Dva a půl kraba aneb Události 24. kola FORTUNA:LIGY

10.03.2020, 20:39
Názory a komentáře
Možná poslední kolo ligy odehrané před zaplněnými tribunami. Tak by se dal charakterizovat čtyřiadvacátý díl nejvyšší fotbalové soutěže. Jeho hlavním tématem mělo býti derby, co do pozápasových ohlasů se mu však další zápasy dokázaly vyrovnat.

Velké vášně totiž vyvolal sobotní duel mezi Plzní a Českými Budějovicemi, a to zejména kvůli neuznané brance Dynama. Rozezlen byl po pondělní dohrávce i mladoboleslavský trenér Jozef Weber, který i přes výhru nebyl vůbec spokojen s výkonem rozhodčích.

Sudí měl napilno i ve zmíněném souboji pražských "S". Ani jeden z týmů rozhodně nehrál zrovna v rukavičkách a tvrdými fauly se to jen hemžilo. Nejvíce rozhodčí Franěk vstoupil do průběhu utkání, když po zhlédnutí videa uznal, že Tetteh před gólem fauloval bránícího Takácse.

Zápas kola


Baník Ostrava - Mladá Boleslav

Divoké utkání aspirantů na evropské poháry přišlo v pondělí na závěr kola. Mladoboleslavští se dokázali během patnácti minut dostat do dvougólového vedení, avšak Baník dokázal v dalším průběhu srovnat - a to ještě Stronati zahodil jednu ze dvou penalt. Rozhodnutí tak přišlo až v samotném závěru, vlastencem nechtěně pomohl hostům ke třem bodům Potočný.



Gól kola


1. Lukáš Budínský (Mladá Boleslav)

Skóre tohoto bláznivého zápasu otevřel Lukáš Budínský skutkem nevídaným. Dostal přihrávku od Zeleného, navedl si míč na střelu a technickým pokusem levačkou trefil přesně horní roh brány. Nutno dodat, že Laštůvka úplně čisté svědomí mít nemůže.



2. Benjamin Tetteh (Sparta Praha)



3. Kristi Qose (Karviná)



Jedenáctka kola



Brankář - Jan Šeda (Mladá Boleslav)

Dost možná klíčová postava na boleslavské cestě za vítězstvím. Už první Stronatiho penaltu málem vytáhl, tu druhou se mu zneškodnit povedlo. I jinak oplýval jistotou a jako tradičně nedělal zbytečné chyby.

Pravý obránce - Andreas Vindheim (Sparta Praha)

Norský bek si na jedničku poradil s Olayinkou, jistotou oplýval i při rozdávání balónů. Na rozdíl od dalších svých spoluhráčů se vyvaroval i zbytečných faulů nebo kiksů a dopomohl tak výraznou měrou k bodu.

Střední obránce - Lukáš Štetina (Sparta Praha)

V zadní řadách letenského týmu pořádně tvrdil muziku, i díky tomu ale přes něj slávisté přecházeli jen velmi těžko. Dokázal zachytit několik nebezpečných situací, jedničkou se musí ohodnotit i jeho sbírání vysokých balónů.

Levý obránce - Jan Bořil (Slavia Praha)

I z pozice beka byl nejviditelnějším a nejnebezpečnějším ze sešívaných. Jeho auty i centry přinesly několik nebezpečných situací, sám Bořil se rovněž dvakrát dostal do zakončení. Proměnit však nedokázal a další klíčový gól pro svůj tým nepřidal, alespoň však asistoval na vyrovnávací branku.

Pravý záložník - Antonín Vaníček (Bohemians 1905)

Jeden gól vstřelil, na další asistoval. Po čtvrthodině dostal míč do křídla, odkud okamžitě centroval na hlavu skórujícího Pulkraba. V závěru první půle zase číhal ve vápně na Hůlkův pas, který chladnokrevně poslal do sítě.

Střední záložník - Kamso Mara (Slovan Liberec)

Na úvodní trefu Kuchty asistoval, když jej vysokou přihrávkou poslal samotného před Fendricha. Po půlhodině se ujal exekuce pokutového kopu, jenž proměnil s naprostým přehledem.

Střední záložník - Kasper Hämäläinen (Jablonec)

Už podruhé během jara se ukázal jako vynikající žolík. Ve třiasedmdesáté minutě přišel na hřiště za pro Jablonec nepříznivého stavu, po dvou minutách si hned našel přihrávku do vápna a hlavou o břevno stanovil konečný remízový výsledek.

Levý záložník - Ondřej Mihálik (Viktoria Plzeň)

I on se dostal na hřiště až v závěrečné dvacetiminutovce, omezeného času však dokázal využít na jedničku v závěru vstřelil gól, který byl jediným v tomto utkání a zároveň jeho první v červenomodrém dresu.

Útočník - Petar Musa (Slavia Praha)

Chorvastký útočník přišel na plac až dvacet minut před koncem základní hrací doby, sparťanskou obranu ale pořádně provětrával. V nastavení přišel nejsvětlejší moment, když po rychle rozehrané standardce srovnal a přiblížil se tak čelu tabulky střelců.

Útočník - Matěj Pulkrab (Bohemians 1905)

Prvními dvěma zásahy v sezóně rozhodl o veledůležitém vítězství Klokanů v záchranářském boji. Po patnácti minutách si ve vápně počkal na míč a zblízka otevřel gólový účet utkání. Ve druhé půli jej zase zastihl Jindřiškův centr, i tentokráte Pulkrab nezaváhal a vstřelil vítěznou trefu.

Útočník - Jan Kuchta (Slovan Liberec)

Ústřední postava třetího jarního libereckého vítězství. V sedmadvacáté minutě číhal na hraně ofsajdu a tváří v tvář Fendrichovi otevřel skóre. Vzápětí faulem na svou osobu vybojoval penaltu, ve druhé půli zase využil gólmanova zaváhání a trefil se podruhé.

Nemělo by vám uniknout




Opavští se zřejmě rozhodli Liberci vítězství darovat. V poločase prohrávali o dvě branky, ihned po návratu ze šaten si navíc sami zatloukli hřebíček do rakve. Fendrichovi sjel balón při pokusu o odkop a Jan Kuchta tak už snadno zakončoval do prázdné brány.


I poslední liberecký gól padl po hrubce. Rychlý byl při rozehrávce pomalý a nechal se obrat Malinským, jenž napálil balón nechytatelně pod břevno.


Minulý domácí zápas Teplic se kvůli nezpůsobilému hřišti musel odložit a nedá se říci, že by se to před zápasem se Slováckem nějak zlepšilo. A to ještě ve středu čeká trávník dohrávka s Libercem.


Budějovičtí šli v Plzni v šestapadesáté minutě do vedení, po zásahu videa však gól uznán nebyl, což se mezi fanoušky napříč ligou, nicméně postrčení Kovaříka bylo zřejmé. Na videu v čase 1:40.


Rozezleni byli i Mladoboleslavští, proti nimž byla nejprve po zhlédnutí videa nařízena podivná penalta za "faul" Zeleného na Buchtu. Útěchou pro fanoušky může být alespoň to, že ji Stronati zahodil. Čas 2:27.


Srovnat se povedlo až Svozilovi, u této trefy se zase Středočeši cítili poškození vinou ofsajdového postavení.

Zachyceno na sociálních sítích


Přípravu na derby pojali slávisté vážně.


To se úplně nepovedlo čtvrtému rozhodčímu, jehož zmatky s tabulí zapříčinili dvanáct sešívaných na hřišti.


Remízový výsledek je pro Slavii další ztrátou...


Po zápase se musela hodně divit Vltava, do níž slzy tekly z druhé strany, než je zvyklá.


Jiří Kladrubský nebyl úplně spokojen s rozhodnutím sudího ve Štruncových sadech.


A na závěr Jozef Weber, na němž bylo rozezlení z výkonu rozhodčího poznat zcela jasně.


VAR v akci


Kromě výše zmíněných situací měl někdy VAR i snadnou práci. Třeba když Tetteh před brankou nastrčil Takácse do Koláře.


V závěru bezgólového utkání viděl druhou žlutou a tedy červenou kartu Alois Hyčka za to, že trefil loktem Milana Petrželu.


O vyloučení rozhodl VAR i v duelu Olomouce s Jabloncem, v němž v pětatřicáté minutě González poslal k zemi unikajícího Doležala. Podívat se můžete v 1:34.


Ještě předtím nepotěšily Sigmu technické vymoženosti, když kvůli ofsajdu zrušily Chytilův gól.


Změny v tabulce


První ryze březnové kolo zamotalo situaci ještě více, než tomu bylo dosud. Náskok Slavie se po remíze v derby ztenčil už na osm bodů, Plzeň totiž dokázala uspět proti Českým Budějovicím. Jablonecká remíza se Sigmou znamenala upevnění třetího místa, za ním je totiž Baník, jenž prohrál s aktuálně pátou Boleslaví.

Na nedobrém terénu v Teplicích ztratilo i Slovácko, jež se tak propadlo na příčku šestou. Jen o bod za ním je po vítězství s Opavou Liberec a i přes prohru ve Štruncových sadech jihočeské Dynamo. Až do druhé poloviny tabulky spadla pražská Sparta, jejíž náskok na Olomouc je aktuálně jen jedno vítězství.

Do elitní desítky by mohla proniknout i Bohemka, která po vítězství ve Zlíně ztrácí na Sigmu jen pět bodů. Za ní jsou na dostřel Teplice, ty navíc mají středeční zápas s Libercem k dobru. Mimo sestupové pozice konečně poskočila Karviná po úspěchu s poslední Příbramí. Barážové pozice momentálně patří Zlínu a Opavě.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24184248:858
2.Viktoria Plzeň24155445:2050
3.FK Jablonec24117642:3140
4.Baník Ostrava24115836:2738
5.FK Mladá Boleslav24114942:3737
6.1. FC Slovácko24107730:2737
7.Slovan Liberec23113942:3136
8.Dynamo České Budějovice241131039:3836
9.Sparta Praha2498742:3235
10.Sigma Olomouc24711631:2932
11.Bohemians Praha 190524761125:3727
12.FK Teplice2359919:3524
13.MFK Karviná24581120:3023
14.Fastav Zlín24641422:4022
15.SFC Opava24451511:4117
16.1. FK Příbram24351615:4614

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (121)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Takže 5 Pulkrabů? A není to moc?

Reagovat
ratusek

my jsme s Bolkou neremizovali neměli byste psát články 5 minut před koncem zápasu

Reagovat
mistr129

Tím to nebylo, dík

Reagovat
oli9

Ta bažina v Teplicích to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

za trest bych jim to dal zítra bez diváků

Reagovat
Azazelo RD

Jako dát záškolákovi exemplární vyloučení ze školy na jeden den, ať kouká hajzl, že do školy se nevyplácí chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedám si dnes po obědě viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili!

Reagovat
mickey mouse

Weber

Reagovat
smazaný uživatel

Päť legionárov v jedenástke kola je veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to je za češtinu. To ses nějakej cigán ze severních Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuješ si dať zvýšiť dioptrie brejlovče, keď už nedokážeš rozlíšiť čo je čeština a čo nie

Reagovat
ondrasch77

to sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to tým klubom nejako nezazlievam, že angažujú legionárov. Pokiaľ sú na vyššej hernej úrovni ako domáci hráči, tak to samozrejme má svoje opodstatnenie. Ako takéhoto vhodného angažovania legionárov by som uviedol napríklad Karvinú, ktorá sa cez zimu zdá sa takto slušne posilnila a zatiaľ im to herne klape.

Reagovat
Losinho

Tak proč ty blbý kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

Tm ale právě vyvracíš ten svůj povzdech nad tím, že je v jedenáctce kola moc legionářů. Takže trošku nechápu tvůj myšlenkový pochod Je to o to vtipnější, když si vezmeš které týmy máš v oblíbených, teda kromě Pohronie

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž ale kluby ako ManCity, Dortmund či Atlético, ktoré mám v obľúbených majú najvyššie medzinárodné ambície a tie by bez legionárov iba s domácimi hráčmi asi sotva naplnili

Reagovat
skat

A je v tom nějaký rozdíl?... Když ti právě tyto kluby ty nejlepší domácí hráče vykoupí, tak je přeci musíš nahradit novými, a pokud jsou všichni schopní z ligy pryč, tak ti nezbývá než kupovat zahraniční hráče. Přeci tam nekoupíš Rosťu z přeboru, jen proto, že je to čech... To jako frajeři nemají mít žádné ambice, jen proto, že nemají prachy na to, mít ty nejvyšší ambice?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bakary3

Dyt on zas vari z vody..

Vmastne je to tedy v pohode v Anglii, Spanelsku, Nemecku, na Slovaci, ale u nas ne... to nema cenu ani komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Som možno v tomto smere na českú ligu prísny ale spravodlivý. Nemôžeš porovnávať anglickú, španielsku či nemeckú ligu, kde sa stretávajú najlepší hráči sveta a teda nutne aj legionári, slovenskú ligu, kde naopak nie je možné káder postaviť len na odchovancoch a keďže nie sú peniaze, lacní legionári sú nevyhnutnou voľbou aby mužstvo mohlo ako-tak hrať a českú ligu, ktorá je niekde uprostred medzi spomínanými dvoma. V českej lige sú aj podmienky aj peniaze potrebné nato, aby v nej hralo viac domácich hráčov. Je jasné, že máte nejaký finančný strop a nedotiahnete tam hráčov ako sú Haaland či Sancho, ale tiež by to nemuselo byť tak, že do zostavy kola sa budú dostávať legionári ako Mara či Dedič (minulé kolo) za ktorých by predsa len bolo možné alternatívy aj z radov českých hráčov si myslím.

Reagovat
kilobyte

Nejlevnější pro klub jsou odchovanci.

Reagovat
skat

ti co by měli hrát v těchto klubech jsou v s+s+p... teda spíš ve slávii a Plzni...

Reagovat
Bakary3

Nejsi, meles absolutní sracky.

U nas porad drtivou vetsinu kadru tvori domaci hraci.

Proc je teda vic legionaru i v jinych nam jakztakz vykonnostne a financne blizsich soutezich - Belgie, Svycarsko, Recko... ?

Placas a placas, jen aby sis obhajil svou od zacatku nesmyslnou myslenku.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo píšeš za bludy? To kde si zobral, že napríklad vo švajčiarskej lige je v mužstvách veľa legionárov? Si ráč pozrieť nejaké súpisky ešte predtým, než niečo vyšplechneš. Vo švajčiarskych kluboch vždy minimálne polovicu kádra tvoria domáci hráči, to si chlapče zapamätaj.

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
mistr129

Reagovat
skat

namátkou jsem navštívil soupisku FC Zurrich, jednak jsme s nimi hráli v EL a druhak jsou v půlce tabulky - z 28 členů kádru je 13 cizinců ( 13 národností) plus švýcaři Mirlind Kryeziu, Bećir Omeragić, Vasilije Janjičić, Yann Kasai.... a to je tým ze středu tabulky, tedy bez tvých nejvyšších ambicí....

Reagovat
smazaný uživatel

Mýliš sa. Na súpiske FC Zurich je 16 hráčov so švajčiarskou národnosťou a 10 cudzincov, čo opäť len potvrdzuje moje tvrdenie, že vo švajčiarskych kluboch vždy minimálne polovicu kádra tvoria švajčiarski hráči. Podobne ako ondráš si nezobral do úvahy futbalistov s dvomi občianstvami vrátane toho švajčiarskeho, väčšinou potomkov prisťahovalcov, akých je v tamojšej súťaži a koniec koncom aj reprezentácii požehnane. Takýto hráči sa za cudzincov nepovažujú...

Reagovat
RuneSKS

Konečně mu někdo zavřel hubu.. dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Snívaj ďalej

Reagovat
Losinho

To je fakt hroznej šašek..

Reagovat
smazaný uživatel

Zato, že ondráš nedokáže spočítať počet cudzincov v lige či klube ešte nemusí byť šašek, ale keď myslíš Losáku...

Reagovat
Losinho

Hihihi debile

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Wendigo: "Vo švajčiarskych kluboch vždy minimálne polovicu kádra tvoria domáci hráči"

ondrasch77: "46,1% hráčů švýcarské 1. ligy jsou cizinci"

Trpíš snáď dyslexiou? Navyše si iba bezhlavo išiel podľa nejakej štatistiky transfermarktu, no treba sa na vec pozrieť detailnejšie a zohľadniť fakt, že viacerí z toho 46,1% "cudzincov" v švajčiarskej lige vlastne nie sú až takými cudzincami ako si myslíš. Majú totiž dva pasy z ktorých jeden je aj švajčiarsky... Že nechápeš? Ukážem ti to napríklad na vzorke 8 hráčov, ktorí sú na súpiskách klubov zo švajčiarskej Super League a podľa transfermarktu sú to Kosovčania - https://www.transfermarkt.com/raiffeisen-super-league/gastarbeiterdetail/wettbewerb/C1/saison_id/2019/land_id/244/sort/tore.desc

Siedmi z nich, vlastne všetci okrem Zhegrova majú okrem kosovského aj švajčiarske občianstvo, ja by som ich teda za cudzincov úplne nepovažoval. A takýchto hráčov s dvojitým občianstvom nájdeš naprieč švajčiarskou ligou viac. A zrazu je to percento hneď trošku iné keď sa na to pozrieme bližšie, čo ty mudrlant?

Reagovat
ondrasch77

Strč si svoje rozbory do prdele..., na EF.cz na ty tvoje demagogické píčoviny není nikdo zvědavej ty dvojí pase...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, ty prekŕmená prasačia hlava. Ideš do diskusie s niekým, kto sa na rozdiel od teba futbalu rozumie a po dvoch troch reakciách už nestíhaš, dochádzajú ti argumenty a strácaš sa v tom. Čo už len môže upotené dedinské vemeno ako si ty vedieť o tom ako v zahraničných ligách fungujú hráči s dvojitým občianstvom a ako sú prípadne nastavené kvóty, týkajúce sa legionárov...

Reagovat
Bakary3

Psal jsem, ze v jinych podobnych ligach je vic legionaru nez u nas, tys nesouhlasil. Ondrasch ti to vyvratil faktem, ze to tak proste je > jsi kokot, neztrapnuj se dal a drz uz hubu... boli ty tvoje nesmysly cist.

Reagovat
smazaný uživatel

Už začiatok textu čo si napísal je iba ďalší bludný grcanec, hodný tvojho chorého zmýšľania. Od kedy je podľa teba belgická Jupiler League podobná a výkonnostne či finančne porovnateľná s českou ligou? To na základe akých kritérií ti vyšlo toto choromyseľné porovnanie? Belgická liga je v dlhodobom rankingu UEFA na 8. priečka, kým tá vaša bramboračka posledne s odretými ušami vybojovala posledné zaujímavé 15. miesto v súboji s cyperskou ligou. Čo to melieš o finančnej porovnateľnosti českej ligy s belgickou ty vypatlanec? Sa pozri aké nákupy hráčov robia popredné tímy Jupiler League ako Bruggy, Anderlecht či Genk. 3 mega tam dávajú za nádejného hráča bežne, majú kúpnu silu ísť aj na 6-8 mega a na druhej strane dokážu hráča pokojne predať inam aj za 20 miliónov. Podobné nákupy hráčov dokážu realizovať aj grécke kluby ako Olympiakos či PAOK. Kto v Čechách dokáže robiť takéto tranfery? Hodnota hráčov českej ligy podľa TM je 219 miliónov, hodnota hráčov belgickej ligy je 848 mega, ty porovnávaš žigulák s ferrari ty chudák.

Reagovat
Bakary3

Hale, me to ale nezajima, zachazis uplne jinam, nez kde to zacalo - ze v nasi lize je az moc legionaru.

Oproti jinym ligam, az uz vykonnostne lepsich ci horsich, u nas hodne legionaru fakt neni.

Tak tu nehazej cifry, ktery nikoho nezajimaj.

Prpste jsi na uz na zacatku napsal debilitu a ted se snažíš to nejak okecat.

Vic ti k tomu uz psat nebudu, zase jsi potvrdil tvou debilitu, ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Maj sa ty retard a už na moje príspevky radšej v budúcnosti nereaguj, predídeš tak strápneniu sa, ktorého si si tu v poslednej dobe užil dosť

Reagovat
ondrasch77

To je strašnej debil...

Sám se divím, že jsem na to ještě pak reagoval....

Reagovat
Bakary3

Líbí se mi ale, jak tu z něj mají všichni prdel, Slováci radši dělaj, že k nim nepatří a on si vždycky myslí, jak si tu všechny svou genialitou povodil, sám proti všem

Reagovat
ondrasch77

Jak ženská..., něco plácne a když zjistí, že to je píčovina, tak se snaží odvrátit téma někam úplně jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Neprišiel som si sem hľadať nových internetových kamarádičkov a tobôž nie niekomu pochlebovať a pchať sa mu do zadku tak ako to máš vo zvyku ty. Rovnako nemám záujem "k niekomu patriť" a tobôž nie k takým dezorientovaným nesúrodým skupinkám, aké sa vyskytujú tu na EF. Mamrda, ktorý píše pičoviny a klame ako ty ale v diskusii uvediem do obrazu bez ohľadu na to či je to Čech, Slovák alebo Mongol v tom môžeš mať istotu

Reagovat
smazaný uživatel

Stále bľaboceš čosi nezrozumiteľné o tom, že už viac nebudeš na moje príspevky reagovať a napriek tomu pod nimi chŕliš ďalšie a ďalšie sračkoidy, ty schizofrenické hovado

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

To je úplně neuvěřitelný, jaký bezpředmětný mrdky píšeš.

Reagovat
BBystr

zas na druhu stranu ja si myslim, ze by mali byt obmedzene pocty cudzincov v zaklade na zapas najviac pat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale viem na čo si narážal... zrejme na slovenskú ligu, kde je úspech keď je v jedenástke kola 5 Slovákov a väčšinu vždy tvoria legionári... Česká liga je však v dlhdobom rankingu UEFA na 15. mieste, kým slovenská na 30., takže tie kritériá a očakávania na obe ligy sú trošku odlišné...

Reagovat
kilobyte

Když mají top kluby legionáře, tak je to v pořádku, protože mají vyšší ambice. A když je ve slovenské lize hodně legionářů, tak je to v pořádku, protože mají menší ambice.

Jen v české lize je to prostě špatně.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Nediv se, dyt jsme v rankingu UEFA na 15. miste ( )

Reagovat
martin1

Reagovat
ondrasch77

Náražel jsem prvně na fakt, že ty jsi tady u nás taky legionář...

A druhý důvod jsi si řekl sám...., v některých slovenských týmech první ligy žadní Slováci nejsou (příp. nezasahují do hry)...

Reagovat
smazaný uživatel

Internetový priestor predsa nepozná hranice, takže aký legionár?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje ztrapnovani se na tomhle webu nezna hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť chabý pokus s týmto fake účtom Bakary..

Reagovat
božský John

Uz drz hubu ty demente blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Neozývaj sa ty kus hovna...

Reagovat
ondrasch77

Ale jsi na českém fóru

Schengenský prostor taky "nezná" hranic a ty tu píšeš o legionářích...

Reagovat
smazaný uživatel

To je predsa len porovnanie trochu mimo misu. Guinea (Mara) či Chorvátsko (Musa) predsa nepatri do Schengenského priestoru

Reagovat
ondrasch77

Ale mají udělené české vízum, tudíž se mohou volně pohybovat po celém Schengenu...

A když už jsi nakousl to "... mimo mísu..." Tak to jsou především tvoje názory v téhle diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to je poriadny nezmysel porovnávať pravidlá pohybu v rámci Schengenského priestoru s pravidlami, týkajúcimi sa štartu legionárov vo futbalovej lige. Nejako pletieš jabĺčka s hruštičkami. Schengen-Neschengen, v jedenástke 24. kola je 5 legionárov a v ankete Gól kola ďalší dvaja, ak keď podľa tvojich osobitých parametrov sú to vlastne všetko domáci hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, tvoje komplexy tu nikoho nezajimaj. Jen zbytecne zasiras diskuzi.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi fakt trotl

Běž si plácat ty svoje nesmysly na nějaké slovenské fórum a nejlépe o té vaší srandasoutěži

Reagovat
smazaný uživatel

Došli ti argumenty, už dychčíš ako sedemdesiatnik na maratóne, nedokážeš kontrovať a začínaš okolo seba kopať aj za cenu urážok, čo? Typický český nedouk z EF...

Reagovat
ondrasch77

Argumenty mi fakt nedošly, protože si tady z tebe ty "odborníku" na rozdíl od ostatních, dělám celou dobu prdel

Píšeš absolutní píčoviny, který obhajuješ ještě většíma píčovinama

A mě to zkrátku už jen přestalo bavit....

Reagovat
skat

problém je, že debatovat s tebou, je stejné jako mluvit na zaseklý kazeťák, který přehává do kola pořád jednu stranu špatný kazety - například od Petera Nagyho....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kilobyte

Za chvíli tě sundá tvrdými argumenty, kde ti vysvětlí, že Peter Nagy dělá nejlepší hudbu a navíc je to domácí hráč.

Reagovat
Blasphemer

Pišta v sestavě kola.

Reagovat
Kang & Kodos

Pišta se Štětinou. Je tohle ještě fotbal?

Reagovat
kilobyte

Štětina tam dali jenom proto aby nás nasrali, že bude hrát příště znovu.

Reagovat
Bakary3

Az ted vidim ten "faul" na Kovarika a nevim, o co jde - budejicak jasne a umyslne fauloval hrace, ktery by ho branil pri jeho asistenci na gol, jasnej faul a nechapu nejakou diskuzi...

A jinak necapu onanii nad Stetinou, ano, pak zahral, ale nikdo by se nemohl divit, kdyby sel po zajezdu do Sevcika ven.

A se zlutou nasledne stahl Sevcika zezadu, rozhodci to nechal dohrat do sance Slavie a uz to neresil. Uplna, ale uplna debilita od nej.

Je to porad ten starej, dobrej, hloupej Stetina.

Reagovat
ratusek

nenakopl si vlastní držku, takže ještě dobrý

Reagovat
Bakary3

Je fakt, ze s takovou latkou se pak chvala sbira snadno

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Štetina byl dobrej, ale za mě prostě normální solidní výkon stopera, co předvádí Kúdela nebo Brabec zápas co zápas

Reagovat
Bakary3

Vicemene asi jo, a teda bez toho, ze te rozhodci necha z litosti dohrat...

Reagovat
lichna.

Díval jsem se ještě na záznam Baník - Boleslav. V čase 79:05 proniká Buchta mezi hráči Boleslavi, Zelený, který má již žlutou kartu, se na něj podívá a bez nějaké snahy hrát míč mu vystaví celkem důrazný strom..

Neměl za tohle dostat Zelený druhou žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Martin Hašek starší do Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info. Asi tam jde připravit místečko pro MH mladšího

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži, jde tam Horvi

Reagovat
Greny

Teplice - Liberec odlozeno .. ja bych jim to zkontumoval

Reagovat
Blasphemer

Dementi. Dvakrát nemít způsobilé hřiště, to už na nic jiného než na kontumaci není. Všude jinde to jde.

Reagovat
db18

Oni maj totiž v prdeli drenáž a museli by to odkopat až na podloží, což teďka nezvládnou... já se divím, že to prostě nepřeloží jinam...

Reagovat
mistr129
Reagovat
Alan_Shearer

Tak to si delaj prdel ne? Doufam, ze bude kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem v TV zápas Teplice - Slovácko a už v tu dobu to hřiště nebylo vůbec způsobilé a divím se, že ten terén rozhodčí akceptoval Je to na kontumaci

Reagovat
skat

To už se letos neodehraje. Požadujeme připsat tři kontumační body do tabulky a ukončení ligového ročníku po 24.kole. Ušetříme si prasárny na konci ročníku od Příbrami a nervy fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

tj, v Příbrami bude na každej zápas video akorát problémem bude to, že budou mít vlastní záběry

Reagovat
kilobyte

Záběry budou v poho, jen občas záhadně vypadnou.

Reagovat
skat

a bude chybět rovná čára

Reagovat
kilobyte

Místo kalibrované offside lajny budou mít gumové pravítko.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

jednoznačně

Reagovat
Salfovic

bez debat. Chudáci ze Slovácka, že tam museli ztratit dva body na neregulérním hřišti.

Reagovat
KingMaster13

Mám Teplice rád ale tady není o čem.

Reagovat
ratusek

zoufalci, nejsou schopni připravit trávník. By to tam měli rovnou zabalit, nezajímavej tým bez ambicí a už nemají ani pořádný hřiště i ten Jablonec má kvalitní hřiště a ten mívá největší problémy

Reagovat
martin1

Reagovat
ondrasch77

asi nejlepší řešení, když nejsou schopní s tím nic udělat...

Reagovat
Greny

jeste treba nechapu proc to teda neodehraji ja nevim v Usti nebo treba v tom Liberci stejne to je bez divaku ... tak je to jedno

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Psal jsem to do diskuze o odložení zápasu, že to mohli dát do Mostu nebo Chomutova...

Ústí je taky dobrej tip...

Reagovat
Mustang™

Chudák ta holka při interview s Weberem Jak se na začátku usmívala a na konci...

Reagovat
ratusek

tak Weber je trouba

Reagovat
Godwinson

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to bejt hrozný, když ta holka neví, s kým mluví o sportu, o kterém nic neví a on jí provede tohle Ale chápu ho, že byl vytočenej a neměl náladu na debilní otázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy jsi kritický přespříliš, Sheldone

Reagovat
skat

o co šlo... ten rozhovor mi uniknul...

Reagovat
Pablos

tak si to tu pusť

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor je nahoře mezi videi. Jožka je tam jak napojenej na Temelín Ale emoce k fottbalu patří

Reagovat
skat

jo teď jsem si to pustil... chudák holka... zeptat se musela, a Jožka to zvládl ještě v pohodě

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Salfovic

Se tváří jak když jí uletěl Weber.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele