FORTUNA:LIGA - preview 28. kola

12.04.2019, 08:46, aktualizováno 15.04.2019, 08:21
Previews
Mladá Boleslav drží elitní šestku a v pondělí může udělat klíčový krok ke konečnému umístění v této skupině. Na svém trávníku přivítá osmý Liberec, který na svého hostitele ztrácí dva body...
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (pondělí 18:00)
V pondělní dohrávce dojde k atraktivnímu souboji o skupinu o titul. Mladoboleslavští fotbalisté aktuálně drží klíčovou šestou pozici, v případě porážky by však pustili tuto příčku soupeři z Liberce.

Hráči z města automobilky jako jediní na jaře nepoznali hořkost porážky a obzvláště se jim daří na domácím stadionu. Tam na úvod uhráli cenný bod s Plzní, načež zvládli za plný počet bodů tři další utkání včetně těch s Jabloncem a pražskou Spartou. Předchozí domácí porážka se datuje k srpnovému střetu se Slavií, od té doby zvládli jedenáct utkání. Poslední zápas však nedopadl úplně podle jejich představ, v Ďolíčku pouze remizovali bez branek. To už si odpykával dvouzápasovou stopku vykartovaný Komličenko, jenž bude chybět i nyní, stejně jako zraněný Ewerton. V ohrožení je i start dalších dvou útočných es Ladry a Mešanoviće.

"Máme tři kola do konce základní části, bude to klíčové utkání. Teď s Libercem a pak i se Zlínem to bude kdo s koho, kdo si víc zaslouží první šestku. Chtěli bychom to být právě my. Jde to tuhého, myslím si, že to bude pořádná bitva. Můj tip je, že 2:0 zvítězíme," myslí si mladý záložník Bucha.

Fotbalistům Slovanu se také v nedávné době poměrně daří, ačkoliv ofenzivně to žádná hitparáda není. V posledních třech ligových utkáních dokázali porazit Zlín a následně remizovat v Edenu i v podještědském derby, přestože v těchto zápasech vstřelili jen dvě branky. Liberec se může opírat i o předchozí zkušenosti ve vzájemných duelech, Mladou Boleslav porazil čtyřikrát v řadě s celkovým skóre 9:0, v tom posledním se v závěru prosadil Filip Oršula, jehož start je nejistý. Na útočné polovině se jinak kouč Hornyák spoléhá na nejlepšího střelce Potočného s pěti brankami a Kozáka, jenž přišel až v zimě a má na kontě jen o jednu trefu méně.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Hubínek, Hájek, Jugas, Túlio - Tatajev, Takács - Bucha, Matějovský, Fulnek - Přikryl
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Malinský - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.31 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Dukla Praha  (neděle 15:30)
V hodně odlišné pozici se nachází nedělní soupeři Jablonec a Dukla. Zatímco domácí prožívají další úspěšnou sezónu a drží pozice zaručující účast v evropských pohárech, celek z Julisky strádá a ani výhra v tomto utkání mu nepomůže z posledního místa.

Jablonečtí neprožívají tak povedené jaro jako to loňské, i tak se ale za své výsledky nemusí stydět. Pocit porážky ochutnali jen dvakrát na půdě soupeře, a to nejtěsnějším možným rozdílem. Doma hráli zatím třikrát se ziskem sedmi bodů, pokaždé vstřelili minimálně dvě branky. Ještě o jednu víc se jim podařilo vstřelit před dvěma týdny Příbrami, následné derby v Liberci už tak ofenzivní nebylo a skončilo bezbrankovou remízou, což znamená, že Vlastimil Hrubý neinkasoval již tři zápasy v řadě. Obecně se dá říci, že se zelenobílým na armádní klub daří, jako když na Julisce na podzim šestkrát skórovali, na Střelnici už to tak zářivé není. Domácí tam ze sedmi utkání uspěli jen jednou před více než čtyřmi lety, od té doby sbírají jen samé remízy. Hlavními oporami na ofenzivní polovině hřiště jsou kreativní záložník Trávník, jenž nasbíral devět branek a osm asistencí, podobně je na tom v produktivitě i Martin Doležal, ten má tref deset a gólových přihrávek šest.

"Dukla je hodně těžký soupeř. Je to herní tým, který je sice na posledním místě, ale má šikovné hráče. Musíme se připravit na kombinační hru a hodně pohybu. Bude to jiný zápas, než byl v Liberci, nebo s týmy z horní poloviny. Dukla hraje v podstatě o všechno, takže určitě nepřijedou v poraženecké náladě," varuje kouč jabloneckých Petr Rada.

Dukla do jara vstoupila nadějně, doma vybojovala remízu s Baníkem a sehrála vyrovnaný, leč prohraný, zápas se Spartou, pak se ale vrátila do zaběhlých kolejí a kromě výhry s Karvinou stále prohrává. Naposledy tomu tak bylo před týdnem doma se Slavií, od níž si nechala nadělit pět branek a sama vstřelila jen jedinou, navíc přišla o vyloučeného Holendu. Pražané nemají ve svém středu žádné ofenzivní eso, a tak musí spoléhat na rozdělení úloh mezi všemi hráči. Nejvícekrát se prosadil Djuranović s pěti trefami, o jednu méně má na svém kontě Schranz.

Přes všechny nesnáze hosté neházejí ručník do ringu a chtějí se o záchranu porvat. "Beru to tak, že nadstavba je dalších pět zápasů navíc a v nich patnáct možných bodů, z kterých budeme chtít urvat co nejvíce. Snad nám těch nadstavbových pět zápasů pomůže k tomu, co chceme. Naší hlavní motivací je samozřejmě záchrana. Věřím, že na to máme. Vím, že jsme dostali v posledním kole pět gólů od Slavie, ale to, co jsme předvedli, a to teď kašlu na ten výsledek, mělo parametry," říká trenér Roman Skuhravý.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Bezpalec, Ďurica, Ostojič - Douděra, Doumbia, Hanousek, Podaný - Holík, Djuranovič, Hadaščok
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.27 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Netradičně až v pozdní fázi ligy přichází na řadu první ze tří pražských derby v krátkém sledu. Slavia se bude chtít vrátit na domácí vítěznou vlnu, Sparta zase ještě neztrácí naděje na atakování druhé příčky a tím i účasti v předkole Ligy mistrů.

Sešívaní ve čtvrtek trochu smolně nezvládli úvodní zápas čtvrtfinále Evropské ligy proti Chelsea, který se stal jejich první porážkou po téměř dvou měsících. Předtím podlehli svému konkurentovi z Plzně, od té doby však na domácí scéně válí a jediným zaváháním je týden stará remíza s Libercem. Červenobílí jinak mohou jít do utkání v dobrém rozpoložení, neboť kromě zmiňovaného sympatického výkonu s Blues dokázali dát "bůra" jak v MOL Cupu Karviné, tak v ligové soutěži Dukle.

Spoléhat mohou slávisté v poslední době především na Hušbauera, který v posledních čtyřech zápasech na domácí scéně vstřelil tři branky, doplněné ještě o tři asistence. Dohromady má v této ligové sezóně bilanci 9+10, lépe z jeho spoluhráčů je na tom pouze Stoch, jenž má o tři trefy více. Produktivita Trpišovského svěřenců je obecně fantastická, vždyť mezi nejlepšími dvaceti kanonýry mají hned pět zástupců, celkově atakují hranici sedmdesáti branek.

Sparťanské jaro je naprosto odlišné od podzimu a zejména jeho závěru. Letenští vybojovali v penaltách postup do semifinále MOL Cupu, v lize se jim také nebývale daří, když kromě porážky v Mladé Boleslavi zvládli všech sedm zbývajících zápasů. Naposledy dvěma slepenými góly Hložka a Tetteha pokořili Zlín.

V permanenci je v poslední době penaltový exekutor Guélor Kanga. Ten před zápasem se Ševci zahrával pět pokutových kopů během čtyř po sobě jdoucích zápasů, tedy započítáme-li do této statistiky i rozstřel v Teplicích. Právě Kanga je spolu s Benjaminem Tettehem nejlepším kanonýrem Sparty, oba dva nastřádali již jedenáct gólů. Jejich nejbližším pronásledovatelem z aktuální soupisky je tříbrankový Pulkrab. Pro porovnání, stejně nebo více tref v porovnání s Pulkrabem má hned jedenáct slávistů.

"Slavia je favorit, ale my tam nejedeme s přehnaným respektem. Síla soupeře i aktuální forma je velká, ale máme za sebou také dobré zápasy. Na jaře jsme kromě jednoho všechny zvládli, takže tam pojedeme odhodlaní zvítězit," říká záložník Michal Sáček.

Podíváme-li se do soubojů těchto rivalů v nedávné minulosti, zjistíme, že v posledních třech sezónách se jich odehrálo pět a úspěšnějším celkem je Slavia. Ta vyhrála během tohoto období dvakrát, pokaždé 2:0 a pokaždé udeřila až ve druhém poločase. Zbylá tři derby skončila remízami, jeden společný jmenovatel však mají také - Sparta v nich vždy vedla. V prvním z těchto zápasů sešívaní srovnávali až po kontroverzním pádu Mingazova z penalty, na to další by nejraději zapomněli příznivci letenského klubu. Ten totiž v poločase vedl o tři branky, avšak o náskok po pauze přišel. Nejklidnější tak asi bylo nedávné podzimní derby, ve kterém byl každý celek jednou o gól napřed, a nakonec se body rozdělily po remíze 2:2.

Absentéry na straně domácích jsou dlouhodobí marodi Tecl a Hromada, rudým chybí ze stejných důvodů Ben Chaim s Panákem, otazník visí i nad startem Dočkala, Pulkraba a Chipciua.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Stoch, Zmrhal - Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu (Zahustel), Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Sáček, Frýdek, Kanga, Karlsson - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.72 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (sobota 15:30)
K důležitému měření sil dojde v Uherském Hradišti. Slovácko i Příbram již mají pramálo nadějí na to, aby se porvali o Evropskou ligu, naopak si musí hlídat záda před hrozbou baráže. V lehce lepší výchozí pozici jsou Moravané, kteří ale naposledy vyhráli v únoru.

Po únorovém nadějném začátku již v Uherském Hradišti opadla dobrá nálada a nyní se ji Moravané snaží přivést zpět. Svého času aspirovalo Slovácko na boje o pohárovou Evropu. Tři kola před koncem základní části se však zdá, že tyto sny vzaly za své. Svěřenci trenéra Martina Svědíka ztrácí z dvanáctého místa na skupinu o Evropskou ligu pět bodů. Stáhnutí tohoto manka se tak jeví jako obtížný úkol.

Moravanům navíc do karet nehraje ani aktuální ligová forma, jelikož na výhru čekají již šest klání. I tak si hráči na sobotní mač věří. "Pokud udržíme náš výkon, který jsme s Plzní předvedli od 25. minuty, tak si myslím, že se nemusíme ničeho bát. Kvalita je však na naší straně. Co nás trápí, je koncovka a to musíme už konečně zlomit," uvedl obránce Josef Divíšek, jenž na Slovácko přišel právě z Příbrami.

Také Středočeši po zimní pauze zrovna dvakrát nezáří. Matné výkony nakonec vedly k rezignaci kouče Josefa Csaplára, kterého na sesli vystřídal temperamentní Roman Nádvorník. Při své premiéře u nových hráčů ještě padl v Jablonci, minulé kolo již ale jeho družina dokráčela u Litavky k vítězství nad Opavou. Příbram tím pádem poskočila na třináctou příčku, hned bod za víkendového soupeře z Uherského Hradiště.

Venku v letošní sezóně zvítězili Středočeši pouze jednou, ovšem nyní jsou posilněni skalpem Opavy. "Kdyby se nám podařilo nyní bodovat venku, bylo by to skvělé. Jsme si vědomi, že se nám na hřištích soupeřů dlouhodobě nedaří, ale budeme chtít využít momentální euforie, na Slovácku všechno zlomit a zvítězit. V našich silách to určitě je." řekl kapitán Příbrami Antonín Fantiš.

Celek z Uherského Hradiště bude postrádat vykartovaného záložníka Marka Havlíka. K dispozici již je naopak po dlouhém zranění útočník Haris Harba, který již na pár minut naskočil v uplynulých dvou kolech. Návrat na trávníky zažil proti Opavě také příbramský špílmachr Jan Rezek. Středočechům však nadále schází dlouhodobě zraněný kanonýr Miroslav Slepička.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Kalabiška - Zajíc
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Chaluš, Kingue, Jablonský - Mingazov, Květ, Tregler, Rezek - Matoušek - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.11 - 5.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Sigma Olomouc  (sobota 15:30)
Opavě se jaře zatím tolik nedaří, přesto je blízko záchraně v první lize. To Olomouc po zimě šlape jako hodinky a útoční na pohárovou Evropu. Souboj dvou týmu s rozdílnou formou se odehraje na opavském městském stadionu.

Zatím vcelku povedeně se vyvíjí sezóna v podání Opavy. Byť to na jaře není žádná sláva, když z osmi zápasů vyhráli Slezané jediný, stále jsou poměrně blízko hlavnímu nováčkovskému cíli, kterým je bezpochyby záchrana v nejvyšší soutěži. Tři kola před koncem základní části drží SFC jedenácté místo s tříbodovým náskokem na barážové příčky.

Naposledy se ale Opavě příliš nevedlo. V Příbrami podali svěřenci trenéra Iva Kopeckého průměrný výkon a zaslouženě prohráli. "Ten zápas se nám nepovedl. Je třeba obrátit list a Sigmu porazit," prohlásil obránce Jaroslav Svozil, jehož čeká v sobotu specifický zápas. Se svou ligovou fotbalovou kariérou totiž začínal právě v Olomouci.

Hanáci měli před startem ročníku rozhodně vyšší cíle a dlouhou dobu se trápili ve spodních patrech tabulky. Po zimní přestávce se však Sigma konečně zvedla a mohutným finišem pokukuje po místence v Evropské lize. Olomouc na jaře zvítězila hned v šesti z osmi případů a vystoupala až na aktuální sedmou pozici. Na šestou Mladou Boleslav ztrácí Moravané pouhý bod a stále jsou blízko postupu do skupiny o titul.

Sigma tak nakonec může nepovedeně rozjetou sezónu zachránit vskutku ve velkém stylu. "Prvotní cíl byla střední skupina, ale jak se to teď vyvíjí, chceme zaútočit na šestku," připustil změnu priorit útočník Jakub Yunis, který svými důležitými zásahy pomohl Hanákům k posledním tříbodovým ziskům ve Zlíně a doma s Karvinou.

Do základní jedenáctky Slezanů se po karetním trestu pravděpodobně vrátí levý bek Jan Žídek a nejlepší střelec mužstva Tomáš Smola. Návrat po stejném prohřešku hlásí také olomoucký Tomáš Zahradníček. Otazník visí nad starty v minulém kole absentujících Víta Beneše a Davida Housky. Prvně jmenovaný by měl být brzo fit, u Housky to vypadá na delší absenci. Jistě naopak bude chybět dlouhodobě zraněný Martin Hála.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Schaffartzik - Stáňa, Janetzký, Zapalač - Smola
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Kalvach, Plšek, Falta - Dvořák, Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.35 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (sobota 15:30)
Karviná potřebuje v boji o udržení každý bod jako sůl, zejména pak v domácím prostředí. V sobotu přivítá Zlín, který se na jaře již klasicky probouzí velice pozvolna. Slezané tak mají slušnou šancí na posílení svých záchranářských vyhlídek.

V české lize svého času zachránil Plzeň, České Budějovice a Příbram, na Slovensku zase Ružomberok, v druhé nejvyšší německé soutěži udržel Ahlen. Povede se Františku Strakovi i další záchranářská mise, tentokrát v Karviné? Veřejnost se odpověď na tuto otázku doví brzy. Jisté je, že "Franze" čeká ještě fůra práce. Aktuálně jsou Slezané předposlední jen o bod před pražskou Duklou.

Straka zatím Karvinou koučoval ve třech zápasech. Poněkud překvapivě dovedl své svěřence k výhře nad rivalským Baníkem, ještě předtím ovšem i kvůli kontroverzním rozhodnutím sudího podlehli Slezané na Dukle a o minulém víkendu po pětigólové přestřelce padl MFK v Olomouci.

Nyní se již karvinští chystají na dalšího soupeře. "Je to silový tým, mají na to vhodné hráče. Jejich poslední duel na Spartě jasně ukázal, že se jedná o dobrý tým s kvalitní defenzivou. Každý zápas je ale jiný. Uvidíme, s jakou taktikou k nám Zlín přijede. Zdobí je také standardní situace, musíme být hodně obezřetní. Zvlášť po zápase v Olomouci, protože tam nás neuhlídané standardky stály body," prozradil Straka své znalosti o zlínské družině.

Známý hecíř sice vyjmenoval několik předností Moravanů, otázkou však je, zda je Zlín vůbec dokáže využít. Ševcům se totiž po zimě již tradičně nedaří a i přes poklidné postavení ve středu tabulky nemůže být o pohodovém jaru na Letné řeč. Svěřenci kouče Romana Pivarníka od února vyhráli jen dvakrát a klesli z šestého místa a skupiny o titul až na současnou devátou pozici.

Pivarník dobře ví, že proti houževnaté Karviné nečeká jeho mužstvo snadná práce. "Snaží se, aby hráli zatím aspoň na těch dvou místech zaručující baráž. Určitě, kdyby se jim to podařilo, tak se mohou propracovat nahoru. Nezvládli zápasy venku, ale obstáli doma v důležitém duelu s Baníkem. Nečeká nás nic jednoduchého. Je to mužstvo, které bude bojovat a chtít na domácí půdě bodovat. Musíme najít rovnováhu mezi dobrým bráněním a být hodně nebezpeční v přechodu a soupeřově šestnáctce," uvedl.

Po karetním trestu se do kádru Slezanů vrací obránce Ján Krivák. Hosty zase posílí útočník Tomáš Poznar, jenž poslední dvě utkání absentoval kvůli disciplinárnímu trestu. "Jsem natěšený. Snažil jsem se zůstat stále v dobré kondici, aby výpadek nebyl vůbec znát, ale zápas vám to nevynahradí. Trénoval jsem poctivě, tak snad jsem připraven," řekl vytáhlý fotbalista. Zlínský Josef Hnaníček naopak zápas kvůli žlutým kartám promešká.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Krivák, Dreksa, Záhumenský - Smrž, Budínský - Guba, Lingr, Ba Loua - Wágner
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Buchta, Gajić, Bartošák - Holík, Podio, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.56 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (sobota 18:00)
Plzeň stále živí naději na obhajobu titulu, pokud si ji však chce nadále uchovat, musí zdolat silný Baník. Slezanům se sice na jaře až tolik nedaří, ale v minulém kole se zvedli a s podporou fanoušků si věří na další skalp.

Viktoria v minulém kole po výhře na Slovácku udržela sedmibodovou ztrátu na vedoucí Slavii. Fanoušci však mají ke spokojenosti daleko. Vadí jim především nepříliš pohledný fotbal, který hráči předvádějí. I tak se Západočeši stále v tabulce pohodlně drží na druhé pozici a míří za postupem do předkola Ligy mistrů. Obhajoba mistrovského titulu se ale každým kolem víc a víc vzdaluje.

Trenér Plzně Pavel Vrba se však šance na další ligový primát zatím nevzdává. "Baník se v současném období možná nastartoval do pohody, o to to bude složitější. My jsme však v situaci, kdy potřebujeme získat tři body, abychom ještě mohli myslet na první místo a udrželi si náskok nad třetí Spartou. Čeká nás soupeř, který za poslední rok udělal obrovský skok. Určitě zde bude chtít bodovat," uvedl.

Na obou stranách se objeví hned několik hráčů, kteří v minulých letech oblékali dres soupeře. Viktorii například reprezentuje odchovanec ostravského fotbalu Radim Řezník. Ve Slezsku se mihl i nyní zraněný kanonýr Michael Krmenčík, také Pavel Vrba zde působil jako asistent mistrovského výběru ze sezóny 2003/2004. Dres Baníku naopak nyní oblékají někdejší hráči Plzně Václav Procházka a Martin Fillo.

Poslední dva jmenovaní zažívají v Ostravě mnohem povedenější ročník než vloni, kdy se Chachaři až na poslední chvíli zachránili v nejvyšší soutěži. Do právě probíhající sezóny vstoupil Baník podstatně lépe a celou dobu se drží v horních patrech tabulky. Na jaře již sice družina lodivoda Bohumila Páníka znatelně ubrala z tempa, stále však okupuje velice solidní páté místo.

Slezané nebudou na hřišti Západočechů favority, proto Pánik klade velký důraz na bojovný výkon. "Dnes není žádných lehkých zápasů. Můžete s kýmkoliv vyhrát a stejně tak prohrát, pokud tomu mužstvo nedá bojovnost, srdce, přístup a nasazení. Jen fotbalem se nic neuhraje. To je cesta i pro utkání proti Plzni," řekl zkušený stratég.

Plzni nadále chybí zranění Daniel Kolář a již zmíněný Krmenčík. Se zdravotními patáliemi se potýká i Jean-David Beauguel a jeho start proti Baníku je nejistý. Hosté budou postrádat zraněné obránce Martina Šindeláře a Lukáše Pazderu. Mimo hru je i kapitán Ostravy a velký srdcař Milan Baroš.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hubník, Brabec, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Kopic - Chorý
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jánoš, Hrubý, Granečný - Kuzmanović, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.19 - 7.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Nepovedený týden mají za sebou Teplice a spravit si náladu budou chtít při pátečním podvečeru proti soupeři z dolních pater tabulky. Bohemians však bojují o vyhnutí se baráži a domácím rozhodně nebudou chtít dát nic zadarmo.

Skláři zvládli zápasy před reprezentační přestávkou i po ní, to když porazili nejprve Plzeň a poté i Slovácko, čímž se přiblížili účasti ve skupině o titul. Minulý týden ale po špatném výkonu prohráli ve Vítkovicích s Baníkem a klesli na desáté místo, předtím navíc vypadli z MOL Cupu po náročném zápase se Spartou na penalty.

To na sebevědomí určitě nepřidá, co by však mohlo, to je bilance s Bohemkou. Na Stínadlech s ní naposledy prohráli v roce 2010, od té doby si připsali pět vítězství v řadě a až v posledním zápase jenom remizovali. Doma se Teplicím daří i na jaře, vždyť po úvodní porážce s Mladou Boleslaví postupně porazily tři soupeře, přičemž každému vstřelily minimálně dva góly. Již v pěti zápasech v řadě se prosadil Jakub Hora, který je s jedenácti brankami i nejlepším českým střelcem v lize, a na něj budou domácí spoléhat i nyní. Kdo naopak bude chybět, to jsou vykartovaný Hyčka a zranění Moulis, Luts a Krob.

Žlutomodrým už nechybí mnoho k jistotě vyhnutí se skupině o záchranu a po tomto kole už za určitých okolností může být hotovo. "Budeme chtít uhrát body, jde nám o to, abychom si zajistili prostřední skupinu. Soustředíme se teď hlavně na to, abychom zvládli Bohemku. Co bude potom, to necháváme na zbývající dva zápasy," burcuje asistent teplického trenéra Pavel Drsek.

Bohemians se přece jen v poslední době zvedli a z posledních sedmi soutěžních utkání prohráli jen dvě, a to s hlavními aspiranty na titul Slavií a Plzní. Ve všech ostatních zápasech udrželi čisté konto, včetně pět dní staré domácí remízy s Boleslaví nebo předcházejícím vyřazením Sigmy Olomouc z poháru. Jak již bylo zmiňováno, Klokanům se na severu Čech nedaří, to však neplatí o venkovních zápasech v této sezóně. Získali v nich více než polovinu bodů a pět ze šesti vítězství, což je v tabulce utkání na stadionech soupeřů staví na sedmé místo, zatímco doma jsou poslední. Ve vylepšení venkovní bilance nepomohou zranění Juliš a Švec.

Sezóna klubu z Ďolíčku není příliš úspěšná a potvrzují to i slova Martina Haška "Předsezonním cílem bylo hrát prostřední skupinu, teď už se ale musíme soustředit, abychom zvládli závěr sezony bez ohrožení," říká mladší bratr slavného hokejového brankáře.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Jeřábek, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Ljevakovič, Kučera, Trubač, Hora - Žitný, Kuchta
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Bederka, Hůlka, Pokorný - Dostál, Ljovin, Vacek, Bartek - Reiter, Puškáč, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.09 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27222369:2068
2.Viktoria Plzeň27194440:2561
3.Sparta Praha27165647:2353
4.FK Jablonec27136847:2445
5.Baník Ostrava27126935:3042
6.FK Mladá Boleslav27108946:4038
7.Sigma Olomouc271141233:3937
8.Slovan Liberec2799927:2336
9.Fastav Zlín271131331:3536
10.FK Teplice271051231:3835
11.SFC Opava27861337:4330
12.1. FC Slovácko27931527:4130
13.1. FK Příbram27851432:6029
14.Bohemians Praha 190527691225:3527
15.MFK Karviná27551732:5120
16.Dukla Praha27541822:5419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1908)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

Reagovat
ratusek

Koho zajímají poháry, páteční předehrávky jsou TOP

Reagovat
adalbertus

to bych ani neřekl

Reagovat
ratusek

Reagovat
adalbertus

co je na nich TOP?

Reagovat
fabec1222

Že se na ně dá dívat v TV

Reagovat
adalbertus

zvláště dnes

Reagovat
mayday

málokdy tam hraje někdo shora, takže často lahůdky Dukla - Příbram apod.

Reagovat
KingMaster13

Jako zlatá naše liga, co se dělo kolem našeho zápasu s Chelsea tak mě vše kolem dost znechutilo od UEFY až po fanoušky co se hlásí ke Spartě, mají fotky v jejich dresech, vykřikují hrdá hesla a pak postnou na IG fotku z Tribuny Sever

Reagovat
smazaný uživatel

V naší lize je to taky, mě to znechucení čeká příští víkend, FCB-Opava.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo ale ne v takovémhle měřítku

Reagovat
andrew96

Zrovna Bohemka odehrála na podzim s Teplicemi jeden z nejlepších zápasu této sezóny. Očekávání mám teda velká, takže to nakonec bude tragédie.

Reagovat
ratusek

Taky to bylo na ČT a byl to dobrej mač, takže dneska nuda o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pár fanoušků Chelsea ve středu v Praze zpívalo, že Salah je bomber a dali to na socky. Chelsea jim během čtvrtka zablokovala lístky a nedostali se na stadion. Anglickej klub si dokáže takhle pohlídat fanoušky v Česku, ale my nedokážeme s těma pár bezmozkama dělat vůbec nic.

Reagovat
sosna

Tak zase si můžeme v klidu zazpívat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš, jako kdyby na stadionech stále trvala devadesátá léta...

A zablokování lístků klubem za nějaký popěvek je taky demence...Hype korektnost na druhou..

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Já taky nejsem fanda přehnaný korektnosti, naopak mě dost sere. Tohle je ale hodně přes čáru a nemá to s přehnanou korektností nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem přes čáru ?

A co to má společného s fanoušky v ČR?

Pičo nebuď uplakánek...

Reagovat
Hokaido

Pokud bys dobře znal anglický význam slova bomber, tak bys věděl, v čem je to přes čáru.

Reagovat
sosna

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

ty vole, co bylo na to přes čáru, když se borci ožrali v podniku a zpívali, že je Salah terorista. Narážka na to, ež je muslim. No bóže. A najednou ministerstvo lásky vyhodnotí, že tohle je špatný a musíš být potrestán.

Reagovat
Hokaido

A myslel jsem samozřejmě jen takový ty retardy, co třeba házejí na Spartě pyro mezi normály. Sparta má jeden z nejlepších kamerových systémů na světě a potrestán ještě nebyl snad nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono se to totiž děje zápas co zápas...

V Česku je teď snad nejbezpečnější situace snad v historii samostatné ligy a stejně furt někdo bude hledat chyby a výmluvy...

Reagovat
Hokaido

A tohle skandování fanoušků Chelsea se snad děje každý zápas? Ani náhodou. Ale stejně to Chelsea řeší a nedělá, že se nic neděje.

Reagovat
frankiefcb

Ao ni to řvali na zápase anebo na Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co se děje na Chelsea, pač ji nesleduji a nezajímá mě.

Ale ty děláš z nějakého debilního popěvku aféru, kdy zcela nelogicky to směřuješ na české fanoušky, že tady se nic nedělá...WTF? Co by se mělo dít, když je vše v normě?

Tomu nerozumím, vůbec, co hledáš za problémy...

Reagovat
Hokaido

Tohle je ale strašně úsměvný.

Když já napíšu, že se v Česku netrestají hovada na stadionech, tak ty a frenkie argumentujete tím, že to vlastně dělá jen úplnej zlomek fanoušků a to jen občas, takže přece nemůžu všechny házet do jednoho pytle. Je to v „normě“.

A když někdo zpívá o Salahovi, že je bomber=terorista kvůli jeho vzhledu a víře, tak je to vlastně v pohodě, takovej vtípek. A že teroristů je asi 0,00000001 % muslimů? To přece není důležitý.

Reagovat
frankiefcb

Ano je to vtípek. Za vtípky se nezavírá a nezakazuje. Prostě to tak je. Mohu si myslet, ež je nevhodný a mohu ho i odsoudit, ale zakazovat za vtípky. To by tady drtivá většina nás nemohla jít na stiadion. Protože mnohokrát řekli Slovákům čoboli, ovcomrdi. Oni o nás Pepíci, paštičkáři atd. atd.

Reagovat
Hokaido

Vážně nevidíš rozdíl mezi Pepíkem a teroristou?

Reagovat
KingMaster13

Teroristi jsou bombový

Reagovat
frankiefcb

hmm ani ne. Účelem je urazit "vtipnou" formou. Jako je fakt, že my Arabáčům spíše říkáme čmoudi, že. Ale primárně v tom nějak nevidím rozdíl ani nechápu proč bych ho měl vidět. Když o nás budou nějací cizinci řvát, že jsme zloději, protože někteří Ćeši kradou, tka budu žádat o potrestání těch křiklounů. Vždyť je to směšné. P.S: Doporučuji knihu 1984, výborná kniha anebo knihu MY.

Reagovat
Hokaido

Tohle je téma, který se řeší už desítky let. Někdo prostě nevidí, že je rozdíl mezi rasismem a mezi obyčejným pošťuchováním (klidně mezi národy). A většinou je ten někdo shodou náhod běloch bez schopností s někým empatizovat.

Za tip na knížky děkuji. 1984 jsem četl, MY možná přečtu, až bude chvilka.

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím, že lidé nevidí rozdíl mezi rasismem a pošťuchování. Což je přesně případ reakce Chelsea. Hledá rasismus v čem není.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
KingMaster13

Tak běloši zase nebyli všichni otrokáři a přesto se nám to dost připomíná Takhle to prostě funguje.

Reagovat
Kepy_FCB

Největší otrokari ale byli arabové muslimové a mnozí dodnes...

Reagovat
KingMaster13

A nejsou Arabové náhodou běloši? Jinak Evropani a hlavně Britové odvezli půlku Afriky otrokařit do Ameriky

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Jo uplne albini

Britanie

Reagovat
mistr129

Europoidní neboli bílá rasa jsou Evropani, Arabové i Indové

Reagovat
frankiefcb

já nejsem blonďák a ani nemám modré oči, takže nejsem bílej. Teď si mě urazil

Reagovat
Kepy_FCB

Ani já. A co jako?

Reagovat
frankiefcb

že rozporuješ, že Arabové nejsou europoidní rasa.

Reagovat
KingMaster13

Jsou europoidní rasa, dokonce i Indové To se řídíš nějakou německou definicí árijské rasy ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
frankiefcb

jak už řekl king podebnou. Arabové jsou běloši, tkaže potvrzuješ to, co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Úsměvné je to, že řešíš, vlastně chválíš stupiditu klubu za to, že nějací vandráci něco zpívali a na to konto lituješ, že tady se nic neděje vůči fanouškům.

Já se ptám, co by se mělo dít, když je na českých stadionech bezpečnost, nejvíce v historii samostatné ligy ?

Jako trestat někoho, že zpívá nějaký debilní popěvěk x let starý?

To už vážně nemáte nic jiného na práci, že když už je vše sluníčkové, začnete najednou hledat chyby v nějakých zkurvených popěvcích, které se zpívají?

Tak ty vole, chudák takovej Záviš a jeho debilní cukrář, protože je tam sprosté slovo a uráží to cech cukrářů...

Vzpamatujte se už z toho zasraného moralizování o ničem

Reagovat
Hokaido

Kde jsem kurva napsal cokoliv z toho, co teď píšeš? Vážně, hoď mi sem citaci nebo omluvu.

Jediný co jsem napsal bylo, že bych trestal idioty jako např. ty, co hází pyro mezi normály.

Reagovat
frankiefcb

ne glorifikoval si reakci Chelsea. Cože je naprosto nesmyslné. Je přece rozdíl si zpívat neškodný popěvěk a hodit mezi lidi dělobuch.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Napsals stupiditu o zákazu vstupu fanoušků ohledně nějakého debilního popěvku a na to konto jsi zalitoval, že v Česku se nic neděje.

To není na omluvu, to je facku, aby ses probral z moralistické diskotéky, kdy hledáš v ČR něco, co není...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve, když ho nazývají střelcem. Je to kvůli gólům, nebo vzhledu a víře? To by se taky mělo důkladně prošetřit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Je to kluk bombovej

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Vzhledem ke konotaci toho slova v angličtině není potřeba nic prošetřovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale je , když zadas na google images tak ti vyjede bunda

Reagovat
Kang & Kodos

No právě...

Skinhead, skinhead, bomber zelenej

Težký boty, až nahoru zavázaný

To už neprojde vůbec

Reagovat
Kepy_FCB

Proč by ne ? Původní skini nebyli rasisti atd...

Reagovat
andrew96

A co jako, že se to neděje každý zápas? To se jako nemusí řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se má řešit, když se nic neděje? Vy děláte jako kdyby byl minimálně každé kolo někdo pobodaný, okradený atd...

Reagovat
andrew96

No když už míříš na ono fyzické napadení, tak by se měl rozhodně vyřešit incident že zápasu Sparta-Plzeň.

Jinak tresty za urážky na Nguyena a Straku již padly, takže tam relativně cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to není cajk, to je jen podlehnutí davové hysterie, která byla zcela zbytečná.

Reagovat
andrew96

Poukázalo to na jistý společenský problém. Bohužel se to proměnilo do boje proti fanouškům. Čemuž ale svým neunášením napomáhají právě (ale nejen) fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako společený problém beru některé politiky, kteří nepracují pro blaho země nýbrž jen pro své, jako další problém beru kastování a diktování, kdo co může, kdo co nemůže, rozhodně neberu jako společenský problém to, že jsou chorály a "zpívanky" na tribunách při sportovních utkání...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna na Spartě má zákaz docela dost lidí.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

to zakázaní vstupu na stadion je úplná hloupost. Jako když si na oslavě budu ožralý pobrukovat, že Franta Straka nemá čuráka a někdo mě natočí, tak mám mít zakázaný vstup. Vždyť je to úplně ujetý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

V dnešním světě si už ani nejde z ničeho pořádně udělat srandu Vždyť je to úplně geniální pokřik..... on je skvělej střelec ale zároveň to dali díky arabské příslušnosti do dvojsmyslu Jako chápu že se to nemusí někomu líbit ale blokovat lístky je blbost. To je stejnej hype jako TS a Nguyen kterej si z toho evidentně dělá srandu

Reagovat
frankiefcb

Toho Nguyena jsem taky nepochopil, co je kolem toho za povyk. U Straky chápu, že je ústřel do toho tahat rodinu a zabíjet děti. Tady chápu trochu tu hysterii. Jinak ne. Fakt Orwell hadra a jeho ministerstvo lásky.

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak...... mě kdyby se někdo vysmál, že jsem běloch tak se ještě schválně pomažu krémem že abych byl ještě víc bílej Nám se taky mohou ostatní dost smát A prostě udělat si srandu k tomu patří. Za Straku jo tam to byla demence ale teď mi přijde, že se na naše fanoušky pořádá až zbytečně velký lov a třeba jak to vyřešil FAČR s tím derby je geniální

Reagovat
frankiefcb

Třeba, když budeme hrát Slováky a oni na nás budou řvát paštičkáři a my na ně ovcomrdi. Tak to bude zavřený stadion a zakázaný vstup na stadion nebo co. ty vole, my už se úplně zbláznili.

Reagovat
KingMaster13

Asi tak a to platí u všeho. Když si člověk umí ze sebe udělat srandu tak má vyhráno. Proto když my si uděláme prdel z černochů......oni přece nemají zakázáno si tu prdel udělat z nás taky

Reagovat
frankiefcb

Takhle je rozdíl mezi vtipy a účelným rasismem. Já rasismus bytostně nesnáším, ale vtipkupuji na všehchny strany. To né že ne.

Reagovat
KingMaster13

Tak rasismus je když to na něj vysloveně nasraně křičíš, popřípadě raději zaměstnáš bělocha, jen kvůli tomu že je černej. Jinak lidi ale obecně nejsou ve většině případů rasisti jen mají rádi srandu.

Reagovat
frankiefcb

asi tak.

Reagovat
andrew96

Tohle téma slovních vtipů a urážek je teda ve společnosti dost kontroverzní a konsensus se očividně hledá těžko.

Rozhodně ale vidím zásadní rozdíl mezi vzájemným urážením Čechů a Slováků, kde se hroty za několik desítek let značně otupily, a urážením menšin (Vietnamců v tomto případě), která se v naší společnosti pohybuje zásadně kratší dobu a vzájemný vztah ještě není tolik ustálen.

Reagovat
frankiefcb

S Vietnamci je v drtivé většině vztah ok. Jsme Ćeši děláme si prdel ze Slováku, Vietnamců, Arabáčů, Anglánů, Němců. Dělali jsme si prdel, děláme si prdel a budeme si z nich dělat prdel. Prostě smějící se bestie. A určitě je rozdíl na Nguyena řvát, že si dám 55 bez koriandru než to, že mu vystřílím jeho rákosnoickou rodinu. To je docela rozdíl ne.

Reagovat
ratusek

rozesmál si mě

Reagovat
andrew96

Tohle už je samozřejmě rozdíl, o tom jsem se ani nebavil.

Však snad každý Čech si dělá srandu z podobných témat, ale jsou věci, které publikuješ doma a na veřejnosti nepovíš.

Reagovat
ratusek

Ale vždyt to je jen o těch stereotypech. Nám říkají pepíci se sandálama a ledvinkou, věším se kvůli tomu? Ne.

Nguyen je asiat a k nim patří bistro a tržnice. Věsí se? Ne, protože je normální a bere to s humorem.

Řekni však nějakej stereotyp černochovi, tak začne brečet, začne to kolovat internetem, neziskovky pojedou na plný obrátky a je z toho kauza na měsíc.

Reagovat
andrew96

Jakože bistro a tržnice je nějaký ideál asiata? Míří to na jeho společensky nižší postavení, což je celkem nevkusné. Ledvinka a sandály řeknou leda tak to, že jsi buran. Když máš bistro, tak jsi společensky níže postavený, služebník ostatních. Kor ještě když to vztahuješ k řadě.

A to jak jsi hodil černochy do jednoho pytle, to je taky um.

Reagovat
ratusek

A buran nemá nižsí postavení? Nebere se jako vidlák odněkud z kotěhulek?

A když mám restauraci tak jsem níže postavený protože ke mě chodí lidi rádi a já jim sloužím? Co toje tvl? Prober se.

Reagovat
andrew96

Ledvinku a sandále může nosit opravdu kdokoliv, jak jsem se mohl několikrát přesvědčit.

Jojo, restaurace = fast food.

Reagovat
ratusek

A jakej je v tom rozdíl? Tak já si otevřu fast food ale automaticky jsem spodina společnosti a otrok ostatních

Reagovat
andrew96

Opravdu se nauč čist pečlivě text a reagovat na to, co píšu. Pak možná zjistíš, že jsem nic jako spodina a otrok nenapsal. Následně můžeme vést věcnou diskuzi, možná i bez přiblblých smajlíků.

Každopádně i tak jsem pochopil tvůj názor. V pohodě, prostě se neshodneme, beru to.

Reagovat
ratusek

Napsal si společensky níže postavený, služebník ostatních.

To je co?

Reagovat
frankiefcb

kéž bych byl společenská nula a vlastnil bych bistro.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos

Bistro u dvou přátel Já budu u kasy a ty budeš obsluhovat. A všichni budou říkat "jděte ke dvěma přátelům, je to skvělý bistro."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

A ještě nějakou tu pěstírnu ať je to bistro se vším všudy

Reagovat
ZB 07

skvělej film

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tebe by bavilo být otrok ostatních?

Reagovat
frankiefcb

na to budu mít černochy

Reagovat
lichna.

BAN!!

Reagovat
KingMaster13

Libová aplikace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Rozumím, že slovo nula se hodí líp.

Reagovat
Kepy_FCB

Co živí tebe? Nejsi nahodou taky sluzebnik?

Reagovat
KingMaster13

Kdyby společnost fungovala na bázi vtipů tak tu nemáme rasismus. Jako Asiati co tu žijí jsou celkem v pohodě. Škoda, že ty černoši to tak neberou a jdou hned brečet. Kdyby si z toho začali dělat srandu i oni a třeba nám to vrátili. Bělochům se taky můžeš za spoustu věcí smát, tak má svět o 1 sociální problém méně

Reagovat
smazaný uživatel

Legrace hodně věcí vyřeší, možná víc než společná chlastačka ve sklípku. Když se zavedla EET, tak jsem Vietnamcovi v obchůdku řekl, že na účtenku kašlu, že ji klidně může nechat Babišovi. A on mi s úsměvem povídá "Co tak najednou, však jste si ho zvolili" A tam ta legrace dost zhořkla, když jsem si uvědomil, že on vlastně nevolil, protože nemá volební právo, takže je odkázaný na to, jakou kravinu do těch uren nahážeme my bílí. Ale přesto je ochotný ten výsledek voleb a to pitomý EET respektovat a brát to s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu hysterii nechápu ani u Straky. Chápal bych, že ten popěvek se zabíjením řeší disciplinárka, ale najednou se k tomu vyjadřují strašně zděšení lidé, kterých se to netýká ani vzdáleně a v médiích je to na pár dní jedno z hlavních témat.

Do toho se přidal i hokej (Plzeň?), kde hráči ohrnují nos nad vlastními fanoušky, kteří po nadávkách rozhodčímu a přehlušení diskotékou z reproduktorů protestovali odchodem. Ti samí hráči, kteří při protestech proti výrokům rozhodčích taky neříkají "Proklatě, já jsem tu situaci viděl odlišně.".

Začíná se řešit více a více to, co léta nevadilo. Já tam chodím kvůli těm emocím, nechci aby na sebe byli všichni hodní a jen se chválili a utěšovali (samozřejmě to má své hranice). Je mi smutno z toho, že ta hyperkorektnost už zasahuje i tady.

Reagovat
Blasphemer

Proklatě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako já trochu pro tu korektnost jsem, zase nemůže se řvát úplně vše ale chce to nějakej kompromis. To co se děje poslední dny už je z tý korektnosti až neúnosný. Takhle se ta společnost zničí když bude ta superkorektnost Chce to udělat fakt takovej zlatej střed a kompromis mezi oběma stranami. Dnes se třeba všude ve všem hledá rasismus ačkoli to tím ty autoři třeba vůbec nemysleli

Reagovat
Hokaido

Už se to ale otáčí. Teďka byly třeba v Americe smeteny tweety Binningtona. Kevin Hart z té své aféry nakonec taky nevyšel špatně, i když přišel o Oscary. A taky je potřeba si uvědomit, že je pořád asi tak 95 % společnost při smyslech, akorát těch zbylých 5 % je díky internetu vidět daleko více.

Na druhou stranu je důležitý vědět, že svoboda slova není absolutní, ale je ohraničena třeba svobodou náboženskou.

Reagovat
KingMaster13

Asi tak...... lidi si musí uvědomit, že zase nejde řvát úplně vše Nicméně chtělo by to aby ta společnost se v těch citlivých tématech více uklidnila. Fakt stíhat takové ty co nesnáší černochy protože jsou černoši ale zároveň nedělat problémy zbytečně lidem co to myslí třeba ze srandy

Reagovat
ratusek

Ty vole dyt jít na fotbal/hokej, zanadávat si na rozhodčího nebo soupeře, ideál

Samozřejmě házet např dělobuchy do davu je na hovno, ale pokud zůstává jen u slov, tak nechápu co všem vadí.

Nejlepší je, že se teď k tomu mají potřebu vyjadřovat selebrity, co o tom ví hovno např. Smetana a Hamáček z toho div neudělal třetí světovou. Ale to je.téma tak na 2 týdny a zas je klid.

Hlavně jak někdo psal, ono je krásně někdy slyšet jak komunikují hráči se sudím nebo stačí odezírat, ale tohle pokrytectví nikdo neřeší

Reagovat
frankiefcb

taky si říkám, kde si mám vybít svou frustraci než na fotbale. Že takovým celebritám nevadí, že fotbal řídí stbák a předtím řídil korupčník. Ale fajn. Ale za vulgarismy by už chtěli zakazovat vstupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Řekl jsem něco, že se nemá řvát rozhodčí je píča a Jebat hosty? Spíš by se na tribunách nemuselo ozývat jeho děti stejně zabijem. Pak kdyby se stalo, že třeba ty děti by onemocněly nějak vážně tak by to bylo takový blbý vůči těm rodičům. Nikdy bych nepřivolával na cizí lidi tohle neštěstí. Vždyť 90% lidí má ty děti daleko raději než sebe a dalo by za ně život. Proto třeba takovýhle pokřik bych neřval. Ale to s tím Nguyenem nebo fandama Chelsea je úplně mimo mísu.

Reagovat
lichna.

To mi připomnělo Janštu, který přísahal na svojí smrt a 7 let na to umřel na nádor mozku..

https://www.youtube.com/watch?v=aDO5TLgbQZk

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Stejně ale když vidím jak se ti hráči vyjadřovali na plnou hubu kdysi, dnes by za to dostali naloženo jak svině a to hlavně od svazu

Reagovat
Puskas

Třeba ten Vítkovičák, co byl vyloučený.

Co jste řekl rozhodčímu?

Ať už jde do prdele.

Nebo trenér Dunaj:

Když nedáme penaltu a zahodíme šance, tak můžeme jít do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Legendární.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Ve středu? Takže mimo stadion... v tom případě nechápu, proč se to řeší blokací vstupu.

Kdyby se dopustili nějakýho násilí, který by mělo nějakou spojitost s tím zápasem (dám blbej příklad - třeba by vymlátili slávistickou hospodu plnou normálů), tak by to u mě obhajitelný bylo, ale tohle je strašnej bulšit.

Reagovat
KingMaster13

Nebo jak tenkrát Sparťani pochcali toho bezďáka v Římě

Reagovat
Kepy_FCB

Cikánskou žebračku

Reagovat
KingMaster13

To je jedno ale tak chcát na lidi už je přeci jen trochu moc. Určitě bych ale to pochopil víc než za popěvek

Reagovat
frankiefcb

což je úplně jedno. Je to hodně ubohé.

Reagovat
lichna.

Tak to zrovna bylo v módě no. (Dovalil style)

Reagovat
Kang & Kodos

nesmrtelný

Reagovat
Blasphemer

Za to byli i před soudem, ne?

Reagovat
KingMaster13

Jo myslím že jo Na stadion jim nemohl nikdo zakázat vstup protože už bylo po zápase

Reagovat
Blasphemer

Podle mě to byl snad i někdo odsud, jestli si dobře pamatuju. Někdo tady v tý době psal, že kvůli výjezdu do Říma má nějaký soudy.

Reagovat
KingMaster13

Ale protože se porval s policií na Interu a ne za pochcání myslím

Reagovat
Blasphemer

Je to možný. Určitě to mělo souvislost s výjezdem do Říma, ale konkrétně už si nepamatuju kvůli čemu to bylo.

Reagovat
KingMaster13

Já si to taky pamatuju ale řešil se tu člověk co se porval s policií na Interu a ne v Římě Řím se tu ale taky dost řešil

Reagovat
Blasphemer

No, já teda měl za to, že to bylo v Římě, ale ok. Aspoň že jsem trefil stát, když už nic.

Reagovat
KingMaster13

Tak oni tam do tý Itálie měli nájezdů dost

Reagovat
frankiefcb

já myslím dokonce, že se neporval s policíí, ale že je prostě zbalili a bylo. Možná rarášek nevím teď. A bylo to na Interu

Reagovat
KingMaster13

Rarášek je hodnej, ten by se do vězení fakt nedostal. To spíš Kang jestli nepašoval trávu

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, z nás dvou má doma pentagramy jenom jeden z nás. A já to nejsem

Reagovat
KingMaster13

Rarášek by udělal nějakej satanistickej obřad, z něj mají hoši strach Proto si myslím, že když už tak by zavřeli raději tebe

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Nebyl to SuperFrankie?

Reagovat
Salfovic

Za pochcání je jen bloková pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Wu - man

Reagovat
frankiefcb

Jo máš pravdu

Reagovat
Kepy_FCB

ti by dnes nevymlatili ani materinku

Reagovat
frankiefcb

Asi tak.

Reagovat
Kepy_FCB

Někdo je musel napraskat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, srovnávat Salaha se Skuhravým je svatokrádež. Salah dal na MS jen usoplené 2 góly.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pesojen

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze te to furt bavi se tady takhle ztrapnovat.

Reagovat
Hokaido

Buď rád, co bys tady beze mě dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

byli to cesi nebo anglani ?

Reagovat
Hokaido

Angláni a měli lístky do sektoru hostů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

OT: Ten shitstorm na Pečeněho twitteru včera. Mistři světa v brečení a ublíženosti dostali vycházky.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko najdeš na sociálních sítí větší žumpu než slávisty na twitteru. Aspoň, že vesměs zůstávají jen tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já třeba o Pečeněm vím, že je fanoušek Chelsea, takže jí logicky fandil i včera. Jenom si mohl odpustit to "na půl plynu". To podle mě trochu znevažuje výkon Slavie, protože i Giroud a spol. po zápase uznali, že to byl zatím jejich nejtěžší zápas v EL.

Reagovat
Coutinho10

klasický jeho rejpnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

To jsem komentáře nečetl, ale Pečeně s Mádlem jsou jak malá děcka teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

To jsou vymrdanci

Reagovat
Kepy_FCB

13.04. 15:30 1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:1

13.04. 15:30 SFC Opava - Sigma Olomouc 2:0

13.04. 15:30 MFK Karviná - Fastav Zlín 1:0

13.04. 18:00 Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 4:2

14.04. 15:30 FK Peltonec - Dukla Praha 2:0

14.04. 18:00 Slavia Praha - Sparta Praha 3:0

15.04. 18:00 FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:1

Teplice - Bohemians 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/reditel-letiste-radi-fotbalove-opave-20190412.html

Tam už chybí jen hrobař... Tak když ho sfc vyhlásilo čestným občanem před pár lety, není nač na co čekat

Reagovat
ratusek

A Hába s Baldou

Reagovat
mistr129

Mohli byste hrobaře poslat do Nymburka, když mu tam teď hraje mladej. To by čuměli

Reagovat
Kepy_FCB

Jo, to letiště dopadlo...

Reagovat
Shevchenko

Tady ani nejde o tu Opavu, ale Mošnov je fakt v háji. Takové Katowice, do kterých jezdí odlétat doslova celý MS kraj, odbaví za rok 20krát víc lidí než v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu už moc nerozumím. Jen si pamatuji na tu slávu, kdy se tam postavila vlaková trať a Ostrava tím pádem měla vlakové spojení na letiště dříve než Praha

Reagovat
Han střelil první

To letiště je úplně v prdeli a právě tomu tak vůbec nemuselo být. Teď už se s tím nic asi neudělá. Katowice jsou prostě napřed.

Reagovat
ondrasch77

Teplice - Bohemians 2:1

Slovácko - 1. FK Příbram 2:0

Opava - Sigma Olomouc 1:1

Karviná - Fastav Zlín 3:1

Plzeň - Baník 1:0

Jablonec - Dukla 3:1

Slavia Praha - Sparta 1:1

Boleslav - Liberec 2:0

Reagovat
Shevchenko

Kurz na Karvinou, že bude na konci sezóny do 15. místa je 1.25 a na Duklu 3.63, to je nějak moc velký rozdíl, ne? Jako Karviná je vetší favorit na záchranu, ale rozhodně bych tam neviděl takový rozdíl. To by se možná vyplatilo to osolit.

Reagovat
Losinho

Tak to osol, ne?

Reagovat
Shevchenko

No já do toho jdu určitě, jen chci vědět kdo se přidá. A nebo mi tu někdo dá pádné argumenty, proč do toho nejít.

Reagovat
Banikovec7

Za barák?

Reagovat
Losinho

Los má Dukla špatnej, tak jde o to, aby ještě nezvýšila ztrátu. Ale kurz super.

Reagovat
Hokaido

To asi bude po 30 kolech, ne? Dukla má strašně těžkej los.

Reagovat
Shevchenko

No právě že ne.

Reagovat
Coutinho10

jestli to teda chápu dobře, tak kurz 3,63 na to, že Dukla i po tý nadstavbový části bude nejlépe na 15. místě, čili že skončí mezi posledními dvěma týmy, tak to je luxusní kurz a asi do toho jdu taky

Reagovat
Banikovec7

Nejhůře ne?

Reagovat
Coutinho10

jo, špatně jsem to napsal nejhůře

Reagovat
Coutinho10

nebo ne...nenapsal..nejhůře by bylo na 16. místě a nejlépe na 15. místě ne ?

prostě nesmí být 14. a lépe, jestli je teda myšleno umístění do 15. místa (včetně)

Reagovat
Coutinho10

*beru zpět...trochu jsem se do toho zamotal, takže to znamená, že přímo nesestoupí ze 16. místa, což se může stát, ale neni to taková tutovka, jak se mi předtím zdálo

Reagovat
Shevchenko

Prostě a jednoduše, umístění do 15. místa - Ano kurz 3.63

Reagovat
Coutinho10

ale když se koukneš na Dukly los, jak píše Hokaido, tak to je skoro nereálný uhrát nějaký body, takže tim se to vysvětluje

https://www.livesport.cz/tym/dukla-praha/tKH71vSe/program/

Reagovat
Shevchenko

No jako zbývá 8 zápasů a Dukla ztrácí 1 bod, jestli teď Karviná neporazí Zlín, tak to bude dost reálné.

Reagovat
Coutinho10

jo to sice jo, ale pořád Dukla musí ten bod někde urvat, a Karviný proti Zlínu celkem dost věřim, takže tohle vidim jako zásadní, protože pak bude i důležitý, kde se ten nadstavbový zápas o záchranu bude hrát a když Karviná po základní části skončí 15., tak má Duklu doma, což je velká výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná tipuju, že uhraje do konce ZČ 4 body (výhra nad Zlínem a remíza s Libercem), Dukla získá 3 body (výhra nad Boleslaví, která to bude dělat takticky, ať není šestá ), takže před skupinou o sestup mezi nimi 2 body ve prospěch Karviné, ale Dukla vyhrála oba vzájemné zápasy, je zkušenější, pořád bych takhle favorizoval spíš Duklu, něco jiného by bylo, kdyby měla Karviná náskok na ně před nadstavbou aspoň 5 bodů, ale to neberu jako reálné...Takže ten kurz za to stoprocentně stojí, to vyzkoušet. Díky.

Reagovat
Shevchenko

Co jsem slyšel, tak prý v nadstavbě rozhoduje lepší umístění v tabulce ZČ a až potom vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jo, ale já to myslel tak, že Dukla může na ně dost reálně stáhnout tři body ve vzájemném zápasu v nadstavbě, jak doma, tak i venku, umí na ně zahrát, mají zkušenější tým než MFK, pak určitě někde dva body na ně nahrát mohou...Takže když bude po 30. kole ztrácet Dukla na ně 4 a méně bodů, tak jsou pro mě favoritem v boji o 15. místo oni...

Karvinou nechci nenávidět, ale začali si dovolovat až moc, takže bych jim to 16. místo i přál, třeba by začali fungovat nějak normálně, povyhazovali by pár lidí a možná už za rok by se vrátili tak, jak v lize začali, jako sympatický klub...

Reagovat
ratusek

Oni fakt nedávají Hradec-Jihlava v TV? Sem myslel že to je v TV když to je v pátek

Reagovat
Shevchenko

Vždyť v pátek dávají v TV jen první ligu. Proč se ale hrajou čtyři zápasy FNL, to opravdu nechápu.

Reagovat
ratusek

No právě. Čekal jsem že 1.liga bude od 20 a od 18 2.liga. ale na Hradec snad bude stream

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že asi nebude, na Fortuně dávaj Sokolov - Třinec (absolutně nechápu, jak mohli zrovna tohle upřednostnit před zápasu 3. vs 2.) a na ČT bude Pardubice - Žižkov.

Reagovat
ratusek

tak jelikož ti blbci nedávali v TV ani ČB-Brno tak se nedivím ničemu z 1.ligy mají povl a šlágry 2.ligy nedávají,

Reagovat
smazaný uživatel

A o termínech to není, protože ty si televize může přizpůsobit podle sebe.

Reagovat
ratusek

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=740361 sice zoufalá kvalita, ale jsou tady Vítky-Budle. Tak snad tam budou i Votroci

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, já teda používám http://livetv.sx/export/webmasters.php?s=0&lang=en, tam jsem minule našel i Vítkovice - Jihlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš něco na ten Hradec prosím?

Reagovat
ratusek

Všechny 3 ostatní jdou, ale Hradec ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já když kliknu na Hradec, tak tam mám ukrajinskou ligu a když na Ústí tak druhou slovinskou

Reagovat
ratusek

asi z toho nic nebude ale vedete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec výhra, ale hra nic moc. Nicméně dva hodně důležitý zápasy jsme zvládli a náskok je parádní.

Reagovat
ratusek

teď jsou 4 zápasy z nichž byste měli mít minimálně 10 bodů, tak snad to nezkazíte. Do konce sezony vás čeká těžké akorát Brno, Ústí a Budle. Což jsou 3 zápasy z celkových 8 a navíc uplně poslední 3. před tímhle tripem budete vědět, jak na tom jste

Reagovat
Mirek na tenisu

No zkrátka...ČT ku.í fotbal. Žádná novinka. A to jsme se včera dozvěděli, že Zelenka poletí do Londýna zřejmě s Vláškem prznit přímý přenos odvety Chelsea-Slavia. Tak už aby zvedli koncesionářský poplatek. Aby kucí na ty vejlety měli.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Ruský středopolař Ajaz Gulijev srazil cestou na trénink Spartaku Moskva vozem chodce a následně mu zlomil nos. Dvaadvacetiletý záložník se později Američanovi omluvil a slíbil, že mu zaplatí léčebné výlohy, od klubu ho nicméně trest neminul. Dnes byl přeřazen do B týmu a přijde o necelý měsíční plat. Gulijev jel podle informací ruských médií na červenou a na přechodu srazil v mercedesu chodce. Z auta vyběhl a praštil ho. Incident se stal ve středu.

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To je životní styl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Oba stejně

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl.

Reagovat
Puskas

a dvojitý...

Reagovat
andrew96

#dikyrusaku

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

po tom co to Limba napsal se stal z Komličenka ostrostřelec....

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jet na červenou, srazit borce na přechodu a ještě mu vrazit, to je slušný hattrick.

Reagovat
Puskas

Ještě od něho mohl chtít zaplatit pomačkanou kapotu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Azazelo RD

Já bych tohle povoloval vůči chodcům, co chodí přes přechod bez semaforu nepřiměřeně pomalu nebo se na něm ještě zasněně zastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Duda approves

Reagovat
Rarášek

Rusko

Reagovat
Coutinho10

Reiter 2 nepromeneny golovky behem prvnich 5 minut

Reagovat
andrew96

Takový typický hráč Bohemky no.

Reagovat
Coutinho10

j jako tech sanci meli fakt dost...pak se nemuzou divit, ze jsou takhle dole

Reagovat
Losinho

toho ani s kurzem 20

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

To byl taky duvod, proc jsme ho poslali do Bohemky (tim jemne naznacuju, ze je Spartan, takze by se k vam hodil)

Reagovat
Kaspar

ten Hora tak zvlastne plesati, kouty jako krava, ale ze i vzadu je plesaty a ma jen prostredek, kam se na to hrabe Gervinho

Reagovat
Kang & Kodos

Pavel Verbíř revival

Reagovat
smazaný uživatel

konečně začal dávat nějaké góly, to se projeví hned

Reagovat
ondrasch77

Taky mě to zaujalo Kouty o.k., ale to cedečko vzadu a ještě má to háro tak blbě ostříhaný, že mu to svítí přes celé hřiště

Reagovat
Banikovec7

Toho Reitera si doufam jeste hodne rozmyslime, pokazde co jsem ho na jare videl, tak hodne spatny a navic se podle hodi spis do hry na brejky a verim, ze s novym trenerem uz zacnem hrat i trosku fotbal.

Reagovat
andrew96

Když už chcete někoho z Bohemky, tak bych šel po Dostálovi.

Reagovat
JessePinkman

Další tři body Dynámko Teď fandit Hradci, ať vyrovná a ve středu derby na Střeláku.

Reagovat
monty25

To je neschopnost nejvyššího stupně.

Reagovat
Frank Lampard 8

"balón mu sjel po hokejce..." Zelí jede

Reagovat
monty25

Bezdička, ten nás vytrhne...

Reagovat
monty25

OT: Jarda Jágr

Reagovat
Coutinho10

OT: 2. dnesni gol Jagra jako za starych casu

Reagovat
monty25

To je prostě bůh, hraje jako zamlada. Jsem fakt rád, že jsem byl v neděli na Kladně...

Reagovat
Coutinho10

videl jsem u tebe na twitteru...to ti hodne zavidim

ja si uplne vzpomnel na ty ruzny sestrihy jeho golu z Pittsburgu, kde si tam vsechny mazal na chleba a tenhle gol fakt vypadal, jak kdyby Jagr mel 20 let

Reagovat
monty25

Tenhle gól může směle kandidovat na gól roku. Jo, ten můj tweet se dokonce dostal i do článku na hokej.cz

https://www.hokej.cz/telh-tweetuje-famozni-obrat-kladna-nejnizsi-ubohost-a-pomoc-fanousku/5038665

Reagovat
Coutinho10

jojo to urcite j koukam...jeste, ze si pouzil #telh

Reagovat
Coutinho10

a co chybelo a mel hattrick

Reagovat
oli9

Jarda je bůh, já pořád žiju naivně sen ,že prostě naskočí do NHL ještě do rozlučkového zápasu za tučnáky

Reagovat
Coutinho10

me ted napada, ze jak driv byl ten povyk, aby se vratil do repre, tak ted by to treba davalo daleko vetsi smysl, protoze takhle dlouho nehral a to nemyslim jenom vcerejsek, ale jde zapas od zapasu vejs a je to hned znat, ale samozrejme pro nej je hlavni Kladno a nema duvod se nekam hnat, ale bylo by to hezky

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Shevchenko

Jágr

Reagovat
monty25

Góóól!!! Díky Fryštáku

Reagovat
Posledni Kovboj

Bohemka

Reagovat
Posledni Kovboj

a Vanickovi bych dal zrovna deku

Reagovat
doshcz

Bohemka já je mám rád ale je to takovej fail tým

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

a co s tím má chudák Hašek dělat? místo 0:2 je to 1:1, bych se nedivil, kdyby Vaníček utíkal do Prahy za autobusem..

Reagovat
doshcz

jednou z nich dostane infarkt

Reagovat
Losinho

Bohemka

Reagovat
monty25

To jsou lemplové, ty vole...

Reagovat
Losinho

Bohemka

Reagovat
andrew96

Reagovat
pingla

Reagovat
Coutinho10

Bohemka ma charakter

Reagovat
doshcz

kurva

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
monty25

Bohemka vyhrála zaslouženě. Basket na hovno, fotbal na hovno, jenom ten Jarda mi udělal radost...

Reagovat
Bohemak12

Na chvilku to vypadalo , že místo špekáčku bude Chomutovskej tatarák

Reagovat
ondrasch77

Nikdy bych nečekal, že se dočkám toho, že Klokan bude venku drtit Tepláky

Ale jinak zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

drtit?

Reagovat
smazaný uživatel

Před derby...

7x žlutých: Diop, Jánoš, Fillo.

3x žlutě: Bary, Kuzma, Arťom, starý Šašinka, Pazdera a Prochy...

A rozhodčí Orel, ten má na zápas průměr 5,4 udělených karet...

Tak kdo to dnes odnese?

Osobně bych se nedivil, kdyby Kuzma., aby předešel nenávisti.

No nic, jedeme si minimálně pro bod !

Reagovat
lichna.

Já upřímně doufám že nikdo ze dvojice Janoš Fillo. Akorát i kdyby to teď všichni vydrželi tak s Opavou bude asi hromadné vykartovani. Tam se pojede na krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mi to vadit nebude. Pak totiž pojedeme na výlet nach Gablonz. V derby, ať jim ukážou, kdo je faktickym vládcem Slezska

Reagovat
lichna.

Jenže to by stáli i v poháru (ti co mají dva zápasy stop potenciálně)

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 žluté je jen jeden zápas, ne? Co se týče těch 8 žlutých, tak ať to střeli Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Za žluté ta stopka platí i na pohár?

Reagovat
Puskas

Myslím, že tam platí jen červená.

Reagovat
Banikovec7

Jo, jen červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, lichna mě vylekal.

Reagovat
lichna.

Nebyl jsem si jistý. Vím že někdo si tam dobrovolné něco odseděl. Tak jsem.myslel že to bylo za žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrovolně? To snad nejde, ne? Vím, že jsem s tím setkal po červené, kdy jsem byl rád, že daný hráč proti FCB nebude hrát. Ale pak řekli, že si to odseděl v poháru (nedobrovolně).

Reagovat
ratusek

dneska bych to klidně obětoval, v Plzni nemáme šanci. Derby má prioritu a v Jablonci taky nic. A 3 body z derby budou stačit k udržení šestky

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak to je na nadstavbu? Karty se rusi?

Reagovat
lichna.

Myslím že jo nebo snad tam je nějaká pokuta peněžní.

Reagovat
mistr129

Jestli se nemýlím, když má hráč třeba 3 karty, tak se mu to vynuluje. Když by ve třicátém kole dostal čtvrtou, může se vykoupit.

Reagovat
Banikovec7

A když by v 29. dostal osmou? Tak jeden zápas stojí a pak může hrát?

Reagovat
mistr129

Předpokládám že ano, nedávno o tom někde mluvili v souvislosti s Kangou, Ljevakovicem nebo někým podobnym

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma musi dat gol.Opave a ukazat banikovske srdicko

Reagovat
Puskas

Nejlépe v 93. minutě za stavu 1:1 před opavským kotlem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nene... potrebujeme skandovani celeho stadionu pri stridani

Reagovat
lichna.

To já budu radši, když je setne třeba Bary nebo O.Sasinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bary by je taky štval a mě by potěšil více on než Kuzma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal nahodou gol, tak tam snad nebude moc saskovat a projevi jakesi dekorum...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Bude asi záležet na průběhu zápasu a času. Když ho dá v 15. minutě, bud to v pohodě, když za stavu, který jsem psal výše, a navíc po vyhroceném průběhu nadávkách ze sektoru hostí, může ulétnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Prumerny zaklad, prumerna lavicka. Vysledky momentalne bidne.

Takze za me, mi prijde,zbytecne tohle resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tebe jo, ty o tom víš méně.

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=HTCpi2nD7pQ

Vrchní opilec Evropy udělal ostudu ve Rwandě

Reagovat
bobis21

Tak na naší virozku to pořád nemá

Reagovat
Kepy_FCB

Aspoň není nebezpečný lidem okolo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
exse

Clickbait. Miloš tam nikde není.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

ostuda v Rakousku > ostuda ve Rwandě

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jo určitě si toho někdo za hranicemi ČR a Rak. všiml

Reagovat
bobis21

argument typu "sice lže, ale aspoň to neslyší tolik lidí" je vždycky top

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě víc je top ty dvě události porovnávat

Reagovat
bobis21

já nebyl ten kdo je porovnával

Reagovat
Kepy_FCB

Ani já s tím nezačal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman se za to omluvil a uznal chybu. Sem zvedav zda podobne sebereflexe bude schopen i ten pan z videa.

Reagovat
bobis21

Za to Peroutkovi se ten senil neomuvil ani po rozsudku soudu

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisi s Rakouskem nebo Rwandou?... Az se tady bude resit Peroutka tak se muzes ozvat.

Reagovat
bobis21

relevantní je to ve chvíli, kdy se snažíš zemana použít jako nějaký morální vzor který je schopen uznat svou chybu - není

Reagovat
smazaný uživatel

Jako moralni vzor ho nepouzivam, pouze sem uvedl konkretni priklad. Zase ses uplne mimo.

Reagovat
bobis21

takže jsi ho tak nepoužil, ale ve druhé půlce té samé věty řekneš že jsi ho tak použil - prostě dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tak nechutny demagog...

Reagovat
bobis21

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle sem se ti taky mohl vysmat. Do debaty o Rakousku a Rwande si namontoval Peroutku...

Reagovat
bobis21

Použil jsi Zemana jako příklad někoho kdo má sebereflexi a omluví se za chybu - což prostě není pravda. Peroutku jsem použil pouze jako příklad tohoto chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vazne neumis cist. Nebo nechces? Pouzil sem priklad na konkretni situaci... Ze sis to sam od sebe prebral na cely mandat M.Z. je tvuj problem. Ne jeho.

Reagovat
bobis21

to byla přesně moje pointa - že se jednalo o jedinou situaci za 74 let jeho života

Reagovat
smazaný uživatel

Az se budou resit veci za cely jeho zivot tak se ozvi. Ted me omluv, jdu fandit. Cus

Reagovat
bobis21

tak ne, logické myšlení prostě nemáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi teda logicky rekni jak spolu souvisi Rakousko/Rwanda a Peroutka... Jen ti asi po sto zopakuju, ze o Petoutkovi se nikdo nebavil.

Reagovat
bobis21

souvisí to spolu úplně stejně jako Rwanda s Rakouskem. Tys hodnotil charaktery lidí na základě dvou událostí, já ti k tomu jen řekl, že jedna událost za 74 let opravdu není pro charakter určující a neznemaná, že Zeman je schopen nějaké sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

Byl schopen sebereflexe v te konkretni situaci,o ktere byla rec. Cemu furt nerozumis?

Reagovat
bobis21

a já říkám že když toho samého nebude schopen někdo jiný, neznamenná že je horší než zeman, protože zeman nic takového taky nedělá. I tady ta omluva byla taková poloviční ...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

No, když tomu budeme říkat omluvil... pán z videa sebereflexe schopen asi nebude, ale ten je mi fuk, jelikož za dva měsíce už bude na propadlišti dějin. "Náš" opilec bude strašit ještě skoro čtyři roky.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Běžte s tou politikou už do hajzlu. Najdete si s C-Masterem starou diskusi a tam si dávejte odkazy. Jeden jak je EU zla a imigranti jsou peklo, druhá jak je Zeman Okamura a podobní odpad lidstva. A až jeden z vás dvou vyhraje, tak nám o tom dejte vědět. Jednou za čas to je ok, ale to je skoro pod každým prevkem a nikoho to nezajímá.

Reagovat
Kepy_FCB

Zase honis palce?

Ze neposles někoho z komunity do hajzlu když sem často tahaj politiku. Ale na mě hned vystartujes bo cítíš palce...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Zmínil jsem tebe i C-Mastera. Nikdo jiný to tu tolik netahá. Nějaké palce jsou mi uplne u zadku, to spíše vypadá, že ty jsi jimi doslova posedlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi fakt nemocný.

Reagovat
Kepy_FCB

Když to česká média ignorují tak co mi zbývá

Stát se to Zemanovi tak jsou titulky typu: Zeman zaživa upálil představitelé afrických států

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Liquid

Dneska Plzeň rozdrtí Baník 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Penaltička bude?

Reagovat
ondrasch77

Na Baník nebude potřeba

Reagovat
Zdechlina

Tož pro jistotu. Ať si vylepší statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ten Beauguel je papirovy..uz mohl hrat v nejake evropske top lize...bohuzel, talent a schopnost ne vzdy staci...potrebujes vzdy i to zdravi...

At na Dukle, i v Plzni...fakt velka skoda, tento hfac, kdyz hraje, me bavi.. Mozna proto jsme po nem tehdy nesli, ted uz to chapu..jinak jsem si ho pral jako posilu do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Buzeranti plzensky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten stadion v Pardubicích je dobrej bizár, tam bych se normálně styděl hrát.

Reagovat
ZB 07

A to je jeden z těch lepších ve FNL.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale prosimte to je tím SD přenosem..

Ne vážně, na krajské město je to fakt humus, holt preferují lední kosmonautiku

Reagovat
Banikovec7

Vždyť je to HD

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdyby to bylo v nějaký prdeli jako Varnsdorf, ale na skoro stotisícový město je to ostuda.

Reagovat
doshcz

asi bych tomu ani neříkal stadion

Reagovat
Kaspar

celkove ta druha liga, az na par vyjimek, to je jak nekde v divizi, jako chapu ze od CFL a niz, tam uz je to spis jen fotbal na zizen, ale druha liga by mela mit nejakou uroven, vzdyt ty tymy tam ani nemaji o co hrat kdyz nemaj podminky na postup

Reagovat
Trand

Za pár let bude novej.

Reagovat
ratusek

přitom máte teď 2 ne? nebo si to pletu s jiným městem

Reagovat
Trand

Máme starej letní stadion, kterej je polorozpadlej a od roku 2002 na něm fotbalisti nehrajou (na ten byla schválená rekonstrukce a ten by měl bejt fakt hezkej) a pak Pod Vinicí, tam hrajou fotbalisti teď, ale tomu se asi nedá ani moc říkat stadion, udělej si sám názor z fotek.

http://www.fotbalovestadiony.cz/pod-vinici-pardubice

Reagovat
ratusek

jo Pod Vinicí znám, já jen když jsem jel Pardubicema tak jsem viděl 2 stadiony právě

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Kulturní památka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To bych si už snad radši sestavil puzzle Celtic Parku a hrál na něm, jak mi tam nabízí reklama.

Reagovat
Losinho

slyšel jsem, že slavnostní otevření bude hned po otevření toho v Hradci

Reagovat
mistr129

Bazalovo vyjadřování

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly!

Reagovat
Kaspar

jinak Cerny pekne vypapany prasatko

Reagovat
oli9

vašek ?

Reagovat
Pesojen

radek?

Reagovat
Kaspar

ten z Pardubic

Reagovat
smazaný uživatel

ten černoch?

Reagovat
smazaný uživatel

pane Petržela, jste to vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Výběr přenosů u ČT fakt nechápu

Ale tak aspoň ted uvidíme Mashikeho

Reagovat
oli9

tak oni můžou dávat ligu jenom v pátek ne ? a v 2 lize je odpoledne jen žižkov.... já bych byl rád kdyby dávali třeba MSFL nebo divizi

Reagovat
ratusek

jsem zapomněl napsat přenosy 2.ligy.

Reagovat
oli9

tam je to jedno kdo hraje

Reagovat
Kaspar

lidi cely tyden cekaj na to, az uvidi zapas tymu kterymu o nic nejde proti souperi ktery jasne pada

Reagovat
ratusek

škoda jen, že to není v SD

Reagovat
ratusek

navíc pokud táhli techniku do Pardubic, tak ji radši měli vzít kousek vedle do Hradce

Reagovat
oli9

dnes musí slovácko za 3 body

Reagovat
Kaspar

kdyz by to nejak vyslo, tak Dukla dolu, Karvina vs Jihlava a Opava/Pribram vs Hradec/Brno o postup

Reagovat
oli9

snad Dukla a Příbram i když vy vždycky všichni tam od vás začnete že je příbram dobrá na výjezdy atd...já chci at oba letí...Ale podle mě půjde jen Dukla a ostatní kluby si to uhrají ....

Reagovat
AjaxFans

Příbram neé, radši Karviná

Reagovat
Han střelil první

Žižkova je mi líto. Fanoušci jsou výborní.

Reagovat
Kaspar

Poznar, ze by oslavil navrat nakym loktem

Reagovat
Kaspar

pral bych vyhru Karviny, ale zaroven chci zlin v sestce aby nemel sanci na pohary

Reagovat
andrew96

Třeba ještě půjde do poslední skupiny.

Reagovat
Losinho

rychlovka

Reagovat
Coutinho10

jako jo to jsem asi jeste nezazil...max. na live sazkach neco, ale takhle trefit strelce behem 2 minut, tak to se jen tak nevidi

zrovna jsem nahodil stream, pak roh a nevedel jsem hned na 100%, jestli to byl on, ale jak ho komentator uvedl a videl jsem ho se radovat, tak bylo jasno

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lichna.

Za 5 tácu, ty asi nevíš co s prachama.

Reagovat
Coutinho10

puvodne jsem chtel dat nejakou lehkou akovku, par zapasu...urcite Karvinou a lakalo me Slovacko, Opavy jsem se bal a jeste jsem zamejslel tam dat Plzen a z ostatnich lig jsem uplne nevedel, tak jsem toto zavrhnul a rikal jsem si, ze dam strelce Wagner se mi hodne libil a premejslel jsem, jaky strelce jeste dam a mozna ten Zajic se nabizel, ale tam preci jenom minule Slovacko bylo marny a treba z PL ne az tak zajimavy varianty, tak jsem si rekl, ze to risknu...mel jsem jeste neco nahrano diky Bayernu, kdyz jsem mel hcp proti Dortmundu, takze to bylo snadnejsi a resil jsem jenom, jestli za 2,5k nebo 5k a dobre jsem udelal

Reagovat
Radin

Pěkný vyhrát téměř průměrnou mzdu u nás v kraji :-D:-/

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
doshcz

wtf Sigma je skoro v první šestce, to sem nějak nezaznamenal

Reagovat
Kang & Kodos

Pivarníka jsem měl vždycky v rámci ligy za top trenéra. Ale po tom, co předvedl v Brně a se Zlínem, bude hodně rád, když ještě někde dostane job

Reagovat
Salfovic

Plzeň ho zničila Na jak dlouho podepsal ve Zlíně ?

Reagovat
exse

Problém byl v tom ho kdy považovat za top trenéra.

Reagovat
Blasphemer

V Olomouci a v Bohemce odvedl hodně dobrou práci. Zase se tady6z něj nemusí dělat úplnej debil.

Reagovat
Salfovic

V Jihlavě taky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

a s námi by taky vyhrál titul, kdyby ho tu nechali... jen nepochodil u hráčů...

Reagovat
Blasphemer

Taky si myslim, že by to dal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Úplného Pulpita z něho nikdo nedělá, jen říkám že jsem ho nikdy nepovažoval za top trenéra. To bys pak musel považovat za top trenéra i Ščasnýho, Šilhavýho či Dumla.

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý je

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

U nás se spíš ukázal jako nesoudnej a pokryteckej blázen

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Já Pivarníka teda nemusím, ačkoliv stále věřím, že to žádnej nýmand není, ale na tiskovce řekl, že se na stejně zahraný roh, z kterého padla branka na začátku, připravovali. Potvrdil to i Pozny v pozápasovém rozhovoru. Takže může být sebevíc top, ale tohle neovlivní. To už spíš bude o tom, že mu hráči nevěří, což taky o něčem vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nabízím k přečtení analýzu Ajaxu. Budu rád za zpětnou vazbu

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/04/ajax-amsterdam-analyza-hry.html

Reagovat
smazaný uživatel

Te nestiham číst Nejak to vzdy hodim na potom a pak na to zapomenu

Reagovat
doshcz

Matoušek pěkně, Rezek Trmal ty penalty tlačí očima ven

Reagovat
HorajzmAmmann

Stáňa co to tam udělal..

Reagovat
doshcz

Janošek > Hořava

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Vítězná se nemění. Na druhou stranu jediná změna připadá v úvahu v útoku - a tam je asi lepší Chorý od začátku, kdy se dá vyndat, když bude přemotivovaný.

Reagovat
HorajzmAmmann

sestava stejná jako proti Teplicím

Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jánoš, Jirásek, Granečný - Kuzmanovič, Diop

Reagovat
lichna.

Sestava stejná jako proti Teplicím. Bob ukázal koule a nechal Hrubého na lavičce. Pěkně..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek a Fillo zahráli výborně, tak ať se ukážou znovu... stejně mi ten Hrubý přišel poslední dobou nemastná neslaný Ale trošku se bojím,že to Fillo proti Plzni nezvládne...

Reagovat
Banikovec7

Aspoň že už je Pazdera na lavičce, žlutá pro Filla je dnes skoro tutovka.

Reagovat
HorajzmAmmann

však asi 8 hráčů je v ohrožení, ne? Pokud budou padat karty je to na Opavu v hajzlu... a ta dneska hraje fakt dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

tak nakonec Diop, Fillo, Jánoš 7 ŽK a Procházka 3 ŽK

Reagovat
Banikovec7

No je jich dost no, tak je dobře, že se Pazdera vrátil a OŠašinka s Hrubým si to už stihli vybrat. Opavě se dnes už vykartoval Žídek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Žídek i Smola, ne?

Reagovat
djiros

Odpykával minulý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola dělal po gólu tu albánskou orlici?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Teplice vcera nechteli do prvni sestky a pokud vysledky vydrzej, tak se do stredni casti misto nich muze dostat klidne priste Opava/Slovacko, protoze tam je jenom 2 body rozdil

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava hraje v Ostravě a se Spartou = max 1 bod (se Spartou, samozřejmě..)

Reagovat
Coutinho10

j ta to bude mit tezsi, ale zrovna si myslim, ze se muzou celkem hecnout v obou zapasech , ale vy jim to as budete chtit vratit, takze ta sance je u nich mensi, ale Slovacko klidne muze a Teplice si za trest muzou zahrat jenom skupinu o udrzeni...bude to hodne zajimavy na obou polech tabulky

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu Teplice mají poslední kolo Příbram, no... uvidíme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
GreatWhite

Ta Adámková je naprosto šílená rozhodčí, tolik chyb a nulový cit pro hru, to jsem snad u jiného rozhodčího neviděl. A není to rozhodně poprvé.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vypadala ta vaše hra, chtěli jste hrát? Podle dnešních výsledků to totiž vypadá, že už začal "boj" o vyhnutí se šestému místu. To mě trochu znervozňuje, aby nás nepřeskočila Boleslav.

Reagovat
GreatWhite

Hrát jsme moc nechtěli, ale u nás je to spíš kvalitou a šířkou kádru. Posledních pár zápasů jsme vyhrávali i přes hodně špatnou hru.

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas hrozný... Opava měla více ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

asi krámy

Reagovat
Salfovic

Nebo ji ještě nikdo nešáhl na švába.

Reagovat
doshcz

obětuješ se pro dobro ligy?

Reagovat
ratusek

Na to sere pes. Musí pískat ikdyž je naprosto zoufalá a nemá na to

Reagovat
Losinho

Hlavně, jestli má cit pro vaření.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
GreatWhite

Sigma dnes stejný výkon jako celé jaro, čili herně totální příšernost, dnes navíc i naprosto bez bojovnosti a bez jakékoliv produktivity. Je zázrak, že ačkoliv jsou všechny naše zápasy vyrovnané nebo jsme horší, někdy i výrazně, a přesto jsme v tabulce tak vepředu. Každopádně mám radost, že můžeme ukázat na tu absurdnost ligového systému a i s těmito výkony zkusit uhrát poháry. Stačí trocha štěstí nebo aktuální forma.

Reagovat
GreatWhite

A samozřejmě bez Beneše a Housky to rozhodně nepůjde. U Štěrby trnu při každém kontaktu s míčem, to je obří rozdíl proti jistotě obrany s Benešem.

Reagovat
GreatWhite

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=zNpeBEgTWpk

legendární gol Zehera, poslední výhra s Plzní (ligová)

Reagovat
bobis21

Jeden z nejlepších gólů co jsem viděl živě

Reagovat
fabec1222

Stream na Plzeň?

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je lepší než ten můj pod tím.

Reagovat
ratusek

sem zvědavej za jak dlouho mu to zablokují

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Banikovec7

To snad ne

Reagovat
fabec1222

Fillo a rozhodčí jedou pro Plzeň

Reagovat
salm0n

Plíseň

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani nahodou...

Reagovat
Salfovic

Ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se nejde podivat rovnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, to prostě nechápu. Ušetřil by se tím čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost času

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nechápu, zbytečně to natahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nebude

Reagovat
bobis21

Menší dotyk už snad ani být nemůže. Pokud se dotkli, tak už v tu chvíli nebyl Fillo v pohybu.

Reagovat
fabec1222

To musí nastavit tak +5 ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

NAPROSTO SPRÁVNĚ. JEŠTĚ ŽE JE VIDEO.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych si vypnout caps lock

Reagovat
ratusek

v žádném případě

Reagovat
ratusek

Fakt ne? to se divím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobře to zkusil Chorý

Reagovat
fabec1222

RIP Orel, STB už se postará

Reagovat
taws

Proč tomu zmrdovi nedá žlutou za simulaci?

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik zatim celkem v pohode vykon...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč mu nedal žlutou za tu simulaci.

Reagovat
C-M@ster

Protože padl v důsledku kontaktu s hráčem, ale rozhodčí se rozhodl, že to nebylo až na penaltu?

Reagovat
taws

Tak zaprvy kontakt tam nebyl žádnej..mohl spadnout že sam ztratil rovnováhu...ale když se pak vehementně hádá že to je jasná penalta, tak to má být prostě za žlutou

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
taws

Z tohodle má být něco poznat?

Reagovat
Salfovic

Ten bílej bude asi Baníkovec.

Reagovat
C-M@ster

Na tom YouTube streamu to nejde rewindovat dozadu, jinak bych ti poslal gif

Reagovat
taws

Jako nevím..z těch záběrů v tv to bylo dost průkazný

Reagovat
bobis21

já myslím že tou levou se Chorého dotkl, ale podle mě to bylo tak, že zastavil těsně za ním a Chorý pak udělal pohyb dozadu

Reagovat
C-M@ster

Teď sám řekl "jasně, že jsem se ho dotkl..."

Reagovat
taws

A ten Limberský je taky dobrej picus

Reagovat
inferno08

Jsem pro VAR, ale teď mě teda zarazila jedna věc. Rozhodčí zapíská penaltu, čímž Plzni přeruší akci, pak se koukne na video, penaltu odvolá a míč má Ostrava... To mi přijde dost na píču teda..

Reagovat
Salfovic

Střela, po které následuje vhazování, to mě vždycky dostane

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma skoda...

Reagovat
Banikovec7

Kong

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chorý

Reagovat
fabec1222

Hruška

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Banik

Reagovat
Kaspar

Hruska jak se na to vysrala radsi zvedal ruku

Reagovat
Salfovic

S tím by stejně nic neudělal.

Reagovat
Sir Ravealot

Hruška jak se poslušně hlásil ještě než Stronati vystřelil

Reagovat
ratusek

Zioooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo

Reagovat
Riviera Kid

Ty vole Hruška. Jako neříkám, že by s tím něco udělal, ale takhle se na to vysrat to je na roztrhání registračky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Salfovic

Na tohle by se vysralo spousta brankářů.

Reagovat
Riviera Kid

Dejme tomu, ale to zvedání rukou.

Reagovat
Posledni Kovboj

co to bylo ty vole

Reagovat
Banikovec7

Dobrý faul

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle byl faul, jo???

Reagovat
Bex5

Nebyl? Nedivam se ... a z toho padl gol?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevim no... mozna jo, ale kdyby Limba chtel, tak.to ustoji

Reagovat
smazaný uživatel

Padl

Reagovat
SuperBanikovec

Takový klasický posera ten sudí. Místo aby se takové souboje nechávaly běžet, tak se to píská. On si to obhájí no

Reagovat
fabec1222

Fillo 12. hráč Plzně

Reagovat
taws

Nojo Vorel to musel nějak kompenzovat, protože jinak by mu dal náčelník za uši

Reagovat
HorajzmAmmann

Vorel, ty kundo jedna... dobra tlacenka zatim

Reagovat
lichna.

Jako ty fauly píská velmi zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

7 minut Jsem nečekal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fillo je uplnej dement. Nejdřív ta penalta, kde do toho jde jak blázen, a teď ten přímák, kdy šel úplně nesmyslné do hráče.

Reagovat
taws

Lzimberský místo aby šel za míčem, tak vrazil do Filla a pleskl sebou na zem

Reagovat
lichna.

Vždyť u jednoho nefauloval a to druhé by se taky dalo nechat jako tělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem s ním za dnešek spokojený.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kurvaaaaa

Reagovat
Banikovec7

Hubník

Reagovat
Posledni Kovboj

Fleisman pekne ted

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nemame Goal-line technologii?

Reagovat
Riviera Kid
Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Salfovic

Hubník brankářský zækrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Ukazal koule

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to asi byl gól. Ale kamery to těžko prokáží, to by musela být na brankové čáře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Celym 100% nebyl

Reagovat
Banikovec7

Tady ten balón ani není ne?

Reagovat
C-M@ster

Je! Ten flek těsně nad špičkou... balón odkopávanej nahoru.

Nechápu, proč ten jouda nemá nastavený posouvání na YT dozadu jak ten druhej YT streamer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Z toho se nedá poznat vůbec nic. Docela mě překvapuje že u čáry žádná kamera není

Reagovat
smazaný uživatel

z tohoto pohledu to právě strašně zkresluje.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neni ta goal line technology, protoze to vypadalo vselijak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jako podle mě to gól nebyl. A nečekal jsem že by sudí v jednom zápase dal odvolat penaltu a pak ještě pro nás uznal sporný gól.

Reagovat
Coutinho10

j taky jsem necekal vylozene, ze vam ho uzna, ale jako urcity pochybnosti tam mam, ale bohuzel to asi nerozklicujeme a skoda, ze to vubec neresili ve prestavkovym studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tak Fillo přiznal, že se CHorého dotkl, takže to měla být penalta

Reagovat
bobis21

Ne. Dotek neznamená faul

Reagovat
Salfovic

V dnešní době to tak ale často vypadá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Je to fotbal no... obcas se nekdy nekoho dotkne...

Reagovat
smazaný uživatel

O2

"Nemám rád rozhodčí, co alibisticky nepískají a pak se až za tři minuty podívají na video." Tak k čemu tam asi ten váš videovůz je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Škoda toho Hubnika karatisty.. Ale jinak pokračujeme v tom, co bylo proti Liberci a s Teplicemi. Rychle nahoru, tam to umí Kuzma a Diop udržet. Do toho podpora od flašky a Grance. Spokojenost zatím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma s Diopem si rozumi

Reagovat
Shevchenko

To byl jasný gól podle mě škoda

Reagovat
Kixi Syhimour

v český lize není goal line technology

Reagovat
HorajzmAmmann

Chory lehni si za caru a at se hraje kurva...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lichna.

Karma zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chorá kurva už zas umírá, to je takovej čurák tohle

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzen vidim po hodne dlouhe dobe,... to takhle hraje porad?

Reagovat
Banikovec7

Fillo úplný magor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kurva škoda. Trochu rozdíl od toho odevzdanyho Baníku, co přijel na jaře na Slavii. Ale Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

Spis Slavia by rozjebala tuhle Plzen tak 5:0

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Salfovic

Ono to zase není tak dlouho, co spolu hrály

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzen hrala 100x lepe.. proto jsem tam napsal to slovo TUHLE Plzen

Reagovat
HorajzmAmmann

Pazdera navrat krale

Reagovat
fabec1222

Fillo

Reagovat
Banikovec7

Stejně by neplatil, ale Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Komix

Diop

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Brabec Hubník hraje za dva.

Reagovat
Coutinho10

kam ten Diop cumel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Teda, ta Plzeň je strašná.. je znát, že není druhá svou zásluhou, ale že jako už v několika posledních sezonách zasahuje vyšší moc.

Reagovat
Banikovec7

Sudí

Reagovat
Banikovec7

Hruška sportovně

Reagovat
HorajzmAmmann

Neeee tohle vubec nebyl nejjasnejsi roh v dejinach fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hubník je super, všude první

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole... tak Filla na Limbu piskne a tohle ne?

Reagovat
Banikovec7

Že tě to ještě nervuje, vždyť to je proti nim takhle vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
mistr129

Plzeň zase je řežou

Reagovat
HorajzmAmmann

Cednik

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je nějak z formy, chtělo by to vystřídat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tam byl šlapák jako kráva ne?

Reagovat
patas92

Reagovat
fabec1222

Laštůvka teď chytil to samý, co Hruška v prvním poločase vypustil

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

nechápu jak to mohlo neskončit gólem

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Hydrant

Reagovat
Banikovec7

Diop ven už ale.

Reagovat
bobis21

Klidně bych tam poslal Ondru na těch 15 minut místo Diopa třeba. Doufám že si střídání zas nenechá až na nastavení

Reagovat
Komix

Teda, ale ten Baník je hrozně nevyrovnanej. Dneska hrajou skvěle, přitom 2 zápasy zpátky proti Karviný to mužstvo nevypadalo ani na ligu.

Reagovat
bobis21

Vypadá to že tím postupem v poháru z nás spadla deka. Poslední dva zápasy hrajeme fakt dobře

Reagovat
Banikovec7

Tam jsme podle všeho ani vyhrát nechtěli.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

lol Pacinda kosi a faul pro nej

Reagovat
Banikovec7

Ofsajd

Reagovat
Banikovec7

Ofsajd

Reagovat
mistr129

opsajd

Reagovat
HorajzmAmmann

Ofsajd

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
patas92

Vsak to byl offside do piče

Reagovat
salm0n

pěknej ofsajd

Reagovat
taws

Tomu se člověk musí už jen smát

Reagovat
Komix

OFSAJD TYPIČO

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip?

Reagovat
kiciN

No nevim, byl to zrovna dost dementni zaber ale bylo to dost hranicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ani omylem. A zcela zaslouzene gol.

Reagovat
HorajzmAmmann

Delas si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Mleli jsme vas neskutecne, ten gol mel padnout uz driv. Tohle je akorat spravedlnost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle neni vtipny ani pravda... nechapu tvuj prispevek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to ani nekoukam.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ty jsi fakt zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

spravedlnost neregulerním golem? ty si fakt piča bez soudnosti

Reagovat
Shevchenko

Mleli

Reagovat
Banikovec7

Proč na něj reagujete hoši?

Reagovat
Komix

jezisi ty jsi kunda

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni ne, to máš pravdu

Reagovat
Shevchenko

Že tě to baví

Reagovat
taws

Na toho vypicence vůbec nereagujte..však on sam ví že to byl ofsajd, jen to dělá aby nasral co nejvíc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš jít pískat ligu? Seš na to dělanej.

Reagovat
Magic player

Proc si pica?

Reagovat
Komix

to si dělá prdel jako ani se nepodívá?

Reagovat
Shevchenko

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo, není nad to si každý zápas zaplatit.. Nechápu jak z tohohle může mít fanoušek Plzně ještě radost....

Reagovat
bobis21

Plzeňská klasika co bude dneska za výmluvu, zase jim chybí čára ve VAR, nebo vymyslí něco nového?

Reagovat
kiciN

2 stridani v 87, graulace Paniku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se aspoň nepodívá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Každou picovinu zkoumaj půl hodiny, ale tady byli hotovi hned.

Reagovat
Banikovec7

Teď si hlavně nenechat dát zbytečně karty

Reagovat
taws

Jako z naší ligy jsem zvyklej na všechno..ale takovoudle tlačenku jsem snad ještě neviděl

Reagovat
Shevchenko

Tohle mi prostě nikdo nevysvětlí

Reagovat
Banikovec7

ten to vede kam potřebuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Orel To nebyl ani faul.

Reagovat
Shevchenko

Místo 1:2 je to 2:1, že jim to není trapné už

Reagovat
Salfovic

Podle toho, co ukazovali teď, to ofsajd nebyl.

Reagovat
kiciN

Jojo, ten prnvi zaber byl dost mimo.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Petr325

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.. tak to jsem cekal, ze bude opravdu nejakej ofsajd a ne ze tady budete bulet kvuli milimetrum

Reagovat
bobis21

typický fanoušek plzně - sice jsme dali neregulérní gól, ale byl neregulérní jen trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se na fotbal vyser a radsi si lesti bambus nad Caputovou.

Reagovat
bobis21

no jo, někteří lidé jsou prostě navždy kreténi samozřejmě víš že jí podporuji, protože by to pasovalo tvé mozkové poruše, že?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
frankiefcb

Když je na stadionem var, tak by prostě gól z ofsajdu platit neměl. Kéž by ten zkurveny paklub Plzeň shořel v okresním pekle.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale no tak, tohle nepisknout proti Plzni, tak budeš první, kdo tady bude blejt

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu. Zaprve Slavia z takovyhle veci mela letos tak 14 penalt, takze tohle fakt nic neresi. A zadruhy dlouhodobe rikam, ze takovyhle milimetrovy ofsajdy se maji poustet, ve prospech fotbalu. A to bych rikal, ikdyby se kopalo proti nam.

Reagovat
frankiefcb

Má se to pouštět když si rozhodčí není jistý. Ale když má video. Ty vole ty už se na to vyser.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim, ale z toho zaberu si teda nejsem 100% jistej, ze se jedna o ofsajd. Ty jo?

Reagovat
frankiefcb

Já jsem jistý že ofsajd to je

Reagovat
Salfovic

Jestřábí oko hadra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Tak jsem si musel být nepříčetný, když se Beauguel řítil sám na bránu a asistent mu nesprávně mávnul offside, a to přestože na zápase byl přítomen VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, mozna jsi nepricetny byl.

Reagovat
Spalovač šancí

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No ale být to ve prospěch Slávie tak se posereš a jseš první kdo tu bleje. Kdežto Slávistů na to tady bleje kolik? Nikoho tu nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd je ofsajd, ať už je o dva metry nebo o milimetr

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo Nobody, je vidět že s milimetry máš zkušenost a lituji tvoji mrdnu, doufám že ten paklub za ty zaplacené zápasy shoří v pekle společně stebou.

Reagovat
KingMaster13

Být to u Slávie tak by ses posral z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Půl Těla v ofsajdu pár milimetrů-asi 250 milimetrů

Reagovat
Liquid

je na stejný úrovni, o ofsajd se nejedná

Reagovat
smazaný uživatel

na stejné úrovni jsi jenom ty a Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

To je kompliment.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu Liquid je respektovaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Firkraag

Tohle je ale hodně těsný, já si tedy jistej nejsem. Když se podíváš na střih trávníku, tak to ofsajd vůbe být nemusí.

Reagovat
Bex5

Byl to ofsajd? Jestli jo, tak

Reagovat
Han střelil první

Hmm, jak to tak ctu, tak jsem rad, ze jsem v autobusu nekde mezi polem a polem.

Reagovat
salm0n

Teď jim to bude "kompenzovat" za ten gol z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. takhle nas rezat?

Reagovat
Coutinho10

a zamaskovat to redkou..bravo

Reagovat
Greny

Zrovna vy si po čtvrtku stezujte na pomezni

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tě to překvapí a je to pro tebe novinka, ale to video má fungovat právě proto, aby takový chyby odhalilo. Proto nikdo nic nevyčítá pomeznímu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Greny

Jako třeba tam v Karviné na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Na pomezní si nikdo nestěžuje, ale tady byl VAR a ten to musel vidět i polootevřeným jedním okem

Reagovat
smazaný uživatel

Video ve čtvrtek nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak buď objektivní trošku. Na Chelsea nebylo video. Jinak já to Plzni nevyčítám ale vadí mi, že to být na naší straně tak se tu všichni co fandí Plzni hromadně poserou. Dnes tu blejou jen Baníci převážně a to chápu.

Reagovat
Banikovec7

2 zápasy s Plzní za sezónu, oba s videem, v jednom se sudí odmítne jít podívat při penaltě na obrazovku a v druhém jasný šlapák ve vápně, nepodívá se, gól z ofsajdu, nekontroluje se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam bylo s tím ofsajdem? Oni ho ukázali i na stadionu? Že naši po první žluté Beaeugeala ukazovali směrem nahoru, jakoby na obrazovku a Pánik tam běhal a křičel "to byl ofsajd".

Jinak pěkný výkon a skvělé udržení nervů vůči tomu rozhodčímu. Bary by nedohrál. Zítra nám musí pomoct Liberec, jinak Boleslav půjde asi před nás.

MB-Liberec, Dukla-MB, MB-Zlín.

MB-Liberec, Liberec-Slovácko, Karviná-Liberec.

Reagovat
Banikovec7

Ale výkon slušný a vykartovaný jen Fillo, tak pojďme zničit Opavu

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrba

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
patas92

Co rikal? Vypnul jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Choval se zase jako kokot. Ve studiu O2 překvapili, dokonce řekli něco ve smyslu: "Pojďme se zakousnout do toho kyselého jablíčka ohledně pískání zápasu". A pak Koubek dlouho hledal slova, jak to říct slušně a přesto se tomu nevyhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vrba Kokot ješitnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba

Reagovat
AC.Milan

Hej Vrba si děla srandu ne

Reagovat
taws

Že má ten vrba zapotřebí dělat ze sebe takovýho curaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je z Ostravy no..

Reagovat
frankiefcb

Není z Ostravy opět nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prosel Banikem, sorry.

Reagovat
frankiefcb

Haha jako vždy si za čuráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přerov je část Ostravy? Máš nějaký další novinky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby v Plzni zapadl do kolektivu

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

Na co tam ten var je do piči ? To si skočil rozhodčí u videa na hajzl že si toho nevšiml nebo že to ani nekonzultovali ?

Reagovat
Liquid

Plzeň a Baník jak je zase ubulenej, bylo jasně řečeno, že na ofsajdy se hlavní sudí nedívá a rozhoduje se to z kanceláře, Páník dnes prohrál Baníku zápas, ten šašek má 3 střídání vidí že je Plzeň přehrává na konci, a on tam prvního pošle až někdy v 87.minutě alá Šilhavý

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím Pánik to posral.

Reagovat
lichna.

Nesouhlasim. Chtěli jsme vyhrát, nehráli jsme špatně. Nechtěl do toho sahat což mu vyšlo proti Teplicím. Podle mě nepadnout gól tak by to brzy přišlo. Bohužel. Zápas bychom neprohráli nebýt neregulérního gólu..

Reagovat
Liquid

ale v té fází 73-83 jste vyklidili pole, Plzeň tlačila...

Reagovat
lichna.

To není pravda. Měla tam tak 3-4 minuty, kdy opravdu tlačila. Ale rozhodně ne desetiminutovku..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SuperBanikovec

Ty střídání jsou opravdu napiču, Holzer jediný kdo před tím gólem na konci napadal rozehrávku Plzně, protože všichni ostatní už byli v háji. To čím jsme Plzeň v prvním poločase dostávali do úzkých se tím nestřídáním prostě ztratilo.

Reagovat
Liquid

přitom tím že Plzeň střídala o poločase tak by se pravděpodobně přidali jen 2 minuty, krásně se to dalo takticky rozkouskovat, tak dokonce 2x v 88. po gólu na 2:1 a další "taktický" v 93., tak má střídat ten vedoucí tým

Reagovat
KingMaster13

Fandit Plzni aby nás dotáhla V první řadě máš myslet na náš klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

škoda že Diop nedal toho góla, protože to brečení by pak bylo ještě větší, teď to krásně ukázali v TV že Limba správně vystavil Baníkovce do ofsajdu a pomezní pochybil, tam byl celý hráč za lajnou a už live jsem volal po ofsajdu

Reagovat
frankiefcb

Jo ofsajd to byl. Ale nepadl gól.

Reagovat
Liquid

kdyby padl vzali by vám ho, narozdíl toho gólu 2:1 kdy byli hráči na stejný úrovni

Reagovat
bobis21

oba byli v ofsajdu a v případě gólu ani jeden nemá platit - kterou část toho nechápeš?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

bože v tom studiu jsou šašci, daj tam lajnu, kdy vidíš že poslední baníkovec má dole nohu na stejný urovni co Plzeňák hlavu = není ofsajd a oni tam mluví dál o sporné situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Zkurvená Plzeň!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale muselo to ven!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvena je jedine tak Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozčiluj se takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasný. Doufám, že mi dneska naši spraví náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Ber to v chilu a nesnižuj se na jejich úroveň. Být to proti Slávii tak jsou tady blicí orgie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Beauguel ma paradni angazma, da gol a pak se vzdy zrani, nebo dostane redku a odjede si zase na dva tydny do Francie .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Topinka zmizel

Reagovat
lichna.

PAN TOPINKA?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...…………………………………..PAN TOPINKA

Reagovat
smazaný uživatel

To už bude docela dlouho.

Reagovat
ondrasch77

Tak to snad bylo jasný, že mu to trapení dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Smrt Spartě

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Expert na všechno dobrá piča

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
exse

Vždy jsem si myslel, že to je jen takovej ňouma, ale po tomhle týdnu je vidět, že to je strašnej dement. Brečet takhle po puštění lehkýho offsidu Plzně v sezóně, kdy Spartě video odpustilo asi 4 jasný penalty, je na facku.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždy jsem si myslel, že jsi jen takovej ňouma, ale po tomhle příspěvku je vidět, že jsi strašnej dement

Reagovat
taws

Až po tomhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
exse

Nabízelo se.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Tajně doufám, že dneska derby proběhne bez jakýchkoliv problémů na obou stranách. Jen tak je reálné, že Orel nebo Adam budou nějak za včerejšek potrestaní.

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Nejvíc se bojím, že to derby úplně někdo posere jako tenkrát Královec a vyvolá to divácké nepokoje, přičemž nám pak zavřou Sever a Sparta by dostala asi taky nějakej flastr

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesportovně doufám, že rozhodčí řízne Slavii a Tvrdík rozžhaví twitter a bude se řešit (ne)fungování rozhodčích, až z toho bude hrozit další infarkt. Za Poláka to bylo taky s chybama, ale teď se to vrací do dob Ivánka, Pelty a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta představa, že vyběhne v základu Zahustel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Až nebudeme moci dát gol, tak doufám, že Škodovi pomůže usměrnit do brány nějakou hlavičku

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě teď se mi otvírá kudla v kapse, když si vzpomenu, co ten dement udělal loni na jaře

Reagovat
KingMaster13

A loňskej podzim pomohl usměrnit Škodovu hlavičku do brány místo toho aby ho hlídal a byl u něj

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to je těžký, když u vás má půlka hráčů 190 a víc Všechny holt nepokryješ a na některý zbydou lidi jako Zahustel

Reagovat
KingMaster13

Však od toho ty věže jsou, pak nám to vyhrává zápasy

Reagovat
Posledni Kovboj

"lidi"

Reagovat
Losinho

Pěkný je, že na něj "zbyde" možná nejlepší hlavičkář v týmu

Reagovat
PlackaSKS

možná? škoda je jasně nejlepší hlavičkář v týmu. vždyt zakončuje hlavou líp než nohou

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

V píči no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

V 85. minutě to trefí ze třiceti metrů pod víko a rozhodne zápas.

Reagovat
PBLead

Reagovat
John Obi Mikel

Den D je tady, Dneska snad Spartu porazíme, Dáme Dva góly, Deli jeden, Škoda Druhý v Devadesáté minutě z Dorážky po penaltě. Dobýt Prahu není lehký, ale Doufám, že to Dáme.

Doufám v Dobrý fotbal bez Dementních excesů fanoušků nebo nějakého Divadla od rozhodčích.

Devastace Dřeváků ze Sparty Dnes v 18:00. Dámy a páni, Oblečte si Dresy, Dívejte se, Dočkáte se fotbalového Dramatu. Dan Křetínský už Dělá sestavu.

Dobré Dopoledne přeji všem Dobrým Diskutujícím, Dětem i Dospělým (Důchodcům taky).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Den D max kvůli Paris Roubaix.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrk Spartě

Reagovat
oli9

Dnes derby 3:1 pro slávku

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Smrt židákům

Reagovat
oli9

Doufám, že nebudeš chybět v kotli a už od rána hulákáš jude slavie

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

proč nereaguješ taky na slávisty nade mnou chytrolíne?

Reagovat
oli9

dostal jsem se k tomu až ted

Reagovat
oli9

Jinak doufám, že rozhodčí se z toho neposere a Costa pomaže do sprch...vždycky mu dají žlutou a potom tam má podobné 3 zákroky a nic se neděje

Reagovat
doshcz

ty vole tak aspon napis ze Boril je to sami, budte trochu soudny

Reagovat
Losinho

Ngadeu, Bořil, Costa a Frýdek můžou společně ve 25. minutě odejít a pojedeme 9 na 9.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Kang & Kodos

To je fér, nám furt zbyde ještě Štetina

Reagovat
Losinho

Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

ale pokud bude hrát Zahustel tak budete mít výhodu takže ještě jednoho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PavlíčeQ

Funguje vám facebook/messenger?

Reagovat
doshcz

nope

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
doshcz

furt nic

Reagovat
Coutinho10

messenger jede, ale FB se nechtel nacist

Reagovat
Kaspar

nejaky drby o moznym novym trenerovi Plzne? vypada to, ze Vrbu to tam uz dost sere a jen ceka na konec sezony a cau aspon mi to z jeho vystupovani tak prijde, to znechuceni, ani uz neni nasrany kdyz se nedari, takovy odevzdany

Reagovat
PavlíčeQ

Já třeba slyšel, že v případě odchodu Vrby bude mít Plzeň zájem o plukovníka a my už máme být předběžně dohodnutí s Csaplárem Těžko ale říct, jak moc pravděpodobný to je

Reagovat
Kaspar

ze by az takovy manevry v ty nasi lize?

Reagovat
PavlíčeQ

Já bych upřímně nebyl proti. Plukovník mě dlouhodobě sere s tím jeho lpěním na stejných hráčích, kdy ostatním nedá pořádně ani čuchnout. Do toho furt ty jeho trapný výlevy vůči tribuně, když tam někdo pod vlivem něco plácne.

Reagovat
PBLead

Nojo, když už vás je ten problém, že když někdo něco plácne, tak to slyší celý stadión.

Reagovat
PavlíčeQ

Jako jo, máš pravdu, ale kdo jinej by se měl udržet než trenér, kterýmu je 60.

Reagovat
Kaspar

ale Rada v Plzni, to by si Sadek kazdy vikend uzil poradny ceres

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohlo fungovat video. Bylo by to hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych to takhle:

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Baluta, Masopust - Van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam teda dal Škoďáka. Sparťani nejsou moc vysocí, takže se určitě bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak jsem myslel, že Costa se Štětinou ho dokážou uskákat, takže rychlý a důrazný Buren se bude hodit více.

Reagovat
Kang & Kodos

Na napadání tý naší pseudorozehrávky by se asi hodil víc. Ale Costa by ho zase měl v klidu uběhat a vzduchem by to nešlo určitě

Reagovat
Raylan

Dneska to bude asi ta jarní klasika:

Nita - Zahustel.., Costa, Štetina, Hanousek - Frýdek, Sáček - Karlsson, Kanga, Hložek - Tetteh

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad takhle

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Stoch, Stoch - Škoda

Sparta má dynamickej střed, potřebujem tam běhavý hráče, Škoda dopředu, umí vyvinout na stopery tlak. Snad budem hrát podobně jako s Chelsea, to znamená vysoko napadat, nedat jim moc prostor rozehrát, s rozehrávkou odzadu má Sparta problém. Snad nebudem hrát jako s Plzní, kdy jsme na ně čekali na půlce.

Reagovat
Kang & Kodos

Chybí mi tam Stoch

Reagovat
20DollarsInMyPocket

- Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby sme se naučili klonovat

Reagovat
Losinho

Místo Masopusta raději Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Stoch je Kamil?

Reagovat
Azazelo RD

Letců a skokanů je tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata nehraje

Reagovat
John Obi Mikel

Za mne

Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Stoch, Souček, Hušbauer, Baluta - Škoda, Van Buren

Reagovat
PavlíčeQ

Dám Doliho jako kapitána a on není ani na lavičce

Reagovat
djiros

Toho má minimálně polovina uživatelů, takže to zase tak nebolí

Reagovat
lichna.

To jsem si myslel, že toho Horu u Kanga překonám..

Reagovat
Kang & Kodos

taky ho mám, ale teď jsem v klidu

Reagovat
Coutinho10

uplne stejne ale nastesti bych i tak mel PlackuSKS porazit, ale tohle je komplikace

Reagovat
KingMaster13

Tak jsme na tom alespoň stejně no

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo stejně soupeře "drtím",tak je mi to jedno

Reagovat
Kaspar

https://www.youtube.com/watch?v=FecJADOU0Vg ale tak Skoda se Stochem to zachrani

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Kaspar

Chramosta se tim prestupem pekne zakopal, ne ze by mel na zahranici, ale aspon hvezda domaci ligy

Reagovat
Blasphemer

V Plzni až na jeden zápas taky nic nepředvedl. Průměrák do průměrnýho klubu, žádná hvězda.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Dukla gol....... RIP fanta

Reagovat
doshcz

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Doubia Ale přísná červená. Dukla hrála docela sympaticky.

Reagovat
fabec1222

Starej Rada chce nechat mladýmu tři body, ale spoluhráči mu v tom stejně zabráněj

Reagovat
AC.Milan

Trochu tomu bráni sám, na červené má zrovna nemalý podíl

Reagovat
Kang & Kodos

Jim se fakt všechno sere. Když se dostanou do vedení v Jablonci, tak jsou za čtvrt hodiny v deseti a hned na to dostanou gól.

Reagovat
FCSL

Jarda Jágr ladí formu na MS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mickey mouse

vedení

Reagovat
C-M@ster

Brno se nepoučilo a zas pokouší Csaplára... minule to dobře nedopadlo

Reagovat
C-M@ster

1:2

Reagovat
doshcz

ten Varnsdorf jede na baráž

Reagovat
C-M@ster

Však to nemají kde hrát, ne?

A co se stalo s Hradcem?

Reagovat
doshcz

nemají no :D občas tam zajedu, je to taková ponurá mrtvá vesnice :D

Reagovat
fabec1222

Taky nemaj stadion, akorát by si zkrátili dovolenou dvěma zápasy, které by stejně vypustili. Jak jsem psal dřív, z té 2. ligy maj ambice na postup stejně Budějky, nikdo jinej nepostoupí

Reagovat
Reggie

stream na derby?

Reagovat
C-M@ster

Já doufám, že sem někdo hodí YT link.

Líbí se mi tam možnost live komentářů...

Reagovat
bobis21

to je první věc co tam vždycky vypnu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Reggie

Díky moc. Jak vypnu ty dojebany komentáře?

Reagovat
C-M@ster

Nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava sparty teda dost odvážná na to ze je to derby a Zahustel pecka

Reagovat
Kang & Kodos

Zahustel Sice je fajn, že na na něj bude hrát Zmrhal jako asi nejslabší možný křídlo, ale i tak si ho bude vodit. Divim se, že nehraje Stoch

Reagovat
Kang & Kodos

A Plavšič vypadal z lavičky dobře, ale právě proto bych ho nechal jako žolíka na 20-30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nehraje Coufal ani na lávce

Reagovat
Kang & Kodos

Frydrych je důstojná náhrada

Reagovat
KingMaster13

vždyť Frydrych nedá pořádnej centr

Reagovat
doshcz

ale za to dá dva góly :D

Reagovat
KingMaster13

Kéž by to napravil alespoň v tomhle.

Reagovat
KingMaster13

Jestli to dobře chápu tak Zmrhal s Masopustem budou mít za úkol vás uběhat aby pak Stoch naskočil z lavičky a vy ho neměli sílu dostupovat. Minulé 2 derby Stoch hrál v základu a předvedl prd, takže asi mu tenhle vysloveně soubojovej zápas nesvědčí

Reagovat
lichna.

Stoch nehraje stejně jako Doležal, abych tě náhodou neporazil ve Fantasy. O obraně Jablonce nebudu ani mluvit..

Reagovat
db18

Zmrhal vas hlavne sestreli... Zase...

Reagovat
KingMaster13

Dnes taky čekám že tam něco foukne, tyhle zápasy jsou jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal asi zranění, tak snad nic vážného. Frýďa ho zastoupí, to se nebojím. Pokud na něj bude útočit Plavšič, tak to zvládne tuplem.

Reagovat
KingMaster13

na něj bude hrát právě že Hložek s Hanouskem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč hraje to nemehlo Plavšič a Moberg Karlsson sedí

Reagovat
KingMaster13

No nejsem teda odvařenej, že nehraje Coufal ale co se dá dělat. Lepší než riskovat něco dlouhodobýho. A taky mám dost strach na Hušbauera když vidím, že ho tam uprostřed budou šikanovat Sáček s Frýdkem, tak ta finální část by nám mohla dělat sakra problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer bude kouzlit ze standardek

Reagovat
KingMaster13

To sice může ale v tom středu se to bude hrozně mlít a nevím jestli on je nejlepší volba

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Těším se na souboje Bořil vs Plavšič, to zas budou teatrální pády s rozpřaženýma rukama Horší je, že mu to rozhodčí budou zas baštit.

Reagovat
KingMaster13

Bořil by potřeboval aby na druhý straně hrál stejnej "kostiřez" se kterým by si společně polámali nohy ale zároveň by ani jeden nefňukal. Plavšič bude brečet a Zahustela jestli fikne tak ten taky.

Reagovat
db18

Poslední 50ka prosazena na derby, tak snad se to vrátí, ať nejsem švorc...

Reagovat
KingMaster13

Furt můžeš vsadit barák

Reagovat
db18

Ten jsem vsadil na včerejší Baník.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Vsazet proti svým se nevyplácí..

Reagovat
Reggie

Dá se nějak zvětšit přímý přenos na tipaci? Jsem asi tupej

Reagovat
bobis21

já myslím že to kvůli právům nesmí umožnit dát na fullscreen, ale možnost je si stáhnout (případně W10 to má i v normálně instalaci - Lupa se to jmenuje v české verzi) nějaký program, který ti přiblíží část obrazovky - takže to budeš mít na celé

Reagovat
Reggie

S těma právama máš recht, teď jsem se to dočetl. A jinak díky moc, to mě nenapadlo

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ctrl a +/-

Reagovat
Reggie

Reagovat
Blasphemer

Kanga to dnes rozhodne. Buď rozhodne gólem a nebo tím, že dostane redku.

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud ji dostane napřímo, tak se vyhne stopce za 12 žlutých.

Reagovat
bobis21

možná spíš bude žlutou chtít dostat ne? Tím by byl na 4 zápasy nástavby k dispozici a bez karetního ohrožení.

Reagovat
doshcz

prej se da na nadstavbu vykoupit z karet sem nekde slysel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vykoupit?

Reagovat
doshcz

klub zaplatí nějakou pokutu a karty se zrušej, myslím že v TIKI TAKA to říkali ale nejsem si teď jistej

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemysli vazne.

Reagovat
Posledni Kovboj

normalne, prevodem na ucet

Reagovat
smazaný uživatel

To si delate prdel?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jo, nevim jak ostatni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Po základní části se hráčům smažou nasbírané žluté karty. V nadstavbě pak dvě napomínání znamenají trest na jedno utkání. Pokud některý z hráčů nasbírá v pěti zápasech čtyři žluté karty, trest se mu nepřenese do nového ročníku, ale zaplatí pokutu 30 tisíc korun. Pokud obdrží celkově druhou žlutou kartu v posledním kole, zaplatí pokutu 20 tisíc korun.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-jaro-2019-ligova-fotbalova-asociace-lfa-nadstavba.A190207_125924_fotbal_min

Reagovat
lichna.

Co to tam teď hrálo za odrhovačku?

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej zavan normalizace

Reagovat
smazaný uživatel

peknej cirkus v sapito

Reagovat
Posledni Kovboj

Plavsic v zakladu tak jo, kdyz trolling, tak poradne

Reagovat
mistr129

Bože ty trička

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal skvela posila

Reagovat
samson192

Někdo stream?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

nahoře máš na YT

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se trošku výš. Někde to tu najdeš.

Reagovat
Kepy_FCB

Youtube a v kvalitě lepší než vysílá čt ligu

Reagovat
PBLead

Stejně nechápu tu potřebu srát hymnu na derby.

Reagovat
bobis21

proč je sakra na normálním ligovém zápase hymna?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nekde na youtube?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
Posledni Kovboj

a cetls bezfrazi?

Reagovat
PBLead

nemáš link?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihl jsem to, sef me poslal domu driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zvitezi pravda a laska (Sparta), nad lzi a nenavisti (Slavia).

Reagovat
PBLead

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Posledni Kovboj

Nevie jestli je to na youtube?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad prohrajou oba.

Reagovat
PBLead

neměl jsi ještě před týdnem v oblíbených Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

pššš

Reagovat
mistr129

Nevíte jestli je to na bezfrazi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo tak 5 faulu na Hlozka a on to nepiskne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

a YT link je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

3antS Development & Strategies SL si nárokuje autorská práva.

Co to kurva?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

už je to v píči, už to nejede

Reagovat
Kepy_FCB

Youtube out

Reagovat
Posledni Kovboj

vsechny YT kanaly v pici, krome tohohle: https://www.youtube.com/watch?v=c4zQLqAkW5Y kterej je kvalitou tak napicu, ze to asi nestalo za kliknuti navic

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras zebrak

Reagovat
Posledni Kovboj

coco?

Reagovat
OTASi

Frýdek - protekční fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,když jsem to na yt konečně našel, tak to za 3 vteřiny vypnuli.

Reagovat
PBLead

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Blasphemer

Prvních deset minut vyloženě oslava fotbalu.

Reagovat
r.mrazik

se dalo cekat,ze to bude okopavana...slavisti zatim cunasove...kdyby rozhodci dal nejakou zlutou,tak se to zklidni,ale zacne asi pozdeji

Reagovat
Blasphemer

Neměla bejt reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek je čuňák a jeste se u toho zraní

Reagovat
PBLead

Škoda. Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

jablko vs hruska

Reagovat
OTASi

Reagovat
Posledni Kovboj

diky, lepsi kvalita nez YT

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím paráda.

Reagovat
PBLead

Tyvole, za tohle musí dávat rozhodčí karty. Dyť se tam budou jen prasit. Frýdek taky měl dostat.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Dobry, tak se vsichni pokopejte a pak se tam valejte, retardi. Jsme meli koupit zpatky Slepicku fakt.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je strasnej fotbal, jen se to prasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako každý derby, no.

Reagovat
Posledni Kovboj

a pak ze bude nuda

Reagovat
mistr129

Nita zkušeně, ale nebyl ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mela bejt jasna cervena.. Ale obrana Sparty klasika - total k smichu.

Reagovat
mistr129

Neměla, v posledních letech se ve vapně dává červená jen za agresivitu, ne za zmaření samce

Reagovat
Gareth Bale 11

Nemel by dostat rudou?

Reagovat
Blasphemer

Za co?

Reagovat
F.Torres

kundy zaplacený

Reagovat
F.Torres

jasná rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Já bych mu dal asi červenou.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hušbauer taková mrdka

Reagovat
r.mrazik

to byl faul!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

hmm, podle me se ho dotk teda

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek a Husbauer idioti

Reagovat
smazaný uživatel

A všechno to začalo krásným přímákem od Frýdka. Proč kope přímáky to naše nemotorný pometlo?

Reagovat
Riviera Kid

Na co se jako diva??

Reagovat
mistr129

Wtf?

Reagovat
OTASi

Děláte si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej malej monitorek mu to rovnou můžou ukázat na mobilu.

Reagovat
mistr129

Dyť byla úplně jasná, jsem myslel že zkoumají ofsajd, kokoti

Reagovat
OTASi

A já myslel že plzeňskej ofsajd bude největší fail kola

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

SIMULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT

Reagovat
doshcz

haha kokot

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to jako vazne?

Reagovat
PBLead

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Blasphemer

Eeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, tak je to podle me spravne :)

Reagovat
exse

Co na to Pečeně?

Reagovat
smazaný uživatel

TROLOLOLOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Typico.....

Reagovat
salm0n

Dobře ti tak kryso

Reagovat
lichna.

To běž..

Reagovat
smazaný uživatel

Dete do pdele

Reagovat
PBLead

Chovanec pošéfil z nemocnice.

Reagovat
F.Torres

omg, rozpustit to... toto není penalta

Reagovat
Gareth Bale 11

Dela si prdel? To je curak.

Reagovat
fantomas

No to si snad dělá prdel ještě když Nitovi dá žlutou už. To je kašpar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Tak to jo. Welcome to the jungle.

Reagovat
bobis21

Tohle byla teda mnohem nejasnější situace než včerejší ofsajd, ale někteří rozhodčí se prostě podívat ani nejdou...

Reagovat
lichna.

Mi to teda přišlo mnohem jasnější.

Reagovat
bobis21

Já právě nevím jak je tohle v pravidlech - kontakt tam 100% byl, ale taky to jak natáhl nohu směrem ke golmanovi není úplně přirozený pohyb, takže je jasné že si pro to od začátku šel...

Reagovat
F.Torres

zrušit ligu

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
nani92

Ceske VAR neprekoná fakt nič, to je exemplár vo svete

Reagovat
bobis21

V Itálii to že začátku bylo podobné (teď jsem ho tam dlouho neviděl)

Reagovat
Venny

To nemyslí vážně?

Reagovat
OTASi

kurva koukám na tipáči tak to mám o minutku dřív a reaguju sám

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuf, to trochu upozadí ten náš včerejší ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Cože? Vždyť to byl jasnej kontakt

Reagovat
F.Torres

fakt, rozpustit to vše, to je neskutenčný, pod VARem toto

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...to video je stejne komedie jak prase,jak si to kazdej piska podle toho jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Coooooooooooooo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl bejt palec.

Reagovat
PBLead

Reagovat
discarda

koukam projekt VAR se u nas ujímá

Reagovat
Neon

tak jako nohu tam nechal schválně za sebou, takže kdyby se ho Nita nedotkl, tak to stejně neustojí, už padal předem, ale mělo to být žlutá pro Hušbyho za simulaci a žlutá pro Nitu za faul a penalta. A Frýdek ať jde někam s tím rozehráváním standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale takhle nejde

Reagovat
taws

Jako z toho prvního záběru bych jasně řekl, že se kokota husbauera ani nedotkl...z těch další už to vypadalo všelijak

Reagovat
F.Torres

to není možný, naprosto ovlivněno, stejně je rozdrtíme

Reagovat
OTASi

Já si řikal že se jde podívat na ofsajd jeslti nebyl, potom jsem myslel že ruší žlutou a dá redku, ale toto

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam to uz dlouho, zruste tu frasku jmenem VAR. Driv si clovek aspon nalhaval, ze je rozhodci slepej, nebo blbej. Ted to ukazou cely republice v nekolika zaberech a nasledne rozhodnou uplne obracene.

PS: ne ze bych se tentokrat zlobil

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlasim

Reagovat
Pablos

To bude ještě vyživné ohledně té simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Nase sance by mohli prichazet po primych kopech soupere

Reagovat
PBLead

TYVOLE, ZASE KOPAL FRÝDEK?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

No pěkně

Reagovat
discarda

Jo a jsem si 100% jistej, že Hušbauer chtěl penaltu a nejlíp ještě ČK - takže dobře že utřel

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ze ji chtel a udelal to dobre.. jasna penalta, nechapu, ze ji zrusil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dela se to tak sto let, tohle penalta proste je i s minimalnim kontaktem. Kdyby ten kontakt nebyl, tak jede az do brany

Reagovat
ACSMan

Jasně že se to vždycky pískalo toto. A jenom upravim že do brány by šel kdyby nespadl.

Reagovat
OTASi

třeba by to příště ustál a nefláknul sebou o zem, ale nita tam tu ruku nechal a tohle je prostě jednoznačná penalta, tohle je opravdu skandál

Reagovat
ttopi

I chtěnou penaltu musíš kopnout. Tahle penalta by byla z těch obhajitelnějších. A pokud ne penalta, tak rozhodně ne simulace, to je nesnyslný.

Reagovat
ttopi

Sorry - písknout.

Reagovat
mistr129

Přesně tak, penaltu bych pískal, jen když ji útočící hráč nechce

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Blasphemer

Hušby to zkusil tzv. na Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
Blasphemer

A stejně ses chytl.

Reagovat
dondinho

Proto Hušbu vylili ze Sparty, padat ve vápně se nikdy pořádně nenaučil

Reagovat
db18

VAR to jistí. Jdem si pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

to je aspon derby panecku

Reagovat
smazaný uživatel

20. minuta a ještě se nehrálo

Reagovat
Posledni Kovboj

tak mozna by bylo lepsi kdyby se nehralo i dal

Reagovat
SpartaOvenka

Bože, to je tak strašný zápas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Riviera Kid

Rozhodčí těžce nezvládá.

Reagovat
OTASi

boží mlýny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jestli to dneska neskončí hromadnou rvačkou hráčů, tak už nikdy.

Reagovat
mistr129

Haaa

Reagovat
OTASi

golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Kanga, tenhle gol je jen a jen jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se z toho Hrubesu poseres a po zapase stokrat tolik ty kundo. Mohls mit klid a ty udelas takovy rozhodnuti, smej se jak chces ale pekne se ti to myslim vrati, minimalne v mediich.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta pravděpodobně byla, ale tomu sudímu se to vymklo kontrole už na začátku, když nedal Delimu žlutou za loket na Tetteha. Pak už to jelo.

VAR k smíchu. Bohužel.

Reagovat
Posledni Kovboj

presne, mel ji rovnou mrdnout Delimu a Frydek to samy

Reagovat
smazaný uživatel

VAR!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Suk

Reagovat
F.Torres

Goooooooolll

Reagovat
SpartaOvenka

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

kDe Je VaR? ZrUš To!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz videem neodvolaj

Reagovat
Posledni Kovboj

Technicke problemy...ze ted nekdo zboril Eden?

Reagovat
mistr129

Já hned panikařil, že mi vypadl internet

Reagovat
ttopi

I proti rozhodčímu se dá hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Costa misto toho, aby hlidal hlavickare, jako jeden z nejlepsich Spartanu hlavou, tak stoji na predni tyci

Reagovat
Blasphemer

To nevymyslíš prostě.

Reagovat
Posledni Kovboj

to jsem taky nepochopil, on ma ambice na golmana nebo co, to uz je podruhy v kratky dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Derby pražských S

Reagovat
PBLead

tleskám. Dostat další gól ze standardky proti Slavii, to je vidět, že jsme se fakt připravili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho z nejnebezpečnějších hlavičkářů soupeře nechá Sparta skákat úplně bez bránění ... Neuvěřitelně hloupý gól. Zajímalo by mě, co s něma Zdenka trénuje, protože ty standartky jsou tragédie už nějaký ten rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Licence za zasluhy + v hlave nasrano = borci co maji dva treninky denne neumi branit roh.

Reagovat
fantomas

Byl v český lize tým nebezpečnější ze standardek/rohů než Trpišovskýho Slavie? Vážně pochybuju

Reagovat
Blasphemer

Třeba Šilhavýho Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
ratusek

a co Petroušova Slavie?

Reagovat
Salfovic

Poustkova Slavie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fantomas

Nah, Trpišovský na něm staví, ale povýšil to. Víc variant

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
r.mrazik

sparta 1999/2000...

Reagovat
doshcz

rozhodčí to samozřejmě bude pískat pro Plzeň takže sme dnes vy výhodě, ale herně to stejně nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pro nás, tak to musí být remíza.

Reagovat
C-M@ster

Jak se ten borec pere s tím schováním komentářů na YT

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Pepu sejmul ten golman, jinak by to byl unikatni gol. Brejk, Skoda prihravka, Husbauer gol.

Ten uznany je takovy obycejny

Reagovat
Posledni Kovboj

LOOOOOL ZAHUSTEL scores a takedown

Reagovat
mistr129

DESET

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
OTASi

penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
doshcz

Zahustel dopíči

Reagovat
Posledni Kovboj

Sice dostaneme strasne pres picu, ale aspon je zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Drzeni

Reagovat
Riviera Kid

Jasná, kurva.

Reagovat
Gareth Bale 11

Na Soucka penalta.

Reagovat
F.Torres

druhá jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Ale zase. Hodinu mu něco povídá. Co mu asi říká? Tak buď pojď se podívat a nebo nechoď.

Reagovat
db18

Včera taky... to už za sudím šel Flaška a pak i Limberský a oba ho posílali k obrazovce, ať nezdržuje...

Reagovat
db18

Na O2 mají nějaký předpotopní výklad pravidel, ne? Nejdřív se divli že nebyla červená pro Nitu - a teď argumentují tím, že je otázkou, zda se Souček mohl dostat k balonu...

Reagovat
exse

Reagovat
C-M@ster

To nemůže bejt pentle

Reagovat
C-M@ster

Tam bylo jasně vidět, že sám Souček si držením pomohl před něj... to by snad měl videorozhodčí sám vyřešit za 10 sekund z pohledu zadní kamery a ne to zkoumat hodinu a poslat tam hlavního.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

A ne? Ho zatáhl, dostal se před něj, ten ho zatáhl taky a Souček spadl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

Já si snad pořídím od příští sezóny O2 a budu dělat rozbory elektronickou tužkou...

Reagovat
mistr129

kdyby tam něco takovýho viděl, tak pískne Součkovi faul a ne roh

Reagovat
C-M@ster

Bral to jako vzájemný držení a nepískl ani jedno.

Reagovat
mistr129

Tak jestliže ho Souček zatáhl jako první, měl to být jeho faul,

Reagovat
C-M@ster

Tak rozhodčí vás trochu tlačí, to snad víš

Reagovat
Posledni Kovboj

10/10

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tak na to ještě koukám, nejdřív se skutečně drželi vzájemně, ale Zahustel ho pak vyloženě stáhnul. Ani v jeden moment nedržel Souček, aniž by byl zároveň držen

Reagovat
C-M@ster

podle mě to nepískl kvůli tomu... říkali to i kluci ve studiu... ale první byla jasná... tam to asi nepískl proto, že Hušbauer nutně nemusel spadnout, ale asi mu ji vyčtou

Reagovat
mistr129

Pro mě teda druhá byla větší než první..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Pico kolik sanci chces to jeste stihnout napravit?!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se naposled kopala penalta proti Spartě?

Reagovat
Posledni Kovboj

Hrubes vole

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten to vubec nezvlada, to je priserny.

Reagovat
Salfovic

Simulant Souček

Reagovat
KingMaster13

Další penalta ty vole.... ten Zahustel je mentál

Reagovat
F.Torres

OMG 2 penatly

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

no tohle chápu že nepískl Souček se svalil dost jednoduše ale ta od Nity byla jasná

Reagovat
taws

Tu první bych taky nepiskl, ale tahla byla jasná..

Reagovat
F.Torres

ten už si nikdy nesmí zapískat svině podplacená

Reagovat
smazaný uživatel

a pak české týmy projdou do evropských soutěží a dělají jen on to písknul ....

Reagovat
iHawX

Ještěže nedal Součkovi žlutou normálně tu soutěž zrušte, my si dáme přihlášku do 2.bundesligy, tohle takhle nejde

Reagovat
Jackmaker1989

Zahustel je kokot. Ako Spartan nechapem, obidve penalty boli viac menej jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prvni jo, ta druha ne. Zaprve nejdriv fauloval Soucek a zadruhy tohle bych nepiskal ani tak. Kazdopadne Zahustel je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vubec nechape, co se deje. Normalne by uz kopala 4 penalty a dneska nic. Nejaky divny.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Hrubeš Zahustel po dlouhé době neni největší tragéd derby

Reagovat
nani92

bol to faul, ale nie penalta, správne rozhodnutie, CZ VAR

Reagovat
vaala

Něco jakože "falu to to byl, ale na penaltu to nebylo?"

Reagovat
Posledni Kovboj

Pada spojeni O2, na chvili spadnul Eurofotbal, Hrubesovi nekdo zjevne unesl rodinu a drzi ji jako rukojmi, a Zahustel se mi stara o zabavu.

Nejlepsi liga na svete

Reagovat
Blasphemer

Neměl Souček dostat taky žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych mu ji dal

Reagovat
Nuno čomes

No a ne. simulovat umi.

Reagovat
smazaný uživatel

Var se muže jit třeba opíchat, Hrubeě se rozhodl že bude hvězda zapasu tak bude klaun

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz u VARu sedi slavista a piska spartan...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez se na to podivat..

Nejdu.

Delej ta byla jasna..

Nejdu.

Hej fakt prosim..

Ok podivam se..

Nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, jako by ten Sparťan byl ještě k tomu žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
lichna.

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nejenom že podplácí rozhodčí na svejch zápasech, ale dokonce i v derby pražských S. Nechutnost. Smrk Plzni

Reagovat
ratusek

proč neukázali to Slavistické choreo? zesraní strachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam meli?

Reagovat
ratusek

něco AntiSparta a s nenávistí. Mám dojem, že to na O2 schválně neukázali.

Reagovat
Coutinho10

tady to je, jestli si ještě neviděl

https://twitter.com/subhuman83/status/1117512044851474433

Reagovat
OTASi

Ngadeu a Deli jsou stopeři, jaký dlouho v lize nebyli ..ty až se salvie odejdou, a mimochodem divím se, že s jejich formou už nejsou dávno pryč, tak to obranu slavie hodně oslabí, jsem zvědavej, kým je nahraděj

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se probere Pokorný a vrátí se Jugas. Nebo nekdo ze zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Kudela

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by tam dal Trpis Coufala se Stochem misto Frydry a Zmrhala v polocase at je dorazime..

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho druhyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny je jeste horsi

Reagovat
doshcz

Tetteh co kontakt s míčem to faul nebo ofsajd

Reagovat
OTASi

No Kangu tam dobře nabral

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo malo.

Reagovat
Raylan

Měla byt žlutá

Reagovat
Blasphemer

To se dává.

Reagovat
doshcz

jéé Sáčkys to musí bejt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ted mela dostat 2 zluty karty. Dal je?

Reagovat
PBLead

Za tohle musí dostat Ngadue žlutou, Kangu tam sejmul bez milosti,

Reagovat
F.Torres

Sáček zoušel na Modriče

Reagovat
fantomas

Jedna věc je zaspat, druhá věc je cokoliv tam teď dělal Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že si dneska hlavního sudího zaplatila Sparta, pomezní Slávie a VAR Plzeň.

Reagovat
Salfovic

Takže rovina

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on to da z dvou metru primo doprostred

Reagovat
Blasphemer

Zahustel je českej Ashley Young

Reagovat
PBLead

"ubylo faulů a nervozity" - No, jasně. A proto slavisti každý souboj dohrávaj skluzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mícháš jablka s hruškama. Fauly a nasazení.

Reagovat
salm0n

Čistý, takže žlutá

Reagovat
F.Torres

Štětina nedohraje

Reagovat
KingMaster13

Hmmmmmm..... takže neodpískal nám 2 penalty tak to kompenzuje kartama..... jesus. Většího blbce na pískání sehnat nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je uplne silene spatnej. Bud ofsajd, nebo faul. Vsechny nabehy uplne mimo.

Reagovat
KingMaster13

Ten už se v zimě viděl v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

To uz by stihl byt aj zpatky.

Reagovat
Blasphemer

už by ho poslali domů

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt

Reagovat
KingMaster13

ale prachy by z něj Sparta měla

Reagovat
Blasphemer

Beauguel > Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu ted vypichnuti na zemi hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

No jedno je zatím jisté rozhodčí absolutně nezvládá.

Reagovat
KingMaster13

Kokot, sere to na obě strany. Nás tam ušetřil karet a vás penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

8 minut

Reagovat
smazaný uživatel

nasadit Plavsice do tohohle zapasu byl cistej kretenismus

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych ho teda v zakladu nechtel videt ani proti Vltavinu, ale tohle je fakt na facku

Reagovat
PBLead

tak jsem to chtěl zrovna říct. Kór když máme docela solidně hrajícího Karlssona na lavičce. To fakt nevymyslíš....

Reagovat
doshcz

švéd si ještě nezvykl na specifické české derby prostředí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, DMK zařídil vítěznej gól proti Zlínu, a Zdenda prostě jen tak neodpouští.

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste nevysvetlitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal mi připadá jak někde na plácku za barákem. Spoustu chyb, spoustu bojovnosti, ale nulová fotbalovost. O nějakých taktikách nebo systémech nemluvě.

Reagovat
KingMaster13

Tak ale derby zápas je vždy takovej mezi těmahle dvouma. Tam vždy ten fotbalovější trpí

Reagovat
smazaný uživatel

co se navazis do hry na placku?? tam byla fotbalovost a technika maximalni!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestliže jsem říkal, že v zápase Plzeň-Baník byl nejhorší rozhodčí sezóny, tak Hrubeš ho asi chce trumfnout…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messy<3

Moberg Karlsson a Drchal do hry, tohle je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu i Deli uz meli mit oba zluty ty vole. To se rozhodnul, ze to ted bude takhle kompenzovat?

Reagovat
KingMaster13

Těžce to nezvládá a dneska to skončím nějakým průserem, dej na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz to rikas, tak to mas asi v planu no.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Já tam nejsem, píšu doma bakalářku, ačkoli teda teď mám oddech

Reagovat
smazaný uživatel

"dneska to skončím nějakým průserem"

Reagovat
KingMaster13

jo už to vidím Kurva Já to myslel, že pokud to bude takhle pokračovat tak mu jeden nebo druhej tábor rozbije hubu tomu rozhodčímu, záloží kdo vyhraje a v případě remízy možná i oba

Reagovat
mistr129

nejhorší je, že si je očividně vědom toho, že ty penalty fouknout měl. Teď tam nechá spartany zmrzacit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Josifek

Sparta nekoukatelná, výkon hroznej, Drchal a Karlson na plac..

Reagovat
KingMaster13

Je mi líto Lichny který si přál aby derby bylo zvládnuto ze strany rozhodčích dobře Jelikož po tomhle kole se bude mnohem víc řešit derby než zápas Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jako přesně takhle jsem to nechtěl. Ale teď už jebat. Body nám to stejně nevrátí a aspoň vidím, že v tom nejsme sami. Já už se soustředím na příští neděli a zápas s Opavou..

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer druha zluta.

Reagovat
Salfovic

Kdo to tam seděl za Tvrdíkem v tom bílém županu

Reagovat
smazaný uživatel

Čínská masérka...

Reagovat
smazaný uživatel

Poradne te kurve nalozte.

Reagovat
bobis21

myslím že té bramboračky mi bude stačit poločas a půjdu se dívat na NHL

Reagovat
Zaschrona

Neuvěřitelný, za co se u nás nedávají karty...

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně dneska to Hrubeš absolutně nezvládá. Za tenhle zápas musí dostat minimálně půl roční distanc. Fakt šílenost.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mistr129

Reagovat
Messy<3

Reagovat
ratusek

on je zoufalej dlouhodobě a oni ho dají na derby

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

žlutý asi zapomněl

Reagovat
montaigne33

Totálně zberbrovaný VAR, to, co se děje= jak během tohoto víkendu s VARem manipulují umělci s STBrozhodcovské stáje... to nemá v Evropě obdoby... Včerejší vystoupení Orla a dnešní Hrubeše je až příliš okaté, neuvěřitelné...

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne dostal Frydek ochutnat svoji hru.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla nadhera. Vyhra a rozbitej Frydek.

Reagovat
doshcz

Trpiš na tribunu

Reagovat
exse

Trpiš.

Reagovat
Salfovic

Chtěl pro Masopusta červenou

Reagovat
exse

Jojo, ukazoval že to byl už druhej jeho prasáckej zákrok, ať ho vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten lojzla v ksiltovce nacvicuje??? na tribunu s nim

Reagovat
ratusek

tvl Masopust červená a Trpišáka ani nevykáže na tribunu za ten psychopatistickej výlev tvl

Reagovat
Josifek

Trpišoj ted trochu jeblo, ne?

Reagovat
mistr129

Kanga

Reagovat
salm0n

Čemu se ještě diví ten kkt v kšilftovce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla prasárna non plus ultra. S Trpišák se tam ještě rozčiluje. Nechápu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Kango dobře ti tak

Reagovat
zelda

Jak může bejt Kanga tak hloupej?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga konec sezony

Reagovat
KingMaster13

To je válka.... to není fotbal Smutný že ty derby se vždy zvrhnou v takovejhle boj

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se takovy derby libi. Normalni fotbal bez emoci byl predtim Jablonec - Dukla

Reagovat
KingMaster13

Já tam chci vidět tu fotbalovost a ne že si tam budou týpci lámat nohy

Reagovat
smazaný uživatel

To nemas ani v El Classicu a tam jsou o dost lepsi fotbalisti.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Já ti nevím ale když v Clasicu Messi obejde 3 protihráče a dá gol tak je to přece jen asi jiné

Reagovat
lichna.

Mě to strašně baví. A šance taky byly.

Reagovat
kiciN

Trpisovskymu mrda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze ma emoce v derby po tom jak to probiha?

Reagovat
r.mrazik

jako ze je vylizanej,kdyz u toho navic stoji tak blizko

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Raylan

Jakoze se chová jako kreten v momentě, kdy to bylo úplně zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Tak jeslti tohle jsou emoce tak to jo, ja myslel ze tam dostane infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce 4 spartanu

Reagovat
smazaný uživatel

Sběratel

Reagovat
Blasphemer

Kanga

Reagovat
SpartaOvenka

Kanga nenápadně

Reagovat
smazaný uživatel

To je pica ten Kanga ted Hrubes ..

Reagovat
PBLead

Kanga

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja uz vim proc na ceskou ligu jinak nekoukam, to je fakt priserny.

Reagovat
kiciN

taky bliju

Reagovat
ratusek

tvl to je právě naprosto TOP týden co týden

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

tak čílum do zdi

Reagovat
Blasphemer

co to je zase za autocorrect

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumis tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga To byl kartónek…

Reagovat
F.Torres

Kanga 12

Reagovat
F.Torres

za toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

ty vole to je divadlo

Reagovat
KingMaster13

Kanga

Reagovat
Riviera Kid

Zajímalo by mě kolik žlutých u Kangy bylo opravdu nutných.

Reagovat
r.mrazik

trpis je taky slusna munda

Reagovat
Blasphemer

Nejlepší zápas v ČR. Směju se celou dobu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi to asi nebylo vidět, ale asi v 5 minutě nastavení vhodil aut Bořil na Hušbauera a ten lajnovej kokot asi půl minuty signalizoval ofsajd... to jsem ještě neviděl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
oli9

Sleduju liverpool, to se sparte odpustily 2 penalty jo ?

Reagovat
Posledni Kovboj

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, jedinej jsem to napsal s tečkou a velkým písmenkem.

Reagovat
PBLead

protože to myslíš vážně, zatímco ostatní trollí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia intelectuals

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

jo

Reagovat
mistr129

jo

Reagovat
F.Torres

jo

Reagovat
ratusek

jo

Reagovat
PBLead

jo

Reagovat
Blasphemer

ne

Reagovat
exse

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna.

Reagovat
Fakt

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

šest

Reagovat
C-M@ster

ne

Reagovat
Messy<3

Šlic na holeni

Reagovat
doshcz

z toho jak ho pohladil rukavicema

Reagovat
PBLead

Reagovat
Spalovač šancí

Za co dostal Hušbauer tu žlutou?

Reagovat
Posledni Kovboj

za simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych ji dal. Padal ještě před kontaktem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

to vizejo

Reagovat
Spalovač šancí

Ale to na základě VAR rozhodčí nemůže, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prevence

Reagovat
taws

Teď se bude řešit ta nepisknuta penalta a už zapadne, že sešitky měli mít už 10 žlutých

Reagovat
ratusek

Masopust měl jít ven. saně na stojnou nohu. za co chceme dávat červené? sice se hned omlouval, ale měl jít ven

Reagovat
Salfovic

Za mě taky jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek znovu výbornej. Snad příští zápasy na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ze Sparty ještě super Sáček. Ale jinak Slávie lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Fako fotbal by to byla nuda, ale jako vystoupení smíšených (ne)umění to tak nějak baví.

Reagovat
F.Torres

Tak máme za sebou nejhorší počit rozhodčího v sezoně.

2 penalty a červená odpuštěná do 20 min je teda na ránu. Naštěstí i tak už vedeme.

Jak řešíme nicméně nějaký akce? To je špatný... už jsme mohli 2-3 přidat. Je třeba hrát hlavou, více fotbalově a urveme to

Reagovat
PBLead

Šlic na koleni. to určitě, ty vole. Penaltu bych pískl, ale jestli si Hušba něco udělal, tak maximálně z těch 3 kotrmelců, co udělal...

Reagovat
jackinho10

Jak rozhodci muze rict neprukazny material a odvolat penaltu, kdyz ji pisknul i bez varu?? To je fakt komedie to ceske rozhodovani

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Trpišák? Nedíval jsem se chvilku.

Reagovat
mistr129

Masopust dojel ostře Hanouska a on tam vystartoval. Ale nepředpokládám, že to považoval za čistý, spíš tam asi někdo něco řval na Masopusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako miluju vyhroceny zapasy. Ale tady je vtipny, ze snad jakejkoliv zakrok konci totalne nepredvidane. Clovek by rekl, ze to je jasna zluta, on stezi piskne faul. Pak vidim cistej zakrok a on nejen ze piskne faul, tak da jeste zlutou. Do toho ty penalty. Jako uzasne odpiskanej polocas.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
kiciN

uplne mimo, nezvlada to od zacatku, mel tam dat 2 zluty v prvnich 10 minutach a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Být to v Japonsku, tak po zápase musí Hrubeš spáchat rituálně harakiri.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušby má z toho souboje šlic na koleni?

Tak to jo, tak to mu přeju, že mu to sudí nefoukl.

Reagovat
kiciN

Reagovat
r.mrazik

to ma od travniku,jak tam skocil

Reagovat
Salfovic

Koukám se zároveň i na Liverpool-Chelsea a řīkám si, jestli to psychopatické chování nezpůsobuje kšiltovka.

Reagovat
Nuno čomes

Tak Spartě se daří s tím mladým vepředu a Karlssonem a oni je proto postaví ob zápas. to jsou komedianti

Toho Kangu pošlete zpátky, to je hrozný hráč. A Tetteh. no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Slic po zasahu rukavici jo? To leda, ze by si Nita nestrihal nehty. Tak dva roky..

Reagovat
Blasphemer

Nebo si půjčil rukavice od Freddyho Kruegera.

Reagovat
PBLead

Reagovat
kiciN

pustis si na 5 minut Liverpool v Chelsea (Acko) a muzes blit z toho co jsi videl tady 45 minut.

Reagovat
montaigne33

umělci s píšťalkou (i ti za monitorem) z STBrozhodcovské stáje páchají zlo... Orel i Hrubeš jsou buď nekvalifikovaní pro vyšší soutěže, anebo až přeochotně schopní všeho= ideální páni rozhodčí pro určité úkoly...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak 2. penaltu bych taky nepískal. Souček ho tam taky držel hezky

1. penalta jasná

Reagovat
doshcz

Reagovat
mistr129

Už jsem psal výše céčkovi. Nejdříve se drželi vzájemně -> čistý, Souček pustil a Zahustel ho dál držel, za mě penalta snad ještě větší než ta první.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souček spadnul ale jenom díky tomu, že ho pustil a rozběhnul se (logicky, když to byl hráč který útočí) Za to nemůže být penalta, to bych jako útočník dělal pořád...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Samozřejmě kdyby se rozběhl potom, co ho Zahustel pustil a on spadnul, tak to faul není a vyplývá to z toho držení. Tady ale vidím, že nejdřív je "oba stejně", to pak skončí v momentě Součkova puštění a pokračuje faulem Zahustela.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak říkám, tím pádem bych jako útočník někoho chytnul za dres, ten druhý by mi to oplatil držením za dres a najednou bych se rozeběhnul jako první a spadnul

to by bylo penalt

Reagovat
mistr129

Ale to držení bylo vzájemný od začátku, oni do sebe vběhli a najednou se chytili, to nebylo tak, že by Souček ho chytil a Zahustel to opětoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Tezko rict no, i ten balon nesel vubec ani na jedno z nich. Prvni samozrejme mela byt.

Reagovat
r.mrazik

to ja bych zas spis piskl tu druhou

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych písknul obě. A Hrubeš ani jednu, takže je to tak nějak v rovnováze

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stoch na plac, Princ Jaromír do prdele.

Reagovat
PBLead

princ Jaromír

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych poslal pryč Masopusta

Reagovat
Losinho

Hrubeš

Reagovat
GreatWhite

Je vždycky skvělý sledovat derby jako nestranný fanoušek. Člověk si vždy připomene, že obě S jsou totálně nesympatický týmy, u kterých se člověk nedonutí fandit nikomu, pokud v tom není jeho tým zainteresovaný v tabulce. A dnes jako bonus taková šílenost od rozhodčího, že člověku zápas, na který včera nadával, přijde najednou božsky odpískaný.

Reagovat
smazaný uživatel

rika fanousek korupcniku

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za názor, tady máš klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek nastupuje do druhého poločasu se zraněním, nebo jen trénovat bolestivé grimasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu s beckem a jeste v prstem v zadnici nebo nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, co to tam ti spartani delaj?

Reagovat
lichna.

Škoda

Nita

Reagovat
naheCZ

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Skodo

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek

Reagovat
Posledni Kovboj

- Martin Frydek, 2019

Reagovat
db18

Frýdek

Reagovat
C-M@ster

Když dostane Kanga červenou, bude chybět 4 zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je fakt neskutecnej drevak

Reagovat
GreatWhite

Reagovat
mistr129

Hanousek

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt jak BLBY A BLBEJSI

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer při sprintovém souboji s Hanouskem jako kdyby stál

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat do jedný věty "Hušbauer" a "sprintový souboj", to by mělo být trestný.

Reagovat
mistr129

A stejně vybojoval aut

Reagovat
smazaný uživatel

ty spartanské vlajky před kotlem slavie ...

Reagovat
smazaný uživatel

spartani se tam infiltrovali

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu zatim drzi sudi a Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek prevysuje vsechny svoje spoluhrace, jedinej neco hraje.. skoda, ze nemuzem vystridat aspon 5 hracu

Reagovat
kiciN

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole

Reagovat
Messy<3

ty vole to je lucker

Reagovat
lichna.

Plavšič

Reagovat
Posledni Kovboj

a ma predplacenej zaklad do konce sezony minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Koláři jdi doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

pěkně

Reagovat
kiciN

Plavsic krasna

Reagovat
Blasphemer

hydrant

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Plavšíč.

Reagovat
smazaný uživatel

MRAVENEEEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
Spalovač šancí

Hušbauer dva goly ve dvou zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kolář je čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl golman mít.

Reagovat
fantomas

Tetteh má fakt slabý vedení míče. Nepokryje si ho, neudělá kličku. A přitom mi přijde, že se ocitá pouze v situacích, kdy se to od něj vyžaduje.

Reagovat
ratusek

přitom je prej TOP hráč

Reagovat
OranžováKarkulka

pritom na Bohemce ho tohle zdobilo asi nejvic

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak vzhledem k tomu, ze oba z krajnich beku neumej poradne kopnout do balonu, tak tech centru na nej je minimum. Ale souhlas, kurvi to jen co je pravda.

Reagovat
fantomas

No ne, já tim právě naznačuju, že neni ani zdaleka tak doplňovanej, jak by měl bejt. Neustále musí situace řešit sám, a tam selhává. To by spíš v těch pozicích něco udělal Hložek a na křídlo někdo jinej třeba.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem o tom taky premejslel, ale

- jsem rad za to, ze Hlozek hraje tam, kde je mu nejlip, jelikoz chci, aby se jakozto odchovanec prosadil casem treba i ve svete; oproti tomu Tetteh je mi ukradenej

- kdyby hral Hlozek hrota, tak zase nemame kridla, Plavsic je pres vstrelenej gol uplne k nicemu a Zdenda evidentne nema DMK rad

- Tetteh je posledni dobou prisernej, ale na podzim byl na hrotu solidni, a porad chovam malou nadeji, ze si vynda hlavu ze zadku a zase nekde najde formu

Reagovat
ratusek

Sněhulák v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jinak golman dira, tohle musi chytat

Reagovat
Nuno čomes

Doprostřed

Reagovat
Gareth Bale 11

Pekne to zaplavalo, ale Husbauer tam vymyslel co zase?

Reagovat
Bex5

Nakonec doufam asi ve vyhru Slavie .... S tim, co predvadime, si zadnej titul nezaslouzime ani omylem. Slavka zaslouzenej mistr. Ale udrzet s tim 2.misto a kvaldu LM by byl sen, nehlede na to, co by pak prislo za soupere. Aspon by to melo stavu. A prosim o prestavbu tymu, aspon castecnou, ale zadny nostalgie.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
hefy

Reagovat
F.Torres

Koláři, to bylo tvoje

Reagovat
exse

Když tam byla jasná teč, změnilo mu to směr a ještě i přidalo výšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slo to na nej, do ruky, doprostred, z dalky

Reagovat
exse

Chytat se to dalo, ale skrze tu teč bych neřekl, že to byla chyba nechytit.

Reagovat
mistr129

To můžeš napsat u Nguyena, Trmala apod, ne u brankáře, co ve čtvrtek chytá na Stamford Bridge čtvrtfinále EL

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, kdejaký starší dorostenec by to boxoval nad.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

to je tak, když si řekneš, proč toho čůráka vůbec pouští k těm rohům

Reagovat
Neon

Tvl ještě chybí, aby dal gól Frýdek s Frydrychem, Costa dostal červenou a ten zápas bude mít všechno.

Reagovat
Riviera Kid

Kolář je fakt dylina.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda dobrej komediant, vepredu sam pred golmanem a nevi co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To byla lahůdka.

Reagovat
naheCZ

Nechápu, co tam hušbauer zkoušel, opět zbytečný gól

Reagovat
Sir Ravealot

Sparta dá gól a fanoušci hned jude slavie fakt nejhloupější ultras v lize

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
Sir Ravealot

Ty sedíš doma na gauči, nemáš se za co omlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

ale rvu jude slavie celej zapas

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

a přeješ smrt Strakovi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bex5

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
rufus

Reagovat
krisa

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naproti tim přitom sídlí uplní jaderní fyzici

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

ti tam pro změnu přišli jak ovce se sparťanským znakem na triku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bex5

Reagovat
oli9

tak spartě může fandit jen pomatená mrdka..nebo se to prostě dědí

Reagovat
KingMaster13

A místo 2:0 je to 1:1

Reagovat
OTASi

to je sandra bullock?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Slávia pořizovala Masopusta coby technického tvořivého hráče...

Reagovat
mistr129

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl nejlepší na hřišti

Reagovat
exse

Jinak tomu Hložkovi prostě nemůže být 16. Hraje strašně vyspěle a to jak fyzicky v soubojích, tak herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelnej talent. Nevim jestli jsme meli od Rosickyho nekoho talentovanejsiho.

Reagovat
Salfovic

Škoda dal nejvíc gólů v derby, v rámci české ligy

Reagovat
OTASi

proč nenahrál dřív ten jouda

Reagovat
ratusek

Škoda je uplně zoufalej, takže rozhodne v 920.minutě z rohu

Reagovat
ratusek

v 92.

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrý nastavení

Reagovat
ratusek

dokud nedá Slavia gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Tetteh jde do dolů o 60 minut později než by měl..

Reagovat
smazaný uživatel

trnu vždy když ma něco bránit Frdydrych..a o zmrhalovi ani nevim že tam je..střidat Jindro...

Reagovat
bobis21

tak nám toho Frydrycha konečně pošlete, když s ním jste tak nespokojení

Reagovat
HorajzmAmmann

chceš trnout až bude bránit Frydrych nebo co?

Reagovat
bobis21

ne, já s ním problém nemám a rád ho v naší obraně uvítám

Reagovat
Banikovec7

Stejně teď trnem kolik nám dá gólu, tak už jsme zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ja ho mam rád ale on by měl hrát křídlo a ne beka golovej je

Reagovat
HorajzmAmmann

měl by hrát stopera...

Reagovat
Raylan

Už to vidím jak rozhodne reprezentant Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hodili ten aut přes Plavšiče válejícího se na zemi v agónii.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak kdyby se melo prestat hrat pokazdy, kdyz se vali na zemi, tak se nebude hrat vubec

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

raprezentant Zmrhal

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

To byl rohlicek..

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole ten Plavsic.. jak vzdycky lezi a kopka do travniku tema jeho nozickama.. srbska buznicka

Reagovat
Salfovic

To vhazování přes válejícího se protihráče

Reagovat
Mass

*simulanta

Reagovat
OTASi

kdy sundá Škodu a dá tam Stocha?

Reagovat
OTASi

+ Burena

Reagovat
smazaný uživatel

Az budeme prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej Jindro sakra už

Reagovat
fantomas

Alex Král hraje velmi dobrý zápas? Mi přijde, že jeho rozhodování je dost mimo častějc než obvykle. A při tý velký šanci Sáčka zaspal jak málokdo. Ale možná mi něco uniká...

Reagovat
smazaný uživatel

Unikaji ti jeho prednosti

Reagovat
smazaný uživatel

..jo obcas to resi divne a ztraci, ale chce hrat, je hodne videt, vyhrava souboje a v mezihre az na tom zapracuje, tak bude dost necitelnej a snad i presnej.

Reagovat
fantomas

Obecně si je uvědomuju. Dneska je tolik nevidim. Nehledě na to, že i před tim Plavšićovym gólem to moh řešit líp.

Reagovat
smazaný uživatel

jn a je pomalej,ale neboji se hrat, a ma fyzicku na trpis fotbal,v ramci ligy lehkej nadprumer, coz vypovida spis o gambac lize

Reagovat
OTASi

přijde mi, že pro jeho přednosti jsou přehlíženy i jeho slabší momenty, byť na jiný hráče by se třeba nadávalo.. hraje občas hodně naivně a hloupě, místo třeba přihrávky kolikrát sóluje, volí složitější řešení a nevždy mu to vyjde, potom tím kolikrát rozjede brejk soupeře.. jeho přednosti ale nezpochybňuju a je každopádně hodně nadějnej hráč a jeho odvaha mě baví

Reagovat
fantomas

Tak bych to zhruba taky podal.

Reagovat
Remt

to je právě to, čím naši trenéři často ku*ví mladý hráče u nás a říká se to i v zahraničí. Pokud ty hráči mají nějaký přednosti, je treba je rozvíjet a ne je m*dat za každou věc, která se nepovede. Kdo čekal že bude hrát Král po přestupu takovýhle zápasy a takový kvantum zápasů okamžitě? Vede si výborně, těžko ho srovnávat se Součkem apod. když ještě nedávno hrál za usmolený Teplice kde by vyčníval každej průměrnej hráč. I mě jeho odvaha baví

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme stridat jo?

Reagovat
naheCZ

Frydrych

Reagovat
Posledni Kovboj

Costka ufff

Reagovat
OTASi

Ten Hušbauer je takovej tragéd, nechápu že ho tap ještě Trpí Souček to pak za něj všechno hasí vždycky

Reagovat
ratusek

Hušba je oblíbenec fans, toho nikdo neodstřelí. Jako Škoda

Reagovat
naheCZ

Už toho Hušbauera sundej prosím

Reagovat
Spalovač šancí

Pískej ruku

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze bejt nekdo jako Frydek profesionalni fotbalista, to asi nikdy nepochopim

Reagovat
oli9

tomu se už divím 2 roky v kuse a pořád v základu sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát ty si hrál za léto s desítkou na zádech proti Brazílii?

Reagovat
smazaný uživatel

legenda repre..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl faul tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak jo

Reagovat
Spalovač šancí

4x v 2. půlce sami na bránu a 4x blbě první dotek

Reagovat
smazaný uživatel

Spalovači šancí

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

je to někde na tom jutubu ? nebo někdo stream ?

Reagovat
REPLIKATOR

Tipsport

Reagovat
oli9

díky

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
PBLead

Mě dostává jak slavisti mohou nakopnout míč vzduchem za obranu Sparty jakýmkoliv způsobem a stejně je z toho vždycky příležitost jít sám na bránu. Stopeři Sparty jsou v tomhle děsně statičtí.

Reagovat
doshcz

jak nehrajem ty evropský poháry tak už nejsme moc zvyklí bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa dolu, Buren na plac

Reagovat
Posledni Kovboj

Plavsic

Reagovat
ratusek

Plavšič je sice plačka, ale Stoch pěknej loket

Reagovat
kiciN

a jeste ta reakce, jasna zluta

Reagovat
Mass

Tak faul nebo simulace?

Reagovat
Mass

Souboj titánů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

plavšič strašná plačka ty vole

Reagovat
mistr129

Plavšič brzo umře

Reagovat
Posledni Kovboj

a v bolestech

Reagovat
ratusek

Jinak nechápu, proč Slavia neposílá jeden centr za druhým, vždyť ta obrana Sparty je zoufalá

Reagovat
Mass

Zmrhal, Frydrych, Bořil není žádná technická hitparáda.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga konci

Reagovat
PBLead

No kanga tam poléhává jen proto, aby nedostal červenou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

To snad musí jít ven

Reagovat
Gareth Bale 11

Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to správný derbíčko.

Reagovat
OTASi

kun*y nezdržujte mám vsazenou jedničku

Reagovat
REPLIKATOR

Kanga druhá žlutá

Reagovat
KingMaster13

Tak vylej ho ne

Reagovat
Blasphemer

Na Bořila v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, no. Já na to dneska koukám bez nervů a dost se směju

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle se musi vychutnavat

Reagovat
Gareth Bale 11

To ho fakt nevyhodi?

Reagovat
ratusek

Jaktože včera ten šlapák nebyl faul? A dneska jo?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jeste Olayinka nebo Traoré

Reagovat
PBLead

2 úplně neobsazení

Reagovat
OTASi

ten hušbauer furt ztrácí balóny dál a dál

Reagovat
PBLead

Jděte do prdele! Jak tohle může písknout?

Reagovat
ratusek

jak toho Hložka s Masopustem neukážou když je to proti Slavii

Reagovat
Mass

Tvrdík si zaplatil i O2?

Reagovat
ratusek

psal sem tohle někde?

Reagovat
Mass

Proč to neukážou teda?

Reagovat
Mass

Ty tady stejně píšeš samý píčoviny, tvůj hejt na Součka, rozhodčí zaplacenej, atd.

Reagovat
ratusek

hejt na Součka, jen proto že měl dostat 2x žlutou a neměl tedy dohrát? o zaplaceným rozhodčím jsem nenapsal vůbec nic. nezvládáš chlapče.

Reagovat
mistr129

Amatér, Šádek si pošéfuje derby, Tvrdík jen televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo O2, nekdo Orla, nekdo Hrubese. Zvolili jsme spatnou volbu

Reagovat
doshcz

když už v naší lize někdo udělá kličku tak mu to písknou jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Pico takovy placky Plavsic, Costa, Kanga..

Reagovat
OTASi

+Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je psycho ale opravdu. Jak lezi a cekaji co bude ty vole.. snad je to vazny.

Reagovat
smazaný uživatel

loket zezadu do hlavy

Reagovat
kiciN

Jasne, dostane loket do hlavy a je placka, dekujeme za nazor.

Reagovat
OTASi

Ty se válej tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni jen ležej to je fakt nechutnej zapas..

Reagovat
ratusek

Souček už dávno neměl dohrát tvl

Reagovat
off-olda

Ty duševní mrzáci z kotle Slávie.

Reagovat
mistr129

Faul to teda byl, ale přežít by to měl

Reagovat
bobis21

za úplně stejný zákrok jste posílali baryho do kriminálu ... just saying

Reagovat
ratusek

Slavii se moc karty nedávají, až když musí

Reagovat
mistr129

Stejný zákrok to nebyl a do kriminálu jsem ho neposílal, červená a stopka na spodní hranici byla (za ten faul) dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

on ho proste nevyleje

Reagovat
PBLead

Slavia intellectuals

Reagovat
kiciN

To byl krasnej pohled

Reagovat
ratusek

Zahustel opět mohl hlavou rozhodnout, jak on to umí

Reagovat
PBLead

Zahustel

Reagovat
Posledni Kovboj

takhle milisekundu pred golmanem do toho hrabat, to je strasna demence

Reagovat
PBLead

no u něj už člověk neví, jestli se má smát nebo brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Husta malem znova rozhodnul

Reagovat
Gareth Bale 11

Sparta fakt otresna a ten rozhodci tomu jeste dopomaha celej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No.. byl.

Reagovat
OTASi

TY PÍÍÍÍÍČO

Reagovat
Blasphemer

prej offside

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl

Reagovat
db18

Kde se to v něm vzalo?

Reagovat
mistr129

škodaaa

Reagovat
Gareth Bale 11

Krasna strela.

Reagovat
F.Torres

Jak tento zápas mohl skončit remízou? 2 střely sparty, 2 nepísknutý penalty neudělená rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli měla Sparta dohrávat v deseti, tak Slavyje měla v 8.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Blasphemer

Někdy fotbal dává, někdy bere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie lepší. Bod zlatej.

Reagovat
naheCZ

Tohle nedotáhnout do vítězného konce

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Drchal??

Reagovat
kiciN

vsak celkem dobre, proc ten hate?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že ho porovnáváš s Tettehem, ale byl u míče tak dvakrát.

Reagovat
doshcz

tak když mezi nim a zálohou byla 30 metrová mezera tak se to blbě hraje.. ale možná byste nám taky mohli ukázat někoho z juniorky (kromě Krále) ať se předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Věk je hezký argument, ale zápas ti nevyhraje

Tomáš Vlček hrál čtvrtfinále poháru s Karvinou, jestli tě zajímá naše juniorka.

Reagovat
JeséRodriguez

Drchal by si ale aspoň minimálně jednou dokázal přebrat míč, kdyby mohl jít 4x sám na gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

P p p p paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příště vítězně!

Reagovat
Posledni Kovboj

uz jsem se bal, ze se neporvou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulka do Bukurešti k bodu, MVP Hrubeš a trener povalování

Reagovat
kilobyte

Reakce Nity na Zahustela. Takhle nějak reaguji, když ho vidím v sestavě.

Reagovat
Blasphemer

Spartička

Reagovat
Mass

Konec správný derby Jen nechápu, proč je tady nejvíc komentů od debílků ze sev. Moravy

Reagovat
kilobyte

Praha může a Morava ne?

Reagovat
Mass

Prej sme si zaplatili i rozhodčí, jen se nemůžou dohodnout, kdo dal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Delimu přišlo líto, že dohrál do konce, tak si přeje kartu i po konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš pičusek.

Reagovat
KingMaster13

Tak snad jste za ten bod šťastný......kurvy Tohle byl hnus od toho rozhodčího

Reagovat
Posledni Kovboj

bodik hreje

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jste se pokusili vyhrát a i ten gol na 1:2 nějak dali tak je mi to furt milejší než to ležení

Reagovat
doshcz

dyt to tam Soucek loktoval hlava nehlava

Reagovat
KingMaster13

Ale nebylo to na to aby tam 4 minuty leželi sakra. Já dostal na ulici při fotbale takovejch úderů a vždy jsem hned vstal

Reagovat
doshcz

protoze si za to lezeni nebyl placenej vole

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

chápu, že se hrálo o krále ulice, ale to je v porovnání s titulem či pohárama ne až zase tak prestižní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

Kanga je fakt spina, to je neuveritelny.

Reagovat
mistr129

Normálně si přeju, aby Dočkal začal hvězdit a poslal Kangu zpátky do Srbska

Reagovat
nani92

Kanga <3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

smradlavej kripl ten Kanga..misto aby byl rád že Hrubeš je dement nekompetentni a nechal ho dohrát tak ještě přilejva

Reagovat
doshcz

to moc hrozný burcování nebylo Slávisti dnes dost vzteklí

Reagovat
mistr129

Nebylo Tohle kdybych udělal u nás na vesnici, tak po svých neodejdu

Reagovat
doshcz

jj

Reagovat
KingMaster13

Kdyby se alespoň pokusili vyhrát tak je mi to furt milejší než to jak se tam váleli, hlavně že na to nadáváme u Španělů, Apoelu aspol

Reagovat
smazaný uživatel

Mala cerna menecenna krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl hnus od rozhodčích. Udělali ze zápasu totální frašku, kterou ani nebylo třeba hrát či sledovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v tomhle kole rozhodčí změnil náskok Slavie na čele z férových deseti na polovic. Když se chce, všechno jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Devíti, ať nebrečíme

Reagovat
montaigne33

Hnus v BERBRlize pokračuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Co bejt radši nasranej na Škodu, že není schopnej nic proměnit? Na Koláře, že pustí střelu doprostřed brány?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Ok, smrt Berbrovi

Reagovat
ratusek

Pak že to nejde

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Jackmaker1989

Môže niekto napísať čo sa stalo na konci a akú úlohu tam hral Kanga? Už mi sekol stream.

Reagovat
doshcz

zamával tribunám a pak ho Deli násilně napadl a málem zmrzačil

Reagovat
C-M@ster

Pod souhrnem borci píšou, že provokoval kotel

Reagovat
Mass

Kanga se hájil slovy : I dindu nuffin

Reagovat
nani92

vôbec ich neprovokoval, dakoval im za skvelú atmosferu počas celeho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal takový ten "hecovací" pohyb rukama, pak ho odvedl Štětina, přiřítil se Deli a toho museli držet.

Reagovat
C-M@ster

Jo, dík... už jsem koukal, když to dávali na iSport...

Ale tak je to derby... udělat to při zápase, třeba by to mělo větší grády

Reagovat
montaigne33

Hrubeš dnes navázal na "nejlepší" tradici pískání Pavlína Jirků... ale překonal ho, když "obelstil/i" VAR...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Obelstil VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud příští kolo vyhrajeme v Příbrami, tak budeme jedinym týmem FL, kterej dokázal porazit všechny týmy v soutěži.

Reagovat
kilobyte

Costa poslední dobou zdatně bojuje o Zahustelův pohár.

Reagovat
HorajzmAmmann

vykoupení trestu hráče za karty??? A to je proboha co za píčovinu?

Reagovat
montaigne33

Pozoruhodný je alibismus pánů z O2... pan Svěcený, "odborníci" i komentátoři většinou jen mlží atd. viz jejich "analýza" nepenaltové situace= ne/faul na Součka atd.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fortunaliga.cz/finale/rozlosovani?id_stage=2

Tohle beru. Výjezdy jen o víkendu, nach Gablonz v sobotu a naopak přivítáme Slavii s Boleslavi. Cajk

Reagovat
PavlíčeQ

Tak my skončíme před váma, se všema z první trojky budeme hrát venku a vy budete hrát se Slavií doma, to je fakt radost

Reagovat
Banikovec7

No já bych teda radši ten váš los, se Slavii stejně za normálních okolností prohrajem doma i venku a je lepší mít dva "jednodušší" soupeře doma.

Reagovat
PavlíčeQ

A Boleslav je na tom ještě líp, kdy bude hrát doma se Slávií i Plzní, to fakt není možný tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlas, teď, když na to zírám, tak páté, šesté místo pro nás ideál, když to dopadne tak, jak to je teď. Slavie doma, což je pro nás jediná šance a když už, tak středeční výjezd do Bolky.

To beru.

Za to druhý tým po ZC to bude mít výživné (enjoy VP)

Reagovat
FCSL

Oni fakt chtěj bejt 6.

Reagovat
lampas

Reagovat
exse

Těžko říct, co je aktuálně výhodnější. Možná bych se přimlouval k tomu vyhrát další 2 zápasy a pk si užít dobré zápasy v nádstavbě s reálnou šancí urvat 5. které má blízko k EL.

Reagovat
Banikovec7

Zvlášť když v případě prohry byste měli jen 3 body na skupinu o udržení.

Reagovat
FCSL

Pokud by se stáhl ještě v těch 2 kolech Baník tak ok, ale spíš se bojim, že třeba 2b na ně ještě ztratíme a s -5 budem v hajzlu a tim to poserem. Karviná venku bude hodně těžkej zápas a Slovácko taky nebude snadný. Nevim no, uvidíme, jak se to vyvrbí

Reagovat
exse

Jak říkáš no. S našim letošním štěstím skončíme 6. se ztrátou 5 bodů na Baník, kterou v nádstavbě těžko doženem.

Reagovat
Firkraag

zas na Jablonec umíte a pak stačí dát Baník, ne

Reagovat
PavlíčeQ

Z posledních 10 ligových derby vyhrál Liberec 2x

Reagovat
Firkraag

Aha , tak to už jsem mimo a nemá alespon nejakou domaci neporazitelnost proti Jablonci?

Reagovat
PavlíčeQ

No za nějakých 25 let jsme tam vyhráli jednou, ale to případný derby bychom hráli doma, kde nás pro změnu několik dlouhých let neporazili

Reagovat
Firkraag

Jo, to je ono. Tak to jsem popletl :)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

A to je snad dobře.

Reagovat
Banikovec7

Liberec Jestli dobře počítám, tak nám stačí porazit Opavu a máme jisté páté místo.

Reagovat
Coutinho10

no, zrovna Liberec v top 6 bude celkem orisek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta penalta pro Boleslav?

Maj tam video nebo ne?

Reagovat
Losinho

Je tam

Reagovat
PavlíčeQ

Měli a penalta ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ten týpek normálně podklouzl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele