FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Bude Slavia už dnes šampionem?

01.05.2021, 08:43, aktualizováno 02.05.2021, 08:31
Previews
Pražská Slavia může večer oslavit mistrovský titul. A vedou k němu hned dvě cesty. Sešívaným stačí uhrát bod ve šlágru kola s Plzní, jistotu ale mohou dostat už před vlastním výkopem, pokud Sparta nevyhraje v Liberci. I na druhém konci tabulky může přijít jedna jistota. V případě vítězství Teplic v domácím utkání se Zlínem bude zpečetěn sestup Opavy. Od 15 hodin hrají ještě Jablonec s Olomoucí a Pardubice s Karvinou...
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Jablonecká fotbalová mašina šlape příkladně jako tamní liazky v dobách největší slávy. Přibrzdit nechtějí Severočeši ani proti Olomouci, která naopak před posledními pěti ligovými koly postrádá motivaci.

Pokud se někdo těšil, jak Severočechům s blížícím se závěrem sezony dojdou síly, musí být nesmírně zklamaný. Jablonec totiž přesně naopak načasoval formu naprosto ideálně a ve finiši zřejmě hodlá udělat vše pro to, aby skončil druhý. Svěřenci Petra Rady neprohráli v posledních devíti ligových utkáních a za svými zády drží Spartu, Slovácko i sprintující Plzeň.

V tabulce hůře postavenou Olomouc však Severočeši rozhodně nehodlají podcenit. "Budou nám určitě chtít oplatit podzimní porážku. Bývají to s nimi vyrovnané zápasy, mají herní mužstvo a dobré hráče. Samozřejmě, některé zápasy jim nevyšly podle představ, ale pořád to je tým, který patří do horní poloviny tabulky, je tam kvalita. Čeká nás těžké utkání," řekl před nedělní seancí Rada.

Hanákům to v poslední době skutečně moc nejde. Sigma čeká tři kola na vítězství, do toho vypadla z národního pohárů a na nic neřešícím devátém místě tabulky může stále probíhající ročník pomalu bilancovat. A vzhledem k tomu, jak slibně jej Olomouc zahájila, zřejmě nepůjde o zcela pozitivní hodnocení. Alespoň co se jarní části sezony týče.

Poklidného závěru ročníku se tak Hanáci snaží využít alespoň k zapracování mladých talentů do kádru. "Hodně se o tom bavíme. Jsme rádi, že některé mladé kluky jsme už zapracovali, protože je vidět, že v nich je potenciál. Pokud by se nám podařilo zapojit i další kluky, pro Sigmu by to bylo jenom dobře. Věřím, že když jim příležitost dáme, Sigmě to jednou vrátí," uvedl asistent hlavního trenéra Jiří Neček.

Nadějným mladíkům hraje do karet i poměrně velký počet absentérů. V Jablonci se vedle zraněných Lukáše Greššáka, Michala Vepřeka, Jakuba Yunise a zřejmě rovněž indisponovaného Tomáše Zahradníčka nepředstaví ani Ondřej Zmrzlý, jenž si musí odpykat trest za čtyři žluté karty. Na marodce Severočechů setrvává pouze Patrik Haitl, nejisté je pak nasazení Václava Pilaře.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovović - Schranz - Doležal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Poulolo, Beneš, Radek Látal - Hála, Houska, Breite, Daněk, González - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.01 - 5.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (neděle 15:00)
O hodně se bude hrát na teplických Stínadlech. Domácí "Skláři" i "Ševci" ze Zlína ještě nemají jistou záchranu. V horší situaci se nachází Severočeši, avšak Moravané si v poslední době rovněž komplikují situaci.

"Ševci" sice v minulém kole naprosto zaostali za Pardubicemi, útočníka Moravanů Tomáše Poznara však vedle nepovedeného výkonu ještě víc dopálil sudí Milan Matějíček, který v jeho očích chybně nařídil pro soupeře pokutový kop. "Tento moment absolutně ovlivnil zápas a já už nevím, jak by se člověk měl bránit takovým lidem s píšťalkou,", řekl fotbalista, jenž si stěžoval na údajné simulování hostujícího Pavla Černého. Nu, lze chápat, že pokud někdo použije vaši zbraň lépe, moc vás to těšit nebude.

Poznar by se nicméně místo dojmologie měl více soustředit na nedělní utkání, které je pro Zlín i Teplice klíčové. Zejména Severočeši chtějí konečně pláchnout Brnu a také si zlepšit náladu po porážce v semifinále MOL Cupu s Plzní. "Pohárový a ligový zápas je něco jiného. Víme, že hrajeme o záchranu, což může být někdy svazující. Zápas se Zlínem bude o něčem jiném," prohlásil teplický trenér Radim Kučera.

Marodka Teplic je již tradičně přeplněná. Do duelu se Zlínem nezasáhnou brankáři Jan Čtvrtečka s Luďkem Němečkem, stoper David Heidenreich, záložníci Daniel Trubač, Patrik Žitný, Tomáš Kučera, Martin Macej a Jan Shejbal nebo útočník Jakub Řezníček. Uzdravit se naopak možná stihnou středopolař Jan Fortelný s forvardem Jakubem Marešem. Zlín do lázeňského města nedoprovodí pouze záložník Cheick Conde, jenž v rodné Guineji zřejmě pořád čeká na nový cestovní pas.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Gabriel, Knapík, Černý - Kodad, Mareček, Jukl, Moulis, Radosta - Vukadinović
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Matejov - Janošek, Janetzký, Jawo - Dramé, Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.26 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - MFK Karviná  (neděle 15:00)
Už čtyři zápasy na svého přemožitele čekají Pardubice, které nyní vyzvou soupeře ze druhé poloviny tabulky. Do azylu Východočechů ve vršovickém Ďolíčku zamíří Karviná.

Pardubičtí naposledy prohráli se svým hostem v podobě "Klokanů", pak ale ze čtyř utkání vytěžili deset bodů. Kromě remízy se Spartou dokázali zdolat Slovácko, Brno a naposledy i Zlín poměrem 4:0, o vítězství na hřišti ševců rozhodl dvěma brankami Cadu, po pauze stejným počtem tref pečetil střídající Huf.

Slezané prožili úspěšný vstup do dubnového programu, poslední dvě utkání už se jim ovšem hrubě nepovedla. Nejprve s nimi při výletu na sever Čech udělal rychlý proces Jablonec, minulý víkend pak dokonce po Edrisově trefě doma podlehli Příbrami.

První vzájemné utkání v Karviné dopadlo lépe pro Pardubice, které tam sice zahodily penaltu, i tak ale díky Petráňovi s Hufem zvítězily 2:0. Nyní se domácí celek se musí obejít bez zraněných Boháče s Petráněm, v ohrožení je i start Pfeifera se Surzynem a na straně druhé Neumana.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Ewerton - Černý
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Mangabeira, Qose - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.52 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů bojujících o poháry bude k vidění v neděli v podvečer na stadionu U Nisy. Domácí Liberec se snaží dohnat manko na příčky dávající možnost startu v Konferenční lize, Sparta zase bojuje o předkolo Ligy mistrů.

Severočeši mají aktuálně dvoubodové manko na pátou Plzeň, která má zápas k dobru, čtvrté Slovácko je sice o čtyři body vpředu, zato má naopak odehráno o duel více. Sparta s jednou dohrávkou před sebou už má zřejmě jen jednoho soupeře, na aktuálně druhý Jablonec, jenž má odehraný plný počet kol, aktuálně ztrácí jeden bod.

Slovan podlehl před reprezentační pauzou Jablonci, načež se jeho série bez soutěžní výhry protáhla na pět zápasů. Anglický týden mu však sedl a po vítězství v Opavě si pro tříbodový zisk přijel minulý víkend i do Mladé Boleslavi. Tam o tomto úspěchu rozhodla jedna jediná trefa, kterou po pětadvaceti minutách vsítil Michal Sadílek.

To sparťani za sebou mají podstatně gólovější utkání. Hattrick Hložka a další trefa Plavšiće jim pomohly k výhře nad Opavou, vzhledem k trefám Žídka a Helešice byl konečný výsledek hodně divoký, a to 4:2. Co je však pro Letenské nemilou zprávou, to je jejich venkovní forma. Z posledních čtyř výjezdů na soupeřovy stadiony totiž vytěžili pouhé dva body, třikrát navíc vyšli co do tref naprázdno. Nebylo tomu tak minule na hřišti Pardubic, kde po Wiesnerově a Hanckově brance v poločase vedli o dva góly, nicméně Jeřábek s Caduem srovnali na konečných 2:2.

V poslední době muži v rudém nemají na Liberec dobré vzpomínky, určitě ne co se týče ligových zápasů. Poslední čtyři jim totiž přinesly jen jednu výhru - další dvě utkání zvládli Severočeši, to předvánoční v této sezoně skončilo remízou 1:1. Po Dočkalově zahozené penaltě ze stejné standardky otevřel skóre Mara, po přestávce vyrovnal Juliš. Hoftychovu družinu navíc může hnát touha po odplatě za prohrané červencové finále MOL Cupu, po němž si výrazně stěžovala na rozhodčího.

"Sparta je naším velkým rivalem a také velmi silným týmem. Ovšem my jsme doma a dvakrát se nám teď povedlo zvítězit, Věřím, že ten zápas bude mít po všech stránkách kvalitu. Jsme hlavně rádi, že budou moci přijít fanoušci. Víme, že to pro ně není jednoduché, přesto věříme, že jich přijde co nejvíce a mužstvu pomůžou," doufá trenér Liberce Pavel Hoftych.

Na straně domácího celku visí otazník nad startem Chaluše, Jugase a Rabušice, v případě Sparty je nejistota ohledně Krejčího staršího a Součka. Ti by tak na marodce mohli doplnit mladšího z Krejčích, Juliše, Kozáka, Plechatého, Vindheima a Štetinu.

Zápas na stadionu U Nisy začíná s nedělní sedmnáctou hodinou, jako hlavní rozhodčí jej bude řídit Pavel Orel.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Karafiát, Purzitidis, Mikula - Pešek, Mara, Faško, Sadílek, Mosquera - Rondič
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Hancko - Wiesner, Pavelka, Dočkal, Trávník, Plavšič - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.48 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 19:30)
V Ďolíčku to ještě nevyšlo, doma v Edenu už si ale Slavia nechce šanci na zajištění titulu nechat ujít. Stejně jako před rokem si sešívaní mohou ligové prvenství pojistit v utkání proti Plzni, která však Pražany tentokrát přímo neohrožuje.

Vloni se družina trenéra Jindřicha Trpišovského střetla v klíčovém souboji se smečkou vedenou koučem Adriánem Guľou ještě v rámci nadstavby. Pokud by tehdy slávisté protivníkovi ze západu Čech podlehli, ještě by jej vrátili do hry o první místo. Sešívaní nicméně nic takového nepřipustili a přesvědčivou výhrou stvrdili pokračování panování nad tuzemským fotbalem.

Letos jsou Pražané obhajobě titulu ještě blíž, přičemž Plzeň je rozhodně neohrožuje tak jako před rokem. Viktoria má totiž po zpackaném podzimu co dělat, aby se alespoň kvalifikovala do evropských pohárů. Jarní stíhací jízda jí i přes nízkou produktivitu celkem vychází, ovšem zcela v klidu Západočeši pořád nejsou.

Pro Guľu by bylo nejlepší, pokud by v Edenu dokázal zvítězit. Jenže to je vzhledem k celosezónní jízdě sešívaných utopie. "Za sílu Slavie jednoznačné hovoří výsledky a výborné výkony. Ještě neprohrála, ale my uděláme maximum pro to, abychom tu sérii přerušili. Je to velká výzva. Soupeř nejde hrát o titul v jednom zápase proti nám, vybojoval si to za výkony v celé sezoně. Nejsme nastaveni tak, že jdeme něco kazit," prohlásil lodivod Viktorie před výletem do Vršovic.

Ligová neporazitelnost slávistů se po minulém kole protáhla na 41 zápasů, čímž Pražané stanovili nový rekord v rámci československých soutěží. Přesto Trpišovský a spol. nebyli s remízovým výsledkem z derby proti Bohemians zcela spokojeni, neboť zisk pouhého bodu odložil plánované mistrovské oslavy.

Veselí se tak přesunulo minimálně o týden a dále jej už Slavia nehodlá odsouvat. "Jde nám to krásně za sebou. V neděli doma s Plzní můžeme rozhodnout o titulu, pak nás čeká ve středu semifinále poháru na Letné. Strašně se na to těšíme. Doufáme, že si udržíme krásnou bilanci bez porážky," připomněl Trpišovského asistent Jaroslav Köstl fakt, že sešívaní vedle nejvyšší soutěže zůstávají ve hře o zisk národního poháru.

Pokud by slávisté přelstili v semifinále MOL Cupu nenáviděnou Spartu, zahráli by si ve finále znovu proti Plzni, která do posledního kola postoupila již ve středu hubenou výhrou nad Teplicemi. V takovém případě by role favorita znovu připadla Pražanům, kteří Viktorii nepodlehli v posledních pěti vzájemných střetnutích, přičemž hned ve čtyřech z nich zvítězili.

Obě mužstva trápí na konci sezony marodka. Slavia bude v neděli postrádat obránce Alexandra Baha s Davidem Hovorkou a útočníkem Abdallahem Simou, nejisté jsou navíc starty středopolaře Lukáše Provoda a křídelníka Petera Olayinky. Plzni chybí stoper Václav Míka a záložník Pavel Bucha. O nasazení obránců Lukáše Hejdy s Davidem Limberským, záložníka Aleše Čermáka a křídelníka Joela Kayamby se teprve rozhodne.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš - Ševčík, Stanciu, Provod, Oscar - Kuchta
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Hybš - Káčer, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.70 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Příbrami se pod novým koučem Jozefem Valachovičem začalo dařit alespoň na cizích stadionech. Pokud se však svérázný klan Starků hodlá udržet mezi tuzemskou klubovou elitou, musí nezbytně sbírat body rovněž doma pod Brdy. Nejlépe již v sobotu proti Českým Budějovicím.

U Litavky bývá plamínek naděje rychle uhašen, ovšem na hřištích soupeřů se Příbramí daří oheň dobře obsluhovat. Středočeši se totiž venku naučili vítězit, díky čemuž pořád drží naději na udržení v nejvyšší soutěži. "Do finiše si věříme. Víme, že máme dobrou formu a jsme nahecovaní. Nikdo nechce být podepsán pod sestupem a i v trénincích jdeme do všeho s nasazením. Jsem rád, že se to pak v zápasech vrací," prohlásil po posledním úspěchu v Karviné odhodlaný záložník Filip Zorvan.

Budějovicím už sestup nejspíš nehrozí, to by se Příbram i Brno museli výsledkově splašit. Přesto probíhající sezona skončí pro Jihočechy zřejmě zklamáním. Dynamu totiž v posledních dvou měsících absolutně odešla forma a místo útoku na první polovinu tabulky živoří černo-bílí v šedivé, nikterak záživné druhé polovině ligového pelotonu.

Trenér Jihočechů David Horejš má jistě plnou hlavu starostí s výsledky, konejšit jej však může alespoň pohled na marodku, na které setrvávají pouze levý bek Lukáš Skovajsa s útočníkem Davidem Ledeckým. Příbrami bude u Litavky spolu se zraněným útočníkem Janem Rezkem scházet také obránce Martin Nový, jenž minulý víkend v Karviné viděl červenou kartu. Otazníky navíc visí nad starty dalších zadáků Mihaila Cmiljanoviće s Denisem Laňkou a záložníka Milana Lalkoviče.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Kvída, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Obdržal, Tregler, Zorvan, Antwi - Lubega
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Novák - Čavoš, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršić - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.30 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Jednoznačně posledním týmem tabulky FORTUNA:LIGY, navíc s prachbídnou aktuální formou, je Opava. Ta v prvním květnovém kole přivítá na svém hřišti Bohemians, kterým se naopak aktuálně mimořádně daří.

Žluto-modří prohráli šest utkání v řadě, během kterých navíc čtyřikrát vyšli střelecky naprázdno a v součtu inkasovali sedmnáct branek. Minulý týden se představili na pražské Letné, kde po dvou trefách Hložka a jedné Plavšićově prohrávali už o tři góly. Po Žídkově snížení pak završil Hložek hattrick, v závěru Helešic jen upravil na konečných 4:2.

"Klokani" na svého ligového přemožitele čekají momentálně už devět utkání. V rámci této série navíc dokázali porazit Pardubice nebo v posledních třech domácích zápasech remizovat s Jabloncem, Baníkem a Slavií, tudíž se nedá hovořit o štěstí na los. Při minulém výjezdu si navíc ve druhé půli zastříleli, když díky dvěma trefám Keïty a po jedné Vondry s Květem vyhráli v Příbrami 4:1.

Domácí celek se potýká s absencí vykartovaných Nešického se Smolou a zraněných Březiny, Čvančary, Pikula, Rychlého a Tiéhiho. Četné ztráty tíží i Bohemians, kteří přijedou bez potrestaných Bederky s Hronkem a zdravotně indisponovaných Bartka, Hůlky, Pokorného, Ugwua, Valeše a Vacka. V ohrožení je navíc i start tria Jindřišek, Köstl, Vaníček.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Harazim, Didiba, Hnaníček, Žídek - Mondek, Večerka, Řezníček, Helešic - Juřena, Holík
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Dostál, Krch, Vondra, Schumacher - Novák, Ljovin, Květ, Osmančík - Puškáč, Necid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.24 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Slovácko prohrálo ve třech z posledních čtyř ligových kol a ztratilo kontakt se třetím místem. Pokud chce mužstvo z Uherského Hradiště ještě zaútočit na stupně vítězů, mělo by si v domácím prostředí poradit s Mladou Boleslaví.

Po hodně dlouhé době si svěřenci kouče Martina Svědíka mohli dopřát týdenní volno. To Moravané jistě přivítali, neboť nedávný nabitý program je stál body v souboji s Jabloncem, Spartou a Plzní o evropské poháry. "Měli jsme koronavirovou pauzu čtrnáct dní a pak jsme v jednadvaceti dnech odehráli sedm zápasů, což je extrémní a možná i kvůli tomu jsme v těch posledních zápasech šlapali vodu. Máme teď klasický týden a věřím, že v sobotu budeme mít více sil než v těch posledních dvou zápase," prohlásil obránce Slovácka Michal Kadlec.

Středočeši se po reprezentační pauze také moc nezastavili, přesto se konečně vyhrabali z pásma sestupu a přiblížili se záchraně. Vyhráno však ještě nemají. V posledních dvou kolech totiž ztratili všechny body a Teplice s Brnem jim nadále dýchají na záda.

Trenér Boleslavi Karel Jarolím se v Uherském Hradišti bude muset obejít bez brankáře Jakuba Diviše, stopera Alekseje Tatajeva, záložníků Dominika Maška, Milana Jiráska a Davida Pecha a útočníka Martina Graiciara. Nejisté jsou navíc starty zadáka Davida Šimka a univerzála Jakuba Fulneka. Na marodce Slovácka setrvává pouze Rigino Cicilia, o nasazení obránce Stanislava Hofmanna se teprve rozhodne.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Takács, Jakub Klíma, Preisler - Malínský, Dancák, Matějovský, Zmrhal - Jiří Klíma, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.69 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Zbrojovka Brno  (sobota 19:30)
Po prokaučovaném zápase v Teplicích potřebuje Zbrojovka ve třicátém kole nutně zvítězit. Výhodou pro ni je, že její soupeř v podobě Ostravy už může ve středu tabulky poklidně dohrávat.

Ve vzájemných zápasech se však v poslední době výrazně lépe daří Baníku, který vyhrál tři poslední střety. Den před Vánoci v rámci čtrnáctého kola této sezony uspěl na Srbské poměrem 1:0, když o vítězství rozhodl Azevedo.

Slezané jsou aktuálně navíc v dobré formě, když už pětkrát v řadě neprohráli a z těchto zápasů vytěžili jedenáct bodů. Poslední tříbodový zisk si připsali minulý víkend v Olomouci, kde to však byl infarktový závěr. Baník po trefě Buchty z první půle vedl, avšak v poslední minutě kopal González penaltu na vyrovnání. Tu neproměnil a naopak Kaloč zpečetil na konečných 0:2.

"Přijede soupeř, který bude hrát o všechno a musíme na něj být připraveni. Pro Brno je to stěžejní zápas, který musí zvládnout. Takhle to na to musíme být připraveni a přistoupit k tomu s očekáváním, že nám ty body budou chtít vzít. Doma chceme být znovu úspěšní. Celé mužstvo kvituje, že se aspoň část diváků může vrátit na stadion, fotbalu to rozhodně pomůže a věřím, že to bude procentuálně narůstat," říká trenér domácích Ondřej Smetana.

Naopak Jihomoravané od začátku února uspěli pouze v Českých Budějovicích, jinak sbírají samé porážky a remízy. Přitom v minulém týdnu proti hlavnímu konkurentovi v boji o záchranu z Teplic šli před poločasem za bezbrankového stavu do přesilovky, jenže této velmi dlouhé výhody nevyužili a výsledek 0:0 tak platil až do konce.

Domácí celek nemůže pro utkání počítat se zraněným Juroškou a vykartovaným Kuzmanoivćem, na druhé straně z disciplinárních důvodů chybí Hlavica. Zdravotní potíže pak do hry nepustí Šurala, Vaňka a Kryštůfka, dohoda klubů zase z Baníku hostujícího Reitera.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Svozil, Stronati, Holzer - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bariš, Dreksa, Pernica, Moravec - Štepanovský, Čermák, Texl, Pachlopník, Hladík - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.92 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29236075:1675
2.FK Jablonec29185650:2959
3.Sparta Praha28184661:3358
4.1. FC Slovácko29165852:3153
5.Viktoria Plzeň28156748:3051
6.Slovan Liberec29147840:2449
7.FK Pardubice291361035:3745
8.Baník Ostrava29128941:2744
9.Sigma Olomouc29912835:3139
10.Bohemians Praha 190529911933:3038
11.MFK Karviná29891231:4333
12.Dynamo České Budějovice297111129:4232
13.Fastav Zlín29851627:4329
14.FK Mladá Boleslav29691435:4627
15.FK Teplice29671629:5825
16.Zbrojovka Brno29491624:4521
17.1. FK Příbram29481720:5820
18.SFC Opava29362018:6015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (595)

Přidat komentář
Kaspar

jaky maji platy? aby to vubec stacilo

Reagovat
Puskas

něco dají rodiče, kamarádi, známí...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Těžko říci ... Klub je na prodej a Bartoněk hráčům prý dluzi

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou šaškové

Reagovat
smazaný uživatel

To aby si vsadili... Baráky na Baník. Stadion raději taky!

Reagovat
Greny

Ten dement neumí ani rozdat pokuty....

Vždyť to některé kluky může úplně finančně položit pokud je pravda že jim dluží Copánek ještě výplaty....

Reagovat
John Obi Mikel

Taky si říkám, že to musí některé (obzvláště mladší) hráče potěšit.

A určitě teď k vám bude chtít každý přestoupit.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bunnovv

Toto vyhrožování klukům, kteří na to očividně nemají 5 kol do konce, kde už skoro nemožné se zachránit je teda pěkny amaterismus...přitom ti fotbalisti nemohou za to, že na to nemají ..

Reagovat
thewall

Zoufalost a pokrytectví. Jako hlavní motiv bych viděl snahu snížit náklady o 1,5 mil. Kč.

O to víc jsem zvědavý na večerní zápas.

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

FC Teplice? Takovej klub neznám.

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo. Oni neumí ani napsat název soupeře.

Reagovat
Kepy_FCB

takže dnes vyhrajem 10:0

Reagovat
bobis21

Vánoční zápas v Brně byl asi největší nuda celé sezóny, snad to dnes bude lepší.

2:0 Buchta, Tetour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad vyhrajeme, Boleslav bude nepříjemná, škoda že se znovu chytili a nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že Příbram dneska vyhraje a ještě se zachrání

Reagovat
Kaspar

OT: Mick s tou popelnici bojuje o postup do druhy casti kvaldy, ale ten Mazepin to je hrozny pruser

Reagovat
Han střelil první

Ten je tam omylem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, normálně si to poctivě zaplatil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Hlavně čumím co dělá Russell s tím Wiliamsem Vždyť mu chyběl kousek do Q3 to by byl masakr. Jinak Mick zatím Mazepina drtí

Reagovat
Neon

Stejně je smutný, co se stalo s williamsem, pamatuju ještě jako malý, jak jsme koukali na formule, při reklamách přepínali na ORF, jezdil mladší Schumacher, Villneuve, Frentzen, Montoya atd a dokázali i vyhrát závod a ne se radovat ze skoropostupu do poslední části kvalifikace. Si pamatuju jeden závod, který někdo z williamsu vyhrál o parník, a co jsem teď dohledal, tak to muselo být san marino 2001, kde vyhrál ralf o 4 vteřiny před Coulthardem a o 34 vteřin před Barrichellem.

Reagovat
KingMaster13

To spíš byl Montoya na Hockenheimu 2003 kde vyhrál snad o 50 sekund možná i víc Jinak taky pamatuju na silnej Wiliams a doby kdy silně konkuroval Ferrari

Reagovat
Neon

to jsem přehlidl,.to je ono si ale říkám, jak si to můžu pamatovat, když mi bylo tehdy dvanáct

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Grand_Prix_N%C4%9Bmecka_2003

Reagovat
mistr129

Hele já mám na formule dobrou paměť, vždycky jsme se na GP navštěvovali s tátovým nejlepším kamarádem a jako první si v takovém oblaku vybavuju Schumacherovo uražené kolo z roku 2004, kdy mi byly 4 roky

Reagovat
KingMaster13

Monako, to tenkrát zkazilo Schumimu dobrou sérii, protože jinak by měl snad 14 výher v řadě, což nevím jestli někdy někdo dokázal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Schumi jel ten závod skvěle ale 2 kola před cílem měl defekt a ze 2. místa šel na 7. Jinak na formule mám docela dobrou paměť sleduju to od roku 1999 kdy mi bylo 5 let

Reagovat
ZB 07

Dneska to pro nás může skončit totálním průserem, nebo překvapením Mohl by to Baník pustit, stejně jim už o nic nejde

Reagovat
Banikovec7

nikdy

Reagovat
John Obi Mikel

Moravskoslezská výpomoc?

Reagovat
ZB 07

věřím tomu

Reagovat
John Obi Mikel

Čolič

Reagovat
Salfovic

ČB vedou, co ten Jarda blbne

Reagovat
iHawX

V Přibrami už se jede podle notiček

Reagovat
John Obi Mikel

Pilík

Reagovat
Coutinho10

Pilik

Reagovat
monty25

Bohemka a Příbram prakticky ve stejnou chvíli nedaly penaltu. Nevím, proč za Bohemku nešel kopat Květ, když minule proměnil...

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka už má docela dost zahozených penalt letos.

Reagovat
monty25

Vím, že Jindřišek nějakou nedal. Květ dal proti Příbrami a Puškáč proti Pardubicím, když jsem ho měl ve Fantasy... A teď naopak Opava z penalty gól.

Reagovat
Puskas

A já ho mám ve Fant včil...

Reagovat
monty25

Já naštěstí ne, ale mám tam čtyři další Bohemáky.

Reagovat
Puskas

Přišel tam z Opavy, tak jsem čekal, že se hecne, ale ne že až tak...

Reagovat
monty25

Tak teď dal góla.

Reagovat
Puskas

Asi tu o přestávce byl a šel do sebe.

Reagovat
Coutinho10

ja mam 2 obrance z Opavy (ty nejlevnejsi) , ale jako skoda, ze jsem nedal toho Helesice, co dal penaltu...ani nevim, kolik stal a jeste kope penalty pravidelne, ale mohlo to bejt lepsi, ale asi bych ho tam uz nedal, protoze uz nebyl rozpocet

Reagovat
Coutinho10

* uz to vidim...9 mega, tak to fakt ne no za obrance Opavy

Reagovat
monty25

Já to skládal docela na poslední chvíli a moc se mi ta sestava nelíbí. Chtěl jsem to udělat úplně jinak, ale spoustu hráčů tam bylo moc drahých. Tak jsem se nějak vešel do 100 mega, ale žádná sláva to není.

Reagovat
Coutinho10

ja to skladal taky snad az v posledni pul hodine a jako taky jsem si to trochu predstavoval jinak, hlavne jsem chtel PavliceQovi vyblokoval co nejvic Jablonecaku, tak aspon 4 no a ta obrana, tak jsem musel vzit 2 z Opavy za 6.0 a 6.2 mega, takze v tomto mam vetsi nadeji nez on, ktery ma 2 obrance z Pribrami a jak rikas nebylo to lehky slozit nejak rozumne a do 100 mega jsem nemel sanci, tak jsem rad, ze jsem se vesel do 115, jinak bych nejradsi sel jeste o trochu vic, ale vic jak 15 % to ne

Reagovat
martin1

Já ze své sestavy měl špatný pocit už když jsem ji skládal a ani ne po 3. zápase je vymalováno.

Reagovat
monty25

Hm, ze Slovácka tam nemám naštěstí nikoho, ale měl jsem čtyři Bohemáky a toho Edrisu z Příbrami. Nevím, jestli sleduješ pořadí v tom jarním turnaji. Před tímhle kolem jsme spolu byli na 12. místě, teď asi půjdem trochu níž.

Reagovat
martin1

Jo jo sleduji, chtěl jsem ještě zkusit zabojovat o top 3, ale teď už je to bez šance.

Reagovat
Coutinho10

nad tim Edrisou jsem taky uvazoval, ale za tech 10 mega me to nastesti odradilo a mohl jsem tak vzit lacinyho Vavru za 6.1 mega = vysledek stejny = 2 body

Reagovat
Salfovic

Čtvrtá zahozená z devíti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

nebo Novak....taky nechapu, ze to to tolik tocej ty exekutory

Reagovat
monty25

Jo, Novák dal vlastně taky nedávno proti Baníku.

Reagovat
Coutinho10

takze zvlastni no, ale asi to berou tak, ze jsou zachraneni, o nic nejde a ani jeden z nich se k tomu nehrne, tak si to chce kopnout i nekdo jinej, ale utocnik by do toho asi mel chtit chodit, ale ne vzdy to znamena dobrou volbu

Reagovat
Firkraag

Puškáč dal proti Pardubicím. Je určenej. Ale taky bych raději Nováka.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Penalta na základě záběru vzdáleného 100 m od místa přestupku...LFA musí VAR vážně nenávidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ani jednu z těch 2 penalt, co budou v 2. poločase, nebude kopat Pilík.

Reagovat
John Obi Mikel

Pilíkův přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chytá dnes Bajza

Reagovat
Firkraag

Co je to za zkurvence ten Mondek

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky herně příšerné. Zachránil je Čolič s Vorlem.

Reagovat
andrew96

Vorel snad už definitivně jedničkou.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Řezník na stoperu?

Reagovat
Kaspar

Je to tam, ted bude mit Horejs klid, a Pribram pristi kolo do Plzne, takze sbohem

Reagovat
stas87

Ten brankar MB riadny hlupak, takto vybehnut do prazdna.

Reagovat
martin1

To je vážně skvělý, Nemrava nechytá a Reinberk se zraní ... Tak snad aspoň Slovácko ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
Mervin

Jurečka

Reagovat
oli9

Slovácko podme 3 body kua

Reagovat
martin1

Drchal

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaa

Reagovat
ratusek

Tvl hrajem něco

Reagovat
Mervin

Boha, ten Jurečka na křídle to je otřes..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný poločas, takto se o poháry nehraje snad bude druhý poločas lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Matějovský dohrál, tak by to mohlo jít

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je úplně v hajzlu, Plzeň to 4. místo uhraje s prstem v nose.

Reagovat
mistr129

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Budou 4. už zítra večer.

Reagovat
martin1

Reagovat
Banikovec7

Šmiga dnes v nominaci, tak snad si i kopne

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Sanneh, Svozil, Zio, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Buchta - Zajíc

lavička: Budínský, Pokorný, Fillo, Holzer, Ndefe, Šašinka, Šmiga

Šmiga Buchta

Reagovat
bobis21

Šmiga na lávce super, snad dostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Toto měla být penalta

Reagovat
ratusek

Prohra s posranou Boleslaví a posraným Jarolímem

Reagovat
KingMaster13

Další věc kterou Boleslav zkurvila

Reagovat
ratusek

fakt klub uplně k hovnu a oni se zachrání

Reagovat
KingMaster13

Tak zase oni fakt spadnout nemohli ačkoli Jarolím je trénuje otřesně. Ten tým je o několik levlů jinde než ti zevláci dole jako jsou Teplice, Příbram, Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jo no, to posraný Slovácko ty poháry ještě posere

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Matušovič mučedník ISIS.

Reagovat
Kepy_FCB

odkaz na přenos Baníku prosím

Reagovat
bobis21

Hráči Zbrojovky dnes vypadají jak ligoví fotbalisti když to srovnám s tím co u nás nedávno předvedla Opava nebo Příbram tak jsou teda mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň nějaká pozitivní zpráva. Jdu to sledovat až teď, právě jsem viděl jen statistiky a z nich to vypadalo, že hrajeme tak špatně, že je to i přes pokutu v Brně a jejich poslední výkony tak vyrovnané.

Reagovat
HorajzmAmmann

zakončení Buchty je top

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa dostane další pokutu

Reagovat
ratusek

Ten gol tak nějak demonstroval letošní sezonu Brna

Reagovat
Fabregas@ole

V každém zápase se něco takového najde. Třeba minulý týden zakončení záškodníka Reitera

Reagovat
bobis21

David "kdyby na to měli tak hrajou" Buchta

Reagovat
Selänne

Jediná cesta pro Baník. Je super, že to lidem konečně dochází.

Reagovat
ratusek

Bohužel nedochází, v sezoně nám o nic nejde a mladé nezkoušíme

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Chachaři, proč není Sor ani na lávce? Na webu v absencích není.

Reagovat
bobis21

Široký kádr, málo míst na lavičce. A víc nechceme nasrat sezením na tribuně zkušené hráče a odchovance než Sora. Navíc už posledních pár zápasů nehrál, takže s ním asi není Smetana úplně spokojený.

Reagovat
meno

To nevím jestli je Smiga lepší volba Sor ukázal velkej potenciál.

Reagovat
bobis21

Šmiga je hráč na kterého se do áčka těším snad nejvíc, takže brzdi

Reagovat
meno

Velkej talent jo?

Reagovat
bobis21

Těžko říct, já ho viděl hrát asi 3x v životě, ale vždy zahrál dobře, tak chci ať dostane šanci. Zase z něj nebudu dělat jasného budoucího reprezentanta, abych tu pak nebyl za debila

Reagovat
meno

Každopádně díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc jsem nikdy nechapal to nadseni a spolihani na Dreksu, kterej je asi zkusenej, ale nejvys to dotahl na stopera c.2 v Karvine.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se chcete tak trochu "sjet" a nechcete používat tradiční drogy (ani trávu, nebo chlast) co si dáte?

Reagovat
djwenca

netradiční drogy

Reagovat
meno

Jdi do prdele poldo

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na mysli legální věci.

Reagovat
jany kozak

rajsky plyn

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nějakou bylinnou směs čaje, nebo tak. Come on

Reagovat
meno

Načuchej se ředidlem

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem si vzal domácí slivku co jsem dostal od pacienta.

Reagovat
Alan_Shearer

Znam par lidi co si davaj Kratom, ale sam jsem to nikdy nezkousel.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jagé

Reagovat
smazaný uživatel

Už dobrý

Reagovat
Nadržený šimpanz

Občas si piíchnu do žíly benzín, pocit dobrej

Reagovat
Blasphemer

matečáky

Reagovat
Spalovač šancí

Šťávu z řepy

Reagovat
monty25

Baník

Reagovat
lampas

Zápas poslední naděje. Podle mě bude mít s naším herním stylem Sparta veliký problém, bude to zápas o nohy a o jednom gólu. Sparta nic nedostane zadarmo.

Reagovat
jackinho10

Slavisti, nevite uz nejake jmena, o kterych se spekuluje jako o posilach?

Reagovat
John Obi Mikel

Údajně - Gólman Arminie Bielefeld jako náhrada za Koláře. Problém je ale, že o něj stojí i Bayern jako o dvojku.

Reagovat
John Obi Mikel

Stefan Ortega

Reagovat
Remt

nema Bayern uz tech brankaru trochu moc? Neni to tak davno co vykoupili nejakeho mladeho brankare, ktery tam sel regulerne delat trojku nebo se pletu?

Reagovat
stas87

A je problem Nübelovi vybavit hostovanie v BL alebo 2.BL a nechat si Ortegu ako dvojku za Neuerom?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím kterýho mladýho gólmana myslíš. Nübela ze Schalke?

Nübela pošlou asi rozchytat a vezmou jinou dvojku.

Reagovat
iHawX

V Angličanovi včera Jarda říkal, že ráno dotáhli nějakej přestup a když se ho Hošek ptal, jestli je z domácí ligy nebo ze zahraničí, tak to Tvrdík zkušeně zahrál do autu, když řekl, že by to nebylo fér takhle říkat při rozehraný soutěži. Psalo se v týdnu o Mandousovi nebo Nguyenovi místo Koláře, tak možná jeden z nich?

Reagovat
Losinho

Prej váhají i nad Klimentem, asi kvůli zájmu Sparty

Reagovat
Znalec

nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména nějakÁ jména

Reagovat
jackinho10

ale stacilo jednou, pochopil bych to

Reagovat
John Obi Mikel

Odkaz nefunguje.

Reagovat
Greny

https://ibb.co/mRz5wSw nevím proč to nejde asi to smazali

Reagovat
Kaspar

Jablonec x Olomouc, to nemuze skoncit jinak, nez ze si zase Dolezal zastrili

Reagovat
Remt

muze to byt atraktivni zapas nebo nema smysl to sledovat?

Reagovat
Kaspar

zatim je to dobry, uz to mohlo byt klidne 2:0

Reagovat
Kaspar

a zrovna je to 0:1, ironie osudu

Reagovat
Remt

Kde se na to dá dívat? Na O2 jsem to nenašel.

Reagovat
Coutinho10

máš to v multidimenzi - MD7

https://ibb.co/hmC6jWD

Reagovat
Remt

Pokud mám obyč O2 nejnižší balíček tak podle mě nemůžu přepínat v multidumenzi

Reagovat
Coutinho10

mrkni v tv programu, ale podle mě by to tam mělo bejt....já mám ten sport pack za 2 kila měsíčně

Reagovat
Coutinho10

* je to úplně dole

Reagovat
Coutinho10

Kratochvíl trefa do fanty

Reagovat
Kaspar

Koukam ja Jablonec a pritom se hraje slagr Teplice-Zlin

Reagovat
Coutinho10

koukám na obojí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Znalec

Men of culture, je tu někdo registrovaný na webu Sparty? Daly se tam na podzim sledovat i zápasy EL nebo se po registraci dostanu jen k živému přenosu z ligy?

Reagovat
Bruny

Po klasické registraci se dostaneš jen k zápasům, které vysílá Sparta TV.. většinou se jedná o přáteláky.. EL a ligu tam nechytneš.

Reagovat
Znalec

Díky Takže je to vlastně k hovnu...

Reagovat
Banikovec7

Pája Černý první gól

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Ta penalta Jablonce

Reagovat
GreatWhite

Hlavně že máme VAR.

Reagovat
Banikovec7

Tak komentátor i po pátém záběru tvrdil, že faul, ale já to nechápu, vždyť Houska jen stál, Jovovič mu šlápl na nohu a pak spadl...

Reagovat
GreatWhite

Komentátor je nejspíš z Jablonce, jako to při těchto přenosech bývá. Jediné, co mohlo být faul, bylo, pokud se ho nějak dotkl rukou v obličeji, ale neukázali k tomu žádný pořádný záběr.

Reagovat
GreatWhite

Sudí v Jablonci jede slušné bomby. Teda ne že bychom nebyli zvyklí. Schválně v kolikáté minutě srovná počet hráčů na hřišti. Rozjeto to má dobře, tipuju tak do 60. minuty.

Reagovat
Greny

51.

Reagovat
Bruny

Jak ten zápas zatím vypadal, zvládne Sigma ve druhém poločase přidat branku, nebo je pravděpodobnější jiný scénář? (Zapl jsem to teprve teď a výhra Sigmy by se nám hodila).

Reagovat
GreatWhite

Sigma hrozná, po 10 minutách to mohlo být 2:0 pro domácí. Gól z ojedinělého protiútoku. Pak trochu bramboračka, rozhodčí dává žlutou za všechno, takže nám pak lehce pomohla červená pro Jablonec, ale na obrazu hry to moc nezměnilo. Jelikož máme už asi 5 žlutých, dá se brzo čekat červená i pro nás a pak nebude k čem. Ale i při tomto rozložení sil bych si vsadil na Jablonec, my momentálně hrajeme katastrofální fotbal a jen čekáme na konec sezony, až odejde Látal.

Reagovat
Salfovic

A už se spekuluje o jeho nástupci ?

Reagovat
GreatWhite

Nedávno byl článek ve Sportu, kde bylo 30 % pro Jílka, 30 Hapal, 30 Holoubek a 10 % Šustr. Oproti Latalovi nemám problém s žádným z těch jmen. To, že Jílek a Hapal vyhořeli ve Spartě, neznamená, že jim to v Olmiku nesedne líp, navíc jsou odtud. Pak je ještě ve hře teoreticky Janotka, pro kterého je možná ještě brzo, ale jednou ten tým určitě dostane.

Reagovat
Bruny

Ideální by byl Jílek, Sigma mu sedí...a on jí. Navíc mu přeju, aby si po angažmá ve Spartě zase trochu očistil jméno..

Reagovat
Bruny

Je to škoda, Sigma je sympatická a měla i solidní start, ale pak to šlo do háje... Snad bude příští sezóna lepší a Sigma bude alespoň v top 5. Dneska přeji alespoň ten bod!

Reagovat
Salfovic

alespoň v top 5 Ty nemáš zrovna nízké nároky.

Reagovat
Bruny

Jsou mi sympatičtí. A když hráli svůj nej fotbal tak mohli attackovat i top 4, ale je pravda, že pro příští ročník bude víc realistická top 8..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GreatWhite

Ostatně střely 8:1 pro Jablonec, i když hrají dlouho v oslabení.

Reagovat
dave30

Reagovat
božský John

ty kravo

Reagovat
Remt

Kdyby na obrazovce nesvítila červená karta pro Jablonec tak bych si ani nevšiml že jeden z týmů hraje v 10:D

Reagovat
martin1

Olomouc

Reagovat
Bruny

Reagovat
Oli99

Sigma proti deseti

Reagovat
Selänne

Sigma

Reagovat
GreatWhite

Hoďte tam ručník.

Reagovat
Salfovic

Jablonec

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dobrá sestava. No budu muset fandit Spartě

Reagovat
GreatWhite

Jinak je pro mě neuvěřitelná taktika při každé rozehrávce 5x dát míč brankáři, když to stejně nakonec vždy Mandy nebo někdo ze stoperů nakopne. Já rozumím, když se hraje přes gólmana, pokud chce tým rozehrávat po zemi, roztáhnout hru a prostě hrát kombinačně a podržet balon. My jen neúměrně zvyšujeme riziko chyby brankáře, pro hru to má nulový význam, vlastně je to jen zdržení rozehrávky, abychom ušetřili čas. Už aby ty 2 roky teroru skončily.

Reagovat
andrew96

No on Mandous má celkem solidní úspěšnost v hledání spoluhráčů, tudíž rozehrávka přes něj je celkem konstruktivní počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje v 10 líp než v 11

Reagovat
Bruny

Dají Teplice ještě v letošní sezóně gól? Hrozná holomajzna, co hrají.

Reagovat
John Obi Mikel

Nedají, ale přesto se zachrání.

Reagovat
Bruny

Já bych jim ten sestup ani nepřál, ale asi jim nic jiného nepomůže. Už roky je to stejná bída.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslim, že by jim to nepomohlo a do ligy by se pak dlouho nepodívali. Tam potřebují hlavně, aby jim klaply nějaké přestupy a posílily kádr. A ještě by se jim mohli uzdravit útočníci.

Reagovat
Bruny

To je fakt, ten pád do druhé ligy by je úplně dorazil. Je to škoda, mám to blízko a ještě pamatuji ty úspěchy z minulosti.. teď je to ale vážně totálně nezajimavý klub bez jakýchkoliv ambicí, takže tam zajedu max na Spartu. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup nepomůže nikomu

Reagovat
Banikovec7

hrozně nesmyslná fráze

Reagovat
Salfovic

Třeba Olomouci pomohl. Postavili tým, převážně z odchovanců, rok se sehrávali ve druhé lize a pak byli v pohodě i v první.

Reagovat
Bakary3

To neni pravda.

Muze a nemusi.

Treb by se teplaky zbavily tech kuceru, hycku, mazuchu... dobre placených hracu, kteri na hristi stejne nic moc navic nenechaji...

Vzali by neokoukany hladovy hrace a rozjeli to lip.

Takhle se spokojene budou motat v prostredku s tou samou politikou.

Reagovat
božský John

Sponzori se na ne vyserou, lidi tam chodit nebudou. Tyhle kecy o okysliceni v Cesku nemaj moc opodstatneni, to muzes aplikovat v Anglii, kde to u takovyho Norwiche vidis kazdej rok

Reagovat
Banikovec7

A pokud mají smlouvy, tak přesně se jich zbaví?

Reagovat
Bakary3

Tak ti hraci tam taky nebudou chtit byt a on po nich nejKej dalsi sberatel srotu v lize sahne...

A BJ - vyserou, pojedou low cost a nemusi to byt nutně horsi, druha liga je o ničem, kdyz se za rok, dva vrati, nemyslim si, ze z toho musi vyjit nutně spatne.

Kdyz to zvladly treba Pardubice s malym rozpoctem hrat ligu solidne, karvina... je to o dobry praci vedeni, to tam zrejme není.

Reagovat
božský John

Jj, tohle jsi rek dobre. Potrebujes na to mit dobry vedeni a to oni evidentne nemaj. Bohuzel se neda nejak cekat, ze by panoval nejakej odliv a misto toho prisli sikovny manazeri. To uz je pravdepodobnejsi, ze se to povede s hracema (ale zas blby vedeni spis dobry koniky neprivede zejo). Proste zacarovanej kruh a nemyslim si, ze by to sestup nejak zasadne resil. Pardubice jsou tak nejak zvykly to smolit s par korunama, tam to chapu.

Reagovat
božský John

30x slovo nejak - to docela soucasny Teplice symbolizuje

Reagovat
Bakary3

Pravda

Ja jen reagoval na to "sestup nepomuze nikomu", coz urcite tak neni.

Jen u Teplic si ten idealni scenar taky predstavit uplne neumim, no

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšeš. Potřebuješ mít podmínky jako třeba Olomouc, Baník. Bohemka ty návraty zvládla dobře.Brno se toho bojí tak, že tahá prachy z vlastních hráčů.

Některe týmy to úplně zabilo. Most, Kladno, Žižkov další.

Jihlava s Duklou se taky teď nemůžou dostat zpět, Zlín byl dlouho ve 2.lize, Budějky taky.

Reagovat
Bakary3

Jo, presne, pritom treba ten Most byl hodne zajimavej

U tech vetsich klubu jak jsi napsal se da cekat dle jejich tradice, ze je jeden sestup nepolozi. Jen škoda, ze tyhle tymy nemaji trochu ambice, zuzeni ligy by tomu asi pomohlo, protoze by tyhle tymy přišly o tu komfortni zonu hoooodne klidnyho a sirokyho stredu tabulky.

Reagovat
Banikovec7

To co teď pískl ve vápně Pardubic?

Reagovat
Selänne

Orel je v lihu, ne? Co to píská na obě strany?

Reagovat
John Obi Mikel

Má orlí zrak a vidí věci, které běžný člověk nezaznamená.

Reagovat
czechfant

Tak on není moc dobrej. Ale udělá co se chce :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bez těch diváků na stadionu byl ten fotbal lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Pešek

Reagovat
Coutinho10

Libe

Reagovat
Bruny

Ten Sáček na Spartu fakt nemá, bohužel. Ani jako záskok bychom ho neměli držet.

Reagovat
Remt

Co to bylo za boost co předvedl Pešek teď okolo toho obrance? To bylo jak když ve svý Feličitě predjizdim traktor v kopci a podradim na trojku slusnej rachot

Reagovat
Selänne

Tohle je naše liberecká klasika. Nejdřív nevyužijeme tři solidní příležitostí, abychom dostali gola z první šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Plavšič

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl úplně v klidu běžet dál a on se takhle natáhne.

Reagovat
ACSeRw!n

dobre si pro to dosel.. tohle musi Docky promenovat

Reagovat
Remt

Od niceho jineho už tam lenochod ani není. Sem tam dá nějakou přihrávku (za předpokladu, že ho nikdo neatakuje, pak by totiž mohl být otrávený a frustrovany, chudáček), tak alespoň primak by občas trefit mohl

Reagovat
ACSeRw!n

zavist z tebe primo cisi, jen tak dal.. naka Vysocina si muze o takovym hraci jenom nechat zdat

Reagovat
Bruny

Reagovat
Remt

Jj, o takovem hráči kazdy tým jen sní.

Reagovat
John Obi Mikel

Už to začíná.

Reagovat
Rothbard

Dá se někde najít, kteří z aktivních hráčů mají nejblíže ke Klubu legend, tedy 300 zápasů v nejvyšší české lize?

Reagovat
wwwx

zkus stránky Fortuna ligy, sekci rekordy

Reagovat
Rothbard

Takže Vondrášek, Kovařík a Fleišman.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

A pak pětice Hubník, Hübschmann, Řezník, Navrátil, Mareš (méně než 15 zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

Limba doufám dá ještě jednu celou sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Může se stát, že za rok povedou tabulku Limba s Petrželou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Vondrášek 295

Jan Kovařík 294

Jiří Fleišman 290

Roman Hubník 288

Tomáš Hübschman 287

Radim Řezník 287

Jan Navrátil 287

Jakub Mareš 286

Reagovat
wwwx

Reagovat
John Obi Mikel

Rondič

Reagovat
Remt

Toto je velká škoda

Reagovat
Rothbard

Klasická Sparta v Liberci - moje shrnutí prvního poločasu.

Reagovat
Liquid

Hancko dobře dostává naloženo, jo když soupeř ví, že je poraněn, tak toho umí využít

Reagovat
czechfant

Tak ono to jsou většinou normlální souboje. U jiných hráčů bychom si ani nevšimli

Reagovat
Remt

Je to sympatak, je mi líto ze je na tom zdravotne takto ale ten hráč je v podstate odvareny ne? Dokáže predvest skrz to koleno pár zápasů po sobě jdoucích skvělé výkony?

Reagovat
Kaspar

U nej to spis vypada, ze nikdy nedostal cas na doleceni

Reagovat
wwwx

To koleno už 100% nevyléčí nikdy.

Reagovat
Kaspar

ale ze se vzdy chvata aby co nejrychleji nastoupil a po zapase to ma zase

Reagovat
smazaný uživatel

on ten adekvatni cas by mohl byt klidne pres rok bez zaruky uspechu

Reagovat
Liquid

teď na to koukám a Liberec aktuálně nedostal ze hry mimo 2 penalt gól 11 poločasů v řadě, poslední dostal v Jablonci 20.3. a to hrál z první půlky s Jabloncem, Slováckem, Slavií a nyní Spartou

Reagovat
John Obi Mikel

Abys to nezakřikl.

Reagovat
Banikovec7

Dostal, ale Zelinkovi se asi nelíbil.

Reagovat
mistr129

Reprezentant

Reagovat
John Obi Mikel

PEŠEK

Reagovat
John Obi Mikel

Někdo se tu ptal na vyhlédnuté posily Slavie. Můžeš si ho tam asi napsat taky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bruny

Sbohem druhé místo.

Reagovat
Remt

Cesky Mbappe

Reagovat
Salfovic

Nestihnou se slávisté vožrat ještě před zápasem ?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by to bylo potom vyrovnaný

Reagovat
Strojmír

Reagovat
exse

Rondič je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nenechal výhodu?

Reagovat
Pyroman

Bych rád podotkl, že aut Liberce před gólem na 2:0 zařídila naše grandiózní kombinace, kdy tuším Pavelka pod nulovým tlakem místo nahrávky na 15 metrů poslal balón úplně do hajzlu. Mikrosituace tyvole.

Reagovat
czechfant

To se stane i lepším. Času na srovnání bylo dost.

Reagovat
Banikovec7

DMK pěkně na háčko, jak je zvyklý s tou helmou

Reagovat
John Obi Mikel

Sáček bude mít z Peška noční můry.

Reagovat
Remt

Dobře ho tam znasilnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pan.Antonin

A teď si představ, jak by hořel Souček.

Zdravím Raráška.

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Který ?

Reagovat
OTASi

Peltonec do ligy mistrů, no to mě poser najednu stranu okey, zaslouží si to, sbírají body, přehrávají soupeře.. problém ale je, že narozdíl od sparty po sezoně neposílej, ale oslaběj, protože Pelta tradičně prodá, koho bude moct. Takže příspěvek do koeficientu nula nula nic. Sparta by asi do LM taky neprošla, ale snad by udělala aspoň EL. Kablonec pak vypadne i z tý evropský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Jablonec by bylo lepší to 3. místo, protože tam by měli mít minimálně skupinu KL jistou, ze 2. budou muset aspoň jedno předkolo vyhrát.

Reagovat
OTASi

Reagovat
czechfant

Neměla Sparta tehdy Radu vyhodit a třeba by tam byli taky

Reagovat
OTASi

tak třeba to ještě dopadne jinak

Reagovat
czechfant

krásný střely

Reagovat
božský John

Jestli skoncime 2., tak to bude jak kdybychom hrali skupinovou fazi. 6 zapasu, 3 doma, 3 venku - jedno predkolo v LM, jedno v EL a jedno v KL. Krasa!

Reagovat
Vysajmi hadici

Omyl, minimálně 6 zápasů, ale třeba i víc.

Reagovat
John Obi Mikel

Pešek Čelůstka

Reagovat
Selänne

Náhodou krásná kolmice za obranu.

Reagovat
Coutinho10

Pesek mohl mit hattrick

Reagovat
Liquid

Reagovat
czechfant

Obránci Sparty proti Peškovi vypadaj jak chlapi po práci z divizního týmu při pohárovým zápase...

Reagovat
OTASi

DMK

Reagovat
mistr129

Reagovat
Orlandiiik

a otočte to

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš

Reagovat
Orlandiiik

a otočte to

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

TPČ Chyteeej

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný

Reagovat
Coutinho10

omg co ten Liberec dela

Reagovat
aither

A jedem

Reagovat
Bruny

Dobře hoši!

Reagovat
dondinho

Hezky.... Místo 3:0 a hattricku během 2 minut 2:2

snad konečně budíček

Reagovat
czechfant

Liberec ale pěkně. Dostat takhle 2 goly a nesesypat se a hrát dál, to je pěkny

Reagovat
Greny

Jestli ve Slavii už začali chlastat a Sparta otočí tak to bude večer zajimavej zapas

Reagovat
Coutinho10

Bah zpet v zakladu a Olie aspon na lavicce

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Holeš, Hromada – Bah, Ševčík, Oscar – Van Buren

Lavička: Kovář, Zima, Stanciu, Olayinka, Kuchta, Provod, Traoré

Reagovat
djiros

Ten to přitočil nejhůře jak mohl. Tři hráči, kteří jsou pravidelně v základu a strčím je do Fantasy, tak je šetří na pohár, kde bude vyšťavená Sparta...

Reagovat
Coutinho10

bohuzel jsem to taky neodhadl a dal Nica do sestavy

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtič si moc o toho krále střelců nezabojuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale chápu, že středa bude důležitá.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

na pul hodky se tam dostane

Reagovat
ACSeRw!n

klasicky liberecky prasarny

Reagovat
diskoschlampe

nebreč

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Tohle klidně červená být může

Reagovat
Salfovic

Pěkně ho přebrousil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty kokos, dobrý match

Reagovat
Salfovic

To víš, to není jak nějaká La Liga.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak tak!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Mosquera

Reagovat
Alan_Shearer

Strasne slaba Sparta

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ta mrdky liberecký, furt to budou zkoušet na tu penaltu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dondinho

Obrana Sparty furt jak papír... ať je trénuje kdo chce...

Reagovat
bartes

vrba to takto hrál i s Plzní. Prostě hodně vysunutá obrana, která musí být dokonale secvičená a musí se umět rychle vracet. Jinak dostávají góly z brejků. Jestli dostane důvěru i příští rok a přivede si tam nějakého svého hráče, tak si to líp sedne.

Reagovat
Selänne

A hlavně tam hraje polorozbitý Hancko, střeďák Sáček, osmnáctiletý Vitík a bez formy hrající Čelůstka.

Reagovat
Selänne

Takhle zajebat brejk

Reagovat
John Obi Mikel

MISTŘI

Reagovat
jackinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Vítej zlatý hattrickuuuuuuuuuu

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

"Moravec, David Moravec....GÓÓÓL!"

Reagovat
Coutinho10

#HATT21CK

Reagovat
KingMaster13

To vypadá jak HattDick

Reagovat
Coutinho10

trosku mozna

Reagovat
Liquid

a dneska je to HattMick

Reagovat
Greny

HejtMick

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Igner Farnsworth

SLAVIA PRAHA MISTR LIGY

Reagovat
dondinho

Chtít 3 body za posledních 30 minut mače, kdy první hodinu sparťani prochrápali, nemůže chtít ani Vrba...

Reagovat
smazaný uživatel

viktorianske legie boli ohnom a sirou vyprevadene do Prahe a podporu musi dodat aj Vrbicka! ano sezona je uz v prdeli a hraci su uz mesiace hlavou iba v MC,preto by som tu " formu" az tak nehrotil...Fortuna liga znamena pre Viktoriu bohatstvo a slavu alebo pad viktorianskeho imperia a my padnut nemozeme !!! lebo sme VIKTORIANI !...viktorianske legie vyzivam vas bojovat do poslednej kvapky krvi !!! FORZA

PLZEEEEEEEEEEEEEN FC napnut katapulty a palba na Eden ,,,strielame tisicky ohnivych šipov !!LEGIE do utoku do utokuuuu DAJE PLZEEEN DAJEEEEEEEEEEEEEEE F.C.V.P.

Reagovat
jackinho10

A ted si to uzit s Plzni, at padne co nejvic golu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jak takovej čurák jako je dočkal může dohrát bez červený? Za to jeho křičení na rozhodčí a všechny kolem by zasloužil facku a červenou ještě před zápasem. Lidský odpad.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky si vždycky říkám, že mu to ti sudí tolerují. Snad každý zápas je tam takhle seřve a nepamatuju si, že by někdy dostal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zakomplexovaný chudák, nebo netuším co si tím "léčí"...

Reagovat
Bruny

On byl dřív sympaťák, ale co se vrátil ze zahraničí tak je fakt "svůj". Chápu, že lidem, kteří nefandí Spartě musí dost hýbat žaludkem. Mimo hřiště vystupuje pomalu jako intelektuál, ale na hřišti se vždy proměnií ve flusající a nadávající hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně zabírá místo Karabcovi... Spartu sice rád nemám, ale hráči jako Hložek, Sáček, Nita, Wiesner, Vitík, Karabec, DMK jsou přesný opak Plivala. Takže to je vyloženě antipatie vůči dočkalovi.

Reagovat
Bruny

Když on ten Dočkal taky nemůže za vše. Stále vytváří neskutečný počet šancí (i bez standartek).. kdyby měl kolem sebe o trošku kvalitnější hráče, kteří toho dokážou lépe využít.. mohl by attackovat třeba i 20 asistencí. O Karabce bych se úplně nebál, poslední dobou dostává čím dál více prostoru, takže je na něm, jestli toho využije...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně prostě přijde jako toxický odpad do kabiny... Ať takhle hraje třeba za Liberec, ale Sparta je pořád Sparta.

Reagovat
Bruny

Tak nevíme jak působí v kabině...třeba má na své spoluhráče naopak dobrý vliv a toxickej je jen na rozhodčí a soupeře. Tak jako tak se jeho konec ve Spartě pomalu blíží. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vám pak budu přát! Ať zůstane!

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

Mne zas prijde neskutecny, co si pravidelne dovoli po vsech smerech dvacetilety trpaslik Sadilek To lze asi jen fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude tím, že si to dovolit může.

Reagovat
smazaný uživatel

prave

Reagovat
REPLIKATOR

Však v Evropě za to dostane redku a zase budou Sparťani hrozně překvapení

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dneska to odehrát se ctí a nedostat nějaký debakl. A fans by mohli zůstat na tribunách a dodržet nařízení, ať tam není nějaká ostuda a zatýkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim prosim ano.

Reagovat
mistr129

červená

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Může mi někdo vysvětli, proč Trpišovský nenominoval ani jednoho mladýho hráče?

Reagovat
KingMaster13

Protože nechce u mladistvých podporovat alkohol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Oslaví titul se seniory. Vágner a spol. si doufam ještě zahrají.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Obrana Plzně Holeš

Reagovat
John Obi Mikel

HOLEŠ

Reagovat
Coutinho10

Golaaaaaaso Holeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

To aby se Holešovi už stěhovali do baráku.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Holešovi se zase budou omlouvat sousedům

Reagovat
John Obi Mikel

Oleg

Reagovat
Liquid

nejlepší Beauguelova nahrávka v sezoně

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Plzeňská obrana.

Reagovat
John Obi Mikel

Staněk napravil chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

van Buren

Reagovat
naheCZ

Deli Buren

Reagovat
John Obi Mikel

Deli Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Bureeen

Reagovat
Coutinho10

skoda Simone, Mick mu to mel nechat na dorazku

Reagovat
thewall

A vstřelit gól, který nemůže být uznán. Deli to věděl a tak se brzdil.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud netrefíš tyčku, ale gólmana, tak dorážet můžeš.

Reagovat
thewall

Máš recht.

Reagovat
thewall

Beru zpět, Deliho přibrždění mě zmátlo, mohl dorážet.

Reagovat
Coutinho10

j normalne mohl, on by to dorazil do golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovo míč má brášku.

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsem Deliho vyndal z fantasy

Reagovat
KingMaster13

rip me

Reagovat
Coutinho10

mas celkem smulu no

Reagovat
John Obi Mikel

Staněk si dneska zachytá.

Reagovat
Greny

To zabali... mě to přišlo že ho při té penaltě prislapl Buren

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem si nevšiml, byl jsem zaujatý míčem letícím vysoko na tribunu.

Reagovat
Greny

Při faulu Staňka upřesním ..

Reagovat
Blasphemer

Ty kokot, my jsme zralí na bůra.

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím to teda vypadá, jako kdybyste oslavovali titul vy.

Reagovat
Greny

V Plzni slaví furt

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

kazdej vyznam oslava titulu bere jinak

Reagovat
Sosi

Plzen uplne marna. Gula dokonava svoji sabotaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Nutně musí přijít pravej bek, s tou zrudou nemáme nejmenší šanci být konkurenceschopni

Reagovat
smazaný uživatel

Deset!

Reagovat
John Obi Mikel

Zopakujeme poslední zápas s Plzní v Edenu s rozhodnutým titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Se museli cestou strasne vylejt.

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitán

Reagovat
Mass

Jedině Béřa!!

Reagovat
iHawX

HONZA BOŘIL, KLUK Z PLAKÁTŮ

Reagovat
Salfovic

Plzeň už v těchto dresech někdy hrála nebo to jsou nějaké speciální gratulační ?

Reagovat
andrew96

Guľa zase dodržuje 3R?

Reagovat
Mass

Když levej obránce Slavie má za půl hodiny víc střel na bránu (3) než jiný týmy za celej zápas

Reagovat
mistr129

Já se z toho borce poseru

Reagovat
thewall

Mně je ho normálně líto... Vypadá jako sympaťák.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to sympaťák a díky gólu Seville si ho budu pamatovat. Ale ty jeho střely, to je masakr.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

To je borec

Reagovat
John Obi Mikel

Micku, ty jsi vrah.

Reagovat
Mass

námořník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Zlatej Tecl

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Zephyr

Upřímně bych byl víc překvapený, kdyby to van Buren proměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Už to mohlo být tak 7:3.

Reagovat
Sosi

*7:0

Reagovat
Salfovic

Kde by Plzeň přišla ka třem gólům

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře tak 2. Káčer tam měl šanci a Falta tam střílel vedle.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Plzeň je dneska zralá na bůra...ale Mick ji šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Vědí ti ubožáci že bez pohárů nebudou mít příští rok co žrát? Tragédi.

Reagovat
naheCZ

Fakt nevím, co Plzeň bude chtít dělat v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se tam necpou.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
Greny

Plzeň dostane bídu a Stánek desítku ve Sporte

Reagovat
meno

Tak po Bačkovským posíláme do repre i Staňka.

Reagovat
John Obi Mikel

Vzpomínka na doby, kdy jsme posílali do repre každýho druhýho gólmana v lize, co proti nám nastoupil.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia B a vodí si Plznicku

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrajete skoro v plný sestavě to bychom mohli pak říct i my, že hrajeme s béčkem, když nehraje Limberský, Bucha a Čermák.

Reagovat
Fakt

Zkušeně 2:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

MvB už je úplně mimo, prospěl by mu tak Liberec a ještě si sezónu nebo dvě zahrát...

Reagovat
John Obi Mikel

V létě mu končí smlouva a prodlužovat ji asi nebudeme. Projevila o něj zájem Plzeň, po dnešku ho asi chtít nebude.

Reagovat
Blasphemer

Právě že ten už je asi podepsaný, podle toho jak hraje.

Reagovat
John Obi Mikel

On takhle hraje furt.

Reagovat
Spalovač šancí

Je podepsaný každým klubem v lize kromě Slavie

Reagovat
djwenca

proč rok nebo dva, když mu je 28?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nemá výkonnost a za rok nebo dva po něm nikdo neštěkne.

Reagovat
ratusek

Bral bych ho k nám.

Reagovat
Liquid

dálný východ má zakázaný

Reagovat
John Obi Mikel

To by neskončilo dobře. Po 3 zahozených tutovkách byste ho začali nesnášet.

Reagovat
ratusek

hele já vím, že je to palič. Ale svou bojovností a zarputilostí se mi dost líbí, je to buldok na křídlo nebo podhrot. Rozhodně by byl platnější než Holzer, Kuzmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Máte na něj?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale dobrej fotbal...Slavia útočí, Plzeň nebrání, hraje se nahoru dolu, šance...na českou ligu míň faulů a soubojů....Jen tak dál!

Reagovat
John Obi Mikel

O nic nehrajeme a takový dobrý výkon. Pěkný fotbal, hodně šancí. Divák musí být spokojený.

Reagovat
Liquid

Plzeň absolutně nestačí, takhlec špatně u nás nehrála nikdy snad ani Příbram, vždyť to v klidu mohlo být 6:1, snad nám Liberec kývne na výměnu Van Buren za Koscelníka

Reagovat
John Obi Mikel

Bral bych spíš Peška.

Reagovat
Liquid

ten půjde za Hromadu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Souhlas, tipuju, že právě po něm v létě půjdem.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

hezkej fotbal, presne takto se ma hrat, kdyz ziskas titul uzivat si fotbal, vytvaret hodne sanci, davat goly a bavit lidi

Reagovat
iamnotdave

Snad to Mick Van Werner zlomí, klidně ať tam došourá nějakýho góla tzv. "na kuchtiče"

Reagovat
John Obi Mikel

Mick van Werner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Teď si vás hejtry namazal na chleba

Reagovat
iamnotdave

Já ho nehejtuju, mám ho odjakživa rád

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Nico pojd nejaky bodiky do fanty

Reagovat
Kaspar

A tohle trefis ty vole

Reagovat
naheCZ

Bureeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Bim ho.

Reagovat
iHawX

Tohle je golaso, ne nějaký easy čudly když jdeš 1 na 1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo Miiiccccckk zaaabbijaaaaaaaaak

Reagovat
meno

Mick van Ibrahimovič! To máte za to posměváčci

Reagovat
Coutinho10

namazal si hatery na chleba

Reagovat
John Obi Mikel

Van Buren > Van Basten

Reagovat
John Obi Mikel

Bureeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii o nic nejde, Plzni o všechno, ale stejně to vypadá takhle

Reagovat
Salfovic

Jak jako o všechno

Reagovat
meno

Hráči tam nebudou mít malý platy a už 2 sezony nehráli skupiny. Podle všeho nebudou hrát ani teď. S takovou půjde do háje těch pár, co něco hraje, jenom aby vyšli finančně

Reagovat
Mass

Evropskou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej bod je potřeba

Reagovat
Salfovic

Tak s body ze Slavie těžko mohli počítat.

Reagovat
John Obi Mikel

VŽDYCKY JSME MU VĚŘILI

Reagovat
smazaný uživatel

Černý fauly se nepočítaj!

Reagovat
Blasphemer

Bald fraud Gula

Reagovat
Sosi

Plzen je nejvetsim prekvapenim teto sezony. Behem jednoho roku poslat ten tym uplne do prdele...

Reagovat
boryland

rozhodly mikrosituace no....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Havel, to je fakt mentál.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
wwwx

Neatihne. Ujel mu vlak a ani o tom neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil je taková pička pls zlomte mu někdo obě nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad chcípneš.

Reagovat
Mass

Slavia Mistr Ligy! Bořil nejlepší bek v lize, statistiky mluví za vše a ty se můžeš posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už se může vykoupat, posral se v 15. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mluv, debile!

Reagovat
Mass

Lepší urážky neumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě umim žide.

Reagovat
Mass

To je urážka jen pro rasistu

Reagovat
meno

A Trevo... a nojo.

Reagovat
braveheart

Reagovat
clinger

Reagovat
Greny

Mihálik se s Borilem nemazli tak to má byt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jo, tak Okamura skočí.

Reagovat
Blasphemer

Ten už se ani nesnaží předstírat, že je fotbalista.

Reagovat
OTASi

Van Buren je hrozná lopata

Reagovat
John Obi Mikel

Burenovi je trapné proměňovat takové jednoduché příležitosti a dává jenom ty složitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Mick musí mít největší chleba na světě, jak si tam pořád všechny maže.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Čisté konto nebude.

Reagovat
Mass

Nedáš, dostaneš

btw ten MickvB s timhle zakončenim neni ani na Plzeň, tak ještě ty Budějovice a pod.

Reagovat
djiros

Vždyť je to roky známý fakt. Střed naší ligy je jeho strop. Nemůže být ve Slavii jen proto, že je někomu sympatický.

Reagovat
Imos

do Slovánku by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól od Kačera naprosto ponížil celou Slavii, úplně to zastínilo jejich titul.

Reagovat
djiros

Jak vidno, tak náhradu za chlast a hulení si našel...

Reagovat
Dejl

Nekrmit trola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Oli99

Přesně kvůli těmto reakcím jsme my Plzeňáci braný za úplný dementy...

Reagovat
Remt

nejen kvuli tomu, Berbr tomu taky trochu pomohl hele

Reagovat
smazaný uživatel

Horvathovo zákaz vstupu do OBI a přibližování se ke květináčům taky mají vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ta část hooligans v Kmenech.

Reagovat
Salfovic

Čůráková princezna

Reagovat
Oli99

Tak to je mi jasný

Reagovat
John Obi Mikel

BAH

Reagovat
Coutinho10

Nicooooo aaaaackooooo krasa a Bah milimetrovy

Reagovat
iHawX

Bah Nico

Reagovat
Blasphemer

Bůr je blízko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Plzeň

Reagovat
OTASi

Plzeň je trapná celou dobu, co tam trénuje Gula..nevím, co tím vedení sleduje, jestli z ní chtějí udlěat průměrnej klub, kterej bude vypadávat v předkolech pohárů. ten měl letět už po tý hrůze v Izraeli, to byl jeden z nejhnusnějších výkonů cz klubu v pohárch ever.. oni snad ani nechtěli postoupit.. pokud si ho nechají na další sezonu, budou bez pohárů znova (resp pokud budou muset hrát předkola)

Reagovat
boryland

Reagovat
Salfovic

To bylo jasný, že to bude průser. Když se o něj zajímala i Sparta.

Reagovat
Mass

To byl bochánek! Stanciu, Bah Slavia, Mistr Ligy!

Reagovat
Remt

byl nekdy v soubojich Nico takhle bojovny nebo ho to naucili az ve Slavii? mi prijde ze takto nehraval

Reagovat
Spalovač šancí

Trpiš mu vysvětlil, že když se obětuje pro tým, bude mít ze hry lepší pocit. A jako bonus přijde pak i produktivita

Reagovat
Mass

Jo, mnohem líp brání, dokonce má už i souboje nad 50%, no chtěl sem napsat, že někdy zbytečně střílí ale radši nic

Reagovat
Remt

Tenhle gol bych ocenil procenty asi 80% Stanciu a Bah 20% Nico skvele vybojovany mic par vterin zpet a nasledne centr naprosto luxusni, staci jen nastavit palici

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to pozor. Znám několik hráčů, co by to neproměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

MvB?

Reagovat
Spalovač šancí

Ale ti musejí určitě hrát v jiném týmu

Reagovat
Blasphemer

A 90% Pišta debilní ztrátou před vlastním vápnem.

Reagovat
Remt

hm, to už ti dohromady dá ale sto procent jen docela stěží

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Remt

ano to me taky napadlo toto

Reagovat
Sosi

Reagovat
Komix

Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciuuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

Nicoooooooooooooo mi vyhrava duel nad PavliceQem

Reagovat
iHawX

PL15EN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

Reagovat
boryland

Gulo táhni už,,,,,,,,,,,,

Reagovat
Blasphemer

A je tam.

Reagovat
naheCZ

Stanciu Krásnej bůr

Reagovat
Spalovač šancí

Cikán má rád Kedela

Reagovat
Greny

Rozhodci to měl teď odkopnout před tou gólovou střelou měl top na noze

Reagovat
KingMaster13

A plzeňský komplex z Edenu se ještě prohlubuje

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Remt

Sice Stanciu kope penalty (4 letos dle statistiky ef) ale presto velice slusny, ze z jeho pozice muze bojovat o krale strelcu.. velmi velmi slusny

Reagovat
meno

Pokud se zlepší i příští rok, tak bude atakovat Hušbyho

Reagovat
boryland

to je neskutecný jak gula nepripravil tym na tohle utkaní.......

Reagovat
Dejl

Neskutečný je, jak je nepřipravil na celou sezónu. Plzeň se trochu zvedla, když do brány šel Staněk, ale jinak je to pořád bída.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Paprika

Zasrane mikrosituace

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Coutinho10

Deli pan

Reagovat
boryland

Pěšky do Plzně šmatláci.......

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Moskvu!

Reagovat
boryland

jo

Reagovat
boryland

......a na slovensku vodevzdat gulu.....

Reagovat
Blasphemer

přes Žilinu stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně nereálný, aby se toho chopil v Plzni Horváth?

Já myslím, že Plzeň nemá co ztratit, on to horší nemůže být, pořád mají ti hráči kvalitu

Reagovat
boryland

Presne tak......Horvi by to měl bejt po gulovi.....

Reagovat
Igner Farnsworth

Plzeň už roky nemá finance, což se letos potvrdilo a klub byl prodan. Nejsem si jistý jestli si můžou dovolit experimentovat s Horváthem. Kádr mají ještě poměrně v pohode na to, dostat se do skupiny v evropě, tam bych spíš čekal někoho zkušeného, někoho kdo je schopný je tam dostat, aby si zas něco vydělali.

Reagovat
Igner Farnsworth

*Podle mě budou chtít Hoftycha, ale netuším jestli si ho můžou dovolit.

Reagovat
Imos

Hoftych už párkrát řekl, že jeho styl je úplně rozdílný od plzeňskýho, to by musel celý překopat na běhavý brejkový mužstvo

Reagovat
bartes

Horváth fakt není dobrý trenér. Gula je podle mě lepší. Rozdíl je hlavně v tom, že u nás v lize je Trpiš, pak dlouho nic, pak Vrba, pak zas dlouho nic, pak asi Svědík, Gula, Rada a pak teprve zbytek, kam se může zařadit i Horváth. Horváth by si podle mě měl vyzkoušet nějaký průměrný klub typu Liberce, jestli na to vůbec má. A pak jít do Plzně. Další věc je, že to vypadá, že v Plzni vůbec neví, kam chtějí klub posunout. Jako by ten tým ztratil svou tvář. Mají zatím tým na 3.místo,ale místo toho, aby to válcovali až na Slávii a Spartu, tak hrají dost křečovitý fotbal na 1:0 a nejspíš letos budou hrát poháry díky domácímu poháru. Jestli se nepletu, tak oni už mají jistotu, jsou ve finále, Slávia má titul, takže by měli hrát min, předkolo EL, ne? Ať dopadnou v lize jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, finalista poháru má smůlu, poháry by hrál 5. z ligy.

Reagovat
YNWA__MSN

GULA VEN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele