FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola

12.07.2019, 19:53, aktualizováno 15.07.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia nakonec zlomila odpor Zlína a zapisuje tři body. Největší překvapení dosavadního průběhu úvodního kola české ligy se odehrálo na Spartě, kde domácí mužstvo podlehlo Slovácku. Nezaváhala naopak Plzeň, která si poradila s Olomoucí. Jablonec zdolal Bohemians a tři body mají také Liberec nebo Mladá Boleslav...

Fastav Zlín - Slavia Praha 0:1

15.07.2019 18:00

Góly: 70. Josef Hušbauer

Od hráčů pražské Slavie to rozhodně nebyl přesvědčivý vstup do sezóny. Na zlínské Letné jim herně vůbec nevyšel první poločas, a i když se po pauze probrali, žádný přesvědčivý koncert to nebyl. Vítězství jim nakonec po trochu šťastné akci vystřelil Hušbauer.

Samotný začátek zápasu se nesl v poměrně překvapivém duchu. Matejovova rána nadělala Kolářovi nečekané problémy, díky čemuž se o chvíli později dostal do šance po rohu Fantiš, slávistický brankář ale svou chybu odčinil a střelu bravurně zneškodnil.

Hosté nadále hráli jako opaření, což přineslo Fastavu další příležitosti. Poznar prodloužil míč k Džafićovi, který prověřil gólmana z hodně ostrého úhlu. Nepochodil ani po následném závaru Poznar. Konečně se osmělili i sešívaní, na přední tyči hlídkující Olayinka ovšem nedokázal Součkův centr usměrnit do sítě.

Právě centrující Souček udělal deset minut před pauzou obří hrubku, když při malé domů namazal Fantišovi. Ten sice chytře obešel Koláře, avšak ku překvapení všech ho před prázdnou klecí dokázal o míč obrat Kúdela. Krátce před přestávkou se sám před Dostálem zjevil Zmrhal, avšak již podruhé v zápase napálil míč přímo do něj.

Po přestávce už převzala iniciativu Slavia, dosud největší její šancí byla hlavička Traorého po rohovém kopu, která skončila na tyči. A Trpišovského svěřenci nepochodili ani o pár minut později, když u sudího Zelinky reklamovali zákrok ve vápně na Coufala.

Hosté se konečně dočkali zhruba dvacet minut před koncem základní hrací doby, a to po hodně krkolomné akci. Ševčík si posunul míč ve vápně, ten se následně odrazil k Júsufovi a od něj našel nohy Josefa Hušbauera. Ten už se tváří v tvář Dostálovi nemýlil a i přesto, že Ševci reklamovali ruku bahrajnského kanonýra, se slávisté dostali do vedení.

Krátce na to už mohli mít dvougólový náskok, jenže po přetaženém centru pálil na zadní tyč nabíhající Coufal jen mimo. Vzrušení přišlo i při Júsufově akci. Ten si navedl balón na střed a pálil, bohužel pro něj a jeho spoluhráče jen do rukou Dostála.

Ihned po svém příchodu na hřiště se v tutové šanci objevil Alex Král, jenže sám před brankářem selhal a nechal se vychytat. Zlínští se v závěru pokoušeli o vyrovnání, nejblíže k tomu byl stoper Buchta, jehož pokus z hranice vápna byl ale zblokován.

Naopak v poslední půlminutě mohl z protiútoku pojistit vítězství Zmrhal, jenž vypálil těsně vedle tyče. I tak si Pražané vítězství pohlídali a stejně jako hlavní konkurent z Plzně vstoupili do sezóny plným tříbodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 0:2

14.07.2019 19:00

Góly: 19. Jan Kalabiška, 30. Vlastimil Daníček

Premiéra Václava Jílka na lavičce Sparty se vůbec nevyvedla. Letenští sice přivítali oblíbené Slovácko, avšak soupeři překvapivě podlehli a dovolili mu radost z prvního vítězství na Letné v historii ligy. Spartě se nevyvedla především první půle. Po změně stran měla několik šancí, ale na obranu soupeře stejně nevyzrála.

Před utkáním fanoušci Pražanů spekulovali o tom, kdo se postaví do brány, nakonec dostal šanci Rumun Niţă. Z letních posil se představili záložník Kanga a útočník Kozák, jenž dokonce navlékl kapitánskou pásku. I na straně Slovácka se v základní jedenáctce objevili nově příchozí hráči, konkrétně křídelník Petržela a útočník Dvořák, který zastoupil zraněného Zajíce.

V úvodu hýřili aktivitou nejprve hosté, kteří vybojovali sérii rohových kopů. Ve třinácté minutě využil Kalabiška nedůrazu v obraně letenských a z otočky vypálil zajímavě, leč díky teči nepřesně. Sparta zničehonic zahrozila o pět minut později. Po levé straně pláchl Hanousek a poslal do pokutového území výborný centr, jenž našel hlavu Kozáka. Vytáhlý útočník ale nemířil přesně.

Minutu nato padla první branka, která zmrazila Letnou. Kanga ztratil ve středu hřiště balón a po rychlém přechodu Moravanů do protiútoku se přes Navrátila a Dvořáka dostal do šance Kalabiška. Ten využil zbrklého obranného skluzu Kayi, zasekl si balón a bodlem překonal Niţu mezi nohy. Svou chybu mohl Kanga napravit ve 25. minutě, kdy Kanga fantastickým pasem našel Kozáka, toho ale zaskočil vyběhnuvší brankář Trmal a tak opět nezakončil mezi tři tyče.

Ve 30. minutě se Sparta nevyvarovala další fatální minely. Tentokrát v souboji s Navrátilem přišel o balón Sáček, hráč Slovácka zisku míče využil a vyrazil dopředu s Daníčkem. Kapitán Moravanů obdržel přihrávku a zajistil hostům dvoubrankové vedení. Navrátil hrál velký zápas a sedm minut po Daníčkově zásahu si mohl připsat další asistenci. Jeho centr našel Havlíka, proti němuž skvěle zasáhl Niţă. Po následném rohovém kopu vypálil sám Navrátil z voleje jen těsně nad břevno. Zmar Pražanů mohl těsně před přestávkou zmírnit Sáček, jeho tvrdou ránu ale vyrazil Trmal.

Po změně stran se domácí zmátořili a převzali taktovku nad duelem, jenže žádné velké šance dlouho nepřicházely. Až v 62. minutě se k zajímavé střele z rohu pokutového území uvolnil střídající Plavsić a Trmal musel zasahovat. Po následném centru od rohového praporku hlavičkovala další čerstvá síla do útoku Tetteh, ovšem strážce hostující svatyně si opět poradil, jelikož pokus mířil přímo do jeho náruče. Ghanský útočník byl o pár chvil později opět v centru dění, když bídnou přihrávkou zazdil protiútok dvou na jednoho.

V 68. minutě byl blízko snížení Sáček, k němuž se pumlíč odrazil po centru Hanouska, avšak univerzál domácích napálil jen tyč. Později se dvakrát neprosadil Hložek a opět neuspěl Tetteh. V 86. minutě se zajímavě prosmýkl Sáček, jenže opět našel jen Trmalovy rukavice. Slovácko mohlo v závěru přidat dokonce třetí branku. Kalabiška si udělal z obránců slalomové tyče, avšak Sadílek v obrovské šanci nepochopitelně minul. Na chmury však na straně hostů nebyl prostor, stejně se totiž dočkali historického vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1:0

14.07.2019 16:30

Góly: 82. Nikolaj Komličenko (pen.)

Ubojovaným, ale přesto zaslouženým vítězstvím vstoupila Mladá Boleslav do nového soutěžního ročníku. Na domácí půdě si poradila s Karvinou 1:0, o jedinou branku se z penalty postaral kanonýr Komličenko.

Poprvé vystrčili růžky domácí v osmé minutě. Matějovský přízemním pasem z rohu hřiště nalezl Takácse, jehož střela se ale neuchytila. A kapitán mladoboleslavských hráčů vytvořil i další šanci, když po jeho standardní situaci nebezpečně pálil Pudil. Ani jeho, ani Komličenkova hlavička ovšem úspěchem neskončila.

Po půlhodině konečně zahrozili i Slezané. Kouřil po přetaženém centru vracel míč do ohně, jenže Janečka na něj před odkrytou brankou nedosáhl. Po pauze vyběhl na hřiště proti svému bývalému zaměstnavateli Lukáš Budínský a hned po sedmi minutách řádně prověřil Pastornického.

Důležitý moment se odehrál v době, kdy byla odehrána zhruba hodina hry. Hanousek ve středu hřiště sestřelil Matějovského a po druhé žluté kartě se pakoval do sprch. Toho chtěl využít aktivní Budínský, jenže jeho střela skončila pouze rohovým kopem, pokus Komličenka zase zlikvidoval gólman.

V permanenci rozhodně nebyl Šeda, o to cennější byl jeho zákrok ze šestasedmdesáté minuty, kdy vychytal v gólovce Šašinku. Ani do třetice neuspěl na druhé straně hřiště Budínský, tentokráte pálil příliš vysoko. O pár okamžiků později se však domácí dočkali. Mešanović upadl po souboji s Rundićem a sudí nařídil pokutový kop.

Jeho exekuce se ujal nejlepší střelec minulé sezóny Nikolaj Komličenko a s přehledem proměnil na druhou stranu od gólmana. V závěru se po rohu dostal ke střele i brankář Pastornický, avšak ani on, ani jeho spoluhráči nedotlačili míč za Šedova záda a Mladá Boleslav tak vstoupila do sezóny se stoprocentním bodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SFC Opava 0:1

14.07.2019 16:30

Góly: 33. Václav Jurečka

Českým Budějovicím nevyšel první zápas v nejvyšší soutěži po čtyřech ročnících. Dynamo v domácím prostředí nevyzrálo na Opavu. Žádné branky se Jihočeši nedočkali, naopak hostům vystřelil tři body jediným zásahem Jurečka.

V sestavě domácích se objevily dvě letní posily, jmenovitě pravý bek Čolić a záložník Mustedanagić. Také v dresu Slezanů nastoupily od začátku dvě nové tváře, a sice středopolař Mondek a útočník Dedić. Do pořádku se po drobných zdravotních problémech stihl dát obránce Hrabina.

Úvodní minuty se nesly v opatrném duchu. Hráči Budějovic působili nervózně a chybu v jejich rozehrávce chtěl ve 14. minutě potrestat Jursa, avšak netrefil bránu. Za tři minuty mělo Dynamo dobrou šanci ke skórování. Kladrubský kopal přímý kop z velice nadějné pozice, vychytal jej však gólman Opavy Fendrich. Ve 24. minutě vyrukoval se střelou Mršić, ale Fendrich se příliš nezapotil. Ještě méně práce měl o tři minuty později brankář domácích Staněk, který jen kontroloval nepřesný pokus Hrabiny.

Ve 30. minutě měli Jihočeši k dispozici další trestný kop, který tentokrát zahrál Čolić, ani on ale nezaskočil pozorného Fendricha. Za další dvě minuty se již měnilo skóre a ke smůle domácích příznivců se do vedení dostali Slezané. Po protiútoku se míč odrazil na hranici pokutového území, kde jej přesně k tyči napálil Jurečka. Staněk si sice na projektil sáhl, ale gól už neodvrátil. Budějovice mohly srovnat o tři minuty později, jenže po centru od Kladrubského hlavičkoval nepřesně zcela volný Ledecký.

Krátce po změně stran chtěl k vyrovnání zavelit Kladrubský, střela ze slušné pozice mu ale vůbec nesedla. Podobně si krátce poté počínal Ledecký. Jihočeši postupně utahovali šrouby. V 53. minutě propadl Čolićův centr k Provodovi, ten ovšem v dobré příležitosti těsně minul. Budějovice zavřely svého soupeře, jenže víc než několik rohových kopů nevytěžily. Opava se na nějakou odpověď zmohla až v 70. minutě, kdy Staněk snadno pokryl střelu Mondeka. O dvě minuty později zkusil štěstí domácí Havelka, ani on však nebyl úspěšný.

Čtvrthodinu před koncem se hosté mohli výrazně přiblížit výhře. Vyznamenal se však brankář Staněk, jenž vychytal samostatný úprk Dediče. Dynamu v závěru docházely síly a na větší odpor se nezmohlo. Pouze v 89. minutě pálil Táborský z přímého kopu přesně do Fendricha. Definitivní pojistku na vítězství hostů mohl dát střídající Bernadina. Ten v nastaveném čase využil přihrávky Šulce, obešel Staňka, jenže netrefil odkrytou bránu. Tato šance ještě mohla Opavu mrzet, neboť Jihočeši v závěrečném tlaku málem srovnali. Fendrich ale zlikvidoval ránu Mršiće i dorážku Táborského a zajistil svému mužstvu tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 3:1

13.07.2019 19:30

Góly: 40. Joel Kayamba, 72. Jan Kopic, 90+4. Jan Kovařík - 34. Jakub Plšek (pen.)

Viktoria Plzeň vstoupila do sezony vítězstvím 3:1 nad Sigmou Olomouc, které si po pravdě zasloužila. Svěřenci Pavla Vrby sice prohrávali, ale díky spoustě gólových příležitostí se nakonec třikrát prosadili. Aleši Čermákovi mohou za gólovou asistenci děkovat Kayamba, Kopic a Kovařík.

V Doosan Aréně byl k vidění vcelku očekávaný obraz hry, ale ještě než se oba soupeři do sebe pustili, proběhlo před plzeňskými fanoušky dojemné loučení. Hráčskou kariéru se rozhodli ukončit Marek Bakoš a Daniel Kolář.

Po úvodním výkopu se favorizovaná Viktoria tlačila do ofenzívy a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V prvních minutách stojí za zmínku především Kalvachova nebezpečná rána nebo Řezníkův centr, který doputoval až k Michaelu Krmenčíkovi, který nedokázal úspěšně zakončit. O chvíli později zase Limberský přihrál Kopicovi, ten odcentroval přes Krmenčíka na Čermáka, ale záložník Viktoriánů netrefil brankový prostor.

Vědět o sobě dali i Hanáci. Houska střelou vylekal Hrušku, ale pak se hra zase přestěhovala před olomouckou svatyni a Krmenčík v další velké příležitosti minul, stejně jako z technického pokusu i Čermák. Plzeňské šance zůstaly nevyužity a Sigmě stačilo málo, aby se v Doosan Aréně ujala překvapivého vedení. Jakuba Yunise zastavil stoper Hejda nedovolenými prostředky a sudí Pechanec po poradě s videem nařídil pokutový kop. Jakub Plšek poslal Hrušku k druhé tyči a Olomouc vedla 1:0! Pro Viktoriány to byl hned mnohonásobný trest, protože Hejda se při nedovoleném zákroku zranil a Pavel Vrba musel poprvé střídat, takže mezeru v obraně vyplnil Pernica.

Viktorka pokračovala ve snažení a na Kopicovu střelu si musel sáhnout Reichl. Sigma se sympaticky neuchylovala jen k defenzívě a naopak domácí prověřovala nebezpečnými kontry. Houskovu krásnou ránu vytěsnil Hruška. Domácí se nakonec dočkali vyrovnání ještě v prvním poločase, když ve 40. minutě vyslal Čermák Joela Kayambu a konžský záložník přesnou střelou překonal Reichla. Západočeši chtěli ještě do šaten skóre otočit, ale to se jim i přes aktivitu nepovedlo.

Svěřenci Pavla Vrby obléhali olomoucké vápno i po změně stran, ale dlouho to bylo bez vážnější příležitosti. Až po hodině hry opět ohrozil Reichla Kayamba a olomoucký brankář předvedl jistý zákrok. Dvacet minut před koncem se dostal na trávník i ex-plzeňský Václav Pilař, ale pár sekund po svém příchodu byl svědkem vyloučení spoluhráče Jakuba Yunise, který uviděl druhou žlutou kartu. Olomouc vydržela v oslabení pouhé dvě minuty, Západočeši předvedli další z řady pohledných akcí a tentokrát přihrávku Čermáka zužitkoval Jan Kopic a Plzeň vedla 2:1.

Olomouc prohrávala a navíc hrála v početním oslabení. Viktoriáni po druhé brance ještě více ožili a po sérii dalších šancí se dočkali i třetí branky. Ve čtvrté minutě nastavení Čermák potřetí v utkání vysunul do gólové šance svého spoluhráče a Jan Kovařík pohledným lobem završil plzeňské vítězství.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:2

13.07.2019 17:00

Góly: 9. Nemanja Kuzmanović - 53. Jakub Pešek, 90+4. Roman Potočný

Fotbalisté Slovanu Liberec dokázali hned v úvodním kole porazit Baník Ostrava na jeho půdě 2:1. V zápase, ve kterém nebyli herně lepším týmem, dokázali z minima vytěžit maximum. Ostravu stálo body neproměňování příležitostí, včetně zmařeného pokutového kopu. Ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o třech bodech pro Severočechy Roman Potočný.

Baník začal velice dobře a Liberci svým presinkem od úvodu zatápěl. Ve 4. minutě nedosáhl na Holzerovu pobídku Smola a o chvíli později se domácí příznivci dožadovali penalty po kontaktu Filla s Potočným, ale marně, o pokutový kop se totiž nejednalo. V 10. minutě už ale Baník zaslouženě vedl. Fillo odvedl skvělou práci, když od poloviny hřiště zatáhl balón k šestnáctce, kde přihrávkou našel Nemanju Kuzmanoviče a ten přízemní střelou k tyči překonal Nguyena. Liberec se přihlásil o slovo zhruba po jedenácti minutách od inkasovaného gólu. Koscelník si sice výborně poradil s ex-libereckým Fleišmanem, jenomže před Budinským špatně vystřelil a z nebezpečné situace nic nebylo. Severočeši neuspěli ani po půlhodině, kdy sudí pustil akci na hraně ofsajdu a Maru obětavým zákrokem zastavil Stronati. I Slovan se nakonec dožadoval pokutového kopu, ale sudí Berka Oscarovo škobrtnutí neodpískal.

V prvním poločase se nehrál vůbec špatný fotbal a i druhé dějství slibovalo zajímavou podívanou. Pět minut po přestávce mohla Ostrava navýšit vedení, Smola dostal balón do volného prostoru, jenže další zasekávačkou se prakticky připravil o koncovku. Šlo o důležitý moment, protože vzápětí Liberec vyrovnal. Velkou chybu při přihrávce předvedl Fleišman, balónu se zmocnil Pešek a po kličce Budinskému zavěsil.

Ostrava chtěla vedení zpátky a byla o něco nebezpečnější. V 67. minutě byl ve vápně přidržen Diop, jenomže ani v tento moment se pokutový kop nekonal. Závěrečná dvacetiminutovka přinesla velké momenty na obou stranách. Nejprve Kostelníkovu ránu usměrnil jen do boční sítě Mara a na druhém konci hřiště byl ve vápně faulován Smola a Baník se konečně dočkal nařízené penalty. Robert Hrubý mohl čtvrthodinu před koncem vrátit vedení na ostravskou stranu, jenomže klíčový moment nezvládl a balón poslal jen do horní konstrukce.

Ani po tomto okamžiku Baník neskládal zbraně a v 80. minutě měl další velkou možnost Smola, avšak balón k němu na poslední chvíli nedolétl. Zápas směřoval do nerozhodného konce, když ve čtvrté minutě nastavení šokoval ostravské fanoušky Roman Potočný. Nešického centr lehce lízl, ale i to stačilo, aby balón zapadl za Budinského záda. Baník si prohrát nezasloužil, ale neproměnil penaltu a za chybičku v poslední moment zápasu tvrdě zaplatil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

13.07.2019 17:00

Góly: 42. Michal Škoda - 72. Jakub Mareš

Příbram stejně jako před rokem zahajovala nový ročník v domácím zápase s Teplicemi a i tentokrát si rozdělila body za konečnou remízu 1:1. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Michal Škoda, ale Teplice v závěrečné dvacetiminutovce srovnaly prostřednictvím Jakuba Mareše.

Duel Příbrami s Teplicemi postrádal jasnějšího favorita, ale o něco lépe vstoupili do utkání hráči hostujícího celku. Pilnost ve střelbě prokázali Trubač a Moulis. Nejprve Trubačova krásná rána těsně minula příbramskou svatyni a ve 24. minutě už byl Moulis přesnější, jenže brankář Boháč zaznamenal povedený zákrok. Další minuty zápasy přinesly spíše vyrovnanou partii, ale nerozhodným výsledkem úvodní pětačtyřicetiminutovka neskončila.

Před koncem prvního poločasu si naběhl na vzdálenější tyč Marko Alvir, jeho hlavičku pak tečoval Michal Škoda a Příbram doma vedla nad Teplicemi 1:0. První poločas mohl pro hosty skončit katastrofou, protože Příbram měla ještě v nastavení další gólovku. Grigarem vyražený balón zakončoval Kodr, ale na brankové čáře zachránil situaci Michal Jeřábek.

Dvoubrankový náskok po prvním poločase by byl pro svěřence kouče Csaplára jistě zajímavý, ale takto si Příbram hýčkala jen jednobrankový stav. Ten mohl po změně stran ještě navýšit Martin Zeman, ale jeho rána z 59. minuty se do branky nevešla.

Teplice měly ve druhém poločase první vážnější šanci až po hodině hry, jenže střelu Mareše bez problémů lapil Boháč. Na druhé straně zase Rezkovu hlavičku zpacifikoval Grigar a o minutu později Teplice vyrovnaly. Centr Patrika Žitného zblízka poslal do branky hlavou Jakub Mareš. Nerozhodný výsledek nemusel trvat dlouho a Michal Škoda se mohl definitivně stát hrdinou utkání, kdyby dloubákem nepřehodil Grigara i s brankou.

Závěrečných deset minut nic zásadního nepřineslo, Příbram tak znovu po roce doma v zahajovacím utkání remizovala s Teplicemi 1:1.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:0

12.07.2019 18:00

Góly: 19. Jan Matoušek, 85. Jan Matoušek

S velkou pokorou vstupovali fotbalisté Jablonce vzhledem k velké obměně kádru do nové sezóny. Jejich obavy se ale minimálně prozatím ukázaly být lichými, neboť po solidním výkonu porazili ve prvním ligovém zápase tohoto ročníku Bohemku 2:0. Obě branky vsítil ve své premiéře Matoušek.

Poprvé přitom zahrozili Klokani. Po Vodhánělově rohovém kopu se k míči dostal zcela osamocený Podaný, jehož hlavičku zneškodnil stoper Břečka. Na druhém konci hřiště kontroval Jovović, který se dostal před bránícího hráče a jen těsně minul tyč.

O úvodní trefu se parádním způsobem postaral Jan Matoušek. Pas gólmana Hrubého si zpracoval u levé postranní čáry. Obhodil si Köstla, který proti němu vystoupil, a řítil se zcela sám na Valeše. Ten dělal, co mohl, ale na Matouškův obstřel byl krátký. Brzy mohlo být srovnáno, ale aktivní Podaný nepotrestal Hrubého zaváhání. A krátce před pauzou neuspěl ani Vodháněl, do kabin se tak šlo za vedení Severočechů.

Po návratu z nich se do příležitosti dostal po Doležalově přihrávce Jovović, jeho rána však skončila mimo prostor tří tyčí. Nedlouho poté se opět mohl předvést Vodháněl, jehož pokus po povedeném Keitovš sklepnutí zamířil mimo.

Velmi aktivně se prezentoval Matoušek, jehož pokus z otočky skončil rohovým kopem. Asi deset minut před koncem předvedl pohotový zákrok Valeš, pro Bohemku to ale bylo málo. Za pár desítek sekund totiž poslal Jovović nadýchaný centr na hlavu Jana Matouška a ten z penaltového puntíku podruhé v zápase rozvlnil síť.

V závěru utkání propadl míč po centru až na hranici velkého vápna, odkud vyslal dělovku Bartek, avšak pouze směrem na připraveného Hrubého. V závěru už se Pražané zmohli jen na červenou kartu po nesmyslném Köstlově zákroku, a tak se Jablonec po vítězství 2:0 ujal vedení v tabulce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11003:13
2.1. FC Slovácko11002:03
 FK Jablonec11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.SFC Opava11001:03
 FK Mladá Boleslav11001:03
 Slavia Praha11001:03
8.1. FK Příbram10101:11
 FK Teplice10101:11
10.Baník Ostrava10011:20
11.Dynamo České Budějovice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 MFK Karviná10010:10
14.Sigma Olomouc10011:30
15.Bohemians Praha 190510010:20
 Sparta Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1105)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele