FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola

12.07.2019, 19:53, aktualizováno 15.07.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia nakonec zlomila odpor Zlína a zapisuje tři body. Největší překvapení dosavadního průběhu úvodního kola české ligy se odehrálo na Spartě, kde domácí mužstvo podlehlo Slovácku. Nezaváhala naopak Plzeň, která si poradila s Olomoucí. Jablonec zdolal Bohemians a tři body mají také Liberec nebo Mladá Boleslav...

Fastav Zlín - Slavia Praha 0:1

15.07.2019 18:00

Góly: 70. Josef Hušbauer

Od hráčů pražské Slavie to rozhodně nebyl přesvědčivý vstup do sezóny. Na zlínské Letné jim herně vůbec nevyšel první poločas, a i když se po pauze probrali, žádný přesvědčivý koncert to nebyl. Vítězství jim nakonec po trochu šťastné akci vystřelil Hušbauer.

Samotný začátek zápasu se nesl v poměrně překvapivém duchu. Matejovova rána nadělala Kolářovi nečekané problémy, díky čemuž se o chvíli později dostal do šance po rohu Fantiš, slávistický brankář ale svou chybu odčinil a střelu bravurně zneškodnil.

Hosté nadále hráli jako opaření, což přineslo Fastavu další příležitosti. Poznar prodloužil míč k Džafićovi, který prověřil gólmana z hodně ostrého úhlu. Nepochodil ani po následném závaru Poznar. Konečně se osmělili i sešívaní, na přední tyči hlídkující Olayinka ovšem nedokázal Součkův centr usměrnit do sítě.

Právě centrující Souček udělal deset minut před pauzou obří hrubku, když při malé domů namazal Fantišovi. Ten sice chytře obešel Koláře, avšak ku překvapení všech ho před prázdnou klecí dokázal o míč obrat Kúdela. Krátce před přestávkou se sám před Dostálem zjevil Zmrhal, avšak již podruhé v zápase napálil míč přímo do něj.

Po přestávce už převzala iniciativu Slavia, dosud největší její šancí byla hlavička Traorého po rohovém kopu, která skončila na tyči. A Trpišovského svěřenci nepochodili ani o pár minut později, když u sudího Zelinky reklamovali zákrok ve vápně na Coufala.

Hosté se konečně dočkali zhruba dvacet minut před koncem základní hrací doby, a to po hodně krkolomné akci. Ševčík si posunul míč ve vápně, ten se následně odrazil k Júsufovi a od něj našel nohy Josefa Hušbauera. Ten už se tváří v tvář Dostálovi nemýlil a i přesto, že Ševci reklamovali ruku bahrajnského kanonýra, se slávisté dostali do vedení.

Krátce na to už mohli mít dvougólový náskok, jenže po přetaženém centru pálil na zadní tyč nabíhající Coufal jen mimo. Vzrušení přišlo i při Júsufově akci. Ten si navedl balón na střed a pálil, bohužel pro něj a jeho spoluhráče jen do rukou Dostála.

Ihned po svém příchodu na hřiště se v tutové šanci objevil Alex Král, jenže sám před brankářem selhal a nechal se vychytat. Zlínští se v závěru pokoušeli o vyrovnání, nejblíže k tomu byl stoper Buchta, jehož pokus z hranice vápna byl ale zblokován.

Naopak v poslední půlminutě mohl z protiútoku pojistit vítězství Zmrhal, jenž vypálil těsně vedle tyče. I tak si Pražané vítězství pohlídali a stejně jako hlavní konkurent z Plzně vstoupili do sezóny plným tříbodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 0:2

14.07.2019 19:00

Góly: 19. Jan Kalabiška, 30. Vlastimil Daníček

Premiéra Václava Jílka na lavičce Sparty se vůbec nevyvedla. Letenští sice přivítali oblíbené Slovácko, avšak soupeři překvapivě podlehli a dovolili mu radost z prvního vítězství na Letné v historii ligy. Spartě se nevyvedla především první půle. Po změně stran měla několik šancí, ale na obranu soupeře stejně nevyzrála.

Před utkáním fanoušci Pražanů spekulovali o tom, kdo se postaví do brány, nakonec dostal šanci Rumun Niţă. Z letních posil se představili záložník Kanga a útočník Kozák, jenž dokonce navlékl kapitánskou pásku. I na straně Slovácka se v základní jedenáctce objevili nově příchozí hráči, konkrétně křídelník Petržela a útočník Dvořák, který zastoupil zraněného Zajíce.

V úvodu hýřili aktivitou nejprve hosté, kteří vybojovali sérii rohových kopů. Ve třinácté minutě využil Kalabiška nedůrazu v obraně letenských a z otočky vypálil zajímavě, leč díky teči nepřesně. Sparta zničehonic zahrozila o pět minut později. Po levé straně pláchl Hanousek a poslal do pokutového území výborný centr, jenž našel hlavu Kozáka. Vytáhlý útočník ale nemířil přesně.

Minutu nato padla první branka, která zmrazila Letnou. Kanga ztratil ve středu hřiště balón a po rychlém přechodu Moravanů do protiútoku se přes Navrátila a Dvořáka dostal do šance Kalabiška. Ten využil zbrklého obranného skluzu Kayi, zasekl si balón a bodlem překonal Niţu mezi nohy. Svou chybu mohl Kanga napravit ve 25. minutě, kdy Kanga fantastickým pasem našel Kozáka, toho ale zaskočil vyběhnuvší brankář Trmal a tak opět nezakončil mezi tři tyče.

Ve 30. minutě se Sparta nevyvarovala další fatální minely. Tentokrát v souboji s Navrátilem přišel o balón Sáček, hráč Slovácka zisku míče využil a vyrazil dopředu s Daníčkem. Kapitán Moravanů obdržel přihrávku a zajistil hostům dvoubrankové vedení. Navrátil hrál velký zápas a sedm minut po Daníčkově zásahu si mohl připsat další asistenci. Jeho centr našel Havlíka, proti němuž skvěle zasáhl Niţă. Po následném rohovém kopu vypálil sám Navrátil z voleje jen těsně nad břevno. Zmar Pražanů mohl těsně před přestávkou zmírnit Sáček, jeho tvrdou ránu ale vyrazil Trmal.

Po změně stran se domácí zmátořili a převzali taktovku nad duelem, jenže žádné velké šance dlouho nepřicházely. Až v 62. minutě se k zajímavé střele z rohu pokutového území uvolnil střídající Plavsić a Trmal musel zasahovat. Po následném centru od rohového praporku hlavičkovala další čerstvá síla do útoku Tetteh, ovšem strážce hostující svatyně si opět poradil, jelikož pokus mířil přímo do jeho náruče. Ghanský útočník byl o pár chvil později opět v centru dění, když bídnou přihrávkou zazdil protiútok dvou na jednoho.

V 68. minutě byl blízko snížení Sáček, k němuž se pumlíč odrazil po centru Hanouska, avšak univerzál domácích napálil jen tyč. Později se dvakrát neprosadil Hložek a opět neuspěl Tetteh. V 86. minutě se zajímavě prosmýkl Sáček, jenže opět našel jen Trmalovy rukavice. Slovácko mohlo v závěru přidat dokonce třetí branku. Kalabiška si udělal z obránců slalomové tyče, avšak Sadílek v obrovské šanci nepochopitelně minul. Na chmury však na straně hostů nebyl prostor, stejně se totiž dočkali historického vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1:0

14.07.2019 16:30

Góly: 82. Nikolaj Komličenko (pen.)

Ubojovaným, ale přesto zaslouženým vítězstvím vstoupila Mladá Boleslav do nového soutěžního ročníku. Na domácí půdě si poradila s Karvinou 1:0, o jedinou branku se z penalty postaral kanonýr Komličenko.

Poprvé vystrčili růžky domácí v osmé minutě. Matějovský přízemním pasem z rohu hřiště nalezl Takácse, jehož střela se ale neuchytila. A kapitán mladoboleslavských hráčů vytvořil i další šanci, když po jeho standardní situaci nebezpečně pálil Pudil. Ani jeho, ani Komličenkova hlavička ovšem úspěchem neskončila.

Po půlhodině konečně zahrozili i Slezané. Kouřil po přetaženém centru vracel míč do ohně, jenže Janečka na něj před odkrytou brankou nedosáhl. Po pauze vyběhl na hřiště proti svému bývalému zaměstnavateli Lukáš Budínský a hned po sedmi minutách řádně prověřil Pastornického.

Důležitý moment se odehrál v době, kdy byla odehrána zhruba hodina hry. Hanousek ve středu hřiště sestřelil Matějovského a po druhé žluté kartě se pakoval do sprch. Toho chtěl využít aktivní Budínský, jenže jeho střela skončila pouze rohovým kopem, pokus Komličenka zase zlikvidoval gólman.

V permanenci rozhodně nebyl Šeda, o to cennější byl jeho zákrok ze šestasedmdesáté minuty, kdy vychytal v gólovce Šašinku. Ani do třetice neuspěl na druhé straně hřiště Budínský, tentokráte pálil příliš vysoko. O pár okamžiků později se však domácí dočkali. Mešanović upadl po souboji s Rundićem a sudí nařídil pokutový kop.

Jeho exekuce se ujal nejlepší střelec minulé sezóny Nikolaj Komličenko a s přehledem proměnil na druhou stranu od gólmana. V závěru se po rohu dostal ke střele i brankář Pastornický, avšak ani on, ani jeho spoluhráči nedotlačili míč za Šedova záda a Mladá Boleslav tak vstoupila do sezóny se stoprocentním bodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SFC Opava 0:1

14.07.2019 16:30

Góly: 33. Václav Jurečka

Českým Budějovicím nevyšel první zápas v nejvyšší soutěži po čtyřech ročnících. Dynamo v domácím prostředí nevyzrálo na Opavu. Žádné branky se Jihočeši nedočkali, naopak hostům vystřelil tři body jediným zásahem Jurečka.

V sestavě domácích se objevily dvě letní posily, jmenovitě pravý bek Čolić a záložník Mustedanagić. Také v dresu Slezanů nastoupily od začátku dvě nové tváře, a sice středopolař Mondek a útočník Dedić. Do pořádku se po drobných zdravotních problémech stihl dát obránce Hrabina.

Úvodní minuty se nesly v opatrném duchu. Hráči Budějovic působili nervózně a chybu v jejich rozehrávce chtěl ve 14. minutě potrestat Jursa, avšak netrefil bránu. Za tři minuty mělo Dynamo dobrou šanci ke skórování. Kladrubský kopal přímý kop z velice nadějné pozice, vychytal jej však gólman Opavy Fendrich. Ve 24. minutě vyrukoval se střelou Mršić, ale Fendrich se příliš nezapotil. Ještě méně práce měl o tři minuty později brankář domácích Staněk, který jen kontroloval nepřesný pokus Hrabiny.

Ve 30. minutě měli Jihočeši k dispozici další trestný kop, který tentokrát zahrál Čolić, ani on ale nezaskočil pozorného Fendricha. Za další dvě minuty se již měnilo skóre a ke smůle domácích příznivců se do vedení dostali Slezané. Po protiútoku se míč odrazil na hranici pokutového území, kde jej přesně k tyči napálil Jurečka. Staněk si sice na projektil sáhl, ale gól už neodvrátil. Budějovice mohly srovnat o tři minuty později, jenže po centru od Kladrubského hlavičkoval nepřesně zcela volný Ledecký.

Krátce po změně stran chtěl k vyrovnání zavelit Kladrubský, střela ze slušné pozice mu ale vůbec nesedla. Podobně si krátce poté počínal Ledecký. Jihočeši postupně utahovali šrouby. V 53. minutě propadl Čolićův centr k Provodovi, ten ovšem v dobré příležitosti těsně minul. Budějovice zavřely svého soupeře, jenže víc než několik rohových kopů nevytěžily. Opava se na nějakou odpověď zmohla až v 70. minutě, kdy Staněk snadno pokryl střelu Mondeka. O dvě minuty později zkusil štěstí domácí Havelka, ani on však nebyl úspěšný.

Čtvrthodinu před koncem se hosté mohli výrazně přiblížit výhře. Vyznamenal se však brankář Staněk, jenž vychytal samostatný úprk Dediče. Dynamu v závěru docházely síly a na větší odpor se nezmohlo. Pouze v 89. minutě pálil Táborský z přímého kopu přesně do Fendricha. Definitivní pojistku na vítězství hostů mohl dát střídající Bernadina. Ten v nastaveném čase využil přihrávky Šulce, obešel Staňka, jenže netrefil odkrytou bránu. Tato šance ještě mohla Opavu mrzet, neboť Jihočeši v závěrečném tlaku málem srovnali. Fendrich ale zlikvidoval ránu Mršiće i dorážku Táborského a zajistil svému mužstvu tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 3:1

13.07.2019 19:30

Góly: 40. Joel Kayamba, 72. Jan Kopic, 90+4. Jan Kovařík - 34. Jakub Plšek (pen.)

Viktoria Plzeň vstoupila do sezony vítězstvím 3:1 nad Sigmou Olomouc, které si po pravdě zasloužila. Svěřenci Pavla Vrby sice prohrávali, ale díky spoustě gólových příležitostí se nakonec třikrát prosadili. Aleši Čermákovi mohou za gólovou asistenci děkovat Kayamba, Kopic a Kovařík.

V Doosan Aréně byl k vidění vcelku očekávaný obraz hry, ale ještě než se oba soupeři do sebe pustili, proběhlo před plzeňskými fanoušky dojemné loučení. Hráčskou kariéru se rozhodli ukončit Marek Bakoš a Daniel Kolář.

Po úvodním výkopu se favorizovaná Viktoria tlačila do ofenzívy a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V prvních minutách stojí za zmínku především Kalvachova nebezpečná rána nebo Řezníkův centr, který doputoval až k Michaelu Krmenčíkovi, který nedokázal úspěšně zakončit. O chvíli později zase Limberský přihrál Kopicovi, ten odcentroval přes Krmenčíka na Čermáka, ale záložník Viktoriánů netrefil brankový prostor.

Vědět o sobě dali i Hanáci. Houska střelou vylekal Hrušku, ale pak se hra zase přestěhovala před olomouckou svatyni a Krmenčík v další velké příležitosti minul, stejně jako z technického pokusu i Čermák. Plzeňské šance zůstaly nevyužity a Sigmě stačilo málo, aby se v Doosan Aréně ujala překvapivého vedení. Jakuba Yunise zastavil stoper Hejda nedovolenými prostředky a sudí Pechanec po poradě s videem nařídil pokutový kop. Jakub Plšek poslal Hrušku k druhé tyči a Olomouc vedla 1:0! Pro Viktoriány to byl hned mnohonásobný trest, protože Hejda se při nedovoleném zákroku zranil a Pavel Vrba musel poprvé střídat, takže mezeru v obraně vyplnil Pernica.

Viktorka pokračovala ve snažení a na Kopicovu střelu si musel sáhnout Reichl. Sigma se sympaticky neuchylovala jen k defenzívě a naopak domácí prověřovala nebezpečnými kontry. Houskovu krásnou ránu vytěsnil Hruška. Domácí se nakonec dočkali vyrovnání ještě v prvním poločase, když ve 40. minutě vyslal Čermák Joela Kayambu a konžský záložník přesnou střelou překonal Reichla. Západočeši chtěli ještě do šaten skóre otočit, ale to se jim i přes aktivitu nepovedlo.

Svěřenci Pavla Vrby obléhali olomoucké vápno i po změně stran, ale dlouho to bylo bez vážnější příležitosti. Až po hodině hry opět ohrozil Reichla Kayamba a olomoucký brankář předvedl jistý zákrok. Dvacet minut před koncem se dostal na trávník i ex-plzeňský Václav Pilař, ale pár sekund po svém příchodu byl svědkem vyloučení spoluhráče Jakuba Yunise, který uviděl druhou žlutou kartu. Olomouc vydržela v oslabení pouhé dvě minuty, Západočeši předvedli další z řady pohledných akcí a tentokrát přihrávku Čermáka zužitkoval Jan Kopic a Plzeň vedla 2:1.

Olomouc prohrávala a navíc hrála v početním oslabení. Viktoriáni po druhé brance ještě více ožili a po sérii dalších šancí se dočkali i třetí branky. Ve čtvrté minutě nastavení Čermák potřetí v utkání vysunul do gólové šance svého spoluhráče a Jan Kovařík pohledným lobem završil plzeňské vítězství.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:2

13.07.2019 17:00

Góly: 9. Nemanja Kuzmanović - 53. Jakub Pešek, 90+4. Roman Potočný

Fotbalisté Slovanu Liberec dokázali hned v úvodním kole porazit Baník Ostrava na jeho půdě 2:1. V zápase, ve kterém nebyli herně lepším týmem, dokázali z minima vytěžit maximum. Ostravu stálo body neproměňování příležitostí, včetně zmařeného pokutového kopu. Ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o třech bodech pro Severočechy Roman Potočný.

Baník začal velice dobře a Liberci svým presinkem od úvodu zatápěl. Ve 4. minutě nedosáhl na Holzerovu pobídku Smola a o chvíli později se domácí příznivci dožadovali penalty po kontaktu Filla s Potočným, ale marně, o pokutový kop se totiž nejednalo. V 10. minutě už ale Baník zaslouženě vedl. Fillo odvedl skvělou práci, když od poloviny hřiště zatáhl balón k šestnáctce, kde přihrávkou našel Nemanju Kuzmanoviče a ten přízemní střelou k tyči překonal Nguyena. Liberec se přihlásil o slovo zhruba po jedenácti minutách od inkasovaného gólu. Koscelník si sice výborně poradil s ex-libereckým Fleišmanem, jenomže před Budinským špatně vystřelil a z nebezpečné situace nic nebylo. Severočeši neuspěli ani po půlhodině, kdy sudí pustil akci na hraně ofsajdu a Maru obětavým zákrokem zastavil Stronati. I Slovan se nakonec dožadoval pokutového kopu, ale sudí Berka Oscarovo škobrtnutí neodpískal.

V prvním poločase se nehrál vůbec špatný fotbal a i druhé dějství slibovalo zajímavou podívanou. Pět minut po přestávce mohla Ostrava navýšit vedení, Smola dostal balón do volného prostoru, jenže další zasekávačkou se prakticky připravil o koncovku. Šlo o důležitý moment, protože vzápětí Liberec vyrovnal. Velkou chybu při přihrávce předvedl Fleišman, balónu se zmocnil Pešek a po kličce Budinskému zavěsil.

Ostrava chtěla vedení zpátky a byla o něco nebezpečnější. V 67. minutě byl ve vápně přidržen Diop, jenomže ani v tento moment se pokutový kop nekonal. Závěrečná dvacetiminutovka přinesla velké momenty na obou stranách. Nejprve Kostelníkovu ránu usměrnil jen do boční sítě Mara a na druhém konci hřiště byl ve vápně faulován Smola a Baník se konečně dočkal nařízené penalty. Robert Hrubý mohl čtvrthodinu před koncem vrátit vedení na ostravskou stranu, jenomže klíčový moment nezvládl a balón poslal jen do horní konstrukce.

Ani po tomto okamžiku Baník neskládal zbraně a v 80. minutě měl další velkou možnost Smola, avšak balón k němu na poslední chvíli nedolétl. Zápas směřoval do nerozhodného konce, když ve čtvrté minutě nastavení šokoval ostravské fanoušky Roman Potočný. Nešického centr lehce lízl, ale i to stačilo, aby balón zapadl za Budinského záda. Baník si prohrát nezasloužil, ale neproměnil penaltu a za chybičku v poslední moment zápasu tvrdě zaplatil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

13.07.2019 17:00

Góly: 42. Michal Škoda - 72. Jakub Mareš

Příbram stejně jako před rokem zahajovala nový ročník v domácím zápase s Teplicemi a i tentokrát si rozdělila body za konečnou remízu 1:1. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Michal Škoda, ale Teplice v závěrečné dvacetiminutovce srovnaly prostřednictvím Jakuba Mareše.

Duel Příbrami s Teplicemi postrádal jasnějšího favorita, ale o něco lépe vstoupili do utkání hráči hostujícího celku. Pilnost ve střelbě prokázali Trubač a Moulis. Nejprve Trubačova krásná rána těsně minula příbramskou svatyni a ve 24. minutě už byl Moulis přesnější, jenže brankář Boháč zaznamenal povedený zákrok. Další minuty zápasy přinesly spíše vyrovnanou partii, ale nerozhodným výsledkem úvodní pětačtyřicetiminutovka neskončila.

Před koncem prvního poločasu si naběhl na vzdálenější tyč Marko Alvir, jeho hlavičku pak tečoval Michal Škoda a Příbram doma vedla nad Teplicemi 1:0. První poločas mohl pro hosty skončit katastrofou, protože Příbram měla ještě v nastavení další gólovku. Grigarem vyražený balón zakončoval Kodr, ale na brankové čáře zachránil situaci Michal Jeřábek.

Dvoubrankový náskok po prvním poločase by byl pro svěřence kouče Csaplára jistě zajímavý, ale takto si Příbram hýčkala jen jednobrankový stav. Ten mohl po změně stran ještě navýšit Martin Zeman, ale jeho rána z 59. minuty se do branky nevešla.

Teplice měly ve druhém poločase první vážnější šanci až po hodině hry, jenže střelu Mareše bez problémů lapil Boháč. Na druhé straně zase Rezkovu hlavičku zpacifikoval Grigar a o minutu později Teplice vyrovnaly. Centr Patrika Žitného zblízka poslal do branky hlavou Jakub Mareš. Nerozhodný výsledek nemusel trvat dlouho a Michal Škoda se mohl definitivně stát hrdinou utkání, kdyby dloubákem nepřehodil Grigara i s brankou.

Závěrečných deset minut nic zásadního nepřineslo, Příbram tak znovu po roce doma v zahajovacím utkání remizovala s Teplicemi 1:1.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:0

12.07.2019 18:00

Góly: 19. Jan Matoušek, 85. Jan Matoušek

S velkou pokorou vstupovali fotbalisté Jablonce vzhledem k velké obměně kádru do nové sezóny. Jejich obavy se ale minimálně prozatím ukázaly být lichými, neboť po solidním výkonu porazili ve prvním ligovém zápase tohoto ročníku Bohemku 2:0. Obě branky vsítil ve své premiéře Matoušek.

Poprvé přitom zahrozili Klokani. Po Vodhánělově rohovém kopu se k míči dostal zcela osamocený Podaný, jehož hlavičku zneškodnil stoper Břečka. Na druhém konci hřiště kontroval Jovović, který se dostal před bránícího hráče a jen těsně minul tyč.

O úvodní trefu se parádním způsobem postaral Jan Matoušek. Pas gólmana Hrubého si zpracoval u levé postranní čáry. Obhodil si Köstla, který proti němu vystoupil, a řítil se zcela sám na Valeše. Ten dělal, co mohl, ale na Matouškův obstřel byl krátký. Brzy mohlo být srovnáno, ale aktivní Podaný nepotrestal Hrubého zaváhání. A krátce před pauzou neuspěl ani Vodháněl, do kabin se tak šlo za vedení Severočechů.

Po návratu z nich se do příležitosti dostal po Doležalově přihrávce Jovović, jeho rána však skončila mimo prostor tří tyčí. Nedlouho poté se opět mohl předvést Vodháněl, jehož pokus po povedeném Keitovš sklepnutí zamířil mimo.

Velmi aktivně se prezentoval Matoušek, jehož pokus z otočky skončil rohovým kopem. Asi deset minut před koncem předvedl pohotový zákrok Valeš, pro Bohemku to ale bylo málo. Za pár desítek sekund totiž poslal Jovović nadýchaný centr na hlavu Jana Matouška a ten z penaltového puntíku podruhé v zápase rozvlnil síť.

V závěru utkání propadl míč po centru až na hranici velkého vápna, odkud vyslal dělovku Bartek, avšak pouze směrem na připraveného Hrubého. V závěru už se Pražané zmohli jen na červenou kartu po nesmyslném Köstlově zákroku, a tak se Jablonec po vítězství 2:0 ujal vedení v tabulce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11003:13
2.1. FC Slovácko11002:03
 FK Jablonec11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.SFC Opava11001:03
 FK Mladá Boleslav11001:03
 Slavia Praha11001:03
8.1. FK Příbram10101:11
 FK Teplice10101:11
10.Baník Ostrava10011:20
11.Dynamo České Budějovice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 MFK Karviná10010:10
14.Sigma Olomouc10011:30
15.Bohemians Praha 190510010:20
 Sparta Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1105)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Parádní vstup do sezóny 3 body, čistý konto s novou obranou, král Matoušek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemáte zač

Reagovat
KingMaster13

Příští kolo sejměte Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tnt03

Reagovat
Riviera Kid

PIVO ZDARMA!

Zdravím lidi, nemáte někdo nějaké info ke koncertu Rammstein? Žádný program ani nic k tomu ještě nemám a mám za to, že to ticketportal vždycky posílal aspoň týden předem. Předem děkuji.

P. S. Žádné pivo zdarma.

Reagovat
didosh

si nasral s tím pivem

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipni.

Reagovat
Riviera Kid

Pracuju na tom.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ty víš, jak upoutat pozornost

Tohle by měli zkusit i ti, co tady inzertují na Fer ovesazeni.cz

Reagovat
Elliasson

Grešlák zdarma?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

ve 4 otviraj, 18:30 zacina predkapela, 19:40 rammstein

kdo vsecko de jeste v utery pripadne?

Reagovat
Riviera Kid

Děkuji.

Já jdu ve středu.

Reagovat
Rarášek

My jedeme, rano v 7 jsme tam. Pod podium samozřejmě.

Reagovat
BaggioRoberto

My jdeme v úterý.

Reagovat
andrew96

Splaším lístky na středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste nekdo posloucha??

Reagovat
Riviera Kid

Néé, nikdo.

Reagovat
Puskas

Přinejmenším tento týpek:

https://www.youtube.com/watch?v=MKHeuYoNnko

Reagovat
smazaný uživatel

To je Riviera Kid zamlada.

Reagovat
Puskas

Jako že teď už nemá takový drajv?

Reagovat
ondrasch77

Co je na tom špatnýho?

Já vím, dneska je děsně cool, poslouchat kňourající homoděje s oholeným hrudníkem, co opakuju šest slov celej song, ale to fakt není šálek kávy pro každého.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

O.K., tak jo... Takže u tebe jede nějakej děsnej niga gangsta, strašnej tvrďák, kterej kromě toho, že má ty nejdrsnější texty světa, tak umí prodávat crack a nebojí se prodávat fet dětem před školou?

Jestli ne, tak zkus napsat nějaký moudro

Reagovat
ladyboy arsenal

jakoby neexistovalo nic mezi ramstein a gangsta rapem

Reagovat
ondrasch77

Píšu to i výše... Homouš pop se ti líbí?

Napiš, co posloucháš ty..., všichni jen pindáte, že sračky a nikdo se neprojeví

Reagovat
ladyboy arsenal

to by byl dlouhej seznam a stejně z toho nic nebudeš znát, tak to je pak zbytečný, jen mám "rád" tyhle rychlý soudy, že když někdo neposlouchá X pak určitě poslouchá Y

Reagovat
ondrasch77

Nezajímá mě kapela, ale žánr

Reagovat
ladyboy arsenal

od všeho něco kromě country, z toho bych

Reagovat
ladyboy arsenal

jo a ještě nesnáším reggae a ty lidi co se motaj kolem toho

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, že jsi mi připomněl Babalet. Hned jsem si ho pustil

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Du hast?

Reagovat
John Obi Mikel

Co je to tady za lidi. Rammsteini jsou top.

Reagovat
ondrasch77

Jdeš dneska/zítra?

Reagovat
John Obi Mikel

Nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

a co čekáš dneska dětska neposlouchaj metal když řekneš rock tak je napadne twenty one pilot. Hlavně jsem za mých mladých let poslouchal i rap, ale to co je dneska za rap to taovej 2pac se obrácí v hrobě

Reagovat
John Obi Mikel

Není rap jako rap, no.

Jinak znám pár mlaďochů, co metal poslouchají.

Reagovat
Blasphemer

všichni burani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nn, pre nich je nesmrteľný Kabát. Pripadne sračka ako Divoký Bill.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

Divokej Bill ma dobre texty obcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Důchodci

Reagovat
Kang & Kodos

Köstl je přesně ten typ hráče, kterej měl možná talent a potenciál hrát klidně i za Spartu, ale místo toho se furt zabíjel v juniorce, a teď se má chudák v 21 učit hrát dospělej fotbal.

Reagovat
KingMaster13

Takových hráčů to odprásklo hodně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co si budem, sileny kopyto

Reagovat
Kang & Kodos

No otřesnej byl Ale Plechatý si tyhle zápasy odbyl na jaře a už v 19. Köstl by klidně časem mohl bejt dobrej, ale pustí ho tam ještě po týhle one man show?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Alabu taky školil Fenin a podívej se, kde jsou teď.

Reagovat
KingMaster13

Fenin ale fotbalovej byl Jenže hlava

Reagovat
Black Jagir

Jak je na tom ten druhej velkej talent Březina?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje na Žižkově

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle mě na to nebude mít. Však se podívej na ten pohyb, to je něco otřesnýho... a to už půjde těžko dohnat. V dorostu to možná tělesnou konstitucí válcoval, ale teď ho to v dospělým fotbale dohnalo.

Reagovat
KingMaster13

Je hrozně neohrabanej a nefotbalovej. V tomhle ho tam Matoušek vykoupal jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto silenej pohyb a koordinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Byl to holt skvělý nápad s Juniorskou ligou

Reagovat
pingla

Kostl, Pisko, Brezina, v dorostencich vytecni stoperi, ale v muzich bida a des...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je vubec Brezina?

Reagovat
pingla

Ve Spartě, zřejmě bude kopat třetí ligu za béčko...

Reagovat
Kiwi-21

Tak ten kdyby se nezranil tak po návratu ze Slovenska vypadal nadějně ale pokud vím pak chyběl určitě alespoň půl roku ne?

Reagovat
dejvikker

Je na Žižkově

Reagovat
inbloom

Co jsem tedy videl vcera tak nesouhlasim, je na tom strasne pohybove, nejen ten gol matouska, ale celkove, nez se otoci a bezi na druhou stranu... V tom by mu nikdo nepomohl.. kdyby situace byla, ze odehraje skvelej zapas, je na tom vyborne atleticky, ale treba zavini gol, ze spatne pozicne neco zahral a nebo byl sebejistej na mici a ztratil.. tak si reknes, ok ten na to ma, jenom se musi vyhrat.. tady z toho kluka si myslim, ze ligovej stoper nebude

Reagovat
Mirek na tenisu

Kostl je těžkopádný. To je můj hlavní dojem z toho kluka. Bylo mi ho docela líto

Reagovat
montaigne33

Jsem zvědav, jestli dá někdy Trpišovský (větší) šanci Matouškovi v SKS... Třeba teď pomůže Jabkům do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že dá.

Reagovat
Blasphemer

Bohemka slušnej trailer k nový sezóně. Cejtim v kost(l)ech, že by takhle mohli bavit diváky zase celej ročník.

Reagovat
El-Pistolero-68

S Hašanem asi i budou, no.

Reagovat
mistr129

Start - cíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to vypadá, že Slavia bez obou stoperů a Plzeň bez zkušených borců nebudou pro Spartu soupeřem v boji o titul, který oslavíme nejspíš už okolo 25. kola. Snad Perézovi nepřeskočí a nebude chtít koupit Hložka, když koupila Barcelona Griezmanna.

Reagovat
Kostomlat

Podprůměrný trolling

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Dej si tu spartu pryč z oblíbených trolle jeden, děláš tady akorát ostudu

Reagovat
Elliasson

Pokud fandíš Dinamu Záhřeb, tak s velkou pravděpodobností ano.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FruFru

Matoušek > Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu ještě v týhle sezóně nic nepředvedl

Reagovat
ondrasch77

Ale už dostal medaili

Reagovat
tnt03

Reagovat
Edgar Davids

viteznej typ

Reagovat
ondrasch77

Na to ve Spartě nějak pozapoměl, i navzdory siláckým prohlášením...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Pohled na tabulku je úžasný Já bych to takhle klidně ukončil

Reagovat
KingMaster13

Jsme před Spartou takže klidně

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Joke Samozřejmě, že jdeme po titulu ale kdyby se sezona nějak zesrala, tak být před Spartou je základ

Reagovat
mistr129

Nevím, ať jsme radši třeba šestí a Sparta vyhraje titul, než dvanáctí se Spartou za sebou

Reagovat
KingMaster13

Fuj, taková kacířská myšlenka Nicméně samozřejmě, že bych spokojen nebyl ale alespoň něco by mě hřálo

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Růžo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

my s Plzní nadstavba

Reagovat
Marv

Nadstavba o titul by byla pěkně naslapana

Reagovat
tnt03

Poslední zhasíná

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Köstl byl teda hodně špatnej. Nemyslel jsem si, že od Pokorného výkonu na jaře proti Příbrami uvidím něco tak strašného. Bude to mít hodně složité.

Reagovat
smazaný uživatel

*v dresu Bohemians teda.

Reagovat
ondrasch77

Lehké shrnutí FKJ - Bohemka...

Hrubý něco chytil, ale občas tradiční chyby, zejména v prvním poločase. Nebál bych se dát šanci Hanušovi... V obraně precizní oba kraje Sýkora, (zejména) Holík (ale dle očekávání), Plechatý si odehrál svoje, naproti tomu Břečka hořel úplně strašně...

Ze zálohy se mi líbil jen Jovovič a to pouze v druhé půlce a samozřejmě Matoušek - skvělý start, naproti tomu Kratochvíl bída, snad dostane na RW příště přednost Pleštil...

Z Bohemky lze pochválit Pepu Jindříška, Podaného a v první půlce Vacka... Köstl

Přišlo mi, že nás trošku tlačil pan rozhodčí při vzájemných soubojích... Duel byl spíš takový bojovný, moc fotbalové krásy nenabídl, ale určitě se tam pár pěkných akcí vyskytlo (např. matouškovo sólo s gólem)

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem ti to říkal s tím Kratochvílem...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Za týden bude v základu určitě zas.

Jinak s dnešním zápasem celkově spokojenost, šlo o první zápas v sezóně s novými hráči, takže to samozřejmě nebylo úplně dokonalý, ale čistý konto se udrželo a k tomu 2 pěkný góly Matouška, za mě dobrý.

Reagovat
ondrasch77

Tvůj optimismus ale nesdílím, Bohemka nám nedala gól jen proto, že to jsou běžci a dřeváci..., střed obrany je průchoďák jak sviňa. Měl se přivést zkušený stoper (Ďurica, Mazuch, Pudil...) k ještě neotrkanému Břečkovi a byl klid. Nervydrásající čekání na uzdravení Jugase je jako čekání na smrt... Vlasta tam měl taky momenty na mrtvici

Matoušek

Reagovat
PavlíčeQ

Takhle dřevěných týmů je v lize ale víc (třeba Teplice haha), takže jsem v klidu - svoje si odehrajeme a jelikož jsem si pod preview dal za cíl top10, tak by to mělo být na klid

Reagovat
ondrasch77

To pro mě není přílišná útěcha

Navíc já nechci být v top 10, ale v top 5

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to já jsem poněkud skromnější po tom všelijakým přestupáku, ale pokud by se třeba top5 povedla, tak budu rád.

Reagovat
mayday

U Plechatýho mi jediná jeho deviza přijde to, že je mladej. Jinak špatný, zmatkuje, je schopnej nahrát na pět metrů protihráči, spoluhráčům dává špeky do šprajcu apod. Samozřejmě ale třeba oproti Kostlovi je to pan fotbalista, smutný, co za kopyta se u nás dostanou do ligy.

Reagovat
ondrasch77

Nevím, jestli jsi včera viděl náš zápas s Bohemkou, ale včera z naší stoperské dvojice byl jistější Plechatý (navzdory předpokladům)

Reagovat
mayday

Jedním okem jsem to po chvíli sledoval. Ten druhej byl strasnej, to je pravda. To nic ale nemění na tom, že na Plechatým nic moc nevidím. Fotbalista to přece jen je, ale kiksař, plašan.

Reagovat
ondrasch77

Tak je mladej a tak nějak jsem si i myslel, že se bude potřebovat vyhrát a proto mi právě přijde jako nesmysl, že k nám dorazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kratochvíl od vás jediný špatný Hrubý ma asistenci.

K Jindřiškovi a Podanému bych ještě přidal Barteka

Reagovat
ondrasch77

Jediný ne, Břečka hořel jak pole v srpnu..., Hrubý asistence , ale taky několik dramatických chyb...

Bartka jsem si moc nevšiml...

Reagovat
Greny

U Hrubyhonjso zapomel dodat že má podíl na první brance

Reagovat
Greny

Dobře už nepiju

Reagovat
ondrasch77

jo, to jsem tam opoměl napsat..., byl jsem na staďáku a v tu chvíli jsem neviděl od koho přiletěl ten míč k Matouškovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s těmi rozhodcimi

Reagovat
hilarious

Tak já třeba nedokážu pochopit, proč Hanuš nedostal šanci už dávno...

Reagovat
ondrasch77

Odchytal poslední dva zápasy nadstavby...

Reagovat
hilarious

To není moc zápasů z celé sezóny, nemyslíš?

Reagovat
ondrasch77

Má asi smůlu v tom, že je na tom dost podobně jako Hrubý..., o nic horší, o nic lepší a startovní čáru má díky Špitovi lepší Hrubý...

Reagovat
vanGomm

V Jablonci na fotbale 2 612 diváků No mají kliku,že ty peníze dostávají od jiných a "zadarmo".Jinak by se neuživili

Reagovat
ondrasch77

Stejně jako valná většina klubů v lize...

Reagovat
Kepy_FCB

a to ani těch 2600 tam reálně zdaleka nebylo

Reagovat
PavlíčeQ

Protože jsi tam byl a osobně jsi to spočítal.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

JJ v Čechách je hlavní příjem ze vstupenek. Třeba tým, co bude mít dvojnásobnou návštěvnost celou sezónu si vydělá o 5M víc! To je asi třetina částky přestupu dobrého hráče. Naštěstí u nás je Pelta a tu třetinu hráče koupí jednou ročně.

Reagovat
Ferguson6
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Všechno na jedný stránce, nevěřím.

Reagovat
Coutinho10

super stranky

Reagovat
Stannis Baratheon

Super. Nevěděl jsem že to tolik týmů obměnilo.

Olomouc a Zlín domácí

Reagovat
Mass

Olomouc domácí

Reagovat
Elliasson

Paráda. Za mě Slavia domácí a Olomouc hostující.

Reagovat
Radin

Sigma nej dresy

Reagovat
Rarášek

Ty Plzeňský gólmanský jsou super ..

Reagovat
ratusek

ty dresy jsou ale humus až na 2-3 modely. fádní katalogové sračky

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Tak nejhnusnější jsou ale většinou ty, kde se pokusili nějak experimentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

viz hokejový repre dres

Reagovat
ratusek

To je totální zoufalost

Reagovat
didosh

Reagovat
Ferguson6

Tak čo čakať, originálne dresy majú len kluby, ktoré ich buď dôkazu predať vo fan shope alebo spraviť značke dobrú reklamu výkonmi a teda len Sparta, Slavia a Plzeň. Ale potom veľa tímov od Adidasu si spravili dres cez tu aplikáciu, takže aj keď je model katalógový, aspoň si ho prispôsobili sebe (vlastné farby, vzor na drese). Len na druhu stranu je škoda, že to Adidas už 3 roky nevymenil a teda si upravujú dres, ktorý vyšiel v 2017 a jeho katalógovú verziu už ani nemajú v katalógu.

Reagovat
Gedofrey

Tak který je nejhezčí? Za mě Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pak Sigma

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

AndrejBB není premiér, ne?

Reagovat
Ferguson6

Zeby BB znamenalo BaBiš?

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš-Bureš

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
andrew96

Na ty plzeňské si prostě nemohu zvyknout. Nejlepší byly v první mistrovské sezóně, potom to šlo dole.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně se hrozně líbí ten dres Baníku s uhlím nebo co tam je. Ten má styl https://img.blesk.cz/img/2/full/5813783_.jpg

Reagovat
Ferguson6

To je obyčajný katalógový brankársky dres, je veľká šanca, že ho budú mať aj iné tímy. Ale v čiernej sa Baníku hodí.

Reagovat
ondrasch77

S uhlím

Reagovat
Kang & Kodos

Co je, vypadá to tak jsem myslel, že to je nějaká speciální edice

Reagovat
ondrasch77

Jako proč ne , zajímavý subjektivní pohled...

Reagovat
Mirek na tenisu

To je průřez sloje z osmého patra na Cingru

Reagovat
Logan

Nejvíc se mi líbí dost překvapivě dresy Bolky jednoduchý, ale účinný. Je vidět, že když tam nedají ten obdelník, tak je to fajn.

A samozřejmě ty naše

Reagovat
Kepy_FCB

podřadný trh podřadné modely, ale je to jedno stejnak by si to sami kurvili nažehlenýma reklamama

Reagovat
čolo

Nejpěknější je sparťanský a pak ten Sigmy. Nesnáším se za to co jsem právě napsal....

Reagovat
OranžováKarkulka
Reagovat
PavlíčeQ

Příspěvek starý už 9 hodin a nikde nic

Tak snad nám Igor dohodil další kvalitu srovnatelnou s Jovovičem. Dle Transfermarktu pravý křídlo, tak snad to bude znamenat posazení Kratochvíla

Reagovat
ondrasch77

Ale bohužel zastavený vývoj Pleštila a ještě nám tam zaclání Acosta....

Reagovat
PavlíčeQ

Čtyři křídla jsou ideál podle mě: Jovovič, Petrovič, Acosta, Pleštil.

Reagovat
ondrasch77

A Kratochvíl , kterej odouvá Pleštila s Acostou...

Reagovat
PavlíčeQ

NE

Reagovat
ondrasch77

paráda, super čísla na RW...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Hašek, říct, že jste byli v prvním poločase lepší, že jste gól dostali po malé domů a že Matoušek moc problémy nedělal je neskutečná hloupost.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hašek mě zklamal. Snad poprvé jsem ho slyšel tak neobjektivně plácat nesmysly. Asi tuší, že s těmi nekopy a sbíranikem z Radotína a jiných perdelí to bude mít zase hodně složitý...

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Johny203

OT: Ktorý Český klub je momentálne najviac nenávidený?

Reagovat
Pride

To je hodně subjektivní. Nemyslím si, že by tady byl klub, který by byl nějak hodně nenáviděný. Možná Dukla Praha, ale ta spíš nikoho nezajímá.

Reagovat
C-M@ster

Asi furt ta Sparta, byť v posledních letech je tak k smíchu, že se to trochu uvolnilo...

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak s United v PL.

Reagovat
C-M@ster

Tak částečně, ale nepříjde mi, že by byli United v PL nejnenáviděnější

Reagovat
Rarášek

Karviná

Reagovat
Kiwi-21

Sparta, Karviná a Baník asi

Sparta a Baník kupa fanoušků a ti je buď miluji a nebo nenávidí většinou

Karviná - nejdříve Banikovci a po baráži z Jihlavou kdy jim rozhodčí pomohl, což byla chyba jinde ale co už, většina zapomněla jak řezal rozhodčí je v lize i když mi Jihlavy je líto

A pak ještě Příbram tu dlouhodobě kvůli Starkovi a věci okolo, vloni jen získaly pár sympatií pod Csaplárem svými výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Karvinou v lize řezali, ale když už hraje baráž s druholigovým týmem, tak si to má být schopná uhrát sama. Takto je to hnus, ikdyz je chyba jinde

Reagovat
Kiwi-21

Já z tebou souhlasím

Ale přijde mi že si většina lidí myslí že Karviná to koupila čemuž zase já nevěřím ale chybu bych viděl v neschopnosti rozhodčích a na svazu že nebyl VAR i když si myslím že pánové na svazu měli rozhodnuto už předtím jak obě baražové utkání dopadnou

Reagovat
Poll Hamm

Přesně jak to psal teď kiwi nad tim co se dělo v lize se jen tak máchne rukou a každého zajímá jenom baráž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu kurvo :- *

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Sparta. Nejvíc milovaná i nenáviděná.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně Baník.

Reagovat
andrew96

Stoprocentně? Bych řekl, že jste dost za pražskými S.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nezdá, Spartu dost nenávidí na Moravě, ale v Čechách je spíš obdivovaná. Slavia je až tím druhým S, ti to mají špatné v Praze, v Ďolíčku a na Letné hlavně, možná i v Plzni, ale jinak nic moc. Zatímco hraješ v Jablonci, tak jsi polská k*rva od strejdů z tribun, vlastně i ve Zlíně, kromě MS kraje vlastně všude, vím že je to často jenom opovržením k Ostravě, ale taky máme tvrdé skalní fanoušky a je nás hodně a máme špatnou mediální reputaci, takže ten faktor strachu hraje taky svou velkou roli...Přidej k tomu přirozené rivality s Opavou, Spartou, Brnem + si na nás vyskakují někteří diváci už i v Karviné a minimálně v první lize více nenáviděný tým opravdu nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vlastně ligu nehraje, ale principiálně se to dá pochopit

Reagovat
andrew96

Mně přijde, že na Zlínsku je Baník celkem oblíbený. A v Čechách vás až na Spartu tolik neřeší nebo alespoň ne víc jak S+S. Těžko říct, ale myslím, že Sparta dlouhodobě drží neohrožené prvenství.

Reagovat
Kang & Kodos

Sparta, pak Slavie s Plzní, pak Baník. Pak někde daleko zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Zlínsku je dost fanoušků Baníku, já jsem to myslel trochu jinak, celkový počet nenávistných fanoušků v ČR bude mít Sparta, ale mezi fanoušky klubů v první lize bych to čekal spíš pro Baník. Ale OK, každý to vidí jinak.

Reagovat
Elliasson

Potvrzuji. V Kroměříži a okolí skutečně není oblíbenější tým než Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

kde v cechah je sparta obdivovana, to by me zajimalo

Reagovat
Azazelo RD

Ale u vás to není kvůli Baníku jako klubu, ale kvůli fanoškům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
pingla

Pribram

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, nebo Plzeň

Reagovat
Bex5

Tu carku klidne vynech ...

Reagovat
cink

*

Reagovat
BaggioRoberto

Plzeň

Reagovat
Bex5

zadne kluby

Reagovat
Stannis Baratheon

Roma Děčín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Mass

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Plzeň

Reagovat
Bex5

Slovacko

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ten, kterýmu fandí Berbr s Damkovou

Reagovat
Blasphemer

Sparta. To je snad jasný.

Reagovat
raduinho

Baník smrdí. Jinak Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
lampas

Reagovat
Kepy_FCB

Peltonec

Reagovat
PavlíčeQ

Nic jinýho jsem od tebe nečekal ❤

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě je nejvíc šoufl z mistra Sudet TSV Gablonz Pelta, finanční podvody, věčně prázdný stadion, řehtačky a zabírání místa v pohárech.

Reagovat
ondrasch77

Tak se nám pochlub, komu fandíš ty...

Reagovat
eleven11

Mečířovy!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle diskuzí to vypadá na Baník. Tomu i když se poslední roky nedaří a tak není ani co závidět, tak má stejně z každé jeho ztráty radost spousta lidí

Reagovat
eleven11

Škodovka ze z plzne!

Reagovat
bobis21

Čekám že bude bob první odvolaný trenér ligy, dneska to vypadalo že se jim snad ani hrát nechce. Jediní kdo dnes zaslouží pochvalu jsou Zio a Fillo. A Smola je prostě pořád opavská mrdka, nic jiného

Reagovat
veikko

Až na toho Filla, Potočného neuhlídal on a standardka byla po jeho faulu.

Reagovat
bobis21

otázka jestli to byl faul. Do té doby ale byl podle mě náš 2. nejlepší hráč

Reagovat
veikko

Ale jo, to asi jo. Jenže celkově se na tu hru fakt vůbec nedá dívat. Teoreticky bychom měli mít jeden z těch lepších kádrů v lize, jenže pod Pánikem s jeho slavným 4-4-2 je to neskutečná holomajzna na náhodu bez jakéhokoliv nápadu. Máme jednoho kreativního hráče (Hrubý), který je ale už nějakou dobu z formy a druhý ze středových záložníků je sice bojovník, ale nedá přihrávku na dva metry. Možná by opravdu stálo za to postavit Filla jako kreativního AM a dát mu úplně poslední šanci. Zatím je to hrozný provar.

Reagovat
SuperBanikovec

Smola hrál skvěle

Reagovat
C-M@ster

Barážový hrdina Berka opět úřadoval.

Naštěstí dobro zvítězilo nakonec nad zlem.

Reagovat
ondrasch77

Tím dobrem myslíš Liberec?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
C-M@ster

Zajímavá stránka... ani trochu manipulativní.

https://www.facebook.com/pg/zastavmezlodejecz/photos/?ref=page_internal

Prosím, řekni mi, že ji máš lajknutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky něco fetuješ céčko.. Už od dob Haxu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný hnus, fotbal 0 a už to trvá celý rok...loni první zápas s Jabloncem to samé...+ ta příšerná tlačenka od sudího, otočené rohy, fauly a ta penalta, no blil bych

Reagovat
veikko

Smola je fakt neskutečný zmrd, tomu se nedá fandit ani v dresu vlastního týmu.

Reagovat
frankiefcb

No je to těžké mu fandit. Na druhou stranu po Kubovi útočník co vyhraje hlavu.

Reagovat
Alan_Shearer

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesný fotbal v Ostravě, ale scénář posledních 15 minut by ani Chaplin lépe nevymyslel.

Reagovat
cink

Tak Chaplin není scenárista

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A kdo napsal třeba Diktátora nebo Moderní dobu?

Reagovat
cink

Ok my bad

Reagovat
Kepy_FCB

S takovým fotbalem patříme do polácký ligy Páník okamžitě ven!!!

Reagovat
veikko

Spíš do humpolácké. A mimochodem, tomu se ani fotbal říkat nedá, co teď Baník hraje.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mirek na tenisu

Polácká liga? To se hraje kde, čéče?

Reagovat
cink

V Polácku přece

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak do Slavie nakonec ani Banana, ani Donkor, ani Župarič nebo Karafiát, ale nějaký dvaadvacetiletý borec z Tuniska a z tamní ligy. Jmenuje se Nassim Hnid. Jeden z výše jmenovaných by ale mohl dorazit i přes tento příchod, ale nebude se na jejich nákup tak nalehat a přišli by, pokud by je získali nějak výhodně.

Reagovat
ondrasch77

Trpišovský o těch jménech prohlásil, že je to nesmysl, a že vůbec netuší, co je toza lidi...

Reagovat
Kang & Kodos

To už jsou jednou nohou ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jáju Banánu určitě viděl, když se mrknul aspoň na jeden zápas z Afrického poháru, aby viděl Ngadeuho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by na Ngadeua koukal?

Reagovat
Logan

Reagovat
Losinho

O Župaričovi ne

Reagovat
smazaný uživatel

hnid

Reagovat
Mass

Tomáš Ortel původním jménem Hnídek, a teď by přišel nějakej arab jménem Hnid. Náhoda?

Reagovat
Mass

Banana nebo Hnid , podle čeho ty možný posily vybíraj

Reagovat
frankiefcb

Smola je simulant ale platný bude. Výkon tragicky. Panikovi poděkovat ale už fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, ale překvapuje to někoho...Ach jo.

Reagovat
Euphael

Ale tak aspon sis zarval gol, jak sis vcera pral

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě nevyšel ten handicap, co se dá dělat, no Ale jo, byla to euforie, pak už to šlo jen z kopce, ale to jsem čekal...Baník může být klidně ve skupině o záchranu po podzimu, je jedno, co tam Páník ještě vyvede a kdo ho nahradí, i Mourinho by nedostal do hlav hráčů systém v rozjeté sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slušně zajebane vítězství... Ty kraaaavo.

No, gratulace Slovanu, co jiného říct.

A Smola pičo!

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Smola TOP! Už se těším jak v každém souhrnu se na něj od soupeřů bude plivat

Reagovat
Losinho

Rivalita Baník x Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Zase uplne mimo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Zark

ale oni si to vzdy nejak obkecaji, mrtki

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovouhle penaltu jsem už nějakou dobu neviděl. …Asi proto, že se nehrála liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Takže titul má zatím Jablonec, Bohemka sestupuje, Baník baráž ....tvl to jsou dramata

Reagovat
ondrasch77

Ideální scénář

Reagovat
kecipep

Prosím, aspoň 3 zápasy stop pro Smolu a sudího vyloučit doživotně.

Reagovat
Bakary3

Jestli nedaj stopku obema, tak jsou to zasrany alibisti

Reagovat
smazaný uživatel

Velke tymy hrajici o pohary umi tyhle zapasy vyhravat. My se to jeste musime naucit...

Smola

Reagovat
Banikovec7

Je jednoduché říct, že by měl Páník vypadnout, ale nejsem si jistý, že by s tím někdo jiný dokázal hrát něco jiného, vzhledem k našemu středu zálohy, který se už druhý rok nepochopitelně neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u naseho stredu zalohy je hlavni problem, ze hrajeme4-4-2...

Reagovat
Banikovec7

To jo, ale ani nemáme hráče na to, abychom hráli jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych mohl do toho kecat... 4-5-1. Janos-Hlinka pred nima Hruby...

Reagovat
Banikovec7

Já bych teda radši někoho fotbalovějšího místo Hrubého.

Reagovat
smazaný uživatel

By hral to same jako Kolar v Plzni a byl by zase v repre. :-)

Reagovat
SuperBanikovec

Kaloč, Jánoš - Granec, Kuzma, Reiter

Reagovat
smazaný uživatel

Granec

Reagovat
smazaný uživatel

granec neodejde je podporován uvnitř vedení nevím ta jeho máti tam asi chodí kouřit klobásy každý den. Jinak Reiter katastrofa za mě pomalej na míči nejistej

Reagovat
lichna.

Nepřebral ti babu? Neskutečné, jak jsi proti němu vysazený.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nepřebral vysazený na něho jsem když vím co je to za čuráka, a fotbalově by neměl ani na slavoj rychvald

Reagovat
lichna.

Což je nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně čuráku

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

Ještě mě teda baví ta logika, že směšná penalta na jedné straně je korupce a úplně stejně nasimulovaná rozhodující standardka na druhé straně spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš, jim to klima pod Ještědem nedělá dobře... Hlavně místní fanoušek skupiny Slza FCSL (už chápu jeho nick) kdy už před zápasem brečel o korupci... Doufám, že se jim to vrátí i s úroky..

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
FCSL

Psal jsem, že pokud vám zase nebudou platit goly rukou nebo ofsajdu, tak neprohrajem. Což se potvrdilo... A narážka na goly se potvrdila vymyšlenou penaltou..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tím rozhodujícím vymyšleným primakem, že kterého jste dali v 94. minutě gól?

Reagovat
FCSL

Takovejch jste měli asi 10 a nedali. Smola no

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně, a to nám ještě minimálně 5 ubíráš.. Ale jak jsi psal, karma je zdarma.

Reagovat
FCSL

Tak to se máte na co těšit ještě

Reagovat
lampas

Překvapuje mě, že omezenec tvého kalibru má vůbec tušení o tom, že nad Libercem je Ještěd

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase překvapuje, že někdo jako ty a ještě k tomu fanoušek Sparty, má ponětí o tom, že existuje slovo omezenec.. A nějak si nepamatuju, že my dva bysme si měli něco někdy v minulosti psát, abys měl vůbec nějaké tušení o mě osobě.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lampas

Život je plný překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si případ

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět dneska tvoje texty mu bohatě stačí

Reagovat
ondrasch77

Tak jestli jsi až teď pobral jeho nick, tak upřímně gratuluju

Můžeš rovnou nastoupit na Akademii věd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O jeho nicku vím dlouho, do dnes jsem ho bral za jednoho z rozumnějších diskutujících tady, ale po dnešku ten jeho nick opravdu připomíná spíš fanouška kapely Slza..

Reagovat
ondrasch77

Já si tě zas do dneška / včerejška tady skoro nevšiml... Dneska jsi tu rozjel docela uragán...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš divadlo, něco jako Smola

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštní, když jsme nedávno spolu docela v pohodě diskutovali o prestupech Jablonce / Baníku...

Reagovat
ondrasch77

To je možné..., pamatuju si nicky především "tradičních" diskutérů, ty se projevuješ až poslední dobou (navzdory datu registrace)...

Včera jsi upoutal mou pozornost především plameným projevem vůči Liberečákům

Už tě teď budu mít v merku určitě daleko víc

Reagovat
smazaný uživatel

No diskuze čtu často, ale zapojuju se většinou jen k naší lize a Baníku, včera mi nedalo to, jak tady pro mě do včerejška inteligentní diskutující začal brečet už před zápasem a po zápase tady vyskakoval s nějakou karmou.. To mi prostě hlava nepobrala a trošku jsem se nechal unést.. Ale aspoň uz vím, že pro mě je momentálně Jablonec > Liberec

Reagovat
ondrasch77

Je spousta lidí, co to tady jen čte a kolikrát nejsou ani registrovaní...

Poslední věta - všeho do času , já loňské první utkání u vás taky dlouho rozdýchával

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to s vámi byly nemyslitelné body no.. Tady jsem zase po 10 minutách čekal konečně klidnou výhru a potom tě tady nějaký jouda po zápase otravuje s nějakou karmou, přitom dali gól po vymyšleném faulu.. Jinak co ta vaše posila nová? Nebyla nijak extra prezentována ne?

Reagovat
ondrasch77

Když jsem viděl, jak tam Fillo v 10. minutě projel hřištěm a dal to Kuzmovi, který pohodlně uklidil na 1:0, tak jsem myslel, že trochu zhustíte střed a nebudete Liberec do ničeho pouštět. Pak mi přišlo, že se na to většina Baníkovců vysrala jako když je hotovo a začal hrát Liberec, ale hodně nepřesně... Tak jsem druhý poločas koukal na Příbram - TP - to byla taky lahůdka pro fajnšmekry...

Nakonec mě trochu mrzelo, že jsem radši nedokoukal ten váš zápas, to mělo aspoň grády v druhý půlce a vzbudilo to pak hodně emocí Smola samozřejmě trapák, ale jak už jsem psal Honzovi...., starýho psa novejm kouskům nenaučíš...

Zoran Petrovič - kluk z vedení mi psal, že to ještě není dotažené, tak zatím nemůžou nic oznamovat, tak snad v týdnu...

Reagovat
smazaný uživatel

No klasicky se na to vysrali a mysleli že mají hotovo.. Smola za mě nejlepší hráč zápasu, to co on vyhrál soubojů, to od nás nevyhrál nikdo za celou loňskou sezónu dohromady, ano penalta vymyšlená, ale prostě takový hráč nám loni chyběl.. A bude to pro vás posila?

Reagovat
ondrasch77

V první půli tam neměl nic, protože jste nechali hrát liberec a druhou jsem neviděl, takže nemůžu soudit, ale pokud to tak je, tak pro vás +

Jestli to pro nás bude posila, je těžké říct, vzhledem k tomu, že na RW hraje mizernej Kratochvíl, slabej Acosta a mladý Pleštil zatím moc šancí nedostává, tak doufám, ře jo. Mohl by z něj být druhý Jovovič. Dosud hrál je Černohorskou ligu, ale čísla má docela dobrý...

https://www.transfermarkt.com/zoran-petrovic/leistungsdaten/spieler/293254/plus/0?saison=ges

Reagovat
smazaný uživatel

A Acosta je tak slabý? Toho jsem vám loni záviděl, to dá samé jsem vám záviděl Fabryho, ten se jeví jak? Přicházel jako velký slovenský talent, doufám, že se prosadí, protože je to i sympaťák.. Celkově vám ty některé hráče závidím.. Mít mladší kádr tak věřím, že už na lavičce nemáme dinousara ale Holoubka.. Ale takhle.. No uvidíme co bude po pár zápasech..

Reagovat
ondrasch77

Mě se Acosta v Brně kdysi taky docela líbil. 1 na 1 je výborný, rychlost taky fajn, ale česká liga se hraje důrazně, do těla... Od každýho odletí jak tenisák od zdi a nemá kondici na jablonecký styl fotbalu. Fabry defacto to samé, jsou to hračičkové, ale každej 70 kilo i s postelí, možná by potřebovali širší herní praxi..., zas na druhou stranu byla příprava, všichni šanci dostali a že by zrovna tihle dva nějak zazářili, se říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Panikovo jaro zacalo trochu brzo ne? Hnus fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi Kuzmovu "radost" z vystřídáni? Jako nedivím se mu, se Smolou nejlepší hráč a on tam pošle Diopa, kterého potom zatáhne místo Hrubého... Se divím, že tam neposlal Šindeláře.. Začíná to vypadat, že ne všichni drží s Panikem a jsem zvědavý jak dlouho na lavičce vydrží.. Můj tajný sen, aby po Karviné vypadl, ikdyž je to nereálné

Reagovat
SuperBanikovec

Jojo, ke Kuzmovi cítím ještě větší sympatie za to jak si dneska pořádně na té lavičce ulevil. Hraješ skvěle, a stejně tě bůhví proč stáhnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to tam dlouho rozdychával no.. No hraješ skvělé a on tě vystřídá za Diopa, už jen to je ostuda.. Pokud nevyřešime trenéra, tak se nevyřeší ani záloha (největší slabina) a budeme hrát ten hnus furt..

Reagovat
smazaný uživatel

Šel pak raději sednout mimo střídačku, ale vůbec se mu nedivím. Jsi nejlepší, běháš jak piča i pro ztracené balony a stejně tě stáhne, motivace do dalších zápasů jak cyp...pak se udrž abys mu něco neřekl. První měl jít pometlo Holzer, ten hrál prvních pár zápasů po přestupů ze Sparty a teď už rok střídá neviditelnost a kažení akcí a stejně vydrží déle než hráč, který dře. Nevím jestli dostal takový plat, že už mu nestojí za to běhat a snažit se zaujmout v jiných ligách, ale budu rád, když se ho zbavíme.

Hrubý je taky hovno tvořivý, střed zálohy dopředu prostě neexistuje. Rozestavení, střídání...pořád žádná změna. Bobe díky za záchranu, minulou sezonu, ale ahoj. Už se chci zase fotbalem bavit i za cenu proher, ne se třepat jestli tam něco ušmudláme.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky jsem nesnášel hráče, jak se přetahujou o míč , kdo půjde kopat penaltu , ale po dnešku , kdy jsem viděl ty naše kašpary , jak to nechce jít nikdo kopnout a chudák černoušek se na všechny dívá s balónemv ruce je neskutečná ostuda , právem jsme prohráli , vždyť je to pořád stejná bída, nechápu proč to nešel kopat fleišman , aspoň by mohl napravit tu minelu , nebo fillo dnes hrál dobře , i kdyby tam šel stronati a poslal to třeba kurewsky nad bránu , tak bymi to nevadilo , ale do piče takový alibismus jsem ještě před penaltou neviděl , všichni stáli co nejdál a dělali jako by nic , však fotbal je o gólech vy tupé hovada a když už nám rozhodčí po 7 měsících daruje kurwa penaltu , tak ji aspoň bežte zkusit sebejistě kopnout jinak za dnešek vás všechny naházet do hnoje čuráci

Reagovat
Banikovec7

To byla šílenost no, snad musí mít dané před zápasem, kdo kope penaltu, navíc když je v týmu Smola.

Reagovat
SuperBanikovec

Řekl bych, že Smola nešel kopat, protože v něm bublala krev po tom pošťuchování, to bych s přivřenyma očima ještě chápal. Ale ti ostatní to je hrůza. Hráči mající strach kopat penaltu....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nepochopil.. A on to jde kopat Hrubý, který nebyl celý zápas vidět a je z formy.. Taky to podle toho dopadlo.. Trošku mě překvapilo že tu zodpovědnost nevzal Flaška, ještě když je kapitán..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ostuda , nejen hráčů , ale i trenéra , to musí být přeci jasně dané

Reagovat
AjaxFans

Nestačí,že byl kapitán u gólu na 1*1

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten gól na 1:1 přisuzuju Budinskému, protože ten byl prikovany na brankové čáře.. Jasně, mohl to Flaška odmaznout, nebo do toho dát větší intenzitu, ale kdyby Budinsky vyběhl a neváhal tak je tam dřív..

Reagovat
Mirek na tenisu

Je fakt že Budinský není Neuer ale gól Peška jde jedině za Fleišmanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský to měl stihnout i přes to podklouznutí, ale dlouho se rozhodoval, jestli tam opravdu půjde, takže jedině za Fleišmanem to nejde :-) Navíc Hrubý už poněkolikáté trefil ze standartky prvního hráče. Rohy a naše trestňáky jsou nebezpečné pro nás, pokud tam stojí ti dva klauni Hrubý s Holzerem.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ještě to jednou skouknu. Mohlo to tak i být. Na tom, že rejžou byl Fleišman to asi nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší podíl viny Fleišman, ale stále tam byly další dvě menší příčiny - Hrubého další podělaný trestňák (kolikátý už? ) a Budínského nerozhodnost.

Chtěl jsem se na to podívat i na pc, ale brankář v záběru nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že poslali pryč Helesice. Když jsem včera viděl Fleismana, možná by se hodil

Reagovat
Banikovec7

Když by šel Flaška a nedal, tak se píše proč chodil, když hrál celý zápas špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mi až tak nevadilo , nejvíc mě zklamalo to že nemají odvahu nikdo z hráčů jít kopat penaltu , bez sebevědomí jsme v hajzlu , to je trapné

Reagovat
FruFru

Protože Flaška dneska formu měl

Reagovat
smazaný uživatel

Byl určenej Azavedo váš jedinej technickej hráč a fotbalista

Reagovat
Banikovec7

3 nepravdy v tak krátké větě

Reagovat
3M

Tak hrajem sračku, doufal jsem, že se zvedně

Reagovat
ondrasch77

Hrál dneska Hora? Nějak jsem si ho nevšiml...

Reagovat
monty25

Založil gólovou akci.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ladyboy arsenal

s odřenýma ušima budete rádi, když se zachráníte

Reagovat
PavlíčeQ

hahah

Reagovat
ratusek

Ještě že jsem to neviděl. Ale co jsem četl, tak ještě že tak. Pokračující nechutný grc pod Panikem. Doufám, že ho do 5.kola.vyrazí

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tajný sen, aby ho vyhodili nejlépe po 3.kole ať to není taková pohroma.. Hlavně kurva furt ty Panikovy střídání.. To je za trest...

Reagovat
cink

Návrat krále

Reagovat
PP

Tyto soudy po prvním odehraném kole v sezoně mě vždycky pobaví, nicméně letos tomu baníkovci nasadili korunu.. Navíc po dvou individuálních hrubkách jste nevyhráli a vyhazujete tady půl kádru i s trenérem..

Reagovat
Banikovec7

To nejsou žádné soudy po jednom kole, ale po plynulém navázání na jaro.

Reagovat
PP

dát to Hrubý o 20cm níž, tak 90% těchto nářků tady není. Jaro jste měli mizerné, to jo, ale je to prostě 1.zápas sezony, pár nových hráčů, půlka kádru je ještě v hlavách s rodinou na dovči.. to máš těžko no.

Reagovat
Banikovec7

Tak třeba já jsem si stěžoval už v poločase, ikdyž jsme ještě vedli Ale nejde o prohru, já a asi ani ostatní tam nevidí nějaký náznak možného zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě na té penaltě sere, že si hodně lidí bude myslet, že na něj nadáváme kvůli tomu, že nedal. Ale on zahraje dobře jeden zápas z šesti, což je na hráče, který má tvořit hru hrůza. Navíc jak píšou jiní, hrajeme jako týmy, které hrají o záchranu - bez viditelné taktiky, jen to nakopnout jako na vesnici vzduchem dopředu a tam to ubojovat. Zio, Smola a Kuzmanovič byli naši nejlepší hráči a stejně jednoho z nich Pánik stáhne.

Reagovat
Losinho

Baník

Reagovat
FruFru

Smola překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Tím penaltovým pádem nepřekvapil, v klidu to mohl ustát, ale jinak to všechno pěkně sbíral, když chtěl, tak získal faul, když ne, podržel míč a počkal na ostatní. Vypadá, že u toho i přemýšlí, zatím spokojenost.

A u Reitera nevím, moc se do hry nedostal.

Reagovat
Mirek na tenisu

Smola neměl co ustát. Prostě sám od sebe padl...Fligna na úrovni Sokola Štěpánkovice.

Reagovat
FruFru

Naopak zklamal #swagslamáček, který se mi nevleze na hlavu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale penalta teda v topu, jak tohle muze nekdo pisknout... jeste ze to nedal.

Reagovat
Banikovec7

Tom to prostě umí no Ale dívám se, že ta na Diopa asi 10 minut před tím se teda pískat dala.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ji teda nepískl, taky mi přišlo, že padal dřív.

Reagovat
Banikovec7

Tak ho taky celou dobu Mara nebo kdo k sobě tahal, hlavně pak při tom zakončení.

Reagovat
Greny

Plzeň to zvládla hodně dobře... Tak aktivně hrát jsem ji neviděl... Akorát škoda že nedostal místo Choryho prostor Mihálik nebo Beauguel

Reagovat
KingMaster13

Dlouho nehráli takhle hezky, snad to Plzni vydrží. Ještě je otázka co s nima udělá ten odchod Hrošovskýho.

Reagovat
Greny

Podle mě tam půjde Janošek a ten byl v přípravě dost dobrej

Reagovat
KingMaster13

Tak snad ano Potřebujeme někoho kdo nás pořádně prožene

Reagovat
Blasphemer

Zrovna dneska hrál na svoje poměry docela hovno. To nějak půjde. Janoškovi hodně věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat, ze jakmile pujde pryc Hrosovsky, tak do zakladu pujde Prochazka nebo Horava.

Reagovat
Blasphemer

To by bylo dobrý porno, ty vole.

Reagovat
Miguel19

Dřevak Chory jenom zabírá místo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Super výkon. Až na to kvantum neproměněných šancí, ale když to nestojí body, tak na to sere pes.

Akorát se bojím, že Krmenčíka tam bude cpát furt, i když bude podobně produktivní jako dneska. I když herně to bylo dost slušný od nej6s ohledem na tu jeho dlouhou pauzu.

Reagovat
Elliasson

Jestli to herně bylo slušné, tak produktivně to bude po několika zápasech OKá.

Reagovat
Blasphemer

Snad jo. Kromě těch zahozených šancí si dneska žádnou kritiku nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Si vzpomeň co hrál, když do Plzně přišel. Tohle je úplně jiný Kremnčík, než ten věčně na zemi s rozpaženýma rukama "píská se penalta?"

Reagovat
Ferguson6

K tomu článku zo včera s dresmi prikladám ešte aj článok, ktorý sa venuje podrobnejšie dresom českých klubov v tejto sezóne ako celku: https://svetdresov.wordpress.com/2019/07/13/dresy-ceskej-fortuna-ligy/

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Yunis Ty jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady lidi divi Baniku? Vsak je to letos jasnej sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A co my? Jak jsme hrali? Co hodnoceni jednotlivych hracu? Koukam, ze ma Cermak 3 acka.

Reagovat
Blasphemer

Super. Mohli dostat bůra do poločasu úplně v klidu. Čermák nejlepší. Kayamba v závěsu za ním. Krmenčík super v mezihře, ale z dvakrát netrefil bránu z malýho vápna a pak zahodil ještě další šance. Kalvach udělal taky výborný první dojem. Patrik na jeho poměry spíš slabší zápas. Kopic mě sral, pěknej gól, ale spoustu situací řešil úplně blbě.

Limba a Řezník na krajích dobré výkony. Brabec top, to bude lídr obrany letos. Pernica vyklepanej a nervózní jako obvykle, ale naštěstí nic zásadního neposral.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Ale hrozne me sere, ze se nedostal na hriste ani Janosek ani Mihalik. Aspon jako stridajici. A co ta penalta? Byla?

Reagovat
db18

Místo Kovaříka tam mohl jít Pišta. Ale příště snad dostane víc prostoru... (tj. třeba 30 minut, než by bylo těch dnešních 5)

Reagovat
Blasphemer

Jenže Kovařík dal gól, takže je to jasný, jak to bude dál vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kovarik se do tech golovek proste dostava. Nevim jak to dela, ale kazdej zapas jich ma nekolik a golovej proste je. To by byla skoda nevyuzivat.

Reagovat
Blasphemer

S tím souhlasím, akorát je to dost často z lavičky, takže to by měla být spíš jeho role. On stejně po nějakých pár zápasech v základu za sebou jakoby upadne do letargie a začne hrát úplný hovno.

Reagovat
Blasphemer

Mně se zdálo, že tomu hlavně předcházel offside hráče Olomouce, ale jistej si nejsem. Samotnej zákrok jsem neviděl až tak dobře, ale za jasnou bych jí takhle naživo neoznačil, no.

Jinak ten Hejda vypadal hodně bídně, mě se ta noha zdála malinko zkroucená, tak snad si tam něco nezlomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to těsně nebyl, ještě se tam zapomněl Řezník.

https://imgur.com/a/xg8qiHX

Reagovat
Blasphemer

Taky jsem na to dneska koukal. Naživo mi přišel jasnej.

Co se týče penalty, tak asi teda jo, byť to byla spíš nešikovnost než úmysl si nechat odpálit Yunisem nohu, ale na to se nehraje, že.

Reagovat
Papra

Vicemene souhlas. Jen bych optavdu vyzvedl Krmencika - krome toho promenovani hral absolutne skvele, vyhral tak 14 z 15 zapasu, zapojival se, sbihal do stran i se vracel. A chudak Hejda - po roce zase zranenej po par minutach pp tom co prezil pripravu, navic pri penalte..

Reagovat
Blasphemer

Hejda klasik. Loni se taky zranil v prvním jarním zápase po zimní přípravě.

Krmenčík byl opravdu dobrý. Já čekal přesnej opak... že bude hrát hovno, ale něco mu tam spadne.

Reagovat
Papra

jo mel jsem uplne deja-vu , jen minule to bylo snad ve 4. minute, ted dal skoro 30

Reagovat
smazaný uživatel

To rad slysim, strasne bych mu pral navrat do formy pred zranenim a velkej prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva.. Musím Plzeň pochválit, takže u nás zase třetí místo

Reagovat
smetos

Budinsky bida, Fillovi to celkem sedlo. Stronati se rval, u nej sokojenost. Prochazka je nas momentalne nejhorsi hrac v zakladni 11 a Fleisman dneska tragedie. Hruby v tomhe rozestaveni prakticky neexistuje a jsme bez jednoho hrace. Dneska nejhorsi a na pencli vubec nemel jit. Janos to odmakal, Holzer pokracuje v zmaru stejne jako pulka tymu. Reirer pocit tak pul na pul, s fillem jim to jde, ale nedokazali nic navic. Smola bude provar, uplne zbytecne vyhozene penize a Kuzma spoko. Vsechny stridani nic neprinesly a to je taky spatne. Bohuzel si Bob za podzim 18 nahnal tolik bodu, ze mu to stacilo prezit toto leto. Libil by se mi Holoubek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi podle mne jednoznacne Reiter

Reagovat
SuperBanikovec

Nee, žádný zázračný výkon sice nepodal, ale on bude v klidu. Dneska byla už tradičně katastrofální levá strana.

Reagovat
SuperBanikovec

Smola, bude dobrá posila, útočník, který útočí. To v Baníku nebylo dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to simulant...Myslel jsem, že v Baníku bude jiný, ale co dělá je naprosto trapné...To jsme mohli koupit raději pořádného středního záložníka a hrát 4-5-1 se třemi hroty Barym, Kuzmou a Ondrou...No jo, ale Páník...

Reagovat
SuperBanikovec

To jo, ale na druhou stranu, Bary dělá to samé, buď se musí nadávat na oba nebo na nikoho. Nepřijde mi to vůči Smolovi fér, jak se teď na něj všichni sesypali, zvlášť když jinak zahrál velice dobře.... Mně by se to líbilo , Kaloč, Jánoš - Granec, Kuzmanovič, Reiter- Smola. Prostě na dva střední záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Baryho jsem taky naštvaný často, ale přeci jen vím, že se nezmění a je lídr v kabině. Nemyslím si, že je dobré před tím strkat hlavu do písku a když to dělá Bary, tak Smola může taky, tím nesnižuju jeho práci v zápase, ale tohle není cesta, která z nás někdy v budoucnu udělá top tým...

Reagovat
ondrasch77

Starýho psa novým kouskům nenaučíš..., Navíc patrně doufal, že se zavděčí...

(Smola)

Reagovat
smazaný uživatel

Zavděčí

Reagovat
mistr129

Kdyby ještě vyřval rozhodčího a párkrát se nechal vyloučit, je z něj živoucí legenda

Reagovat
FruFru

Každý top tým musí mít hráče, který umí padat

Reagovat
smazaný uživatel

* Každý top tým musí mít hráče, který umí hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Smola je kozlena

Reagovat
db18

Hejda out, Hubník out... Doufam, že nebudem panikařit a zkusíme Gabriela.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

No, to bude on...

Reagovat
Bex5

Reagovat
božský John
Reagovat
ondrasch77

co to doprdele je za vola?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

supr svetřík, dá se někde koupit?

Reagovat
lichna.

Jak mu to nešlo zapálit.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Bejr, lidem fakt hrabe čím dál víc..

Reagovat
Azazelo RD

Přesně tak jsem si tě vždy představoval.

Reagovat
Coutinho10

kam na to chodis

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi stoper by byla blbost. Pernica s Brabcem zatim a v nejhorsim tam zaskoci Limba nebo Hlousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek už stopera parkrát hrál. Jinak spíš už než Limbu byste tam měli poslat Řezníka, myslim.

Reagovat
Greny

Noo Limba nemůže hrát předkolo LM ne?

Reagovat
C-M@ster

No, první zápas ne, ale tak tam se sejdou.

Reagovat
db18

No právě... a myslím, že je určitě lepší zkusit juniora (který navíc ostatní naše obránce převyšuje), než brát někoho nového nebo to lepit hráčem mimo pozici. (ne, Limbu tam fakt už vidět nechci)

Reagovat
db18

+ je to určitě lepší, než na tréninky brát fifaře

Reagovat
AjaxFans

Proč nebyl Hloušek ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ho nezaradil do nominace. Takže výkonnostní důvody

Reagovat
Blasphemer

A Hájek se chytne v Arnhemu nakonec.

Reagovat
Blasphemer

A na jak dlouho by to mělo být s tím Hubníkem?

Reagovat
db18

Těžko říct, ale obnovil si zranění z minulé sezony...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte Svozila :)

Reagovat
fabec1222

Řepku

Reagovat
Azazelo RD

Koupě místo s opcí na zkušební dobu s probačním dohledem.

Reagovat
eleven11

Zborov by mu mohli dať na 3 hodinky priepustku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil patři Vítkovicím. A má trochu nadváhu...

Reagovat
db18

To by mělo smysl až v případě konce Hubníka a odchodu Hejdy/Pernici...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník hrál 20 minut dobře. Liberec se pak oklepal a začal zlobit. Záloha Baníku nebyla na výši. Hrubý a Holzer hráli slabě. Kromě dnes dobrého Fila od obrany mizerná podpora útoku. Fleišman hořel už v první půli. To jak namazal Peškovi na gól jen potvrdilo, že je lepší v útočné fázi než obranné. Penalta se dá jenom špatně kopnout. Když na ni šel už dost utahaný Hrubý měl jsme neblahé tušení. Smola dnes bída. Podle mě to není durch pro tým s pohárovými ambicemi. Utkání slušela remíza, ale karma je zdarma. Sudí Berka pískal od začátku nepřesně. Vesměs poškozoval hosty. Co si ale dovolil zapískat jako pentli? To je na delší stopku, že pánko Chovaněc?

Reagovat
FruFru

Smola byl super

Reagovat
Mirek na tenisu

Opravdu? Zkusím na to kouknout znova. Třeba máš pravdu.

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli super, ale slušný výkon, o několik levelů jinde, než na co jsme byli zvyklí u Šašinky.

Reagovat
Achašveróš

Tak ale Šašinka snad není meřítko ničeho

Reagovat
lichna.

Vždycky se odrážíš od nuly..

Reagovat
Kepy_FCB

Chovaněc? To je kdo, čéče?

Reagovat
Mirek na tenisu

Jozef Chovanec je Slovák. Tak je to něc správně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zdálo se mi, že penalta na Murise neměla být

Reagovat
Poll Hamm

Dig to rikam zase zarez ale kazdy si tu bude pamatovat jenom na zapas v Jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej skoro nikdo neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen zápas v Jihlavě, ale i ten první. A tady nejde o postup/sestup.

Reagovat
Euphael

Vubec jsme nemuseli hrat baraz, kdyby nas nerezali behem sezony.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Poll Hamm

Nevim co si videl v tom prvnim snad jenom ten skluz čoliče ktery byl 50/50

Reagovat
Figi

ani nahodou nebyla, ale Karvina prece nemuze na Bolce bodovat.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla, jak jsem Karvinou jebal za tu Jihlavu, tak teď musím uznat, že byli poškození, navíc na Lingra měla být penalta v poslední minutě, v ofsajdu nebyl...

Reagovat
Figi

Nehral se tam od nas nejaky extra fotbal, ale ta penalta byla tezce mimo. Faul na Lingra mela byt asi taky penalta pro nas. Zacalo prvni ligove kolo a opet jedeme ve stejnych kolejich.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR všude, jediná možnost...

Reagovat
monty25

S VARem by ji podle mě písknul taky (viz MS žen)...

https://youtu.be/kU5AXRherjA?t=1m8s

https://youtu.be/SIqoTsp1wbw?t=1m13s

Reagovat
Basty

Co jsem se díval tak ty budějovice tak nějak kromě centrování bálonů vůbec neví co hrát , co budou dělat proti silnějšímu týmu ? PS ten Fendrich co chytil v poslední minutě to jako klobouček

Reagovat
ratusek

to jsou ty první zápasy. Zjistí, že ten jejich styl "hlavně neparkovat autobus" jim stačit absolutně nebude. Že ta 1.liga je uplně jinde. Tak se nakonec dostanou ke stylu "hlavně ubránit aspon remízu".

Jinak spíš mě zaráží zoufalá návštěva

Reagovat
Basty

Ty tak za 4381 diváků na Opavu bych je nehejtil to není vůbec špatné , na opavu venku moc lidi nechodí tohle je pěkné číslo v porovnání co bylo v boleslavy a včera v Příbramy ..

Reagovat
ratusek

nejde o to kdo přijel. Navíc prý rozdávali lístky zadarmo tak nevím. každopádně první zápas ikdyby přijela Příbram má být vyprodaný

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spartu bude?

Reagovat
djwenca
Reagovat
okorec

Vdaka!

Reagovat
Figi

Prvni zapas a hned zase vymyslena penalta pro Bolku.

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/LMSnIpD

Tak za kolik to bude Kuba mít?

Reagovat
Stannis Baratheon

Za nic. Tohle je tak zaobalený, že i když každý ví o co nebo o koho jde, tak ho nikdo nemůže postihnout. (To jestli už postiženej je nebo ne nechám na, fanouscich Baníku)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo tak Zahustel výkon tak na kriminál

Reagovat
AjaxFans

Já su spokojený

Reagovat
AjaxFans

P.s Nesleduješ ten match proti Turkům?

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta :-D

Reagovat
Jackmaker1989

Bez ohľadu na to, ako dopadne tento zápas. Sparta určite bude silnejšia ako min. rok, snáď tak neprepadne ale v prvom zápase nepredviedla vôbec nič. Slovácko skvelý zápas. Sparta bude musieť mať vôbec nejaké šance, nie na to ešte ich tak premeniť.

Reagovat
KKralik77

Dneska jsem byl na Bolce s Karvinou. Ty vole, ty rozhodci. To je k posrani. Nevim jestli se mi to jen nezdalo, ale ten tam tu Bolku dotlacil.

Reagovat
ZB 07

Nojo, Karvinou podrželi v baráži, tak teď ji budou zase celou sezonu řezat

Reagovat
ratusek

aby jim zase v baráži pomohli Karviná enví na čem je, chtějí je v lize nebo ne? vzhledem k té baráži asi ano

Reagovat
ZB 07

Chtějí je v lize, ale v pořadníku jsou až na chvostu, takže jediní, proti komu se jim může pomoct, jsou druholigové týmy Vaculík to řekl dobře.

Reagovat
Stannis Baratheon

Chtějí ji v lize, aby měli koho řezat.

Reagovat
goodbay

Sparta opět bude hrát max o 3. místo a divil bych se, jestli dojde do 4. předkola případně do EL. Prostě se zase nic nezměnilo, ba co víc, nedáváme už ani goly. Ani ta pevná obrana, co se měla během léta zlepšit hraje stejně, ne-li hůř. Chybí lídr(Dočkal), Kanga dělá pořád stejné kiksy a v útoku po Lafatovi chybí kanonýr.

Reagovat
Uwe háže buly

taky nevěřím ani v širší boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste Lafatu vyhazovali

Reagovat
ratusek

Tak Jílkovi dávám 5 kol

Reagovat
Blasphemer

Příště Gablonz, pak předkolo... to bude slzavý údolí.

Reagovat
ondrasch77

Slovácko ukázalo recept, jak na ně..., takže už se chyb nedopustí

Reagovat
Blasphemer

Milan Talisman

Reagovat
HorajzmAmmann

Po Baniku mam trosku lepsi naladu. Dekuji, Sparto

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase ne.. Protože závidím Slovácku trenéra.. Já na toho Pánika začínám dostávat čím dál tím větší alergii..

Reagovat
HorajzmAmmann

To je fakt. Holoubek nebo Svedik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Závidim. Já jak mám Baník v píči, tak se ani nemám čim utěšit

Reagovat
HorajzmAmmann

Treba rupne Slavia

Reagovat
Kang & Kodos

To by pomohlo, ale ne moc

Reagovat
PlackaSKS

třeba se o skore dostaneme i za vás.. ?

Reagovat
KingMaster13

Csaplár nám to nechá

Reagovat
Whitemedia

no..

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Sparta stejně komická jako loni...

Reagovat
Hyrax

Sparta a Hanousek je dobře k ničemu

Reagovat
nani92

Nevadí, s výnimkou výsledku hra ukázala veľa pozitív, titul vidím veľmi reálne

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Nez nekdo zacne skandovat Jilek ven, mel by se zamyslet nad tim zda-li skutecne za kadrem stoji jilek, protoze ,,posily,, z posledni doby - hraci jako lishka, hanousek, panak, hasek nejsou dostatecnou kvalitou pro tym s ambicema byt nejlepsi. Proste nejsou, a tvrdit si kazdej muze co chce. Kdyz se to zkombinuje se stavajicima spatnejma fotbalistama jako zahustel,stetina, kaya tetteh tak proste nejde ocekavat nic, a je jedno jestli je tam jilek, vrba, nebo treba conte..Proste nekvalitni kadr, spatna volba posil - jedina opravdova posila je asi travnik, pripadne vindheim, a to je opravdu malo od tymu co potreboval prestavbu po otresnejch sezonach, predtim se dovedli prumeraci ze zahranici a byli nahrazeni nekvalitou z ceska. Zacinam si myslet ze Rosicky nevi co dela, a navic za nim jde prestup stancia do slavie, protoze mel zajem o navrat do sparty a rosicky to zatrhl, zjevne kvuli svym egu. Jenze na toto se ve fotbale uz davno nehraje, stanciu je extratrida a sam o sobe lepsi fotbalista nez vetsina kadru sparty.

Reagovat
Blasphemer

Lischka, Hašek a hlavně ten Panák... ty za to dneska můžou úplně nejvíc!

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale snad uplne jedno jestli hrali nebo ne, ja nehodnotim jeden zapas, hodnotim to ze ve sparte se nic nezmenilo, a tito fotbalisti nejsou na spartu dostatecne kvalitni bezohledu na to jestli hrali tento konkretni zapas nebo ne, travnik hral hovno a taky ho nehodnotim v sirsim kontextu spatne jako spatnou posilu, protoze kvalitu ma. 2 fotbalisti jako posily jsou malo, kozak velice diskutabilni posila jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
smazaný uživatel

Panák strašnej výkon.

Reagovat
El-Pistolero-68

Panak uplne otresny vcera.

Reagovat
Beči

Rozhodně jsme nebyly horším týmem. Ano, dostaly jsme dva góly a na góly se fotbal hraje. Ale hra nebyla vůbec hrozná, šancí bylo dost, ale gólman Slovácka chytal parádně a byla tam i tyč. Skvělý zápas odehrál Sáček, toho byla radost sledovat, jednoznačně nejlepší od nás.

Reagovat
kolouch

Byli jste horším týmem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A není to málo, Antone Pavloviči?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Prvních 30 minut byla hra hrozná, ale pak se to zvedlo a hráli jsme slušně. Bylo tam vidět, co bude chtít Jílek hráčům vtisknout a že ty hráči na to dokážou reagovat, to pro začátek stačí. Sáček si bohužel výkon pokazil tou hrubkou, ale jinak souhlas.

Jediná věc, kterou jsem fakt vůbec nepochopil, bylo sundání DMK už ve 30. minutě .. Tam mělo jednoznačně proběhnout to střídání z poločasu a DMK zůstat na place.

Jinak .. Trmal , skvělej výkon. Na druhé straně Nita ten první gól chytit rozhodně mohl, jesle jsou vždycky potupa.

Reagovat
Greny

Po 30. Minutách už Slovácko mohla přestat hrát ....

Reagovat
Rarášek

A přesto nepřestalo a drželo se dál svojí nastavený strategie.

Reagovat
Greny

No do konce poločasu pak už nechodili moc do brejků a to samé prvních deset minut druhé půle tam jste měli udeřit a bylo by to ještě dost zajimave

Reagovat
AjaxFans

Přestat hrát proti takovému soupeři se nevyplácí

Reagovat
Greny

No myslel jsem to tak že nějakých 15 minut na konci první půle a dejme tomu 10-15 minut na začátku druhé půle jste tam měli taková hluché období směrem dopředu a přišlo mi že tam jste prostě věděli že nemůžete dostat Gola a pak už to zase těch posledních 30 minut výkonu odvážnější dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš legraci viď?

Reagovat
AjaxFans

Super práce kuci

Reagovat
bobis21

Slovácko skvělý výkon. Fakt škoda že není Svědík v Baníku, asi nikoho bych si tam nepřál víc

Reagovat
Blasphemer

To jste strašně prokaučovali.

Reagovat
ratusek

To byl tehdy strašnej fail. Udržet si Kučeru a nechat si utéct Svědíka. Jsem na naše vedení nasranej a sobota to jen potvrdila

Reagovat
AjaxFans

Bojím sa, aby jste po něm v budoucnu nešli

Reagovat
bobis21

Myslím že by se ho po případném odvolání Boba pokusil klub vykoupit, ale Svědík by asi v průběhu sezóny neměnil no...

Reagovat
Euphael

myslim si, ze Svedik v ramci ligy pujde do top 3 jen...

Reagovat
smazaný uživatel

Komlichenko

Reagovat
PBLead

Dobrý, před rokem jsem koupil ve slevě Dark Souls III, takže čas to nainstalovat a nechat se ojebávat do prdele tam, než furt sledoval tuhle bandu kreténů...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ou Dark Souls Sice na mě už trochu hardcore, ale nedávno jsem dohrál jedničku a super. Hlavně mě bavil ten svět a jeho estetika.

Reagovat
Venny

Reagovat
JacksLFC

YOU DIED!

Reagovat
Mass

Bonfire lit!

Reagovat
Blasphemer

Jakoby bych teď někde v dálce, zhruba kolem Roudnice nad Labem, zaslechl smích jednoho staršího pána.

Reagovat
C-M@ster

Jako fanda FC Koeficient z výkonů Bolky se Spartou moc nejásám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si u nich čekal něco jiného než gangbang od kazachstánu nebo něčeho z kosova tak si blázen.

Reagovat
C-M@ster

No, já to čekal, ale u obou jsem byl přesvědčován, že to tentokrát bude jiný... hned jsem psal, že bych víc věřil Bahníku

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopadl by jinak. V těchto zápasech to chce nejvíc zkušenosti a seběvědomí. Ani jeden z těch tří to momentálně nemá.

Reagovat
Greny

Pískej konec ligy

Reagovat
ZB 07

Super tabulka teď

Reagovat
ondrasch77

V pátek byla lepší

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

jak sem si nebyl jistej kdo je tam nejhorší, tak po přihrávce tetteha na kozáka při akci 2 na 1 už je to jasný ale ta obranná čtveřice sparty je k smíchu... "nejlepší" asi sáček, protože zvládl zavinit jen jeden gol. kozák pak už ani nebyl vidět, plavšič to oživil, ale k čemu to je když neumí přihrát... kanga v druhym poločase už taky nebyl vidět. zatim teda mile překvapila sparta s baníkem, hodně nemile plzeń, protože hrála velmi dobře. tak snad se zítra přidáme spíš k plzni...

Reagovat
Greny

Podle fóra Sparty že vcerejska hrála včera Plzeň hovno a zachránila je cervena

Reagovat
PlackaSKS

to jsem asi bohužel viděl jinej zápas. ale jestli to bylo takhle, tak jsem o něco klidnější

Reagovat
KingMaster13

Oni jsou nesoudný

Reagovat
Rarášek

Na to fórum ani nemá smysl chodit, to jsou hrozný výplody .

Reagovat
stas87

Nema to tam pod palcnom urbis?

Reagovat
KingMaster13

to u nás na fb taky a naši někteří twitterový válečníci trénovaní Luftjardou to je taky solidní čurbec

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty fóra nebo facebooky nechodím, ale vždy mě dostane, když vidím ty vaše twitterový sykofanty, jak hluboko dokážou vlézt Jaroušovi do zádele. Kolikrát si říkám, že to vypadá jak nějaká placená propaganda, namísto příspěvků od skutečných lidských bytostí.

Reagovat
KingMaster13

O tom mi povídej, taky to moc nechápu

Reagovat
Posledni Kovboj

Protoze slavisti nejsou lidi, to da rozum.

Reagovat
JeséRodriguez

mě se nejvíc líbí ta kritika, že hrajeme doma na jednoho útočníka

Reagovat
Rarášek

To může napsat prostě jenom zabedněnec ..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Chce to proste cas.

Ale co se tyce Kangy, jak je to v mnoha ohledech skvelej fotbalista, pro hru Sparty ma spis negativni dopad, potrebuje hrat vejs, aby v pripade ztraty mice pod nim nebylo uz jenom stoperi. Nebo ho proste vycepovat a primet, aby daval mic rychleji od nohy. Ale tezko rict, jestli by se nechal takhle "predelat".

Reagovat
Mirek na tenisu

Skvělý fotbalista? Nebýt slepého sudího Houdka mohl být ve 12. minutě s redkou na cestě do sprch (nebo do bazénku). Nejprve sražení Petržely zezadu, pak v souboji se stejným hráčem rána rukou do obličeje (Houdek v kompu s pomezním faul otočil!). Před druhým gólem UH měl fouknout faul na Sáčka, pustil to. Takže zase chybka proti Spartě. Pak se sudí zlepšil a do konce to zvládal. Rozhodčí po prvním kole ovšem velké otazníky.

Reagovat
insane

Ano, fotbalista je to skvelej, prihravky a prehled ve hre ma neskutecny. Ale pak mu prekazi jeho ego a takticka nedisciplinovanost, kdy si proste neustale chodi pro mice i tam, kde nema co delat, plus proste predrzuje mic a i pres svoje nadstandardni schopnosti v rozehravce kolikrat situace zadrbava. Fotbalista je to ale skvelej, to musi videt kazdej. Ale negativnich vlastnosti ma zaroven dost a za rok a pul, co je ve Sparte, na nich prakticky nezapracoval, takze ja bych ho v klidu pustil pryc.

Reagovat
Kang & Kodos

Myslel jsem, že jsem už viděl všechno, ale nákopy vzduchem na Plavšiče...No katastrofa. Chápu, že to potřebuje čas a že hraje skoro každej, kdo neni na marodce, ale takový týmy furt musíme nějak hnusně porazit 1:0. Druhej poločas sice na první pohled vypadal líp, ale přitom až na dvě tři situace nic nebezpečnýho, nikdo neveděl co a jak. Tohle byla klasická Sparta z pozdně Hapalovskýho období, kdy tam běhalo 11 lidí nezávisle na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že to aspoň týden vydrží...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azazelo RD

Sparta nezná dno.

Reagovat
Manik...

Ostuda

Reagovat
matZz

a toho Lischku a Panáka koupili na co? kapitán Frýdek sedí od prvního zápasu? nebo to jsou všichni zranění?

Reagovat
Greny

Zraněno je tak 11 hráčů a Lischka nezvládne po té operaci srdce dle jeho slov celej zápas a Krejčí je taky po zranění

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
Greny

A to tam není ještě Costa a Hašek

Reagovat
Rarášek

+ Lischka ani Krejčí nejsou po zranění v kondici na to odehrát celý zápas.

Reagovat
Liquid

když Panáka podepisovali tak se na něho Rosický usmál a jemu zrovna píchlo v koleni a od té doby je out

Reagovat
raduinho

Sparta to je ta zaloha 9/10

Reagovat
Spejbl

Možná tak devět z deseti zraněných

Reagovat
Jackmaker1989

Dúfam, že Sparta aspoň neposerie koeficient ale mám taký pocit, že to nebude dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Sparta, konecne tam vidim ten slibovany posun, moje chyba, ze jsem na prvni dobrou nepochopil, ze mysleli dolu

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na další letenskou demonstraci

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv je trénoval minulý rok Ščasný, tak takhle špatnou Spartu jsem dlouho neviděl.

Reagovat
KingMaster13

Pod Hapalem to bylo furt horší. Tohle je taky zlý ale furt by Suboticu vyřadili

Reagovat
Blasphemer

To brzo zjistíme.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Když si srovnám útok Sparty teď a na jaře, tak mě napadá, jestli se Drchal ještě dost nepodceňuje. S ním v základu to vypadalo úplně jinak.

Reagovat
Rarášek

Podceňuje ho možná pár fanoušků soupeřů, ale my Sparťani moc dobře víme, co v něm je.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád

Reagovat
JeséRodriguez

Na druhou stranu, je dost mladej a teď má druhý větší zranění, to taky nejsou zrovna super vyhlídky.

Reagovat
KingMaster13

Taky vám přišlo, že měl Sáček slzy na krajíčku? Je mi ho líto, snažil se a je vidět, že ho ta situace Sparty trápí.

Reagovat
PlackaSKS

no hlavně, že to tam trápí jenom jeho

Reagovat
KingMaster13

Taky mi přijde, omlouvat by se měli jiní

Reagovat
Liquid

vždyť on zavinil ten druhý gól a tím to rozhodl prakticky, byť tyčka a ta klička v závěru ok, tak patřil kvůli té hrubce logicky mezi ty největší zklamání

Reagovat
KingMaster13

Právě, že on tam alespoň mohl dát goly. Ty jelita si jinak nebyli schopni nic pořádně vypracovat. Jeho mi prostě je líto, je to takovej správnej kluk ve špatným klubu

Reagovat
r.mrazik

To je těžký, když to byl faul a rozhodčí to nepiskne

Reagovat
Liquid

faul, podívej se na to znova, že má Sáček 30 kg i s postelí není chyba urostlejšího hráče, dobře že to sudí pustil

Reagovat
r.mrazik

Ja chapu,ze tahle diskuze bude zbytecna...ale zkusim

Byt to souboj rameno na rameno tak to beru

Ale souper nehral mic,hral sacka kteryho odstrcil ac treba castecne telem...faul to byl a mnoho stejnych zakroku rozhodci behem zapasu odpiskal

Reagovat
Kang & Kodos

Záleží na úhlu pohledu. Kdyby tohle pustil u Sparty, tak je to pro většinu lidí jasnej faul a to by bylo breku, kdybysme z toho dali gól.

Ale jinak pískat mohl a nemusel. Většinou se to píská, teď to nechal, co už

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu,ze stejny zakroky pak normalne piskal je to proste divny posuzovani

Reagovat
Spalovač šancí

Na Součka se takové zákroky taky nepískají. A protože Sáček >Souček, tak to bylo od rozhodčího naprosto v pořádku.

Reagovat
Raylan

To je zas co za hovadinu, že Sáček>Souček, to kde vzniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Rarášek pod jednim článkem

Reagovat
Raylan

Jo tak. Dobra blbost, tak snad se to tu nebude používat jako argument u každýho komentu o Sáčkovi...

Reagovat
Rarášek

Nestačím zírat kolik lidí nedokáže pochopit pár vět.

Reagovat
Raylan

Tak jsem si to dohledal, chápu jak to myslíš, snad. Pro mě jsou to docela odlišný hráči, s jinejma úlohama na hřišti, ale momentálně je Souček v jeho oblasti rozhodne lepší než Sáček v té svojí.

Reagovat
Rarášek

Díky, cením. Každopádně celý to je hlavně o tom, že bych měl radši ve svý ideální sestavě Sáčka a ne hráče typu Součka, každej má rád jinej fotbal. :-)

Reagovat
dantetomas

Osobne by som povedal, ze Sacek nie je lepsi, skor futbalovejsi a technickejsi... Ale v celkovom hodnoteni je proste Soucek uplne niekde inde....

Reagovat
Rarášek

Však to jsem tam přesně psal, proto se mi líbí mnohem víc než Souček.

Reagovat
John Obi Mikel

Já to chápu, ale je to hloupost

Reagovat
John Obi Mikel

Rarášek05.07.2019 18:28#

Názor ti neberu, je to čistě subjektivní věc posoudit kvalitu hráče. Každopádně s tebou ale absolutně nesouhlasím.

1)Stanciu

2)Kanga

3)Král, Sáček

4)Trávník

5)Souček

Z tohohle nic jiného vyplývat nemůže, než že je Sáček lepší než Souček

Reagovat
Rarášek

Takže si tu první větu buď nečetl, nebo nepochopil.

Reagovat
John Obi Mikel

Však s první větou souhlasím, jen tu tabulku máš špatně.

A když napíšeš, že posoudit kvalitu je subjektivní věc a že nesouhlasíš s pořadím Kiwiho a pak napíšeš 1)Stanciu, 2)Kanga, 3)Král, Sáček 4) Trávník, 5) Souček, tak z toho vyplývá, že má podle tebe Sáček víc kvality a tím pádem je lepší.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Rarášek

Ano, nesouhlasím, mám jinej názor a napsal ho. Je to totiž subjektivní.

Reagovat
John Obi Mikel

Však jo, máš názor Sáček>Souček, já ti ho neberu, jen myslím, že se mýlíš.

Reagovat
Rarášek

Konečně, ikdyž to pořád nechapeš, tak jak jsem to myslel, ale beru to jako úspěch.

Reagovat
bobis21

Viděl jsem jen druhý poločas, ale z hráčů Sparty vypadal snal nejlépe

Reagovat
KingMaster13

Jak je někdy neviditelnej tak se mi líbil ale gol zavinil to je pravda

Reagovat
JeséRodriguez

*na kahánku

Reagovat
Liquid

tuhlec Spartu musí mít každý rád Kanga, Hanousek, Kaya, Zahustel

Reagovat
KingMaster13

Až mě to sere, takhle je časem bude mít každej rád

Reagovat
PP

z lítosti..

Reagovat
PlackaSKS

v pořádku, tohle vyřeší kapitán frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Teďkons se mi taky začíná zamlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta slusny vykon, keby Slovacko nedalo dva goly a Sparta dala aspon jeden tak vyhraju

Reagovat
Spejbl

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nikdy neomrzí

Reagovat
eibe

"čím více gólů dáme, tím více bodů máme"

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ja videl len druhy polcas a Travnik Kangovi vobec nepomohol a naopak to plati samozrejme tiez. Ta prevaha v strede pola je nutnost, kedze nemas kvalitu na kraji obrany. Ale hrat bez krajov a fungujuceho stredu je skratka na picu. Pokial toto Jilek neodstrani, tak ho Jablonec v dalsom kole jednoducho vycvici z brejkov. Travnik hral podla mna nezmyselne vysoko a Kanga zbytocne dlho drzi loptu. Mozno to casom bude lepsie, ale preboha ziveho, Tetteha poslite do Jihlavy. To je strasny omyl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobry vlakno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, to je dobrý

Reagovat
doshcz

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Docela ubohý, pokud je tohle ofiko účet Slovácka

Reagovat
pingla

ubohý? v čem jakože? jak podle tebe měli odpovědět? nevidím v té odpovědi nic špatného...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, proč by na takovou otázku měli vůbec odpovídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se to perfektně hodí...

Reagovat
Blasphemer

Mně to nepřijde vtipný, ale asi bych to úplně nenazýval ani ubohostí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Spíš trapný a dětinský. Není to profesionální od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

ony vsechny tyhle "vtipne" twitter ucty fotbalovych klubu, ktere se chovaji jako postizeny pubertak, jsou sileny cringe. americka marketingova sracka, ktera uz se dostala i sem.

jakoze za me zlaty tvrdik, ten ma aspon osobity dementni styl, ktery pasuje k cesku

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Stannis Baratheon

Třeba takový Bayern to ale dělá fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

je to uplne stejne trapne..

Reagovat
frankiefcb

co je to cringe?

Reagovat
smazaný uživatel

Výraz postiženého puberťáka?

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si to na teletextu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Na to, že od nás vzali Michala Kadlece, si nějak dovolujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

Sparta už ladí každoroční formu do pohárů To zas bude ostuda...

Reagovat
Liquid

jinak samozřejmě Svědík je lepší trenér než Jílek a musím říct, že to dokazuje už déle, v té Jihlavě byl loni na jaře skvělej, v lize teď není moc lepších trenérů než ten Svědík a nedivil bych se, kdyby po konci Vrby po něm šáhla Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja Svedika vzdycky podcenoval. Dokonce jsem rikal, ze to, ze ho Banik vykopl, bylo spravne. Protoze na tu hru se nedalo divat. Ale s odstupem casu je videt, ze to byl zazrak a ze to v sobe vazne ma. Takze proc ne.

Reagovat
Liquid

taky sem mu spíše nevěřil po ty anabázi v Ostravě, ale Jihlavu posunul a Slovácko šlo pod ním taky hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta

Reagovat
PP

Takže Slávka zítra remiza.. to je za barák..

Reagovat
AjaxFans

No, někdo dával liveko za 140 000 na Spartu s kurzem 1.5. Chudák

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Petržela je samozřejmě pořád stejný koště, ale pro Slovácko bude kurva platnej

Reagovat
ondrasch77

Kromě hanění Sparty by asi bylo dobré vyzdvihnout výkon Slovácka...

Takticky i fyzicky skvěle zvládnutý výkon proti předposranému soupeři...

Reagovat
dextroza_m

Top rozhodně, jinak teda Sáček až na tu hrubku u golu moc dobrý.

Reagovat
ondrasch77

Sáček jako jeden z mála Sparťanů , ještě Hložek byl vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

to bych se na to taky vysral

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, az ted koukam, na koho reaguju

Reagovat
monty25

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ondrasch77

V jakém to máš rytmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
salami

To aby si Dyk poridil permici, jestli si chce zazpivat.

Reagovat
Blasphemer

A zazpíval teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw kdy budou davat Dohrano?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
lichna.

Však už bylo..

Reagovat
db18

I když nebylo dohráno? Měli by změnit název, aby neklamali sledující.

Reagovat
lichna.

Tak takhle to funguje a fungovalo vždy..

Reagovat
Losinho

Dohrávky jsou zlo

Reagovat
lichna.

Ale pro diváka u TV je to super. Dneska je zase na co koukat.

Reagovat
Losinho

Z tohohle pohledu jsem spokojenej no

Reagovat
lichna.

I když teda dneska hraje i 19 na ME první zápas, tak ještě úplně nevím, čemu dát přednost. To by mohl být zajímavý fotbal.

Reagovat
db18

Jo, tak super, že místo zápasu F:L budu koukat ne ME U19

Reagovat
monty25

A zítra večer můžeš koukat na ME U19 žen na německým Sport1.

Reagovat
db18

Nemůžu, protože ten v Plzni nemám.

Reagovat
monty25

Hm, tak na streamu.

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Sparta prej prohrála první ligové kolo hrané doma naposled v roce 1941 s SK Plzní

Reagovat
Azazelo RD

Konečně zase něco dokázali.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Liquid

hledal sem, kde že je vůbec nějaký Svit Batizovce

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovník do první ligy, teď už jsem viděl vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Protektorát Böhmen und Mähren se taky počítá?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Na úvod chci říct, že Svědík je skvělý trenér, který vždy z týmu dokáže vymáčknout maximum Nemůžu si však pomoct, jakkoli předsezónní analýzy stavěly kádr Sparty kvalitou div ne před Slavii, tak já tam tu kvalitu jednoduše nevidím. Jedinou povedenou zahraniční posilu v podobě Stancia prodali. Hložek na 16 let úžasný, ale myslím, že by měl být zatím spíš žolíkem na druhý poločas. Karlsson je jistě v některých ohledech vysoce nadstandardní, ale je třeba s ním pracovat a snažit se ho adaptovat na více silový fotbal a zapracovat na defenzivních schopnostech, zatím to podle mě není hráč, který by vyřešil Spartě pravou stranu a druhá volba Plavšič je v podstatě to samé, s tím, že je ale horší a již potvrdil, že to není o adaptaci, ale prostě na to nemá, ten už z mého pohledu nemá ve Spartě co dělat. A tak dále a tak dále... Spartu navíc už několik sezón sráží i nesehranost a o to smutnější mi přijde, že stále tam nevidím jedenáct hráčů, na jejichž sehranost by se vyplatilo počkat. Když si vezmu kdo by se z dnešní sestavy Sparty měl perspektivu prosadit se ve Slavii tuto sezónu, tak bych řekl, že zřejmě Trávník a to je všechno. Jak s tímhle faktem chtějí bojovat o titul? Jasně je to teprve první kolo, takže se vše může změnit, ale byl bych hodně překvapený, kdyby na konci sezony byla Sparta před Slávií nebo Plzní.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad nikdo soudnej nemohl čekat, že by se letos mělo bojovat o titul

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No např. redaktor Jan Pikous v článku o srovnání velké trojky ocenil kádr Sparty 33/40, Plzně 31/40 a Slavie 34/40. To mi třeba přijde hodně mimo.

Reagovat
Azazelo RD

Piky je kariérně vyřízen. To je Kevin Spacey Eurofotbalu.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Salfovic

Jako, že si ho před námi honí

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Louis CK.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kang & Kodos

Tak papírově možná i jo, v reálu to vypadalo za poslední dvě sezony dobře akorát půlku loňskýho podzimu. Teď tam je za poslední tři roky x-tej trenér (nevim, který počítat a který ne, je v tom fakt bordel, ale bylo jich dost), kádr máme na sračky ještě před začátkem soutěže, a Jílek už v Olomouci potřeboval čas. Hodnotit po jednom zápase můžou jenom úplný dementi, takže tady tak půlka lidí. Bude to chtít čas. Už zase. Ale teď aspoň s vědomím, že trenér neni italský chodící meme nebo dinosaurus bez plánu.

Reagovat
Rarášek

Nebuď připosranej.

Reagovat
Kang & Kodos

Však říkám, že nikdo soudnej

Reagovat
Rarášek

To bolelo, to mi nedělej už .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Spalovač šancí

Spousta zranění, ale i tak má sparta neuvěřitelně slabý kádr. Sice pár zajímavých hráčů má, ale na boje o titul naprosto nedostačující počet a hlavně je to celé špatně poskládané. Minimálně dvě přestupová období budou nutná, aby se to srovnalo (za předpokladu, že Jílek je dostatečně kvalifikovaný, aby to vůbec zvládnul pozvednout?).

Reagovat
salami

Kdo krome Dockala patri jednoznacne do zakladu a je zranenej?

Reagovat
Raylan

Vindheim, a za mě asi i Drchal a Panák by hráli základ, nebýt pořad zranění.

Reagovat
Greny

Po včerejším zápase asi vsichni

Reagovat
salami

Drchal dlouhodobe neli navzdy zrakvenej a Sparta o tom vi, taky si privedla Kozaka a Graiciara, navic i tak se Drchal tocil s Tettehem. Panak uz zranenej prisel to samy Lischka, u tech se na to taky uplne neda vymlouvat. jedinyho Vndheima trochu uznavam, i kdyz povest sklenenyho hrace ma, navic to neni klasickej pravej bek, ale wingback. Nicmene nerekl bych, ze nekdo z nich je fakt tutovej zaklad, minimalne jim bude nejakou dobu trvat, nez se k tomu propracujou.

Reagovat
Raylan

Jo, ja to bral čistě tak, že by tihle hráči podle mě, nebýt zranění, hráli v základu. Rozhodně ne jako něco, na co se dá vymlouvat. U Drchala s Panákem mám bohužel velký obavy, aby se vůbec dopracovali k tomu, že budou moct hrát normálně fotbal.

Reagovat
Spalovač šancí

Viz kolega níže + Lischka, ale i kdyby byli k dispozici úplně všichni, pořád by platilo, co jsem psal, tj. slabý a nevhodně poskládaný kádr

Reagovat
Mirek na tenisu

Angažmá Lischky po operaci srdce nechápu. Ze Sparty se stává charita?

Reagovat
Wambasen

Sice jsem první půli neviděl, ale překvapilo mě stažení Karlssona. Vždyť je to přece takový ten útočný kreativní hráč, který nikdy nijak dobře nebránil. Takže není překvapením, že neumí kvalitně bránit, ale najednou se to po něm chce a trenér se diví, že mu to nejde. Jednoduše, potřebuje hrát výše a mít za sebou hráče, který ho bude jistit.

Reagovat
salami

:No nevim, na muj vkus teda ten hrac nema potrebnou kvalitu na to, aby mel takovou roli, kdy nemusi vypomahat i s defenzivou.

Reagovat
smazaný uživatel

No kazdopadne bych mu dal aspon sanci pul roku to zkusit, a ne ho furt stridat a chtit po nem aby hral defenzivni kridlo.. ze by to nestalo za zkousku si nemyslim, fotbalista to je slusnej, ale prisel do bordelu a skoro ho nestavi a kdyz, tak pred Zahustotela...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jílek byl pod tlakem a dělal chyby. Viděl jsem jak při ohlášení návštěvy 14 500 diváků ještě více zvadl.

Reagovat
dadoprso

Nevím jestli to bylo jen o bránění, on nešel snad do jediného souboje. Jasný hrát na něj dlouhý balony do vzdušného souboje nemá moc smysl, ale aspon může ten souboj podstoupit a znepříjemnit to tomu obranci, a on jen vždy čeká za hráčem jestli to náhodou treba nepodskočí a nepropadne to k němu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Rarášku, tady máš ten příklad kdy bojovná záloha přehrála fotbalovou zálohu.

Reagovat
C-M@ster

To možná jo, ale Sáček 3x nebezpečně střílel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dobrý zakončení, obligátní jeden gól za sezonu z toho bude

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Selänne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Jo, abych nezapomněl, tak s občerstvením se dneska taky překonali. Dvacet minut ve frontě, pohoda

Reagovat
PISTOLERO

Hrůza a v 70.minutě už nebylo pivo

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi.. hlavne, ze slibovali jak to bude se Staracem lepsi, rychlejsi a bla bla..

Reagovat
Raylan

Hlavně mi přijde, že tohle se řeší už dlouho a včera to bylo snad nejhorší, co pamatuju.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mimalu

Reagovat
naheCZ

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

a je po radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kecipep

Reagovat
martin1

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Podle toho co má na dresu bych řekl, že stejně jen simuluje.

Reagovat
Mass

Reagovat
JackDaniels.

To nemyslis vazne

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mass

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

top

Reagovat
kilobyte

Důvod proč nenechávají Slováky nic vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde podívat na celý zápas Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle zápasy se rovnou mažou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to, budou další, lepší, hned další kolo s Jablíčkama, to bude lahoda.

Reagovat
C-M@ster

Asi leda na O2, sestřih v Dohránu ukazuje většinu důležitýho... až na Zahustela v první minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta,Ostrava,Karviná-souboj o sestup,Mladá Boleslav,Staré Město u U.H.-evropské poháry

Reagovat
insane

Vsad si na to, kdyz tomu veris

Reagovat
Mirek na tenisu

Teď jsem to dokoukal...Sparta moc špatná. Sebevědomého, arogantního Jílka nemám rád, ale tuhle partu mu nezávidím. Kaya, Štětina, Zahustel, Teteh a pár dalších průměráků musí jít z Letné pryč. Největší problém je ale Kanga. Fotbalista výborný, ale naprostý chaot a psychopat. Kangy se měla Sparta v létě zbavit. Vedle něho uvadne Trávník i další hráči, kteří jsou jinak schopni tvořit hru. Čekám více od Kozáka, on se ale prosadí. Slovácko vynikající výkon. Navrátil, Petržela, Dvořák, Havlík, Kalabiška...obrana i bez Kadlece na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi pul hodiny trvalo, nez sme zacli hrat osvedceny "na dve veze", opravdu se genialni strateg Jilek predved jinak klasika, hraci bez sebevedomy, vsichni krome Kangy se schovavaj za hracema. Zahustel minule v prvni minute.. jo a ten Kozak je uplne k hovnu

Reagovat
dadoprso

Taky to má Kozák těžký, když 90% centrů od Zahustela a Hanouska skončí na prvním obránci.

Reagovat
dadoprso

Když daj do útoku věž, tak by měli mít někoho, kdo do toho vápna dokopne. Třeba Chipciu tam občas i dokopnul, tak ho radši poslali pryč. Ale neviděl jsem loni moc zápasů, asi to taky nebyl žádnej zázrak, když dali přednost Ondrovi, co do toho dává všechno.

Reagovat
meno

Bejt tam Vatajelu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to urcite souhlas.. + Plavsic.. to sou vzdycky centry nekam na prsa, ani ne na nohu, ani ne na hlavu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Uff. No důležitý jsou body, na zbytek se vyser.

Reagovat
Losinho

3 body ze Zlína jsou zlatý, jestli vyhrajeme i v Teplicích tak pecka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Csapimu budu ale přát.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Tak opet se ukazalo, ze 1. kola bejvaj osidny a obzvlast venku a Zlin byl dobre prichystany a delal nam dost problemu hlavne v 1. polocase....ta 2. pulka uz byla lepsi, ale stejne to je i tak hodne cenna vyhra a 3 body

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jo a je mi líto Baluty. Příprava docela povedená, ještě před ní si sám zařídí kondičního trenéra a pak hned první zápas kouká na Zmrhala.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

*Olayinku

Reagovat
Mass

Dneska byli špatný oba i s Burenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka mi přišel nejhorší. Snad příště v základu Yusuf a Baluta.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinku fakt nechápu, fyzicky asi namakanej ale fotbalista fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stavet Olayinku misto Baluty.. to je jako stavet Sasinku misto Baluty.

Reagovat
Losinho

Na toho aspoň koukal jen poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam měl ale alespoň fotbalové momenty.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

asi podle ocekavani ne ?

Reagovat
Losinho

Podle nočních můr

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Důležitý jsou body, v Teplicích si myslím, že to bude lehčí zápas. Od Zlína jsem přesně takovouhle tvrdou bitvu čekal A Csaplár nám opět nechal body, tak ještě ať obere pronásledovatele jako loni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Hovorka to je taky pěkný šašek...některé ty slávistické nákupy nechápu...proč tohoto průměráka ? vždyt hořšl jak papír...

Reagovat
monty25

Týmy kola: Plzeň, Slovácko

Hráči kola: Kayamba, Kalabiška, Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Kalabiška před Navrátilem?

Reagovat
monty25

Hráčem utkání byl zvolen Kalabiška.

Reagovat
andrew96

Z Plzně spíš Čermák.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda Fantiš takové dvě tutovice

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, jak jsme předpokládali, příště doufám s Balutou místo Olayinky. A doufam, v co nejrychlejsi uzdraveni Teclika se Skodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nějak potvrdila očekávání, že to bude hodně těžký, ale zvládli jsme to. Druhá půle lepší a zasloužené vítězství. Dobře zachytal Kolář, ale trochu si to pokazil několika špatnými odkopy. Kúdela zachránil při Fantišově megašanci, ale bez Pepana by to bylo těžký. Hušby potvrdil, že je stále velmi platný. Trenér moc netrefil základ, o to lepší byla střídání.

Reagovat
Hokaido

Jak to vůbec vypadá s Ngadeem?

Reagovat
Losinho

Má dovolenou po APN, neví se jestli zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvyká si zase na bělochy, hygienu a dostatek vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled (jestli vůbec někdy) byla Sparta v tabulce poslední?

Reagovat
ondrasch77

Poslední nevím..., ale 1975 spadli do 2. ligy z 15. místa...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nepamatuju.

Reagovat
lampas

Na podzim 96 byla Sparta poslední po sedmi kolech. Pak tam přišel Chovanec a nakonec ještě Sparta vyhrála titul.

Reagovat
Kepy_FCB

zbytek sezony byl ale hroznej podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Fanoušci SKS často Hušbauera kritizují... ale je to stále kvalitní hráč sestavy z Edenu. Sice není a nikdy nebyl sprinter, ale má kvality, pro které patří k vůdčím osobnostem současného týmu- např. umí rozhodovat zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda mezi ně nepatřím. Na jaře měl Pepa famózní statistiky a o těch fotbal je.

Reagovat
montaigne33

Za dobu co hraje v SKS- udělal pro klub a tým hodně... Proto mi přišlo zvláštní, když jsem četl (sice ve Sparta Sportu), že by Hušbauer ani nemusel být na soupisce pro poháry... Ne za odměnu, ale pro své kvality...

Reagovat
mistr129

Tak co si budem, do evropských pohárů je tam mnoho lepších variant do středu hřiště. Ale v lize mu přeju, aby hrál co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konkurence je obrovská. Uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Až moc se mu dává sežrat rychlost a zapomíná se na jeho kvality, herní inteligenci a skvělou kopací techniku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Edu8ufe6iXE ...zkusil jsem si zadat "Zahustel" do youtube.. pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Do mrtvol se nekope.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz umrel, tak umrel.

Reagovat
Losinho

Zařídil penaltu a teda i jedinej gól

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tym ludom už naozaj jebe Ževraj už okolo miliona ľudi sa prihlasilo na tú akciu čo sa kona 20.septembra

Reagovat
smazaný uživatel

Husty.

Reagovat
Uwe háže buly

Jakou??

Reagovat
C-M@ster

Moje narozeniny...

Ale možná se myslí "útok" na Oblast 51... lidi tam chcou prostě vtrhnout a armáda je připravená proti tomu zakročit

Reagovat
Hokaido

Kouká někdo na Tiky Taku? Je tam Trávník a je krásně vidět, že největší náš problém je v nulovým sebevědomí a hlavně úplně nefunkční kabině. Tam musí být strašná atmosféra.

Reagovat
Losinho

Až tak?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však dle videí samý srandičky, objímačky apod.

Reagovat
Hokaido

No ani ne, už podle těch videi ze soustředění to vypadalo, že žádná super atmosféra v kabině není.

Reagovat
kilobyte

Je to fotbalista, ne bavič/komentátor. Navic kdyz ho tam první půlku grilují a jediný kdo se ho zastal byl Voras. A pak mu ještě řekne Svěcený, že mi nemluví.

Reagovat
frankiefcb

Voras byl skvělý, měl pravdu. Svěcený to dost přeháněl.

Reagovat
KingMaster13

Svěcenýho mám rád ale dnes se choval jako kokot teda

Reagovat
Uwe háže buly

On tam většinou patří mezi tu méně inteligentní polovinu lidí..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pro mě je Svěcený kokot, ale tady ho má dost lidí rádo, no.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejen tady

Reagovat
patas92

prorože ho má hodně lidí zafixovaného už z ČT jako super komentátora, co ž nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

A to jako čím? Že mu přečetl co se píše nebo jakou dostal známku? Chudák Trávníček, z toho asi dva týdny nebude spát.. Egonek tam kdysi dostával mnohem větší bidu..

Reagovat
KingMaster13

Tak ale Egonek si nabíhal

Reagovat
frankiefcb

za prvé Egon za nikoho nehrál. Za druhé mi přijde dost hloupé číst hráčům jejich známky a to co se píše v novinách, když je zřejmé, ež se tomu vyhýbá. (což považuji za správné) a ještě mu tam dávat bomby kvůli Kangy, kdy je zřejmé, že nesmí Kangu potopit.

Reagovat
lichna.

Nehrál, ale dusili ho stejně. To je snad pak jedno, jestli za někoho hraje..

Navíc že někomu přečteš známku je nějaký útok na toho hráče? Mohl říct že souhlasí, že mu to nevyšlo. Nebo že s tím nesouhlasí. Mohl říct cokoliv.. Podle mě se to strašně hrotí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

To taky ale dneska mě teda ta Tiki taka spíš upřímně nasrala. Možná jsem přecitlivělej a místní fandové jiných klubů to nepochopí, že se netlemím Spartě ale byla to jedna velká trapárna. Svěcený tam začne číst noviny před Trávníkem, který si to vysloveně nepřál a i jeho hodnocení. Do toho ho tam začne natírat Bedýnka s tou nefunkční kabinou a i když to neřekl tak naznačil něco jako, že ten současný tým je ostuda Sparty. Alespoň že se ho zastal Voráček. Mám rád, když se lidi smějí Spartě a vymýšlí originální vtipy ale tohle se mi fakt nelíbilo. Celkově Bednář je dobrej dement. Alespoň Voráček, že se zastal toho Trávníka, protože tomu tam bylo vysloveně příjemně

Reagovat
Hokaido

On zas Voras to bere z pohledu NHL, kde jeden zápas nic neznamená. Ve fotbale je to jinak.

Reagovat
KingMaster13

Jasný ale má pravdu. Vzpomeň si na Trpišův první zápas. Prohra v Jihlavě a výsměch totálnímu fotbalu, třeba to bude podobný příběh. Hlavně ale co jsem tím komentem chtěl vyjádřit je moje znechucení jak se dnes v Tiki taka z Trávníka dělal kokot. Aby mu Svěcený četl jeho hodnocení, to já bych se sebral a odešel. To neměl zapotřebí

Reagovat
Hokaido

Jj, s tímhle souhlasím. Ale

Reagovat
frankiefcb

Bylo to dost neprofesionální a dost za hranou. Bych se vůbec nedivil, kdyby Sparta hráčům zakázala tam chodit. Bo s těma novinama to byla vyloženě trapárna plus tam před ním hanět spoluhráče, kabinu a nového trenéra.

Reagovat
KingMaster13

Jak píšu, rád se směju Spartě ale tohle bylo nechutný

Reagovat
kilobyte

Takhle docílí toho, že tam ti hráči sami nebudou chtít chodit.

Reagovat
JeséRodriguez

a pak tam budou zase s Pokondrama fňukat, že jim nechodí hráči na rozhovory atd.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pokondři, Suchařípa a pak takovej ten potetovanej vocas, kterej fandí Slavii, ti jsou nejlepší

Reagovat
Uwe háže buly

+ten dement z O2, co moderuje bojové sporty

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejnamistrovanější hovado, jaký jsem viděl.

Reagovat
lichna.

A co mají říkat, když si myslí něco jiného? Tiki taka se prostě nikdy za ničím neschovavala. Kritizovalo se tam vždy. Jo, asi to Trávníkovi bylo nepříjemné, ale kdyby vyhráli po skvělém výkonu tak ho tam zase vynesou do nebes.

Reagovat
KingMaster13

Tak minimálně ty noviny mu tam Svěcený číst nemusel, když bylo evidentní jak mu to je nepříjemný

Reagovat
lichna.

Tak to by ale vlastně nesmeli Spartu řešit vůbec. Protože Trávník vypadal že se rozbrečí u jakékoliv zmínky o Spartě.

Reagovat
KingMaster13

Jako máš pravdu ale je rozdíl smát se Spartě a číst Trávníkovi jak evidentně na piču hrál Přitom jeho to evidentně mrzelo.

Reagovat
lichna.

Tak ono kdyby se k tomu Trávník nějak vyjádřil, tak by to nemuselo být tak blbé.. Bohužel, ten jen kýval hlavou a mlčel.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem ale

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak zlé to nebylo, i když tam však sedělo dost Spartanu, tak tam bylo dost kritiky Sparty.

Zvláštní díl, nejlépe působilo duo VV, Voráček s Vízkem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Trávník vypadá jako slušnáček, který se s nima nechce hádat. To není vyloženě špatně.

Neumím si představit fotbalistu, který by na ně vyjel, jako třeba Rada na novináře.

Reagovat
Logan

Přesně jsem si říkal to samé o Trávníkovi. Natírali ho pěkně, ale on vypadal, že se tam každou chvíli zhroutí. Jak leklá ryba. Když se podívám na soupisku Sparty, tak takových hráčů tam je víc a pak pár "dementů". Žádný lídr, žádná spojka mezi vedením a kabinou, jako byl Bílek nebo je teď Přéma u nás.

Jestli takový typy hráčů bude Sparta kupovat pořád, tak se nikdy neposune. Takových může mít pár, ale ne plnou kabinu...

Jinak Svěcený kokot, Bednář mě názorovama docela překvapil, ne vždy se s ním shodnu, ale mluvil rozumně a hlavně za sebe, nealibisticky řekl co si myslí. Vízek překvapivě taky až na plky o Radovi s Haškem Voráček dobrej jako vždy a Pokáč taky překvapil.

Reagovat
Vsadim gule

Zabednenej Bednař si hrál na Šmicera. Ale moc mu to neslo

Reagovat
ondrasch77

Tak Tráva je tichej normální kluk, ten tam žádnou show dělat nebude...

I když tam byl minule ještě za Jablonec, tak řekl taky asi 5 holejch vět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dokoukal jsem to, ale na obranu Trávníka je potřeba říct, že se tam dostával celkem do úzkejch, ale trochu to vypovídá a i o tom, že ta vaše kabina je špatná, ale to neni nic novýho

jinak ten film o Maradonovi asi může být hodně zajímavej...to se těšim

Reagovat
Coutinho10

a nejlepší Vízek na závěr, jak tam hádal tu fotku a říkal, že tam má monokl, že dostal od jednoho cigána v baru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pristi bond bude prerostla cernoska. Je to dobre/spatne? Anketa.

Reagovat
Bruny

Bond bude pořád Bond (Craig), ona jen dostane číslo 007, jelikož Bond zřejmě opustí službu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vlastně hezké řešení, takový kompromis mezi černým Bondem, Bondem ženou a bílým Bondem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš si myslím, že si stavějí půdu. Teď tam ještě nechají Craiga, ale v dalším už Bonda vyšoupnou úplně a nechají tam pouze tu ženu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné.

Reagovat
Kapřík

Bohužel to tak může dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to film Casino Royale z roku 1967. Taky tam bylo víc agentů 007.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňe by vihovovalo keby to bol Tom Hardy ale nevyšlo no.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem náročný. Stačí když si Bond konečně změní číslo na 000

Reagovat
Salfovic

To má Bond Goťťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

No nic. Politicko korektní sračka. Počítám, že bude lesba a propagátorka LGBT

Reagovat
lampas

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud by měla hrát v následujících filmech fakt tu hlavní roli Bonda, tak se mi to nezdá jako ideální volba. Bond je založen na tu šarmu, drzosti a přístupům k ženám, prostě by utrhli kus charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

bond a prechod na nove herce v tom universu nedava absolutne zadny smysla a ani snad neni nijak vysvetlen... takze je mi uplne jedno, kdo ho bude hrat

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem tím vyjádřit nechtěl, jen si myslím, že by mohl Bond něco ztratit, kdyby ho hrála žena.

Reagovat
smazaný uživatel

me bond jako postava v podstate nezajima, beru ho jako zabavnou postavu se super akcnimi scenami, nejvic mi proto vyhovoval brosnan a connery.

naopak by mi prislo dost osvezujici, kdyby po porad stejnem opakujicim se alkoholikovi, prisli s nejakou zmenou. a to zenska herecka splnuje (teda kdyby opravdu dostala film, coz se asi stejne nestane..)

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě v budoucnu opravdu ten film dostane. Jinak ok, respektuju tvůj názor

Reagovat
John Obi Mikel

Přístup k ženám se nevylučuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

jasně, ale určitě ten přístup bude "romantičtější"

Reagovat
Azazelo RD

Nazouvákem do zadku, ale při aromatických svíčkách.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nemám pochyby o tom, proč vybrali zrovna afroameričanku. Teď by mě zajímalo jestli to bude jen vedlejší postava, nebo to potom už opravdu převezme. Myslím, že to bude ta druhá varianta. Nicméně mě to vůbec nepřekvapuje, holt se tu "equality" snaží propagovat všude. Tu MJ že spidermana hrála taky (polo) černoška + se ani nenamáhali jí nabarvit vlasy.

Reagovat
eleven11

Afroameričanka z Londýna !

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nutně se to nevylučuje, ale ok, tak prostě černoška

Reagovat
C-M@ster

Mně je to jedno celkem.

Fanoušek Bondovek nejsem, ale když to mohlo hrát tolik chlapů, ať to klidně hraje ženská. Pokud se to někomu nelíbí, má 26 předchozích filmů s chlapama.

Ale už by bylo na čase, aby se jim aspoň nějaká z těch ženskejch verzí povedla... Debbie a její parťačky byl sranec, Krotitelky duchů byl sranec...

Reagovat
kilobyte

Spíš by měli vymyslet něco originálního. Tyhle verze asi nikdy neobstojí.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kilobyte

Bohužel neznám, ale vypadá to zajímavě.

Reagovat
C-M@ster

Taková Špionska parodie.

Reagovat
Kang & Kodos

Mám v píči

Reagovat
Euphael

Tak zatim napul. Aby to bylo dobre, tak nebude jezdit v aston martinu ale v elektrickem citigo...pak uz nebude nic chybet

Reagovat
mistr129

A místo střelby bude nosit transparenty před budovy padouchů

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
mistr129

Superhero filmy jdou úplně mimo mě, takže tohle by mi oproti Bondové bylo fuk. Ale vypadá to děsně

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsi to pusť celé, nejlepší je ta hudba s textem: "I'm woman", ve chvíli, kdy zaútočí a to že ten oblek bude perfektní až bude sedět ženě, myslím.

Reagovat
mistr129

Chápu správně, že je i hlavní záporák ženská?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že ano, jediný muž je snad ten její otec. Ale taky vycházím pouze z traileru

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Trochu se ostříhat a může hrát, ze je muž. Nevim, co děláte.

Reagovat
Azazelo RD

Skoro jak John Obi Mikel. Agent defenzivní štít.

Reagovat
Azazelo RD

Hrozný. Nicméně už Bondovky s Craigem dost pohřbily ducha předchozích filmů.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jedna z Williamsovek??

Reagovat
andrew96

Pokud to mělo vyprovokovat omezená vemena s rychlými soudy, tak splněno.

Reagovat
Kang & Kodos

aspoň za ty triggered komenty to stojí. Jen houšť. Mít dost peněz na financování filmů, tak by Roosevelta hrál mexikánec, Neila Armstonga homosexuální asiat, a Obamu rasistickej albín

Reagovat
ratusek

Za toho Obamu

Jinak tihle všichni by moc nevadili, protože furt nebrečí jako černoši

Reagovat
andrew96

To už jsou jabka s hruškami zase.

Reagovat
andrew96

Tyto postavy skutečně žily a nejde si s nima tak snadno hrát. Kdežto Bond je fiktivní a jde s ním pracovat snáze.

A klasické brečení nad brečením. Ozve se jeden nebo pár černochů (jako kdyby se podobná individua nevyskytovala různé bez ohledu na rasu, třídu,...), ale princip kolektivní viny pracuje

Reagovat
John Obi Mikel

Hele Bond je sice fiktivni, ale pokud je popsany v KNIZE jako Evropan, tak by to byla neucta k autorovi, delat ho jinak.

Reagovat
andrew96

To je pravda, nicméně znásilňování knižních předloh (Flemingových nevyjímaje) je víceméně běžná praxe, takže bych se nad tím nevzrušoval.

Prostě radši čtěte knihy.

Reagovat
smazaný uživatel

evropani snad nejsou i cerni?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle kolo katastrofa, začínám se těšit na FNL a hlavně teda na MSFL.

Reagovat
KnoxXx

Csaplar

Reagovat
vanGomm

Něměl by být v tabulce Zlín a i Č.Budějovice pod Karvinou a M.Boleslav si vyměnit místo se Slavií?Přece jen by se měl jen tak pro pořádek brát ohled na výhry venku resp.prohry doma.

Reagovat
kilobyte

To jsou problémy.

Reagovat
vanGomm

Když to jde u Sparty-Bohemians a u Slovácko-Jablonec,tak proč ne u Karviné a Slavie?T

Reagovat
kilobyte

A je to pořadí nějak důležité?

Reagovat
vanGomm

Pořadí tabulky v každém kole má být podle stejných pravidel.Co je na tom nepochopitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to naprogramuj, tady neni zadna oficialni tabulka..

Reagovat
vanGomm

Pokud to tedy není oficiální tabulka,tak se jedná o tabulku neoficiální a tu je potom zde na eurofotbalu úplně zbytečné zveřejnovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád lepší nějaká než žádná, ne?

Reagovat
kilobyte

Taky že to pořadí je v každém kole podle stejným pravidel. Ale žádné pravidlo o venkovních výhrách neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A znáš ta pravidla?

Reagovat
vanGomm

Tak Bohemka prohrála venku 0:2 a Sparta prohrála stejným skore doma,tak je logické,že je v té tabulce Bohemka napsaná výše.Stejně tak to je v případe Slovácka s Jabloncem.Oba týmy vyhrály 2:0,ale Slovácko venku.Což je cenější a tedy je Slovácko správně v tabulce výše.Když už tohle napsali do tabulky takto,tak proč to také není u Karviné?Ta má být napsaná před Zlínem a Budějovicema.Stejně tak Slavia před M.Boleslavi.Jinak se tomu také říká tabulka pravdy.Když někdo vyhraje doma 1:0 má v této tabulce pravdy za tento výsledek 0 bodů.Když někdo vyhraje venku 1:0 pak má naopak +3 body.Proto by měla být Slavia napsaná výše jak M.Boleslav i když mají oba 3 body a stejné skoré.Ovšem chápu,že tohle může být pro někoho složité.

Reagovat
vanGomm

Když už je takto a podle mého názoru správně"zvýhodněna"v tabulce Bohemka před Spartou a Slovácko před Jablonecem,tak proč to stejné neplatí pro Karvinou a Slavii?Pořadí v tabulce by mělo být napsané podle stejného "klíče" a ne aby pro každý tým se stejným počtem bodů a skore platilo něco jiného.Jasně jde o tabulku po 1.kole,ale jde mě o princip.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě shodného počtu bodů více družstev po odehrání všech soutěžních utkání příslušné soutěže, jakož i po odehrání části soutěže, má-li pořadí vliv na zařazení družstev do skupiny nadstavby či jarní části čtyřkolového systému dle § 3 a § 4 přílohy č. 2 tohoto řádu, rozhoduje o pořadí postupně:

vyšší počet bodů ze vzájemných utkání;

brankový rozdíl ze vzájemných utkání;

vyšší počet vstřelených branek ve vzájemných utkáních;

vyšší brankový rozdíl ze všech odehraných utkání v soutěži;

vyšší počet vstřelených branek v soutěži;

kvalifikační utkání (pokud tak stanoví příslušný rozpis soutěže);

los.

V případě shodného počtu bodů více družstev v průběhu soutěžního ročníku rozhoduje o pořadí postupně:

vyšší brankový rozdíl z odehraných utkání v soutěži;

vyšší počet vstřelených branek v soutěži.

Když už ti jde o princip, tak si první přečti pravidla https://facr.fotbal.cz/uredni-deska-predpisy/57?category=1 je to § 18. A netvrď, že tvůj názor je klíč pro pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ted už to snad chápou

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, tak teď se zkus podívat na pořadí. Tím myslím kolikátí jsou (nepočítej po jednom z vrchu dolů, myslím to číslo na levé straně) V tomto případě totiž vůbec nehraje roli, jestli hráli venku nebo doma. Takové pravidlo neexistuje.

Reagovat
Kepy_FCB

pořádek musí být!

Reagovat
vanGomm

Přesně tak to bychom za chvíli lezli po stromech...

Reagovat
Fabregas@ole

Happy anniversary to me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Jinak vysel 3. dil Totaln! sezony a wow, porad to jde nahoru ..hlavne v zaveru jsem se dost nasmal u kruhaku, zapomenutyho Ibru a Deliho v Belgii nebo u Cufa behem losu Sevilly a hodne se mi libil i tem zaber do kabiny pri tech zapasech proti Plzni a Genku...super https://youtu.be/woHCoDUTrgQ

Reagovat
C-M@ster

Já se u prvního dílu nasral u předkola LM a vypl to... Ale mám v plánu to pak dokoukat...

Souhlasíš s Lukaso02 z ČSFD, že cituji:

Chybí tam ten prvek nekomentovaných záběrů, které vytváří pocit, že člověk opravdu vidí pod pokličku toho týmu a cítí tu týmovou atmosféru.

Reagovat
Logan

Tak ten přesně je právě v tom třetím dílu

Reagovat
Coutinho10

podivej se urcite, protoze to zpracovani je fakt top a jak pise Logan, tak hlavne v tomto dile to je hodne na to zamereny...vidis tam momenty pred zapasy, behem polocasu a po zapasech celyho tymu, treneru atd. (oba Genk + los dalsiho kola a i ten vlozeny ligovy v Plzni), coz je uplne super i vcetne pripravy na videu, jsou tam i vtipny hlasky v kabine...Coufal jednoznacne super skoro porad

prvni dil byl (jestli se nepletu) hodne o ty priprave, takze pro nefanousky Slavie to asi nebylo az tak zajimavy + sestrihy goluz nasi ligy asi taky nebylo nic extra, ale dil od dilu to je lepsi a lepsi a opravdu doporucuju si tech par desitek minut najit a podivat, protoze se i zasmejes

Reagovat
Euphael

nevis kde se da najit jeste prvni dil?

Reagovat
Logan

Museli ho stáhnout z youtube, protože tam byly góly z ligy a nemají na to práva produkt ty vole. Myslím že jednají s tím partnerem a nebo to později budou prodávat jako komplet

Reagovat
Euphael

diky vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Facebook Pepi Bican

Reagovat
Coutinho10

jedine na tom FB, jak pise Mumloch, coz je skoda,ale podle me to nejak predelaji, aby to splnovalo ty podminky, ktery jsou potreba

Reagovat
smazaný uživatel

Facebook /slavistickalegenda

Reagovat
Liquid

1000.pro titul Slavie a sestup Sigmy

Reagovat
C-M@ster

Proč sestup Sigmy?

Reagovat
Liquid

nemůžu jim zapomenout to korumpování kapříky Kapra

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

SUPER Míša!

Reagovat
Kang & Kodos

Totáln! výjeb

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vůdce Tvrdík ze SUPER hrdiny udělal SUPER uličníka..

Reagovat
KingMaster13

Tak on byl vždycky spíš trouba než hrdina Jsem to přesně čekal, že jak byly zprávy, že zůstane, že se tam něco posere Nicméně Míša ukázal, proč jsme vždy měli raději Deliho. Deli se normálně bavil s fanouškama, učil se česky, byl to takovej správnej týpek. Ngadeu na mě působil vždy nafoukaně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Tak ještě Souček ... Pojď synu

Reagovat
db18

Souček tam teď bude smrdět sám, dokud mu nevyprší smlouva.

Reagovat
Bakary3

Soucek podle me, kdyz uz tam vydrzel doted, bude chtit mit herni jistotu, rozloucit se dalsim titulem a odejit po euru..

Reagovat
Greny

Takže odchod nejdřív 2024

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

No on nechá dojít smlouv. Byl by blbej kdyby ne. Akorát na to bude sám

Reagovat
db18

Uvidíme... Deli a Ngadeu už jsou pryč... Stoch taky, i když tam je to trochu jiná věc... jako první asi začne brblat Coufal, kterého nepustili do Bundesligy, a už máš po obraně. Anamaria bude chtít Stancia taky asi co nejdříve (do roka) prodat, protože to dělá furt...

Reagovat
Kang & Kodos

+ ještě Král. Nakonec to tam zase potáhne osa Hušbauer-Zmrhal-Škoda.

Reagovat
ratusek

A hlavně finančně budou hlavně bez LM v prdeli. Stanciu raketa, Souček mega raketa. Sice jim pomůžou ty přestupy, ale bez Lm budou nuceni prodat v zimě i zbytek.

Ale LM dají,o to se.nebojím

Reagovat
KingMaster13

Tak se Souček prodá v zimě za 10 míčů a nebude potřeba ani vyplnit tu výkupku. Což o to ale nechci si pomyslet kdyby Ngadeuovi ztroskotalo to vyjednávání v Gentu Teď po tom co vyvedl tak ať už tam raději postoupí. Koupili by se 2 noví černoši a co už.

Reagovat
Losinho

Už za playoff je asi 150 mega ne? K tomu 105 Ngadeu, 40 Stoch, 32 Deli a nějaký drobný za Chaluše s Auerem. A pak přistane (přinejhorším) bonus za EL.

Reagovat
KingMaster13

Král má ještě čas, ten půjde nejdřív tak příští rok

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, leden 2020

Reagovat
KingMaster13

spíš tak prosinec 2020

Reagovat
Bex5

Kral udela u stredovyho kruhu 2 3 hrubky, ze kterejch padne zbytecnej gol a je to ....

Reagovat
db18

Král podle mne kvůli té smlouvě odejde dřív jak Suk. Hušbauer za dva roky skončí, Škoda kdo ví a zůstane tam poslední blšanský odchovanec.

Reagovat
Blasphemer

Byl by blázen, kdyby teď šel někam "do průměru" na západ. Buď top klub, čemuž já osobně vůbec nevěřím, nebo tam zůstane.

Reagovat
db18

No zůstane, protože teď měl podle mne poslední možnost jít do průměry a za dvě sezony se vyhrát a jít do top klubu... takhle půjde za 5 let do Belgie...

Reagovat
db18

Uličník! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bex5

Nene

Reagovat
Losinho

takže fakt Gent?

Reagovat
KingMaster13

To si pomohl no. Deli jde do klubu co bude o LM bojovat, Hrošovský bude tu LM přímo hrát. Gent ani nebude hrát poháry

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Luxus. Toliko k tomu, že je Slavia jako rodina ještě at někdo vykoupí Součka a stanciu at začne stávkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nevychazi sve reputaci vstric tolik, jako slavisti. Neexistuji ubrecenejsi fanousci, fakt ze ne. A to at jsou na sestup, nebo na titul. Rvou porad.

Reagovat
rel7

Lépe bych to nenapsal

Reagovat
KingMaster13

Tak ze sebe zase udělal kokota no To není žádná novinka Každopádně je zaděláno na problém

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

ach jo...dalo se to cekat, kdyz Jindra rikal, ze se to kazdou chvilku meni, ale i tak mel na vic

Reagovat
salami

No z naseho pohledu si jenom tezko dokazu predstavit horsi prestupak. Deli, Ngadeu a Stoch pryc. Uz jenom cekam, ze se Soucek zrani, pri jeho postave a s tim, ze v podstate neodpociva to visi ve vzduchu. Utok nevyresenej, golman stale stejnej a jediny prichody Hovorka, kterej nepasuje ke Kudelovi, spis mu muze krejt zada a Stanciu, kterej bude nabirat fyzicku po dovoleny v Al Ahli dalsi mesic a vic, ani ve Sparte fyzickou neuhranul a pro Trpisaka je to klicovy. No hur na tom pred bojem o LM bejt nemuzeme.

Reagovat
Greny

Hej Tecl je zase zranenej? Že nebyl ani na lávce a myslím ani v superpoháru nebyl v nominaci

Reagovat
Logan

Prý mu to koleno při větší zátěži stále natéká, takže v přípravě ndotrénoval 100% a momentálně tedy byli jak MvB, tak Yusuf připravenější a prověřenější. asi se bude po tom zranění začleňovat postupně a chce to ještě čas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že nemáme náhradu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele