FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola

06.06.2020, 17:57, aktualizováno 07.06.2020, 20:56
Komentáře a souhrny
Očekávaný šlágr mezi Slavií a Plzní branku nenabídl, Viktoria tak na lídra soutěže nadále ztrácí osm bodů. Sparta nejtěsnějším poměrem vyhrála malé pražské derby na půdě Bohemians. Ostrava po pětigólové přestřelce veze tři body z Olomouce, venku uspěl také Jablonec. Mladá Boleslav dvakrát přišla o vedení v Liberci, podruhé v páté minutě nastavení, výsledkem je remíza 2:2...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:0

07.06.2020 19:00

Góly: -

Ačkoliv šancí bylo k vidění hned několik, gólů se ti, kdo sledovali hit osmadvacátého kola mezi první Slavií a druhou Plzní, nedočkali. V první půli zahazovala šance zejména Slavia, po pauze se obraz hry změnil, avšak Viktoriáni nedokázali pořádně ohrozit Koláře.

Sešívaní hned od začátku ukazovali, že jejich cílem rozhodně není jen ubránit remízu. Už ve třetí minutě muselo zatrnout příznivcům Viktorky, neboť Provodův nákop - těžko soudit zda střelu nebo centr - mohl do sítě usměrnit Masopust. O několik centimetrů však na míč nedosáhl.

Zanedlouho se rozhodl pálit skákavý balón z první Bořil, avšak neseřídil mířidla a poslal míč vysoko nad. Po čtvrthodině Coufal našel za obranou šikovně Tecla, jenž z brankové čáry vracel míč pod sebe na velké vápno. Stanciuova rána by určitě do sítě letěla, avšak gólu zabránil obranným zákrokem Řezník.

Podobně jako o několik minut dříve Bořil, i Provod se rozhodl napálit míč z hranice vápna a i on zamířil moc vysoko. Po půlhodině hry se konečně osmělili i hosté, Čermákova střela však postrádala přesnost. Beauguelova dobrá práce umožnila zakončení Kovaříkovi, Kolář však neměl sebemenší problémy s lapením míče.

Po přestávce mohli domácí tým zaskočit Kayamba s Beauguelem, francouzský útočník ovšem napálil míč jen do Coufala. Na druhé straně se dvakrát ukázal Provod, nejprve vyslal dělovku těsně vedle, poté pobídnul do velké šance Stanciua, který však ztroskotal na Hruškovi.

Asi největší šanci Plzně měl na hlavě po třech čtvrtinách zápasu Čermák. Ten lehce tečoval Řezníkův centr a balón skončil jen těsně vedle brány statického Koláře. Nedokázal uspět ani Beauguel, jehož rána postrádala razanci. Po dlouhé době musel Hruška do pozoru v sedmasedmdesáté minutě, Tecl ale na Masopustův pas nedosáhl.

Sedm kol před koncem tak Slavia drží osmibodový náskok na Plzeň a už je tak jasné, že si týmy aktuální pořadí udrží i na konci základní části. Další zápas v Edenu mezi těmito dvěma soky tak bude k vidění ve druhém kole nadstavby, tedy 23. nebo 24. června.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 2:3

07.06.2020 17:00

Góly: 34. Lukáš Juliš, 90+4. David Houska - 5. Milan Jirásek, 23. Ondřej Šašinka, 45+1. Nemanja Kuzmanović

Po pěti zápasech bez vítězství hráči Baníku Ostrava zlepšili svůj výkon a v Olomouci zvítězili 3:2. Góly se o to postarali Jirásek, Šašinka a Kuzmanović, na straně domácích vstřelili kontaktní branky Juliš a Houska.

Hosté udeřili prakticky z první větší šance. V páté minutě se za hanáckou obranou zjevil nehlídaný Milan Jirásek, jehož rána se ujala a poslala Ostravu do vedení. Sigma mohla odpovědět záhy, Juliš si však vylámal zuby na vyběhnutém Laštůvkovi. Ten si poradil i s následným podařeným pokusem Gonzáleze.

Další dvě příležitosti přišli na straně hostí, kteří hrozili zejména z protiútoků. Kuzmanović ale mířil nepřesně, Potočného pro změnu vychytal Mandous. Na opačném konci skvělý Laštůvka zneškodnil Breiteho pokus pod břevno, podobně dopadla i Jemelkova hlavička.

Za bídnou produktivitu byla Olomouc potrestána. Dlouhý nákop si pro sebe uzmul Ondřej Šašinka a lobem překonal vyběhnutého Mandouse. Hra se poté trošku uklidnila a na další větší vzrušení se čekalo deset minut.

Houska ani Falta ještě nedokázali procedit míč za brankovou čáru, mnohem lépe už si počínal Lukáš Juliš. Ten napřáhl ke střele, načež balón proletěl mezi dvěma obránci a zapadl mezi tři tyče. Hanáci měli záhy několik příležitostí ke srovnání, jenže Vepřek s Chytilem pálili mimo a Juliše tentokrát vychytal brankář.

A tak znovu trestal Baník. V nastaveném čase první půle Vepřek hodil aut naprosto příšerně, čehož se Slezané rozhodli využít. Rychlý protiútok nakonec zakončil přesnou střelou zpoza vápna Kuzmanović. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:3.

Druhý poločas byl na šance výrazně skoupější. Když byla odehrána zhruba hodina hry, zahrozil nejprve Fillo a po něm i Jánoš, ani jeden však na své spoluhráče navázat nedokázal. Komická situace přišla v osmdesáté minutě, když si Smola zkoušel hodně okatě vymodlit penaltu. Malým trestem za to byla Houskova trefa z přímého kopu v nastaveném čase, na vítězství Baníku a jeho posunu na šesté místo ale nic nezměnila.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 1:2

07.06.2020 17:00

Góly: 48. Jakub Řezníček - 20. Michal Jeřábek, 90+3. Miloš Kratochvíl

Když jablonecký Jan Krob neproměnil deset minut před koncem sporně nařízenou penaltu, vypadalo to s nadějemi jeho týmu bledě. Radovu družinu však v Teplicích spasil Kratochvíl, jehož trefa v nastavení znamenala vítězství 2:1.

Už po pár desítkách vteřin poprvé zahrozili "Skláři". Řezníčkova rána z první však letěla příliš vysoko a Hrubý tak mohl zůstat v klidu. Další vzrušení přišlo až po dvaceti minutách, ovšem tentokráte bylo gólové. Hübschman prodloužil Krobův centr a k míči se tak dostal Michal Jeřábek, jehož hlavička rozvlnila síť předchozího zaměstnavatele, se kterým se nerozešel zrovna v nejlepším.

Domácí Řezníček nadále ohrožoval bránu Jablonce, ani ze dvou příležitostí v závěru první půle však skórovat nedokázal. Nejprve z přímého kopu z hranice velkého vápna vyprášil Hrubého rukavice, následně nedokázal do brány dorazit gólmanem vyražený Žitného centr.

Těsně po pauze se už Jakub Řezníček dočkal. A bylo to podle podobného scénáře jako předchozí šance. Žitného střela po Moulisově centru se neujala, míč se však odrazil ke skórujícímu teplickému útočníkovi. Další ze soubojů Řezníčka proti Hrubému po hodině hry už ale zase patřil gólmanovi.

Sporný moment přišel v závěrečné desetiminutovce. Po souboji Čmovše s Jeřábkem se jablonecký stoper poroučel k zemi a sudí nařídil penaltu, přičemž své původní rozhodnutí ponechal v platnosti i po zhlédnutí videa. Zahrávající Krob ale jako by nechtěl vyvolávat kontroverze - penaltu zahrál bídně a Grigar ji dokázal zneškodnit.

Po jedné šanci na každé straně bylo k vidění v samotném závěru. Po výborném Kučerově centru hlavičkoval Žitný pouze doprostřed brány, mnohem úspěšněji si počínal na opačném konci hřiště Miloš Kratochvíl, jenž využil Holíkova sklepnutí a zařídil zelenobílým kýžené vítězství.

Radovi svěřenci se tak dotáhli na třetí Liberec, zato Teplice definitivně přišly o naději na elitní desítku a budou mít ještě velké záchranářské starosti. 

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FC Slovácko 1:1

07.06.2020 15:00

Góly: 21. Lukáš Železník - 64. Milan Petržela

Velice zajímavý duel se odehrál v Opavě, byť skóre k takovému závěru úplně nesvádí. Domácí šli brzy do vedení, ve zbytku utkání se ale víceméně jen bránili tlaku protivníka. Ten nakonec skóroval jen jednou. SFC zůstává po remíze 1:1 předposlední, Slovácko se zase nadále pohybuje na hraně postupu do skupiny o titul.

K radosti Slezanů se do výkopu stihli uzdravit stoper Hnaníček a útočník Železník, kteří se zařadili k dalším devíti mužům vybraným do základní jedenáctky. V ní se i přes náročný program objevil také stále vitální záložník Zavadil. Hosté museli kvůli absencím lepit zejména obranu. Naštěstí pro ně již mohl nastoupit Reinberk, avšak chybějící Hofmanna a Kadlece chtě nechtě na stoperu zastoupili Daníček s Divíškem, nalevo se zase zabydlel jindy ofenzivní středopolař Kalabiška. Proti svému bývalému zaměstnavateli nastoupil forvard Slovácka Jurečka.

Poprvé bylo v Opavě živo po třinácti minutách hry. Hostující Sadílek si všiml skuliny v obraně soupeře, v níž našel Navrátila, jehož zakončení zneškodnil brankář domácí Fendrich. Za další dvě minuty došlo k srážce stopera Rychlého s gólmanem Trmalem a oba po tomto střetu museli opustit kolbiště. Trmalův náhradník Porcal poté díky vlastní chybě neudržel čisté konto příliš dlouho. Ve 21. minutě trefil odkopem dotírajícího Železníka, který pohotově uklidil míč do opuštěné svatyně - 1:0.

Záhy však mohlo Slovácko srovnat, jenže Jurečka trefil po centru od Reinberka tyč a dorážka Sadílka proletěla nad břevnem. Vzápětí přišla další pobídka pro Sadílka, tentokrát z levé strany od Navrátila, ale záložník hostů opět nenašel cíl a hlavičkoval vedle tyče. Opava se po útlumu znovu připomněla ve 29. minutě. Železník dostal přihrávku za obranu, dostal se však příliš blízko Porcalovi, který mu šanci zpacifikoval. Zajímavá první půle pokračovala tutovkou na druhé straně. Petržela si ideálně zpracoval dlouhý pas do pokutového území, ovšem v zakončení nechal vyniknout zasahujícího Fendricha.

Ve 33. minutě ukázal technickou zdatnost své pravé nohy Zavadil a z přímého kopu zaměstnal Porcala. Stejný hráč hledal těsně před přestávkou své spoluhráče z další standardní situace, Porcal vyrazil míč jen před sebe, načež byl rád, že dorážející Helešic vypálil nad břevno. Atraktivní podívaná byla k vidění i po změně stran. V 50. minutě si Kalabiška zaběhl za domácí zadáky, z první našel hlavu Zajíce, jemuž vzal gól tygřím skokem Fendrich. Následný rohový kop, který se konal po Kohútově zablokované dorážce při předchozí akci, přinesl zakončení Reinberka a další povedený zákrok Fendricha.

Slovácko přitápělo pod kotel čím dál více. V 58. minutě střílel Navrátil nad břevno, krátce poté prověřil Fendricha Havlík. V 64. minutě už ale Slezané inkasovali. Kohút v souboji přetlačil Řezníčka a ve vápně našel Petrželu, který konečně našel recept na Fendricha. Až poté domácí otupili tlak Moravanů, kteří se k další zajímavé situaci dostali až v 84. minutě, ale s navštívenkou od Divíška si Fendrich lehce poradil. V nastaveném čase posadil Havlík míč na hlavu Kalabišky, jenže ten také trefil Fendricha a skóre zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice 0:0

07.06.2020 15:00

Góly: -

Vcelku nudná partie mezi Karvinou a Českými Budějovicemi dopadla vzhledem k jejímu průběhu očekávaně bez branek. Směrem dopředu byli především v první půli aktivnější domácí, ale skórovat se jim nepovedlo. Slezané tak po 28. kole klesli v tabulce na čtrnácté místo za Zlín, Jihočeši se drží na osmé pozici.

Karviné chyběl vykartovaný stoper Rundić, jehož zastoupil Eduardo Santos. V útoku se pak trochu překvapivě objevil Tijani. Hostům se sice jejich střední obránce Sivok po karetním trestu vrátil, zůstal však na lavici náhradníků a šanci od první minuty tak znovu dostal Talovierov.

Jako první podnikly zajímavou akci Budějovice. Brandner ve dvanácté minutě našel hlavu Šulce, jehož nedůrazný pokus ukryl do rukavic brankář Bolek. Tři minuty nato střílel na druhé straně pohotový Ba Loua a gólman Drobný se musel činit, pravou rukou však vytěsnil pokus hráče z Pobřeží slonoviny. Souboj Ba Louy s Drobným se opakoval ve 24. minutě a znovu byl úspěšnější zkušený strážce hostující svatyně.

Ba Loua byl opravdu při chuti. Další zakončení si na své konto připsal ve 27. minutě, ale po přihrávce od Lingra tentokrát vůbec netrefil bránu. O šest minut později se na druhém kraji hřiště dostal za obranu MFK Šulc a v tísni před bránícím Moravcem nechal vyniknout Bolka. Ve 36. minutě zase zahrozila Karviná. Taiwo hledal spoluhráče před bránou a po teči Tijaniho trefil kdo jiný než Ba Loua bránícího Kladrubského. A jelikož se neujala ani střela Taiwa, skončila první půle bez branek.

Aktivně vstoupili Slezané i do druhé pětačtyřicetiminutovky. Sedm minut po změně stran zkoušel štěstí Qose, avšak bránu přestřelil. V 64. minutě pálil zpoza šestnáctky neúnavný Ba Loua, i tentokrát si ale na Drobného nepřišel. Ten zasahoval i dvě minuty nato proti Lingrovi. Moravcův pokus po následném rohovém kopu už tak nebezpečný nebyl, čímž v podstatě ukončil výčet zajímavých akcí duelu, v němž se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 0:1

06.06.2020 20:00

Góly: 85. Benjamin Tetteh

Sparťané navázali na vítězné duely v Karviné i s Teplicemi a nyní v pražském derby udolali Bohemians 1905 nejtěsnějším poměrem 1:0. Po třetím tříbodovém úspěchu v řadě za sebou se prozatím posunuli na čtvrtou pozici se čtyřiačtyřiceti body, "Klokani" kvůli první prohře po koronavirové přestávce zůstávají na desátém místě se šestatřiceti body. Rozhodující trefu zařídil těsně před koncem střídající Benjamin Tetteh za celkem kuriózních okolností.

Hosté měli v prvním poločase jasně navrch a míč drželi téměř ze sedmdesáti procent, navíc soupeře nepustili k jedinému střeleckému pokusu. Největší příležitost úvodní pětačtyřicetiminutovky si vytvořili zhruba po pěti minutách, kdy kapitán Dočkal našel svou přesně načasovanou kolmicí Hancka. Slovenský obránce okamžitě vypálil z dvanácti metrů a jeho projektil těsně proletěl nad horní tyčkou.

"Klokani" v dalším průběhu výborně bránili a protivníka vůbec k ničemu nepouštěli. Po necelé půl hodině hry se postavil k přímému volnému kopu Hancko, nicméně tomuto pokusu scházela přesnost. Ve 39. minutě napřáhl z dvaadvaceti metrů Sáček a jeho nepříjemnou střelu tečoval bránící Köstl, ihned na to se po odvráceném centru Dočkala z levé strany opřel do odraženého balónu Trávník a tento nepříliš přesný volej minul prostor tří tyčí.

Svěřenci trenéra Václava Kotala tlačili také po změně stran, jenomže na obranný val Bohemky nemohli najít recept. V 56. minutě zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Kanga a mířil vedle levé konstrukce, krátce po hodině hry hlavičkoval ze záklonu vysoko nad Karlsson a následný překvapivý pokus Štětiny z dobrých čtyřiceti metrů ukryl v náručí gólman Valeš. Hosté s přibývajícím časem přidávali na obrátkách, ale ke kýženému gólu to stále nevedlo.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem mohli z ničeho nic udeřit domácí po přetaženém centru Vodháněla, jenomže pokus Hronka z hodně ostrého úhlu odvrátil na roh brankář Heča. K rozhodujícímu okamžiku došlo v 85. minutě, kdy po pasu Kangy a nahrávce Dočkala dopravil míč do sítě rozběhnutý Tetteh. Asistent rozhodčího Kotík signalizoval ofsajd Dočkala a zdálo se, že gól sparťanského útočníka platit nebude.

Avšak rozhodčí Proske po komunikaci s VAR branku uznal a to k velké nelibosti hráčů Bohemians, kteří argumentovali tím, že po signalizaci přestali hrát. Ve zbývajícím průběhu se "Klokani" snažili alespoň vyrovnat, ovšem Heču výrazněji neohrozili. V příštím kole zavítají do Uherského Hradiště na půdu Slovácka, Sparta se střetne s předposlední Opavou.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 2:2

06.06.2020 18:00

Góly: 41. Jan Kuchta, 90+5. Aleksej Tatajev (vl.) - 2. Jiří Klíma, 62. Lukáš Budínský (pen.)

Liberec přivítal po utkání s Jabloncem dalšího soupeře z nedalekého okolí, tentokráte proti němu stanula Mladá Boleslav, které se po koronavirové přestávce příliš nedaří. A byla to nakonec na Stadionu U Nisy docela velká divočina. Čtyři branky, dvě červené karty. Suma sumárum byla dělba bodů logickým a nejspravedlivějším řešením tohoto duelu.

Mladá Boleslav vstoupila do utkání hodně zostra. A už po dvou minutách hry se ujala vedení. Domácí kapitán Karafiát poslal mizernou přihrávku na spoluhráče Kačarabu, ten si nedovedl poradit s napadajícím Jiřím Klímou, a ten chybnou spolupráci obou stoperů náležitě potrestal. Následně mohl náskok hostů navýšit Janošek, avšak těsně sokovu bránu minul.

Liberci zprvu trochu trvalo, než se dostal do optimálního zápasového rytmu. V podstatě nějakým způsobem zahrozil až ve 22. minutě Mara, jenomže z hranice šestnáctky nezamířil nejlépe. Naopak ve 27. minutě mohlo být pro Severočechy znovu zle, neboť na půlce vyrobil velkou hrubici Alibekov, nakonec ale pronikajícího Ladru stačil sám včas odzbrojit.

Situace se začala obracet k lepšímu ve prospěch Slovanu ve 37. minutě. Kuchta se dostal za mladoboleslavskou defenzivu a unikal, zezadu ho stáhl za dres Jakub Klíma, který za zmaření zjevné brankové možnosti obdržel po právu zaslouženou červenou kartu. Trvalo jen chvilku a svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nabídnutou přesilovkou vlastně hned zužitkovali.

A byla to opravdu vážně velká minela hlavně v podání Šedy, brankáře Středočechů. Možná že mu Zelený adresoval trochu riskantní autové vhazování, Šeda však opravdu velmi dlouho otálel s dalším rozehráním akce, až ho presující Kuchta tak překvapil, že už nestačil dostat míč dostat do bezpečí. A od jeho protivníka se odrazil lehkomyslně do brankové sítě.

Jestli se Liberci příliš nevydařilo první dějství, to druhé bylo v jeho podání přece jenom lepší. Tedy alespoň jeho samotný začátek. Ve 49. minutě se snažil překonat Šedu hlavičkující Koscelník, což se mu ve finále i povedlo, nicméně na brankové čáře zasáhl včas obránce Tatajev. V 55. minutě se opětovně ozval Kuchta, hlavou ale Šedu výrazně nepřekvapil.

Po hodině hry přišel na řadu jeden z dalších klíčových momentů. Budínský z vápna vypálil, trefil ruku bránícího Karafiáta, a poté, co sudí Tomáš Klíma zkontroloval celý případ na videu, se rozhodl pro nařízení pokutového kopu. K němu se jako exekutor postavil sám hostující kapitán Budínský, jenž tvrdou střelou propálil libereckého gólmana Nguyena.

Čtvrthodinu před koncem také Liberec zjistil, že bude muset dohrávat v oslabení, jelikož za faul na Jiřího Klímu vyinkasoval druhou žlutou a následnou červenou kartu Kačaraba. Výběr kouče Jozefa Webera ovšem těsný náskok nakonec neudržel. Nguyen poslal poslední dlouhý nákop do pokutového území, kde si balón do vlastní sítě srazil hlavou Tatajev.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 1:0

06.06.2020 16:00

Góly: 39. Tomáš Poznar (pen.)

Zlín zvládl obtížnou zkoušku nervů na výbornou. Příbram udržel v podstatě po celý duel daleko od většího nebezpečí, ševci se pak naopak sami dokázali z několika šancí alespoň jednou trefit do černého. Díky brance Tomáše Poznara z penalty poskočili Moravané na průběžné třinácté místo, kdežto Středočeši zůstávají na poslední příčce.

Kouč domácích Páník učinil v sestavě svého celku dvě změny. Na pravý kraj zálohy se místo Fantiše postavil Džafić, Jawa na hrotu zase vystřídal pozdější hrdina Poznar. Páníkův protějšek Horváth se odhodlal hned k trojici změn. Kvída na pravém beku uvolnil místo pro někdejšího hráče Zlína Pazderu, z ofenzivních hráčů se tentokrát dostalo také na Cmiljanoviće a Slepičku, kdežto Soldát ze Zorvanem tentokrát museli vzít za vděk pouze lavičkou náhradníků.

Jeden z noviců na straně Příbrami Pazdera se proti bývalému zaměstnavateli ukázal v osmé minutě, ale po nepříliš dobrém zpracování pálil daleko od brány domácích. Poté zasáhla Středočechy první ztráta, když ze zdravotních důvodů opustil kolbiště zkušený Rezek. V sedmnácté minutě odcentroval Antwi od rohového praporku a Cmiljanovićův volej skončil nad břevnem.

Po půlhodině hry se začali probouzet ševci. Nejprve Jiráček jen tak lehce otestoval pozornost brankáře hostů Melichara. Ten se ovšem ve 34. minutě opravdu činil, když lapil Čanturišviliho hlavičku z dobré pozice. Obrana Příbrami se dostávala pod tlak, což vyústilo ve 36. minutě faulem Dramého na Poznara v pokutovém území. Sudí Královec nejprve nechal hru plynout, avšak po poradě s kolegou u videa Zelinkou odpískal penaltu ve prospěch Moravanů. Sám faulovaný nabídnutou šanci využil, i když Melichar neměl daleko k úspěšnému zákroku. Zlín se tak každopádně dostal do vedení.

Devět minut po změně stran podnikl působivé sólo skrz obranu hostů Janetzký, jenže v koncovce selhal a vystřelil příliš vysoko. Po hodině hry hledal své spoluhráče před bránou Příbrami Jiráček, Janetzký na pobídku ještě nedosáhl, druhý hráč ve zlínském dresu pak trefil z ostrého úhlu tyč. V 64. minutě se po delší době připomněli Středočeši. Antwi to zkusil z pravé strany zajímavým obstřelem a jeho ránu vyrazil gólman domácích Dostál s velkými obtížemi a s pomocí břevna na rohový kop.

Deset minut před koncem zkusil štěstí střídající Bartošák a jen těsně minul levou tyč Melicharovy svatyně. Za další minuty se Čanturišvilimu povedlo dopravit balón do sítě, ale radost mu překazil asistent rozhodčího signalizující ofsajd. Na druhé straně nebyl záhy Pinc daleko od vyrovnání, jeho střela se jen těsně nevešla mezi tři tyče. A když z dálky nepřekonal Dostála ani Jindráček, zůstaly tři body na Letné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28215255:868
2.Viktoria Plzeň28186456:2260
3.Slovan Liberec281441049:3646
4.FK Jablonec28137845:3846
5.Sparta Praha28128851:3544
6.Baník Ostrava28127940:3243
7.1. FC Slovácko28119834:3142
8.Dynamo České Budějovice281241243:4240
9.FK Mladá Boleslav281161146:4839
10.Bohemians Praha 1905281061233:4036
11.Sigma Olomouc28712934:3633
12.FK Teplice286101224:4628
13.Fastav Zlín28761525:4327
14.MFK Karviná285101321:3625
15.SFC Opava28481614:4520
16.1. FK Příbram28461817:4918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Přidat komentář
Liquid

Zlín mizernej, ale Příbram ještě horší, čekal jsem od nich dneska víc. Rozhodla to zbytečná penalta.

Reagovat
Wambasen

Soudíš podle počtu branek, nebo jak fungují tvoje očekávání? On to by relativně dobrý výkon z obou stran. Znatelně zajímavější než podzimní duel.

Reagovat
Liquid

Příbram 2 střely na branku za celý zápas, hodně slabá produkce, od nich jsem čekal víc, po tom co byli chválený za výkon v Olomouci a proti Slavii se mi taky líbili, Zlín by se taky doma proti poslednímu měl prosadit ze hry

Reagovat
Wambasen

Tak Příbram se neuměla dostat do vápna kvůli docela slušné zlínské obraně a jejich hráči prostě nemají dostatečnou kvalitu. Kdyby hráli proti Teplicím, tak by dali minimálně dva kousky a chválil bys je.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale má pana Boba a proto body

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jste na Boba ještě nevzpominali. Kozel zatím vypadá tragicky a zlepšení neočekávám

Reagovat
bobis21

Vysledkově zatím prakticky stejný, takže moc nedává smysl vzpomínat výsledkově na Pánika.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš splněno, ale v preview jsi o Kozlovi myslím nepsal, nezapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Slušnej fotbal, když u něho člověk dvakrát usne.

Reagovat
STR

Slušnej fotbal, když u něho člověk dvakrát usne.

Reagovat
ratusek

Lepší by bylo si dvakrát zašukat

Reagovat
STR

Šukání je pro děcka

Reagovat
Elliasson

A co je v tom případě pro dospělé?

Reagovat
Losinho

Spánek.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Smrt.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Elliasson

V tom případě dloooouho nechci dospět.

Reagovat
Rarášek

Debile.

Reagovat
Lojd

uz abych dospel!

Reagovat
fabec1222

Honění

Reagovat
smazaný uživatel

TikTok

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

ok boomer

Reagovat
PBLead

Reagovat
icemike

Daně

Reagovat
smazaný uživatel

To jí taky říkám a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta proti Příbrami v přímém souboji o záchranu? Wtf?

Reagovat
Liquid

Královec jí taky nefouknul zapomněl však, že je vyjimečně ve Zlíně video

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Setri munici na baraz

Reagovat
vanGomm

Že by byla Příbram poslední i kdyby bylo jako dříve za vyhru 2 body Tak ona by byla poslední i kdyby bylo za výhru 10 bodů

Reagovat
Nebelung

Za přepokladu, že by to platilo pro všechny, tak ano, byla by poslední i kdyby bylo za výhru 50 bodů.

Reagovat
BaggioRoberto

Nanana nana nana nau Mladá Boleslav, Bolesla Mladá Boleslav.

Reagovat
FCSL

Dneska se to teda prosralo. Ztráta, stopeři vykartovaný, Kuchta zraněnej... Aspon ten bod no. 5 týmů za náma venkovní zápasy, tak snad někteří taky ztratí. Hlavně Sparta by mohla, jinak si pro to 3. místo ještě v klidu dojede.

Dneska se dá pochválit jenom Kuchta, gol a zase zařídil červenou. Maká jak kdyby na něčem jel. Nechápu, co s ním Hoftych dělá. Solidní Baluta, ale některý jeho řešení u vápna jsou komický, kdyby radši vystřelil. Malina se snažil, ale holt nemůže rozhodnout každej zápas. Karafiát zavinil oba goly a 8. karta Geniální výkon. Kacharaba jen o trochu horší. Alibekov, Mara, Beran a Pešek dneska slabota. Hoftych taky nic moc dneska. Zemana tam měl na ten konec nechat, určitě lepší centry jak od Peška. A co sledoval Elvisem teda netušim.

Takže na Příbram venku bez stoperský dvojice a zřejmě i Kuchty. Zajímalo by mě, co je s Hybšem, jestli je fakt zraněnej a nebo skončil kvůli Plzni. Každopádně na Příbram by se on nebo Fukala už dost hodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Kolik si da do konce sezony jeste Tataev vlastencu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

taky jsem chtěl napsat, že mu to tam poslední zápasy padá..

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň byl zajímavý konec jinak celkem nudného zápasu.

Reagovat
mistr129

Tak písknul fakt až hodně po tom, co byl míč za čarou, takže regulérní

Reagovat
hawk

jj, taky jsem si to hned pouštěl

Reagovat
veikko

Těžko říct, nemyslím si. Hráči jasně viděli, že praporek je nahoře. Hlavně ten pomezní kašpar to celé podělal, protože kdyby to nechal být, mohl být gól regulérní nebo by pravděpodobněji obránce Tetteha uhlídal (není to tak těžké).

Reagovat
ACSeRw!n

a prapor snad prerusuje hru nebo co ?

Reagovat
hawk

teď vaříš z vody, koukal jsem se na záznam a všichni přímo zúčastnění hráli až do konce, žádné vypuštění (nepočítám ty na velkém vápně, kde to vypustili obě strany, ale to je jejich problém, protože jasně bylo řečeno, že se akce mají dohrávat a max to VAR dořeší).

Reagovat
veikko

Ten gól regulérní byl, jde mi o to, že šašek na čáře by měl dostat trest. Takové situace má pouštět.

Reagovat
hawk

ano, to je naprostá pravda, zvlášť kdyby to náhodou ofsajd byl, tak to VAR zvrátí. Ale čároví stále jedou starou strategii, když vidím kulový, tak to raději zvednu ať nemám průser.

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na chvíli rozhodit to obránce nebo brankáře mohlo, dívali se směrem k pomeznímu, i když nijak viditelně nezvolnili (na rozdíl od těch, kteří byli mimo hru). Chyba pomezního, gól regulérní - hlavní ten neofsajd písknul až po gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mého to není ani jeho chyba, jenom nehloupost a necit pro hru...

"bod 11.20 pravidel: Signalizace asistenta rozhodčího je určena pouze rozhodčímu a sama o sobě nepřerušuje hru. Teprve rozhodčí s konečnou platností rozhodne, jestli hráč, který je v ofsajdové pozici, se aktivně zapojil do hry, a zda proto přeruší hru. Proto se hráčům důrazně připomíná, aby po signalizaci asistenta rozhodčího

stále pokračovali ve hře až do okamžiku, kdy rozhodčí přeruší hru píšťalkou."

Reagovat
smazaný uživatel

*hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Už se mi to znovu nechce hledat, ale myslím, že Dočkal měl tak metr k dobru a ani ta rychlost nebyla tak velká, aby to proškolený zkušený asistent nezvládl posoudit správně. Se zbytkem souhlasím.

Reagovat
Greny

Pak na co mají ten praporek když stačilo do sluchátka říct asi ofsajd

Reagovat
Kostomlat

Pozůstatek z doby kamenne

Reagovat
kilobyte

Dříve neměli sluchátka, navíc ve fotbale nejsou signalizace přestupků, takže je to i pro diváka, aby věděl proč se přerušuje hra.

Reagovat
Greny

ale to chapu .. ale jakoze mel mu rict ze si mysli ze to je ofsajd a po dohrani akce to az zvednout

Reagovat
Greny

Pokud je to tak no problém... Každopádně je to špatně... On to nemá mávat takže chybu udělal...

Takhle můžou mávat klidně ofsajdy celej zápas a rozhodčí si sám usmyslí kdy si piskne a to je spatne

Reagovat
mistr129
Reagovat
Greny

Ale to nemění nic na tom že rozhodčí chybovali... Takhle to může mávat klidně celej zápas a jednou někdo hrát prestane

Reagovat
veikko

Přesně tak, když to vezmeme do důsledku, tak už je ovlivnění i to, že Dočkala nedobíhali zezadu hráči a měl tak úplný klid na ten centr. Stačilo by tu přihrávku dát o 5 cm jinak a už ta situace mohla vypadat jinak. Gól samozřejmě z ofsajdu nebyl, ale práce pomezního byla hrozná.

Reagovat
Greny

A teda s prominutim... Můžu se zeptat co tam chtěl signalizovat s tou píšťalkou v ústech a rukou zvedlou? To se radoval?

Reagovat
mistr129

Určitě to chtěl písknout, ale došlo mu, že má nechat dohrát akci

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
BaggioRoberto

Čekal na dohrání akce, maji od zavedení varu pokyn nechávat to dohrát. Je to debilní alibistický rozhodování, navíc video jen na některých zápasech. Ale Sparta je v tomhle fakt nevině, takovejhle holubník tady je v čele s Berbrem a nikdo s tim nic nedělá.

Reagovat
Greny

Ale já nemám problém se Spartou... Jasně chyboval pomezní... Kdyby to tak maval celej zápas tak si může hlavní dělat úplně co chce... Asistent to měl nechat dohrát zvednout praporek a neřešilo by se mi bude by to byl gol nebo by to ubránili(nevím jak) to se nedozvíme

Reagovat
veikko

Spartě se to opravdu rozhodně vyčítat nedá. Gól byl jasně regulérní a jediný, kdo z toho udělal spornou situaci, je pomezní. I Proske to vyřešil správně, ale zásah pomezního minimálně vyřadil ze hry dva hráče, co by dotírali na Dočkala. Nicméně gól měl platit, akorát pomezní by si zasloužil trest.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak ale hráči nemaji reagovat na pomezního, ale pouze na hvizd. Za tohle by tě trenér zjebal i v horní dolní.

Reagovat
veikko

Já to vím, ale evidentně to nevěděli oni. Taky je možné, že to vypustili schválně a neběželi by tam ani, kdyby ten praporek nezvednul. No, stejně to nemá cenu řešit v jiné rovině než že pomezní by měl dostat sadu ať příště radši praporek za přítomnosti VARu nezvedá. Gól platit měl.

Reagovat
BaggioRoberto

Když Dočkal dostal přihrávku tak ty hráči na vápně už neměli šanci se tam dostar, to že se zastavili by mělo vliv pouze při nějaké dorážce po zákroku golmana např.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale tak to bylo vždy, rozhodčí neni povinen pískat, kdykoli pomezní zvedne praporek. On má poslední slovo. Ofsajd nebyl, pískáno nebylo, Bohemka celej zápas jenom trapně bránila a teď brečí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Selänne

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
žrout

Reagovat
verv

plus můžou být rádi, že nehráli většinu zápasu v deseti

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Greny

Největší prdel na tom je že ať by rozhodl jakkoli je to zarez...

Každopádně čekám že minimálně v rozboru to slyšet vidět bude a pokud ne tak doloží zaber

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu gólu se tady ještě vyjádří určitě dost lidí, tudíž já jen zmíním, že Hancko je na stoperu naprosto parádní a musíme ho podepsat za každou cenu.

Reagovat
Mates_Matesović

Dozadu skvělej, navíc se nebojí jít dopředu.

Reagovat
Raylan

silnej v soubojích, nebojí se hrát dopředu. Mnohem lepší na stoperu než LB.

Reagovat
7kaka7

+ zřejmě dodržuje kodex, protože kabina ho prý, podle jeho slov, přijala

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KnoxXx

to je ale prekvapenie, ze je na stoperovi skvely, ked je to stoper

Reagovat
Mates_Matesović

Kéž by to bylo takhle jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak k nám původně přišel jako posila na levého beka. ( Kde v prvním zápase zavinil 3 góly. )

Reagovat
KnoxXx

to bola narazka na fakt, ze ho na LB daval nielen trener, ale aj mnohi fanusikovia (Rarasek sa mi vybavi ako prvy) ... ked bude hrat na LB, tazko ukaze, ze je skvely mlady konstruktivny stoper (toboz ked je na hostovani a casu na presvedcenie o svojich kvalitach nema prilis mnoho)

Reagovat
KnoxXx

PS: vsak tam hral este nedavno proti Plzni ...

Reagovat
Raylan

přesně. Pamatuji si, že se tu o tom tehdá docela diskutovalo, a dost lidí ho cpalo na beka.

Reagovat
žrout

Reagovat
lichna.

Však počkej, podepisete ho a on začne metat chybu za chybou.

Reagovat
Pyroman

Trapnej gól po trapným výkonu, ale písknutí je celkem jasně slyšet až ve chvíli, kdy už bylo po akci. Nemluvě o tom, že z obránců Bohemky teda nikdo nevypadal, že by přestal hrát. Asistent to ale samozřejmě zmrvil neskutečně, tohle nemůže mávnout.

Reagovat
willdonor

nikdy jsem neviděl že by hráč přestal hrát když mávne rozhodčí, vždycky se čeká na písknutí (pokud hráč neni blbej tak mu i dojde proč tam ten VAR je = tedy že se nemá spoléhat na pomezního)

Reagovat
Pyroman

Že hráči v očekávání odpískání (faulu, ofsajdu...) přestanou hrát se děje dost běžně. Což je samozřejmě neomlouvá, mají hrát do písknutí, ale jak už tady někdo psal, ten sklon k polevení v koncentraci tam bude vždycky. Bohemka v tomhle případě nemá moc nárok brečet, ještě navíc když ti, kteří mohli gólu zabránit, normálně hráli, ale chyba pomezního to byla velká.

Reagovat
ttopi

Já si říkám, jak je vůbec možné, že si bránící hráč při akci soupeře všimné praporku lajnového. Ten má koukat na balón a protihráče a reagovat až na písknutí. Z hlediska regulérnosti branky zde není co řešit, lajnový bude určitě pokárán.

Reagovat
BaggioRoberto

Dočkal ani Tetteh v ofsajdu nebyli, rozhodčí pískl, až když byl míč v síti, tak proč se ta Bohemka tak nesmyslně čílí?

Reagovat
Greny

A vlastně dodám... Zas Proskeho particka

Reagovat
7kaka7

Jasně regulérní gól, co tam předváděli ty bohemáci syndrom malého klubu v plné kráse.. tzn. myslí si, že proti větším, "zlým" klubům si můžou dovolit všechno a budou v právu, protože jsou přece ta malá, sympatická bohemka

Reagovat
Jan Horáček

Trenér Klusáček teď říkal, že praporek byl nahoře, takže je to prý jasné. Já myslel, že zvednutý praporek neznamená ještě přerušení hry. Ale že by prvoligový trenér neznal pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže měl zvednutou ruku a jasně pískal.Zmrdi zkurvený

Reagovat
Jan Horáček

Teď ale ukazovali, že pískal, až když byl míč v bráně.

Reagovat
Raylan

Reagovat
martin1

Pokud pískl po signalizaci, tak evidentní chyba, pokud nepískl, tak to bylo správně vyřešeno, když je VAR tak není důvod hraniční situace nenechat dohrát. Mně se zdálo, že nepískl a že by hráči Bohemky přestali hrát si teda nemyslím (aspoň teda ti, kteří bylo přímo zapojeni do té akce). Nepříjemná situace pro všechny, ale zřejmě nakonec nejlépe vyřešená.

Reagovat
hawk

Jindřišek to řekl správně a zaslouží uznání, protože jiní by brečeli

Reagovat
Skalda29

Řekl bych, že Proske nechal dohrát tu situaci protože viděl, že se tam něco děje kdyby ten míč nebyl u brány tak by to třeba piskl hned

Reagovat
smazaný uživatel

Rekulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Ještě dodám i kdyby přestali hrát, tak je to chyba hráčů, tohle se učí v žákách hrajte, dokud se nezapíská.

Reagovat
SpartaOvenka

Dodržuji i ve FIFĚ

Reagovat
Kaspar

tam je to taky uz ? ja hral naposled tu predposledni, tuhle novou jeste ne, udelali nejaky aktualiuzace ? tam se vzdy hned prerusila hra

Reagovat
SpartaOvenka

Hraji 19, ale vždycky raději dohraji, než se pískne

Reagovat
willdonor

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Modi6

Gól regulérní. To, že pískal až když byl míč v síti, je snad snadno prokazatelné. Výmluva na zdvižený praporek je blbost. Ten gól padl snad sekundu, dvě, po zdvižení praporku. Na to žádný hráč nemohl zareagovat tím, že přestal hrát a začal hledat v trávě čtyřlístky.

Reagovat
martin1

I kdyby hráč reagoval na praporek, tak je to jeho blbost.

Reagovat
Neodborník

Hlavní problém byl, že Bohemce nevyšla offisdová past a pak už obrana nestíhala. Dočkal by dal ten balon i kdyby rozhodčí nemával. Stoper bránící Tetteha a golman hráli naplno. Pomezní je dement, že tohle vůbec zvedne, ale viděl jsem i goly, které by bez zdviženého praporku nikdy nepadly tam mi to pak přijde mnohem krutější a chápu, že hráči pak nadávaj.

Reagovat
Neon

Všimli jste si, že má Sparta třetí nejlepší útok v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

To u 4. týmu tabulky není tak neobvyklý.

Reagovat
BaggioRoberto

No ale je to útok Kozák, Tetteh. Jednak hraje vždycky jenom jeden od začátku a jsou to kopyťáci. Tetteh x krát v sezoně neproměnil situaci, kdy šel sám na bránu a Kozák zase mnohokrát netrefil odkryrou branku.

Reagovat
wjillm

5., Jabka hrajou v Teplacich.

Reagovat
ondrasch77

Kéž bych to vnímal tvojí optikou....

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Bohemka dnes hrála takový beton, že se ani Kozák s Tettehem nedokázali dostat do offsidu a to je co říct.

Reagovat
willdonor

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vanGomm

V každém kole a vlastně možná i v každém zápase se najde sporná situace.Je zajímavé a ted to myslím všeobecně,že pro někoho je jednou gól neregulérní a podruhé naprosto regulérní.Záleží na tom co se kdy komu hodí,nebo spíše,kdo komu fandí,nebo nefandí.

Reagovat
kilobyte

Nebude to tím že většinou jsou ty sporné situace jiné? Třeba takovýhle offside/neoffside gól/negól jsem viděl asi poprvé.

Reagovat
Rarášek

Benji♥

Reagovat
SpecialOne

Se zase řeší jenom rozhodčí, vše už tu bylo napsáno, já bych jen dodal, že hráče asi nikdo nikdy nenaučí na praporek nereagovat, vidíš, že ho zvedá, máš v nohách 10,12 kilometrů, to se pak z hlediska vůle dohrává blbě, ale je pravděpodobné, že i kdyby hráli, dopadlo by to stejně.

Jinak Kangův pas na Dočkala

Reagovat
kilobyte

Zase máš v noze 10, 12 kilometrů rozhodčí pískne proti tobě a už k němu běžíš sprintem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se koukám na ty výkony Hancka (naprosto skvělé, je to můj v současnosti nejoblíbenější stoper české ligy) a zamyslím se nad souvislostmi, tak proč by vlastně měl chtít být v českém klubu, když má smlouvu v klubu z top ligy? Odešel by z Fiorentiny do Sparty, ale může jít za dva roky ze Sparty dejme tomu do Interu Milán, Manchesteru United apod.? To spíš není úplně reálné...Takže by mohl zase přestoupit do klubu v top lize podobných kvalit jako Fiore...Myslím, že v systému 3-5-2 by měl určitě velkou šanci vzhledem ke konkurenci ve Fiorentině hrát od nové sezóny i základ...Jinak si nemyslím, že by Sparta měla problém tu částku nakonec zaplatit, ale když se na to podívám z pohledu hráče...Přeci jen, Slováci to budou mít na EURO, kde by se zase mohl ukázat, dost těžké a že by Sparta hrála v nejbližší době LM je taky nereálné, ti budou rádi za skupinu EL...

Reagovat
BaggioRoberto

Tak kdyby to bylo jak píšeš, tak neni co řešit, ale ta otázka nezní hrát top ligu nebo českou ligu, ale sedět v top lize nebo hrát českou ligu a řekl bych, že on teď chce především hrát

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je ( a případně bude ) za hvězdu. Navíc bych řekl, že pro něj je momentálně důležité pravidelně hrát a cítit, že má maximální důvěru. Nikde není dáno, že by v top lize hned pravidelně nastupoval. No uvidíme. Vzhledem k tomu, jak tragicky je Sparta poslední roky vedená, tak čekám, že se ani nepokusíme ho získat natrvalo a bude se naivně věřit, že ho nahradí Lischka, což je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fiorentina hraje na tři stopery a má tam Igora (1998), Milenkoviče (1997) a kapitana Pezzelu (1991), Cáceres tam podepsal jen na rok a je mu už 33, pak tam je docela díra. Takže minimálně 4. stoper by tam být mohl a kdyby zabral, tak proč by se tam nemohl dostat i do základu, zrovna třeba ten Milenković by se mohl posunout zase výš...Jsem na to zvědavý, jak to dopadne.

Reagovat
meno

Zase neblbni. Hrál proti Plzni, kde dostali 2 a nebýt přerušení, dostali by i víc a pak proti tragickým Teplicím, Karviné, který se taky zastavila slušně rozjetá záchrana a Bohemce, jenž nemohla nasadit Půlkraba kluka, co má po pauze ve 3 zápasech 2+1 a hrajou to na něj.

Reagovat
Trapný diskutér

"nebýt přerušení, dostali by i víc".. tak tohle je spekulace jako prdel.. plzeň před pauzou hrála celkem kulový (budějky je přehrávali jak malý jarouše), sparta se rozjížděla.. s divákama v zádech by určitě neprohráli, to jsem si jist. vyvrať to!

Reagovat
meno

Plzeň po pauze ještě neztratila body. Kotal tehdy teprve začínal s Áčkem Sparty. Dostali by zhruba tolik, kolik dala Sparta tragickýmu Baníku v poháru.

Reagovat
Trapný diskutér

no, moc si mě nepřesvědčil.. čekal sem rozbor á la pavel karoch..

Reagovat
Losinho

Velkou část sezony ve Spartě seděl nebo hrál mizerně, po pár zápasech těžký říct, jestli by mu Fiorentina dala základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ten podzim se s ním počítalo spíš na LB a tam od něj opravdu není ideální, ale jako stoper je dominantní, rychlý, má dobrou rozehrávku a je ve skvělém věku. Třeba nebylo ještě tolik reprezentativních vzorků, ale v mých očích je určitě nejzajímavější stoper ligy, který má potenciál hrát v top lize.

Reagovat
JeséRodriguez

jen škoda, že není čech

Reagovat
Salfovic

Tak ubránit Teplice, Karvinou a Bohemku = jasný základ v SeriiA

Reagovat
Uwe háže buly

Na Fiorentinu to zatim spíš neni, měl by problém být i první stoper na lavičce.. My žádnou opci uplatňovat nebudem, spíš ho od nich koupíme za míň. Pro něj je důležitý, že tady hraje pravidelně. Taky se tu usazuje s Plíškovou, to taky muže hrát roli.

Každopádně bych ho rád viděl v základu u nás co nejdéle (na stoperu)

Reagovat
Salfovic

Vztah kopačky a tenistky, co celý rok někde lítá, to je hodně perpsektivní

Reagovat
RadekVonCZE

Za mě vykoupit, nemají co ztratit, snad. Přinejhorším bude dlouhodobě skvělým hráčem u nás.

Reagovat
Skalda29

Hlavně Hašek ve studiu se vyznamenal se zvednutým praporkem

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Zdechlina

Naprosto impotentní a směšné opavě jsme darovali bod. Nebudu rozpitvávat Porcalovu minelu, měli jsme až dost šancí na to, abysme to otočili, ale ve finální fázi jsme slušní panicové. No, ze zbývajících 2 zápasů aspoň 4 body. Slovácko!

Reagovat
Banikovec7

Opava šílený výkon, 0 střel za druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zbytecne jsme dlouho neztratili...

Reagovat
smazaný uživatel

Banik dnes prekvapi...

A kdo pujde jako prvni out? Hejkal nebo Latal?

Teplice mizerie neskutecna uz dlouhodobe..neda se na to koukat...nadruhou stranu s porovnanim s olomouci, kde ma Latal mnohem lepsi tym !!

Reagovat
PavlíčeQ

Kratochvíl vítězný gól v nastaveným čase Tohle je definitivní tečka pro Hejkala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Druhý poločas už víceméně pohoda, kromě toho gólu neměla Sigma nic. A Smola mě fakt už hrozně nebaví, dnes se ukázalo, že Šašinka je úplně jinde, takže ikdyž bude mít někdy špatné období, tak je třeba ho podržet a nepřestat stavět.

Reagovat
lichna.

Reagovat
bobis21

Po prvním poločase jsme vedli se štěstím, ale ve druhém už jsme je do šancí nepouštěli. Ideální výkon to nebyl, ale snad aspoň spadne ta nervozita která po předchozích výsledcích byla.

Škoda že si nezahrál Buchta, do závěru kdy jsme hráli hlavně na brejky by se hodil dokonale (víc než Smola ..)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tomu rozumíš víc než Kozel

Reagovat
bobis21

Nic takového neříkám, to jen ty jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, ty seš opravdu inteligent. Hele, základku si dodělal?

Reagovat
bobis21

No já jo, ale u tebe mám pochybnosti. Čtení bylo na základce docela na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nemá snad pravdu?

Reagovat
veikko

Souhlasím s tebou, ale já jsem za Smolu ještě celkem rád. Momentálně je to pořád lepší volba než Bary, který je těžce z formy a těžko říct, jestli se do ní ještě dostane. Jinak bych tam Buchtu taky samozřejmě viděl radši.

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak ale opět katastrofa a nebýt Vlasty, tak odjíždíme s trojkou. Nehrajeme poslední zápasy fakt nic.

Vzhledem k tomu, že po sezóně končí plukovníkovi smlouva, tak neprodlužovat a podepsat Haška.

Reagovat
Salfovic

To si tedy pomůžete

Reagovat
PavlíčeQ

Co jsem ho sledoval zpovzdálí, tak v bohemce odváděl dobrou práci.

Reagovat
ratusek

s Haškem fakt do světa díru neuděláte.

Reagovat
PavlíčeQ

To ani s plukovníkem, se slušným kádrem se v tom celý jaro plácá a výkonnost je spíš sestupná. Vedle Haška mě napadá ještě Holoubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho usuzujes, že je Holoubek dobrý trenér?

Reagovat
PavlíčeQ

Nikde jsem nenapsal, že je dobrý Nicméně s náma už v minulosti byl spojován, proto mě napadl.

Reagovat
Imos

z čeho usuzuješ že není?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tedy myslím, že Rada odvádí v Jablonci velmi dobrou práci

Reagovat
PavlíčeQ

Protože jsi pravděpodobně neviděl ani jeden náš zápas na jaře Je to zmar s hrou na úrovni Opavy.

Reagovat
veikko

No popravdě mi se ten kádr Jablonce zase tolik nelíbí. Na třetí místo mi nepřijde ani náhodou.

Reagovat
meno

Nadprůměrnej gólman, skvělý kraje obrany i docela solidní stopeři, osobnost na šestce, vytáhlej Ďolík, co skvěle podporuje Matouška ála Koller, Bary. Velmi dobří hráči na kraje zálohy... Jenom pořádná 8 jim chybí

Reagovat
veikko

Jenže Matoušek je hrozně z formy, Doležal po zranění a v kombinaci s tím chybějícím kreativním záložníkem mají logicky problémy. Navíc je zraněný Jovović a Pleštil se ještě potřebuje vyhrát, i když v něm potenciál je. Ten kádr jinak není špatný, v plné síle patří určitě mezi to nejlepší v naší lize.

Reagovat
meno

Jestli chceš mladýho, progresivního trenéra ála Trpiš, Horejš, tak bude volnej Aleš Křeček z Ústí

Reagovat
PavlíčeQ

Toho upřímně vůbec neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Haška

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne tri body Ted to jen potvrdil i ve stredu a dal trpelive pracovat na odstranovani chyb, porad je jich tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlašim

Reagovat
Kepy_FCB

Laštůvka podržel o tom žádná ale ten přímák měl v pohodě mít.

Reagovat
smetos

Tri body Banik udelal to je hlavni. Obrana na tri stopery ale horela, Holzer s Potocnym nejhorsi na hristi. Podelovat musime Lastuvkovi, kterej v klicovych chvilich podrzel. Baros uz neda ani tech 15 minut. Dekuji za vse legendo, ale jeho pislat na hriste je uz jen o nahode jestli mu neco vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

nmáte někdo stream na sks plzeň ??

Reagovat
smazaný uživatel

tak už mám...

Reagovat
Liquid

ta Olomouc je tak špatná, že mi přijde až neuvěřitelný, že má méně proher než 3.Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Látal majster remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tech vyher kolik ma zase

Reagovat
Stamby

K O2 TV se pokouší přihlásit příliš mnoho uživatelů. Zkuste to prosím za 5 minut.

Svou službu po mě chce zaplatit přílis mnoho poskytovatelů. Zkuste prosím zaslat fakturu až budete spolehlivě fungovat.

Reagovat
bobis21

Naštěstí se většinou dívám jen na fortuně kde to funguje celkem bez problémů. Skvěle se vždy pobavím jak u každého zápasu čtu jen že O2 nejede Vysílali fotbal, ale pak se jim na to dívali lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by napadlo, že se na souboj mezi dvěma nejlepšíma týmama, když navíc ještě nesmí lidi na stadion, bude dívat hodně lidí? O2 viditelně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

je to pičovina. Zlaté streamy. Stejně to mám i s hrama na počítač. Nemám problém si hru koupit, ale abych u každého spuštění musel být připojený k internetu, aktualizovali se pořád kde co a komplikovalo to hraní her.. nasrat..

Reagovat
Remt

C*raci, stalo se mi to samý. Posledních 15 minut kde se rozhoduje zápas jsem neviděl, fakt bomba

Reagovat
Alan_Shearer

No, cekal jsem od Plzne vic ...

Reagovat
Salfovic

Kdo ne.

Reagovat
Greny

Škoda že Bořil nedostal aspoň cervenou

Reagovat
dinss

Přesně tohle udělal Procházka v zápase se Spartou na Matějovskýho. Proč se dnes taktéž neukázala červená karta je k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš proč se tehdy ukázala.

Reagovat
dinss

Nesportovní chování?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
martin1

Reagovat
OTASi

právě že ani tohle neudělal.. tehdy tam přiběhl a vrazil do něj jen hrudí, matějovskej se samozřejmě hned skácel na zem..a dostal redku hned no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Chorý je hovado a nikdo normální se nemůže divit reakci Bořila

Reagovat
C-M@ster

Kde jsou teď ti Slavisti, co obhajovali tu Kadlecovu?

Reagovat
Salfovic

To bylo prakticky to samé.

Reagovat
C-M@ster

No právě.

Já bych nedal ani jednu, ale když jsem tu napsal, že Kadlec měla být žlutá, všici se na mě vrhli, že jasná redka.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Kadlec, ani Bořil a ani ten Procházka.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jasná redka a bylo to úplně odlišné od toho zákroku borila

Reagovat
C-M@ster

Bylo, Bořil šel do něj rukama, Kadlec tělem.

Reagovat
smazaný uživatel

a intenzita nehraje zadnou roli co? radsi vydej dalsi video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Nevím, no. Jednou výjde, ale nevím kdy.

Reagovat
mistr129

Kadlec, Procházka i Bořil naprosto odlišný situace. Klidně ať se nastaví precedens, že se za všechno bude vyhazovat, nemám s tím problémem. Každopádně kdo fotbal hraje, tak jako Bořil s Chorým se někdo s někým pošťouchne každý zápas a vždy to končí max žlutou, když ale někoho narempluješ v plný síle jako Kadlec, tak to je červená. Procházka něco mezi, spíš bych dal taky žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Chorýmu ji odpustí a vymyslí si ji pro Bořila? Už tak otočil.

Reagovat
Losinho

Spíš Chorý.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda, ztracený body, už to mohlo bejt jasný. Ale budu se opakovat, ta finální fáze je strašidelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ono už to jistý prakticky je.

Reagovat
Salfovic

Gula, specialista na remízy na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohl být souboj o titul zajímavější.

Reagovat
Salfovic

Střely na branku 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto se na to dobře koukalo

Reagovat
OTASi

Reagovat
meno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Do příští sezony potřebujeme koupit k Božovi dalšího kvalitního útočníka a jedno či dvě křídla. Kopic je strašidelný...

Reagovat
wjillm

Ztrata motivace?

Reagovat
smazaný uživatel

Málo kokeše

Reagovat
OTASi

a vysvětlit Božovi ať zůstane na hrotu a nesere se pořád na křídla

Reagovat
Kaspar

rikali dneska, ze je mu 30, bych u nej rekl tak 27, docela to leti

Reagovat
havrys99

Ba Loua to rozhýbe

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, jednou slyším, že budete mít příští rok přetlak na křídlech (Alvir, Kayamba, BaLoua, Kovařík, Ekpai, + u tech Gulovych posil ze Slovenska nevim, co hrajou) a podruhé zas, že potřebujete další 2 koupit. Tak jak tedy?

Reagovat
Greny

Stoper a stredak

Reagovat
smazaný uživatel

Střeďáku máte taky hodně, ne?

Reagovat
Greny

Tak ta trojice co hrála dnes.. přijde Kačer a je tam Hořava, Diaz(hostování že Žiliny - nevím zda ho taky nepodepisi) Herc (hostování) a to je vše ...na hostování Janosek, Hlavatý, Šulc

Reagovat
Salfovic

A to je jako málo

Reagovat
Greny

Tak preedpokladam že posledního dva budou dál hostovat, Herc půjde po dum dal, Diaz těžko říci a Horava tam těžko říci zda zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Herc, ten se teda vůbec nepovedl

Reagovat
dinss

Kaymba, Kovařík a nejspíš Ba Loua + tedy Kopic jestli neodejde. Ekpai velká neznámá a to je vše.

Reagovat
Remt

Kopic by měl odejít?

Reagovat
dinss

Neměl ale hraje hovno a do Gulovo stylu se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme měli vyhrát. Snad nás to pak nebude mrzet. Plzeň toho měla míň jak doma Boleslav.

Ti trenéři se snad dohodli, že do základních 11 nebudou dlouhou dobu šahat

A Stanciu by neměl kopat standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zoufalá.

Koncovka Slavie zoufalá.

Titul na 95 % doma.

Chorýho utratit, on je neskutečnej tragéd a zákeřnej zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bořil červená.

Reagovat
meno

Za co? Že šel bránit náctiletýho kluka, kterýho se snažil Chorý zmrzačit?

Reagovat
smazaný uživatel

No však tam byla obrovská chyba že ten potrat nedostal rovnou červenou a taky je super že tam do něj šel. Ale podle pravidel je to červená. Bohužel.

Reagovat
Remt

Ten Chorý co jsem viděl pár zápasů Plzně.. to je fakt p*ča všech p*č To snad musí uznat i fandové onoho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu trenéry a spoluhráče... Takovýho ubožáka musí vyřadit z kabiny.

Reagovat
Salfovic

Si to představuješ jak Mirek Dušín.

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže jsem zažil v kabině podobnýho kreténa, byť v kabině v 1. lize v hokeji, a vyhnali jsme ho v semifinále play-off a uhrála se extraliga... Vždy to jde.

Reagovat
Frank Lampard 8

Chodí tam kvůli tomu. Rozkouskuje hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chory je zakerny bezmozek stejne jako treba Janecka z Karvine, ti by meli byt automaticky vylucovani jen co vejdou na hriste bo za chvili nekoho poslou na vozik. Kazdopadne Boril jasna cervena, sem zvedav zda nam k tomu nefnukajici slavista Strasak udela stejne detailni analyzu jako pred zapasem.

Reagovat
Salfovic

Mohl bych poprosit o svodku těch jeho breků.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze se nepovedlo vyhrat, ale porad to je dobre rozehrany

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka lepší.

Každopádně nevím jestli nebylo lepší nechat Slávku hrát a čekat na protiutoky. Trpis to poskládal ciste z atletů, takže kombinace by jim nevycházela a my protiútoky umíme. No uvidíme jak to bude vypadat příště.

Reagovat
Greny

Tak Gula hrát nebude ...on tomu svymu dost věří , počkej až si to sedne...

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby Viktorka hrála odzadu, tak by to Stanciu se Ševčíkem ve středu roztrhali a Provod s Coufalem by tam náběhy pořádně zatápěli. Jediné, čemu by zatažená obrana pomohla, že by Tecl neunavoval stopery svými náběhy a oni by - vzhledem k jeho nemohoucnosti v zakončení - ušetřili dost sil.

Reagovat
Greny

Každopádně jsem zvedavej kam se může až Plzeň posunout... Gula ještě neodehrál ani pulsezonu a ten posun tam je hodně viditelnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam teda nebylo vidět nic

Reagovat
Blasphemer

Škoda. Čekal jsem od nás fakt víc. První půle naprosto otřesná. Jediný štěstí, že Tecl a Masopust nejsou fotbalisti, ale lopaty, co umí akorát běhat.

Druhá půle lepší, pár šancí jsme nakonec si nakonec vytvořili i my. Tak příště v Edenu lépe.

Reagovat
meno

Ty vole, sám jsi lopata. Že nejsou sto zakončit neznamená, že nemají obrovskej podíl na hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement, že na něj reaguješ.

Reagovat
Blasphemer

Tady se baví dva vysokoškolsky vzdělaní gentlemani. Takže se raději nezapojuj, košťátko. Lůza nebyla do této debaty přizvána.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vystudoval možná tam u vás ty joudo. Takový hovno u cesty, to jsi ty.

Reagovat
Blasphemer

Ukaž diplom nebo sundej boty.

Reagovat
smazaný uživatel

Diplom mám jen za účast. Ne hele, včera tam byly emoce. Omlouvám se, za to může Chorý, že se pak chovám jako chorý.

Pro mě jste včera byli favoriti a ještě není hotovo. A fotbal to byl super.

Reagovat
Blasphemer

V klidu, dyť je to jenom prdel. Chorý mě taky nasral dost. Nejdřív tím, jak tou debilní zasekávačkou zkurvil brejk, když měl volné hráče kolem sebe. A pak se ještě skoro nechal vylejt. Kdybysme vedli, tak mu to ještě odpustím, že alespoň nějak natáhl čas a rozhodil soupeře, ale za včerejšího stavu to bylo úplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu proč tam šel... Měli jste hrát na výhru a slovenský Pep tam dá českýho dementa. A pak ještě vynadá Kopicovi... Bych si raději stáhl Matějku a nechal ho ohrát místo Chorýho.

Reagovat
Blasphemer

Mě připomněl Bakoše včera. Ten už taky na hřiště nechodil hrát míč, ale rozdávat lokty.

Na Matějku jsem zvědavý. Ve svým věku je třeba daleko dál než byl Krmelec. Pak máme ještě toho Pince, co si ho Horváth vzal do Příbrami a posílá ho do hry z lavičky. I když to je takovej kolohnát taky, no. A i toho Kepla z Béčka docela chválí.

Každopádně asi máme z čeho vybírat. Někdo tady psal, že by koupil útočníka. Já když vidím, co máme k dispozici, tak bych určitě nekupoval nikoho. Máme tady tři docela nadějné kluky, ze kterých by mohlo něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Bakoš byl frajer a měl charisma a přirozený respekt. Líbilo se mi, že šel na hřiště a nechal tam všechno a z toho byly ty žlutý.

Pravý bek, stoper a brankář a 10 let mě zase budete vytáčet. Ne, v pohárech .

Ale Matějka fakt hraje dobře, nechápu že ho v zimě Ústí nekoupilo (měli opci za 600.000,- Kč a majitel to nechtěl dát ).

Reagovat
Blasphemer

Na stopera máme Kašu. Na pravýho beka Havla. Tam si myslím, že není potřeba nic vymejšlet. Ale brankáře by to chtělo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase proč by Hruška nemohl být jednička ještě tři roky? Ty zkušenosti dokáže prodat fantasticky.

Když bude Havel vpravo, kdo bude vlevo po Limbovi?

Reagovat
Blasphemer

Od nové sezóny Hybš, plus tam zahraje i Kovařík, i když to je takový nouzový řešení spíš.

Hruška snad ještě vydrží. Sice má občas nějaký kiks, ale když má den, tak pochytá vše. A nohama umí výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě napsat Kovaříka a myslím, že i Kopic by to dal.

Ale jak čtu idnes apod., tak Gula dostává naloženo...

...sakra, to těm lidem nedochází, že Trpiš má zkušenosti z LM a EL a Gula je v tom pozadu? Místo toho, aby si lidi vážili takovýho trenéra v lize a projevili respekt... Smutná ukázka naší společnosti.

A stačí si vzpomenout loňský zápas v Edenu, kdy mohl Kovařík dát cca v 80. minutě na 0:1 a vše by bylo úplně jinak... Ta pokora od slaviafans mi tak chybí.

Reagovat
Blasphemer

Já myslím, že nikoho z normálních plzeňských fans ani nenapadne Gulovi nakládat. To, co udělal s tím týmem za tak krátkou dobu, je obdivuhodný.

Včera to holt nevyšlo, ten presink Slavie byl od začátku masivní a naše to evidentně zaskočilo, že nebyli schopní na to reagovat. Stane se, tahle sezóna je stejně už rozhodnutá, ještě se máme jeden zápas na to, se v Edenu ukázat lépe, alespoň herně.

Jo, toho Kovaříka do smrti nezapomenu. Stejně jak Wágnera tenkrát před lety v Liberci. Momenty, co nás připravily o tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagy... To já taky nezapomenu. Taková škoda. Ten titul jste si tak zasloužili...

Tenhle zápas byl pro Gulu veliká zkušenost a to je potřeba. Tohle z něj udělá vítěze (v pohárech, ne v lize ).

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Další koště se projevilo.

Reagovat
OTASi

mě je váš spor u zadku, jen mě ten příspěvek prostě pobavil no offence

Reagovat
meno

Nebuď na něj tak krutej A ty nebabisch, tak upusť páru

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

A co z toho? Ten zápas v podstatě zadrbali stejně jako ty zápasy v LM.

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby nebyli lopaty, tak nehrajou dvojtečka: ligu

Reagovat
Blasphemer

To je samozřejmě taky pravda.

Reagovat
meno

Vsadím malíček na levý noze, že hrát Hovorka, tak postoupíme ze skupiny LM a s přehledem Ne, teď trochu vážně. Jsou to hrozní paliči, ale zase je krásně vidět, jak úžasně kompaktní ten tým je a až se sehrají a naberou dost sebedůvěry, tak přijdou i góly.

Reagovat
Blasphemer

No, on i takovej Zmrhal mi přišel, že měl podobnou pracovitost a fyzičku, ale na rozdíl od Masopusta tyhle klíčový momenty neposral, nebo alespoň ne tak často. Možná i ten by ve finále nějaký rozdíl v té skupině udělal.

Co se týče Tecla, tak toho mám dostatečně nasledovaného z Plzně. A nechápu, jak může být ve Slavii. Jo, presink super, ale nemá k tomu absolutně žádnou nadstavbu.

Reagovat
smazaný uživatel

No Zmrhal...vždyť na něj polovinu blbů v Edenu křičela Zmrdal... Lidi si neuvědomují, že je to česká liga a když někdo bude mít komplexně super dovednosti, že v ní vydrží půl roku a půjde pryč.

Reagovat
Blasphemer

Tak jasně že to nebyl Ronaldo, ale oproti Masopustovi byl furt alespoň o level výš. Alespoň podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je fakt, že uměl dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zpětně podíváš, kolik dal Zmrhal důležitých gólů, budeš až překvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě došlo u toho komentu.

Reagovat
smazaný uživatel

"nemá žádnou nadstavbu" Včera jenom v prvním poločase připravil pro spoluhráče tak pět šancí.

Reagovat
meno

Je pracovitej, rychlej, má skvělou fyzičku a krytí míče úplně neuvěřitelný. Včera navíc tvořil šance, jenže dojíždíme na impotenci v zakončení.

Masopust je to samý v bleděmodrým, ale na kraji. Blbý je, že teď nemá formu a úplně nevím, kdo by ho nahradil...

Mno a Zmrhal uměl rozhodovat ty důležitý zápasy, ale byl mnohem, mnohem nekonzistnější než Maso.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se nedali spis na atletiku? Ve fotbale je potreba vic nez jen behat. Obcas i ten gol dat neni na skodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni občas na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Kdyby už nic jinýho, tak v atletice tolik nevyděláš..

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jem říkal, Plzni oevzdala Bolka zápas a udělali se z nich mistří světa, z Buchy druhej Rosa a dnes se pravda ukázala.Bublina splaskla.Jak proti Plzni někdo hraje a rozhodčí píská rovinu, tak to tak nejde.Slavia byla jasně lepší, bohužel to Trpiš totálně prokaučoval, po poločasu 0:0 měly změny přijít mnohem dříve.

Reagovat
Blasphemer

Sheldon05.06.2020 11:32#

Slavia je úplně jinde, než Plzeň a v pohodě jim dá trojku.Protože ti staříci z Plzně celých 90. minut nevydrží a nebudou vůbec stíhat.

Jak jsi říkal, no. Nakonec ses sekl jen o tři góly.

Reagovat
mistr129

Kdyby napsal 3:0, tak se trefil aspoň z půlky, ale tam se tomu alibisticky vyhýbal

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o skóre, ale o průběh zápasu,Novináři udělali z Plísně galaktocos a jsou to naprostý nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Nejsi rozdvojená osobnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen si z toho debila dělám prdel.

Reagovat
Rolf

Česká bramboračka se vším,co k ní patří.Bez střely na branku.Hruška prý zachránil Plzeň,

tvrdil ten "odborník".Vždyť na něj nevystřelili.Žádná chytrá akce.Bořil a Chorý neměli dohrát,

ale Fráňa z Rakovníka jako vždy nezklamal.Jak mu nařídil Stbáček,tak pískal.Kam až ten

český fotbal dokorumpujou,to ví jen oni,ale těžko se bude vzpamatovávat!!!

Reagovat
C-M@ster

Však Hřuška včas vyběhl a mezi nohama zastavil to akci zprava v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Marná snaha tomuhle něco vysvětlovat.

Reagovat
Coutinho10

Kadlec a Krmencik....to bude dil Tiki-Taky

Reagovat
smazaný uživatel

By tam museli trefit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis to ještě nehodil? Že ty nevíš jak na to, koště?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být neskutečně hustý týpek

Reagovat
C-M@ster

Já mám Krmenčíka rád.

Až Limba jednou skončí v Plzni, těším se na něj v Tiki-Taka taky.

Reagovat
Coutinho10

mně teda sympatickej moc není a to neříkám jenom proto, že hrál v Plzni

Reagovat
Mirek na tenisu

éééééé, hmhmhm, bébébé....dají dohromady aspoń dvě věty?

Reagovat
Blasphemer

šachoví velmistři

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, co tam budou vyprávět

Reagovat
PP

eště Brabec a Karoch k nim a bylo by vymalované.. Mohli by být superhrdinové Tupá čtyřka..

Reagovat
Coutinho10

Brabec je naštěstí v Bohemce, takže do tv už moc neleze a Karocha už vypínám

Reagovat
jackinho10

Jeste 4 vyhry a 1 remiza a je to

Reagovat
C-M@ster

Když ten fotbal stál zahovno, tak aspoň toto...

https://twitter.com/jietienming/status/1269658803810832385

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Ten by mohl vést demoblok do voleb

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Nemohl demoblok se na tom neshodne .... ODS, Top09, Starosti a případně KDU to prostě nemůže fungovat

Reagovat
mistr129

Fungovat to musí, jestli chtějí porazit vládní trio a Piráty, tak se musí vykašlat na marginální odlišnosti a osobní spory a tihle čtyři s Trikolórou a Svobodnýma jít dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

s trikolorou (a svobodným, kteří mají tak 0.5 %)

Reagovat
bobis21

Jestli půjdou i s trikolórou a svobodnými tak se nedostanou ani do sněmovny. Klausovci to nebudou volit kvůli zbytku a ostaní kvůli klausovi.

Reagovat
mistr129

Protože jsou tu lidi zvyklí hledat si toho nejideálnějšího, s kým souhlasí do puntíku a výsledkem je Babiš. V každé straně ale běžně najdeš někoho, koho nemáš rád a stejně jako byl mým favoritem ve druhé kole proti Zemanovi Drahoš (ačkoliv jsem proti němu měl tisíce výhrad), tak bych holt nějak přežil hodit to Klausovi, Pekarový, Jurečkovi nebo dalším, které rád nemám.

Reagovat
mistr129

A když už se nepovede udělat jednu stranu, tak alespoň dvě snad jsou v silách lidí - TOP+STAN, pak ODS se všema malýma stranama napravo a lidovci ať se mezi ně třeba rozdělí.

Reagovat
andrew96

ODS s Trikolórou určitě ne. Není to tak dávno od rozkmotření, navíc si myslím, že u ODS (a vlastně i u VKml, u toho snad ještě víc) se drží mentalita odporu, která spojení zabraňuje (stačí si vzpomenout na nenávist ODS a US-DEU). To ostatně platí i pro Svobodné, o které navíc kvůli jejich marginalitě asi ani nikdo neusiluje.

Reagovat
frankiefcb

jako, ež by šlo KDU s Trikolorou a Svobodnými. Ty vole nestraš. Já jako volič KDU už mám problém jim dát hlas kdyby šli s Topkou anebo ODS a ty vyvalíš tyto šílenosti.

Reagovat
andrew96

Koalice s ODS se asi bát nemusíš. Pod Výborným se spojení mohlo odehrát, avšak pod Jurečkou je to krajně nepravděpodobné.

Reagovat
Generalní Gladiator

Topka a trikolóra jsou ve spoustě věcí absolutnímy odpůrci,Klaus se vůči nim vymezuje mnohem víc než vůči Babišovi.

Reagovat
Trand

TOPka a Trikolóra a Svobodní společně, to bude geniální

Reagovat
PP

Pokud dostanou Starostové tak 30%, tak by to i šlo.. Neee, bez šance. Potřebují většinu, tedy Piráty.. a s nima se neshodne prostě nikdo a oni si furt pojedou na tom svém písečku, přitom v tom průseru už teď díky Babišovi jsme, ještě další vládní období? To aby už v Blaníku začali sedlat.

Reagovat
Greny

Ale já ty Piráty chápu... Oni si můžou jet furt to svoje, nikdo je nemá za co kritizovat dostanou kolem 12-18 % a ty další volby budou mít šanci už vyhrat

Reagovat
PP

v komunálu proč ne, ale v celostátním, s tím, co je v sázce to prostě neberu no.

Reagovat
Salfovic

Tak celou dobu vystupovali jako kompaktní opozice. Takže pokud chtejí Bureše skutečně porazit, a ne jen o tom žvanit, tak jim, při tom zkurveném volebním systému, nezbývá nic jiného, než jít do voleb společně, včetně pirátů.

Reagovat
Greny

Jestli půjdou společně volím Piráty... Měvasi KDU a pokud by tam byli taky tak mají smůlu no

Reagovat
Greny

Mě vadí

Reagovat
mistr129

KDU nebo Jurečka?

Reagovat
Greny

Obojí.. oni jsou přesne ti od kterých prostě nevím co čekat... dokážu si i představit že by byli ochotni jít do koalice i s ANO

Reagovat
mistr129

O důvod víc, proč je dostat na svou stranu už před volbama

Reagovat
Kostomlat

taky myslím. Ta čtyřka by do toho měla jít společně. Chce to odhodit malichernosti a řešit podstatnou věc, a to je porazit Babiše ve volbách. Samostatně to žádná strana v ČR nedokáže.

Reagovat
PP

já určitě STAN.. Mají za sebou desetiletí v komunálu a aspoň vědí, jak to funguje. Tady tito zkurvenci by jen dotovali a čerpali. Fakt jak komunisti za chvilku..

Reagovat
smazaný uživatel

STAN neboli "starostove a nezavisli" je jeden z nejvetsich volebnich podvodu v historii CR.

Reagovat
bobis21

Dlouhodobě nejsympatičtější subjekt.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky podvod?

Reagovat
PP

no jasně, Soroš je za nima..

Reagovat
bobis21

Naopak, jeden subjekt by většinu spíše nezískal. Ideál by asi by ODS sama, Piráti sami a Top, STAN a bohužel KDU spolu. Aby jeden spojený subjekt dostal nad 50%, to by byl zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

spojit ty tri strany do jednoho a doufat, ze dosahnou na 15 % by byl risk hranicici se silenstvim. zakladat zase novou stranu specialne pro volby je takove, ze by to imo vedlo k ubytku volicu jeste vic..

ja uz snad spis verim te koalici pirati+stan, nez necemu s lidovcema

Reagovat
bobis21

Tak z parlamentních stran jsou Piráti a STAN podle mě nejvolitelnější, ale nevím jestli mají Piráti nějaký důvod k takovému spojení. Taky nemám rád KDU, realita je ale taková že programově jsou ty 3 strany hrozně podobné, takže dlouhodobě se nemůže stát nic jiného, než zánik dvou z nich, nebo spolupráce. Těch 15% se dá obejít třeba tak, že založíš subjekt s chytlavým názvem a členové těch 3 stran budou kandidovat pod tím subjektem (jako členové vlastní strany) - chce to ale chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na zacatku roku byly nejake zpravy, ze se ty dve strany sblizuji, tusim, ze nekde maji i spolecnou kandidatku do krajskych voleb. pro me by to bylo urcite volitelnejsi uskupeni nez s kdu a i nez s top (protoze tady bych se proste bal, ze ty hlasy proapdnou). ale tezko rict, jestli to tak vidi i volici piratu..

to s tim jednim subjektem jsem naznacoval vys, ale moc tomu vubec neverim. zaprve se snad ropzadli i koalice stan top jen na krajske urovni. zadruhe to nejuzsi vedeni stan krome gazdika ma imo dost odlisne ideje nez kdu. zatreti neverim, ze by zvladli uspesne marketingove prodat uskupeni s chytlavym nazvem, tak aby lidi opravdu zaujalo, okamzite by se objevili hlasy o antibabis, ze nemaji zadny jiny program ablablabla..

Reagovat
Generalní Gladiator

Jejich společný vládnutí by znamenalo tolik půtek,že by to zase Babiše vyneslo do křesla. Jaká je taktika pirátů? Porazit Babiše, nechat znemožnit demoblok a pak to urvat sami? Jsou mladý,počkají si.

Reagovat
bobis21

Je naivní myslet si že Babiš zůstane v politice v opozici. Ve chvíli kdy nebude vládnou je z politiky pryč. Práce v opozici mu nic nepřinese.

A nevím kde bereš že tohle je taktika pirátů? Vždyť běžně s ostatními stranami spolupracují (snad kromě KSČM a SPD - což je jedině dobře).

Reagovat
Generalní Gladiator

No právě,Babiš končí, ten zbytek se klasicky rozhádá,dojede na kurupci a pak můžou piráti jako jediný čistí shrábnout všechno...Kde to beru?No do sněm.voleb s nima v bloku nepůjdou a budou stát ve vládě o cca 3fleky?

Reagovat
bobis21

Podle preferencí není důvod aby s někým chodili. Naopak klidně můžou mít po volbách docela klíčové slovo ve složení vlády. Nevidím důvod proč by nemohli být v příští vládě jako významný člen. I kdyby se spojili třeba STAN+TOP+KDU tak stejně bude vlastně úspěchem když budou mít výsledek na úrovni těch +- 15% co se dá čekat i u Pirátů a ODS.

Reagovat
Generalní Gladiator

Slyšel jsem jejich šéfa,jak byl dost rezervovanej vůči topce a ODS ve společném volebním seskupen(jasně,bez Kalouska by to bylo jednoduší). Oni samostatně dává největší smysl pro ně,ale kdyby si 4roky počkali,mohli by být dominantní silou na roztříštěné politické mapě.

Reagovat
bobis21

No zrovna s tím Kalouskem neřekli nic jiného co už řekl sám Kalousek - že případného spojení opozice by se nemusel účastnit. A opět - je něco jiného nejít spolu do voleb jako jeden subjekt a nespolupracovat po volbách. Asi by bylo lepší nebýt úplně všichni spojení do jednoho, protože by tam pak mohli lidi řict "libí se mi 6 ze 7, ale kvůli tomu 1 který se spojil je volit nebudu). Zase bych z toho nedělal až takového kočkopsa. A co se týče spojení s ODS, tak se mi zdá že ta agresivita je spíše od ODS k Pirátům (hlavně v Praze).

Reagovat
Generalní Gladiator

Spojení tolika stran ve vládě by přinášelo tolik problémů(je to logické,nevyčítám), že by mohli začít kalkulovat coby kdyby...je to jen má domněnka podložená pouze pocitem z pirátů, důkazy ti žádné nepředložím.

Reagovat
bobis21

Nevím, třeba v Praze do koalice šli docela hned a taky tam je hrozně moc subjektů.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale post primátora,že?S bartošem jako premiérem by to taky vzali. Ale jo,třeba jim přidávám zbytečně moc politického kalkulu nebo strategie..

Reagovat
Kostomlat

podle mě by ODS+STAN+TOP + KDU a možná i Piráti měli kandidovat společně.

Reagovat
andrew96

Jen aby to Pirátům vydrželo. Strany podobného ražení a s voličskou základnou městských liberálů nikdy nevydržely v ČR příliš dlouho.

Reagovat
spider_8

Hlavně když teď KDU vede Jurečka, který je v podstatě na té babišovsko-zemanovské straně

Reagovat
icemike

KDU půjde s každym, kdo jim zaručí teplé místo

Reagovat
Kostomlat

to si nemyslím. Proč by se proti Babišovi jinak vymezoval? A Zeman ho už asi 4 roky nezve 28.10. na Hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Greny

pěkně... Stejně jak nedávno pozval Soukup do Arény tři moderátory (Šídlo, Staněk a Xaver) a ti ho tam rozsekali taky slusne

Reagovat
Kocour Klapuška

No hlavně bylo skvělý, jak to Šídlo se Staňkem pojali

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
spider_8

Tohle bylo fakt skvělý

Ještě proti tomu králi alibistů Vondráčkovi to krásně vyniklo.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
bobis21

Vondráček nejdřív vypadá že se rozbrečí a pak z něj vypadne tohle? To je nejlepší reakce kterou je schopen vyplodit? Je fakt vidět že už Babiš nemá kde brát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No já ani nevím, jestli kdy měl odněkud brát. Ti schopní ze začátku "hnutí" už odešli a co zbylo?

Přeběhlík Faltýnek (ten je politicky schopnej až moc), superministr Havlíček, věrní pohůnci Schillerová a Brabec a pak stádo kariéristických kvočen (Jermanová, Dostálová, Malá, Kořanová, Vildumetzová, ...).

Babišovi to samozřejmě může bejt u zádele, když má standardních 30%, jemu stačí, když budou loajální.

Reagovat
bobis21

To je právě moje pointa. Ze začátku tam možná byl i někdo se schopnostmi, dnes už je to jen banda servilních podržtašků kteří budou loajální Babisovi dokud to bude znamenat teplé místečko. Jinou kvalifikaci pro svou funkci nemají a Babiš je přesně s tímto spokojen.

Reagovat
kilobyte

Otázka je jestli chce brát někde jinde? Takhle vypadá mezi těmi kokoty nejschopnější a preference jim to neubírá.

Reagovat
meno

Obsah na 1 s hvězdičkou, ale ta forma? ODS by mohla zaplatit svým lidem nějaký kurzy vystupování a rétoriky. Obecně je tohle problém u českých politiků. Nejlepší rétor je u nás Kalousek a Jandák, což je dvojka, ze který mi praská falus...

Reagovat
smazaný uživatel

ODS

Reagovat
Losinho

Plzeň ani na tu výhru moc nehrála teda

Reagovat
smazaný uživatel

komentátoři hlásali, že prý hrajem na remízu a podle mě to spíš vypadalo úplně naopak.

Reagovat
Raylan

Mít Slavie lepší kvalitu ve předu, tak dneska v klidu vyhrála. Moc nechápu proč se Plzeň na konci víc nekousla, a i ty střídání Guly byly dost zvláštní, ale jinak Plzeň určite oproti podzimu šla nahoru. Jsem zvědavej na příští rok, Slavie s těmahle Provodama, Holešema a Teclama, může mít příští rok s Plzní problém.

Reagovat
Remt

Konkrétně Provod dnes nebyl úplně marný nebo ano?

Reagovat
smazaný uživatel

On není skoro nikdy marný. Nevím, proč ho mají lidi zaškatulkovaného jako nějaké kopyto.

Reagovat
Spalovač šancí

Holeš hraje defenzivního záložníka 3. zápas, potřebuje si navyknout na systém. Navíc nelze vyloučit, že se vrátí Souček. Příp. Hellebrand má taky slušný potenciál na DZ se schopností rozehrávat. Jak jsem sledovat Provoda s nepochopením na podzim, tak dnes ukázal, proč ho Trpišovský chce. Jestli bude makat, za dvě sezony přestupuje do zahraničí.

Jediné, co mi úplně nesedí, je současné nasazování Tecla s Masopustem, dvě kopyta v zakončení jako hlavní ofenzivní "zbraň" není úplně ideální řešení.

Reagovat
OTASi

já sjem spíš zvědavej, jak dlouho to ještě bude trpiše bavit..při vší úctě k současnýmu kádru, už tam nejsou takový ,,hvězdy", bude těžký udržet tu úroveň stejnou...ale možná právě to ho bude motivovat, každopádně bych se divil kdyby nezkusil to zahraničí

Reagovat
Imos

ich ne speak pas anglicky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Provod byl dnes jedním z nejlepších na hřišti. Na podzim se mi nelíbil, teď je zápas od zápasu lepší.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Slavia nekoupi poradnou kvalitu, tak je pristi sezonu Plzen jasnej favorit na titul a prekvapit muze samozrejme i Sparta.

Me pripada, jak kdyby Cinani uzavreli penezovod, ze Slavia najednou tolik setri. Nebo to je opravdu jen setrilkem Nezmarem? Kazdopadne bych se ani nedivil, kdyby to Cinani postupne zavreli skrz to co neustale predvadi Hrib a ostatni sasci v Praze, kteri si nevazi niceho, co neni arogantne jen podle jejich "presvedceni"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raději druhá liga než čínský odpad.

A zároveň jak šetří? Že bude Plzeň pod Gulou tak super, to mohl čekat jen málokdo (a všechna čest Plzni).

Reagovat
bobis21

A není to náhodou spíše naopak? Že čína není schopna akceptovat nic jiného než 100% akceptaci její politiky?

Reagovat
vanGomm

Plzeň může být za remízu ráda.Slavia už vlastně tradičně doplatila na neproměňování šancí.

Reagovat
Aik29

Máte někdo video toho Chorého a Bořila závěru?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ubohý. Mrdka jako Chorý nemá ani právo žít. Jen odraz toho, co jsou ti tragédi z Plzně zač. Nic. Nuly. Odpad.

Reagovat
C-M@ster

Chorý jsem psal hned jak šel na plac, že bude karta... to je prostě borec

Vždycky jde na pár minut a někoho zprasí... pak v tom souboji se Zimou ho sice držel za dres, ale Zima vypadal jak při wrestlingovým zákroku, když ho chytil a vyskočil nohama nahoru a prostě ho mrsknul k zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako takhle. Byt tam Jean, tak neřeknu nic, ale prostě Chorý...... To ani není člověk, to je něco mezi potratem a Dolarem.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak...emoce stranou. Měl jsem před zápasem hodně velký respekt. Plzeň do teď hrála fantasticky. A ani teď není hotovo.

Reagovat
dinss

ÁÁÁá ty jsi ale píča na BAN za život.

Reagovat
martin1

Zlatej Sheldon

Reagovat
kilobyte

Ten má štěstí, že nehraje hokej. Tam by dostával nakládačku každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Chlap jako Chorý by tohle měl ustát, simulant

Reagovat
bobis21

Ustát to samozřejmě mohl, to ale nemění nic na tom že to klidně je na červenou

Reagovat
dinss

Reagovat
lichna.

Červenou bych dával třeba za ruku v obličeji. Tohle ani nebylo s takovou intenzitou. Zase to chce mít pochopení pro občasný výbuch emocí. Žlutá za mě OK.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedel, proc se radeji nedivat. To musela byt pastava pro oci

Na defenzivni Slavii se v posledni dobe divat je vubec utrpeni. Tento zapas vsak byla herne nulova zrejme i Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je vidět že ses nedíval. Byl to hodně dobrej zápas se spoustou šancí a fotbal nahoru dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovym obrovskym pocteem golu to musela byt vylozene lahudka

Reagovat
C-M@ster

Trpišovský byl s fotbalem spokojenej... asi jako jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli byly nabehany kilometry? Tak asi cil splnen.

Trpisovsky mi zacina pripominat Guardiolu, kterej sice treba prohral v Granade 1:0 a na Barcelonu se taky uz v te dobe nedalo divat, ale drzeni mice bylo 80:20 a tak byl strasne spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště retardovaný, na Slavii se ale dá pořád dívat. Tak si utři ty sparťanský vlhký sny a dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako jedinej? Fotbal to byl na vysoký úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak COVID-19 udělal hodně.

Reagovat
TheMally11

hodně vystrašených lidí jedině, je to fraška, obyčejná chřipka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chřipka ne, vystrašených lidí hodně ano.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím obyčejná chřipka z delší inkubační dobou

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Ty jsi dobrý komik Slavie rozhodně nehrála nějak defenzivně, jenom prostě neproměnila šance, kdy to mohla vyhrát minimálně o 2-3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ty goly nedala? Zase nahoda?

Ona hraje podle zdejsich inteligentu snad fenomenalne kazdej zapas, jen vetsinou pouze nahodou da tak maximalne 1 gol.

Reagovat
žrout

Chyběla kvalita v zakončení, mají s tím dlouhodobě problém. Ale hráli dneska skvěle, tak se divím, že máš potřebu komentovat něco, co jsi neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot. Nic víc, nic Chorý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, skóre 55:8, dal jen o gól méně, než Plzeň, které to udělalo skóre s marnou a odevzdanou Boleslaví.jestli tohle je problém, tak potom nevím ,za co se dají označit střelecké schopnosti ostatních 14 týmů

Reagovat
dinss

O tom samém případě můžeš mluvit i o Jablonci

Reagovat
Losinho

A proto mají dva góly na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra fajn, ale neprecenoval bych ji. Prostě a stále se zkouší, což bylo vidět třeba v tom, že Potocny hrál halfbeka ci že Smolík podhrot, až vlastně desítku, kdy chodil pro balóny do hloubky hřiště, či až k lajně po tom, co nastoupil Bary do hry.

Zkouší se, zkouší se, zkouší se. Závěry až od sezóny 2020 /21.

A bráchu pád srandovní. Okaty a srandovní Alespoň pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body , ale ani zdaleka to nebylo ideální, hlavně v prvním poločase jsme měli víc štěstí než rozumu, kombinačně Sigma jinde, opět se ukazuje, jak strašně palčivá je v našem týmu pozice CM...Fotbal mě ale bavil, což jsem o zápasu, kde hrál Baník nemohl po koronapauze zatím napsat ani zdaleka...Šašinka ukázal, jak velký potenciál má

V dalších dvou kolech se může stát cokoliv, že bych nás chtěl vidět ve skupině o titul, jak jsme nekonkurenceschopní proti top týmům to tedy fakt ne...Ale věříme a věřit budeme, třeba by to bylo jiné, i když bych byl upřímně šokovaný. Kdyby nebyla už šance na lepší než 6. místo tak dvě kola před koncem šanci by snad mohli dostat Drozd a spol., byla by to neocenitelná škola pro ně...S výhledem na boj o poháry je asi lepší ta střední skupina, proti Bohemce se nám daří dlouhodobě, proti Budějovicím dvě výhry, Slovácku taky, případně jen ta Boleslav by mě tam štvala, tu bilanci s nimi máme opravdu otřesnou. Jablonec (v současné formě) a Liberec taky bychom mohli překvapit, když hrajeme v bloku na brejky, tak nám to vyhovuje a hráči by mohli být pozitivní skrze skvělou venkovní sérii, naposledy jsme snad prohráli na Slavii a máme skvělých 21 ze 42 možných bodů venku. Samozřejmě průměrných 22 z možných 42 bodů "doma"...i když je to azyl, tak tam aspoň těch 30 bodů během ZČ udělat prostě musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A pročby Kozel v TOP 6 nemohl zazářit? Myslím, že klub jako Baník si tuhle skupinu zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel je skvělý trenér, ale pracuje s materiálem Páníka, Páníka, který měl filozofii někde úplně jinde a střed zálohy vůbec neřešil, až za výměnu kus za kus Hlinka - Jánoš. Hrubý je podprůměrná osmička, Jirásek průměrná (oba by, jestli by měli v Baníku vůbec být, tak měli hrát na desítce, hlavně Jiráska bych tam rád viděl), takže ve středu zálohy jsme celkově pouze průměrným týmem, na úrovni Teplic...Jinak šíře kádru co se týče kvantity i kvality na dalších postech je víceméně nejlepší po top trojce, ale ten střed nás strašně sráží. Celkově si Baník tedy v mých očích spíš zaslouží to 7., 8. místo, zvlášť bez fanoušků, tedy 12. hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsme v ČR... Kdo si v tý lize co zaslouží?

Reagovat
smazaný uživatel

Střed pole je klíčový element, o Spartě se snad nemusíme bavit, Liberec tam má Maru, Boleslav Janoška, před ním Budínský, jen Jablonec tam má teď obrovské problémy, jen o trochu menší než my...Slovácko Sadílka/Havlíka, Budějky dokonce dvě osmičky, Havelku s Čavošem...Jinak je liga strašně vyrovnaná mimo Plzeň a Slavii, Příbram a Opavu dole, takže rozhodují detaily...

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím to obdobně, střed pole v prvé řadě potřebujeme zkvalitnit, pokud chceme být pevně v pětce a pokusit se vystřídat Jablonec na té trojce-čtverce...... Hrubý, jak cítí, že se nemusí výrazně drát o flek, tak má problém s urputností, snad i s motivací samotnou. On to sám v rozhovoru před časem říkal, že někdy je takový laxní-mdlý, má to od raného věku .... Vždycky zahrál líp, když předtím nehrál nebo na chvíli střídal. Přijde mi, že se často bojí o nohy v soubojích. Mám obavu, že hlava se už nezmění, na aspoň průměru ho může udržet jedině silná konkurence na post. Tu dnes nemá.....Podle mě by neměl dělat kapitána, není přirozeným typem lídra ...... Fleišmann, Zio, Laštůvka ......

Reagovat
Banikovec7

Tomu se mi nechce verit, ze by Panik zadneho zaloznika nechtel a vystacilo by mu to co mel.

Reagovat
lichna.

Reagovat
bobis21

Tak on do středu zálohy dával Šindeláře, Diopa, Kuzmu, ... evidentně tady nevěděl co s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, na koho si ukázal, toho dostal. Snad krom Přikryla.

Takže zas bych byl opatrný s tím, že by někdo nevěřil, že Páník by nechtěl záložníka.

Reagovat
bobis21

Tak on často vypadal že střed zálohy vlastně nepovažuje za důležitý. Několikrát jsme dohrávali zápasy úplně bez středních záložníků, protože je všechny stáhl ze hry. Prostě to v jeho fotbale nebyla důležitá pozice (protože ty hráče míč stejně většinou přeletěl), jenže u Kozla je to přesně naopak a je to jedna z nejdůležitějších.

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepovažoval. To jsi mohl vidět na taktice Tréninky byly o tom, že hráči měli kopat křižně přes hřiště balon, žádné hraní po zemi do rizika. Proto si taky poručil ty své válečníky, na které pak sázel, že jo. Taky teď Kozel dohrává ještě s jeho materiálem a někdy to bohužel vypadá kostrbatě, avšak, budu se znova opakovat, alespoň je naučil již hrát po zemi, což beru jako malé, avšak důležité plus.

Takže řeči o tom, že Páník nedostal nějaké vysněnbé záložníky je velmi, ale opravdu velmi liché. Budu se zase opakovat, Na koho ukázal, toho dostal (samozřejmě ne Messi s Ronaldem. I když on by radši Gattusa a Stama, že jo :-) )

Reagovat
Banikovec7

No třeba Budínského určitě chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je zas jiná kapitola. Toho chtěl i Kučera. Ale taky tu bylo mnohokrát prezentováno, že kundy z Karviné za něj chtěli +20 M (I za Wagnera a Panáka).

Takže zase po tom všem je jasné, že nebudeme rozhazovat penězmi, ale nějak střídmě.

Reagovat
Banikovec7

Tomu rozumím a určitě bych taky nechtěl nějaké nakupování za nesmyslné částky. Jen mi šlo o to, že si myslím, že i ten Páník nebyl spokojen se stavem zálohy a mít tady nějakého hráče jako Budínský nebo Havlík, o kterém se taky mluvilo, tak třeba i ten fotbal vypadal jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl Hrubého a nedokázal ho využít. Kuzmu taky ne, tudíž určitě to není o tom, že by nebyl spokojen. Jak říkám, pokud pominu frakery za nesmyslné částky, tak měl, na koho si ukázal.

To, že neuměl pracovat s kádrem, měl vždy jen jednu taktiku, to je jen jeho chyba.

Určitě to není tím, že neměl hráče, kteří by mu chyběli.

Reagovat
Banikovec7

No tak to jsou dost jiné typy hráčů než ti mnou jmenovaní. Asi na to každý máme úplně jiný názor, tak to není třeba nějak dál rozebírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jmenoval Budínského. Toho chtěla půlka ligy. A po nás chtěli 20 míčů. Ale jak jsem ti psal, co měl na seznamu, to dostal.

To, že neměl jména hráčů typu Budínského, ale své obligátní válečníky, to už je ale zase jen jeho chyba, ne Baníku.

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud to tak bylo tak jo, já jen říkám, že se mi tomu nechce věřit, že žádné, jak on říkal "herní" hráče do zálohy nechtěl. A pokud to teda fakt tak bylo, tak je to i vina vedení, které mělo zasáhnout dřív a udělat změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vina vedení? A zasáhnout? Pane jo...

Takže když mu dali za úkol v létě, aby začal zapracovávat hráče, naučil hrát Baník atraktivněji, což se nestalo, tudíž proto byl vyhozen a spustila se lavina nevole, tak to je taky špatně, že vedení zasáhlo?

Co se tu ještě nedozvím na jeho obranu, potažmo obhajobu...

Reagovat
Banikovec7

Jak obranu? Však tím myslím, že pokud to teda je jak říkáš a o žádné hráče typu o kterém jsem psal neměl zájem, tak to s ním měli ukončit dřív a nečekat na zimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to chtěli ukončit, jen neměli za koho.

Ale od tebe to vyznělo, že je to vlastně vše vina jiných, jen ne jeho.

Reagovat
bobis21

Já jsem zase rád že zatím vedení nedělá unáhlené závěry. Po špatném jaru už by hodně klubů trenéra odvolalo, ale my jsme mu dali ještě šanci na podzim. Ty změny trenérů každých pár měsíců nic nepřinesou, takže je jedině dobře že se zatím spíše snaží o stabilitu.

Reagovat
Banikovec7

Tak tam nešlo o výsledky, ale o celkovou koncepci, kterou podle trevorova infa ani neplánoval měnit, takže by to unáhlené nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

U Hrubého ho nějak úplně jinak využít - nevím, no ..... To mi přijde hodně těžké. V prvé řadě musí chtít hráč a motivovat se (chci ven, chci větší smlouvu ....). On je často takový "nijaký" .... Dostat z něj něco víc = těžko říct, to se z ochozu těžko stoprocentně říká..... ale můj pocit je, že by to dalo šichtu i Marianu Jelínkovi .....

U Kuzmy souhlas, ten byl natěšený, že přestup dopadl, nějaké góly padly .... pak se Boža po něm začal dost vozit, stavět ho na jiný post a nevyužil lépe jeho dobrého rozpoložení po přestupu, šel pak dolů .....

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Ale třeba pod Vlastou hrál Hrubý dobře. A jak sami všichni víme, pod vedením Panika záloha téměř neexistovala. Hrálo se stylem "nakopni míč" potažmo protáhnout akci po lajnach.

Souhlasím, že Hrubas je nijaky. I Jirásek, na kterého se imrvere nadává je více produktivní.

Nicméně, znova bych se opakoval, Panik měl, koho chtěl, ale nedokázal toho využít. Ale to vše už sem tu popsal.

Proto mám radost, že konečně Baník začíná být nečitelny, vždy jiná sestava a hlavně, na riziko do kombinace :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se chytí Reiter stabilněji do další sezony, to by byla pomoc ......horší bude udržet Jánoše, asi zvenku něco lze čekat .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ho neudržíme, tak jsme v <> a budeme bojovat o to, abychom nespadli do té skupiny o záchranu...On by měl být jediným hráčem kádru, který by měl mít na sobě napsáno "neprodejný", i Zio není tak nenahraditelný...Minimálně v další sezóně ho udržet prostě musíme. Jediná věc, která ve středu zálohy funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

No, okolo Janyho už v zimě měla kroužit pražská eS. A není se čemu divit, se Ziem náš asi nejlepší artikl, co se dá prodat se ziskem.

Reagovat
ratusek

Hlavně ne k židům nebo do sparty radši někam do Polska nebo Rakouska třeba

Reagovat
Kepy_FCB

Do Polska jich je škoda,ostuda. Tam by mohl Granečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jít k tragédům do Sparty by byla devalvace. I pro něj. Slátanců se celkem obávám, Souček odešel, na šestku můžou do další sezony někoho hledat. Měl by to blízko domova. Doufejme, že aspoň ještě sezonu setrvá. Tahle je celkově poznamenaná, divná ...... Slátanec ať si vyzobne zase Liberec nebo Jablonec, to mají vzájemně už nacvičené .....

Reagovat
Banikovec7

No tak protože tam povětšinou nebylo koho vystřídat, s tím, jak ignoroval Kaloče.

Reagovat
Pablos

Klub určitě ano... ale fotbal hrajou tragickej celkem... něják tam není ani hráč co bych mu vyloženě přál (dřív to byl ještě aspoň Baroš, ale ten už nestačí). Mně se prostě kádr Baníku vůbec nelíbí a ani ta filozofie, když vedu tak bráním.

Reagovat
ratusek

Radši bych prostřední skupinu než se dívat, jak nestačíme těm prvním pěti

Reagovat
smazaný uživatel

No, díky té "geniální nadstavbé" budete mít blíž do pohárů ze sedmého místa, než ze šestého.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Elliasson

Mám otázku - víš vůbec něco o ekonomice letecké osobní dopravy?

Reagovat
Kepy_FCB

Moc ne ale v této kauze důvěřuji Kalouskovi a lidem s jemu podobným názorem.

Reagovat
Elliasson

Letecká doprava je extrémně náročná na náklady. Pořízení letadla, personál, údržba, depo, palivo... A relativně malá část těchto nákladů zmizela díky této krizi. Ano, dá se na letecké dopravě vydělat třeba... 1 milion Euro měsíčně. Ale za náklady 154 milionů měsíčně a výnosy 155 milionů Eur měsíčně. Plácnu. No a teď máš výnosy 0 Eur a náklady 100 milionů Eur. Snad jediný, kdo to přežije bez újmy, bude Singapore Airlines. Těm věřím úplně nejvíc. Ale jinak v tomto tvrdě konkurenčním prostředím... Snad ani Emirates či All Nippon Airlines nebudou bez ztráty kytičky a bez nějaké dotace.

PS: Ty ceny určitě nebudou správně, ale chci jen ukázat ten markantní rozdíl. Když už jsme v době kdy si i RyanAir musel půjčit (nejsem jejich fanda, ale prostě šlapou výborně).

Reagovat
kilobyte

A měl by stát vstupovat do firmy, kterou "spoluvlastní" Čína a dotovat ji?

Reagovat
Kepy_FCB

Takže to SW dělají vlastně pro lidi?

Reagovat
Elliasson

Základem jakéhokoliv podnikání je zisk. Ať už je to podnikání s výrobou sýrů a nebo letecká doprava. Nicméně, pro to, abys vydělal, je potřeba mít nějakou přidanou hodnotu. Mají SmartWings nějakou přidanou hodnotu? To nevím, ale věřím že pro spoustu lidí ano.

Reagovat
Kepy_FCB

No hodně lidí tvrdí že jsou předražení s mizernýma službama, věřím že by je nahradil někdo po všech stránkách lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Grancem ? Není v Budkách ani na lávce, je zraněný ?Snad ještě nenastoupil, co tam šel (možná se pletu) ...... Má údajně garantovanou minutáž v dohodě, ale realita houby ...... Nevypadá to u něj moc dobře ...... A Kuba Šaša není na lávce ani v Příbrami .... i nějaký Pinc je výš .....U něj z ligy už nebude nic .....

Reagovat
lichna.

Granec údajně zraněný není, tam očividně zatím nezabírá ani léčba jiným prostředím. A co se týče Kuby Šašinky, tam už snad nikdo nečekal, že by z něj ještě něco bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

JŠ má, čertužel, našlápnuto do Krautových stop - směr Hlučín nebo něco podobného ......

Reagovat
Salfovic

Ta garantovaná minutáž platí jen když se vejde do dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Myslím že ve fanshopu mají i nějaký 3XL

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ? On to nějak "výživově překombinoval" ? Zatím vede Carlos po návratu od žabáků .....

Reagovat
ratusek

on se tak vyžral nebo co?

Reagovat
Kaspar

trosku

Reagovat
Kaspar
Reagovat
bobis21

Jeho objektivitu dokládá to, že Bořil je prý s tou jeho prasárnou "super bojovník"

Reagovat
kilobyte

Bořil udělal už hodně prasáren a měl by se zamyslet hlavně nad sebou. Ale v téhle situaci se mu nedivím. Chorý chodí do všeho jak dement. Takže si to šťouchnutí zasloužil.

Prudší povahy by mu skočily po hlavě kopačkami napřed.

Reagovat
Kaspar

pritom jako mlady vypadal Chory docela technicky na to jakou ma postavu a pak je z nej neco takovyho

Reagovat
bobis21

Divit se mu nemusíš, ale běžně za takové věci mají hráči červené. Nevidím rozdíl mezi tímto a Kadlecovou červenou v Liberci.

Reagovat
clinger

Reagovat
lichna.

Pls..

Reagovat
bobis21

Vždyť jo, Kadlec udělal vlastně to samé, jen tělem a ne rukami (ruce jsou teda podle mě horší). Nebo proč ti to Kadlecovo přijde horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v intenzitě nevidíš?

Reagovat
lichna.

Bořil normální zduchnuti rukou. Ukázková žlutá. Kadlec, agresivní zduchnuti ramenem nebo loktem. S mnohem větší intenzitou. Za mě tmavě žlutá až červená, rozhodně mnohem více mimo hru než ten Bořil.

I když já osobně bych pro tohle asi měl pochopení a trestal spíše takové ty zákeřnosti na stojnou nohu apod.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Reagovat
clinger

nevím,který prasárny myslíš u Bořila,ale z druhou částí příspěvku souhlasím.v první řadě měl jít ale ven Chorý.nevím co bobbis furt předvádí.každej normální fanoušek musí odsoudit to hovado Chorýho a Bořila,který se zastal nezkušenýho zajíce Zimy naopak chápat

Reagovat
dinss

Za co má jít kurva ven? Že se mu frajer pověsí na hlavu? OBJEKTIVNĚ, DÍKY

Reagovat
C-M@ster

Mně to prostě ze Zimovy strany příjde jak zákrok z wrestlingu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele