FORTUNA:LIGA - souhrn 16. kola

22.01.2021, 19:51, aktualizováno 24.01.2021, 20:24
Komentáře a souhrny
Slavia dál kráčí k mistrovskému titulu. Tři body přivezla i z Karviné. Jablonec otočil domácí duel s Příbramí a nakonec ztrátu zažehnal. Plzeň vydřela vítězství nad Pardubicemi, ještě těsnější to měla Sparta. Liberec zvítězil v Brně a bodoval v pátém ligovém utkání v řadě, načež se posunul těsně za pohárové příčky.

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

24.01.2021 18:30

Góly: 58. David Moberg Karlsson

Zase to mělo hodně daleko k přesvědčivému výkonu. Přesto pražská Sparta stejně jako ve středu v Opavě získala tři body, a to za vítězství 1:0 proti Mladé Boleslavi. Kromě skvělého Nity se o to brankou zasloužil Karlsson.

Středočeši vstoupili do utkání velmi aktivně a už v sedmé minutě to zkoušel Klíma, jenže mířil jen na tribunu. Tentýž hráč vzápětí selhal v obrovské šanci v podobě samostatného úniku. A ani do třetice se mladoboleslavský útočník neprosadil, tentokráte pálil o kousek vedle tyče.

Domácí se poprvé ozvali až po necelé půlhodině, kdy se Diviš musel vytáhnout proti Hanouskově hlavičce. Na straně rudých neslavily úspěch ani Pavelkova pumelice, ani Vindheimův pokus z úhlu, naštěstí pro ně neuspěl těsně před pauzou ani Křapka.

Vstup do druhé půle se více povedl Letenským. Po Karabcově přihrávce zakončoval velmi zajímavě Juliš, o několik desítek sekund později už se domácí radovali. Pavelka našel Davida Moberga Karlssona, jehož levačka poslala balón mimo dosah Diviše.

Dvacet minut před koncem základní hrací doby to zkusil Janošek, proti němuž se famózním zákrokem blýsknul Nita. Na opačném konci hřiště pak musel do akce Diviš. Nejprve proti Pavelkově střele, poté zneškodnil Čelůstkovu hlavičku a nakonec i dvojšanci Karlssona a Juliše.

Sparťani dokázali podruhé protlačit míč do brány, Čelůstkovu radost ovšem zhatil praporek pomezního. Ale jelikož ani Škoda, ani Ladra nepřekonali Nitu, skončilo utkání vítězstvím domácích. Sparta tak nadále drží krok s druhým Jabloncem, Mladá Boleslav je naopak stále až patnáctá.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 2:0

24.01.2021 16:00

Góly: 81. Milan Havel, 90+3. Pavel Bucha

I proti Pardubicím se Plzeň dlouho trápila, nakonec však Západočeši našli recept na soupeře a po třízápasové pauze zase okusili chuť vítězství. Duel s Východočechy výrazně ovlivnilo vyloučení hostujícího Martina Šejvla, načež výhru domácím vystřelili Milan Havel s Pavlem Buchou.

Počáteční aktivita domácích málem vyústila ve vedoucí branku v páté minutě, kdy Buchovu střelu tečoval bránící Toml do tyče. Osm minut poté poslal Kovařík z levé strany centr na Ondráška, jehož šanci zlikvidoval gólman Pardubic Boháč. Za další čtyři minuty se v tutovce zjevil Bucha, k němuž se odrazil míč, jenže záložník Plzně trefil pouze Boháče.

Pardubice se svojí šanci dlouho vyčkávaly, ovšem ve 29. minutě nebyly daleko od gólu. Do dloubáku Surzyna se opřel Černý, jehož skákavý volej vytěsnil s potíži brankář Viktorie Staněk, který pro nedělní utkání dostal důvěru před kolegou Hruškou. Hned vzápětí ale letěli akcie hostů rychle dolů, neboť Šejvl zastavil unikajícího Faltu pouze za cenu červené karty. Těsně před přestávkou se pak Západočeši dokonce radovali z branky, avšak Ondrášek dorazil Kašovu ránu z ofsajdu, tudíž po zásahu videorozhodčího byl gól domácích odvolán.

Hráči Viktorie ale po změně stran dlouho nemohli z početní převahy nic moc využít. Jejich akce zpravidla končili nepřesně a dlouho se zdálo, že výsledkové trápení Plzně bude pokračovat. V 55. minutě sice Falta našel za obranou Pardubic Šulce, ten si ale nepokryl míč před důrazným Caduem.

Nicméně v 77. minutě se Západočeši konečně dočkali. Buchovu průnikovou přihrávku tečoval Toml nešťastně k Havlovi, jehož branka by bez zásahu stopera hostů neplatila, takhle však Toml anuloval ofsajd a domácí šli tedy díky Havlovi do vedení. Deset minut poté Boháč vychytal Ba Louu, dorážka Ondráška hlavou pak letěla nad břevno. V nastavení už ale strážce svatyně Východočechů kapituloval podruhé, když jej po přihrávce od Ba Louy překonal Bucha.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 2:0

24.01.2021 14:00

Góly: 20. Maksym Talovjerov, 48. Benjamin Čolić (pen.)

České Budějovice potvrdily úlohu favoritů proti Teplicím a v domácím prostředí dokázaly zvítězit v poměru 2:0. V tabulce české nejvyšší soutěže se prozatím vyhouply na parádní sedmé místo se čtyřiadvaceti body a i letos pokukují po pohárových příčkách. Naopak severočeský celek nenapravil poslední debakl s Jabloncem (0:5) a podruhé v řadě neskóroval, přitom zhruba čtvrthodiny před koncem měl k dispozici pokutový kop.

Jihočeši vstoupili do tohoto utkání aktivněji a poprvé zahrozili v 5. minutě, kdy přímý volný kop Benjamina Čoliće zlikvidoval brankář Grigar. Po necelé čtvrthodině hry mohl naopak na druhé straně otevřít skóre Vondrášek, jenomže po centru Moulise hlavičkoval těsně vedle. Domácí se dostali z ničeho nic do vedení ve 20. minutě, kdy se vůbec poprvé v tomto ligovém ročníku trefil teprve dvacetiletý ukrajinský záložník Maksym Talovierov.

Po rohovém kopu z pravé strany neudržel Grigar míč ve svých rukavicích, k němu se vzápětí dostal právě Talovierov a zblízka ho bez potíží usměrnil do sítě. Po necelé půlhodině si teplický strážce přeci jen poradil s razantním projektilem Mészárose, ve 33. minutě zasahoval na druhé straně gólman Vorel proti ráně Moulise a dorážející Radosta pak trestuhodně mířil z hranice brankového území příliš vysoko.

Neuběhly ani další tři minuty a ještě větší možnost na vyrovnání spálil kanonýr Řezníček, jelikož zcela osamocen před Vorlem pálil nepochopitelně nad břevno. České Budějovice pojistily svůj náskok krátce po přestávce, kdy Radosta evidentně fauloval Čoliće a ten pak snadno proměnil nařízenou penaltu, když balón usměrnil k levé konstrukci. Domácí se v následujícím průběhu nikam netlačili a s přehledem si hlídali dvoubrankový náskok.

V 74. minutě mohl Moulis vykřesat naději pro hostující výběr, avšak jeho přímý volný kop z dvaadvaceti metrů famózně odvrátil Vorel na tyč. O tři minuty později se dopustil nedovoleného zákroku ve vlastní šestnáctce Králik a míč na penaltový puntík si postavil Řezníček, ale Vorel ho dalším fantastickým zákrokem vychytal. V samém závěru nakonec nepřidal třetí branku domácího týmu střídající Ledecký, neboť svůj oblouček poslal nad horní tyčku.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FK Příbram 2:1

24.01.2021 14:00

Góly: 53. Miloš Kratochvíl, 64. Miloš Kratochvíl (pen.) - 49. Martin Nový

Sněhová vánice zasypávala statečné fotbalisty Jablonce a Příbrami po celých 90 minut. V extrémních podmínkách se z výhry nakonec radovali domácí Severočeši, kteří díky dvěma brankám Miloše Kratochvíla rychle otočili po změně stran nepříznivě vyvíjející se skóre.

Povětrnostní podmínky od počátku komplikovaly kombinační snahu obou celků. Proto se domácí Jovović odhodlal v jedenácté minutě ke střele z dálky, která však skončila pouze v náruči gólmana Příbrami Kočího. Podobně zkusil na druhé straně hřiště štěstí Nový, jehož projektil se těsně nevešel mezi tři tyče, které hájil brankář Severočechů Hanuš.

Vyloženou šanci si až v závěru prvního poločasu vypracovali domácí. Jovović posunul míč na zcela volného Doležala, toho ale po včasném výběhu zneškodnil Kočí. Zato zkraje druhé půle se ihned děly zajímavé věci. Nejprve čtyři minuty po změně stran poslal hostující Vais centr do pokutového území, Voltr se sice v souboji s Martincem neprosadil, avšak volný balón uklidil do brány Nový - 0:1.

Jenže vedení vydrželo Příbrami sotva čtyři minuty. Doležal totiž po narážečce s Považancem posunul merunu před Kočím ke Kratochvílovi, jenž zakončením do odkryté svatyně srovnal skóre. Za dalších osm minut trefil Krob centrem ruku Laňky, načež hlavní rozhodčí po konzultaci u videa nařídil pokutový kop pro Jablonec, který bezpečně proměnil Kratochvíl.

Středočeši ve zbývajících minutách nenalezli síly k druhému zásahu. Naopak náskok domácích mohl v 78. minutě navýšit střídající Pleštil, jenže po spolupráci Kratochvíla s Doležalem pálil mladý záložník Jablonce nad břevno. Přesto tři body zůstaly na Střelnici. Severočeši tak v tabulce zůstávají druzí, Příbram zase setrvává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 1:3

23.01.2021 18:30

Góly: 82. Kristi Qose (pen.) - 51. Abdallah Sima, 61. Jan Kuchta, 86. Peter Olayinka

V prvním poločase se Slavia ještě hledala, avšak po změně stran se již sešívaný kolos rozjel a nedal Karviné šanci. Vítězství Pražanů ve Slezsku režírovali svými brankami Abdallah Sima, Jan Kuchta a Peter Olayinka. Za MFK nakonec pouze komseticky korigoval Vojtěch Smrž.

Domácí outsideři začali sympaticky první šancí ve třetí minutě. Ostrák vybojoval ve středu pole míč po souboji se Stanciuem, Smrž následně posunul merunu doleva na volného Twardzika, jeho zakončení z první ale mělo daleko k úspěchu. Slavia se směrem dopředu prokousávala ztuha. V sedmnácté minutě hlavičkoval po akci Bořila s Kuchtou Sima, v těžké pozici však nemířil přesne.

Ve 34. minutě už musel domácí brankář Bolek zasahovat, když jej po přihrávce od Oscara prověřil přízemní střelou Stanciu. To bylo s výčtu příležitostí v první půli v podstatě vše, nicméně po přestávce si sešívaní vše vynahradili. Tři minuty po změně stran ještě Stanciua vychytal Bolek, avšak v 51. minutě proletěl rohový kop rumunského záložníka pokutovým územím Slezanů, na zadní tyči pak Hovorka přiťukl balón Simovi, který již kulatý nesmysl dopravil za brankovou čáru.

Po hodině hry už hosté vedli o dvě branky. Hovorka získal při obranné práci míč, Provod následně vynikajícím pasem vyslal do úniku Kuchtu, jenž svůj úprk zakončil s chladnou hlavou střelou kolem bezmocného Bolka. V 65. minutě se Kuchta mohl radovat znovu, ovšem jeho těžký volej se mezi tři tyče těsně nevměstnal.

V 80. minutě se Karviná vrátila celkem zadarmo do hry. Holeš totiž ve vlastní šestnáctce fauloval domácího Čmelíka, což sudí Pechanec odhalil až při pohledu na videozáznam. Nicméně k nařízené penaltě se postavil Smrž, jenž tvrdou ránou překonal gólmana Koláře - 1:2. Jenže pět minut po Holešově zákroku utekl defenzivě domácích Sima, ten před bránou vyhledal Olayinku, který střelou do odkryté svatyně vrátil Pražanům dvoubrankové vedení.

Na rozdíl tří branek mohl ještě v nastaveném čase upravit skóre Musa, který po nevybíravém Bolkově výběhu proti Lingrovi střílel z dálky na opuštěnou bránu, radost z gólu mu ale na poslední chvíli zhatil navrátivší se Kokovas. Bolek pak za svůj kung-fu kop uviděl červenou kartu. Slavia po dalším úspěchu dál drží ligové vedení, Karviná zůstává těsně za první polovinou tabulky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:3

23.01.2021 16:00

Góly: 73. David Puškáč - 25. Jan Kalabiška, 32. Jan Kliment (pen.), 37. Jan Kliment (pen.)

Slovácko evidentně neztratilo nic ze svého elánu ani po vánočních svátcích, v novém roce získalo již svou třetí výhru, v součtu s minulým rokem už pátou v řadě, a i nadále si říká o pozice, které zaručují evropské poháry pro příští sezónu. O svém úspěchu v Praze rozhodlo už v prvním poločase, fotbalisté Bohemians se pak po přestávce postarali jen o snížení stavu.

Když moravský celek zvítězil v Ďolíčku naposledy, psal se rok 2014. Od té doby v šesti případech za sebou uhrál maximálně remízu. Tentokráte byl ale na hřišti přece jenom lepším týmem, byť je třeba podotknout, že ke konečnému prvenství mu dopomohly hned dvě proměněné penalty. Hosté mimochodem také utnuli sérii tří porážek s Bohemians za sebou.

Výběr trenéra Martina Svědíka se ujal vedení ve 25. minutě. Navrátil z levé strany poslal centr na Jurečku, ten hlavou připravil palebnou pozici pro Kalabišku, jenž tvrdou střelou překonal brankáře Le Gianga. Následně se pokoušel náskok navýšit Sadílek, nicméně ten Le Gianga nepřelstil, až se nakonec Slovácko dočkalo své další gólové odměny ve 32. minutě.

Klokani prožívali těžké chvíle. Poté, co Le Giang v šestnáctce fauloval pronikajícího Jurečku, čelili prvnímu pokutovému kopu, a ten proměnil Kliment. Pouze o pět minut později domácí inkasovali ještě potřetí, jelikož sudí Orel ukazoval na bílý puntík podruhé, tentokráte za nedovolený zákrok Ljovina ve vápně vůči Sadílkovi, a Kliment jako exekutor zase nezklamal.

V 73. minutě svěřenci trenéra Luďka Klusáčka vykřesali jiskřičku naděje. Vaníček přetáhl svůj pas na zadní tyčku, odkud vypálil Puškáč, a gólman Nemrava nestačil zastavit míč v cestě za brankovou čáru. V 77. minutě Bohemka odmítla šanci na další dramatizaci duelu, za Kalabiškovo počínání proti Necidovi se kopala penalta, tu ale sám Necid nezužitkoval.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Baník Ostrava 1:1

23.01.2021 16:00

Góly: 44. Tomáš Poznar (pen.) - 24. Petr Buchta (vl.)

Tvrdá bitva na zlínské Letné mezi domácími "Ševci" a ostravským Baníkem vítěze nepoznala. Hosté šli do vedení díky vlastní brance, Moravané odpověděli po sporně odpískané penaltě. Slezané tak ani v třetím lednovém utkání nezvítězili, Zlín zase čeká na tříbodový zisk již šest ligových zápasů v řadě.

V deváté minutě mohl skóre otevřít hostující Kuzmanović, jenž se po standardní situaci Zlína málem trefil do vlastní svatyně, ke štěstí srbského útočníka však balón zamířil mimo tři tyče. Dvě minuty poté toužil po skórování Mena, který již na rozdíl od spoluhráče Kuzmanoviće střílel na správnou bránu, ovšem brankář Dostál neměl příliš mnoho starostí.

S další šancí přišli domácí v osmnácté minutě. Fantišův nákop sklepl Cedidla hlavou na Poznara, jenž se odpoutal od Stronatiho, ovšem zakončení z otočky letělo dost mimo bránu. O čtyři minuty později zatopil Slezanům s rozehrávkou váhající Kaloč, jehož o balón obral Jawo, který následně protáhl gólmana hostů Laštůvku. I přes větší kvantum příležitostí Moravanů šel ve 24. minutě do vedení Baník. Tetour dostal na pravé straně díky vysunutí od Filla moře prostoru k centru, jenž před nabíhajícím Menou nešťastně srazil do vlastní brány obránce Petr Buchta.

Ostravané se najednou začali osmělovat víc a ve 29. minutě nebyl daleko od úspěchu Kuzmanović, jehož ráně zpoza vápna mnoho nechybělo. Těsně před přestávkou nicméně Zlín za dosti kontroverzních okolností vyrovnal. Fantiš upadl v souboji s Fillem, načež sudí Machálek k velkému překvapení hostů odpískal penaltu ve prospěch domácích. Tu bez větších potíží proměnil Poznar. Přesto si Slezané mohli do kabin odnést náskok, jenže David Buchta v nastavení první půle hlavičkoval po pasu od Kuzmanoviće v dobré pozici dost nedůrazně.

Po změně stran se už tolik příležitostí neurodilo. Obrat ve skóre mohl dokonat Petr Buchta, který se po průnikové přihrávce od Janetzkého dostal před Laštůvku, toho však z úhlu nepřekonal. V 80. minutě pálil nebezpečně po přihrávce od Poznara střídající Dramé, Baník ale opět ochránil spolehlivý Laštůvka. Zazářit mohl též střídající útočník Tijani, ovšem po hlavičce De Azeveda si sám před Dostálem nedokázal zpracovat míč. Následně nebyl na druhé straně daleko od skórování Vraštil, avšak ani jeho hlavička nezměnila remízový výsledek.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - SFC Opava 4:1

23.01.2021 14:00

Góly: 25. Kryštof Daněk, 29. Pablo González, 64. Pablo González, 65. David Houska - 56. Aleš Nešický (pen.)

Na vcelku povedený výkon proti Spartě nenavázali fotbalisté Opavy na Andrově stadionu. Domácí Sigma tam zvítězila 4:1, když se prosadili Daněk, dvakrát González a Houska. Kontaktní gól mezitím vstřelil z penalty Nešický.

Hosté v úvodu zahrozili Čvančarou, to ale bylo na dlouhou dobu všechno. Iniciativu přebrali Hanáci, konkrétně Nešpor se ocitl v obrovské šanci po centru Housky. Po pětadvacet minutách šla Olomouc do vedení díky mladému Kryštofu Daňkovi. Ten se dostal k odraženému míči po Vepřekově ráně a hlavou jej dorazil do sítě.

O čtyři minuty později byl rozdíl ve skóre dvojnásobný. Pablo González se na hranici šestnáctky rozhodl pro střelu a dobře udělal. Jeho pokus se odrazil od tyče za brankářova záda. Před přestávkou vystrčila růžky i Opava. Nejprve Hellebrand pálil do obránce, Žídkovu hlavičku následně zastavilo břevno.

Nakonec ale přišla pro Slezany ještě před pauzou další pohroma. Po druhé žluté kartě se musel do sprch poroučet Tiéhi. Přesto se žluto-modří dokázali dotáhnout na těsný rozdíl. Po faulu Hubníka dostali příležitost zahrávat pokutový kop, k němuž se postavil Aleš Nešický a ten tvrdou ranou procpal balón mezi tři tyče.

Avšak domácí nechtěli se svým vedením hazardovat. Už ve třiašedesáté minutě vypálil Vepřek, přičemž i tentokrát Fendrich jeho střelu vyrazil pouze k dalšímu Hanákovi Pablu Gonzálezovi, na nějž už čekal opravdu snadný úkol.

A jen o pár desítek sekund později přidala Olomouc trefu číslo čtyři. Ve vápně se k balónu dostal David Houska, který jej povedenou střelou dostal za gólmanova záda. Fendrich si spravil chuť o deset minut později, kdy vychytal zajímavou hlavičku Hály.

Další gól už k vidění nebyl a Sigma tedy protrhla sedm utkání dlouhé čekání na vítězství, díky čemuž se dočasně dostala na šestou příčku. Opava naopak ve své nelichotivé sérii pokračuje a je poslední.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:3

22.01.2021 18:00

Góly: 25. Jhon Mosquera, 34. Michael Rabušic, 76. Jakub Pešek

Jednoznačným vítězstvím Liberce skončilo jeho zápolení na brněnské Srbské. Na vítězství 3:0 se podíleli Mosquera s Rabušicem, kteří skórovali již před pauzou, později se k nim přidal Pešek.

V úvodních momentech utkání se přitom Zbrojovka neprezentovala nejhůře. V páté minutě se dostal ke střele Vaněk, proti němuž se blýskl Knobloch. Když byla odehrána čtvrthodina, poroučel se v pokutovém území k zemi Fila po souboji s Chalušem, sudí na tom ovšem nic špatného neshledal a hra pokračovala dál.

A tak se prosadili Severočeši. Jhon Mosquera namísto vymýšlení individuálního průniku či zpomalení akce napřáhl ke střele, která náramným způsobem zaplula až do sítě. Pár minut po něm to zkusil z přímého kopu Michal Sadílek, balón však skončil jen v Šustrově náručí.

Druhým střelcem zápasu se ve čtyřiatřicáté minutě stal Michael Rabušic. Centr z levé strany přistál na Koscelníkově hlavě, po zákroku gólmana se míč odrazil právě k Rabušicovi, pro nějž to již nebyla složitá situace. Těsně před přestávkou mohlo být sníženo, jenže domácí závaru nevyužili.

Asi deset minut po návratu ze šaten se díky své síle probil do šance Rabušic, avšak tentokráte si vylámal zuby na Šustrovi. Autorem třetí trefy libereckého celku tak byl Jakub Pešek, a to až zhruba čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby. Šikovný křídelník využil Rondićovy pobídky a poslal míč za brankářova záda.

O deset minut později se síť brněnské branky vlnila znovu, tentokráte ale domácí tým od potupy zachránil praporek pomezního. Čestný gól vzápětí mohl vstřelit Vaněk, jenže jeho skvěle zahranému přímáku něco málo chybělo.

Zbrojovka tak počtvrté v řadě nedokázala zvítězit a v tabulce je nadále šestnáctá, ovšem s tím, že po dohrání svých utkání ji mohou přeskočit jak Příbram, tak Opava. Slovan se vyšvihnul na pátou příčku, přičemž na poháry aktuálně ztrácí jen dva body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15132042:641
2.FK Jablonec16112333:1635
3.Sparta Praha16112333:1835
4.1. FC Slovácko1693430:1730
5.Slovan Liberec1574424:1625
6.Sigma Olomouc1667325:1925
7.Viktoria Plzeň1673630:2124
8.Dynamo České Budějovice1666423:2324
9.Baník Ostrava1565420:1323
10.FK Pardubice1664615:1922
11.MFK Karviná1655615:2320
12.Fastav Zlín1553716:1818
13.FK Teplice16511016:3516
14.Bohemians Praha 19051543818:2215
15.FK Mladá Boleslav16241017:3010
16.Zbrojovka Brno16241013:3110
17.1. FK Příbram16241012:3210
18.SFC Opava15141011:347

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (450)

Přidat komentář
soukup

no tak snad proti Opavě nebude Dostálek sestavu losovat a nasadí to nejlepší

Reagovat
oli9

Mosquera to trefil perfektně

Reagovat
AjaxFans

a to Lbc fakt nemusím

Reagovat
Alan_Shearer

Proc?

Reagovat
AjaxFans

Že je skoro každý match pentla proti nám plus pro obměnu redka.Myslím samozřejmě vzájemné zápasy

Reagovat
Imos

S vámi tu sérii penclí a krutých zápasů máme fakt dlouhou ale zas bych kvůli tomu nešel a priori proti Slovanu nejsme Plzeň

Reagovat
Chittak_LFC

Hoftych zase "rouška" na krku, má slušně na salámu

Reagovat
ratusek

Tak ono je to taky blbost že. Stejné jako ty nástupy zvlášt bez podávání rukou a nebo sezení náhradníků na tribuně s rozestupama v rouškách. Stupidita. Protože jsou všichni pravidelně testovani

Reagovat
delfin

Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako.. ? Podle mě normální.. jen magor to venku nosí...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Mozkový trust eurofotbalu tvl

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Müllered

Reagovat
Liquid

rozdíl 2 tříd a to jsem se obával, že naše béčko po tom co bylo rádo za domácí bod s Bohemkou teď venku propadne po těch absencích tak jak třeba s Pardubicemi, konečně i ten nekopa Rondič byl v porovnání s domácími fotbalista

Reagovat
remeslnik

Vy jste spíš brejkoví, než dobyvatelé..

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: FK Blansko – Baník II 4:2 (2:1)

Branky Baníku: 12. Šmiga, 56. Harušťák.

Sestava Baníku: Kovařík (46. Matěj) - Sanneh (70. Zouhar), Blahuta (46. Tamajka), Harušťák (80. Blahuta), Zálešák - Jaroň, Mooc (46. Kulig), Wojatschke, Drozd (60. Mooc), Barkov - Šmiga (70. J. Šašinka).

Ofenzivní mašina Martina Pulpita

Kukučka nehrál? A Jakub "Zlatan" Šašinka zpátky v Baníku, neměl jít na hostování někam do Prešova?

Reagovat
ratusek

Co mladoši? Wojatschke, Drozd, Barkov a další? Nějaké zprávy o vykonu?

Reagovat
smazaný uživatel

O výkonu ne, takže trochu OT: Barkova kritizuje za přístup k fotbalu v Ostravě snad každý, ale já co jsem ho viděl, tak na křídle je na svou postavu až neuvěřitelný...Výborný technicky, 1v1 i rychlostně. Snad ho Svěrky zkrotí, protože ten potenciál má Timo velký.

Reagovat
AjaxFans

Přístup k fotbalu?Však Stodolní je ko neé,nyní?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale na Ostravsku není prohibice a obchody jsou pořád otevřené

Reagovat
AjaxFans

Tak u vás prohibice nebude asi nikdy,a u nás taky neé

Reagovat
HorajzmAmmann

a co Šmiga? Ten by nemohl pomoct vyřešit případný problém na hrotu Baníku? Nebo má pořád ještě dost času?

Reagovat
smazaný uživatel

Má pořád na čem pracovat, hlavně jeho mezihra a nějaké přepínání do defenzivy...To u něj úplně není na dobré úrovni. Na druhou stranu v útoku je to skvělý hráč, který ti zahraje skvěle (možná ještě lépe než na hrotu) i z křídla a já bych mu tu šanci určitě dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kuky se šetří na zítra.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník B

Nejsme v Nemecku...

Reagovat
iamek

Btw jsem netušil, ze Chmiel je ještě nás a už vůbec ne ze má teprve 23

Reagovat
JhonLimon

Achjo...my to neukopem ani kdyby jsme měli Paciho

Reagovat
smazaný uživatel

Brno patří do 2 ligy vždyť je to Asie.. to i Baník lepší jak Brno v Lize

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno patří do 1. ligy....

Reagovat
Liquid

vždyť si jí ani neumí vykopat

Reagovat
JhonLimon

Myslim ze jedinej kdo je tu z asie je slávka bracho

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam už metro?

Reagovat
JhonLimon

Uuuu to bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nebreč

Reagovat
Zdechlina

Piča jaký školkáček

Reagovat
JhonLimon

Neee to je jenom slávista poblouzněn altuálním úspěchem

Reagovat
Zdechlina

Jako ať si to užívá. To mu neberu. Ale takové kecy jsme měli max na prvním stupni

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád to funguje a pár lidí nasereš

Reagovat
JhonLimon

To se mi na tom líbí nejvíc! Opravdu si myslíš, že nás to nasere?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak reagujes a brečíš pri tom.. kdyby jsi byl nad věcí, tak nic nepíšeš..

Reagovat
JhonLimon

Ajo, tak to jsem nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi Paci?

Reagovat
meno

Můžete se těšit a můžete těžit z toho že podobně špatný jsou 4 další a sestupují 3, takže 2 určitě zůstanou Docela bych bral upset Brno a Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že je Vanek spokojenej, že skončil Machálek.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si říkal. Včera nebyl vůbec špatný, ale Brnu fakt zoufale chybí kvalita.

Reagovat
mayday

Brno absolutně nemá kádr na ligu bohužel.

Reagovat
bobis21

První poločas lepší Zlín, druhý my. Remízový zápas no ... ten počet našich hráčů kteří jsou z formy a nic jim nevychází je neskutečný. Ono už je fakt těžké vymýšlet koho tam stavět, když se z té ofenzivy vlastně všichni trápí. Nejvíc pak směrem dopředu ukáže obránce Ndefe ...

Reagovat
lichna.

Nejvic toho ukázal jednoznacne Tetour. Ten jediný si zaslouží nějaké kladne hodnoceni.

Reagovat
bobis21

A jo, na toho jsem při psaní komentu zapomněl 1. Tetour, 2. Ndefe

2. poločas se mi zdálo že hrajeme na 3 stopery (Flaška jako levý stoper), tak jsem zvědavý jestli přijde příští zápas i změna rozestavení.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič za 1. poločas + Tetour celý zápas. Možná Ndefe ...

Reagovat
lichna.

Mi se moc Kuzma nelíbí. Dneska mi teda nepřišel tak špatný, ale porad je to slabe. Ale na základě dnešního výkonu nechci hodnotit, jak jsem psal, dopředu mi dneska přišel zajímavý jen Tetour. Plus teda u Meny bych ocenil to ze byl snad u všeho, ale jinak se do hry taky moc nedostal. Buchta vyloženě zklamání ale zase, na základě tohoto zapasu těžko soudit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Taky z něho nejsem poslední dobou nějak nadšený, ale ten 1. poločas tam měl aspoň nějaký náznaky kvalitního centru nebo uvolnění a následné střely. Ten centr Buchta mohl trefit lépe...

Možná to ještě trochu dokázal rozběhat Azevedo...

Reagovat
Wambasen

V té druhé půli už to bylo herně od Zlína špatné, no. Poznar měl střídat už tak 55. minutě, když nepodrží míče. Ta mentalita, že to v té druhé půli půjdeme ukopat na bod, mě mrzí. Jinak od Baníku jsem teda čekal víc.

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas lepší Zlín, 2. poločas lepší Baník, ale k ničemu to moc nevedlo. Spravedlivá remíza. Každopádně doma Liberec by to chtělo porazit

Reagovat
braveheart

To si píšeme každé kolo..

V zimní přestávce: Zdecimovanou Spartu určitě dáme.. po zápase: Ok, byli jsme lepší, škoda, ale Slovácko je jisté za 3 body

Po zápase se Slováckem: no, trochu nám to drhlo, Slovácko je ve formě, ale Zlín je jasný, 3 body..

Po zápase se Zlínem: Zlín nás trochu přehrával, ve druhém poločase se sice trochu ztratil, ale my jsme ani nevystřelili na bránu, příští zápas Libe doma určitě rozdrtíme..

Po zápase s Libercem: stejně budem 4.

Ale ještě jsem ani jeednou nepoužil to obligátní Kozel ven, jen tam prostě není to uspokojení z toho, že jsme měli nějakou sérii výher nad spodkem tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dneska i ten bod přijal, ale herně to zas nebylo ono. Vyhecovali se na Spartu, ale koncovka byla bídná. Teď dva zápasy se soupeři, co mají kvalitní obranu a je to fakt velký problém. Jak říkám, bod není špatný, ale hra trpí. Sice jsou tam náznaky, ale je jich hrozně málo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

budeme 4.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom ne po zápase s Libercem...

Reagovat
Kaspar

prani nebo si to nekde cetl?

Reagovat
C-M@ster

No, vychází mi to ze všech indícií, co byly k dispozici.

Rozhovory s Vrbou, zákulisní spekulace a vše kolem toho.

Utichlo to, jakmile Baník začal získávát body, protože byli za čuráky... je to to samý jak předtím s Pivarníkem, Vrba jen čeká na ztráty "konkurenta", aby mu přebral tým.

Ale je to moje osobní analýza, nemám to posvěcený nějakým joudou z iSportu.

Reagovat
ratusek

jelikož ti joudové to tady určitě čtou, tak to zítra vyjde jako jasná záležitost od dobře informovaného zdroje

Reagovat
ondrasch77

To dobře znám...

Reagovat
ondrasch77

Před týdnem vyšel v isportu rozhovor s Brabcem, kde říkal, že Kozla podrží i přes nepříznivé výsledky.

Pro Vrbu by to bylo asi dilema jako svině...

1) Když by šel do Baníku, tak se stane patrně nehynoucí legendou Baníku, ale lidi ho yu budou milovat navždy. Proti je nasazování většího počtu mladších hráčů do sestavy, což je v současnosti / budoucnosti největší priorita Baníku (vychovat, prosadit, prodat)

2) Když by šel do Sparty, má v podstatě "hotový" kádr ve své věkové hranici, které doplní jakkoliv bude chtít díky takřka neomezenému rozpočtu Sparty, bude na něj velký tlak od fanoušků i vedení, ale oproti angažmá v Baníku vydělá několikanásobně víc, prosazení s týmem v evropských pohárech je několikanásobně vyšší než v Baníku. Fanoušci Baníku ho budou asi později dost nenávidět, že dal přednost Spartě místo Baníku...

Takhle to vidím já

Reagovat
HorajzmAmmann

Já bych mu Spartu asi nevyčítal... pro něj je to možná jediný řešení. I když já osobně bych nevyhazoval ani Kotala.

Reagovat
ondrasch77

Takhle to možná vidíš ty..., a co to armáda soukmenoců v ochozech (čerpám z rozhovoru z Holzerem na Bez frázi o totální nenávisti každého Ostraváka vůči Spartě), třeba se mýlím..., je to jen můj názor...

Reagovat
HorajzmAmmann

jako věřím že ostatní možná jo, ale já zase chápu, že když jsi bez práce něco si najít potřebuješ. A pokud by si Vrba nehrál na velkýho sparťana a bral to jako práci asi bych mu to nevyčítal...

Hodně lidí prošlo Spartou nebo Slávií v Baníku je i tak bereme (Bolf, Lukeš, Mičola,...)

Reagovat
ondrasch77

Tak Slavii asi jako takového rivala jako Spartu neberete (dočetl jsem se, tentokrát nejen od Holzera)...

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak Bolf třeba do Sparty šel... U Matušoviče nebo Holzera to nebylo jenom tou Spartou.

Reagovat
ondrasch77

Matušovič se zachoval jak kokot... Řepku asi taky moc nemusíte...

René bych řekl, že si vždycky zachoval takovou nějakou auru Baníkovce.

Reagovat
mayday

Čížek, Sionko, Slončík (?) snad, těch Baníkovců tam chodilo víc jeden čas.

Reagovat
Pablos

jak to myslíš ve Spartě kádr ve své věkové hranici ? A ta priorita na zapracování mladých bude dle mého úplně stejná jak v Baníku, tak ve Spartě... vždyť je docela vidno, že tímhle krokem se Sparta vydala.

Reagovat
fabec1222

Tak tím pádem tam Vrba nemá co dělat.

Reagovat
ondrasch77

Myslíš, že Vrba který hrál ligu s Plzní s nejstarším kádrem v republice pustí do sestavy Polidara, Karabce nebo Vitíka...

Sparta se touto cestou vydala, protože to kormidluje Kotal, který rád pracuje s mladými...., taky proto mu za to stašíí dávají pocítit, že to tak jednoduché nebude...

Reagovat
Pablos

Já si úplně nemyslím, že se vydala touhle cestou, protože Kotal ...ano pomohlo to takovému Polidarovi, Vitíkovi, ale od Rosického to bylo předloženo už před Kotalem kudy chtějí jít. A ano víme jak to bylo s Vrbou v Plzni, ale furt si myslím, že to by spíš realizoval v Baníku než ve Spartě. Já se spíš právě pozastavil nad tímhle v tvém příspěvku, že z něho vyznělo, že v Baníku by musel dávat mladé a ve Spartě by nemusel ...na to prostě stejný pohled nemám. Každopádně to se nedozvíme jinak než, že by šel půl roku trénovat tam a půl roku tam

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Kliment penaltový král

Reagovat
Pablos

Žán Pén Klimént

Reagovat
Banikovec7

Fantastický druhý poločas, Zlín, po tom co je první poločase lepší se zatáhne a Baník se snaží, ale není tam vůbec nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tijany ta 1. šance To fakt posral...

Reagovat
Liquid

Baník jede...7.místo, co kolo to pád tabulkou, jen tak dál pane Kozel

Reagovat
AjaxFans

Tož kua hoši díky

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná forma! Ani nevím jestli jsme někdy měli po 16ti kolech 30 bodů a mít nastřílených skoro o polovinu víc gólů než obdržených jsme taky dlouho neměli, snad forma vydrží co nejdéle!

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by jste sli do poharu misto tech tymu, co to kazdorocne domrdaji v 1. predkolech. Pokusil bych se tam dostat na nejakej zapas, mam to kousek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědíkovi bych to přáll. Ten by z toho možná dokázal i něco vytěžit, ne jako Boleslav

Ale pořád je ještě dlouhá cesta a za 2 měsíce může být všechno zase úplně jinak.

Reagovat
lichna.

Kvůli Svedika vám to strasne moc preju. Snad se tam udržíte..

Reagovat
Euphael

Svedika zlaka Sparta v lete

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:3.

ale berličky pro Kozla se vždycky najdou ...

Reagovat
Liquid

se tu už dlouho neukázal trevor, který byl z Kozla nadšený....

Reagovat
bobis21

Naposledy dnes no, fakt dlouhá doba

Reagovat
HorajzmAmmann

beztak ani neví, že to je trevor...

Reagovat
braveheart

Je ještě za plotem

Reagovat
Kepy_FCB

Jako tuhle formu odporu proti kovidismu bych rozhodně nezesmesnoval...

Reagovat
braveheart

To nebylo zesměšnění, jen pak asi občas neví, co se na to hřišti děje..

Reagovat
Kepy_FCB

Tjn

Reagovat
Kepy_FCB

Rozhodl ze Kozel je ten pravý, rozkázal své sektě ho hájit a děsí se že já a další co Kozla nemusí budou mít zase pravdu jako s Kucerou

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný kdo tady vypadá, že je z nějaký sekty jsi ty. Ty musíš mít doma 2 voodoo panenky jednu s obličejem Kučery a druho us obličejem Kozla a pícháš do nich po každé prohře špendlíkem...

Reagovat
Kepy_FCB

Je to o trenerech, vzpomen jak po vykopu Kucery doslo k obratu...

Reagovat
HorajzmAmmann

došlo k obratu, protože tenkrát přišlo do Baníku pár zajímavých hráčů + samozřejmě změna trenére, ale Kučera u nás ten materiál prostě neměl. Brabec Kozlovi slíbil čas a ten mu taky dá ... a já tomu budu fandit než abych tady každé kolo psal, že je všechno na píču a vyhazoval Kozla po každém kole.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale Prochazku Flajsmana i Filla uz privedli v zime Kucerovi

Souhlas vsechno neni jen Kozlem pravdepodobne to tam rozmrdava i Potocny

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně, že se to může na někoho hodit...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

K obratu došlo díky Páníkovi, na kterýho tady taky spousta fanoušků nadává

Reagovat
John Obi Mikel

Trevor se přejmenoval.

Reagovat
Liquid

new nick is ?

Reagovat
John Obi Mikel

FCB1922

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stojí ještě u plotu a čeká na tiskovku, aby měl precedens jak je vše růžové.

Reagovat
FCB1922

Tome, ty léky na žlučník, víš co...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj žlučník je v pořádku, ale opět ses chytl toho jediného. Výš sem psal, že bych bod i bral za trošku jiné situace a na Kozla sem nenapsal ani půl řádku. Ale ty zas a znova jedeš svou klasiku a evidentně sem si toho dávno nevšiml sám.

Reagovat
FCB1922

Jestli sis všiml, nepsal sem o včerejšku nic. Jen tys tu měl blbé narážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Atraktivní fotbal

Reagovat
ladyboy arsenal

Kliment!Kliment!

Reagovat
Nuno čomes

Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Brutus. Kdy jsme hráli naposledy ve středu tabulky v pokročilejší fázi sezóny? Já si u Baníku vzpomínám vždy jen na boj o titul, poháry, sestup a postup do první ligy. Teď jak není ta nadstavba, tak to může být celkem nuda. Na druhou stranu, kdyby dostali šanci hráči jako Kukučka, Drozd a Šmiga, tak by to z dlouhodobějšího výhledu nemuselo být špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, za předpokladu, že by hráli tihle mladí, tak by to dávalo hlavu a patu. Ale oni prostě nehrají, hraje to nejlepší co máme a stejně za 3 zápasy dva body. A to nás další dva zápasy nečeká nic lehkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očekával bych to v situaci, kdy třeba do zápasu s Jabloncem získáme méně jak 6 bodů (bohužel zcela reálné). O co budeme v lize hrát? Nespadneme, to Brno a spol. "doma" porazíme i s Kukučkou a spol. Ty zkušenosti by jim mohly jen pomoci do další sezóny...Ať to bude s Kozlem nebo ne...

Reagovat
Gelu28

Chceme poháry....s netáhlem Potočným v čele a ted mi klidně vynadejte

Reagovat
smazaný uživatel

No...Potočný je hrozný, pak tam máme černou verzi Zlatana Šašinky a Zajíce, který je...V pytli. Ondra Šašinka se sice snaží, ale někde na hostování by mu to prospělo asi víc. Nevím, jestli ten Baník psychicky úplně dává. Kuzma to dnes ale neodehrál špatně a chtěl bych vidět na pozici falešné devítky Buchtu...Na křídle to není jeho místo a vůbec bych se v takové situaci nebál ani Šmigy.

Reagovat
Gelu28

Zajíc góly dávat umí....toho nezatracuji(ten se do toho snad dostane)...ale ty ostatní ofenzivní hráči to je humus co hrajou...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

no nic, tak ze čtyřzápasu budeme mít max 3 body, pecka. z toho 3x doma. já už jsem rezignoval a nejsem ani nijak nasranej, jen zklamanej a hlavně nechápu, jak tady někteří můžou být spokojení a furt hledat nějaká pozitiva, která tam nejsou. Hraje Mena s Buchtou, ok supr, ale jsou první kdo jde dolu Menu tam na hřišti prcají všichni okolo, nevím proč. Asi že je fotbalovej a ti naši dřeváci ne?

Střed tabulky by mi nevadil, pokud by hrál Mena, Buchta pravidelně, k nim Drozd, Kaloč, Kukučka a trochu to obměnit. A hlavně zabalit Potočného a vykopat ho někam kamkoliv, ale toho nikdo chtít nebude. Jako golman, obrana a Tetour-Jánoš je nadprůměr ligy, ale ty křídla bez Azeveda a utok je zoufalej, dopředu nic neumíme, nic nevymyslíme. utočnou fázi máme jednu z nejhorších z ligy

Reagovat
bobis21

Zajímalo by mě o kom mluvíš, protože snad všichni píší to samé co ty. Jen ne všichni souhlasíme s tím že řešením je psát 20x týdně "Kozel ven"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

nevím kdo přesně, ale četl jsem tady i po Spartě, že to bylo fotbalové, že naše hra jde nahoru. že tam jsou fotbalové momenty, že nás chválí někde v novinách nebo co. Po Slovácku pravda ne a dnes radši taky ne.

Reagovat
bobis21

Jenže to je ta pointa. Hra jde správným směrem i když teď za sebou máme jeden týden horších výkonů. Všichni vidíme že se nám dopředu nedaří a z celé sezóny jsme měli ve formě jednoho ofenzivního hráče asi měsíc a to je vše. Když nějaký zápas hrajeme lépe tak je normální napsat že jsme hráli lépe, po horším zápase se zase napíše že jsme nehráli dobře. To není žádné hledání pozitiv, ale popsání aktuálního zápasu. Nebo si fakt myslíš že když odvoláme Kozla a přijde nějaký nový trenér tak najednou zázrakem nebude Zajíc posílat střely z malého vápna do 3. řady, Potočnému nebudou utíkat míče při jednoduchém zpracování a Tijani nepromáchne střelu do prázdné brány?

Reagovat
ratusek

tak to netvrdím, jen si nemyslím, že to pod Kozlem má nějakou budoucnost, už je u nás dostatečně dlouhou dobu a výmluvu na covid neberu. a třeba by se utočníci pod jiným trenérm probrali, to nikdo nevíme

Reagovat
HorajzmAmmann

příjde nový trenér a za půl roku ho tady budeme znova vyhazovat... a tak dokola... to radši budu čekat na zázrak jako United pod Olem ať to vypadá, že v Baníku funguje nějaká koncepční práce... Kdyby Brabec Kozla vyrazil tak bych byl pěkně nasraný, slíbí Kozlovi čas a pak ho po roce vyrazí... Ve sportu je rok na změny hrozně málo...

Reagovat
bobis21

radši nějakou koncepční práci než nový trenér každých pár měsíců. Navíc teď úplně nevidím trenéra který by k nám pásoval (Vrba v posledních letech nevypadá jako trenér pro přestavbu kádru)

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný Svědík, ale když už tak se měl vzít místo Kozla... no vlastně se neměl nikdy vyhazovat.

Jako já jsem v tomhle trošku dement, být tam já místo Brabce tak to ještě trénuje Petržela, že jo.. Ale asi to je tím, že fandím United a chci dělat z každého trenéra Sira Alexe... A hlavně vím, že ve sportu nejde nic ze dne na den a každá změna trvá hrozně dlouho...

Reagovat
bobis21

No já už někdy před rokem a půl psal že bych u nás nejvíce chtěl Svědíka a jako plán B Látala, ale nejsou volní a nemyslím si že odejdou ze svého klubu. Za ten rok a půl se na tom nic nezměnilo a vidím to pořád stejně

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám nejoblíbenější trenéry Koubka, Večeřu a Svědíka. Reálné to je jenom u jednoho. Ale když už je Kozel tady nemá smysl to zase po roce měnit... bylo by fajn, kdyby se zase začalo vyhrávat, aby byl zase trošku v klidu.

Reagovat
lichna.

Souhlas, mam to podobně. Tak jako jsem vzdy věřil Bobovi, ted věřím, že se schopnosti Kozla musí projevit. I kdyz zapasy s Olomouci, slováckem a vlastně i ten dnešní me trochu znejistily z hlediska nějakeho strategického myšlení Kozla..

Reagovat
HorajzmAmmann

jako jo byla to teď fakt sračka co si budeme povídat, ale já jsem začal Kozlovi věřit v dobu, kdy do Baníku přišel Tetour a následně Mena - hráči, které přesně on potřebuje. Do té doby jsem si říkal, že tu mohl klidně Bob zůstat... ale díky těm přestupům mi konečně Kozel dává větší smysl, ale sakra, chce to prostě čas... možná si za 2 roky řeknu, že to pod Kozlem nevyšlo, ale hodnotit to teď je prostě blbost.

Reagovat
Losinho

"Hra jde správným směrem"

Ono i tohle je hodně diskutabilní, jak je vidět i z týhle diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Bída, máme přesně o 7 bodů míň než sem čekal. Ale pan trenér Kozel má stále moji důvěru, že to zase nakopne jako na konci podzimu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wambasen

Taky nevidím důvod, proč by jste měli vyhazovat Kozla, však jste furt nad Plzní. Jen mám pochybnosti o kvalitě kádru, zda máte na to, se dostat na páté místo.

Reagovat
ladyboy arsenal

Co tady Baníkovci furt řešíte Postavení v tabulce odpovídá kvalitě kádru a je úplně jedno jakej paňác to bude dirigovat. S těma antifotbalistama by ani Ancelotti nic nesvedl, tak buďme trošku reální

Reagovat
Dan Gubić

Baník má skvelý žreb, ak vyhrá z najbližších 4 ľahkých zápasov aspoň 3 tak je späť v boji o ligu majstrov

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi byt vysledky, ale kurva, ta hra je proste k zbliti, stydim se.

Reagovat
AjaxFans

Proč nechodíš do ered.sekce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz nechodim ani sem, nemam vubec cas prispivat. Ale dnes jsem videl Banik a malem jsem se zblil a musel jsem to tu proste napsat.

Reagovat
AjaxFans

Aha,tak to je škoda.Uz přestali i kluci z PSV psát a moc nás tam teda není

Reagovat
Dan Gubić

Hoftych do reprezentace

Reagovat
KingMaster13

Super hodně důležitá výhra, teď nás čeká Zlín venku a doma myslím Jablonec a to nebudou příjemné zápasy. Takže v Karviné kdyby byla ztráta tak by to nebylo příjemné. Teď se pokusit z toho dvojzápasu udělat co nejvíc bodů a pak máme zase lehčí los A Sima je bůh

Reagovat
montaigne33

Sima baví, mimořádně kvalitní hráč

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se smejeme Arsenalu dneska?

Reagovat
Greny

Nechcete udělat preview a souhrn pro celé kolo a pak zvlášť pro Baník?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

to by bylo fajn...

Reagovat
bobis21

Už jsme vám to vysvětlovali několikrát, Baník je hlavní téma, ostatní kluby jsou OT

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
TheMally11

Baník byl měl mít ale polskou sekci

Reagovat
ACSeRw!n

tohle breceni nechapu..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá výhra, nebylo to moc snadné. První gólik byl dáreček od Karviné, druhý z brejku. Ale výkon se v druhé půli zlepšil a vítězství je zasloužené. Sima, Kuchta i Olayinka dobré výkony. Zvedáme se a pomaličku ladíme formu na Lišky.

Reagovat
montaigne33

Slavia vyhrála zaslouženě. Jsem zvědav, jestli Trpiš "něco" vymyslí na Lišky???

Reagovat
meno

Sima sbírá body jako Charlie Sheen pohlavní nemoce A Eduardo Santos se v Karviné moc dlouho neohřeje, docela mi připomíná Míšu Ngadeu

Reagovat
Greny

Nebyl špatnej... Ale nezačínal on s futsalem? Mě přišlo že strašně "stal" na balónu a přišlo mi že si to i podrážkou posouval když byl na místě atd

Reagovat
Losinho

Reagovat
meno

Jooo, tak to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Bolek červenou?

Reagovat
jackinho10

Slapak na hrudnik

Reagovat
jackinho10

Ti komentatori/moderatori na O2 jsou fakt strasni, ja mam pocit, ze oni se na ty zapasy ani nedivaji. Proc Papadopulos nekopal penaltu, protoze uz byl vystridany, ty hnupe

Reagovat
Greny

a to u fotbalu tam jsou ještě super komentátoři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Na Karocha nikdo nemá! Vraťte fotbal na ČT!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek mentál na úrovni. By snad neudělala ani ta nula r.mrzák.

Reagovat
cetto

OT: sháním ted nové ojeté auto. Zaujaly mne nějaké modely Kia, cca 2015 rok výroby. Slyšel jsem však, že Kia má u nás nesmyslně drahý servis a náhradní díly. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Ony ty auta jsou sice na první pohled levnější (např. Sportage je druhé nejlevnější SUV po Dusteru a vychází to tak o 100 mín než Karoq), ale pokud se mi to pak extrémně prodraží na servisu, tak to se samozřejmě už neoplatí. Obecně máte nějaké zkušenosti s Kia? Díky za názory :)

Reagovat
AjaxFans

Borec v práci má tuším Ceed v kombi diesel.Ale starší.nez chceš ty.Ma nahrkane necelých 400tis a s autem skoro nic nedělal.Jen za 10tis měnil něco s Klímou a hadicu od turba.Pak běžná údržba jako brzdy apod.

Reagovat
Remt

chlap u nas ma v benzinu Ceeda 2016, predtim mel tu drivejsi generaci a rikal, ze po nejakych 8 letech se to zacalo taaak srat, ze to jeste rad poslal za 60 do bazaru a dal od toho ruce pryc :D

Reagovat
Vsadim gule

Proto nabízí záruku 7 let

Reagovat
Remt

Ano, na tom možná něco bude

Reagovat
Remt

Zkušenosti nemám žádné ale taky jsem se koukal po ojetině např. Ceed, kdesi jsem narazil na článek, který se jmenoval "porovnání kombíků na českém trhu co se týče ceny servisu a náhr. dílů" a překvapilo mě, že Kia ceed byla tak vysoko. Teď v týdnu jsem se na to ptal chlapa v práci a říkal, že nemá pocit, že by to byla nějaká hrůza. Nejlevněji z tehhle kombiku vychazela Fabia, coz je takova lidovka spis, levneji nez ta Kia myslim vychazela i Octavia. Ja bych se treba s Fabii 3. generace bez problemu smiril, blby ale je ze v 1.2tsi (pokud mozno ta verze 81kw) si hergot nejak drzi cenu Cekal bych ze petileta fabka bude teda o poznani levneji

Reagovat
Remt

moc jsem ti zrejme neporadil ale tak chtel jsem se podelit o to ze take toto nyni resim:D

Reagovat
cetto

Neee v pohodě. Já právě mám problém, že moc nevím, co chci xD Ráno se vzbudím a vím, že chci SUV, další den naopak limuzínu...pak si říkám, že moje polorozpadlý Polo ještě rok/dva vydrží a nebudu ted utrácet za auto. Prostě nerozhodnej no. Ale ty Kia mne lákají. Narozdíl třeba od Hyundai mi přijdou mnohem pohodlnější. Když jsem jel v Tucsonu, tak jen po předváděčce mě bolely záda. Byl tam jakejsi divnej hrb u beder v opěradle. Navíc bych chtěl auto, se kterým se dá jezdit aspon trochu svižně. takže hledám tak 140 kW a víc. No to už pak v týhle cenový kategorii do 400 000, najeto do 100 000 a ročník max 2015 toho moc člověk nenajde. Viděl jsem i nějakej Nissan Juke, ale to auto mi připadá vyloženě šeredný. Pak Kia Soul, což je zas takový babský.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsem hrozně nerozhodný, ale jednou jsem zajel do Áček, koupil si Corsu (páč to měl nevlastní táta když jsem byl malý a docela to chválil) v LPG a musím říct, že jsem udělal dobře. Auto šlape jako hodinky a kromě běžných oprav jsem do toho nevrazil nic navíc...

Reagovat
cetto

No já mám Polo 2005 a za poslední 3 roky jsem do toho dal asi 40. Letos to vypadá na další opravu tak za 20. A to nenajezdím víc jak 15 ročně (ale když už budu mít nový auto, tak s tím budu vyjíždět i do zahraničí a za město - na to zatím beru auto od přítelkyně). Chci se toho ale už zbavit dřív než se tam rozsype něco fakt drahýho. Doposud všechny ty opravy byly spíš menší, ale bylo jich zkrátka hodně. Výměna světel, alarmu, kol, chladiče, tlumičů, brzd, klimy...

Reagovat
Remt

To buď ještě rád, kamarád koupil Land Rover Discovery 2009 za 220k pred rokem a ted zjistil, ze se mu rozbilo cosi za 40 cena opravy a navic mu to prodali uz s čímsi co bylo rozbite a jezdit se s tím sice da ale pry je to nebezpecne a cena opravy tohoto je cca 150 To jsou pak rakety. Vaha jestli to pustit nebo ne. My mu od zacatku rikame ze je to silenec ze do toho sel. Nicmene obcas nas veme na projizdku do terenu a to si zas nechame libit

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to já mám naštěstí kliku, koupil jsem už 3 auta a vždycky jsem do toho vrazil max 5 000. Jednou 5 000 za výměnu zámků a jednou 5 000 výměna výfuku. Jinak to vždycky celkem šlape...

Reagovat
cetto

No ale musím zase říct, že ted ten novej Defender vypadá fakt dobře

Já jsem to Polo vzal od mámy, která už měla nový auto pár let v garáži, ale bála se s ním jezdit. Tak jsem řekl, že potřebuju auto, tak si to starší vezmu. Měla to nějakejch 12 let a nemusela do toho dát ani korunu. Pak si pamatuju, jak jsem to zaparkoval poprvé u sebe v garáži a další den ráno byla pod motorem louže - vytekl chladič. Tím to začlo. Pak mi nechtěli dát STK kvůli brzdám. S těma jsem rovnou měnil tlumiče. Pak mi během měsíce 3x praskla žárovka a bylo to kvůli špatnýmu kontaktu - takže výměna světla. Pak jsem si chtěl pustit zadní ostřikovač a začlo mi něco kapat na hlavu - prasklý kabel ostřikovače ve střeše. Pak jsem na parkovišti přišel k autu - vyfouklý pneu. V servisu mi řekli, že jsou už zrezlý kola, tak to obrousili, ale za 3 měsíce znova. Tak jsem měnil celý kola (a vzal jsem s tím rovnou pneu). Ted naposledy jsem řešil alarm - kdykoliv jsem odemknul auto, začlo houkat.

To vše za 2 a půl roku no :(

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Já jsem byl s investicí asi za 2.5 roku na 100 tisících.A to hlavně díky modulů SBC,který nový vyšel na 36 000.Z českých výplat (teda v mojem kraji) je to Brutus platit.Proto chci zase emigrovat. OT. Nemáte zkušenost s výukou jazyků přes Skype?Či nějaké doporučení?Chtěl bych zlepšit moji holandštinu

Reagovat
Paul Anka

Dyť tam každý mluví anglicky

Reagovat
AjaxFans

No, z mých zkušeností každý ne.A to pracovali někteří na pozici mistra.

Reagovat
Paprika

Mam Sportage rok vyroby 2015, v provozu od 2016... je jako nova, najeto cca 40000km takze zajeta :) problem zadny nebyl, a osobne jsem spokojen... kazdopadne pujde do sveta a hledam neco vetsiho, protoze Nas bude vic :)

Reagovat
cetto

Tak to můžeš zůstat v rodině a vzít si Sorento, ne? Mi se strašně líbí Telluride, ale to se u nás tuším neprodává...

Reagovat
Paprika

Na Sorento asi nemam :) kdyz uz auto tak bud nove nebo max 4 roky stare...

Reagovat
Remt

Hele a poslyš - proč zrovna tyto typy aut? Nissan Juke, Kia soul? Samozrejme kazdy ma jine preference ale me to vzdy prislo jako naprosto zbytecna auta. Ja to vidim takto: chci neco obcas i do terenu - mrknu po nejake RAVce, pripadne po nejakem kombi se 4x4, chci velke auto, mrknu po MPV, nepotrebuji vysoky posez, nechci krabici ale chci velky kufr - koupim kombi. Chci velky posez a zarovne potrebuju velky kufr na rybarinu jako treba muj tata koupil si Dacia Dokker. Sice jasne - Dacia, navic krabice jak svina, uvnitr interier samy plech, ale on je spokojeny. Tyto auta, ktere jsi vyjmenoval mi prijdou, ze tak nejak neumi nic navic, akorat sedis vysoko, ale kufr? Castokrat to je velika zoufalost. V terenu nevyjedou taky nic, akorat mas vyssi svetlost, tak tolik mozna nestrejchas Ale ne ze bych ti to chtel vymlouvat, jen teda prosim prokaz sluzbu spolecnosti a ten Juke si nekupuj, ten je jak rikas vylozene seredny

Reagovat
cetto

No zrovna ten Juke a Soul bych fakt nekupoval. Hele můj myšlenkovej pochod je následující. Aktuálně mám (skoro)rozsypaný Polo. Přítelkyně má relativně novej Cactus, ale úplnej základ. Jen klima, ABS.. Prvně jsem si říkal, že bych šel do nějakýho Golfa, ale pak jsem si uvědomil, že plánujeme rodinu, máme 2 psy...a navíc golf je velikostně to samý jak Cactus. A mít v rodině 2 takto podobný auta nedává moc smysl. Chceme začít hodně cestovat - roadtripy po evropě. Na to ten Cactus není moc dělanej, hlavně tam skoro nefunguje klima a při vyšších teplotách blbne elektronika. Tak jsem začal pokukovat po něčem větším. A ted právě nastalo to dilema - větši ve smyslu SUV (Sportage, Tucson, Tiguan..) nebo ve smyslu vyšší střední třídy (Passat, Superb, Avensis, BMW3, Optima, Insignia...)?? No a tady zatím rozhodnutej nejsem. Koukám každej den na sauto, co je tam novýho a objíždím bazary. Chci hlavně, aby mi to sedělo co se jízdních vlastností týče. Mám rád tvrdší auta ve smyslu řízení, ale komfortní.

Reagovat
HorajzmAmmann

bod pro tvojí holku, že tě chce i přes to Polo Asi tě má fakt ráda...

To já si budu muset koupit pořádný auto bo na Corsu se svým vzhledem to asi neuhraju a zůstanu do konce života sám...

Reagovat
Skalda29

To jsme dva, Corsa a sám

Reagovat
HorajzmAmmann

Máš ji v LPG?

Reagovat
smazaný uživatel

Polo je kundolap. Jak jsem přešel na fabku, opustila mě

Reagovat
HorajzmAmmann

Ok, fabku si nekupovat. Píšu si...

Reagovat
Remt

Hm dobrý, ja po ní prave pokukuju

Reagovat
El-Pistolero-68

Radši oktávku, když už, ne? Nevím, mně ta oktávka přijde taková "důstojnější" oproti fabce.

Reagovat
Remt

Jako to jednoznacne je, ale nevim, obavam se ze jeji provoz by me vysel na o dost draz. A aktualne v praci zacinam po skole, tak si nijak vyskakovat nemuzu.. Navic se snazim setrit na bydleni a nove auto je pro me spis.. vymenit ho za stare, protoze felicii uz jezdit nechci, ale ne ze by to byla nejaka nutnost, tak jako tak s nim jezdim jen obcas, denne urcite ne

Reagovat
El-Pistolero-68

Chápu. Ale myslím si, že o tolik dráž tě to nevyjde. Navíc jak tu píšeš, že máš našetřeno 150k, tak to bych tím tuplem šel spíš do oktávky. Možná i do superbu, ale nevím, jaký ten by byl za tenhle peníz. Zas tak se v tom nevyznám.

Reagovat
Remt

Jenže jedna věc mít nasetrene peníze a druhá je mít pak na to resit pripadne opravy. Je rozdíl když toto nasetris za rok a nebo za 7 let A když jsem setril dlouho, tak bych rád pak do toho sypal co nejméně coz by mela byt ta varianta s fabkou

Reagovat
El-Pistolero-68

To je jasné. Ale myslím, že u oktávek to s poruchovostí nebude o moc horší.

Reagovat
Pablos

to si taky myslím ...že je možná až moc defenzivní. Ta oktávka by pro něj byla asi ideál...

Reagovat
El-Pistolero-68

Přesněěě.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Remt

Co mám rikat já když mám aktuálně Felicii? A koukam po té Fabce v combi, 2015, jenze s tím motorem, se kterým ho chci a který je prý skoro neporuchovy To vychází ta ojetina skoro už na ceny Octavie. Ale celkove fabia je auto do kterého pry skoro nesypes (to je hlavní důvod proč se mi to libi, určitě ne proto že bych Fabii viděl jako nějaké super skvělé nebo super krásné auto) a neni zas až tak malé, místa pro lidi v zadu prý dost nic moc ale kufr je cca jak u toho Ceeda, ktery se tu zminoval. Ale za cca 170 už zacinaji fakt ty petilete Octavie, což me s mym prijmem desi dávat teď tolik za auto:-D

Reagovat
Pablos

Já mám Mercedes SLK, druhé auto mám v plánu koupit Jaguara nebo Mercedes ...a jsem taky sám... z toho si nic nedělej

Reagovat
Remt

Jo, ale predpokladam, ze u tebe je to proto, ze ty chces byt sam, ne z rozhodnuti vseho zenstva odeprit ti tuto vec

S tim SLK si delas srandu ne tyjo? Pujcis mi ho az budu mit s nejakou prvni rande?

Reagovat
Pablos

No u mě je to spíš problém, že mě právě absolutně netáhnou ty typy holek co se dají utáhnout na auto A řekl bych, že víc holek bylo, když jsem měl obyč. menší auto, teď mi příjde, že ty holky co mě zajímají, mě mají okamžitě za sukničkáře a frajírka... přitom já mám jenom rád auta a prostě mě dostal ten volnomyšlenkářský pocit při jízdě v kabrioletech.... ale že by se to projevilo u mě že bych založil rodinu, což už bych právě docela i v mém věku chtěl, to právě spíš odrazuje

Reagovat
Remt

Hele ale víš že to co si napsal dává docela smysl? Přesně - slušný holky, třeba 25 let, ktery by rady zakladaly uz treba rodinu si u borca s timhle autem fakt mozna reknou presne toto a holky, ktery tyto auta vylozene pritahuji... To castokrat nebudou uplne rodinne typy Nicmene uzival bych si jak svine mit takove auto Zaparkoval bych ho pred vesnickou zabavou a cekal jak se chytaj jedna po druhe

Reagovat
Pablos

To s tou vesnickou zábavou mě ani nikdy nenapadlo Každopádně dobrej tip, mohl bych si taky někdy užít jen tak Já to mám teď furt nastavený v hlavě tak, že je mi 35 a že už tu rodinu založit fakt potřebuju, tak to užívání si, jsem úplně hodil bokem.

Reagovat
Remt

Bych cekal, ze takove auto bude mit spis bud za a) 18ti letej kluk, kteremu ho nekdo koupi nebo za b) 55 letech chlap, ktery chyta druhou mizu Jo hele, zbav se ho, v zajmu zalozeni rodiny. Ja mam ted nasetrenych 150 na tu fabku, takze jestli chces, muzu te ho zbavit

Reagovat
Pablos

Tvl 150tisíc mít našetřeno ...tak ani o fabce neuvažuji. To už jsou peníze na zajímavé auta... jde o to jak to máš s autama no... já většinou kupuju s tím, že prostě zase prodám pak časem... takže nějaké kalkulace, abych do toho za třeba 5 let nezahučel moc vůbec nedělám, páč vím že to auto mám tak na 2-3 roky max. A jelikož jsem blízko hranic s Německem a jezdím kupovat jak pro sebe tak i příležitostně na kšeft auta tam, tak většinou ani něják moc neprodělám i za ty 2-3 roky (tím myslím cena koupě-prodej, né investice na údržbu). Jinak ono je těch SLK samozřejmě víc, já mám to nejstarší... ale zachoválé a za rok jsem měnil jen ložisko na kole a olej a filt vzduchu (takže úplně banality) a hlavně oni hodně reznou, ale tohle právě minimálně což se cenní... tak i tak by ti ještě slušně zbylo z těch 150k

Reagovat
Remt

Moje prvni uvahy byly ze chci kombi, koukal jsem po tom Ceedovi, pak po Focusu, Focus ma fajn ceny ojetin, dobre jizdni vlastnosti pry, ale interier je hnus (2014 cca rok), a s nahradnimi dily bych na tom byl asi o dost hur nez s Fabii. Fabia se mi libi ta 3. verze. Je to cca rok 2015, 5-6 let stare coz je fajn, rad bych co nejnovejsi, rad bych ho mel treba 5-6 let. Ty 1,2 tsi dělaji ve 2 verzich, radeji bych tu 81kw. Coz na takove auto je v pohode, jsem spis defenzivni ridic, nijak moc to neturuju, jezdit rychle nepotrebuju, rad bych neco co bude co mozna nejvic spolehlive, nebude se to srat a pokud ano aby pak opravy vysly na co nejmin. Momentalne najezdim uplne prd ale do budoucna budu asi jezdit do prace 17tam 17 zpet. Na hovno je ze fakt ty 1.2tsi jsou u tech Fabek tak dobre hodnocene ze si fakt drzi cenu a jsou treba za 170k a víc. Coz bych cekal od takhle stareho auta a od toho ze je to Fabia cenu treba 120max :D

Reagovat
Pablos

No já být na tvém místě, koupím něco staršího na to dojíždění někam práce, popř. když potřebuješ mít více místa a k tomu něco na zábavu... ale to je můj pohled jak to mám já a to je prostě individuální, takže chápu to z tvé strany jak to máš, ale je to takové konzervativní (ale nic proti tomu)...jestli to takhle nastavené máš, tak bych bral taky tu Fabii z těch co si vypsal.

Reagovat
Remt

Právě.. konzervativní, protože je to první auto co bych kupoval za svoje a jsem srab, že v tom zahučim Co by jsi navrhoval jineho pokud bych takto "konzervativní" být nechtěl? Například fajn svezení je v tom Focusu kombi 2014 ale jak jsem psal - ten interier to je jak nejakej vesmirnej kokpit, to by se mi chtělo hodit grcku pokazde kdyz bych do toho sedl:D

Reagovat
Remt

a nebo.. něco staršího.. - nejsou tam vetsi rizika, ze se tam neco kompletne zesere?

Reagovat
Pablos

Také záleží jak co a jaké auto ...a hlavně jak se o něj kdo staral a jaká je tam historie servisu, kdybych to shrnul, tak to je hlavní riziko, né úplně stáří a hlavně čím víc novější tím to má v sobě víc a víc píčovin eletrických A taky pořizovat né hlavně do stropu rozpočtu ...tu dvacku aspon si prostě nechat. A poradit, nevím se mnou je to těžký... já právě chci pořizovat buď Jaguar X-type v kombíku ...ale tam už to riziko je, ty se vysrat fakt můžou, tam teda dilema mám velký, jestli risknout na 2-3 roky nebo né... a nebo druhá má volba je Mercedes CLK první generace, ale tam to není tak jednoduchý... protože plno jich je zrezlejch a je to na delší dobu, než se sem tam vždycky objeví nějákej, který není obežranej. Tak to jsou třeba moje volby teď momentální.

Reagovat
Uwe háže buly

Ono ne to spíš auto pro ženský mi přijde.. Takovej horší boxter. Taky jsem něco podobného měl.

Reagovat
Pablos

Jakoby jo ...já to teda mám i v takové barvě (zelená- spíš tyrkysová ) a je to světe div se po ženský z Reichu no Ale mám na tom AMG kola a úplně zženštile to nevypadá, ale jako jo víceméně s tebou souhlasím, spíš mi to nedělá problémy... protože další stupeň chci BMW Z4 a pak právě toho Boxstera no Jinak měl jsem Barchettu, MGF, Chrysler Sebring cabrio... a za mě prostě to na plné čáře vyhrává to SLK co se týče komfortu svezení apod.

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych bral SL.. když už znova cabrio. Nebo od AR Breru Spider ve vínové barvě.

Reagovat
Pablos

ale jo, taky pěkný volby

Reagovat
mayday

Tvl taky mám 35 a s tou rodinou si říkám to samý Už nějakou dobu v podstatě na to myslím každej den před spaním, takže už je asi čas

Reagovat
Pablos

jo já taky před spaním většinou

Reagovat
mayday

Před usnutím je to krušný no, tomu se člověk neubrání těm myšlenkám

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pablos

někdy si dám před spaním ještě FM.. a pak když jdu fakt spát, tak uteču k tomu, že si myslím na ten ,,svůj" klub Což je teda docela drsný ve 35letech a docela se někdy i stydím před sebou... že utíkám do takových bezvýznamných píčovin ...ale tak člověk chce hlavně spokojeně usnout, né se převalovat že jo

Reagovat
mayday

Já utíkám z těžkých zodpovědných myšlenek taky do píčovin, to tak má většina lidí si myslím

Reagovat
cristiano.K.

pchce, já jsem ještě kolikrát i u CSM

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
raduinho

since 2003

Reagovat
Remt

Obcas mi tady neco na ef zlepsi náladu jako právě toto:D mě je 26 a říkám si že dost kamosu už zacina s deckama, jestli bych taky neměl už s tím něco dělat:D

Reagovat
mayday

Tak pokud vyloženě člověk děcko nechce v mladým věku, tak v 26 bych se na to ještě vysral a užíval pařby a cestování. I když vlastně...

Reagovat
El-Pistolero-68

Vlastně, no... To je právě ono, v téhle zkurvené době by člověk tu rodinu i bral, protože dohromady není co dělat.

Reagovat
mayday

Právě no Doba na založení rodiny je ideální, protože člověk (alespoň já) nemá pocit, že mu něco utíká, když se nedá nikde jezdit nebo někde pařit

Reagovat
Uwe háže buly

Konečně někdo kdo je na tom stejně a je ještě starší Mě je 29, jsem na konci vztahu a myslím na to taky každý den, kdy to přijde a aby to nebylo ve 40 s nějakou krávou co už má dvě nevychovaný děti

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Můj okruh kamarádů a známých začal se svatbama a dětma víceméně až po třicítce. Ono do těch 30 je člověk furt mladej ve smyslu, že vymetá hospody a akcičky apod., po třicítce jsme se v tomto smyslu uklidnili, ale stejně, najednou je člověku 35 a už začínám teda panikařit sem tam, už je na ty děcka čas nejvyšší.

Můžu říct, že v 29 jsem se cítil ještě jako dvacetiletej a nemyslel jsem na to vůbec

Reagovat
Pablos

Přesně tak, to můžu podepsat cos napsal Ale ted v tom období od dejme tomu tak 32-35 mám teda problém to, že vím, že chci rodinu... ale zase ty známosti co zatím jsem měl, tak prostě jo dobrý no, ale v hlavě jsem věděl, hmm tak s tebou dítě stejnak nechci Tak jako doufám, že už něco příjde, protože přesně mě děsí co píše Uwe... nerad bych pak už bral něco na rychlo ve 40 z nouze

Reagovat
mayday

Není to prdel, jak v tomhle ohledu člověk zaspí a najednou má těch řekněme 35 a nemá ani tu "ideální" matku pro svoje děti, tak je to jak říkáš, někdy před čtyřicítkou shánět něco pořádnýho je dost těžký a dost chlapů pak vezme z nouze něco, co vhodný prostě ve finále není.

Na druhou stranu, ženský řeší tohle taky a to ještě v nižším veku

Reagovat
Pablos

No doufám, že už se zadaří ...ať už jsem trošku v klidu

Reagovat
HorajzmAmmann

Na tohle vlákno si dělám screen a za pár let si to přečtu, než se budu chtít zabít Já mám 27, jsem po 2 rozchodech, kouty až na půlku temena a tak nějak jsem už vzdal, že si najdu někoho normálního Navíc úplně nejsem ten typ co by chodil pařit ven takže poznávat nový ženský můžu maximálně v práci, což je bída... Teď hlavně přišlo to zkurvený období, kdy každej pár musí dávat fotky ve dvou u stromku... bych

Reagovat
cristiano.K.

ty bud do třicítky úplně v pohodě. Tady je fakt problém, že není kde brát, kde se seznamovat. Já si třeba založil IG až po "30".

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych řekl, že zkurvený období je spíš v tom, že není kam tu ženskou pořádně vzít.. Na procházku můžeš jít jednou, ale pak ti zbejva večeře u jednoho z vás nebo film u jednoho z vás na to se většinou ženská nechytne protože si myslí nebo ji dojde že ji chces doma osukat..

Reagovat
cristiano.K.

tři procházky a pak film na bytě je standart a hlavně můžeš i tu větu použít "vzal bych tě na večeři nebo kino, ale když ty možnosti nejsou"....

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš si myslím, že není kde poznával nové lidi. Pokud nejsi vyloženě na seznamování přes net nebo na seznamování venku...

Reagovat
cristiano.K.

jj, holku jen tak na ulici jsem snad neoslovil nikdy. Spíš obecně vzato, bez alkoholu vlastně neoslovím žádnou holku a ted není kde brát, proto majím boom i tyhle pořády. Svatba na první pohled atd...

Reagovat
ondrasch77

Tak zas fungujou nějaký seznamky, ne?...

Tam je přece jasný o co všem jde.

Reagovat
cristiano.K.

nevím, měl jsem jen badoo a poslední rok úplně o ničem.

Reagovat
ondrasch77

To je přece v pohodě..., ženská ve 30+ už přece chápe na co má píču, nemusíš jí přece oblbovat jako v 15ti...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

Já mám 32. Časem si zvykneš. Ale je fakt, že někdy mi ta rodina chybí, né že né.

Reagovat
cristiano.K.

zvykneš si na všechno a zjistíš, že ti to ani nechybí, ale je to špatný přemýšlení

Reagovat
frankiefcb

Tak lepší než být z toho nějak rozladěný.

Reagovat
ondrasch77

Hoši, nechali jste to zajít příliš daleko..., v tomhle věku už jsou všechny "normální" holky rozebraný

Už zbývají pouze hysterky nebo jinak vyšinutý a pak ty s dětma, který hledaj novýho tatínka pro svoje nevychovatelný spratky (nejseš můj táta, můžu si dělat co chci)...

Reagovat
Pablos

Tvl neděs mě ...ale jako máš docela pravdu podle bab co poznávám Ale pořád doufám, že na mě někde ještě zbyla nějaká normální

Reagovat
ondrasch77

Bohužel je to tak, jak píšu, klasický zákon trhu

Já jsem se ženil v 28..., první dítě v 30. Ale do prvního dítěte jsem byl na každý pařbě, pak až přišlo "uklidnění"

Ještě jako ženatej (bez dětí) jsem chodil z nedělního zápasu občas rovnou v pondělí do práce

Reagovat
Uwe háže buly

Taky jsem si tyhle neděle zažil, horší bylo, že na Žižkově se hraje od 10:15

Reagovat
ondrasch77

Tak on už to takovej rozdíl není jestli 10.15 nebo 15.00, maximálně pár piv

Reagovat
eleven11

Reagovat
mayday

Nedělní zápasy jsou zlo. My jsme si už dali pak domácí zápasy po pár sezonách na sobotu, protože to nešlo zvládat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak ve 35 si pořád můžeš nabrnknout 25, nemusí to být tvoje vrstevnice přece. A tam se ještě dá vybrat.

Reagovat
Pablos

jj přesně tak

Reagovat
AjaxFans

Tak tak

Reagovat
ondrasch77

Tak určitě..., záleží na tom, jak borci vypadají a jak mají tučné konto

Reagovat
El-Pistolero-68

Plus charisma a další věci. Nemusíš být milionář, abys sbalil mladou holku, stačí nebýt úplně švorc. Ženské přirozeně letí na starší už od puberty.

Reagovat
ondrasch77

A až ti bude 50, tak si ta samá ve 40 najde 20-letýho zajíce na píchání

Reagovat
El-Pistolero-68

Aspoň bude doma klid.

Reagovat
remeslnik

Někteří borci s krýglem v ruce na to říkávali..." Kdo orá políčko mé, šetří pluh můj..."

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Koneckonců zajíce si může najít i tvoje vrstevnice ve 40.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
cristiano.K.

hezký utěšení situace

Reagovat
Uwe háže buly

Ticho

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cristiano.K.

spíš tlak okolí, rodina (kamarádi) do toho tlačej, protože co si budeme povídat po "30" už nás samostatnejch mládenců moc není.

Reagovat
mayday

Tak tlak okolí do toho mluví výrazně, to je jasný Jinak bych řekl, že samostatných mládenců, jak říkáš , po té třicítce není až tak málo, to je celkem ještě běžný. Jako průser bych to viděl od čtyřiceti dál, do těch pětatřiceti to ještě jde Ale na to má samozřejmě pohled každej jinej, pro někoho je pozdě v pětadvaceti.

Reagovat
cristiano.K.

jj jenže ted už není z čeho vybírat, co pak po "40"

Reagovat
ondrasch77

jj, jak píšu výše, dobrý zboží už je rozebraný...

Teď už jenom to kazové, obouchané, rozbité apod...

Reagovat
remeslnik

Myslím si, že nejlepší věk ( pro chlapa) na založení rodiny je tak kolem 30ti let. A píšeš, že stejné zboží na druhé půlce postele je už kazové, obouchané, čili už na reklamačku, v horším případě na skartování. Jenže ženská kolem 20ti je dobrá společnice, ale většinou nevyřáděná, co spoustu věcí potřebných pro spokojenou rodinu nezná a nevadí jí to. Co když ji to objevování chytne až potom, až tu rodinu bude mít? To by bylo lepší? Ber to tak, že je lepší, když je chlap o něco starší. Už od děcek platí, že stejně staré ženské bývají rozumově a myšlenkově čipernější. Tak aby se to vyrovnalo. Třeba chlap 28-30 holka 23-25. Chlap už klidnější a rozumnější, většinou nastartovaná kariéra, ženská stále mladá, krásná, cítí u něj nějakou jistotu a oporu.

Reagovat
ondrasch77

Tak to byla trochu metafora

Taky souhlasím, že ideál je kolem 30..., jen upozorňuju, že je nejvyšší čas sebou hodit než ty báby nebudou

Reagovat
remeslnik

Hlavně napoprvé tu Pravou.

A taky proto, že, a v tom dělá spousta z nás chlapů chybu, že si myslí, že když mu "to" jde i po ctyřicítce, tak může založit rodinu i později. Jenže pak má 10ti leté děti a jemu je přes 50 a nejde o to, že by to blbě vypadalo, ale on si s těmi dětmi nerozumí, nechápe je.

Reagovat
ondrasch77

Mám kámoše, co má první dítě v 48... Taky si říkám, co mu bude předávat za "moudra" až bude dítěti 15...

Reagovat
remeslnik

"Synku, tož ti dneska povykládám, co sa mně stalo, jak jsem si byl dneska pro důchod"

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale hovno, je vás dost. Ten tlak okolí je úplně zbytečný, člověk by se měl sám rozhodnout, jestli je na to ready.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si stezujte, me je 28 a zit jsem jeste skoro nezacal. Kvuli pokrivenymu prostredi ve kterym jsem vyrustal jsem normalni vztahy zacal mit az po odstehovani kolem 25 roku, pak jsem mel dva strednedoby vztahy, ale zabavy jsem si uzil pramalo...a ted premyslim jak vubec na to, lidi na kaleni znam uz minimum a chodit do hospody sam to neni ono...kazdy den me to tizi, ten pocit promarnenyho zivota, ze jsem si nic neuzil, a pocitam ze rodinu budu mit az tak za 10 let, pokud vubec, ted je pro me usazeni se naproste sci-fi

Reagovat
mayday

Pokud sis nic neužil, tak bohužel dnešní doba ti moc nenahrává, abys aspoň něco dohnal

Reagovat
mistr129

tak zmiz na čas někam do zahraničí Mě to tu teď (ve 20) taky začalo srát, na jaro mi nezbývají žádný předměty, už jen bakalářka, takže když to bude možný , vypadnu někam do Rakouska nebo Německa na čtvrt půl roku, než se to tu přežene

Reagovat
braveheart

Zrovna v Německu to moc nevytrhneš, aspoň teda u tady u nás. My jsme tu už zavření s malou letní přestávkou od května

Reagovat
El-Pistolero-68

Jeď do Dubaje, tam mají koronu v pí*. Německo tě nevytrhne teď.

Reagovat
Remt

ve tvem veku.. Tak si kup vole Skodu 120 a uvidis, ze na to nalakas nejakou samicku, co by chtela hnizdit

Reagovat
Pablos

Tak to zase asi né Zase ty holky už dneska většinou mají svoje auta a asi by to nemělo být zase tak skokově horší oproti nim Za mě, zbav se feldy, i když ti třeba dobře slouží a vem třeba nějákou tu fabku.

Reagovat
Remt

Hochu ale já s Feldou. Ted treba ne, ale na vejsce.. Ty vole auto ne auto ja mel strasnych bab Pak se to ale v petadvaceti nejak zlomilo. Za me zbav se medoura a vymen ho za mou felcku a budem vsichni spokojeni:D

Jaky mas rok toho SLK?

Reagovat
Pablos

viz tak něják odpověd.. co jsem usmolil výš ale jinak přesně 1998 ...jelikož jsem to nikdy nepotřeboval, tak ani nevím jak se jmenujou nějaký ty stránky, kde tam postneš fotku... tak jestli víš, tak tam můžu nějákou hodit.

Reagovat
Zephyr

Pokud to s těmi roadtripy myslíte opravdu vážně, tak určitě nějaké SUV s dobrými jízdními vlastnostmi. Jestli tím ale myslíš jen výlet do Amsterdamu po dálnici, tak asi i ten Superb postačí U těch ojetin bych ale sledoval hlavně více technický stav než konkrétní model.

Reagovat
Pablos

Já teda na roadtripy po Evropě pořídil kabriolet... za mě naprostý ideál jak si užívat cesty. Ale tak já děti nemám... ale on tak píše, že je terpve plánujou

Reagovat
Remt

V kabriu jsem se svezl jednou, kamaradka si pujcila bmw mamky, na prd, trpim na bolesti usi, tak jsme oba meli zimni cepice (cca pulka září), vypadali jsme jako exoti a usi me bolely stejne

Reagovat
Pablos

Tak jestli trpíš na uši, tak to je definitivně na hovno I když v půlce září jsem i já míval pak bolesti hlavy... přeci jen ten vzduch už bývá celkem studenější a není to úplně super.

Reagovat
Uwe háže buly

taky mám za sebou trupy kolem 4500 km ve dvou v cabriu

Reagovat
Skalda29

Od kámoše otec měl prvního Ceeda a vyměnil to, až teď s poslední generaci. A bez problémů, musíš doufat že Slováci měli dobrý den a poskládali to auto dobře řekl bych že ty cenný budou podobné u všech aut. Jestli to dáš někam autorizovaného, tak vždy musíš počítat s větší cenou.

Reagovat
Remt

https://www.idnes.cz/auto/autoservis/srovnani-cen-nahradnich-dilu.A171211_115328_autoservis_fdv Tady jsem našel ten článek, který jsem zmiňoval. Autum nerozumim, tak jsem se ridil ciste podle tohoto a tam tedy me prekvapilo jak vysoko se Ceed pohyboval

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dost hnusný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu a západní Evropě už to lidi začali považovat za německé, a tedy kvalitní, a ne jen za nějaký levný kšunt odněkud z Česka. A, tak to začali kupovat na úkor jiných koncernových aut, hlavně teda Volkswagenu.

A teď se hlavouni z VW koncernu rozhodli, že změní strategii Škodovky a hodí v jejím rozvoji zpětný chod, aby opět byla ta auta považována za nejnižší třídu. Zdá se že to chtějí překopat od základů včetně loga. A je to fakt hnus.

Reagovat
OTASi

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ratusek

dyt to vypadá jako dělo z animovanejch filmů

Reagovat
ACSMan

Mě to přijde jak huba nějakýho plechovýho robota

Reagovat
ACSeRw!n

meteorit, co miri k zemi

Reagovat
Mass

Reagovat
ondrasch77

Kámo, čím novější auto, tím víc na píču...

Nejlepší je pekáč do roku výroby 2010.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Uwe háže buly

2011

Reagovat
ratusek

máš pravdu. výhledově taky přemýšlím, že budu muset auto nahradit novým, ale děsím se toho co vybrat. dnes je auto bohužel spotřební zboží na max 5 let, všechny ty ekoteroristi z průmyslu udělali jen pokulhávající odvětví. do toho nesmysl s elektromobilitou, která absolutně nemá budoucnost. no nevím nevím co za pár let vyberu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

proč by elektromobilita neměla mít budoucnost? smysl to dává, lidstvo musí hledat způsoby, jak nahradit neobnovitelné zdroje

Reagovat
ondrasch77

Elektromobilita je úplná blbost dotovaná státy..., vždyť i likvidace doslouživších baterií je ekologičtější zátěž než provoz klasického auta po celou dobu jeho provozu.

Reagovat
berliner

ated kdyz to auto zacne horet tak se musi davat na 24 hodin do vody takze elektromobilita je rozhodne hovadina

Reagovat
berliner

Zkratka se ten elektromobil musi utopit a kolik se u toho spotrebuje vody

Reagovat
El-Pistolero-68

já si prostě nemyslím, že ropa je budoucnost. elektromobilita je zatím dost nedotažená, ale dělají se v ní pokroky a vůle na ni přejít je velká. stačí se podívat na velké automobilky typu Volkswagen, které se bojí, aby jim neujel vlak a cpou teď všechny prachy do toho, ať doženou Teslu

Reagovat
ondrasch77

Netvrdím, že ropa je budoucnost.

Ale jsou tu i další možnosti než nesmysly s elektrem, které je tlačené na sílu...

Reagovat
El-Pistolero-68

jaké z těch možnosti mají reálně větší potenciál než elektro? uhlík? nemyslím si

Reagovat
El-Pistolero-68

chtěl jsem napsat vodík, sorry

Reagovat
ratusek

Dyt je to nesmysl. Není a nebude na to v životě infrastruktura. Ted ti trochu roste počet dobijecích stanic, ale jen uměle díky dotacím. O zátěži při výrobě a výměně baterek ani nemluvím. Prostě nesmysl, kdy se snaží to dotovat a nakopnout, ovšem bezvýsledně

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nebyla. Mas vsude vodu, elektriku, telefon, internet, satelit, bude i tohle..

Reagovat
ratusek

Ty asi moc nerozumíš zátěži el. sítě, která by v jednom okamžiku měla dobíjet několik set aut

Reagovat
smazaný uživatel

A víš jaký je dnes datový provoz na světě? Vžyť to sítě z roku 2005 vůbec nemůžou zvládnout!

Reagovat
El-Pistolero-68

Povíme si, až si za 10-15 let budeš kupovat elektroauto.

Reagovat
ratusek

Může být. Ale nečekám to

Reagovat
ondrasch77

Já taky..., jednoduše na to nebudeš mít

Reagovat
ratusek

Jo i to bude důvod

Reagovat
El-Pistolero-68

ty ceny jdou už teď dolů, to bych viděl jako nejmenší problém časem

Reagovat
ondrasch77

Něco si o tom přečti... (nemyslím to špatně)

Ale většina expertů se shoduje na sdílené dopravě, protože ceny zůstanou v budoucnu stále vysoké... Auta budou kupovat převážně firmy a bohatí lidé.

Reagovat
El-Pistolero-68

tak budem jezdit sdíleným elektrem, no

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pepe1911

Hale cetto, kup Seon Leon 1.5 tgi a pošli kiu do piče

Reagovat
Uwe háže buly

Kolegy syn dostal v roce 2017 Kiu ceed se 1.6 crdi rv 2011. Já mám Alfu romeo, která má trochu dražší díly a čuměl jsem, co kolik na tu Kiu stojí

Reagovat
AjaxFans

Nemáš Ar GTV 3.0? Bral bych toto auto jako hobby,dokud se dají sehnat nějaké slušné

Reagovat
Uwe háže buly

Nemám, mám 159 sw a sháním buď 155 s slabším motorem nebo 156/gtv s třílitrem.

Reagovat
AjaxFans

Ta 159 je dost poruchová,co?Jdi do GTV,kámoš měl 156 sw 2.0 ts a žralo mu to fakt kotel oleje.To je slabá stránka Alf

Reagovat
ACSeRw!n

co blbnes, tady jeste nikdo nema ridicak

Reagovat
oli9

Slovácko parádní forma.. Ten tým je fakt super poskládany na ten fotbal se pěkně dívá o to víc mě sere že se nemůže na stadion... Kéž by jsme se takto nahoře udrželi co nejdyl

Reagovat
inbloom

to je prave to, co me stve, kdyz jsme fanousek ceskeho tymu.. jak se to dostane trocu nahoru, jak jsou tam slusny hraci, co se sehraji.. tak okamzite prijde vyprodej.. ale vzdy

Reagovat
Losinho

Sima 1+1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

jedinej komentář o Slavii, nudíme jak vyhráváme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
noustres

Myslíš, že vykopnou lišky v EL?

Reagovat
berliner

Slavia? Leicester nechte si zdat

Reagovat
TheMally11

Bremen und Augsburg

Reagovat
cristiano.K.

Lišky jsou favorit, ale záleží jak k tomu přistoupí.

Reagovat
Losinho

Písknout nám tu penaltu, vypadá to jinak

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč vás hodnotit...Vy hrajete bundesligu, my ostatní hrajeme českou okopávanou. Jste prostě jinde. Já jen doufám, že neoslavíte titul zase v zápase proti Baníku, což by naštěstí hrozit nemělo, když myslím, že spolu budeme hrát někdy v březnu. Kdo naposledy vlastně v lize vyhrál titul 3x po sobě?

Reagovat
braveheart

Sparta, 5x po sobě, 1996-2000

Reagovat
monty25

1997-2001, 1996 vyhrála Slavia.

Reagovat
braveheart

Jo, sorry, máš recht, já to bral jako od sezóny 96/97 po 00/01

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dlouho...Díky

Reagovat
FCB1922

Čau !

Včera měli naše princezny přípravný zápas proti kobietkam GKS Katowice.

A tím se započalo slavení 25 let družby.

Naše děvčata měla z té atmosféry husinu. To nezažije leckdy ani prvoligový fotbalista :-)

http://gieksa.pl/galeria-kibice-gieksy-i-banika-na-meczu-pilkarek/

Reagovat
remeslnik

paráda. Ani se raději neptám, jak jsi zjišťoval, která tu husinu má větší a která menší.

Reagovat
monty25

Hezky. Nevím, jak se mohlo stát, že mi to na Twitteru uniklo.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
cristiano.K.

tak ani my fanoušci Slavie nejdeme hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, už je to pro vás nejspíš taky nudné , Mimochodem co ten Sima? Odejde v létě za půl miliardy nebo za víc?

Reagovat
cristiano.K.

já furt na něj nahlížím jako na nedodělaný produkt. Je skvělej, padá mu to tam, má formu, naší ligu převyšuje. Ale pořád je dost situací během zápasů, který neřeší dobře, což není zas tak divný v jeho věku. Chtělo by to přestup něco jako WHU, větší klub by byl zbytečné riziko. Zase menší klub za něj zas nedá tu půl miliardu.

Reagovat
Losinho

Jestli se někdo utrhne s nabídkou, tak bych ho prodal.

Reagovat
dave30

Ty bys dal půl miliardy za dvacetiletého kluka, který má za sebou jednu sezónu v kaprlize a 8-10 zápasů v EL? Odhlédni od toho, že hraje za Slavii a spousta lidí mu zde fandí (i já). Uvažuj jako manažer bohatého klubu s tím, kolik takových hráčů jsi již koupil, kolik se jich chytlo a že peněz není na rozhazování (v této době).

Reagovat
ACSMan

Už se to naučil spočítat? Gratulace

Reagovat
Losinho

Na titul to zase nebude, co?

Reagovat
Pepe1911

OT: miluju ukrajinky

Reagovat
AjaxFans

Komentář v 1*00 v noci....to mohlo být něco zajímavého

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zda to nepsal v 7 ráno z Bangkoku.

Reagovat
RadekVonCZE

Jsou hezké

Reagovat
gazza62

Jak ktere .Nektere vypadji jak marfuse ,ze by o ne clovek neoprel ani kolo .A to jsem jich tady v USA videl hafolt.Je jich tu jako svabu a na to kolik jich tu je, tak zadna hitparada to neni.Co jim zbyva nez utikat z Ukrajiny ,kterou si nechali rozkrast .

Reagovat
smazaný uživatel

Znám jen jednu a je dobrá, takže

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

všechny holky od nás na východ jsou top

Reagovat
Vysajmi hadici

Po hodině hry musím říct, že Plzni se zatím daří realizovat její největší letošní úspěch na mezinárodní úrovní, Everton na place a zatím se neprosadil.

Reagovat
Batigol

Proti Plzni stačí aby se 10(9) hráčů dobře posouvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mě sere. Úplně zbytečná červená a takovej debilnil gól zachrání zase toho slovenskyho tělocvikáře.

Reagovat
db18

Kdyby to byl aspoň tělocvikář, tak na tom hřišti běhaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste na tělocviku nějak makali na fyzičce?

Reagovat
db18

Běhat jsme museli furt... Jednou nám dal tělocvikář 50 trestných koleček no.

Někdy mu k tomu stačilo to, že nás bylo devět a tudíž jsme nemohli postavit dvě pětky na basket...

Reagovat
martin1

Kaša super, po těch výkonech v béčku jsem úplně nevěděl, co čekat, až se vrátí Hejda (kdo ví, zda to bude ještě na jaře) tak musí zůstat v základu, Kaša - Hejda(Pernica), Brabec otřesný, ty jeho nákopy, to je neuvěřitelný.

Reagovat
db18

Reagovat
Rob Roy

Kaša v topu, proč jsme ho schovávali?.

Reagovat
db18

Protože Kaša schovával svoje výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša dobrý. Naopak Brabec hrozně měkký v soubojích. Baroko.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta: Plechatý, Vitík, Karabec, Krejčí, Polidar, Souček, Hložek

Slavia: Zima, Beran, Lingr, Sima

Hrálo někdy v pražských S najednou tolik mladíků?

Reagovat
meno

U nás určitě hrálo víc mladých, když jsmě měli dluhy. Namádkou Hrubeš, Kodr, Malina, Prošek, Tusjak, Hůrka, Dostál, Peterka, Böhm

Reagovat
Freedo

Böhm už moc mladík nebyl. A kdo to jsou Peterka a Malina? Jinak určitě souhlasím. Třeba Petrák ještě stojí za zmínku z toho období.

Reagovat
meno

Pardon Peterku a Malinu mám asi z FM Ale jsou to naši odchovanci. Fakt jsem si myslel, že bylo Böhmovi míň než 25

Reagovat
John Obi Mikel

Peterka a Malina byli jen v béčku no.

Reagovat
John Obi Mikel

Vytáhl bych taky ty, co se prosadili. Petrák, Zmrhal a Hrubý.

A do ligy se pak ještě vrátil taky Pavel Vyhnal.

Jinak tam bylo dost takových těch okolo 5 zápasů max. Paprčiak, Vondráček, Zámečník, Zákostelský atd.

Reagovat
El-Pistolero-68

namádkou je super slovo

Reagovat
meno

Teď koukám, že jsem napsal d místo t! Namátka ja správně... ach, já pošetilý.

Reagovat
El-Pistolero-68

V poho, jen pobavilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, jestli má Jarolím hroznou smůlu, hrozné útočné tréninky, nebo hrozné útočniky(sázim na 3). Ale ty útoky Bolky jsou jednoduše hrozné. Se Spartou hrají takticky vyrovnanou bitvu, Bolce se nepovedlo jen 10 minut, ale ta hra dopředu góly nepřináší.

Reagovat
JackDaniels.

Plzen ma v kazdom zapase, co uz prehra alebo vyhra, 70% drzanie lopty... Ako to vyzera na ihrisku? Podla tych statistik tam predsa len odvadza Gula dobru pracu.. Ano vyhry su hlavny ukazovatel... Ale predsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Naši hru naprosto zpomalil, nejsou tam žádné náběhy, jen si přihrávají kolem vápna a snaží se centrovat, ale nevyhrávají jedinej balón. Hra je neuvěřitelně nudná a čitelná a ten slovenskej ovcomrd snad brzo vypadne.

Reagovat
didosh

Ty si dobrý ovcomrd...

Reagovat
John Obi Mikel

Ve fotbale se nehraje na držení balónu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
didosh

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele