FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Potrestá Slavia ztrátu Plzně?

19.03.2022, 08:44, aktualizováno 20.03.2022, 09:01
Previews
Plzeň jenom remizovala v Jablonci a nabídla příležitost Slavii, sešívaní v tomto kole hostí České Budějovice. Sparta se představí v Mladé Boleslavi, Teplice přivítají Hradec Králové a Olomouc poměří síly s Libercem...
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Liberec už dal zapomenout na mizerný vstup do sezony a tabulkou vystoupal až na šestou příčku, která zajišťuje skupinu o titul. Severočeši nyní jedou na Hanou a postaví se proti Olomouci.

Rovněž Sigma zaznamenala zlepšení, neprohrála třikrát za sebou a před týdnem vyloupila Karvinou. V tabulce je desátá, náskok na jedenáctý Zlín před tímto kolem činil pět bodů.

"Po výhře v Karviné se v týmu nálada zvedla, na vítězství jsme dlouho čekali, potřebovali jsme ho. Doufám, že to nebyla ojedinělá vlaštovka a že vítězství dokážeme potvrdit v domácím prostředí. Liberec vnímám jako velmi kvalitní tým, který je po dvou výhrách v dobrém rozpoložení. Pro nás je o to větší motivace se s ním poměřit. V posledních zápasech byl velmi dobrý Christian Frýdek, zvedal výkonnost celého týmu. Hodně se v poslední době mluví o Tiéhim. Oba jsou to silní středoví hráči. Dalším atributem, který Liberec posouvá, je velká pracovitost," říká trenér Václav Jílek, který čeká na jubilejní padesátou výhru v nejvyšší soutěži.

Liberec bodoval pětkrát v řadě a prožil úspěšný minulý týden. Nejprve zvládl dohrávku s Pardubicemi, o několik dní později pak zaskočil Slavii a triumfoval 1:0, přestože většinu duelu odehrál bez vyloučeného Štetiny. Na podzim doma Slovan uspěl, zvítězil 2:0 a ukončil sérii pěti porážek od Olomouce.

"Olomouc se snaží hrát kombinačně, má rychlý přechod do útoku po zisku míče. V posledním utkání v Karviné vyhráli, předtím doma dvakrát remizovali. Budou se chtít rehabilitovat za poslední dvě utkání doma a navázat na vítězství v Karviné. I my chceme navázat na poslední zápasy a bodovat. Utkání se Slavií bylo specifické, zvládli jsme ho, s Olomoucí to bude jiný zápas," tuší asistent trenéra Ivan Kopecký.

V liberecké sestavě se neobjeví potrestaný Štetina a vinou zranění na trávník nevyběhne Plechatý. Dramatická není situace ani v olomouckém táboře, kde jsou nejisté starty trojice Yunis, Hála, Sedlák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Greššák - Daněk, Růsek, González - Chytil.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Purzitidis, Mikula - Koscelník, Tiéhi, Havelka, Fukala - Matoušek, Frýdek - Rondič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.16 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Mladá Boleslav vypadla z elitní šestky a v neděli odpoledne na ní čeká neoblíbený soupeř z Prahy. Mnoho důvodů k radosti nemají ani ve Spartě, odrazovým můstkem k lepším zítřkům by mohla být týden stará výhra nad Pardubicemi.

Mladoboleslavští začátkem tohoto měsíce porazili poslední Karvinou a jednalo se o jejich jediný tříbodový zisk v roce. Špatné výsledky měly za následek odvolání trenéra Karla Jarolíma, jehož povinnosti převzal Pavel Hoftych.

"Neočekávám fotbal nahoru dolů, i když proti sobě nastoupí ofenzivní týmy. Nemyslím si, že by mělo padnout tolik gólů jako v minulých vzájemných zápasech v Boleslavi. Víme, kde má Sparta přednosti i slabiny, budeme se snažit uhlídat jejich stěžejní hráče. Očekávám zajímavé utkání, protože oba týmy mají ve svém středu osobnosti," prohlásil Hoftych.

Sparta porazila Mladou Boleslav čtyřikrát za sebou, jinak ale její fanoušci mnoho důvodů k oslavám nemají. Letenští po matných výkonech ukončili působení v Konferenční lize a body ztráceli i v české nejvyšší soutěži, jejich manko na vedoucí Plzeň před tímto kolem činilo devět bodů.

"Především věřím, že to bude vítězné utkání. Jedeme si tam pro tři body, protože nic jiného nám situace nedovoluje. Na druhou stranu v Boleslavi se vždy hraje těžko. Hřiště vypadá kvůli hledišti stísněně, ale věřím tomu, že se s tím popereme a vyhrajeme. V minulé sezoně jsme tam zvítězili 5:4, ale myslím si, že tentokrát to bude úplně jiné utkání. Vyměnili trenéra, začali hrát úplně jinak," nechal se slyšet Zdeněk Bečka, asistent hlavního trenéra Pavla Vrby.

Vzájemné zápasy často přinášejí gólové hody a nedávná historie pamatuje výsledky jako 4:3, 5:2 nebo 4:5.

Domácím kvůli karetnímu trestu nepomůže Šimek, v rekonvalescenci jsou Karafiát, Mašek a Škoda. Kompletní nebude ani Sparta, zranění jsou Čelůstka, Juliš, Panák a Pulkrab.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Dancák, Suchý, Preisler - Smrž, Matějovský - Douděra, Hlavatý, Ewerton - Ladra.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Haraslín, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hložek - Čvančara.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.63 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Teplice bojují o přežití v nejvyšší soutěži a v neděli odpoledne potřebují porazit Hradec Králové. Proti sobě přitom budou mít neoblíbeného soupeře, jehož porazili jenom jednou z posledních jedenácti vzájemných zápasů.

Severočechům se hrubě nepovedl podzim a o to důležitější byl vynikající přelom roku. Jaro začali třemi výhrami a vypadalo to, že rychle opustí sestupové pásmo, uplynulé týdny už ale tak povedené nebyly a před týdnem přišla kontroverzní porážka v Plzni.

Domácí jsou čtrnáctí a předposlední Pardubice na ně ztrácejí jen jeden bod. Na východočeského nováčka to navíc neumějí, za posledních jedenáct let ho porazili jenom jednou.

"Ačkoliv Hradec pár kol nevyhrál, má jako nováček skvělou sezonu. Teď to potvrdil vítězstvím a vzdálil se svým pronásledovatelům. Bude to nepříjemný soupeř, hraje stejným stylem jako my. V prvním vzájemném duelu jsme nehráli hůř, ale Hradec nás potrestal za naše individuální chyby a zaslouženě vyhrál. Doufám, že nedělní zápas bude jiný, potřebujeme ho zvládnout. Teď začíná těžká série zápasů, bude se počítat každý bod. Musíme bodovat se soupeři, kteří jsou kolem nás," uvědomuje si trenér Jiří Jarošík.

Hradec už vyklidil pozice v první šestce a v nejbližších pěti zápasech bude bojovat o to, aby se udržel ve středu tabulky a v nadstavbě nehrál skupinu o záchranu. Po psychické stránce by mu měl pomoci triumf nad Zlínem, rozdíl mezi Hradcem a jedenáctým místem se tak zvýšil na šest bodů.

"Teplice vyhrály už poslední kola na podzim, takže se jim to pak nasčítalo. Udělaly sérii a dotáhly se na mužstva, která nejsou na barážových pozicích. Teplice změnily rozestavení, udělaly dobré přestupy, třeba Tijaniho. Mají individuálně silné hráče na míči, jako jsou Trubač, Fortelný nebo Mareček. Uzdravil se jim Kučera. Směrem dopředu jim pomohli hráči z druhé ligy Žák a Sejk. Chtěli bychom samozřejmě v Teplicích vyhrát, ale každý bod se počítá. Naším cílem je udržet se v prostřední skupině tabulky," prozradil asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Teplicím nepomůže vykartovaný Mareš, zranění Mazuch s Moulisem a stoprocentně fit nejsou ani Kodad, Succar, Sejk, Shejbal a Nsunzu. V hostující výpravě nebudou zraněný Urma, distancovaný Čech a otazník se vznáší nad startem Novotného.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Trubač, Jukl, Prošek - Fortelný - Žák.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Soukeník, Kodeš, Novotný - Kubala, Rybička, Vlkanova.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 2.98 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Dynamo České Budějovice  (neděle 18:00)
Slavia s Českými Budějovicemi neprohrává a bilanci potřebuje potvrdit v neděli večer. Hrát se bude v hlavním městě a Jihočeši nemají co ztratit. Totéž neplatí o úřadujícím mistrovi.

Mistrovskými kartami totiž míchá Viktoria Plzeň a před týdnem se posunula do čela, když udolala Teplice, zatímco Sešívaní překvapivě zaváhali v Liberci. Proti Slovanu nezužitkovali dlouhou přesilovku po vyloučení Štetiny, jediná branka byla vlastí a vstřelil si ji Olayinka.

Olayinka se prosadil rovněž ve čtvrtek v odvetě osmifinále Konferenční ligy. Slavia odehrála v Rakousku proti LASKu Linec trochu smolné utkání a ve dvojnásobném oslabení nakonec padla 3:4, v součtu s triumfem 4:1 z domácí půdy to ale bohatě stačilo na titul. Los pak v pátek Slavii jako dalšího soupeře přisoudil Feyenoord.

"Minulá porážka v Liberci je samozřejmě velká komplikace, protože jsme ztratili tři body. Právě tyhle těžké zápasy venku potřebujete zvládat, což se nám nepodařilo. Hrajeme o titul a každý zápas do konce ligy je stěžejní. V neděli nás čeká utkání s Budějovicemi, pak je reprezentační pauza, takže to potřebujeme zvládnout," uvědomuje si trenér Jindřich Trpišovský.

České Budějovice Slavii naposledy porazily před devíti a půl lety a blízko k ukončení série měly na podzim. Jihočeši před vlastními fanoušky skvěle začali a ve čtrnácté minutě vedli o dvě branky. O náskok ovšem přišli, krátce po změně stran Slavia vyrovnala a v závěru sahala po obratu. Na stavu 2:2 se nakonec nic nezměnilo, přestože v 77. minutě putoval pod sprchy vyloučený Lukáš Skovajsa.

"Čeká nás jeden z nejtěžších soupeřů v celé soutěži. Víme, jak kvalitním kádrem Slavia disponuje, ale uděláme maximum, abychom s nimi dokázali stejně jako na domácím stadionu bodovat. Kvůli dohodě klubů nenastoupí Mick van Buren," oznámil trenér David Horejš.

České Budějovice před týdnem ukončily čekání na tři body a poradily si s Jabloncem. V tabulce jsou sedmé, manko na šestý Liberec činí jen jeden bod.

V sestavě Slavie se neobjeví vykartovaní Bah se Schranzem, zranění jsou Bořil, Krmenčík a Ševčík a zdravotní potíže mají Jurásek, Kačaraba, Kúdela, Oscar, Provod, Samek a Talovjerov, o jejich startech se teprve rozhodne. Situace v českobudějovickém táboře je mnohem lepší, hrát nemůže pouze zmíněný van Buren.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Hovorka, Plavšič - Holeš, Traoré - Lingr, Madsen, Olayinka - Sor.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Králik, Havel, Skovajsa - Valenta, Hora - Brandner, Škoda, Mršič - Mihálik.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 5.98 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Slezsko uvidí v sobotu odpoledne další vydání prvoligového derby, v němž se proti sobě postaví Baník Ostrava a Karviná. Domácí jsou jasným favoritem, poslední tým tabulky ho v nejvyšší soutěži porazil jen jednou, před třemi lety doma 2:0.

Domácí jsou pevně zakotveni v první šestce a na čtvrtém místě se dokonce přibližovali ke třetí Spartě. Kontakt s pražským klubem ztratili díky remízám s Libercem a Slováckem, to za ostravským klubem zaostává jen vinou horšího skóre.

"Nebude to jednoduchý zápas, nesmíme ho podcenit. Karviná hraje o poslední možnost se posunout z poslední příčky a čekáme z její strany velký boj. Nepočítáme s tím, že nám soupeř hru otevře. Může proto rozhodovat maličkost nebo standardka, musíme být efektivní a využít šance, které si vytvoříme," říká domácí trenér Tomáš Galásek.

Karviná je beznadějně na posledním místě tabulky, z dosavadních 25 utkání vyhrála jenom jedno a manko na předposlední Pardubice činí deset bodů. Baník v listopadu málem oloupila, když s ním doma padla 1:2, rozhodující branku dal ve druhé minutě nastavení Jiří Klíma.

"Říká se, že derby nemá favorita. To mohu z vlastní zkušenosti jen potvrdit. Vždy šlo o vyrovnaná utkání, což se potvrdilo i na podzim, kdy jsme doma prohráli gólem z poslední minuty po standardní situaci. Baník má široký a kvalitní kádr. Strávili jsme tam s Bobem Páníkem dva roky a vím, co nás čeká. Musíme na to připravit i hráče, že tam bude výborná atmosféra. Věřím, že nás to všechny vyburcuje. Potřebujeme vyhrávat za každou cenu. Nemůžeme se ohlížet za krásou, musíme získávat body po jakémkoliv vývoji," prohlásil domácí asistent trenéra Jan Somberg.

Karvinou vede bývalý trenér Baníku Bohumil Páník a ten nebude mít k dispozici zraněné kvarteto Mangabeira, Tavares, Bartl, Čmelík, hrát by nemusel ani Zych a kvůli dohodě klubů zůstanou v civilu Jánoš a Chvěja. Ostravě scházející zranění Budínský s Takácsem, karetní tresty si odpykávají Kaloč a Ndefe.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Lischka, Fleišman - Ekpai, Kaloč, Kuzmanovič, Janošek, Koncevoj - Almási.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Látal, Buchta, Kobouri, Šehič - Túlio, Ndiaye - Zorvan, Papadopulos, Bartošák - Durosinmi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.56 - 8.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Slovácko se na jaře už podruhé představí v Ďolíčku a bude doufat v lepší výsledek než ten, který zde před několika týdny uhrálo s Pardubicemi (0:0). Hosté se s Baníkem Ostrava přetahují o čtvrtou příčku, domácí Bohemians 1905 hrají o záchranu.

Klokani nevyhrávají, tři body brali jen jednou z posledních devíti zápasů a v tabulce jsou dvanáctí. Příznivý není ani pohled směrem dolů, náskok na předposlední Pardubice totiž činí jenom tři body. Naposledy Pražané remizovali s Mladou Boleslaví a doplatili na vlastní hrubku deset minut před koncem.

"Slovácko se zase výsledkově rozjíždí, v posledních zápasech navíc minimálně inkasuje. My se ale nesmíme ohlížet na to, kdo proti nám stojí. Hrajeme podruhé za sebou doma a vzhledem k remíze s Boleslaví v minulém kole nutně potřebujeme naplno bodovat. Jedině to nám dodá o něco větší klid do dalších bojů o záchranu," ví domácí asistent trenéra Jaroslav Veselý.

Slovácku se nepovedl úvod druhé poloviny sezony, když nestačilo na Slavii a Zlín, poslední čtyři zápasy ovšem znamenaly zisk osmi bodů a pojištění postavení v elitní šestce. Slovácko je páté, za čtvrtou Ostravou zaostává jen kvůli skóre.

"Nesmíme se nechat zmást postavením Bohemians v tabulce, podle mě neodpovídá kvalitě týmu. My ale bojujeme o čtvrtou příčku a chceme naši pozici potvrdit tím, že budeme v Praze bodovat. V minulém kole jsme dostali pod tlak Baník, nyní to bude náročnější, protože nás čeká těžký terén. Bohemka je bojovný a zarputilý tým, na nás se mu celkem daří, chceme to ale zlomit," říká odhodlaně Jan Palinek, asistent trenéra Martina Svědíka.

Bohemians mají zaplněnou marodku a na ní se nacházejí zranění Hůlka, Chramosta, Kovařík, Necid a Nový, až na poslední chvíli se rozhodne o startech Bederky a Jindřiška. Kompletní nebude ani Slovácko, do hlavního města se nevypravili zranění Kadlec, Kohút a Nguyen.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Krch, Křapka - Dostál, Mareček, Petrák, Beran, Hronek - Puškáč, Květ.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Hofmann, Daníček, Kalabiška - Havlík, Ljovin - Petržela, Sadílek, Jurečka - Cicilia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 2.99 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Pardubice  (sobota 15:00)
Souboj týmů ze druhé poloviny tabulky bude k vidění ve Zlíně, kam dorazí předposlední Pardubice. Oba celky potřebují ukončit nepovedené série - Východočeši na jaře ještě nevyhráli, Ševci padli třikrát za sebou.

Fastav v polovině února našel recept na Liberec a Slovácko a vypadalo to, že má namířeno do středu ligové tabulky, následně ovšem přišel další výpadek a tři porážky. Omluvou je, že ve dvou případech Zlín nestačil na týmy z elitní trojky, mrzet může spíše nezdar z Mladé Boleslavi proti Hradci Králové.

"Situaci jsme si zkomplikovali v minulém kole na půdě Hradce a v sobotu to chceme napravit zlepšeným výkonem především v útočné fázi. Do šestnáctky se dostat umíme, ale v koncovce máme problémy. S Hradcem jsme také měli výpadky v koncentraci a disciplíně, toho se musíme vyvarovat. Přijedou k nám Pardubice, které mají podobné starosti jako my, chtějí utéct ze spodního pásma. Čeká nás zápas plný soubojů a podle mě uspěje ten tým, který bude odolnější," říká asistent domácího trenéra Jan Jelínek.

Zlín je jedenáctý a na předposlední místo má k dobru jenom pět bodů. Patnáctou pozici přitom okupují právě nedisciplinované Pardubice, které minulou neděli podlehly Spartě. Východočeši na jaře uhráli pouze tři body za stejný počet nerozhodných výsledků, dvakrát skončil jejich zápas 0:0. Oba týmy se v lize potkaly třikrát a branka nepadla ve dvou případech, Zlín bude chtít Pardubicím oplatit jedenáct měsíců starý domácí debakl 0:4.

"Bude to určitě jiný zápas, než jaký jsme ve Zlíně odehráli před rokem, kdy se nám povedlo vysoko vyhrát. Zlín má jiného trenéra, nové hráče, takže čekáme jiný průběh. Nic to ale nemění na tom, že tam chceme uspět. Zlín má ve svém středu zajímavé zahraniční hráče, kteří jsou kreativní, jako je Conde a Dramé. Kromě nich je v týmu více hráčů, kteří toho mají v lize dost odehráno a jsou tedy hodně zkušení," nechal se slyšet asistent trenéra Pardubic Jiří Krejčí.

Domácím chybějí zranění Jawo, Hlinka, Tkáč, Čanturišvili, Fantiš. Na pardubické straně si druhou polovinu disciplinárního trestu odpykává Hranáč a osm žlutých karet už stihl posbírat Jeřábek, zdravotní potíže na trávník nepustí kvarteto Červ, Pojezný, Šimek, Vít.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Fillo, Hrubý, Janetzký, Dramé - Vukadinovič.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Čihák, Toml, Čelůstka - Tischler - Cadu, Vacek, Solil, Rezek - Černý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.77 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
Viktoria Plzeň se prokousala na první místo tabulky a v sobotu večer může její náskok narůst na šest bodů, Západočeši k tomu potřebují uspět v Jablonci. Domácí se nadále trápí a bojují o přežití v nejvyšší soutěži.

Jablonec začal jaro výhrou nad Olomoucí a jednalo se o jeho jediný tříbodový zisk v průběhu uplynulého měsíce a půl. Severočechy sráží vysoký počet nerozhodných výsledků, číslo jedenáct v tomto ohledu je nejvyšším v celém startovním poli. Naposledy přišel nezdar v Českých Budějovicích (0:2).

"Čeká nás momentálně nejtěžší soupeř. Plzeň je první v tabulce, což svědčí o tom, že mají velkou kvalitu. Všichni pějí ódy na Slavii, jak hraje dobře, ale Plzeň je před nimi. Je to tým, který má určitě dobrou formu. Trápí nás marodka, ještě ani dnes nevím, s kým budeme moci počítat. Budeme čekat, jaký bude stav hráčů. Samozřejmě je to nepříjemné, ale nedá se nic dělat. Musíme se s tím vyrovnat," prohlásil trenér Petr Rada.

Plzeň na podzim rozdrtila Jablonec 5:0 a podobné debakly od ní schytaly i Bohemians 1905 nebo Pardubice, jinak ale Viktoria sbírá tři body spíše za hubené výsledky. O gól vyhrála ve Zlíně i minulý týden proti Teplicím.

"Chtěli bychom se udržet v čele tabulky co nejdéle. K tomu potřebujeme zvítězit a všechno tomu podřídíme. Víme, že Jablonec na tom v tabulce není ideálně a nemá takovou formu jako v minulých sezonách. Ale hráči jsou tam v podstatě pořád stejní a jsou dostatečně kvalitní na to, aby nás potrápili. Takže nesmíme podcenit vůbec nic. Sám jsem v Jablonci na začátku fotbalové kariéry dva a půl roku působil, takže vím, jaké je tam počasí celoročně. Už v jejich předešlých domácích zápasech bylo vidět, že hřiště není úplně v top kvalitě. Ale to je jasné a my na to určitě budeme připraveni," nechal se slyšet Pavel Horváth, pravá ruka trenéra Michala Bílka.

Jablonec má zaplněnou marodku a na té se nacházejí Abubakar, Krob, Malínský, Nešpor a Pilař. Stoprocentně fit nejsou ani Hanuš, Ikaunieks, Kadlec, Kratochvíl, Surzyn a Štěpánek, o jejichž případných startech se rozhodne až před utkáním. A aby toho nebylo málo, kvůli kartám stojí Zelený.

Plzeň je na tom v tomto ohledu mnohem lépe. Trest za červenou kartu si odpykává Havel, mimo hru je zraněný Pachlopník a kvůli dohodě mezi oběma kluby nemůže nastoupit Holík.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Černák, Martinec, Kubista, Surzyn - Hübschman - Pleštil, Považanec, Houska, Vošahlík - Silný.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Čermák, Mosquera - Beauguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.13 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25203247:1663
2.Slavia Praha25193360:1760
3.Sparta Praha25166354:2854
4.Baník Ostrava25138450:3247
5.1. FC Slovácko25145641:2547
6.Slovan Liberec25961027:3333
7.Dynamo České Budějovice2588935:3832
8.FK Mladá Boleslav25941239:4031
9.FC Hradec Králové25710830:3631
10.Sigma Olomouc2579935:3230
11.Fastav Zlín25741428:4425
12.Bohemians Praha 190525651430:5023
13.FK Jablonec254111019:4023
14.FK Teplice25631625:4121
15.FK Pardubice25481329:5520
16.MFK Karviná25171721:4310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele