FORTUNA:LIGA - preview 21. kola

15.02.2019, 08:39, aktualizováno 18.02.2019, 08:29
Previews
Malé pražské derby zakončí 21. kolo české nejvyšší soutěže. Co napravovat mají oba týmy, jelikož Dukle ani Spartě se nedaří. Vzájemné zápasy vyznívají jednoznačně pro Letenské, kteří se v případě výhry posunou na třetí místo...
Dukla Praha - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Sparta se po nepříliš povedeném výkonu proti Bohemians představí na půdě dalšího pražského klubu. Na Dukle, která je poslední, bude favoritem a cokoliv než zisk tří bodů bude pro letenský klub blamáží.

Nadějný vstup do jarní části má za sebou Dukla. Dříve slavný, nyní však spíše malý klub uhrál doma cennou remízu s Ostravou, přestože hosté především v druhém poločase mohutně bušili do obrany soupeře. Přesto tým z Julisky nadále zůstává na posledním místě tabulky. Z pomyslného dna se může odlepit, pokud proti Spartě uhraje jakýkoli bodový zisk.

Dukla se tak v krátké době opět představí v roli outsidera, ale ani to mužstvu neubírá na odvaze a odhodlání. "Moc se těšíme na dalšího favorita a konfrontaci s ním. Chceme podat zase o kousek lepší výkon než v utkání s Baníkem. Vždy můžeme uspět, pokud budeme mít pohyb, ochotu a sebevědomí. Ani proti Spartě nebudeme nic měnit na naší hře, i když respektujeme její sílu," prohlásil trenér Roman Skuhravý.

U Sparty je poměrně zvykem, že každý její zápas vyvolá vášně. Nejinak tomu bylo i naposledy po utkání s Bohemians. Letenští totiž nepředvedli nijak oslnivý výkon, přesto dosáhli na vítězství, neboť těsně před koncem proměnil penaltu kapitán Frýdek. Během týdne se živě diskutovalo o penaltovém zákroku Dostála i údajnému faulu na hostujícího Závišku v prvním poločase, po kterém se klokani taktéž domáhali pokutového kopu.

Ožehavé téma však během posledních dní vystřídala jiná záležitost. Rudý dres by po dvou letech opět mohl obléci Bořek Dočkal. Někdejší kapitán Sparty rozvázal smlouvu s čínským klubem Henan Jianye a jeho návrat na Letnou je velice pravděpodobný. Dočkal by tak ještě více zvýšil konkurenci v záloze. Fanoušci zase doufají, že pomůže Pražanům v boji o třetí příčku v tabulce.

Přestože bude Sparta na Dukle jasným favoritem, kouč Zdeněk Ščasný ale varuje před silnými stránkami soupeře. "Viděli jsme, jak se Baník na Dukle natrápil na remízu. Představa, že každého budete válcovat 3:0, 4:0, je nádherná, ale tak to není. Zvlášť po nepovedeném podzimu si musíme vážit každého vítězství. Proti Dukle musíme podat kvalitnější výkon po všech stránkách," uvedl v poslední době často kritizovaný lodivod.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojić, Kozma, Bezpalec - Milošević, Krunert, Tetour, Souček - González, Djuranović, Podaný
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Plechatý, Štetina, Hanousek - Hložek, Sáček, Kanga, Frýdek, Chipciu - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.10 - 4.09 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - SFC Opava  (neděle 15:00)
Jablonečtí fotbalisté se po horším závěru podzimu vrátili zpět na vítěznou vlnu a nyní je čeká další sympaticky se prezentující tým, Opava. Zelenobílí se v případě vítězství mohou vrátit na třetí příčku a možná i lehce stáhnout náskok Plzně, pro Slezany znamená tříbodový zisk posun do horní poloviny tabulky.

Radovi svěřenci zavítali na úvod jara na Hanou, kde na ně nečekalo vůbec snadné utkání. Po dlouhém čekání na branku se na konci strhla gólová smršť, z níž vyšli lépe právě oni a odvezli si vítězství 2:1. Nyní bude pro Jablonec komplikací absence vykartovaného Považance a pravděpodobně i Trávníka s Kratochvílem, spolehnout se naopak mohou na nejlepšího střelce Martina Doležala i na posilu Bogdana Vatajelua, jenž se v úvodním zápase v novém dresu prezentoval famózním výkonem. Pro mužstvo ze Střelnice je tento mač obzvláště důležitý, neboť s tímto soupeřem v úvodním střetnutí prohráli, navíc je v dalších kolech čekají náročné výjezdy do Mladé Boleslavi a Plzně.

Domácí mají jednoznačně v plánu hrát na tři body. "Hrajeme konečně první zápas doma. Je to jiné, než hrát venku. V Olomouci jsme uhráli důležité tři body a doma to chceme potvrdit. Nečeká nás ale vůbec nic lehkého. Opava má na úvod jara dva venkovní zápasy, teď uhráli bod v Karviné. Uvidíme, jak budeme vypadat po zdravotní stránce. Jsme připravení dobře, tak věřím, že vybereme správnou sestavu," říká kouč Petr Rada.

Opavě se vstup do jara také relativně povedl, leč ve slezském derby v Karviné mohla i zvítězit. Skóre otevřel po čtvrthodině Jurečka, nicméně Wágner spektakulární trefou prakticky okamžitě vyrovnal. I tak ovšem žlutomodří natáhli sérii bez porážky na tři zápasy a nyní by bylo záhodno ji před dalším složitým utkáním s Plzní prodloužit. Trenér Kopecký, který mimochodem v minulosti působil jako asistent trenéra v Jablonci, může počítat i s Jursou a Schaffartzikem, kteří se vrátili do tréninku, k dispozici má i další opory včetně nejlepšího kanonýra Smoly.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Kubista, Vatajelu - Chramosta, Doležal
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Janetzký, Zapalač - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.31 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Oči české fotbalové veřejnosti se budou v neděli upírat do Štruncových sadů, kde se utká obhájce titulu Viktoria Plzeň proti současnému lídrovi ligy Slavii Praha. Vzájemný střet hodně napoví o rozložení sil v souboji o titul. Domácí si nemohou dovolit prohrát, jinak by na svého soka ztráceli již devět bodů.

Kromě udržení se v boji o mistrovský primát touží Západočeši po odplatě, neboť v prvním vzájemném měření sil této sezóny dostali od sešívaných krutou lekci. Pražané v Edenu nelítostně zfackovali neškodného hosta a své příznivce potěšili vysokou výhrou v poměru 4:0. Navázali tak na jarní výhru o dvě branky. Kouč Slávistů Jindřich Trpišovský tak ve službách nynějšího zaměstnavatele stále neví, co znamená inkasovat od Plzně gól.

Již první jarní kolo lehce odkrylo karty pro další vývoj soutěže. Zatímco Plzeň neudržela vedení v Mladé Boleslavi a domů si odvezla pouze bod za remízu, sešívaní udolali Teplice dvěma brankami v závěru. Rozdíl mezi hlavními aspiranty na celkový triumf se tak zvýšil na šest bodů.

Další zaváhání si tak Západočeši nemohou dovolit. "Myslím si, že to je svátek fotbalu, přijde plný stadion a je to taková šance se ke Slavii dotáhnout. Kdyby se nedej bože prohrálo, tak už to bude hodně těžké. Neříkám, že ten zápas rozhodne o titulu, ale hodně napoví, jakým směrem se to bude ubírat. Takže věřím, že se na to nachystáme a ten zápas zvládneme," prohlásil zkušený obránce David Limberský.

Oba týmy mají v úvodu jara velmi nabitý program, jelikož kromě české nejvyšší soutěže vstoupili do play off Evropské ligy. A v obou případech šlo o vstup úspěšný, byť více úsměvů na tváři mají přece jen ve Štruncových sadech. Viktorii se totiž povedlo otočit duel s Dinamem Záhřeb. Exceloval především stoper Luděk Pernica, jenž vsítil obě branky. Na odchovance brněnského fotbalu se kouč Pavel Vrba bude pravděpodobně spoléhat i proti Slavii, neboť další obránce Lukáš Hejda se zotavuje z otřesu mozku.

Slávisté zase svedli vyrovnanou a atraktivní partii s vedoucím mužstvem belgické soutěže Genkem, která nakonec skončila bez branek. Pražané se ke své spokojenosti vyvarovali inkasovaného gólu na vlastním hřišti a před odvetou nadále živí slušnou šanci na postup do dalších bojů. Jak Slavia, tak Plzeň nastoupí k druhým utkáním v Belgii a Chorvatsku příští čtvrtek, tedy hned po nedělním klání.

Trpišovský se domnívá, že případná výhra sešívaných ještě nerozhodne o titulu. "Tím, že máme náskok šesti bodů a ne čtyř, tak se nám tam určitě pojede lépe. Na druhou stranu Plzeň sem vloni také jela s náskokem a prohrála. I kdybychom zvítězili, hraje se ještě nadstavba. Může to něco napovědět, ale zdaleka to nic neurčí, pak se bude ještě hrát o více než 40 bodů," řekl trenér proslulý svou již kultovní kšiltovkou.

Domácím dlouhodobě chybí útočník Michael Krmenčík, záložníci Jan Kopic s Danielem Kolářem a již zmíněný Lukáš Hejda. Zranění již naopak doléčil pravý bek Radim Řezník. To hosté by měli do Plzně dorazit kompletní.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Ševčík, Olayinka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.32 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se v rámci 21. kola Fortuna ligy odehraje v Ďolíčku veledůležité střetnutí. Třináctí Bohemians se čtrnáctou Olomoucí mají stejně bodů a nyní se utkají o to, kdo se přiblíží prostřední skupině a kdo naopak bude mít nadále velké starosti se záchranou.

Klokani zakončili podzim prachbídně, když v osmi zápasech ani jednou nevyhráli, a do jara výsledkově nevstoupili o mnoho lépe, když po Frýdkově trefě v nastavení prohráli se Spartou nejtěsnějším možným rozdílem. I nyní se musí Vršovičtí vypořádat s četnými absenci. Kvůli červené kartě ze zápasu na Letné nenastoupí Ljovin, zdravotní potíže nadále trápí Juliše, Švece, Pokorného, Puškáče, Vodháněla a Yusufa. Na posledního jmenovaného trenér Hašek na podzim hodně spoléhal, bahrajnský reprezentant se v lize trefil pětkrát, čímž se postaral o více než čtvrtinu gólů svého týmu.

Důležitost utkání si naplno uvědomuje i Lukáš Hůlka. "Takovým utkáním se říká, že se hraje o šest bodů. Na druhou stranu z toho zápasu nemůžeme dělat víc, než doopravdy je. Musíme k němu přistoupit stejně jako na Spartě, bez ohledu na toho, kdo proti nám stojí. Když vyhrajeme, tak tři body budou cennější. Možná se na to s větší důležitostí nahlíží proto, že Olomouc je celek, který je v tabulce okolo nás. První zápas s nimi kluci vyhráli. Chtěl bych utkání odpracovat tak, jako proti Spartě. Věřím, že pokud na výkon z Letné navážeme, tak máme velkou šanci uspět," říká mladý obránce.

Sigma se po povedené loňské sezóně trápí a od začátku se potácí ve spodní části ligové tabulky. Dlouho to vypadalo, že do jara, v němž už nemusí hrát evropské poháry, vstoupí mnohem lépe a doma s Jabloncem držela pětasedmdesát minut krok, poté se ale prosadil Kubista, a i když Beneš dokázal parádní hlavičkou srovnat, povedlo se rozhodnout Doležalovi. Komplikací pro trenéra Jílka jsou absence, kvůli žlutým kartám nemůžou nastoupit hned dva hráči. Vedle Kalvacha to je i bývalý hráč soupeře Martin Nešpor, který jako jediný olomoucký hráč vstřelil v ligovém ročníku více než dvě branky.

Právě on se vyjádřil k fanouškům zelenobílých, které považuje za jedny z nejlepších na domácí scéně: "Bohemka má na české poměry velice dobrou fanouškovskou základnu. Lidé chodí na Bohemku, protože ji mají rádi. Fanoušci tam své hráče podporují. Pamatuji si, když se tam hrála druhá liga a pak i první, fanoušci vám zatleskali za sprint, souboj, prostě za maličkost. Vždy ženou domácí tým dopředu. Naposledy jsem tam hrál v barvách Sparty a to pro mě moc příznivé nebylo. Vstřelil jsem branku a vyhráli jsme 2:0. Pro hráče soupeře je to vždycky nepříjemné, protože hlavní tribuna je blízko hřiště a slyšíte tak každé slovo."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 2.93 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Hráči Příbrami i Zlína, dvou sobotních protivníků, vstoupili do sezóny velmi dobře, poté se ale začali propadat. Na Ševce ale krize přišla až se začátkem prosince, díky čemuž stále drží pozici ve skupině o titul, navíc se jim na celek od Litavky daří - od svého návratu do ligy uspěli ve čtyřech z pěti vzájemných zápasech, v tom posledním remizovali.

Csaplárovi svěřenci nasbírali během prvních deseti kol čtrnáct bodů, což je na nováčka slušný počin, od té doby jsou ale nejhorším týmem ligy a na konci podzimu se už propadli do spodní šestky. Začátek jara příliš optimismu do kádru Středočechů nepřinesl, z Liberce si totiž odvezli čtyřbrankový příděl a navíc pocit křivdy, když dvě z těchto branek neměly být uznány. I přes všechny neduhy baví Příbram alespoň ofenzivní hrou a patří mezi ty útočnější ligové týmy, a to především zásluhou pětigólového Antonína Fantiše, jehož čeká pikantní duel proti bývalým spoluhráčům.

Trenér Josef Csaplár na tiskové konferenci promluvil o zápase na severu Čech a uznal, že jeho svěřenci zdaleka nepředvedli optimální výkon. "Raději zapomeňme, snazšího soupeře letos již těžko budou fotbalisté U Nisy mít. Udělali jsme spousty individuálních chyb, takhle hrát nemůžeme," říká zkušený kouč.

Zlínští zakončili podzim třemi porážkami a do jara nevstoupili lépe, když po chybě gólmana Dostála podlehli rivalovi z Uherského Hradiště. V součtu těchto čtyř utkání navíc vstřelili jen jeden gól, což jsou spolu s nečekaným odchodem trenéra Bílka do Kazachstánu nepříjemné starosti. Ještě na konci listopadu bojovali Moravané o třetí místo a pyšnili se šestibodovým náskokem na sedmý Liberec, nyní jsou již jen o místo nad ním a rozestup se ztenčil na dva body.

Na straně domácích je pravděpodobná absence tria Boháč, Slepička, Soldát, žlutomodří se musí obejít bez zraněného Jakubova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.21 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Hráči Slovácka pod vedením Martina Svědíka, který odtrénuje padesátý zápas v nejvyšší soutěži, ožili a vyhráli čtyři z pěti posledních utkání, díky čemuž se již dostali ze sestupových vod a okupují desáté místo tabulky. Zato jejich soupeř, Karviná, nadále bojuje o holé přežití.

Mužstvo z Uherské Hradiště dlouho vypadalo na to, že bude patřit mezi ty nejhorší v lize, na konci podzimu ale zabralo a díky devíti bodům ve čtyřech utkáních se dostalo do klidnějšího středu tabulky. Minulý týden v regionálním derby porazilo po hrubce brankáře Dostála rivala ze Zlína a na jeho šestou pozici nyní ztrácí jen šest bodů. Kuriózní je také fakt, že Slovácko, remízový král minulé sezóny, se zatím letos jako jediný tým ani jednou nerozešlo se soupeřem smírně. Jihomoravané nemají ve svém středu žádného velkého kanonýra, nyní však budou spoléhat na Jaroslava Diviše, navrátilce z Mladé Boleslavi.

Domácí hráči jsou si vědomi, že je v tomto utkání nečeká nic snadného. "Vždycky zalezou na půlku a snaží se ubránit nulu. Chtělo by to vstřelit rychlou branku, aby to nebylo jenom o dobývání defenzivy. Mají nového trenéra, tak třeba budou chtít hrát trochu jinak než v předchozích zápasech. Každopádně nás v sobotu čeká velmi nepříjemný soupeř," říká obránce Stanislav Hofmann.

Karviná je od samého začátku až po uši v bojích o záchranu a před poslední Duklou je jen o skóre. Její forma v posledních zápasech taky není oslnivá, a to především mimo svůj stadion, kde od konce srpna nevyhrála. Postup do prostřední části tabulky už není příliš reálný, vítězství nad Slováckem by Slezanům mohlo dodat alespoň jiskřičku naděje. I zelenobílí si v minulém kole zahráli derby, když proti Opavě díky parádnímu Wágnerově gólu remizovali 1:1. Klíčem úspěchu pro ně bude především zlepšená obrana, neboť osmatřicet inkasovaných branek je po Příbrami nejhorší počin v lize.

"Může rozhodnout každý souboj, každý metr na trávníku a jedna chyba. My budeme bojovat a věřím, že se do Karviné vrátíme s úspěšným výsledkem," doufá karvinský trenér Norbert Hrnčár.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.62 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Sobotní program Fortuna ligy zakončí souboj v horních patrech. Hráči Baníku Ostrava nevstoupili do jarní části tak dobře, jak by si přáli a na Julisce ztratili dva body. Nyní doma přivítají neoblíbený Liberec, který se naopak na toto utkání naladil excelentně.

Slezané jeli minulý týden na Duklu s jednoznačným cílem vyhrát, komplikace ale přišla hodně rychle v podobě branky Podaného. Ještě do poločasu se jim zásluhou parádní trefy Kuzmanoviče povedlo vyrovnat, na víc se už ale nezmohli a v tabulce se propadli hned o dvě místa. Trenér Páník spoléhá především na defenzivu, kterou má spolu s dalšími třemi celky nejlepší v lize. Negativem ale je výrazně záporná bilance proti soupeřovi ze severu Čech, jehož porazili jen jednou za patnáct zápasů a naposledy na podzim 2013. Ofenziva Baníku stojí především na čtyřgólové legendě Milanu Barošovi, nyní se budou spoléhat i na novou posilu Kuzmanoviće.

Ostravští se musí mít na pozoru před novou posilou Severočechů Liborem Kozákem. "Je to pořád velmi kvalitní hráč. Zejména v šestnáctce si dokáže najít prostor, ale v utkání s Příbramí se dostal i do úniku středem. Je to komplexní hráč, musíme mu být neustále nablízku," říká trenér Páník.

Slovan po nepříliš povedeném závěru podzimu ožil a do druhé poloviny sezóny vstoupil naprosto parádně, když čtyřmi brankami přejel Příbram. Liberečtí se podobně jako jejich soupeř řadí mezi nejlepší ligová mužstva v defenzivní části, v níž inkasovali jen o jednu branku více než ty nejpevnější obrany. Důkazem je i to, že od konce září obdrželi Hornyákovi svěřenci více než jednu branku pouze jednou. Liberci také spolu s Bohemians patří se sedmi nerozhodnými výsledky prvenství v souboji o remízového krále, přičemž právě remízou skončilo i první vzájemné střetnutí ročníku pod Ještědem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Teplice i Mladá Boleslav se v minulém kole snažily vzdorovat favoritům na titul. Nyní se utkají ve vzájemném souboji. Oba celky se nachází nedaleko středu tabulky a výsledek mače napoví, které z mužstev se přiblíží šanci na postup do Evropské ligy.

Z lepší výchozí pozice vstoupí do pátečního klání domácí. Ti se pod vedením kouče Stanislava Hejkala v mnohém zlepšili ještě na podzim a první jarní zápas ukázal, že i v druhé části sezóny budou kousat. Skláři odehráli na hřišti vedoucího týmu ligy Slavie důstojnou partii a dlouhou dobu živili naději na bodový zisk. O ten nakonec přišli až v poslední desetiminutovce, kdy sešívaní dvakrát udeřili. Přesto zůstali Severočeši na osmém místě, sedmému Liberci se však povedlo odskočit.

Teplicím bude v utkání chybět stoper Jeřábek, který v Edenu viděl červenou kartu. Do utkání by naopak dle spekulací mohl zasáhnout útočník Jan Kuchta, čímž by si odbyl v žlutomodrém dresu soutěžní premiéru. Dle jeho mínění nemá Mladá Boleslav takový zvuk jako v minulosti. "My se musíme soustředit hlavně sami na sebe, ale podle mě už Boleslav není bůhví jaké mužstvo, není, co bývalo. Má tam jednu dvě individuality," uvedl kmenový hráč Slavie pro klubový web.

Ani Středočechy nečekala na úvod jara snadná práce, neboť se na domácím stadionu postavili obhájci titulu z Plzně. S Viktorií ovšem svedli vyrovnaný mač, po kterém si na rozdíl od Teplic připsali i bod do tabulky za remízu. V boleslavském dresu se opět do černého trefil kanonýr Komličenko, přestože se mezi fanoušky živě spekulovalo, zda proměněný pokutový kop zahrál ruský střelec dle regulí.

Obránce Ladislav Takács si ze střetu proti Plzni odnesl lehký otřes mozku, v Teplicích by však měl nastoupit do hry. "Určitě to nebude nic jednoduchého. Viděli jsme, jak hráli se Slavií. Pojedeme tam s tím, že určitě chceme vyhrát. Necháme tam všechno," řekl defenzivní univerzál, který v minulosti oblékal i dres sklářů. Na druhé straně hráli dříve v Mladé Boleslavi brankář Jakub Diviš a stoper Pavel Čmovš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Hošek, Čmovš, Krob - Kučera, Ljevaković - Moulis, Hora, Žitný - Kuchta
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Šušnjar, Křapka, Fulnek - Hubínek, Takács - Přikryl, Matějovský, Ewerton - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.28 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20171250:1652
2.Viktoria Plzeň20144230:1646
3.FK Jablonec20113640:1936
4.Sparta Praha20105531:1635
5.Baník Ostrava20105526:1635
6.Fastav Zlín2093825:2330
7.Slovan Liberec2077621:1728
8.FK Teplice2074921:2725
9.SFC Opava20731027:3124
10.1. FC Slovácko20801222:3124
11.FK Mladá Boleslav2065937:3723
12.1. FK Příbram20551024:4720
13.Bohemians Praha 19052047918:2819
14.Sigma Olomouc20541118:3419
15.MFK Karviná20441225:3816
16.Dukla Praha20441216:3516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1368)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Velice zajímavé kolo. Hlavní je neprohra a ideálně výhra SK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Ideální je samozřejmě plichta

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

0:0

1:0

1:1

2:1

2:0

0:0

0:2

Reagovat
Kepy_FCB

16.02. 15:00 Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 1:0

16.02. 15:00 1. FK Příbram - Fastav Zlín 0:1

16.02. 15:00 1. FC Slovácko - MFK Karviná 1:1

16.02. 17:00 Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:1

17.02. 15:00 FK Peltonec - SFC Opava 2:0

17.02. 17:00 Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:1

18.02. 18:00 Dukla Praha - Sparta Praha 0:2

Teplice - Bolka 1:2

Reagovat
Djibril6

Teplice-Boleslav 0:2

Bohemka-Olomouc 0:0

Pb-Zlín 2:2

Slovácko-MFK 1:0

FCB—Liberec 2:1

Jablonec-SFC 3:0

Plzeň-Slavia 1:1

Dukla-Sparta 0:1

Reagovat
ratusek

Za pondělní dohrávku. Stejně na Duklu nikdo nechodí

Reagovat
Djibril6

Baník doma všude/Dukla doma nikde.

Reagovat
Blasphemer

V neděli musíme. Ne že bych si myslel, že tím ještě zvrátíme boj o titul, ale aspoň jednou letos sešívky porazit by to chtělo. Pro dobrej pocit po tom hrůzostrašným zápasu u nich.

1:0, Procházka opět rozhodne další důležitý zápas.

Reagovat
Coutinho10

těžký zápas, u vás se nám moc nedaří, jako vám u nás, takže to vám trochu hraje do karet, protože když se koukám, tak naposledy jsme u vás vyhráli ještě v době, kdy jsme byli ve sračkách a to v roce 2013 , ale každá série jednou končí a tato by mohla už v neděli

Reagovat
Blasphemer

No, zase u nás fakt nehrozí, že dostanete čtyřku jako my na podzim u vás. Jestli vás porazíme, tak možná jako Spartu po totálně destruktivním fotbale a nějakým ušmudlaným gólem. Ale vadit mi to případně nebude vůbec.

Reagovat
Coutinho10

j, to asi ne ale počítaj se body, takže sice to bylo na podzim hezký a znamená to, že budeme mít lepší vzájemný zápasy, ale je rozdíl, zda to bude po tomto kole o 3 body, o 6 bodů nebo o 9 bodů + vám může hrát i do karet, že se vám líp povedl úvodní zápas EL, takže si netroufám tipovat

Reagovat
3M

dneska opět bohužel bez bodu, cokoli jinýho by potěšilo

Reagovat
Blasphemer

Bude hrát Žitný?

Reagovat
3M

Spíš ne, vidím to na Trubače

Reagovat
3M

Tak hraje, Kučera zraněnej

Reagovat
db18

Mu spadl rohlík na hlavu?

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš mu někdo odjebal nohu

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni mohykan Peta Breda nejspis do Jihlavy... tak snad se mu tam bude darit.

Reagovat
Coutinho10

tak toto kolo ve fantě se mi skládá poněkud složitějš a nemám z něho tak dobrý pocit, jako to minulý, který se celkem zadařilo

Reagovat
Coutinho10

když jsem dočítal první větu této expresky, tak už jsem byl přesvědčenej, že se jedná o našeho Ibru

15:11 Traoré musí na operaci s třísly

Operace zraněných třísel vyřadí ze hry Ibrahimu Traorého. Křídelník Borussie Mönchengladbach má být mimo hru po dobu několika týdnů. (transfermarkt.de)

Reagovat
Shevchenko

Zápas jara, Zlín už pravděpodobně moc kousat nebude, výhra by nám už prakticky zaručovala 5. místo. Tak pome 2:0

Reagovat
lichna.

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/VacekJan/status/1096383211280744448

By mě teda zajímalo, kam se s Bořkem počítá. Pode Vacka to vypadá, že na RW. Nedovedu si představit, že by pravá strana Dočkal - Zahustel mohla fungovat.

Reagovat
Blasphemer

Tak přece Sparta nebude kupovat desítku, co by hrála na desítce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No je pravda, že když jsme naposledy měli dvě dobrý desítky (Kanga, Nico), tak jsme hráli 442.

Reagovat
Blasphemer

Však právě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

tak rozhodně bych si nestěžoval ale dát ho napravo je taková blbost, že ani zdenda to neudělá

Reagovat
Kypřící prášek

Leda koupit jeste holese, kterej by mu tam hral kaderabka. Ale jinak je to blbost.

Reagovat
matZz

tak proti Bohemce Kanga zrovna neexceloval, takže je otázka, jestli má na té desítce nějakou budoucnost...

Reagovat
smazaný uživatel

no do prdele..

Reagovat
Wyrda

OT: Breda jde do Jihlavy. Pro obě strany supr krok. V Baníku byl přebytečný a v Jihlavě si zahraje.

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal už je ve fantasy.

Reagovat
Stannis Baratheon

To už víme že ve vaši fantasii válí za Spartu.

Reagovat
Kang & Kodos

Vtip

Reagovat
Stannis Baratheon

cením

Reagovat
db18

gratulki

Reagovat
Stannis Baratheon

ne, to už zase přeháníte kuci, zas tak vtipny to nebylo

Reagovat
Coutinho10

už to maj připravený na další kolo

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, aspoň si ušetří práci

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou hrát Teplice jako minulý týden a naskočí Kuchta místo Shejbala, tak by mohly vyhrát. Boleslav jsem neviděl celou.

Reagovat
Coutinho10

Skalák návrat do Bolky podle ČT

Reagovat
ratusek

Počkej fakt? Proč.do.Bolky tvl

Reagovat
Coutinho10

tak hral tam driv za ne, ale prijde mi, ze tam budou mit celkem pretlak tech zalozniku...uvidime, jak to poskladaj

Reagovat
doshcz

Bolka pro něj asi strop no

Reagovat
Coutinho10

jako v ty Anglii mel nejaky povedeny momenty...hlavne Brightonu, kde byl kral asistenci, ale bohuzel to pak s nim slo dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Pokud je to pravda tak on bude fakt hloupej.. v létě prej odmítl Vrbu a Plzeň... A teď se vrátí do ČR do Bolky

Reagovat
Coutinho10

fakt tak to uz musel tusit, ze to s nim pujde z kopce, ale asi si na Millwall veril a to nebyla tedy spravna moznost pro nej, ale je to spartan, tak mozna tam treba nechtel jit i z toho duvodu, ale mohl si zahrat LM, takze tohle nevychytal

Reagovat
Nuno čomes

Neskutečné, ze mu dá ještě někdo angažmá

Reagovat
bobis21

Tak na českou ligu kvalitu má.

Reagovat
JeséRodriguez

To se uvidí, v jakým stavu se vrátí. Za mě je pro něj na začátek Boleslav ideální.

Reagovat
Nuno čomes

Taky to odpovídá kvalitě ligy. To co venku by nehrálo ani v 3. anglické, hraje u nás 1. ligu

Reagovat
Riviera Kid

Pepík Němců to zase budou moudra.

Reagovat
ratusek

Návštěva

Píská ten nýmand Zelinka, tak to bude stát za hovno

Reagovat
ondrasch77

Hlavně asi zapoměl karty... Matějovský po tom šlapáku na Kroba, úplně jasná žlutá

Reagovat
db18

Dělaj jak kdyby Fulneka dali na beka až v Bolce...

Reagovat
Coutinho10

lol ..ja mam s Miguelem az na 2 hrace uplne stejnou sestavu i s kapitanem

Reagovat
Coutinho10

hmm...a 1 z tech 2 mu dal gol, takze tohle uz budu tezko otacet

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

tak to nezávidím Tohle jsem vždy chtěl dokázat já takovouhle pojeb výhru

Reagovat
Coutinho10

j..kdyz se to povede, tak to je takticky super tah, ale to plati spis u min aktivnich souperu, ze jim nekoho vyblokujes, ale tato situace v momente, kdy jsme oba aktivni je celkem debilni a zvlast v tom prubehu, jaky ted momentalne je

Reagovat
ondrasch77

Já hraju s Puskasem a máme taky stejnýho kapitána - Vatu

Reagovat
Coutinho10

aby nas vsechny Jablonec nevypekl, ale v tomto pripade to nebude hrat roli, kdyz je to u obou ten stejny hrac

Reagovat
ondrasch77

Kuchta docela sebevědomé prohlášení bez respektu k soupeři, na takového nýmanda...

Reagovat
Nuno čomes

Klasicky fotbalista no hrozné. A ten druhy bek taky.

Reagovat
mayday

Bořila teda nemusím, ale tenhle rozhovor mi přijde ještě tak nějak v pohodě.

Reagovat
ondrasch77

BOH - SIGMA 0:0

PRI - ZLÍN 3:1

SLO - KAR 2:0

BANÍK - LBC 2:1

JBC - OPA 3:1

PLZ - SLA ?? (ideálně plichta 1:1)

DUK - SPA 1:2

Reagovat
Blasphemer

20 gólů... no, to je magor.

Reagovat
Greny

Ta byla přísná...

Teplice sklízí co zaseli kritikou FACRu

Reagovat
ratusek

Na Dvě redky navazuje další diss

Reagovat
db18

Neměl by Susnjar zůstat na hřišti, když to měl být ofsajd?

Reagovat
F.Torres

No tak beru zpět, že Teplice mají na top 6

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Nechápu jak si o tom mohl přemýšlet

Reagovat
Nuno čomes

Blázne

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl gol roku pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Teplaky pred tydnem na Slavii a dnes jak nebe a noc

Reagovat
smazaný uživatel

nebe a noc

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako noc a dudy

Reagovat
Wat

*den a dudy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta penalta byla hodně přísná, drží se navzájem a samozřejmě simulant Komličenko upadne a penalta je na světě. Minulej tejden Komličenko daleko víc držel ve vápně Chorýho, kterej to ustál a penalta se nekopala. Asi to holt hráč musí přihrát nebo být ve správnym týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komlicenko je presne ten typ vychcanyho hrace, kterej pred rozehranim utocny standardky sleduje furt rozhodciho kde stoji a pak se snazi svyho hrace tahat za dres a nataci se teatralne ve smeru prave rozhodciho a snazi se to prodat ze je sam stahovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ty jeho lokty jsou taky výstavní, ale neni to tak hrozný jako to bejvalo, kosil to víc.

Reagovat
Salfovic

Ta nebyla přísná, ale naprosto nesmyslná. Bylo tam video?

Reagovat
Nuno čomes

Simulant ve vapne jak lewandovski.

Reagovat
3M

Zelinka ne že by snad škodil, on je prostě debil co neumí absolutně pískat

Reagovat
Djibril6

Jak se každý kolo povídá o chybách rozhodčích, penaltách, udělování ŽK, používání VAR. Je to spíš neuměním lidi? Nebo nějaké systematické poškození? Co si kdo myslíte celkově o politice ve fotbale? Když člověk vidí, slyší, co se děje ve všech soutěžích v ČR, od ligy po krajské soutěže, přijde vám to v pořádku? Já hrál a ještě asi budu hrát fotbal nějakou dobu, ale už mi to všecko co se děje vadí. Přijde mi, že skoro platí věta z Vyšehradu “nechci se dožít chvíle, že půjdu na fotbal, aniž bych věděl jak to skončí”. Fakt nemám motivaci jak hrát tak se i na fotbal dívat. Přijde to jen mě nebo je takových lidí víc?

Nebo je pak odpověď, že jsem magor asi já

Jak kdo tady vnímáte co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi magor.

Reagovat
Nuno čomes

Plzeň musí slavia se stala absolutně nesympatickým klubem.

Reagovat
Liquid

Bohemians - Olomouc 1:0

Příbram - Zlín 1:1

Slovácko - Karviná 0:0

Ostrava - Liberec 0:2

Jablonec - Opava 4:1

Plzeň - Slavia 1:0

Dukla - Sparta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Baník musí minimálně neprohrát, jinak se Liberec hodně přiblíží, navíc i Boleslav by mohla být hodně nebezpečná, kádr mají dobrý, formu taky...Věřím ve vítězství 2:1 a návštěva takových 9,5 tisíc a to minimálně, co bysme už chtěli víc, bojujeme o poháry, atraktivní soupeř, rival v boji o šestku, super počasí i když ano, v průběhu zápasu po setmění nebude úplně teplo, ale i tak...Dnes by se po 5 měsících mohl konečně trefit i Baroš, aby se dostal trochu do pohody...

Reagovat
ratusek

Bary se snad prosadí, moc se mi nelíbí. pravda, že díky němu sme například vyhráli ve Zlíně, ale vůbec to není ono. Ale to se dostáváme k tomu, že nám zoufale stejně jako 3/4 lize chybí nějaký pořádný hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Hrot nechybí: Spartě, Plzni, Jablonci, Boleslavi, Liberci, +- ani Slavii, Karviné má dobrého útočníka (na ambice a finanční zázemí klubu), Opava také (na ambice a finanční (!!!!!) zázemí klubu), Slovácku (na ambice a finanční zázemí klubu)...Takže nesouhlasím s tebou, 3/4 ligy zoufale hrotový útočník nechybí, oni tam mají kvalitu...Bohužel, hroťak a pravá strana tam jsou naše slabá místa, ale o tom se bavíme věčně, třeba se stane zázrak a ještě někdo do 22. přijde, případně v létě, tam už musí...Teď prostě musíme fandit tomu mužstvu, co tam je a Barošovi, jako našemu hroťákovi č.1...

Reagovat
Kang & Kodos

Slavii teda chybí vzhledem "na ambice a finanční zázemí klubu" hroťák fest. Ve čtvrtek to mohl každej vidět. Mít Tetteha, Krmelce, nebo i Lafatu z roku 2013, tak tam něco spadne. Škoda už to má za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je myslím velmi kvalitní, ale zraněný, takže proto jsem psal +- že mají kvalitní hroťáky. Díky jejich nátlakové a útočné hře to v české lize není moc vidět, góly jim fakt nechybí, za to v EL jo...Možná měli investovat desítky milionů spíš do super hroťáka než do Baluty...Ale to jejich věc, mě hlavně štve situace Baníku s hroťáky

Reagovat
PlackaSKS

škoda, bude jusuf, bude tecl, může tam bejt mick.. na ligu to ted stačí no... baluta byl asi špatný nákup (už měl dost času a pořád nic). jenže podhrot nám v tý době chyběl, stoch hrál z křídla a neměl takovou formu jako ted a ševčík byl v liberci. já navíc věřim, že škoda se rozstřílí, už proti genku se jeho výkon dost zvedl a do šancí se dostával a některý ani nezakončoval špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne všechno se povede, to je u každého týmu, ale bolí to, myslím i Slavii, jestli stál kolem 70 mega, ale na druhé straně řeky jsou na tom s drahými posilami o několik tříd hůře, takže v klidu...Na českou ligu ten váš tým nemá moc slabin, osobně nemám dobrý pocit z Bořila, nelíbí se mi prostě jeho hra i když si svoje odvede a ta absence hroťáka, respektive hroťáka s formou nebo nezraněného, ale zakryje to, to, že jste nejvíc ofenzivní mužstvo v ČR a těch šancí si prostě každý zápas vytvoříte spoustu i tak a máte i nejlepší standardky z českých týmů, třeba taková Sparta je z rohových kopů strašně impotentní a i takové věci pomáhají...Sparta má velkou slabinu v obraně (ani Dočkal v kabině a na hřišti si nemyslím, že by to nějak mohl změnit), prostě jim chybí nejenom lepší systém, ale i individuální kvalita, v obraně, Plechatý může být hodně dobrý, ale potřeboval by vedle sebe top stopera, zkušeného, aby vedle něho vyrostl...Celkově si myslím, že i my máme v obraně větší individuální kvalitu v obraně než Sparta i přes Pazderu v základu a to myslím fakt beze srandy...Jasně, že měli i trochu smůly, Lischka by byl hodně dobrý, ale bohužel, Coufala jste jim vyfoukli, to by jim taky strašně pomohlo...Teď tam mají Zahustela...U nás mi prostě chybí minimálně rychlostní typ útočníka, abysme měli trochu více variant do hry a lepší konkurence na pravou stranu, místo Pazdery asi přímo hráč do základu...Bohužel, no.

Reagovat
PlackaSKS

s tim se dá jenom souhlasit

Reagovat
ratusek

Tecl nemá hlavu na to táhnout tým typu Slavie

Reagovat
ondrasch77

Možná jo, možná ne, ale rozhodně je psychicky odolnější než býval...

Reagovat
KingMaster13

Jako je pravda, že on nedává tolik golů ale do té hry se mi hrozně líbil. Díky němu dal spoustu golů třeba Zmrhal nebo Hušbauer.

Reagovat
ratusek

V Jablonci je to takové uvolněnější a proto tam hrál lépe. nehrál u vás katastrofálně, ale v těch rozhodujících momentech zklamáýval

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám na podzim se mi líbil. Přišlo mi, že ten Trpišův styl mu sedí dost. Pod Šilhavým to byla katastrofa ale tak on Šilhavý měl fakt hnusnej herní projev. Jako uvidíme ale minimálně na ligu si myslím, že je ok

Reagovat
ratusek

Mohli byste nám ho pustit

Reagovat
KingMaster13

Tecla fakt ne, vemte si Mešanoviče Paliče v týmu ještě nemáte

Reagovat
ratusek

hajzle nevím jeslti je lepší palič nebo když se do těch šancí moc nedostáváme

Reagovat
KingMaster13

Zase je pravda, že už by jste se na tom fotbale tak nenudili, protože se do těch šancí dostat umí sám Ale za to paličství zešedivíte

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

můžeme taky polemizovat o tom, zda bude třeba Kozák stejně prospěšný jako Baroš. Pokud bude Baroš zdravý a ne vykartovaný má i Baník hrotáka.

po 1. kole zatím 1:0 pro Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dostane do pohody, už to nutně potřebujeme a on taky. Kozáka snad ustráží Stronati, je to takový ten typ útočníka, který by Ziovi mohl vyhovovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

A s někým (nevím s kým) jsem se vsadil o piva a počet gólů Diopa, tak se ty "někdo" přihlaš, už budou přibývat piva jen pro mě

Reagovat
HorajzmAmmann

počet golu Diopa? Nic si nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kaspar

prosim o odkaz na tu fantasy co tu hrajete, dik

Reagovat
Neon

Fer ovesazeni.cz

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak tohle kolo co tak projíždím sestavy tak snad 90% lidí Nita, Chipciu, Hovorka, Sobol, Vatajelu, Kanga, Jovovič, Tetteh, Doležal a Komlichenko občas někdo ze Slovanu nebo Slovácka

Reagovat
Kaspar

jo dekuju, na tohle presne byla moje otazka

Reagovat
HorajzmAmmann

google -> fantasy isport -> good luck

Reagovat
Kaspar

tak ono jich je hodne, vzdy ste se tu dohadovali na jakym webu pojedete

Reagovat
lichna.
Reagovat
HorajzmAmmann

tak doufal jsem, že si to dokáže najít sám

Reagovat
Kepy_FCB

Kaspar16.02.2019 11:29#

tak ono jich je hodne, vzdy ste se tu dohadovali na jakym webu pojedete

Reagovat
HorajzmAmmann

google -> isport fantasy ti vyjede jenom jedna... nesnaž se ze mě udělat blbce, uděláš ho ze sebe akorát ty

Reagovat
Kang & Kodos

8/11. Sparťani maj směšný ceny. Kanga je tak levnej, až jsem si říkal, jestli už nestihl dostat 12 karet.

Reagovat
lichna.

Přímo. Už jen to, že Dočkal je dražší než Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ted se nebavim o kvalite Kangy, ale on dela ve fante nejaky body? Dyt nema ani moc golu, ani asistence a sbira jednu kartu za druhou.

Reagovat
Kang & Kodos

Šest gólů je ti málo? Kór vzhledem k tomu, kolik toho ten blbec ještě vynechal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

má asi 55 bodů, to moc záložníků mít nebude...

Reagovat
db18

To má víc jak Kayamba.

Reagovat
Coutinho10

přesně všechny tyto hráče mám

Reagovat
HorajzmAmmann

já akorát Považance místo Jovoviče a Baroše místo Komlichenka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Považanec má 4 žlutý.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to mi ani nepiš ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

já sem kus kreténa

Reagovat
PavlíčeQ

Stane se.

Reagovat
monty25

Já mám to samý u Oscara z Liberce. Minule se mu tak dařilo, že jsem ho tam nechal a nenapadlo mě se podívat, jestli nemá karty...

Reagovat
Blasphemer

Já vždycky koukám na tady na expresky, kde jsou ty karty po konci kola vždycky shrnutý. Ale tohle kolo se na to nějak vysrali, tak se taky bojim, jestli se mi tam někdo takovej nevloudí.

Reagovat
HorajzmAmmann

no právě

Reagovat
Coutinho10

taky jsem si divil...snad to na další kolo bude zase aktualizovaný

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra

Reagovat
ondrasch77

Povi ale zítra nehraje

Reagovat
HorajzmAmmann

HorajzmAmmann16.02.2019 13:20#

já sem kus kreténa

Reagovat
ondrasch77

Já si v tý rychlosti nevšiml, že už ti psal PavlíčeQ...

Reagovat
PlackaSKS

tak třeba chipciu je za tu cenu nutnost nita asi vlastně taky a komlichenko je jistota i kdyby stál 16

Reagovat
HorajzmAmmann

za tu cenu a hlavně to, že hraje v záloze Komlichenka začnu dávat a on nedá ani gol. Měl jsem ho tam asi 3x protože "teď už se netrefí"

Reagovat
PlackaSKS

jo, ještě k tomu v záloze, takhle jsem kdysi, asi v prvnim ročníku, skončil celkově třetí hlavně díky zahustelovi to samý sem si u rusáka řikal posledních pět kol, ted sem ho tam mrdnul jako kapitána, takže sem si byl naprosto jistej, že tu penaltu nedá

Reagovat
HorajzmAmmann

ty první roky stejně nejlepší. Měl jsi jednu sestavu, náhradníky a max dvě změny za kolo. Tenkrát jsem i vyhrál nějaký sudy a šály. A ještě si pamatuju, že jsem tam měl nějakou sezonu pořád dvojku z Teplic Litsingy - Nivaldo a minimálně jeden se vždycky trefil

Reagovat
PlackaSKS

nivaldo litsingy byli nejlepší! jj, měl sem permice, šály a asi o tři body jsem netrénoval Slavii v přáteláku... za což sem byl rád, protože by mi stejně nedovolili nasadit vlčáka ale tenkrát jsem se navíc snažil, prošel sem si všechny přáteláky a udělal si statistiky jednotlivejch hráčů podle ceny. na konci sezony měla moje sestava hodnotu tak 140 milionů

tenhle systém už mě tolik nebaví a nejbejt eurofotbalový ligy, tak bych to ani nehrál

Reagovat
Blasphemer

Když to děláš na tu celou sezónu, tak je to lepší. Takhle je to daleko víc o štěstí, když můžeš dělat na každý kolo jinou jedenáctku.

Kvůli tomu mě teď daleko víc PL fantasy, i když jí sleduju daleko míň než českou ligu.

Reagovat
Blasphemer

Navíc, pokud si dobře pamatuju, šlo v tý straý soutěži filtroat hráče i podle počtu bodů, formy a kopy dalších statistik. Tady se na to úplně vysrali, což je velká škoda podle mě.

Reagovat
PlackaSKS

tenhle systém je daleko mín uživatelský příjemný... celý to vlastně jen překopali a zhoršili

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Chipciu hraje křídlo, a když je vedený jako obránce tak je to must have hráč. Kanga za ty prachy taky. Komličenko je snad jasnej.

Ze jmenovaných mám ještě Vatajelua Tetteha plus ty dva hráče Slovácka.

Spíš se divím, že nikdo nemá nějakýho hráče Zlína. Proti obraně Příbrami jim tam minimálně něco spadnout musí a taky jsou strašně levný.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Blasphemer

Počkej až můj kůň Pozny dnes vsítí hattrick.

Reagovat
PlackaSKS

příbram se po liberci hecne a uhraje heroický 0:0

Reagovat
Kang & Kodos

Tam neni pořádnej útočník, co jste vzali Beauguela. Přemejšlel jsem nad Poznarem, ale bůhví jestli bude hrát

Reagovat
Blasphemer

Poznara jsem právě vzal. Za ty prachy...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
FCSL

Z naší strany dneska bud a nebo. Jestli chcem bojovat o TOP 5, tak musíme vyhrát, jinak bez šance. A 6. místo doufám nechcem, takže se hraje o to, jestli ještě máme o co hrát. I když si stejně myslim, že na nás vychází to 6. Snad nás kdyžtak Bolka předběhne. Co se týče sestavy, strašná škoda Oscara. Nejen že patří k našim nejlepším hráčů, ale spolu s Breitem a Marou jsou neskutečně pohyblivý a to nám mohlo hrát do karet. Tekhle tam asi bude Nešický nebo Oršula, což bude oslabení. Od tý doby co chytá Nguyen, tak jsme dostali ze 13 zápasů 5 golů Takže to postavit na perfektní deffenzivě a snad nám tam něco spadne. Přání 0:1, tip 1:1

Nguyen - Koscelník. Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Nešický/Oršula, Pešek - Kozák

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukal jsem na los a taky si myslím, že nakonec skončíte 6.

Možná by pro vás bylo lepší, když nám to dneska pustíte Remízka vám moc nepomůže a Zlín pod sebe stejně dostanete.

No ale dneska se toho hodně bojím. Snad budu moct v pondělí do práce

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně nechápu, jak jste to mohli doma pustit Opavě

Reagovat
FCSL

Ty 3 body hrozně chybí Jeden z nejslabších zápasů na podzim, 1, inkasovanej gol a rozhodující jsme dostali po vyloučení Ševčíka no Jinak Bolka má taky celkem dobrej los, maj nás doma, stejně i Příbram třeba. Ideální by bylo, kdyby byli 6. a my je tak neměli ani ve skupině o 7-10 místo Vidim to na remízku, ale spíš vaši výhru než naši, takže bych se toho tolik nebál. Herně to zas tak dobrý není, Příbram vůbec nebrat do úvahy

Reagovat
HorajzmAmmann

já Příbram vůbec neberu, ale Liberec hraje pod Zsoltem prostě dobře, výborná defenziva, která nebyla zatím podpořena ofenzivou (chyběl vám útočník, teď pro změnu pořádný podhrot) Pro Slovan je fakt škoda, že nehrál Ševčík a Kozák celou sezonu spolu.

Reagovat
FCSL

Ale podzim byl podzim no, ted jsme bez nejlepšího hráče podzimu a nejideálnější náhrady za něj... Příprava mě nepřesvědčila. Příbram neberu a z ničeho jinýho se vyvozovat zatim nedá, takže pořád nevim co čekat. Bojim se, že herně na podzim nenavážem

Reagovat
HorajzmAmmann

neslibuje Hornyak každé pondělí nějakou tu posilu? Pokud někoho dotáhnete, bude to dobré.

Reagovat
FCSL

Zsolt poznává amatérismus našeho vedení no

Reagovat
Chlupatá máma

Zkoušíme reprezentanta Finska U21.

Reagovat
HorajzmAmmann

díky za info

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Osmadvacetiletý hráč přestoupil do středočeského klubu, jehož dres oblékal v mládežnických kategoriích, z kazašského Tobolu Kostanaj. V novém působišti uzavřel smlouvu do léta 2020.

Reagovat
HorajzmAmmann

Agon Vůch

Reagovat
HorajzmAmmann

*Egon

Reagovat
doshcz

*Aegon Vůcharyen

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Blasphemer

Už nějakou dobu kalí v Plzni.

Reagovat
monty25

Viktorka Žižkov - Admira Praha, kdyby se někdo chtěl podívat. Hraje i Elvis...

https://www.youtube.com/watch?v=sS2Xb8cahw4

Reagovat
Euphael

Odkud pls berete streamy na ceskou ligu?

Reagovat
Euphael

Diky, to jsem presne hledal

Reagovat
ratusek

se těm zoufalcům na to nikdo nedívá? Že to dávají zase zadarmo. přitom Svěcený tvrdil, jak jim to funguje

Reagovat
db18

A to sem dáváš až teď?

Reagovat
FCSL

Jsem to objevil až včera večer

Reagovat
FCSL

Pilař po jednom zápase zase mimo Jinak Slovácko snad za 3b, mám je na tiketu

Reagovat
Euphael

Tak tos udelal blbost...jako vyhrat muzou, ale davat takovy zapas na tiket

Reagovat
FCSL

Jako vyjít to nemusí, ale věřim jim. Podle mě půjdou nahoru, hlavně doma to budou zvládat, naopak ta sestava Karviný se mi nelíbí, ale uvidiíme no

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť to je skoro tutovka s tou formou Slovácka

Reagovat
db18

Reagovat
Stannis Baratheon

Dneska všude padnou 3 branky.

Jinak mám po výplatě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

jsem asi masochista, pustím si Klokany-Olomouc. uplakánky Haška s Jílkem a poslední zápas pro Jílka

Reagovat
PlackaSKS

dívat se na jakýkoli zápas od 15 je pro nezaujatýho fanouška čistej masochismus.. zajímavej je dnes reálně jen baník s libercem

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník s Libercem? Oba týmy nejlepší obrany v soutěži a průměrný útok? Vážně?

ten zápas dopadne 0:0, 1:0 nebo 0:1

Reagovat
PlackaSKS

nejde přece jen o goly... já doufám, že to bude mít nějaký tempo, náboj a kulisu. ty ostatní jsou takový na pivko a klobásu a to u notebooku neni ono

Reagovat
HorajzmAmmann

no tak to zase jooo

Reagovat
KingMaster13

Prosím tě, já letos viděl Slávii skorovat v EL 3 goly ze 4 domácích zápasů, takže mě nějaký další 0:0 fakt nerozhodí

Reagovat
HorajzmAmmann

já teda dokoukávám Narcos, který je fakt lepší než Bohemka: Olomouc to zase jo, ale kdybych si musel vybrat jdu na tu Bohemku. Zvlášt proto, že Jílek má nůž na krku a minimálně 2 goly tam snad padnou

Reagovat
PlackaSKS

jo, to máš recht. měl sem prostě zajít na bohemku a dat si tam pivko když je takhle krásně. jenže já u toho radši usnul doma

Reagovat
ondrasch77

Tak já koukám na Pri - Zlín a zatím docela super

Reagovat
PlackaSKS

tos taky mohl napsat dřív...

Reagovat
ondrasch77

Tak ty jsi psal, že ti nejde o góly

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 0:0. Ale věřím, že Bary to tam vsítí a vyhrajem 1:0

Reagovat
Luc-Luc

uz je tam

Reagovat
Greny

Hašek zacina mít problém .. podle me uz je na hrane vyhazovu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

hodne spatny od nich

Reagovat
db18

Jako v druhém utkání jara, když přišli o Haška a další a Jusuf ještě není fit?

Reagovat
Hokaido

Ne, jako že už rok hrajou úplnou sračku a je to čím dál tím horší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

ne

Reagovat
Han střelil první

Snad ne, ale dresy hezké

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zase Kozak

Reagovat
FCSL

4,5 není špatný no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám 4,5 ale fortuna má třeba jenom 3,5.

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznygol

Reagovat
djiros

Hoffmann z půl metru překopl prázdnou bránu

Reagovat
Stannis Baratheon

Slavia by měla dnes večer prý představit nové dresy. Tak jsem zvědavý, jak se toho Puma zhostí.

Reagovat
Greny

klasika .. dostanou nejakej model z minule sezony

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

no me treba u Plzne prislo ze vzdy dostala design dresu co meli top kluby dejme tomu Dortmund sezonu predtim ... a tak dokola.. proto me prekvapilo ze jdou od Umbra prave k Pume .. zrovna Plzen ted s Pumou konci ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

jo, je pravda že mají vždy jeden motiv, a to pak dávají všem týmům, pouze s jinými barevnými kombinacemi. Ale to poslední dobou dělá i Nike a hlavně Adidas, viz. proužky vzadu na krku u Nike, pruhy na rameni u Adidas a tak. Ale zas Slavia má sešívané dresy, a takže by měli mít pravděpodobně nějaký svůj nový model.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, lichna vazne existuje

A potvzeni, ze setkani u piva vyresi vic nez kilometrova diskuze a smajlici. Trevor plus lichna BF 4ever!

Reagovat
lichna.

Hafhaf, už jsem v tom s váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Blow job.

Reagovat
HorajzmAmmann

vy kundy, víš že nejezdím do Vítkovic a máte zrovna blow job? Naštěstí máš malý péro tak o nic nepříjdu, ale....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico mam takovy ropovod, ze o nej vzdycky na sektoru zakopavas...

Reagovat
HorajzmAmmann

měření na Letné?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jedno mereni si prohral (Teplice, a ano pamatuju si to)

Reagovat
HorajzmAmmann

to byla právě narážka a ano, prohru jsem uznal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně seberte trevorovi to pivo, nechci mít na Spartě cukrouška s monoklem

Reagovat
Han střelil první

Hlavně pomalu, špíl začíná až v 5

Reagovat
Malresi

Ma Pribram na to vyhrat dnes ? Dal som to na tiket.

Reagovat
Greny

uz prohrava

Reagovat
Stannis Baratheon

nemá, ale v klidu, já dal všude dnes 3 a víc golu, a když to vidím, tak musím být rád že dali alespoň jeden. Takže milionář ze mě asi zase nebude

Reagovat
Malresi

Vyšlo mi to s prehladom Ale odjebal ma Stuttgart

Reagovat
ondrasch77

Tipoval jsem 3:1 a už to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Mingy

Reagovat
Luc-Luc

podle očekávání hrozný fotbal ve šnečím tempu, to nám vyhovuje a mohli bychom dnes vyhrát Sigma !

Reagovat
ratusek

o zápas déle prodloužená letargie s Jílkem

Reagovat
Luc-Luc

to je druha vec no

Reagovat
Luc-Luc

patrilo tam tahle

Reagovat
oli9

slovácko na jaře bude válec

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

Ten novej stadion v Dunaszerdahely je luxus

Reagovat
Greny

Penalta pro Pribram byla ?

Reagovat
Hokaido

Moc to zatažení vidět nebylo, ale podle pohybu hráče Příbrami jasná.

Reagovat
Greny

jsem se chtel kouknout na isportu.. kor kdyz to byl Mingazov.. ale tam je to jako placeny obsah

Reagovat
ondrasch77

Byl tam mezi dvěma stopery, těžko říct...

Reagovat
ratusek

před Baníčkem doporučuji zápas DAC-Slovan

Reagovat
HorajzmAmmann

Lastuvka - Pazdera, Prochazka, Stronati, Fleisman - Fillo, Janos, Hruby, Holzer - Kuzmanovic, Baros

Reagovat
Puskas

Kuzma dá zase gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Dostat gól od Jablonskýho, to je na bodovej odpočet

Reagovat
Kang & Kodos

Poslední gól dal ještě za Jablonec Netrefil se ani za rok v Zápech

Reagovat
Greny

mozna doma parkrat skoroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase penalta teda achjo, je to úplně nahovno.. nnebýt tam Berky, je to tak 5.

Reagovat
Greny

Jablonský gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

na brejcich bychom meli zapracovat

Reagovat
FCSL

Zlín zas jede

Reagovat
Greny

jeste tomu chybi aby dal Daníček hattrick

Reagovat
FCSL

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1096786345941495811

Asi až na Mikulu očekávaná, čekal jsem Koscelníka. Oršula ani na lavici Slabá lavička

Reagovat
ratusek

To jsme na tom stejně sestava furt stejná protože lavička je strašně slabá

Reagovat
exse

Psali někde co je s Oršulou? Viděl bych ho tam mnohem raději než Nešickýho.

Reagovat
FCSL

Ne vůbec, proto jsem překvapenej. Prostě tu 10 by to chtělo no, tekhle stačí 1 absence a hned je ten střed rozpadlej, ani Oršula by nebyl úplně výhra. Breite už má 6 karet, ten taky stihne 2 zápasy stop...

Reagovat
ratusek

Zlín je teda dobře v piči. Ty jejich jara nejsou jen o Pánikovi. A Bílek to věděl a Pivarník to.odsere

Reagovat
Kaspar

prachy nesmrdi

Reagovat
Coutinho10

Mingy paradne

Reagovat
PlackaSKS

fanta

Reagovat
Coutinho10

ja ho zrovna nenam, ale jsem rad, ze se mu dari

Reagovat
PlackaSKS

já úplně zapomněl, že tam je, takže když sem ho tam viděl + to, že minule hrál, nedalo se za tu cenu odolat. každopádně tři hráči 21b a z toho koubek zatim 0

Reagovat
Coutinho10

tak to mas slusne naslapnuto ja start sice taky nemam spatnej, ale bohuzel jsem dostal soupere, ktery ma az na 2 hrace stejny tym, takze jedina zachrana pro me by byl gol a cisty konto Hovorky, abych vyrovnal vcerejsiho Krapku

Reagovat
PlackaSKS

velká šance

Reagovat
Kaspar

zlin pata prohra v rade, jaro je tady v plnym proudu

Reagovat
ratusek

Zbrojováci dnes v Dunajské Stredě

Reagovat
Han střelil první

Vepřek dneska dobrý výkon.

Reagovat
sosna

Reagovat
Luc-Luc

vyhovuje mu pomalejsi tempo zapasu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Jinak líbí se mi Záviška. Nebojí se jít do kličky, snaží se zrychlit hru, jeden z mála se snaží něco vymyslet.

Reagovat
Luc-Luc

Buchta ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to šlo. Trmal pátá nula z 10 zápasů, dokážeme si vytvořit šance, 3 body na 6. flek, jaro bude zajímavé Snad se ještě chytne někdo v útoku

Reagovat
Greny

ten rozhodci na Bohemce byl dobrej nastavi 6 minut Sigma takticky strida v nastaveni tak rozhodci ukaze na hodinky ze to jako nastavi a piskne konec 96:10

Reagovat
andrew96

To pískl ještě pozdě.

Reagovat
Luc-Luc

utrpeli jsme vitezstvi a Jilek nejspis jeste zustane :/ hrozny vykon vepredu, obrana celkem jiste az na nektere momenty ve druhe puli, Bohemka vypada hodne spatne

Reagovat
FCSL

Slovácko Věřil jsem jim

Reagovat
diskoschlampe

Ardeleánu do toho šlape :D

Reagovat
FCSL

Ardeleanu tvle Karta za všechno

Reagovat
FCSL

Dresy k nám sice moc nejdou, ale jsou fakt krásný. Celkově prostě kombinace černá - žlutá je luxus. Herně zatim slušný, překvapivě se mi líbí i Nešický, dobře kombinuje, škoda 2 nepřesných centrů po pěkných akcích

Reagovat
ondrasch77

To je ten teploušek s odbarvenou hlavou?

Reagovat
FCSL

Reagovat
Kepy_FCB

Už jste v této kombinaci barev hravali v dobe sponzorství bwin

Reagovat
Alan_Shearer

Moc se nechytame, Potocny a Nesicky jsou fakt k hovnu.

Reagovat
FCSL

Začátek byl slušnej, ted je je to festival nevynucených ztrát no. Ale nejhorší z těch offenzivních hráčů je dneska suveréně Pešek, ten zatim posral všechno

Reagovat
F.Torres

Slovácko parádní série, přičemž Zlín jede jarní klasiku

Reagovat
FCSL

Tak ted je to dobrá holomajzna a nuda Jestli se někdo neukopne, tak to skončí zase 0:0

Reagovat
djiros

Být Pešek schopen přihrát, tak věřím, že vám tam něco spadne.

Reagovat
FCSL

Jenže proti Příbrami udělal 4 hráče a dal gol, takže ted to bude zkoušet asi furt

Reagovat
djiros

Měl by mu někdo říct, že udělal jen jednoho a zbytek uhnul. S takovou to tak opravdu skončí, protože Baník hrozí jen ze stadartek.

Reagovat
KingMaster13

A přitom neobešel ani 1 hráče Příbrami ale všichni mu uhnuli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Kozaku, hraj

Reagovat
Han střelil první

Mám pocit, že komentátoři to přejí trochu víc Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad cela republika..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Komix

Reagovat
HorajzmAmmann

aspoň něco máme společného, kromě toho, že v Ostravě umí řídit a nefrčí na koksu

Reagovat
ondrasch77

Já dneska zcela výjmečně přeju Baníku

Reagovat
Puskas

Za to bych Ti normálně přál výhru ve fantě, ale máš smůlu.

Reagovat
ondrasch77

Pokud dostane Jablonec udrží čisté konto a Sparta naopak ne, tak jsi bez šance...

Reagovat
Puskas

Třeba dá Tetteh hattrick.po 3 nahrávkách Hanouska

Reagovat
ondrasch77

Třeba..., ale Hanousek dokáže za rok nahrát pouze na jeden gól a to už v letošním ročníku proběhlo

Navíc, Sparta se dost trápí, nevěřím, že zvítězí více než o gól (pokud vůbec)...

A tipy mi tento týden docela vycházej

ondrasch77

15.02.2019 19:03

#

BOH - SIGMA 0:0

PRI - ZLÍN 3:1

SLO - KAR 2:0

BANÍK - LBC 2:1

JBC - OPA 3:1

PLZ - SLA ?? (ideálně plichta 1:1)

DUK - SPA 1:2

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Republika pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Jeste horsi nez prvni vzajemny zapas

Reagovat
HorajzmAmmann

no kurva, to je fotbal To budou v evropě čumět, až se jeden z těhle týmů dostane do předkola

Reagovat
djiros

Liberec si aspoň ve středu vymění párkrát balón, což se u vás říct nedá

Reagovat
HorajzmAmmann

a i tak měl Liberec úplný hovno, naroudíl od nás

Reagovat
djiros

O to to je smutnější a vlastně vypovídá o tom, že to stojí za hovno.

Reagovat
PlackaSKS

je to peklo, byl sem naivní

Reagovat
HorajzmAmmann

já to říkal

Reagovat
lichna.

Ty vole. My hovno, Liberec to zkouší přes Pazderu (správně, je špatný) ale obecně fotbal pěkná bida. Okamžitě bych stáhnul Holzera a Kuzma taky dneska bída.

Reagovat
HorajzmAmmann

těch nevynucených ztrát trošku mi to připomíná ženský tenis

Reagovat
bobis21

oba týmy by potřebovaly stáhnout půlku sestavy

Reagovat
ratusek

a pak že nepotřebujeme posílit. Budeme doufat, že tu šestku nějak ukopeme a v létě snad minimálně 2 kousci, lépe 3 přijdou. bek, střeďák, křídlo a hrot

Reagovat
lichna.

Nepotřebujeme, stačí hráče bez formy vyměnit za hráče, co by je mohli nahradit (Holzer - granec)

Reagovat
smazaný uživatel

Velký problém kopnout do vápna přesný míč... zatím děs.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
JarousFCB

za to že nehonil statistiky a otřel to o Baroše.

Reagovat
HorajzmAmmann

však Áčko

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

Vlastně jo snad to nějak ustojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Milan Barooooooš

Reagovat
JarousFCB

Bary

Reagovat
FCSL

Ted to oživíme Musou nebo Pázlerem Tak hlavně že už měsíc kupujem hráče

Reagovat
HorajzmAmmann

buď v klidu, Baník Diopa

Reagovat
FruFru

Namazal si tě na chleba

Reagovat
db18

Jo, buď v klidu... nebezpečí nehrozí...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HorajzmAmmann

já to říkal, Diop

Reagovat
Shevchenko

Super

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak že potřebujeme útočníka

Reagovat
JarousFCB

Co jsem dnes viděl Kuzmanoviče, tak zlatý Diop s Šašinkou...

Reagovat
HorajzmAmmann

dnes ano...

Reagovat
db18

Nejlepší střelec Baníku.

Reagovat
JarousFCB

Však doufám, že hrál pod své možnosti, bo dnes to byla fakt hrůza.

Reagovat
bobis21

Not this shit again...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Baník když vede tak hraje naprosto fantasticky Škoda jen, že nerozhodného stavu je to od nich často plácaná

Reagovat
mrtvej ofsajd

V druhý půli záloha Baníku přehrává tu Liberce. Výsledkem jsou goly.

Reagovat
KingMaster13

No ale až po té co dali první gol. Do té doby neměli moc šance ani jeden tým

Reagovat
lichna.

Taky nechápu, proč to nejde hned..

Reagovat
HorajzmAmmann

Škodaaaa Holzer

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva

Reagovat
db18

Zio

Reagovat
Shevchenko

Stronati už druhý zápas s nějakou pičovinou

Reagovat
JarousFCB

Snad nás to tentokrát nebude stát body...

Reagovat
Puskas

Minule asistence, teď rovnou zavěsil. S čím přijde příště? Penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho forma stoupá, takže jedině, že by ji proti nám rovnou kopnul.

Reagovat
PlackaSKS

zrovna sem si řikal, že stronati to dnes zvládl celkem s přehledem a on udělá ještě větší píčovinu než minule...

Reagovat
Kang & Kodos

Do repre

Reagovat
salm0n

Kozák

Reagovat
Shevchenko

¨pískej konec pls

Reagovat
mrtvej ofsajd

tak pojd Petare, šoupni jim ho tam!

Reagovat
Greny

Stronati ve forme ... Jinak koukám na tipu na Baník a na seznamu na Brémy a fakt se to nedá srovnat

Reagovat
db18

já koukam přes O2tv zdarma, jinak to stejný...

Reagovat
Greny

To jde? Už je zase heslo a jméno nějaký venku co koluje?

Reagovat
Greny

Díky Ti ;)

Reagovat
HorajzmAmmann

nervy v píči ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pisklo za banikovskyho curaka? Vsechno ve prospech Baniku a korunovany v nastaveni, kde zaprve nastavil smesny 3 minuty, kdyz mel minimalne 5 a z tech 3 minut se hrala mozna minuta, protoze zbytek Banik prozdrzoval a prosimuloval. A on piskne jeste 2 vteriny pred koncem. Vysmech.

Reagovat
KingMaster13

Jako to nastavení byla dobrá komedie

Reagovat
Greny

Ardeleanu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Baroš předal týmu svoje zkušenosti

Reagovat
JarousFCB

... a dál gól.

Reagovat
mrtvej ofsajd

a hrál celkově dobře, ale ta zdržovačka na konci vtipná...

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas hrůza, 2. poločas lepší

Reagovat
smazaný uživatel

U toho rohu ano (styděl jsem se), jinak v pohodě.

Reagovat
HorajzmAmmann

proto Slovácku se zase jebalo do hráčů, že to nejsou schopný podržet někde u praporku...

Reagovat
PlackaSKS

Jedná věc je podržet to třeba silou a druhá to trapný co předvedl...

Reagovat
Kang & Kodos

Za dva dny si to nikdo pamatovat nebude

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavní jsou 3 kurva důležitý body, vždyt tam měl Liberec 3 hroťáky a nějaká šmudla jim tam mohla padnout

Reagovat
PlackaSKS

s tim částečně souhlasim, jen tohle bylo moc a doufám, že to hušby neviděl...

Reagovat
lichna.

Vždyť to dělá každý.. Já to neuznávam. Ale neustále si něco hledat u Baryho, jen proto že je to on..

Reagovat
PlackaSKS

zdržování u rohu beru. ale to jak zakopl míč a pak naznačoval podavači at mu další nepodává bylo pro mě za hranou nějakýho "normálního zdržování". na jeho místě bych se prostě styděl. a je mi jedno jestli to byl baroš nebo standa vlček... o tom ted vůbec neni

Reagovat
lichna.

Znovu opakuju, tohle už jsem viděl tolikrát a u tolika týmů, že mi příjde zbytečné jebat do Baroše kvůli tomuhle..

Reagovat
PlackaSKS

Vidíš, já tohle viděl poprvé a přišlo mi to zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle vláknu do něj nikdo nejebal, jen jsme u hodnocení jeho dobrého výkonu zmínili i tuhle situaci A ano, není sám, kdo to dělá - ale takhle okatě to moc často nebývá.

Škoda, že ho moc nepochopili ostatní. Hned po rozehrávce z toho rohu to někdo bezmyšlenkovitě prásknul do vápna a od té doby jsme se k balonu dostali po dvou a půl minutách až v závěru nastavení po faulu na Stronattiho.

Reagovat
db18

No, sudí jsou "od nás"

Reagovat
HorajzmAmmann

nebreč

Reagovat
bobis21

To už je prostě moc i ne tebe. Víc ubrečená pička na ef fakt není. Přitom pro Baník ani vůbec nepískal, ty jen nezvládáš že Baník vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej ho plakat, dělá mi to dobře

Reagovat
Shevchenko

2 vteřiny před koncem? Takový skandál!

Reagovat
smazaný uživatel

Sdílejte to než to smažou!!

Reagovat
ondrasch77

Vždyť tam mají o půl minuty posunutou časomíru, říkal to komentátor v zápase

Reagovat
taws

Jo no..ten konec pískl po plzeňsku

Reagovat
smazaný uživatel

Neukoncil nahodou takhle i prvni polocas?

Reagovat
Shevchenko

Ne, na stadionu to měli špatně, v TV normálně končil jak bylo 45:0něco

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za lidi co to poctive monitoruji u tv.

Reagovat
Shevchenko

Od toho jsem tady.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Část zápasu nejely reproduktory ani časomíra, pak ten čas nahodili špatně (proto nesrovnalost mezi rozhodčím a tabulí). V jednu chvíli jela z těch obrazovek jen ta se sponzory. Vítkovičtí Brazilci asi zase brali kabely.

Reagovat
lichna.

Hele být tebou, tak se krotím, přece jen, sraz je daleko a tímhle tempem si tam budeš koledovat o průšvih.

Reagovat
doshcz

však tu byla nedávno ta statistika že Baník prozdržuje nejvíc minut v celý evropě

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo o času, jak dlouho je míč ve hře. Ne o zdržování Baníku

Reagovat
doshcz

máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v našich (Baník) zápasech to bylo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

OT: VÁŽENÍ!!!!! Venku nám sice začíná jaro, ale sportovně je stále ZIMA!!! Takže tu máme TŘETÍ ročník soutěže FABECOVA ZIMNÍ TIPOVAČKA!!!!. A máme tu první velký šampionát!!! MS v klasickém lyžování!!!! Máme ještě pár míst!!! Tak pojďte, kdo si s náma dá běh na lyžích a skoky na lyžích???

Jen pojďte, nebojte se!! Stačí klidně do jednoho!!!

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty nejsi pravý Fabec! Ten se totiž neptá, ten oznamuje.

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!1!1!1!1!1!1!!!1!11!1!1!1!!

Reagovat
smazaný uživatel

Běh bych ještě risknul, ale na můstek mě nikdo nedostane.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
fabec1222

Takže hraješ běžky?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Slovácko minulou sezonu nejvíce remíz (13) Letos za 21 zápasů zatím 0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň takové zápasy umí, zvlášť doma, vyhrají 2-1, rozhodne Kayamba

Reagovat
PlackaSKS

Infúze při dehydrataci mohli vždy. Jako Rosa na euru v portugalsku

Reagovat
PavlíčeQ

Tak dneska takto:

Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Jovovič, Trávník, Kubista, Vatajelu - Chramosta, Doležal.

Kvůli kartám chybí Považanec a na marodce aktuálně Jankovič, Štěpánek, Lischka, Kratochvíl a Hübschman.

Reagovat
Kaspar

Chramosto po tom prestupu pekne sesel

Reagovat
smazaný uživatel

Za jakých podmínek mu byla ukončena smlouva ?? To mi není nějak jasné...

Bořek Dočkal měl s klubem, který ho před dvěma lety koupil za přibližně 230 milionů korun, smlouvu ještě na dva roky. Už nemá a je volný.

"Jednání v Číně byla náročná, ale smlouva mezi klubem Che-nan Ťien-jie a hráčem byla ukončena. Bořek je v tuto chvíli na cestě zpátky do Čech, kde by měla v nejbližších dnech proběhnout finální jednání směrem k jeho fotbalové budoucnosti, hlásí Viktor Kolář, šéf fotbalové sekce agentury Sport Investu, který byl společně s Dočkalem a kolegou Jindřichem Šťastným jednání v Číně osobně přítomen."

Reagovat
Dru Zeree

Bóžá gool

Reagovat
mayday

Ten tam udělá dost kanadských bodů si myslím.

Reagovat
doshcz

Šrom = sněhulák

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Kang & Kodos

Tak budeme zase za dementy no

Reagovat
doshcz

Reagovat
rufus

To jsme poslední dobou sice často, ale Vatajelův odchod dával smysl. Hrál špatně a na jeho pozici konkurenci máme.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, hraje tam Hanousek, dekuju pekne

Reagovat
Mates_Matesović

No, nehraje.

Reagovat
rufus

To opravdu nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nezacinal snad v obrane?

Reagovat
rufus

Děláš si prdel, že jo?

Reagovat
Hokaido

Ale on vážně přišel jako levý bek.

Reagovat
rufus

Jiste, to jo, ale co je to za argument?

Ja reknu, ze na jeho pozici mame konkurenci a T7s rekne Hanouska?Prece ho poustime jako zaloznika/kridlo, kde hraje i Jablonci..

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale poslat ho konkurentovi v lize a trenérovi, pod kterým hrál s přehledem nejlíp, to je velice chytrý

Reagovat
rufus

Moc lepších možností stejně nebylo. Jestli se máme bát Jablonce s naším odloženým hráčem, tak jsme na tom fakt už hodně špatně. Pro něj je to dobrej klub, kde jinde má větší šanci se chytit.

Reagovat
F.Torres

jak zase? Vy jste rekulérně pořád

Reagovat
Banikovec7

Famózní míč Řezníček

Reagovat
exse

Ví Šrom, že on může hrát rukama?

Reagovat
Banikovec7

Kvalitní nákup od Jablonce Nemá na to, aby se prosadil do jejich sestavy a ještě je obere o body.

Reagovat
ratusek

Dneska bez řechtaček? kde jsou jistoty

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Jablonec taky nehraje nic moc extra fotbal...

Reagovat
FCSL

Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Kovařík - Chorý

Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Ševčík, Zmrhal-Olayinka

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl spíš 2-1

Reagovat
PlackaSKS

jestli budeme hrát nakopávaný míče na olayinku, kterýho bude hlídat hubník, tak budu brečet....

Reagovat
Blasphemer

Až na Hořavu nejsilnější možná. Ale chlapec třeba překvapí.

Reagovat
PlackaSKS

zase kdo místo něj, čermák poslední zápasy nic moc, ne?

Reagovat
Blasphemer

Jo, hrál hovno. Ale Hořava taky zrovna nezářil, těžká volba pro trenéra tady.

Reagovat
PlackaSKS

jinak teda za mě by byla nejsilnější s beuguelem. chorý je takový... no. kdyby vedle něj běhal baroš z roku 2009, tak jo

Reagovat
Blasphemer

Chorý si myslím dnes bude hodně platný, i kdyby nedal gól.

Reagovat
PlackaSKS

já jen doufám, že se pleteš

Reagovat
F.Torres

Plzen velice silná sestava. Slavia měla víc voleb v útoku, uvidíme, kdyžtak se to protočí. Čekal jsem Škodáka, tak snad to bude po zemi a běhavý Každopádně jsem zvědavej na souboje obránců s Chorým, to bude něco

Reagovat
Coutinho10

ještě pro doplnění náhradníci

Náhradníci: Kovář, van Buren, Deli, Škoda, Frydrych, Masopust, Král

Reagovat
Rarášek

Olej na hrotu, dobrá .

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušené zakončení...

Reagovat
Dru Zeree

Dobře zavěsil

Reagovat
mickey mouse

úplně zadarmo

Reagovat
Banikovec7

Opava si rekulérně dala oba góly úplně sama

Reagovat
smazaný uživatel

a ty stim mas jako banikovec problem?

Reagovat
Banikovec7

Vzhledem k tomu s kým hrajou docela jo.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zakončení hodně s klidem

Reagovat
smazaný uživatel

Siegl už má 50

Reagovat
PlackaSKS

v tý finálový šestce bude hrát první a druhej tří zápasy doma s těma co jsou nejblíž pod nim? takže když skončíme první, hrajeme doma s plzní.. a venku budeme mít jistě budto baník, spartu nebo jablonec? no tak to je velká paráda... fanatický bazaly, letná nebo jablonec kde nevyhráváme.

Reagovat
Banikovec7

Tak na titul by vám mělo stačit vyhrát ty zbývající zápasy na Strahově.

Reagovat
PlackaSKS

už nám zase zavřou Eden? tak to nevíš, třeba budeme mít menší náskok... dneska prohrajeme, rozdíl 6b, pak třeba ztráta se spartou, kde se může stát vždycky cokoli...

Reagovat
HorajzmAmmann

a nám otevřou Bazaly?

Reagovat
PlackaSKS

jo.. to popravdě nebylo schválně

Reagovat
djiros

To jsou problémy 10 kol před koncem základní části

Reagovat
PlackaSKS

nelíbí se mi ten systém a už se to blíží

Reagovat
djiros

Jen ty propočty jsou zbytečné. Ztrácet budete jak vy tak Plzeň a vždy v zapasech, ve kterých se to nečekalo. Ostatně je tomu tak každý rok. I kdyby bylo jak pocitas, tak venku budou stačit plichty

Reagovat
PlackaSKS

dobře, uklidnil si mě

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a mafie zase bude mit co zrat

Reagovat
ratusek

FDF pláče

Reagovat
Stannis Baratheon

protest proti odebrání bodů

Reagovat
Spalovač šancí

Chudák Defendi. Za 30 minut dál jen 5 gólů, a proto musel vystřídat.

Reagovat
FCSL

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

gol

Reagovat
Banikovec7

Vždy jsem měl Smolu rád

Reagovat
Coutinho10

na Plzeň 3,23...tak to je asi moje povinnost to pojistit

Reagovat
Tigerinho

Nevíš, jestli je tady ještě někde diskuze o sázení?

Reagovat
Tigerinho

Dík.

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
božský John

To neni ligovej fotbal tohle. Oba tymy by zaslouzily spis body odecist

Reagovat
exse

Jablonec určitě. Opava hraje dobře, nebýt těch 2 vlastňáků.

Reagovat
božský John

Opava hraje dobre od doby, co tam maj Manziu. Jinak to jsou stejny dreva jako dneska nasi

Reagovat
exse

Zrovna Manzia hraje uplný hovno. Celkově od odchodu Kayamby a Kuzmy tam maj jen samý kopáče, ale týmově to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka jedeme!

Reagovat
ratusek

Takže čtvrtí a nečekám, že Sparta vyhraje s Duklou, takže opět třetí

Reagovat
Greny

bude hrát playmakera

Reagovat
HorajzmAmmann

Zavadil acko, Smola gol

Sympataci

Reagovat
lichna.

Nechápu, že ti to dovolila klávesnice napsat..

Reagovat
HorajzmAmmann

Ztrata Jablonce je ztrata Jablonce...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si dozral

Reagovat
smazaný uživatel

ty skauti Zmrhal do City posadit Saneho

Reagovat
smazaný uživatel

Skaut z Manchesteru se omluvil

Reagovat
smazaný uživatel

nojo pravda tak bdue muset stačit Hertha

Reagovat
Greny

Hrošovský místo Gundogana ten zatim neprodlouzil

Reagovat
Stannis Baratheon

kde byli skauti? a jací?

Reagovat
smazaný uživatel

na zapase plzne se slavii prej několik skautu vyjmenoval tam pár teamu napřiklad Herthu nebo Fiorentinu a že skaut man. city se omluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta grafika sestav na O2 je parádní

Reagovat
Greny

Sýkora se nevleze ani na lavicku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zdravotní potíže.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sýkora je asi ještě rozbitej.

Reagovat
Bex5

má kliku, že si vybral SKS, u nás by byl spíš rozblitej

Reagovat
F.Torres

stream?

Reagovat
F.Torres

našel jsem jen nějaký zasekaný, není někde něco jedno v jakým jazyce? Dík

Reagovat
F.Torres

super, díky, našel jsem to samý, ale můj se hrozně sekal. Pánbuh ti to zaplat na dětech

Reagovat
Banikovec7

Někde tady na začátku preview je odkaz na O2 zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a pak, ze si zahraje, kdyz jsou tak tragicky

Reagovat
Pepe1911

to je na lano

Reagovat
kilobyte

Jo to nejsou góly, ale minuty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

to me teda prijde ze Slavie je mnohem vic soubojové muzstvo nez Plzen ...

Reagovat
Mass

Taky si nemyslim, že by Slavie byla nějak extra technická.

Reagovat
Greny

Škoda takovej nadšenej vyraz

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda vypadá nadšeně

Reagovat
Mass

Kdyby nehráli proti Slavii, tak už tam má Plzeň pencli.

Reagovat
C-M@ster

Něco mi říká, že být to naopak, už by se tu kvičelo, že proti Plzni se nekopou penalty a Jarda by na twitter dával screen, kde je vidět držení za ruku

https://i.imgur.com/N9dadMB.png

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to by tady kvičel nějakej slavista, zatímco takhle tady kvičíš ty Penaltu za tohle, to by ale opravdu chtěli jenom plzeňáci

Reagovat
C-M@ster

Já za to penaltu nechci.

Teď ten druhej zákrok, ten už vypadal podezřeleji

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale pouze na první pohled. Na další pohled bylo jasný, že penalta v žádným případě. Chorý chtěl zakončovat v pádu, to je celý. Ani on sám penaltu nechtěl

Reagovat
Greny

jako pokud se minulej tyden piskali penalty jake se piskali tak mohl klidne i toto fouknout

Reagovat
ratusek

Nemohl,bylo bny to proti Slavii

Reagovat
Bex5

Reagovat
mistr129

Limba dneska půjde ven

Reagovat
C-M@ster

Tipáč

SyntaxError: Unexpected end of JSON input

Reagovat
C-M@ster

Tohle je na pokutu za filmování

Reagovat
dinss

Bořil hrozná špína.

Reagovat
Nuno čomes

Největší.

Reagovat
Riviera Kid

Chory byl takové prase už v Olomouci?

Reagovat
dinss

Reagovat
Kaspar

jo a hlavne na treninku strasne prasil ale jak se nekdo jeho dotknul tak hned utikal brecet za trenerem

Reagovat
dinss

Jsi s ním hrál v Olomouci jo?

Reagovat
Kaspar

to je takovy verejny tajemstvi, ze je to zakerny curak, asi stejny jako ze tvrdik je prodejna devka

Reagovat
Bex5

já to nepopírám. Ale radši bych hrál s ním než proti němu.

Reagovat
PP

on je povahově prej hrozný vyjebanec..

Reagovat
salm0n

Bořil

Reagovat
naheCZ

Prej o vlásek minul

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Slavie je dneska nějaká nejistá

Reagovat
KKralik77

Ty vole, Bořil mě neuvěřitelně sere. Ať už dá šanci Zelenýmu.

Reagovat
Coutinho10

Kolar ty vykopy

Reagovat
Nuno čomes

Hrozny gólman.

Reagovat
Coutinho10

treba proti Genku podrzel, ale dnes vypada nervozne a tohle je jenom dusledek

Reagovat
Nuno čomes

Dyt nechyta pravidelně dobře vůbec.

Reagovat
Coutinho10

nekdy me stve, ale zatim ho nebudu nejak vic hejtovat

Reagovat
mistr129

Chorý sympaťák, Kolář pls

Reagovat
smazaný uživatel

Slavije neudrzi balon

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinam byt alergickej na ty ukrivdeny ksichty Choryho, To jeho valeni se, dozadovani se faulu..Kovarik ted spadne ve vapne, vstane obratem zacne hned hrat a Chory se tam hlasi o faul jak dement a nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák asi jako Limberskej s Petrželou a Chramostou

Reagovat
mistr129

par ho o 15 kg lehčí Kúdela pošťouchne a chorý skončí na zemi

Reagovat
poz3n

Tohle me na nem stve uz delsi dobu

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
naheCZ

Ševčík

Reagovat
Coutinho10

Sevcik

Reagovat
dinss

Kája neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Seká se O2 jen mně? (Přitom Jablonec - Opava v pohodě)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na čem sleduješ, já na set top boxu a jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to přes noťas do telky

Reagovat
naheCZ

Jede mi to v pohodě

Reagovat
KKralik77

Zase to mají přetížený určitě.

Reagovat
KKralik77

To já mám taky z PC do TV. Taky se seká, ale to bude spíš tím přenosem z PC do TV.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Coutinho10

nemam problem

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba by měl reprezentovat Česko

Reagovat
HorajzmAmmann

klidně, od 15 je u nás a vypracoval se tady. Tak proč ne Asi by mi ani nevadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto to píšu, i český mluví obstojně a pokud by byl zájem z obou stran tak by to byla paráda

Reagovat
Hector17

Kayamba by měl reprezentovat zemi kde se narodil a jejíž původem je. Negr nemůže být občan České republiky.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Buran..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Doufám, že Mavuba bude jednou kapitán Atlantskýho oceánu

Reagovat
Hector17

Já doufám, že skončí na dně Atlantského oceánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že tobě otec zmaluje prdel do fialova za tuhle sracku

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ty jsi jiný kokot. Byl bys takový hrdina a dal si sraz a popovídal si t tom, a nebo se stydíš a budeš psát trapné věty typu že to nemáš zapotřebí. Ukaž že jsi chlap a dej mi adresu.

Reagovat
smazaný uživatel

po těch tvých eskapádách na tomhle fóru bych radši držel hubu...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to mi prosim vysvětli. Nikde jsem nikomu nepřál smrt a nechoval jsem se jako buran bez mozku, že se zeptám na LSD, protože mě zajímají zkušeností ostatních lidí, to snad není nic takového, jako tu psát o lidských bytostech, že by měli skončit na dně oceánu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to chuděra nic ? Doufám že už je sama :-) Ta si tím taky prožila dost, no ne Mirku Dušíne ? :-)

Reagovat
Hector17

Nemám jediný důvod dávat ti adresu. Nevím proč by mavuba nemohl být námořník. Na moři se narodil, tak by bylo zajímavé kdyby se dal na lovení perel po kariéře :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

k tobě to sedí dokonale - vylezl jsi z vagíny a píče si opravdu neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitánem toho člunu, kde se narodil.

Reagovat
smazaný uživatel

cmonBruh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

První věta ano, druhá je blbost.

Reagovat
F.Torres

občan být může, ale musí se tu narodit, aby mohl reprezentovat. Ne že ho sem dovezou s a začne reprezentovat

Reagovat
didosh

Reagovat
Frank Lampard 8

O-ou retard alert

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

zas takova hvezda to neni, aby se to vyplatilo hrotit

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Radin

Sorry, ale fakt ne..Týpek, který hned brečel, že Petržela řekl ten černoch na hráče Zlína a bral to jak útok na sebe..Navíc psal strašně ublíženě, jak kdyby se to dělo jemu a hned myslel na odchod, když mu někdo něco řekl na diskotéce ..Úplně jiná mentalita, jen tady vydělává prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl Kayamba, to byl někdo ze Zlína

Reagovat
Radin

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/973384-cernochova-hruba-chyba-rekl-petrzela-kral-blbosti-a-rasismu-zprazil-ho-african.html Hned někomu nadávat do z..rvysynů se Kayamba taky ukázal teda..Tenkrát jsem sám napsal na web SFC, aby se Kayamba uklidnil, že vše hned bere jako útok na sebe a asi ani neví kde žije, ptž nám, když říkají bílé tlamy, gádže atd, taky si to nebere hned každej osobně..

Reagovat
Pepe1911

Prostě to pochopil jako zásadní nedostatek respektu, a ne zkrat vychlastaný hlavy, která nezná ani jména svejch hráčů.Což taky něco vypovídá o respektu k nim.

Reagovat
Radin

Já vím, ale Kayamba na to hned právě reagoval ublíženě, jak kdyby to bylo i na něj..Situace na disco je zase jiná věc, kterou někde popisoval..Hlavně ten týpek nebude moc chytrý a myslím si, že celkově by to nedělalo dobrotu..https://www.denik.cz/fotbal/joel-kayamba-toho-pana-znam-uz-z-baniku-pro-me-je-to-rasista-20180319.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Petržela se zachoval jako buran, takto se trenér v první lize chovat nesmí

Reagovat
F.Torres

a ty by jsi měl jít se svým názorem do ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil je fakt bek jak víno, bez faulu souboj nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda.

Reagovat
dinss

Coufal

Reagovat
GEGE

"choreo" Plzně

Reagovat
dinss

Ofsajd ani náhodou vy špíny.

Reagovat
Greny

a ten ofsajd byl kdE?

Reagovat
smazaný uživatel

ten zaber na ty vidlaky v hledisti

Reagovat
HorajzmAmmann

nebyl ofsajd

Reagovat
exse

V pořádku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koledovali jsme si o to skoro celej poločas. Plzen zatím lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
salm0n

to jako mával tu nahrávku pod sebe?

Reagovat
monty25

Ještěže je to video. Nechápu, jak tohle může mávnout...

Reagovat
lichna.

Zrovna tenhle dement.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Pepe1911

Krásná akce

Reagovat
Bosko

Alibismus rozhodčího: máme video, tak to radši zvednu

Reagovat
Nuno čomes

Od pohledu Suka.

Reagovat
kilobyte

Kvůli alibismu by to spíše nemávnul. Tohle byla prostě chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Mávnul to, protože věděl, že se to bude řešit

Reagovat
kilobyte

To by se řešilo i tak. Kdyby si myslel, že to nebyl offside, tak to nezvedne. Teď mu to vyhodnotí jako chybu.

Reagovat
FCSL

Hrošovský a Limba luxus

Reagovat
smazaný uživatel

VAR perfektně.

Reagovat
KKralik77

Offside nebyl, ale to video je vymrdany. Dá gól, slaví,video, cekaj, nadávaj, gól platí, slaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Takže je lepší neuznat regulérní gól?

Reagovat
KKralik77

Ligovej pomezní tohle přece musí vidět. To tam nemusí být a všechno se bude kontrolovat na videu.

Reagovat
smazaný uživatel

za to nemůže video, ale praporkář, který viděl, co nebylo.

Reagovat
FCSL

Tak to není videem, ale rozhodčím

Reagovat
KKralik77

Ten vocas to radši zvedl. Je tam přece video.

Reagovat
Radar

Bořil si Kayambu těžce nedává.

Reagovat
mistr129

Bořil těžce nedává

Reagovat
Radar

Reagovat
Nuno čomes

Ale v rozhovoru říkal něco jiného ne?

Snad to tak skončí, od toho druhého beka kyselý Xicht k nezaplacení.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bex5

já čekal, že se mu to vymstí

Reagovat
Nuno čomes

Parada Plzeň. Ještě jeden tem tragedum

Reagovat
Coutinho10

tam to sestreleni Sevcika nic

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
dinss

Sestřelení?

Reagovat
Coutinho10

mu skoci do zad a ani to neodpiska ? , tak sorry teda

Reagovat
dinss

V pohodě, omluva přijata.

Reagovat
smazaný uživatel

Z místa kde sedím jsem to neměl šanci vidět, ale byl tam aspoň blízko ofsajd?

Reagovat
Pepe1911

metrovej neofsajd

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
Greny

metr

Reagovat
salami

Limbersky byl kousek od ofsajdovy lajny a ten balon sel s hloubky pole na nabihajiciho hrace, tohle podle me neni pro lajnovyho jednoduchy, ale dobre ze je video

Reagovat
F.Torres

jeden hráč vyčníval, jinak by to bylo hodně hraničí, ale asi stoch nebo někdo takovej nedržel linii

Reagovat
Greny

hraniční ? vzdyt byl Bořil tak metr za celou obrannou linii

Reagovat
Bex5

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kaspar

za postranni carou se rozcvicuje Alex Kral, coz neni Milan Skoda... hluboka myslenka

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka level Pavel Karoch

Reagovat
Bosko

Že se rozcvičuje zrovna Král mi příjde logický. Uprostřed hrajeme špatně, Hušbauer a Ševčík vůbec nejsou vidět, nepodrží balon, nevyhrajou souboj. Král by svojí snahou a běhavostí mohl pomoct, pokud bude tak nabuzenej jako pro Genku. Škoda ať zůstane na lavičce radši

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Husbauer je hráč, kteryho Trpiš prostě neposadi, ať se děje, co se děje.

Reagovat
Bosko

To samý Zmrhal, Bořil...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Přesně, třeba Bořil je nemlich to samý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mrtvej ofsajd

Olayinka nevyhraje ani jednu hlavu, o Škodu se opřou

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský hraje famozně.

Plzeň nesnáším, ale obdivuju jejich vlastnost se na tyhle důležitý mače vyhecovat. Dneska zase o parník lepší.

Reagovat
dinss

Mám informaci, že jim Šádek na nějaký důležitější zápasy nandá velký prémie. Na ten poslední zápas s AS jim při výhře slíbil šedesát mega do kabiny.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

60 mega, tak určitě.

Reagovat
dinss

Z 970 milionů korun? Drobný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
F.Torres

Zoufalý výkon, zaloužený výsledek. Na co kurva čekají vzadu? Nahrávka mezi 3-4 hráči, nákop a návrat dozadu? Co to je kurva za taktiku? Když jsem kopyto, tak tam narvu alespoň toho Škodu a zkouším to nakopávat na někoho, na koho to má cenu. Takhle by to dál nešlo. Hráči v ofenzivě nelze ani hodnotit, jelikož ani jednou nebyli aktivní dopředu. Do toho Ševčík si nechá dát ještě stupidní kartu a Kolář asi zapomněl hrát nohama.

Mám pocit, že jsme si přijeli pro 0:0. Takhle tedy ne. Rychle by se měli vzpamatovat a začít hrát.

Reagovat
Pepe1911

Pravda, ta vaše ofenziva se vůbec nedostává do hry

Reagovat
dinss

Král tam půjde místo Ševčíka.

Jinak nechápu, jak někdo může říct, že mají sešívky lepší krajní obránce. Oba dva tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska celá Slavie totálně traged i výkon.

Reagovat
dinss

Snad jim to vydrží do konce ligy.

Reagovat
Nuno čomes

Tam nemi ani rozum. Jen atletičnost.

Reagovat
dinss

Přesně tak. U Bořila je to krásně vidět. Coufal ještě jakž takž.

Reagovat
Bex5

přesně tak ... atleti jsou to skvělí ... a trochu rváči.

Reagovat
F.Torres

Král do hry a možná i Škoda.

Reagovat
Mass

Coufal má podle Sportu nejvyšší hodnocení z celý ligy. A o Bořilovi to doufám nikdo netvrdí.

Reagovat
dinss

Je to dle iDnes a úplně jako nějakou směrodatnou statistiky nebral.

Reagovat
JeséRodriguez

Havel a Limberský dneska skvělí, hlavně Havel se mi fakt líbí poslední dobou. Limberský je sice dement, ale musím uznat že z LB je dlouhodobě nejlepší v lize a fotbalista na českou ligu výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrošo a Limba parádní akce. Impotence Slavie proti trochu sipnějším soupeřům je ale neuvěřitelná. Ty prachy už by na předváděném fotbalu v útoku mohly a měly být vidět

Reagovat
djiros

Tak priposranou Slavií jsem dlouho neviděl. Nervózní, nepodrží míč a bez pohybu. Plzeň nemusí hrát nic extra. Dá to na Kayambu a ten si Borila povodí jak slepého koně. Jinak Chorý to je tak ublížený čurák, že těžko pohledat.

Reagovat
dinss

Co to furt melete? Jakej ublíženej ?

Každopádně gol, takže super.

Reagovat
djiros

Kdo to nechce vidět, tak to neuvidí...

Reagovat
dinss

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neskutečně staticky hrajeme, záloha vyloženě bída až na Součka.

Reagovat
Hokaido

Imo je Hrosovsky nejlepší hráč ligy.

Reagovat
exse

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Je

Reagovat
dinss

Z těch středních záložníku v ČR určitě. Komplexní hráč, který se prostě nebojí rozehrát, podrží balon, chodí si pro balony. Navíc toho hodně odběhá.

Souček je hráč spíš jenom do defenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch

Reagovat
Pepe1911

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PlackaSKS

hrozný, vůbec nevíme co hrát. střed nezvládá, bořil nezvládá. olayinka na hrotu je marnej, ale to bylo proti hubníkovi a s nakopávanejma míčema jasný, tenhle tah byl demence ještě před výkopem. to samý utopení stocha na křídle, když místo ševčíka hraje prostě daleko líp. hušbyho jsem si všiml za poločas klasicky dvakrát. nebejt stoperů, tak to neni jen o gol

Reagovat
PlackaSKS

a součka, ten aspon něco dělá

Reagovat
mrtvej ofsajd

Král místo ševčíka, nahoru škoda. Stoch ideálně na podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba se moc líbí, jak do toho šlape. Žádné přemýšlení nad balonem, jsem křidlo, tak okamžitě jedu dopředu, přes obrance, tak to má být

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pepe1911

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Plznička Šlape to hoši, šlape... jenom titul je furt daleko, šikmookým židům stačí uhrát zbytek...

Reagovat
dinss

Jede někdo od vás na nějakej zápas k nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějácí borci by tam měli být vždy, já osobně spíš ale dodržuju družbu s bratia ze Slovanu... Plzni pouze přeju titul

Reagovat
dinss

Počítám, že tam dneska někdo bude ale ležím doma nachcípanej.

Reagovat
Greny

Koubek zkušene 5-7 metru za sekundu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

Kral misto Sevcika

Reagovat
Pepe1911

ty střídačky mě nikdy nepřestanou bavit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kralevic

Reagovat
Mass

Ševčík tu pověstnou kreativitu nechal v Liberci. Proti Genku ani jedna přihrávka do šance, dnes taky nic. Tak aspoň že umí presovat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kral mu to tak daval zcela vedome

Reagovat
Coutinho10

ouuu Kralik luxusne na Olayinku...to je skody

Reagovat
smazaný uživatel

80 mega a neumi to kopnout do balonu

Reagovat
Mass

V belgický lize měl 11+13

Reagovat
smazaný uživatel

jasny no, ale tam se hraje vic otevrene a min do tela nez u nas

Reagovat
Mass

Ještě vystřídat slowkinga Hušbyho za Van Burena a začnu věřit v obrat.

Reagovat
F.Torres

Olayinka nemůže být na hrotu, hrozný kopyt

Reagovat
smazaný uživatel

koukam jak blazen co to je za vykon

Reagovat
Mass

zase VAR

Reagovat
Coutinho10

velka skoda ofsajdu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevadí, to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ve Spartě říkají už druhým rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd a nebrec

Reagovat
F.Torres

správně, mají si to pohlídat

Reagovat
Mass

Tak tohle mě na Stochovi sere, on vystřelí, i když to nemá připravený a zazdí tim akci.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti bez fair play

Reagovat
F.Torres

oni chtěli střídat cíleně a on zdražovat

Reagovat
Mass

Zati si Chorý může sám.

Reagovat
exse

Správně. Plzeň si ještě vychutnává karmu za tu prasárnu u nás před x lety, proti nim nezakopávat ani kdyby někomu rozšláply hlavu.

Reagovat
Aldeano

Podzim 2010, že?

Reagovat
Bex5

ouuuu ... to je nářku ...

Reagovat
Riviera Kid

Jaký fair play? Chory tam neumiral a hře taky nijak nevadil. Taky bych neprerusoval.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To zastavil, protože se nasral Vrba.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Chorý jestli tě to nebaví sedni si za čáru a nech to dohrát...

Reagovat
Coutinho10

chorej simulant... najednou muze chodit

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť při vcetsě za lajnou s sebou málem šlehnul na zem...

Reagovat
db18

vedli ho, ani nevěděl kam jde...

Reagovat
lichna.

Zavadil taky simuloval půl roku.

Reagovat
Greny

Proč to Slávistů nezakopli když očividně nějakej problém má... Jako nevadilo by mi to kdyby se Tvrdík furt na Twitteru nechvastal jak chtějí vše fair-play

Reagovat
HorajzmAmmann

Takhle by to mohl dělat každý, při každém tlaku soupeře si lehnout na půlce a dělat mrtvýho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protože si mohl jít lehnout za čáru. Chvíli předtím ještě běhal jak laňka.

Reagovat
F.Torres

protože ihned po odpískání vstal a šel střídat... chtěl jen zdržet hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak si mel lehnout o par metru dal za lajnu...

Reagovat
smazaný uživatel

proc by to meli zakopavat?

Reagovat
mistr129

Reagovat
AjaxFans

Máte link?

Reagovat
AjaxFans

díky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby to hraje jak stará garda, v chůzi a přes párky

Reagovat
naheCZ

Hušbauer je dnes úplně k ničemu

Reagovat
Mass

Reagovat
F.Torres

Hušbauer a Zmrhal dolů, Škodák a Buren in

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Olayinku sem nevidel zpracovat mic..naoko agilni, beha, ale jen Kral ho v 2. pulce krasne vybizel a ta lopata kouka do zeme jak nejvetsi drevak a balon mu odskoci do pryc..ato jednou bylo ve vapne Plzne kde byl Olayinka pak sam

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli takhle hraje casto, ale dneska je strasnej

Reagovat
smazaný uživatel

s genkem byl vyborny, z kridla

Reagovat
Mass

Na hrotu mu to prostě nejde, on to neni nějakej sklepávač a bijec do vápna. Navíc oni na něj nakopávaj stejně jako na Škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vim ze to neni uplnej hrotak, spis takovy SS nebo kridlo, ale mi slo i to, ze krom jednoho zapasu kde byl fakt dobrej to je spis takova sed a presne zapasy jako ted proti Plzni by mel byt rozdilovej a mel by zvladat jednoduchy zakladni veci jako prebrani mice co jde PO ZEMI Nebo volba reseni---ted minutu zpatky jak palil v zaklonu kamsi do pice ve vapne...Dost fauluje a je neduraznej, slabej v osobnich soubojich Nevim no Ale Slavii nesleduju uplne kazdej zapas, je mozny ze se pletu a nebo mam smulu na jeho spatny zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

dost fauluje a je neduraznej se celkem vylucuje

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Na dnešní choreo Plzně se nechytá...

Reagovat
HorajzmAmmann

to asi žádný chorea dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

nedelaly to zas naky deti z ustavu? ikdyz mozna jenom kmeny..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Proč střídá Káju?

Reagovat
Pepe1911

Proč ho střídá voe

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu vystydne svíčková, ne?

Reagovat
Greny

Penalta

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

No, dalo se to písknout...

Reagovat
Coutinho10

vubec....vzdyt skocil pred Krale

Reagovat
Aldeano

A v tom skoku si dal na sebe jeho ruce.

Reagovat
C-M@ster

Kámo, vy byste argumentovali nějakým držením a těch tam bylo asi pět ve vápně...

Ale jako taky bych takový pentle nepískal

Reagovat
Coutinho10

tohle neni na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni na penalty, jestliže to neni pro Slavii. Pár ještě vtipnějších nepenalt už Slavia kopala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát z myho pohledu úplně jasná penalta.

Reagovat
F.Torres

už to zase zkoušíš?

Reagovat
Coutinho10

pod Micku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Olej ty vole.

Reagovat
Mass

Hušbauera prostě nevystřídá, i kdyby hrál sebehůř.

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

S tímhle výkonem dostanem v Genku trojku.

Reagovat
Nuno čomes

To nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Olajinka strašnej...dej tam misto něj snad radši hendikepa Frydrycha tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je docela neskutečný, jak se Hubník zvedl od toho svýho příchodu do Plzně.

Reagovat
Sosi

Tak na zacatku se tezce nechytal a byl tam nejslabsi v obrane, jestli to prislo s vekem, kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda

Reagovat
Sosi

To je pravda, dyt byl kousek od odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku byl na okamžitě vyhazov. Na stoper šílenej, tak ho zkoušel na beku. Pořádně začal hrát až po návratu z Olmiku.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si pamatuju moc dobre, ze uz tehdy jsem k tomu mel uplne jiny nazor.. a teda 14/15 odehral celou na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

kokeš

Reagovat
F.Torres

Konečně je dole, ten by za dnešní zápas měl jít domů pěšky

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo.

Reagovat
mistr129

Bořil do Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako lego.

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
dinss

Žááánn dejte mi gol.

Reagovat
Pepe1911

hahááá to je ojebávka

Reagovat
Greny

Goool

Reagovat
Nuno čomes

Yeeees

Reagovat
monty25

Kayamba jak tam přiběhnul...

Reagovat
Sosi

Plzen ted zacne kupovat cernochy ve velkym.

Reagovat
Greny

Bořil ... Hlavně že měl plnou hubu keců jak si to namaže na chleba

Reagovat
kilobyte

Jedině Bóřa, jedině Bóřa.

Reagovat
PlackaSKS

béřa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
exse

Coufal

Reagovat
Coutinho10

obrana zase zaspala

Reagovat
Nuno čomes

Co jeeee Bořil.

Reagovat
Tommy the Gunner

Viktorka

Reagovat
Mass

Pěknej gól

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jenže Bořil je takovej blbec, že si to ani neuvědomí, že není takovej plejer a bude namistrovanej dál

Reagovat
Nuno čomes

Někdo to má složitější no.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kromě Búřila už vím jenom o jednom najedovanějším, nesnášenlivém k soupeři a vůbec prchlivém bekovi a to je Lichtsteiner

Reagovat
dinss

Hušbík nezvládá

Reagovat
jenage

Foto z vířivky dnes asi nebude co?

Reagovat
Tommy the Gunner

Bakygól si jde pro žlutou kartu

Reagovat
dinss

Pojď je pokopat Baky..

Reagovat
F.Torres

Dnes prokauč ze strany Trpiše. Oni ani nepřijeli vyhrát Výkon vše naprosto otřesý. Obraná fáze špatná, útočná ještě horší. Přšítěby měl hrát Mick, jelikož on se aspoň staží. Oley stop na pár zápasů, snad se dá někdy dokupy. Zatím hodně slibů, ale výkony nejhorší asi ze všech.

Dneska naše síla (kraje obrany) využila Plzeň kde Havel a Limba byli dle mého názoru MOTM. Tito dva to rozhodli a totálně vymazali naše kraje. Do toho bezchybný Hubník a výhra byla na světě.

Celkově zápas slabý, takhle ani jeden celek nemůže hrát v odvetě EL, jinak oba skončí.

Liga bude zajímavá, Slavia by měla se sebou něco udělat, jelikož ta forma má klesající tendenci. Snad se urve alespoň postup, i když s tou koncovkou tomu vůbec nevěřím.

Reagovat
F.Torres

* snaží

Reagovat
mrtvej ofsajd

Trpišovský to prosral s Olayinkou na hrotu. Nejslabší výkon od něj, co je ve Slavii. A pak s Ševčíkem, kterýho staví na podhrot a Hušb je pak utopenej vzdadu. Celá záloha hraje divně - už s Teplicema to nešlo. Na hrot měl jít buď Buren na brejkový situace, nebo Škoda, aby sklepával záložníkům. Škoda, že jsme nesrovnali v době mezi 45-60, kdy jsme Plz přehrávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistickej kotel vedle nás brutálně neunesl

Reagovat
smazaný uživatel

Házet svetlice mezi ostatní fans. Vážně inteligenti

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen světlice. Hlavně tam lili pivo. Bohužel je hasiči nezlili víc.

Reagovat
db18

To bohužel pochytili od nás, kde tohle proběhlo v Edenu...

Reagovat
PlackaSKS

To není omluva, jsou to dementi

Reagovat
db18

já jen, že takoví dementi jsou všude...

Reagovat
PlackaSKS

Bohužel.. Jen za tyhle se i stydim

Reagovat
dinss

Největší mrdky v republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako od otevření nového stadiónu se tu nikdo neprezentoval jako větší dementové než tábor SKS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a abych nezapomněl:

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

SLÁVIE PÍČA JE.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vy jste ale hlava, pan vachmajstr!

Reagovat
montaigne33

SKS bezzubá... V 2.pol. držení míče okolo 70% pro Slavii, ale k ničemu. Měli by se zamyslet nad ne/bráněním Bořila a vlastně nad celým systémem hry...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Systém hry Slavia má...zase z jednoho nepodařenýho zápasu nesrážej celoroční práci Trp. Sks trpí absencí kvalitního útočníka (ve formě), kterej by proměňoval šance. Škoda pomůže, ale nemůže to táhnout. Olayinka je křídlo, Tecl zraněnej a Buren je rychlostní typ. Ten měl dneska hrát, všechno, co šlo vzduchem sebral Hubník. Výkon špatnej, musíme se z toho poučit.

Reagovat
Sosi

Rozhovory Trpise a Vrby hezky rozdilny...

Reagovat
Mass

Plzeň dnes naprosto zkušeně. Podle mě MOTM Hubník, měl všechno, naprosto vymazal Olejníka, ktrej na hrotu neumí. Ve středu hřiště celkem v pohodě Hrošo s Hořavou přehráli dnes marnýho Hušbyho a Ševčík snad neměl nic, jen jednu přihrávku soupeři do šance, když se nedohodl s Coufalem. Beci Plzně taky mnohem lepší, oba góly po jejich centrech, kdy u druhýho sem nevěřil, jak si Havel snadno udělal Bořila. Limba měl taky pohodu, Stoch většinou běhal někde jinde. Gratulace Plzni, vítězství zasloužený. Slavie místo pěti záložníků měla koupit jednoho útočníka.

Reagovat
Bex5

Reagovat
dinss

Rekulerní gol.

Reagovat
BaggioRoberto

Vtipný jak tady sešívaný brečí, že nemaj útočníky. Škoda, Tecl, Van Buren, Olayinka, Matoušek to je vám málo? Dřív jste měli samotnýho škodu a stačilo to, protože když hrál každej zápas tak dával góly.

Reagovat
BaggioRoberto

My máme Teté, Drchal a dva marody Kadlec, Půlkrab a útok je naše nejlepší řada a jsme na ty kluky pyšný. Jste fňukny jako vždy.

Reagovat
Losinho

Tak u týmu ze středu tabulky to není tak těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Seš na ně tak pyšný, že jim komolíš i jména

Reagovat
ratusek

náhodou Teté to udělala T9 dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Miliardovy rozpocet a pak (nejen) tady ctes tohle...

Reagovat
mistr129

není to co býval, zraněný, nemá kvalitu na Evropu, není útočník, není útočník + je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, expert… Tecl - zraněný ( ), Olayinka - křídlo (proč ho kurva dal Trpiš na hrot, když tam vždycky hrál tak marně???), Matoušek - křídlo nebo podhrot, van Buren - spíše křídlo, ale můžu započítat i jej. Zbyl nám k němu ještě Škoda. To jsou 1 až 2. ( !!!).

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem rozbor včerejšího zápasu Plzeň - Slavia. Pokud si přečtete, budu rád.

http://bit.ly/FCVPvsSKS

Reagovat
mxyzptllk

super článek, díky za něj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
rufus

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hyrax

nechtel bys to psat pro ef?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, na EF jsou mé články moc dlouhé

Reagovat
Mirek na tenisu

Derby na Julišce? Sparta hrála proti klokanům velmi špatně, ale pokud by ztratila body s Bezpalci...pak to můžou rudí rovnou zabalit. Dukla měla s Baníkem jenom momenty, které trvaly zhruba 20 minut. Zbytek špílu neexistovala. Je to nejslabší Dukla od návratu do ligy.

Reagovat
Greny

Kadlec ani na lavce.. tj zase zraněnej?

Reagovat
KingMaster13

ten už je v prdeli..... přitom taková kariéra se mu předvídala. Není moc zvykem aby někdo debutoval v lize už v 16. Od nás si pamatuju třeba Máru Suchého

Reagovat
Kang & Kodos

Ono to je spíš prokletí, když jsem viděl ty historicky nejmladší hráče.

https://twitter.com/spartanske/status/1094975413175111681

Reagovat
KingMaster13

Když koukám na tu statistiku tak docela jo Přitom za sebe bych řekl, že čím víc zápasů má do 18 let hráč odkopáno tím lépe

Reagovat
ZB 07

Kurz na Spartu 1,48 To mi přijde málo teda.

Reagovat
Losinho

Však začínal někde na 1,8

Reagovat
KingMaster13

Taky si ale uvědom jak oni hrají venku

Reagovat
pepinho2

To právě myslí, že je to málo a kurz by měl být ještě vyšší, ne?

Reagovat
KingMaster13

Aha Já si myslel, že si myslí, že by měl být menší. Jakože je Sparta na tragický Dukle víc favorit než předpokládají bookmakeři

Reagovat
ZB 07

No však právě Těch 1,8 by odpovídalo mnohem víc podle mě.

Reagovat
KingMaster13

Jo aha, já myslel, že to myslíš že by měl být menší kvůli tragický Dukle

Reagovat
Losinho

já to chtěl vsadit, až to stoupne na 2

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tam bude víc Sparťanů než fanoušků Dukly

Reagovat
ratusek

na Karlssona jsem zvědav. Za Plechatého

Dvojice Hanousek-Zahustel působí fakt komicky

Reagovat
KingMaster13

Celá ta obrana je komická. Složením bych řekl, že jí mají z top 5 suveréně nejslabší. Zase ale mají jiné přednosti

Reagovat
ratusek

to by mě zajímalo jaké přednosti

Reagovat
Kang & Kodos

Útok, střed zálohy, brána a talentovaný hráči s velkym potenciálem..

Reagovat
ratusek

Brána jo, talentovaní hráči pod Zdendou je otázka. Utok jako jo, ale v současné době je taky slabej, otázka je co do budoucna. střed zálohy i s Dočkalem nebo bez něj? bez něj je tam Kanga a Frýdek

Reagovat
Kang & Kodos

I bez Dočkala to je dobrý. Sáček už mohl bejt úplně jinde, kdyby dostával šanci, Kanga je fotbalově absolutní špička a Frýdek je jako DM spolehlivej. Tetteh je na 21 let top, ten to může dotáhnout hodně daleko.

Reagovat
ratusek

Sáčkovi fandím. I když většina ze zdejších Sparťanů ho považuje za zoufalýho.

Reagovat
dinss

Sáček si sedne jakmile přijde Dočkal. Těšíme se v Plzni.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pepinho2

Reagovat
FCSL

Trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

no Zdenda uhrál čtvrtfinále EL...

Reagovat
KingMaster13

To mu může Vrba i Trpiš závidět

Reagovat
pepinho2

A bude z toho žít do konce kariéry...

Reagovat
dinss

Na druhou stranu proti jakým týmům...

Nejsilnější bylo Schalke a pak až Villarreal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Na druhou stranu proti jakým týmům...

Nejsilnější bylo Schalke a pak až Villarreal.

Reagovat
jackinho10

Jak toto muzou byt lepsi hraci, nez ma slavia, fak nechapu.. snad jedine ten tetteh v utoku

Reagovat
FCSL

Ta sestava Dukly je na papíře fakt slaboučká

Reagovat
FCSL

Jágr jde na věc

Reagovat
Greny

Beztak dá střídání připíše start kvůli případne barazi a půjde se převlíknout

Reagovat
ratusek

Ale to už mu nevyjde ne?

Reagovat
Greny

Musí mít 15. Zápasu myslím.. 4 do konce základní části .. minimálně 8 v playoff ale nemyslím si že by prošli do baraze bez ztráty kytičky..

Můj názor teda je že se tam stejne nedostanou

Reagovat
Riviera Kid

Já myslím, že bude normálně hrát. Však říkal, že už je fit. S mužstvem trénuje už nějaký čas naplno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jágr- Plekanec a zrovna v Haviřově Paráda Jedem AZ

Reagovat
ratusek

No a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Krááááásně

Reagovat
david_villa7

nemáte někdo stream na Duklu se Spartou prosím?

Reagovat
naheCZ

Gonzalez

Reagovat
naheCZ

*Miloševič

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel krásná asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Ok, to šlo rychle Normálně bych se Spartě vysmál ale proti Dukle to doufám nějak urvou.

Reagovat
smazaný uživatel

vamos!

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole...

Reagovat
doshcz

si dělá prdel ne

Reagovat
Coutinho10

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Heca by to mel

Reagovat
Ross Geller

Jj a ty bys to chytil rovnou pinďourem.

Reagovat
Greny

Miloševič dobře...

Královec bude mít co delat

Reagovat
KingMaster13

To je fakt koště ten Zahustel

Reagovat
ratusek

Podaný kurváááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta teda uplne v prdeli, ale az si to sedne..

Reagovat
mario23

Ty vole, takovej životní gól.

Reagovat
doshcz

Zahustel už na ručník

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Buzerant, takhle to trefí jednou za život ten lob

Reagovat
smazaný uživatel

ale trefi, ze jo.. my si ani neprihrajem

Reagovat
smazaný uživatel

jak ten blbecek reporter moch vyblejt, ze hrac ze 3. Spanelsky ligy je pro Duklu degradace??

Reagovat
Kang & Kodos

Zahustel je úplná troska. Ale hlavně že máme tři levý beky

Reagovat
KingMaster13

To bude jednou legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase ceníme jeho odvahu nastoupit do ligovýho zápasu s dvojkou v žíle.

Reagovat
doshcz

kdo by hrál s Vencou fifu..

Reagovat
pingla

gujlor

Reagovat
PBLead

Kaku!

Reagovat
Messy<3

Měl přijít Holeš místo Hanouska!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A do středu hřiště Housku/Trávníka místo Frýdka.

Reagovat
doshcz

ani jeden by to místo Frýdka naodběhal..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta potřebuje hrát fotbal, ne běhat. Nefotbalovej běžec ti je úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

GUELOR

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KANGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Greny

Ta obrana Dukly je hrozna

Reagovat
ratusek

budou po něm zase hučet?

Reagovat
doshcz

Hanousek

Reagovat
Kang & Kodos

Hanousek

Reagovat
KingMaster13

Ta obrana Dukly je tak špatná, že i Hanousek si z nich dělá kuželky

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel proste neda normalni balon, sileny

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě s tim knírkem vypadá jak čurák

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mayday

On vypadá jak čurák i bez knírku.

Reagovat
Mass

Tvůj čurák má knírek?

Reagovat
GORANGA

Zdar, nemáte někdo,prosím, fungující stream? Nemůžu najít funkční, předem dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GORANGA

Dík moc

Reagovat
dinss

Ten Gonzáles v Dukle moc dlouho nevydrží. Krunert by taky mohl být do budoucna posilou pro top šestku.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
doshcz

ty vole dyt degraduje ceskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

vidím ho poprvé a vypadá hodně dobře ... co to má být s tou degradací?

Reagovat
doshcz

ve studiu říkali že hráč ze 3. španělský je degradací naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je to dement.. bylo jasny, ze rika hovna a to sem ho ani nepotreboval videt hrat

Reagovat
doshcz

to je jasný že to je dement, však tam hrajou technicky lepší hráči na každý vesnici než v naší lize.. pak mu stačí aby nebyl uplně línej na krok a bude tady za krále.. s takovejma hráčema hrajou třeba kyperský týmy v EL a občas LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jak kdy...... takový Pablo Gil přišel z akademie Realu a jak to dopadlo

Reagovat
PBLead

Není Pablo G. jako Pablo G.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

aha :D já na studia nekoukám páč tam jsou na mě moc chytrý lidi a já na to nemám ....

Reagovat
dinss

Reagovat
Kang & Kodos

Za půl roku do Slavie. Dejte na mý slova

Reagovat
Losinho

bude si na tribuně povídat s Yusufem

Reagovat
dinss

Koho myslíš?

Reagovat
Kang & Kodos

Četl jsem jenom první větu, takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krunert je kopii Krále a to jak herně, tak vzhledově.

Reagovat
dinss

Naprostej souhlas a to i pohybově.

Reagovat
KingMaster13

Tak si ho kupte a příští rok máme souboj 2 českých Davidů Luizů

Reagovat
dinss

Těch střeďáků máme momentálně dost. Spíš si myslím, že by příští rok mohl odejít Hrošo i Hořava a budeme shánět někoho zkušenějšího jelikož tam pak máme samý mladý Búcha, Janoušek, Krejčí(?)., Hlavatý + byl zájem o Kalvacha. Ale nejvíc bych věřil tomu, že přijde Houska.

Reagovat
KingMaster13

Jako vím, že je to těžké ale na prodej Hrošovskýho je nejlepší čas. Má hodnotu 5 milionů eur takže i těch cca 7 by jste z něj mohli vyždímat což jsou pro Plzeň krásné peníze a náhrada? Klidně za 20 zkusit třeba Havlíka nebo někoho takovýho nebo vy umíte dobře hledat i na Slovensku, tam to třeba já nemám zmapované vůbec O Hořavu moc zájem nebude, toho bych si být váma nechal jako back up

Reagovat
dinss

Otázkou je, jak bude dobrej Havlík v nějakém lepším týmu, kde by musel furt tvořit ale jinak bych ho nejspíš taky bral. Houska mi v tomhle směru možná přijde o trochu lepší ale prodej Hrošovskýho bude asi 100%. Kalvacha bych si přál taky protože třeba proti Jablonci byl jeden z nejlepších na hřišti ale to už by byl takovej přetlak..

Reagovat
KingMaster13

No uvidí se ale každopádně teď by ten Hrošo byl ideální. Navíc střeďáky vám prodávat a nahrazovat vždy šlo dobře Jinak být vám tak neprodávám. Jen toho Hroša a přivedl bych asi nějaký alternativy do defenzívy a ok

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tomu Gonzalesovi?

Reagovat
dinss

25

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Dukla

Reagovat
PBLead

Reagovat
salm0n

Měl už Zahustel nějakou světlou chvilku?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta útočí ve 3 lidech..

Reagovat
smazaný uživatel

snad budeme mit v Karlssonovi zase po delsi dobe rychly a primocary kridlo.. vypada to, ze prace s balonem v rychlosti je dobra a centr taky slusnej

Reagovat
KingMaster13

Akorát vypadá jak mušketýr ze 17. století

Reagovat
doshcz

však to je správně

Reagovat
Hokaido

Ale je pěknej, klidně bych ho přeblafnul.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

O co že sundá Plechatýho

Reagovat
KingMaster13

tak hraje 30 minut.... chceš ho snad zabít?

Reagovat
doshcz

jj cítím vraždu v přímém přenosu

Reagovat
Messy<3

Musí tam jít zkušenost, co na tom, že Plechatý je tam nejlepší ze stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že Chipciu přišel na pravýho beka a teď hraje levý křídlo.

Reagovat
PBLead

tak ono bylo spíš vtipný, že hrál toho beka, teď už je vlastně na své pozici.

Reagovat
dinss

A přitom je hrozně nepoužitelnej ale při té bídě, kterou Sparta na křídlech má..

Reagovat
Kang & Kodos

Poprvý trefili stranu a podruhý post. Škoda že po sezoně půjde, na podzim už by možná hrál na svým

Reagovat
Rarášek

Tak on by byl nejlepší na WB v 3-5-2 ..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me na tuhle uroven vubec nema.

Reagovat
smazaný uživatel

preslapovacky

Reagovat
Messy<3

Karlsson slušně vymotal <3

Reagovat
doshcz

doufám že se dívá Plavšič jak se hraje křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Plavšič hrál zezačátku podobně, až pak se zkazil

Reagovat
Kang & Kodos

Karlsson sice v přípravě nic moc, ale dneska jedno z mála pozitiv

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messy<3

Já bych věděl, kdo měl Miloševiće bránit

Reagovat
FCSL

Sáček zase nic moc, ten pomaže na lavici

Reagovat
Rarášek

Snad ne, to bude světovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Do pěti let v Barceloně.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to letos při bodové shodě ve skupině o titul? Bude rozhodovat jen ten jeden vzájemnej zápas z nadstavby, nebo všechny tři?

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom liga

Reagovat
doshcz

dva ze základní části

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
frankiefcb

postavení v tabulce po třiceti kolech.

Reagovat
mistr129

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fakt

Jen vzájemný zápasy ze základní části.

Reagovat
dinss

Dva vzájemný ze základní časti.

Reagovat
Kang & Kodos

kámen nůžky papír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kámen nůžky papír Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

los

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jsem zmatenej, kde bys našel losa, co má přehled o českým fotbale?

Reagovat
Kang & Kodos

Mistři světa v zahánění do autu. Ty naše kombinace jsou tak mistrovský, že na to nejsou připravený rozměry hriště. Zdenda předběhl dobu.

Zahustel nezklamal, opět nejhorší na hřišti. Kanga, Plechatý, Hanousek a Karlsson fajn.

Reagovat
doshcz

to samí jak českej hokej no, plácaná po rozích

Reagovat
Rarášek

To je hrozný, že u nás i Hanousek vypadá jako slušnej bek ..

Reagovat
smazaný uživatel

Namazal si tě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krunert hraje slušně? Mně se líbil minulý kolo, do té doby jsem o něm nikdy neslyšel.

Reagovat
dinss

Jak neslyšel? To o něm potřebuješ jako nějaký články nebo co? Neumíš si vyhodnotit sám jak ten hráč hraje?

Reagovat
exse

Tetour mě strašně irituje tím jeho řešením situací. Dneska už tam měl tak 4 velmi nadějný akce, který uplně zbytečně dojebal.

Reagovat
Greny

Tetteha na jaře úplně neviditelnej

Reagovat
Riviera Kid

Protože jsem na něj začal vsazet. Od ty doby snad nedal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Momerg rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak Plechaty teda

Reagovat
mrtvej ofsajd

Gonzales z Dukly hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Parááááda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Komplikace

Reagovat
Kang & Kodos

Karlsson až na střelu famózní akce. Ale ty vole, to je tak strašně pomalý. To je fotbalu z pravěku

Reagovat
naheCZ

Dukla

Reagovat
ratusek

Plechatý ten už si letos nekopne. Hanousek taky užasně

Reagovat
PBLead

Degradace české ligy.

Reagovat
doshcz

pro toho komentátora jsou Karlson, Sáček a Hanousek všichni Karlson

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Ta remíza na Dukle začíná vypadat lépe

Reagovat
HorajzmAmmann

I ten vykon...

Reagovat
HorajzmAmmann

To je v haji... Zdenda pujde do hajzlu zrovna pred nama.

Reagovat
Losinho

Neznal jsem ale RIP

Reagovat
KingMaster13

No jako jestli Sparta neporazí poslední tým tabulky...... no budou mít co dělat aby ukopali i to 5. místo

Reagovat
Ross Geller

Kurva vyhodte toho Ščasného.

Reagovat
Sir Ravealot

Tak Plechatýho Ščasný právě zabil

Reagovat
mxyzptllk

achjo... Ale Karlsson paráda, už jenom aby to tam padlo

Reagovat
Hokaido

Proč zase Kangu dopíče? Kdyby se nerozjel ten shitstorm na něj, tak by ho ten čúrák nemohl nikdy vystřídat.

Reagovat
PBLead

ten skok plavmo.

Reagovat
ratusek

on fakt sundal Kangu?

Reagovat
doshcz

zas sundal Kangu to si dělá fakt prdel, já se zblázním

Reagovat
Ross Geller

a hlavně proč nehraje pořád Drchal?

Reagovat
doshcz

dobrá otázka

Reagovat
Ross Geller

Spartu chtěli pokropit živou vodou.

Reagovat
dinss

Stejně nechápu co s tou Duklou Skuhravý udělal. Do středu dá mladýho Krunerta, na křídlech hraje bek se středním záložníkem a to velmi dobře.

Reagovat
Riviera Kid

Ale proč mu nedal žlutou za ten skok?

Reagovat
KingMaster13

kontumace...... "nerekulerní" hřiště

Reagovat
ratusek

za tohohle stavu to chceš zrovna ty kontumovat?

Reagovat
KingMaster13

Vyhodí Zdendu a chci pád Dukly

Reagovat
ratusek

nedávno si tady psal, že je v první lize chceš, že to máš kousek a mají tam dobré klobásy

Reagovat
KingMaster13

Ano ale to bylo před příchodem Skuhravýho a navíc i ten tým je fakt o ničem. Jedinej ten Gonzalez a Poddaný jsou na ligu použitelní. Pokud by se očistili ve druhé lize, tak pak je chci zpátky

Reagovat
FCSL

Sparta dobře v lese zase Tomu nepomůže ani chodec Dočkal, když dobře hraje jen Karlsson. Tetteh vypadá taky dobře z formy

Reagovat
Greny

Zdá se mi to nebo tam teď byl slyset několikrát pokřik Duklaa..to by domácí mohlo rozhodit

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

loooooooooord

Reagovat
smazaný uživatel

ZAHY

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

…je Zmrhal!

Reagovat
KingMaster13

Lord je jen jeden a to ten vršovickej

Reagovat
KingMaster13

Zahusteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga dolů to je fakt čurák zdechlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal dobře.

Reagovat
doshcz

ten debil dal gól, v tomhle zápase je fakt vše špatně

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyborne, Zdenda zustava

Reagovat
Hokaido

Zahustel ♥ Vždycky jsem mu věřil, nejlepší RB v lize.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

i česká liga má svého Lorda

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JEBAT HATERS

Reagovat
smazaný uživatel

SDILEJTE!!!

Reagovat
FCSL

Zahustel spasitel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hlavně, že se mu tady všichni vysmíváte a kritizujete..........a on dá gól

Reagovat
KingMaster13

on si je vědom, že když vyhodí Zdendu tak si už nezahraje

Reagovat
Blasphemer

Zahustel

Reagovat
Kang & Kodos

OZ28 > Kadeřábek

Reagovat
Hokaido

Kadyho je mi líto. Před 15 lety by byl v repre jasná jednička na RB a on se narodí zrovna v době Zahustela.

Reagovat
ratusek

Tetteh

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

kurva tetteh..... .škoda

Reagovat
KingMaster13

Ale jako jedno se musí nechat. Sparta dokázala z utkání s "nudnou" Duklou udělat galashow

Reagovat
PBLead

no pro mě je to spíš Go-Go šou

Reagovat
KingMaster13

Tak pro Sparťany to chápu ale my se neskutečně bavíme Ať ten zápas dopadne jakkoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Ten Plechatý kupí jednu chybu za druhou.

Reagovat
Hokaido

Dneska je špatnej, ale Vízek, O2 a Sport proti němu nic nemají a je to Čech, takže není důvod ho střídat.

Reagovat
C-M@ster

To chvílema ani nevypadá jako první liga

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatyho musi sundat, ted absolutne netusi, co tam dela

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Slyšeli jste doufám komentátora: jedno se musí nechat, je to výborný fotbal.....

Reagovat
C-M@ster

Tak jako díky minelám vzadu, je víc šancí a díky nemohoucnosti v útoku je to furt vyrovnaný.

Ale Plechatý asi psychicky hodně dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny fotbal prej

Reagovat
Banikovec7

Škoda že s náma už Plechatý hrát nebude, ten hrozně hoří.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Džony poď synu

Reagovat
HorajzmAmmann

Zda se mi to nebo Sparta uz asi 5 namazala Dukle ? (Sacek, Nita, Zahustel, Plechaty nebo kdo to byl...)

Reagovat
Raylan

Plechaty je zralej na ručník

Reagovat
salm0n

Už Tetteha vystřádej, chce se mi zvracet

Reagovat
PBLead

Johnny Gólenda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh zraněn ✓

Reagovat
Ross Geller

At tahne ten kkt Ščasný, on tam prostě Drchala nedá.

Reagovat
Raylan

Civic kamo, to se snad posral ne

Reagovat
doshcz

jestli sme fakt mohli Tetteha prodat za liry a vysrali se na to tak sme rekulerní blázni

Reagovat
david_villa7

ten stream nemám moc kvalitní a nevím kdo teda vlastně hraje, komentátor furt říká že Plechatý, ale podle výkonu to vypadá na Radakoviče, tak kde je pravda?

Reagovat
Kang & Kodos

na to fakt nemám.

Reagovat
salm0n

Civič Nám vlastně skore vyhovuje Ščasný

Reagovat
Petr325

V boji o záchranu nám bod dává jistotu...

Reagovat
doshcz

aha bráníme remízu

Reagovat
Squinty

Zdenda

Reagovat
smazaný uživatel

V 66´ jasný faul ve vápně Hanouska na hráče dukly, samozřejmě neodpískáno.

Reagovat
Kang & Kodos

umři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

kuš babo!

Reagovat
KingMaster13

Takovej vtipnej zápas, bav se, na slzy tu není místo

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Zdenda jde bránit remízu

Reagovat
icefish

Absolutně jsem nepochopil ani jedno střídání ... neuvěřitelný

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek za Kipča v klidu. Ten zbytek bez komentáře. Už jenom za tohle bych ho z fleku vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střídání jsou šíléná

Reagovat
aither

To je čůrák

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Dočkal, ten teď musí přemejšlet, jak se z toho vyvlíknout

Reagovat
KingMaster13

V Číně měl alespoň prachy

Reagovat
Losinho

Civič rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastencem.

Reagovat
KingMaster13

pro Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Po průnikovce Haška.

Reagovat
discarda

ty vole Hložek jasně nejlepší....už tři žlutý fauly na něj

Reagovat
Banikovec7

Tak teď to ten Gonzalez pěkně pojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný Sáček

Reagovat
smazaný uživatel

BENJ

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Zdenek vydrzi i do dalsiho kola

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
icefish

Teď to byl ale celkem hezkej zámek...

Reagovat
KingMaster13

A Gonzalez nakonec loser zápasu a Zahustel hrdina Nemiluj tu ligu

Reagovat
doshcz

Zahustel to teď tak mistrovsky v tom rohu uspával, že šli radši obránci Dukly na párek

Reagovat
PBLead

Zdenda si maže hejtry na chleba.

Reagovat
ratusek

No co, Zdenda vydrží další kolo. Předpokládám, že bude spokojen se hrou a bude na tomhle výkonu stavět

Reagovat
icefish

Jak může Frýdek bránit osobně Holendu?

Reagovat
FCSL

Tenhle zápas prostě musí skončit 3:3 v 93. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodl podle me Hlozek, s nim se to zvedlo o 100%. Z nej bude vynikajici hrac.

A Sacek dneska taky moc hezky. Hasek taky dobrej vykon. Na tehle hracich musi Sparta stavet.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek je super Na svůj věk hraje hrozně vyzrále.

Reagovat
Liquid

na Plechatým musí stavět

Reagovat
ZB 07

Plechatý

Reagovat
ratusek

Pískni ji!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jiny volejbal

Reagovat
salm0n

před vápnem, ale je to kkt

Reagovat
Mass

Ruka jasná, ale mimo vápno, sem zvědavej co pískne.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je vemeno, to je jistá pecka

Reagovat
doshcz

no ve vápně to nebylo ale dobrej volejbal

Reagovat
dinss

To musí být pecka..respektive minimálně přimák...

Reagovat
ZB 07

Tohle je jasná ruka ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi

Reagovat
KingMaster13

cože? Jasná ruka

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych mu dal redku za to dřeváctví

Reagovat
ratusek

a 4 zápasy stopku

Reagovat
KingMaster13

Jestli něco v první lize nemám rád tak když si sám hráč trefí ruku, to je prostě hrozně nedůstojný

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

Každopádně tou rukou zabránil v pokračování šance

Reagovat
smazaný uživatel

To si delaj prdel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak, správně, neúmyslná...........

Reagovat
Riviera Kid

K čemu tam to video je?

Reagovat
ratusek

To je kokot. Hlavně že řve "outside", ale nechá roh. Královec je fakt zoufalec

Reagovat
Losinho

On by na základě videa mohl nařídit jen penaltu, ne přímák.

Reagovat
ratusek

ahá. ale itak je to zoufalec

Reagovat
doshcz

protože video mu nemuze poradit ruku mimo vapno, vyresil to dobre

Reagovat
ratusek

ale stejně to vyřešil na hovno. ruka jasná, a video mělo říct kde byla

Reagovat
doshcz

jo alibisticky to nechal na video, tak to teď bude furt

Reagovat
Mass

Nevyřešil když měla bejt ruka mimo vápno.

Reagovat
salm0n

Kdyby jsme dostali z roho gol, tak Chovance zabiju

Reagovat
Jajinek

Plechatý je naprosto strašidelný. Jak může něco takového někdo postavit do ligy? Jeden z nejhorších výkonu stopera co jsem viděl za poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto priserny, vedle neho i costa vypada jen jako soatny stoper. prohrál snad kazdy souboj, proti dukle..

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Sice to nebylo ve vápně ale penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to placnuri pokracovalo uz ve vapne

Reagovat
exse

Myslíte, že ti týpci co sedí za videem při zápasech Sparty ty situace vůbec rozebíraj? Nebo vždy jen počkaj pár sekund a řeknou mu, že to penalta není?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepíkovi to stačí vidět jednou

Reagovat
smazaný uživatel

A Nita dneska silenej, nechapu ze nechyta Heca.

Reagovat
Mass

Co to, žádná ruka?

Reagovat
Losinho

Každopádně Plechatý hodně zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska úplně šílenej, snad ještě horší než Zahustel. A to už je asi co říct, no.

Ale tohle je přesně důvod, proč by měl hrát se zkušeným stoperem, nebo vůbec.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenej byl až ve druhém poločase. V prvním byl dobrej.

Reagovat
Kang & Kodos

prostě udělal jednu chybu a posral se z toho. Stává se. Snad se oklepe a podrží ho

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Tohle pravidlo o nastřelení vlastní ruky je tak strašně stupidní. Za takto retardovanej zákrok bych dával i žlutou, a ne toho hráče ještě obhajoval.

Reagovat
KingMaster13

tesat do kamene, tohle by mě nasralo i kdyby to udělal náš

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on si ji ani nenastrelil ne? vsak mu to na ni spadlo, a pak to odplacl..

Reagovat
ZB 07

Nedotklo se mu to nejdřív ramena/hlavy a pak až ruky? Jako i kdyby ne, tak tohle se prostě musí pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to byla paze, pockam na zaznam

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prislo mi to, ze si to srazil sam do sebe

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
icefish

Pecka nebo trestňák - rozhodně úmyslná...

Reagovat
doshcz

ruka mimo vápno, když použil VAR tak to může písknout jen jako pencli nebo nic a nebo by ho mohl vyloučit

Reagovat
Hokaido

Přesně. Podle mě se akorát na videu podívali, že to bylo mimo vápno a dál už to neřešili.

Reagovat
doshcz

přesně tak, dle pravidel správně... každopádně to ale bylo hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost. na ms, klidne po videu dal zlutou kartu

Reagovat
Losinho

Jiný pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade to zrusit, protoze je to stejne uplna debilita. nedava to smysl. rozhodci vidi, ze udelal chybu, ale nemuze se opravit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Už sem viděl po videu nařízenej přímák místo penalty, tak nevim kdes to vzal.

Reagovat
doshcz

Přezkoumány mohou být čtyři případy:

Góly – zda při nich nedošlo k porušení pravidel

Pokutové kopy – rozhodnutí o nařízení pokutového kopu

Bezprostřední udělení červené karty (vyloučení kvůli udělení druhé žluté karty se nepřezkoumává)

Chybná identita hráče při udělování červené nebo žluté karty

Reagovat
Mass

No jistě, ale co mu brání písknout ruku mimo vápno a pak si na videu ověřit, zda to nebylo ve vápně?

Reagovat
Losinho

Jiný pravidla

Reagovat
Mass

Jasně, chápu, každopádně rozhodčí chyboval, když nepískal ruku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

Pokud pískne penaltu a pak zjistí, že to bylo venku, tak je přímák, ale v takové situaci jako dnes asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

navic ten zakrok pokracoval i ve vapne..

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Čuráci

Reagovat
dinss

Tak dva ze dvou zápasů byla Sparta trošičku dotlačena k vítězství. Bary jim nakope za Duklu i Bohemku.

Reagovat
KingMaster13

Takže Bary redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ščasnýho komentáře ty vole.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Plechaty je tak špatný? Po prvním poločase ho Rajnoch chválil. Jinak vedení 3:2 venku pár minut do konce a ti retardi křičí Sčasný ven

Reagovat
KingMaster13

Oni to dokonce křičeli hned po Tettehově golu, místo aby se z něj radovali

Reagovat
naheCZ

Hrají ten zajímavej systém 3-5-2... už víme, co Ščasný chystá do příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nechápu(respektive chápu), jak můžou být pravidla tak ohebná, pak si to rozhodčí ohne jak potřebuje a potom si to obhájí (tenhle termín vážně nesnáším). Prostě ruka = přímák a je jedno, jestli je nastřelená, neúmyslná nebo hráč zastoupil brankáře.

Reagovat
NataženýTříslo

Může mi někdo vysvětlit termín neúmyslná ruka?

Když někdo roztáhne ruce na penaltě a útočník mu do ruky napálí míč, tak to je neúmyslná ruka a nic?

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě úmyslná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když zahraje rukou sparťan, tak je neúmyslná, jinak úmyslná. Takový je výklad podle Jožky Chovance.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jó, Pepa je náš člověk

Reagovat
NataženýTříslo

Jakto? Nechtěl hrát rukou, jen se protahoval nebo chtěl přátelsky obejmout útočníka. Myslím, že by si to obhájil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mnohem lepší než... vlastně ani nevím, koho to střídal.

Jinak ten Karlsson taky ok, ale musí efekt přetavit v efektivitu a přestat simulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou super zápas, Dukla se mi líbí. Je ještě dost nesehraná, ale individuální výkony některých hráčů dost zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek áčko.

Reagovat
Skleepy

Bože tolik lidí tady nezná pravidla... Pokud sudí došli k závěru, že ta ruka byla mimo vápno (což si myslím byla), tak je fuk jestli byla úmyslná nebo ne, protože přímák z toho byt nemůže, musí se pokračovat dál ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky myslel, než jsem v jednom zápase viděl, že rozhodčí po shlédnutí videa pískli přímák

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém zápase? A co Plechatý? A Zahustel? A Frýdek? Jak je možný, že ti cizinci byli dneska daleko lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt??? Kanga a Chcipcu opět v základu a opět tragické výkony. Hlavně že musel ze sestavy Hložek, i když je na jaře ze Sparty asi nejlepší. Mně nevadí cizinci, mně vadí hráči co hrají i přes to, že nepodávají vůbec dobré výkony, protože se o nich pořád dokola omílá, že jsou to hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga tragickej výkon? Docela tě podezřívám, že naše zápasy sleduješ maximálně přes teletext.

Reagovat
smazaný uživatel

To už dlouho, já vím. Stejně tak jsem neviděl ty fantastické výkony Konatého, Néstora, Mavuby, a asi dvacítky dalších hvězdných legend Sparty

Jako dal gól, super, ale jeho celková hra opravdu není nijak dobrá. Hlavně hra bez míče je tragická. Prostě se mu nechce. A zdaleka není tak kreativní, aby se mu to dalo odpustit.

Myslím, že bylo i dobře vidět, jak se hra Sparty zvedla, když šli tihle dva ze hřiště.

A pokud chceš hodnotit další cizince... Costa nebyl prakticky vidět. Což je u něj nezvyklé a dnes už u stopera né tak dobré. Tetteh podobně jako Kanga, dal gól ale jinak nic moc. Předtím několik slušných šancí nevyřešil dobře. Tady by si určitě šanci konečně zasloužil Drchal. Ale neber to tak, že Tetteha odsuzuji, to vůbec ne. Karlssona jsem komentoval o kousek výše. Ještě je brzo na to hodnotit, jestli bude přínosem, nebo další "hvězdnou posilou". Hodnotit to tak že byli cizinci daleko lepší... jako dali by se najít horší češi, ale určitě i lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dum tsssss

Reagovat
Mass

Taky sem to právě viděl. Ale u nás je takový ten dodatek k VAR, že rozhodčí musí buď penaltu nebo nic, zřejmě se bojí, aby VAR nebylo nadužíváno. U nás prostě na všechno musí být nějaký předpis a ten i když myšlen původně v dobrém, způsobí více škody.

Reagovat
Mass

Takže když se rozhodčí podíval na video, zjistil že ruka byla mimo vápno a odpískal roh, tak je všechno správně...

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Liquid

Plechatý byl nejhorší ze všech na placce již v derby na Bohemce, v dalším derby na Dukle dno ještě posunul, snad nastoupí i proti Slavii a vidíme jeho zlatý hattrick, otázka pro vás, kdyby po tom lehkým kontaktu ramene míč chytit do náruče, o "faul" se tedy taky nejedná když to šlo od ramene ???

Reagovat
smazaný uživatel

na placce

Reagovat
Mass

Juliska je placka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele