FORTUNA:LIGA - preview 26. kola

30.05.2020, 09:21, aktualizováno 31.05.2020, 08:35
Previews
Sparta chce ukončit dlouhé čekání na ligovou výhru a šanci dostane v Karviné, na Letenské ovšem čeká rozjetý soupeř. Bohemians 1905 pokukují po první desítce a hodila by se jim výhra nad Českými Budějovicemi, Teplice přivírají poslední Opavu...
FK Teplice - SFC Opava  (neděle 14:00)
Teplice se podruhé po koronavirové přestávce představí Na Stínadlech a proti Opavě určitě chtějí navázat na překvapivé vítězství s favorizovaným Libercem (2:0). Navíc teď mají rozhodně co napravovat, neboť ve středu prohrály s pražskou Bohemkou jasně 0:4. V tabulce jim momentálně patří dvanáctá pozice se sedmadvaceti body a za kýženou desátou příčkou Olomouce zaostávají o bodů šest. Hosté naopak určitě chtějí opustit poslední místo.

Slezané se ještě v sobotu nacházeli na patnácté pozici s osmnácti body, jenomže určitě je nepotěšil senzační úspěch Příbrami v Olomouci (2:1) a kvůli horšímu skóre se propadli na samotné dno české nejvyšší soutěže. Ve svém prvním duelu po dlouhé odmlce přivítali konkurenční Karvinou a rozešli se s ní smírně bez branek, nyní je tak čeká další důležitá bitva v boji o holé přežití.

Domácí trenér Stanislav Hejkal byl po střetnutí s Klokany rozzlobený a nyní doufá, že se jeho svěřenci polepší. "Na Bohemce to nebyl výkon hodný Teplic. S Libercem uděláme jeden výborný týmový výkon. Pak si hráči řeknou, že to půjde samo, ale ono to samo nepůjde a vypadalo to tak, jak to vypadalo. To je prostě problém Teplic. Hlavně starší hráči nás musí víc podržet a být oporami. Opavu musíme porazit."

SFC v předchozích osmi ligových utkáních zvítězilo pouze jednou, když zdolalo Olomouc (2:1). K tomu dosáhlo na dvě remízy a hned pětkrát nezískalo ani bod, nejvyšší prohru utrpělo v Liberci (0:4). Svému nedělnímu protivníkovi má rozhodně co vracet, neboť na podzim s ním prohrálo nejtěsnějším poměrem 0:1 po brance Jakuba Mareše z 86. minuty. Před rokem si z Teplice odvezlo neúspěch po výsledku 2:3.

"Věřím, že naše výkony budou mít stoupající tendenci. V Teplicích musíme podat kompaktní výkon a vyvarovat se individuálních chyb, které nás například na podzim právě proti Teplicím stály lepší výsledek. Domácí mají v týmu individuality, které takovou chybu dokážou potrestat," prohlásil opavský kouč Jiří Balcárek. Ten nebude mít k dispozici vykartovaného Schaffartzika, na marodce se nacházejí Dedič se Smékalem. Hejkal stále nemůže využít služeb Hyčky, Ljevakoviče, Marečka, Schejbala, Vyhnala a Petra Mareše.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Kodeš, Vondrášek - Knapík - Moulis, Kučera, Trubač - J. Mareš, Řezníček.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hnaníček, Žídek, Helešic - Mondek, Texl, Souček, Zavadil, Dordič - Železník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.47 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Fotbalisté Bohemains si před týdnem vyšlápli na Teplice, a protože Olomouc během soboty nestačila doma nečekaně na Příbram, mají možnost dotáhnout se bodově právě na desátou příčku. K tomu ale potřebují znovu zvítězit, v cestě jim tentokráte budou stát České Budějovice. Ty naopak po koronavirové pauze před vlastními fandy podlehly Liberci.

Především v domácím prostředí je pražský celek opravdu nesmírně silný, z dvanácti utkání hned sedmkrát zvítězil, a i proto je pasován do role mírného favorita. "Doufám, že navážeme na předchozí zápas a zase vyhrajeme," přál by si asistent trenéra Erich Brabec. "Pod trenérem Horejšem zaznamenává náš soupeř dobré výkony, byl na vítězné vlně," dodal.

Na podzim dopadlo vzájemné měření sil lépe pro Jihočechy. Ti nakonec Bohemians přetlačili těsně o jednu branku. "A právě od té doby se České Budějovice rozjely," připomínal Brabec. "Vyšplhaly se záhy do klidnějších pater tabulky. Měl jsem možnost se s nimi utkat již ve druhé lize, když jsem působil ve Vlašimi. A už tehdy měly opravdu kvalitní tým."

Klokani mají na jaře opravdu velmi slušnou formu, z pěti střetnutí hned třikrát bodovali naplno, prohráli pouze v duelu s Libercem. Hlavní cíl, tedy záchrana, tak směřuje zatím ke zdárnému cíli. "Uvidíme, jak na tom České Budějovice jsou a zda jim dlouhá přestávka vážně uškodila. Je těžké po ní pokračovat v nějaké šňůře výsledků," říkal domácí kapitán Josef Jindřišek.

Možná že ani sami v Ďolíčku nečekali, že do obnovné ligy vstoupí čtyřgólovou výhrou. "Po fyzické stránce kluci zvládli zápas velmi dobře. Ačkoli hráli ostré utkání po dvou měsících, k vidění byla dobrá hra. Únava se objeví asi až ve třetím nebo čtvrtém kole. My máme ale široký a kvalitní kádr, což je pro nás strašně důležité," pochvaloval si Brabec.

Hostům sice vstup do jarní části tohoto ročníku vyšel velmi dobře, skolili Mladou Boleslav i Zlín, jenže pak následovaly porážky s Ostravou, Plzní i Libercem. Během těchto tří soubojů navíc nevstřelili jedinou branku. "Proti Liberci nám chybělo tempo. Všechno jsme hráli hodně pomalu a také velmi zdlouhavě," hlesl českobudějovický stratég David Horejš.

Jeho svěřenci tak oslabili svoje pozice v pranici o první šestku, určitě však do ní stále mohou postoupit. Akorát je potřeba zastavit negativní sérii co nejdříve. "Musíme se zvednout a makat dál," vyzýval hostující lodivod. "Byli jsme v euforii, každý nás chválil. Ale i tři porážky v řadě k fotbalu patří. Je to jen o tom, abychom se otřepali a šli dál," zakončil.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka, Schumacher - Bartek, Hronek, Jindřišek, Vaníček - Pulkrab, Vodháněl
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Sivok, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Šulc, Schranz - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.35 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Karviná na jaře stále ještě neprohrála. A aby protáhla svou sérii i na delší období než je současných pět zápasů, bude potřebovat zmobilizovat všechny své síly. Na jeho hřiště totiž zavítá Sparta, pochopitelně ambiciózní celek, jenž se stále nachází jen ve středu tabulky. A nutně by už potřeboval zabrat naplno, aby se vecpal mezi šestku nejlepších v lize.

Zápas se bude hrát ve speciálním režimu, a to kvůli výskytu nového typu koronaviru v Dole Darkov. Na jiných stadionech se pár diváků na tribuny dostalo, poněvadž sportovní akce se dle nařízení vlády může účastnit na tři sta osob, nicméně v Karviné se na nich nikdo neobjeví. Duel bude podléhat přísnějšímu režimu, přítomny budou jen nejdůležitější osoby.

Domácí, horlivě usilující o záchranu, naposledy uhráli bod ve slezském derby proti Opavě. Zatím drží bezpečné pozice před těmi sestupovými, i nadále je ale v jejich zájmu, aby svou formu udržovali na pozitivní vlně. "V Opavě jsme uhráli, myslím si, zaslouženou remízu. Každý bod je dobrý," vracel se k předchozímu utkání karvinský trenér Juraj Jarábek.

Jeho tým rozhodně nemůže vzpomínat nikterak pozitivně na minulý vzájemný zápas se Spartou z října loňského roku. Tehdy inkasoval v Praze tvrdý čtyřgólový debakl. V nynějších chvílích je ovšem v daleko lepším rozpoložení než tehdy. A třeba perfektně funguje v obranných řadách. Vždyť žádnou branku neobdržel už v pěti po sobě jdoucích kolech!

Jarábek doufá, že se jeho družstvo ve velmi komorní atmosféře dokáže dostatečně namotivovat. "Po úvodním hvizdu se prostě musíme naplno položit do utkání," vyzýval celou kabinu. "Hrát před prázdnými tribunami není žádná sranda. Už jsem něco podobného zažil při mém působení v Trnavě. Důležité bude, abychom se vyburcovali. Bude slyšet každé slovo."

Sparta po koronavirové pauze potvrdila, že není ve vůbec dobrém rozpoložení, a v domácím prostředí podlehla svému velkému rivalovi z Plzně. Suma sumárum se z tříbodového rezultátu radovala naposledy loni zkraje prosince proti Mladé Boleslavi, od té doby třikrát prohrála a třikrát remizovala. Ani náhodou tak zatím nenaplňuje své předsezónní cíle.

Umístění mezi šesti nejlepšími před následnou nadstavbou pořád není nikterak daleko, Sparťané by ovšem měli negativní šňůru co nejrychleji utnout. "Porážka s Plzní nás pochopitelně mrzela. Ale nerezignujeme," povídal kouč Václav Kotal. "Ztrácíme na příčky zaručující evropské poháry jen čtyři nebo pět bodů. Věřím v Karviné v dobrý výkon."
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Moravec - Janečka, Smrž, Qose - Ba Loua, Lingr, Taiwo
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Štetina, Hancko, Frýdek - Sáček, Krejčí - Dočkal, Kanga, Hložek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.57 - 3.45 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (sobota 14:00)
Cenné bezgólové remízy získali v uplynulém kole fotbalisté Olomouce a Příbrami. Zatímco muži od Litavky by takový výsledek zřejmě brali i ve víkendovém kole na Hané, domácí potřebují zabrat, aby si upevnili místo ve elitní desítce.

Forma Olomouce je v jarní části poměrně nestálá. Po úvodních lehce nečekaných tříbodových zářezech v Teplicích a doma se Spartou si Hanáci dojeli pro porážku do Opavy, v následných utkáních však dokázali remizovat s lépe postavenými celky z Jablonce a Uherského Hradiště. Vzhledem k dobrým jarním výkonům pražských Bohemians se však jejich pozice v elitní desítce nezdá býti vůbec jistá.

To Příbram na soutěžní vítězství čeká už od srpna. Od té doby dokázala získat pouhých pět bodů, to vše za bezgólové domácí remízy. Jednou z nich byl i podzimní zápase proti Olomouci, kdy měli Středočeši dokonce více ze hry, kýžené trefy se však nedočkali. Za celou sezónu navíc nasbírali patnáct gólů, z nichž o šest se postaral Michal Škoda. Tomu však forma rovněž odešla, naposledy se trefil v polovině října proti Slavii.

"Na utkání jsme připraveni a víme, že máme sílu na hřišti soupeře konečně bodovat a také vstřelit nějaký gól. Na zápas se těšíme, z týmu je cítit odhodlání a velká chuť postoupit tabulkou výše," říká trenér Pavel Horváth.

Sigma bude postrádat zraněného Nešpora a zřejmě i Pilaře, Příbrami se z Turecka stále nevrátili Sehit a Yilmaz.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Breite, Houska, Chytil, Falta - Juliš
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Pazdera, Dramé, Kingue, Nový - Tregler, Rezek - Antwi, Zorvan, Polidar - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.48 - 6.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Liberec se příliš nenadřel a rázem se objevil na čtvrtém místě. Slovan ale nesmí usnout na vavřínech, neboť v okolních luzích a hájích se formuje úderná smečka pro nahánění severočeské ovečky. V sobotu své štěstí u Nisy zkusí šelmy ze Slovácka.

Na teplický nezdar se v kabině Slovanu rychle zapomnělo. Severočeši totiž ve středu zvládli nepříjemný výlet do Českých Budějovic a díky jediné trefě Alexandrua Baluty zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem. Ba co víc, díky nezářivým výsledkům konkurence rázem vystoupali na skvostné čtvrté místo. Inu, je vidět, že Liberec má po Plzni druhou nejlepší jarní formu.

Trenér Slovanu Pavel Hoftych si středeční tříbodový zisk pochopitelně pochvaloval. "Říkali jsme klukům, že v té rychlosti, jak budou zápasy nabývat, je důležité, aby mužstvo udrželo nějakou bodovou sérii. Bylo by nepříjemné, kdybychom v Budějovicích prohráli, podruhé se vraceli s nulou a chystali se na Slovácko. Takhle nám ty těžce vybojované body u velmi dobrého soupeře hodně pomohou. Určitě se nám připravuje lépe, než kdybychom prohráli," uvedl.

Liberec mohutným skokem tabulkou přeskočil i Slovácko, které se v týdnu rozešlo smírně s Olomoucí. V Uherském Hradišti byl k vidění spíše zahřívací duel a fanoušky vlastně nemuselo tolik mrzet, že o něj přišli. I tak si Moravané podobně jako Slovan jistě nadále pochvalují své postavení v tabulce. Šesté místo je pro Hradišťany skvělá vizitka.

Slovácko chce nicméně vyhrávat dále, nejlépe již tuto sobotu. "Máme Liberci co vracet, vždyť nás vyřadil ve čtvrtfinále domácího poháru. Vnímáme to i jako přímý souboj o elitní šestku. V prvním zápase s Olomoucí jsme doma body ztratili, teď bychom je rádi získali zpět. Bude to ale velmi těžké. Liberec prokázal svoji kvalitu výhrou v Budějovicích, bude v pohodě. My budeme vycházet z naší hry, obrana se nám dařila, musíme zlepšit přechodovou fázi a také koncovku, jinak bude cesta k bodům hodně složitá." řekl asistent trenéra Moravanů Jan Palinek.

S hosty na sever Čech neodcestoval obránce Petr Reinberk, jenž proti Olomouci viděl již svou osmou žlutou kartu v sezoně a na dva zápasy si odpočine. O polovinu karet stejné barvy viděli doposud v probíhajícím ročníku domácí levý bek Matěj Hybš se záložníkem Jakubem Peškem, tudíž ani je na hřišti u Nisy nenalezneme. Na obou stranách ještě evidují po jednom zraněném plejerovi. Liberci chybí stoper Matěj Chaluš, Slovácku zase mladý útočník Filip Vecheta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Fukala - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Zeman - Kuchta (Rondić)
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela (Zahustel), Sadílek, Navrátil - Zajíc (Jurečka)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.24 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Ostře sledovaný duel se během sobotního odpoledne odehraje na zlínské Letné. Vedle samotného zápolení domácích ševců z ostravským Baníkem bude pozornost upřena též na kouče domácích Bohumila Páníka. Není to totiž tak dávno, co působil v Ostravě. O práci tam však nakonec přišel a nyní se od toho okamžiku poprvé proti bývalému zaměstnavateli postaví.

Fanoušci Zlína jistě věří že vedení jejich oblíbeného mužstva dělá to nejlepší pro jeho chod, nicméně si mnozí z nich jistě ťukali na čelo poté, co se Bohumil Páník vrátil na Letnou. Určitě se ptali, proč zrovna teď, na jaře. Vždyť zkušený lodivod je expert na podzimní jízdy, aby jaro už tak nějak v poklidu dojel. Teď najednou na žádný klid nemá čas a musí zachránit potápějící se bárku.

Je však nutno připomenout, že záchrana klubu po jarním příchodu se Páníkovi v nedávné minulosti povedla. Ano, bylo to v Ostravě. Někteří chachaři by tuto skutečnost nejraději vytěsnili z hlavy, nicméně popírat Páníkův podíl na záchraně Baníku dva roky zpět je poněkud dětinské. Ač se se Slezskem nakonec ve zlém rozloučil, z odstupem času není až takový problém si vzpomenout na adoraci Páníka poté, co modro-bílé uchránil od sestupu.

Nyní v něco podobného doufají u Dřevnice. Ševci vězí až na čtrnáctém místě tabulky a měli by zabrat, pokud se chtějí vyhnout baráži. Jejich start po dlouhé pauze však nebyl zcela povedený. V Jablonci sice Zlín pravidelně ztrácí, ale v úterý to byla obzvlášť škoda. Moravané si na jablonecké Střelnici vypracovali několik příležitostí a v druhé půli dokonce hráli přesilovku. Jenže od Severočechů ještě v první pětačtyřicetiminutovce inkasovali a na odpověď se ve zbytku klání nezmohli.

V prestižním sobotním klání mají ševci šanci na reparát. "Vždy je prestižní hrát s Baníkem Ostrava. Je to jedno z moravskoslezských derby, které tady hrajeme a vždy je to zápas na ostří nože. Bohužel tomu bude chybět ta kulisa plného stadionu,” posteskl si Páník.

Květnová premiéra Ostravanů taktéž příliš slavná nebyla. Utkání v Příbrami vysílané veřejnoprávní televizí spíše uspávalo na gauči, než aby trhalo diváky ze seslí. Baník tak příliš nepomohl ve vyjasnění nepřehledné situace v první polovině tabulky. Jen pro představu: Slezané drží po 25. kole pátou pozici se stejným bodovým ziskem jako čtvrtý Liberec, ovšem za nimi je to našlapané a takové Olomouci stačí teoreticky dvě výhry, aby se na svěřence kouče Luboše Kozla dotáhla.

Pořád je tedy potřeba makat na sto procent. I ve Zlíně, který i přes nelichotivé umístění umí zlobit. "Viděl jsem jejich zápas v Jablonci. Kvalitní defenzivní blok, rozestavení 4-4-2, nepříjemná levá strana Jiráček, Čanturašvili a oba hrotoví útočníci byli nebezpeční," prozradil Kozel své znalosti o soupeři.

Na obou stranách budou trenéři moci využít hráče, kteří naposledy absentovali kvůli karetním trestům. Na straně domácích se vrací pravý bek Róbert Matejov, u hostů jde zase o stopera Václava Procházku a záložníka Roberta Hrubého. Naopak trest pro křídelníka Baníku Romana Potočného nadále trvá. Do sestavy Zlína může zase nakouknout útočník Davis Ikaunieks, jenž v Jablonci nehrál kvůli tomu, že je kmenovým hráčem právě Severočechů. Naopak start stopera Lukáše Vraštila je až do konce ročníku vyloučen.

Přestože se dá očekávat řežba se vším všudy, její úvod se bohužel odehraje ve smuteční atmosféře. Před výkopem totiž totiž dojde k uctění památky náhle zesnulého Jaroslava Švacha, dlouholeté opory zlínských ševců.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Simerský, Jiráček - Fantiš, Hlinka, Martínez (Condé), Čanturišvili - Janetzký, Poznar
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Jánoš, Hrubý (Jirásek) - Reiter (Buchta), Kuzmanović, De Azevedo - O. Šašinka (Smola)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.12 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:00)
Po náročných duelech z průběhu týdne čeká na fotbalisty Plzně a Mladé Boleslavi vzájemný zápas. S výrazně lepší formou do něj vstupuje domácí Viktorka, avšak její bilance proti Středočechům není nikterak skvostná, z posledních jedenácti zápasů vyhrála jen třikrát.

Jarní část zastihla viktoriány ve skvělé formě a po čtyřech ligových vítězství v řadě jim tak koronavirová přestávka přišla nevhod. Přesto navázali na svou povedenou sérii a ve středečním šlágru kola získali na pražské Letné tři body, a to zásluhou tref Kalvacha a Beauguela. Francouzskému útočníkovi se obecně v poslední době daří, v posledních šesti soutěžních startech nastřílel pět branek, což je pro něj po nezdařeném podzimu zajisté povzbuzující.

Ještě na začátku prosince byli Mladoboleslavští na dostřel svému nadcházejícímu soupeři, z následujících sedmi utkání ale vytěžili jen pět bodů a už dokonce vypadli z elitní šestky. Naposledy prohráli v úterý doma proti pražské Slavii 0:1, rozdíl ve skóre však mohl být mnohem vyšší.

Utkání je zajímavé i z hlediska individuálních statistik. Jedni z nejlepších střelců podzimu Komličenko, Mešanović a Krmenčík sice už ve svých týmech nepokračují, v tabulce kanonýrů jsou však vysoko i plzeňský (a na podzim boleslavský) Bucha spolu se svým protivníkem Budínským. Oba navíc patří i mezi nejlepší nahravače.

Západočeši budou postrádat vykartované Limberského s Řezníkem a zraněné Alvira s Ekpaiem, na druhé straně nepustí zdravotní trable do hry Maška, Matějovského, Pecha a Wiesnera.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kopic
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Tatajev, Pudil, Zelený - Hubínek, Janošek - Ladra, Budínský, Fulnek - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.21 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 20:00)
Poprvé se liga ukáže i v prázdném Edenu. Vedoucí tým soutěže Slavia po výhře v Mladé Boleslavi nabral sebevědomí a troufá si i na třetí Jablonec. Ten navíc dorazí do Prahy značně oslaben. To ještě víc posiluje pozici domácího celku jakožto favorita, nicméně až sobotní večer ukáže skutečnou připravenost obou družstev.

Zní trochu zvláštně, pokud řekneme, že vedoucí mužstvo ligy si druhou jarní výhru připsalo až 26. května. V tu dobu by za normálních okolností již křepčilo s trofejí a nestrachovalo se o svou pozici. Jenže letos je situace zcela jiná. Liga rozhodně není u konce a první Slavia musí nadále sbírat body. Zvlášť poté, co před koronavirovou pauzou několikrát zaváhala.

I proto bylo vítězství sešívaných v prvním zápase po návratu na trávníky velmi důležité. Divoká přestřelka se v Mladé Boleslavi zrovna nekonala, ale i výhra 1:0 se počítá. Zvlášť s ohledem na to, že druhá Plzeň taktéž nedávala a nadále vyvíjí na Pražany tlak.

Slávisté pochopitelně neusilují o vychýlení kurzu nastaveného v Boleslavi. "Kdybychom podali stejný výkon, ať už v ofenzivě i defenzivně, bylo by to dobré. Samozřejmě jsme si dělali rozbory, vždy jsou tam nějaké chyby, nedostatky. Víme, že musíme proměnit více šancí, v druhém poločase jsme pak měli takovou desetiminutovou pasáž, kdy měla Boleslav dvě šance. Ne vše bylo stoprocentní, ale tentokrát nebyl parametr hry u ofenzivy i defenzivy, kde bychom pokulhávali. To je důležité k tomu, abychom podali komplexní výkon," řekl trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Otázkou je, zda za domácí v sobotu nastoupí duo záložníku Petr Ševčík a Ibrahim Traoré. Oba totiž museli proti Boleslavi předčasně ze hřiště. Trpišovskému nadále schází křídelník Peter Olayinka i stoper David Hovorka, který už alespoň dělá první krůčky pro to, aby se po dlouhé době vrátil na hřiště.

Ani Jablonec se v úterý nenechal zahanbit a po taktéž těsném skalpu Zlína dál drží třetí pozici. Jednoduché utkání to však pro Severočechy nebylo. Nejprve museli ustát úvodní nápor Moravanů a ve druhé půli hráli většinu času v oslabení. Na tři body to však nakonec stačilo.

Proti Slavii bude mít kouč Jablonce Petr Rada co dělat, aby dal dohromady konkurenceschopnou sestavu. Kompletně se mu rozpadne stoperská dvojice, neboť Dominik Plechatý nemůže hrát po udělení červené karty proti Zlínu a Jakub Jugas zase nenastoupí z důvodu hostování na severu Čech právě z Jablonce. Stejný důvod jako u Jugase bude bránit také startům záložníků Jana Sýkory a Jana Matouška. Jistý navíc není ani start nejlepšího střelce týmu Martina Doležala, jenž již vynechal úterní klání, a alternativy na post stopera Vojtěcha Kubisty.

Rada přiznal, že s komplikacemi dopředu počítal. "Když jsme hráče ze Slavie brali na hostování, věděli jsme, že nebudou moct nastoupit. Musíme se s tím vypořádat. Uvidíme, jak to složíme, máme tu jiné hráče. Jdeme do boje. Věřím, že budeme dobře připraveni,"sdělil zkušený trenér.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Musa
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Štěpánek, Krob - Hübschman, Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Pilík - Chramosta (Dočekal)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.95 - 10.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25194249:861
2.Viktoria Plzeň25165447:2153
3.FK Jablonec25127643:3143
4.Slovan Liberec251231043:3339
5.Baník Ostrava25116836:2739
6.1. FC Slovácko25108730:2738
7.FK Mladá Boleslav251141042:3837
8.Dynamo České Budějovice251131139:3936
9.Sparta Praha2598843:3435
10.Sigma Olomouc25712631:2933
11.Bohemians Praha 190525861129:3730
12.FK Teplice25691021:3927
13.MFK Karviná25591120:3024
14.Fastav Zlín25641522:4122
15.SFC Opava25461511:4118
16.1. FK Příbram25361615:4615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1143)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Válka pičo !

Reagovat
smazaný uživatel

"Někteří chachaři by tuto skutečnost nejraději vytěsnili z hlavy, nicméně popírat Páníkův podíl na záchraně Baníku dva roky zpět je poněkud dětinské. "

Hlasim prvni obet. Autor preview zasazen do hlavy tupym predmetem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Vaculík pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to tady šel dát a zeptat se, proč si to autor myslí.

Reagovat
Losinho

Velká pravda od autora

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude zajimave sledovat jestli to budou vetsi jatka na hristi nebo za branami stadionu. Libil by se mi vysledek treba 0:3( Kuzma,Buchta,Kaloc), ale realne to spis vidim na vyhru domacich 2:1 s prispenim Poznara.

Reagovat
smazaný uživatel

A naprostá fantasy. Bary dává na 5:1 pro nás, vstřelenou branku běží oslavit k těm směšným zlínským figurkám, co si říkají trenéři a flusne jim vysmátej do obličeje (Kuzma ho bude s Kaločem a dalšími naslédovat :-) )

Reagovat
Shevchenko

Tohle už je fakt nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu fantasy, ne, že se tak stane.

Naopak čekám, že válečná taktika dnes Zlínu vyjde a pak očekávám tady místní inferno, kdy to bude chvílema vypadat jak u nemocných lidí

Reagovat
iamek

Panik mu musel protáhnout starou nebo starého . Neuvěřitelná figurka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co hospoda, dobrý? :-)

Reagovat
iamek

Luxus <3

Reagovat
3M

Píchal mu cukrouše

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Ty máš fakt smutnej život

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Ale ty máš zas koukám potřebu vše komentovat.

Reagovat
3M

Na ty tvoje machokecy nejde nereagovat ty posero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

* s přispěním správně zvolené taktiky admirálem Pánikem

Reagovat
smazaný uživatel

Když dáváte pravděpodobnou sestavu, tak dejte 11 jmen a ne ještě do závorky další...To tady za chvilku může být v pr. sestavě 11 chlapů a jejich náhradníci v závorkách Prostě to zkoušíte z jmen, které jsou k dispozici. Nikdo nepopírá Páníkův přínos k záchraně...

Reagovat
andrew96

Je to jen pár postů, u kterých jsou dle autora největší otazníky. U Baníku je ta nejistota zvlášť posílena návratem několika hráčů, navíc sám Kozel změny naznačil.

A nesouhlasím, zloba na Páníka se v některých případech přelila do odpírání jakýchkoliv jeho zásluh v Ostravě. Přičemž zdůrazňuji, že i v textu je psáno "někteří", nejde tedy o generalizaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale u takové Sparty může být otazník nad devíti posty dejme tomu Je to jen můj názor, já prostě dám 11 chlapů, kteří mohou v mých očích nastoupit (hlavně ať se nestane trapas, že je tam hráč, který nemůže nastoupit kvůli kartám) a co se stane, tak se stane. U Páníka je to asi na delší diskuzi, názor asi úplně brát nemůžu...Já mu z roku 2018 nevyčítám prakticky nic...Ta situace byla v březnu žalostná a moc jiných dobrodruhů, kteří by do toho šli a hlavně s ambicí to zkusit ještě zachránit nebylo, kdo ví, jestli někdo...To mám pořád na paměti.

Reagovat
andrew96

Rozumím. Samozřejmě jde o to najít balanc, aby nešlo o střílení, zvlášť teď, kdy je větší rotace pravděpodobnější. Kozel naznačil změny a vztáhl je právě k návratu Procházky a Hrubého a zároveň k množství zápasů před sebou.

Reagovat
bobis21

Žádné upírání zásluh na záchraně jsem ještě neslyšel. Všechna kritika byla za rok 2019, za rok 2018 nikdo nic negativního neřekl.

Reagovat
andrew96

Někdo slyšel, jiný ne.

Reagovat
ratusek

no nic, dneska sázím na Zlín. A že dá gol ten lempl Poznar. my jsme asi zapomněli hrát fotbal za ty 2 měsíce a Bobova válka vždy zabírala doma.

škoda, že dnes nemám volné odpoledne. bych mohl sledovat fotbal od 14 až do 22 v kuse ale vlastně na Slavii bych se nedíval z principu, takže jen do 20

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek roku

Reagovat
Zdechlina

Já dal plichtu. Zlín je marný a Baník se taky proti Příbrami extra nepředvedl. Ale na druhou stranu, sázej naši ligu

Reagovat
Kocour Klapuška

Myslíte, že Baluta se příští rok uplatní ve Slavii? Za mě přesně takovej hráč Slavii chybí. Líbil se mi jak proti Teplicím, tak i teď v Budějovicích

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nechápu, proč takoví fenomenální fotbalisté jako Baluta, Sýkora a Matoušek "hnijou" někde na severu Čech...S prominutím, ale, jestli nebudou všichni v áčku SKS od nové sezóny (široký kádr se určitě hodí - už kvůli pěti střídáním, evropským pohárům) nebo prodaní někde do ciziny, tak opravdu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš?Prostě se mu nehoděj do konceptu a kouká i na to, jak zapadnou do kabiny.Nevím sice, co je na nich fenomenálního, Syky i |Matoušek se ve Slavii moc nepředvedli a Baluta je problémovej, drzej fakan.On sem přišel, že bude první hvězda a skončil.Sýkorta mje to samý, namistrovanej borteček.A ještě, jak se o Slavii hnusně vyjadřoval, tak si dveře zabouchl.Ten se z Jablonce nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště tupý... Když je Baluta tak namistrovanej, tak proč úplně v pohodě hraje za Liberec a ukazuje, že má místo v kádru Slávie jako první alternativa za Stanciua, Masopusta či Olayinku? A Sýkora s Matouškem to stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zmrde, bav se slušně, koště je tvůj fotr a jeho manžel.Baluta se tam prostě nechytil, protože si myslel, že tam bude super star a Trpiš ho vyvedl z omylu.já jsem na rozdíl od tebe slávista desítky let a sleduju, co se tam děje, chodím na všechny slávistické servery a vím, o co tam jde.Slavia ho na ligu nepotřebuje a vybírá si hráče, kteří mohou hrát i poháry, Což Balu není.Už to chjápeš, píčo?Nebo si myslíš, že jsi lepší trenér, než Trpiš??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště, ty jsi na Slavii v životě nebyl. Takovýho mentála nemaj ani na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne ze ty jsi takovej geroj tady na netu, pico

Reagovat
Greny

pak nechapu proc kupujete hrace co nehodi do konceptu

Reagovat
FCSL

Baluta je šikovnej s míčem, ale nemá moc pohyb bez něj, na což je Trpiš dost háklivej no. I u nás to je občas vidět, že se mu nechce tolik běhat a nabízet se. Sem tam rozhazuje rukama atd, je takovej pohodlnej no, jestli se tekhle prezentoval i ve Slavii, nedivim se, že Trpišovi nesednul. Navíc mu mnohem víc sedí ten podhrot, z křídla je nemastnej neslanej

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale hráče za 68 mega asi nekoupíte, takhle to bylo i myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba čekali, že ho změní a ono to nešlo, tak šel.ne každý přestup se vydaří.V "Liberci budou hrát všichni líp, protože tam o nic nejde.Ve Slavii je obrovská konkurence a tlak ze strany médií a fanoušků a to na některé hráče nepůsobí dobře.Liberec nikoho nezajímá, tam je v klidu.

Reagovat
exse

Špatnej není, ale Stanciu je pořád někde jinde, navíc si s Trpišem moc nesedli, takže pochybuju, že by si ve Slavii ještě kopl.

Reagovat
ratusek

Ano, Stanciu je pořád někde jinde, o dost horší totiž. Baluta a Sýkora jsou oproti němu výborní

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu, myslíš toho Stacia, kterého Trpiš a fotbalví podborřníci hodnotí pro přínos mužstvu těmi nejvyššími známkami?Ty asi fotbalu nerozumíš, nebo Slavii nesleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco jako Kanga s Dočkalem ve Spartě

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky koště, ale opačný, narozdíl od Sheldona.

Reagovat
mistr129

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

takovy bomby tady

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Teplicím hrál strašně

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
Kepy_FCB

Za tu fantastickou záchranu ligy a vlastně potažmo i celého klubu bychom to měli panu trenéru Páníkovi dnes pustit, stejně hrajem jen přípravu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Olomouc - Příbram 2:0

Liberec - Slovácko 2:2

Zlín - Baník 1:3

Plzeň - Boleslav 3:0

Slavia - Jablonec 1:0

Teplice - Opava 0:0

Bohemka - Budějovice 1:1

Karviná - Sparta 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné výsledky, ty bych bral.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Že bych si hodil po dlouhé době tiket?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to v tý druhý lize děje tohle kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, někteří ve Zlíně taky mají nadšení z toho, kdo je trénuje.

A není zdaleka sám. Tohle vazne není náhoda...

https://twitter.com/Baaza22/status/1266681523484450819?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Stejný šašek jako ty. Nebo to je tvůj druhý účet?

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
3M

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musi to byt pro vas strasne smutne zjisteni, ze je neoblibeny i ve Zline.

Reagovat
Horcmen

Hezká iluze, to bys byl asi hodně zklamán.

Reagovat
Lenochod

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo, čekal bych něco chytřejšího, toto. Ale že se divím, že jo... :-)

Reagovat
mojmira

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád někdo obdivuje Pánika?

Hrozný fotbal, bez ambicí, bez snahy o posun Baníku vpřed...

A aby se neudržel s těmi investicemi do kádru.

Reagovat
Kaspar

investice ti nezaruci uspech. podivej na Bolku, byla tu jen Slavia a Sparta, chvilemi Liberec, az pak se rozjela Plzen, ale Bolka byla finance ta treti za prazskyma S a stejne je to kazdorocne ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že investice zaručí úspěch, ale naprosto chápu, když fanoušci Baníku kritizují Pánika. Je to stejný jako kritika trenérů Sparty nebo Šilhavého na konci angažmá ve Slavii. Svoje si odvedli, ale dlouhodobě to nemohlo fungovat.

Reagovat
Kaspar

ale to uz neni jeho chyba, ze ho tam i presto vedeni nechalo

Reagovat
FCSL

Další hodně důležitej zápas dneska. Výhrou bychom se mohli trochu trhnout jim, Bolka a Jablonec snad rupnou a Baník asi vyhraje. Každopádně to bude těžký, hrajou dobře, moc na ně neumíme, z posledních 5 domácích ligových zápasů proti nim 1 výhra, vykartovaná levá strana Hybš s Peškem... Tipuju remízku. Snad se dá dohromady ten Mikula, jinak na beka asi Mara a do středu Hromada nebo Beran... Nebál bych se zkusit Rondiče místo Kuchty a jsem zvědavej na Zemana od začátku

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Fukala - Alibekov, Mara - Maljnský, Baluta, Zeman - Rondič

Reagovat
Salfovic

https://pbs.twimg.com/media/EZIKqADWoAAjVk4?format=jpg&name=large

Ten žižkovskej stadion už je tedy pěkně jetej. Co to je za budovu vpravo dole, z těch OSB desek?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Ševčík/Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
iamek

To je úroveň zatím

Reagovat
KnoxXx

strasna, dlho som nevidel nic horsie

Reagovat
Greny

pockej 14 dni smich te prejde

Reagovat
iamek

Příbram - Banik bylo ještě vetsi peklo . Ale ještě není konec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsem byl celkem vyděšenej z toho, co Baník zejména v prvním poločase předváděl

Reagovat
KnoxXx

tam sa aspon nieco malo dialo, tu je to zatial festival lacnych strat, krkolomnych spracovani, zvlastnych odkopov ... z futbaloveho za 25min snad len otocka Kingueho ako posledneho hraca

Reagovat
Kaspar

tak pribram ma tragicky hrace a olomouc ma trenera ktery z kreativnich hracu dela borice

Reagovat
iamek

Pořad nechápu co sparťanský scouting vidí na Polidarovi

Reagovat
Kaspar

nedela mu agenta Rosickyho bracha ?

Reagovat
Kaspar

ma slusny pr , ale kde se to vzalo

Reagovat
Firkraag

Sparta ma obecne dokonaly PR, ale skutek utek. Na druhou stranu Polidar neni špatnej.

Reagovat
Firkraag

A hle, dokonce dal právě gól

Reagovat
db18

Muselo to přijít.

Reagovat
KnoxXx

spartansky kanonier

Reagovat
smazaný uživatel

A Pulkrab včera motm. Ale Sparta má Tetteha. Přece ho neodstřelí ...

Reagovat
Kaspar

hazenkar a mr. offside

Reagovat
Kaspar

jinak Drchal je porad mimo?

Reagovat
iamek

Už je v pohodě. Dával v přípravě i gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš další gól Jsem zvědavej, jestli ho na Letné odprosí

Jinak Chytil fakt dobrej. Super pohyb, přehled a síla na míči.

Reagovat
JeséRodriguez

Já bych teda raději Juliše vyměnil právě za Chytila. Ten bude hodně dobrej. A z hostování spíše stáhnout Pulkraba.

Reagovat
smazaný uživatel

Antwi

Reagovat
KnoxXx

z minima maximum na oboch stranach ... na pomery zapasu dokonca pekny gol

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Tvl to není Šmicer

Reagovat
db18
Reagovat
rufus

Hnus.

Mě se to nelíbí ani z pohledu sparťana. Jak si může slávista vzít na sebe náš dres, to nemá žádnou hrdost.

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Jak je možné, ze Kozel nedal do základu nějaké mladíky? Panik ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kozlem toho mladi odehrali za jaro daleko vic nez za celou dobu pod Panikem, ale klidne tu ze sebe debila delej dal

Reagovat
iamek

Ted mluvím s cukrousem nebo trevorem? Logujete to nebo to neřešíte?

Reagovat
Losinho

Ale hraje hezkej kombinační fotbal přece, viz v Příbrami.

Reagovat
iamek

Souhlas. Ty akce přes trojici mladíků Kaloc - Buchta - Sasinka byla oku lahodici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedeš hodně na sílu. Měl bys otevřít výčep, přestal by ses nudit :-)

Reagovat
iamek

Mám zaměstnance. Proč bych to hrotil?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to, tak jsi mohl ject dnes do Zlína podpořit klub a ne tu křečovitě psát...Byl bys tím užitečnější :-)

Reagovat
iamek

Předpokládám, že tam stojiš někde za branou a fandis <3

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem v Příbrami, co ty? Nikde sem tě tam neviděl.

Reagovat
iamek

Já sedel ve vlaku po ubehnutem maratonu. Pohoda, jahoda.

Reagovat
Losinho

Podpořit klub

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, tobě to nic neříká, ty si žiješ ve virtuálním světě :-)

Reagovat
Losinho

Jen podporuj

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Panik valcit, asi je lepsi tam dat starsi a zkusenejsi, kteri se z toho neposerou. A Panika jeste nevyhodi, zatim je brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Polidar a sparťanský scouting

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaar. Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrat doma s poslednim tymem, kdyz navic vedes Latalove kouzla opet ucinkuji Ta Olomouc je fakt k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik bude hrat na 3 stopery?

Reagovat
bobis21

Vypadá to na 3-5-2 s wing backy a útokem Smola-Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

Smola !

Reagovat
iamek

3-5-2

Reagovat
db18

Se Smolou do války, to bude penaltička pro Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth #invincible

To 13. místo se dá v pohodě uhrát.

Reagovat
iamek

Horváth slušný. S takovým materiálem a předvedou hrou čtyři body je luxus.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: Úryvek ze slavistických novin:

Musa je hráč schopný zakončit nebezpečně z jakékoliv situace a troufnu si říct jednoznačně číslo jedna v útoku Slavie v dalších sezónách. Nicméně má VELKÉ nedostatky v napadání a hře zády k bráně. Faktem je, že s Musou v základu máme statistiky 2 prohry, 1 výhra, opravdu tristní. Určitě to nejde za ním, ale on se výrazně podílel. Neschopný udržet balon na hrotu, soupeřovo obráncům pomáhal z tlaku zbytečnými fauly, kterých se Tecl nedopouští. Až ten rozdíl byl do očí bijící. Proto se vrátil do základu Tecl a s ním i první pokoronovirová výhra.

Já už fakt nevím, co ty lidi fetujou nebo jestli ty poslední zápasy vůbec viděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, naprostou.Tecl tam oběhá strašný prostor a umí se geniálně dostat do šancí. Musa je typ Škoda, ten to tam rve silou a často fauluje.BVBůbec se mi nelíbí-a to jsem si taky od něj hodně sliboval. Tecl se potřebuje trefit a začít si věřit, výběr místa má skvělý.Oni Lafata, Kulič, nebo zrovna Škoda začali taky dávat góly až mnohem později.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby tu Olomouc přebral Mourinho, tak budou vzdy k smichu. To je neuvěřitelné, ze ta hanacka povaha je fakt tak labilni a uspokojiva. Viz. co rikal Jilek. Hlavne zadny stres, ono se to nejak udela

Reagovat
FCSL

Přeceňovanej kádr hlavně. Takovýmu Houskovi už bude 27 a pořád tam smrdí. Falta to samé. Snad aspon ten Chytil půjde co nejdřív někam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Wow nádherná střela. Příště ho zase zabit na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tam proto, pač Fillo nebyl úplně fit. Již se tam zkoušel v zimní přestávce, ty vraždo...Na vraždění hráčů tam byl jiný expert.

Reagovat
Puskas

Tak asi měl na mysli, že takto kvalitního štítového záložníka byla škoda rvát na pravý kraj, kde mohl naskočit třeba Reiter.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš o tom, že o Janym se ví, že hrál i na pravém beku a proto se tam zkoušel a hrál tam, když byl Filous out?

Mi příjde, že někdy vidíte Baník poprvé, resp. že ani nevíte, na jakých pozicích hráči hrají či hráli.

A Jany hrál pravého beka hlavně. Tam si RR nedokážu moc představit.

Reagovat
Banikovec7

Tak v priprave se tam zkouseli oba, Janos asi vypadal lip. Zpetne to Kozlovi vycitat nema cenu, ale verim, ze priste by uz tam radsi dal nekoho jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi. Ale to nemění nic na tom, že Jánoš má tento post více osvojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak, především je Jánoš špičkový na svém postu, je škoda ho odtud brát.

Reagovat
Puskas

To já si nedovedl na tom postu představit ani Kadeřábka, Filla nebo na levém Jankula.

Reagovat
db18

Lahůdka

Reagovat
doocetung

Stream na Baník do zahraničí prosim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Horvi impulz

Reagovat
smazaný uživatel

Banik 4 zmeny a zatim to jese ovoce predpokladam,ze vymonnostnici takticke,nez vynucene...

Reagovat
bobis21

Zajíc gól, Juroška asistence

Reagovat
Sasha

zajíc kromě gólu nic, Juroška penalta po jeho faulu

Reagovat
Banikovec7

Vedem ve Zline i Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Smola prvni kvalitni moment v zapase Hruby

Reagovat
HorajzmAmmann

Vedení míče nejlepší v týmu Smola a Stronati

Reagovat
smazaný uživatel

Smola si zatím počíná dobře po té koronové době. Jak v Příbrami, tak tady. A příkladně maká, zodpovědně se vrací pomáhat do obrany, nebojí se kombinací a ten centr na Hrubase... Akorát, tady měli být role obrácené, no. To bych věřil, že dá branku a 2:0 nazdar.

Celkově Baník hraje naprosto výborně, nepouští Zlín do hry vůbec.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jak to sleduju tak Zlín hraje fakt mizerně..

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín hraje tužku. Nemá na to. Ale hraje se 90 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zio dnes hraje takove libero, ty jeho pruniky vypadaji zajimave a trochu i komicky. Jen by mel ubrat na razanci prihravek, za chvili tim nekomu zlomi kotnik

Reagovat
bobis21

Zio se o podobné průniky pokouší často, to není nic nového. Co nechápu je že mu to s jeho technikou vychází Hráč u kterého fakt doufám že ho udržíme co nejdelší dobu

Reagovat
Shevchenko

Oba překvapují dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

děte do prdele

Reagovat
Shevchenko

Zas z toho nedělejte bůhví co Matušovič zná Havířovský fotbal jako nikdo jiný, je to logická volba, navíc to je stejné jen takový externí pracovník. Navíc už byl v Baníku nedávno a žádná bouře se nekonala. Sice je to blbec ale žíly mi to fakt netrhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš, že se žádná bouře nekonala? Však musel být odejit, když tu byl za hrobaře. Jebalo se do něj imrvére celou dobu.

A co se týče toho Havířova, taky to není moc tak, jak to píšeš. Byl tam dosazen přes kamarády, kteří jsou na radnici a měli to jako podmínku.

Zkus si aspoň prosím někdy něco zjistit, jak to doopravdy je, díky !

Reagovat
iamek

Výjimečně

Reagovat
Mirek na tenisu

Matušovič odehrál v Baníku své. Má titul. A že odešel za prachama jinam? Doba Wiecků a Valošků už je pryč. A že měl nějaké blbé kecy? No bože. On to žádný myslitel pravda není. Nenávist je k hounu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak by neměl nic vést když není myslitel.

Reagovat
Mirek na tenisu

Co takový Straka? Chytrosti taky moc nepobral a jak je v kurzu! Trenér, komentátor, filosof, kuchař...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Kadlec

Reagovat
KnoxXx

blikanec

Reagovat
Firkraag

Dal mu aspoň pěstí ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to červená když ho "jenom" odstrčil ? žádná hlavička, ani pěst..

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko dostalo poslední 4 góly v Liberci z penalty Z toho musejí být nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kampaň

Reagovat
Shevchenko

Zatím v pohodě výkon Janoš krásný gól a málem ho napodobil i Flaška. Co ale nechápu jsou ty naše hlavičky, to jako neumí? Azevedo ani netrefí míč a Hrubý u jasně šance nad. Škoda, už to mohlo být aspoň o 2.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sasinka to stejne v Příbrami. ... jediný slušný hlavičkar je fakt Somla

Reagovat
bobis21

Hrubas gól dát mohl, to rozhodně. Azevedo hlavou nikdy neuměl, takže žádné překvapení. Spíš ty rohy byly něco na moje nervy - pošlu 3 stopery + Smolu do vápna abych si pak po zemi nahrával až na vlastní půlku

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo je teda hroznej....

Reagovat
smazaný uživatel

Však už je konečně pryč. Teď už jen zbývá, aby v létě zmizel úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajebal prihravku a zase zustal stal na pulce a machal rukama, jeste ze je dole

Reagovat
Banikovec7

Celkově mi přijdou všichni v ofenzivě dost mimo, Azevedo si nejvíc chodil pro balóny, takže nejvíc kazil. Aspoň že obrana zatím funguje.

Reagovat
Banikovec7

V Liberci to točí někdo na střídačce?

Reagovat
C-M@ster

Sdílím než to smažou.

Za mě teda červená ani omylem:

https://twitter.com/Cecko90/status/1266750427783143424

Btw mažou na twitteru gify z Fortuna ligy, ne? Mně zatím nesmazali nic, ale jednou to nejspíš příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

No udělat tohle Baroš tak má min. 5 zápasů

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

15*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zaslouzene

Reagovat
exse

Jasná červená.

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Selänne

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
rufus

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infi

Reagovat
Zephyr

100% červená

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna redka... řekl bych že i penalta. Nechápu co Slovácko břeči

Reagovat
C-M@ster

Slovácko nebrečí, já brečím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na Twitteru teda kurevsky břečí

Reagovat
andrew96

Klasika u nich.

Reagovat
Banikovec7

Sigma a Slovácko hrozně ubrečení na sítích.

Reagovat
pingla

protože prý Kuchta zajel Kadlece někde u praporku a nedostal ani žlutou

Reagovat
shitcool

Vystartoval na nej jak smyslu zbavenej. Červená v poho

Reagovat
Kaspar

kde tam je ten zakrok po kterym mel Kadlec spadnout ?

Reagovat
C-M@ster

Jsem ustřihl začátek, protože na twitter jde dát max 15MB gif :/

Ale jako potkávali se celej poločas a Kadlecovi už ruply nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena, nesmi oplacet a takhle napadnout bez mice a v podstate mimo hru...

Nechapu, tvuj nazor tady to neslo jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena, co to tady zase zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co tomu predchazelo, ale ta reakce je na jasnou cervenou. vic nez tohle je uz jen dat pesti. uplne mimo hru a s vysokou intenzitou..

Reagovat
Sasha

penalta nevím, ale červená jasná. Takto zkušený hráč by to měl ustál a pak toho zmrda složit když bude hra jinde a rozhodčí otočený

Reagovat
Firkraag

Já čekal nějakou trapnou simulaci a jemný strčení, ale tohle je prostě červená

Reagovat
C-M@ster

Tak on se tam pak asi 2 minuty válel a zase buďme upřímní... když tě někdo trefí hrudí - byť prudce, tak to na dvouminutový válení není.

Reagovat
Firkraag

To ne. Ale pád nenasimuloval, prostě ho pěkně sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Na válení to sice není, ale na červenou to je. Oplácení mimo hru.

Reagovat
Losinho

Jasná.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný záměr, jasná redka. Tady není o čem.

Reagovat
Selänne

Co tu vlastně řešíš?

Reagovat
vestinustarychdubu

Taky nechápu, co zrovna na týhle situaci hledá, protože tady to je dost jasný, prostě není o čem. Penaltu těžko říct, tu jsem viděl jen z jedný opakovačky na konci poločasu.

Reagovat
C-M@ster

Měl jsem za to, že když to není úder hlavou/nohou/rukou, ale prostě jen naběhnutí hrudníkem, že je to žlutá. Toť vše.

Červenou bych za toto nedával. Žádná surovost v tom není.

Reagovat
Zdechlina

Redka jasná. Ale prý ho ta mrdka Kuchta provokoval celý zápas. Chtelo by to, aby ho někdo pořádně zabrousil. Jinak LBC klasika, penalticka. A moje klasika, že jsem to nevsadil

Reagovat
C-M@ster

Potkávali se celou dobu, no.

Reagovat
vestinustarychdubu

A co, že ho provokuje? Vždyť to je uplně běžný. Když je mentál a nechá se takhle vystartovat...

Jako, že Kuchta neni gólovej, a ještě se začíná profilovat tak trochu jako mrdka, se mi taky moc nelíbí, ale tohle musí tak zkušenej hráč jako Kadlec ustát.

Reagovat
Zdechlina

Ale dyť já na to nic neříkám. Jasně že Kadlec to měl unést, ale na jednu stranu ho chápu. Taky by mně asi přeplo

Reagovat
db18

Mažou, ale jen když si toho všimne isport.

Reagovat
HorajzmAmmann

Milane

Reagovat
smazaný uživatel

RR taky nic moc. Klasický Žůrek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na toho Zia to ale udělal výborne

Reagovat
smazaný uživatel

No, to jo. Ale jinak... Ono celkově druhý poločas mi příjde, že Baník vyčkává, Zlín se snaží, ale jelikož to jsou netáhla, tak pro nezaujaté vypadá ta hra strašidelně z obou stran

Reagovat
HorajzmAmmann

Naše rohy a centry v topu. ...

Reagovat
FCSL

Výkon příšernej dneska, nezasloužíme si vyhrát

Reagovat
vestinustarychdubu

A ještě to Hoftych vyšperkuje posláním Elvise na plac

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
vestinustarychdubu

A ono mu to vyšlo, to mě poser

Reagovat
pingla

gooooooooooooool

Reagovat
Banikovec7

Můžem si za to sami, neskutečně trapně sehrané brejky a ani nepodržíme balón vepředu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kreténi

Reagovat
ratusek

Klasika do piče

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HorajzmAmmann

2 body jsou hrozne málo ze 2 zapasu.

Reagovat
Mirek na tenisu

A před Baníkem špíl s Plzní. A bez pilíře obranné hry Stronatého. Vyfasoval 4. ŽK.

Reagovat
HorajzmAmmann

on tu 4. fakt dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vsak za 4 zlute stal hned prvni jarni zapas na Slovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V ohrožení byli Azevedo, Jánoš, Šašinka - podle našeho oficiálu, psali to v preview.

Reagovat
Mirek na tenisu

Stronatý: ŽK Karviná, Boleslav, Sparta, Zlín. Zdroj idnes. Ale třeba to mají špatně.

Reagovat
ratusek

Ze zápasů u týmů, které budou rádi za záchranu a neumí si pořádně přihrát máme bod. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Ale pekny gol..

Reagovat
vestinustarychdubu

Beran zaslouženě. Velezlatý, ale teda hodně upocený 3 body.

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól? Šašinka se vykašlal na krytí Matejova, Fleišman jako obvykle zapomněl, že by mohl taky bránit. A tak zoufalý Zlín bere bod a sebevědomě kombinující Baník ztrácí stejně jako v Příbrami dva body.

Reagovat
db18

Jak dlouho tam zůstane ta debilní reklama na Fortunu? (nebo koukam na blbý kanál?

Reagovat
Bex5

link na Viktorku prosím? Taky vidím jen reklamu ...

Reagovat
Bex5

dík ... máš u mě beer

Reagovat
pingla

ale nejde to na celou obrazovku

Reagovat
Bex5

to je cajk. dík

Reagovat
Salfovic

ctrl +

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen půlku piva

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
db18

Čermus

Reagovat
db18

Havel už teď s větším přínosem, než jaký měl Řezník.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na Plzeň se fakt teď pěkně kouká, ta středová trojice je fajn.

Reagovat
andrew96

I krajní hráči, mám slabost hlavně pro Kovaříka.

Reagovat
exse

Ta Plzeň pod Gulou he strašný porno, navíc jak už tam ani nemaj tolik zmrdů, tak se jim dá i fandit.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dojíždí ze setrvačnosti.To, jak na tom je Gula se uvidí až příští sezonu.Viz. Šilhavý ve Slavii

Reagovat
Losinho

To právě dojížděli na podzim.

Reagovat
KnoxXx

Presne naopak ... toto je len zaciatok od Gulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, až budou mít soupeře a ne Bolku.Na Spartě to až taková hitparáda nebyla, tam měli akorát kliku a že odešli v 70. minutě fyzicky není taky dobrá viziítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, on zatím vlastně nezapracoval žádnou svou posilu. Pokračuje s týmem který zdědil.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne Buchu je treba pocitat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha tam už přišel za Vrby

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha za Vrby nedostal ani cuchnout a dokonce se ho zbavil do Bolky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavil:)) dal ho tam rozehrát, protože jak dlouho nehrál, to dělají všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v pohode. Ja jenom rikal, ze seda povazovat za Gulovu posilu. Protoze byl jedinej, kdo mu dal sanci v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že je Bucha obrovskej talent věděli všichni, stejně by hrál tak, jako tak.I když je fakt, že Vrba byl hodně konzervativní, což mu zlomilo vaz

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych se vsadil, ze byt tu stale Vrba, tak v zakladu hraje Horava s Prochazkou.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A Vrba ho poslal do prdele a stavěl radši vyčpělé dědky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to narážím, jako Šilhavý.Zdědil tým, který mu připravil DUML,, udělal titul a pak sestavoval tým on a pakoval se pryč.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Salfovic

To je blbost, Plzeň hrála celkem na píču už od jara 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice dáno marnou Bolkou, ale Plzeň si neskutečně věří, s takovou budou příští rok dominovat jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

btw "porno" je dnes asi fakt vhodné pojmenování:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zalozni trojka Cermak - Bucha - Kalvach je neskutecny porno. Nic lepsiho jsem v cesky lize jeste nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Bucha to rozdává jako Modrič, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni. Kazdej ma trosku jiny ukoly, ale vsichni jsou v noch genialni. Kdyz si vezmu, ze na podzim nam hral stred zalohy Horava a Prochazka a ted tohle..

Reagovat
Hyrax

Reagovat
JeséRodriguez

ten střed zálohy je skvělej. Současného Buchu by byla velká škoda nevzít na EURO, snad udrží výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Plzeň parádní. I když je to asi tou bídou Bolky

Reagovat
Losinho

Na Plzeň se moc hezky kouká.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele, Bolka nechce dát góla? Že nehraje Budínský a zároveň je na place Wágner.

Reagovat
Frick

PUSŤE LIDI NA FOTBAL!!!

Nebuďte tak podělaní.

Do 5 nakažených na zápas - byla by to přijatelná ztráta?

Reagovat
Salfovic

Do pěti mrtvých

Reagovat
smazaný uživatel

Ale než by ti nakažení zjistili, že jsou nakažení, tak by šli na další zápas a nakazili další. Za mě je to takhle v pohodě, hlavně, že se hraje.

Reagovat
Mirek na tenisu

Brusel! Brusel!

Reagovat
Salfovic

Držení míče 88 %

Reagovat
Firkraag

taky jsem čuměl

Reagovat
KnoxXx

konecne druhy gol

Reagovat
fabec1222

Boleslav slušná tragédie Bez šance na TOP6

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kolotoč v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vylozene sikana. Hodte tam radsi rucnik, z tohohle ani nemam radost.

Reagovat
db18

Jede vám přenos od O2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

dnes zatial bez problemov

Reagovat
db18

Mne se to jeblo před druhým gólem, k němu se to za dvě minuty asi prosekalo a pak mne to kompletně odhlásilo a nemůžu se tam dostat zpátky...

Reagovat
KnoxXx

to sa, zial, obcas stane, naposledy slavne posledne sekundy zapasu Sparta-Plzen

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně se to teď seká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velmi spokojený z toho, že mě při sledování o2fotbalu během zápasu odhlásí z účtu a napíšou, že jsou přetížené servery

Reagovat
thewall

Nápodobně

Reagovat
Baronne

Reagovat
Salfovic

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je minimálně o třídu výš než zbytek ligy, jen Sparta trochu drží krok.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta drzi... Ok.

Reagovat
Losinho

Vynechal jsi "s Opavou".

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt DMK vemeno, co si myslelo, že pokládá touchdown, tak to byla ve středu plichta. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
fabec1222

Skvělý, jdu se vysrat, na PC mi vypnou O2, a když se vrátim, tak: K O2 TV se pokouší přihlásit příliš mnoho uživatelů. Zkuste to prosím za 5 minut.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Omlouváme se za vzniklé potíže, jako kompenzaci Vám zpřístupníme HBO na 7 dní zdarma.

Alenka, O2 guru

Reagovat
fabec1222

Ještěže za to neplatim tu plnou dardu. Takhle platim Skylink, a ty zmrdi zas zrušili Eurosport, takhle budu za chvíli všechny provozovatele

Reagovat
KnoxXx

Skylink

Reagovat
Salfovic

Diváckou kulisu pouští už hráčům na stadionu nebo to přidává až TV ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion myslim.

Reagovat
C-M@ster

Já vidím 11 diváků na hřišti.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ve Zlíně na stadionu ušetřili. Celý špíl za plotem u Dřevnice pořvávali baníkovci. Sice houno viděli, ale atmoška byla. Fajny koniček: jet 100 km tam a zpět abych si u řeky zařval a zapíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník is the new Teplice.

Reagovat
ratusek

Mě to naštěstí jde. Ale že ti zoufalci z O2 mají zase problémy? Asi čekali, že se na to bude dívat málo lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Baník is the new Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nepočítali s tím, že budou zavřené stadiony, ty servery nemůžou stíhat, když si to kupuje skoro každý.Já mám několik let účet, O2 TV L jde mi to bez problémů.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mám stejný zdroj a před chvílí se mi přenos z Plzně totálně seknul. Už soce jede, ale Jsou to šmejdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou, prostě to prodají více lidem, než mají kapacitu, to by se stát nemělo

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak když máš klasickou přípojku přes telefon a modem tak by se to nemělo sekat. Kyslíci jsou šmejdi když si to srovnám s UPC dnes Vodafone. Jejich výhoda je komplet 1. liga, Liga mistrů a anglická 1. liga. Výborná je možnost shlédnutí každého programu 7 dnů zpět. Tím ale výhody končí.

Reagovat
smazaný uživatel

A HBO GO

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Tvrdík právě odešel do laboratoře vyrábět COVID.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Slavia svou pozici lídra v pohodě zvládne i bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z tech nasich akci strikam.

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky.. o2 nefunguje, tak jsem si pustil pornhub

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

Co tohle bylo

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
RadekVonCZE

Plzeň bude ještě válec

To není jak ten Vrbův defenzivně-kombinační fotbal

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mirek na tenisu

4:0. Šeda Bolka. Soubor písní a tanců.

Reagovat
KnoxXx

Havel muz 1.polcasu

Reagovat
db18

Nejsou ty diváci nějak víc nahlas?

Reagovat
martin1

To je nádhera, na to se krásně kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen té Kalvachovy střely mezi nohy po prodloužení od Kopice, to by byl krásný gól...

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že Plzeň nemá na lavce žádnýho mlaďocha. Toto by byla ideální chvíle poslat někoho na otrkání v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

aspon uvidime 30 minut Horavu

Reagovat
fabec1222

Ještě víc

Reagovat
db18

škoda, že jako v BL není možné mít na lavičce 9 hráčů... doufal jsem, že tam bude aspoň Herc nebo Diaz, aby se taky ukázali, ale nic.

Reagovat
Salfovic

Já měl za to, že takhle je to i u nás. Jako mít při pěti střídáních na lavičce jen 7 hráčů je pěkná kokotina

Reagovat
Alan_Shearer

Tak co ty Plzni jebe neskutecnej valec, vsechna cest

Reagovat
HorajzmAmmann

a vy se taky laskavě uklidněte...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw teď mi došlo, že v podobné sestavě hrála Bolka 4 dny zpět se Slávií - byli taky tak špatní?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla.kdyby Tecl nezmatkoval, tak dostala Bolka bůra.jenže to hrála doma.A ta sestava byla trochu jiná.nehrál Pudil, nehrál Zelený.Hrál vy\\nikající Tiúlio, nechápu, proč sedí a na hrotu nebyl Wagner, ten střídal

Reagovat
KnoxXx

boli podobne nevyrazni, ale Slavia hra v sucasnosti o uroven horsi futbal nez Plzen (+ suboj palicov Tecl/Ladra)

Reagovat
smazaný uživatel

A na to jsi přišel jak?To soudíš podle dnešního zápasu, nebo proč tedy Plzeň ztrácí 8 bodů?

Reagovat
KnoxXx

podla jarnych zapasov Slavie/Plzne; je to dlhodoba sutaz s mnozstvom zapasov, kde forma timov, logicky, vyrazne variuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jo, Slavia hrála jeden, se stejným soupeřem, to Bolka byla v jiném složení, doma, ne tak odevzdaná a stejně jsme je válcovali.uvidíme, jak bude opticky vypadat vzájemný souboj,ale už teď můžu říct, že Plzeň dostane dardu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád Tecl, to byla prostě škoda, jak to hloupě řešil

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, dneska hraje famózně.

Reagovat
fabec1222

Ustojí to Weber? Kádr má sice vyprodanej, ale trenér jde jako první...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak první šel ten kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Stannis Baratheon

to se ptáš zrovna ty!!? Však ty jsi to věděl už před deseti rokama

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik to koupila Plzeň Čermáka?

Reagovat
C-M@ster

Mu to na tu hlavu prostě posadil.

Reagovat
OTASi

škoda že má slavie takovej náskok, mohlo to bejt ještě zajímavý.. to už nějak dohaluzí

Reagovat
ratusek

Škoda,,že se na to Vrba vysral. Mohlo to být ještě zajimavé

Reagovat
Salfovic

Tak kdyby Slavii 2x porazili, tak je to otevřené, ale to není moc pravděpodobné.

Reagovat
andrew96

Právě že je to i tak zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka si tam dneska dela co chce. A Bogy z kraje je hodne platnej..A dost sem byl prekvapenej, jak za stavu uz 4:0 se sprintem vracel pri brejku Bolky...kazdej druhej utocnik by se na to vysral

Reagovat
OTASi

Reagovat
KnoxXx

Hanba dokonana, Chory gol po par minutach na ihrisku

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka nevyplácí prachy, nebo proč nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je mi Bolky líto. Ale ti "repre" stopeři jsou dost mimo.

Reagovat
Blasphemer

Mě z toho našeho výkonu normálně stojí čůro.

Reagovat
exse

Jinak Havel top, snad ho Gula nebude přehlížet jak Vrba, místo Řezníka už měl hrát dávno.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se strašně líbil v EL proti Sportingu před pár lety

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim na rozhovor aroganta Webera Odesel Komli a bublina Webera i Boleslavi splaskla Prej stika ligy a jeden z nejlepších treneru ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v takovém zápase by Komličenko byl k ničemu Spíš je vidět, jak byl Bucha klíčový už pro Bolku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ci tak to mel Weber napravit. Je proste prehypovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tam chybí Matějovský a to hodně.I když ono to bylo běžné u Bolky, buď šest gólů dala, nebo dostala, tohle není v jejím případě ojedinělé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by v takovém zápase taky moc nepomohl. Spíš by někoho zase z frustrace sejmul.

Reagovat
Coutinho10

tak proti Jablonci skoro to same jako s Bolkou:

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Ladislav Takács, Tomáš Holeš – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Stanislav Tecl

Lavička: Přemysl Kovář, Patrik Hellebrand, Oscar Dorley, Ibrahim Traoré, Michal Frydrych, Júsuf Hilál, Petar Musa

Reagovat
OTASi

koukám opět bez útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho máte na lavičce. Možná...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bože, Tecl... Kdyby tolik šancí dostávali i ostatní hráči.

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem doufal, ze je protoci, kdyz se hraje 2x za tyden, ale bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem doufal, že neprotočí, ti kluci se musí pořádně sehrát, neměli jedinej přátelák, únava žádná, vyhrálo se, s nukĺou vzadu, tak proč by to točil?

Reagovat
Coutinho10

aby se ten prostor mezi ne rozlozil...Musa ukazal kvalitu pred koronou, Tecl se sice do sanci dostal, ale nalozil s tim hodne spatne, tim nerikam, ze dnes neda gol, proti Jablonci, kde hral by mu to mohlo sedet, ale Musa si podle me tu sanci zaslouzi, ale nakonec si teda bude muset pockat

Reagovat
Kaspar

ale stahnut toho kluka z tymu kde by hral kazdy zapas a pak ho nechat cely jaro odsedet

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na jaře hrál

Reagovat
Coutinho10

ja verim, ze odehraje jeste dost minut, ale veril jsem, ze dnes zacne od zacatku, vlastne mi oba, kdyz ho mame ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

Musa ukázal, že dal dva góly a s ním jsme dvakrát na jaře rupli.Spíš mě štve, že nejsou vepředu oba.

Reagovat
Coutinho10

nerupli, takhle to nemuzes brat...v derby zachranil bod a zacal hrat pred tim v tezkych venkovnich zapasech, takze ne ideal pro start

Reagovat
smazaný uživatel

Já nad ním nelámu hůl, jeho čas přijde.jen nevím, jestli nečekáme něco, co nakonec nepřijde.Mě se tyhle typy nelíběj, přidjou mi jak z pravěku,sklepávači, já mám radši štírky typu Tecla.On ty góly dával, než se zranil, tak snad to zase přijde

Reagovat
Coutinho10

nevim, jestli Tecl je porad uplny stirek ...Musa sice vysoky, ale mlady, rychly, technicky...jo jeho cas prijde, ale ja verim, ze muze prijit uz ted...ma na to

Reagovat
Kaspar

tolik bodu za plzen a kvuli tobe se mi to skoro vse vykrati

Reagovat
Coutinho10

porad vedes, takze to nebude lehky otocit , ale stvou me ty stridani pred 60. minutou u te Plzne

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec dobry, tezky duel a koukam, ze v pristim kole si dame odvetu

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba má obrovskou chuť do hry, hned běhá...a on tam stojí jak tvrdý Y a Bolka málem díky tomu do brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Standa dá dnes hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady někdo říkal, že nemělo cenu tu ligu začínat, protože stejně to nemá úroveň a nepadaj góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ty blbce.netřeba brát vážně. To psali schválně, protože jsou to panikáři.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dejl

Reagovat
smazaný uživatel

wtf kdyz uz i kopyto chory hraje jako top fotbalista s technikou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle, začíná stíhačka.Otočit!!!!

Reagovat
db18

Hubník už by fakt neměl nastupovat.

Reagovat
naheCZ

Hubník

Reagovat
Salfovic

Co to zase bylo za penaltu

Reagovat
Riviera Kid

Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Hubnik je hroznej idiot neohrabamej, snad uz ho tam Gula nikdy neda..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, snad ho tam bude dávat, co nejčastěji, hlavně proti nám

Reagovat
ratusek

Hubník klasik. Hruška mu poděkuje za zkažení čistýho konta

Reagovat
Kaspar

precizni rana k tyci, Hruska nemel sebemensi sanci.... asi proto, ze sel na opacnou stranu

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Štěpánek, Jeřábek, Krob - Hämäläinen, Považanec - Pleštil, Pilík, Kratochvíl - Chramosta

Vzhledem k tomu, že nám ze základu chybí Jugas, Plechatý, Hübschman, Kubista, Jovovič, Matoušek, Sýkora, Doležal, tak dobrá

Místo Kratochvíla bych dal Acostu, ale respektuju plukovníkův fetiš.

Jinak pro Štěpánka premiéra v dresu Jablonce a Kasper poprvý v lize v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha mi přijde strašně slabá bez Sýkory a Matouška

Reagovat
smazaný uživatel

A Jovoviče... vlastně chybí všichni produktivní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl snad se Považanec zase nějak neukopne

Reagovat
PavlíčeQ

0:1 (Kratochvíl)

Reagovat
smazaný uživatel

5:0, Tecl hattrick, Bořil a Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi neřekl ty hráče, co chybí, tak bych pomalu řekl, že je to fakt základ. Dost slušná sestava na ligu totiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový přístup k ligovému zápasu by Boleslav měla dostat pořádnou pokutu za znevážení dobrého jména fotbalu a hráči by měli být bez výplaty.To tam ani nemuseli jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou ty fotky na tribuně, jsem šel okolo ráno a vypadá to příšerně:))

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyšel kvíz na rekordy trenérů ve Fortuna lize

https://www.kopacak.cz/clanek/?id=6895&clanek=kviz-trenerske-rekordy-v-ceske-lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

28.5( Boksa s napovedou, Jarabinsky vubec)

Reagovat
Firkraag

29/30 !!

Reagovat
fabec1222

29,Tobiase jsem dal s napovedou

Reagovat
db18

25... vypadl mi totálně Chovanec A pak trenéry Zbrojovky a J.J. ze Sparty jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

hej a uz priznas, ze jsi z toho webu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

O2 tam maj logo Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Gula sympaticky odstavil stariky hubnika a limberskeho, pod nim ta plzen slape. Jak hodInky. SLAVKA BUDE MIT CO DELAT

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský nemohl nastoupit za 4 žluté karty, na Spartě hrál celej zápas.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Limba hral doted kazdy zapas

Reagovat
db18

A Hubník nehrál ani předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Provod v zakladu

Reagovat
Kocour Klapuška

Banik si to krasne miri tam, kam patri. Do stredu jeste se jim po Panikovi bude styskat

Reagovat
Coutinho10

skoda Nico uz to tref...

Reagovat
Kaspar

dneska jeste ne

Reagovat
Coutinho10

prave dneska by to bylo idealni

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KnoxXx

Rada

Reagovat
Coutinho10

Takacs na Radu

Reagovat
Banikovec7

Standa si Jeřábka slušně vodí.

Reagovat
Coutinho10

jasna, neni o cem

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaal Niicoooooooooooooooo s prehledem

Reagovat
andrew96

Jeřábek co jako zkoušel?

Reagovat
Coutinho10

tak a tenhle gol by konecne mel Nica odspuntovat

Reagovat
Erdovec

bože bože, člověk jednou vsadí under na českou ligu a pak se stane tohle, takhle tupé fauly nejsou ani v okrese

Reagovat
Coutinho10

ty efekty teda ale

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Holeeeeeeeeees toho mam taky ve fante

Reagovat
Kaspar

jeste Maso at se klidne trefi

Reagovat
Coutinho10

a jako zolik pak i Petar

Reagovat
Kaspar

ten je vykraceny ale Kudela tam po nejakym rohu foukne gol a pak z prdele pusti na dalsi penaltu Kolare

Reagovat
Coutinho10

to uz je hodne velke scifi

Reagovat
Coutinho10

twl jasna druha zluta

Reagovat
naheCZ

Minule nám ji taky rozhodčí odpustil, tak to překousnu

Reagovat
Coutinho10

j jako naslapnuto mame i tak dobre a je fakt, ze ne vzdy nam hra 11 proto 10 sedela, tak ok

Reagovat
PavlíčeQ

Kratochvíl 4. žlutá what a feeling

Reagovat
smazaný uživatel

Teclík zatím dobrý výkon. Časem mu to tam i spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No to bylo hejtů na Standu a je tam nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl výbornej Chybí tomu jen gól.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil mě dneska dost sejří. Hraje strašně laxně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil chtěl tvl odvrátit Csaplárovu past, nicméně hráči Jablonce z toho zkušeně nic nevytěžili

Reagovat
Coutinho10

zatim dobry vykon celeho tymu smerem do ofenzivy

v obrane ale mensi nedorazy jsou, takze tam je porad na cem pracovat, protoze Kolar zase musel pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

To byl podle mě stejně ofsajd, takže by gól neplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdalo, kazdopadne nic neukazovali.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to neukazali z opakovacky, ale bylo tam jeste nejaky zavahani Borila, takze by to chtelo hrat jisteji, ale jinak dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Stanciu a Tecl hrajou výborně.

Reagovat
Coutinho10

Tecl mohl nektere situace resit lepe, ale je aktivni, nabizi se a prihravka na gol super, takze s nim nemam problem

a Stanciu nektere strely zbrkle, ale jsem rad, ze na penaltu sel zrovna on a verim, ze da neco i ze hry

Reagovat
Coutinho10

jestli jsem dobre slysel z tech fanouskovskych efektu od O2, tak ted tam jelo: proc vas tak malo,vy k*rvy proc vas tak malo

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako pravda to je

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Coutinho10

hezkej balon na Provoda

Reagovat
smazaný uživatel

krása Nico

Reagovat
smazaný uživatel

a zase...

Reagovat
naheCZ

Stanciu parádní

Reagovat
Kocour Klapuška

Stanciu

Reagovat
Coutinho10

Nicoooo famozne na Tecla

Reagovat
Zephyr

Rok 2020 zatím samé překvapení... a do toho teď navíc jak Chorý, tak Tecl dali gól už se nebudu divit fakt ničemu

Reagovat
Strojmír

I Jusúf dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá akce teď po Stanciově patičce. Bořil zkazil...

Reagovat
naheCZ

Dejte jim bůra

Reagovat
HorajzmAmmann

Stanciu 10/10

top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by ještě lepší, kdyby to tak nedrbal, zbytečně nechodil do plných a nestřílel za každou cenu, když může nahrávat.jenže to pak půjde do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší jarní zápas od nás na plny čáře. Třeba Provod taky hodně vyrostl, když se daří. Stanciu dolů, hlavně ať se ještě nezraní.

Reagovat
Kocour Klapuška

Yusuf, král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jusuf

Reagovat
Coutinho10

Yusi jako pan

Reagovat
Kocour Klapuška

Žongly dneska nejedou

https://ibb.co/NtSkXrc

Reagovat
DieFohlenBMG

Ale hlavičku si dal

Reagovat
HorajzmAmmann

22 branek za 5 zápasů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde je teď ten mudrlant z minulýho kola

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

manko z minulého kola

Reagovat
Kaspar

dej tam Oscara

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia a Plzen paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne paradni fotbal..oproti jinym tymum

Reagovat
Kocour Klapuška

Zejtra ukáže svoje mistrovství ještě Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, tam je skoda, ze ta vypadla uz davno z tempa

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdoví esli se bude hrat. Na Ostravsku od rana prší a má prý cedit celý den. Kdyby to hráli ve 2 problém by asi nebyl. V šest to bude vosajtlich.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak kvalitní má Karviná trávník.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vědí celý den. Věřím že se ale bude hrát. Na bahništi

Reagovat
smazaný uživatel

Hellebrand taky umí

Reagovat
DieFohlenBMG

Slávistů je 12, protože Kolář hraje vysoko aha

Reagovat
Kocour Klapuška

Taky jsem se zastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tip 5:0 mi vyšel, střelci ne, ale ta dominance..to vypadalo jak přátelák se třetiligovým týmem.

Reagovat
Coutinho10

tak Kudela teda za sebrani mice Traoremu pri penalte

Reagovat
Kaspar

prokazani moralky je za +40 bodu ne ?

Reagovat
Coutinho10

j jako musim se priznat, ze driv jsem Kudela v oblibe opravdi nemel, ale timto gestem, kdy se do toho takto vlozil, tak za to obrovsky palec nahoru, ze to takto citil a nebal se do toho zasahnout

Reagovat
db18

z toho kouká lepší reklama

Reagovat
ratusek

Tak dnes parádní zápas v Karviné

Reagovat
slonzacky_lenoch

Od rána tu prší. Zajímá mne jestli to ovlivní nějak výkony

Reagovat
ratusek

doufám, že to neodloží

Reagovat
slonzacky_lenoch

Večer by už nemělo... Trávník bude ok, dobře se o něj starají. Lepší než hnůj v Teplicích to bude určitě

Reagovat
oli9

Tak co bude dnes Sparta zase rozdávat radost a úsměv??

Reagovat
Noustress

"Sparta chce ukončit dlouhé čekání na ligovou výhru a šanci dostane v Příbrami" , Pribram dostala bonusovy zapas k záchrane z najmarnejším superom v lige

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
db18

Sparta si musí na výhru počkat do skupinu o záchranu/baráž

Reagovat
C-M@ster

Super zvuk z Teplic

Reagovat
iamek

Taky se ti seká?

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale už se dosekal a dobrý.

Reagovat
ZB 07

Tohle na penaltu...no nevím teda

Reagovat
Banikovec7

Jasna ruka, faul ne.

Reagovat
monty25

Ruka šla trochu od těla.

Reagovat
ZB 07

Jo, asi máte oba pravdu, já se soustředil na ten pád Vondráška hlavně.

Reagovat
Kaspar

Jakub Ronaldo Mares

Reagovat
C-M@ster

Mi to spadlo.

Reagovat
iamek

Na TV nejede taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mně též. Kurvy.

Reagovat
Firkraag

To vypadalo na ofsajdík

Reagovat
monty25

Zapomněl se tam Mareš.

Reagovat
Firkraag

Asi nebyl no

Reagovat
dinss

''Opavský záložník kope rohy velmi nízké. Jako třeba teď.... a je z toho gooooooooooooll!!!'' Strašný....

Reagovat
fabec1222

Teplice i Zlín budou mít ještě co dělat, aby se zachránili. V baráži je nejspíš zachrání případný nezájem týmů z 2. ligy o postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje pls nejaka stranka, z ktere jdou streamy prenaset v dobre kvalite do tv? Vcerejsi a dnesni vypadky O2 me utvrdili v tom, ze na ten Sport pack uz fakt kaslu. Abych zaplatil za prenos a ten z 60% nesel? Uz fakt ne. Kdyby tedy nekdo mel nějakou takovou stranku, prosim, o sdileni. Diky.

Reagovat
db18

Dřív mi šlo vipleague.me

Akorát se člověk musí proklikat přes reklamy, ale jinak to běželo dobře.

Reagovat
Neon

To jako fakt O2 TV online nefunguje ani při zápase Teplice - Opava?

Reagovat
C-M@ster

Mě odhlásilo a nechce mě přihlásit

Reagovat
Neon

"K O2 TV se pokouší přihlásit příliš mnoho uživatelů. Zkuste to prosím za 5 minut." Asi jsem vyhodil 200 Kč oknem. Ale tak aspoň si nebudu rvát vlasy u Sparty, protože si to prostě nebudu moct pustit

Reagovat
Kaspar

mate se divat na tipaci

Reagovat
Greny

tam koukam na Stuttgart

Reagovat
C-M@ster

Nejsem CZ/SK region

Reagovat
Kaspar

kdyz se na O2 divate pres pc, tak vam to pada kdyz mate internet od O2 nebo i ti co ho od nich nemaji ? a ti co koukaji normalne pres kabel na tv, tak taky maji stejny problemy ?

Reagovat
ratusek

Včera mi Plzeň šla v pohodě, ale dnes mi to nejde. Koukám přes net od někoho jiného

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já mám net od O2 a normálně O2 TV a jede to OK

Reagovat
Mirek na tenisu

Mám Kyslíky přes kabel. Není to ideální. Když máš doma druhou TV, tak se ti stejný program jako máš puštěný na první TV obvykle seká. Fotbalové streamy třeba včera ze Zlína mají místy rozsypaný obraz. Občas celé menu zamrzne a musíš restartovat STB. Docela to zdržuje a otravuje. To jsem u UPC neznal.

Reagovat
db18

Na vsi mam net od O2, a tam mne to při sledování Plzeň - Boleslav úplně odhlásilo.

Na bytě v Plzni pak máme T-Mobile, ale O2TV padá furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2TV zásadně koukám přes iPad, tam se mi to ještě ani jednou neseklo ani to nespadlo. Na PC je to tragedie

Reagovat
Greny

hej :D z niceho nic mi vypadlo O2 nemuzu se ale vubec prihlasit ani do uctu ...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gólman dobrá díra

Reagovat
ratusek

To O2 i s vymrdaným Kidernayem jsou takoví čuráci jsem zvědavej, jak mě odškodní. Si to koupím a stejně to nejde

Reagovat
Coutinho10

fakt kkti...ani prumerny zapas Teplice s Opavou nejdou

Reagovat
Coutinho10

tak uz jsem se tam pres hlavni stranku dostal

Reagovat
C-M@ster

Já se po půl hodině zvládl přihlásit... přenos ale furt nespustím

Reagovat
Coutinho10

nejde ti to male okynko pres hlavni stranku ? jenom zvetsis a je to...aspon u me

Reagovat
ratusek

O2 guru samozřejmě nefunguje

Tam zítra zavolám a seřvu toho operátora na tři doby. Sice za to nemůže a neovlivní to, ale třeba se tam vzpamatujou

Reagovat
Kaspar

nahraj to a udelej novou verzi https://www.youtube.com/watch?v=Nj7Oxh_5O5k

Reagovat
Coutinho10

jj nevdecna role delat jim operatora

Reagovat
andrew96

Jo, potom co je seřveš určitě.

Reagovat
ratusek

Starej se o svý

Reagovat
andrew96

Veřejné fórum, nejde to.

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Witcher

Dragon 200m od iss

Reagovat
Liquid

penaltu by koně neměli kopat

Reagovat
C-M@ster

Pecka, už mi to jede!

Můžu si v klidu užít nastavení zápasu

Reagovat
KnoxXx

O2 ti vybavilo bonus v podobe vyrovnania

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

co to bylo?

Reagovat
Kaspar

Grigar

Reagovat
ratusek

Helešic parádní asistence

Reagovat
C-M@ster

To byl ofsajd, ne?

Jako úhel kamery mate...

Reagovat
Mirek na tenisu

To je technika jak kdysi přenosy z Lužnik v Moskvě. Říkali jsme tomu Kino v sulcu. Proč to ti volové aspoň při ofsajdech nezpomalí když už to neumí zastavit.

Reagovat
Kiwi-21

Tak mě O2 jede

Jinak ten gól na 2:2 no Grigár katastrofa ale i tak m přišlo že je to ofsajd

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to poradne neukazou...celkem to smrdelo ofsajdem

Reagovat
mickey mouse

Ach jo, kdyby tak Železník nebyl kopyto

Reagovat
Mirek na tenisu

Strašně kopnutá pentle. Placírkou, slabě, ke středu...To nemá Opava někoho kdo by to poslepu dal za háčky?

Reagovat
mickey mouse

Přesně, pro gólmana úplná lahůdka. Zavadil by to dal poslepu, bohužel nehrál.

Reagovat
Neon

https://ctrlv.cz/8VVw

Borec v kroužku dával gól, všichni tepličtí v záběru, takže žádný zapomenutý někde u rohu, to snad měl být offside, ne?

Reagovat
Firkraag

Z tohohle je vidět velký hovno, protože vůbec nejsou vidět nohy teplického obránce.

Reagovat
Neon

Jenže lepší záběr neukázali, ho beztak ani nemají. Nechápu, že nemají z boku na úrovni velkých vápen statické kamery pro videorozhodčího a hlavně, že už všude není videorozhodčí.

Reagovat
3M

Jak nejsou vidět nohy? Má je na předělu travníku a Juřena je jasně dál

Reagovat
Firkraag

No to právě vidět neni, kde stojí.

Reagovat
dave30

Není to samozřejmě směrodatné, ale mrkni na stíny. Žlutý ho má na hranici přechodu tmavé a světlé trávy (možná kousek ve světlém), červený pouze na tmavém...

Reagovat
ratusek

Ten Hejkal je hroznej vidlák

Reagovat
Kocour Klapuška

Ofsajd neofsajd, dostat od retardu, co maji na zadech Clavin, polovinu golu, co ten tym zatim venku dal, je na padaka a Teplice maji na zadech reklamu na nejakou zabijacku, fakt buranskej klub

Reagovat
mickey mouse

lepší tam mít Clavin a "reklamu na nějakou zabijačku" než čínské komunistické prachy

Reagovat
Kocour Klapuška

Oboji je priserny

Reagovat
oli9

hoši tak těm klubům posílejte peníze a můžete mít přání aby na dresech nebylo nic

Reagovat
Stannis Baratheon

Zaječická kyselka?

Reagovat
3M

Zaječická hořká, super projímadlo

Reagovat
3M

Ty seš dement na úrovni Luftjardy

Reagovat
monty25

Ještě jsem si počkal na opakovačku a nemůžu si pomoct - zakončující Juřena byl jasně v ofsajdu. No a co tam potom předvedl Kodeš...

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak on ten Kodes posral i tu situaci pred tim vyrovnavacim rohem, ne?

Reagovat
monty25

To nevím, ale zavinil i penaltu už ve druhým zápase za sebou. Hráč úplně na hovno.

Reagovat
ratusek

Jo ten obránce, který nechal míč na lajně a pak na roh byl na přesdržku

Reagovat
Kaspar

CT uz neni v hd ani v praze ?

Reagovat
oli9

v tv jo

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyslíci nedávají Klokany s Budějkami. Asi technický problém. Diletanti.

Reagovat
ZB 07

Klokany dává ČT.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vysílá ČT... Já jsem tvé stáří, pozvi mě dál...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Nejenom že hrajem furt tu stejnou sračku, ale oni nas ty mrdky řežou už i s Opavou

Reagovat
Neon

Asi někdo našetřil a jde proti Příbrami

Reagovat
3M

Reagovat
žrout

OT:

Korona v Ekstraklase celkem řádí. Vzhledem k situaci pochopitelné

Reagovat
Mirek na tenisu

Polsko? To je masakr...chřipečka.

Reagovat
REPLIKATOR

4 góly venku? Poláci nezvládají

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej gol od Bohemky, ale pochybuju, ze to takhle Scumacher chtel

Reagovat
C-M@ster

V průběžné tabulce Sparta 2 body na 11. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel bych strach, to 10. misto udrzi

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka to rozjíždí

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosáku jdi se vycpat s Trojanem i celým Dejvickým divadlem.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz jenom chybelo Divadlo Hrusinskyho

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Taky mi to přišlo jako poněkud trapná reklama.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam jednu otazku, proc toho Schumachera nekoupi Sparta? Nebo zahranicni hrace uz uplne odpiskali a budou kupovat jenom Cechacky?

Reagovat
Stannis Baratheon

Do SKS bych ho klidně zkusil. Bořila nemám bohužel moc rád, což je mezi ostatními fanoušky Slavie nepříliš populární názor. A je to spíš bojovník než fotbalista. A lepší už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a co takhle zkusit Sýkoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš přesně ten typ hráče, kterého Sparta kupuje. První povedený zápas za x let, hlavně že je cizinec. Takže ho čekám ve spartě hned po sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Do dneška má průměr gól a asistenci za sezónu. Takže posila ideál

Reagovat
smazaný uživatel

jsem slepej, jen asistenci za sezónu. Gól po třech letech v česku ještě nedal. No tak za dnešek má vyděláno

Reagovat
Losinho

To je klíčový u krajního beka no.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bohemka solidně

Reagovat
Kaspar

co se to s tema Budejkama behem prestavky stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hodne o osobnich trenincich, tak asi jejich hraci netrenovali vubec.

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš s Bohemkou

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu vetsinou kdyz nekdo vyleti nahoru behem podzimu, tak pak na jare jde dolu a u Budejek to tak vypada

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mirek na tenisu

Delina Berka nemá vůbec cit pro hru

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Modi6

Smutné, zase jsme se vrátili k fotbalu, který jsme předváděli v lize před 5 lety

Vedení je ale asi spokojeno s cílem, že nesestoupíme. Jenže to jsou cíle, které fanouška dlouhodobě uspokojit nemůžou. Kam ta forma Dynama zmizela

Reagovat
Salfovic

Byl v Teplicích VAR? Ta první pencle byla zase slušná komedie.

Reagovat
monty25

Nebyl, jinak by nemohl platit gól Opavy na 2:2. První penalta byla za ruku, která šla od těla.

Reagovat
Salfovic

Aha, já to viděl jen teď v poločase, a té ruky jsem si tedy napoprvé nevšim.

Reagovat
Ross Geller

Sestava Sparty:

Heča - Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek - Krejčí, Kanga - Karlsson, Dočkal, Hložek - Tetteh

Lavička: Nita, Vindheim, Costa, Hanousek, Trávník, Karabec, Drchal

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je prostě nesmrtelnej.

Reagovat
Ross Geller

Nechápu proč tam nedá Drchala...

Reagovat
ratusek

ta sestava směrem dopředu je podle jmen dost dobrá. nechápu, že jim to vůbec nefunguje.

ale když jim není pomoci, v bráně zase sněhulák

Reagovat
Ross Geller

Tak Holec může chytat až od nové sezony...

Reagovat
Salfovic

Protože je to jeden šnek vedle druhého.

Reagovat
Melda

Kdyby byli techničtí i rychlí, tak nehrajou v naší lize no.

Reagovat
spider_8

Ta červená pro Sivoka je směšná. Vylučovat za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Byla, přesně podle pravidel.

Reagovat
Mirek na tenisu

A co ta první? Když se oba s Půlkrevetou drželi za trenýrky...

Reagovat
smazaný uživatel

tu jsem neviděl.

Reagovat
spider_8

Podle jakého pravidla se za plácnutí po rameni dává žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo plácnutí. Sivok se pořádně napřahoval. A ruka mu šla dost vysoko. Tady nejde dát nic jiného.

Reagovat
C-M@ster

Ten záběr zezadu vypadal, že ho Sivok snad skoro netrefil, z boku ale bylo vidět, že zasáhl obličej.

https://twitter.com/Cecko90/status/1267112143985532929

Reagovat
spider_8

Já to tam teda nevidím, maximálně někde pod bradou. A i tak, vylučovat hráče za tyhle náhodné ohnání rukou, to jsem nikdy neměl rád. Pokud je to evidentní úder tak ok, ale tohle bylo směšné.

Reagovat
C-M@ster

Přísný, no, souhlas.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Mirek na tenisu

Berka je kašpar. Čeští rozhodčí často vytahují karty za běžné fauly. Nemají cit po hru a většina z nich toho ani moc sama nenahrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Famózna titulná fotka. Janečka je garancia zábavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je prostě nesmrtelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mirek na tenisu

Fan klub Jiřího Bederky

Reagovat
exse

Ba Lua je zraněnej nebo ho nestaví protože podepsal Plzni?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Byl nachlazený a mel neco s ramenem. Spíš ho Jarábek pošle na druhý poločas jak v Opavě.

Reagovat
Mirek na tenisu

...už byl pumlíč?

Reagovat
REPLIKATOR

Budějky nakonec ještě skončí ve skupině o záhcranu

Reagovat
REPLIKATOR

*záchranu

Reagovat
dave30

S těmi body co mají asi těžko, ale proč né? Sestup by jim nehrozil a v té spodní skupině se bude dát "vydělat" více, ne? Olomouc to zřejmě již pochopila...

Reagovat
ratusek

Pěknej fík Schranz

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan snáď v tejto sezóne prvýkrát v kariére napĺňa potenciál.

Reagovat
ZB 07

Tyjo pokud to bude padat i v Karviné, tak tohle kolo aspiruje na historický rekord v počtu branek

Reagovat
C-M@ster

Těším se na článek:

V druhém kole po koronavirové pauze padlo nezvykle hodně gólů

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
REPLIKATOR

Takže jasných 0:0 #FDF

Reagovat
PavlíčeQ

A ten rekord je kolik?

Reagovat
ZB 07

33 ze sezony 96/97

Reagovat
ZB 07

*95/96

Reagovat
PavlíčeQ

V tom případě Karviná pojďme

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí 2 na vyrovnání

Reagovat
KnoxXx

Takze 2:2 Karvina/Sparta

Reagovat
Banikovec7

Pardubice

Reagovat
ZB 07

Ty Pardubice mě začínají znepokojovat

Reagovat
ratusek

Na Pardubicích je cosi znepokojivého

Reagovat
REPLIKATOR

Pardubice postup

Reagovat
fabec1222

Dostanou výjimku, aby mohli hrát v Boleslavi?

Reagovat
REPLIKATOR

Snad jo.

Reagovat
C-M@ster

Náskok mají velkej, formu zřejmě taky.

Reagovat
ZB 07

Už úplně vidím tu baráž s Příbrami, kdy zase bez VARu po dvou holomajznách prohrajeme nějakým gólem v nastavení

Reagovat
Salfovic

Horváth vás slupne jak bůček.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc krásně teď

Reagovat
ratusek

minulé kolo tady experti kritizovali rozběhnutí soutěže, že nepadají goly atd. další kolo je to uplně naopak. Ale mě jako fandovi FDF to radost nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

IVO TÁBORSKÝ

Reagovat
Ross Geller

Funguje vám Chance nebo Tipsport? Mají nějaký výpadek, nejde žádný stream, ani se nezobrazují kurzy...

Reagovat
REPLIKATOR

Tipsport stream na počítači funguje.

Reagovat
Neon

Tipáč mindgames, 96% lidí sází na výhru Sparty, 3% na plichtu, ale oni ocitují tipera, který říká, že vidí šance týmů na výhru jako vyrovnané.

Reagovat
REPLIKATOR

Jakmile dá Tipáč na úvodní stránku webu tip nějakého "experta" z komunity tak vím, že se dá očekávat opačný výsledek

Reagovat
goodbay

Link na Spartu?

Reagovat
KnoxXx

preco Sparta nehrala v tejto zostave s Plznou?

Reagovat
dave30

To možná pochopíme po semifinále poháru...

Reagovat
ratusek

ASpoň tam nebude uplné ticho, paráda

Reagovat
ZB 07

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
fabec1222

Lepší obrana jak včera Boleslav

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Tak to bylo rychlé

Reagovat
slonzacky_lenoch

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Raylan

Reagovat
Coutinho10

hmmmm

Reagovat
KnoxXx

Sacek este "lepsi" nez Vindheim

Reagovat
OVi.77

Sparta evidentně objevuje nové dno :D

Reagovat
ratusek

já být Kotalem, tak se na to vyseru. tohle přece nemá zapotřebí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR ty vole, si dělaj prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Štětináč ještě podepisoval smlouvu?

Reagovat
Coutinho10

aha, takze se bude hledat neco

Reagovat
monty25

Jsem to ani nestačil zapnout...

Reagovat
ratusek

To jsou šašci VAR

Reagovat
C-M@ster

Achjoooo

Reagovat
stas87

Sacek na pana. Vcera takto zahviezdil Todibo.

Reagovat
stas87

Tak to bol Hlozek, nie Sacek.

Reagovat
smazaný uživatel

No Budejky mocne dotahovaly, ale Bohemka zkusene 2x doma, a 2 vitezstvi. Cervena Sivokovi sice prisna, ale ten ksindl kterej neustale jebe do rozhodcich, si ji zaslouzil V my Fante pohroma, ale Bohemka doma 7 golu za 2 zapasy, dost dobry na tym, kterej je branej jako kopace co bavi vic pokopat soupere...a to takovej Vanicek sedi

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Riviera Kid

To přece nebyl faul

Co se řeší?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to dopadlo

Reagovat
Firkraag

Zkurvená sparta

Reagovat
ratusek

zkurvenej Zelinka, to je fakt rozhodčí pičus

Reagovat
KnoxXx

komedia

Reagovat
fabec1222

Bejt to naopak, nebo na Plzni, tak nedostane ani upozornění...

Reagovat
martin1

Reagovat
djiros

Tohle vážně odvolal? Už jen za tu blbost Hložka jít do 3 hráčů to mělo platit.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně, dal si míč mezi 2-3 hráče, věděl že to mít nebude, tak spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, multitalent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ttopi

Tuhle poznámku jsem moc nepochopil. Za to když jde někdo "blbě" do tří se udělují mínusy při rozhodování u VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiůlcky rudý, Chovanec to pojistil.To žádnej faul nebyl, Vypíchl mu špičkou balon a ten brněnskej umrdanec mu zakopl o nohu.

Reagovat
Neon

By muselo padnout deset gólů nebo čtyři červené, aby zbytek zápasu překonal první tři minuty

Reagovat
Euphael

kurvy prazske

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

VAR opravil "zjevné pochybení sudího".

Reagovat
smazaný uživatel

To je curak. Muzeme to vypnout. Kdyby ten retard ze Sparty nesel do 5 lidi aspon.. To jsou mrzaci.

Reagovat
Mates_Matesović

Jasnej faul, ikdyž je teda samozřejmě otázka, jestli je spravedlivý vracet se k tuctovýmu souboji někde za půlkou hřiště.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Prave.

Reagovat
ttopi

No, pokud už v tu chvíli si někdo řekl, že to po dohrání zkontroluje, tak je to v pořádku. Že to skončilo brankou je shoda okolností. Přesně proto je ten VAR dobrej, že se to nechá dohrát a pak se rozhodne. Furt lepší, než to písknout a pak zjistit, že to faul nebyl.

Samotný zákrok neposuzuju, jen se bavím o principu zpětného posouzení.

Reagovat
Greny

Jasnej faul mám dvojku vsazenou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo ve zkratce popsat, co se stalo v prvních třech minutách, že je tu na to tolik posměšků? Zapl jsem az ve čtvrté..

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Karviné neplatil.

Reagovat
C-M@ster

Karviná dala gól v 36. sekundě a sudí ho následně zrušil kvůli faulu na půlce, kterej akci předcházel.

Reagovat
Kocour Klapuška

Dneska mi to přijde do očí bijící nespravedlnost.

Opava dá gól v 88. minutě z ofsajdu - gól platí, protože tam není VAR

Karviná dá důležitej úvodní gól proti Spartě, ta by horkotěžko otáčela - gól neplatí, je tam VAR

Reagovat
Aik29

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
monty25

Reagovat
Kocour Klapuška

Nutno dodat, že ten teoretickej bod by mohl bezprostředně za pár kol rozhodnout o udržení a sestupu, o spoustech milionů pro ty týmy, budoucnosti spousty hráčů.

A to jenom kvůli tomu, že padlo nějaký idiotský rozhodnutí mít poloVAR, respektive neschopnost místo logistiky pro jeden VAR neschopnost zařídit alespoň tři, aby se to přes víkend vystřídalo na všechny zápasy..

Reagovat
Liquid

Reagovat
fabec1222

Sáček zralej na střídání

Reagovat
7kaka7

Neříkali, že v Karivné budou extra opatření a 0 fanoušků?

Reagovat
Kaspar

Frydek sundal strechu

Reagovat
smazaný uživatel

Vindheim je sikovnej s kymkoliv, Karsson tragickej s kymkoliv ze Sparty a proto hraje l

Reagovat
smazaný uživatel

HD stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh clinical.

Reagovat
Raylan

Co chce Tetteh víc

Reagovat
smazaný uživatel

On ose pořád říká, jak je na tom Sparta špatne, ale jen Tetteh ji sebral strašně moc bodů.

Reagovat
KnoxXx

a Libor v uvode sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale jinak Kozák produktivní je. Má gól na 163 minut, to je hodně slušné. Tetteh na 246 a to se do šancí dostává často. Pulkrab na 140 btw...

Reagovat
Jackmaker1989

Tetteh už nikdy nedá gol

Reagovat
stas87

Tetteh zakonci ako vemeno typu Cervenka.

Reagovat
ratusek

jako sorry, ale na Kangu to byl jasnej faul teď. Ten Zelinka je uplně mimo, jako vždy

Reagovat
Raylan

klasika

Reagovat
Neon

Zelinka je fakt kokot.

Reagovat
Greny

Tetteh má horší zakončení než já na malé kopané po pěti pivech

Reagovat
ratusek

a to si musíš vždy vybrat ze dvou nebo tří míčů kterým zakončit

Reagovat
Hokaido

Jako faul to byl, ale je kokotina kvůli tomuhle odvolávat gól.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Euphael

Reagovat
HanzBP

Když to faul je, tak to prostě odvolat musel, tady není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Za mě teda naprosto v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj výrok nedává smysl. Když je to faul, tak gól platit nemá, ne?

(Jestli to faul byl, to nevím, neviděl jsem to.)

Reagovat
martin1

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tettteh by v soucasne Bohemce mel za sezonu tak 1+0 a dva milionu minut

Reagovat
KnoxXx

Taiwo neskutocne sikanuje Sacka

Reagovat
stas87

Sacek je ale hrac pre Liberec alebo Boleslav. Nikam sa neposunul za posledne dva roky, asi ma male peniaze oproti Kangovi ci Dockalovi, tak si ho Sparta nechala.

Reagovat
Raylan

Frýdkovo nákopy mi chyběly

Reagovat
Salfovic

Já ten VAR stejně nechápu. K posuzovaní faulů těsně před vápnem se používat nesmí, ale u takovejch situací není problém zkoumat běžné souboje na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted se to krasne hodilo no. Zelinka po te sanci rad skocil.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina je hroznej picus myslim.. Ted jak zmrdal Krejciho dement a uz ve vic zapasech tak nekoho bezduvodne jebal.. Bych mu poustel v kabine ten jeho gif z edenu, ten at se stara sam o sebe.

Reagovat
Kaspar

taky jsem se tomu divil, on Krejciho hlavou sejme a jeste ho serve kdyz ho tam osetrujou hraje si na hroznyho sefa, pritom takova lopata

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ZB 07

Tak teď

Reagovat
pospec7

presne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krásnej gól

Reagovat
slonzacky_lenoch

Buzeranti to je za toho Taiwa !

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ratusek

tak zase to odvolá?

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

BudeVAR?

Reagovat
REPLIKATOR

Budvar?

Reagovat
naheCZ

Tohle by už mohlo platit

Reagovat
Coutinho10

na druhy pokus Lingr trefil

Reagovat
ratusek

Jankule, doufám, že Lingr už má nachystanou smlouvu!!!

Reagovat
Kiwi-21

Věřím že ne

Prý bude chtít odejít z Karviné ale podle jednoho známého co ho dobře zná tak Baník opravdu v lásce nemá což upřímně překvapilo i mně

Reagovat
ratusek

přitom tady někdo psal, že naopak by k nám šel rád. tak nevím

Reagovat
Kiwi-21

Do minulého a nebo předminulého týdne jsem si to opravdu taky myslel.

Ono že byl v dorostu na hostování v Baníku jsem ani nevěděl a je to prý jeden z důvodu proč tam znovu nechce

Věděl jsem že ten kamarád ho zná ale netušil že tak dobře že stráví spolu dost volného času a že si volají atd ale pár fotek a zrovna když mu Lingr volal na kameru dle jejich mluvy bylo jasné že se znají asi moc dobře a nejspíš teda nekecá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sáček tvl

Reagovat
Banikovec7

Štetina Vyřadil Krejčího a díky tomu se Sparta dostala pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kde je ten sulda co vzdycky adoroval Sacka? Potrebuju s nim mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta marne vzpomina na karantenu, kdy si uzivala 3 mesicni neporazitelnost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kuchta

Sáček

Reagovat
Kocour Klapuška

Teď teda už regulerně:

Reagovat
stas87

Cely cias si vravim, ze Karvina udrie z lavej strany, kde Karlsson ai Sacek nedokazu pokryt hraca cislo 25 a oni to zajebu cez druhu stranu a gol dava hrac, ktoreho mal mat Sacek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček je strašný hráč.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Mne te Sparty regulerne zacina byt lito, tady je neco spatne

Reagovat
Hokaido

Já to mám právě opačně, teprve teď po té pauze mi to začíná připadat vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale tohle je furt Karvina

Reagovat
Greny

No O2 ale asi nebude mít pokřik Kotal ven tak aspoň bojujte za Spartu

Reagovat
C-M@ster

Mně by se líbilo klasický "Vedení Sparty je banda čuráků"

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek musí jít v létě z toho bordelu pryč

Reagovat
smazaný uživatel

do Slavie

Reagovat
F.Torres

zapadl by

Reagovat
smazaný uživatel

V současné situaci by se mi více líbil v Plzni

Reagovat
Blasphemer

Do béčka bych ho bral.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov ale bude hrát ČFL, to je na něj málo

Reagovat
smazaný uživatel

U nas by nehral.

Reagovat
REPLIKATOR

do Liberce

Reagovat
C-M@ster

do Plzně.

Reagovat
ZB 07

do Brna

Reagovat
Cumel

pojd domu, chlapce

Reagovat
Kiwi-21

Hložek mi přijde strašně pomalý

Reagovat
Kiwi-21

Ač nerad jak zopakovaly souboj u Hložka tak bylo jasné že gól se odvolá ale spíš mě zajímá kdyby takový souboj před gólem byl na opačné straně tak jestli se na to podívá

Jinak Lingr potěšil, doufám že ztráta z Opavy se dnes vrátí

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Kaspar

z twitteru: Sáček to je oblíbenec Prymuly, jeho dodržování dvoumetrovych rozestupů je na jedničku

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KnoxXx

toto tomu zapasu este chybalo - Frydek zvijajuci sa minutu na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo sa v tej Karvinej krásne chytil. V Nitre zaujímavý, v DS úbohý a trz vyzerá ako hotový futbalista.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina

Reagovat
Greny

Frýdek zas klasický brečí a sám prasi kdy to jde

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

a ty jeho grimasy porad

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KnoxXx

Janecka zachraneny rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kadr Sparty je proste slabouckej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, ještě že toho Štetinu podepsali, ve Spartě by mi chyběl

Reagovat
ZB 07

Jako začíná mi být Sparty skoro i líto, ta atmosféra v kabině musí být šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Astronauté vstupují na ISS a já se dívám na Spartu

Reagovat
KnoxXx

aj v Sparte je dost mimozemstanov

Reagovat
smazaný uživatel

No někteří se tam motají jako ve stavu beztíže

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je mne te Sparty lito. Takovou sikanu a ponizovani si nezaslouží skoro nikdo. Kdo za Kotala? Nekdo z 19ctky? 18ctky?

Reagovat
smazaný uživatel

Repka

Reagovat
Raylan

Taiwo zajímavej hráč

Reagovat
Kocour Klapuška

Kdyby to takhle krásně dopadlo, tak v dalším kole má Sparta Teplice, což taky nebude uplně jednoduchá šichta, Bohemka zoufalou Opavu, tak může proběhnout krásná výměna

Jediný, co hraje Spartě do karet, je její podzimní výhra nad klokana 4:0, což asi Bohemka neotočí.. I když s touhle Spartou člověk nikdy neví

Reagovat
Firkraag

Bez Pulkraba nebudeme mít šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani si mysleli, ze nikdo horsi nez Strammacioni nemuze byt - prisel Jilek

Pak si mysleli, ze nikdo horsi nez Jilek nemuze byt a je tu Kotal

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Podivejte na tabulku formy za poslednich 5 zapasu: https://ctrlv.cz/deUI

Reagovat
Kaspar

docela paradox kdyz mohli mit Trpise, Vrbu, Gulu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu se Kotal muze hodit. Ten ma zkusenosti s bojem o zachranu

Reagovat
Salfovic

Je otázkou, jestli by do toho bordelu šli.

Reagovat
Kiwi-21

Ta žlutá pro Lingra mi přišla mimo no

Ale věřím na výsledek 3:1 nastoupí ještě Ba Loula a Sáček místo toho že hraje tragicky už tak ,tak to bude vypadat že ještě do něho napustí vodu a bude ještě více mimo

Reagovat
Kocour Klapuška

Co je to zas za reklamu na ten Clavin?

Reagovat
Salfovic

když jsem viděl poprvé tu reklamu s prcajícím hmyzem, tak jsem ji měl taky za Clavin a on je to nějakej hobbymarket.

Reagovat
goodbay

Nemůžu si pomoct, ale soupeřům Sparty stačí trefit bránu a je z toho snad z 50% gól. Obrana jak udělá kiks, tak to hned jakýkoliv soupeř potrestá. Sparta na druhé straně zahodí vše a pak to takhle dopadá. Myslím si, že pokud někdo měl dát gol tak Sparta. Ale to by nesměla mít dřevácké zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli koupit Komlichenka za 70 mega a ne se spolihat na kopyto Tetteha nebo marnyho Kozaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli si nechat Pulkraba. Hrál parádně ve všech zápasech co jsem viděl.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale hovno.

Reagovat
Hokaido

Poločas jenom o gól, to je slušný výsledek. Teď už si nechat dát maximálně dva góly a můžeme odejít se vztyčenou hlavou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Straka úřaduje ve studiu

Reagovat
Kiwi-21

Jako jo ten tým je sice o lvl výš jak na podzim

Ale Karviná jak končila ze Strakou a Jarabek začal třeba remízou už z Plzní a celkový projev je jinde.

Tak si říkám zda Straku napadne zda byl tak špatný trenér a nebo naopak si říká že ty základy postavil slušně a chválí se

Reagovat
fabec1222

Franz

Reagovat
Kocour Klapuška

Ještě mě teď napadlo, že by Sparta mohla vyhodit Kotala a angažovat Straku. Kruh by se uzavřel

Reagovat
Greny

teď to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Repku na ne

Reagovat
Sztanda

Jako asistent

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nechápu jak vám může být líto Sparty

Franz na plac ať se kruh uzavře s boji o záchranu má zkušenosti dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Sáček hodně OP v tý první minutě

Reagovat
Kaspar

skoda ze je Vacha v becku, s krejcim by byl skvela dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Karlsson je strašně nesympatickej týpek. Mám z něho vždycky pocit, že si o sobě myslí, kdovíjaký je fotbalista a přitom skoro nic neumí Další přestupový majstrštyk Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto byl nejlepsi Biabiany

Reagovat
smazaný uživatel

Zpivej, kdo jsi Sraltanem, pozvedni svuj hlas, zpivej, a pak dostanem, dostaneme zas...

Reagovat
Greny

Hola hej gola si dej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spaaaarta vecne zuuuustane, ze vsech nejhorsiii

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Rarasek, mu tam jebou Sacka, ze neni obounohej vtipne vypadal, tohle sem u Soucka snad posledni 3 roky nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vlastně stalo s Raráškem?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl hrát Sáčka a jeho život ztratil smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale desim se toho, ze fandi Arsenalu

Reagovat
Mirek na tenisu

Teteh není hroťák pro Spartu. Co z toho, že uteče obraně, když neumí zakončit. On to nemá v noze ani v hlavě. Pryč s ním. Totéž Štetina, Karlson...Dočkal, Hložek naprosto z formy. Žádný přínos. Kanga hraje na své triko. Hancko jedině levého beka. Na stoperu bída. Proč pořád chytá Heča? Nechytí nic navíc. Nač sedí na lavce Nita? Kde je ten milionový Žid?

Reagovat
smazaný uživatel

Zid sbira trpasliky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic tam je zbytecnej...a to mi trha srdce to napsat...Krejca nema na tuhle uroven jestli ma byt stezejnim kamenem Sparty..On neni zadnej lidr, je skvelej v reflexech jestli branit prostor nebo hrace, ale furt ta spartanska defenziva s nim vypada prostupne

Reagovat
El-Pistolero-68

Nakonec tebou vyjmenovaní Karlsson, Dočkal, Hložek gól. Příště zase, pls.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal nemá logiku, generále po bitvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná vyhrává a to ani není na place jejich nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Setri se na tezsi soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by potrebovala kvalitniho zahranicniho trenera - treba toho Bilice.

No a nebo nejakyho magora: Straka, Repka

Reagovat
MikeHavenaar

Sáček by se měl oholit

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce ani léky doktora Dočkala už nezabírají, co je to za svět?

Reagovat
stas87

Kým Sparta nezrýchlí hru, nemá šancu Karvinu prehrať. Do plných na to nemajú kvalitu, sem tam Hložek ale to je len jeden hráč. Slavia aj Plzeň sú schopní od stoperov dostať loptu ba útočníka behom pár sekúnd vďaka výbornému pohybu zálohy a útočníka. Je fajn, že sa Kanga stiahne na polku pre loptu, ale už v ten moment s musí otočiť a často sa mu nikto neponúkne na prihrávku či ísť do kombinácie alebo si naraziť. Ak toto neodstráni, tak padnú herne na úroveň stredu tabuľky a budú mat problémy porážať súperov ako je prave Karviná, tej stačí len dobrá plzicna hra, agresivita a dve či tri prihrávky k tomu, aby sa posunula k bránke Sparty. Sacek a Frydek na bekoch...keby bol rok 2008 tak ok. To je skratka zúfalosť.

Reagovat
ratusek

Krásnej

Reagovat
Raylan

Hezky DMK

Reagovat
KnoxXx

vyrovnany rekord v pocte golov

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Karvina braneni level 1000 Janecka ani nevystoupi, show jak blázen

Reagovat
ratusek

Janečka stojí jak špatně vyhoněnej vocas a nechá Karlssona dát krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti? Vzdyt nebyl atakovany vubec. Dokazes si tohle predstabit v Bundeslize treba? Tam by u nej hned byli dva hraci a blokli ho.

Reagovat
Greny

Ta byla krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson nejhrsi fotbalista a zaroven nejlepsi strelc Sparty na jare

Reagovat
smazaný uživatel

Hložeeeek

Reagovat
ratusek

luxus

Reagovat
fabec1222

Easy, to bylo jasné od začátku

Reagovat
Banikovec7

Bolek U obou gólu skok jak postižák.

Reagovat
Wat

Reagovat
chavi.27

dyt s tim nemel nejmensi sanci neco udelat

Reagovat
Banikovec7

S tím Hložkovým určitě ne, u prvního si nejsem tak jistý, ale skákal tak, že by to neměl ikdyby to šlo skoro doprostřed branky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Při gólu Karlsona stál moc vpředu, klasicky zmenšoval úhel. Když to ale útočník takhle nalobuje nemáš šanci. Hložek to otřel o tyč takže nic a Karabcovu ránu měl na prstech...

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

Debakl, Sparta titul

Reagovat
KnoxXx

Sparta valec

Reagovat
pospec7

Konecne

Reagovat
ratusek

na jeden dotek v rychlosti, parádní kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek je prumernej hrac? aha...

Reagovat
Salfovic

Tak to, že na jaře hraje hovno tvrdí i dost sparťanů.

Reagovat
dave30

Do repre s ním a do BL. Gól v lize po 9 měsících? To se musí prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky repre kurva? vim, ze nejsi troll, ale Hlozek je proste rozdilovej hrac, tak stejne jak Rosa, jen Hlozek o rok vic...tak se zklidni a vyckej jak bude hrat v bloku vice utkani, protoz z dlouhodoyhohlediska svoje ofenzivni prumery zvysuje

Reagovat
Kiwi-21

Sorry ale v reprezentaci nemá absolutně co dělat a jeden poločas za půl roku to nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nepisisu o repre, mne bude stacit, ze bude hrat v ofenzivnch pozicich na Sparte, kde by MOHL byt produktivni a vsimly si ho lepsi zahanicni kluby...

Reagovat
Kiwi-21

ok

Reagovat
dave30

Ok, v poho. Ale čeká ho ještě spousta práce. Hlavně jsem hleděl, jak zase zesílil. Takto nevypadá "normální" dorostenec. Ten je biologicky o několik let jinde. Ale za to samozřejmě nemůže.

Reagovat
Kiwi-21

Právě že je biologicky někde,tak je pro mě otázka zda může jít opravdu ještě hodně nahoru či ten jeho strop je o hodně níže než si všichni myslíme a není daleko od svého stropu

Přecejen bych byl raději aby tak i zahrál a přitom vypadal jak puberťák u kterého vidíš že ho ještě čeká vývoj a může jít ještě hodně nahoru

Reagovat
dave30

To je samozřejmě také pravda, na druhou stranu mu tato výhoda umožnila, že může ve svém věku hrát plnohodnotný dospělý fotbal, Takže oproti tomu puberťákovi bude mít v 18ti letech výhodu třeba 50 ligových zápasů. A bude jen na něm, jak s touto výhodou naloží.

Reagovat
Kiwi-21

Taky souhlasím

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
žrout

Myslím, že Mbappe je podobný případ a nepřijde mi, že by byly jeho výkony z 18 let dosavadním stropem

Reagovat
Kiwi-21

No když vynechám že Mbapé je úplně někde jinde tak dle mého to podobné případy nejsou

Mbapé už v Monaku vynikal obrovskou rychlostí a to na evropské scéně

Zatímco Hložek vyniká silou ale opravdu žádný rychlík dle mého názoru není

Tak i když je Hložek ze Sparty tak si samozřejmě přeji aby se prosadil tak jak si většina přeje a to kvůli českému fotbalu

Ale více talentu jsem viděl a to o hodně třeba ve Václavu Černém před zraněním

Ten byl technikou, vedením míče v rychlosti úplně jinde i když měl své slabiny tak vypadal speciálně,u Hložka vidím obrovskou sílu ale říct mi někdo že mu je třeba 35 tak nic dalšího na pohled mi nepřijde

Reagovat
žrout

Neporovnávám kvalitu a potenciál Hložka s Mbappem, ale to, žestejně jako Hložek i on byl na svůj věk fyzicky velmi napřed před ostatními a normálně se dál rozvíjí. Nebylo to jenom tak, že dříve dosáhl svého stropu. Vidím to podobně u Hložka, byť netvrdím, že se dostane na stejnou úroveň.

Jinak Hložek je rychlostně a technicky velmi nadstandardně vybavený na naši ligu, stejně tak má skvělou střelu. Je to už teď komplexní fotbalista a v 17 letech obrovsky nadprůměrný. Když to vidí i kluby v cizině a takové PSV řekne, že se o něho ani nesnaží, protože to není hráč pro ně a půjde do nějakého většího klubu, tak to něco znamená. To, že naše urputně soubojová liga celkově nepřeje individualitám a víc než technikou se tady Hložek prosadí fyzicky vyspělou hrou, je jen problém naší ligy a velkým bonusem pro něj, že i tak se tady v 17 letech prosazuje. Nehledě na to, že hraje v naprosto nefunkčním týmu, který mu tuto sezonu brání se ještě víc prosazovat a ještě nehraje na svém primárním postu. Jenom doufám, že se Sparta dá víc dokupy a Kotal to tam srovná a naučí je nějaký systém. Už kvůli Hložkovi a Karabcovi, což jsou oba obrovské naděje našeho fotbalu s obrovskými předpoklady. Pokud se to nestane, doporučil bych oběma co nejdříve odejít, aby se mohli co nejlépe rozvíjet někde jinde v kvalitním fotbalovém i lidském prostředí. Potenciál mají oba obrovský.

Reagovat
Uwe háže buly

Na podzim klidně nějaka nominace přijde mohla, jednu dobu byl skvělý. Těžko můžeš chtít od sedmnáctiletýho kluka aby drtil ligu celý rok, to by rovnou přišla nabídka z Realu apod

Reagovat
dave30

Jasně. V každém případě by potřeboval více kvalitních zápasů (u nás bohužel jen Slavia, Plzeň). V každém případě až čas ukáže, jestli tady máme talent, který se prosadí i v Evropě, nebo pouze akcelerovaného jedince, který se již moc více neposune (ale na kaprligu to bude bohatě stačit).

Reagovat
JeséRodriguez

Osobně si myslím, že Karabec udělá lepší kariéru. Přál bych to samozřejmě oběma. Teď bude důležité, aby oba hráli pravidelně.

Reagovat
Kiwi-21

Samozřejmě souhlasím že v 17 tohle od něj čekat nejde i když mě upřímně až tak celkově nechytil když vynechám samozřejmě jeho věk

Ne natolik aby se o reprezentaci dalo reálně uvažovat

Je taky pravda že nehraje na svém postu pod hrotem

Na pravo mu chybí dle mého větší dynamika a také to až tak moc neodmaká jak třeba Masopust ať si o něm myslí kdokoliv cokoliv tak na pravo je určitě užitečnější obzvlášť v zápasech jako proti Anglii atd

Krom síly jde vidět že má dobré chování v 16 což jen potvrzuje že je spíše podhrot a nebo hrot

Už jsme v ČR měli tolik talentů že jsem větší pesimista než v minulosti a rád se spletu když napíšu že mi spíše přijde rychleji vyvinutý

Na svůj věk hraje skvěle ale jak píše dave30 teď těžko hádat zda je až takový talent či je to jeho strop

Jinak ve větších zápasech jak z Plzní či Slavii mi přišel zatím neviditelný což mě přesvědčuje že by v reprezentaci neměl být, protože v tuhle chvíli by tam byl opravdu jen spíše kvůli věku

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jasné, že to ještě není nějaká SuperStar, a že by tam byl i kvůli věku, ale rozhodně ho uvidím na posledních 20 Min radši, jak pořád dokola nehrající Vydru, Zmrhala anebo Kopice. Aspoň místo jednoho by tam mohl jít na posledních 15 min

Reagovat
Firkraag

klasik Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh kdyz uz gol, tak offside

Reagovat
Raylan

Tetteh gól nedá nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej ofsajd

Reagovat
KnoxXx

expert na neuznane goly

Reagovat
ratusek

https://www.facebook.com/ceskyfotbal.ultras/photos/a.10152179429573609/10158254778658609/?type=3&theater

nevím proč ty lidi radši nepustí na stadion. tragikomedie s virůskem

Reagovat
smazaný uživatel

Dva curaci u toho v tom O2 sedi a ani jednoho nenapadlo po 3 opakovackach, ze to byl offside.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyprcanci.

Reagovat
Mirek na tenisu

já to viděl už live že je Potěh v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

No praaaave

Reagovat
Uwe háže buly

Neměla Karviná nějakýho gólmana? Bolek mohl všechny góly mít..

Reagovat
Salfovic

On je prostě malej.

Reagovat
smazaný uživatel

34 gólů v jednom kole, rekord ligy?

Reagovat
naheCZ

Měl by být. Někdo psal, že dosavadní je 33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

+ kdyby Karviná vyrovnala, tak se vyrovná i rekord nejgólovějšího kola co se domácích týče - 25

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok na Ba Louu nezkomáme ?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooool Bořeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Melda

Nejofenzivnější liga na světě!

Reagovat
Raylan

Prosím, dej tam v Drchala

Reagovat
Salfovic

Rekord

Reagovat
Selänne

Tetteh

Přiveďte zpátky Prudnikova nebo Lačnýho...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je prostě piča

Reagovat
Kiwi-21

Hrůzostrašný druhý poločas a co je horší i ti pod námi bodovaly

Reagovat
smazaný uživatel

To máte z těch změn na stoperech.

Reagovat
Kiwi-21

To asi taky ale i dopředu přestaly hrát bohužel

Reagovat
Raylan

Drchal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SMRT SPARTE!!!

Reagovat
Melda

Zase Hložek vpravo

Reagovat
KnoxXx

hrotak Hancko

Reagovat
Uwe háže buly

Se nechápu, zapas máme pod kontrolou, 70. minuta a přijde jedno jediný střídání.

Reagovat
Melda

Mohl tam poslat Karabce

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadin

Reagovat
andrew96

Jinak ta kombinace vínového dresu a vínových trenýrek vypadá hezky. Možná by nebylo od věci to doplnit ještě štulpnami stejné barvy

Reagovat
Raylan

Co bleje ten Homolka na O2, to je teda něco

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to zkus sam pico

Reagovat
monty25

Homolka při sparťanských gólech

https://pbs.twimg.com/media/EZXNoHeXkAQetU7?format=jpg

Reagovat
Raylan

To i všichni ti nýmandi z ČT mě srali min

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

my sme vyhrali

Reagovat
Raylan

Karaaaaabeeec

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Další šestnáctiletej

Reagovat
ratusek

Siegl, Frýdek st. a další dneska nevylezou a aspon týden od nich neuslyšíme žádné moudro, paráda

Reagovat
Raylan

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ratusek

vlastně 2 dny, do zápasu s Teplicema.

Ale Teplice jsou tak zoufalý, že je Sparta musí přejet. ale to jsme si říkali už tolikrát

Reagovat
kilobyte

Minimálně do středy.

Reagovat
smazaný uživatel

a od tebe bude klid?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

to si nedovoluj

Reagovat
adoxx

Karabec a Hložek prostě musí ze Sparty co nejdřív, takový talenty jsmjsme dlouho neměli

Reagovat
Kocour Klapuška

Odpuštěno, vše dobrý - nastává boj o poháry

Reagovat
adoxx

Karabec a Hložek prostě musí že Sparty co nejdřív, takový talenty naše země dlouho neměla

Reagovat
El-Pistolero-68

Díkybohu aspoň za wonderkidy Hložana s Karabcem. V létě to chce nutně kvalitního hroťáka a LB.

Reagovat
goodbay

Myslím si, že celá obrana. Stopery máme také marný. Hlavně, když vidíš, že Brabec, který k nám chtěl, tak dělá kapitána v Plzni.

Reagovat
El-Pistolero-68

No vidíš to, na stopery jsem úplně zapomněl.

Reagovat
ratusek

a střed zálohy, protože odejde Kanga a Krejčí je Krejčí. vlastně jednodušší by bylo uvést, koho Sparta nepotřebuje

Reagovat
Melda

Krejčí se musí vyhrát, stále je to mladej kluk.A hroťáci-Hložek, Drchal, Pulkrab je ok

Reagovat
smazaný uživatel

V prdeli ma Sparta hlavne stopery...

Reagovat
smazaný uživatel

No v prdeli... ona a je má v Plzni, Slávii či Jablonci.

Reagovat
El-Pistolero-68

Takže v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

Reagovat
Raylan

Krejčí bude v poho

Reagovat
Uwe háže buly

plus k těm mladým klidně Kozák. Krejčí je otázkou, jestli je ta záloha pro něj ideál anebo jestli nepatří spíš na stopera, připomíná mi Jarošíka.

Reagovat
JeséRodriguez

taky bych Krejčího dal na stopera, Hancko stejně odejde. Ještě to nějak vyřešit pod Dočkalem tu dvojici středovýc záložníků, tam se o to v létě asi porvou Sáček, Trávník, Havelka, Fortelný, Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak je otázka, jestli zrovna klub s ambicema jako Sparta má dávat někomu prostor "se vyhrávat". Ještě když jsou v takové situaci. Teď by spíš měli co nejrychleji pořešit hotové hráče do základu a začít vyhrávat zápasy.

Krejčího a další mladé hráče, u kterých to ještě není vyloženě na základ, by měli poslat spíš hostovat, ať se pak vrátí jako hráči, kteří už budou pro ten tým zralí. Jako to udělala třeba Plzeň s Buchou, a teď to podobně zkouší s Janoškem a Šulcem. Ale chápu, Rosa teď prohlásil, že Sparta půjde cestou Ajaxu a bude stavět na mladých, tak si musí trochu nabít držku, aby pochopil, že v jejich situaci je to momentálně hloupost.

Reagovat
Blasphemer

A nebo si to může dovolit Slavia se Zimou nebo Hellebrandem, když jim to šlape a mají slušný náskok. Sparta v současné situaci fakt ne.

Reagovat
žrout

Po těch všech možných pokusech bych to viděl jako správnou cestu, postavit to na mladých a postupně se drápat nahoru. Sice to nebude otázka okamžitého úspěchu, ale upřímně, o ten se snaží už kolik sezon a je to jenom horší a horší. Musí teď přestat myslet na své historické ambice a vystavět odznova kvalitní tým. Ti mladí mají docela velký potenciál, když ještě přijde Souček. Jenom potřebují čas.

K tomu potřebují koupit Hancka, jednoho pravého stopera a křídlo a ideálně udržet Kangu. Na tom by se dalo stavět.

Reagovat
JeséRodriguez

Docela jsem zvědavej, jak to bude vypadat po sezóně. Na hostovačkách jsou mimo jiné třeba Fortelný, Souček, Havelka, Polidar. Juliše bych rovnou vyměnil za Chytila. Pulkrab by ještě taky mohl dostat šanci. Na těch defenzivních postech to bude ale daleko větší oříšek.

Reagovat
žrout

Koupit Hancka, konečně kvalitního pravého stopera a pořádné křídlo a udržet Kangu. S tím by už šlo něco dělat, když se budou postupně víc a víc vyhrávat mladí.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevím, co si o tom Hanckovi myslet. Dokáže zahrát skvěle, má výbornou rozehrávku a směrem dopředu fakt umí, ale ty kiksy v defenzívě občas... Taky nevím, jestli je lepší ho stavět na CB nebo LB.

Reagovat
žrout

Myslím, že může jít hodně nahoru ještě, má pro to předpoklady. Jenom je potřeba ten tým stabilizovat a konsolidovat, utvořit konečně funkční systém, který pak umožní i dobrým individualitám, aby předvedly to, na co mají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele