FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola

22.02.2020, 16:28, aktualizováno 24.02.2020, 19:57
Komentáře a souhrny
Slavia naplnila úlohu favorita proti Opavě a potvrdila vedoucí postavení. Druhou výhru pod novým trenérem má na kontě Plzeň, která si tentokrát poradil s Příbramí, na čemž měl největší podíl Pavel Bucha, jenž zaznamenal hattrick. Sparta naopak odjíždí bez bodu z Olomouce. Další výhru oslavily České Budějovice, Ostrava se rozešla smírně s Jabloncem...

Baník Ostrava - FK Jablonec 1:1

24.02.2020 18:00

Góly: 12. Nemanja Kuzmanović - 6. Vojtěch Kubista

Značně zamotaný střed tabulky ještě víc zašifrovala remíza ostravského Baníku s Jabloncem. Hosté vybojovali cenný bod, neboť většinu zápasu tahali za kratší konec. Va tabulce tak zůstávají na třetím místě, domácí se naopak po 22. kole propadli za České Budějovice na pátou pozici.

Po četných absencích na Slovácku se do základní sestavy Baníku dostaly čtyři nové tváře. Obranu vyztužili Stronati s Fleišman, zálohu zase doplnili Jánoš a Kuzmanović. Na straně hostů došlo k jediné změně, když zraněného křídelníka Jovoviće zastoupil Pilík.

Hned z první návštěvy pokutového území Slezanů šel Jablonec do vedení. Holík v šesté minutě našel zprava před bránou Kubistu, jenž si až příliš snadno odstavil Jánoše a zblízka nedal šanci brankáři domácích Laštůvkovi. Z vedení se však Severočeši radovali jen šest minut. Úspěšnou akci Slezanů rozjel Fillo, který vyvedeným centrem z pravé strany našel hlavu Kuzmanoviće, který usměrnil míč ke vzdálenější tyči. Krátce poté ale Ostravané přišli o zraněného Roberta Hrubého, jehož nahradil Jirásek.

Ve 29. minutě vyrobil obrovskou minelu stoper hostů Jugas, když nepochopitelně pustil za svá záda nákop Jiráska. Do velké šance se tak hnal Šašinka, jehož bombu pod břevno zneškodnil gólman Jablonce Vlastimil Hrubý. O čtyři minuty později pálil nebezpečně po rohovém kopu Baníku Fillo a jen těsně netrefil bránu Severočechů. To Potočný byl za minutu z přímého kopu přesnější, avšak Hrubý spolehlivě zasáhl a balón vyrazil. Strážce hostující svatyně se činil i ve 35. minutě, kdy chytil pohotové zakončení De Azeveda po pasu od Kuzmanoviće.

Domácí byli na konci první půle lepším celkem a zkoušeli to nohou i hlavou. Hlavičkové pokusy si na své konto připsali Šašinka se Stronatim. Pokus prvního jmenovaného v klidu lapil Hubý a Stronatiho zakončení po rohovém kopu ze 43.minuty proletělo nad břevnem. Jablonec tak s odřenýma ušima udržel remízový stav až do přestávky, přestože utkání zahájil lépe než "chachaři".

I po změně stran pokračovali Slezané v kombinační hře. Po hodině hry ale mohli přijít o Filla, jenž naprosto nesmyslně atakoval na polovině hřišti Sýkoru. Ke štěstí domácích si sudí Pechanec ani jeho kolega u videa tohoto momentu nevšimli. V 71. minutě měl gól na hlavě i na noze Šašinka, dvakrát ho však vychytal Hrubý. Nejprve po centru Jiráska a následně z dorážky.

V 76. minutě bylo po delší době horko také před bránou Ostravy. Sýkora po rohovém kopu vrátil míč do ohně, kde Jugasova tečovaná hlavička užuž padala do brány, jenže na poslední chvíli vyškrábl balón z brankové čáry Laštůvka. V závěru se ještě Baník pokusil urvat zápas na svou stranu. Pomohla mu k tomu také druhá žlutá a zároveň červená karta pro Kroba. Na dělbě bodů se nicméně nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1:0

23.02.2020 17:00

Góly: 27. Mojmír Chytil

Sparta se ani po změně trenéra nevzpamatovala a prohrála duel v Olomouci. Domácích k vítězství stačil jediný přesný zásah Mojmíra Chytila, letenští totiž i ve druhém jarním zápase vyšli střelecky naprázdno. Hosté tak zůstávají v tabulce šestí, avšak na desátou Sigmu mají náskok pouhých dvou bodů.

V sestavě Hanáků dostala šanci čerstvá posila do zálohy Breite, místo chybějícího útočníka Juliše se pak na hrot posunul Chytil. U hostů došlo ještě k vícero změnám. Nahrazení absentujícího Frýdka Hanouskem bylo tak trochu nabíledni, avšak nasazení Mandjecka do obrany, Karlssona se Sáčkem a Plavšićem do středu pole a Hložka na hrot už jsou jasně rukopisem Kotala.

Favorit zápasu z Prahy si první zajímavou šanci vytvořil po devíti minutách hry. Do zakončení se po rohovém kopu dostal Kanga, brankář Mandous však proti jeho pokusu dobře zasáhl. Olomouc zahrozila za pět minut, kdy po standardní situaci hlavičkoval nad břevno Štěrba. Svůj návrat do sestavy malém okořenil ve 24. minutě gólem Karlsson, kdy jeho střelu po úniku nakonec ztečoval jeden z bránících hráčů do zámezí.

Šance Sparty nicméně zůstaly nevyužity a z gólu se jako první radovala ve 27. minutě Sigma. Rohový kop vrátil do ohně Hála, Jemelka sice nůžkami promáchl, avšak za ním operoval Chytil, jenž hlavou zasáhl dříve než gólman Heča a usměrnil balón do sítě. Sedm minut poté byl Chytil opět v akci. Tentokrát centroval před bránu, kde se do zakončení dostal Breite, avšak z těžké pozice minul bránu. 

Aktivní domácí měli další příležitost ve 37. minutě, kdy Heču z dálky protáhl Greššák. Letenští zase zabrali na konci první půle. Ve 43. minutě se k dalekonosné ráně odhodlal Hancko, ale Mandous si připsal snadný zákrok. Hned za minutu ovšem měli hosté opět problémy po standardní situaci. Po rohovém kopu totiž zakončoval Štěrba, toho však šance překvapila a Heča míč v pohodě lapil.

Šest minut po změně stran podnikla Sparta rychlý útok, Kanga posunul na Karlssona, kterému se však zakončení nevyvedlo dle představ a proto střílel vedle tyče. Za dalších šest minut ale musel do střehu zase Heča, jenž se pořádně natáhl proti ráně Chytila. Útočník Olomouce dál větral obranu soupeře. V 59. minutě jej do tutovky málem vyslal Greššák, jenže přihrávka byla nakonec o chlup delší a Heča dalšímu nebezpečí učinil přítrž. Aktivita Chytila ovšem rozhodně neutichla, naopak v 67. minutě se zase ukázal nebezpečným, leč nepřesným pokusem.

V 72. minutě měl vyrovnání na noze Karlsson, jehož po kličkované vybídl Hložek, Mandous se ale zaskvěl brilantním zákrokem. O osmnáct minut později měl tutovku sám Hložek, i on však ztroskotal na Mandousovi. Sparťané tak ze svého závěrečného tlaku a napínavé koncovky nic nevytěžili a z Hané odjeli s prázdnou.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice 3:0

23.02.2020 14:30

Góly: 18. Ondřej Lingr, 22. Taiwo Abdulrahman, 43. Marek Janečka

Kdo by před startem jara čekal, že Karviná bude kosit jednoho soupeře za druhým. Je tomu ale skutečně tak. Po výhře nad Zlínem měli Slezané ještě méně práce s Teplicemi, které ztrestali během prvního poločasu třemi brankami. MFK zůstává po zimní pauze bez obdrženého gólu a dělá vše pro to, aby uteklO z barážových pozic. Těm se naopak nebezpečně přibližují zatím na jaře marní "Skláři".

Na straně domácích došlo po vítězném duelu se Zlínem k jedinému změně v sestavě. Do hry se vrátil stoper Rundić, Janečka se posunul do zálohy a místo po těchto tazích nezbylo na Hanouska. Jedním z mála světlých bodů Teplic v zápase proti Olomouci byl střídající bek Vondrášek, ten si tentokrát společně se záložníky Trubačem a Moulisem vysloužil místo v základní jedenáctce.

Hostům bylo poprvé horko v desáté minutě, kdy propadli ve středu hřiště, načež se Karviná hnala do protiútoku. Ten zakončil Taiwo, avšak brankář sklářů Grigar svůj tým podržel. Po následném rohovém kopu střílel dost vedle Smrž. V sedmnácté minutě už ale bylo na straně MFK veselo. Smrž přenesl hru na levou stranu, kde Qose hlavičkou přiťukl na Lingra, jenž rovněž hlavou okamžitě zacílil za Grigarova záda - 1:0.

Galapředstavení domácích pokračovalo za dalších pět minut. Ba Loua hledal v pokutovém území Lingra, ten ale výborně přenechal míč Taiwovi, který se zblízka taktéž nemýlil. Hosté se do hry mohli vrátit ve 42. minutě. Gólman Karviné Bolek vyrazil pokus Řezníčka pouze před sebe, jenže Moulis z dorážky nezacílil přesně. Místo toho přišel třetí zásah MFK hned za minutu. Další pohledná kombinace začala tentokrát na levé straně u Taiwa, po něm si balónu užil Lingr, jenž před bránou nalezl zcela osamoceného Jančeku. Zkušený slovenský univerzál naprosto v klidu rozvlnil síť Teplic potřetí.

Náznak odporu Středočechů předvedl sedm minut po změně stran Čmovš, který si naskočil na rohový kop Vondráška, ale Bolek jeho hlavičku ukryl do rukavic. Po hodině hry ale zase byli nebezpeční domácí. Nejprve to byl Taiwo, který v 64. minutě hlavičkoval po centru od Ba Louy do boční sítě, vzápětí po pobídce od Lingra zakončoval sám Ba Loua, ovšem jeden z bránících hráčů zakončení srazil. Zmar hostů podtrhl v 66. minutě Mareček, jenž se po druhé žluté kartě pakoval do sprch. Teplice tak dohrávaly zápas v deseti hráčích.

Karviná nadále bušila do obrany soupeře. V 73. minutě mohl skórovat také střídající Bukata, ale ve výborné pozici netrefil balón ideálně, přesto jej Grigar krotil s velkými problémy. V závěru odmítl gól také další střídající hráč Kubala, jenž přestřelil bránu, po něm zkoušel štěstí další novic na hřišti Vukadinović, který nechal vyniknout Grigara. Spálené šance ale nemuseli domácí vůbec mrzet.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dynamo České Budějovice 2:3

23.02.2020 14:30

Góly: 53. Dominik Simerský, 69. Adnan Džafić - 11. Matej Mršić, 45. Lukáš Havel (pen.), 67. Matej Mršić

Snová jízda Českých Budějovic pokračuje. V nedělním zápase vyzrálo Dynamo na Zlín a posunulo se v tabulce na skvělé čtvrté místo. Naopak domácí musí začít bít na poplach, neboť ani z druhého jarního klání nevytěžili bod a na třinácté příčce mají již jen dva body náskoku na barážové příčky.

Moravané přitom na domovské Letné neodehráli úplně špatný zápas, avšak v zakončení až příliš často selhali. To hosté byli maximálně efektivní, přičemž výborné utkání odehrál zejména dvougólový Matej Mršić.

Zatímco v sestavě Budějovic nedošlo po vítězství nad Mladou Boleslaví k jediné změně, základnou jedenáctka domácích doznala jistých úprav. Simerský totiž v obraně nahradil mladého Cedidlu a Džafić dostal v útoku přednost před Janetzkým.

Již ve třetí minutě mohl jít Zlín do vedení. Jawo vybojoval na polovině hřiště míč, před pokutovým územím obalamutil Sivoka, poté ovšem poněkud zaváhal a slabou střelou nechal vyniknout brankáře Dynama Drobného. Místo radosti "Ševců" přišel v jedenácté minutě přesný zásah na druhé straně. Brandner si naběhl na skvělý pas od vlastních obránců, následně předložil Mršićovi, jenž přízemní střelou ke vzdálenější tyči poslal hosty do vedení.

Moravané po inkasované brance zabrali, jenže víceméně nic víc než Jiráčkův nepřesný volej ze 38. minuty ze svého snažení nevytěžili. Ještě předtím bylo horko domácímu gólmanovi Rakovanovi, který měl co dělat, aby zneškodnil Čolićův přímý kop. Nakonec se ale Jihočeši dočkali ještě před přestávkou druhého gólu. Čanturišviliho faul na Čavoše ve vápně Zlína původně nevyhodnotil sudí Julínek jako penaltový, po konzultaci s kolegou i videa však svůj verdikt změnil. Z pokutového kopu se pak ve 45. minutě nemýlil Havel, byť Rakovan nebyl daleko od toho, aby střelu vytěsnil.

Domácí snížili osm minut po změně stran. Rohový kop Džafiće vrátil na zadní tyči před bránu Buchta, kde se nejrychleji zorientoval Simerský a premiérovou trefou v dresu Zlína vykřesal svému mužstvu naději. Vyrovnáno mohlo být po dalším rohovém kopu za dvě minuty, ovšem Budějovice proti zakončujícímu Hlinkovi podržel Drobný. Další tutovku Fastavu měl v 63. minutě Jawo, jenže po centru od Simerského taktéž ztroskotal na Drobném.

Poté přišly chvíle hostů. Schranzovu ránu ze 64. minuty po rohu ještě Rakovan vytěsnil, proti nečekaně, ale velice přesné střele Mršiće z dálky tři minuty nato už však byl krátký. Zlín se ale nevzdal. Hned o minutu později zužitkoval centr Condého Džafić, jemuž pomohla i teč bránícího Sivoka, na kterou už Drobný nezareagoval. Na vydolování remízy se ale Moravané v závěru nezmohli a kromě nepovedeného pokusu Matejova si již v podstatě nic nevytvořili.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 4:0

22.02.2020 16:30

Góly: 4. Lukáš Kalvach, 17. Pavel Bucha, 62. Pavel Bucha, 72. Pavel Bucha (pen.)

Nadmíru povedený vstup do jarní části za sebou mají fotbalisté Plzně. Po týden starém vítězství v Opavě doma udolali 4:0 Příbram. Skóre otevřel už v úvodu Kalvach, vítězství pečetil hattrickem Pavel Bucha.

Už ve čtvrté minutě Kovařík potáhl protiútok po levé postranní čáře, po jeho následném centru došlo k Hořavově střele. Ta byla sice zblokována, ovšem jen k Lukáši Kalvachovi, jehož tečovaná rána už skončila v síti.

A po čtvrt hodině už to bylo o dva góly. Beauguelovu přihrávku srazil Dramé přímo ke kopačkám Pavla Buchy a s jeho přízemním pokusem si Kočí nedokázal poradit. Příbramský gólman ale také ukázal svůj um, když zlikvidoval Limberského technický pokus. Po Kovaříkově rohu při Středočeších zase stála štěstěna, Hejda totiž poslal hlavičku příliš vysoko.

Necelých deset minut po návratu ze šaten se v nejlepším světle ukázal Kopic, jehož střele po zdařilé individuální akci chybělo několik centimetrů. Když byla odehrána hodina hry, zahrozila obě mužstva ze vzduchu. Kvídovu i Brabcovu hlavičku ale zpacifikovali brankáři.

Ne tak ránu Pavla Buchy. Ten rozehrál akci k lajně na Kopice, jehož přihrávku sklepl Hořava právě k Buchovi. Proti jeho povedené střele levačkou neměl gólman Kočí tentokrát nárok. Další rána pro Středočechy přišla vzápětí, Šimkovo nakopnutí Řezníka bylo rozhodčím po shlédnutí videa posouzeno jako faul a zahrávala se penalta.

Tu spoluhráči přenechali Pavlu Buchovi, který vymetl šibenici příbramské svatyně a završil tak svůj hattrick. Do statistik se mohl zapsat i Beauguel, jeho pokus o lob ale skončil nad břevnem, a když poté dopravil míč za Kočího záda, byl mu gól odepřen kvůli předchozímu ofsajdu přihrávajícího Kovaříka.

Viktoriáni si tímto vítězstvím pojistili své druhé místo, naopak muži od Litavky jsou na samém chvostu tabulky.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 0:0

22.02.2020 14:30

Góly: -

Ani jednu branku neviděli diváci, kteří při sobotním odpoledni dorazili do Mladé Boleslavi na zápas domácího týmu proti Slovácku. Středočeši vinou této remízy vypadli z elitní šestky, hosté dokonce z první poloviny tabulky.

Přitom hned ve třetí minutě přišla obrovská šance. Zelený vyslal Budínského do sólového úniku, boleslavský středopolař ale trefil jen vybíhajícího Trmala. Na další příležitost se čekalo půl hodiny, Juroška navíc dobrou pozici totálně zazdil a napálil míč na tribunu. Na druhé straně mohl zahrozit Zelený, Trmal však situaci zachránil.

Ještě před pauzou se musel pořádně činit Klíma, aby se nepovedlo skórovat Hofmannovi. Krátce po návratu ze šaten našel Douděrův centr hlavu Budínského, i ten ale ztroskotal na Trmalovi. Zaskvěl se i jeho protějšek Šeda, jenž vychytal Klimentem pobídnutého Petrželu.

Poté zase převzali iniciativu domácí. Douděra se pokusil přelobovat vyběhnutého brankáře, pro toho ovšem byl tento pokus snadným soustem. Po Janoškově pasu zase hlavičkoval Tatajev, jenže nepřesně. Tím ale aktivita Mladé Boleslavi na dlouho utichla.

Naopak v sedmdesáté minutě se ujal exekuce standardní situace Havlík, který míč otřel o tyč. Po Janoškově hrubce v rozehrávce se dostal k míči Zahustel, jehož prudkou ránu ze strany zlikvidoval Šeda. A jelikož v závěru neuspěl unikající Jiří Klíma, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - SFC Opava 2:0

22.02.2020 14:30

Góly: 32. Petar Musa, 84. Stanislav Tecl

Minulý víkend si fotbalisté Slavie připsali první ligovou prohru v sezóně, Eden je však nadále nedobytnou tvrzí. O vítězství 2:0 nad Opavou v úvodním domácím zápase se brankami postarali útočníci Musa a Tecl.

Slezané mohli využít rozpačitého startu domácích, Texl ale na Železníkův centr těsně nedosáhl. Coufalovu nevyužitou šanci z úhlu mohl po standardce potrestat Mondek, jenže přestřelil bránu. Pak už do toho začali slávisté šlapat naplno. Fendrich se musel vyznamenat nejprve proti Olayinkovi a vzápětí i proti dorážejícímu Musovi.

Jen o dvě minuty později se zaskvěl při Provodově šanci, Olayinka zase hlavičkoval nepřesně. Gólu se sešívaní dočkali po půl hodině. Po Hrabinově zaváhání se míč dostal k Petaru Musovi, který přízemní ranou do Fendrichova protipohybu otevřel skóre a připsal si svou první trefu v červenobílém dresu.

Nedlouho poté na Chorvata mohl navázat Olayinka, v tutové příležitosti však nezamířil přesně. Ve stejném duchu se pokračovalo i po přestávce, dvakrát nebezpečně pálil Provod. Jeho kroucenou střelu ze standardky zlikvidoval Fendrich, o dvě minuty později poslal míč mimo.

Deset minut po návratu ze šaten dostal Olayinka konečně míč do sítě, jenže jeho trefa nemohla být pro předcházející ofsajd Musy uznána. Přidat uklidňující gól tak mohl po pohledné kombinaci Zima, jenže střílel vysoko. Stanciův přímák zase srazila obrana na roh.

Ve čtyřiaosmdesáté minutě se mohlo příznivcům Slavie ulevit. Olayinka našel na středu střídajícího Stanislava Tecla, který si umně obhodil Rychlého a přízemní ranou na zadní tyč zdvojnásobil vedení Trpišovského družiny.

Tecl mohl během krátkého působení na hřišti dát třeba i hattrick, jenže nejprve mu radost po přehození Fendricha zkazil vykopnutím z brankové čáry Hnaníček, v nastavení pak nedokázal opavského gólmana propálit. Sešívaní i tak vítězství udrželi a strachovat se o titul momentálně nemusí. Opava zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 3:1

22.02.2020 14:30

Góly: 16. Kamso Mara (pen.), 36. Jan Kuchta, 50. Jan Kuchta - 27. Jakub Nečas

Až dosud v tomto ligovém ročníku Jan Kuchta střelecky mlčel, nyní ale svému Liberci zařídil vítězství nad Bohemians. V úvodu vybojoval Marou proměněnou penaltu, na kterou dokázal odpovědět Nečas, zareagovat na jeho dvě trefy však už Klokani nestihli.

Liberec už od začátku ukazoval, že to s útokem na evropské poháry myslí vážně. Balutova rána sice ještě postrádala razanci, poté však v souboji gólmana Le Gianga s Kuchtou došlo ke zbytečnému faulu brankáře a sudí Orel nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Kamso Mara, který nechytatelnou ranou otevřel skóre.

Tentýž hráč zanedlouho pálil příliš vysoko, Kuchtovu střelu zase vytáhl gólman. To umožnilo Klokanům udeřit hned z první nebezpečné situace. Přetažený centr vracel na malé vápno Schumacher, tam už číhal Jakub Nečas a srovnal gólový účet utkání.

V pětatřicáté minutě už ale zase byli v lepší náladě domácí. Na konci pohledné akce vysunul Mara za obranu Jana Kuchtu, který ranou mezi nohy pokořil Le Gianga. Autor branky vzápětí našel ve vápně Balutu, jehož volej pod břevno zlikvidoval hostující brankář.

Nedlouho po návratu ze šaten Slovan své vedení zdvojnásobil. Baluta poslal do úniku Malinského, jehož přihrávka po zaváhání Bederky propadla k Janu Kuchtovi, jenž se prosadil v tomto utkání již podruhé. V minutě šestasedmdesáté se poprvé musel předvést Nguyen, pro nějž ale byla Köstlova hlavička snadným soustem.

O několik okamžiků později dotlačil míč do sítě Keita, jenže přihrávající Mosquera nedovoleně atakoval Chaluše a gól uznán nebyl. Bohemians už poté vsadili vše na jednu kartu a nechali volnou bránu, jenže liberecký Pešek si v úniku tři na dva nepohlídal ofsajd a do odkryté klece zakončovat nemohl.

A jelikož novou posilu Mosqueru vychytal Nguyen a úspěch neslavila ani na druhé straně Peškova rána, skončilo utkání dvougólovým vítězstvím Liberce. Ten se tak v tabulce vyhoupl už na šesté místo, Klokani jsou jedenáctí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22183147:557
2.Viktoria Plzeň22135442:1944
3.FK Jablonec22116540:2839
4.Dynamo České Budějovice22113839:3536
5.Baník Ostrava22105732:2435
6.Sparta Praha2296739:2933
7.Slovan Liberec22103938:3133
8.FK Mladá Boleslav22103939:3533
9.1. FC Slovácko2296728:2733
10.Sigma Olomouc22710529:2631
11.Bohemians Praha 190522651122:3523
12.FK Teplice2258919:3523
13.Fastav Zlín22631318:3521
14.MFK Karviná22471118:3019
15.SFC Opava2235149:3614
16.1. FK Příbram22341515:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (659)

Přidat komentář
AjaxFans

No, to by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra zasloužená, na hře to ještě chce trochu zapracovat.

Z hráčů se mi nelíbil nejistý Tijani a ani Stanciu s Olayinkou mě moc nenadchli. Pochválím naopak Tecla, který to slušně oživil. A Musa dal pěkný gól.

Reagovat
meno

Tijani je tam pár dní, dej mu čas. Podle mě bude výbornej, má muskulaturu jak Míša. Stanciu doplácí na pozici/roli, do které ho staví Trpiš. Nejlepší trenér, chtěli ho do týmu v TOP5 lize všechno beru, ale v tomhle si myslím, že se plete a pozici, kterou zastává Ševčík by měl hrát Nico a obráceně. Olej hrál dobře.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Ševčík mi přijde docela tragickej dozadu, to uklízení na křídlo místo Masopusta je za mě OK.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Sevcik dal dva goly Chelsea, pak dominoval v Teplicich a od te doby hraje totalni picu.

Reagovat
Selänne

Přitom dneska hrál výborně.

Reagovat
Witcher

Kšiltovka ho zničila

Reagovat
osobnostx

V Dortmundu hrál výborně.

Reagovat
Kiwi-21

Myslím že až se bude nastupovat Oscar tak se Stanciu vysune více dopředu

Reagovat
meno

Což to asi jo no, zapomínám, že furt nehraje přirozený DZ. I když Zima vypadal hodně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rolf

Která pak topípětka toho ňoumu chtěla,ať to zkusí a dopadnou jako se Součkem.

Reagovat
meno

Budlikybudliky

Reagovat
Coutinho10

ještě to nebylo úplně ono, ale konečně se trefili útočníci

škoda Olayinka, že tu první tutovku nedal, druhou sice dal, ale bohužel těsný ofsajd

u Tijaniho škoda té žluté na konci...to bylo zbytečný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpecialOne

Chlapi, kdo tu pomlouval toho Kuchtu? He scores when he wants

Reagovat
JeséRodriguez

Téměř všichni, a oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Góly z penalty a ofsajdu není nic moc

Reagovat
skat

jedna vlaštovka jaro nedělá.....

Reagovat
Rolf

Byla to pravá Slátanská slátanina,ale všichni to chválí,tak je to asi dobré.S pomocí

rozhodčího,který není schopen udělit ve 14min. Olyiankovi žlutou,když soupeři málem

přerazil nohu,to je na pováženou!Kam až to dojde s čínskými juany,ví jen Bůh a Nezmar.

Reagovat
meno

Budlikybudliky

Reagovat
Pablos

Ale je prdel, že z těch jeho sraček je vždycky poznat, že sleduje každej Váš zápas.

Reagovat
meno

Beztak má permici

Reagovat
dave30

Starší pán, nemá co na práci, tak sleduje vše. Co kdyby se někomu (kromě jeho Spartičky) nezadařilo a on se mohl vysmívat. On se tedy snaží, i když se daří, ale s nezdarem by to bylo dokonalé...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tvuj nick zkratka pro Retardovana Opustena Lesbicka Filcka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

Bucha do repre včera bylo pozdě novej Souček

Reagovat
smazaný uživatel

*nový Sáček

Reagovat
Pablos

Gréta by tě hnala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Bex5

Hlaska unora a roku

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to máš laťku hodně nízko.

Reagovat
Bex5

Spokojilm se s malem

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, i ten jeden je moc

Reagovat
Bakary3

Rarášek pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hodnotíte výkon Zimy?

Reagovat
meno

Zima je docela plašan, ale v druhým poločase se docela uklidnil a na to, že je mu 19 a hrál poprvé v Edenu, před 16k diváky na nejtěžší pozici v týmu, tak hrál nad očekávání. Měl tam i docela dobrou střelu.

Reagovat
dave30

Hlavně nechápu tu jeho pozici. Pokud vím, tak v Olomouci hrál pouze stopera.

Reagovat
meno

Třeba ho chtějí předělat, jako předělali Součka. Ten byl původně taky stoper.

Reagovat
dave30

Tak je pravda, že je na svou výšku pohyblivý a hlavně rychlý. Nevím, jak je na tom s balónem.

Reagovat
JeséRodriguez

Snad ne, náš fotbal by potřeboval stopera jak sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček byl útočník

Reagovat
meno

A tvoje máma fotr tvl

Reagovat
smazaný uživatel

V žákovských letech. A neurazej moji matku

Reagovat
PlackaSKS

protože takacs i oscar jsou zranění/vykartovaní.

Reagovat
Losinho

Asi jako Král v Teplicích.

Reagovat
dave30

Asi tak... Jinak nevím jak Král, ale podle kámoše hrál Zima celou svou dosavadní kariéru jenom stopera. Jsem na něho zvědavý. Tato pozice mu může pomoci ve hře s míčem a až se vrátí na pozici stopera, tak to může být hodně dobré (potřebovali bychom skvělého stopera pro repre).

Reagovat
Losinho

Otázka, kam se s ním bude počítat. Teď není důvod vyndavat Tijaniho, ale do zálohy se vrátí Oscar s Takácsem.

Reagovat
Losinho

Nevim, proč tam na posledních pár minut nedal Felipeho místo Holeše.

Reagovat
Blasphemer

Super rozjezd, ale vojna nám začíná od příštího kola. Každopádně z Buchy bude skvělej player.

Reagovat
db18

Reagovat
RadekVonCZE

Bucha

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha podusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha

Guľa

Reagovat
smazaný uživatel

Trend dobrej

Reagovat
Pablos

Bucha si to povodil

Reagovat
db18

Bucha na euro

Reagovat
meno

Měli bychom zažalovat Buchu, najmout nejlepší právníky a dostat ho k nám zpátky

Reagovat
Blasphemer

Máte Provoda jako náhradu. Užijte si ho.

Reagovat
meno

Provod je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

takovej horší Princ no, ale proti gustu

Reagovat
Pablos

Ale dá se říct, že z Budějek (za Plzeň si moc nekop) a pořád to pro něj může být skok a navíc mladší než Zmrhal... Ještě bych mu dal šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě kola.. klid.

Reagovat
meno

Těch 6+4 z Bolky nic?

Reagovat
smazaný uživatel

To je deset.

Reagovat
meno

Jsi geniální!

Reagovat
martin1

Ta paralela s Daridou se nabízí. Takže můžeme očekávat Buchu na EURU. Je zajímavý, že typově srovnatelní hráči - Darida, Hrošovský i Bucha začali hrát stabilně za Plzeň na jaře v 21(necelých 22) letech. Darida 90 - 2012, Hrošovský 92 - 2014, Bucha 98 - 2020.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

neskutečnej příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu máme v repre celkem nabitou - Darida, Král, Jankto, Souček, Dočkal, Ševčík, Masopust, Pavelka, teď teda ještě Bucha. Kromě brankářů jediná pozice, kde je z čeho vybírat

Reagovat
Kiwi-21

No Baráka bych taky ještě neodepisoval

Reagovat
Kostomlat

Útok taky dobrej. Jen ta obrana je trošku problém, což je u českého fotbalu docela s podivem. Jo a do zálohy Máme ještě baraka

Reagovat
mayday

No, při vší úctě, já bych tam optimistickej nebyl, ohodnotit to jako "nabitá" záloha mi přijde trošku přestřelený.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak není to nic extra, ale je to takovej lepší průměr, na kterým se dá stavět a se kterým se dá něco uhrát. Zvlášť, když bude vepředu Schick.

Reagovat
Losinho

a kdyby se rozehrál i Vydra, tak je vepředu těch možností dost

Reagovat
JeséRodriguez

Ideálně ať hrají oba (pokud teda bude Vydra aspoň občas nastupovat) a pod nima 4 střední záložníci, diamant

Reagovat
Losinho

to by bylo skvělý, ale se Šilhavým nevim

Reagovat
JeséRodriguez

Taky to nevidím moc reálně, ale musí se nechat, že má zatím docela slušný výsledky. Rozhodně se na to dá většinou aspoň koukat

Reagovat
KingMaster13

Jedinej zápas kterej fakt posral bylo Kosovo a nemusel dostat bůra v Londýně, jinak je to více než solidní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

Na Daridu jsem si přesně vzpomněl u něj dnes...

Reagovat
Blasphemer

Docela by mě zajímalo, kde by Bucha dnes byl, kdyby byl u kormidla. V Bolce? Na tribuně? Na lavičce? Tomu, že by byl dnes na hřišti, bych dával asi nejmenší šanci.

Reagovat
Blasphemer

*kdyby byl Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

V Sigmě místo Pilaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc 00 - 2022?

Reagovat
martin1

Snad to bude dřív, musí se to prolomit

Reagovat
HorajzmAmmann

slušný boj o 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Diky bohu ze je ten hrobar talentu Vrba pryc, hrace jako Bucha potrebuje fotbal jako sul

Reagovat
Kostomlat

Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nemáte fotku Buchy?

Reagovat
sosna

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani první zápas v lize, půjde nahoru. Kúdela nejlepší stoper v lize. Neskutečně vyrostl.

Olayinka (podle nového účesu Rozára) tam měl pár blbých momentů, ale na naši ligu výborný hráč, radost sledovat (a pak kroutit hlavou).

Nico za mě výborný. Konečně dostává prostor jaký si zaslouží a roste.

Zima super, věřím že z něj bude výborný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper je samozřejmě Brabec.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A ty diskutér. Jako jo, je výbornej, druhej nejlepší. A myslím, že za rok nejlepší.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Kúdela dnes až netradičně kazil rozehrávku. A Nico ??

Reagovat
smazaný uživatel

A co od něj všichni čekáte?

Reagovat
mrtvej ofsajd

góly

Reagovat
djiros

Viděl jsem 1. poločas a stavět Stanciua pořád do role, jak čeká na správnou pozici mě nebaví.

Hráč, který by vyl opravdu tak dobrý by to ukazal, kór proti Opavě. Nevim, ale mě tihle Nigerijci ani Rumuni za těžké prachy nepřesvědčili, že jsou lepší než naši kluci jako Ševčík, Bucha či Budínský.,

Reagovat
Selänne

Přesně! Nejhorší je, že ti cizáci kradou práci našim lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
RuneSKS

They took our jobs!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Filipow
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Asi bych vyjmenoval dost hráčů, který je radost sledovat, ale Olej mezi ně teda fakt nepatří.

Reagovat
KingMaster13

No jako ale třeba ty žongly hlavou na Barceloně mě bavili

Reagovat
Kaspar

jenom co Weber dostane od Bolky dlouhodobou duveru pred jarni casti, tak se jim tym i hra rozsype

Reagovat
Kostomlat

Bolka na to, jaké ma možnosti , tak nepracuje vůbec koncepcne, čemuž se už asi tak 10 let divim

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ladyboy arsenal

ne že bych ho chtěl obhajovat, ale prodali mu všecko co umělo kopnout do balónu, snad nikdo soudnej nemůže čekat, že ten tým má na víc než střed tabulky

Reagovat
Kaspar

no prave ten paradox, mu Dufek da dlouhodobou smlouvu, jaky s nim ma velky plany, pak mu rozproda tym, jeste par porazek a bude to jako s Jilkem

Reagovat
ondrasch77

Nebylo to spíš obráceně? Nejdřív výprodej, pak smlouva na věky...

Reagovat
lampas

Zatím projev hry celkem dobrý, máme do konce ligy dost solidní los, takže ty boje o poháry ještě provětráme

Reagovat
vanGomm

Bomemka potvrdila to co přichází po posvícení

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku skončí Hejkal. Kdo místo něj? Jílek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný

Reagovat
Pablos

Hašek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

Straka/Csaplár

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná dejte jim soupeře!

Granečný opět nenastoupil, všude ho šikanují chudáka

Reagovat
smazaný uživatel

Má ve smlouvě garantovaný počet 0 minut Nechápu proč ho neposlali do Vítkovic. Bylo jasné, že v Budejkach dopadne jak Helesic

Reagovat
Kiwi-21

to samé Tijani v Karviné opravdu divné hostovaní

Reagovat
slonzacky_lenoch

On by měl hrát spíš za B tým si myslím když teď funguje Karviná dobře vpředu + Kubala,Babić na hostování a Petráň na lavičce nemyslím že pro něj bude v acku vůbec místo...

Reagovat
Kiwi-21

Vidím to stejně

Reagovat
iamek

To hostování nechápu od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

já se musím smát tomu článku, kde se psalo, že půjde k nám

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Jojo, a to mam pocit, ze tam byly hlasky jakoze "no vidite, my vam říkali, ze je to talent!"

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tam nic takoveho nebylo

Reagovat
Kepy_FCB

Ale bylo ty SENILITO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej, jak se zas chytá místní židovská sebranka. Baník jim nedá spát a sleduji i naše hráče na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne zas nerozumim tomu bakaryho vykriku do tmy o talentu. Mluvi se tak o nem uz od mladeznickych let a prvnich minut co se objevil v acku... Ze mu to ted nejde je uplne vedlejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouší to, no :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mu to už tak 3 roky. A nejen že mu to jde, tak je ještě čím dál tím horší.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bex5

Bylo to moje prani

Reagovat
db18

Lepší než Hloušek by byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A to je Hloušek tragickéj.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, jak tohle vůbec můžeš napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, Kepy ...Já ti asi vážně v těhle věcech nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si zapomnel vzit prasky na senitilu

Reagovat
Kepy_FCB

hulibrk pls, když už tak na senilitu

Reagovat
Kepy_FCB

A já nyní tebe. Takže mu zase najdeš alibi že přišel do šlapajícího týmu, že je to teprve druhej zápas.

Dost bylo nervů v Baníku s antitalenty jako Kraut,Zawada ,Buček atd. které nekonečně dlouho drželi...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se kolik je staršímu Šašinkovi...Jak ho Baník drží a taky na něj tady všude možně neplivu. Třeba mi ten hráč i z mého týmu nemusí být sympatický, což je úplně normální, ale nebudu do něj furt jebat...Není to s Denisem ideální, ale na nějaké čtvrtletní hodnocení bych počkal do repre pauzy, což je po 26. kole, spíš až po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt jen zbytečně provokuji, nechytej se toho...

Reagovat
Kepy_FCB

Šašinka má perspektivu, na toho ani já nikdy neplival

Mě on ale není nesympatický, jsem jen hluboce přesvědčen že na ligu nemá.

Reagovat
Kepy_FCB

V druhé větě pochopitelně řeč o Gr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
JessePinkman

Nemá místo koho hrát zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurviná

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Pablos

Dynamo do pohárů

Reagovat
spider_8

Dejte nám soupeře. Dynamo tytul!

Reagovat
AjaxFans

tYtul

Reagovat
smazaný uživatel

*Dinamo

Reagovat
bobis21

Co se to děje v těch Teplicích? Kádr vypadá dost dobrý na to, aby dostávali od každého. To na to všichni serou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že obranu nemají dobrou.

Reagovat
Pablos

plus na to serou

Reagovat
ondrasch77

A může za to Krob jako loni, přeřadil bych ho do Béčka...

Reagovat
smazaný uživatel

A Hora

Reagovat
ondrasch77

Hora si chtěl jen v létě vytrucovat přestup do Jablonce...

Ale vrchol loňského jara hodili tepilčtí na Kroba..., jsem zvědav, kdo bude viníkem letošního jara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Vondrášek hraje relativně solidně, takže horký kandidát.

Reagovat
ondrasch77

Toho ale nechcem / nepotřebujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra čekám odvolání Hejkala a nástup M. Haška

Reagovat
ondrasch77

Já ještě ne..., domácí duel se Sigmou hrubě ovlivnil rozhodčí, tudíž to nejde Hejkalovi na vrub a prohra v Karviné (ikdyž jsem neviděl) byla dle mého názoru očekávatelná.

Pomyslný prubířský kámen bude asi domácí souboj s Libercem..., pokud Liberec neporazí, tak pak půjde podle mě od válu...

Jinak Hašek je snad utopie..., to podle mě není trenér pro Teplice...

Reagovat
Shevchenko

Drobný po návratu do ligy 8 výher 1 remíza 1 prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Umělý projekt z Karviné si dělá prdel z Teplic. Když si vzpomenu, jakou priposranou taktiku nastavil starý imbecil plukovník válka Paník, když tam Baník hrál na podzim.

Ach jo.

Reagovat
Kiwi-21

Až na umělý projekt souhlas ale každý zápas je jiný a je i rozdíl hrát doma a nebo venku

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že původní klub, to jest FC Karviná, která na konci devadesatek hrála i ligu zanikl. Tohle je umelhmotina spojená ze dvou menších klubu, kdy si z toho vlčí bratři udělali své dítě.

Reagovat
raduinho

Bahník je taky umělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bahnik neznám. Ani Google to nedokáže najít

Reagovat
Puskas

Možná myslí toho historika, ten ale umělý není.

Reagovat
C-M@ster

Puvodni Banik hral na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník snad zanikl? Ne.

Takze dle tvé logiky, když Slavie hrála na Strahově, nebyla původní? Ach jo... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A teď bohužel musí hrát ve Vítkovicích. Co jsi tím chtěl říct?

Reagovat
C-M@ster

Umely vitkovicky projekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe v tom Recku definitivne vymdrali mozek z hlavy

Reagovat
Kepy_FCB

Brno - královepolský projekt

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je původní, stadion ve Vítkovicích je sice nový, ale stojí na stejném místě jako předtím. Takže co je umělé?

Reagovat
Puskas

A ne na Staré střelnici?

Reagovat
Kiwi-21

nezanikl ale bylo to sloučení Kovony a Jaklu Karviná

Něco podobného jak jste chtěli se sloučit z Vítkovicemi aby z něj byl váš B-tým

Reagovat
smazaný uživatel

FC Karviná zanikla. Po ní nezbylo nic. Rok asi 2002 nebo 2003.

Takze placas nesmysly, kór když do toho motas Baník a Vítkovice.

MFK Karviná je umělý klub, to je prostě holý fakt.

Reagovat
Kiwi-21

Ok ale i tak umělý projekt si představuji dost jinak například Redbull, šejkové atd což o to každý nějak začíná tak je fuk zda je umělý (pro někoho) ten projekt a nebo ne RB Leipzig je takový projekt ale dělají to sympaticky a dobře

V Karviné šly nahoru postupně i postup do ligy byl výsledek práce co nepřišel ze dne na den i když měla Karviná kádr který mohl postoupit i o 2.roky dříve byla tam trpělivost a čekalo se i na výstavbu stadiónu atd

Ok nemáš MFK v oblibě to ti neberu,jen si umělý projekt opravdu představuji jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to umělý klub bez historie.

Reagovat
Kiwi-21

Tak historie se vytváří každou sezónu co bude existovat

Tak budiž ta historie je velmi krátká a ve srovnání z jinými kluby krátká

Ale věřím tomu že ty sám nejseš někdo kdo chce koukat do historie a dívá se na to co je a bude

Ale ok máš svůj pohled a ten ti neberu

Reagovat
FruFru

Karvinou rád nemám, ale nezačal takhle každý klub?

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak které.

Ale to nepopírá fakt, že je to prostě umělý klub bez nějaké historie a obklopen lidmi, kteří nejdou pro nějakou levárnu daleko.

Reagovat
Euphael

mame hisorii, cca 17 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To máte výhodu, že si ji všichni pamatujete.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

to vis ze jo

Reagovat
M0rb1D4S

Ale fakt by mě zajímalo, co tě na nás tak strašně štve. Většina fanoušků Karviné přeje i Baníku a navíc tam krom zmíněného Vlka není žádná spojení. Když tak, tak můžeš nesnášet Vlka.

Reagovat
SuperBanikovec

No, spousta banikovcu je na Karvinou nasrana za pokriky jebat Baník, když jste postupovali a my sestoupili. A ten rok jste se nosili jak hovna na lopatě a machrovali nad Baníkem na každém rohu. Bylo to fakt trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden jedno z mála. Co třeba vyjebavky s listkama, kdy to raději dávalo vlčí komando po fabrikach a školách, než nám... A mohl bych dále pokračovat. A oni se diví

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strašný loula

Reagovat
Kiwi-21

Upřímně taky bych nedával více lístků hostujícímu týmu než je potřeba

Reagovat
SuperBanikovec

No jo, ale když Baniku ve stejnou sezónu vyšla vstříc Opava i Sigma s celou tribunou, bylo dost k smíchu že zrovna spřátelená Karviná spekulovala s listkama.

Reagovat
Kiwi-21

To možná ale i tak jsem opravdu toho názoru že ať spřátelený tým a nebo ne lístky hostům navíc bych nedával a je jedno komu

Že to tak dělali jinde je jejich věc a tady se vedení nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne nam poprve taky dali celou tribunu A pak to najednou neslo...

Reagovat
Kiwi-21

To ano a taky dost lidí bylo naštvaných a upřímně jsem patřil mezi ně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc kdyz ste ji ani jednou nebyli schopni vyprodat. Misto aby vase vedeni vychazelo vstric i fanouskum jinych taboru tak jim radeji hazi klacky pod nohy. Kdyz to srovnam treba s Jabloncem ktery nam, z casti vlastni iniciativy, pri nesmyslem zakazu zajistil celou tribunu...

Reagovat
Kiwi-21

Ja mám zas na to jiný pohled

1. Je ostuda že tak malý stadión nevyprodáme sami

2.nevidim důvod aby v soutěžním utkání se vytvářely co nejlepší podmínky pro tým soupeře (tím nemyslím šatny, servis atd)tím že povolíme více vstupenek pro hosty aby se cítili jak domácí

3 výjimka mimo sezónu (charitativní utkání, přátelské utkání,exhibice, loučení z hráčem) tam je to úplně fuk

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Kiwi-21

Jen dodám na jednu stranu vás i chápu když ten stadion nevyprodaji na druhou si opravdu stojím za svým

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Vidíš, na to jsem zapomněl. Je pravda že tohle bylo rozhodnuti Vlka nebo někoho z vedení, fanoušci jako takoví za to asi nemohli ale je pravda že na sympatiich to nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fakt hustej týpek

Reagovat
Euphael

vy jste prasata co nepatri na stadiony

Reagovat
Kiwi-21

Tak všude se najde někdo takový

Byly to dle mého takové 2.roky kdy Karviná byla na tom lépe jak Baník a někteří se chovali jak chovali

Já si třeba užíval postup do ligy a Baník mě v tu chvíli nezajímal,jen mi přišlo jako paradox že Karviná byla momentálně na tom lépe než Baník který má ty možnosti mnohém větší i historii

To prostě bylo že pár jich řvalo a v euforii z postupu se někteří přidaly, nepíšu že to bylo správně ale stalo se

Prostě mě to přijde jenom jako uražená pýcha (ano v Karviné si za to mužem dost samy) ale nic tak hrozného

Ono všem bylo jasné že i když Karviná na tom chvíli byla lépe že výhledově to na dlouhou dobu možné není jedině že by Brabec tam nebyl a klub zbankrotoval ale to jsi v Karviné nepřál nikdo a to ani v Praze třeba kde jste urážely mnohem více

Tady mi spíše přijde že jde o to že malá Karviná na chvíli předčila Baník a někteří to přehnaly

Tak nebo tak přeji i Baníku ať někdy o ty poháry hraje i když si myslím že pod Kozlem to nebude

Karviná ať hraje ligu a Opava přeskočí Příbram,přeji si ať všechny slezské kluby zůstanou v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Letos ta Příbram už klapne

Reagovat
Kepy_FCB

a následně ji klepne

Reagovat
mayday

Tak ty Budějovice, to je masakr. Ale přeju jim to.

Reagovat
JessePinkman

Super tři body před dvěma těžkýma zápasy. Teď v klidu pohostit Baník.

Reagovat
lichna.

Na konci jste ale v obraně pěkně zvolnili. Jsem jen čekal, kdy to Zlín vyrovná..

Reagovat
JessePinkman

Zápas jsem neviděl, ale podle sestřihu toho dost pochytal Drobný.

Reagovat
meno

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ratusek

od 4.-10. místa neskutečně vyrovnané a každý tým může skončit na jakémkoliv místě v tomhle rozmezí.

Překvapila v prvních dvou kolech bohužel Karviná a Sigma, i dkyž měli zoufalé soupeře, ale i tak se to počítá

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kiwi-21

V Karviné jsem ty body čekal a tam se bude bojovat o vyhnutí se baráži a čekám že za 3.kola bude ji i Zlín koukat na záda

Olomouc při mně osobně velké překvapení je , čekalo se že upadnou možná do poslední skupiny a za 2.zapasy mají 4.misto na dosah

Reagovat
Rothbard

Kotal ven!

Reagovat
Greny

Kdyby Sparta nechala hrát Julise tak dneska neprohráli

Každopádně Královec je silenej rozhodčí

Reagovat
ratusek

Královec naprostej zoufalec, ale to tam jsou všichni takoví. Škoda, že odešel Příhoda nebo spíš byl donucen

Reagovat
smazaný uživatel

S Kralovcem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

KOTAL VEN

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga už se vidí v Emirátech, nebo co se děje, ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má na desátou Olomouc náskok jen dva body. Docela klika, že za jí už je díra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra Banik vyhra a Sparta se muze realne soustredit aby vubec tu prvni sestku udrzeli

Reagovat
Pablos

jenže Baník vyhraje tak 2 zápasy do konce ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Doma Boleslav a venku Pribram to je povinnost a urcite jeste neco urvou za 3 body. Za to Sparta jestli se ted nezvedne doma se Zlinem tak to bude velky spatny. Prece jenom jsou za nima jeste 3 tymy, ktery maj stejne bodu jak oni

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami určitě nevyhraje

Reagovat
Ranoth

noco spartani kedy menite trenera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkejte až si to sedne, curaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik aktuálně Křet. platí trenérů áčka???

Reagovat
Sosi

To je takovy slovosled, ze jsem to musel cist 5x, abych to pochopidl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to pochopil hned

Reagovat
Rothbard

Taky. Jen se toho výsledného čísla nemůžu stále dopočítat.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jsi asi postih.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo curak

Reagovat
Stannis Baratheon

nebo

Reagovat
Pyroman

V Olomouci by se prohrálo i s Jílkem, o tom vůbec nepochybuju, takže žádný překvapení. Obrana klasicky tragická, dopředu tam mírný zlepšení bylo. Cením nasazení DMK, až na tu zazděnou šanci byl výbornej, Plavšič naopak klasicky úplně k hovnu. Hložek na hrotu je sice fajn, ale jestli Kotal čekal, že bude vyhrávat hlavičkový souboje proti Jemelkovi a držet míč zády k bráně, tak si můžou podat s Jílkem ruce.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jediný, kdo se diví je asi Rosický s Jílkem... Jak je to dlouho co už je ten italský kouzelník pryč? A kam se od té doby Sparta posunula? Stejně prohnilý kádr, žádné kvalitní komplexní křídlo ani na jednu stranu zálohy, naprosto nevyřešená otázka stoperské dvojice a vede je Kotal, které jakožto neperspektivního nechtěla ani Zbrojovka... Sice nám udělal krásné 6. místo, ale rozhodně jsme nehráli nějaký koukatelný, moderní fotbal a např. venku jsme byli absolutně tragičtí i výsledkově... Takže jestli je tohle dlouhodobá volba pro Spartu, tak už by měli přestat žvatlat o ambicích na double a pohárovou evropu a na rovinu říct, že nejsou prachy a začneme od nuly s postupnými cílem se do dvou, tří sezón opět probojovat mezi top3 týmy ligy...

Reagovat
Black Jagir

Jo, tak jste angažovali perspektivního Habance a jak to bylo dál, víme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jo tak to je jasný, ale přesto si pamatuju, že za tu změnu jsem byl tehdy hrozně rád. Tu poslední sezónu pod Kotalem jsme měli fakt i brutální kliku, těch haluzových výher doma v zápasech, kde jsme byli horší, to bylo fakt neuvěřitelné. Taky výhry nad Spartou, či Slávií střídali remízi s Jihlavou, či debakl od Teplic apod, nepřehráli jsme nikoho... Fakt se na to nedívalo dobře a hráli jsme se spoustou starších hráčů, perspektiva nula... Habanec nám dal chvíli naději, ale že to pak úplně rozložil tak, že se z toho dostáváme doteď, to už je zas jiný příběh Ale prostě bych čekal, že s finančními možnostmi Sparty se z té mizérie dostanete výrazně rychleji než chudá Zbrojovka. Tedy např. letošní (ne)počínání Sparty v megadlouhé zimní pauze je pro mě prostě absolutně nepochopitelné...

Reagovat
Black Jagir

Hele Spartě nefandím, jen mě překvapil ten hate na Kotala. Je otázka jestli s možnostmi Brna mohl pomýšlet výše. V akademii možná měl nějaký nadějný hráče, ale ti prostě neměli kvalitu i oproti těm starším a neperspektivním. Pořád mi z toho vychází lépe 1. liga s Kotalem, než druhá liga bez něj. S tím materiálem, co měl k dispozici, uměl pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jsou teda absolutně nepochopitelné tvoje prispevky

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hele psal jsem tady pred startem jara, ze nechapu, kde Rosicky a Jilek berou to sebevedomi mluvit o druhem miste, vzhledem k tomu, ze neprivedli zadnou posilu ani neprocistili ten kadr... Taky jsem dodaval, ze se rad necham prekvapit. Bilance po dvou kolech? Nula bodu, skore 0:3, Jilek odvolany... Samozrejme je jednoduche napsat misto argumentů stupidní prispevek, jako si napsal ty. Nebo nevim co mi chces rict, ze neumis cist? Ze jsi retardovany? Nebo jen proste curak?

Reagovat
Kepy_FCB

Rosickej táhni

Reagovat
Jan Horáček

V zápase Olomouc - Sparta mě zaujala situace, kdy šel po rohu domlouvat rozhodčí Mandjeckovi, podle komentátora kvůli tomu, že používal při bránění ruce. Nějak jsem tomu nerozuměl, buď to měla být desítka a pokud to nebyl faul, tak snad rozhodčí nemá co mluvit obránci do toho, jak má bránit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak ono se to takhle často dělá, že rozhodčí říká hráči něco ve stylu "já tě viděl, dávej si na to pozor". Já tohle ale moc nemusím, tyhle typy rozhodčích, který se furt na něčem s hráči domlouvají a hra neplyne.

Reagovat
Jan Horáček

Mám podobný názor, buď písknout nebo nechat hrát.

Reagovat
dave30

Řekl mu, ať to již nedělá a on mu to slíbil...

Reagovat
Liquid

přesně mu říkal, "kdybys nehrál za Spartu tak už tam proti tobě tu penaltu písknu, protože ty tvoje černý pracky vidí každý"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba bylo to bránění Sparty tak hrozný, že mu musel říct, ať to zlepší.

Reagovat
Rothbard

Rosický: Ne každý má na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Klička, Rokycany

dnes 19:36

Hráli jsme daleko líp než proti Liberci, měli spoustu šancí, měli smůlu v koncovce. Olomouc dala náhoďáka po standartce a měli jednu šanci. Ve 20. minutě to bylo 6:0 na rohy, super tlak, mně se to líbilo.

V tom je problém Sparty.Sami sobě lžou fanoušci i vedení.Spartě a jejich fans chybí jakákoliv pokora a proto jsou tam, kde jsou.Tohle je trest za ty kecy v zimní pauze, kde vyhlašovali zteč na druhé místo a Champions League, kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Nekonečná absence sebereflexe.

Klub s finančními možnostmi DK Sparty prohrává s těžce látanými olomoucemi, liberci atd.

Látal

Reagovat
Losinho

tam mohla dát Olomouc tři fíky jen ze standartek.. za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujalo mě hodnocení Holoubka na adresu Hložka, kdy o něm prohlásil, že hraje jako útočník evropského formátu

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě tý jedný parádní akce snad nebyl u balonu...když tedy pominu ten gól Olomouce.Mě přišlo, že to tam poslal právě on.Hložek rozhodně není hrot.

Reagovat
Kiwi-21

Je hlavně podhrot,ale je více Hrot než Křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že v mládeži hrál hrota. Nevím, ale postavu by na to měl.

U toho gólu Olomouce říkali ve studiu, že to byl Hancko, ale taky se mi zdálo, že to byl Hložek.

Každopádně zajímavé je, že nedal od září v lize gól.

Reagovat
Liquid

právě dneska Hložek hroznej, zakončený hrozný, u standartek tam pobýhal jak janek a vícekrát neobsadil hráče Sigmy, ze Sparty na pochvalu snad jen Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Windheim je výbornej,Toho je tam škoda

Reagovat
Liquid

trošku mě připomínal Karavajeva, rychlej, ale efekt z jeho centrů nebyl žádnej a dozadu nebyl tak poctivej

Reagovat
smazaný uživatel

To tam není nikdo, proto tam vzadu tak hořej.,Tý obraně nikdo nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Tak nevím, proč na základě Tracab statistiky s náběhama a 2 povedených akcí v tužce prohlásí, že hraje jak hráč evropského formátu.

I když je pravda v tom Tracabu měl tak 15x víc náběhů než když jsem tam viděl statistiku Smoly v jednom zápase za Baník Ale to by pak byl útočník evropského formátu i Tecl nebo Van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Heča byl z té Sparty nejlepší, několikrát je tam dost podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

"pobýhal"

Reagovat
Rolf

Sheldone a tobě podobní Slátancí,dejte pozor nebo vám z té Sparty praskne cévka.

Viděli jste včera co hráli Slátancí za slátaninu?Sparta hrála fotbal,škoda,že bez gólů.

Hložek neměl jednu,ale tři šance a kopec smůly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Spaty mi ty joudo maximálně praskne bránice od smíchu.Cévka určitě ne, ani nevíš, jakou mi Sparta dělá každý víkend radost.Hložek měl tři šance????Vážně jsi ten zápas viděl???

Reagovat
Stannis Baratheon

Podezřívám tě, že jsi Slávista a jrn se tu snažíš udělat ostudu Spsrťanům. Takže super práce a pokračuj v tom co děláš, jde ti to.

Reagovat
Salfovic

A Sheldon sparťan. Taková eurofotbalová verze legendární ,,výměny´´ Hušbauer - Vácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si neber do držky a s tím blbem mě nesrovnávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bakary3

Dobrej postreh, ale takova vytrvalost, to uz by nikdo ani z recese nevydrzel..

On bude asi fakt jen dementni senila

Reagovat
smazaný uživatel

Já podezrívam Radka Kliera

Reagovat
Stannis Baratheon

Z čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není ten správný čas to vytáhnout

Reagovat
Stannis Baratheon

Dobře, jdu s kůží na trh.

Já jsem Radek Klier!

Reagovat
Mononukleoza

A ja jsem Alois Vemeno . Tesi mě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
meno
Reagovat
Rolf

Dej pozor,nebo z podobných žiďácko-čínských ubohostí zblbneš úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek a Chytil výborní. Hancko a Jemelka výborní. Dočkal podprůměrný, Kanga průměrný, Mandjeck a Hanousek , výborní Ba Loua, Taiwo, Qose, Šindelář, Rundič, Ndefe, Lingr, Smrž, Kučera a spol. Zlín už se těší na Páníka a Budějky Snad je v pátek trochu přibrzdíme. Zajímavá fotbalová neděle.

Reagovat
Kiwi-21

Šindelář u nás zatím dobře a hlavně spolehlivě pro tým jak vy není a nebo ne do základu pro nás dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu to.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nějak jsem nezaregistroval Šindelář je hostování s opcí nebo bez?

Reagovat
Kiwi-21

upřímně nevím,ale myslím si že Baník s ním moc nepočitá a bude více záležet na něm samotném zda bude chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování do konce sezony bez opce.

Reagovat
Kiwi-21

Kuk jsem si myslel ale v tom že s ním nepočitate myslím že sedí ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, jestli s ním nepočítáme...Vezmi si, že během jara 2018 se skvěle chytnul vedle Prochyho, na podzim 2018 vedle Zia. Pak tam měl nějaké zranění, jestli si dobře pamatuju a dostával se do toho hůř, ale pořád je na stopera v hodně dobrém věku, má u nás dlouhodobou smlouvu až do konce roku 2022, takže když odejde někdo z dua Stronati - Pokorný, tak by byl nejspíš využitý jako třetí stoper u nás, rozhodně bych mu dával větší šance než Azackému a Mešimu, které taky máme na hostování. Osobně ale doufám, že Šindyho využijí jako součást obchodu a někdo z těch zajímavých hráčů od vás k nám v létě přijde a vy budete mít Šindyho na stálo a nějaký doplatek. Ještě víc tomuhle scénáři nahrává to, že Frydrych bude na 99% ve Slavii končit, takže by mohl přijít jako třetí stoper k nám on, kdyby bylo potřeba. Ale to je jen můj odhad.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Do Baníku měl jít ( má jít ) Lingr ale nevím v jaké souvislosti se to řešilo...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nevim jak je. A tom kdo přesně v Karviné se smlouvám ale letos by měl končit Ba Loua a nevadilo by mi kdyby šel zrovna do Baníku. Je tam víc zajímavých hráčů kteří by se asi viděli jinde raději než v Karviné (Ndefe, Smrž,...)

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bože zas*ane automatické opravování

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem napsal na začátku, výborní Ba Loua, Taiwo, Qose, Šindelář, Rundič, Ndefe, Lingr a Smrž. Bral bych kohokoliv z tohohle seznamu samozřejmě mimo Šindeláře a Rundiče, bo situace se stopery je u nás teď celkem luxusní. Věkově jsou na tom taky skvěle, jestli se nepletu tak všichni ti v mých očích zajímaví pro Baník mají od 21 do 24 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ještě Ndefe má 26 a pravé beky na příští sezónu máme ve Fillovi a Juroškovi, ale v létě 2021 kdo ví...To je ale dost daleko.

Reagovat
Kiwi-21

Na Taiwa se nejspíše uplatní opce a Ba Loula půjde do týmu co by hrál Evropu a ne do Baníku (nejspíš) co jsem o něm slyšel tak ten to má v Karviné prý rád,Qose taky hned pryč nepůjde ono celkově hráči co hrají základ neodejdou dříve než po 1-1,5 sezóně v klubu

Neříkám že není možné že do Baníku nikdo nepřijde ale z těch jmen co si vypsal si myslím že nanejvýš k vám Lingr

Smrž-zustane,Ndefe-Filo,Juroška aktuálně nepotřebný, Rundiče si napsal sám,Qose možná později ale ne dříve než za rok

To je můj tip třeba to bude jinak a nebo to taky můžou pokazit a spadnout a většina bude u vás i když spadnutí nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, co bude. Psal jsem o tom, že mě osobně se ti zmínění hráči líbí a Baníku by se mohli hodit + je tam faktor Šindelář, což je naše výhoda oproti Jablonci apod. Ba Loua je zajímavý i pro Slavii, Spartu a Plzeň, Plzeň potřebuje omlazovat, Spartě by se minimálně jedno křídlo hodilo, Slavia kdo ví, ale taky bych to úplně nevylučoval. Samozřejmě speciálně on může zaujmout i někoho z Turecka, Ruska...Výborný hráč.

Reagovat
Kiwi-21

Pravda já si myslím že i když pod Jarábkem hraje Lingr skvěle že by nakonec možná chyběl nejméně a nebo šel nejlépe nahradit

Za sebe si přeji samozřejmě přeji aby tým zustal protože na naše poměry vypadá silně a zajímavě

Pak bych možná sondoval situaci okolo Wágnera zdá se mi že v MB se mu extra nedaří ale to je spíš už jen přaní

Věřím že pokud se podaří kádr udržet a vhodně doplnit (třeba i odchovancem) tak by další sezona mohla být opravdu okolo středu tabulky

Ale to až čas ukáže ted se hlavně vyhnout krok po kručku baráži

Reagovat
Kiwi-21

Předpokládám že spíš doplatek od vás kdyby se jednalo o někoho z trojice Na Louka,Lingr, Smrž

Uvidíme i z rozhovoru Jerábka to vypadá že letošní cíl je vyhnutí se baráži a do další sezóny má nejspíše větší ambice, teď si i chválil vedení a vše okolo do toho vypadá že je schopnej vydržet i delší dobu

Nejtěžší asi bude udržet Lingra co se týče ohledně vás i když Jerabek ho označil za srdcaře tak kdo ví jak je to z jeho zájmem o Baník a pod Jerábkem zvýšil efektivitu

Ba Loula pokud odejde tak jen do týmu co by hrál poháry dokonce prý padlo i jméno Slávie ale to se myslím nestane

Smrž začal hrát pořádně až tuhle sezónu a na začátku ještě jako ligový hráč nevypadal ale spíš jen někdo kdo má potenciál a na konci podzimu a teď na jaře vypadá výborně,tomu ještě sezóna u nás neuškodí

Chválil Jerabek i jednoho z brazilských stoperu který byl zraněný ale dost si od něj slibuje

Uvidíme něco mi říká že klub začíná směřovat lépe než doposud a pokud by se týmu povedl solidně podzim (samozřejmě v případě záchrany) tak by mohli být okolo středu tabulky, tým je opravdu mladý ale pokud by byl podzim jak teď je velká šance že celá ta 3 odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Karviné se jmenuje JARÁBEK

Reagovat
Kiwi-21

OK máš pravdu má chyba,děkuji za opravu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zdá se mi že vedení zřejmě nějaký odchod záložníka připravuje. Proto taky přišel Qose. Asi nejvíc na to "hrát někde za lepší" má Ba Lou každopádně pro Karvinou bude jeho odchod velké ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o Lingra byl v létě znova, ale "přátelská" Karviná, ostatně jako vždy napalila cenu do vesmírných výšek (jako to bylo v případě Budinskeho, Panáka a Wagnera, zvláště, když to tehdejší jaro vám Baník, potažmo pan Brabec zachránili prdel, když jste neměli penize).

Reagovat
slonzacky_lenoch

A dřív si u vás vedl jak? V rozhovoru před hostováním mluvil něco o tom že chtěl hrát ale v základu pro něj nebylo místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz reakce na Kiwiho z 21:56. Teď by byl u nás až čtvrtým stoperem.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jo sorry blbě se mi to aktualizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat dnes Hložka a Chytila je podpásovka a vůči Chytilovi naprosto nefér.Ten tam motal celou obranu, střílel, makal, v 70. minutě vyčerpanej střídal a Hložek neměl ani zpocenej dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nesrovnával...Jen jsem napsal, že byli oba výborní. Oproti lemře Tettehovi a kopyťákovi Kozákovi vypadal Hložek na hrotu jak z jiné galaxie, jen mu chybí trochu klid v koncovce, ale má teprve 17, takže se to dá čekat.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to vaše legenda

Reagovat
Kiwi-21

https://www.youtube.com/watch?v=SZwQ18AH_aE

Pro fanoušky Příbramy těch posledních 30.vteřin asi nevyzní krásně

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši Příbramě

Reagovat
slonzacky_lenoch

Na každý pád bych raději ve druhé viděl Příbram jak Opavu. Spíš mě fascinuje že po Jablonci a Plzni ještě Starka nenakopal Nádvorníka do p*dele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy o tom at se to hraje tam kam chodi lidi po zapase kde bylo 2500 lidi

Reagovat
Kiwi-21

A v Příbrami chodí snad více lidí?

Na stadionu jsem nebyl protože jsem v cizině a máš pravdu že by tam mělo chodit více lidí ale z toho co jsem slyšel atmosféra byla slušná a i komentátoři ji chválili a to v Příbrami neslyším že by někdo někdy chválil atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek by potřeboval hrát za lepší tým.

Aspoň na úrovni Jablonce, Dynama nebo tak něco...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepovedlo. Zkus to znovu a lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu.

Reagovat
mistr129

s Jabloncem má pravdu

Reagovat
sosna

Doufám, za Jemelka hodlá tímto způsobem bojkotovat celé jaro. Dnes to obrana zvládla výborně i bez Beneše. A Venca Pilar taky slušná půlhodinka. Cirkus Sigma tak rázem dva body od elitní šestky.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Měli ste snadné soupeře na rozjezd. Ale uznávám, že zvládnout to, je pro vás dobré

Reagovat
Vlkoslav

teplice ok, ale sparta at je ve srackach sebevic, tak stale patri k tem nejvetsim a nejtezsim souperum a vyhra nad ni je mnohem vetsi impact pro sebevedomi nez nad nejakou pribrami..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je největší talent českýho fotbalu. Potřebuje se rozvíjet v kvalitním týmu.

A současná Sparta...

Reagovat
martin1

Sice jsem to dal jen tak za pár, kdyby to vyšlo ..... ale i tak díky Sparto

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77443547581&idb=-1&hash=b35e8976&affid=EEbQk6IQCBqYT9uu18DYng%3D%3D

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

pekny lejstro cos davals na tu Spartu?

Reagovat
Rothbard

Co to postrčení rukama od Mandjecka - bylo to na penaltu, nebo to je "běžný" souboj uvnitř 16, kde je hra holt trochu tvrdší?

Reagovat
Rothbard

Sparta má po 22. kole stejně bodů jako se Stramaccionim za 19 kol. Opravdu může za vše zlé ve Spartě Ital, jak se na něj vše zlé snaží hodit fotbalová (ne)odborná veřejnost? Nevedl by v dalších ročnících Spartu k lepším výsledkům? Bez ironie prosím o věcné komentáře.

LV10 co je s ním? Ročník 89 a hraje v béčku? Na Hanouska se nadává, ale v Dukle i v Jablonci si to dával, ne?

Reagovat
JeséRodriguez

Nemůže, jen dostal nasypáno a to se tady moc nenosí. Navíc to jaro začínal se Zdendou za zády...Dostal za úkol od vedení, že má vybudovat tým pro Evropu z cizinců a po půl roce se to opět překopávalo. Neříkám, že to je buhví jakej trenér, ale dělá se z něj tady zbytečně nýmand. Byli tam teď i horší.

Jinak LV69 šel do B aby pomohl mladým, na A už to není. Hanousek je špatnej až na pár zápasů, ale takových je tam víc.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Muj nazor je, ze Ital je vinen tim, ze velmi spatne poskladal kadr. To, ze se ten kadr stale vhodne nedoplnil na slabych mistech a ze stale tam zustavaji rusive elementy jako je Kaya, Mandjeck, DMK, Costa, atd., tak to uz neni chyba treneru po Italovi, ale chyba sportovniho vedeni. Jinak souhlas, ze Stramaccioni s tim nesourodym, spatne poskladanym tymem dokazal hrat paradoxne mozna nejlepsi fotbal ze vsech treneru, co prisli po nem Nejvetsi chybou podle me je, ze Sparta chtela internacionalizaci klubu za par milionu eur... To bylo naivni, Sparta by byla jedinym tymem na svete, kde by se povedlo z prvni postavit evropsky konkurenceschopny tym za lowcost posily 0-3M euro. Bud to melo byt mysleno vazne s tou internacionalizaci, tedy trpelive posilovat a prubezne oddelovat zrno od plev, tedy napr. neprodat pri prvni prilezitosti jednu z mala posil co vysla - Stanciua, a nebo se do toho Sparta vubec nemela poustet.

Reagovat
Bakary3

Tak problém byl spíš s tím výběrem hráčů.

Mavuba za zenitem, Kaya, který sice hráč Gala, ale ne náhodou se ho s radostí zbavovali... Chaim asi fotbalista, ale ne pro naše kolektivní pojetí fotbalu. Všichni hlavně díky svýmu jménu a kreditu šílený platy.

Naopak se mi líbí přestup jako Karlsson, hráč v dobrých letech, kvalitní, za rozumný peníze a plat asi taky nemá astronomickej. To je podle mě cesta.

Ne tahat vyhořelý hráče, jejichž jedinou motivací, proč sem jít, jsou opravdu jen peníze, jinak by o naše kluby ani nezavadili.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

S tím Karlssonem souhlasím, že to byl sympatický pokus. Ale je to krásná ukázka, jak složité je přivést opravdový talent ze zahraničí. Karlsson má výbornou techniku, disponuje i slušnou dynamikou, ale nebyl prověřen žádnou lepší ligou, kde je na vše méně času a hraje se do těla. A za dobu co je ve Spartě se na ten vyšší level nedokázal adaptovat, nehledně na to, že je vysloveně špatný směrem do defenzivy... Podle mě na Spartu nemá, ale to není žádné selhání scoutingu, nic zvláštního. V týmech top lig se prosadí jeden z deseti příchozích hráčů, kteří přijdou za tyhle peníze... Tedy buď Sparta musí být připravena na to, že ta rotace v týmu, než se to ustálí s osvědčenými hráči bude značná a nebo bude muset kupovat dražší, prověřenější hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Další rádoby odborný názor

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jdi se léčit fakt

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bakary3

Ja myslim, ze na to ma.

A za tyhle penize v top tymech 1 z 10, to jo, jenze tyhle penize jsou v pomeru k jejich prijmum smesny, na pomery Sparty to byla regulerni posila do acka, zadny pokus.

Ale myslim, ze takovy posily jsou cesta. Spis nez Mandjeckove atd., kteri ten krok niz do nasi ligy delaji jen kvuli penezum.

Reagovat
smazaný uživatel

Další tvůj příspěvek, který je opět úplně mimo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ty jsi vážně tragéd

Reagovat
Kiwi-21

MDK přišel za Rosického ne Stramacioniho

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jsem si toho vědom, taky jsem nenapsal, že ano. Přesto je podle mě chyba, že se ho ještě nezbavili, ten přestup se prostě nepovedl.

Reagovat
Pyroman

"Za vše zlé ve Spartě může Ital" tvrdíš tak maximálně ty. Současný zoufalství každopádně nijak nesnižuje fakt, že Stramaccioni byl absolutní komik a Jílek oproti němu Guardiola.

Reagovat
Bakary3

Tak to asi ne... Strama "neznal prostředí" a hrál hovno, Jílek ho znal a hrál ještě větší.

Reagovat
Pyroman

Stramaccionimu se koupil každej hráč, kterýho si zrovna našel na Transfermarktu, Jílek dostal Kozáka s Graiciarem a půlku zimy mu s grandiózním úspěchem hledali stopera.

Reagovat
ratusek

A přitom si Štětina trefí vlastní držku

Reagovat
Bakary3

V tomhle máš pravdu.

Ale zas, přišli Lischka, Hancko.. to s ním ani jednoho (možná naivní otázka) nekonzultovali? Teď si taky neumím úplně možná správně ty jména zasadit do časovýho kontextu.

V útoku měl Kozáka, Tettaha, pak teda Graiciara - je to málo? Konzultovali s ním Kozáka a Graiciara? Předpokládám, že jo...

Jinak by mě zajímaly ty posily, jestli měl někoho vyhlídnutýho a vyloženě ho chtěl, mluvilo se o někom? Ani jsem nic moc nezaregistroval.

A říkal, že Hašek a Trávník jsou pro něj snad nejkomplexnějí záložnící ligy - měl tedy svý 2 ideální záložníky.

Pro mě zklamání, že si nepřivedl Jemelku, levák, ale problémy by mu vyřešil a vedle něj by dali jen nejmenší nemehlo.

On místo toho dával další a další šance Štetinovi, Costovi… místo aby bouchnul do stolu, řek "roso, s tímhle se hrát nedá, ty už nedostnou čuchnout, někoho přiveď". V tomhle si za to podle mě může docela sám.

Reagovat
Pyroman

Jo, já nikde netvrdím že to Jílek dělal dobře, část těch dřeváků přišla už s jeho posvěcením. Ale v porovnání se Stramou, který měl úplně jiný finanční možnosti co se týče výběru posil, tam prostě znevýhodnění bylo. Teď Sparta vycouvala ze závodů o Hellebranda kvůli přestupový částce, v 2017 by Kotalík přihodil 20 mega a 2 ovce.

Podmínky jako Strama už po něm nikdo neměl, logicky, protože toho projebal tolik, že se z toho dáváme dohromady dodnes. Stejně tak tím je pořád poznamenanej kádr, kde jsou jeho nehrající "posily" s dost nadstandardníma platama. Výsledky a výkony za Stramaccioniho byly přitom podobně tragický jako teď, jen se na to pod vlivem aktuálního dění zapomíná a lidi tu pak nostalgicky vzpomínaj, že to vlastně pod ním nebylo tak na píču. Bylo.

Reagovat
Bakary3

Ale jo..

Já vidím jako lepšího trenéra Jílka.

Uznávám, že neměl takový možnosti - ikdyž opravdu nedokážu odhadnout, nakolik on byl s tím kádrem spokojenej a jestli nějaký nový posily třeba vyloženě chtěl a nedostal.

Výsledkově si ale nemají moc co vyčítat.

Reagovat
ratusek

on do toho stolu bouchnout mohl, stejně jako trenéři před ním, ale bylo jim třeba vysvětleno, ať hraje s tím, co má. dokud se nevydělá na odchodech těch přeplacených hráčů.

Reagovat
Bakary3

Nerikam, ze ne, mozny to je.

A nebo na to byl mekkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ital nastartoval tu opravdu velkou krizi. Od té doby se to veze.

Ale Jílek byl snad ještě horší.

Reagovat
miky10

Omlouvám se za OT, ale sháníme posledního účastníka do nově vznikající fantasy baseballový ligy s offline draftem v Brně. Draft by byl v sobotu 21. března. Pokud byste si chtěli zahrát nebo víte o někom, kdo by moh, budu vděčný za cokoliv, kdyby se to nekonalo kvůli jednomu člověku, bylo by to dost smutné.

Víc informací tady http://www.mlbcz.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=1241

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda no, ale s výkonem jsem spokojen

Tak a teď pome na basket Litva-Česko 62-67 po 3/4

Reagovat
mistr129
Reagovat
bobis21

Před zápasem bych to netipoval, ale nakonec je pro nás remíza ztráta, šancí jsme měli určitě víc. Herně až na posledních 10 minut spokojenost. Ztráty Jánoše i Hrubého jsou nepříjemné, snad se dají do kupy. Šašinka slušný zápas, škoda že mu to tam nespadlo.

Reagovat
Kepy_FCB

a to já zase tipoval

Kepy_FCB22.02.2020 09:08#

Baník-Peltonec 1:1

Reagovat
bobis21

Myslel jsem to tak, že bych netipoval že pro nás bude remíza ztráta - tedy že budeme mít blíž k výhře

Reagovat
JessePinkman

Tak plichta je tam.

Příští kolo Dynamo porazí Baník, Jablonec prohraje v Plzni a jde se na třetí.

Jinak dneska zajímavej zápas, líbil se mi. Baníku nejde přát, tam je fakt hrozně moc zmrdů (fotbalisti ale dobří). Radova práce v Jablonci je suprová.

Reagovat
bobis21

Které zmrdy myslíš? Smola (toho velká část z nás taky nemusí), možná Fleišman, a dál? Nepřijde mi to nějak víc než jinde Neříkám že je to tým svatoušků, ale kde je reálně míň takových hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ještě nějakých 5k v hledišti.

Reagovat
bobis21

Ale nepovídej. Psali v Blesku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, máš pravdu. Zmrdi to nejsou, naopak, vesměs dobraci. Jen hloupí.

Reagovat
icemike

To sedi, z Jablonce přijelo 5k...5 kousků

Reagovat
JessePinkman

Fillo, Fleišman, Potočný, Smola a bohužel se mi zprotivil i Baroš. Celkově k Baníku nemám moc sympatie. Na tom klubu se mi líbí jen fanoušci (ti jsou nejlepší v lize). Dneska zas parádní choreo.

Reagovat
mistr129

S výčtem souhlasím, jen ten Fleišman mi nějak nevadí. Něco jako u nás Bořil, hrát proti němu tě musí srát, na druhou stranu nedělá moc zákeřnosti.

Reagovat
bobis21

Potočného nasledovaného nemám. Fillo u nás zatím v pohodě, nevím jak v předchozích angažmá. Fleišman, Smola souhlas, ještě bych chápal kdyby Lašty nebyl fanouškům soupeře sympatický, jinak podle mě pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě přidat Laštůvku

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosta spokojenost. Jenom skoda, ze po zraneni Janose sme odesli ve stredu zalohy, pak uz sme nemeli nic. Bod a dobry vykon proti takhle silnemu souperi ma svoji vahu... Cervenou pro Filla muze chtit snad jen nesoudna zidovska sebranka z Edenu

Reagovat
PavlíčeQ

Za co jinýho by se mělo vylučovat než za zákeřný zákroky úplně mimo hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak dokonce zakerne Klasice braneni ve hre, za to se dava zluta.

Reagovat
PavlíčeQ

Klasické bránění ve hře To se pak není o čem bavit no. Každý soudný fanoušek si udělá obrázek sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, az se na to podivas zitra s chladnou hlavou tak uvidis sam.

Reagovat
bobis21

Však jo, nesoudný bude chtít vylučovat hráče soupeře aby to jeho týmu pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tedy úplně nestranný a za mě spíše ŽK

Reagovat
JeséRodriguez

taky bych za to dal žlutou

Reagovat
Greny

Až na to že v pravidlech to je jako nesportovní chování a nebo hrubé nesportovní chování teď si nejsem stopro jistej.. pokud je to jako hrubé nesportovní chování je tam stopro cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze to pravidlo aplikujes na spatnou situaci. Fillo nic takoveho neudelal...

Reagovat
Greny

Tak to schválně pohledem to mě docela zajímá... Jsem si skoro jistej že u nesportovniho chování je tam i samotný pokus o zastavení soupeře a jeho pohybu mimo souboj o mic

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ na Baryho, jak sundal Soucka? Bylo to čisté, lid se ale mohl posrat. Tak asi něco podobného bude teď následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loket do hlavy je čistý

Reagovat
bobis21

Žádný loket do hlavy tam nebyl, podívej se na to znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loktem do hlavy jste dostali asi vy, několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti jablonecaku neni tolik aby na Filla cekal lync a tituly jako kriminalnik atd

Reagovat
PavlíčeQ

To ani není třeba, všichni ví co jsou hráči jako Fillo nebo Fleišman zač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
bobis21

No za to by se vylučovat mohlo, ale tohle nebyl zákeřný zákrok ani omylem, takže netuším jak to souvisí

Reagovat
HorajzmAmmann

Spokojený jsem hlavně s 1. poločasem.

Zranění Jánoše je průser, výkon Potočného špatný. Fillo asi bych dal redku, ale proč tam na něj Sýkora takhle naběhnul to taky netuším... Každopádně rozhodčí celkově ty fauly moc nedával...

Reagovat
Kepy_FCB

Číst fňukance té hrstky peltových fandu K NEZAPLACENÍ

Reagovat
smetos

Tvl ta krasavica ktera dela rozhovory.... Otazky naucene a inteligence z ni primo vyzaruje. Ta tam nebude asi diky svym fotbalovym znalostem

Reagovat
doshcz

a furt je lepší než Sob

Reagovat
andrew96

Není

Reagovat
Han střelil první

To by byl i sob

Reagovat
Riviera Kid

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne (ohledně práce reportéra)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty tady na fóru také nejsi díky fotbalovým znalostem

Reagovat
smazaný uživatel

Baník může být s výkonem dnes velmi spokojený. Kozel hezky skloubil Pánikovu bojovnost s kombinačním fotbalem a vyšel z toho moc pěkný fotbal se zajištěnou obranou a nebezpečnými ofenzivními výpady. Pokud v tom bude pokračovat, bude to pro Baník skvělý krok a pro jeho fanoušky pohlazením na duši.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, teď ještě dávat šance. Protože Šašinka ten gol dneska měl dát...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale Hrubý to zase chytil naprosto parádně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

zase kdo v čr proměnuje pravidelně šance.. to zvládal tak komlichenko a před nim lafata.

Reagovat
lichna.

To snad přijde. Jinak jsem se Sasinkou ale naprosto spokojen.

Reagovat
Han střelil první

taky mi to přijde jako kombinace obou stylů a dalo se na to pěkně dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Jablonec nezvládá? Hm.

Fillo dnes zahrál skvěle. Na jeho věk neuvěřitelná fyzicka.

Kaloc se mi taky líbil. Žádná nervozita, hrál celkem s přehledem.

Kuzma může taky konečně hrát fotbal.

A to hlavní, samé kombinace, nahrávky, i když se třeba ne vždy povedlo. Žádné kop do pice a padej.

Spokojenost.

Teda až na to likvidační zranění Janose od jabloneckého frajera. Ale tak snad to nebude tak hrozné a nebude dlouho chybět.

KING Baník! Pan trenér Kozel

Reagovat
3M

Úplně mimo Fillouse mám rád a nejde to jinak, ale dneska byl prostě za dementa a jen ty ho můžeš obhajovat. Ale u tebe mne to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně děcko, jen já ho obhajuji...

Reagovat
3M

Ne jen ty, ale všichni ty z tvý party kočičí pracky. Ale tak vy jste tam v polsku trošku přidušený, žádný překvapení.

A děcko řikej tomu tvýmu malýmu šulínovi, teda jedtli ho ještě někdy uvidíš, jsem o dost starší než ty prasátko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

No moc bych se nesmál, mysli na srdíčko a hlavně na to, že se o tebe nebude mít kdo starat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Tak snad už po 7, 8 letech, co si tu lecis mindraky, tak snad vylezes ven konečně, až budu v Teplicích.

Do té doby jsi pro mne jen směšná figurka, co si léčí komplexy na internetu, pa! :-*

Reagovat
3M

To víš že jo prasátko, všichni se tě bojíííí.

Hele víš co, jdu spát, tak skoč do zdi a Cukrouš ať pak to sádlo z tý zdi seškrábe

Reagovat
ondrasch77

Tohle na mě ten ovar taky zkoušel...

Když jsem ho zval na pivo, abychom si mohli normálně promluvit (protože jsem nechtěl uvěřit, že je takovej idiot), tak mi taky psal, ať se mu někde hlásím až jeho veličenstvo, dorazí do Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Zatím vždy, kam se přijelo, nikdo nebyl schopen vylézt. A pak dělají hrdiny na internetu, ty ovare

Reagovat
ondrasch77

A ty si myslíš, že se ti někdo někde bude hlásit, abys viděl, že přišel na fotbal?

Nebo, že se tě nebojí?

Máš nějakej nezdravej pocit vlastní důležitosti, viď...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen, když má někdo se mnou problém a koukám, že velký, tak má možnost mi to říct taky z očí do očí, než to jak dítě vypisovat na internetu.

Nemám problém s konfrontací.

Reagovat
ondrasch77

Zval jsem tě na pivo na "konfrontaci", odmítl jsi...

A jestli myslíš, že se tě budu v den zápasu snažit vyhledat, abych ti svou přítomností dokázal, že jsem jako tady..., tak jsi fakt úplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na pivo jít s tebou nechci, máš pravdu. Nevidím důvod, proč bych měl. Ty mne tu urážíš a pak si sedneme ke stolu? Hehe, naivko... Na ulici problém ale se střetnout s tebou nemám. Muck.

Reagovat
ondrasch77

Že zrovna ty máš problém, že tě někdo uráží...

Ty, kterej si tu pourážel půlku EF

Reagovat
smazaný uživatel

A už sem napsal, co bylo spouštěčem.

Teď nemám opravdu důvod jít s někym, co si tu honí triko a ještě dětinským způsobem na pivo.

Než se urážet, tak už to kdyžtak půjdu vyřešit jako chlap. Ne, že se budu pak někde bratříčkovat u stolu.

Nezapomeň tedy zas, až bude Baník v Jablonci vyhlásit, že máš dovolenou, práci a já nevím co ještě.

Více k tomu už nemám co dodat.

Reagovat
ondrasch77

Já podřizuju život rodině, práci apod..., ne fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na pivo bys šel, teď, že se podřizuješ tomu a tomu...Marné, marné...Tak nezapomeň zas jak ličus vypisovat na internetu urážky a já nevím co ještě.

Jsi hovno chlap. Jen ublíženec, co se schovává...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče důležitosti. Tak ano, když to porovnám třeba s tebou a dalšími, tak na co vy jste se za celou dobu, co jste dokázali krom "haha" narážek a urážek? Nic

Reagovat
ondrasch77

A co jsi dokázal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se evidentně bojíš, co dokazujes skoro stále na fóru a ještě k tomu používáš urážky level základní škola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Není co obhajovat

Reagovat
Zark

to je jeho slavný dvojí metr, trevor by mohl být taky dobrý sudí

Reagovat
3M

Na tohohle brouka pytlíka mám svůj názor, ale bojím se jeho milence Cukrouše

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo byl snad jediný, kdo by byl schopný odehrát ještě další zápas Jablonečáci celkem padali, se Sýkorou měl zajímavé souboje, Sýkora mě strašně sral, přál jsem mu během zápasu přervané vazy - teď už ne, už to ze mě vyprchalo a chápu, že pro lidi co nepřejí Baníku je třeba Fillo zmrd, pro mě to byl hlavně Sýkora, Doležal. Každopádně obránce jako Fillo tu nebyl hodně dlouho, jsem rád že je u nás a ostatní by ho zřejmě taky chtěli mít u sebe, než proti sobě.

Kaloč začal zvolna, pár přihrávek na jistotu, ke konci pěkně vyvezeno pro faul, možná tam jednu chybku udělal, ale už nevím jakou

Kuzma moc dobrý, Šašinka mi připomínal v několika momentech Baryho, když na sobě udržel dva chlapy, dřel, pak ukazoval že chce střídat, po pár dalších sprintech už šel rozhodčí s tabulí na střídání, Šašinka se vydal k lavičce, jenže na ceduli se objevilo číslo od Azeveda Takže tu šanci ke konci bych mu i odpustil, nebyly síly.

Průběh hodně příjemně překvapil. Několikrát je Kozel zdupal za zbrklé nákopy a rychlého zbavování se míče, chtěl hrát po zemi, nepůjčit jim balon. Než nám došly kolem 80.minuty síly, měli jsme tam dlouhý úsek, kdy Jablonec zvládal sotva odkopávat a hráči šli na krev.

Na konci mě překvapil tím dalším útočníkem (Smolou), hodně trenérů by tam dávalo stopera a bránilo. My jsme přečkali chvilkový tlak, sebrali zbytky sil a ke konci jsme ještě díky postupné a trpělivé rozehrávce po zemi získali pár přímáků. Někteří na tribuně už to ale nezvládali a řvali ať to nakopneme od Laštůvky dopředu a tam se o to porveme

Sice jsme po tom průběhu dva body ztratili, ale i tak jsem spokojený, hráli jsme fotbal, navíc proti Jablonci a ještě jsme byli i lepší.

Reagovat
lichna.

U Kaloce mi pořád chybí větší nasazení v soubojích. Sám jsem zvědav, jak to zvládne treba na Spartě. Kde bude muset vymazat Kangu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už v Budějkách si myslím, že přejde Kozel zase na systém se třemi stopery, aby byl Kaloč více "krytý" a samozřejmě s výhledem i na Spartu, ať se tam Zio, Svozil a Pokorný a Kaloč s Jiráskem před nimi trochu sehrají. Bohužel to asi odnese Kuzma lavičkou i přes dnešní velmi dobrý výkon a nedivil bych se, kdyby místo Potočného hrál Holzer, ať se dostane do hry i kvůli tomu, že Flaška to bude mít na Spartě proti evidentně znovu zrozenému DMK a Vindheimovi hodně těžké...Laštůvka - Pokorný, Stronati, Svozil - Fillo, Kaloč, Jirásek, Fleišman - Azevedo, Šašinka, Holzer (sestava na ČB) Laštůvka (Budinský) - Pokorný, Stronati, Svozil - Fillo, Kaloč, Jirásek, Holzer - Reiter (je třeba pomáhat Fillovi s Plavšičem a Frýdkem, rychlostně je na tom lépe než Carlos), Šašinka, Potočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je DMK?

Za mě raději Potočného/Reitera než Holzera, toho dávat jen v případě nouze/únavy hráčů ze základu, nebo za rozhodnutého stavu.

Jinak sestavy pěkné, jen u té sestavy na Spartu se mi nelíbí ten Potočný s Holzerem za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

David Moberg Karlsson - DMK. Fleišman jako včera hlavně v prvním poločase naprosto šílený, ještě jsem se na to díval zpětně a On i Kozel si to zpětně dost vyčítal, že tam Holzera nenechal. Takže je to reálná varianta. Nejsem z toho nadšený, ale pokud Holzer zahraje, tak jak v prvním kole, tak si tam prostě zaslouží být.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Fleišman nebyl tolik vidět (v přínosu pro tým), navíc u něj začal ten gól. Možná by si na jeden zápas sednout mohl, půl roku ho pomalu opouští ta "repre" forma a třeba by mu lavička pomohla, ale proti Spartě bych raději viděl ho než Holzera, u Holzera se bojím chyby více a v poháru na ně není prostor.

Reagovat
lichna.

Podle mě má to samé co na podzim - slabší rozjezd a jakmile se rozehraje, tak zase půjde nahoru. Ale do příští sezony bych už dělal na tom, abychom tam měli odpovídající náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinka hrál jako zvíře. Na hrotu sem mu moc nevěřil, ale on se v tom Slovácku dost dobře vyprofiloval, což je paráda.

A #SmolaPico.. Ja mu věřil, že rozhodne! A líbilo se mi, jak makal, i když tam byl na poslední minuty.

Nastává tedy otázka, co Bary? Jaká je jeho role? Až třetí útočník?

Nebo to nějak doklepe na tribuně a v posledním zápase sezóny ende schluss?

Azevedo se mi nelíbil. Tuctovy hráč. Místo něho priste Potocny a na druhé straně RR.

Co se týče Jablonce. Tam mne nestval tak nijak nikdo. Naopak. Ten Hrubý, co jim tam chytá, to je vážně ďábel... On chytil Onasisovi snad 3x golovky.

Ale jinak jo, po včerejšku jsem nadšen a už teď se těším, co pan trenér vymysli na pátek. Docela by to mohlo nabídnout dobrý fotbal. Budejice se toho taky nebojí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Smolu to do vápna myslím vůbec neletělo, balon se k němu skoro nedostal ani jinde (jednou tam nasimuloval trestňák) a pak si párkrát kopnul na půlce (jako špatně pro Baník neudělal asi nic, ale měl smůlu, bez míče neměl co ukazovat)

Bary ještě léčí nohu, tipuju, že stihne ještě i lavičku, ale do hry se moc dostávat nebude. A pak mu na rozlučce na svahu na Bazalech budou ve stoje tleskat liquid s celou místní letkou a další co ho celou kariéru sledují

Azevedo mi nevadil, ale sympatičtější je mi Reiter.

Brankáře Hrubého mám rád, ten mi vadí jen zákrokama. Hubschmana mám rád i za to, že se sem ještě vrátil (i když není taková hvězda jako Baroš nebo Rosický), ale včera mě tam chvilkově nasral tou jednou ze simulací, když jsme byli v tlaku. Nejvíce mi vadilo kopyto Doležal a provokatér Sýkora.

S posledním odstavcem nelze jinak, než souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se vyjádřil ke sporným momentům, tak za mě Fillo měl vidět červenou kartu, protože nemůžeš jen tak pro nic za nic úplně mimo hru hlavou vypnout protihráče. To by se nám z fotbalového hřiště stalo bitevní pole. Tady souhlasím se Šilhanem z O2. A když už to VAR vyhodnotil jako ŽK (což ještě trochu chápu - nebyl tam úder loktem, jak se mi zdálo z prvního záběru) tak jí měl udělit, jako třeba ji udělil Ronaldovi na MS v zápase s Íránem.

A druhá žlutá pro Kroba je výsměch, Filla se snad ani nedotkl a Jablonec tak bude muset proti Plzni nasadit někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

A situaci s kolenem do hlavy jsem neviděl, ale pokud mi pošlete odkaz s videem, tak se k tomu vyjádřim také.

Reagovat
3M

Souboj o balon a bohužel smolně zakončen, neumyslně

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho jdu hledat, ještě že jsi nám sem přišel vysvětlit, co jsme to vlastně viděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cervena byla od sudiho zbytecna teda. Ale co hraje se proti Plzni, tak se nedivim

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Šádek pičo

Reagovat
mistr129

Spolu s Tvrdíkem, protože Slavie už se vrací tam kam patří a bojí se i Jablonce A do toho ještě Křéťa větří šanci na třetí flek

Reagovat
PlackaSKS

až do třetího místa pro spartu to tak moc absurdní nebylo

Reagovat
PavlíčeQ

Bodík fajn, bral bych ho před zápasem, beru ho i po.

V první půli mě domácí trochu vyděsili tím jak hráli, ale v 2. půli šli naštěstí dolů. Nevím, jestli to bylo odstoupením Jánoše nebo tím, že začaly docházet síly. Každopádně remíza řekl bych spravedlivá.

Rozhodčí škoda slov, Pechanec s princem Emanuelem u videa, to byla jedná velká show.

Teď ještě v sobotu neprohrát s Plzní a budu spokojen, jinak by už bylo o 2. místu rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PavlíčeQ

To jsem nečekal, že bude obhajovat svoje rozhodnutí

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, vidíš jen domnely faul. No, co naplat, hádat se tu s tebou nebudu.

Reagovat
bobis21

Faul to byl, ale rozhodčí ho neviděl a to VAR změnit nemůže. VAR by to mohl změnit jen v případě červené karty, pro kterou tady ale nebyl žádný důvod, takže správně posouzeno (byť v tomto zápase byly jiné případy kdy to správně neposoudili, tento konkrétní byl ukázkový)

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk.

I tak hrál Fillous dnes vážně znamenitě na to, kolik mu je let :-)

Reagovat
bobis21

To každopádně, výkon špičkový. Dopředu tahoun a Sýkoru v ofenzivě celý zápas nikdo neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

A i když je zranění Janose na picu, vůbec bych se nebál v pátek dát to základu Kaloce.

Btw., ještě Hrubas.. Vypadal chvíli, že neví o světě a čekal sem, že omdli. To moc nevypadalo má respirační problémy

Reagovat
bobis21

Chvíli jsem měl strach že je to i srdce. Snad nic vážného. Hrubase příští týden nečekám, takže buď Jirásek - Jánoš, nebo Kaloč kdyby nemohl ani Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě žlutá (která nejde dát jen na základě videa, jak na tom twitteru někdo brečí). Když už to písknou, tak za to většinou dávají žlutou. Ale většinou si toho všimnu když se to stane proti nám a sundá našeho hráče mimo míč, když můžeme jít do brejku (a taky v těch emocích řvu o červené, ikdyž je to nesmysl).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda vlastně nedal tu žlutou?

Teď to nemyslím pouze konkrétně na Filla, ale obecně, když video zkoumá ČK, tak jí buď dá, nebo nezasahuje vůbec. Však to nedává moc smysl...

Reagovat
bobis21

Faul neviděl. Na základě VAR může dát pouze červenou. Na červenou to nebylo, takže nic jiného dělat nemohl. Souhlasím že by měl mít možnost dát i žlutou, nebo jen písknout faul pokud ho neviděl, ale teď jsou pravidla bohužel napsána takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by mohl dát i žlutou, tak by se to strašně kouskovalo a všichni by se hádali, jestli se neměl zkoumat tento zákrok, tahle ruka...a pokud by podle toho pískal pouhý faul (nepenaltový, bez karet), tak by se řešilo proč se nepodíval na video u tohoto kontaktu, u dalšího, atp.

Takže zrovna tohle chápu.

Reagovat
bobis21

Myslel jsem to spíš tak, že zkoumat by mohl to samé co dnes (tedy podezření na přímou červenou), ale i pokud uzná že to není na červenou, tak by měl možnost dát žlutou nebo aspoň faul. Teď měl rozhodčí jen dvě možnosti - nic nebo červená - takže nemohl dát správné rozhodnutí, což by podle mě byl jen faul.

Reagovat
smazaný uživatel

To už možná jo.

A teď jsem viděl video toho faulu i z TV a nechápu, jak za to někdo může chtít červenou, nebo dokonce dodatečný trest

https://www.facebook.com/ceskyfotbal.ultras/videos/181378803302831/

Reagovat
bobis21

Taky nechápu, ale když to tady napíšeš, tak se na tebe seběhnou se sprostými urážkami, protože jak jinak ukázat že nemáš argumenty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost, spousta lidí se ti to snažila slušně vysvětlit.

Reagovat
bobis21

Slušně vysvětlit? Urážky byly od začátku a jediný argument který byl bylo, že každý dotek s hráčem je prý na červenou, což je naprostý nesmysl. Teď se třeba váš Coufal někomu vysmal na twitteru když za to chtěl červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, vysmál se tomu a tiskovej Gablonzu už to taky bere sportovně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Jestli je to takhle, tak si taky myslím, že by menší změna nebyla od věci.

Ale taky mám v hlavě Ronalda z MS, jako dole Mistr, kde si pamatuju, že dostal z velmi podobné situace ŽK. Tak třeba se pravidla od té doby změnila.

Reagovat
mistr129

Protože VAR usoudil, že to není na červenou ( ) a rozhodčího si tak ani nezavolal. Kdyby mu VAR řekl, že to je na červenou, on se šel podívat a usoudil, že na žlutou, tak mu jí dá.

Reagovat
bobis21

Já myslím že tu žlutou dát nemůže ne? Jen ji může potvrdit, pokud ji dal rovnou na hřišti. Na základě VARu může pouze červenou, nebo nechat původní verdikt.

Reagovat
mistr129

Myslím, že Ronaldo na MS (proti Íránu tuším?) takhle žlutou dostal

Reagovat
mistr129

https://www.youtube.com/watch?v=lx2dTHcvx_s

ale je možný, že naše úprava je jiná

Reagovat
bobis21

A určitě nedostal žlutou už před kontrolou u videa? Zápas si nepamatuji, takže fakt nevím. Nebo se to možná ještě měnilo, já to čerpal z pravidel pro 2019/2020.

Reagovat
mistr129

Dostal ji právě až potom, mě to tenkrát taky dost překvapilo. Když tasil kartu, čekal jsem už automaticky červenou

Reagovat
bobis21

Zajímavé. Tak buď se to změnilo (což je možné, protože MS byl první větší test a mluvilo se o změnách), nebo byl rozhodčí blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je Pechanec jeden z nejlepších sudich co máme. Eman je samozřejmě zoufale

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalec

Reagovat
Stannis Baratheon

Radek Klier je zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně

Reagovat
Dru Zeree

Nechutný Fillo a Fleišman, ti měli být oba venku. A ta ubohá Fillova simulace na konci

Reagovat
bobis21

Fillo ani náhodou A o jaké simulaci mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dostal Krob tu červenou.

Reagovat
bobis21

Tam byl loket do žeber, ta druhá žlutá byla jasná.

Reagovat
Dru Zeree

Fillo mimo hru srazil protihráče, červená a nazdar. A na konci nasimuloval faul. Krob se ho ani nedotkl. Zmetek odpornej

Reagovat
bobis21

Tam byl loket do žeber, z toho záběru od autové čáry to bylo vidět. Červená pro Filla nemsysl, nemá cenu řešit

Reagovat
Dru Zeree

Vždyť to je úplně jedno jestli do žeber nebo do hlavy. Si těch dávej kolik chceš. Mimo hru když někoho nakopneš tak jdeš ven a nemusíš ho sejmout do hlavy. Tohle by byla prasárna i v hokeji.

Reagovat
bobis21

Tak nakonec ho ještě nakopnul jo?

A do žeber dostal právě Fillo, za to dostal Krob (správně) žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopnul, pak s ním hodil a nasadil Kimuru

Reagovat
bobis21

Pak mu ještě znásilnil ženu a snědl děti. Po cestě domů pak ještě vypnul autobusáka, aby to měl komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Bože ty seš . To jsem psal kvůli tomu přiblblému argumentu, že když ho netrefil do hlavy, není červená. Tam je úplně jedno, kam ho napálil. Záměrné napadení soupeře bez snahy hrát míč. A jestli ho kopne, trefí do žeber nebo napálí do hlavy je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Bobis si myslí, že do žeber dostal Fillo na konci, ne Sýkora.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to zítra, až vychladneš

Reagovat
3M

Reagovat
Banikovec7

Skoda toho, ze tak v 75. minute dosly sily a zraneni Janose, ten bude chybet. Ztrata dvou bodu.

Reagovat
Banikovec7

A jeste teda musim dodat, ze super hriste, oproti tomu poli co meli na Slovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

OT: Pokud hodláte vyrazit na nákupy zásob před koronavirem, tak bych doporučil Lidl, teď tam mají italský týden

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi úžasně vtipný demente

Reagovat
Salfovic

Vím o tom. Ale vtip je v tom, že to není vtip.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rothbard

https://www.facebook.com/watch/?v=181378803302831 Věděl, co dělá - jasný úmysl - jasná redka. Tohle jako pomezní nevidí? Za tohle musí být pozápasový trest i v té nejvíc zkorumpované lize. A pak bude baníkčkovci něco psát, jak se jejich týmu ubližuje nebo soupeřům nadržuje, to jo.

Reagovat
bobis21

A za co červená? Podle pravidel za to červená není. Pokud chceš dávat červené v rozporu s pravidly, tak prosím, užij si

Reagovat
Stannis Baratheon

Dej si studený obklad a podívej se ještě jendou a pořádně.

Reagovat
bobis21

Viděl jsem to několikrát ze všech dostupných záběrů. Po zápase jsem strávil asi 10 minut hledáním v pravidlech nějakého důvodu pro vyloučení. Nenašel, protože tam není. V pravidlech opravdu není žádný důvod pro vyloučení za tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ti udělali lobotomii?

Reagovat
bobis21

Ano, další který se snaží urážkami prosadit svůj názor Tím že se všichni chováte takhle spíš ukazujete, že mám pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde reagovat jinak na takové absurdno. Borec sleduje míč a Fillo ho úmyslně sejme. Červenou by si sudí obhájil v pohodě. Minimálně žlutou si to zasloužilo.

Reagovat
bobis21

Pro červenou důvod nebyl a žlutou dát po přezkoumání videem nemohl. Souhlasím že to byl faul, ale na červenou prostě podle pravidel ne.

Reagovat
ondrasch77

Na mě reagoval stejně, když jsem mu se mu to asi potřetí snažil vysvětlit...

Ten člověk nechápe výklad...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty seš dobře zabržděnej. Když někdo někoho sundá úplně mimo hru (pohyb směrem k Sýkorovi by viděl i Steve Wonder po tmě), tak je to prostě redka.

Reagovat
bobis21

Podle pravidel ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Achjo.... Komunikace s tebou způsobuje až fyzickou bolest.

Reagovat
bobis21

Tak mi najdi tu část v pravidlech, podle které to je na červenou. Když si za tím tak stojíš, tak by to neměl být problém ne? Jde mi jen o dodržování pravidel. A vůbec to není že bych jen nechtěl aby byl hráč Baníku vyloučen - klidně ti rovnou řeknu, že Fleišman měl mít červenou. Ale Fillo prostě podle pravidel ne.

Reagovat
ondrasch77

Cením aspoň objektivitu ke zmrdovi Fleischmanovi

Reagovat
bobis21

Vždyť to říkám celou dobu. To vůbec není o tom že nechci červenou pro naše hráče - když si ji zaslouží, mají ji dostat. Jen ty chceš prostě dávat červené náhodně všem soupeřům

Reagovat
ondrasch77

Náhodně?

Reagovat
bobis21

To vypadá to tak ...

Reagovat
Stannis Baratheon

To že vystavíš protihráče nebezpečné hře (jako nebezpečná hra se počítá i silnější plácnutí po zádech či jiné zdánlivě bezpečné prohřešky) mimo hru a nebo záměrně použití nepřiměřené síly mimi souboj o míč se považuje za surovou hru i za hrubě nesportovní chování. Jestli ti tohle přijde v pohodě, tak jsi vážně degeš, všude jinde když je normální rozhodčí, tak je automaticky redka, viz tenkrát Stanciu v derby nebo Roberto v El Clasicu..

Reagovat
bobis21

Nebezpečné to nebylo, nepřiměřená síla taky ne. A další urážky, už to s tebou fakt vzdávám, evidentně se prostě nevzmůžeš na nic jiného.

Reagovat
Stannis Baratheon

Použití nepřiměřené síly to nebylo? V souboji vzdáleném od míče 30 metrů se nemá použít žádná síla, a každé strčení, žďuchnutí nebo plácnutí je naprosto nesmyslné, tudíž nepřiměřené, a proto se vždy za toto dává redka.... Já už fakt nevím kdy to chceš pochopit, že mimo souboj o míč prostě nemůžeš do nikoho naletět ani zadkem, ani pěstí, prostě ničím.

Reagovat
bobis21

Nemáš pravdu. Jen si to vymýšlíš. Nikde v pravidlech nic podobného není. Nevím odkud to máš, ale určitě to nejsou pravidla fotbalu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ještě jednou a pomalu:

Souboje mimo míč jsou zakázané.

Když jsou zakázané souboje, znamená to, že nemůžeš vyvinout žádnou sílu k dohrání soupeře.

Když nemůžeš použít žádnou sílu, znamená to, že každá použita síla je větší než by bylo záhodno, a je teymdy nepřiměřená.

Jestliže je síla nepřiměřená (stále mluvíme pouze o soubojích mimo hru), je to důvod k udělení červené karty.

Rozhodčí samozřejmě mají cit pro hru a když tam malý souboj, respektive malé použití síly či malé držení je, tak to nechají. Ale tohle určitě nebyl ten případ.

Reagovat
bobis21

Tak se rozhodni, je to červená za každý kontakt, nebo ne? Nemůžeš tvrdit oboje, to je logický nesmysl. Já ale chtěl kde to je v pravidlech, ne tvůj názor. Toho jsi pořád nebyl schopen. Kdyby ti tak argumentování šlo tak dobře jako urážky

Reagovat
Stannis Baratheon

Každý kontakt by měl být hodnocek jako ČK, ale ne vždy je, protože každý má měřítko jinde. Ne vždy jdou rozhodčí striktně podle pravidel, vizm pravidlo 6 vteřin u brankářů. Jenže tohle ten případ nebyl a zde by měl každý rozhodčí udělit ČK. A to je podle pravidel, ne podle mého názoru.

Jsi zkrátka příliš tvrdohlavý na to, abys měnil názory.

Reagovat
bobis21

Takže úplně každá situace kdy se hráči navzájem dotknou je červená jo? Tady se člověk dozví věcí

Reagovat
Stannis Baratheon

Každý zaměřený kontakt, bože. Taky musíš slovíčkařit... Nic jiného ti už asi nezbývá.

Reagovat
bobis21

žádné slovíčkaření to není. Řekneš dvě věci které si přímo protiřečí, tak je to prostě nesmysl. Ale asi ti už nic jiného než nesmysly nezbývá.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vyoadlo mi slovíčko záměrné no, bože. Když se o sebe otřou dva hráči vzájemně penisama, tak se asi nic neděje. Pokud ale jen naznačíš že chceš někoho sejmou mimo souboj a jen ho lízneš a skoro se ho nedotkneš, tak je to prostě zbytečně nadměrné použití síly. Většinou jde ruku v ruce s tím i nesportovní chování a nebezpečná hra, jako taková pojistka že i když například jen naznačíš ale netrefíš, tak jdeš ven. Prostě k soupeři si nemůžeš dovolit chtít něco neschvál dovolit, pokud mu nechceš sebrat pumlíč nebo neočekáváš souboj o míč.

Ty to prostě pochopit nechceš, protože jsi paličatý.

Být to obráceně, tak ale skáčeš pět metrů vysoko a píšeš tuy jaký je Pelta nechutný prase úplatkářský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

To by se po prvním rohu ukončoval zápas pro nedostatek hráčů na hřišti, ty nepřiměřená sílo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Během rohu se počítá s tím, že bude souboj a není to úplně nesmyslně daleko od balonu... Ty hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslně daleko od balonu - když bude mít hřiště šířku 60m, tak těch 30m je přesně v polovině. Čili dle tvého tvrzení na zadní tyči už se nesmí tlačit a žduchat, jinak hrozí červená.

Reagovat
Losinho

Bylo to obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebezpečné to nebylo, nepřiměřená síla taky ne." Tebe asi nikdo při hře nevypl ramenem do hlavy že

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to měl štěstí, že ho vypnul, jinak by ho ještě kopnul, bodnul a střelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si vybrat:

- dopustí se surové hry

- chová se hrubě nesportovně (dopustí se hrubého nesportovního chování)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neřeknu nic nového, ale ztrácíš s nimi čas, žádnou rozumnou odpověď nedostaneš. Jestli máš twitter, zkus označit rozhodčího Příhodu, třeba odpoví

Reagovat
frankiefcb

místní experti na pravidla mě vždycky pobaví. Srážka mimo míč je vždy červená

Reagovat
smazaný uživatel

Po reakcích na bobise přemýšlím, jestli by nestačilo odpovídat smajlíkama, stejně to snad někteří ani nečtou. Ale už se o tom píše delší dobu, že dnešní děti mají problém s chápáním psaného textu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deti ji, ale ondrasch uz je stary fotr

Reagovat
smazaný uživatel

Ale občas reaguje normálně, tak jestli jen neprovokuje a my mu to žereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to dneska jede

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Jasné nedovolené bránění ve hře za dvě minuty.

Reagovat
Losinho

Pan majitel asi pochopil, že jen na umění pana trenéra nemůže spoléhat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Pro Kozla skoda, připravil tým dobře a hráli pěkný fotbal, ale místo toho se oprávněně bude mluvit o tomhle

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nenapadlo ho nic lepsiho nez jit rovnou proti Peltovi... To se tady zase seslo myslitelu

Reagovat
bobis21

Hlavně o Brabcovi který dostává neustále nesmyslné pokuty budou říkat něco takového

Reagovat
Losinho

Samozřejmě. S Příbramí o poháry asi hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Cece ale toto je zatím TOP myšlenka. Ta mne po ránu dosti rozesmála.

Baník už jede i proti Jablonci. Fér... Návrat krále v plné polní

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vcera zas meli zidi vyjimecny den co se tyce mysleni. Nejdriv ten lofas Vrba na tw a pak se k tomu pridali i mistni retardni v cele s l0sinhem

Reagovat
C-M@ster

Baník je tlačenej už dvě sezóny v řadě, ale tenhle žlutej zákrok to zrovna neukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jsme tak tlačení, že kvůli rozhodčím celý podzim ztrácíme body

Reagovat
Blasphemer

masaker

Reagovat
SaianSupaCrew

Počkat si na týpka v pohybu v momentě, kdy sleduje míč, to je vážně hrdinství.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdinství? Chceš se hádat i o tom, jestli to bylo hrdinství nebo ne?

Reagovat
SaianSupaCrew

Nechci no, protože tady se zachoval jak největší chcanka

Mám rád důrazné hráče, odjakživa. A zapřít se takhle v souboji o míč, neřeknu ani popel. Ale za tohle ho měli vynést v zubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevynesli, asi to jsou jak říkáš - uplakané chcanky.

Reagovat
sosna

Fillo je slušná kurvicka a vždycky byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hovado

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zákeřná kurva Fillo, to už jsme tu měli

Reagovat
Witcher

Už ani v legendární Ostravě nechodí lidi ostuda

Reagovat
bobis21

Mohlo by to být lepší, ale 10 000 v pondělí v únoru bych jako úplnou tragédii neviděl.Chtělo by to ale i nějaký zápas o víkendu, čehož se my asi moc nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše bobis, 10000 v pondeli vecer a navic v únoru me prijde hodne na pohodu. Navic Jablonec neni zrovna tym, ktery zajisti plny dum (no offense)

Reagovat
Banikovec7

Zluta maximalne, spis nic.

Reagovat
žrout

„Z dostupných záběrů nám přišlo, že tento přestupek není na udělení červené karty. Pro nás to bylo na žlutou, kdy hráč šel tělem do těla hráče bez míče, ale ruce zůstaly dole, nešel do oblasti hlavy, proto nemohla být udělena červená karta.“

Naprostý souhlas jakákoli hysterie místních je pak už jen k pobavení

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je teda škoda, že neřekl ani slovo o rameni na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápu to "Z dostupných záběrů". Ten chlap je borec přes politiku

Reagovat
žrout

Rameno má prostě ve fixní pozici (ne jako když dostaneš vytrčeným loktem do obličeje/hlavy), že je Sýkora menší, to není nějaká přitěžující okolnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to bavilo, tak dominantní výkon proti dobrému soupeři jsem od Baníku neviděl snad od zápasu v Olomouci 4:1...Kozel nakročil skvěle, samozřejmě je škoda, že se to neotočilo úplně, ale vidět, že i Baník umí hrát fotbal je pro mě osobně důležitější než ty extra 2 body, navíc Jablonec tam měl taky zajímavé věci dopředu, vedli, takže OK, není to průšvih, ani náhodou. Mrzí mě ty absence, hlavně Jánoš má strašnou smůlu v posledních měsících. O Hrubého mám docela strach, hlavně aby to nebylo něco podobného jak měl Lischka...Ale snad jsem jen zbytečný pesimista a najde se jiné vysvětlení a bude zase hrát co nejdříve. Fillo celkem masakr, jako co jsem viděl, tak si to rozhodčí asi obhájí, ale ČK bych se já osobně nedivil vůbec, Fillous mě baví, je důležité mít tyhle zlé hochy v týmu, ale musí to mít taky nějaké hranice, tak snad se v tomhle směru trochu uklidní. Třeba ten centr na Kuzmu měl naprosto exkluzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, prý chyba serveru a pak je to tady dvakrát

Reagovat
ondrasch77

Jinak co se týče Hrubého, tak se mu to údajně nestalo poprvé..., takže ta "podobnost" s Lischkou je nasnadě..., bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to bavilo, tak dominantní výkon proti dobrému soupeři jsem od Baníku neviděl snad od zápasu v Olomouci 4:1...Kozel nakročil skvěle, samozřejmě je škoda, že se to neotočilo úplně, ale vidět, že i Baník umí hrát fotbal je pro mě osobně důležitější než ty extra 2 body, navíc Jablonec tam měl taky zajímavé věci dopředu, vedli, takže OK, není to průšvih, ani náhodou. Mrzí mě ty absence, hlavně Jánoš má strašnou smůlu v posledních měsících. O Hrubého mám docela strach, hlavně aby to nebylo něco podobného jak měl Lischka...Ale snad jsem jen zbytečný pesimista a najde se jiné vysvětlení a bude zase hrát co nejdříve. Fillo celkem masakr, jako co jsem viděl, tak si to rozhodčí asi obhájí, ale ČK bych se já osobně nedivil vůbec, Fillous mě baví, je důležité mít tyhle zlé hochy v týmu, ale musí to mít taky nějaké hranice, tak snad se v tomhle směru trochu uklidní. Třeba ten centr na Kuzmu měl naprosto exkluzivní.

Reagovat
božský John

Bod z Ostravy je dobrej kdyz jsme hrali vetsinu zapasu jak ponocny. Kvuli tem kartam je zbytecny bulet, nic tim nezmenime. Spis me zajima, jak se to postavi na Plzen. Sykora na beka a pred nim nekdo z dvojice Acosta-Plestil?

Reagovat
ondrasch77

Místo Acosty podle mě nastoupí na kraji Chramosta...

Reagovat
smazaný uživatel

Králem včerejšího večera stejně není Kozel, Fillo či Rada, ale tenhle cinovnik Slavie, zvláště, jak to pak ještě chabe obhajuje

https://twitter.com/VRonskiJ1892/status/1231992957777084417?s=19

Reagovat
ratusek

Měl by Vrbu někdo plesknout

Reagovat
smazaný uživatel

Židům ten Baník začíná ležet v žaludku čím dál více, no

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v |izraeli a ani nikde jinde o Baníku niokdy neslyšeli.Pokud mluvíš o Slávistech, jsi idiot.

Reagovat
bobis21

Hlavně jak pak nějaký fanoušek Slavie dal pod to anketu a 94% odpovědělo že radši hymnu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jinej gang stále, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

kdyby se radeji staral o to at dorazi roušky do Číny

Reagovat
ratusek

Dobrý je, že to odsoudili snad všichni v komentu ten jeho žblept

Reagovat
Puskas

To nemohl myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele . Vzdyt tam se mu vysmivaji fans snad vsech klubu

Reagovat
Blasphemer

To je dobrá sračka, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mega perla Četl jsem to třikrát a nepochopil jsem, jestli mu vadí naše hymna, nebo mu vědomě, zákeřně a na červenou kartu dali loktama do hlavy Bary s Fillem, ale po přečtění celého vlákna se přikláním k těm likvidačním loktům jaké svět neviděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele