FORTUNA:LIGA - souhrn 26. kola: Slavia se přiblížila Plzni

19.03.2022, 16:58, aktualizováno 20.03.2022, 19:59
Komentáře a souhrny
Sparta podruhé za sebou neztratila, tři body veze z Mladé Boleslavi. Plzeň neinkasovala, na tři body to ale tentokráte nestačilo a díky vítězství s Českými Budějovicemi se jí přiblížila Slavia. Senzační průběh mělo dnešní slezské derby, které Karviná po půlhodině hry vedla už 3:0. Baník Ostrava v druhé půli jen snížil. Bohemians prohospodařili další náskok a dávají šanci Jablonci, Slovácko takto odskočilo Baníku na tři body. Zlín smetl Pardubice a vrátil se na vítěznou vlnu...

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 1:0

20.03.2022 18:00

Góly: 58. Ondřej Lingr

Sice poněkud bolestivě, ale přece jen Slavia zvedla rukavici hozenou Plzní a stáhla náskok svého konkurenta v boji o titul. Sešívaní přemohli České Budějovice jedinou brankou vstřelenou čím dál důležitějším Ondřejem Lingrem a na vedoucí Viktorii hledí už jen s mankem jediného bodu.

Výhra nad Jihočechy se v Edenu nicméně nerodila snadno. Především v první půli toho Pražané směrem dopředu moc nevymysleli. V 11. minutě si chtěli pomoct penaltou, avšak obránce hostů Konda, jenž se v dresu Budějovic objevil vůbec poprvé v základní sestavě zahrál rukou ještě před pokutovým územím. Lingr pak následnou standardní situaci zahrál těsně vedle tyče do zámezí.

Po půlhodině hry se na pravé straně prohnal kolem Havla nevyčerpatelná baterie jménem Sor. Jeho přihrávka našla adresáta v osobě Lingra, ten ovšem tentokrát trefil bránícího všudybyla Kondu. Po změně stran už slávisté přidali víc pod kotel. Tři minuty po změně stran se v obrovské šanci ocitl Olayinka, Dynamo ale vynikajícím zákrokem podržel brankář Vorel.

Za dalších deset minut se však právě Vorel podepsal pod jediný gól utkání. Střelu Plavšiće zpoza pokutového území totiž strážce hostující svatyně vyrazil jen před sebe. Lingr pak potvrdil, že ve vápně jej zdobí instinkt zabijáka a dorážkou uklidnil do té doby nervózní sešívané.

Ještě klidněji mohlo být v táboře Pražanů pět minut před uplynutím základní hrací doby, avšak Sor se z otočky těsně netrefil mezi tři tyče. V nastaveném čase podnikli ojedinělý výpad také hráči Budějovic. Havel se natlačil před Hovorku a zakončil centr Brandnera, avšak gólman Slavie Kolář si připsal poměrně snadný zákrok a udrženým čistým kontem se rovněž podepsal pod důležité vítězství domácích.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:0

20.03.2022 15:00

Góly: 25. Jan Navrátil

Ne vždy přinese volání domova kýžený efekt, avšak Jan Navrátil (už jen na základě svého jména) zimního přestupu zpět do Olomouce rozhodně nelituje. Zatímco v dresu Slovácka paběrkoval, na Andrově stadionu našel křídelník novou sílu. Před týdnem rozhodl zápas v Karviné, o týden později zajistil Sigmě vítězství nad Libercem.

Opětovným hrdinou se Navrátil stal ve 25. minutě. Ránu Chytila vyrazil gólman libereckého Slovanu Knobloch právě k záložníkovi Olomouce, který míč pohotově dorazil. Meruna se kutálela pomalu, avšak nakonec se od tyče odrazila do sítě.

Hosté zpod Ještědu hodlali srovnat ještě v první půli. Největší šanci měl Fukala, jehož přenesením hry na levou stranu vybídl Frýdek. Úmysl krajního beka nebyl vůbec špatný, křižné přízemní střele ovšem pár decimetrů chybělo. Takto balón minul tyč a skončil v zámezí.

Po změně stran se Liberec tlačil za vyrovnáním ještě víc. Řada náznaků však k ohrožení branky ani nevedla a když už se v pořádné šanci po přihrávce od Rondiće ocitl Frýdek, pálil pouze doprostřed svatyně, kterou uhlídal pozorný brankář Sigmy Macík.

Olomouc tak na domácí půdě ustrážila tři body a po druhém vítězství v řadě se posunula na sedmé místo. Liberec má na kontě shodně 33 bodů, na osmé pozici v tabulce ale figuruje vinou horšího skóre.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 0:3

20.03.2022 15:00

Góly: 15. Tomáš Čvančara, 25. Martin Vitík, 90+3. Ladislav Krejčí

Snadnou záležitostí se stalo utkání v Mladé Boleslavi pro pražskou Spartu. Zvítězila tam totiž jasně poměrem 0:3, když už během úvodní pětadvacetiminutovky skórovali Čvančara s Vitíkem. V závěru pečetil vítězství mladší z Krejčích.

Hned z první větší příležitosti se Letenští dostali do vedení. Hložek šikovně přenesl těžiště hry na druhou stranu, odkud letěl Haraslínův centr na Tomáše Čvančaru. Zimní posila týmu se dokázala zorientovat a Šedu zblízka překonat. Asistující Haraslín to po chvíli zkoušel sám, mířil ale nepřesně.

Jenže záhy se Spartě podařilo zdvojnásobit své vedení. Dočkal poslal od rohového praporku pěkný balón do prostoru, kam nabíhal Martin Vitík a tvrdou ranou rozvlnil síť. Domácí konečně trochu výrazněji zahrozili nedlouho po návratu ze šaten, to se Heča musel činit proti Mužíkovu pokusu z otočky.

Pak však přebrali otěže zápasu znovu rudí a obrovskou smůlu musel zkousnout Wiesner. Ten nejprve trefil tyč, v rámci té samé akce poslal míč i do břevna. Po třech čtvrtinách utkání musel znovu do akce Heča, tentokráte si pohlídal Sladkého tvrdou střelu.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem se každý z týmů prezentoval jednou větší příležitostí. Dočkalův roh prodloužil Hancko ke Krejčímu, jenže bránu přestřelil, na opačném konci hřiště Heča i napodruhé zabránil ve skórování Mužíkovi.

V šestaosmdesáté minutě právě tento hráč vybojoval na Vitíkovi penaltu, jenže ke štěstí hostů situaci předcházel ofsajd a verdikt tak byl odvolán. Namísto toho ještě v nastavení udeřila do třetice Sparta. Od rohového praporku tentokráte centroval Höjer, jenž našel hlavu Ladislava Krejčího mladšího a od té putoval míč do brány.

Pražané si tak v tabulce udrželi pohodlný náskok na třetím místě a zároveň se první Plzni přiblížili na sedm bodů. Boleslav má stále na jaře jedinou výhru a propadla se tak na desátou příčku.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Hradec Králové 1:2

20.03.2022 15:00

Góly: 6. David Ledecký - 11. Jakub Rada (pen.), 76. Jan Král

Hradec Králové si odvezl ve 26. kole Fortuna ligy z Teplic výsledek 2:1 a vystoupal až do skupiny o titul. O triumfu hostů rozhodla v 76. minutě trefa hlavičkou od Jana Krále. Severočeši naopak v lize prohráli již potřetí v řadě a světlo na konci záchranářského tunelu se jim opět vzdálilo.

Teplice v minulém kole i přes prohru v Plzni předvedly další povedený výkon a od zisku bodů je dost možná dělili jen nepřesní rozhodčí. Ti totiž čtvrthodinu před koncem nesprávně neuznali vyrovnávací branku Filipa Žáka, zimní posily z Prostějova. Hradec Králové před týdnem konečně poprvé po zimní pauze zvítězil, když penaltou Filipa Kubaly srazil Zlín. Bilance vzájemných ligových utkání hrála jednoznačně ve prospěch Votroků, Skláři z posledních 10 střetnutí vyhráli jediné.

Sklářům jako by se vrátila křivda z minulého kola, protože v úvodu utkání získali po sporném zásahu rukou Krále standardku, díky které poslal David Ledecký hlavou svůj tým do vedení. Z něj se ale Severočeši neradovali dlouho. Brzy po úvodní brance fauloval Tomáš Kučera ve vápně Petra Rybičku, což rezultovalo v penaltu, kterou s přehledem proměnil Jakub Rada. S bleskovým vyrovnáním ubylo gólových příležitostí a přibylo tvrdých osobních soubojů. Jednu z mála střel zaznamenal Lukáš Mareček, jehož rána zpoza vápna proletěla jen těsně nad břevnem.

Opatrný vstup do druhé půle utnula hlavička Kubaly, kterou musel zákrokem hasit Tomáš Grigar. Ani tato šance však mnoho změn v herním projevu nepřinesla. Dlouhé míče za obranu málokdy našly svůj cíl a velké množství nepřesností v útočné kombinaci dost ulehčovalo práci oběma obranným řadám. Nakonec se přeci jen trefili hosté a potřetí v zápase to byl gól ze standardní situace. Rozhodující trefa připomínala úvodní branku domácích. Po volném přímém kopu se z podobné pozice tentokrát trefil hlavou Král, který si tak napravil pošramocenou reputaci z prvního poločasu.

Skláři tak prohráli již potřetí v řadě a jejich cesta vzhůru tabulkou Fortuna ligy se zastavila. V příštím kole se 2. dubna představí na hřišti Liberce. Hradec Králové bude o den později veden jako domácí v duelu s Mladou Boleslaví, hrát se ovšem bude právě ve středu Čech.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0:0

19.03.2022 18:00

Góly: -

Plzeň si sice udržela první místo a nehledě na výsledky Slavie na něm po tomto kole zůstane, ale dnes si rozhodně představovala lepší výsledek. Dvanáctý Jablonec od ní totiž nedostal ani jednu branku a diváci na severu Čech nakonec odcházeli ze stadionu bez tohoto koření.

Na první šanci jsme nečekali zas tak dlouho. Domácímu týmu k tomu stačilo jedenáct minut. Michal Surzyn našel krásným pasem nabíhajícího Jaroslava Zeleného, s jehož hlavičkou měl brankář Staněk obrovské potíže! Navíc musel likvidovat dorážku od Tomáše Hübschmana, s níž měl taky plné ruce práce. O chvíli později se do šance řítil připravený útočník Jan Silný, jenže jeho úsilí bylo kvůli ofsajdu zbytečné.

Jinak ale první půle za moc nestála a po většinu času jsme sledovali boj o míč, který obě jedenáctky doplňovaly o plno nepřesností. Až v první nastavené minutě si Plzeňští dokázali vytvořit větší šanci. Mladý záložník Pavel Bucha vlétl do vápna a brankář Hanuš měl co dělat, aby proti němu včas vyběhl a jeho ránu zablokoval.

Ani druhý poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Ve finální fázi se oba týmy trápily, jak bylo vidět například ze slabé střely Jana Sýkory, s níž neměl Hanuš problémy. Trochu víc zmatku vnesl na hřiště Tomáš Chorý, kterému stačily tři minuty, aby trefil bližší tyč! Když v poslední šanci utkání selhal kanonýr Jean-David Beauguel, evidentně překvapený, že se k němu míč vůbec dostal, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná 1:3

19.03.2022 15:00

Góly: 66. Ladislav Almási - 10. Filip Zorvan, 13. Rafiu Durosinmi, 27. Lukáš Bartošák

Baník nenaplnil roli jasného favorita a na domácí půdě prohrál s Karvinou rozdílem třídy. A domácí budou neradi vzpomínat především na první poločas, ve kterém dostali rovnou tři branky! Ani pozdní korekce díky Ladislavu Almásimu Baník nespasila.

Ostravský celek vstupoval do utkání s poslední Karvinou jako jasný favorit a asi nikdo nepředpokládal, že by se v honbě za třemi body mohlo stát něco nepředvídatelného. Jenže stalo. Už v desáté minutě se Karviná díky většímu důrazu dostala u vápna k míči, ten dostal pod kontrolu Filip Zorvan a sám před brankářem Laštůvkou si bez větších potíží poradil!

A to nebyla jediná studená sprcha. Karviná totiž o pouhé tři minuty později spláchla Baník další várkou. Střed pole Baníku naprosto propadl, po rychlé narážečce si míč převzal Rafiu Durosinmi a Laštůvka byl zase jednou bezmocný. Jeho obránci ho opět nechali na všechno samotného, přičemž ale problémy Baníku začaly už ztrátou a nedostatkem důrazu ve středu pole.

Hodně rychlé tempo hry málem nabídlo šanci i Baníku, protože po čtvrthodince hry vypálil Almási. Jeho pohotovou ránu ale zlikvidoval pozorný brankář Bajza. Přesto jsme na třetí branku nečekali vůbec dlouho. Zase se Karviná dostala k míči hodně snadno, Durosinmi nahrál na nabíhajícího Lukáše Bartošáka, který si obhodil soupeře a neomylně zavěsil - 3:0.

I Baník měl svou šanci, jenže po třiceti minutách Klímovu vybídku Tetour poslal jen těsně vedle tyče. Takhle to dál nešlo, Baník potřeboval vzpruhu. A proto poslal ještě v první půli do hry tři nové hráče. Další posila dorazila po poločasové přestávce, Baník dnes hodně tápal na obou stranách hřiště. Ale nevzdával se. Důkazem budiž šance Tetoura, kterého vychytal Bajza jen s obrovskou porcí štěstí.

Snížit nedokázal ani Ekpai, i když mu Kuzmanović nabídl tutovku. Přesto dnes brankář Bajza neudržel čisté konto, ať dělal maximum. V 66. minutě hry totiž Klíma dostal dostatek času k centru, míč skončil na hlavě Ladislava Almásiho a mladý slovenský střelec zamířil neomylně do sítě - 3:1. Víc už ale Baník nedokázal.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:2

19.03.2022 15:00

Góly: 9. David Puškáč (pen.) - 33. Ondřej Šašinka, 65. Lukáš Sadílek

Slovácko dnes opět nedalo svému soupeři šanci a z Prahy jede na Moravu se třemi body. Domácí Klokani sice brzy vedli zásluhou penalty Davida Puškáče, jenže hosté do poločasu srovnali zásluhou Šašinky. Po hodině hry navíc utkání definitivně rozhodl zkušený záložník Lukáš Sadílek.

Bohemka doma padla a dostala dvě branky. Vlastně tři, jenže jedna hostující nebyla pro ofsajd uznána. A přitom to z pohledu domácích Klokanů tak dobře začalo! V sedmé minutě padl ve vápně Krch na zem a sudí se šel podívat na video, což mu domácí fandové ostatně vehementně doporučovali. K jejich obrovské radosti se tedy sudí Krejsa odvážil pískat penaltu a tu proměnil David Puškáč - 1:0.

Srovnat mohl o pár minut veterán Jan Kalabiška, jenže jeho rána zamířila mimo tři tyče střežené brankářem Bačkovským. Čarovat musel i jeho oponent Fryšták, který tygřím skokem musel likvidovat ránu mladíka Marečka. Svou roli zvládl dobře a poslal míč na roh. Slovácko v těchto chvílích nehrálo zrovna dobře, ale přesto dokázalo srovnat. Kalabiška využil velkého nedorozumění mezi brankářem Bačkovským a obráncem Köstlem k pasu na Ondřeje Šašinku a ten si poradil. Nejprve Bačkovského přehodil a pak zblízka doklepl míč do sítě.

Bačkovský svou chybu musel napravovat ještě mnohokrát, například pět minut před koncem poločasu. Tehdy si ale poradil se zakončením Jurečky. Po změně stran se do vápna prodral ze všech nejdůrazněji Mareček a našel centrem Vondru. Ten se pohyboval ve skvělé vzdálenosti, jenže svou šanci nevyužil a poslal míč nad břevno Fryštákovy brány!

Slovácko se nadechovalo k náporu a když se hrála přesně 60. minuta, jeho naděje na tři body trochu vzrostly. Havlíkův centr totiž poslal do sítě hlavičkující Kalabiška, jenže sudí jeho branku kvůli ofsajdu neuznal!

Domácí si sice oddechli, jenže jejich radost neměla dlouhého trvání. Rozhodnutí celého zápasu měl na svědomí Lukáš Sadílek. Hostující záložník si našel ve vápně míč po centru ze strany a míč si zpracoval. Následně využil chvíle klidu a napálil balon přes Bačkovského do sítě!

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Pardubice 4:1

19.03.2022 15:00

Góly: 13. Vukadin Vukadinović, 16. Jakub Janetzký, 75. Vukadin Vukadinović, 85. Youba Dramé - 41. Jakub Rezek

Zlín zažil další velmi povedené utkání a v domácích prostorách si poradil s Pardubicemi. Za celkově vysokou výhru děkuje především dvojici Vukadinović - Janetzký. Ti se přímo podíleli na třech ze čtyř domácích branek.

Fastav dnes potřeboval zabrat a ukončit sérii tří porážek v řadě. A dnes to vypadalo, jako kdyby veškeré zklamání, zlost a energii vložil do ofenzivy. Už po třinácti minutách se do míče za vápnem opřel Janetzký a po jeho ráně se míč dotkl břevna ne jednou, ale hned třikrát! Do sítě přesto nespadl. Z následujícího rohu už se ale domácí prosadili. Janetzký přihrál volnějšímu Vukadinovićovi a ten krásným volejem otevřel skóre.

Po pouhých třech minutách to už bylo o dvě branky. Adam Hloušek si skvěle naběhl do vápna a pak nahrávkou do středu vápna oslovil kolegu Jakuba Janetzkého. Tomu se povedlo zakončit nechytatelně k tyči a domácí mohli hrát ve větším klidu. Třetí branku měl na kopačce Dramé, jenže na něj si počkal brankář Marković a gól mu ukradl.

Jenže hosté se nevzdali. Po chybě domácí obrany se k míči ve vápně dostal Jakub Rezek a střelou na bližší tyč překvapil brankáře Mateje Rakovana. Druhá půle začala vlažným tempem a na první šanci jsme čekali až do 64. minuty. V ní se Hlouškovi málem povedlo střelou z přímého volného kopu překvapit Markoviće.

Domácí ale využili skvěle sehraného závěru utkání a zajistili si definitivně tři body. Patnáct minut před koncem utkání si Janetzký připsal druhou asistenci, když krásně našel nabíhajícího Vukadina Vukadinoviće a ten neměl s Markovićem slitování. Po pár minutách navíc domácí sehráli rychlý brejk, s míčem u nohy sprintoval k bráně soupeře Youba Dramé a nádherným projektilem z dálky pečetil na konečných 4:1 pro Fastav!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň26204247:1664
2.Slavia Praha26203361:1763
3.Sparta Praha26176357:2857
4.1. FC Slovácko26155643:2650
5.Baník Ostrava26138551:3547
6.FC Hradec Králové26810832:3734
7.Sigma Olomouc2689936:3233
8.Slovan Liberec26961127:3433
9.Dynamo České Budějovice26881035:3932
10.FK Mladá Boleslav26941339:4331
11.Fastav Zlín26841432:4528
12.FK Jablonec264121019:4024
13.Bohemians Praha 190526651531:5223
14.FK Teplice26631726:4321
15.FK Pardubice26481430:5920
16.MFK Karviná26271724:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (253)

Přidat komentář
bobis21

Nevyhazuji Smetanu, ale kdyby byla náhrada, tak lepší čas na výměnu asi nebude. Jen tu náhradu teda nikde nevidím.

Směrem dolů už není moc kam spadnout, kdyby to s novým trenérem nešlo (a i kdyby bylo kam spadnout, tak je to vlastně jedno). A že bychom byli nějak super v souboji se Slováckem, tak to teda na jaře nevypadá. Dobrých výkonů noc nebylo a body taky přestaly přicházet ...

Reagovat
ratusek

náhrady jsou pod smlouvou, bohužel. A máš pravdu v tom, že lepší čas na výměnu není, protože dneškem počínaje už nám nejde o vůbec nic. Akorát zhodnotit Almásiho cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinou možnou variantou pro Baník má být M. Hašek se kterým stále udržují určitý kontakt. Ale Smetana má mít stále důvěru

Reagovat
Imos

A co kdyby to dali Galáskovi, když už dělá asista?

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby mi někdo před sezónou řekl, že po 26 kolech bude mít Karviná jen dvě výhry, a to se SLÁVIÍ A BANÍKEM OSTRAVA, tak bych ho poslal k doktoru Chocholouškovi .

Reagovat
Konspirator

Ta s nama je nastartovala

Reagovat
ratusek

však Smetana říkal, že chce jít Slavistickou cestou nebo že se mu vaše cesta líbí. Akorát si vybral její blbou část no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

když naší cestou, tak se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

Reagovat
SuperBanikovec

Tohle už je opravdu na pováženou s tim Smetanou. Těch zápasů které skončily jeho ztrátou bylo víc, budiž to se stává, ale tohle už je moc. S takovým kádrem nemůžeme dostat od Karviné 3:0 v poločase. Ten tým nemá žádnou tvář než nakopy na Almasiho. To je opravdu slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má se Smetanou společného. On na hřišti nebyl. Už na začátku jsem si říkal, že tam není pohyb, zdálo se mi, že si to přišli odchodit....

Reagovat
Salfovic

Zase měl Liquid pravdu.

Reagovat
Kepy_FCB

Jelikož pan Brabec na poháry netlačí, což je vzhledem k výročí smutné, tak to vypadalo že se rozhodli ten zápas prodat sázkovkám. No aspoň bude na další průměráky, jejich přeplácení za to flákání a na pokuty za pyro.

Škoda že ani tahle výhra už sympatickou Karvinou s opravdovou personou na lavičce k záchraně nepřiblíží

Reagovat
smetos

Presne to same me napadlo, jako prohra slavky s karvinou. Ten kurz je az moc lakavy a v pondeli pekne kamaradi a manzelky si nechaj vyplatit tiket

Reagovat
Figi

Na zachranu karvine si klidne vsad. Ztraci sedm bodu. Ted maji doma Bohemku. V poslednkm kole doma Pardubice a pak je maji jeste jednou v nadstavbe. To je jeste v pohode hratelne

Reagovat
Konspirator

Karviná pojď zachránit se..

Reagovat
Losinho

Lol, prohrát doma s Karvinou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je pro každého

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Skalda29

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
Konspirator

Vždyť je to kousek.. hráli oba doba

Reagovat
Cotton

Reagovat
isokarhu.

Aký je vlastne vzťah fans Baník napr. ku Karvinej ? Lebo čo viem, tak veľa karviňákov sú baníkovci. Respektíve, ako berú baníkovci ostatné kluby z okolia (okrem Opavy samozrejme

?

Reagovat
bobis21

Všechno je to "béčko"

Reagovat
slonzacky_lenoch

Myslím, že když ještě hrála Karviná druhou ligu jezdilo hodně baníkovců podporovat, nevím na fcb si tam pár lidí dnes stěžovalo na nějaké "vylomeniny" od ostravských fans ale neřekl bych že je tam nějaká nevraživost.

Reagovat
lichna.

Záleží jak kdo. Někdo je vyloženě nemusí, někdo jim přeje. Já osobně jim třeba nyní preju, aby se udrzeli. Je tam Panik, máme tam hrace na hostování, osobně bych je viděl v lize raději než třeba Teplice.

Ale určitě to nebude většinový názor.

Reagovat
podnebný

Taky bych rád viděl Karvinou v lize i příští sezónu. Ono tam těch slabších týmů je až dost. Měly by přímo spadnout Pardubice a do baráže Teplice a Bohemka. Nahradit by je mohly oba brněnské kluby. Podle mě je žádoucí, aby Moraváci měli v lize víc zástupců než doteď.

Reagovat
Chamezjunior

Někteří Baníkovci vidí křivdu v tom, že jim nechceme dát hráče levněji než by bylo třeba. V tom je možná kámen úrazu i co se týká nějaké větší spolupráce.

Reagovat
Salfovic

Když měla tu drzost končit v tabulce před Baníkem, tak ji nesnášeli

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

No jo, tak vyhrajeme na Spartě

Gratulace Slovácku, mega krok k 4. místu.

Reagovat
ratusek

tam dostanem trojku před Prahou

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!! Skvělá výhra na tom poli! Teď vzhůru na Hradec v poháru!

Reagovat
smazaný uživatel

Kočka myš

Reagovat
andrew96

Zatím si na jaře nemám moc na co stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nezvyk ..

Reagovat
Pablos

To máte karmu za Trevora, jak se vůči Karviné a i Páníkovi vyjadřuje

Reagovat
Spalovač šancí

Karviná se zachrání?

Reagovat
bobis21

Ne.

Reagovat
Firkraag

Klidně může, počítej ještě jistejch 6 bodů s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
ratusek

on před náma skončí ještě i ten Kozel, se poseru

Reagovat
Spalovač šancí

A tak to má být

Reagovat
AjaxFans

Snad neé

Reagovat
Kaspar

mel jsem te rad, bud sbohem

Reagovat
PlackaSKS

Mít vlastní názor a ještě negativní, to si koledujes

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
FCB1922

Pan trenér.

Reagovat
Greny

Jestli jde do Bohemky fakt Petrouš tak to bude ještě padak

Reagovat
ratusek

tělocvikář zpět na scénu? pod mi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Petrouš

Reagovat
Firkraag

My nemáme co ztratit rozhodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako fakt? Tak to je jistej padák no

Reagovat
John Obi Mikel

S námi Míša nikdy nesestoupil

Reagovat
KingMaster13

No dovedl nás skoro do propasti a musel to hasit Pastoor

Reagovat
John Obi Mikel

*Koubek

Reagovat
jsemdement

Jezis to Novotny nerozdejcha snad si tu zlost nevymlati na Surivoru .

Reagovat
Kaspar

Turecky stab zmizel

Reagovat
jsemdement

jak jako

Reagovat
Blasphemer

Škoda, tohle se vyhrát dalo, ale především Hanuš byl proti.

Reagovat
Martin9719

Krom jedné hlavičky Jablonec nic neměl, fotbal se dá hrát na všem, stačí trefovat zařízení, jinak druhá půle nasazení bylo, bojovnost taky. Za mě

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci jasně největší překvapení kola, tohle už nic netrumfne.

Paradox je, že dnes by si Plzeň asi po dlouhé době zasloužila 3 body, ale má jen 1.

Reagovat
kilobyte

Plzeň udělala chybu, kdyby hráli to svoje (vyhrát se štěstím o gól), tak jsou v klidu. Ale ti blbci se hnali do útoku, jak kdyby chtěli vyhrát o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
podnebný

V Jablonci mají děsně špatnej terén. Tam se v zimě odkládají zápasy, protože jde o zdraví a na jaře tam odevzdávají body i favorité z čela tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
ondrasch77

Největší překvapení kola, alespoň podle kurzů se rozhodně událo na Baníku...

V Jablonci se naopak s plichtou docela počítalo, když byl na 2 kurz 2.11.

Reagovat
vanGomm

Prohra Ostravy by řekvapení bylo,ale je třeba si uvědomit,že Ostrava už v lize prakticky o nic nehraje.Na první 3 místa nemá a horší jak 5 stejně neskončí.Ta bodová propast je veliká.No a nějaký "boj" ostatních týmů o to 6.místo se asi čekat nedá Ten 6.flek je totiž po sestupu nakonec nejhorší umístění.Opravdu zvláštní pravidlo,Vyloučit 100% nejdou ani jiné možnosti. Potom tu je také ten název naší ligy.Není to náhodou střet zájmů?

Reagovat
kilobyte

4. místo může zajistit předkolo EKL.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku to pro nás odborníky překvapení nebylo. Karviná jen potvrdila, že má lepší tým než Baník.

Reagovat
vanGomm

Jo jo Karviná má i lepší tým jak Slavia Já jsme měl na mysli ale úplně neco jiného.

Reagovat
ondrasch77

Tak to musíš být neskutečný boháč, když dokážeš devalvovat kurzy sázkovek.

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
3M

Dostat doma ctyrku od kopyt z teplic a pak trojku od megalopyt z karviny

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C.1922

Snad si stará kurva se Somebergem nebudou myslet, že se to dnes vyhrálo na hřišti. Ostatně z toho musí být zvyklí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Figi

A kde se to skore 1-3 podle tebe zrodilo? Ja videl ze na hristi. PoTeplicich si vas povodila i Karvina

Reagovat
Losinho

tenhle komplex

Reagovat
Mada

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec ztratil v Plzni

Reagovat
FCB1922

Tohle beru jako největší ostudu Baníku za posledních 20 let.

Upřímně, pohon ego na mě, jak Karviná dala Baník.

Ano, vážně ostuda, co i sestup do druhé ligy je sranda.

Ne, nemám na to odpověď.

Reagovat
3M

Ja jo! Snad ti praskne ta veprova hlava!

Panik pico!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kaspar

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Infi

Reagovat
thewall

Další hysterka.

Reagovat
Mada

Reagovat
HorajzmAmmann

Těžký týden pro fanouška McLarenu, Baníku a United Musel jsem se z toho trošku vzpamatovat.

Každopádně 1 výpadek proti Teplicím jsem bral, další matný výkon proti Slovanu taky, ale dnešek... špatné, fakt špatné. Levá strana bych řekl do ofenzivy slušná. Koncevoj je na tom ofenzivně bych řekl celkem slušně, určitě má potenciál. Dokáže podržet balon, zakombinovat. Až si začne více věřit 1 vs 1 marný nebude. Jirka byl jediný, kdo dokázal posílat slušné centry na Laca (kromě jednoho, který šel do kotle)..ale oba dva do defenzivy hrubky, které prostě Karviná potrestala. Trošku zápas na pana trenéra Kučeru, kdy Baník domácí zápasy prohrával po 10. minutách 0:2 pravidelně

No co, ještě je to dlouhá sezona a musíme se z toho vzpamatovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

10 bez tečky

Reagovat
jsemdement

Hmmm to ani Kerdndlova nebo jak se ta buchta jmenuje poradne nevyfotila prdel takze poked ses jeji fanda tak tky nic moc no........... .

Reagovat
adalbertus

Ferrari!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo jako , ale ať tam jsme taky

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
andrew96

Reagovat
raduinho

Reagovat
lichna.

Koncevoj dopředu slusny, ale co mělo znamenat to jeho neustale otáčení k autove čáře? Tím toho neskutečně hodně zadrbal.

Mi osobně se včera líbil už po několikáté z křídel nejvíc Ekpai.

Reagovat
PlackaSKS

U ekapie je vidět, že má od nás prostě jiné návyky a jde přímočaře nahoru s tím, že se prostě nebojí to zkusit. Bohužel fotbalově je prostě slabší

Reagovat
Pablos

To měl i předtím bych řekl, jen je to prostě ještě horší Konate takovej.

Reagovat
PlackaSKS

Předtím jsem ho téměř neznal.. beru to tak, že všechno se naučil má od nás

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
lichna.

No a stejně vedle marneho Falty, mladého Koncevoje, který si na lepsi fotbal zvyká, Jarone, který potřebuje zesílit a Buchty, který je bohuzel úplně z formy, mu to stačí na nejlepší kridlo v Baniku...

Reagovat
PlackaSKS

to neposoudim, ty ostatní jsem skoro neviděl. ale budu ti věřit. ostatně falta byl hrozný i v plzni..

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože si nevěří 1 na 1 tak se s tím vždycky někam otočí než aby šel do vápna vždyť to tam píšu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale samozřejmě ideální výkony od křídel to nejsou. Buchta je úplně v lese poslední zápasy myslím, bohužel.

Reagovat
lichna.

Jasne, ale při jeho pozici je ta ofenziva vylozene o tom. Nebo aspoň při herním schéma, které hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře jediná zasloužená výhra na Bohemians. Jinak haluze anebo ostudy. Smetana to nemá lehké - začínat trenerskou karieru v Baníku je o hubu, fans vysoce nároční.....Na Baník to ale zatím není, Ondřeji. Dá se prohrát, ale nemáme tvář. Neumíš je zjebat na první dobrou.

Dvě blamáže doma v krátké době s předposledním a posledním = hráči vidí, že si to mohou dovolit. Což je špatně. Chtělo by to kousek Zachara nebo Pospíchala Olomouc tu byla v poli lepší, s Libercem katastrofální 2. poločas....... Hluchých úseků je víc, než těch dobrých.

Reagovat
podnebný

Už brzo vám přijde do Baníku Vrba. Sparta opět po 1. kole na podzim angažuje nového trenéra, patrně Jarošíka nebo Holoubka. A Vrba bude volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chamezjunior

Už to bude rok, co jsem viděl výhru domácího týmu v Karviné. To je neuvěřitelný paradox týmu, který vyhraje na Slavii a na Baníku.

Reagovat
Fodbalysta

Nechápu, jak jsou z toho Baníku všichni překvapený. Viděl jsem dost jejich výkonů na podzim i na stadionu a sám sem si říkal, že jejich strop je 5. místo. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ani to nevyšlo. To jen asi jejich fans je klasicky vidí v top 3.

Reagovat
ratusek

Kteří fans to vidí klasicky v top3? Zase důvod si kopnout, ale i to se musí umět a ne psat nesmysly

Reagovat
Spalovač šancí

Asi myslí ty pozéry, kteří se pravidelně účastní výjezdů

Reagovat
Fodbalysta

Ve svém okolí to poslouchám všude poslední měsíce.

Reagovat
Fakt

Kozlomajzna ještě do konce základní části před Baníkem

Reagovat
Kepy_FCB

jo jasně do konce základní části my teď vše prohrajem a capovci vše vyhrají

I s nadstavbou těžko ale v příští sezoně to už je jiná...

Reagovat
Pablos

Je ještě v Plzni vůbec Kayamba ?

Reagovat
db18

Naštěstí není.

Reagovat
Kang & Kodos

Ve fantě si ho ale můžeš dát pořád

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

pry nastesti lol

Reagovat
Pablos

dík, měl jsem za to, že někam šel... ale nebyl jsem si jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Máš opravdu neskutečný přehled

Reagovat
Pablos

a co ti je do toho mamrde ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bakary3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

turbo byl vždycky kokot

Reagovat
Blasphemer

Turbo ke swagger.

Reagovat
PlackaSKS

Ke

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Igli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
wyqinac

Reagovat
monty25

Upřímně, Teplice si dneska nezasloužily bodovat. Vedly po standardce, která neměla být, protože Král rukou nezahrál. Kučerovi to asi bylo líto, tak hned vzápětí vyrobil penaltu. Ve 32. minutě se zranil Fortelný a šlo to do háje. A nakonec se Král pomstil...

Nadšení ze začátku jara je to tam. Takhle se z barážových pozic nevyhrabeme...

Reagovat
Imos

Tak barážové místa byla letos vrchol, kterého jste mohli dosáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Pardubice a Karviná skončí za nimi a s Bohemkou to bude těsný. A Jablonec má sice na papíře kvalitnější kádr, ale jestli nezačne aspoň v zápasech se slabšími vyhrávat, tak tam může spadnout taky. Ale u něj čekám, že v té spodní skupině aspoň 3 výhry dokáže udělat. I tak jsou tam na baráž + sestup pořád 4 kandidáti, takže Teplice nic jistýho nemají.

Reagovat
Imos

Teplice hodně překvapili tímhle jarem, ale myslel jsem, že před sezonou a během podzimu byla účast v baráži to nejlepší v co mohly Teplice doufat, teďka jim hodně pomáhá otřesná forma Pardubic a Bohemky + ten Jablonec tam

Reagovat
ondrasch77

Co se stalo? Viděl jsem je v zápase, kde nekompromisně smetly Baník a čekal jsem, že v tom budou pokračovat... Minulý týden měli Plzeňáci taky prdel staženou a teď to proserou s Hradcem

Reagovat
monty25

Teplice na Hradec dlouhodobě neumí a Baník nekompromisně smetla i Karviná.

Reagovat
AjaxFans

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen 3 body na Slavii a 7 na Plzeň, to se ještě dá.

Reagovat
smetos

OT: kdy a proc prosim doslo ke zmene nazvu robe vsetin na valasky hokejovy klub? Diky

Reagovat
AjaxFans

Ze by nový sponzor? Su zvědavý na zápas se Zlínem

Reagovat
smetos

Chapu, robe byl sponzor, ale kdo je sponzor ted? To bude krasne valaske derby, tam atmosfera pude krajet, pokud se vsetin nevyhoupne vys. Takove kladno nemuze nikomu chybet

Reagovat
AjaxFans

To ti neřeknu,kdo je sponzor teď.Hokej už nesleduju,ale Vsetínu bych přál extraligu.Atmosfera by to byla lux a slivovice by voněla všude

Reagovat
smetos

To zas ja jim nepreju. Byl to mafiansky mancaft kde se praly prachy a veskery uspech meli jen diky tomu. Proc jinak by do te vesnice sli hraci, kteri hrali v repre. Dneska nvm kdo za tim hokejem je, ale i tak jim nejde fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

nic nebude. Vsetín postoupí.

Reagovat
bobis21

Reagovat
monty25

Reagovat
andrew96

Reagovat
adalbertus

Reagovat
lichna.

Reagovat
Baronne

Jako kéž by, ale prý na to pořád zatím nejsou finance, a myslim si že Kladno si bohužel baráž pohlídá

Reagovat
bobis21

Finance by být měly. Jediný problém může být stadion (nebo nějaké hlasování APK pár dní před sezonou )

Reagovat
Baronne

Bylo by to vtipný, Zlín v Chance a Vsetín v Extralize

Reagovat
raduinho

Reagovat
bobis21

Vždyť se nic nezměnilo. Pořád je název VHK ROBE Vsetín

Reagovat
REPLIKATOR

Klasická prohra v Olomouci o gól... Sigma

Reagovat
Pablos

zkurvilo mi to tiket

Reagovat
smetos

Na ty tymy od pateho mista niz se neda vsazet. A kdyz uz tak ti to posere neprohra kurvine, ci rupnuti slavky

Reagovat
Pablos

já sázím na góly... a čekal jsem to buď tady nebo v Teplicích, že to bude bída... nakonec si vybral tenhle zápas a v Teplicích 3 fíky

Reagovat
Dron

Nejsi sám..

Reagovat
ACSeRw!n

co se tam delo nakonci? samy zluty

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodový výjezd, klidná výhra a potvrzení 3 místa řekl bych. Po repre pauze to už jen potvrdit výhrou nad Baníkem. Snad aspoň vyhrajeme pohár, ať ta sezóna nedopadne úplným fiaskem.

Reagovat
Coutinho10

no, tak dnes sme se pořádně nadřeli, ale je to tam a po repre pauze se rozhodne

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo to úplně stoprocentní, ale šancí jsme měli mnohem víc a vítězství je tak asi zasloužené. Jen bych být Trpišem apeloval na hráče, aby nedostávali červené. Pak je nás na hřišti málo.

Reagovat
KingMaster13

A nedával tam Teclíka, pak je nás o 2 méně

Reagovat
Coutinho10

v kombinaci s těma redkama to není úplně ideální no

Reagovat
AjaxFans

Co říkáte na Feyenoord?

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem to psal pod los. Feyenoord se mi nelíbí. Nepříjemný soupeř.

Reagovat
AjaxFans

Já jsem pod los nečučel. Určitě těžký soupeř,dnes to jen dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Fey. Slavia by musela mít formu ze zápasu se Sevillou. Feynoord je v současnosti lepší soupeř skoro ve všech parametrech.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

I Slavia ve srabu se jim dokázala rovnat. Sice jenom výsledkově, ale dost to napovídá.

Reagovat
Coutinho10

nikdo z toho neměl moc radost, spíš velký zklamání, ale po pár hodinách tam člověk vidí nějaký pozitiva, jako odveta doma, víme přesně co nás čeká, dvojitá motivace jim to vrátit ze skupiny + Xfaktor Sor, tak uvidíme

Reagovat
Martin9719

odveta doma si myslím že jako výhoda platila v době kdy se hrálo na cennější gól na hřišti soupeře..

Reagovat
Coutinho10

to taky, ale i teď to je dost výhodný, protože když doma v odvetě dostaneš gól, tak za to tolik nejsi trestanej a stačí ti nebejt na tom gólově hůř....v dřívější formě inkasovaný gól v odvetě na domácím hříšti tě dostal do větších problémů, že ti ani remízový stav kolikrát nestačil, ale samozřejmě záleží i na tom, co si z 1. zápasu přivezeš

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak Slávia poskládá v Rotterdamu kraje obrany a jestli poprvé na jaře v Evropě chytí gólman něco navíc a zároveň nepustí nic navíc. Já bych Slávii nepodceňoval. Normálních 50:50.

Reagovat
Elliasson

Předčasné finále!

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/wKxkH a to tu někteří hýkali jak jsme skvěle a chytře posílili...

Reagovat
Blasphemer

Falta je tragéd, Ekpai to samý. Divím se, že ho Baník vůbec bral. Slavia musela být hodně ráda, že jím snížila cenu za Sora. Ještě když ho z Plzně vzali zadarmo, pro ně úplně super tah nakonec.

Reagovat
lichna.

Ekpai mi nepřijde tak hrozný. Jako v porovnání se Sorem je to bída, ale občas něco vymyslí.

Falta je sileny no, o tom žádná.

Reagovat
Blasphemer

Ekpai je takový ten typ kopni a běž, fotbalový myšlení nula. Alespoň takhle vypadal v Plzni a pochybuju že se zlepšil.

Reagovat
Martin9719

Jako je fakt že Bílek je skvělej i v tom, že vyházel snad všechny tyhlety Vrbovi a Gulovi podprůměráky.

Reagovat
Blasphemer

No, Ekpaie nechtěl ani Vrba a ani Gula.

Reagovat
Martin9719

Falta, Kayamba, Hybš, Brabec minimálně Otázka co Janošek, při stále slábnoucí formě Buchy by mě zajímalo jestli by nemohl hrát s Kalvachem ale spíš ne. Zaráží mě ale to, že čím dál víc je náš nejtvořivější záložník, útočník Beauguel.

Reagovat
lichna.

Pro nás je to aktualne dost na kridlo vol.1

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Ty si taky koleduješ

Psal jsem to už dřív, že máme zoufalá křídla, takže nám vlastně nic jiného než nákopy na Laca nebo Klímu nezbývají

Reagovat
adalbertus

lopaty

Reagovat
Freedo

Dneska těžkej zápas. Budějky dopředu nic moc, ale hodně těžce se tam dostávalo. Škoda úvodu, kdy jsme prvních asi 25 minut měli místy velkej tlak, spoustu zblokovaných střel, málem penaltu. Kdyby se tam něco proměnilo, tak by se hrálo o dost líp. Přišlo mi to takový mdlý. Křídla nic moc. Hodně tam chyběl Bahinho. Oli nic nehrál a skoro neběhal, takhle si kapitána nepředstavuju.

Návrat Provoda a hned v základu, to je něco úžasnýho, vidět ho zpět. Ještě se musí dostat do formy, snad mu zdraví vydrží.

Neděle 18:00, jsme druzí a hrajeme s týmem, co není úplně špatnej. Žádná velká zima nebyla. Jsem až moc velkej snílek, když bych si představoval aspoň kolem 15k? Nechápu, že stadión je napůl prázdný a kvůli hráčům je mi to trochu líto. Těžkou soudit, jestli jsou lidé přemlsaní Evropou a na ligu serou, nebo se celkově odnaučili chodit během covidu.

Reagovat
cristiano.K.

10 000 lidí na takový zápas je tak akorát, jseš snílek.

Reagovat
Freedo

Pamatuju sezóny před covidem, kdy i na nejhorší týmy došlo 12-13k každý zápas.

Reagovat
wwwx

https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2013-2014/reportaz/slavia-praha-slovan-liberec-337251/ Taky pamatuju sezóny, kdy u Vás šlo slyšet spadnout špendlík na trávník.

Reagovat
Freedo

Tak zrovna tenhle zápas byl na začátku prosince a docela pozdě, mohla být velká zima. Ale souhlasím, že v té době temna bývala návštěvnost o dost nižší, třeba kolem 6-7k.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já se taky směju, když na Slavii v totálních sračkách chodilo na normální zápasy 6-7 tisíc (neberu derby a podobný taháky) a tihle nadšenci vyberou dva zimní zápasy, kde bylo pod pět tisíc, a ještě jsou ochotní tvrdit, že tam byly sotva tři tisíce. Čimž ovšem netvrdím, že teď není žádná náplava.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvy jsou všeobecně krom top zápasů všude o dost menší než před covidovou dobou, bohužel.

Reagovat
smetos

Krize, kovid vsak to znas. A pristi sezonu lupen zas urco zdrahne. Lidi co zasli na pet zapasu za sezonu ted zajdou na tri. Navic vsechno v tv (jasne neni to ono), sportovni balicky jsou za babku a muzes si vybrat na ktery zapas kouknes. Vcera lupen pro necleny fanklubu na vyjezd do Trince byl za petikilo. Listek na banik za 320.

Reagovat
Losinho

Těch 12k by být mohlo, na 15 by Slavie zrovna musela bejt v nějakým hajpu. Což není, lístky jsou drahý, úplně krásný počasí ještě taky nemáme a zápasů, na který se dá jít, je tři prdele.

Reagovat
cristiano.K.

Dnes nejlepší beci. Nicméněě Plavšiče nechci vidět na beku proti týmu, když budeme muset bránit. Nechápu, proč ho nestáhnul po první žlutý, ta červená byla ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím sparťani! Pokud se chcete podílet na možném zlepšení sparťanských profilů na sociálních sítích, prosím vyplňte mi anonymní dotazník. Je to cca na 1-2 min. Předem moc díky!!! https://bit.ly/ACSpartaSocialMedia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele