FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola: Slavia i Sparta vítězně

13.08.2022, 17:58, aktualizováno 14.08.2022, 20:55
Komentáře a souhrny
Slavia v neděli zdolala oslabený Jablonec, tři body má rovněž Sparta, která si poradila s Olomoucí. Poprvé zaváhal Liberec, jenž podlehl Pardubicím. Další venkovní remízu zapisuje Slovácko. Plzeň nadále čeká na prvního přemožitele, na dočasné půdě Hradce to ale neměla vůbec snadné. Zbrojovka Brno otočila zápas s Mladou Boleslaví a po třech kolech zůstává neporažená...

Sparta Praha - Sigma Olomouc 2:0

14.08.2022 19:00

Góly: 11. Adam Karabec, 70. Casper Höjer

Pražská Sparta podruhé za sebou v lize vyhrála, když doma porazila Sigmu Olomouc 2:0. Utkání rozhodl mladý Adam Karabec, který se trefil hned na začátku druhé desetiminutovky. Sparta tak po nevydařeném startu do sezony podruhé v řadě neinkasovala, a i přesto, že rozhodně nepředvedla ideální výkon a zahodila penaltu, prokázala zlepšující se výsledkový trend. Olomouc si zapsala druhou ligovou porážku v řadě.

Ačkoliv Sparta již vypadla z evropských pohárů, dění v pražském klubu v týdnu i tak zaplnilo sportovní rubriky většiny deníků. Hlavní příčinou bylo ohlášení hostování reprezentanta Jakuba Jankta, kterého Pražanům zapůjčilo španělské Getafe. Sigma naopak po prohraném derby se Zbrojovkou zaznamenala ztrátu i ve svém kádru, protože zkušený stoper Václav Jemelka svou budoucnost spojil s Viktorií Plzeň.

Letenští, kteří v posledních týdnech byli pod silným tlakem, začali pěkně zostra. Hned v 11. minutě totiž šli do vedení z kopaček hráče, který byl dosud kritizován asi nejvíc - Karabce. Ten předskočil svého obránce a zblízka doklepl centrovaný míč do sítě. Hra se následně spíše uklidnila a k vidění byly především taktické šachy. Sparta dominovala v držení míče, avšak nepouštěla se do útočných výpadů. Ve 42. minutě se ojediněle propracoval ke střele ze střední vzdálenosti Martin Minčev, který jen o kousek minul levou tyč.

Na začátku 55. minuty nádherně zakroutil po sklepnutí od spoluhráče míč k levé tyči kapitán Dávid Hancko. Vypadalo to na skoro jistý gól, ale gólman Matúš Macík spekulace nepřipustil a mohutným skokem byl u tyčky včas. Krátký nebyl ani na penaltu Lukáše Juliše, který ji dostal k dispozici po zákroku na Hancka. Juliš míč poslal pomalu doleva a nechal Macíka opět vyniknout. Brankář Sigmy po pár minutách chyboval při výběhu na centr, avšak svůj přešlap vykompenzoval pěkným zákrokem proti dorážce Caspera Höjera. Dán si spravil chuť v 70. minutě, když parádní bombou z hranice šestnáctky dodal Spartě herní klid. Na závěr přišel na hřiště i ostře sledovaný muž Jankto, který si tak odbyl svůj sparťanský debut. Ani on však už s výsledkem nic neudělal, a utkání tak skončilo dvoubrankovým rozdílem ve prospěch Sparty.

Sparta se po vítězství v Českých Budějovicích předvedla i doma a připsala si první triumf v ročníku. V sobotu ji čeká výjezd, tentokrát do Mladé Boleslavi. Olomouc příští neděli přivítá v zajímavém duelu Slovácko.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slavia Praha 2:3

14.08.2022 16:00

Góly: 55. Matěj Polidar, 73. Jan Chramosta - 8. Moses Usor, 50. Jan Hanuš (vl.), 61. Ibrahim Traoré

Jablonec nevyhrál ani ve třetím kole Fortuna ligy, když v 10 hráčích podlehl na domácím hřišti Slavii Praha 2:3. Pražané po brzkém vyloučení Michala Surzyna z šesté minuty většinu utkání udržovali vedení. Severočechy v zápase opakovaně podržel gólman Jan Hanuš, i on se však nešťastným vlastním gólem podepsal pod porážku svého celku.

Slavia zažila v týdnu velmi náročný zápas v Řecku, kde dokázala vybojovat po remíze 1:1 s Panathinaikosem postup do finálního předkola Konferenční ligy. Ve třetím ligovém kole ji čekal papírově snazší soupeř. Jablonec totiž nedokázal i s přípravnými zápasy vyhrát jediný duel od začátku sezony, a tak mohl na domácí půdě pouze překvapit.

Zápas ovlivnila již v šesté minutě brzká červená karta, když pronikající Moses Usor natrefil ruku bránícího Surzyna. Nařízen byl rovněž přímý kop, kterého se ujal právě Usor a zakroucenou střelou do pravého horního rohu otevřel skóre. Sešívaní se brzkou trefou neuspokojili a pokračovali v ofenzivě, vyniknout však nechali hlavně brankáře Hanuše. Ten svůj tým pěti úspěšnými zákroky do poločasu udržel v kontaktu se soupeřem.

Po změně stran bylo Hanušovo kouzlo rychle odčarováno. Ibrahim Traoré v 51. minutě vracel míč do pokutového území a po následné sérii tečí si ho jablonecký gólman nešťastně srazil do vlastní branky. S brzkou reakcí přispěchal Matěj Polidar, který opět zařídil jednobrankový rozdíl. Z podobné pozice jako v úvodu utkání Usor poslal přímý kop o břevno do sítě. Sešívané znovu uklidnil Traoré, který se půl hodiny před koncem skvěle zorientoval před bránou a z otočky neomylně skóroval. O další drama se postaral v 73. minutě pohotový Jan Chramosta, když střelou z první zužitkoval gólovou pobídku od Pavla Šulce. V závěru nastaveného času si ještě Miloš Kratochvíl všiml postavení Mandouse daleko od brány a po vzoru legendární trefy Patrika Schicka málem vyrovnal střelou z vlastní půle.

Slavia v náročném programu potvrdila roli favorita a připsala si povinné tři body do tabulky. Obě mužstva odehrají další ligový zápas 21. srpna. Jablonec se pokusí získat první vítězství ve Zlíně, sešívaní pak na domácí půdě vyzvou Pardubice.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slovan Liberec 2:1

14.08.2022 16:00

Góly: 43. Michal Hlavatý, 45+1. Tomáš Vlček - 48. Matyáš Kozák

Pardubice porazily v Ďolíčku ve třetím kole Fortuna ligy Liberec 2:1, když se na ně konečně usmálo štěstí v koncovce. O výsledku rozhodli domácí díky povedenému konci úvodního poločasu, kdy se v rozmezí tří minut trefili nové akvizice Michal Hlavatý a Tomáš Vlček. Druhý jmenovaný si z pozice stopera připsal vůbec první trefu v nejvyšší české soutěži. Severočeši zvládli po změně stran pouze snížit stav utkání zásluhou Matyáše Kozáka.

Hráči Slovanu Liberec vlétli do ligové sezony jako uragán, když v prvních dvou kolech dokázali porazit Spartu a Teplice s celkovým skóre 7:2. V posledním klání proti Sklářům se navíc blýskl hattrickem Mick van Buren, který byl po pár pivech znovu připraven v základní sestavě. Pardubice měly na druhé straně úplně opačný vstup do nového ročníku, když ještě nedokázaly vybojovat ani bod. Sympatický výkon však předvedly na půdě Plzně, z čehož chtěly v tomto utkání profitovat.

První zajímavou příležitost si vypracovali právě Východočeši, když v 15. minutě vypálil zpoza pokutového území Dominik Janošek. Jeho pokus ale jen minul levou tyč liberecké branky. O pár chvil později se mladý záložník ocitl v roli nahrávače. Míč sice skvěle posadil na hlavu Tomáše Solila, ten ale hlavičkoval pouze do rukavic Oliviera Vliegena. Ve 43. minutě byl sympatický výkon Pardubic konečně odměněn gólem. Hlavatý si ve vápně našel odražený balon a nedal brankáři hostů žádnou šanci. Po pár minutách se na ofenzivní výlet zakončený brankou vydal domácí stoper Vlček. Slovan tak měl ve druhém poločase co dělat.

Práci si ale výrazně ulehčil hned v úvodu. Luboši Kozlovi skvěle vyšlo střídání a ve 48. minutě jeho tým snížil zásluhou Kozáka. Útočník hostující ze Sparty byl při chuti a v 53. minutě si skvěle našel centr na úrovni penaltového puntíku. Tentokrát ale jeho zakončení přesné nebylo. Svěřenci Jiřího Krejčího si chtěli vzít dvoubrankové vedení zpět a v 58. minutě k tomu neměli daleko. Kamil Vacek ovšem otřel míč pouze o břevno. O necelou čtvrthodinu později musel jít do akce pardubický gólman Jakub Markovič, který zlikvidoval pokus Lukáše Červa. To proti dalšímu Kozákovu pokusu zasahovat nemusel, ten totiž po skvělé průnikovce Christiana Frýdka netrefil bránu. V 91. minutě stálo definitivnímu rozhodnutí v cestě opět břevno. Tentokrát do něj pálil Hlavatý.

Pardubice tak dokázaly zastavit rozjetý Slovan a připsaly si první vítězství. V dalším kole je však nečeká vůbec jednoduchý úkol, 21. srpna se totiž utkají v Edenu se Slavii. Slovan ve stejný den změří síly s Českými Budějovicemi.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 2:2

14.08.2022 16:00

Góly: 20. Lukáš Čmelík, 52. Michal Škoda - 3. Patrik Brandner, 83. Vlasij Sinjavskij

České Budějovice ve třetím kole Fortuna ligy doma remizovaly se Slováckem 2:2. Domácí předváděli sympatický výkon a ještě v 82. minutě vedli 2:1 po gólech Lukáše Čmelíka a Michala Škody. Po vyloučení jednoho z českobudějovických hráčů však Slovácku v přesilovce vystřelil bod střídající Vlasiy Sinyavskiy.

Fotbalisté Slovácka odehráli v týdnu odvetné utkání v pohárové Evropě, kde předvedli velmi sympatický výkon a uhráli remízu 1:1 s Fenerbahce. Na postup do dalšího předkola Evropské ligy jim to sice nestačilo, od zlepšeného herního projevu se však mohli odrazit do ligového zápasu proti Českým Budějovicím. V základní sestavě hostů se poprvé objevil Ondřej Mihálik, který minulou sezonu hostoval právě v jihočeském klubu.

Už ve třetí minutě navíc otevřel skóre utkání další bývalý hráč Českých Budějovic. Po chybě v obraně a přihrávce právě Mihálika doklepl balon do odkryté sítě Patrik Brandner a poslal svůj nový tým do vedení. Slovácko hrozilo i nadále, velkou příležitost měl v 18. minutě Mihálik, prudkou ránu spoluhráče ale tečoval pouze vysoko nad bránu. Atraktivní úvod utkání tak nakonec korunovala tentokrát letní posila Dynama Čmelík, když v 19. minutě fantasticky zpoza vápna vymetl šibenici a srovnal. Zařídit vedení domácích navíc mohl hned dvakrát Škoda. Nejprve jen těsně nedosáhl na přízemní centr Čmelíka a o několik minut později hlavou zase orazítkoval břevno. První půli plnou šancí pak ještě završil nebezpečnou hlavičkou Libor Kozák, mezi tři tyče se ale nevlezla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Úvod druhého poločasu přinesl obrat Jihočechů. Nadýchaný centr Čmelíka dokázala obrana Slovácka ještě odvrátit, balon však prudkým volejem z úhlu trefil Škoda a propálil Filipa Nguyena v bráně. Navíc přicházely i další nebezpečné šance Budějovic. Trenér Martin Svědík se na nepříznivý vývoj pokoušel reagovat sérií střídání. V 75. minutě se nepovedeným skluzem provinil Nicolas Penner a jelikož záložník Dynama zabránil jednoznačné šanci soupeře, rozhodčí po zhlédnutí videa tasil červenou kartu. Slovácko nakonec početní převahy využilo a dokázalo v závěru srovnat. Znovu se předvedl Mihálik, který balon předložil tentokrát střídajícímu Sinyavskému, a ten se ve vyložené šanci nemýlil.

Slovácko tak v náročném týdnu dokázalo vybojovat v Budějovicích pouze bod. Oba celky odehrají další ligové utkání 21. srpna. Dynamo pojede na výjezd do Liberce, tým z Uherského Hradiště pak svede bitvu se Sigmou Olomouc.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 1:2

13.08.2022 19:00

Góly: 44. Filip Kubala - 39. Tomáš Chorý, 84. Václav Pilař

Viktoria Plzeň přehrála v utkání třetího kola Fortuna ligy Hradec Králové 2:1 a po vítězství nad Pardubicemi v minulém duelu uspěla i proti druhému východočeskému celku. Zápas hraný v mladoboleslavském azylu překlopil na stranu úřadujícího šampiona až v 84. minutě Václav Pilař, jenž dres Votroků mezi lety 2003 a 2011 oblékal. Plzeň se na výhru proti sokovi oslabenému červenou kartou Vojtěcha Smrže hodně nadřela, tradičně však byla nakonec o jednu branku lepší než soupeř.

Hradečáci se v úvodním kole prezentovali velmi povedeným výkonem proti pražské Slavii, kterou doma pokořili. Na poslední utkání se Slováckem, proti němuž hráli půlku zápasu v 10 hráčích, ale museli rychle zapomenout, protože na ně čekala těžká prověrka. Plzeňská Viktoria totiž dosud zažívala poměrně dobrý vstup do sezony, který naznačil, že po zisku domácího titulu rozhodně neusnula na vavřínech. V týdnu navíc oznámila nové posily v čele s útočníkem Fortune Basseym či Václavem Jemelkou.

Viktoria se s obměněnou sestavou a s Jemelkou v základu zaměřovala hlavně na bezpečí v obranné řadě. Plzeňští se ale postupně osmělovali a začali podnikat výpady kupředu. První obří šanci měl přesto Hradec. Kapitán Adam Vlkanova ve 25. minutě dorážel z úhlu míč pod břevno, ale Jindřich Staněk se předvedl a těžkým zákrokem zabránil změně skóre. Domácí se následně dostali do problémů, jelikož šli do 10. Smrž dostal červenou kartu a zařídil pro Votroky táhlé oslabení. Netrvalo dlouho a favorit tuto výhodu zužitkoval. Tomáš Chorý si ve 39. minutě naskočil na centr a hlavičkou k pravé tyči otevřel skóre. Východočeši ale vzápětí odpověděli. Filip Kubala na úrovni penaltového puntíku efektně i efektivně patičkou vychýlil střelu svého spoluhráče a míč skončil v síti mimo dosah Staňka.

Plzeň vstoupila do druhé půle se dvěma změnami v sestavě a s odhodláním rozseknout nerozhodný stav. Avšak šance, které alespoň zpočátku měla, rozhodně neohrozily Michala Reichla. Změnit to mohl v 53. minutě Kolumbijec Jhon Mosquera, jenž ale z nadějné pozice ve vápně mířil nad. Znenadání zahrozil i Hradec. K Matějovi Rynešovi se u penaltového puntíku odrazil míč, který Staňkovi vypadl po standardce z rukou a jen tak tak, že ho mladý záložník neposlal pod břevno. Votroci celkově hráli poměrně otevřený fotbal a i přesto, že jich bylo jen 10, dokázali se Plzni kvalitativně vyrovnat. V závěru měl dvě příležitosti v dresu Viktorky ještě Bassey, ale nezužitkoval ani hlavičku, ani akrobatický kop. Rozhodnout tak musel až hradecký odchovanec Pilař, který v 84. minutě propasíroval míč zblízka do sítě.

Plzeň nenechala nic náhodě a pozitivně se naladila před závěrečným předkolem Ligy mistrů. Poražení Votroci v dalším kole vyzvou 27. srpna v mladoboleslavském azylu Sigmu Olomouc. Viktorii čeká další utkání venku, ve stejný den se střetne s Českými Budějovicemi.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Trinity Zlín 3:1

13.08.2022 16:00

Góly: 14. Michal Frydrych, 34. Petr Jaroň, 38. David Buchta - 77. Jakub Kolář

Baník v utkání třetího kola potvrdil, že domácí zápasy proti Zlínu jsou pro něj oblíbené. Byť tentokráte mu k tomu pomohla i přesilovka, která přišla po úvodní Frydrychově brance a vyloučení Silného. Vedení navýšili Jaroň s Buchtou, na konečných 3:1 korigoval Kolář.

Přitom do vedení mohli jít Ševci, a to když chyboval Pojezný. Jenže Cedidla v zakončení selhal, a tak se ve čtrnácté minutě radovali domácí. Autorem branky byl navrátilec Michal Frydrych, jenž si naskočil na Fleišmanův centr z přímého kopu a hlavou poslal balón do sítě.

Druhý a možná ještě závažnější problém přišel pro Zlín po necelé půlhodině hry. Silný byl u míče později než brankář Laštůvka, přičemž namísto přeskočení gólmana kopl do obličeje. Za to byl sudím oceněn červenou kartou a Slezané toho poměrně rychle využili.

Kaloč skvělým pasem za obranu rozběhnul Petra Jaroně, jenž tváří v tvář brankáři uspěl a přesnou ranou na zadní tyč navýšil vedení Baníku. A jen o pár minut později na něj navázal další mladík David Buchta, a to právě po Jaroňově pasu. Prudká přihrávka proletěla malým vápnem a Buchta ji už docela snadno uklidil za brankářova záda.

Po návratu ze šaten mohl Buchta skórovat podruhé, jenže radost mu tentokráte sebral ofsajd. Když byla odehrána hodina, odcentroval znovu Fleišman ze standardky na Frydrychovu hlavu. Tomu tentokrát chybělo pár centimetrů. Na opačném konci hřiště se nejprve činil Laštůvka, následně Jawo poslal balón těsně vedle.

Zlín se dočkal v sedmasedmdesáté minutě, kdy Čanturišviliho balón od rohového praporku našel Jakuba Koláře a ten odrazem od břevna překonal Laštůvku. Drobná komplikace pro Ostravany nastala o deset minut později, kdy byl Ndefe vyloučen za svůj nevybíravý zákrok.

Baník ovšem své vítězství uhájil a připsal si tak první vítězství. Zlín na něj naopak stále čeká a krčí se v nízkých patrech tabulky.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 0:1

13.08.2022 16:00

Góly: 85. Antonín Křapka

Bohemians ve třetím kole Fortuna ligy porazili Na Stínadlech domácí Teplice poměrem 1:0. O výhru svého týmu se v 85. minutě zasloužil Antonín Křapka, který rozhodující brankou podtrhl útočnou aktivitu Klokanů. Ti tak vyhráli na severu Čech i přesto, že bezmála 30 minut hráli v oslabení po zbytečném faulu Romana Květa.

Klokani byli v minulém kole velmi blízko dokonalému startu do ligové sezony, ve druhém poločase proti Baníku ale přišel jejich nečekaný krach a s ním také první ztráta bodů. Na koho se ale hosté mohli určitě spolehnout, byl Květ, který se zatím trefil v obou úvodních zápasech. Podobný talisman měli na druhé straně také domácí. Jakub Urbanec se totiž v prvních kolech trefil rovnou třikrát, Teplicím to ale stačilo pouze na remízu s Plzní a vysokou prohru na půdě Liberce.

Ofenzivně byla od počátku aktivnější spíše Bohemka. Klokany však brzdila nekvalitní koncovka, takže v úvodní fázi se i přes veškerou snahu dostali jen k pár střelám vedle. Výkon Teplic v útoku byl v první půlhodině naprosto tristní. Skláři neukázali vůbec nic a chvílemi to až vypadalo, jako by na půlce pražského týmu bylo snad neviditelné silové pole. Severočeši se osmělili až krátce před pauzou, kdy připravil Romanovi Valešovi po centru horké chvíle hlavičkou osamocený Abdallah Gnigue.

Obří šanci měli hosté pár minut po úvodním hvizdu druhé půle. Květ prošel po ose hřiště, ale obstřelem po zemi jen orazítkoval vzdálenější tyč. Klokani vypadali odhodlaní utkání konečně rozseknout, což se jim v 53. minutě skoro povedlo. Míč sice dostali do sítě, ale gól pro ofsajd platit nemohl. Další ofenzivní plány pak ale značně zkomplikoval Květ, který po kriminálním faulu na půlce hřiště zamířil předčasně do sprch. Hra se posléze více vyrovnala, avšak že by žlutomodří nějak výrazněji dominovali se říct nedalo. Nakonec se poměr sil na hřišti ještě vyrovnal, protože necelých 10 minut před koncem viděl na teplické straně druhou žlutou kartu Lukáš Mareček. Toho bleskově využili Bohemians a z kopaček Křapky se pět minut před koncem dostali do vedení. Teplice už odpověď nenašly a hosté si tak odvezli zaslouženou výhru.

Bohemka tedy navázala na výborné výkony z přípravy i úvodu nové sezony a podruhé zvítězila. V dalším kole 20. srpna přivítá na svém hřišti Hradec Králové. Skláři se ve stejný den představí na hřišti Baníku Ostrava.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 3:1

13.08.2022 16:00

Góly: 49. Filip Souček, 79. Michal Ševčík, 90+4. Róbert Matejov - 26. Milan Škoda

Nováček z Brna ani ve třetím zápase nové sezony neprohrál a drží se v horních patrech tabulky. Proti Mladé Boleslavi sice o poločase po Škodově brance prohrával, nicméně po pauze otočili Souček, Ševčík a Matejov na konečných 3:1.

V prvním poločase to byli hosté, kdo se jevil blíže vítězství. A to zejména kvůli situaci ze šestadvacáté minuty, kdy Matějovského rohový kop našel hlavu dalšího veterána Milana Škody a ten hlavičkou načal svou druhou stovku ligových gólů. Zároveň ukončil devět měsíců dlouhý střelecký půst.

Další Matějovského roh znamenal šance pro Marečka se Suchým, druhý jmenovaný dokonce rozezvučel brankovou konstrukci. A ze standardek Středočeši hrozili i nadále, Šimkova teč přinutila k zákroku Berkovce. Za domácí zahrozil alespoň Alli, tomu se ovšem nepovedlo zakončit.

Po návratu ze šaten se ovšem obraz hry otočil a Zbrojovka bleskově srovnala. Na rozdíl od soupeře rozehrála roh nakrátko, přičemž následný Ševčíkův centr prodloužil Hrabina. Tím se dostal míč k Filipu Součkovi, jehož volej zapadl pod břevno mimo dosah Polačka. Sám autor gólu následně do velké šance dostal Fouska, ten si však vylámal zuby na brankáři.

Po hodině hry Ševčík z velké dálky napálil tyč, zasloužené odměny za svůj výkon v podobě třetího ligového gólu se dočkal o necelých dvacet minut později. Hladíkova přihrávka snadno prošla vápnem právě k Michalu Ševčíkovi, jenž už nezaváhal a rozvlnil síť.

Kdo by si myslel, že se hosté nadechnou k závěrečnému náporu, ten se zmýlil. Naopak v nastaveném čase ještě Jihomoravané přidali pojišťovací trefu. Střídající Robert Matejov si počkal na Hladíkovu nahrávku, načež tvrdou ranou pod břevno zdvojnásobil vedení svého týmu.

Brněnští se tak díky druhému vítězství v sezoně vyšvihli na prozatimní druhé místo tabulky, naopak Mladá Boleslav zůstává ve spodní šestce. Mimochodem při své minulé účasti v nejvyšší soutěži se Zbrojovka na metu sedmi bodů dostala až ve dvanáctém zápase.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bohemians Praha 190532107:37
 Zbrojovka Brno32107:37
3.Viktoria Plzeň32106:47
4.Slovan Liberec32018:46
5.Slavia Praha32017:46
6.Sparta Praha32015:26
7.1. FC Slovácko31205:45
8.Dynamo České Budějovice31114:44
9.Baník Ostrava31116:74
10.Sigma Olomouc31023:43
11.FC Hradec Králové31022:33
12.FK Pardubice31023:53
13.FK Mladá Boleslav30213:52
14.FK Jablonec30124:81
15.FK Teplice30123:81
16.FC TRINITY Zlín30122:71

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (281)

Přidat komentář
SuperBanikovec

Snad je Sanneh v pořádku, upřímně se mi zdál dnes nejlepší z našich. Jinak je ale co zlepšovat pořád

Reagovat
JarousFCB

To byl podle mě Jaroň. Lašty Kaloč Buchta taky potěšili

Reagovat
Pospovič

Jaroň rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka skočí obličejem na kopačku útočníka přesně ve chvíli, kdy ten došlapuje na zem.....jak ten útočník mohl střetu zabránit? ...přeci nebude nadskakovat už v době, kdy brankář vybíhá, jak radili přitroublí komentátoři

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka Brno Boleslav

Reagovat
ratusek

Ne. Boleslav

Reagovat
Firkraag

Reagovat
pospec7

Reagovat
Greny

Pískej konec ligy !! Toto jsem nečekal jsem že budeme mít 7 bodu ani ve snu.. teď to potvrdit za 14 dni ze Slavii .. remíza bude dobra

Reagovat
Lemond Laws

Ze

Reagovat
bartes

Tvl. Baník je jako den a noc. Pokud vydrží celý zápas jako první poločas, tak můžou hrát o 3.místo. Pokud jako druhý poločas, tak je čeká boj o záchranu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak vedeš 3:0 a hraješ na údržbu, podle dnešního 2. poločasu bych to fakt nehodnotil...

Reagovat
Banikovec7

To určitě ne, mě spíš straší ten výkon před červenou, z toho jsem dobrý pocit neměl. Snad výhra psychicky pomůže a příště to bude lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako je potřeba si říct, že zatím ty výkony optimální nejsou... ale tak aspoň první výhra. Tak snad se i ta hra zlepší.

Reagovat
bartes

mě se fakt Baník líbil a byla vidět Vrbova práce. Hlavně v prvním poločasu hráli fakt fantasticky. Teď dostanou pojeb za druhý poločas a věřím, že vydrží hrát takto delší dobu. Když to dají, tak mají reálnou šanci na TOP3.

Reagovat
Banikovec7

No ale dobře to začalo vypadat až po tom vyloučení, jinak tam kromě golu snad nic nebezpečného nebylo, naopak hrozil spíš Zlín.

Reagovat
bartes

jako jo, ale myslím si, že u těch průnikovek to nebylo o tom, že jich bylo o 1 více. Nebyl to žádný tlak, že by Zlínu 1 hráč chyběl. Jak druhý, tak třetí gól, tak i ten těsný ofsajd spíše byly o tom, že ta přihrávka byla skvěle načasovaná, přesná, za obránce a ty křídla to uměly zakončit.

Reagovat
Banikovec7

To byly pěkné akce no, ale chtělo by to takových více a naopak méně zmatků vzadu.

Reagovat
bartes

to je typický Vrba. Když si vzpomeneš, tak on byl vždy vyznavačem ofenzivního fotbalu. Nastolil nějaký ofenzivní systém, v jak první angažmá v Plzni, tak v repre dokázal hrát hned hodně ofenzivně a ze začátku vždy měli strašný bordel v obraně. Sám si pamatuju, jak hrál proti Holandsku, přehrával je v ofenzivě, ale pak jim Holanďani několikrát utekli a šli sami na brankáře. A až časem se ta hra srovnala. Stejně to je i s Baníkem. První rupli, druhý srovnali z 3:0 na 3:3 a teď 3:1. Hodně mi ta jejich hra připomněla první angažmá Vrby v Plzni, kde měl podobné typy hráčů Petržela, Pilař, kteří ty kraje taky slušně větrali. A horváth jim to tam dával.

Reagovat
Banikovec7

No tak ještě najít ty Horváthy a Daridy Je mi jasné, že s takovou zálohou jako dnes těžko budem někoho přehrávat a mít zápas pod kontrolou, ale pak bych si představoval aspoň pevnější defenzivu.

Reagovat
JarousFCB

obrana je fakt slaboučká. Snad si to nějak sedne až se uzdraví Lischka.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě není problém jen ve stoperech, ale celkově v bránění i od zálohy. Kolikrát tam jsou takové situace před vápnem, kdy několik hráčů má možnost vystoupit proti hráči nebo odehrát balón, ale jak kdyby nikdo nevěděl co má dělat a bývají z toho šance soupeře.

Reagovat
bartes

tak třeba je máte. Jaroň, Kaloč. Oba mladí a když budou dělat tyhle průnikovky, tak to bude fajn. Podle mě by stačilo, kdyby se ve vedení 3:0 ty křídla stáhly, udělaly by nějakou hráz 4-5 hráčů a na půlce si to čutali. Ale jak jsem psal. Fakt Vrbovi věřím, vypadá to, že zase může hrát ten svůj styl na průnikovky a rychlá křídla jako v Plzni a celý Baník zvedne nahoru. Taky to ale vypadá, že nic jiného neumí. Protože tohle nemohl hrát ve Spartě. Tam měl sice dočkala, ale mizerné křídla a moc si nevěděl rady s Hložkem, kterého jako největší hvězdu neuměl pořádně uplatnit. Tak mu pořád střídal pozice.

Reagovat
icemike

Fantasticky? Do červené jsme byli v lese, nic nevycházelo, zaloha jen bránila

Reagovat
bartes

no, údržbu si fakt představuju jinak a ne, že je bude přehrávat Zlín, který má o 1 hráče méně. Navíc ten střed zálohy byl strašidelný průchoďák. Kdyby to nevychytal Laštůvka, tak to taky mohli srovnat. Tohle mohli všelijak dočutat, ale na to je právě třeba ten pevný střed, aby Zlín do ničeho nepustili. Navíc ani Vrba moc údržbu hrát neuměl. Ale abych jen nekritizoval, tak v prvním poločase ty průnikovky na rychlá křídla byly fakt fantazie. Ale je třeba to vydržet celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dnešní zápas nebral úplně vážně. Moc slabších soupeřů než Zlín nebude.

Reagovat
C.1922

Tak co, internetové lopaty, pořád potřebujeme posily na křídla? Jaroň naprosto top a i Buchta se začíná pomalu dostávat do formy. Škoda zranění Sanneha, snad bude ok bo Ndefe je zoufalý už dlouho a dnešní nesmyslnou červenou to korunoval. Vyloučení po faulu na Laštyho naprosto v pořádku Silný tam šel zbytečně jako dement.

Reagovat
Zdechlina

Trinity není soupeř

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak hlavně, že to těm internetovým lopatám musíš jít hned na internet vysvětlit.

Reagovat
C.1922

Reagovat
JarousFCB

Ale hovno týpek normálně běžel. To červena fakt být neměla. Jinak Buchta musí hrát pořád. Nechápu proč vůbec někdy seděl. Ndefe +Tetour těžce z formy, Flaška směrem dozadu taky slabosta, Frýďu snad dnešek nakopne. No celkově máme co zlepšovat... ale Teplice musíme zvládnout! Jedeš do JBC?

Reagovat
C.1922

Normálně běžel Laštymu na hlavu Seděl sem hned naproti a už jak byl nastartovaný na vápně tak sem věděl, že to dopadne takhle + krvavé zranění, tady není o čem. S Flaškou souhlas, ten je obdoba Ndefeho, hraje už v podstatě jen za zásluhy,dozadu nestíhá a ty nákopy někam do piče to je taky něco... Jablonec jazda, přece nebudu sedět doma na internetu.

Reagovat
JarousFCB

Zase vlakem přes ty prdele? Někde bych přistoupil. Bude to taková moje malá rozlučka se svobodou

Reagovat
C.1922

Asi jo, Pardubice a pak směr nahoru s pěti prestupama. Slyšel sem a gratuluju já už to mám za sebou

Reagovat
FCB1922

Tyvole, ne... Takže ok, z patka na sobotu tam, kdy sme slavili postup do ligy? Hanys už odpocitava dny..

Reagovat
JarousFCB

To už není pro mě na to už jsem moc starý. Já bych raději loučil výletem na nějaký ten kopec.

Reagovat
FCB1922

V kontextu s tím, cos psal cukrousovi, že bys přistoupil.. On a kopec? Když před ním zmíním Lysou, tak už haze pomalu nože Btw., včera Ostravice - Smrk - Šance - Lysá - Ostravice.. A stačilo..

Reagovat
C.1922

K MP do hospody to je do kopce

Reagovat
FCB1922

Co ti mám ty vole na to říct, konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Flaška z těch "nákopů někam do piče" má asi nejvíc asistencí z celého týmu to, že dozadu už to není, co to bývalo, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, potřebujeme posilu na křídlo, jelikož dva hráči celou sezonu neutáhnou.

Reagovat
ratusek

Nech ho. Dvě křídla dle něj stačí nicméně jsem rád, že mladí dostali šanci a využili ji. Snad v tom budou pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jaroň super, musí pravidelně hrát, stejně tak Pojezdný. Pořád ten tým ale potřebuje okysličit. Vrba to má teď hodně těžký. A nějaký rychlostní typ na křídlo by se hodil.

Reagovat
icemike

Mno a třetí křídlo je kdo? A Buchta nemá stabilní výkonnost, Jaron je otazník. Ano, lopato, křídlo je třeba... Ale hkavne potřebujeme tvořivého záložníka. Že vše na hřišti musí dělat kaloc, je ostuda

Reagovat
Pablos

Ale jo nepotřebujete, tu záchranu něják ukopete asi.

Reagovat
REPLIKATOR

Bohemka a Brno na čele tabulky. Konec světa se blíží...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

že bych té zbytečné soutěži ještě dál šanci? pět červených za čtyři zápasy mi ještě dávají nějakou naději že to má smysl sledovat

Reagovat
$dolar$

Hradec super výkon, ale ta síla co jsme teď schopni poslat do hry z lavičky

Reagovat
db18

Jirka překvapil. Nečekal jsem, že v tý rychlosti taky dokáže udržet balon...

Reagovat
$dolar$

Jj líbil se mi a i to, že se nebál hrát. Ale celkově jak tam chodil jeden kvalitní hráč za druhým, to jsem u nás ještě nezažil.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Docela upgrade oproti Dědičovi

Reagovat
bartes

hlavně Bílek dostal do Plzně tu starou dna Sparty. Tzn. urvat výhru za každou cenu. Jak to bylo kdysi za Siegla.

Reagovat
$dolar$

Taky

Reagovat
Selänne

Zrovna tohle měla Plzeň až na výjimky skoro vždy za posledních x let.

Reagovat
dinss

Jenom pod Gulou tomu tak nebylo.

Reagovat
ttopi

Plzeň tradičně 2:1

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně tradičně s pomocí rozhodčího...

Reagovat
ttopi

Viděl jsem jen výsledek. co se tam stalo?

Reagovat
r.mrazik

Hradec měl kopat penaltu, místo toho dostali červenou.

Reagovat
$dolar$

Neměl. Hradecak držel Sýkoru za dres a tahal ho dolů.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
$dolar$
Reagovat
r.mrazik

jasna penalta

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
$dolar$

Ted uz ze sebe delas akorat curaka.

Reagovat
r.mrazik

Zklidni se gumo a curaka si nech domu pro svyho fotra

Reagovat
dinss

Nezvladajko

Reagovat
czechfant

Je mi tě lito pokud to myslíš vážně

Reagovat
ttopi

https://twitter.com/HOLAS8/status/1558546314354368513?s=20&t=VYStFdGtG1Jwb7BmUCIcig

Když se podíváš sem, tak ta penalta už tak jistá není. Vypadá to opravdu, že ho Ryneš prostě podklopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to, ale prý to potvrdil i VAR, takže není o čem. Slzy z Edenu vás trápit nemusí, žádná řeka z Prahy vaším směrem neteče.

Reagovat
$dolar$

Ja nechapu, jak se zvladnete s tema plackama delit o mesto.

Reagovat
smazaný uživatel

To se maj podle tebe odstehovat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že Křetínskému by to vyřešilo "problém" s pozemky pod stadionem...

Reagovat
dinss

Do Brna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
adoxx

Reagovat
ondrasch77

Pusť si sestřih, je to na delší povídání.

Reagovat
ratusek

taťka a karavana jede dál

Reagovat
dinss

Zase ublíženej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
czechfant

Slyšel jsem dobře, že rozhodčí řekl, že Ryneš podrazil Sýkoru? A že mu to VAR potvrdil?

Reagovat
žrout

Kdyby aspoň zmínil to držení, tak ok, tam mám taky otazníky. Ale tvl tohle zdůvodnění, to je slabota i na Plzeň

Reagovat
$dolar$

Hrozny tupci tady.

Hlavni sudi ten zakrok nevidel. Hlavni sudi videl situaci tak, jak popsal do rozhovoru - myslel si, ze Rynes Sykoru podrazil a Sykora proto spadnul.

Mezitim a potom na to koukal Var, podrazeni tam nevidel, ale videl tam, jak Rynes drzi Sykoru za dres, cimz ho pod sebe stahnul, proto tohle rozhodnuti nijak nezvratil a nebylo duvod posilat sudiho k telce.

Reagovat
mistr129

Jsem s tímhle vysvětlením v pohodě, ale pokud je tedy takovéhle přidržování faulem, pak za něj v příštích kolech očekávám i penalty.

Reagovat
$dolar$

A mimochodem, ted ukazali dalsi zaber a Holoubek se uz omlouva, ze tam jasny podrazeni je..

Reagovat
mistr129

viz níže

Reagovat
db18

viz dole - jestli VAR měl tenhle záběr (jakože někde ho vzít museli) tak to kvůli tomu pustili s největší pravděpodobností oprávněně

Reagovat
mistr129

ok, v tom případě beru

Reagovat
mistr129

I když ještě je teda otázka, jestli ta noha Sýkory byla "bokem", nebo ji strčil Rynešovi do cesty. Tak či tak beru, že to nebyla zjevná chyba a VAR to neopravoval.

Reagovat
czechfant

Tupec jsi tu jen ty, do toho podrazeni, to byl normální souboj, kde jasne problhlo nejaky pridrzovani z obou stran. Pokud to drzeni pro tebe znamena faul, tak mohlo bejt tak 10 penalt na kazde strane po kazdym rohu...

Reagovat
$dolar$

Tak ty se mi budes zitra omlouvat. Prave ted se tam omlouvali Holoubek s Vozabalem, po tom, co uvideli novej zaber, kde Rynes Sykoru podkopne.

Reagovat
žrout

Tak jo, jsem za debila podle toho nového záběru

Reagovat
db18
Reagovat
$dolar$

Jen teda nechapu, ze na ne cumim, jak komentujuou dnesni zapasy a on mezitim tweetuje.

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Hmm, takže nakonec fail O2, že tenhle záběr neukázali. Jsem zvědavej co bude dál, ten hype už se rozjel natolik, že ani tenhle záběr ho nezastaví, takže bych se nedivil, kdyby podlehli a rozhodší potrestali.

Reagovat
db18

nicméně tenhle záběr by měl "aspoň" očistit VAR, který neintervenoval správně. I když hlavní mohl i tak dle DK situaci posoudit špatně.

Reagovat
db18

a vtipná je taky argumentace "jestli to byl teda útočnej faul, tak proč ho nepískl?"

Reagovat
Martin9719

Že by výhoda?

Reagovat
kilobyte

Kdyby nechával výhodu, tak ji měl přerušit kvůli obrannému faulu.

Reagovat
Martin9719

Co to je za k*kotinu?

Reagovat
kilobyte

Jestli byl Sýkora faulován, tak mohla být udělena výhoda. Jenže ta zanikla podrážením Ryneše. Takže by se měl kopat přímák.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
kilobyte

Takhle pravidla jsou.

Reagovat
Martin9719

Udělena stejně nebyla. Ale proč by měla potenciálně zaniknout?

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

spíš "oba stejně"

Reagovat
žrout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je ale ted prave na novinarich, aby to odkomunikovali a neprizivovali se na bulvarnich titulcich.

Reagovat
Radin

Drželi se a Hradecak nejdříve podkopl Sykoru. Nevím co všichni řeší. Dobrý záběr

Reagovat
žrout

Omluva Plzni a sudímu

Reagovat
Blasphemer

Neviděl jsem, ale určitě zaslouženà výhra.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem neviděl, ale určitě nezasloužená

Reagovat
Blasphemer

Můžeme o tom diskutovat.

Reagovat
John Obi Mikel

My můžeme, ale ostatní tvoji kolegové můj vtip moc nepochopili

Reagovat
dinss

Aha, já se zapomněl zasmát.

Reagovat
Martin9719

Jestli narazis na Sýkoru tak se podivej na záběry z pohledu přímo rozhodčího, jinak to že Hradec bude silný i po vyloučení jsem tušil, výhra zasloužená.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kubala zahral dobre uz proti Slavii, sikovnej, neuhne ze souboju. Na nem jeste Hradec vydela.

Reagovat
Martin9719

Je to jeden z hráčů HK který ho určitě brzo přeroste. Náznaky talentu měl už ve Slovácku ale tehdy jim to přišlo málo někde v 19 letech.

Reagovat
$dolar$

A jinak nechapu, ze se to tady vic nezminuje, ale ta prihravka od Kalose byla fantasticka, takhle do behu na takovou dalku, to nevim jestli letos v lize uvidime.

Reagovat
Radin

Snad ten elán Brnu vydrží. Druhé největší město ČR a největší na Moravě prostě patří víc nahoře. Škoda, že to tam nevedli lépe. Talenty zásobují všechny roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík v tom Brně dlouho nevydrží

Reagovat
dinss

https://mobile.twitter.com/HOLAS8/status/1558546314354368513?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Už to tady jednou je ale pro ubrečence od Vltavy to sem hodím radši ještě jednou. Nedekujem, vypadnete.

Reagovat
Martin9719

Ta poslední věta mě připomněla transparent na letné proti Besiktasi?

Reagovat
r.mrazik

Pořád penalta..

Pořád byl v držení míče hráč Hradce. Pořád mu dal Sýkora svoji nohu do běhu.

A že spadl Sýkora nemění nic na to, že to byl od něj faul...akorát se neudržel na nohách...

Reagovat
$dolar$

Nebyl v drzeni mice ani na vterinu. Tim pada cela tva argumentace.

Reagovat
r.mrazik

Poslední se míče dotkl hráč Hradce, byl v jeho držení.

Klidně si pindej jak chceš.

Je to klasický piskani Plzně poslední roky...

Reagovat
mistr129

Aspoň tu nelži, vždyť Ryneš se zcela očividně snažil obejít Sýkoru a je to vidět úplně z každýho záběru, pokud není účelově useklý jako ten co jsi dal.

https://tv.isport.blesk.cz/video/7852669/hradec-kralove-plzen-smrz-do-sprch-kratce-predtim-sporny-zakrok-sykory-s-rynesem.html

Reagovat
Martin9719

Takže co vlastně říkáš, že fauloval Sýkora?

Reagovat
mistr129

Původně mi to přišlo jako naprosto skandální rozhodnutí, teď po zhlédnutí tohohle záběru pořád říkám, že to byl faul Sýkory, ale mám pochopení, proč do toho VAR nechtěl zasahovat.

Tudíž za mě zkrátka obyčejná chyba sudích, jaké se prostě běžně stávají i v jiných ligách a příště zase pomůže třeba k bodům nám, nebo vám naopak uškodí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

WTF??

Reagovat
Bex5

nene

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

i kdyz to sem nakopirujete desetkrat,tak to na tom nemeni

Reagovat
Martin9719

Jakoby bylo někde napsáno že hráč v držení míče nemůže faulovat. A taky bych rád viděl popis faulu dle pravidel že mu tam Sýkora dal nohu. Až to najdeš v pravidlech tak přijď.

Reagovat
dinss

Ty kravo, ten má dobře vymeteno.

Reagovat
r.mrazik

dalsi plzenskej odbornik...

popis faulu je takovej,ze sykora nehraje mic,ale dava nohu do behu rynese...to,ze je sykora kase a jeste mu pod nohy spadne je dalsi vec

nemeni to nic na tom,ze rynes ma mic,predkopne si ho a bezi za nim...sykora mic nehraje

v pravidlech si to hledej sam...ale ono to je zbytecny...

plzensky troubove si dokazou obhajit horsi veci...je to asi uz otazka zvyku z berbrovskych let

Reagovat
mistr129

analogicky by se dalo říct, že Smrž si dal jen nohu před Chorého a ten mu do ní kopnul

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze to posvetila i komise rozhodcich...nastesti kluci v komisi a predtim na VARu vi,jak situaci zklidnit

Reagovat
Martin9719

Prej hledej si to sám. Ty jsi kandidát na kašpara roku. Ten popis jsi nemyslel vážně že ne. Těžko po tobě chtít aby jsi četl pravidla fotbalu, když tvůj pravopis nedosahuje úrovně žáka 2. třídy prvního stupně. Jsi určitě takový typický sparťanský plešatý vyhulenec co zapálí světlici pokaždý když Sparta prohrává a potřebuje hrát.

Reagovat
r.mrazik

tipuju,ze pravidla jsi necetl ani ty sam...vlastne je necetl komplet tady snad nikdo

jinak mas tam malo smajliku

Reagovat
Martin9719

Ještě nás klidně pobav dál víc svou inteligencí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče, začni zvládat!

Reagovat
Mada

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

o co jde ?

Reagovat
Kily

za mě úplně jasný faul Ryneše

Reagovat
$dolar$

Reagovat
žrout

Reagovat
Pablos

Baník zahraje jeden poločas proti nejslabšímu týmu v lize a tady už hned lítají slova, že pojede na TOP3

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo to kde píše?

Reagovat
dinss

Taky jsem to tady nezaznamenal.

Reagovat
Kepy_FCB

Někdo zas psal ten už tradiční blábol že když bude hrát jako v prvním poločase... Ale hledat vám to nebudu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník bude rád za TOP09.

Reagovat
Salfovic

Za TOP09 budeme rádi všichni.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ladyboy arsenal

tak to snad raději ne

Reagovat
Selänne

Reagovat
Shevchenko

nejlepší strana

Reagovat
Mass

Hlavně Dominik Feri

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smetos

Jindrisek jak diskutoval s hracema i rozhodcimi a pokazde ruka pred usty

Reagovat
Salfovic

Jim nadával do zasraných opic

Reagovat
Firkraag

Pak by mu to kazilo instalatérskou kariéru, to si nemůže dovolit.

Reagovat
$dolar$

Tohle je skoda, takhle spatne Slavia uz moc dlouho hrat nebude. Obrovska skoda, ze tam nespadnul ten gol Kratochvila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nebude? Vždyť takhle hrajou od prvního zápasu v sezóně. Nebýt přísné redky, tak zůstaly 3 body v Jablonci, tuhle kliku mít Slavia dlouhodobě nemůže.

Reagovat
$dolar$

Ano, ale jeste par zapasu a sehrajou se a pak to bude tezky. Ted meli ztracet, ale drzi se jich "stesti".

Reagovat
smazaný uživatel

Nesehrajou, protože Trpiš před každým zápasem vymění v sestavě minimálně 6 hráčů

Reagovat
naheCZ

*Podle pravidel naprosto jasné redky...

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlomajznoball žádný závěrečný nápor naopak břevno trefili domácí

Reagovat
Coutinho10

tak celkem jsme si koledovali jako vcera Plzen...

Reagovat
John Obi Mikel

My fakt proti 10 neumíme. Protrápený druhý poločas Tecl jen do počtu.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tecl zvládl celý zápas, tudíž jste žádnou "přesilovku" neměli.... díky tomu Jabloneckému vyloučení se hrálo celý zápas 10 na 10.

Reagovat
ratusek

Reagovat
žrout

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
PBLead

Reagovat
Salfovic

Od Šulce to byla na Chramostu geniální střílená přihrávka nebo nepovedená střela?

Spíš to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství i v béčkové sestavě a pošetření sil na Poláky. Skvěle

Reagovat
Mass

Ještě že se Jabka vyčervenily, s Teclem, Kačarabou, Hromadou a Olejem na beku to mohlo zkončit hůř. Mandous tam dnes taky lítal jak Kolář. Jabka ale sympatickej výkon.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kozel ven!

Reagovat
PavlíčeQ

Těžko dneska hráčům něco vytknout po tom co jsme hráli celý zápas o deseti po redce z kategorie "ta byla přísná". Nevzdali to, snažili se a Kratochvíl nebyl daleko od gólu roku. Na to jak už ke konci trochu tahal nohy, tak to trefil téměř dokonale.

Reagovat
PlackaSKS

po redce z kategorie "ta byla přísná".

Reagovat
žrout

Chápu, že vás to sere v 6. minutě. Ale byla naprosto v pořádku, nic přísného na ni nebylo od vás ale sympatický výkon, od Slavie celkem ostuda korunovaná "výkonem" nejen Tecla na hrotu.

Reagovat
PavlíčeQ

Jasně, že si ji obhájí. Nicméně za mě to mohla být klidně žlutá, ruka v přirozené poloze trefená ze vzdálenosti jednoho metru. Být to hráč Slavie, tak nevěřím, že vytáhne bez váhání redku.

Reagovat
žrout

Měla by to být jasná červená vždy. kdyby i nechtěně poslední obránce zfauloval jako poslední, taky by to musela být červená. Prostě tady se úmysl vůbec nemůže posuzovat, pokud je ta ruka od těla, je to jasné.

Reagovat
ondrasch77

Ale hovno, ruka v přirozeném pohybu..., kdyby ji někam zvedal, neřeknu ani popel

Že jsme v druhé půli nekopali pecku, když rukou nad hlavou trefil míč ten černej?

Reagovat
žrout

Za takovou ruku jako u Szurzyna je vždy penalta, vždycky se píská. Tady vůbec není o čem. Nevím, co tu furt někteří vymýšlíte. Prostě byla od těla a zamezila vyložené gólové šanci. Že se tak s rukou běhá je úplně irelevantní. "Přirozená poloha ruky" je ve fotbale terminus technicus a v překladu znamená "u těla". Cokoli jiného je "nepřirozená poloha".

Co se týče té druhé ruky, tak pokud vím, po odrazu od vlastního těla se penalta za ruku nepíská Je to v pravidlech

Reagovat
Greny

Jojo nepíská jak jsem psal pod preview je to nejhorší pravidlo co momentálně ve fotbale je a je to hnus

Reagovat
žrout

Za mě je to správné pravidlo. I neúmyslná ruka může zmařit šanci soupeře, když je v nepřirozené poloze. Je to smolné, ale je to tak. Ale aby se pískala pencle po nešťastném odrazu od vlastního těla? To by bylo už moc. Zas nemůže být bránicí hráč trestán za úplně každou blbost.

Reagovat
Greny

Ok hej promiň. Asi jsem to blbe napsal. A mělo tam byt to jak když chceš odkopnout balon a trefis si ruku to je to co jsem chtěl napsat

Reagovat
žrout

Jo, to bych taky dal, to je prostě nešikovnost hráče podobně, jako když tu ruku má od těla např. Ale třeba včera útočník Jablonce trefil míčem Santose a od jeho nohy se to odrazilo nahoru do ruky. To je přesně učebnicový případ, proč je správně, že se tohle nepíská

Reagovat
adoxx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
monty25

Na stories Polidarův parádní gól z jiného pohledu

https://www.instagram.com/sara.kabelacova/

Reagovat
Selänne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PBLead

ty jsi fakt strašnej honibrk

Reagovat
monty25

Já to sem dal kvůli tomu gólu. Jestli máš problém s tím, že to natáčela jeho přítelkyně (fotbalistka), tak seš asi jedinej...

Reagovat
$dolar$

Jedinej fakt není. Byl jsi někdy na vyšetření?

Reagovat
monty25

Tak se máš podívat na ten gól, dokud tam ještě je. Na její fotky se dívat nemusíš, jestli tě to uráží...

Reagovat
Remt

Já se třeba podíval a neurazilo mě to

Reagovat
monty25

Reagovat
$dolar$

Proč bych se díval na ten gól tocenej na mobil 100m od toho místa, když to bylo normálně v televizi?

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Byl si někdy na sexuologii?

Reagovat
monty25

A tys byl někdy na fotbale? V televizi to samozřejmě bylo, ale takhle to zase vidíš z pohledu diváků na tribuně. Mně se jednou na fotbale taky povedlo natočit pěkný gól z trestňáku, ale bylo to zpoza brány (a ještě za plotem v době covidu ) a hned jsem si pak doma pustil ze záznamu, jak ten gól vypadal z tribuny. Nebo hraju na mobilu Dream League Soccer a když se mi povede třeba nějaká pěkná trefa o břevno jako Polidarovi, tak si to pak pouštím z různých úhlů.

Reagovat
dantetomas

Ak sa nas snazis tymto presvedcit o svojej "normalnosti", moc tomu mepomahas

Reagovat
monty25

Já taky neříkám, že jsem úplně normální. Ale dal jsem odkaz kvůli tomu gólu na stories a že si to zase někdo vyložil jinak, to už není můj problém.

Reagovat
$dolar$

Byl si nekdy na sexuologii?

Reagovat
srbic13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Reagovat
lichna.

Reagovat
srbic13

Reagovat
Kepy_FCB

Hezký opět pan trenér Páník v Dohránu ❤️ strůjce největších úspěchů panabrabcovy éry Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

Hezký opět pan trenér Páník v Dohránu ❤️ strůjce největších úspěchů panabrabcovy éry Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní návštěva.

Reagovat
Salfovic

Zato na Baníku zase jen šestka

Reagovat
Pospovič

hodně lidí si stěžuje na čas, dovolené... ale i tak, je to smutné

Reagovat
smazaný uživatel

To je bídný no. U nás to vypadá dost dobře. Na Liberec 13500 cca, dneska 14259 a příští domácí zápas s Bohemkou čekám něco podobného. Jen tak dál.

Reagovat
ratusek

Na Bohemku bude přes 16

Reagovat
stas87

Preco rozhodca posunul loptu o 5 metrov dopredu pri prvom gole Slavie? To je vyrazna pomoc..

Reagovat
žrout

Jablonec se hádal s rozhodčím o ruku a mezi tím si toho nikdo nevšímal

Reagovat
icemike

Pomezní šel na pivo?

Reagovat
Kily

konečně i bodové vyjádření, kdy nám není útěchou chvála z úst soupeřů

Reagovat
Mass

Pořád nějaký kecy máte, my chceme vidět pěkný góly

Reagovat
r.mrazik

pekny gol to rozhodne byl

ti rozhodci jsou proste celkove tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

V komentářích si slávisti stěžují, že ostatní brečí už jsem fakt viděl vše

Reagovat
smazaný uživatel

emoce k fotbalu patří, není se za co stydět

Reagovat
smazaný uživatel

na Dolara nema ani cela slavisticka letka dohromady

Reagovat
žrout

Řeší se posun přímáku, ale že ten od Jablek vůbec být neměl, to neřeší nikdo. Klasika

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Tak taky se to může řešit.. ten přímák v podstatě rozhodl, když byl Jablonec v desíti od toho zákroku. Jde spíš o to že LuftJarda furt moralizuje jak chce chránit hráče, hrát fair play a pak si jeho hráč posune míč o cca 5-6 metrů. Proč nepíše nic teď. (Jo vím že napíšete že to dělá každý ale tohle byl extrém) a s tím primakem od Jablek souhlas

Reagovat
žrout

Neříkám, že se to posunutí řešit nemá, ale tak už buďme objektivní a řešme obě strany stejně, ne? Vždycky se vypíchne jedna věc, aby se mohlo zas upozorňovat, jak byl někdo "tlačený", ale už se nějak "zapomene" na to ostatní. Mě prostě sere ta neobjektivita, to je celé

A pokud vím, Tvrdík furt moralizuje ohledně chránění zdraví hráčů a je to dobře. Jinak nevím, že by psal něco jiného. Každý hráč si to posune, když může. Navíc tam byla taková strkanice a emoce, že už si podle mě nikdo nepamatoval, kde přesně to bylo, protože se to odehrávalo v běhu a hráč Jablek běžel k vlastní brance, takže o sekundu později byl fakt o těch 5 m dále. Očividně si to přesné místo nepamatovali ani hráči Jablonce, jinak by asi protestovali, ne?

Reagovat
ratusek

vždy bránící tým řeší půlmětřík a posouvá míč dozadu od brány a tady to nikomu nevadilo, protože nikdo ani nevěděl, kde se má správně rozehrávat

Reagovat
naheCZ

Když už někdo, měl to pohlídat čárovej rozhodčí, který to měl prostě v lajně a měl to vědět nejlíp

Reagovat
žrout

Otázka je, jestli věděl, v kterém přesně momentu ta ruka byla. Když jsi ve sprintu, tak těch 5 metrů je otázka okamžiku, takže klidně si mohla zapamatovat o sekundu jiné postavení a bylo to.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
r.mrazik

Možný to dost je. Já ten zápas neviděl

Reagovat
$dolar$

Nechápu, že jim nedal rovnou penaltu. Odsud to Usor dat nemusel.

Reagovat
icemike

No pěkně, pěkně

Reagovat
kilobyte

Pamatuji, kdy Jablonec zahrával standardku po offsidu dokonce na útočné půlce. Nějakých 30 metrů od přestupku.

Reagovat
Bex5

Presne, nemaj pravo jeste nekolik let na tohle tema mluvit

Reagovat
kilobyte

Tenkrát to obhajovali tím, že vlastně o nic nešlo a chyba byla v tom, že to Sparta neubránila.

Reagovat
žrout

Reagovat
Bex5

To je blba argumentace

Reagovat
PavlíčeQ

Přesně vím co myslíš, ale 30 metrů? Každopádně srovnávat nákop z půlky po ofsajdu a přímák kousek za vápnem

Reagovat
kilobyte

No hráč Sparty byl někde v půlce útočné poloviny, takže to těch 30 metrů mohlo být. Zase po ofsajdu můžeš rozehrávat logicky jen ze své poloviny.

Reagovat
žrout

Tady sestřih toho, jak rozhodčí ˇpoškodil" Jablonec, když se furt omílá posunutí přímáku, proti kterému neprotestovali ani samotní hráči Jablek

https://twitter.com/Daniels06684442/status/1559127300414865409?s=20&t=3F6aS4qLnUqdNnKFN1-brA

1.situace: přímák po čistém souboji

2. a 3.: jestli pískl ten přímák, tak měly bát jasně dvě penalty. Zvlášť u Tecla kdyby tohle bylo obráceně a takhle naremploval zezadu útočník obránce, co třeba jistí míč do autu, tak je to jasný faul. Nechápu, jak je možné, že to teď nepískl

Reagovat
r.mrazik

primak zcela po pravu,kdyz slavista nehraje mic ale jde primo do hrace

ty zakroky mely byt penalty

jak rikam...VAR i rozhodci jsou totalne tragicky

Reagovat
žrout

Nevím, bylo to souboj rameno na rameno v běžeckém souboji o míč, běželi vedle sebe, žádné ruce... Tohle se normálně vůbec nepíská.

Reagovat
r.mrazik

vsak jde videt,jak si pomuze i tou rukou

ta intenzita byla az moc velka...navic jak pisu,hral primarne hrace a ne souboj o mic

jinak ty zbyvajici zakroky jasny penalty..jsou to kopyta (a cerny svine...neznam vlastne normalniho rozhodciho )

Reagovat
žrout

Jak myslíš, no, tohle mi přijde jako normální souboj o míč.

To ostatní nechápu taky, navíc když tam je VAR. Oni jsou fakt asi posraní alibisti, co se bojí do toho zasahovat, nebo jsou jenom neschopní. Nevím, co je horší

Reagovat
r.mrazik

v pohode,beru,ze tenhle souboj muze nekdo videt jinak...za me faul,stejne jako nedavno sykora x rynes...tam se taky s mnoha neshodnu

vubec netusim...bud jsou spatny umyslne,nebo jsou spatny svoji kvalitou...a ted nevim,ktera varianta je horsi

Reagovat
žrout

Reagovat
jackinho10

Pokud piskl ten primak, mel piskat i ty dve penalty. A docela jsem ani nepochopil, proc Hubschman nedostal zlutou z ten skluz na Šmigu.. rozhodci se mu evidentne bal dat kartu

Reagovat
havrys99

nepískal bych ani jedno z toho

Reagovat
Cotton

Reagovat
žrout

Objektivitu? Však tu by u nich čekalo už jenom naivní dítě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele