. Kdyby to tam ve vapne skákalo, tak to taky pískne a vezme zlinu sanci

Reagovat
žrout

Kdyby... kdyby je o ničem. Podle mě to právě pískli proto, že to už Slavisti odkopli pryč a ta akce teda skončila. Pokud by to zůstalo ve vápně a šance by pokračovala, nechali by to normálně podle protokolu dohrát. To je celé.

Že to ofsajd nebyl, to je druhá věc, ale nikdo tím Zlínu bezprostřední šanci nevzal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Však tu akci nechali normálně dohrát a teprve až byl balon pryč, tak pískli ofsajd. Kdyby z toho padl gól, normálně by platil. Tak o co ti jde?

Reagovat
dondinho

Přeskočit peltonec v posledním kole...konec dobrý všechno dobré ... ale vážně, spíš než 3. nebo 4.flek rěší 4 kola s nulou...snad bude konečně defenziva se kterou půjde pomýšlet na boj o titul.

Reagovat
Coutinho10

OT: Škoda zranil Musleru...kdyby dostal prihravku o vterinu drive nebo rychlejsi, tak mohl bejt fajn a Milan by otevrel skore...skoda

Reagovat
Liquid

Škoda goooooool !

Reagovat
Coutinho10

jeste jeden do stovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Milan Škoda gól – Milan Škoda gól – Milan Škoda to je šampion !

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Hele vysvětlí mi někdo za co byla ta penalta co jí nedal a až ji dorazil? Já tam prostě faul nevidím možná si slepej

Reagovat
Coutinho10

uprimne me to taky prekvapilo, ze takovouhle penaltu pisknul proti takovymu gigantovi jako je Galasaray, kdyz tam je video

Reagovat
Coutinho10

*Galatasaray

Reagovat
Liquid

za mě taky ani náhodou, a na VAR si pak zavolal dokonce penaltu pro GAL kdy to byla trochu podobná situace jak gólman Zlína sejmul ve vápně bez balonu Musu a dle Švancary jasná penalta, tu dokonce ten gólman vážně zranil hráče soupeře kdy se míče ani nedotkl když mu to stoper odvrátil, no ale po přezkumu stejně pecku nenařídil a osobně si myslím, že zde dojde do pár let ke změně, zkrátka pokud gólman netrefí míč, tak prostě fauluje když zastaví soupeře ať už je to roh nebo solo 1 na 1

Reagovat
HorajzmAmmann

co k tomu říct no... kdyby bůh existoval tak má dneska Slovan 3 body a o 4 branky lepší skore.

Je vidět, že bez Jánoše ve středu hřiště neexistujem. Kuzmanovič se snaží, ale je to málo, v podstatě je tam sám. Lalkovič dneska naše nejlepší křídlo. Možná i ten Holzer a Kaloč si svoje uhrál, ale Reiter, Potočný, Hrubý hodně podprůměrné výkony. Buchta samozřejmě taky špatný, ale tomu nic vyčítat nebudu. No a Drozd byl snad víc u míče než Hrubý.

Docela se těším i na návrat Azeveda, ten by dokázal trošku rozhýbat. Slovanu závidím Balutu a rychlost na křídlech.

Reagovat
Liquid

a po sezóně jim budete ještě závidět poháry

Reagovat
HorajzmAmmann

jsme 6. - osobně tohle beru jako konec ligy. Ať se tam 5. Liberec klidně podívá!

Reagovat
skat

Myslím, si že to nehrozí. Do EL sparta z poháru a Bolka, aby všechny naštvala, porazí v zápase o EL Jablonec

Reagovat
AjaxFans

Liberec ne

Reagovat
ratusek

dávám Potokovi ještě pár zápasů na podzim, ale jinak bych ho střelil, ovšem s jeho bombastickým platem si ostatní mnou ruce, že jsme ho nakonec ulovili my. Doufám, že aspon Zajíc bude hrát výborně, protože aby hráči u nás hráli totální sračku a přitom v předchozím působišti hráli dost dobře, to jsme jak Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

fandím Baníku a United. Za posledních asi 350 přestupů u nás sračka jinde nadprůměr je skoro pravidlo. Čest vyjímkám jako Stronati, Jánoš, Bruno,...

Reagovat
kilobyte

U United už to vypadá lépe. Od té doby co přišel Ole, tak ani jeden mega fail.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt. I ten Ighalo vypadá hodně slušně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Nejvíc mě zarazí takový Reiter. V bohemce lital jako blázen a u nás ten motor ani nenakopne. Potocneho nemá smysl ani zmiňovat.

Reagovat
icka

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes byl?

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak teda Musa příšernej, i ten Necid, co fandil na tribuně, by to podle mě dnes zahrál lépe. Snad se brzo zvedne.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Bakary3

Ja bych asi byl taky, kdyz bych videl, ze jsem stejne prinejlepsim druha volba, ikdyz jsem nejgolovejsi hrac v celym kadru.

Na Baniku taky po puli dolu , predtim kousky jako zolik...

Duvera 0, prijde mi, ze nema prostor se ani do toho poradne dostat.

Hrat s tim, ze rychle neco ukaz a nic nezkazit, protoze zase na hristi stravis asi jen chvili, to ti neprida.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to, jak hraje, je důvod, proč není na hřišti víc. Má sice nejlepší zakončení v týmu, ale nic jiného. Proto je podle mě ideální jako střídání.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Stannis Baratheon

Hlavně se musí naučit oběma nohama. To že má levačku jen na opírání je u ligového fotbalisty neomluvitelné. V té situaci mohl levačkou střílet z první, a brankár by mu úhel nezmenšil, ale radši si to tam pofiderně zpracovává pravou a zakončuje pravou jakbysmet, když už je brankář i obránci skoro u něj.

Doufám že mu to Jindřich omlátí o hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalijme si cistyho vina, kdo z ligy je obounohej? To bude minimum hracu. Vetsina prvoligovejch fotbalistu ma slabou nohu tragickou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale tak zpracovávat míč by měli oběma. Zakončit placírkou pozemi jde kolikrát i lépe slabší nohou. Já věřím že on by to levackou i dal, ale musí mít v hlavě, aby to zkusil a nehrál za každou cenu jen pravou.

Reagovat
meliooo

Hložek

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Logan

Spíš jsme ukázali, jak ukázkově neumíme takovýho hráče využít. Konečně jsme tam měli borce, co umí dát gól a je silný ve vzduchu, a my jsme co? Uplně se vysrali na centry!

Místo toho když jsme měli pozici na kraji, připravenou, tak jsme to zase začali obehrávat dokola a rohy jsme pro změnu přihrávali golmanovi. Absolutně jsem nechápal. Věřím, že kdyby tam lítal jeden centr za druhým, tak ten gól Musa dá. Nemůžeme hrát stejně jako s Teclem, Musa je úplně jiný typ hráče, nelze od něj očekávat stejné přednosti.

Reagovat
žrout

Reagovat
icka

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak teda Kaloč za 4 zápasy venku, kdy odehrál celý zápas ještě nedostal branku

Reagovat
lichna.

On má některé věci parádní, ale musel by se trochu rozehrát a dostat více sebevědomí. Jenže v konkurenci Janose to bude těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč je ale spíš osmička, hrál to už v mládežnických reprezentacích, hrál to v dorostu Baníku, hrál to ve Vítkovicích, hrál to v béčku...Má předpoklady pro to, aby byl takovým českým Marou, přehled on nemá vůbec špatný a pohybuje se na velkém prostoru, rád bych je viděl s Jánošem spolu, minimálně do konce sezóny a ať se třeba Jirásek ukáže jako desítka, kterou v mých očích on je, je určitě platnější v poslední třetině hřiště než v soubojích ve středu hřiště, o Hrubém ani nemluvím...Samozřejmě po sezóně by se Jiráskovi neměla prodlužovat smlouva, ale dokud tu je, tak bych ho využil a doufám, že Hrubý půjde na hostování, mu by jen prospělo, kdyby změnil prostředí. Dvě posily v létě ještě potřebujeme, typickou osmičku a desítku, kdyby se koupil Lingr nebo třeba Vlkanova, tak ti by mohli s přehledem zahrát i na RW, kde máme problém, pokud nám patří Azevedo a Lalkovič do konce roku, tak by se to tam nějak dalo "lepit" zatím takhle než by v lednu přišlo opravdové pravé křídlo. Fakt to chce zálohu už nutně řešit, jinak se neposuneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by neměla být prodlužována smlouva (komukoliv, nejen Jiráskovi - a pokud by vedení ve vazbě s trenérem bylo už rozhodnuto), pak už bych hráče nedával. Leda na taktické střídání na konci a natažení času.....Přijde mi to, že v Jiráskově případě ještě rozhodnuto není, proto dostává od Kozla prostor. Hrubého hostovat, souhlas. V případě aspoň průměrné nabídky prodat. Možná ho limituje to zdraví, nevím.

Furt doufám, že se zvetí Reiter do příští sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, jak to myslíš, ale zkouší, dal příležitost po těch Drozdových včerejších minutách úplně všem z "A" týmu, v 11 ostrých zápasech. Já Jiráska vidím jako průměrného záložníka s nadprůměrnou technikou, ne náhodou byl v Interu, ale jeho pohyb je strašný, rychlost podprůměrná a my si tyhle typy a lá "Pirlo" nemůžeme už v tak pomalém středu zálohy dovolit, navíc ani nemá ty čísla, takže doufám, že půjdeme dál, abysme se mohli zase někde posunout. Srovnávat Jiráska s Hrubým je těžké, ale Milan vypadá teď určitě o něco lépe, na druhou stranu, od obou je to na ambiciózní klub málo. Na Hrubém se shodneme, jestli má nějaké problémy s dýcháním, tak ať raději marodí a zkusí si to vyřešit, takhle to ale nemá smysl dál hrát. Mám ho rád, vážím si ho, tak mě to trápí i za něj. Mimochodem, kapitánskou pásku by nosit neměl, ano, vím, že je to třetí volba za Barošem a Fleišmanem, rozhodli se tak před sezónou a nechtějí to měnit, ale je jak leklá ryba na tom hřišti úplně ve všem, i v komunikaci. Schopnosti na to má Zio, Fillo, Lašty, případně Jánoš z těch dalších mimo Baroše s Fleišmanem, ale ne Hrubas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter věřím, že se zvedne, ale v Kozlově systému ho vidím spíš jako pravého beka, že ho tam budou chtít zaučovat, na RW je pod LK fakt marný, nemá 1v1, nemá zakončení...

Reagovat
Kiwi-21

Dle mého je Jirásek ideální 12-13 hráč co nenadchne ani nepropadne a dobrý na záskok ale ne do základu

Jinak okolo Hrubého atd souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dá se s tebou souhlasit v hodnocení Jiráska, ale pokud máš v týmu takového talenta jako je Drozd a mladé Kaloče (osmička) s Buchtou (desítka), tak tým jako je Baník by měl dávat minuty spíš těmto perspektivním odchovancům než osmadvacetiletému co nenadchne, ani nepropadne, tak to aspoň vidím já a přivést opravdu záložníka do základu, který bude mít konstantní výkonnost, ideálně i někoho mladšího, aby měl motivaci se někde posunout.

Reagovat
Kiwi-21

Tak právě někoho z těch mladších klidně do základu a když to nezvládne tak jako záskok se hodí i zkušenější hráč a přitom ne vyloženě veterán

Přece jenom to není FM kde má tým po 3.sezonach průměr okolo 20 a hráč co má 22 a nemá na základ už je poměrně starý

Takový Buchta prý byl skvělý v přípravě ale co se týče mně tak v ligových zápasech mě vůbec nepřesvědčil že na ligu má.

Kaloč už je připravený dle mého nastupovat z tím že ho bude střídat Drozd (i když je herně jiný hráč) a pokud by to jednomu z nich nešlo tak Jirásek záskok a jeden na hostování buď 1-2 lize kde by se vyhrály.

Být vámi bych dal Jiráskovi dvouletou smlouvu že když se mladí chytí tak po další sezóně pryč a pokud ne tak sehnat buď někoho lepší a nebo přidat max další 2.roky to už by záleželo na financích z, vývoji ostatních hráčů atd, tím že Jirásek není běžec tak i ve 32.letech (černý scénář a max) by na výkonosti ztratit nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to jinak, já bych Jiráska těžko kousal nadále v Baníku, prostě mě nebaví a chce to "čerstvý" vzduch, ale názor beru. Buchta je podhrot, když ho dávají na křídlo, tak to má o dost těžší. Já bych chtěl jednoho staršího(zkušenějšího) kvalitního střeďáka do základu a k němu tyhle mladíky. FM to není, ale je to trend současné doby a Baník má být v tomhle ten tým v Česku, ktery udává trend v dávání šancí svým odchovancům, případně koupeným mladým hráčům odjinud, do budoucna a je třeba s tím začít.

Reagovat
Kiwi-21

Tak pokud by se sehnal někdo starší vyloženě do základu 27-30 let ?

Tak bych Jiráska samozřejmě hned pustil.

Teď otázka kdo takový by se mohl povést, šel by do Baníku ale co hlavně zda by vedení kdyby ho muselo kupovat by šel ?

Jedině že by se Slavia zbavovala třeba Traoého ale otázka kolik by chtěl,už moc starý a zda by nešel jinde, přece jenom se hráči budou cpát blíže k Prahy než tady do Slezska a zdá se povede někdo jako Jánoš nevím

Ale souhlasím

Jen u Buchty mi jak rychlostí,práci s míčem atd nepřišlo že by na to měl i když hraje mimo svůj post, možná smůla na zápasy těžko říct, lepší hodnocení bych si udělal ho vidět na jeho pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady máme i trochu rozpor i v tom co od osmičky očekáváš, jaká je to v současném fotbale vlastně pozice...Třeba tyhle starší bych vynechal a šel do Doumbii z Dukly, ročník 98, ale v Dukle už hraje poměrně dlouho nebo váš Smrž, třeba. Hráči s potenciálem, chutí, to je moje, Baník nehraje o titul a zkušený tam ve středu zálohy pořád bude min. Jánoš, nebál bych se toho. Kreativní hráči, kteří zároveň zahrají obstojně na osmičce jsou většinou nedostupní, takže klidně nějakého kreativce, který bude hrát nad nimi, na desítce, případně i z křídla a bude se starat o ty předfinální, finální přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

A tady zase vidím u Jiráska problém v tom, že i když by mu tato pozice mohla sedět, tak ty čísla nemá a neměl nikde nějak velké...Můžu tu brečet nad tím, že tehdy nevyšel Budínský, ale co už...

Reagovat
Kiwi-21

Tu jsme se moc nepochopily napsal si starší hráči a ne mladší či střední generaci

Hráče Mezi 23-25 bych za starší nepovažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Starší (zkušenější) než Kaloč, Buchta a Drozd. Celkově je třeba ten Baník ladit tímto směrem. U mě si musíš zvyknout, že věk řeším u fotbalistů, kór v našem kádru, který má spoustu zkušených hráčů ale v pohodě.

Reagovat
Kiwi-21

Jj to chápu já hrál třeba i v FM 20 za Karvinou i Slavii a 1 sezónu hlavně mladí cizinci a poté odchovanci a vypadá to že skládám tým na dorosteneckou ligu

Zkoušel jsem i za Baník ale těch přestárlých a zbytečných hráčů tam bylo až moc a většinou mimo posty co hraji 4-4-2 z tím že klasický dvě křídla DM a AM hra to bere jako 4-1-5

A třeba ve Slavii se mi zdá že 3.sezóna jsem byl v semifinále LM a nejlepší střelec soutěže byl 16.letý hráč

Většinou hrají že křídelní hráči jsou jeden podhrotový hráč na jedné straně a na druhé klasické křídlo

Např-- Lk-podhrot, náhradník LK křídlo a naopak ať se ta hra dá trochu měnit

Takže na mladé hráče taky hodně dám

Reagovat
ratusek

Doumbia by byl dobrej, co Tetour? 25 let, ideální věk. Případně se mi líbí i Antwi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá Tetour jako dvojče od Jiráska, hraje v Dukle desítku a tak má více možností a samozřejmě celkově slabší protihráče, stats má jako dobré, ale že bych o něm byl přesvědčen to se úplně říct nedá...To spíš, Vlkanova z Hradce, ten se mi zdá pohyblivější, rychlejší, zahraje tedy i z křídla...Stejný ročník jako Tetour. Antwi je křídlo, ne? Pokud Příbram sestoupí, tak by se ale mohla objevit šance na to tak někoho vzít od nich...

Reagovat
Kiwi-21

Jj Antwi křídlo i když Csaplar z něho dělal i beka

Tetour je pohyblivější.

Ale než tahat někoho z druhé ligy pokud vyloženě v mladém věku nevyčnívá a tým nepostoupi mi přijde jako pokus omyl.

Přecejenom u těch střelců z 2.ligy to jde vidět hodně kde dají mraky gólů ale v té první většinou nic moc

Teď je tam zajímavý Cvančara co patří Jablonci a kdysy Kozák do Lazia

I v druhé lize se najdou zajímavý hráči ale otázka zda někdo kdo by byl opravdu posila do top 5

Reagovat
HanzBP

Tak to bych chtěl vidět ty hlavičkové souboje ve středu hřiště, kdyby se tam spolu sešli Vlkanova a Jánoš. Vlkanova se mně hodně líbí, ale ta jeho výška je velký handicap.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlkanova ale ve středu hřiště nemá co dělat To je velmi podobný typ jako Lingr, i výškou, podhrot, křídlo, případně hrot, na osmičce To by bylo fakt dost vtipné.

Reagovat
HanzBP

Jo aha, já myslel, že to je střeďák. Pak je to jiná, ale pořád to neřeší náš problém. Do toho středu musí někdo nutně přijít.

Reagovat
bobis21

Při neformě Jiráska s Hrubým bych je klidně postavil vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Neforma Jiráska...Já ti nevím. Včerejšek sem neviděl, ale jindy...Sice to není atlet, ale je fotbalista. A že se nesnaží se taky nedá říci. Nehledě na to, že celkem pravidelně boduje.

Hrubý, tam bych se nedivil, kdyby jeho neformu ovlivnilo to, co ho potkalo, tzn. problémy se srdcem a dýcháním. Zda ho to stále nějak nelimituje. Což je ale již probkém zdravotního týmu.

Nicméně středovka Kaloč s Jirasem bych si dokázal představit.

Reagovat
bobis21

Včera Jirásek nehrál kvůli červené ... A v noze to sice má, ale mám pocit že to předvedl naposledy na podzim (když nepočítám ten nedávný gól, který dal krásně). Navíc mám pocit že hrajeme dopředu docela staticky, což Jirásek asi nevyřeší.

Kam bys dal Jánoše? Posadit nejlepšího záložníka asi nedává smysl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, on měl redku vlastně

Ale jinak...I proti ubrečeným hrál dobře. On prostě jen vypadá jak naprostý flegmouš, že ani nepopoběhne metr, v tom rozumím jeho odpůrcům.

Ale dle mého je to jeden z našich nejlpších hráčů, co se týče technické vybavenosti.

Pověz, jak zahrál Buchtič? A co Drozdík, byl či nebyl nesmělý?

A co se týče Janyho, máš pravdu. Taky mi vypadl z hlavy. Raději se nebudu pouštět do nějakých sestav, to nechám jinačím odborníkům

Reagovat
bobis21

Buchta nebyl na míči, to samé Potok na druhé straně. Jediné křídlo které se včera k něčemu dostalo byl překvapivě Lalkovič, který poprvé v Baníku vypadal jako fotbalista.

Drozd se toho rozhodně nebál, gól mohl mít asi po 20s na hřišti (na hranici šestnáctky dostal odražený míč, ale těžká střela mu nesedla). I s míčem vypadal že umí, šance v áčku může klidně dostávat (i sparta teď ukazuje že v 17 můžou ti kluci ligu klidně hrát).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Lalkovič ještě zabojuje o smlouvu

Kozel chce po křídlech fotbalové myšlení. To bohužel třeba RR moc nesplňuje. On byl spokojený, když mohl běhat po lajně v Bohemce, potažmo za Páníká.

Proto je teď takový marný. Avšak bych se nebál ho zkusit někdy na hrotu ve dvojici s někym.

A možná i proto Kozel zkouší Lalkoviče.

Díky za Drozdíka

Reagovat
smazaný uživatel

On se zranil Fillo? Co se mu stalo, něco závažného?

Reagovat
bobis21

Těžko říct, možná jo. Po souboji asi špatně došlápl/dopadl a chytil se za stehno. Snad to jen bolelo a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff. No. Doufejme.

To zas hráči budou rozmrdaní, jak nás čeká x zápasu v té debilní nadstavbě.

Už, aby byl konec.

Reagovat
Puskas

Už sem se možná ptal - má něco společného s Kaločem, co za nás hrál v 90 - syn, synovec?

Reagovat
Wyrda

Věkově to sedí i na syna

Reagovat
žrout

Mě to popravdě moc nepřekvapuje, záložníci obvykle branky nedostávají ani doma

Reagovat
Rolf

Jindra říkal,že už si to sedá.Byla to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas do Liberce.

Na dnešku nejlepší výkon těch za plotem a pan majitel, co nám přišel poděkovat.

Prý hrál Drozd? A Buchta, Kaloc.

Super pan trenér

Reagovat
Kaspar

Horava jak je sedivy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nejslabsi horajzm a totalni ostuda pro nej . Hraje se v jeho meste a ani neprijde podporit za plot. Takhle se kamarade fanousek nechova a zklamal si nejen me ale i lidi kolem.

Reagovat
Salfovic

Taky už jsem si ho vymazal z mobilu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi se starej at zas nepises hovna do tech svych Udalosti.

Reagovat
HorajzmAmmann

byl jsem s rodinou na tribuně. Omlouvám se

PS: Nechovej se jako píča, když ti něco vadí tak mi to napiš osobně

Reagovat
HorajzmAmmann

a pokud vím, tak si můžu chodit a fandit kam já chci a s kým chci. Že jsem nejebal do Pánika jako vy a nejsem odvařený z Kozla (zatím) jako vy tak neznamená, že do mě budete jeba kvůli každé píšovině. Chovejte se laskavě normálně. Já ti taky neříkám kam a kdy máš jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem zas taháš trenéry?

Jen ho zamrzelo prostě, že si nebyl podpořit za plot, když tam byl Baník a zvláště, když nedojel hlavní bus s ultraskou, bylo nás tam poskrovnu a víceméně samý "normál".

Reagovat
HorajzmAmmann

A proč on sem musí tahat tohle? To na mě nemáte číslo nebo facebook? To si jako myslel, že když to naspíše sem udělá ze mě čuráka? Čuráka udělal ze sebe on.

Píšu sem o trenérech, protože od doby co jsi začal jebat do Pánika a já ne tak jste oba dva hrozně uražený a dáváte mi to sežrat. Viz to tvoje že se nemůžu radovat z výhry když se mi nelíbí sestava Kozla nebo něco v podobném smyslu. Že se vyfotím s tetováním Baníku taky nemusí znamenat, že budu jezdit na každý výjezd.

To že poslední dobou jezdíš 2x víc než já je sice fajn a máš můj respekt, ale že si do 25 let nevěděl co je to Baník a jebeš ohledně výjezdů do někoho kdo jezdí od základky sám je celkem ubohost.

Takže příště až tady o mě budete psát sračky mi nejdřív napište osobně a nemusíte to ventilovat na eurofotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uražený nejsem. Však si měj názor, jaký chceš.

Špinavé prádlo tu prát nehodlám, stačí, že z toho tady mají někteří srandu.

Snad jen si podívej, co máš vytetované, jaký klub a když už, tak se taky pro to má něco dělat. Ne s tím šermovat na fotkách.

Snad víš, jak to myslím.

Měj se hezky, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v pětadvaceti, to jest rok 2013, to byly krásné výjezdy, třeba do Teplic. A to jsem měl odježděné již nějakých 7 let. Takže asi tak

Tak čau :-)

Reagovat
Hokaido

To už jsi jezdil na Baník nebo ještě na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HorajzmAmmann

i kdyby měl někdo 1 000 výjezdůtak nemá oprávnění do někoho jebat že někdo nebyl za plotem nebo na výjezdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ti to snažil vysvětlit. Asi jsi to nepochopil a rozjels tu show. Gratuluji.

Víc k tomu vážně nemám co dodat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Show tu rozjel cukroví. Zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím souhlasím. Akorát tys tu pak začal kopat docela slušně a tím jsi to i podpořil. A nevšiml sem si, že bych byl třeba na tebe nikterak sprostý.

Jen, jak se věci mají, ale že to nechci řešit veřejně.

Teď to již opravdu nemá cenu řešit. Alespoň už někteří víme, jak jsme na tom.

A zbytečné se v tom dál pitvat...

Reagovat
Han střelil první

Měl jsi i svou sedačku na Letné?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
3M

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

Tohle je fakt ubohý, vyloženě tady z tebe chtěli udělat dementa.

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí, že tady dělám dementa sám ze sebe Pomoc k tomu rozhodně nepotřebuju

Reagovat
ratusek

Nadhled

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
PlackaSKS

Hlavně to podle reakcí fakt vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nebylo cilem tady z tebe delat curaka, na to tu mame treba slavisty. Ale zvladnul si ho teda uspesne udelat ze sebe ty sam, kdyz mas zapotrebi vytahovat nejake Sparty... Ale k veci. Mozna sem to nemel ventilovat tady a mozna mel volit i jina slova ale za podstatou prispevku si stojim. Chapu, ze stat za plotem a fandit zpoza nej nemusi byt pro tebe zrovna dvakrat atraktivni ale se hralo v tvem meste, kde se rad "chlubis" tim komu fandis tak sem proste od tebe cekal, ze se k tomu postavis tak jak by se sluselo a tech 90 minut bys pretrpel. A to uz jenom proto, ze mate napriklad svoji vlastni vlajku, kterou ste si mohli veset dle libosti... Misto toho sedis na tribune, i kdyz vis jaka je ohledne ucasti fanousku situace a timto akorat podporuje to, ze bez fanousku bude i zbytek roku bo lidi na fotbal chodi tak co bysme neco rusili. Kdybys byl nejakou gaucak co o tom nic nevi, tak by mi to jedno ale jako jeden z mala tady na eurofotbalu tady tento svet fanousku znas a sem ses jeho soucasti takze me to fakt nasralo a zklamalo, ze si nebyl schopny prijit podporit Banik a neni to jenom o tom, ze si to myslime my dva s trevorem. Jinak jestli sem te tim nejak urazil tak se ti omlouvam... a priste at uz se to neopakuje bo rovnou spalovna bez radneho procesu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, ale stačilo mi to napsat normálně na messenger a ne tady, když nevíš jak to bylo. Dostal jsem 2 lístky na fotbal a mamka, že dlouho nebyla na fotbale, že by klidně šla.. co jsem jí měl - poslat do prdele? Na fotbal s ní rád zajdu, chodíme na Baník už 3 generace.

A osobně fandění za plotem bojkotuju, nevidím v tom smysl. Možná proto nejsem pro vás správný fanoušek, ok beru vaše názory, ale já stejně vím, že bych místo podpory klubu koukal do telefonu a čuměl na výsledek a na to jak hrajeme, protože to mě na fotbale nejvíce zajímá a baví. Na fotbal buď všichni nebo nikdo, respektuju všechny co chodí za plot, ale já takový nejsem, nevyhledávám to a osobně mě to sere.

a vlajky, nálepky, trička? Vždyť je to recese, prdel. V Liberci občas jedeme na fotbal ve 4 max. Žádnou ofiko skupinu nemáme. Všechno je to sranda... nebudu nikde vyvěšovat žádný vlajky. To jsem dělal když mi bylo 16 a myslel jsem, že jsme cool. Hlavně ta naše vlajka je dělaná pro Bazaly.

A když mi to tak píšeš, doufám, že máš v plánu nebo jsi byl na všech zápasech v Ostravě před stadionem...

Reagovat
HorajzmAmmann

jo a aby bylo jasno, že na to máte tenhle názor to beru. Že zrovna pro vás je fandění za plotem v podstatě povinnost chápu. Kdybych prostě nebyl na tohle takový ocas a nevadilo mi, že se na toen Baník kouknu ze záznamu tak byl tam byl v 1. lajně a fandil.

Co mě ale sere a považuju za naprostou píčovinu je to, že jsi to napsal sem na eurofotbal. Člověk si jde přečíst něco o fotbale a pak si přečte tohle? Za 1. to tady nikoho nezajímá, za 2. jsi tady ze mě udělal úplnýho kreténa. Já se vás tady furt zastávám, že jste ve skutečnosti úplně v pohodě a ať jsou ostatní v klidu ohledně toho co píšete na ef a ty mě tady takhle potopíš? nechápu, nerozumím... jednání dítěte.

Reagovat
smazaný uživatel

Za plotem se do telefonu klidne divat muzes, urcite se tam fanaticky nestoji 90 minut v pozoru. To mi prijde trosku jako stupidni vymluva...

A jestli sem tady z tebe neco udelal tak spis mucednika a hrdninu, Georga Floyda eurofotbalu. Skoro mam strach, ze kvuli tobe taky zacnou mistni asocialove a zidi nicit majetek a rabovat obchody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tábo taky sledoval zápas na mobilu a byl za plotem...

Kdo chce, ten jde, kdo nechce, holt hledá výmluvy.

Reagovat
Pablos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Losinho

Reagovat
Marv

Reagovat
andrew96

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bakary3

Budete na stranickým sněmu před tribunálem projednávat jeho vyloučení?

Reagovat
SpartaOvenka

Spíš ukřižování

Reagovat
Losinho

pan majitel, pan trenér, ale Horajzm určitě nebude pan fanoušek

Reagovat
ratusek

Bude to tzv. Baníkovský proces

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

mladá kurva horajzm

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
3M

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

A bude to vysílat televize v přímým přenosu a v noci ze záznamu

Reagovat
Bakary3

Určitě za užití pyra, ať to má šťávu.

Reagovat
Puskas

S Vláškovým komentářem a jeho "tý bláho" po závěrečném verdiktu.

Reagovat
ratusek

Ty bláho, Kukeeec

Pískni to

Reagovat
Pablos

s doprovodem Karocha: ,,Nééé mmm určitě si jako nemyslím, že by se něčím ...mmm provinil... mmm to je na vyloučení hehe to se nemůže divit. "

Reagovat
Puskas

Ale až po otázce Kozohorského: "Pavle, myslíš, že se něčím horajzn, pardon horajzm provinil, že se pořádá podobný sněm a navíc došlo k jeho vyloučení, protože mi to tak nepřipadá, přece jen je situace, jaká je, takže by se mělo toto vše brát v potaz, pokud teda nebudeme podobné drastické metody aplikovat na všechny případy, což by mi připadalo zbytečně tvrdé, protože v našich poměrech můžeme být rádi za každého fanouška, který přijde do hlediště a svůj tým povzbuzuje, samozřejmě v povolených mezích..."

Reagovat
Greny

Zapomel jsi : Horajzm jaké máte před tímto klíčovým sněmem pocity?

Reagovat
Puskas

To už by bylo na Kalousovi, ten by se ho ptal i na pocity po případném vyhazovu.

Tak jste byl vyhozen, jaké z toho máte pocity?

Popište, jak to z vašeho pohledu probíhalo.

Reagovat
Pablos

,,Na konci verdiktu se u Vás objevily i slzy... byly to slzy štěstí nebo smutku ? Díváky by to určitě zajímalo. "

Reagovat
Puskas

... co bude dál.

Reagovat
Pablos

Ale teď už přepínáme rovnou do centra dění, kde je na místě jen Václav Tittlebach.... ,,Dobrý den vítám Vás přímo z tribunálu, panuje tu velké zemětřesení, záplavy a padají z nebe hovna.... na proces ideální podmínky. "

Reagovat
Puskas

A toto je první příspěvek o diskuse, už druhý Trevorův.

Reagovat
Greny

S velkým fandenim začínál tento fanoušek v Pusté Polomi

Reagovat
andrew96

Je to opravdu fanouškovská hvězda. Již v dorosteneckém věku fandil místním dorostencům.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Ale ta výtka Trevora byla za hranou... takže nedá se nic dělat... je to postavení... je to nedovolené... přes všechny meze, hejting... takže může pokračovat.

Reagovat
Puskas

A tady vidíme naše manželky, teda manželky našich fanoušků.

Reagovat
Pablos

no nic... dík za pobavení, hned mám lepší den Jdu dělat něco ,,užitečnějšího"

Reagovat
Puskas

jo, fajn oživení.

Reagovat
Bakary3

Horajzm, Horajzm, pojďte k nám !

Něco podobného se stalo před skoro 20 lety Tomáši Řepkovi, když byl vyloučen v baráži s Belgií. Jaké jsou to pocity?

Tohle vlákno skvělý, díky

Reagovat
ratusek

Tohle umí jen EF komunita

Ještě tomu chybí, abysme byli zase na isportu nebo kde to bylo

S titulkem např:

"Fanoušci lynčují svého kamaráda z tribun."

"Začíná baníkovský proces s extrémistou".

"Fanoušci říkají: takového mezi sebou nechceme"

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

(nemám talent na psaný hlášky, nebudu přikládat )

Reagovat
Puskas

Roztržka mezi skalními fanoušky. Dohra může být tvrdá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

nestačim se divit co se to tu rozjelo

Reagovat
Pablos

Reagovat
Greny

Taxativní červená doplní pravidlovy expert Henn

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Jestli O2, tak dostanou jejich servery zase jednou na prdel

Reagovat
ratusek

To abych si to zapl už teď

Reagovat
Losinho

Ty to někdy vypínáš?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Počkejte si na Jablonec, chcí jí s mladou taky na tribunu - to bude céres

Reagovat
RuneSKS

za odvahu!

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

třeba je to zištnost...

Reagovat
3M

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lichna.

Reagovat
icka

Reagovat
Blasphemer

Jak se chtěl pochlubit, že má mladou...

Reagovat
HorajzmAmmann

buď v klidu, do 27 jsem byl panic

Reagovat
Blasphemer

Tos neměl ani žádnýho strejdu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad lepší to panictví, ale tak co čekat od rouhače

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

A nezapomen si koupit plechovou Plzeň

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Melda

Tohle je přímo brilantní vlákno.Hlavně ten proces

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Alan_Shearer

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za rozjetí super vlákna

Reagovat
mayday

Navrátil prej skoro dva roky nedal gól, docela ubohost na rychlýho štírka na křídle.

Reagovat
Salfovic

To na tom bude podobně se Zemanem.

Reagovat
BaggioRoberto

To je pravda, ten taky dva roky nedal kloudnej rozhovor, docela ubohost na prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tenhle zeman nebyl rychlej štírek snad ani zamlada... s tou ubohostí nevim

Reagovat
BaggioRoberto

* kdysi. Zrovna jsem si říkal když tam svedl souboj s Karabcem v jeden moment, jak mu asi je, že kdysi i on byl talent na křídle a teď už je to všechno pryč.

Reagovat
mayday

Navrátil mi vždy už od Olmiku přišel jako palič, ale přece jen byl vidět, rychlej borec na křídle... Ale teda dva roky nedat z křídla branku, to je opravdu hodně tristní.

Reagovat
AjaxFans

No,je to smutná statistika

Reagovat
mayday

No, dnes jsem zaregistroval ještě statistiku Chorýho, nějakých 100 zápasů v lize, dal jen 17 branek a dostal snad 35 žlutých karet, to je úplná šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://hra.csmweb.net/index.php?page=download

Dneska vyšla vylepšená verze legendárního Czech Soccer Manager i s Jeřábkem na obalu:)

Hra je zdarma. Doufám, že jsou zde povoleny odkazy, kdyžtak se vomlouvám

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, přehlíd jsem. Díky za odkaz, bál jsem se, že tady budu působit jako zjevení s tou hrou

Reagovat
Coutinho10

jojo nz

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč nevěřil jsem ani v boha....a stejně nevěřím, podle mě nezvládne baráž...

Reagovat
Salfovic

OT: Škoda bude u fandů Galatasaraye hodně populární

Reagovat
smazaný uživatel

On si dobytek zase natáhne tureckou uniformu a podpoří turecké nájezdníky v Sýrii a budou ho milovat.On dá takovou haluz a je sním zase poblitej celej net.

Reagovat
Greny

No ještě zlomil brankáři nohu

Reagovat
Radin

Příbram, kdy jindy? Z Čech tam jsou jen Teplice vystupující dlouho proti poměrům v našem fotbale. Sigma občas spolupracuje s Opavou, Zlín je rád, že je rád. Snad se rozhodne fakt na hřišti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě tam jsou rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Kotal Vůbec bych příští sezónu nezkoušel žádné experimenty a nechal tam nadále Kotala. Na jaře nás zvedl, výsledky máme a i na tu hru se dá konečně koukat. Samozřejmě to chce několik kvalitních posil (určitě stoper, střední záložník a možná i levý bek a útočník), ale jinak bych trenéra už neměnil.

Reagovat
žrout

Kotal

S posilami to vidím jinak:

rozhodně podepsat Kangu a střed máte v pohodě (Krejčí, Kanga, Dočkal, Karabec, Trávník, Sáček). Pokud ho nepodepíšete, budete pro smích všem. Po tom všem by měl být jasnou prioritou.

Jednoznačně uplatnit opci na Hancka + pravonohý stoper

Křídlo stejné nebo lepší kvality jako DMK (Krejčí? Ten by mohl pokrýt jak post LB pří odchodu Frýdka, tak LW v případě potřeby rotace).

Na hrot bych nikoho nekupoval za každou cenu - Kozák góly dává, navíc se vám vrátí probuzený Juliš s Pulkrabem. Nic lepšího v lize stejně neseženete.

Kdyby se vám toto povedlo, měli byste hodně slušný základ na další sezonu. Do středu navíc přijde ještě Souček, který je velmi nadějný a na svůj věk hraje v zoufalé Opavě skvěle.

Reagovat
ratusek

Otázka je, jestli Kanga a Hancko budou chtít zůstat

Reagovat
dave30

Jj, Kanga měl požadovat nějaký hrozný ranec (první důsledky platu Součka...), o Hancka je snad zájem někde z Portugalska (a ti za něho těch 4-5 mega dají).

Reagovat
El-Pistolero-68

S platem jakého Součka? Exslávisty?

Reagovat
dave30

Pokud se něco v poslední době nezměnilo, tak Souček je ještě neustále slávista s platem asi 50 mega ročně. Tak jaképak ex?

Reagovat
El-Pistolero-68

To je slovíčkaření. Jen jsem se chtěl ujistit, že myslíš jeho, a ne Součka, kterého koupila Sparta.

Reagovat
dave30

Ok, nicméně pokud WH sestoupí, tak se s touto mzdou do Slavie vrátit nemůže. Myslím, že to byla podmínka Nezmara, že se prodá. Jinak, ten druhý Souček asi mzdy v kaprlize neovlivnil.

Reagovat
El-Pistolero-68

No právě. Jsem si říkal, jestli mu třeba Sparta nenasypala nějaký nekřesťanský peníz na mladíka, ale vůbec se mi to nezdálo.

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

To, že jeho mzdu přebral momentálně někdo jiný (nebo mu i přidali) na tom nic nemění...

Reagovat
žrout

Ve Sportu se psalo, že Kanga má zájem, dohodnout by se mohli a hlavně ty peníze, co mu přihodí na platu, ušetří zase jinde, navíc je vyzkoušený. Plus by měl končit minimálně Kaya s nesmyslným platem. To není o Součkovi, ale o tom, že průměrákům dali obrovské platy a teď se zdráhají ty peníze dát jednomu z mála kvalitních hráčů, které koupili a kteří si to zaslouží. Kdo ví, kolik tam bere takový chodec Dočkal.

Hanckovi se ve Spartě líbí, co jsem tak četl, a setrvání by se nebránil. Jde o to, jestli Sparta uplatní opci. Pokud si ji sami nastavili nesmyslně vysoko, pak je to jejich blbost.

Reagovat
dave30

Kolik je ta opce? Někde jsem četl že snad 5,5 mega. To je na kaprligu opravdu moc. Jinak tu částku ten klub moc neovlivní. Je to o mateřském klubu. Asi ho Sparta brala jenom na hostování a s opcí se moc nepočítalo. Jinak jsem již psal u Součka, že je nesmysl, aby měl hráč 10 krát více než jiný hráč základu. Tak to prostě nemůže fungovat.

Reagovat
ratusek

Hlavně Hancko prcá Plíškovou, tak by tu,mohl zůstat. Ale je pravda, že tenistka doma nebývá

Reagovat
smazaný uživatel

neni ona vdaná?

Reagovat
monty25

To je její sestra.

Reagovat
braveheart

tu druhou Plíškovou

Reagovat
ratusek

Kristýnu, a jelikož ona v tenise nic moc, tak ji má asi fakt rád

Přitom prý bývala větší talent než Karolína

Reagovat
skat

Tak proto vyhodili starýho Plíška z akademie slávie. Mysleli, že se mu dcera tahá se sparťanem

Reagovat
verv

souhlas úplně se vším

Reagovat
Beči

Souhlasím, že Kangu prostě podepsat musíme a ideálně i Hancka, ten je na stoperu výborný. U těch útočníků nevím no, Kozák sice góly dávat umí, ale dvojnásobné množství šancí pálí, což platí i pro Tetteha.

Reagovat
žrout

Myslím, že na hrotu nikdo z ligy zajímavý není, jedině Juliš v momentální formě a podobně Pulkrab. A nevím, jestli byste se měli pouštět do nějakých nových dobrodružství v cizině zrovna na postu, který není váš nejpalčivější. To už spíš stoper a křídlo.

Reagovat
Beči

Tak samozřejmě, stoper je priorita číslo 1 a s tím křídlem...Určitě bychom někoho potřebovali, ale z Českých hráčů přichází do úvahy asi jedině Krejčí, ale u toho se bojím, že by si Bologna řekla raketu.

Reagovat
JeséRodriguez

Hlavně podepsat Kangu a Hancka, zůstat může klidně Štetina a chtělo by to ještě jednoho pravonohýho stopera. Nevím, zda by to zvládl Plechatý. Mohl by odejít i Hanousek, a k Frýdkovi na LB nechat třeba Polidara, nebo Horáka. Předpokládám, že odejde i Mandjeck. Pokud zůstane Kanga, tak by se dal stáhnout jeden z trojice Havelka - Souček - Fortelný. Na křídlo bych přivedl Vodháněla, a k němu by se hodilo stáhnout i Pulkraba. Pokud půjde Drchal hostovat, tak by to chtělo na hrot ještě někoho a Tetteha prodat.

Reagovat
ratusek

Fakt chceš Štětinu? To je jen čekání na to, jakou pičovinu vymyslí

Tetteha prodejte někam do Francie. U Drchala jsou s otazníkem kolena a Kozák je Kozák.

Reagovat
Blasphemer

Kozák nejlepší útočník ligy. Aspoň dle vstřelených gólů.

Reagovat
JeséRodriguez

Teď hraje fakt hodně dobře, u něj byl problé v hlavě a zdá se, že ho Kotal trošku srovnal. Samozřejmě bych byl radši, kdyby se koupil k Hanckovi druhej stoper, ale tomu moc nevěřím. Moc bych tam chtěl vidět Panáka, ale ten už na to bohužel mít nebude. Plechatého bych nechal v Jablonci, a když už někoho stáhnout, tak Březinu z Žižkova. Tetteha klidně kamkoliv, to je strašnej hráč. Kozák na ty slabší soupeře do vápna je v pohodě, může předat zkušenosti mladším.

Reagovat
Kangaroo17

Půlkrabovi u vás končí po sezóně smlouva ne? Přál bych si ho k nám v další sezóně, protože poslední zápasy hrál dobře, ale nevím jestli u vás nebere raketu, kterou by si Bohemka nemohla dovolit

Reagovat
JeséRodriguez

Jojo měla by teď končit, ale docela se dostal do formy, ještě bych mu i šanci dal. Oproti Tettehovi by alespoň bojoval, když už nic.

Reagovat
Kangaroo17

Jasný, to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty výsledky ovlvnila pauza a nepřipravenost většiny týmů, vy zase po jaký době párkrát vyhrajete a už jste budoucí mistři.To bude zase na podzim bolet, až to po přípravě zeserete

Reagovat
Beči

Četl jsi, co jsem napsal? Zřejmě ne, nebo máš prostě jen infantilní potřebu se navážet do konkurenta.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Beči

Nějaký květnatější názor by nebyl?

Reagovat
Rarášek

Nemám ho rád.

Reagovat
Beči

Tak to je opravdu vážný důvod, proč by neměl ve Spartě zůstávat.

Reagovat
Rarášek

To je, ať táhne.

Reagovat
cristiano.K.

300. pro titul Slavie

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na Spartě ve 2. kole nebudete hrát v modrém, tak mě definitivně naserete I včera se dalo hrát v bílém, pokud domácí byli v tmavším a celomodrém ......i v TV by odlišení bylo pak lepší ....

Reagovat
icemike

Už nějaký klub zahájil prodej permic? Nebo všichni čekají, co bude? Psal jsem na Baník a zatím dělají mrtvého brouka

Reagovat
Greny

Baník teď má na starost důležitější věci k jednání stačí se podívat v diskuzi nahoru

Reagovat
Salfovic

Exkomunikace Horajze

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli se z toho stane nějakej evergreen jako 5-7 tak budu fakt nasranej

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ratusek

Buď rád, budeš díky cukrouškovi místní legenda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

v 5 před Edenem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je lekhe, ale vzpomíná někdo na "nulovou šanci"

Reagovat
ratusek

někdo tady nedávno vypsal ten náš evergreen, ale nevím kdo to byl a co vše tady patří do zlatého písma

Reagovat
fabec1222

To by chtělo odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

návrat Krále

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musíme si promluvit.

Reagovat
Salfovic

Tohle vzniklo jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Benes (co je teď v gladbachu), když na začátku kariéry prestupoval, tak ho Slováci hypovali, že půjde minimalne za 5-7, bylo to tuším v porovnání se nějakým Čechem (ironií docelaje, že ma fakt nakonec dobrou kariéru )

Reagovat
Salfovic

Ironií by bylo, kdyby šel za 6 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě napadl EF polibek smrti, ale to je něco jiného, spíš takové 'dobrou noc' pro trenéry, o jejichř (ne)setrvání je tu napsáno

Reagovat
fabec1222

Na Horajzmovi na tribuně je cosi znepokojivého.

Reagovat
Pablos

,,měl by na Baník? "

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Wambasen

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že kdekoliv v klubech se dnes už řeší permice na další sezonu. Není zatím stanoveno, co posvětí byznysuchtiví vakcinátoři. Nějaké modely se sektory oddělenými stavební přepážkou, měli o tom nějak jednat...... Už vidím, jak města honem dávají peníze do úprav stadionů, když s nimi stát hodlá vydrbat u rozpočtového určení daní .......

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
RadekVonCZE

Ale jako 9 měsíců, to je slušný teda, hlavně brankář, co chytá za Galatasaray sakra dlouho.

Reagovat
Coutinho10

uz o ctu no to je dost no....kdyz jsem to vcera videl na Sport1, tak mi to ani neprislo, ze by mu to cele prelamal, protoze vetsinou kdyz se takove to zraneni stane, tak to hned vidis, ale bylo jasne, ze to bude vazny, kdyz prijela zachranka a videl si jeho vyraz, takze hodne smutny a navic to je dlouholeta jednicka Uruquaye a velka osobnost uz, takze tohle je hodne neprijmny a frustrujici

Reagovat
smazaný uživatel

proti tomu zranění Andoneho, kterýmu brankář Rizesporu prohnul nohu jako luk, to opravdu nevypadalo tak vážně v první chvíli, pořádný masakr ten zápas...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

U toho Škoďáka to bylo dost nešťastný, tohle mu snad nikdo nemůže vyčítat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j, to vypadalo na první pohled daleko hůř, když ho brankář takto zalehne....ale jinak mi to utkání jako celkově ani nějak extra tvrdý nepřišlo, ale tyto 2 zákroky bohužel nedopadly dobře

Reagovat
osobnostx

Jinak Škoda dal svůj 100. ligový gól je novým členem KLK.

Reagovat
Coutinho10

byl 99....potřebuje ještě jeden

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

A když jsem napsal, že bordel tam dělají nácci kteří se jen chtějí schovat v davu, tak mi takoví jako ty nadávali

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Co maji nacci spolecneho s Palestinou?

Reagovat
mistr129

Ano, nácci z řad BLM

Reagovat
Stannis Baratheon

Nácci tam mávali palestinskýma vlajkama. Protože nenávist antisemitismus nemůže nijak souviset se složením obyvatelstva Paříže.

Reagovat
Salfovic

Už jen z reakcí na transparent s nápisem „Spravedlnost pro oběti protibělošského rasismu“ je patrné, co je to za sráče.

Reagovat
smazaný uživatel

V Paříži se stávkuje a tamější pseudointelktuálové řvou protižidovský hesla?

A co je ještě nového?

Reagovat
Greny

OT : Zbrojovka jasná penalta a červená ne? Nebo se bude pískat až budou hráči padat a pak jim nadávat že simulují?

Reagovat
ratusek

Jihlava opět totálně v prdeli. Po dnešku Kučera rezignuje nebo ho vyrazí .Vy se můžete těšit na Příbram nebo Opavu

Reagovat
Greny

Každopádně by mohl někdo z top trojky nabídnout dvacet za Přichystala .. za půl roku bychom ho měli zpět a ještě vyděláno ten

Reagovat
Greny

Frajer je fakt záhada...

Reagovat
HanzBP

Kučera zřejmě jako v Baníku, kdy dopředu fajn, ale bránit prostě ten tým nenaučí.

Reagovat
Greny

Tak dopředu žádná sláva proti týmu který nastoupí s jedním klasickým obráncem (Dreksa) ofenzivní křídlem na kraji obraně a na druhém stoperovi a kraji dva střední def. Zaloznici

Reagovat
ratusek

Po sezoně jim rozprodají zbytek kádru, ted vyrazí Kučeru a budou se ve druhé lize plácat dlouho

Reagovat
veikko

Z té obrany vypadá s míčem dobře ten Křišťál, ale problém je, že absolutně neumí bránit.

Reagovat
ratusek

no nic, příští zápas Jihlavy dávám na Žižkov, snadný prachy. Jihlava to zabalí a Žižkov jede na baráž

Reagovat
naheCZ

Jako ta obrana Jihlavy byla pěkně k smíchu. Takhle se z druhé ligy jen tak nevyhrabou....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty aby ses neozval

Já teda doufám, že zůstane, protože měnit trenéra na poslední tři/čtyři týdny je blbost. To radši, ať přijde až po sezóně. Teď porazit Žižkov a jsme zase v kontaktu

Reagovat
fabec1222

Hmm, Hradec zas prohra s Vyšehradem, hned po tom, co rozmlátili Žižkov, tak aby to o to třetí místo ještě nebyl nakonec souboj kriplů

Reagovat
Greny

Dal bych tomu dvě kola a pak začal připravovat tým na baráž než se honit za Pardubicema

Reagovat
ratusek

Hrajete bez Růska a drtíte je. Chytli ste fazonu ale tenhle slepenec by v 1.lize asi nestačil

Reagovat
Liquid

to rozhodně nestačil

Reagovat
veikko

Zbrojovka to má ještě dobré, ta půjde buď na Opavu nebo Příbram, což je hratelné. Každopádně Karviná, Zlín a asi i ty Teplice by měly ligu udržet s přehledem. Hlavně Karviné by byla v lize škoda, ta nehraje špatný fotbal.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se divím, že i my se dvěma bodama po pauze jsme stále jen 4 body za 3. místem

Reagovat
Liquid

prej jasná, kontakt byl před vápnem a Brňák pokračoval, naopak minimálně třetí zápas po sobě jste zahrávali podivnou penaltu vy, celkově tu baráž si ale zasloužíte, doufám v opakování duelu Příbram-Brno a druhá dvojice by mohla být Zlín-Žižkov

Reagovat
veikko

Obě penalty úplně jasné a předpokládám, že Greny myslel situaci hned z 1. nebo 2. minuty, kde šel Přichystal sám a obránce po něm hrabal rukama.

Reagovat
Greny

Jo to jsem myslel.. já ho tam tahal za rameno

Reagovat
Liquid

však k tý jsem se vyjádřil, Brňák měl výhodu a to hrábnutí přišlo před vápnem

Reagovat
Kocour Klapuška

Kdyby někdo chtěl slevu 600 na IQOS, tak kód DG2TW29J

Reagovat
Liquid

V případě, že by Sokolov přeskočil Varnsdorf, udržel by se Varnsdorf z 15.pozice nebo by místo něj šel tým z ČFL?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by se udržel, protože sestupují jen dva, ne? Tehdy, jak odešla ta Olympia Praha, tak taky myslím Frýdek zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko Jablonce předpokládám.

Reagovat
fabec1222

A našel by se vůbec dostatek týmů, co chtějí z ČFL postoupit?

Reagovat
Liquid

no právě, na druhou stranu Sokolov už jistě v ČFL bude, takže aby nebyl lichý počet týmů tak by se asi někdo musel obětovat, no koukám bengo Jablonec jak píše Honza by byli první na liště benga v dvojce nechci, Zápy bych tam bral

Reagovat
Greny

Béčko Sparty by určitě postup bralo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Písek by měl pravděpodobně zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupil by Celtic.

Reagovat
eL

A není letos fnl bez sestupu když se čfl nedohrála? Akorát Sokolov příští rok někdo nahradí.

Reagovat
Liquid

jen kdyby se FNL nedohrála, pokud se dohraje tak sestupy platí

Reagovat
eL

Reagovat
ZB 07

Dneska úžasnej výkon, tradičně jsme si vybrali chvilky, kdy jsme polevili a nechali soupeře hrát, ale směrem dopředu perfektní. Po vydřený výhře s Líšní super výsledek, Pardubice mají teď těžkej los, tak snad začnou konečně ztrácet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele