Jedna hrubka střídá druhou aneb Události 28. kola FORTUNA:LIGY

08.06.2020, 16:33
Aktuality
Víkendové osmadvacáté kolo české nejvyšší soutěže nabídlo průměrný počet gólů, zato bylo k vidění mnoho individuálních chyb. Nejvíce na očích jsou v tomto ohledu rozhodčí a také že to nejvíce schytali. Jmenovitě tedy pomezní Kotík, jenž zdvihl v ďolíčku při zápase se Spartou i za přítomnosti videa praporek při neexistujícím ofsajdu. Ještě že hlavní Proske selhání alespoň minimalizoval.

Kiksovali ale i hráči, zejména ti v duelu mezi Libercem a Mladou Boleslaví - o tom ale až níže. Jediný gól v tomto utkání, ke kterému bezprostředně nevedlo individuální selhání, byl ten z Budínského penalty. Boleslavský středopolař se díky němu dotáhl na čelo tabulky střelců.

Uplynulé kolo bylo rovněž posledním v základní části hraným ve více termínech. Předposlední se totiž všech týmu bude týkat od středečních osmnácti hodin, třicáté bude na programu v neděli v pět. A rýsuje se nám několik dramat...

Zápas kola


Sigma Olomouc - Baník Ostrava

Pětigólová přestřelka na Andrově stadionu přinesla vzrušení hlavně v první půli. Baník se ujal díky trefám Jiráska a Šašinky dvoubrankového vedení, které snížil na polovinu Juliš. Ještě před odchodem do šaten dokázal vrátit klid hostům Kuzmanović a na třech bodech putujících do Ostravy nic nezměnil ani Houskův gól v samotném závěru.



Gól kola


1. Nemanja Kuzmanović (Baník Ostrava)

Nejlepší zápas byl na Hané okořeněn i nejlepšími brankami - hned dvě padly v nastavených časech. V tom prvním otevřel skóre z rychlého protiútoku Kuzmanović, jehož nečekaná a tečovaná rána zpoza vápna slavila úspěch.



2. Miloš Kratochvíl (Jablonec)



3. David Houska (Sigma Olomouc)



Jedenáctka kola

View post on imgur.com


Brankář - Vlastimil Hrubý (Jablonec)

Zejména díky jeho přispění Jablonec konečně zvítězil. Nejvíce se činil v závěru první půle, kdy nejprve zneškodnil Řezníčkův přímák a poté i Žitného pokus. Později za nerozhodnutého stavu zastavil hlavičky Řezníčka i Žitného.

Pravý obránce - Libor Holík (Jablonec)

Mladý krajní bek si dlouho hleděl hlavně své obranné činnosti, v poslední dvacetiminutovce ale pořádně zatápěl i soupeřově obraně. Blýskl se především v samotném nastavení, kdy pohotovým sklepnutím asistoval u rozhodující Kratochvílovy trefy.

Střední obránce - Michal Jeřábek (Jablonec)

Proti svému bývalému zaměstnavateli se nespokojil jen s řízením defenzivy, ale zapojoval se hodně i směrem dopředu. Ve dvacáté minutě hlavičkou otevřel skóre, načež se teplickým fanouškům omlouval, "rozzlobil" je však ještě jednou, když v závěru pro svůj tým vybojoval penaltu.

Levý obránce - David Limberský (Viktoria Plzeň)

Šlágr kola sledující fanoušky zaujal zejména v první půli akrobatickým zákrokem, kterým zastavil rodící se protiútok Slavie. Dobrý výkon ale podal i celkově, například když krátce po pauze při svém útočném výpadu naservíroval míč do dobré pozice Kayambovi.

Pravý záložník - Milan Petržela (Slovácko)

Rychlonohý křídelník si v první půli vylámal zuby na dobře chytajícím Fendrichovi, nakonec však byl jediným hráčem Slovácka, který dostal míč do sítě. Po Kohútově přízemním centru totiž z úrovně penalty umístil míč nechytatelně k tyči.

Střední záložník - Petr Ševčík (Slavia Praha)

Dlouho se nevědělo, zda mu vůbec zdravotní stav umožní nastoupit. Nejenže Ševčík odehrál celé utkání, on byl i nejplatnějším hráčem ve středu pole, kterému dominoval. Byl i aktérem kuriózního střetu, když vyfasoval tvrdý direkt od sudího.

Střední záložník - Tomáš Kučera (Teplice)

Teplický středopolař pravidelně zatápěl jabloneckým hráčům. Mimo jiné to byl právě on, kdo rozjel akci před jediným gólem sklářů, zanedlouho přichystal další luxusní centr na hlavu Řezníčka a v závěru pobídl ke skórování i Žitného.

Levý záložník - Adriel Ba Loua (Karviná)

Fotbalisty z Pobřeží slonoviny bylo plné hřiště. Po čtvrthodině Drobného prověřil nebezpečnou šajtlí, technickým pokusem chtěl na gólmana vyzrát i za pár okamžiků. Bohužel pro něj byl Drobný ve skvělé formě a nepustil ani tyto dvě střely, ani dělovku ze druhé půle.

Útočník - Benjamin Tetteh (Sparta Praha)

Na hřiště přišel až o poločase, vepředu však odváděl o dost lepší práci než jeho předchůdce Kozák. Svůj povedený výkon okořenil i gólem, který byl v utkání jediný a tím pádem vítězný, když v krkolomné pozici využil Dočkalova pasu.

Útočník - Jakub Řezníček (Teplice)

Jednoznačně nejviditelnější ze žluto-modrých. Hned v úvodu pálil těsně nad, před pauzou dobře trefil přímák a následně spálil velkou šanci. Vykoupil se však po pauze, když do sítě doklepl míč po Hrubého zákroku.

Útočník - Ondřej Šašinka (Baník Ostrava)

Podílel se na všech třech gólech do sítě Sigmy. Už v páté minutě přihrával na trefu Jiráska, po čtvrtině utkání šikovně přehodil vyběhnuvšího Mandouse. Bez jeho asistence se neobešel ani Kuzmanovićův zásah z nastavení první půle.

Nemělo by vám uniknout


Jedno z nejkurióznějších utkání poslední doby se odehrálo v Liberci. Vše odstartovala už ve druhé minutě Karafiátova hrubka.



Po pětatřiceti minutách šla Boleslav do deseti, krátce na to navíc Kuchta vyrovnal poté, co jej napálil při odkopu Šeda.



Středočeši se sice dostali z penalty do vedení, v poslední minutě nastavení si však dal výstavní a nepochopitelný vlastňák Tatajev, který tak svého gólmana překonal ve druhém po sobě jdoucím utkání.



Vymodlit penaltu se proti Olomouci snažil Tomáš Smola, sklidil ale pouze výsměch.



Jablonec sice v Teplicích nakonec vyhrál, rozhodnuto však mohlo být podstatně dříve. Exekuce Jeřábkem vybojované penalty je ujal další exteplický hráč Jan Krob, který ji zahrál prachbídně a nechal vyniknout Grigara.



Po nepěkném střetu mezi Trmalem a Rychlým musel být první jmenovaný vystřídán svým náhradníkem Porcalem, jenž se neuvedl nejlépe a zakrátko svou hrubkou nabídl Železníkovi první gól.



Zachyceno na sociálních sítích


Na O2 opět nezažili zrovna povedený večer.



Spousta fanoušků tak přišla i o účinkování Chorého.



K (nejen) americkým protestům se vyjádřila i čtveřice fotbalistů Sparty.



Klokaní fanoušci našli způsob, jak své hráče podpořit.



Uznání Tettehovy trefy však kousali hodně těžko.



VAR v akci


Videorozhodčí měli v tomto kole poměrně napilno. Hned dvakrát se sudí delší dobu radili v Liberci, kde nejprve na zakouřeném hřišti zjistil, že Karafiát zahrál rukou, načež byla nařízena penalta.



Tentýž prohřešek zanedlouho reklamovali domácí po Koscelníkově střele, podle rozhodčího však Tatajev pravidla neporušil.



Nejkontroverznější moment kola přišel při sobotním večeru v Ďolíčku. Tam pomezní před Tettehově brance zvedl nad hlavu praporek, hlavní rozhodčí však písknul až v momentě, kdy byl míč jasně za čarou, a po zásahu VAR tak byl gól uznán.



Na Stínadlech arbitr zjišťoval, zda jím nařízená penalta byla oprávněná. Trochu překvapivě shledal, že ano. Na videu v čase 2:35.



Změny v tabulce


První ztráty po vynucené přestávce si připsaly po vzájemném zápase Slavia a Plzeň, šňůra tří vítězství v řadě skončila i Liberci, který je tak třetí před Jabloncem už jen o skóre. Páté a šesté místo patří po vítězstvích českým velkoklubům Spartě a Baníku.

Mimo elitní šestku vypadlo vinou špatných posledních výsledků Slovácko, které však spolu s Budějovicemi stále má reálnou naději na skupinu o titul. Hůře už je na tom Mladá Boleslav, která nedokázala vyhrát už čtyřikrát v řadě.

Po Plzni nejdelší vítěznou sérii dosud drželi Klokani, jenže malé pražské derby nezvládli. I přesto mají nadále tříbodový náskok na desátém místě, jelikož svůj duel nezvládla ani Sigma. Dramatizuje se naopak souboj o přímou záchranu, mezi dvanáctými Teplicemi a čtrnáctou Karvinou už je rozdíl pouhých tří bodů.

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (178)

Přidat komentář
Petr325

Tetteh v sestavě kola? Asi jsem viděl jiný zápas...

Reagovat
Pablos

místo něho okamžitě Juliš. Ten týpek dá gól jaký tady nedá jinej útočník za celou sezónu ani ...a teď vlastně koukám pořádně, oni tam dokonce dají i Řezníčka, kterej doklepl vyraženou střelu a pak spálí dvě další šance jak v pralese

Reagovat
kilobyte

Mě vadí i ve sparťanské sestavě.

Reagovat
djiros

Reagovat
Salfovic

EF se připojil k demonstracím černých živých matrací

Reagovat
Firkraag

Reagovat
TheMally11

Dal gol, to na nominaci bohatě stačí

Reagovat
verv

Reagovat
dadoprso

Sparta ho potřebuje prodat, tak mu platí místa v sestavě kola

Reagovat
Rezan

nejspíš je tam kvůli emancipaci, aby v sestavě kola byla rovnoměrně zastoupena etnika. To je rasismus, pokud do sestavy kola dáváš jenom bílý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Smolova simulace je tak trapná, že se mi raději ani nenačte.

Reagovat
Puskas

A přitom stačí zpětně takové trapáky trestat, hned si to odvyknou.

Reagovat
mayday

Ubohost největší.

Reagovat
TheMally11

jediná věc kterou závidím hokeji ...

Reagovat
verv

Reagovat
ratusek

Ten Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by ty hráče měli trestat mastnou pokutou. Např. 25% měsíčního platu

Reagovat
TheMally11

tak bude žádat mastnou Alenu na podporu

Reagovat
shitcool

Reznicek? Vážně? Dyt dvakrát minul prázdnou branku

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou ji ale trefil,tak možná proto

Reagovat
Pablos

to je absolutní výsměch dát ho tam na úkor Juliše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava kola je totálně neobjektivní,nevím na co ten co to sestavuje koukal,ale asi to byl jiný týden. Jen na mátko, Fendrich jasně lepší výkon než Hrubý který nemá určitě čisté svědomí při gólů Teplic. Drobný také lepší výkon. Řezníček za co, za to že je kopyto a trefí pouze prázdnou bránu? Tetteh za co? Totálně nevyditelny celý poločas. Někdo to tu už napsal, Juliš krásný gól i dobrý výkon. Tecl i když bez gola hrál výborně. Co tam dělá Kučera je mi také záhadou. Moc to nechápu,má to být sestava kola.

Reagovat
Pablos

Nejhorší sestava kola co jsem tu kdy viděl snad

Reagovat
ondrasch77

To asi skládal někdo, kdo neviděl jediný zápas, ale přečetl si statistiky

Reagovat
verv

tak to ale bývá většinou

Reagovat
dadoprso

O2TV věčně při fotbale nefunguje, tak to jinak hodnotit nejde

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
LeonardoUžoa

Vydět

Reagovat
smazaný uživatel

"patří po vítězstvích českým VELKOKLUBŮM Spartě a Baníku." Co to tam hulíte za matroš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Baník bych taky radši označil jako slezský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsou?

Reagovat
PlackaSKS

Sparta bohužel pořád je...

Reagovat
smazaný uživatel

A bude vždycky, Slavii jsem takhle označoval i když hráli tak jak hráli...Velkoklub je označení velkého klubu, ne nutně top klubu, aspoň tak já to vidím a to jejich zázemí, včetně počtu fanoušků je jasně na označení velkoklub a u Baníku v současnosti víceméně taky, i když ten vlastní stadion prostě chybí...Já osobně bych ale pojmem český velkoklub (ve smyslu celého Česka, ne pouze Čech) označil jen Spartu a Slavii. Baník spíš jako slezskomoravský velkoklub (Slezsko je jasné, ale přesah do Moravy je taky velký), u Plzně váhám...Je to 10 let co hrají nahoře, budují, krásný stadion, ale ať se na mně jejich fanoušci třeba zlobí, tak já je pořád beru jako regionální tým, ten zájem u Plzně a na západu Čech celkově o ně asi je velký, jsou tam oblíbenější než Sparta a Slavia (aspoň myslím), ale od Příbrami dále do středu Čech a pak na sever je to jasně v režii "S", stejně jako jih Čech...

Reagovat
PlackaSKS

Pro mě je teď "velkoklub" v ČR jen Slavia, Sparta a Plzeň. Pak jsou kluby "druhého sledu" jako Baník, Jablonec, Liberec.. a pak takový až nedůležitý zbytek. A souhlasím, že nejde jen o výsledky, ale rozhodně jsou důležité a pokud dlouhodobě nejsou, tak to hraje roli. Navíc si myslím, že velkoklub je oznaceni, který má mít svoji důležitost. Řadit momentálně Baník mezi ty první tři by zkrátka degradovalo význam toho slova.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, já vnímám význam "velkoklub" jinak. V mých očích jde o zázemí, ano samozřejmě i o úspěchy a taky o počet fanoušků a tam je zase Baník daleko před Viktorkou. Prostě velkoklub = velikost, nadregionální dopad toho daného klubu. Top klub je zase označení, které bych v současné době použil jen u Slavie a Plzně. Sparta od roku 2017 tam patří jen financemi, jinak má svými výsledkami a neúspěšností v evropských pohárech mnohem blíž k "other 13". Mezi lety 2010 - 2016, jestli se nemýlím, tak jsem zase vás nemohl (ani zdaleka) označit jako top klub, ale velkoklub jste v mých očích byli vždy, protože viz. jak píšu výše.

Reagovat
PlackaSKS

Chápu jak to myslíš a prostě to každý vidíme jinak. Stane se. Jen ještě jedna vec, viz není zkratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, za tečku pardon, ale to není podstatné. Jinak dobrý, víc to neřešme.

Reagovat
cetto

Já netuším, co řešíte, když pojem velkoklub má svou všeobecně uznávanou a objektivní definici.

"Velkoklub je ve sportovní terminologii používaný pojem, který označuje sportovní spolek, jehož roční tržby byly v každém z posledních 3 let na úrovni nebo výše 150 % tržeb průměru ligy/úrovně, ve které se daný velkoklub nachází, a jeho fanouškovská základna (měřeno počtem ročně prodaných permanentek) byla v každém z posledních 5 let na úrovni nebo výše 128 % průměru ligy/úrovně, ve které se daný velkoklub nachází."

Reagovat
Salfovic

To je jak určovat velkoklub v Anglii. Někomu chybí současnost, někomu minulost a někomu nedávná minulost. Paradoxně ani jeden klub tohle nesplňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sám ten Baník dost kritizuju, ani z 10% to není top klub v současnosti v mém pojmu toho slova, Slavia a Plzeň jsou v jiné galaxii (pořád ale lepší než třeba v roku 2015 a to daleko), jen mi jde o nějaký výklad slova velkoklub a že je to i u Baníku uchopitelné. Samozřejmě, za to si nic nekoupíš, za to do pohárů nepostoupíš, někdo si tím zbytečně zvyšuje ego a pak působí i arogantně (mj. i baníkovci), takže já to třeba nerad používám.

Reagovat
Stannis Baratheon

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Baník, v minulosti za fanouškovskou základnu Brno, na Slovensku Slovan jsou nebo byly leda tak regionální velkokluby. Nejblíže k tomu výrazu má Plzeň. Baník je možná velkoklub ve Slezsku a přilehlé části Polska, Brno na jižní Moravě, Slovan jen na Slovensku a nikde jinde.

Reagovat
Stannis Baratheon

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

do toho druhého sledu ale určitě i Teplice, byť většinou hrajou pod svoje možnosti, ale je tam obrovský potencionál

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

OT:

https://www.novinky.cz/diskuze/40326922

Když si čtu ty totální hovadiny, které jsou tam nejvíce hodnocené, tak se celkem divím, že ty lidi dokážou vůbec zapnout počítač.

Reagovat
KnoxXx

Teplaky prehraju s trapiacim sa Jabloncom a maju v zostave 2 hracov?

Reagovat
andrew96

Smola zase jednou za dementa.

Reagovat
žrout

OT:

„Myslím si, že jsme skrytý rasisti v těch klubech. Máme radši sami sebe, než abychom někomu dali lásku a prostor cítit se komfortně. Je to těžký, nemluvě o tom, když je ten člověk jiného náboženství. Cizince začínáme brát vážně, až když má o dvacet, třicet procent lepší výkonnost než ostatní,“

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/380077/pelta-o-soudu-rasismu-i-klubovych-sefech-sadek-rikal-ze-jsem-jeho-ucitel.html

Byť mě sere to haló, co teď všude je ohledně protestů v USA, kdy se dělá ze selhání jednotlivců systémový rasismus, tak tohle okamžitě podepíšu, přesně tak to taky vnímám. Vzývá se "česká kabina" a pak tomuhle výmyslu naserou na hlavu Buchové a Haškové, jenom aby se tenhle nesmysl stejně opakoval furt dokola.

Jo a jinak je Pelta šmejd, nicméně to nemění nic na pravdivosti jeho výroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se brali cizinci jen tehdy, když byli lepší než domácí hráči. Pokud chceš v žácích jít z menšího klubu do Sparty, taky musíš být lepší, než většina. Brát cizince na doplnění kádru je hloupost a fakt to nemá s rasismem nic společného.

Reagovat
Pablos

Reagovat
žrout

Problém je, pokud hodnotíš jenom momentální/aktuální schopnosti toho cizince a nejsi schopen docenit jeho potenciál, čeho může dosáhnout a pracovat s ním a rozvíjet ho. Pokud má někdo velký potenciál se zlepšit, nemusí být aktuálně nějak výrazně lepší než domácí hráč, protože jeho přínos se teprve projeví. Otázka je, jestli se dokážeš dívat dopředu, nebo hodnotíš jenom přítomnost.

Reagovat
Pablos

to platí přeci na všechny hráče... naopak si myslím, že u cizincíh s tím potenciálem počítáš právě, že víc.

Reagovat
j_mrazik

Jak poznáš potenciál? Podíváš se do fm scoutu?

Reagovat
žrout

Nevím, jak to scouti hodnotí, ale nějak se to dělá a podle toho si vybírají mladé hráče, ne? Podle současných technických dovedností, jakou má v daném věku např. rychlost atd., jak se chová, jak je inteligentní... a pak se samozřejmě pracuje s nějakou pravděpodobností a předpoklady dalšího rozvoje vzhledem k tomu, kolik danému hráči je let a na jaké je úrovni teď a na jaké úrovni by mohl být třeba za 3 roky, když se bude rozvíjet nějakým tempem.

Reagovat
j_mrazik

V teorii to zní všechno krásně, ale Koller se kopal do 20 let za uši. Van der Vaart nebyl přijatý ani do D kategorie svého ročníku v Ajaxu. Potenciál se těžko hodnotí, ale chápu, jak to myslíš. Jsou kluci, kteří můžou být talenti a pak se to někde zasekne a pak jsou hráči (často Italové), kteří třeba zrají s věkem a vrchol přichází později než třeba u některých Francouzů.

Reagovat
žrout

Ty výjimky, které jsi vyjmenoval, podle mě jen potvrzují pravidlo .Samozřejmě, že to není exaktní věda, ale práce s pravděpodobností a pak to je taky o zkušenosti toho scouta/trenéra. Ale pořád to není náhoda jako v ruletě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Když jsem pouštěl ten tweet s nefunkčním O2TV, pak se mi napoprvé objevila hláška "Jejda, něco se pokazilo"

Reagovat
icka

Ten Smola je s tim simulovanim na facku... a Chory to kopyto by se melo lecit.

Reagovat
PlackaSKS

Zajímavý, že už smola a jeho simulování ty normální fanoušky baníku sere. Většinou se kritika u vlastních hráčů tolik nenosí, ale u vás to odsoudili téměř všichni. Což je samozřejmě správně.

Reagovat
Puskas

Ono vážně bude stačit, kdyby se podobné simulace zpětně trestaly.

Reagovat
TheMally11

To by byl útok Chorý Smola

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni bych takový útok viděl docela rád...

Reagovat
Greny

Novej díl kudy běží zajíc... A Novotny úplně přesně ... To je ten přístup co se mi líbí víc... Zde se nadává Chorý je kokot... Ale pohled druhý : vždyť to je dobře .. tak kluci ještě to bude bolet a jdu se rvat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lidi tu spíš sere, že umí rozdat, ale vůbec neumí přijmout...

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně tak

Reagovat
žrout

Reagovat
verv

to samý třeba Frýdek nebo i ten Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Ale hovno... rvat se, trochu na hristi rozdat, hrat durazne, at vi, ze tam vubec jsem, je v poradku.

Ale delat zakernosti, kdy se ten protihrac ale ze vubec nemuze branit, je lidska ubohost.

Od nej jsou to lokty, skluzy na stojnou nohu, kdy ten bek taky najednou neuleti, Zimu rozhodi ve vyskoku a mrdne s nim o zem jak ve wrestlingu, co kdyby si ten kluk poskodil pater?

To se samozřejmě ve fotbale stat muze, ale je trochu rozdíl, kdyz je to pi zakroku kripla typu Chory, ktery kdyz ten souboj nemuze vyhrat, tak chce ublizit.

Tady neni absolutne zadnej prostor pro jeho omluvu. Tohle nema s bojovnosti co spolecnyho

A zajimalo by me, co by se delo, kdyby si ten Zima fakt vazne ublizil.

To by se najednou disciplinarka mohla posrat a dala trest na x zapasu.

Ale ze ho meli trestat davno, nekolikrat, at si to rozmyslí, to nic...

Kriplove jako Chory budou vždycky, ale prace disciplinarky je uplne na hovno, protoze si muze dal delat, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

526 minut a 7 žlutých. To je hrozná bilance, kór když jde o útočníka.

Reagovat
Bakary3

Vzhledem k jeho stylu je to, že si odstál jen jeden zápas, úžasná bilance.

Sboru rozhodčích a disciplinárce by měl po sezoně poslat bonboniéru.

Reagovat
mayday

Plus tuším Sumulikovski kdysi tvrdil, jak v zápase urážel jeho rodinu apod., nevidím důvod, proč by si toto měl vymýšlet a jen když se na Chorýho člověk podívá, tak tomu i věřím.

Hroznej odpad.

Reagovat
verv

Až na to, že Zima si za to mohl sám, protože na sebe Chorýho stáhl a taky to bylo odpískaný jako faul jemu.

Což samozřejmě nic nemení na tom, že je Chorý tupý a zákeřný hovado.

Reagovat
Bakary3

Zima si sám mohl za způsobený faul, ne za to, co Chorý potom udělal...

Nebo má podle tebe končit každej takovej běžnej faul takhle?

Reagovat
verv

Však ho stáhl a on na něm pak taky zapracoval rukama. Podle tvýho emotivního popisu to vypadá, jak kdyby mu Chorý na zemi pětkrát dupl vší silou na záda.

Btw Bořil se pak taky "vyznamenal".

Reagovat
Bakary3

Chorý udělal totální kurvárnu. Tyhle věci nesnáším, jako když třeba útočník nastrčí obránce na golmana. Ten člověk s tím nemůže nic dělat.

Zima mohl utrpět fakt vážný zranění.

Jako jestli chceš tohle obhajovat, že to vlastně nic moc nebylo a jen "na něm pak taky zapracoval rukama"....

Jo, vyznamenal, sám jsem psal, že bych ho vyloučil. Blbost, ale ne sviňárna jako od toho blba.

Reagovat
verv

Jako sorry, ale prostě vzdušnej souboj, kde do toho oba šli rukama a jeden bohužel blbě spadnul. Líčit to tady pomalu jako vraždu mě přijde přehnaný.

Mnohem větší kurvárna byla od Mosquery na Hancka a to se tady přitom ani neřeší.

Reagovat
Bakary3

Jo, Mosquera jasná redka taky, nemám problém to uznat.

Ale zas u něj nejsem přesvědčenej o tom, že to chtěl, nebo tam byl pozdě a nestihl to ubrzdit.

Na případných následcích to nic nemění, to vím.

Ale u Chorýho to teda fakt nevidím jako normální vzdušnej souboj, to by každej zápas 3 lidi nedohráli. Snad i ty musíš uznat, že Chorý věděl moc dobře, co dělá a že to Zimu bude sakra bolet.

Reagovat
verv

To s Mosquerou nebylo míněný na tebe, ale obecně, že je tomu věnovaná dost malá pozornost (oproti Chorýmu).

Jestli Chorý věděl nebo nevěděl co dělá (z jeho výrazu to vypadá že 90 procent času neví co dělá ) težko posoudíme, ale bylo to v souboji o míč, kde on sám byl faulovanej.

Naproti tomu Mosquera bez jakýhokoliv souboje, bez možnosti trefit míč, s nohou nahoře, přes obě nohy, to je pro mě mnohem větší zákeřnost. A jestli nevěděl co dělá, tak tím hůř.

Reagovat
Bakary3

Jo, tak asi nems cenu řešit, kdo udelal horsi zakrok..

Ale Chory me fakt vytocil, nesnáším zakernosti nebo uplnou bezohlednpst le zdravi protihrace, tak jsem se nechal unest.

Tim bych ti asi odpovedel i ke Stetinovi, nijak ho nesleduju, ale na hristi kdyz ho vidim, chodi do toho jak kreten.

Stve me, ze rozhodci tyhle hrace netrestaji.

Mam pocit, ze redkou nepotrestany zakrok podobny tomu Mosquery je kazdy kolo skoro...

Reagovat
j_mrazik

Co koukám na ten souboj Chorého a Zimy. Přijde mi to hodně nešťastný, couvání, Zima vyskočil dřív, takže ho Chorý tlačil a jak se drželi, tak Chorý tomu přidal (asi neúmyslně) "momentum", protože oba padali a jeho váha už byla na něm. Tam bych extra prasárnu neviděl, i když je to vemeno.

Reagovat
j_mrazik

Aha, tak už to vidím, jak tou pravou rukou tomu ještě přidá... Tak to je fakt zm*d.

Reagovat
Bakary3

Prave.. i bych pochopil, ze udelas neco a nedomyslis dusledky, ale on se jeste divi a kdyz vstava, jeste mu jakoze omylem prida..

To proste nepochopim, pro to neni omluva.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smolík srandovně spadl, kdy on sám si musí připadat blbě, avšak tady to zas od mudrců, asociálu a účastníků jedné menšiny vypadá, že snad někoho musel minimálně podřezat... Jestli tohle vás tak trápí...Srandisti :-)

Reagovat
Bakary3

1 Zlinak a 3 Banikovci jsou teda ti asocialove?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ty se chytáš rychle. Tak když už tak čteš diskuze, zapomněls na vícero lidí a nejen tady pod článkem.

Reagovat
Bakary3

Nuda cestou do prace, no

Tak reagujes v tomhle clanku, takze logicky na prispevky tady, trefil ses do vlastnich, ale to nepriznas..

Ale jo, pod souhrnem 0, pod preview se mu vysmali 3, opet 1 banikovec, 1 slavista a 1 bez oblibenyho CZ klubu.

A nakonec, ze se mu nekdo vysmeje, kdyz si to zaslouzi, stejne jako tu dostava nalozeno Boril, Kanga, a kdokoliv jinej.. je spatne a dela to z tech lidi blby a asocialy?

Byls i ty mudrc a asocial, kdyz jsi mu v dresu Opavy pral, at zkape?

Jen nechapu zas tu tvoji teorii, ze si nekdo potrebuje zchladit zahu na Baniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ano, trefuji se do "vlastních". Samozřejmě.

Aby bylo taky jasno, sám sem se zasmál tomu teatrálnímu pádu, bylo to zatím to nejsrandovnější, co "brácha" v dresu FCB předvedl. A dost věřím tomu, že to dostal sežrat od spoluhráčů a i osobně si musel připadat blbě, že takový obr a spadne tak... Hrozně vtipně.

Ale co se zas rozjíždí na jeho adresu. To je taky naprostý extrém. Jako kdyby jeho pád zapříčinil nějakou penaltu, kterou by jsme vyhráli minimálně finále LM.

A co ty tu rozjíždíš, to je znova tvá mistrná demagogie.

Ano, přál sem mu to, když hrál za sfc, to není nic nového. A taky nejsem pokrytec. Za Baník hraje dobře, maká za něj, je to profesionální žoldák a nemám s tím žádný problém.

Reagovat
Bakary3

Ja nevim, nemam pocit, ze by se tu proti nemu rozjizdelo neco hroznyho, par lidi se tomu zasmalo, jak jsem rek, stejne, jako kdyby to predved kdokoli jiny.

Treba Chory to tu ted - a zaslouženě- sliznul mnohem vic.

A fakt nikdo tu Smolovi nedava vic nez ty, kdyz hral za Opavu, takze pokrytecky to pro me od tebe je, kdyz ted lidi, kteri mu nakladaji mnohem mírnější formou, urazis.

Reagovat
smazaný uživatel

#Bakaryhomyšlenky

Čteš vůbec?

Nebo vždy něco vytáhneš ze svého šuplíku?

Ano, však sem ti to přiznal,. že sem mu nakládal. Je to logické. Hrál za hlavního rivala, hrál tak, jak hrál a proto ta nenávist.

Teď hraje za nás, hraje jako profi žoldák, nic nevypustí oproti třeba Azevedovi atd., tak proč bych měl na něj nadávat?

Prober se ty vole.

Reagovat
Bakary3

Jo, takže když hrál za hlavního rivala, logicky jsem mu mohl nadávat a ať třeba chcípne, ale když se mu někdo po právu zasměje za komickej pád, tak "co se to jako zase proti němu rozjíždí", budu ho objahovat, protože teď hraje za můj klub.

Ale "nejsem pokrytec".

"Prober se ty vole."

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se někdo zasmál, tak neřeknu ani popel. Ani z toho nic nebylo.

A ne, nejsem pokrytec. Proč by? Hájí zájmy klubu Baník, mám do něj pičovat? Proč? Nic nevypouští. Kdyby to měl na háku, tak by samozřejmě zasloužil hněv, ale tady není třeba.

Jiné lemry se tu skoro až adorují, přitom nedávájí Baníku ani tolik, co on. I co se týče jeho vztahu k fanouškům.

A ano, znova, Bakary, ty kluku ušatá, prober se, zas tu vaříš z nějaké WTF? omáčky, ve které se sám topíš, ostatně jako vždy, když se jedná o Baník.

Tak skoč na lžičku a nech se vytáhnout, než se zas v tom utopíš. Těch pomyslných životů ti již moc nezbývá po těch tvých místních argumentačních sebevražd :-)

Reagovat
smazaný uživatel

On je srandovni jak vzdycky placne nejaky nesmysl a pak se v tom placa a nevi kudy ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, plácá se v tom ještě více, viz. jeho poslední příspěvek k mému. Až mi ho je líto, jak se zase topí :-)

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

Mně spíš příjde, že ty si absolutně nečteš co píše Bakary Vždyť reagoval hlavně na tohle: ,,od mudrců, asociálu a účastníků jedné menšiny" ...což mi teda normální nepříjde,

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to vysvětlil. Stačí číst :-)

Kdyby použil normální argumentaci a nevytahoval nějaké věci, tak snad by se dalo i normálně o tom mluvit, diskutovat, ale u něj, jak je zvykem to je těžké, velmi.

Reagovat
Bakary3

No, mně se líbí, že ty předvedeš ukázkový pokrytectví (je cizí - bleju na něj, je náš - budu ho bránit, co se proti němu rozjíždí), napíšeš, že nejsi pokrytec, a ještě ukážeš ultrahroší kůži, když to otočíš proti mně, že tu prej předvádím argumentační sebevraždy

Okecávat umíš, aby to vypadalo, že vlastně jsi ty ten, co má pravdu, jen na to nejsi chytrej, no.

Reagovat
Pablos

No jasný máte za sebou nějáké společné diskuze ...já jako nezaujatej, to vidím, ale jako docela v pohodě. A někdo je prostě na simulování alergický, já sice ke Smolovi tady nic nepsal, ale je to pro mě prostě veřejná ostuda, aby tohle dělal dospělej chlap a tak ty reakce jsou očekávatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pro tebe jakože jsi (doufám) normální.

Asociálové atd- Ergo narážka na ty, kteří vlastně jen dávají moudra od PC a vidí jen to "jedno". Plus samozřejmě někteří (i z FCB) mají potřebu si do něj kopnout.

Nevidí ale jeho přínos pro klub, jeho chování fanouškům (třeba v Příbrami a teď v Olo. šel do zázemí pozdravit a poděkovat fanouškům, že dojeli atd...).

Přitom pokud měla být nasranost, tak za ten zápas s Libercem "doma", kdy nasimuloval pád a FCB mělo z toho penaltu.

Tady frajer prostě spadl hrozně směšně. Takže bych čekal reakci ve stylu "HAHA to je blbec, ještě se sám takhle sejmout" a jdu dál... A co tu pak nečteš...

O Chorým se nebavím. Že je to kunda vím již od zápasu ve druhé lize se Sigmou. To, že něco udělal teď je možné, nevím, neviděl sem, nezajímá mě to.

A pak sem příjde mistr demagog a asi z nudy tady zas začíná hrát svou one man show, kdy musí snad sám i vědět, že zase bude vypadat jako kašpárek :-)

Reagovat
Pablos

No ale ty si to zase určitě chtěl vyvolat takovou diskuzi s někým ...momentálně třeba s ním, to mi zase neříkej, že né

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtělo by to i trochu zastání, ne, že ne, když vidím útoky na jeho adresu. Přitom, budu se znova opakovat, nikdo z jeho pádu neprofitoval...Možná sportovní zprávy na Silvestra :-)

Jen sem nečekal, že se toho chytne zrovna mistr "argumentační sebevražda" :-)

Reagovat
Salfovic

Jaké menšiny ?

Reagovat
Losinho

Baníkovci.

Reagovat
ratusek

My jsme většina

Reagovat
smazaný uživatel

Pár lidí včetně mě se tady pozastavuje nad tím, že simulování je trapné, obzvlášť u takového chlapa. Mě je jako fanouškovi stydno, když to vidím u hráče svého oblíbeného klubu. I kdyby ten borec nasázel 30 branek, tak tohle na fotbal nepatří a je vcelku logické, že si toho lidi budou všímat.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Však neodporuji, že to bylo trapné, srandovní, byl za blbce. Ale už jsem jednou psal, že nikdo z toho neprofitoval, naopak on si sám z toho udělal ostudu. Ale navážet sido něj...

Co se týče stydna. Mi je taky stydno za určité "fanoušky" (zvláště Baníku), jak se někteří prezentují.

To je podle mého horší než jeho pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si nějakých nenávistných komentářů. Když tohle někdo zkusí, tak to dostane sežrat. Naprosto normální věc. Nikde nečtu aby za to Smola shořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi blbě čteš :-)

Z komára se zbytečně dělá velbloud a to jen proto, protože Smola.

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš si to moc osobně. Smola ze sebe udělal blbce (ne poprvé), pár lidí na to poukázalo. Není to žádná kampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto doufám, že když na to pár lidí poukázalo, že tak budou i reagovat jiné lemry v týmu, které leckdy adorují.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, měřit všem stejným metrem.

Reagovat
žrout

OT:

Ví někdo z Jablonce, jak je na tom Čvančara? Procházel jsem si střelce druhé ligy a v 19 letech je na děleném druhém místě s 9 brankami za 9 zápasů (plus 5 střídání) v podprůměrném Vyšehradě. Jako to mi přijde jako úžasná statistika na jeho věk. Jak na tom je doopravdy? Má ho někdo nasledovanýcho? Jaký má potenciál? A počítáte s ním příští sezóny do Ačka Jablonce?

Reagovat
svaca

Někde jsem četl, že od léta se s nim počítá, ale nasledovanýho ho nemam

Reagovat
žrout

Dneska další gól

Reagovat
svaca

Momentálně na děleném prvním místě střelců, jsem na nej zvedavej v příští sezóně

Reagovat
TheMally11

Poj'dme udělat celendž na jedenáctku vyjebanců

napadl mě útok Chorý Smola

Reagovat
Bakary3

Řepka, Pepe, Ramos, Suarez….

Myslím, že už to tu jednou bylo

Reagovat
PlackaSKS

Česká liga.. ideálně současnost

Reagovat
Bakary3

Štetina, Frýdek, Kuchta...

Reagovat
verv

Štetina?

Reagovat
Bakary3

Působí na mě hrozně nesympaticky, arogantně, jak když vyhrál alespoň 3x mistrovství světa.

A v kombinaci s jeho herním stylem, kdy do soubojů chodí jako hovado, jasná volba.

No a ?

Reagovat
verv

Působí Jako proto, že má svaly? Naopak podle videí a rozhovorů je to úplně tichej bezkonfliktní týpek.

A do soubojů chodí jako hovado? Možná nefotbalově, ale z nějakejch ostřejších zákroků od něj si vybavím jenom to jak tehdy přejel Baroše na Letné a teď naskočení do Mosquery.

Reagovat
Bakary3

Jasně, když budeš sledovat Slavii, zjistíš, že pohodář je i Bořil

No já nemusím chodit daleko, i v posledním derby sjel Ševčíka jako kráva.

Je to jednak nefotbalovost a pak taky úplná bezohlednost.

Reagovat
verv

Jasný, že tohle se liší podle klubovejch preferencí a když nějakýho hráče vlastní fans za něco zbožňujou, tak ostatní ho za to samý třeba nenávidí Ale u Štetiny mě fakt nenapadá jedinej důvod, přoč by měl působit namyšleně nebo arogantně (nevybavuju si ani žádnou kontroverní situaci ze zápasu nebo rozhovor, kde by se do někoho navážel), tak proto mě to zajímá.

Herně to beru, ale osobnostně by mě nenapadl do 11 zmrdů ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška - Fillo, Štetina, Costa, Frýdek - Kanga, Bucha - Stanciu, Chorý, Kuchta - Smola.

Reagovat
Pablos

Bucha ?

Reagovat
Pablos

a dokonce i Stanciu ?

Reagovat
Pablos

asi si nepochopil to vyjebanec to tam pak můžeš psát kohokoliv skoro, Hašek, Vůch, Limberský, Chramosta, Řezníček, Krmenčík apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek a Vůch přeci nejsou v lize, stejně jako Krmenčík V útoku jsem docela přemýšlel, Smolič dělá peachoviny s těmi svými simulacemi a tím mě štve, Chorý asi podhrot ne, ale proti dejme tomu Příbrami by to fungovat mohlo, Stanciu a Kuchta by mohli z křídel zahrát a Bucha by šestku taky zvládnul...

- Stanciu (kecy o tom jak neodejde ze Sparty dokud nic nevyhraje, potom přes Arábii do Slavie)

- Bucha (Jeho odchod ze Slavie do Plzně)

Oni dva a minimálně Štetina a Costa nejsou vyjebanci ve smyslu, že by byli hloupí nebo nějací zmr*i v reálném životě, ale prostě udělali vyjebané věci ve fotbale, když to tak mám napsat

Reagovat
smazaný uživatel

I když jasně, třeba jsem Frýdka mohl dát na DM a Limberského na LB, ten by si to taky určitě zasloužil...Víc než jiní co v sestavě mám.

Reagovat
Pablos

jo s tou ligou jsem to zapomněl vlastně A jako jo já to chápu, jak si to myslel... ale příjde mi to, že je to pak strašně zjednodušený dát na ,,stejnou" úroveň Buchu a Chorýho třeba... já to bral jako vyjebanci na hřišti vůči jiným.. a popravdě jsem v hlavě celou 11 nesestavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to beru, pokud jen na hřišti, tak třeba takhle: Hruška - Fillo, Štetina, Costa, Limberský - Kanga, Frýdek - Malinský, Chorý, Kuchta - Smola. Další možní: Potočný, Fleišman, Coufal, Bořil, Ljevaković, Zavadil, Baroš, Řezníček, Mareš, Janečka...

Reagovat
Pablos

No ale zase mi tam nesedí Hruška, Limba např. ...Limberský je hovado a dětinskej dement, ale zákeřnej nebo simulant není ..jediné co si vybavuju je ta dementní oslava gólu. A u Hrušky popravdě vím jen, že snad hrál maty a chlastal né ? U něj si něják nic na hřišti nemůži nic vybavit.. ale samozřejmě tím nechci tvrdit, že něco neuděl, spíš nevím co

Reagovat
Bakary3

Vybrat jedenáctku vyjebanců, aby splňovala náročná kritéria diskutérů EF, není, koukám, jen tak

Reagovat
Pablos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo kritérium jen chlast a maty, tak stačí dát link na soupisku Plzně.

Reagovat
Pablos

ale už to nechme být, páč mě tady z té stranky jak jsou tu ty videa, když je tu už moc komentářů tak na 5minut zamrzne comp... a nerad bych ho rozflákal, když je firemní

Reagovat
Bakary3

Costu jsem tam chtěl dát za jeho zákroky taky, jen mi lidsky nějak nevadí.

Reagovat
Salfovic

Tak lidsky víš o většině hráčů akorát to, že to nejsou žádní velcí myslitelé.

Reagovat
mistr129

Hruška a Stanciu proč?

Reagovat
havrys99

Laštůvka - Coufal, Kodeš, Costa, Bořil - Malinský, Breite, Frýdek, Fleišman - Chorý, Kuchta

Reagovat
meno

Proč Cuf tvl?

Reagovat
Losinho

Laštůvka - Bořil, Štetina, Costa, Limba - Frýdek - Fillo, Kanga, Malinský - Chorý, Smola

Lavička: Grigar, Fleišman, Sivok, Daníček, Janečka, Dočkal, Kuchta

A určitě jsem na spoustu zapomněl

Reagovat
ratusek

počkej proč Lašty? u zbytku souhlasím, i když dávat Flašku a Sivoka na stejnou uroven s Kuchtou a Janečkou je umění

Reagovat
lichna.

Mi třeba Fleišman nikdy nevadil ani v dresu soupeře..

Reagovat
ratusek

tak mě ani ten Sivok nevadil a Grigar je spíš takovej ňouma v bráně. Ale Daníček, Janečka i Kuchta na stejnou uroveň patří, dal bych je klidně do základu dementů

Reagovat
mistr129

Fleišmana, Bořila nebo Krmelce jsem vždycky vnímal jako “chceš mít u sebe, nechceš mít proti sobě”, ale ne jako nějaký zakernaky, co by mi pili krev

Reagovat
lichna.

Jj ani jeden z těch tří mi nějak nevadil.

Reagovat
Losinho

Grigar mě sral xkrát zdržováním a gestama, Laštůvka u nás + nemám rád tyhle magory, co pokaždý zmrdaj všechny okolo. Všivoka taky rád nemám, protivnej mi je i Drobný. Janečka měl blízko základu a Fleišman je z nich asi nejvíc ok, spíš mě nenapadal další krajní bek.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ona je většina gólmanů normálních

Reagovat
mistr129

Tady zas nesouhlasím s prvnima dvěma

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Stanciu, Provod, Masopust, Traore, Ševčík - Tecl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
podnebný

Divím se, že se Tetteh dostal do sestavy kola. On to není žádný zázrak a předvedl toho ještě míň než Kozák v první půli. Když se mu náhodou povede užužlanej gól, tak jste schopni z něho udělat hvězdu první velikosti. A byl až na lajně, tedy (málem) v ofsajdu. Dočkal si před nahrávkou naběhl. takže u něho žádný ofsajd nebyl. Čárový rozhodčí je kokot, že to nedokázal správně zhodnotit. Pak se nesmíme zlobit na Bohemáky, že sparťanům (málem) zkazili radost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele