FORTUNA:LIGA - preview 17. kola

22.11.2019, 08:30, aktualizováno 25.11.2019, 08:33
Previews
Mladá Boleslav selhala v Opavě a to je šance pro Jablonec. Severočeši se představí na půdě Slovácka a do duelu jdou s vědomím, že je výhra posune na třetí místo tabulky...
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
V 17. kole zatím zaváhaly všechny celky z elitní šestky. Výjimkou může být dosud čtvrtý Jablonec, který si v pondělní dohrávce může o pozici polepšit a dostat se na dostřel Plzni. V cestě ale stojí soupeř, který by se také rád do skupiny o titul podíval, Slovácko.

Muži z Uherského Hradiště, nyní oslabení o vykartovaného Hofmanna a zraněného Franiće, měli dlouhou sérii bez porážky, během níž dvakrát postoupili v poháru a v lize získali dvanáct bodů ze šesti zápasů. Mašina se ale před reprezentační pauzou zadrhla, z Českých Budějovic totiž odjela s prázdnou.

Na Dynamo nebudou mít letos na jihu Moravy dobré vzpomínky. Je totiž také jediným celkem, který dokázal Slovácko pokořit na jeho stadionu. To je tam jinak téměř bezchybné, naposledy rozdrtilo čtyřmi brankami Opavu. Po gólu v tomto zápase vstřelili Zajíc a Šašinka, kteří jsou s pěti zásahy útočnými tahouny týmu.

Vzadu je zase jistotou Matouš Trmal, který na individuální statistiky příliš nehledí. "Nula vždycky potěší, ale prioritní je získat tři body a je jedno, jestli vyhrajeme 1:0 nebo 4:3. Nicméně věřím, že doma budeme opět vycházet z poctivé obrany a cílem k úspěchu je vstřelit o jednu branku více než soupeř," říká gólman domácího celku.

To Severočechům se období mezi přestávkami pro národní týmy nadmíru povedlo. V lize zvládli duely s Teplicemi a Karvinou, bod si odnesli z duelu ze Spartou i z venkovního podještědského derby. K tomu všemu po prodloužení postoupili přes Opavu do čtvrtfinále MOL Cupu.

Oproti jarní části, v jejíchž poslední osmi zápasech získal Jablonec venku jen dva body a vstřelil stejný počet gólů, se jim na cizích hřištích poměrně daří. Ze sedmi zápasů vytěžili osm bodů. Získat další ale bude těžkým úkolem, neboť kvůli karetnímu trestu nemohou nastoupit Jovović s Krobem, trenér Rada navíc bude postrádat zraněného Matouška.

"Jedeme tam s respektem, Slovácko je nahoře jako my, je tam malý bodový rozdíl. Všechno tam funguje, kádr se stabilizoval, změn nemají moc a netočí sestavu. Na Slovácku se hraje vždycky nepříjemně, je tam dobrá atmosféra, diváci pomáhají," vnímá obtížnost i jablonecký kormidelník.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Krejčí, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Břečka, Plechatý, Sýkora - Kratochvíl, Hübschman, Považanec, Pilík, Chramosta - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.38 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (neděle 14:30)
Souboj sedm týdnů na vítězství čekajících Teplic s Baníkem, který venku naposledy bodoval na začátku srpna, otevře nedělní program sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY. Ofenzivní podívanou příliš neslibuje, v posledních pěti vzájemných duelech Na Stínadlech byly k vidění jen tři branky.

Skláři se z posledního místa vyšvihli až do horní poloviny tabulky, jenže po říjnové reprezentační pauze jejich forma zase odešla. Nejprve ještě remizovali se Spartou, aby následně nezvládli čtyři duely v řadě, včetně toho pohárového v Liberci. Naposledy si pro porážku dojeli do Edenu, kde se až do konce drželi na dostřel, nakonec však podlehli o tři góly. Nyní se navíc musí obejít bez vykartovaného Shejbala a zraněného Ljevakoviće.

Jen dva týmy jsou v této sezóně doma horší než žlutomodří. V celé sezóně mohli příznivci sledovat domácí vítězství jen proti Mladé Boleslavi a Bohemians, v posledním utkání Teplice nestačily na Dynamo. Baník na tom však venku není lépe. Pětkrát v řadě skončily jeho výjezdy neúspěchem, navíc v součtu jen s jedním gólem. Nutno však podotknout, že všech pět duelů bylo na hřištích celků z první pětky tabulky.

První vzájemný duel v této sezóně skončil vítězstvím Severočechů. "Tehdy jsme před zápasem byli v nekomfortní situaci, ale zvládli jsme to, i když jsme nehráli nádherný fotbal. Hlavně ta bojovnost byla vidět, že to všichni chtěli urvat za každou cenu," říká Pavel Drsek, asistent trenéra Hejkala.

Jinak si Slezané na své postavení nemohou stěžovat. Domácí vítězství jim drží umístění v první šestce, za třetí Boleslaví zaostávají jen o čtyři body. Navíc v MOL Cupu vyřadili pražskou Slavii a postoupili do jarního čtvrtfinále. Do karet jim hraje i prázdná marodka, v ohrožení je pouze start Baroše.

Bohumil Páník sílu soupeře respektuje. "Jsou velmi nepříjemným soupeřem, který dokáže vzdorovat i silným týmům. Vidím to tak, že se doplněním kádru ten jejich potenciál zúročuje a jdou nahoru. Nás čeká těžký zápas, ale věřím, že budeme schopni konkurovat a ukázat výborný fotbal," říká často kritizovaný kouč Baníku.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, P. Mareš - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Žitný, Hyčka - J. Mareš, Řezníček
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Kuzmanovič - Diop, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.30 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Souboj druhého nejlepšího s druhým nejhorším bude k vidění v neděli odpoledne v Karviné. Domácí s novým trenérem chtějí protrhnout sérii porážek, v cestě jim však bude stát Plzeň, která také potřebuje body jako sůl.

Během reprezentační pauzy usedl na lavičku Slezanů slovenský kouč Juraj Jarábek, který nahradil Františka Straku. Ten musel kormidlo opustit po sérii pěti porážek, během níž jeho tým nevstřelil ani gól a hned třináct jich inkasoval. Poslední kapkou byl nezdar v malém slezském derby v Ostravě, kde Karvinští za soupeřem ve všech ohledech zaostávali a nakonec prohráli 3:0.

Viktoriáni sice před reprezentační pauzou čtyřmi góly sestřelili Liberec, ale obecně je jejich forma posledních týdnů bídná. Jinak totiž dokázali porazit jen Baník a v pohárovém prodloužení Chlumec nad Cidlinou, naopak remizovali ve Zlíně a nestačili ani na Slavii. Aby dokázali uspět alespoň ve Slezsku, budou potřebovat pomoc některého z ofenzivních hráčů, třeba osmigólového nejlepšího střelce Krmenčíka.

I před ním Juraj Jarábek varuje. "I přes odchod několika zkušených hráčů tam pořád je kvalita, i když se před Plzeň dostala Slavia. Viktoria je hodně silná na míči a v ofenzivě. Mají gólového Krmenčíka, šikovného Kayambu a další hráče," říká kouč Karviné.

Ani jedna ze stran nemusí řešit četné problémy se zdravím. Domácím bude chybět jen Guba a Kouřil, Pavel Vrba možná bude postrádat dvojici Čermák, Kopic.

Ten se chce soustředit na výkon svého týmu. "Určitě se ale bude chtít odlepit od spodku tabulky a získat co nejvíce bodů. My však musíme hledět hlavně sami na sebe. Chceme uhrát body, které nám zajistí klidnou zimní přípravu a to, že na jaře budeme bojovat o poháry," tvrdí kouč Viktorie.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Smrž, Hanousek - Ba Loua, Lingr, Galuška - Petráň
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Hloušek - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.40 - 4.20 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:30)
Hráči Opavy nemají na první střet s Mladou Boleslaví v této sezóně nejlepší vzpomínky. Od porážky ve třetím kole se totiž Slezanům absolutně nedaří a během dalších zápasů spadli až na úplně dno tabulky. Z něj má SFC pozvednout nový kouč, jenž si premiéru odbude právě proti Středočechům.

První trenérská rošáda očekávanou změnu k lepšímu nepřinesla, teď Opavané vkládají naděje do další změny. Slezany po Aloisi Grussmannovi, který se vrací do vedení klubu, a Josefu Dvorníkovi, jenž mužstvo opustil úplně, přebírá kouč Jiří Balcárek. Někdejší ligový fotbalista si udělal jméno jako lodivod Vítkovic. Podceňované druholigové mužstvo z Ostravy dlouho držel v klidném středu tabulky. Teď si o několik kilometrů dál vyzkouší první trenérskou štaci v nejvyšší soutěži.

Na Balcárka čeká jasný úkol: vyvést Slezany ze současného posledního místa a zachránit je v lize. "Mám rád výzvy, bude to válka. Ligu chceme všichni pro Opavu zachránit, už kvůli fanouškům, ti jsou fantastičtí," prohlásil nový vůdce lavičky.

V Mladé Boleslavi musí být s koučem spokojeni, neboť díky Jozefu Weberovi se Středočeši po letech strádání vrací do horních pater tabulky. Weberova družina se vyznačuje ofenzivním fotbalem, ve svém kádru pěstuje nejlepšího kanonýra ligy Nikolaje Komličenka. Před reprezentační pauzou se Středočeši znovu vyšvihli na třetí místo, které hodlají minimálně do konce podzimní části sezóny udržet.

Úvodní střet Středočechů se Slezany ve třetím kole ročníku znamenal pro SFC vůbec první porážku v sezoně. Porážka 1:4 v Mladé Boleslavi nicméně odstartovala extrémně dlouhé čekání Opavanů na další výhru, které trvá dodnes.

Na marodce Boleslavi nadále zůstává Tomáš Wiesner, jeho start v Opavě je tudíž nepravděpodobný. Na domácí straně se zase nepředstaví dlouhodobě zraněný host z Liberce Karel Knejzlík.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Sus, Šulc, Mondek - Dedič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek - Hubínek, Budínský, Matějovský, Bucha - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.58 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (sobota 14:30)
Po utkáních s týmy z horní poloviny tabulky přivítají Bohemians rivala z boje o udržení. Do Ďolíčku dorazí Příbram, která je venku přímo zoufalá. Ani jednomu mužstvu se v poslední době moc nedaří, pro oba aktéry tak má sobotní poobědová seance důležitý význam.

V zelené části Vršovic, podobně jako v Opavě, Karviné či ve Zlíně, sáhli před nějakým časem ke změně trenéra. Zatím je brzy hodnotit správnost tohoto kroku, nicméně dosavadní výsledky nového kouče Luďka Klusáčka vyvolávají otázku, zda se vedení Bohemians neunáhlilo. Klusáčkův předchůdce Martin Hašek si nevedl až tak zle, aby byl bez smilování vyhozen, přesto se tak stalo, pravděpodobně s vidinou lepších zítřků. Lepší doba ale zatím nenastala a klokani nadále váznou ve skupině o udržení, konkrétně na dvanácté pozici.

Klusáčkova dosavadní bilance v podobě jediné výhry, stejného počtu remíz a dvou porážek mnoho radosti mezi fanoušky Bohemky nevyvolává, ovšem proti komu jinému by si Pražané měli spravit chuť když ne proti Příbrami. Celek z důlního města si totiž zatím z venkovních utkání nepřipsal jediný bod. Všechny body sbírají zeleno-černí doma U Litavky, kde zkraje sezóny zdolali i Bohemians.

Klusáčkův asistent Erich Brabec má soupeře z podhůří Brd taktéž dobře zmapovaného. "Příbram je další tým, který se pohybuje v tabulce okolo nás. Naposledy hráli bez branek doma proti Opavě, teď to bude podobné utkání. Nebezpeční jsou hlavně v domácím prostředí. Venku jsou na tom podobně jako my. Mají za sebou šňůru nepovedených zápasů,” řekl někdejší lídr defenzívy obou pražských S.

Klokani si reprezentační přestávku zpestřili duelem s druholigovou Duklou Praha, kterou deklasovali po výsledku 5:1. Dvěma góly a jednou asistencí řídil kanonádu útočník Michael Ugwu, jenž se však v lize proti Příbrami nepředstaví, neboť si musí odpykat trest za obdržení červené karty ze zápasu v Mladé Boleslavi. Dále se na domácí straně nepředstaví gólman Tomáš Fryšták, pravý bek Martin Dostál, záložník Vladislav Ljovin a útočník David Puškáč. Všechny zmíněné trápí zranění.

U hostů zůstává nejistý start pouze u obránce Oliviera Kingueho, zdráv už je naopak forvard Miroslav Slepička. "Trochu jsem všechno uspěchal. Před měsícem jsem nastoupil za béčko a natrhl si přitahovač stehenního svalu, takže jsem další tři týdny kvůli tomu marodil. Teď jsem ale stoprocentně fit," objasnil zkušený fotbalista, proč mu návrat na trávníky trval tak dlouho.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Vacek, Vodháněl - Nečas, Keita
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Šimek, Tregler - Alvir, Dramé, Rezek, Zeman - Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.69 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Zlín se před přestávkou pomalu začal hrabat z herní bídy, je však otázkou, zda mu elán vydržel. Mnohé napoví již sobotní výlet do Liberce. Také domácím se přes pauzou dařilo, na kolena je srazila až porážka v Plzni.

Poslední ligové utkání Slovanu vyvolalo velký rozruch. Liberečtí před reprezentační pauzou padli v Plzni, avšak během duelu i po něm se živě debatovalo o výkonu sudího Zbyňka Proskeho. Ten nejprve chybně nevyloučil domácího Romana Hubníka, aby pak kontroverzně poslal do sprch Alexandrua Băluţu. Právě rumunský středopolař si kvůli karetním testům nezahraje nejbližší dva zápasy, navíc mu hrozí další postih za gesta, jimiž při odchodu z trávníku naznačoval podplácení rozhodčích.

I fotbalisté Zlína mají za sebou krušné období, během něhož si museli zvykat na nového kouče, soupeřili s početnou marodkou a chodili od porážky k porážce. Nyní ševci věří, že temné časy pominuly. Ještě před přestávkou uhráli Moravané bod proti Plzni a následně porazili olomouckou Sigmu. Díky výsledkovému zlepšení vystoupal Zlín mimo barážové vody na třináctou pozici.

Nový lodivod ševců Jan Kameník prozradil, jak jeho mužstvo zužitkovalo dvoutýdenní přestávku. "Zaměřili jsme se na kondiční složku, kde jsme pracovali na síle a vytrvalosti. Taky bylo potřeba zapracovat obecně na věcech, které nás ve hře trápily. Nepodcenili jsme ani regenerační část, pro kterou jsme vyhradili půl dne v Luhačovicích, kde jsme byli společně jako tým. Hráči pak dostali volno, abychom se mohli v pondělí sejít k přípravě na Liberec."

Na seznamu zraněných hráčů Zlína v tuto chvíli zůstávají obránce Oleksandr Azackyj a do konce sezóny absentující Lukáš Vraštil s Dominikem Maškem. Po disciplinárních trestech se naopak vrací Petr Jiráček i Josef Hnaníček, fit už je také univerzál Marek Hlinka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Karafiát, Mara - Malinský, Oscar, Potočný - Musa
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Hnaníček - Matejov, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Wágner, Čanturišvili
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.08 - 6.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (sobota 17:00)
Slávisté si před důležitým utkáním v Lize mistrů proti Interu Milán dají ještě dostaveníčko na Hané, kde je přivítá Olomouc. Hosté budou chtít zase o něco pevněji uchytit již tak výrazný náskok na prvním místě, domácí zase usilují o nalezení světla na konci tunelu plného bídy i bodových ztrát.

O tom, že Slavia vévodí ligové tabulce po právu, pochybuje málokdo. Sešívaní nemilosrdně kosí jednoho soupeře za druhým a na druhou Plzeň si vypracovali již jedenáctibodový náskok. Navíc lze očekávat, že tato propast se zmenšovat nebude, naopak je dost možné její prohloubení. Pražané totiž nejdříve cestují do Olomouce, které se hrubě nedaří, poté zase přivítají jedno z nejhorších mužstev soutěže z Karviné.

Není to přitom tak dávno, co si hráči olomoucké Sigmy věřili na vysoké mety. Jenže ouha, v současnosti čekají již sedm zápasů v řadě na ligové vítězství a rázem se propadli na desáté místo. Pod koučem Radoslavem Látalem se tak povážlivě houpe židle.

V sobotu se Hanáci budou muset poprat s velkou výzvou. "Každý vidí, že forma Slavie je vynikající. Momentálně jsou špičkou českého fotbalu. Jejich mužstvo má určitou tvář. Doma i venku hrají velmi dobře a to, že se dokáží porovnat s top evropskými kluby v Lize mistrů, jen svědčí o jejich vysoké kvalitě," řekl Látal.

Hosté budou v utkání jasnými favority a proto neberou nic jiného než vítězství. "Samozřejmě musíme brát v potaz kvalitu soupeře, hrají doma. Bude perfektně připravený trávník, jako vždycky. Ale myslím si, že to právě bude dobře i pro nás. Není to tým, který by zalezl a my ho dobývali. Umí si poradit v těžkých situacích, umí si poradit i když je napadáme. To předvedli u nás v Edenu, kdy jsme v tom zápase měli velké fotbalové štěstí a dovedli jsme ho do konce se štěstím. Ale předvedli tady fakt dobrou hru a bylo vidět, že se prostě nebojí hrát a že si věří," uvedl asistent hlavního trenéra Zděnek Houštěcký.

První vzájemný střet Slavie s Olomouci v probíhajícím ročníku nabídl parádní nervák. Pražané sice dlouho vedli po brzké brance Vladimíra Coufala, jenže poté dlouho nemohli přidat pojistku. To se jim také málem stalo osudným, neboť v nastavení zahrávala Sigma penaltu, její kapitán David Houska ale trefil pouze tyč a vyrovnání odmítl.

Oba mančafty půjdou do duelu na Andrově stadionu v téměř kompletním složení. Sešívaní postrádají pouze stopera Davida Hovorku, jenž kvůli přetržení vazů marodí až do léta. Do sestavy Olomouce se po operaci a následné rekonvalescenci možná vrátí útočník Martin Nešpor.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, González, Falta - Plšek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.96 - 4.63 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Dynamo České Budějovice  (pátek 18:00)
Až nečekaně blízko jsou si po šestnácti ligových kolech v tabulce jeden z favoritů soutěže Sparta a nováček z Českých Budějovic. Ten se může dostat nejen před svého protivníka, ale dokonce i nakouknout do první šestky.

Sparťané mají od začátku října snadnější los, což se promítá do pětizápasové šňůry bez porážky. Na stranu druhou, hned dvakrát během této série ztratili. Před měsícem nedokázali zvítězit v Teplicích a jen s bodem odjížděli v posledním zápase také z jiného severočeského města Jablonce, přestože po brankách Kozáka s Frýdkem vedli po dvaceti minutách o dva góly.

Letenští nebudí respekt ani na své domácí půdě, kde kromě hladké porážky v pražském derby nestačili ani na Slovácko, se Sigmou se rozešli smírně. Co je naopak může povzbudit, to je bilance s pátečním soupeřem. Z posledních deseti utkání jedinkrát remizovali, jinak vše vyhráli - naposledy pár týdnů zpátky v osmifinále Českého poháru zvítězili na jihu Čech 0:4.

Famózní formou se naopak v posledních dvou měsících pyšní Dynamo. Naposledy prohrálo na konci září v Liberci, od té doby získalo v pěti zápasech pět vítězství a při tom nastřílelo patnáct branek. Vedle ofenzivních es na tom má podíl zejména obránce Lukáš Havel, jenž se v předchozích třech ligových kláních prosadil hned čtyřikrát.

Jihočeši se řadí mezi nejlepší celky soutěže, pokud jde o body z hřiště soupeře. Ze sedmi zápasů venku přivezli hned třikrát plný počet bodů včetně posledních dvou výjezdů do Olomouce a Teplic. Přenést tuto formu i do závěru podzimní části by se jim velmi hodilo, neboť je kromě Letné čekají výlety do Jablonce a Edenu.

To ale nyní neřeší David Hořejš. "Nekoukáme moc dopředu. Chceme se co nejlépe připravit na Spartu. S tou jsme hráli už dvakrát. Víme, jak uspět, ale musíme se vyvarovat třeba určitých věcí, které se nám nepovedly v poháru. Víme, že se s nimi dá hrát a bude pro nás důležité, abychom si i na hřišti potvrdili, že to je pravda," vyzývá trenér Českých Budějovic.

Domácí se musí obejít bez dlouhodobě zraněných hráčů, v ohrožení je navíc start Plavšiće. Soupeř nastoupí bez zraněných Rabušice s Polomem, kvůli dohodě o hostování nemohou do utkání zasáhnout kmenoví hráči Sparty Kulhánek, Mustenadagić a Havelka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Vindheim, Hašek, Krejčí, Kanga, Hložek - Kozák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Sivok, Novák - Schranz, Čavoš - Brandner, Javorek, Mršič - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.90 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16142036:344
2.Viktoria Plzeň16103331:1533
3.FK Mladá Boleslav1692532:2229
4.FK Jablonec1684429:2228
5.Sparta Praha1674530:2125
6.Baník Ostrava1681727:2225
7.1. FC Slovácko1674520:2125
8.Dynamo České Budějovice1672726:2623
9.Slovan Liberec1663725:2621
10.Sigma Olomouc1647522:2319
11.FK Teplice1646613:2318
12.Bohemians Praha 19051644818:2816
13.Fastav Zlín1643911:2215
14.1. FK Příbram1634914:2813
15.MFK Karviná1625911:2311
16.SFC Opava1624107:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (875)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele