FORTUNA:LIGA - preview 20. kola

08.02.2019, 08:20, aktualizováno 10.02.2019, 08:45
Previews
Pražským derby bude zakončeno první jarní kolo české nejvyšší soutěže. Sparta bude ve zbytku sezony bojovat o třetí místo a nyní potřebuje zareagovat především na páteční úspěch Jablonce, proti její výhře budou Bohemians 1905...
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 17:00)
Pražská Sparta doufá, že se jí povedlo hodit nepovedený podzim za hlavu a na jaře chce zabrat. Jako první ji čeká městský rival z Bohemians, kterého kosí marodka a bojuje o holé přežití v nejvyšší soutěži.

Sparta během pauzy už trochu tradičně usilovala napravit to, co se jí nepovedlo v předešlé době. Letenský celek totiž na podzim zůstal za očekáváním a obsadil neuspokojivou pátou příčku. Jednou z prvních zimních posil se stal David Moberg Karlsson, který však během přípravy fanoušky zrovna dvakrát nepřesvědčil. Rudý dres po nějaké době znovu obléká i Martin Hašek, jenž na Letnou dorazil z Bohemians. Levý kraj obrany zase přišel z Jablonce posílit Matěj Hanousek.

Vedle nových tváří musela Sparta řešit i odchody. Kádr Pražanů opustili hned dva nedávní kapitáni, Josef Šural a Nicolae Stanciu. Zpět do tureckého Galatasaraye se na hostování vrátil Semih Kaya a do stejné země zamířil i Vukadin Vukadinović. Jablonec zase jako kompenzaci za ztrátu Hanouska získal levého záložníka Bogdana Vatajelua.

Zimní příprava se letenským povedla a dává naději na lepší zítřky. "Vždycky je lepší, když se máte čeho chytit a nemusíte čekat na zázrak. Pokud ale nenavážete na výsledky z přípravy, je všechno zapomenuto," upozorňoval na tiskové konferenci kouč Sparty Zdeněk Ščasný.

Rušno bylo během zimního období i o pár kilometrů dál přes druhý břeh Vltavy v Ďolíčku. Tamní Bohemians opustil kromě již zmíněného Haška také Dominik Mašek, víc hráčů však do kádru přišlo, neboť trenér Martin Hašek starší dlouhodobě žehrá na zranění svých svěřenců. Dres Klokanů tak na jaře obléknou obránci a jmenovci Lukášové Pokorný a Hůlka, záložníci Vladimir Ljovin s Kamilem Vackem a útočník David Puškáč. Druhou část ročníku stráví v zelenobílých barvách také Yusuf Helal, po jejím konci se však již přestěhuje do Slavie.

Příprava však u Bohemky neprobíhala zcela podle plánů, neboť hráče skolila - jak jinak - početná marodka. "Nás v přípravě postihla chřipková epidemie. V generálce jsme měli osm zdravých hráčů, teď nás bude třináct nebo čtrnáct. Přesto se chceme se Spartou poprat a opět s ní bodovat," uvedl trenér Hašek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Štetina, Costa, Hanousek - Karlsson, Kanga, Sáček, Frýdek, Chipciu - Tetteh
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Pokorný, Bartek - Reiter, Jindřišek, F. Hašek, Vaníček - Nečas, Koubek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.17 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Liberec hodlá na jaře zlepšit útok a probojovat se do evropských pohárů. Sobotní soupeř z Příbrami takové ambice nemá. Středočeši se naopak bohatě uspokojí se záchranou.

Slušný herní projev a mizerná produktivita. Tak by šlo charakterizovat působení fotbalistů Liberce v první polovině sezóny. Severočeši se pod vedením slovenského kouče Zsolta Hornyáka nebáli vzít taktovku utkání do svých rukou, často však k jejich smůle selhávali zakončení. Hlavní nedostatek by měl vyřešit příchod jedné z největších tváří nejen Slovanu, ale i celé soutěže. Útočník Libor Kozák má za sebou působení v italském Laziu či anglické Aston Ville a po sérii zdravotních trablích chce svou kariéru znovu nastartovat pod Ještědem.

Kozákovi by měla vypomáhat především další posila Petar Musa ze Slavie. Jinak však Liberec spíše postihly odchody. Novou výzvu šli hledat brankář Václav Hladký, univerzál Milan Kerbr, zlobivý útočník Elvis Mashike Sukisa a především pak největší hvězda Severočechů na podzim, záložník Petr Ševčík, jenž svou kariéru bude nadále rozvíjet v pražské Slavii.

Na jaře by si Hornyákova parta ráda vybojovala vstupenku do evropských pohárů. "Všichni chceme Evropu hrát. Myslím, že s naší hrou máme na to se tam dostat. Trápila nás hlavně koncovka, ale věřím, že na jaře to trápení prolomíme," prohlásil sebevědomě na tiskové konferenci kapitán Slovanu Radim Breite.

Příbram má za sebou podzim jako na houpačce. Lepší výsledky střídala se šňůrou proher a v druhé části ročníku by měla zabrat, pokud chce uniknout hrozbě sestupu. Především závěr přípravy ale mnoho optimismu Středočechům nedodal. Mužstvo trenéra Josefa Csaplára totiž schytalo dva čtyřgólové výprasky od Dukly a druholigového Táborska.

V dresu Příbrami hlásí návrat na ligové trávníky někdejší levý bek Slavie či Brna Tomáš Jablonský. Spekulovalo se i o návratu Jana Matouška, ze Slavie však zatím hostovat nebude. Svoje hostování z Liberce změnil v přestup Radek Voltr a v sobotu jej tak čeká pikantní střetnutí proti bývalým spoluhráčům. Středočeši naopak přišli o obránce Maria Holka, jenž kvůli problémům se srdcem ukončil kariéru. Karsten Ayong se zase vydal hledat štěstí na Slovensko do Dunajské Stredy.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Lehoczki, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Nešický, Oscar, Oršula - Kozák
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Rezek, Květ, Průcha, Mingazov - Fantiš, Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.63 - 7.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - SFC Opava  (sobota 15:00)
Karvinou i Opavu čeká hned na start jara pěkná řež, jelikož se ve slezském derby postaví proti sobě. Oba celky doznaly během pauzy několika změn a nad jejich jarními výkony se proto vznáší několik otazníků.

Karviné se podzim příliš nevyvedl, jelikož obsadila předposlední patnácté místo se stejným bodovým ziskem jako poslední Dukla. I proto mužstvo přes zimu výrazně investovalo a na východ republiky zamířilo několik posil. MFK budou k záchraně nově pomáhat Timotej Záhumenský, Milan Rundič, Michal Faško, Martin Bukata, Christian Kouakou a Lazar Djordjevič. Ze Slezska naopak odešli Aleš Mertelj, Gergö Kocsis, Jan Piroch, Luboš Tusjak a kapitán Marek Janečka, po kterém převzal pásku záložník Lukáš Budínský.

Šikovný záložník se domnívá, že aktuální počasí ovlivní dění na hřišti. "O fotbale to asi fakt úplně nebude, soupeře musíme přetlačit, zvlášť Opavu. Jde o derby, nikdo nic nevypustí. Ale bude to spíš o nás než o soupeři. My hrajeme doma," prohlásil nový kapitán Karviné.

Opavě se v první části sezóny dařilo přece jen lépe. Několik zápasů sice museli fotbalisté ve žlutomodrých dresech odehrát v přechodném domově v Brně, přesto se nováček ligy prezentoval sympatickými výkony a nakonec přezimoval na solidní deváté pozici. Má tak zatím slušně nakročeno k vytoužené záchraně.

Velké věci se v Opavě děly i přes zimu. Mužstvo opustil kapitán Nemanja Kuzmanović, který zamířil k odvěkému rivalovi z Ostravy, přestože se několikrát dušoval, že právě do Baníku nepřestoupí. Kontroverze vyvolal i odchod útočníka Davida Puškáče do Bohemians. Do Plzně zase odešel šikovný křídelník Joel Kayamba. Jinak však slezský klub hlásil i příchody. Novými tvářemi jsou Endy Opoku Bernadina, Bidje Manzia a Bronislav Stáňa.

Hosté by v Karviné rádi odčinili porážku z letošního prvního vzájemného měření sil. Ještě v brněnském azylu zvítězil MFK 3:1. SFC tak má v sobotu o motivace bezpochyby postaráno. Navíc je v ochozech bude tradičně podporovat několik set příznivců.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Krivák, Rundić, Djordjević - Faško, Bukata, Budínský - Ba Loua, Wágner, Záhumenský
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Helebrand, Simerský, Žídek, Hrabina - Janetzký, Zavadil, Řezníček, Zapalač - Manzia - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.51 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Obhájce titulu Plzeň čeká náročný vstup do druhé poloviny sezóny. Na její úvod zajíždí do Mladé Boleslavi, která přes zimu značně překopala soupisku a hodlá se na jaře posunout vzhůru tabulkou.

Ve městě automobilů se přes zimu rozhodně nelenošilo a kádr Středočechů doznal několik změn. Mladou Boleslav posílil záložník Dominik Mašek z Bohemians, opačným směrem naopak putoval obránce Lukáš Hůlka. Mužstvo opustili také Jan Král, Jaroslav Diviš či Tiémoko Konaté. Kromě Maška se pak k modrobílým nově připojili středopolaři Jakub Fulnek, Ewerton a také duo z Plzně Tomáš Hájek s Pavlem Buchou, kteří však budou v prvním mači kvůli dohodě mezi kluby o hostování chybět.

Důležité bylo pro Středočechy také to, že se jim povedlo získat na přestup kanonýra Nikolaje Komličenka. Ruský šutér se na podzim nebývale rozstřílel a je neohroženým vládcem ligových střelců. V obraně to však Boleslavi často skřípalo a kvůli nevyrovnaným výkonům přezimovala až na desáté pozici. To se svěřenci trenéra Jozefa Webera pokusí na jaře vylepšit. "Vždycky to může být lepší. Chceme uhrát na jaře co nejlepší výsledky a věřím, že se budeme posouvat tabulkou nahoru, ale konkrétní cíle bych si nedával," řekl kapitán celku Marek Matějovský.

Hostující Viktoria má za sebou náročnou první polovinu ročníku, během níž válčila kromě domácích soutěží i v Lize mistrů. Tam se neztratila a na jaře si za odměnu zahraje Evropskou ligu. Prioritou však bude především tuzemská soutěž, ve které Západočeši mají stále reálnou šanci na obhajobu titulu. Z druhého místa ztrácejí na vedoucí Slavii čtyři body, s pražským sokem se navíc utkají již v příštím kole.

Ještě předtím však Plzeň čeká duel v Boleslavi a také první zápas play off Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb. "Všichni víme, že máme hodně těžký začátek a ten možná rozhodne o tom, jak bude vypadat celá sezona," nechal se slyšet úspěšný kouč Viktorie Pavel Vrba, který v druhé části sezóny může počítat s ofenzivními posilami Jeanem-Davidem Beauguelem, Erikem Pačindou a Joelem Kayambou. Mužstvo naopak opustili Martin Zeman s Jakubem Řezničkem a již zmínění Hájek s Buchou.

Západočechům bude ve zbytku sezóny chybět elitní útočník Michael Krmenčík. Delší pauza čeká také záložníka Daniela Koláře. V Boleslavi se určitě nepředstaví další marodi Jan Kopic, Pačinda a Radim Řezník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Šušnjar, Chaluš, Fulnek - Takács, Hubínek - Ladra, Matějovský, Přikryl - Komličenko
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.51 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Ostrý start do jarní fáze čeká Zlín i Slovácko. Krajští rivalové nastoupí hned v prvním utkání proti sobě. Favoritem jsou domácí Ševci, kterým hraje do karet postavení v tabulce i bilance z posledních vzájemných zápasů.

Na zlínské Letné mají před startem jara předem jasně daný cíl: udržet postavení v nejlepší šestici. O to se však žlutomodrá banda bude snažit pod velením nového muže, jelikož kouč Michal Bílek neodolal vábení reprezentace Kazachstánu a uvolněné místo na trenérské sesli obsadil u Dřevnice někdejší lodivod Plzně či Brna Roman Pivarník. Ten během zimní pauzy navázal na práci svého předchůdce, nastínil však, že formaci s třemi středními obránci může v průběhu ročníku změnit.

Další citelnou ztrátou byl odchod nejlepšího střelce Ševců Jeana-Davida Beauguela do Plzně, do Dukly se zase vrátil Lukáš Holík a Josip Balić si hledá nové angažmá. Na Letnou naopak dorazili brankář Matej Rakovan, gruzínský záložník Vachtang Čanturišvili a z hostování v Mladé Boleslavi se vrátil Adnan Džafić.

V derby Ševcům nepomůže zraněný útočník Alexander Jakubov. Zdravotní patálie trápily i obránce Lukáše Bartošáka a mladíky Jana Hellebranda s Patrikem Slaměnou. O sestavě má Pivarník z velké části jasno. "Rozhodnu se až den před zápasem. Otazníky jsou pouze na třech pozicích," prozradil zlínský trenér.

Slovácko má přece jen skromnější cíle než v posledních letech úspěšnější krajský rival. Na podzim se mužstvo z Uherského Hradiště dokonce ocitlo až na posledním místě v tabulce, avšak díky povedeným výkonům před zimní pauzou se nakonec vyšvihlo na jedenáctou pozici. Přesto se chce skromný klub především vyhnout záchranářským bojům. Kvůli tomu přes zimu zdatně zbrojil, do Slovácka zamířili obránce Domagoj Franič, záložník Jaroslav Diviš a nejnověji útočník Haris Harba, jenž v minulosti oblékal i dres konkurenčního Zlína.

Bosenský střelec ale bude svému mužstvu minimálně v derby chybět stejně jako další útočník Tomáš Zajíc. Přesto se kouč Martin Svědík na vyhrocený zápas těší. "Slyším, že se Zlín musí porazit, ale já mám litr slivovice za každý vyhraný zápas," usmíval se trenér Slovácka na předzápasové tiskové konferenci.

Jeho svěřencům se v posledních letech proti Zlínu vůbec nedaří. Od návratu Ševců do nejvyšší soutěže na sebe obě mužstva narazila již sedmkrát a ani jednou se Hradišťanům nepovedlo zvítězit. Naposledy navíc schytali krutý debakl, když v srpnovém mači inkasovali na domácím hřišti hned čtyři branky.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Bačo, Buchta, Gajić - Matejov, Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Vyhnal
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Havlík, Diviš - Kalabiška
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.17 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 17:00)
Teplice vstoupí do jara na hřišti Slavie, kde naposledy uspěly před více než pěti lety při památném vítězství 7:0. Od té doby dokázaly pouze dvakrát remizovat, ve stejném počtu utkání na soupeře nestačily. V součtu se zápasy na severu Čech již Sešívaní ve vzájemných duelech neprohráli osmkrát v řadě.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského zakončili podzim ve velkém stylu. Kromě postupu ze základní skupiny Evropské ligy se jim dařilo i v domácí soutěži, kde pětkrát za sebou zvítězili. Mezi těmito tříbodovými zisky byly i zápasy na horkých půdách v Opavě a Karviné a především cenné je vítězství v obávaném Jablonci, kterým se Slavia pozitivně naladila na zimní přestávku. Spoléhat se budou Pražané vedle jedenáctigólového Stocha na svou ofenzivu, která je s osmačtyřiceti brankami nejlepší v lize, a na domácí prostředí, v němž na podzim ztratili pouze jednou, a to při porážce s Jabloncem.

"Pro nás je důležité hlavně dobře začít, abychom získali další sebevědomí a potvrdili svoji silu. Hodně se soustředíme právě na začátek. Teplice jsou vždycky nepříjemné, mají dobrý kádr. Změna trenéra jim docela pomohla. Vyhrály i na Spartě. Tým je to kvalitní, ale my musíme koukat hlavně na sebe. Musíme předvést to nejlepší, co v nás je," uvědomuje si útočník Milan Škoda.

Hosté z Teplic na tom v ligové tabulce dlouho nebyli příliš dobře, tři výhry z konce podzimu je však posunuly do horní poloviny. Navázat na tyto úspěchy pro ně ale bude velmi náročné, neboť na půdě Slavie zvítězili v lize jen dvakrát z dvaadvaceti střetnutí. Kromě toho bude Hejkalova družina postrádat nejlepšího podzimního střelce Vaněčka, jenž přestoupil do Skotska, zraněného Jindráčka a Slavií vlastněné duo Kuchta - Trubač, které podle dohody do hry nemůže naskočit. V dresu soupeře už může nastoupit další bývalá opora Alex Král.

Stanislav Hejkal se k odchodům dvou klíčových hráčů také vyjádřil. "Těžší bude nahradit Krále. Hrál na kraji obrany, ve středu, na Bohemce i na pozici hráče číslo šest. Vaněček na konci mého působení neodváděl adekvátní výkony, hlavou už byl ve Skotsku. Proto jsme se na jeho odchod připravovali," tvrdí trenér žlutomodrých.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček - Zmrhal, Hušbauer, Ševčík, Stoch - Škoda
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Čmovš, Jeřábek, Krob - Vondrášek, Ljevakovič, Kučera, Žitný, Moulis - Hora, Vošahlík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.31 - 15.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (pátek 18:00)
O záchranu hrající Olomouc nečeká hned na úvod lehká práce. Na Andrův Stadion totiž dorazí Jablonec, který má sezónu skvěle rozjetou a v její druhé polovině bude útočit na poháry. V prvním zápase však budou hosté postrádat několik opor.

Hanáci na podzim patřili k největším překvapením ligy, bohužel pro ně však v negativním slova smyslu. Po uplynulé skvostné sezóně přišel strmý pád do bojů o záchranu. Sigmu v první polovině ročníku trápila především ofenzíva. Sedmnáct vstřelených branek je žalostně málo a nebýt poslední Dukly, není v lize víc impotentního mužstva.

Výrazného posílení se však kupodivu nedočkal útok, ale obranné řady, které vyztužil obránce Vít Beneš. Zkušený stoper se do českého prostředí vrátil po nepříliš povedené anabázi v Maďarsku. "Zatím musím mluvit jen v superlativech, ale až samotná sezona ukáže víc. Jednoznačně splňuje věci, které jsme si před příchodem stopera vytyčili. To znamená řízení obrany, sportovní kvalita a samozřejmě i charakter," chválil posilu trenér Olomouce Václav Jílek.

Kromě Beneše čeká Jílek velké věci od Jakuba Plška, kterému se podzim podobně jako celému týmu nevyvedl. Dobrou přípravu má za sebou útočník Jakub Yunis a zvýšil konkurenci dosavadnímu střelci číslo jedna Martinu Nešporovi. Během testů se na pravém kraji obrany několikrát objevil Tomáš Zahradníček, pro kouče Hanáků je však nadále především křídelním záložníkem.

Na severu Čech si na podzimní část rozhodně nemohou stěžovat. Jablonec skvěle navázal na loňské jaro, a i když se mu zpočátku tolik nevedlo, nakonec se rozjel do velké pohody a přezimoval na čtvrté pozici jen o bod za třetí Ostravou. Velkou měrou se o to postaral trenér Petr Rada, který se mohl spolehnout na skvěle hrající svěřence, kterými byli například obránce David Lischka, záložník Michal Trávník nebo útočník Martin Doležal.

Všichni tři se během zimy stali terčem nabídek z ostatních klubů. O Trávníka byl údajně zájem i v Anglii, Lischka byl jednou nohou ve Spartě a Doležal šel málem na poslední chvíli hostovat do Slavie. Ani jeden z nich však nakonec Střelnici neopustil a citelnou ztrátou je tak pouze odchod levého obránce Matěje Hanouska. Do Jablonce naopak přišli záložníci Andrej Fábry s Bogdanem Vătăjeluem a obránce David Štěpánek, který se však v přípravě zranil a celou jarní část promarodí.

Kromě Štěpánka budou Severočechům chybět také Trávník s Jankovićem, přesto se Rada na první zápas těší. "Otevíráme druhou polovinu sezóny a uvidíme, jak to bude vypadat. Určitě se toho přes zimu hodně událo. Co se týče odchodů a zdravotního stavu, tak to všechno uvidíme. Myslím si, že připravení jsme dobře. Samozřejmě Olomouc je kvalitní soupeř a čeká nás těžké utkání, ale jsme na to připravení," uvedl zkušený stratég.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Plšek, Kalvach, Houska, Lalkovič - Nešpor
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Jovović, Fábry, Hübschman, Kratochvíl, Vatajelu - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.22 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Poslední Dukla zažila v zimě velké zemětřesení kádru a doufá, že změny se promítnou do lepších výsledků. Hostující Baník tak aktivní nebyl, ale i v Ostravě věří, že se jim na jaře bude dařit.

Co napravovat má na jaře pražská Dukla. Během podzimu totiž svým několika málo příznivcům mnoho radosti neposkytla a po bídných výkonech se přes zimu ukryla až na samém chvostu ligové tabulky. Mužstvu z Dejvic příliš nepomohl ani příchod kouče Romana Skuhravého a přes zimu tak měli na Julisce co dělat, aby kdysi slavný celek dobře připravili na těžké boje začínající již na začátku února.

Minimálně na přestupovém poli byla Dukla hodně aktivní. Dvě posily přišly z druhé ligy. Z Varnsdorfu dorazil obránce Daniel Kozma a z Vlašimi se do nejvyšší soutěže vrací Vojtěch Hadaščok. Na Julisku zavítal také španělský záložník Pablo González a z hostování se vrátili Lukáš Holík s Róbertem Kovalem. Z Dejvic naopak odešli Frederik Bílovský, Patrik Brandner, Ivan Schranz, David Breda a Ondřej Štursa. Hostovat zase odešli Martin Chlumecký a David Bezdička.

Na Dukle se prvního zápasu nemohou dočkat. "Zápas beru tak, že je to první možnost našeho mužstva se konfrontovat s tím způsobem hry, který jsme na začátku ledna zvolili. Se soupeřem, který přesně ví, co chce hrát. Věřím tomu, že v zápase budeme schopni od začátku udávat tempo hry a dokážeme reagovat naším způsobem hry na jejich silné stránky," řekl Skuhravý, jenž bude postrádat zraněného stopera Jána Ďuricu.

Hosté na rozdíl od svého soupeře jeli v první polovině ročníku nad plán. Poté, co se vloni Baník zachránil až za pět minut dvanáct, si letos Chachaři nemohou téměř vůbec na nic stěžovat. Pod vedením kouče Bohumila Pánika se Ostravané nebývale rozjeli a trošku zpomalili až těsně před pauzou. I tak uhráli skvostné a ještě nedávno nemyslitelné třetí místo.

Před svými pronásledovateli má však Baník malý náskok, proto musel v zimě posílit. Velký rozruch vzbudil příchod Nemanjy Kuzmanoviće, který se do Ostravy nastěhoval od velkého rivala Opavy, kde navíc dělal kapitána. Opačným směrem naopak putoval Bronislav Stáňa. Spekulovalo se i o dalších posilách především do útoku, nakonec však na vítkovický stadion nezamířil ani Rudolf Reiter z Bohemians, ani Golgol Mebrahtu ze Sparty.

Trenér Pánik tuší, že na Julisce nečeká jeho svěřence snadná práce. "Dukla je obrovsky těžký soupeř, který se mobilizuje. Kouše kolem sebe, taková ta mužstva jsou. Byli jsme se na ně v sobotu (proti Bohemians 1905) podívat a viděli jsme jejich způsob hry, jak chtějí ty zápasy vyhrávat. Ale věřím, že jsme dobře připraveni tak, abychom jim dokázali vzdorovat," uvedl někdejší úspěšný lodivod Zlína. Proti Dukle se nepředstaví zraněný Ondřej Šašinka a vykartovaný Dame Diop.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kozma, Bezpalec, Ostojić, Podaný - Milošević, Tetour, Souček - Douděra, Djuranović, Holík
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Kuzmanović, Baroš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.12 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19161248:1649
2.Viktoria Plzeň19143229:1545
3.Baník Ostrava19104525:1534
4.FK Jablonec19103638:1833
5.Sparta Praha1995530:1632
6.Fastav Zlín1993725:2230
7.Slovan Liberec1967617:1725
8.FK Teplice1974821:2525
9.SFC Opava19721026:3023
10.FK Mladá Boleslav1964936:3622
11.1. FC Slovácko19701221:3121
12.1. FK Příbram1955924:4320
13.Bohemians Praha 19051947818:2719
14.Sigma Olomouc19541017:3219
15.MFK Karviná19431224:3715
16.Dukla Praha19431215:3415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1378)

Přidat komentář
Fakt

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

OT: Bosák jde do Seznam TV

Reagovat
Civers

To ty už jsi musel dávno vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim, tak nejde komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jde psat politicky hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš nahodit celou jeho budoucí kariéru?

Reagovat
JeséRodriguez

Olomouc - Jablonec X

Dukla - Ostrava X2

Reagovat
3M

no konečně

Reagovat
Blasphemer

Kurva jo. Konečně.

Reagovat
Puskas

Fajný rozhovor s Laštym v dnešním magazínu Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nam ho zas lichna nafoti.

Reagovat
lichna.

Jasně, už připravuju nekvalitní fotky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A titulni strana dnes v pohode?

Reagovat
lichna.

Jo, dneska dokonce opravdu byl obsahem rozhovor s Laštym..

Reagovat
smazaný uživatel

Pripravne zapasy nejde moc brat vazne( zvlast kdyz byl v ni nasim nejlepsim strelcem Kuba Zlatan). Ale ciste teoreticky sme se herne moc neposunuli. Takze bude dulezite aby sme dali prvni gol my a pak uz to nejak ukopem. Kdyz prvni dostaneme tak to bude problem... Ale keine stress, nic horsiho nez debakl 4:0 z jara nas dnes potkat nemuze.

Tip: 0:3( Fillo,Kuzmanovic,Baros)

Reagovat
smazaný uživatel

Kezby. Doufam, ze nechcou prohrat hned 1. zapas na jare a jeste k tomu s tragickou Duklou, ale mozne je vse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popravde, nase bilance u nich je tragicka takze nejaka ztrata by az takovy skandalni sok nebyla. Ale tahle sezona je snova takze se nabizi klasicke "Kdy jindy nez ne dnes" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.
Reagovat
sosna

Buchta - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Plšek, Kalvach, Houska, Falta - Yunis. PLS.

Reagovat
Recik

Dost pravděpodobné. Akorát si myslím, že i když to Kubovi v přípravě střílelo, tak jednička bude stejně Nespor.

Reagovat
sosna

Bohužel mám stejný pocit.

Reagovat
JeséRodriguez

Jak to jde Zahradníčkovi na beku? Sladký nebyl tak špatnej, ne? To mi přišel jako větší slabina spíš Vepřek.

Reagovat
Greny

Sladký byl v přípravě zraněnej ne?

Reagovat
sosna

Právě proto tam mám Zahradníčka, kterej tam odehrál slušnou přípravu. Slaďoch je dobrej, ale dneska ho nečekám v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou mluvi docela dobre.

Reagovat
adalbertus

akorát to "srdíčko" od něj se zní divně

Reagovat
fabec1222

Divně by to znělo třeba od Lischky

Reagovat
dave30

Trochu černý...ale zasmál jsem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Člověk, kterej šel trénovat do Slavie v tim, že to je práce, bude někoho kádrovat ohledně žoldáctví Nechápu, že má vůbec žaludek na to lízt na veřejnost

Reagovat
sosna

Reagovat
mayday

To je hovado

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Euphael

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na Duklu úplně zdarma

Reagovat
db18

Takže Baník za barák.

Reagovat
ZB 07

Takže remíza

Reagovat
lichna.

Jeden z vás se trefí..

Reagovat
Kang & Kodos

Nepodceňoval bych možnost, že na Dukle zase jednou vypadnou světla a nebude nic

Reagovat
lichna.

To máš pravdu no.

Reagovat
Greny

A co kdyby napadl sníh.. a u muzea 4 cm

Reagovat
db18

teď už to snad bude kompletní

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Lepší nic než tam ztratit. Doufám, že když tam ztratíme tal zpátky dostanou legendární řízek s chlebem

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

No nic. Začíná obligátní sázení baráků a okrádání rodin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

OT: Posledni pripominka pro ty, co hraji Sazkafantasy, aby nezapomneli slozit novou sestavu, protoze vsem nam smazali tym, co jsme tam meli z posledniho kola, takze kdo neslozi novy tym, tak ma kontumacni prohru...tak GL vsem

Reagovat
lichna.

Doufám, že jsem vybral správnou soutěž, u které jsem nastavoval tým.

Reagovat
Coutinho10

jojo, ale driv to bylo komplikovanejsi mela by to bejt ta 1. soutez hned na uvodni strance, ale nejjistejsi tam chodit pres rozlosovani duelu a tam je moznost hrat zdarma

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Plechatý za 5,9 - bude hrát?

Reagovat
Coutinho10

to tezko rict, to bude asi otazka spis na spartany, ale rekl bych, ze to asi spis postavej na zkusenejsich, takze ja bych to radeji neriskoval

Reagovat
HorajzmAmmann

a na tebe otázka - Ševčík základ?

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze bude hrat...v priprave byl super, takze ho ocekavam v sestave a do sestavy si ho pravdepodobne dam

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

To si Ščasný netroufne. Podle mě budou všichni mladý (Drchal, Hložek, Plechatý) na lavičce.

Reagovat
HorajzmAmmann

to by nehrál celých 90 minut v generálce ne? Co jsem četl, tak Štětina byl hrozný a Costa vykartovaný. Navíc půlka Bohemky nějaká viroza nebo co.. kdy jindy by měl nastoupit když ne ted

Reagovat
Kang & Kodos

Vykartovanýho Costu jsem nebral v potaz. V tom případě bych to asi zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je šance, že bude hrát poměrně velká. Zvlášť když je Costa vykartovanej. Na druhou stranu je známo, že Ščasný nechce mladé vraždit.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude v zakladu

Reagovat
PlackaSKS

po přípravě těžký, takže čiste tým ze sparty a Slavie. snad aspon půlka nastoupí

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Plechatý, Procházka, Chipciu - Zmrhal, Kanga (C), Ševčík, Stoch - Tetteh, Škoda, Baroš

ještě bych věřil doma Slovanu, že minimálně 2 goly dá (takže Kozák ) a Karviná čisté konto (ten zápas skončí 0:0 )

Reagovat
PlackaSKS

Plechaty, zmrhal a Ševčík nejsou podle mě jistoty... Ale sám tam mám Ševčíka a Balutu tyhle kola po přípravě jsou hrozne o náhodu podle mě. Vy na Dukle můžete vyhrát 5:0 nebo taky v nudnym zápase uhrát 0:0..nemam to rád

Reagovat
Blasphemer

Kangu jsem měl jako kapitána jednou... už nikdy víc.

Reagovat
lichna.

To bylo v zápase proti mě, kdy já tam měl zase nějakho jiného kaziče ne?

Reagovat
Blasphemer

Je to možný.Já ho měl v tom legendárním zápase proti Slovácku, kdy nejdřív nedal penaltu a vzápětí dostal rudou.

Reagovat
lichna.

Aha tak to já měl ten legendary duel s Kangem, který měl kapitána Komličenka (2body) + Stanciu -2 a já měl kapitána Stanciu (-4) a Komličenka (1)

A skončil jsem s -6 body.. Je super že jaro hned otevírám zase proti němu.

Reagovat
Kang & Kodos

Mám pocit, že v tom kole jsem vychytal tři červený karty (Baroš, Stanciu a asi ještě někdo). A stejně jsem s přehledem vyhrál

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j budu se to snazit poskladat z jistot, protoze ty prvni kola jsou vzdy osidny, ale clovek nikdy nevi no

Reagovat
PlackaSKS

Baluta a Ševčík me nejspíš potopi, tak snad budou aspoň střídat

Reagovat
Coutinho10

Baluta je podle mě největši risk...ten si myslim hrát nebude, ikdyž v přípravě se snažil, tak si myslim, že na základ to ještě neni

Reagovat
PlackaSKS

já bych ho právě viděl jako střídajícího. rozhodně spíš dneska než proti genku. teoreticky i místo stocha, kdyby to chtěl trpiš přeci jen trošku šetřit směrem k el, ale to si nemyslim. ale i jako střídající bych tam viděl spíš zmrhala, van burena, ševčíka pokud nebude v základu.. a klasicky frydrycha snad odřízneme murise pokud nechce prodloužit. v přípravě byl tak jako tak marný, takže moc nevidim důvod ho nechat hrát dokud jsou všichni zdraví...

Reagovat
Coutinho10

j jako střídající by Baluta mohl prijit a možná by mu tam něco mohlo i vyjít, takže z tohodle hlediska nějaká šance na body je, ale já ho tam dávat nebudu....Ševčíkovi věřim, že by měl nastoupit....teď jenom vybrat správně kapitána no

Reagovat
PlackaSKS

já věřim, že to bude stoch vpravo, olaynika vlevo, hušby, souček a ševčík střed. na teplice se tohle přímo nabízí, obzvlášt když tam bude na hrotu škoda. proti genku zase jasnej zmrhal, stoch by tu stranu neubránil. a protože hušby v evropě neni úplně nejrychlejší, tak ševčík místo něj

Reagovat
Coutinho10

vidim to stejně

Reagovat
PlackaSKS

sem natěšenej skoro jako když se narodila dcerka, sakra. to bude zejtra hroznej zápas

Reagovat
Coutinho10

taky se už nemůžu dočkat a stejně tak na čtvrtek

Reagovat
PlackaSKS

Čtvrtka se čistě bojím, na Teplice těším

Reagovat
Coutinho10

oni i Teplice umí zahrozit, ale je fakt, že ten Genk bude hodně nepříjemnej, ale je to EL, je to playoff a na takové zápasy se taky těšim , ikdyž mi je jasný, že to nemusí dobře dopadnout...dneska hrajou od 20:30 doma se Standardem Lutych, tak se asi podívám, abych viděl jejich aktuální formu a věděl, co čekat

Reagovat
PlackaSKS

Dej vědět, já dnes zvládnu jen duklu a Olomouc, jinak mě žena vyhodí z domu

Reagovat
Greny

Nemůže Tě vyhodit z domu, když půjdeš sám.(legendární fotka černocha co si klepe na čelo)

Reagovat
PlackaSKS

ale nejdřív na jaře

Reagovat
Coutinho10

zatim po polocase 0:0, ale stejne jako kdyz jsem je videl na zacatku ledna, tak maj dobrou kombinaci, nabehy za obranu a i nebezpecny strely...jediny, ceho Lutych se snazi vyuzit jsou rychly protiutoky, kdyz se nestihaj uplne domaci vracet...hodne se vytahujou jako my, takze jeste uvidime, co 2. polocas, ale klicovy proste je mit ty jejich hrace porad na ocich, protoze jednou zaspis a oni si to narazej a jsou pred branou

Reagovat
PlackaSKS

tak to snad nenastoupí hušby

Reagovat
Coutinho10

j typologicky to neni uplne zapas pro nej...jsem hodne zvedavej, jestli bude mit porad neotresitelnou pozici nebo na nektery ty behavejsi tymy, proti kterym budem hrat vynecha

Reagovat
Coutinho10

v 2. poločase byl už Genk jistější vzadu a naopak využil 2 situace do gólu....nejdřív dorážka do prázdný brány po vyražení střely brankařem a pak to ke konci pojistili na 2:0, když to Lutych trochu otevřel, aby zkusil vyrovnat....jediný mínus pro Genk je, že se jim zranil jeden ofenzivní hráč, ale to si myslim, že je nějak výrazně nerozhodí, protože tam maj jiný dobrý hráče, takže nás nečeká nic snadnýho

Reagovat
PlackaSKS

jeden je málo, chce to tak pět dík za info

Reagovat
Coutinho10

j nz

Reagovat
andrew96

Dneska jen pětiminutový záchvat vzteku...divné.

Reagovat
HorajzmAmmann

vedení Baníku:

Navíc v útoku na tom zase nejsme tak špatně – při pohledu na tabulku máme šestý největší počet vstřelených branek. Navíc Bary slíbil v Turecku, že dá na jaře šest branek a po příjezdu domů to zvýšil na deset.“

Takže litr na Baroše

Reagovat
ZB 07

Anooo, EF může znovu ožít

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Banikovec7

Tak snad Mira Podrazky neni slavista.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jedeeeeem rudy valec se opet roztoci

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak super rozhovor s Rosou v magazínu Sport.

Reagovat
Greny

Jinak bude video na všech zápasech v nadstavbě?

Reagovat
Fakt

Bude

Reagovat
Fakt

* Nebude

Reagovat
KingMaster13

Dobrá otázka, tam by to chtělo všude

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skupině o titul bude ve všech zápasech.

Reagovat
KingMaster13

Snad jo, protože jinak tam budou hrozný pochybnosti.

Reagovat
Greny

A co kluby bojující ve středu tabulky o playoff či záchranu... Tam by si to měli naplanovat tak aby to bylo na úplně každým zapase

Reagovat
KingMaster13

Tak ale ty skupiny už jsou jakoby teoreticky jiné soutěže, takže když tam nebude v té 1 určité skupině video, tak by to mělo být fér ne? Stejně tak ve skupině o titul pokud už se video použije tak jedině všude a nebo vůbec teda.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Má to všechno vysílat O2, takže předpokládám, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
PlackaSKS

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

MFK Karviná - SFC Opava 1

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 0

Slavia Praha - FK Teplice 1

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 1

Dukla - Baník 0

Olomouc-Jablonec 2

Reagovat
skat

páteční zápasy

Reagovat
PlackaSKS

Dal to nevyjde

Reagovat
ondrasch77

zatím

Reagovat
Kaspar

Olomou s Jabkem, asi nejhorsi zapas co dat

Reagovat
ondrasch77

2 přece

Reagovat
Kaspar

jediny zapas co jsem si z toho kola nedal na tiket, chtel bych 02 ale zase vratil se Pilar a dost se mu v priprave darilo

Reagovat
ZB 07

Mi přijde tohle kolo strašně debilní na sázení. Přece jenom po zimní pauze se ty týmy trošku změnily, navíc ty zápasy jsou fakt nevyzpytatelný. Jediný tutovky jaou smad jenom Slavia a Liberec.

Reagovat
Greny

Teplice - červená karta

Reagovat
ondrasch77

Ani bych se nedivil, kdyby si Csaplár odvezl z liberce bod...

Reagovat
skat

tak jestli mu zase Voltr nepokazí past, tak je to i možný

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co spartani, jak bude vypadat vase sestava na prvni jarni zapas ? :D

Reagovat
Raylan

Heča-Zahustel, Plechatý, Radakovic, Hanousek/Civic-Sáček, Frýdek-Karlsson/Plavsic, Kanga, Chipciu-Tetteh

Reagovat
Stannis Baratheon

Dnes 2x 1:1 za barák

Reagovat
Pablos

no nejspíš asi jo tvl

Reagovat
Pablos

jsem ti to zakřiknul ...sorry

Reagovat
Stannis Baratheon

no, to je to že Doležal nešel do Slavie zmetek. Ten abych měsíc hrabal hubou hlínu.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Jovovič, Kratochvíl, Hübschman, Považanec, Vatajelu - Doležal

Sestava docela očekávaná, tak uvidíme jak to bude vypadat herně. Těšim se na ten začátek už od pondělí, takže určitě prohrajeme

Reagovat
Liquid

Jablonec a Dukla do toho

Reagovat
ratusek

To mi chybělo. Cokoliv proti Moravě

Reagovat
ratusek

A slezsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Opava a Karviná jsou sympatické týmy

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Jen Opava...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

ty tam mas Podanyho

Reagovat
ondrasch77

Podi je můj oblíbenec..., teď navíc začal hrát v útoku (přesto ho ve fantě nechali jako obránce), takže dobré body , škoda, že ještě netrefil ten volej...

Reagovat
Coutinho10

no jo, tak to jsem nějak vůbec nepostřehl, že se takhle přeorientoval...pro příště na to budu myslet ještě volej, to by bylo až moc krutý...už takhle vedeš 21:0 zítra asi budu muset spolíhat na Škoďáka, aby to trochu zkorigoval a v neděli to pak rudoši otočilo...jinak mám po 6. místu

Reagovat
ondrasch77

Kratochvíla mám za 0, přitom měl na noze taky branku a stačilo, kdyby ho Rada vystřídal o minutu déle a měl taky body...

Jsi frajer, že skládáš obranu z jednoho týmu (a to ještě ze Sparty), co když se nějakej Klokan ukopne

Reagovat
Coutinho10

j ten Kratochvíl byl naštěstí levej....takový tutovky a takhle to zazdít naštěstí tohle hrálo v můj prospěch, že tu první nezvednul a tu 2. kopal nějak debilně šajtlí od tyče ven místo placíry to zatočit k tyči ....co se týká tý obrany, tak Bohemka měla/má nějakou virózu, takže dost hráčů mimo a navíc rudoši šlapou, takže jsem přesvědčenej, že to čistý konto udělaj a vyhrajou...jistější šanci na čistý konto od jinýho týmu tam nevidim (může uhrát i my nebo Liberec), ale tohle mi přišlo nejpravděpodobnější + další důvod, proč jsem to takhle udělal byly i ceny jejich hráčů, který byly hodně nízký třeba oproti nám, takže mi to hrálo takhle celkem i do karet, tak jsem to musel zkusit a kdyby ne, tak věřim, že i záloha nebo útok mi nějaký body přinesou, takže zatim se na to koukám pozitivně, ikdyž jsem doufal, že mi neodskočíš tak výrazně, ale jak zmiňuješ, tak asi můžu bejt rád, že to je jenom 21:0

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Dneska mě překvapilo, že nehrál od začátku Mino a to mě asi bude stát body + "vlastenec" Dostála - ten mě stál i prachy Už ten Zlín začínám nenávidět, tiket mi zkurvili letos snad třikrát! Banda nýmandů, který se hrnou někam, kam rozhodně nepatří, to už ať je v top 6 nahradí radši liberec nebo Teplice....

Reagovat
Coutinho10

j i pro mě to bylo velký překvapení, že Stoch nezačal v základu a v tom zápase to bylo znát, že až na 2 velký šance, který skončili na břevnu, tak do nějaký tý 57. minuty, než Miňo přišel, tak to od nás bylo takový mrtvý a jakmile přišel, tak ta hra vypadala o 100% líp, ale vzhledem k fantě mi to teda až tolik nevadí, když se nám ten závěr povedlo zvládnout....jestli dobře počítám, tak vedeš 36:21, což je o trošičku lepší než 23:0 (včera po dopočtu) , takže musím čekat na zítra, že to nějak zvrátím...buď obranou, kapitánem nebo Kangou, protože koukám, že Tetteha a Zahustela máš taky, takže tihle hráči tyto hráče si mi vybloknul tak uvidíme teda, kdo se bude zítra radovat...náskok máš nadějnej, ale nevzdávám se

Reagovat
ondrasch77

To už je pro tebe hratelný, doufám, že Rudoši zítra inkasují, jinak mám utrum

Dostál: obržený gól -1, vlastní gól -3 body.... Už i tady je dvojí trest

Reagovat
Coutinho10

tak to ma bejt ...skoda, ze se ti tam vynuluje ten obdrzeny gol tema odehranyma minutama kazdopadne nahrat o 15 bodu vic neni malo...asi bude potreba nejaka penalticka pro Kangu a asistence pro Chipciua, kdyby nevyslo cisty konto no uvidime, ale spokojil bych se i se stavem 0:0 ...to by mohlo taky stacit

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

tak skoda no...sice jsem teda vyhral, ale chutnalo by to lip, kdyby to skoncilo 0:0

Reagovat
ondrasch77

Gratulace , nakonec to ti sráči dali navzdory faktu, že zoufalec Frádek kopnul pecku mizerně...

Reagovat
Coutinho10

j díky jo...neskutečnej lucker pak jsem slyšel ještě na O2 s nim rozhovor a tam říkal, že to chtěl kopnout do prostředka, takže to nebyl schopnej kopnout ani tak, jak chtěl...škoda, že to brankář líp nevyrazil, ale nedá se nic dělat....máte je pořád v zádech

Reagovat
ratusek

Lašty-Pazdera,Stronati,Prochy,Flaška-Fillo,Hrubý,Jánoš,Holzer-Kuzma,Bary

Jinak to stejně poskládat nešlo. Lavička strašně slabá. Snad dnes bod. Na Dukle se nám nedaří, ale je potřeba takové zoufalce porážet

Reagovat
Liquid

Olomouc - Jablonec 0:1

Dukla - Ostrava 2:0

Liberec - Příbram 3:1

Karviná - Opava 1:1

Mladá Boleslav - Plzeň 0:1

Zlín - Slovácko 2:1

Slavia - Teplice 2:0

Sparta - Bohemians 1:1

Reagovat
Greny

Tak to co jsem postavil do fantasy je hroznej masakr

Reagovat
Coutinho10

jsem na to hodně zvědavej

Reagovat
Greny

Po 18. Hodině to zde zveřejním.. nechci ukazovat tajné trumfy

Reagovat
Coutinho10

j pak už to půjde i rozkliknout...já tam mám taky nějaký překvapení

Reagovat
Uwe háže buly

Čermáka?

Reagovat
Coutinho10

spis jsem myslel kapitana, ale Cermaka moc lidi nema, takze se to taky da tak brat

Reagovat
ondrasch77

Bůhví jestli bude Chipciu vůbec hrát

Reagovat
Coutinho10

měl by ne ? ...koukal jsem na sestavy a hrál i v generálce...já schválně nedával kapitána Tetteha, kterej měl nějaký zranění a ještě aby nehrál tento

Reagovat
ondrasch77

Řekl bych, že dokud bude ve Spartě Ščasný, tak nevíš dne ani hodiny

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda, ale myslim si, že on už se na nějaký experimentování vykašle a bude se modlit, aby to z tý přípravy přenesl i do ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Určitě jo. Přes přípravu se přesunul z beka na levý křídlo, vypadal tam hodně dobře (mnohem líp než Karlsson na druhý straně) a byl dost produktivní. Snad po tom půlročním zabíjení na beku konečně ukáže, čeho je schopnej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

v tomto kole by mi to celkem hrálo do karet

Reagovat
Uwe háže buly

Aha, já to tak mám právě taky, tak mi to moc nepřekvapilo

Reagovat
Coutinho10

j koukal jsem ...necekal bych, ze by to nekdo taky zkusil

Reagovat
ratusek

Vlášek na jizerské 50. Kde jsou jistoty

Reagovat
smazaný uživatel

Komentuje nebo závodí?

Reagovat
FCSL

Baník, předměstí, Zlín ztráty a my drtivá výhra, at je ještě o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, to skládání na fantě je strašně jednoduchý narozdíl od PL ,kde jsem celkově pátej a na poslední kolo nevím, co dát :D

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Dukla - Baník prosím?

Reagovat
Greny

Ráda změnil image

Reagovat
Coutinho10

taky čumim

Reagovat
Greny

OT : Hřebík bude zítra ve studiu na seznam tv

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

To tam zase nerozsvitili nebo co?

Reagovat
Coutinho10

na mobilu mi to jde, ale přes O2 ne

Reagovat
mistr129

Návštěva sraz v Olomouci?

Reagovat
andrew96

Na severní tribuně.

Reagovat
Coutinho10

ČT konečně opravila grafiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A jestli jsem slyšel dobře, tak Bosák správně použil "respektive"

Reagovat
Pablos

zabije to pumlíčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych nepředbíhal. V minulé sezoně byla tahle grafika použita taky v prvních dvou kolech.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt vlastne

Reagovat
Luc-Luc

konecne pojdme Sigma

Reagovat
Greny

Tak jdeme na to

Laštůvka - Pazdera, Chipciu, Hybš - Kanga, Stoch, Kratochvíl, Nešický - Kozák, Baroš a Drchal

Beru všechno nebo nic

Reagovat
FCSL

Nguyen - Chipciu, Plechatý, Hybš - Stoch. Ševčík, Oscar, Pešek - Tetteh, Kozák, Škoda(C)

Reagovat
Kang & Kodos

Chipciu jako "obránce" za 7 mega je absolutní must have

Reagovat
Greny

Jo jen jsem nemusel dávat ty dva z Ostravy dozadu už se to sere

Reagovat
Kang & Kodos

Já dal Procházku. Věděl jsem, že proti lichnovi si to budu moct dovolit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

málo slávistů

Reagovat
Greny

A tak když nevím kdo bude hrat

Reagovat
PlackaSKS

no.. taky sem spíš tipoval tim spíš to zejtra skončí 1:1 a gol dá kdokoli mimo moji sestavu

Reagovat
pingla

máte stream na Sigmu? Fromhot už nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Čť sport

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Luc-Luc

Buchta to je jistotka

Reagovat
Marv

Veprekuv klasickej centr

Reagovat
Recik

9 minuta jarní části a Vepřek už mi zase pije krev ..

Reagovat
Luc-Luc

rikam si to same, uz by mel skoncit

Reagovat
Recik

To raději ať tam zkusí mladého Látala, aspoň se vyhraje. Michalovi poděkovat za gól ve vítězném finále českého poháru a za ty leta tady u nás a posadit na lavici. Šílená bída.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Greny

Sobol jak se na to vyjebal

Reagovat
ratusek

Proti Hrubešovi nemůžeme vyhrát

Reagovat
Greny

9. Minuta jara a Baníku ubližují rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tak Hrubeš je vrchní kokot. To není o ubližování doteď si pamatuju jak nevěděl jestli uznat nebo neuznat tu penaltu proti Plzni tenkrát

Reagovat
ratusek

pro Plzeň teda

Reagovat
PlackaSKS

kokot to je, ale jako brečení to zní

Reagovat
smazaný uživatel

A ze ty jsi pres breceni odbornik.

Reagovat
PlackaSKS

aspon komentuju něco o čem dost vim, ty se vyjadřuješ k fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lichna.

Ty vole Stronati.

Reagovat
ratusek

Tvl

Reagovat
Euphael

Lastuvka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Stronati

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Bob začal jaro ve velkém stylu

Reagovat
ratusek

proti takovejm zoufalcům. Kdyby aspon proti někomu normálnímu

Reagovat
KingMaster13

Já ti plně rozumím. Taky jsem z toho nemohl když jsme ztratili s podobnýma somrákama

Reagovat
Losinho

Však na Dukle neumíte

Reagovat
ratusek

já vím, ale vyhrát bysme tam někdy mohli. vy ste taky vyhráli v Jablonci

Reagovat
KingMaster13

Zvlášť když Dukla je takhle bídná Ten Jablonec je alespoň furt nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Stronati

Reagovat
Coutinho10

Dukla...to je uvod

Reagovat
FCSL

EEEJ Dukla

Reagovat
db18

Mats Hummels

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Dukla super

Reagovat
Losinho

Ostojič wtf

Reagovat
Pablos

Pablo asistence ...jeď ty draku

Reagovat
Pablos

a hned žlutá... sklidni to draku

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Hrubes teda hodne ublizuje Baniku, primak co nebyl ani nahodou a jeste zluta pro Gila po simulaci Janose

Reagovat
smazaný uživatel

Stronati do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krunert to je nejaky dvojce Krale?

Reagovat
smazaný uživatel

Poddany ve fantě, nadhera :D

Reagovat
Vlkoslav

Kolikrat to ten Veprek dneska jeste da na tribunu?

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak teď to plácnul rovnou protihráči.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

No radši na tribunu než Holešovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nespor je strasne kopyto.... ma hrat yunis

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je zralej na trojku..

Reagovat
bobis21

Jojo, klidně ještě dva dáme

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

sledujes asi jiny zapas ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jsem se šel přesvědčit na stream, jestli je opravdu Vepřek tak tragickej. Stačilo asi 5 minut, abych uvěřil, že je víc než to.

Reagovat
db18

"Kuzmanovic potvrdil, že je nejlepším střelcem Baníku"

Reagovat
Pride

No jako zní to divně, ale je to pravda.

Reagovat
db18

Ostatní mají nula?

Reagovat
Pride

Tak 6 gólů a teď je to hráč Baníku, takže jo, je to nejlepší střelec Baníku.

Reagovat
db18

Je to nejlepší střelec z Baníku... nikoli nejlepší střelec Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne to same..

Reagovat
Kang & Kodos

No neni. K čemu je Baníku, že dal šest gólů, když z toho neměli nic?

Reagovat
Stannis Baratheon

v tabulce střelců ligy bude nejvýše z hráčů, co budou mít u sebe znáček Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejlepsi strelec vlastneny banikem = je to nejlepsi strelec baniku (mysleno ve smyslu přívlastku)

Reagovat
bobis21

jenže to prostě není to samé. Jak bys nazval hráče který dal nejvíce gólů Baníku? To je podle mě "nejlepší střelec Baníku" - momentálně Baroš a Diop ... Kuzmanovič má v Baníku 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ta veta ma dva významy. a jak pisu, kdyz to slovo baniku vnimas ve smyslu privlastku, tak ta veta je spravne a znamena, ze je to nejlepsi strelec, ktery tam je.

stejne se da rict, ze higuain je nejlepsi strelec chelsea, protoze zadny jejich hrac neni tak dobry strelec jako on.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ze je nedal Baniku.

Reagovat
bobis21

není - když se podíváš na všechny góly baníku, tak z nich Kuzmanovič rozhodně nejvíce nedal. Není nejlepší střelec Baníku. Je nejlepší střelec v současnosti hrající v Baníku. Je v tom velký rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

viz vys

Reagovat
db18

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

neumis cesky?

Reagovat
Baronne

Tys byl dycky trochu výmaz

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem teda nemam pravdu?

Reagovat
PlackaSKS

tohle po něm chtít nemůžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

ježíš to jsou hrozný sračky. Je úplně jedno kde ty góly dal, teď prostě hraje za Baník a má tam nejvíc gólů tudíž je nejlepší střelec Baníku.

Pak se nedivím, že všichni komentátoři jsou podle vás špatní, když hnidopichové jako ty čekají na každou maličkost, kterou by mohli zkritizovat nebo se ji vysmát.

Reagovat
Vsadim gule

Eurofotbal > fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

tohle je lehce přehnaný, i když je to správně

Reagovat
db18

Já to nebral jako kritiku komentátora, jen mi to v tu chvíli přišlo dost vtipný, když šlo o jeho první zápas za Baník.

Reagovat
PlackaSKS

v pohodě, mně je to úplně jedno a jen jsem reagoval, protože to i udělali ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

A je tu pumlíč...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, velebnosti.

Reagovat
FruFru

Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Gól krásnej, ale chytatelný to teda bylo.

Reagovat
lichna.

Kuzmanovic!! 101% chachar

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nepiš ani ve srandě, za chvíli se to začne objevovat na FB

Reagovat
lichna.

Čekám to no. Ale jako gól pěkný. Začal pracovat na tom, abych u něj primhouril oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se líbil hlavně ten jeho pohyb. Když si odmyslím ten gól, tak byl stejně nejlepší na hřišti. Ostatní naši museli čumět, že mu můžou nahrát doleva a než otočili hlavou na druhou stranu, tak už tam byl zase on Kéž by se od to od něj naučili naši a nepřizpůsobí se on. Pohybem byl ještě živější než Diop, má lepší techniku a vhodnější postavu (o něco vyšší). Jednou to sice zadupal když místo posunutí po zemi volil centr do chumlu a byl z toho brejk, ale jinak jsem spokojený. Byl bych nadšený, kdyby to byl po dlouhé době (vlastně Fleišman) nákup ve stylu Otepky.

Reagovat
Marv

Pumlic až ve 30. minutě

Reagovat
salm0n

Rada

Reagovat
KingMaster13

Srdcař

Reagovat
Euphael

Ta Dukla je k nicemu tym...nudny, bez fanousku, hnusny stadion....akorat to maji prazske kurvy blizko na venkovni zapasy

Reagovat
KingMaster13

a zvedáme si na nich návštěvama ego

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

a my jim pravidelně dovážíme body

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dukla hezkej vykon, je videt, ze kvalitu nemaji, ale Banik herne jasne prehravaji. Verim, ze to jeste vyhrajou.

Reagovat
meno

Pumlíč

Reagovat
Marv

Ten Veprek je totálně zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

nespor omg dostane mic zklepnuty 5 metru od vapna, ma prostor, je to dva na dva a on se otoci a zatahne to nekam k autu

Reagovat
smazaný uživatel

Vepřek,to se neda...

Reagovat
Vlkoslav

ten ma dneska vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Stronati snad zapomněl hlavičkovat přes pauzu... hrozné

Reagovat
Luc-Luc

Veprek

Reagovat
smazaný uživatel

Vepřek

Reagovat
Komix

Tykravo ten Veprek to je nejvetsi traged v historii ligovejch kapitanu

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by mohl dat redku nebo penaltu a mame tu jeho klasicky zapas v retard modu

Reagovat
Komix

Jako..hrava on nekdy dobre? ja zatim vzdycky, kdyz jsem koukal na Olmik, tak bud zahral tragicky, nebo nehral, protoze byl vykartovanej

Reagovat
ondrasch77

Kdysi dal vítěznej gól ve finále poháru

Reagovat
Pride

Fleišman je super, škoda, že není trošku mladší.

Reagovat
Greny

Vepřek dneska teda hraje zapas

Reagovat
db18

Olomouci sral zápasy už celý podzim, takže žádné překvapení.

Reagovat
Pride

A sral zápasy Olomouci nebo za Olomouc? Jak to teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hrál jenom v dresu Sigmy, tak je to stejný...

Kdyby Sparta dotáhla Šporara, tak to taky není druhý nejlepší ligový střelec...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovic hral jinou ligu?

Reagovat
db18

Ne, ale ty góly mají pro Baník stejnou hodnotu jako góly Šporara na Slovensku.

Reagovat
mistr129

Kdybys to nenapsal, tak mě to teda ani nenapadne, ale máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo, do branky na 1:1 to byl ale ultraběs...

Reagovat
bobis21

už asi 5 minut předtím to začalo vypadat líp. Do té doby jsme si nepřihráli no ...

Reagovat
ratusek

bod bude zlatej

Reagovat
bobis21

já věřím ve výhru - postupně se to zlepšovalo, takže když bude trend pokračovat, na výhru to bude. Jen dát pozor na jejich protiútoky, protože ty vypadají nebezpečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to je hnus fotbal a vrchni traged Veprek ale i Falta, Plsek hodne mizerni...

Reagovat
Greny

Ještě Nešpor

Reagovat
Losinho

Vážně to Hrubeš ukončil ve 44:40?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Zima

Reagovat
smazaný uživatel

Novej formát ligy Místo, aby se nastavovalo, se na konci poločasu nějaká vteřina ubere, podle kvality zápasu. Čím horší kvalita, tím víc se ubere. Dvacet sekund je v případě tohohle zápasu ještě hodně málo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

ještě 10 minut přetahovali

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Ale podle tohohle pravidla se teda některý zápasy ani nebudou muset hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

má někdo tu náhradu? sportstream365.com zapomněl jsem si to minule uložit a ten článek nemůžu najít

Reagovat
Stannis Baratheon
Reagovat
ratusek

ne, to mám. myslím to jak streamcomando, který už taky nefunguje, na to odkazovalo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

joooo to asi bude ono. díky moc.

ikonku to má podobnou, pozadí stejný, akorát grafika je jiná. ale snad je to ono

Reagovat
Greny

Kozohorský si za poločas asi nevšiml že Vatajelu hraje záložníka a Hanousek hrál beka

Reagovat
Bosko

Kozohorský nikdy nereaguje na vývoj a průběh zápasu. Má od začátku napsanej svůj scénář, svoje otázky a jede si to svoje. Konečně se nejlepší liga vrátila ve svý nejryzejší podobě - mizernej fotbal s 2 střelama za poločas + Karoch + ve studiu Kozohorský. Chybělo mi to

Reagovat
ratusek

ještě tomu chybí Vlášek

Reagovat
SuperBanikovec

Dneska jenom náhradník asi.

Reagovat
ratusek

on je na Jizerské 50

Reagovat
Bosko

Čapounův žák

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bosko

to je pravda, ale nemůžeme chtít všechnu zábavu hned v prvním kole

Reagovat
Sosi

Svoje "otazky"

Reagovat
Coutinho10

Kratochvil

Reagovat
Greny

Už měl mít dva fíky .... Špatná volba

Reagovat
Greny

A ještě se zrani

Reagovat
Coutinho10

j jako slusnej spalovac

Reagovat
Luc-Luc

jasna ruka Pelta si pojistil rozhodci

Reagovat
ondrasch77

Pokud se nepletu (koukal jsem pouze na sestřih), tak si Břečka tu ruku nastřelil sám....

A v takovém případě se ruka nepíská....

Reagovat
Greny

Aspoň bude mít Jílek výmluvu

Reagovat
Luc-Luc

a na co se vymlouva brno ?

Reagovat
Greny

My máme ještě odpočinek... V květnu se potkáme v barazi

Reagovat
Luc-Luc

to byste se tam museli nejdriv dostat

Reagovat
db18

Na čuráka s copánkem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Recik

Jako ok, hrajeme hrozně, ale nevidět takovou ruku - a ani asistent kterej to měl jak na talíři, tak to sorry

Reagovat
C-M@ster

Oni ji viděli, ale rozhodli se, že neporušila pravidla.

Reagovat
ratusek

šedá zona rozhodování

Reagovat
Erialdur

Nevidět takovejhle volejbal?

Reagovat
ratusek

hned od prvního zápasu kontroverze a velká chyba sudích, naše liga

Reagovat
Luc-Luc

jabka uz zdrzujou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten vlasáč ve středu zálohy Dukly je famózní

Reagovat
PlackaSKS

král junior, jen počkej na toho našeho

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ho necháte hrát?

Reagovat
PlackaSKS

Na tréninku.. Pochybuju, že přes deliho, Michaela a kudelu má nárok

Reagovat
andrew96

"Olomouc se chce tlačit dopředu, o čemž svědčí, že do hry přijde Pavel Dvořák."

Trochu oxymorón.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak on se dopředu tlačí. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kdyby míň tlačil tak dá gól.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Skodaa Hruby

Reagovat
Bosko

Baník slušně přikládá pod kotel

Reagovat
Coutinho10

Jablonec zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Vždyť je to hrůza z obou stran.

Reagovat
Coutinho10

vic se snazi...je tam videt vic fotbalovosti a Vatajelu to tam dobre taha, takze rozhodne nesouhlasim

Reagovat
forma

Reagovat
andrew96

Fotbalovější je, ale dát si tři přihrávky za sebou pro ně byl snaž až na 2 výjimky taky problém.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

odporny fotbal

Reagovat
forma

Olmík je strašnej....

Reagovat
Greny

To se dost nedomluvili .. Buchta, Vepřek, Jemelka

Reagovat
Spalovač šancí

Pěkná nahrávka

Reagovat
Coutinho10

jinak ten Vatajelu hraje fakt luxusne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně že si Sparta nechala radši toho Plaváčka...

Reagovat
Coutinho10

j to taky nechapu, ale jejich rozhodnuti

Reagovat
PlackaSKS

dobrý rozhodnutí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch výkonech Vatajela to jinak nešlo.

Reagovat
JeséRodriguez

...ale ať se mu v Jablonci daří, u nás to byla špatný. Dneska zahrál skvěle, ale zase bych to nepřeceňoval. Přece jen na něj hrál Zahradníček, kterej ukázal, že je to křídlo. Ale na druhou stranu pořád lepší, než Vepřek. To snad nemůže být ligovej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ale tady je vidět, že to je dobrý hráč, tak je otázka, proč se vám toho nedokázalo využít a nebo jestli stačí odůvodnění takový to, že to neni hráč pro velký týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, no. Ale hrát za Spartu není to samé co za Jablonec. Podle mě není moc psychicky silnej a podepsat se na jeho výkonech mohlo i to, že necejtil úplnou důvěru od trenérů.

Reagovat
Coutinho10

j mozna jo no a taky u vas spis hral vic beka ne, coz mu taky asi neumoznovalo se 100% soustredit pouze na ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne. U nás beka vůbec nehrál.

Reagovat
Coutinho10

tak si to možná pletu s jiným hráčem, ale měl jsem za to, že to byl on....no uvidíme další zápasy, jestli na to v Jablonci naváže

Reagovat
smazaný uživatel

No, nějaký zápas na beku možná odehrál.

Reagovat
db18

Vatajelu je fantastický.

Takže v neděli očekávám, že Hanousek udělá penaltu pro Bohemku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pride

Ten Souček z Dukly má tak na ČFL.

Reagovat
forma

I love it Kubista !

Reagovat
forma

Rada už žongluje

Reagovat
Coutinho10

Beneš to je pribeh

Reagovat
Luc-Luc

gooooool yeeeeess Benes

Reagovat
Luc-Luc

zaslouzene

Reagovat
Vlkoslav

Beneeeeeees!!!!!!!!

Reagovat
db18

Beneš na nějakých 7 let sere koukam...

Reagovat
ratusek

Reagovat
forma

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Konečně, toho "neslaveního" už bylo dost.

Reagovat
andrew96

Teď se to bude obracet. Zítra poletí Voltr přímo pod kotel Liberce.

Reagovat
ondrasch77

On byl vždycky blbej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

emoce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Beneš

Reagovat
forma

Ty vole to se mi snad musí snít Zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Doležal

Reagovat
Luc-Luc

jezis to snad neni mozny

Reagovat
žrout

Jak zabít solidní kombinační hru Baníku? Dát na hrot kopyto Šašinku

Reagovat
forma

Golasooooo <3 Vata

Reagovat
Coutinho10

to je koncovka

Reagovat
Komix

Vatajelu odejde ze Sparty a hned je nejlepší na hřišti

Reagovat
ondrasch77

Což ale většina z nás tušila

Reagovat
Greny

Tu naší ligu prostě nejde nemilovat... Doležal bude zase o trošku víc "oblíbený" v Olomouci

Reagovat
Frank Lampard 8

Jidáš no... Prostě musí běžet před ty tři hostující fanoušky, aby nasral celou Olomouc

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

na druhou stranu huceli tam párkrát na něj tak proc ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
forma

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
didosh

trefné...pecka

Reagovat
andrew96

Ale Sobol + Vatajelu by mohlo jmenovat. Nebo alespoň Vatal.

Reagovat
Bosko

Pičo, koncovka jako v Premier League!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka je jednoznačně nejpřeceňovanější stoper v lize. Vážně nechápu, co na něm kdo vidí.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Včera zabránil 2 gólům...

Reagovat
Luc-Luc

hrozny vykon, Jilek by mel jit

Reagovat
ratusek

po prvním kole ste na tom jak my, letargie prodlužovaná jako u Kučery

Reagovat
Luc-Luc

on uz tomu nic neda, to je evidentni, hruza jak na podzim, bez boje

Reagovat
ratusek

Však právě. Za 2 kola ho vyhodíte jako my Kučeru, aby nebylo pozdě

Reagovat
Liquid

Reagovat
forma

Důležitý 3 body - 1 poločas nekomentuju. Za druhý poločas zasloužené vítězství. Vatajelu paráda - moc se mi nelíbil Považanec, měl poměrně nepřesný přiihrávky a často přicházel o míč .

Reagovat
GreatWhite

Výborně, místo ztráty bodů po kombinačním fotbale teď začínáme ztrácet po totální sračce.

Upřímně, druhou ligu si Sigma zaslouží za to, co letos předvádí.

Reagovat
Liquid

Reagovat
svaca

Ježíš to je král a Beneš mě pěkně nasral

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty kokso. Doležal naprosto marnej, míč mu u nohy překáží, ale stejně dá fík. 9 branek v 15 zápasech, kde to žijem?

Reagovat
JeséRodriguez

nejlepší byla ta jeho zasekávačka, nebo co to bylo

Reagovat
Liquid

Jablonec a Dukla Bóža je šikovnej hráč, ještě si budou na Letný trhat vlasy, že ho víc nenechali na kraji zálohy a pustili ho konkurentovi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

OT: Schick znova v základu za Romu

Reagovat
Stannis Baratheon

jestli se netrefí ani proti Kyjevu, tak už nikdy.

Reagovat
Coutinho10

minule tam měl golovku + na golu měl celkem podíl, takže věřim, že dnes by mohl i ten gol dat

Reagovat
skat

tak kdy už jindy, když má Džeko tu stopku za plivání Ale chtělo by to, aby se chytnul

Reagovat
Coutinho10

ta stopka se nakonec tyka pouze poharu, takze minule i dnes v lize hraje i Dzeko a dal i gol....Schick spis ze strany, ale chodi si tam do prostred, tak snad mu tam neco spadne aspon ve 2. polocase

Reagovat
Coutinho10

a asi zranenej, protoze po vystridani se drzel za zadni stehenni sval

Reagovat
smazaný uživatel

holeš - jeden z nejlepších krajních obránců ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To jako Banik pres zimu nevymyslel nic lepsiho nez Sasinku? Ty vole to je drsny. Celkem fotbalisti a na hrotu takova brutalita.

Reagovat
Greny
Reagovat
Coutinho10

takovej levnější Hazard jo ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Král, Bořil - Souček, Ševčík - Zmrhal, Stoch, Olayinka - Milan Škoda

Pepu šetřit na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš pošetřil JZ8, takže Stoch by šel na kraj, Ševčík na desítku a Hušbauer vedle Součka. V obraně místo Krále Simon Deli. Proti Genku bych Pepu posadil na lavičku, protože tenhle zápas bude v hodně vysokém tempu, což on nedává. Zálohu bych tam postavil takhle: Souček, Ševčík - Zmrhal, Stoch, Olayinka a před nima v útoku by byl van Buren, takže ta útočná čtveřice by si v průběhu mohla libovolně měnit posty.

Reagovat
KingMaster13

Je začátek jara, sil mají mít dost takže nikoho nešetřit Naopak spíš ať se nám ta základní jedenáctka rozehraje na tu EL

Reagovat
smazaný uživatel

Král bude proti Teplicím namotivovanej, takže proto on

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Deli na lavičce by byl zbytečný luxus. Pokud je zdravý, je to možná nejlepší stoper ligy, a teď zdravý je, tak bychom tho měli využít.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zase pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

JZ8

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se tlemíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to vtipně..okej, člověk bere, že se řiká CR7, ale že by Zmrhal byl takováhle stár

Reagovat
smazaný uživatel

To je stár …!

Reagovat
KingMaster13

Dokonce je to jedinej hráč od nás co má i vlastní fanklub

Reagovat
smazaný uživatel

Takže až skončí kariéru, tak už nebude tribuna sever, ale Tribuna Jaromíra Zmrhala?

Reagovat
KingMaster13

Co tribuna, stadion až odejde Číňan Aréna Jaromíra Zmrhala

Reagovat
martin1

SK Slavia Jaromíra Zmrhala

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Je to bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Nicméně to evokuje JZD

Reagovat
db18

Ty zkratky LV6, CR7, DL8 atp. bych trestal vykleštěním!

Reagovat
db18

...kurva, to jsem moc nedomyslel.

Reagovat
KingMaster13

Takže ty první

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zrovna Hušbauer se šetřit zvládne i v základu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Kdo dneska nevsadi Plzen, okrada rodinu

Reagovat
doshcz

dnes budu v MB spolu s dalšími dvaceti diváky sledovat jak rusák roztrhá nepřítele ze západu!

Reagovat
Euphael

rozhodci to jisti...Plzen nemuze ztratit v prvnim kole

Reagovat
doshcz

taky si myslím

Reagovat
Pablos

bude remíza stejnak nakonec

Reagovat
Pablos

nemachruj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ma Kozak fyzicku na celych 90 minut? Nebo ho bude stridat nekdy v 60.?

Reagovat
FCSL

Za těch 2.9 jsem ho jako střelce zkusil no, ale tipl bych tak v 70. Musa za něj, záleží na vývoji

Reagovat
andrew96

Slovácko bez útočníka, takže si asi přijedou pro bod a Svědík obětuje gořalku. Asi to bude podobná podívaná jak včera na Sigmě, takže snad vyjde Podiovi jeden nákop, který Pozny sklepne pro Vyhnala a pak už se to nějak uhraje. Na tom terénu asi ani nepůjde dělat větší kousky.

Reagovat
FCSL

Bez Ševčíka a náhrady za něj, Potočnýho a Koscelníka to nebude nic jednoznačnýho, ale snad to ukopem. Příbram vypadá marně, ale cejtim trápení v offenzivě. Jsem zvědavej, jestli bude hrát Csaplár pořád tak útočnej fotbal, potom co dostal céres od Starky. 1:0 Kozák

Nguyen - Mikula, Lehoczki, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Oršula, Nešický, Pešek - Kozák

Reagovat
Euphael

Jaky ceres od Starky?

Reagovat
FCSL

Po čtyřech vysokých porážkách údajně dostal tým pokuty, což se trenérovi nelíbilo.

„Mužstvu jsem pokutu nedal už ani nepamatuju, o ničem takovém nevím. A pokud se tak někdy v minulosti stalo, tak jsem stejně od potrestání upustil. S trenérem jsem měl menší pohovor krátce před utkáním v Plzni. Řekl jsem mu, co se mi na naší hře líbí a nelíbí. V novinách pořád čtu, jak hrajeme pro lidi, jak se to všem líbí, ale výsledky jsou 0:6, 0:3 a podobně. Mně osobně se to teda vůbec nelíbí! Chci hrát hezkej fotbal, ale zároveň vyhrávat. Musíme vycházet z toho, jaké máme mužstvo, a podle toho ušít taktiku. Hrát vyloženě ofenzivně na jednu branku, ale od každého dostávat trojku, takový fotbal si nepředstavuju.“

Reagovat
andrew96

Čistě podle přípravy si Csaplár pořád jede svoje.

Reagovat
PlackaSKS

spíš ještě malinko polevil v defenzivní části pro liberec snadnej zápas

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Oršula, Nešický, Pešek - Kozák

Vliegen, Lehoczki, Micovčák, Mara, Malinský, Pázler, Musa

Tak jen 1 netrefa, s tím že je to sázka na zkušenost, takže možná ještě lépe. Spíš jsem čekal Lehoczkiho, protože ho Zsolt hodně chválil. Jinak nejlepší možná. Naopak lavička fakt slabita, ta 10 musí přijít

Reagovat
Losinho

Proč Mara jen na lávce? Jinak útok nakonec vyřešenej hodně slušně.

Reagovat
FCSL

Co byl kvůli autonehodě mimo, tak tam začal hrát Oscar a vytlačil ho. Oscar je určitě tvořivější, dvojka Breite - Mara je na domácí zápas s Příbramí zbytečně deffenzivní, v jiných zápasech může mít přednost on

Reagovat
Losinho

Reagovat
exse

Moc nechápu proč sedí Mara, ale tak uvidíme, třeba Nešický překvapí.

Reagovat
FCSL

Nešický je o dost golovější než Oscar, takže na domácí zápas s Příbramí vyřešeno dobře. Na Baník bych si zas už tipl Breite, Mara, Oscar no...

Reagovat
exse

Já si nemyslím, že by Oscar nebyl produktivní. V Trakai měl skvělý čísla, jen ho u nás zatím všichni staví hlouběji a on se do těch pozic nedostává.

Reagovat
FCSL

Přijde mi to tak herně no. Kolikrát se i dostane, ale vyřeší to hrozně. A hlouběji ho staví až Zsolt, pod Trpišem hrál ještě křídlo a občas AM a taky nic moc. Na tom CM se mi líbí s přehledem nejvíc. Ale jo, taky bych ho na tom AM zkusil zas, je pořád mladej, věřim že by se tam taky vyhrál. Něco jako Ševčík. Neši si to naopak umí pěkně vzít a vystřelit. Pokud mám někomu po Kozákovi věřit na gol, tak jemu. I proto dneska dostal šanci

Reagovat
Frank Lampard 8

Kde je ten Korejec?

Reagovat
FCSL

V juniorce

Reagovat
db18

Hruška - Havel, Hubník, Hejda, Hovado - Hrošovský, Procházka - Kayamba, Čermák, Kovařík - Bogy

Reagovat
Blasphemer

na papíře to vypadá skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Nase ocekavana, ikdyz me mrzi, ze nezacina Chory, protoze si to za konec podzimu urcite zaslouzil..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Mne se moc nelíbil v přípravě teda, takže se tomu až moc nedivím.

Reagovat
Blasphemer

Ale zase by mohl začínat se Záhřebem v základu.

Reagovat
exse

Toho Kayambu jsem tam nečekal, vždyť přece hrál v přípravě skvěle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zvlastniho v priprave nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado

Reagovat
db18

nemůže trhat obranu... jinak by to chtělo někoho jinýho...

Reagovat
Losinho

Hrocházka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Coutinho10

legendary

Reagovat
Pablos

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
naheCZ

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Reagovat
Komix

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

ty vousy sou primalovany pastelkama

Reagovat
db18

Slovácko s Kadlecem na stoperu, takže výhra Zlína...

Reagovat
ondrasch77

Bohužel to ti sráči opět projeli

Reagovat
Blasphemer

O2 zas nejde. Hrozný kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze se mi to preplo na jinej kanal..

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne mi na mozzile proste nejde prihlasit. A nemuzu tam ani najit zadnej kontakt, kam napsat nasranej email..

Reagovat
PlackaSKS

mně to jede v pohodě celou dobu...

Reagovat
Radin

Je někde stream na SFC pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na naši ligu už asi těžko seženu co? Když tady ti čůráci provařili to O2 zadáčo..

Reagovat
db18

přes tipsport nebo fortunu asi akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

lshunter.tv. Sice kvalita nic moc, ale vždycky těsně před začátkem utkání tam je other links, který jede.

Reagovat
db18

"technické problémy na stadionu"

ach jo...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Bouřlivá atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hejda je fakt hroznej smolar.

Reagovat
Blasphemer

Svarta je ti něco?

Reagovat
Messy<3

Je mu hodně!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
OranžováKarkulka

ty curaku ten ma dost! nemuze pobrat dech ty kriple!

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
db18

Tak to přišlo ještě rychleji než jsem čekal...

...můžem si ještě Hájka odvézt zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako konecne priprava bez zraneni a tohle se stane ve 3. minute.. Co je tohle kurva uz za prokleti?

Reagovat
Blasphemer

Já hned psal, že totální píčovina go někam pouštět.

Reagovat
Blasphemer

Mělo bejt na williho.

Reagovat
Greny

co se stalo? nebyl jsem doma :) mate stream?

Reagovat
Blasphemer

Hejda s Takácsem si dali pecku hlavama. Hejda ani nevstal a rovnou ho odnesli do sanitky.

Reagovat
Greny

super zacatek... takze jste bez stoperu ...

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň udělal místo pro Buchu

Reagovat
smazaný uživatel

Takacs hraje stopera..

Reagovat
Kang & Kodos

To jako maj v obraně čtyři stopery?

Reagovat
db18

*Hájka

Reagovat
Radin

Sfc

Reagovat
Kang & Kodos

Přikryl vs. obrana Plzně To vypadá jak paralympiáda

Reagovat
db18

Samej Hummels dneska v tý obraně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty už jsi nějakej pošramocenej z něho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pešek To byl gól!

Reagovat
Tigerinho

Slušná dálnice

Reagovat
smazaný uživatel

A Příbram obrana nic moc. Už v přípravě čtyři od Táborska, náhoda to asi nebyla. Aby ještě nespadli.

Reagovat
Frank Lampard 8

*aby ještě spadli

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Příbrami Pešek jde od půlky proti 4 obráncům a nakonec sám proti gólmanovi dává gól

Reagovat
Pablos

běží Pešek okolo, nedívej se na něho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár system opět na ručník...

Reagovat
HorajzmAmmann

však všechno podle plánu. 2. poločas jsou v pasti...

Reagovat
smazaný uživatel

A jooo

Reagovat
REPLIKATOR

Už ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

že by dneska zase padla nějaká ta šestka do Příbramské brány

Reagovat
Stannis Baratheon

tak to spíš věřím v Csaplárovu past

Reagovat
Pride

To je super, jak se Kayamba vrací při každém protiútoku až ke stoperům.

Reagovat
Blasphemer

Musí, když Havel neumí bránit.

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

a jsou nějáké gólové šance v tom utkání ?

Reagovat
db18

Jednu měl Hrošovský, Bolka už možná 5.

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Greny

hej lidi mate nekdo stream na Plzen nebo na Liberec? dik :)

Reagovat
Pablos

super... hnedka na gól

Reagovat
db18

Kyklop!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší střelec Plzně

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Komix

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

A Kayamba si řekl karamba!

Reagovat
Greny

Kayamba

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň klasicky

Reagovat
Greny

jeste Kozak gol a dneska tipac muzu uzavrit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

posily

Reagovat
Blasphemer

Bolka celou dobu jasně lepší, takže to jinak dopadnout nemohlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Oscar

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, vsadim ze da gola Kozak a Liberec vyhraje 10:0 a gola daji vsichni, vcetne golmanu, jenom ne Kozak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Já ho ve střelcích (asi naštěstí) zapomněl. tak chybí jen Goretzka...

Reagovat
Greny

čekám taky jen uz na neho

Reagovat
One-Real

Beauguel, Wagner a Kozak

Reagovat
Losinho

Reagovat
FCSL

Tak když to má celej eurofotbal Navíc tekhle fakt půjde brzo dolů no

Reagovat
Pyroman

Liberec dá Příbrami trojku za poločas, ale Kozák góla samozřejmě nedá, sázení na ligu je zpátky.

Reagovat
exse

Oscar parádně. Navíc zabránil pasti proti samotnému mistrovi.

Reagovat
Greny

na pi.. mam obavu ze Kozaka v pulce sunda .. a potrebuju aby dal gol

Reagovat
exse

Z těch šancí minimálně jeden už dát ale měl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Matějovský je hrozná kundička.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
lichna.

Ty vole, ten Matějovský je snad ještě větší mrdka než Zavadil.

Reagovat
Blasphemer

A nemá ani žlutou...

Reagovat
Miguel19

Pešek, Bogel a Wagyclean ve fantě

Reagovat
Blasphemer

Peška sem měl, no. Samozřejmě jsem ho nakonec vyndal za Kangu, takže očekávám minimálně nedanou penaltu a žlutou.

Reagovat
db18

Obrana teda strašidelná... ještě že se vrací Kayamba - ten pěkně odstavil Komlinka tělem...

Naštěstí začla Bolka po tom gólu dost kazit a naši se dost sebrali...

Reagovat
Blasphemer

Obrana hrůza, no. Kayamba je zatím fantastickej.

Reagovat
hefy

Kayamba hraje skvele, verim, ze z brejku dneska udeří.

Reagovat
Pablos

takže od Dinama taková 4 doma jo ?

Reagovat
PlackaSKS

kolik hráčů smí být na střídačce?

Reagovat
Greny

myslim ze 7

Reagovat
PlackaSKS

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
PlackaSKS

kuju

Reagovat
Greny

Stoch na lavce?

Reagovat
PlackaSKS

taky sem překvapenej. a baluta se právě nevešel ani na lavičku... stejně jako jugas, zelený a muris. matoušek hrál za béčko po zranení, tam to bylo aspon jasný

Reagovat
Greny

reknu to pro vas blbe ale zrovna Stoch a Husbauer jsem myslel ze budou hrat jen kvuli tomu aby se neposrala kabina

Reagovat
PlackaSKS

u hušbyho s tim souhlasim, u stocha moc ne... jako stoch měl nějaký zdravotní problémy a hrál snad až poslední zápas v přípravě, ale stejně sem ho tam jasně čekal místo zmrhala

Reagovat
Greny

a pak treti teda hrac do party je podle me Skoda...

Reagovat
PlackaSKS

no.. taky bych to tipoval, ale když seděl a hrál tecl, tak kabinu nekurvil, naopak. takže to asi zvládá.. já bych řekl, že hráči typu přémi si to prostě zatim zvládli pohlídat

Reagovat
Greny

Prema je dobrej kluk ... nam jednou chytal pratelak v okresnim zimnim turnajku ..

Reagovat
PlackaSKS

s nim musela bejt prdel jako sice bych nechtěl, aby někdy musel do brány, ale jinak jsem hrozně rád, že je u nás

Reagovat
mistr129

Tak Stoch je stoprocetně členem základní sestavy, další zápasy máme během týdne Genk, Plzeň, Genk, takže tam si zahraje víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

je táááááááááááám

Reagovat
smazaný uživatel

JARDA DIVIŠ! Welcome back!

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vlastní, ne?

Reagovat
Pride

Ty vole, ty záchvaty kašle komentátora zápasu Liberce se nedají poslouchat.

Reagovat
db18

Ngadeu, Kúdela a Olayinka prosím žlutou.

Reagovat
db18

...a hlavně Souček teda.

Reagovat
db18

Jděte doprdele kurva....

Reagovat
Greny

kazdopadne pokud by se zranil i Hubnik tak Plzen ma jen Pernicu na stopera ne?

Reagovat
Blasphemer

ano

Reagovat
db18

Víceméně... ještě je malá šance, že Vrba z juniorky vytáhne Gabriela, jinak na stopera bude muset Procházka nebo Limberský.

Reagovat
Greny

jako je to blbý ale v té situaci bych regulerne vypustil prvni zapas EL ... titul je víc a nikdo vam nemuze pripadne nic vycitat protoze jste stejne koeficient posledni leta tahli vy... Nechcete Vrastila v balicku s Krejcim ?

Reagovat
db18

Jenže já bych věřil tomu, že po vypuštění EL se sesypem...

Reagovat
smazaný uživatel

*Poslední 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

a před tím tři roky Sparta a před tím zase tři roky Plzen, takže poslední léta Viktoria 5 let a Sparta jen 3 roky. To je u Plzně na klobouček na to jaky mají rozpočet oproti Spartě a to nemluvím o Slavii, ale ta to snad teď taky potáhne společně s Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jeste ma Plzen zpatky Pirocha, ale ten nemuze hrat EL

Reagovat
Greny

ten je v Pardubicich

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi nejak uniklo byl jsem na tom ze zustava

Reagovat
Smoula14

Ten šel hostovat do Pardubic

Reagovat
Pablos

Kozák

Reagovat
Losinho

Sázející část EF slaví

Reagovat
Pablos

nemám vsazeno

Reagovat
exse

Tipsport právě zkrachoval.

Reagovat
Greny

Kozák za ten kurz se musel hrat :)

Reagovat
Pablos

kolik byl ?

Reagovat
FCSL

2,9

Reagovat
db18

To je nic moc...

Reagovat
Greny

doma s Pribramou ? na takovyho Aubu je 1,6 venku a stejne neda

Reagovat
FCSL

Já čekal @ 2, jenom se podíval a čumim že 2,9 Hned jsem musel dát

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Na Bogyho byl třeba kurs 3,0 a stejně jsem váhal...

Reagovat
Losinho

Tak v Boleslavi X doma s Příbramí

Reagovat
db18

Pořád je to třetí nejhorší obrana.

Reagovat
Losinho

tak já váhám jestli dát ke Kozákovi Beaugela, Wagnera nebo Komličenka.. a dám Vyhnala

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Vyhnala?

Reagovat
Losinho

gólovej je, soupeř mi přišel přijatelnej a byl na něj z těhle i nejlepší kurz myslím.. a u Plzně jsem myslel, že to může bejt bramboračka s jedním gólem

Reagovat
FCSL

Jinak Auba nehraje

Reagovat
FCSL

Ve fantě Nguyen, Hybš, Oscar, Pešek a Kozák

Reagovat
Greny

Já Kozak (C) Hybs a Nešicky vubec nevim kdo to je

Reagovat
FCSL

Ale sere mě Stoch no, největší investice a nehraje, to jsem nečekal

Reagovat
Greny

napodobne

Reagovat
Puskas

Kozák, Oscar, Karafiát, Nguyen. A na poslední chvíli jsem místo Wagnera dal Poznara...

Reagovat
FCSL

Paráda Libor! Ještě aspon 1

Reagovat
Pride

Co to je ta Příbram? Však oni hrajou tak na úrovni ČFL. Liberec si z nich dělá dobrou prdel.

Reagovat
Greny

to by byla osa tymu : Tataev, Mamaev a na hrotu Son

Reagovat
FCSL

Horší je, že jak znám Ludvu, tak okamžitě ustoupí od toho přestupu

Reagovat
Greny
Reagovat
Pablos

Reagovat
db18

Ok, tohle byl spíš Boateng než Hummels...

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, Boleslav konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, Boleslav konečně!

Reagovat
Salfovic

To je hnus hráčům pískat takové simulace

Reagovat
Blasphemer

Co na to Tvrdíkova statistika?

Reagovat
Losinho

nebyla?

Reagovat
Blasphemer

Byla.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč písknul rozhodčí tu penaltu proti Plzni? Vždyť Plzni vždycky pomáhají rozhodčí, tak jaktože teď ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

A byla nebo nebyla? Já nevím, ptám se protože se nedívám. Ale tak jestliže byla, tak už by snad bylo někde něco špatně, kdyby ji nepískl ne?

Reagovat
db18

Byla, ale bez videa si myslím, že dá žlutou Komlinkovi, protože tam skočil jak Krmenčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

On ale Julínek udělal chybu, když ji nepísknul hned, ale až s použitím videa, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ten Vrba aby tam nasral ty svy kone klidne sunda nejlepsiho hrace tymu

Reagovat
Stannis Baratheon

Útok Shejbal - Žitný proti té obraně Slavie. škoda že je na to, že dají Tepláky 0 branek kurz jen 1,78

Reagovat
db18

Já chtěl výhru Teplic v hcp, ale Tipáč to nevypsal.

Reagovat
Pablos

očekáváš vzpomenutí na 0:7 pro Teplice jo ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Teď jsem úplnou náhodou narazil na borce, který hrál za Slavii v základu v tomto zápase. Jakýsi Kolařík, hrál jsme proti němu přátelák, a ten teda dopadl.

Reagovat
Pablos

zase jestli na to nikdy neměl, tak naopak dopadl dobře, že si zahrál někdy v životě dokonce ligu

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako jo, ale je to strašný ten kontrast, že teď Slavia hraje vyřazovací boje EL, hrajou tam kvalitní hráči ze zahraničí, a ještě před 5 lety tam hrál základ borec co teď hraje ve 27 kraj nebo 1.A třídu nebo co vlastně hrajou.

Reagovat
Pablos

tímhle pohledem to samozřejmě drsný je no

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Stannis Baratheon

A teď už válí v drese Poříčan. To by tu měli doplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Jak jen, to je skvělej kurz.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak když to dáš na tiket s dalšíma zápasama, tak asi jo. Ale já už sázím zásadně jen po jednom zápase na tiket, a to kurzy nad 2.

Reagovat
Pablos

kolik je vůbec tak diváků v Adidas aréně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabiška dneska paráda

Reagovat
db18

Nastaví se 6 minut a z toho se 4 minuty nehraje, protože Chorý někoho při každé nové akci zkurvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby souboj Chorýho tušim s Komličenkem ve vápně, jak ho tahá za ruku, písknul jako penaltovej, byl by úspěšnej. Ale pro Plzeň zkoumat video si rozhodčí netroufnul. Asi aby to bylo srpravedlivější a fanoušci byli spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Ten souboj mi zas přišel z prvního pohledu jako faul Chorýho, který ho tam asi žďuchnul loktem...

Reagovat
db18

jo, tak faul Chorého to určitě nebyl... ale Choras tomu nijak nepřidal, tak to vypadalo, že to nic není...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo aby udělal komedii jako Komličenko nebo Škoda a bylo by to hodně vidět.

Reagovat
KingMaster13

A nám říkejte, že jsme plačky

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý je strašnej dement.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

kdyby dostal druhou žlutou a šel zas dolů, tak se nemůže ničemu divit...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pride

Reagovat
Han střelil první

pica na hristi i v zivote

Reagovat
Messy<3

Krása, Kozák + Komličenko na tiketu, za mě spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

byt tam reznicek, tak vyhrali

Reagovat
hefy

Penalta, Berbr už uraduje... oh wait.

Reagovat
Pablos

nějakej stream na tu Slávii náhodou ? zatím mi nic nefunguje

Reagovat
naheCZ

To měl být gól

Reagovat
Kaspar

tvl ne, Zmrhalovi je teprve 25, to znamena ze jeste tak 7 let mi bude ve Slavii pit krev

Reagovat
Losinho

10

Reagovat
Kaspar

rikam 7

Reagovat
PlackaSKS

5-7

Reagovat
Kaspar

kvalita prenosu O2

Reagovat
Pablos

tipuji, že úměrná kvality zápasu

Reagovat
Kaspar

obcas cerna obrazovka a porad ten krypl toci tim konektorem od headsetu, jinak nevim proc mu to porad chrci

Reagovat
Pablos

já koukám tady přes stream co jsem tu dostal... tak jsem nechtěl vynášet soudy, jestli je to na straně O2 nebo toho streamu

Reagovat
Kaspar

koukam na tipaci kde by to melo byt ok, zadny zahranici zamrdany reklama po jednom kliknuti,

Reagovat
Pablos

jinak teda jsem chtěl spíš poukázat na to, že pro mě jako nezaujatého diváka, je to docela hnus na tom hřišti... až na to břevno teď teda

Reagovat
PlackaSKS

sem zaujatej a stejně to vidim jako hnus

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kaspar

bez stocha to nema rychlost

Reagovat
PlackaSKS

to neni jen stochem. olayinka neni vidět, hušby mizernej, zmrhal asi dva sprinty plus zranil součka, jinak taky nebyl vidět... celkově je to mizerný výkon. i bez stocha to v přípravě často vypadalo podstatně líp

Reagovat
Banikovec7

Ono je dost hnus i to samotné hřiště.

Reagovat
Pablos

jako Bayern, Real a PSG

Reagovat
naheCZ

Bořil místo autu to zahrát na roh, super

Reagovat
PlackaSKS

tohle sem snad ještě neviděl

Reagovat
Greny

Souček bude sesivanej ?

Reagovat
Losinho

Mít Teplice někoho normálního vepředu, tak vedou.

Reagovat
db18

škoda, že nevyšel ten Pulkrab (no, mohli by vzít aspoň Golgola ale...)

Reagovat
Losinho

Oni jako budou spoléhat na Kuchtu s Trubačem?

Reagovat
db18

Ještě jednoho hrota hledají, ale Shejbal hraje slušně, až teda na koncovku...

Reagovat
Losinho

Přitom možností je dost. Pulkraba nechce Sparta pustit, ale kromě Golgola třeba Mešanovič.

Reagovat
Kang & Kodos

To byste byli blbý, kdybyste tam poslali dva útočníky

Reagovat
Losinho

a jo

Reagovat
ondrasch77

Ne, ještě tam maj Vosu, kterej se na to cejtí...

Reagovat
PlackaSKS

trošku mě z toho bolí oči. zatim se mi reálně líbí jen michael s kúdelou a souček.. hušby poprvě popoběhl ve 43.minutě. zatim na mě působí jako by chtěl bejt přema 2

Reagovat
Pablos

jsem si říkal, že musel bejt v sobě vyloženě nasranej, když mu Zmrhal vrátil ten míč zpátky do běhu

Reagovat
PlackaSKS

hušby je dneska jedinej v základu, kdo zuřivě bojuje o lavičku. jinak tohle byla jediný situace kdy se zpotil a bylo vidět, že mu to nevyhovuje

Reagovat
Kang & Kodos

Sice o dva roky a hromadu úspěchů později, ale my jsme to říkali!

Reagovat
PlackaSKS

ještě ho koupíte zpátky

Reagovat
Losinho

backup za Zahustela

Reagovat
Pablos

a má na to myslíš si jí vůbec vydobít tu lavičku ...i když Ševčík je z Liberce, tak možná, že Trpiš i by se odvážil ho posadit.

Reagovat
PlackaSKS

nemůže nechat sedět stocha i hušbyho, to by asi bylo na kabinu moc. ale kdo ví.. on hlavně hušby nebude hrát takhle mizerně, jednou za čas má zápas, kterej naprosto odchodí a v příštim bude makat... těžko říct

Reagovat
Pablos

já Stoch myslel, že má jen nějaké zdrav. problémy

Reagovat
PlackaSKS

už je zdravý, jen neabsolvoval v přípravě vše

Reagovat
Pablos

došlo mi, když jsem ho pak viděl v zápase

Reagovat
mistr129

Teď taky popoběhl a zku*vil Škodovi hlavičku

Reagovat
PlackaSKS

jen tohle jediný bych mu snad nevyčítal

Reagovat
Radin

Shejbal sympatický rozhovor :-)

Reagovat
mistr129

Švancara fascinován moderní medicínou

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli mám jen smůlu na zápasy, ale vždy když vidím Olayinku, tak je špatný a přitom tady z něj bývají slávisti nadšení.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
meno

Dneska špatnej.

Reagovat
PlackaSKS

dneska po dlouhý době mizernej no

Reagovat
meno

Čmovš mi pije krev jak dlouho nikdo

Reagovat
db18

Hora to měl být gól...

Reagovat
naheCZ

Proč Ševčíka a ne Hušbauera?

Reagovat
db18

Protože Hušbauer je ještě plný sil.

Reagovat
Losinho

ten by takhle mohl odehrát ještě dva zápasy

Reagovat
PlackaSKS

ten by zvládal hrát celej tejden v kuse...

Reagovat
Kaspar

vyhrat at muzeme v klidu do plzne

Reagovat
smazaný uživatel

To muzete i tak

Reagovat
Kaspar

vsichni vime jak plzen tyhle velky zapasy umi

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

to jako fauloval Vosahlik jo ?

Reagovat
db18

Na kafi s Rogozem se toho dá asi vyjednat dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu je povesenej na Vosahlikovi a on piska utocnej faul

Reagovat
Kaspar

Jarda FDF vypadni uz dopici hovado, to je tak neskutecne blby hrac

Reagovat
Pablos

tak jako oba týmy před EL celkem dost rozporuplné dojmy zanechali

Reagovat
Losinho

Kdyby aspoň trochu protestoval, tak bych teda řekl, že nebyla

Reagovat
mistr129

? Ho úplně jasně tahal za dres, z toho záběru zezadu to bylo naprosto zřetelný.

Reagovat
mistr129

Ale je teda pravda, že kartu bych nedával

Reagovat
PlackaSKS

ta karta bejt musela vzhledem k tomu v jaký to bylo situaci. uprostřed hřiště asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se mi zdála jasna

Reagovat
Losinho

stěžovat si nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

No ten má koule ze železa

Reagovat
smazaný uživatel

asi rovnou dejte titul Slavii a je zbytecny ty zapasy hrat, je to pak akorat smesny..

Reagovat
Losinho

Jako jo, Plzeň na to letos fakt nemá.

Reagovat
Bex5

Na tohle ne ...

Reagovat
KingMaster13

Kluci.....nebuďte hořký

Reagovat
Bex5

Ty hajzle, ja ti taky zhorknu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle muze napsat fanousek Plzne a nestydet se ani jeden tym si nemate co vycitat...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Tvrdík si to tweetem pojistil.

Reagovat
Greny

Reagovat
Banikovec7

Penalta pískatelná, ale ten "faul" Vošahlíka místo 8. karty pro Ngadeua to byl masakr.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

no podle tohoto nastaveneho metru to mel byt utocnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to nebylo na kartu, ani nevím jestli to byl faul Ngadea, nebo Vošahlíka, nezdálo se mi, že by Vošahlk fauloval, ale opakovačka nebyla.

Stejně Ngadeu hrát nebude, proti Plzni čekám Deliho.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě to teda na kartu bylo určitě, je možné že v té poslední fázi si ho držel i Vošahlík, ale ze začátku mu Ngadeu jasně stál v cestě a nechtěl ho pustit, ikdyž už byl míč 20 metrů za nima.

Reagovat
KingMaster13

Penalta to byla ale kartu bych nedával

Reagovat
mistr129

uuuuuffff

Reagovat
ZB 07

Jeřábku tyvole

Reagovat
Greny

ta byla prisna Tvrdik hlavne at zas neco nedava na twitter

Reagovat
monty25

Taky si myslím, že slávista šel hodně ochotně k zemi. Ale asi ho tam přidržel...

Reagovat
Greny

no hlavne treba v zapase Plzne se tam drzeni v nastaveni nepiskalo ...

Reagovat
PlackaSKS

myslíš na chorýho? to bude tim, že nejdřív držel on komlichenka, takže kdyby něco v tom souboji pískal, byl by to spíš útočný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že Chorý Komličenka nedržel.

Reagovat
PlackaSKS

na konci souboje ne, tam už se komlichenko zoufale držel chorýho ruky. na jeho začátku velmi výrazně..

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko při penaltě neupadnul kvůli Hubníkovu doteku, Hubník ho nechtěl sundat přesto penalta. Količenko drží za ruku Chorýho a brání mu pořádně ve výskoku, penalta se nepíská. A to přesto, že Plzeň + Berbr = rozhodčí pískají pro Plznweň. Já si teda pomoc představuju jinak.

Reagovat
PlackaSKS

neupadl kvůli hubníkovu doteku? ok, tak jak si přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Kdyby Komličenko nenadskočil, Hubník ho sundá, tomu už se nemohl vyhonut

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník ale primárně sundat Komličenka nechtěl, Komličenko v souboji Chorýho podržet chtěl a přesto penlata nebyla.

Reagovat
Kang & Kodos

NECHTĚL!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty válíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád vidim rozdíl mezi tim, když někdo záměrně někoho drží a někdo kdo při zákroku na míč někoho sundá. Penalta je obojí, ale u jednoho bych dával ještě žlutou za záměr a u druhýho bez žlutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš prostě ve fotbale držet za dres. To je faul vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

To držení jasné, žlutou asi dávat úplně nemusel, každopádně Souček

Reagovat
monty25

Tohle jsme si fakt nezasloužili...

Reagovat
Greny

ja se divim ze vubec do Edenu jezdite jeste hrat.. lepsi posetrit sily

Reagovat
monty25

Tak na Eden nemají Teplice zas tak špatné vzpomínky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

i ty prohry tu máte těsný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Buren

Reagovat
naheCZ

Buren

Reagovat
salm0n

Trapnej klub...

Reagovat
Liquid

takový sídlí na Letný

Reagovat
ZB 07

Van Buren

Reagovat
Venny

Reagovat
Pride

Van Buren super ukliďte toho Škodu na lavičku už konečně, takový hráč už nemůže nastupovat v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl dobrej

Reagovat
mistr129

Solidně si tam v jednu chvíli šlápnul na míč

Reagovat
Losinho

Mick <3 nejde nepřát

Reagovat
Pride

Strašnej šéf

Reagovat
Bosko

Typickej van Buren, neni to zadnej technik, ale ta jeho buldoci zarputilost a to jak se s micem na noze umi probit obranou, to je parada. Je to takovej buldok, pokud bude zdravej, bude hodne platnej

Reagovat
Pablos

no ten průnik na bránu byl, ale teda asi nejtechničtější za celou sezónu co jsem kdy u někoho v lize viděl

Reagovat
Bosko

To on urcite ani nechtel on proste vezme balon a vleti mezi tri hrace, a pak do toho mice mlati tak aby se tem hracum vyhnul vypadalo to dobre, to je fakt, ale byl to klasickej Mick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Nechtěl no, šlo vidět jak se to tam odráželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mick! To je ten, co by klidně udělal hubou brázdu do trávy, ale techniku nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty proti Teplicím mě jednou přivedou do cvokhauzu, o jedný za "ruku" se mi dodneška zdá. Ale tahle teda spíš byla, takže to není taková hrůza.

Reagovat
Fakt

Letos to je zatím 11 penalt pro Slavii. A to se všichni mohli zbláznit, když jich Plzeň za celou sezónu kopala 10.

Reagovat
Losinho

Tvrdík by ti udělal poměr, kolik jich být mělo/nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin - Slovacko pekna klasicka vypomoc.

Reagovat
Euphael

To je presne vono.. pro Zlin je mnohem lepsi skoncit sedmy, nez se cpat v sestce

Reagovat
FCSL

Tak ti jsou schopný bejt 11. ještě

Reagovat
Euphael

38 bodu postaci na desitku

Reagovat
Liquid

jj každý rok si pomáhaj, loni jim pomohla k udržení vzájemná plichta na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi ziju mezi Zlinem a Hradistem a verte ze to tak fakt je..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Sparta má zápas k dobru, ale stejně náš rozdíl od Sparty 20 bodů, to snad nepamatuju

Reagovat
Kocour Klapuška

Vypíchnul bych výkon Škody. On sice dost šancí spálí, dneska mu tam nepadli ani ty nádherný nůžky, jednou vyrážel obránce, ale i tak on je obrovsky platný. Neprohrál snad jedinou hlavičku, udělal penaltu, skvěle se pořád nabízel.

Co je ale spíš asi problém je, že dokud nepřišel van Buren (i když 10 minut, kdy ještě Teplice hrajou v deseti není dostatečná referenční doba), tak Škodu nikdo nedoplňoval. Ideální by bylo, kdyby na pozici podhrotový hráče hrál buď van Buren, Olayinka, nebo Zmrhal. Protože ten styl, kdy Slavia hraje hodně ze stran do vápna je pro to podle mě vhodný.

A Součkova penalta

Reagovat
PlackaSKS

dneska to směrem dopředu od ostatních nebylo ono

Reagovat
Losinho

Škoda výbornej, dost to oživil i Stoch

jinak to bylo špatný, před Genkem snad dostatečná facka

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dost dobře bránily, s tím máme potíže pořád...

Reagovat
Losinho

Hejkal je hodně srovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mario23

Plzeň mě trochu zklamala. Na to, že ve čtvrtek hrajou EL, tak tímhle výkonem se moc nenekopli.

Reagovat
mario23

*nenakopli

Reagovat
KingMaster13

Beztak to udělali aby zmátli Záhřeb, teď se budou podceňovat a pak doma 3:0 v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje v lize hovno skoro v každým zápase a v Evropě pak z toho hovna upletou bič.

Reagovat
smazaný uživatel

I přes to všechno se zas těším na Letnou, tak snad nebudu odcházet nasrany už po 1 zápase.

Sestavu tipuju: Nita - Zahustel ( ), Plechaty, Radakovic, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Kanga, Chipciu - Tetteh/Drchal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravděpodobně jedna chyba.

Reagovat
rufus

Hložek misto koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson.

Reagovat
rufus

Což není zrovna Hložkova pozice. Každopádně i tak jedině dobře, pokud nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec Stetina..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Heča jednička Sparty

Reagovat
Rarášek

To nevymyslíš, zrovna Plzeňáci tu brečí nad penaltama Slavie .. .

Tady to má prostě svoje nenahraditelný kouzlo, to jinde nezažiješ .

Reagovat
db18

A směje se nám za to zrovna sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To už je dávno.

Reagovat
db18

Jo, protože hrajete hovno, když jste hráli o titul, tak jste byli v našem postavení a my v roli slávistů...

Reagovat
Rarášek

To musí být stresující být v roli slávisty .

Reagovat
KingMaster13

Když bychom dali 5 years challenge, tak Sparta v roli Slávie, Slávie v roli Plzně a Plzeň v roli Sparty

Reagovat
db18

Pojedem s tankem na svaz...

Reagovat
KingMaster13

Možná jo, pohrozit jim a vzít si tu hlavní roli v zákulisí zpět

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Až dnes začíná liga..nejlepší klub u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo

Reagovat
PlackaSKS

možná kdybyste nezačínali až ve dvacátym kole, tak by to byla veselejší sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

S takovýmhle přístupem začneme možná ještě pozdějš .

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to mas jedno.. ve 21.kole pro nas zase skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá liga začíná až prvního března

Reagovat
smazaný uživatel

OT: na ČT 2 komentuje Záruba přes telefon

Reagovat
Mates_Matesović

To je přes Skype ne?

Reagovat
Banikovec7

Klasika na EHT, vzdy alespon v jednom zapase nesmi chybet komentar pres telefon, Zarubuv chraplavy hlas nebo zvuk 5 sekund pred obrazem.

Reagovat
HorajzmAmmann

a už je tady omluva Mádla to je kretén

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aspon nejaka sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádná sebereflexe, jen že sebe nechtěl dál dělat idiota. Ale už jen za to lezení do slávistických prdelí mu to opravdu přeju.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

No jak mi na podzim přišla Sparta silná aspon na papíře, tak ted už ani tam Golman dobrej, stopeři nic moc, beci průměr, střed zálohy lepší průměr, offenzivní trojka vypadá dobře, ale Karlsson zatim nic extra, Kanga mi přijde spíš CM a Chipciu bez Stanciua + celej podzim na beku, ted levý křídlo? Hrot kvalita. Doma to budou zvládat, ale venku budou mít pořád velký problémy si myslim. Produktivita Stanciua bude hodně chybět. Baník ale nenaváže na podzim, takže minimálně 4. místo si pohlídaj, to jo. Jsem zvědavej na kvalitu hry

Reagovat
HorajzmAmmann

si povíme za týden kdo nenavázal na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek má dnes ideální šanci říct si o dlouhodobější základ.

Reagovat
Raylan

Je v základu dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jakej post?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý záložník/křídlo místo Karlssona.

Reagovat
Raylan

Super, díky.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson se zranil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Vatajelu effect. Po půl roce skautování a jeho následném nákupu přišli na to, že vlastně není pro Spartu dost dobrej.

Reagovat
F.Torres

jablonec/liberec se už na něj prý těší

Reagovat
Baronne

Místo Karlssona? Ten je špatnej? A co s ním je vůbec že není ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle všeho měl nějaký zranění, který nestihl doléčit. A nebo si řekl, že radši bude sedět doma v teple, než že by hrál ve dvojici se Zahustelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli to tu uz nekdo psal, ale navsteva v Edenu tragicka. Sobota v 17 hodin je snad nej cas, co muze bejt. Vedem ligu a ani nebyla zadna velka zima, odpoledne 9 nad nulou. A prijde ubohejch 10,5k? S timhle at jdou lidi do haje. Je mi lito klubu, protoze uz fakt netusim, co vic by mel pro fanousky delat, aby na stadion chodili.

Reagovat
HorajzmAmmann

na česku ligu to je výborný číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale na Slavii ne. Prumerna navstevnost je podle statistik ligy kolem 12 300 a i to je malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10,5k na začátku února je skvělý číslo. Ne každej ti bude v tomhle počasí cestovat přes půl republiky.

Reagovat
F.Torres

počasí dělá svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by byla nejaka velka zima, to mi neprislo. Spis proste netahl souper. Na Zenit bylo par stupnu pod nulou a lidi o dost vic. A proc cestovat? To Slavia nema v Praze dostatek fanousku, aby zaplnili 19k mist?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemá. Pražský kluby (krom Bohemky) budou vždycky těžit z fanoušků rozesetých po celý ČR. Trochu zapomínáš, že Praha má jenom milion lidí. Oproti okolním státům je to pořád slušný a logický číslo.

Reagovat
salami

Ale má, jenom se v tý zimě nikomu moc nechtělo a lidi jsou dost často na horách.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to milion a 250k. Plus kdyz prictes stredoceskej kraj.. Ten cas byl dobrej i v tom, ze vidlaci stihaj domu pred pulnoci. Ale tak dobre no, asi cekam moc.

Reagovat
Sosi

Kozohorsky se naucil klast otazky

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem cumel.. a ani to tak dlouho netrvalo

Reagovat
Sosi

Asi bere ohled na zensky, ktery nechapou ty jeho filosoficky myslenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ofiko

Nita - Zahustel, Plechatý, Štětina, Hanousek - Hložek, Frýdek, Kanga, Sáček, Chipciu - Tetteh

Reagovat
Banikovec7

To mi přijde jako sestava tak na to páté místo v lize.

Reagovat
HorajzmAmmann

náhodou je dobrá. Až na toho Zahustela tam... většina není z Rumunska a a dost odchovanců. Tahle cesta je mi sympatická, i když se jedná o Spartu... jsem zvědavý na Hložka a Plechatého...

Reagovat
Banikovec7

Jo to jo, sympatická mi je docela taky, ale čistě jménama mi to přijde jako snad nejslabší Sparta co pamatuju.

Reagovat
Kang & Kodos

Prcat jména. Poslední rok a půl jsme měli podle jmen a vynaloženejch peněz sestavu, se kterou by se mělo uhrát aspoň 80 bodů za 30 kol, a co z toho

Reagovat
Greny

ale dojebali to jak Škorpilovi hned v druhem kole

Reagovat
KingMaster13

Stramovi dokonce hned v 1.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda tak uvidíme jak to bude vypadat na hřišti. Pojedeme tam s o dost zkušenějším kádrem a pokud jim ta sestava třeba zůstane takhle, tak na Spartě máme šanci bodovat.

Ještě se vykartuje Kanga (šance 85%), zraní Tetteh a je to v klidu

Reagovat
Banikovec7

Jak znám Spartu, tak je dost možné, že v té době už budou mít zase nového trenéra, tak uvidíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale chápu jak to myslíš, z toho pohledu máš asi pravdu

Reagovat
F.Torres

střed tabulky by jim slušel

Reagovat
TrueCommunist

Nemá někdo stream na Spartu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta se dá porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Čichám, čichám ztrátu v Sparty

Reagovat
ZB 07

Sestava Sparty Na tohle se těším. Plechatý a především Hložek v základu, z toho mám fakt radost. Není to tak dávno, co v Ivančicích na žákovských turnajích motal o 3 roky starší kluky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dušane kdo že nehraje? Rojtr? Okej..

Reagovat
smazaný uživatel

A já věděl, že se mám přihlásit aspoň 20 minut před zápasem...

Reagovat
Baronne

Zkurvený O2TV za blbne?

Reagovat
Greny

ma nekdo nejakej stream na Spartu?

Reagovat
Greny

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Kouba

Reagovat
Riviera Kid

?

Reagovat
Losinho

Sestava Bohemky vypadá fakt strašně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Greny

na druhou stranu ten Tvrdik s tim jeho fair play at jde taky do prdele

Reagovat
Losinho

Hlavně ta statistika nijak zvlášť nenaráží zrovna na nás, to spíš ta Plzeň ke docela vtipná

Reagovat
smazaný uživatel

Z A H U S T E L

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten brejk Sparty

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Tetteh škoda

Reagovat
Stannis Baratheon

Co je s Yusufem?

Reagovat
Pablos

už si po 18minutě měnili pásku kapitána ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim...prostě hrajem na 1 útočníka a když se jde dopředu, tak to není na koho dát...ať hrajem radši pořád jen přáteláky, tam nám to jde..přijde liga a jsme posraný.

Reagovat
božský John

No nevim, jestli Spartu uprostred hriste vytrhne zrovna posouvac Sacek..

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Frýdkovi je to pořád Andrea Pirlo.

Reagovat
božský John

Tak tam ma kazdej jinou ulohu. Od frydka necekam, ze bude neco velkyho tvorit. Ale nechapu, proc se tady od zacatku Sackovy kariery z nej eela buh vi co, pritom to je lehounce nadprumernej fotbalista, kterej na tuhle roli ve Sparte nema. Navic ve svym veku by mel uz bejt hotovej fotbalista a ne "talent"

Reagovat
smazaný uživatel

No, on se jako talent bohužel neměl kde vyhrát... Jinak souhlas.

Reagovat
Losinho

Najednou ten náš včerejší výkon vypadá hrozně nadpozemsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako naše a vaše finance v roce 2012.

Reagovat
Stannis Baratheon

Teprve končí první poločas a ty už jsi v takovýhle křeči ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem v křeči od oznámení sestavy

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

no ani né no

Reagovat
Losinho

Jako na břevna už nás skoro máte.

Reagovat
Pablos

já nejsem Sparťan jen mi to nepříjde rozdílný oproti včerejšku

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

teď už klidně souhlasím

Reagovat
Losinho

jako našim multimilionovejm posilám aspoň nedával housle Dostál

Reagovat
Banikovec7

Ja bych teda rekl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Komentátoři Za mě penalta.

Reagovat
JozkokozleJ

Nebolo to este za sestnastkou?

Reagovat
Riviera Kid

Určitě ne.

Reagovat
JozkokozleJ

Som si to pretocil spät a bolo to tak na hranici. Kazdopadne suhlasim, ze faul. Nezaujem o loptu, ale o hraca.

Reagovat
PlackaSKS

faul jo, penaltu bych za faul před vápnem spíš nepískal

Reagovat
SpecialOne

Bylo to uvnitř

Reagovat
PlackaSKS

myslim si, že zákrok začal před vápnem... když sem si to přetáčel

Reagovat
Riviera Kid

Já bych asi piskal.

Reagovat
smazaný uživatel

já asi taky mě se zákroky, kdy někoho naberu tělem čistě s umyslem ho srazit a je to čisté moc nelíbí, takhle se z pozice nejsoubojovější ligy v evropě asi těžko dostanem, radši bych viděl víc fotbalu než soubojů.

Ale v kontextu jak se liga píská tohle nikdo nepískne.

Reagovat
Banikovec7

Zákulisně silnějšímu týmu by ji vklidu pískl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vždycky platilo, že silnější pes mrdá ... bohužel

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevim jak vy, ale vykon Sparty se mi libi

Reagovat
Banikovec7

No z pohledu baníkovce se mi líbí taky.

Reagovat
doshcz

útočící hráč v český lize běží do brejku, jde prostě rovně, čumí na balon a čeká jestli ho někdo sestřelí nějaký zaseknutí, klička, nahrávka nebo alespoň zakončení ani hovno

Reagovat
božský John

Zurkuv syndrom

Reagovat
Losinho

Dostál

Reagovat
doshcz

však to bylo rameno na rameno.. ale písknout to asi mohl, včera sem byl v MB a takovýhle souboje všechny pískal proti MB

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Levin fantastickej

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Levin fantastickej

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostal misto Pazdery by byl sen

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Hložek bude dobrej, toho Spartě dost závidím.

Reagovat
Losinho

koupíme

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaný zápas, jak se dalo čekat

Reagovat
Sosi

Hašek rozdílový hráč

Reagovat
RickNash

Sestřelení Závišky úplně jasný, rudoch vůbec nešel po míči, naopak přímo do hráče, to, že jenom tělem, z toho nedělá čistej zákrok, tohle není hokej. Asi spíš přímák než penalta.

Ale bože, kdyby toho Honzu nesrazil... doběhl by ten balon vůbec Záviška? To bylo děsný řešení situace 2v1, achjo.

Jinak náš výkon bojovnej, střed zálohy vypadá překvapivě kvalitně a několikrát jak Vacek, tak Ljovin vystřihli super přihrávky dopředu. Vaníček je super hráč, na to, že tenhle zápas i ta jeho pozice jsou asi nejtěžší možné, klobouk dolů.

A Sparta, byť neválcuje, tak hraje o kus lépe, s pár náctiletými a čtyřmi(?) odchovanci, to je docela fajn vizitka, bude radost koukat na to, co vyroste z plechatého a Hložka

Jedeme, klokani!

Reagovat
Banikovec7

Otázka jak dlouho vydržíte, když většina týmu měla nějakou chřipku a Levin podle Haška není fyzicky připravený.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter na protiútoky a zavřít!

Reagovat
Banikovec7

Ten prý taky trénoval asi 2 dny jen, tak těžko říct, jestli ho tam vůbec pošle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Uz tam jde

Reagovat
salami

teď to ale Vaníček zahrál uplně žalostně, když šli 3 na jednoho

Reagovat
Greny

uz by tam mohl dat Drchala

Reagovat
Pablos

teď mi až došlo, že jsem Tetteha snad ani nepostřehl, že tam vůbec je

Reagovat
doshcz

Plechatý si teď dobře věřil podle mě je to teda dobře.. ale udivuje mě, že ho automaticky nikdo nezastoupí

Reagovat
Greny

tak to by mel delat Frýdek ne ? kdyz vyjede stoper

Reagovat
doshcz

měl, ale ten běhá furt někde na křídle

Reagovat
Pablos

tak je to jasný, Plechatý si už pod Zdendou příští zápas nekopne

Reagovat
HorajzmAmmann

Libi se mi Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Coming out

Reagovat
smazaný uživatel

Mě moja roba.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Proske jak ho nenechal vystrelit a postavil tam telo

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa Kadlec, ten to spasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek by byl ve Sparte nejlepsim hracem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Kadlec > Drchal

Reagovat
Banikovec7

Kanga

Reagovat
r.mrazik

Drchal daval v priprave mraky golu ale dame tam Vasika

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal ma peknou pani

Reagovat
Ross Geller

To se dalo čekat, v přípravě všechno vyhrajou a pak v lize nedokáží porazit Bohemians...

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, v letní přípravě si to sedne a v zimní přípravě zase všechny smáznem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes po nich chtit zazraky hned. Pockej az si to sedne, to bude valec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Jak hned? Ščasný už tam je půl roku...

Reagovat
Pablos

však to myslel ironicky

Reagovat
Stannis Baratheon

To se hraje kde? Já jen že slyším jen fanoušky Bohemky. Už ani "Dej Sparta gol" není slyšet

Reagovat
FCSL

Příští kolo výhra na Baníku, Sparta ztráta i na Dukle a budem 4b od 4. místa Ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Brzdi, šoumene.

Reagovat
ondrasch77

Na to, že vám neměli uznat dva góly proti slabé Příbrami, tak si na Baník dost věříš

Reagovat
Ross Geller

Tvle to je debil ten Ščasný, proč tam dává Pulkraba a né Drchala?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč stáhl nejlepšího hráče na hřišti, který dokázak něco vymyslet a dal tam Kadlece?

Reagovat
Greny

Takže Drchal utocnik cislo 4? bravo Zdendo

Reagovat
Losinho

Takže Drchal se propracoval na útočníka číslo 4, když ještě milostivě započítám Hložka nebo Kadlece na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

ZŠNCD

Reagovat
r.mrazik

Ten scasny je fakt psychopat...golovy pulkrab

Reagovat
Pablos

jako je no... ale on Půlkrab dá gól dneska ...to je pak těžký

Reagovat
r.mrazik

Leda vlastni

Reagovat
PBLead

Jsem velice rád, že jsme dali na slovo zkušených hospodských matadorů a sestavu Sparty jsme řádně čechizovali. Zlepšení je vidět na první pohled... Místo skoku z okna, si chci už jen vydloubnout oči.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase to je chvalihodne. Aspon hrajou mladi cesi. A herne je to stejny, jako kdyz tam hrali stari cizaci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Povestna ceska kabina dela svoje. Sparta je jak vymenena!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
forma

Reagovat
Venny

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Momentálně 8 Čechů v sestavě

Reagovat
doshcz

OT: nevíte kdo zítra v Tiki Taka?

Reagovat
Stannis Baratheon

cikorka z Mostu

Reagovat
doshcz

dík dík

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

že sem nevsadil ten barák na přesný výsledek 0:0...tušil sem to asi měsíc dopředu

Reagovat
Ross Geller

Jedno poučení pro dnešek: Nikdy nevsázej na Spartu.

Reagovat
Greny

jesti Hasek rozhodne tak ho starej doma zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický ven!

Reagovat
Greny

Zdenda by mel skoncit ... Hapal taky musel jit dokonce po vyhre

Reagovat
Kaspar

utok : Teteh/Drchal, leva zaloha, Karlsson, prava zaloha Chipciu, podhrot nemate, stred Kanga/Sacek Frydek/Hasek, pravy bek neni, stoperi na vyliz prdel, levy bek je, ale psat ho nebudu, to se neda to jmeno co se tam dostalo, brana Nita

Reagovat
db18

Tak ještě Vacek a vše je přirpaveno na výhru Bohemky.

Reagovat
Greny

Kretinsky jak cumel

Reagovat
Ross Geller

S kým tam seděl? To nebyla Kellnerová né?

Reagovat
C-M@ster

Teď ještě penalta, ne?

Reagovat
Pablos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

Tyvole ten Křetínský, jak tam pije čaj a ta jeho mladá celá otrávená...

Reagovat
smazaný uživatel

Levin

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nema ani kvalitniho tvurce hry (ne, Kanga jim neni), neco jako mame my v Hrosovskem, nebo jsme meli v Horvathovi. Nema ani kvalitni ostry kridla a krajni obrance (jako ma Slavie) a proto ta hra vypada, jak vypada. Strasne nemastna neslana hra bez napadu. A nic se na tom ani nezmeni. Nadruhou stranu chvalim, ze nechava hrat mlade cechy.

Reagovat
C-M@ster

No, bez Dočkala jsou nahraní.

Reagovat
JackDaniels.

Ako zahral ten 16rocny chalan za Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Získal cenu hráč utkání. Jinak to celkem šlo. Dal břevno a měl tam i nějaké další dobré věci.

Reagovat
Pablos

u toho Ljovina mi přišlo, že ukazovali, že to je jeho druhá červená v sezóně ? ...jak to zvládnul podle O2 jako?

Reagovat
Stannis Baratheon

no pravděpodobně ta 1. v tomto zápase?

Reagovat
PBLead

Precizně vyřešená akce. Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "Ščasný ven!" Co si myslej?!?

Reagovat
Pablos

ten Zahustel ...proč už nejde někam do druhý ligy tvl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Plechaty ted stesti jako krava

Reagovat
PBLead

ten ani neví. jak to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dostal

Reagovat
C-M@ster

C-M@ster10.02.2019 18:43#

Teď ještě penalta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera jasná, dneska taky, ne?

Reagovat
C-M@ster

Nepískl bych ani jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako plzeňák máš na to jasnej názor, to se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

On je Brnak

Reagovat
Losinho

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

A já raketovej inženýr ze severního pólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow a neseka se ti stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak jestli to vcera piskli Slavii, tak to musi pisknout i ted.

Reagovat
havrys99

jasná no

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie..teď to ještě nedáme snad

Reagovat
Coutinho10

tyvole

Reagovat
PBLead

děkujeme pane rozhodčí.

Reagovat
Ross Geller

Gol, ale nechápu proč šel na penaltu Frýdek...

Reagovat
doshcz

asi se na to jedinej cejtí, ostatní sou labilní

Reagovat
Ross Geller

Ale zrovna on není penaltový expert. Jsem věděl, že mu to brankář chytí.

Reagovat
doshcz

Dostál hodně zbytečně to je vůl.. ale my to stejně nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten obrane Bohemky musi bejt ale uplne vymrdanej. Balon sel na tribunu a na nej takhle sahne ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl Dostál, co po něm chceš

Reagovat
Pablos

třeba nemá rád svíčkovou

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mistr129

To samý před tím Ljovin, proti tomu byl Jeřábkův zákrok včera nadprůměrně inteligentní

Reagovat
Riviera Kid

Ale proč tohle někdo udělá v 90.minute. To mne hlava nebere.

Reagovat
forma

si vem co udělal Holeš v EL ...

Reagovat
PBLead

Reagovat
hrundy

Dostale za tohle by te meli vyhodit

Reagovat
Sosi

5 min?

Reagovat
Losinho

Dostál, Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že ten míč nedorážel Zahustel.

Reagovat
Losinho

by měla Bohemka brejk

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

kazdopadne tesne predtim Plechaty velky stesti... tam jak piskl faul tak ho musel vyhodit

Reagovat
HorajzmAmmann

Haluzaci...

Reagovat
Luc-Luc

Penalta pro spartu v nastaveni, to je prekvapko

Reagovat
Ross Geller

Video penaltu potvrdilo, tak drž hubu.

Reagovat
Luc-Luc

Ty drz hubu, kdyz sparticka nemuze rozhodci pomuze

Reagovat
doshcz

ty vole bud rad treba misto vas Bohemka spadne

Reagovat
Luc-Luc

To pochybuju, bohuzel jsme nejtragictejsi

Reagovat
Ross Geller

Tvle ty seš kus debila. Asi to potvrdilo video, tak o tom nikdo nemůže pochybovat. Tak nevím co tady jako na mě zkoušíš.

Reagovat
hrundy

Penalta jasna, nikdo nemuze za to, ze Dostal je zrejme nejhloupejsi fotbalista vsech dob.

Reagovat
chavi.27

dyt byla uplne jasna, tak co tady blejes sparta za to strasne muze ze ho sestreli v 90.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřelí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie

Reagovat
ManUnited

Jako jasný podle pravidel jasná ale tvl selskym rozumem balon někde v prdeli a Rumun bez šance ho hrát (Samozřejmě největší debil je Dostál, že tohle udělá )

Reagovat
doshcz

takže dle selskýho rozumu můžu někoho třeba sestřelit když se bude hrát zrovna na druhý straně?

Reagovat
PBLead

Reagovat
ManUnited

to ne, ale prostě bych za tohle třeba dal spíš nepřímej kop..ale píšu podle pravidel jasná jen se mi to nelíbí

Reagovat
Greny

v tom pripade by se mela peclive zkoumat ale kazda standartka jestli tam nejaky drzeni neni a pripadne kdo prvni

Reagovat
mario23

Zdenda dlouho nevydrží, když už zase kotel jede Scasny ven.

Reagovat
chavi.27

no to byl hnus zase....

Reagovat
Greny

kazdopadne penalta ok .. sice to bylo mimo hru ale proste tu ruku tam mel .. otazka je zda se tak budou posuzovat vsechny zakroky.. pokud ano tak jde z 5 rohu udelat 4 penalty

Reagovat
ManUnited

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Škodááááá. Ale nasmál jsem se, né, že né

Reagovat
Stannis Baratheon

Být tam dnes Yusuf, tak věřím že Bohemka 1:0 vyhraje. A proč nehrál Schumacher? Však na podzim hrál skvěle.

Reagovat
ManUnited

před zápasem byl v absencích, nakonec na střídačce tak asi je po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda už se vymlouvá, že těžký to měli i Slavie s Plzní

Reagovat
Remt

OT: Nedávno se v Tiki-Taka řešila možnost změny pravidel při rozehrávání penalt (že by se nedohrávalo - tak jako např dnes - nedal a měl šanci míč dorazit) - co si o tom myslíte? Tam to bylo tak pade na pade co se týče názorů hostů ve studiu. Podle mého názoru je hloupost něco dohrávat. Zkrátka penalta - brankář vs kopající hráč a pokud to hráč kopne ničemně jako to kopl např dnes hráč Sparty, tak by se zkrátka kopalo od brány. Tohle nynější dohrávání mi přijde dost nefér vůči bránícímu týmu a kor k brankářovi, který chytne pencli

Reagovat
FC Porto FC

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pro zmenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to 50:50 a těch situací, kdy padne takto po penaltě gól je možná tak 1%, tak bych se tím prostě nezabýval.

Hráč rozehrál, od té chvíle je míč ve hře. Hotovo.

Reagovat
Remt

Ne, mě spíš rozčiluje na tom to, že brankář má v podstatě hodně malou šanci tu penaltu chytit. Pokud už jí ale chytí, protože jí lempl hráč špatně kopl, proč by měl hráč mít šanci na reparát? Je to vůči brankáři docela krutý

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že při dorážce je brankář v nevýhodě, protože většinou se někde válí po zemi a nemá už šanci reagovat na dorážejícího hráče, který je v pohybu z rozběhu

Reagovat
Remt

hele tam má fakt šanci nula nula nic, že by to napodruhý chytil

Reagovat
Greny

ono by stacilo kdyby nemohl dorazet jen ten kopajici hrac..

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček s Frýdkem hráli výborně...ok..Zdendo běž do piče už, retarde..

Reagovat
smazaný uživatel

Levin

Reagovat
KingMaster13

Penalta naprosto v pořádku Ten obránce Bohemky je pěknej hlupák.

Reagovat
Liquid

toho obránce natáhl do Slavie Petrouš, tehdy jsem odmítal koukat na ten fotbal

Reagovat
KingMaster13

Já na to koukal i tak ale bylo to něco příšernýho

Reagovat
Black Jagir

Dostál tzv. na Radakoviče.

Reagovat
Footballer

Zaregistroval někdo nějaký pozitivní posun v herním projevu Sparty oproti podzimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uplne stejny. Ale zase hrajou aspon mladi.

Reagovat
Footballer

Reagovat
andrew96

Kdoví na jak dlouho.

Reagovat
Liquid

ale Plechatý dnes úplně na hovno, jeden z nejhorších na placce

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako Kaya, Costa nebo Radakovic, akorát je o 10 let mladší a odchovanec. Takže si sám odpověz, koho je lepší stavět.

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta úplně jasná. Ale stejně se musím Spartě smát, nepřehrávat Bohemku, ještě k tomu takhle oslabenou.

Reagovat
salm0n

nevýhra aspoň 3:0 nad takovým týmem = prohra

Reagovat
Sosi

pan Ščasný, pan Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

--xzy-- pro Limp Bizkit

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tu nekdo scoreMatch?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem a po čtvrt hodině bylo odinstalováno. Taková kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? ja su na tom zavislej, uz sem do toho narval i vlastni love

Reagovat
smazaný uživatel

Taktizovani s patecnima predehravkama mi ted prohral H2H zapas. Na posledni chvilu sem vyndal Peska a nacpal tam Kratochvila co byl brutalne levnej a nahnal mi nejaky 2 mega...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele