FORTUNA:LIGA - preview 28. kola

06.06.2020, 08:43, aktualizováno 07.06.2020, 08:34
Previews
Aboslutní šlágr má na programu v neděli česká nejvyšší soutěž. Vedoucí Slavia přivítá na jaře zatím vynikající Plzeň. Hosté se v případě výhry mohou sokovi přiblížit na pět bodů a ještě zdramatizovat boj o titul. Hrát se bude i na dalších čtyřech stadionech. Olomouc i Ostrava se na jaře spíše trápí, teď se jeden ze soupeřů může odrazit vzhůru. Opava nutně potřebuje sbírat body, ale Slovácko sní o pohárech a nechce si šanci nechat pokazit zbytečnou ztrátou...
SFC Opava - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Opava naposledy nešťastně podlehla Bohemians a příliš si nepomohla v boji o záchranu. V neděli však opět hraje doma a proti Slovácku má šanci napravit poslední vystoupení. Hosté ale válčí o evropské poháry, tudíž si taktéž nemohou dovolit příliš ztrácet.

Slezané zahájili dohrávku ligy vcelku přijatelnou remízou s Karvinou a dalším vybojovaným bodem z Teplic. Následně se očekávalo, že Opava v domácím období zabere a vydoluje důležitou výhru proti Bohemians. Domácí k duelu přistoupili vskutku příkladně a bušili do obrany Pražanů, jenže selhali v koncovce. To jejich soupeř se jednou radoval a zařídil barvám SFC další zklamání.

I přes středeční nezdar věří Opavané v lepší zítřky. "Situace pro nás není příznivá, ale nic nevzdáváme. Věřím, že to zachráníme. Máme před sebou pořád ještě hodně kol. V nadstavbě se o to popereme a dvě vítězství v řadě nás mohou vynést jinam. V kabině panuje pozitivní nálada. Všichni věříme, že liga se tady zachrání," prohlásil obránce Slezanů Matěj Helešic.

Pohled na marodku SFC již tak příznivý není. Žluto-modrým chybí útočník, neboť Lukáš Železník s René Dedičem laborují se zraněními a Václav Juřena bude proti Slovácku stát kvůli žlutým kartám. Ze stejného důvodu nebude hrát kapitán a levý bek v jedné osobě Jan Žídek a pravděpodobná je i absence dalšího obránce Josefa Hnaníčka. K nim se může přidat také zkušený veterán a stále klíčová součástka celého ansámblu Pavel Zavadil.

Slovácko zavítá do Slezska v lepším rozmaru. Moravané naposledy neměli mnoho práce s Karvinou, což se promítlo vzestupem v tabulce. V ní celek z Uherského Hradiště zase figuruje mezi elitní šestkou a nadále žije svůj sen o evropských pohárech.

Trenér Slovácka Martin Svědík byl především rád, že jeho družina ideálně zareagovala na předchozí ztrátu se Slovanem Liberec. "Vítězství si moc cením nejen proto, že jsme hráli v okleštěné sestavě, na což se nechci vymlouvat, ale víc šlo o psychiku. Věci, které se udály v Liberci, nás stmelily než rozdělily, což bylo na hřišti vidět," řekl.

Po karetním trestu by se do sestavy Moravanů mohl vrátit krajní obránce Petr Reinberk, nadále naopak trvá trest Michala Kadlece. Zranění nepustí na trávník útočníka Filipa Vechetu a pravděpodobně ani univerzála hostujícího z pražské Sparty Ondřeje Zahustela.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Rychlý, Hošek, Helešic - Mondek, Souček, Zavadil (Schaffartzik), Řezníček, Dordić - Texl
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Juroška, Hofmann, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Kohút, Navrátil - Jurečka (Zajíc)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 3.37 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
MFK Karviná - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
České Budějovice se po delší době posilnily výhrou a s novým elánem vyráží do Karviné. Zatímco hosté budou usilovat o další body do boje o poháry, domácí by měli zabrat z jiného důvodu, neboť stále mají daleko k jistotě záchrany.

Vstup do jara vyšel Karviné skvostně a rázem se podceňovaný celek rychle vyškrábal ze spodních vod do klidnějšího pásma. Avšak pokoronavirový restart nezastihl MFK v nejlepším rozmaru. Ve třech duelech uhráli Slezané jediný bod, a byť se stále drží na třináctém místě, už se jim nedýchá tolik klidně. Trio hůře postavených mužstev Zlína, Opavy a Příbrami totiž není zas tak daleko.

Naposledy Karviná neuspěla na hřišti Slovácka, načež si levý obránce Matúš Čonka nedokázal vysvětlit, proč se MFK nevede. "Nevím přesně, prostě se nám nedaří a nehrajeme, jak bychom chtěli. Koronavirová pauza ale dolehla nějakým způsobem na všechny týmy. Musíme se z toho dostat sami tvrdou prací, nikdo nám s tím nepomůže," prohlásil bývalý hráč Slavie.

Ani Českým Budějovicím to v poslední době moc nešlo, vše ale změnila poslední seance s Olomoucí. Jihočeši vyzráli na Sigmu po výsledku 2:0 a po čtyřzápasové odmlce dosáhli na tři body. Dynamo se díky tomu dostalo na osmou pozici, přičemž není daleko od šesté příčky, na kterou ztrácí body dva.

Jedním gólem se pod nedávný úspěch podepsal také Patrik Čavoš, jenž doufá, že ve stejném duchu budou Budějovice pokračovat také v Karviné. "Víme, že Karviná na jaře hraje dobře. Hrají o všechno a bude to velice těžké a náročné utkání. S tím počítáme," řekl záložník Dynama.

Čavoš dokonce proti Olomouci navlékl kapitánskou pásku, tu by ale měl v neděli vrátit Tomáši Sivokovi, jenž se vrací po disciplinárním trestu. Jistý však není start nedávno zraněných Petra Javorka, Filipa Havelky, Mateje Mršiće a Davida Ledeckého. Na straně Karviné schází zraněný Michal Petráň a stále vykartovaní Gigli Ndefe s Milanem Rundićem, hrát už by měl naopak Ondřej Lingr.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Moravec, Eduardo Santos, Šindelář, Čonka - Janečka, Smrž, Qose - Ba Loua, Lingr, Taiwo
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Havel, Sivok, Novák - Čavoš, Kulhánek - Mészáros, Šulc, Brandner - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.08 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Sigma a Baník, dva staří známí rivalové z východních končin republiky, vítali restart ligy plni očekávání. Ta se však ani jedné straně nedaří naplňovat. Oba celky nehrají dobře a mají co napravovat. Uvidíme, který z nich se bude v neděli radovat na olomouckém Andrově stadionu.

Sezóna Sigmy vzbuzuje vlnu rozčarování a otázek. O podzimu lze souhrnně říct, že se nepovedl. Na jaře se Hanáci zase zvedli, aby po koronavirové pauze téměř veškerý progres zahodili. Olomouci se po restartu hrubě nedaří a kdo ví, jestli se vůbec vyhne skupině o udržení. Do ní totiž po prohře v Českých Budějovicích spadla a na desáté místo poskytující poslední místenku do play-off o evropské poháry ztrácí tři body.

Před koučem Hanáků Radoslavem Látalem stojí nesnadný úkol v podobě nabuzení svých svěřenců. "Motivací by pro hráče mělo být, že hrajeme o desítku a také o semifinále poháru. Motivace by měla být taková, že hrají za Sigmu Olomouc a měli by do toho dát všechno. Teď se nám bohužel nedaří tak, jako na jaře. Sami cítíme, že naše poslední tři zápasy nejsou dobré. Musíme se do toho dostat nějakým vítězstvím. Máme před sebou těžký zápas s Baníkem Ostrava, ale věřím, že se nám podaří získat tři body," uvedl někdejší reprezentant, který má na Baník mnoho vzpomínek jako hráč i trenér.

Nálada v kabině Olomouce nestojí za mnoho, avšak v Ostravě to nebude o moc jiné. Také Slezané čekají po návratu na trávníky na tříbodový zisk a taktéž si komplikují postavení ve středu tabulky. Po domácí porážce s Plzní dokonce vypadli z nejlepší šestice na sedmé místo. Výsledky Baníku korelují s nevalnou úrovní hry, kterou se družina lodivoda Luboše Kozla prezentuje.

Není proto divu, že i Kozel hledá podobně jako Látal cestu ven z trápení. "Proti Plzni plno hráčů nepodalo optimální výkon, navíc jsme nakupili chyby, ze kterých soupeř těžil. Při hodnocení zápasu jsem byl proto i trošku negativní, protože ne všichni hráči plnili, co měli. Věřím, že se z toho otřepeme a v Olomouci podáme lepší výkon," sdělil kouč, do kterého jsou v Ostravě vkládány velké naděje.

Baník by měl do relativně nedaleké Olomouce dorazit téměř v tom nejsilnějším složení. Nejistý je pouze start brazilského křídelníka Dyjana De Azeveda. Na straně Sigmy se teprve bude rozhodovat o účasti kapitána Víta Beneše, jenž kvůli zranění odstoupil ze zápasu v Českých Budějovicích. Zdravotní neduhy trápí též věčného maroda Václava Pilaře, radostnou zprávou je naopak postupný návrat útočníka Martina Nešpora. Ten Hanákům chyběl od začátku října, kdy začal laborovat se zánětem přitahovače u stydké kosti. "Je to jako když dítěti vrátíte hračku," hlesl šťastný navrátilec pro Olomoucký deník.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Zahradníček, Houska, Chytil, Falta - Juliš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jánoš, Jirásek - Reiter, Hrubý, Potočný - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.06 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Teplice nezažívají v tomto ročníku úplně nejlepší časy a stále mají obavy ze sestupu, který není v tuto chvíli příliš daleko. Svěřenci trenéra Stanislava Hejkala se momentálně nacházejí na dvanáctém místě tabulky s osmadvaceti body a před čtrnáctou barážovou pozicí Karviné jsou o pouhé čtyři body. Nyní se v severočeském derby utkají s Jabloncem, jemuž se po nucené přestávce také příliš nedaří a určitě ještě bude bojovat o udržení se v elitní šestce.

Domácí výběr sice zvládl vstup po pauze vynucené koronavirem, když zdolal favorizovaný Liberec 2:0. Od té doby však získal jediný bod. Po jasné porážce s Klokany (0:4) jen remizoval s předposlední Opavou (2:2) a naposledy neměl šanci proti pražské Spartě (0:3). "Leží na nás psychická deka," přiznává středopolař Patrik Žitný, jehož slova potvrzuje i záložník Lukáš Mareček. "Musíme se vzchopit a více táhnout za jeden provaz."

Hejkal oproti duelu se Spartou může počítat s Petrem Kodešem, jenž si odpykával trest za vyloučení s Opavou. Na marodce se však stále nacházejí Vyhnal, Ljevakovič, Hyčka a Petr Mareš, jistotu startu dále nemá Knapík. "Chtěli jsme hrát střední skupinu do desátého místa, to byl náš předsezónní cíl. Teď musíme uhrát do konce základní části co nejvíce bodů, to je náš interní úkol, a pak v nadstavbě dohrát sezónu důstojně," vyjádřil se teplický stratég.

Pro hostujícího kouče Petra Radu bude mít tento zápas poněkud speciální náboj, neboť právě na Na Stínadlech v minulosti několikrát trénoval. Hostující celek je v tuto chvíli čtvrtý se čtyřiatřiceti body, v předchozích třech případech dokázal zdolat jen Zlín (1:0). Poté utrpěl debakl se Slavií (0:5) a minule nezvládl ostře sledované podještědské derby s Libercem (0:1). V tomto střetnutí nenasadí Kubistu a Jovoviče, na trávník se zřejmě nepodívá ani Jugas.

"Zápas s Libercem jsme nezvládli, což je pro nás v této situaci hodně nepříjemné. Bylo to derby bez diváků, chyběla větší agresivita, větší nasazení a větší vůle po vítězství. Máme teď tři zápasy do konce základní části a potřebujeme bodovat. Hráči to ale budou mít těžké, zbytečně si to komplikujeme," řekl lehce zklamaný Rada. Tepličtí nedokázali vyzrát na svého sobotního rivala již pětkrát v řadě, na podzim mu podlehli vysoko v poměru 1:4.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Kodeš, Čmovš, Vondrášek - Trubač, Mareček, Kučera, Žitný - J. Mareš, Řezníček
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Pleštil, Matoušek, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.84 - 3.54 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Dlouho očekávaný duel nejlepších dvou ligových celků je tady. Lídr tabulky, pražská Slavia, přivítá v duelu svého nejbližšího a dá se říci už jediného pronásledovatele v podobě plzeňské Viktorie.

Sešívaným vstup do jara vyšel prachbídně, více než dvouměsíční přestávka tak pro ně byla jako dar z nebes. I díky ní mohli výrazně vylepšit svou formu a ve třech posledních zápasech třikrát zvítězit, navíc pokaždé s čistým kontem. V posledním nesnadném duelu odvezli tři body ze hřiště Příbrami, kde slávisty spasil střídající Petar Musa. Právě chorvatský útočník je asi největším útočným esem současné Trpišovského družiny - vždyť se svými deseti trefami ztrácí jen jeden gól na čelo tabulky střelců. Sedm z nich sice nastřílel na podzim ještě v dresu Liberce, tři jarní trefy však jeho týmu vynesly velké množství bodů.

Jindřich Trpišovský určitě věří v úspěch svého týmu. "Na tak velký zápas se obrovsky těšíme. Máme za sebou dlouhou pauzu, teď tři úspěšná kola a velký zápas před sebou. Je strašná škoda, že na zápas nemůžou diváci. V tak velkých zápasech je atmosféra vždy skvělá. Podpora tribun je pro nás navíc zvlášť důležitá," odkazuje však na absenci obecenstva.

Kromě zlepšené formy může červenobílé uklidňovat i domácí bilance proti Viktorce. V Edenu ji totiž dokázali šestkrát v řadě porazit při celkovém skóre 16:1. O posledním vítězství, klíčovém pro zisk titulu, rozhodli v závěrečné čtvrthodině Masopust, Souček a Traoré. Za hosty ještě v nastavení stihl korigovat skóre Kovařík.

Adrián Guľa si však s touto bilancí starosti nedělá. "Minulost v takových zápasech z mého pohledu nerozhoduje. Je u nich podstatné nasazení, nastavení, motivace v daný moment, a to je neděle o sedmé hodině. Minulý příběh naštěstí já v sobě nemám, tak jsme se o tom snažili bavit i s chlapci, že minulost je pěkná, ale jednoduše nerozhodne nejbližší zápas. Ten rozhodne současnost a to, jak budeme připraveni," tvrdí kouč viktoriánů.

V případě Plzně koronavirová přestávka nic nezměnila a Západočeši pokračují na vítězné vlně, kterou odstartovali už v prvních zápasech pod trenérem Guľou. Během jeho působení zvítězili ve všech sedmi ligových utkáních i jednom pohárovém, přičemž vstřelili pětadvacet branek a jen pět obdrželi. Co se týče ofenzivy, tam ve svých skvělých podzimních výkonech z Mladé Boleslavi pokračuje Pavel Bucha, který se prosadil také při posledním vítězství v Ostravě. Přidává se k němu navíc i Beauguel se svými šesti jarními zásahy.

Sešívaní nemohou počítat s dlouhodobými absentéry Olayinkou a Hovorkou, v ohrožení je i start Ševčíka a Holeše. Na druhé straně nejsou k dispozici Ekpai a exslávista Alvir.

Utkání v pražském Edenu začne s nedělní devatenáctou hodinou, z pozice hlavního rozhodčího na něj bude dohlížet Pavel Franěk.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Takács - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.35 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Ve Zlíně se v sobotu odpoledne odehraje jedna z nejdůležitějších partií v těsné tlačenici o záchranu. Na půdu domácího celku, jenž okupuje čtrnáctou pozici, dorazí poslední Příbram. Případná ztráta může být pro obě strany fatální, proto lze čekat nervózní a napínavý souboj o tři body.

Hosté se k duelu na zlínské Letné upínají jako k jedné z posledních bitev, díky které by se v případě úspěšného průběhu odrazili ode dna a ještě by mohli reálně atakovat pozice mimo přímý sestup a baráž zároveň. Přestože Středočeši nadále okupují poslední místo, v sobotu budou vystupovat jako ta strana barikády, která je v lepším rozmaru. Jakoby si pod Brdy řekli, že už nemají co ztratit a pod koučem Pavlem Horváthem hrají bez jakékoliv bázně a hany.

Naposledy například značně potrápili vedoucí Slavii, která u příbramské Litavky vydolovala výhru až v samotném závěru. Vedle této statečné prezentace se však celku z hornického města povedlo doma remizovat se silným Baníkem Ostrava a v Olomouci dokonce bral tři body, díky nimž stáhl v tabulce náskok předposlední Opavy na jediný bod.

Příbramští si tak potvrdili, že ještě mohou uchránit prvoligovou příslušnost. Další krok k tomuto cíli chtějí udělat v sobotu. "Nemáme jinou cestu než tam vyhrát. Musíme udělat tři body," shrnul jasně požadavky Středočechů stoper Soufiane Dramé.

Zlín si však také nemůže dovolit zaváhat. Ztrát už si totiž připsal až příliš a pod staronovým lodivodem Bohumilem Páníkem ještě nezvítězil. Sobotní seance je pro "Ševce" klíčová i z toho důvodu, že ve zbývajících dvou kolech základní části pojedou na hřiště druhé Plzně a vedoucí Slavie, kde jejich akcie značně poklesnou. A spoléhat se na tahání z bryndy v následné dohrávce skupiny o udržení, to už by bylo dosti riskantní.

Proti svému domovskému klubu pravděpodobně nastoupí mimo jiné i záložník Antonín Fantiš. "Příbram v posledních zápase hraje hodně uvolněně. Kluci makají, dřou. V jejich hře je vidět práce trenéra Horvátha. Soupeř nebude úplně tak odevzdaný jako předtím. Naopak, určitě bude šlapat," uvedl na adresu někdejšího zaměstnavatele.

Oba celky nemají žádné nové absence. Lukáš Vraštil na straně Zlína absentuje dlouhodobě, příbramští Turci Erdi Şehit s Aydinem Yilmazem zůstávají kvůli epidemické situaci ve své domovině.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Simerský, Matejov - Fantiš, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Janetzký, Poznar
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Kingue, Dramé, Nový - Antwi, Tregler, Soldát, Zorvan, Rezek - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.21 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:00)
Když začínala jarní část nejvyšší české soutěže, měla Mladá Boleslav na Liberec náskok pěti bodů. Jenže aktuální forma obou týmů je naprosto odlišná, a zatímco Středočeši vyhráli za celé jaro jen jednou, Slovan válí a svého soka už o sedm bodů předstihl.

Mužům z Podještědí se za celé jaro nepovedl jen jeden zápas. První pokoronavirový duel v Teplicích totiž nezvládli a odjížděli s prázdnou. Jinak jsou ale stoprocentní, přičemž neměli vůbec snadné soupeře. Například v posledních třech kolech poráželi své tabulkové konkurenty, postupně zdolali Budějovice, Slovácko a naposledy díky trefě Malinského i Jablonec.

Podle trenéra Pavla Hoftycha bylo vítězství zasloužené. "Druhý poločas jsme byli lepším týmem. Měli jsme více brankových příležitostí a Jablonec, kromě závěru, kdy vsadili na jednoduchost, do ničeho nepouštěli," řekl.

Středočechům nevyšel už závěr podzimu, do zimní přestávky vstupovali se dvěma porážkami v řadě. Na rozdíl od Liberce se nedokázali vypořádat s odchody klíčových hráčů a zvítězili jen jednou v Ostravě. Hodně rychle chtějí zapomenout zejména na představení z minulého víkendu, kdy si z Plzně odvezli potupných sedm branek.

Liberečtí nemohou nadále počítat se zraněným Chalušem, v ohrožení je i start krajních beků Hybše a Fukaly. Za hosty nenastoupí vykartovaný Hubínek a již tradičně zdravotně indisponovaná čtveřice Mašek, Matějovský, Pech, Wiesner.

Kromě aktuálního rozpoložení hraje jasně ve prospěch Hoftychovy družiny i bilance vzájemných zápasů. V těch totiž už šestkrát v řadě zvítězil právě Slovan. Na podzim si zásluhou dvou Musových gólů a Potočného proměněné penalty odvezl z města automobilky výhru 1:3.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Hromada, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Křapka, Tatajev, Jakub Klíma, Zelený - Janošek, Túlio - Douděra, Budínský, Ladra - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.93 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha  (sobota 20:00)
Sparta se v posledních dvou zápasech chytla a ve svém rozletu se nehodlá zastavit ani v pražském derby proti Bohemians. Zeleno-bílí se ovšem taktéž nacházejí ve velké herní pohodě a svou půdu v Ďolíčku rozhodně nevydají lacino, zvlášť když nadále živí naději na evropské poháry.

"Klokanům" se předpovídal spíš tuhý boj o záchranu, avšak aktuální situace takovému scénáři vůbec nenasvědčuje. Vršovičtí naopak po obnovení soutěže válí a kosí jednoho soupeře za druhým. Nejprve čtyřgólovým nášupem vyprášili kožich Teplicím, načež si s trochu většími problémy poradili i s Českými Budějovicemi. Naposledy poněkud šťastně vydolovali tři body také v Opavě a rázem se ocitli na desátém místě, které již zaručuje možnost zabojovat o evropské poháry v playoff.

Bohemians zbývají ještě tři kola na to, aby dobře rozehranou dohrávku ligy zdárně završili umístěním v elitní desítce po základní části. V sobotu jim však bude chybět střelec Matěj Pulkrab, jenž v Ďolíčku hostuje právě ze Sparty. "Zažil jsem to víckrát už v Liberci, takže to beru, jak to je. Domluva je daná od podpisu smlouvy, všichni s tím od začátku počítají. Nevzrušuje mě to," sdělil autor vítězné trefy z Opavy. Kvůli zranění chybí "Klokanům" jiný útočník Michael Ugwu.

Také Spartě se poslední vystoupení povedlo, když si ve středu s chutí pohrála s mizerně hrajícími Teplicemi. Letenští si tak připsali druhou výhru v řadě, a přestože to s nimi ještě týden zpátky vypadalo po porážce od Plzně bledě, nyní už se zase probojovali tabulkou vzhůru. Svěřenci kouče Václava Kotala okupují páté místo, což je viditelný progres. Stále však mají na čem pracovat.

Sám Kotal připustil přítomnost rezerv i proti Teplicím. "Je fajn, že jsme dali dost gólů, ale měli jsme asi pětadvacet střel, takže na můj vkus je efektivita nízká. Kvalitnější mužstvo než Teplice by naše chyby v přípravných kombinacích potrestalo. Nulu kvituji, je důležitá, ale víc mě zajímá způsob hry, zakládání útoků, příprava finálních a předfinálních situací. A tam máme co zlepšovat,"

V základní sestavě letenských bude tentokrát chybět středopolař Ladislav Krejčí, jenž si odpočine kvůli trestu za čtyři žluté karty v ročníku. Absencí na straně hostů bude nicméně víc, a to ze zdravotních důvodů, které sužují stopery Semiha Kayu s Davidem Lischkou a ofenzivní hráče Martina Graiciara, Srdjana Plavšiće a a Tala Ben Chaima. Po karetní stopce se naopak vrací Lukáš Štetina.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Krch, Hůlka - Dostál (Bartek), Ljovin (Jindřišek), Vacek, Schumacher - Hronek, Nečas (Puškáč), Vodháněl
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Štetina, Hancko, Frýdek - Sáček - Hložek, Kanga, Dočkal, Karlsson - Kozák (Tetteh)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.05 - 3.74 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27214255:867
2.Viktoria Plzeň27185456:2259
3.Slovan Liberec271431047:3445
4.FK Jablonec27127843:3743
5.Sparta Praha27118850:3541
6.1. FC Slovácko27118833:3041
7.Baník Ostrava27117937:3040
8.Dynamo České Budějovice271231243:4239
9.FK Mladá Boleslav271151144:4638
10.Bohemians Praha 1905271061133:3936
11.Sigma Olomouc27712832:3333
12.FK Teplice276101123:4428
13.MFK Karviná27591321:3624
14.Fastav Zlín27661524:4324
15.SFC Opava27471613:4419
16.1. FK Příbram27461717:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (995)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlín - Příbram 1:1

Liberec - Mladá Boleslav 1:0

Bohemians - Sparta 1:3

Karviná - České Budějovice 2:2

Opava - Slovácko 0:0

Olomouc - Ostrava 1:1

Teplice - Jablonec 2:3

Slavia - Plzeň 2:1

Reagovat
oli9

Zlín - Příbram 2:1

Liberec - Mladá Boleslav 3:1

Bohemians - Sparta 1:1

Karviná - České Budějovice 1:2

Opava - Slovácko 0:2

Olomouc - Ostrava 1:1

Teplice - Jablonec 0:2

Slavia - Plzeň 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Příbram 1:0

Liberec - Mladá Boleslav 1:1

Bohemians - Sparta 0:0

Karviná - České Budějovice 2:0

Opava - Slovácko 0:1

Olomouc - Ostrava 1:1

Teplice - Jablonec 1:1

Slavia - Plzeň 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Příbram 1:1

Liberec - Boleslav 5:0

Bohemians - Sparta 1:1

Karviná - Budějovice 2:1

Opava - Slovácko 0:0

Olomouc - Baník 6:0

Teplice - Jablonec 0:0

Slavia - Plzeň 2:1

Reagovat
braveheart

6:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych poslal zavedené hráče někde na wellness pobyt, Laštůvku, Stronatiho a Jánoše by tam mohli ostatní obskakovat a Hrubý s Jiráskem třeba umýt hajzly. Na Sigmu hráče do 20 let z áčka, béčka a dorostu. Ta skupina od 7. do 10. místa je na 99,9% jistá i díky rozlosování např. Sigmy a opravdu neukázali kvalitu na to, aby mohli aspirovat na top 6, obávám se, že by to byla ještě větší tragédie (pro nás), komedie (pro všechny ostatní) než loni...Ale jo, vím, že se to nestane. Bude to strašný fotbal a nedivil bych se 0:0.

Reagovat
braveheart

Reagovat
braveheart

Jo no, člověk se dva měsíce těší na fotbal a po dvou týdnech je nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Zítra vyhrát a ve středu ať hrajou náhradníci.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

To fakt hrajete tak blbě? Já vás ještě po pauze neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád. Je to fakt hrůza

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Tak snad si to sedne dřív než u Sparty a povede se vám aspoň párkrát během desetiletí uhrát skupinu v Evropě, jako teď Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Pan majitel je velmi ambiciózní. Vyloženě mě dostal, když prohlásil, že by chtěl, že si přeje, aby Baník v sezóně 2021/22 regulérně bojovat o titul, nemusí ho získat, ale bojovat o něj do posledních kol hodilo by se to mj. ke stoletému výročí založení klubu...No, jak se říká, šéf má vždycky pravdu, ale tady bych našel desítky důvodů proč je to sci-fi...Tu skupinu alespoň konfederační ligy bychom mezi roky 2020 - 2030 snad hrát mohli a někde po polovině dvacátých let snad i být mezi reálnými uchazeči o titul, ale do té doby toho v klubu budou muset ještě dost vybudovat...Jsou tam ale schopní lidé a já jim v tomto věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Příbram 2:0

Liberec - Boleslav 1:1

Bohemians - Sparta 2:1

Karviná - Budějovice 1:1

Opava - Slovácko 1:1

Olomouc - Baník 0:2

Teplice - Jablonec 1:0

Slavia - Plzeň 0:1

Reagovat
Greny

Já asi naperu celé kolo remízy do kombika

Reagovat
smazaný uživatel

Jako smrdí to remizama hodně no

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin a Jablonek nebudou. Jablonek vyhra a Hejkal od kormidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Příbram 0:1

Liberec - Mladá Boleslav 3:0

Bohemians - Sparta 2:4

Karviná - České Budějovice 1:0

Opava - Slovácko 0:0

Olomouc - Ostrava 0:0

Teplice - Jablonec 0:1

Slavia - Plzeň 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dosud největší blamáž předvedla před osmi lety Sparta. Na konci podzimní části české nejvyšší soutěže držela šestibodový náskok, po 11. kole měla dokonce osmibodovou rezervu.

V pauze odvolaný trenér Jozef Chovanec tehdy novým šéfům lavičky Jaroslavu Hřebíkovi a Martinu Haškovi vzkázal: "Ten náskok mě stál spoustu úsilí. Když nezískáte titul, je to na roztržení trenérské licence."

_________________

to jako fakt ?? By mě zajímala reakce H+H

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak jsi děd vševěd, měl bys to vědět !!!

Reagovat
Kaspar

se porad dela ze je 6, 8 bodu je tolik, mozna tak kdyby za vyhru byl bod, ale kdyz mas 3 tak to zadny velky naskok neni

Reagovat
Salfovic

Hřebík s tím roztrháním licence souhlasil

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi s Kozakem na hrotu..to je super..frajer dal dva goly a je za boha... to ze dalsi 2 nebo 3 zazdil jak minizak, to nikdo neresi.. krasny..

Reagovat
oli9

Vždyť Kozák dává góly přesně proti takovým soupeřům... Proti Slavce, Plzni nebo soupeřům nahoře v tabulce nee tak čekají že se chytne.. Dal dva góly tak třeba je potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Cap ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Grigera vs Starka to bude podívaná Skoda, ze se na ten stadion nedostanu Tipuju, ze Zlin rozhodující gól v 93'.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Grygera

Reagovat
Kepy_FCB

Olomouc-Baník 0:0

Zlín - Příbram 1:0

Liberec - Boleslav 1:0

Bohemians - Sparta 1:3

Karviná - Budějovice 2:0

Opava - Slovácko 2:1

Teplice - Peltonec 1:0

Slavia - Plzeň 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tymy co s nama potrebovali uhrat nejake ty body uz je maji tak je treba zase do toho slapnout. V unave by problem byt nemel, zapas s Plzni stal nejvic sil ty, co se zvladli dodivat az do konce... Jestli nebude v zakladu alespon jeden z dvojice Buchta/Kaloc tak to bude mirne zklamani.

Lastuvka - Fillo,Zio,Svozil,Jidas - Janos,Kaloc - Buchta,Sasinka,Karel - Smola. 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha by měl hrát. Je z útočníků nejvíce odpočatý. Onasis se zatím hledá. Takže souhlas, Smolík na hrot dělat neplechu.

Trochu mám obavy, že Filous bude sedět. Moc to proti Plzni nedával + možná únava? A kukačku nechat sedět. Ten je vidět jen díky tomu, že má jinou pleť.

Reagovat
smazaný uživatel

Sasu zkusit na podhrot, ve Slovacku mu to slo daleko lip nez u nas samotnemu uplne na hrotu. Smola by mu to mohl sklepavat a delat prostor. Fillo si myslim hrat bude, proto stridal s Plzni aby odpocinul... Flaska to nedaval vic, tam cekam toho Jidase. Cigana bych tam taky osobne nevidel rad, ale myslim ze hrat bude uz jen proto, ze s Plzni nula minut a pan trener ty kraje rad toci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu. Budeme hrát do plných, tak snad někdy předvede sambu, což je jediná věc, kterou kukačka umí.

Jidáš už by měl být ready a připraven hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale místo Azeveda (končí mu smlouva a zbytečně bychom ho rozehrávali, že jo?) raději Potočného.

Reagovat
smazaný uživatel

Az v zime mam pocit. Takze ted ho ukazovat a treba se v lete podari ho prodat za par drobnych jako Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, do Karviné za šrot...Diop aspoň k něčemu byl, navíc na útočníka v nejlepších letech, Azevedo je jako stárnoucí křídlo neprodejný a po tom jak vyhořel v Paříži vůbec nevěřím, že by ho někdo koupil. Spíš tu bude do prosince a pak podepíše někde v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr se Smrzem nejsou srot A Azevedo by po par klickach mohl zaujmout aspon nejakeho turka nebo cosi podobneho...

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr nakonec nevím nevím. Jsou na něj lasa ze zahraničí a jak už je známo, kundí vlci nám ho chtějí střelit za "lidovku" (stále klasika, ať sestoupí, shoří a zaniknou).

A moc se mi nechce věřit, že i takový těžký kalibr, jako je Jankul by dokázal třeba vyjednat výměnu Šindyho za Lingra a nějaké drobné

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul uz podepsal dva hrace zadarmo, ten uz ma odpracovano Spis by to mohl vyresit rovnou Brabec, urcite ma dost moznosti jak na ty dva zatlacit... A ve spojitosti se Sindelarem by bylo dobre se trvale zbavit i dalsich hracu co jsou na hostovani - Azackyj,Artom,Sasinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by to pak chtělo nějakou selekci, co se týče tebou jmenovaných hráčů. A na hostování pak poslat třeba hráče typu Russmann atd.

Jinak za rezervu zase branku dával jakýsi Lokša. Sice taky není nejmladší, ale on je vážně docela slušný střelec. Sice byl kupován primárně pro potřeby rezervního mužstva, avšak bych mu dal klidně šanci někdy v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme omlazovat a dal bys tam borce, kterému je 31? To snad ne Daří se třeba i Zajíčkovi, ročník 2000, tak to dát tu příležitost jemu a čekají další.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Pokud by mu to střílelo i v lize, ať mu je klidně 40 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, potřebujeme omlazovat a tohle se mi nezdá úplně motivační pro ty mladé, že když někoho, tak jde do áčka třicátník a i u Jablonce to beru jako chybu, natož u nás se zlepšující se mládeží, promiň...Že nedáváme góly, tak to není jen v útočnících, ale že nám neexistuje záloha. Jinak všichni jsou góloví, i ten Ondra přestane zajebávat, tomu věřím a přijde Zajíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, co se zrovna děje u Jablonce, to mi je jedno

Ale jako máš samozřejmě pravdu a i zcela logickou. Voláme po omlazení a já bych tam strkal frajera kolem třiceti.

Spíš jen ze zvědavosti v přípravě bych ho zkusil, zda by měl třeba na první ligu. Pač v nižších soutěžích se prosazuje celkem pravidelně pěknou řádku let.

Reagovat
fabec1222

hmmm, lokše

Reagovat
smazaný uživatel

A to si ještě začínají košťata a cikáni od umělého projektu z řad fanoušků dovolovat na Baník. Třeba namalované obrácené logo, přelepování atd. No, již mají hozenou rukavici, když si teda hrají na ty aktivnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ale s tím prodejem to podle mě moc žhavé nebude, teď v červnu bude mít 29 a nijak nevyčnívá, nejzajímavější na něm je to, že je Brazilec, to by mohlo zapůsobit tak na nějakého "manažera" jako je umývač nádobí Balda. Nebo ho použít jako platidlo a přihodit k nějakému balíku za jiného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak má šikovného manažera. Ten se ho bude zkoušet někde upíchnout. Tudíž doufám, že mu udělá velmi kvalitní PR video, ať se ho zbavíme za dobré šušně

Reagovat
Kepy_FCB

Black Lives Matter

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Banikovec7

Vidím to stejně, jen asi Potočný místo Šašinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka si urve bodík.

Reagovat
skat

To spíš Kozák meniskus.... Sparta 3body potřebuje, poháry jsou nutností, takže dvojka. Bohemce bude víc vyhovovat skupina 7-10. Z tama bude mí k EL blíž, než prestižní porážky od S+S+P. Příbram teď už bude řešit hlavně baráž, tam bude mít prostor pro prodávání zkušeností, takže ve Zlíně remízka, možná 02. A za týden při našem zápase v Příbrami to bude jednotka a za karty sedící Kuchta, Baluta, Karafiát a Mara

Reagovat
eder

Všechny tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna nebo Tipsport?

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?v=h85ydoUol0Q Je 4 roky v Česku a češtinu má jako luxusní i lepší než takový Costa, který byl předtím ještě v Polsku a ve Spartě je 7 roků. Kdyby byli všichni cizinci takhle učenliví...

Reagovat
Stannis Baratheon

A v zápase Dukla - JIhlava komentátoři tvrdili, že Arroyo umí plynule česky, a to je tu cca rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí taky.

https://www.youtube.com/watch?v=4gAdKqxEIHM

začátek jeho rozhovoru 2:50

Reagovat
mistr129

To intro jsem se lekl

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do soubojů chodí jako k*kot, sorry

Reagovat
Banikovec7

Úplně klidně ho mohl vyndat

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ho vyndat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sis vybral zrovna Costu, který dává rozhovory v češtině naprosto v pohodě už řadu let. A navíc, někdo prostě má talent na jazyky. Já bych tak přísný nebyl.

Reagovat
PlackaSKS

Přísný? Však ho právě srovnává a costou, protože ten umí česky dobře...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt

Reagovat
mistr129

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Zlín - Příbram 1:2

Liberec - Mladá Boleslav 3:1

Bohemians - Sparta 1:0

Opava - Slovácko 1:2

Karviná - České Budějovice 0:0

Olomouc - Ostrava 1:1

Teplice - Jablonec 2:3

Slavia - Plzeň 2:2

Reagovat
Liquid

na to jak každý si byl jistý, že to má Příbram spočítané tak jí chybí jen 6 bodů na to aby se dokonce vyhla i baráži, a to z těch týmů vzadu má teď po covidu nejlepší formu

Reagovat
Shevchenko

Nějak se nám přestalo věřit, to už tu bylo několikrát a vždycky pak dokázali zabrat, dneska to bude výhra o dva góly.

Reagovat
Banikovec7

Dneska spíš ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako dokážu pochopit, když někdo staví "fotbalového dědečka", který má týmu co dát a nebo je pro něj skutečně důležitý, viz. Matějovský, Rezek, Zavadil, teoreticky možná i Baroš ještě nedávno.

Ale proč do sestavy serou Slepičku, než aby tam dali radši nějakého mladíka, kterých zrovna v Příbrami nemají málo, to teda vážně nechápu.

Reagovat
fabec1222

Ale podle toho, co říkal Horváth, je Slepička přesně ten typ hráče, kterého on chce mít na hrotu. A ty mladíci jsou strašný dřeva.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak lepší mladý dřevo, který má ještě potenciál, než nemotorný borec před koncem kariéry. Ale tak když Horváth myslí, tak ať.

Reagovat
djwenca

co má Rezek za zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Slovan Bratislava zvažuje odchod do naší nebo maďarský ligy. Brali byste ho sem?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tomu někdo věří? Četl jsem to, ale dost silně o tom pochybuju. Bratislava zatím ještě není městský stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych československou ligu zase bral. 18 týmů, 12 týmů z Česka, 6 týmů ze Slovenska.

Ale je to utopie.

Reagovat
Cumel

Slováci neposkládaní 6 týmů, který by byl konkurenceschopný...Slovan, Žilina a maďaři z Dunajské, ale i tak s odřenýma ušima, jinak zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby k takové situaci došlo, tak by šlo předpokládat, že nejlepší slovenští hráči by hráli v oněch 6 klubech, plus by do těchto klubů chodili i čeští legionáři, nejen Kulhánek, Daniel a spol.

Reagovat
stas87

Prepac, ale tych Kulhankov nech si poslu do Pribrami ci Zlina, alebo inej prdele.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je toto nejlepší co bylo ochotné na slovensko z česka za poslední roky jít.

Reagovat
stas87

Skor slovenske kluby prestali brat odpad z CR a radsej nasadi svojich mladikov s cielom ukazat sa a ihned odist. Jediny klub, ktory ma peniaze a zaplatil by za kvalitu a nie za odpad, tak je Slovan. A ten o ceskych hracov zaujem nema vobec, Zilina si zasa stiahne to najlepsie zo Slovenska k sebe. A tak vo väcsom pocte angazuju len mladych africanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by jsi měl vlastně 18 týmů místo 16, které jsou v české lize nyní. Kvalita by určitě vzrostla.

Reagovat
Losinho

mohlo by to být fajn

Reagovat
mayday

Já bych i bral Visegrádskou ligu

1 Slovák, 2-3 Maďaři a zbytek my a Poláci

Reagovat
zgeroTT

Polaci? Ta liga je slabsia jak nasa.

Reagovat
mayday

Tak to zas asi ne. Minimálně Legia, Poznaň, Krakow, Wroclaw a další by byli větší soupeři než Trenčíny apod. Už kvůli fans by mě to zajímalo.

Reagovat
Kepy_FCB

místo poláků Rakousko

Reagovat
mayday

Taky by to bylo zajímavý.

Reagovat
KingMaster13

Vůbec, nebrat

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale musela FNL vyškrtnout z názvu to slovo "národní", ne?

Reagovat
Greny

Jo ať začnou v MSFL a nemám problem

Reagovat
frankiefcb

taky tak, pokud by šli od píky. To znamená začátek 4 nebo 3 liga, tak bych v podstatě s tím neměl problém. Ale dát je rovnou do první ligy, to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že tu bude reakce "vždyť přece hrajou maďarskou ligu" a nic?

Reagovat
Kaspar

co je k tomu vede?

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy, prachy a zas prachy.

Moc dobře vědí, že by se ze Slovanu stal ještě větší hegemon, co se nákupů ze slovenské ligy týče, a pro každého mladého Slováka by by Slovan ještě víc než je teď. Ale vzhledem k tomu, že by hráli českou ligu, tak by je prodali za mnohem víc. Ať si pěknou zůstanou kde jsou a nevyskakují si.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ratusek

To by bylo vtipný. Slovan v Mol lize a DAC ve slovenské

Reagovat
Kepy_FCB

a zbylé další kluby do Polský ligy ale ti by je nevzali protože by jim tam obsazovali první příčky

Reagovat
Kepy_FCB

Bral a moc! Ještě s Trnavou

Ale je to jen nějakej protest, nedojde k tomu

Reagovat
Salfovic

Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně hypotetické. Musel by sestupovat o jeden tým víc a to by neklaplo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není hokej

Reagovat
Bakary3

Tohle uplne postrada smysl narodnich lig, ktery maji ukazovat kvalitu dany zeme. Ne ze si nekdo usmysli, ze by si jako radsi zahral jinde

Reagovat
oli9

Aby za rok ty Lindy pokukovaly po khl, nebo ebl? Nasrat na ně... O i neví co chtějí

Reagovat
Banikovec7

Jarda vytáhl tyč

Reagovat
Firkraag

Zkurvená Příbram, zkurvenej Královec

Reagovat
Firkraag

Ještěže tam to video je tyvole

Reagovat
ratusek

Tvl ta Příbram je tak zoufalá, že i Bob je porazí a my tam ztratíme

Reagovat
ratusek

Dostál

Reagovat
ratusek

Tak brankář Příbrami teda

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Liquid

Reagovat
lampas

Ubožáci stopeři, tohle jsem dlouho neviděl. Karl by je měl poslat do Minkovic na týdenní exkurzi.

Reagovat
PavlíčeQ

Proč je ta kamera tak nízko? Dřív ji měli výš.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, rekonstrukce

Reagovat
lampas

Protože si kreténi nevšimli toho, že lze kamery umístit také na severní tribunu. Takže ten přenos vypadá jak někde z okresu...

Reagovat
Coutinho10

hlavne pred tim to bylo vzdy toceno ze druhe strany ne ? kazdopadne ten pohled je aspon neokoukany

Reagovat
Banikovec7

Bylo to z téhle, ale je to hrůza no, tyhle Jablonce, Boleslavi a tak, kde to točí z 10 centrimetrů nad zemí.

Reagovat
Coutinho10

jo, už to vidim, máš pravdu, každopádně s tou kamerou úplně dole mě to taky štve a to hlavně z té Boleslavi no

Reagovat
Kaspar

co to ma liberecky realizacak za tricka ?

Reagovat
OTASi

tak já si po pauze poprvé vsadím, a totálně trapná boleslav(zatím po pauze teda) mi už sere tiket

Reagovat
lampas

Jasná červená karta.

Reagovat
Mates_Matesović

Ladra je fakt příšerný kopyto.

Reagovat
OTASi

už jsem myslel že můžu zmačkat tiket, to je hroznej vocas

Reagovat
OTASi

..ještě že ho ten Ladra fotbalově nijak nepřevyšuje

Reagovat
OTASi

*shit, já myslel toho Alibekova

Reagovat
Selänne

Kandidát na jednoho z nejhorších ligových hráčů. Můj velký oblíbenec.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Že na něj šahal, Kuchta by to nedal.

Reagovat
OTASi

a hlavně bylo jasný že sebou plácne ikdyby do něj jen fouknul

Reagovat
KnoxXx

Preco totalne neproduktivny Zeman kope vacsinu standardiek?

Reagovat
Imos

protože ačkoliv je neproduktivní tak má stále jednu z nejlepších technik v lize

Reagovat
fabec1222

To jsou goly

Reagovat
Firkraag

Ale fotbal docela slušnej

Reagovat
martin1

Reagovat
fabec1222

Tak jestli po minulém kole byl zázrak, že dneska chytá Šeda, tak nevim, co by se muselo stát, aby chytal i příští kolo

Reagovat
Selänne

Jinej gól bych od Kuchty fakt nečekal.

Reagovat
fabec1222

Škoda, mohl bejt další

Reagovat
OTASi

boleslavští chtěj odrovnat trenéra, jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mara je katastrofální hráč. Co ho drží v sestavě? Ani Baluca zrovna nepřesvědčuje, že by měl na Slávii. Jednou super a pak dvakrát špatně.

Reagovat
Imos

oproti Alibekovi pan hráč, Mara hraje dobře, má hodně zachycených míčů a hlaviček

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat, dobře že je Bob pryč

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas hrozných chyb. Tohle se nevidí ani v divizi.

Reagovat
Ross Geller

Heča – Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek – Hložek, Kanga, Trávník, Dočkal, Karlsson – Kozák

Drchal opět není ani na lavičce!

Reagovat
smazaný uživatel

Že by tam nebyl Tetteh snad nikdo nečeká. Ať hraje blbě jak chce...

Reagovat
KnoxXx

chudak Stetina ... pred stoperskou dvojicou to bude den otvorenych dveri

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Stetina, ale jedine pro to ze je to jedno velky velikansky vemeno, ktery by potrebovalo aby pred nim hral Kante s Fabinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by pro toho Drchala lepší odejít příští sezónu na hostování někde do Teplic? Aby hrál pravidelně a uvidí se, jestli mu vydrží zdraví?

Reagovat
Raylan

Jak už jsem psal minule, možná to tam není jen o zdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava dle očekávání, ale přál jsem si Mandjecka místo Trávníka.

Reagovat
fabec1222

Slunce > kamera

Reagovat
fabec1222

aha,tak pyro

Reagovat
RadekVonCZE

Kouř > Slunce > Kamera

Reagovat
fabec1222

Karafiát dneska 0/10

Reagovat
OTASi

Reagovat
lampas

Výsměch fair play. Tohle by snad nešlo písknout jako penaltu ani v zápase Plzně.

Reagovat
RadekVonCZE

Ať se Hoftych vysere na ty brejky

Reagovat
Losinho

Díky za jeden záběr bez opakovačky, vyprcanci z ČT.

Reagovat
OTASi

tak to jděte do ***

Reagovat
STR

Zápasník dobrý ale, plný zvratů, útočných akci, nečekaných závěrů

Reagovat
Kepy_FCB

Křapka nosu?

Reagovat
fabec1222

Co to má Boleslav za doktorku?

Reagovat
KnoxXx

Kacharaba/Karafiat dnes luxus

Reagovat
RadekVonCZE

Absolutní tragédie, a to hráli v Jablonci dobře....

Reagovat
mayday

Masakr no.

Reagovat
OTASi

díky za tiket, šmejdi

Reagovat
Banikovec7

Jak psal Kvasnica článek, že Baník na TOP6 nemá, tak to by mě zajímalo kde se vezmou ty zbylé 3 týmy co na to mají, jak vidím tyhle umělce.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Imos

uvidíš poslední kolo, kde se vezmou zbylé tři týmy co by měli být nad vámi

Reagovat
Banikovec7

Tak že někdo nad námi bude je dost pravděpodobné, ale že by nás tam někdo výkonnostně nějak výrazně převyšoval, moc nevidím.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

"Vepřeději"

Reagovat
Stannis Baratheon

Veprzedeji

Reagovat
smazaný uživatel

asi nářečí

Reagovat
Hiko

správně je "vepředějc"

Reagovat
stas87

Urobil ten Pesek vobec nieco dobre? Velmi snazivy a behavy hrac, bohuzial k tomu zatial nepridal futbalovu kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel asi 26 centru co sem videl a vsechny slusny. Spis ten cernej utocnik, velkej a velice spatnej.

Reagovat
stas87

Tak to je parada, ze mal 26 centrov. Akurat ze tak 23 z nich odpalil prvy hrac supera do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jakoby, ne no.

Reagovat
stas87

FCSL06.06.2020 20:56#

Alibekov, Mara, Beran a Pešek dneska slabota. Hoftych taky nic moc dneska. Zemana tam měl na ten konec nechat, určitě lepší centry jak od Peška.

No jakoby, si to skusil a nevyslo to. Tak mozno nabuduce...tomu cloveku verim podstatne viac, ako nejakemu joudovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico nejvetsi souboj kryplu zrovna tyhle dva tymy.. Takova drina a pakTataev takova kunda borec nevi na kterou stranu hlavickuje, toho uz bych nepostavil.

Reagovat
Firkraag

Ale zrovna hrál celej zápas výborně

Reagovat
smazaný uživatel

To jako jo, jeden gol vytahl na care.. Ale tohle bych proste nerozdychal.

Reagovat
Firkraag

Byl to dost unikátní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka docela trapná sestava.

Reagovat
Firkraag

No jo, no jo. Nech si to.

Reagovat
Salfovic

7 změn, co to jako má být

Reagovat
ratusek

taky vám u O2 blbne zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
mistr129

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Kanga? Zůstává? Odchází?

Reagovat
Ross Geller

Zatím zůstává na hřišti. Ale třeba v průběhu 2. poločasu odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam na to chodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych, že to má od Chandlera.

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina jak se prsi vzdycky Jakoze Repka wannabe? Na toho nema respektem ani fotbalove. Picus je asi stejnej.

Reagovat
KnoxXx

jasna cervena

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

červená tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

tvl ten do něj zajel čurák

Reagovat
Firkraag

Dobře Moskyt, dobře Proske

Reagovat
ratusek

tvl vím, že fandíš domácím, ale za co jiného dávat červenou? na stojnou nohu, pro jistotu vzal obě dvě a vůbec neměl možnost hrát míč. pa kse divíme, že jsou zranění, když tohle nevymizí nebo se aspon nebude trestat

Reagovat
Firkraag

Mrtvej sparťan, dobrej sparťan.

Reagovat
ratusek

tak o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jdi do prdele ale opravdu.. 18. minuta, dojel setrvacnosti, vypadalo to blbe ale nic se nestalo, nedoslapoval.. sel tam jak curak ale evidentne to ani spartany na hristi nijak extra nepobourilo, tak tu nerozjizdej nejaky Spartan lives matters hnuti.

Reagovat
ratusek

no a co že je 18.minuta, na to seru. faul je faul, navíc prasáckej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Raylan

Červený se davaj až od druhyho poločasu, přece nezkurví zapas ne

Reagovat
Bakary3

Prave, radsi zapas zkurvit tomu tymu, co mel jit do presilovky

Reagovat
Ross Geller

Je úplně jedno jestli je 18. minuta nebo 90. minuta. Faul má být vždy posuzován stejně, ať se stane v jakékoliv minutě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Proste zluta. Nikdo krome vas dvou holek se tomu nedivi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

Kdyby to někdo udělal Masopustovi v 1. Minute tak už tady brečíš

Reagovat
ratusek

Hancko konečně připomíná fotbalistu (na stoperu, na bekovi ne), ještě k němu musí Sparta najít dalšího fotbalistu a bude mít pořešené stopery. ovšem Hancko odejde, jelikož za něj nezaplatí opci, takže od nové sezony zase nové hledání

Reagovat
JeséRodriguez

Hancko je zatím skvělej po té korona pauze, snad to Křetínský zatáhne.

Reagovat
Ross Geller

OMG proč ty rohy zahrávají na krátko? Vždyť to vždy totálně zadrbou. Nechápu proč tam nepošlou normální centr...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká demence hrát pořád rohy na krátko.

Reagovat
Kaspar

co to s tim Stetinou udelali? do minuly sezony takovy uplakanek, po kazdym faulu skelny oci a ted takovy drsnak

Reagovat
smazaný uživatel

Precetl Repkovu trilogii.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Selänne

Frýdek má zase svůj den tpč

Reagovat
KnoxXx

prvykrat v zabere Travnik

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pondělí zase do práce.

Reagovat
DieFohlenBMG

Kdybych vyhrál 2 litry, tak do práce už nejdu obviously

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Dobre vám tak za takovy kurz s vkladem

Reagovat
Coutinho10

podle mě teda hodně riskantní dávat na Příbram venku, že dá gól, škoda o to větší, že si za podobný nebo i vyšší kurzy našel daleko reálnější záležitosti, který člověk běžně nesází

Reagovat
DieFohlenBMG

Dík no já tý Příbrami věřím, že se zachrání. Příští kolo proti Liberci dám na ně zas

Reagovat
Coutinho10

jako přeju jim, ale spíš si myslim, že bodovat budou hlavně doma....minule jsem teda čuměl jak blázen, že vyhráli v Olomouci a dali 2 góly, každopádně to příští kolo právě doma s Libercem by jim mohlo vyjít, protože Liberec dokáže nechat body venku např. i v těch Teplicích, takže tady by to pro mě nebylo až takové překvapení, ale Liberec bude favorit, to je jasný, tak aspoň bude na Příbram lepší kurz

Reagovat
Pyroman

Bohemka hraje jak kdyby konečně objevili, jakým tlačítkem se ve Fifě dělaj skluzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze zrovna na bohemce se nikdy nedelaly skluzy?

Reagovat
Pyroman

Jakože dneska je dělaj v úplně nesmyslnejch situacích.

Reagovat
mistr129

Tak červený ušetřeny už oba týmy

Reagovat
Selänne

Co to tady slávisti zase předvádíte?

Reagovat
mistr129

? Já psal už o tom prvním zákroku že červená, teď Štetina taky

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

V kterém vesmíru byl faul Stetiny na červenou?

Reagovat
mistr129

Kolenem napřed do zad? To je jak na Neymara na ms 14

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli znáš alespoň jeden, tak v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych dal teda taky jen žlutou. U obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena. ..btw. Stetina je nefotbalista a chudak, ale tohle Sparte chybelo.. takhle ma Sparta fungovat..

Reagovat
Bakary3

Tvuj hejt na Stetinu mam rad

Vylizanej tupec, vypada jak ty blby psi s kratkejma nohama do o.

To je neco tak nefotbalovyho, pohled na nej s micem me naprosto irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal dnes asi nemá v plánu střílet.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle komentáře na O2 to vypadá, že Sparta vede v poločase o dva góly.

Reagovat
Stannis Baratheon

A taky že mají ve studiu sex.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem tu psal, první soupeř, co zápas neodevzdá ( neprodá) a spartička najednou neválcuje.Jak nemám Bohemku rád, tak doufám, že dnes za tři body.

Reagovat
oli9

Já naložil 10k bwprphru Bohemky v kurzu 2.09 tak snad vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

jvbjbvl ,h,

Reagovat
smazaný uživatel

To se stává, když píšeš všema deseti a nasadíš prsty o pozici vedle

Reagovat
Firkraag

whl geev, er?

Reagovat
smazaný uživatel

No reagoval jsem na Oliho 10k bwprphru

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
oli9

mrdat ! už nevsadím ani korunu nikdy.... Už pojedu jenom eurojackpot

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně pomalá a líná hra, ale s tímhle středem se nic jiného čekat nedalo.

Reagovat
Firkraag

Jj střed lenochodů proti betonu nemůže zabrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek ve studiu. Ptali se ho už na synka, co s ním je?

Reagovat
Raylan

Kozák dolu, aspoň že to ten Kotal vidí. Ale má tam jít Drchal, dementi!

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga, největší simulant ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave jsem si rozbil displej telefonu

Reagovat
smazaný uživatel

6.6. v 9 hodin a 9 minut.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

2020

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh patička.. nejdřív by se měl naučit kopat po směru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je k pláči, co tam DMK, Dočkal a Trávník předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nebude to žlutá jen napomenutí tak nakonec žlutá, zdálo se mi že to bude žlutá.. totální. PIČE. Proboha, nejdřív vždycky počkejte a pak mluvte, máte cit pro hru a odhad situací jak slepá panda po obrně.

Reagovat
Ross Geller

OT: Víte, že když otočíte vzhůru nohama Covid 19, dostanete 6 l piva s vitamínem C?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To C tam nesedí

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak Heča vždycky čeká až bude mít komu a pak totálně zadře někoho na pravým kraji hřiště

Reagovat
Pyroman

Trávník je strašně, ale strašně zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má sebevědomí jak Nečas pod Nagyovou.

Reagovat
Neon

Mě přijde ve srovnání třeba s tím teplickým v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

o parnik najhorsi na ihrisku a to zrovna zvysok neziari

Reagovat
smazaný uživatel

Manželka: Chvíli kouká na obrazovku, a pak se mě zeptá: A kdy že se začne hrát ten fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď: "Až začneš vařit"

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak pořád lepší, než kdyby se tě uprostřed sexu zeptala, kdy se na to vrhenete

Reagovat
smazaný uživatel

Super odkaz na 52 tweetu.

Reagovat
Selänne

Jsem opravdu zvědavej, kdo z velký trojky přetáhne Vodháněla. Skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Benjiii

Reagovat
smazaný uživatel

nereakce

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi moc líbí dělší dobu, i docela Dan Kostl, toho jsem jednu sezonu ve FM měl dost rád

Reagovat
smazaný uživatel

Benjii

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak slabej tým, fakt smutný.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že isport napíše v pondělí něco ve stylu "sedá si to"

Reagovat
smazaný uživatel

To děsně zadrbali ten brejk

Reagovat
KnoxXx

Dockal

Reagovat
pingla

Vodháněl má míč na levačce jako přilepený, ta zasekávačka do středu úžasná

Reagovat
JeséRodriguez

skvělej plejer

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musi byt gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daj gol, ani nevi jak

Reagovat
smazaný uživatel

To je prasárna.Chyba rozhodčího, hráči nehráli a gól by platit neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tragéd. Gól jasnej. Chyba hráčů.

Reagovat
KnoxXx

Tetteh dal gol, ktory povodne nebol? Zazraky sa deju ...

Reagovat
Greny

To nemůže uznat když to přerušil ....

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud zvedl praporek, nepísklo se a přestali hrát... tak jsou piče.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

btw. pomezní dobrej retard, asi má po prdeli 1. to měl nechat dohrát, 2. to offsidem ani nesmrdělo

Reagovat
mistr129

Nevím co se vztekají, asi v mladší přípravce se učí, že se hraje dokud sudí nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

A přerušil to?

Reagovat
mistr129

To mi nedošlo no, jestli jo, tak je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě nevim.

Reagovat
mistr129

Teď podle záznamu měl zvedlou ruku už při střele

Reagovat
Banikovec7

Měl, ale nepískal

Reagovat
frankiefcb

tak to, ale nic neznamená. Jelikož rozhodčí může mávat ofsajd a halvní může vidět, ež to ofsajd nebyl (třeba, že přihrával spoluhráč) a měl by nechat hrát dále. Přerušuje se hra pouze píšťalkou.

Reagovat
smazaný uživatel

On určitě pískal, čůrák

Reagovat
Baronne

Nepískal, čůráku.

Reagovat
Selänne

Tettehinho se svým klasickým zakončením.

Reagovat
ACSeRw!n

oni se to vazne snazi uhrat na to, ze nehrali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zephyr

V jakou chvíli zvedl asistent praporek? Ze záběrů jsem nepostřehl ten moment.

Reagovat
Selänne

To je úplně jedno. Rozhodčí nepískl, proto nemá cenu řešit praporek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zephyr

Pískání nerozporuju. Spíš mě zajímá, nakolik pomezní ovlivnil dohrání situace a zmátl Bohemáky. Ale je jasné, že když prostě nepískl, tak není co řešit.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Přerušil no, takže nemůže platit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nepřerušil.

Reagovat
mistr129

Těžko říct, pak si to pustím

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, strašný, hanba

Reagovat
Pyroman

Takže on jako s VARem uzná gól, Bohemka začne brečet a jde se podruhý přezkoumávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud pískl tak je to nejvíc neregulérní gól ever.. no matter what

Reagovat
Skalda29

Nemá náhodou zamávat až padne gól? Aby se předešlo právě této situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Má.

Reagovat
ACSeRw!n

posral to

Reagovat
Skalda29

Tak to je blbec hlavně že výcvik rozhodčího na var stojí statisíce

Reagovat
Raylan

Hlavní nepískal ne? Ale určitě chyba jak pomezního, tak hráčů bohemky.

Reagovat
ratusek

už v žákách se učí, že se hraje dokud se nepískne.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze on mozna pisknul.

Reagovat
Selänne

Ne, nepískl. Pískl až v momentě, kdy byl míč v síti. Pořád netuším, co se tu řeší.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
czechfant

Uznat gol, kterej padne v preruseny hre se muze jen Sparte :D

To ze ta hra byla prerusena chybne o tom zadna

Reagovat
Selänne

Hra byla přerušená až v momentě, kdy byl míč v síti, tak tu nebreč.

Reagovat
czechfant

Aha, držel tu pistalku moc dlouho v hube. Takže jsou jen rozhodčí za kokoty :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodčí posrali neskutečně. Kdyby to neuznal, tak totálně zaříznul nás. Tím, že to uznal, tak zaříznul Bohemku. Přitom stačilo nechat dohrát akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Jsem si to vrátil, piskl až byl míč v síti

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sparta dala gól po odmávaném ofsajdu zákeřným faulem Tetteha. Taky dobrý.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš Slavisti nebrecte tady.. Sparta letos není náš soupeř... je dobře že vyhraje.. lepší jak Jabka nebo Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom dobře??Je špatné chtít pískat rovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele soustred se na zítřek a nerozciluj se..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč máš znak Slavie, když nejsi slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávista který si všímá jen Slavie a nebrecim nad každým rozhodnutím, hlavně že ty sledujes Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Sheldon je odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby gol neuznal, tak to znamena rovinu?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je jasně lepší Bohemka. Zvlášť v druhé půlce.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska je Sparta neskutecne tragicka.

Reagovat
Selänne

Bohemka ještě tragičtější. Vždyť byli na půlce Sparty možná třikrát. Vždyť je to naprosto šílenej beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 roky uz

Reagovat
smazaný uživatel

Dali gól? Nedali...díky a dobrou noc...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k Evropě jsou leoší Jabka a Liberec Jabka aspoň udělá jedno kolo a Liberec třeba zase wonder skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Mokrý sny.. Sparta v Evropě lepší..

Reagovat
Selänne

Jen teda nesmí přijet evropský gigant z Jerevanu.

Reagovat
kilobyte

Proč má Sparta teda lepší koeficient?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v těch pohárech je častěji, občas nějaký bod s pastevcema ukopou

Reagovat
kilobyte

Proto má dvakrát víc než Jablonec a Liberec dohromady? Sparta 5 účasti a Liberec a Jablonec taky dohromady 5 účasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ještě aby neměla.. Od počátku samostatně ligy hospodaří s bezkonkurenčně nejvyšším rozpočtem. Pravidelně vykupuje hráče konkurenčním týmům (právě Jablonci a Liberci), aby pak v Evropě pravidelně vyhořela i proti o třídu slabším soupeřům. Ano, buď na ně hrdý, to je ta Železná sparta

Reagovat
kilobyte

Reagoval jsem na Vzhledem k Evropě jsou leoší Jabka a Liberec Jabka aspoň udělá jedno kolo a Liberec třeba zase wonder skupinu. Takže rozpočty jsou irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

rozpočty relevantní jsou, mít liberec stejný rozpočet jako sparta, byli by konkurence schopnější i v evropě..

Reagovat
kilobyte

Takže je lepší aby do pohárů šel Liberec, protože by uhrál lepší výsledek než Sparta, kdyby měl stejně peněz? Tomu ale chybí dvě věci. Aby Liberec ty peníze měl a pak aby je dokázal přetavit ve více bodů než Sparta. To první je asi nereálné a to druhé se tedy nikdy nedozvíme.

Je to jako bych tvrdil, že by bylo lepší, abych jel místo někoho na Olympiádu, protože kdybych trénoval jako on, tak bych tam předvedl lepší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

as you wish.. at tam tedy postoupí sparta na jedno předkolíčko, at zase podcení nějáký amatéry a můžeme se ti tady tobě a tvým kamarádům zase pár měsíců posmívat.. chudák koeficient

Reagovat
kilobyte

Dík, že jsi to konečně uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš koeficient jako každý rok zachrání Mladá Boleslav...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja jsem stastnej kvuli tiketu, ale platit podle me nemel, jestlize pisknul. Ale rozhodci to posrali neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, jestli písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Písknul až když byl míč v bráně

Reagovat
frankiefcb

písknul až byl míč v bráně.

Reagovat
Paprika

Ja to nejak nechapu... nebylo jeste nedavno tradovani ze VAR ofsajd neresi protoze nema technologii na ofsajdovou linii? Celou tu saskarnu jmenem VAR zrusit, nic dobreho to neprineslo... je to horsi nez kdysi

Reagovat
Skalda29

Neřeší sporné ofdajdy

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Skalda29

Jej, tak rozhodčí má mikrofon, tak můžou přetočit replay a zapnout si jen mikrofon sudího

Reagovat
Neon

Mandjeck perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nechutně zařízlá Bohemka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

SMRK SPARTĚ

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ratusek

rozhodčí nepískl, dementi přestali hrát, dostali gol a ted brečí. celej zápas prasí, na polovině Sparty jen občas a co chtějí

Reagovat
Greny

Fakt škoda že se hraje bez divaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, by ten šmejd rozhodčí do kabiny nedolezl

Reagovat
JeséRodriguez

kdyby tam byli takoví kokoti jako ty, tak určitě ne

Reagovat
Salfovic

Ritchie

Reagovat
pingla

aspoň by tu barabinzu zavřeli, zbourali, srovnali a postavili paneláky pro pražáky

Reagovat
bobis21

Mně se teda zdálo že pisknul, takže gól být neměl...

Reagovat
SpartaOvenka

Písknul určitě, až jak byl míč v brance a to ještě asi až 1-2 vteřiny po tom, naštěstí, jinak by to fakt zkazil, on si dal píšťalku do pusy, taky jsem čekal, že bude pískat, ale neudělal to no

Reagovat
frankiefcb

Písknul až byl míč v síti. Teď jsem si dal záznam.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zlobit se hráči Bohemky můžou ale jenom sami na sebe (pokud tedy skutečně nepískl a oni se orientovali pouze podle pomezního) Tak snad věnuju 100% soustředení hře ne?

Reagovat
Firkraag

Nevim, jestli ten rozhodci zvedal ruku, ale kokot je to neskutecnej. Navic teda ani nechapu, jak vubec mohl takovejhle ofsajd mavat.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jako on to neměl zpomalené jako my, ale když si není jistý, což tady asi určitě nebyl, tak má snad pokyn, aby to nechal.

Reagovat
Firkraag

No jasně.. on to posral neskutečně, buď musel zaříznout nás, nebo je. Jako v čem je rozdíl, že to rozhodčí pískne před golem, po golu. Chystal se piskat a vsichni na to reagovali.

Reagovat
Stannis Baratheon

Právě no, ten pomezní dostal hlavního do šachu.

Reagovat
Firkraag

si představ, že by třeba přestali hrát i spartani a nekdo by ten jen jako naoko doklepl do site.. a protoze kripl by piskal pozde, tak si pak rozmysli gol?

Reagovat
Stannis Baratheon

Těžko říct. Ale v tuhle chvíli by asi bylo pro Spartu krutější neuznání,než pro Bohemku uznání.

Reagovat
Firkraag

Samozrejme, ten ofsajd byl proste odmavany uplne spatne a vubec nemel bejt mavanej (ale kdyztak az po dohrani).. ale prece nemuze signalizovat, ze se nebude hrat a pak rict, ze se melo...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, pomezní udělal chybu. Ale tu udělali i hráči Bohemky, když spoléhali na něj.

Reagovat
Firkraag

Je to ultrazkurvená situace. Ale když už hlavní má ruku nad hlavou.. tak prostě se přestává hrát.

Reagovat
frankiefcb

A to je prostě špatně, přestáváš hrát až se pískne.

Reagovat
Rolf

Přeci nejsi tak blbý,to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou mají rozhodčí secvičený signál, a hráči si z toho hned sednou na zadek.

Uznejte ale, že je to psycho, když asisten mávne, hlavní zvedne paži, dá píšťalku do pusy a NEPÍSKNE

Reagovat
frankiefcb

No spíše mě fascinuje to, že přestanou hrát, i když se nepísklo.

Reagovat
Firkraag

No upřímně, ono to asi nemělo moc vliv. Padlo by to asi tak jako tak.

Reagovat
frankiefcb

No přestali hrát, Kostl v souboji byl a silně pochybuji, že tu přihrávku by někdo zblokoval a Valeš taky chytal. Na to bych se nevymlouval. Ale pomezní chybu udělat to je fakt.

Reagovat
mistr129

Tak hlavní udělal všechno jak má, na toho nikdo nemůže říct nic

Reagovat
Greny

Jak se to vezme rozhodčí ve sporných situacích to mají mávat až po ukončení akce... Takže chybu prostě udelali

Reagovat
Stannis Baratheon

Chybu udělal pomezní určitě, hlavní už byl v prekérce.

Reagovat
Greny

Jinak by mě zajímalo zda je třeba zvuk o něco zpožděné? On už měl pistalku v hubě a ruku nahoře... To se radoval?

Reagovat
frankiefcb

Ty vole, teď jsem se na to díval. Proske to jako správný lišák nechal doputovat do brány a až pak písknul.

Reagovat
Firkraag

čurák no.

Reagovat
frankiefcb

on totiž první dal ruku na horu a píšťalku do pusy, pak ji stáhl a po doputování míče do brány tu ruku znova zvedl a až pak písknul.

Reagovat
Greny

A teď jen by mě zajímalo.. zda není třeba i nějaké pravidlo zda hlavní rozhodčí může přerušit hru gestem.. když by třeba měl problém s píšťalkou nebo tak...pak by začala teprve zabava ale jsem rad ze jsou sudí ve formě

Reagovat
frankiefcb

hra se přerušuje hvizdem. Gestem lze začít hru.

Reagovat
Neon

Ne, nechtěl ztrácet čas, tak se nachystal a jak skončila akce, tak fouknul.

Reagovat
lichna.

Přesně tak. To je věc, které si všímám dlouhodobě. Místo toho, aby se hráči snažili dohrát vše na sto procent, tak při každé hraniční situaci zvedají ruku a mávají na asistenta.. Tohle prostě nikdy nepochopím. Už kolikrát jsem viděl že gólman zvedal ruku a kvůli toho měl třeba o dvě tři sekundy méně na zákrok.

Reagovat
andrew96

Jasně, ale tohle kvůli praporku pomezního nebyl úplně ten případ.

Reagovat
lichna.

Nebyl, ale vypovida to o tom, jak hráči přemýšlí. Prostě dokud se nepíská, musíš hrát na sto procent..

Reagovat
andrew96

Hráči ale vědí, že sudí v podstatě vždy dá na pomezního. Pravidla jsou jedna věc, praxe druhá. Viděli, že pomezní mává ofsajd, ví, že hlavní jej poté odpíská. Navíc při přítomnosti VARu měl pomezní nechat hru plynout. Hráče Bohemky bych z toho nevinil, v jejich situaci by se tak zachovali všichni. Tohle jde za pomezním.

Reagovat
kilobyte

Hráči Bohemky udělali chybu. Už jenom to, že místo hry sledují pomezního je na facku. A to co předvedli po uznání gólu je na druhou.

Reagovat
andrew96

Mně teda zastavení se při zvednutém praporku pomezního, který má nechat akci dohrát, přijde jako přirozená reakce.

Reagovat
kilobyte

Možná přirozená, ale chybná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu odborníci se přiznávají, že nejsou odborníky, protože neznají základní pravidla

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Neon

Reagovat
STR

Každopádně ta Tettehova šonta zas stála za to. Jak může hrát takový hráč za Spartu to mi hlava nebere

Reagovat
Rolf

Ty znáš lepšího útočníka v naší kaprlize?Že by Tecl nebo ten magor z plzně jménem Chorý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..

Reagovat
Vasekre

Jindřišek. Ten rozhovor naprosto super s ním.

Reagovat
Firkraag

Co řekl?

Reagovat
Vasekre

Žádný výmluvy nebo brečení, ale že měli hrát dokud nepísknul rozhodčí. Sám nevím jestli bych zachoval takhle chladnou hlavu jako on.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych řekl, že ho fotbal nebaví, podle toho, jak rychle dokázal dát stranou emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Může mi někdo jenom vysvětlit, v čem má spočívat ten zářez Bohemky? Hra je přerušená, až když pískne rozhodčí. To, že oni místo na Dočkala čuměj na pomezního, jestli nemávne ofsajd, je fakt jenom jejich píčoviny. Ještě navíc, když je ve hře ten stupidní VAR, tak by asi měli vědět, že mají dohrát všechno.

Tohle neustálý hledání výmluv a hledání chyb všude možně, jenom ne usebe, je fakt mor

Reagovat
Firkraag

Dobře, ale ten kokot to hned zvednul a rozhodčí se chystal pískat, v tom je to svinstvo. Ten rozhodčí je idiot (pomezní), to člověk vůbec nechápe, jak to mohl zvednout, zvlast kdyz to ofsajd navic asi o metr nebyl.

Reagovat
verv

Chystal se pískat Jestli se k něčemu chystá může být hráčům úplně jedno. A jestli hráči přestanou hrát, když vidí praporek nahoře, tak je to jenom jejich chyba (navíc ti co s tím ještě mohli něco udělat hráli normálně dál).

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, praporek zvednutej být může, ale hru přerušuje až hlavní, což se tady nestalo. Samozřejmě to byla chyba pomezního, protože (zvlášť když je tam VAR) měl nechat akci dohrát a praporek zvednout/nezvednout až po konci akce. To ale není důvod, aby Bohemka přestala hrát.

Reagovat
bartes

Zápas jsem viděl a podle mě výsledek odpovídá průběhu. Sparta hrála jako typické mužstvo 2.sledu, což ti onanisti za mikrofonem nikdy nepřipustí. Bohemka hrála ragby a snažila se drobit hru. Kdyby hráli fotbal, mohlo to být vyrovnané. Jenže oni zalezli, hráli dost prasácky. protože Sparta a po zásluze dostali gól.

Pomezní to sice blbě odmával, ale takových blbě odmávaných ofsajdů najdeme několik v každém zápasu. Hlavní dobře počkal až na konec akce. Chyba je čistě na straně Klokanů, že přestali hrát. Pokud teda s tím ještě šlo něco dělat. Sparta tuhle akci zahrála skvěle a celkově si zasloužila v tom duelu nekopů o ten gól vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím "po zásluze" bych byl opatrný. Ten zápas si zasloužil podle mě bezgólovou plichtu. Kromě toho gólu toho rudoši moc neměli.

Reagovat
Losinho

Dlouho jsem nebyl na nějakej zápas tak natěšenej, jako dneska bude to hodně zajímavý

Reagovat
jackinho10

Taky se tesim a doufam, ze to zvladnem. Vyhra by byla skvela

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima/Frydrych, Bořil - Takács/Holeš, Ševčík/Traoré - Masopust, Stanciu, Hellebrandt - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Strašák na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Brečící už před zápasem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

“Hrdý, věrný a nefňukající slávista.”

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
martin1

Reagovat
havrys99

Reagovat
martin1

Reagovat
Greny

hrdy verny nefnukajici Slavista.... jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to ta utažená střela? Komentátoři to strašně rádi používají, ale zdá se mi, že pokaždé v jiné situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe se to vysvetluje ale vetsina lidi vime co to je, je mi lito. Kazdopadne je to fakt a existuje to.

Reagovat
Coutinho10

tak nějak nevím, co dnes čekat....kdyby nebylo korony, tak bych věřil, že nám plnej stadion pomůže jako vždycky, ale tahle výhoda je pryč a když vezmu to, jak Plzeň teď šlape, tak nás doma proti nim čeká asi ještě těžší nebo podobně těžký zápas jako posledně, kdy jsme rozhodli o titulu v nadstavbě těmi góly v závěru, takže věřím, že i dnes to dobře dopadne a uděláme velký krok směrem k dalšímu titulu, ikdyž samozřejmě v nadstavbě bude ještě plno těžkých zápasů, ale 11 bodů 7 kol před koncem by byl už hodně zajímavý luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dnes favorit. A ten jejich potrat na lajně, to je zase facka fotbalu. To je jak kdyby naproti mával mentál Sheldon.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska čekám od Trpiše nějaký překvapení. Možná Hellebrand, bez Šévy ta mezihra není tak dobrá a minulý zápas tu hru Hellebrand slušně rozhýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hellebranda bych viděl rád, ale předpokládám kvůli bránění plzeňských krajů spíš Provoda a Masopusta

Reagovat
žrout

souhlas se vším

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, protože podle mě vsadíme na rychlé a dynamické hráče.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Ještě to tu nezaznělo, tak já to napíšu... 4 dny předtím byl lajnovej na zápase bez VARu, kde se po něm chce, aby v takovou chvíli mával okamžitě.

To je prostě průser tohoto systému, kdy nejsou všechny zápasy s videem.

Reagovat
jackinho10

To uz si ho jako obhajujete na vecer?

Reagovat
Greny

no nevim, zatim breci hlavne Strasak

Reagovat
C-M@ster

Obhajuju pomezního ze včerejšího zápasu. Nejsem sice objektivní, ale ten příspěvek už teď měl mít aspoň 20 palců nahoru, protože to je prostě tak... Ten rozhodčí sleduje obránce, útočníka, centrujícího hráče, svoje postavení a do toho všeho má mít v hlavě kontrolku, co mu říká, jestli je úterý a praporek má jít nahoru hned, nebo zrovna sobota a praporek má zůstat dole...

Co se týče večera, na lajně bude barážová kurva Flimmel, tam se může stát cokoliv... Ale co vím, tak Slavia je poslední 3 sezóny tlačená častěji než Plzeň, tudíž si netroufám říct pro koho...

Z hlediska rozhodčích může být ale zajímavý i Ardeleánu dnes na Hané, případně mstitel Ginzel pískající Teplice.

Pokud hledáš někoho, kdo si hledá alibi na večerní zápas, mrkni ke Strašákovi na twiter, dík.

Reagovat
Losinho

"Ale co vím, tak Slavia je poslední 3 sezóny tlačená častěji než Plzeň"

Reagovat
C-M@ster

Neodpustil jsem si. A popravdě si to i myslím.

Reagovat
jackinho10

Tak k prvnimu odstavci, je to jeho prace, je za ni placeny, ma ji odvadet kvalitne a rozhodne pokud neni dement, tak pozna, jestli je utery a nebo nedele. Pokud to nepozna, tak nema mavat prvni a druhou ligu, ale prebor.

K druhemu odstavci, ty si myslis, ze rozhodci pomahaji slavii, ja si myslim, ze pomahaji plzni, tak tohle nechme stranou. A to, ze strasak nekde breci na twitru, i kdyz podle me opravnene, se mi taky nelibi. A druha vec je, ze alibi to bude v pripade, kdyz ten pomezni bude dneska vecer pomahat slavii

Reagovat
HorajzmAmmann

Tijany v základu. To jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku byl ten druhý poločas výborný.

Reagovat
Banikovec7

Díváš se?

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid?

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Boha my jsme paliči..

Reagovat
Banikovec7

Dobrý zápas Opava Odpovídalo by tak 0:3 a je to 1:0.

Reagovat
žrout

Ten Santos z Karviné vypadá hodně zajímavě, líbí se mi, jak je dominantní a silný v soubojích, navíc se nebojí s míčem. Někdy to sice zbytečně přežene a zamotá se do toho, ale i tak za mě zatím jednoznačně

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jestli se letos něco vedení v mfk povedlo tak je to dotáhnout zajímavé hráče. Qose,Taiwo,Tijani,Markoski...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
žrout

Reagovat
Euphael

mas stream pls?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jedu streamy přes Fortunu...

Reagovat
andrew96

Nejen letos, pravidelně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava vs Slovácko skvělý zápas

Reagovat
Greny

nejvetsi prase je ten rozhodci v case 14:20 prerusuje hru po te srazce .. hra navazuje v case 17:40 a nastavi jednu minutu ... za to bych mu dal normalne stopku na tri kola

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Firkraag

Jo, ja myslim, ze rozhodci jsou predevsim idioti.

Reagovat
Losinho

v tomhle jsou hrozný dement

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko hodně tlačilo, Opava je za bod ráda

Reagovat
Greny

Porcal tak do utkani chces vstoupit no

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pokorný, Svozil, Stronati - Potočný, Jánoš, Jirásek, Hrubý, Holzer - Kuzmanovič, Šašinka

rozestavení z toho moc nepoznám. Každopádně zase Jirásek a Hrubý spolu

Reagovat
HorajzmAmmann

Sigma -

Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Gonzales, Houska, Chytil, Falta - Julda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Julda bude zase solit

Reagovat
Banikovec7

To bude Svozil nebo Jánoš vpravo

Reagovat
Banikovec7

Tak je otázka, jestli to Kozel tomu co dělá tu grafiku řekl.

Reagovat
doocetung

3-2-3-3

Reagovat
doocetung

3-2-3-2*

Reagovat
Kepy_FCB

A co mladíci

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím, proč tam místo Jiráska nebo Hrubého nedá třeba Kaloče Ten to taky losuje tu sestavu nebo nevím. Potočný úplně mizerný a základ.

Reagovat
Kepy_FCB

Potokovi zřejmě nasypali takovej ranec že hrát prostě musí aspoń zatím

Reagovat
Losinho

hodně v pohodě omlazení

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stará kurva Kozel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
bobis21

Věkový průměr o dost nižší než ve většina zápasů na podzim. Oproti nejčastější sestavě na podzim:

Fleišman (35) -> Holzer (24)

Fillo (34) -> Svozil (26)

Diop (27) -> Šašinka (22)

Matiku neojebeš. Jasně, rád bych tam viděl ještě Kaloče a Buchtu, ale i tak je to prostě už teď mladší než co hrálo pod Pánikem. To je právě ta absurdita, že i v sestavě bez těchto mladých hráčů jsme pořád mnohem mladší. Takové věci ale nemá cenu vysvětlovat slávistovi který si chodí jen kopnout a na víc se nezmůže.

Reagovat
HorajzmAmmann

já zase nechápu, proč tady Kozla pořád obhahuješ... Fleišman stopka, Šašinka hrál i pod Pánikem a Svozil by hrál určitě taky.

Reagovat
bobis21

Vždyť Šašinku poslal pryč na hostování

A neobhajuji, jen prostě nebudu panikařit při každé maličkosti jako ty. Vždyť jsem i v tom komentu na který reaguješ napsal že bych tam chtěl vidět Kaloče s Buchtou, tak jaké obhajování? Fakt aspoň čti to na co odpovídáš.

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť ho tady obhahuješ celou dobu.

Reagovat
bobis21

Možná si pleteš obhajování s tím, že ho nekritizuji za každou hovadinu. Stejně jako jsem nekritizoval za každou hovadinu žádného z předchozích trenérů. Jen ty potřebuješ každý druhý den senzaci.

Reagovat
HorajzmAmmann

za každou kokotinu se kritizoval Pánik.

Reagovat
bobis21

1. Já ne.

2. Ty tady děláš úplně to samé teď (a nejen ty, je vás takových víc).

Já prostě radši uvidím že trenér dostane čas, než ho kritizovat nebo vyhazovat po dvou týdnech od pauzy. To prostě nedává smysl

Reagovat
HorajzmAmmann

já Kozla rozhodně nevyhazuju, naopak za ním stojím. Jenom prostě napíšu, když se mi ty výkony nebo sestavy nelíbí a je jedno pod jakým trenérem. A samozřejmě, že to teď budu srovnávat s tím co se dělo za Pánika. Ten to podle mého schytával někdy až moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, naopak málo. A pak se ukázalo, kdo měl pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud tady měl Kozel přijít omladit kádr, tak se mu to zatím moc nevede. Čekal jsem ten zásah do sestavy mnohem razantnější (Kaloč, Drozd aspoň lavička, Tamajka, Zálesák, ...)

Reagovat
Kepy_FCB

ale pak to podporuje hlasy těch co tvrdili že mladí na to nemají a tím by to významně obhajovalo pana Páníka

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl na to hlavně Pánik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože ti co hrají jsou stejně staří nebo starší než hráči pod Pánikem? Neberu v potaz to, že od konce Pánika všichni zestárli.

Reagovat
Banikovec7

Odkud máš že má Fleišman stopku? V ligových statistikách má 6, ale dostal další 2 mimo hřiště. Ale ve vyjádření DK nic o trestu pro něj není.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz minule tu plasil, ze ma Zio 4 zlute(coz mel uz davno)

Reagovat
Banikovec7

Jo, vzpomněl jsem si na to a chtěl se mu smát, jestli má vlastní statistiku karet. Ale pak jsem se podíval na toho Fleišmana a něco na tom asi bude, nevím proč se ty mimo hřiště nepočítají mezi ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani v prevku na ofiko strankach se nic o tom nepsalo. Mozna to nekdo zaregistroval na posledni chvili a zachranil nas od ostudy

Reagovat
HorajzmAmmann

o Stronatim to někdo psal na banicek tak jsem to vzal od něj...a ted se to píše na instagramu

Reagovat
Losinho

Fleišman hrát nemohl ne? Fillo patří pravidelně mezi vytížené, Diop sice odešel, ale můžeš tam klidně hodit Smolu nebo Baroše. Tak jaký kopnutí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

V poli jediny hrac nad 30 let. To je sranda jak ses pokazde uplne mimo

Reagovat
Losinho

To je sranda si dělat seznam mládežnických reprezentantů co u vás hrajou.

Reagovat
Firkraag

Hlavně koukejte vyhrát, volové

Reagovat
Wyrda

Ja si myslím že to bude spíš 4-5-1 a nějak takto: Lasty-Svozil, Poky, Zio, Holzer - Kuzma, Janos, Hruby, Jiras, Potok - Šaša

Reagovat
HorajzmAmmann

většinou jim ta grafika sedí podle pozice v sestavě

Reagovat
Wyrda

Ja vim ale nejak si nedokazu predstavit Potoka na halfbeku

Reagovat
HorajzmAmmann

jako jo no ... uvidíme

Reagovat
bobis21

No podle jmen mě napadlo spíš rozestavení Holzer, Zio, Svozil, Pokorný - Jirásek, Jánoš - Kuzma, Hrubý, Potočný - Šašinka

Je možné že to bude i na 3 stopery, ale Potočný by podle mě dozadu hrozně hořel kdyby byl na straně sám.

Reagovat
ratusek

Ty pičo to je sestava. At mě Kozel nesere. Ti naši mladí nejsou tak neschopní, aby hrálo pořád to pánikovské jádro

Reagovat
smazaný uživatel

Příště více mysli než něco napíšeš. Pak tu děláš ejchuchu, když se vyhrálo.

Vám některých bych snad přál, aby se vrátil plukovník válka s taktikou "akopni míč do pice a hlavně žádná hra po zemi".

Ještě, že jsou někteří normální jedinci, jenž ví, že jaro je na zkoušení všeho možného a nemožného.

A propo mladí. Pan trenér dostal za úkol zapracovat mladé. Však je již konec světa? Není.

Počkej si (i já a ostatní), jak to bude v letni přípravě a hlavně na podzim.

Jinak je je toto jebani naprosto směšné.

Reagovat
HorajzmAmmann

tu 1. větu snad nemyslíš vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ano. Se koukni, co tu v poslední době píšeš. Jebeš do Kozla a já nevím co ještě. A pak tu slavíš výhru. Víš o tom, že ten půl rok je na zkoušení? Znova, je to dohledatelné v x článcích, rozhovorech a i zde se o tom napsali stohy papírů.

A pak příjdeš a hned tu jebeš do druhých, že se zastávají Kozla. WTF?

Reagovat
Banikovec7

To jsou fakt magoři Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
C-M@ster

Kdybys byl na discordu, viděl bys to dávno.

Reagovat
Firkraag

Slovácko už mohlo dát tak čtyři určitě

Reagovat
Wyrda

Co je vlastne s Granečným? to je tak amrny nebo zraneny že není ani na lavičce Budějek navíc když se hraje tedka dost zapasu?

Reagovat
Kaspar

vypestoval si peknou vanu

Reagovat
Kepy_FCB

Jako fakt?

Reagovat
Kaspar

jo, ma nadvahu, karantena mu neprospela

Reagovat
doocetung

Podle jeho instagramu má 7kg nadváhu a má to totálně v piči

Reagovat
Kepy_FCB

Chybí mu bobova soběprospěšná šikana

Nemám instáč, jak to tam přesně napsal?

Reagovat
doocetung

No dal tam fotku s pěknou vaničkou, někdo mu tam napsal "7kg přes" A on "hovno vole, jsem jen hezkej .. Takže tak

Reagovat
Losinho

Jak na něj Páník nešlape tak jde do háje.

Reagovat
Salfovic

Co je s jeho synem ?

Reagovat
ttopi

Takhle to dopadá, když se narodíš a dle svých rodičů už máš být fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

taky si rikam.. magor

Reagovat
Kepy_FCB

Když srovnáš třeba Frýdkovi,Haškovi, atd a toho valihracha od Nedvěda tak opravdu lze napsat že nepovedl no

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá blbě v plavkách.

Reagovat
ttopi

Akorát by se mohla vysrat na to "Ivana Nedvěd".

Reagovat
kilobyte

Porč?

Reagovat
ttopi

Protože jednou se narodila českým rodičům, tak je to Ivana Nedvědová.

Reagovat
kilobyte

Když žije v Itálii?

Reagovat
ttopi

To je snad jedno ne? Nebo myslíš že když se k nám nastěhuje amík John, že mu tady říkáme Honza, nebo Georgovi Jiří?

Reagovat
kilobyte

Ona se tam ale narodila, ne? To je něco jiného.

Reagovat
ttopi

To jsem nevěděl, přiznávám. Tak pokud to takto má v dokladu, tak OK. Ale stejně toho nejsem zastáncem.

Reagovat
kilobyte

Popravdě nevím jestli se tam narodila, ale je to pravděpodobný. Protože v té době už Nedvěd hrál v Itálii.

Mě to moc nevadí. Zvlášť jestli je to z praktických důvodů. Jako třeba svatba s cizincem, život v zahraničí (hlavně když se tam narodili). Jediné kdy mi to přijde divné je, když žijí v ČR.

Více mi ale vadí přechylování u cizinek. Zvlášť když u Češek to nedělají.

Reagovat
ttopi

Tak u češek to nemůžeš přechylovat, protože to jméno už má český tvar - Petra Janů, Heidi Janků, a pdoobně. U sportovkyň, typicky Serena Wiliamsová, Maris Sharapová mi to nevadí, protože mluvíme jak jsme zvyklí.

Co mě ale točí je Ramba (Voříšková)

Reagovat
kilobyte

Tak třeba při střelbě na Olympiádě všem jména komolili jenom Kateřina Emmons zůstala.

Reagovat
ttopi

Viz odpověď výše. Kateřina Emmons má v češtině takový tvar jména, tak proč ho měnit. Taky neříkáme Petra Janůová, nebo Tereza Rambaová. To samé můžeš samozřejmě říct i o těch zahraničních ženách, ale tam je to podvědomě tím, že se snažíme jim dát ten zažitý český tvar příjmení+ová.

Reagovat
kilobyte

Jenže představ si, že by ten Emmons, co si ji vzal, měl sestru a té by pak příjmení přechylovali. Což se mi zdá divné. Přijde mi to jako prznění.

Reagovat
ttopi

No, řeklo by se, že přijela Emmons, Emmons a Emmonsová a klaždej by si myslel, že ta Emmonsová je Emmonse žena

Reagovat
Greny

OT : ten Machálek se zblaznil ? nebo co to je za sestavu ?

Floder – Štepanovský, Dreksa (C), Ad. Čermák, Bariš – Hladík, J. Sedlák, Pachlopník, A. Fousek – Přichystal, Růsek.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, tam je 1 obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 LOL

Reagovat
dejvikker

taky bych chtěl do Sparty trenéra, co se zblázní při vybírání sestavy a potom vyhraje 5:0

Reagovat
Kepy_FCB

Prosím odkaz na přenos Baníku

Reagovat
C-M@ster

Opava - Slovácko se nakonec dohrálo bez karet.

Reagovat
fabec1222

Z Olomoucek kvalitní zvuk

Reagovat
Banikovec7

A v brance Aleš Mandaus.

Reagovat
Banikovec7

Už jsem myslel že to nedá ty vole

Reagovat
Wyrda

1:0 pico fcb

Reagovat
bobis21

Krásně si to zpracoval

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

no vida skvělá kombinace

Reagovat
Fabregas@ole

Proč neni Ruda Reiter ani na lávce?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasně Potok, zlámej si ruku Každopádně dneska ta finálka celkem slušná (zatím)A Laštůvka v topu

Reagovat
Kaspar

uz zase piska hvezda nejjasnejsi

Reagovat
KnoxXx

Jerabkova pomsta

Reagovat
ondrasch77

Jeřábek hezký návrat do Teplic...

Reagovat
Banikovec7

Šašinka skvělý zatím, chtěl jsem napsat, že to snad potvrdí gólem a ani jsem to nestihl.

Reagovat
lichna.

Dneska fantastický.

Reagovat
Greny

Mandous a ten bek

Reagovat
Wyrda

Tak jeste jeden az se vyhnem pasticce

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to ten Kozel dovoluje, postavit viteznou sestavu

Reagovat
HorajzmAmmann

nejsi to ty kdo psal, ať nepřecenuju výsledky doma s Příbramí a Zlínem?

Reagovat
HorajzmAmmann

No konečně Šašinkovi to přeju. Teď ať se trefí ještě Potočný a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba Látal nejpozději po sezóně půjde, i když já bych ho vyrazil hned.

Reagovat
Greny

OT : Fortuna se snazi konkurovat O2 .. rano si usmysli ze daji na stream zapas Zbrojovka - Trinec a z fotbalu je hovno pac maji porad nejake technicke problemy

Reagovat
C-M@ster

Ale aspoň vedou.

Jako viděl jsem, že Zbrojovka nejdřív stream inzerovala a pak psala, že bude na Fortuna TV.

Fortunu nemám, takže jebat.

Jinak to je nějaká podmínka, že ty YouTube streamy musí být vždy jako "neuvedeno"?

Reagovat
lichna.

Laštůvka dneska zatím taky slušný držák..

Reagovat
Greny

na toto uz teda mit nemohl, ale on uz snad od dvacate minuty zdrzuje

Reagovat
Banikovec7

On zdržuje ať je stav jakýkoliv a kdykoliv.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Greny

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než Kozáčik, který vždycky půl hodiny ušlapával trávu před míčem pak to stejně kopl do hoven a ještě zmrdal Řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Greny

Juliš je docela ve forme

Reagovat
lichna.

Koledovali si o to dlouho...

Reagovat
Banikovec7

Obrana dnes šílená teda, tolik šancí neměli soupeři za celé jaro dohromady včetně Plzně.

Reagovat
lichna.

Nechápu, co tam dělají. Naštěstí zatím oboustranně.

Reagovat
Banikovec7

No my už jsme u jejich branky nebyli dobrých 15 minut.

Reagovat
lichna.

Nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

dneska to bude jeste zajimave ale my to urveme

Reagovat
Bex5

Je nejakej Banikovec v karetnim ohrozeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Janos.

Reagovat
Banikovec7

Šašinka, a už ji dostal. A pak ještě Jánoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, nebo zaúřadovaly jüany?

Reagovat
Banikovec7

Neviděl jsem opakovaný záběr, ale asi se dala dát. Kartuje zatím každý tvrdší zákrok, takže musel i tento.

Reagovat
bobis21

Těch soubojů Šašinka vs. Jemelka bylo na začátku tolik, že tam nějaká karta asi musela přijít (myslím že přijde i pro Jemelku během zápasu)

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštůvka jako fantom. Ale obrany dnes neexistují.

Reagovat
Banikovec7

Fillo na plac

Reagovat
bobis21

Vzhledem k počtu šancí je pro nás zatím skóre zlaté. Vedeme jen díky Laštymu, který chytá skvěle. Musíme více držet míč, když budeme pořád pod tlakem tak to ještě klidně ztratíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Wyrda

ty pičo to jak dal

Reagovat
smazaný uživatel

O zrzka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ze stredu se ty goly davaji mnohem lip nez z leve zalohy

Reagovat
Banikovec7

Podobně zasloužené poločasové vedení jak Opava

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlaté 3 body (pokud to udržíme)

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hnůj. Sigma hraje a góly dává Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje na góly.

Reagovat
HorajzmAmmann

hnůj? Vždyť to je super fotbal... z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Od Olomouce ano, ale Banik hroznej.

Reagovat
HorajzmAmmann

nemyslím si... určitě je to lepší než předchozí zápasy

Reagovat
lichna.

No proti tomu výkonu s vama je to krása. V obraně teda sílenost ale jinak krom gólu ještě střela Kuzmy, šance Potocneho.. Zas tak hrozně mi to nepřijde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tam místo Štěrby Hubník, tak prohráváte.

Reagovat
Banikovec7

A být tam místo Potočného Messi, tak vedem o 3.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

proč se s ním bavíš, ten nás hejtí vždy při každé příležitosti

Reagovat
Banikovec7

Já vím, ale stejně mi to nedá a musím na ty jeho nesmysly reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mit v sestave Ronalda s Messim tak vyhrajeme ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nepsal Ramose.

Reagovat
lichna.

Silny argument

Reagovat
smazaný uživatel

A hnůj je výsledek.

Reagovat
Banikovec7

Šašinka 1+2 za poločas

Reagovat
Euphael

v lete pujde do Slavie synek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak na hostování do Liberce/Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.

Reagovat
lichna.

On nahral i na ten Kuzmuv? Jinak u Sasinkova gólu asistence Zio ne?

Reagovat
Banikovec7

Jo a jo.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může bejt Štěrba ligovej stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už stačí na to mít fyzicky.

Reagovat
braveheart

Laštymu postavit sochu. A Hrubého poslat vytírat hajzly..

Reagovat
Banikovec7

Dívám se na záznam prvního gólu a vyměnili jsme si tam 12, převážně přesných, přihrávek To jsme minulé zápasy měli tak za poločas.

Reagovat
HorajzmAmmann

je to lepší než minulé zápasy (do ofenzivy) Defenziva je teda o něco děravější, ale faktem je, že Olomouc špatně nehraje

Reagovat
GreatWhite

Tak dnes od Sigmy paradoxně snad nejlepší výkon sezóny, tolik šancí nepamatuji. Bohužel Štěrba hodně špatný, obrana nefunguje, takže Baník jakmile přeleze půlku, tak dá gól. Každopádně Látal ven, Juliše udržet za každou cenu a v létě přivést Hubníka a mohlo by to jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Juliš a Hubník chtěli hrát druhou ligu

Olomouc má formu z posledních zápasů snad nejhorší z ligy a pomalu se propadá do skupiny o udržení

Reagovat
JeséRodriguez

Juliše klidně, za Chytila

Reagovat
Greny

tak na vecer sestavy ocekavane

Reagovat
Coutinho10

Holeš je zpet v zakladu a v utoku opet Tecl

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Petr Ševčík, Tomáš Holeš – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Stanislav Tecl

Lavička: Přemysl Kovář, Patrik Hellebrand, Ladislav Takács, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré, Júsuf Hilál, Petar Musa

Reagovat
ratusek

Fernando rozhodne

Reagovat
Coutinho10

mohl by dat nejaky dulezity gol, ale to jeho zakonceni nevim nevim

Reagovat
ratusek

moc vás ted nesleduju, tak nevím, ale to vážne nemáte někoho lepšího než Provod? nebo se mu raketově zjevila forma? Traoré je lepší ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Traore na levý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, co znám (resp. 1 slávista), dost chválí Hellebranda, já se celkem divím, že na něj Trpiš nesází spíš než na Provoda, kvalitativně horší není a je asi o 3 roky mladší.

Reagovat
Coutinho10

premejslelo se asi trochu o Hellebrandovi, ale Provod je zkusenejsi v porovnani s nim a moc lepsich variant tam neni no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No hraje líp než na podzim, ale stejně je to furt taková lite verze Zmrhala.

Reagovat
Blasphemer

To snad ne, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná sestava, dobře že je zpět Holeš Trošku jsem čekal, že proti Beauguelovi postaví Takacse, ale tak ať se Zima ukáže

Reagovat
HorajzmAmmann

střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík

Reagovat
bobis21

Až na to hovado ta sestava vypadá silnější. Myslím že dnes tu ligu zdramatizují. Ne že bych Plzni něco přál, ale za tu aroganci by slavisti zasloužili o titul přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě má mít každý tým hráče, kterého fanoušci klubu milují a fanoušci ostatních klubů nenávidí. To pak dělá ty správné emoce

Baník - Baroš

Sparta - Řepka

Slavia - Bořil

Plzeň - Limberský

Reagovat
bobis21

Srovnávat Bořila a Barošem s těmi dvěma kriminálníky je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Bořila tam má být Tvrdík a místo Baroše... já nevím kdo, když už tam není Pánik. Ale u toho to vlastně bylo naopak, tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Baniku.

Reagovat
bobis21

Tvrdík by k Řepkovi s Limberským seděl víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barošovo údajná rychlost na dálnici ve Francii přes 200km/h nebo údajné napadení hosta v hotelu.

Ale neporovnávám je...jen konstatuji, že každý tým by podle mě měl mít takové hráče. Takové ty ikony pro fanoušky a pro soupeře svině

Reagovat
bobis21

Rychlost na dálnici samozřejmě špatná, to bez debat. Bourat ožralý, utíkat před policií a ještě si z toho pak dělat prdel je trochu jinde. Napadení se nestalo, to už se ukázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu, ale to jsme se dostali někam jinam. Nešlo mi o srovnávání vlastností těchto lidí, ale o to co znamenají pro své fanoušky a pro fanoušky ostatních týmů

Reagovat
bobis21

No ale o to mi šlo. Dívat se negativně na Řepku, který byl v kriminále a přímo na hřišti napadl kameramana je přeci úplně jiné než u Baroše, kterého sparťanští nácci nenávidí protože si myslí že je cikán ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro spoustu fanousku Sparty bude Repka modla. Pro plzenaky zase Limbersky. To same by byl Baros i kdyby udelal neco takoveho. Baros taky neni svatousek, neni na tom tak jako Repka nebo Limbersky. A fans Baniku ho budou milovat

Reagovat
bobis21

No kdyby Baroš udělal to co Limberský tak pro mě určitě žádná modla nebude. Řepku ani není třeba zmiňovat, to je prostě zločinec. A pro to sparťanské "cikáne" na Baroše taky neexistuje omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Ještě bych dodal že Baroš má od návratu z Turecka před 6 lety 1 červenou (i tu přinejmenším diskutabilní) a ani žlutých nijak moc neměl, stál za 4 žluté jen jednou. To prostě nejsou statistiky někoho kdo je údajně největší prase v lize, jak se někteří snaží tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě má jednu za to jak odlepil špatně uchycený reklamní panel

Reagovat
bobis21

Jasně, ale to nebylo ve hře, to bylo na střídačce. Baroš může totiž za vše, i za nekvalitní střídačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně je i kriminálník

Reagovat
Salfovic

Nemyslím si, že by lidé nějak nenáviděli Bořila, jen ho oprávněně považují za prasícího kokota.

Reagovat
mistr129

Proč kokota? Hraje tvrdě, ale nevšiml jsem si, že zákeřně, že by třeba po odpískání šlapal po protihráčích, nebo pravidelně loktoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To se vztahovalo k jeho mentálním schopnostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by nesouhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Bořil, ty vole?Dávat Béřu dohromady s touhle kriminálnickou sebrankou je drzost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aroganci. Arogantní je tak retard Sheldon, ale to je troll. Arogantní jsou dementi z Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf houska

Reagovat
oli9

Tak slovácko ted dva poslední zápasy doma Bohemka a Sparta. Ty neproměněné šance nás budou mrzet

Reagovat
ratusek

co to je za penaltu v Teplicích?

Reagovat
Banikovec7

Smola

Reagovat
Banikovec7

Ale Chramostovi simulace vyšla i s videem no

Reagovat
bobis21

Klasika

Reagovat
KnoxXx

vsak hrac Jablonca padal predtym, nez ho Cmovs vobec trafil ... spravodlivost zafungovala

Reagovat
ratusek

Grigar si zachránil působení na pozici jedničky

Reagovat
JessePinkman

Smola

Reagovat
Firkraag

Za tohle se má dávat červená

Reagovat
bobis21

Červená ne, ale žlutou určitě zasloužil.

Reagovat
Firkraag

Dle pravidel ne, ale já bych dával za simulace ve vapne cervenou a dodatecny ttresty

Reagovat
ratusek

doufám, že ho Kozel profackuje. at už to nezkouší, blb

Reagovat
Banikovec7

Pojďme dát ještě jeden ať nás to nemrzí jak ve Zlíně.

Reagovat
mistr129

Smola, Chramosta a zmrdství, iconic trio

Reagovat
Firkraag

Tyvole to jsou klikaři

Reagovat
HorajzmAmmann

3 body jsou super, někde se Baník chytnout musel. Teď zkusit 4 body do konce ligy a jsem spokojený

Reagovat
Salfovic

Včetně nadstavby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už chci raději prostřední skupinu, takže si se slavií bez fanoušků odpočinout, s Libercem si omrknout jejich taktiku a něco si vyzkoušet.

Reagovat
Beči

Nevím, co víc by měl Musa dělat, aby byl v základu místo Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe kouřit

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím tomu, asi snaha aby je Tecl zase otrávil a uběhal a Musa pak rozhodl.. ale tohle nemůže vycházet pořád, nějaký zápasy nám tady ta taktika a neproduktivita prvních 70 minut určitě prohraje.. a Musa se nám na to taky může pěkně rychle vysrat.

Reagovat
Greny

super .. at jde O2 do prdele... celej den jsem tam pak mi spadne net kvuli bource a servery jsou pretizene

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze jsou ty bourky, maji vymluvu.

Reagovat
Greny

na to jim seru jeste ze mam tip

Reagovat
C-M@ster

O2 mě odhlásilo a přihlásit se samozřejmě nejde...

Reagovat
Greny

Reagovat
matZz

same here

Reagovat
r.mrazik

je to sluzba k hovnu

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je peklo asi se na o2 vyseru, protože tohle je pokaždé když se dá čekat zápas s velkou sledovaností ... to to tam řídí debilové nebo co?

Reagovat
Coutinho10

me to nastesti teda jede

Reagovat
db18

No já musel aktualizovat stránku a v tom momentě mne to odhlásilo...

Reagovat
Coutinho10

ja byl v programu, takze jsem jenom dal O2TV Fotbal a slo to...to aktualizovani stranky me uz v minulosti taky nekolikrat vypeklo no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

neplať si to a dívej se na streamy, jinak to je na zabití

Reagovat
smazaný uživatel

Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme, Teclik v zakladu, tesim se na to trapeni.

Reagovat
Grahf

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme super, mame tlak, kontrolujeme hru.. skoda ze nemame utocnika a je nam to k hovnu.

Reagovat
PavlíčeQ

Máte někdo stream s českým komentářem?

Reagovat
dinss

O2 nám spadlo (jak jinak) takže taky hledam.

Reagovat
PavlíčeQ

Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Nepsalo se tu, že Ševčík nemůže hrát ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Palič

Reagovat
HorajzmAmmann

komu hrozí stopka na Baník? Stanciu a Bořil?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
HorajzmAmmann

Coufal, Kůdela, Stanciu... ale jo, to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paprika

Na slavce opet stejne choreo?

Reagovat
ratusek

nuda, ale to jsem čekal. Plzeň totálně vymazaná,a Slavia se tam zase jednou náhodně trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo nahodne.. kazdej nema vychytany kombinace jak Banicek.

Reagovat
C-M@ster

Souhlas. Konečně rozumnej názor od slávisty.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Komix

Teclík zatim moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha.. jako ty tri balony co sklepl stredakum plzne do brejku nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš za ty golovky co připravuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

celej první poločas

Reagovat
C-M@ster

Už su přihlášen.

Reagovat
Blasphemer

Zatím hrajeme úplné hovno teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá ještě někdo práva na českou ligu?chci se O2 zbavit ...

Reagovat
db18

12. až 33. minuta v prdeli... Díky O2

Reagovat
ratusek

o nic si nepřišel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl

Reagovat
Selänne

Tecl by měl zkusit jinej sport.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla zoufalost, i to jak nešel proti balonu i ta "strela"

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba biatlon, když pořád střílí za nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KnoxXx

Kovarik

Reagovat
Coutinho10

joj, to mohl bejt gol...velka skoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

My jsme fakt impotenti.

Reagovat
Salfovic

Nechápu tu Božoleho zálibu se oprcávat u lajn, kde je úplně k hovnu, akorát jen chybí na hrotu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

pred chvili tim skoro pripravil golovku, kdyby kovarik lip zpracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to rikal v Dohranu Pivarnik, ze ted ma formu protoze se nesere na lajny a neztraci tam cas a balony.. ted se zda ze ho to uz prestalo bavit a zase si dela co chce, bohudik

Reagovat
smazaný uživatel

sevcik je pro slavii obrovsky upgrade, oproti tomu co tam bylo predchozi zapasy.. jeste, ze nevystrelil

Reagovat
smazaný uživatel

No Sevciku trosku zbytecny ale byt to gol tak top.. radsi ho dejme v devadesate, nez ted a prestat hrat

Reagovat
Salfovic

Kdyby měl Hruška koule jak ve dvaceti, tak je to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted Kolar i Tecl top

Reagovat
smazaný uživatel

kolar jako proc? ten mel jen luck, ze si s tim stredak nehral a radsi odkopl, to ze z toho pak byla sance byla nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to vyresil sebevedome a krasne lobl pres toho utocnika balon na slavistu.. proc.. pro hovno.. to ze to ten slavista praskl a nezpracoval uz neni kolaruv problem.. Kolare nechvalim za to ze byl soucasti te akce ale za tu rozehravku, pokud ti to nedoslo,coz evidentne nedoslo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemelo mi co dojit, kdyz tam nebylo nic na pochvaleni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle jsou prostě hrozný chyby, už to mělo bejt 2-0.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

mělo

Reagovat
Salfovic

Sleduju to jen jedním okem, měla Plzeň alespoň nějaký náznak šance, krom tedy té střely Čermáka z větší vzdálenosti.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kovařík by měl obrovskou, kdyby lépe zpracoval míč.

Reagovat
Blasphemer

Ještě ten Kovařík, kdyby si to neukopl někam do prdele. Taková pološance, no.

Reagovat
andrew96

Brabec tam koho bránil?

Reagovat
Coutinho10

velka skoda, ze jsme nejaky ty goly nedali ...sanci bylo dost a to je teprve po 1. polocase

Reagovat
PhilipS

Nejlepší na hřišti Teclík. Bez těch zranění by hrál dávno v zrahraničí. Kvalitní zápas - hodně mě to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to snad jeho nejlepsi zapas v kariere. Opravdu by v zahranici jinak nehral. Ale je to sympos.

Reagovat
PhilipS

Potenciál měl velkej. Takovejch útočníků moc není. Už se nikdy nedozvíme

Reagovat
Salfovic

Vždycky to byl strašnej palič. To fakt na nějaké pořádné zahraniční angažmá nebylo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, když mohl Kliment do Stuttgartu, nebo kam to šel...

Reagovat
Selänne

Kdy měl ten potenciál na zahraničí?

Reagovat
Mass

Jednu dobu dokonce dával i nějaký góly za Jabka. Ale na víc nemá.

Reagovat
bobis21

Tak když odcházel z Jihlavy tak od něj asi každý čekal víc. Když hraje poprvé pravidelně ligu a má takový podzim: https://www.transfermarkt.com/stanislav-tecl/leistungsdatendetails/spieler/81390/plus/0/saison/2012/wettbewerb/TS1/verein/7975

Reagovat
Selänne

S tím souhlas. Taky je ale třeba říct, že takových hráčů bylo v lize desítky. Po tom podzimu odešel do Plzně, kde mu trvalo 8 měsíců než se dokázal trefit v lize. Přitom se paradoxně trefit hned v prvních dvou zápasech do sítě Neapole v Evropský lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku nebo Polsku v klidu. A kdyby nebyl palič, tak Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim Slavka lepsi, snad se to opo pulce zmeni.

PS: Jde vam sem normalne psat? Mne se to brutalne seka, ani nevidim text co pisu.

Reagovat
Salfovic

Všichni, kterým nejde O2, si sem přišli postěžovat, takže to padá i tady.

Reagovat
smazaný uživatel

nic se mi neseka

Reagovat
Blasphemer

Na kompu se mi to už pár dnů taky seká, přesně jak píšeš. Na mobilu v klidu.

Reagovat
C-M@ster

Už poslední cca měsíc se to občas jebe. Teď zas dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky uz par tydnu.. ted dobry ale pred pul hodinou treba hruza.. nechapu.

Reagovat
Greny

Pernica, Kopic na plac

Kayamba a Hejda dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba jedinej neco zkousi. Kovarik dolu. A Hejdu nechat, Pernica by byl maler, ale nesmi dostat zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba porad neco zkousi ale malokdy mu to vyjde. Proti silnym souperum skoro nikdy.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

jako to jo ale strasne kazi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Já doufám, že Kopice z lavky to oživí.

Reagovat
abu

Den otevřených dveří v obraně plzně. Totální neschopnost útoků. Teď je otázka pro koho je to větší průser :D Hrát Evropskou ligu/ ligu mistrů tak slavie nedá gol nikdy a plzen zase dostane 3-4 goly :( A když už jde Plzen na bránu tak jeden (kovařík) nezpracuje a když jdou 5 na 4 tak to radši zakopnou, než aby vystřelili. Jinak pochvala presinku Slavie po

ztrátě míče.

Reagovat
Greny

Gula nastoupil proti Slavii 4x ziskal jen tri body za remizy ... takze vlastne jen jednou prohral

škoda to mel byt gol

Reagovat
Blasphemer

Dobrej nástup.

Reagovat
Salfovic

Do toho měl jít Božolé spíš hlavou, ne ?

Reagovat
Blasphemer

Šel do toho dobře.

Reagovat
Greny

no jako kontakt tam byl

Reagovat
dinss

dala se pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete venku, uklidni se.

Reagovat
dinss

Reagovat
C-M@ster

možná mu tím kontaktem i zabránil v dosažení míče

Reagovat
Salfovic

Rád bych viděl detailní záběr, třeba tam bylo i nějaké to drženíčko.

Reagovat
Greny

Strasak by to mel vyfotit a dat na twitter ... toto dle rozhodciho nebyl ofsajd

Reagovat
ratusek

tvl offside jak blázen

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to nechává dohrát jak má.

Reagovat
PhilipS

Coufal je teda dneska tragickej. Těch odevzdanejch balónů už je požehnaně

Reagovat
andrew96

Šílený, takový Kušnírovský pravý bek.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už si dělají prdel...

Reagovat
Greny

vzdyt tam stal metr v ofsajdu

Reagovat
C-M@ster

Hlavně ten komentátor "praporek měl jít nahoru".

Včera nahoru šel a rozhodčího málem ukřižovali...

Nejde tu teď vůbec psát btw....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já komentujou upne něco ji

Reagovat
C-M@ster

Já vím, ale nejde mi sem vůbec psát teď a než se mi povedlo aspoň nějak napsat komentář, ta akce už byla pryč...

Mám EF zasekaný šíleně...

Reagovat
Firkraag

Včera ofsajd ale o metr nebyl a dnes to tako 2m byl

Reagovat
Salfovic

Tak u jasnejch ofsajdů by měl jít nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vy pice z prazdne brany vyjedete vzdycky na brankovou caru k praporku? Sice offisde ale stejne.. Maso a Tecl jsou negolovi hraci a zrovna oni jsou v nejvic sancich.

Reagovat
ratusek

Slavia klasika, miliarda šancí a padne tam šmudla. a Plzeň je uplně vymazaná. tak se dnes rozhodne o titulu, 8 bodů už bude moc, navíc to spíš vidím na 11 bodů

Reagovat
dinss

Píšeš hrozný sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha videls nejaky zapasy Baniku za posledni dva roky? Vubec se tady nevyjadruj kdo tady vyhrava nejakyma smudlama. Ty chudaku.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Kdyby se někdo ptal o jaké aroganci slávistů mluvím, tady máte příklad. Někdo napíše něco co není 100% pozitivní o slávii (přestože tam prakticky říká že podle něj slavia vyhraje) a hned přijde útok úplně zbytečné snižování soupeřů. Prostě slavia dokonalá, všichni ostatní špatní. Na závěr doplníme ještě urážkou, ať se cítíme ještě nadřazeněji.

Reagovat
martin1

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

něco jako fandové L´poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady toho idiota neni treba brat vazne. To je jako kdybys od nas daval za priklad kepyho.

Reagovat
Bakary3

Musim souhlasit s cukrouskem, on tu pise pravidelne jako kokot, v podstate tu jen urazi, kdyz ne soupere, tak klidne hrace svyho tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Možná by někdy chtělo uvažovat nad tím, na koho reagovat... Na tohohle nebo třeba TurbodementaPlastika to vážně nemá smysl..

Vždyť to ani není tak propracovaný trolling, jako třeba kdysi u dolara.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra v 6 bude lepší fotbal

Reagovat
ratusek

jak u vás Hradec vyhraje?

Reagovat
KnoxXx

rozhodca jasna cervena

Reagovat
ratusek

Franěk se na to už nemůže dívat, tak Plzni pomáhá ručně

Reagovat
smazaný uživatel

takova jeba

Reagovat
Blasphemer

Josh Brolin ho tam slušně sundal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Provod nejlepší na hřišti

Reagovat
dinss

Fraňku kde by kurva faul???

Reagovat
Paprika

Smicer odpalil dymovnici ve VIPu

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal na Slavii?

Reagovat
Selänne

Jak je možný, že drtivá většina šlágrů v naší lize stojí úplně za hovno?

Reagovat
dinss

Kopic ty tragéde!

Reagovat
C-M@ster

Žlutá???

Reagovat
smazaný uživatel

která?

Reagovat
C-M@ster

Kopice

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná, překazil brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen hraje na bod?

Reagovat
Mass

spíš na hovno

Reagovat
Stamby

Reagovat
Remt

Nevypadla vám taky O2?

Reagovat
smazaný uživatel

někomu ani nešla.. mně od 70. minuty takže jedu stream..

Reagovat
mistr129

stejně

Reagovat
Kaspar

prostridavame docela pozde na to, ze za tri dny nas ceka zapas ve vitkovicich

Reagovat
smazaný uživatel

Tak baniku se snad nemusime bat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl pokora.

Reagovat
smazaný uživatel

nebáli se ani v MOL cupu.. jsou to kluci nebojácní, ale i ti občas dostanou

Reagovat
Salfovic

Klasik Chorý

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

To je teplouš přerostlej.

Reagovat
Blasphemer

To je kokot

Reagovat
Raylan

Gulovi jeblo s těma střídáníma ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bořo ty ses curak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je toto normalni.. faul na choryho ale aby mu tak pak obema kolenama jebal do hlavy?

Reagovat
OTASi

to byl pád á la Ramos vs Salah

Reagovat
Kaspar

Bora

Reagovat
OTASi

To byl hnus fotbal

Reagovat
Spalovač šancí

Měl mu Bořil dát pěstí. Co dělal VAR?

Reagovat
OTASi

nadruhou stanu mohla klidně plzeň kopat pencli

Reagovat
smazaný uživatel

To skočil jak do bazénu

Reagovat
OTASi

to dělaj všichni když je obránce zatáhne, a coufal to evidentně udělal... řekněme to takhle, kdyby hrála plzeň nebo slavie s nějakou příbramí, tak to rozhodčí píská

Reagovat
žrout

Zrovna s Příbramí v minulém kole Slavii neodpískali jasnou penaltu na Stancia, takže nesouhlasím, že něco tak nejednoznačného by se písklo v jejich prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda dneska. Plzeň byla slabá jako čaj, tam to chtělo vyhrát. Ale před zápasem jsem psal, že bych remízu bral, tak ji taky beru... Nakonec to byl i pěknej zápas

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PhilipS

Hodně dobrej fotbal. Dva vyspělý týmy. Spokojenost

Reagovat
OTASi

se ti to fakt líbilo jo? střely na branku 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Slavie asi jako jedinej tým dostane trest za fanoušky v zápase bez fanoušků Jinak teda dnes Plzeň byla k poražení, mimo jedný hlavy tam neměli nic.

Reagovat
bartes

moc nerozumím tomu, na co Plzeň čekala. Pokud ještě chtěli ohrozit Slávii v boji o titul, tak to měli mnohem více otevřít. Prostě buď a nebo. Nemohli nic ztratit. Remíza pro ně nic neřeší, mají obrovský náskok před třetím týmem a mohli se přiblížit na 5 bodů. Slávia by pak mohla znervóznět a ztratit i jinde. Takto je těch 8b hodně a Slávia si v klidu dojde pro titul.

Reagovat
OTASi

souhlas...u standartky v 95.minutě mě trklo, proč nejde i Hruška do vápna, když remíza nic neřešila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase může Slavie 2x zaplichtit a pak se podělají z toho tlaku. Je to scifi, ale určitě tam nějaká teoretická šance je když mají problém s přehledem vyhrát v Příbrami nebo na Slovácku :D

Reagovat
OTASi

asi s tím takhle kalkukují no

Reagovat
ratusek

Slavia muže třeba v derby zaplichtit nebo prohrát, ale Plzeň tam nevyhraje, takže včerejší remíza fakt pro Plzeň k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Franěk dostane flastr. Zápas zvládl na jedničku a pak tam vyrobí takový kiks.Imbecil Chorý měl dostat redku a trestňák se vůbec neměl zahrávat.Neumím si představit, co by se strhlo, kdyby po něm padl gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele