FORTUNA:LIGA - preview 24. kola

07.03.2020, 08:36, aktualizováno 09.03.2020, 08:22
Previews
Tradiční dohrávku české nejvyšší soutěže obstarají Ostrava a Mladá Boleslav. Oba týmy vypadly ve čtvrtfinále MOL Cupu, ovšem Baníku se však daří alespoň v lize...
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Zatímco v lize se Baníku nadmíru daří, v poháru postihl Slezany naprostý kolaps, po němž se se soutěží rozloučili. Proti Mladé Boleslavi by se tak Ostravané rádi vrátili do herní pohody. Soupeře k tomu mají ideálního, neboť hosté se po zimě trápí, herně i výsledkově.

V lize to Baníku šlape téměř na jedničku. Ze tří zápasů po zimní pauze vydolovali svěřenci trenéra Luboše Kozla sedm bodů a v tabulce poskočili na vynikající čtvrté místo. Kozlova družina uspěla na Slovácku a v Českých Budějovicích, doma pak remizovala se silným Jabloncem. O to víc musí Slezany mrzet ostudný výprask ve čtvrtfinále národního poháru od pražské Sparty, která Ostravu zesměšnila pětigólovým debaklem.

Sám Kozel s takovým výsledkem pochopitelně nebyl spokojen. "Ač nechtěně, musím si přiznat, že na některé hráče to dnes dolehlo, i to prostředí. Dostali jsme první branku ze standardky a do poločasu pak Sparta byla lepší. Chtěli jsme udělat nějaké změny, ale ty se nám moc nepovedly a z druhé standardky jsme dostali druhou branku," zhodnotil stále čerstvý kouč Baníku.

Mladá Boleslav se ve středu neprezentovala o moc lépe. V Plzni to dokonce dlouho vypadalo na podobný debakl jako ten, který se odehrál na pražské Letné. Nakonec se Středočeši alespoň ve druhé půli zmátořili a dvěma brankami odvrátili výprask, po výsledku 4:2 se přesto z postupu radovala domácí Viktoria. Boleslav tak navázala na nemastné výkony z ligy, kde na jaře doposud uhrála jen dva body za bezgólové remízy.

V poháru alespoň došlo k prolomení gólového půstu. "Ulevilo se nám, že jsme dali na jaře konečně góly. To jsme si dali jako jeden z cílů do druhé půle. Zaměřili jsme se na to, abychom ve druhé půli další branky neinkasovali a nějakou vstřelili. Ne úplně se nám to povedlo," řekl po vypadnutí ve čtvrtfinále MOL Cupu trenér Středočechů Jozef Weber.

V Ostravě se lodivod Boleslavi nebude moct spolehnout na útočníka Tomáše Wágnera, jenž nebude hrát kvůli trestu za žluté karty. Na marodce pak nadále zůstávají záložníci Marek Matějovský s Davidem Pechem a Tomášem Wiesnerem. Na straně domácích si nezahraje stoper Jakub Pokorný, a to ze stejného důvodu jako Wágner na druhé straně. Moc pravděpodobné nejsou ani starty zraněných Adama Jánoše, Milana Baroše a Milana Lalkoviče.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Holzer - Kaloč, Hrubý - De Azevedo, Kuzmanović, Potočný - O. Šašinka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Zelený - Hubínek, Janošek - Douděra, Budínský, Ladra - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.92 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - SFC Opava  (neděle 14:30)
Po neobvykle dlouhé ligové pauze se liberecký Slovan vrátí na trávník zápasem proti Opavě. Domácí na jaře zatím neví, jaké to je ztratit body, proto také pošilhávají po pohárové Evropě. Slezané mají zcela jiné, záchranářské starosti. Před týdnem se jim díky výhře trochu ulevilo, stále ale mají na čem pracovat.

Kdo ví, kde bychom Liberec viděli po minulém kole, kdyby měl možnost odehrát své ligové klání. Slovan se totiž zkraje jara rozjel a z úvodních dvou duelů vytěžil maximální počet bodů. Pokud by před týdnem uspěl i v Teplicích, mohl atakovat horní šestku. Jenže trávník Na Stínadlech se mezitím proměnil v terén vhodný tak možná pro autokros. Svěřenci trenéra Pavla Hoftycha si proto od soutěžních klání odpočinuli.

Modro-bílá družina však nezahálela celé dva týdny, neboť ve středu se představila ve čtvrtfinále MOL Cupu. A šlo o vystoupení úspěšné. Slovan dotáhl zápas na Slovácku po bezbrankovém průběhu až do penalt, v nichž byli hosté nakonec šťastnější. "Bylo to hodně ubojované, šance na obou stranách. Myslím, že je remíza spravedlivá a v penaltách už jsme pak měli víc štěstí," zhodnotil čtvrtfinále brankář Filip Nguyen, jenž dostal na penaltový rozstřel přednost před do té doby chytajícím Milanem Knoblochem.

Opava se s pohárem rozloučila již na podzim a přes pracovní týden tak měla volno. Na rozdíl od Liberce se jí ale nevyhnulo minulé ligové kolo, čehož však Slezané rozhodně nelitují. Proti Olomouci si totiž SFC po výsledku 2:1 připsalo první jarní vítězství. Opava tak v tabulce odskočila od poslední Příbrami, na kterou má náskok tří bodů. Další tři body pak mužstvo trenéra Jiřího Balcárka naopak ztrácí na čtrnáctou Karvinou.

Před Slezany tak nadále stojí pořádná porce práce. "Výhra je pro nás povzbuzením, nic však rozhodně nekončí. Nesmíme polevit, čekají nás další důležité zápasy," uvedl stoper Jiří Hošek, jenž si proti Olomouci odbyl soutěžní premiéru v dresu Opavy.

Opavě bude v Liberci kromě zraněných Martina Suse a Endy Bernadiny scházet také vykartovaný útočník René Dedič. Domácí by naopak měli nasadit to nejsilnější, co mají k dispozici.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Chaluš, Karafiát, Hybš - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Rychlý, Hošek, Žídek- Zavadil, Řezníček - Dordić, Texl, Zapalač - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.01 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
Před startem jara se očekávalo, že souboj Karviné s Příbramí bude přímým duelem dvou týmů v těsné blízkosti. Obě mužstva ovšem do druhé fáze sezóny vstoupila zcela odlišně, a tak zatímco domácí touží setrvat ve formě, hosté budou usilovat o první jarní body.

Po zimní pauze se Karviné v boji o záchranu příliš nevěřilo. Alespoň teda málokdo čekal, že MFK bude po třech kolech týmem s druhou nejlepší formou. Slezané nicméně překvapují líbivým fotbalem, jenž přináší ovoce. Družstvo kouče Juraje Jarábka si hravě poradilo se Zlínem, ještě snadnější práci mělo s Teplicemi a naposledy uhrálo cenný bod na hřišti Bohemians 1905. Karviná sice nadále zůstává na barážové čtrnácté pozici, avšak při udržení současné formy má rozhodně na víc.

Gólman Petr Bolek, jenž MFK jako jeden z mnoha hráčů posílil v zimě, není z výsledků Slezanů až tak udiven, "Jsme rádi, ale není to v našich očích náhoda. Pracovali jsme dobře. Připojil jsem se do herních věcí až na soustředění v Turecku a tam šla vidět kvalita, kterou jsme měli. Jen jsme neměli štěstí, i trošku umění vepředu, že jsme v přípravě nemohli dát góly," prozradil někdejší brankář Plzně či slovenské Trnavy.

Příbram se naopak topí v bahně a do puntíku splňuje kritéria pro nejhorší mužstvo soutěže. Pravda, z trojice zápasu proti Jablonci, Plzni a Mladé Boleslavi se asi nedaly čekat zázraky, i tak je ale nula na kontě vstřelených gólů a osmička na položce inkasovaných branek tristním výsledkem. Není tak divu, že pod trenérem Romanem Nádvorníkem se nakonec podlomila židle a od Litavky se stěhoval.

Jeho nástupce Středočeši nadále hledají. Mohl jím být bývalý lodivod české reprezentace Karel Jarolím, jenže se tak nestalo. "Karel má nabídku ze Spojených arabských emirátů. Moc bych mu přál, aby se realizovala. Přece jenom bude i v jiné dimenzi, než můžeme nabídnout my. Jarolím u nás před 22 roky začínal a zůstáváme přáteli," uvedl příbramský boss Jaroslav Starka.

V Karviné si Středočeši budou opět muset poradit bez zraněných Oliviera Kingueho a Aydina Yilmaze. Slezané zase postrádají obránce Matúše Čonku s Danielem Stropkem, do kupy se naopak dal útočník Dávid Guba.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundić, Moravec - Smrž, Qose, Janečka - Ba Loua, Lingr, Taiwo
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Pazdera, Dramé, Tregler, Cmiljanović - Soldát - Voltr, Rezek, Zorvan, Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Před týdnem se v Teplicích kvůli nepřizpůsobivému stavu hřiště nehrálo, a tak se "Skláři" do ligového kolotoče vracejí po dvoutýdenní dovolené. Severočeši tak měli dost času na to, aby si vyříkali nepovedený vstup do druhé poloviny ročníku. Slovácko se mezitím po výhře nad Slavií probojovalo do skupiny o titul a toto umístění bude na Stínadlech hájit.

Nečekaná dvoutýdenní pauza přišla Teplicím vhod - teda snad. "Skláři" totiž vstoupili do jara příšerně. Ve dvou zápasech dostali dva třígólové nášupy a rychle si nechali utéct pozice v první desítce. Stav hrací plochy týden zpět tak jen symbolicky dokumentoval žalostný stav, v jakém se Severočeši nacházejí, alespoň co se výsledkové stránky týče.

Ani trenér Stanislav Hejkal neskrývá, že se jeho mužstvu nedaří. "Co se týče výsledků, rozpoložení není dobré, ale já jsem přesvědčený, že pozitivní výsledek to zlomí. Aby přišel výsledek, musí být bojovnost, na to se naváže výkon a pak přijde výsledek. Věřím, že to zlomíme," uvedl teplický lodivod.

Naopak Slovácko mělo v posledních dnech nabitý program. Před týdnem v rámci ligového kola přivítalo na svém hřišti pražskou Slavii a úřadujícího mistra překvapivě obralo o všechny body. Na velkolepé vítězství nicméně Moravané nenavázali v MOL Cupu, v němž se ve středu opět doma představili proti Liberci. Utkání po bezbrankovém průběhu dospělo do penalt, v němž byl úspěšnější hostující Slovan.

Záložník Slovácka Marek Havlík bezprostředně po vypadnutí z poháru jasně řekl, jak těžká šichta jej a jeho spoluhráče čeká v Teplicích. "Trenér Svědík nás určitě srovná a dobře připraví. Odteď se začínáme soustředit jenom na Teplice," prozradil jeden z neúspěšných exekutorů pokutových kopů proti Liberci.

Severočeši si budou muset poradit bez záložníka Lukáše Marečka a útočníka Jakuba Mareše, jejichž karetní tresty po odloženém zápase propadly právě do 24. kola. Vedle nich se další Teplice potýkají se zdravotními patáliemi. Jmenovitě jde o Tomáše Vondráška, Petra Kodeše, Aloise Hyčku, Patrika Žitného a Pavla Vyhnala. Hosté by naopak měli postrádat jen Jana Kalabišku.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Shejbal, Čmovš - Trubač, Kučera, Mareček, Moulis, P. Mareš - Žitný - Řezníček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.23 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Koronavirus nakonec derby neohrozil, a tak se zaplněný Eden bude těšit na tradiční střet Slavie se Spartou. Domácím se po zimní pauze poněkud ztenčil náskok na čele tabulky, stále ale mají obhajobu titulu ve svých rukou. Každé další zaváhání nicméně vytváří na sešívané tlak, tudíž se případné ztráty proti letenským chtějí vyvarovat. Hosté se však na neděli navnadili vysokou výhrou v poháru a je otázkou, v jaké formě se v Edenu vlastně představí.

Bitva pražských S je pro mnohé vůbec tím nejprestižnějším utkáním, jaké může česká klubová scéna nabídnout. Proto pochopitelně láká mnoho zvědavců, kteří však tentokrát na tribuny do Edenu vůbec nemuseli dorazit. Důvodem byl strašák jménem koronavirus, jenž v některých zemích brání příznivcům podpořit svůj oblíbený klub přímo v ochozech. V Česku se o této možnosti také uvažovalo, avšak z fanouškovského pohledu nakonec vše dobře dopadlo a derby se odehraje za dozoru vyprodaného stadionu.

Ten bude hnát dopředu především domácí Slavii, která ale má co napravovat. Sešívaní se sice stále v klidu vyhřívají v tabulce na prvním místě, jenže vstup do jara jim nevyšel vůbec podle plánu. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského nevyhráli ani jeden z venkovních duelů na hřištích Bohemians 1905 a Slovácka a svůj jediný skalp si tak připsali v domácím prostředí proti předposlední Opavě. Výkon mužstva nicméně nebyl ideální v žádném z uvedených případů a všem je jasné, že v Edenu mají po zimním řezu kádrem na čem pracovat.

Kromě výsledků trápí Trpišovského také početná marodka, jež kumulovala právě před derby. "Momentálně nejsme v úplně dobrém stavu, i když dnes se to trochu zlepšilo. Ještě včera nám chybělo celkem šest hráčů z kádru, dnes se dva připojili," prohlásil Trpišovský. "Samozřejmě je jasné, že bude chybět David Hovorka. U dalších bych to stoprocentně neřekl, ale jsou tam hráči, u kterých je hodně pravděpodobné, že nebudou k dispozici," prozradil progresivní kouč ve čtvrtek. Zmíněnými marody by měli být mimo jiné levý bek Jan Bořil a záložník Petr Ševčík.

I přes únorové trápení půjdou slávisté do nedělní vřavy v roli favorita. Sparta totiž začala jaro mnohem šílenějším způsobem. Hned po prvním ostrém testu letěl z Letné trenér Václav Jílek. Jeho nástupce a jmenovec v jedné osobě Václav Kotal následně image rudých příliš nezlepšil. Po Liberci podlehli sparťané i Olomouci a zklamáním byla také remíza se Zlínem v minulém kole. Výsledkem je až sedmé místo, což klub velkých ambicí nemůže ani v nejmenším naplnit.

Alespoň částečně si letenští spravili chuť velkolepým středečním vystoupením ve čtvrtfinále MOL Cupu, v němž smetli Baník Ostrava po výsledku 5:0. "Tým tu výhru potřeboval, zvlášť před sérií zápasů, která nás teď čeká. Myslím si, že to tady všichni na Spartě potřebovali, abychom si sami sobě dokázali, že jsme schopní hrát s těžkým soupeřem dobrý fotbal, vytvářet si šance a taky je konečně proměňovat. Jsem rád, že jsme to zvládli takovým stylem a věřím, že nás to nakopne do dalších zápasů, které nás čekají," prohlásil kapitán týmu Bořek Dočkal.

Do derby jdou ale hráči, alespoň podle Kotala, s pokorou. "Zanalyzujeme si utkání Slavie, ale to poslední na Slovácku těžko, protože podle mě bude hrát minimálně čtyři pět jiných hráčů. Myslím si, že sestava Slavie bude trošku jiná než na Slovácku, protože nehráli Bořil, Ševčík. Uvidíme, jestli budou v pořádku. Připravíme se a uvidíme, jestli to zvládneme, nebo ne," sdělil zkušený lodivod.

Letenští se po delší době nemusí potýkat s velkým množstvím zraněných. Přesto jsou mimo hru stopeři Semih Kaya s Filipem Panákem a křídelník Tal Ben Chaim. Hrát nebude ani stoper či záložník Georges Mandjeck, jenž proti Zlínu viděl červenou kartu.

Poslední derby na podzim dopadlo mnohem lépe pro Slavii, jež na půdě rivala zvítězila o tři branky. Sparta se v ligovém derby z výhry radovala naposledy před čtyřmi lety, od té doby z osmi případů čtyřikrát triumfovali sešívaní a ve stejném počtu případů došlo na remízu. Vedle toho si slávisté před rokem připsali vítězství ze vzájemného klání v semifinále národního poháru.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Tijani, Holeš - Oscar - Masopust, Ševčík, Stanciu, Olayinka - Musa
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Štetina, Hancko, Frýdek - Sáček, Krejčí - Karlsson, Dočkal, Hložek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.45 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (sobota 14:30)
Zlínští "Ševci" zatím patří k největším jarním zklamáním a nebezpečně si zahrávají s bojem o záchranu. Proti Bohemians tak Moravané nepočítají s ničím jiným než se třemi body. Také hosté chtějí uspět, neboť ani oni nehrají úplně v klidu, navíc se zabývají vnitřními rozpory mezi fanoušky a vedením klubu.

Zlín by už měl opravdu zabrat. Jediný bod ze tří dosavadních zápasů opravdu není něco, z čeho by u Dřevnice skákali dva metry do výšky. Byť si před týdnem odvezl Fastav cenný bod z hřiště pražské Sparty, ani tento skalp nebyl nakonec až takovým šokem, neboť domácí hráli dlouhou dobu v oslabení o jednoho muže. Moravané navíc zase dvakrát pohořeli v obraně a s celkovým počtem sedmi inkasovaných branek mají na jaře druhou nejděravější defenzivu hned za poslední Příbramí.

Duel s Bohemians označil trenér Zlína Jan Kameník jako souboj o šest bodů. "Bohemka venku sice nevyhrála a má jen dva body, což něco nejspíš ukazuje, ale o to větší mají motivaci s tím něco udělat. Čeká nás bojovný tým, který bude hrát jednodušeji než Sparta. Přechod do útoku bude nejspíš s více nakopávanými balóny. Očekávám bojovné utkání plné soubojů, ve kterém může rozhodovat vítězství odražených míčů a kdo bude šťastnější v koncovce," uvedl.

Bohemians začali po zimní pauze mnohem lépe, když celou ligu šokovali výhrou nad vedoucí Slavii. Poté už se jim ale tolik nevedlo. V Liberci jasně padli a před týdnem uhráli s Karvinou pouze bod. Do toho navíc na povrch vyplaval spor fanoušků s předsedou klubového představenstva Dariuszem Jakubowiczem. Příznivcům "Klokanů" vadí Jakubowiczova manažerská nekompetentnost, mecenášovi vršovického klubu zase útoky na jeho osobu a rodinu.

Jakubowicz ve svém prohlášení pohrozil, že Bohemians přestane sponzorovat. "Nabízím, že odejdeme z klubu, pokud je to přání fanoušků. Přestaneme financovat klub, ale jsem zvědavý, zda tato skupina přijde a každý měsíc dorovná mezeru v rozpočtu a těch potřebných několik milionů dodá," sdělil v emotivním prohlášení.

Do Zlína se z největší pravděpodobností nepodívá pětice zraněných "Klokanů" Jakub Podaný, Lukáš Pokorný, Daniel Krch, Kamil Vacek a Michael Ugwu. Naopak po karetním trestu bude kouči Luďku Klusáčkovi opět k dispozici záložník Petr Hronek. Domácí aktuálně trápí jediná dlouhodobá absence stopera Lukáše Vraštila.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Simerský, P. Buchta, Cedidla - Matejov, Hlinka, Jiráček, Bartošák - Fantiš, Poznar, Jawo
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Hůlka, Bederka, Schumacher - Hronek, Květ, Jindřišek, Mosquera - Pulkrab, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.25 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (sobota 14:30)
Po středeční seanci v rámci národního poháru na sebe Olomouc a Jablonec narazí po třech dnech znovu. První setkání dopadlo lépe pro Sigmu, která bude mít i v sobotu výhodu domácího prostředí. Hosté tak musí v dost krátkém čase vymyslet plán, jenž by na Hanáky konečně fungoval.

Středeční výhra Sigmy byla až nečekaně jednoznačná. Domácí se do vedení dostali již v první půli a po změně stran si vybudovali tříbrankový náskok, jenž až v závěru zkorigoval jablonecký Dominik Pleštil. Olomouc tak potvrdila výtečnou jarní formu, když ze čtyř soutěžních utkání prohrála jen jedno jediné před týdnem v Opavě. Hanáci si přitom ve Slezsku vypracovali dostatek šancí na tříbodový zisk, jenže na rozdíl od úvodních kol v Teplicích a proti Spartě selhali v koncovce.

Nový elán nicméně dostala Sigma po pohárovém úspěchu. "Věřím, že takový výkon jako dnes zopakujeme i o víkendu a získáme tři body i v lize. Do semifinále vysněného soupeře nemám, ale rád bych hrál doma," prohlásil kouč Olomouce Radoslav Látal recept na sobotní duel i své přání ohledně další fáze MOL Cupu.

Na straně hostů po středě takové nadšení pochopitelně nevládlo. "Náš výkon nebyl takový, jak jsme si představovali. Věděli jsme, že pohár je jedna z cest do Evropy, bohužel jsme to nezvládli. Vypadli jsme, musíme se z toho vzpamatovat a v sobotu v ligovém zápase odčinit dnešní výkon, řekl jasně trenér Jablonce Petr Rada.

Severočeši by už opravdu měli zabrat. Do jara sice vstoupili jasnou výhrou nad poslední Příbramí, načež uhráli cenný bod s ostravským Baníkem. Poté však odmítli šanci přiblížit se druhé Plzni, které doma podlehli 1:2. Jablonec nadále zůstává v ligové tabulce třetí, musí se ovšem pozorně dívat za záda, na která mu dýchá již zmíněný Baník, ale i další celky. Ostatně ani desátá Olomouc není s osmibodovým mankem zase tak daleko.

Hosty trápí absence v záložní řadě. Kromě zraněných Vladimira Jovoviće a Miloše Kratochvíla vynechá duel se Sigmou také vykartovaný Vojtěch Kubista. Domácí nadále postrádají stopera Víta Beneše, pomalu se naopak lepší stav útočníka Martina Nešpora.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Hála, Houska, Chytil, Falta - Juliš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Pleštil, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.36 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice  (sobota 17:00)
Plzeň zatím na rozdíl od pražské Slavie neztratila na jaře ani kytičku a na první tým ligy ztrácí už "jen" deset bodů. Dobrou formu chtějí Západočeši potvrdit i proti Českým Budějovicím. Hosté hrají taktéž ve velké formě, naposledy ovšem body ztratili a během týdne museli řešit vnitřní rozkoly.

Fanoušci Viktorie na začátku února napjatě očekávali, co s jejich oblíbeným mužstvem provede nový kouč Adrian Guľa. Po měsíci ligových bojů mohou směle konstatovat, že sázka na slovenského stratéga byla dobrou volbou. Guľa okamžitě vtiskl Plzni jasnou tvář, která kosí jednoho soupeře za druhým. V lize na Západočechy nestačily Opava, Příbram ani Jablonec, ve středečním čtvrtfinále národního poháru si na Guľově družině vylámala zuby i Mladá Boleslav.

Plzeň se tak pohodlně drží v ligové tabulce na druhé příčce, přičemž z výrazného náskoku vedoucí Slavie ubrala již šest bodů. Guľa však ví, že nutné je kráčet od zápasu k zápasu. "Celý záměr kluci zvládli na výbornou, postoupilo se, jdeme dále a máme z toho radost. Teď se samozřejmě budeme připravovat na další ligový zápas," prohlásil po postupu do semifinále MOL Cupu.

Překvapení právě probíhajícího ročníku nejvyšší soutěže hledejme na Střeleckém ostrově v Českých Budějovicích. Zde má své sídlo Dynamo, neostýchavý nováček, jenž ve své první sezóně po návratu mezi elitou předvádí skvělé výkony a v tabulce mu patří famózní šesté místo. Optimismus Jihočechům určitě nevzala ani poslední porážka s Baníkem Ostrava, po níž Budějovice klesly právě za svého přemožitele. Nervozitu nicméně způsobuje jiný problém...

Jde o prostořekost gólmana Jaroslava Drobného, jenž se v televizním pořadu Tiki-Taka vyjádřil k poměrům uvnitř klubu. "Můj názor je, že i lidé ve vedení klubu nebo lidé, co pro klub pracují, nám nepřejí a jsou rádi, když prohrajeme. To na nich vidíš. Pak se to doslýcháme, jak nás pomlouvají za zády a říkají, že jsme s trenérem tři králové (spolu se Sivokem). Nevím, jestli je to závist. Místo toho, aby byli všichni na jedné lodi," prohlásil zkušený brankář. Vedení Dynama se od této kritiky distancovalo, celý spor ale doutná dál.

V sobotu uvidíme, jestli ostrá slova nebudou stát Drobného místo v sestavě. V ní se nicméně rozhodně neobjeví zranění obránci Jiří Kladrubský s Romanem Polomem. Na straně domácích absentují levý bek Adam Hloušek a záložníci Marko Alvir, Ubong Ekpai a Jan Kopic. U posledně jmenovaného ale tomu není tak kvůli zranění, nýbrž trestu za čtyři žluté karty v sezóně.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, L. Havel, Sivok, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršić -Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.50 - 9.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23183247:757
2.Viktoria Plzeň23145444:2047
3.FK Jablonec23116641:3039
4.Baník Ostrava23115734:2438
5.1. FC Slovácko23106730:2736
6.Dynamo České Budějovice23113939:3736
7.Sparta Praha2397741:3134
8.FK Mladá Boleslav23104939:3534
9.Slovan Liberec22103938:3133
10.Sigma Olomouc23710630:2831
11.Bohemians Praha 190523661122:3524
12.FK Teplice2258919:3523
13.Fastav Zlín23641320:3722
14.MFK Karviná23481118:3020
15.SFC Opava23451411:3717
16.1. FK Příbram23351515:4414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1016)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes v 9:50 ČT sport Hitlerka-Dukla

Dopolední fotbal v tv je prostě supr

Reagovat
JeséRodriguez

zatím pěknej zápas

Reagovat
HorajzmAmmann

zajímavý kolo. Jsem zvědavý co ten pohár udělá se Spartou a Baníkem.

Podle mého Sparta v Edenu nezíská ani bod. Ten debakl asi nebyl tím, že by hrála nějak extra dobře. ale protože Baník hrál teda extrámně špatně. Fakt ostuda, hlavně ten 2. poločas... ale i to se občas stává, pamatuju si, jak Baník asi ze 4 zápasů za sebou vyhrál 3x 1:0 a pak dostal 0:6 v Liberci a další zápas zase vyhrál 1:0 - shodou okolností s MB

Branky jsem neviděl, neměl jsem odvahu na to koukat znovu - někdo kdo ty branky rozebíral? Hořel vyloženě někdo nebo celá defenziva?

Reagovat
Kepy_FCB

Ten bůr mi připomíná Kučeru na Slovácku po slibném záčátku sezony. Výprask po kterém se už nevzpamatoval ale Kozla nelze srovnávat s tím nýmandem takže v klidu v pondělí vyhrajem.

Co tvé koleno? Tys mu fakt nastavil nohu?

Reagovat
HorajzmAmmann

nenastavil jsem nikomu nic... jen jsem myslel, že poběží na druhou stranu tak jsem udělal debilní krok jeho směrem Možná to tak blbě vypadalo. To je moje chyba, že jo.... reakce na píču. Proč bych mu měl něco nastavovat? Stejně bylo jasný, že daleko nedoběhne

Koleno v píči, ale to už bylo i před fotbalem. Víc mě prostě sere, že se na ten fotbal musí člověk zrubat jak totální ocas. Co z toho fotbalu fotom má?

Sparta no...

Reagovat
HorajzmAmmann

btw kdybych ho chtěl zastavit tak udělám bodyček Vzhledem k tomu, že mám 150 cm by to byla nejlepší varianta

Reagovat
Kepy_FCB

Jo chápu to, se mi též stává na ulici že se chci někomu vyhnout a oba děláme pohyby stejným směrem až je to komické. Reakce na píču ano ale od toho chytrolína Hrubana...

Ale nechápu proč se musíš zrubat? Nic nemusíš..

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu mají pravdu, asi se to nemusí řešit takhle na netu. Ale ten příspěvek od chacharů na tohle téma byl ... tak jsem k tomu přihodil svůj postoj a v ten moment mi to tak přišlo ok - nikoho jsem navíc nejmenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrolín, ale má pravdu... Na sociálních sítích toho moc nezmůžeš ...

Ty máš zas nějaké problémy, koukám...

Reagovat
Kepy_FCB

tvl od tebe to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne? Co ti Peter udělal tak hrozného, že ho tu označuješ sarkasticky jako chytrolína? Však má pravdu. Máš s někym problém, tak to poslední je to řešit na sociálních sítích (sorry Horajzm).

Nehledě na to, že tebou zmiňovaný aktivní člověk dělá pro Baník velmi prospěšné věci, hlavně aktivitu spolku "Baník Baníku", kdy se starají o staré hráče, o mládež atd...

Tak nevidím důvod, proč máš potřebu se do něj strefovat. A když už, tak máš možnost mu to říci osobně...

Reagovat
Kepy_FCB

Nic, neznám ho ale nelze přehlédnout jak furt někoho buzeruje za ptákoviny.

Jak to měl Horajz asi řešit s kukhavou nohou s namrdanym člověkem To mi řekni??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby ti dotyční nedělali ptákoviny, tak se nebuzeruje. To právě dělá i Baník Baníkem. Jednotnost, žádná anarchie. Teda když se nejede na Spartu.

Že zrovna toto ti vadí.

No a já se tě ptám, jak se to vyřeší na internetu? Nijak, maximálně budeme pro smích ostatním.To je taky vážně super.

Reagovat
Kepy_FCB

Jde to i bez arogance a povyšování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je vážně vidět, že ho neznáš. To ale neznamená, že ho hned budeš natírat na nějakých diskuzích.

Reagovat
Kepy_FCB

To on natřel Horajze a mi ho prostě bylo líto

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nenatřel. Jen řekl to, na co sem tě ptal sám já tady tebe. A i Horajzm uznal, že na internetu toho moc nesvede.

Nehledej zas chyby tam, kde nejsou.

Reagovat
Kepy_FCB

Ok, kašlem na to je vidět že si nabroušenej se za každou cenu s někým pohádat

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Ty jsi sem napochodoval a hned sis začal otírat o člověka, kterého ani neznáš.

Tak sem ti jen řekl, jak se věci mají. Nabroušený vážně nejsem.

Reagovat
Kepy_FCB

Takže máš vlastně jen potřebu sdělit že jsi kámoš s aktivním člověkem z BaníkBaníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to vážně furt stahujes jen tak, jak se ti to hodí, aniž bys vlastně odpověděl na něco, co sem se tě ptal.

A pak to zabijes takhle.

A ne, nemusím být hned jeho kamarád.

To je tak s tebou se vším. Kučera, výsledky v přípravě, jebani do Kozla, že nedal nějaké přenosy, teď tohle

Reagovat
Kepy_FCB

Snažím se tě pochopit.

Odpovídal jsem stručně ale jasně. Já se tě naopak ptal jak to mě Horajz řešit....

A s těmi trenéry si nemáme co vyčítat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že kdyby ho potkal jindy na výjezdu, šel by za ním a třeba mu připomněl, co dělal a že by se mohl omluvit. Nebylo by to porvé a naposledy. Pochybuji, že ten dotyčný si to na FB přečte a pokud přeci ano, tak nebude na to reagovat.

Já bych za ním šel. Měl sem taky problémy s jedním zmrdem a toho jednoho dne, na výjezdu do Jablonce v sestupové sezoně jsme (jsem si to vyřídil) a od té doby klid :-)

Reagovat
Kiwi-21

To co píšeš se mi zdá že bylo za Svědika

Taky myslím že lepší takhle dostat v poháru než v lize

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Hymna by taky měla být jasná: https://www.youtube.com/watch?v=1J8grmBVtI4

Reagovat
Kang & Kodos

Hned po obligátním "Viktorka Žižkov!"

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Kang & Kodos

Tak moc top, že jsem to radši poslal dvakrát

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Bolka 2:0

Liberec-Opava 1:1

Karviná-Příbram 5:1

Teplice-Slovácko 2:2

Slavia-Sparta 2:3

Zlín-Bohemians 2:2

Olomouc-Peltonec 2:1

Plzeň-Budějky 2:0

Reagovat
ratusek

Na ČT pravé pražské derby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S Egonkem

Reagovat
Kepy_FCB

zato bez diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Žít někde v Praze, tak tam na snídani chodím pořád. Zabijačka, klobásky, bagely, míchané vajíčka, panini...Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

A 4 góly po 16 minutách

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kepy_FCB

domluvené chcou udržet diváky u beden

Reagovat
Pablos

čumim ...dobrý jako

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Poslední křeč fotbalu na ČT. Zapařený Vlášek a ÉÉÉÉÉČapek

Reagovat
smazaný uživatel

To čumím. Co se stalo s Žižkovem? Před sezonou si pamatuju že se tu psalo že budou rádi že udrží druhou ligu a že pád do třetí nemusí být posledním pádem a teď daj bůra Dukle a hrajou postup

Reagovat
Kepy_FCB

Nešický jako jeho otec za Cheb v lize

Reagovat
ratusek

2:2 po 15.minutách. FDF pláče

Reagovat
Kepy_FCB

Ten maskot Viktorky je tak nepovedenej až je fakt stylovej

Reagovat
Rothbard

Proč Tetoura nezkusí někdo ze spodku F:L? Tu druhou ligu fotbalově převyšuje. Techniku s micemr, jakou má, nemá jen tak někdo ani v nejvyšší lize.

Reagovat
pingla

srdcař

Reagovat
Kepy_FCB

Tetour on tour

Reagovat
ratusek

že by Žizkov to myslel vážně s postupem? nebo Dukla na tom bude prachbídně

Reagovat
KingMaster13

Žižkov se dal dost dohromady, ten nový majitel to tam docela dost zvedl. Když ještě trochu vylepší stadion tak by mohli být časem zajímavý i pro ligu

Reagovat
ratusek

jen je škoda, že by hráli v 10:15 asi tak jednou za sezonu

Reagovat
KingMaster13

Jo to je pravda no Co si ale pamatuju tak i v 1. lize je nechávali dost hrát v 10.15 alespoň proti těm horším týmům

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrej mač Uvítal bych kdyby ČT vysílala dva zápasy dopoledne v sobotu a neděli

HD kvalita je sice rádoby ale na 2.ligu stačí.

Reagovat
martin1

To je gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov

Příště porazíme Duklu my a budem na ni mít 7 bodů .

Reagovat
ratusek

Vy venku a vyhrát?

Reagovat
Banikovec7

Doležal

Reagovat
Rarášek

A prej že Juliš na ligu nemá.

Reagovat
Pride

Prostě nemá na Spartu, stejně jako Zahustel.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rarášek

To jsem tu psal u jeho přestupu, ale na ligu určitě má vůči čemuž tu mnozí vznášeli námitky.

Reagovat
Bakary3

Ani ne, jen jsi psal, že bude dávat spoustu gólů, čemuž třeba já jsem nevěřil, to přiznám.

Teď mu to padá, je tam od něj nějaký nadšení, zatím to pro mě ale není měřítko.

Reagovat
Rarášek

Prosím, přečti si na co reaguješ a pak zareaguj smysluplně k dané konverzaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bakary3

Pises, ze mnozi vznaseli namitky vuci tomu, ze na ligu urcite ma. Na to jsem reagoval, ze si fakt nepamatuju, ze by tu neco takovyho bylo a rovnou jsem napsal, co jsem tehdy psal ja.

Takze si to vlakno i s temi pomalejsimi, co ti dali palec, mozna jeste jednou precti ty.

Reagovat
Rarášek

Kde si prosímtě psal, že si nepamatuješ, že by tu něco takovýho bylo? Ty tu plácáš akorát něco o gólech.

Reagovat
Bakary3

Ach jo ...

Reagovat
Rarášek

Přesně tak, je mi tě líto, takhle moc hloupej snad ani být nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vazne sebestredny blbec, až to hezké není

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Coutinho10

ale ty goly vcetne tohoto nebyly nejake narocne a zrovna u tohoto si myslim, kdy golman neskakal na zem, tak to vpoho nohou vykopne, ale logicky se mu v Olomouci hraje lepe

Reagovat
db18

Reagovat
Kaspar

za co cervenou, vzdy ani nesel sam

Reagovat
ratusek

Co to je za červenou? svaz chce Sigmu odstřelit?

Reagovat
Kaspar

v Olmiku je vzdy veselo, kdyz tam prijede ta minecraft hlava

Reagovat
mrtvej ofsajd

tak záleží, jestli zmařil jasnou gólovou příležitost...

Reagovat
mastakillah

Klasicky zářez na Sigmu ...

Reagovat
Pokahontas

Zaplaťpánbůh za VAR ,v zápasech jako je tento se to ukazuje zcela jasně.

Rozhodčí píská výborně,jakýkoliv náznak ostré hry trestá hned v zárodku kartami,na obě strany stejně-tak to má být.

Přesto by bez VARu došlo v zápase ke dvěma nesprávným verdiktům-jednak uznání gólu Sigmy po ofsajdu,druhak prominutí červené karty pro Gonzáleze.Obojí klasické případy těžkých rozhodnutí,hraničních situací v zóně nejistoty,v nichž platí zásada in dubio pro reo-tedy bez jistoty,že se stal přestupek,jej jako takový nevyhodnotit.

U těsných ofsajdů je tomu tak vždy,a u Gonzálezova faulu na Doležala taky bylo velmi těžké vyhodnotit,zda šlo již o zmaření jasné šnce-že byl Jemelka blíž k brankové čáře,je irelevantní,podstatné je,zda mohl významně zasáhnout,než by Doležal měl šanci sám vystřeliltr zblízka na gólmana,což,jak potvrdil záznam,neměl-na to byl od něj příliš daleko.

Takže díky VARu naprosto správné rozhodnutí

Musím se vždycky v podobných případech smát,když si potrestaný tým,jako tentokrát, hromadně stěžuje u rozhodčího PO videu!Oni to jistě viděli líp než to video,a ještě k tomu přece vůbec nejsou v zápase zaujatí,vůbec,ale vůbec nemají zájem na výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska byl někdo zaujatej, tak páni v černém. Už dlouho jsem neviděl takhle nakloněnou rovinu. Znažil jsem se na to dívat objektivně, ale tolik drobných připísknutí, nevím no...

Reagovat
Frank Lampard 8

Greššák

Reagovat
czechfant

Přitom to myslel přesně tak jak měl. Jen je to kopyto

Reagovat
mastakillah

Grešák

Reagovat
PavlíčeQ

Obrana tragická ve středu i dnes, zejména Jugas co předvádí, to je fakt úlet. Ten gól byl taky všeříkající, slaboučká přihrávka, kterou mohlo odvrátit snad 5 hráčů a nikdo to netrefil

Nicméně redka jasná, měla přijít hned a ne po zdlouhavým zkoumání. Kdyby ho González nesestřelil, tak jde do koncovky a dost pravděpodobně gólu.

Reagovat
Kaspar

u Dolezela ani to, ze jde sam na branu neni 100% golovka

Reagovat
PavlíčeQ

Čekal jsem tenhle komentář Přesto redka za mě jasná. Nicméně my přesilovky stejně neumíme, takže nám to bude k ničemu. Krob to měl trefit z toho přímáku.

Reagovat
Kaspar

ale on je vazne hrozny drevak a to ze je v repre tomu jeste nasazuje korunu je to takovy trosku lepsi Smola. Na druhy strane Julis byl do zraneni taky na jeho urovni, ale je videt, ze na sobe zamakal a porad je u nej prostor ke zlepseni, u Doliho o tom pochybuju, ten je porad stejny a na vyvoj uz u nej bude pozde

Reagovat
vestinustarychdubu

Doležal je strašnej matlák Jako ten jestli vyhraje krále střelců, tak to bude ostuda ligy.

Reagovat
andrew96

Dřevák Doležal je pořád stejný...proto patří v posledních dvou sezónách k nejlepším střelcům ligy. Taky bych chtěl tak stagnovat. A nevím teda, jaký posun od něho očekávat na prahu třicítky

Na druhé straně vypíchnutý Juliš zamakal tak, že mu to pálilo ve třetí lize, pak střídal na Spartě a teď je z něj dělo po těch zápasech za Sigmu.

Reagovat
ratusek

Je pravda, že se neposuzuje, jakej utočník je zrovna v šanci no. Mělo by se to zohledňovat při červené

Reagovat
smazaný uživatel

Gerešák Ale jinak se mi Olomouc líbí. Chytil opět skvělej a Juliš si maže... Za to Jablonec dost zklamání. Bez trojky Sýkora - Matoušek - Jovovič je to podprůměrný tým.

Reagovat
Pride

Lol, to můžeš říct o každým týmu, že bez svých nejlepších hráčů jsou podprůměrný tým, ty demente.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no o třetím týmu ligy většinou ne, génie.

Reagovat
Pride

O všech.

Reagovat
GreatWhite

Příště by mohl rovnou pískat naše zápasy s Jabloncem Pelta, ne? Člověk by aspoň neměl nějaká očekávání.

Reagovat
GreatWhite

A vůbec nejde o tu červenou, tu si sudí obhájí a asi správně. Ačkoliv mám pocit, že na druhé straně by to dopadlo jinak.

Reagovat
cubinho

Nevím, jestli to dělala Sigma už dříve anebo jiný tým, ale všimli jste si, jak staví zeď? https://imgur.com/tdYTIzu

Reagovat
djiros

U nás v lize to není nikdo schopný podkopnout, takže zbytečnost

Reagovat
Banikovec7

Tak poslední dobou je to docela normální, jen teda si tam ten hráč většinou lehne až těsně před kopem, tady ten už tam ležel sotva sudí odpískal faul.

Reagovat
forma

Reagovat
Salfovic

To musí vždycky dostat někdo za trest, ne?

Reagovat
czechfant

Tohle musí přece hráč z první ligy trefovat i z první a nemusí si to zpracovávat

Reagovat
czechfant

To děcko co tam furt volá Mikuláše už mě docela sere

Reagovat
czechfant

tak možná to je "Simulanti"

Reagovat
FCSL

Pulky taky válec

Reagovat
Pride

Ten komentátor zápasu Zlín-Bohemka je fakt super. "Bohemka zvýšila na 3:2" "Áá, teď už mohla Bohemka vést 4:0"

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Salfovic

Dostat tři banány od Bohemky, to už musíte být pěkně v kundě.

Reagovat
Frank Lampard 8

Hoši, to jsou šance... Co ještě chcete

Reagovat
ratusek

Kdo tady psal,,že ho odvolají až po Bohemce? Ondrasch?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
djwenca

Hamalainen - proč sakra nedostává více šancí???

Reagovat
forma

Taky nechápu proč ... ještě když přihlídnu k tomu že máme snad nejužší kádr v lize a tolik zraněných.

Reagovat
PavlíčeQ

Ve středu hrál od začátku a nepředvedl nic extra.

Reagovat
djwenca

někteří hráči nepředvádí nic extra dlouhodobě a hrajou pořád

Reagovat
PavlíčeQ

Je to tak, ale to je prostě plukovník. Pod ním musí hráči z lavičky opravdu zazářit, aby jim dal šanci, viz Chramosta na podzim, kdy rozhodl pohár v Opavě 2 góly, dal super gól Spartě a až pak teprve dostal šanci.

Nicméně v přípravě vypadal Kasper dobře a na jaře už má 2 góly, takže nějaký další šance určitě dostávat bude.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
Pablos

To mi neříkejte, že by takovej Půlkrab byl horší než takovej Kozák.

Reagovat
djwenca

to není v těch hráčích - to je prostě ve Spartě, aneb každej super hráč, co v současný době přijde ve Spartě, bude působit jako totální vemeno :-)

Reagovat
FCSL

Kozák byl taky u nás celkem dobrej a ve Spartě je totální tragéd. Pulky má cit na goly, ale jeho technika je taky příšerná

Reagovat
Rarášek

Než Kozák určitě ne.

Reagovat
forma

Za bod můžeme bejt rádi - tragédie především v obraně. Co je s tím Jeřábkem ? Jestli to takhle půjde dál, tak s Holíkem a Jugasem v základu zákončíme ligu tak na 7 místě. Především Jugas je jedlej - ten člověk nemá ani na 2 ligu. Výrazně chybí Kubista a Jovovič. Olomouc super výkon a nebýt té červené karty tak dostaneme bůra. Skvělej Jemelka a hlavně Dreksa

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa asi ne :)

Reagovat
forma

*Vepřek

Reagovat
djwenca

Dreksa už pár sezón v Olomouci není

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamena, ze nemuze byt skvelej

Reagovat
forma

Reagovat
forma

oprava - VEPŘEK !

Reagovat
ondrasch77

Koukal jsem až od 70. minuty v autě na mobilu teď jdu kouknout na záznam, ale dík za report

Reagovat
Banikovec7

Řezník předtím pěkně sestřelil Mršiče dávno po odehrání míče, jasná červená ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se teď nekopal roh

Reagovat
Kaspar

sadek s bouchackou a k tomu ta jeho opice, troufnul by sis to pisknout ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě zrovna Budějky jsou ze standardek velmi silné.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Protože už skončil poločas, opravdu není povinnost nechat zahrávat roh či standardku pokud už vypršel čas.

Reagovat
ratusek

ted jsem zapl Plzeń. proč tam nikdo není?

Reagovat
Salfovic

Koroňák.

Reagovat
Sosi

Vsichni jeli do Noveho Mesta na biatlon. Oh wait...

Reagovat
Pride

Tak a teď jim určitě začne vedení házet z vrchu klacky pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

DYnamo !!

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

to bylo jasný, že toho využijou a neuznají to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Salfovic

Ale hovno

Reagovat
Selänne

Reagovat
OranžováKarkulka

to je fakt vysmech

Reagovat
hrundy

Ty kravo tak to je sila

Reagovat
JessePinkman

Zkurvená Plzeň. Naprosto vymrdaná. Běžte do píče s tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Cink cink

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle hloupý rozhodnutí na základě videa se opravdu často nevidí.

Reagovat
Salfovic

Bohužel dost často, a to nejen u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako pokud to chtějí dělat takhle, tak v každé akci něco najdou.

Nicméně k tomu zákroku - hráč ČB opravdu Kovaříka požďuchnul, ale ten spadl naprosto nepřirozeně. Jestli tohle někdo chce označit za hrubou chybu sudího, tak to je hlupák nebo je uplacený.

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí si to v pohodě obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí si obhájí kdeco. Hlavně, když to bude obhajovat před někým, kdo bude asi stejně (proPlzeňsky) naladěný.

Nicméně - já trochu přeju Plnzi, aby Slávii ještě prohnala, takže mě to rozhodnutí docela hraje do noty. Líto mi je spíš ČB s spravedlnosti.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tohle je jediná věc, kterou dávám za pravdu kritikům videa. Pokud je tam vyšší zájem, tak je velice jednoduché při každém gólu něco takového zpětně najít... Video je určitě ku prospěchu, ale není samospásné a dá se také zněužívat...

Reagovat
Salfovic

Proto by o jeho nasazení měly rozhodovat jen týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Potrati z plzně mají uplacený rozhodčí. Kéžby tam ti zmrdi chcípli a ten chlív srovnali se zemí. Odpad.

Reagovat
Kuchta

To si dělaj prdel tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurwená Plíseň

Reagovat
hilarious

Solidní zářez... Hrozná žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No nepiskal bych to ale kontakt rukama tam byl...

Reagovat
Losinho

Koukám nic novýho

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Kuchta

Sparta je rival, lze jí nenávidět, smát se jí, ale člověk jí uznává.

Před plzeňskou špínou si lze pouze odplivnout.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
dinss

Reagovat
czechfant

No, kdyby Plzen dala gol, kde by tenhle faulík byl, a ten gol by byl uznanej, tak tady budou stejné komentáře jaka to je zumpa :D

Reagovat
Salfovic

Tak někteří by jistě otočili jak korouhvičky, ale myslím si, že většině by to nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

O jakém faulíku to mluvíš?

Reagovat
czechfant

Já bych to nepískl, ale písknout se to asi dalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

"Sáhl na mě, a to nemá, takže je to faul,"

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Bude penaltička?

Reagovat
Banikovec7

Tak teď zase moc nechápu proč to nebyl šlapák na Kayambu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože odehrál balon a Kayamba tam byl pozdě.

Reagovat
Banikovec7

Ale Kayambu sejmul Sivok, ten balón vůbec nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ne, neboj, rozhodčí by moc rád tu penaltu vyčaroval, kdyby trochu mohl

Reagovat
dinss

Reagovat
czechfant

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Však on si VAR dneska nějakou pentli dneska najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Komentátoři zase tragičtí. Takže vlastně setrvalý stav. Dnešní oblíbený termín - anglický týden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Absolutní souhlas= cz komentátoři jsou příšerní!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo-morální vítěz, ať zápas skončí, jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu jim to je...

Reagovat
smazaný uživatel

nemají tři body, ale můžou mít dobrý pocit a soudní Plzeňáci by se měli stydět

Reagovat
oli9

Za 14 dnů si na to nikdo nevzpomene

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyba, mělo by se o tom stále mluvit, rozhodčí tvrdě trestat a video zrušit.To je v rukách gangsterů obrovská zbraň.

Reagovat
oli9

V pondělí vyjde prohlášení že udělali chybu. Rozhodčí si nezapiska 2 zápasy a jede se dal.. Dokud budou kluby držet hubu nic se nezmění

Reagovat
montaigne33

V pondělí komise potvrdí, že VAR zasáhl správně atd. Ale BERBROVSKOU pochvalu pravděpodobně rozhodčí obdrželi hned po zápase...

Reagovat
dinss

Ty jsi morální vítěz všech tvých diskuzí.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou haluzáci zasraný

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Vám to může být celkem jedno ne? Když to zítra bude 5:1...

Reagovat
ratusek

Bucha luxusní příhra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to zmrdeček, ale fotbalista je to skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zmrdeček?Že nechtěl být ve Slavii?Asi měl důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Je všechno jenom ne zmrdecek.

Reagovat
žrout

Jak jinak bys pojmenoval kluka, který svému mateřskému klubu chce vnutit do smlouvy výkupku 1,5 mega výkupku, aby mohl co nejdříve zdrhnout, a když mu na to nepřistoupí, začne blít sračky o tom,, že ztratil důvěru v trenéra (který ho sám vozil na tréninky a začal stavět v Ačku), a pak jednostranně vypoví smlouvu, aby zadarmo podepsal u hlavního rivala v boji o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně hraje za Plzeň. Paklub kde si to zoufalci jako Bystroň či Rajtoral raději hodili. A nedivím se jim. Mafie.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by ti měl někdo prošlápnout tlamu.Že jsi tupec a mimořádně hloupej, to vím dávno, ale že jsi až takový hovado, to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vymrdana pica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že má právo výběru.mělo by tě zajímat, že není zdaleka jediný ze slávistické mládeže, kdo to udělal.Asi tam není vše, jak má být.

Reagovat
žrout

Právo výběru má každý, děje se to v mnoha klubech (Sparta v ČR, ale v mnoha dalších zahraničních klubech, kde je velká konkurence v Áčku), ale to právo výběru je nějak ohraničeno smluvními vztahy, které ten hráč dobrovolně podepsal. Neskutečně mi vadí lidé, kteří porušují smlouvy ve svůj prospěch na úkor druhé strany a je jim to úplně jedno. Jsou to xindlové, teď např. Hašek. Doufám, že se mu to pořádně vymstí a dopadne na držku.

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Salfovic

Když Plzeň nemůže, Sivok pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Novák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná haluz. Tahle Plzeň bude ještě Slávii kousat.

Reagovat
JessePinkman

Českej fotbal ať jde fakt do píče. Stejně to bude o mrdkách, který tahaj za nitky. Bleju, zhnusili jste všem normálním fanouškům fotbal

Zkurvená Plzeň!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
montaigne33

DCB si zasloužilo bodovat- možná i vyhrát Bohužel, STBerbr a spol. tahají za nitky... Hráli jste DOBŘE!!!

Reagovat
Strojmír

Reagovat
dinss

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle je tam každej zápas. Například s Baníkem hráli Plzni jenom rozhodčí. Včera opět na jedné straně gól nesmí být uznán, na druhé jasná ruka a video se nevola. Hnus.

Reagovat
Losinho

zlatá Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

save

Reagovat
Losinho

Možná už dneska toho budu litovat

Reagovat
czechfant

Miluju tu zdejší objektivitu. Sporně neuznanej gol Budějovic a tady pláče víc jak na pohřbu. Neméně sporný penaltov zákrok na Kayambu a tady ticho

Reagovat
hrundy

Sporne ?

Reagovat
Greny

No vlastně by se dalo říci... Podtečení tam bylo a jak velké těžko říci dle varu .. tak nějak někteří slavisti obhajovali penaltu na bohemce že tam ruce prostě byly

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Postrceni*

Reagovat
dinss

Reagovat
martin1

Reagovat
mistr129

Už se na to vyser, vysvětlovali jsme ti to tu asi čtyřicetkrat a jedeš to furt dokola

Reagovat
Greny

No a kde máš problém? Taky tam jak se říká kontakt byl navíc o příspěvek nahoře máš jasné napsané že já bych to nepiskal a pro mě to není faul stejně jako nebylo to držení tam na Krále pro mě ...

Reagovat
mistr129

Když tě někdo obejme, tak se nehneš a je to bránění ve hře , když na tebe někdo položí prst, tak to fakt faul není

Reagovat
Han střelil první

to byla hrozná "penalta"

Reagovat
Kiwi-21

Ja bych neobhajoval tu penaltu na Bohemians kdyby se jednalo o to postrčení ale mě spíše udivuje že si nikdo nepamatuje že při výkopu z vápna tam byla ruka bohemaků a to úplně jasná

Reagovat
Bex5

Reagovat
montaigne33

VAR v CZ je taky síla...

Reagovat
Sosi

Neprislapnul Kovarikovi pravou kopacku?

Reagovat
montaigne33

CZ VAR vidí, co si BERBR přeje... HNUS

Reagovat
3M

Přeju všem tyhle zářezy! Nikdo nejde s náma proti Berbrovi, všichni drží hubu a dělaj že to nevidí.

Za to vaše přitakávání si to všichni vyžerte!

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Sosi

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Kepy_FCB

tady je vidět že ČR je a ještě dlouho bude postkomunistická kleptokratická společnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava jde proti Berbrovi a spol. v jednom kuse

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pride

Reagovat
Pokahontas

Jaké zářezy???

Odkdy je správné rozhodnutí zářezem?

Odkdy je ve fotbale povoleno strkat rukama do protihráče?

Přesně kvůli takovýmto případům tu mj.je video-aby odhalilo prohřešky,které rozhodčí v reálném čase nemá šanci vidět,jako byl tento na první pohled zdánlivě nepodstatný faul v tu chvíli mimo těžiště hry-ale díky němu mohl Dynamovec běžet v klidu dopředu sám,neobtěžován obráncem domácích,kterého se proti pravidlům zbavil,a zapojit se do gólové akce.Ukázková situace pro zásah VARu

Že komentátor Sigi řekl,že by to nepískal,je irelevantní-jednak to býval útočník,takže jim v podobných situacích logicky spíše straní,druhak se v době,kdy aktivně hrál,držení a strkání rukama trestalo daleko méně (což se již naštěstí změnilo),a třeťak je to sice trenér a bývalý ligový kanonýr,ale ne vyškolený rozhodčí.

Takovéto drogboviny,škodoviny apod.do fotbalu nepatří,zaplaťpánbůh,že je zde VAR,který je pomůže odhalit a soudný člověk pak nebude mít zbytečný pocit křivdy když uvidí,že rozhodnutí bylo podložené opakovaným záznamem.

Reagovat
Euphael

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Napřed si vyřešte stav hřiště až pak řešte Berbra. Je to ostuda

Reagovat
Papra

Dost podobnej faul jako penalta slavie na bohemce. Tenkrat to byl pro slavisty jasnej faul, tak se divim tomu placi ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Tijany, Bořil - Takács, Traoré/Ševčík - Masopust, Stanciu, Olayinka - Musa

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Boril a Sevcik jsou uz ready? Jinak sestava docela silna

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš hrál za b-tým, takže Bořil asi bude. U Ševčíka nevim.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Olayinka je dobrý komik, fotbalove katastrofa na jaro

Reagovat
RadekVonCZE

Až na Musu a Moma jsi to tipl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Tak snad Sparta nezklame a dnes Slavii porazí, ale béčko by teda mohlo prohrát

Reagovat
Greny

OT : Hašek nehraje ani za becko

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho čekám dnes večer jako tajnou zbraň Sparty.

Reagovat
ondrasch77

Pepi Chovanec approves

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To už málo není, co Ondraschi a spol.? Já si pamatuju na prosinec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSMan

Nechtěl by někdo lístek na derby sektor hosté? Vypadl mi kámoš a zůstal po něm lístek.

Reagovat
Liquid

Karlsson dostal volno jo ? Ta Sparta se fakt rozesírá sama, jejich nejlepší hráč na jaře a oni mu dají volno před jejich největším zápasem.

Reagovat
KingMaster13

Protože jeho žena rodila, což mi přijde docela v pohodě. Takhle kdyby hrál tak by ho to třeba trápilo že s ní nemůže bejt a kdo ví jak by zahrál

Reagovat
Spalovač šancí

Nechal by si v 2. minutě dát červenou ...

Reagovat
mxyzptllk

a kde se o tom píše?

Reagovat
Liquid
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Slovácko jedem, udrzme se nahoře

Reagovat
oli9

Zajíc ten už je hlavou v bolce... Výkony tragické

Reagovat
Kaká10

Soldát, jak se muze drzet v lize a zivit se fotbalem.. Pokazde kdyz zapnu Pribram a hraje v zakladu tak pokazde vidim nejaky prasacky zakrok z jeho strany

Reagovat
oli9

V těch Teplicích ten trávník katastrofa. Kdyby hráli někde na vesnici vedle tak udělají asi líp

Reagovat
Pride

Co je s Bolkem, že není ani na lávce a proč je Pastornický až třetí gólman? Zajímavé

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zraněný, hraje Neuman protože byl lepší v přípravě.

Reagovat
Pride

dík

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Salfovic

Viróza

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo sam pred prazdnou branou a ohrozil rohovej praporek

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dnes se nějak nechytá....

Reagovat
Salfovic

V Teplicích luxusní oraniště

Reagovat
Liquid

po zápase tam nasázejí brambory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Já nechápu že na tom hrají... Ať hrají všechno u soupeřů když je tam tohle oraniste pořád

Reagovat
Salfovic

Já bych jim to normálně kontumoval. Jestli můžou mít vyhovující hřiště i v Liberci a Jablonci, tak proč ne v Teplicích.

Reagovat
meno

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

U nás to proti Plzni taky nevypadalo úplně nejlíp, ale jinak

Reagovat
kecipep

straně mě to sere, na tom se nedá hrát. Jsem zvědav, zda se to odehraje ve středu proti Liberci. Na normálním pažitu bychom vyhráli

Reagovat
Pride

Jedem Slovácko, jen hezky ty Teplice potopit.

Reagovat
Spejbl

Když se tak dívám na to hřiště, tak ty už někdo potopil..

Reagovat
ManUnited

Kopyťák Kuchta ve dvou zápasech 4 góly konec se blíží!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

ale 2x mu to přihrál na nohu golman soupeře no...

Reagovat
vestinustarychdubu

Sice jo, ale byl tam, kde měl bejt, takže...

Reagovat
HorajzmAmmann

to je sice hezký, ale stejně to je dřevák...

Reagovat
vestinustarychdubu

To tu nikdo nepopírá

Reagovat
vestinustarychdubu

Lionel Kuchta Ale jo, ať mu to tam padá, jakkoli je to za mě teda velký překvapení, že takhle pookřál po podpisu smlouvy, když do tý doby byl uplně marnej, a najednou 2z/4g a dvě 'vybojovaný' penalty.

Reagovat
vestinustarychdubu

Zeman

Od Hoftycha jinak velmi dobrý taktický střídání, aby Kuchtovi vylepšil statistiku vstřelených gólů na počet odehraných minut.

Reagovat
oli9

Reagovat
Imos

jedeme na třetí místo a Kuchta bude nejlepší střelec jara

Reagovat
Rothbard

Kuchta do repre

Reagovat
ManUnited

Si dělaj na tom O2 prdel, že najednou do zápasu hoděj reklamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M.Vaza

Tvl na čem se to hraje v těch Teplicích

Reagovat
meno

Teplice by dneska měly prohrát kontumačně, ten trávník je strašnej

Reagovat
Spejbl

tak hrozně snad nevypadalo ani naše hřiště na základní škole, a to jsme tehdy neměli sítě na brankách a v jednom rohu hrací plochy bylo doskočiště s pískem

Reagovat
oli9

Prý už je to tam od prosince... Tam se na takovém terénu bude hrát pořád

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Jackmaker1989

Nemá niekto nejaké foto?

Reagovat
meno

Mrkni na sestřih na isportu

Reagovat
ManUnited

Ten Rondič u čtvrtýho gólu

Reagovat
ratusek

Heča, Štětina a goblin. Nepoučitelnej každej trenér hlavně ten sněhulák a pan "trefím si balonem držku"

Reagovat
Baronne

Prosimtě vůbec nevíš, čim dýl budou spolu hrát, tim víc si to sedne

Reagovat
oli9

Škoda že sme těm teplicim nedali gól.. Tak trapný a slabý mancaft který se nedostane druhý poločas za půlku to už nebude...

Reagovat
Rothbard

Škoda té šance Navrátila.

Reagovat
AjaxFans

a Zahustela

Reagovat
Rothbard

A mel být roh. I Zelenka to viděl na milion procent.

Reagovat
Rothbard

Druhý poločas držení míče 11-89.

Reagovat
ondrasch77

to snad není ani možný

Reagovat
Banikovec7

Jak může dát žlutou podle videa?

Reagovat
dave30

VAR pozval hlavního k udělení přímé červené...

Reagovat
Banikovec7

No ale on se rozhodl ji nedat, takže by neměl dávat nic.

Reagovat
Rothbard

VAR v Teplicích zase špatně.

Reagovat
eder

Doufám, že pražská Sparta dnes dopadne podobně jako její Rotterdamská jmenovkyně.

Reagovat
3M

Jk muze dat VAR zlutou? To snad nesmi ne?? Ted se to tu resilo

Reagovat
Salfovic

Tak asi se zkoumalo udělení čk.

Reagovat
Banikovec7

No ale nedal červenou, dal žlutou.

Reagovat
3M

Presne. Kdyby mu dal rovnou redku, tak ok, ale na redku to nebylo tak mu soupnul zlutou a vylil ho stejne. Ale kurva to prece nesmi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Starej se o to svoje polsky posrany prasatko

Reagovat
Salfovic

Proč by se to nesmělo ?

Reagovat
dave30

Takže když to nevyhodnotí na červenou, ale pouze na žlutou, tak mu ji nesmí dát? Tak to asi nebude.

Reagovat
3M

Kdyby to vyhodnotil na cervenou, tak ok, ale pokud to neposoudil na zlutou bez videa, tak mu ji ted davat nemel

Reagovat
dave30

Nevím. Ale jestli jsou ti hlavní tak blbí, že neví co můžou, nebo nemůžou, tak už by to bylo na pováženou. Uvidíme, co nám k tomu řekne oslavenec Chovanec.

Reagovat
3M

Vim, ze se to zrovna tady prave resilo a ze to bylo v komunike. No jsem na to zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Co když rozhodčí řekne videorozhodčímu, že si myslí že je to na žlutou ale chce to posoudit jestli to není na červenou....pak zjistí že to není na červenou tak dá žlutou kterou chtěl dát jako první???

Reagovat
3M

To by to ale musel iniciovat HR a ne VAR, to je ten hlavni problem.

Kdyby po zasahu VAR dal rovnou redku, je to v poradku, ale zlutou mu dat proste nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

ale kolikrát ani nevíš jestli to inicioval HR a nebo VAR. Pokud HR řekl: Hele dam mu žlutou ale najdi mi záběr jestli to nebylo na ČK. Pak si ho zkoukne a dá žlutou tak za mě OK

Reagovat
3M

Ale takhle to nefunguje, chapes to? Jak do toho zapoji VAR, prote nemuze dat zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nevěděl že rozhodčí si nemůže vyžádat posouzení situace kterou třeba neviděl úplně dobře

Reagovat
3M

Muze, ale jen pecku nebo CK

Reagovat
3M

A treba faul nebo ruku pred golem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je HR povolán k videu z důvodu že by se mohlo jednat o ČK a on to vyhodnotí tak, že se nejedná o zákrok na ČK tak může udělit jen ŽK nebo i to nechat bez trestu.

Hlavní rozhodčí nemusí souhlasit s pohledem na zákrok s videorozhodcim.

Reagovat
smazaný uživatel

The referee was called over for a potential straight red card offence. After reviewing the images, the official can then take the action he deems necessary whether that be nothing, a yellow card or a red. He deemed that the foul was worthy of a booking, but not a red and that is why he cautioned Saucedo. Although the VAR cannot call over the referee if he has missed a yellow card, the card can be shown if the referee goes over to review for another reason, in this case for a possible sending off.

Reagovat
3M

Na seminari to bylo prezentovano jinak

Reagovat
smazaný uživatel

proti Baníku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam pocit, ze me tu o tom, ze se to nesmi, nekdo presvedcoval

Reagovat
3M

Ale jak to je vi snad jen Pepik Chovancu

Reagovat
cr7sux

někdo prosím stream na derby?

Reagovat
Ross Geller

Omg proč tam zpívají hymnu? Proč jí tedy nezpívají před každým zápasem Fortuna Ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně zneužití státního symbolu. Vypnul jsem při hymně zvuk.

Leda že by to bylo na památku zemřelých na koronavirus.

Reagovat
Salfovic

Nikomu jinému tyhle trapnosti za to nestojí.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

je to tak pred kazdym derby, ale taky me to tam stvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hymna

Reagovat
Rarášek

Kotale táhni do píči už.

Reagovat
Riviera Kid

Copak se ti nelíbí, chlapče?

Reagovat
Rarášek

Štetina, Frýdek, Heča, Hancko na stoperu, Dočkal ..

Reagovat
KnoxXx

Hancko je stoper ...

Reagovat
Rarášek

Není, je to levý obránce.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Už?

Reagovat
Rarášek

Ano. Ať jde zpátky do bèčka, tohle je fakt tragédie.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
LinDan

Stream?

Reagovat
AjaxFans

cdn.livetv278.me/webplayer.php?t=ifr&c=1371394&lang=en&eid=915402&lid=1371394&ci=29&si=1

Reagovat
LinDan

díky moc minule tu někdo dával linky na 2 stránky se streamy na českou ligu, ale zapomněl jsem si to uložit

Reagovat
smazaný uživatel

usagoals.net

live-stream365.com

Reagovat
Kaspar

proc Tecl?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme presovat rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to zase vypadá na válku.

Reagovat
Ross Geller

To je debil ten Krejčí, proč to tam tak kosí a nechá si dát hned žlutou?

Reagovat
thewall

Masopust excelentní vstup do zápasu - 4 zadrbané akce ...

Reagovat
Sosi

Dočkal pěkně přihrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Teteh vskutku bleskové řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Tetteh se dívá, jak Dočkal obíhá rozehrávku Slávie Ví proč tam je?

Reagovat
Jackmaker1989

Krejči je piča? Už je napol vonku.

Reagovat
matZz

"Frýdek - teď si chtěl hrát zbytečně na fotbalistu"

Reagovat
KnoxXx

Frydek kazdy kontakt s loptou absolutna tragedia

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

,,Zidanovka,,

Reagovat
Raylan

Tvl at toho Krejčího trochu někdo uklidní.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ale derby skvělé !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta překvapivě konkurenceschopná.

Reagovat
Riviera Kid

Kdy se z toho Krejčího stal takový Sparťan?

Reagovat
Sosi

Ziskanim tucneho podpisoveho bonusu.

Reagovat
andrew96

Od doby, kdy na Letné opravili zábradlí.

Reagovat
andrew96

*opravil

Reagovat
RadekVonCZE

Třeba jim fandil, když byl ještě prcek

Reagovat
Sosi

A Teclem to nepujde.

Reagovat
dave30

Červená

Reagovat
Selänne

Reagovat
dave30

Dokud za toto nebudeme i v naší lize dávat červené, tak se v Evropě budeme stále jen divit...

Reagovat
Selänne

Za tohle se nedává červená nikde na světě lol

Reagovat
dave30

Jestliže jde kolíky dopředu, tak je úplně jedno, jak moc ho zasáhl. Toto není (neměl by být) fotbalový zákrok...

Reagovat
Selänne

Dostal správně žlutou, dost už bylo fňukání.

Reagovat
dave30

https://www.youtube.com/watch?v=j0xy66GHyDc

Podívej se na Cahilla. A ten se ho v podstatě nedotkl.

Reagovat
Selänne

Dvě úplně rozdílný situace, no.

Reagovat
dave30

Souhlasím, jedna v kaprlize, druhá v PL. Jinak kopačka šla téměř stejně...

Reagovat
dave30

Jinak je mi úplně jedno, jak to dopadne. Opravdu to sleduji zcela nezaujatě (i když mi to nevěříš).

Reagovat
Jackmaker1989

To je kokot ten štetina. Výmaz. A konečne hra dobre

Reagovat
Neon

Snad si to timhle pro dnešek vybral a už neudělá chybu.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale úplne zbytočné.

Reagovat
Fernando_Torres

Masíčko zatím naprosto šílenej...

Reagovat
montaigne33

Masopust zatím katastrofa

Reagovat
Selänne

Plavšič a Tetteh klasicky úplně k ničemu.

Reagovat
andrew96

Udělejte ze Ševčíka mrzáka. Už potřetí ho sundali.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou prasata

Reagovat
Raylan

je to fakt hrozny

Reagovat
ratusek

Olejník stejně blbej jak Štětina

Reagovat
smazaný uživatel

Na férovku kolíkama vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná řežničina.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale má to grády, super derby, tak to má byť

Reagovat
KnoxXx

Stetina

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k začátku:

"Česká státní hymna Kde domov můj patří podle zákona 3/1993 Sb. mezi státní symboly České republiky a ty lze podle § 1 zákona 352/2001 Sb. užívat jen vhodným a důstojným způsobem. Státní hymnu lze podle § 12 zákona 352/2001 Sb. hrát i zpívat při státních svátcích a při jiných příležitostech, je-li to obvyklé."

Je to neobvyklé, nevkusné a nevhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Štetina měl bejt venku už

Reagovat
Selänne

Reagovat
Neon

DMK chybi, Plavsic zatím dost k ničemu.

Reagovat
exse

Ševčík zatím neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisty nechápu - mají nad Spartou ohromnou technickou převahu, ale oni se s ní pere bojovností a tvrdostí.

Reagovat
Raylan

Technickou převahu tam má možná tak Ševčík

Reagovat
KnoxXx

Slavia a technicku prevahu? Mozno voci Frydkovi, ale to ma prakticky cela liga.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Techniku tam ma leda tak Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu

Reagovat
montaigne33

Zatím bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček nemá dneska svůj den.

Reagovat
Raylan

Plavsicovi už nenahravat

Reagovat
PhilipS

Ševčík dlouho ve Slávii nezůstane. Skvělej hráč

Reagovat
salm0n

Frýdek

Reagovat
Jackmaker1989

Tak tak

Reagovat
Rothbard

Díval jsem se přes Tip a najednou mi všude na jejich stránce skáče, že se stala neočekávaná chyba. Nevíte co s tím? F5 nepomáhá, druhý prohlížeč taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

To může být u nich na serveru.

Reagovat
Riviera Kid

Na Tettehovi bylo úplně vidět jak neví co má dělat a proto čeká na první kontakt aby spadl.

Nechápu, že ho nestřelili když o něj byl zájem.

Reagovat
Baronne

Tyvole to tam fakt neni nikdo lepší než tohle vyjebaný kopyto na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tohle bolí obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem musel rozkliknout komu fandí

Reagovat
Baronne

Reagovat
ratusek

já myslel, že myslí Tecla

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Komix

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
Baronne

To bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komentátoři hrůza.

Reagovat
Raylan

Nic novýho

Reagovat
ratusek

když tam je Trpišův kámoš Tecl, tak se divím, že tam ještě není další kámoš Provod.

Reagovat
Hokaido

Sledovat Tetteha je fakt strašně frustrující.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Tetteh na něj pošle krásnej balón a on ani nepočítá s tím, že by to mohlo přes jednoho hráče projít až k němu. Fakt zoufalec...

Reagovat
Selänne

*Hložek na něj pošle krásnej balón

Reagovat
oli9

Ten Tecl je tam k hovnu. Musa by tam byl platnejsi.. Sparta se zatím v pohodě drží, ale očekávám něco od Štětiny nebo Frydka a pak se to zlomí

Reagovat
smazaný uživatel

Hroťáci souboj kriplů. Chování lidského odpadu v kotli Sparty je lidské dno. Pyro TS je demence.

Zákeřný fauly na Ševčíka jsou zoufalá snaha a odpuštěné redky.

Reagovat
Neon

Kanga do hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal dneska není moc vidět. Snad jen při obraných zákrocích. Jestli ho mají tak dobře pokrytého, nepoznám. Kanga by tam asi přijít měl.

Reagovat
Jackmaker1989

Dočkal zatiaľ nebol vidieť v ani jednom zápase. Ostravu som nevidel.

Reagovat
Liquid

2.ligový zápas po sobě neměl Štetina dohrát, dnes jasná červená a VAR mlčí, proti Zlínu faul ze zadu bez úmyslu hrát míč, kdy se sudí báli poslat Spartu do devíti, ale také tam byla jasná...zrušte ten VAR

Reagovat
montaigne33

VAR se změnil v pomocníka pro "určité zájmy"= vidí, co chtějí vidět...

Reagovat
Liquid

já to od něj čekal od začátku, proto jsem byl zde jeden z mála co byl od začátku proti videu

Reagovat
3M

Je to tak

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kiwi-21

Jsem dneska rád že Karviná vyhrála, Příbram byla opravdu marná a mohla dopadnout i přes 1.jejich šanci o dost hůře obzvláště v 2.poločase si tam dělal Ba Loula co chtěl a byla krása pohledět Lingr taky skvělý ještě efektivita

Ba Loula nejlepší hráč zápasu a ROZHODČÍ nejlepší hráč Příbrami

Reagovat
Rothbard

Udrží Karviná Ba Loulu?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Pochybuju.

Reagovat
Kiwi-21

Záleží na tom kdo ho bude chtít protože mimo top 3 si myslím že Karviné ho nikdo nezaplatí

Někdo může nadávat že cenovka okolo 20 mega je hodně, jenže kdyby tak hrál v Liberci, Baníku, Jablonci a jinde tak ho taky za méně neprodají a tyhle jmenované týmy na něj nemají a co mám info jemu se v Karviné líbí takže přestup jedině opravdu za lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za logiku? V tebou zmiňovaných klubech by hrál ve větší konkurenci, o lepší příčky...Fakt chceš srovnávat Karvinou s těmi třemi tebou napsanými? Jako jo, Ba Loua je váš poklad a když vidím, jak neskutečně zajebává Kayamba v Plzni, tak ho třeba tam vidím, ale 20 mega je pro vás prostý strop, zatímco u Liberce, Baníku či Jablonce by to bylo minimum za takového hráče, zvlášť s tím, jak třeba Pelta umí prodávat. Jeho reálná cena je někde kolem 15, je mu 23, není to žádný náctiletý zázrak. Každopádně gratulace k výhře

Reagovat
Kiwi-21

Však já vidím jeho cenovku okolo 20.mega

Já to myslel tak že v Jablonci, Baníku atd za něho ty peníze nedají

A vím že jsou takový že jsou schopni nadávat že chtějí za něj moc a myslel jsem to tak že oni ho mít tak ho taky za méně než 20 neprodají spíš až dvojnásobně

Líbil se Slavii a ta byla schopná dát za Matouška 40.mega Příbrami (ano mladší a Čech) tak kdyby měla zájem třeba Slavia doopravdy tak kdo ví kde až jsem cena vyšroubovat

Jinak díky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nechapu... obetovat body jenom proto aby si Standa zahral?.. Mame ho az tak radi? Nemyslim si.. driv by se ztratil, goly byl schopnej dat Suk nebo Husby.. ale ted je strelec fakt potreba..

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck v brankářských rukavicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Golovi hraci nejsou. Uz to meli byt 3:0.

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooool Benjamin Tetteeeeeeeeeeeeeh

Reagovat
KnoxXx

Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

sem slavista ...ale tohle sem jeste nezral

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar se zase snazi hasit co nema, at je zalezlej v brane proboha, tohle vzdycky akorat domrda podobny vybehy.

Reagovat
ratusek

ale to nemůže uznat. stejný jako včera u Budějovic. hypl ho do golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vis ze to Franek uzna.

Reagovat
Komix

Kolář

Reagovat
Spalovač šancí

Ten gól nemůže platit

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je fakt dement.

Reagovat
Banikovec7

To by se Frydrychovi nestalo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Raylan

To nemůže uznat

Reagovat
Jackmaker1989

Som Sparťan, ale toto by mal VAR opraviť. Podľa mňa faul Tetteha

Reagovat
Selänne

Tohle nám nemůže uznat.

Reagovat
Fernando_Torres

Potom co neuznali ty Budejky tohle proste nemuzou pustit...

Reagovat
Salfovic

jestli pak tu budou Slávisti brečet jak včera

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ratusek

ale Tetteh je dement, prčo ho hype do golmana, když by to jinak golman stejně neměl

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Selänne

Tetteh je dement

Reagovat
andrew96

Jinak by ho hlavně Takács odstavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek založí útok, Tetteh dá gól z průniku. Co proti nim můžeš mít?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to cumim...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tentokrát správně.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, za ten vybeh si kolar ten gol zaslouzil

Reagovat
andrew96

Reagovat
montaigne33

Jasné přistrčení... Tentokrát VAR správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou to resit jeste dlouho? Dockalovi curakovi nedochazi ze nejde o ten skluz ale o to strceni? Furt ukazuje ze ho kopl Kolar.. vsak to nikdo nerozporuje ty pico uflusana.

Reagovat
oli9

Dočkal má IQ tak 60 ten to nepochopí ani když uvidí video

Reagovat
3M

Tak zrovna Dockal ma IQ vetsi jak vy dva dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne ze jo.

Reagovat
Salfovic

Dělal jsi mu IQ test ?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, vim ze neni potreba.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Čina - Plzeň 1:1

Reagovat
Jackmaker1989

Tetteh dojebe aj to, čo sa nedá. Slavia nemusí mať strach

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Raylan

VAR ale Kolář jak si ho pamatuju

Reagovat
AjaxFans

průměrný golman

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce vybehu nejhorsi v lize.

Reagovat
Raylan

Jojo, dřív to ale dělal častěji mi prijde

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jediný kdo v lize vybíhá.

Reagovat
bobis21

Faul úplně jasný

Reagovat
exse

Ok beru zpět, z kamery zezadu to bylo vidět jasně. VAR

Reagovat
smazaný uživatel

A jděte do prdele

Reagovat
oli9

Si kojit? Vžyt to byl jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

odskočil jsem si. Opakovačku jsem viděl následně

Reagovat
oli9

přiznat si chybu je ok. Tam nebylo co řešit video správně

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
Blasphemer

Budou sešívky brečet kvůli VARu tak jako včera?

Reagovat
smazaný uživatel

A budete ho vy kundy z plzne obhajovat jako vcera?

Reagovat
Blasphemer

Prvního už máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve uplne jiny situace, nechapu co tu chces srovnavat. Nebo jen provokace slavistu?

Reagovat
Salfovic

A v čem ty situace byly jako tak jiný ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je vazna otazka?

Reagovat
JeséRodriguez

hodně podobný..

Reagovat
martin1

Zbytečná otázka, ti to mají v krvi

Reagovat
Kixi Syhimour

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

A budete ho vy kundy z plzne obhajovat jako vcera?

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, už si sa ukľudnil? Daj si prášok. To čo tu predvádzaš? Správny zásah VARu a neuznaný gól

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to nejak vyvracim nebo neco?

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, čo tu vypisuješ? Veď sa pozri čo tu píšeš. Však klídek.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tady ty slovensky charakteristicky kecy.. co to tu, ved sa pozri.. co si jak.. bez si byt afektovanej do Komarna.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Všechno v pořádku VAR jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne tam bdue Tecl az do konce? Jeho plus je maximalne pressing, ale i kdyz dobre zapressuje tak z toho gol nedame takze... proc do pice..

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte sem nekdo gif toho kretena Stetiny prosim.. jak si chtel zpracovat balon, trefil se do rypaku a poslal nas do brejku...

Reagovat
Riviera Kid

Běž do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne tahne. Diky za nic zebraku.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale musíš uznať, že on a Tetteh sú rovnakí kokoti drevení.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
djiros

Proč to nehrál hlavou? Nekopa.

Reagovat
ratusek

je vidět, že je Bořil obránce

Reagovat
FCSL

Ševa je král Snad vydrží zdravej a v repre základ

Reagovat
Selänne

Místo koho?

Reagovat
smazaný uživatel

soucka. darida kral sevcik + barak

Reagovat
smazaný uživatel

misto soucka

Reagovat
montaigne33

Jediný ze slávistů hrál nadprůměrně

Reagovat
ratusek

Tetteh na pána

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda. Trpisovsky ven.

Reagovat
Bex5

Uz?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
KnoxXx

musel zalepit usta tym, co si ho dovolili porovnavat s tragedom Teclom

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha, uz tam mame Yusufa.. to je Tecl po solarku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Selänne

A stejně trefil ležícího obránce...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
exse

Taková haluze to zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to vyresil to jsem od nej necekal

Reagovat
Neon

Střela tečováná zadkem, aspoň malá odplata za Sáčka.

Reagovat
Rip

Slávka ten bodový náskok na titul ještě promrdá.

Reagovat
FruFru

Jen těm židům dejte

Reagovat
Sosi

Co ten Trpisak v tom utoku porad vymysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu ale jiste si kurvi jmeno.. hrace ma celkem slusny.. ale nechat hrat v utoku 70 minut borca co neumi dat gol? Proc? Protoze beha? Aha..

Reagovat
Paprika

Hlavne ze jsou kilometry

Reagovat
dave30

Vyřešil to luxusně. O záda ležícího obránce. Jinak to prostě nešlo.

Reagovat
montaigne33

Zimní změny SKS naprosto rozhodily... To se Trpišovi a spol. jaksi nepovedlo. Dnes by se jim Hušbauer hodil- toho doslova vyhodili...

Reagovat
ratusek

dyt je to pořád o 7 bodů a Plzeň Spartu neporazí a ikdyby, tak Slavia doma Plzeň porazí, takže to bude zase o 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ten marnej Yusuf dá určitě gol

Reagovat
eliskafan

Slavia neměla pouštět Součka. Jenom ať padne. Plzeň hraje lépe a aspoň bude drama do konce ligy

Reagovat
stas87

Že to Stetina ešte stihne pojebat Sparte?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako poplést si Bořila s Dočkalem...

Reagovat
KnoxXx

Boril zacal na poslednych 10 minut hrat aj za Spartu

Reagovat
ratusek

Kozák

Reagovat
KnoxXx

hlavne nech neprihrava dozadu

Reagovat
Paprika

Plzen titul

Reagovat
Heisenberg

Dnes nechybí ani tradiční Kozákova chvilka poezie

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

<3

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Blasphemer

GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

kozak

Reagovat
smazaný uživatel

a kolar taky klasik

Reagovat
ratusek

Hložek debil no

Reagovat
smazaný uživatel

Priste ho tam dej od zacatku. DEBILE.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Bora vedel ze bude faulovanej a pak hned asistence..

Reagovat
Jackmaker1989

Tak toto Hložek fakt dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Byl ale uz tak 20 minut zavarenej.. proc ho nesundal?

Reagovat
Jackmaker1989

Asi nemal koho, Plavsic bol v piči totálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je prostě útočník. To už by jsme od něj chtěli fakt moc, aby ještě skvěle bránil.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale bol to absolútne zbytočný faul, ten hráč bol chrbtom.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne si pak mel stoupnout pred balon, aby nemohl hned rozehrat

Reagovat
Jackmaker1989

Tak tak. To bol snáď jediný Hanczkov prehraný súboj.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale návyky bránících hráčů. Útočník chce rozehrát co nejrychleji

Reagovat
dave30

Toto by měli mít zažité všichni hráči. Ale jemu je 17. Buďme trpěliví...

Reagovat
RadekVonCZE

Bog Petar

Reagovat
FCSL

Co by si bez toho Liberce počali, žaludi

Reagovat
ratusek

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Stannis Baratheon

Však vy teď díky Slavii hrajete o poháry místo o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek ty mala mrdko.

Reagovat
Fakt

BAN. Poslední dobou to tady vůbec nezvládáš

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Ty jsi dobrej mindráček co?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
doshcz

to nasere když ti tak mladej kluk šuká mámu, chápu tě

Reagovat
Baronne

Reagovat
eliskafan

Nakonec plichta fajn. Sparta ve sračkách nadále. A Plzeň se přibližuje

Reagovat
smazaný uživatel

Bod nám moc nepomůže, ale alespoň rival nevyhrál.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Každopádně at si Jindra dává dál do utoku kámoše Tecla

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
montaigne33

Tecl zoufalý, většina hráčů SKS odehrála průměr, výborný byl Ševčík. Trpiše výkony všech hráčů uspokojily- zřejmě přes zimu snížili laťku.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Po 4 kolech ztratit 8 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal "Rikali kluci ze tam byl faul".. jako pri tom golu Slavie.. jo tak kdyz to kluci rikali

Reagovat
mxyzptllk

a přijde ti, že to říkal ve smyslu, že gól neměl platit? Nebo jsi nějak záhadně přeslechl zbytek věty, kdy řekl, že on o tom neví a že bez videa nebude nic soudit?

Reagovat
BaggioRoberto

Škoda že to kluci nedotahli na 3 body. Ale to je hrozně těžký, nastaví se 5 minut, píská se na konci už jenom na jednu stranu... No co bod z Židenu se taky počíta. ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slaba sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle breceni bych cekal od slavistu a ne spartanu 5 minut uplne logickych s ohledem na zdrzovani hry varem apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, chápeš, že jste po 24 kolech osmí (!) ?!

Vy Sparta, co kromě vás jsou všichni NIC ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozni ubozaci.. jak se uplne spokojili a zvykli si na roli dementu, jejichz maximum je vypadnuti z poharu se Suboticama.. a staci jim kdyz daji gola Slavii nebo Plzni nebo s nima vydrou bod.

Reagovat
oli9

To je krásná doba kdy rudá chátrá brečí nad nastavením nebo rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Tak nevím, Trpišák je spokojený- pomalu nadšený...

Reagovat
FCSL

Pro Slavii dobrej bod.. Plzen nevyhraje na Spartě, pak jedou na Baník, na Slavii... Taky začnou ztrácet

Reagovat
smazaný uživatel

asi už zná výsledky ze sporttesterů

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Zakladni sestava pry pro nej idealni, ze takhle chce zacinat vetsinu zapasu... Teclik asi nejvic nabehano, to staci..

Reagovat
montaigne33

Hra SKS působí oproti podzimu "kostrbatě", občas zmatečně... Proč vyhodili Hušbauera?

Reagovat
Jackmaker1989

Inak, ako hodnotíte zatiaľ Hanczka na jar? Dosť slušné výkony.

Reagovat
Neon

Zatím dost dobrej, snad mu to vydrží.

Reagovat
dave30

92 minut velice solidně...

Reagovat
oli9

Z těch klaunu je tam asi nejlepší

Reagovat
JeséRodriguez

Skvělej, snad zůstane. Dneska hrál výborně i Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho dva likvidační fauly byly luxusní.Ten má jedinou kliku, že karma je zdarma a zrakvil se, prtotože by dnes nedohrál

Reagovat
JeséRodriguez

aspoň něco jste se od Barcelony naučili, běhat přes půl hřiště ve více lidech na rozhodčího...Olayinka zezadu sejme Sáčka, ten se zvedne a hraje, vy tam po každým faulu půl hodiny brečíte

Reagovat
smazaný uživatel

To vy vůbec ne, co?

Reagovat
JeséRodriguez

ne po každým faulu

Reagovat
Raylan

Vypada výborně, velkej potenciál. Snad ho dotáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

není pro něj průměrnýho, 8. týmu škoda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej, díky, že nechal Musu tak luxusně zakončit

Reagovat
Antijazvec

POčul som, že dnes aj Stetina dobre, snad ho nepovolajú do repre, ale Hapal je schopný všetkého.

Reagovat
Antijazvec

Hackovi asi pomohla výmena frajerky. Modelka mu dala kopačky, tak ju vymenil za menej peknu tenistku.

Reagovat
jsemdement

Ajaj, zacina to drhnout a legendis Trpis schytava sody. Cervenobila sila se meni v brekot a bude asi zase povoden .

Reagovat
oli9

Tecl za 4 sezóny 10 branek... byl bych na tom možná stejně s tím týmem co Slávka má nebo měla. A kdybych nemusel do práce tak bych jich dal víc.. Ne vážně na to nemá, Tecl ani jusuf... Ale ten jusuf tam musí cpát bahrajn prachy... Jediný použitelný je Musa to radši ať tam dá toho filipeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako stat ve vapne a zkusit si najit misto k zakonceni tak verim tomu ze vetsina z nas by tolik golu co Tecl urcite dala..

Reagovat
ratusek

Čím později na to Trpiš přijde, tím lépe pro nás všechny. To bude jak s Burenem. Jako žolík výborný, ale v základu pokaždé o ničem, to bude i případ Musa, takže v utoku opět zůstane Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čekám hodně nervózní zápas s velkým nasazením. Boleslav to bude chtít zlomit a my zase napravit výkon a výsledek ze Sparty. Bylo by fajn vyhrát, ale tipuju spíš remízu.

Reagovat
Puskas

Koho Kozel po té středě posadí, pokud vůbec někoho? Azeveda a místo něj Holzer a Fleišman zpět na beka? Místo Šašinky dá beztak Smolu.

Reagovat
Wyrda

Čekám návrat Kuzmy a na hrotu Smolu. Místo Pokorného nejspíš Svozil.Víc těch změn úplně nečekám. Takže otázka jestli bude hrát Kuzma z kraje nebo na podhrotu. A dneska Potok dostane v druhém poločase žlutou. To je jistotka

Reagovat
smazaný uživatel

prosím hlavně ne Smolu, to se na to nevydržím dívat.

Reagovat
Puskas

Dá gól, to ho pak uvidíš i v sestřizích.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě, ten si tím haluzákem v budějovicích vybral štěstíčko tak na 10 zápasů dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole vždyt je to nejlínější a nejdřevěnější hráč, který kdy za fcb v posledních 10ti letech nastupoval.. To prostě nedávám a ještě dlouho se s tím budu smiřovat.

Reagovat
lichna.

Já se nechci Smoly zastávat, ale to jsi zapomněl na Kubu Šašinku např?

Reagovat
smazaný uživatel

nezapoměl, a beru, taky nepatří mezi talentované fotbalisty, ale aspon se snažil, u Smoly ten pocit fakt nemám. Ten je rád, že se udrží na nohou.

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu, pokud bude proměnovat šance tak, jako proti Budějkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle sedí na Urgelu a další, rozhodně ne na TS.

Reagovat
smazaný uživatel

no možná se Smola dneska ukopne a něco tam vsítí, já mu ale na chuť jen tak nepřijdu. prostě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Baník opět prodá nebo ne? Já jen jestli si to mám v podvečer zapnout...

Reagovat
frankiefcb

prodá, nezapínej to.

Reagovat
Puskas

a ještě by měl vsadit na Bolku

Reagovat
frankiefcb

barák

Reagovat
Puskas

A další zápas už bude sledovat na Armádě spásy.

Reagovat
smazaný uživatel

no, někdy tip nevyjde

Reagovat
Puskas

Jojo, ale zase má dva baráky, teda pokud ten jeden vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cohle ven

Reagovat
smazaný uživatel

To poznáme až podle výsledku. Pokud prohraje, prodal to, remíza bude domluvená, výhra koupená.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to mohlo být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Lasty - Fillo,Svozil,Zio,Flaska - Kaloc,Hruby - Reiter,Buchta,Potok - Kuzma

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nase preview tu je od soboty, tri dny pred tim dostane Osas cervenou ale stejne je v pravdepodobne sestave... dalsi svela prace redaktoru

Reagovat
Puskas

V souhrnu pak bude zmínka o tom, že Šašinka nebyl překvapivě ani na lavičce.

Reagovat
Banikovec7

4:0

Reagovat
doshcz

5

Reagovat
Banikovec7

Rekulerni 4

Reagovat
smazaný uživatel

No šak... 4:5

Reagovat
doshcz

tak ještě dva

Reagovat
Shevchenko

V roce 2014 jsme po výprasku 6:0 v Liberci hned na to porazili Boleslav 1:0, tehdy dal gól čtyřiadvacetiletý Šichor. Dneska taky tipuju 1:0 a gól dá dvacetiletý Kaloč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vůbec skončil Šichor?

Reagovat
Shevchenko

Olešnice u Bouzova

Reagovat
smazaný uživatel

Olešnice už jsem někde slyšel Ale nevim kde.

Reagovat
Puskas

Když jsi byl v Bouzově.

Reagovat
smazaný uživatel

tam jsem nebyl.

Ale uz vim, maji tam skiareal, takže asi na Nově ve zprávách v pravidelných novinkách o vlekařech.

Reagovat
Banikovec7

Drozd v nominaci

Reagovat
lichna.

Reagovat
Greny

ty jo Banik neporazil Bolku uz 5 a pul roku

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Hrubý, Jirásek - Potočný, Kuzmanovič, Azevedo - Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

lavička - Budínský, Drozd, Buchta, Kaloč, Holzer, Reiter, Procházka

Reagovat
Banikovec7

V domácích zápasech se mi dvojice Hrubý Jirásek bez DZ líbila i na podzim, tak snad to půjde i dnes.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale venku proti těm lepší hrát spolu opravdu nemůžou... Doma to je ok, stejně jako Smola, předpokládám, že tam budou lítat pořádný centry od Filla a něco mu tam spadne. Asistence Fillo branka Smola je dneska tutovka

Reagovat
ratusek

budeme to muset urvat během první hodiny, pak to není kým oživit do utoku. leda se tam posune Kuzma a Holzer na křídlo místo Jiráska

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Boleslav nasadila Ladru s Klímou a na lavičce Fulnek... zlatý Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu brazilskou kukacku se mi sestava líbí. #SmolaPico v základu, v pořádku. Na lavičce Drozd a Buchta, vazne

Reagovat
Shevchenko

Můžeš mi vysvětlit toho Smolu proč si z něj tak unešený?

Reagovat
Greny

ja teda nevim ze zapasu co jsem vzdy videl Banik .. tak kdybych mel treba vybirat mezi dvojici Smola - Sasinka tak jsem jasne pro prvniho ale jak pisu mozna mam fakt smulu na zapasy kde Sasinka hraje hovno a naopak kdyz hral Smola tak hral vzdy celkem dobre

Reagovat
HorajzmAmmann

kdy naposledy jsi viděl Baník?

Reagovat
Greny

v tydnu na Sparte

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný zápas kdy hrál Šašinka hovno (asi jako všichni). Jinak po návratu ze Slovácka je o parník před Smolou .. ve všem

Reagovat
Greny

tam byl fakt hroznej a jeste jsme si delali prdel, ze by ho mel vystridat nebo ze ho rozhodci vylije ...

kazdopadne nebyl tak tragickej jak vcera v zapase Brno - Sokolov hrac Sokolova c.23 nejakej Ondrej Ruml ... ten vypadal normalne ze je poprvé na hristi .. to bylo neco sileneho on ani poradne nevidel kde ma behat a normalne jeste odehral celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ten zpevak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Ten je ministr zdravotnictví.

Reagovat
martin1

Fakt? Chudák Ondra, i když je pravda že i v ČFL občas hořel ...

Reagovat
Greny

Jo fakt na jeho omluvu neznám ho ale na livesportu psali že je to bek ale hrál krajního zaloznika do 70 minuty takže možná to bylo tim

Reagovat
ratusek

to sis vybral blbej špíl

Reagovat
Puskas

A to ještě tu pasáž, kdy byl vyloučený, co?

Reagovat
Greny

ne to jsem videl celej zapas, predtim i vas zapas s Budejovicema a pak teda jen par zapasu na podzim zkraje sezony a to ted koukam na statistiky ze to je vetsina zapasu kdy Smola skoroval to bude mozna ono

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, proč si na něm někteří kompenzuji svůj debilní život...

A teď vážně. Já v něm vidím prostě přínos. Má neortodoxni pohyb, o tom žádná, díky tomu vypadá neohrabane. Ale je taky dost platný pro mužstvo ať už tím, že vybojuje míče, podrží je, soupeř na něm dělá fauly v nebezpečné vzdálenosti pro ně a taky dává branky.

Je třeba mít typ tohoto hráče, zvláště v našem novém systému.

Reagovat
Shevchenko

Ok no ale to byl Diop taky a jak se tu na něj nadávalo tebou nevyjímaje

Reagovat
HanzBP

Diop byl proti Smolovi PAN fotbalista

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop ukázal svůj charakter, když chtěl utéct. A fotbalista stejný, jen cernejsi

Reagovat
vestinustarychdubu

Mentál a kolohnát = neortodoxní pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Smola je oproti Sasinkovi bily Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Oproti Kubovi asi jo.

Reagovat
doocetung

3:1 Potočný,Smola,Buchta

a poprosím sream do zahraničí

Reagovat
Puskas

Nějaký stream, prosím?

Reagovat
ondrasch77

Nalej si stovku na tipsport a stream máš hned...

Reagovat
Salfovic

Nevím čím to je, ale tam se mi už tak rok streamy sekají, že se na to nedá vůbec koukat.

Reagovat
ondrasch77

To máš blbý..., asi nějaká chyba v nastavení pc nebo nějaký chybějící script...

Aktualizuješ prohlížeče?

Reagovat
Salfovic

Jo, mám s tím problém jen na tipsportu.

Reagovat
ondrasch77

Tak zkus fortunu

Reagovat
ratusek

ani to nezapínej

Reagovat
Puskas

asi máš pravdu, jdu si radši číst...

Reagovat
ondrasch77

Bolka docela fičák, ale už začínáte hrát taky...

Zapni si to

Reagovat
Puskas

Pozdě, rezignoval jsem.

Reagovat
ondrasch77

To je škoda, byl to docela zajímavej zápas...

Reagovat
ratusek

tvl s takovejma zoufalcema venku prohrávat

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že hydrant je zase ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti Spartě chytil 3 góly. To nebude Laštůvkou.

Reagovat
ondrasch77

Laštůvka

Reagovat
Mirek na tenisu

Už je těžký...věk nezastavíš.

Reagovat
ondrasch77

Čuměl na ten míč jak kokot, při tom bych řekl, že kdyby zareagoval, tak by to možná i měl...

Při druhém gólu se taky skoro nehnul

Reagovat
Mirek na tenisu

To Ladra solidně zasunul "za háčky". Z toho bych ho nevinil.

Reagovat
ondrasch77

To sice jo, ale Lašty se jen rozplácnul....

Reagovat
Salfovic

Pěkně tam zapadl.

Reagovat
ratusek

hrajte něco kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka Hrajou celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený vynikající.

Reagovat
ondrasch77

Jsem ohromen, jak ne Baník vlítli...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Páník dovnitř!

Reagovat
Pride

Zelený zatím super výkon.

Reagovat
czechfant

No, škoda, že pro nás v Hradci Jarda Zelenej nebyl dost dobrej :D

Reagovat
didosh

Nervy moje

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo neskutecne tragicky,mrdka cerna

Reagovat
smazaný uživatel

Azevemenedo.

Reagovat
Pride

Mrdka je tvoje matka.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytce

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi, jak tu vytvaris nekonecny vlakna o faulu/nefaulu hracu Baniku nebo kilometrovy diskuze kde hajis Banik a jeho hodnoty, ktery jen (v tvym pripade) zasiraj diskuze a kdyz napise nejakej Banikovec o hraci Baniku, ze je cerna mrdka, tak se vzmuzes jen na 2 smajlicky? pokrytce co chtit od vypatlance jak ses ty

Reagovat
bobis21

O jakých diskuzích to mluvíš? Kde hájím nějaké hodnoty? (co to vůbec je za nesmysl, od kdy mají kluby hodnoty?) A k tomuto už jsem se vyjádřil několikrát mnohem delšími příspěvky než k nějakým faulům. Takže to není tak že já jsem pokrytec, ale že ty jsi slepý debil který se musí do lidí za každou cenu navážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

nemám na to nervy, vypínám to. Boleslav do teď jen o bod víc než poslední Bohemka venku. Příbram nepočítám a my s ní tečem 0:2 po 15 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

A nebýt Stronatiho...

Reagovat
ratusek

jedno varování z Prahy asi nestačilo, je potřeba další s Boleslaví, která je venku zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

Prodané? Kozel ven?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl roh

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Zio jim to tam slušně zachraňuje

Reagovat
Liquid

pěkně si je Bolka dává, Bolka jedem a do měsíce se bude volat Páník zpátky....

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Jak za Kučery a Laštůvko ty už to zabal

Reagovat
martin1

Reagovat
didosh

Ty komenty tady...nechápu...fakt kokoti!!!Ještě to otočíme

Reagovat
doocetung

4:2

Reagovat
AjaxFans

Co nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komenty.

Reagovat
didosh

Komentáře některých Banikovců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Páník dovnitř.

A Bolka hodně dobrá.

Reagovat
Pride

Hrubý hraje otřesně, ale to tu nikdo nevidí. Hlavně si kopnout do Azeveda, který tam zkazil 2 věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl, že nejhorší je zatím střed zálohy.

Reagovat
Pride

Jirásek nic moc, ale Hrubý na co sáhne to zkurví.

Reagovat
doocetung

hrubý uz me sere dlouhodobě, umí akorat jakš takš vystřelit, jinak na podhrot nemá vubec kreativitu a techniku a na zatazenejsiho stredaka neumí absolutně branit..

Reagovat
mistr129

Takže furt jako ve Slavii

Reagovat
HanzBP

Hrubý hlavně nemá rychlost.

Reagovat
Salfovic

Za co ???

Reagovat
czechfant

za loket

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam úder do hlavy.

Reagovat
Salfovic

Jo, z toho detailního záběru to bylo vidět.

Reagovat
ratusek

Zio správnej leader

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zio je bůh

Reagovat
Greny

Stronati takhle pojebat Csaplarovu past

Reagovat
ratusek

doufám, že dostane čočku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ZioKong

Reagovat
doocetung

tataev druhá žlutá do 60. a pome obrat

Reagovat
bobis21

Že bude Zio náš nejlepší exekutor penalt by neřekl asi nikdo gól nám dává do 2. poločasu šanci, ale aktivita musí být úplně někde jinde. Buchta do hry, za výkony v přípravě si šanci zaslouží a adeptů na střídání se taky pár najde...

Reagovat
Greny

tak ted tam mate jeste Potocnyho na penalty kdyztak

Reagovat
bobis21

Při jeho současné formě jsem rád, že se toho ujal Stronati. Ale jo, penalty v Liberci myslím docela proměňoval

Reagovat
Kepy_FCB

Tak tu špatnější půli jsme si vybrali, otázka je zda lepší druhá bude stačit na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka se zkušeně vyhla Csaplárově pasti, ale Baník myslím vyrovná i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo ztrati míč a když se díky jeho chybě žene útok na naší branku, z čehož nakonec pramenil gól, on si jen vyklusaval, zmrd

Líný na krok a zmuze se jen na své debilní tanečky.

Reagovat
HanzBP

Ono tam bohužel vyklusávalo více hráče, ale Azevedo rozhodně dolů. Mě se nelíbí už celé jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi vytočilo, jak pak vyklusaval. Ztratit míč, proč ne, stane se každému. Ale on.. Ani nezabojuje, nic. A pak ještě za autovou čarou dělá svou sambu...

Nicméně i střed zálohy mrtvý.

Reagovat
3M

Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Ja vim no, silnejsi pes ... Jablonec by mohl vypravet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Takže ani loket (možná předloktí, tak detailně jsem ten záběr nezkoumal) do hlavy už není faul jo? Už to máte fakt moc na sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Mongol to zkouší. Tohle byla naprosto jasna penalta, kdy mu tam rusak Smolikovi slušně natáhl rukou do obličeje. 100 % obhajitelna.

Reagovat
3M

Uz sis vymenil plinu ty kupo hoven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážně vtipná základka s tím tvým vyjadřováním

Ale tak už se ti to blíží, ne?

Reagovat
3M

Klidne si za sebe mohl poslat Cukrouse, kdyz ses z toho posral, stacilo mu vyndat toho tvyho chcipaka z prdele a poslat ho na vlak

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Potocny hraje stejne spatne jako minule zapasy ale dnes mu to staci na to aby byl skoro nejlepsi v tymu. Hruby nebo Smola sileni.

Reagovat
ratusek

Drozd, Buchta na plac. k tomu Holzer, vysunout Kuzmu na hrot ke Smolovi a nějak to umlátit

Reagovat
ratusek

tak ne, už jsme jednou střídali vlastně

Reagovat
ondrasch77

Ještě mohl nafasovat žlutou za ten pokus o pecku...

Reagovat
HorajzmAmmann

Stred zálohy MB si z dvojce Hruby-Jirasek dela prdel. Když nehraje János musí hrát Kaloc. Ihned ho tam dej, protoze takhle to bude další debakl...

Reagovat
ondrasch77

Jinak Sparta, jak vyhlašovala ten útok na 2. flek, tal je při téhle konstalaci 9...

Lepší formu na jaře má i Karviná

https://www.livesport.cz/tabulka/rmbyqMNH/Qmcqjqw9/#live

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná má lepší formu i než Jablonec a my ( ), takže tu bych nevytahoval.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak zrovna Karviná má formu lepší než téměř jakýkoliv jiný klub.

I když jim k tomu samozřejmě výrazně pomohl snadný los.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Alan_Shearer

Banik nesmi mit v tymu zadny mrdky cerny, negry a ani opice ... pak to bude dobry

Reagovat
ondrasch77

Jinak to influencer ovar pořeší

Reagovat
3M

Reagovat
Pride

Reagovat
3M

Reagovat
Spalovač šancí

Chudák Baroš, takhle smutně mít ukončenu kariéru. Jediná útěcha snad bude, že mu ji ukončil Shearer.

Reagovat
smazaný uživatel

Baros ma nejakou vadu pigmentu, vsak je to balda z Vigantic.

Reagovat
PP

Balda je brněnský hantec..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

S nim 1:2, bez nej 1:1... Ze bys o tom prece jenom neco vedel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Smolova rána" Ti komentátoři jsou snad namluvení dopředu jak ve Fifě..

Reagovat
doshcz

Smolova "rána"

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka dobre v kurvach v 60 minute.

Reagovat
Spalovač šancí

No nevím

Reagovat
Salfovic

Vždyť ho ten baníkovec celkem jasně držel.

Reagovat
doshcz

Reagovat
djiros

Přesně tak, ale Buchta ho perfektně přeskočil a z prvního záběru jsem byl přesvědčen o penaltě. Opakovačka ukázala opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš si jistej?

Reagovat
ratusek

to bylo jasný, že mu tam Šeda skočí. no co. dneska bez bodu a sere mě že s těma zoufalcema, kteří hrají venku totální sračku

Reagovat
bobis21

Zio sportovně zahodil. Docela bych se hádal kdo koho držel...

Reagovat
andrew96

Zelený si brzo uvědomil, co dělá za blbost, a ruce dal pryč. Pak ho Buchta svalil na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Penalta spíš ne. A ten Stronati, kope penalty vždycky? U obou kouká na balon, vubec ani chvili na golmana, uz ta prvni byla těsná.

Reagovat
bobis21

Na začátku sezóny zahodil penaltu bary a Hrubý, tak si to pak vzal Zio a až doteď všechny dal

Reagovat
Raylan

Tak to jo ale ani jedna mi teda nepřišla dobře koplá

Reagovat
bobis21

Tak jeho nikdo nemůže obvinit z toho že by byl dobrý technik kope to na sílu a prostě to protlačí (jako tu první dnes)

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta vypadá slusně...

Reagovat
ratusek

Kozlovi to snad otevře oči, že Azevedo, Hrubý a Jirásek na nás nemají. Bohužel musím napsat i Hrubého. Střed by měl být Kaloč-kdokoliv kdo umí dát přihrávku dopředu. Smola taky totálně zoufalej. no co, zase zpátky na zem. ted do posrané Příbrami a pak do Zlína. abychom neměli z těhle 3 zápasů nula bodů

Reagovat
smazaný uživatel

To sel Hruby tak dolu? Dneska hruza.. muze prihrat a ceka az ho dorazi borec a mic mu vezme.. snad petkrat se to stalo.. je nejakej divnej.

Reagovat
3M

Ted vam budu 2x fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackBlack

To nechápu jak tohle může písknout ještě s videem

Reagovat
Coutinho10

lol jasny ofsajd ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me taky.. nechapu ze to nikdo neresil.

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě jestli to VAR řešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne degeni komentatori.. ani slovo.. ani je to nenapadlo.

Reagovat
Mirek na tenisu

O2 toto kolo dost špatná. V Plzni, v Edenu, na Baníku mizerná režie, střihy, zbytečně dlouhé opakovačky ze tří kamer a na hřišti se něco děje, co divák nevudí. To je mor! To v Premier Sport v PL neexistuje.

Reagovat
Coutinho10

to by cekal...hned se hralo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Vypadalo to no

Reagovat
Coutinho10

j, tam byl o parnik na ty zadni tyci...tohle jasne nahrava tomu, ze se VAR pouziva, jak se hodi, ale spravedlnost nebyla slepa

Reagovat
Mirek na tenisu

Bylo to podezřelé, ale z jediného záběru, který se na Kyslíku dal posoudit se mi zdálo, že Svozil hráče před sebou předběhl. Ale na 100 pro to neříkám...

Reagovat
JessePinkman

Taky se mi zdálo. Ale maj tam video, tak to snad vyhodnotili správně.

Reagovat
Coutinho10

spravne podle noticek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

VAR byl při druhé penaltě i ofsidu na pivu

Reagovat
Coutinho10

nebo vubec nedorazil

Reagovat
Spalovač šancí

První penaltu potvrzoval, ale kdo ví, jakým stylem

Reagovat
dave30

To jako při gólu Svozila? Zastavil jsem si to na livesportu a jako ofsajd to nevidím.

Reagovat
Spalovač šancí

Je pravda, že v TV neukazovali žádný záběr s lajnou či alespoň z boku. Takže nevylučuji, že mohla hlavní kamera zkreslovat. Ale přišlo mi to docela o kus za obráncem v okamžiku přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří tam vidí parník

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

gol kola pico

Reagovat
doshcz

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrej tlak Bolka

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kepy_FCB

tohle není smůla to je debilita

Reagovat
smazaný uživatel

No to opravdu neni o smule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Neskutečnej závar.

Reagovat
Coutinho10

tak se jim to vratilo

Reagovat
ratusek

Dementi, ale tak bod jsme si dneska nezasloužili. příští zápas už se snad vzpamatujou

Reagovat
Salfovic

Hele někoho ten Jarda porazit musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako stred Jirasek a v soucasne forme hrajici Hruby, v utoku Sasinka nebo Smola. to hraje Banik jeste nad ocekavani dobre ne?

Reagovat
Neon

Na asi sedmý pokus tam ten gól protlačili

Reagovat
smazaný uživatel

Víc nasranej po výhře bejt nemůže?

Reagovat
Pyroman

Weber Rozhovor roku.

Reagovat
smazaný uživatel

co se nelíbilo Webrovi?

Reagovat
Coutinho10

hadej...

Reagovat
Kaspar

asi druha penalta co nebyla, druhy gol co byl z ofsajdu a jeste dostane na konci zlutou

Reagovat
bobis21

A že Zelený neměl dohrát taky zmínil?

Reagovat
ondrasch77

Jako za co?

Reagovat
Spalovač šancí

To bylo prorážení

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemel dohrat bobisku?

Reagovat
bobis21

Strom je přeci podle ef logiky na červenou a minimálně 5 zápasů trest ne? Tak Zelený za něj nedostal ani žlutou. Pak tam měl ještě sáně u autové čáry a zdržování na konci

Reagovat
andrew96

Spíš EF ví, co je strom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se divim, ze se mu snazis neco vubec vysvetlovat tomu ani kdybys to namaloval barevnyma pastelkama, tak nepochopi zakladni veci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta EF logika se uplatňuje jen někdy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty seš dobře odtrženej od reality.

Reagovat
bobis21

Tak jaký je teda podle tebe správný trest za strom? Nebyl jsi jeden z těch, kteří za něj před dvěma týdny chtěli rovnou červenou?

Reagovat
Stannis Baratheon

A bylo to v souboji?

Reagovat
bobis21

Co znamená v souboji, že ho už neměl jak jinak zastavit tak do něj vletěl? Strom s vytažením ramene proti hráči je na žlutou - Fillův i Zeleného.

Reagovat
Stannis Baratheon

Celý Eurofotbal proti tobě, ale ty si budeš pořád mlít svoje...

Reagovat
bobis21

Proti mě? V čem? Jen pár ubožáků si tady hraje na to, že baníku nějak pomáhají rozhodčí, protože nám byl uznán regulérní gól

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

jinak ser na to. někteří mají patent na pravdu. To někdy nemá ani smysl je o něčem jiném přesvědčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Cely eurofotbal" ma patent na pravdu?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
stas87

Neber si to osobne, ale ty dost casto pises o tom, ze hrac supera mal byt vyluceny ci mala byt penalta pre tvoj tim v zapasoch, kde Baniku rozhodca neuskodil. Neprides mi objektivny..

Reagovat
bobis21

Nevím o tom, že bych někdy psal že by Baníku rozhodčí uškodili. A skoro v každém zápase by se dal na obou stranách najít hráč, který by mohl být vyloučen (dneska si o to chvíli říkal i Potočný z Baníku), proto mě sere že se to řeší vždy jen u hráčů Baníku a nikdy naopak. Nemyslím si že nám rozhodčí nějak škodí ani pomáhají. ale pak tady máš pomatence kteří dělají, jako by byl Baník bez rozhodčích někde v MSFL

Reagovat
dave30

Gól Svozila nebyl ofsajd. Mrkni na livesport.

Reagovat
doshcz

nechtěl ještě i střídat? k tomu taky nějak nedošlo :D

Reagovat
Coutinho10

Jozka ato vyhrali...nechtel bych ho videt pri ztrate bodu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Dneska super zápas..., nahoru dolů.

2. pecka podle mě vůbec nebyla a druhý gól Baníku z ofsajdu (ale jen ze zápasu, víc jsem to nezkoumal).

Hráči Baníku před koncem předvedli "charakter", kdy se většinou váleli při sebemenším kontaktu na půlce Bolky, kryplík Potočný měl dneska dostat rovnou 3 žk...., ani se nedivím, jak byl Jožka nasranej...

Pro nás fajn výsledek, ikdyž jsem původně doufal v plichtu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

jo s tím padáním jsme tak ubozí, učí je to Kozel zřejmě

Reagovat
ondrasch77

To ne..., je to v charakteru každého jednotlivce.

Kozel nikdy nebyl simulant ani zákeřný hráč, což se o zmrdečcích jako Potok nebo Fillo říct rozhodně nedá....

Reagovat
Kepy_FCB

tak ať jim to ani netoleruje

Reagovat
ondrasch77

S tím se budeš asi muset obrátit na něj, ne na mě...

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Ale to je všude.Frýdek, Bořil a snad půlka hráčů. Hrajou si na drsňáky, ale jinak se válejí a bečí u sudího pořád

Reagovat
ondrasch77

Netvrdím, že ne, jen reakce na včerejší zápas...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

ani 14 dni ti nepomohlo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Dvě pentličky... Baník si na rozhodčí v poslední době určitě nemůže stěžovat. Při druhé dneska zase selhala komunikace hlavní - VAR. Živě jsem byl taky o faulu na Buchtu přesvědčený a vida! Stačil replay a hned to bylo naopak. Takže po skandálu v Plzni (Pechanec), v Edenu (Pechanec) by komise rozhodčích měla mít hlavu v pejru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

ani tradiční tlačenka Baníku nestačila, VAR fakt zrušte, zase se pobavíme nad tím, jak budou říkat, že překontrolovávají každý penaltový zákrok, Buchta jasně Zelenýho fauloval a sudí to zcela nesmyslně otočí ve prospěch Baníku

Reagovat
3M

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

můžeš dát jeden příklad zápasu v této sezoně, kdy získal Baník body díky pomoci rozhodčích? Ani jeden takový nebyl. Naopak jsme zápasy kvůli rozhodčím ztratili. Jen ty jsi zaslepená pička která bude na Baník nadávat za všech okolností

Reagovat
mistr129

Jablonec. Ale zároveň si myslím, že stejně jako u většiny klubů jednou přidají, jednou seberou, takže nula k nule pojde

Reagovat
bobis21

Blbost, s Jabloncem tam nic nebylo. Neříkám že občas něco nepísknou, ale dělat z toho nějaké tlačení Baníku je fakt nesmysl. Dneska byla sice 2. penalta přísná a sám bych ji spíš nepískl, ale když tady někdo píše že neměla být ani první která byla jasná nebo že gól který podle opakovaček z ofsajdu spíš nebyl neměl platit, tak je jasné že jim nejde o pravidla, ale jen o plivání na baník.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já si teda čárky dělám jenom na Kocandě, ale Baník si na sudí v poslední době opravdu nemůže stěžovat. Jo v minulosti to nás řezali...

Reagovat
bobis21

Tak já si ani nestěžuji, ale tvrdit že nás nějak tlačí je taky mimo.

Reagovat
3M

Ty ses trosku srdcem slavista ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Bobis slávista? No, nevim nevim.

Reagovat
bobis21

Proti Slavii nic nemám (včera jsem vám přál výhru). Jen se z hodně jejich fanoušků stali během podzimu hrozně namyšlení kreténci, kteří mají potřebu sprostě nadávat všem, kdo si dovolí s nimi nesouhlasit, nebo jen říct něco co se jim nelíbí. Pak teda ještě nemám rád majitele, ale za to fanoušci nemůžou...

Reagovat
smazaný uživatel

on je trochu dement

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, zrovna tahle pička vše obrací jedním směrem, zbytečná ztráta času se jím zabývat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele