FORTUNA:LIGA - preview 3. kola

11.09.2020, 08:35, aktualizováno 13.09.2020, 08:32
Previews
Sparta cestuje do Karviné a v případě výhry se posune do čela ligové tabulky, byla by tak jediným stoprocentně úspěšným týmem. Plzeň hraje doma s Mladou Boleslaví a chce dát zapomenout na dva nepovedené duely před reprezentační pauzou, Zlín bude měřit síly s Brnem...
MFK Karviná - Sparta Praha  (neděle 16:30)
Sparta se zatím zuby nehty drží vedoucího arcirivala Slavie a stoprocentní chce zůstat i po výjezdu do Karviné. Slezané ovšem za sebou mají taktéž úspěšný start do sezony, při němž nabrali zdravé sebevědomí. Zda však ukážou dostatek odvahy proti Letenským se teprve ukáže.

Na poslední vzájemné utkání s Karvinou mají sparťané příjemné vzpomínky. Na konci května tohoto roku totiž vítězstvím 4:1 ve Slezsku započali vítěznou cestu, které se téměř bez chyby drží dodnes. Letenští zažívají pod Václavem Kotalem dlouho očekávané obrození, což potvrdily dvěma jednoznačnými výhrami nad Brnem a Olomoucí, díky kterým se drží na špici ligového pelotonu.

Také ve třetím kole vyzvou Pražané soupeře z východní části republiky. "Věříme, že navážeme tam, kde jsme skončili. Máme šest bodů a chceme v tom pokračovat. Klíčem je předvádět i nadále podobné výkony, jako před přestávkou. Na tom jednoznačně můžeme stavět." hlásal obránce David Lischka, kterému v defenzivní linii bude scházet kolega Lukáš Štetina. Slovenský stoper si při reprezentačním srazu přivodil vážné zranění, které jej ze hry vyřadí na několik měsíců.

Také Karviná vstoupila do čerstvě rozběhnutého ročníku solidně, když zvládla dva střety s regionálními protivníky. Slibný vklad přinesla již úvodní remíza z ostravským Baníkem, následně si MFK vítězně vyšplápl na Opavu Po dvou kolech se tak Slezané drží na dělené páté pozici.

Karvinský lodivod Juraj Jarábek si na poslední střetnutí z května dobře pamatuje. "Kádr Sparty doznal od té doby dost změn, ale to nic nemění na jejich velké kvalitě. Změnili systém, rozestavení, vrátil se jim z Olomouce Juliš, kterému vyšel začátek sezóny a dává góly. Mladý Hložek se posunul do útoku, chytil se Bořek Dočkal. Čeká nás velice zajímavý a těžký zápas. Máme pokoru i trochu respekt. Každopádně hrát se dá s každým, i se Spartou. Rádi bychom ji potrápili víc než v posledním zápase a chceme uhrát i lepší výsledek," uvedl slovenský kouč.

Vedle Štetiny postrádají Letenští další obránce Filipa Panáka, jenž s první ligou začínal právě v Karviné, a Dávida Hancka s Andreasem Vindheimem, o jejichž nasazení se teprve rozhodne. Mimo hru ještě zůstává útočník Matěj Pulkrab. Slezané žádné výrazné absence neevidují, pouze záložník Christián Herc potřebuje dle Jarábka dohnat tréninkové manko.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Twardzik, Bartošák - Hanousek, Jean - Smrž, Ostrák, Qose - Papadopulos
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Krejčí II., Čelůstka, Lischka - Vindheim, Sáček, Dočkal, F. Souček, Hanousek - Juliš, Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.47 - 4.76 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Zbrojovka Brno  (neděle 16:30)
Zlín bude hostit moravskou řežbu mezi domácími "Ševci" a brněnskou Zbrojovkou. Hosté potřebují body jako sůl, neboť zatím mají na svém kontě jeden jediný. Ovšem Fastav nedá kůži lacino.

Po nepovedeném derby se Slováckem se zlínští dostali pod tlak. V Mladé Boleslavi nejsou zvyklí na těžbu bodů, přesto v automobilovém městě potřebovali uspět, jinak by od samého úvodu sezony kotvili ve spodních patrech. A to se Moravanům povedlo. Malátné Středočechy přemohli po výsledku 3:1 a připsali si první body do ligové tabulky. V dobrém světle se tehdy ukázali zejména Cheick Conde s Youbou Dramém.

Zlín se opírá i o výkony lídra obrany Petra Buchty, jenž v neděli nastoupí proti klubu, který jej pro vrcholový fotbal vychoval. "Jsem pořád Brňák, takže to pro mě určitě bude zajímavý ligový zápas. Už to ale extra neprožívám. Možná to pro mě bylo pikantní, když jsem odcházel, tak to bylo čerstvé, ale teď už jsem pár roků pryč," řekl.

Zbrojovka se do první ligy nevrátila zrovna šťastně, když utrpěla debakl od pražské Sparty. Následně se opět představila na domácím hřišti, ale ani bezbranková remíza s Bohemians fanoušky příliš neuklidnila. Brňané se potřebují zlepšit v obraně i útoku, jinak budou tvrdě bojovat o udržení.

Na východě Moravy nicméně Zbrojovka nemůže očekávat lehkou šichtu. "Zlín má velice dobré, zkušené mužstvo s výborným trenérem. Nevyšel jim vstup do sezóny, ale v Mladé Boleslavi se chytli, odčinili to a nabrali sebevědomí. Ani tentokrát nás tedy nečeká nic snadného," uvedl brněnský kouč Miloslav Machálek.

Zbrojovka má velké starosti v defenzivě, kde postrádá několik hráčů. Jmenovitě jde o Pavla Dreksu, Jana Hlavicu, Lukáše Kryštůfka a Juraje Kotulu. Chybět bude také záložník Damián Bariš, nejisté jsou pak starty záložníka Ondřeje Pachlopníka se zadákem Jakubem Šuralem. Domácím zase schází někdejší stoper Brna Lukáš Vraštil s útočníkem Pavlem Vyhnalem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Matejov - Dramé, Poznar, Čanturišvili
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Štepanovský, Šural (Endl), Černín, Moravec - Pachlopník, Sedlák, Čermák, Vaněk - Hladík, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.48 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (neděle 19:00)
Plzeň se během reprezentační pauzy potřebovala oklepat z nedávných zklamání. Nedělní seance s Mladou Boleslaví pak napoví, jak moc se to Západočechům povedlo. V utkání budou každopádně favority, neboť hosté stále čekají na první body.

Oklepala se Plzeň po reprezentační pauze? Viktoriáni za sebou mají nepříliš přesvědčivý srpen, během něhož nešťastně přišli o naději na kvalifikaci do skupinové fáze Ligy mistrů, navrch schytali tvrdou facku v lize od Liberce, jenž Západočechy ztrapnil vítězstvím 4:1. Po optimistickém startu angažmá trenéra Adriána Guľy se Plzeň vůbec poprvé pod jeho vedením dostala pod větší tlak a kritiku.

Díky dalšímu uvolnění koronavirových opatření se na tribuny ve Štruncových sadech dostane až 6 tisíc příznivců. "Bude to pro nás jeden z velkých motivačních prvků, i když těch samozřejmě máme více. Například to, že potřebujeme odčinit poslední ligový zápas," prohlásil Guľa.

Středočechům se dýchá ještě hůř. Čtyřgólové peklo od Bohemians neodčinili hráči Mladé Boleslavi ani následující víkend proti Zlínu, od něhož dostali tentokrát tři góly. Družina kouče Jozefa Webera se viditelně trápí a bylo by velkým překvapením, kdyby v Plzni poprvé v probíhajícím ročníku bodovala.

"Máme co napravovat v nejbližších zápasech. Není příjemné to řešit, gólů bylo hodně. Snažíme se na tom pracovat. Potřebujeme i nějaké góly dávat, jeden gól za dva zápasy je málo," uvědomuje si boleslavský záložník Lukáš Budínský, jenž si v pondělí odbyl premiérový start v reprezentačním dresu.

V Plzni se za Středočechy nepředstaví obránce Šimon Gabriel se středopolařem Dominikem Janoškem, kteří v automobilovém městě hostují právě ze západočeské metropole. Záložníky Marka Matějovského s Davidem Pechem a útočníka Jiřího Klímu zase limitují zranění. Mimo hru zůstává i domácí středopolař Marko Alvir.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Mihálik, Beauguel, Kopic
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Mazuch, Tatajev, Túlio - Kulhánek, Budínský - Zahustel, Mašek, Fulnek - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.46 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
České Budějovice si v prvních dvou kolech připsali na své konto jediný bod, v sobotu by pak rády konečně zvítězili. Do cesty se jim však postaví liberecký Slovan, jenž naposledy ukázal svou sílu proti Plzni. Oba celky v zápase mohou využít služeb nedávných posil.

Jihočeši dostali na úvod sezony nepříjemný direkt od obhájkyně titulu Slavie, od níž obdrželi rovnou šestigólového kanára. V mnohem lepším světle se svěřenci kouče Davida Horejše prezentovali v následném utkání v Ostravě proti tamnímu Baníku. Bohužel pro ně však sklapla legendární Csaplárova past, tudíž Dynamo po prvním poločase neudrželo slibné vedení o dvě branky a z východu republiky nakonec odjeli pouze s bodem.

Horejš nicméně věří, že pokud Budějovice vydrží ve snažení, které v Ostravě předvedly zkraje utkání, mohou si v sobotu na Střeleckém ostrově připsat první vítězství v probíhajícím ročníku. "Je to hra, která nás zdobila minulou sezonu a kterou se chceme prezentovat. Věříme, že jsme na to schopni navázat. Hlavně aby tady lidi viděli kvalitní fotbal," sdělil stále mladý a učenlivý stratég.

Liberec už se ze tří bodů radoval. V druhém kole totiž nečekaně snadno smetl Viktorii Plzeň, čímž odčinil porážku z úvodního představení v Olomouci. Během reprezentační pauzy se navíc záložník Jakub Pešek (byť trochu nečekaně) dočkal prvního startu v národním dresu, jenž hned proměnil v jediný gól Čechů v duelu se Skotskem.

Teď se Pešek vrací na stadion, na němž dříve působil ještě v době, kdy Jihočeši hráli druhou ligu. "V Budějovicích jsem strávil několik let, rád na to vzpomínám a vždy se tam těším. Mám teď ohromnou motivaci se ještě víc ukázat, protože národní dres je něco skvělého a rád bych si to někdy zopakoval," řekl rychlý křídelník hrající ve skvělé formě.

Budějovicím vypadl ze sestavy talentovaný záložník Pavel Šulc, jenž se zranil během zápasu reprezentace do jednadvaceti let proti Chorvatsku. Na marodce tak doplnil obránce Lukáše Skovajsu a forvarda Davida Ledeckého. Nejistý je start stopera Lukáše Havla, jenž se podrobil operaci zlomeného nosu. Naopak poprvé se na Střeleckém ostrově může ukázat ze Slavie hostující útočník Mick van Buren.

Hosté by k soutoku Vltavy a Malše měli dorazit v kompletním složení, možná i s čerstvou posilou z Rakouska. Barvy Liberce totiž nově reprezentuje také středopolař David Cancola.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Novák, Havel, Králik, Kladrubský - Havelka, Čavoš - Brandner, Javorek, Mršić - Matějka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Tijani, Kačaraba, Mikula - Hromada, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Jusúf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.42 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Ostravský Baník v prvních dvou kolech moc nezaujal, v Jablonci tak má co napravovat. Jenže na severu Čech se Slezanům tradičně nedaří. K zlomení nepříznivé bilanci mohou hostům pomoci jejich příznivci, kteří budou na střetnutí po dohodě obou klubů vpuštěni.

Slezané se výjezdu do Jablonce tradičně bojí jako čert kříže. Vždyť Na Střelnici naposledy zvítězili před dlouhými čtrnácti lety, kdy v ostravském dresu váleli Pavel Besta, Adam Varadi či Lukáš Magera. Všichni jmenovaní již přitom prvoligové kolbiště opustili. Baník však se svou severočeskou nemesis zápasí dál. V posledním střetnutí před dvěma měsíci si pak Slezané na své konto připsali alespoň bod.

V tu dobu již na lavičce Baníku úřadoval Luboš Kozel, jenž hodlá sestavit mužstvo k obrazu svému, což znamená vybudovat silný celek, který si bude zakládat na kombinační hře. Jenže tento plán postupuje kupředu velmi pomalu. Hra Ostravanů viditelně skřípe, což ukázaly úvodní zápasy nové sezony, v nichž si Slezané horko těžko urvali remízy s Karvinou a Českými Budějovicemi.

Během reprezentační pauzy se Baník naladil vítězstvím v přípravném duelu s třetiligovou Kroměříží, kterou zdolal 3:0. "Věřím, že nám pauza prospěla. Cítím z mužstva odhodlání zlepšit výkony i výsledky. A budeme se snažit body, které jsme ztratili doma s Českými Budějovicemi, přivezli z Jablonce. Věřím, že je v našich silách být úspěšní. Že jsme v Jablonci dlouho nevyhráli, nemusí mít až takový vliv. Mužstva se obměňují a málokdo to má v hlavě," uvedl někdejší kouč pražské Dukly.

Jablonec zatím žádnou progresivní cestu nerazí. Zkušený harcovník Petr Rada dobře ví, jak nejsnáze dosáhnout úspěchu. Na Střelnici působí nepřetržitě třetím rokem a za ten čas pořád sází na své vyvolené. Novici pak dostanou příležitost pouze v případě, kdy Radu skutečně přesvědčí o svých kvalitách. Zvolená strategie se nicméně dvaašedesátiletému lodivodu vyplácí, neboť Jablonec se pod jeho vedením neustále pohybuje v první polovině tabulky a úspěšně atakuje pohárové příčky.

Během reprezentační přestávky se Severočeši setkali s nedalekým Varnsdorfem a i přes výhru 3:1 viděl levý obránce Jan Krob v útočné hře zeleno-bílých nedostatky. "Měli jsme tam krásné průnikové přihrávky, je lepší, když se to zakončí gólem. Sebevědomí pak půjde hráčům nahoru. Jak těm střelcům, tak i těm, co přihrávají. Takže mrzí nás, že ze hry nepadlo víc gólů," řekl bývalý hráč Teplic.

Na straně domácích visí v sobotu otazník nad starty záložníků Dominika Pleštila s Václavem Pilařem a útočníka Martina Doležala. U hostů zase hrozí absence stopera Patrizia Stronatiho. Speciální zápas čeká středopolaře Jablonce Roberta Hrubého, jenž v létě zamířil Na Střelnici právě z Ostravy.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Hübschman, Považanec - Kratochvíl, Hrubý, Zelený - Schranz
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Svozil (Stronati), Holzer - Jánoš, Jirásek - Lalkovič, Kuzmanović, Potočný - Tijani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.53 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - SFC Opava  (sobota 17:00)
Příbram vyšla v prvních dvou kolech naprázdno a spolu s dalšími dvěma celky uzavírá ligovou tabulku. Opava však taktéž dvakrát prohrála, U Litavky tedy dojde k souboji o první body.

Ještě před dvěma měsíci visel na oběma kluby Damoklův meč, jenž je mohl poslat do druhé ligy. Nakonec se však pro Příbram i Opavu vše v dobré obrátilo, když zmatená situace okolo koronavirové pandemie zajistila setrvání všech prvoligových účastníků. Jinak by Severočeši nebo Slezané pravděpodobně letěli dolů, neboť se dlouhodobě pohybovali v sestupových vodách.

I v probíhající sezóně lze očekávat, že Příbram bude hrát o holé přežití. Takové předpovědi jen přiživila úvodní kola, v nichž si družina trenéra Pavla Horvátha nepřipsala jediný bod. Nejprve doma podlehla Teplicím a následně v pražském Edenu i silné Slavii.

Opava však na tom není o nic lépe. I u SFC svítí v kolonce bodů nezáviděníhodná nula, kterou kromě Příbrami sdílí ještě s Mladou Boleslaví. V úvodním zápase Slezané dlouho vzdorovali Plzni, nakonec však padli. O týden později pak svěřenci kouče Radoslava Kováče a Aloise Skácela neudrželi vedení v krajském derby a Karviné podlehli po výsledku 1:2.

Opavě navíc situaci komplikují dlouhodobé absence, kvůli nimž se Kováč, který v klubu zároveň působí jako sportovní manažer po odchodu úspěšného Aloise Grusmanna, poohlíží po posilách. "Máme problém v tom, že tři měsíce je zraněný Honza Schaffartzik, který se teď dává dohromady. A Pepa Hnaníček navzdory prvotním prognózám musel na operaci křížového vazu, kdy bude sedm až osm měsíců mimo hru. Máme tam v podstatě jen mladé a nezkušené hráče," lehce si postěžoval někdejší reprezentant.

I proto Opava sází víc na odchovance, proti Karviné si svůj debut odbyl sedmnáctíletý obránce Dalibor Večerka. "Byl fantastický. Kdyby tam zůstal a nedostal křeče, gól bychom snad ani nedostali," chválil svého svěřence Kováč.

Příbram se se Slezany v uplynulém ročníku střetla třikrát a nutno říct, že zpravidla šlo o nezáživnou podívanou, která odpovídala urputnému boji o záchranu. V součtu totiž diváci v ochozech viděli jediný gól, kterého dosáhla Opava hned v prvním utkání. Následné dvě bezbrankové remízy jen podtrhly celosezónní trápení obou mužstev.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Nový, Tregler, Kingue, Cmiljanović - Petrák, Soldát - Antwi, Pilík, Vais - Rezek
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Večerka, Žídek, Helešic - Řezníček, Zavadil - Mondek, Holík, Texl - Djordić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.33 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Teplice se po dvou venkovních představením poprvé ukáží příznivcům na domácím stadionu. Na Stínadla dorazí moravské Slovácko, které na své poměry mohutně posiluje. Nad konáním duelu se původně vznášel otazník, nakonec se ale na severu Čech bude hrát.

Koronavirus bohužel nadále ohrožuje konání sportovních klání a jedno takové málem narušil i v české lize. V kádru Teplic se totiž vyskytl pozitivní případ nákazy, avšak následně vyšly testy všech hráčů negativně, tudíž se "Skláři" mohou v sobotu poprvé v sezoně představit na domácích Stínadlech. Rekonstrukce hrací plochy zapříčinila, že Severočeši první dvě kola odehráli na hřištích soupeřů.

První duel Teplicím vyšel, když v Příbrami zvítězily 3:1. Jenže posléze předvedly bídný výkon proti nováčkovi z Pardubic, jenž si došel pro tříbodový zisk. "Proti Pardubicím jsme nebyli efektivní, domácí naopak ano. To musíme změnit," sdělil odhodlaně kapitán a útočník v jedné osobě Jakub Mareš.

Slovácko má v tabulce na svém kontě o jeden bod více než Severočeši. Celek z Uherského Hradiště totiž nejprve zvládl krajské derby se Zlínem, načež v domácím prostředí remizoval s nepříjemným Jabloncem. Navrch se záložník Moravanů Marek Havlík dočkal před týdnem pozvánky do reprezentačního týmu, s nímž odehrál střetnutí s výběrem Skotska.

"Hned jsme Márovi gratulovali a byli jsme za něho rádi, že tam může být, a že může ukázat něco ze slovácké kuchyně. Myslím, že to zvládl výborně, a taky za svůj výkon po návratu sklidil v kabině bouřlivý aplaus," prozradil hostující kapitán Vlastimil Daníček.

Moravané rozhodně nelení na přestupovém poli. Doposud do kádru přivedli gólmana Pavola Bajzu se záložníkem Michalem Tomičem a útočníkem Riginem Ciciliou, jehož bude na hrotu nově doplňovat ruský forvard Timur Melekescev. "Pro mě je vždycky na prvním místě tým. Takže chci vždy pracovat pro mužstvo, abychom byli co nejvýš. Samozřejmě mám i osobní ambice, takže prosadit se do sestavy a pomoci týmu vstřelenými brankami," řekl po prvních dojmech z nového zaměstnavatele.

Další útočník Slovácka Václav Jurečka se nicméně v Teplicích kvůli zranění nepředstaví. Severočeši zase postrádají zraněné obránce Jana Knapíka s Janem Shejbalem, nejistý je pak start útočníka Matyáše Kozáka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Heidenreich, Mareček - Vondrášek, Kučera, Trubač, Žitný, Černý - Řezníček, J. Mareš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.31 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Slavia Praha  (sobota 19:30)
Slavia v posledních dnech čeří tuzemské fotbalové vody. Zejména předseda představenstva Jaroslav Tvrdík rozpolcuje veřejnost na dva tábory. V sobotu se však sešívaní musí koncentrovat na pokračování nejvyšší soutěže, v němž se střetnou s nažhaveným novicem v lize z Pardubic.

Nováček soutěže zanechal v úvodních kolech pozitivní dojem. V Jablonci sice na body nedosáhl, ovšem herně se soupeři vyrovnal. V kvazi-domácím Ďolíčku pak Pardubice naplno ukázaly prvoligový potenciál, když Teplice celých devadesát minut deptaly aktivní hrou, jež nakonec přinesla své ovoce. Výhra 2:1 zajistila Východočechům první tři body do tabulky.

Nyní se Pardubice chystají na pravý svátek, neboť se střetnou se slavnou sešívanou legií a nejlepšímu tuzemskému výběru současnosti k tomu. "Stát se může cokoliv, může přijít porážka, ale vždy se musí prohrát se vztyčenou hlavou. Určitě budu nabádat hráče, aby hráli s odvahou a sebevědomím, uvidíme, na co to bude stačit. Strach nemám, musíme tam jít s tím, že si vytrháme nohy z p... a že budeme dělat všechno proto, aby byl pro nás výsledek co nejpříznivější," prohlásil peprnějším slovníkem dlouholetý domácí lodivod Jiří Krejčí.

Pro Slavii je vítězství v sobotní seanci povinností a nic jiného se ani v Edenu neočekává. Pražané navíc zahájili sezonu působivě, když nejprve šesti brankami vypráskali České Budějovice, načež si bez potíží poradili i s Příbramí. V posledních dnech pak sešívaní zaujali svou snahou ochránit své klíčové hráče před nákazou koronavirem. Nejen jejich tlak pak vedl k rozpuštění původního reprezentačního týmu, aby do náhradního výběru poslala další čtyři svěřence. Vskutku zvláštní.

Teď už se nicméně Pražané plně koncentrují na domácí soutěž. "Pardubice jsem zažil ještě ve třetí lize, tehdy jsem tam jako soupeř odtrénoval několik zápasů. Stále tam je několik stejných hráčů, například kapitán Jeřábek. Jejich trenér dlouhodobě trénoval mládež a teď s muži postoupil až do ligy. Je to sympatické mužstvo," řekl trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

I přes divokou reprezentační přestávku je kádr Slavie pohromadě. Jediný otazník visí nad účastí stopera Davida Zimy, jenž si přivezl drobné zranění ze srazu výběru do jednadvaceti let. Pardubicím schází útočník Ewerton, po zranění by se naopak mohl představit šikovný záložník Michal Hlavatý.

Slavia se před střetnutím v Ďolíčku prezentovala zajímavým transferem. Na hostování do Mladé Boleslavi poslala mladého brankáře Jakuba Markoviče, výměnou za něj ze stejného klubu získala taktéž na dočasnou dobu gólmana Jana Stejskala.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Cadu, Surzyn - P. Černý
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Ševčík, Traoré - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.00 - 7.37 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
V pondělí na Andrově stadionu bojovala o cenné body česká reprezentace s několika hráči Sigmy, ti si zde už v rámci páteční předehrávky zahrají s Bohemians. Lehce lepší začátek sezóny za sebou mají Klokani.

V podání fotbalistů Sigmy byl vstup do ligové soutěž úspěšný na padesát procent. Na úvod trochu překvapivě zdolali v domácím zápase Liberec, o týden později se z Letné poroučeli s jednoznačnou porážkou, když už o poločase prohrávali po Julišových trefách o dvě branky, v závěru pak ještě navyšoval Kozák.

"S Bohemians jsme v minulé sezoně uhráli jen bod, máme jim co oplácet. Bude to velmi těžký protivník, hraje velmi agresivně, živelně, nebezpečně napadá, má dobré hráčské typy na brejkové situace. To si musíme pohlídat. Naším cílem je výhra," říká kouč Hanáků Radoslav Látal.

Bohemians začali novou sezónu v podobně dobré formě, jako skončili tu předchozí. V domácím zápase nejprve porazili Mladou Boleslav jednoznačně 4:0, o týden později přivezli z Brna bod za bezbrankovou remízu. Z posledních čtrnácti ligových zápasů tak Klokani prohráli jen dvakrát, k tomu stejný počet utkání zremizovali a zbytek vyhráli.

"Olomouc bude hodně těžkým soupeřem. V prvním ligovém utkání doma porazila Liberec, což nebyla náhoda. V prvním poločase předvedli výborný agresivní výkon a hráčům Severočechů nedali na hřišti ani centimetr prostoru. To samé budou chtít praktikovat i na nás. My se s tím musíme vyrovnat a jejich zbraním odolat," nabádá Erich Brabec, asistent trenéra Luďka Klusáčka.

Vzájemné střety se většinou nesou ve velmi vyrovnaném duchu. O dvě branky naposledy zápas skončil v září 2013, kdy Sigma vyhrála 0:2. Od té doby v deseti soutěžních utkáních dvakrát zvítězila Olomouc, dvakrát Bohemka a šestkrát se soupeři rozešli smírně.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.15 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22009:06
2.Sparta Praha22007:16
3.Bohemians Praha 190521104:04
4.1. FC Slovácko21103:24
5.MFK Karviná21102:14
 FK Jablonec21102:14
7.Slovan Liberec21014:23
8.FK Teplice21014:33
 Fastav Zlín21014:33
10.FK Pardubice21012:23
11.Viktoria Plzeň21014:53
12.Sigma Olomouc21011:33
13.Baník Ostrava20202:22
14.Zbrojovka Brno20111:41
15.Dynamo České Budějovice20112:81
16.SFC Opava20022:50
17.1. FK Příbram20021:60
18.FK Mladá Boleslav20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (696)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak pojďme na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Skleepy

Ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Páník dovnitř!

Reagovat
Kepy_FCB

Peltonec-Baník 1:0

Olomouc-Bohemians 2:1

Budějky-Liberec 2:2

Příbram-Opava 0:0

Teplice-Slovácko 1:0

Tesla-Slavia 0:2

Karviná-Sparta 0:2

Zlín-Brno 2:0

Plzeň-Boleslav 3:1

Reagovat
Liquid

Kepy, jak velká je šance v procentech, že by se Brno zachránilo v lize ?

Reagovat
Puskas

Myslíš v promile.

Reagovat
Kepy_FCB

Mají štěstí že podobně tragické budou další 3-4 týmy takže 20-25%

Reagovat
doshcz

kdy bude rdy Vodháněl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec-Baník 1:1

Olomouc-Bohemians 1:1

Budějky-Liberec 1:2

Příbram-Opava 0:3

Teplice-Slovácko 2:0

Pardubice-Slavia 1:4

Karviná-Sparta 0:2

Zlín-Brno 2:1

Plzeň-Boleslav 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec-Baník 1:2

Olomouc-Bohemians 1:0

Budějky-Béčko 1:1

Příbram-Opava 0:3

Teplice-Slovácko 1:1

Pardubice-Áčko 0:3

Karviná-Sparta 2:1

Zlín-Brno 0:0

Plzeň-Boleslav 2:2

Reagovat
Fakt

No tak to asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka-Banik 2:0

Olmik-Bohemka 1:1

Budejky-Liberec 0:2

Pribram-Opava 0:0

Teplice-Slovacko 2:2

Pardubice-Slavia 0:4

Karvina-Sparta 0:3

Zlin-Brno 2:0

Plzen-Boleslav 2:0

Reagovat
meno

Olmík - Bohemka 0:1

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 2:2

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:0

1. FK Příbram - SFC Opava 2:1

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:1

FK Pardubice - Slavia Praha 0:4

MFK Karviná - Sparta Praha 1:3

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 1:1

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:0

Reagovat
ratusek

Po třech zápasech dva body, nic moc. Tak snad bude remíza. Ono i 3 body po třech zápasech jsou vzhledem k losu bída, ale co už. Nervovat se nebudu a kazit si víkend

Reagovat
Shevchenko

Asi ze všeho nejvíc nesnáším zápasy v Jablonci No třeba překvapíme, zklamaný být nemůžu.

Reagovat
Liquid

když dostanete bůro tak zklamaný budeš

Reagovat
Puskas

Ideální by bylo využít jejich absence stoperů gólem Svozila, kterého chtěli...

Reagovat
Stannis Baratheon

ideální by bylo, kdyby vás sestřelil Hrubý hattrickem a nebo gólem v nastavení

Reagovat
braveheart

To by nebyla ani karma..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jako Vlasta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo, kdyby čínskej cirkus eden odtáhl a ty se vrátil zase na zem

Reagovat
Stannis Baratheon

Posílám pozdrav a přeju brzké uzdravení.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
bobis21

Proč? Vždyť s námi nemá nijak negativní vztah, odešel v dobrém. Myslím že i většina z fans mu přeje ať se mu začne znovu dařit. Pár let byl jedním z nejlepších hráčů a zůstal i na 2. ligu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prostě si to přeju

Reagovat
bobis21

Ale já se ptal proč. Když už prohrát (což by vzhledem k tomu jakou máme v Jablonci bilanci nebylo překvapení), tak radši gólem Hrubého než nějakého Doležala.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prostě je to moje přání.

Reagovat
ondrasch77

To mě taky napadlo... , takže doufám v nasazení Azatského, kterému vyšla příprava a příležitost by si zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Doufas marne.

Reagovat
ondrasch77

Kde máš vepře? Zaznamenal jsem, že už kňučí na tw, jak jste u nás 14 nedokázali vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ti tak chybi muzes se s nim zitra setkat osobne

Reagovat
ondrasch77

Paradox...., bohužel zítra jedu váš region, pošlu ti fotku z Bielsko-Bialy...

Patrně asi ani neuvidím ten souboj titánů TOP 6 na vlastní oči a večer budu ochutnávat plody vašich sadů v tekuté formě někde na Frýdecko-Místecku... Tak čuně pozdravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe uz tradicne zbabely utek nekam hodne daleko. Alespon si kreativni a pokazde je to jina zeme...

Reagovat
ondrasch77

O zbabělosti bych byl zejména u tebe trochu v klidu

To víš, mám job, kdy zreisuju celou Evropu a ještě mi za to platí, někdo smrdí ve fabrice nebo kanclu a ještě se klepe před šéfem..., taky žádnýho nemám, většina může jen tiše závidět...

Každopádně fotku pošlu tobě na tw a dám to i sem, jen aby bylo vidět jak trapně s čunětem pindáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji k práci!

Reagovat
ondrasch77

Díky..., teď je jí bohužel méně, když se všichni bojí K-19...

Reagovat
smazaný uživatel

Totez co u banikovce7, musis mu do zavorky vysvetlit kontext

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
negrles

Svět úspěšných na eurofotbale

Reagovat
Banikovec7

Ale aspon ted muzes vyjet i ty, kdyz je ondrasch mimo mesto.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Urcite zase cekal az potvrdis neucast aby mohl jet, jako na sraze.

Reagovat
ondrasch77

U takového sráče je to dost možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ironii mu musis napsat do zavorky jinak si bude myslet ze to je pravda.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jako že byste ondrasche donutili jít s ním do sumo duelu nebo co?

Reagovat
Mada

Reagovat
db18

Mazan do Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že hráči konečně pokleknou na podporu BLM

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhrál v samostatné české lize v Jablonci jen 2x Prvně v roce 1994 a potom 2006, gólem v poslední minutě...Jsme experti na kecy (nejen fanoušci, ale hráči a i realizák v čele s trenérem), takže radši nic prognostikovat nebudu...Jen asi tolik, že po podprůměrném začátku bude každá další ztráta samozřejmě bolet víc a víc. Nás, hráče a možná, že i někoho jiného...

Reagovat
Liquid

Jankulovskiho ?

Reagovat
ondrasch77

Ten už má v piči

Reagovat
braveheart

Já budu rád snad jen za to, když tam zahrajou fotbal.. na výsledek sere pes..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím

Reagovat
Liquid

Jablonec-Baník 3:1

Olomouc-Bohemians 1:2

Budějky-Liberec 1:2

Příbram-Opava 1:0

Teplice-Slovácko 1:1

Pardubice-Slavia 0:3

Karviná-Sparta 0:2

Zlín-Brno 3:1

Plzeň-Boleslav 3:1

Reagovat
naheCZ

Dánsko i Švýcarsko nás zařadilo na seznam, kde po přicestování musíš být v karanténě. Skvělé vyhlídky směrem k předkolu LM...

Reagovat
Losinho

Tam budou výjimky.

Reagovat
Liquid

no pokud se u nás znovu objeví covídek, tak rozhodne jejích hygiena a UEFA se tomu podřídí tak jak se stalo u Slovanu

Reagovat
db18

Tak jim doma musíte dát čtyřku...

Reagovat
ratusek

Je to šaškárna

Reagovat
Greny

Už si dělají prostor na kontumacku

Reagovat
db18

Dánsko pouští lidi, kteří mají pádný důvod - turisty ne, ale fotbalisty by nejspíš měli... (navíc fotbalisti budou mít test z domova a pak i z Dánska po příletu...)

Reagovat
braveheart

Jablonec-Baník 3:0

Olomouc-Bohemka 0:1

Budějky-Liberec 2:2

Příbram-Opava 1:2

Pardubice-Slávie 0:5

Karviná-Sparta 1:4

Zlín-Brno 0:0

Plzeň-Boleslav 1:0

Reagovat
Salfovic

To že je Kozohorský sešívaná mrdka není nic nového, ale přát Tvrdíkovi k narozeninám je už trošku moc

Reagovat
meno

lol proč?

Reagovat
ratusek

Z pohledu Baníku mám sice co mluvit, ale dneska je to fakt pro fajnšmekry

Reagovat
andrew96

Bohemka tam má zajímavé kontry, to Sigma vypadá klasicky zoufale.

Reagovat
ratusek

Jo to souhlasím. Ale i tak mě Bohemka přijde zbytečně zatažená, na to jaká je Sigma zoufalá

Reagovat
doshcz

Reagovat
bobis21

Bohemka je teď tým u kterého je největší rozdíl doma / venku. Oni jsou schopni zahrát jen doma.

Reagovat
ratusek

Jo Bohemka to tak má. Mívala i Bolka, ale ti jsou zoufalí už všude

Reagovat
andrew96

Není to přitom tak dávno, co to bylo naopak. Ten obrat přišel zničehonic.

Reagovat
ratusek

Klasicky jsem to zakřikl a Sigma z hovna gol

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kaspar

jo tak francouz z martiniku

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem vam chtel dat vedet, ze sleduju ted finale zenske čtyřhry na US Open, takze bohužel přijdete o me analýzy během zápasu.

Reagovat
bobis21

Houska

Reagovat
smazaný uživatel

Houska Hubník hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zkoumaj?

Reagovat
Greny

Co tam zkoumali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka Hály

Reagovat
Greny

Asi byla

Reagovat
smazaný uživatel

To logo Křepic

Reagovat
Pablos

Nesrali se s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
Selänne

I bez otevření moc dobře vím, co tam bude.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První pozitivní zpráva o Coroně V Německu se nesmí na stadiony, tak si přijeli zafandit Bayernu, ať už je odkudkoliv

Reagovat
Cottage

No tak gol neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, no Za mě ruka

Reagovat
Cottage

Jako pokud se nezměnila pravidla, tak jakákoliv ruka při gólu se počítá

Reagovat
Banikovec7

Mi se zda, ze se to v lete menilo, ze se budou rusit jen goly, kdy je ta ruka primo predchazejici golu a ne takhle pul hodiny predtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Od léta záleží na kombinaci více možností...jde o to, kdo píská, kam tě to trefí, kdo to kopnul a proti komu hraješ Já už se v tom moc nevyznám.

Reagovat
Pablos

Jak to mohlo projít přes VAR

Reagovat
Firkraag

Upřímně jsem rád, že za takovouhle píčovinu na půli hřiště se neneuznává gól. Bylo by to proti fotbalu. Prostě to rozhodčí naživo nějak posoudil. Tečka.

Reagovat
Pablos

Já budu taky rád, ale musí to být sjednoceno... Né že jednou se to odvolává a po druhé né. Ale jak píše Banikovec7, tak to asi sjednoceno je a pak nemám problém.

Reagovat
Firkraag

Jasně no, Spartičce se třeba v Karviný faul na půlce vymyslí...

Reagovat
Greny

OT : Blansko - Dukla 1:0

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla S amaterama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Škodaaaa! Jinak Sigmu ta repre celkem nakopla

Reagovat
Pablos

Ten by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Milan jo

Reagovat
Pablos

Michala jsem nemyslel no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Klasika match, Sigma by měla přidat další... Takže 1:1

Reagovat
Pablos

Tak teda né no

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc druhou půlku zatím jasně lepší.

Reagovat
ratusek

Radující se Minář. Tragická postava managementu

Reagovat
ondrasch77

Ta naše liga je vážně nevyzpytatelná

Sigma v 1. kole vyhraje nad Libercem, kterej u nich vypadá jak banda retardů. V 2. kole Liberec přejede Plzeň 3:0 během fičáku za 14 minut, mezitím naprosto trapná Sigma dostane v tom samém kole 3:0 na Spartě, aby rozjetá Bohemka, která v 1. kole rozstřílela po super výkonu Boleslav 4:0, remizuje 0:0 v Brně, které v 1. kole dostalo potupný výklep 4:0 v první půlce

A dneska to marná Bohemka prosere 2:0 s nevýraznou Sigmou

Kruh se uzavřel

Reagovat
Greny

Kruh se uzavřel za týden až dostane Sigma v Brně trojku

Reagovat
Stamby

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra snad v zakladu zpatky Fillo s Flaskou, prvni zapasy sme byli nejak moc hodni.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice možná jo, ale představa toho, jak rychlý Holík zesměšňuje Flašku mi dobře zrovna nedělá...Ještě je možnost, že před ním bude Jovović

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto tam chci Flasku aby mu pristrihl kridla. A kdyztak mu pomuze Holzer. Ten ma ted dobrou formu a kdyz bude hrat vepredu tak by k tomu mohl pridat i sbirani kanadskych bodu jako na podzim 18...

Reagovat
ondrasch77

Taky doufám, že bude Fillo, mohli byste hrát třeba už od 20. minuty v 10-ti

Reagovat
Banikovec7

Rozhodci neni hysterka z EF, ze by udeloval cervenou za lehke fauly, jak jste tu predvadeli minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

No, piska Berka takze...

Reagovat
Banikovec7

Jen VAR ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak je to hrozba.

Reagovat
Banikovec7

To je pravda, tak aspon, ze uz nehraje Bary.

Reagovat
Losinho

Berka nebo Orel jsou o dost horší

Reagovat
Banikovec7

Berka hlavne kdyz hrajem s vama.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Flaška dovede chytře přitvrdit, trefit nohu, Holzer ne. Takže pár tref na zpomalení a po první žluté střídání s Holzerem. Zítra bod bude, Hrubému věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, jsem na něj zvědavý, jestli se změnil, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze normalne proti nam hrat akorat u nas neni tyhle veci pompezne oznamovat treba na twittru...

Reagovat
PlackaSKS

V tomto složení dnes nastoupíme proti Baníku Ostrava :muscle:⚽️:green_heart:

Kvůli zdravotním komplikacím nám chybí několik hráčů a Robert Hrubý nemůže proti Baníku nastoupit po vzájemné dohodě klubů. Premiéra v základu pro Tomáše Čvančaru!

Reagovat
smazaný uživatel

Obrazně řečeno: Z tohoto jeho kopance do Slavie ho musí pořádně bolet noha.

Reagovat
smazaný uživatel

Stando... Ses ubozak. A bud rad, ze to vse skoncilo v lednu. Nebo to tu muzeme resit a dat a skoncis...

Reagovat
PlackaSKS

co přesně skončilo v lednu? promin, že jsem poukázal na tvůj/omyl lež... to se vlastně nesmí, viď.

Reagovat
PlackaSKS

*omyl/lež

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne se chces v tom matlat? Klidne ale pak tu stezi budes moct dat aspon smajlika. Tak si to jeste jednou rozmysli co tu budes psat...

Reagovat
PlackaSKS

tak dík za vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Mas nadelano,no

Reagovat
Mada

Reagovat
Baronne

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz je lvl Ozzy

Reagovat
Bakary3

byl jsi soucasti legendy

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečnej dement.

Reagovat
HorajzmAmmann

klidně bych je tam dal. Byla by prdel, kdyby tahle dvojka posadila "reprezentanty"

A nebo Holzer Fillo záloha, Juroška, Fleisman obrana a můžou se nějak vzájemně prohazovat.

A dneska bych klidně zkusil i Azackeho a Svozila. A od 70. minuty snad Chvěja nebo Tijany

Reagovat
smazaný uživatel

Bubak klidne zaklad. Proti CB mel te energie na muj vkus az moc tak at radsi bori sit nez protihrace...

Reagovat
Djibril6

Dneska věřím Příbrami, řezník z ČFL doma Jardu nepotopí.

Reagovat
Han střelil první

Kozel ven

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
doshcz

žije!

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
Stamby

Jablonec-Baník 1:0

Budějky-Liberec 2:2

Příbram-Opava 0:0

Teplice-Slovácko 1:1

Pardubice-Slavia 1:4

Karviná-Sparta 0:2

Zlín-Brno 2:1

Plzeň-Boleslav 0:0

Reagovat
FCSL

No jsem zvědav dneska, snad navážem spíš na Plzen než Olomouc Tam jsme byli až moc podělaný, i herním stylem, tak snad si ted budem víc věřit. Budějky bez Šulcíka, my komplet, ale proti Baníku taky hráli hodně dobře. Bude to těžký, ale snad to ukopem. 1:2 Matějka - Jusuf, Pešek

Nguyen - Koscelník, Tijani, Kačaraba, Mikula - Hromada, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Jusúf

Reagovat
RadekVonCZE

Až na Jusúfa si to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Což není těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr máme široký, trochu bych to dneska proházel, ne aby hrála napotřetí stejná sestava.

Reagovat
Losinho

Dokud je jeden zápas týdně tak těch změn moc nebude.

Reagovat
KingMaster13

Teď je potřeba to sehrát před LM, čas na rotace bude potom. Potřebujeme rozehrát co nejlépe ligu a zvládnout předkolo. Pak už to budeme mít těžší

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Witcher

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

OT: prave mi na tipaci smazali tenisovy zapas z tiketu, ktery sice vysel podle toho jak jsem to vsadil, ale dali mi ho po utkani jako vadu z duvodu ze pry utkani zacalo drive

Reagovat
PavlíčeQ

Bych to zkusil reklamovat. Pokud si uzavřel sázku normálně před zahájením zápasu, tak nevidím důvod dávat vadu kvůli dřívějšímu startu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tiji a Teto v základu

noooo dnes se peltovi sudí asi hodně zapotí...

Potočný

Reagovat
PavlíčeQ

Hanuš - Holík, Kubista, Martinec, Podaný - Ladra, Považanec, Hübschman, Zelený - Čvančara, Schranz

Poprvé v základu Čvančara

Jinak chybí: V. Hrubý, Krob, R. Hrubý, Kratochvíl, Pilař, Pleštil, Chramosta, Doležal

Reagovat
Stannis Baratheon

4-4-2

aaahhh

Reagovat
PavlíčeQ

Kubista na stoperu, Kratochvíl se zranil a Hrubý nemůže hrát kvůli dohodě, takže nám nezbylo prakticky nic jinýho

Reagovat
Kaspar

a pak ze u Hrubyho zadna dohoda neni

Reagovat
jackinho10

Hruby nemuze hrat kvuli dohode? To jde, kdyz ho normalne koupili?

Reagovat
db18

Má hostování s opcí, koupený není. Ale i v případě koupě to jde...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Kaspar

akorat ten Ladra mi tam vadi

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Svozil, Pokorný, Fleisman - Janoš, Tetour - Potočný, Kuzmanovic, Holzer - Tijany

Myslím, že super

Reagovat
Kaspar

to mate takovou marodku nebo setrite?

Reagovat
PavlíčeQ

Kromě R. Hrubýho všichni na marodce.

Reagovat
ondrasch77

U některych jde jen o drobné zdravotní problémy a počítá se s nimi na čtvrtek.

Reagovat
db18

Matějka a Ekpai dneska gól. Viktorka zítra nula.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Romane, Romane

Reagovat
Dru Zeree

Stane se

Reagovat
Banikovec7

Tecločný

Reagovat
braveheart

Dejte Potočnému přes celou lajnu a nechte ho rovnou v Jablonci, do Liberce to má kousek..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mosquera

Reagovat
db18

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Liberci by měli přestat produkovat kvalitní hráče. Kdo to má pořád nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Je to lepsi nez ty první dva zápasy. Na zápas v Jablonci slusne. Potocny mel byt 1:0, nechápu co více chce. A ty jeho simulace me už začínají srat.

Reagovat
braveheart

Třeba umést cestičku před balonem až do branky.. jako u curlingu..

Reagovat
Pablos

Kurňa to jsou kanonády zatím ...ten Libe to trochu kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný průběh, na to, kolik chybí Jablonci hráčů, se drží slušně.

Reagovat
Kepy_FCB

čekal jsem to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal tragickej, stejně jako v Oloumouci.

Reagovat
FCSL

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gólik

Reagovat
ManUnited

Nemá někdo link na ten Jhonuv gól?

Reagovat
FCSL
Reagovat
Pablos

ale ten komentátor má strašně nepříjemnej projev

Reagovat
ManUnited

Díky oboum

Reagovat
Kepy_FCB

Potočný je fakt naprosto odpornej jen fauly a trgičnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

KOHÚT!!!!

Reagovat
ratusek

Jablonec s céčkovou sestavou a my nic. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

ZELENÝ

Reagovat
Dru Zeree

baník teda nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Od gólu Schranze velký špatný

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel táhni !!!

Reagovat
ratusek

Supr 3 zápasy a dva body, najs a to ten los máme strašidelnej. No, mají kluci co dělat

Reagovat
FCSL

Však ted máte Pardubky a Teplice To bude 6b

Reagovat
smazaný uživatel

*by mělo být

Reagovat
ratusek

Tak doma Pardubky za 3 body, ale v Teplicích nic. Takže 5 zápasů, 5 bodů..to budem tak předposlední

Reagovat
braveheart

Mno, ty Pardubky za 3 body nevím..

Reagovat
Banikovec7

To jsme si mysleli i o Karviná - Budějovice.

Reagovat
braveheart

2 a budem rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Strašidelný? Jak lépe bys to vylosoval? Bodů zatím málo, ale to i zápasů, takže zatím klíííd

Reagovat
ratusek

Dyt tam máme akorát Pardubky. V zoufalejch Tepliccích jelikož sme stejní zoufalci budem rádi za bod. Pak je tam mimojiné Liberec, Slavia. Vidím to.bledě

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec doma, Slavia doma (myslím, že zrovna v období, kdy hrají poháry). Snad hráči nepřemýšlejí tak negativně jako ty, jinak z Teplic nebude ani ten bod. Los na podzim je super, těžké by to bylo, kdyby to bylo naopak, což nás čeká až na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít ven

Reagovat
Dru Zeree

teď ho ušetřil

Reagovat
Pablos

Kozel ?

Reagovat
braveheart

Proč nestáhnul absoltuně zbytečného Potočného?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal, že půjde dolu, když má ŽK.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
montaigne33

Škoda Slovan... Mohlo být hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy

Domácí: Boháč – Prosek, Šejvl, Toml, T. Čelůstka – Jeřábek (C) – Cadu, Solil, Tischler, Surzyn – P. Černý.

Hosté: O. Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil (C) – Ševčík – Stanciu, Provod – Masopust, Olayinka, Tecl.

Náhradníci

Domácí: Letáček, Sláma, Pfeifer, Čihák, Petráň, Sychra, Paixao da Silva

Hosté: Kovář, Holeš, Oscar, Takács, Traoré, Lingr, Musa

Rozhodčí

Královec – Mokrusch, Vodrážka

Reagovat
smazaný uživatel

Provod patří na kraj

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel je trenér tak pro Admiru/Slavoj

Reagovat
FCSL

Koscelník v nehorázným laufu Skluzem vybojuje balon a rabonou přihrává

Reagovat
Zark

Pánik ven... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Brno ve Zlíně nevyhraje, Pánik uválčí možná i tři body.

Reagovat
Zark

Narozdíl od vašeho spasitele kozla

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jaká bude tabulka po podzimu.

Reagovat
braveheart

Dneska snad snesl měřítko jen Tetour..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo Kozla? Jílek?

Reagovat
bazalus

Tak co vy Kozlovci, kurva já tam pořad nemůžu najít to atraktivnější pojetí

Reagovat
Selänne

Je třeba sehnat další pětatřicátníky, pak si to sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem ho tam několikrát viděl. Bohužel, chybí na to zřejmě i lepší hráči. Podzim ukáže.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

za dvacku můžeš teď na pěknou večeři

Reagovat
Lof

Reagovat
FCSL

Malina, Karafiát a Kuchta tribuna

Reagovat
KingMaster13

Tak Kuchta mě fakt nepřekvapuje Tamti 2 hrát budou až přijdou pohárové zápasy

Reagovat
FCSL

Tak já se nesměju vám, ale jim, když se k vám tak hrnuli... Kuchta a Karafiát mě taky nepřekvapujou, ale že se Malina nevejde ani na lavici? To jsem nečekal

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám přijde jejich čas ale je pravda že u Maliny a i docela u toho Karafiáta mě to překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Malina a Karafiát beztak půjdou do Liberce na hostování za Peška.

Reagovat
KingMaster13

No Nedá se to vyloučit

Reagovat
db18

To se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Malina nastoupí až v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Ani se nedivím

Karafiát si stejnak nezahraje protože je až 5. stoper

Kuchta bez šance a jestli přijde Stoch do Slavie tak Malínský až 5. křídlo

Reagovat
Nuno čomes

To bylo úplně jasné. Základ hraje furt jenom 11 lidí

Reagovat
doshcz

Tecl

Reagovat
KingMaster13

Tak hlavně že Musa sedí Jak tohle ligovej hráč nemůže nedat?

Reagovat
Greny

Co zase zazdil teď jsem přišel a zaráží mě jak to že hraje Černý na hrozně a nepřekvapuje mě že se nadává na Tecla

Reagovat
KingMaster13

Nic jen z malého vápna přestřelil bránu

Reagovat
Greny

A z toho je zde málem skandál

Reagovat
KingMaster13

Sám před golmanem v malém vápně a přestřelí? To prostě v nejvyšší soutěži musíš dát, ačkoli pravda je, že už jsem dnes viděl Potočnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Homolky to nebyla ani šance

Reagovat
KingMaster13

Ach jo

Reagovat
Lof

Tak Homolka si dlouhodobě sere do huby v zápasech Slávie. Hroznej komentátor.

Reagovat
Greny

Nooo teď jsem to viděl ... A jednu a nechápu vaše trenéry... Jsou geniální ale se Skodakem by jste byli jinde...

Reagovat
KingMaster13

No jako bohužel v tomhle je trochu zaslepenej Výbornej trenér, fakt bych neměnil ale s tím útočníkem mě štve, přitom to že 1 hráč by byl méně pohyblivý nezničí celý systém

Reagovat
Losinho

Reagovat
meno

Pardubky zatím výborně! Ale tohle jim vydrží max první poločas

Reagovat
Greny

Ten Černý tam je na brejky?

Reagovat
smazaný uživatel

Však hraje výborně, akorát vydrží tak hodinu.

Reagovat
Greny

OT : už si ten Bayern Křepice podala disciplinární?

Reagovat
Greny

Disciplinarka*

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl by to komentovat někdo jiný?

Reagovat
martin1

Gooooooool

Reagovat
ACSeRw!n

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

A žerte ryzozrouti

Reagovat
meno

Ale Hovorka na ručník

Reagovat
wikingskrin

Hovorka je na rucnik

Reagovat
Losinho

Zas zkouší Provoda uprostřed?

Reagovat
smazaný uživatel

A místo něj na křídle příšerný Olayinka.

Reagovat
KingMaster13

Přitom Provod na tom křídle hraje dobře, v tom středu se mi nikdy nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka je potvrzeni, te Jindra neni zdaleka dokonalej trener.

Reagovat
meno

Olej je super do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Drz picu

Reagovat
meno

Držím! Tvojí mámy!

Reagovat
Losinho

Trošku mi to připomnělo zápas na Bohemce ze začátku roku. Olayinku snad prodají co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle Hovorku známé všichni ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hovorka několikátý tragický zpracování, ale není tohle podle pravidel posledních let jasný faul? Dřív se to nepískalo, ale několik posledních let se to vždy hodnotilo jako další souboj...

Reagovat
Greny

Těžko říci je to o metrů rozhodčího toto... Dneska jsem koukal na Championship Birmingham - Brentford.. a borec tam v plným náběhu trefil sice míče ale loktem a zbytkem těla protihráče a rozhodčí nic ... Udělat to Baroš zde půlrok nehraje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem pak viděl v poločase opakovaný záběr, tak podle mě čistý a v rámci jednoho souboje, ačkoliv je pravda, že se to docela často píská.

Reagovat
Nuno čomes

Hovorka jak ještě zasimuloval u té chyby

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
KingMaster13

Petaaaaaaaaaar To je útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Paní ze Slavie si pustila pusu hezky na divoko

Reagovat
GuyFox

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ihned podepsat Stocha, a dát ho na posledních 20 minut do hry nebo nevím

Reagovat
Komix

Petráň se rychle zařazuje mezi nejnesympatičtější mrdky ligy...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ta finální fáze Slavie je dnes otřesná

Reagovat
db18

Mne to přijde furt stejný...

Reagovat
db18

(teda od té doby, co odešel Škoda)

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Já teda tolik ztrát, šílených centrů na nikoho a totálně nepřesných střel od Slavie už dlouho neviděl.

Reagovat
Losinho

Klasicky proti zatažený obraně Trpiš a spol nevymyslí vůbec nic.

Reagovat
Neon

Třeba se jim povede zavést do ligy pravidlo, že když tým naběhá v zápase dohromady 140 km, tak bude kopat penaltu za odměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia kope penaltu za odmenu snad kazdej zapas.

Reagovat
Komix

oblíbené kluby - hlavní: Viktoria Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

chudaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Losinho

Wow.. vymyslel jsi to sám nebo ti pomáhali spolužáci?

Reagovat
Greny

Hele možná je to ironie ale kdo postaví beton tak má větší šanci než hrát fotbal...

Reagovat
KingMaster13

Proti nám určitě ano, krásně to bylo vidět na Budějovicích.

Reagovat
Losinho

Nevim jak to souvisí s tou sračkou co napsal.

Jinak proti Slavii určitě lepší beton, to mi přijde jasný, jen to nemusel zkoušet i Gula. Naopak to určitě měl zkusit Horejš.

Reagovat
Greny

Ne teď koukám že jsem se preklikl v reakci mělo to být na Tebe ale na ten jinej příspěvek nad tim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slušně ti to rozvinuli

Reagovat
Greny

O tom žádná .. rád kolikrát i napíšu blbost abych se dozvěděl kdo co si myslí nebo jak to bere.. a baví mě nějaká diskuze..o tom zadna

Reagovat
Losinho

Beton neporovnatelně lepší, zvlášť proti Teclovi v sestavě.

Reagovat
Neon

Úplně sám. Je to samozřejmě dost přehnané,Slávka nejsou jen běžci, hrát fotbal umí, jen by měli proti těm slabším týmům umět zapnout jak ukázali v Lize mistrů. Ale stejně si myslím, že od zimy to není zas takový válec, jak loni, to hromadné rozprodání většiny zkušených borců tehdy jim uškodilo víc, než mysleli.

Reagovat
Lof

Problém ale je, že nejen kombinace, ale i ten samotnej přístup byl špatnej.. Zdaleka jsme proti Pardubicím nenaběhali nějaký rekordy.

Reagovat
Greny

Škoda mohl jít Kolář rozhodnout

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl jednou si dám Slávku na ticket a oni předvedou takovýhle výkon Klobouček před Pardubicemi, ten bod berou více než zaslouženě

Reagovat
Greny

Tak to seš s prominutim magor když na tiket dáváš 1.15 nebo kolik tam bylo

Reagovat
Pablos

ale kurz, když prohrávali 1:0 už mohl být zajímavej, ale stejnak to neotočili no

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pardubicích byla vidět ta druhá liga. Strašně moc pomalých přihrávek, míče utíkaly od nohy. Jediné co fungovalo byla obranná hra a občas se někdo předvedl osobně. Slavia se porazila sama. Přišlo mi, že soupeře podcenili. Pardubice dobře vymazaly oba krajní beky. Nicméně Slavia na to mohla takticky reagovat a nevymysleli nic.

Původně jsem myslel, že kouknu na pár minut, ale bylo to nakonec hodně zajímavé, takže jsem do nakonec dokoukal

Poučný zápas.

Reagovat
montaigne33

Hra SKS dnes bez kreativity- bez rychlosti atd. Pardubicím stačila k úspěchu bojovnost... S podobným výkonem by Slavia neměla v kvalifikaci LM šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko zatím super. A je fajn, že si zahrají i hráči, co se zatím nevejdou do sestavy áčka. Navíc od většiny hodně dobrý výkon, byť jen proti Sokolovu

Proč vlastně vůbec takhle nikoho nenechává v béčku rozehrávat Slavie?

Reagovat
martin1

Minulé kolo proti Domažlicím bylo odloženo a odůvodněno tím, že mají nějaké hráče v juniorských reprezentacích a z áčka to doplnit nemohou kvůli LM.

Reagovat
Losinho

Slavie tam celkově jede jinou cestu - všechno hráči kolem 19 let, cca o dva roky mladší než má Sparta (+ Švec nebo Šmíd). Ale na kvalitě je to hodně vidět.

Kluci z áčka tam nehrajou kvůli hrozbě covidu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Áčko je kvůli LM totálně izolováno a do předkola LM se na tom určitě nic nezmění, byl by to obrovský finanční risk, zvlášť ve světle třeba Slovanu a opět se rozvíjející situace nakažených u nás.

Reagovat
Kaspar

Emmen vs Venlo skvely zapas, klasicky Holandan jen skoda, ze Granec nenastoupil

Reagovat
lichna.

Celkově se divím, že trener Emmenu čekal tak dlouho na nějaké střídání..

Reagovat
Pablos

když jsem ho viděl proti Chorvatsku, tak jsem docela čuměl, že ho v jeho věku vzal někdo do Holandska ...přišel mi ten kluk jak kdyby vyběhnul někde z okresu rovnou na plac Né tím nedělám závěry, viděl jsem ho jen těch pár minut v tom zápase, strašný pometlo a to jsem si myslel do té doby, že to je docela talent (ale myslel jsem, že mu je furt ještě tak 19 max.)

Reagovat
Pablos

i když to spíš vypadá, že dělám závěry, když to po sobě čtu

Reagovat
AjaxFans

Přestřelka jak se patří

Reagovat
Fakt

Ten kurz na Bolku

Reagovat
Pablos

jako jo, docela vysokej no Ale nevyhrajou, takže lákačka dobrá na lidi

Reagovat
Kaspar

to jsou blbci, jen co zajede safety car, tak se na cilovy rovince hromadne rozsekaj a safety car znova

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kdo dojede do cíle bude bodovat

Reagovat
Kaspar

po jednom kole 6 aut mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Seb z 18 místa na 13 během chvilky top

Reagovat
Greny

V suchým triků... Ale Sainz s tou rukou nevypadal dobře ve vzduchu cítím Nica

Reagovat
HorajzmAmmann

krása dneska

Ale aspoň Norris zůstal na trati.

Reagovat
Greny

Ještě dva restarty a bude konec

Reagovat
Kaspar

co se tam vubec stalo? kdo tam co posral? je to z toho koure blbe poznat

Reagovat
Greny

Tam to jedno auto strašně zpomalilo ale kdo to byl nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Magnusen to myslím byl

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Ten týpek je postrach, i když to vlastně celej Haas

Reagovat
Greny

Každopádně Ferrari kromě zbarvení vozů z historie přivezla i formuli z téhož roku

Reagovat
fabec1222

A znova

Reagovat
fabec1222

12 jezdců v poli, a Kimi to nezvládne na body ani tak

Reagovat
Greny

Hlavica v zakladu proti Poznarovi strasnej risk....navíc bez Šustra, Surala.. to vypadá na 3-5-2 a Šumbera na kraji... To dnes bude možná za Bura ale snad se pletu

Reagovat
Baronne

Tak na Plechatýho jsem zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ti líbí jeho knírek?

Reagovat
Kaspar

jak kdyz sel Joe Barbaro s falesnym knirkem v tom hotelu, kde sel s Vitem dat tu bombu

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná zatím netrefuje hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju Zlin s Brnem to je fakt hrozna nekvalita. Jedine dobre na tom zapase je pocasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Gauč už byl obsazenej, tak jsi si dal nick Sofa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, je to v ramci me nejoblíbenější apky Sofascore Nejlepší apka na fotbal

Reagovat
db18

Koukám, že Herc si "polepšil". Dneska Bčko Karviné v divizi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Ostrák

Reagovat
Selänne

Lischka klasicky jako žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná gól. Sparta nebude bránit?

Reagovat
Selänne

Fakt mi někdo vysvětlete, jaký přínos pro hru má Sáček.

Reagovat
db18

"nejde mít jen hodné hráče" tady to máš...

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Arsenalu

Reagovat
Skalda29

Pěkná akce Karviné, Ostrák se nebál

Reagovat
patas92

Lischka

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18

(najednou ta remíza Kozla s Baníkem v Karviné nevypadá tak zle, co? )

Reagovat
Losinho

Ehm

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobrý. Sparta se vrací. Do sraček OMG

Reagovat
10

jak může někdo takovej hrát první ligu a ještě k tomu za Spartu, to nepochopím asi nikdy...

Reagovat
Neon

Reagovat
Mimalu

a zpátky na zem

Reagovat
Selänne

Zatím hrůza. Lischka to sice zahrál jako úplnej dement, ale tenhle gól jde za Plechatým.

Reagovat
10

vždyť už jen to, že tam jde takhle idiotsky přes nohu je na rozvázání smlouvy...o prvním gólu ani nemluvím, kolem báby v Lidlu by takhle neprošel

Reagovat
Selänne

Taky je to stoper číslo 4, no

Reagovat
Aldeano

V týmu co má jistou skupinu EL a hraje na 3 stopery...

Reagovat
Selänne

To by byl stejně i kdyby Sparta skupinu nehrála a hrála na 2 stopery. Dobrej leda jako záplata.

Reagovat
Losinho

Jde o to, že takhle se na hřiště dostane častěji.

Reagovat
PISTOLERO

Kurva kluci zabrat !!! Přece neprohajeme v buranově

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta nova Sparta?

Reagovat
Zark

Reagovat
Pablos

ta stará by to neotočila

Reagovat
Melda

Stream na Spartu?Díky

Reagovat
doshcz

radši se nedívej

Reagovat
Melda

Budu riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Po druhém gólu jsou Lischka s Plechatým psychicky na dně, takže máme už jen jednoho stopera.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš toho, co pro jistotu ani nebrání?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ho teď?

Reagovat
meno

Tak už na nás nejsem tak nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má ještě poločas

Reagovat
Neon

Ale teď si zkazili czaplárovu past.

Reagovat
meno

Ale Hložek jim teď posral Csapiho past

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ostrák je fakt dobrej. Zatím motm

Reagovat
Losinho

To otočí.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
PISTOLERO

Adaaaaaaam nádhera, šlapeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme srovnat do poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skalda29

Bolek byl včera chlastat? Takové výkopy

Reagovat
20fredy20

Bernal inak odpandul .

Reagovat
Neon

Jestli se neuzdraví Hancko, tak čekám, že příští zápas bude na dva stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka a ...?

Reagovat
Neon

Krejčí.

Reagovat
SpartaOvenka

Možná už druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Twardzik nám zařídil zatím oba góly.

Reagovat
PISTOLERO

Bořeeeeeeek Dejte jim bůra

Reagovat
Greny

Ať už jdou s tím rasismem někam... Borec jasné fauluje dělá píčoviny před kotlem Brna jak hrál čisté řve na rozhodčího a ten utíká přerušovat že na něj hučí

Reagovat
Wambasen

Takže obhajuješ rasistické gesta. Aspoň vím, komu přát sestup.

Reagovat
Greny

Jak obhajují? Nelíbí se mi to .. ale teda nechápu že na sebe rozhodčí nechá rvát když piskne faul a borec mu tam rozhazuje rukama řve na něj ..

Samozřejmě je to špatně ... Ale ten měl dostat žlutou a asi by byl klid

Reagovat
Wambasen

Ok, asi jsem tě špatně pochopil. Každopádně s takovou obranou hodně štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla penalta nebo klasická tlačenka Sparty?

Reagovat
PISTOLERO

Jasná ty tlačenko

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická tlačenka

Reagovat
exse

Nebyla, ale ani bych neřekl tlačenka, Twardzik tam šel jak retard a Hložek to hodně dobře nasimuloval.

Reagovat
Selänne

ty seš taky dobrá jitrnice

Reagovat
Vasekre

Prej nebyla.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
guzman

Tlačenka

Reagovat
jackinho10

Ten Hlozek je fakt jinde

Reagovat
exse

Hložan se mi tím simulováním hrozně znechucuje. Už ať z tý Sparty vypadne, než z něho bude druhej Kadlec.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Selänne

Ta penaltová situace byla simulace, jo?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
20fredy20

Tadej Pogacar iny stroj.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Burani z Karviný. Dobře jim tak.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani hrozné fňukny

Reagovat
ratusek

Lischka luxusní centr

Reagovat
Selänne

Bolek a LOLek

Reagovat
PISTOLERO

Láááááďaaaaaaa a jedeeeem

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Zmrd dal gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

2:6 to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem ti, ale bohužel to nevyšlo.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Hložek kurde z tý Sparty jde strach

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Pablos

Reagovat
Vasekre

Gooooooool. Hložek je frajer!!!

Reagovat
Pablos

Reagovat
PISTOLERO

Anooooooooo Hložan

Reagovat
Baronne

Tykrávo, ten je úplně jinde

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Adam

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

pěkně

Reagovat
KnoxXx

totalny futbal - aby to bolo zaujimave, dat 2 goly naskok superovi a potom easy otocit

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Kaspar

miluju zlinsky podzim

Reagovat
Greny

Tak dneska to mají ulehce z marodu chybí nám jen jeden brankář a šest obránců a zaloznik

Reagovat
Greny

Ulehcene

Reagovat
Mönchengladbach

Já raději zlínské jaro.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská škoda pro Karvinou, měli je na lopatě a takhle to dojebali, vést doma 2-0 proti Spartě a prohrát to je na okamžitý sestup do druhé ligy

Reagovat
Pablos

Právě, že proti týmům z TOP3 se to dá i pochopit né ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už doma vedeš 2-0 tak aspoň tu remízu ukopat musíš

Reagovat
BaggioRoberto

Proti Curvii možná.

Reagovat
Aker22

“Mohli bychom s nimi hrát častěji” Adam Hložek

Reagovat
PISTOLERO

Karvinský burani se opět předvádí

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Oni se na nic jinýho nezmůžou

Reagovat
Registrujisejenproto

Co to tady pořád zkousíš ty lopato

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drž hubu ty kriple.

Reagovat
Registrujisejenproto

Přesně si umím představit jak vy dva vypadáte - sedíte v nějaké zaplivané čtyřce někde v Holešovicích s ledvinkou na pupku u gambáče - a budete tady rozdávat rozumy o buranech

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

zatím se tak tady prezentuješ pouze ty

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak si pls zascrolluj nahoru a zamysli se, proč jsem asi zareagoval děláte tady ramena na normalni lidi v Karviné a přitom jste úplně stejní, ne-li horší (srovnání mám)

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

My neurážíme typu kurvy a buzeranti, tak, jak je to u vás (asi, když reaguješ), ve zvyku....

Reagovat
PISTOLERO

Tak stačí kouknout na jejich Facebook tam je to teprve sraz lopat

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já facebook nemám, takže se nemůžu kouknout ale věřím tomu

Reagovat
Registrujisejenproto

Protože to není u všech klubu úplně stejne, viď

Reagovat
Registrujisejenproto

Ano, mluva je urcite ostřejší na východě, řekneme, ze to je takové lokální specifikum - no na základě toho odsoudis všechny jako burany? To je asi jako kdybych ja odsoudil všechny fans sparty jako rasistické hovada, protože tam mate v kotli bezmozky, kteří bučí na černochy

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

AMEN.......

Reagovat
smazaný uživatel

Bučí nebo hučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, volíte Zemana, Okamuru, Babiše a ty budeš tvrdit že jste normální. Jste normální burani.

Reagovat
Mönchengladbach

Přesně.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

tvl

Reagovat
Registrujisejenproto

V životě bych nikoho z Tebou výše uvedených nevolil, ale škatulkování ti jde

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tobě v 18:13.

Reagovat
Registrujisejenproto

Pls - ja to evidentně psal v reakci na ty vaše kraviny, co jste tu psali cely zapas (a není to poprvé) - ty tady vytáhneš politiku. Svět není černobílý, má to své důvody, proč na východě Bureš s Tuzemanem bohužel táhnou více než v Praze - chces-li s tím něco dělat, moc tomu svým přístupem a skatulkovanim nepomuzes. Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Tonda Blaník: čus pičus!

Reagovat
PISTOLERO

Přesně si popsal členy karvinskýho kotlíku. Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jako Slávista budu sedět v Holešovicích.

Já jen pohrdám buranama jako jsi ty a přeji fans Sparty pěkný fotbal, který si zaslouží.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

lopata jsi ty degeši

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

A Lamin Jawo dal gól za Zlín

Reagovat
Greny

A předtím před prázdnou brankou netrefil mic

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Laco na plac

Reagovat
Greny

Tak to je brutální máme dva momentálně obránce Endl ročník 2003 a Hlavica který hraje se na krev po pětinásobně zlomenině nadočnicového oblouku...

Reagovat
Greny

Btw : co může nabídnout Slavia?

Reagovat
Didier Drogba

snad tiskárnu na formuláře potřebný ke zrušení klubu

Reagovat
Greny

Mohli by to Bartoněk taky nekoupi

Reagovat
db18

Cikána na rozehrání...

Reagovat
PISTOLERO

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáááák gooool

Reagovat
ratusek

tvl Ládík dal přesně pravou. už jsem viděl vše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Baronne

Taky mě to hned napadlo, a nebyl v ofsajdu

Reagovat
Zark

itálie ho vytunila

Reagovat
dondinho

I kdyby se tam jen naučil kopnout pravou nohou, stálo to za to :-)

Reagovat
KnoxXx

Lada Krejci I.

Reagovat
Pablos

tvl Ládík nebyl v offsidu

Reagovat
Greny

A ani Kozak

Reagovat
M0rb1D4S

Sparťani v hledišti opět prokazují své IQ když vydávají opičí skřeky pokaždé, když má míč Ndefe, Eduardo nebo Jean

Reagovat
Kepy_FCB

Pan Páník v suchým triku povinné 3b

Reagovat
Greny

Tak dnes by to uhrála i Viktorka Žižkov

Reagovat
Kepy_FCB

Dokud budem Kozlovnou mám strach i z vás

Reagovat
Greny

Z nás strach mít nikdo nemusí nemáme ani jednoho zdravého obránce nad 20 let

Reagovat
Greny

Kecám nad 18

Reagovat
Kepy_FCB

však se utkáme až za 3 měsíce to už marodku mít nebudete, za to my budem toho mamlase držet jako Kučeru

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že chceme "konstruktivní rozehrávku", ale když jí napadá 6 hráčů soupeře, tak snad má dlouhý nákop větší šanci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta skvělá v ofenzivě To bude válec. Slavii čeká hodně práce.

Reagovat
Fakt

Brabec na lávce a Káčer v základu

Reagovat
PISTOLERO

Návrat královny

Reagovat
dondinho

Tak po kolika dnech na prvnim fleku? To byla celá věčnost..

Reagovat
Neon

Říkali, že to je poprvé od srpna 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy jsem byl v Kanadě

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
dondinho

...by měli po Kotalovi aspoň pojmenovat stánek s klobásama

Reagovat
smazaný uživatel

Klobásu.

Klobása Václava Kotala

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

s pečivem Hanouskou

Reagovat
BaggioRoberto

A Krejčskou hořčicí.

Reagovat
Pablos

to celé do sáčku sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Jíst k tomu Řepku

Reagovat
Pablos

a pro fajnšmekry smaženice z Lischek a Kozáků

Reagovat
Neon

dvojitou

Reagovat
smazaný uživatel

to je k tomu dobrá Vomáčka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Nejstarší klobása v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Klobása Václava Kotala

Reagovat
smazaný uživatel

4. kolo 2016/17

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Adam hráč zápasu

Reagovat
Neon

Jak dlouho už hráči zápasu nedostávají to DVD se záznamem?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Proč tě to zajímá?

Reagovat
Neon

Jen tak, mě napadlo, jak dlouho už je vlastně DVD mrtvé medium

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to pak nelegálně kopírovali.

Reagovat
Coutinho10

to uz bude tak 10 let

Reagovat
ratusek

Ten Kopic zase. Gula na něj pořád nadává, ale pořád ho dává do sestavy

Reagovat
meno

Gula je v tomhle jako hospodský komentátor politiky, všichni jsou největší čůráci, ale pak stejně volí ty samé

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dinss

Kopic, Havel a Hruška v sestavě je

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pekne a to je fakt nemam rad, ale pod Kotalem se zvedli a doufam, ze uz uhraji neco i v EL.

A liga bude konecne zajimavejsi rozhodne Plzen ztraci, co se formy tyce, i predvedene hry...bylo by fajn, kdyby se nakopli...ale.dnes nebude lehke, Bolka uzvtaky musi, nebo konci Weber

Reagovat
dinss

Konečně se neflákáš u lajny.

Reagovat
ratusek

Chudák Havel, zase dostane kouř

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák? Však je naprosto tragickéj.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nepochopím, že po tom Alkmaaru může Havla ještě stavět. Zase to samý. Netuší jak se hraje ofsajd systém a pak si ani nepohlida svýho hráče.

Reagovat
dinss

Hroznej tragéd

Reagovat
Salfovic

Njn, Havel a bránění, to prostě nejde dohromady.

Reagovat
Andis

Gule neví no, staví co tam bylo původně. Nemá Gule udělat změnu. Doufám že Plíseň do skupiny nepostoupí.

Reagovat
ratusek

po tom koronavirovém obrození to je fakt pořád dokola vše. jak za Vrby

Reagovat
dinss

Plíseň měla tvoje máma mezi nohama, když jsi šel na svět.

Reagovat
Andis

To mi píše zamindrákovaný prosťáček, který je tak evidentně dotčený když o jeho Plísni někdo napíše Plíseň. Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň Plíseň. Ty musíš hulit celou Plíseň včetně vedení Plísně. A ještě za to brát úplatky. To k Plísni sedí. Ty seš Plíseň sama, kdyby Plíseň srala a vysrala další Plíseň tak to seš ty.

Reagovat
Salfovic

Já tě tipoval na dvanáct let, ale datum registrace 2008

Reagovat
doshcz

hned jak se narodil, divný

Reagovat
Pablos

však to sedí... mu to fotr založil, když se narodil

Reagovat
dinss

Dřív tolik nefrčel instáč tak mu někdo zařídil eurofotbal.

Reagovat
dinss

Právě dokazuješ, jak moc velkej kripl seš!

Reagovat
smazaný uživatel

Škola bránění Milana Havla

Reagovat
dinss

Bych spíš napsal ''nebránění''.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě napadlo to opravit na Škoda bránění...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude O2, tak kdo misto Guly? Jilek, Hasek nebo nekdo jiny? Hasek by se mi tam libil

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik.

Reagovat
dinss

Holoubek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš vyloženě nesnáší.

Reagovat
dinss

Podle čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vyjadřování na naši adresu. Každopádně já bych se nebránil ani návratu Koubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek by vas nikam neposunul. Chce to někoho progresivního.

Reagovat
smazaný uživatel

To už máme a je to řádnej sesup.

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Italskej zmrzlinář je volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy napad. Kdyby nemel problém s tim, ze jw to Spartan, tak by do toho asi sel. Nechal by se vyvazat ze svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik je vyborny, otazka je, jak by takového tvrdaka prijmula free kabina Plzne.

Reagovat
dinss

Z tý free kabiny je tam Limba no

Reagovat
smazaný uživatel

I to stačí

Reagovat
db18

Ta nepřijme nikoho...

Reagovat
db18

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

To radši Koubka.

Reagovat
db18

Jenže Koubek by akorát připravil půdu pro Haška... Jestli kabina semele dalšího trenéra, tak bych jim přál nějakýho rase...

Reagovat
Kaspar

aspon by mel mladej jasno kde bude hrat a nejak by se tam procpal i ten blb Frydek, ktery asi cekal, ze na nej v zahranici vsichni cekaj

Reagovat
smazaný uživatel

Prazska enklava

Reagovat
kilobyte

Jílka by v kabině šikanovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me spis Sadek by ho sikanoval

Reagovat
kilobyte

Tak jeho by šikanovali všichni i uklízečky.

Reagovat
Salfovic

Toho by šikanovali na stadionu všichni krom papouška, a to jen protože žádného nemají.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se mi nelíbí co hrajeme. Neskutečně pomalý.

Reagovat
dinss

Havel hrozně špatnej směrem do obrany. Když se Limba v jeho letech zvládne dostat v rychlosti pod míč, tak on musí taky. Kolik šlo přes něj golů? Pět za čtyři zápasy?

BTW: Dle O2 hraje Havel dobře...co si pak máš o těhle lidech myslet...

Reagovat
dinss

Havel hrozně špatnej směrem do obrany. Když se Limba v jeho letech zvládne dostat v rychlosti pod míč, tak on musí taky. Kolik šlo přes něj golů? Pět za čtyři zápasy?

BTW: Dle O2 hraje Havel dobře...co si pak máš o těhle lidech myslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Káčer považován za kvalitního fotbalistu? Za to číslo dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu ukradenou televizi.

Reagovat
Hiko

Ondrášek do Plzně

Reagovat
dinss

Však se to řeší dlouho... Nebo teď je to snad nějak ofiko?

Reagovat
Hiko

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

pro vás stokrát lepší než Chorý

Reagovat
Hiko

I když nejsem Plzeňák, souhlasím. Trochu škoda, že Zdeněk ztratí tu auru tajemnosti, hrál bokem od hlavního proudu, teď bude pořád na očích.

Reagovat
dinss

Kolik chceš těch šanci ty tragéde?

Reagovat
eder

Prosím kdo je ten třetí expert ve studiu u Svěceného a Siegla? Díky

Reagovat
Salfovic

U Siegla, tak to bude Frýdek.

Reagovat
Salfovic

Hruška něco chytil

Reagovat
smazaný uživatel

U starý v bordelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ho jeste?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že mu z toho upadl?

Reagovat
Selänne

Drchale, ty seš fakt kár...

Reagovat
smazaný uživatel

Drchale, bez do prdele, tohle nedat.

Reagovat
dinss

Za mě ofsajd...byť to bylo z úhlu..

Reagovat
cubinho

Však to byl ofsajd, ne? To není možné

Reagovat
ManUnited

Jak tohle můžou uznat?

Reagovat
Coutinho10

hadej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej ofsajd, to nemyslí vážně ty vole.

Reagovat
Greny

Ok po dnešku už nechápu nic buď něco nebylo vidět nebo jen pulmetru ofsajd

Reagovat
Salfovic

Ten záběr určitě nebyl pořízen z kamery umístěné na přesné hranici ofsajdu. Že to pořád tolika lidem nedochází.

Reagovat
Greny

Tak to mají ukázat ne?

Reagovat
Salfovic

To rozhodně, jako třeba v PL.

Reagovat
ratusek

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, jasny offside. Sadek a mafie z Plisne zas uraduji. Kurvy.

Reagovat
Skleepy

??? Halo?

Reagovat
chytrejkluk

tvl, to byl jasnej ofsajd ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Plzeň, tak co se kdo diví. Jinak za 3. kola tolik sporných momentů ve prospěch, to jsou silně propitý noty.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle těsný ofsajdy by se měly pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
montaigne33

V Plz se pouští...

Reagovat
dinss

Tak naštěstí tě Křapka vyvede z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd je tak extrémně jednoduchý pravidlo a stejně se pořád najdou lidi co v tom tapou OFSAJD=OFSAJD tam se nedá nikde spekulovat. Zápas jsem neviděl, tak nehodnim zda byl nebo ne. Jen mě zaráží, že ma nekdo furt potřebu ohybat tohle jednoduchý pravidlo.

Reagovat
frankiefcb

Bohužel z toho záběru nelze určit jestli v ofsajdu je anebo ne, pokud není kalibrovaná čára.

Reagovat
Selänne

Jasný, jen co naložím na Boleslav, tak Drchal s Maškem zahodí dvě tutovky, zatímco Plzeň dá gól z jasnýho ofsajdu, kterej ještě stvrdí VAR. I LOVE THIS GAME

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi zůstat u hokeje

Reagovat
Selänne

Rád bych, ale věk nezastavíš.

Reagovat
lichna.

Dle Madla Smola nejspise do Rumunska..

Reagovat
dinss

Místo Alibeca nebo za Uhrinem?

Reagovat
ratusek

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na Letnou?

Reagovat
montaigne33

V EVR. pak rozhodčí Plzni nepomohou a je zle...

Reagovat
montaigne33

Respektuji lásku ke klubu atd.. Pokud ale některému z klubů v CZ lize rozhodčí častěji pomáhají- ve finále mu škodí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele