FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola

06.06.2020, 17:57, aktualizováno 07.06.2020, 20:56
Komentáře a souhrny
Očekávaný šlágr mezi Slavií a Plzní branku nenabídl, Viktoria tak na lídra soutěže nadále ztrácí osm bodů. Sparta nejtěsnějším poměrem vyhrála malé pražské derby na půdě Bohemians. Ostrava po pětigólové přestřelce veze tři body z Olomouce, venku uspěl také Jablonec. Mladá Boleslav dvakrát přišla o vedení v Liberci, podruhé v páté minutě nastavení, výsledkem je remíza 2:2...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:0

07.06.2020 19:00

Góly: -

Ačkoliv šancí bylo k vidění hned několik, gólů se ti, kdo sledovali hit osmadvacátého kola mezi první Slavií a druhou Plzní, nedočkali. V první půli zahazovala šance zejména Slavia, po pauze se obraz hry změnil, avšak Viktoriáni nedokázali pořádně ohrozit Koláře.

Sešívaní hned od začátku ukazovali, že jejich cílem rozhodně není jen ubránit remízu. Už ve třetí minutě muselo zatrnout příznivcům Viktorky, neboť Provodův nákop - těžko soudit zda střelu nebo centr - mohl do sítě usměrnit Masopust. O několik centimetrů však na míč nedosáhl.

Zanedlouho se rozhodl pálit skákavý balón z první Bořil, avšak neseřídil mířidla a poslal míč vysoko nad. Po čtvrthodině Coufal našel za obranou šikovně Tecla, jenž z brankové čáry vracel míč pod sebe na velké vápno. Stanciuova rána by určitě do sítě letěla, avšak gólu zabránil obranným zákrokem Řezník.

Podobně jako o několik minut dříve Bořil, i Provod se rozhodl napálit míč z hranice vápna a i on zamířil moc vysoko. Po půlhodině hry se konečně osmělili i hosté, Čermákova střela však postrádala přesnost. Beauguelova dobrá práce umožnila zakončení Kovaříkovi, Kolář však neměl sebemenší problémy s lapením míče.

Po přestávce mohli domácí tým zaskočit Kayamba s Beauguelem, francouzský útočník ovšem napálil míč jen do Coufala. Na druhé straně se dvakrát ukázal Provod, nejprve vyslal dělovku těsně vedle, poté pobídnul do velké šance Stanciua, který však ztroskotal na Hruškovi.

Asi největší šanci Plzně měl na hlavě po třech čtvrtinách zápasu Čermák. Ten lehce tečoval Řezníkův centr a balón skončil jen těsně vedle brány statického Koláře. Nedokázal uspět ani Beauguel, jehož rána postrádala razanci. Po dlouhé době musel Hruška do pozoru v sedmasedmdesáté minutě, Tecl ale na Masopustův pas nedosáhl.

Sedm kol před koncem tak Slavia drží osmibodový náskok na Plzeň a už je tak jasné, že si týmy aktuální pořadí udrží i na konci základní části. Další zápas v Edenu mezi těmito dvěma soky tak bude k vidění ve druhém kole nadstavby, tedy 23. nebo 24. června.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 2:3

07.06.2020 17:00

Góly: 34. Lukáš Juliš, 90+4. David Houska - 5. Milan Jirásek, 23. Ondřej Šašinka, 45+1. Nemanja Kuzmanović

Po pěti zápasech bez vítězství hráči Baníku Ostrava zlepšili svůj výkon a v Olomouci zvítězili 3:2. Góly se o to postarali Jirásek, Šašinka a Kuzmanović, na straně domácích vstřelili kontaktní branky Juliš a Houska.

Hosté udeřili prakticky z první větší šance. V páté minutě se za hanáckou obranou zjevil nehlídaný Milan Jirásek, jehož rána se ujala a poslala Ostravu do vedení. Sigma mohla odpovědět záhy, Juliš si však vylámal zuby na vyběhnutém Laštůvkovi. Ten si poradil i s následným podařeným pokusem Gonzáleze.

Další dvě příležitosti přišli na straně hostí, kteří hrozili zejména z protiútoků. Kuzmanović ale mířil nepřesně, Potočného pro změnu vychytal Mandous. Na opačném konci skvělý Laštůvka zneškodnil Breiteho pokus pod břevno, podobně dopadla i Jemelkova hlavička.

Za bídnou produktivitu byla Olomouc potrestána. Dlouhý nákop si pro sebe uzmul Ondřej Šašinka a lobem překonal vyběhnutého Mandouse. Hra se poté trošku uklidnila a na další větší vzrušení se čekalo deset minut.

Houska ani Falta ještě nedokázali procedit míč za brankovou čáru, mnohem lépe už si počínal Lukáš Juliš. Ten napřáhl ke střele, načež balón proletěl mezi dvěma obránci a zapadl mezi tři tyče. Hanáci měli záhy několik příležitostí ke srovnání, jenže Vepřek s Chytilem pálili mimo a Juliše tentokrát vychytal brankář.

A tak znovu trestal Baník. V nastaveném čase první půle Vepřek hodil aut naprosto příšerně, čehož se Slezané rozhodli využít. Rychlý protiútok nakonec zakončil přesnou střelou zpoza vápna Kuzmanović. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:3.

Druhý poločas byl na šance výrazně skoupější. Když byla odehrána zhruba hodina hry, zahrozil nejprve Fillo a po něm i Jánoš, ani jeden však na své spoluhráče navázat nedokázal. Komická situace přišla v osmdesáté minutě, když si Smola zkoušel hodně okatě vymodlit penaltu. Malým trestem za to byla Houskova trefa z přímého kopu v nastaveném čase, na vítězství Baníku a jeho posunu na šesté místo ale nic nezměnila.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 1:2

07.06.2020 17:00

Góly: 48. Jakub Řezníček - 20. Michal Jeřábek, 90+3. Miloš Kratochvíl

Když jablonecký Jan Krob neproměnil deset minut před koncem sporně nařízenou penaltu, vypadalo to s nadějemi jeho týmu bledě. Radovu družinu však v Teplicích spasil Kratochvíl, jehož trefa v nastavení znamenala vítězství 2:1.

Už po pár desítkách vteřin poprvé zahrozili "Skláři". Řezníčkova rána z první však letěla příliš vysoko a Hrubý tak mohl zůstat v klidu. Další vzrušení přišlo až po dvaceti minutách, ovšem tentokráte bylo gólové. Hübschman prodloužil Krobův centr a k míči se tak dostal Michal Jeřábek, jehož hlavička rozvlnila síť předchozího zaměstnavatele, se kterým se nerozešel zrovna v nejlepším.

Domácí Řezníček nadále ohrožoval bránu Jablonce, ani ze dvou příležitostí v závěru první půle však skórovat nedokázal. Nejprve z přímého kopu z hranice velkého vápna vyprášil Hrubého rukavice, následně nedokázal do brány dorazit gólmanem vyražený Žitného centr.

Těsně po pauze se už Jakub Řezníček dočkal. A bylo to podle podobného scénáře jako předchozí šance. Žitného střela po Moulisově centru se neujala, míč se však odrazil ke skórujícímu teplickému útočníkovi. Další ze soubojů Řezníčka proti Hrubému po hodině hry už ale zase patřil gólmanovi.

Sporný moment přišel v závěrečné desetiminutovce. Po souboji Čmovše s Jeřábkem se jablonecký stoper poroučel k zemi a sudí nařídil penaltu, přičemž své původní rozhodnutí ponechal v platnosti i po zhlédnutí videa. Zahrávající Krob ale jako by nechtěl vyvolávat kontroverze - penaltu zahrál bídně a Grigar ji dokázal zneškodnit.

Po jedné šanci na každé straně bylo k vidění v samotném závěru. Po výborném Kučerově centru hlavičkoval Žitný pouze doprostřed brány, mnohem úspěšněji si počínal na opačném konci hřiště Miloš Kratochvíl, jenž využil Holíkova sklepnutí a zařídil zelenobílým kýžené vítězství.

Radovi svěřenci se tak dotáhli na třetí Liberec, zato Teplice definitivně přišly o naději na elitní desítku a budou mít ještě velké záchranářské starosti. 

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FC Slovácko 1:1

07.06.2020 15:00

Góly: 21. Lukáš Železník - 64. Milan Petržela

Velice zajímavý duel se odehrál v Opavě, byť skóre k takovému závěru úplně nesvádí. Domácí šli brzy do vedení, ve zbytku utkání se ale víceméně jen bránili tlaku protivníka. Ten nakonec skóroval jen jednou. SFC zůstává po remíze 1:1 předposlední, Slovácko se zase nadále pohybuje na hraně postupu do skupiny o titul.

K radosti Slezanů se do výkopu stihli uzdravit stoper Hnaníček a útočník Železník, kteří se zařadili k dalším devíti mužům vybraným do základní jedenáctky. V ní se i přes náročný program objevil také stále vitální záložník Zavadil. Hosté museli kvůli absencím lepit zejména obranu. Naštěstí pro ně již mohl nastoupit Reinberk, avšak chybějící Hofmanna a Kadlece chtě nechtě na stoperu zastoupili Daníček s Divíškem, nalevo se zase zabydlel jindy ofenzivní středopolař Kalabiška. Proti svému bývalému zaměstnavateli nastoupil forvard Slovácka Jurečka.

Poprvé bylo v Opavě živo po třinácti minutách hry. Hostující Sadílek si všiml skuliny v obraně soupeře, v níž našel Navrátila, jehož zakončení zneškodnil brankář domácí Fendrich. Za další dvě minuty došlo k srážce stopera Rychlého s gólmanem Trmalem a oba po tomto střetu museli opustit kolbiště. Trmalův náhradník Porcal poté díky vlastní chybě neudržel čisté konto příliš dlouho. Ve 21. minutě trefil odkopem dotírajícího Železníka, který pohotově uklidil míč do opuštěné svatyně - 1:0.

Záhy však mohlo Slovácko srovnat, jenže Jurečka trefil po centru od Reinberka tyč a dorážka Sadílka proletěla nad břevnem. Vzápětí přišla další pobídka pro Sadílka, tentokrát z levé strany od Navrátila, ale záložník hostů opět nenašel cíl a hlavičkoval vedle tyče. Opava se po útlumu znovu připomněla ve 29. minutě. Železník dostal přihrávku za obranu, dostal se však příliš blízko Porcalovi, který mu šanci zpacifikoval. Zajímavá první půle pokračovala tutovkou na druhé straně. Petržela si ideálně zpracoval dlouhý pas do pokutového území, ovšem v zakončení nechal vyniknout zasahujícího Fendricha.

Ve 33. minutě ukázal technickou zdatnost své pravé nohy Zavadil a z přímého kopu zaměstnal Porcala. Stejný hráč hledal těsně před přestávkou své spoluhráče z další standardní situace, Porcal vyrazil míč jen před sebe, načež byl rád, že dorážející Helešic vypálil nad břevno. Atraktivní podívaná byla k vidění i po změně stran. V 50. minutě si Kalabiška zaběhl za domácí zadáky, z první našel hlavu Zajíce, jemuž vzal gól tygřím skokem Fendrich. Následný rohový kop, který se konal po Kohútově zablokované dorážce při předchozí akci, přinesl zakončení Reinberka a další povedený zákrok Fendricha.

Slovácko přitápělo pod kotel čím dál více. V 58. minutě střílel Navrátil nad břevno, krátce poté prověřil Fendricha Havlík. V 64. minutě už ale Slezané inkasovali. Kohút v souboji přetlačil Řezníčka a ve vápně našel Petrželu, který konečně našel recept na Fendricha. Až poté domácí otupili tlak Moravanů, kteří se k další zajímavé situaci dostali až v 84. minutě, ale s navštívenkou od Divíška si Fendrich lehce poradil. V nastaveném čase posadil Havlík míč na hlavu Kalabišky, jenže ten také trefil Fendricha a skóre zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice 0:0

07.06.2020 15:00

Góly: -

Vcelku nudná partie mezi Karvinou a Českými Budějovicemi dopadla vzhledem k jejímu průběhu očekávaně bez branek. Směrem dopředu byli především v první půli aktivnější domácí, ale skórovat se jim nepovedlo. Slezané tak po 28. kole klesli v tabulce na čtrnácté místo za Zlín, Jihočeši se drží na osmé pozici.

Karviné chyběl vykartovaný stoper Rundić, jehož zastoupil Eduardo Santos. V útoku se pak trochu překvapivě objevil Tijani. Hostům se sice jejich střední obránce Sivok po karetním trestu vrátil, zůstal však na lavici náhradníků a šanci od první minuty tak znovu dostal Talovierov.

Jako první podnikly zajímavou akci Budějovice. Brandner ve dvanácté minutě našel hlavu Šulce, jehož nedůrazný pokus ukryl do rukavic brankář Bolek. Tři minuty nato střílel na druhé straně pohotový Ba Loua a gólman Drobný se musel činit, pravou rukou však vytěsnil pokus hráče z Pobřeží slonoviny. Souboj Ba Louy s Drobným se opakoval ve 24. minutě a znovu byl úspěšnější zkušený strážce hostující svatyně.

Ba Loua byl opravdu při chuti. Další zakončení si na své konto připsal ve 27. minutě, ale po přihrávce od Lingra tentokrát vůbec netrefil bránu. O šest minut později se na druhém kraji hřiště dostal za obranu MFK Šulc a v tísni před bránícím Moravcem nechal vyniknout Bolka. Ve 36. minutě zase zahrozila Karviná. Taiwo hledal spoluhráče před bránou a po teči Tijaniho trefil kdo jiný než Ba Loua bránícího Kladrubského. A jelikož se neujala ani střela Taiwa, skončila první půle bez branek.

Aktivně vstoupili Slezané i do druhé pětačtyřicetiminutovky. Sedm minut po změně stran zkoušel štěstí Qose, avšak bránu přestřelil. V 64. minutě pálil zpoza šestnáctky neúnavný Ba Loua, i tentokrát si ale na Drobného nepřišel. Ten zasahoval i dvě minuty nato proti Lingrovi. Moravcův pokus po následném rohovém kopu už tak nebezpečný nebyl, čímž v podstatě ukončil výčet zajímavých akcí duelu, v němž se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 0:1

06.06.2020 20:00

Góly: 85. Benjamin Tetteh

Sparťané navázali na vítězné duely v Karviné i s Teplicemi a nyní v pražském derby udolali Bohemians 1905 nejtěsnějším poměrem 1:0. Po třetím tříbodovém úspěchu v řadě za sebou se prozatím posunuli na čtvrtou pozici se čtyřiačtyřiceti body, "Klokani" kvůli první prohře po koronavirové přestávce zůstávají na desátém místě se šestatřiceti body. Rozhodující trefu zařídil těsně před koncem střídající Benjamin Tetteh za celkem kuriózních okolností.

Hosté měli v prvním poločase jasně navrch a míč drželi téměř ze sedmdesáti procent, navíc soupeře nepustili k jedinému střeleckému pokusu. Největší příležitost úvodní pětačtyřicetiminutovky si vytvořili zhruba po pěti minutách, kdy kapitán Dočkal našel svou přesně načasovanou kolmicí Hancka. Slovenský obránce okamžitě vypálil z dvanácti metrů a jeho projektil těsně proletěl nad horní tyčkou.

"Klokani" v dalším průběhu výborně bránili a protivníka vůbec k ničemu nepouštěli. Po necelé půl hodině hry se postavil k přímému volnému kopu Hancko, nicméně tomuto pokusu scházela přesnost. Ve 39. minutě napřáhl z dvaadvaceti metrů Sáček a jeho nepříjemnou střelu tečoval bránící Köstl, ihned na to se po odvráceném centru Dočkala z levé strany opřel do odraženého balónu Trávník a tento nepříliš přesný volej minul prostor tří tyčí.

Svěřenci trenéra Václava Kotala tlačili také po změně stran, jenomže na obranný val Bohemky nemohli najít recept. V 56. minutě zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Kanga a mířil vedle levé konstrukce, krátce po hodině hry hlavičkoval ze záklonu vysoko nad Karlsson a následný překvapivý pokus Štětiny z dobrých čtyřiceti metrů ukryl v náručí gólman Valeš. Hosté s přibývajícím časem přidávali na obrátkách, ale ke kýženému gólu to stále nevedlo.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem mohli z ničeho nic udeřit domácí po přetaženém centru Vodháněla, jenomže pokus Hronka z hodně ostrého úhlu odvrátil na roh brankář Heča. K rozhodujícímu okamžiku došlo v 85. minutě, kdy po pasu Kangy a nahrávce Dočkala dopravil míč do sítě rozběhnutý Tetteh. Asistent rozhodčího Kotík signalizoval ofsajd Dočkala a zdálo se, že gól sparťanského útočníka platit nebude.

Avšak rozhodčí Proske po komunikaci s VAR branku uznal a to k velké nelibosti hráčů Bohemians, kteří argumentovali tím, že po signalizaci přestali hrát. Ve zbývajícím průběhu se "Klokani" snažili alespoň vyrovnat, ovšem Heču výrazněji neohrozili. V příštím kole zavítají do Uherského Hradiště na půdu Slovácka, Sparta se střetne s předposlední Opavou.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 2:2

06.06.2020 18:00

Góly: 41. Jan Kuchta, 90+5. Aleksej Tatajev (vl.) - 2. Jiří Klíma, 62. Lukáš Budínský (pen.)

Liberec přivítal po utkání s Jabloncem dalšího soupeře z nedalekého okolí, tentokráte proti němu stanula Mladá Boleslav, které se po koronavirové přestávce příliš nedaří. A byla to nakonec na Stadionu U Nisy docela velká divočina. Čtyři branky, dvě červené karty. Suma sumárum byla dělba bodů logickým a nejspravedlivějším řešením tohoto duelu.

Mladá Boleslav vstoupila do utkání hodně zostra. A už po dvou minutách hry se ujala vedení. Domácí kapitán Karafiát poslal mizernou přihrávku na spoluhráče Kačarabu, ten si nedovedl poradit s napadajícím Jiřím Klímou, a ten chybnou spolupráci obou stoperů náležitě potrestal. Následně mohl náskok hostů navýšit Janošek, avšak těsně sokovu bránu minul.

Liberci zprvu trochu trvalo, než se dostal do optimálního zápasového rytmu. V podstatě nějakým způsobem zahrozil až ve 22. minutě Mara, jenomže z hranice šestnáctky nezamířil nejlépe. Naopak ve 27. minutě mohlo být pro Severočechy znovu zle, neboť na půlce vyrobil velkou hrubici Alibekov, nakonec ale pronikajícího Ladru stačil sám včas odzbrojit.

Situace se začala obracet k lepšímu ve prospěch Slovanu ve 37. minutě. Kuchta se dostal za mladoboleslavskou defenzivu a unikal, zezadu ho stáhl za dres Jakub Klíma, který za zmaření zjevné brankové možnosti obdržel po právu zaslouženou červenou kartu. Trvalo jen chvilku a svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nabídnutou přesilovkou vlastně hned zužitkovali.

A byla to opravdu vážně velká minela hlavně v podání Šedy, brankáře Středočechů. Možná že mu Zelený adresoval trochu riskantní autové vhazování, Šeda však opravdu velmi dlouho otálel s dalším rozehráním akce, až ho presující Kuchta tak překvapil, že už nestačil dostat míč dostat do bezpečí. A od jeho protivníka se odrazil lehkomyslně do brankové sítě.

Jestli se Liberci příliš nevydařilo první dějství, to druhé bylo v jeho podání přece jenom lepší. Tedy alespoň jeho samotný začátek. Ve 49. minutě se snažil překonat Šedu hlavičkující Koscelník, což se mu ve finále i povedlo, nicméně na brankové čáře zasáhl včas obránce Tatajev. V 55. minutě se opětovně ozval Kuchta, hlavou ale Šedu výrazně nepřekvapil.

Po hodině hry přišel na řadu jeden z dalších klíčových momentů. Budínský z vápna vypálil, trefil ruku bránícího Karafiáta, a poté, co sudí Tomáš Klíma zkontroloval celý případ na videu, se rozhodl pro nařízení pokutového kopu. K němu se jako exekutor postavil sám hostující kapitán Budínský, jenž tvrdou střelou propálil libereckého gólmana Nguyena.

Čtvrthodinu před koncem také Liberec zjistil, že bude muset dohrávat v oslabení, jelikož za faul na Jiřího Klímu vyinkasoval druhou žlutou a následnou červenou kartu Kačaraba. Výběr kouče Jozefa Webera ovšem těsný náskok nakonec neudržel. Nguyen poslal poslední dlouhý nákop do pokutového území, kde si balón do vlastní sítě srazil hlavou Tatajev.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 1:0

06.06.2020 16:00

Góly: 39. Tomáš Poznar (pen.)

Zlín zvládl obtížnou zkoušku nervů na výbornou. Příbram udržel v podstatě po celý duel daleko od většího nebezpečí, ševci se pak naopak sami dokázali z několika šancí alespoň jednou trefit do černého. Díky brance Tomáše Poznara z penalty poskočili Moravané na průběžné třinácté místo, kdežto Středočeši zůstávají na poslední příčce.

Kouč domácích Páník učinil v sestavě svého celku dvě změny. Na pravý kraj zálohy se místo Fantiše postavil Džafić, Jawa na hrotu zase vystřídal pozdější hrdina Poznar. Páníkův protějšek Horváth se odhodlal hned k trojici změn. Kvída na pravém beku uvolnil místo pro někdejšího hráče Zlína Pazderu, z ofenzivních hráčů se tentokrát dostalo také na Cmiljanoviće a Slepičku, kdežto Soldát ze Zorvanem tentokrát museli vzít za vděk pouze lavičkou náhradníků.

Jeden z noviců na straně Příbrami Pazdera se proti bývalému zaměstnavateli ukázal v osmé minutě, ale po nepříliš dobrém zpracování pálil daleko od brány domácích. Poté zasáhla Středočechy první ztráta, když ze zdravotních důvodů opustil kolbiště zkušený Rezek. V sedmnácté minutě odcentroval Antwi od rohového praporku a Cmiljanovićův volej skončil nad břevnem.

Po půlhodině hry se začali probouzet ševci. Nejprve Jiráček jen tak lehce otestoval pozornost brankáře hostů Melichara. Ten se ovšem ve 34. minutě opravdu činil, když lapil Čanturišviliho hlavičku z dobré pozice. Obrana Příbrami se dostávala pod tlak, což vyústilo ve 36. minutě faulem Dramého na Poznara v pokutovém území. Sudí Královec nejprve nechal hru plynout, avšak po poradě s kolegou u videa Zelinkou odpískal penaltu ve prospěch Moravanů. Sám faulovaný nabídnutou šanci využil, i když Melichar neměl daleko k úspěšnému zákroku. Zlín se tak každopádně dostal do vedení.

Devět minut po změně stran podnikl působivé sólo skrz obranu hostů Janetzký, jenže v koncovce selhal a vystřelil příliš vysoko. Po hodině hry hledal své spoluhráče před bránou Příbrami Jiráček, Janetzký na pobídku ještě nedosáhl, druhý hráč ve zlínském dresu pak trefil z ostrého úhlu tyč. V 64. minutě se po delší době připomněli Středočeši. Antwi to zkusil z pravé strany zajímavým obstřelem a jeho ránu vyrazil gólman domácích Dostál s velkými obtížemi a s pomocí břevna na rohový kop.

Deset minut před koncem zkusil štěstí střídající Bartošák a jen těsně minul levou tyč Melicharovy svatyně. Za další minuty se Čanturišvilimu povedlo dopravit balón do sítě, ale radost mu překazil asistent rozhodčího signalizující ofsajd. Na druhé straně nebyl záhy Pinc daleko od vyrovnání, jeho střela se jen těsně nevešla mezi tři tyče. A když z dálky nepřekonal Dostála ani Jindráček, zůstaly tři body na Letné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28215255:868
2.Viktoria Plzeň28186456:2260
3.Slovan Liberec281441049:3646
4.FK Jablonec28137845:3846
5.Sparta Praha28128851:3544
6.Baník Ostrava28127940:3243
7.1. FC Slovácko28119834:3142
8.Dynamo České Budějovice281241243:4240
9.FK Mladá Boleslav281161146:4839
10.Bohemians Praha 1905281061233:4036
11.Sigma Olomouc28712934:3633
12.FK Teplice286101224:4628
13.Fastav Zlín28761525:4327
14.MFK Karviná285101321:3625
15.SFC Opava28481614:4520
16.1. FK Příbram28461817:4918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele