FORTUNA:LIGA - souhrn 15. kola

09.11.2018, 19:58, aktualizováno 11.11.2018, 18:56
Komentáře a souhrny
Slavia zdolala Zlín a osamostatnila se na čele před Plzní, která pouze remizovala s Příbramí. Další vítězství zapsal ve formě hrající Jablonec. Slezské derby mezi Opavou a Baníkem Ostrava zvládli lépe domácí, kteří se po výhře 2:1 posunuli do klidnějších pater. Hostující družina naopak odmítla posun na průběžně třetí Spartu, která otočila zápas s oslabenou Karvinou. Venku uspěl také Liberec...

Slavia Praha - Fastav Zlín 3:1

11.11.2018 17:00

Góly: 22. Michal Frydrych, 45+1. Miroslav Stoch, 47. Miroslav Stoch (pen.) - 17. Pavel Vyhnal

Slavia využila zaváhání Plzně a po skalpu Zlína se bodově osamostatnila v čele ligy. Hosté sice zpočátku kousali a dokonce se dostali do vedení. Domácí však skóre ještě do přestávky otočili a pojistkou z penalty po změně stran ztvrdili konečnou podobu výsledku.

Do základní jedenáctky sešívaných se vrátili záložníci Hušbauer s Băluțou, kteří chyběli ve čtvrtečním zápase Evropské ligy proti Kodani. Kvůli žlutým kartám absentoval jiný ze středopolařů Traoré. Moravané nastoupili v Praze ve stejné sestavě, jako v minulém kole doma proti Karviné. Na hrotu tedy nechyběl odchovanec Slavie Vyhnal.

Oba týmy již v první desetiminutovce naznačily své útočné možnosti. V 17. minutě pak diváci viděli první branku zápasu, která překvapivě padla do domácí sítě. Po výborném centru od Bartošáka skóroval zblízka Vyhnal, jenž poté z úcty mateřskému klubu svůj zásah neslavil. Slavia mohla hned za minutu vyrovnat. Po přiťuknutí od Olayinky se v dobré šanci ocitl Stoch, jenže vypálil těsně vedle.

Vedení vydrželo Zlínu jen pět minut. Gólová akce domácích začala Hušbauerovým rohovým kopem na Olayinku, jenž sice hlavičkoval do břevna, avšak Frydrych s dorážky poslal míč do sítě. Rázem byli sešívaní při chuti, což potvrdil Băluță po půlhodině hry, kdy vystřelil jen těsně nad břevno. V nastavení první půle zahrávala Slavia přímý kop nedaleko svatyně Ševců. K míči se postavil Stoch, jenž využil díry ve zdi a zakroutil pumlíč přesně k tyč - 2:1.

Domácí zvýšili vedení hned po přestávce. Po pouhých dvaceti sekundách si hostující Matejov zpracoval ve vlastním pokutovém území míč rukou, za což musel rozhodčí Hrubeš nařídit rohový kop. Z penaltového puntíku se nekompromisně trefil již podruhé v zápase Stoch. Pět minut poté srazil Bartošák centr od Stocha na tyč vlastní brány. Povedený úvod druhého poločasu potvrdil v 54. minutě Bořil, jehož postup v před zastavil až zlínský brankář Dostál.

V následujících minutách kontrolovali slávisté průběh hry. Až v poslední čtvrthodině se i Ševci dostali do šancí. Dvakrát vytvořil příležitost pro spoluhráče Bartošák. Nejprve v 77. minutě hledal Beauguela, který na míč těsně nedosáhl. Za další dvě minuty si centr obránce hostů naskočil Hronek, který z výborné pozice netrefil bránu.

O kontaktní gól usiloval v 81. minutě stoper Hnaníček, jenž se vydal na útočný výlet, který rodák ze Štítné nad Vláří zakončil přízemní střelou vedle. Také sešívaní mohli ještě jednou skórovat. Sedm minut před koncem využil Bartošákovy chyby Frydrych, jenž následně předložil balón do tutovky Olayinkovi, který trestuhodně netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Slávisty však tato neproměněná šance nemusela tolik mrzet, jelikož se stejně radovali ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 3:1

11.11.2018 15:00

Góly: 10. Michal Trávník (pen.), 63. Martin Doležal, 79. Martin Doležal - 44. Martin Hašek

Jablonec v domácím zápase dokázal porazit Bohemians a poskočil na čtvrté místo v tabulce. Severočeši byli v utkání lepším týmem a díky dvěma brankám Doležala v druhé půli se mohli radovat z vítězství.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a svoji aktivitu zužitkovali hned v 10. minutě, když ve vlastním vápně zahrál rukou Dostál a sudí Příhoda nařídil pokutový kop. Ten s notnou dávkou štěstí proměnil Trávník. Jablonec vstřelená branka povzbudila a k další střele se odhodlal Považenec, jenž se ale mezi tři tyče netrefil.

Klokanům se postupem času podařilo vyrovnat hru, k ohrožení branky Hrubého se ale dostávali velmi sporadicky a když už se to hostům povedlo, tak to dopadlo jako ve 26. minutě, když M. Hašek vysoko přestřelil. Na druhé straně podobně neúspěšně skončil i pokus Považance. Ve 44. minutě se Bohemce z ničeho nic podařilo vyrovnat. Vaníčkova přihrávka se štěstím skončila u M. Haška, kterému se povedlo prostřelit vyběhnutého Hrubého.

Jablonci se podařil vstup i do druhého poločasu. Jovović ovšem z dobré pozice přestřelil. Po hodině hry měl dvě šance Yusuf, jenomže ani jednou nedokázal zamířit mezi tři tyče. To v 63. minutě potrestal důrazný Doležal, když po centru Trávníka předskočil Krcha a prudkou ranou překonal Valeše. Vzápětí mohl přidat další branku Holeš, z úhlu ale branku minul.

V 72. minutě se Hrubý blýskl proti velmi dobré střele střídajícího F. Haška. O pár minut později se Klokani radovali z branky, ta však nakonec kvůli ruce Vodháněla nebyla uznána. V 79. minutě se po Trávníkově přihrávce dostal do úniku Doležal, ten obešel Valeše a pohodlně skóroval do prázdné branky. Definitivní tečku za utkáním mohl zapsat Kratochvíl, ve velké příležitosti ovšem střílel vedle.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 1:1

11.11.2018 15:00

Góly: 32. Milan Petržela - 19. Antonín Fantiš

Plzeň překvapivě ztratila body doma s Příbramí a připsala si zbytečnou ztrátu v boji o titul. Hosté zastavili sérii čtyř porážek v řadě. Na půdě soupeře se dokonce dostali do vedení, to však mělo jepičí život. Po přestávce se domácí obratu ve skóre nedočkali.

Kouč domácích Vrba postrádal kvůli trestu za žluté karty Limberského, kterého na levém kraji obrany zastoupil Kovařík. Ve středu defenzívy se místo odpočívajícího Hubníka objevil Pernica a na křídlech se pohybovali Ekpai s Petrželou. Hostům taktéž chyběl vykartovaný Tregler, jehož v obraně nahradil Nový. Ofenzívu zase posílili Katidis, Průcha a Rezek.

Právě jeden z nových mužů v sestavě Středočechů Průcha v sedmé minutě chyboval na vlastní polovině, načež se Petržela dostal k nebezpečnému zakončení, které proletělo těsně kolem tyče. Po úvodní aktivitě přišla pro domácí studená sprcha v 19. minutě. Rezek poslal z levé strany centr do vápna na Fantiše, kterého nepohlídal Pernica. Čisté svědomí neměl též brankář Hruška, jenž mohl míč vzduchem lapit. Místo toho poslal vstřelil Fantiš hlavou do prázdné brány první gól utkání.

Západočeši chtěli na zásah soupeře okamžitě odpovědět. Pět minut po Fantišově brance střílel z voleje po Petrželově centru Čermák, avšak gólman Příbrami Kočí střelu doprostřed brány kryl. Za dalších osm minut ale dostal Procházka dostatek času na centr do pokutového území, který na zadní tyči uklidil do sítě Petržela - 1:1. Hosté si ve 37. minutě mohl vzít vedení zpět. Rezek usiloval o další asistenci, když po jeho dalším pasu hlavičkoval Průcha zblízka těsně vedle.

Ve druhém poločase se Plzeň marně snažila odvrátit bodovou ztrátu. Deset minut po změně stran našel Ekpai hlavu Čermáka, jenž v dobré pozici hlavičkoval nad břevno Kočího svatyně. V 70. minutě poslal Hrošovský balón na malé vápno, kde číhal Chorý, jenž však z blízka nemířil mezi tři tyče.

Útočnou snahu Viktorie podpořil v závěru střídající Řezníček, který měl v 77. minutě slušnost po přihrávce od Řezníka, avšak Kočí výborně zasáhl proti střele útočníka domácích. Spolupráce skorojmenovců Řezníka a Řezníčka zafungovala též v poslední minutě základní hrací doby, jenže druhý jmenovaný po centru obránce Západočechů hlavičkoval nepřesně. V nastavení se k ráně z dálky odhodlal Hrošovský, ale Kočí spolehlivě zasáhl a potvrdil tak dělbu bodů.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:0

11.11.2018 15:00

Góly: -

Duel dvou týmů ze druhé poloviny tabulky skončil bezbrankovou remízou. Oba týmy si vypracovaly dost šancí, jenomže žádný z hráčů se nedokázal prosadit.

K první střele zápasu se dostal hostující Zahradníček, ten ale pálil hodně mimo. V 9. minutě se právě po Zahradníčkově centru dostal k zakončení Plšek, zblízka ovšem branku trestuhodně netrefil. Na druhé straně Jemelka srazil na rohový kop zakončení Hory. Po něm se k zakončení odhodlal Žitný, Buchta však zasáhl bez problému. Po poměrně aktivní úvodní čtvrthodině se hra přesunula spíše do středu pole.

Ve 23. minutě musel Buchta předvést dobrý zákrok proti nebezpečné hlavičce Vondráška. O pět minut později po centru Plška nedokázal hlavou usměrnit míč mezi tři tyče Dvořák. Ten samý hráč vzápětí nedokázal zužitkovat ani pobídku Zahradníčka. V závěru první půle diváci viděli ještě dvě vážnější příležitosti. Nejdříve Nešpor nedokázal propálit obranný val domácích a ve 43. minutě domácí Hora střílel halfvolejem nad Buchtovu svatyni.

Teplice o poločase provedly dvojité střídání a dost to jejich výkonu pomohlo. Horova střela sice byla nepřesná, ale v 56. minutě se Horovi hlavičkou Buchtu překonat podařilo, jenomže za něj zaskočil Jemelka, a i díky brankové konstrukci Sigmu od obdržené branky zachránil. O tři minuty později měl dobrou palebnou pozici domácí Vaněček, jeho střelu ale zablokoval Sladký.

V 69. minutě měla Olomouc k dispozici standardní situaci z velmi dobré pozice, nicméně Plšek s ní naložil prachbídně a vysoko přestřelil. O pár minut později Zahradníček svým technickým pokusem pouze těsně minul Divišovu branku. V závěru zápasu lítalo do obou vápen spoustu centrů, jenomže jak hlavičky domácích, Čmovše a Vaněčka, tak hostujícího Plška, příliš problémů oběma brankářům nenadělaly.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Baník Ostrava 2:1

11.11.2018 14:00

Góly: 35. Joel Kayamba, 65. Tomáš Smola - 84. Jakub Šašinka

Opava zvládla slezské derby, když v domácím prostředí dokázala porazit Ostravu 2:1. Domácí vedli po trefách Kayamby a Smoly, za hosty v závěru pouze už snižoval Jakub Šašinka.

Utkání se od začátku hrálo v bouřlivé atmosféře, na první šanci si ale diváci museli počkat až do 12. minuty. Baroš však nejdříve z otočky nevyzrál na Šroma, po chvíli se k Barošovi míč vrátil, tentokrát ale nůžkami zakončoval těsně vedle pravé tyče. O pár minut později se ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal hostující Hrubý, jeho pokus ovšem skončil po teči obrany mimo Šromovu svatyni.

Ve 25. minutě zahrozili také domácí. Nicméně KuzmanoviĆ Laštůvku po pěkném uvolnění překonat nedokázal. O deset minut později Zapalačův dlouhý míč propadl až na Kayambu, jenž se zjevil sám před Laštůvkou, kde zachoval chladnou hlavu a ostravského brankáře prostřelil. Ještě do konce poločasu chtěl odpovědět Jánoš, jeho pokus ale skončil nad domácí brankou.

Úvod druhé půle byl bohatý na ofsajdy z obou stran, takže hra byla rozkouskovaná. V 53. minutě Hrubý poslal nebezpečný centr do vápna, tam ale nakonec kraloval Simerský. Po hodině hry měli domácí výhodu přímého kopu, Zavadil z něj ovšem Laštůvku překonat nedokázal. O pár okamžiků později se Kayamba odhodlal k centru z pravé strany, míč si ve vzduchu našel Smola a přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0.

Baník mohl vzápětí snížit, jenomže ani Fillo nedokázal překonat dobře chytajícího Šroma. Dvacet minut před koncem měl ostravský Ondřej Šašinka obrovskou šanci, když se k němu dostal odražený míč, z voleje ovšem branku vysoko přestřelil. V 84. minutě se hostům podařilo alespoň snížit. Na Hrubého rohový kop si naskočil Jakub Šašinka a umístěnou hlavičkou překonal bezmocného Šroma.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0:1

10.11.2018 17:00

Góly: 30. Aleš Nešický

Nepříliš atraktivní duel mezi Slováckem a Libercem skončil výhrou Slovanu, když se o jediný gól zápasu postaral Nešický. V závěru zápasu měli domácí výhodu pokutové kopu, ten však Kuchta nedokázal proměnit.

První poločas se odehrával spíše uprostřed hrací plochy. Oba týmy se do šance dostávaly sporadicky. V 11. minutě zahrával Liberec rohový kop, Trmal byl ovšem pozorný a situaci vyřešil. Slovan byl přeci jen o chlup nebezpečnější, ale závar ve vápně domácích vyřešil razantním odkopem Hofmann.

Na druhé straně se k zakončení dostal Zajíc, střela ovšem nebyla dostatečně razantní, aby měla šanci na úspěch. Ve 30. minutě Pešek posunul míč na neobsazeného Nešického, jenž parádním způsobem překonal Trmala a poslal Slovan do vedení. Domácí po obdržené brance měli více ze hry, obrana hostů ovšem byla pozorná a žádné šance nepřipustila.

V úvodu druhé půle se do míče opřel hostující Pešek, branku ale netrefil. Na opačné straně se do dobré pozice dostal Sadílek, střela se mu ovšem vůbec nepovedla a míč poslal vysoko nad. V 58. minutě hlavičkoval mimo tři tyče hostující Aarons. Podobně dopadl i o pár minut později domácí Reinberk. Patnáct minut před koncem musel Trmal vytáhnout dobrý zákrok proti střele Peška. Pojistit vedení Slovanu se nepovedlo ani Potočnému, jenž mířil nepřesně. V 81. minutě přišla největší šance domácích na vyrovnání. Po faulu Koscelníka nařídil sudí Rejžek pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Kuchta. Nguyen ale vystihl směr střely a míč dokázal vyrazit do bezpečí. O pět minut později se v další velké příležitosti objevil ještě Havlík, ten však z voleje přestřelil.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha 1:3

10.11.2018 14:00

Góly: 34. Lukáš Budínský (pen.) - 51. Uroš Radaković, 72. Nicolae Stanciu, 86. Srdjan Plavšić (pen.)

Zápas mezi Karvinou a Spartou skončil výhrou hostů. Domácí sice vedli, jenomže po obdržené červené kartě nedokázali nadějný stav udržet.

Hosté začali duel aktivněji. Stanciu ovšem nejdříve mířil nad a jeho druhý pokus skončil pouze v náruči Berkovce. V 17. minutě se poprvé zaskvěl brankář Sparty, když vyrazil střelu Lingra z nebezpečné pozice. Nita si o pár okamžiků později poradil i s nedůraznou střelou Janečky.

Po půlhodině hry byl po faulu na Gubu nařízený pokutový kop. K němu se postavil Budínský a přesnou ranou poslal domácí do vedení. Vyrovnat mohl Stanciu, jeho přímý kop však branku o kousek minul. Ve 45. minutě rozhodčí Julínek vyloučil Budínského za tvrdý zákrok na Vatajela. V nastavení první půle měl na noze vyrovnaní ještě Pulkrab, ten po obrovském závaru ale netrefil míč mezi tři tyče.

V úvodu druhé půle se Karviná hnala do brejku, do zakončení se tlačil Guba, ale i přes zmatky v hostující obraně míč nakonec sebral Nita. V 51. minutě Stanciu zahrál rohový kop přímo na hlavu Radakoviče, který srovnal stav na 1:1. Vrátit vedení zpět na stranu domácích se nepovedlo Lingrovi, jenž z výborné pozice trefil pouze brankáře. Oslabená Karviná zahrozila i v 64. minutě, když po Čoličově centru hlavičkoval těsně vedle Krivák.

Dvacet minut před koncem si odražený míč zpracoval Stanciu a zpoza šestnáctky krásnou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:1 pro hosty. Karviná se i v deseti snažila vyrovnat, Sparta si ovšem zápas zkušeně hlídala a po faulu Letiče na Sáčka zahrávali penaltu i Pražané. Plavšič se nijak nerozpakoval a přesnou střelou zápas definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 0:0

09.11.2018 18:00

Góly: -

Nuda, nuda, šeď, šeď. Známou hláškou s populární počítačové fotbalové hry lze popsat duel mezi Mladou Boleslaví. V utkání chudém na šance byli z počátku lepší hosté. Domácí se po změně stran zlepšili, nic světoborného ale i tak nepředvedli.

Do obrany Středočechů se po jednozápasovém trestu vrátil obránce Mareš. Do základní sestavy se nově dostali také záložníci Konaté, Kateřinák a Džafić a v útoku nahradil vykartovaného Komličenka Ladra. Kouč Pražanů Skuhravý pozměnil složený útočné vozby, kde Douděru doplňovali Bílovský s Djuranovićem.

Nepříliš atraktivní první poločas diváky zrovna dvakrát nenadchl. Zničehonic po nezáživné úvodní půlhodině nařídil rozhodčí Berka pokutový kop pro domácí, avšak po konzultaci s videorozhodčím své rozhodnutí pozměnil a penaltu odvolal. Jinak byla na hřišti o něco lepší Dukla, která Boleslavi znepříjemňovala rozehrávku. Hosté se sami párkrát pokusili o zakončení, avšak Ďuricův dalekonosný pokus bez potíží kryl brankář Šeda a Djuranovićova střela z úhlu letěla vedle brány.

V 37. minutě se k sólu nadechl bek Pražanů Podaný a jeho ránu musel Šeda vyrazit konečky prstů. Za dalších šest minut byl Podaný u zrodu další akce hostů, kterou po zakončení Tetoura opět zneškodnil Šeda. Těsně před odchodem do kabin o sobě dali konečně vědět také domácí, ale Přikryl se po standardní situace neopřel do střely razantně a pumlíč tak skončil pohodlně v rukavicích gólmana Rady.

Jedenáct minut po změně stran byl opět vidět aktivní Podaný, který tentokrát vystřelil nepřesně. V 67. minutě se ke střele odvážil záložník Středočechů Matějovský, jenž na hřiště přišel v průběhu druhé půle. Zmrzlý Rada se ale včas probral a balón bez výraznějších potíží kryl. Nuda v Boleslavi tak nadále pokračovala.

V poslední čtvrthodině se konečně začaly dít zajímavé věci. V 76. minutě si Matějovský naběhl na Hubínkův přetažený centr, avšak Radu nepropálil. O čtyři minuty později mohl skórovat Ladra, jehož pokus na poslední chvíli tečoval mimo tři tyče obránce hostů. V závěru ještě musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch záložník Dukly Tetour. To byl též poslední zmínky hodný moment utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15121237:1137
2.Viktoria Plzeň15112222:1335
3.Sparta Praha1593328:1230
4.FK Jablonec1592433:1429
5.Baník Ostrava1583421:1227
6.Fastav Zlín1583422:1427
7.Slovan Liberec1565415:1323
8.FK Mladá Boleslav1553728:3018
9.SFC Opava1552820:2317
10.FK Teplice1544717:2316
11.Bohemians Praha 19051544716:2316
12.Sigma Olomouc1543816:2615
13.1. FK Příbram1543819:3715
14.1. FC Slovácko15401115:2912
15.MFK Karviná15321019:3011
16.Dukla Praha15321013:3111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (519)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Ahoj, napsal jsem analýzu zápasu AC Sparta Praha - SK Slavia Praha

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/11/ac-sparta-praha-sk-slavia-praha-22.html

Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád. Díky

Reagovat
C-M@ster

Hele, když už jsme u toho, tak mě napadá... proč vlastně tady na EF není možnost psát svoje blogy?

Něco jak je na iDnesu.

"Články čtenářů", vychází max dvakrát do roka.

Reagovat
ZB 07

Tak on celkově servis k český lize je na EF docela skromnej. Nebejt diskuzí, tak sem asi kvůli naší lize chodit nebudu. Články čtenářů či nějaký zajímavý a pravidelný rubriky by to tu určitě oživily, ale o tom už byla řeč mnohokrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, já ty články čtu málokdy, protože se v diskusích většinou dozvím zajímavější věci..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kily

kdysi tady byla i výzva ohledně takových článků/blogů, která se pak stáhla, což každopádně neznamená, že se jedná o něco zapovězeného

Reagovat
Erialdur

Já jim psal (tak 4 roky zpátky) a napsali mi, že o to není zájem. Podle mě by to ale bylo neskutečné oživení. Možná by i diskuze pod danými blog-články dostaly úplně nový rozměr.

Reagovat
Kily

evidentně chyba v komunikaci s tím, že tam svou roli sehrálo i to, jaké články chodily, každopádně články čtenářů žádný zákaz nemají, pokud to má formu a informativní hodnotu, není problém článek zveřejnit

Reagovat
Erialdur

Právě to je podle mě ten problém. V tu chvíli, kdy si to místní uživitelé (jako já) musí napsat, přeposlat redakci a až po tom to výjde, tak je to zbytečně složité. Opravdu bych se nebál těch blogů. Samozřejmě, že by poté bylo nutno nějak odstínit normální články od té haldy blogových, ale to vždycky nějak jde.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rudnevs

Dobrý nápad a súhlasím, to by som taktiež potom niečo možno napísal...

Reagovat
smazaný uživatel

pre boha, nie...

Reagovat
C-M@ster

Nikdo by tě nenutil to číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.. Vsak Puskas, Sancho i dalsi psali normálně clanky, resp. "Blogy"... Ale jestli to taky neni tím, ze to upadlo v zapomnění, ze se pak v diskuzích vyrojily " Diskuteri ", kteří zacali jebat do obsahu clanku atd.

To se pak nedivím, ze se na to lide vykašlali něco psát a davat si s tim práci...

Reagovat
Coutinho10

Dukla i přes ztrátu Komlichenka u MB bych nečekal, že by mohli urvat nějakej ten bod

Reagovat
Liquid

snad se Dukla zachrání a spadne místo ní Sigma

Reagovat
Coutinho10

Dukly by byla škoda , ale Olomouc mi až tolik nevadí....já bych tam radši poslal Slovácko, ale ty teď budou mít novýho trenéra, takže se asi chytnou a začnou bodovat

Reagovat
Liquid

slavističtí ultras Olomouc velmi nemusí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Svědík dneska trénoval Jihlavu a zítra už bude trénovat Slovácko?

Reagovat
Kily

má je převzít během repre pauzy, takže zítra nejspíš bude na tribuně

Reagovat
ratusek

Doufám že Slovácko sestoupí. Daji za něj 2 mega a v létě ho vyrazí

Reagovat
mayday

Co ten Svědík vlastně dokázal? Řada lidí ho tu vynáší do nebes, že je to super kouč apod., ale co si pamatuju, tak žádná sláva nikde...

Reagovat
bobis21

Baník který byl třikrát v řadě 14. dostal na 5. místo po podzimu, po jeho odchodu to byl zase návrat do hry o sestup - proto na něj fans Baníku mají pozitivní vzpomínky

Reagovat
meno

Všude, trénoval atraktivní fotbal (v rámci mezí) a často musel z hovna uplést bič.

Reagovat
mayday

Ok, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra ještě Vlachovský, Svědik bude na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí Svědíkovi

Reagovat
ZB 07

Šlágr kola máme za sebou

Reagovat
ZB 07

A pro pumlíč v souhrnu

Reagovat
ratusek

FDF

Na můj vkus však létalo moc centrů do vápna. Ale kvituji video. Konečně udělalo prospěšnou věc

Reagovat
ratusek

Se nedivím, že to byla nuda a šeď když spolu hrála Mladá a Boleslav

Reagovat
Frick

Ne když dělaj fans bordel. Tohle bylo fotbalové peklo.

Reagovat
ratusek

V tom Brně jsou fakt blbci, už to vypadalo, že se dotáhnou na čelo a oni zas rupnou v trapném Třinci

Na druhou stranu se hraje jen o baráž, protože 1.místo si získají Budějovice, Jihlava na jaře půjde do kytek

Reagovat
KingMaster13

A nebo pokud to nějak uhaluží tak ať postoupí alespoň by byl další rok jasnej sestupující

Reagovat
ratusek

no Sparta by přišla o další 3 body předem

Reagovat
KingMaster13

No a my tam taky nevyhráváme ale s tímhle kádrem jestli postoupí tak musí spadnout prostě

Reagovat
Liquid

nějak mi tu chybí tradiční pohled Zbrojováka, mohli se dotáhnout a oni to s gracií odmítli takže jim čelo zase uteče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dneska fakt otřesný. Kvalitou tak třetí liga, vstávám jak retard o půl šestý ráno, abych viděl takový lejno. Stadion odpornej, fízlů ve městé asi tak desetkrát víc jak nás. Super víkend

Reagovat
ratusek

kdyby nešlo vám nešlo o postup, tak bych řekl, že ste jim chtěli nechat body, ale asi je to blbost a zápas sem neviděl. Ale pro vás obrovská škoda, nicméně jak jsem psal, hraje se jen o baráž, Budějky si to 1.místo pohlídají

Reagovat
smazaný uživatel

My v tom trapném Třinci taky prohráli a ještě trapnějším výsledkem...

Ale tak aspoň dnes mi udělali radost

Reagovat
ratusek

jo myslel sem tehdy že rozflákám monitor a počítač. neskutečnej grc sme tam předvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blízko a tys na to koukal na PC?

Reagovat
smazaný uživatel

Treve, přestaň zase soudit fanousky. Ne všichni máme rádi výjezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoudím, to mi jen podsouváš. Jen se divím, že když to bylo tak blízko... A ještě k tomu zcela bezkonfliktní výjezd, kde byl jen samý Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdy nejde jen o konflikty. Já taky na výjezdy nejezdím, i když ten Třinec jsem měl kousíček.. Ale kdybychom hráli v sezóně 50 zápasů "doma", tak se snažím jít na každý..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty už zas děláš z komára velblouda...Nech to být prosim tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Lichnuv menzes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz uz si to propálil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

? Píšu to naprosto normálně bez emocí. Jen mě překvapilo, že furt se Diviš tomu, že někdo na výjezd nepojede i když by to měl blizoučko a bylo to bezkonfliktní. Nic víc.

Reagovat
ratusek

já to mám do Ostravy 300km

Reagovat
smazaný uživatel

Já 350

Ale to je fuk, má chyba, myslel sem, že to máš blíže...Já v tom Třinci tehdy právě taky byl...

No, to je jedno...

Reagovat
ratusek

tak to máš můj obdiv tak daleko, vidět to naživo a ještě to přežít ve zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas obdiv...Byl sem na víkend v Karviné, tak to zas tak daleko nebylo...Horší bylo, co sem si pak musel vyslechnout... Ale to už je zas jiný příběh

Nicméně tam mají pěkný výhled na Javorový, viděl sem železárny a už tam zase nemusím

Reagovat
Banikovec7

A na jeste trapnejsim stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Kéžby Dynamo postoupilo, ale ty jejich jara jsou poslední sezóny špatný.

Reagovat
ratusek

myslím, že letos to nepustí. Ale Hradec bude ještě kousat. Zbytek už o první místo hrát nebude

Reagovat
JessePinkman

No oni si to můžou letos posrat vlastně jenom sami, plus vedení chce postoupit, museli by sehnat konečně sponzora, hráči jestli chtějí atd... Ten tým má fakt Dynamo nejlepší z FNL. Jihlava půjde po odchodu Svědíka asi dolů, Hradec bude kousat furt dál a jsem zvědavej, co vymyslí v Brně, protože to je tragédie. A venku je to všude těžký.

Reagovat
JessePinkman

*jestli chce

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky poslední sezóny hrály o postup, ale vždy nakonec na jaře vyhořely

Reagovat
PlackaSKS

škoda, karviná daleko lepší než sem čekal. sparta ukázala, že v pohárovym týdnu prostě neni ten ligovej zápas taková sranda, ale nakonec to zvládli...

Reagovat
mayday

Jakej je pro Spartu rozdíl, jestli je pohárovej týden nebo není?

Reagovat
PlackaSKS

ach jo...

Reagovat
mayday

No ne, v klidu, já se normálně ptám, protože jsem to absolutně nepochopil.

Reagovat
PlackaSKS

to byl jenom takovej lehce podprůměrnej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

to se tady musi psat /s jako na redditu, aby tady nekdo dokazal poznat sarkasmus?

Reagovat
mayday

Ne, tady jsem ho poznat v první chvíli nedokázal, sorry.

Reagovat
Kang & Kodos

Když není, tak kluci trénujou a nesedí u televize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ACS jsou vždycky vynervovaní, když vidí, jak ti šmatláci z ostatních týmů kurví koeficient. Je to pro ně psychicky vyčerpávající.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni Sparťané ten koeficient poslední 2 roky hodně vylepšují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Karvinou velká škoda. Kdyby nebyl Budinský kokot, tak nejspíš berou tři body. Takhle nemaj nic. Ale i v deseti byli hodně nebezpečný a zasloužili si víc. Díky bohu, že nakonec vytuhli.

U nás škoda mluvit. Stanciu do gólu úplně mimo, křídla k smíchu, nepřesností na tři zápasy dopředu. Jediný pozitivum jsou body a první minuty pro budoucí hvězdu Sparty a reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Do 23 na hostovani, pak sezona na lavicce ve sparte a prestup do zlina.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*do Plzně a v ní pak pár titulů

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátá už to je budoucí hvězda Sparty a reprezentace za poslední 3-4 roky.

Turyna, Novotný, Drchal, Hložek, Surmaj, Köstl, D. Mareček, Havelka, Císařovský, Dudl, Cristan Frýdek...

Jsem zvědavý kde skončí.

Reagovat
Losinho

Sparta venku bude ráda za každej bod, to je fakt tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta i přes vítězství předvedla špatný výkon. Ukázalo se, opět, jak chybí Kanga. Sparta hrála 4-4-2 a nechala se přehrávat ve středu hřiště. To se trochu změnilo po vyloučení, ale ani tak Sparta nedokázala Karvinou nějak extra zatlačit a pustila Karvinou do šancí. Zdeněk Ščasný potvrdil, že nemá Spartě co dát, protože neumí tým připravit.

Reagovat
PlackaSKS

snad zdenda zůstane co nejdýl

Reagovat
Losinho

Ale má lepší hráče než my

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.. protoze ctvrtfinale EL neudelal ze jo ..

Reagovat
smazaný uživatel

To mu nikdo nebere, ale skončil z nějakého důvodu už předtím. Jeho návrat a druhé angažmá je další obrovská chyba, která bude Spartu velice mrzet. Nejsem příznivcem toho, aby se manažer posuzoval podle starších úspěchů, ale podle jeho momentální práce.

Reagovat
smazaný uživatel

omyl byl Hapal..

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě byl. A Hapala někdo vybral

Reagovat
smazaný uživatel

a vime, kdo ho vybral? spousta otazek..

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovní ředitel tam je od tohoto A sám o tom i mluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Neuvěřitelný, jak dokáže Sparta už několik sezón vyhrávat zápasy i přes takový výkony jako dnes.

Reagovat
pepinho2

Však to je v posledních letech právě vaše dominanta Sparta dost často ztrácí, hlavně venku

Reagovat
Blasphemer

Nevim, no. My sice vyhráváme pořád tak o gól, ale přijde mi, že těch gólovek si dokážeme většinou vypracovat pořád víc než vy.

Reagovat
pepinho2

Tak to si dokáže vypracovat i Karviná hrající v 10 víc gólovek než my Ale u vás jsem měl vždy(od nějakého toho roku 2010) pocit, že ať už jste hráli sebehůř, tak jste to prostě nějak dotlačili To ze Sparty necítím a soupeři je snadno brání a často úspěšně, hlavně venku

Reagovat
Blasphemer

Od roku 2010? Pls.

Reagovat
pepinho2

Předtím jsem Plzeň nesledoval a zápasy nevyhrávala tak často, jako od té doby. Nebyla to žádná narážka typu, že Plzeň do té doby neexistovala nebo tak

Reagovat
Blasphemer

Já to tak ani nebral, neboj. Ale dokud trénoval Vrba, tak to podle mě bylo pořád dobrý fotbal. Samozřejmě výjimky se našly, ale to bys našel asi u každýho týmu.

Vyloženě sračkoidní fotbal jsme podle mě hráli za Krejčího a posléze za Pivarníka. Což fakt není od roku 2010. Netvrdím, že co se Vrba vrátil hrajeme jak z partesu, ale těch zápasů, kdy hrajeme větší část zápasu hovno a stejně to ukopeme, dost ubylo.

Reagovat
pepinho2

Jasný, když to byl ten začátek pod Vrbou, tak se na Plzeň hezky dívalo a týmy přehrávala. Bystroň, Čišovský, Horváth...Ale prostě byla z toho týmu cítit vnitřní síla, tak jsem to myslel. Ne že byste hráli špatně a otáčeli to

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale problém je, že mi v těch zápasech máme povětšinou herní převahu.

Reagovat
Blasphemer

První poločas. Pak už to bejvá zrádný.

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, vi hrajete dobre

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

... ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Tak tohle platilo naposled za Chovance ..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Blasphemer

Tam to platilo pokaždý. Ale i teď podle mě máte spoustu zápasů, kdy vypadá opticky líp soupeř, ale tři body má nakonec Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt nevidíš do huby.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

Nemyslím si .. Však se jen podívej na naše poslední zápasy .. Naposled jsme špatnej zápas utrhli snad s Baníkem, kde jsme hráli hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pane Vrba?

Reagovat
Blasphemer

Tak to si asi Plzeň neviděl za Uhrina, Krejčího nebo Pivarníka.

Reagovat
Blasphemer

I když za Uhrina... tam se na to koukat pořád vesměs dalo, akorát ty výsledky měl jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 v Lyonu a potom skoro otočka doma.

Reagovat
Blasphemer

Tyčka, břevno a čůrák Tecl nedal pentli. To byla docela smůla, no. A ten jejich gólman tuším taky chytil ještě něco, co se úplně normálně nechytá.

Reagovat
Blasphemer

Ale zase za ten první zápas jsme si postup fakt nezasloužili, takže není nad čím zoufat.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nehrala Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Berbatov9

Jak to zhodnotit.... Nita to je proste spickovej golman na tom postu Sparta uz dlouho nestradala(az na ty Dubravkovy parady nektery), obrana Sáček dneska z nouze ctnost na beku , nejak to ukopal, stoperi dneska teda parodie Štetina hrajici si na ronaldinha, kdy mu to snad ani jednou nevyšlo a Uroš kterej na svoje totalni tri picoviny dal nastesti zapomenout golem z nasledujici standartky, Civič taky nijakej dnes ani dozadu jistej ani dopredu nic navic, Frydek si to ubehal uskakal usoubojoval ostatne jako vzdycky, Nico trpi tim ze tam nema par kvalitnejsich k sobe , ale ten gol opet ukazal jak velkej hrac to je a ja osobne jsem opravdu rad ze jsem se nekoho takovyho dockal ve Sparte, ostatni nejak nema smysl hodnotit, snad teda jeste k utocnikum kteri odehrali takovej ten zapas kdy je to jen samej souboj moc finalek nedostanete od zalohy a tak ve vysledku ikdyz udelate moc prace tak nevyniknete to proste jim nemam dnes za zly nic hlavne Pulkymu o kterym to proste strasne svadi psat ze je neviditelnej... k cervene se vyjadrovat nechci, Sparta takove tymy musi prejizdet suverenim vykonem, diktovat tempo hry a potrestat cokoliv jim souper nabidne tak jak tomu bylo kdysi, Costa za me stale nejlepsi varianta jak nalevo tak na stoperu no a černej Marek Matějovskej AKA Guelor Kanga je proste kurevsky znát když chybi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, snad to ty další 4 zápasy s Kangou bude vypadat líp, pak holt bude až na Liberec, ale ty první 3 jarní kola snad nějak Sparta zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga má 8 ŽK, bude chybět i proti Jablonci, může hrát až pohár v Opavě

Reagovat
Pride

černej Marek Matějovskej To nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, koho už chce Karviná porazit ?

I když ..... když si to rozdali na férovku 11:11, tak .........................

Reagovat
REPLIKATOR

K*rviná

Reagovat
Liquid

dnes hrála moc pěkně, zaslouží za ten zápas s Olomoucí

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je Karviná nedokázala porazit, tak je aspoň dobře, že je tak dole...Teď už to jen udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je, že Fleišman proti Plzni za podobnej zákrok jako udělal Budínský, nedostal ani kartu. To je tim, že Plzeň má ošéfovaný rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Fleisman, ten mel dostat jenom 3 zluty, ale Fillo mel jasne cervenej zakrok na Limberskyho. Jenomze rozhodci vedel, ze kdyby byl Banik v 10, tak je neporazime.

Reagovat
smazaný uživatel

3/10

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jiný vysvětlení být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, ze brecel Banik

Reagovat
smazaný uživatel

A co to zkusit v 9?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
podnebný

Sparta se v Karviné protrpěla k vítězství se soupeřem, který by měl být o třídu horší. A to jim pomohlo vyloučení Budínského a poměrně přísná pentle. Hvězda týmu Tetteh si v soupeřově šestnátce ani kolem ní s balonem moc nerozumí. Strašně dlouho mu trvá zpracování odražených míčů od bránících hráčů, takže mu pokaždé příležitost někdo sebere.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy nastupuje Svědík na SLovácku ?

Reagovat
AjaxFans

Od zítra.A s ním i celý realizační tým.Takze staré bratrickovani je u konce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Slovácko doufám, že jim Svědík nepomůže

Reagovat
REPLIKATOR

Na Slovácko prostě umíme

Reagovat
AjaxFans

Ještě horší Bílence je určitě s M.B

Reagovat
FCSL

S Nguyenem v bráně

Brno - Liberec 0:1

Liberec - Olomouc 3:0

Zlín - Liberec 0:1

Liberec - Slavia 0:1

Jablonec - Liberec 0:0

Liberec - Boleslav 1:0

Slovácko - Liberec 0:1

7 zápasů, 6 čistých kont, 5 výher, 2 chycený penalty. Po repre konečně klepnem Plzen

Reagovat
Trapný diskutér

bylo by dobrý si ho pojistit do repre, ať nám ho rákos nevyfoukne.. potřebujeme dvojku za vaclíka - pavlenka se poslední dobou chová jako sejto a koubek na to nemá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Liquid

asi před 3 roky jsem ho viděl na Vyšehradě za Nový Bydžov a říkal jsem si co je to za exota, vždyť v Bydžově jsou jenom cikáni....nenapadlo by mě kam až to vytáhne, tehdy teda prohráli 1:0

Reagovat
mayday

Hladkej je šílenej, co se objevil v lize, to pro mě není ligovej gólman. Tenhle vypadá slušně zatím. Jinak skóre 6-2 za 7 zápasů, luxus panečku.

Reagovat
repkajebuh

Letis se strašně těším na tu nadstavbu. Hlavně boj o záchranu, to pro mne bude hlavní tahák. Snad se vzchopí Příbram, ať jsou rozdíly v té skupině co nejmenší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta se dala porazit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kéž bychom se Spartou hráli častěji!

Reagovat
ratusek

To je kokot. Nechutnej zákrok a on se vymlouvá na Ďuricu, kteý by s videem tu rudou taky dostal

Reagovat
PlackaSKS

nechutnej byl duricův, tohle byla podle mě "jen" červená... ale tak očividně je to kokot, no

Reagovat
ratusek

no to jo, ale Budinského mi taky přišel nechutnej. Když se na to podíváš, tak podrážkou napřed přímo na stojnou nohu, celkem hnus. Jsem strašně rád, že dostal rudou, za podobné zákroky musí přicházet červené i bez ohledu na to, že z toho nebyl špatný následek v podobě zranění

Reagovat
PlackaSKS

Mně spíš vadí, že ji nedostal chipciu, durica nebo klidně včera ten karvinak na začatku.. A že teď k tom potřeboval video. Je to jen zoufalá vlaštovka

Reagovat
ratusek

včera jsem psal, že ze sudích se stávající alibisti. a spoléhají se až moc na video a takovej Proske to video ani nepotřebue

Reagovat
PlackaSKS

Tak proske je o level dal než ostatní... "když se podívám, musím to pisknout, tak to odmítnu cely" mne nevadí, že se spolehnou na var. Vadí mi, že i pak je to špatně...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick
Reagovat
Greny

jenže oni nejsou v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Limbovi po tom zápase s Realem úplně ruplo v bedně stal se z něj gothic. https://www.instagram.com/p/BqAvrKOAU-R/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Reagovat
SIRBRANIKE

Je to super.

Reagovat
db18

Ten bude dneska na hřišti vypadat.

Reagovat
Blasphemer

Naštěstí je vykartovanej.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Opava

Reagovat
Snatus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Sympatický tým, celkově pro ty týmy ze Slezska mám nějak slabost

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Škoda no, přes repre pauzu vzpamatovat a ve zbylých zápasech plný počet bodů

Reagovat
KingMaster13

Začalo Bobovo jaro

Reagovat
ratusek

tak s Karvinou to byla bída, s Plzní to šlo až na ty loženky a dneska bída. Nicméně pokud chceme udržet tu první šestku tak je potřeba zbylé zápasy na podzim zvládnout. i když formálně už je to jaro Liberec se zespodu tlačí,. Doufám, že na nás nezůstane ten černý petr a nebudeme hrát ten střed, ale to je ještě daleko. uvidíme no

Reagovat
KingMaster13

Budete muset v zimě posílit.

Reagovat
ratusek

do každé řady jeden hotový kus. Snad se to podaří

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

To jo, adekvátní náhradníky až na výjimky nemáme.

Reagovat
KingMaster13

Útočníka do základu a zbytek na rozšíření Je dobré, že máte silnou pozici už zase a tak ty kluby jako Slovácko, Karviná, Teplice můžete vykupovat

Reagovat
Puskas

To jo.

Reagovat
Han střelil první

Ze ctyrminutoveho nastaveni se 1 minutu a 37 sekund nehralo. To je ale jenom zajimavost, Opava zaslouzene vyhrala. Vice se soustredili na hru, meli lepsi prechod do utoku a hlavne vzadu nedelali takove chyby, coz je prave otazka te soustredenosti. Tahle porazka je mozna i trochu karma za nasi domyslivost. Gratulace vy kurvy.

Jo a Kopecky takhle odtrenovat derby - klobouk dolu.

Reagovat
Banikovec7

Tak to zase tak hrozne nebylo, to jsem cekal ze se nehralo dele.

Reagovat
Puskas

Jo, přišlo mi, že jsou na to lépe mentálně připraveni. My jako bychom to místy podceňovali, Fleišman zase asi chtěl až moc odčinit tu penaltu z minula, a vůbec mu to nešlo. Příště Procházka místo vyžluceného Stronatiho a asi Stáňa za Filla. Osobně bych využil nenadálé formy Kuby Šašinky a dal ho tam místo Jiráska. Bary by měl víc prostoru proti té defenzivě Slovácka, kterou stihne Svědík dát jakž takž do pucu.

Reagovat
Banikovec7

Fillo vykartovany neni, Fleisman jo, takze asi Granecny misto nej.

Reagovat
Puskas

Pravda, to byl Fleišman.

Reagovat
iamek

Panikovo jaro začlo dřív. Ostuda.

Reagovat
Puskas

Derby je vždy specifické. Toto jsme nedali.

Reagovat
SuperBanikovec

Opava král Slezska, zaslouženě a jen na půl roku. Mám dojem že nás mají soupeři už přečtené a nějak si s tím nejsme schopni poradit. Střed zálohy je absolutně neviditelný, a prohrává většinu soubojů, hlavně Hrubý hraje těžce pod své možnosti. Jirásek hraje na co má, ale je to málo.

Reagovat
Banikovec7

Nevim jestli prectene, spis nam absolutne nesedi hra proti branicimu tymu, pristi kolo se Slovackem to nebude o moc lepsi, potrebujem vzdy dat rychle gol a pak to jde.

Reagovat
doNny

Reagovat
taws

Výkon hroznej..a největší ponížení je dostat vítězný gól od smoly. asi na kluky dolehlo, že jsme poprvý v sezoně nehráli v domácím prostředí

Reagovat
ratusek

za Smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá ostuda.. Kolem 20 minuty to přitom vypadalo hodně dobře a věřil jsem že neprohrajeme. Fleisman, Šindelář, Hruby,Fillo dneska bohužel všichni úplně mimo. Je čas se vzpamatovat a nasbírat body se Slováckem v Příbrami a pak doma s bohemkou a Sigmou.

Gratulace do Opavy, pevné věřím, že na jaře si body vezmeme zpátky..

Reagovat
doNny

Reagovat
HorajzmAmmann

Zaslouženě, ostuda...

Příští týden už musí(!) být za 3 body !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

návrat krále - OPAVA

Reagovat
AjaxFans

Pěkně Kaučuk

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník dnes opět skvělý...1+1....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě doplňuji info: 2. nejlepší střelec ligy....statistiky 8g + 7 asistencí

Reagovat
doshcz

v zimě jde stopro pryč, Itálie nebo Německo?

Reagovat
smazaný uživatel

mně by seděl víc v Německu...např. Freiburg...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
AjaxFans

dobře pro slovácko.Jen by mě zajímalo,kolik máme procent z přestupu?!

Reagovat
smazaný uživatel

Potupa od konfidentskeho tymu, kdy ten zapas rozhodl ultra zmrd Smola.

Ultra zlo

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mokrý hadr na hlavu a zaspat tuhle potupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
niflheim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlajky, už je máte?

My teď jednu jo, novou, pěknou

Reagovat
smazaný uživatel

Vypisuješ tady něco o konfidentech, přitom o tom proč a jak to řeší fízli očividně víš úplné hovno. Ale o tomhle tématu tady nehodlám diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, je jasné, že každá strana si pojede vlastní verzi příběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co, potupně, leč zaslouženě jste vyhráli. Pro mě jeden z nejhorších zážitků, pro vás určitě pravý opak...

Na jaře pro nás 5:0, Smola dostane bídu a svět bude v pořádku..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Chorý by měl dostat všechen Krmenčíkův čas na hřišti

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak vsechno smerovalo ke standartnimu 1:0, kdyby se do toho nesral Fantis

Reagovat
Pride

Reagovat
Han střelil první

Proč je taková fotka na bbaraku?

Reagovat
Kang & Kodos

Dělali s nim rozhovor, protože je Jarda velkej fanoušek rapu. Aspoň jsem to pochopil z těch několika otázek

Reagovat
Han střelil první

Tojo

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar

Reagovat
Puskas

Jen co neprohrává 2:0, hned to jde líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

FNL: Super výhra Dynama ve Varnsdorfu. Snad to teď neposerou doma s Žižkovem, Jihlava jede do Pardubic, kde to bude mít těžký a Votroci ve Znojmě taky nic lehkýho. Dynamo to má všechno ve svých rukou. Tým si sednul, je skvělej a kdy jindy to zkusit, když ne teď.

Reagovat
ratusek

No snad se borci vzpamatují. Na druhou stranu umístění neodpovídá síle kádru, těžíme nad plán. Poslední zápasy je to bída a to i v Teplicích to bylo se štěstím za 3 body. podzim musíme minimálně za 10 bodů at se nám dýchá lépe, ale ještě horko těžko budeme udržovat tu první šestku

Reagovat
Andis

Něco shnilého je v té Plísni

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhnal tupci, vy víte

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhnal

Reagovat
Losinho

A neslavil

Reagovat
db18

Mno... Kayambu jsme měli přivést hned a nečekat až do zimy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai oproti němu vypadá jako hráč z přeboru.

Reagovat
Blasphemer

Dnes byl daleko lepší než Petržela... a Zeman. Akorát Milanovi to tam holt spadlo, tak nemusel střídat jako první.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově z něho si moc nadšený nejste.

Reagovat
Blasphemer

Celkově ne, no. Čekalo se určitě víc. Na druhou stranu máme teď všechny křídla úplně tragický, takže naštěstí pro něj to furt znamená nějakou vidinu základu.

Reagovat
db18

Já od něj nečekal vůbec nic a považoval jsem to za vyhozený prachy, takže jsem zatím příjemně překvapen...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je kvůli tomu, že zrovna hraje v Plzni

Reagovat
KingMaster13

Tak zase v 1. lize toho moc odehráno nemá, tak ať si trochu zvykne

Reagovat
db18

Je to takový nevyzpytatelný čertík... ty naše křídla jsou až na Kopice hrozně čitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite...vsak Ekpai, Petrzela...to je proti nemu nic...Petrzela uz ma roky a Ekpai to byl dle meho nazoru velky omyl.

Reagovat
Blasphemer

Trapná návštěva, trapnej výkon. Střídání úplně na hovno, dřív to byla Vrbova specialita, ale už dlouho se mu nepovedlo vystřídat dobře. Dnes tím vyloženě posral zápas.

A ještě gól od Toncka Fantiše...

Reagovat
smazaný uživatel

Stridani maj na povel asistenti v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Toncek

Reagovat
Rarášek

Fantiš a Smola, no ty vole .

Reagovat
PlackaSKS

baník ... aspon se ukazálo kdo je král slezska, naprosto zaslouženě.. plzen ztratila, tak ted to dotáhnout proti zlínu

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Fakt se to nezdálo a tak brutálně to divnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem u přenosu řval ať toho Opaváka vyhodí, při opakovaném záběru jsem se nestačil divit Toho Baryho musela bolet spíše hlava.

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle znám. Třeba při té pentle Mingazova jsem se nestačil divit co ty Sparťani dělali a proč se tak rozčilujou. Pak na to kouknu doma a málem jsem se hanbou propadl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

A podle komentátora se pískalo správně.

Reagovat
taws

Asi minutu předtím to stejný udělal kayamba a taky prý správně odpisknuty faul

Reagovat
PlackaSKS

Troska

Reagovat
Posledni Kovboj

ma to zapotrebi? Asi ma no.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je ubohost. Nazornej priklad, jak si pokurvit jmeno.

Reagovat
Blasphemer

zmrd

Reagovat
C-M@ster

dno

Reagovat
Hokaido

On to faul je a nedivím se že nadskocil, ale ta komedie potom byla na facku.

Reagovat
PlackaSKS

ani faul to neni.... nehrál tak aby ho trefil, baroš jen skočil jak píča. zase to celkem odpovídá tomu jak se v poslední době profiluje, takže za konzistenci dávám

Reagovat
Hokaido

Faul to prostě je.

Reagovat
db18

Nebezpečná hra ano... faul ne... Baroše netrefil, míč patrně zasáhl a nohy pak stahoval...

Reagovat
Hokaido

Takže bys to taky pískal?

Reagovat
db18

Nevím jestli hned pískal... po přerušení hry bych Svozilovi šel domluvit/dal mu kartu... ...ale Barymu za to divadlo taky.

Reagovat
PlackaSKS

fakt si nemyslim, že je to faul... stáhnul nohy, trefil čistě míč, nehrozilo, že trefí baroše... jen komedie. baroš ubožák, faul vůbec

Reagovat
BretaKiller

kdyby Bary nestáhnul nohy, mohlo to klidně skončit zlomeným kotníkem (od Baryho)… takže rozhodně pískat ale to divadlo trošku přehnal, to je pravda.....

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne to teda taky prijde, ze by Barose trefil, a vadi mi na tom jen ten tyjatr. Ale hadat se nehadam.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ty nohy stahnul

Reagovat
taws

Když takhle kdysi vybojoval Pilař penaltu na jarosikovi, tak jste mluvili o chytrosti hráče

Reagovat
Neuro

Reagovat
AjaxFans

to je fakt zmrd

Reagovat
REPLIKATOR

nepochopíš prostě

Reagovat
smazaný uživatel

z Baroše zůstal jen komediant...jak jsem řekl, už má roky, na hřišti nemá co dát...jedině v kabině, na tréninku, na střídačce...nejlépe v civilu...

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že tomu tak rozumíš.

Reagovat
mayday

To je ubohost, to je strašný. Zas a znova se divím, že Baroš má ve svým věku zapotřebí tady těch všemožných excesů. Kdyby hrál to, na co má a choval se normálně, je to absolutní osobnost ligy a všema by byl respektovanej. Takhle je všem spíš za šaška...

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je přesně to. Těsně před tím Kayamba úplně stejný dive, kde ani do něj nešel náš hráč tak ostře a neřeší se to. Ale jo, pro pobavení místních chytráků to asi postačí..

Není to fajn, ale kurva to je úplně stejné jak s tím loktem. Kanga kolo na to víceméně to samé a neřešilo se to ani hovno..

Reagovat
KingMaster13

Já to neřeším, jsem zvyklej že v lize 95% hráčů občas něco přihrálo, či tak. Mě to spíš jen pobavilo. Klidně bych se kouknul i na toho Kayambu jestli to někde je?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Není to Baroš, jinak by to už kolovalo. Ještě čekám, jestli náhodou Bary dneska neřekl někomu píčo, aby měl Mirek Kindel s odezřeno práci.

Ale ne, prostě se to dneska posralo. Ono takovou facku to asi chtělo, protože i doma s Karvinou to byla bída. Posty na posílení do zimy jsou asi jasné, teď jen přivést ty správné hráče.

Reagovat
KingMaster13

Furt pokoru kluci jak říkáš Jedete furt dost nad plán. Řím se taky nepostavil za noc chce to v klídku. Loni jste to lepili tak aby jste nespadli, letos to musíte zalepit aby to byla top 6. Další rok to lepit tak aby jste dávali ligu i s pohárama a takhle postupně

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, však jak jsem už někde psal, postavení je furt super. Ale prohra s Opavou, remíza s Karvinou a prohra se Spartou doma ten podzim trošku kazí no..

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že prohra nad rivalem, týmem co fakt nesnášíš tak bolí. Z toho výkonu na Letné jsem byl rozčarovanej ještě týden. Tohle chápu

Reagovat
Banikovec7

Jen to ukazuje, ze je to velky hrac, Smola je mnohem horsi simulant, ale nikdo to nevi, protoze nikoho nezajima.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jen jeho dnešní bilance offsidů je snad na zapsání do knihy rekordů.

Reagovat
Banikovec7

No to jo. U toho na zacatku druheho polocasu jsem si teda nebyl uplne jisty, ze to byl ofsajd, ale zase ten prvni gol mi prisel podezrely, skoda ze neukazali nejaky lepsi zaber.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dyť Kanga se tu řešil teda určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím celorepublikově.. A rozhodně se z toho ani tady nedělalo takové halo jako z Baroše..

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Baroš se řešil i s ohledem na předchozí vyvádění v zápasech. A primárně to dostával sežrat za ten svůj výstup vůči rozhodčím po udělení červené. Kdyby sklopil hlavu a odešel spořádaně do kabiny, tak by se žádný hon nekonal. Spíše by to dopadlo tak, že by bylo dost názorů, že to bylo přísné vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je těžké, když máš v sobě prostě cholerismus, tak to nejde uhlídat. Ať si každý říká co chce, já jsem taky cholerik a dovedu si naprosto představit, že bych se na hřišti choval stejně, ale po zápase už bych byl naprosto vyklidněný..

Já prostě tyhle hráče svým způsobem chápu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale prostě Bary toho má za kariéru nahranýho tolik, že by prostě ty emoce měl uhlídat

Reagovat
Spalovač šancí

Já to taky chápu. Ale úplně stejně je nutné chápat, že to dostane sežrat, když se nechává fair-play.

Reagovat
Rarášek

Mně to taky u Řepky nevadilo, ale kapitánovi týmu rivala to prostě nežeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tady jde o to, že Kayamba je v podstatě nula, která nikoho nezajímá, nechytat za slovo. Kdežto Baroš je bývalá hvězda světovýho fotbalu, která hodně dokázala a nemá tohle prostě zapotřebí. Tu pozornost na sebe přitahuje mnohem víc než tuctovej ligovej hráč a podle toho by se měl chovat.

Reagovat
Coutinho10

zrovna tady bych se ho jinak zastal, že se nechtěl nechat zkopnout, ale....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

absolutní troska ten Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ma EF vzdycky pobavi. Cucite na fotbal a neznate ani jeho zakladni pravidla.

Reagovat
ttopi

Asi jsi nepochopil, o co tu jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zn. Na Lafatu

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
cristiano.K.

at se na ten fotbal už vysere

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ttopi

Ach jo....

Reagovat
smazaný uživatel

simulovani k fotbalu patri a chytrej hrac, jako je napriklad zde pan Baros toho dokaze spravne vyuzit.. pokud se to budou deti od mala na trenincich ucit, tak to nasemu fotbalu jedine prospeje.. je to videt ted v nasi repre, samej hodnej chlapecek, ale zadnej "hajzlik" nbo vudce, kreri jsou ve fotbale nejdulezitejsi

Reagovat
KingMaster13

Paráda, tohohle zápasu jsem se docela bál a přitom to bylo v suchým triku, teď je pauza, snad se hráči vrátí po zranění. Do konce podzimu chybí 4 kola z toho 3 jsou taková, že by se určo měla vyhrát. Jedinej tvrdej ořech je výjezd do Jablonce Takže už to vypadá dobře, na Plzeň jsme udrželi 2 body a na Spartu 7

Reagovat
Losinho

No hned po Bordeaux jedeme do Opavy, tam to bude hodně těžký. Snad se dáme během repre pauzy dohromady.

Reagovat
KingMaster13

Opava bude hrát útočně a věřím, že nám to bude sedět

Reagovat
Losinho

Doma to s nima bylo trápení.. radši bych je měl v Brně ale 9 bodů z těch 4 zápasů (včetně Jablonce) by bylo OK

Reagovat
KingMaster13

V Jablonci je jakýkoli bod nad plán

Reagovat
Losinho

Proto tam mám 9 a ne 10-12

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

roh, standardka a penalta

Reagovat
KingMaster13

Spíš mi šlo o to, že jste si pořádně nic nevytvořili A standartky? To musíte uhlídat, víte že my jsme v nich strašně silný

Reagovat
Coutinho10

to úplně v suchým triku to nebylo, ale je fajn, že jsme se tim golem nenechali rozhodit a dal hrali svoji hru

Reagovat
KingMaster13

Tak Zlín si jinak nic pořádně nevytvořil, jsme to kontrolovali celkem.

Reagovat
Coutinho10

hlavne ty centry mel nebezpecny, ale nastesti to Ngadeu a Deli zvladali odvracet

Reagovat
ratusek

Doufám že v Jablonci vám bude mrznout a bude hnusně

Reagovat
Coutinho10

to už je nějaká kampaň, protože zase hrajeme v Jablonci po několikátý na konci podzimní části https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2018-2019/preview/fk-jablonec-slavia-praha-518901/

Reagovat
Losinho

jsme tam fakt skoro 10 let nevyhráli?

0:3, nazdar

Reagovat
Coutinho10

j taky jsem myslel, že to neni až tak dlouho ...ale jo, když ne letos, tak už nevim, kdy jindy by se to mělo prolomit

Reagovat
KingMaster13

To jsme tam fakt naposledy vyhráli tím Pekhartový golem?

Reagovat
KingMaster13

Na nejchladnějším místě v republice hrajeme v nejchladnějším období To je jasná kampaň proti nám.

Reagovat
ratusek

vy zrovna mluvte něco o kampani

Reagovat
KingMaster13

A to je tak 4. sezonu za sebou Ba ne tak pobrečet si musíme

Reagovat
ratusek

vám to kompenzuje ta nejsnadnější možná cesta rok co rok v poháru

Reagovat
Losinho

To je další spiknutí. Každý kolo si musíme ničit trávník v Edenu.

Reagovat
F.Torres

Super, hodně jsem se bál tohoto zápasu, ovšem aktivitou a snahou to dotlačili do 3 bodů a na osamocení se na čele tabulky. Jen tak dál

Jinak důležitý hráč dnes Frydrych a Miňo. Frydrych 1 gol dal a odvedl parádní práci ve zdi u druhého golu. Odčini trochu tu Kodaň, snad se bude dařit i nadále. Stoch dle mého očekávání na počátku sezony se konečně stává tím nejlepších hráčem ligy. Jen aby mu to vydrželo a méně zbytečných střel z 30 a více metrů

Reagovat
KingMaster13

Jako dneska se musím Frydrychovi omluvit, odvedl parádní práci

Reagovat
wyqinac

on ty zbytecny strely mit musi.. Kdyz vyzkousi vystrelit dvakrat za zapas tak mu to tam nepadne.. V posledni dobe zacal vic strilet a uz mu to tam pada, podivej se na Ronalda, ten taky za zapas vystreli 10x a da 1-2 goly, proste kdyz vis ze ty strely umis a techniku v noze mas je dobry strilet vic (samozrejme srovnani s ronaldem prosim berte s nadsazkou )

Reagovat
F.Torres

ať střílí, ale ne z 30 m kde je akce 4 na 4. Pokud to je do plných a je do 30 m a cítí se na to, tak ať to tam pošle, ale někdy zabije zbytečně zajímavou akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Plzeň potěšila a potvrdila, že bez Krmenčíka, jsou poloviční...ani rozhodčí nepomohl

Reagovat
F.Torres

dalo se čekat, že bez krmelce jim to bude méně šlapat. Ovšem, že je obere Příbram doma je tedy nad očekávání. Pokud my budem dominantní, uzdraví se pár hráčů, tak by mohl být brzy velice slušný náskok na čele tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

tak někteří se konečně udzraví, což je dobře dobře i, že hráči, kteří neměli moc odehráno (frydrych např.), tak se zase oťukali a nabrali sebevědomí...

Reagovat
AjaxFans

Od mlada jsem byl slávista,takže pokud z toho výběru urve titul slavka,tak nasraný nebudu Ale podpořuj svůj lokální klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Jako,že je obere zrovna Csaplár s Voltrem na hrotu, kterej dostává všude bídy.... to je kurva nadplán Hlavně Csaplár obral venku i Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

asi má motivaci překvapil mě Antwi na bekovi, hrát s útočníky i vzadu, to má koule...asi 3 žongly udělá

Reagovat
KingMaster13

Prostě všude dostane ale obere Spartu i Plzeň doma a nám nekladl skoro odpor. Slávistické srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Voltr nakonec nehrál, to nás zlomilo.

Reagovat
KingMaster13

Aha, tak máme vysvětlení Já ho právě v těch předzápasových sestavách viděl, tak jsem myslel že hrál

Reagovat
db18

Na poslední chvíli se zranil a nastoupil místo něj Katidis.

Reagovat
KingMaster13

Aha.....tak to si oddychni, takhle to není ostuda taková.... i když no

Reagovat
Han střelil první

interpunkční freestyle

Reagovat
ZB 07

Opavaa hezky A Jablonec se nebezpečně přibližuje boji o přední pozice...

Reagovat
KingMaster13

Ti kdyby neposrali ten začátek tak ten titul letos fakt mohli urvat

Reagovat
smazaný uživatel

Porad mohou...nepuli se pak body do tabulky o titul? Mne se zda, ze jo. Takze ty rozdily nemusi byt takove...navic my budeme mit, snad, jeste dlouhou sezonu v podobe EL

Reagovat
KingMaster13

Mohou ale předpokládám, že v zimě odejde Trávník. Jako budou vysoko ale s bojem o titul už to budou mít dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

No zajimaly by me planovane posily. Pokud odejde Trava, mozna Dolezal...navic ziskali prachy za skupinu EL

Reagovat
KingMaster13

Tak posílí viď, mohou si to dovolit ale než se sehrají a tak. Bude jim to drhnout chvíli na jaře. To od nás si myslím, že nikdo neodejde, leda by někdo dal 20 milionů eur za Yayu

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodně bude záležet, zda vyválčíme tu evropu...snad jo

Reagovat
KingMaster13

I tak ale, na jaře nebudeme mít tolik zápasů co na podzim. To byl extrém. Navíc u nás pokud postoupíme tak to vidím max osmifinále, čtvrtfinále jen při nějakém luxusním losu.

Reagovat
smazaný uživatel

tím hůř přece ...už by nebylo tolik utkání, takový záběr, tak není potřeba mít tak široký kádr...

Reagovat
KingMaster13

Neboj se......... marodka se o to postará

Reagovat
Losinho

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nepuli se jako body? Nebo reakce na dalsi cast?

Reagovat
Losinho

Na ty body, skoro mě kleplo.. jako by nestačila Plzeň, ještě bychom se báli Jablonce

Reagovat
cristiano.K.

s tím jak na ně neumíme

Reagovat
Losinho

Však právě. Ale to ani na Zlín.. někdy to vyjít musí.

Reagovat
PlackaSKS

ne, nepůlí...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ok...takze vrch si to rozda mezi sebou a body zustavaji jo?

Reagovat
PlackaSKS

jo... je to takový.. ne moc zajímavý

Reagovat
BretaKiller

pokud vím body se nijak nepůlí, zůstává plný počet....

Reagovat
AjaxFans

A jak to koulí Boby?

Reagovat
ZB 07

Je to bída. Pokud porazíme Vlašim (jakože musíme), tak máme stejně furt jen 26 bodů po podzimu, což je ukrutně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tam dole ukliďte, za pár měsíců přijdem za váma

Reagovat
Rarášek

To čekáš až takovou bídu bez Svědíka?

Reagovat
ratusek

Bez Svědíka a hlavně po výprodeji toho mála co umí hrát

Reagovat
Rarášek

Už jsou nějáký odchody na spadnutí, či co?

Reagovat
ratusek

Zoubele, Levin, Klíma. Zájem bude asi i o Preislera či Machuču.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoubele asi odejde, Levin ani Klíma na ligu fakt nemaj.

Reagovat
ratusek

tak Klímu chtěla třeba Dukla. myslím, že Dukla, Teplice. tam takoví hráči chodí

Reagovat
ZB 07

Já pořád čekám, kdy začnete ztrácet a ono furt nic To bylo keců, jak nejsou sponzoři, peníze, je třeba rozprodat kádr atd. Přitom se furt držíte na čele s prstem v nose...

Reagovat
ratusek

Na jaře se bohužel ukáže. Přál bych postup vám oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jste tak špatný, že vám ani peníze nepomůžou.

Reagovat
Sosi

Byl to přesně ten zápas, kdy vám výrazně chyběl důraz Michaela Krmenčíka?

„Moc dobře víte, že Michael je pro nás velmi důležitý, ale v tuto chvíli nechci říkat, že je to jen o něm. Choras (Tomáš Chorý) se snažil, ale neměl koncovku tak silnou, jako Krmenčík. Možná neměl ani štěstí. Ve velkém vápně je to i o rozehranosti. Když hrajete víc zápasů, je jistota větší. Dnes jsme ji v koncovce neměli.“

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/350068/nespokojeny-vrba-chory-nemel-koncovku-silnou-jako-krmencik.html

Šašek ten Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podzim Páník a jaro Rada, to by byla trenérská dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zofka

No to moc nevím. Jak velkého máš pamatováka? Pokud vím, tak Rada a Jablonec byl dlouhé roky pověstným bídným jarem. Loni to byla výjimka, tak snad to opět potvrdíme. Třeba Rada dospěl

Reagovat
Briggus

v Liberci měl taky super jaro a sezónu na to získal s náma Jarda titul...

Reagovat
Briggus

tím nechci prorokovat, že to tak bude u vás to bych se asi musel jít zahrabat

Reagovat
Coutinho10

Zlín ukázal, že umí hodně potrápit a hlavně ty jejich centry jsou hodně nepříjemný a jsem rád, že jsme prolomili tu jejich úspěšnost proti nám, protože to jeden z nejnepříjemnějších týmů pro nás z ligy.

Jinak i často hejtovanej Frydrych hlavně po EL ukázal, jak jsem říkal, že dnes určitě zahraje líp, protože tohle je jinej typ zápasu, kterej mu líp sedne, protože Kodan byla zalezlá a nebyla tam moc podpora, takže dnes to měl komu dávat, připravovat gólový šance (např. pro Olayinku) a i sám se dostával do zakončení, udělal velkou práci při golu z přímaku a i dal gola, takže za něj jsem hodně rád jinak Olayinka taky super až na ten dive, ale vzal to skvěle, takže si to pro příště uvědomil...škoda, že nedal tu tutovku, protože gol si zasloužil

Takže před repre pauzou super zvládnuto a teď teda v pátek Chrudim a pak uvidíme, co v Karviný, kde to nebude lehký, což ukázali proti Spartě i v deseti...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Olayinka se mi na hrotu hodně líbí, ale ta neproduktivita je prostě strašná Ale tak už jsme docela z minulosti zvyklí, že hroťáci toho pálej dost. Jina Miňo zase paráda, strašně bych si přál, abysme ho udrželi. Když si odmyslím ty jeho kanadský body, tak se mi líbí, jak má strašnou chuť hrát, což bylo vidět, i když se mu zrovna na začátku sezony nedařilo

Reagovat
KingMaster13

S tou jeho smlouvou je potřeba něco udělat, ať neuteče

Reagovat
Coutinho10

musíme....při přestupu říkal, že by se tu rád usedl, když má to děcko

Reagovat
Coutinho10

j časem to tam snad bude Olayinka sypat, protože si ty goly zaslouží a Stoch se musí nějak pořešit...to by byla obrovská ztráta, tak doufám, že tu je šťastný a i kvuli děcku nebude chtít nějaký stěhování ven

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak nahrává nám věk, plus to děcko a taky to, že na slušný prachy si přijde i ve Slavii.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mayday

Plus je tady hvězda ligy, zahraje si poháry... Na západ na lepší polovinu tabulky už nemá. Takže podle mě mu to ve Slavii maximálně vyhovuje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Tak horší to být nemohlo ale jo, jako back up úplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka se mi teda vůbec nelíbil.

Reagovat
Losinho

Tak mohl mít hattrick. Proměnit aspoň něco, tak se na to dívá jinak. Ale určitě bych ho raději viděl na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, šance měl, ale spálil je

Reagovat
Coutinho10

jak pise Losinho, tak jasne, kdyby dal nejaky goly, tak ho vsichni oslavujeme, ale oproti ostatnim toho dost nabehal (zajimali by me nabehany km), byla na nem videt vetsi snaha, myslenka...me se proste libil a jenom chybel gol, ale to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak to jsme byli na jiným zápase. Olayinka příšernej a Frydrych nehrál špatně, ale on se snaží dát vše z první a uplně zbytečně.

Reagovat
Coutinho10

tak ten odlisnej pohled na Olayinku me celkem prekvapuje, ale ok...kazdej mame na tohle jinej nazor, ja duvody uvedl, proc se mi libil a jenom nejakej ten gol chybel k dokonalosti a Frydrych mozna parkrat byl zbrklej ok, ale jinak si myslim, ze to je fakt detail...dopredu byl hodne aktivni, podilel se na golech, takze nemam duvod ho kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni dnes ani ne 8000 diváků

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Blasphemer

Jo no, přitom počasí super a čas podle mě taky úplně v pohodě (i pro ty mýtický rodiny s dětma ). Hlavně že na Real bylo plno debilů s mobilama.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Dneska potupa a zasloužená prohra. Sice bodů máme hodně, ale derby odehrát takhle je prostě špatně. Dneska velké zklamání od hráčů co to měli podržet. A ze dal gól ten dement smola je třešnička na dortu téhle tragédie. Doufám že si zase půjdou kluci po prohraném zápase ožrat rypák . No nic nezbývá než věřit že zvládneme zbytek podzimu za plny počet.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic je treba zkousnout i tuhle desive potupnou prohru. Takze gralutace konfidentum co si ani neumi pohlidat svoje vlajky. I kdyz to je docela slaba utecha a naplast... Hrali sme sracku a predvedli totalni hovno, cimz sme celou podzimni jizdu splachli do hajzlu. Jestli Panik videl 5 hracu co podali spatny vykon tak asi videl jiny zapas nebo neumi pocitat ! Ja sem jich videl dvakrat tolik... A mimochodem, ani Panik se zrovna nepredvedl. Ten elev na druhe lavicce si ho namazal na chleba. Vubec sem nepochopil co chceme hrat. Jak v prvni tak i ve druhe puli. A ta stridani mi taky prisla zvlastni. Jakoby sme nemeli plan B.

Jestei vetsi bidu sme vsak predvedli na tribune. O vstupenky byl vetsi zajem nez o potravinove listky behem valky a pak cast lidi fandi na pul huby a dalsi ani neni schopna zvednout ruce. Pro tyhle sabotery nemam ani kus dobreho slova a uz chapu vetsinu lidi, ze ma radsi vyjezdy, kde je min lidi. Tohle me osobne sere jeste vic nez vykon na hristi. V ulicich zoufala nuda, vypadalo to tam jako kdyz ti v GTA nabehne 5hvezdicek wanted.

Reagovat
doNny

S poslední větou naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ty se, kluku, potřebuješ oženit ať přijdeš na jiné starosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, co me zaujalo? Ze vlozis carku spravne "pred" a "za" kluku, coz by zde udelal malokdo, pak nedas carku "pred" at...to je divne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda vítej v Páníkovém jaru Nejlepšího trénára, co kdy v Baníku byl

Reagovat
Liquid

Baník 5 žlutých za nesportovní chování

Reagovat
smazaný uživatel

SFC zasloužená výhra, šli za tím mnohem více, Baník působil trošku vyšťaveně...Na straně SFC pro Svozila a Zavadila, za mě dva nejlepší na hřišti... a Baník pokud se chce udržet kde je, musí nutně posílit a rozšířit kádr... Dneska to nesedlo Fleišmanovi, Holzerovi a stoperům, kteří zatím hráli výborně... Hrubý se trápí pokud se hraje na 3 a on je nejvýše a Filo bohužel opět špatný... Baroš od začátku taky nebylo po 5 týdnech šťastné řešení...

Reagovat
doNny

Naprostá paráda, výkon našich takticky na jedničku a pozápasové oslavy s hráči Slezské derby je prostě TOP

Vládci Slezska...tak zase na jaře

Reagovat
frankiefcb

Těžce se to říká, ale zasloužená výhra. Na jaře Vám to vrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Plne servery Csaplara jsem zvedavy, co z toho vyleze..ale ze si nahrava kazdy rozhovor s hraci, to jsem jeste neslysel

Reagovat
Kang & Kodos

Po tom, jak byl Stoch na začátku úplně mimo, bych se hodně divil, kdyby ho Slavie v zimě udržela. Neskutečná forma

Reagovat
Blasphemer

Kam by šel? Má třicítku na krku a pověst vychlastanýho kokota k tomu. Ten je rád, že je za hvězdu v český lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Za Weissem do Kataru třeba. Nebo zpátky do Turecka. Teď už se může ukázat i v repre, když tam neni ten tučný kokot. Zamávaj před nim měšcem a půjde. Navíc už se dost zklidnil.

Reagovat
Blasphemer

Jo, tys myslel tyhle destinace. Tak tam třeba jo. Ale Turecku už byl a nevím, jestli by se mu po tom angažmá, kdy jenom lítal z Feneru po hostováních, chtělo něco podobnýho riskovat znova. I tu Arábii si nějakou zkusil...

Já si myslím, že tohle znova chtít nebude a jinde po něm poptávka nebude.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak do Itálie nebo Německa ho asi fakt neprodaj Prostě si neumim představit, že by o hráče s takovejma číslama nebyl zájem. Ale je možný, že je tady spokojenej a jestli jde o prachy, tak mu Jarda určitě přídá, když si dupne

Reagovat
wyqinac

do Kataru muze jit v klidu treba jeste za tri roky.. Ted ma maly dite, nemyslim si ze by tam sel ted

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to placa zrovna plzenak, kteri maji domov duchodcu a experty na excesy...to je teprve k smichu....

Reagovat
Blasphemer

No a co jako? Že za nás hrajou úplně stejný experti neznamená, že Stoch je o něco menší jelito.

Reagovat
db18

Takže ví přesně, o čem mluví.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo

Reagovat
Losinho

Taky mu končí smlouva. Uvidíme, jestli si bude chtít ještě vydělat, nebo radši zůstane v Praze.

Reagovat
Blasphemer

Já si myslím, že pro vás docela hraje ta Praha, kde je jako Slovák víceméně jako doma a k tomu ten fakt, že má čerstvě mimíska.

Divil bych se, kdyby se mu chtělo srát někam na východ jenom kvůli penězům, protože Jarda mu určitě taky rád nasype.

Reagovat
Losinho

Jj, Praha je asi největší páka. Plus fakt, že z něj asi bude i nejlíp placenej hráč týmu/ligy. To mu bude dělat dobře

Reagovat
Muffi

A kolik mu dáte?

Kaya má 1,5 mega eur a v Turecku by ty dvě mega dostal, když Pavelka tam bere 3 miliony korun měsíčně.

Reagovat
Losinho

O Kayově platu tu každej píše něco jinýho. Každopádně velkej skok by to zase bejt neměl, aby pak nehudrovali ostatní.

Reagovat
Muffi

jiné údaje než uváděných 1,5-1,8 mil. eur píšou leda sparťani a lidi neschopní reflektovat fakt, že jde o 3 stopera z klubu, jehož roční rozpočet se pohybuje na úrovní 4 miliard korun, čemuž odpovídají i platy hráčů.

A pokud má jen mega eur ročně, tak v Turecku mu každý dá dvojnásobek s klidem, o Kataru a podobně nemluvě.

Reagovat
Losinho

Roční rozpočet 4 miliardy?

Reagovat
Posledni Kovboj

tak z neceho tech 600 milionu mesicne pro Jiracka pokrejt musis

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ratusek

Sám sis odpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nema duvod odchazet (co se tyka nejakyho Turecka nebo Kataru, jak pises niz)...sam pri prestupu rikal, ze se tu chce usadit, navic ma decko, takze verim, ze ho udrzime a nabidneme mu jeste lepsi podminky, protoze je to rozdilovej hrac

Reagovat
lampas

Nevím kam by šel, leda že by ho fakt vzali do Arábie. Ve Slavii má určitě smlouvu jako kráva, takže nějaký průměrný Turecko nebo Rusko pro něho snad nemá cenu. A na západ už nemá.

Reagovat
Logan

Nedávn se ho na to ptal Sobišek myslím, a říkal, že raději bude hrát u nás o titul než někde v průměru/podpůměru v Německu, a to samý bych řekl že platí o nějakých východních destinacích.

Věřím že prodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych dneska u všech gólů. Machr

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Zavadil jak mě sere už jen svojí podstatou tak dneska to tím culikem a růžovou gumičkou jen dokonal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale zahrál parádně, to se musí uznat

Reagovat
PavlíčeQ

Dnešní fotbal jsem kvůli tenisu neviděl, nicméně Martin Doležal se dvěma dnešními zásahy stal druhým nejlepším střelcem Jablonci v historii

Reagovat
tnt03

Snad ještě několik zásahů v našem dresu přidá

Reagovat
andrew96

Jen ať si všechny maže.

Reagovat
andrew96

Radaković podle Sportu včera nejlepší hráč. To hrál vážně tak dobře?

Reagovat
pepinho2

Spíš ostatní hráli tak špatně

Reagovat
andrew96

A všichni hůř než Uroš. Snad šli alespoň do Ostravy na vlak pěšky.

Reagovat
Kepy_FCB

Lokální vyhypované derby na pidistadionu konečně za námi

Snad ty body pomohou Opavě k záchraně, nám chybět nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Proč jsi takový kretén?

Reagovat
PlackaSKS

zajímavý..

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tebe to bude kousat dlouhou usneš dneska vůbec? Jinak pidistadion ale NÁŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Bary by si zasloužil růžové "piškoty" nebo cenu Alfréda Radoka

Reagovat
smazaný uživatel

Růžové piškoty už měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zio povolan do repre.

Reagovat
Puskas

Čekal jsem to, teď už si i zahraje snad. Ještě v září jsem se tomu ale smál, nicméně musím uznat, že válí. Plus ta zranění ostatních.

Reagovat
Tochal

S Opavou válel tak moc až zavinil gól. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vas v tom Edenu musi klonovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Smolič ♥

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.efotbal.cz/clanek-195297-Kanonyr-Bakambu-v-cinske-lize-obstal-Tvrdikova-Slavia-by-ho-rada-vratila-zpet-do-Evropy.html?fbclid=IwAR1RrPoW3Ps1jQSqPU-YUnc82fhBkQpRWM6e5MQK0FY-H6EWXnM-uE9EnNA

Tady je ta spolupráce s Čínou .... kdyby to vyšlo na hostovačku/zápůjčku, strašně by nám to bodlo, čínská liga skončila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele