FORTUNA:LIGA - preview 2. kola

19.07.2019, 08:39, aktualizováno 22.07.2019, 09:20
Previews
Druhé kolo nejvyšší české soutěže uzavře ostře sledované slezské derby mezi Karvinou a Baníkem Ostrava. Po porážkách v úvodním kole jsou navíc obě mužstva pod jistým tlakem. V horší situaci je Baník, který prohrál doma, navíc má výrazně větší ambice než Karviná.
MFK Karviná - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Možná vůbec nejzajímavější duel druhého kola se odehraje až v jeho samém závěru. Karviná totiž v pondělní dohrávce přivítá nedalekého rivala, a sice ostravský Baník. Oba celky v prvních zápasech sezóny neuspěl, ve druhém pokračování tak mají co napravovat.

Motivaci mají oba kluby velkou i bez ohledu na výsledky prvního kola. MFK a FCB spojuje rivalita vyplývající nejen z geografické blízkosti, ale také z historie vzájemných střetů, ať už na hřišti, v menší míře v hledišti či mezi funkcionáři. Kdysi zajímavá spolupráce je dnes spíše utopií, mezi ostravským a karvinským fotbalem dnes existuje více překážek než mostů. To na druhou stranu dává ještě pikantnější příchuť již tak zajímavým konfrontacím.

Domácí začali v červenci již čtvrtý ročník mezi českou klubovou elitou. V posledních dvou sezónách měla Karviná co dělat, aby uhájila prvoligovou příslušnost. Podle papírových předpokladů nečeká MFK procházka růžovým sadem ani letos. Před týdnem sice svěřenci kouče Františka Straky podali statečný výkon na půdě favorizované Mladé Boleslavi, nicméně i tak padli po jediné brance, kterou po sporně odpískané penaltě vstřelil kanonýr Boleslavi Nikolaj Komličenko.

Zadák Marek Janečka je nejzkušenějším hráčem domácích a derby proti Ostravě považuje za jeden z největších zápasů sezóny. "Samozřejmě každý ligový zápas je pro nás důležitý, ale proti Baníku je to prostě nejvíc. Oni to určitě jako největší derby neberou, my ano. Hned v závětří následují další skvělé zápasy proti Plzni, Spartě a Slavii," prohlásil šestatřicetiletý zadák.

Baník, historicky úspěšnější i slavnější klub, zahájil ročník bídným výkonem proti Liberci, čímž navázal na jarní trápení. Po prohře 1:2 opět zesílily hlasy požadující odvolání trenéra Bohumila Páníka. Kritici vyčítají lodivodovi Baníku především příliš konzervativní přístup, nepružné rozestavení hráčů na hřišti a podivná střídání hráčů. Utkání v Karviné tak může být pro Páníka zároveň bojem o holé přežití.

Obránce Jiří Fleišman očekává vyhecovaný duel. "Musíme na ně tlačit, aby dělali chyby, musíme hrát agresivní fotbal a tlačit se do vápna. Když budeme hrát poctivý fotbal, hernost přijde. Ale hlavně agresivita a pojetí hry musí být jiné a lepší než proti Liberci," uvedl.

Karviné budou scházet zranění Jan Moravec a Pavel Dreksa, nejisté jsou starty Dávida Guby a Adriela Ba Louy. Jakub Šašinka hostuje v MFK právě z Baníku, kvůli čemuž do derby též nezasáhne, a Marek Hanousek si zase nezahraje kvůli trestu za červenou kartu. Na straně hostů nebude hrát zraněný Lukáš Pazdera a zcela fit stále není gólmanská jednička a bývalý hráč Karviné Jan Laštůvka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Janečka - Galuška, Lingr, Puchel - Petráň
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Granečný - Kuzmanović, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.32 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:30)
Fotbalisté Mladé Boleslavi zvládli vstup do sezóny na svém stadionu proti Karviné, nyní je čeká první výjezd na půdu soupeře. Podívají se do Vršovic, konkrétněji do Ďolíčku, kde domácí Bohemians potřebují napravit nezdar v Jablonci.

Klokani na severu Čech soupeře příliš nepozlobili a poměrně brzy kvůli Matouškovu gólu ztráceli. Když tentýž hráč pár minut před koncem skóroval podruhé, obrátili se šance Bohemky v prach. Přesto mají za sebou Pražané i vítězný duel, ještě v úterý si totiž stihli střihnout přátelský duel proti Velvarům, v němž uspěli díky Hůlkovi a Koubkovi. Stejně jako v uplynulé sezóně, ani letos nepřeje trenéru Martinu Haškovi štěstěna v ohledu zdravotního stavu jeho hráčů. Kvůli zraněním nenastoupí Dostál, Krch, Vondra ani brankář Le Giang, v ohrožení je i start dua Rada, Puškáč. Aby toho nebylo málo, po červené kartě z Jablonce chybí i stoper Köstl.

Středočeši sice v závěru uplynulé sezóny příliš zápasů nevyhráli, přesto se přes play-off nadstavby dokázali dostat do předkol Evropské ligy. Právě do nich vstoupí už ve čtvrtek proti kazašskému Ordabasy, před tímto duelem se tak potřebují naladit minimálně stejným výsledkem jako před týdnem s Karvinou. Pro Weberovi svěřence by totiž byla škoda, kdyby příznivý los na úvod sezóny nevyužili k co nejvyššímu, třeba i plnému počtu bodů. Trenérský štáb navíc nebude ani postrádat velké množství hráčů, k dispozici není pouze Klíma a otazník visí nad Wágnerem a Ewertonem.

Jozef Weber varuje především před urputností zelenobílých. "Čeká nás disciplinovaný a bojovný soupeř s velkou diváckou podporou ve specifickém prostředí vršovického Ďolíčku. Chceme uspět, proto se v porovnání s prvním mistrovským utkáním musíme zlepšit především v kombinační přesnosti a ofenzivní nápaditosti," říká zkušený trenér a bývalý ligový hráč.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Bederka, Hůlka, Šmíd - Bartek, Jindřišek, Vacek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Fulnek, Takács, Pudil, Túlio - Wiesner, Hubínek, Matějovský, Bucha - Komličenko, Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.30 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Fotbalisté vršovické Slavie se v úvodním kole ve Zlíne pořádně nadřeli, nakonec ale tři body získali a stoprocentní bilanci budou hájit v Teplicích. Ty jsou oblíbeným soupeřem pražského celku, který proti nim vyhrál pět zápasů v řadě, ty čtyři poslední dokonce bez obdržené branky.

Skláři se v úvodním kole nachomýtli do jediného zápasu, který skončil remízou. V Příbrami sice od konce první půle prohrávali, po pauze ale dokázala srovnat letní posila Jakub Mareš. Severočeši se na novou sezónu naladili dobře díky přípravě, v níž vyhráli hned čtyři ze šesti utkání, nutno podotknout že většinou proti celkům z nižších soutěží. Co se týče vzájemných zápasů se Slavií, dokázali Teplice po slavném pokoření 7:0 porazit Slavii ještě dvakrát během roku, od té doby však v devíti zápasech nenašli na červenobílé recept. Pozitivem pro trenéra Hejkala je, že zůstal loni nejlepší kanonýr Hora, zdravotní potíže navíc trápí jenom dvojici Hyčka, Royo.

Sešívané po nezdařené první půli na jihu Moravy spasil ve vstupním zápase jedinou brankou až Josef Hušbauer dvacet minut před koncem. Sešívaní ale hráli v poměrně improvizované sestavě a ačkoliv náhradu za africké stoperské duo stále nemají, mohli by už k dispozici být Stanciu, Masopust nebo Tecl. Vrátíme-li se ještě k prvnímu kolu, bylo vítězství Pražanů ve Zlíně prvním ligovým na půdě soupeře od začátku dubna, kdy dokázali uspět na Julisce.

"Vloni jsme první kolo vyhráli v Olomouci, ale poté jsme hráli dvakrát doma. Teď pojedeme znovu ven. Pro Teplice je to ideální začátek, nemají co ztratit, mohou jen překvapit. Ale pokud uděláme z prvních dvou kol šest bodů, může to být hodně dobrý start do sezony," vyzývá trenér Slavie Jindřich Trpišovský.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Paradin - Hora, Kučera, Trubač, Moulis - Žitný - J. Mareš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Zmrhal - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 5.70 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
S nulou na bodovém kontě jsou podle očekávání po prvním kole dva moravské celky Olomouc a Zlín. Nyní si na Andrově stadionu zahrají o první body v sezóně. Pro žlutomodré to bude náročný úkol, neboť na Hané již sedm soutěžních zápasů nevyhráli, od posledního tříbodového zisku uběhlo jedenáct let.

Sigma v úvodním kole zamířila do Plzně. Na západě Čech sice od prvních minut herně zaostávala, přesto se zásluhou Plškovy penalty dostala do vedení. Brzy však zareagoval Kayamba a ve druhé půli dokonali obrat Kopic s Kovaříkem.

Ševci nejsou pro Hanáky vůbec cizím soupeřem - kromě častých konfrontací v přátelských utkáních se spolu tato dvě mužstva střetla i dvakrát v závěru uplynulé sezóny. Díky brankám vstřeleným venku uspěl v play-off o Evropskou ligu celek z jihu Moravy. Olomoučtí však zakončili sezónu pěti po sobě jdoucími domácími výhrami, což jim může do úvodního představení před domácími fanoušky v novém ročníku dodat potřebnou sebedůvěru. Trenér Látal ale musí počítat s četnými absencemi, neboť gólman Buchta je stále zraněný, trest za červenou kartu si odpykává Yunis a nepravděpodobný je i start Zahradníčka či Jemelky.

Fotbalisté Zlína mohou být se svým vstupem do podzimní části spokojeni, přestože na svém hřišti proti Slavii nezískali ani bod. Po sympatickém výkonu zejména v první půli a několika velkých šancích rozhodl mistr až dvacet minut před koncem zásluhou Hušbauera. Pokud jsme zmínili dobrou domácí formu Sigmy, je třeba poznamenat i bídnou venkovní sérii ševců. Ti totiž od poloviny března neuspěli ani v jednom ze šesti duelů na hřišti soupeře, v pěti navíc vyšli gólově naprázdno. Josef Csaplár se stejně jako jeho protějšek musí vyrovnat s citelnými ztrátami, neboť za postranní čarou stoprocentně zůstanou zranění Vraštil a Železník spolu s reprezentujícím Slaměnou.

Náročný zápas očekává i asistent zlínského kouče Jan Kameník. "My i Olomouc máme za sebou bodově neúspěšné vstupy do soutěže, ale vývoj zápasu se Slavií nám ukázal, že máme herně na čem stavět. Proto se soustředíme výhradně na sebe, chceme se prezentovat takovou herní tváří jako v první půli zápasu s mistrem. Očekávám charakterově jiný duel než na jaře ve skupině o Evropu. Sigma má sice kádr jen s minimem změn, ale přišel nový trenér. Sází na agresivnější styl hry, jsou silní do defenzivy," poznamenal Kameník, který na konci minulé sezony vedl Zlín sám jako hlavní kouč.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Štěrba, Beneš, Vepřek - Pilař, Houska, Greššák, Plšek, Falta - Nešpor
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Hlinka, Bartošák - Džafič, Jiráček, Podio, Čanturišvili - Fantiš, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.47 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Fotbalisté Opavy zvládli vstup do nového ročníku v Českých Budějovicích a potvrdit stoprocentní bilanci budou chtít na domácí půdě. Proti stojí Příbram, která se na stadionu žlutomodrých loni objevila dvakrát a pokaždé z toho byla porážka.

Slezané se na jihu Čech opírali především o skvělý výkon brankáře Fendricha. Na útočné polovině to už tak slavné nebylo, ale díky trefě Jurečky z první půle vezli domů plný počet bodů. Žlutomodří by rádi na startu podzimní části zopakovali výkony ze závěru té jarní, konkrétně z nadstavby. Tehdy se jim nepovedl duel na Slovácku, jedinou další ztrátou však byla remíza v Ďolíčku, k tomu tři domácí vítězství. Na svém hřišti opavští muži prohráli jen jediný z posledních šesti soutěžních zápasů, a sice proti Spartě. Komplikací pro trenéra Kopeckého mohou být některé absence, vedle Manziy a Zapalače by mohl chybět i Juřena.

"Výhra v Budějovicích nás samozřejmě povzbudila. Je důležité, že jsme získali tři body hned na začátku. Jednoduché to proti Příbrami mít ale nebudeme. Došlo tam k obměně kádru. Příbram udělala hráče ze Slavie, nahoru jim přišel Škoda. Mají zkušeného Rezka, udělali i Zemana. Věřím ale, že na domácím hřišti budeme pokračovat v jarních výsledcích a potvrdíme body z Budějovic," říká kouč Ivan Kopecký.

Příbramští byli aktérem jediného zápasu úvodního kola, který skončil remízou. Do vedení se dostali krátce před pauzou díky efektnímu Škodovu zakončení, dvacet minut před koncem však teplický Mareš vyrovnal. Pro Středočechy to i tak bylo docela příjemné zjištění sil po výsledkově nepovedené přípravě, v níž prohráli pět z osmi zápasů. Cílem celku od Litavky pro letošní sezónu je dozajista klidnější záchrana než posledně, neboť udržení proti Brnu na venkovní góly rozhodně fanouškům řádně pocuchalo nervy. I proto je sobotní duel, v němž budou hosté postrádat Nového a africké hráče Antwiho s Kinguem, proti dalšímu celku, od nějž se čeká především boj o záchranu, tak důležitý.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Jursa, Mondek - Dedič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Polidar, Zeman - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.89 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice  (sobota 17:00)
Po nečekaně povedeném vstupu do sezóny v podobě vítězství na půdě Sparty čeká fotbalisty Slovácka papírově snadnější zápas. Na svém stadionu přivítají loni druholigové České Budějovice, s nimiž už dvanáct let neprohráli.

Jihomoravané udeřili na Letné dvakrát v úvodní půlhodině. Nejprve po famózní kombinaci otevřel gólový účet Kalabiška, aby deset minut po něm navyšoval vedení Daníček. Hráči z Uherského Hradiště tak pokračují v povedených výsledcích z přípravy a především ze závěru sezóny, vždyť z posledních sedmi ligových zápasů ani jeden neprohráli, na domácí půdě jen jeden z předchozích jedenácti. Trenér Svědík navíc může počítat s téměř kompletním kádrem, chybět bude jen stoper Kadlec a v ohrožení je i start Zajíce.

Českobudějovičtí si vybojovali postup z druhé ligy především zásluhou famózního jara, během něhož ztratili pouze při porážce v Hradci a remíze v Jihlavě. Relativně se jim povedla i příprava, o to větším zklamáním byl nepovedený vstup do sezóny v podobě domácí prohry proti jednomu z největších konkurentů v boji o záchranu, Opavě. Příznivá není ani bilance Jihočechů proti Slovácku. Naposledy ve vzájemném zápase uspěli v poháru na jaře 2007, od té doby nezvládli deset po sobě jdoucích soutěžních utkání. Nutno však dodat, že od posledního střetnutí uplynuly již čtyři roky.

K nezdaru z úvodního kola se vrátil i David Hořejš. "Mrzí nás, že jsme na úvod doma s Opavou prohráli. V prvním poločase se u některých hráčů projevila mírná nervozita. Trvalo nám, než jsme si zvykli, že tempo je jiné než ve druhé lize. Musíme makat dál. Je za námi teprve první kolo, spousta zápasů je před námi. Věřím, že i štěstí, které jsme neměli, se k nám v dalších zápasech přikloní," řekl trenér ligového nováčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Šimko, Hofmann, Reinberk - Havlík, Daníček - Petržela, Navrátil, Kalabiška - Dvořák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Javorek, Havelka - Mršič, Mustedanagič, Provod - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.96 - 6.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 19:30)
Fotbalisté Sparty v prvním ligovém kole pod novým trenérem Jílkem nečekaně podlehli Slovácku, možnost nápravy mají proti tabulkovém sousedovi z minulé sezóny, Jablonci. Ten si vedl mnohem lépe a podle očekávání doma udolal Bohemians.

Letenským se výsledkově příliš nedařilo ani v přípravě, ani v závěru uplynulého ročníku. Přesto vstupovali do duelu se Slováckem jako favorit, góly Kalabišky a Daníčka jim však udělaly čáru přes rozpočet. Útěchou jim může být to, že na Jablonec na svém stadionu minimálně v lize umí. Naposledy s ním v Praze prohráli před dvanácti lety, od té doby ještě jednou v poháru. Domácí realizační tým bude vysoké množství dlouhodobě indisponovaných hráčů, těmi nejdůležitějšími jsou Dočkal nebo Vindheim. V ohrožení je i start čtveřice Radaković, Frýdek, Costa, Hašek.

Václav Jílek před druhým zápasem na lavičce Sparty o tým obavy nemá. "Dostali jsme pořádnou facku hned na úvod. Představovali jsme si jiný začátek, ale jsem naprosto přesvědčen o tom, že jedna porážka s mužstvem nezamává. Pevně věřím, že jsme schopni se s tím poprat a ukázat okamžitou změnu," věří exolomouký kouč.

Jablonec sice po dvou brankách ze Slavie zapůjčeného Jana Matouška uspěl proti Bohemians, jeho venkovní forma z jara mu ale může být varováním. Od úvodního výhry v Olomouci získal ve zbylých osmi zápasech jen dva body a vstřelil stejný počet branek. Nyní má ale o motivaci postaráno, vždyť už ve čtvrtek jej čeká utkání 2. předkola Evropské ligy až v daleké Arménii. Oproti soupeři navíc Petr Rada, mimochodem nedávno kouč Sparty, postrádá malé množství hráčů. Jsou jimi zranění Kubista, Štěpánek a Curikov, za postranní čarou se k nim kvůli dohodě o hostování připojí i Plechatý.

Právě Rada před sílou soupeře varuje. "Sparta v prvním zápase sezony doma nezvítězila, takže se v druhém kole bude snažit změnit přístup i výsledek. My se musíme připravit na to, že to pro nás bude ještě jednou tak těžké, než když vstupovali do ligy proti Slovácku. Bylo by špatné, kdyby se hráči na takový zápas netěšili. Ale nejedeme si tam jen zahrát, čeká nás tam 90 minut práce a musíme zápas odehrát co nejkvalitněji," vyzývá jablonecký kormidelník.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Štetina, Kaya, Hanousek - Sáček - Hložek, Trávník, Kanga, Plavšič - Kozák
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas (Hübschman), Břečka, Sýkora - Hübschman (Pilík), Považanec - Kratochvíl, Matoušek, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.52 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (pátek 18:30)
Souboj dvou v úvodním kole stoprocentních celků bude k vidění na libereckém Stadionu u Nisy. Domácí Slovan tam po vítězství v Ostravě vyzve jednoho z aspirantů na titul, Plzeň. Ta zase sezónu začala vítězstvím proti Olomouci.

Vítězství Severočechů ve Vítkovicích se nerodilo vůbec jednoduše. Po úvodní trefě Kuzmanoviće vyrovnával Pešek, Hrubého neproměněnou penaltu potrestal v samotném závěru Potočný. Slovanu se poměrně dařilo i v přípravě, v níž podlehl pouze Dynamu Moskva a zvládl náročné zápasy s kyperským Apollonem a rakouským Lincem. Navíc se mu daří na svém svatostánku, jediné dvě jarní porážky přišly od Sparty a v předposledním kole právě od Viktorky. Na druhou stranu pod Ještědem absolutně neumí na svého pátečního soupeře, neboť Plzeň porazil naposledy před dvanácti lety, od té doby nevyhrál ve dvanácti po sobě jdoucích zápasech. Nyní mu navíc hrozí absence dvou důležitých hráčů. Krajní bek Fukala si plní své reprezentační povinnosti na mistrovství Evropy do 19 let, v ohrožení je i start Malinského.

Zůstat stoprocentní i po druhém kole, to je cíl Pavla Hoftycha. "Myslím, že Plzeň zase výborně doplnila kádr dalšími skvělými hráči. Do formy se jí navíc vrátil útočník Krmenčík, což je vlastně po zranění jako nová posila, a hrál výborně hned proti Olomouci. Takže se dá říct, že Plzeň je zase kandidát na titul, ostatně jako každý rok v poslední době. Takového soupeře, který je v Česku dlouhodobě top, podle mě málokdy přehrajete jenom fotbalovostí," tvrdí liberecký kouč.

I Západočeši museli ve svém prvním zápase ve Štruncových sadech otáčet nepříznivý vývoj. Na Plškův gól z penalty však dokázal velmi rychle zareagovat Kayamba, po vyloučení Yunise dvacet minut před koncem pak vystříleli tři body Kopic a Kovařík. Plzeňští měli v přípravě napilno. Sehráli hned sedm zápasů, z nichž prohráli pouze jeden, a sice proti polské Legii Varšava. Navázali tak na výtečnou formu ze závěru uplynulého ročníku, kdy z posledních jedenácti zápasů osmkrát zvítězili, bohužel pro ně jediná porážka přišla v klíčovém zápase o titul se Slavií. Potíže musí trenér Vrba řešit hlavně na postu stopera, kde mu budou chybět zranění Hejda s Hubníkem, na marodce je doplňuje ještě Ekpai. Otazník visí i nad Kalvachem a Procházkou.

Z nové pozice dává rozhovory Marek Bakoš, bývalý hráč obou aktérů zápasu. "Kádr Liberce se až tak moc neobměnil a odešli dva hráči, ale ze základní sestavy. Přišel tam nový trenér. My se na to budeme připravovat, abychom si z Liberce přivezli úspěšný výsledek. Ale nebude to jednoduché, protože Liberec je silné mužstvo, je tam specifické prostředí a fanoušci. Mám tam známé, někteří hráči tam byli i za mě. Dobře znám i lidi z realizačního týmu. Velmi se těším do toho prostředí a doufám, že budu spokojený i po zápase," říká novopečený asistent Pavla Vrby.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Koscelník, Mara, Breite, Oscar, Pešek - Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Hrošovský, Hořava - Kayamba, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.24 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11003:13
2.1. FC Slovácko11002:03
 FK Jablonec11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.SFC Opava11001:03
 FK Mladá Boleslav11001:03
 Slavia Praha11001:03
8.1. FK Příbram10101:11
 FK Teplice10101:11
10.Baník Ostrava10011:20
11.Dynamo České Budějovice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 MFK Karviná10010:10
14.Sigma Olomouc10011:30
15.Bohemians Praha 190510010:20
 Sparta Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2151)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 a jeden gól strelí Krmenčík

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Hajduk , Craxa , Trnava uffff

Karviná-Baník 1:3

Liberec-Plzeň 2:1

Olomouc-Zlín 2:1

Slovácko-Budějky 1:0

Sparta-Peltonec 2:0

Bohemka-Bolka 1:1

Teplice-Slavia 0:3

Reagovat
RadekVonCZE

Až na Bolku

Reagovat
frankiefcb

Karviná - Baník 2:0

Liberec - Plzeň 2:2

Olomouc - Zlín 2:0

Slovácko_Budějovice 2:1

Sparta - Jabko 1:2

Bohemka - MB 1:0

Teplice - Tým budoucích uličníků 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ti to nevyslo

Reagovat
dejvikker

Peltonec

Reagovat
sosna

Liberec - Plzeň 0

Sigma - Zlín 1

Opava - Příbram 1

Slovácko - Dynamo 1

Sparta - Jablonec 0

Bohemka - Boleslav 0

Teplice - Slavia 2

Karviná - Baník 0

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to zvrhlé a nemorální, ale pokud chce být Karviná alespoň někdy co k něčemu, tak nám v pondělí šoupne snad tři banány a nazdar.

Reagovat
frankiefcb

nevím jestli tři banány, ale i remíza by mě upřímně překvapila. očekávám ,ež tam prohrajeme. S tím fotbalem prostě šanci nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám útok Diop-Smola, Holzer si sedne )aby se neřeklo)... Ne, i kdyby se vyhrálo, nebudu mít z toho vůbec žádnou radost (o to větší schíza, pač by to bylo v KA)... Jen by to prodloužilo agónii... Btw., dnešní sport predikuje, že vyhrajeme 1:0 a Páník zachrání sám sebe... MK asi zase dostal žold na pozitivní PR

Reagovat
frankiefcb

Výhra by mě upřímně škokovala, pokud tam bude Páník tak výhra bude vzácnost tím tuplem, když budeme hrát venku a to si ještě živě pamatuji tu hrůzu z minulého zápasu v KA.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma 90 minut. Kdyz BP tece do bot, tak rad dela tyhle lidove popularni gesta. Jidas na tribune

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud nás porazí tým s Kouřilem, Čonkou, Janečkou a Zlatanem na hrotu tak na příštím výjezdu vykouřím cukroušovi a dám to na internet!

Reagovat
frankiefcb

ou, tak to je hodně odvážné

Reagovat
smazaný uživatel

pohybuje se na sakra tenkém ledu...

Reagovat
HorajzmAmmann

neprohrajeme tam.... teď 2 zápasy 6 bodů ! Otázkou je, zda to je dobře nebo ne.

Ševela je podle toho co čtu Pánik 2.0, Pivarník nepřipadá v úvahu. Holoubek nezvládal kabinu ani v Liberci. Měli jsme vzít Svědíka, no...

Reagovat
frankiefcb

Vždy´t Ševela má tři tituly a vždy se snažil hrát útočný fotbal. To je úplný opak Páníka.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
HorajzmAmmann

3 tituly na Slovensku... Se Slovanem bych je udělal i já.

Reagovat
frankiefcb

Jo s tím Slovanem, který 5 let čekal na titul a ž po příchodu Ševely se jim to podařilo? 2 tituly s Trenčínem, který patřil mezi ty slabší? Jsou to opravdu dobrá čísla a opovrhovat takovým trenérem by byla dle mého chyba. Ok Svědík je náš vytoužený trenér, e ten má rozdělanou práci na Slovácku a byl by hloupý kdyby od ní odcházel.

Reagovat
smazaný uživatel

S Trenčínem 2x, pak až Slovan...

Btw., s Trenčínem hrál tak pěkný a účelný fotbal, že se tam jezdili dívat i lidé z dalších zemí Evropy a ne nadarmo pak nějací frajeři udělali přestup na západ.

Chápu, že mu tohle angažmá u BA nevyšlo a nejdou na něj kdo ví jaké reference, ale v současné době by měl být pro Baník prioritou.

Reagovat
frankiefcb

Asi tak. Vrba si taky udělal jméno na SLovensku a pak šel do Česka a jaký v něm má Plzeň poklad.

Reagovat
twelwer

Ak teraz mate lepsiu obranu ako utok, tak za Sevelu by vam nefungovalo asi nic Ja si myslim ze jeho obranna hra je proste zla a v utoku to hral na individuality, ktore vy tam az take nemate. Ja si niesom isty ci by vas tak velmi posunul niekde, ak vobec.

Reagovat
HorajzmAmmann

já mu prostě nevěřím. Byl 2x vyhozen. V EL nic moc.

Chtěl bych někoho z česka. Možná se vztahem k Baníku. Jsem naivní, já vím, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi by se taky líbil Slončík +Baranek (mi zas není moc po chuti Svědík, pokud míříš tímto směrem...On sice dokáže vždy připravit mužstvo takticky, ale když má hrát do plných...)...

Takže pokud vedení zamýšlí výměnu, tak Ševela rozhodně. Anebo když někdo zatlačí ego a další okolnosti, tak Holoubek !

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak asi všechno lepší než Pánik. Pokud tu změnu vedení chce udělat tak Ševelu v Baníku rád uvidím. Ale jenom v případě, že není jiná varianta. Pokud by tady byla možnost půl roku počkat a pak podepsat Holoubka, tak Pánika přetrpím...

Na druhou stranu jak jsem psal, ani ten Holoubek nemusí být výhra... rozhodně by to chtělo omladit pod Holoubkem kádr.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co ten Tchuř? Jak se mu daří v juniroce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím. Vidíš to, uvidíme, jak "B" tým... !

Reagovat
čolo

Tchuře jsem navrhoval pár dní zpátky, sice taky nevím nic o tom jak to vede v juniorce ale šanci bych mu dal. Ale mojim snem je Galásek jako headcoach.

Reagovat
Puskas

Holoubek mi též nepřipadá nějak extra, ale pokud skončí u nás, budu se milerád mýlit.

Reagovat
Puskas

Proč Slončík? Jen proto, že je naše legenda, které opakované zranění kolena zabránilo v mnohem lepší kariéře? Vždyť nemá prakticky nic za sebou na tomto postu.

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně tady chci nejvíce návrat krále

#MíraKoubek

Reagovat
Puskas

Jak píšu jinde, jestli už nemá to nejlepší za sebou.

Reagovat
HorajzmAmmann

u trenéra se mi zdá fráze "nejlepší za sebou" dost divná Snad nezapomeneš trénovat, no ne?

Reagovat
Puskas

To ne, ale sledování moderních trendů, reakce na změny ve hře atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak moderních trendů. Pokud by hrál Baník tak jak hrál pod Koubkem naposledy budu rád. Hra Baníku je momentálně někde na úrovni 1950 ČFL

Reagovat
Kiwi-21

Mně přijde že máte v Baníku až moc velké oči

A i když herně hnus, máš stárnoucí kádr, hlavně obranu a uděláš v lize 5.misto a finále poháru což je asi nejlepší sezóna asi za 10 let jestli ne více tak mi to přijde krutý

A i když herně hnus, máte stárnoucí kádr, hlavně obranu a uděláš v lize 5.misto a finále poháru což je asi nejlepší sezóna asi za 10 let jestli ne více tak mi to přijde krutý

Ono upřímně kvalita kádru na 5 místo neměla a hráči stárnou tak nemůžou jít moc nahoru, mě přijde i chyba vedení že nedodalo více hráčů na ofenzivní styl když by tak chtěli hrát

A že hráči si myslí že jsou tak dobří že nemusejí ani tolik makat, ber to tak stačilo dát penaltu a 3 body doma

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale mela.... nikdo jiny ten kadr lepsi nemel za celou sezonu. 5. misto odpovida.

Reagovat
Kiwi-21

Ti 4 před vámi + MB 100% lepší a pak je vše okolo vyrovnané a na 5.misto to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už dlouhodobě a úspěšně trénuje naše juniorské výběry? Však už nějaký pátek je trenerém.

Ale neboj, můžeš být v klidu, nemá potřebnou licenci a starý Baranek se zatím nechce vracet na lávku a zaštítit ho svou profi licencí.

Reagovat
HorajzmAmmann

triumvirát Martin Svědík, Tomáš Bernardy a Radomír Korytář 2.0?

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen bez toho Korytáře

Reagovat
Han střelil první

Toho docela pojebali v Hlučíně a přivedli místo něj debila Skácela.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ruda starsi? Nas ucil na zakladce telak. Kokot non plus ultra.

Reagovat
Han střelil první

Alois.

Reagovat
Posledni Kovboj

ten nas telak neucil

Reagovat
Puskas

To je přece jiná záležitost než nejvyšší soutěž, kde pracuješ s dospělými chlapy, osobnostmi, a hraješ proti relativně nej trenérům v zemi. Někdo může sbírat tituly s dorostem, ale mezi dospělými to umět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu, jen že to tvoje skoro až nabubřelé, že by to měl za zásluhy bylo trochu mimo mísu.

Nicméně by měl větší repsekt než šikanující Páníkovci...

Reagovat
Puskas

Tak jsem to nemyslel, ptal jsem se, jestli Ty ho tam kvůli hráčské minulosti chceš. Takový trend u fandů všech klubů je totiž častý - bývalý miláček ochozů? Šup s ním na lávku nebo do vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je vidět zrovna v našem případě, viz. Lukeš a Svěrkoš. Trochu liché od tebe.

To není o tom, že je miláček, ale že odvádí nějakou práci.

Reagovat
Puskas

No proto se Tě ptám, jestli to je pouze kvůli hráčské minulosti, nebo ne. Nebylo to nic proti němu, jen otázka na Tebe. A ten trend, co o něm píšu, přece bývá často, to nepopřeš - raději zdůrazním, že píšu obecně, stejně jako předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych ho tam proto, protože jdou na něj dobré reference z mládeže (takový ostravský Holoubek). A samozřejmě, svou roli by hrálo to, že je Baníkovec, o tom netřeba spekulovat.

Ale v první řadě by rozhodovalo, zda na to má.

Ale nemá licenci a nehrne se do toho, zatím, takže je to bezpředmětné, proto Ševela v úterý nástup !

Reagovat
lichna.

Když už se rozjelo to spojení šikanující Pánikovci. Kdo dostává ještě šikanu krom Kuzmy? U kterého je teda za šikanu bráno to, že chodí jako první střídající hráč.. To si nedovedu představit co by se dělo, kdyby byl na lavičce, nedejbože na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si odkazoval na TW, tam už byly napsány nějaké věci.... Samozřejmě ne všechny nejdou ven, aby pak nepadaly tyto veřejné, blbé dotazy.

Reagovat
lichna.

Zaslechl jsem Kuzmu a Sweda, nic víc.. Každopádně, šikana hráče vypadá naprosto jinak... To už bych spíše chápal, že je šikanovaný Granečný, protože Holzer má své místo jisté i kdyby se stálo cokoliv.

A tedy pardon za blbý dotaz, pořád lepší než v 95% příspěvků psát Panik ven, šikana, Ševela do Baníku apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš. Další puzzle do skládačky, ani se nemusíš ptát. ..

Jo a abych nezapomněl..Paník ven, šikana, Ševela do Baníku apod. !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na blbou připomínku blbá odpověď, že jo...

A propo, jestli i to, co víš ti příjde málo ohledně šikany vůči kolektivu hráčů, tak jsi pokrytec, co má cíleně klapky na očích a křečovitě obhajuje trenérský štáb, kterého bere vážně už jen Pazdera, Diop a Holzer.

Reagovat
lichna.

Jojo, máš naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsi.

Hlavně tu hlavu nestrkej moc hluboko do písku, abys ji ještě stačil vyndat, až se pročistí vzduch.

Reagovat
lichna.

Jasný, dám pozor, kdo bude v pondělí na lavičce, ať vím, kdo je šikanován teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude gesto pro veřejnost a Páníkovce, jako jsi ty.

To není moc těžké odhadnout.

Mimochodem, není to jediná rozepře a jen si vzpomeň, kdo měl nakonec pravdu...To jen tak na okraj

Reagovat
lichna.

No tak jasný že ty. Třeba když jsi vyhazoval Pánika už před loňským podzimem a on potom udělal nejlepší podzim za 10 let a vytáhl nás na třetí místo, vlastně ne, to byli hráči a ne Pánik. Jsem to ale popleta..

Ale chápu, ty máš ve všem pravdu a v čem ne, o tom nás stejně zkusíš přesvědčit. Už jsem si zvykl.

Reagovat
frankiefcb

No, ale tady mi přijde, že má pravdu. On byl v tomhle konzistentní a ukazuje se, že má pravdu, že na Páníka ještě doplatíme. P.S: Já si prostě myslím, že Páník ještě těžil z práce Kučery v útečné fázi plus zpevnil obranu. Ale pak se to domrdalo neskutečně teda a on neví vůbec jak z toho. Nevím jestli někoho šikanuje, ale zjevné, že některé hráče přehlíží a drží si svoje lemply Pazderu a Danečka.

Reagovat
lichna.

Jenže je rozdíl někoho šikanovat a pak mít své oblíbence. Své oblíbence má skoro každý trenér, např. i Vrba a vsadím se, že i Ševela by měl své hráče, kterým by důvěřoval za každou cenu. Je to pro mě k nepochopení ale je to tak..

Reagovat
frankiefcb

Já si upřímně nějak neumím představit fotbalovou šikanu. Ale ti jeho oblíbenci, co hrají strašně mě opravdu serou. P.S: Jako stáhnutí Kuzmy a dát místo něho na osmičku Diopa mi přišlo opravdu hodně podivné, když tam byli hlavně jiní hráči, co nepodrželi balón. Daneček, Hrubajz

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to pochopí, dneska je něčim najetý, nevidí doprava, doleva, vidí jen růžového poníka s hlavou Páníka a skotačí spolu na duhové louce...

Však on to jako vždy uzná, až bude po všem...

Reagovat
lichna.

Víš Treve, možná by stálo zauvazovat nad tím, proč mám problém jen s tvou interpretaci a ne s Frankiem nebo Horajzmem. A ti přitom mají podobný, ne-li stejný názor jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, to je tvůj problém, ne můj, s tím si musíš poradit sám.

Jen říkám, jak se věci mají a tobě se to nelíbí.

Ale už končím, už mne to ani nebaví, měj se.

Reagovat
lichna.

Jj akorát ty musíš jednu a tu samou věc napsat desetkrát zatímco ostatním to stačí napsat jednou. Trošku mi to připomíná tu hysterii kolem Smoly, kde to teda bylo naopak. Ale hádám že to tehdy hysterie byla, tohle je naprosto něco jiného...

Btw: Nějak nerozumím tomu, proč si píšeme na ef, který neuznavas a několikrát ses tu už loučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si dostal menzes a rozjíždíš to do jiných levelů

Ale jo, máš pravdu, PRAVDU !

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda je sranda, že jsi hned přišel do nějakých absurdnich výčitek (tak já bych mohl na tebe, kolikrát ty ses loučil na Banicku, než... To je jedno).

Chápu, tady jsi na vlastním pískovišti mezi svou rodinou, proč ne, ale nečekal sem, že se budeš prokazovat jak ukrivdene, urvane dítě a pak ukazovat.

Pičo tohle se dela na základce..

Reagovat
lichna.

Já ti nic nevyčítám, jen mě to udivuje. Tak hlavně že tvoje chování je naprosto v pořádku. Ještě aby ne, když to posuzujes ty. A co se týče banicku, tam jaksi už delší dobu nepůsobim. Ale pokus dobrý.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Jj tak možná hloupost trenéra. Ale žádná šikana pane bože.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se sám podkopáváš a kopeš kolem sebe jak dítě..Ňuňu, chceš lízatko na uklidnění?

Ohledně výsledků, jaké byly jsem vypsal už stohy "papírů", tudíž teď by se hodil ten tvůj odkaz na kolotoč.

A ne všem, samozřejmě, u Kučery jsem se mýlil, leč svoje si v Jihlavě odvádí.

Jinak v konfrontaci s tebou?

Ano, měl sem téměř vždy pravdu. Asi tě to štve, ale tvůj problém, ne můj.

Reagovat
lichna.

Jj VŽDY máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mám, kopej si dál.

Reagovat
lichna.

Ok tak jen tak zkráceně, ať to ukončíme. V jakém našem sporu jsi měl kdy pravdu ty krom Pavlenky? Kdy jsem svoji chybu uznal a omluvil se?

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo teď je na Svědíka pozde a za mě jediná reálná možnost je Holoubek jinak mě nikdo nenapda Pivarníka určitě ne to by jsme za rok hráli s DUklou.

Reagovat
sosna

Reagovat
lichna.

Ooooou

Reagovat
Puskas

Ale případný odkaz doplň o úvodní komentář, ať na to nemusím klikat.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak hlavně to nebude moc dlouhý video..

Reagovat
Salfovic

Třeba Cukrouš překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti behem par vterin natrhnu koutky a bolesti uz nebudes moct

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušovi nemáš co vykouřit tak na internet to klidně dej

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MFK KARVINA !

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
Error

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Venny

Reagovat
JarousFCB

Ho přes ten pupek ani neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz ma metr padesat...

Reagovat
smazaný uživatel

Horajz ma metr pade, ne ten pupek . Ktery sem btw pres leto sundal.

Reagovat
HorajzmAmmann

to určitě ty vole !

Reagovat
smazaný uživatel

Jako přes léto se sundal, o tom žádná, ale pochybuji, že to přebytečné břicho...

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas tak co mluvit, veprova hlavo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel pičoviny a běž běhat...

Reagovat
HorajzmAmmann

haf haf

Reagovat
JarousFCB

lehčí maximálně o pár dalších vlasů... máš na něj špatný vliv, bo jaký pán...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
8lampard8

Reagovat
8lampard8

*

Reagovat
Bex5

Reagovat
ZB 07

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Zkusene jsi to pojistil tim Sasinkou, kdyz vis, ze hrat nemuze

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SuperBanikovec

Jen aby mu do toho Bělák nehodil vidle a start Kubovi nepovolil.

Reagovat
Banikovec7

že by to tu četl a chtěl se taky podívat na video?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kiwi-21

Tak to dost možná budeš na netu

Reagovat
Puskas

Zbytečné útoky na Boba, potřebujeme vyhrávat, ne potápět dobré trenéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré...

Kdyby byl dobrý trenér, nenastane už taková nenávist v široké společnosti vůči němu a jeho onanistovi, jenž mu dělá asistenta. To už není jen výkřik pár jedinců..

Někdy je třeba ten řez a nežít stále v nějaké bublině...

Reagovat
frankiefcb

já k němu nenávist necítím, ale přeji si pro dobru Baníku, aby odešel. Svoje již má za sebou. Poděkovat za záchranu, ale jít dále.

Reagovat
lichna.

Nenávist k němu rozjelo pár individuí. To snad nebylo ani ke Kučerovi a ten nás potápěl mnohem více..

To je možná to, proč se ho neustále zastávám. Nepamatuju si, že by nějaký trenér dostával takovou sodu a to tu byly kdovíjaké hovada.. Souhlasím samozřejmě s tím, že už nám asi nemá co dát, ale ten styl kritiky je šílený, na to, že pod jeho vedením jsme se "zázračně" zachránili a pak většinu podzimu byli nahoře s celkem zajímavým fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý fotbal skončil snad tehdy v Olomouci a poté proběhlo pár zablesků. Pak se vyhrávalo silou vůle se štěstím (ano, to je taky někdy potřeba).

Na jaře pak Opava a na Dukle sme nehráli strašně.

A taková glorifikovaná nadstavba, to bylo echt pošušňáňíčko, jedna branka vstřelená stoperem a výkon ve stylu "kde domov můj, mám v piči", kdy to eskalovalo proti MB.

Takže ano, oslavujme individua !

Reagovat
lichna.

Však souhlas, nadstavba se absolutně nepovedla. Na druhou stranu si myslím, že by jí z naší strany hodnotilo spoustu lidí jinak, kdybysme nehráli takovou piču.

A jak jsem psal už na konci sezony, mi se nadstavba teoreticky líbí a byl jsem pro, ale pokud většinu fans otravuje a nebaví, tak pak postrádá smysl a mělo by se to vrátit.

Reagovat
frankiefcb

tak já snad až na Trevora necítím nějakou nenávist. Kučera to teda schytával o dost více. Dle mého nenávist si nezaslouží, ale čím dříve půjde tím to bude dle mého lepší.

Reagovat
lichna.

No ono už to právě není jen od Treva..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nenávidím jeho stereotyp, střídání a antifotbal, který chce hrát, ne jeho . Těším se, až skončí, ale nic zlého mu nepřeju. Prostě díky za záchranu, za minulou sezonu (podzim + finále) a měj se.

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by mě zajímalo, co se kolem děj děje. Vždyť on dokáže na jednu stranu zázračné úspěchy a na druhou stranu se mu to pak sype Jestli ty hráče umí postupem času srát a rozklíží se mu to, nebo co....?

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se u nás to, co ke konci jeho angažmá ve Zlíně...A další a další věci, které tady moc nemá ani smysl rozmazávat.

Takže když to shrnu, to poslední, cos napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Puskas

Dobrý určitě je, ale zdvihla se proti němu vlna averze stádového typu, tam už se to dá těžko zastavit.

Reagovat
frankiefcb

Hele jde o hru a tam je mizerný posun. Hráči se mu rozpadají pod rukama. Potenciál v hráčích je určitě větší než to co s nimi hrajeme. Já Páníka před Trevem bránil do poloviny jara a v nadstavbě jsem kapituloval. Už opravdu nevím, co bych řekl na jeho obranu, a když jsem viděl tu hrůzu v sobotu a jak ještě střídá v 55. minutě Kuzmu a aby potom dal na osmičku Diopa, kde by Kuzma zahrál mnohokrát lépe. Tak jsem nad ním už zlomil vyloženě hůl a vystupuju proti němu.

Reagovat
Puskas

A hele z mé strany: nejsem jeho nekritický obdivovatel, všímám si, jak to drhne, ale když už mu vedení prodloužilo smlouvu, tak chci, aby tam vydržel co nejdéle, což by znamenalo úspěchy a body. Mít nula bodů po dvou kolech, to není žádná hitparáda. Jaro bylo, jaké bylo, i díky úzkému kádru, tam prakticky nebyla žádná pořádná alternativa, a po jednom zpackaném utkání nebudu dělat závěry. Chci tři body, v dalším utkání taky.

Reagovat
FruFru

Reagovat
frankiefcb

Ono je krásné chtít tři body a já je taky chci, ale to co chci je opak toho ,co se pravděpodobně stane. Upřímně já jsem z téhle sezóny smutný, vůbec jsem se na ní netěšil, protože očekávám průšvih. A moc se bojím, že se nemýlím a jak strašně rád bych se mýlil.

Reagovat
Puskas

Přeji Ti, aby ses mýlil .

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, poslyše, ale Páník ještě nepodepsal prodloužení smlouvy, pokud se nemýlím. Pouze Baroš s Laštym.

Pokud stále nepodepsal, tak super, nemusí se vyplácet zlatý padák

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není ale jen jedno zpackané utkání. Já jsem ho hájil dlouho a omlouval si to i těmi rozhodčími, kteří nám pár bodů taky sebrali. V nadstavbě jsem si říkal, že máme i málo hráčů, můžou být unaveni. Ale vždyť on pořád hraje stejný fotbal, staví tam Holzera, který je mimo snad 30 zápasů, co jsem viděl přípravný zápas, tam to byla taky hrůza, teď to jen pokračuje a mám pocit, že minulá sezona vůbec neskončila. A žádný pokus o změnu. Pořád dokola střídá Kuzmu a je mu jedno, že je třeba zrovna jeden z nejlepších na hřišti. Cpe tam Diopa i když je z formy. Rohy pořád ve dvou, centr na prvního obránce...už jsem zase naštvaný a to ještě není pondělí

Reagovat
frankiefcb

úplně si popsal mé pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně. Liberec byla poslední kapka.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
čolo

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není dobrý a ani neumí jednat s lidmi. Ale chápu, že některým lidem dělá dobře, když ho poslouchají. Neznat ho a nevědět další věci okolo, měl bych stejný názor jako ty.

Reagovat
Puskas

Ok, nevidím dovnitř, nevím, co se tam děje, ale nechci nula bodů. Koho místo něj? Nešťastníka Pivarníka, o němž to kdosi psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále doufám, že Pivarník tam byl jen vyplnit volný čas

Ale pokud bych si měl vybrat z trojice Páník, Pivarník, Ševela, tak není o čem...

Ševela v úterý nástup.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Toho vůbec neznám, takže mi to vychází na Boba.

Reagovat
frankiefcb

Teď Puskasi. Prosím neber to zle, ale opravdu by mě zajímalo proč ti vychází Bob. Z čeho vycházíš? za poslední půl rok napiš aspoň 5 zápasů kde jsme hráli dobře. Já napsal dva, ale na další si nevpomínám. Bob nesporně zachránil a opravdu jsem mu to za to vděčný, ale z vděčnosti se opravdu nedá žít a dále se posouvat.

Reagovat
Puskas

Ševelu neznám a Pivarníka nechci. Proto mi z těch tří vychází Bob. Jistě že se z vděčnosti žít nedá napořád a přiznám se, že bych v rámci oživení změnu taky přivítal, viz níže případná jména, ale když už dostal staronovou šanci, chci, aby se mu dařilo.

A případná další jména, kdyby se nedařilo delší čas? Holoubek mi přijde nadhodnocený, navíc si nejsem jist, zda by byl pro tento tým ideálním koučem, dříve by byl zajímavý Koubek, jehož jméno tu taky padlo, ale nevím, jestli už nemá zenit za sebou, Látal podepsal Sigmě, nákupčího Jarolíma eeee nechci, další známá jména mě zrovna nenapadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, může i zůstat, vedení takhle podrželo i Kučeru, takže se s tebou ani nepřu.

Akorát jen, že to bude prodlužování agónie a ve všech aspektech a poté, až si všichni uvědomí tu chybu, vyhodí ho (z hrdiny nula dle vaší terminologie), tak si zas bude každý drbat hlavu.

I když v koutku duše doufám, že alespoň někdo už dělá na náhradě, ne nadarmo už dostal nabídku na trénovaní Slončík (jenž to ale odmítl, to už sem tu psal před pár dny)...

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Bohužel Bob nemám nemá co dát. Hraje si furt svoje, přijde mi že jak přišel tak zpevnil defenzívu a v útoku těžil z práce Kučery. Jelikož mi přijde, že snad od listopadu chybí jakákoli mezihra a hráči nevědí, co hrát. Kolik bylo zápasů vydařených na jaře Opava, Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Bohemka a Liberec v poháru, pak mě napadají ještě Teplice.

Reagovat
frankiefcb

Ty jo ani jeden zápas jsem neviděl. takže jsem měl asi smolíka, le i tak ej to asi špatně, dkyž se povedou dva zápasy v poháru a tři v lize.

Reagovat
lichna.

Jasně. Já právě čekal na novou sezonu, jestli to skutečně bylo tím úzkým kádrem. Dle prvního zápasu ne, ale to je přesně to, co jsem už říkal. Počkám ještě dva zápasy, než půjde posoudit, že je to stejné hovno. Však v pondělí uvidíme, jestli tam odehrajeme lepší zápas než na jaře, což zas tak těžké nebude,

Reagovat
Puskas

Po jednom utkání soudit je nesmysl.

Reagovat
frankiefcb

no kdyby to byl jen jeden zápas, ale to je pokračování té hrůzy z jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

však počkej do Karviné, buď se budu divit já anebo ty.

Reagovat
lichna.

Tak já nic nečekám. Ono se klidně může stát, že tam prohrajeme po špatném výkonu. Ale horší než na jaře to nemůže být, leda bychom dostali třeba 0:4..

Reagovat
Puskas

Někteří hráči ztratili formu, nebylo kým je nahradit. Vždyť jsme tu na to svorně žehrali, že ten kádr je dost úzký, levá strana neexistovala, protože nemakačenko Holzer byl nahrazován nefachčenkem Granečným, napravo se trápil Fillo, který aspoň makal, jištěn průměrným Pazderou, Hrubý byl z formy, Jánoš vše sám nezvládl a Jirásko jednou zahrál, jindy vyklusával hráče, který šel do gólu, vepředu Šašinkové, trápící se Diop a zraněný Bary.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, máš širší kádr a stejně hrají páníkovi děti, kteří jsou marní... To už lidi taky sere. Vrcholem byla stupidita střídaní Kuzmy, který byl agilní vstřelil branku (Páník ho pak v novinách natřel, že nepodržel míč a byl pomalý, WTF?) a nastoupil Diop, který se stáhl do zálohy.

Ty kráso, to byla přímo královská myšlenka

Reagovat
Puskas

Třeba neplnil úkoly, které měl, proto ho sundal. A jestli bude sázet pořád na své koně, to si počkejme.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to víš, že jo. Proto ho vždy sundá, vždy tam nacpe své černé dítě, dusí ho na lajně atd...

Upřímně, nedivil bych se, kdyby Kuzma začal litovat přestupu k nám, když ho Páník už tak dlouhodobě šikanuje... (a nejen jeho).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jim šoupněte tři.

Reagovat
smazaný uživatel

jo souhlasím za mě i remíza by byla ostuda. Spíše by to jenom napovědělo jestli to vedení bude mít u prdele jako za dob Kučery nebo se poučily, a budou konat rychle. Holoubek je cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Stop the drama, please. Určitě nechtějme prohrát derby jen kvůli nějakému odstřelení Páníka Kde to jsme...Přijdou těžké zápasy, mj. se Spartou a Jabloncem do 8. kola, tam s Páníkovou hrou prakticky nemáme šanci na body, potom je repre přestávka a tam se něco může dít, věřím tomu...Už popádesáté píšu, že jsme správnou chvíli pro jeho odvolání prostě zajebali.

Reagovat
smazaný uživatel

To máme čekat celý podzim, kdy bude vše rozjebané? Ty jo, dyť tohle bylo za Kučery, kdy alespoň Baník hrál fotbal a prohrával jen svou naivitou

No, stojím si za svým, v pondělí prohrát a nazdar.

Reagovat
Kepy_FCB

no po tom nekonečném martyriu s antitrenérem kučerou si nejsem vůbec jist že Páníka vykopnou po prohře v Karviné, to bysme tam museli dostat 6 a více : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem psal, že je dost možné, že ho klidně ještě podrží. Ale abychom si pak ještě nedrbali hlavu ještě více.

Reagovat
Kepy_FCB

až ted jsem si pustil tu předligovou tiskovku - tvl to je banda obávám se že to zase zahnívá zevnitř nejen kvuli pánikovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, co ti na to mám říct...

Ta tiskovka byla sranda, úroveň 0... Celkově marketing atd je špatné, zde se má Baník ještě co učit

Reagovat
smazaný uživatel

A nestačilo by prohrát 0:8 na Spartě a zápasy proti slabším týmům vyhrávat? Po takovém debaklu by odešel určitě si myslím a ten zápas se už hraje za měsíc... Abysme se takovým způsobem nedostali pod tlakem skupiny o záchranu i s případným novým trenérem...Kouzelným proutkem nebudeme dělat body u lepších týmů, i když hra se bude zlepšovat, ale jestli i body budou naskakovat, no...

Měl odejít v létě, teď je těžké něco honit, nikdo se z nás neposere, že by šel hned do Baníku, top klub nejsme ani náhodou. Mladý trenér z FCB nevím, jak by zvládnul tenhle kádr, ale to už jsem psal. Vážím si tě, respektuju tvůj názor, jen se mi zdá, že je kolem toho až moc zbytečná hysterie, ale v tom se asi neshodnome.

Měj hezký den .

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v pohodě, taky respektuji tvůj názor, ani se nepřu, pouze sem vypsal fakta....A že si stojím za svým.

A souhlasím, ten řez se měl udělat po konci nadstavby. Teď sice budeme za šašky, když ho po dvou kolech vyhodí (i když nemá podpepsané prodloužení), ale stále bude dostatek času vše dát do pořádku, než pak honit zajíce křečovitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj kamarád expert na FCB lituje všechny trenéry soupeřů Baníku, protože ty se fakt neví na co připravit - taková paralela na naroďák za Jarolíma

Reagovat
Puskas

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho se obávám, ale jestli budou takhle čekat tak to bude i jejich chyba, a pochybuji, že by se opět našel samaritán co by dokázal nás znovu zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, že se do toho pletu, ale souhlasím s tebou, pač letní pauza stejně, dá se říci, nebyla. Když to srovnám s přípravnými pěti zápasy - tak by to dalo Tepláky, Opavu, Bohemku, Spartu a Slováky. A přestupové období končí někdy v září. Stále spousta času udělat nějaký "řez" v případě pondělního neúspěchu. Otázka je, jestli budete považovat za neúspěch i výhru se stále stejnou hrou.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

sparta pošle tohodle pryč a pak jim to tam lepí zahustel, ae jinak krásný gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho jde mráz po zádech. Nečekané, velké gesto.

Reagovat
andrew96

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
db18

Ngadeu

Reagovat
Blasphemer

uličník

Reagovat
Losinho

in Hovorka we trust

Reagovat
db18

Jestli má aspoň někdo u vás rozum, tak se vyserou na nového stopera a dají tam Frydrycha.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Něco podobného se tehdy říkalo o Ngadeu po zápase s Tallinnem

Reagovat
Kang & Kodos

To byl krásnej zápas. 18letej Holík na lajně, Kessel na cestě do Prahy, na lavičce neodvolatelnej Uhrin, Ngadeu tenkrát uměl jenom mávat na pomezního, aby zvedl praporek. Konec starý dobrý Slavie, pak už to šlo do prdele

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kessel nakonec vykopal postup, vůbec nevíš

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Blasphemer

Jenže Ngadeua tady nikdo před Tallinnem, na rozdíl od Hovorky, neviděl nikdy hrát.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Určitě radsi než Karafiáta nebo Stronatiho

Reagovat
smazaný uživatel

Môj fantasy tím pre druhé kolo českej ligy:

Nita - Limberský, Kaya, Brabec - Souček, Hušbauer, Trávník, Kopic - Kozák, Komličenko, Krmenčík

Cena 98 mega... milujem tieto úvodné kolá fantasy

Reagovat
Stannis Baratheon

No vidíš, a Limba ani na lávce.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, očakával som, že úvodné ligové kolá bude v základe ešte predsa len Limba (v prvom kole aj bol) a Hloušek sa do základu prepracuje až o čosi neskôr... no nič, tak nabudúce tam postavím Brabca...

Reagovat
Kepy_FCB

98% příspěvků o Baníku

Reagovat
frankiefcb

a to hrajeme až v pondělí

Reagovat
skat

Protože jste všici nezaměstnaní a nemáte co dělat, tak tu krafáte na EF

Reagovat
Puskas

A Ty si chceš v pauze poplkat o Liberci, a nemáš s kým.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
skat

přesně

Reagovat
didosh

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec dneska ZNIČÍ Liberec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
skat

Neměl by se vymezit nějaký starší článek pro diskuzi o baníku? něco jako se dělá při TdF - to je strašný

Reagovat
martin1

Reagovat
frankiefcb

woow řešíme náš zápas v tomto kole. O čem by měla být diskuze.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl hraje dnes teda Plzeň nebo Baník

Reagovat
Salfovic

Orální derby je až v pondělí, to tu bude víkend.

Reagovat
HorajzmAmmann

někdo někomu zakazuje bavit se o SKS?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dělám si legraci Jen jsem to nečekal

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kepy_FCB

Král vládne

Reagovat
smazaný uživatel

k diskuzi a clanku mam jenom jedno - SMRT BANIKU

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
bobis21

Ano, vy jste vždycky byli žumpy, které jiným přejí smrt i při minutě ticha

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je fakt, že otevírám ledničku a už se normálně bojím, že v ní bude další baníkovec.

Reagovat
Puskas

Jestli sis ho koupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nebo Bráník, žádný rozdíl. Obojí se dá vysát (jak jsem tady zjistil )

Reagovat
JarousFCB

Tak to snad raději toho Cukrouše...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pán je gurmán.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Lof

Reagovat
HorajzmAmmann

půlka lidí na EF má problém přeskočit jedno vlákno

Reagovat
Banikovec7

Většinu to myslím i pobavilo, jen pár jich cukroušovi závidí a neunáší to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, není co, stejně je Horazjm takový umělý...plastika křížových vazů...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Spíš je to každej tejden to samý, Páník ven a bla bla bla... je to otravný

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako, když nalétne židovská letka. Taky otravné jak faraonova nemoc v Egyptě.

Reagovat
KoryVCF

zmiotłeś mnie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

To uz neni nas problem...

Reagovat
SpartaOvenka

A co jako? Baník je součástí ligy, raději si přečtu diskuzi k Pánikovi, než aby se tu řešily blbosti.

Reagovat
lichna.

Ještě chvilku mě serte a řeknu dalším nezaměstnaným kamošům, se kterýma se právě nudíme a rozjedeme to tu ve velkém. Proti tomu bude i Horajzmova kuřba nuda.

Reagovat
Kang & Kodos

#nohomo

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Prirozene ....

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak to ani neumim...

Reagovat
Kepy_FCB

no ty zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Takova mistni klasika... Skupinka spameru, ktera nema na to prispet do diskuze necim zajimavym, se pohorsuje nad obohacujici debatou Sevela x Panik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako debata zajímavá , akorát škoda že asi největší ohlas mělo tohle: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-preview-2-kola-438739/#post11293883

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Baník prohraje

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Papra

Doufám že to dnes Krmelec protrhne a něco tam trefí. Jinak sestavu bych neměnil, jens e bojim že Kalvach nebude ready a pokud místo něj bude Janošek, tak nám bude chybět někdo typicky defenzivní ve středu pole (Hlavně ať tam proboha nedá Hořavu).

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Reagovat
Papra

cekal jsem jestli s tim nekdo pribehne, ale byl jsi rychlejsi nez jsem cekal

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bex5

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Nadržený šimpanz

Pěkný

Reagovat
Stannis Baratheon

Super chlápek. Díky někomu bych i přál sousedům z HK postup do ligy, aby si ji ještě jednou zahrál.

Jak funguje to vybírání lidí? To obepisujou sportovce, jestli nemají nějaký zajímavý životní příběh, nebo jak to je?

Reagovat
8lampard8

cetl jsem v praci a mel jsem dost na krajicku

Reagovat
Posledni Kovboj

ty kravo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Helešic, Stronati, Svozil, Frydrych - Jánoš, Kaloč - Holzer, Kuzmanovič, Reiter - Baroš

Budinský, Fleišmann, Šindelář, Pazdera, Hrubý, Granečný, Šašinka O.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava pro jaro 2020? Až na Holzera by to mohlo být zajímavé

Reagovat
jackinho10

Jako banik mi nevadi, ale mohli by zase na chvili spadnout do 2. ligy

Reagovat
frankiefcb

S Pánikem je to možné.

Reagovat
PP

jak moc dobře vědí zlínští a baníkovci, tak to možné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis vubec, ze sme tu chodili psat i presto?

Reagovat
jackinho10

Ale to by se mohlo udelat treba preview primo ke 2. lize..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si taky říkal o slávce než přišel Ngochan

Reagovat
jackinho10

Kdo?

Reagovat
db18

Jirouš - legendary nr.10

Reagovat
Blasphemer

Paci

Reagovat
smazaný uživatel

Pacanda tam je jak pest na oko

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ten Paixaio kdyby možná dostal více prostoru vždyť on sotva nastoupil, a zrovna ščasnýmu moc nevěřím, že na tréninku byl na hovno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Lustrigol

Reagovat
Salfovic

Sice to není útočník, ale coby největší sparťanská přestupová bomba nejde nezmínit.

https://1gr.cz/fotky/bulvar/18/111/org/LAR773c66_profimedia_0219116481.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za buřtíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Peter, posila Sparty z Blackburnu. Nevím kolik stál, prý to mělo být okolo 15 milionů. V současnosti válí v nějaké 8. Německé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

"Chci dát 30 gólů"

Hezky se z toho udělala taková malá urban legend. Sice to takhle nikdy neřekl ani nemyslel, ale aspoň na zasmání dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to není spíš přehlídka toho jak nakupujeme nadějné hráče, které pak neumíme využít.

Reagovat
smazaný uživatel

kliknu na preview 2. kola a ukáže se mi diskuze o Baníku, neví někdo, co s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice baníkovec, ale taky mě to tak trochu štve Na druhou stranu slovní battle s tisícím pokračováním mezi lichnou a trevorem je top, zajímavější než (ne)fotbal Baníku

Reagovat
frankiefcb

no mě už ty battly mezi něma trochu unavují, protože zbytečně na sebe útočí. Ok jeden ještě dává Paníkovi šanci a druhý ho nehce. Ale proč musí do sebe tak rýt oba, to nepochopím. Máme přece jedny nervy a ještě nás čeká zápas v Karviné. Je třeba se šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dvě báby na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

co tě na tom sere tvl od toho jsou ty vlákna je to stejné jako ti zkurvysyni co píšou, že nedokážou číst bo tam není čárka 50 kg pihatí buzíčci

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak, čekáš, že se tu dozvíš něco od liberečáků nebo plzeňáků k dnešnímu velmi zajímavému zápasu a mezi tím je tu 95% komentů od baníkovců, prakticky o tom samém

Reagovat
Kang & Kodos

+ kuřba

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, na tu jsem zapomněl , ztrácím se v tom.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jsi špatně FNL je v jiné diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Čekám, že naše tuhá a sehraná defenziva to Plzni extrémně znepříjemní. Moc střel na bránu nebude, bude rozhodovat jedna chyba na jedné či druhé straně. Pokud vyhrajeme, tak potvrdíme titulové ambice pro tuto sezonu, takže jde o hodně.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Dneska komentuje Bosák.

Reagovat
smazaný uživatel

ta po delší době si budu užívat fotbal s komentářem ne jako na O2TV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt fandí Spartě, no. A myslí si, že to asi na jejich tónu v hlase nepoznáne...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kterej je furt o parník lepší než ti úderníci z O2.

Reagovat
oli9

Reagovat
Blasphemer

Tos mu teda nastavil laťku hodně nízko. Já můžu taky rovnou říct, že je lepší než Tittelbach.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Han střelil první

Tittelbach je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Lepší než šašci na O2, v čele s Homolkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

pumlíííč

Reagovat
Losinho

Vláška na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Pojď synu!

Reagovat
smazaný uživatel

jasna soucasna ceska jednicka mezi fotbalovymi komentatory

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
taws

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je lepsi?

Reagovat
andrew96

Za mě pořád Bosák. Vlášek je taky dobrý, ale říct že je jasná jednička je dost troufalé.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
oli9

a pořád nejlepší řekne co si myslí.... nebojí se zkritizovat rozhodčí a když něco na opakovaččce vidí tak to řekne.. a mě pořád baví i ty jeho hlášky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kritizuje co může, ale jak někdo kritizuje jeho, tak se zabejčí, začne kolem sebe kopat a banovat lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však lepšího v ČR nemáme.

Reagovat
db18

Barkman, Šíma, Vlášek, Štěpán... a mohl bych pokračovat, kdybych věděl, jak se ty ostatní jmenujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán

Reagovat
smazaný uživatel

To teda ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko Štěpáne, jsi to ty?

Reagovat
OranžováKarkulka

Vantruba hostuje v FK Pohronie

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
FCSL

Ajaj, Plzeň Na ně fakt neumíme, minulej podzim názorná ukázka, kdy jsme si doma nechali dát vyrovnácí gol proti 10. Za @ 2,5 už jsem musel trochu posichrovat teda

Od 2008 doma 0-5-7 Se Slavií 4-6-4, se Spartou 6-4-3...

Sestava snad stejná jak s Baníkem. Snad to zavřem do deffenzivy a budem nebezpečný z rychlého přechodu, což chce Hoftych hrát a to by nám mohlo sedět. Jsem zvědavej, ale tipuju 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vám věřím.

Reagovat
KingMaster13

Člověk čeká, že těší na výživnou debatu plnou fotbalových rozborů, spekulací a analýz a pak koukne do diskuze, kde se ze 3/4 řeší Horajzova kuřba Pičo, miluju eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Pešek - Pázler

Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Hloušek - Hrošovský, Kalvach - Kayamba, Čermák, Kopic - Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Pázlera a Hlouška očekávané

Reagovat
Blasphemer

Hloušek

Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Hmmm, ta sestava Plzne vypada fakt silne nicmene verim v plichtu

Reagovat
Blasphemer

Až na toho Pernicu. A u Hlouška taky ještě nevíme, jak na tom bude. Ale ofenziva momentálně asi to nejlepší. Kopic hrál sice minule hovno, ale dal gól, což by dneska vůbec nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pernica je jeden ze dvou zdravých stoperů a kvalitní hráč to bezpochyby je. Někteří na tomto webu ho dávali i do reprezentace.

Reagovat
Blasphemer

Hořava druhej zápas za sebou na tribuně?

Reagovat
KingMaster13

Já fakt nemůžu uvěřit tomu, že Vrba už neposílá do základu samej trash jako loni Dost se změnil

Reagovat
Blasphemer

Je na nějaký soudy ještě hodně brzo, ale pokud ho hodlá přikovat na tribunu, tak jsme ho fakt měli raději pustit. Loni hrál totální hovno, ale za ty všechny ostatní sezóny předtím si fakt nezaslouží vyhnít sezónu na tribuně... ale jak říkám, brzo takhle soudit.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Odejde Hrošovský a bum, Hořka základ.

Reagovat
KingMaster13

Snad Jánošek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

třeba se mu odcházet nechtělo a tohle ho přijme k tomu aby fakt šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je vůbec jeho hra? Já si ho v záplavě těch vašich záložníků moc nevybavuju. Klidně bych ho jako nejpozději v zimě být Baníkem vykoupil, někoho se smlouvou do 30.6. 2021 Sigma asi nevykoupí a ta hodinka domů by ho nezabila. Díky.

Reagovat
Blasphemer

Střední záložník, použitelnej i na podhrotu. Téměř neodstavitelnej od míče, technickej, dobrá střela... takovej býval v nejlepších letech u nás. Loni půlka těch věcí neplatila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nové prostředí by mu mohlo pomoci, tak uvidíme. Z těch mladých vidím jako "koupitelného" s nějakou kvalitou do středu zálohy pro nás asi jen Havlíka, Lingr hraje trochu jinou pozici, pak právě jsem přemýšlel o Hořavovi, když Matějovský může hrát v Boleslavi v tolika letech...Díky.

Reagovat
Blasphemer

Chytit by se určitě mohl. Procházka byl u nás ke konci naprosto příšernej a u vás se stal dost platným hráčem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Procházka k nám přišel přes Turecko. První půlrok super, jeden z klíčových hráčů, bez kterých bysme tu záchranu nedali. Loňskou sezónu proti kvalitnějším se už hodně projevovaly jeho slabiny, které jsou spojeny s věkem, ale i tak jsem rád, že prodloužil o rok, ta jeho zkušenost se v některých momentech bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

jestl v zimě bude bob tak to může přijít i Ronaldo a hovno pomůže pač bude hrát místo něj Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný Páník do pondělka, prosím.

Reagovat
db18

Po 30 minutách už nemůže, od balonu ho odstaví i vítr, možná jediný hráč u kterýho by ani Smola nedokázal po kontaktu spadnout na zem. Balon už bohužel nepodrží, ale střelu má pořád vcelku dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta

Reagovat
Blasphemer

Super, že už ani dopředu nezatírají, že nás jdou prostě dokopat a domrdat.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Hoftych nic jinýho neumí, a Liberec doma proti top týmům taky ne.

Reagovat
Blasphemer

Tak Liberec venku, to už je pojem. Jak pro Plzeň, tak S úplně to samý.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Si pamatuju, jak tehdy Coufal pokopal půlku slávistickýho týmu, neskutečně mě sral.

Reagovat
Kang & Kodos

Top byl ten zápas, jak šli proti nám do devíti, vyrovnali, ben Chaimovi vynadali do zkurvenejch Židů a on si je chtěl kupovat na zahradu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Udělali jste pěknej zápas, ceníme dodnes.

Reagovat
KingMaster13

Nezapomenutelnej zážitek a asi jedinej moment, proč si ve Spartě někdy vzpomenou na Ben Chaima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Za Plzeň si zase pamatuju, jak už to Bakoš ke konci nevydržel a když ho okopávali ve zdi, tak tam někomu vlepil facku.

Reagovat
FCSL

Tak na Spartu to stačí. Jedinej, kdo nás v poslední době herně u nás přehrává je Slavia. S tou fakt nestíháme. S váma hrajem vyrovnaný zápasy. S Plzní taky, ale vždycky to ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

nekoukam co rikali ?

Reagovat
Blasphemer

Taková ta klasika, nebudou hrát na krásu, hlavně důraz atd.

Reagovat
KingMaster13

Tohle jsou celý oni. Na druhou stranu mají pevnou obranu a na hovno ofenzívu, takže nemohou moc co dělat. A pod Žoldem se na to nedalo dívat vůbec, pod Hoftychem se mi ten jejich výkon v Ostravě docela líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak Slávisti, fanděte dnes Plzínce, protože jestli Liberec vyhraje třeba 1:0 tak bude kolem toho Karafiát takový hype, že ho vaše vedení vážně koupí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak Slávisti, fanděte dnes Plzínce, protože jestli Liberec vyhraje třeba 1:0 tak bude kolem toho Karafiát takový hype, že ho vaše vedení vážně koupí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Kurva drát, však jsem to napsal jen jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď vystřelil pumelici

Reagovat
Stannis Baratheon

co udělal?

Reagovat
Kang & Kodos

Vystřelil pumelici

Reagovat
Greny

OT : Ve Vlašími ve 30. minute se za brankou Brna spustil zavlazovaci system

Reagovat
smazaný uživatel

Ardeleanu úřaduje

Reagovat
Greny

Reznik zranenej ...

Reagovat
db18

Čůráci lampasácký!

Reagovat
mistr129

Já ti říkám, to nebylo na tebe

Reagovat
Blasphemer

Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný odpad

Reagovat
Blasphemer

To sou normální kundy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tu už Brabec má...

Reagovat
Greny

musíte dát gol a pak je rozkopat

Reagovat
KingMaster13

Ne, že bych fandil Plzni ale Liberec se mi poslední 2 roky dost zhnusil tím herním stylem

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jim tam přijde trenér co s tímhle stylem fotbalu žije

Reagovat
Salfovic

Poslední trenér, co hrál s Bohemkou její typický fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

to v tý době měl ten historický rozhovor Sňozík ne

Reagovat
Salfovic

To asi ne, tehdy se Bohemce dařilo a zažila snad nejlepší umístění po bankrotu.

Reagovat
Han střelil první

Co se stalo? Já kadil.

Reagovat
Blasphemer

A dobrý? Ve skluzu zajel Brabcovi kopačkou do koulí.

Reagovat
Han střelil první

Paráda tak to je dobrá mrdka

Reagovat
Salfovic

To jsou fakt čůráci (a Brabec už ho nemá)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva to už bych nevstal kdybych to tam dostal. Liberec stejnej hnus jak u nás okopáváčský kundy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

a jeste se vali Pešek

Reagovat
smazaný uživatel

Však dostal taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Wtf Pázler. Já myslel, že už to kopyto vylili zpátky do druhý ligy.

Reagovat
FCSL

Mikula komik. Nechápu proč jsme pouštěli Fukalu na repre

Reagovat
Greny

Pešek jeste faul a pujde... a nebude si mit vubec na co stezovat

Reagovat
Blasphemer

a Pešek mohl bejt venku

Reagovat
Salfovic

Měl, tohle držení bylo za taxativní žlutou. Ale fotbalu by to nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pešek spíše měl být venku

Reagovat
Blasphemer

v pořádku

Reagovat
Salfovic

To jsou zase dresy, vždyť na tom slunci zalitém trávníku nejsou skoro vidět

Reagovat
smazaný uživatel

tak na liberečáky stejnou hrou

Reagovat
FCSL

Berbrovy mrdky

Reagovat
Greny

jeste si stezuj na rozhodci Pešek uz se mel sprchovat

Reagovat
FCSL

Tak zatim jsme se dostali 3 za půlku a 3x to směšně přerušil rozhodčí. Offsice nebyl, faul na Pázlera + ted jeho faul? Ale Pešek mohl jít ven, o tom žádná

Reagovat
Greny

a kde jsi prisel na ofsajd ? ze to rekl Bosak? pokud jsem koukal dobre a zpetne si to pretocis tak tam ofsajd vubec nepiskal ale utocnej faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Protože jako faul mi to nepřišlo už vůbec, ale tak detailně jsem to nerozebíral

Reagovat
smazaný uživatel

okopávačský mrdky

Reagovat
db18

Sklízíte, co ste zaseli

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ten Pernica jak se smál potom

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
mistr129

Šádek

Reagovat
mistr129

van Kessel do Trnavy jako by slovenský fotbal neměl za poslední dny těch ran dost

Reagovat
smazaný uživatel

cože vždyť jak měl jít hostovat do zlína tak řekl, že nebude hrát za vesnici

Reagovat
Kang & Kodos

Specialista na 2. předkolo

Reagovat
Kaspar

krmencikova se snad jeste nedotkla za pul hodiny mice3

Reagovat
smazaný uživatel

krmencikova zrovna někde bourá

Reagovat
db18

Vždyť tam přešel přes Kačarabu tuším, akorát si to moc předkopl...

Reagovat
Losinho

Takže jeden dotyk a nebejt toho předkopnutí, tak dva?

Reagovat
naheCZ

Pázler

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pázler To je hroznej kopáč.

Reagovat
Losinho

Chudák Brabec, respektive paní Brabcová

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Pázler to je takovej ostrostřelec z FNL jako Jakubov

Reagovat
Greny

muze mi nekdo vysvetlit jak ted Krmencik fauloval Nguyena?

Reagovat
Kang & Kodos

Pázler ligovej hráč ty vole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Ty Hlouškovi centry, to je katastrofa.

Reagovat
Kaspar

kam odesel Pacinda?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FCSL

Kacharaba brilantní

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Když už, tak bych raději jeho než Karafiáta.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jak píše kolega, pokud někoho z ligy tak jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda já už radši teda Karafiáta, ale nejlépe ani jednoho.

Reagovat
KingMaster13

Co na tom Karafiátovi všichni vidíte? Za mě průměrnej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na kempu ManUtd

Reagovat
jackinho10

Cesti rozhodci by meli dostat skoleni, ze nepiskaji zaky a ze fotbal je kontaktni sport..

Reagovat
Salfovic

Liberec drtí na šance Plzeň 1:0

Reagovat
Kang & Kodos

Zelíčko čekal od Liberce nějaký ofenzivní akce.

Reagovat
Salfovic

Kačaraba s Karafiátem jsou už jednou nohou v Sinobo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad vyhodí Pázlera a dá tam Musu, to je aspoň trochu fotbalista.

Reagovat
FCSL

Ani ne, v přípravě byl lepší Pázler Fotbalově je na tom nejlíp Kuchta, ale ten se asi od dubna válel, takže má horší kondici jak Komlichenko, když přicházel k nám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kuchty jsem si ani nevsim, že je na lavičce. Tak tady není o čem.

Reagovat
exse

Reagovat
Kaspar

zlaty Limba proti Hlouskovi

Reagovat
Mirek na tenisu

odborník?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím na šance lepší Liberec, jen tak dál

Reagovat
exse

Hrůza. Loni jsme nedávali góly, ale aspoň ta hra nějak vypadala. Na to že ten tým zůstal pohromadě, tak je to slabý. Jinak Pázler a Pešek na ligu fakt nemaj. Absolutně nechápu proč dostal Pázler přednost před Musou, kterej je v zakončení stejně bídnej, ale v mezihře mnohem platnější.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hloušek musí hrát v základu. Rychlý, kombinačně šikovný. Klidně bych ho dal na levého halva. Pochybuji totiž že Krkovička nechá sedět Limberského. Hloušek hrál zleva tímhle stylem poháry za Legii Varšava a vždy tam vynikal.

Reagovat
exse

Reagovat
Mirek na tenisu

Že tě bolí makovice už víme...teď přidej názor Joudo.

Reagovat
Salfovic

Vždyť nedá centr

Reagovat
Mirek na tenisu

Na to, že hrál v novém manšaftu poprvé obstál. A bude se zlepšovat. Centry měl nepřesné, to je pravda. Ono nebyl sám, že...

Reagovat
Selänne

Poslední dvě sezóny tam hrál dost průměrně. Přes Limbu nemá momentálně šanci.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Mně se teda Limba líbil víc, Hloušek se ale potřebovat zkusit s týmem, když v úterý hrát Limba nemůže.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak dle toho medailonku v poločase to vypadá, že je Karafiát už jednou nohou ve Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný teď pěkně smoloval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč

Reagovat
mistr129

Je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Stroj času?

Reagovat
mistr129

Pumlíč

Reagovat
JarousFCB

Zbrojovka

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
db18

Luďan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Luďan

Reagovat
Blasphemer

Havel skvělej centr ovšem

Reagovat
lampas

Typický štěstí Plzně. Ubožáci.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

Škoda... Mohli konečně táhnout kam patří.

Reagovat
martin1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, Karafiát nás vytrhne

Reagovat
Blasphemer

ale jako trošku mě sere, že jsem ve Fantasy na poslední chvíli vyměnil Pernicu za Řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek je příšernej. Limba musí hrát do 40 aspoň.

Reagovat
Blasphemer

Centry má příšerný, ale jinak mi to nepřijde tak hrozný... na první zápas.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fantomas

Reagovat
Salfovic

A Karafiát má po Slavii.

Reagovat
monty25

Mám ve Fantasy čtyři ofenzivní hráče Plzně a góla dá Pernica po asistenci Havla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

byl jsem na tom podobně...měl jsem 3, ale naštěstí ten 2. gol už dal Kopic, takže ok

Reagovat
smazaný uživatel

Naše ofsajd pasti dneska na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Greny

Ta penalta pro Vlašim byla "dokonalá" létos někomu rupnou nervy a pak se budou ti rozhodčí divit až fakt někoho někde sejmou

Reagovat
Salfovic

FC Sellier & Bellot Vlašim

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být?

Reagovat
Greny

Jako faul byl... Ale šlo o to že Vlašim letěla do brejku a někdo z Vlašimi stáhl za dres Přichystala co se vracel ještě na půlce Vlasimi, dres naplej k prasknutí, úplně mimo hru s míčem ale vidět to měl minimálně pomezní stopro a i hlavní od toho byl cca dva metry

Reagovat
Greny

A z toho brejků byla ta penalta ... Takže místo aby jsme kopali standartku tak Vlašim kopala penaltu

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že ten sudí nebyl Ardeleánu

Reagovat
Greny

Počkáme na zítra něco jsem zaslechl

Reagovat
KingMaster13

Já jsem taky něco četl Raději ho odvolali z Líšně ale vy jste schopni si pro něj dojet i do Pardubic

Reagovat
Greny

No 18. Minuta v Pardubicích má být zítra zajimava

Reagovat
KingMaster13

Jo? Víš něco konkrétního? Docela by mě to zajímalo. Hele pokud můžeš odpověz, pokud ne tak mi to napiš do chatu

Reagovat
Greny

Konkrétně ne... Ale spekuluje se že někteří se asi zajedou po cestě z Vlasimi kouknout na fotbal do Pardubic zítra ..

Reagovat
KingMaster13

Hmmmmm aha.... to asi neskončí jen obchozeným jeho autem klíčkama co?

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Salfovic

Bod dobrej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Brabec

Reagovat
KingMaster13

Ten Potočný vypadá jak psychopat

Reagovat
db18

Kopic!

Reagovat
Blasphemer

nazdááár

Reagovat
exse

Faul se dal pískat, Krmenčíkův offside se měl pískat.

Reagovat
db18

Brutálním vstupem do zápasu jste určili metr zápasu... tohle nebylo nic.

Reagovat
exse

Říkám dal, sám bych to asi nepískal. Ale offiside určitě, pokud je hráč při centru do vápna tak je to automaticky zapojení do hry, i když souboj nepodstoupí.

Reagovat
Greny

To je v jakých pravidlech?

Reagovat
Blasphemer

podle pravidla pravé ruky

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

krmenčík se do souboje nijak nezapojil tak co bys chtel piskat a tyhle fauly se piskaji jen hracum jako Smola

Reagovat
exse

Pokud tam stojí a brání ho hráč, tak to zapojení prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

podle jakych pravidel, prosim te najdi mi to nekde a napis mi to tu at se poucim

Reagovat
exse

Podle zákona jungle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si po večerech místo koukání na porno nastuduj pravidla fotbalu ať tu nejsi za tak velkýho kreténa aspoň

Reagovat
exse

Mohl si to ale říct pěkněji.

Reagovat
Salfovic

Faul koho ?

Reagovat
fantomas

Faul na Pernicu? Souhlas.

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeňáci chtěli útočný faul na jaře při ruce Limberského, docela se divim, že teď ti nedaj za pravdu. Za me faul ani jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

A prachy za lístek spláchnuty do kanálu. Jsem si měl radši jít koupit gram trávy.

Reagovat
monty25

Kopic

Reagovat
Sosi

Kopice tzv. na Henryho

Reagovat
fantomas

Kopice mám fakt rád.

Reagovat
KingMaster13

Kokeš jede

Reagovat
Remt

vzpomínám jak jsem s ním jezdíval jedním autobusem do školy byl asi o 4 roky starší a pamatuju si jak se mi vždycky posmíval, možná, že mě tehdá ještě s jedním borcem tak trochu šikanovali, dodneška nevím proč zrovna mě

Reagovat
C-M@ster

Co ti dělali?

Reagovat
Remt

hele víš, že už ani nevím? je to přeci jen třeba 13 let, možná víc, ale posmívali se mi dost, to si pamatuju cesty autobusem do školy jsem nenáviděl

Reagovat
OTASi

to už je hodně špatný bejt šikanovanej od fotbalistů...

Reagovat
Dru Zeree

Taková liberecká klasika. Proti Spartě a Slavii se můžou posrat, proti Plzni nedůrazný pouťák.

Reagovat
FCSL

Tak Sparta se u nás nesnáší a proti Slavii hrajou o fleka tam, takže větší motivace no

Reagovat
smazaný uživatel

trapaci

Reagovat
FCSL

Pustit Karafiáta a koupit aspon slušnýho útočníka, jinak to nepůjde

Reagovat
Stannis Baratheon

Muse bude dobrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad ten Karafiát nepřijde. Proč dalšího hráče typu Kudela nebo Hovorka, kteří jsou k tomu ještě lepšími hráči než je Karafiát.

Reagovat
John Obi Mikel

Pojďme Liberec! OTOČIT!

Reagovat
raduinho

Baník je odpad.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Musa, hráči s tímhle jménem jsou prostě výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec to kope jako Beckham... zase je z toho gol.

Reagovat
db18

lol, Chorý Proč tam nedá Božoleho?

Reagovat
Blasphemer

Protože je zraněnej. Zase.

Reagovat
db18

Tak Pištu.

Reagovat
Blasphemer

Já jsem asi jedinej, komu CHorý nevadí.

Reagovat
db18

Ho asi moc nevidí... přijde => fauluje => sám padá a tváří se ublíženě... => opět fauluje. Do toho neskáče vůbec na vysoký balony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho ublizenej ksicht..

Reagovat
Salfovic

Asi

Reagovat
db18

Smola pro bohatý.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To tam má poslat zraněného hráče co není ani na lavičce to by bylo hned 3:0 Kontumačně

Reagovat
smazaný uživatel

Musa krásně

Reagovat
KingMaster13

Musa Časem bychom mohli mít snad pořádnýho útočníka

Reagovat
John Obi Mikel

Ozzy už mu v zimě na SN věštil velkou budoucnost. I když tak nějak svým stylem

Reagovat
Greny

Musa už hraje i za Plzeň

Reagovat
John Obi Mikel

To byl Ahmed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

A ještě to řek i podruhý než si to uvědomil...

Reagovat
Salfovic

Splést si Kayambu s Musou

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chorý mě neskutečně vytáčí

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Za chvíli Kovařík na plac

Reagovat
Greny

Tak Vrba prekvapil

Reagovat
John Obi Mikel

Tak alespoň vyrovnat

Reagovat
Stannis Baratheon

To pravidlo se, střídáním je picovina. Kdyby prostě na féra nastavili za to zdržování ranec, a nebo dávali žlutý, tak by bylo do roka po tom. Teď když se bude loucit hráč s týmem

Reagovat
Greny

Já se těším až třeba v derby bude Kanga střídat pod tribunou sever nebo Stanciu pod kotlem Sparty to bude sen

Reagovat
John Obi Mikel

Tam je snad výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by stridajici hrac sel kolem kotle souperova tymu bude stridat normalne u stridacek

Reagovat
John Obi Mikel

K ničemu je to z jineho duvodu. Takhle akorat si hrac stoupne na pulku a taky to bude mit daleko.

Reagovat
Kaspar

tvl ten Chory jakmile ma u sebe hrace tak hned spadne

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chorý takovej klaun

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak ale teď měl ukáčko dostat kartónek.

Reagovat
db18

Vždyť nic neudělal a Chorý do těch kolíků naběhl.

Reagovat
Blasphemer

Tak jestli Pernica fauloval Maru, tak Kačaraba fauloval Chorýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to cerny kopyto uprostred zalohy Liberce? Nechci pusobit jako rasista, ale ten kdyby nebyl cernej a vysokej tak hraje 1.B za Pacetluky.. tolik domrdanych akci a prohranych souboju jsem nevidel.. i ten u druhyho golu.. totalne hloupouckej a bez techniky..

Reagovat
HorajzmAmmann

Mara je nejlepší hráč Slovanu, no...

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

To fakt ne, ale dneska mu to fakt nešlo. Každopádně za to může i Hoftych, protože hraje zbytečně vysoko. Technika zrovna není jeho silná stránka

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo je lepší? Možná občas Oscar a Kacharaba?

Reagovat
FCSL

Však pod Zsoltem neměl ani jistej základ, dostal se do toho až na konci sezony. Je dobrej, ale nejlepšího hráče týmu bych z něj fakt nedělal. Pro mě v min. sezoně určitě Nguyen, Kacharaba, Karafiát, Oscar a Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla na to vliv ta jeho autonehoda před ní odehrál asi 5 ze 6 ti zápasu v základu a hrál opravdu dobře?

Reagovat
FCSL

Určitě měla, výpadek velkej, ale je nevyrovnanej no, někdy zvíře, někdy slabej jak dneska. Možná by ho fakt bylo nejlepší držet na tom stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že kdyz byl na stoperu tak tam ke konci sezony predvadel dobre vykony. Jeho misto je stoper nebo DM ale proc ho Hoftych dal vys to nechapu

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem právě narážel na Maru na stoperu. Ale myslel jsem, že byl dobrý i když hrál na kraji. Takový lepší Tomáš Marek, který zaplácnul všechny místa v sestavě kromě golmana a hrál všude fakt dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

ok

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč znalec? Nehrál dneska snad totální piču? Druhej poločas všechno špatně, pomalej, nemotornej, kazil brejky, přicházel o míč před vlastním vápnem... se mám jako posrat že je tohle vemeno v Liberci nejlepší?

Reagovat
Blasphemer

A proto by měl 1.B třídu.

Reagovat
John Obi Mikel

Však ho chtěla koupit Plzeň, Sparta a Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

No ale asi si to dobře rozmysleli.

Reagovat
pingla

Protože na stoperu je to úplně jiný hráč než na středu zálohy.... byl příšerný

Reagovat
exse

Momo9 strikes again. Ještě něco nám řekni.

Reagovat
John Obi Mikel

Musa umí hezky Česky.

Reagovat
KingMaster13

Hezky Plzeň, letos to bude hodně zajímavý Teďka musíme zareagovat my v Teplicích, což věřím, že se podaří a dostihy mohou pokračovat

Reagovat
KingMaster13

Ježiši necpěte nám ho sem, pokud se kouká Tvrdík tak ho to akorát přiměje ho koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, poradí někdo kam ve Varech zítra na fotbal Sparta - Jablonec? Nějaká příjemná hospůdka s O2? Předem díky..

Reagovat
Losinho

Musa

Reagovat
C-M@ster

"...a další hlavní rozhodčí Pavel Orel bude muset kvůli chybám z uplynulé sezony vynechat v nejvyšší soutěži celý nadcházející podzim."

2. kolo: Teplice Slavia - VAR - Pavel Orel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

neskutečný

Reagovat
Greny

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Losinho

Tak asi to mysleli v roli hlavního, takže jako VAR to může kurvit dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Naše liga je právě proto nejlepší, že jsou v ní věci, které člověk někde jinde těžko najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Teď koukám, že ta legendární "ruka" teplického obránce, po který jsme kopali penaltu, byla už v předminulé sezóně a proměnil ji Halil

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi fotka.. diky cenim

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten Karafiat je prej hodne pravdepodobnej a pristi tejden by mel prestoupit.. Trpis ho hodne chce.. cena 40 m

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty píčo, Karafiát za 40m Kdyby to bylo aspoň za Kacharabu. Fakt tomu nerozumím. Už mě začíná v tomhle Nezmar s Trpišem trochu srát, že nedohlidnou dal než do Liberce, Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz to funguje... minimalne zatim

Reagovat
KingMaster13

Já už jsem ten jejich systém prokouknul. V létě se přivede 1 "superstar" za velký prachy. Letos Stanciu, loni Olayinka. Pak se přivede někdo z Liberce a Jablonce a dovrší to nějaký doplňující buy pro lidi v podobě třeba Baluty nebo Matouška. A v zimě se rabuje jen v Liberci Nicméně stoper je potřeba ze zahraničí rozhodně a ne Karafiát, ještě za 40 míčů. Za 40 míčů se cca prodával Stoch

Reagovat
Bex5

Tak to bys jim mohl jit z fleku delat skauta

Reagovat
KingMaster13

Být já skaut tak máme stoperskou dvojici Hnid-Banana, před nima hraje Drinkwater, brankáře bych přivedl RUmuna Osraldesku a dovršil bych to Nigerijcem Omakala Muho na křídlo Plus ještě by se mi líbil Serpentini jako náhrada za Coufala

Reagovat
KingMaster13

A na hrot Vozihnoj nesmí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Buzerante!

Reagovat
Bex5

Reagovat
M0rb1D4S

To bych chtěl vidět jak byste dokázali koupit Drinkwatera, když jeho cena by byla někde ve výši Slavistickeho rozpočtu na několik let

Reagovat
KingMaster13

Výměna za Součka

Reagovat
Greny

Tam je Kante

Reagovat
KingMaster13

Já vím, pro něj by to byl asi nejhorší přestup ale spíš jsem naznačil způsob jak získat Drinkwatera Nicméně beztak bych ho chtěl jen kvůli jménu

Reagovat
Losinho

Toho berem taky

Reagovat
FruFru

Ještě Fidela Escobara

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pro Slovan (Karla) ale dobře. Dostanou (dostane) 40 mega. na stoperu Mara, který tam je o parník lepší než v záloze a do zálohy za těch 40 mega už na hostovačku někoho "koupí" a Karl si koupí auto a barák na Mallorce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

40m + přestup Musa + hostování Hromada, mně je to už teď úplně jasný, jak to zas dopadne.

Reagovat
HorajzmAmmann

pro Slovan výhra

Reagovat
Greny

A za dva roky Musa za 50 do Slavie

Každopádně mi přijde že Plzeň ani v Liberci hráče nehledá pac by se s Karlem stejně nedohodla

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jak jsem říkal Karl podojí a nedivil bych se kdyby dostal třeba ješte třeba Pokornýho a nějakýho mladocha k tomu

Reagovat
Bex5

Tos slysel kde prosim te? Nechci to znevazovat, ale prijde mi to jako ... trochu moc za takovou kytku

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj Žongl nebo někdo jiný? 40 míčů za Karafiáta se mi fakt nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

ale vetsinou jim to vyjde

Reagovat
ondrasch77

Vyjde jim jen to, co obšlehnou z "důvěryhodných" zdrojů...

To, co přeberou v diskuzích nebo si vymyslí, tak moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je teda ktery pripad?

Reagovat
ondrasch77

Co já vím, kde sis tohle vygůglil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a nepůjde zase z toho případného přestupu něco vám? Ani jsem si neuvědomil, že je to sparťanský odchovanec

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nassim Hnid (نسيم هنيد) l Welcome To Slavia Prague l BEST Défensive Skills And Goals HD

https://m.youtube.com/watch?v=Iu5RZe36i7E&feature=youtu.be

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Genius

Reagovat
KingMaster13

Aneb jak jde sestříhat video, že Tetteh vypadá jako world class hráč

Reagovat
Kang & Kodos

Tetteh by mohl bejt world class, kdyby se mu vždycky chtělo.

Reagovat
KingMaster13

Na to narážím. Měl 1 skvělej podzim ale jinak nic moc. A jak říkáš hlava je druhá věc

Reagovat
HorajzmAmmann

tak třeba na Kukece bych sestříhal takový video, že by vypadal jako Messi ... bohužel se mu chtělo první půl rok v Baníku a pak každý 10. zápas ...

Reagovat
Bex5

Rychle s nim do Plzne

Reagovat
M0rb1D4S

Ono je docela umění udělat 3 minutové video, ve kterém dá útočník 4 branky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Já toho Hnida prostě chci, už jen kvůli jménu

Reagovat
C-M@ster

Tak v těch Pardubkách asi nic, Greny, co?

Reagovat
Greny

Na onlajnech zatím nic nepřišli víc nevím jsem na turnaji v malé kopané a myslím že dnes neuvidím odpolední zápasy a večer Spartu už tuplem ne..

Ale škoda čekal jsem potom co se říkalo že se něco stane

Reagovat
C-M@ster

Škoda, no

Reagovat
Stannis Baratheon

Co myslíš? Jako jestli přežil rozhodčí?

Reagovat
ZB 07

OT: Teď koukám na letní příchody do Třince a posílili fakt solidně. Navíc vedení 2:0 na Dukle už, to bude těžkej soupeř letos...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Právě jsem se tady chtěl přijít vysmát Dukle, hezky pěkně Třinec

Reagovat
db18

Nechytá Rada... konec Skuhravého se blíží.

Reagovat
Greny

Uz 1:2 a jeden neuznanej gól Dukly tam to skončí 5:5

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Solidní match!

Reagovat
Greny

Obecenstvo na Julisce ožilo a žene Duklu za vyrovnáním. Míč však po útočném faulu patří hráčům Třince.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Hlavně nechápu proč jsme tam pustili stopera a pak hrajem se Šuralem a Pavlík sedí...

Reagovat
ZB 07

Tak Gáč na Zbrojovku imho nemá zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

A Chmiel sedí Ten borec snad nikdy nebude stabilní jedničkou v profi týmu a to vypadal tak dobře před pár lety...

Reagovat
Greny

To i ten Šustr na tom je lip

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ve Vyškově, ne? Když ti někdo v 18 začne chytat ligu a dobře, i když to bylo pod Petrželou, když jsme měli prakticky jasný sestup to jaro, tak čekáš, že by to mohl být brankář s velkým potenciálem, který by se někde mohl prodat za slušné peníze, bohužel Franta stagnuje a myslím, že bude Baníku užitečnější spíš jako chuligán, podle toho, jak se projevuje a jak vypadá...Škoda

Reagovat
Greny

V Líšni

Reagovat
smazaný uživatel

OK, jsem rád za něj.

Reagovat
Stannis Baratheon

A borec co se tam neprosadil teď pilíř obrany estonského mistra prošli přes Škendiji do 2. předkola LM.

Reagovat
djiros

Samozřejmě nesmysl, že se Reintam neprosadil. Chtěl zpět domů, tak mu to Třinec umožnil.

Reagovat
Stannis Baratheon

OK, díky.

Já hodnotil jen podle počtu odehraných zápasů a zdálo se mi, že moc nehrál.

Reagovat
ZB 07

Tak ona taky úroveň estonského fotbalu není o moc výš než průměr naší druhé ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tři favoriti ztratili, zatím dobrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pardubice

Reagovat
monty25

Ještě je ve hře Csaplárova past...

Reagovat
Stannis Baratheon

No, lepší než jsem čekal, ale pěkně bych asi úplně neřekl. Ale 3 body zůstali doma.

Reagovat
monty25

"Pavel Žifčák (FK Pardubice) nyní viděl úplně nesmyslnou žlutou kartu od Petra Ardeleanu."

Reagovat
Kaspar

kdyby zbytek fotbalovy evropy vedel co se v nasi lize vse deje, tak mame drazsi tv prava nez PL

Reagovat
martin1

Zas si tak neidealizuj fotbalový svět jinde.

Reagovat
FruFru

Reagovat
Stannis Baratheon

Jen bych poupravil drobně. Jmenuje se Zifčák

Reagovat
Puskas

alias Martin Šmíd

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Le Gunner

Bude se někde vysílat Sparta-Jablonec?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavni prava na ligu ma furt O2

Reagovat
Greny

Jo zápas bude vysilan živě na Prima Comedy Cental

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

O2 TV kde jinde

Reagovat
Le Gunner

Nevedu. Stream?

Reagovat
Losinho

Sázkovky

Reagovat
smazaný uživatel

stadion stream tam ani nepoznáš kde je balon

Reagovat
monty25

"První poločas zápasu mezi Pardubicemi a Žižkovem je u konce. Domácí zatím vedou 2:0. Ve 29. minutě se trefil Tomáš Čelůstka po faulu Luise Gila na Davida Hufa a poslal červenobílé do vedení. I u druhého gólu byl Američan se skoro 200 starty v MLS, když si do vlastní branky uklidil centr Michala Hlavatého z přímého kopu."

Jsem se na něj těšil, ale zatím hraje asi jako jeho jmenovec Pablo...

Reagovat
HorajzmAmmann

200 startů v MSL ve 25 letech a hraje u nás 2. ligu

Reagovat
monty25

On toho v poslední době moc nenahrál...

https://www.livesport.cz/hrac/gil-luis/rafsGsEA/

Reagovat
Greny

I za repre má starty

Reagovat
Han střelil první

Hrál i na Olympiádě.

Reagovat
Baronne

Předevčírem si byl v mBank dělat účet, docela sympaťák, a mluvil i rozumně

Reagovat
doshcz

ten Krunert by mohl příští rok jít za lepším, snad ho nezloměj děvky a chlebíčky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Třineeeeeeeeeeeec

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
C-M@ster

Přitom Zbrojovaci v těch Pardubkách jsou...

https://www.facebook.com/oszbrojovaci1913/photos/a.588916424464745/2394142097275493/?type=3&theater

Tak že by po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně, jak Jilkovi vidím do hlavy.

Nita - Sáček, Stetina, Lischka/Uros, Hanousek - Kanga, Trávník - Plavsic, Hašek, Hlozek - Kozák

Trávník, Hašek a Kanga se můžou nějak točit. Kaya posledně sice často podklouznul, ale zas snad neprohrál hlavičku, což je ovšem všem jedno, takže lavička.

Reagovat
db18

Ono to jde postavit i jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď se, že jde

Reagovat
exse

Trávník pod Haškem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec možná Trávník lavice a základ Krejčí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně nějak neštymuje Hašek na AM, není on spíš box to box hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by měl spíš hrát více vzadu, ale v přípravě se mi zdálo, že hrál na jeho poměry docela vysoko, tak uvidíme. Ale pokud bude hrát Krejčí, tak půjde podle mě na AM Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude v té záloze bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostal po držce nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nevsadí na Jablonec, okrádá rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Na poslední tým je dnes nějak nízký kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Sulc

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi moc nejede, radsi tlacenku.

Reagovat
Coutinho10

kterej zápas od 17:00 vás nejvíc láká na sledování ? ...nějak se nedokážu rozhodnout...možná ten Csaplár, co předvede v Olomouci nebo jestli Slovácko naváže na 1. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý na Slovácko, jak naváže na první kolo + nováček ligy.

Reagovat
Coutinho10

j ty Budejky me taky trochu lakaj...to 1. kolo se pomalu rozjizdeli a zaver meli dobry...ted nebudou tolik pod tlakem

Reagovat
Losinho

Ten, kterej svítí na tiketu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Když to vezmu podle Fantasy, tak mě nejvíc zajímá opavská obrana.

Reagovat
Coutinho10

j ...já tam z těchto týmu nenarval nikoho, takže o to to mám složitější

Reagovat
smazaný uživatel

taky svozil a spol.

Reagovat
Puskas

+ Zavadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus Olomouc-Zlín

Reagovat
Coutinho10

to koukam pres mobil...neni to spatny a Budejky pres notes a zajimava zapletka, takze dobry volby

Reagovat
smazaný uživatel

Zápletka sice zajímavá, ale fotbal nic moc

Reagovat
Coutinho10

j, Budejky se ted nikam moc asi hnat nebudou...max na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec, nemáte někdo stream na sigmu se zlínem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaspar

sigma valec zatim

Reagovat
Kaspar

Fantis bude ve Zline opet fanousky milovan

Reagovat
db18

Provod

Reagovat
smazaný uživatel

Popsal by si mi ho prosím?

Reagovat
db18

Já ho ještě hrát neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Provod

Reagovat
Banikovec7

Zavadil

Reagovat
Salfovic

To jsou zase gólové orgie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Na Krejčího jsem zvědavej teda

Reagovat
Han střelil první

Kdy se mění ceny hráčů ve fantě? Piplal jsem se s tím, ať mi to vyjde do 100 a nakonec mám 107. Kdyby byly ty ceny takové jak teď, tak mám hlavně místo Yusufa v sestavě Provoda

Reagovat
Han střelil první

Už jsem to pochopil, ok.

Reagovat
Rarášek

Proč tyvole .. Proč kaya sedí a Štetina hraje?

Reagovat
Selänne

Protože sestavu vybírá Jílek, ne Rarášek.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne proc hraje ten zoufalec Radakovic

Reagovat
Rarášek

Tak u něj je aspoň vidina nějakýho potenciálu, Štetina už bude jen horší.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mas recht, navic cobolak

Reagovat
ratusek

potenciál u něj není vidět žádnej

Reagovat
db18

Štetina - Radakovič, jo! Si zas Matoušek z někoho udělá dobrý den.

Reagovat
Rarášek

Když už někdo, tak ať je to on.

Reagovat
Han střelil první

Vzhledem k tomu, že Dominik Plechatý nemůže hrát proti Spartě a Jakub Jugas ještě není stoprocentně fit, čeká odchovance Jirku Váňu (30 let) ligová premiéra!

Tak tomu říkám debut. Za rok v repre

Reagovat
db18

Reagovat
FruFru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

mladík a talent dle našich médií

Reagovat
Euphael

Reagovat
martin1

Kdo je ten Jiří Váňa (roč. 89) za Jablonec?

Reagovat
Pablos

Hostuje z Velký Pardubický... sice z něj Pelta není úplně nadšenej, ale víš jak to je, darovanému koni na zuby nekoukej... Navíc když to prej vždycky poctivě odklusá.

Reagovat
Greny

Tak to je Kozák v prdeli... Ten ho v pohodě uskace

Reagovat
Pablos

Jestli dojede na zápas vůbec... Prej jak vidí taxi, tak skáče po hlavě do příkopu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Stoper divizní Jiskry Mšeno.

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš stoper nově tvořícího se B- týmu Jablonce

za Baník ted hraje taky Velner a Foltýn.

Reagovat
Banikovec7

Váňa za Jablonec? Nikoho takového ani nemají na soupisce na webu

Reagovat
Greny

Podle všeho hráč Mšena to bude souboj stoperu

Reagovat
PBLead

No ale co koukám na stránky Mšena, tak sami píšou že jsou blízko napojení na Jablonec. Dokonce tam maj ve vedení nějakého Adama Peltu (předpokládám, že syn Pelty). Takže oni budou něco jako druhé béčko jablonce.

Reagovat
PBLead

Ale je fakt že jestli s Mšenem před tím hrál jen divizi a teď skočí do 1. ligy, tak to může být zajímavé.

Reagovat
Losinho

hodně úzce spolupracují

Reagovat
PanAu

Mšeno koupil Pelta synkoj k Vánocům jako dárek , dotahl míč ale i nějaký prvoligove bývalé hráče . Z hlavy mě napadá třeba Štajner .

Reagovat
FruFru

Ten opavský Souček má vlasy jak Král

Reagovat
Greny

K tomu Váňovi mi to přijde jako takovej přestup co jsme dělali v prvním jarním kole...ráno k nám přišel brankář na přestup odchytal nám zápas a po zápase přestoupil zpět a večer už chytal další zápas

Reagovat
FCSL

Slovácko dobrej návrat do reality, škoda že jich mám plnou fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, hrajou proti silnějšímu...

Reagovat
martin1

Opava - 1 střela na bránu, Příbram - 7 střel na bránu - výsledek 1:0

Reagovat
Banikovec7

No v Budějovicích to měla Opava podobně

Reagovat
martin1

Jak vytěžit z minima maximum. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží.

Reagovat
Han střelil první

A Fendrich ve fantě

Reagovat
monty25

Fendrich a komplet opavská obrana

Reagovat
Han střelil první

Já mám ještě Svozila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty střely na branku nemají v tomto případě extra vypovídající hodnotu. Byly to spíše takové letmé pokusy Příbrami. Jinak to byl vcelku vyrovnaný zápas.

Reagovat
martin1

To nepopírám, jen jsem tím chtěl říct, že Opava nepotřebuje milion šancí, aby vyhrála zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to hlavně jeden velký hnůj

Reagovat
smazaný uživatel

Opava 6b.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
JessePinkman

Dynamo

Reagovat
PBLead

Btw. koukal jsem ještě na soupisku Mšena a krom zajímavých jmen jako Štajner nebo Čížek jsem našel ještě jednu ligovou "legendu". A to Luboše Huška. Škoda, že nemohl místo 30letého Váni zrovna on. To by bylo taky zajímavý.

Reagovat
Greny

Jo a dotaz... Ten Hušek co je v Leicesteru je nějaký příbuzný Luboše Huška?

Reagovat
PBLead
Reagovat
Losinho

Taky celkem v klidu uhráli postup z divize.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč nedali Hubschmana nebo Kroba? Tohle je docela zvláštní, dát tam borce, který nikdy na ligu neměl... Ale třeba překvapí a bude o to větší švanda.

Reagovat
Greny

Nebo měla Sparta nakázat nastoupit Plechatymu

Reagovat
Banikovec7

On snad nehrál nikdy ani druhou ligu ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

No, vypadá to že ne

Jestli ani dnes nedá Sparta gól..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky bych dal Hubschmana, Sýkora se mohl posunout do zálohy a Krob na kraj.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale Krob hrál v Teplicích občas i na stoperu ne?

Reagovat
ondrasch77

Krob má treninkové manko...

Reagovat
Ross Geller

NIta - Sáček, Radakovič, Štetina, Hanousek - Hložek, Kanga, Krejčí, Hašek, Plavšič - Kozák (c)

Reagovat
spider_8

Ty vole, kolik už uplynulo přestupových období od doby, co má Sparta problémy s obranou a stejně hraje na stoperu Radakovič se Štětinou a na pravém beku střední záložník Sáček To je prostě manažerské diletantství a už to jde i na Rosovu hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

A vlevo Hanousek

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ross Geller

Taky to nechápu. Přivedou zraněného Panáka a Lischku, který není ani na lavičce.

Reagovat
ratusek

Na tu zálohu jsem dost zvědavej. Až na toho zoufalce Plavšiče.

Reagovat
Ross Geller

Jo no, místo něj bych dal Karlssona.

Reagovat
PBLead

Jinak hoši, co hraje ten Krejčí? Je to defenzivní záložník, univerzální střeďák, nebo spíš někdo ofenzivní?

Reagovat
db18

CB/DM/CM

Reagovat
PBLead

Jasně, takže v tom středu Kanga, Hašek a Krejčí by měl asi on být ten poslední. Díky.

Reagovat
Greny

Hrál vlastně nějakou přípravu za vás? Pokud ne tak je to od Jílka docela risk když už v barazi pro zranění nehral

Reagovat
Greny

No podle mě je nejlepší na stoperovi

Reagovat
Sosi

To ma byt hrac do zakladu? Nechapu.

Reagovat
messi80

Zdravim ,náhodou by mi niekto vedel poradiť stream na spartu?

Reagovat
db18

pravděpodobně to někdo zase hodí na youtube.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Venku vedro a Sobišek si pro jistotu vezme ještě vestičku

Reagovat
Han střelil první

Ten člověk má talent, že je vždycky špatně oblečený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Váňa si musel vzít dovolenou, aby mohl trénovat s Jabloncem

Reagovat
Greny

Fakt by mě zajimalo, kde Skuhravý přišel na to že Krejčí hrál celou sezónu na pozici číslo 6

Reagovat
db18

expert, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tipovačka: V jaké minutě se dneska dočkáme "bojujte za Spartu?"

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už bude Jílek ven!

Reagovat
Greny

29.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pojď mi Maty, bojuj za Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že má Jablonec sabotovat?

Reagovat
Losinho

Tak ať ta Sparta zůstane poslední

Reagovat
Greny

Zatím festival lehkých ztrat

Reagovat
PBLead

Kozák

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Ross Geller

Kozák

Reagovat
Losinho

Kozák

Reagovat
KingMaster13

Kozák dobrej palič

Reagovat
ratusek

škoda, Kanga opět průniková zpětná přihrávka

Reagovat
djiros

Kanga zatím nejlepší hráč Jablonce dopředu.

Reagovat
db18

A Kozák směrem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek umí i dobře bránit.

Reagovat
Greny

15.minuta záběr na Váňu: borec není ani zpocenej

Reagovat
HorajzmAmmann

si dava Spartu I na pul plynu

Reagovat
ratusek

Plavšič je prostě totálně zoufalej. jeho řešení akcí je směšné

Reagovat
spider_8

Nevytvořil náhodou za 20 minut dvě tutovky?

Reagovat
Losinho

Dneska mi přijde slušnej.

Reagovat
ratusek

jo tak se mu povede jedna akce z 10. mě zkrátka přijde jako zoufalec, který na Spartu nemá

Reagovat
db18

Váňu si Rada nakonec nechá, ne?

Reagovat
PBLead

No jenže takový borec už pak nejde prodat Slavii nebo Spartě, takže ne.

Reagovat
djiros

Plechaty na to dojede

Reagovat
Selänne

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Kozák Jak tohle může nedat?

Reagovat
PBLead

Kozák

Reagovat
djiros

Kozák mi zazdí celou fantasy

Reagovat
KingMaster13

No ty pičo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Á pan Homolka, zase jsem si zapnul sparťanskej stream.

Reagovat
djiros

Kdy ho neměl zapnutý? Nikdo jednostrannější není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Dru Zeree

Kozák dobrej zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
Losinho

Jablonec na Spartě 0-2-11 v lize

Reagovat
Salfovic

V roce 2007 tam vyhráli s Radou.

Reagovat
Losinho

Od tý doby

Reagovat
Salfovic

Jak to ten Kozák dělá

Reagovat
smazaný uživatel

kozák už mohl no vlastně měl mít hattrick ještě má céčko ten plavšić ale dobrej a skok co si ho pamatuji tak byl hroznej to samé hanousek

Reagovat
ZB 07

Sparta hraje podezřele dobře

Reagovat
Dru Zeree

vždyť jablonec je úplně zdevastovaný, nemá koho by hrál

Reagovat
KingMaster13

Stopera jim hraje týpek co ve 30 debutuje

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jediný post. Zbytek sestavy je úplně v pohodě.

Reagovat
Dru Zeree

Ne není, se podívej odkud ti chlapi přišli

Reagovat
smazaný uživatel

A co má společného to, že jsou úplně zdevastovaní a že nemají koho hrát s tím odkud kdo přišel?

Reagovat
Dru Zeree

Hádej

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud mám hádat, tak je to úplná píčovina. A navíc mají v základu snad 7 hráčů, co tam byli už minulou sezonu. A Sýkora s Matouškem jsou hráči za které Slavia velké peníze, žádní dřeváci.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sparta dobrej výkon, ještěže to Kozák sabotuje

Reagovat
kiciN

To si ted Kozak dela snad prdel ne? Vsak to by dali i kluci v preboru.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím být tam tetteh tak se to ani nepočítá jako střela na bránu nebo mimo

Reagovat
PBLead

Kozák dnes zahodil už 2 tutovky. Minule proti Slovácku měl taky dát gól. Jako super že se do těch šancí dostává, ale kurva už! tohle musí dávat. Druhého neproduktivního tetteha fakt nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda napočítal už 3

Reagovat
PBLead

Jo, je to možný, já u toho celou dobu nesedím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

ja myslim ze uz

Reagovat
chavi.27

to snad i Plavsic ma lepsi hlavy nez kozak... to co neda to je neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
KingMaster13

Index Murise Mešanoviče mluví jasně, Kozák se mu nepřetržitě blíží

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holík je zatím hodně špatnej, všechno chodí přes něj.

Reagovat
KingMaster13

Ten tam šíleně hoří

Reagovat
KingMaster13

Ty krajní beci hoří Jablonci možná víc jak ti stopeři Však polovina z těch akcí byla úplně zbytečná. Hanousek si tam Holíka úplně maže na chleba

Reagovat
djiros

Hoří Holík, zato Hložek není vůbec ve hře.

Reagovat
KingMaster13

Jako hlavně ta levá strana je fakt bídná ale na pravo se zase občas dostává Sáček. Dalo by se to zlepšit na obou stranách.

Reagovat
Greny

Ještě aby nemazal když Matoušek nebrání

Reagovat
Greny

Nebo Kratochvíl nevím kdo tam má hrát z těch dvou ale nehraje tam ani jeden z nich

Reagovat
KingMaster13

Alespoň vidíš, proč ho Trpiš nestavěl tolik. U nás v systému musí všichni běhat a to všude, včetně směrem dozadu

Reagovat
Losinho

Zrovna dneska se docela vrací mi přijde

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jovovič

Reagovat
Losinho

Váňa teda podskočil jeden centr, ale jinak dobrý.

Reagovat
Salfovic

To je jelito ten Jovovič

Reagovat
Losinho

Jovovič kkt.. mít to Matoušek, už by Jablonec vedl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Ten Jovovich už zamrdal dva nájezdy na golmana

Reagovat
KingMaster13

To je vocas ten Jovovič

Reagovat
Coutinho10

tyvole Jovovic

Reagovat
El-Pistolero-68

Kde koukate na Spartu??? Ja nemuzu nic najit.

Reagovat
smazaný uživatel

o2 TV

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt tam davaji baseball Yankees...

Reagovat
Dru Zeree

o2 tv fotbal

Reagovat
El-Pistolero-68

Diky, jsem to tam vubec nenasel.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 tv fotbal, na o2 tv sport je baseball

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Ross Geller

Doma

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

ten domov je, ale na fotra ne na tebe

Reagovat
Ross Geller

Co?

Reagovat
El-Pistolero-68

Ze neni tvuj.

Reagovat
Han střelil první

Jdeme jíst, děti. x Jdeme jíst děti.

Interpunkce je důležitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, že jsi mi to pomohl pochopit

Reagovat
ratusek

Jovovič potvrdil svoji pověst zmatkáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

4x

Reagovat
Posledni Kovboj

"zatim velmi atraktivni prvni pule" ok

Reagovat
Losinho

Náhodou jo, i když na jednu bránu

Reagovat
Posledni Kovboj

tak mame asi jiny standardy, divat se na Stetinu jak nahrava do utoku Hubschmanovi mi zas tak atraktivni neprijde

Reagovat
Losinho

myslím to tak, že už bylo dost šancí a není to fotbal o ničem.. kvalitu bych asi radši neřešil

Reagovat
Posledni Kovboj

ok no, ja bych treba rad, aby muj tym dal v sezone konecne gol

Reagovat
Losinho

Já bych chtěl, aby Kozák nedal penaltu

Reagovat
Posledni Kovboj

Kanga mu ji nepuci

Reagovat
Losinho

Bude to chtít protrhnout.. ale zrovna tyhle dva jsou schopný si tam dát i přes držku

Reagovat
Posledni Kovboj

Jelikoz Stetina zustava v kadru hlavne proto, aby Kangu nikdo nezmlatil, tak jsem docela zvedavej, kdo koho posle domu

Reagovat
Losinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky baví.

Reagovat
Greny

Jovovic je strašně špatnej v řešení finálních situaci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák je dobrej wooder

Reagovat
PBLead

KOZÁK VEN!

Reagovat
Selänne

Kozák zajebal úplně všechno, ne?

Reagovat
PBLead

Pošlete ho už domů, panebože!

Reagovat
ratusek

Marnej Tetteh, teď marnej Kozák. Ale s utočníkem mají problém všichni v lize kromě Boleslavi a ta taky až odejde Komli

Reagovat
KingMaster13

Plzeň má dobrej útok

Reagovat
Losinho

I Jablonec dlouhodobě

Reagovat
PBLead

No trochu překvapení byl pro mě propad formy u Krmenčíka. Asi to šlo čekat, ale doufal jsem, že i tak bude válet. Jinak jo, ani my, ani třeba Slavia nemá úplně nějakého prověřeného šutéra na hrotu.

Jinak ještě k tomu Kozákovi . já mu pořád ještě věřím, že to zlomí. Ale sere mě jak zahazuje jasné šance. Nedat tohle třeba Zahustel, tak už lidi vběhnou na hřiště a zmlátí ho.

Reagovat
Losinho

Jablonec zatím celej vypadá jak z divize teda..

Reagovat
djiros

Už proti Bohemce to nebyla žádná sláva a to je co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Však hraje jeden divizní

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jovovič je spíš nebezpečnej sám sobě.

Reagovat
Dru Zeree

Plukovníku vystřídej to vemeno

Reagovat
db18
Reagovat
PBLead
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák Jak se kouknul, kde Váňa leží, aby nebyl v ofsajdu.

Reagovat
Losinho

Jovovič je tak špatnej

Reagovat
monty25

Jovovič by potřeboval bránu na ragby.

Reagovat
Dru Zeree

I tak by to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten ma hrozny ty strely

Reagovat
KingMaster13

A až bude hrát v Edenu tak tam pošle šibeničku

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Kozák a Jovovič

Reagovat
Pyroman

Dostaneš Zahustela ze sestavy a usídlí se tam Kozák, nemiluj to tady.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hašek

To, že nedáme šance, to je spíš smůla než neumění.. a já... no to je spíš neumění

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ma co dohánět v rozhovorech, ale vzor má jeden doma a druhý na lavičce.

Reagovat
El-Pistolero-68

A treti dela super marketing pro Smartyho.

Reagovat
Losinho

Hašek spokojenej vysmátej

Reagovat
smazaný uživatel

Však neprohrávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

To on vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Greny

Tak jako remíza v poločase s týmem který je v tabulce lépe postaven...

Reagovat
Losinho

Těšíš se na baráž na Letný?

Reagovat
ondrasch77

Typická "smějící se bestie"

Reagovat
Sosi

Skuhravy zestarl tak o 10let

Reagovat
KingMaster13

Já myslím, že rok na Dukle by neprospěl nikomu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bex5

Reagovat
Losinho

"Práce na Dukle není vůbec stresující" Roman, 24 let

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
PBLead

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
havrys99

Reagovat
iamek

Kozak zatím docela silenost. Krejčí vypadá slušne.

Reagovat
KingMaster13

Tak Ladislav Krejčí má na Spartě tradici

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jovovič je neskutečnej zoufalec.

Reagovat
Losinho

Jovoviči vyser se na to prosím

Reagovat
db18

OMG, dej tam Fabryho místo Jovovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovovič se přibližuje, další rána jde do šibenice

Reagovat
Losinho

Zmínka o Dočkalovi - splněno.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chudáci na O2, pokud bude Dočkal opravdu chybět do konce sezony

Reagovat
Dru Zeree

Už jsem se bál že na O2 nezmíní Dočkala

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holík je neskutečně mimo

Reagovat
PBLead

Reagovat
Losinho

My chceme duel ve střelbě mezi Jovovičem a Plavšičem

Reagovat
smazaný uživatel

A Kozákem.

Reagovat
Losinho

jako by mě slyšel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ty píčo Kozák

Reagovat
Ross Geller

To je lemp ten Kozák.

Reagovat
Greny

Váňa už se na to nemohl dívat... Ale Kozák nezklamal

Reagovat
Dru Zeree

Ten Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dává svůj 4 gol v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Stáhni toho Kozáka...

Reagovat
r.mrazik

si dela kozak prdel ne?

Reagovat
KingMaster13

Váňa ví co si může dovolit

Reagovat
Salfovic

Z dnešního zápasu bude mít Kozák prvotřídní sestřih

Reagovat
20DollarsInMyPocket

2019 Goals and Assists - Welcome to Sparta "B"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Váňa čistý konto proti Spartě

Reagovat
pospec7

Posli ho domu

Reagovat
HorajzmAmmann

přes Jurečku by se nedostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta je čurák Pelta je čuuuuuuraaaaakkk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Doufám, že Jovovič si na tohle dřeváctví vzpomene, až bude hrát proti nám

Reagovat
Dru Zeree

tpč střídej ho

Reagovat
Kaspar

bud Jovovic nebo Kozak da dneska gol

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooool Adam Hložeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Losinho

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Homolka je tragéd 1. třídy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
stas87

Ked komentoval BL, tak sa vzdy dobre pripravil a malo to nejaku uroven. Tu sa pripravovat nemusi a aj to tak dopada. Navyse to preziva viac ako je nutne. Je aj fanusik Sparty? Spominal to niekde?

Reagovat
Selänne

Hložek není člověk, to je přírodní úraz.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PBLead

KONEČNĚ!

Reagovat
Losinho

Ale Jablonec teda extrémně tragickej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On to nebyl ani proti Bohemce minulý kolo kdovíjakej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

a to bohemka hrála hovno

Reagovat
ondrasch77

A co čekáš, když odejde víc jak půlka sestavy a příprava je tři neděle

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No konečně kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dneska famózní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že ten Kozák by tak daleko

Reagovat
db18

by to ještě vyškrábl z lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Takový krásný skluz od Považance a přišel vniveč.

Reagovat
ratusek

Hložek je klenot jsem zvědavej, za jak dlouho a za kolik půjde do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

a za jak dlouho bude zpátky

Reagovat
ratusek

pošlou ho domů?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím já jsem skeptický možná kdyby zkusil ze sparty holandsko a ne hned německo itálie apod. Ale na to je brzy snad ještě tuhle a další zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kanga se rozběhne a zastaví se to je

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek to slaví, jak kdyby vyhrál titul

Reagovat
ratusek

Jsem zvědavej na bolestínka co předvede

Reagovat
božský John

Klasicky ubohej vykon na Sparte. Tah s Vanou vubec nechapu, Brecka tam musi litat za dva. Dopredu totalni nula

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Váňa mi připadá, že tam nevadí.

Reagovat
db18

Ovlivnilo to ostatní hráče... Holík pořádně nechodil do soubojů s Hanouskem, ostatní hráči taky pořádně nenapadali a spíš se snažili zavírat prostory... s Jugasem by podle mne byl Jablonec celkově agresivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Váňa by nehrál, kdyby Jugas nebyl zraněný. Ale nejhorší z Jablonce nebyl.

Reagovat
Selänne

Kratochvíl...

Reagovat
PBLead

A propos.... byla již dnes zmíněna jeho sestra?

Reagovat
Selänne

Není důvod, kluci už pohonili.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nene, komentátoři radši Dočkala

Reagovat
smazaný uživatel

Jovovič

Reagovat
Kaspar

Dolezal dneska zse MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten Krejčí Spartě hodně pomohl

Reagovat
Dru Zeree

Jablonec je proti Spartě vždycky nulový

Reagovat
Raylan

Hraje dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky němu Sparta ve středu zálohy přehrává Jablonec. Protože má čas na rozehrání

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ono to neni spíš Kratochvílem a Považancem.

Reagovat
djiros

V každé poločase udělal po jedné hrozné chybě. Nepřeceňoval bych jej.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že je bezchybný Dělá chybí, ale zároveň hraje přesně to, co Spartě předtím chybělo Je to takový mnohem horší Souček

Reagovat
r.mrazik

hraje moc dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Už se těším až ho Frýdek posadí.

Reagovat
Ross Geller

Ten Tetteh je ještě horší jak Kozák.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hašek netrefí prázdnou bránu a je vysmátej jak lečo. Ten by mě sral docela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

se ma zabit?

Reagovat
Baronne

To zas ne, ale nějakej projev lítosti by neuškodil

Reagovat
r.mrazik

on tam mel vic ksichtu...tenhle byl jeden z nich...ja bych se smal taky,jaky jsem kopyto

Reagovat
Baronne

Reagovat
Han střelil první

Dělal ksichty a zůstalo mu to.

Reagovat
Kapřík

Lepší, než aby se z toho hroutil a pak zbytecne kazil.

Reagovat
Dru Zeree

Hašek taky dobrý sniper

Reagovat
monty25

Haškovo neumění

Reagovat
Komix

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dává vzpomenout na Slavii ve druhe sezone pod Šilhavym. To taky bylo 25 strel na branu a 2 goly maximalne.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bych se zeptal kdy by chtěl vůbec poslat zahustela možná tak za stavu 7:0

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooool Guleor Kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Selänne

Reagovat
monty25

Kanga

Reagovat
djiros

Kanga!!! Konečně se dostal ke střele. MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KANGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
pospec7

Kanga trefuj to

Reagovat
HorajzmAmmann

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Břečku do divize, u obou gólů hlavní viník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Jestli se minulej tejden muselo uznat, že Slovácko hrálo dobře, tak dneska se zas nadruhou stranu musí říct, že Jablonec je úplně tragickej.

Reagovat
r.mrazik

souhlas...ale dnesni sparta je taky dost jina nez minule

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Selänne

Hlavně Sparta běhá, to je ten největší rozdíl.

Reagovat
božský John

Normalni ostuda, s timhle se bezte vycpat. Nulovy dozadu, nulovy dopredu, mohlo to bejt o pet

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jste mohli vyhrát. Jovovič blázen.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tetteh v Ligue 1 by chtěl dělat co

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

dělat ksichty

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze mame Hlozka a Kangu.. zbytek to sou normalni kopyta

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale nutno uznat, že Sparta hrála fakt dobře. To mohlo skončit klidně 5:0. Jablonec venku hrozně marný...

Reagovat
smazaný uživatel

těch 5:0 mhl udělat sám kozák tam to mohlo bejt i 10

Reagovat
ratusek

Jo hráli dobře . Ale Jablonec jim to druhý poločas hrozně usnadnil. A ještě že má Sparta na hrotu takový kopáče.

Reagovat
Dru Zeree

Sparta a Jablonec, to jsou vždy snadné peníze

Reagovat
ratusek

Jaktože byli Jablonečtí ve zdi? a stejně ho trefil

Reagovat
Riviera Kid

Malé Interview. Hložek má za pět dní 17. A copak jste dělali pět dní před 17. narozeninama vy?

Reagovat
Rarášek

Mam takovy tusení, že jsme se vraceli s ženou tenkrát ze školního výletu akorát .

Reagovat
Ross Geller

Tys už byl ženatej?

Reagovat
Rarášek

*současnou .

Reagovat
KingMaster13

To jste spolu tak dlouho?

Reagovat
Rarášek

Tak známe se už od střední, nějákejch 10 let, 6 let jsme spolu.

Reagovat
KingMaster13

Bomba

Reagovat
HorajzmAmmann

náhodou jsem na tom byl líp než teď co do sportu teda...

Reagovat
Rarášek

Tak to asi většina z nás .

Reagovat
Han střelil první

Asi seděl v hospodě.

Reagovat
Blasphemer

Určitě něco zajímavějšího než hrál ligovej zápas za Spartu.

Reagovat
Euphael

Jakykoliv ligovy zapas, ve kterem bys hral, by bylo to nejzajimavejsi ve tvem zivote.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Lhal jsem

Reagovat
FruFru

Trénoval jsem na Silvestra

Reagovat
Posledni Kovboj

Honil jsem si pero, ostatni deti sly bruslit

Reagovat
ratusek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Prochlastával se po všech klubech v Praze.

Reagovat
KingMaster13

Byl jsem panic

Reagovat
Losinho

Honil jsem nad tím, že Slavie zachránila ligu.

Reagovat
Kapřík

Byl to prázdninovej pátek, takže jsem přes den hákoval v továrně na páse (brigáda) a večer dal košem kámošovi a místo toho šel na rande s mojí tehdejší slečnou. Jó, byly to krásný časy.

Reagovat
Rarášek

Sááááááááčééééék❤️!

Reagovat
Jackmaker1989

Za mna skvelý výkon, OZ už by nemal hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci dnes chyběl Trávník. Možná měl jít na stopera Hübschmann a Pilík na AM, ale Váňa dnes tolik nezklamal. Kratochvíl, Považanec, Jovovič a spol. dnes špatní.

Reagovat
Euphael

Kdy Kratochvil nebyl spatny? Strasne spatny hrac.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale jeho segra slusne kouri.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
jackinho10

Musim uznat, ze sparta hrala fakt dobre, ale z jablonce na letne mam vzdycky pocit, ze tam prijedou strasne priposrani.. a taky nechapu proc Rada dal Matouska na pravou zalohu, hrat ve stredu, tak mohl spartanum vic zatopit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak byste to poskládali na zítra na Teplice? Já takto:

Kolář - Holeš, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Král - Masopust (nevím, jestli je zdráv), Ševčík/Stanciu(pokud je připraven), Zmrhal - Jusuf

Máme široký kádr a chce to dát šanci i ostatním. Pepa v prvním zápase famózní, teď je na řadě Stanciu a Ševčík. Stejně tak Holeš, Jusuf nebo Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal Băluțu. Minule na něj nezbylo místo, ale v přípravě vypadal zajímavě. Ševčíka bych tam viděl taky, oba umí zahrát i na kraji, kde Olayinka ani Zmrhy nejsou ve formě. Souhlasím s Júsufem v základu, pak ho může vystřídat Buren, který je jako střídající o hodně platnější, jak ukázal třeba loni právě proti Teplicím.

Reagovat
Losinho

Díra - Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil - Souček, Král - Baluta, Hušbauer, Ševčík - Yusuf/Škoda

Obranu nechat sehrát, Stanciu začít na lávce a útok podle toho, jak je na tom Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Škoda je zraněný.

Reagovat
Losinho

tak snad Yusuf

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček, Král - Ševčík, Baluta, Zmrhal - Jusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - MVB, Baluta, Zmrhal - Yusuf

Reagovat
El-Pistolero-68

Priste ve studiu O2 TV Fenin. Tesim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Negrska, brazilská kukačka ozrala jak námořník na Colorsech. Azevedo, ty jsi taky kreten na druhou...

Reagovat
lichna.

Tak tady se shodneme, že ten magor nemá v kádru co dělat. Jsem zvědav, jestli už letěly nějaké fotky Bělákovi.

Reagovat
Nadržený šimpanz

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/tomas-sivok-dynamo-ces

ke-budejovice-navrat-david-horejs.A190720_203848_fotbal_jic

Jaký máte na tohle názor?Já fandim oboum týmum, Sivoka jsem míval taky rád, ale tohle možná jo možná ne....prostě je to kámoš Horejše a když vidí, že na cizinu to není, tak to tu bere jako znouzectnost. Ale kurva jako profík, co hrál ve Spartě někdy před deseti lety si jako nemuže vybírat, že ted pro ti ní nechce nastoupit a radši začne hrát až o kolo dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti ten odkaz moc nepovedl.

Reagovat
KingMaster13

Známe výběr možných soupeřů Sparty ve třetím předkole Evropské ligy! Pondělní los jim může přisoudit:‬

‪Trabzonspor

‪Utrecht / Zrinjski

‪CSKA Sofia / Osijek

‪Luzern / KlaksvÌk

‪Bnei Yehuda

‪Honvéd Budapešť / Craiova

No tak to jsem hodně zvědavej, protože pro momentální Spartu jsou těžký asi všichni Určitě hratelná je Craiova s Budapeští (víc věřím Craiově). Craiovu naše kluby pravidelně vykupují a když jsme s nima hráli tak nic moc teda. Luzern je taky docela hratelnej a Yehuda též. Z dvojice Osijek a CSKA Sofia by to bylo lehké v případě postupu CSKA, Osijek ale už by byl zrádnej A Utrecht s Trabzonsporem to by byla konečná

Reagovat
ZB 07

Viděl bych to na Bnei Yehuda nebo Klaksvlk, aby Sparta mohla zase jednou vypadnout s něčím, co se nedá ani vyslovit

Reagovat
KingMaster13

Ostud už udělali dost, letos bych chtěl aby tu EL udělali. Koeficient sami s Plzní neutáhneme a kdo ví jestli Plzeň udělá Olympiakos. Pak by hrála předkola EL a tam může taky dostat solidní prasárnu, v posledním předkole EL tam čeká třeba Wolwerhampton apod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam Srbsko a Švédsko, to by mohlo klapnout.

Reagovat
KingMaster13

Na Rumunsko jim to taky moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Navíc tam hraje Vatajelu a ten by měl chuť se pomstít Já jim přeju Luzern nebo Yehudu. To musí vyřadit

Reagovat
Kang & Kodos

Trabzon by byl konečná, a ani by se nemohl nikdo moc divit. Ale je fajn, že teď máme aspoň pár kol na rozehrání, včera už to vypadalo úplně jinak Zbytek jakž takž v pohodě, i když vyloženě lehkýho tam není nic

Reagovat
KingMaster13

U Trabzonsporu je jediná výhoda, že jim hraje v obraně Novák Takže Hložek by si to tam mohl dávat. Jinak ale Trabzon na hovno a dle mě i Utrecht, ačkoli na Nizozemce se nám daří. Ostatní jsou tak nějak středně silné týmy tak na úrovni Liberce. Možná pro vás lepší, že tam není vysloveně slabej tým se kterým se dá udělat jen ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Z Nováka se díky repre dělá tragéd docela zbytečně..., bek kterej odehraje téměř celou sezónu, nastřílí 5-6 gólů za rok, tragéd fakt není...

Mimochodem loni nenastoupil do 5-ti zápasů a 3 z toho prohráli, a z 29-ti, co hrál, tak prohráli 4 zápasy...

Reagovat
KingMaster13

Však já to jen trochu zveličuju Kvality má ale na repre úroveň to fakt není

Reagovat
Selänne

Takový soudy, aniž bys o těch klubech ve skutečnosti něco věděl.

Reagovat
KingMaster13

Právě, že o těch klubech něco vím. Já tak nějak sleduju celý evropský fotbal. Nicméně sílu těch soupeřů si představit dokážu

Reagovat
Selänne

Reagovat
Losinho

Pouč nás.

Reagovat
Selänne

CSKA Sofia jen o bod prohrála souboj o titul v Bulharsku. Rok zpátky ve 3. předkole motali Kodaň, než do toho vstoupil rozhodčí a totálně je zařízl. Ten tým je plnej brazilců a portugalců, takže označit jejich případnej "dvojzápas" se Spartou za něco lehkýho je úplně mimo realitu.

Ale chápu, že to dotyčnému uniklo.. přeci jenom sledovat 35 lig za sezonu prostě není žádná sranda.

Reagovat
Losinho

tak snad je Sparta dostane, ať je to zajímavý

Reagovat
KingMaster13

Tak on Ludogorets taky zeslábl. Když se podíváš na moje oblíbené kluby tak tam ten tým uvidíš takže ho očkem sleduju. Poslední 2-3 roky mi přijde, že jdou bohužel výkonostně dolů. Vždyť je teď vyřadil Ferencvarozs A přitom nedávno hráli LM a hráli tam hodně důstojnou partii. Já nezpochybňuji CSKA Sofia ale že točili Kodaň před 2 roky? Kodaň měla pár let slušnou krizi, vždyť je snad 4 roky zpátky kuchnul Jablonec. Pro Spartu pokud chce pomýšlet na poháry tak by CSKA měla vyřadit. Furt Trabzonspor a Utrecht jsou pro ní daleko nebezpečnější soupeři. CSKA má pár šikovných hráčů, které bych si uměl představit i třeba ve Slávii jako Tiago Rodrigues nebo Geferson ale furt by Sparta měla mít ten postup relativně v klidu. I když je otázka jestli to zase nepodělají jako loni se Suboticou, u nich člověk prostě neví

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Je zajímavý, že minulý rok vyřadily Ludogorec taky Maďaři (MOL Vidi). Letos byl ale Ferencváros nad jejich síly, byli zkrátka lepší, viděl jsem oba zápasy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Máš pravdu s tím rozhodčím, odvetu jsem viděl a bylo to fakt hrozný

Reagovat
Losinho

Utrecht by byl outsider určitě. Turci by byli hodně nepříjemný

Reagovat
KingMaster13

Taky musíš ale brát v potaz aktuální sílu Sparty a Utrecht by byl pro ně hodně tvrdej oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak síla Sparty je teď velká neznámá. Jablonec porazili v pohodě.

Reagovat
KingMaster13

Jablonec se porazil spíš sám ale, neříkám že hráli špatně ale dost jí to usnadnili.

Reagovat
Losinho

Ta díra za PSV a Ajaxem je obrovská, ale u Sparty nikdy nevíš no

Reagovat
KingMaster13

Furt je to Eredivisie

Reagovat
Losinho

No právě, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Trabzonspor v kombinaci se zavřeným stadionem by byl dost velký problém.

Reagovat
KingMaster13

A jo vy máte vlastně zavřenej stadion A platí to úplně, nebo tam mohou hostující fanoušci?

Reagovat
smazaný uživatel

No dostali jsme to podle mě celkem nepochopitelně za rasistické chování v Srbsku, nikoliv za domácí vběhnutí, což nechápu. Takže těžko říct, ale snad to bude zavřené úplně.

Reagovat
KingMaster13

Snad jo, protože aby měl Trabzon 2x domácí prostředí by bylo na hovno. Jinak to taky nechápu, to vniknutí na hřiště dle mě bylo teda závažnější ale UEFA je na ten rasismus háklivá, až bych řekl že to přehání občas.

Reagovat
db18

...to nikdo neřeší, že můžete dostat U. Craiova?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál by proti nám Vatajelu no. Ale jinak těžce nezajímavý tým, který má aspoň na rumunské poměry slušnou základnu fanoušků.

Reagovat
db18

Jo, ale Rumuny už hodně dlouho žádný český klub neporazil, ne?

Reagovat
KingMaster13

Hele my jsme u nich hráli, když otevírali stadion a dostali nakládačku 4:0 a to jsme se ani nezpotili Takže Sparta by měla velkou šanci je porazit

Reagovat
Losinho

Co je na tom kromě Vatajela zajímavýho?

Reagovat
Losinho

FCSB byla o dost silnější než Craiova, Kluž tou dobou taky. A Sparta se pochcává spíš z jinejch národností

Reagovat
KingMaster13

Plus Sparta Vaslui, Plzeň Petrolul, nás ta Vaslui taky potrápila. Ale teď Rumunsko šlo dost dolů a z Craiovy zase nějakou super sílu necítím, samozřejmě na pozoru zase Sparta být musí, nesmí je podcenit

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Vaslui byla totální peklo. Frajeři tady regulérně prováleli 90 minut. Něco jak Slavie-Apoel x 2

Reagovat
KingMaster13

Vaslui alespoň zahrála doma. Apoel hrál první zápas 10 minut dal 2 lucky goly a pak už se jen váleli.

Reagovat
Greny

Craiova a sestřelí ji Vatajelu

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Opava zatim plnej počet Krásně využili toho lehčího losu. Snad pod sebe dostanou aspoň ty tři týmy

Reagovat
KingMaster13

Taky jim fandím

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

kde chodí fanoušci tam fandím

raději dolů karviná příbram teplice, ale aby ještě my ne

Reagovat
Puskas

Skóre 2:0 po 2 zápasech, co by na to řekl Csaplár:)...

Reagovat
monty25

Ten má skóre 0:2.

Reagovat
Puskas

Zkušeně.

Reagovat
C-M@ster

Ale musím souhlasit s Džekym, že návštěva 2876 je ostuda, byť hráli s posranou Příbramí.

Reagovat
KingMaster13

Jinak dneska věřím, že to bude lehčí zápas než ve Zlíně a dotáhneme se na Plzeň Těžší dle mě bude příští kolo ta Sigma. Nicméně věřím, že alespoň herně se na ty předkola dáme dohromady.

Reagovat
Bex5

Teplice zradny ... ale papirove slabsi nez Zlin urcite

Reagovat
KingMaster13

Já to myslel tím stylem hlavně. Zlín nám vysloveně nevoní, u Teplic už je to lepší. Ačkoli na jaře pozlobili ne že ne

Reagovat
Coutinho10

oni by to mohli vic otevirat ty prostory, takze by nam to mohlo sedet, ale rozhodne uplne lehky jako v minuly sezone to nebude si myslim...uz v 1. kole se dostali zpet do zapasu, ale i my verim, ze predvede lepsi vykon nez ve Zline

Reagovat
KingMaster13

1. Věřím nám 2. V Teplicích proběhla bouřka a asi to bude trochu znát 3. Teplice nehrají pro nás tak nepříjemnej fotbal jako Zlín. 4. Respekt samozřejmě potřeba je, není to zase Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Spartě s Jabloncem, asi nemá cenu komentovat zoufalé bránění Jablonce ve vápně a zároveň tragičnost Kozáka. Je smutné, že tým s možnostmi Sparty nemá aktuálně útočníka ligových kvalit... jinak:

1) výborný Plavšic s Hanouskem, docela si mazali hejtery na chleba

2) pochválil bych i Krejčího. Na první zápas dobrý. A samozřejmě i Hložka, čekal jsem že rozhodne on.

3) u Kangy je vidět, že když nic nevymýšlí a rychle posouvá míč dopředu, tak to jde. Ale pořád mi od něj chybí daleko lepší práce pro tým.

4) velké zklamání z Jovoviče. Ta finální fáze je příšerná.

5) Kratochvíla prostě nepochopím

Reagovat
ondrasch77

výstižné...

Reagovat
KingMaster13

Lidi víte někdo jak je to s dresama a šálama v Teplicích? Už druhý rok provozují, že když tam člověk přijde v klubových symbolech soupeře tak je naženou do hostujícího sektoru. Loni jsem tam byl a přesto i mezi Tepličákama se objevovali fans naši normál v dresech. Jde mi o to, že si chci ten zápas vychutnat, beru malýho bráchu a spíš chci posedět a užít si to, než stát a hopsat. Od toho mám domácí zápasy K hostům se mi nechce protože tam je na píču ta mříž přes kterou jde fakt špatně vidět ale zase nechci zažít nějakou buzeraci od security. Loni jsem tam jel z dovolené, tudíž jsem klubové symboly neměl a byl jsem rád, že jsem stihnul zápas a předešlé roky tahle mrdkovina tam nebyla a chodil jsem normál v dresu. Máte někdo s tím nějakou zkušenost, že pokud máte lístky tak vás nechají v dresu si tam sednout mezi domácí? Nemyslím kotel ale třeba 2 sektory směrem od hostů Díky moc za odpovědi, já totiž sám nevím jestli se na ty symboly vysrat ale zase jsem hrdej na svůj klub.

Reagovat
monty25

Já sice nejsem z regionu a nechodím v Teplicích na zápasy, ale nedávno jsem tam byl na poháru se Spartou a vedle hostujícího kotle byl sektor přímo vyhrazený rodičům a ostatním fans hostů, co nechtěli do kotle. Nicméně i na hlavní jsem viděl někoho ve sparťanským, ale při poháru se to možná tolik neřešilo. Tak nevím, jak to bude teď. Na webu info ohledně toho není...

Reagovat
KingMaster13

Já právě loni na zápase taky ale nevím no. Mě se do hostujícího nechce, protože jsou tam na prd ty mříže a vidíš tam toho málo. Na druhou stranu bez dresu a šály to není ono

Reagovat
monty25

Pokyny pro hostující fanoušky:

Sektor 38 je určen pro rodiny s dětmi fandící hostujícímu týmu, vchází na stadion vchodem G (otevírá se pouze v případě, že nedostačuje kapacita sektoru 39).

Sektor 39 je určen pro ostatní fanoušky hostujícího týmu, vchází na stadion vchodem H.

Do obou sektoru platí vstupenky: hosté muži a hosté ženy.

Víc na webu není. Takže asi jedině ten sektor 38, na Slavii by ho měli otevřít.

Reagovat
KingMaster13

Hmmmm tak uvidím ještě no Vezmu sebou teda asi jen šálu, ta se kdyžtak dá schovat

Reagovat
Blasphemer

Keita po tom minulým představením v základu? To se snad i podívám.

Reagovat
KingMaster13

A co mají dělat? Vyhodili za něj půlku rozpočtu tak jim nezbývá než doufat, že se chytí a střelí ho nám, protože i příští rok nebudeme mít strikera

Reagovat
Blasphemer

Tak teď už je to po tý asistenci další Bony.

Reagovat
KingMaster13

No super a Tvrdíkovi se otevírá měšec

Reagovat
Losinho

Kurzy na Teplice

Reagovat
KingMaster13

A co se s nima děje? Rostou?

Reagovat
Losinho

už takhle mi přijdou vysoký až až

Reagovat
KingMaster13

asi oprávněně

Reagovat
Kaspar

ty zluty klobouky, proc to nezmizelo po prvnim kole? v zime budou kulichy?

Reagovat
Coutinho10

to je klidne mozny

Reagovat
monty25

Aby si fanoušci půlky týmů nestěžovali, že je nedostali. Po 2. kole to snad zmizí...

Reagovat
Coutinho10

Bohemka doma vede

Reagovat
KingMaster13

Tak loni jako první domácí zápas porazili Slovácko, pak už doma nevyhráli. Třeba pojedou na stejné vlně

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl chytit, ne?

Reagovat
EAG le grand amour

Někdo stream?

Reagovat
Blasphemer

Kdo by to byl řekl, že Bohemka mohla v desátý minutě vést už 3:0. Jsou šíleně dobří.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky z toho snad na dvě hodiny kleknul eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že jsem zrovna byl na kole a na pifku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PBLead

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

tak jdeme na to...EF konecne jede

a Nico uz na lavce

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Ševčík, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

Náhradníci: Kovář, Holeš, Stanciu, Olayinka, Frydrych, Júsuf, Král

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že jsem ho nedával do fanty, ale hušbu, ale stejnak to je jedno kdo by čekal, že boleslav dá bolka

Reagovat
Coutinho10

j Stanciu asi bude zajimava varianta na pristi kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to moc netrefil.

Reagovat
Coutinho10

j, ten Holes by me neprekvapil, ale stopery jsem cekal stejny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekal Králika a Jusufa.

Reagovat
Coutinho10

j tam to bylo 50 na 50, ale taky by me to neprekvapilo, kdyby hrali....Yusufa jsem cekal vic

Reagovat
Mates_Matesović

Bohemka a 3 góly za poločas, to nemohl EF vydržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta má bicák to vedle ní vypadám jak průměrnej uživatel eurofotbalu

Reagovat
Kang & Kodos

Kupuješ za 40 mega backup na pravýho beka, ale v útoku ti běhá van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Buren oproti Olejovi vypadá jako Ronaldo bych chtěl fakt vidět souboj Kozák vs Olej

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník není potřeba, když máš Lorda Zmrhala.

Reagovat
Losinho

EF je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

To hráli Rammsteini i v Teplicích nebo co to je?

Reagovat
Greny

Kabat

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ty my ani nepřipomínej . Ale zase na václaváku jsem dostal meníčko kokeše od nejnižší ceny na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

mi kurva

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta sestava je úplně z prdele. Zmrhal, Buren, Král sedí

Reagovat
Blasphemer

Vůbec nechápu. Kdybyste před sebou měli předkolo, tak pochopím, že by to v lize trošku protočil, ale takhle?

Reagovat
Losinho

Ve Zlíně jsme hráli hovno, tak chceme zkusit, jestli ho s tou sestavou budeme hrát znova.

Reagovat
ratusek

Tak chce, aby zápasovou praxi mělo co nejvíc,hráčů. Navíc Teplice nebudou klást odpor. Navíc hráči by bez zápasů začali nenápadně naznačovat, že se jim sezení nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě gól pro Traorého a máme splněno.

Reagovat
Losinho

A Král po vystřídání Traorého vlastňák nebo červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to by jsi měl taj za stovku 5000

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl škoda, že to nešlo výš to by byl gol sezony

Reagovat
Coutinho10

ani by me to neprekvapilo proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice se nebojí

Reagovat
PhilipS

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

stadion O2TV chance fortuna ty streamy co jsou po netu stojí za hovno nejde vidět ani mičuda

Reagovat
pingla
Reagovat
smazaný uživatel

ytb v roce 2019

Reagovat
PhilipS

jak tyhle streamy nacházíš?

Reagovat
pingla

úplně normálně stačí napsat do vyhledávače jména obou klubů a od letošní sezóny jsem tam vždycky našel alespoň jeden stream na daný zápas.... někdy to stojí za vyližprdel, ale co už...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

JZ8, já ti vždycky věřil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Princ Jaromír!

Reagovat
mistr129

král

Reagovat
naheCZ

Zmrhal

Reagovat
Losinho

Zmrhal pravou, Teplice okamžitě vyloučit z ligy.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Tak do něj bych to před zápasem vážně neřekl.

Reagovat
Coutinho10

kurz 5 byl lakavej...bejt 4,5 nebo 4, tak bych ho nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ukazuje 3 však vedou 1:0

Reagovat
monty25

Vypadne mi stream a než zapnu novej, tak Teplice prohrávají.

Reagovat
Blasphemer

Zmrhal pravačkou, to mrdám tohle

Reagovat
Jackmaker1989

Môže mi niekto vysvetliť či je naozaj Šoucek nebrániteľný alebo tie tímy proste nezvládajú tie rohy? Nie je možné aby Sparta od nich dostala 3 a viac golov z tej istej akcie, Slovan Bratislava v tom pohári 2 a teraz proste brankár nemá loptu?

Toto je pre mňa absolútne nepochopiteľné taktické zlyhanie keď z toho hrozia každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

souček je top v lize není to náhoda. Spíše se divím, že je stále ve slávce

Reagovat
Jackmaker1989

Tak ak je pravda to čo sa písalo o tých 3M mesačne, nedivím sa

Reagovat
smazaný uživatel

tak on mi zase přijde, že on ani nemusí muset jít do zahraničí tady je rád ve slávii má místo. Nějak osobní život jeho neznám jestli má dceru tak chápu je lehčí být s rodinou v česku a všechno v pohodě, a uživit je dokáže i tady ne někde v belgii

Reagovat
Venny

Jako dal po rohu góla i Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Neubráníš deliho, ngadeua, součka a škodu zároveň.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam bude dávat hlavičky Hovorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka zakončuje po rohu jen prdelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak oboje.

Reagovat
Losinho

Od každýho trochu. Souček je vysokej, má dobrý hlavičky, výběr místa i načasování náběhu a výskoku. Není náhoda, že dál víc gólů hlavou než Deli a Ngadeu dohromady.

Ale samozřejmě jsou tam i chyby soupeřů. Vrchol byla Chelsea, která ho nebránila vůbec a stačilo jen poslat míč mimo jejich zónovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Lord

Reagovat
Miguel19

Zmrdy kurzik 5 easy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/SkautuvZapisnik/status/1152910518312677378

Nevim jestli to brát jako kompliment, nebo se děsit toho, že s nim fakt jednal

Reagovat
Blasphemer

Rosa nechtěl hrát líbivej ofenzivní fotbal?

Reagovat
Kang & Kodos

Chtěl, ale zároveň chtěl postup béčka do FNL, a to úplně nešlo dohromady se sestupem áčka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

To zas bude debakl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak zatím si mě Trpiš maže na chleba

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

A mě si první dvě kola maže Ševčík

Reagovat
Losinho

Tomu ten základ přeju nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bureeeeeen

Reagovat
Kang & Kodos

Luxusní pas

Reagovat
Greny

Hejkal to má na vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

Burák!

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mistr129

Na kolik hráčů jsi vsadil?

Reagovat
Coutinho10

jeste mam Sevcika za litr

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pyroman

Tyvole vsadit zrovna na tyhle dva paliče. To dáváš střelce každej zápas?

Reagovat
Coutinho10

na nas skoro vubec,ale kdyz jsem videl ty kurzy, tak jsem to zkusil...oproti cisty dvojce hodne vyhodny

Reagovat
Pyroman

Buren za 3,5 bylo lákavý, ale 5 na Zmrhala je ještě docela optimistický. Každopádně cg.

Reagovat
Losinho

Jarda zásadně za kurz 7+ proti Plzni apod.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
monty25

Ty jedeš. Já dal v 1. kole Ledeckýho a Mešanoviče, netrefil se ani jeden.

Reagovat
Coutinho10

daval jsem asi 10 min pred startem kurzy hodne lakavy oproti treba Fortune

Reagovat
smazaný uživatel

z fortuny mi je zle něco jako bwin to maj odporné ty barvy

Díky Andymu je i Bet365 v prdeli já tam měl kasína apod. naštěstí jsem to pořešil nějak a jede jenom doufám, že tam nezrušily ty krajské ligy

Reagovat
Coutinho10

jinak v 1. kole jsem byl taky neuspesnej...hral jsem Krmelce a pak proti nam Poznara, ale tohle kolo zatim super...nejdriv Plzen solo 2,25 kurz a ted ty strelci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Docela jedeš

Reagovat
Coutinho10

tohle se suprove vyplatilo...nejdriv jsem chtel dat jenom Sevcika v kurzu 6, ale pak si rikam, ze i na ty ostatni je celkem luxusni kurz, tak jsem dal jeste Zmrhala a Van Burena a tohle rozhodnuti bylo luxusni

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

vostře ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Teplice už chystaj čistku.

Reagovat
Komix

Ševčík zatím luxusní

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, co je s Ljevakovičem?

Reagovat
ondrasch77

Už před sezónou se říkalo, že budou dostávat prostor jiní...

Reagovat
discarda

Já myslel že po těch 0:7 už Shejbala na CB neuvidim.....nejhorsi stoper ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když má za konkurenta Čmovše

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň má Liberec, Sparta Jablonec, a Slavie Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Teplice moc rádi nemáme

Reagovat
Kang & Kodos

To už je taky pět let.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 6

Reagovat
fantomas

Dyt sme od nich snad čtyřikrát v řadě nedostali gól ne? A pětkrát v řadě vyhráli.

Reagovat
Pyroman

Teplice vám holt góly dávaj jen ve větších baleních.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byla tehdy taková darda, že na to jen tak nezapomenu

Reagovat
KingMaster13

Taky si to oni vystříleli na roky dopředu za to 0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl škoda. Krásná akce.

Reagovat
Coutinho10

Sevcik co chybelo

Reagovat
PhilipS

Mick letos už musí dostat víc minut. Má na to.

Reagovat
Kang & Kodos

To je hroznej průchoďák. Váňa by hrál v Teplicích základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Kdyby nebyli Slavisti drevaci v zakončení klidně jim mohli dnes vrátit tu slavnou 0:7 z Edenu

Reagovat
Kang & Kodos

Však ještě můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice taky daly 5 golu az v posledni pul hodine...

Reagovat
ondrasch77

Jen se neboj..., řekl bych, že Hejkal si půjde po pauze pomalu zabalit

Reagovat
Kepy_FCB

žokej váňa?

Reagovat
Pyroman

Hrát vysoký napadání s touhle obranou je grandiózní taktickej manévr od Hejkala, škoda že u nás nezůstal jako náhrada Zdendy, jak si někteří přáli.

Reagovat
monty25

Bral bych ho místo Shejbala.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Hejkal sliboval aktivní fotbal žádný beton - ještě aby hrál beton když hráči neví jak mají bránit

Jinak ta naše U19 to je taky hrozná kopaná...a to se Suchopárek cítil na finale

Reagovat
smazaný uživatel

19 je neskutečné marná. Mě připadá, že by nedali gól, ani kdyby hráli dalších 10 zápasů. Absolutní neschopnost v klidu vykombinovat akci a nezamrdat ji nějakou nesmyslnou zbrklou přihrávkou "do šance", která ale skončí pět metrů od prvního hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Shejbal

Reagovat
Kostomlat

OT: díval jsem se, že Luftner je v Omonii. To je opravdu tak špatnej? Se mu ta kariéra trošku zasekla, ne?

Reagovat
Losinho

První sezonu v Kodani hrál pořád, pak z toho na chvíli vypadl a měl nějaký těžký zranění.

Reagovat
ondrasch77

Je po zranění, poslali ho tam na hostovačku...

Reagovat
Kostomlat

tak to jo. Ten jeho úprk ze Slavie, nevím nevím jestli to bylo rozumný. Slavia je teď mnohem dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje PUBG

Reagovat
pingla

Teplice letos budou bojovat o záchranu, to je šílenost z jejich strany...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zmrhal mimo gólů úplně tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz chapu ze hrava.. on ma 95% reseni uplne tragicky, ale hrozne.. ale efektivni je jako hrom.. a navic to odmaka no.. ale divat se na nej fakt boli

Reagovat
Losinho

Zatím pohoda no, je znát, že máme lehčí nohy než v pondělí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby

Reagovat
Losinho

Ty krávo.

Reagovat
monty25

Budem rádi, když to nebude sedm.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepaaa

Reagovat
Coutinho10

wow gooooaaaaaaaaaal Husbyyy famozne

Reagovat
mistr129

Shejbal Hušba

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík! Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu vude mít co dělat, aby Pepu posadil

Reagovat
smazaný uživatel

No Pepa může hrát přeci vedle Suka. A Stanciu před nima

Reagovat
Selänne

Tak minimálně na poháry má místo jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Aby nešel na kraj zalohy

Reagovat
Losinho

Kdyžtak může rotovat s Bořilem

Reagovat
KingMaster13

Hušbauer se rozjel, je evidentně si vědom, že by mohl shnít na lavičce kdyby nemakal

Reagovat
Kang & Kodos

Poslední tři domací poločasy 0:11. To jde.

Řekl bych, že Standa to má za pár

Reagovat
Losinho

Ale na Letný vyhrál. Což sice nemá souvislost, ale je fajn si to připomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

To jsem zvědav, koho Teplice vyřadí do Béčka teď

Reagovat
Coutinho10

prejes si asi Horu ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Hora to má slušně v píči dneska.

Reagovat
ondrasch77

docela jo, po tom co hraje dlouhodobě Kratochvíl a včera Jovo

Reagovat
Pyroman

Hejkala. Příští kola Baník a Zlín venku, Boleslav a Plzeň doma, to nemá šanci ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas beztak vyhrajou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Těžko říct nálada tam asi nebude dobrá .. Hejkala se snažili zbavit už na konci jara, ten to přežije a ještě si proti sobě postaví Horu ....

Reagovat
Losinho

Hejkala

Reagovat
PhilipS

Líbí se mi Hovorkova rozehrávka. Škoda, že je na stopera tak malej. Ševčík taky musí hrát víc - výbornej. Je tam hroznej přetlak. Nevím, jak to chce poskládat až se vrátí Masopust a Stanciu. Slavie letos nebude mít konkurenci - neskutečnej kádr

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že se oslabila ta obrana, tam letos prostě cítím že není tak jistá

Reagovat
Greny

Vyhodí po zápase Hejkala a ten se tam vrátil jako asistent Ščasnýho

Reagovat
Kepy_FCB

čt sport česko-irsko

Reagovat
smazaný uživatel

Fukala koukám zraněný. Pro Liberec škoda.

Reagovat
Losinho

Jak moc špatný jsme?

Reagovat
Greny

Dopředu hrůza dozadu děs

Reagovat
Kepy_FCB

kde to hrajou? že už tam je tma, někde za Uralem?

Reagovat
mistr129

Arménie

Reagovat
Losinho

Tak to se zapnutím počkám

Reagovat
Kepy_FCB

já to našel až teď

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě chybí Teplicím Ljevakovič a Král. Obrana příšerný výkon. Hlavně že se zbavili Kroba a Hoška.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych vyzvedl Traorého a Ševčíka, kteří jsou výborní v kombinaci a Ševčík tam měl několik hodně dobrých přihrávek. Traoré je zase hodně podceňovaný, ale má výbornou techniku, akorát střelba je o něco horší.

Reagovat
smazaný uživatel

A Teplice jsou hodně špatné.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten kádr z Teplic není úplně špatnej, ale nehrajou vůbec týmově. Hora to má u zadku, Mareš je dement, nějaká organizace obrany vůbec neexistuje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, tak mi to Mareš potvrdil, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

to je ale dlouhodobá záležitost...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Mareš

Reagovat
Losinho

Mareš jak ani neprotestuje

Reagovat
monty25

Mareš

Reagovat
naheCZ

Mareš se žlutou takhle jít do souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak blbej jak vypada nebo tak jen vypada?

Reagovat
Blasphemer

to je normální bojkot tohle

Reagovat
Coutinho10

Mares

Reagovat
Liquid

jak jsem avizoval již před startem ligy, Teplice budou mít velký problémy se záchranou, přijde mi, že to tam je kvalitativně každým rokem horší a horší

Reagovat
16Dave

To samé si říkám taky, každej rok jdou kvalitou dolů, přiváděj ty nejlevnější hráče. Kde jsou ty časy, kdy měly Teplice Horvátha, Verbíře, Vachouška, Doležala atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela blbý příklady

Reagovat
Liquid

maxiumum co měli tak asi za Franze když vyřadili tuším Kaiserslautern, po tom Libreci to býval takový 4.vzadu

Reagovat
Losinho

Zmrhal je zpět

Reagovat
Greny

Mareš dobře pojebat celej mancaft a nechat je v tom

Reagovat
C-M@ster

Tehdá ještě fotbalisti byli chlapi, pusťte to někdo Součkovi

https://twitter.com/FootbaIIFckUps/status/1152979944751939585

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Jedem Teplice!!!

Reagovat
Losinho

Otočka

Reagovat
monty25

Vondy Luxusní asistence od Kúdely

Reagovat
Coutinho10

lol takovej vodraz

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisikriste.

Reagovat
Greny

Tel tak takovej gól nevymýšlím...a to ho dá ještě pravej bek

Reagovat
Blasphemer

Tak snad to Kúdelovi nenapíšou jako asistenci do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jindro, hoď tam už Nica, chci ho vidět!

Reagovat
Banikovec7

Prvni kolo pentle, na druhe a treti vykartovani hraci soupere, to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Nica vole

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia tu má agenty

Reagovat
Losinho

To jsou dementi, to není možný

Reagovat
monty25

Pechanec je fakt imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka

Reagovat
Greny

To mohla být klidně červená ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš měl uznat gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl uznat gól, už byla docela dlouho přerušená hra.

Reagovat
Kang & Kodos

Když nemával ofsajd

Reagovat
db18

POzději ho mávnul.

Reagovat
mistr129

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd to byl gol by stejne neplatil takze rozhodci se dobre vratil k tomu zakroku hovorky

Reagovat
Losinho

Pechanec OP

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Hovorka nechci videt evropskou uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to je za kecy, dali gól jen proto, že rozhodčí přerušil hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

komedie

Reagovat
Greny

Každopádně toto přerušit je strašná píčovina....

Reagovat
Pyroman

To si Pechanec dělá prdel, ne?

Reagovat
Losinho

Shejbal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chtěl bych být jako Nicolae Stanciu

Reagovat
mistr129

Koukám na to znova, Vondrášek byl v metrovým ofsajdu, tak to samozřejmě ani nenechával dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní ale nemával

Reagovat
mistr129

Mohli spolu komunikovat, těžko říct. Rozhodně ale Teplicím neuškodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

I když to by ten praporek stejně zvednul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl to vidět hlavní

Reagovat
Pyroman

Tak jestli viděl, že to je ofsajd, měl opravit pomezního a přerušit akci, ne tohle.

Reagovat
mistr129

Tak on by i ten faulovaný hráč míč stihl před Hovorkou. Podle mě vyřešený to nakonec bylo správně, ať už je k tomu vedlo cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takhle to dává smysl.

Reagovat
Coutinho10

Nico na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shejbal moc jako fotbalista ani nevypada...

Reagovat
Losinho

Stanču

Reagovat
smazaný uživatel

NICO

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak už to říkám rok. Červená karta pro soupeře je oslabení pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

*skoro rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je celkem běžné. Často se o tom diskutuje, že tým co je ve výhodě podvědomě ubere a oslabený přidá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rusák

Reagovat
smazaný uživatel

To reseni v predfinalni fazi je na okamzitej odlet domu a odvolani Suchoparka.. nagelovani suldove z instagramu, strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Níže.

Reagovat
OTASi

OT: sleduju devatenáctku na ČT, to je fakt příšerný..jak se tam tyhle kopyta mohli vůbec dostat? první střela na bránu až někdy v 55.minutě, a to jen proto, že Irové se zatáhli a jen odkopávaj..a ani tak ty naše nemehla nejsou schopný něco vymyslet, každou nadějnou šanci zazděj tím, že si nedokážou přihrát na 5 mětrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To nejlepší jim chybí

Reagovat
OTASi

2-3 hráči? to ale neomlouvá to, že si v repre U19 nepřihrajou na pár metrů

Reagovat
Losinho

Šulc a Hložek.

Reagovat
OTASi

2 hráči přece nemaj co dočinení s tím, že ty kluci jsou uplně jaloví..oni snad nedaj za celou skupinu ani gól

Reagovat
Losinho

Jsou to jejich nejlepší hráči, rozdíl to udělá. Ale takhle tragický by to bejt samozřejmě nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

To reseni v predfinalni fazi je na okamzitej odlet domu a odvolani Suchoparka.. nagelovani suldove z instagramu, strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavneze dva dny v kuse mleli na Radiozurnalu o tom jak tam jede cela rodina Heidenreichu.. tatinek dobre vypatlanej

Reagovat
OTASi

a Suchopárek mlel něco o finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Protože jeli podpořit tým a syna?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, svině klouzavý.

Reagovat
OTASi

tak konečně kušej hodně na pána..od něj jsem čekal víc během dvou prvních zápasů...tak ještě jeden

Reagovat
OTASi

hm, tak Irové na chilku zas zapli

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ten gól, to je pro tento tým megaúspěch

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

Chybí Šulc, Hložek a Ostrak které jsou v klubech a Pachlopnik zraneni

Reagovat
Greny

Kteří

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne celkem kruty pro Husbyho...hraje dobre, dava goly, ale musi po hodine hry dolu...

Reagovat
cr7sux

on je rad, ze se neubeha

Reagovat
monty25

Stanciu dal v Teplicích góla za Spartu i Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicoooooko

Reagovat
Losinho

Stanciu a Ševčík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ševa druhý áčko Nico

Reagovat
exse

Třetí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dokonce

Reagovat
martin1

třetí ne?

Reagovat
C-M@ster

3.

Reagovat
Komix

NICOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

Nicoooooooo Stanciuuuu whaat a debut

Reagovat
smazaný uživatel

Stančů

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu zklamal čekal jsem že až dá gól tak bude líbat znak nebo se alespoň mlátit do srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Schovává si to na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na derby bude mít pod dresem tričko s nápisem Smrt Spartě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bože to jsou paliči.

Reagovat
Losinho

Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Simič

Reagovat
Coutinho10

Yusuf to ma proklety...

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu dá gól a řve se smrt Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mustafo, na paleni sanci uz mame Micka .

Reagovat
lichna.

Ten Ševčík je fakt skvělý. Někoho takového bychom taky potřebovali místo Hrubého.

Reagovat
Greny

Kušej

Reagovat
mistr129

už to vypadá líp? jestli má cenu ten konec zapínat

Reagovat
mistr129

Aha

Reagovat
Greny

Už 1:1

Reagovat
ACSMan

Tak to ne tohle

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Blasphemer

Ten Nazarov má ale záblesky geniality, jsem fakt zvědavej, jak bude hrát dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf neni golovej, v soubojich pada bez zavineni a kurvi kombinaci.. super

Reagovat
Losinho

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Souček

Reagovat
monty25

Ty vole, kvůli tomuhle gólu prohraju duel ve Fantasy.

Reagovat
Coutinho10

to nastve

Reagovat
monty25

Počítám, že to bude o bod.

Reagovat
Coutinho10

vedes 46:45, ale ten Komlichenko me taky zajima..divny, ze ma nulu

Reagovat
Coutinho10

* jo aha...on ho sundal po polocase...tak to by ti melo vyjit

Reagovat
monty25

Já nevím, ale koukal jsem na to bodování a Souček i Hušbauer by oba měli mít ještě o bod víc. Nesčítají se třeba ty body za 5 rohů až potom?

Reagovat
Coutinho10

ja mam pocit, ze tam ty + body za rohy apod. byvaji hned po zapase, ale uvidime...treba u Fanligy ty dopocty byvaly celkem zasadni, ale tady to byva jenom vyjmecne, co si tak vybavuju

Reagovat
monty25

Už je to 46:49, tak dokonce o 3 body.

Reagovat
Coutinho10

tak tohle je krutý no

Reagovat
Euphael

tyden se s tydnem sesel a znovu se potvrdilo, ze Teplaky jsou tym k hovnu

Reagovat
monty25

Uvidíme, co zejtra vy.

Reagovat
Euphael

Tam v te oblasti staci, kdyz je v lize Jablonec a Liberec...to se na me nezlob

Reagovat
lichna.

Jakoby u nás nestačil Baník a Opava.

Reagovat
Euphael

nestaci...v Cechach maji az az klubu, nemluve o zajmu o fotbal v Karvine a Teplicich.. ale zkusils

Reagovat
lichna.

Ale bohaté stačí. Tři kluby na tak malé území v lize jsou moc. Druhá liga vám sluší více.

Reagovat
monty25

Ty už jsi jak Štěpán, ten považoval za derby zápas Teplice - Jablonec. Jako sorry, ale Teplice jsou v jiným kraji než Jablonec a Liberec. A taky můžu říct, že stačí v lize Baník a Opava.

Reagovat
Euphael

Vim, ale porad tam jste na kupe... Teplice, Libe, Jabka, Plzen, Pribram, CB, Sparta, Slavia, Bohemka, MB...az az mancaftu z Cech.

Reagovat
monty25

Týmů z Čech tam bude vždycky víc než z Moravy a Slezska. Co se týče regionů, tak tam teď nejvíc chybí Vysočina.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se chci dožít karlovarského kraje v první lize Vysočina tam chybí, to je fakt

Co se týče Slezska, tak stačí král a jeho šašek , ale pokud bude více poddaných tak mě to nějak trápit nebude, když to bude sportovní cestou, klidně bych přidal ještě aspoň Třinec nebo lépe Frýdek - Místek, kdyby se to tam zmátořilo. Městské derby týmů působících na jednom stadionu mělo taky něco do sebe, Italy style Nadávání fanoušků z Čech na cesty do "Polska" by bylo k nezaplacení

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

i Souceeeeeek....fanta captain

Reagovat
smazaný uživatel

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Princ Jaromír 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej centr, krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal celej spiel hroznej ale 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas super, téměř bezchybný výkon, všechny 3 góly hezké. Líbil se mi především přechod do útoku, dobře fungovala spolupráce mezi středem hřiště a křídly + MVB. Skvělé doplňování z druhé vlny od ostatních hráčů. 2. poločas Slavia nezačala vůbec dobře, přišlo mi to takové ospalé, v obraně nejisté, ale to bylo asi dáno tím 3-brankovým vedením a brzkým vyloučením Mareše. Po snižovacím gólu jsem čekal, že začnou hrát aktivněji, což se docela stalo. S příchodem Stancia se to ještě zlepšilo a posledních 30 minut už bylo zase v naší režii, z čehož pramenily 2 góly. Vyzdvyhnul bych především výkon Ševčíka. Tradičně dobře zahrál Souček. Zmrhal, Traoré a Buren taky dobrý. Hušbauer nezklamal, ale příště v základu snad Stanciu, který hrál skvěle, byl hodně aktivní, ze začátku sice asi trochu nervózní, ale potom si to pošéfil. Celá obrana i s Kolářem podala spolehlivý výkon, až na tu inkasovanou branku. Yusuf se mi vůbec, ale vůbec nelíbil, to jsem ho stavěl před zápasem do základu. Král za těch 15 minut nic nepředvedl, ani nic neskazil. Výsledek 5:1 je výborný a po úvodních dvou venkovních zápasech má Slavia důležité 2 výhry a 6 vstřelených gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, až teď si všimnu, že to píšu pod preview.

Reagovat
Banikovec7

Dnes konecne zapas, na ktery vsichni cely vikend cekame

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám, že naposledy jsem vynechal výjezd 24.9.2017 v Jihlavě...

Tak po bezmála 22 měsících budu mít další absenci.

No, všechno jednou konci.

Reagovat
Euphael

a to je se na tebe tesil

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mít ještě tolik příležitostí, pokud zas nebudeš ukrytý

Reagovat
Euphael

Ja jsem nekdy ukryval? Ty jsi spekulant

Reagovat
Poll Hamm

Máš štěstí jinak bych ti rozbil ten tvůj vymaštěny zrezivěly psychopaticky ostravský pysk

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ty puberťaku... Hehe

Reagovat
Poll Hamm

Nemocným lidem by to natřeli i 5 lete decka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nezlomíme tu sérii nevýher v soutěžních zápasech trvající bezmála tři měsíce tento týden, tak už vážně nevím... Věřím v to

Reagovat
frankiefcb

Jako že vyhrajeme. Očekávám remízu a budou z toho bolet oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hned v pátek hrajeme "doma" s Teplicemi...Nevyhrát ani jeden zápas nad takto "kvalitními" soupeři by bylo fakt neumění nejvyššího kalibru a nemyslím, že by to BP přežil ve funkci...Já chci věřit, že to nějak ukopeme už dnes. Že z toho budou bolet oči je bohužel prakticky jistota.

Reagovat
frankiefcb

já věřím, že v pátek se prosadíme a asi to ubráníme, ale ve výhru v Karviné opravdu nevěřím, ale rád se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale jako když ne dnes, tak kdy jindy...Tomu mančaftu ještě chybí tak tři hráči, aby byl konkurenceschopný a to počítám i s Ba Louou a Gubou, kteří dnes možná ani nenastoupí...Útočník a kreativní záložník + křídlo jim chybí stoprocentně. V současném stavu jsou kvalitativně nejslabší tým ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Socky, ať nás klidně porazí, když to pomůže zbavit se trenérů...

Poté Karviná, ať sestoupí, shoří a zanikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl, že prohrou se zbavíme toho zjebance z lavičky, tak snad i té Karviné bych dneska fandil...

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Když vyhrají, budou pro jednou užiteční...

Ale oni mají kádr na úrovni MSFL, takže čekám naší výhru, Páník bude oslavován jako SUPER maestro a dojeb bude pokračovat.

Ale rád bych se mýlil...

Nicméně platí furt to samé, Karviná sestup, shořet a zaniknout

Reagovat
JarousFCB

Jakože se ten hejt na Páníka najednou změní výhrou v Kurviné? Ten to má spočítané ... je jen otázka času, kdy se k tomu vedení rozhoupe

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kvalita kádru MFK je vážně žalostná. Oni mají jediné plus, že se to hraje na jejich stadionku, kdy to tam bude hecovat Straka s psychopatem Janečkou, tzn. že do nás budou zajíždět jak saně v zimě do sněhu. Taky jim nic jiného nezbývá.

Taky je otázkou, jak to dneska trenér postaví.

Ale jestli vážně bude sedět Kuzma oproti Diopovi, tak...

Reagovat
db18

Janečka spíš zas bude zralý na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však psychopat...

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud dnes vyhrajem, tak možná ani nebudu mít radost...

Reagovat
smazaný uživatel

To máme stejně

Reagovat
db18

Cukr určitě taky ne.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
frankiefcb

Tak u drtivé většiny fans super maestro nebude, ale obávám se aby nebyl u vedení

Reagovat
lichna.

Super Maestro nebude ani u mě. Dnešní výhra by měla být brána jako povinnost, ne něco, za co by měl být kdokoliv chválen.

Jinak mi je osobně jedno, kdo v sestavě bude. Hlavně že ti hráči zahrají a Baník získá 3 body.. Akorát Smolovi teda to přát nebudu.

Reagovat
Han střelil první

každopádně fandím Baníku bez ohledu na to, kdo je na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

aby jsme o neprokaučovali jak za Radima, a čekat se bude až do zimy, ale pochybuji, že by jsme udělali takovouhle chybu znovu. Já teda právě aby Karviná zanikla tak snad vyhrajeme pak v tepicích ať dostaneme dominu

Reagovat
smazaný uživatel

Karvinou byste méli porazit, obzvlášť když ji bude chybět Hanousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanouska bych se fakt nebál, i kdyby hrál Šel dost dolů po jeho zraněních, fakt si nejsem jistý, že, je to ten hráč, který by mohl nahradit Budínského v gólech a asistencích, na lavičku místo marného T. Webera asi ano, ale jinak už to není Hanousek z před tří let.

Nejlepší hráč MFK je rozhodně Ba Loua, rozdílový, rychlý, skvělý centr, sice trochu skleněný a typicky "africky" má problém se stálostí výkonů. Guba je dobrý, Lingr má potenciál, ale ani zdaleka to není hotový hráč, tahoun. Dreksa je skvělý stoper, ale zranění mu kariéru ničí. Janečka je lídr, ale také je strašně pomalý hráč s podprůměrnou technikou.

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2 do poločasu

Reagovat
Euphael

Ba Loua nebude hrat stopro a Guba nejisty

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte na stadionu za jídlo? Ať vím, jestli se stavit někam po cestě, nebo si dám něco tam.

Reagovat
Euphael

Klobasu na elektrickem grilu , pod parkovistem pak byval stanek s bramboraky, ty jsou celke dobre a pak čipsy, tycinky a take kokociny.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Tobe budou chutnat ty bramboracky, jsou velke a mastne ty tučko

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mi je neukradnes.

Reagovat
frankiefcb

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

bramboráčky s klobásou jsem měl dneska na noční tak si zajdu na kebab před tím

Reagovat
smazaný uživatel

Martine?

Reagovat
HorajzmAmmann

no?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem toho co je vetsi jak my dva dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ba Loua naposledy byl výbornej. Ten Petráň nevím no v pardubkách byl top striker, ale v pardubkách

Reagovat
lichna.

Jako pokud nevyhrajeme dneska, tak už nevím, kdy bychom chtěli Karvinou porazit..

Reagovat
Greny

OT: https://youtu.be/V1hjL3lA5y4 čas cca 1:17 to je to o čem jsem mluvil za mě místo penalty jasnej faul na hráče Brna...

Reagovat
Kaspar

kdo je to tam u lavicky Vlasimi poskakuje ? nema je trenovat Brabec ?

Reagovat
Greny

Nene Vlašim prý skončila spolupráci se Spartou tak tam mají nové trenery

Reagovat
Hokaido

Jako tohle je prostě faul, úplně bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

Budinsky - Fillo,Zio,Sindelar,Flasticka - Reiter,Janos,Hruby,Jirasek- Smola,Diop

Zase prohrat u sberacu kovu bude ostuda, ale mam tuseni, ze Panik s vyjebanou kundou Sombergem zazijou to co radi delaji jinym...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik začíná být čim dál, tim víc odpornější... Po výkonu co předvedl Kuzma ho posadit na lavičku? Už to opravdu nezvláda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma byl prvni utocnik od Velikonoc co dal v lize gol nacez byl ani ne po hodine hry stridan. Pak ho jeste Panik kritizoval do medii a ted ho necha jen na lavce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

protože vyjebanec po něm chce aby sbíral vysoké míče nebo co. Přitom je to hráč do kombinace a ne na nakopávaný styl Pánika. A ještě za to může Kuzma. V Baníku by se nedostal k míči ani Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoke balony ma sklepavat Smola. Kuzma je sbirat a hrat s nima fotbal presne jak rikas. Bohuzel s Diopem to bude zase sracka fotbal bo to je stejne kopyto jako Smola...

Reagovat
smazaný uživatel

to by jsme to tahle, ale museli hrát a ne se smolou po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně trenérský šikanující štáb má ještě nějaké své zastánce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já to nechápal proti Liberci Smola vysokej jak kokot a hrajem s ním kombinačně místo centrovaných balonů, které by sbíral jako kdysi poznygol, a úspěch to mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen ať si postupně rozklíží kabinu, aspoň ten jeho konec nabere snad rychlejší spád.. S Kuzmou jsem si psal den po zápase, říkal, že tak vybouchnout neměl, že si to nemůže dovolit, ale říkal jsem mu, že na to co předvedl zjeb, tak se zachoval ještě bohově.. Jinak se už šíří řeči, že Pánik snad miluje Diopa, protože on byl snad užitečný Baníku jedinkrát v životě a to jak doklepl balón do prázdné brány a my se zachránili, ale nečekal jsem, že z toho bude žít další 2 sezóny... Trošku mi začíná chybět skandování Pánik ven..

Reagovat
FruFru

Ten hate na Diopa mi začíná připomínat hon na čarodějnice (Stejně jako kdysi u Poznara)

Reagovat
smazaný uživatel

To je spis hejt na Panika. Diop umi byl platny, jen musi trener mit cit pro to kdy a proti komu. Ne ho tam cpat porad za jakykoliv okolnosti.

Reagovat
frankiefcb

Přesně Diop mi vyloženě jako hráč nevadí, ale když ho Páník dá do zálohy, tak to je prostě pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop na osmicku...

Reagovat
frankiefcb

jako nechápal jsem. Pak to chudák od lidí schytává, i když je zřejmé, že tu pozici prostě hrát neumí a jeho přednosti jsou někde jinde.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygol se pa chytil na jaře, a byl i užitečnej Diop tam prostě jenom běhá jak za KFC kyblíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho fakt dnes nechává na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 95% ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Panik sam citi, ze nema moc pevnou pudu pod nohama tak dnes budou hrat vsechny jeho "deti", snad s vyjimkou Holzera. Kdyby byl Pazdera zdrav tak hraje i on.( )

Reagovat
FruFru

Chytají se toho co napsal iSport(?). A protože si díky toho můžou kopnout do Pánika, tak to berou jako pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

iSport tam napsal i Granecneho. Takze nejake noviny nikdo nebere vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem na to zvědavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daneček je kde tohle se bobovi nelíbí tytyty

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zápas o trenéra. Ten, který padne, tak poletí jako první

Reagovat
HorajzmAmmann

příští týden půjde Hejkal

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Pánik

Reagovat
HorajzmAmmann

to by musel Baník prohtát s Teplicema a to se fakt nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

No, byl bych opatrnej... Zlín nás na jaře taky pod Pivarníkem němel porazit a jak top dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to bylo tvé přání, nebo Horajze, ale Ševela is freeeeeee Teď už se jen zbavit toho našeho zjeba.. Ikdyž co jsem četl info od Slováků, tak prý ani Ševela nic moc.. Pro mě je prostě varianta buď Holoubek, nebo vykoupit Svědíka..

Reagovat
HorajzmAmmann

Ševela ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tak to já zase se přidám k Trevovi a Ševela mi vychází ze všech volných trenérů nejlépe. A popravdě ho chci. V mysli si ho dost gloryfikuju to je fakt. Ale ty tři tituly mi prostě napovídají, ež něco umí a ví.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Pánik má za sebou taky postup do skupiny EL se Zlínem a skoro s Baníkem + záchrana s Baníkem.

Já na stránkách Slovanu četl, že taky dost sázel na stejné hráče a moc neuměl reagovat na špatnou formu týmu.

Reagovat
frankiefcb

Jenže u Páníka to má prostě sestupnou tendenci a to, ež týmu rpostě nevtiskl žádnou herní tvář. Povedlo se pár zápasů na podzim a pak to byl prostě děs. A vypadá to podle přípravy a prvního zápasu s Liebrcem, ež se nic nezměnilo plus je kabina na sračky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak samozřejmě, jenom se bojím, že nás ten Ševela taky moc nezachrání. Ale přiznávám, že těch trenérů fakt moc není a třeba by stačila jenom nějaké změna, impuls...

Reagovat
ratusek

Tvl seš normální? Ševelu nikdy

Reagovat
frankiefcb

Jo přeji si Ševelu, Svědíka nebo Holoubka. Nicméně i klidně jinou nečekanou změnu, ale chci prostě zase začít věřit v lepší zítřky a těšit se na Baník a nebát se že sestoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo s iniciály LK je na pomyslném seznamu na prvním místě, ale pššt, je to velké tajemství

Reagovat
frankiefcb

Ou tak toho bych asi nechtěl pokud je to ten, co si myslím I když možná všechno lepší

Reagovat
Puskas

Leoš?

Reagovat
frankiefcb

Mně taky z toho vychází

Reagovat
lichna.

Luboš

Reagovat
frankiefcb

Jo tenhle , takoho bych bral

Reagovat
lichna.

Toho bych bral taky hned. Ale jak píše Trevor, musel by se vyplatit.

Reagovat
Puskas

Kalouda? Ne. Kubík? Ne. Tak potom už jen Kozel. Ten by se mi i líbil, působil zajímavě.

Reagovat
ratusek

LK by mohl být nejlepší varianta. Ale ten je schovanej u nějaký repre ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je u repre a musel by se vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak by to byla samozřejmě nejlepší varianta ze všech dostupných možností, o tom netřeba nějak spekulovat

Reagovat
db18

Kamil Tobiáš teď někde trénuje?

Reagovat
smazaný uživatel

taky souhlasím to už raději mladou cestu Holoubka

Reagovat
frankiefcb

Svědíka zase nechce trev Nejsme v tom jednotní, ale já si mylsím, že v danou chvíli by pomohl i Pivarník

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to ať trénuje Baroš s Procházkou radši...

Reagovat
smazaný uživatel

Slončík, Baranek, Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vím, kam se chci podívat.

Teď tam byl známej o víkendu, tohle je prostě super

https://youtu.be/l96ICiMmmWA

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro není zločin!

Reagovat
lichna.

Tak Svědík se musí naučit trénovat tým i proti zatažené obraně. Pak to bude skvělý trenér.

Reagovat
ratusek

Pivarník? Ještě by mohl i duml ne? Ty máš nápady

Vedení to posralo. Nechalo si Kučeru, mohlo mít Svědíka. Trd není kým nahradit Páníka, kromě nějakého dinosaura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžete vzít Petrželu

Reagovat
ratusek

Nebo Mináře

Reagovat
db18

Jarolím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to radši ten Ševela

Reagovat
Blasphemer

To snad radši ani ne.

Reagovat
ratusek

Doufám, že ho tam někdo pošle do prdele

Reagovat
Banikovec7

Moc teda nechápu ty řeči, že radši dnes prohru, než aby pokračoval Páník, loni si to samé nejspíš řekli hráči a byla to větší ostuda než sestup do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mě dostává, jak je tu nenáviděný trenér, který je nejdřív vytáhne Baník z beznadějně poslední pozice, pak s nima uhraje 5.místo, málem ho dostane do pohárů a v nové sezóně zatím prohrál jen se silným Libercem. A tady z něj děláte horšího trenéra než Kučeru.

Korytáře na vás

Reagovat
frankiefcb

Jsem rád, že se vyjádřují Ti, co viděli Bnaík za sezónu tak dvakrát. Páník má v tomto roce bilanci 3-3-12.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Posledních 8 ligových zápasů a skóre 2:14. Celkově tento rok v lize cca 15:31, porazit jsme dokázali jen Bohemku, Příbram, Liberec, Teplice a Opavu (kromě Příbrami vše doma).

Reagovat
smazaný uživatel

Páníkovo jaro, nic co by nebylo mimo tradice

Reagovat
frankiefcb

Příbram a Bohemka v lize byla ještě minulý rok před zimní přestávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry. Takže i minus 4 vstřelené góly...čili 11:31 a porážka Liberce, Teplic a Opavy. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nevyhrál 8 zápasu v řadě, na většinu zápasu na jaře se nedalo dívat, žádný systém, protlačování hráčů do sestavy bez formy, žádná sebereflexe. Mám pokračovat? Nemít na podzim tolik bodů ( hodně jich bylo díky velké dávce štěstí ) tak loni hrajeme baráž.... Tak se prosím, raději starej o svoji sešivanou čínu... ty facepalme...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! A jaké měli řeči na Zlín, když vyhazoval Páníka a bral Petrželu

Reagovat
frankiefcb

No halvně, že to říká číňan, když po titulu vyhodili Šilhavého, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale dost fanoušků to bralo jako chybu, nakonec to chyba nebyla. Ale snad nikdo ho takto neshazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

kdo z něj dělá horšího než Kučeru tomu utrhnu hlavu i s kořenem

Reagovat
ratusek

Víš o tom piču, tak se nevyjadřuj

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ty diskuze zakázal.

Reagovat
ratusek

To ne. Tebe beru jako jednoho z rozumných a napíšeš takovej.blud

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že ho chcete vyhodit, ale takovej lynč si snad nezaslouží? Takhle jsem to myslel.

Jinak mě těší, že mě bereš jako jednoho z rozumných.

Reagovat
ratusek

No tento kalendářní rok je katastrofální, když to bude pokračovat, tak budeme rádi za skupinu střed. Navíc Bob zůstal, jelikož ho nebylo kým nahradit

Reagovat
Frank Lampard 8

Pěkný

Reagovat
Banikovec7

Akorát by to mohli občas trošku lépe nastylovat na to focení, ať to nevypadá tak zmuchlaně vždy, hlavně ten Barošův

Reagovat
lichna.

Jako jo, ten vypadá hrozně no. Ale čert to vem. Jinak jsou krásné.

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že ten adidas není zlatý

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě fascinuje, že i zdejší těžce kovani Baníkovci, kteří jsou schopní udělat celou diskuzi v preview jenom o Baníku, upřednostňují dnešní prohru a vykopnutí trenéra, než vyjebání s rivalem. Jako neznalý poměrů jsem čeksl, že je ta slezska rivslita hrocená víc a docela mi to vzalo iluze a jsem velice zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys byl znaly pomeru tak bys vedel, ze jedinym slezskym rivalem je Opava!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, ale přesto

Reagovat
lichna.

Tak zase těch, co chtějí dneska prohru tak moc není...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bereš jen ohledně tohoto písečku, tak to s tebou souhlasím.

Ale pak máš reálný svět a to by ses divil...Upřímně i já sem se podivil, kolik lidí má na to vše stejn ý názor a že by jim nevadilo dnes prohrát

Reagovat
lichna.

Však dneska se jdu na ten reálný svět podívat, tak jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se konec světa vážně blíží !

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

I ja, jen gaucak trevor sedi doma

Reagovat
smazaný uživatel

#SUPERvandrák

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

V Ustí píská ženská, to bude stát za piču

Reagovat
monty25

Není problém v tom, že to je ženská, ale že to je Adámková. V nastavení tam odpustila Ústečákovi druhou ŽK a následně málem Ústí rozhodlo z trestňáku. Ta musí tomu Berbrovi snad kouřit. Jinak si nedovedu vysvětlit, jak takhle mizerná rozhodčí může pískat profesionální soutěž...

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Granečný - Kuzmanovič, Baroš

ale jo, beru

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma se Smolou...

Ale taky čumím jak blázen. Asi už dělá zoufalé věci

Reagovat
smazaný uživatel

Alibista na entou...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu toho repre trenéra, jak řekl, že národ chce hrát na dva útočníky, tak dal dva útočníky?

Jako upřímně, mně osobně touto sestavu vyrazil dech, byl bych pokrytec, kdybych tvrdil opak.

Ale taky to beru trochu jako gesto veřejnosti viz. má první věta.

A propo, první střídání, Diop za Kuzmu?

Reagovat
HorajzmAmmann

A Holzer by si taky zasloužil tribunu. Radši mohl zkusit toho Lalkoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Lalkovič se zranil při tréninku, proto hraje Denis.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslel na lavičku aspon. S Granečným v základu souhlasím.

Reagovat
Han střelil první

Tak když je zraněný...

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem nevěděl, že jo...

Reagovat
Han střelil první

No ale tak co by dělal na lavičce?

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby byl zdravotně ok tak na lavičku, myslel jsem, že je na tribuně a dostal přednost Holzer a Azevedo

Reagovat
Han střelil první

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma dva goly v prvnich minutach a ve 40.minute dolu. :-)

Reagovat
Puskas

Nezavděčí se. Kdyby postavil Diopa, bude mu tu plno lidí spílat, že stav oblíbence a ne Kuzmu, jemuž se dařilo, udělá to opačně, zase je důvod mu nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukám. Kdyby postavil jakoukoliv útočnou dvojici, dostane tu vynadáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nezavděčí. To ti nemusím ani vyvracet.

A nezavděčí se ani kdyby se vyhrálo.

Reagovat
Puskas

Ani kdyby vyhrál titul - bo by stavěl své koníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že vaříš z vody a vzhledem k tvé osobě je to... Až nečekané....

Ale jo, užij si ještě Boba.

Přej a bude ti přáno

Reagovat
Puskas

Dívej, když budeš kritizovat právem špatný výkon nebo dlouhodobě špatné výkony, nemám s tím problém. Ale když se do něj navezeš kvůli tomu, že postaví hráče, kterého jsi tam nečekal, tak už je to trochu moc. Pak i ta oprávněná kritika pozbývá účinnosti, protože zapůsobí dojmem potřeby kritizovat za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a budu kritizovat dále.

Měl za úkol, aby hra byla atraktivní. Kdyby Karviná nebyla marná a nehrála s tím, co měla, máme daleko větší problémy.

Páník ven !

Reagovat
Puskas

Asi tak: oba chceme pro Baník to nejlepší, na tom to skončeme.

Reagovat
Han střelil první

Takže přiznáváš, že jsi v tomhle zaujatý a žádná diskuze tím pádem nemá smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem, asi jako příznivci setrvání Panika a jeho asistenta.

Nemáme si co vyčítat...

Reagovat
Han střelil první

Příznivec setrvání prostě mi přijde nesmyslné po úspěšné sezóně ač neúspěšném jaře vyhazovat na začátku sezóny trenéra. Jasně, že za zásluhy tam být nemůže, ale vlastně zatím splnil vše, co se vytyčilo, a pokud to teď plnit nebude, tak se dá předpokládat, že bude propuštěn.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, super. Hele já už sem k tomu napsal dost a nemíním se stále opakovat.

Reagovat
Han střelil první

Jo, šikana, já vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nejenom. Samozřejmě toho je více, ale když si umíš vybírat, tak to je pak liché.

Hele měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

*lichné (sorry, lichno, nejsem funer )

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek Hrubý lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer sedí Smola asi dostal za uši za ten pád.

Reagovat
HorajzmAmmann

do píči a Smola hraje taky

takže

Budínský - Fillo, Prochy, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Granečný - Kuzma, Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
ratusek

No uvidíme. Lepší než obvykle. Jen.mě děsí, že na hřiště půjde Diop. Lalkovič zase.nic

Reagovat
HorajzmAmmann

popravdě já jsem pro Šindeláře (s ním ten Baník moc golů nedostával) a hlavně pro změnu rozestavení. Ale v rámci možností Pánika asi OK.

Reagovat
doocetung

To snad ne já jak jsem videl tu prvni sestavu tak jsem to osolil na bary gól a výhra baníku

Reagovat
Greny

Škoda že nebude hrát Sasinka

Reagovat
FruFru

Tak hlavně, že jste klub AntiPánik měl jasno, že bude hrát Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

a sestava MFK

Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Smrž - Galuška, Lingr, Weber, Puchel - Petráň

tak to snad za 3 body, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

ročníky narození

96 - 94, 91, 92, 90 - 97 - 96, 98, 96, 96 - 92

snad to ukopeme zkušenostma. Navíc nikdo z nich toho v lize nemá moc odehráno. Ten kádr je na papíře fakt hrozný.

Reagovat
Euphael

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu ta záloha do budoucna vypadá fakt slušně. Lingr, Smrž, černoušek

Reagovat
Euphael

Az to bude vypadat slusne, tak se rozprodaji. Na papire ale fakt slabota, musi se to odmakat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

pro porovnání Baník

93 - 86, 94, 84, 84 - 94, 92, 92, 98 - 89, 89

Reagovat
Greny

Tak v podstatě jim chybí celá záloha ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední kolo v základu záloha + útok

Vojtěch Smrž, Lukáš Budínský, Adriel D'Avila Ba Loua, Ondřej Lingr, Dávid Guba - Tomáš Wágner

Reagovat
Greny

Jojo tam už myslím byl i zranenej ten Moravec...

Reagovat
Losinho

To by mělo problém i v druhý lize

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, tahle sestava vypadá fakt směšně, ale zase jim spousta hráčů chybí.

Reagovat
Han střelil první

Přát prohru klubu, kterému fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Pro vyšší dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

dresy jsou ale v topu

Reagovat
bobis21

Nejhezčí 3. dres co pamatuji. Uvažuji že ho i koupím letos místo bílé klasiky.

Reagovat
Kepy_FCB

je hezký ale uplnej top by byl ten šedý brankářský s těmi "fleky"kdyby měli hráčí v poli

Reagovat
Shevchenko

No ale text tam moc nedrží viz teď Procházka

Reagovat
Greny

800 tisíc fanoušků Baníku ... Zřejmě chtěl říct 800 až tisíc že?

Reagovat
HorajzmAmmann

myslel u obrazovek po celém světě

Reagovat
smazaný uživatel

O2, co čekáš.

Reagovat
doshcz

a já ve fantě Laštůvku jaj

Reagovat
Kepy_FCB

Franz v barvách dresů fcb

Reagovat
Shevchenko

Sestava dresy čichám pohodovou výhru.

Reagovat
Shevchenko

A už jedem

Reagovat
fabec1222

Smola král Baníku

Reagovat
Han střelil první

Baník!!! Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Kepy_FCB

Smolaaaaak

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

a konečně někdo dokázal nacentrovat plus si na ten centr naběhnout

Reiter + Jirásek

Reagovat
Aldeano

Sparťanská škola

Reagovat
smazaný uživatel

To centroval Fillo, ne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
bobis21

Kouřil ve vápně na Smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Petráň zatím nic moc.

Reagovat
Greny

Ten Petráň je fakt prase teď taková tutovka a předtím to spoluhráči ukradne v mnohém lepší pozici

Reagovat
doshcz

tak jasný, přišel z 2.ligy, základ nemá jistej tak prostě chce dát za každou cenu gól no.. většinou je tahle přemíra snahy spíš negativní no

Reagovat
Posledni Kovboj

Kolikama napred na stojnou nohu na Janose, za to uz jsem taky videl rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fauloval Jánoše kolíkama napřed na stojnou nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dělám si legraci, chápu, cos myslel.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter hrozný, Smola skoro nevyhraje hlavu, Granečný nevím že hraje... po golu bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako proti Liberci... Po gólů grc

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze ten jejich blondak vepredu je drevo

Reagovat
HorajzmAmmann

vystřídej toho Reitera, ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Za?

Reagovat
HorajzmAmmann

za někoho kdo doběhne míč...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takového na střídačce bohužel nemáme..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter je bud hrozně pomalý nebo zraněný, takže ať jde radši někdo zdravotně ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pomalý rozhodně není, spíš je limitován tím zraněním no..

Reagovat
ondrasch77

taky mi přišlo, žeto mohl mít...

Reagovat
Greny

On to nějak divné obihal

Reagovat
HorajzmAmmann

asi 3 ale... 2x nešel do souboje o míč a jednou se na to vykašlal úplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Po gólu se Baník zbytečně zatáhl.

Reagovat
doshcz

signál jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, tak přece jen na těch standarkach pracuji..

Reagovat
ondrasch77

Jirásek, Kuzma - signál z třetí galaxie

Reagovat
Greny

Jen pro zajímavost.. když dal rozhodčí pokyn ke hře.. a při té standartce jak se nedohodli tak Kuzmanovic myslím sáhl na moc rukou... Neměla kopat Karviná?

Reagovat
ondrasch77

To jsem si nevšiml...

Reagovat
čolo

Měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

CO to tam má O2 za čičinu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

taky mě to zajímá, čistě z vědeckých důvodů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

To nevím, ale podle otázek to vypadá na Kozohorskýho dceru.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys viděl jak se tvářila než ji začala zabírat kamera, tak tě nezajímá. I když trochu ji chápu, musela do Karviné...

Reagovat
HorajzmAmmann

změni bych sázku, když vyhraje Baník, tak mi vykouří ta reportérka, ok?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Odejdu na chvíli na hajzl a hned o něco přijdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tomu Matušovičovi dávají.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nastav nám prdel, Mirečku, nastav nám prdel.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mireček to má i s chorálem

Reagovat
Remt

Co to tam řvali? ja myslel ze se poseru smichy vydržel se netlemit celej rozhovor?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nastav nám prdel, Mirečku, nastav nám prdel.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fabec1222

Studio , by si měli vypnout zvuky ze stadionu

Reagovat
fabec1222

Jinak Matušovič docela slušnej Tom Cruise

Reagovat
HorajzmAmmann

vydrží to celou přestávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mají výdrž

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě Franta Straka na lavičce. Chybí jenom Táborský, Zavadil a Hušbauer

Reagovat
Han střelil první

A Tomáš Holý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mireček

Reagovat
smazaný uživatel

Sprinty Smoly Míň čar asi na grafu nikdy nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*v grafu

Reagovat
HorajzmAmmann

hráči jako Messi nikdy nemusí moc běhat, prostě si ten míč najdou, dají gol a rozhodnou zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná si musí davat pozor na karty, at zase nedohravaji v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli Jankula na tribuně ten fotbal baví..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že uvažuje, koho místo Boba a jak nadřízeným zdůvodnit jeho prodloužení smlouvy (pokud už proběhlo ).

Reagovat
fabec1222

Franz infarkt?

Reagovat
Posledni Kovboj

Straka medituje nebo se modli?

Reagovat
Blasphemer

nájezd

Reagovat
JarousFCB

v Plzni se vyznáte

Reagovat
db18

Franz jeste vstrebaval posledni davku...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

A bod z Ústí dobrej

Reagovat
ratusek

Bod jd málo. MĚly.být jasné tři

Reagovat
smazaný uživatel

Měly, ale je to venku a je to jeden z adeptů na postup.

Reagovat
ondrasch77

Jestli to dneska Janečka dohraje, tak klobouk dolů...

Reagovat
HorajzmAmmann

Řekněte kurva někdo hráčům, že když se rozehrává od stoperů, musí si někdo naběhnout, odpoutat se od hráčů. Však ti stopeři nemají komu a to je hlavní důvod, proč hned ztratíme míč...

Reagovat
Remt

Filluv slovník cita podle toho co jsem za tenhle zápas viděl asi jen dvě slova Buzerante a p*čo intelektuál na první pohled

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Fabregas@ole

Co to ku*va?

Prostě dresy Baníku top

Konec hlášení, tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola a finálka alá Ševčík

Reagovat
Posledni Kovboj

Kurva, to je fotbalova lahudka z toho bolej i ledviny, nejen oci

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že musíš pít, jinak bys to nevydržel...

Reagovat
Posledni Kovboj

ale zrovna jak jsem to napsal, tak docela pekna akce Karviny. Jeste ze je Lingr levej.

Reagovat
ondrasch77

Já piju, chtěl jsem to vypnout a v tom dalo to kopyto druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti nedivím...

Reagovat
bobis21

a před týdnem to vypadalo ještě o trochu hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Janecka tu karvinskou zalohu docela zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Lingr

Reagovat
Greny

Baník má strašný štěstí dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

dej tam Baroše, prosím... na to se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Šašinka dnes nemůže nastoupit?

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Diop jde na věc.

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva, Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že kdo dá v zápase gól, jde v 60.min dolů

Reagovat
Han střelil první

Krom toho gólu od Smoly vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale od nikoho na hřišti skoro..

Reagovat
Han střelil první

Krásný gól! jinak naše posily Reiter se Smolou asi nejhorší.

Reagovat
monty25

Jirásek Takhle za Teplice snad nikdy nevystřelil...

Reagovat
HorajzmAmmann

produktivita

Reagovat
ondrasch77

Že zrovna tihle dva zařídí druhý gól..., na to bych fakt po předešlém průběhu nevsadil

Reagovat
Posledni Kovboj

Alois Jirasek

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Puskas

Jirásko.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dyjan trošku natekl, ne?

Reagovat
ondrasch77

Od Reitera jsem jakožto bývalého hráče Bohemky, očekával velký fyzický fond a potřebnou míru agresivity a když ho vidím, jak se tam plouží bezcílně po hřišti, stínuje a nebo na to sere, tak si říkám, za co chtěl Hašek těch 100 mil.

Reagovat
HorajzmAmmann

ani mi nepřipadá, že je nějaký rychlý jak se psalo...

Reagovat
ondrasch77

hroznej...

Reagovat
čolo

Zraněnej...

Reagovat
ondrasch77

Snad ne od začátku zápasu

Reagovat
čolo

To ne ale na děkovačku dokulhal se zaledovaným kolenem. Tak doufám že to nebude nic vážnějšího.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ho má vystřídat... ale byl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čonka

Reagovat
doshcz

Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřila do útoku a nakopávat.

Reagovat
monty25

Karviná podruhý za sebou dohrává o deseti. Franz to asi přehání s tím tataráčkem...

Reagovat
Han střelil první

Diop to pěkně oživil.

Reagovat
doshcz

Fillo

Reagovat
monty25

Fillo

Reagovat
Kang & Kodos

Fillo

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

Paráda, v pátek si zakope Pazdera

Reagovat
smazaný uživatel

Martin "pičo, čurák, vole, buzerante" FIllo.

Reagovat
Han střelil první

Jako FIllo je ocas, ale Marek dobře nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ted delaj?

Reagovat
Han střelil první

To měla být redka pro Kouřila.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Han střelil první

Na stojnou nohu bez šance získat míč. Surový faul.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Ta reportérka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

To je ta o který jste mluvili o poločase?

Reagovat
doshcz

jop

Reagovat
Han střelil první

Jak se jmenuje? Já to nepostřehl a chci ji začít stalkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Denisa Doležalová

Reagovat
Remt

Ty vole podobnou jsem nedavno viděl v nějakým castingu mam pocit

Reagovat
Han střelil první

Odkaz.

Reagovat
monty25

Tak to je asi poprvé, co musím O2 za něco pochválit.

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak jo, prirozene hezka baba, akorat mi trochu pripomina Emmu Smetanu, coz jsou body do minusu

Reagovat
monty25

Tak to mně vůbec, jinak by to byly taky body do mínusu...

Reagovat
Remt

Nemáš nějak nudnou představivost? Já ji vidím jako necudnou lolitku s copíkama

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, hod sem rovnou odkaz na instagram, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli byla na castingu, tak by tomu slušel jinej link

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

instagram je pro hipstery kurva

Reagovat
monty25

Otázka je, jestli ho vůbec má. Já ji našel jenom na Twitteru.

Reagovat
Remt

Zkusím projet historii ale Franz vypadal ze se mu z ni taky slusne zapalovaly lejtka

Reagovat
Remt

To vis ze to byla ona, viděl si jak zkusene svirala ten mikrofon?

Reagovat
SuperBanikovec

a otázky neklade horší než Kalous, takže win-win

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Kalous umí lepší hlavičky https://www.youtube.com/watch?v=MaWZGkTlCc0

Reagovat
SuperBanikovec

Ona ale určitě taky "gives a head"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
fabec1222

Snad jí nejebne jako Čuhelové

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fenin nakonec docela cajk Společně se Svěceným udělali tzv. tlustou čáru za ŠPATNÝM MARTINEM!

Reagovat
Blasphemer

trevor v Dohránu s Tvrdíkem

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné!

Ale Luhovy si dobře podal náčelníka.

Mít taky účet na Twitteru, tak může očekávat nálet Jewish air force...

Reagovat
db18

Co tam bylo?

Reagovat
Blasphemer

Probírali nedůstojnost Jardových tweetů. Pro ilustraci tam měli celou dobu v pozadí ten tweet s Ngadeu, jak tam má ruku u ucha a pod ním první samozřejmě reakce Trevorinho FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Super uličník Míša !

Reagovat
KingMaster13

Ale tam mě ta Trevorova reakce docela pobavila, Luftjarda si to zavinil sám když tam postnul tu jeho fotku předtím

Reagovat
adam77

Nesmyslný tip EuroFotbalu na výhru Karviné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele