FORTUNA:LIGA - preview 29. kola

10.06.2020, 08:07
Previews
Česká liga před sebou má předposlední kolo základní části, v němž se může rozhodnout o konečné podobě elitní šestky. Sparta by si měla doma poradil s Opavou, o poznání složitější úkol čeká na Ostravu, která hostí Slavii. Případnou ztrátu Baníku bude vyhlížet Slovácko, to poměří síly s Bohemians...
Sparta Praha - SFC Opava  (středa 18:00)
Pražské Spartě evidentně prospěla více než dvouměsíční přestávka vynucená epidemií koronaviru a nyní si v předposledním kole základní části může definitivně zajistit účast v nejlepší šestce - tedy i bitvu o vytoužené evropské poháry. Momentálně se nachází na pátém místě se čtyřiačtyřiceti body o dva body za Libercem i Jabloncem. Teď bude plnit úlohu jasného favorita proti předposlední Opavě, která má naprosto jiné starosti.

Domácí hned v úvodním kole po dlouhé pauze podlehli Plzni (1:2), od té doby však zaznamenali hned tři výhry v řadě. Po úspěchu v Karviné (4:1) nedali žádnou šanci Teplicím (3:0) a naposledy doslova vydřeli tři body v pražském derby v Ďolíčku, když porazili Bohemians 1905 (1:0) gólem střídajícího Benjamina Tetteha. "Máme tři body, dá nám to trochu klidu," oddechl si po zápase letenský kapitán Bořek Dočkal.

Pokud svěřenci trenéra Václava Kotala naplní papírové předpoklady proti slezskému protivníkovi, tak budou mít jistotu elitní šestky za předpokladu, že Slovácko neporazí na vlastním stadionu Bohemku, nebo že ostravský Baník neukořistí všechny tři body s vedoucí Slavií. Na středečního soupeře se jim dlouhodobě daří, neboť ho zdolali hned desetkrát v řadě. Na podzim zvítězili nejtěsnějším poměrem 1:0 díky brzké brance Andrease Vindheima.

Hosté se na Letné pokusí zlomit letitou smůlu, protože naposledy zde dokázali bodovat před více než čtyřiadvaceti lety, tedy v roce 1996. Nicméně jednatřicetiletý kanonýr Sparty Libor Kozák jednoduché utkání neočekává (právě z Opavy vkročil do světa velkého fotbalu). "Opava bojuje o záchranu a takové týmy vždy hodně koušou. Bude třeba to nepodcenit a zvládnout to, určitě potřebujeme vyhrát."

Hosté jsou v tuto chvíli na patnácté příčce s dvaceti body, za čtrnáctou Karvinou zaostávají o body čtyři a na poslední Příbram drží odstup dvou bodů. Na ligové scéně nevyhráli pětkrát za sebou, minule remizovali se Slováckem (1:1). V tomto střetnutí nemohou počítat s Dedičem a pravděpodobně ani s Rychlým. Kotal znovu nenasadí Ben Chaima, Graiciara, Kayu, Lischku a Plavšiče, trest za osm žlutých karet navíc stále odpykává záložník Ladislav Krejčí.

"Čeká nás tým, který chce hrát každý rok o titul, patří nahoru. Poslední tři zápasy navíc zvládl tříbodově. Ale rozhodně tam nejedeme v roli obětního beránka, po klucích chci, aby hráli. Je jasné, že Sparta má velkou individuální kvalitu. My ji chceme eliminovat a být nebezpeční," vyjádřil se s odhodláním v hlase opavský kouč Jiří Balcárek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek - Trávník - Hložek, Kanga, Dočkal, Karlsson - Kozák
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hnaníček, Žídek, Hrabina - Sus, Souček, Řezníček, Dordič - Texl - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.61 - 22.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (středa 18:00)
Vzlet Bohemians byl v posledním kole zastaven Spartou, tuto nepříjemnost pak chtějí "Klokani" odčinit na Moravě. Konkrétně cestují do Uherského Hradiště, kde je vyzve letos mimořádně nepříjemné Slovácko. I domácí potřebují body jako sůl, nadále totiž živí naději na postup do skupiny o titul.

Ansámbl od Botiče překvapuje v posledních týdnech úplně všechny. V Ďolíčku se na restart ligy hodně těšili, jak jinak si taky výsledky Bohemky vysvětlit. "Klokani" postupně skolili Teplice, České Budějovice a Opavu a až v posledním duelu proti městskému rivalovi Spartě padli. I tak však mohou být zeleno-bílí s nedávnými představeními spokojeni. Díky nim se totiž vyšvihli ze skupiny o udržení na aktuální desáté místo.

To budou chtít uhájit i na moravském poli. "Tým Slovácka je dlouho pohromadě. Hráči jsou mladí, ambiciózní, dobře namixovaní. Jsou tam techničtí, ale zároveň i nadupaní kluci, kteří jsou silově a rychlostně dobře vybavení. Dokáží v zápasech udávat tempo hry. Čeká nás hodně těžký protivník. Jsou zase o několik zápasů zkušenější oproti našemu podzimnímu vzájemnému duelu a bojují o to, aby zůstali v první skupině po základní části" zhodnotil kvalitu protivníka asistent hlavního kouče Bohemians Erich Brabec.

Moravané sídlí v tabulce ještě o tři pozice a šest bodů výše. Stále mohou nakouknout do elitní šestice, nesmí si ale dovolit zaváhání. Jednu zbytečnou už si Slovácko připsalo v neděli v Opavě, kde mačkalo domácí Slezany, výsledkem byla ale pouze remíza 1:1. V utkání se navíc zranil brankář Matouš Trmal, jenž se kvůli poraněnému kolenu pravděpodobně ve středu nepředstaví.

Kromě Trmala brzdí zdravotní trable na straně domácích také stopera Hofmanna, univerzála Zahustela a útočníky Klimenta s Vechetou. Pomalu, ale jistě se po zranění vrací Šimko. Hosté se zase nadále musí obejít bez forvarda Ugwua, jiný útočník Pulkrab by měl naopak po jednozápasové pauze znovu větrat defenzivu protivníka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal - Reinberk, Daníček, Kadlec, Divíšek - Sadílek, Havlík - Petržela, Dvořák, Navrátil - Zajíc
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka - Bartek, Hronek, Vacek, Jindřišek, Schumacher - Vodháněl, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.19 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Teplice  (středa 18:00)
České Budějovice se na domácí půdě rozloučí s povedenou základní částí. Proti Teplicím budou chtít urvat ještě nějaký ten bod, který by je zvýhodnil v samotném finále soutěže. Zabrat by měli i trápící se hosté, avšak v okleštěné sestavě to budou mít velice těžké.

Na nejlepší šestku už to Budějovicím pravděpodobně neklapne, přesto mohou na Střeleckém ostrově zhodnotit základní část jako velice úspěšnou. Jihočeši se bez potíží vyhnuli původně předpovídanému boji o udržení, místo toho se chladnokrevně vyhoupli do středu tabulky, kde se drží dodnes. A na tom se v následujících dvou kolech moc nezmění.

Hráči Dynama ze sebe v posledních týdnech vymáčkli téměř vše, což potvrzuje i jejich kouč David Horejš. "Ke konci zápasu v Karviné bylo vidět, že ten náročný program začíná být na hráčích znát. Bylo evidentní, že toho kluci měli plné zuby a že ty naše oblíbené brejkové situace jsme už nedokázali dotáhnout do konce. Ještě nás čeká jeden náročný týden a pak si snad tým alespoň trochu odpočine," sdělil.

Snad žádný jiný ligový soubor není tak utrápený jako Teplice. "Sklářům" v poslední době nevychází vůbec nic a pomalu musí myslet na nejhorší, tedy to, že se zapletou do napínavého boje o udržení. Zmar Severočechů jasně dokumentovalo jejich poslední představení proti Jablonci. Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, o tu ale Teplice přišly až v nastavení druhé půle.

Z celé situace je pochopitelně zoufalý hostující trenér Stanislav Hejkal. "Teď budeme hodně pracovat na psychice. Musíme zvednout hlavy. A chovat se tak, aby se Teplice vyhnuly bojům o sestup. Udělali jsme si s vedením interní plán, co a jak dál. Nechám si ho pro sebe, podle toho se budeme chovat." řekl poněkud tajemně.

Do Českých Budějovic nicméně dorazí Severočeši značně oslabeni, neboť kvůli karetnímu trestu nemohou počítat s pravým bekem Tomášem Vondráškem ani středopolařem Petrem Kodešem. Nadále chybí také zranění Shejbal, Knapík, Hyčka, Ljevakovič, Petr Mareš a Vyhnal. Dynamo je naproti tomu relativně v klidu, na jeho straně totiž absentuje pouze útočník Ledecký.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Talověrov, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Šulc, Mršič - Schranz
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Radosta - Žitný, Kučera, Mareček, Trubač, Moulis - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.93 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (středa 18:00)
Jablonec letos zažívá solidní sezónu a je blízko blizoučko k účasti v elitní šestce, čímž by si zajistil nadstavbovou část ve skupině o titul. Momentálně se nachází na čtvrté pozici se šestačtyřiceti body a za třetím Libercem zaostává jen vinou horšího skóre. Ve dvou zbývajících duelech mu k jistotě nejlepší šestice schází jedna výhra a tu určitě chce ukořistit na vlastním stadionu proti Karviné. Ta naopak bojuje o setrvání v nejvyšší soutěži.

Domácí celek zaznamenal po koronavirové přestávce dvě výhry a dvě porážky. Po těsném úspěchu se Zlínem (1:0) utrpěl debakl od mistrovské Slavie (0:5) a pak v podještědském derby nestačil na konkurenční Liberec (0:1). Minule v dalším severočeském derby zavítal do Teplic a díky gólu záložníka Miloše Kratochvíla ve třetí nastavené minutě doslova ubojoval cenné vítězství po výsledku 2:1, které pro něj mělo cenu zlata.

Na Stínadlech až takové nervy zažít nemusel, neboť o deset minut dříve neproměnil pokutový kop zkušený obránce Jan Krob. "Tentokrát se k nám přiklonilo štěstí a dali jsme pěknou vítěznou branku. Tři body jsou pro nás hodně důležité v tomhle finiši," řekl s úsměvem na tváři jablonecký trenér Petr Rada. Ten bude ve středečním utkání stále postrádat Kubistu, Jovoviče i Jugase a Karvinou nechce v žádném případě podcenit.

"Každý hraje o něco, my hrajeme o horní skupinu, Karviná zase o udržení, takže každý zápas i bod je důležitý. Náš soupeř má kvalitní tým. Na jaře, co tam přišel zkušený trenér, tak zaznamenal dobré výsledky. Není to tým, co by měl hrát o záchranu." Hostům v tuto chvíli patří čtrnácté barážové místo, na třináctý Zlín ztrácejí tři body. V předchozích čtyřech ligových střetnutích ani jednou nebodovali naplno, minule se rozešli smírně bez branek s Českými Budějovicemi.

V podzimním vzájemném měření sil byl úspěšnější Jablonec, výhru 1:0 vybojoval po gólu Martina Doležala zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Kouč Juraj Jarábek nemůže využít služeb zraněných Smrže, Petráně a zřejmě ani Janečky, kvůli osmi žlutým kartám se nepodívá na trávník Rundić. "Vylosování máme náročné, hrajeme s týmy z první pětky. I proti Budějovicím jsme ale byli lepší, což je pro nás dobrý impuls," zůstává pozitivní Jarábek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Matoušek, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Čonka - Qose, Hanousek - Moravec, Lingr, Ba Loua - Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.87 - 5.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (středa 18:00)
Liberec bude v závěrečných dvou kolech základní části usilovat hlavně o to, aby mu nějakým skandálním postupem neuteklo umístění v první šestce. Svou pozici v popředí má více méně stabilní, a pokud se nechce ohlížet na výsledky ostatních soků a udržet svou aktuální třetí příčku, měl by na půdě Příbrami, která bojuje horlivě o prvoligovou příslušnost, zvítězit.

Severočeši jsou pasováni do role favorita na hřišti posledního týmu tabulky, přece jenom je mezi nimi a jejich soupeřem závratný osmadvacetibodový rozdíl. Po koronavirové přestávce se jim navíc docela slušně daří. Až na nepovedený vstup do restartované sezóny, během něhož nestačili venku Teplicím, v minulých čtyřech utkáních ani jednou neprohráli.

Naposledy svěřenci trenéra Pavla Hoftycha sehráli poměrně divoký zápas proti Mladé Boleslavi. A měli co dělat, aby vydolovali aspoň remízu. "Rychle jsme inkasovali. I proto jsme nehráli jako obvykle," hodnotil klání liberecký kouč. "Poprvé jsme na třetím místě. A pro hráče není tenhle stav jednoduchý. Cítí určitý tlak, se kterým se stále seznamují."

Hosté mají tenhle ročník rozehraný opravdu velmi slušně. Dostat se v tabulce výše je pro ně už v tuhle chvíli značně nereálnou záležitostí, na druhou Plzeň ztrácejí hned čtrnáct bodů, a tak jejich hlavním cílem bude hlavně zachovat své současné postavení. Čtvrtý Jablonec je jen o skóre horší než Liberec, v těsném závěsu jsou mu pak Sparta, Ostrava nebo Slovácko.

Hoftych se každopádně bude muset vypořádat hned se dvěma novými absencemi. Osm žlutých karet stihl již nasbírat kapitán Ondřej Karafiát, jenž vyfasoval disciplinární stopku, nebude hrát ani potrestaný stoper Taras Kačaraba. Úplně se neví, jestli připravený bude Jan Kuchta, jistě mimo hru jsou naopak zranění Michal Fukala, Matěj Chaluš a Matěj Hybš.

Příbram v úvodních dvou utkáních po delší pauze způsobené pandemií uhrála hned čtyři body za remízu s Baníkem a výhru nad Olomoucí, jenže pak na řadu přišly dvě neúspěchy se Slavií a Zlínem. S oběma padla nejtěsnějším možným způsobem, nevstřelila jedinou branku. "Nezasloužili jsme si ani bod," čertil se na svůj mančaft domácí stratég Pavel Horváth.

Středočeši ztrácejí na předposlední Opavu dva body, což je manko, které se dá bez obtíží stáhnout, horší jsou však už ztráty na ostatní protivníky před nimi. Třeba Zlín je už vzdálený na rozdíl devíti bodů, přitom právě jeho třinácté místo bude jako to poslední na konci sezóny zcela bezpečné. Pokud opravdu výrazně nezaberou, minimálně baráž je zřejmě nemine.

Erdi Can Sehit a Aydin Yilmaz, to jsou jediní dva hráči, se kterými Horváth na sto procent nebude moci počítat, otazník jinak visí nad startem velezkušeného Jana Rezka. "Čas letí, ale já věřím tomu, že se dokážeme zlepšit," burcoval příbramský lodivod. "Už se Slavií jsme hráli dobře, jen jsme nebyli pod takovým tlakem. Ve Zlíně jsme však situaci neunesli," dodal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Pazdera, Dramé, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Soldát - Antwi, Zorvan, Nový - Polidar
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Alibekov, Mikula, Zeman - Hromada, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.54 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (středa 18:00)
V rámci předposledního kola FORTUNA:LIGY dojde i na střet dvou nejhorších týmů po koronavirové přestávce. Jak Mladou Boleslav, tak Olomouc srazily neuspokojivé výsledky na mnohem nižší pozice, než si před sezónou přáli.

Středočeši vyfasovali na úvod hodně těžký los v podobě Slavie a Plzně, sedmigólový výprask od Viktorky by však málokdo čekal. Boleslavští se navíc nechytili ani poté, se Zlínem a naposledy i Libercem jen remizovali. Mrzet je to může obzvláště proto, že za ztráty mohou individuální chyby - ze tří obdržených branek v posledních dvou zápasech si dvě vstřelil sám obránce Tatajev, na té zbylé se obrovskou hrubkou podílel brankář Šeda.

Hanáci jsou na tom ještě hůře, získali totiž o bod méně. Ten přišel hned v prvním zápase po dvouměsíční pauze, poslední tři duely už skončily porážkou. Při té poslední proti Baníku už předvedla Sigma zlepšený výkon, branky Juliše a Housky však nestačily ani na bod.

Radoslav Látal si je vědom toho, jaká cesta vede k vítězství. "Musíme se vyvarovat chyb, které jsme udělali v předešlých zápasech, protože pak se z toho těžko dostáváme. V první řadě to bude o poctivé defenzivní činnosti a o koncentraci na každou vzniklou situaci. Od toho se bude utkání odvíjet," tvrdí olomoucký kouč.

Látal bude postrádat zraněného Pilaře a možná i Nešpora s Benešem, domácí trenér Weber je na tom ale podstatně hůře. Karetní trest do hry nepustí Křapku a Klímu, zranění zase Matějovského, Pecha a Wiesnera.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Douděra, Tatajev, Mazuch, Zelený - Janošek, Túlio - Ladra, Budínský, Fulnek - Jiří Klíma
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Kerbr - Breite - Zahradníček, Houska, González, Falta - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.42 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (středa 18:00)
Hodně těžký úkol mají před sebou hráči Slavie v předposledním kole FORTUNA:LIGY. Lídr tabulky totiž míří do Ostravy, kde z posledních jedenácti utkání dokázal zvítězit pouze jedinkrát.

Baník se v nedělním zápase v Olomouci probral a konečně získal plný počet bodů, o vítězství 3:2 se svými trefami zasloužili Jirásek, Šašinka a Kuzmanović. "To vítězství určitě psychicky pomůže, věřím, že projev některých hráčů může být sebevědomější," doufá trenér Kozel. Nadále však platí, že se Slezanům nedaří na svém hřišti, kde už pětkrát v řadě nedokázali vyhrát - poslední vítězství domácího týmu viděl vítkovický stadion na začátku listopadu v derby proti Karviné.

Kozlovu družinu může alespoň částečně uklidňovat historická bilance. Sešívaní totiž dokázali hřiště Baníku vyplenit jen jednou za posledních jedenáct let, to když na podzim 2015 zvítězili 3:1. Slávističtí hráči však nebudou mít špatné vzpomínky ani na poslední vzájemný duel, ve čtvrtém kole loňské nadstavbové části totiž remizovali bez branek, čímž si zajistili titul mistra ligy.

Velký krok k němu udělali i o víkendu, kdy v Edenu stejným výsledkem skončilo jejich utkání s Plzní. Sedm kol před koncem tak drží na čele tabulky osmibodový náskok a s jejich nadějemi na obhajobu to vypadá dobře. Aby je ještě posílili, potřebovali by ale zapracovat na střílení venkovních gólů - ve čtyřech jarních zápasech se jim totiž podařilo domácího brankáře překonat jen dvakrát.

Nepříliš úspěšné výsledky ve Vítkovicích má z části v paměti i Jindřich Trpišovský. "Jedeme do prostředí, kde se nám v poslední době nedaří, dlouho jsme tam nevyhráli. Na Baníku je nepříjemné hrát pro každý tým, navíc je tam ta specifická atletická dráha. Ani jsme tam nikdy nepodali náš optimální výkon, hodně přemýšlíme nad tím, co změnit," tvrdí slávistický trenér.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pokorný, Svozil, Stronati - Fillo, Jánoš, Jirásek, Hrubý, Fleišman - Kuzmanovič, Smola
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Ševčík, Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 3.66 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (středa 18:00)
Výsledky Zlína nabírají po pauze vzestupnou tendenci, nechtějí-li ji však Pánikovi svěřenci zaseknout, musí zvládnout náročný úkol. Musí totiž dokázat zázrak ve Štruncových sadech, odkud se na jaře body zásadně nevozí.

Viktoriáni však o víkendu poprvé ukázali, že jsou zranitelní. Po sedmi vítězstvích v řadě totiž nedokázali přehrát svého úhlavního rivala v boji o titul a z Edenu odjížděli po bezbrankové remíze. Z jejich jarních domácích výsledků ale musí jít respekt. Těsné vítězství s Českými Budějovicemi sice do tohoto narativu nezapadá, čtyřgólová nadílka Příbrami a zejména sedmigólová Mladé Boleslavi ale musí "Ševce" budit ze sna.

I přes ztrátu osmi bodů na čelo sedm kol před koncem Plzeň nic nevzdává. "Musíme se soustředit na každý jednotlivý zápas. Na Slavii se nám bohužel vyhrát nepodařilo, ale nejlepší reakce je teď vyhrát následující utkání doma se Zlínem," nabádá stoper Jakub Brabec.

Zlínští dokázali z prvních pěti duelů po vynucené přestávce vytěžit pouhý bod, přelom května a června se jim ale vydařil na jedničku. Nejprve remizovali proti silným soupeřům z Ostravy a Mladé Boleslavi, načež udělali velký krok k záchraně vítězstvím proti Příbrami, o které se v sobotu postaral proměněnou penaltou Tomáš Poznar.

Domácí trenér Guľa se musí obejít bez vykartovaného Hejdy a zdravotně indisponovaných Alvira s Ekpaiem. Na druhé straně disciplinární trest nepustí do hry Čanturišviliho, zranění zase Cedidlu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Conde, Hlinka, Jiráček - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.82 - 13.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28215255:868
2.Viktoria Plzeň28186456:2260
3.Slovan Liberec281441049:3646
4.FK Jablonec28137845:3846
5.Sparta Praha28128851:3544
6.Baník Ostrava28127940:3243
7.1. FC Slovácko28119834:3142
8.Dynamo České Budějovice281241243:4240
9.FK Mladá Boleslav281161146:4839
10.Bohemians Praha 1905281061233:4036
11.Sigma Olomouc28712934:3633
12.FK Teplice286101224:4628
13.Fastav Zlín28761525:4327
14.MFK Karviná285101321:3625
15.SFC Opava28481614:4520
16.1. FK Příbram28461817:4918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (569)

Přidat komentář
ratusek

Tak Bolka dnes rozhodne o Latošově osudu, Hejkal to má před nadstavbou už jisté, že mužstvo dostane nový impulz před baráží a nedivil bych se, kdyby to fakt byl Zdenda no a nás čeká pád do prostřední skupiny, tak snad budeme nejhůř 8.,ideálně sedmí.

Reagovat
smazaný uživatel

A čísla do Sportky znáš?

Reagovat
ratusek

Děláš jak kdyby pozice Latoše a Hejkala byla nějak pevná a že se vedení nepokouší o to dodat týmu impuls. A co se týče nás, po pauze mě naši nebaví, ikdyž v Olomouci vyhráli. Proti Slavii a rozjetému Liberci budem rádi za bod i za celkové 8.místo

Reagovat
smazaný uživatel

My nemusíme postoupit do top 6 ani se 4 body, ale můžeme tam zůstat, i když oba zápasy prohrajeme...Odpověz si na otázky.

Je možné, že Slovácko získá i když hranou oba zápasy doma proti Bohemce a Spartě max. bod? Ano.

Je možné, že Budějovice získájí doma proti Teplicím a venku v Opavě max. tři body? Ano.

Je možné, že Boleslav získá doma proti Sigmě a venku v Karviné max. tři body? Ano.

Takže asi tak...Jinak u Teplic to není ani zdaleka jen o Hejkalovi, jestli se náhodou zachrání, třeba i pod "impulsem" Ščasným, tak by měli s tím kádrem něco udělat a ne jen evoluce, ale revoluci. Olomouc a Látal k sobě nejdou, to už bylo jasné dlouho, že ten kádr pro jeho styl není ani náhodou stavěný...V Sigmě to vedení taky není ani zdaleka ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

1 bod z 15, skóre 0:11, střely na branku 12:36. To jsou statistiky z pohledu Baníku proti SKS, FCVP a ACS v této ligové sezóně...Naprostá tragédie. Proti Slavii ale zahrát "doma" docela umíme, tak snad to nemusí být jednoznačná záležitost pro ně...

Reagovat
PlackaSKS

Čekám že od nás budou chybět minimálně tři hráči ze základu, tak snad to nastrčený kozel pustí...

Reagovat
Losinho

Kozlův styl by nám mohl sedět víc, s Páníkem jsme měli problémy, i když trénoval Zlín. Ale jednoznačné to pro nás venku není snad nikdy, pokud teda nehrajeme na Spartě.

Reagovat
Shevchenko

No ten styl se zatím teda moc nezměnil, navíc teoreticky je možné, že hráči se budou chtít ukázat víc pod Kozlem, než kdyby hráli pořád pod Páníkem. Bohužel doma nám to letos moc nejde, navíc bez fandů. Tipnul bych si remízu 0:0 nebo prohru 0:1.

Reagovat
bobis21

No v Edenu jsme pod Pánikem vždy vyhořeli. Obecně byla ta jeho bilance s top 5 týmy šílená.

Reagovat
Kepy_FCB

To "vždy" jsou pouhé 2 zápasy

Reagovat
bobis21

Ano, za 2 roky hrajeme na většině stadionů 2x

Reagovat
Kepy_FCB

Jo to je celá věčnost

Reagovat
bobis21

Trénoval nás 2 roky, nevím kde mám víc více zápasů než které se staly během těch dvou let

Reagovat
Losinho

Ale třeba se Zlínem nás v Edenu vyřadil z poháru a pak nás obral myslím i za Šilhavého.

Reagovat
Shevchenko

Tak v Edenu bychom vyhořeli pod každým trenérem nejspíš, že. Ale doma jsme s nimi už dlouho neprohráli. Dokonce 2 výhry a 3 čistá konta.

Reagovat
Stannis Baratheon

Opava by dnes mohla překvapit a uhrát alespoň boda, aby poslední kolo na Slovácku mělo trochu náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes pustíte Baníku tři body a Slovácko vyhraje nad Bohemkou, tak náboj bude mít ten poslední zápas, i kdyby Sparta dnes vyhrála 10:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Pustíte?Tohle Slavia nezná.Bude hrát naplno jako vždy a vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a na Slovácku a Bohemce to bylo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli na to. Je to sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to měla být bezproblémová výhra. Možná by bylo fajn pošetřit nějaké hráče, přeci jen na Bohemce už jich pár tahalo nohy a v neděli nás čeká další těžší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

*daleko těžší.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Slavia 0:1

Sparta - Opava 4:0

Slovácko -Bohemians 1:1

Č.Budějovice - Teplice 2:3

Peltonec - Karviná 1:2

Příbram - Liberec 2:2

M.Boleslav - Olomouc

Plzeň - Zlín 1:0

Reagovat
Stannis Baratheon

Boleslav už nám uvolňuje místo, že se dnes hraje v Teplicích?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Stannis Baratheon

next level joke

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jak poslední dobou sleduju jak hrajem tak výhra v Jablonci je velmi optimistický tip

Reagovat
smazaný uživatel

Jarábek roztočí bomby, vem na to jed.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bylo by to fajn venku je to zatím žalostně blbe.

Reagovat
repkajebuh

Příbram dnes za tři body. Za barák!

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim dalsiho bezdomovce!

Reagovat
Firkraag

taky bych tipl jedničku

Reagovat
Kepy_FCB

Té Souše je škoda, zanedlouho mohli oslavit 100 let a znak měli jak Sparta dříve (červená hvězda v modrém kruhu)

Jestli toto jim dělala firma tak jsou za idioty že zaplatili

Reagovat
ratusek

Tak na radnici ví hovno, ten znak je celkem pěkný, akorát vyplázli několik stovek tisíc za plagiát, který měl graffik za 10 minut předělaný

Reagovat
Kepy_FCB

Tu modrou tam dávat neměli, jednak se k zelené vůbec nehodí, za druhé je to barva nenáviděného MFK, Souš byla červenobílá. Balon zbytečně dominantní.

Jako jsou mnohem horší novologa, jako třeba Jihlava, ale dalo se to prostě udělat o dost lépe

Reagovat
Bakary3

Lev, mic, erb... vypada to jak nejaky random logo z PC hry, nuda..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň toho lva tam přidali

Reagovat
PISTOLERO

Baník-Slavia 1:1

Sparta - Opava 3:0

Slovácko -Bohemians 2:0

Č.Budějovice - Teplice 1:1

Jablonec - Karviná 3:0

Příbram - Liberec 1:1

M.Boleslav - Olomouc 2:1

Plzeň - Zlín 4:0

Reagovat
Greny

Nevim jak vy ja uz se pripojil do O2 radeko ted .. preci jen vsechny zapasy v jeden cas to bude pruser

Reagovat
ratusek

No jo. Sakra

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Stejně tě pak odhlásí

Reagovat
sosna

Jasná chyba 505.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Ale domů se z práce dostanu až tak kolem čtvrté, tak snad to bude stačit

Reagovat
db18

Tě to stejně odhlásí, já spíš půjdu někam, kde to mají přes setopbox...

Reagovat
smazaný uživatel

i přes ten mi to občas blbne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tě to stejně pak vyhodí. Ale taky mám v plánu se tam připojit už raději hodinu předem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/380157/dilema-baniku-pred-slavii-hraci-chteji-do-top-sestky-kozel-kroti-cile.html

No hurá, konečně to taky někdo napsal to, o čem ti fanoušci hovoří. Teda ti, co mají reálnější pohled na věc

Reagovat
oli9

Slovácko dnes konečně za 3 body kurva

Reagovat
Pyroman

Nebude spíš snaha vyhnout se 6. místu? Pokud by byla prostřední skupina Slovácko, Boleslav, Budějovice a Bohemka, budou mít hodně slušnou šanci na poháry.

Reagovat
oli9

Já si myslím ,že Svědík takhle nepřemýšlí....chce vyhrávat. Ona hra není špatná ale neproměněné šance. Tipuju že tam proklouznem a pod nás půjde Baník

Reagovat
Banikovec7

Přesně spočítáno to nemám, ale přijde mi, že Kozel oproti Trpišovskému dost rotuje sestavu, tak to by snad mohla být dnes malá výhoda pro nás, ale jestli k tomu přistoupíme jak k Plzni, tak to asi bude docela jedno.

Reagovat
Kepy_FCB

Co ten Kliment ve Slovácku? Jak si vede?

Reagovat
FCSL

Obrana Koscelník, Alibekov, Mikula, Zeman Bez Kuchty... No dneska zase ztratíme

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Ševčík - Hellebrandt, Stanciu, Provod - Musa

Reagovat
žrout

Reagovat
jackinho10

Dneska takhle rotovat nebudou, max bych si tipnul Takacse. Vetsi rotace mozna az v nedeli proti Zlinu.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale na hrotu Tecl

Reagovat
ACSeRw!n

od koho mas info ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene, byl to jen tip.

Reagovat
PlackaSKS

akorát cuf, Kudela i Ševčík měli zdravotní problémy a málem nenastoupili proti Plzni. Tak bych je teď všechny na hřišti nečekal

Reagovat
Blasphemer

Ta jedenáctka největších vyjebanců se řešila pod jiným článkem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ministerstvo humoru varuje: Budete se za břicha popadat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

To je skoro stejně trapný jako ten můj šprým.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však o to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Tak dobrá trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všichni

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník-Slavia 0:1

Sparta-Opava 4:0

Slovácko-Bohemka 1:2

Č.Budějovice-Teplice 1:1

Jablonec-Karviná 1:0

Příbram-Liberec 2:1

Bolka-Olomouc 0:0

Plzeň-Zlín 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Smolu bych proti tem maratoncum videl docela nerad... A vzadu zase ve 4, kopyta jako Tecl nebo Masopust se uhlidaji sami.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se Tecl jak naschval trefi a nebude na to potrebovat 10 sanci, beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani Tecl ani Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa hattrick

Reagovat
Blasphemer

Herc a Diáz za Béčko. Tak to zálohu moc nepošetří, přitom jsem to docela čekal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jsem myslel, že ta superposila z Wolves bude s příchodem Guly konečně hrát za áčko. Diáz to samé, když si ho přivedl. Jako chápu, že teď ta záloha je celkem válec, ale že by měla odehrát všechno?

Reagovat
Blasphemer

To jsme si mysleli asi to samé, no.

Reagovat
Losinho

A ještě jste dostali pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za nás byl Oscar a Tijany.

Reagovat
Blasphemer

To je na rozpuštění, no.

Reagovat
fabec1222

OT: Dneska Řepka u Krause, jaké překvapení... Nechápu, že tam zvou furt dokola takové individuum. Ti dramaturgové musejí být nějací zarytí Sparťani, jinak nevim...

Reagovat
Greny

Krause uz moc nesleduju ... v poslednich letech dost klesl.. mnohem radeji kouknu na 7PADU

Reagovat
Bakary3

Kraus je takovej vodrzlej vocas, nebavi me...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Není někde nějaká statistika? Podle mě on tam byl snad nejvíckrát, společně třeba s Mádlem.

Reagovat
Salfovic

Tak nikdo solidní už k tomu sebestřednému kokotovi asi nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hydrantovi dá i Tecl tři kusy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zase brzdi

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak Musa.

Reagovat
iamek

Sestava jak za Boba

Reagovat
Greny

Sestava Sparty Karabec i Hlozek v zakladu

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak Hložek už v základu bývá docela pravidelně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

tak jako jo ale malo kterej tym v Cesku ti nasadi do zakladu dva hodne mlady hrace..

koukas na Pardubice? zdalo se me to nebo jsem slysel od domacich fans Bojujte za Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jinýho by měli nasadit, když jsou oba top?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Nekoukám, bohužel, stihl bych druhý poločas, ale dám přednost Slavii.

A co se divíš? Nejlepší fans v ČR ne?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná sestava dneska.

Reagovat
Pyroman

Kromě Drchala. Já vím, že se mluví o nějakých interních problémech, ale že to je tak vážný, že není na lavičce ani proti Opavě...doufám že aspoň nachcal třeba Ben Chaimovi do skříňky. Jestli tam nějakou ještě má.

Reagovat
JeséRodriguez

Mohl by se už konečně chytit i ten Trávník. Karabec je prostě super, akorát tam chybí ten Drchal, jak píše Pyroman.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/EaJ1RjuWsAcic6e?format=jpg&name=medium

Hromada - Mara stoperská dvojice Odchovanec Michal debut

Reagovat
Wyrda

Jarda poresil

Reagovat
Han střelil první

Vyhrajeme 3:0 a Smola dá hattrick. BLM!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to dnes neuvidim.

Snad kluci prolomí tu špatnou bilanci ve Vítkovicich. Pokud se nemylim, tak jsme tam vyhrali naposledy pod Dušanem.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Sýkora - Bůh

Matoušek konečně posazen, komedie co zatím předvádí na jaře. Škoda, že furt není k dispozici i Jovovič, protože Sýkora je na tom úplně stejně.

Každopádně snad potvrdíme 3 body z venku i když jsem dnes zjistil, že má Karviná lepší obranu než my za tuhle sezónu

Reagovat
Kaspar

za dvacku si ho nechte

Reagovat
PavlíčeQ

Matouška nebo Sýkoru?

Reagovat
Kaspar

Matouska, nijak me nezaujal, Sykora se bude hodit na kridla

Reagovat
PavlíčeQ

Matoušek byl ze začátku v pohodě, ale každou chvíli se zraní a teď co se vrátil na jaře, tak nehraje nic. Bez chuti, bez zápalu, spousta zbytečných faulů, fakt k ničemu.

Reagovat
mistr129

Takže jako ve Slavii.

Reagovat
PavlíčeQ

A Sýkora se myslim do Slavie vrátit nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše sestava To vypadá tak vtipně, když mluvíme o omlazování a Luboš tam místo druhého DZ Kaloče dá radši Procházku, celkově průměrný věk základu 29,7 a Buchta ani na lavičce, ale je tam druhý LB Fleiši...Potěšila mě nominace Drozda, ale jestli dostane minuty se uvidí...

Reagovat
Losinho

ale takovej Fillo se proti nám hecne určitě, to je dobrá volba

Reagovat
iamek

. To má snad i Bob mladší sestavu ne? Ve Zlíně myslím.

Reagovat
andrew96

Ano, ale ne markantně.

Reagovat
Stannis Baratheon

To teda jo, markantně.

Reagovat
andrew96

26,55 dneska, 27,55 minulé kolo, což je víceméně Páníkova vyvolená sestava. Markantní mně to

nepřijde, ale popravdě řečeno jsem ten rozdíl oproti Baníku čekal menší. Je fakt, že Baníku hodně dělají Laštůvka, Fillo, Fleišman, kdežto ve Zlíně je většina okolo třicítky a Cedidla, Conde nebo Janetzký ten průměr srazí dolů.

Reagovat
smetos

Prochazka, Holzer prvne jmenovany me uz tam sere druhou sezonu, prvni je absolutne mimo a krom prvni pulsezony po navratu je marny. Baros zabira misto na lavce prakticky komukoli, diky legendo ale von by mel si uz dat jenom nakou rozlucku. A Potocny je taky za ocekavanim

Reagovat
Greny

Limba dostal moznost sledovat dnesni zapas z hospody?

Reagovat
Greny

Trpisak : jak znam Banik a vim jak brani je mozne ze tolik sanci co s Plzni si ani nevytvorime...

ja teda videl polocas Baniku se Sigmou a to byl silenej pruchodak

Reagovat
PavlíčeQ

První sekunda a je tam řehtačka

Reagovat
pingla

Vodháněl jak si dělá prdel z Daníčka

Reagovat
pospec7

Pekna akce, divim se ze to Kozak trefil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Libča neskutečná fazóna

Reagovat
ACSeRw!n

Zlatan

Reagovat
salm0n

Smutný no Mosquera posledně za žlutou a Petržela za tohle červená...

Reagovat
Shevchenko

Slovácko

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooool Libooor Kozááák

Reagovat
fabec1222

Ve Slovácku jsou nějací vynervovaní ne? To je skoro každé kolo nějaký exces.

Reagovat
Shevchenko

Mi takoví připadají odjakživa. Hlavně za éry Rady.

Reagovat
monty25

Kozák by dneska mohl dát hattrick, když ho mám jako kapitána ve Fantasy.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooool......to byl ťukes

Reagovat
Greny

Libor "nejlepsi strelec ligy " KOzak

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena no..

Reagovat
fabec1222

Tak u Sparty to vypadá u mě na O2 na konečnou... Někdo stream?

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

Lastuvka to prodal?

Reagovat
mistr129

Lašty jako za starých časů ve Slavii

Reagovat
naheCZ

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

udelal to uz asi po treti v teto sezone... to si jako neumi stoupnout blize k te tycce? lol

Reagovat
Shevchenko

Lašty

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaaaal Wooooooooow Nicoooooo

Reagovat
Banikovec7

Gooooooooooaaaaaaaaaal Wooooooooow Jardaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Banikovec7

Kolář na Zimu, strach z míče

Reagovat
Greny

no parada gol

Reagovat
Bosko

Kolar, jak je porad chvalenej za hru nohama, ted zapomněl, ze muze pouzit i ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Baník doma v černým?

Reagovat
mistr129

Nevím, ale dres pěkný

Reagovat
HanzBP

Za pana Janoše, který v týdnu zemřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkný gesto. Už jsem se lekl, že by to bylo kvůli rasismu.

Reagovat
Shevchenko

GOOL

Reagovat
Coutinho10

nikdo na zadni tyci

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal Petržela?

Reagovat
smazaný uživatel

loket

Reagovat
Fernando_Torres

No na chyby gólmanů 1:1, kdyby se Koli neposral a neotočil zády, tak to nemohlo nikdy projít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Ten Petrzela je tupy howado.on si ty zakernosi neodpusti, ani kdyz je tam VAR

Reagovat
Remt

To se ted Kolar jako bal mice nebo co to jako bylo za "zakrok"??

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Boril je po te pauze fakt tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, všechno špatně, hůř snad být nemůže

Reagovat
Greny

to je na to odchodit a setrit se na vikend

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc s Juroškou vám zatím drží šestku

Reagovat
ratusek

Reagovat
SaianSupaCrew

Chudák Porcal tvl, 32 let, 3 zápasy v lize a jeden horší, než druhý

Reagovat
Greny

Kopic pekne .. asi nuz na krku zabere

Reagovat
Mirek na tenisu

Zima má parametry na Premiér League, obrovský talent. To samé Provod. Ten kluk má mezinárodní parametry.

Reagovat
Remt

Kdo je vlastně ve Slavce teďka vhodný do základu na toho stopera? Kudela je jasnej, ten hraje zaklad asi pořád, Zima hraje ted ponekolikate za sebou ze? a nevypada spatne. Jinak už je tam jen Frydas a zraneny Hovorka? z Jihlavy vlastně prisel Tijani, ten zahrál špatně?

Reagovat
RadekVonCZE

Dneska hrál v béčku proti Plzni, dal góla

Reagovat
ZB 07

Příbram hodně solidní výkony pod Horváthem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Klobouk

Reagovat
ratusek

Karl potřebuje prachy, víc bych v tom nehledal

Reagovat
fabec1222

Novej Straka?

Reagovat
Salfovic

Horváth není žádná trubka.

Reagovat
ratusek

tvl ty výsledky jsou uplně opačně neež jsem předpokládal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ani nemluv, tikety v hajzlu

Reagovat
Kaspar

Koukate nekdo na Pribram co se tam deje ?

Reagovat
monty25

Radosta dvě ŽK během dvou minut

Reagovat
ratusek

vypadá to, že hráči na to serou radši hned, než aby zase dostali výprask s Bolkou

Reagovat
monty25

Když tam není Kodeš, tak ji dostane někdo jinej.

Reagovat
Greny

Ale furt to nema na toho typka o vikendu z Vitkovic ten to stihl za minutu

Reagovat
Liquid

To zas bude brekotu od Hejkala...koho bysis představoval na jeho místě ?

Reagovat
Greny

Radosta jinej frajer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je nádhera, když se hraje všecko v jeden čas a jedou se takové bomby

Reagovat
ZB 07

Ty Pardubice mě už začínají pěkně štvát, zrovna když nám to všichni favoriti usnadňujou, tak musí chytnout životní sezonu

Reagovat
monty25

Dobře pro Viktorku, pokud to teda zítra zvládne v Hradci.

Reagovat
ZB 07

těm bych tu baráž hodně přál.

Reagovat
Greny

ale at ji hraji proti Pribrami oni ne my

Reagovat
monty25

Po minulém kole už se začínám připravovat na baráž Žižkov - Teplice.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

no dle me Dukle neuznal v prvni pulce jasnej gol skoda

Reagovat
ratusek

oba máte podobný los do konce sezony, to asi už neklapne. Z těch lepších Hradec, Jihlavu a Žižkov.

Reagovat
Greny

kdyz vse vyhrajeme tak postoupime z prvniho .. staci dve prohry Pardubic .. jeste Chrudim a verim ze je muze potrapit za tyden Lisen tam bude velka motivace

Reagovat
ZB 07

Tak kol je před náma ještě plno, ale oni jsou na rozdíl od nás v šíleným laufu. Spoléhal jsem na to, že je Dukla srazí na zem, ale asi si budu muset ještě počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že první a druhý místo je už jasný a jak Pardubice, tak vy si to pohlídáte.

Reagovat
Alan_Shearer

Nojo, to se dalo cekat

Reagovat
Radin

Snad nikdo nevěří ve spasitele Horvátha. Viděl jsem pod ním Sokolov a děs.To tam měl šikovné hráče. Prostě Starka no. S Karlem to bylo jasný. Hnus

Reagovat
Ross Geller

Hanousek s Kangou si neumí přihrát a Hancko se kvůli nim vykartuje pro příští zápas na Slovácku.

Reagovat
mistr129

jasná

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

za co ?

Reagovat
Banikovec7

Jasné bylo hlavně to, jak 10 sekund předtím Bořil natáhl Fillovi u toho centru, pusť si to zpětně.

Reagovat
Fernando_Torres

Tohle by bylo strašně přísný, sem rád, že to nepískl...

Reagovat
mistr129

já to jen zkoušel ono když si podpíráš rukou tělo, tak to penalta nemá být ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá. Správně vyhodnoceno.

Reagovat
Fernando_Torres

Nevim jak je to doslova v pravidlech, ale tady mi prostě přišlo, že Jánoš udělal maximum co hráč v takový situaci udělat může, aby mu to tu ruku netrefilo. Relativně u těla, žádnej pohyb proti míči.

Reagovat
bobis21

Znáš přirozenější pohyb rukou než dát ji pod sebe když jdeš na zem? To nemůže být nikdy penalta

Reagovat
Mates_Matesović

Trávník je fakt retard

Reagovat
Pyroman

Herně šílenej, ale redku si klidně uhraje.

Reagovat
Greny

Kovaříkuv gol

Reagovat
Greny

ten gol Kovarika byl tak hroznej ze ani nevi zda ho uznat.. ja bych to uznal uz jen za to ze Rakovan je dira a hodi si to tam sam

Reagovat
Banikovec7

To už tam jako volá 5 minut?

Reagovat
Greny

jo ale kdyby nebyl Kovarik kreten tak to dal skluzem ale pan to dava z dvaceti cm rukou, ramenem nebo hrudi... nezavidim to rozhodnuti .. kazdopadne to ani neletelo na branku a Rakovan si to tam hodil sam

Reagovat
Radin

Trapas, ani neopakují ten faul Trávníka, který už měl žlutou..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Od gólu hrajem dobrou sračku. A Baník vypadá, jak kdyby ho furt trénoval Páník.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Zatím slušný. .. škoda že posledni šance.

Reagovat
Blasphemer

Taková komedie.

Reagovat
Liquid

není to tak dlouho co pro Spartu pískli penaltu za podobnou ruku co hrál teď Baníkovec, míč směřoval do branky a ruka co nebyla u těla zmařila gólovou šanci, klidně se dala i pískat, ale osobně bych jí taky nepískl, jinak Kolář se při tom gólu tomu míči uhýbal ? Co to bylo za zákrok ?

Reagovat
naheCZ

Pískat se to nemá, upřesňovalo se to v pravidlech tuším.

Reagovat
Liquid

nemá když nezvětší objem těla, a to je právě diskutabilní zdali ten loket neměl vystrčenej moc, ale za mě spíš neměl

Reagovat
Fernando_Torres

Je to tak no, zavřít oči a skočit proti Svozilovi, nebylo vůbec kudy to procpat...

Reagovat
Liquid

přesně, ale chyba primárně obrany, Svozil tam neměl být volnej

Reagovat
Greny

https://www.youtube.com/watch?v=3Uvyj18slDQ&feature=emb_title vysvetli mi nekdo co udelal rozhodci zde v case 1:52:52 ?

Reagovat
Greny

jedine co me napada tak ruka protoze pomezni nic nemaval

Reagovat
Banikovec7

Jo ukazuje na ruku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trochu to vypadalo jako ruka/rameno... ale určitě se toho dotkl a byl by to ofsajd. Ale pomezní to nezvedal

Reagovat
C-M@ster

Pískal ruku toho prvního, co to chtěl hlavičkovat, ale podle mě to ani netrefil.

Reagovat
Blasphemer

Šancí jak proti Spartě a jen dva góly.

Reagovat
Salfovic

Takže taky jak proti Spartě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lichna.

Po Covidu zatím rozhodně nejlepší výkon. Vypadá to, že hlavně v defenzivní činnosti ví hráči přesně, co mají dělat..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Já nechápu proč pro takové zápasy nemá Plzeň na lavičce ani jednoho mladíka

Reagovat
ACSeRw!n

neboj, brzo ti to dojde

Reagovat
Greny

predpokladam ze moc mladých co by mohli nastoupit v lize momentalne v kadru nemaji

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Tecl na plac

Reagovat
Kaspar

se tu rozciluju nad Libercem ze mi poserou tiket, hodim ho do kose, prihlasim se do tipace, ze udelam jiny a koukam ze jsem Liberec nakonec nedal

Reagovat
Greny

ty Teplice nemit Reznicka tak spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje zatím Karabec?

Reagovat
monty25

Ohřívám si guláš a Teplice mezitím dají góla.

Reagovat
stas87

Havlov guláš, dufam.

Reagovat
monty25

Ne, bramborovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča je zraněný, že po dvou nulách chytá Nita?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty píčo Tecl, tohle je už moc.

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
Remt

To je prostě řešení golových situací.. jak od někoho z přeboru do prdele

Reagovat
Riviera Kid

Tecl

Reagovat
KnoxXx

Tecl

Reagovat
monty25

TK27 Druhej gól v sezoně, ale tentokrát do vlastní

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to dával jasně Šulc ne?

Reagovat
monty25

Komentátor říká Kučera vlastní, hlasatel oznámil Šulce a na livesportu je Meszároš. A teď si vyber.

Reagovat
Banikovec7

No já jsem právě šel hned sem, abych viděl, jestli jsem jediný, kdo nechápe kde komentátor přišel na vlastní gól

Reagovat
monty25

Nevím, od koho to šlo, ale nikdo z Budějovičáků se jako střelec moc neradoval. To mi bylo taky divný.

Reagovat
Banikovec7

Aspoň já teda viděl gól Šulc, asistence Schranz. Oba je mám ve fantasy, tak snad to tak bude.

Reagovat
monty25

Jo, tak už je to na livesportu přesně tak, jak píšeš.

Reagovat
Greny

ja videl vlastni gol bez asistence hraji fantu proti tobe

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

me prijde ze u vas hraci uz rok delaji vse proto aby vyhodili Hejkala, ale toho vzdy nejakej zazrak zachrani

Reagovat
ratusek

je uploně jasný, že ten lempl Fernando u nás rozhodne

Reagovat
Remt

kdo je to Fernando a proč?

Reagovat
Greny

ST11

Reagovat
fabec1222

Co to Sparta nedala

Reagovat
Fernando_Torres

Tecl je útočník s nejhorším řešením útočných situací na světě, v kolika stoprocentních golovkách on už zvládl ani nezakončit, to sem fakt nikdy neviděl...

Reagovat
Blasphemer

Poznar vs. Chorý. To jsou normálně hvězdné války.

Reagovat
PP

tak Poznar aspoň není zmrd.. narozdíl od Chorého.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Banikovec7

Achjo Jánoš

Reagovat
Greny

to si dela prdel s tim primakem ted ne ?

Reagovat
mistr129

Co se proboha diví?

Reagovat
Greny

vzdyt to nebyl ani faul

Reagovat
mistr129

Jakože když strčíš jednoho protihráče do druhého, tak to není faul?

Reagovat
Banikovec7

Vždyť šel normálně se Stanciuem do souboje, to není jeho problém, že Bořil běžel kolem a srazili se.

Reagovat
mistr129

Já nevím, souhlasím s názorem že nastrkávání do gólmana bych trestal klidně červenou. Tady to samozřejmě nebyl gólman a nebylo to v plný rychlosti, ale faul jasnej. Žlutou bych mu nedal být to na mě

Reagovat
Banikovec7

No mi teda vůbec nepřišlo, že by tam šel s účelem ho poslat do Bořila, prostě mu šel do těla a smolně se srazili.

Reagovat
Banikovec7

Jinak teda nastrkávání do gólmana je prasárna, to souhlasím, ale tohle z mého pohledu úplně jiná situace.

Reagovat
mistr129

Jo, říkám že to není tak vážný, ale nepřišlo mi, že by šel váš hráč po balónu a když se to sečte s tou srážkou (byť za ní nemohl) tak je to jasný faul za mě

Reagovat
Banikovec7

No jak píšu níže, v takových situacích kdy je balón ve vzduchu, je přece normální, že nejdeš po balónu, ale soupeři do těla a děláš si prostor.

Reagovat
mistr129

Ale děláš si ho tak, že natlačíš před soupeře tělo a držíš ho za sebou, ne že do něj strčíš.

Reagovat
OTASi

vidím to stejně

Reagovat
Greny

ne jakoze normalni souboj Kaloc vs Stanciu ... ze ho druhe neustoji a srazi se se spoluhracem neni chyba Kaloce

Reagovat
OTASi

jakože když jdeš do souboje s hráčem tělo na tělo a vyhraješ, tak se může stát že i po čistým souboji druhej hráč, zvlášť když má 160cm a 60 kg, odlítne... a že tam běžel splašenej bořil a do něj zrovna stanciu nalít, za to přece kaloč nemůže

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

Karabec slusny

Reagovat
Mates_Matesović

Karabec

Reagovat
bobis21

To nebyl ani faul, žlutá už je jen výsměch

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Remt

taky mi to tak prvně přišlo, no přistrčení tam bylo, na žlutou bych to určitě neviděl ale

Reagovat
-Kopy-

ten Karabec vypadá výborně s míčem

Reagovat
adoxx

Karabec

Reagovat
OTASi

dva slávisti se srazej a on píská kaločovi faul a ještě mu dá žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

možná pískal kvůli důvodu, proč se srazili

Reagovat
OTASi

tak on šel do souboje se stanciem, zpevnil se a stanciu, jelikož má 0 kg, tak odlít...nemůže za to, že se tam hrnul další slávista, do kterýho stanciu nalít...a srazili by se tak i tak

Reagovat
OTASi

*60 kg

Reagovat
Greny

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dyť Kaloč jasně naremploval Stancia na Bořila, bez snahy hrát balón...

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to je snad úplně normální, že když je balón ve vzduchu, tak jdeš protihráči v souboji do těla. Smůla, že zrovna běžel Bořil kolem, nebýt tam, tak to faul určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec MOTM, klíčový u obou gólů.

Reagovat
JeséRodriguez

výbornej...a Šulc taky skvěle, sice jsem zápas neviděl, ale začíná sbírat kanadské body...to aby naše repre v budoucnu hrála na 5 středních záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič - RB, Král, Zima, Sadílek - Hellebrand, Souček, Karabec -

Hložek - Schick - Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě strašnej nefotbal. Zklamání hlavně z obou trenérů.

Reagovat
adoxx

Karabec s Hložkem a Kangou nejlepší na hřišti, neskutečný na jeho věk

Reagovat
Komix

Achjo, to je antifotbal od Baníku

Reagovat
mistr129

To je nikdo nenaučil zavírat zadní tyč?

Reagovat
Greny

tu ma zavirat Musa

Reagovat
monty25

Teplice to zase klasicky proserou.

Reagovat
ratusek

no jo, tlačenka pro Slavii, ale nic jiného jsem od kokota Berky ani nečekal

Reagovat
mistr129

Reagovat
lampas

Pro rozhodčího Julínka prosím rakovinu a jeho dětem leukémii, děkuji pane Bože. To je neskutečný kripl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpiš jim zakázal střely na bránu?

Reagovat
Blasphemer

Chorizo

Reagovat
Banikovec7

Co to má být s tím Hrubým?

Reagovat
Wyrda

Tez se divim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevypadal zrovna nadšeně

Reagovat
mistr129

Konečně

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Karabec?

Reagovat
smazaný uživatel

motm

Reagovat
kilobyte

Při prvním gólu předfinalní přihrávka a při druhém asistence.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Berka Faul možná, ale druhá žlutá?

Reagovat
Banikovec7

Berka má splněno

Reagovat
salm0n

Ta byla přísná

Reagovat
Remt

Sorry ale dnes to i mě jako fandovi Slavky přijde jako trochu tlačenka. Slavisti dost casto padaji bez duvodu a rozhodci jim to zere.

Reagovat
naheCZ

To tak blbě píská na obě strany

Reagovat
Coutinho10

Zima

Reagovat
monty25

Musím uznat, že Šulc je fakt dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Slavia se musí fakt modlit, aby nešel Baník do top 6, protože jinak je to pro ně další 2-3 body ztráta na Plzeň.

Reagovat
Banikovec7

Ty vole všichni se tam nechte vykartovat

Reagovat
mistr129

Jako tenhle zápas jste zvládli na jedničku a hrát tvrdě byla asi nejlepší možná varianta, ale spíš by se vám asi vyplatilo tady prohrát a jít proti Liberci v plný síle

Reagovat
Banikovec7

Jo, i proto šel Jánoš dolů a nechá si dát kartu 5 sekund před střídáním

Reagovat
mistr129

No tak teď už pro vás úplně na hovno. Hlavně ale zbytečná ta Fleišmanova karta, Jánoše ještě chápu docela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale líbí se mi sportovní gesto Slávie. Věděla, že je druhá žlutá nezasloužená, tak to chtěla vyrovnat a nasadila Yusufa

Reagovat
OTASi

a co pak Tecl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

T vole pískej konec, to je hnus. Baník tragickej, my ještě více, že jim nedokážeme dát góla. A Berka je prostě píčus.

Reagovat
ratusek

zkurvenej Berka a zkurvená Slavia. má zapotřebí aby jim sudí takhle okatě pomáhal? a ti naši blbci se nechají vykartovat všichni

Reagovat
Bosko

Drtiva vetsina karet zcela opravnena. Vzdyt vy ani nechcete hrat fotbal, jen nakopavate balony a hrajete jak prasata. Hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi uklidni se .. myslim ze to piska zkurvene na vsechny strany.

Reagovat
KnoxXx

Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Yusufe prosimte, tahni do Jordanska a zdechni tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto, arab lives matter.

Reagovat
smazaný uživatel

Black arab lives matter.

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas v topu

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době jsem dal naši žumpa lize šanci. Co zase předvádí sudí v Příbramí, to je hnus.

Reagovat
lampas

To je neskutečná odpornost, dělá se z toho člověku opravdu zle. Sudímu lze přát jen krutou a bolestivou smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo? Nechci čekat na sestřihy...

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý zákroky posouzeny jako faul, naopak nebezpečná hra bez odezvy. Sporný situace ve vapne. Za 2. poločas, kdy brankáře Pribrami měl dohromady prodlevu před vykopama víc než byl nastaveny čas...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Banikovec7

Berka přesně jak před 2 lety, vyloučí nám hráče a pak začne pískat nesmysly aby to kompenzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci celkem zvlada Slavii s Ostravou

Reagovat
mistr129

Baroš

Reagovat
pingla

goooooooooooooooooooool

Reagovat
mistr129

JOOOO

Reagovat
KnoxXx

Ostrava fakt marnost nechat si dat hentak gol

Reagovat
naheCZ

Masopust

Reagovat
aither

Reagovat
Coutinho10

naaazdaaaaaaaaaaaaar sraaacooooveeeeee

Reagovat
Firkraag

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

čuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Coutinho10

uz nic nepisu

Reagovat
ratusek

zdarec

Reagovat
Gimme

Těší mě píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to pozitivně, tohle by mohlo mít na Silvestra úspěch

Reagovat
Coutinho10

ale v tomto svetle jsem si to nepredstavoval

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
martin1

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Puskas

Nechval dne před večerem, ani výsledek zápasu před závěrečným hvizdem.

Reagovat
smazaný uživatel

OLOUPEJ SI HO... LAŠ TY!

Reagovat
ratusek

jak jinak, dementi a Berka ať se jde radovat s něma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že se Baníku nemusíme bát.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

další posraný nastavení. .. ach jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
Banikovec7

Berka A ještě posílí Slavii do dalšího kola.

Reagovat
kilobyte

Už se zvedá postižený Martin Frýdek.

Reagovat
verv

krásně to vystihl no

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek10.06.2020 15:14#

Smolu bych proti tem maratoncum videl docela nerad... A vzadu zase ve 4, kopyta jako Tecl nebo Masopust se uhlidaji sami.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nezkamal

Reagovat
mistr129

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Gol tesne pred koncem a Tecl cervena.. to je zapas snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příště Jusuf v základu

Reagovat
Banikovec7

Goooooooooooooooooooooooooooool vy kundyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
pingla

gooooooooooooooooool

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
HorajzmAmmann

Nazdaaaaaaaaaaar sracoveeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Firkraag

Reagovat
martin1

Reagovat
OTASi

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Zioking zmrdiiii!!!!!!!!!!!!! Berko táhni do hajzlu

Reagovat
naheCZ

Další zbytečnej roh a gól

Reagovat
monty25

Na Baníku asi pěkná divočina...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sleduju jenom Livesport , ale je to vidět

Reagovat
Banikovec7

wooooooow ziooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

tyvole kdyby to Kolar nechal do bocni

Reagovat
Bosko

Ostuda ty vole. S timhle nemuzene chtit titul.

A Banik snad s timhle nemuze chtit hrat ligu

Reagovat
ratusek

přesto ste u nás už 5 let v lize nevyhráli

Reagovat
Bosko

Na Baniku se hralo vzdycky blbe. Ale taky jste nikdy nepredvedli tak trapnej vykon, jako dneska. Dneska to opravdu nebyl vykon hodny 1.ligy. Nebo tobe se to snad libilo? Zlatej Panik...

Je kazdopadne ostuda, ze jsme dneska nedokazalj vyhrat a jen si lrihravali pred vapnem. Jak rikam, s timhle nemuzeme chtit titul

Reagovat
Banikovec7

Tak proč by to nehráli, když jste si nebyli schopni vytvořit šanci. Ale myslím, že to záviselo i na únavě, první poločas byl dost aktivnější.

Reagovat
bobis21

To je přesně ono, vy jste si nahrávali 30m od brány a my vlastně neměli co jiného dělat než čekat jestli se někdy rozhodnete i jít dopředu. To že jste ve finále měli méně střel na bránu ukazuje vaši impotenci dopředu. V napadání jste skvělí, proto jsme nebyli schopni udržet míč, ale nic víc jste dnes nepředvedli.

Reagovat
ratusek

tvl a co jsme proti vám měli hrát? nemáme tak atletické hráče, abysme jen běhali v LM jako vy proti favoritům, tak jsme to ubojovali a Plzeň nás porazila a to hrála na půl plynu, vy ne a to jste hráli na max.

Reagovat
Shevchenko

Cos to vypotil za sračku? V obou případech.

Reagovat
hefy

Reagovat
dinss

Díky do Ostravy.

Reagovat
mistr129

jak jinak, dementi a Berka ať se jde radovat s něma

Reagovat
salm0n

Reagovat
verv

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

.. ale rozhodci nas poskodil.. to bylo uz moc po nastaveni.. Berka hraje s Banikem! .. ne kecam.. super zapas.. toto nas muze stat titul a dobre nam tak, neuhlidat takovej roh v takove situaci.. ostuda.

Reagovat
KnoxXx

Lastuvka na seba prikladne strhol celu pozornost

Reagovat
Riviera Kid

Var to neuzná

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole skoda ze tam nejsou fans ....

Reagovat
negrles

Reagovat
Banikovec7

Ty vole jak může kontrolovat video věc co už je zahraná?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi, zdalo se mi ze to mohlo byt v autu uz, ale to musi kontrolovat pred tim rohem.. po golu by to byla fakt prasarna.

Reagovat
Greny

Ne to ani zkoumat nem

Reagovat
mistr129

co zkoumá?

Reagovat
iamek

Baroš klasicky víc nakecal, než ubehal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi nečekal, že Bary tam jde s těmi vítězi LM v běhu běhat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Berka neskutocny rozhodca - zistovat roh po tom, co sa rozohral a padol gol

Reagovat
Mates_Matesović

Vždyť tohle se ani zkoumat nesmí ne?

Reagovat
bobis21

Taky jsem měl pocit. Kdybych nebyl líný tak jdu hledat ty pravidla, ale jestli jo tak je to šílenost, protože se vlastně zkoumá standardka která už byla zahraná.

Reagovat
mistr129

Tak zkoumat to nesmí, ale těžko říct, co tam zkoumal

Reagovat
bobis21

Jako ve vápně je vždycky tolik soubojů které se dají najít, tak se možná snažili o to. Jinak fakt nevím o čem debatovali. Berka se asi ptal jak se nejrychleji dostane z Ostravy pod dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí no, podle mě řešili něco jinýho, ale komentátoři říkali úplnou blbost

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

V tom případě by mě zajímalo co když tam nic nebylo... To tam zoufalé něco hledali?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale roh/odkop řešit nemůžou, protože na to nemá VAR pravomoce a navíc už byl rozehranej, takže to nejde vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

taky jsem si říkal, kde na to přišel, jindy jsou zmatení a nevidí jasnou věc, která je posuzovaná a teď mu to bylo hned jasné.

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

Reagovat
jackinho10

Vsak jednou neuznali i Skodovi gol, protoze asi minutu predtim pomezni nemavnul aut, tak proc by se toto nesmelo?

Reagovat
bobis21

Protože to bylo už zahrané. Řeší se jen situace od posledního přerušení.

Reagovat
jackinho10

Aha tak v tom pripade mas pravdu a nemelo se to resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Reagovat
ratusek

jak ještě zkoušeli video, zoufalci

Reagovat
Firkraag

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
taws

A běžte se pojebat vy čínští vymrdanci

Reagovat
iamek

Reagovat
taws

Reagovat
Strojmír

A ty skoč pod vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ještě aby neplatil tvl

Reagovat
martin1

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Co jde Trpis resit? To ze hral Yusuf?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle bylo Koláře, to nevěděl, kde má bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bary beru ze jsi legenda ale drz picu nekdy prosimte.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špinavej cigán.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Baník, souboj o titul je rázem zajímavější

Reagovat
ratusek

není, sice 6 bodů, ale druhé kolo nadstavby se rozhodne, bude zase remíza. tam by pomohlo jedině kdyby Slavia přijela zase k nám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jděte do už hajzlu Horší jak zápasy s Plzní

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin1

Škoda toho 1 termínu pro všechny zápasy, koukám o co vše jsem přišel

Reagovat
Coutinho10

dostat oba goly po obou darovanych rohach

Reagovat
ratusek

Nejlepší golman LM nám nechal 2 goly, děkujeme

Reagovat
mistr129

Reagovat
montaigne33

Tak nějak...

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem to od 75. minuty, ale stejně jeden z nejvtipnějších zápasů ever 15% držení míče, 0 střeů, červená a stejně to na gól proti nemoucím teclovcům stačí Bravo Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože my jsme hráli hovno, ale co tam předváděl Baník...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

O to víc jsme si nezasloužili vyhrát... však to byla čirá zoufalost.

Reagovat
mistr129

A co měl jinýho hrát?

Reagovat
Banikovec7

Na víc nebyly síly. A vzhledem k tomu, že to na vás platilo, tak ani nebyl důvod to měnit, ikdyž se na to nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

a co jsme měli hrát? na vyrovnanou partii s Plzní a Slavii nemáme. Plzeň nás porazila a to hrála na půl plynu, Slavia na max a remizovala. tak co!? za mě spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle pohledu to samozřejmě chápu, ale vůbec se na to nedá dívat Nehledě na to, že proti Plzni jste se zdaleka tak nesnažili, což mě samozřejmě sere

Reagovat
clinger

proti Plzni to odchodili a dneska se mohli přetrhnout

Reagovat
ratusek

my víme, kde je větší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak menší zlo je samozřejmě ten, kdo víc zacinká...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

Co předváděl? Okamžitě když potřeboval dát gól, tak ho dal. Vzpamatujte se, Slávisti

Reagovat
Banikovec7

Střely na branku 2:2, výsledek 2:2

Reagovat
OTASi

no těším se na dohráno

Reagovat
montaigne33

SKS zoufale "bránila" standardky... Tecl to podělal atd.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bože Jindro, really?

Reagovat
mistr129

Jako je pravda, že nám taky v první půli upřel roh, protože fouknul konec

Reagovat
ratusek

ubrečenej Jindra, najs tvl škoda že Plzeň hrála tak připosraně na Slavii. mohla být prdel už příští víkend

Reagovat
wyqinac

No měl pravdu v tom, že se ten roh nejspíš neměl vůbec zahrávat. Ovšem ne kvůli tomu, že by tam Kolář sáhl až za čárou, ale že tam neměl vůbec sahat a nechat to jít do boční sítě..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako, abych byl upřímný, tak takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlel..

Reagovat
iamek

Přesně. On to myslel z pohledu slavie, ze k tomu rohu nemělo vůbec dojit

Reagovat
Gimme

ZIO KING!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

supr výsledek na to že jsme v 2.pol. pomalu nepřelezli půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem z Baníku teda jen posledních 15 minut, ale Slavia hraje totální nefotbal, bez myšlenky, ten propad po odchodu Součka je šílenej, pokud se do Slavie v létě nevrátí, tak příští rok bude asi Plzeň bez konkurence, leda by si to na Spartě konečně sedlo.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Slavia je pořád jasně nejlepší v lize. Sparta bude ráda za 3. místo, na víc nemá.

Reagovat
wyqinac

Za mě to dost posral Tecl, úplně zbytecnej faul, ještě za druhou žlutou, a po standartce roh a z rohu gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Baník, hrajou takovej sajrajt, nepřeleze to půlku a pak se jim povede nezaslouženě jedna haluz.Měl i by se stydět za svůj výkon a oni se tam radujou, jak když vyhráli Ligu mistrů, kokoti.

Reagovat
Stannis Baratheon

Souhlas. Za tenhle výkon by jim měla disciplinárka sebrat všechny body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vám k radosti jako při výhře LM stačilo porazit Příbram...tak bych mlčel

Reagovat
ratusek

ale na něj nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jsem se taky chytil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je ostuda. Nevím, proč se Trpiš vzteká, tohle jsem si prosrali úplně sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v tom udělal pěknej bordel, strašná úroveň.

Reagovat
montaigne33

Byl hrozný, souhlas...

Reagovat
montaigne33

SKS je oproti podzimu méně kompaktní atd. Chybí Souček, ale i Hušbauer a MvB= které prakticky vykopli (poslali hostovat...)

Reagovat
Bakary3

Jojo, hlavne buren

Reagovat
montaigne33

Oproti "Provodům a spol." byl MvB fotbalový básník a génius!

Reagovat
Bakary3

Buldog mick, kterej ale zakopaval o mic.

Si ho asi s někým pletes.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl urcite platnejsi nez Tecl.

Reagovat
kilobyte

Nikdo toho nenaběhá víc než Standa.

Reagovat
montaigne33

Nepletu, ale tebe musel nějak iritovat Občas o míč zakopne i Messi... MvB s míčem umí a je tank/ v zakončení chyboval/neproměňoval jako Tecl, ale dostával jen minimální minutáž... např. se Sevillou přinesl do zápasu velké oživení= rozhodující "momentum"

Reagovat
Gimme

Českej Klopp

Reagovat
montaigne33

Hrát do plných je strašně těžké- SKS dominovala, ale vypracovala si minimum šancí, FCB prakticky jen bránil a prosadil se po standardkách= remíza... V závěru to Slavii podělal Tecl a Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

oba goly od Kolare... dobre mu tak. Tohle ze je nejlepsi ligovy golman? No nevim. Lastuvka u 1. golu opet stal na tribune... udelal to uz asi po treti letos, silene. At chyta radsi ten Budinsky.

Penize v pici, ale aspon bude boj o titul trochu zajimavejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele