FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola: Slavia navyšuje náskok

19.03.2021, 19:55, aktualizováno 21.03.2021, 20:25
Komentáře a souhrny
Slavia si doma i v dlouhém oslabení poradila s Opavou a navýšila náskok, jelikož Sparta jen remizovala v Českých Budějovicích. Slovácko po karanténě navázalo na dobré výsledky před ní a porazilo ostravský Baník. Podještědské derby vyhrál tentokrát Jablonec a drží třetí místo v tabulce.

Slavia Praha - SFC Opava 4:0

21.03.2021 18:30

Góly: 45+4. Jan Kuchta, 53. Nicolae Stanciu (pen.), 64. Tomáš Holeš, 78. Oscar Dorley

Brzká komplikace v podobě Simovy červené karty Slavii nezastavila. Ta se ještě v první půli dostala do vedení, po vyrovnání sil na hřišti vedení až na konečných 4:0 navyšovali Stanciu, Holeš a Oscar.

Červenobílí oproti zápasu s Rangers provedli několik změn. V bráně pochopitelně místo Koláře naskočil Vágner, v obraně nahradili Baha s Delim Masopust a Zima. Uprostřed dostali přednost před Hromadou a Oscarem Holeš s Provodem, druhý jmenovaný se do zálohy posunul z útoku. Tam tentokráte nastoupil Kuchta, Olayinku pak vystřídal van Buren.

Úvod utkání se nesl v poměrně opatrném duchu, až v devatenácté minutě zajímavě zpoza vápna vystřelil Řezníček. Následně přišel velký problém pro sešívané. Sima po odehrání šlapákem dohrál brankáře Digaňu, za což po zhlédnutí opakovaných záběrů rozhodčím uviděl červenou kartu.

Opavě se ale početní převahy nepovedlo využít, za což pro ni v samotném závěru první půle přišel trest. Pohlednou kombinaci zakončoval z levé strany z poměrně ostrého úhlu Stanciu. Jeho střelu sice ještě gólman vyrazil, nicméně Jan Kuchta pak dokázal krkolomně dopravit míč za brankovou čáru.

Krátce po pauze se situace pro Slezany ještě zhoršila. Kulhánek v pokutovém území fauloval pronikajícího Kuchtu, což vyústilo nejen v penaltu, ale i ve druhou žlutou a tím pádem červenou kartu pro provinilce. Exekuce následného kopu z jedenácti metrů se ujal Nicolae Stanciu, jenž s naprostým přehledem proměnil.

Když byla odehrána hodina hry, přišla střela z větší vzdálenosti v podání každého z týmů. Nešického zkrácený roh skončil nad břevnem, Stanciova dělovka nadělal spoustu práce Digaňovi. Pak se však zrodila zajímavá situace, když van Buren v protiútoku vyslal Tomáše Holeše, jenž tváří v tvář gólmanovi o tyč skóroval. Záhy to lobem zkoušel Masopust, ten ale úspěch neslavil.

Čtvrt hodiny před koncem přidali sešívaní trefu číslo čtyři. Tecl tentokráte pobídnul Oscara Dorleyho, liberijský středopolař po perfektním zpracování ještě lépe zavěsil a navýšil rozdíl ve skóre na čtyřgólový.

Pražané své vedení naprosto bez potíží udrželi a dokráčeli tak ke čtvrtému ligovému vítězství v řadě, zároveň srovnali svou rekordní sérii bez porážky a vstřelili sedmdesátý gól ve FORTUNA:LIZE v této sezoně. V tabulce navýšili svůj náskok na Spartu na šestnáct bodů, což je velmi pohodlný rozdíl, byť letenský rival disponuje dvěma zápasy k dobru.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 0:0

21.03.2021 16:00

Góly: -

Sparta převedla v Českých Budějovicích zřejmě nejhorší výkon pod koučem Pavlem Vrbou. Pražané se v podstatě během celého duelu trápili a měli štěstí, že domácí trefili hned třikrát brankovou konstrukci.

Když v jedenácté minutě Plavšić poprvé prověřil brankáře Dynama Drobného, zdálo se, že by Sparta mohla nad prvním poločasem držet taktovku. Jenže další nebezpečné situace se rodily jen před bránou Pražanů. Ve čtrnácté minutě hlavičkoval Diop po rohovém kopu nepřesně, sedm minut nato pomohl Budějovicím obránce hostů Wiesner, jenž špatně rozehrál, před Mészárosem však hrozící nebezpečí uhasil gólman Letenských Nita.

Po půlhodině hry přečkala Sparta, která v tu dobu již hrála bez zraněného útočníka Kozáka, další standardní situaci, po níž se mezi tři tyče netrefil hlavou Čavoš. Ve 43. minutě už Jihočeši trefili svatyni Pražanů, avšak s hlavičkou Havla neměl Nita větší starosti. Mnohem víc se rumunský brankář zapotil těsně před odchodem do kabin, kdy po bídné přihrávce od Krejčího zastavil důrazného Diopa jen za cenu žluté karty. V nastavení ještě Nita musel lapit jedovatou ránu kapitána Budějovic Čavoše.

Druhou půli zahájili Letenští stejně jako tu první nadějně, byť Pavelkovy pokusy z 50. i 56. minuty měl k úspěchu daleko. Jenže poté opět upadli do letargie a dopřáli Jihočechům prostor. Velké štěstí měla Sparta v 65. minutě. Mršić nejprve z dálky napálil břevno, Meszáros zase z dorážky trefil tyč. Dvě minuty nato se zničehonic objevil na druhé straně v tutovce Hložek, který se výborně uvolnil, jenže dolní končetiny Drobného zabránili hostům v gólové radosti.

Šlo však jen o ojedinělý výstřel do nezáživné koncovky utkání. V 78. minutě sice znovu střílel Hložek, přízemní pokus ale proletěl jen vedle tyče. Za dalších šest minut připravil sparťanský talent tutovku pro Pavelku, ovšem středopolař s reprezentačními zkušenostmi trestuhodně přestřelil. Vzápětí Hanousek našel z levé strany Trávníka, ten se ale mezi tři tyče rovněž netrefil. V 89. minutě mohl bezgólový stav přece jen zlomit domácí Brandner, jenže i jeho po kličce Hanouskovi zastavila tyč.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 2:1

21.03.2021 14:00

Góly: 20. Vlastimil Daníček (pen.), 26. Michal Kohút - 54. Patrik Šimko (vl.)

Návrat do ligového tempa po třech týdnech má za sebou Slovácko. To v březnu dosud ještě vinou karantény nehrálo, z prvního utkání s Baníkem si i tak odneslo tři body. Před pauzou jej poslali do vedení Daníček s Kohútem, Šimkův vlastňák upravil na konečných 2:1.

Už ve třetí minutě muži z Uherského Hradiště poprvé rozvlnili síť, když Laštůvkou vyražený míč doklepl do brány Petržela. Jenže ten si pomohl rukou a branka tak neplatila. Zahrozit dokázali i hosté, jmenovitě Ndefe se dostal k propadlému míči a napálil jej do brankové konstrukce.

Pak však přišlo selhání Stronatiho, jenž v pokutovém území sestřelil Navrátila, v reakci na což sudí nařídil penaltu. Té se ujal Vlastimil Daníček a s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal Laštůvka. Brzy bylo vedení Slovácka zdvojnásobeno. První ránu Matúše Kohúta sice gólman dokázal vyrazit, Kohút se ale dostal i k odraženému míči a ten už s přehledem poslal mezi tři tyče.

Po přestávce se na Jihomoravanech zřejmě projevila absence zatížení a obraz hry se zcela otočil. Ve čtyřiapadesáté minutě přišel kontaktní gól, když si Juroškův centr srazil za záda vlastního brankáře Patrik Šimko. Slezané se okamžitě hnali za vyrovnáním, proti Fleišmanovi dobře zasáhl Nemrava.

V závěrečné čtvrthodině předvedl své vzdušné schopnosti Stronati, který po Juroškově centru nadělal brankáři velké starosti. Nedaleko od kýžené branky byl poté i Zajíc. Baník se však druhé trefy už nedočkal a v tabulce tak po tomto kole zůstává na sedmé pozici. Slovácko se vyšvihlo před Liberec a má na dostřel třetí Jablonec, jenž má odehraný o zápas více.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:1

21.03.2021 14:00

Góly: 82. Ladislav Kodad - 65. Matěj Pulkrab

Ladislav Kodad se v české lize začíná řádně zabydlovat. Před dvěma týdny vstřelil teplický mladík svůj první gól v nejvyšší soutěži, dnes na zářez proti Opavě znovu navázal. Jeho trefa však tentokrát vedla pouze k remíze s Bohemians.

Jako první zasahoval až v sedmnácté minutě gólman hostů Bačkovský, který ztlumil ránu Kodada. Na druhé straně zkusil štěstí o pět minut později Bartek, jenže pálil příliš vysoko. Mnohem zajímavější byl závěr první půle. Bačkovský nejprve musel vyrážet hlavičku Gabriela po standardní situaci i nepříjemný skákavý pokus Kodada z následného rohového kopu. Za Bohemians vzápětí kontroval Hronek, který však z výborné pozice přestřelil bránu.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky přišel Klokanům na pomoc Pulkrab, jenž v 57. minutě dostal výbornou přihrávku od Puškáče, jenže nový muž v sestavě Pražanů navázal na své spoluhráče před přestávkou, když rovněž střílel nad břevno. O osm minut později si oba útočníci Klokanů vyměnili spolupráci, avšak Puškáčovo zakončení skončilo po bloku Knapíka zase nad bránou.

Z následného rohového kopu už ale šli Bohemians do vedení. Vaníček posadil balón na hlavu Pulkraba, který konečně překonal brankáře Teplic Čtvrtečku. Až poté se Severočeši konečně probrali a začali ohrožovat svatyni Pražanů. Žitný nejprve v 73. minutě přetlačil Dostála, z úhlu však pálil nepřesně. O osm minut později však Vukadinović nacentroval na zcela volného Kodada, který hlavičkou zařídil konečnou remízu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 2:1

20.03.2021 18:30

Góly: 17. Ivan Schranz, 54. Vojtěch Kubista - 52. Michael Rabušic (pen.)

Po podzimním úspěchu se Jablonec znovu mohl radovat z vítězství v podještědském derby. Zeleno-bílím navíc po výhře 2:1 patří třetí místo. Důležité body vystřelil družině kouče Petra Rady sváteční střelec Vojtěch Kubista.

Jablonec si jako první vypracoval jistý tlak, jenž ve dvanácté minutě vyvrcholil nebezpečnou hlavičkou Zeleného po rohovém kopu, kterou musel nad břevno vytěsnit brankář Slovanu Knobloch. O pět minut později už se ale domácí dostali do vedení. Jovović si zpracoval odkop gólmana Hanuše a následně za obranu Liberce vysunul Schranze, jenž přízemní střelou propálil Knoblocha.

Hosté se do příležitostí dostávali ztěžka. Jednu z mála šancí měl ve 38. minutě po rohovém kopu Chaluš, avšak krkolomné zakončení přes bránícího hráče skončilo v zámezí. I proto přišel ofenzivu Slovanu do druhé půle povzbudit Faško, který na sebe upozornil již tři minuty po změně stran, kdy jeho dost možná gólové zakončení srazil na rohový kop obranným blokem Považanec.

Jenže zanedlouho poté sami domácí vybídli Liberec k srovnání skóre. Hanuš zbytečně otálel s ukrytím míče do rukavic, čehož využil důrazný Rondić, jehož brankář Jablonce zastavil šlapákem. Sudí odhalil faul až po zhlédnutí videozáznamu s několikaminutovým zpožděním. Z nařízeného pokutového kopu se prosadil Rabušic, byť Hanušovi nechybělo mnoho k tomu, aby balón vyrazil.

Stav 1:1 však vydržel chviličku. Na rohový kop Kroba z 55. minuty si naskočil Kubista a jeho hlavičku zastavila až síť v bráně - 2:1. Slovanu tedy nezbývalo nic jiného, než nadále bušit do defenzivy zeleno-bílých. Jenže domácí bránili těsný náskok pozorně. A sami občas hrozili z protiútoků. Například v 85. minutě obalamutil Doležal v souboji Chaluše a následně vybídl ke skórování Jovoviće, toho ale vychytal Knobloch.

Liberec se již nicméně na žádnou kloudnou odpověď nezmohl a po sedmi letech odešel poražen z obou derby v jedné sezoně. V lize Slovan prohrál poprvé od konce ledna.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 0:1

20.03.2021 16:00

Góly: 83. Pablo González

Cenné, zato velmi těsné vítězství si připsali fotbalisté Olomouce. Ti v Karviné dlouho hráli bez branek, o výhře 0:1 rozhodl až v závěru González. Domácí tak nedokázali vyhrát ani bez trenéra Jarábka.

První polovina utkání mnoho krásy nepobrala, větší vzrušení přišlo až s jejím blížícím se koncem. Proti Gonzálezově trestnému kopu se musel Ciupa pořádně vytáhnout, stejně jako proti Hálově dorážce. Na opačném konci to zkoušel Čmelík, Mandous si ovšem jeho střelu pohodlně pohlídal.

Krátce po návratu ze šaten to dvakrát zkoušel Beneš, pokaždé se ale proti němu vytáhl Ciupa. Hanáci se dočkali až ve třiaosmdesáté minutě. To Yunis využil prostoru na pravé straně a přihrál před bránu, kam nabíhal Pablo González. Španělský záložník pak v pádu umístil svou střelu mezi tři tyče a mimo dosah brankáře.

Olomoučtí už si své vítězství pohlídali a v tabulce se vyšvihli na osmou příčku. Naopak pro Karvinou znamená porážka setrvání na třináctém místě, navíc se na těsný rozdíl mohou přiblížit Teplice.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 1:1

20.03.2021 14:00

Góly: 55. Radek Voltr - 28. Jiří Texl

Dlouho to vypadalo, že Zbrojovka konečně zvítězí a odveze si z Příbrami tři body. Do vedení ji po Pachlopníkově neuznaném gólu poslal ještě během první půle Texl, nicméně na konečných 1:1 srovnal nedlouho po přestávce Voltr.

Jihomoravané poprvé rozvlnili síť už v sedmnácté minutě. Závar v malém vápně vyplynul v odražený míč pro Pachlopníka, jemuž jeho doražení do sítě nečinilo žádný problém. Jenže situace se ještě dlouhou dobu zkoumala u monitoru, načež sudí vyhodnotil, že předtím došlo k porušení pravidel a trefu neuznal.

Nicméně nedlouho po opětovném rozehrání se už Brněnští dočkali regulérní trefy. V sedmadvacáté minutě Pachlopník rozehrál z levé strany standardní situaci, kterou hlavičkou zakončoval Jiří Texl. Gólman proti této situaci neměl sebemenší nárok. Po přestávce mohl skóre navýšit Fousek, ten ale napálil pouze Šimana.

A tak přišel na druhé straně gól vyrovnávací. Po rohovém kopu za sebe na přední tyči prodloužil Zorvan, k balónu se poté dostal Radek Voltr, jehož hlavička z bezprostřední blízkosti přinesla radost pro Středočechy. Vzápětí mohla Zbrojovka zpět do vedení, Šiman ale zlikvidoval Texlův pokus.

Činit se musel i Berkovec, nejvíce zřejmě proti Cmiljanovićově ráně či Antwiho průniku. Ani on, ani Šiman nicméně už gól nepustili a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 2:2

19.03.2021 18:00

Góly: 5. Emil Tischler, 74. Tomáš Čelůstka - 55. Tomáš Ladra (pen.), 80. Ladislav Takács

Až nečekaně atraktivní podívaná nepřinesla v Ďolíčku vítěze. Pardubice sice dvakrát vedly, ovšem Mladá Boleslav vždy našla odpověď. Východočeši tak zůstávají ve středu tabulky, hosté z automobilového města zase těsně nad sestupovým pásmem.

V azylu hrající "domácí" šli do vedení již v páté minutě. Douděrův nepovedený aut vystihl Tischler, jehož střela se následně od břevna i tyče odrazila do sítě. Gólman Boleslavi Šeda jen bezmocně přihlížel. To brankář Východočechů Letáček se při ligové premiéře v základní sestavě úspěšně činil v šestnácté minutě, kdy zneškodnil přihrávku za obranu i následnou dorážku Zmrhala.

O osm minut později Letáček jen sledoval, jak hlavička Šimka po standardní situaci skončila ke štěstí Pardubic těsně vedle brány. Po půlhodině hry se na druhé straně vyznamenal Šeda, jenž po závaru v tutovkách vychytal Tomla i již téměř radujícího se Hufa.

Druhou půli zahájil zajímavou, leč nepřesnou přízemní ránou Ladra. V 55. minutě se už ale hosté radovali z vyrovnání. Malínského sražení k zemi Solilem vyhodnotil sudí Hocek po zhlédnutí videozáznamu jako nedovolený zákrok. Jelikož k faulu došlo před bránou Pardubic, kopali Středočeši pokutový kop, jenž s ledovým klidem proměnil Ladra.

Deset minut nato si Východočeši mohli vzít náskok zpět, jenže Hlavatý po rohovém kopu přestřelil svatyni Boleslavi. V 74. minutě už však v táboře červeno-bílých vypuklo veselí. Surzynův přízemní centr prodloužil Kostka nápaditou patičkou na Čelůstku, který nekompromisně propálil Šedu.

Avšak ani napodruhé Pardubice těsné vedení neudrželi. Matějovský v 81. minutě našel od rohového praporku Takácse, proti jehož hlavičce k tyči byl Letáček krátký. Za další tři minuty mohl obrat dokonat Klíma, toho již ale Letáček vychytal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24204070:1564
2.Sparta Praha22153447:2448
3.FK Jablonec23143640:2745
4.1. FC Slovácko22134543:2243
5.Slovan Liberec24126637:2242
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.Baník Ostrava2496933:2533
8.Sigma Olomouc2389630:2533
9.FK Pardubice2395923:3132
10.Dynamo České Budějovice24710726:3131
11.Bohemians Praha 19052478926:2829
12.Fastav Zlín23851024:2929
13.MFK Karviná24681025:3726
14.FK Teplice24651325:4623
15.FK Mladá Boleslav24481229:4220
16.Zbrojovka Brno24371419:3916
17.SFC Opava24361515:4715
18.1. FK Příbram24271517:5213
Zbývající zápasy
14.04. 00:00Viktoria Plzeň - Fastav Zlín

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (320)

Přidat komentář
Realita

Co to je furt za blbý otázky těch redaktorů, hlavně ten Kalous: "Popište jak padl gól, popište jak jste viděl gól"... Tak to snad každej viděl jak padnul, ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Ale někdy to mohl vidět jinak, třeba tam viděl přihrávku šajtlí místo bodlem, nebo to dokonce neviděl vůbec. Někteří vypadají jako na brigádě po ZŠ, kdy je tam pošlou rodiče a řeknou jim, na co se mají ptát.

"Prohráli jste 2:1, jak se cítíte?"

Reagovat
Remt

Ne asi.. Prohráli jste - jak se cítíte? No jak se asi může cejtit hráč, kterej prohrál, no asi pěkně na hovno ne?

Reagovat
ratusek

Pardubky škoda Bolka bod z hovna

Reagovat
Mirek na tenisu

Žeru Černého! Přišel, trenky se mu svezly pod cíchu, ale balon přilepený k noze, hlava nahoru a přihrávky na milimetry.

Reagovat
Keeper117

To sú tie skúsenosti no ale charakteristika top

Reagovat
Banikovec7

Co to je za hnusny nazev clanku?

Reagovat
ZB 07

tady ty experimenty

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jednou to zkusili, ok, ale příště už prosím ne

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Stannis Baratheon

Vraťte nám jistoty.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Banikovec7

Co bude příště? Jirka napíše článek bez chyb?

Reagovat
Stannis Baratheon

Při té představě mě polil studený pot...

Reagovat
Remt

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Infi

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se že tahle remíza bude stát Brno záchranu

Reagovat
oli9

jen at spadnou aspon budem mít o 6 bodů v sezoně víc... A nepojedem tam klasicky nechat body....a doma dle situace... Brno fakt nemá kádr na ligu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

my jsme v podstatě spadli už na podzim

Reagovat
Liquid

obrátí se to celé proti vám, protože jsme mermoumocí chtěli do 1.ligy a místo toho abyste těžili i s podpory fans atd, tak teď jako fanoušci když už budete moci do ochozů chodit to zase bude na Vlašim a Prostějov, letošní sezónu 2.ligy by si Machálek asi dal s přehledem

Reagovat
Couturel

Většinou se mi na ten tvůj trolling nechce reagovat, ale... Co by se změnilo? Spadli bychom příští rok, když do toho majitel nehodlá investovat, lepší to nebude teď, ani za rok.

Reagovat
Liquid

aspoň cash za fans byste měli a nemuseli byste se vzdávat premií od STESu či koho za prvoligovou účast jak jste letos museli, navíc vám nyní odešel důležitý sponzor, mohli jste být silnější a připravenější, protože letošní druhá liga je nejslabší za poslední roky, a já nejsem žádný troll

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně napsal Liquid špatně? Já s jeho názorem docela souhlasím. Když se kouknu na ten kádr, tak mi příjde snad po Příbrami nejslabší. Jediný, kdo tam stojí za řeč je Pernica, který pouze hostuje a Růsek, ale ten tam prostě sám nic nevymyslí. Na ligu tam ještě možná pár kluků má (Sedlák, Dreksa, Fousek), ale jinak je to prostě druholigový kádr. Navíc vedení ani moc nesedla ta změna trenéra. Machálek sice nepřesvědčil, ale pořád ta hra aspoň něco měla, ale pod Dostálkem je to dost velké utrpení.

On ještě rok nebo dva v druhé lize by Brnu fakt pomohl. Tým by mohl dozrát, třeba se i doplnit o nějaké zajímavé hráče, ale všechno končí a začíná tím, že ten rozhled vedení nesmí začínat a končit v Líšni.

No a téma diváků bude vždycky aktuální u klubů, jako je Brno, Baník, Slovácko, Opava a podobně. Myslím, že bylo dost zápasů, kde by Brno vydolovalo nějaký ten bod navíc, kdyby byla podpora.

Reagovat
dtaire

A kteří fotbalisté se budou dobrovolně několik let chystat na ligu? Druholigoví a Vlkanova... Takže by si nijak nepomohli. Fanoušek samozřejmě očekává boj o co nejlepší umístění každý rok a po postupu do ligy případně odpovídající posílení, když to nejde, jako předvedl například Baník. I letos by Brno mohlo v klidu něco uhrát, jenže majitel chlup nepustil. Tak si aspoň užili ligu a uvidí, kdy se to podaří příště

Reagovat
Axelrose

Ten Štěpanovský mi nepřišel úplně marný?

Ale zase Brno moc nesleduji, tak jsem možná jenom vychytal zápasy, kdy hrál dobře.

Reagovat
soukup

Štěpanovský marný není. Je to takový buldok, co střídá zajímavé momenty s řešeními, kde zas naopak marně přemýšlíš, co chtěl proboha udělat. Zahraje víc postů, na lavičku v první lize je ok.

Reagovat
Axelrose

ok, díky za info.

Jestli ale občas dělá i kapitána, potom asi ten kádr opravdu není zrovna extra - ligový.

Navíc u vás to je podobné jak u nás (Pce), tzn. že asi potřebujete vyřešit i stadion, ne?

Fotbalově to letos není ono, ale lidí se tam vždycky scházelo dost.

Můj první zápas, po tom co jsem se vrátil z ciziny, byl u vás, proti Slávii.

Pce tenkrát možná ani nehráli druhou ligu, bylo to už na Srbské a lidí tam tenkrát bylo kvantum.

Reagovat
soukup

tak on je jeden z nejstarších hráčů v kádru, tak je jeden z kapitánů i skrz tohle. Ale kádr není nic moc. Ne že by se s tím nedalo zachránit, ony zase tak velký rozdíl mezi třeba námi a Teplicemi v kádru není, ale prostě to nevyšlo.

Stadion se výhledově řešit musí. Srbskou nikdo nemá rád, je to škaredý stadion bez atmosféry a není už ani v dobré kondici. Na druhou stranu není ve stavu, že by lidem padal na hlavu a hrozilo, že se tam nebude moci hrát.

Reagovat
soukup

Hlavně jsme s tím tady všichni tak nějak smíření. Nejvíc to každé kolo prožívají ti dva kokůtci, co Brnu ani nefandí

Reagovat
Axelrose

Tak ať se daří

Reagovat
Liquid

ač nerad musím uznat, že Brno bylo dnes lepší a jen vlastní neschopností nedokázalo vyhrát, ale co s týmem co uhraje proti poslednímu 2 body za sezónu - sestup

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Boleslav se možná fakt proremizuje k záchraně

Reagovat
Mirek na tenisu

V suchém triku. I se Žvejkalem Yodou na lavce. Teď vyklepnou Jarda Boys 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že zrovna v tom Brně nejsou schopní udělat pořádnej mančaft.

Reagovat
Mirek na tenisu

PRI-BRN strašná holomajzna. Liga jen pro 12 klubů! Kdo se na ty nekopy má dívat?

Reagovat
Liquid

říkám to dlouho, bohužel i tu je dost šášulů s argumenty, že kluby potřebujou více zápasů

Reagovat
Bakary3

klidne 14 a nejakych par kol o titul, zachranu.. ald tohle je hrozny

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si to? Na spodek ligy měla hlavně druhá půle velmi dobrou úroveň.

Reagovat
HorajzmAmmann

16 ideál. Nesebereš jenom 4 kluby, ale třeba víc možností pro mladé si zahrát 1. ligu. Třeba díky tomu, že ligu hrají Pardubice se teď můžeme dívat na slušné hráče jako Tischler, Hlavatý, Solil, Huf ... pro ně je to daleko větší škola než zápasy s Vlašimí

Reagovat
Salfovic

A kolik je těch zajímavých mladíků v Opavě, Brně, Příbrami nebo Bolce ?

Reagovat
HorajzmAmmann

z dlouhodobého hlediska určitě hodně... Momentálně může hrát ligu třeba Pachlopník, Růsek, Hellebrand, možná bude něco z toho Večerky, Rychlého atp atp... to ale nebudeme vědět, pokud je budeme zabíjet v 2. lize.

Reagovat
žrout

V Bolce ještě minimálně ten Douděra, ne? V Brně teď dali na hrot 18letýho Filu. Navíc tam hrajou zajímavý jména jako Růsek, Pachlopník a Hladík. V Opavě minimálně ten Hellebrand + minulou sezonu odešel Souček, který je velmi nadějný a už má za sebou díky Opavě dost startů v lize.

V Příbrami nic není, to je naprostá zbytečnost. Ale ještě donedávna tam měli taky zajímavé mladé hráče jako Jedlička a Chaluš popř. Květ a Polidar.

Všichni tihle by v takovém případě hráli jenom 2. ligu a to jsou jen jména, který mě zrovna teď napadly a není to nějaká dlouhodobější analýza

Reagovat
soukup

Hladík je naprostý kopyto, 27letej útočník, jehož jedinými plusy jsou bojovnost a slušnej výběr místa ve vápně. Učebnicový druholigový hráč. K tomu Růskovi a Pachlopníkovi stojí za doplnění spíš Přichystal, Sedlák nebo z mladých Endl.

Reagovat
žrout

Sorry, toho Hladíka jsem si spletl

Reagovat
Liquid

Douděra včera obrovský tragéd, a Hellebrand slávista co vystřelil v Slovácku, Souček by hrál v Opavě základ tak jako tak, ty argumenty o mladících jsou stejně lichý jako u hokejové extraligy

Reagovat
žrout

Prostě to jsou hráči, kteří jsou do budoucna zajímaví a hrají ligu právě v těch klubech, které by po té "reformě" v lize nebyly. To je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě naopak myslím, že by to těm mladým prospělo.Většina případných 2. ligových klubů, by musela ořezat rozpočty, takže by naopak mladí mohli mít ještě víc prostoru. A určitě pro rozvoj hráčů, jako jo Růsek a spol by bylo lepší hrát zápasy s vyrovnaným soupeřem, než se trápit s kluby, které jsou odskočené úplně jinam.

Reagovat
žrout

Tak to se rovnou může vrátit Juniorská liga, pokud říkáš, že kvalitnější zápasy pro ně vlastně nejsou přínosem, protože se v nich trápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o věk, ale o kvalitu jednotlivých hráčů. Je jedno zda mu je 20 25 nebo 30. Pokud bude mít kvalitu na hru v první lize, tak ji hrát bude, když ne tak pro něj by byla druhá liga o 12 týmech určitě přínosnější.

Reagovat
žrout

Co vnímám naše fotbalové prostředí, tak když ti je 20 a jsi stejně dobrý jako třicátník, stejně bude spíš hrát on, protože nikdo moc nemá koule posadit zkušenou "hvězdu" týmu. Mladý hráč, pokud má aspoň podobnou kvalitu, potřebuje hrát a hrát, protože může udělat skokový progres. Ale to nikdy neudělá, když bude sedět na lavičce za těma "zkušenýma".

Reagovat
smazaný uživatel

To s tebou absolutně souhlasím. Celkově ochota stavět mladé není nějak velká a bohužel je to škoda. Na druhou stranu mi připadá, že poslední sezóny se to trošku zlepšuje a celkově i covid by mohl ještě pomoci.

Nicméně moje poznámka byla míněna trošku jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

12 by bohatě stačilo. Koukni na současnou tabulku, kdo by ti hrál druhou ligu.Příbram, Opava, Brno, Teplice, Boleslav a nejspíš Karviná. Když k tomu přičteš Hradec, Duklu, Jihlavu, Žižkov, Ústí a případně ještě někoho, tak ti z toho vychází vcelku slušná druhá liga, kde by bylo o co hrát a našlo by se tam plno zajímavých mladých hráčů.

Reagovat
Bakary3

A hlavne by to donutilo kluby jako teplice, boleslav a podobny zacit pracovat lip a ne se jen vézt prostredkem tabulky, protože pri tom zastupu tragedu v lize je sestup pro ne skoro nemoznej.

A tyhle tymy, co tak přežívají, protože nehraji vlastne o nic, lize taky vůbec nic nedavaji.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
lampas

Osobně bych nechal ligu o 18 týmech, ale v tomhle máš určitě pravdu

Reagovat
vanGomm

Když jsme byli Československo,tak 16 bylo dejme tomu tak akorát.Ted po rozdělení by lize odpovídalo spíše 12 týmů.Už těch 16 je moc a 18 .Jak I. tak i II.liga by stačilo po 12 týmech.Myslím,že 24 profi týmů na naše poměry by bohatě stačilo.Hrálo by se na 32.kol.Tedy 22+10.Poslední dva týmy sestup a z II. ligy by je první dva vždy nahradily.Liga byla mnohem kvalitnější a i ta II.liga by šla pochopitelně také nahoru.Klidně bych si do dovedl přdstavit takto.Jmenovitý seznam uvádím pouze jako příklat

I.liga II.liga.

Slavia V.Žižkov

Sparta Ústí/L.

Liberec Karviná

Jablonec Teplice

Slovácko M.Boleslav

Plzeň Brno

Ostrava Opava

Olomouc Příbram

Bohemians Hradec Kr.

Zlín Dukla

Pardubice Jihlava

Č.Budějovice Prostějov

Reagovat
lampas

Já se bojím, že tohle by uškodilo mládeži a vznikla by tu mnohem víc žoldácká liga. Ty týmy prostě aby v té konkurenci uspěli, sázeli by spíš na zkušenost a jistotu.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
vanGomm

Ale ty mladí hráči pokud by podávali výkony v té II.lize,tak se do té I.ligy stejně dostanou.No a ti ještě lepší by šli stejně do ciziny.To je přirozený postup.Za tímto účelem,aby bylo pro hráče dostatek "teplého místa"a mohl v ní hrát kdekdo by se ta liga,mohla potom rozšiřovat donekonečna.Za chvíli by bylo i 24.týmů lize málo,protože jsme ještě zapoměli na tyhle a na tamty Při vší ústě jaký je třeba rozdíl zápas Příbram-Opava hraný v I.,nebo ve druhé lize?.No vůbec žádný,protože "úroveň" bude totožná,tedy špatná.My se přece nemůžem počtem rovnat bundeslize.To by potom ona musela mít poměrově min. 40 týmů

Reagovat
vanGomm

Hodně mě to připomíná umělou zaměstnanost

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, úplně sdílím tento názor. Stačí se podívat po okolí. Bundesliga má 18 týmů a už tam se argumentuje někdy zachování kvalitou, proto není třeba 20. Poté velikostně srovnatelné ligy mají většinou 14 nebo 12 týmů a úplně v pohodě a nevšiml sem si, že by se tam mladí neprosadili.

Reagovat
Wyrda

Okey s názorem souhlasím ale je tu jeden problém a to jsou samozřejmě finance. V druhé lize ty týmy neoperují s takovými rozpočty to si myslím že třeba v porovnaní 1. a 2. Bundesligy se neda moc srovnávat a to jeste nezapominejme na to ze 3. Bundesliga taky plně profesionální byt se to teda dá pochopit vzhledem k počtu obyvatel a ekonomické sile Něměcka. Co jsem tim chtel rict je ze pokud by ty tymy mohly operovat s rozpocty co maji dnes - tedy hraci co tam dnes hraji by tam za ne hrali i druhou ligu tak prosim ale bez toho ti lepsi budou radsi sedet v prvni lize nebo pujde jinam a to reseni taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to spíš naopak? Vem si kolik kluků třeba dřepí ve Slavii za absolutně nesmyslné smlouvy, paligují se po hostování několik let a nemají snahu se jakkoli posunout. Zatímco, kdyby si chtěli vydělat v modelu, jak ho popisuješ, tak by se museli prosadit v lize, potažmo jít ven. Samozřejmě je to o diskuzi a asi se správné odpovědi nedočkáme.

Reagovat
Wyrda

No dyt prave. Pisu ze by se museli zvednout rozpocty u tech tymu v nizsi lize aby se teda zvedla jeji kvalita nestalo ae akorat to ze se jeste zvetsi rozdil mezi 1. A 2. Ligou

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

V Brně dost...

Reagovat
db18

Pardubice by si nesebral, sebral by si Příbram, která má údajně skvělou akademii, ale šance dostává neustále Kingue, Pilík, Voltr, Vávra...

Reagovat
RadekVonCZE

Asi bych to snížil na 14 jak už tu někdo psal, těch 12 je fakt málo už, a do těch 14 jsou furt celky s hráči úrovni naší ligy.

Reagovat
Uwe háže buly

šestnáct

Reagovat
Kepy_FCB

Tak co Brno? Zase ho zařízli?

Reagovat
Mirek na tenisu

VAR trval 5 minut! Už jsem si říkal, že tam ten borec usnul. Akce vypadala regulérně.

Reagovat
Slavia10

Proč se vlastně Houska rozhodl strávit kariéru v Olomouci?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba mu vyhovuje tamní prostředí a bojí se, že by ho jinde sežrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle otázka by se dala bohužel použít na půlku kádru Sigmy. Ten jejich kádr je pořád plný zajímavých fotbalistů a půlka ligy prošla jejich akademií. Problém je, že marně přemýšlím, kdo za posledních 10 let zvládl přímo přestup z Olomouce ven, nebo aspoň skrz nějakou mezistanici. Hořava, Pospíšil, Doležal, Chorý, Kalvach, Plšek, Jemelka a Falta...to už je slušný výčet, ale pořád nikdo nic.

Jinak na Housku sem zvědavý, protože v Česku by byl posun maximálně tak do Sparty a Slavie, ale ani jedna destinace mi nepřipadá příliš reálná. A byl bych docela nerad, kdyby odešel někde do Polska nebo Maďarska.

Reagovat
Radin

Ševčík :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi utekl, máš pravdu, ale taky od něj čekám ještě víc.

Reagovat
ondrasch77

YESSS, poprvé 6 bodů v sezoně proti Liberci....

Reagovat
Alan_Shearer

Na hovno, obavam se, ze tohle byla klicova ztrata. Aktualne jsme nejvetsi favoriti na 6. misto. Musime porazit Banik i Slovacko.

Reagovat
lampas

Reagovat
mistr129

Rada

Reagovat
AjaxFans

Co bylo?

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Zephyr

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Detektiv

Reagovat
ratusek

jak zmínil Karla, tak jsem čekal trochu jiné důvody

Reagovat
Losinho

škoda

Reagovat
kecipep

přesně, proto Liberci nepřeju

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

Karl

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
Trand

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Škoda. Špatná taktika a nedůraz v obraně, bod jsme brát měli. Jablonec je fakt špatnej, v Evropě zase udělá ostudu, ale prostě umí si to ukopat.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslím, že zlaté 3 body pro Slovácko. Pauza na nich byla vidět. Možná i taktický záměr vlítnout na nás s tím, že stejně odpadnou...

Ale 2. poločas už byl celkem slušný. Bohužel hrajeme dobře pouze část zápasů...

Reagovat
braveheart

Reagovat
bobis21

Druhý poločas už vypadal trochu lépe, asi hlavně proto že se Slovácko zatáhlo. Opět z toho ale nebyly góly... Myslím že už teď nemáme o co hrát

Reagovat
$$CaptainKokotko

A taky jsme hlavně odešli úplně fyzicky.

Reagovat
Banikovec7

Slovácko neskutečně fyzicky odpadlo druhý poločas (pochopitelně), ale co z toho, když držíme míč 90 % času ale nevytvoříme si šanci.

Reagovat
Zdechlina

No dnes jsme utrpěli výhru. Zatímco 1. poločas byl nad očekávání, ten 2. jsme totálně projeli jak malí kluci. Víťa opět zmatkař, a hráči zbytečně moc faulů. Nicméně spokojenost. Poslední roky nám chybí takové zápasy kdy vyhrajem ale nezasloužíme si to. Většinou jsme kapitulovali v posledních minutách. Ale 3 body jsou doma. FCS!

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k návratu po karanténě je tohle štěstí potřeba. Nikdo nemohl čekat, že to Slovácko vydrží celý zápas...

Reagovat
Banikovec7

my jsme ho taky v Opavě měli

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak

Reagovat
oli9

Tak dalo se to čekat že odejdou síly ke konci zápasu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zlaté 3body

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužili bychom si bod za druhý poločas, ale řešení standartek(a bylo jich požehnaně) bylo na chuja. Nevadí, jedeme dále. Hlavně, že tam není docent Kozel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych klukům moc poděkovat za dnešní výkon, neskutečně vydřené, odmakane, ve druhém poločase bez sil a i tak nedovolili Baníku ani gól!

Reagovat
HorajzmAmmann

co ta prodleva 30 minut po konci zápasu? Měnil jsi trenky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Slovácko sestřelilo Baník" bych napsal, kdyby to bylo 5:1 a ne 2:1

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nevím kdo s tím přišel, ale dejte do prdele ty dovětku v titulcích. Strašně to stránky zneprehlednilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle musím číst aspoň část titulku, abych věděl, ke které lize dané preview/souhrn je, dřív stačilo orientovat se podle počtu písmen.

Reagovat
andrew96

To je dřina.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Infi

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fabec1222

Reagovat
PH8

Reagovat
Salfovic

Lavička volnej, kdo se hlásí ?

Reagovat
meno

Karviná, Baník? Baník by po něm měl skočit určitě, není moc lepších trenérů.

Reagovat
žrout

Snad zpátky k U21 místo Krejčího

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko super Repre pauza přišla v nejlepší možnou chvíli, během dvou týdnů dotrénují fyzičku a bude to dobré

Reagovat
Selänne

S Krejčím a Dočkalem momentálně hrajeme o devíti. Karabec a Souček příště na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

být Hanousek v repre tak bychom dokázali prohrát i s ovcom*dama

Reagovat
John Obi Mikel

Hanousek teď dostal slušnou čočku ve studiu

Reagovat
7kaka7

zaslouženě...u každýho kontaktu s míčem je to 50/50 jestli to pošle do autu/protihráče hned nebo až při dalším doteku...navíc ta poslední akce? Když je levý obránce absolutní dřevo v útoku a hoří v obraně, je to celkem problém, který už tak špatný výkon týmu dost sráží

Reagovat
Coutinho10

Mikolanda se slušně rozohnil...takto jsem ho neznal, skoro jako kovanej sparťan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Uwe háže buly

Co říkali?

Reagovat
John Obi Mikel

Mikolanda mu vynadal za bránění a to pořádně. Jak píše Coutinho.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: vím, že se to nedávno řešilo, ale už si nepamatuju ty návrhy. Mám rád mysterozní seriály ve stylu Lost,The Society, může být i trošku komediální jako Scream Queens... Jdu teď na Stranger Things a pak asi Městečko Twin Peaks.

doporučíte ještě něco? Ideálně ať to je na Netflixu... předem díky...

Reagovat
Selänne

Dark

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Můžeš zkusit Dark. Ale pozor, není to vyloženě pro každého. Je to hodně chaotické. Jestli nemáš rád téma cestování časem, tak do toho nechoď.

Reagovat
HorajzmAmmann

mám rád hodně cestování časem díky

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Banikovec7

to je seriál skoro na to vzít si k tomu papír a dělat si poznámky ale na konci to do sebe vše zapadne

Reagovat
John Obi Mikel

Ten poslední díl byl TOP.

Reagovat
HorajzmAmmann

po 1. dílu musím konstatovat, že to bude asi slušné psycho. Atmosfera je super, přesně tohle jsem hledal. Paráda

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš zač. První série pro mě nebyla takový psycho jako ta druhá a třetí. Nechci ale prozrazovat detaily.

Reagovat
John Obi Mikel

*psycho ve smyslu nápaditosti a (až občasné bizarnosti). Psycho ve smyslu Nejtísnivější a nejlepší atmosféra za mě byla v 1.sérii.

Abychom si rozuměli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako co jsem pochopil z toho začátku, tak to je něco jako Návrat do budoucnosti, kdy Marty McFly potkal sebe asi 3x jinak starého ve stejnou dobu. Takže v tom roce 2019 budou 3 verze jedné postavy a nebo jsem úplně mimo...

Reagovat
Banikovec7

Já už si to moc nepamatuju, takže buď to budeš muset popsat nějak podrobněji nebo ti moc nepomůžu

Reagovat
Banikovec7

Jinak ještě k tomu cos psal nahoře, tak Stranger things je asi spíš trochu takový dětský seriál, ale pro mě asi jeden z nejoblíbenějších vůbec

Reagovat
braveheart

Na houby, jak byla ta pauza mezi předposlední a poslední sérii, tak jsem zase zapomněl, co se tam dělo, takže v prvním dílu poslední série jsem byl mimo. Abych na to zas koukal od začátku.

Reagovat
AjaxFans

https://serial.kukaj.to/brickleberry/S01E03

Sice je to kreslené,ale šílená ptákovina

Reagovat
ratusek

jestli máš rád toto, tak doporučuji Paradise PD od stejných tvůrců. Ale poředkládám, že Horajz myslel uplně jiný žánr

Reagovat
AjaxFans

Díky

Reagovat
ratusek

je to ještě větší nechuťárna a lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

pár dílů jsem viděl, ale to je spíš něco jako South Park, ne?

Reagovat
AjaxFans

Já jsem na to narazil náhodou na YouTube.South park asi ani né.Ale je to sranda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iHawX

X-Files je klasika, ale některý díly moc dobře nevyzráli

Reagovat
HorajzmAmmann

já chci ale teď co nejvíce seriálů na Netflixu, dokud k tomu mám přístup od bejvalky Bůh ví, co s tím zabezpečením udělají

Reagovat
havrys99

Reagovat
Zephyr

Podle zadání třeba Carnivale by seděl? Má to ten nádech napřirozena a tajemna, a je to celkově takové neotřelé a lehce bizarní drama. Ale hrozně dobře natočené. Jinak Twin Peaks je lahoda

Reagovat
Zephyr

nadpřirozena

Reagovat
dtaire

Vypadáš, že už jsi všechno viděl, ale co třeba Městečko Pines? Moc dílů to nemá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
meno

Jo a když už jsi u toho Městečka Twin Peaks, dej si i Městečko záhad, nenech se zmást tím, že je to animovaný

Reagovat
naheCZ

Supernatural

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nejlepsi je Dark

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny je i Elite, ale tam je trochu presah do teenage

Reagovat
HorajzmAmmann

to mi vůbec nevadí, můj nejoblíbenější seriál je asi Teen Wolf A hraje tam Maria Pedraza z La casa de papel takže si taky píšu

Reagovat
fabec1222

Twin Peaks To si rovnou můžeš číst moje komenty k epizodám Nejlepší seriál historie. A Dark je taková Německá verze, taky doporučju, jak už bylo zmíněno.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

David Lynch

Reagovat
fabec1222

Už se těšim na ten jeho nový seriál, to bude pořádnej úlet určitě

Reagovat
HorajzmAmmann

jojo mám tě na csfd 2 dny a mám chuť tě vypnout, protože mi tam pořád skáčou nějaký komenty Ale jo na tohle se chystám samozřejmě taky...

rok a půl jsem koukal na Walking dead a různý ty Spin-offy a už se mi o těch zombíkách i zdálo. Teď se dávám právě na nějaký záhady a podobně, takže neuvídím zombíky, ale jebne mi v hlavě ... skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ho nečti, zkritizoval mi snad každou epizodu oblíbeného seriálu Tenká modrá linie.

Reagovat
fabec1222

Tak to mě fakt moc nebavilo Jsem byl naladěnej z Černé zmije, ta mi teda příjde brutálně lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
fabec1222

Ale dej určitě vědět, až budeš sledovat, ať, jak se ti to líbí, pro mě je to seriál č.1, tak mě to fakt zajímá A i třeba ohledně tvých predikcí v rámci dějových linek, abych viděl, jak moc špatně na tom jsi s odhadem

A hlavně teda koukej první na první a druhou řadu, a až pak na filmy, jinak bys to zesral kompletně A správně bys pak měl ještě mezi druhou a třetí řadou přečíst knihu

Reagovat
HorajzmAmmann

takže nejdřív seriál z 1990, pak film z 92, film z 94 a pak seriál z 2017?

Reagovat
fabec1222

Seriál 1990 -> Film 1992 -> "Missing pieces" z 2014 -> seriál 2017

To 94 ti tam nějak ulítlo

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, místo 94 je 2014 dík

Reagovat
Remt

jak se jmenuje na csfd?

Reagovat
HorajzmAmmann

fabecc1222

Reagovat
Remt

ten borec opravdu rad komentuje... všechno

Reagovat
fabec1222

Ani ne, však nemám okomentovanou ani pětinu toho, co jsem viděl, spousta lidí má okomentováno vše, co viděli... Jsem začal až loni při koroně, a korona je furt, a furt není co dělat, tak se píšou komenty

Reagovat
Remt

já třeba díky dost volnému času oproti normálu začal víc pracovat z domu (jakože melouchy) ale jako seriály a filmy.. proč ne

Reagovat
S-C-O-T-T

nevím jestli je na Netfilxu ,ale zkus seroš 11.22.63

Reagovat
Fabregas@ole

Zone Blanche. Nejvíc ponurá atmosféra od dob Twin Peaks

Reagovat
PH8

Black mirror je geniální. To dark doporučuji v němčině.

Reagovat
C-M@ster

Zadáš seriál a najde ti to podobný: http://stoserialu.cz/

Reagovat
7kaka7

Kdo čekal, že po karanténě uprostřed sezóny nepřijde útlum, byl naivní. Když navíc vypadl stěžejní hráč prvních zápasů pod Vrbou DMK a útok najednou stojí na Hložkovi kterej pů roku stál.

V létě to chce nutně posílit kraje obrany...pro Vrbův styl hry naprosto stěžejní posty a hráči úrovně Hanousek, Vindheim, Wiesner jsou naprosto nedostateční.

Reagovat
Selänne

Reagovat
exot12

Prečo má Sparta na drese Rumunsku vlajku?

Reagovat
iHawX

na počest zakladetele klubu Ioanisse Spartacesca

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, rumunská vlajka má tvar obdélníku

Reagovat
exot12

V tom V-čku, na krku je to kruh?

Reagovat
wwwx

Mohla být slovenská, ale v době vzniku Sparty ještě Slovensko neexistovalo.

Reagovat
exot12

A ČR áno?

Reagovat
PlackaSKS

a je snad česká?

Reagovat
wwwx

Ano, bylo to nepromyšlené. Jak tak o tom přemýšlim, měl jsem napsat, že tam původně měly být barvy slovenské, ale zelená, bílá a červená se nikomu nelíbily.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
remeslnik

Reagovat
dinss

Šest kol neporaženi!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, jak se najednou dovedete radovat z maličkostí Úplně stejně jako my

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Slavie dobrý zápas, po té ČK jsem se trochu obával, ale zvládli jsme to v pohodě. Kluci zahráli dobrý zápas, udělal mi radost Buren, který si připsal asistenci na 3.gól.

Vágner tam měl ve druhé půli sice jednu hrubku, naštěstí ji dokázal napravit a myslím, že se bude jenom zlepšovat. Vzhledem k tomu, že Přéma taky není špička naší ligy, myslím, že bude chytat i další zápasy. Vemte si, co provedl v prvním zápase za Boleslav Jedlička, jednička reprezentace U21.

Máme spolu s Markovičem dalšího nadějného gólmana a to se ještě neprosadil Vantruba, do kterého část z nás vkládala velké naděje.

Reagovat
Freedo

Udělal hrubku i v první půli, kdy mu vypadl centr a měl kliku, že tam zrovna stál Zima. Dvě velký chyby za zápas, to by Arsenal potrestal hned. Fandím mu, ale pocit jistoty z něj určitě nemám. Nicméně to jsem neměl ani ze Stejskala v poháru tenkrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Stejný pocit "nejistoty" mám z Koláře, Kováře i Stejskala. Takže je mi to docela fuk.

Reagovat
Freedo

Ale jo, jen ať mladej chytá. Ale snad už mu nebudou říkat Vagy. To zní jak vagína.

Reagovat
Remt

tak nejsem jediný koho to hned napadlo

Reagovat
Salfovic

Vágus

Reagovat
luismiksak

Je ten Markovič opravdu takový talent nebo jen hype? Me teda přijde, ze zatím na ligu nemá. Jinak Vantruba byl téměř jistě omyl. Do kasy by to chtelo přivézt Mandouse.

Reagovat
luismiksak

Nguyena

Reagovat
mrtvej ofsajd

MIckova asistence byla pěkná, ale herně to není ono...Beru v potaz, že byl nákou dobu mimo a formu může ještě nabrat...ale není to hráč do základu současný Slavie. Je otázka, zda ho prodlužovat.

Reagovat
Bakary3

Ja bych to rekl primocareji - herne je to otresny.

Mam ho rad, ale ve Slavii nema co pohledavat.

Ten dostane mic a vubec nevi, co s tim.

Reagovat
luismiksak

Co ta červená karta pro Simu?

Za me jednoznačně pouze žlutá, proste klasicky slapak. Tak neslo o zakernost....

Reagovat
Remt

Taky bych se zlutou asi nemel problem, srovnat to se zakroky na Rangers hracu skotskeho tymu, tak by nedohral pomalu nikdo:D

Reagovat
mrtvej ofsajd

V rámci naší ligy určitě na žlutou, nešel do toho nijak intenzivně.

Reagovat
Liquid

jednoznačně žlutá, VAR to zase podělal

Reagovat
dave30

Jakýkoliv zákrok podrážkou dopředu by měl být ohodnocen červenou kartou. To není fotbal, ale nějaký bojový sport. A je mi jedno jestli se proviní Petr nebo Pavel. Vždy dávám jako příklad zákrok Cahilla ze sezóny 17/18. A to se toho hráče v podstatě nedotkl.

https://www.youtube.com/watch?v=UNQzfU9kYJQ

Reagovat
Greny

No takhle... Shlédl jsem to až teď a Rangers je za námi... Jasna červená .. není co řešit balon hrát nemohl .. sorry kluci ale musím když mohl být vyhozeného Fillo tak i Simu si obhájí

Spíš tmavší žlutá popravdě no

Reagovat
dave30

Já říkám jasná červená, ale musí být udělena za stejné zákroky vždy a každému. Potom takové zákroky vymizí.

Reagovat
PH8

Já už když jsem to viděl živě tak jsem si říkal, že má štěstí, že nejde ven. VAR by to že žluté na červenou asi opravovat neměl, ale červené zasloužená.

Reagovat
dave30

Neudělení červené karty je jedna z hrubých chyb, která zrovna v kompetenci VAR je.

Reagovat
PH8

Jojo, já to furt chápu blbě a myslím že spousta komentátorů taky já zapomínám že samotné neudělení karty je hrubá chyba. Vždycky to beru tak, že když je tak situace hraniční, tak by var neměl otravovat protože to prostě není hrubá chyba rozhodčího, když dá jen žlutou.

Reagovat
Spalovač šancí

červená, úplně zbytečná

Reagovat
inbloom

kdyz jsem to videl, tak oranzova, tam je hlavne blbe, ze on snad 5 metru musel videt, ze tam bude druhej a jde tam uplne nesmyslne a jeste prida slapak

Reagovat
dave30

To je právě problém, ale spousta fanoušků to bude posuzovat jinak, protože se tomu brankařovi nic nestalo (naštěstí). Přitom ten Skot věděl, že bude u míče dříve (a také byl), ale vůbec neodhadl, že tam ve stejný okamžik bude i Kolář (červená samozřejmě jasná, následky hrozné). Sima musel vědět, že tam bude později a přitom dá podrážku dopředu (červená jasná, ale trest bude násobně nižší, protože se naštěstí nic nestalo). Podobné zákroky, ale z důvodu následků je reakce stejných fanoušků téměř úplně protichůdná (Sima žlutou...).

Reagovat
mistr129

Hele ten Simův zákrok podle mě ani moc velkou pravděpodobnost zranění nemá, jelikož neběželi proti sobě, ale bokem, a bylo to na nohu ve vzduchu. Bolet to samozřejmě muselo jak prasem, ale fakt si nemyslím, že to zavánělo sádrou

Reagovat
dave30

Zlomenina asi ne, ale tržná rána klidně ano. Ale protože to nebylo na obličej, tak je to v pohodě a dáme žlutou...

Reagovat
Spalovač šancí

Já proti té červené nic nenamítám. Ale popravdě řečeno v 80-90 % případech obdobné zákroky končí žlutou, aniž by to někoho obzvlášť vzrušovalo

Reagovat
dave30

A to je chyba...

Reagovat
PH8

To načasování je ale jediné v čem je ten Simův zákrok horší než ten Roofův, jinak samozřejmě výška nohy, potenciál zranění, razance zákroku a další prvky nebyly zdaleka tak hrozné jako u Rangers. Teď tady všichni Slávisti říkají "Joo, asi červevá v pohodě" ale kdyby to bylo za stavu 1:1 se Spartou, tak se tu budeme do krve hádat, že max žlutá.

Dával by si červenou i kdyby to bylo na hráče a ne na brankáře?

Reagovat
Freedo

" Přitom ten Skot věděl, že bude u míče dříve (a také byl), ale vůbec neodhadl, že tam ve stejný okamžik bude i Kolář"

WTF

Reagovat
dave30

Já vím, to bylo blbé. On o ničem nevěděl...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Slavia teoreticky vyhrála EL, tak budeme mít příští rok v pohárech 6 týmů?

Reagovat
fabec1222

Myslim že ne, protože ona se do LM kvalifikuje tak či tak.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
fabec1222

co?

Reagovat
Salfovic

To by ten koeficient vypadal

Reagovat
Nadržený šimpanz

Měli by jsme stejně týmu, pouze by Slavia nehrála předkolo, ale byla by hned ve skupinách a to v 1.koši

Reagovat
db18

Ne, jen by Slavii z LM vyloučili administrativně hned 2x.

Reagovat
PH8

Ještě že ne 3x, tolik týmů v Glasgow nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovácko nám dalo zase trošku vystřízlivět. Znovu vlažný začátek, bohužel kvalitnější soupeř to rychle potrestal, a potom se už těžko dostává do tempa. Naštěstí Slovácko odešlo v druhé polovině fyzicky a ten herní obraz se vyrovnal.

Nicméně se opět ukazují nedostatky kádru. V týmu není jediný hráč, který je schopný trošku pravidelně skorovat. Azevedo 8 branek, ale 5 z penalt, navíc od zápasu s Brnem jeho forma taky není příliš dobrá. O zbytku ani nemá smysl psát.

Před vedením je nelehký úkol, a to začít opravdu budovat kádr, protože bez toho se žádné vyšší ambice ani nemusí plánovat. Škoda, že teď nejsou mladí moc k dispozici, protože osobně bych do konce sezóny do sestavy narval Kukučku, Šmigu i Drozda a už je nevytáhl, ať se prostě ohrají, jelikož jinou cestu moc nevidím.

Reagovat
dave30

Budovat kádr v české kotlině a nemít půlmiliardový rozpočet není opravdu nic lehkého. Pokud se zde objeví někdo talentovaný, tak ho sezobne někdo movitější. Takže opravdu nezbývá než pracovat s mládeží. Spoléhat se na nákup nějakého neznámého mladíka z ciziny zavání spíš astrologií, než koncepčním budováním. Ale který trenér půjde do toho, aby zapracoval mladé kluky nějak ve větším měřítku? Na druhou stranu v Baníku je teď ideální prostor, pokud je trenér pouze na přechodnou dobu, než se najde náhrada za Kozla (nevím, jak to Smetana má).

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na tom ale není finančně špatně. Tudíž si může dovolit lepší hráče z ligy, byť ne ty nejlepší. Problém je, že za poslední dva roky snad nevyšel jediný přestup. Reiter a Potočný to jsou dva obrovské provary za šílené peníze. Svozil stál taky dost a zatím to nesplatil. Snad poslední povedená jména byl Stronati (super deal) a možná Jánoš.

Jinak je to přesně jak píšeš. V Českém prostředí je jediná možnost, jak ten kádr budovat. Jinak to prostředí se v tuto chvíli zdá být na zapojení mladých ideální, ale nejsou zdraví nebo nehrají. Takže spíš vystává otázka, jaký cíl má sportovní úsek, protože Kozel už je skoro měsíc pryč a pořád mi chybí nějaké oficiální stanovisko. Jestli Smetana bude do konce sezóny, nebo se hledá náhrada?

Reagovat
ratusek

Ještě Tetour a z jednoho Sanneh/Sor snad taky něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanneh a Sor jsou v týmu hodně krátce a moc toho zatím nenahráli. Určitě jsou zpestření a klidně by mohli i oni pravidelně hrát. Jen si moc neumím představit tu lajnu Senneh Sor. Spíš bych hrál dvojici Senneh Ndefe, ale pak by se zase rozhodila dvojice Holzer Ndefe.

Reagovat
dave30

Jinak je celkem zajímavé (ale naprosto pochopitelné), kolik prostoru se zde věnovalo červené pro Simu (pro mě naprosto správné) a té druhé červené a pk proti Opavě. Dovedu si představit reakce, kdyby bylo něco podobného písknuto zanedlouho proti Slavii na Arsenalu.

Reagovat
Losinho

Tak to byla blbost Kulhánka, že ztratí míč a ještě brnkne o nohu Kuchtovi. Když se to stane na Arsenalu, budu tu nadávat jako první. A určitě ne na rozhodčího.

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Na Arsenalu nás říznou, s tím se počítá.

Reagovat
C-M@ster

Tu Simovu bych rozhodně nedal.

Reagovat
dave30

Proč, protože brankář nemá diru v hlavě?

Reagovat
C-M@ster

Protože fotbal je kontaktní sport.

Reagovat
dave30

Jakýkoliv zákrok hráče chodidlem dopředu do fotbalu nepatří. A znovu zopakuji zákrok Cahilla, který tím chodidlem hráče vůbec nezasáhl. Opravdu budeme zákroky posuzovat podle toho, jestli z toho bude 5 stehů, zlomený kotník, díra v hlavě, nebo jenom roztržená štulpna?

https://www.youtube.com/watch?v=UNQzfU9kYJQ

Reagovat
C-M@ster

Nezlob se na mě, ale podle mě tu porovnáváš jabka a hrušky.

Reagovat
dave30

Ne, já jen chci, aby hráči proti sobě nechodili podrážkou napřed. Nic víc.

Reagovat
dave30

Jakýkoliv zákrok hráče chodidlem dopředu do fotbalu nepatří. A znovu zopakuji zákrok Cahilla, který tím chodidlem hráče vůbec nezasáhl. Opravdu budeme zákroky posuzovat podle toho, jestli z toho bude 5 stehů, zlomený kotník, díra v hlavě, nebo jenom roztržená štulpna?

https://www.youtube.com/watch?v=UNQzfU9kYJQ

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta a druhá žlutá byla naprosto jasná. Simova červená trochu přísná, ale zas takový problém s tím nemám.

Reagovat
žrout

Já bych chtěl, aby se za tyhle zákroky jako od Simy dávaly taxativně červené, ale to se neděje. Proto mi přišla dost přísná. Pokud to znamená, že za každý takový zákrok bude červená, jsem pro. Jak říkal Trpiš, jemu tyhle zákroky taky vadí.

Jenom mi přijde, že tady se dávala červená jenom proto, že to byl brankář, což je imbecilní důvod, pokud by to bylo opravdu kvůli tomu. Kdyby tam byl stoper Opavy, podle mě by redku Sima nedostal.

Reagovat
dave30

Máš pravdu. Udělujme červené za tyto zákroky (chodidlo proti hráči) vždy a brzy se tohoto nešvaru zbavíme.

Reagovat
žrout

Já doufám, že z toho bude opravdu trend a bude to plošné. Největší zhovadilost sudích u nás je nejednotný metr. Jak v sezoně, tak v rámci jednoho kola a tak i v jednom zápase. První ostrý faul Opavy měl být jasně na žlutou, ale on ho nedá, protože byl přece první. Ale vždyť to je jedno. Když je to faul na žlutou, tak má přijít žlutá. On se povolí první zákrok a lavina logicky jede, sněhová koule se nabaluje. A úplně zbytečně, za což můžou rozhodčí, že to nepodchytí na začátku. Přesně jako ten izraelský jouda, který nebyl schopen trestat od začátku surovou hru Rangers a pak to vyústilo v ukopnutou hlavu a další zhovadilosti. Přitom tomu mohl jednoduše zamezit pár žlutými hned v úvodu. Tvrdá ale férová hra by byla v pohodě, ale zákeřnost a snaha ublížit je věc druhá.

Naše liga potřebuje jednotný přísnější metr hlavně za nebezpečné zákroky, aby bylo chráněno aspoň těch pár technických hráčů, které tady máme. A čím víc a déle bude taková hra trestána a nežádoucí, tím méně budou trenéři dávat přednost řezníkům a dřevorubcům na úkor techničtějších (zároveň často mladších) hráčů. Pak se bude náš fotbal taky víc přibližovat Evropě, kde se na hřišti hraje fotbal a ne bojový sport.

Reagovat
dave30

Asi tak...

Reagovat
remeslnik

Ten trend by musel být nejen napříč celou naší ligou, ale i v celé Evropě a jinde, jinak by to nemělo cenu. Na ostrovech můžeš jít podrážkou na protihráče, pokud je to " přes míč". Jenže ten míč může být trošku bokem, ty ho můžeš jen štrejchnout, zato ale vzít nohy soupeře. A teď se hádej, jestli jsi trefil míč, nebo jen trochu anebo vůbec. Stejné jako s jakýmkoliv jiným faulem ( ne potencionálně červeným), který ale nespadá pod VAR, protože ten toto neřeší. Za nás se za toto vše ( i přes míč) pískal šlapák a hotovo, kvůli možnému těžkému zranění nohou.. Jenže pak na ostrovech to přestali pískat - přece fotbal není balet - bylo to atraktivnější pro diváky a o to šlo! Boj !! A to trvá dodnes.

Reagovat
žrout

Já když se dívám na PL, tak tam se píská skoro všechno a žlutou dostaneš hned za nějaký nebezpečnější faul. A myslím, že to té lize jenom prospělo. Začali hrát fotbal a pomalu za sebou budou nechávat i LaLigu co se týče koeficientu a evr. konfrontace.

Tím neříkám, že by se mělo takhle úzkostlivě pískat u nás, ale nutně potřebujeme přísněji trestat surovou a nebezpečnou hru, protože jinak se nikam neposuneme a pořád bude potřeba válčit v lize s kopytama na úkor technických hráčů. A pak náš fotbal vypadá, jak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

odporúčam k debate o seriáloch používať weby https://sledujfilmy.io/ https://sledujserialy.io/ alebo https://najserialy.io/ pokiaľ nechcete zbytočne platiť za netflix a pod...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele