FORTUNA:LIGA - preview 25. kola

15.03.2019, 08:15, aktualizováno 17.03.2019, 08:30
Previews
Slavia má nakročeno k zisku titulu a pokud vyhraje v Příbrami, bude mít na čele tabulky už devítibodový náskok. Ve druhém nedělním zápase se proti sobě postaví Bohemians a Opava, případný vítěz může znovu utéct od sestupových příček...
Bohemians Praha 1905 - SFC Opava  (neděle 15:00)
Mezi dvanáctým a čtrnáctým, barážovým místem je pouhý jeden bod a právě tyto pozice okupují dva nedělní soupeři. Lépe je na tom Opava, ta se však na jaře trápí, čehož budou chtít využít Bohemians a konečně se dostat do klidnějších vod.

Domácí vstoupili do jara stejně špatně, jako skončili na podzim. Dvě venkovní vítězství s čistým kontem ve Zlíně a Karviné jsou ale signálem, že se Klokani zvedají a ještě se poperou o první desítku. Zelenobílým se daří rozvrhovat nebezpečí mezi více hráčů, pět jarních branek vstřelilo pět různých hráčů včetně dvou stoperů, v čemž budou muset vzhledem k Jusufově zranění zřejmě pokračovat i nadále. Absence bahrajnského šutéra se projevuje hlavně na domácí půdě, kde jsou Haškovi svěřenci s jedinou výhrou a devíti vstřelenými brankami nejhorším týmem. Nyní jim budou stoprocentně chybět Juliš a Švec, v ohrožení je i start právě Jusufa a Puškáče.

Hosté z Opavy jsou spolu s nedalekou Karvinou jedinými, kteří ještě na jaře neslavili vítězství. Slezané nemají po zimní pauze problém se střílením branek, prosadili se ve všech zápasech, horší už je to s defenzivou, která inkasuje v průměru dvakrát za zápas. To se přihodilo i v posledním utkání se Slováckem, v němž se hned po půlminutě prosadil Stáňa, na dva slepené góly celku z Uherského Hradiště ale musel odpovídat až v závěru Smola. Žlutomodří nemohou počítat se zraněným Hrabinou, jinak by měli mít k dispozici kompletní kádr.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Ljovin, Vacek, Bartek - Reiter, Koubek, Vaníček
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Schaffartzik, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček (66. Juřena), Zavadil - Stáňa, Janetzký, Zapalač - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.39 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (neděle 17:30)
Tři dny po překvapivém vyřazení španělské Sevilly v Evropské lize musí slávisté přepnout zpět do ligového režimu, neboť vzhledem k zaváhání Plzně mohou odskočit již na devět bodů. Potřebují k tomu ale vyhrát v Příbrami, která má starosti se záchranou a kůži určitě nedá lacino.

Csaplárovi svěřenci na jaře střídají vítězství a porážky. Neúspěchy přišly ve všech třech venkovních utkáních, na domácím stadionu však drží stoprocentní bilanci. Naposledy si tu poradili s poslední Karvinou, vítězství vystřelil v samotném závěru Radek Voltr. Proti Příbrami však hovoří hned několik faktů, prvním z nich jsou vzájemné zápasy se Slavií. Na tu si nepřišla už pět zápasů a skoro čtyři roky, v tomto období utrpěla i potupnou porážku 1:8. Sešívaní také budou chtít využít prostupnosti příbramské defenzivy, která je se čtyřiapadesáti obdrženými brankami nejhorší v lize, a početných absencí Středočechů. Ze zdravotních důvodů nemohou nastoupit Boháč, Slepička a Rezek, v trestu za červenou kartu je Antwi a kvůli dohodě klubů nesmí nastoupit ze Slavie zapůjčená čtveřice Chaluš, Kingue, Matoušek, Mingazov.

Pro pražskou Slavii jako by byla dostatečným budíčkem měsíc stará porážka v Plzni, od té doby šlape jako hodinky. V šesti zápasech nasázela jednadvacet branek, které jí přinesly ligové výhry se Slováckem, Bohemkou a Baníkem, v Evropské lize z toho byla úspěšná odveta v Genku a šokující vyřazení favorita ze Sevilly. Na něm se ve čtvrtek podíleli brankami Ngadeu, Souček, van Buren a Traoré. Proti zmiňované děravé obraně domácích mají Vršovičtí zbraň nejvyšší účinnosti - nejlepší ligovou ofenzivu. Ta nasázela již jednašedesát branek, což je o sedmnáct více než jakýkoliv jiný tým. Ani Slavie vzhledem k rotaci zřejmě nenastoupí v plném složení, avšak ze zdravotních důvodů absentují pouze Ševčík a dlouhodobě indisponovaní Tecl s Hromadou, za žluté karty pyká Souček.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Tregler, Jablonský - Hlúpik, Květ, Průcha, Voltr - Keita, Fantiš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Ngadeu, Zelený - Král - Baluta, Hušbauer, Stoch, Olayinka - van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.88 - 6.25 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:00)
Ostravský Baník na jaře marně hledá herní pohodu. Další šanci na zlom má proti Mladé Boleslavi, která naopak po zimní pauze šlape a touží po Evropské lize.

Ačkoli ostravský Baník prožívá vydařenější sezónu než vloni, kdy se do posledního kola bál sestupu, přáli by si jistě jeho fanoušci, aby Slezané předváděli na jaře lepší výkony než doposud. Svěřenci trenéra Bohumila Pánika totiž po zimní přestávce dosáhli pouze na jednu výhru, ke které si připsali bod za remízu na Dukle. V posledních třech duelech ovšem vyšli naprázdno a kazí si dobře rozjetý ročník.

Ostrava stále drží pozici v nejlepší šestici týmů ligy, nabrala již však výrazné manko na třetí Spartu a po posledním debaklu na hřišti Slavie pustila na čtvrté místo Jablonec. Baník tak před startem kola drží pátou příčku, ovšem musí se již ohlížet na záda, na která mu začíná dýchat nejen šestý Zlín, ale i další celky z prostřední skupiny, Mladé Boleslavi nevyjímaje.

Adam Jánoš si je vědom, že Baník musí zabrat. "Musíme přidat nějakou nadstavbu, kterou jsme v posledních zápasech neměli. Nápad, náběhy, o tom to celé je. Nesmíme to jen zavřít, musíme být trpěliví, hrát kompaktně a nehnat se za každou cenu do útoku, abychom nedostali zase nějaký gól," řekl záložník, který před příchodem do Ostravy působil právě v Mladé Boleslavi. Jeho parťák ze středové řade Robert Hrubý si minule odpykal trest za červenou kartu a již může opět hrát.

Jarní část sezóny je v podání Mladé Boleslavi rozjeta slušně. Středočeský klub od února doposud nepoznal hořkost porážky, naopak se hned třikrát radoval z vítězství. Ambiciózní mužstvo se tak po průměrném podzimu, kdy ofenzivně laděná Boleslav střídala gólové hody s dny otevřených dveří v obraně, pomalu ale jistě vrací do boje o pohárovou Evropu, což je pro modrobílou družinu jasný cíl.

Nálada v kabině boleslavského mužstva je tak dobrá. "Je to příjemné a doufám, že tu sérii ještě natáhneme. Když po zápase přijdete do kabiny, začíná nový týden, je to všechno lepší, jednodušší. Teď se na té vlně vezeme a chceme ji ještě prodloužit," prozradil záložník či obránce Středočechů Jakub Fulnek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Mešaninov, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Baroš, Diop
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Jugas, Hájek, Fulnek - Hubínek, Takács - Ladra, Matějovský, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.28 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Liberec v souboji o Evropskou ligu přivítá u Nisy Ševce ze Zlína. Domácí chtějí zapomenout na nezdary z posledních dvou zápasů. Naopak hosté se v minulých kolech konečně chytli a na severu Čech budou usilovat o třetí vítězství v řadě.

Už se zdálo, že s příchodem útočníka Libora Kozáka vyřešil Liberec problém v útočné fázi. Slovan totiž v první polovině sezóny neměl problém vypracovat si několik šancí za zápas, avšak jejich proměňování bylo žalostné. Tento neduh mělo vyřešit angažování Kozáka, který na sebe v úvodu skutečně upoutal, když vstřelil dvě branky ve třech střetnutích. Poslední dvě utkání Severočechů však ukázala, že u Nisy stále mají na čem pracovat.

Nejprve se doma proti Spartě dostali hráči Slovanu do několika příležitostí, sám Kozák zahrával pokutový kop, ale i tak Liberec neskóroval a navíc nebral ani bod. Podobná situace se opakovala v minulém kole v Olomouci. Opět mnoho šancí, opět mizerná koncovka a nakonec jediný gól v závěru z dorážky po chybě soupeřova brankáře. Po nadějném úvodu se tak jarní vzestup Severočechů poněkud zadrhl. Před začátkem kola držel Liberec osmé místo, avšak pokud chce zabojovat o Evropskou ligu, musí zlepšit efektivitu.

Kozák, který na Hané spálil několik tutovek, považuje prohru v Olomouci za komplikaci. "Ostatní týmy okolo nás v tabulce bodovaly a dotáhly se na nás. To platí právě i pro Sigmu. V tomhle zápase jsme měli na to vyhrát. Do zápasu se Zlínem musíme jít s čistou hlavou a tuhle porážku napravit," uvedl někdejší hráč italského Lazia či anglické Aston Villy.

Zlín zažil opačný vstup do jara než severočeský soupeř. V úvodních třech zápasech vyšli Ševci naprázdno a zdálo se, že u Dřevnice se opět objevil fenomén zlínského jara, který znamená pravidelně špatnou formu Moravanů po zimní pauze. V posledních dvou duelech si ale žlutomodrá skvadra spravila chuť, když zvítězila v Ostravě a naposledy po kontroverzním průběhu i doma nad pražskou Duklou.

Ševci se tak po krátkodobém výpadku vrátili do čelní skupiny na šesté místo, stále se však musí dívat za sebe na početnou smečku pronásledovatelů. Zároveň má ale Zlín jen dvoubodovou ztrátu na pátý Baník. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se trenéru Romanu Pivarníkovi bude s jeho mužstvem dařit. Spekuluje se však, že sami hráči nejsou s koučem příliš spokojeni, zejména pak s jeho tréninkovými metodami.

Pivarník ví o slabinách Liberce, rozhodně jej však nepodceňuje. "Neproměnili pouze své šance, což je nakonec stálo body. Dokáží si držet stabilní výkony, otázkou ovšem je, jak se jim podaří ten zápas s námi zvládnout. My musíme podat maximální výkon podobný tomu na Baníku a všichni hráči se musí blížit ke svému nadstandardnímu výkonu, abychom v Liberci mohli pomýšlet na úspěch," řekl zkušený lodivod.

Na straně Liberce je nejistý zdravotní stav obránce Tarase Kačaraby, jenž se zranil proti Spartě a v Olomouci chyběl. Hosté se budou muset obejít bez kapitána Petra Jiráčka, jenž viděl proti Dukle čtvrtou žlutou kartu v sezóně. Chybět budou pravděpodobně i stoper Zoran Gajić s útočníkem Pavlem Vyhnalem, které v poslední době trápí zranění.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Mikula, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Sýkora - Kozák
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Bačo, Buchta, Bartošák - Džafić, Holík, Hlinka, Podio, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.85 - 5.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Slovácko se po slušném úvodu jar lehce zaseklo, stroj by znovu rádi rozjeli proti Jablonci. Severočeši ale potřebují v boji o pohárovou Evropu každý bod a pro výhru pojedou i do Uherského Hradiště.

Po raketovém vstupu do jara a dvou výhrách čeká momentálně Slovácko tři zápasy na další tříbodový zisk. I tak ale může být skromný celek stále relativně v klidu, neboť si dokázal vypracovat slušný náskok na sestupové pozice, naopak dokonce pokukuje po teoretické možnosti zabojovat o Evropskou ligu. Moravané však nesmí usnout na vavřínech, neboť konkurence také nespí. Jedenácté místo je však pro soubor trenéra Martina Svědíka dobrá vizitka.

Svědíkův asistent Michal Šmarda očekává v Uherském Hradišti urputnou bitvu. "Čeká nás těžký soupeř, který je velmi fotbalový. Mají ve svých řadách zkušené hráče. Osa týmu v podání Hübschman, Trávník, Doležal mluví sama za sebe. Navíc mají velmi šikovné hráče po stranách," uvedl Šmarda, jehož trenérský kolega Svědík se může vrátit na lavičku Slovácka po dvouzápasovém trestu.

Ačkoliv je Jablonec v tabulce mnohem lépe postaveným celkem než Moravané, vybojoval na jaře o bod méně. Pozvolného rozjezdu Severočechů využila Sparta, jež na třetím místě již značně utekla. Kouči Petru Radovi a jeho svěřencům se alespoň povedlo po posledním ligovém vítězství nad Teplicemi dostat před ostravský Baník zpět na čtvrtou pozici.

Jablonec nyní čeká delší pauza, o to více chtějí Severočeši na Moravě uspět. "Před každou reprezentační přestávkou je dobré vyhrát, abychom mohli dobře potrénovat a měli na to klid. A jestli chceme zůstat v první čtyřce, musíme získávat body i na hřištích soupeře. Teď nám dva zápasy venku nevyšly výsledkově, i když to herně nebylo úplně špatný. Doufám, že budeme na Slovácku úspěšní, i když to během podzimu a teď přes zimu trochu oživili," řekl asistent trenéra Jablonce Jiří Wágner.

V dresu domácích se nepředstaví Dominik Janošek, který viděl v minulém kole červenou kartu. Zranění trápí útočníka Harise Harbu a záložníka Marka Havlíka. Hosty trápí marodka v zadních řadách. Do konce sezóny jsou mimo hru obránci Nikola Janković a David Štěpánek, kariéra stopera Davida Lischky je zase nejistá kvůli problémům se srdcem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Daníček - Navrátil, Kalabiška, Sadílek, Diviš - Zajíc
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Acosta, Trávník, Považanec, Jovović - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 3.30 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (sobota 17:30)
Olomouc se po sérii vítězství dostala z přímého ohrožení sestupem a patří k nejlepším týmům jara. Tím úplně nejlepším je však Sparta. Pražané zvítězili ve všech pěti duelech a tuto šňůru by rádi prodloužili i proti Moravanům.

Letenští hrají na jaře jako vyměnění a dávají zapomenout na podzimní trápení. V únoru zvládla Sparta všechna tři ligová utkání, v březnu se jí pak daří obdobně. Jestliže někteří pochybovači upozorňovali na nevalnou úroveň předváděné hry a že Pražané mají v duelech víc štěstí než rozumu, musela jejich ústa sklapnout po koncertu v minulém kole proti obhájci mistrovského titulu z Plzně, kterého Sparta zesměšnila čtyřgólovým debaklem.

Sparta se tak z pátého místa po podzimu rychle dostala na třetí pozici, zároveň si vypracovala slušný náskok na týmy za ní. Do toho Letenští věří, že stále mohou zaútočit minimálně na druhou Plzeň, na kterou momentálně ztrácejí osm bodů. Sebevědomí a chuti do fotbalu mají Pražané v současnosti opravdu na rozdávání.

Přesto se sparťané snaží krotit přílišnou euforii. "Nálada v týmu je samozřejmě dobrá, máme za sebou skvělé utkání s Plzní. Chceme v tom pokračovat. Samozřejmě nesmíme létat hlavou v oblacích, protože máme příklad ze začátku sezóny. Také jsme začali vítěznými utkáními, ale pak jsme začali prohrávat. Doufám, že teď jsme dál a budeme pokračovat vítězně," sdělil pro klubový web univerzál Alexandru Chipciu.

Podobně skvělý vstup jako Sparta má do jara i Olomouc. A že bylo načase. Hanákům se na podzim nedařilo ještě více a nebezpečně koketovali s možností sestupu. Po zimě je však u Sigmy všechno jinak. Čtyři výhry v pěti zápasech znamenaly razantní vzestup a devátou příčku před začátkem kola. Do výtečné formy se rozehrál záložník Tomáš Zahradníček, mužstvu prospěl také příchod zkušeného stopera Víta Beneše.

Série výher dost možná zachránila trenéra Václava Jílka, o jehož vyhazovu se dost spekulovalo. "Jsme spolu už určitou dobu a vztah se mezi námi vytvořil. Nemyslím si, že špatné výkony byly vinou trenéra. Kdo to zná zevnitř a chodí na tréninky, tak vidí, že jsme vypadali úplně jinak než pak v zápase, kde jsme nepředváděli to, na čem jsme se domluvili," bránil svého lodivoda brankář Miloš Buchta.

Sám Jílek se chce stále soustředit především na záchranu. "Pro mě je důležité třetí místo od konce a rozestup je pořád jen šest bodů. Bohemka má doma Opavu, je předpoklad, že bude bodovat. Jedeme na Spartu, všichni si myslí, že dostaneme világoš po tom, co předvedla s Plzní. Proměna z pozice, kdy jsme relativně v klidu, do boje o holý život, je otázka dvou tří zápasů a jedeme dvakrát ven. Musíme být strašně vděční za body, které jsme získali," řekl.

Spartě stále chybí duo zraněných Filip Panák a Tal Ben Haim, jejichž návrat na trávníky se však blíží. Do sestavy Olomouce by se měl po trestu za žluté karty vrátit obránce Martin Sladký. Mimo hru zůstává Martin Hála, zdravotní trable opakovaně trápí i věčného maroda Václava Pilaře.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Chipciu, Plechatý, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Dočkal, Kanga, Hložek - Drchal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Texl - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.98 - 8.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - MFK Karviná  (pátek 18:00)
Přímo existenční souboj čeká hned na úvod kola Duklu a Karvinou. Obě mužstva jsou na samém chvostu tabulky s již výraznou ztrátou na nejbližší protivníky. Vzájemný duel tudíž hodně napoví o šancích těchto celků na záchranu.

Jak Pražanům, tak i Slezanům se nedařilo již v podzimní části sezóny a změna k lepšímu nepřišla ani po zimní přestávce. Dohromady posbíraly oba kluby na jaře pouhopouhé tři body za stejný počet remíz. Tohoto tápání využila konkurence, která si vypracovala slušný náskok na poslední dvě pozice. V o chlup lepší pozici se nachází Karviná. Ta je na patnáctém místě, avšak na šestnáctou Duklu má k dobru pouze jeden bod.

Celku z pražské Julisky se nedaří ani pod vedením trenéra Romana Skuhravého, jenž Duklu posílil v průběhu podzimu. Nadějný úvod angažmá ale vzal brzy za své a zlepšení stále nepřichází. Na jaře uhrálo dejvické mužstvo pouze remízu s Ostravou, jinak je to v jejich podání velká bída. Naposledy žlutočerveným nepřál ani rozhodčí, kde Dukla prohrála, ačkoliv obě branky soupeře neměly platit.

Výjimečnost nadcházejícího střetnutí si uvědomuje i Vojtěch Hadaščok, střelec jediného gólu Pražanů ve Zlíně. "Samozřejmě budeme dělat maximum, abychom ho zvládli. Musíme na hřišti nechat všechno," řekl někdejší mistr ligy s Libercem. V obraně domácích bude kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezóně chybět Nikola Raspopović.

Karviná sice uhrála po zimní pauze o jeden bod více než Dukla, avšak to není důvod k velkým oslavám. Naopak nespokojenost vedení dosáhla po poslední blamáži proti Bohemians vrcholu a trenér Norbert Hrnčár přišel o práci. Na jeho místo nově usedl František Straka. Známý trenér je specialistou na vytahování prvoligových týmů z nouze. Právě v to doufají i v MFK.

Bývalý kouč české reprezentace je známý jako velký motivátor a věří, že vytáhne Karvinou ze šlamastiky. "Situace je kritická, ale není ztracená. I to byl důvod, proč jsem přišel. Můžeme pořád jít nahoru. Ale není to jen o mně, ale hlavně o hráčích, o tom potenciálu, který tady je. Teď musíme tým namotivovat. Je to otázka psychiky, mentální stránky," uvedl "Franz", jenž se bude muset obejít bez stopera Jána Kriváka, který stojí kvůli červené kartě.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kozma, Ostojić, Bezpalec - Milošević, Hanousek, Holík, Podaný - González - Hadaščok, Holenda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Dramé, Rundić, Đorđević - Moravec, Bukata, Budínský, Ba Loua - Wágner, Guba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.45 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (pátek 18:00)
Plzeň se chce v Teplicích oklepat z debaklu, který jí v minulém kole uštědřila Sparta. V případě vítězství by Viktoria opět zatlačila na vedoucí Slavii. Domácím sklářům se na jaře příliš nedaří, ovšem i tak je jejich ambicí obrat Západočechy o body.

Před začátkem jara si Teplice brousily zuby na pohárovou Evropu, plnění tohoto plánu ale zatím neprobíhá podle představ. V pěti jarních utkáních zvítězili skláři pouze jednou proti Opavě. K tomu si připsali bod v Karviné, jinak podlehli postupně Slavii, Mladé Boleslavi a naposledy v souboji dvou severočeských celků Jablonci. Místo honu za Evropou se tak Teplice krčí na desátém místě a hrozí jim, že místo honby za poháry se budou snažit vyhnout se baráži.

Přestože budou domácí proti Viktorii outsiderem, věří, že mohou favorita překvapit. "Vidíme, že se spodek dotahuje, na druhou stranu to nahoru také není daleko. Chceme se posunout výš. Zápasy, ve kterých půjde o šest bodů, nás teprve čekají, ale vůbec tím nechci říct, že Plzeň budeme dávat na druhou kolej, to vůbec ne. Chceme bodovat i proti ní," uvedl obránce Tomáš Vondrášek.

Plzeň si první jarní ztrátu všech bodů připsala až v minulém kole, šlo však o pořádný direkt. Západočeši předvedli na hřišti rivala z posledních let, pražské Sparty, zavrženíhodný výkon na trávníku i v hledišti a po porážce 0:4 ztrácejí z druhého místa v tabulce na vedoucí Slavii šest bodů. Sen o obhajobě mistrovského titulu tak dostal další trhliny.

Útočník Tomáš Chorý ale zdůrazňuje, že Viktoria bitvu o nejcennější tuzemskou trofej nevzdává. "Na Spartě jsme to hrubě nezvládli. Teď je zase jenom na nás, abychom ukázali, že na čelo patříme, že chceme o titul ještě zabojovat. Musíme sbírat body, držet se Slavie zuby nehty. Dokud je šance, musíme udělat maximum. A věříme, že nás budou podporovat i fanoušci," sdělil vysoký fotbalista.

Teplicím bude kvůli trestu za žluté karty chybět dvojce středních záložníků Tomáš Kučera s Admirem Ljevakovićem. Po vypršení stejného prohřešku se naopak vrací další středopolař Jakub Hora. V Jablonci kvůli zranění nehráli Jan Krob a Daniel Trubač a je otázkou, zda nastoupí proti Plzni. Hostům stále chybí dlouhodobý marod, útočník Michael Krmenčík, kterého na seznamu zraněných doplňují Lukáš Hejda s Danielem Kolářem. Hrát nebude také Jan Kovařík, který viděl na Spartě červenou kartu.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Čmovš, Hyčka - Soungole - Kuchta, Hora, Žitný, Moulis - Jindráček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Pačinda - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.43 - 3.77 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24201361:1861
2.Viktoria Plzeň24174335:2155
3.Sparta Praha24145542:2047
4.FK Jablonec24124844:2440
5.Baník Ostrava24115831:2638
6.Fastav Zlín241131031:3036
7.FK Mladá Boleslav2496943:3833
8.Slovan Liberec2487925:2231
9.Sigma Olomouc24941127:3531
10.FK Teplice24851126:3429
11.1. FC Slovácko24921327:3829
12.SFC Opava24751234:4026
13.1. FK Příbram24751229:5426
14.Bohemians Praha 190524671123:3225
15.MFK Karviná24451527:4617
16.Dukla Praha24441619:4616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1055)

Přidat komentář
ratusek

Dukla - Karviná. Zápas pro fajnšmekry. Škoda že jsem pryč a nemůžu to vidět

Reagovat
Vincent Vegan

není to pro každého každopádně

https://bit.ly/2cwVi7l

Reagovat
ratusek

Reagovat
JeséRodriguez

už se těším

Reagovat
Blasphemer

Normálně mě sere, že Plzeň hraje ve stejnej čas. Jinak bych si to nenechal ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, nabízím rozbor zápasu Sparty s Plzní.

http://spartanskenoviny.cz/sparta-porazila-plzen-i-csaplarovu-past/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Toto se líbí uživatel Pavel Vrba

Reagovat
Posledni Kovboj

presne to jsem cekal od Plzne - ze budou napadat vysoko a my budeme nakopavat dopredu. Misto toho stali jak telata.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
rufus

Reagovat
ZB 07

Pustit si Duklu s Karvinou po včerejšku, to bude silnej zážitek...

Reagovat
ratusek

Právěže lahůdka

A co vy s Budlema, jak to vidíš a kolik fans?

Reagovat
ZB 07

Vypravuje se bus + několik aut. Vlakový spojení je hrozný, ale trojcifernej počet snad bude. Jinak věřím, že tam neprohrajeme, máme trošku lepší formu než oni teď.

Reagovat
ratusek

Blbý je že to není v TV bych se podíval. No mělá byste vyhrát a reálně se zapojíte do baráže

Reagovat
smazaný uživatel

Koukejte vyhrát.

Reagovat
didosh

Zbrojovka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Dukla - Karviná 0:1

Teplice - Plzeň 1:2

Baník - Bolka 1:1

Liberec - Zlín 2:2

Slovácko - Peltovy ♢ 1:0

Sparta - Olomouc 1:0

Bohemians - Opava 1:0

Pribram - Slavia 0:2

Reagovat
Marv

Dukla - Karviná 2:1

Teplice - Plzeň 1:0

Baník - Bolka 0:2

Liberec - Zlín 3:1

Slovácko - Jablonec 0:0

Sparta - Olomouc 2:0

Bohemians - Opava 1:0

Pribram - Slavia 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Karviná 0:0

Teplice - Plzeň 0:1

Baník - Boleslav 2:0

Liberec - Zlín 0:1

Slovácko - Jablonec 2:1

Sparta - Olomouc 0:1

Bohemians - Opava 3:2

Příbram - Slavia 1:9

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska je to silný. Normálně bych asi koukal na Plzeň, jak rozdrtí Teplice 1:0 po dvou střelách na bránu. Ale Dukla-Karviná s Franzem na lavičce? To je velký lákadlo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

oboje...Plzeň na O2 přes notes a Franze přes appku Fortuny na mobilu přes

Reagovat
Marv

A nakonec budeš sledovat ulici, kvůli které si to nepustiš v televizi..

Reagovat
Coutinho10

nastesti nesleduju na tv si dam notes s Plzni pres HDMI

Reagovat
Shevchenko

Plzeň je na ČT Franz na O2

Reagovat
Coutinho10

jo vlastne mas pravdu takze Plzen v tv a Karvina na notesu od O2

Reagovat
Skleepy

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Karviná je jasná Franta toho tam naběhá víc, než všichni Plzeňáci dohromady.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
TrueCommunist

Škoda, těšil jsem se na TK27

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není na Plzeň VAR, tak snad to sudí nezkazí.

Reagovat
Salfovic

A k čemu by tam byl? K hledání miniaturních doteků za účelem odpískání penalty se používá jen v zápasech Slavie

Reagovat
mistr129

V Plzni to jde i bez doteků

Reagovat
Blasphemer

Určitě bys takových penalt v Plzni našel hodně, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nepadl gól z ofsajdu, nebo po skoku alá Lafata. Od čeho je asi video

Reagovat
Blasphemer

Čermák Joel na lávce Hořava

Reagovat
Posledni Kovboj

Joel na Vrbuv vkus malo chlasta, nebo jak? S nama byl stridanej, zatimco Pacinda podaval vykon a la I.A trida. Ted lavice. WTF?

Reagovat
Kang & Kodos

Petržela-Pačinda

Reagovat
Blasphemer

Vostrý křídla, kterejm je dohromady skoro 75 let. Kdo z vás to má?

Reagovat
Blasphemer

65

Reagovat
Losinho

Jsem si říkal, proč jste sakra brali čtyřicátníka ze slovenský ligy

Reagovat
Blasphemer

Tak afričani ve fotbale mají občas o pár let víc, než ve skutečnosti. A Slovák nebo černoch, to pro mě skoro není rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
Salfovic

Víš kolik peněz může mít takový Slovák.

Reagovat
Losinho

Určitě míň než Jiráček.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infi

Reagovat
Greny

To je i jejich IQ dohromady ne?

Reagovat
bobis21

takže Pačinda 75 a Petržela -10?

Reagovat
Kang & Kodos

Oba mi teda přijdou spíš hodně tupý

Reagovat
KingMaster13

a vychlastaný

Reagovat
didosh

Pacinda mi připomíná takového toho alkise na vrcholu hospodských sil...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Hořava a Petržela v základu. Dej si facku Vrbo..

Reagovat
Greny

Kdyby byl ready Řezník tak sedí i Havel

Reagovat
dinss

Jo, to je fakt.

Reagovat
Blasphemer

Kdyby to nebylo za Kayamabu, tak to beru... ale takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba byl zoufale neproduktivni. Naprosto logickej krok.

Reagovat
Blasphemer

A proto bude hrát Pertžela, kterej v probíhající sezóně 1, slovy JEDEN gól.

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Tak Milan hrát musí aby měl Limba před sebou partaka

Reagovat
dinss

Ty vole, ty se vyargumentuješ i sám.

Reagovat
dinss

Dyť se to dalo čekat, že ho tam šoupne. Co říkal za nesmysly po zápase?

Reagovat
Kaspar

jsem rad, ze chyta Hruska, ale ve fante jsem bez brankare

Reagovat
KingMaster13

Když koukám na tu sestavu Plzně tak to budou hrozně bolet oči Ještě, že se nám Franc postará o zábavu místo toho

Reagovat
Greny

Můžu se zeptat, co teď na té Dukle piskl?

Reagovat
Salfovic

Já už se z těch penalt vážně poseru

Reagovat
Kaspar

tvl dukla

Reagovat
KingMaster13

Franz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Motivátor

Reagovat
Greny

Můžeš to motivovat jak chceš když ti písknout takovou penaltu v první minutě...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dukla

Reagovat
Kaspar

asi nebyl tataracek

Reagovat
Kang & Kodos

Byl, polskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Samej kentus

Reagovat
smazaný uživatel

Jak originalni...

Reagovat
Blasphemer

Čermák předvedl za těch deset minut na AM víc než Hořava za všechny ty zápasy dohromady.

Reagovat
Salfovic

Tak to bys předvedl i ty.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Shejbal je úplnej tydýt, to není možný

Reagovat
Greny

Čermák nejlepší na hřišti... V poločase půjde na plac místo něj Procházka

Reagovat
Salfovic

Ten Hořava, to je fakt maso Ten snad musel u Vrby na zahradě najít mrtvolu nebo já nevím.

Reagovat
osobnostx

Franz už úřaduje koukám....

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Dobře mu tak.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hejkal

Reagovat
Blasphemer

Hejkal si nás slušně maže na chleba.

Reagovat
Kang & Kodos

Standa Hejkal

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica nemuze hrat, to je strasne spatnej hrac. Nechapu proc jsme teda privedli Brabce, kdyz hraje ten traged.

Reagovat
Salfovic

Kvůli fantastické rozehře Pernici

Reagovat
Salfovic

Kurva, proč já sráč dal jen neprohru a ne rovnou výhru Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner!!

Reagovat
Euphael

jsi na Julisce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihal jsem z práce.. po 10 minutách jsem si rikal bohudik, teď aspoň koukám na o2

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Milánek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Tak tečovaný, dával to dobře.

Reagovat
Greny

Měl to kopnout spíš vrchem ..

Reagovat
Salfovic

Prováhal to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nechápu ten výsměch tady. Jedinej z Plzně trochu hraje

Reagovat
Greny

Petržela

Reagovat
Blasphemer

Petržela

Reagovat
havrys99

pane bože....

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice skoli sedivou plesnivou Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Kde Plzeň vzala toho Pačindu a proč si myslí, že je to kvalitní hráč?

Reagovat
havrys99

zadarmo drahej

Reagovat
Salfovic

Vykopli ho nějacī slováci

Reagovat
Jackmaker1989

Madari...Dunajska Streda. Určite niekto povie, že však Slovaci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Teplice

Reagovat
Blasphemer

Čermák to rozdává fakt pěkně. Škoda, že půjde v 50. minutě dolů.

Reagovat
Greny

V poločase

Reagovat
Neon

Jak se Sparta sesypala na podzim po porážce od Plzně, tak teď to vypadá, že se sype naopak Plzeń.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Havel, Horava, Pernica - do prdele

Kayamba, Prochazka, Beaguel - na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Havel? Pernica? Chceš to stáhnout na 2 beky?

Reagovat
Greny

Já bych stáhl klidně celou obranu ... Stejně to je jak kdyby tam nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Máte (mají) na lavičce reprezentanta

(nevím, jestli tě mám považovat za Plzeňáka)

Reagovat
dinss

Dyť si říkal, že stažení Kayamby byl logický krok.

Reagovat
Puskas

Fotbal nemá logiku.

Reagovat
dinss

V jeho podání určitě nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Shejbal mi přijde na stoperu nějakej na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pačinda mi přijde úplně slabej

Reagovat
Kang & Kodos

Měl tam zajímavej pak na Hořavu, jinak nic

Reagovat
Kang & Kodos

pas

Reagovat
Kang & Kodos

Divnej zápas. Plzeň hraje líp než většinu jarních zápasů, ale Teplice párkrát utekly při brejku, jednou zachrápali při signálu a najednou 2:0. Podle mě ještě srovnaj,

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat
Greny

Mě trénovat ten expert Němec tak ho asi v kabině trefim... Prej konkrétně...

Reagovat
Greny

Jasná .. už Plzeň řežou

Reagovat
REPLIKATOR

čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenska Picinda, jak to zkousi...se skacel jak nejaka lacina plzenska slapka

Reagovat
Greny

No kontakt rukou tam byl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OTASi

Masopust s Bořilem včera lítali vzduchem při mnohem menších kontaktech... a tady do něj vlitnul jak tank, regulérní pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Letali po lajnach, oproti Picindovi, ktery po zemi

Reagovat
C-M@ster

Jak tohle může napsat Slavista

Včera jste zas kopali jednu takovou slávistickou btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech plzenskych taky bylo dost

Reagovat
Losinho

Klid plzeňáku

Reagovat
dinss

Reagovat
OTASi

VARem se píská každej kontakt...ale bez videa to najednou faul není sorry ale bylo jasný

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Za mě ani omylem, ale dle aktuálního VAR trendu jasná.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

bohužel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

\ty píčo, Havel je hroznej dneska.

Reagovat
Blasphemer

Bakoš

Reagovat
C-M@ster

Na YouTube to není, co?

Reagovat
C-M@ster

Ajo, na dvojce.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie by kopala za to dve penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Něco jiného je, když takhle hráč spadne při držení které má být faul i když hráč nespadne. Ale pokud někdo letí na zem v jinak čistém souboji, tak to prostě penalta být nemůže.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
havrys99

jedeeeeeeem hoši

Reagovat
OTASi

Hrošo

Reagovat
Blasphemer

Patreeees A Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Hrošovského jsem si dneska všiml poprvé

Reagovat
C-M@ster

Pastva pro oči

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Grigar…

Reagovat
smazaný uživatel

Podle onlajnů dal ten gól Petržela

Reagovat
Salfovic

Tak jsou to dva malí černovlasī praváci, co bys chtěl.

Reagovat
Blasphemer

Bakygól

Reagovat
Losinho

Koukám 15 minut a už to mohlo bejt 2:4

Reagovat
Blasphemer

Nevim, kdo jsou větší čůráci. Jestli Teplice s tím, jak se v druhým poločase totálně odevzdali nebo my, když z toho dokážeme dát akorát jeden gól.

Reagovat
PlackaSKS

tak teplice mají 3b....

Reagovat
exse

Celkově už tak 3:10. Plzeň si vybírá karmu za ty zápasy, který vyhráli 1:0 z jedný šance.

Reagovat
Losinho

Taky mě to napadlo no.. teď to teda Pernica dovršil

Reagovat
C-M@ster

Bakoš 2x, Beaugel, klidně i ten Pernica a to x dalších náznaků

Aby se Baky nevyčervenil, jak se teď bude mstít

Reagovat
C-M@ster

To je šancí

Reagovat
Salfovic

Plzeň 17 střel Tolik jich snad do dneška neměla za celé jaro.

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastík

Reagovat
Blasphemer

Splést si Čmovše s Hájkem.

Reagovat
Salfovic

Tak já už slyšel komentátory při neteleviznïch zápasech si splést černocha s bělochem

Reagovat
Losinho

pamatuju si ten omyl Frydrych x Deli

Reagovat
Blasphemer

Dyť sou jak dvojčata.

Reagovat
Losinho

Ale jako na konci včerejšího zápasu, kdy jsme tam měli všechny 4 black mamby, to jsem byl taky dobře v prdeli.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ještě jak tam po konci vběhnul ten plešatej s kloboučkem a zeleným svetrem, to jsem si říkal: Kdo to kurva je?

Reagovat
Losinho

"Ten Ngadeu je nějakej tlustej ne?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

nebyl to Zelený x Ngadeu?

Reagovat
Kang & Kodos

To museli ale udělat naschvál

Reagovat
Losinho

Tou dobou tady ještě Zelený nebyl ale myslím že tam byl podobnej fail i proti Baníku

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba bylo MNN špatně, takže to bylo OK

Reagovat
C-M@ster

Si spletl Hoška s Hájkem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A opravil se alespoň, narozdíl od těch na O2

Reagovat
Neon
Reagovat
C-M@ster

To snad není možný

Reagovat
OTASi

Takovejch šancí dneska

Reagovat
Salfovic

Plzeň a obligátní dva góly, kde to ten vocas Vlášek vzal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

5 minut.. Fergie time!

Reagovat
C-M@ster

Hlavně jestli to nadstaví, když se těď ošetřuje.

Prozdržuje se minuta a půl a nastaví tak půl.

Reagovat
C-M@ster

Jak jsem říkal. Z pěti minut se reálně odehrály 2,5 - 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

DÁVEJ VÍC!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Losinho

Tak to ale bývá pokaždé, viz včerejší EL. Holt měli proměnit ty spousty šancí.

Reagovat
C-M@ster

No dobrý, ale ať mi pak někdo nebrečí s Fergie timem.

Tam to bylo dost podobný. Když soupeř vedl, tak zdržoval a rozhodčí podle toho logicky nastavil. A když se zdržovalo i v nastavení, tak k tomu logicky ještě přidali.

Reagovat
Losinho

Jo, však to je jasný

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
havrys99

radši konec

Reagovat
Losinho

Tyvole..

Tak toho musíme využít.

Reagovat
Blasphemer

Myslím, že nemusíte. Rozhodlo se už jindy a jinde.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Losinho

Ani bych to tak neviděl. Tenhle týden je pro vás tragickej.

Reagovat
Blasphemer

I kdyby jste prohráli, tak se mi šest bodů zdá v našem současným rozpoložení a formě jako naprosto nedostižnej náskok.

Reagovat
Losinho

Tak já tam počítal i (hlavně) tu prohru na Letný. Bejt to pořád o 3 s tím, že nás čeká derby.. teď to spíš vypadá, že nadstavba bude zbytečný protáhnutí sezóny.

Reagovat
Blasphemer

To jsem taky původně tím, že se rozhodlo jinde a jindy.

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karma za ty ušmudlaný výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeńáci jsou homosexuálové!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Raylan

No s tou nadstavbou nám docela na druhý místo věřím.

Reagovat
C-M@ster

Ty statistiky na Livesportu dělá kdo?

Plzeň měla 20 střel, od té doby jich dala asi 7 a má jich napsanejch 22.

Takže kdo ví, jakej je reálnej celkovej počet.

Reagovat
Losinho

Na ČT bylo tuším 24

Reagovat
Kiwi-21

No i jak hrál Baník ze Zlinem tak na CT bylo 4:14 a na livesportu 6:10 tak nevim no (čísly si ted úplně jistý nejsem ale nejaky takovy rozdil tam byl )

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň lepší, a řekněme si to narovinu, kdyby se pískalo to co pro Slavii, tak se kopalo několik penalt.

Reagovat
mistr129

Aspoň 8 a Teplice by dohrávaly ve čtyřech

Reagovat
Greny

Tak jako sorry ale podle trendů co se píská byla jasna

Reagovat
mistr129

Neříkám, že se pískat neměla, viděl jsem to jen zběžně, le na takovýhle situace žádný "trend" nastavený není, tady do něj šel ramenem a ne, že ho objímal nebo stáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To zas ne. Podle mě max 3 pentle.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Blasphemer

Ty už taky drž alespoň jednou hubu, prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho abys řekl v čem nemam pravdu, tak použiješ argumentační faul hlupáků.

Reagovat
Blasphemer

Zakazuju ti používat sousloví argumentační faul. Už to nikdy nedělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že tě slova kterým nerozumíš děsí, ale v životě se s nima budeš potkávat pořád.

Reagovat
Blasphemer

muhehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Nejhorší když fandi tvému klubu, co

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Losinho

Máš splněno tak ještě po našem zápase a pak zase po repre pauze, draku

Reagovat
smazaný uživatel

drz tlamu.

Reagovat
KingMaster13

Pro dnešek splněno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nechápu, jak to nemůže někdo nevidět. Co se teď Slavii fouká, je téměř srovnatelné se zlatou žižkovskou érou či první plzeňskou érou.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Zápas hodně ovlivnila ta neodpiskana penalta... Liga je VARem ovlivněna

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Greny

No a ne? Se podívej na první gól Dukly .. tam to zase podle mě penalta nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

To je breku jaaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Když už tě tu mám, Eratovi odpustí ten poslední zápas trest.

Reagovat
Greny

Vím... V Hradci už brečí

Reagovat
C-M@ster

Aby ne.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeee, takze 9bodikuuuuu dekujeme Plzni, tomu rikam USPECH

Reagovat
smazaný uživatel

Co pro nas znamena mit treba 9bodu naskok kdyz se hraje playoff? Diky

Reagovat
mistr129

Nic zvláštního. V konečný tabulce je první kritérium (po bodech) umístění po základní části, ale s náskokem se nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne, viz nize

Reagovat
mistr129

Co se tam vylučuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Má to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas naskok 9b a hrajes nadstavbu akorat..my budeme mit minimalne 15 a nadstavbu muzeme odehrat s zackama

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nepište že máme 9 bodů náskok. Ta Příbram se sama neporazí

Reagovat
KingMaster13

Asi tak ale furt věřím, že problémy bychom tam neměli

Reagovat
PlackaSKS

Plzeň měla taky šanci na tři zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska přijde slušná návštěva. Hrajeme slušně, vyhráváme a reálně se můžeme dostat do boje o druhé místo, tak snad se to dnes neposere.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kepy_FCB

Snad dneska přijde solidní návštěva. Hrajeme mizerně prohráváme a reálně se můžeme dostat do boje o osmé místo, tak snad se to dnes zlomí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

OT : MS v basketbalu 2019 .. Cesko ve skupine s USA, Tureckem a Japonskem... Curry a Lebron uz maji hnedy trenky

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejtěžší možný soupeři ze všech košů. Poláci klasicky štěstí v losu jako ve všech ostatních sportech.

Reagovat
ratusek

A kurva. Tak zo je konec po třech zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

S USA bude zazitek, s Tureckem o postup a Japonsko musime dat.

Reagovat
ratusek

Tak zážitek jo. Ale co z toho fostat výprask o 40 bodů. S Turkama když se dobře vyspí to bude dost těžký

Reagovat
stas87

Turci by mali mat ovela lepsi tim, nie?

Reagovat
Han střelil první

Mají. U nás to bude všechno záležet na tom, v jaké formě bude Satoranský s Veselým.

Reagovat
Losinho

Porveme se s USA o první místo?

Reagovat
Kang & Kodos

No kurva. Nahřátý míčky

Reagovat
Puskas

uf

Reagovat
Han střelil první

Tohle byla extrémní smůla na los, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka asi tutovka, ne?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Dej za 1500.

Reagovat
Kang & Kodos

spíš mi řekni, kdo koho vygumuje ve středu zálohy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

anebo stream

Reagovat
Blasphemer

Ale jinak MM8 je samozřejmě nevygumovatelný. Rarášek by mi to určitě potvrdíil

Reagovat
Puskas

Pro něho bude zase tráva suchá.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně jestli už máte konečně rychlý podavače míčů

Reagovat
Puskas

To bych taky rád viděl, mít tak stream...

Reagovat
Han střelil první

Máš zprávu.

Reagovat
Kang & Kodos

Na ligu využívám svůj roky nepoužívanej účet na Fortuně.

Reagovat
Banikovec7

Sestava Laštůvka, Procházka, Šindelář, Stronati, Fleišman, Fillo, Hrubý, Jánoš, Kuzmanovič, Diop, JŠašinka. Rozestaví se neodvažuju tipovat.

Reagovat
ratusek

4-4-2?

Prochy,Šindy,Zio,Flaška

Fillous,Hrubas,Jánoš,Kuzma

Diop, Šáša

Reagovat
Banikovec7

No asi jo, případně by to mohlo být 352 s Kuzmou a Fleišmanem na wingbacích.

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu proč ne? Ať to tam Procházka s Fleišmanem centrujou na Šašinku a něco snad trefí

Reagovat
ratusek

Mám z toho ale blbej pocit. 4-4-2 prostě nefunguje dlouhodobě. Tak uvidíme

Reagovat
HorajzmAmmann

vždycky když je ta sestava nějaká píčovina, tak Baník překvapí... jak jsem psal nedávno, střed hřiště Šichor, Hable a se Slovanem 3:0

A Diop je vždycky dost zatažený, tak to je spíš 4-2-3-1 ...

Reagovat
Banikovec7

No neříkals to i před Slavií?

Reagovat
HorajzmAmmann

No to jo, ale sks je proste uplne jinde... tam jsem tusil debakl tak I tak. Dneska musime vyhrat

Reagovat
didosh

Reagovat
Wyrda

Me to přijde že hraji 3-4-3. Lasty-Prochy, Šindelář, Zio - Fillo, Janos, Hrubý, Flaiska - Diop, Saša, Kuzma

Reagovat
Kepy_FCB

Stream na Baník??

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Taky to nemůžu nikde rozjet!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Puskarčíková

Reagovat
ZB 07

Zabitej závod

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč to nestáhnou, ty poslední dvě by mohly pošetřit na zítra. Navíc je teď už jedno, jestli budem 23., nebo 16.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Greny

Reagovat
Neon

Strašná škoda, jak šla dolu, už ani běh jí nedrží, snad se příští sezonu zase zvedne.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Greny

doufam ze zvirata v lese ziji

Reagovat
Puskas

jenom je něco píchá v boku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Rejman v po 37 minutach zavodu prave zjistil ze Wierer dnes nebude startovat

Reagovat
Puskas

Lepší, než kdyby to zjistil při 7. střelbě.

Reagovat
iamek

Nejhorší komentátor . Ty jeho alibistické řeči jsou něco pekelného.

Reagovat
jenage

Ještěže existuje Eurosport.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to, jak slaví i posun z 58. na 53. příčku

Reagovat
Mirek na tenisu

Rejman a ten jeho expert s monotonním hlasem po první palbě Puskary zaražení jak prdíky. K nezaplacení! Na vše ostatní je mastercard...

Reagovat
Puskas

V dané chvíli nemůžeš čekat slovní průjem, abych zůstal u toho motivu zažívání.

Reagovat
discarda

Rejman je klasik, jednou to zjistil až po předávce, že došlo ke změně složení štafety a nedávno mě pobavil :

Tak a na čtvrtém úseku francouzské štafety nastoupí za francouze francouz Martin Fourcade

Reagovat
Blasphemer

Prochy

Reagovat
ratusek

V suchým

Reagovat
Han střelil první

Pískej konec.

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/D1yCYUqXgAAo9U9.jpg:large

Snad to teda nemaj přesně a na podhrotu bude Oscar. Vukliševič základ Kacharaba strašně chybí, snad už bude brzo fit

Reagovat
exse

No sláva, konečně mě Žolt poslech. Jen teda nechápu, že Sýkora a Oršula nejsou ani na lavce.

Reagovat
FCSL

Prej lehčí zranění. No jen aby Oscar na tom podhrotu byl

Reagovat
PlackaSKS

že vám bude chyět kacharaba byl ještě relativně nedávno ani netipnul

Reagovat
iamek

Ten komentář na O2 . Pro mnohé fanoušky je Kuzmanovič největší zimní posilou

Reagovat
Han střelil první

Mě zase pobavil vysoký presink Mladé Boleslavi.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten komentátor na Kyslíku je otřesný. Procházka se jmenuje? Jinak nehrál Václav Procházka taky za Bolku? Když už počítá ty frajery?

Reagovat
Puskas

byl

Reagovat
didosh

Jo hrál...taky mě to hned napadlo

Reagovat
C-M@ster

Dočkal prej zraněnej

Reagovat
Neon

Zdroj?

Reagovat
C-M@ster

Psal to kamoš Sparťan. Ber to jako JPP, ale prej dnes nehraje.

Reagovat
Neon

Díky, cením.

Reagovat
Mirek na tenisu

Usnul ve vápně

Reagovat
Losinho

Na gól Ladry kurz 15 a on napálí Laštůvku

Reagovat
Coutinho10

to je blbost ne ...to i na obrance bejva nizsi

Reagovat
Losinho

Byl tam vypsanej jako poslední no.. pak ještě nedal volej z penalty, vyprcanec

Reagovat
Losinho

https://tinyurl.com/yxuak6sj

Naštěstí Alaves to urval, jinak by to nebyl hezkej začátek víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no jo...tak to škoda, že se ti to nepovedlo potrestat...tohle určitě stálo za zkoušku

Reagovat
Han střelil první

To byla tak skvělá přihrávka, že se mi snad ani nechce věřit, že to nebyl ofsajd.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fillo a Flašjman ti by mohli vyučovat filmování pádů. Jinak Bolka je zatím TRAGICKÁ

Reagovat
ratusek

Šašinka dobrý, ale to měl dávat nohou

Reagovat
Mirek na tenisu

Berka tak připískává Baníku že už to bylo trapné i Stronatimu a přiznal se k autu...

Reagovat
ratusek

To bylo naprosto jasný, že nám dá gol ten lempl

Reagovat
Mirek na tenisu

To bys proměnil i ty... Šindelář s Flaišmanem se na to hezky dívali.

Reagovat
Coutinho10

Muuuuuris a Komlichenko mu to hezky predlozil

Reagovat
Han střelil první

Nepomohl si Kotrmeličenko rukama? Já to samozřejmě neviděl, protože vyprcanci to zrovna vypnuli.

Reagovat
FCSL

Oba gol easy

Reagovat
ratusek

Pičo on mu dá žlutou za skok, přitom on nechtěl penaltu. to jsou takoví dementi ti rozhodčí

a Šašinka jde do brejku a nedá to Kuzmovi a chce jít do 4 obránců

Reagovat
Han střelil první

Kuzma strašně blbě nabíhal.

Reagovat
ratusek

na začátku tam bylo dost místa na přihrávku, pak blbě naběhnul, to jo. ale na začátku mu to šlo v poho do běhu dát

Reagovat
Han střelil první

Škoda, že to neukázali z opakovačky, ale jak Šaša přebíral ten balón, tak jsem měl pocit, že si ho trochu víc pokopl, takže to nešlo hned dát.

Reagovat
HorajzmAmmann

o2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Diop dalsi zapas a dalsi pokus o to simulovat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě spadl neúmyslně a ani penaltu nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me si spis uvedomil, ze ji dostane, tak zacal mavat jako ze nechtel faul.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ted jsem si to pustil znova a mozna jo, ale skakat nemusel

Reagovat
patas92

Reagovat
ratusek

ty jsi vůl

Reagovat
Coutinho10

skakat podle me nemusel

Reagovat
Han střelil první

On se hned zvedal, že penaltu nechce.

Reagovat
Coutinho10

nechtel zlutou kartu ...ale jako z opakovacky to je 50 na 50, ale nemuze se divit, protoze rozhodcimu tu sanci dal

Reagovat
Wyrda

Dyt zakopl

Reagovat
Coutinho10

zadna prekazka tam nebyla...nemuze se divit, kdyz skoci pred brankarem

Reagovat
Blasphemer

Masopust?

Reagovat
Coutinho10

nemuzes snad porovnavat...tady nebyl zadny kontakt a u Masa ta na Bohemce bylo obejmuti a zastaveni od Krcha,aby nemohl hrat a ta druha, tak to nevim, co myslis

Reagovat
ratusek

Každopádně super posila Kuzma tragickej stejně jako ostatní. Počítám, že tam dá Holzíka a budem se modlit za zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Breite je dobre vypasenej

Reagovat
smazaný uživatel

Svobodně si nového zaměstnavatele může vybírat Alexandre Pato. Devětadvacetiletý brazilský útočník se dohodl na ukončení smlouvy s Tianjinem Quanjian, přičemž se spekuluje o jeho návratu do Itálie, kde dříve oblékal dres AC Milán.

Před rokem a půl by už na Spartě a Slávii žhavili telefony

Reagovat
smazaný uživatel

https://arseblog.news/2019/03/szczesnys-hilarious-assessment-of-former-arsenal-teammates/

sice ot ale dost uprimne info o ruznych hracich od Sczesneho

Reagovat
Han střelil první

Ten Šašinka nemá snad nic natrénované, ne? Od 30. minuty zase působí vyplivnutě.

Reagovat
Lovec

Zdarec. Podělí se někdo o způsob, jak sledovat českou ligu onlajn? Nepředpokládám, že existuje český Buffstream nebo nějaký podobný samaritán ... Díky moc.

Reagovat
Losinho

Přes sázkovku

Reagovat
Han střelil první

Kuzma je otřesný.

Reagovat
didosh

jejich tam víc otresnych...

Reagovat
ratusek

řešení situací od všech je otřesné. zoufalost dneska opět snad výsledky dopadnou takhle a budeme mít pořád 5 bodů náskok

Reagovat
Han střelil první

Vůbec, dneska hrají docela solidně. Ta změna na tři stopery hodně prospěla a mnohem snadněji přechází do útoku. To, že dochází k hloupým chybám a špatnému řešení situací je spíše odrazem kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak hodne zkusene

Reagovat
Puskas

Bude donominován do repre.

Reagovat
Losinho

chudák čtvrtfinalista EL

Reagovat
exse

Taky bych tam radši viděl Juliše.

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
ratusek

Chlap jak hora a takovou šmudlu tvl, holt první dotek a zpracování

Reagovat
Mirek na tenisu

On levou moc neumí...

Reagovat
Han střelil první

V takové pozici je lepší nemířit a radši to pořádně mrdnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinka

Reagovat
Han střelil první

Šašinka dolů, první poločas v pohodě, ale teď je otřesný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Měl ho tam nechat. V závěru se mohl k něčemu přimotat. To nebylo od Boba moc chytré. Nejde to týmu ani trenérovi...

Reagovat
Han střelil první

Nebylo, no. Myslel jsem, že půjde brácha za bráchu, když hrajeme na centry, ale on tam poslal Holzera...

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se, že vítězná sestava se nemění, pokud to zdravotní stav dovolí. A dnes pravděpodobně nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

zase si tady jedes to svoje "Verte, neverte" ?

Reagovat
smazaný uživatel

To není věřte nevěřte Ostatně to tady již výše padlo.

Reagovat
Losinho

O Dočkalovi už tu někdo psal. Nemůžeš sem prostě plácnout sestavu místo těhle kravin?

Reagovat
Han střelil první

To, že máme radši volné místo na lavičce, než aby tam byl nějaký mlaďoch, je na vyhazov Páníka. Já se ho tedy neustále zastávám, ale tohle mě dokáže vytočit.

Reagovat
Puskas

Stejně střídal jen dva hráče, tak by to bylo takové kosmetické.

Reagovat
Han střelil první

Paradoxně dva hráče, kteří podle výkonu šli na zápas rovnou z hospody.

Reagovat
Puskas

Jak to tak čtu, jsem nakonec rád, že mi to nešlo rozběhnout...

Reagovat
ratusek

zase mám zkurvený odpoledne.

Reagovat
Han střelil první

Jinak Patrizio dneska neskutečný. Šel asi do sebe.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejlepší v obraně, vynikající v záloze, nejnebezpečnější na hrotu ale vážně, ten kluk má možnosti netušené.

Reagovat
ratusek

Ty vole ty přímáky do zdi mě neskutečně serou

Reagovat
ratusek

hlavně tam pořád stojí dva jak špatně vyhonění vocasi

Reagovat
Losinho

To se líbí uživatelům Jaromír Zmrhal a Tomáš Vaclík.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To byl šíleně špatnej komentátor ten co komentoval Baník a ten v Liberci taky nic moc

Reagovat
PavlíčeQ

Na Slovácku si zas pro změnu plete Acostu s Trávníkem a prý se Slovácku konečně po zranění vrátili Hübschman a Jovovič

Reagovat
smazaný uživatel

Zkuseny Matous Trmal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

To byl strašnej píčus , těch chyb tam byl vagón, vybral jsi jenom perly

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Coutinho10

ta jeho intonace mi trhá uši skoro každý kolo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho snad slyšel poprvé, dosud jsem se mu vyhýbal.

Reagovat
Mirek na tenisu

V Ostravě a okolí může být ještě hůř. Až to vezme ten gigant z Orionu co komentuje i hokej

Reagovat
Puskas

Tak nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník změnil text hymny nebo proč jsou tribuny prořídlé?

Reagovat
Mirek na tenisu

Prořídlé? 10 500 diváků...to přijde do Boleslavi na 4-5 špílů.

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi zpival cely stadion 'neopustime te"?

Reagovat
bobis21

Když se odečtou místa pro hosty a sektor vedle, tak je to asi 3/4 stadionu no...ale za branou se mi to zdálo nějaké prázdnější

Reagovat
smazaný uživatel

Muris borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

OT: Koukám, že už i taková Sereď má nový stadion. Slováci nás v těch stadionech vážně převálcují. Nevíte někdo, proč tam nejsou diváci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajou náhodou v Nitre?

Reagovat
Salfovic

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky o krok pred nami

Reagovat
ManUnited

Zlín teda zatím hodně slaboučkej

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal ani na lavce?

Reagovat
oli9

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

dik neco na posledni chvili?

Reagovat
oli9

to netušim, jen sem četl zranění

Reagovat
Liquid

prý už se mu stýská po Číně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Kozák je nákup jara.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nákup jara je Král

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli nakup jara, ale dneska paradni vykon

Reagovat
exse

Nevím jestli nákup, když přišel zadarmo, ale chytil se dobře. A to ty šance ještě pořád docela pálí, uplně v pohodě mohl mít gól na zápas, ale to přijde, pokud vydrží zdravej.

Reagovat
Kang & Kodos

Leda kdyby Liberci pomohl vykopat poháry, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablone jedina chyba na 12 tisic z kila..

Reagovat
PavlíčeQ

Můžeš spílat pomeznímu, co nám v první půli neuznal gól po ofsajdu, který nebyl asi tak o metr

Reagovat
PavlíčeQ

Tak ofsajd nakonec jo, zdání hodně klamalo

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra Slovácka byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin takova megasance za celej zapas poprve ve vapne Libe a kdyby se tam Baco s kymsi pohodl kdo bude zakoncovat, tak vyrovnaj

Reagovat
shitcool

Někdo nějakej dobrej link na Spartu?

Reagovat
shitcool

Nita - Chipciu, Štetina, Costa, Hanousek - Karlsson, Sáček, Frýdek ©, Kanga, Hložek - Tetteh.

Kvůli problémům s lýtkem chybí Bořek Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rarášek

Super, díky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

To bude těžký, Sigma je v laufu a výkony bez jednoho z dvojice Kanga/Dočkal stojí za hovno. Ale podstatný jsou dneska body, na zbytek se vyser.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
dest1l

Reagovat
Puskas

Krupčík .

Reagovat
Rarášek

Tak dneska mám čas se i podívat, tak se ukažte!

Reagovat
Posledni Kovboj

spokojenost zatim co?

Reagovat
Posledni Kovboj

Zatim Sigma dela presne to, co nedelala Plzen - vysoko napadaj, a my jsme s rozehravkou v lese. Kdyz uz se mic po zemi dostane na Kangu, je to ok, ale casto je z toho akorat usmolenej nakop Stetinou nekam dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Frýdkem ve středu zálohy to o nic lepší nebude.

Reagovat
Posledni Kovboj

No prave. Protoze v tomhle rozestaveni si dolu pro balon muze sbehnout bud Kanga, kterej pak chybi vepredu, nebo Frydek, kterej to zmrda. Sacek to bohuzel zatim moc nezvlada.

Reagovat
Rarášek

Hlavně ať už jim nechodí s rozehrávkou pomáhat Frýdek .

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, a Tetteh je zatim (opet) uplne k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

opet nulovej

Reagovat
Rarášek

S tím (opět) nesouhlásím, ale dneska to u něj bohužel zatím všechno končí no, takže není platnej ani v mezihře jako v minulých zápasech.

Reagovat
ratusek

Biatlonisti škoda, že Krupčík takovou formu neměl tehdy,když to všem kurvil a Slovinci taky dobře. Fourcade si to půjde hodit asi

Reagovat
Puskas

Zítra bude do desítky Krupčík.

Reagovat
ratusek

Doufám, že ano

Reagovat
Kang & Kodos

Štetina na křídlo!

Reagovat
Posledni Kovboj

kde je ten mrkajici Scasnyho gif kdyz ho potrebuju

Reagovat
Losinho

Štetina by možná byl lepší na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek a Sacek vedle sebe.. uplny micovy kouzelnici

Reagovat
Rarášek

Tak a Kanga do ligy naruby.

Reagovat
Posledni Kovboj

Martas jeste se div ty vole

Reagovat
Rarášek

Costa a Frýdek žlutá, tak to bysme měli .

Reagovat
Neon

dvě naprosto zbytečný žlutý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cubinho

A dement Costa se ještě hádá, že nefauloval

Reagovat
Posledni Kovboj

i kdyz ta Frydkova muze bejt jeste uzitecna - snad ho brzo vystrida, misto nej tam muze hrat Hasek nebo jinej prumerak

Reagovat
ratusek

Frýdka? nikdy, to by Zdenda neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga úplně mimo tvl

Reagovat
ratusek

Costa a Frýdek

ale na Spartu se dá celkem dívat, ikdyž to je asi tím, že Olomouc přestala uplně hrát.

Ovšem Hanousek je kouzelnej ten může děkovat bohu, že to dotáhl do Sparty

Reagovat
Puskas

A to je v širším kádru repre...

Reagovat
ratusek

to tam můžou vzít i Pazderu

Reagovat
Posledni Kovboj

Hanousek me naprosto fascinuje, dostane mic, popobehne, zastavi se a da mic nejblizsimu Spartanovi. Jednou, dvakrat, padesatkrat.

Reagovat
ratusek

kdyby tam byl někdo normální, tak by se dal ten váš poslední přestupák považovat za velice zdařilý za poslední dobu. Ovšem ten Hanousek to strašně neguje. On ani nezpracuje míč, to je jak od zdi v okrese

Reagovat
Stannis Baratheon

a ro ho mnozí chtějí v repre.... ano, na levé obraně konkurence moc není, ale to vážně radši Novák nebo Bořil.

Reagovat
Rarášek

Tetteh krásně .. Škoda, moc pěkná akce.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, Kanga má balón u nohy a diskutuje Chipciuem, kam si měl naběhnout

Reagovat
Posledni Kovboj

misto toho mavani prackou mu to mel dat rovnou a necekat, nez si cela Sigma i s trenerem a maskotem sebehnou za balon. Fotbalista je to dobrej, ale...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ratusek

jo to mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Sacek dneska na co sahnul, to zjebal

Reagovat
Posledni Kovboj

ten je zralej na deku v polocase

Reagovat
Salfovic

A to ho nêkteří chtěli v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte niekto tip kde by som našiel stream na O2 tv alebo octagon 11 čo ide teraz live z Ostravy?

Reagovat
Rarášek

Dneska by se nám hodil Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Poborský.

Reagovat
Posledni Kovboj

Lumir Mistr ftw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Dočkala je to zase strašně alibistický. Hlavně Sáček by mohl zvednout hlavu z prdele a přestat se schovávat za hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

*vytáhnout

Reagovat
ratusek

Chipciu si dá po držce s Kangou dnes

Reagovat
smazaný uživatel

wau, Falta to nadherne trefil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Jdete do prdele, curaci.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ratusek

Reagovat
cubinho

Gool!

Reagovat
Han střelil první

Krásně Falta. Celkově jsou ti hráči Sigmy hodně nadstandardní, když jsou ve formě.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Goooool

Reagovat
Losinho

Falta hezky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zase s tim druhym mistem trosku uklidnime

Reagovat
Posledni Kovboj

presne

Reagovat
Blasphemer

Boj o druhý místo by mohla být nakonec ještě dobrá rvačka kriplů.

Reagovat
PavlíčeQ

Stejně jako o čtvrtý mezi Jabloncem a Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek je tam od bránění, jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

ma cervenou pasku na hnate, takze je tam jako zdravotni sestricka od cervenyho krize

Reagovat
dave30

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale stínoval hezky

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva dny si na to stejně nikdo nevzpomene, tak proč si propotit Rooneyho.

Reagovat
db18

Mu to Scasny rikal ve ctvrtek, tak uz si to nepamatuje...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Ale je to ČECH!

Reagovat
Salfovic

A taky si toho váží.

Reagovat
Posledni Kovboj

a srdcar

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A kapitán!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Náš kluk

Reagovat
dondinho

No Bořek - no party???

Reagovat
Coutinho10

vypada to tak

Reagovat
Manik...

Frýdek

Reagovat
ratusek

Chvíli se na Spartu dalo i dívat, ale pak to zapadlo do šedého průměru bez myšlenky a kanga to dneska asi bojkotuje

Reagovat
Coutinho10

hmmm tak aspon me ten Plechaty nemusi ve fante mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, jsem vůbec nevěděl, že se to teď hraje Tak jsem to zapnul a Nita tahá míč ze sítě

Reagovat
exse

Stará dobrá Sparta. To štěstí snad nemůže trvat věčně.

Reagovat
Luc-Luc

Sigma hezky, moc hezky zatim Sparta de facto nic nemela, snazime se i utocit, nadhernej gol

Reagovat
Han střelil první

Ten Sobíšek vždycky vypadá jak hrozný kretén.

Reagovat
Posledni Kovboj

zdani neklame

Reagovat
Han střelil první

Tak já nevím, znám ho jenom z těch poločasových rozhovorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska schválně sleduju Kangu abych přišel na to, proč ho spousta lidí tak chválí. Nezlobte se na mě, ale ten hráč je prostě strašněj. Kdyby mu rozhodčí nepískaly ty jeho pády po ztrátě míče, tak jako by nebyl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední koment, který jsem k němu napsal. Dál to nemá smysl.

Reagovat
Kang & Kodos

Buď tak hodnej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já jen doufám že to zase Spartě nepodělá v Evropě. Protože koukat, jak ty vaše megahvězdy kurví koeficient mě fakt nebaví.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

koupime misto nej Sasinku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zase Baník neprohrál bez Baroše že? Další náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako dneska Sáček. Ups. Mlčeti zlato...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se posrala? Co to jako zase hrají? Tetteh a Sáček zpracovávají míč, jako by byl hranatý, Kanga neví, jestli má hrát v pohybu nebo ve stoje, Chipciu už je zase klasickým běžcem tam a zpět bez přidané hodnoty...wtf? Mi neříkejte, že to byla před týdnem jenom náhoda.

Reagovat
Posledni Kovboj

hranatej mic

Reagovat
Posledni Kovboj

a nahoda to nebyla, akorat Olomouc na to nemrda, vysoko napada, nuti stopery odkopavat, a ta nase banda labilu je po dvaceti minutach otravena, Sacek dela, ze tam neni, Kanga misto prihravky radsi serve Chipcia a Ubrousek uz radsi ani nebeha

Reagovat
Han střelil první

Minule neměli soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ukazuje se, že minule to nebyl žádný super výkon Sparty, ale spíše marný výkon Plzně. Na druhou stranu i Olomouc se pěkně zvedá

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš se Sparta proti Plzni hecla, ale jinak hraje opravdu tragicky i na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

No... alespoň má body.

Reagovat
KingMaster13

Zlepšila se jim výrazně mentalita, už dokáží vyhrávat i po takovýhle výkonech a umí ty zápasy udřít viz Liberec

Reagovat
Kang & Kodos

Křídla se pomalu nedostali do hry, klasicky se čeká, co vymyslí Kanga, kterej si podle toho klouzání vzal jiný kopačky, a Frýdek se po dobrým podzimu zase dostává do fáze, kdy by si měl sednout.

Reagovat
Hokaido

Co dělá nás střed hřiště, to vážně nechápu. Vůbec neexistuje.

Reagovat
exse

Tak co bys chtěl od Frýdka se Sáčkem, ti kluci maj sotva na ligu.

Reagovat
Han střelil první

Jinak co ten Zima? Další nula.

Reagovat
Han střelil první

Mně se líbí ty náběhy nad 20km/h. Já bych tam neměl jedinou šipku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jednu, jak bych bezel natahnout Frydkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to mohli dát rozhodčímu, to by mě zajímalo, jak moc si zaběhá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Moberg Karlsson se stahuje do stredu, aby uvolnil misto pro Chipcia akorat Chipciu stoji 50 metru od mice a premejsli, co si da k veceri. Prava strana uplne k hovnu. Leva teda taky.

Reagovat
Rarášek

Chipciu, Sáček, Frýdek, Kanga, Hanousek .. úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek

Reagovat
Rarášek

Vždyť je to celej Zahustel.

Reagovat
Posledni Kovboj

Stetina ✓

Reagovat
Rarášek

Jak se tlemí debil

Reagovat
Manik...

To se fakt nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, Hlozkovi bych to i pral

Reagovat
smazaný uživatel

V létě prosím Kalvacha místo Frýdka.

Reagovat
Han střelil první

Co zkusit Pavelku z Turecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych si přál úplně nejvíc. Ale moc nevěřím tomu, že by se chtěl vracet. Navíc nemá ani důvod (lepší liga, hraje v základu, bere slušnej peníz..). Každopádně priorita snad bude on a Čelůstka.

Reagovat
Rarášek

Jedinej Costa zatím hraje dobře. + Křídla vcelku OK výkony.

Reagovat
Han střelil první

To je tak, když máš jednu nohu úplně na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

on je ale levak, proste se ukop

Reagovat
Han střelil první

No však právě. Přehazoval si to.

Reagovat
Rarášek

Aby se zbavil obránce??????

Reagovat
Han střelil první

Však tam měl prostor na střelu z první, ne? Nechce se mi to vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek by to měl brát na sebe a zakončovat sám. Přihrává sice skvěle, ale jeho spoluhráči to jen kazí.

Reagovat
Rarášek

Barcelona si to kombinuje až do branky, my od branky až mimo vápno .

Reagovat
Losinho

Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

at uz tam da Drchala.. Tetteh se vubec netlaci do zakonceni

Reagovat
Losinho

Hložek by mohl dát nějakou šmudlu a rovnou bych písknul konec, dívat se na to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc to nepisk? ten hrac regulerne chytal jako golman

Reagovat
Coutinho10

tak penalta bohuzel...

Reagovat
diskoschlampe

Takovýhle pencky jsou divný... Letí to vedle, rozhodčí si na to koukne 3x zpomaleně, tam všechno vypadá jako ruka... nevim no

Reagovat
diskoschlampe

Ještě dostane kartu... tu teda nechápu snad ještě víc...

Reagovat
mistr129

Jako že by hráč mohl ve vapně chytat bez hrozny karty, nebo dokonce penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

vedle jo?

Reagovat
diskoschlampe

Poprvé mi přišlo, že jo... Pak už bylo vidět, že to šlo k tyči.

Reagovat
ratusek

dyt to letělo na bránu

Reagovat
Coutinho10

slo by to asi na branu...tady se nemuzeme divit a ruka byla od tela

Reagovat
diskoschlampe

Asi jo, ale mrzí

Reagovat
Coutinho10

j a ted dalsi , ale taky spravne....Olomouc behem chvilky vsechno dobry zahodila..skoda

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga (C)

Reagovat
Coutinho10

to mě štve hodně no nebejt těch penalt, tak to bylo celkem ještě nadějný...teď musim doufat v zítřejší góly u vybraných hráčů a ideálně od Škoďáka, aby ti trochu toho Kangu vygumoval

Reagovat
Kang & Kodos

Já doufám, že Škoda dostane odpočinek. Těch 76 minut předevčirem ho muselo vyčerpat

Reagovat
Coutinho10

ja verim, ze bude hrat...pak je repre pauza, takze muze odpocinout pak

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda možná, ale Stocha bych si tam netroufl dát už vůbec. Ale jestli budou hrát oba (nejlíp místo Olayinky a Hušbauera), tak jsem v prdeli.

Reagovat
Coutinho10

j ten Stoch byl mozna trochu risk, ale minuly kolo taky nemel problem hned v nedeli po 90. minutach ze ctvrtka hrat + mozna je i vetsi sance, ze muzeme jit na 9 bodu pred Plzen, takze by mohl hrat, protoze je to jeden z klicovych hracu

jinak Hušba bude hrat na 100% a Olayinka asi taky, ale spis bych tipoval, ze pujde na kridlo, kazdopadne klic k otoceni bude na Škodovi, protoze Stoch to asi sam nestahne + mas o obrance navic

Reagovat
Coutinho10

tak gratulace, vyšlo ti to luxusně

já tohle kolo neskutečně podělal a do poslední chvilky jsem tam dělal různý změny, ale ikdybych tam dal třeba Kangu + Costu nebo Kozáka, kterýho jsem tam taky chtěl dát, tak by to stejně nestačilo, takže aspoň se to takto líp snáší, když to neni o pár bodů, ale velká škoda, že mi nevyšlo zrovna toto kolo, který bylo celkem klíčový v boji o 3. místo ...na druhou stranu musim bejt rád, že jsem se po tom podělaným začátku ligy z toho takhle dobře dostal a už se nemusim plácat v dolní půlce tabulky

Reagovat
Kang & Kodos

Odborník no Aspoň že ceny tam jsou o ničem, jinak bych si toho Chorýho na poslední chvíli vyčítal

Reagovat
ondrasch77

Já taky

Reagovat
ratusek

tvl jasná penalta

Reagovat
Kang & Kodos

Musí

Reagovat
Losinho

jasná bohužel

Reagovat
Salfovic

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak je kurva možný, že to neviděl ani pomezní?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bosko

Tohle je v realu tezky rozhodnout. Benes daval ruku k telu, vypadalo to ze ho balon trefil az kdyz mel ruku u tela. V realu to ma rozhodci tezky, proto je dobre, ze to video mame

Reagovat
smazaný uživatel

proste rozhodci ceka na video, ted to tak bude furt

Reagovat
ratusek

a zase, jak to pomezní může nevidět tvl

Reagovat
Riviera Kid

Ale žlutá proč?

Reagovat
Neon

Buchta jak mu čuměl přes rameno

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Sparta

Reagovat
Luc-Luc

kdyz sparta nemuze, rozhodci pomuze

Reagovat
mistr129

Praha může a Haná ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta určitě jasná, ale divím se že se tu nějakej plzeňák nediví, že se k tomu sudí vrátil až po nějaké době

Reagovat
Riviera Kid

A hlavně tady to mohl přerušit daleko dřív.

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

tady to měl přerušit daleko dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá pro Beneše, nechápu

Reagovat
ratusek

Každopádně ve druhé půli tlak Sparty, co svět dlouho neviděl ale Olomouc ji to strašně usnadňuje, nehraje vůbec aktivně

Reagovat
mistr129

to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka reprezentant

Reagovat
Rarášek

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

hezky koleno do zeber

Reagovat
diskoschlampe

To zkazí den

Reagovat
Kixi Syhimour

co to tam je za divadlo?

Reagovat
mistr129

Olomouc si to vlastní blbostí posrala no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kopl ho dost tvrdě no

Reagovat
Losinho

Jemelka dobrý no

Reagovat
ratusek

Jemelka tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak tady je ten důvod proč je Kanga dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

AC PENALTY PRAHA

Ale obě jasný

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, ta Sparta má štěstí

Reagovat
ratusek

Olomouc přestala uplně hrát. otázka času kdy dostanou gol a pak druhej.

Reagovat
Luc-Luc

Sparticka potrebovala penalty, dobra tlacenka

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KANGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Rarášek

Kloubou dolů před Kangou, úplně s klidem obě proměněný, tohle fakt není jednoduchý a zvládl to na jedničku .

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

KANGA VODÍ HEJTRY JAK PSY

Reagovat
ratusek

maže si je na chleba jako Ďuriš

Reagovat
exse

Neskutečný, v lize tři prdele štěstí a pak v EL zase vypadnou s Vaduzem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kang & Kodos

Vypadá to dost blbě, ale obě byly na 100%. Jemelka celej zápas dokonalej a pak udělá tohle. Ukázal srdíčko

Reagovat
Losinho

V létě ho tam máte. Výměna za Radakoviče a ještě doplatíte 15 mega

Reagovat
ratusek

chce k Urošovi

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

kaprici pripluli o pulce

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci se o tom mluvilo. Sigmě připlujou v poháru, kein stress.

Reagovat
ratusek

Bych tomu Plškovi dal hned druhou žlutou

Reagovat
dondinho

...3 penalty na hosty a byl jsem oblíben

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím tu plout ryby

Reagovat
ratusek

Kanga se ve sprintu vrátil. ty vole

Reagovat
Salfovic

Teď to pumpičky pěkně psraly.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Coutinho10

zda se mi nebo na O2 maj rychlejsi zvuk nez obraz ?

Reagovat
Kang & Kodos

Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Nespor tezkej klasik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek Doufám, že ho někdo pořádně přepálí, zmrda.

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole ti jim to dali na zlatým podnose...

Reagovat
Rarášek

Tyvoleee, to je zápas ty kráso.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je komedie zase.

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhráblo Nešpor Sigma absolutně nezvládla

Reagovat
Luc-Luc

rumunsky simulantsky prasata

Reagovat
Han střelil první

Zápasy Sparty jsou to nejzábavnější, co liga tuto sezónu nabízí. Jinak Nešpor je dement a Frýdek píča.

Reagovat
twerp

Todle s kartou

Reagovat
Sosi

Jaka karta, klasicka zduchacka...

Reagovat
Rarášek

Zahustel, show graduje .

Reagovat
ratusek

Lord na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

To byla jen otázka času...

Reagovat
Losinho

Nešpor jeden lepší jak druhej

Reagovat
Neon

Nešpor zavzpomínal, že taky býval Sparťan a pomohl

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Neunášej to hanácký pičky

Reagovat
Han střelil první

Tenhle zápas má všechno!! Škoda, že Spartu na Slovácku už nic netrumfne.

Reagovat
smazaný uživatel

on tam toho Drchala neda proste no

Reagovat
Rarášek

Pulkrab dal minule gól přece

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, fakt skvely

Reagovat
r.mrazik

zdenda tam neposila utocnika aby dal gol preci...on tam dal pulkraba,aby udrzel mic co nejdal od brany...

zdenda ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď pískal?

Reagovat
Losinho

Dvořák vyrovnat

Reagovat
Raylan

Od druhého gólů tam má byt Drchal, ale ten mentál, je prostě mentál...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na O2 zase sparťanskej orgasmus

Reagovat
diskoschlampe

To oni vždycky... Ještě že nehraje Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tam jsou na palici uplne.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, jit to o kousek vedle nohy, tak to ten jouda nema

Reagovat
Rarášek

Hložeeek To je neskutečnej frajer.

Reagovat
Han střelil první

Já nevidím jediný důvod, proč by Hložek nemohl do repre.

Reagovat
dondinho

Proč ne...když mohl být Pelé v 17 mistrem světa

Reagovat
Losinho

U19 a až o něco půjde, tak i U21

Reagovat
Liquid

Luiz by ho zabil

Reagovat
twerp

Hložek je výborný.

Reagovat
Kang & Kodos

No teda tři minuty jsou výsměch

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

normalka, co kdyby se nahodou dostala Sigma do sance

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to během ní ukončil

Reagovat
Luc-Luc

to je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

A že jich Sigma za 90 minut měla.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc

Reagovat
diskoschlampe

Jedno vyloučení, 2x pencka, VAR a vole 3 minuty

Reagovat
exse

Hložek je jediná sympatická věc na Spartě. Snad půjde hned v létě pryč za pálku pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by šel? V tomhle věku si v žádným lepším klubu v základu nezahraje. To je prostě fakt. Já osobně bych mu přál Ajax / PSV nebo Salzburg, tam by se mohl dostat na další úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

To se jenom u nás nehraje kvůli nízkému věku. Kvalitu na to má, měl by odejít co nejdřív, než Sparta koupí další megahvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

V kolika týmech hraje v základu 16 letej kluk? Napiš mi sem nějaký jména pls

Reagovat
Losinho

Ve Slavii U16 jich je docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

tam už maj dávno hrát 12letý hráči...

Reagovat
dest1l

Reagovat
Losinho

Chceš je zabít?

Reagovat
smazaný uživatel

jména pls pls pls

Reagovat
Posledni Kovboj

...a je pokoj

Reagovat
exse

To bylo spíše takový plácnutí, samozřejmě pro jeho vývoj by bylo lepší, kdyby ještě sezónu počkal, potvrdil tu výkonnost, byl produktivnější a přestoupil do klubu, kterej by ho bral jako posilu, ne jen jako potenciál do budoucna.

Reagovat
r.mrazik

v 17 nikoho nekoupi jako posilu...ve sparte by mel zustat minimalne do 19 let...aby tu ligu taky zacal trochu prevysovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ukončil zápas během akce Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by šla sama na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Míč měl na kopačce tuším Houska

Reagovat
PlackaSKS

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

přesně a hlavně 3 minuty je fakt vtip, být to 0:1 tak nastaví 6, těch 5 by odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Kanga prase.

Reagovat
ratusek

Frýdek splnil normu školácké chyby, ještě mohli vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma se zvedá konec sezóny bude v pozitivním duchu.

Reagovat
r.mrazik

scasny ven!!!

chudak drchal tyvoe

Reagovat
dave30

Tomu rozhodčímu nevadilo, že než kopl Kanga tu první penaltu, tak před ním proběhli 2 hráči Sparty? Je jasné, že výsledek by to asi nezměnilo (penalta by se opakovala), ale pravidla jsou jedna...

Reagovat
Trapný diskutér

vběhli tam i buráci, takže se nic vopakovat nemohlo..

Reagovat
dave30

Nastuduj pravidla. Pokud poruší pravidlo o dřívějším vběhnutí obě mužstva, pokutový kop se opakuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak... první a druhá penalta (ale tohle je u 90 % penalt nejen v ČR)

https://ibb.co/ySx1Kyk

https://ibb.co/yn3nC52

Reagovat
Losinho

Druhou bych klidně opakovat nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co mě kritizovali, když jsem tvrdil, že zápase v Teplicích se mohlo kopat několik "slavistických penalt".

Tohle jsou situce z posledních minut prodloužení:

https://ibb.co/cw8C7Wj

https://ibb.co/ZGSLKDN

https://ibb.co/2FRRjJF

A tady po odehrání míče nakopnul Pernicu do choulostivých míst:

https://ibb.co/yQ6c9JW

https://ibb.co/Fg9Tcmf

Neřikam, že se vždycky měla kopat penalta, ale v kontrastu s nedadvno kopnutými penaltami vč. dneška, je minimálně diskutabilní, proč někde se kope a někde ne.

Samozřejmě je tu podstatnej fakt, že ani jeden hráč s sebou neseknul na zem. Což je dobře.

S + S to samozřejmě vidí úplně jinak. Předem děkuju za dehonestaci

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě jsem si vědom toho, že i v jíných zápasech jsou podobné situace běžně a penalty se nekopají.

To bude asi tim, že Plzeň ovládá rozhodčí.

Reagovat
Losinho

Pojebaná Plzeň, když prohrává, tak dokonce hraje i prodloužení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo to byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Fromik. Jestli teda chápu správně otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je mi to jasné, koukal si na jiný zapas a tam si vzal tento podivny pocit krivdy. V tomto zapase zadne prodlouzeni nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No je to teda krásně vidět A ne, ani jedno z toho nebylo na penaltu.

Reagovat
Blasphemer

Nech mrtvého odpočívat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk napíše místo prodloužení nastavení a debílci se můžou pominout. To nic nemění na tom, že v jiných zápasech týmů, který neovládají rozhodčí, se podobný zákroky pískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Fromik byl smazán

Reagovat
Blasphemer

RIP in peace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to RIP in pieces.

Reagovat
Blasphemer

Nemělo by to bejt spíš RIP in piss?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak teď si mě dostal

Reagovat
Salfovic

Plzeňáci ho hromadně nabonzovali, dělal jim tu ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

bonzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Navrhuju to normálně jít někam zapít, neznám člověka který by mi v historii eurofotbalu tak nepil krev. Je pravda, že furt tu jsou nějaký dementi ale aspoň jsou občas vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

On se vrátí, akorát se přejmenuje

Reagovat
KingMaster13

No...nemusel by

Reagovat
mistr129

Uživatel smazán znamená, že se smazal sám ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, třeba je smazán že nám tu nadává do de bílků

Reagovat
lichna.

Já o něm vím třeba tak týden.

Reagovat
KingMaster13

protože nejebal do Baníku tak si ho prostě nevšímal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ja ani ten tyden..

Reagovat
andrew96

Možná by stačilo jen občas jít ven a netrávit tu 24/7. Zrovna dneska je hezky.

Reagovat
KingMaster13

píšu bakalářku a mám docela skluz, občas si dávám tak 1x za hodinu 10 minutové EF pauzy

Reagovat
andrew96

Tak tomu rozumím. Spíš se divím, že jen desetiminutové.

Reagovat
Losinho

já si od EF vždy dal desetiminutovou pauzu na bakalářku (a během ní jsem stejně šel na hajzl nebo pro jídlo)

Reagovat
Salfovic

Jj, je to tu vyčerpávající.

Reagovat
Blasphemer

přesně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Žižkov 10:15, to mi v lize fakt chybí, i s Ivánkem

Reagovat
mayday

Ovšem to prostředí či atmosféra celkově, to je tristní. Přitom je tak krásně.

Reagovat
Greny

to je strašná bída zmar a utrpeni

Reagovat
Kaspar

Elvis nebudu hrat druhou ligu, tak s Viktorkou spadnu do treti

Reagovat
Kang & Kodos

Tzv. na Droppu

Reagovat
Losinho

Snad konečně Mick v základu.

Reagovat
mayday

Vždy jsem ho měl za vemeno, ale poslední dobou mu dost fandím, sympaťák.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

To je zase zápas Bohemka - Opava První se tam Bohemák sesype, ikdyž kolem něj 5 metrů dokola nikdo není a pustí Stáňu do brejku a Stáňa jim to za 5 vteřin vrátí tím, že uklouzne na balonu. A 10 minut potom spadne opavák z tribuny. Furt někdo na zemi a to ani nehraje Smola.

Reagovat
Losinho

Smola rozhodne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Doufám, že ten spadlej fans bude v hajlajtech

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mouser

Reagovat
Kaspar

Vlasim tece s Taborskem skvela prace Erichu

Reagovat
FCSL

Bez Plechatýho a Hadaščoka maj kádr na boj o záchranu, za to moc nemůže

Reagovat
Han střelil první

Puškáč

Reagovat
Han střelil první

Vacek za šest zápasů čtyři žluté, not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga by se mohl začít strachovat.

Reagovat
Coutinho10

Tak dnes by bylo fajn jit na 9 bodu pred Plzen + idealne zasluhou Škody

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Král, Hušbauer - Olayinka, Baluta, Zmhral - Škoda

Náhradníci: Kovář - van Buren, Stoch, Deli, Frydrych, Traoré, Masopust

Reagovat
Kaspar

toho zelenyho uz bych nechal v zakladu porad, ale boril je treneruv oblibenec

Reagovat
KingMaster13

Bořil zase lítá jak magor, toho bych možná nasazoval na zápasy kde nejsme favorit. Na ligu určitě chci v sestavě Zeleného. Jen zrovna třeba na Sevillu se Bořil hrozně hodil, protože to bylo o běhání a souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ač mám Zeleného rád, Bořil je pořád o dva levely lepší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě ještě Zelený nepřesvědčil.

Reagovat
Blasphemer

Zelený je fotbalově úplně jinde než Bořil podle mě... ale fyzicky je to přesně naopak, no.

Reagovat
KingMaster13

Proto chci Zeleného aby hrál ligu, kde je potřeba fotbalovost abychom přehrávali soupeře. Bořil nám zase v EL pomůže naše protivníky fyzicky týrat. Už se nemohu dočkat až v EL tam zkope Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Tam spíš čekám Willian-Hudson

Reagovat
Blasphemer

Taky. I když kdoví, třeba už to od čtvrtfinále taky začnou brát vážně.

Reagovat
KingMaster13

Záleží jak to s nima bude vypadat v PL, pokud budou třeba bod od top 4, tak bych řekl, že se na EL vyserou a pošlou tam bego, pokud budou za o 6 a více tak to vezmou asi vážně

Reagovat
mistr129

Reagovat
Spalovač šancí

Asi ne. Každý úspěšný tým potřebuje magora na hřišti. Bořil vyhodit jedině, pokud by třeba z 5 zápasů udělal 3 červené

Reagovat
KingMaster13

Jako Kúdela mi přišel upřímně dost unavenej po tom zápase, tak snad to zvládne. Zase ale Coufal ten měl odpočinek, ten tam bude lítat jak drak

Reagovat
Coutinho10

chce nechat tu osu a hlavne ze Coufal je odpocaty

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že v sestavě zase nezbylo místo na Micka, chtěl bych ho taky někdy vidět hrát od začátku.

Reagovat
Coutinho10

on ma vetsi vliv na tym jako stridajici, takze bych to nevidel jako problem....v Mol Cupu by ale zaklad mohl hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cr7sux

buren do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se mi líbí, ale už bych nějaký zápas nechal Škodu odpočívat. Dneska se to hodilo.

Reagovat
Coutinho10

Škodak to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že odpočívá Souček, ten už by to dneska nedal.

Reagovat
David4

Souček ani hrát dneska nemůže , je vykartovaný

Reagovat
smazaný uživatel

On je vykartovaný i na ligu?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
KingMaster13

Tak dobře, že si to vybral teď ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
Han střelil první

Ta byla přísná...

Reagovat
Salfovic

Jasná. Sáhl na něj, a to neměl dělat.

Reagovat
Banikovec7

Tom jak ho známe

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si bude Hašek stěžovat nyní?

Reagovat
Han střelil první

Jinak nevím, proč jsem to udělal, ale pustil jsem si jako kulisu dnešní derby v Gruzii a to je mela, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dneska zvědavý na Jablonskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Legolas

Reagovat
Blasphemer

Penalta, vlastňák a červená.

Reagovat
KingMaster13

je to srdcař Stejně jako Mikula, ono koukám není na škodu mít v každém ligovém týmu nějakého svého trojského koně

Reagovat
Blasphemer

Chybí mi Hubáček. To by občas takovej trojskej kůň ve vlastních řadách.

Reagovat
KingMaster13

Hubáček byl u nás skvělej, dolů šel až ty poslední 2 roky Ale jinak na jeho angažmá vzpomínám teda kladně. Byli tu jiní borci ze kterých si člověk rval vlasy

Reagovat
Blasphemer

Jo, v tý bídě co tam tehdy byla dlouhodobě patřil k těm lepším, o tom žádná, ale vlastňáků si dal dost.

Reagovat
KingMaster13

kanonýr Nemohl si pomoct

Reagovat
Blasphemer

Hlavně v derby si dal tuším dva zápasy po sobě, ne? A proti Plzni si taky pamatuju, že to tam poslal.

Reagovat
KingMaster13

Tak pomohl vám alespoň získat titul, když už to v derby podělal

Reagovat
Coutinho10

+ jeste Voltr

Reagovat
KingMaster13

To ani není trojský kůň, ten je prostě špatnej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Nitrianský vlastně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nehraje

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

sympaticky vyjadreni ve studiu na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Hušbauer, Zmrhal, Olayinka jezdíme!

Reagovat
monty25

Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

A další

Reagovat
iamek

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že Kolář je zas ve formě

Reagovat
KingMaster13

Ty vole co se v tom Brně stalo? Ten tým je úplně vyměněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta, Olayinka

Reagovat
Blasphemer

Tak to je brzo po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dvě a půl minuty se drželi.

Reagovat
Han střelil první

Pěkné počty. Jak Příbram tak Slavia

Reagovat
Blasphemer

Myslíš, že tam někdo přišel na Příbram?

Reagovat
Han střelil první

To je snad jedno, ne?

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaaaal to je uvod..hezky Baluta

Reagovat
Greny

goool udrzet!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce. Coufal, Baluta i Olayinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně všichni tři letní posily

Reagovat
PlackaSKS

u coufala mam pocit, že je tam už roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná Budějovické jaro

Reagovat
JessePinkman

Zatím dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Csaplárova past sklapla

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tolik lidí jsem v Příbrami ještě neviděl

Reagovat
Greny

na té lize mistru tam bylo hodne lidi

Reagovat
KingMaster13

Jo to máš pravdu, já ten zápas neviděl takže nevím kolik tam bylo lidí ale je to asi možný Já fakt ale osobně nepamatuju takhle plnou Litavku

Reagovat
Coutinho10

tak kdo by si taky nechal ujit 1/4 finalistu EL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Pepou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak se mi jeho vykon nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se teda docela líbí jeho výkon. Hodně aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář taky nejistej

Reagovat
Coutinho10

fuj Voltr....

Reagovat
KingMaster13

Vyhnuli jsme se pasti Skvěle takticky zvládnuto a druhou půli už jim to tam nasypte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

+ nejaky stridani a pujde to

Reagovat
Blasphemer

Coufal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Ten rozhovor teď o poločase.

Reagovat
mistr129

tam měl být jen ten biggrin

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej smutnej

Reagovat
Coutinho10

proto vazne ta kombinace, kdyz to neni pokropeny

Reagovat
Han střelil první

Kladenský nárt slyším tedy poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený << Bořil

Reagovat
CzechLukas

Kolikrát měl Zmrhal míč? Hroznej tragéd.

Reagovat
Han střelil první

V Budějkách asi dobrá mela.

Reagovat
Blasphemer

Brno pěkně skočilo na poločasovou past.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
naheCZ

Brno

Reagovat
Greny

Ach jo to jsou fakt dementi...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
monty25

Cože, O2 bude vysílat Ligu mistryň?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
monty25

Tak to překvapili, ale já tam stejně budu, takže je to jedno. Akorát se teda obávám, že to při současné formě Bayernu a neformě Slavie to bude debakl jako kráva...

Reagovat
Coutinho10

snad se vyhecujou ...maj motivaci od muzskeho tymu ale fakt, ze Bayern je fakt jinej level

Reagovat
Skleepy

Brno caught in Csaplár´s trap.

Reagovat
Coutinho10

rukaaaaaa

Reagovat
mistr129

chtělo by to penaltičku, dlouho jsme nekopali

Reagovat
Blasphemer

Nevim, no. Zrovna tuhle bych asi písknul. Sice ho napálil z metru, ale u těla tu ruku určitě neměl. Pro mě rozhodně větší penalta, než jaká se kopala nedávno v LM proti PSG.

Reagovat
Blasphemer

Ale na druhou stranu byly ty záběry taky pěkně na hovno, pořádně to nebylo vidět snad na žádným.

Reagovat
mistr129

Právě, pak se musí řídit tím původním verdiktem předpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mne je to u riti jo, nemuzeme kopat penaltu ze vseho.. ale jak tohle obhajovali komentatori O2 ze v zadnym pripade penalta, to mi prislo dost mimo.. pro ty nefotbalovy kopyta je hlavnim kriteriem jestli s tim mohl obrance neco delat, ale myslim ze dulezitejsi by melo byt, ze to kurva mohlo letet na branu a trefilo to proste ruku.. tady to omlouvani ze byla u tela a ze to bylo nezavineny to bych chapal u pripravek kde by ti kluci z toho meli trauma, ale profesionalni fotbalista by byt s to, nyst za svoje koncetiny nasledky, kor skoro v malym vapne..

Reagovat
Coutinho10

stejna jako Sparta vcera

Reagovat
Blasphemer

No, to zase úplně ne... tam byla fakt jasná. Tady to bylo takový to "spíš jo".

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze tady bylo vic hracu pohromade, tak jestli to rozhodlo, ze by to treba bloknul pak jinej...nevim

Reagovat
Blasphemer

Tak to čumim.

Reagovat
Coutinho10

asi nam ji nechtej piskat kazdy kolo

Reagovat
Coutinho10

chce to Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka by mi sedel spis do te Slavie s Nitrianskym a Skutkou...

Reagovat
Greny

Šural ať táhne do Líšně, nechápu proč nehrál Kryštůfek Toto jde i na triko Šustra a Magery

Reagovat
ratusek

Je to škoda. Vypadslo že se zvedáte. TOhle vás dost zabrzdí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodlo o tom, ze uz je nadeje na baraz ztracena a sezonu muzou jen dohravat.

Reagovat
JessePinkman

Hodně še štěstím, Magera vám to zkurvil.

Reagovat
Coutinho10

Micku pojd, trhej

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne uplne klidnej z toho nejsem....

Reagovat
ratusek

To jako fakt čekáš že vás někdo mlže o titul připravit?

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem dnesni zapas a porad to plati....

Reagovat
ratusek

Tak to spolu souvisí. Vyhrajete ttul v suchým o 15 bodů

Reagovat
Coutinho10

to nevim...jeste nas cekaj narocny zapasy + derby behem zapasu s Chelsea, ale vypada to nadejne

Reagovat
Blasphemer

No, tak teď už tu fantu snad uhaluzím,když se mi trefil kapitán.

Reagovat
monty25
Reagovat
PavlíčeQ

Ten náš duel byla hrozná rvačka kriplů Po gólu Olayinky jsem chvilku věřil, ale Slavia o čistý konto asi nepřijde a do toho Hušbauer gól

Reagovat
Blasphemer

Já už ti taky chtěl po tom Olejníkovo gólu pomalu taky gratulovat, no.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooaaaaaal Jarda krasny balon a Hušba

Reagovat
mistr129

Kapitán, lídr, legenda

Reagovat
Bosko

Husbomber hlavou, to snad jeste nevidel. A Zmrhal dobrej centr, to urcite jeste nevidel

Reagovat
Coutinho10

a sakra Alexi

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Tos toto bych treba piskal.. ac Slavista tak je to dost debilina takhle se nechat trefit.

Reagovat
Coutinho10

Kolar se muze vykoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Bosko

Jezisi piskni ji, Kolar ji stejne chyti

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytí, Kolář penaltu snad nikdy nechytil, ale naštěstí nad

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
smazaný uživatel

Květ

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

dobre to Kolaaaaaaar ustal

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

Kvet ma moc mrdu na penalty

Reagovat
Bosko

To poslal Jardovi na balkon ne?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni scenar, penalta proti nam byla, mame argument ze se nam nenadrzovalo, nedal.

Reagovat
doshcz

já z toho teda spíš vidím že Květa platíte

Reagovat
smazaný uživatel

Och kurwa.

Reagovat
KingMaster13

v létě k nám

Reagovat
Coutinho10

ted nikdo nemuze nic rict + nepiskli nam penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Znas Plzen, reci budou stejne

Reagovat
Coutinho10

jako jo no, ale tohle je celkem slusnej argument, tak snad jim Blasphemer, ktery to taky videl, pak pripadne vysvetli

Reagovat
ratusek

víš jak ot je. Za stavu 0:2 proti vám pískli nic neřešící penaltu, aby zavřeli hubu pochybovačům

Reagovat
mistr129

Kdyby to Příbram dala, tak bych o výsledek měl docela strach

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

To by se během chvíle pískla kompenzace.

Reagovat
Coutinho10

no, ale mohla to bejt celkem velká komplikace

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho fandu Zbrojovky asi klepne

Reagovat
Han střelil první

Jako má poslední penalta v kariéře.

Reagovat
Coutinho10

Ngadeu: Kam jdes ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele