FORTUNA:LIGA - souhrn 18. kola

07.12.2018, 19:58, aktualizováno 10.12.2018, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia doma přehrála Mladou Boleslav a drží si svůj náskok na Plzeň, která už v pátek uspěla ve Zlíně. Sparta doma překvapivě nestačila na Teplice. Příbram otočila utkání Na Julisce a vyhrála po dlouhých sedmi zápasech. Jablonec jede s prázdnou z Karviné, Baník si poradil s Bohemians...

Slovan Liberec - SFC Opava 1:2

10.12.2018 18:00

Góly: 15. Roman Potočný - 6. Jakub Janetzký, 84. Dominik Simerský

Opava vydolovala body v Liberci a v tabulce se posunula mimo skupinu hrající o udržení. Domácí neodčinili nezdar v Teplicích a potřetí v řadě ztratili body. Utkání ovlivnila červená karta pro libereckého Ševčíka.

Trenér Slovanu Hornyák dal po delší době šanci útočníku Pázlerovi. Na post pravého beka se vrátil Mikula a levý kraj obrany nezvykle okupoval záložník Mara. Slezanům chyběli vykartovaní Zavadil se Smolou. Díky jejich absenci se na trávník podívali Schaffartzik, Řezníček či Juřena.

V 6. minutě se Opavě podařilo zatlačit soupeře u pokutového území. Následný Schaffartzikův centr se snesl na hlavu Janetzkého, který překonal Nguyena a poslal hosty vedení. Z náskoku se však Slezané radovali pouze devět minut. Přímý kop Liberce rozehrál Potočný. Míč sice zakroutil k tyči, u níž stál brankář Fendrich, přesto domácí s pomocí brankové konstrukce vyrovnali.

Autor branky Slovanu mohl další zářez přidat šest minut po své první trefě, kdy vyslal bombu, jež o několik desítek centimetrů minula pravou tyč Fendrichovy svatyně. Gólman Opavy svůj tým následně podržel ve 26. minutě. Breite si naběhl na přihrávku z pravé strany a opřel se do balónu, jenž vyprášil Fendrichovy rukavice.

Po změně stran ubylo příležitostí na obou stranách. Jakoby se hráči přizpůsobili chladnému počasí a na prořídlém stadionu, kde byli víc slyšet fanoušci hostů, se dopředu příliš nehnali. Jen v 54. minutě s k tvrdé ráně z úhlu dostal záložník domácích Ševčík, jehož pokus musel na poslední chvíli zablokovat obětavý bek Slezanů Žídek.

Deset minut před koncem se však Ševčík ukázal v negativním světle, jelikož uviděl druhou žlutou kartu v utkání a musel předčasně do sprch. Opavě se po čtyřech minutách povedlo přesilovku využít. Rohový kop vyvolal skrumáž, v níž se míč odrazil k Simerského, který zblízka zařídil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 0:1

09.12.2018 17:00

Góly: 83. Pavel Moulis

Po deseti letech se Teplicím povedlo vyhrát na Spartě. Domácí předvedli mizerný výkon, za který se od fanoušků dočkali vypískání. Pražané se propadli na pátou pozici, hosté se bodobě dotáhli na osmou Mladou Boleslav.

Letenským chyběli vykartovaní Civić s Kangou, díky čemuž se do sestavy dostal střední obránce Štetina a pravý bek Wiesner. Disciplinární trest postihl též dva hráče Sklářů, konkrétně Čmovše a Vaněčka. V základní jedenáctce je nahradii obránce Jeřábek a útočník Jindráček.

Do první obrovské šance se ve čtvrté minutě dostal kapitán Sparty Stanciu. Rumunský záložník si narazil míč s Tettehem, jenže sám před brankářem Grigarem pálil vysoko nad břevno. Na druhé straně o tři minuty později našel Vondrášek zcela volného Hyčku, který ovšem taktéž mířil hlavou příliš vysoko. Ve 22. minutě se po přímém kopu dostal k balónu Stanciu, ale tvrdým volejem trefil přímo Grigara.

Po nadějném začátku tempo hry opadlo. Ve 33. minutě se po rohovém kopu zjevil sám před bránou Teplic Costa, pumlíč se však od jeho nohy odrazil zpět do chumlu hráčů. Za další tři minuty se ke střele dostal hostující Kučera a jen těsně minul svatyni, kterou hájil gólman Heča. Letenští postupně drželi balón více pod kontrolou, žádnou větší příležitost si ale nevypracovali.

Sedm minut po přestávce si na výborný centr od Stanciua naskočil Pulkrab, jenže hlavičkoval nad bránu. Nespokojené domácí fanoušky ještě více podráždil v 60. minutě Ljevaković, jehož ránu vytěsnil Heča konečky prstů. Mizérii Sparty mohl devět minut po Ljevakovićově šanci protrhnout Pulkrab, jehož našel Chipciu osamoceného v pokutovém území. Útočník Pražanů ale pouze provětral Grigarovy rukavice.

Sedm minut před koncem přišla pro domácí gólová pohroma. Sparťané si nepohlídali aut hostů, za obranu si naběhl střídající Moulis a z úhlu překonal Heču. Fotbalisté v rudých dresech se na žádný odpor nezmohli, naopak kotel letenských vyjádřil zcela jasně svou nespokojenost požadavkem, aby trenér Ščasný odstoupil z funkce.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 3:2

08.12.2018 17:00

Góly: 20. Milan Škoda (pen.), 51. Miroslav Stoch, 73. Peter Olayinka - 87. Nikolaj Komličenko, 90. Nikolaj Komličenko (pen.)

Fotbalisté Slavie vyhráli v 18. ligovém kole nad Mladou Boleslaví 3:2 a opět vedou tabulku o čtyři body před mistrovskou Plzní. Domácí Pražany poslal do vedení ve 20. minutě z penalty Milan Škoda a po pauze zvýšili už na 3:0 Miroslav Stoch s Peterem Olayinkou. V 87. minutě snížil Nikolaj Komličenko, který pak v nastavení coby nejlepší střelec soutěže dal z pokutového kopu už svůj sedmnáctý gól v sezoně, ale srovnat už hosté nedokázali. Boleslav prohrála s červenobílými v lize pošesté za sebou a zůstala na osmém místě.

Slavii i potrestaného režiséra hry Hušbauera celou první půli dominovala hosté mohli děkovat jen brankáři Šedovi, že nedostali více gólů. První velkou šanci měl domácí kapitán Škoda, který ale po rohu hlavičkoval v dobré pozici nad.

Pražané i díky řadě standardek stupňovali tlak. Ve 13. minutě si naskočil na centr Deli a hosty podržel Šeda. Mladoboleslavský gólman poté vyrazil dvě Stochovy střely a inkasoval až ve 20. minutě.

Rozhodčí Proske po zhlédnutí videa nařídil penaltu za faul Džafiče na Olayinku a Škoda se z pokutového kopu nemýlil. Slávistický kapitán skóroval poprvé od srpna, kdy jediným gólem zařídil výhru 1:0 v Mladé Boleslavi.

Hosté za celou první půli ani jednou nevystřelili, do druhého dějství ale vstoupili aktivněji. Ve 48. minutě vystihli Mladoboleslavští chybu v domácí rozehrávce, Komličenko však z úhlu Koláře nepřekonal.

Naopak druhý nejlepší kanonýr nejvyšší soutěže slávista Stoch o tři minuty později zaznamenal jedenáctý gól v ročníku, když s přehledem přehodil hostujícího brankáře Šedu po kolmici od Traorého.

V 56. minutě Olayinkovu tečovaná střela skončila na břevně mladoboleslavské branky a z dorážky Zmrhal minul. Olayinka se neprosadil ani v 67. minutě, kdy jej vychytal Šeda. O šest minut později se však už nigerijský útočník dočkal, když hlavou doklepl do sítě centr od Stocha. Slavia počtvrté za sebou dala v ligovém utkání tři góly, naopak Boleslav inkasovala více branek než za předchozích pět kol dohromady.

Poklidný závěr se změnil v nečekané drama. Nejprve po Traorého chybě a Matějovského přihrávce s přehledem zakončil únik střelou k tyči hostující Komličenko a ruský kanonýr pak v druhé minutě nezaváhal ani z penalty, kterou nařídil Proske po zhlédnutí videozáznamu za faul Traoré na Nováka. Na senzační srovnání však už hostům nezbyl čas.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 2:0

08.12.2018 15:00

Góly: 69. Daniel Holzer, 90. Patrizio Stronati

Dlouho to vypadalo na pořádnou nudu. Dvě třetiny zápasu nebylo krom dalekonosných pokusů k vidění takřka nic. Bojovné utkání nakonec zlomila parádní trefa Daniela Holzera, na kterou v závěru ještě navázal Patrizio Stronati. Baník nakonec porazil Bohemians 1905 2:0.

Ostrava poprvé vystrašila brankáře Fryštáka v 11. minutě, to zpoza vápna napřáhl Hrubý, ale cíl minul. Přesnější byl o několik minut později Holzer, ale Fryšták s jeho pokusem neměl problémy. Baník byl o něco častěji na balónu, jenže žádnou stoprocentní šanci si nevytvořil. Nebezpečnější určitě byla Fillova střela, Fryšták proti ní opět bez problémů zasáhl. První poločas diváky ve vítkovické aréně nenadchl a nezbývalo doufat, než že druhý poločas nabídne o něco atraktivnější partii.

Ale nebylo tomu tak, tedy minimálně do 70. minuty. Baník byl znovu o něco lepší, i když i Bohemka konečně něco vymyslela a Reiterova střela skončila nad. Na druhé straně Holzerovu střelu tečoval Hrubý a Bohemka měla velké štěstí. Daniel Holzer se v utkání zastřeloval a jeho chvíle slávy přišla přesně dvacet minut před koncem. Ostravský záložník vypálil z dobrých pětadvaceti metrů a i když si Fryšták sáhl na balón, v cestě do sítě mu nezabránil.

Vedoucí gól Baníku utkání pořádně rozproudil a najednou i Klokani dokázali být nebezpeční. Vyrovnat mohli vzápětí, kdyby jeden z hostů trefil prostor mezi třemi tyčemi. Nepřesný byl i Rudolf Reiter, který osm minut před koncem přestřelil Laštůvkovu branku. Baníku se čím dál více naskytovaly rychlé brejky a jeden takový, v 90. minutě, skončil druhým gólem. Hrubý výborně nacentroval na malé vápno a Patrizio Stronati hlavou od tyče definitivně rozhodl. Baník porazil Bohemku 2:0 a vyhrál podruhé v řadě. Naopak pro Klokany je to už sedmý zápas bez vítězství.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0

08.12.2018 15:00

Góly: 7. Martin Nešpor

Neuvěřitelný počin, teprve dvacetiletý Matouš Trmal vychytal třetí penaltu v řadě, ovšem tentokrát to Slovácku na body nestačilo. V moravském souboji byla úspěšnější domácí Sigma, která navzdory Nešporově zahozené penaltě beztak vstřelila jediný gól zápasu. Postaral se o něho penaltový hříšník Martin Nešpor. Pochvalu zaslouží i brankář Miloš Buchta, který ani jednou neinkasoval.

Olomouc začala moravský souboj se Slováckem lépe a už po sedmi minutách šla na Andrově stadionu do vedení. Přetažený Zahradníčkův centr do šestnáctky sklepl před branku Pilař a Martin Nešpor zblízka poslal balón do sítě. Domácí se po rychlém gólu uklidnili a o několik minut později mohli opět prostřednictvím Martina Nešpora zvýšit náskok. Útočník Hanáků se dostal hned nadvakrát ke střelbě, jenže ani jedna z ran se neujala.

Olomoucký brankář Buchta tolik práce neměl. Zaměstnal ho až ve 36. minutě střelou Navrátil, ale pro Buchtu to nebylo nic, s čím by si nedokázal poradit. Nijak výrazný první poločas tedy domácí ovládli nejtěsnějším výsledkem, ale po přestávce je čekala ještě složitá šichta. Kouč Svědík se rozhodl na druhý poločas osvěžit hru střídáním, takže od 46. minuty se na trávníku místo Dominika Janoška pohyboval Jan Kuchta.

Na Slovácku byla vidět snaha s výsledkem něco udělat, nicméně domácí Olomouc hrála chytře a náskok si hlídala. Po hodině hry se olomouckému publiku poprvé představil hostující Jan Kuchta, když akrobatickým zakončením těsně netrefil branku. Olomouc měla štěstí a vzápětí mohla nevyužitou šanci potrestat. Aktivní Martin Nešpor pelášil na Trmala úplně sám a šikovně si ho chtěl přehodit, jenže místo branky trefil jen boční síť. Další důležitý moment celého zápasu přinesla až 69. minuta. Domácí Dvořák byl ve vápně faulován a sudí Zelinka se rozhodl odpískat pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal Martin Nešpor, ale teprve dvacetiletý Matouš Trmal jeho penaltu zlikvidoval. Pro talentovaného brankáře šlo už o třetí vychytanou penaltu v řadě! Zahanbit se nenechal ani Miloš Buchta, který pro změnu fantasticky zasáhl proti hlavičce Jana Kuchty.

Slovácko v závěru zápasu přitápělo pod kotlem a Buchta byl v jeden moment nejvytíženějším mužem utkání. Daníčkovu dělovku i Rezkův pokus zneškodnil. Čas hostům rychle utíkal, Slovácko se i v nastavení snažilo tlačit do vápna, ovšem bez úspěchu. Sigma nejtěsnější vedení uhájila a připsala si důležité vítězství.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec 2:1

08.12.2018 15:00

Góly: 9. Tomáš Wágner, 68. Dávid Guba - 25. Tomáš Holeš

Karviná získala důležité body v boji o záchranu, když doma zaskočila Jablonec. Domácí otevřeli skóre zápasu, na což ještě Jablonec dokázal zareagovat. Na vítěznou branku Guby však odpovědět nedokázal.

Začátek zápasu byl z obou stran hodně divoký a velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Po Galuškově centru zakončoval úplně volný Tomáš Wágner a brankář Hrubý si připsal první těžký zákrok. Na druhé straně pronikl do šestnáctky Holeš a střelou na bližší tyč donutil k zásahu i domácího brankáře. Jako první se ale po devíti minutách prosadila Karviná. Rychlý přechod do útoku skvěle vyřešili Galuška s Wágnerem, přičemž prvně jmenovaný centroval a druhý zblízka placírkou neomylně zakončil. Karviná zaskočila Jablonec a vedla 1:0.

Hosté po inkasované brance zvýšili aktivitu a netrvalo to dlouho a i oni si zapsali přesný zásah. Ve 25. minutě předvedla Karviná nepřesný odkop a tím nabídla gólovou akci soupeře. Doležal pak přistrčil balón Tomáši Holešovi, který se trefil přesně k tyči. Za chvíli předvedl Dramé další hrubku a Jablonec mohl znovu trestat, jenže Kubicově ráně scházela větší přesnost.

V 50. minutě byl Jablonec blízko obrátce, Doležal měl na kopačce vedoucí gól, jenže situaci tváří v tvář brankáři nezvládl a Berkovce neprostřelil. Z následného protiútoku zase netrefil prostor mezi tyčemi Galuška a totéž platilo i o ráně Jovoviće.

Na karvinském stadionu bylo k vidění mnoho příležitostí a v 67. minutě i druhá branka domácího celku. Po sérii šťastných odrazů se balón ocitl na zadní tyči, kde ho Dávid Guba hlavičkou poslal do branky. Karviná nebyla do té doby lepším týmem, nicméně dvě ze svých šancí proměnila a proto nad Jabloncem vedla.

Hosté ještě měli čas s výsledkem něco udělat, jenže ten pro ně začal utíkat velkou rychlostí. Zvláště když se jim nedařilo ohrozit Berkovcovu branku. S blížícím se závěrem zápasu se domácím otevíraly možnosti brejků a po jednom z nich mohl definitivně rozhodnout Galuška. Hrubý ale nohou perfektně vyrazil a ještě udržel jablonecké naděje na bodový zisk. V nastavení pak znovu neuspěl Galuška, ale co je důležitější, Jablonec nakonec vyrovnat nedokázal. Karviná překvapila favorita a získala velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FK Příbram 1:2

07.12.2018 18:00

Góly: 56. Uroš Đuranović - 69. Jan Rezek (pen.), 77. Antonín Fantiš

Po osmi zápasech a více než dvou měsících se podařilo Příbrami zvítězit. Do vedení šla sice na Julisce domácí Dukla, avšak hostům se dvěma brankami podařilo otočit stav utkání.

Do obranné řady domácích se po třízápasovém trestu vrátil stoper Ďurica, šanci dostal též záložník Breda. Distanc za červenou kartu vypršel též středopolařovi hostů Soldátovi, jehož v záložní řadě Středočechů doplnili též Mingazov s Keitou.

Jako první se o vstřelení gólu pokusil v deváté minutě Bílovský, když si udělal prostor na levé straně, jenže brankář Příbrami kočí neměl sebemenší problém se zneškodněním slabé střely. Následně se dohry dostali i hosté. Ve 34. minutě prodloužil Keita balón na Fantiše, jehož pokus mířící pod horní tyč na poslední chvíli odvrátil Podaný.

Čtyři minuty před přestávkou se domácí Djuranović uvolnil na pravé straně a jeho postup zastavil až Kočí svým zákrokem. Na druhé straně prosvištěl v poslední minutě prvního poločasu hřištěm Mingazov, jenže z velkého úhlu pouze napálil gólmana Dukly Radu.

Do vedení šli v 56. minutě domácí. Bezpalcovu přihrávku nešťastně prodloužil Antwi na Djuranoviće, který sice napoprvé trefil tyč, ale s dorážky již poslal míč do sítě. Antwi mohl svůj podíl na inkasované brance odčinit o dvanáct minut později, jeho střelu však zblokoval bránící hráč a následně lapil kulatý nesmysl Rada.

Ještě v téže minutě ale fauloval obránce Dukly Ostojić v pokutovém území protihráče a z následného pokutového kopu srovnal stav utkání Rezek. Za dalších osm minut navíc hosté dokonali obrat ve skóre. Tentokrát se již Antwi uvedl v pozitivním slova smysl, když založil útok na levé straně, přesným centrem našel Fantiše, který z těžkého úhlu vystřelil z první přesně k tyči, čímž zařídil hostům zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 0:2

07.12.2018 18:00

Góly: 3. Tomáš Chorý, 8. Jan Kovařík

Plzeň zvládla výlet do Zlína a z východu Moravy si odváží tři body. Viktorii vyšel bravurně vstup do duelu a již po deseti minutách stanovila konečný výsledek. Ševci se především v druhém poločase zvedli, ale na body jejich výkon nestačil.

Domácí se museli obejít bez útočníka Beaugela, jenž po podzimu zamíří právě do kádru Viktorie. Do sestavy se tak dostal Hronek s Bačem, jenž zaskočil za zraněného Hnaníčka. Tradiční pevné články obrany hostů na krajích hřiště, tedy Řezníka s Limberským, nahradili Havel s Kovaříkem.

Přímo snový začátek prožili Západočeši. Hned ve čtvrté minutě propadla zlínská obrana na pravé straně, kde si zaběhl Kovařík. Plzeňský obránce našel Chorého, jehož neuhlídal Buchta, a tak vysoký útočník bez potíží poslal svůj tým do vedení. Za další čtyři minuty se Viktorii povedlo zmáčknout Ševce, do Havlova přenesení hry se opřel Kovařík a balón trefil tak parádně, že i Jaromír Bosák musel smeknout - 0:2.

Další zářez mohl po dvaceti minutách přidat Petržela, k němuž se odrazil balón, avšak bývalý reprezentant pálil mimo tři tyče. Poté se domácí přece jen vzchopili, odvážili se několikrát na polovinu hostů, avšak nic kloudného nevymysleli. Naopak další střelecké pokusy si připsali fotbalisté Plzně. Hašek však vystrašil spíš diváky za bránou a Kopicovu ránu doprostřed kryl brankář Zlína Dostál.

V druhém poločase měli Ševci více ze hry. V 59. minutě ovšem mohli inkasovat potřetí, zachránil je však brankář Dostál, který zlikvidoval přímý kop Kovaříka. Čtyři minuty na to si Hronek naběhl na Bartošákův nákop, avšak v dobré pozici netrefil balón. Následnou protiakci Viktorie táhl po pravé straně Petržela, jenže oblouček přes Dostála skončil pouze na boční síti.

V 68. minutě se k dalekonosné střele odhodlal Bartošák a gólman Západočechů Hruška musel vytáhnout výborný zákrok. Závěr utkání si hosté bez potíží pohlídali. Čtyři minuty před koncem mohl přidat pojistku Hrošovský, jenže v dobré pozici netrefil míč ideálně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18151246:1646
2.Viktoria Plzeň18133227:1442
3.FK Jablonec18103538:1633
4.Baník Ostrava18103525:1533
5.Sparta Praha1894529:1531
6.Fastav Zlín1893624:2030
7.Slovan Liberec1866617:1724
8.FK Mladá Boleslav1864835:3422
9.FK Teplice1864819:2422
10.SFC Opava18621024:2920
11.1. FK Příbram1854923:4219
12.Bohemians Praha 19051846818:2718
13.1. FC Slovácko18601220:3118
14.Sigma Olomouc18531017:3218
15.MFK Karviná18431123:3515
16.Dukla Praha18431115:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (759)

Přidat komentář
Pride

Příbram Snad Dukla konečně potáhne.

Reagovat
monty25

Jak jim nepomáhá černá svině Ginzel, tak jsou v řiti...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Salfovic

Kěž by

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Zasloužený tři body, na který se kluci ani moc nenadřeli. Podobnej scénář jako minule s Olomoucí, první poločas dominantní výkon, druhej už udržovačka. Zlín byl sice nebezpečnější než Sigma, ale i tak z toho dokázal hovno vytěžit.

Jinak s Pernicou v základu podruhé za sebou čisté konto, tak snad to vydrží i pro příští kolo, kdy je ještě Hejda v trestu.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ať to vydrží v LM

Reagovat
Blasphemer

V LM bude hrát Hejda.

Reagovat
KingMaster13

Jsem spíš myslel ta výkonost Teďka 2 výhry po skvělým výkonu.....něco mi tu nesedí

Reagovat
Blasphemer

Teď jsme nehráli před posledními dvěma utkáními poháry, na rozdíl od předchozích dvou remíz, kterým předcházel zápas v LM. A je to dost vidět.

Nevim, proč je to na nás vidět vidět víc než na Slavii nebo na Jablonci...

Reagovat
KingMaster13

Na nás je to vidět taky dost, je ale pravda,, že po těch prvních failech jsme se celkem přizpůsobili. O to víc žasnu, že na Jablonci je to vidět nejméně a to mají nejužší kádr

Reagovat
Salfovic

Tak Jablonec EL zkušeně vypouší

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Blasphemer

Tak vy vypouštíte jenom výsledky. Výkony byly většinou dobrý.

Reagovat
ondrasch77

Výkony byly většinou lepší jak soupeř, problém je na hrotu... Doli v FL prostřelí takřka všechno, v EL je to horší, navíc ten den měl Koubek svůj den - dostal se do sestavy kola EL

Reagovat
Blasphemer

No, tak neházel bych to jenom na něj. Když jsem třeba koukal na vás s Astanou, tak takovej Sobol tam zahodil takový věci, že by z nich i průměrnej ligovej hráč dal alespoň ty dva góly, nadprůměrnej možná i tři.

Reagovat
ondrasch77

já ten zápas v Astaně ani neviděl, ale musím uznat, že Sobol je fakt hroznej (i v lize)

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Jo, vidět to na vás je, ale výsledky pořád děláte. To derby do toho nepočítám, tam podle mě nehraje roli, jestli se hraje něco v týdnu před ním...

Ale u nás to bylo takhle vždycky, když hrál Vrba LM.

Reagovat
KingMaster13

Proto nikdy neobhájil titul Nicméně u nás to bylo hrozně vidět na tom začátku po těch zápasech s Kyjevem a pak v tom říjnu kdy jsme měli až 12 lidí na marodce

Reagovat
Kang & Kodos

Oni hráli paradoxně úplný hovno do doby, než začala EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaberte hoši!! Jako před rokem!!

Reagovat
Euphael

Ten Beaguel nehral teda proc?

Reagovat
Salfovic

Protože se za týden hlásí v Plzni.

Reagovat
Euphael

A co jako? Dneska je jeste hrac Zlina.

Reagovat
ondrasch77

Takže máš pocit, že kdyby Plzni fouknul dneska dva góly, tak že by ho dneska pochválili?

Reagovat
Euphael

Pochybuju. Spis mi slo o to, jestli je pravda ze nenastoupil, protoze tlacili na nej a jeho agenta, potazmo na Zlin, jakoby to byla jen hostovacka.

Reagovat
Salfovic

Tak jestli to tvrdí mrdky mediální, tak je to jistě pravda

Jinak, už vidím ten cirkus, kdyby hrál a zahodil nějakou šanci.

Reagovat
Blasphemer

Nebylo by to dobrý pro nikoho. Kdyby hrál hovno, tak se tady objeví milion konspirátorů s tím, že to udělal schválně a měla v tom prsty Plzeň. Kdyby naopak fouknul nějaký góly Plzni, tak by to samozřejmě vypadalo taky špatně, když se tady má za chvíli hlásit.

Já myslím, že hrát nejspíš nechtěl v první řadě on sám. Určitě to nechtěla ani Plzeň a možná ani Zlín, protože riziko toho, že by to akorát odchodil a vysral se na to, tady taky mohlo být. Takhle rozpolcenej hráč je prostě risk, on sám do poslední chvíle nemusí vědět, jak k tomu nakonec na hřišti přistoupí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Dukla spadne a my nebudeme mít kde dát sraz..

Reagovat
monty25

Ženský fotbal to jistí.

Reagovat
Bex5

není blbej nápad ... ale vyber tým s největší kočkama. Nebo naopak, ať to fakt stojí za to. Ty se vyznáš.

Reagovat
monty25

Největší kočka hraje za Plzeň. Nebo kdyby v Lize mistryň přijel nějaký zajímavý soupeř, tak by to šlo udělat v Edenu i na Letné...

Reagovat
Radin

Kterou myslíš? Jedna je od nás z Jeseníku. Dominika Plháková :-)

Reagovat
monty25

Ta už hraje za Duklu. Jinak myslím tuhle.

https://www.instagram.com/gabcaslajsova/

Reagovat
Radin

Tu jsem hádal taky :D Jinak jsem rád, že dvojčata Dubcovy jsou už ve Slávce :-)

Reagovat
monty25

Dubcovky jsou super.

Reagovat
Radin

Já jsem přemýšlel, že bych s tebou někdy zašel, ale bude záležet na čase..Letos jsem byl akorát na ženském fotbale v Holandsku, ptž tam hrála naše zprostředkovatelka práce, která kdysi byla i ve Spartě..Ani nevím, jaká to byla soutěž, jestli divize, ale tam mají uplně jiné zázemí..Si vezmi zápas mezi vesnicema a mají tam áčko, béčko a plné střídačky :-)) Tam hrají holky buď fotbal, nebo pozemní hokej..Hrály ve stejné době, kdy hráli muži na dalších 3 hřištích :-) Přitom to město má 15 000 lidí :-)

Reagovat
Bex5

no ta je vošklivá

Reagovat
anonym

Umělá blondýna. A navíc ještě děcko.

Reagovat
Azazelo RD

Fakt nevím, co je úchylnější, jestli jít na Duklu nebo na ženský fotbal s Montym.

Reagovat
monty25

Co je podstatný: Na obojí bude v hledišti dost místa.

Reagovat
Azazelo RD

Tak zkuste udělat happening na Hradeckém stadionu.

Reagovat
Salfovic

Pravda Kde jinde by měl být sraz než na nejlegendárnějším stadionu

Reagovat
Bex5

Ať Hradec nebo Monty´s squad, lízátka budou tak či tak ...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Puskas

Na ženy Dukly.

Reagovat
Bex5
Reagovat
Salfovic

Naopak, aspoň se ušetří, vstupenky na druhou ligu jsou levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím líp, můžeme na derby Dukla - Žižkov (pokud se teda Žižkov udrží).

Reagovat
PlackaSKS

Já myslel, že to bude už vánoční sraz

Reagovat
ratusek

Jsem rád, že nás v tom Zlín nenechá a že jim na podzim už taky došel dech

my snad Klokana udoláme, ale obávám se že to bude 0:0 protože to je souboj kriplů

Reagovat
dinss

Zápas se Zlínem byl asi to, co si Vrba přál.. tedy rychle dát nějaký gol a druhou půlku se na to vysrat.

Pozitiva: 1) Petržela se vykartoval a příští kolo bude stát. Díky 2) Stále se zlepšující Chorý, který k té černé práci přidá i goly, konečně! 3) Opět výborný Havel a musím pochválit i Čermáka.

Negativa: 1) Petržela stále v základu a to i přes to, že hraje totální píču. Hlavně díky němu, jsme nevyužili ta přečíslení 3 na 2 či 4 na 3. 2) Opět otřesný druhý poločas.. Otázka je, jestli to bylo schválně či nikoliv...

Nevíte někdo, co bylo v tom placeném článku o nás na iSportu?

Reagovat
Blasphemer

Petržela byl včera opět šílenej, no. Co dokáže jeden únik proti Rusákům...

Druhej poločas se šetřili schválně, nebo se možná ani nešetřili, těch sil po tom náročným podzimu, kde většina hráčů moc nerotovala prostě není tolik. Když se takhle udělají tři body, tak mi to nevadí.

Reagovat
mayday

Petržela je šílenej už delší dobu, ale paradoxně tam má sem tam dobrý věci, což ho tam furt tak nějak drží.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je komedie.. ja bejt trenerem Zlina, tak by me ani nenapadlo ho postavit, dyt by to odchodil

Reagovat
Kang & Kodos

On se teda jako zmrd projevil už předtim, když se Zlínem vyjebal a odešel, aniž by za něj něco dostali. Ale snad nikdo příčetnej by ho nepostavil. Kór u nás, kde se ve všem hledá úmysl (zdravim toho hlavouna, podle kterýho jsme zařídili vykartování Vaněčka)

Reagovat
Blasphemer

Tak ofsajdy se v poslední době pouštějí Slavii, nafilmovaný pentle se pískaj pro Spartu, tudíž se na Plzeň musí rozjet jiná konspirace, když neni kde brát.

Reagovat
Kang & Kodos

Ristič jí aspoň v duchu fair-play zakopl. Narozdíl od toho hajzla ze Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná sračka co napsal

když by zahrál špatně, tak by všichni kvičeli, že tak hrál schválně a nedej bože kdyby se třeba nechal vyloučit nebo zavinil penaltu i Grygera sám řekl, že tomu naprosto rozumí proč nehrál

Reagovat
Greny

Škoda že nepsal něco podobného když šel Matoušek do Slavie a Mingaziv nemohl proti Slavii nastoupit i když se někde kluci ze Slavie chválili že to nezakazuji

Reagovat
Kang & Kodos

Já si hlavně pamatuju, jak tohle hrdě prohlašovali ještě před Čínou. Pak proti nim hrála Bohemka, kde byl Berkovec, hrálo se o záchranu, tak samozřejmě hrát nemohl

Reagovat
Greny

Nebo dneska pan Chaluš bohužel nemůže nastoupit proti týmu za který si nezahrál v mužích ani minutu.. ale že nehraje ten Francouz že Zlína jim bylo divný

Reagovat
Kang & Kodos

Tak já s timhle souhlasim. Na Spartu se v tomhle nadávalo furt, ale asi to tak špatný pro kluby nebylo, když s tim neměli problém. Měli fotbalistu, kterej je nestál ani korunu a odehrál 28 z 30 zápasů. Přece nebudou blbý a nenechají ho hrát proti sobě. Obere je o body a mateřskej klub bude za čuráky. Zahraje hovno a dostane to od všech sežrat a ještě se bude spekulovat, jestli to neudělal schválně. Akorát pak nechápu, proč se řeší Beauguel, když to je skoro stejnej případ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pepinho2

Nejde Beauguel do Plzně po konci smlouvy?

Reagovat
Kang & Kodos

No jde, ale všem je jasný, že za měsíc už ho bude platit někdo jinej. Mně by se upřimně v takový situaci na hřiště absolutně nechtělo.

Reagovat
pepinho2

To asi jo, ale většinou iniciativa vychází od klubu, když ho platí a zakomponuje si to do smlouvy, tady za něj Plzeň nic nedala a iniciativa vyšla od hráče...

Reagovat
mistr129

Vem si, že by dobrým výkonem mohl sám sebe připravit o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

protože ten Francouz dal 8 gólů a protože ten Francouz hrál poslední zápas na Letné a chtěli jsme se s ním aspoň rozloučit. Nikdo ho ve Zlíně násilím nedrží, je jasný, že když se ozve Plzeň, tak nech si jde dělat kariéru, ale nastoupit včera mohl a vysral se na to...

Reagovat
Blasphemer

Vysrat se na to mohl, i kdyby nakonec nastoupil. A to bych pak chtěl vidět, co bys tady dneska psal.

Reagovat
mayday

To je těžký, hraješ za Zlín a jdeš do Plzně, která bojuje o titul a ty ho můžeš na konci sezony mít, budeš hrát na 100 %, abys tu šanci snížil? A naopak, nastoupíš a zápas posereš, budeš hrát špatně, co by tě asi tak čekalo po zápase v kabině? Tohle je jednoznačná situace, a to za, že hráč hrát prostě nebude.

Reagovat
mistr129

pokud vím, funguje to tak, že když tým hradí celý hráčův plat, může hrát, jinak ne.

Reagovat
Losinho

To vykřikoval Kisel x let zpátky

Reagovat
dinss

Dyť tam píšou hovna. Nejdřív je jen článek o tom, proč by nastoupit neměl a pak je článek o tom, jak je kurva možný, že nenastoupil!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč asi inženýre.

Reagovat
dinss

Protože si čůrák a nechápeš kontext?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si čůrák a nechápeš, že to mají takhle schválně?

Reagovat
dinss

Ty si ale dement.

Reagovat
Posledni Kovboj

::lol: Michal Koštuřík bude slusnej pracurak

Reagovat
andrew96

Já chápu, proč nehrál, ale zase na druhou stranu nerozumím, jestli byly nutné ty zákulisní hry a nemohly se obě strany dohodnout dopředu. Takhle se o tom Bílek dozvěděl až ve čtvrtek, z čehož asi nebyl nadšený. Ještě to podal stylem, že ten špatný je jen Beauguel, přičemž se mi nechce věřit, že šlo jen o jeho rozhodnutí.

Reagovat
Kepy_FCB

King Baník

Jen idiot může posílat pryč boha Páníka....!!!!!!!

Reagovat
Pride

Kdo ho proboha posílá pryč?

Reagovat
bobis21

tak po Opavě a Slovácku to tady psalo hodně lidí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já, až příjde třeba Vrba, tak bych ho přeřadil k mládeži.

Reagovat
Pride

Asi do toho moc nevidím, ale vždycky mi přišlo, že pokud Vrba bude chtít z Plzně pryč, tak spíš někam do zahraničí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom žádná, hodně reálný je tam východnější východ. A pak zpět domů

A co se týče mého názoru na Páníka, to sem psal už jinde, pod Kučerou, co se mi na něm líbí a nelíbí.

Reagovat
Bakary3

Uprimne neverim, ze by se Vrba vratil, nejblizsi roky bud v lize Plzen nebo ven, neumim si predstavit, ze by sel do Baniku delat po fotbalovy i financni strance ve svych nejlepsich trenerskych letech charitu...

Potom - uz vidim Panika, jak je nadsenej zvtrenovani zacku. Ikdyby to bylo jakysi misto v kanclu, proc by to delal, kdyz muze trenovat dal v lize?

A nakonec - Panika k mladezi jako proc, protoze ho znas? On mi prijde jako trener, ktery se nikam neposouva, jen si rutinne odtrenuje a tecka.

Je to progresivni trener, kterej by prinesl neco novyho? Kterej umi s mladymi pracovat? Kterej ma s nimi zkusenosti a umel by vest mladsi mladeznicky trenery, poradit jim, urcovat metodiku?

Kdyz uz, je to takovy jmeno, ze si z nej ostatni sednou na prdel, nebo to bude pro ostatni jen trochu komickej strejda Bob?

Treba Barak starsi, neni zvlast proflaklej, ale ten frajer ma s mladezi milion zkusenosti, neskutecnej psycholog, mraky stazi v zahranici, skvelej..

Cela ta predstava, ze se vrati Vrba treba uz v lete, budete valcovat ligu, Bob pujde k mladezi a akademie bude chrlit jednoho Barose za druhym, mi prijde tak nejak uplne naivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, počkej, ty to bereš hned z gruntu.

Neříkám, že teď hned se Vrba vrátí, neříkám, že hned budeme válcovat ligu, to ne. Vše se musí postupně, že jo.

Ale že se Vrba vrátí začíná být čím dál větší obrysy, o čemž svědčí i některé výroky některých novinářů, jenž mají blízko k okolí FCB,.

A pokud se vrátí, budu nadšen, zná tamní prostředí, má milion zkušeností a jak jsem již psal, kam přišel, nastartovala se úspěšná éra mužstva.

Páník u nás byl právě u mládeže a měl dobré výsledky a vychoval dobré hráče. Proto si ho tam umím představit a proto sem psal, že by bylo pro Baník terno mít Vrbu u "Áčka" a Páníka u mládeže.

Furt raději profesorského tam, než třeba Mašleje, ale to už je zas jiný příběh...

Ono, někteří psychopati už mě osočují, že sem nevděčný, co se týče hry Baníku.

Naopak, jsem nadšený, máme famózní umístění, jsem rád, ale taktéž nemám růžové brýle a vidím, že to prostě v posledním měsíci dře ta hra bez jakéhokoli nápadu (o to cennější jsou ty poslední dvě výhry).

Trochu mi to připadá jak za Svědíka, kdy sme byli pátí s mladým mužstev, kdy hra byla nic moc, ale vyhrávalo se v 90. minutě.

Ale to bylo mladé mužstvo, teď má Páník oproti Svědíkovi dream tým, ale příjde mi, že z toho neumí víc z toho vytěžit, proto sem zvědav, jak si povedeme na jaře, až bude tolik potřebné posílení.

Začátek jara se povedl, všichni nadšeni ale až teď zpětně vidím, že to bylo i díky neskutečné formě kluků a že nás soupeři asi podcenili či neměli formu.

A na to nemůžeme stále spoléhat, pokud teda se chceme zařadit mezi špičku ligy, že jo..

Reagovat
Kepy_FCB

Poslední a předposlední odstavec si odporují

Reagovat
smazaný uživatel

*začátek podzimu

Reagovat
Bakary3

Takhle to zni trochu rozumneji

Presto si nejak neumim predstavit, ze se Vrba rekneme treba do peti let vrati.

Jestli byl Panik v Baniku u mladeze dobre, porad ho ale nevidim jako nekoho, kdo by to mel silenym zpusobem pozvednout a pak je otazka, nakolik byli predtim ti hraci jeho zasluha.

A dream team.. Jako nezaujazej vuci Baniku vidim na ligu par nadstandardnich hracu, asi Stronati, Fillo.. Nekdy Baros.

Pak jsou tam hraci, kdy podobne kvalitni najdes i v jinych kadrech prvni desitky, Lastuvka, Fleisman, Janos, Hruby.. Takovi jsou nekteri i v Bolce, Liberci, Jablonci, Olomouci..

Banik vidim pri soucasny sile Jablonce na boj o 5-7 ( ) misto, myslim si tedy, ze Panik odvadi vic nez dobrou praci..

Vim, jak to v nasi lize je, nepovedou se mu na jare 3 zapasy a muze byt vse jinak, ale v tuhle chvili jen zminovat jeho odstaveni mi prijde divny..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem dream tym oproti tomu, co mel onehdá Svedik

A odvolat ted v zime ne, to si spis jen nekteri vsugerovali. Byla by to hloupost, nicmene, kdyby se Banik treba s Vrbou dohodl, tak od leta, proc ne.

Reagovat
Bakary3

To jsem pochopil, spis jsem pak mluvil o tom, ze mam pocit, ze ten vas soucasny tym vidite lepsi, nez je

No, byl by to, asi nejen pro me, sok..

Reagovat
HorajzmAmmann

je pravda, že posledních 5 zápasů měl mohl mít Baník úplně v klidu 0 bodů

Reagovat
Pride

Tak jasně, ale tohle má snad každý tým.

Reagovat
HanzBP

Vyhazovat asi ne, ale ta hra prostě nestojí za nic. Díky bohu za ty body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Buďte rádi ty vole Loni na jaře už se na vás pomalu těšili ve Vlašimi nebo Chrudimi a jediný derby mohol bejt proti Vítkovicím. Než přišel Páník. Teď se hraje o poháry, a stejně je to málo.

Reagovat
HanzBP

Není to málo. Já si toho osobně strašně vážím, ale rád bych se podíval i na pěkný fotbal. V zimě snad přijdou posili a bude se na to dát i dívat.

Reagovat
mayday

Vůbec to neber špatně, hrubku sem tam udělá kde kdo a sám to nijak neřeším, ale posili jsem snad ještě neviděl

Reagovat
HanzBP

No jo. Stydím se.

Reagovat
lichna.

Většina z nás je ráda.

Reagovat
ratusek

málo to není ale je to strašně vrtkavé, na jaře s tímhle ty body nebudou a spadneme do 2.skupiny pro nás o ničem

Reagovat
ondrasch77

Karviná - banda simulantů

Reagovat
PavlíčeQ

Vyhráli? Vyhráli. Spíš ostuda co předvádíme my. Všichni si s nima vytřou prdel, jen my s nima dvakrát prohrajeme po zoufalým výkonu

Reagovat
Kang & Kodos

Dokonce i my jsme je u nich porazili

Reagovat
Losinho

Taky hned musel skončit Nádvorník

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Opět jsme dojeli na zoufalou produktivitu... Rozhodně bych to nenazval zoufalým výkonem...

Reagovat
PavlíčeQ

V mých očích to zoufalý bylo - spousta nepřesností, nedisciplinovanost. S tím ať jdou někam.

Reagovat
ondrasch77

O.k. přít se nebudu, mě to tak hrozný nepřišlo... Blbý je, že Doli dostal 4. žlutou, takže bude chybět proti Slavii..., a zrovna on podle mě neoprávněně, snažil se Berkovcovi vyhnout, je dost možný, že ho ani netrefil...

Jinak dobrá sestava s těma kartama, skoro všichni

https://www.livesport.cz/zapas/nmZlGnLk/#sestavy;1

Reagovat
Figi

Dolezal muze byt rad ze nesel.ven. za dve zlute karty. Rozhodci mu tam hodne odpustil ze mu druhou nedal. Ale hlavne ze body zustaly doma. Srat na Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Tak ta první byl úplnej nesmysl, Berkovec to hezky přihrál, Doli se mu vyhýbal... A druhou nevím, kterou myslíš..., snad ne tu, kdy se tam hlavou srazil s vaším obráncem? Doli dobrý a ten váš simulant se tam 5 minut válel - normální souboj!

Reagovat
ondrasch77

tady máš fotku - https://twitter.com/MBergman87/status/1071543306251878401, takže nemel sračky...

Reagovat
HorajzmAmmann

výsledky

předvedená hra 1. poločas

Yusuf, Reiter a 2 parníky jinde než zbytek všech hráčů

Reagovat
HorajzmAmmann

A Diop vedle Šašinků taky vypadá jako Ronaldo

Reagovat
veikko

Jak se mi vždycky zvedá tlak, když pokazí přihrávku na dva metry, tak oproti oběma Šašinkům je to pořád pan fotbalista.

Reagovat
Firkraag

To sice jo, ale když Reiter 2x z vápna netrefí branku, tak to je taky peklo...

Reagovat
HorajzmAmmann

naštěstí...

Reagovat
Banikovec7

Yusuf je technicky na naší ligu nadstandardní, sice jsem od něj čekal že nás potrápí víc, ale ok, ale v čem je zrovna Reiter lepší než ostatní? Jedině tak rychlostně.

Reagovat
HorajzmAmmann

koukal jsem na něj i minule a tu Bohemku vždycky zvedne... Většinou se mi celkem líbí

Reagovat
Banikovec7

Tak většinou když přijde jako střídající, tak těží ze své rychlosti proti unavenější obraně, ale že by nějak výrazně převyšoval zbytek hráčů mi nepřijde, to mi se spíš líbil M. Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter je druhý Vukadinovič, je jen rychlý, ale nemá produktivitu, Yusuf je parádní hráč, když bude na sobě makat, tak může udělat v Evropě dobrou kariéru. V Bohemce by měl ale určitě zůstat, minimálně přes zimu, sparťanští fanoušci se do něj zamilovali a pořád o něm básní, tak doufám, že je to jen nějaká jejich představa, sen, nic reálného.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze cirou naaaahodou, Reiter by nam asi nemel co dat, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, teď bych přivedl toho Přikryla, který je ofenzivní univerzál, má rychlost a je produktivní. Do budoucna bych v Baníku rád viděl Ba Louu, až odejde Fillo, tak ideální náhrada, má rychlost, věk, produktivitu, zná kraj i když je to afričan...Teď ne, Karviná na něj teprve uplatní opcí, ale do roku, roku a půl bysme o něj měli projevit zájem, v Karviné si neudělá vyšší cenu než 25 mega, takže Baník by ho koupit mohl. Jinak v lize na pravé křídlo nikoho nevidím, když neberu nějaké "sci-fi" od "S" či Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Prikryl, Budínský, Zajic skoro jiste jistota.

Ale abychom neřešili jenom prichody, tak budou i odchody, ale snad co nejméně, snad maximálně 3 out, at se mužstvo zase nerozmrda.

Reagovat
ratusek

Budínský? No tak budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ma myšlenku, neboji se mice jako treba Hrubas, jen je trochu línější, no

Takova mladší verze ML4

Reagovat
HorajzmAmmann

on ten Hrubý taky potřebuje někoho, kdo mu bude dýchat na záda.

Reagovat
HorajzmAmmann

jistota? To znamená zájem nebo propiska v ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako když Neo byl na začátku třetího dílu Matrixu v tom mezi čase

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty hráče bych byl rád...Ještě bych ale přivedl někoho z dvojice Květ/Panák. Třeba bych je nechal ještě nechal hostovat v současných klubech přes jaro, ale oba by se mi líbili na pozici šestky...Tam máme vlastně jenom Jánoše. Odchody? S tím počítám, Breda, Stáňa a Lapeš, tam by mi to dávalo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zajímavé sledovat, co vůbec Filip Panák

U odchodů spíše vidím odchod Kuby Šašinky a jeden ze dvojice Hrubý-Jirásek. A kdo ví, možná Prochy.

Budínský do Brna asi ne, tu dobrou dvojku potřebujeme, zvlášť, když sme stále v poháru.

Staňu nevím, co se vrátil, své si odehraje + dal i nějakou branku. Zatím je jako dobrá náhrada na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházku až v létě, třeba. Za něho ale musí přijít na stopera náhrada. Jednoho z dvojice Hrubý - Jirásek taky řešit až v létě, Hrubý má stále velký potenciál, na to bych nezapomínal a i když se mu až tak nedaří, tak má 1+5, to nejsou úplně zoufalá čísla...Budinský by měl být od léta v týmu jedničkou, Laštůvkovi moc kariéry nezbývá...Hostování v Brně na 14 zápasů + 2 v baráži, kde mohou teoreticky stále postoupit, to by mi nedávalo smysl, co by z toho Brno mělo, dlouhodobě...Ti by měli jít po Le Giangovi...J. Šašinku bych nechal do léta, jestli přijde Zajíc nebo případně nějaký jiný útočník, tak jich tam bude sice 5, ale v létě skončí Baroš...Ať se o to Kuba na jaře popere a pak se uvidí...V létě by ale musel přijít další útočník, kdyby Kuba odešel, tři útočníci v kádru, to je málo a nevím, jestli se dostane třeba Wojatschke na takovou úroveň, aby dokázal hrát první ligu, spíš ho vidím a některé další, jako Barkovova či Drozda v béčku, snad v MSFL od příští sezóny, zvykat si na dospělý fotbal a pak se uvidí.

Breda je v týmu 2 roky, nic extra nepřinesl, je to dobrý hlavičkář, ale průměrný technik s podprůměrnou rychlostí, to není krajní bek podle mých představ + jeho častá zranění...Stáňa je v kádru 30 měsíců a vlastně o něm platí to samé...Že má rychlost, to je fakt, ale technicky je na tom dost bledě, žádné pořádné centry, nic, jako alternativa tam může být Granečný, Jirásek, Jánoš, Hrubý, Dioptrické, kdyby přišel, tak i Přikryl, ti všichni si myslím zvládnou pravé křídlo efektivněji než Broňa, sorry jako, ale tak to vidím...Lapešovi by se měl najít tým ve druhé lize, kde bude chytat. Bude mít 20, je to potřeba, aby se vyvíjel, je talentovanější než Chmiel a myslím, že to má v hlavě i lépe srovnané...Juniorka a případně MSFL je ale pro jeho rozvoj, jako brankáře, v mých očích dost málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím by se dalo souhlasit, ale úplně nejvíce za tvůj dodatek, že Barkova s Vojtou nechat v nově vzniklém Béčku hrát MSFL a to samé Lapeš, najít mu klub někde ve 3 lize, ale aby pravidelně chytal !

Reagovat
smazaný uživatel

*Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Panáka je Baník lepší, jestli se chce rozvíjet jako záložník...Sparta ho utopí na stoperovi, v té jejich nabité záloze se výš nedostane, navíc, je to Sparta, ten tlak na něj bude obrovský...Nemyslím si, že by mu to v růstu prospělo, ale to je jen můj názor...Sparta by měla jít po Jemelkovi, je to sparťan a s Radakovičem se jim v Olomouci dařilo...

Reagovat
ratusek

co by tam dělal. maj tam Golgola, Pulkraba, Tetteha a Yusuf je uplně typoloficky stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zio nebo Hrubý v té devadesáté minutě?

Ale ta výhra se urvala dobře, když se vezme v potaz, že to bylo zoufalé a hosté tam pak klidně mohli dát dvě branky...

Takže super

Reagovat
ZB 07

Karviná Dukla zase na dně

Reagovat
Puskas

Jen škoda Jánoše za 4. žlutou.

Reagovat
bobis21

Jirásek to zvládne a Jánoš půjde do jara bez karetního ohrožení

Reagovat
sosna

Vydřená výhra jako prase. Pavla Dvořáka darujeme za odvoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cernoch

Uz se tesim na zimu, az budeme moct poridit poradne hrace do utoku...

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem opravdu zvědavý kdo nakonec příjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zrovna Diop bude rozdilovym hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna sem se v nem spletl a takovy drevak to nebude... Ale uvidime az bude mit v kadru opravdovou konkurenci ci se bude hrat jinacim stylem

Reagovat
HorajzmAmmann

já vám to říkal chuji. Dřevák to je, ale když bude mít vedle sebe někoho, kdo bude dávat goly tak proč ne. Na druhou stranu je to pořád o trošku horší Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Napadl mě ten Yusuf, jestli ještě není brzy

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se zatim vubec neuvazuje.

Reagovat
PlackaSKS

ted jde k nám. prý masopust a ševčík jsou jistí a yusuf v nejbližších dnech.. tak uvidíme co je na tom pravdy

Reagovat
Firkraag

Nám vedení přímo tvrdilo, že Júsuf v zimě určitě neodejde. Tak doufám, že jsou to fakt jen spekulace....

Reagovat
PlackaSKS

nevim no. jako informace to přišlo v balíčku s infem o masopustovi, ševčíkovi, haškovi do sparty a že se znova snažíme o trezegueta. taky je možný, že bychom ho podepsali, ale půl roku by ještě zůstal u vás

Reagovat
Firkraag

bojím se, že je všecko možný. Ale bez něj bychom spadli už určitě, už takhle je naše hra katastrofální...

Reagovat
PlackaSKS

třeba bychom vám za něj poskytli i hráčskou náhradu. minimálně na hostovačku

Reagovat
Firkraag

Já jsem zatím slyšel, že vaše nabídka byla "směšná"... a kromě toho ten příslib, že ho neprodáme v zimě. V létě bych jeho odchod viděl asi jako tutovej (i když nevím, kam). Hostovačky už moc vést nechceme a na vaše hráče bychom asi těžko měli peníze. Ale samozřejmě třeba trojice Zelený, Frydrych, Van Buren (žije ještě?) by nemusela bejt špatná.

Reagovat
PlackaSKS

Směšná... By mě zajímalo kolik. Zelený je naše jediná alternativa na levou obranu a mick teprve začal trénovat. Měl zlomenou nohu. Možná ten frýďa, ale toho tipuju do baniku

Reagovat
Firkraag

Jo, já jen tak plácnul někoho, kdo u vás moc nehraje. Kolik nevím. Má smlouvu na tři roky, nutně ho potřebujem, řekli jsme, že ho neprodáme. Vy byste museli předložit asi nějakou šílenou nabídku. Je sice dobrej, ale řekl bych, že ho ani nějak nepotřebujete. Tak snad nejdřív v létě

Reagovat
PlackaSKS

Já po něm netoužím, ale šílená nabídka by tvrdika mohla lákat

Reagovat
lichna.

První poločas hrozná tragédie. Druhý poločas trochu lepší, po příchodu Diopa už OK. Kdo by si pomyslel, že Diop bude náš klíčový hráč. Jinak stoperské dvojici Zio Procházka bych se asi ani další zápas nebránil. Prochy dneska hodně dobrý.

Reagovat
Banikovec7

Po poháru v Plzni jsem Procházku už odepisoval, přišlo mi, že ho to ani nebaví, ale dnes super.

Reagovat
mayday

Kdy budeš mít nějak sesumírovanej ten dotazník ohledně chlastačky EF?

Reagovat
lichna.

Příští prevko k tomu neco přidám

Reagovat
Losinho

Kolář si klasicky zachytal ať jde konečně do prdele

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chytá těžkej průměr, ale co měl dneska dělat?

Reagovat
Losinho

chytat někde jinde dneska to jeho góly nebyly, ale pořád si říkám něco ve smyslu "však občas gólman může i chytit penaltu ne?"

Reagovat
Losinho

celkově to myslím tak, že prostě očekávám něco navíc od nejdražšího gólmana historie ligy.. zatím měl dobrej zápas v Bordeaux a výbornej v Jablonci tuším, jinak za rok u nás absolutně nic

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik stál ty vole? Já měl za to, že nejdražší je Nita

Reagovat
Losinho

a jo tak druhej, 25 mega

Reagovat
smazaný uživatel

nestal nahodou 40 ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jeste slusny.. na to, ze litaly castky kolem 60 mega..

Reagovat
db18

Traore

Reagovat
naheCZ

Traoré, to je hráč...celej zápas hraje v pohodě a pak daruje Boleslavi 2 góly

Reagovat
ZB 07

Komličenkovi chybí 3 góly k tomu, aby na podzim vstřelil stejnej počet gólů, co my loni za celou sezonu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
dinss

Reagovat
Nebelung

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko by měl být prioritou na v zimním přestupovém období, ale bohužel. My radši budeme kupovat Hanouska.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Sparta určitě víc potřebuje krajní hráče nebo stopery, než útočníka, kde má výborného Tetteha.

Reagovat
Greny

V první řadě potřebuji nový vedení a trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my toho potřebujeme obměnit dost, na druhou stranu dlouhodobě nám hlavně na venkovních hřištích chybí gólový útočník. Tetteh je super, ale má ještě dost rezerv a pak už tam není nikdo. Resp je tam Pulkrab, ale tomu sem na chuť nějak nepřišel.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, ten Pulkrab se mi taky moc nelíbí, to je spíš takový kladivo do závarů, když je potřeba dát góla. Ale furt mi přijde jako luxus, aby jeden (Rusák nebo Tetteh) seděl, protože spolu asi těžko budou hrát

Reagovat
db18

Prioritou by měla být náhrada za Kangu... Útok máte obsazený skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě se vrátí Hašek, dost možná i Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele ? Tetteh a dal? 16ti letej Hlozek? mizernej Mebrahtu nebo hokejista Pulkrab?

Reagovat
db18

A Drchal...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Venca Kadlec, na toho sem zapomel.. Drchal nevim no, asi spis hostovacka

Reagovat
Berbatov9

Souhlasim s udani se smerem nechat vyhrat Tetteha kterej roste s kazdym zapasem plus verim i Pulkrabovi, dejme tomu ze treba i Venca Kadlec se zkusi jeste jednou ztoporit a treba se mu to povede ovsem co v poslednich dnech zaryte nesnasim je odstrelovani Kangy...krom te debilni zlute za ten sundanej dres mu nemam absolutne nic za zly, ten herni rozdil s nim a bez nej byl v tech zapasech co nehral markantni, osobne jsem strasne rad ze nekoho takovyho muzu videt v dresu Sparty

Reagovat
db18

Ale hrozně moc zápasů vynechá kvůli disciplíně... takže to chce někoho k němu, protože bez něj hra Sparty moc neexistuje.

Reagovat
Berbatov9

Jako nerikam ze je to v palici Einstein a nemuze za svoje karty ale verim tomu ze kdyby hral svuj primarni post AM v nejakym 4 2 3 1 a nemusel by tvorit z hloubky a tim padem i podstupovat tolik souboju tak ma o polovinu karet min

Reagovat
db18

Což zase znamená, že za něj potřebujete hráče, který bude hrát na CM, aby on mohl hrát na AM.

Reagovat
Berbatov9

zkusit Kucku by nebylo spatny, ma snad koncit v Trabzonu, mne spis ted nejvic mrzi ze asi odstreli ze zakladu Nitu byť se jevi Heča skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Kanga nemá na té pozici co hraje co dělat. Hrát 442 s Kangou na téhle pozici je neskutečně na píču. Byť je to kvalitní hráč, tak neumí vůbec bránit a stále propadá. Tam musí být úplně jiný typ hráče. Frýdek, byť je skvělej, tak je tam na to sám a často neví kam dřív skočit. Já být majitelem, tak Ščasného vyhodím už jenom za tohle.

Reagovat
Berbatov9

No jako souhlasim s tim zacatkem ale paradoxne mi prislo ze prave Kanga pokud zrovna byl v hloubi pole tak odebral strasnejch micu, a na svou postavu posbiral strasnejch hlav a vybojoval plno odrazenejch micu v zavarech... ono celkove 4 4 2 uz je dnes takovej prezitek

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlas. Sice se v tom od začátku zlepšil ale stále je v tom velmi špatný. I proto máme problémy dominovat ve středu hřiště. Ten u nás v podstatě neexistuje.

Reagovat
Berbatov9

On v tom ani nijak dobry byt nema a napokon toho tam hraje az prekvapive skvele...klasicka ,,stredova dira,, mezi obranou utokem tam opravdu jeden dva zapasy posledni dobou byla, ale furt se nejakym zpusobem darilo vyvazet mic, nejvetsi uskali je proste nejaka predfinalni/finalni faze( malo finalnich prihravek,centru plus absence Lafatova ,,z hovna umet dat gol" cimz myslim ze at Benji nebo Pulkrab maj kazdej tapas dve tri skvely hlavy ze skvelyho mista ale bohuzel to zatim golem neskoncilo )

Reagovat
kilobyte

Dařilo vyvážet míč? V posledních dvou zápasech byl právě největší problém v přechodu do útoku. Protiútoky nula a postupná hra nula s hvězdičkou. Jediné z čeho byla občas nějaká šance byl pressing.

Reagovat
Berbatov9

Ja to psal tak nejak s primarni myslenkou toho ze samozrejme i s tim bidnym prechodem do utoku tam ty 2-3 lozenky byly jak s Jabloncem tak Slovackem a chybi momentalne nekdo kdo z techto sanci/polosanci proste da gol (V minulosti Lafata, dnes mi prijde takovej podobnej Krmencik kterej svejma smudlama po tom kdy Plzen hrala cely zapasy hruzostrasne zachranoval tri body ) a o penaltach se ani nebavim

Reagovat
kilobyte

Ložený šance bych to nenazýval, spíše jenom šance a většinou vznikají ze soupeřových ztrát. A to je na tým, který chce hrát o titul, prostě málo.

Reagovat
Berbatov9

Nic to nemeni na tom ze to sance je a je proste potreba to potrestat coz jsme proste v nedavne minulosti umeli

Reagovat
kilobyte

I Lafata takový šance nedával. Chce to mít více těch šancí a nespoléhat se na to, že z jednoho nebo dvou centrů dá útočník pokaždé gól.

Reagovat
Berbatov9

Ale samozrejme to ja souhlasim ze tym co chce hrat o titul a prezentovat se v celoevropskym meritku by mel v zapasech se slovackem atd udavat tempo hry a vyhravat rozdilem tridy to bez debat ale presne tohle dela velky kluby a velky hrace to co potrebuji a nepotrebuji za sance aby dali gol viz treba Plzen s Realem...

Reagovat
kilobyte

Teď nevím, který zápas myslíš, protože Real měl dost šancí v obou zápasech a spálil jich více než Sparta za půl sezóny.

Reagovat
Berbatov9

Myslel jsem prvni zapas z pohledu Plzne (Havel,Limba...) coz byly rozhodne vetsi golovky nez mel Real, mluvim o tom ze vramci evropy je nesrovnatelny co staci na gol zahranicnim tymum a co potrebuje ceskej tym coz odpovida tomu pohledu na nasi ligu ze takticky a fyzicky jsou ceske tymy/hraci vyspeli ale zaostavaji individualni kvalitou

Reagovat
kilobyte

I zahraniční týmy někdy potřebují mraky šancí. U Sparty teď prostě není problém v proměňování šancí. Tetteh má 8 gólů, to je docela dost na to jak Sparta hraje.

Reagovat
Blasphemer

Možná, že kdyby byl desítka, kterých budete mít po zimě v kádru nejspíš rovnou tři, tak byste ho jako čtvrtýho za šedesát mega vzali.

Reagovat
ondrasch77

Těžko můžeš kupovat někoho, na koho vlastní opci někdo jinej...

Reagovat
smazaný uživatel

MB ma opci ne? koupi ho za 30 a pak hned poslou pryc za dvojnasobek

Reagovat
ondrasch77

Koupí ho za (tuším) 13 a pokud je v takové formě, tak by byli blbí, kdyby ho prodávali hned pryč a pokud jo, tak klidně za 100 na západ, ne za 60 do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to silne pochybuju

Reagovat
kilobyte

A tu opci mají s hráčem nebo s klubem?

Reagovat
ondrasch77

Standartně se dělá opce na hráče s klubem...

Reagovat
kilobyte

Tak když nebude chtít zůstat v Boleslavi, tak jim je opce k ničemu.

Reagovat
Losinho

tak vracet do Ruska se nechce

Reagovat
kilobyte

Tak po takovémhle podzimu bude mít nabídek asi dost. Takže bude stačit si vybrat.

Reagovat
ondrasch77

Pokud to neodsouhlasí Krasnodar a MB, tak si nestačí jen vybrat...

Reagovat
kilobyte

Tak MB nemá žádnou pravomoc.

Reagovat
ondrasch77

Má..., má opci - předkupní právo

Reagovat
kilobyte

To sice má, ale jenom za předpokladu že by chtěl rusák zůstat. Nemyslím si že by mu v Boleslavi mohli nabídnout něco co by ho zaujalo.

Reagovat
ondrasch77

Při nejhorším ho můžou koupit a šoupnout do juniorky

Samozřejmě netuším, jak je sepsaná dohoda přímo s hráčem, ale i tak si myslím, že do toho má MB sakra co mluvit...

Reagovat
kilobyte

Tak oni mají asi smlouvu s Krasnodarem o opci, ale když se nedohodnou s Komličenkem na podepsání smlouvy s ním, tak je jim to k ničemu. Myslím, že takhle odešel Pilař z Hradce přímo do ciziny, i když Plzeň měla opci.

Reagovat
ondrasch77

Já mám pocit, že tady právě Pilař vyjebal nějak z HK, ne s Plzní..., ale už si to moc nepamatuju...

Reagovat
kilobyte

Tak na to se zeptej plzeňáků. Někteří ho kvůli tomu moc nemusejí.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemyslim. Máme Tetteha, kterej je teď hned po Komličenkovi nejlepší v lize (Krmenčika nepočítám, když je mimo) a má potenciál jako kráva, Pulkraba, kterej je sice dřevák, ale nic nevypustí a góly dávat umí, a pak mladý Drchala s Hložkem. Rusák by se hodil leda tak do 4-4-2,a to už u Sparty nechci vidět.

V kádru problém neni, tam stačí přitáhnout nějaký normální křídlo. A pravýho beka, ale tam to stejně doklepe Chipciu. Problém je v kancelářích

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukám tak, že dlouhodobě nám chybí opravdu chladnokrevný zabiják do vápna, co nás vytáhne ze sraček, i když se nám zrovna herně nedaří - a jakože se to stává dost často. Převážně venku s tím máme dost problém. Jak jsem psal výše, Tetteh je fajn a má v sobě ještě obrovský potenciál, ale nepřijde mi zatím jako hráč, do tlaku, co vyhraje mraky soubojů a ještě chladnokrevně zakončí.

Jinak samozřejmě musíme posílit na více frontách: stoper, klidně i pravého beka, jenže to řešit nebude, když se zítra vrací Zahustel. Karlsson už je asi jasnej, Hašek na dobré cestě, Dočkal k nám chce. Jeden hrot by se ještě hodil a v zimě se rozloučit s GolGolem a Šuralem. No a nepochybně největší posily je potřeba sehnat na lavičku a do managementu. Jenže za ty roky už nejsem snílek, nýbrž realista, tak se k tomu moc upínat nebudu.

Každopádně sestava:

Heča/Nita - Chipciu, posila, Stetina/Radakovic, Civic/Hanousek - Hašek/Frýdek, Kanga - Dočkal, Stanciu, Karlsson ( ano, vím, že z pravé strany je daleko platnější ) - Tetteh/Komličenko

S dobrým trenérem a vhodným systémem bych to viděl na hodně nadstandardní sestavu. Dočkal s Nicem by se mohli točit, ta ofenzivní síla by byla brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě

Nita - posila/Chipciu, Radakovič, posila/Costa, Hanousek/Civič - Frýdek, Hašek - Dočkal, Stanciu, Karlsson - Tetteh

Bohužel pravého záložníka Karlssona kupujeme na levo. Ale to už je takovej Sparťanskej kolorit. Takže nejspíš bude stát za hovno.

Kangu poslat zpět na sibiř.

Reagovat
Kang & Kodos

Na stopera by mohl přijít Panák. Jinak k tomu zabijákovi má nejblíž právě Pulkrab. Je mu furt teprve 21, je to odchovanec, nic nevypustí. Jasně že je to trochu kopyto, ale to je Rusák taky. Proto nevidim důvod kupovat za desítky milionů Rusáka s pochybnou pověstí a životním půlrokem, když máme někoho jako Tetteh.

Samozřejmě mám svůj ideální svět, podle kterýho budeme hrát 4-5-1, a tam podle mě stačí nějak točit Tetteha a Pulkraba, k nim Drchala s Hložkem a případně Kadlece, až se konečně jednou uzdraví. Do 4-4-2 by Rusák sednul, ale o tom se odmítám bavit, na tenhle pravěkej styl se prostě musíme vysrat

Reagovat
matZz

na stopera by podle mě mohl přijít Lischka a odejít by už mohl Kaya. Ideálně asi 4-3-2-1 a Stanciu na desítce. Otázka: proč nehraje Vukadinovič? Viděl jsem ho asi dvakrát střídat a podle mě to dobře oživil.

Reagovat
Melda

za Pulkraba

Reagovat
matZz

Podle mě jsou ty dlouhodobý problémy Sparty spojený hodně s tím, že nemají kvalitní stabilní stoperskou dvojci, teď se tam střídají 4 hráči v různých kombinacích, ale ve všech případech je to daleko za Plzní i Slávií. I Hovorka s Lischkou jsou podle mě lepší. A na to se vážou další problémy - když si balon nevezme Kanga, tak tam není nikdo schopnej konstruktivně rozehrát. Tím bych začal. Pak bych teprve řešil slabý kraje a přetlak ve středu hřiště. Ale nejhlasitěji se mluví o dalších hráčích do středu

Reagovat
Kang & Kodos

Jeden top stoper by asi taky nebyl od věci, no. O nikom ze současnejch stoperů nejde říct, že by byl špatnej,ale úplnej top není ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

I Hovorka s Lischkou jsou podle mě lepší.

Reagovat
ratusek

Reagovat
matZz

Jako chceš říct, že Radakovič s Costou jsou lepší stoperská dvojce?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka byl u nás jeden z nejhorších stoperů co pamatuji.

Reagovat
andrew96

Takže to je s Urošem tak nastejno. A o Lischkovi s Costou se dá říct to samé, navíc Hovorka teď hraje v Jablonci lépe než ve Spartě, takže to není zcela mimo.

Reagovat
matZz

to je celkem jedno, prostě Sparta má zhruba stejně kvalitní obranu jako Jablonec, čemuž odpovídají statistiky i postavení v tabulce. To, že tam hraje Hovorka, kterej se ve Spartě neprosadil... to se stává, v případě Sparty teda celkem pravidelně, od Radakoviče si asi všichni představovali jiný výkony. Spíš je to na zamyšlení, jestli je opravdu chyba v těch hráčích.

Reagovat
JeséRodriguez

Radakovič je příšernej...

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? U nás není problém stoperská dvojice (i když to pořád není dokonalý).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

To už jsem teda radši za Hanouska. Komlichenko je přesně ten typ hráče, co ho v zimě koupíme a po 5 jarních kolech se tu bude nadávat, že to je průměrák a v létě musíme přivést top útočníka. Tipuju tak třetinu gólů má z penalt (ok, s tím zrovna lehký problémy máme) a celkově mi teda fakt nepřijde jako lepší útočník než Tetteh. Jak píše Kang, zrovna na hrotu problém není. Můžeš tam mít klidně Cavaniho, ale když mu budou Plavšičovi centry lítat 5 metrů nad hlavou, těžko něco udělá.

Reagovat
Kang & Kodos

Ke Komličenkovi teda ještě to, že jsem nějak nezaregistroval, že by se o něj zajímala Slavie, přestože na hrotu je na tom v porovnání s Plzní a Spartou určitě nejhůř. Vzhledem k tomu, že ho Trpišovský a Nezmar znají z Liberce, tak si dokážu domyslet proč

Reagovat
FCSL

Pak přijde chyba a on ji potrestá.

Necháte mu trochu prostoru a on ty situace takhle vyřeší. A penalty? Při sestřihu jsem klukům říkal, že až půjde kopat penaltu, ať jdou rovnou na půlku. On už jich dal asi přes dvacet v řadě. Bohužel jsem to přivolal. Od doby, kdy jsme ho s Honzou Nezmarem přiváděli do Česka, ušel ohromný kus cesty. Je to komplexní hráč, vyspěl. V síle na míči a v koncovce už dávno přerostl českou ligu. Dneska se na něm byli podívat ze Zenitu a CSKA Moskva, zájem o něj je velký. Spousta dalších klubů ho monitoruje. Zabiják. Když mu necháte vteřinu, nekompromisně pálí. Může udělat velkou kariéru.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/fortuna-liga-18-kolo-trener-jindrich-trpisovsky-po-zapase-slavia-praha-mlada-boleslav-gn5-/fotbal.aspx?c=A181208_195320_fotbal_vp2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Rusák famózní, sice to bude znít jako klišé, ale on má ten tzv. zabijácký instinkt.

Jinak až na tu poslední pětiminutovku pěknej fotbal od nás, líbil se mi dost na "nové" pozici Stoch a Olayinka se už do toho konečně dostává, zdá se, že přístup má skvělej (na rozdíl od Baluty) a konečně mu to tam padlo.

Reagovat
Shevchenko

Páník

Reagovat
lichna.

Reagovat
Coutinho10

Posledni domaci ligovy zapas proti Bolce celou dobu s poklidnym prubehem a vysledkem 3:0 se nakonec diky Komlichenkovi zdramatizoval, ale hlavni jsou 3 body + mensi facka radeji dnes nez ve ctvrtek

a fantasy Stoch kapitan Kingmastere13

Reagovat
PlackaSKS

stoch kapitán, olayinka a škoda... bohužel i bořil a kolář ale zatim krásnejch 61b, ale bude mi hrát jen tetteh. jinak k zápasu-suverénní výkon, mohlo padnout daleko víc golů. dobře, že se nic nestalo součkovi po tý ráně rukou ( trošku tam vidim podobnost s kangou, ale ted mi přišlo, že to nebylo úmyslný a prostě tam šel jak dement), matějovský je pořád stejnej idiot jako bejval a ted s chutí na zenit. dneska byly některý akce nádherný, z první po zemi, směrem dopředu.. tak to má vypadat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

fanta super od tebe a vykon az na ty posledni minuty suprovej a musim rict, ze jsem se taky bal o Suka, ale nastesti to dobre dopadlo...uz se tesim na ctvrtek

Reagovat
PlackaSKS

já se na čtvrtek neteším, protože budu zbytečně nervozní trošku přemýšlím, jestli by nebylo i lepší vypadnout a soustředit se na ligu... ale po předvedený hře v evropě (vyjma asi dvou zápasů) by to byla hrozná škoda... dneska mimo jiné byl parádní olayinka a ukázal co v něm je když se do toho dostane fyzicky a rozehraje se. navíc se nakonec podařilo pošetřit coufala i součka na čtvrtek... a vzhledem k tomu, že jsou tři body a goly dal komlichenko, tak mi ani nevadí dramatickej konec

Reagovat
KingMaster13

Ne, v Evropě to chce taky nějakej úspěch, tím se taky pozná velikost klubu. Ale bojím se, po tom skvělém podzimu by byla hrozná škoda to pokazit, doufám, že prolezem dál. Škoda, že jsme to v tom Bordeaux tak podělali a tu remízu tam neuhráli

Reagovat
Coutinho10

musime se vyvarovat tomu, co se nam stalo dnes v zaveru, ale pokud to vezmeme zodpovedne, tak verim, ze jsme schopni to dokazat a uz jenom pro nas fotbal to chce, aby jsme neco s Plzni jeste pridali do toho koeficientu, protoze jinak to v dalsich sezonach bude slozitejsi nejenom pro nas, ale i ostatni

Reagovat
KingMaster13

To jednak ale hlavně kdy chceme teda postoupit jindy, když bychom to letos takhle podělali Už mě to hrozně semlelo minulej rok a to zklamání nechci zažít znova. Tak pojďme to tam poslat.

Reagovat
Coutinho10

j pak uz by nam zbylo pouze cekat na LM predkola, ale potrebujeme nabrat pozitivni zkusenosti uz ted z EL a to se povede, kdyz udelame dalsi krok smerem vejs a to je postup ze skupiny...takze verim, ze hraci to citi stejne a zvladnou to

Reagovat
KingMaster13

Přesně jak píšeš, potřebují pozitivní zkušenosti z těch pohárů. Ten postup je teď fakt důležitej. Fakt ať tam nechají všechno, v Jablonci dostaneme přes piču ať tak nebo tak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

bude to hodne tezky...kdyz si vezmu, jak proti nam hrali nahradnici Bordeaux, tak ti ze Zenitu nebudou o nic horsi, ale jak rika KingMaster13, tak by to chtelo udelat nejaky uspech a tim nemyslim pristi sezonu, ale ted...navic pokud se nestane neco neocekavanyho, tak i Plzen bude hrat na jare EL, takze na tom budeme stejne a bude zajimavy to porovnani a verim, ze ted mame sanci neceho dosahnout a postoupit min. do toho jara...dlouho si preju nejakej fakt zvucnej klub, ale klidne si pockam, kdyz dostaneme nekoho hratelnejsiho, ale proste chci pohary i na jare a ne jenom Mol Cup

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

jo, máte asi oba pravdu. jen pro mě je priorita liga, v el už mě ten tým mile překvapil ted... kdyby byli všichni zdraví na zimní přípravu, tak jaro může být super jízda za titulem a třeba druhym vyřazovacim kolem el

Reagovat
KingMaster13

Jako já tě chápu ale na jaře už bychom tolik zápasů v EL neměli a navíc Plzeň zřejmě bude ve stejní pozici. A navíc mě i přijde, že ti hráči byli daleko šťastnější, že hrají a není vysloveně nikdo kdo by si stěžoval, že nehraje Proto bych se postupu fakt nebál, navíc by nám to mohlo dost otevřít dveře k ještě lepším hráčům. Takový Trezeguet by nás už po druhý asi neodmítnul

Reagovat
PlackaSKS

kdybychom hráli v el mizerně nebo se plzen nezlepšovala, tak bych měl jasno. takhle mi ale případný vypadnutí žíly trhat nebude... a trezegueta nechci po tom co předvedl při testech. za ty peníze se snad dá najít někdo podobně kvalitní... i když teda jabloneckou marodku bych radši nevykupoval nevim no.. s prohrou v jablonci se tak nějak počítá, takže podzim kdy budeme určitě první můžu hodnotit víc než kladně at už zenit dopadne jakkoli. navíc teda věřim remíze v kodani 1:1...

Reagovat
KingMaster13

Já se bojím, že Kodaň to doma urve. Jako s tím Trezeguetem to bylo jen takové naznačení. Tam jde o to, že hráči podobného kalibru jako on už by viděli v Evropě nějaké výsledky a třeba by nás neposílali do píči. Jinak jo Plzeň se zlepšuje ale na tu se nesmíme koukat, když se budeme soustředit na sebe jako do teď a budeme vyhrávat tak se nemusíme bát A rozhodně tu EL potřebujeme, ti hráči potřebují z pohárů nějakou dost pozitivní zkušenost, což by postup v EL přes skupinu (navíc z takové celkem těžké skupiny) byl. Pak je mi to už jedno, klidně ať nám pak nalosují Chelsea a vypadneme ale tahle pozitivní zkušenost prostě potřeba je. Plzeň by byla v úplně stejné pozici takže bych se fakt nebál

Reagovat
PlackaSKS

jo, máš recht, jsem jenom zbytečně připosranej... a to i s trezeguetem. jedna věc je dát mu dost peněz, druhá aby ten klub měl v současné době i výsledky v evropě... nic to ale nemění na tom, že zrovna jeho nechci a až přijde, tak budu nadávat dokud na konci sezony neskončí jako král střelců a v derby dá 4 goly a oslaví je se šálou smrt spartě, pak mu odpustim

Reagovat
KingMaster13

Hele já ho tu taky nechci, po tom co předvedl. Zase ale takovéhle hráče budeme pak snadněji díky výsledkům v Evropě lákat a nebudeme je muset třeba i tak brutálně přeplácet Navíc tahle zkušenost se může dost sakra hodit i příští rok v boji o Champions league A fakt se neboj letošní podzim jsme zvládli se 6 zápasy v EL a 2 zápasy v předkole LM. Na jaře to budou 2, maximálně 4. Dál nevěřím, že postoupíme Takže já být tebou tak se toho fakt nebojím

Reagovat
PlackaSKS

když já chci titul ale je pravda, že titul a "spanilá jízda" do vyřazovací části el nezní marně... a ten tým je širokej dost. i zelený dnes naznačil, že minimálně proti soupeřům jako je boleslav to půjde. ale největší radost mam dnes z olayinky. makal, nic nevypouštěl, dopředu toho bylo dost + dal gol. konečně výkon jaký bych od něj očekával. ještě at se rozehraje škoda, protože jinej hrot vlastně nemáme a budu spokojenej a mín bojácnej směrem k jaru

Reagovat
Coutinho10

Olayinka a to ho tu jeste nedavno dost lidi kritizovalo a ja se ho skoro jako jedinej zastaval ...mě se libil uz ze zacatku...sice tomu neco malo chybelo, ale bylo na nem videt, ze neco v sobe ma a vcera to potvrdil a verim, ze bude jeste lepsi

Reagovat
PlackaSKS

Měl dobrý náznaky vždy když hrál, krom zápasu v Boleslavi, ale tam už byl zraněný. Včera tomu konečně přidal něco navíc, ale podle mě má ještě čas, aby si zvykl na systém, spoluhráče a dostal se do firmy po zranění. Všem příchozím dávám čas alespoň přes první celou přípravu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

A neboj postup v Evropě si nemyslím, že by nám nějak komplikoval boj o titul

Reagovat
cristiano.K.

vypadnout a soustředit se na ligu, pokud Plzeň bude hrát poháry na jaře = máme titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ach jo

Reagovat
Coutinho10

ale koukam, ze vedu pouze o 13 bodu, coz klidne muzes jeste zvratit, protoze mas Tetteha kapose....nez jsem se podival na nase skore, tak jsem cekal, ze budu mit klidnejsi naskok...toho Holzera jsem uplne zapomnel, ze mas, takze uvidime, ale rozjeto to mam nadejne, ale jeste neni rozhodnuto

Reagovat
KingMaster13

Máš ve hře víc hráčů. To by Tetteh musel fakt řádit

Reagovat
Coutinho10

no obranu mame nastejno...ja 2 rudy a ty taky a pak mam navic jenom Stanciua, ale jestli zase zazdi penaltu, tak klidne sanci mas

Reagovat
PlackaSKS

čekám 4:4, tetteh 3+1, takže v klidu

Reagovat
KingMaster13

Naprosto ideální výsledek kdyby to takhle dopadlo

Reagovat
Coutinho10

ale Stanciu 1+3 (pokud by to stacilo) nechce se mi to pocitat

Reagovat
KingMaster13

Stanciu maximálně tak zahozená penalta, vlastňák a redka k tomu

Reagovat
Coutinho10

Jinak jeste pro pobaveni mam jeden pokrik, kterej kousek od nas na hlavni rvalo par lidi po obou golech Komlichenka a to: Jardo toho kup! Jardo toho kup! ...tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha.. tak sme se zasmali

Reagovat
Salfovic

Sedíš poblíž VIPky ?

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo na druhy strane..sektor 115 nahore, ale spis vyjimecne...vetsinou na ligu nebo EL preferuju kotel....hlavni max. na Mol Cup nebo na repre jsem byl na ty strane, jak je VIP, ale kousek od ni, kde bylo volnejc

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Tyjo to je prča.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.transfermarkt.com/statistik/goldenerschuh

Když se započítaj dnešní dva góly a odečte prvních šest míst (hráči z lig jaro-podzim), tak máme teď v lize lídra Zlatý kopačky

Reagovat
dinss

A ve finále si ho necháme utéct z ligy jako Džeka..

Reagovat
meno

Ať Sigma koupí Liliu! Ten ďábel má 30 zápasů 31 gólů a 15 asistencí

Reagovat
mayday

To je hodně masakr.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Pokahontas

Málo platný,Karviná je pro Jablonec prostě mimořádně nepříjemným a neoblíbeným soupeřem,což se dneska jen a jen potvrdilo.V letošní slibně rozjeté sezóně,stejně jako v té loňské famózní.(tedy relativně žádná ztráta,pouze nevylepšení pozice v symbolickém poměřování s loňskem).

A zdaleka ne jenom tehdy,s Karvinou měl Jablonec problém vždycky.Moc často sice v lize nehrávala,ale když už jo,tak to Jablonec sakra pocítil-v sezóně 98/99 s ní,coby nováčkem(nakonec sestoupivším),ztratil plných 5 bodů !

A i v sezóně 96/97,první prvoligové sezóně Karviné,se s ní Jablonec (nakonec v lize 3.) neskutečně trápil i doma během jinak výtečného jara,když s ní doslova utrpěl vítězství 1:0-a to i díky tomu,že jim sudí tehdy odpustil penaltu za evidentní faul Jánoše v šestnáctce...(Karviná tehdy mimochodem taky sestoupila )

Ne všechna prokletí(na rozdíl od domácích zápasů s Viktorkou či na Spartě) se holt letos podařilo Jablonci zlomit...

Teď ho čeká doma naopak historicky mimořádně oblíbená Slávie,tak snad se tady dlouhodobá statistika naopak potvrdí.Hodně bych se divil,kdyby to nebyla plichta-stejně jako nikoliv překvapivě i loni a neskutečně mnohokrát předtím.

Není snad remízovější dvojice v lize z těch,co spolu hrály alespoň 10 krát...

Reagovat
PlackaSKS

co bych dal za remízu v jablonci, tam čekám 3:0 pro domácí tak ve dvacátý mínutě a pak zoufalá snaha aspon o vyrovnání

Reagovat
Losinho

ale vykartoval se Doležal, což je pro nás docela velká pomoc uvidíme, budou mít za sebou náročný cestování z Kyjeva, což je mimochodem stejná cesta, kterou jsme absolvovali před prohrou s Jbc v Edenu

Reagovat
ondrasch77

Teď už to protrhnete, nemáme nikoho na lavici, chybí Doli, vrací se akorát Tráva...

Reagovat
PlackaSKS

vy nás porazíte i s béčkem, proto vás nechci v tý finálový šestce

Reagovat
ondrasch77

Ale no tak..., ve finále poháru jsme tahali za kratší konec...

Reagovat
PlackaSKS

"pohár za ligu"

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mass

Reagovat
Euphael

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch si slušne dáva ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na našem Facebooku kdykoliv vyjde sestava, tak je v komentářích alespoň 15 příspěvků "Kde je Matoušek, je mladý potřebuje hrát ne sedět".

Tak nemůže hrát přece pokaždý každý.

Reagovat
Kepy_FCB

Protože ho Slavia ničí

Reagovat
C-M@ster

Protože za posledních 6 soutěžních zápasů Slavie nenahrál ani 90 minut.

To ho mohli nechat rovnou v Příbrami. Tam by za stejnou porci zápasů hrál o 5x90 minut víc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

Pokud tým šlape a hráč se chce prosadit do sestavy, musí něco ukazát. Ideální by bylo poslat ho na hostování.

Reagovat
Losinho

Jenže tou dobou jsme ho tu potřebovali a mj. nám vyhrál (snad) klíčový zápas v Kodani. Takže to bylo dobrý rozhodnutí a v zimě může jít hostovat klidně, pokud se neprosadí nebo dorazí nějaký posily.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Greny

Zdenda

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je neskutecna bolest ovsem

Reagovat
PavlíčeQ

Nemůžu si pomoct, ale ta čtyřka, která bojuje o to 3. místo je hrozná rvačka kriplů. My sundáme Zlín 4:0 aniž by kladl odpor, abychom následně prohráli na půdě posledního. Baník měl nedávno taky pár proher v řadě, no a Sparta to je definice zmaru sama

Reagovat
REPLIKATOR

A třetí budeme nakonec my

Reagovat
PavlíčeQ

Určitě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

sparta o nic nebojuje, momentalne tak leda sama se sebou..

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice potvrdily roli favorita

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
Blasphemer

Ščasný ven, Hejkal dovnitř.

Reagovat
doshcz

no když budem po sezoně alespoň 3. a vyhrajem pohár, tak to bude dobrá sezona ..srandovní a s trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

ZDENDO DÍKY! A bojuj!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
F.Torres

Reagovat
20DollarsInMyPocket

NEDEJ SE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se nám tu rozmáhá takový ... nepěkná věc: Nikdy, nikdy, nikdy neodstoupím.

Reagovat
remeslnik

A proč by měli sami od sebe odstupovat a tím se připravit o odstupné ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
pingla

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Krale roste skvelej stoper. Ze by konecne v repre byl nekdo schopnej na stoperu?

Reagovat
Greny

Panák - Král

Reagovat
KingMaster13

A na kraj časem Zelený a dvojice Panák-Zelený by byla postrachem soupeřů

Reagovat
Greny

jo a druhej kral bude hrat Mateju, ten bude taky postrachem

Reagovat
exse

Jen doufám, že půjde v zimě rovnou ven. Ideálně přesně do nějakého týmu typu Bordeaux.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Francie je na pyču, to spíš nějakej Anderlecht, PSV....cesta alá Koller

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jen má občas dost wtf momenty, ale to snad přijde se zkušenostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale wtf do obou smeru. Obcas predvede neskutecnou klicku apod. Kazdopadne mne se na nem strasne libi prehled, rychlot, to ze se neboji vyvezt balon. Fakt kloboucek v tomhle veku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně se líbí i jeho přístup, chtěl hrát ligu, tak šel do Teplic.

Reagovat
pingla

jo, přesně tak, ve Slávii by doteď sotva v juniorce hrál, místo toho hraje druhou sezónou pravidelně ligu a má základ v každém zápase... ve 20 letech super

Reagovat
mistr129

v jeho nějakých 17, když byl ještě ve Slavii, jsem ho na soc. sítích dost sledoval a líbilo se mi, že ví co chce a něco pro to dělá.

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že jsme si ho nechali pláchnout. Jako na stoperu máme super kvalitu ale on dokáže skvěle zahrát i DM a jako náhrada za Součka to by byl gol

Reagovat
Greny

Tak nejdřív jste ho vzali vy nám ne?

Reagovat
KingMaster13

Fakt? To ani nevím

Reagovat
Greny

Já si myslím že jo

Reagovat
Losinho

Nešlo s tím nic moc dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mladší David Luiz se vším všudy no

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný se mi začíná líbit víc než Stramaccioni

Reagovat
F.Torres

Strama byl kokot, Hapal také, Zdenda také. Já bych řekl, že na kokot je celý klub

Reagovat
Pyroman

Rozpusťte nás tyvole. Pod Stramou jsme spadli na dno, Ščasný přišel a probagroval se až do pekla.

Reagovat
Pyroman

Hlavně uplatnit opci na Chipciua pls.

Reagovat
Blasphemer

Strama loni po 18. kole: 32 bodů

Ščasný letos po 18: kole: 31 bodů

Reagovat
KingMaster13

Progres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 15 let a Sparta je na sestup

Reagovat
F.Torres

čím více peněz utratíš, tím méně bodů máš

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Už 5 týdnů jsem neviděl fotbal. Jsem šťastný člověk

Reagovat
osobnostx

Pro Spartu dobrý že o poháry se letos bude bojovat i z desátého místa po 30. kole !

Reagovat
Kepy_FCB

Zdendo vydrž

Reagovat
C-M@ster

Jako kdyby prohráli venku, vůbec bych se nedivil... ale doma... s Teplicema?

To snad ani není možný, ne?

Jak ten zápas vypadal... nebo jak je to možný?

Reagovat
Greny

Teplice špatný, Sparta ještě vic

Reagovat
Losinho

Totální holomajzna na obě strany, ale Teplice trefily zařízení.

Reagovat
Losinho

Sparta si jde takticky pro 7. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, ten "logickej" systém ušil Dušan Svoboda logicky pro Spartu.

Reagovat
doshcz

Vácha "všichni jsou nasraný.."

Reagovat
Blasphemer

Dobrej rozhovor od něj. V tom smyslu, že teď ho budou některý fans ještě víc tlačit do sestavy...

Reagovat
doshcz

jo super, teď jak byl v Tiki Taka s Bořkem, tak taky oba mluvili dobře

Reagovat
Greny

Na druhou stranu pokud si dnes někdo ze Sparty odehrál svoje tak on... Dokonce bych řekl že byl nejlepší ze Sparty na hřišti

Reagovat
Blasphemer

Tak to zase ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
PlackaSKS

Neviděl jsem to, tak nesouhlasím z principu

Reagovat
ratusek

Reagovat
forma

Reagovat
Liquid

vždyť pokazil tolik míčů co Bořil za celou loňskou sezónu, a jedinej pořádnej pas dal když uklouzl jinak by to šlo na tribunu, za mě dnes ze Sparty nejlepší Štětina

Reagovat
ZB 07

Ale jako řekl to solidně. V podstatě s ním souhlasím.

Reagovat
lichna.

Přesně tak, na Váchu to byl fakt rozhovor TOP CLASS.

Reagovat
Azazelo RD

Vácha vždycky uměl mluvit. Jen se v civilu obléká jak Jirka Korn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jenom trenér je letadlo.

Reagovat
Kepy_FCB

Ultras Sparty zase popletli transparenty

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha dobrej rozhovor. Jeden z těch strizlivejsich.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Budou teda letos hlášky?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vyhral Scasny prohlasenim o ctvrtfinale mol cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on mluvil o El. Že jim tehdy ukopal čtvrtfinále a stejně ho pak za pár měsíců fanoušci vyhazovali.

Reagovat
doshcz

taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nenapsal to na EF, jeho chyba.

Reagovat
insane

Ščasný si prostě postavil hlavu a to 4-4-2 bude hrát dokud to nebude fungovat... a jakože to fungovat fakt nikdy nebude v tomhle složení. Chápu, že stát v čele ligovýho mužstva neni snadný a mudrovat z tribuny/od televize se s tim nedá srovnat, ale sorryjako, cpát do hry furt dva silový útočníky (páč prostě dva útočníci = víc útočný síly, to dá rozum, však to tak přece fungovalo v CSM) a zápas po zápase koukat na to, jak to nefunguje a přesto to tam furt cpát, to bych nečekal ani od brambory po frontální lobotomii, hernajs.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvetná část ligy po 3 kolech:

14. Liberec

15. Sparta

16. Opava

Opava, Liberec - zápas k dobru

Reagovat
ttopi

Reagovat
Coutinho10

wow Teplice

Reagovat
Blasphemer

A ve studiu zase "Frýdek je lepší než Kanga a navíc je to HRÁČ ČESKÉHO NÁRODNÍHO TÝMU"

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikolanda.

Reagovat
db18

Tipuju Švancaru... nebo Siegla, jestli tam vůbec je...

Reagovat
Blasphemer

Tohle řekl Mikolanda, jak píše Dolar. Ale Švancara se k tomu pak přidal a jel ten svůj klasickej rant - tady jsme v Česku a hrát by měli jenom Češi, s cizincema nikdy nic nevyhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

A na naprostou pravdu. Cizinci mají hrát jen pokud jsou lepší, než Češi.

Reagovat
Blasphemer

S tím samozřejmě souhlasím.

Reagovat
Liquid

Reagovat
exot12

Ty rozlišuješ hráčov na domácich a zahraničných? Podľa mňa ak hráč hrá dobre je jednu odkiaľ je a to platí aj keď hrá na figu, je jedno odkiaľ je a koľko berie. Ja a ani ty to neplatíš.

Reagovat
F.Torres

to rozlišují tak skoro všude, proto jsou také určitá pravidla, kolik musí být na soupisce cizicnů atd... klasická praxe. Stejně jako se rozlišuje věk.

Reagovat
Liquid

tak to chodí u Vás na Slovensku viz Trenčín a pak brečíte, že vaše repre na tu naši nestačí, $ má naprostou pravdu, mají hrát čeští hráči a cizinci jen pokud jsou výrazně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to vubec jedno. Protoze v juniorkach ti vysedavaji mladi hraci, kteri muzou dostat sanci na ukor tehle preplacenych cizincu. Nevidim duvod proc by mel hrat cizinec za 2x vetsi penize, nez stejne kvalitni Cech za polovinu.

Reagovat
Greny

Jsou i vyjimky, kluby kde nehrají cizinci ale mladí hráči šanci stejně nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mluvis o nas, tak u nas se uz 10 let jede stejnym stylem. Privede se hrac jako nahrada na danej post uz predem, moc sanci nedsotava a ceka, nez odejde hrac ze zakladu. A pak naskoci. Takhle to fungovalo s Horavou, Daridou, Jirackem, Hrosovskym, Reznikem, Krmencik atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni byli lepší. Pak přestoupili do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Mikolanda je kokot a Švancara je ultra čurák. tak to chceš

Reagovat
Kepy_FCB

Prvního neznám a za druhého

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

s ním je vždycky prdel a asi je fajn, ale s tíhmle ať jde někam. Když celej pořad tvrdí, že Komličenko je dobrej, ale měl by to jít ukazovat do Ruska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Když dnes je díky Jarolímovi reprezentant půlka hráčů v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A Švancara dneska výtečnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle kolo neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Predstavte si firmu v normálnom trhovom prostredí, kde by manažéri aj zamestnanci brali rozprávkové platy, mnohonásobne vyššie, ako zamestnanci v konkurenčných firmách, pritom by roky vyrábali akurát stratu a ich výkonnosť v pomere k ohodnoteniu by bola absolútne žalostná... ako dlho by asi firma v takom režime vydržala? Je vážne neskutočné, že vo futbale to takto fungovať môže úplne v pohode a majiteľov to zrejme ani príliš netankuje, keďže na to nijako nereagujú a veselo tých neschopných tragédov preplácajú aj naďalej, maximálne občas nejakého neschopáka vymenia za iného. Je vážne smutné, že drvivá väčšina ľudí, ktorí produkujú reálne hodnoty, živoria od výplaty do výplaty a neschopáci, ktorí sa nejakým šťastím primotali do tohto "biznisu" sú vysmiatí s plnými vreckami napriek absolútne nulovej pridanej hodnote. A to nepíšem preto, že by som ľudom ako Ščasný, Kotalík, Čupr a ďalších X príživníkov vo vedení toho klubu závidel tie peniaze za ten exkrement, ktorý roky vytvárajú, akurát mi to hlava neberie, že to takto vôbec môže fungovať v dnešnom svete, kde každý pozerá predovšetkým na výsledky a ak ich človek nemá, tak má jednoducho smolu a musí hľadať iný spôsob obživy. Futbal vážne nemá logiku.

Reagovat
Azazelo RD

Asi nějaký Křéťův protest proti Babišovi, že řídí firmu Sparta jako stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom je Kréťa skvelý vizionár, keďže ten protest začal ešte pred Babišom vo vláde.

Reagovat
Hokaido

O toho Krále bychom určitě měli mít v zimě zájem. Otázka je, jestli on bude mít zájem si zničit kariéru.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Měl by jít do Baníku, aby měli v Ostravě konečně nějakýho Krále

Reagovat
forma

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musel by odejít a zase se vrátit aby byl další NÁVRAT KRÁLE.

Fanoušci by dokonce nemuseli delat novy transparenty.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Josifek

Přesně to mě napadlo. I když mi radši někde zas vyhrabem nějaký jelito alá Radakovič

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. Klouzavý naplánovaný cíl ACS.

Momentálně: tak určitě 3 body z Příbrami.

A tím byl podzim tak nějak splněn.

Reagovat
monty25

Sice jsem stihnul jenom 2. poločas, ale stálo to za to. Jak mě štvala ta domácí prohra 0:4, tak dneska mi to Teplice vynahradily. Říkal jsem si, kdy jindy na Spartě vyhrát když ne dneska a povedlo se. Jakkoliv je Sparta rozložená, tak pokořit ji na její půdě se nestává moc často. Zdenda bez Standy je prostě v koncích. K absolutní dokonalosti tomu chybělo snad jenom to, aby rozhodl TK27 (za mě hráč zápasu).

Reagovat
Liquid

Hejkal hejká hrůzou, haste honem hybaj hovada....správně tam má být Hrubeš, ale ten to dneska pískal, výborně Teplice

Reagovat
Mates_Matesović

Ok, tohle je poslední kapka. Jsem ochotnej akceptovat nějakou chvilkovou krizi, ale tohle už má s běžnou krizí pramálo společnýho. Do tý bídy už v posledních týdnech zapadli i jakž takž hrající Stanciu a Tetteh, takže momentálně máme na hřišti 11 zoufalců, z nichž nikdo vlastně neví co a jak.

Začíná to už sestavou. Nita se bude prodávat, nebo proč dneska nebyl ani na lavičce? Heča fakt jeho kvalit nedosahuje. Wiesner hraje jenom proto, že je to odchovanec, jinak by už dávno čutal někde v druhý lize. Stopeři zoufalost, Costa to samý. Střední záložníci jalovíí, jenom to bez nápadu posouvají, nejčastějš zpátky na stopery. Křídla nemá cenu komentovat, Plavšič a Chipciu nejhorší na hřišti. V útoku Tetteh, kterýmu odešla forma a bojovnej Pulkrab, kterej sice nic nevypustí, ale do mezihry je úplně na hovno.

Ščasný nemá samozřejmě moc na výběr, ale mohl by to mít o moc jednodušší, kdyby upustil od toho kokotskýho 4-4-2. To je rozestavení, který už snad žádnej normální tým nemůže hrát. Navíc hodně hráčů hraje mimo svý pozice, což nechápu.

Jediný rozumný řešení je vykopat Ščasnýho z klubu (spolu s nim samozřejmě Svobodu, Kotalíka a ty další demnty) a zkusit to začít dělat rozumně, systematicky a tak, abychom jenom nesplachovali peníze do hajzlu. Což se samozřejmě nestane, ale představa je to hezká.

Reagovat
Liquid

ty další dementy můžeme hezky vyjmenovat, Rosický !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pssssst to se nesmi rikat nahlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Ted porazit Sigmu, Slavia neprohrat v Jablonci a pres zimu 3. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Je to marný, je to marný, je to marný.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Thug life

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by TK27 na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu teď má i Erich Brabec.

Reagovat
Berbatov9

Souhlasim ze Erich by i ted rozhodne horsi nez Radakovic se Štětinou nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

na toho sem se neptal

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu celkem zdárně navázal na dorostenecký pojetí Vatajelua.

I když ...to se ale fakt nevidí ani snad v tom dorostu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas podle me nejakou mentalni poruchu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu moc komplikovaně. Já vím ...

Reagovat
Blasphemer

Nepochybně budeš velmi komplikovaná osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevíš, o čem je řeč, tak nereaguj. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale staci, kdyz nam to tady prozradis, co s tebou je a pak uz nebudes vsem pro smich.

Reagovat
kilobyte

A to je jen špička ledovce.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Proti loňskému podzimu holt chybí konkurence a taky je malá rotace hráčů. Několik hráčů odehrálo skoro všechny zápasy. Zmrzlinářovi to loni fungovalo líp.

Reagovat
Salfovic

Prosím vás nejde někde vygenerovat tabulka za posledních 9 kol ?

Sparta s 2-2-5 v ní snad možná bude na sestup

Reagovat
F.Torres

na livesport můžeš 10 kol. Dej tabulka, forma a období

Reagovat
Salfovic

Tak snad to Příbram nepohnojí

Reagovat
F.Torres

csaplar se hecne

Reagovat
Salfovic

Jo a kvituji návrat sparťanského tiskového mluvčího LV6

Reagovat
smazaný uživatel

Já té Spartě moc nevěřím v tom boji ve skupině o udržení, podle mě spadnou.

Reagovat
kilobyte

Už teď máme o 17 bodů více než vy když jste sestupovali.

Reagovat
Kang & Kodos

Co odešel Hejkal, tak to šlo úplně do hajzlu. A jako vrchol všeho sundá Ščasnýho na Letný. Tohle prostě nemůže ustát. Kdyby měl v sobě aspoň trochu cti, tak hned po zápase ohlásí odchod po konci podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Musis byt trpelivy. Dej tomu cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani to spiknuti v podobe 4.zlute pro Vanecka nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Spartaaaa...dari se?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik, ze tam Kreta narval do projektu, (cizincu), aby vybudoval konkurenceschopny tym pro evropu konecne? Ale jo, ono se dva roky rika, ze si to sedne, to.chce proste jeste cas

Navic Zdenda vi, jak na to.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nám dnes názorně potvrdilo, že je Ščasný bez Hejkala úplně k ničemu. Protože i Hejkal ví, že hrát 4-4-2 je naprostá sracka. No nic, ten chudak bohužel dobrovolně neodejde, tak ho k tomu budeme muset přinutit.

Reagovat
domingo

https://www.whoscored.com/Regions/58/Tournaments/78/Czech-Republic-Gambrinus-League

Doporucuju kliknout na "custom dates" a dat si tabulku od 28. zari, tzn za poslednich deset tydnu. To je cela polovina dosud odehranych zapasu.

Sparta je v ni trinacta o skore pred Pribrami. Hur je na tom jenom Bohemka (-1b) a Karvina (-2b).

Tragicka Dukla je za tohle obdobi (again, PULKA dosud odehrany ligy) lepsi o 4 body, to samy Sigma. Teplice o 5. Boleslav o 2, Opava a Slovacko o jeden.

Vsechny tymy v tom predchozim odstavci nasbiraly za posledni 2 mesice a neco vic bodu nez Sparta.

To je neco silenyho proste

Reagovat
Greny

Poslední 3 kola taky nejsou k zahození

Reagovat
Salfovic

Skvělé, to jsem přesně chtěl. Takže Sparta je za posledních 9 kol 13´, dva body od posledního místa

Reagovat
F.Torres

taky dobrý. Tetteh 7 golů doma a 1 venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kdy naposled Sparta po 18 kolech ztrácela 15 bodů na první místo?

Už vím... loni

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Greny

dost dobrý... Takovych detailu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ester Ledecká doporučuje lekvtar štěstí Kájínek uprchnul z Azkabanu

Reagovat
frankiefcb

Paměti Jiřího Káry, Svatba Jiřího Káry, Jak přežít horečku 39 - Tomio Okamura

Reagovat
Greny

Okamura zmizel po kouzle imigrantum endum hledá se a fotka Babiše jr. V novinach

Reagovat
frankiefcb

jj tam jsou parádní hlody. gynekologie u 12 měsíčků

Reagovat
ZB 07

Tohle je ovšem pořádná pecka Musel jsem to zastavovat každou vteřinu, abych pochytil všechny narážky a vtípky...

Reagovat
iamek

Botasky Václava Moravce

Reagovat
iamek

Hůlky u Daniela Hůlky . Dokonalost

Reagovat
iamek

Použijte věšáky. Bunda sem, bunda tam :D:D:D

Reagovat
Kepy_FCB

Ty jo ten Fantiš se vizuálně změnil k nepoznání

Reagovat
meno

Olejník je hrozně super a věřím, že bude ještě lepší. Vzhledem k návratu Škody bych rád viděl v základu i Matouška.

Sestava kterou bych si přál:

Vantruba

Coufal, Deli, Kúdela, Béřa

Souček, Hušbauer

Stoch, Matoušek, Olejník

Škoda

Reagovat
mistr129

Z toho co teď je nejlepší možná, nicméně bych preferoval koupit levýho beka a ještě jednoho, kdyby vyšel ten Pavelka, tak i dva střeďáky do základu. Vantruba je velká neznámá, tam bych se bál z něj udělat jedničku (Kolář asi nebude chtít být dvojka a jít do jara s dvojicí Vantruba-Kovář by nebylo ok). No a nepohrdnul bych ani útočníkem.

Reagovat
meno

Levej bek evropský kvality by se hodil, co si budem Béřa je sice nadprůměr ligy a když má den uhraje dobře i tu EL, ale výkony nejsou úplně konsistentní a pokaždý, když jde do souboje trnu. Pavelka by byl super, ale když se to nepovede... asi se nic moc nestane, v lize je Kalvach nebo mladej Květ. Vantruba je velká neznámá, ale když jsem koukal na sestřihy ze Slovenska a četl reference od bratů, přijde mi, že je škoda takovej talent zabíjet na lavičce. Těžko říct, trenéři je vidí v tréninku a mají přehled, co dělají. S útočníkem bych nespěchal.

Reagovat
mistr129

Vantrubu bych na jaro taky poslal někam do ligy, třeba Boleslav. Pavelka by teda byl můj sen, mohl by hrát vedle Součka i ho později nahradit, úplně nejlepší by bylo do příští sezony jít místo Hušbauera-Souček s Pavelka-Trávník, ale oba se přivést nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníků máme dost, jenom jsou tenhle podzim všichni pořád zranění

Reagovat
mistr129

Záleží jestli postoupime v EL, ale Tecl je do konce sezóny mimo, Muris a MvB při vsi úctě na Evropu nemají a u Škody těžko říct, každopádně sám to neutáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak já myslel, že Tecl jen do konce roku (kalendářního). Já myslim, že Muris by na to měl

Reagovat
PlackaSKS

muris nechce prodloužit a vypadá to, že v nejbližších dnech podepíše yusuf

Reagovat
ondrasch77

Yusuf má namířeno k vám?

Reagovat
PlackaSKS

prý je to na velmi dobré cestě no. ale jistojistě bych tomu ještě nevěřil

Reagovat
ondrasch77

vždyť je v Bohemce pár měsíců...

Reagovat
PlackaSKS

stejnej zdroj včera tvrdil, že masopust a ševčík jsou už hotoví a to dnes potvrdil i tvrdík (představení 18,12.).. v tom samym info balíčku pak bylo že hašek jde do sparty, snažíme se znova o trezegueta a komlichenko jde nejspíš do zenitu za 150mega... ale třeba v bohemce zůstane do konce sezony. uvažuje o něm určitě daleko víc týmů, měl formu jako hrom..

Reagovat
ondrasch77

o Masovi a Ševčíkovi vím

Reagovat
PlackaSKS

neuvědomil jsem si, že k těm máš poměrně blízko

Reagovat
ondrasch77

K Ševčíkovi ani ne , ale bylo to veřejný tajemství stejně jako Maso už pár týdnů...

Reagovat
PlackaSKS

ševčíka už ohlásil tvrdík asi tejden zpátky, čekal sem, že to dopadne jako s panákem o masopustovi se mluvilo, ale pořád jsem doufal, že to nebude pravda

Reagovat
Banikovec7

Jakože Bolka dostane 150?

Reagovat
PlackaSKS

nevim, kdo ví jak to bude rozdělený. můžou tam být vysoký procenta pro krasnodar nebo komu to patří. taky kdo ví jestli k tomu přestupu vůbec dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf

Reagovat
PlackaSKS

píše se o něm no. údajně to má být velmi blízko... jistota to určitě neni

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne jak Linhart nebo Železník

Reagovat
Logan

Já bych byl pro příchod Pavelky a Hlouška na levého beka, podle mě by nemuselo být nereálný ho z Legie získat, kvalitu má, je to ověřenej hráč ligou i poháry. Zná i prostředí. Za mě ideální volba, a věkem je pořád ještě na vrcholu. Pak by mohl Béřa rotovat s Cufem napravo, aby se nám neutavil a Hloušek se Zeleným, který snad dostane více minut, aby se taky zapojil.

Pavelka jako alternativa k Hušbovi, respektive spíš náhrada za něj. Asi by se dalo hrát i s Pavelkou místo součka a připarvit se tak na jeho odchod.

A tu trojku pod útočníkem bych chtěl vidět Baluta, Stoch, Olayinka, kdy by si měnili pozice. Stoch zprostředka, To jsou hráči, co si dokážou narazit a hrát v pohybu, stejně jako Pavelka. To je to co nám ohromně chybí před vápněm soupeřů v EL.

No a útočník. Mně se líbí MvB, Škoda pro nás taky bude jetě platný, Murise bych pustil pryč. Matoušek se Sýkorou a Zmrhalem by měli rotovat v té trojici pod útočníkem.

Pořád by se mi líbil Boakye, z ligy se mi asi nikdo nelíbí. Budu věřit našim scoutům, ale dovedu si představit, že sezonu bychom dohráli i s tím co máme.

Reagovat
meno

Z ligy Červenku nebo Dvořáka

Reagovat
ratusek

nebál bych se sáhnout i o patro níž a sice po Ordošovi

Reagovat
meno

Nebo mrknout na Slovenkso. Přeci jenom nejlepší hráči ve Slavii přišli ze Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Červenka je sice slávista, ale větší spalovač šancí než všichni naši útočníci (a to je co říct) dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda určitě levý bek (pokud se teď pořádně neukáže Zelený) a tvořivý záložník (někdo jako Kenia nebo Danny s Halilem, ale mladší)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, o kom píšeš když zmiňuješ stopera Olejníka a ty tak říkáš Olayinkovi

Reagovat
meno

Nikdy nevím jak tam má ta íčka/ýčka a jsem línej to hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zenit opět zkusit na hrot Matouška a na kraj Zmrhala. Škoda půjde ze střídačky.

Reagovat
meno

Já mám Zmrhala rád, ale větší kvalitu vidím v Olejníkovi se Stochem. Matoušek nemůže hrát hrot. A Škoda by mu mohl pomoci, stejně jako mu pomáhal v Příbrami Slepička.

Reagovat
doshcz

tak Karlsson už podepsanej, chudák

Reagovat
mayday

Vzhledem k tomu, že za necelej rok dokázali udělat totální trosku i z fotbalisty, jako je Stanciu, tak tenhle to má spočítaný už teď

Reagovat
ratusek

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Opava

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Opava super - a bonus navíc, liberec sestřelili "Jablonečáci"

Reagovat
Radin

Hodně důležité tři body, když týmy okolo bodují :-)

Reagovat
Shevchenko

Hodně luxusní kolo všichni od 3. do 8. místa prohra, pouze Baník výhra

Reagovat
Banikovec7

9 bodu na 7.misto, to musime udrzet.

Reagovat
fabec1222

Spíš naopak ne? Však 7. místo je mnohem výhodnější

Reagovat
Banikovec7

No to teda neni, ikdyz tady prevlada takovy nazor. Bylo by to asi lepsi nez byt 6. s nejakou vetsi ztratou, ale v nasi situaci urcite ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

hrát ve skupině kde je Slovácko a Opava Zvlášť, když pravidelně porážíš ty nejlepší týmy, ale pak zahraješ strašný hovno doma proti Slovácku nebo Bohemce

Reagovat
Shevchenko

Výhodnější než momentální 4. místo jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední dvě kola

Sparta, Zlín a Liberec dohromady za 0, Baník 6

Reagovat
dinss

Do Evropy s vámi. Máte poměrně zajímavý mix kluků co mají nějaký zkušenosti ze zahraničí či z EL/LM a pak mladší hráče.

Reagovat
HorajzmAmmann

S touhle hrou by tam dostal akorat narez... Spis se budeme prat s Jabloncem o hrace, dalsi tym kdo by mohl nejak posilovat uz nevidim. A Jablonec jeste prijde o par hracu, 4. snad nejakym haluzem skoncime. A kdyz ne ted, tak pristi sezony...

Reagovat
dinss

To je právě to, čeho se u vás bojím... Na ligu to urvete tou zkušeností ale v Evropě by to bylo horší..

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Džeky?

Reagovat
Salfovic

Skvěle Opava Kdyby dřív vykopli Skuhravého, tak jsou úplně v pohodě.

Reagovat
pingla

http://imgworld.cz/ukazka/a854HGZKd2.png

za mě byl míč v outu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti sere pes a reknu ti jedno ze maji mit video na kazdy zapas

Reagovat
PlackaSKS

dost možná se čáry dotýká, kdo ví z tohohle pohledu.

Reagovat
pingla

míč šel od hřiště směrem do outu a sám vidíš, že noha ještě není přímo u míče...

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Porad nechapu tvuj prispevek? Kolik je tolik spornych balonu za zapas?

Reagovat
pingla

a kolik z nich přímo ovlivní zápas tím, že po nich padne branka?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te mlc uz.. mic byl v "outu" ale kolik je za kolo neodpiskanych offsidu, penalt , cervenych atd? Dokud nebude video na kazdem zapase tak tady muzes prazdne plkat Ševče

Reagovat
pingla

Reagovat
PlackaSKS

neviděl sem jak šel míč, jen z tohohle záběru bych řekl, že se klidně čáry dotýkat mohl. stačí, aby okraj míče byl ve vzduchu nad čárou, byť třeba jen milimetr... z tohohle pohledu bych spíš řekl, že ve hře míč je. ale reálně i kdyby nebyl, tak je to tak těsné, že bych si na to nestěžoval

Reagovat
Hokaido

Švancara má jen 62 ligových golů.

Reagovat
ondrasch77

když odkopal půl kariéry v 2. lize...

Reagovat
Salfovic

A druhou byl zaparkovanej v garáži.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Cizáci mu kradli práci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič dneska pravýho beka....

Zdendo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrabina KO a Kuzma uz tam jeden dohraval

Reagovat
HorajzmAmmann

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky mensi prekvapeni pro vsechny zadne zpravy neprosakly..no kazdopadne je videt ze je to komplexni hrac a je mu to u pi*i viva la kuzma

Reagovat
HorajzmAmmann

Návštěvy na slovenskou Fortuna ligu v uplynulém kole:

ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina - 1370 diváků

FK Železiarne Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce - 402 diváků

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FC Nitra - 760 diváků

FK Senica - MFK Ružomberok - 375 diváků

ŠKF iClinic Sereď - FC DAC 1904 Dunajská Streda - 1012 diváků

FC Spartak Trnava - AS Trenčín - 1321 diváků

ty krávo

Reagovat
Losinho

Součet menší na na Slavia - Boleslav

Reagovat
Losinho

*než

Reagovat
ondrasch77

A pak, že nás chodí v Jablonci málo..., strčíme do kapsy slovenskýho mistra i vicemistra k tomu

Reagovat
Blasphemer

Derby sousedních vesnic Zlaté Moravce-Nitra koukám docela táhne.

Reagovat
Salfovic

A to tam teď staví / postavili několik nových stadionů

Reagovat
Kepy_FCB

A dobře dělají

Reagovat
dinss

Zajímavý jak se pak vždycky vynoří ty fanoušci repre na ty zvučný soupeře jako Španělsko, Anglie...ČR.

Reagovat
jurys

To u nás bylo narváno oproti tomu

Dukla Příbram 879

Zlín Plzeň 3 472

Baník Bohemka 8 421

Olomouc Slovácko 2 985

Karviná Jablonec 2 428

Slavia Boleslav 9 091

Sparta Teplice 6 420

Liberec Opava 1 958

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že Sparta nehraje ještě jedno kolo doma. By přišlo tak 4 200

Reagovat
smazaný uživatel

iClinic Sereď

Reagovat
Adyss

Caute kluci, kde kúpim lístky na Slovácko jelikož su Slovák

Reagovat
pingla

normálně na pokladně, kde jinde?

Reagovat
Adyss

tvl... a na netu?

Reagovat
ManUnited

Neskutečně nasranej jsem po dnešku chápu, že je zima...ale ve městě, který má 100K obyvatel nepříjde na ligu ani 2K a ještě ty co příjdou přeřve 30 kluků z Opavy Volba sestavy celkem nepochopitelná, Pešek, Koscelnik i Hybš musej hrát.

Na hřišti stojí za zmínku jen ten přímák Potočnýho, jinak naprostá tragédie. Opava dva góly z hovna..Slovan si nebyl schopnej vytvořit nic. Nejhorší na celým zápase byl výkon arbitrů Ševčík vyloučenej za nic (krásnej konec angažmá u nás ), kunda s praporkem mávne ofsajd jen když je třímetrovej a ikdyž frajeři z Opavy zdržovali od 20. minuty tak za to neviděli jedinou kartu ještě, že už je konec podzimu na Bohemce se neuhraje taky nic. Absenci Ševčíka věřím, že zvládne pokrýt Oscar..ale musí přijít útočník, tam prostě není nikdo kdo by mohl vepředu dát gól.

Reagovat
Salfovic

Půlku baráku na bezbrankovou plichtu na Bohemce.

Reagovat
ManUnited

No Slovan gól nedá, na hrotu zas bude tutově splašenej Aarons, kterej by měl problém dávat góly i v pralesu. Nevím jak je na tom Bohemka,

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemka šance má, ale nedává. Ale pokud bude hrát Yusuf, tak to bude mít Bohemka bez Ševčíka hodně těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel kluku SFC se prizpusobilo hre Liberce zahrali to co jste jim dovolili

Reagovat
HorajzmAmmann

Buď v klidu..

ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina - 1370 diváků

Reagovat
FCSL

Taky by hráli, kdyby byli fit

Reagovat
ManUnited

A co jim je? Nikde o tom žádný zprávy nevidím

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Sukisa je zraněný nebo šel tak do hoven?

Reagovat
ManUnited

je hroznej

Reagovat
Kepy_FCB

ČT ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Reagovat
dinss

Druhá sice sporná ale obhájí. Stejně měl jít ven Potočný.

Reagovat
JeséRodriguez

a hlavně Ševčík po stopce za karty dostane červenou, být to Kanga, tak je tu zase nablito

Reagovat
dinss

Však je Kanga takovej zmrdeček.. nevím jestli mu to procházelo v Srbsku ale tady mu to jeho chování prostě nežerou..

Reagovat
smazaný uživatel

jen pro upřesnění, bylo nás cca 70

Reagovat
ManUnited

jo a přeřvali jste 1900 místních to je fakt hrozný fandění parádní výkon vašich miláčků hroznej, ikdyž to stačilo na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráli jsme sice sranec, ale tak bylo jasne, ze jedeme pro bod na druhou stranu jsme ale dobre branili a nepustili vas za cely zapas do niceho...

P.S. ten sektor hostu je naprosto luxusni

Reagovat
ManUnited

No tak Liberec navázal na výkon v Teplicích tak nebylo moc těžký je do ničeho nepustit, spíš mi vadilo, že vaši hráči už od 20.minuty!!!!! tahali čas, to jsem snad ještě v životě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak proto měla Opava navrch ve všech statistikách? Tahanim času získali 52% držení míče oproti 48% Liberce? Tahanim času měli více střel na bránu a rohových kopů? Na jaký zápas ses vůbec díval? Mimochodem fauly 19 ku 8 pro Liberec.

Reagovat
ManUnited

To, že si brankář minutu staví balón k odkopu, nebo že se před rozehráním standartky na půlce vymění tři hráči a pak to ten poslední kopne do autu je dle mého názoru tahání času

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/127356550659337/posts/2902304139831217/

To je noha Nemanji Kuzmanoviče po zápase v Liberci. To jenom tak pro zajímavost, aby byli vidět jak ležel a tahal čas.

Reagovat
Pride

Ty vole ta Tiki Taka v USA by to už za ten sexismus zrušili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Švancara ale Řekl mi, že už nepujdu

Reagovat
Pride

Švanci se s tím nesere, to je prostě hovaďák no ale bylo mi těch holek líto, jednou za čas je někdo někam pozve a oni musí půlku dílu poslouchat nějaké narážky od nadrženýho Švancary.

Reagovat
lichna.

Absolutne nejsem nějaký propagátor poukazovani na sexismus apod ale Svancara byl včera už krapet trapný. Ideální otázky k holkám podle mě dával třeba Nečas. I u těch holek bylo vidět že na něj reagovaly lépe.

Reagovat
HorajzmAmmann

Je to vtipalek no... kdyz mel nejakou trapnout narazku tak jsem to pretocil. Na druhou stranu to holkam melo byt jasne do ceho jdou. Svancara lepsi uz asi nebude...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zase si udela srandu i sam ze sebe, coz je na druhou stranu fajn...

Reagovat
FCSL
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

„Ještě týden jsem zaměstnanec Slovanu, takže se musím soustředit na něj, ale můžu říct, že přestup do Slavie je definitivní,“

Na co se chce soustředit když dostal ČK?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Nezraní se v posledním zápase

Reagovat
HorajzmAmmann

Lukáš Masopust přestupuje z Jablonce do Slavie.

Na svém Twitteru to potvrdil předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Reagovat
Coutinho10

Petr Sevcik a Lukas Masopust jsou prvnimi jarnimi posilami SKS. Tiskova konference a predstaveni obou hracu s navazujici autogramiadou po skonceni podzimni casti ligy v utery dne 18.12.2018 od 16.00 ve slavistickem muzeu. Petre, Lukasi, vitejte ve Slavii!

Reagovat
HorajzmAmmann

díky za oslabení soupeřů. Nechcete třeba ještě Dočkala?

Reagovat
Coutinho10

nene...to je uzavrena kapitola...navic uz nedavno v Tiki-Taka skoro potvrdil nebo dost naznacil, ze se k rudejm vraci, takze neni co resit

Reagovat
Coutinho10

ale Zlin zrejme posilime

Slavia Praha údajně neuplatní opci na Ibrahima Traorého, který na začátku září zamířil ze Zlína do pražského klubu na hostování do konce roku s opcí. Třicetiletý záložník se tedy zřejmě vrátí zpět na východ Moravy, kam přišel na podzim roku 2016 z Táborská. #prestupy #slavia

Reagovat
HorajzmAmmann

kolik tam byla ta opce?

Reagovat
Coutinho10

uprimne ani nevim..koukal jsem jeste zpetne, ale asi to ani nebylo zverejneny, kazdopadne ze zacatku nam pomohl, kdyz jsme na tom byli spatne a bylo plno zranenejch, ale posledni dobou uz to nebylo ono a napr. v derby nebo i posledne s Bolkou oba goly jdou za nim, takze dobry reseni

Reagovat
KingMaster13

To je dobře, patří mu díky za pomoc v nejtemnější hodině ale fotbalově na SKS nemá

Reagovat
pingla

Parááááda

Reagovat
KingMaster13

Tu děvku tu fakt nechceme Ať si ho sežere kdokoli, k nám si brány uzavřel

Reagovat
KingMaster13

Ach jo K čemu ten Masopust bude? Zmrhala stejně neposadí

Reagovat
HorajzmAmmann

akorát budeme mít všichni ještě větší bordel při skládání sestavy na fantasy

Reagovat
KingMaster13

Jako já Masopusta mám hodně rád ale bohužel u nás je to fakt na bench Zelenýmu věřím, že se do sestavy ještě prosadí ale Masopust

Reagovat
Coutinho10

leda, ze by Zmrhymu vyslo nejaky to zahranicni angazma

Reagovat
ondrasch77

Bude sedět zraněnej na tribuně v Edenu akorát, že za 3 x tolik, co u nás...

Reagovat
KingMaster13

No asi tak. Jako jo umím si představit, že bude rotovat se Zmrhalem ale je to zbytečně hráč na levlu Zmrhala a 2 takový jsou zbyteční

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle rumunského ProSport odmítlo dnes trénovat 11 hráčů Sparty včetně Stanciua, Chipciua, Nity a Vatajelua.

Hráči údajně požadují konec trenéra Ščasného.

tyhle spekulace jsou TOP

Reagovat
KingMaster13

Rumunská revolta Doufám, že Zdendu udrží ještě do Příbrami, tam jim to nandá Csaplár a pak ať si tam vezmou klidně kohokoli

Reagovat
HorajzmAmmann

Tonda Fantiš

Reagovat
smazaný uživatel

antoine fantis ceskej griezmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele